Flygtninge skal takke Dansk Folkeparti

Af Henrik Day Poulsen 115

Dansk Folkeparti (DF) har meldt sig på flygtningenes side. Problemet er bare, at hverken flygtningene selv eller godhedsindustrien på venstrefløjen har opdaget det.

DF har i torsdagens Berlingske lanceret ideen om at oprette dansk ledede flygtningelejre i blandt andet Afrika. Kenya nævnes som et brugbart eksempel. I stedet for at indlogere flygtninge i Danmark skal de nu sendes til det kontinent, hvor de stammer fra; altså meget tættere på det land, som de en gang skal tilbage til. Et sted, hvor klimaet minder, om det, der er vandt til og de økonomiske forhold ligeså.

Som forventet har SF med Karina Lorentzen i spidsen allerede iværksat det sædvanlige hylekor af forargelse og misforstået godhed, og kaldt forlaget helt uacceptabelt. Men lad os prøve at se lidt nærmere på, om ophold i Danmark gør især muslimske flygtninge mere lykkelige.

Fakta er, at indvandrere fra ikke vestlige lande klarer sig markant dårligere end andre. Også i 2. og 3. generation. Mange bliver aldrig integreret på arbejdsmarkedet, lærer ikke ordentlig dansk, forstår ikke vores regler og skikke og oplever sig ofte meget marginaliserede og frustrerede. De opretholder et parallelsamfund ved at sende deres børn i muslimske friskoler. 60 % af kvinder fra ikke vestlige lande er uden for arbejdsmarkedet.

Jeg har talt med mange indvandrere, som i deres desperation over eksempelvis krav fra Jobcentret udtaler ”at de hader Danmark og savner deres hjemland”. Deres børn lever i en ubehagelig identitetskrise, hvor de hverken føler sig rigtig danske eller rigtig arabiske/pakistanske/tyrkiske osv. De tvinges til at gifte sig med ofte dårligt uddannede mænd og kvinder fra deres hjemland, og dermed holdes den giftige gryde af manglende integration i kog. Det er i denne gryde, at fundamentalister fisker nye disciple.

Lad os foretage et lille tankeeksperiment. Lad os sige, at en Karina Lorentzen på grund af ydre omstændigheder blev tvunget til at flygte til Saudi Arabien. Så skulle hun blive indendørs med mindre hendes mand eller bror ledsagede hende. Hun måtte ikke køre bil. Internettet var stærkt censureret og hun måtte ikke ytre sig offentligt. Desuden skulle hun bære niqab uden for hjemmet. Der var ingen the med veninderne på cafeer, ingen biografture og alkohol var bandlyst. Jeg er sikker på, at selv en Karina Lorentzen ville begynde ”at hade Saudi Arabien og savne Danmark” efter kort tid.

DFs forslag sikrer tryghed for flygtninge. Lejren er jo dansk ledet med dansk ordentlighed og respekt. Men beliggenheden er klimatisk, økonomisk og kulturelt langt tættere på det, som flygtninge er vandt til.

At tilbyde en syrisk flygtning et liv i Danmark er som at tilbyde en kassedame i Netto et liv som popstjernen Beyoncé. Besnærende ved første blik, men mange kassedamer vil sikkert efter kort tid ønske sig tilbage til deres tidligere liv i stedet for at svælge i Hollywood middage, sene party nætter i Paris, jet set liv og privatfly til klodens mest eksotiske destinationer.

Venstrefløjen tror, at livet i Danmark altid er bedst. Men det er det ikke for alle. At leve i en kultur, der er så forskellig fra ens egne værdier, er sjældent godt. Og det ser vi jo tydeligt på de mange især muslimske indvandrere, der slet ikke kan finde sig til rette i Danmark, og hvis eneste bidrag er en enorm økonomisk byrde for samfundet som helhed.

Derfor er DFs forslag humant og klogt tænkt. Kritikere vil sikkert kalde forslaget for inhumant, men jeg vil påstå, at en liv i en kultur med et værdigrundlag, man slet ikke deler, er meget frustrerende. Man kan føle sig mutters alene i Ishøj på trods af fladskærm, Ikea sofa og 8.000 kroner i kontanthjælp suppleret af børnechecks.

Derfor skal flygtninge takke DF for deres banebrydende nytænkning. Det vil i længden tjene begge parter bedst.

115 kommentarer RSS

 1. Af lars sørensen

  -

  Og du Henrik dagdriver skulle takke danskerne og etisk råd , paradoksalt nok !

 2. Af Niels Poulsen

  -

  Det er et rigtigt godt indlæg af Henrik Day Poulsen.

  At hjælpe flygtninge i nærområderne er den mest skånsomme behandling, og dermed den mest humane.

  De alvorlige identitetsproblemer, flygtningene får ved mødet med vores gennemrationaliserede og sekulariserede samfund er også rigtigt set. Hvorfor ødelægge deres skæbner ved at gøre dem til kastebold mellem to fundamentalt forskellige kulturer, som der ingen syntese findes imellem.

  Jeg synes også godt, at de rige arabiske oliestater burde bidrage til etableringen og driften af de foreslåede flygtningelejre i Kenya – i stedet for at en langt ude fætter til emiren kan investere i endnu en model til sit Ferrari-museum.

  Mellemøsten og Nordafrika er vel det sted i verden, der er mindst solidaritet mellem nabolande. Det må stoppe.

  Vesten kan ikke blive ved med at agere julemand.

 3. Af Krister Meyersahm

  -

  Flygtninge skal tilbage når det er muligt men tvangsflytning – nej.

  Det siges, at der er 50 millioner flygtninge rundt om på kloden – 10 gange så mange som bor i Danmark. Årsagerne til deres flugt er mange men de fleste flygter ikke fordi de er personligt forfulgte og dermed opfylder de betingelser der umiddelbart giver ret til asyl/beskyttelse.

  Flertallet flygter fra elendighed i hjemlandet og fristet af vestens “lyksaligheder” som man er bekendt med fra tv og internet m.m. Sådanne flygtninge skal vi ikke tage imod men afvise – virkelige asylflygtninge skal vi give beskyttelse men meddele, at de må tilbage til hjemlandet når situationen tillader det.

  Vi skal selvfølgelig heller ikke “sortere” og dermed udnytte flygtninge, der har kompetencer vi kan kapitalisere (tjene på) ved at give dem permanent ophold – de skal tilbage og gøre nytte i hjemlandet.

 4. Af Tom Romdal

  -

  Dansk Folkeparti i morgen:
  Flygtninge fra Syrien skal huses i lejre i Irak. Flygtninge fra Irak skal huses i lejre i Syrien.

 5. Af Leon Hald Pedersen

  -

  Hej Henrik
  Jeg vil bare sige tak for endnu en god artikel fra din side. For at sprede dit budskab udover læserne på Berlingske vil jeg opfordre dig til at bruge sociale medier noget mere. Dine artikler vil blive set af mange flere og forskellige typer borgere. Du er en af de få der har de vinkler på indvandring som du har samtidig med din faglige baggrund, hvilket gør dine nuancer ekstra vigtige i debatten. Samfundsdebatten har brug for en som dig.

 6. Af P Jensen

  -

  REGERINGEN FATTER IKKE SITUATIONENS ALVOR…….

  Det er jo ikke nogen ny idé med at hjælpe flygtningene i nærområder. Idéen er nok mere end 40 år gammel, men endelig er den begyndt at trænge igennem hos den bedre begavede halvdel af politikerne, efter at socialakrobaterne og især de radikale i årtier dumstædigt har holdt fast i at de kulturfremmede absolut skulle anbringes i Danmark. Uanset omkostningerne. Og mon ikke de radikale, af hjernelamme eller korrupte årsager vil fremture med at lille Danmark absolut skal være herberge og gratis hotel for alverdens indvandrere?

  HDP har forstået situationen og opstiller klart de store fordele der er ved at hjælpe i nærområderne. Hvor man kan hjælpe mange flere for de samme penge. Eller hjælpe samme antal som hidtil for en brøkdel af hvad det koster i dag.

  Det vil komme godheds- og indvandringsindustrien meget på tværs med en sådan omlægning, for i disse industrier lever man jo fedt af at være “god”. At “godheden” har kostet danskerne dyrt i form af et enormt skattetryk (verdens højeste) og i form af kolossale velfærdsforringelser, (med tusinder af rædsler og dødsfald til følge blandt danskerne) anfægter ikke disse iskoldt beregnende aktører.

  HDP har forstået situationen. Som er dødsensalvorlig. Borgen og regeringen har i den grad undergravet folkestyret og nationens/folkehjemmets/fædrelandets stabilitet og sammenhængskraft mv……. så at velfærdssystemet etc. er ved at bryde sammen på mange områder, ligesom Danmark er ved at være truet på sin frihed, identitet og eksistens. Se blot Uhrskovs blog på JP, hvor stormløbet mod Danmark beskrives. Eller læs Den korte avis, Snaphanen, Uriasposten og Avisen.dk. Hvor man kan læse om flodbølger af vanvid og lange serier af mord, voldtægter, røverier, overfald og begyndende terror i Sverige, Frankrig og England, for ikke at tale om Nordirak og Syrien.

  Alt for længe har flertallet af partier og politikere opført sig som døvblinde, eller de har ladet sig købe, men nu stå danskerne med ryggen mod muren, selvom regeringen tror at den har styr på tingene. Men det har den overhovedet ikke, ihvertfald kun når det drejer sig om at skubbe det danske folk endnu længere ud i den totalitære sump som er barbarisk og bundløs.

  Danmark vil om kort tid blive forvandlet til ukendelighed hvis der ikke kommer andre boller på suppen, men hvis der kan komme noget menneskelighed overfor danskerne og noget sund fornuft mht. indvandringen ind i billedet, så er der måske endnu håb om at undgå at Danmark bliver klodens næste katastrofeområde og dødslejr.

  Men humanismen og fornuften vil IKKE komme fra regeringen og dens støttepartier, det kan man være evigt forvisset om. Disse betonhoveder og fantaster fulde af ideologi, “visioner” og skøre utopier fatter ingenting, men tror at virkeligheden kan fratages enhver betydning bare man begraver den i kæmpestore dynger af ord, floskler, usandheder, tomme løfter og bævrende valgflæsk.

  (R og S har svigtet og forulempet danskerne på mere end 200 punkter, men det bliver nok for langt her)

 7. Af P H

  -

  HDP – kom igen den dag du kender forskel på flygtninge og indvandrere. Indtil da kan du jo skrive videre på dine indlæg til DF’s partiblad!

  Tænk Berlingske vil lægge blog til et sådant indlæg.

 8. Af Karl Nielsen

  -

  Jeg synes det er rendyrket ondskab, når regeringen og godhedsindustrien forlanger, at flygtninge skal sætte livet på spil på en dødsensfarlig færd over middelhavet, før vi vil hjælpe dem – DF’s forslag gør, at alle får en chance, så det ikke kun er far eller bror der kommer til Danmark.
  Desuden kan man vel hjælpe 100-1000 gange så mange mennesker i nærområderne for de 4.000.000.000,- det vil koste ekstra at tage imod 20.000 flygtninge i år.

 9. Af Henrik Knage

  -

  På en skala fra 1 – 10 får du for 1. gang 10 point.
  Veltiltrettelagt – bagt med omhu – glæder mig til næste kage. Synes ligefrem, at det klæder dig 🙂

 10. Af Jørgen F.

  -

  Zenia oplyser jo velvilligt om at de fleste, der kommer til Danmark med menneskesmuglerne er de unge mænd.

  Man kunne jo spørge sig selv om hvor de unge kvinder så er havnet?

  Tilbage i flygtningelejrene? – eller taget som pant på diverse horehuse…

  Menneskesmuglerne skal stoppes ved at det ikke lykkedes for dem at gennemføre deres trafficking til Europa – NU!

 11. Af Jørgen F.

  -

  …og nej , der ingen forskel på om man arbejder i den Vesteuropæiske godhedsindustri og modtager/servicerer unge mandlige syriske flygtninge – eller om man betaler sig til sex på et gustent horehus.

  Begge mennesketyper føder menneskesmuglerne. Og går tilfredse hjem….

 12. Af Lonny F ischèr- korrespondent

  -

  Jubiiii ! Henrik Day ! –Du har skrevet det hele – og det rigtige. Saa vi andre kan kun give dig ret ! Ligesom Leon Hald Pedersen.—Maaske skulle vi kalde denne nye gode idè for “Hilton reservaterne dk. ! ! ” Og forresten, hvorfor sender vi ikke ogsaa de 42 extremt dyre islamiske ghettoèr, der faktisk har været placeret i Danmark i de sidste ca. 20 aar ! –Ja, de skal selvfølgelig ogsaa placeres i Somalia/Mellem-østen —Saa danskerne igen kan faa “livs-gnisten ” tilbage —Og naar vi taler om “ældre-milliarden” Ja, saa havnede den direkte i Gellerup-rèservatet ! –Og de gamle maa saa nøjes med ussel 7 dages madpakker og smaa lejligheder, ! Fordi det hedder i politikersprog : Først os-selv (politikere) saa muslimerne – og til aller – aller allersidst De danske pensionister !

