Danmark betaler løn til landsforrædere

Af Henrik Day Poulsen 290

32 syrienskrigere har fået udbetalt næsten 400.000 kroner i kontanthjælp og dagpenge. Godt gået. Nu betaler den danske stat altså personer for at føre krig mod Danmark. Og her gik jeg og troede, at de var landsforrædere. Men nej. Manu Sareen, Mette Frederiksen og resten af den nuværende regering har som bekendt ikke formået at føre en eneste sag mod danske krigere i Syrien. De formår derimod at udbetale offentlige ydelser til dem.

Denne afsløring viser kun med alt tydelighed, at den danske regering slet ikke kan stille noget op mod de personer, som aktivt kæmper mod vores måde at leve på. De ser blot måbende til og udbetaler vores skattekroner i ventetiden.
Sagen om de 400.000 kroner er kun den sidste i en række afsløringer af, at den danske regering er helt handlingslammet, når det gælder syrienskrigere.

Som skatteborger bliver jeg snart ikke en gang længere provokeret over den manglende konsekvens over for syrienskrigere. Jeg bliver faktisk helt apatisk, når jeg gang på gang hører de ansvarlige ministre tale og tale om konsekvens og hård justits. Og hvad med krigernes familier? Har de blot set til og været vidende om dette sociale bedrageri? Jeg tror næppe, at et socialkontor vil overføre penge til en konto i Damaskus. Så nogen må jo have hævet krigernes penge eller haft adgang til deres konto.

Regeringens fuldstændige manglende evne til at udvise den nødvendige handlekraft over for strækt kriminelle er skræmmende. Vi taler ikke bare om folk, der begår tyveri eller gadeuorden. Vi taler om personer, hvis ønske der er aktivt at skade Danmark. Og dem har vi ikke en gang så meget styr på, at vi kan stoppe dem fra at begå socialt bedrageri. Og Danmark er endda et af de lande i verden, der har flest registre over folk.

Denne sag skriger til himlen, men jeg forventer ikke, at hverken Manu Sareen eller Mette Frederiksen vil gøre andet end at udtale deres sædvanlige pro forma forargelse à la ”I øvrigt mener jeg, at Kartago bør ødelægges”. Et andet aspekt er, at det tilsyneladende er ret nemt at begå socialt bedrageri i Danmark, så disse højt eftersøgte personer har formået det. Det har Manu Sareen ansvaret for.

Men regeringens næste træk bliver måske at betale flybilletter hjem fra Beirut til København? På business class naturligvis!

290 kommentarer RSS

 1. Af dora teglgaard

  -

  har de begået socialt bedrageri skal de jo have hugget hænderne af ifølge deres egen ideologi…sharia………eller selv gøre det med anordning, hvis de tager deres egen tro seriøst….

 2. Af Finn Bjerrehave

  -

  Landsforrædere hvordan skal det fattes, de svigter ikke den Danske stat, men fortæller Danmark optager deres hverdag, måske vores kedelige demokrati, samt manglende arbejde, vi har nemlig afskaffet Industrisamfundet, og kun plads til højt-uddannede, og det er vore krigere nok ikke.
  Hver evig eneste dag året rundt, er Hitlers krig i fjernsynet, og der efterlyses konstant mennesker som kan stoppe sådanne galninge, og måske vores Muslimske krigere tror det er i Mellemøstlig krig, de kan få den selvtillid, som ikke kan findes på det Danske arbejdsmarked.
  At PET Kommunen ikke aner hvem der fra det Muslimske miljø drager i krig, endda med kontanthjælp, gør at igen er nogen taget med bukserne nede, og vores pengerigelighed udstilles.
  Hvis Danmark ikke ønsker muslimerne drager til deres kulturkrige, er værktøjet enkelt, du kan desværre ikke komme tilbage til Danmark, samt din familie udvises, basta.
  Enten eller. Finn Vig

 3. Af Elise Johansen

  -

  Den nuværende danske regering er ikke bare handlingslammede, når det gælder Syrienskrigerne. Regeringen er også totalt lammede, når det gælder flygtninge og indvandrere i det hele taget. Ministrene ser bare måbende til, mens problemerne hober sig op, og vi bliver fattigere og fattigere – i hvert fald vi almindelige vælgere. Politikerne har allerede sikret sig selv økonomisk, især toppolitikerne, og de bor meget langt væk fra de steder, hvor problemerne virkelig gør ondt.

 4. Af Lonny Fischér Erhvervskorrespondent eeg.

  -

  Landsforræddere ! –Ja, kære Day, Hvad skulle ægte-danskerne gøre uden dig ! —Vi er lamslaaéde ! –Men ikke mere end vi har haft paa fornemmelsen hele tiden AT : Den hær af muslimske indvandrere –udnytter groft de enfoldige politikére ! –Værst er jo Manu Sareen Radikal V ! –Han har aldrig udrettet noget-somhelst ! –Men ikke desto-mindre har han baade været integrations-minister og socialminister m.m., Hvornaar mon dette mareridt´s-ministerium soc.dem & Co. plus Radikale V. bliver sat paa porten ?—–Kære Day du skal slet ikke blive forbavset, hvis de off. sætter millioner ind paa konti i Mellem-østen ! –I tusindvis af (førtidspensionister ! Begavet af bl. a Nicolai Wammen valfarter, hvert aar til DK. -For, at føde nye børn, der bliver registreret Som danske statsborgere ! –Saa er vejen banet for, at modtage uendeligt forhøjede børnepenge ! m.m. –At et par med 3 børn kan modt kr. 450.000 ! –Hvilket kæmpebeløb udløses saa ikke, naar de muslimer faar baade 7 – 8 – 9 børn ! –Vi græmmes ! –Den eneste mulighed desperate danskere har i øjeblikket er AT : Stemme DF-konservativt !—-P.s. Heldigvis er en del kvikke gymnasieelever vaagnet op ! –Og vil stemme borgerligt ! Det hjælper altsammen ! –De udvalgte unge, der har ordentlige forældre ! Har gennemskuét (de røde´s evindelige fokuseren paa ! De aaahh saa skrøbelige afkom af “det sociale -a-sociale enlige mødre-beregning ” De er usle –saa ved I det !

 5. Af Henrik Knage

  -

  Knus Henrik – for en gang skyld 🙂

 6. Af Hansemand Lugter

  -

  Ingen af jer har fattet en meter af hvad der forgår, og hvad der i sidste ende står på spil!

 7. Af Lonny Fischér Erhvervskorrespondent eeg.

  -

  “Lands-forræddere ! ” –Ja, kære Day –vi har vidst det hele tiden ! –Og selvfølgelig er vi ogsaa klar over AT : Soc.dem. Nicolai Wammen generøst uddelte 450 førtids-pensioner til Aarhus-ghettoérnes muslimske (fuldstændig raske kvinder ) –I den senere tid er Helle THS ´vision ! “her arbejder vi ” ! kuldsejlet totalt –Og hun ser stort paa AT: Endnu flere tusinde førtids-pensioner bliver uddelt til storavlende islamister, der hæver børnepenge o.m.m. Selvom de sidder det meste af aaret i Libanon ! —Socialkontoret overfører jo blot pengene !! –Det off. social-væsen er en skamplet ! —Saa vi glæder os til , AT Lars Seier Christensen / Saxo-bank faar sagt “ET par borgerlige ord om Verdens største off. sektor –incl verdens højeste skatter til dem, der faktisk tjener pengene til forsørgelse af 1,5 millioner off. ansatte plus det løse —Venner se paa DR 2 kl. 20.00 alors !

 8. Af Erik Larsen

  -

  Kære HDP, Ja, selvfølgelig er de da landsforrædere og præcis det samme er jo de politikere som du nævner!
  TÆNK hvor de bedrager os danskere – og alligevel er der nogle der stemmer på dem. Jamen, jamen, jamen – enten er Danmark en lallende børnehave eller noget der minder om en tosse an stalt!
  Hvis ikke det kommende valg ender med et ekstremt skred til højre, så tror jeg nok man må sige at alt, alt håb er ude for danskere.

 9. Af Niels Peter Lemche

  -

  Finn Bjerrehave,

  Hvis bare det var Danmark alene, der ikke kan finde ud af det; men det er hele Europa, inden for og uden for EU, der ikke kan finde ud af det: Det typiske billede af en samling høns der løber rundt efter, at man har hugget hovedet af dem.

  Det siger sig selv, at der er en åben ladeport mellem Europa og den muslimske del af verden i Mellemøsten og Nordafrika. Og porten er åben i begge retninger. Jeg står ikke sammen med hylekoret, der bare vil smide dem ud, men indvandrerne skal fgm gøre, hvad de får besked på, og det er at rette ind til højre. Og det kan passende starte med halalmad i skolerne. Jo mere, man giver efter for dem selv i det små, jo mere foragter de os.

  I hvert fald har amerikanerne med dødsdommen over Boston-bomberen vist, at de mener det alvorligt. At rejse ned og kæmpe for den afsindighed, som ISIS står for, er landsforræderi, eftersom danske soldater officielt kæmper mod ISIS. Og så kan de straffes som landsforrædere. Ellers ender det med Danmarks eget private Gitmo. Der er ubeboede øer nok.

  Europa har en grim forhistorie med sådanne indvandrerproblemer. Jeg har advaret bekendte fra omverdenen mod at undervurdere europæerne. Når vi gennem historien har følt os truet, har svaret ofte været, at vi slog dem ihjel. Politikernes uduelighed og mangel på beslutsomhed får før eller siden (måske ‘før’ snarere end ’siden’) til konsekvens, at der opstår en situation, som er helt af lave, simpelthen fordi folk som flest er bange, og bange mennesker handler før de tænker.

 10. Af Christian K

  -

  Man ser for sig, Mette F og statsministeren underskrive checks til Syrienskrigere.

  Det er et par alsidige damer, og forventningerne er høje.

  Ikke blot forventes de, at patruljere, iført skudsikker vest og maskinpistoler, i gader og stræder.

  De forventes også, at passe kommunernes socialforvaltninger.

  Man kan forstå på automatpsykoen, at de 2 damer også er landsforrædere.

  Jeg beklager det manglende d i forrædere.

 11. Af Erik Larsen

  -

  Og så kan spørge sig selv om hvorfor disse facts HDP , som du heldigvis gør opmærksom på ikke er FORSIDESTOF i Politiken, JP, BT og Ekstrabladet?? Mon ikke det er fordi medierne er præcis lige så store modstandere af et roligt, demokratisk og lykkeligt Danmark.? Ellers ville de nok reagere en hel del anderledes.

 12. Af Christian K

  -

  Erik Larsen mener, at hvis ikke der sker et skred mod det ekstreme højre, så er alt håb ude.

  Jeg er sikker på, at psykologen og hobbyracisten er enig med dig.

  Jeg tillader mig, at mene, at alt håb er ude, skulle det ekstreme højre få nogen som helst indflydelse.

  Hvorfor i alverden gentage 30-40ernes fatale fejltagelser.

 13. Af Lonny Fischér Erhvervskorrespondent eeg.

  -

  Erik Larsen ! Det kan jeg godt sige dig ! Politiken er glødende tilhænger af den røde regering ! De réklamérer ligefrem med det ved AT : Male røde tykke streger i hele avisen ! –AT: Stort set samtlige ny-uddannede journalister er ræverøde ! Kan jeg oplyse ! –Og det koster ikke extra ! –Husk nu at se kl. 20.00 paa DR 2 Lars Seier Christensen /Qvortrup ! –Der burde faa “loftet til, at løfte sig ” ! –Kun godt, at erhvervslivet´s “mastodonter ” ! Kommer ind i kampen, for at smide det ræve-røde jyske kvinde-folketing –hen, hvor peberet gror ! –Helle THS er heldigvis ikke JYDE ! –Det er derfor vi skaaner hende ! –Hun er nemlig omgivet af “klapperslanger ” ! Jyske klapperslanger ! –Som hun aldrig skal vende ryggen til ! –Heldigvis tager Helle THS snart sit gode tøj – og hopper ned fra stilletterne ! Det har været surt, at være kv. statsminister i Jante-Danmark ! –Der er heldigvis masser af storsindede lande i EU, hvor man sætter pris paa “Stil – kultur – og klasse ” ! Altsaa glæder sig over, AT : Andre har succés !

 14. Af Jens Hansen

  -

  HDP skriver:
  “Og her gik jeg og troede, at de var landsforrædere.”

  HDP.
  Helle Thorning har udtrykkeligt fortalt adskillige gange, at Danmark ikke er i krig.
  Hvad det så ellers kaldes når flyene bomber mere eller mindre uskyldige i sikkerhed fra mange kilometers højde.
  Hvis Danmark ikke er i krig, så kan der ikke være tale om landsforrædere.
  Så HDP.
  Når politikerne som sædvanlig ikke vil stå ved det, som de har gang i.
  Så fanger bordet.

 15. Af LONNY Fischér Erhvervskorrespondent eeg.

  -

  Christian K/anonym ! Landsforræddere dem var der ogsaa rigeligt af i 2.nd verdenskrig ! De “landsforræddere” ! Sad netop i den danske régering ! –Nu-omdage sidder de i”det offentlige røde Overdrev. DK.

 16. Af Jens Hansen

  -

  Af Niels Peter Lemche – 18. maj 2015 14:57
  “I hvert fald har amerikanerne med dødsdommen over Boston-bomberen vist, at de mener det alvorligt.”

  De mener det knap så alvorligt, hvad angår deres mordere fra Iraq krigen.
  Ingen af dem er blevet dødsdømt.
  Og ingen krigsforbrydere fra Danmark og USA er stillet for en domstol.

 17. Af muhammed muhammedsen muhammedsen

  -

  https://youtu.be/zD4mZyEoePo?t=134

  Dette sker i England i dag, og det sker måske om 5 eller 10 år i Danmark. Er det hvad de gale idioter på venstrefløjen / de politisk korrekte ønsker for Danmark i fremtiden.

 18. Af Jens Hansen

  -

  Vi taler om personer, hvis ønske der er aktivt at skade Danmark.
  Skriver HDP.

  Skade Danmark?
  Det er helt forbigået undertegnedes opmærksomhed.
  Har disse Syrien krigere skudt danske fly ned?
  For nogle uger siden begik en ung mand en kriminel handling.
  Af nogle opportunistisk kaldt terror.
  Kalder man det terror, så kan det vel bruges til yderligere overvågning eller andet godt.
  Tænker politikerne.
  Men den unge kriminelle havde vist aldrig været uden for Danmarks grænser.

 19. Af E. A. Poulsen

  -

  De 400 000 kr. bør betales ved at de partier som har underkastet sig islam, dvs. Radikale, Enhedslisten, SF og Sosserne bliver hver fratrukket 100 000 kr. i deres partistøtte fra staten. Det må jo være disse 4 partiers ansvar, når deres jihadistiske kæledægger blotter sig.

 20. Af Henrik Knage

  -

  “står på spil” Der er ikke en “fucking” shit der står på spil, ud over at tilbede demokratier i forfald, frem for at dyrke dem.

 21. Af Henrik Knage

  -

  Hansemad Lugter.
  Er det en kommende trussel ?

 22. Af Jan Petersen

  -

  Jeg er DESVÆRRE meget enig i, at effekten af den daglige dosis magthaver-galskab vi almindelige måbende borgere udsættes for, ender i ren apati. Og det er vel formentlig også den dybere mening i den politiske galskab!

  Sidste skud på stammen af “jord-i-hovedet-lovgivning” er forslaget om at følge ALLE flyrejsendes flyvaner, for at fange potentielle flyvende terrorister. Det SIDSTE transportmiddel en evt terrorist vil vælge er da en flyver! Alle de terrorister, der allerede er i EU, kan bevæge sig frit rundt med bil, tog , bus og færger. Og dem, der ikke er inde endnu, kommer idag ind via middelhavet SEJLENDE og IKKE flyvende!

  Men i det politisk korrekte lovkatalog er der tilsyneladende ingen grænser for galskab, med mindre befolkningen vågner op og gør modstand. Men er befolkningen parat til det?

 23. Af Henrik Knage

  -

  Indvandring kan sammenlignes med vin. Vi fokuserer på kvantitet frem for kvalitet. Kvantiteten køber vi, men lader kvaliteten stå tilbage på hylden, urørt dyrt , men alligevel interessant for hvem der har smagsløg tilbage.

 24. Af Erik Larsen

  -

  “Christian K.” — inden du forsøger at svare de personer du ikke kan lide – så skulle du prøve at læse bedre indenad! Jeg skrev at hvis der ikke skete et ekstremt SKRED TIL HØJRE ved næste valg så tror jeg nok at alt håb er ude for danskerne!!!! “det højreekstreme” har intet med det SKRED at gøre – jeg kender i øvrigt ikke nogle “højreekstreme”, selvom der vist var en 20-25 stykker syd for Greve engang!
  Prøv dog at læse dansk Christian K., hvem du så er.

 25. Af Jn Nielsen

  -

  “Hver evig eneste dag året rundt, er Hitlers krig i fjernsynet, og der efterlyses konstant mennesker som kan stoppe sådanne galninge”

  De danskere der forsøgte at sætte en stopper for sådanne galninge, i Spanien 1936-39 hvor Hitler fik afprøvet sit luftvåben bl.a. over Guernica, blev retsforfulgt da de vendte hjem. Og senere, under krigen interneret. For selvfølgelig havde politiet registre.

  Så ja, man kan sige at mennesker der forsøgte at stoppe disse galninge blev ganske rigtigt efterlyst. Og opsporet. Og straffet.

 26. Af Arne Lago von Kappelgaard

  -

  Kære HDP!
  Du skal såmænd ikke være apatisk, fordi skvatmiklerne på Danmarks størst beskyttede værksted, lader ordflommen flyde i stride strømme.
  Der har i mange år ikke været hverken handling ,konsekvens eller hård justits, når det gælder lovovertrædelser fra den “berigelse” der er kommet til landet. At de såkaldte syriens-krigere kan få udbetalt overførelser medens de fører krig mod Danmark, er en hån mod de mennesker der passer deres job. At de så også får stillet en psykolog til rådighed efter hjemkomsten, det skriger til himlen.
  Når man får besked på at rejse, fordi betingelserne ikke er i orden, så nægter man, og så sker der ikke noget fra myndighedernes side.
  Hvordan kan kriminelle familier få udbetalt millioner af bistandskroner?
  Når man påberåber sig som forfulgt i sit hjemland, og så efterfølgende tager på ferie i månedsvis hvor man “flygtede” fra, hvorfor bliver hjælpen så ikke frataget dem, og så ellers sendt ud af landet?
  Hvordan kan udefra kommende have et retskrav på en bolig, når vores egne står på ventelister i årevis?
  Sådan kunne man blive ved. Den etniske dansker bliver stigmatiseret, chikaneret og forfulgt af både de fremmede og egne politikere. Politiet gider ikke engang at optage rapport, over hvad de betegner som mindre forseelser. Så kan politiet jo også forskønne diverse statistikker, og cheferne få en ekstra bonus.
  Vorherre bevares et samfund vi er endt i.

  PUGNA PRO PATRIA

 27. Af Jn Nielsen

  -

  “De 400 000 kr. bør betales ved at de partier som har underkastet sig islam, dvs. Radikale, Enhedslisten, SF og Sosserne bliver hver fratrukket 100 000 kr. i deres partistøtte fra staten. Det må jo være disse 4 partiers ansvar, når deres jihadistiske kæledægger blotter sig.”

  Meget rimeligt. Så skal vi bare have regnet ud hvad angrebet på Irak har kostet, og trække det fra partistøtten til Venstre, konservative og DF. Det må jo være disse partiers ansvar, når man snigløber befolkningen med fabrikerede begrundelser og falske argumenter for egen vindings skyld.

  Der skal være orden i sagerne. Gælder det den ene vej,så gælder det også den anden vej.

 28. Af Christian K

  -

  @ Erik Larsen

  Åh, men jeg læste såmænd godt hvad du skrev. Jeg hjalp dig bare med at udpensle det.

  Jeg har læst adskillige af dine indlæg, og ingen der har læst dem, kan være i tvivl om dit ståsted på den ekstreme højrefløj.

  Stå da ved det, i stedet for, at skjule det bag retoriske finurligheder.

 29. Af Martin Nielsen

  -

  Ja. ja, det er jo Aarhus-modellen, som den afgående politi boss Jørgen Ilum er så stolt over. Men landsforrædere er de i alle fald.

  I Norge hopper man for en gangs skyld det sødladne over, og der får jihad-krigerne fængselsstraffe.

  http://www.nrk.no/nyheter/1.11140508

 30. Af Martin Nielsen

  -

  Day Poulsen, i skyndingen kan man komme til at skrive meget mærkeligt, og du fik et d for meget i overskriften, da du skrev, som vi udtaler ordet (landsforræder).

