Når Babs og Nutte krakelerer

Af Henrik Day Poulsen 28

Skuespilleren Judy Gringer spillede i 1958 i en meget morsom sketch med Dirch Passer omhandlende kvinders bryster. Her kom kælenavnene Babs og Nutte frem og tilføjede det danske sprog en nyskabelse for de kvindelige attributter. Og bryster optager stadig både kvinder og mænd. Ikke mindst størrelsen af dem.

Kvinders bryster har i ugen været genstand for en debat startet af Det Radikale Venstre i Region Hovedstaden. Det sker nemlig ikke så sjældent, at kvinder, som får indsat brystimplantater på et privathospital, får problemer og må behandles på et offentligt sygehus. Debatten er gået på, hvorvidt det er rimeligt, at offentlige penge skal bruges på at behandle noget, som en privatklinik har foretaget og som ikke er behandling af nogen sygdom, men et frivilligt, operativt indgreb af udelukkende kosmetiske grunde.
Dansk Folkeparti var straks på banen og mente, at det offentlige naturligvis skal betale, mens De Radikale med rette fremførte, at det offentlige sygehussystem er presset til det yderste og ikke har råd til den slags ekstravagance.

Det er ikke blot brystimplantater, som kan medføre problemer og dermed udgifter for det offentlige. Flere, der får lavet tatoveringer, får også problemer, og her må de offentlige kasser også punge ud. Igen får folk helt frivilligt lavet noget, som indebærer en risiko for fx allergi eller infektion.

På andre punkter har det offentlige smækket kassen i. Folk, der eksempelvis tager på skiferie, må selv forsikre sig, idet den offentlige ikke ønsker at betale for en så risikofyldt adfærd. Og det kan jeg varmt støtte.

Jeg er meget enig med De Radikale i, at privatklinikker selv må sørge for at have en forsikringsordning, der kan dække evt. problemer med indgreb, som udelukkende har kosmetisk karakter. Er der tale om indgreb over for en sygdom, er det noget andet Her træder privathospitalet jo til, fordi det offentlige ikke selv magter opgaven. Et eksempel kan være en skæv næse, der giver vejrtrækningsproblemer eller et øjenlåg, der dækker for synet.

Men hvis Linse Kessler eller Annie Fønsby får problemer med Babs og Nutte, må de efter min mening selv til lommerne.

Samlet set drejer det sig sikkert kun om peanuts i det totale sygehusregnskab, men jeg er enig i det principielle i debatten. Man kunne også tage omskæring af drenge som et eksempel. Nu mener jeg helt, at det bør forbydes, men det er desværre stadig tilladt. Og her må de læger, der udfører dette indgreb, selv tegne en forsikring og forældrene skal sikre sig, at de er dækket. Ellers må de selv betale, hvis der opstår komplikationer.

Indgreb på en rask krop er ikke noget det offentlige skal betale. Og heller ikke følgerne efter indgrebet. Har man råd til at gå på privatklinik og få foretaget et kosmetisk indgreb eller få lavet en tatovering, skal man også have råd til at betale, hvis det går galt. Eller i alle tilfælde til at betale en forsikring, der kan dække en.

28 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  Jeg var egentlig slet ikke klar over, at der har været en Babs og Nutte debat mellem Det Radikale Venstre og Dansk Folkeparti i Region Hovedstaden i den forløbne uge. Men, tak for info. 🙂

  “Væsentlige nyheder” smutter af og til fra mit eller skarpe blik 🙁

 2. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Jeg kan ikke se, at der er noget i yverforstørrelse, som ikke er dækket i almindelig entrepriseret.
  Hvis en håndværker ikke udfører en opgave på sommerhuset korrekt – som f.eks. at tagspærret knækker når banksvinet hænger sig i weekenden efter det stærkt ubehagelige telefonopkald fra Finanstilsynet (det skal kunne holde til at en velnæret landsforræder spræller i en rum tid) – så har entreprenøren i almindelighed ret til uden beregning at foretage rettelsen – i tilfælde af manglende evne til at gøre arbejdet korrekt, så kan tredjemand udføre opgaven for entreprenørens regning.

  Jeg kan ikke se, at der er behov for ny lovgivning. Man skal bare følge den eksisterende. Lad os bevare jordforbindelsen (selvom Dan Turell anså den for overflødig og kun i vejen) om det så sker med jord i hovedet, silikone i patter og bly i røven.

 3. Af Krister Meyersahm

  -

  Selvfølgelig – private aktører i “sundhedsbranchen” skal lovmæssigt tvinges ind i en autorisationsordning og pålægges at tegne en udvidet, læs gerne dyr ansvarsforsikring, der dækker a l l e udgifter, som mislykkede behandlinger måtte pådrage det offentlige.

 4. Af Preben F Jensen

  -

  Der er folk som omkommer eller får årelange lidelser pga. kosmetiske operationer eller tatoveringer. Mærkeligt at så mange gerne løber risikoen.

  Enig i at klinikker og klienter bør tegne forsikringer. Men hvorfor er sundhedsvæsnet presset til det yderste?!! Jamen det er jo netop de radikales politik der bærer hovedskylden for at hospitals- og sundhedsvæsnet er raslet ned ad brættet. Det er overfyldt pga. lukninger af hospitaler og fjernelsen af tusindvis af sengepladser. Der er pladsmangel fordi hundredvis af funktioner og afdelinger er nedlagt og fordi 25% af kapaciteten optages af indvandrere. Der er kvalitetsforringelser i massevis fordi snesevis/hundredvis af MILLIARDER er flyttet fra danskernes velfærd til masseindvandring, “integration” og stribevis af tåbelige radigale projekter i Afrika og Mellemøsten.

  Sundhedspolitikken overfor danskerne er blevet kynisk, fascistisk og forræderisk. Mange læger og sygeplejersker gør deres bedste, og der er stadig steder hvor tingene fungerer udmærket og ordentligt, men generelt smuldrer kvaliteten og kapaciteten. Med unødvendige lidelser og dødsfald til følge blandt danskerne, der nu er reduceret til 2. klasses borgere i deres eget land.

  Det politiske vanvid er nærmest uden grænser, men avisen har jo tilsyneladende besluttet at det ikke må beskrives nærmere? Filtret tillader som regel ikke grundige beskrivelser af overgrebene mod de syge og de pårørende.

 5. Af Preben F Jensen

  -

  PS: Det kan anbefales at læse Jacob Ms blog “PRIVATLIV ANNO 2014”. Se også Sørines blog “Håb om en mindre blåøjet tid” , om hvordan et hospital i region Syd finder det passende at behandle “kunderne”.

 6. Af Niels B. Larsen

  -

  Har kvinden råd til nye patter må hun også have råd til at få dem fjernet igen, hvis de ikke falder heldigt ud – eller leve med mismasket..

  Det kan ikke være rimeligt at andre skal betale for hendes forfængelighed. Hun kunne have holdt sig til naturens produkt.

  For en sjælden gangs skyld fuldstændig enig med R.

 7. Af soren sorensen

  -

  De private sygehus skal naturligvis tvinge til at staa for behandlingen og betalingen af problemer opstaaet pga af deres produceret produkt. Ikke noget men torre af paa det offentlige. Men dette kan sagtens blive en glidebane..

  Lad os sige fattige Danskere der faar foretaget ojenoperationer i udlandet baade af helbredsgrunde saasom gron staar som ikke ses alvorligt nok af staten til behandling eller af skonmaasig karrakter kunne miste synet ved nylig opstaaet problemer skal de naturligvis behandlet..

  Det offentlige sygehus reddes og investeres bedst i ved at lade landets rigeste borgere betale for alt behandling selv der og forbyde private hospitaler der skaavrider sundheden i Danmark via massiv investering af offentlige kroner under borgerlige ledelse eller giver rige mulighed for behandling naar fattige ikke kan. Fedmeoperationer som saa afgjort er vigtigt for personens sundhed og statens finanser som i de daarligdomme den medfore fore oftest til de private hospitaler og det kan nok roligt betale sig at loosne op for pengepungen i det offentlige system set som helhed og over tid. Altsaa er sporgsmaalet lidt mere indviklet end blot det liberalistiske synspunkt “behandling for rige kun”. Altsaa det narcistiske hysteria liberalist synspunkt!

  Joden og “superzionisten” Krasnik(som godt mener han kan vaare objektiv i Israel sporgsmaalet) har omskaaret sine born til mindre vaagt. Det er ikke det jeg mente med fedmeoperation men..Dette skal naturligvis forbydes i Danmark mod born der ikke kan sige fra endvidere vaare tvunget fra fodslen til at tro paa at gud eksistere. Foraaldre skal ikke ha en ret til at bestemme troen paa deres born eller maltraktere dem fysisk med et odelagt sexliv og helbredsmaasige problemer til foolge for dem.

  Det offentlige skal naturligvis betale ud fra etn”psykiatrisk evaluering” mht kosmetiske indgreb fx en kvinde skambidt af en hund hvilket giver hende saa lav selvvaare at det koster samfundet som helhed og andre lignene tilfaalde.Det er ikke et ja eller nej svar men kan give her. Men maa saa blot haabe for det hundebidte offer agt evalueringen ikke foregaar af HDP.

 8. Af T. Sørensen

  -

  Og så var der manden, som henvendte sig i en dameundertøjsforretning.” Hvad kan jeg tjene herren med?”, spurgte ekspeditricen. “Jo, jeg vil gerne købe en BH til min kone”. “Hvilken størrelse bruger Deres kone?” “Det ved jeg ikke,” svarede manden. “Er bysterne æbleformede eller pæreformede?” “Det kan jeg ikke svare på, udover at de ligner et par nedfaldsfrugter!!”

 9. Af Søren Revser

  -

  Med Dansk Folkepartis forbindelser, kan de nok få Saxo bank til at betale.

 10. Af Jesper Lund

  -

  Jeg er endelig enig med HDP, at en person, som har fået foretaget et kosmetisk indgreb, selv skal betale, hvis det går galt, og må behandles på et offentligt sygehus.

  Spørgsmålet er bare, hvor grænsen går for selvskyldig legemsbeskadelse af egen krop. Skulle f.eks. en ryger selv betale for behandlingen af en pådraget rygerelativeret sygdom? Skulle en marathonløber selv betale for behandlingen af en løbeskade? Hvad med folk, som har pådraget sig en kønssygdom pga. ubeskyttet sex?

 11. Af Rikke Nielsen

  -

  Wauw, det er noget af en glidebane, du sætter i gang her, Henrik Day Poulsen.

  Vi er nok alle enige om, at det er forstørre sine bryster af kosmetiske årsager er forfængeligt, og at det indgreb bør være for egen regning. Og vi kan nok også blive enige om, at nogle kan blive ramt af komplikationer efterfølgende ved et sådant indgreb. Men det er jo også det nemme eksempel at blive forarget over, og derfor også det lette eksempel at trække op af lommeulden.

  For det du i virkeligheden advokerer for er, at folk skal stilles til ansvar for tidligere udførte handlinger. Bliver du syg af noget, du har gjort tidligere i dit liv, så må du selv betale.

  Men hvor går grænsen så:
  – Du har spist for meget, ikke dyrket motion nok, spist for usundt og er blevet meget overvægtig, hvorfor du har fået følgesygdomme
  – Du er ryger og har fået KOL
  – Du har engang i din barndom røget et år og har nu fået lungekræft.
  – Du har engang for 30 år siden renoveret dit hus og har været udsat for asbest, hvorfor du nu lider af relateret lungesygdom.
  – Du har glemt at tage din cykelhjelm på, og væltede på vej til skole, hvorfor du blev indlagt med hjernerystelse.
  – Du har spist for meget tun og lider nu af kviksølv forgiftning.
  – Du har ikke drukket et glas rødvin af dagen, og har fået hjerte- og karsygdomme.
  – Du har dyrket for intensivt sport og har fået slidgigt.
  – Fortsæt selv 🙂

  Ja, spørger du mig, så findes det ideale menneske ikke, og det håber jeg heller ikke, at du som psykiater drømmer om, og derfor har at vi i vores velfærdssamfund har forpligtiget os til at tage os at det syge menneske – ligegyldig, hvordan dette menneske er blevet sygt!

 12. Af Preben F Jensen

  -

  PS: Er det ikke lidt “sjovt” at når sundhedsvæsnet, patienterne og de pårørende nu lider under utallige nedskæringer og problemer, skyldes det først og fremmest de røde humanister og deres “humanisme”.

 13. Af Hans Hansen

  -

  Hvis man foretager frivillige kosmetisk operative indgreb, ansigttatoveringer eller på anden vis ønsker at ændre på andet end medfødte misdannelser, så skal man selvfølgelig selv betale. Kan man ikke få et job efter en ansigtoperation, så er man ganske enkelt på “skideren”. Hvor dum har man lov til at være?

  Går et sådan operativt indgreb galt, så må de lægge sag an mod samme kirurg. Kan det ikke lade sig gøre skal loven laves om. Disse kosmetiske kirurger skal tvinges til at betale for deres fejltagelser. Kan det ikke lade sig gøre af en eller anden grund, så må den operede selv tage ansvaret for sine handlinger.

  Omskæring af børn, dvs drenge idet det allerede er forbudt på piger, skal forbydes. Kan forælderene ikke finde sig i det, så er de velkomne til at finde sig et andet land.

 14. Af Thomas K. Rasmussen

  -

  Helt enig med Henrik Day. Men i det hele taget må folk til at lære at tage mere ansvar for eget liv i stedet for at blive klientgjort og pakket ind i et vattæppe af verdens højeste overførselsindkomster som er ved at ødelægge dynamikken og økonomien i landet med verdens dyreste offentlige sektor og verdens højeste skatter hvor der nu er flere på overførselsindkomster end i arbejde! Vi har alt for mange serviceydelser og latterlige “tilbud” fra den offentlige sektor hvilket kun afstedkommer en knopskydning af bureaukratiet og antallet af “kolde” hænder som aldrig har været større end nu trods indførelse af EDB, digital forvaltning m.m.! Hele godheds- og indvandringsindustrien er ude af kontrol! Lad folk tage mere ansvar for eget liv og sænk så i stedet skatterne!! Og fra 01. januar stiger bundskatten og afgifterne på energi så endnu en gang!!

 15. Af Thomas H Jensen

  -

  Jeg føler, at jeg må sige tak til Preben Jensen for at give mig en helt uventet og ganske fornøjelig oplevelse.

  Vi har en situation, hvor Preben faktisk må give de Radikale ret og indrømme, at DF tager fejl. Hvordan tackler man så den situation hvis man er Preben? Jo, man kritiserer de Radikale for at indrette et samfund der er så forskruet, at de kan indtage det rigtige synspunkt.

  Som sagt: uventet og ganske fornøjeligt.

 16. Af Vibeke Hansen

  -

  Et indlæg uden “tæv” til HDP !!! Mindeværdigt.
  DF’s udmelding i debatten bekræfter min opfattelse af deres prioriteter i politik. Privathospitalerne kommer før vores fælles sygehuse. Heller ikke hvad angår oprydning efter inkompetente læger, synes de det private behandlingssystem skal belastes. Så må fru Olsen fra Netto frem med skattepungen igen, for at betale for noget, der ikke lige står på hendes budget. Da overbetalingen faldt væk, lukkede de overbetalte privathospitaler på stribe og ligger nu tomme hen, så hvori ligger det besparende element i privatisering. De statsstøttede privathospitaler vil endnu engang dræne landet for gode læger, der selvfølgelig søger mod de attraktive stillinger i storbyen. For et privathospital i Viby Sj., hvem tror på det?
  Der skal nu alligevel være mulighed for offentligt betalte kosmetiske operationer., og i et vist omfang sker det jo allerede. Der skal bare være en lidt bedre grund end større BH størrelse, så hvad nødvendighed angår, behøvede vi ikke dyre privatklinikker. Men har man kompetence til at udføre operationen, så må man også tage ansvar for fejl, netop som offentlige sygehuse gør. Der er vel intet til hinder for, at offentlige sygehuse skulle kunne få betaling fra skadesvolderen for at redde r…. På denne. Fejlbehandling burde være en sag mellem patient og behandler og ikke inddrage skatteborgerne udover de offentlige tilbud. Er der behov for andet, har vi glimrende forsikringsselskaber, der brænder for en bid af kagen.

 17. Af soren sorensen

  -

  Thomas H Jensen

  JA, Hvis bare alle vaalgerne var saa blinde og letkobte som Preben kunne jeg ha overbevist majoriteten i at stemme paa enhedslisten uden at lofte en finger.

  Vibeke Hansen
  “men maa saa blot haabe at analysen ikke foregaar af HDP”? Af soren sorensen
  Vi begaar kun saglige angreb her..

  HDP har da vaaret under meget kritik altid? Bl.a. for at modtage penge fra den undergravende velfaardsvirksom den udenlandske medicinalvirksomhed eli lilli som konkurrer mod Novo..
  http://politiken.dk/indland/ECE2392550/borgere-med-bannere-og-megafoner-vil-demonstrere-mod-kvaksalver-henrik-day-poulsen/
  fx.
  (»Henrik Day Poulsen er en kvaksalver. Han har 13 forskellige stillinger i 10 forskellige medicinalfirmaer, og han udnytter situationen til at give medicin i tredobbelte doser. Han har solgt sin sjæl til industrien og vil også tvinge patienter til at tage medicin, inden deres klage er behandlet færdig«, siger Charlotte Bjørn Poulsen.)

  Tvivler dog paa at hdp saa en total nedlaagning af det offentlige sygehus system da han tjener saa afsindig mange penge i det. for ikke at naavne i DR, privat betaling fra medicinalindustrien, Bogsalg, Berlingske gebyr, som retspsykiatre mv..Det er noodvendigt at vi faar staten til at forlange at de offentlige ansatte koncentrer sig om sit arbejde og ikke alt muligt andet. Isaar naar nu lonnen for laager i DK er paa gennemsnitlig 1,3 millioner aarligt- verdens hojeste-at de ikke gider at praktisere i udkantsdanmark selv med massive skattelettelse til opstart af pri vat klinik der. Men de onsker at sidde paa Osterbro og faa udkantsdanskeren ind med tog betalt af det offentlige..Gud herrebevares..Tving dem dog til alt dette…

 18. Af Helge Nørager

  -

  Privathospitaler har også rod i forsikringer.

  Det i dag sådan, at fejl opstået ved behandling på et privathospital, udbedres på offentlige hospitaler.
  Der sker ingen tilbagebetaling af penge for fejlagtig behandling, og ingen regning for fejl.

  Det er forkert, for det sikre at sjusket arbejde og urimelige besparelser belønnes, og mennesker lider.

  Løsning må derfor både på dette og HDP problem være en lovpligt ansvarsforsikring, hvis man driver privathospital eller privat plastik kirurgisk klinik.
  Og det burde der have været lovkrav om for længe siden.

 19. Af Preben F Jensen

  -

  Soren Sorensen fra Enhedslisten påstår hvadsomhelst nårsomhelst. Thomas H. Jensen har det vist ligesådan. Men da det er temmelig uklart hvad meningen egentlig er med deres skriverier, opgiver jeg at svare. Men begge to bør nok læse noget mere om hvad der foregår i samfundet, på Jacob Ms blogs og den korte avis.

 20. Af Mads Timo

  -

  Preben du skriver “Der er kvalitetsforringelser i massevis fordi snesevis/hundredvis af MILLIARDER er flyttet fra danskernes velfærd til masseindvandring, “integration” og stribevis af tåbelige radigale projekter i Afrika og Mellemøsten.”

  Kan du komme med et par eksempler evt, et bevis på at de beløb du taler om rent faktisk eksistere? Jeg venter i spænding..

 21. Af Hans Hansen

  -

  Off Topic Mads Timo. Kommentaren har ikke noget med emnet at gøre. Det her handler om omkostninger til kosmetiske operationer.

  Tag en søgning på sætningen “omkostninger til ulandsbistand” Mads Timo. Du bør sagtens selv kunne finde informationerne, så du behøver ikke vente i spænding. Alene i 2013 var fx. ulandsbistanden på 16 godt milliarder, godt og grundigt kørt op af denne tidernes mest åndsvage regering hvor Radikale Venstre står med aben. Gang beløbet med X antal år, alt efter lysten til et hurtigt overblik.

  Søg med andre tilsvarende o.l. søgeord, og du skal finde … Men sig mig engang Mads Timo, følger du slet ikke med?

 22. Af soren sorensen

  -

  Preben Jensen har faktisk skrevet kommentarer i de 2 sidste indlaag af JM fra CEPOS. Men ingen har han onsket at videregive da han foretraaker kun at ha taaber da han derved ser straalende intelligent ud. Men du kom altsaa igennem?..Specialist i menneskerettigheder og ytringsfrihed …Min bare…

  Hans Hansen@
  Nu gaar de fleste af disse 16 millioner til de borgerlige Radikale Danida mv. arbejdere som arbejder skattefrit i udlandet? Formentlig hjemfore de i det mindste kapitalen efter endt tjeneste modsat ikke statsborgere..Men de er jo borgerlige saa en del ender vel i svejts?

  Hvis men onsker god u-landshjalp laver men et Dansk “peace corps” projekt der fik daaket udenlands drommen med faglighed i andre lande for smaa penge og looninger-lommepenge. Den er en vinder. Har set uendelige fantastiske Amerikanske peace corps projekter verden over. Tit bliver de boende i det udsendte land -2 aar-resten af livet og hjaalper med at udvide okonomien baade landets, hjemlandets og deres egen. De skal laare sproget perfekt og da de eksistere i alle verdens fattige lande overalt betyder det at USA har snablen ialt..Danmark ledes dog af radikale idioter og soren pinder typer paa omraadet hvor ingen fornuft udover kortsigtet egen tegnebog kommer ind i bedommelsen..Forfaardelig at taanke sig at Christian Friis Bach nu leder i FN efter sin korrupte politiske optraaden for LLR. Eller at jeg endda engang nodstemte paa tossen. Skammer mig stadig.

  Men dette indlaag drejer sig om kosmetiske operationer, hvorfor snakke om ulandshjalp?

  PS Fru Godtfredsen

  1864 er et mestervaark hvis lige ikke er set for i Dansk tv. Det er Bornedals ypperste vaark og intet har jeg set af ham for jeg virkelig erindre at kunne li.Afslutningen var formidabel og naaet at se de sidste 3 afsnit…Saa skal se resten paa DR i denne uge.

  Trist at hore jer religiose der endda beskriver jer som nationale!. Ja nationale for de kristne er i. I onsker endda dette nationale kun for jer i det lille bette religiose Danske mindretal..I er en fodnote blot i Dansk historie og det er paa tide at i faar langt faare indflydelse. Men tor slet ikke forestille sig hvorledes 1864 var blevet med en religios /Df’er dodbider ved roret? “stil jer op i samlet flok, saa gaar vi sammen frem, saa skyder vi” det ville have vaaret fjernsyn uden pointe sejlende rundt i verdensrummet uden ide om hverken det skete,fortiden eller fremtiden..Et sort hul af tabte sjaale..
  Hele verden onsker allerede at kobe projektet..Flot lavet Bornedal…

 23. Af Christian Bruun

  -

  At voksne mennesker vælger at lemlæste sig selv er deres eget ansvar.
  At mange jødiske drengebørn, på et tidspunkt hvor de ikke aner hvad jødedommen er for en størrelse, bliver udsat for omskæring, uden at loven griber ind er ubegribeligt.
  På alle andre områder beskytter vi vore børn. Lærere må ikke slå deres elever, og forældre må ikke slå deres børn.
  Alle der har prøvet det ved hvor psykisk nedbrydende korporlig afstraffelse kan være.
  Men ved denne form for lemlæstelse er loven tavs.
  Omskæring af jødiske drengebørn havde været et blog-indlæg værd.

 24. Af Preben F Jensen

  -

  Soren Sorensen fra Enhedslisten har været henne og læse Jacob Ms blog PRIVATLIV ANNO 2014, men har ikke forstået hvad bloggen handlede om. Det var heller ikke ventet.

  Mads Timo, udgifterne til indvandring mv. er nu omkring 100 milliarder. om året, og der bruges 16-18 milliarder på Afrika-projekter osv. Mens de hjemløse danskere kan få lov til at fryse og dø på gaderne, mens de syge danskere kan få lov til at lide og dø pga. enorme nedskæringer og forringelser af hospitals- og sundhedsvæsnet. Hvis du ikke tror på det, så begynd at læse bøger og aviser.

 25. Af Preben F Jensen

  -

  Soren Sorensen, hvor længe har du opholdt dig i Danmark, og hvilken skole gik du på hvis du gik på nogen? Har en fidus til dig: Du vil sikkert kunne få alle dine skolepenge tilbage hvis du har en fortid som skoleelev!

 26. Af soren sorensen

  -

  Preben Jensen

  Er der kurser i ” kognitiv terapi ” der paa institutionen du bor og er opvokset paa?

 27. Af Henrik Knage

  -

  Skal der ikke ved samme lejlighed laves en forsikring mod dårlige TV serier som f.eks. 1864?

  Der skal en vældig god portion snusfornuft, tilsat 10 gange mere idioti til at forklarer hvorfor en person, der så åbenlyst hader Tv serier – til så også at bestille ham til at lave én af slagsen – det skal jo næsten gå galt!

  Til sammenligning svarer det til, at ansætte Dr. Josef Mengele som overlæge på et børnehospital i Den Hellige By Jerusalem.

  Eller en forsikring for dumme politikere, der så snart deres egen “lov boomerang” rammer dem selv i nakken, straks hyler op og kalder det uretfærdigt. (tænker her på Søren Pind) 🙂

 28. Af Henrik Knage

  -

  Noget skidt når “håndgranaten” havner i skødet på én selv, og det uanset om man er leder af DR, politiker eller manus – forfatter – tato, eller ej!

Kommentarer er lukket.