 13. Af Michael Thiesen

  -

  “Flygtninge skal takke Dansk Folkeparti” er overskriften på HDP’s blog, og så blander han ellers godt og grundigt begreberne “flygtninge” og “indvandrere” sammen i en pærevælling. Håber at HDP har mere styr på fakta , når han udskriver psykofarmaka.

 14. Af Mads Timo

  -

  Siden hvornår har Irak og Syrien hørt til det afrikanske kontinent?
  Der er også visse danskere der passer bedst ind i en anden kultur. Nu har vi jo før hørt om HDP’s store problemer med skat og trafikale problemer i DK, så måske du skulle overveje at drage til Monaco??

 15. Af Ib Skalle

  -

  I glemmer at det ikke vil være attraktiv at blive hjulpet i nærområdet. Der får man nemlig ikke kontanter udbetalt man kan sende “hjem” og finansiere øvrig familie.

  Så tænker man vil takke nej og stadig søge med Danmark hvor alt foragtes på nær udbetalingerne.

 16. Af Søren Sørensen

  -

  Den borgerlige race bruger da også fri/privatskoler i stor stil? De er jo faktisk ens der
  Borgerlige og muslimer.

  Din kommentar om netto kassedamer er dybt usympatisk. Men Klart at Strandvejens lyshåret “happy shiny intetsigende tøser” ville være bedre i rollen og dem fra netto måske yoko Ono. Ved godt hvilken jeg foretrækker!

  DF er liberalister og indførte over dobbelt så mange indvandrer til landet i 10 år end Nyrup under sit. Rent valgflæsk. De gør det samme næste gang også!

  Har talt og hørt fra mange borgerlige der siger at de hader DK og hellere vil bo i sydfrankrig pga skatter og afgifter og bor der i skattebedrag men modtager offentlige penge, får børnene uddannet på statens regning tager til DK når de skal opereres, folkepension mv..arbejdet i årevis i London med dk millionærer og har bla givet skat en længere liste med bedragere som de ikke-formentlig- overhovedet gad undersøge..

  Muslimer og borgerlige racer har vist mere tilfælles med hinanden end Racen dannerne..

 17. Af Lonny F ischèr- korrespondent

  -

  Henrik Knage ! – Du er ogsaa bare alletiders ! Saa maaske bliver det slet ikke nødvendigt, for os danskere “at finde et lille hjørne, i DK., hvor vi kan have det for os-selv –uden det muslimske overdrev ! Forstaas .—Der skal jo være nogen til, at passe alle araberne – i de nye udsteder ! Det vil de radikale sikkert gerne ! Saa er der bare, at ønske S & R.. God fornøjelse ! Og god tur —

 18. Af Ove Ginness

  -

  Den deltidsansatte overlæge, stadig med rigtig god tid til overs, har igen været forbi sin meningsautomat. Denne gang var han heldig, for den trukne mening handlede om hans yndlingsfobi – indvandrere og flygtninge. Iøvrigt runder han også lige kassedamen i Netto og postjernen.

  Men som altid før, er det mestendels en afskrift af DF partiprogram. Det er kun mikroskopiske fragmenter af en selvstændig mening og holdning, der kommer til udtryk.

  Så næste gang du trækker en mening, Poulsen – og det sker sikkert lynhurtigt – så henvis blot til partiprogrammet – det er både hurtigere og nemmere, og kan derfor være en besparelse af Berlingskes abonnementkroner.

 19. Af Thomas K. Rasmussen

  -

  Helt enig med Henrik Day. I denne uge har vi så fået at vide af den røde løftebrudsregering og den uduelige justitsminister Karen Hækkerup at antallet af asylansøger bliver mere end fordoblet i forhold til hvad man skønnede for bare 2 måneder siden. Det vil koste skatteyderne 4 mia. kr. ekstra alene i år iflg. økonomerne – penge som skal spares andre steder! Hvordan ser regeringens finanslov ud nu? I nærområderne får man meget mere for pengene og flygtningene er nærmere deres egen kultur – men godheds- og indvandringsindustrien gør jo alt for at få disse flygtninge og alle deres familiemedlemmer til lille Danmark! Nu har man lige åbnet et flygtningecenter på Samsø – så nu er den idylliske ro på Samsø overstået!

  Efter at forræderne fra De Radigale og den røde løftebrudsregering har lempet på VKO’s stramme opholdsregler har menneskesmuglerne travlt som aldrig før med at sende alle mulige fattigdomsflygtninge – især fra Syrien – til lille Danmark! Godheds- og indvandringsindustrien gnider sig i hænderne! Vi er mange som har fået nok af islamistiske mørkemænd og fattigdomsflygtninge som er ved at overtage vores lille land og omdanne Danmark til et nyt Syrien p.g.a. af regeringens naive indvandrerpolitik! Hvordan har medlemmer af Hizb-ut-Tahrir kunnet få opholdstilladelse herhjemme? Vi har nu 40 ghettoer herhjemme og det bliver værre. Stakkels efterkommere! Vi skal ikke mere være en del af gamle utidssvarende konventioner som slet ikke er i overensstemmelse med de nuværende problemer og så skal vi kun hjælpe i nærområderne! Det er jo ulogisk at flygtninge rejser flere tusind km væk fra deres hjemlande men de har jo hørt at der er mælk og honning ad libitum i Danmark! Vi kan ikke løse verdens befolkningsproblem!

  Den røde løftebrudsregering har travlt med at redde hele verden medens de etniske danskere skal arbejde mere og længere – og ikke mindst skal betale mere i skat og afgifter for at alle de fremmede bistandsklienter kan få deres høje offentlige ydelser!!

 20. Af hans hansen

  -

  Perfekt formuleret henrik
  Endelig et fornuftigt tænkende menneske med hjerne, sådan !!!
  Bare de blødsøende patestiske pladder humanister også kunne fatte tingene, vi drukner jo fuldstændig i det ros. ….noget må der gøres meget snart/
  Der var engang et europa, opbygget at slidsomme sparsommelige hårdtarbejdende folk, doh
  Gad egentligt godt vide hvad de ville syntes om tilstandende nu herhjemme! ?
  De må mildt sagt vende sig i gravene af ærgelse.

  Men i stedet for at vi altid er to lige store fløje herhjemme , så lad os da få en folkeafstemning om det, nu!
  Uh nej forresten det tør politikerne jo ikke, fordi de ved det ville blive et kæmpe JA til ideen og hvad så med de andre eu lande der også er ved at drukne i denne pøbel af ikke rare mennesker der vælter ind i ale rige lande for at hovedsageligt nasse!

  Føj hvor er tingene blevet vamle pga. Denne enorme menneskestrøm fra alle fattige lande, alle punkter i samfundet er lavet om/strammet til det ukendelige fordi det koster milliarder til dem, så må alle vi der bor her sg bare undvære. ..føj for den lede og hvilket underminerende begyndende had opbygger det ikke? Øh får tanken nogen til at tænke på noget bestemt. ..???? Mon ikke!

  Kære meddaneskere tiden til forandrig er mildt sagt kommet.

 21. Af Jens P. Hansen

  -

  Flygtninge opstår pga krige og konflikter i verden. Kriger og konflikter vi selv er med til at skabe fordi vi støtter op om USA’s imperialistiske udenrigspolitik. Afghanistan, Irak, Libyen og nu Syrien.

  Senest har vi altså (indirekte ved at søtte amerikanerne) skabt en borgerkrig i Syrien og nu forundres vi over, at et øget antal flygtninge er et af resultaterne. Bare politikerne havde spurgt mig. Så ville jeg da gerne have advaret dem.

  Men nu har vi altså været med til at skabe et boom i syriske flygtning (for 5 år siden var der i Danmark kun ca 100 asylansøgninger fra Syrien) og de skal vel ikke placeres i Kenya?

  Ideen med at tvangsfjerne folk og sende dem til .. et eller andet sted, finder jeg ganske aldeles forfærdelig. Det smager af kz-lejre. Det er komplicerede juridiske spørgsmål. En udenlandsk lejr uden dansk kontrol og danske lovgivning?

  Erfaringerne fra Australien er da vist også, at det koster flere penge end ‘almindelige’ flygtninge, hvorfor spørgsmålet altså ikke er økonomisk, men simpelthen bygger på fremmedhad?

  Jeg siger ‘nej tak’ til DF forslaget.

 22. Af Ole Kristensen

  -

  Henrik: hvad har du indtaget?
  Kenya er ikke et muslimsk land – det er et kristent land!
  Og distancen til Kenya er længere, end til de fleste europæiske lande min ven.
  Og Kenya er ikke i borgerkrig, som Syrien er pt.
  Og hvornår får DK den ære, at lønne dig for et medlemskab af folketinget, og nyslået DF’er?
  Og så husk din tavshedspligt Henrik….

 23. Af Lonny F ischèr- korrespondent

  -

  ps. Ove Ginness ! Hedder i virkeligheden ” Mohammad” –Og det gør Mads Timo faktisk ogsaa —Saa glem dem Henrik Day ! De 2 plus Sørensen/Hansen faar sikkert ogsaa en invitation til de nye “reservater i Somalia og Mellem-østen ! Saa lad os dog slippe af med dem !

 24. Af M. Hougel

  -

  Kære Henrik
  Hvad i alverden mon du – og for den sags skyld i øvrigt også andre med DF-holdninger sympatiserende medborgere – har været udsat for engang, eller hvad frygter I så forfærdeligt, at denne angrebsstrategi vælges? Hvad frygter du, eller frygter just du ret beset ikke noget, men vælger blot at anlægge dig så eksplicitte DF-sympatiserende holdninger, at du er sikret en vis genkendelighed hos den del af vore medborgere, der netop lever i en frygt, der har fået sin på gang på jord foranlediget af denne gruppes mangelfulde viden, hvorfor formodninger, der ved en efterprøvelse, lader det usaglige stå i fuldt flor og alene generer nærig til nok en omgang af det, der tilnærmelsesvist efterlader indtrykket af tragikomiske fantasier hidrørende en helt anden og uoplyst tid?
  Mon det forholder sig sådan, at dette er et af dine første spæde spadestik til forsøget på en politisk karriere hos DF. Måtte det være tilfældet, hvilket for såvidt med baggrund i dine idag skrevne ord, og navnlig det indtryk, som disse givetvis uden den store eftertænksomhed har efterladt hos DF-vælgere, giver det trods alt en vis mening. Knapt så megen mening synes at være til stede, dersom du med den viden, som jeg – måske optistisk – tillader mig at tilægge dig besiddelsen af, rationelt måtte ligge til grund.
  Helt overordnet er forslaget, som du – uanset bevæggrund og baggrund for denne – ikke muligt i skrivende stund. Det svarer nærmest til forslag om indførelse af cencur. Et forslag som selv DF-vælgere efter min bedste overbevisning trods alt har en – om end den måske er vag – fornemmelse for ikke er mulig. Dermed er den string i det praktisk mulige for så vidt ikke længere.
  Men at DU – og her er det som nævnt, at jeg tillægger dig en vis grad af uoplyst – vil medvirke som brændebærer til De Frygtsommes og Uoplystes Bål, falder mig for brystet. Du ved bedre og burde agerer i overensstemmelse hermed uden at forfalde til at brugen af laveste fællesnævner i bestræbelse for et fremme din egen eventuelt påtænkte entré på den aktive politiske scene.

 25. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen.

  Inden du falder helt i svime over Dansk Folkeparti, må jeg venligst gøre opmærksom på,
  at alt fra Morten Uhrskov, Mogens Camre, Danish defence League, og talrige af borgere
  gentagende gange igennem de sidste mange år, nærmest ikke har bestilt andet end at
  kalde på omdirigering af disse såkaldte flygtninge mv., men er evigt blevet ignoreret af
  Dansk Folkeparti, øvrige foreningers købte (ødelæggende) pressestand for andres penge.

  Endvidere har dette parti direkte pumpet Hassan og venner op med socialkroner igennem
  tiden, alene for at “genvalgs-stimulere” egne vælgere, (kun og alene for partiets egen skyld),
  og hvilke socialkroner ubetinget har fungeret som en direkte mælk-og-honninge-magnet,
  hvilket indlysende har fordyret de indtrængendes kostpriser og deraf samfundsbelastning.

  Det svare altså til, at en person kan stå og smadre løs på dig igennem 19 år, for pludselig at
  komme på bedre tanker, hvorefter vedkommende afløser sin smadren med en krammer,
  hvorpå du falder i svime over pågældende, for derpå ar rose vedkommende uhæmmet..

  Endelig syntes jeg også du skal gøre dig selv opmærksom på, hvordan pressens ansatte,
  evigt konsekvent, og altid, (lader som om), at her “K U N” findes disse foreninger, hvilket
  udfoldes ved at man provokerende udemokratisk, kun lader mikrofonen gå på rundgang
  imellem købte journalist-stand og disses arbejdsgivere (altså foreningerne), imens stort
  set alle andre kan rende og hoppe..

  Så igen… Rooolig nu… det her er sagt det igennem mange år nu, men er som sagt blevet
  fortiet ihjel via Dansk Folkeparti, øvrige foreninger, og købt pressestand via andres penge.

  Det er fint du er glad Henrik, men man kan også fremstå FOR naivt ikke-tænkende glad tak.

 26. Af Jan Jørgensen

  -

  Hørt! Et fantastisk forslag og godt kommenteret. Jeg vi tilføje at det er vigtigt at verden bliver beboelig for alle verdens befolkninger. Hver gang en konflikt opstår bliver der tyndet ud i de sunde, civile grupper i befolkningen, og når konflikten lægger sig er det et land i ruiner og med de bedst kvalificerede i USA og de mest livsuduelige i Skandinavien. Nu kan man forestile sig at de alle vender hjem efter en konflikt.

 27. Af B. Hansen

  -

  Det er utroligt så rationel og skarpsynet man kan blive på andres vegne, når man selv har sit på det tørre, Henrik DP.
  Dansk Folkeparti er ikke nytænkende – de er bare meget dygtige. Deres verdensbillede og menneskesyn bygger på reaktionært gadekærspsykotiske forestillinger med kolonihavespecifikke overtoner, fostret et sted i reptilhjernen, og de savner kritiske dele af det empatiske system. (:-))

 28. Af Søren Sørensen

  -

  Til alle jer der malker i frygt for DF som nok skal hjælpe VK i at få indført 150.000 nye lønpressere hvis de vinder. Bag kolonihaveliggusterhækken kan men så høre men “jeg stemte på DF pga. Indbrudet forrige år i Larsens have hvor en kasse tomme øl flasker blev stjålet” mens de undre sig over den stigende hjemlige masse af ledige og uddannelsespladserne der går til udenlandske.

  12 og 4% af kriminaliteten begåes af indvandrer og efterkommere henholdsvis ifølge DST. 84% begås altså at etniske Danske. Der er snart så mange udenlandske beboer i DK at overrepræsentationen er lille..

  Læs tallene og græd! Den er endda i faldende tendens.

 29. Af Dionysos Sørensen

  -

  Til alle jer der malker i frygt for DF som nok skal hjælpe VK i at få indført 150.000 nye lønpressere hvis de vinder. Bag kolonihaveliggusterhækken kan men så høre men “jeg stemte på DF pga. Indbrudet forrige år i Larsens have hvor en kasse tomme øl flasker blev stjålet” mens de undre sig over den stigende hjemlige masse af ledige og uddannelsespladserne der går til udenlandske.

  12 og 4% af kriminaliteten begåes af indvandrer og efterkommere henholdsvis ifølge DST. 84% begås altså at etniske Danske. Der er snart så mange udenlandske beboer i DK at overrepræsentationen er lille..

  Læs tallene og græd! Den er endda i faldende tendens.

 30. Af Ane Høst

  -

  Jeg har normalt stor respekt for Hr Day Poulsens arbejde men denne artikel er dog noget polemisk.
  Hvem siger, at kassedamen i Netto ikke kan være en tidl flygtning eller, at superstjernen ikke har været kassedame engang ………… Livet er dog – gud ske lov – foranderligt.

 31. Af Preben Jensen

  -

  VI LEVER I NYE TIDER HVOR DANMARKS FRED OG TRYGHED SLET IKKE ER EN SELVFØLGE……..

  Mange danskere tror…… når de læser om uretfærdighed, familieopløsning, social deroute, magtmisbrug, ulykke, vold , mord, gammel mad og hospitals-dødsfald……. at det er noget som kun rammer andre. Deri tager de sandsynligvis fejl!!

  For det er ikke længere noget som rammer spredt og sjældent. Der er tværtimod en systematisk tendens i gang, en bølge som skyller hen over hele landet, en slags koldfront af forræderisk og åndsformørket politik som rammer flere og flere og som efterhånden omfatter og truer hundredtusinder eller millioner af danskere.

  Når vi ser de groteske og totalitære udspil der strømmer ud fra Borgen , bør vi nok indse at vores demokrati er kørt i grøften, og at det vil være uklogt at nøjes med passiv laden stå til, medens samfundet bryder sammen om ørerne på os, og fremtiden begynder at ligne en rødnazistisk horror-film.

  (Se evt. ovenfor kl. 14.49)

 32. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  HDP
  – er jo inde på noget særdeles interessant – nemlig, at såfremt DK skal bestå som et
  vestligt land, så er det tvingende nødvendigt, at standse al indvandring- og flygtninge strøm fra muslimskelande NU.
  – Allerede nu taler man om op til 30.000 flygtninge – hovedsageligt unge mænd, der jo burde blive de steder de er flygtet fra og bekæmpe IS samt andet af djævelens yngel ( det hedder også desertører ). Når de skal have familiesammenføring når vi let op på ca. 300.000 – hvor skal pengene komme fra til at huse og bespise alle disse mennesker, som for langt størstedelens vedkommende, ALDRIG kan bruges på det danske arbejdsmarked og de forlader jo aldrig DK igen.
  Alene 20.000 nye flygtninge koster OVER 4 milliarder – til sammenligning er den meget op reklamerede sølle ekstra ene milliard til forbedring af ældre danskeres forhold blevet reduceret til MINUS 0,3 milliard grundet kommunernes besparelser på NETOP de ældres forhold – afsindigt kvalmende og nu skal omtalte så til også at spise 9 dage gamle madpakker – noget man aldrig kunne drømme om at tilbyde flygtningene…ikke sandt?
  Det hedder også racisme imod landets egen befolkning, hvilket er bizart vanvid.
  GALEANSTALTEN DK er nu en realitet og det bliver langt værre endnu.
  Hvornår mon smider det danske folk de politikere på porten for altid, der ikke varetager det danske folks interesser..?

 33. Af Torben Snarup Hansen

  -

  Flygtning eller indvandrer? Det er ekstremt svært at afgøre. I praksis umulig, når asylansøgerne smider identitetspapirer væk. Masser af syriske flygtninge kommer fra sikre mellemstationer, hvor de har haft arbejde – især Ægypten og Tyrkiet. Derefter fandt de ud af, at der var “trafik” over havet til slaraffenlandet (pris pr person mellem 1000 og 1500 euro).

  Vestlige myndigheder har ekstremt svært ved at gennemskue om en asylansøgning kan begrundes med flugt fra krig eller personlig forfølgelse. Hvor stammer en subsahara-neger fra? Han siger måske Togo, men kommer fra Eritrea. Og er en mand fra Syrien i virkeligheden libaneser? Intet bureaukrati kan finde ud af det – eller har ressourcer til at identificere eksempelvis de mere end 100.000 illegale immigranter, der er kommet til Italien alene i 2014. Sverige har totalt opgivet og lukker alle ind.

  Alt dette er først nu ved at gå op for danske journalister og politikere. Italiens presse har længe gjort opmærksom på fakta.

  Som Henrik Day skriver: Velstand og offentlig velfærd lokker folk fra Afrika og den arabiske verden. Et vist “push” gør sig gældende, men the “pull” er enormt.

 34. Af Niels Poulsen

  -

  Henrik Day Poulsen har virkelig sat centrum-venstre skakmat med dette indlæg. Det viser kommentarerne tydeligt.

  Centrum-venstre elsker jo at nedgøre den danske kultur. Alligevel ønsker de, at de stakkels flygtninge skal konfronteres med afskyelige danske fænomener som ytringsfrihed uden et men, religionskritik, grov dansk humor, retsstat, demokrati, sekulariseret kultur, kvindefrigørelse, kristendom – uha-uha-uha og svinekød i alle dets afskyelige facetter – med alle de livsvarige traumer det måtte påføre de stakkels flygtningene.

  Centrum-venstre er da onde, når de ønsker at påtvinge flygtningene denne uanstændige haram-kultur, som Danmark repræsenterer.

  Hvis centrum-venstre vil leve op til deres egne humanistiske idealer, så burde de som DF ønske flygtningene indkvarteret i velfungerende flygtningelejre i højere udviklede lande som Tyrkiet og Kenya.

  Der kan de være sammen med deres familier, de spilder ikke deres penge på de kriminelle menneskesmuglere, deres børn kan i skolerne lære om deres egen elskede kultur.

  Ingen fra den underlegne nordiske kultur vil modsige deres værdier og levevis.

  Hvilket normalt begavet menneske kan have noget imod det? – undtagen menneskesmuglerne, nødens købmænd og fjenderne af det danske samfund?

 35. Af Jesper Høegh

  -

  Det er dybt beskæmmende at konstatere personer herinde irettesætte Danskere
  der nærer bekymring om Danmarks fremtid med den fortsatte overeksponerede Indvandrig – Flygtningestrøm – hvor enhver ved deres fulde fem – kan se/høre/fatte
  det må stoppes nu og her!

  Alternativet endnu flere Ghettoer – endnu mere kriminalitet – Vold-Mord-endnu mere Islamisering-.

  Naturligvis skal de reelt nødstedte hjælpes – men i deres nærområder – hvor de
  pågældendes kultur – klima – særpræg – udseende er at foretrække for dem og os -.

 36. Af kb jørgensen

  -

  Kære HDP.

  Kan du mon huske hvor mange flygtninge der blev sendt i en lejr nær deres hjem land da VK med DF som støtte parti sidst havde magten, eller hvor mange der blev sendt ud af landet? de tre partier havde jo tilsammen magten til at gøre det, hvis du ikke helt kan huske det kan jeg hjælpe dig- INGEN, det er jo fuldstændig grotesk at høre de tre partier skælde ud på den nuværende regering som dog har fået nogle ganske vist få sendt ud af landet.

 37. Af Inge Petersen

  -

  En ting jeg virkelig undrer mig over er følgende: Hvordan kan det være, at over 2/3 af de flygtning vi modtager p.t. er mænd? Hvordan kan de med god samvittighed rejse fra deres familier – kone og børn – som de så bare efterlader i det ragnarok, der er i Syrien og Nordirak? Hvordan finder de så på, at de skal til Danmark? Er det fordi de har fået at vide, at familiesammenføring er lovgivet i Danmark, og at de vil blive tildelt passende økonomisk understøttelse? Der noget der i mine øjne ikke stemmer. Man rejser da ikke bare fra sine nærmeste og efterlader dem i al balladen og forventer at de bliver hentet af Dansk Røde Kors, sådan bare? Jeg forstår det simpelthen ikke.

  DF´s forslag om oprettelse af flygtningelejre i nærområderne – f.eks i det nordlige Afrika og i Tyrkiet – er da det eneste rigtige. Så kan FN´s flygtningekommisær trække sig tilbage i god orden. Det samme gælder Amnesty International og Dansk Røde Kors.

  SF´s Karin Lorentzen, som bliver så dårlig, så dårlig ved sådant et forslag, kan gå på badeværelset og ofre i fred!

  Der er sørme grænser for, hvor mange flygtninge Danmark kan modtage i forhold til f.eks. Sverige, der også er så forargede på os danskere. Sverige er 11 gange så stort som Danmark. De råder over 450.000 km2. Danmark har sølle 43.000 km2 i forhold. Sverige har p.t. 9 mio. indbyggere ca. 20 stk. pr. km2. Danmark har 5 mio. , ca.122 stk. pr. km2.

 38. Af Jens Cini

  -

  Det skal være med asylretten som med en forsikring -men hjælper andre fordi man selv kan kommer i en ligende situation. Der skal være reciprocivitet eller gensidisghed. Ville danskere eller Europæere tage till Afrika eller mellemøsten. Nej, altså er der ingen ophold i Europa til dem de skal være i deres kulturområde.
  -Ved en forsikring og et tab undersøges man for synd -og det bliver ikke erstattet hvis dette ikke kan dokumenteres et tab -asylsager ja-staten har bevisbyrden!
  -I en forsikring får man erstattet det tabte og intet mere. I en asylsag i vesten får man mere det tabte -så systemet er bygget til sammenbrud -ikke til hjælp
  -i en forsikning er der selvrisiko -ved asyl i Danmark er det fulde rettigheder fra dag et -ikke 7.år med leveforhold som i en FN-lejr. Man er “Ny Dansker” fra dag et!
  -I en forsikring dækker selvforskyldt ødelæggelse ikke. I en asylsag er ansøger total løsrevet fra det samfund vedkommende kom fra -det er rent aktivisme. I Danmark og Syrien var der 3.5.mio mennesker i 1950. Idag er der 23.mio i Syrien -der kommer 1.mio Egyptere 9.måned. Der er 1.1 mia mennesker i Afrika idag og i 2050 vil der være 2.2.mia .Er alle disse mennesker ofre? Hvornår er folk skyldige og må tage et ansvar for deres kollektive uansvarlighed. Der må også siges til disse samfund, at kører man en sådan kurs hvor man vælger sammenbruddet -så skal der ikke være hjælp -det er ikke en ulykke -men kollektiv skødesløshed. Europa skal ikke tage imod flytninge fra 3.verden. Der skal bruges økonomiske og andre magt midler så FN og de humantære organisation kan forstå det. Hvis ikke -må Danmark og andre vestlige lande tage hele FN systemet med dens såkaldte “internationale” konventioner op til overvejelse. Lige nu har denne kun være en kaos og anarki organisation som er ved totalt, at smadre Europiske civil samfund for en humanitær “lebenraums” ideologi med dens overmennesker som er 3.verdens ofre. De opridelige befolkninger er undermennesker som ved tidligere overmenneske ideologier i Europa.

 39. Af Lonny F ischèr- korrespondent

  -

  Der er ingen af os, der er skyld i den nuværende situation, som Danmark`s danskere –staar i for nuværende ! Det er de skruppelløse politikere, der sidder trygt og godt inde i deres “Christiansborg-borg !— De er komplet ligeglade med den danske borger, der bare har elsket deres land som det var en gang –Og som vi nok aldrig mere kommer til, at opleve igen ! Det er RV &S`s skyld det hele –og vi hader dem dybt og inderligt ! dybt – dybt og inderligt !

 40. Af Niels Juul Hansen

  -

  Kære Henrik Day Poulsen,

  Jeg er helt overbevist om, at der er en meget stor del af den danske befolkning, der deler DF’s holdninger til indvandrere og flygtninge. Og de vil formodentlig også storme frem ved næste valg, der helt sikkert kommer til at handle om ‘dem og os’. Partiet har udover det nationale/sociale en meget klar holdning til religiøse minoriteter – og personligt tror jeg godt , at de kan komme helt op en vælgertilslutning på 40-45%.

  Jeg bryder m,ig ikke om partiet og deres holdninger. De må ligge på en klar førsteplads, når det drejer sig om dømte og ikkedømte racister, og de gør også kort proces med disse. De smider dem ud af partiet – med mindre, de befinder sig højere oppe i partiapparatet (Messerschmidt og Camre).

  Forslaget om at sende flygtninge til Afrika er heller ikke af nyere dato.

  Når jeg læser din blog og de mange indlæg fra dine ‘rygklappere’ om deres bekymring for de mange stakkels flygtninge, der vil have det meget bedre så langt fra Danmark som muligt, kan man næsten få tårer i øjnene.

  Man kommer uvilkårligt til at tænke på Niels Hausggaards sang om atomkraft. Det vil vi gerne støtte, men det skal bare ikke ligge lige her.

 41. Af Preben Jensen

  -

  De radikales totale forræderi overfor både danskerne og verdens flygtninge, er blevet så tydeligt at det ligefrem springer i øjnene, medmindre man er blind, fjollet eller iført tykke røde brilleglas.

  Ti, tredive eller hundrede gange så mange flygtninge kunne have været hjulpet i nærområderne for under det halve af hvad der brugt på at importere dem til Danmark til evig forsørgelse og indkvartering. (i boliger op til 9800 kr. mdl. i husleje incl. vand, varme og el., hvortil kommer mange andre udgifter der skal betales af danske skatteborgere)
  (de samlede årlige omkostninger skjules, men er antagelig omkring 100 MILLIARDER kroner.) (Der er nu ca. en million flygtninge/asylanter/indvandrere/ kulturfremmede i Danmark)

  Desuden kunne man have opretholdt danskernes velfærd og sundhedsstandarder mv. hvis det ikke havde været for sosse-tossernes og de radikales forræderier eller korrupte transaktioner. Men koldt og kynisk har man valgt at der skulle udøves så megen “humanisme” og “næstekærlighed” overfor fjerne folkeslag, at der nærmest intet vil være tilovers til danskerne om få år. ALLEREDE NU ser man jo at ældre og gamle danskere spises af med hundeæde og gammel mad, at danske patienter risikerer at få en brutal og barbarisk behandling, at danskere kan blive jaget fra hus og hjem med lumske og svinske metoder, at hjemløse får lov til at ligge og dø på gaden, osv., osv.

  Overalt i landet foregår der ALLEREDE NU masser af uhyggelige ting overfor borgerne. Både BT, EB, JP og Berl. samt netaviser har i de sidste to-tre uger fortalt om snesevis af rædselsfulde hændelser og skandaler.

  Det som foregår i Sverige og Nordirak burde vække til eftertanke. Især i betragtning af at gangstervælde, massemord og folkemord er ret almindelige fænomener globalt set. Udviklingen i Danmark er nu så ekstrem, udemokratisk og totalitær, at det kan ende i folkemord og danskhedens udslettelse.

  Danskerne burde protestere fredeligt mod Borgens forkvaklede politik, (og mod de voksende mængder af løgnepropaganda og censur) for hvis kursen ikke ændres, vil Danmark snart være en kommunistisk bananstat, et junglesamfund, en fattiggård, et sygdomsområde og en krigszone.

  Se også Uhrskov Jensens blog ang. invasionen og besættelsen af Danmark.

 42. Af Preben Jensen

  -

  ISIS i Hamborg i gadekampe…… læs den korte avis

 43. Af Preben Jensen

  -

  Asylpolitikken drejer sig om DKs overlevelse, iflg. den korte avis.

 44. Af Al Piastow

  -

  Venstrefløjen vil godt kunne acceptere forslaget på betingelse af, at flygtninge i lejren i Kenya tildeles stemmeret til det danske folketingsvalg.

 45. Af Søren Sørensen

  -

  AL Piastow

  2 ud af tre indvandre og efterkommere stemmer overhovedet ikke ved valg ifølge en artikel fra b sidste år.. Og en stigende del af de få der gør stemmer endda til højre især på de radikale som jo ligger til højre for DF og V i økonomi.

  Niels Juul
  Planen om at foretrække at hjælpe i nærområderne er lige så gammel
  som valgflæsk som den borgerlige elite i top 1% der ønsker flere lønpressere uanset de samfundsmæssige omkostninger for de allerede tilflyttet og frasorteret lokale. Pointen at dette er DF’s ide er så latterlig at men får spasmer af tåre vældende nostalgi om dengang uden DF populisme men mere korrekt oplysende politik.

 46. Af Jørgen F.

  -

  …man spørger sig selv hvor de nøjagtige data fra Gallupmålingen vedr. flygtningelejre i nærområdet befinder sig??

  I hvert fald ikke plastret på forsiden af alle dagens netmedier…

 47. Af søren rasmussen

  -

  Lov-Forslaget fra de DF med flere vil helt givet betyde at Danmark bliver mindre eftertragtede for muslimske flygtninge.

  Det er jo det vi ønsker at opnå. Hvis vi lige ser bort fra den umodne radikale venstrefløj.

  Det kan betyde at de stærke flygtninge bliver hjemme, i deres muslimske inklaver og tvinges til at bygge eget land op som de ønsker.

  – 80-90 % af det danske folk gider ikke muslimer mere. Muslimer fylder for megt i alle de forkerte statistikker. Der er ufatteligt meget bøvl med den muslimske integrationen i den vestlige verden.

  – nød lærer nøgen kvinde at spinde – Nu må de muslimer lærer det selv. Så send dem endelig hjem igen. Tilsvarende enhver kriminel muslim.

 48. Af Preben Jensen

  -

  I EN NØDDESKAL……

  De radikales og social-tossernes anti-danske politik i en nøddeskal:

  Overfor de fjerne og kulturfremmede folkeslag er HUMANISMEN uden grænser!!

  Overfor danskerne er KYNISMEN uden grænser.!!

  Indvandrede mænd har krav på familiesammenføring og menneskerettigheder.

  Danske mænd har ingen rettigheder, deres familier må gerne opløses og splittes, og deres og børnenes menneskerettigheder må gerne ignoreres og tromles ned.

  Indvandrere har krav på penge, bolig og sundhedshjælp.

  Danskere må gerne være hjemløse, må gerne sulte og kan uden videre nægtes hjælp i tilfælde af sygdom.

 49. Af Bodil Kjøller

  -

  Rigtig godt skrevet, Henrik Day Poulsen.. Den ændring af Dansk asylpolitik,er meget nødvendig,hvis vi skal undgå uoverskuelige problemer i fremtiden. Asylpolitiken drejer sig om det danske folk og samfunds overlevelse..

 50. Af Michael Thiesen

  -

  Afstand i fugleflugtslinie mellem København og Damaskus: 3072 km
  Afstand i fugleflugtslinie mellem Damaskus og Nairobi: km 3876

 51. Af Erik Hansen

  -

  Hvorfor sende dem til Kenya? Det må da være mere nærliggende at sende dem til Saudi Arabien. De har både pladsen og pengene til at håndtere det problem.

 52. Af svend viborg

  -

  som taget ud af sammen slags fantasi bog som selv udnævnt idioter kalder bible, koran, tora eller Harry Potter.
  Men endnu bedre vi kunne sende dem til månen, masser af plads, biligt leje osv. eller mere humant vi kunne sætte df sortskjorter til at skyde dem ved grænsen!

  Vi kan ikke bare finde en fantasi løsning og hylde den uden den er efterprøvet, Men igen det er jo åbenbart svinehundes årti, hvor folk KUN bliver flove når man ikke er større svin end sin nabo!

  ps. hvis df ikke har oprette deres sortskjorte korps endnu, undskylder jeg, at jeg var for hurtigt ude, men bare vent, lige om hjørnet.

 53. Af Jens Haagensen

  -

  @Michael Thiesen- 9. oktober 2014 16:01, skriver:

  “Flygtninge skal takke Dansk Folkeparti” er overskriften på HDP’s blog, og så blander han ellers godt og grundigt begreberne “flygtninge” og “indvandrere” sammen i en pærevælling. Håber at HDP har mere styr på fakta , når han udskriver psykofarmaka”

  Nu er det jo bare sådan i praksis, at ‘flygtninge’ stort set altid ender som ‘indvandrere’ . De Libanesiske ‘flygtninge’ vendte ikke tilbage til Libanon, da borgerkrigen sluttede i 1990. Ej heller vendte de Bosiniske ‘flygtninge’ tilbage til Bosnien, da borgerkrigen der sluttede i 1995, og de Kosovo-Albanske ‘flygtninge’ vendte heller ikke tilbage til Kosovo efter NATO havde smidt Serberne ud af Kosovo i 1999. Så, generelt ender ‘flygtningene’ stort set altid som ‘indvandrere, og derfor gør HDP ret i ikke at lave nogen skelnen mellem ‘flygtninge’ og ‘indvandrere’ i sit glimrende indlæg, som jeg kun kan være helt enig i.

 54. Af Helge Nørager

  -

  “Af Michael Thiesen
  – 10. oktober 2014 11:02

  Afstand i fugleflugtslinie mellem København og Damaskus: 3072 km
  Afstand i fugleflugtslinie mellem Damaskus og Nairobi: km 3876.”

  Michael, nu er basal viden som geografi jo noget som nogle, lærer i folkeskolen, andre ikke.
  Men hvad kan man forvente af mennesker, som vil sende flygtninge til Kenya.
  At de er medlemmer af Mensa eller åndsamøber ?

 55. Af Niels Juul Hansen

  -

  @ Henrik Day Poulsen

  Lars Løkke og Venstre er også dygtige til at læse folkestemningen – og ligger sig derfor tæt på DF’s holdninger – i håb om gode meningsmålinger. Det er desværre en snigende kynisme vi ser. Idag kan politikere (og blogejere) udtrykke holdninger, der for bare årtier siden ville blive betragtet som perfide, platte og direkte umenneskelige. Det er denne snigende afstumpethed, der bekymrer mig mest, da den er udtryk for en grænseløs stupiditet, som man kun kan gisne om hvor Fører hen.

  P.S.Så denne annonce i går:

  STØT LARS LØKKE!

  For tre år siden mistede Lars sit arbejde som statsminister.

  1. november falder han ud af af eftervederlagssystemet og ryger ned på almindelig folketingsløn.

  Og ikke nok med det. Han skal også betale sit tøj selv.

  I Venstre bekymrer vi os for de små i samfundet og har derfor besluttet, at Lars fortjener al den støtte, vi kan give ham.

  Men vi kan ikke klare det alene.

  Derfor beder vi dig om en hjælpende hånd.

  Støt Landsindsamlingen til Lars Løkkes løn!

  Giv dit biudrag online på venstre.dk/Lars eller på kontp 4711 7913 4678

 56. Af lars sørensen

  -

  @ Preben Jensen er du her ?

 57. Af Niels Juul Hansen

  -

  @SØREN SØRENSEN

  “Planen om at foretrække at hjælpe i nærområderne…..”.

  Siden hvornår er Kenya blevet Syriens nærområde?

  Jeg henviser til Helge Nøragers ovenståénde indlæg om åndsamøber.

 58. Af Kirsten Rasmussen

  -

  Jeg synes, forslaget fra DF – og vist også LA – er udmærket og kan ikke få ind i mit tykke hoved, hvorfor nogle politikere – og så vidt jeg så på TV også en regionalchef fra et FN-organ – siger, det er et umenneskeligt og kynisk forslag. Dog mener jeg, at:

  – der skal ikke være tale om flygtningelejre, men om flygtningebyer altså større og mere varige anlæg. Og selvfølgelig skal en flygtningefamilie fra Syrien ikke sendes til Afrika – det er jo nærområderne, man taler om.
  – det skal ikke være byer, drevet af én nation; de skal drives i EU- eller måske endda FN-regi.
  – der skal anlægges veje og bygges ejendomskomplekser med lejligheder (vand, kloakker, strøm). Det koster mange penge, men de vestlige lande vil også kunne spare mange penge, hvis vi ikke skal forsørge flygtninge i vores egne lande. Endvidere bør de lande, hvor flygtninge kommer fra (hvert fald de lande, der på nogen måde har råd til det) være med til at finansiere disse flygtningebyer. Måske via et bidrag, hver gang en familie flygter fra det pågældende land. Det vil tillige give arbejde til vestlige og/eller lokale virksomheder og dermed måske afhjælpe den skrantende økonomi, der er resultat af finanskrisen samt give de pågældende områder et tiltrængt vækstgrundlag.
  – der skal være skoler med undervisningspligt for både børn og voksne – også kvinderne – og om nødvendigt pligt til at deltage i erhvervsrettet grund- og videreruddannelse. Endvidere pligt til at deltage i intensiv sprogundervisning f.eks. engelsk plus et sprog mere efter eget valg og rettet mod det land, man håber at få opholdstilladelse i hen ad vejen.
  – de enkelte nationer kan efterlyse arbejdskraft, så hvis der bliver behov for indvandring f.eks. til Danmark, kan danske virksomheder “hente” – altså tilbyde jobs til medabejdere i flygtningebyerne, så disse er sikret beskæftigelse, når de kommer til landet.
  – der skal selvfølgelig være politi (FN-styrker?) og adgang til lægehjælp, men der er der formentlig allerede i en flygtningelejr i dag.

  En del af disse tanker fik jeg, da jeg hørte Uffe Ellemann (i Ellemann og Lykketoft på TV2 News) sagde, at den eneste løsning på flygtningeproblemet er, at vi medvirker til at etablere forhold i flygtningenes egne lande, der gør, at de slet ikke ønsker at flygte.

  Der er sikkert tonsvis af indvendinger og lige så mange problemer, der gør det vanskeligt, men forhåbentlig ikke umuligt, at realisere tanker som disse, men hvis vi ikke gør noget drastisk, tror jeg vores relativt velstillede vestlige samfund på længere sigt er truet. Og helt ærligt, hvis man nu sad oppe på en sky og kiggede ned, er det så egentlig ikke forståeligt, at alle de fattige og nødlidende i denne verden synes fordelingen af rigdommene er hamrende uretfærdig og ønsker at tage del i dem?

 59. Af Libby Ohlsson

  -

  Det er så sidste gang, jeg gider læse noget, du har skrevet Henrik D. Poulsen.
  Din sidste udgivne bog var i øvrigt også smækfuld af fejl….
  Hvad er du “på”? Eller passer du på en af dine egne efterhånden så velkendte psykopat-beskrivelser ?Måske tilsat en pæn dosis narcissisme?
  Sort, ubarmhjertigt, arrogant & noget forvrøvlet sludder er det her ihvertfald.

 60. Af Søren Sørensen

  -

  Niels Juul Hansen

  Du må henvise til hvad du ønsker. Nærområder burde vel være nærkultur områder. Kenya er en vassal stat af vesten modsat Tyrkiet og saudi Arabien fx som intet vil påtage sig der. Kenya gør hvad der bliver sagt og det nordlige Kenya er nabo til Somalia og Syrien er langt nærmere end nairobi og er der hvor muslimerne i Kenya bor mestendels. Som fx øen lamu.

 61. Af Søren Sørensen

  -

  Det må være klart for alle nødvendigheden af at flygtninge tager hjem igen og jo mindre økonomisk attraktiv værtslandet er desto mere chance for et sådant forløb.

  Den stramme indvandring må indføres på alle fronter nu så vi kan få investeret i de 250.000 indvandrer vi har nu..den ubehagelige sandhed er at den danske model ikke overlever ellers til ingens gavn.det er ikke 500 årlige mere men 20.000 nu.

 62. Af Søren Sørensen

  -

  250.000 er vist muslimer alene .indvandrer mv er jo 7% minimum nu af befolkningen.
  Vel 25% i København.

  120.000 udenlandske i arbejde sidste år. Ville have været smartere med en større hjemlig statsborgere andel der der betalte skat og investeret i DK!

 63. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Søren Sørensen

  “….modsat Tyrkiet og Saudi Arabien fx som intet vil påtage sig der”.

  ???????

  Det samlede antal syriske flygtninge i Tyrkiet pr.august 2014 er mere end 800.000, og tallet er stigende.

  Med hensyn til Saudi Arabien er det en total formørket stat, som Vesten har ‘brownnoset’ i al den tid landet har været den vigtigste leverandør af olie.

 64. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Søren Sørensen

  “Ville have været smartere med en større hjemlig statsborgere andel…..”.

  Ja, hvis det var muligt.

  Jeg vil dog nødig have en ufaglært, etnisk dansker til at operere på,mig, fordi vi ikke har et tilstrækkeligt antal kvalificerede kirurger.

  Mange danskere gider heller ikke påtage sig omsorgsarbejde for ældre mennesker – så uanset om du kan lide muslimer eller ej, så kan være, at du må leve med at det bliver en muslim, der skal vaske dig og tørre dig, hvis du ender på et plejehjem!

 65. Af Kristian Andersen

  -

  DF og racisten Henrik skal sendes i flygtningelejre i Finlands ødemark. Tak!

 66. Af K.Larsen .

  -

  Må Islam være her eller må de ikke ?
  Det må de ikke !!!
  Det må de ikke fordi de har og vil gøre religion til et politisk krav !
  Får de statsborgerskab på det udsagn, er det 5 kolonne virksomhed fra regeringen, hvilket straffes med livsvarigt fængsel.

 67. Af Søren Sørensen

  -

  Niels Juul Hansen

  Op til 30% af de lægestuderende i DK er udenlandske mest fra Norge og Sverige. Samme på tandlægeskolen..
  Derfor importeringen. Hvor mange DK statsborgere tror du studere i udlandet på de 2 områder og sygeplejesker Ja! Derfor!

 68. Af Preben Jensen

  -

  Der er nu adskellige ISIS/IS grupper i Tyskland og specielt i Berlin og Hamborg, iflg. den ny avis m.fl.

  Mindst 11 ud 17 radiGALE kommmunalforeningsformænd fra det radiGALE parti finder det uanstændigt, tarveligt, modbydeligt og usselt at der opsættes nogle små symbolske valgflæsk hindringer op, der kan forsinke et par dråber eller liter ud af den kæmpeflodbølge af problemer, trusler og udgifter der er på vej mod Danmark.

  Men danskernes ødelæggelse, udplyndring og udryddelse vil de nok finde anstændig og helt i orden…?

 69. Af Preben Jensen

  -

  Rettet udgave

  Der er nu adskellige ISIS/IS grupper i Tyskland og specielt i Berlin og Hamborg!!… iflg. den ny avis m.fl.

  Mindst 11 ud 17 radiGALE kommmunalforeningsformænd fra det radiGALE parti finder det uanstændigt, tarveligt, modbydeligt og usselt at der sættes nogle små symbolske valgflæsk hindringer op, der kan forsinke et par dråber eller liter ud af den kæmpeflodbølge af problemer, trusler og udgifter der er på vej mod Danmark.

  Men danskernes ødelæggelse, udplyndring og udryddelse vil de nok finde anstændig og helt i orden…?

  Med bluff, følelsesporno og´´ forræderi skal land bygges, synes at være Helles og Jelveds motto og taktik med henblik på det kommende valg.

 70. Af bjarke Rasmussen

  -

  ENDNU ET INDSPARK I FLYGTNINGE OG INDVANDRER DEBATTEN

  Jeg havde i et tidligere læserbrev forudset at flygtningedebatten ville blive beskidt, uden brug af fakta og meget intens jo tættere på valget vi kom. Jeg havde dog ikke i min vildeste fantasi forudset at det var så hurtigt at vi skulle se den politiske debat blive direkte politisk pinlig, plat og populistisk.. En ny Gallup-måling viser så nu at en stor andel af danskerne støtter ideen om asyllejre i Afrika. Vi er i godt gang med at gøre flygtninge til prikker i et politisk spil.

  HVAD ER FAKTA:

  * Danmark ligger på en 8 plads i EU mht. at tage imod flygtninge set på indbyggertal.
  * Den aktuelle stigning i antallet af flygtninge i DK følger mønstret over hele Europa. Udsvingene skyldes verdenskriserne.
  * Ca. 90% af verdens flygtninge hjælpes i nærområderne. Vi taler 50 millioner på flugt hvilket er største antal siden 2.verdenskrig.
  * DF, V og LA nævner lande som Libanon ( 4.mill borgere + 2,3 mill flygtninge), Kenya (terror, fra al-she-bab og fyldte flygtningelejre på 25 år) skal bruges til danske lejre. Tyrkiet har fået 3-400.000 fra Syrien. Alt i alt en blanding lande der er ved at knække på eller har massive flygtningeantal.
  * Aftaler mellem stater etableres efter årelange forhandlinger, og på et område som flygtninge og indvandrere understreger flere organisationer at man slet ikke kan lave den slags aftaler. Dette er ikke mulig løsning på akut problem.
  * Der ligges op til at bryde to af de vigtigste internationale konventioner og aftaler under FN.

  SPØRGSMÅL:

  Hvor er begreber som alm. anstændighed henne i debatten? Hvor er det liberale og globale menneskesyn blevet af? Hvor er evnen til at se ud over en mere og mere nationalistisk og navlebeskuende synsvinkel? Hvor er den danskhed der stod for åbenhed, ansvar og mod til at gå forrest, samt sætte en dagsorden. Hvor går grænserne for hvad man foreslår mod bedrevidende, bare for at score stemmer ved brug af populismen ubehagelige demagogi?

  En ting er at uvidende danskere tænker nem løsning og tilkendegiver en holdning i en spørgeundersøgelse. Men at politikerne der har supplerende viden og kender fakta i ramme alvor foreslår en utopisk tegneserie løsning er en politisk fallit erklæring. Det er en farlig vej at gå. Er populisme trolden først lukket ud, bliver fakta og løsning af reelle problemer meget sværere. Lad os få politikere der er deres ansvar bevidst – ikke populistiske lemminger der overbyder hinanden med utopiske fatamorganaer.

 71. Af Jens Cini

  -

  Flere nævner FN her og der er andre artikler i aviser hvor FN “Eksperter” nævnes. Hvor er der ingen som stiller overordnet sprøgsmål om denne 70.årige gamle organisation? Hvem er de ansætte i FN som udtaler sig. I Danmark har vi 2.tidligere ministre som arbejder for FN -begge tidligere radikale! Hvorfor denne autoritetstro overfor FN? FN består af stater -men stort set hele den 3.verden kan ikke få staten til, at virke. Uffe Ellemann har sagt, at så må vi få dem til, at virke så der ikke kommer flygtninge. Det er jo reelt set en forsættelse af kolonipolitikken hvor man også troede på vestlig administation, biblen og “den hvide mans byrde” -den er en forsættelse i andre klær!! Vi hører om menneskerettigheder og konventioner og de som udtaler sig er reelt parthavere i det -end uafhængige. Menneskerettighedskonventionen er underskrevet, af stor set alle lande da den ikke er bindende. Den er kun ratificeret af de vestlige -altså er den reelt set ikke universel eller international men vestlig unilateral. Den udtrykker også en række normative ønsker som ofte er i konflikt med familieværdier og den menneskelige natur. Det er en sekulær religion som marxismen. Jeg tror dette ikke stopper med det vil ende med “Ondskabens banalitet” Mennesket bliver stresset af natur når den er omgivet af andre den ikke deler familiaritet med-det er ikke ideologi men natur. Den tidligere leder af adfærds physiology på Max Plank Irenäus Eibl-Eibesfeltdt har kaldt dette for et stort eksperiment med menneskelig natur og mener det ender med etniske udrensninger. Der er lidt besynderligt, at fortalerne for denne udvikling også tidligere støttede den marxistiske utopi som også krævede et “nyt menneske” og som kostede mellem 80-120.mio nu har kastede sig over et nyt idealistisk projekt som ender i menneskelig sadisme. Folk som tror på store utopier har i reglen ikke den store etik når det kommer til stykket. Pressen var ukritiske medløbere over marximen og de er det samme idag over de humanitære industrielle kompleks -de er ukritiske medløbere for en utopisk bevægelse.

 72. Af Lonny F ischèr- korrespondent

  -

  Hvis Helle kan faa de radikale smidt helt ud af regeringen ! Er der maaske en lille chance for, at ægte-danskerne kan blive foretrukket frem-for den muslimske masseinvasion, som ingen vel er i tvivl om stammer fra de radikale v.—-Danskerne skal i første række —og de muslimer, der forsørger dem-selv –kommer i 2.nd række ! Men den hær af islamister som RV.- er ansvarlige for, vil om kort tid overstige antallet af danskere (fødsels tallet for danskere falder – medens fødselstallet for muslimerne stiger eksplosivt ! Søren Krarup har ret ! ! Muslimerne er en trussel for danskerne ! Og igen kunne hr. Krarup have sagt, at “der findes ikke danske muslimer -Enten er man dansker eller ogsaa er de muslimer ! Og altsaa ikke danskere ! Hvis de vil være borgere i et kristent land –maa de melde sig ud af islam ! Sagen er soleklar ! Punktum.

 73. Af Lonny F ischèr- korrespondent

  -

  K. Larsen har fuldstændig ret ! De maa IKKE være i Danmark ! Saa kort kan det siges. -punktum.

 74. Af Preben Jensen

  -

  I Danmark vil mængden af skilsmisser, forbrydelser, sygdomme, hospitalsskandaler og sociale problemer mv. vokse voldsomt i den kommende tid.

  Mængden af disse onder vil nærmest EKSPLODERE hvis man kan tro Snaphanen, Uriasposten og 180 grader eller den korte avis.

  Meget tyder på at der er tale om troværdige oplysninger. Find dem f.eks. under Snaphanen, evt. ved at bladre nogle gange frem. Læs om hvordan uhyggelig rødfascistisk galskab og yderst omfattende kriminalitet præger nutidens Sverige.

 75. Af Jørn Strand Nielsen

  -

  Ideen om at etablere donorfinansierede flygtningelejre i nabolande til de krigshærgede lande er ikke ny, og støttes jo faktisk af de professionelle bistandsorganisationer, herunder bl.a. Dansk Flygtningehjælp. I hvilket omfang vi med rimelighed kan returnere asylansøgere til sådanne lejre, afhænger derfor alene af, om der eksisterer en tilstrækkelig stor og velfærdsmæssig forsvarlig lejrkapacitet i nærområdet etableret i samarbejde med værtslandet. Når denne kapacitet endnu ikke er etableret, skyldes det reelt manglende donorbistand fra især EU jfr. dagens kommentar fra Birthe Rønn Hornbech.
  Den gruppe som per rygmarv er modstander af DF’s og LA’s forslag burde erkende, at en stor tilgang af flygtninge til Danmark ER et problem, og derfor medvirke til at løse det. Denne gruppe argumentation er helt domineret af pladderhumanisme, og jeg savner gangske en socialistisk tilgang til forståelse og dermed også løsning af problemet. For der er faktisk udfra en socialistisk anskuelse god grund til i det mindste at acceptere DF’s og LA’s forslag som grundlag for diskussion af en løsning.
  (1) I en tid, hvor det danske udviklingsbistandsbudget er under pres fra Blå blok, er dette jo et forslag som sandsynligvis ikke kan gennemføres med et reduceret budget. Forslaget kan ikke gennemføres på kortere, hvis Danmark afventer løsninger i EU regi, men kun hvis Danmark selv beslutter, implementere og finansierer et flygtnignelejr progam for udvalgte lande i de krigsramte landes nærområde. Ikke blot selve lejren og dens drift, mens også med etablering af infrastruktur (vand, sanitet, el og skoler), som kan udnyttes af værtslandet selv på længere sigt til ny bydannelse i tyndere befolkede områder af landet. De færreste glemmer, at f.eks. Afrika er meget tyndt befolket, go urbaniseringen svag i “udkanten”. Derfor er støtte til flygtningeljere også en støtte til økonomisk vækst i værtslandet, hvilket ingen socialist mig bekendt kan være imod.
  (2) Flygtninge er jo ikke blot flygtninge, men en heterogen størrelse, og især fra et socialist synspunkt er det nærliggende at konstatere, at det kun er medlemmer af bedrestillede samfundsgrupper, som har tilstrækkelig viden og privatøkonomi til at flytte en familie fra f.eks. Somalia til Danmark. Selv almindelige danske ville have ganske svært ved blot at betale flybilletten. Og er det rimeligt at fremme uligheden blandt flygtningene ved at give asylansøgere i Danmark bedre velfærdsvilkår end hvor de kommer fra, men majoriteten af fattigere flygtninge lades i stikken i usle flygtningelejre i nærområderne.
  (3) Udfra en socialtisk betragtning forbedres de basale vilkår i et samfund kun gennem konflikt, og det gælder også de krigshærgede samfund. Kvinders rettigheder i Afghanistan afhjælpes ikke på sigt ved at lette veluddannede kvinder og moderne tænkende mænd ud af Afghanistan, og diktatorer bør vel først og fremmest bekæmpes af grupper fra deres eget land, og ikke af vores samfund udefra. Så udfra en socialistisk holdning må løsningen vel snarere være at støtte modstandsbevægelser end at etablere attraktive flygtningeveje for de grupper, som burde blive hjemme og kæmpe. Socialdemokraterne støttede jo f.eks. aktivt modstandsbevægelsen i Sydafrika, og det havde som bekendt en god effekt, og har siden giver Danmark megen kredit i Sydafrika. Dengang der var rigtige SD’er til hjalp de naturligvis ANC på stedet i stedet for at hjælpe ANC’ere og deres sympatisører til Danmark.
  (4) Vi synes at prioritere at give faderen i flygtninge familien asyl, men hans familie af ham selv og os lades i stikken i en ussel flygtnigelejr i nærområdet. Hvis vi skal hjælpe burde det vel udfra en socialistisk betagtning være lige omvendt. Så vi skal naturligvis sikre “en redningsbåd” for kvinder og børn ude i nærområdet, og tage imod “italienske kaptajner” her i Danmark. De bør naturligvis blive hjemme i flygtningelejren og støtte deres familie eller endnu bedre forblive i deres eget land og deltage aktivt i kampen mod diktaturet.
  (5) Erfaringsvis forbliver de mest veluddannede asylansøgere jo i Danmark, når de har lever her med asylstatus nogle år. Vi kender alle Politiken tårepersende historier om den lille asylfamiliedatter, som er faldet godt til i sin danske tilværelse, og derfor udfra humanitære hensyn sammen med hendes familie for lov at blive her. Det er naturligvis en ønskelig løsning for den enkelte asylfamilie, men ikke for det land de er flygtet fra, da vi jo derved medvirker til at dræne dette land for uddannede mennesker. De Blå mennesker i Danmark har jo udfra et liberalt synspunkt et ønske om at hente uddannede mennesker til Danmark, men udfra en socialistisk betragtning må det i stedet været målet at fastholde flest uddannede mennesker hjemme, hvor de kommer fra. Danmark har jo netop af denne grund i årtier støttet uddannelse af befolkningen på stedet ude i udviklingslandende, og at sluse disse mennesker til Danmark er jo at være til gin for vores egen udviklingsbitandspenge.
  SD’erne i dagens Danmark er desværre i overvejende grad en uskøn blanding af elitære nyradikale og personlige karrierejunkies. For hvis det havde været i Anker Jørgensens tid havde der været et reelt løsningsalternativ til den pladderhumane opfattelse, og derfor også et holdningsmæssigt udgangspunkt for at diskutere DF’s og LA’s forslag konstruktivt, ja sågar for at udnytte i socialistisk interesse. Hvor SF og EHL i socialistisk perspektiv egentlig befinder sig magter jeg ikke at forstå, og de synes desværre heller ikke selv at gøre det. Men er der dog ikke nogle lidt ældre SD’ere som snart kunne lette røven og tage affære?.
  .

 76. Af Preben Jensen

  -

  Det skal ikke være attraktivt at søge til Danmark fra Mellemøsten og Afrika mv., for Danmark er et lille land, og vi er ved at blive løbet over ende. Skal vi være værtsland for alverdens asylanter, flygtninge, indvandrere og kulturfremmede, bliver det retsløsheden, elendigheden og døden for millioner af danskere. Men foreløbig har Borgen og regeringen ikke budt vi danskere ret meget andet end folkemordspolitik i form af tåbelighed, hykleri, plyndring, kommunisme, bluff og lovsjusk, samt katastrofale reformer og dødbringende forringelser.

 77. Af Niels Juul h

  -

  Var der nogen der så Søren Krarup i Deadline lørdag aften?.

  Det var noget af det mest pinlige, jeg har set i længere tid. Manden er fuldstændig uden for pædagogisk rækkevidde – og han brugrte Gudhjælpeham størstedelen af tiden til at gendrive sine egne horrible påstande og pricipper om flygtninge og indvandrere.

 78. Af Henrik Knage

  -

  Det der foregår i Syrien og andre steder i den arabiske verden, er jo ren galskab.
  Ondskaben vil jo ingen ende tage, og svarer til, at Jehovas Vidner angreb Indre Missions Samfund i Thy og tyskerne oprettede en flygtningelejr på Bornholm.

  Altså rendyrket galskab affødt af muslimernes tankemæssige begrænsninger.

  Der er det særlige ved flygtninge, at de så at sige bliver revet brutalt ud af deres hverdag, og hele deres verden kollapser totalt og fuldstændig, endvidere aner de fleste ikke et klap om Danmark, og hvad der venter dem og derfor er det meget tvivlsomt om de der kommer her UFRIVILLIGT – de vil nemlig hellere bo hjemme hos sig selv, forståeligt nok – om de overhovedet er interesserede i at integrere sig i det danske samfund – i en kultur de med rette har lov til at hade?

 79. Af Preben Jensen

  -

  Enhver totalitær politik er vejen til ondskab og massedød. Det gælder kommunismen, nazismen og islamismen. Men tilsyneladende har et flertal stadig ikke lært af de mange blodige erfaringer. Nykommunistisk politik vinder jo frem overalt i Danmark , stort set uden effektive protester. Der er mest bare noget mumlen i krogene overfor den kommmunistiske skolereform, overfor den feministiske/rødfascistiske familiepolitik og overfor det stigende barbari overfor børn, syge, gamle og hjemløse danskere. Selv truslen fra de nedlagte/ pivåbne landegrænser som undergraver Danmarks fred, identitet og eksistens ignoreres eller bagatelliseres af mange.

  Og DR bliver værre og værre hvad vulgær, rabiat og rødradikal propaganda angår. Eller hvad?

 80. Af Søren Sørensen

  -

  Niels Juul Hansen

  Op til en tredjedel af studerende på læge og tandlægeskolen er udenlandske studerende mestendels Skandinavien pga af højere SU, gratis uddannelse mv. Hvis du ikke forstår den fremtidige mangel udfra de tal har du misforstået noget grelt. Derfor skal kirurger importeres og formentlig endda ingen af de fremmede dansk uddannet men nye og underuddannede fra østlande mv..

  Syrien følger ingen konventioner og smider syrierne hjem når lyst. Syrier der er flygtninge der hader stedet og vil bare videre til Skandinavien mv.

 81. Af Dionysos Sørensen

  -

  Niels Juul Hansen

  Op til en tredjedel af studerende på læge og tandlægeskolen er udenlandske studerende mestendels Skandinavien pga af højere SU, gratis uddannelse mv. Hvis du ikke forstår den fremtidige mangel udfra de tal har du misforstået noget grelt. Derfor skal kirurger importeres og formentlig endda ingen af de fremmede dansk uddannet men nye og underuddannede fra østlande mv..

  Syrien følger ingen konventioner og smider syrierne hjem når lyst. Syrier der er flygtninge der hader stedet og vil bare videre til Skandinavien mv.

 82. Af Søren S

  -

  Hvad foregår med ytringsfriheden hdp?

 83. Af Hans Nielsen

  -

  @ Jørgen F. 10. oktober 2014 kl. 09:46

  “…Man spørger sig selv om hvor de nøjagtige data fra Gallupmålingen vedr. flygtningelejre i nærområdet befinder sig??”

  Enig!

  Men JP har lavet måling der viser:

  “Der er et absolut flertal i befolkningen på knap 60% der støtter et forslag om, at Danmark skal arbejde på at få oprettet flygtningelejre i krigsflygtningenes nærområder, og at sådanne lejre skal drives af Danmark. Godt 22% er imod.”

  Man kan Google:

  “Danskerne er parate til strammere asylregler”

  Ovenstående måling er mig bekendt ikke omtalt på DR og TV2 – hvorfor?

  Tilsyneladende har “racisterne” fra DF befolkningen bag sig,

 84. Af Daniel Prehn

  -

  Det er alene tale om menneskefjendtlig utopier fra DF og Henrik Day.
  Intet andet!

  Daniel Prehn

 85. Af Babar Amin

  -

  Det er den mest komiske blog jeg nogensinde har læst. Jeg tror sgu ikke Henrik at flygtningene vil takke DF. Når man læser dine utopiske holdninger om folk med anden etnisk baggrund, så kan man sgu ikke være et sekund I tvivl om hvor dit politiske ståsted er. Og det er også fint nok. Vi har ytringsfrihed heldigvis. Men jeg tror ikke der er nogen flygtninge der har lyst til at takke DF. Måske skulle du også kigge DF med kritiske øjne engang imellem. Men det har du vel ikke lyst til? God weekend

 86. Af L F ischèr- korrespondent

  -

  Græshoppesværme sammenlignes med muslimernes masse indvandring til Europa !

 87. Af Kirsten Rasmussen

  -

  @Jørn Strand Nielsen
  Ref. dit indlæg 11. oktober 0.43 er jeg enig med dig i stort set det hele (og jeg er endda ikke spor socialdemokrat….).

  Tidligere skrev jeg selv, at det ville være bedst, hvis initiativet til at etablere det, du kalder flygtningelejre, men som jeg kalder flygtningebyer, kommer fra FN eller EU, men når du skriver, at forslaget ikke kan gennemføres på kortere sigt, hvis Danmark afventer løsninger i EU regi, har du jo fuldkommen ret.

  Så måske ville det være en idé, hvis de danske politikere ifører sig pionertøjet og spørger de relevante myndigheder i lande, der støder op til Syrien (vel det mest nærliggende sted at starte), om de kunne tænkes at være interesseret i at Danmark kaster sig ud i et sådant projekt. Skulle der være konventioner, der kommer i vejen, må de ryddes af vejen.

  Det skulle undre mig, om ikke der vil være andre EU-lande, der slutter sig til i rasende hast, og så er vejen måske banet for lidt hurtigere etablering af et fælles EU-samarbejde på området. Alternativt hurtig igangsættelse af et projekt med deltagelse af flere nationer end Danmark.

 88. Af Lonny F ischèr- korrespondent

  -

  Danskerne er i oprør —–vi vil ikke finde os i “muslimsk indvandring ” længere —-Det er dem eller os ! Fra nu af !

 89. Af Lonny F ischèr- korrespondent

  -

  Græshoppesværme æder alt paa deres vej Og udsletter alt

 90. Af Einar Madsen

  -

  ”godhedsindustrien på venstrefløjen”, ”sædvanlige hylekor af forargelse”. Ja, det er værdiladet, det er det for dig, og det er det såmænd også for os andre. Den dér med ”godhedsindustrien”: Hvad kalder du den industri, du selv repræsenterer? Egoistindustrien.

  Skal vi gøre som dig og Lars Løkke og rage til os fra alle de kasser, vi kan få hænderne ned i (ja, du kender jo selv til sagen)? Eller er det for at vi skal nå Cepos’ hellige mål om, at al skat fjernes fra jordens overflade?

  Og hvorfor Kenya? Tror du ikke, at syriske flygtninge vil føle sig ligeså meget malplaceret i Kenya, som i Danmark? Skal de på safari? Skal de lære dansk? Skal de lære swahili?

  DF ønsker, at alle der ser lidt anderledes ud end dig og mig, skal sendes til Langbortistan.

  Må jeg i øvrigt ikke lige minde om, at dine venner i DI og DA har et stort ønske om at få flere indvandrere til landet. Og DI/DA skelner ikke på hverken hudfarve, religion eller kultur.

  PS! En lille sprogfejl som du gentager: Vandt er datid af at vinde. Vant er datid af at vænne.

 91. Af Hans Nielsen

  -

  Åh, de stakkels syriske flygtninge.

  Man kan Google:

  “Dansk politi 06 2014”

  Overskriften i artiklen hedder:: Falske syriske asylansøgere.

  Selv politiet er magtesløse, og erkender det.

 92. Af Lars Petersen

  -

  @ DANIEL PREHN.

  “Det er alene tale om menneskefjendtlig utopier fra DF og Henrik Day”.

  Hvad angår ønsket om at disse såkaldte flygtninge skal lagres i enheder ude for Danmarks
  grænser, er mildes talt ikke en DF opfindelse, men derimod et generelt ønske fra den brede
  befolkning, som netop DF altid har været tilbageholdende over for, og på en sådan måde,
  at alt fra Morten Uhrskov, Danish Defence League, og talrige andre, gentagende gange har
  påpeget, “IMOD DF”, imens DF har kunne leve i skyggen af de endnu værre alternativer, og
  hvilket setup evigt er sat i værk af foreningsmedlemmernes egen (købte) presse, idet man
  evig og altid sætter en DFér over for en Radikal mv., hvorpå DF-vælgerens manglende hjerne
  bekræftes i, at DF så at sige, tager sig kærligt af sagerne, ligesom den Radikale vælger ligeså
  bekræftes den anden vej, og med det vidunderlige resultat, at her lige nøjagtigt intet er sket.

  ERGO.. Skal du bare blive ved med at kalde DF, Day Poulsen og andre for racister, eller andre
  herligheder, idet DF-vælgerens forkvaklede dummy hjerne, får dem til at tro her tages godt
  af problemet igennem DF, imens faktuel virkelighed er, at her kun pumpes flere ind i DK 😉

  Ja.. når først man krater lidt i den manipulative virkelighed, viser den sig ofte er være modsat.

 93. Af Zeki Laurent Sadic

  -

  Sædvanligt fordomsfuldt og generaliserende nonsens af Henrik Day Poulsen, og ingen overraskelse at de angste kældermennesker, der kommenterer efterføægende, æder det hele fuldstændig råt. Det glider lettere ned når det blot er fordomme, der bekræftes.

  Ude i virkeligheden ved vi godt at flygtninge og indvandrere ikke automatisk er tabere, modsat Henrik Day Poulsen, som gerne skærer alle over en kam.

  Ude i virkeligheden ved vi godt at “venstrefløjen” ligeledes ikke er en stor masse, der tænker fuldstændigt ens. Men at “venstrefløjen” – der består af folk fra det yderste venstre i EL til det yderste højre i S – godt kan være rygende uenige. Men sådan er det ikke i Henrik Days Poulsens osteklokke.

  At der på grund af et kommende valg skal være konkurrence om, hvem der kan være mest hårdhændet og ubarmhjertig over for mennesker på flugt, er ikke alene usympatisk. Det er udansk!

 94. Af Henrik Knage

  -

  Mennesker er og bliver en svær størrelse, at blive klog på. Men en ting ligger fast, mennesket kan som sådan ingenting selv. Det kan ikke opfinde noget fra grunden – alt skal tillæres eller overleveres, fra ældre til yngre, gennem generationer.

  Der er ikke nogen der bliver islamiske krigere, af sig selv så at sige. Der er ingen islamistiske krigere der kommer ud af den blå luft – det er rent nonsens, og ren indbildning at tro det.

  Årsagen til der overhovedet rejser unge mennesker til Syrien, med udgangspunkt fra Danmark, skyldes overlevering og tillæring fra ældre familiemedlemmer – som spøgelser der overdrages til generation, efter generation.

  Efter min mening bør samtlige moskeer her i landet jævnes med jorden omgående og alle imamer spærres inde for Landsskadelig Virksomhed, eller 5. kolonne Virksomhed – da vi er i krig.

  Hvis ikke de herboende muslimer magter opgaven, at tale deres “egne” til rette – hvorfor pokker skal vi andre så bruge så megen tid og økonomi på det?

 95. Af Henrik Knage

  -

  Grunden til at danskere er noget ganske særligt er, at vi danskere har et unikt ordsprog hængende i baghovedet, der lyder som følger :Utak er Verdens løn!

  Tyg på den!

 96. Af Lonny F ischèr- korrespondentS

  -

  Nej-

 97. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  Bjarke Rasmussen

  Ja, hvor er begreber som anstændighed henne i debatten og hvor er det liberale og globale menneskesyn henne..??

  – Ja, hvor mon det globale menneskesyn er henne NÅR

  – de ældre danskere skal tvinges til at spise 9 dage gamle madpakker,.?
  – den ældre skal tvinges til at sidde dagen lang i lorte bleer..?
  – patienterne henvist til at dø på snavsede og støj ramte hospitals gange,,?
  – patienterne ikke engang kan få sengelinned mere..?
  – de ældre ikke kan tilstrækkeligt med hjemmehjælp efter devisen “længst muligt i
  eget møg”!
  – de danske hjemløse der må dø i usle baggårde og rode i skraldespande efter mad?
  – de danske hjemløse der må dø på gaderne fordi ambulancerene “glemte at
  komme”..?
  – de enlige danske mødre der smides ud af deres lejligheder

  Ja, og hvor er det globale menneskesyn henne når det drejer sig om det danske folk, der i deres ansigts sved har opbygget dette samfund, som nu er på fuld fart ned ad slisken, fordi de skal finansiere et massivt vanvid af selv skabte såkaldte flygtninge. fra primitive tilbagestående dysfunktionelle stater..?
  Ja, hvor mon er anstændigheden henne hos de danskere, der endnu IKKE har fattet, at der er tale om et forræderi imod det danske folk af enorme dimensioner …?
  Og, hvor mon er anstændigheden henne for de danskeres vedkommende, der blankt ignorerer deres eget folks behov, der rask væk tilsidesættes til fordel for
  mennesker, der aldrig kommer til at yde dette land noget som helst, bortset fra ekstrem kriminalitet og ALTID vil komme til at ligge dette lands befolkning til last.?
  Ja, det hedder landsskadelig virksomhed eller massivt stupiditet…….ikke sandt?
  PS.: – og hvor er det GLOBALE ansvar for det danske folk mon henne – det folk der nu groft UDNYTTES som trækdyr for Godhedsindustrien samt andre lignende landsskadelige elementer..?
  KVALMENDE at være vidne til …………..ikke sandt?
  FRI OS FOR HYKLERIET!

 98. Af søren rasmussen

  -

  @AF HENRIK KNAGE – 11. OKTOBER 2014 18:52
  Mennesker er og bliver en svær størrelse, at blive klog på. Men en ting ligger fast, mennesket kan som sådan ingenting selv. Det kan ikke opfinde noget fra grunden – alt skal tillæres eller overleveres, fra ældre til yngre, gennem generationer.

  Der er ikke nogen der bliver islamiske krigere, af sig selv så at sige. Der er ingen islamistiske krigere der kommer ud af den blå luft – det er rent nonsens, og ren indbildning at tro det.

  Årsagen til der overhovedet rejser unge mennesker til Syrien, med udgangspunkt fra Danmark, skyldes overlevering og tillæring fra ældre familiemedlemmer – som spøgelser der overdrages til generation, efter generation.

  Efter min mening bør samtlige moskeer her i landet jævnes med jorden omgående og alle imamer spærres inde for Landsskadelig Virksomhed, eller 5. kolonne Virksomhed – da vi er i krig.

  Hvis ikke de herboende muslimer magter opgaven, at tale deres “egne” til rette – hvorfor pokker skal vi andre så bruge så megen tid og økonomi på det?

  Enig. Sendt lortet ad helvede til. – jeg ville selv være lidt mere grov men lad diplomatiet gøre sig gældende . Hvis det stod til mig så havde vi ikke problemet i Europa….

 99. Af søren rasmussen

  -

  @AF DANIEL PREHN – 11. OKTOBER 2014 12:43
  Det er alene tale om menneskefjendtlig utopier fra DF og Henrik Day.
  Intet andet!
  Daniel Prehn

  Dejligt at vi har en retsplejelov og grundlov. Ellers kunne man frygte at DANIEL PREHN fik et nakkeskud for femte kolonne virksomhed. Men det bruger vi ikke i DK modsat IS eller islam softice lortet som den …… jeg mangler ord. ad lort er du kommet at lort er du blevet og ad lort du skylles ud…..

 100. Af Niels Juul Hansen

  -

  @ZEKI LAURENT SADIC

  “Sædvanligt fordomsfuldt og generaliserende nonsens af Henrik Day Poulsen, og ingen overraskelse at de angste kældermennesker, der kommenterer efterføægende, æder det hele fuldstændig råt. Det glider lettere ned når det blot er fordomme, der bekræftes.”

  Enig.

  Henrik Day Poulsens blog er en varmestue for disse angste mennesker.

  Jeg håber, at formålet med HDP’s blog er at give disse mennesker et værested, hvor de kan få afløb for deres fobier.

 101. Af Kurt Dejgaard

  -

  Citat:
  “[…] dansk ledede flygtningelejre i blandt andet Afrika. Kenya nævnes som et brugbart eksempel. I stedet for at indlogere flygtninge i Danmark skal de nu sendes til det kontinent, hvor de stammer fra; altså meget tættere på det land, som de en gang skal tilbage til. Et sted, hvor klimaet minder, om det, der er vandt til og de økonomiske forhold ligeså.”

  Kommentar:
  Tillod mig lige at tjekke.
  1) Kenya er laengere vaek fra Syrien, end Danmark.
  Tjekkede osse lige vejrliget:
  2) Klimaet i Syrien er mere forskelligt fra klimaet i Kenya, end fra klimaet i Danmark.

  Jeg er helt med på ideen med flygtninge i naerområder.
  Jeg er ikke med på DF og Henrik Days forhold til geografi. Tilbage til skolebaenken med dem!
  Lidt anvendt intelligens, naeste gang!

 102. Af Jens Andersen

  -

  Hvor er det trist at høre alle disse forvirrede bemærkninger om, at nedskæringerne i vores samfund skyldes indvandring og flygtninge!
  Intet kunne være mere forkert!
  Tværtimod går pengestrømmen kun en vej, og det er i overklassens, bankernes og forsikringsselskabernes bugnende kasser!

 103. Af Johannes Ostenfeld

  -

  Et nærmest komisk dårligt forslag uden research el indhold. Jo, indhold som handler om ikke at ville have flygtninge i Danmark. Man HAR flygtningelejre der minder om Syriens egen geografi med ca 4,5 millioner flygtninge fra Syrien. de ligger i grænseområderne til Libanon, Jordan og Tyrkiet. Hvad med at spørge flygtningene selv, inden indlæg som disse, hvor geografi for Day vist er et fremmedord.
  Er den mand overlæge?

 104. Af Jakob Christensen

  -

  Respekt for Henrik, der kan få Kenya til at blive til et nærområde til Syrien (!)

  … Og som sammen med DF og LA har opfundet kolinialisme 2.0 – en tilgang som betyder, at Danmark aldrig mere behøver at tage ansvar – og da slet ikke for mennesker i nød!

 105. Af Hans Nielsen

  -

  @ Zeki Laurant Sadic

  “Kældermennesker” og “fordomsfulde”

  Muslimerne er overrepræsenteret i følgende statistikker:

  Indavl
  Specialundervisning i folkeskolen
  Fængsler (30% af de indsatte i København Fængsler er muslimer)
  Grov vold
  Kontanthjælp
  Førtidspension
  Hate Crimes mod bøsser

  Fortsæt selv listen jeg orker sgu ikke.

  Ovenstående overrepræsentation er mig bekendt faktuelle kendsgerninger, men man er tilsyneladende i din optik “fordomsfuld” og et “kældermenneske”, hvis man mener, at denne overrepræsentation går ud over sammenhængskraften i Danmark.

  Og så må vi jo heller ikke glemme det økonomiske aspekt i hele denne “kulturberigelse”. Årligt koster ikke-vestlige indvandrere 16.6 MILLIARDER.

  Du kan Google:

  “Udgiften til indvandrere er eksploderet.”

  Lad mig give dig 3 eksempler på, hvad “kulturberigelsen” også medfører:

  “Tidligere beboerformand i Egedalsvænge blev stenet ud af sin lejlighed af muslimer og måtte flytte, fordi hun ønskede et juletræ til de etniske Danskere i bebyggelsen. Beboerformanden måtte have psykologhjælp.”

  I Slagelse er psykisk syge blevet FORDREVET fra deres værested af muslimske voldspsykopater. De er blevet røvet, chikaneret og kaldt Danskersvin.

  Der findes bebyggelser, hvor kristne Danskere og jøder bliver FORDREVET af muslimer.

  Du kan Google:

  “Kristne Danskere og jøder flygter fra ghettoen.”

  Kære Zeki Laurant Sadic. Nu ser jeg frem til, at du MODBEVISER ovenstående “fordomme” – kan du det???

 106. Af Hans Nielsen

  -

  @ Zeki Laurent Zeki

  Vedr. de stakkels Syriske flygtninge kommer her et citat fra fagbladet Dansk Politi nr. 6 2014:

  “Krigen i Syrien benyttes af falske asylansøgere, der har boet uden for Syrien i mange år. Formålet er at skaffe sig adgang til det danske velfærdssystem.”

  Nå, nu gider jeg ikke at spilde mere tid på falske asylsøgere og lykkeriddere fra Syrien. Nu skal jeg hen og besøge min gamle mor, Hun har fået nedsat sin hjemmehjælp fordi kommunen skal spare. Selvfølgelig skal kommunen spare på hjemmehjælpere og sosu-assistenter, der skal jo være råd til integrationskonsulenter, tolke, hjælpelærere, inklusionsmedarbejdere og bydelsmødre og hvad fanden de ellers hedder, alle de ansatte i “GODHEDSINDUSTRIEN”

 107. Af Hans Nielsen

  -

  @ Henrik Day

  TAK for et fremragende indlæg!!

  Tilsyneladende er 60% af befolkningen enige i DFs forslag og dit oplæg iflg en meningsmåling JP. Kun 22% er imod.

  Vi er efterhånden mange “fordomsfulde kældermennesker” i Danmark.. Det tegner godt til næste valg.

 108. Af hr j christensen

  -

  Hvorfor opfatter venstrefløjen det som umoralsk at bede lande i nærområde om at tage sig af deres naturlige flygtninge?

  Under anden verdenskrig hjalp selv Tyrkiet de europæiske flygtninge som var strandet der. Men ellers var det i nærområdet de fik hjælp. Bortset fra østtyskerne som venstrefløjen ikke ønskede at hjælpe, fordi De tyske soldater havde angrebet deres bastion sovjet. De fik så hjælp i Danmark som også var et nærområde.

  Sagen er at det drejer sig også om at skabe et incitament til at de rejser hjem og hjælpe
  med genopbygningen og kæmpe for fred i deres land.

  Noget andet er at de fleste er muslimer. Og hvis man tager borgerkrigstesten, så vil den vise at de er muslimer og altid vil være muslimer og handle derefter. Selv venstrefløjen kan ikke vide sig sikker.

  Men husk lige er der faktisk har været mennesker som selv for tredive år siden var i stand til at forudse det morads venstrefløjen har skabt på integrations og flygtninge området. Men man havde kun had og fråden tilovers for dem. Og venstrefløjen er stadig ude af stand til at løse problemet.

 109. Af Henning Svendsen

  -

  I følge sig selv er Kurt Dejgaard jo overklog og vi ser da også han konstant modsiger alt og alle!-for det handler jo ikke om den korteste vej til et sikkert område-ellers ville der jo ikke komme flygtninge hverken til Sverige eller Danmark.
  Ret logisk burde de havde det bedre i lande hvor Islam lever side om side med hadet til det kristne Vesten og her kan de ikke finde noget bedre sted end Afrikanske lande både i nord og syd.
  Så når det gælder flygtninge fra Mellemøsten så handler det kun om en ting med retskrav fra FN kan de borde Danmark og skalte og valte som det nu passer bedst
  De medbringer deres egen Gud og med Dansk Grundlov i ryggen kan de bare sætte hængekøjen op og leve livet som en doven Lars..

 110. Af Silas Mørch Pedersen

  -

  Misforståelser i artiklen omkring syriske flygtninge:
  1: Naturligvis at Kenya skulle være nærområde til Syrien og have speciel kulturel lighed for den sags skyld.
  2: Forslaget fra DF er med henblik på at hjælpe i nærområderne. Nej: forslaget skal løse Danmarks ”flygtningeproblemer”, fordi Danmark vil blive mindre attraktiv flygtningedestination, så vi ikke skal bruge så mange penge på det. Højrefløjen plæderer jo for nedskæringer i ulandsbistanden: Sådan hjælper man ikke i nærområder.
  3: Det er nemmere for en syrisk flygtning at starte en tilværelse i nærområdet. Nej: for hovedparten af de syriske flygtninge kan ikke få opholdstilladelse i de lande, der er i nærområderne. Hvis de vil skabe en tilværelse, skal de arbejde sort med risiko for at blive sendt hjem til deres krigshærgede land.
  4: Syrere der kommer til Danmark er økonomisk svage, så det vil svare til at en kassedame blive popstjerne. Nej: Mange syrere er velbemidlede og veluddannede. SÆRLIGT, de som kommer til Danmark. Det skal vi være lykkelige for, da det øger chancen for de bliver en økonomisk gevinst for Danmark
  5: Det er klogt og humant tænkt af DF. Nej: Det er populistisk vælgerleflen. Det er umuligt at lave en aftale om at etablere en dansk flygtningelejr i de forvejen trængte nærområder. Tyrkiet, Jordan og Libanon har tilsammen taget imod et antal flygtninge, der svarer til den samlede danske befolkning. Israel vil ikke have arabiske flygtninge og Irak er også ramt af krig.

 111. Af hr j christensen

  -

  Måske er det også et spørgsmål om de politiske systemer er villige til at hjælpe. Men hjælpen kommer kun hvis det kan opfylde de politiske holdninger og forviklinger.

  Den klassiske holdning fra venstrefløjen er at alt hvad der kommer fra DF er razisme. Men venstrefløjen udgør en politisk organisation som ikke er kristen men jødisk synagogisk. Så hvorfor tror de at de skal bestemme alt? Danskerne gider ikke at høre på dem. Danskerne vil bestemme selv.

  Venstrefløjen fører en politik om at hele verden skal havde den opfattelse at bare de kommer til Danmark så skal den røde del af befolkningen nok hjælpe dem. Det er tom populistisk retorik uden indhold. Ren socialistisk propaganda på Danskernes bekostning.

  Men nu har det stået på i over tredive år uden at det har hjulpet nogen. Eller nogen er sendt retur.

 112. Af John Laursen

  -

  Dansk Folkepartis forslag om at flygtninge skal opholde sig i flygtningecentre i deres kulturelle nærområde er for tænkende mennesker det eneste rigtige – hvad med at de stenrige olielande som saudi Arabien, quwait, Qatar m.fl. oprettede sådanne flygtningecentre, de har både pengene og pladsen til det?
  Hver gang HDP skriver et af sine fornuftige indlæg og hver gang Dansk Folkeparti kommer med et godt og nødvendigt forslag, så arriverer venstrefløjens ( enhedslistens ? )udviklingshæmmede tosser og skal lige overstrø debatbloggene med en masse stinkende høm – høm`ere. De sidder uhjælpeligt fast i fortidens klicheer og fordomme og tæppebomber andre debattører med injurierende skældsord såsom fascist, racist, nazist. De har også den kriminelle tankegang at andre folks penge er deres – tag dog og kom videre end det.

 113. Af Danish psychiatrist: Muslim refugees more happy in a culture and climate they are used to | 10News.dk

  -

  […] Translated from Berlingske: […]

 114. Af NICOLAI SENNELS: MUSLIM REFUGEES ARE MORE HAPPY IN CULTURE AND CLIMATE THEY’RE USED TO…… |

  -

  […] Translated from Berlingske: […]

 115. Af Michael Larsen

  -

  Det var da en helt utroligt, som du kan, du kender alle ved deres rigtige navne, eller er det bare argumenterne der mangler.

  Er der nogen aftale med Kenya? overføre man ikke bare en udsat gruppe mennesker til et fattigt land?

Kommentarer er lukket.