 31. Af Per Torbensen

  -

  Ja-Danmark betaler løn til landsforræddere,se blot på vores såkaldte “politiske Elite”når det regner på præsten,drypper det på degnen,

 32. Af Jens Hansen

  -

  Af Jn Nielsen – 18. maj 2015 17:23
  “De danskere der forsøgte at sætte en stopper for sådanne galninge, i Spanien 1936-39 hvor Hitler fik afprøvet sit luftvåben bl.a. over Guernica, blev retsforfulgt da de vendte hjem.”

  Min far var en af dem.
  Han fik otte ugers fængsel. For at kæmpe for demokratiet i Spanien.
  Men noget “godt” kom der ud af det. Set med magthavernes øjne.
  Han havde ikke længere kræfter til at tage 100 procent del i modstandskampen.

  Og igen Day Poulsen.
  Inden du råber alt for meget op om landsforræderi.
  Så skulle Danmark nok lige finde ud af, om Danmark er i krig eller ej.

 33. Af Kim Olsen

  -

  Både syrienskrigere og hellige krigere er misvisende navne for de unge mænd, som tager til Irak for at kæmpe side om side med terroristerne fra Islamisk Stat.

  Kontanthjælpskrigere er den korrekte betegnelse.

  Det er sådan set ligegyldigt, om danmark er i en væbnet konflikt eller i krig. Juridisk er det det samme. Ingen påstår vel heller ikke, at grundloven er ugyldig fordi den omtaler kongen og ikke dronningen.

  Det er en skamplet på systemet, at unge mennesker kan få sat kontanthjælp ind på NEM-kontoen imens de har tilsluttet sig en terrororganisation i et fremmed land. Det fortæller lidt om hvor rundhåndet kommunerne kaster skatteborgernes penge i grams.

 34. Af O.N. Madsen

  -

  Ja, det er rystende at de modtager så mange ydelser. Især når man kigger på hvor lidt pebernødder vores soldater spises af med i bekæmpelsen af de samme personer. Det er grotesk at Syrienkrigere får mere i udetillæg end de danske soldater. Føj! Stram op!

 35. Af Niels Juul Hansen

  -

  Kære Henrik Day Poulsen

  Hver gang du tager et emne op, der handler om sikkerhed, moral og etik, så får du det altid til at handle om dine skattekroner.

  Hvis du ikke var så utrolig pengefikseret, var det måske muligt at tage dig alvorligt.

  Når Lars Løkke kommer til magten igen, så har han også et husholdningsbudget, han skal overholde. Er det 0,6% på finansloven, der adskiller ham og Helle Thorning? Du minder mere og mere om Lille Emil Ammitzbøll, der stampede i gulvet som et curlingbarn og skreg: “VORES PENGE!!!!”

  Og du må ikke glemme, at det var Lars Løkkes forgænger, Anders Fogh Rasmussen, der ved den vanvittige invasion af Irak skabte de mange millioner flygtninge og de tusinder af frustrerede irakere, der støtter op om IS.

 36. Af Jens Hansen

  -

  Af Arne Lago von Kappelgaard – 18. maj 2015 17:24

  Nå. Er Kappelgaard tilbage.
  Helt fint.
  Selv om vi er dybt uenige, har vi altid talt pænt til hinanden.
  Arne.
  Du har glemt den med fjeldet og elven.
  Men det kommer vel.

 37. Af Henrik Rudolph

  -

  Enten er danskerne totalt til grin eller også er danskerne et lallende apatisk folk der ikke fortjener bedre.
  Hvis vi er det første , er der lidt håb , men vi trænger i den grad til en stærk mand eller en jernlady (eneste jeg kan få øje på er en rødhåret nordjysk V politiker).
  Hvis vi er det andet , er det bare at komme væk til f.eks Australien – for børn og børnebørns skyld.

 38. Af Hans Hansen

  -

  Der er ingen tvivl om at HDP forlængest har forstået problematikken. Spørgsmålet er efterfølgende, hvornår vores tåbelige politikere, især Radikale Venstre, udviser lidt logisk pragmatisme?

  Hvornår i himlens navn vågner de op til virkeligheden?

 39. Af Hans Hansen

  -

  Der er ingen tvivl om at HDP forlængest har forstået problematikken. Spørgsmålet er efterfølgende, hvornår vores tåbelige politikere, især Radikale Venstre, udviser lidt logisk pragmatisme?

 40. Af Hans Hansen

  -

  Niels P L
  Glimrende …

 41. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt apropos Berlingske blogs ……

  undrer jeg mig over, hvorfor chefredaktøren overhovedet har en blog? ……. indlæg der er stort set umulig, ja bevares luftes et indlæg måske med 1-2-3 dages ventetid! Lidt a la Post Danmark.

  eller bloggen “retsstaten iflg Jacob Mchangama” ytringsfrihedens nr 1, der er det sorte tæppe også trukket for, selv for sobre indlæg.

  Til gengæld står Day’s univers og Uffe Ellemann blog’ ALTID åbne ….. og TAK FOR DET 🙂

 42. Af »Oh, what a lovely war« « Snaphanen.dk

  -

  […] Jeg har ikke den fantasi, vores politikere tilsyneladende har, at nogen “dansker” kommer tilbage hertil uden at have deltaget i barbariet. Der er ikke mange, der “bare har kørt ambulance.” Det er planetens værste afskum, dine politikere lukker ind i landet. Det er til ære for den danske offentlighed, jeg gør opmærksom på videoerne. De værste, hvoraf man bør skåne sig selv for nogle, er mærket “Warning – Item [Graphic 18+]” Om et lille aspekt ved problemet skriver psykiateren Henrik Day Poulsen i dag: Danmark betaler løn til landsforrædere […]

 43. Af Mads Timo

  -

  Hvad er et socialkontor?

 44. Af Hans Hansen

  -

  Henrik R
  Nej til begge dele. Den danske befolkning, i henhold til problematikken, overhøres af politikernes elitisme. Det er politikerne der har beslutningsprocessen. Ikke befolkningen. Prøv at forstå, at politikerne ingen reel erfaring besidder, at de er teoretikere over en kam.

  Befolkningen som helhed, er et “offer” for det begrænsede demokrati, hvor reelle politiske beslutninger er underlagt partipolitisk ideologi. Du køber en fuld pakke uden indflydelse på tværpolitisk lov-beslutning med din stemme. Det er repræsenteret demokrati, men bestemt ikke folkestyre.

  Sig til hvis du behøver yderlige forklaring, inklusiv dokumentation …

 45. Af LONNY Fischér Erhvervskorrespondent eeg.

  -

  “Landsforrædderne ! –De blaaøjede politikére ! Har mistet lysten til, at komme til borgermøde paa Bornholm ! Passer os fint !—Politikerleden har aldrig været større –Og selvom Bornholm er en lille Ø –Og vi selv skal betale ! –Saa bliver turen “det værd ” –Især fordi vi slipper for, at høre/se- de usle (vi regner den ud for os selv ) politikere ! —Derimod tegner det til, at vi baade faar kunstnere –og ægte originaler AT : Se og høre paa ! –Husk nu kl. 20.00 paa dr 2/Lars Seier/Qvortrup ! –Erhvervslivets barske stemme ! Dem sætter vi vores lid til og fravælger socialdemokratisterne & Co.—

 46. Af Søren Sørensen

  -

  De danske dræbere af civile i det danske militær-meget sjældent de rammer en der er bevæbnet- er bistandsklienter hele bundtet. Som er hdp og “PET”ansatte som Kim Olsen og ikke at forglemme emeritus i bibel vrøvl Niels Peter lemche som mest af alt er emeritus i skattekroner fra andre.
  Deres borgerlige mod svare nogenlunde til en engelsk adelig på rævejagt der har brug for 25 venner/heste, 40 hunde og de nyeste våben for at nedlægge dyret.
  Disse borgerlige kujoner råber meget op om penge men i krig ville de alle stå -undskyld ligge-60 km bag fjendens linie…artilleriofficer Axel Eriksen fra høng skal også her nævnes som en af kujonerne..

  Hdp næste gang du bliver forarget over “dine skattekroner-er jo andres-med en løn over millionen for at lave ingenting bliver givet i bistandshjælp må du lære at se indad først og din egen skyld.
  Regeringen strammer skam op når nye informationer kommer frem. Nok ikke noget vi kan forvente under næste muligvis fascistisk borgerlig ledelse men selv disse lyseslukkere må altså reletere til info når det kommer.

  Vi må se i øjnene at det danske militær og dets borgerlige sønner ikke er helte og nogen at være stolte over som dansker. Jeg mener de skal gives et respektløs blik alle i det offentlige rum og det gør jeg altid selv! Sidste gang vi kunne være stolte over dem så vi i bornedals mesterværk 1864 hvor folket blev smidt ind i døden af de ulidelige borgerlige og kongetro officerere der selv stod 200 km bag fjendelinien og gik hjem som “heltene”.

  Danmark har dræbt nok 100.000 civile i Afghanistan og Irak alene. Hvis men kæmper for isis må men naturligvis gå med røven bar…men er ikke modsat hdp forarget over penge der flyder til Syrien til førtidspensionister mv. I borgerlige er jo dem der mest af alt har ønsket den billige udenlandske arbejdskraft?
  Men kan ikke således liberalistisk løbe fra sit ansvar via først arbejde dem ihjel også smide dem på porten!
  Eller blot som idag ikke uddanne dem.

  I borgerlige må lære at rydde op hjemme i dagligstuen først før ude..
  I er skyld i syrienskrisen og dets dk omkostninger via jeres håbløse støtte af Bush vanviddet for mammon.

  Da de danske helte fra Spanien der kæmpet for socialisterne for humanisme kom hjem blev de fængslet. De borgerlige fascistiske nazister der kæmpet for hitler fik deres arvet penge og magt da de kom hjem og deres børnebørn sidder i dag stadig på det flæsk.
  Et par af de værste- uden tvivl proletar DF’ere alle uden rige forældre-blev henrettet for synets skyld af “LA, V og især K dengang” de var vel til v da dette var fattigste borgerlige parti dengang og som alle børn ved er det dks historisk mest korrupte parti så de kunne nok godt finde et par stk af egne til bålet?

  Om men skal slagte et svin eller…….har jeg hørt var ordsproget fra V dengang.

 47. Af Hans Hansen

  -

  Henrik R. Du kan, helt uden tvivl, regne med at diverse skribenter ikke repræsentere befolkningsflertallet. Der er flere med personlig agenda, hvor nogle er er skjulte, og nogle blot psykiske tilfælde. Du ikke tage deres påstande, og udtalelser, for pålydende, såvel som du ikke kan regne med at politikernes har overblik over beslutningsprocessen. Det har meget lidt med befolkningen generelle forståelse at gøre, såvel som repræsentativt demokrati ikke er det samme som folkestyre.

 48. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen.

  ENIG I DET DU SIGER.. MEN DET ER FORTSAT SYSTEM-MODELLEN SOM ER SYG OG ULÆKKER.

  Problemet med dine altid seneste referenter er, at du sjovt nok aldrig vil ind på det øvrige,
  skønt alt du du går en stor bue uden om, er lysår dyrere end det du har med at finde frem,
  og hvis årsag vi formentlig skal finde i, at dit eget tvangs-betalte brød, er hægtet op på det
  notorisk selv samme system som Hassan, Journalister, og alle de andre er hægtet op på 🙁

  Dog skal du forsvares, da du blot har benyttet dig af systemets tvangs-overbetalte mulighed

  Men hvis du siger Syrienkrigere til 400.000 kroner, så kan jeg sige 2 dages effektiv arbejdsuge
  i foreningernes egen DR og TV2 kanaler, hvis hårde/korrumperede arbejde levere en fattig
  månedsgage på kun ubetydelige 50.000 – 110.000 i gennemsnit, naturligvis tvangs-inddrevet
  fra folk, hvis økonomiske styrke er helt op til 12X lavere, altså så her er råd til nævnte gager,
  for ej at glemme div. sports medarbejderne samme sted, maks har en 0,2 dages arbejdsuge.

  PS. HAR DU NOGENSINDE PRØVET AT REGNE PÅ DERES TVANGS-LØN, OMSAT TIL NORMTID ?

  Ellers kan vi for nemhedens skyld, godt starte forfra med at henvise til kunstige direktører i
  offentlig virksomhed, eller semi offentlig, som reelt er 100% offentlig, kontra avancer som
  snildt kan passere over det 20 dobbelte, målt med almen konkurrenceudsat erhverv, og hvis
  skatte-aktiverede handler, journalisten guddøme fortsat tackler som Dansk privat erhverv ?.

  ET KIG PÅ DIT EGET FELT:
  PS. Har du et bud på hvorfor her fortsat ikke er etableret en Internet styret robotarm for fx.
  ultralyds-scanninger, og andre aflæsninger, sådan at her bliver råd til et hav af MR scannere,
  og hvis styringer og resultat-aflæsninger, ligeså køre via nettet, via Kinesisk, Øst Europæisk,
  Latinamerikansk personale, (mens man kun benytter DK læger for kontrol af udenlandske).

  Syntes du i det hele taget ikke det er underligt, at privatpraktiserende fortsat ikke kan vælges
  fra, nu da skallede 4.670 personer, i form af huslæger + specialister bekoster 15 mia. om året.
  “Dvs. ovennævnte 4670 velfærds-tvangs-betalte, bekoster 37.500 syrenkrigere pr. år Henrik”

  Har du i det hele taget aldrig undret dig over, hvorfor en oppustet person ikke kan gå ind på
  en offentlig hjemmeside, for derpå at blive guidet igennem et forløb, som alligevel stiller de
  ROM III kriterie spørgsmålene; (huslægerne køre efter de gamle ROM II i øvrigt)l, for derpå at
  blive guidet til den udenlandske specialist, (evt. tilknyttet tolk of cause), hvorpå denne efter
  tele-konsultationen, nu afgør om borgeren skal sendes til specialist, (igen evt. udenlandsk
  med tolk hvis ønskes), eller Dansk som i dag naturligvis, men hvsi prisforskelle INDLYSENDE
  logisk, levere enten højere eller lavere skat… Gentager.. er du enig i at man skal ku fravælge ?

  Du skal slet ikke bruge så meget tid på prisen og dumheden, kun at man skal kunne fravælge

 49. Af Adriano viterbo

  -

  HDP,
  pengene er blevet krævet retur.et er ikke nogen forskel med bedrageri begået af andre borgere, når de ikke er til rådighed til arbejdsmarkedet. Angående den påståede meddelagtighed af familien; ved du ikke at folk kan hæve penge fra ens konto i hele verden? Eller hvad gør du når du rejser til f.eks. Paris eller Portugal? Alt i alt, kan jeg desværre bemærke at du ikke er apatisk nok til at droppe din blog-skrivning. Jeg håber at måske en rød-blok sejr i næste valg bliver den dråbe som får dig til at droppe kuglepen FOREVER!

 50. Af Hans Hansen

  -

  De psykiske tilfælde skal naturligvis have lov til at udtale sig. Andet vil være utilstedeligt, og de er heller ikke uintelligente, blot lidende med virkelighedsforvrængninger, mere eller mindre, men man kan ikke bare tage deres udtalelser for pålydende Rudolph. Du er nødt til at bruge din sunde fornuft, meningsmålinger, statistik, og anden relevant information.

 51. Af Kim Olsen

  -

  Jamen sørensen, så er jeg da PET ansat 🙂
  Jeg har før været flyttemand, hjemmeboende studerende, 11 år gammel og såmænd også advokat.
  Blot du selv kan finde rundt i dine vrangforestillinger, er alt godt.
  Tak for din klare udmelding af din sympati for ISIL. det sætter dine skriblerier i relief.

 52. Af Kim Olsen

  -

  Liberal Alliance henrettede folk efter 2. Verdenskrig…

  Sørensen det rabler for dig.

 53. Af Søren Sørensen

  -

  Korrekt at I dk arbejder selv psykopater i psykiatrien og Ingen forarges..

  Professionelle aktører i debatten genkendes via at de råber op om andres betalte politiske ageren..

  Er naturligvis kun socialister der er stuerene her ,da der ingen penge udbetales for at lyve endda sige sandheden..sidstnævnte er dog aldrig aktuelt iblandt betalte borgerlige smølfer.

  Men skal dog kigge på det psykiske når flere føler sig uretmæssigt forfulgt uden beviser..borgerlige lader sig ikke distrahere af sådant trivialt som sandheden, humanisme og et samfund med bæredygtighed.
  Kun mig mig mig interesserer.

 54. Af Hans Hansen

  -

  Naturligvis skal man søge uvildig dokumentation på alverdens udsagn. Andet er bare underholdende opportunisme. Tåber er der nok af, især i blandt elitister, og naturligvis sindsyge, og for tiden især islamister og deres tilhængere.

 55. Af John Hansen

  -

  HDP skriver:

  “Men regeringens næste træk bliver måske at betale flybilletter hjem fra Beirut til København.”.

  Tjah, Så snart vi nærmer os valget, er det ikke utænkeligt, at regeringen sender bud efter syrienskrigerne med betalt flybillet, Disse “KULTURBERIGERE” stemmer jo primært på Socialdemokraterne.

  Socialdemokraterne arrangerer jo valgbusser til de socialdemokratiske højborge i Mjølnerparken, Voldsmose og Gellerupparken.

 56. Af Henrik Rudolp

  -

  Hans Hansen
  Jeg læser sjældent andet end blog oplægget.
  Diverse Jens Hansen , Søren Sørensen ,Timo mfl gider jeg ikke at bruge tid på.
  Det er spild af tid .
  jeg prøver at danne mig et indtryk af , hvor verden bevæger sig hen og det ser ikke lovende ud for vestlig kultur! Der er for mange ” svagpissere” som styrer Europa og dermed Danmark.

 57. Af Thomas K. Rasmussen

  -

  Helt enig med Henrik Day men landsforræderne fra venstrefløjen har af uransagelige grunde travlt med at udskifte den danske befolkning med islamister og omdanne Danmark til et islamisk “paradis”! Gud fader bevares! Hvorfor er disse mennesker for øvrigt ikke i aktivering? Stakkels efterkommere!

 58. Af Søren Sørensen

  -

  Kære KO

  Nu har du jo selv skrevet i b sidste år at “du arbejder i efterretningstjenesten” og en googling-har glemt dit mellemnavn nu -viste da også en karseklippet militær fanatiker i efterretningstjenesten.

  Men korrekt at du har jo også beskrevet dig som “international forretningsrejsende” mv. Blot du selv kan finde ud af. Det. Jeg mener blot du burde læse noget mindre i mein kamp da det ikke er rekommanderet læsning for 11 årige..

  Men ko har nok ret. Ingen af de 2 er realle og Kun at tygge drøv interesserer.

  Mht LA er det vist kun ko der ikke forstod hentydningen som overført til dagens politik. De “latrinære lineære” er jo blinde til mere sofistikeret menneskelig omgang.
  Et menneske er fx ikke en KO.
  Mvh liden Tue

 59. Af Hans Hansen

  -

  Socialister er lige så stuerene som den hund jeg ikke har SS. Ha’ det nu så godt som muligt ik’.

 60. Af Kim Olsen

  -

  søren sørensen

  Må desværre bedrøve dig med at det er den forkerte Kim Olsen du stalker. Men det er da lidt uhyggeligt med din besættelse af mig.. Har du nogen du kan tale med om det?
  Perverse stakkel!

 61. Af Kim Olsen

  -

  søren sørensen

  Må desværre bedrøve dig med at det er den forkerte Kim Olsen du stalker. Men det er da lidt uhyggeligt med din besættelse af mig.. Har du nogen du kan tale med om det?
  Perverse stakkel!!

 62. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt koster det en bøde på 100.000 kr at udstille 44 foldeknive i en butikmontre, plus konfiskation af knivene 50.000 kr plus sagsomkostninger 50.000 kr, alt i alt 200.000 kr. Dom afsagt idag ved Retten i Odense.

  Det fremgår så ikke af sagen, om knivene kunne være brugt af IS. I så fald ville vedkommende formentlig være blevet præmieret med en VIP tur til Syrien (alt incl på statens regning), for at afprøve knivene i praksis 🙂

 63. Af Thomas K. Rasmussen

  -

  Og i dag kan man læse i medierne at rabiate imamer har frit spil herhjemme og fri adgang til vores lille land fordi den røde løftebrudsregering ikke passer sit arbejde! Regeringen er totalt ligeglade med de etniske danskeres sikkerhed og vil hellere henholde sig til nogle gamle utidssvarende konventioner – og situationen er selvfølgelig blevet forværret efter at den røde løftebrudsregering har lempet på VKO’s stramme opholdsregler og fjernet kontanthjælpsloftet for flygtninge! Stakkels efterkommere!

 64. Af Hans Hansen

  -

  S, RV, SF, men også andre, blandt flere på højrefløjen, tror at FN konventionerne er “universelle”. Troen er, som tro altid er, intet andet end blot “tro”.

  Tro på dit eller dat, er intet andet blot end tro. Tro er “guf” for f.eks. ISIS. Det kan udnyttes opportunistisk politisk af andre troende, men tro er også udtryk for svigtende forståelse. Forstår man ikke, kan man altid nøjes med at tro.

  Det har ikke en skid med pragmatisme at gøre.

 65. Af Søren Sørensen

  -

  Kære Ko

  Pervers? Dyrker helt alm hetroseksualitet.
  Men træd da ud af klædeskabet!
  Er intet pervers ved at være bøsse ,transeksuel mv. Heller. Kun liderlighed.vær ikke bange. Træd ud i lyset!

  At du skriver under varierende Kim olesener er ikke en overraskelse da du som sagt har svært ved at finde ud af hvem du er…

  Ps Mchangama indlæg i dit borgerrettighedsfilter

  Er anti demokratisk At bo i et samfund hvor jøde kritik ikke er tilladt.. Naturligvis har palæstinenser ret til at ønske en boycot af Israel og Dets varer.

  Alt for mange jøder i de danske medier og tinget som kun interesserer sig for andre jøder og ikke landet Danmark. Vil da også gerne opmuntre til den palæstinensiske boycot af varer fra Israel. Landet må lære mindre borgerlige tendenser og få kurser af socialister i humanisme…

 66. Af Henrik Knage

  -

  alletiders skønne debat, jeg elsker også Oh – Land , skønne kvinde , endskønt hun ville kvæles i selskab med mig – derfor fri 🙂

 67. Af Hans Hansen

  -

  Naturligvis er islmamister ikke interesseret i andet end at indføre islamisme i vesten. Det er deres metier. De gales er at benægte virkeligheden, ikke af uvilje, men fordi de er gale.

 68. Af Søren Sørensen

  -

  Hans Hansen

  Godt klar over at du ikke er stueren . Men tak da fordi du påpeger det selv. Et dagligt had i debatten mod kvinder og muslimer -præcis som KO og Preben -er beviset.

  Nyd din bistandshjælp på din psykiatriske institution som “it ansvarlig”… 🙂

  Preben@
  spørg efter hh på kontoret mht de 100 linier…

  Ps Jens jonatan . Mit indlæg i “kun borgerlige kommenterer røde” filteret i B.
  Har endnu ikke fået en kommentar igennem j.j

  Hvor forfriskende at b endelig giver ordet til en der kritisere borgerlige.

  Vil blot gerne sige at borgerlige alle beskylder politiken for at være en rød kommunistisk avis. Ifølge flere af de klogeste borgerlige kommentatorer er beviset i dens røde farve.

  Men når men læser møget finder men hurtigt udover at udover lidt mere åben tendens over for bøsser, lesbiske og indvandrer mv er den ultra borgerlig.

  Derfor også så latterligt når b kritisere politiken uafbrudt for samme. Information? Men kunne se pointen. Men naboen fra næste samme part K mod R? Svært at se pointen.

  I b er der så godt som ingen røde blogger. Avisen er kæft trit og retning!.
  Politiken har både plads til syd og nord modsat B og JP men altid en 80% overvægt af “jøde radikale” som ikke er bøsser nej men tolerer DRM så længe de er økonomisk produktive!M

 69. Af Hans Hansen

  -

  Jammen, kan jeg ikke undgå andet, så er jeg nødt til at pisse på en idiot som dig. Det er ikke egentlig en lyst, blot en konsekvens. Sådan har det altid været,og sådan vil det altid være.

 70. Af P Christensen

  -

  Danske skatteydere betaler til Syrienskrigere….
  Islamister er ikke meget for os vantro nordboere eller vore grisebasser, men vore overførselsindkomster
  tager de imod med kyshånd. Uanset hvad deres “tænkehat” Koranen måtte sige herom.
  Faciliteret af dansk pladderhumanisme.

 71. Af Jens Hansen

  -

  Af P Christensen – 18. maj 2015 21:37
  “Faciliteret af dansk pladderhumanisme.”

  Var det også pladderhumanisme da USA og Danmark myrdede en million mennesker i Iraq og skabte millioner af flygtninge.
  IS opstod på grund af det.

 72. Af Jan Petersen

  -

  Tjek iøvrigt siden http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2015/05/15/131453.htm, der spørger statens forlængede arm DR netop nu om DIN MENING: Er Folkemødet for alle?

 73. Af Martin NIelsen

  -

  Nej, D.Christensen, du har misforstået udtrykket kyshånd. Se dansk orbog på nettet. Der tages netop ikke imod med taknemmelighed men som et krav og en ret., og desuden foragter de os pga.de danske politikeres lumre, indsmigrende og svage facon. Den foragt kan jeg sagtens forstå.

 74. Af Hans Hansen

  -

  Tillad mig at sige det således.

  Grundloven muliggør man fratager stemmeretten for sindsyge. Det blev muliggjort i bestemmelsen omkring “de fem” (Junigrundloven) . dog senere revideret . De er som pålydende:

  Fjolser, fruentimmere, forbrydere, fattiglemmer og folkhold.

  De fem folkehold er (heldigvis) revideret, men kan nogle fortælle mig, om der findes bipolare og skizofrene folketingsmedlemmer?

  Skal klinisk diagnosticere sindsyge kunne regere Danmark? Det er ingen joke. Det er fuldt alvor. Kan det være rigtigt, at individer med virkelighedsproblemer, kan sidde på beslutningsprocessen?

  Kan nogle klargøre, om Bertel Harder, Zenia Stampe, eller andre, ikke er diagnosticerede som egentligt sindsyge?

 75. Af Nis Andersen

  -

  Ja, hvis vi havde haft en ansvarlig regering var dette groteske udbetalingscirkus blevet stoppet for længe siden. Indtil videre har vi kun vi kun hørt lidt brummen fra den ansvarlige minister,, det velmenende landpostbud, Henrik Dam Kristensen, hvis væsentligste kvalifikation synes at være hans evne til at se alvorlig ud, hæve stemmen og så ellers ikke foretage sig noget. Jeg håber sandelig oppositionen følger denne sag helt til dørs.

 76. Af Kim Olsen

  -

  Sørensen

  Hvis ham du stalker er PET agent, tror du så ikke det er ham, som bryder ind hos dig og brænder dine harddiske af 🙂 Griner….

 77. Af Jan Petersen

  -

  AF HANS HANSEN – 18. MAJ 2015 22:06

  Iøvrigt er Grundloven overhalet af FN-Handicapkonventionen på alle nævnte områder, og vedtaget af et enigt flertal af 179 øvrige afvigere fra normalen 🙁

 78. Af Søren Sørensen

  -

  Hans Hansen

  Rolig nu! “så klog” er du skam ikke uanset de massive “accolades” Du modtager fra din proselytter preben!
  Du må lære at skilne “patient ros” fra oprigtig kritik som i “hdp ros” eller chef ros også saglig kritik som min..

  Svært at skilne mellem patient og ansat nogen gange i DK , som vi konkluderet før ,men når problem der se på bankkonti.. Patient er den mindst betalte…
  Du er blot et nemt offer. HH, Tag dog en DF tøseklud og saml dig “kvinde”!

  Kære KO

  Ordet pervers betydning -som i min version- garanteres da det kommer via din mund.
  Da ordet har forskellige tolkninger kan vi ikke adskille “ordet fra personen”…du er så at sige mit eget bevis!

  http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=pervers
  “Vende om”
  Vendte altså blot din egen perversitet mod dig selv. Vi er jo hvad vi spiser?

  Vi lever i menneskets univers hvor tyren ikke “tager kokken som lyst”..
  Lær at leve med det.

  Mht den uskyldige karseklippet Kim Olsen ..sjovt da han deltog indebatten som dig..men ja storhedsvanvid og borgerlige der leger soldater efter de -måske-11 år er ikke et uhørt scenarium før..

  Mvh liden Tue

 79. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen.

  EMNEFORSLAGET LYDER HERFRA ATTER IGEN..
  Som bekendt er spærregrænsen for politisk foreningsvirksomhed i folketinget på sølle 2%,
  hvilket levere 7 mandater, og hvilke mandater “dokumenteret” kan bestride talrige af
  ministerposter, plus alle 26 udvalg, hvortil en stor del af disse, ingen reel relevans har, anden
  end en imaginær sideforordning, som snildt kunne indgå i andre udvalg,

  7 mandater kan derfor “dokumenteret ” udføre dette “OVERBETALTE PROFORMA ARBEJDE”,
  baseret på 5 måneders ferie, plus 1 måneds ekstra ferie, idet man ud over folketingets fem
  lukkede måneder om året, gudhjælpemig har fri hver mandag i de syv åbne måneder, og
  hvilke fridage, levere en måned ekstra oven i hatten, hvilket levere 6 måneders ferietid, for
  ikke at glemme det voldsomt overudnyttede clearnings-pjækkesystem, og meget mere til.

  Med en normal arbejdstid, samt konstruktiv LEAN baseret design omkring antal ministerier,
  udvalg mv., samt normativ pjækkeprocent, vil 4 mandater pr. forening, i nær et huk, vokse til
  hvad som svare til godt 12 mandater pr. forenings i folketinget, hvilket fortsat er for meget.

  Husk på.. det er (( K U N )) den system-betalte, og derfor korrumperede journalistiske fortier,
  som er skyld i at foreningsmedlemmet kan stjæle og ødelægge uhæmmet, idet befolk. som
  bekendt, kun har et skide kuglepenne kryds at fjolle rundt med hvert 3,5 i snit.

  SÅ HVORFOR TIER DU HENRIK ?.. VI TALER JO FOR POKKER TYVERI VIA NATIONENS CENTRUM.

 80. Af Hans Hansen

  -

  Hvorfor har Dansk flygtningehjælp ingen konkrete svar på integrations problemerne?

  Mange er hamrende trætte af politikernes “bullshit”. Kom med nogle konkrete løsninger,.

 81. Af Søren Sørenssen

  -

  Ko

  Nu du nævner det er tanken aldrig strejfet mig at du kunne være impliceret i PET indbrudet-muligvis-i mit hjem..men nu du nævner det Og ved videre tanke.er det så afgjort en mulighed din implicering! Men ville jo kræve at noget du har sagt om dig selv er sandt?
  Og det ved vi jo begge er et falsum.

  Alle PET dødslisterne var dog fjernet.

  Du er jo internationalforretningsrejsende
  Uden mellemrum som du skriver for effekt.
  🙂

  Indlæg i filteret til ko og hh hdp?

 82. Af Kim Olsen

  -

  Martin Nielsen

  Du har faktisk en pointe.

  Islamisterne foragter deres varmeste fortalere (søren sørensen f.eks. lægger ikke skjul på sine sympatier i denne blog).

  Islamister foragter venstrefløjen for deres trang til samtaler i rundkreds, deres udprægede ateisme og deres syn på kvinder og uddannelse.

  Indtil videre er det et fornuftægteskab, for man bider jo ikke den hånd, som fodrer en.

  På sigt vil det imidlertid vise sig, at venstrefløjens leflen for islamisterne giver kollosalt bagslag – den dag de er mange nok, som HuT udtrykker det.

 83. Af preben jensen

  -

  Denne blogdebat har efter min og flere andres mening en stor fejl. De fornuftige indlæg drukner mere eller mindre i mængden af de mange indlæg der har så lav en kvalitet både sprogligt og indholdsmæssigt, at de helt klart stammer fra psykisk syge eller sindsforvirrede personer………. fra sinker/ drukkenbolte eller fra agenter fra indvandringsindustrien / radigale kredse. Der er givet både læsere og skrivere som har droppet videre deltagelse pga. den store mængde af vrøvl og vås, løgn og korrupt propaganda. Burde redigeringen ikke strammes noget op her?!! De “læserbreve” der hentydes til ville normalt aldrig blive optaget af en papiravis.

  Det skal medgives at HDP ikke går i små sko hvad borgerlige, saglige og seriøse indlæg angår. I modsætning til flere andre blogs hvor man kun kan sætte røde og radikale indlæg på. Alle borgerlige/dansksindede indlæg skjules i filtret på disse blogs, eller slettes efter få sekunder eller minutter.

  Men hvad med at du, HDP finder frem til en gylden middelvej, så de værste tumper, støjsendere og nettrolde ikke får lov til at forplumre og afspore debatterne……!!!

 84. Af preben f jensen

  -

  VELFÆRDSSTAT PÅ VEJ MOD KOLLAPS OG GRÆSKE/ SVENSKE TILSTANDE……?

  Er det begyndt at gå op for danskernes flertal at det skørteregimente de lever under, har udviklet sig til en art rædselsregimente??!!!

  Er det ikke netop hvad vi lever under? Er det vi har oplevet i de senere år, ikke at velfærdsstaten, retsstaten, sundhedsvæsnet, økonomien og den almene orden er begyndt at bryde sammen? Er antallet af skandaler, uretfærdigheder, overgreb, tåbeligheder og landsskadelige, folkefjendske og totalitære tiltag ikke blevet så stort, at Danmark nu er et land hvis civiliserede, demokratiske og fredelige fremtid hænger i en tynd tråd?

  Vi kan ihvertfald konstatere at antallet af fallitter, firmakrak, butikslukninger, skolelukninger, tvangsauktioner, skilsmisser, forbrydelser, hospitalsskandaler, sociale tragedier og unødige dødsfald nærmest er eksploderet. Danmark er helt klart et misregeret land.

  Det politiske segment eller “nomenklaturaen” er præget af en magtarrogance, kynisme og blindhed der ville være naturlig i et sovjetisk eller kinesisk diktatur, men som er helt malplaceret i et land der skal forestille at være demokratisk.

 85. Af Helge Nørager

  -

  Det er en skændsel, en hån mod lovlydige borgere at kun 2 indlæg ud af 85 er skrevet af Preben F Jensen og Preben Jensen, sikkert samme, ægte dansker med mod til at skrive.

  Det er for dårligt når nu alle ved at vrumm står for ca 25% af alle indlæg at han her sidst på bloggen kan komme til med sølle 2 indlæg.

  Men måske,,,,’
  “Af muhammed muhammedsen muhammedsen – 18. maj 2015 15:56

  https://youtu.be/zD4mZyEoePo?t=134

  Dette sker i England i dag, og det sker måske om 5 eller 10 år i Danmark. Er det hvad de gale idioter på venstrefløjen / de politisk korrekte ønsker for Danmark i fremtiden.”

  Er også en af vrumms også undskyld 3 indlæg…………

 86. Af peter kocsis

  -

  “32 syrienskrigere har fået udbetalt næsten 400.000 kroner i kontanthjælp og dagpenge. Godt gået. Nu betaler den danske stat altså personer for at føre krig mod Danmark. ”

  Vores normalt så velunderrettede blogger røber her for os igen en sensationel nyhed: DK har en hemmelig krig kørende i Syrien !!!

 87. Af Helge Nørager

  -

  Preben noget nyt ?

 88. Af Helge Nørager

  -

  Luftens helte fra DK, kastede i Libyen alle bomber vi havde inklusiv cement træningsbomber.
  Udgift til bomber 600 millioner……………………………………………………………………..

 89. Af Helge Nørager

  -

  Og luftens helte de som fra 10 Km, kaster rigets retfærdighed over dem som bliver ramt.
  Bomber på livet løs i Irak, pt udgift vel ca 1 milliard eller mere.
  For at kæmpe mod House Of Saud, IS venner, hvilken joke,

 90. Af preben f jensen

  -

  DANSKERNE TYRANNISERES PÅ SNESEVIS AF OMRÅDER…….

  PS: Vi kan jo konstatere at den islamistiske terror i Danmark har taget sin officielle begyndelse efter de 28 skud mod “Krudttønden”, efter mordene på to danskere, efter de seks skudsårede politifolk. Og forud for det var der jo forsøget på at trænge ind i Politikens/JPs hus for at skuddræbe eller halshugge 40-50 journalister. (hvad bliver mon det næste?)

  Men dertil kommer jo at danskerne efterhånden også tyranniseres og terroriseres af kriminelle, og af diverse dele af “systemet”. Skilsmisse- og familiebureaukratierne har længe været en rædsel for tusinder af børn og forældre. Også mange arbejdsløse tyranniseres. Og boligejere der forfølges med statslig eller kommunal åger/ grundskyld og ulovlig/ grov incasso, så de mister deres hjem og ender på gaden som hjemløse, er jo også ofre . for tyranni. Og så er der de mange som rammes hårdt af åndssvage regler eller vanvittige domstolsafgørelser. Også patienter og pårørende kan blive “kørt over” og blive tyranniseret af “systemet”. Osv. Eller hvad med erhvervsdrivende og andre der udsættes for agressive og nidkære ansatte i skattevæsnet eller kommunen? Endelig er der den tvangsdigitalisering og andre nyere love og tiltag, der tyranniserer eller kriminaliserer samtlige borgere. (feks. kan et knivsblad på en halv centimeters længde nu være nok til et statsligt “overfald”)

  Læs også diverse netaviser og M. Jalvings intelligente og tænksomme klummer.

  ……………….

 91. Af Søren Sørensen

  -

  Kære ko

  Nu forblev indvandringen af muslimer også samme under VKO som under Nyrups samme tidsramme selvom indvandringen som helhed mere en fordoblet under VKO?

  At jeg skulle være islamist er langt mere latterligt en at påstå er du er en jøde eller kristen tosse. Undertegnet er skam en fornuftig ateist som 90% danskerne. Ko har aldrig beskrevet sin ko Gud?

  Uden tvivl vil vi se en fordobling igenunder en evt LAV ko regering da emnet der interesserer er skat, mig og velfærdsforringelser. Altsammen en noget indvandringen hjælper med.

  Islam fobier som dig, hdp og hans Hansen plus ca 99 andre i b er så blinde at i en ikke kunne finde jeres egen navlestreng mht fakta.

  I må altså lære at tygge på noget mere saglig læsemateriale før i udtrykker jeres ævl.

  Mht dødslisten KO er du jo en meget liniær tosse der har svært ved at fatte meget.Blot skrevet for lidt opmuntring til sygdommen der!
  Mvh liden Tue

 92. Af p je

  -

  hej, indlæg ca. kl. 0.44 røg i filtret

 93. Af p je

  -

  Se også Kappelgaards indlæg kl. 17.24 ovenfor.

 94. Af peter haxen

  -

  Danmark is in deep shit and unless you get rid of the reds and deeper reds and all the varieties of reds running the country, – you will suffocate and die.
  So you better smarten up, unless Allah is your man. ——

 95. Af preben f jensen

  -

  PS: At der nu bruges hundredvis af milliarder af kroner på at kolonisere Danmark med evighedsturister og salafister osv., der kan modtage halve og hele millioner i tilskud til deres luksusboliger, pleje og forsørgelse osv., mens udplyndrede/ fattige og nødstedte danskere i stigende omfang ender som retsløse 3. og 5. rangs borgere der “ikke er råd til” at hjælpe, er selvfølgelig også et forræderi af den utilgivelige slags.

 96. Af Hans Hansen

  -

  Nørager.
  Er du tilhænger af sharia Nørager? Det er nemt at svare på. Ja eller nej.

 97. Af Søren x Sørensen

  -

  Kære KO

  Alle små børn ved at indvandringen af muslimer under VKO var på samme niveau som under sr i det store og hele. Som helhed mere en fordoblet indvandringen jo under VKO????

  LAV ko vil uden tvivl ikke se sig slået på området!

  At jeg skulle være islamist er langt mere latterligt en at påstå er du er en jødeekstremist eller kristenfundamentalistisk evangelisk tosse når men læser alt dit og jeres islamofobi fra den yderste højrefløj.
  Undertegnet er skam en fornuftig ateist som 90% danskerne. Ko har aldrig beskrevet sin ko Gud?
  Uendelige enge af grønt og gratis au pair’s til fri brug betalt af pøblen?

  Islam fobier som dig, hdp og hans Hansen plus ca 99 andre i b er så blinde at i en ikke kunne finde jeres egen navlestreng mht fakta.
  I må altså lære at tygge på noget mere saglig læsemateriale før i udtrykker jeres ævl.

  Mht dødslisten KO er du jo en meget liniær tosse der har svært ved at fatte meget.Blot skrevet for lidt opmuntring til sygdommen din der..

  Mvh liden Tue

  Hans Hansen,

  Er du tilhænger af DF fascisme?
  Ja eller nej?
  Må skuffe dig. Brunskjorterne undskyld -sortskjorterne i dit tilfælde-storhedstid er nogen dage siden, du/i må lære at leve i et multi kulturelt samfund.

 98. Af Søren Sørensen

  -

  Hvad med at lave et psykisk tjek af ansatte i psykiatrien således at fx hdp og hh kunne frasorteres tidligt i processen?

  Uden tvivl må det være forvirrende for patienter ikke at kun adskille doktor fra patient.

  Hvis vi indførte det for tinget ville partiet DF ophører med at eksisterer.

  De 400.000 kr udbetalt til 32 syrienkrigere svarer nogenlunde til hvad hdp købte af gucchi ved sidste Paris rejse for folkets penge,eller LLR’s forbrug over 6 måneder af undertøj betalt af venstre landsforening.
  Beløbet er så småt at det er svært at få øje på det. Nu mens borgerlige har forstørrelsesglasset fremme kunne men også bede dem analysere hvad 400.000 kr. kunne købe af militær isenkram og hvorledes krigen er tabt for vesten i Syrien pga beløbet?
  Spørg de militære eksperter artilleriofficer Axel Eriksen, KO eller Borgschmidt. Uden tvivl skal isis nok finde beløb højere en dette andet sted.

  Du er altså igen ude i bagatella hdp og uden realitetssans for “stemmers skyld”.

 99. Af Thomas K. Rasmussen

  -

  Den røde løftebrudsregering har travlt med at importere nye vælgere fra udlandet som de kan indoktrinere til at stemme på regeringen! Sidste gang gav de ovenikøbet det skøre kvindemenneske Lisbeth Zornig over 1.mio. kr. for at køre rundt til ghettoerne og opfordre folk til at stemme – rødt!

 100. Af Arne Lago von Kappelgaard

  -

  Det er utroligt, at man skal bruge så meget tid på islam/muslimer. Så godt som hver gang der sker en grusomhed, udført af en muslim, kommer omkvædet pr. automatik fra politikere og gutmenschen: “Islam er blevet voldtaget-det er fredens og tilgivelsens religion.”

  LÆS og måske lær:
  Muslimer står bag myrderier og etnisk udrensning på andre i Irak og Syrien (IS og Jabhat al- Nusra), Syrien og Libanon ((Hizbollah, Jabhat al-Nusra og Islamisk Jihad), Kurdiske områder (Peshmerga), Egypten (Det Muslimske Broderskab med kirkeafbrændinger, fordrivelse og myrderier på Egyptens koptere m.m./Ansar Bayt al-Maqdis/Sinai Province), Gaza (Hamas-den palæstinensiske afdeling af Det Muslimske Broderskab), Palæstinensiske Selvstyre (PLO, Abu Nidal Organization (ANO), al-Aqsa Martyrs Brigader, Yemen (Ansar al-Sharia og Houthi Militsen), Libyen (diverse islamiske grupperinger og klanledere/LibyensDaggry/LROR/Ansar al-Sharia/The Islamic Youth), Algeriet (Den Væbnede Islamiske Gruppe-GIA og Kalifatets Soldater), Marokko (Harakat Sham al-Islam), Tunesien (Ansar al-Sharia), Mali (Bevægelsen for Enhed og Jihad-Muajo), Mellemøsten og Centralasien (al-Queda), Nigeria (Boko Haram), Somalia (al-Shabab), Sudan (al-Bachirs), Pakistan (Lashkar-e-Tayiebeh/Harakat-ul-Jihad Islami), Bangladesh (Jamatt-ul-Mujahiden, Harkat-al-Jihad al-Islami), Sri Lanka (Tamil Nadu Liberation Army), Afghanistan (Taleban og stammebaserede islamiske klanledere, Haqqani netværket), Indonesien og Bali (Jemaat Islamiya/JaM), Filippinerne (Abu Sayyaf-bevægelsen), Tjetjenien (jaish al-Muhajireen wal-Ansar-JAMWA), Den syd-østasiatiske gruppe Lashkar-e-Taiba ( stod bag Mumbai angrebet i 2008, 166 mistede livet)?

  Islam er ikke roden til alt ondt her på jorden. Men det er rimelig tæt på. Her nogle eksempler, mange flere kan nævnes:
  “The Shoe Bomber” var muslim
  “The underwear Bomber” var muslim
  “The Fort Hood Shooter” var muslim
  “The Beltway Snipers” var muslimer
  U.S.S. Cole blev bombet af muslimer
  Togbombemændene i Madrid (11.3.2004), 191 dræbt, foretaget af muslimer
  Natklubben på Bali blev bombet af muslimer
  London Underground (2005) blev bombet af muslimer (1.900 kvæstet/192 dræbt)
  Fort Hood/Texas (15.11.2009), 13 sovende soldater myrdet i Allahs navn.
  Boston Marathon (2013) blev bombet af muslimer (260 såret/3 dræbt)
  Pan-Am flight 93 blev bombet af muslimer
  Air France Entebbe-kaprerne var muslimer
  Dubrovka-Teatret i Moskva (23.10.2002) blev angrebet af muslimer, 129 gidsler dræbt
  Terroristerne ved Sommer-OL (1972) i München var muslimer
  Mumbai-angrebene (2008) blev foretaget af muslimer (166 døde)
  Skolebørnene i Beslan (1.9.2004), hvor 344 dræbes, heraf 186 børn blev dræbt
  Det Jødiske Museum i Bruxelles (2014) angrebet af muslim (4 dræbte)Northwest Orient Airlines/synagogen i Krystalgade/El Al (22.7.1985) af muslimer.
  Hotel Jørgensen/v.Nørreport (10.9.2010), bombe sprang før tid, af en muslim
  Toulose/ den jødiske skole Ozar Hatorar angribes, 4 jødes dræbes af en muslim
  Charlie Hebdo i Paris (7.1.2015), 13 dræbt, 11 sårede af muslimer
  Krudttønden på Østerbro, 1 dræbt og 3 sårede (14.2.2015) af en muslim
  Synagogen i København (15.2.2015), 1 dræbt og 2 sårede, af en muslim
  Det tunesiske nationalmuseum (18.3.2015), 19 dræbte, 38 sårede af muslimer
  Moske i Sana/Yemen (18.3.2015), mindst 126 dræbt, mindst 260 sårede af andre muslimer
  Det Jødiske Kulturcenter i Buenos Aires (1994) hvor 85 blev dræbt
  “Beirut Marine Barracks” bombemændene var muslimer
  De første World Trade Center bombemænd var muslimer
  Achille Lauro krydstogtskibet blev kapret (7.10.1985) af muslimer
  Den amerikanske ambassede i Kenya blev bombet af muslimer
  Den amerikanske ambassede i Beirut blev bombet af muslimer
  Den amerikanske ambassade i Iran blev overfaldet af muslimer
  Den amerikanske ambassede i Libyen blev angrebet af muslimer
  11. september (2001) flykaprerne var muslimer
  Fortsæt selv listen, jeg orker det ikke.Faktisk er alle begreber negative og jeg kan ikke på stående fod finde blot ét begreb, som er positivt ladet i forbindelse med muslimerne. Måske du kan hjælpe med nogle?

  Til eftertanke:
  Muslimer som lever med hinduer = problem
  Muslimer som lever med buddhister = problem
  Muslimer som lever med kristne = problem
  Muslimer som lever med jøder = problem
  Muslimer som lever med sikher = problem
  Muslimer som lever med baha’er = problem
  Muslimer som lever med shintoer = problem
  Muslimer som lever med ateister = problem
  Muslimer som lever med muslimer = stort problem
  De er ikke glade i Gaza
  De er ikke glade i Egypten
  De er ikke glade i Jordan
  De er ikke glade i Qutar
  De er ikke glade i Libyen
  De er ikke glade i Marokko
  De er ikke glade i Iran
  De er ikke glade i Iraq
  De er ikke glade i Yemen
  De er ikke glade i Afghanistan
  De er ikke glade i Pakistan
  De er ikke glade i Syrien
  De er ikke glade i Libanon
  De er ikke glade i Nigeria
  De er ikke glade i Kenya
  De er ikke glade i Sudan
  De er ikke glade i Chad
  De er ikke glade i Somalia
  De er ikke glade i Bangladesh
  De er ikke glade i Tajikistan
  De er ikke glade i Albanien
  De er ikke glade i Palæstinensiske Selvstyre
  De er ikke glade i Tyrkiet
  De er ikke glade i Malaysia
  De er ikke glade i Indonesien

  Hmm, hvor er mennesker glade?
  De er glade i Australien
  De er glade i England
  De er glade i Belgien
  De er glade i Frankrig
  De er glade i Italien
  De er glade i Tyskland
  De er glade i Norge
  De er glade i USA & Canada
  De er glade i Indien
  Vi er glade i Danmark
  Vi er glade i næsten hver eneste land, som ikke er islamisk. Og hvem giver de skylden? Ikke Islam…, ikke deres regeringer…, ikke dem selv… De bebrejder de lande, som de er glade i! Og så vil de ændre de lande, de er glade i, så de bliver som de lande, de kom fra, og hvor de ikke var glade!

  Det er tid til fakta; der er ikke tid til bortforklaringer. Til dem, der i mødet med fakta altid råber “Breivik”, ser jeg frem til en modsvarende liste dækkende den såkaldte højrefløj.

  Med rette kan man spørge sig selv, hvorfor lytter politikerne ikke til den danske befolkning, som med rette er bekymret over udviklingen i de sidste fire årtier, og at ikke mindst muslimerne er skyld i, at vi nu kender begreber som:
  – parallelsamfund
  – manglende integrationsduelighed
  – manglende integrationsvilje
  – krav om særprivilegier/særbehandling
  – æresvold (som i realiteten vanærer udøverne)
  – svækkelse af sammenholdskraften i samfundet
  – jødehad og –forfølgelse af homosexuelle
  – fremmedgørelse af vort eget samfund
  – spild af skattekroner på udlændinge (muslimer)
  – religionens genindtog i det offentlige rum
  – trusler om terror
  – udført terror
  – særdeles voldelig gadeterror.
  Endvidere, muslimerne er overrepræsenteret i følgende statistikker:
  Kriminalitet
  Grov vold
  Kontanthjælp
  Førtidspensionering
  Krisecentre
  Specialundervisning
  Indavl

  ET FJELD KAN SPRÆNGES OG TVINGES KAN EN ELV, MEN ALDRIG KAN ET FOLK FORGÅ, DER IKKE VIL DET SELV.

 101. Af Jens Hansen

  -

  Af Arne Lago von Kappelgaard – 19. maj 2015 06:39

  Kappelgaard glemte i skyndingen at USA og Danmark myrdede mindst en million mennesker i Iraq.
  Skabte millioner af flygtninge.
  Og dermed skabte ISIS.

 102. Af preben f jensen

  -

  Nu er der jo nyankomne indvandrere som modtager 300.000 kr, 400.000 kr. eller 500.000 kr. HVER pr. år. Altså på HVER enkelt asylant/ pro persona, bruger man kæmpebeløb hvert år. Det er bl.a. derfor at regeringen er ude at låne 100 milliarder kroner pr. år. Samtidig er regeringen, fødevarestyrelsen og sundhedsstyrelsen mv. nærmest aldeles passive overfor den voksende mængde af hjemløshed blandt danskere……… og overfor den stigende udbredelse af dødsensfarlige multi-resistente bakterier, som allerede har slået adskellige danskere ihjel. Mere og mere tydeligt fremstår R og S som to partier der er komplet ligeglade med det danske folks velfærd, sikkerhed og fremtid.

 103. Af Jørgen lykke

  -

  Ikke nok med de tager til Syrien og får næsten 400.000 i kontanthjælp – selv om de skal stå til rådighed for den danske arbejdsmarked. De skal også følges af PET, når de kommer hjem.
  Det koster endnu mere for den danske stat.

 104. Af preben f jensen

  -

  PS: Så er DR og Andreas Kamm fra Dansk Flytningehjælp ude at propagandere for at evighedsturisterne og de kulturfremmede skal have fortrinsret til både boliger og arbejdspladser. Blæse være med de danskere som mangler et job eller en bolig………. Har man nogensinde før set et europæisk politisk system der diskriminerer og ringeagter sine egne borgere så frækt og så groft, at det foretrækker at give fordele og muligheder væk til afrikanere og arabere. Uddelingen af boliger og jobs for næsen af trængte danskere, er iflg. Andreas Kamm helt på sin plads, og vi diskriminerer asylanterne hvis vi ikke giver dem positiv særbehandling, mener AK, der altså ønsker negativ særbehandling af danskerne.

 105. Af Benny B

  -

  Det værste og mest absurde er, at regeringen som på ubegribelig vis har næsten 50 pct af stemmerne, bidrager åbenlyst til dette vanvid og ydermere insisterer på, at vi skal have flere potientielle terrorister ind i landet.

  De 15000 (mænd) som er kommet bare i år, skal statistisk set og erfaringsmæssigt ganges med 4 til 5 farmiliesammenførte. – dvs at vi ender op ca. 60 til 80-tusinde nye potientielle terror-tilhængere.

  Tak Helle og Co. jeres bedrifter vil gå over i historien på linje med corfitz ulfeldt`s

 106. Af Henning Svendsen

  -

  At tale om landsforrædere er nok lige at stramme den lidt for meget!-danmark er ikke længere en nationalstat og befolkningen er delt i to, der kan således kun være tale om forræderi mod EU og det er vel ikke det værste.
  Og (danske soldater) det er vel nogen der havde en drøm om fremmedlegionen men de kunne ikke bestå prøven og nu sidder højt til vejs i et fly og deres modstander er ikke Japanske kampfly men en befolkning nede på jorden der ikke kan svare igen og de får da sikkert også en medalje af FN, når det hele er overstået.
  Virkelighedens landsforrædere det er Helle og Løkke.

 107. Af preben f jensen

  -

  RETTET UDGAVE

  PS: Så er DR og Andreas Kamm fra Dansk Flygtningehjælp ude at propagandere for at evighedsturisterne og de kulturfremmede skal have fortrinsret til både boliger og arbejdspladser. Blæse være med de danskere som mangler et job eller en bolig………. Har man nogensinde før set et europæisk politisk system der diskriminerer og ringeagter sine egne borgere så frækt og så groft, at det foretrækker at give fordele og muligheder væk til afrikanere og arabere….. på egne borgeres bekostning. Uddelingen af boliger og jobs for næsen af trængte danskere, er iflg. Andreas Kamm helt på sin plads, og vi diskriminerer asylanterne hvis vi ikke giver dem positiv særbehandling, ifølge AK, der altså ønsker negativ særbehandling af danskerne.
  ………

 108. Af Jens Hansen

  -

  Af Jørgen lykke – 19. maj 2015 08:34
  Ikke nok med de tager til Syrien og får næsten 400.000 i kontanthjælp – selv om de skal stå til rådighed for den danske arbejdsmarked. De skal også følges af PET, når de kommer hjem.
  Det koster endnu mere for den danske stat.

  Ja.
  Nu har Danmark siden 2001 myrdet løs i de muslimske lande.
  Og kun skabt nye problemer.
  Og had til Danmark.
  Det er på tide, at Danmark igen indtræder i de civiliserede landes rækker.

 109. Af preben f jensen

  -

  Jens Hansen har ingen modargumenter mod Kappelgårds oplysende indlæg. Jens Hansen nøjes med et goddag mand – økseskaft svar. Som endda giver Danmark en meget stor medskyld i den angrebs krig Bush administrationen startede mod Irak. Det er jo langt ude. Danmark kunne ikke forhindre Bush fjollerierne.

 110. Af p jensen

  -

  Det er pudsigt som Jens Hansen er blind overfor Islamisk Stats massemyrderier….??!!

 111. Af Jens Hansen

  -

  Af preben f jensen – 19. maj 2015 08:56
  Danmark kunne ikke forhindre Bush fjollerierne.

  Bush havde ikke angrebet Iraq, hvis ikke de sædvanlig vasalstater, herunder Danmark, havde deltaget..
  Så der hviler et stort ansvar på Danmark. hvad angår situationen i Iraq.

 112. Af p je

  -

  Er Jens Hansen ramt af blindhed, når det drejer sig om islamiske terroristers massemord i snesevis af lande……??

 113. Af kim jørgensen

  -

  HDP.
  Du har helt ret i at social bedrageri er ulovligt at nogen har vidst det er sikkert også rigtig, når du så begynder at drage statsminister og justitsminister ind i dette så begynder din argumentation at halte, det er ikke en opgave de to skal vare tage, den blå regering lavede hele systemet om til et så kaldt en strenget system, lige som alle andre systemer de lavede om har det efter følgende vist sig at det nærmest er faldet sammen, så hvis du vil rette din kritik til nogen politiker burde det være de blå, social bedrageri er ikke noget nyt nu er der bare ingen der opdager det mere, men lad os se hvordan det går hvis der kommer en blå regering.

 114. Af p je

  -

  Kort kommentar (een linje) hænger i filtret. Bortset fra det, er regeringens feminist politik så ikke en slags totalitær folkemordspolitik, sådan som den fremstår iflg. mange indlæg af diverse saglige bloggere….??

 115. Af Odd Norbom

  -

  Tænk om disse politikere med deres erfaringer og kompetencer var ukendte i Danmark.
  og skulle søge beskæftigelse.
  Hvilke job kunde de besætte? De fleste ville havne på offentlig forøgelse.
  Det er de i forvejen, bare i attraktive stillinger, derfor har de ikke kendskab til hvordan samfundet egentlig fungerer. De tror vi kan leve af at klippe hinanden of når det ikke længer fungerer starter man bare seddelpressen i Nationalbanken.

 116. Af K.Larsen .

  -

  Gennem medlemsskab af Nato er vi forpligtiget til at hjælpe, når andre lande forsøges overtaget gennem krig.
  Altså når ISIL erklærer krig, må de der støtter ISIL, arresteres af militæret og straffes i følge gældende love.

 117. Af Marie Beyer

  -

  Fantastisk inslag Arne!

 118. Af Jens Hansen

  -

  Af preben f jensen – 19. maj 2015 08:56
  “Danmark kunne ikke forhindre Bush fjollerierne.”

  Bush havde ikke angrebet Iraq, hvis ikke de sædvanlig vasalstater, herunder Danmark, havde deltaget..
  Så der hviler et stort ansvar på Danmark. Hvad angår situationen i Iraq.

 119. Af Arne Lago von Kappelgaard

  -

  @ Jens Hansen (06.39)

  Hvad skal jeg stille op med dig Jens Hansen!
  Nej, jeg har ikke glemt, at USA og DK har bombet i Irak, og stadig gør det. Min holdning er, hvad skulle vi i Irak, Afghanistan, Libyen og nu igen i Irak!
  Havde det ikke været bedre, at lade Sadam Hussein , Gadaffi og røverreden Afghanistan være i fred, og lade dem klare ærterne selv. Havde vesten ikke væltet Gadaffi, så var flygtningestrømmen blevet standset i sin vorden. Vi så jo, at hans aftale med Italien holdt vand.
  Efter at have brugt milliarder, efterladt ødelagt byer og gamle historiske bygninger, samt tab af tusinder af unge soldaters liv, og det til ingen verdens nytte.
  Det er kun gået fra slemt til meget værre.

  Når vesten går militært ind i et muslimsk land, så efterlader de landene til kaos og borgerkrig.
  Hvorfor lærer man ikke af sine fejl? Hvorfor skal islamiske lande påduttes den såkaldte vesterlandske frihed/demokrati. Lad dem myrde løs på egne borgere og trosfæller, og beskyt så Europas grænser effektivt.

  Problemet et bare, at for det første har vi allerede en trojansk hest i vor midte (muslimer), og vores politikere vil af uvisse grunde, tilsyneladende ødelægge de velfungerende og homogene lande, ved at tillade den massive indvandring. For det første kommer de fra en anden kulturkreds, hvis ellers man kan snakke om kultur i forbindelse med islam. De kommer uden nogen form for kompetancer, for at agere i et vestligt samfund, ud over, at de gerne vil være på evig forsørgelse, samtidig med at de kritiserer vores levevis.
  Jeg vil under ingen omstændighed undskylde, at jeg er dansker, eller tale sagte når en voldsparat muslim er til stede.
  Jeg kan for min families vedkommende, gøre rede for de første 26 generationer i Danmark, så jeg har med mange andre danskere førstefødselsretten til den stump jord som vi kalder Danmark, og det er jeg stolt af.
  At vi så har nogle ryggesløse politikere, der gør alt for at underminere “mit” land, det har jeg taget ad notam. Kan kun håbe på, at folk får øjnene op, og stemmer vores nuværende politikere ud på den historiske losseplads, så vi efterfølgende kan få et retsopgør med den landsforræderiske ånd der i årtier har hersket blandt ridderne af den gyldne ordstrøm.

  ET FJELD KAN SPRÆNGES OG TVINGES KAN EN ELV, MEN ALDRIG KAN ET FOLK FORGÅ, DER IKKE VIL DET SELV.

 120. Af p f je

  -

  Er Jens Hansen ramt af døvblindhed når det drejer sig om de grusomheder og massemord der forøves af jihadister, salafister, islamister, boko haram fanatikere osv. i snesevis af lande…..!!??!!

 121. Af p f je

  -

  Er en vis herre, nemlig je ns han sen ramt af døvblindhed når det drejer sig om de grusomheder og massemord der forøves af jihadister, salafister, islamister, boko haram fanatikere osv. i snesevis af lande…..!!??!!

 122. Af Erik Larsen

  -

  Tak “Kappelgård” – for at du gider! Man kan jo skrive en hel bog om hvad den nye “isla-nazisme” gør og ikke mindst ønsker at gøre og opnå!! Og ALT er slemt.
  Og så efter dit præcise indlæg med masser af oplysninger detaljer, så kommer denne “Jens Hansen”
  (ikke fra “bondegården”), men fra det mest ekstreme islam-elskende miljø og kommer med standard-bemærkningen : “Jamen, hvad gjorde ikke USA og DK”?? Ikke én eneste kommentar til alle de ufattelige uhyrligheder som muslimer igennem årene har forårsaget. Ikke én ! Lad den persons indlæg stå for sig selv – de TALER JO for sig selv. (Underligt, at han ikke nævnte “Breivik”, den gale nordmand – det er jo også noget han bruger.)
  Men jeg ville ønske, at en seriøs avis eller medie bragte Kappelgårds indlæg, så alle (eller de fleste) kunne se det. Det ville med sikkerhed smide den røde regering ud fra Christiansborg.

 123. Af LONNY Fischér Erhvervskorrespondent eeg.

  -

  SFér- Radikale V´er – soc.dem.´er – enhedslisten´er ! –De er landsforræddere alle til hope ! –Vi nægter at se/høre paa “kornfede Karina Lorentsen ! !–Hun og andre indvandrede -landsforræddere fra det mørke Jylland ” ! –Er vi feed up med ! –Vi vil ikke se/høre dem paa folkemødet paa Bornholm ! –Derimod er idéen god med “et folkemøde ” ! –Bare ikke med de efterhaanden forhadte politikere (der naturligvis faar alt betalt ) Vi andre betaler selv altid !–Hvad angaar de beskyttede “IS-forbrydére ! ” der sidder i de 42 islamiske réservater –forgyldt af diverse borgmestre ! –Saa skal de lige have AT : Vide, AT Den Australske model : Med, at de ikke bliver lukket ind i DK. Efter deres “eventyr ” ! –Det gælder ogsaa samtlige langtids-feriérende muslimer, der staar udenfor DK. ! –De bliver IKKE lukket ind i DK. No way !—–Vi glæder os til “den nye Erhvervs-regering ” ! –Der bliver UDEN diverse laveste fællesnævner-kvinder ! –Der ligesaagodt kan belave sig paa “at de bliver smidt ud ! –Vi elsker vores gamle land, som det var før “skørteregimet fik for meget, at skulle have sagt ! –og fik “landsforrædder-kortet indført ! –Adieu ! alors

 124. Af preben f jensen

  -

  Arnes indlæg ovenfor kl. 6.39 er meget oplysende, og et eksempel på at seriøs debat kan lade sig gøre, når der ikke sidder en politisk korrekt radigal på lur for at sabotere den demokratiske ret til saglig ytringsfrihed.

  Arnes oplysninger kaster iøvrigt et hårdt lys hen over regeringens og borgens politik, som mere og mere ligner en tåbelig/forrykt/ forbryderisk og folkefjendsk politik af den mest katastrofale slags. Det er en politik som allerede har sendt tusinder af danskere ud i kulden og mørket, og kommer katastrofen til fuld udfoldelse vil den ende i Danmarks totale ødelæggelse.

 125. Af Erik Larsen

  -

  HDP, jeg havde et indlæg der ¨åbenbart sidder fast? En klar ros af Kappelgaards indlæg.
  Flot at manden vil og gider. (Med personer som Jens Hansen tåbelige irrelevante kommentarer straks. Uden én eneste kommentar til selve de mange forfærdelige hændte myrderier).
  Jeg ville ønske, at alle danskere (særlig unge) fik læst indlægget op.

 126. Af Erik Larsen

  -

  Kæmperod til Kappelgaard!!

 127. Af Erik Larsen

  -

  Må man nævne, at Jens Hansen aldrig svarer på folks glimrende artikler, men kun “trækker USA, rascist eller Breivik kort – intet andet. Intet svar på f.eks. Arne K.s fantastiske statur over virkeligheden.

  Samtidig Merer jeg selvfølgelig kæmpeROS til Kappelgaard!

 128. Af preben f jensen

  -

  PS: Bare eet punkt fra ovenstående brev 6.39, nemlig bombeattentaterne i London: Over 2000 dræbte og lemlæstede ofre, blev resultatet på een dag. Og f.eks. IS- IS planerne går ud på at terrorisere, torturere og massemyrde alle de millioner af mennesker der ikke er ligeså fanatiske som IS-IS. Dvs. hvis du kan lide musik, dans, bøger, film, smukke møbler, vesterlandsk civilisation, dansk kultur, dansk kunst, tankens frihed osv., osv., så står du til at blive gennembanket og få halsen skåret over. Selv en radigal spytslikker vil ikke overleve i en IS-IS stat. ALLE vil ende som brutalt mishandlede slaver eller som mordofre.

 129. Af preben f jensen

  -

  Noget som virkelig sætter de radigales og deres medløberes opførsel i relief, er den kendsgerning at hvis de samme milliardbeløb (eller bare 50% deraf) var blevet brugt i nærområderne, kunne mange flere fattige afrikanere og arabere have været hjulpet, og vi havde ikke haft hundredtusindvis af kulturfremmede i Danmark, hvor de er en kæmpebelastning for økonomien, velfærden og sundhedsvæsnet m.m.m., plus at de udgør en betydelig trussel mod alle de fem millioner almindelige danskeres sikkerhed, helbred og muligheder. Den radikale frækhed og stupiditet er nærmest ubeskrivelig.

 130. Af Lonny Fischér Erhvervskorrespondent eeg.

  -

  “Arne Lago von Kappelgaard ” ! —Smukt navn ! —Hvor kan man købe det ?? –Vi er blevet nysgerrige ! —Det er jo vigtigt, hvis ens budskab ( de muslimske landsforræddere ! –skal have vægt – og fylde )—-Helt klart “den Australske model med AT : De bliver ikke lukket ind i landet igen ! –Den er tilstrækkeligt afskrækkende til, AT De u-ønskede nok skal holde sig paa “maatterne med rumpen ivejret ” !—On verra ! (vi faar se )–kommer tid – kommer raad ! –Og det sidste skal vi ikke bruge flere penge paa ! –Nu gælder det danskernes velfærd ! Derfor stemmer vi DF´-Ikke fordi vi kan lide dem ! –Men fordi de er det eneste solide pol.parti, der har evnen til, at “velfærd fra NU tilkommer danskerne (vikingerne ) —–Odin & Thor ! –havde ogsaa gennem-slagskraft ! –Saa dét med navnet ! –Skal man ikke spøge med alors !

 131. Af preben f jensen

  -

  Hvis nogen er vrede over angrebskrigene mod Irak og Libyen mv., så er det forståeligt. Krigene blev startet af åndssvage eller korrupte politikere, ingen tvivl om det. Men det kan jo ikke forpligte Danmark til at begå selvmord. Og regeringens selvmordspolitik på hele nationens vegne er kriminel og kan ikke undskyldes. Det er et bevis på uduelighed, dumhed og forræderi at regeringen har sat turbo på masseindvandringen, og af Jelveds, Vestagers, Stampes, Helles, Mettes, Johanne’ s og Pia Olsens troværdighed er INTET tilbage. De er kolde, blanke og historieløse hele bundtet.

 132. Af Jens Hansen

  -

  Af Arne Lago von Kappelgaard – 19. maj 2015 11:41
  “Hvad skal jeg stille op med dig Jens Hansen!
  Nej, jeg har ikke glemt, at USA og DK har bombet i Irak, og stadig gør det. Min holdning er, hvad skulle vi i Irak, Afghanistan, Libyen og nu igen i Irak!”

  Du skal ikke stille noget op.
  Vi er sådan set enige i, at vi skulle have holdt os langt væk fra de muslimske lande.
  Gad vide hvad der bliver skabt af nye problemer på grund af den nye krig i Iraq.

 133. Af Søren Revser

  -

  Folketingets medlemmer betaler Danskerne jo også til.

  Men der er åbenbart forskel på forrædere.

 134. Af Finn Bjerrehave

  -

  I krig og kærlighed, er det sejerherren der bestemmer, hvordan historiebogen skal lyde.
  Hele Mellemøsten næsten i krig, hvor partnerne Iran -Saudi Arabien, er krigens moder, og IS værktøjet, og våbenindustrien har gyldne tider.
  Koalitionen overfaldt i 2001 Irak, afsatte Hæren, og uddannede nogle nye soldater, som nu får bank af de gamle soldater fra Iraks tidligere Hær, og navnet Islamisk Stat, altså religionen er blevet målet, og friheden værre end diktaturets dage, og Koalitionen , tillader i-vi dette folkemord, som vores krigsmaskine , har frembragt, jeg mener nej, og F16 er for svagt, Koalitionen så er det 100.000 landtropper, der nu skal gøre arbejdet færdigt.
  Muslimske landsforrædere, det er alle de bl.a. Syriske dessertører som fylder Europas flygtningelejre, nemlig hvis alle unge flygter, lader kvinder og børn i stikken, samt militært svækker at sætte en stopper for borgerkrigen, som ikke kan kæmpes uden soldater.
  Tilbage igen.Finn Vig

 135. Af Jens Hansen

  -

  Det er tankevækkende at Sovjet helt alene kunne nedkæmpe nazityskland på ca. fem år.
  Nu har Danmark og USA været i krig imod de muslimske lande i femten år.
  Uden nogen sejre.
  Og situationen er bare blevet værre.
  Ender det med en hundrede års krig?

 136. Af thomas andersen

  -

  “Men nej. Manu Sareen, Mette Frederiksen og resten af den nuværende regering har som bekendt ikke formået at føre en eneste sag mod danske krigere i Syrien. De formår derimod at udbetale offentlige ydelser til dem”

  Og her gik man og troede at retssager føres af anklagemyndighederne og ikke regeringen.

 137. Af Jens Hansen

  -

  Af Finn Bjerrehave – 19. maj 2015 14:00
  “Koalitionen så er det 100.000 landtropper, der nu skal gøre arbejdet færdigt.”

  Det blev prøvet i perioden 2003-2013.
  Med mere end 100000 landtropper.
  Hvorefter Danmark og USA trak sig ud med halen imellem benene.

 138. Af Kim Olsen

  -

  sørensen

  “At jeg skulle være islamist er langt mere latterligt en at påstå er du er en jødeekstremist eller kristenfundamentalistisk evangelisk tosse når men læser alt dit og jeres islamofobi fra den yderste højrefløj.”

  Det har jeg nu heller ikke gjort. Jeg har blot påpeget, at du ikke lægger skjul på din sympati for ISIL.

  kan du ikke give et eksempel på min islamofobi? Ellers er det jo bare dit sædvanlige ævl.

 139. Af hans andersen

  -

  Hvis man udbetaler penge til terrorister støtter man jo terror, der må være mange ansatte på bistandskontorerne der skal ind og ruske tremmer 🙂

 140. Af Niels Peter Lemche

  -

  Tja: AF JENS HANSEN – 19. MAJ 2015 14:05
  Det er tankevækkende at Sovjet helt alene kunne nedkæmpe nazityskland på ca. fem år.

  for det første varede den russiske deltagelse i knapt fire år og ikke fem. I det femte år var de allierede med nazisterne. For det andet var de nu ikke helt alene — borset fra måske i din forvrængede optik.

 141. Af Jens Hansen

  -

  Af Niels Peter Lemche – 19. maj 2015 15:33
  “for det første varede den russiske deltagelse i knapt fire år og ikke fem. I det femte år var de allierede med nazisterne. For det andet var de nu ikke helt alene — borset fra måske i din forvrængede optik.”

  Sovjet og nazityskland var ikke allierede.
  Sovjet indgik en ikke angrebs pagt med hitler.
  For at udsætte det angreb på Sovjet. Som de vidste ville komme.

  Det er tankevækkende, at højrefløjen ikke kan tilgive, at Sovjet befriede Europa fra nazismen.

 142. Af p je

  -

  Ifølge en avis kæmper Makedonien nu med fattigdom, korruption, et hullet demokrati, sin nationale identitet og sine naboer? Minder det ikke lidt om Danmark, hvor middelklassens økonomi er under angreb, hvor korrupt politik er blevet noget almindeligt, hvor demokratiet er som en ost udhulet af mus, hvor nationens identitet og selvbestemmelse er overladt til bureaukrater i EU, og hvor Sverige og Tyskland samt Rusland begynder at påføre Danmark store problemer pga. radikal politik. Den radikale udenrigsminister har jo opført sig meget kortsynet overfor Rusland, noget der allerede har kostet landbruget og de mange underleverandører dyrt, plus at danske jobs er gået tabt.

  Hvilken forskel er der efterhånden på Danmark og en skør bananstat?

 143. Af Henrik Knage

  -

  Det er et led i terrorpakken, at terrorister ikke må lide sultedøden. Ved ikke helt hvorfor, men jeg kommer altid til at tænke på en “Hanekam” nede fra bageren, når Stampe åbner gabet, en hanekam der har været udsat for et terrorangreb.

 144. Af p je

  -

  SKØRTERNES REGIME…..BUKSEKVINDERNES REGIME……

  At slippe af med skørteregimentet……. at slippe af med de radigale feministers, de kommunistiske feministers, de mandshadende feministers, de anti-danske feministers, de pladderhumanistiske feministers, de åndsformørkede feministers og de asociale feministers regime……. er ved at være et spørgsmål om liv eller død.

  De almindelige kvinder er jo OK, og dem kan der siges meget godt om. Men langt de fleste politik-kvinder er håbløse. De har svækket hele Europa, de har forvandlet Sverige til en galeanstalt, og de har halvvejs ødelagt Danmark, og vil også gøre kål på resten hvis de får lov til at fremture. Hundredvis af eksempler på uduelige og smalsporede politiserende kvinder kan fremlægges, men det får man selvfølgelig ikke lov eller plads til.

  Men de mænd som ikke har forstået at den ukvindelige kvindemagt er blevet alt for stor, som ikke har forstået at den er familiefjendsk, børnefjendsk, mandsfjendsk og samfundsnedbrydende, har ikke forstået ret meget.

 145. Af Per Torbensen

  -

  Det er helt klart USA,der er årsagen til mellemøsten og Europas snarlige fallit,USA sejler rundt på hele kloden med 12 hangarskibe og anstifter brand ud fra deres egne geopolitiske interesser-fordi deres veksel fra 2-verdenskrig stadig er gyldig.
  Iran-Irak-Afghanistan-Libyen-Ukraine und so weiter og høj aktuelle Syrien,ikke at forglemme.
  De fleste terror organisationer i mellemøsten,er grundlagt af CIA,men de mistede grebet og blev selv ramt,men fortsætter og hvornår vågner Europa op af sin dvale og agerer på egne præmisser -interesser og sætter hælen i,USA har bare altid uinskrænket magt og value til at fortsætte dette destruktive spil-vågn op.

 146. Af Per Torbensen

  -

  Bøjet i neon-alle frivillige som kæmper i Syrien og diverse andre Mellemøstlige stater som har opnået flygtninge status I Danmark,afvis dem og send hele slænget hjem.
  En lagerarbejder er efter 30 års arbejde fyret,for at ryge en cigaret på fabrikkens matrikel nummer af en kvindelig chef og så kan vi ikke håndtere de virkelige slemme drenge-Danmark er lige til rotterne.

 147. Af John Hansen

  -

  @ Arne Lago Von Kappelgaard

  Fremragende indlæg – TAK!

  Alle såkaldte Islamforskere, Mellemøsteksperter og religionsforskere, burde tvinges til at læse dine indlæg. Derefter skulle de prøve at pille dine faktuelle kendsgerninger fra hinanden, men det kan de ikke.

  Enig i, at muslimerne skal have lov til at udrydde hinanden i “fred og ro”, Islam er jo “fredens religion”.

 148. Af Søren Sørensen

  -

  “Danmark betaler løn til landsforrædere”
  Af hdp

  Det er korrekt at LLR, Samuelsen og tulletrilliard modtager mange penge fra statskassen..de værste her er dog alle de ustraffet borgerlige pengekriminelle vi har. Landets værste kriminelle. Jeg elsker alle muslimer 100 gange i fængslet for pøbel vold eller joint salg mere en disse som jo også blev sat der af disse Svejts mv forbryder pga manglende penge i systemet til uddannelse og muligheder.
  Når han så er frimurer også har vi den totale forbryder.

 149. Af Søren Sørensen

  -

  Kære ko

  Dine vranforanstillinger mht hvad du selv har sagt er uendelig. Ikke blot har du kaldt mig en islamist for få dage siden i b men mange gange før også. Du må selv finde kommentaren jeg kan ikke bruge alt det tid på drøvtyggere.

  At du uden tvivl har haft held via en af dine sorte bloggere venner til at få slettet kommentaren(præcis som du fik slettet “du er en led manipulerende so” til ASH og et utal af kommentarer i anstændige debbatørers navne som Jens Hansen.

  Den lavkulturalle ko har jo forfølgesesvanvid mht JH og undertegnet og kunne aldrig drømme om at skrive i b mm. Det var til disse 2.
  Trold!

 150. Af Søren Sørensen

  -

  “Krigere burde ikke modtage psykiatri hjælp”…..
  Arne kappelgaard

  Sikke noget vås. Ingen har mere brug for dette en soldater. Se blot på menneskelige omkostningerne ved KO(som smider hemløse af bænken for sjovs skyld) eller artilleriofficer og v revisor Axel Eriksen? Eller Borgschmidt som er den totale oberst i DR. Strangelove?

  Borgerlige soldater i dk som har dræbt så mange uskyldige civile verden over pga VKO er dem der har mest brug for hjælp således at de kan hjælpes til at blive nogenlunde anstændige borgere som civile danskere kan passerer nogenlunde i fred!

  Vi skal hellere ikke lade vær med at hjælpe isis krigerne. De 2 er af samme mønt og har begge ret til hjælp de ledes begge af konservative dyder og deraf problemet!

 151. Af Søren Sørensen

  -

  Niels lemche

  Natturligvis var Rusland allieret med Tyskland i det femte år mens de nedkæmpet hitler i Berlin og blev kærester med alle de tyske kvinder som var så taknemlig for at slippe af med deres nazistiske borgerlige mænd!

  Hvorledes jeg ikke så det er et mysterium. Men har nu forstået det!

  Ak du lieber…..emeritus i vås.

  Ps iindlæg til ko i filteret!

 152. Af Erik Larsen

  -

  En mand som “søren Sørensen”, der jo ikke er dansker, ville jo have enorm sympati og muligheder hos islam som han elsker. Og hvorfor elsker han ikke f.eks. DF eller demokratiske danskere? Det må vist være ret let at forstå. Men hvordan han kan få den spalteplads i et land og i en avis, der trods alt, trods alt kalder sig stadig Berlingske – er uforståeligt. DET HAR JO INTET AT GØRE MED YTRINGSFRIHED ELLER NOGET DER BARE LIGNER! Selvfølgelig har en avis da lov til at frasortere syge meninger, grove ting m.m. og det kan jo aldrig, aldrig, aldrig ske at soren sorensen er på avisernes købesider! ALDRIG SET! Nej, manden skal jo være “anonym” og vil aldrig , aldrig fortælle hvorfor han saboterer al form for demokratisk, almindelig dansk debat. Vågn dog op Berlingske! Ja, det gør I jo ikke – desværre hører I jo med til regeringens støtter. Og stakkel dig HDP og andre – I er jo bundet til at lade det radigale filter sortere – underligt nok – så soren sorensen bliver tilladt?????

 153. Af Søren Sørensen

  -

  Erik Larsen

  Du har uden tvivl ret i at røde meninger aldrig bliver bragt i papiravisen i B.

  Rod du blot rundt i din boble af kæft trit og retning ja sigere..at være en tåbe er for livet. Nyd det, den vil aldrig lade dig i stikken!

 154. Af Erik Larsen

  -

  Lige nu i medierne siger Mette Frederiksen at “man kan jo ikke have en politimand på hver eneste ø”!!!!! Jamen, jamen, jamen – hvorfor ikke? og hvorfor ikke endda flere??? Fordi hun ikke ønsker det og fordi hun mener at det er “vigtigere at politiet checker om man kører 5 km for hurtigt” end at man sikrer borgernes liv og sikkerhed. Man tror ikke at det er sandt og hendes parti har ligget på ca. 20-25% = en FJERDEDEL af danskernes stemmer (så korrigeret for deres inviterede kulturradikale samt alle de offentlig ansatte) OK – så er der nul danske stemmer tilbage. Men det er godt nok en slem situation.

 155. Af Lars Petersen

  -

  Per Torbensen.

  “Det er helt klart USA der er årsag til Europas snarlige fallit”.

  Nej,. Europa kan kun takke sig selv for sit lort, hvilket stor-udnyttes af Kina samt USA, hvortil
  sidstnævnte vil stå helt tydeligt, når handelsaftalen imellem USA og EU er på plads, da men
  selvindlysende kan regne ud, at traditionel konkurrencebetonet virksomhed konstant vil
  tabe tering, da alt fra evigheds-barsel, verdens største træk af kunstig skabte arbejdspladser
  i offentlig regi´, som igen øger erhvervets afhængighed af offentlig virksomhed, i form af alt
  fra direkte, såvel indirekte leverandørvirksomhed hertil, og hvis al sammen udgør årsagen..

  Skæbnen er derfor forhånds-afgjort, idet den indenlandske økonomiske “drive”, reelt beror
  på tvangens korrumperede elementer, sådan at forstå, at såfremt du fjerner overbetalte X,
  så fjerner du ligeså det strukturerede næste-niveau, såsom ejendomsmægleren, da her i
  et huk, nu sælges lysår færre boliger, indtil deres priser rasler ned til den reelle værdi,
  hvorpå ejendomsmægleren ikke får råd til at købe X, som igen rammer næste niveau osv.

  Den eneste metode er derfor hvad skæbnen alligevel vil bringe, nemlig et opgør med den
  svinske korrumperede tvang, hvorfor de skatte-orienterede handler, og ekstreme avancer,
  konverteres om til demokratisk økonomi, (via software baseret fravalg af tvangens svinske),
  så den enkelte får mulighed får at etablere ”individuel konkurrencetilpasning”, idet fravalget
  af den korrumperede tvang, helt simpelt skaber økonomisk fittest of survival i bred skare, og
  ej i disse isolerede grupper, hvis eksistens som sagt direkte eller indirekte lever af tvangen.

  NATIONALØKONOMI, SKAL GRUNDLÆGGENDE ALTID FORSTÅS SOM BIOLOGI..
  Fjerner du fluen, dør edderkoppen, forsynes edderkoppen kunstigt, dør forsyneren..

  Det er netop hvad Kinas økonomi bygger på, da man i så vid udstrækning som muligt, altid
  vil forsøge at producere hele produkt-ledet, imens tvangens økonomier, bygger på op til
  flere kompensationer.. hvad enten vi taler vandafgifter = udløsende kompensation, at nogle
  samler regnvand for udskyl af deres toilet, bader på arbejdet, springer bad over, etc. etc.>>,
  imens varekøb og man power, kompenseres via de tvangs-ramte, i stigende grad benytter
  sig af disse kompenseringer, hvorpå tvangens modtagere, gør det endnu dyrere, men er
  en tabt kamp, da nettets vare, åbne grænser mv., fjerner tvang-fordelens værktøjer fra dem.

  Sådan ligger landet Hr, Torbensen.. men her sker ikke ret meget førend de nye medier for
  alvor er søsat, og hvis samspil med det internationale pris-pres, VS. korrumperede tvang,
  helt enkelt er som skræddersyet for den nye demokratiske/konfronterende medieform, da
  her dels skal finde et opgør sted uanset hvordan man anser det, ligesom denne medieform,
  har hele mediemarkedet for sig selv, da øvrige er bundet op på tvangens system, hvilket
  igen betyder, at den nye medieform har vundet på forhånd.. om de gamle medier måtte
  vende 100% rundt på en system-tallerken, da belastningen imod disse, simpelthen er FOR
  stor, i takt med den ene range af overbetalte fortielser vælter ud af skabet ef. den anden.

 156. Af Kim Olsen

  -

  sørensen

  Kan du ikke se, at det er rablende vanvittigt det du har gang i?

  Du beskylder mig for alverdens ting, og når jeg så i al stilfærdighed beder om dokumentation, så skriver du gudhjælpemig, at jeg har fået Berlingske til at slette min kommentar 🙂

  Enten er du en førsteklasses provokatør, eller også fejler du et eller andet, for det er altså ikke en normal opførsel.

 157. Af John Laursen

  -

  Arne Lago Von Kappelgaard kl. 06.39 og 11.41

  Glimrende indlæg, tak.
  Det er utroligt at folketingets medlemmer tillader det muslimske, anti-demokratiske, anti-danske og anti-vestlige parti hisbuttarir at stille op til et demokratisk valg til folketinget, vel vidende om at dette partis formål er at afskaffe det danske demokrati, folketinget, den danske grundlov og alt hvad der er dansk og vestligt.
  De politikere som tillader dette parti, denne islamiske trojanske hest at stille op til folketingsvalget er selvudslettende, konfliktsky politikere overfor islam og taler muslimerne efter munden.
  Disse politikere modarbejder Danmarks og danskernes interesser.

 158. Af Arne Lago von Kappelgaard

  -

  @ Søren Sørensen, 18.03
  “Ingen har mere brug for det en soldater.”

  Korrekt, når det er møntet på etniske danske soldater, men ikke på herboende muslimer der rejser til Syrien for at kæmpe i IS navn. Dem betegner jeg ikke som soldater men som terroister og landsforrædere af værste skuffe, og det skal det danske samfund under ingen omstændigheder betale for. Det er jo en kendt sag, at hvor dumheden sætter grænser, træder volden ind, og det passer som fod i hose til forskruet muslimsk tankegang. Muslimers adfærd ligger udenfor civiliserede menneskers fatteevne.
  Man ligger som man har redt. Kan Allas “lystige” sønner ikke klare mosten, så skulle de være blevet hjemme.
  Efter at have læst dine indlæg, tror jeg, at grænsen for, hvad man kan nå med kendte pædagogiske midler er nået.
  Jeg spekulerer på, om du lider af gallopperende “flatus rotundus cerebri”, frit oversat fra latin til “roterende fis i kasketten.”

  Iøvrigt, man kan spørge sig selv, hvor mange muslimer med halal/haram, renheds-rigiditetet og kalifat-utopier tror vore ryggesløse politikere egentlig der kan integreres i Danmark?

  Et fjeld kan sprænges og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, der ikke vil det selv.

 159. Af Jens Hansen

  -

  Af Arne Lago von Kappelgaard – 19. maj 2015 20:51
  “Dem betegner jeg ikke som soldater men som terroister og landsforrædere af værste skuffe”

  Der kan ikke være tale om landsforrædere, når politikerne påstår, at Danmark ikke er i krig.
  Så er der tale om forskellige grupper af danskere som kæmper imod hinanden langt fra Danmark
  Danske soldater er så en gruppe som har valgt at drage udenlands for at slås mod andre danskere.

 160. Af helena Hansen

  -

  Danmark (dvs. jeg og du) betaler mordere for at skære halsen over på uskyldige mænd, kvinder og børn. Najs!!! vi kan virkelig være stolte over os selv, -skål!

 161. Af Niels Peter Lemche

  -

  Sørensen,

  du er et pjattehoved, for du forstår udmærket, hvad jeg skrev. Der er ikke mange, der tager dig alvorligt; men prøv dog for en gangs skyld at være seriøs.

 162. Af Preben F JENSEN

  -

  HVEM HAR VÆRET VÆRST TIL AT SVIGTE VALGLØFTER OG SMIDE FORNUFTEN OVERBORD….?

  Hvem er det som har svigtet både flygtninge og danskere?………… Hvem er det som har slæbt så mange tons af pladderhumanisme og tåbelig snak om “racisme” og “berigelse” ind i partierne og medierne, at det blev politisk muligt at importere 900.000 evighedsturister?…………… hvem er det som hele vejen igennem har fyldt danskerne med hykleri, løgn og bedrag om “godhed” og kommunisme, om verdensredning og menneskerettigheder, om kvindesager og klimaredning osv……? Ja, men det er jo især de hundredvis af røde og radigale politik-kvinder!!

  Danskernes flertal er efterhånden præget af fordummelse, forvirring, feminisme og røde tankesæt. I et sådant omfang at sammenhængskraften og nationens fred og fremtid er alvorligt truet. Både skolerne, TV-stationerne, damebladene og en række medier har haft travlt med at ensrette dem med propaganda. Selv en del af mændene er det lykkedes af feminisere og hjernevaske.

  Nu står vi i den situation, at feministernes skøre idéer og deres kommunisme, pladderhumanisme og fraternisering med islamismen, har narret og skubbet danskheden helt hen til afgrundens kant. Tusindvis af danskere er allerede drysset ud over kanten, og det næste kan blive at økonomien, velfærdsstaten, folkesundheden og alt med kultur, fred og sikkerhed også vælter ned i dybet.

  Derefter vil politik-kvinderne kunne fejre, at det lykkedes dem at ødelægge både Sverige og Danmark.

  (læs om de utrolige og rablende vanvittige tilstande i dagens Sverige på diverse netaviser) (eller læs om hvordan nazisterne og kommunisterne på få år knuste over 100 millioner menneskers tilværelse)

 163. Af Jan Petersen

  -

  AF HELENA HANSEN – 19. MAJ 2015 21:14

  Naturligvis skal såvel Danmark som resten af EU da være pærestolt over at støtte en flok løsgående lystmordere i Mellemøsten. De er jo trods alt “mennesker” som alle andre, og deres menneskerettigheder skal da respekteres fuldt ud. Når de bliver trætte af at skære halsen over på folk, står hele asyl- og flygtninge maskineriet parat her i Danmark til at importere hele flokken. Og takket være et hav af konventioner er det stort set umuligt at slippe af med dem igen. Evig forsørgelse, på din, min og andres skat!

  Så skål ….. vær glad ….. og se lidt lyst på fremtiden 🙂

 164. Af Per Torbensen

  -

  Lars Petersen.

  Fra egen kommentar-“Det er helt klart USA,der er årsagen til mellemøstens og Europas fallit”

  Mente her flygtninge strømme som på længere sigt vil undergrave Europas fundament ,hvor USA har bombet og smadret civile samfund i Mellemøsten også med Danmark og Frankrig og Italien vedrørende Libyen,hvor de største strømme af mennesker flygter fra.
  Deres citat-“Europa kan kun takke sig selv for sit lort”-sådan set ikke uenig der er mange facetter og forklaringer i dette spil.
  Må godt nok indrømme,har svært ved at tyde deres yderligere kommentarer i kommentaren-19.28. de skriver meget abstrakt for mig som person.

  M.v.h. Per Torbensen.

 165. Af preben f jensen

  -

  PS: men især bør man jo læse om hvordan totalitære fanatikere i denne tid knuser og nedslagter titusindvis/hundredtusindvis af værgeløse børn og voksne rundt om i Afrika og i den arabiske verden.

  Og spørg lige dig selv om hvorfor de radigale og deres medsammensvorne har så pissetravlt med at afvæbne danskerne?? De har afvæbnet og nedlagt så store dele af forsvaret, at det nu er relativt svagere end 9. april. De er ved at afvæbne hjemmeværnet. De er i gang med at afvæbne og kriminalisere hele befolkningen, for nu kan man blive straffet for at have en peberspray, en proptrækker, en gren, en golfkølle, en hammer, en hjortetak, en køkkenkniv eller bare et 5 mm langt knivsblad (på en proptrækker) i huset eller butikken. Og husmødre på 50-60 år kan straffes for at have en kartoffelskræller eller urtekniv i handskerummet ved højlys dag, og 50-100 km fra nærmeste diskotek.

  Knivloven blev vedtaget for at bekæmpere diskoteks- knivstikkeri i nattelivet. Men så idiotisk er den formuleret at den mest rammer harmløse og fredelige borgere.

  Afvæbning af befolkninger er før set danne indledning til rigtig grimme massakrer. En våbenløs og værgeløs befolkning er jo dejlig nem at terrorisere. Og Metro Xpress fortæller at smuglede våben strømmer ind i Danmark. Hvem er mon modtagerne ?

 166. Af poul boie pedersen

  -

  Hold da helt op, hvor et lille plask i andedammen kan få hele det indavlede liv til at kvække og sprutte.
  Det starter med HDP; “32 syrienskrigere har fået udbetalt næsten 400.000 kroner i kontanthjælp og dagpenge. Godt gået. Nu betaler den danske stat altså personer for at føre krig mod Danmark”
  Men det der står her er, at 32 syrienskrigere nåede at få ca. 12000 kr. hver, inden det blev opdaget. Det svarer til, at det er blevet opdaget på lige godt én måned. Tror nogen virkelig, at disse syriensfarere har meldt på kommunen, at vi er lige fraværende fra den 17/4, fordi vi lige snupper en ulovlig udflugt ned til IS. Og hvor kort tid må der gå, inden det er heeeelt forfærdeligt.
  Der er da ingen i noget parti, der i bare et sekund går ind for, at sådanne ydelser skal udbetales. Prøv dog at holde skruen i vandet inden HDP’s valgkampbidrag får tråden til at gå helt i selvsving.

 167. Af Per Torbensen

  -

  Selv sving og selv sving-det er nu ikke så mange år siden Danmark ,satte en luftbro igang og hjalp omkring 6000 “danskere” hjem fra Libanon,hvor størstedelen var flygtninge på ferie i det land de var flygtet fra-det blev nu også hurtigt talt ned og lukket.

 168. Af preben f jensen

  -

  PS: Det er dog en tosset form for retspleje/lov og orden, at fredelige borgere gøres til forsøgskaniner for hvordan ny lovgivning skal fortolkes. Her går politiet ind i en sportsforretning og konfiskerer en masse udstyr der tidligere var helt lovligt. Bagefter fik indehaveren 34 bøder á 3000 kr. , i alt 102.000 kr. for at have haft nogle proptrækkere og almindelige knive plus at alt konfiskeres. Samlet straf ca. 150.000 kr. incl. omkostninger. Til sammenligning fik en lastbilchauffør som gennem sløset og hensynsløs kørsel smadrede fem biler og dræbte en mand og to unge piger, en bøde på 4000 kr., sølle 1333 kr. pr. liv. Og han beholdt sit kørekort. Den der IKKE har skadet eller dræbt nogen, får en over 35 gange større straf end den som har udslettet tre liv og kvæstet flere.

  Som en jurist har sagt: retsvæsnet er et galehus. Det næste bliver vel at man kan straffes for at eje en knappenål eller en skruetrækker. Iflg. justitsminister Mette kan alt være farligt, hvorfor alt bør være forbudt, i princippet. Sådan kan man vist godt fortolke hendes seneste udtalelser.

  Det er så selvmodsigende at regeringen går med skyklapper når det gælder multi-resistente bakterier, indstrømmende kriminelle og jihadister mv. Her er danskernes sikkerhed åbenbart helt ligegyldig.

 169. Af Jan Petersen

  -

  Så iøvrigt lige denne overskrift på DR.dk Nyheder: “19-årig mand død efter knivstik i København”

  Jeg mener, hvad sker der lige …… læser kriminelle da overhovedet ikke landets lovgivning om forbud mod at bære kniv?

  Den knivstikker har da helt klart brug for en støttepædagog!

 170. Af p jensen

  -

  M. jal ving og uhr skov samt snaphanen, urias og den korte avis fortæller om hvordan en kulturel statsbankerot og et dansk ragnarok kommer nærmere og nærmere fordi politikernes flertal nedbryder og forråder vores kultur og velfærd.

 171. Af Hans Hansen

  -

  Per T
  Det er gået op for politikerne, at deres krigaktivisme er umådelig upopulær i befolkningerne, også i USA. USA har indført meget strenge regler for indrejse, med Electronic System Travel Authorization (ESTA), hovedsaglig fra lande der ikke står på deres Visa Waiver Program (VWP).

  Det er danske politikere, på venstrefløjen, for tungnemme til at finde ud af, formentlig fordi det, udover blokemnet, at man har betalt bistandshjælp til syrienkrigere, medfører så store indrømmelser, af så mange fejltagelser, at de yderligere bliver udstillet som de rene idioter.

 172. Af soeren soerensen

  -

  Arne kappelgaard

  Aldrig i B historie har en kommentatoer skrevet sàa meget vaas paa en gang det er en ny rekord i stupiditet..

  Naturligvis har isis soldater der har draebt boern og kvinder, lige som Danske soldater, lige saa meget behov for at faa gennemgaet dette trauma og blive ordentlige medborgere igen.At adskille de 2 er saa hóejreekstremistisk fascistisk at men ikke troer at men laeser rigtigt..

  Naturligvis hjaelper det Danske samfund alle statsborgere. Omkostningerne ved at lade vaere for resten af samfundet er saa massive at det kun er borgerlige der ikke er istand til konsekvensberegning paa omraadet for resten af folket. Du bor uden tvivl i en boble bag 3 meter murer og stemmer paa DF partiet da du har mistet jordforbindelsen til alt realitet i livet..

  Saml dig mand og kom med noget mere sagligt en saadan noget pjat..

 173. Af Lars Petersen

  -

  @ Per Torbensen.

  Dit indlæg gik på at USA reelt er årsagen til flygtningestrømmene, hvilket jeg helt korrekt ikke
  tog udgangspunkt i, men derimod trak en isoleret part ud, “omhandlende Europas fallit”, for
  derpå at komprimere det: økonomiske, årsagen, konsekvenserne, versus den Europæiske
  stilart, (gående på overdimensioneret tvang) som taber i takt med individ, såvel virksomhed,
  får hele tiden nemmere ved at kompensere uden om tvangens korrumperede elementer da
  man ej har tilpasset sig konkurrence-lighedens internationale niveauer, idet aktiv-klienterne i
  Danmark, fortsat sidder (( S T A G N E R E N DE )) på magten, via journalistisk virksomhed.

  LANGT HOVEDPARTEN AF DET I BROKKER JER OVER, HOLDES I HÆVT VIA JOURNALISTEN,
  da man fortsat nægter at frigive ordet, emnet, konfrontationen og vedholdenheden til
  befolkningen, og så er det i øvrigt flintrende bedøvende om vi taler indvandring, denne
  overdimensionerende korruption her til lands, og (næsten) samtlige andre problemer,
  da den system-betalte journalist, konstant er i vejen, og spærre for nationens tilretninger.

  SÅ LÆNGE I IKKE KAN OG VIL FORSTÅ DENNE SIMPLE LIGNING. SÅ KØRE STAGNATIONEN.

  Nuvel.. Det er korrekt at USA rumstere diverse steder, men USA´s rumseteren, har in the big
  picture, intet at gøre med disse flygtningestrømme, (snare tværtom), idet hovedproblemet
  består af to nøgler, og lyder som følger: 1. Islam ideologisk tankesæt. / 2. Overbefolkning.

 174. Af Lars Petersen

  -

  hævt = hævd

 175. Af preben f jensen

  -

  Gennemlæsning af kappel gaards fremragende tekst kl. 6.39 igår samt diverse andre glimrende indlæg AFSLØRER KLART OG TYDELIGT at regeringen er håbløs, at R og S er to håbløse og skadelige partier, og at politik-kvindernes flertal er komplet uduelige, og en trussel mod familiernes, mændenes og børnenes livskvalitet, og mod hele Europas civilisation, stabilitet, fred og sikkerhed. Se kl. 6.39 og den korte avis.

 176. Af Martin Nielsen

  -

  Som tidligere venligt nævnt. Forræder skal staves med èt (1) d .

  Siden har stavefejlen også været på forsiden af Berlingske, og mange har sikkert tænkt deres, fordi det ser så dumt ud.

 177. Af Henrik Knage

  -

  ”Danmark betaler løn til landsforrædere”.

  Det er fuldstændig rigtigt og det starter i toppen, hvorefter det siver ned som syreregn igennem hele systemet, som en virus der ikke kan stoppes.

  ”Arkitekterne” til vanviddet skyldes først og fremmest De Radikales indflydelse, da de er dem der har haft størst indflydelse på udviklingen i Dansk politik de seneste mindst 20 år, deres ringe mandater til trods.

  Senest et forslag fra Morten Østergård (Radikal) om at ”svage” mødre skal i ”snor” – fordi der åbenbart er ”noget galt” med dem.

  Hvordan det stemmer med nulvækst ?

  Det er heller aldrig faldet ham ind at ”svag” er et symptom og ikke en diagnose, at diagnosen er Statens overgreb på almindelige mennesker, og ved at ændre praksis fjernes samtidig symptomet.

  Jeg mener De Radikale er hovedansvarlig for, at der kan trækkes en lige linje gennem det her samfund, af idioti og galskab, lige fra Syrienkrigere på dagpenge, der spænder ben for vores soldater, til svag – pissere i det offentlige der regner grundskyld ud.

  At de Radikale hellere vil gøre folk syge, svage og kriminelle, frem for at tage et kik ind bag egne sygekassebriller og se om der ikke var noget der kunne ændres.

  Det går jo meget godt den anden vej – når førtidspensionister ved lov gøres ”raske” for at sende dem fra førtidspension og direkte over på kontanthjælp.

  Det samme kunne man forestille sig med de ”svage” mødre, simpelthen at ændre betingelserne for dem, så de blev stærke.

  Hitler er faktisk ikke død, han ”lever” i bedste velgående, især hos De Radikale – de vil hellere gøre en hel befolkning syg, end at fjerne årsagen til sygdommen.

  På sproget ”Radikal” hedder det ”Strukturel Adfærdsregulering” af befolkningen – hvilket Hitler også brugte i stor stil, især over for dem han ikke brød sig om.

 178. Af Jens Hansen

  -

  Af Arne Lago von Kappelgaard – 19. maj 2015 20:51
  “Dem betegner jeg ikke som soldater men som terroister og landsforrædere af værste skuffe”

  Der kan ikke være tale om landsforrædere, når politikerne påstår, at Danmark ikke er i krig.
  Så er der tale om forskellige grupper af danskere som kæmper imod hinanden langt fra Danmark
  Danske soldater er så en gruppe som har valgt at drage udenlands for at slås med andre danskere.
  Lidt ligesom lejesoldaterne, som Danmark sendte til Afghanistan.

 179. Af J Nielsen

  -

  ”Danmark betaler løn til landsforrædere”.

  Det er vel også en slags arbejde.

 180. Af Henrik Knage

  -

  Historie kan godt være spændende, specielt hvis man ikke følger med i skolen. Der skal sådan set kun ét lille gram til, for at vippen vipper til den forkerte side.

  Der har aldrig været tradition for i Danmark, at almindelige borgere skal sidde med ved samtlige forhandlingsborde der kan stampes op af jorden, for at få lov til at tænde lysene på et juletræ – eller for den sags skyld gnaske en forholdsvis uskyldig frikadelle i sig i det offentlige rum.

  Det er der jo allerede eksempler på, ikke er en given ting mere i Danmark.

  Hvis man nu bevæger sig helt til ”Europa” kan man se nøjagtig samme scenarie gentage sig, som da Amerika blev ”opdaget”.

  Europa er blevet ”opdaget” af muslimer og ud fra det ved enhver nu hvad der er i vente – nemlig at Danmark inden der er gået 10 år fra nu af ikke længere hedder Danmark, men” Islamisk Nord Stat Danmark”.

  Som nævnt skal der kun én embedsmand der ”snorker” i timen til, at læsset vælter – og det er sådan set blot det de sidder og venter på sker. At det sker, er jeg ikke et sekund i tvivl om – det er blot et spørgsmål om (kort)tid.

 181. Af Henrik Knage

  -

  Jamen – fjenden har jo allerede send en sværm af ”spejdere” mod vores indianerlandsbyer, bl.a mod indianerlandsbyen Københavns – strup længst mod Øst, hvor de har massakret en Krudttønde og en Synagoge. De har det bedste kommunikationssystem, som de vanen tro heller ikke har opfundet – li´som alt det andet de heller ikke har opfundet. De har ikke engang opfundet deres ”fucking” våben og end ikke selv betalt dem – det har vi godtroende ”indianere”. Men de fortsætter med at stjæle vores guld og kultur – mens vores ”fucking” høvdinge på Christiansborg blot ser måbende til, mens guldet løber direkte ud af Statskassen i en støt lind strøm direkte for fødderne af fjenden.

  De kalder dem ganske vist flygtninge, men det er blot fordi det sælger bedre end indvandrere.

  Jeg vil vove den påstand, at flertallet af vores ”høvdinge” i Folketinget skider på befolkningen som sådan, hvis der ikke er stemmer i den – og er parat til at sælge til anden side, såfremt der er flere stemmer i det, blot for at sidde en ny periode på en ”fucking” taburet..

 182. Af Arne Lago von Kappelgaard

  -

  @ Jens Hansen, 07.50

  Det er en strid om ord. Christiansborgs skvatmikler vil aldrig se realiteterne i øjnene. Det er muligt, at vi “kun” i Irak bidrager med såkaldt konsulent bistand (træning af de irakiske parade soldater), men mig bekendt, er der også jager dernede, og de er vel bevæbnet med misiler, som vel ikke kun er til pynt. De har også været i aktion har det lydt flere gange, og det er vel ikke flyve akrobatik og formation de udøver! Så altså, Danmark er i krig, ligesom vi var først i Irak, Afghanistan , Libyen og nu igen Irak.

  Så min påstand står ved magt. Danske muslimer der kæmper for IS er landsforrædere, og for det første skal de ikke belønnes med socialhjælp/dagpenge når de er ude i deres mørke gerninger, ej have psykologi- og mentor hjælp når de kommer hjem, næh, de skal fratages deres danske statsborgerskab hvis de har et, og indtil udrejse kan effektueres, skal de bag pigtråd.
  I dag står den på resocialisering: penge på ski-, hytte-, camping-og surfture, dykkerudstyr, skitøj og golftøj, ture til Knuthenborg Safaripark, bowlingture, fitnesabonnementer, overlevelsesture til nordlige Sverige med to tidligere jægersoldater.
  Men det er mange år siden, der har været konsekvens og sat magtmidler ind når der er truffet en beslutning. Der er ikke noget at sige til, at volds-, trussels- og hærværksindvandrerne ikke kan respektere danske normer. Derfor kører samfundet som det gør. Det er kun et spørgsmål om tid, før det hele kollapser. Intet samfund kan holde til, at gruppen der ikke bidrager men bedrager bliver større og større.
  Derfor skal der spares, ergo sparer man bl.a. på de gamle, som har betalt skat et helt liv, det er simpelt så usselt, og så skal vi høre om “berigelsen” ved mødet med fremmede kulturer.

  Et fjeld kan sprænges og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, der ikke vil det selv.

 183. Af K.Larsen .

  -

  ISILS mål er at søge velsignelse, gennnem drab på vantro.
  Citat ISIL. (se nedenstående link)

  for nogen måneder siden, advarede en afhopper fra ISIL norges regering om det samme, som nu Libyen advarer om. Menneskesmuglere fra ISIL , sender medlemmer til Europa, for at udslette kontinentet, når de bliver mange nok.
  Lige inden Libyens advarsel, (og efter Norges advarsel) fremlagde EU kommissionen deres svar på Australien modellen, om de forlisende bådflygtninge i middelhavet. De 40.000 registrerede flygtninge skal fordeles i samtlige EU lande.
  Berlinske og andre medier, har retssystemet underlagt sig et skelet på potten ?

  http://worldanalysis.net/14/wp-content/uploads/2014/12/dabiq_6.pdf

 184. Af Jens Hansen

  -

  Af Arne Lago von Kappelgaard – 20. maj 2015 10:37
  “Så min påstand står ved magt. Danske muslimer der kæmper for IS er landsforrædere, og for det første skal de ikke belønnes med socialhjælp/dagpenge når de er ude i deres mørke gerninger,”

  Naturligvis skal muslimer ikke have kontanthjælp, når de opholder sig i udlandet.
  Med mindre at opholdet i udlandet er relateret til jobsøgning.
  Hvad meget tyder på, at det ikke er.

  Hvad angår landsforræderi.
  Ikke så længe at politikerne ikke vil vedstå, at Danmark er i krig.
  Men hvad laver dansk militær endnu engang i et land som aldrig har udgjort en trussel imod Danmark?
  Skaber grobunden til den næste krig.

 185. Af preben f jensen

  -

  DØDENS PARTI…..

  Ja, det radikale parti er løgnens, ondskabens, dumhedens og dødens parti. Og når mari anne helved og mar gre te pestager og stampe-stampe snakker og pludrer løs om “berigelse” og “global næstekærlighed”, så handler det i virkeligheden om folkemord! Ikke i et fjernt land, men her i Danmark. Ikke lige nu, men om lidt. For helved og pest og svampe-stampe har syrede og storslåede planer om at flytte Afrika og Syrien og Nordirak til Danmark, inclusive alle deres konflikter og traditioner for halsoverskæring, armafskæring, hovedafhugning og kvindemishandling. Så kan de danske kvinder endelig få deres fulde kvoter når der skal uddeles, ikke bestyrelsesposter, men tørre tæsk med køller og jernstænger så blodet sprøjter.

  Det “kulturradigale” og “humanistiske” parti vil også med tiden kunne tilbyde radbrækning, levende benzin afbrænding i jernbure samt ophængning i kraner og lygtepæle med et reb om halsen. De radigales hjælpsomhed har jo altid været stor, og ihvertfald er deres “humanisme” uden grænser. Dog især når den IKKE gælder danskere, der vel næppe er rigtige mennesker?

 186. Af Lonny Fischér Erhvervskorrespondent eeg.

  -

  “Ynkeligheds/landsforrædder-regeringen (landsforæder med 1 d ) ” –Synger paa sidste vers ! –Passer os fint ! —AT : ynke de fødte sociale tabére ! –Gør dem endnu mere ynkelige ! –Og altsaa ikke ynkværdige ! –Siger man til hunden ! “Nåååe, hvor er du stakkels ! –Saa hænger ørene endnu mere ! –Hvorimod man roser den, fordi den er så modig ! –Ja, saa er der ingen ende paa, hvor meget den vil tage sig sammen !! –Det samme gælder mennesker ! –Men de er jo heller ikke saa kloge som dyrene ! —- Derfor elsker vi dyrene saa højt –og menneskene –saa lidt !—-Det var en exceptionel daarlig idé med kvinder paa arbejds-markedet, naar de alle putter sig i det offentlige ! –Nok er de sikret forsørgelse de næste mange aartiér ! –Men paa skatteborgernes regning ! Saa maa de kvinder hellere blive derhjemme –Og spare samfundet for millionerne !—-Saa bliver der facon i det, naar de (kvinder) begynder, at tænke med hjernen paa hovederne istedetfor, at tænke med “den modsatte ende ” –Danmark er oversvømmet med stakkels børn/unge–der blev svigtet af kvinder/mk–der troéde AT de kunne nøjes med, AT : sende afkommet udi de komm. vuggestuér –og saa ellers være fri for dem (børnene)—-Det bliver der aldrig rettet op paa, Derfor har DK EU´s dummeste børn/unge/curling-generations /forældre ! Det kan kun gaa galt —-Socialdemokratismen´s ynkelig-hedsregering er færdig – fuldstændigt færdig ! –Det værste ER : at –Helle THS ´s engelske NU har traadt i den samme spinat ! –Er blevet Labours ! Pendant til socialdemokratisterne ! Vi siger : Godt det ikke er os !

 187. Af Henrik Knage

  -

  Det kan godt være, at et juletræ og en svinefrikadelle virker harmløs. Det gør de også, hvilket også er hensigten.

  Jeg ved ikke hvordan nogen overhovedet kan forestille sig, at en tilflytter (muslim) vil kunne rumme en dansker, når vedkommende ikke engang kan rumme en frikadelle, samt et juletræ?

  Det virker samtidig vanvittigt, at vi financierer vores egen undergang – ved at se passivt til, at visse segmenter i samfundet systematisk undergraver vores allesammens sikkerhed, og samtidig får det ”blå” stempel fra regeringen.

 188. Af Kat L

  -

  Stor applaus til Arne Kappelgaard.
  Er meget enig- i det det skrevne

 189. Af Michael Hansen

  -

  Det er dog en spændende debat denne gang, og den er for en gangs skyld ikke blevet ødelagt af røde lejesvende og halvhjerner. Godt at vi har folk som Kappelgård, Preben Jensen, T. Rasmussen, Larsen og Bjarne Christensen og hvad de ellers hedder. Nogen burde gemme debatter som denne og udgive debatterne i bogform. Tilsammen beskriver de jo en ondskab og et forræderi der overgår enhver romanfantasi.

 190. Af Henrik Knage

  -

  Der er stadig grund til forundring over, at de der tror sig mest beskyttet af Staten historisk set er de mest sårbare over for angreb.
  Der er lavet et par film om sagen i tidens løb, hvor det først er lige før hovedet skilles fra kroppen, at der går en “prås” op for dem.

 191. Af Jesper Høegh

  -

  Det blev opdaget på en Måned skriver – den KLOGE –

  det skal ikke opdages – den der modtager understøttelse af det offentlige –

  Har Pligt til at opholde sig i DK – stå til rådighed –

  Hvis man ønsker udrejse (Ferie) – underskrives der en Erklæring -dato-tidsrum.

  Der er rigtig meget Svig – Snuhed – hos modtagerne af offentlige ydelser

  det er velkendt hvordan Tyrkere på Dagpenge tog hjem i 3 måneder og
  Høstede.

  Et familiemedlem – Fætter – mødte op- til “kontrol” – ingen kunne se forskel!

  Det er ikke Bare 400 tusinde – det er milliader af kroner!

 192. Af K.Larsen .

  -

  Danmark tror på FN ?
  FN`s udsændige til fredsbevarelse, efter krigen i Bosnien, blev kendt skyldige i at udnytte Immunitet, til at frikendes for menneskehandel af kvinder til prostitution.
  Forretningen var en milliard inkomst, og samtidig en service de selv benyttede sig af.
  Kvinderne blev tortureret eller dræbt, for øjnene af deres medsøstre, som forsvar mod anmeldelse.

  http://www.theguardian.com/world/2012/jan/15/bosnia-sex-trafficking-whistleblower

  Ban Ki Moon sidder nu på toppen af UN`s bygning, der kræver betaling for en rundvisning i deres højhus. (kan ses her) http://visit.un.org/

 193. Af K.Larsen .

  -

  Danmark tror på FN ?
  FN`s udsændige til fredsbevarelse, efter krigen i Bosnien, blev kendt skyldige i at udnytte Immunitet, til at frikendes for menneskehandel af kvinder til prostitution.
  Forretningen var en milliard inkomst, og samtidig en service de selv benyttede sig af.
  Kvinderne blev tortureret eller dræbt, for øjnene af deres medsøstre, som forsvar mod anmeldelse.

  http://www.theguardian.com/world/2012/jan/15/bosnia-sex-trafficking-whistleblower

  Ban Ki Moon sidder nu på toppen af UN`s bygning, der kræver betaling for en rundvisning i deres højhus. (kan ses her) //visit.un.org/

 194. Af Jesper Høegh

  -

  450 Førtidspensioner pr. måned er KRONER = ?

  tildelt af

  Borgmester Wammen alias Forsvarsminister – uberettiget til Indvandrerkvinder

  de kan rejse hvorhen de vil – pengene følger med!

 195. Af Michael Hansen

  -

  Halløjsa, min kommentar kom ikke på? (der er gået over en time)

 196. Af Michael Hansen

  -

  PS: Hvad foregår der hos Lomborg.?? Ser nu at Søren Sørensen har FIRE indlæg med. Til gengæld er mindst fem-syv indlæg fra mere normale bloggere fjernet eller stoppet.

 197. Af Michael Hansen

  -

  Debatten hos bjørnen er altså en ren skin-debat, dvs. et regulært fup-nummer. Hvad mener berlinerens redaktion herom? Hvem sletter de normales breve?

 198. Af K.Larsen .

  -

  Husk at halalslagtning af dyr ikke må forbydes !!!
  Borgere har da godt af lidt analsex, sagde motorsaven, og gav skylden til Islams Olie massage af befolkningen skylden.
  Jæ gir et mer !

 199. Af Hans Hansen

  -

  Syrienkrigere er da ikke danskere. De hader Danmark og dansk repræsentativt demokrati. De er islamister, oven i hatten militante islamister. Det kan godt være der står dansker i deres pas, men det er ret beset ikke andet end et stykke papir på baggrund af politiske vedtagelser.

  Noget andet er regeringens totale manglende overblik. De har ikke meget mere tjek over hvad de laver, end visse af de psykiske tilfælde der kommenterer her. Thorning er bestemt ingen undtagelse.

  Man har betalt bistand til landsforræddere. Og så lige foran det forestående valg. Hvem kan ikke se komikken? …

 200. Af Hans Hansen

  -

  Halalslagtning uden forudgående bedøvelse er nu forbudt. Det blev vedtaget sidste år. Omskæring af piger har været forbudt i flere år, men ikke på drenge. Det er principiel diskrimination, hvor de venstreorienterede, formentlig også de højreorienterede, er i vildrede om brugen af diskrimination som gyldigt argument. Må man diskriminere eller må man ikke …?

  Spørgsmålet er naturligvis retorisk, idet det ikke er tilladt ifølge FN konventioners “universelle” inkonsekvens.

 201. Af Erik Larsen

  -

  Kære Mikael Hansen, ja, jeg har lige forsøgt at skrive et indlæg til Lomborg. Kom ikke med.
  Jeg sagde endda, at det er første gang jeg har set en “søren Sørensen” skrive OK dansk og stave rigtigt. -Så , der sker ting og sager – der synes nu at være 5-6 forskellige “søren sørenser”. Utroligt.
  (Han synes at være én af b.dk.’s største favoritter)

 202. Af Henrik Knage

  -

  Jeg tror ikke der skal fæstnes den store lid til, at der kommer skred i tingene fra den siddende regering, i indeværende regeringsperiode. Det virker som om hele “gangstativet” og tankeapperatet er grebet af panik.

  Senest et interview mellem Martin Krasnik og Morten Østergård (Radikal)omkring meningsmålingerne, hvor De Radikale går 6 mandater tilbage (heldigvis).

  Direkte adspurgt 4 gange svarer Østergård ikke på et enkelt spørgsmål om genoptjeningsret til dagpenge – kun at det ikke må koste penge?????

  Er der noget der ikke koster penge?

  Istedet for at svare, at det gider han ikke svare på, sidder han Gud hjælpe mig og ligner en mellemting mellem en Al Qaida – kriger og en rhesusabe (de løfter også øjenbryn i tidsbestemte intervaller) – når de er nervøse.

 203. Af Lars Petersen

  -

  @ Jesper Høegh.

  DU SPØRGER TIL FØRTIDSPENSIONISTERNES BEKOSTNING.. HER ER KONSEKVENS-SVARET:

  “450 indvandre førtidspensioner, uberettiget leveret af Nicolai Wammen koster årligt ?” (red

  SVAR: Hvis vi formoder disse indvandrer er gifte/samboende, lyder den månedlige ydelse fra
  12.000 kroner, plus “Erhvervs udygtig-hedsbeløb”, lydende på 4.000 kroner = 16.000 kroner.

  Taler vi såkaldte flygtninge, kan man altid påberåbe sig Posttraumatisk stresslidelse (PTSD),
  for ligesom at være HELT SIKKER på at højeste førtidspension tildeles. (hvilket enhver ved).

  TOTALT SET, har disse fake førtidspensioner, beløbet sig op i plus 47.000 millioner kroner
  årligt, for kun at stige endnu mere efter den (såkaldte) førtidspensionsreform, idet unge
  under 30 år, er sat i uddannelse, og hvilke bekoster godt 175.000 kroner ekstra oven i hatten
  per år, skønt det forhåndskendt, ikke føre til reelle konkurrencefrie kompetencegivende jobs

  FØRTIDSPENSIONISTENS UHÆMMEDE FORDELSRET:
  Lad os antage vi har IB.. Ib har arbejdet i 30 år på arbejdsmarkedet, og dermed tvangs-betalt
  til aktiv-klienternes ophold her i livet, som igen skaber passiv-klienterne, hvorpå Ib nu bliver
  for dyr i drift, som det internationale rykker hele tiden tættere på, og Ib afskediges promte.

  Nuvel.. Ib vil ikke i nytte-job, men kommer nu i tanke om, at han gerne ville prøve kræfter
  med egen virksomhed, i form af en lille net shop, men afvises nu, da han jo ikke kan betale
  husleje, imens han også skal købe varer, papkasser og hvad som nu engang kræves.

  DERIMOD KAN FAKE FØRTIDSPENSIONISTEN, uden problemer, og uanset at vedkommende
  aldrig har lagt en eneste fucking daddel i samfundskassen, benytte sig af hele to sikringer:

  Sikring 1. Fake førtidspensionisten får konstant spædet anden indtægt op med dennes
  førtidspension, så denne kan sætte vareprisen ekstra ned, og deraf ødelægge markedet.

  Sikring 2. Såfremt det går rigtigt godt for fake førtidspensionistens private virksomhed, kan
  denne (via kommunen), få sat sin førtidspension i noget nær evigheds-hvile, betydende at
  førtidspensionen konstant står klar og uanfægtet parat til at fylde førtidspensionistens op..

  ÅRSAG.. Ovennævnte ville ” A L D R I G ” være muligt at indføre, såfremt befolkningen i bred
  forstand havde haft 1:1 indsigt, samt isoleret kunne stoppe dette foretagende, men sker
  (( I G E N )) fordi den system-betalte journalist stiller sig i vejen, for kun at køre mikrofonen
  imellem sig selv og foreningsmedlemmerne, for derpå at begå emneskift, og anden svineri.

 204. Af Hans Hansen

  -

  Ja, det ødelægger fuldstændig økonomisk forudsætning for dansk socialpolitik. Så vidt jeg er orienteret, er det næsten umuligt af få tildelt førtidspension i dag.

 205. Af Hans Hansen

  -

  Så vidt jeg er orienteret, er det næsten umuligt af få tildelt førtidspension i dag. Der er heller ikke længere noget der hedder højeste førtidspension.

 206. Af preben f jensen

  -

  DANSKERNE TRÆKKES RUNDT VED NÆSEN……

  Der skrives om ekstra 450 pensioner uddelt til kulturfremmede, som nu har forladt Danmark. Det bliver nok ca. otte millioner kr. om måneden, eller tæt på 100 millioner om året. Men det er jo en dråbe i havet af fremmedindtogets udgifter. I alt har de radigale og bundkorrupte pladderhumanister brugt langt over 3000 MILLIARDER kroner på indvandringen mv. siden 1983. De radigale og deres usle medløbere lader så at sige danskerne betale for deres egen ødelæggelse. Både den sociale velfærd og sundhedsvæsnet er skåret ned til sokkeholderne, og mange danskere……. boligejere, folkepensionister, erhvervsdrivende, boligejere, bilister, voldsofre og patienter samt pårørende…….. har været udsat for hæslige og smertefulde oplevelser pga. borgens og regeringens politik. Og mange danskere er blevet drevet ud i konkurs, skilsmisse, tvangsaktion, hjemløshed og sygdom af partiernes iskolde ligegladhed med deres egne vælgere og borgere.

  Helle er slet ikke politiker, for nogen politik har hun ikke selv. Hun er bare en person som socialakrobaternes inderkreds mente det ville være smart at bruge som paradefigur. Helle selv er komplet blank, og er derfor ikke meget andet end en talemaskine og bugtalerdukke eller marionetdukke. Men hun afslører hvor manipulerende og kynisk inderkredsen er. Det er pinligt at man ikke fandt en mere kvalificeret person, men for partiet var det vigtigste åbenbart at få en gallionsfigur og distanceblænder ansat i en fart. Reklamer og kvindesmil fremfor ærlig politik. Helle er et trick og et reklamestunt og blår i øjnene på de naive.

  Men man må indrømme at det lykkedes at narre mange vælgere.

 207. Af Hans Hansen

  -

  Men man udbetaler bistand til syrienkrigere. Rød blok er ved at ødelægge sig selv, og landets socialpolitik, med flere, indefra.

 208. Af Hans Hansen

  -

  Søg på: “Foertidspension-nye-regler” for mere oplysning.

 209. Af Erik Larsen

  -

  “Landsforræder emner”: Tilfældig rangliste: Helle, Wammen, Corydon, Østergård (1), Johanne, Zenia, Saureen, Frank J., Vestager, Mette J., Sass->Larsen, Frank Aaen, Pia Dyhr, alle fra EL, alle fra SF,
  de fleste fra S,—- RADIKALE: alle!,
  Derudover er der desværre en del også fra LA, særlig K. og enkelte fra V. der også kunne blive stillet for en ret, når Danmark er blevet overtaget og besat.
  Det er – DET er vores samfund i dag! Tænk over det inden I kære danskere smutter ind bag forhænget og stemmer næste gang.

 210. Af Erik Larsen

  -

  Der er nu ren cen… på b.dk. så glem alt om saglig debat.

 211. Af Henrik Knage

  -

  Jeg har desværre personligt endnu aldrig været i Tyrkiet, men jeg har hørt der er nogen der tager dertil for at ”høste”, uden dog at komme specifikt ind på hvad ”høsten” består i.

  Der må være tale om en ganske særlig afgrøde, siden det er så interessant.

  Danmark har ikke den slags ”afgrøder”, men brugte biler der kan køre derhen hvor afgrøden findes – og retur.

  Afgrøden hedder nok ”Peter Belli” og den lugter faktisk af penge, uanset om der er ild i den, eller ej. Den sælges mest med 100 kr. sedler der er krøllede – hvilke samme krøllede 100 kr. sedler købes brugte biler for, med danske nummerplader – uanset prisen.

  Man kan komme omkring hele problematikken med flygtninge med et snuptag, en dunk dieselolie, samt en enøres kineser.

  Der ligger faktuelt så meget gødning begravet under klitterne i Sahara, at en detonation af hele balladen ville svare til sprængningen af 260 atombomber.

  Så behøver de hverken sejle, gå eller kravle – så kommer de flyvende af sig selv. Nogle lander på Nordpolen, andre på Sydpolen – men fælles for dem alle er, at de har selskab af løver, næsehorn, gnuer og giraffer, marokkopuder, beduintelte, æsler, kameler, snabelsko, pyramider og ørkenroser m.v.

  Tutankhamen´s ønske om at stige til himmels går samtidig i opfyldelse, alt imens han sikkert vil knibe sig i armen og undre sig over, at der nu ligger en gigantisk ferskvandssø, der hvor der før lå en ørken.

 212. Af Hans Hansen

  -

  Prøv at formulere dig yderst kort Erik L.. Find essensen af det du vil sige. Så er der en chance for du slipper igennem “nåleøjet”.

 213. Af Jesper Høegh

  -

  Lars Petersen

  Wammen var selv på Banen – fortalte om sine storslåede bedrifter-
  450 Indvandrerkvinder der var vant til at gå derhjemme på overførsel -kunne ikke leve op til at præstere 180 timers arbejde om året – der blev krævet –
  så de fik Førtidspension. – nu steg han frem – men hvor mange andre kommuner har anvendt denne praksis.

  Det er vel bare familiesammenførte kvinder. – der blev ikke talt om diagnoser!

 214. Af Søren sørensen

  -

  Naturligvis er syrienkrigere der er statsborgere dansker på samme niveau som hh og Arne kappelgaard.
  Da borgerlige indførte lønpressere en masse (indvandringen pr. År mere en fordoblet under VKO) tænkte de naturligvis ikke på hvad det betyder at indfører religiøse til verdens anden mest ateistiske land. De har jo ingen konsekvensberegning.

  Men kunne starte med at vise døren til etniske kristenfundsmentalistiske borgerlige. Dette ville løse mange problemer…uden frimurer mv. Ville landet blomstre.

  Vi må også overveje det sindssyge mht alle de psykopater der arbejder i psykiatrien på bistandshjælp og i skånejob som it ansvarlige.

  Det går ikke at mange er højtbetalte og skriver kommentatorer dagen lang fra en offentlig arbejdsplads. De må lære at arbejde som andre mennesker. Naturligvis er det kun borgerlige i den offentlige sektor der er skyldig her. De røde arbejder med ansvar,bekymring og humanisme og skriver kun dagen lang når de er private..,

  Hvorfor undersøger staten ikke hans Hansens arbejdscomputere og tlf?
  En lille påmindelse om at i arbejdstiden betalt af andre skal men arbejde må da være på sin plads?
  Ikke at jeg tror det hjælper men…

  Kappelgaard
  Naturligvis er folk i det danske militær også landsforrædere. Sidste gang der vare en ærefuld handling derfra var der i Sønderjylland hvor nogen få kæmpet mod de fascistiske i starten af anden verdenskrig. Borgerlige officere var langt væk i den ko’ske flødeskumsfront

  At du vedholder dit ævl mht fratagelse af psykisk støtte til folk i isis ,der som deres danske soldaterkammerater har dræbt så mange uskyldige , er så tumpedeum at men tror det er løgn.
  De er små potentielle borgerlige kristenfundsmentalistiske DF’ere breiviker. Og før de bliver lige så farlige må problemet løses.

  Hdp uden tvivl en egnet kandidat da han i debatten før har vist stor kærlighed til muslimer? Og med kærlighed og omsorg løses meget.

 215. Af Søren sørensen

  -

  Jesper Høegh

  Som Esther i ber der flere borgerlige offentlig ansatte der har samme problem mht. Manglende arbejdsetik. Ingen nævnt og ingen glemt. Er jo alle borgerlige der…

 216. Af Jesper Høegh

  -

  Knage

  du som Jyde – har vel set hvordan Landmænd høster –

  sådan gør de også i Tyrkiet – de allerfleste Tyrkere der kom til DK – var fra

  landet – Bønder – når de alligevel gik på dagpenge og intet foretog sig tog

  de hjem og hjalp med Høsten i 3 måneder.

  De morede sig over hvor dumme Danskerne rt- udbetalte penge for intet at foretage sig – derfor er de her fortsat.

 217. Af Erik Larsen

  -

  Kære Hans Hansen (som jeg er 98% enig med altid) – ja, men det virker desværre ikke. Jeg mener/tror at der må være en “favoritliste” hos b.dk. og hvordan den tilsyneladende har S.sørensen, Nørager, Jens Hansen, Niels Juul, Knage, villy Madsen, m.fl. til ren fri debat-tilladelse – er jo ufatteligt.
  Man kan jo ikke andet end at tro at der ikke er meget forskel på Politiken, DR, DR-2 m.fl. og det de ønsker skal skrives og “formidles” her.
  Der ER jo cens.. i Danmark – der ER jo ikke ytringsfri… overhovedet – det er uhyggeligt.

 218. Af Søren sørensen

  -

  Som nævnt før….

  Forstås når hdp frigiver kommentaren før!

 219. Af Erik Larsen

  -

  Man TROR ikke det er sandt, men at forsøge et indlæg hos s-demokraten Lisbeth Knudsen b.dk.s chef er umuligt!!!! hun er totalt, totalt, totalt rød og kan derfor ikke tillade (ren cens..) at nogen sender indlæg der ikke ligefrem minder om soren sorensens – hun sletter alle demokratiske danske indlæg. DER ER VI I DAG! I gamle dag var det en avis der var borgerlig! Glem det. Utroligt.

 220. Af Erik Larsen

  -

  Man TROR ikke det er sandt, men at forsøge et indlæg hos s-demokraten Lisbeth Knudsen b.dk.s chef er umuligt!!!! hun er totalt, totalt, totalt rød og kan derfor ikke tillade (ren cens..) at nogen sender indlæg der ikke ligefrem minder om soren sorensens – hun sletter alle demokratiske danske indlæg. DER ER VI I DAG! I gamle dag var det en avis der var borgerlig! Glem det. Utroligt. DDR

 221. Af LONNY Fischér Erhvervskorrespondent eeg.

  -

  “Landsforræddernes FEDE tider ! –Det er 5 aar siden, da Nicolai Wammen var borgmester i Aarhus, hvor han tildelte 450 muslimske helt raske kvinder “førtids-pensioner ” ! Resten af livet ! —Siden er der jo løbet meget vand i Aaen ! —Den kæmpe population af “arbejds-ledige ” ! muslimske arabiske/somaliske béboérere, der befinder sig i “Ghetto-borgmesterens réservat ” !–Er siden tildelt førtids-pensioner “en masse ” —Tallet alene er paa nuværende ca. 20 gange saa stort ! Altsaa 40.000 ! –Et horribelt beløb ! –Ikke saa mærkeligt AT : De gamle ærke-danskere bliver “spist af med : Folkepension, der ligger langt under bistands-hjælp ! –De gamle danskere faar heller ikke store lejligheder med tag-terasser “med alt betalt ” ! Saadan er det i Aarhus ! –Hvordan er det saa ikke i København ! –Hvor Henrik Dam Christensen /soc.dem.minister vrider sig for øjeblikket –og prøver at tørre en “svindelsag med “arbejds-rotationer ! AF paa kommunerne !—Den ynkelige staffage-soc.RV- regering synger heldigvis paa sidste vers ! –Derfor staar ægte-danskerne klar med “pennen ” ! Til, at skrive x ved DF/konservative ! Distanceblænderen ! Helle THS–holder sig klar til AT hoppe ned fra stilletterne ! –Synd det kunne være saa godt ! –Og saa er det jo alligevel skidt ! alors

 222. Af Sarine :) Sørensen

  -

  Ja, Alle indlæg burde være identiske til Søren Sørensens!

  Evt. Kunne men nedsætte en “moderator” rekommanderet af ham til at løse problemet? Det nytte ikke noget at Preben og hans netværk kun har 80% af indlæg i b. Vi skal have ytringsfrihed så de får mindst, mindst mindst mindst 95%!

 223. Af Lars Petersen

  -

  @ Jesper Høegh.

  “Nu blev her ikke talt om diagnoser”.

  Øh jo her gjorde så, da en førtidspension altid er forbundet med en diagnose, hvad enten vi
  taler lægefaglig, (hvoraf psyken har storkronede dage efter CT / MR scanningen afslørede
  løgnen), såvel diagnosen kan være af mere juridisk karakter, sådan at socialrådgiveren kan
  få arbejdsro fra Hassan og konen, da man erfaringsmæssigt ved her intet er at gøre anyway.

  Sådan køre menageriet Hr. Høegh.

 224. Af Lars Petersen

  -

  @ Hans Hansen.

  “Så vidt jeg ved, er det næsten umuligt af få tildelt førtidspension i dag.. Søg evt. selv”. (red).

  For det første, har man immuniseret stort set alle førtidspensionister over 40 år, da det er
  dem som tæller langt den største “vælger-gruppe”, (hvilket journalisten IGEN hæmmer os
  andre i at kunne konfrontere til døde, hvorpå journalisten står ødelæggende i vejen for os.

  DEN NYE ENDNU DYRERE ORDNING,
  Fra at operer med typisk tre satser, har du ret i, at man har ændret reglerne, hvorfor man nu
  pr. automatik får den højeste sats, som tilmed er steget, idet enlige score 215.100 kr. per år,
  imens par/samboende score 182.832 kr., hvilket vil sige, at ny ordning automatisk levere et
  månedsbeløb af henholdsvis: Enlig = 17.925 kr. / Samboende = 15.236 kr. (altså endnu mere)

  Hvad angår antallet, og samlede samfundsomkostning, fremgår det tydeligt hvordan man
  bevidst samblander folkepensioner + førtidspensioner, samt kolportere disse nyankommne
  førtidspensionister over i de endnu dyrere ordninger, ligesom de under 30, gøres +175.000
  endnu dyrere, idet tvangs-uddannelse sættes i værk, skønt succesraterne er dødfødte tak.

  OG HVORFOR ?.. Fordi the good old overskudsgivende basic jobs er konkurrence-fortrængt
  til fordel for aktiv-klienternes overbetalte tvangs-ophold, som bl.a. udløser passiv-klienterne

  All-in-all, er her notorisk samme antal førtidspensionister som altid.. PLUS flygtningene som
  ligeså kommer på overførsel, og hvis ikke.. nåe ja.. så optager de bare endnu flere jobs fra de
  som skulle betræde disse, men ofte ikke gider, da aktiv-klientens tvangs-priser, indlysende¨
  udvander købekraften, og dermed fordelen ved at arbejde, men omdirigeres konstant 180°
  anden vej rundt, sådan at det hedder, at det er fordi passiv-klienterne er for mange og dyre.

  Endelig er man pt i gang med at overpumpe arbejdsmarkedet op med klokkerent fremtidige
  Østeuropæiske A-Kasser modtagere, og ny-forordnede førtidspensionister og anden gejl, da
  også de efter en årrække, ej heller gider “trække” aktiv-klienten, (når DK bliver til dagligdag).

  Så glem venligst disse juridiske fortolkninger, styret af aktiv-klienternes gidseltagning af DK
  de sidste 50 år, som DYBT komisk, kan fremmane arbejdsløshedsprocenter på sølle 5,3%, for
  ugen efter, at henvise til de alt for mange passiv-forsørgede, hvorpå man modsiger sig selv..

 225. Af Henrik Knage

  -

  Det er fuldstændigt rigtigt. Jeg er Jyde og jeg bor på en højslette 106,8 meter over havets ”fucking” overflade i en ”fucking” jydsk skov – mutters alene med 3 km. til nærmeste ”fucking” nabo.

  Alene tanken om dette kan få de fleste danskere til at knække midt over.
  Fundamentalt interesserer politik mig li´ så meget som røven af en svensker, alias ingenting.

  Derimod interesserer vægt mig, samt afgrøder.

  En ganske almindelig ”fucking” terrassedør vejer normalt 40 kg. beslået og ”fucking” malet. Hvorfor vejer de fleste døre udskibet fra Ålborg til Grønland så 80 kg. eller mere?

  Der burde som minimum tages et vægttjek ved afrejse – farvel til Danmark – på enhver bil der forlader dansk territorium, og tjekkes ved genindrejse i samme køretøj.

  Men så skal der lige laves nogle flere fængsler – og det er De ”fucking” Radikale kun med på hvis de er gratis…

 226. Af georg christensen

  -

  Når vi nu skal i gang med diskussionen om hvem: Den Danske stat udbetaler sociale ydelser til, så får jeg et problem: Er det pensionister, førtidspensionister, syrienkrigere eller måske mange andre, som er flygtet fra Danmark?., og for ydelsen fra staten udbetalt af det danske samfund, ofte med en indtægt udenfor Danmark, som dansk lovgivning ikke har indflydelse på?.

  Det Danske samfundssystem, er i sin egen opløsnings model.

  Den Danske samfundsmodel kan ikke globaliseres, men globaliserings modellen kan lære af den.

  NB: Alle Danske sociale tilskudsordninger tilhører alle Danskere, (underordnet etniske ,religiøse og politiske tosserier), som lever og virker i Danmark, om de er unge under uddannelse, pensionister eller andre, med virken i Danmark er underordnet, Tilskudsordninger af alle arter, som tilvejebringes i Danmark, tilhører “det danske samfund” og bør ikke globaliseres så længe “globaliseringen” styres fra Cassino bordet.
  Det vil så bare sige: Pensionister, førtidspensionister, terroister eller andre, som ikke bor og LEVER og virker i Danmark har ingen krav på Danske sociale ydelser.

  ,

  ,

 227. Af preben f jensen

  -

  Nu har selv DR opdaget at der sker ting i Danmark der ikke har meget med Morten Korch eller et yndigt land at gøre. Idag blev der fortalt om et blodrødt eller fascistisk foretagende som ene og alene er oprettet med henblik på at true og overfalde danskere som tillader sig at kritisere eller protestere mod masseindvandringen eller “berigelsen”. Og DR har også givet lyttere og seere små glimt af DEN VOKSENDE MÆNGDE AF VOLD, OVERFALD, VOLDTÆGTER, SKYDERIER OG PÅSATTE BRANDE. Noget egentlig nyt er der dog ikke tale om, for den korte, snaphanen og urias m.fl. har for måneder siden bragt artikler om de “svenske” tilstande der er på vej ind i Danmark.

 228. Af Preben f jensen

  -

  Mange tusinder af danskere er blevet halvfattige eller helfattige borgere, som må hutle sig igennem, fordi velfærden er sat tilbage, og folkepensionen mv. ikke er fulgt med udviklingen og pristallet, eller /himmelflugt. Men når et politisk flertal har skabt et kleptokrati hvor staten er en ågerkarl der plyndrer løs efter forgodtbefindende, mest for at sende pengene ud af landet eller over til et nyt herrefolk, så kan man jo ikke forvente at få en fair behandling. Er man først reduceret til 4. og 5. klasses borger i sit eget land, er man kun et stykke malkekvæg.

 229. Af Preben f jensen

  -

  Rettet udgave

  Mange tusinder af danskere er blevet halvfattige eller helfattige borgere, som må hutle sig igennem, fordi velfærden er sat tilbage, og folkepensionen mv. ikke er fulgt med udviklingen og pristallet, eller skatternes og afgifternes himmelflugt. Men når et politisk flertal har skabt et kleptokrati hvor staten er en ågerkarl der plyndrer løs efter forgodtbefindende, mest for at sende pengene ud af landet eller over til et nyt herrefolk, så kan man jo ikke forvente at få en fair behandling. Er man først reduceret til 4. og 5. klasses borger i sit eget land, er man kun et stykke malkekvæg.

  ……………………………………….

 230. