Psykopater på nettet

Af Henrik Day Poulsen 86

DR åbner torsdag aften for en meget interessant debat om chikane på nettet. Flere kvindelige politikere har åbnet deres face book og andre sociale medier og vist, hvilket ildelugtende affald, der vælter ud i form af seksuel chikane og ukvemsord. Kvinder har nu ikke eneret på at blive groft chikaneret. På denne blog har jeg flere gange slettet særdeles upassende kommentarer og på min telefonsvarer har jeg flere mænd, der kommer med meget injurierende udtalelser ofte med seksuelt indhold.

DR har opsøgt nogle af disse skraldespandsforfattere og konfronteret dem med deres litterære affald, der mest af alt passer til et Wc afløb. Og tænk sig: flere af dem troede slet ikke, at modtageren læste deres affald!

Hvorfor pokker så bruge tid på at skrive det? Nej, den køber jeg ikke.

Psykologisk set er mit gæt, at mange af skribenterne har store problemer med at styre deres impulser. De kan ikke acceptere, at andre har en anden mening og griber derfor den laveste fællesnævner, i stedet for at acceptere uenighed. Men impulsproblemer er ikke hele forklaringen, tror jeg. Mange søger også spænding og afsøger grænser. De får sikkert et adrenalinkick ud af at beskrive en voldtægt af Johanne Schmidt-Nielsen. Og samtidig kan de gøre det ”helt gratis” ved brug af dæknavne og skjulte adresser. Der er altså tale om rene kujoner, der ikke tør eller vil stå ved deres udtalelser. De tænder på at spille ”klassens frække dreng” uden at det får nogen konsekvenser.

Psykopater har en dårlig impulsforvaltning, søger spænding og risiko, er kujoner, optræder løgnagtige og kan lege med seksuelle emner, som en kat leger med en mus. Når psykopaten fanges i sin umoralske adfærd, bliver han/hun ofte udad projicerende og bagatelliserer sine gerninger. De lyver og siger, at det enten ikke var dem, eller at de ikke troede, at det ville få så store konsekvenser. Kort sagt: de græder krokodilletårer.

Kan psykopaterne på nettet stoppes? Næppe. De såkaldte internettrolde trives i bedste velgående i nettets virtuelle verden af dataoverflod og uigennemskuelighed.

Men ved at sætte fokus på deres adfærd og afdække deres motiver, kan nogle af dem forhåbentlig nedtone deres verbale gyllespredning.

86 kommentarer RSS

 1. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Det er så, hvad det er; men nok så ubehageligt er bankansatte, som er mere eller mindre i bankernes sold, som viderekolporterer bankernes officielle politik. Den er dybtgående finansiel uansvarlig. Der er kun én måde: Give dem af grovfilen. De bliver så fornærmede; men har ikke rigtigt nogen kommentarer – jo de skifter alias – når bagmandspolitiet går i gang.

  En ting er så deres propaganda; men når de prøver at lave afpresning, så er det svært at komme det til livs. F.eks. omtale denne eller hin politikers sommerhus, som selvfølgelig så rigelig er det værd – endnu – som det er belånt til – i modsætning til de andre i kvarteret.

  Hvad gør man ved sådan nogle? En måde er at vente til de dummer sig – og så evt. ruinere dem.

 2. Af Ove Ginness

  -

  Så er den deltidsansatte overlæge klar igen, med en ny mening fra automaten. Selvfølgeligheder fra ende til anden, som sædvanlig. Intet fængende, spændende eller anderledes.

  Han skriver bl.a.: ”Psykologisk set er mit gæt, at mange af skribenterne har store problemer med at styre deres impulser”.

  Dette udtryk dækker sandelig også hans egne impulser, der fordrer, at vi andre hele tiden skal bruge abonnementskroner på hans uvedkommende og banale synspunkter om alt mellem himmel og jord. Han har stadigvæk alt for megen tid til overs, som han skal have slået ihjel.

 3. Af Henrik Madsen

  -

  Denne her er meget interessant vedrørende ovenstående emne:

  http://www.uriasposten.net/archives/6062

 4. Af Christian Bruun

  -

  Kære HDP.
  Forslag til dit næste blog-emne: det kapitalistiske samfund / konkurrencestaten favoriserer personer med psykopatiske træk.
  Nå ikke…
  Den politiske psykiatri!

 5. Af Henrik Knage

  -

  Det er da bedre psykopater holdes fanget på Indernettet, end de løber frit rundt i gaderne og holder taler til Folket.

  Der er også dem der mener at lige børn leger bedst, og at man skal hyle blandt de ulve man er iblandt.

  Det kan så godt være politikere ikke direkte er psykopater – men helt almindelige er de nu heller ikke.

 6. Af søren sørensen

  -

  Personligt mener jeg at HDP er en psykopat. Han total mangel af sympati og bekymring om hans medmennesker i indlæg efter indlæg beviser det og hans manipulerende indlæg for proletarene i DF der ikke forstår ret meget af meget og er letkøbte i manipulering….Bevismaterialet kommer i en lind strøm dagligt. Og nu er han begyndt at udøve fascistisk anti-ytringsfrihed udførelse på sin blog samtidig med at han i indlæg efter indlæg fortæller “at han har højt til loftet”..Kan du finde ud af hvad du er? En gemen og sølle anti-ytringsfrihed udøver som Tom Jensen/med mange flere i B eller højt til loftet?????

 7. Af Jesper Høegh

  -

  Cyberspace – det elektroniske rum – fælles hallucinationer –

  en kunstig Verden.

  De åndeligt smalsporede har fået en platform – hvor de tror sig usynlige – .

  ved ingen respons vil det uddø.

  eller

  Som en politiker – ved personangreb – svarede en anden politiker – her i Berlingske

  “det kan du selv være”

 8. Af mikael bruus

  -

  Mener Henrik Day Poulsen at bitterfissen-bethany også er en af Psykopaterne på nettet?

 9. Af Bjørn Sørensen

  -

  Så er fuldtidskværulanten, GINNESS is no good, igang igen med sin negattive nedgøren af personen. Vi andre ved at folk som kun kommer med personlige angreb i stedet at at bidrage til debatten som regel intet har at komme med.

 10. Af Ove Ginness

  -

  RE Bjørn Sørensen – 6. november 2014 16:00:

  Nu bidrager du jo ofte selv med en masse konstruktive og kreative synspunkter. . . . . . .!!?

  Løb du bare med strømmen igen, og lad være med at læse mine kommentarer – det er vel meget enkelt, ikke?

 11. Af K.Larsen larsen

  -

  HDP siger en psykopat er en der benægter kendsgerninger.
  Her et gratis tjek.

  En person mistede livet i Jerusalem, da en militant islamist pløjede sin bil gennem en menneskemængde og efterfølgende sprang ud og tævede løs på folk med et jernrør.

  »Vi hylder aktionerne udført af Jerusalems velsignede helte, der angriber soldater og sikkerhedsfolk,« lyder det fra Hamas efter dagens påkørsler.

  Ifølge Reuters og avisen Jerusalem Post har den militante islamistiske gruppe Hamas påtaget sig skylden og betegner gerningsmanden som en »martyr«, der udførte en »heroisk handling«.

  http://www.bt.dk/udland/hamas-tager-skylden-for-doedeligt-bilattentat?utm_source=news.dk&utm_campaign=jubii&utm_medium=link

 12. Af Daniel Thompson

  -

  Jeg synes det er ufatteligt upassende at du render rundt og ‘diagnosticerer’ folk på så løst et grundlag.

  Det ER sgu da ikke underligt at det står så elendigt til i psykiatrien, når du kan blive overlæge.

 13. Af Caroline Saga Jacobsen

  -

  Kære Henrik
  Tak for indlægget, for første gang er jeg enig. At skrive den slags beskeder til andre, er et tegn på ligegyldighed og manglende medfølelse. Ligegyldighed og manglende medfølelse er desværre voksende i vores samfund. Vi lever i et samfund, hvor rammer og strukturer bliver mere og mere syge. Det er blevet normalt at spise grise, høns og køer, der har levet hele deres liv i et bur på en fabrik, og hvis gener bliver manipuleret til at producere mest muligt kød, mælk og æg. Det er blevet normalt at små børn spiller voldelige computerspil hvor de skyder monstre og soldater, og ser uhyggelige voldsfilm. Jeg tror på at hvis vi skal komme denne form for skriverier til livs, som du nævner, så skal vi tage fat på roden – og alle arbejde på at få en større etik og medfølelse ind i vores dagligdag. Vi skal selv være den forandring som vi ønsker at se i verden… Dette gælder også udskrivelsen af psykofarmaka, og alle de bivirkninger dette giver.

 14. Af Jan Jørgensen

  -

  Der er kun enn måde at stoppe disse psykopater på, og det er at grille deres nosser over en Weber grill og butt-plugge dem med uåbnede 2 liters colaflasker.

 15. Af Jan Petersen

  -

  Jeg forbinder altid begrebet psykopat med tallet 179 !

 16. Af Preben Jensen

  -

  Er B. blevet kuppet af radikale personer? Både på Lilleørs, Holgers, Jacob Ms, Tom Jensens og flere andre blogs er ytringsfriheden nu så reduceret, at debatterne er ved at miste deres mening og betydning, set fra et demokratisk synspunkt. Man burde nok oprette et privat debatforum uden fjæsbog-tvang og uden politisk korrekt cenxxsur.

 17. Af Peter Nielsen

  -

  Ja, når man kaster en brand ind blandt ulve, er der altid én, der hyler.
  Her på siten er der ligefrem mange 🙂

 18. Af Jørn D.

  -

  Der er vel en grund til at desperate og magtesløse tabere
  ikke kan/vil/behøver, at opføre sig ordentligt !
  for
  man behøver jo ikke som i fortiden, at opføre sig høfligt
  og ordentligt og være flittig, for at klare sig økonomisk !
  nej
  faktisk belønnes dårlig opførsel mest !
  ja
  en der smed en kvinde ud fra 3’die sal blev belønnet
  med en læreplads
  og
  en kriminel og voldelig opførsel skaffer getto familien et hus !
  men
  en grund til at “internet troldene” trives, kunne være
  den sproglige forråelse, der er kommet i samfundet,
  sågar et år i børnenes julekalender !
  ja
  efter de mange fremmede har forsimplet og forrået sproget i
  skolerne, sidder de etniske danskere nu foran deres komputere,
  som arbejdsløse tabere og udgyder “sprogblomster” fra skole tiden !
  men
  fantasierne om Johanne Schmidt-Nielsen, tyder på en mand, der er langt ude !
  og
  som sædvanlig når et emne tages op, vil The Usual Suspects holde
  sig til alene og hele tiden, at angribe overlægen på halv tid !
  men
  man bør behandle alle mennesker ordentligt, idet men aldrig ved
  om hvornår eller om de engang bliver ens “chef” !
  men
  det er da mistænkeligt, når nogen hele tiden mener, at
  det er overlægen på halv tid, der er syg !
  ja
  Tiden har vist Guinness rekord i at fortsætte
  ligemeget hvor mange, der slår tiden ihjel !
  men
  der er da god gas og en rigtig griner i flere indlæg, som f.eks.
  179 og ulvehyl, samt i Jan Jørgensen’s humoristiske spejling !

  ironi.mus

 19. Af Daniel Thompson

  -

  Præcis.

 20. Af Preben Jensen

  -

  Indlæg hænger fast

 21. Af Preben Jensen

  -

  De mange person-angreb på HDP er nærmest alle 100% usaglige, for ikke at sige tåbelige. Og er næppe skrevet af “normale” personer. Snarere er der tale om 5.kolonne folk eller radigale typer….. eller landsbytosser.

 22. Af Hans Hansen

  -

  Trolls kan stoppes og bannes fra et site, men her på avisen forudsætter det, at den IT ansvarlige redaktør, jeg vil tro er Jesper Beinov, tager til efterretning at hans blog politik ikke er effektiv.

  Som det allerede er sket i Den Politiske Puls, bør der oprettes en tilmeldings procedure, og der er nødt til at være nogle overordnede moderatorer/debatværter, der kan håndhæve husreglerne, fordi blogholderne selv ikke kan formodes at kunne styre det konsistent.

  Personangreb på debattører og blogholder, uden saglig begrundelse IHT blogemnet, er ikke i orden. At sådan noget er “smitsomt”, begrænser debattøreres lyst til deltagelse, og giver trolls alt for stort spillerum, idet deres agenda hovedsaglig kun er ødelæggelse, er velkendt på professionelt styrede blogs. Her har man taget konsekvensen, der af samme årsag forbedrer tonen, og derfor kommer til at handle om emnerne fremfor trolls dysfunktionalitet.

 23. Af Flemming Kibsgard

  -

  Psykiatrien er lægefagets holdeplads for de mange farlige personligheds forstyrrede læger, som de somatiske afdelinger ikke vil vide af.

  Faget er præget af abnormiteter i en grad, så end ikke overlægestillingerne kan besættes med læger, der har gennemgået turnussen på de psykiatriske afdelinger.

  Psykiatri overlægestillingerne besættes med læger i turnus uden specialiseringen er erhvervet.

  Nogle overlæger flygter væk fra de psykiatriske afdelinger, da de ikke tåler lugten i bageriet, et er at de skal kigge sig over skulderen af frygt for farlige patienter, men når de også skal gøre det af frygt for kollegaerne, så er det dråben der får bægeret til, at flyde over…

 24. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen. (1-2)

  INDTIL HER ER RYDDET OP, HAR PSYKOPATERNE DE BEDSTE VÆKSTBETINGELSER

  Inden der går inflation i den mht, hvilke personer som tildeles titlen: “Psykopat”, kunne det
  være en ide at få på plads, at det du kalder psykopati, er sociopati. da det impulsive netop
  ses tilknyttet sociopatien, imens psykopatiens væsen, har et direkte lavt impulsivt niveau.

  Når det er sagt, skal vi også se på baggrunden for disse generelle hade-mails mv., hvortil jeg
  på det kraftigste må advare om, at man hopper på limpinden, og “kun” forholder sig til de
  ytringer som foreningsmedlemmernes helt egen DR promotion kanal har fundet frem til, da
  enhver normalbegavet, “instinktivt” vil vide, at her ingen “substantielile” grove, samt mindre
  grove mails mv. vil være i det program du taler om, da man derved får solgt budskabet om,
  at det måske netop er foreningsmedlemmet og systemet den er gal med, og ej borgerne..

  KOMMER DER MERE SLAGSEN, OG BLIVER DET FYSISK BETONET ?
  Her er svaret ubetinget ja, og vil med en hvis sandsynlighed overgå til almen, samt grov vold,
  ligesom mord må siges at være inde for en hvis rækkevidde, idet tiden & konsekvenserne af
  verdens største centrale ejerskab & fordeling af individets midler, i stigende grad vil opfattes
  som økonomisk tab, og deraf tabte muligheder, såvel kombinationen imellem nepotistisk
  storflorende korruption, ansvarsløse fordelinger til tredjepart, & al anden råddenskab, pis og
  svinsk stinkende lort, kun tydeliggøres i takt med at de f.eks. 45.000 kroners årligt aflønnede
  Kinesere (og alle de andre) kommer kun tættere på, hvorfor TRÆKKET af tvangens fordeling,
  samt dets forsvare, i ligeså stigende grad, udstiller hvem de er, og derved udsættes for fare..

  DE PROGRESSIVE VENSTREORIENTEREDE VÅGNER I DISSE ÅR:
  Med ovennævnte skal forstås, at hvor de venstreorienterede i klassisk forstand, stort set alle
  har været enige om velfærdens fælles-tvang som metodisk fordeling & kørsel af samfundet,
  hvorpå fælles fjenden (groft sagt) kun bestod i: Coca cola, Mærsk, Mc´Donalds og Bilderberg,
  jamen så ser flere af disse ud til at vågne op, for at opdage, at måske er den centralbestemte
  fastsættelse af fordelingerne, måske ikke så skide smart, nu da forvaltningerne udmøntes i
  diverse million gager, for oftest pis og papir.. hvilket du selv mærker til her på din egen blok..

 25. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen. (2-2)

  KOMMER HER SÅ FLERE PSYKOPATER TIL ?
  Jamen det gør her da.. alene det at de statisk sikrede, samt tvangs-modtagende off. klienter,
  planlægger at smide folk ud i privat, samt offentlig virksomhed, (aflønnet ef. kvalifikationer),
  hvorpå vi taler timelønninger af 32 – 55 kroner pr. time, og a hvilke summer, disse fortsat ses
  tvunget til at betale til de statiske off. gager fra: 30 – 170.000 kroners månedslønninger til,
  vil bevirke, at du står med en nedbrændt offentlig sektor overalt i Danmark om får år fra nu.

  ELLER HVAD MED DENNE HER..
  Du har et stk. åbenlyst talentløs foreningsmedlem.. denne gang a et stk. Lene Espersen, som
  på halv pensions-optjenings tid, henter 600.000 årlige skattekroner ind, som kan udbetales
  fra allerede de 60 år, imens selv samme, allerede forinden havde tjent pension ind, ligesom
  vedkommende nu fortsatter i en semi-offentlig virksomhed, hvorpå semi skattekronerne i
  form af mio. gage fosser ind.. Hvorpå jeg spørger.. tror du her er betalingsvilje hertil Henrik ?

  Kan du huske jeg sagde noget med årligt aflønnede 45.000 Kinesere, (og alle de andre), som
  de Danske skatteydere og virksomheder skal kæmpe med ?.. samtidig med at de skal have
  Lene og venner på ultra overbetalt tvangs-slæb, og hvis al sammen igen skal holdes op imod
  en hele tiden mere tyveri informeret befolkning, da pressens svinske fortielser omkring selv
  samme, hele tiden vanskeliggøres for dem, i takt med kommunikative værktøjers fremdrift..

  Jeg mener.. vil du, Lene, og alle de andre, opgive pensionsdelen af over-lønnen som man
  i guder aldrig skulle have været i nærheden af, eller vil i stå jeres (fra gammel tid) ret Henrik ?

  Hvis sidstnævnte, jamen så kan man godt berede sig på en syndflod af psykopatiske borger
  -hære, hvormed man helt enkelt ikke vil kunne bevæge sig frit i Danmark længere, ligesom
  man ej heller kan spekulere i af tage det stjålne med til Sydfrankrig eller Spanien mv., da det
  kun er et spørgsmål om international presset tid, og et brev dumper ind ad døren, hvori her
  står i retningen: “Vi må desværre løfte skatten af din pension, svarende til den reelle gage vi
  i nyt Statslig kooperativ har fundet frem til er den reelle gage som du har været berettiget til.

  INDTIL HER ER RYDDET OP, HAR PSYKOPATERNE DE BEDSTE VÆKSTBETINGELSER

 26. Af peder pedersen

  -

  .
  Måske skulle man bare holde sig væk fra pøblen.

 27. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt, så er her en meget klar definition på en psykopat, og jeg mindes at have læst en aldeles glimrende bog “Hverdagens psykopater” desangående. Gæt selv, hvem der mon har skrevet denne bog?

  “De klare kendetegn ved psykopater er, at de som oftest er egoistiske, følelseskolde og tænder på risiko, løgne, dominans, magt og udnyttelse af andre.
  Psykopater kan også være charmerende og manipulere dig til at gøre ting, som du normalt aldrig ville drømme om.”

  PS: Iøvrigt forbinder jeg stadig tallet 179 med en ægte psykopat !

 28. Af Helge Hübschmann

  -

  Det turde være mere værdigt for en JP-læser at gå efter bolden end at gå efter manden. Personangreb er en integreret del af trolleriet – ja, nærmest selve kernen, så det er ikke særligt kønt så direkte selv at udøve det som en reaktion på en artikel, man ikke bryder sig om indholdet i. Og som JP-abonnent bestemmer man som bekendt selv, hvad man vil bruge sin tid på at læse. Selv som betalende abonnent har man ikke krav på, at alt hvad der bringes i avisen er af interesse for een selv.

 29. Af Helge Hübschmann

  -

  “Så er den deltidsansatte overlæge klar igen, med en ny mening fra automaten. ” – Personangreb

  “Personligt mener jeg at HDP er en psykopat.” – Personangreb

  “Så er fuldtidskværulanten, GINNESS is no good, igang igen med sin negattive nedgøren af personen. ” – Personangreb som kritik af personangreb….what?!

  “Det ER sgu da ikke underligt at det står så elendigt til i psykiatrien, når du kan blive overlæge.” – Personangreb.

  “Der er kun enn måde at stoppe disse psykopater på, og det er at grille deres nosser over en Weber grill og butt-plugge dem med uåbnede 2 liters colaflasker.”
  – Ikke personangreb, men meget “kvalificeret og berigende”,,,?

  “Er B. blevet kuppet af radikale personer? ”
  Ikke personangreb, men nedgørelse af en hel gruppe. Erstat evt. ordet “radikale” med ordet “rødhårede”, så har man lakmusprøven på udsagnets mulige fornuft.

  “Snarere er der tale om 5.kolonne folk eller radigale typer….”
  Så var vi der igen.

  “Psykiatrien er lægefagets holdeplads for de mange farlige personligheds forstyrrede læger, som de somatiske afdelinger ikke vil vide af.”
  Indirekte personangreb – indlægget totalt irrelevant for trådens emne.

  Det har gentagne gange undret mig, at læsere (i mange debatfora) mener, at der udøves censur over for ytringsfriheden, når indlæg med personangreb fjernes af moderatorer. Jeg antager, at disse indignerede opererer med et begreb (den grundlovssikrede ytringsfrihed” uden reelt at vide, hvad de taler om, i.e. uden at kende bestemmelsens faktuelle indhold.
  Som en service kommer den derfor her:

  § 77
  Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres. (http://www.grundloven.dk)
  Det er nok udtrykket “under ansvar for domstolene”, der her er problematisk for disse debattører, for det indebærer, at Folketinget – helt i overensstemmelse med grundloven – kan lovgive om ytringer, der ikke er lovlige. Grundloven sikrer således kun mod FORHÅNDSCENSUR – ikke mod evt. efterfølgende strafferetlige konsekvenser af bestemte ytringer. Disse kan p.t. findes i bl.a. straffelovens kapitel 27.
  Og der har faktisk været ført sager, hvor et medie (TV) er blevet retsligt anklaget for at have medvirket til at sprede ulovlige ytringer. Dette taler naturligvis for, at mediernes moderatorer er helt på lovlig grund, når indlæg slettes, fordi de evt. vurderes til at overtræde en eller flere af straffelovens bestemmer om hhv. injurier og blasmefi.

  Men dertil kommer, at det enkelte medie (og dets moderator) naturligvis har 100% ret til selv at bestemme, hvad de vil offentliggøre og således medvirke til at udbrede, herunder evt. i hvilken form.
  Så hvis JP og andre medier ikke vil medvirke til et “lavt” debatniveau indeholdende idelige personangreb og “rendestenssprog”, fordi de ønsker et bestemt image for mediet opretholdt, så er det blot at bringe moderatorerne på banen. Og det må gerne ske meget snart – hellere i dag end i morgen.

 30. Af Helge Hübschmann

  -

  Forslag til JP’s (og andres moderatorer):

  Lav en “ekstra tråd” for hver enkelt tråd, der tydeligt fungerer som skraldespand og flyt indlæg, der passer i indhold dertil, over i denne tråd. Det har tre tydelige og gode funktioner:

  1) I kan ikke anklages for at slette indlæg, I ikke bryder jer om (en anklage, der ofte ses fremført).

  2) Alle kan se og forholde sig til (hvis de gider), hvilket indhold/hvilken form, der af moderator vurderes til ikke at opfylde kriterierne for en ordentlig debat. Angiv gerne en kort begrundelse for flytningen. Det får dermed også en “pædagogiskl funktion”, der forhåbentlig på længere sigt kan virke oplærende og kvalificerende på en del af “debatfolket”.

  3) Seriøse debattører slipper for “støjen” fra trolleriet.

 31. Af Torben Calreit Atling

  -

  Jeg har altid betragtet Henrik Day Poulsen, som en af nettets psykopater!

 32. Af Preben Jensen

  -

  Hvorfor skriver Hübschmann her om JP? Er det ikke B. det handler om?

  Og vil så lige rette noget der ligner en misforståelse. Det er jo ikke bare personangreb og rendyrket vås der risikerer sletning, tværtimod har der været givet en meget lang line til hr. S-S og et par andre typer der ikke leverer andet end nonsens. Næh, det som er galt med B. er at seriøse kommentarer og system-kritiske indlæg “forsvinder” igen og igen, især efter at det nye blogfilter blev sat på. Det er som om B. fra nu af kun vil have tandløse indlæg på, eller nogle som er “korrekte” ud fra en radikal vurdering. Hundredvis af indlæg skjules og kommer sent eller aldrig på. Det er nu blevet så slemt, at vi er flere som betragter debatterne som så udemokratiske, cenxxsurerede og manipulerede, at de knap er værd at bruge tid på.

  Forslaget om flytning af kasserede indlæg så de ikke helt forsvinder, er værd at overveje.

 33. Af Preben Jensen

  -

  Torben Calreit Atling……..

  Dit udsagn er fjollet, meningsløst og billigt. Man får mistanke om at du selv er en net-psykopat eller “trold”. Eller en gadedreng der keder sig.

 34. Af Allan Frederiksen

  -

  Men han har ret.

  Jeg er en forholdsvists stor og “farligtudseende” fyr. Jeg er 100% harmløs, men jeg jo observeret hvordan mennesker reagerer når de ikke kender mig. Og med undtagelse af en bytur eller 2, så er der aldrig nogen der har kaldt mig skældsord til min ansigt.

  På nettet bliver jeg dagligt kaldt ting. Som minimum dum eller idiot, men jeg er også blevet anklaget både for at være nazist, marxist og barnemorder.

  De folk der ikke taler ordenligt på nettet, gør det kun på nettet. De tør simpelthen ikke direkte til andre menneskers ansigt. De er ikke psykopater, de er sørgelige små størrelser.

  Men de er sjove at drille 😉

 35. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Jeg mener hele denne debat er misforstået!

  Man skal aldeles ikke tale pænt til folk – det kommer der kun fortræd ud af!

  Det er så rigtigt, at psykopater er fornemt overrepræsenteret blandt bankfolk og kommunistiske folkeskolelærere (det må nærmest være et ansættelseskrav i de brancher) – ingen tvivl om det; men det væsentlige er disse kategoriers ondsindede skadevirkninger.

  Det er jo p.t. banksvin og kommunistiske folkeskolelærere, som er den egentlige del af “kommentariet”. Så er der dem, der er ganske almindeligt knald i låget – her er Preben Jensen et undermedicineret eksemplar.

  Men nej, man skal ikke lade debatten skrue ned i aggressivitet fordi nogle banksvin og kommunistiske folkeskolelærere kryber i ly en offerrolle, hvis hovedformål er at dække over egne forbrydelser og skadelige virksomhed.

 36. Af Søren Sivsko

  -

  Måske skulle Dr. også rette skytset og lygten på Johannes egne sturm-tropper. AFA.
  De nøjes ikke bare med trusler, men skrider gerne til handling i “det godes navn”
  Morten Uhrskov` hjem, med sovende børn, blev angrebet. tidligere integrationsminister Rikke Vildshøj`s hjem blev angrebet( trådte derefter ud af politik). aktuelle former provokunstner Hornsleth`s galleri angrebet(trådte derefter ud af provo og er nu “kun” kunstner). terrorangreb mod politiskolen. osv osv osv.
  Den yderste venstrefløj er yderst voldsparat. vi husker for håbentligt alle, at Fog`s angribere blev lukket ind af bagdøren i folketinget af selveste enhedslisten.
  I mørkelygtens lys er Johanne kun et offer, ikke en ekstrem aktør.

  Alle former for vold og volds-trusler hører ikke hjemme i et demokrati og bør straffes hårdere hårdt.

 37. Af lars sørensen

  -

  Helt ærligt folkens , har I aldrig hørt om en mønt har 2 sider og en sag/problematik har mindst 2 også ?

  Tror næsten 9 ud a 10 her vil nikke ja .

  Ok ! så læs hr. HDP sidste 10 indlæg igennem , med dette i mente .

  Jeg ser mere en politisk holdning i alle indlæg , og ikke dette han har ekspertise indenfor og er uddannet i , og hvor han virkelig kunne gøre en kæmpe indsats for de allersvageste og dårligst stillede .
  At han så nogle gange i min verden virker uden for pædagogisk række vide ! , rent poltisk ok med mig , men at håbe eller tro på den ikke har indflydelse på de stakkels medborger han skal hjælpe offentligt er jeg bange for er et naivt og fromt håb .

  Arbejder indenfor feltet , har oplevet mange gange på de 10 år , psykiatere uden empati og med psykopatiske træk , eller bare megalomaniske karakter .

  Og @ F1J jensen preben , jeg bor stadig i Viborg , du kikker bare forbi til en snak . ps . prebse spørger igen , hvem er du ? , hvad har du bedrevet i dit liv ? hvem var kvinden der knækkede dig ? mor ? kone ?

 38. Af lars sørensen

  -

  Helt ærligt folkens , har I aldrig hørt om en mønt har 2 sider og en sag/problematik har mindst 2 også ?

  Tror næsten 9 ud a 10 her vil nikke ja .

  Ok ! så læs hr. HDP sidste 10 indlæg igennem , med dette i mente .

  Jeg ser mere en politisk holdning i alle indlæg , og ikke dette han har ekspertise indenfor og er uddannet i , og hvor han virkelig kunne gøre en kæmpe indsats for de allersvageste og dårligst stillede .
  At han så nogle gange i min verden virker uden for pædagogisk række vide , rent poltisk ok med mig , men at håbe eller tro på den ikke har indflydelse på de stakkels medborger han skal hjælpe offentligt er jeg bange for er et naivt og fromt håb .

  Arbejder indenfor feltet , har oplevet mange gange på de 10 år , psykiatere uden empati og med psykopatiske træk , eller bare megalomaniske karakter .

  Og @ F1J jensen preben , jeg bor stadig i Viborg , du kikker bare forbi til en snak . ps . prebse spørger igen , hvem er du ? , hvad har du bedrevet i dit liv ? hvem var kvinden der knækkede dig ? mor ? kone ?

 39. Af Henrik Knage

  -

  Man da godt spørge om hvorfor politikere overhovedet opererer på de sociale medier – hvis de ikke kan tåle lugten i bageriet?

  Det er jo til syvende og sidst dem, der styrer udviklingen i samfundet, enten med held eller mindre held, og i samme forb. er jeg da ret ligeglad med om en politiker har en nedgroet negl, eller en bortløbet kat – ingen af delene kommer det offentlige ved. Det kan da godt være de selv synes de er spændende privatmennesker, men så har de valgt det forkerte job.

  Når det så er sagt, er der vel ingen der tror de tages seriøst, når de først begynder med “luder” og andre grimme ord på skrift.

  Brun sæbe plejer at hjælpe på det talte sprog, kan være det også virker på tastaturet?

  Men både skole og samfund har et ansvar – de kan bare lære de unge, at man ikke må bande.

 40. Af Helge Hübschmann

  -

  @Søren Sivsko
  “Fog`s angribere blev lukket ind af bagdøren i folketinget af selveste enhedslisten.”

  Næh, det gjorde de ikke. De blev lukket ind af Rosenkrantz-Theil, som siden skiftede til Socialdemokratiet. Det har hun siden fortrudt og undskyldt for, og det var hendes egen beslutning at gøre det, uden at partiet Enhedslisten var indblandet.
  Hedder du forresten Sivsko til efternavn, eller er det blot fordi du ikke vil stå ved dine udtalelser med korrekt navn?

  @Preben Jensen
  JP/B – Sorry, jeg har ind imellem også et par indlæg på JP og Information, så der var lige et forkert medie i bevidstheden. Nok fordi problematikken er ens for de landsdækkende medier.
  Så skriver du:
  ” eller nogle som er “korrekte” ud fra en radikal vurdering.”
  Er B nu pludselig blevet radikale? – Historisk var de konservative og Politiken var radikal (Brandes). Men hvad er “korrekt ud fra en radikal vurdering”? – Jeg skal gerne medgive, at der kan forekomme noget hos de radikale, der kan minde slemt om en vis “åndelig arrogance og bedrevidenhed”, der kan synes at ville belære andre om, hvad der er moralsk rigtigt og forkert, men det er ikke et fænomen, jeg genkender i medierne. – Da jeg heller ikke er jævnlig debatdeltager, har jeg heller ikke kunnet konstatere de sletninger af indlæg, du refererer til. Har du skrevet til debatredaktøren og udbedt dig en forklaring med henvisning til konkrete eksempler? – Det er klart, at hvis et indlæg overholder B’s formelle regler, så bør det naturligvis ikke slettes, uanset hvilket synspunkter, der udtrykkes i det.

 41. Af Tommy Gohr

  -

  Glimrende blog.
  Efter min overbevisning er den eneste måde at komme disse “psykopater” til livs ved at konfrontere dem. Jeg mener, at hver gang man ser et ubehageligt eller krænkende indlæg, så adresser problemet overfor forfatteren.
  Det er fuldstændig ligesom hensynsløse bilister og cyklister. De bør konfronteres med deres adfærd. Oftest bliver de skide sure, men det sætter formegentlig en tankeproces igang.

 42. Af Helena hansen

  -

  Mænd har MEGET svært ved at tåle kvinders fremgang. That´s it.

  Henrik Day Poulsen ved tydeligvis ikke hvad et internet trold er, hvilket er noget helt andet end en psykopatisk mandsling.

 43. Af Henrik Knage

  -

  Nej – og der er da heller ikke noget som helst, der tvinger politikere til at udlevere sig selv privat. Hverken på Borgen, der er deres arbejdsplads og ej heller på sociale medier.

  Grunden til de er så upopulære er, at de både vil blæse, samtidig med, at have mel i munden – hvilket ikke kan forenes.

  De vil både være populære, samtidig med, at de vil være “dyneløftere”, “politibetjent”, “parkeringsvagt”, og “overøvrighed” der fjerner lillesøster fra hjemmet.

  De vil m.a.o. gerne “kikke med” under dynen – og vil gerne kendes ved det de ser – til egen selv tilfredsstillelse, til generel skade for flertallet.

  Jeg synes “luder” er et meget diplomatisk udtryk, jeg kunne nemt finde nogle meget værre frem fra kommodeskuffen.

 44. Af Henrik Knage

  -

  Og så kan der konkluderes, at i en sag der er der som regel en vinder og en taber, og det er der også i politik.

  Samtlige lovændringer fra nu af – der er der kun tabere. De 10% der titter hovedet op over overfladen, og ser Midnatssolen og Nordlyset gnistre her og nu, bliver trukket neden vande, af de resterende 90%, der mener noget andet.

  Især finansverdenen ved ikke hvad det vil sige – at være i samme båd!

 45. Af Henrik Knage

  -

  Det ligger nærmest i kortene. Nye folk nye skikke. Og dermed også udtryk der ligger muslimer først på tungen.

  De eneste der tilsyneladende ikke har opdaget det er vanen tro politikerne!

  At bande som en Tyrker – det er ikke opstået ud af den blå luft!

 46. Af K.Larsen .

  -

  Tommy Gohr
  der er ingen ytringsfrihed, hvor det modsatte er sagt: “Hetz i al almindelighed medfører udelukkelse af forummet”.

 47. Af Hans Hansen

  -

  “Mænd har MEGET svært ved at tåle kvinders fremgang. That´s it.”

  En typisk ubegrundet troll comment, fremsagt med feministisk dysfunktionalitet på linje med tidligere Kvinder4Friheds (K4F), og nu nedlagt på grund af manglende opbakning. Dette blog site var særdeles henvendt til netop dysfunktionelle feminister, med en kvindelig debattør med navnet Helene, der gik fuldstændig over gevind hvis denne blev begrundet modsagt.

  Naturligvis hilser mænd generelt kvinders fremgang velkommen. Noget helt andet er kvindelige psykopater, ofte repræsenteret af kønsfikserede feminister. Som det også er gældende for enhver anden dysfunktionalitet, så er selv samme tilfældet i forbindelse med kvindelige psykopater.

 48. Af Flemming Kibsgard

  -

  HELGE HÜBSCHMANN
  – 7. NOVEMBER 2014 07:03:

  ”Psykiatrien er lægefagets holdeplads for de mange farlige personligheds forstyrrede læger, som de somatiske afdelinger ikke vil vide af.”
  Indirekte personangreb – indlægget totalt irrelevant for trådens emne.”

  Mit indlæg var et svar til:

  DANIEL THOMPSON
  – 6. NOVEMBER 2014 17:31
  ”Jeg synes det er ufatteligt upassende at du render rundt og ‘diagnosticerer’ folk på så løst et grundlag.
  Det ER sgu da ikke underligt at det står så elendigt til i psykiatrien, når du kan blive overlæge.”

  Jeg har ikke angrebet HDP her, kun oplyst DT hvor grelt det står til i psykiatrien, der ikke kan få læger nok ind i faget.

  I øvrigt er mit indlægs problematik taget fra et interview med en psykiatrioverlæge i Politiken, der rev sig i håret over flugten fra faget, og tvinger ikke færdigt uddannede ind i overlæges stillinger.

  Indlægget har ikke relevans til trådens emne. Blog teknikken giver ikke mulighed for at placere svaret under DTs indlæg.

 49. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Altså sandheden om den “gode tone” – i specielt Berlingske!
  Det var den politik som Danske Bank introducerede og Berlingske lydigt kolportede og støttede. Det strækker sig tilbage til 2007-8, hvor Danske Bank på det mest infame og ondskabsfulde spammede et par økonomer, der advarede – temmelig præcist endda – mod den dybt uansvarlige udlånspolitik på ejendomsområdet. De økonomer blev til de grader svinet til i Berlingske, at de reelt har forladt landet – den ene til Australien og den anden til Amerika.

  Så de ulækre i denne sammenhæng er Lisbeth Knudsen og Danske Bank.

  Der er så kommet andre til, der ønsker at skjule dybt angribelig adfærd bag en offerrolle af seksuel karakter!
  Den første var for mange år siden tidl. minister Torben Lund, der “sprang ud” som homoseksuel. At Torben Lund er lummerkarl – det har sgu aldrig interesseret nogen! – Absolut INGEN! Men knebet har til de grader grebet om sig! Uffe Elbæk, Simon Emil Amnitzbøl har gennem nogen tid svanset sig igennem medierne med påstanden om, at andres manglende tolerance for deres perversioner var årsagen til, at de var blevet fanget med poterne i underlige pengekasser. Hvad Amnitzbøl så reelt har lavet, har jeg ikke gidet undersøge!
  Om, det så er det Konservative Folkeparti, så har de skulle bruge en svans af egen indavl i form af Søren Pape. Det er ikke alene usmagelig – det er værre: Direkte kedsommeligt!

  Den anden version af dette komiske syngespil er de stakkels, stakkels forfulgte kvinder! Den eneste i den nuværende kampagne for “den gode smag og tone”, jeg har hæftet mig ved er den små spruthysteriske Johanne, der dybt krænket og ked af det er fornærmet over at nogen taler grimt til hende.
  Hvad hun ikke har lyst til at gå ind i er hendes pilrådne forbindelser med terrorbevægelser som ISIL, som åbenbart er blevet selv hærdede kommunistiske landsforrædere i folkeskolen et nummer for stram – og farlig.

  At Henrik Day Poulsen så føler sig kaldet til at forpeste debatten yderligere ved at spille op til en hel lade fuld af stråmandsargumenter – det må skyldes en form for selvovervurdering.

 50. Af Søren Sivsko

  -

  @Helge Hübschmann
  Rosenkrantz-Theil var dengang enhedslistens postergirl, som Johanne er det idag. derudover har Pernille aldrig taget afstand fra angrebet. på trods af det, blev hun aldrig ekskluderet af partiet. Det vidner om en accept af hendes handling og en accept af den efterfølgende antidemokratiske vold, fra partiets side.

  Hvad angår de to voldsmænd, som angreb folkevalgte. ja så er den ene faglig sekretær i bupl og den anden er redox aktivist, som nu er tiltalt sammen med 7 for hacking, ulovlig indsamling af personoplysninger samt vold og hærværk.

  Som sagt tidligere, er der en tæt forbindelse mellem enhedslisten og antidemokratiske voldelige aktivister fra bla. AFA, redox, besætbevægelsen osv.
  Disse mennesker skyr ingen midler for, at nå deres mål i godhedens navn. Bla. derfor vælger jeg, at være annonym. Desuden er jeg far og vil ikke udsætte mine børn for brand attentat og anden livsfare.
  Et andet aspekt er berufsverbot.

 51. Af Søren Sivsko

  -

  Jeg har et indlæg hængende i robotfilteret.
  med bla et svar til enhedslistens Helge Hübschmann

 52. Af Sten T Bundsgaard

  -

  I hvert fald kan man sige, at ord gør langt mindre skade end de handlinger diverse politikere har udsat store dele af befolkningen for.

 53. Af Hans Hansen

  -

  Se her er du ude på tynd is Thomas Borgsmidt.

  Jeg er ikke homo, har ingen personlige interesser i at forsvare dem, blot intellektuelt interesseret, er enig i flere af dine politiske kommentarer, bl.a, af feministisk og islamistisk dysfunktionel observans, men her vil jeg argumentere for at du udstiller dysfunktionalitet i forbindelse med dine personlige opfattelser af homoseksuelle.

  Jeg ved ikke hvordan du tænker, og vil ikke foregribe dine eventuelle responsible svar, blot spørge om du ikke fornemmer at dine udtalelser er uden emne sammenlignelighed? Med dette, om du ikke fornemmer du blander ting sammen, der i sagens natur ikke har noget med hinanden at gøre?

 54. Af Henrik Knage

  -

  Psykipater på afveje.

  Gladiator på krigsstien.

  Når politikere bevæger sig frivilligt ind i Coloseum, alias Facebook og andre sociale medier, er det for at få en på håndtasken, og dermed blive klogere på sig selv.

  Livet er ikke “Pylle – Rylle” – så til de politikere der ikke kan tåle verbal nedslagtning – så bare skrid! Ud af menegen!

  I hører til på tilskuer pladserne og ikke på scenen.

 55. Af Lone Nielsen

  -

  Beklager – mit svar var rettet til Henrik Knage, som fandt begrebet luder frem som et diplomatisk udtryk i en tidligere kommentar. Her på siden kan man åbenbart ikke kommentere direkte under et indlæg.

  Jeg har med stor interesse (og stor tålmodighed) gennemlæst alle kommentarer og kan konstatere, at der er en markant overvægt af mænd, som føler sig kaldet til at kommentere, 49 mænd, 2 kvinder (4 med mine kommentarer) og to kommentarer af en kønsanonym. Jeg kan også konstatere, at stort set ingen af indlæggene forholder sig til den problematik, som indlægget burde rejse. Nemlig: er det godt for vores demokrati, at vores folkevalgte politikere (oftest kvinder) bliver angrebet anonymt af små narcissistiske mennesker (tilsyneladende oftest mænd)? Er det det vi vil? Er det ok? Er det demokratiet sat på spidsen?

 56. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lone Nielsen: Du har egentlig ret! Denne debat om den “gode tone” er komplet uinteressant og vildledende. Den er udelukkende en snakken uden om, hvor nogle kællinger gør sig til de stakkels ofre, fordi de er i færd med at lave noget, de så sandelig ikke ønsker, der skal snakkes om!

  Hele kampagnen er en pseudodebat! Den er ét stort stråmandsargument, der skal tjene til at legitime noget helt andet! Naj, hvor er det synd for os små, der end ikke må lave indavl og terror! Nu taler de skam også grimt til os!

  At der er psykopater løs – det ved vi; men at gøre det til et martyrium, det kræver en meget dårlig sag til at begynde med!

 57. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Hele denne usmagelige kampagne om, at det er så synd, så synd for de små kommunistiske skolelærere og indavlskonsulenter i SF og Enhedslisten!

  Den minder mig om en vittighedstegning for mange år siden – faktisk omkring Holocaust udsendelserne, dvs. 1978/79. På tegningen blev vist billederne fra konzentrationslejren – og “Husets Herre” beklagede sig:

  “Naturligvis er der ikke ét ord om den forbandede træk, vi var udsat for i vagttårnene!”

 58. Af Hans Hansen

  -

  Nej Lone Nielsen. Det har intet som helst med demokrati at gøre. Hverken årsagerne til tilsviningen eller selve tilsviningen. Politikernes virke har heller ikke meget med demokrati at gøre. Intet af dette her er overhovedet hvad demokrati betyder.

  Man kan iøvrigt finde eksempler på politikernes egne mærkværdige udsagn om andre. Skal jeg f.eks referere et par af Johanne Smith’s sjofle bemærkninger, råben op om populisme, eller støtte til aktivistiske yderliggående handlinger? Tror du iøvrigt politikere ikke er udpræget narcissistiske?

  Jeg synes heller ikke om højtråbende skrigehalse, men man kan formode, at det netop skyldes det manglende demokrati politikerne tror tilhører dem. Når politikerne skider på flertal blandt befolkningen, så bliver der råbt højt formentlig i afmagt. Endnu er det heldigvis blot skrigeri. Ikke som f.eks. i Sverige eller Norge. Behøver jeg give eksempler?

 59. Af P Jensen

  -

  Men helt fint med psykopater i psykaterstolen, der overmedicinerer og misbruger sin magt, suger penge ud af de offentlige kasser ved at “vurdere” syge uden at forholde sig til deres diagnose, da han synes han skal bestemme og er overlegen. Som opfører sig som en psykopat overfor sine patienter og taler ned til folk og er helt uacceptalbelt aggressiv og nedladende, på ægte dammeldags psykatermaner. Det er jo helt fint, ikke? Og derefter at sidde i offentligheden og svine hele beolkningsgrupper til, indvandrere, socialrådigvere, “økoflippere” mv. Det er jo helt fint, ikke? Psykopatisk adfærd hos en person der har tiltulsket tig en magtposition legitimerer jo sig selv selv, Ikke?
  Det er hvad Day Poulsen dagligt har gang i og det er meget nemt at gennemskue.

 60. Af Helge Hübschmann

  -

  @Søren Sivsko
  http://jyllands-posten.dk/politik/ECE5259472/rosenkrantz-theil-undskylder-malingaktion/

  til orientering, når det nu kniber med research, der måtte kontradiktere dine meninger. Tog iøvrigt under 10 sek. at google det.

  Jeg blev iøvrigt selv truet med både det ene og det andet, (og min 6årige søn også i telefonen), da jeg for mange år siden var aktiv inden for flygtningevennerne, Og jeg skal hilse og sige, at de folk stensikkert ikke var fra venstrefløjen – en enkelt skriftlig henvendelse var dog ikke anonym, men helt officielt fra nazisterne.
  Det kan vel ikke overraske, at der er fanatikere på begge sider af det politiske centrum, men heldigvis er der også på begge sider tale om meget små minoriteter, Og deres eventuelle lovovertrædelser er som alle andres en sag for kriminalpolitiet.

 61. Af Jesper Lund

  -

  @Helge Hübsschmann

  Jeg har tidligere opfordret B.dk om at indføre identitetscheck af os debattører på samme måde, som Politiken gør. Her skal man have oprettet en profil for at kunne indlægge kommentarer. Navn og adresse bliver ved oprettelsen checket mod folkeregistret, så profilen bliver kun oprettet, hvis der bor en person med det angivne navn på den angivne adresse. Det vil gøre det vanskeligere at anvende falsk identitet.

  Det burde så være sådan, at enhver debattør skulle kunne fravælge de debattører, hvis kommentarer debattøren ikke ønsker at se. Jeg ville eksempel fravælge “Preben Jensen”. Det ville så betyde, at jeg ikke ville se hans kommentarer på nogen af B.dk´s debatblogs. Det ville følge princippet om, at du selv vælger, hvem du vil diskutere med. Hver debattør skulle have mulighed for at se, hvem der ikke vil se ens kommentarer.

 62. Af Ove Ginness

  -

  RE P Jensen – 8. november 2014 08:58:
  Jeg erindrer en P. Jensen/Preben Jensen/Hr. Jensen m.fl. synonymer og pseudonymer, der ind imellem skriver, at det er utilstedeligt med personangreb.

  Nu forstår jeg hvorfor. Det er ”andres” personangreb, der frabedes, da du selv er uovertruffen i denne disciplin, som du illustrerer i kommentaren jeg henviser til. Heri overtrumfer du – lidt klodset, ganske vist – men stensikkert, ”andres” personangreb og er dermed helt uden for konkurrence. Simply the best. Godt gået, Jensen osv.

 63. Af Preben Jensen

  -

  Det er ikke et indlæg herfra, det fra den vist venstresnoede P. Jensen kl. 8.58. Som efter min mening nok kun er en samling tomme postulater.

 64. Af Ove Ginness

  -

  RE P Jensen – 8. november 2014 08:58:
  Jeg erindrer en P. Jensen/Preben Jensen/Hr. Jensen m.fl. synonymer og pseudonymer, der ind imellem har skrevet, at det er utilstedeligt med personangreb.

  Nu forstår jeg hvorfor. Det er ”andres” personangreb, der frabedes, da du selv er uovertruffen i denne disciplin, som du illustrerer i kommentaren jeg henviser til. Heri overtrumfer du – lidt klodset, ganske vist – men stensikkert, ”andres” personangreb og er dermed helt uden for konkurrence. Godt gået, Jensen osv.

 65. Af Søren Sivsko

  -

  @Helge Hübschmannr
  Helge. hun undskyldte 10 år efter —-10åååår
  Som jeg skrev tidliger ” Det vidner om en accept af hendes handling og en accept af den efterfølgende antidemokratiske vold, fra partiets side. ”

  Og mon ikke, at hendes afstandtagning var et krav fra sosserne side, inden hun sprang i hegnet.
  mon ikk

 66. Af Jesper Lund Lund

  -

  @Helge Hübschmann

  Jeg har tidligere opfordret B.dk om at indføre identitetscheck af os debattører på samme måde, som Politiken gør. Her skal man have oprettet en profil for at kunne indlægge kommentarer. Navn og adresse bliver ved oprettelsen checket mod folkeregistret, så profilen bliver kun oprettet, hvis der bor en person med det angivne navn på den angivne adresse. Det vil gøre det vanskeligere at anvende falsk identitet.

  Det burde så være sådan, at enhver debattør skulle kunne fravælge de debattører, hvis kommentarer debattøren ikke ønsker at se. Jeg ville eksempel fravælge Preben Jensen. Det ville så betyde, at jeg ikke ville se hans kommentarer på nogen af B.dk´s debatblogs. Det ville følge princippet om, at du selv vælger, hvem du vil diskutere med. Hver debattør skulle have mulighed for at se, hvem der ikke vil se ens kommentarer.

 67. Af hr j christensen

  -

  Det forslag er ingen løsning.

  Men man skulle prøve at blokke på BT og Ekstrabladet. Her har redaktionerne fuldtidsjob med at sortere i indlæggene. Indlæg som absolut ikke er for børn. Det var her det gik op for mig at der findes islamister i Danmark som ikke vil os det godt.

  Så måske skulle man gå tilbage til at skrive læserbreve.

  Obama bølgen på de sociale medier som bragte ham til magten, virker alligevel ikke denne gang.

  Men husk at IT verdenen har større problemer inden for uddannelse og jobskabelse.

 68. Af Helge Hübschmann

  -

  @Søren Sivsko
  Man kan nu en gang ikke undskylde ærligt for en handling, før man indser, at den var forkert. Derfor nytter det ikke at vrænge ad andre, blot fordi en erkendelse kommer stærkt forsinket. Hellere må man sige: Bedre sent end aldrig.

  “Og mon ikke, at hendes afstandtagning var et krav fra sosserne side, inden hun sprang i hegnet.”

  Det kan jeg ikke udelukke, men du kan heller ikke vide det. Det er rent spin og spekulation. Jeg plejer at kalde det “motivforskydning”, når andre begynder at spekulere i og om debattørers motiver til dette eller hint, som de reelt ikke kan vide noget om. Det er helt urimeligt, når journalister kommenterer med spekulationer om f.eks. Lene Espersens, Tom Benkes og Karen Hækkerups exit fra politik, hvor deres egne begrundelser ikke tages for gode varer. – De kan sige, hvad de vil, for journalisterne ved naturligvis bedre. Det forpester et redeligt forsøg på enhver diskussion, hvis modpartens udsagn ikke tages for pålydende, men i stedet “sovses ind” i private antagelser om personens motiver til at udtale sig. Så går man efter manden og ikke efter bolden.

 69. Af Helge Hübschmann

  -

  @Jesper Lund
  Et identitetscheck lyder som en god idé – men det skal så naturligvis kombineres med en email-verifikation, så man ikke blot kan anvende en andens identitet.
  Generelt vil det antageligt kunne forbedre debatten ganske meget, hvis man gik lidt mere op i dels at sikre sig debattørernes identitet, dels både forklare og insistere konsekvent på, at debattørerne “opfører sig ordentligt”.
  På radikale.net kan man se en ganske anden og mere anstændig debatkultur, hvilket tjener både siden og debattørerne til ære.

 70. Af Søren Sivsko

  -

  @Helge Hübschmann
  Lad os så lige runde sagen af.
  En repræsentant for enhedslisten lukker antidemokratiske voldsmænd ind af bagdøren i folketinget, hvilket medfører et voldelig angreb på folkevalgte.
  Enhedslisten vælger ikke, at ekskludere repræsentanten.
  Det fravalg, ikke at ekskludere, er de fakto et samtykke.

  Samme parti har tætte forbindelser med den voldelige gruppe AFA som gang på gang angriber politiske modstandere . (fx.Uhrskov, Hvilshøj og Hornsleth osv osv)

  Dette parti står nu frem, som uskyldigheden selv, og klager over tonen i debatten.
  Enhedslisten har selv sænket niveauet fra diskussion til vold.

  @Jesper Lund
  Som sagt tidligere, er jeg familie far.
  jeg er bange for, at en brandbombe med AFA`s navn på, kommer susende gennem min rude mens vi ligger og sover. ( Hvildshøj og Uhrskov blev udsat for brand attentater i deres hjem om natten, mens deres familier lå og sov.)

  Det bør være en ret, at kunne udtale sig om politikske spørgsmål uden at frygte for sit og sines liv. den menneskeret kan politiet og samfundet ikke yde fredelige demokratiske borgere længere. bla. takket være enhedslisten og deres sturm-tropper AFA.
  Derfor annonym.

 71. Af Søren Sivsko

  -

  Jeg har et svar liggende i robotfilteret til:
  @Jesper Lund og til @Helge Hübschmann

 72. Af Henrik Knage

  -

  Det er nok “Den Hemmelige Socialdemokrat”, der er gået i Indernettet, med sjofle bemærkninger til de folkevalgte piger der f.eks. har lagt sundhedsvæsenet i ruiner, samtidig med, at de gnasker “Skumfiduser” i sig, og strutter af “penic – illin”.

  Jeg kunne også godt finde på at blive sur, når “Mutter” på 90 år bliver bespist med ugegammel mad, efter et have betalt en svimlende høj husleje med kost og logi til plejehjemmet.

  Nu er jeg så ikke anonym, men det vægter åbenbart ikke ret højt alligevel – da det kun er de anonyme der er interessante.

 73. Af Henrik Knage

  -

  Hvis man foretog regnestykket, ville det sikkert kunne betale sig økonomisk, at få råvarerne fløjet til Bangladesh, tilberedt gamle og sygemaden dér og fløjet til Danmark en uge efter sidste salgsdato og påklistret nye datoer.

  Det betyder helt konkret, at det danske skatte og afgiftssystem er totalt kollapset og at arkitekterne bag det burde have været tvangsindlagt på et psykiatrisk hospital for længst.

 74. Af John Laursen

  -

  Denne Thomas Borgsmidt proklamerer d. 7/11 kl. 09.57, ” Man skal aldeles ikke tale pænt til folk – det kommer der kun fortræd ud af! ” Og demonstrerer dette udsagn ved at komme med et perfidt personangreb på Preben Jensen.
  Denne Thomas Borgsmidt`s platte og ubegavede kommentarer hører hjemme i Skraldespands Posten, ikke her i Berlingske.

 75. Af hr j christensen

  -

  Journalisterne(de fleste/røde) er blot en slagt staziagenter for SR regeringen.

  Og regeringen er blot en flok staziagenter for den jødiske synagoge og det jødisk styrede politikens hus som de har indtaget efter, Det oprindelige radikale venstre som fortrinsvis var skolelærere og husmænd, den tid er fortid.

  Og den jødiske synagoge er blot en flok røvere og kameldrivere fra mellemøsten som udøver sin magt over alt i verden. Den mest indflydelsesrige religion og samtidig den mest modbydelige religion som har skabt kommunismen og socialdemokratismen.

  Og der er ingen tvivl om at de udøver deres modbydelige stazi religion på nettet i alle bloks.

 76. Af T. Reynolds

  -

  Når man kaster en sten ind i en flok ulve, hyler den, der bliver ramt.

 77. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Nå, men det var så en omgang ligth – dvs intet nyt, vi ikke selv ved eller kan formulere, Day Poulsen? Det bliver der ingen debat ud af – og ingen bliver heller klogere; men skidt pyt, den slags fortsætter alligevel, da rigtig mange er frustrerede i vort samfund.

 78. Af Jesper Lund

  -

  @Søren Sivsko

  “Derfor annonym.”

  Jeg foretrækker også at være anonym. Jeg har nemlig ikke lyst til at få fyldt min postkasse med nationalistisk og racistisk materiale, samt modtage truende mails og sms’er.

  Jeg debattere på Politiken, hvor de har identitetscheck. Jeg føler mig alligevel anonym, da de andre debattører kun kan se mit navn.

  Det er selvfølgeligt et problem for dem, der har et unikt navn, og som ikke ønsker, at andre skal kunne finde frem til deres adresse, telefonnummer mm. Det ville måske være hensigtsmæssigt, at give debattør mulighed for at anvende et brugernavn, som så er det eneste, der bliver vist for andre debattører.

 79. Af Jørn Dalmer

  -

  Vi skal være stolt over vor hjemlige psykiatris 1. mand, Henrik Day Poulsen. Her er en psykiater, man kan forstå. En, der lige som vi andre, ikke har spor forstand på videnskab, men klarer sig glimrende med sin imponerende fantasi og veludviklede fordomme. Indviklede faktoranalytiske testresultater o.lign. til brug for mere objektive personlighedsbeskrivelser erstattes med et simpelt kassesystem, kaldet psykiatriske diagnoser – et kategorisk stempel, der anderledes er til at forstå for menigmand (og for ham selv).

  Psykopat! – Sådan.

  Jovist. Henrik Day Poulsen har virkelig talentet for en glorværdig digterkarriere, og man må håbe, at han snarest tager springet fuldt ud som romanforfatter.

 80. Af Daniel Thompson

  -

  @Helge Hübschmann: Når en person vælger at udøve sit (i forvejen ret blakkede) fag i medierne på en lidet sagligt måde, er det ikke et personangreb at kritisere vedkommende herfor. Det er heller ikke et personangreb at skrive at en landsholdsspiller spillede en dårlig kamp.

 81. Af Thomas Borgsmidt

  -

  John Larsen er en udmærket illustration af, HVORFOR man ikke må “tale pænt” til folk.

  Det kommer der nemlig ikke noget godt ud af!

 82. Af hr j christensen

  -

  Uha uha.

  Denne regering beklager sig ustandseligt over særligt to ting.

  At de ikke bliver taget alvorligt af vælgerne.

  At de ikke bliver taget alvorligt på de sociale medier.

  Et godt råd: De kunne nedlægge deres stazi agtige diktatur partier som kun har til formål at overtage den totale magt over danmark. Sidst var det “Det totale magt” der lød fra hitler.

  Længe leve et frit Danmark! Uden fremmede.

 83. Af Flemming kibsgaard

  -

  Gøtzsche: ”Rigtig afgørelse”
  ”Det er en rigtig afgørelse, når Henrik Day Poulsen bliver ’dømt’, siger en tilfreds Peter Gøtzsche.
  ”For det er utilstedeligt at stille diagnoser på kolleger, man slet ikke kender og aldrig har mødt – især i medierne, og især, når det drejer sig om psykiatriske diagnoser”, siger han.
  Klagen over Day Poulsens ’fjerndiagnose’ var det vigtigste for Peter Gøtzsche at få medhold i.
  Så gør det ikke så meget, at Voldgiftsretten er enig med Lægeetisk Nævn i, at Henrik Day Poulsen ikke gjorde noget forkert, da han ikke vedhæftede Berlingske-kronikken oplysninger om, at han arbejder for en række medicinalvirksomheder.
  ”Men uanset, hvad afgørelsen siger, synes jeg stadigvæk ikke, at det er en ordentlig måde at gøre det på. Og jeg er ikke den eneste, der gerne vil kunne se, hvilken kasket, folk har på, når de udtaler sig”, siger Peter Gøtzsche.
  Day Poulsen: ”Trist for ytringsfriheden”
  ”Jeg er meget rystet over afgørelsen”, siger Henrik Day Poulsen og tilføjer: ”Det er meget ulykkeligt for den offentlige debat”.
  ”Principielt handler det jo om lægers ytringsfrihed, og jeg synes, det er meget trist, at Voldgiftsretten er nået til en anden konklusion end Lægeetisk Nævn”, siger Henrik Day Poulsen.
  ”Der er tale om en endelig afgørelse, så jeg er nødt til at tage den til efterretning. Men jeg er fuldstændig uforstående over for Voldgiftsrettens konklusion – især, når der er tale om to kendte personer, som deltager meget markant i debatten”.

 84. Af TI STILLE KVINDE – DR2 | Mom Network

  -

  […] Se også indlæg: Psykopater på nettet […]

 85. Af KØNSEKSPERT: MÆND ER TRUET AF KVINDER OG SLÅR IGEN PÅ NETTET | Mom Network

  -

  […] Psykopater på nettet […]

 86. Af Internettet er sexistisk – Mom Network

  -

  […] Psykopater på nettet […]

Kommentarer er lukket.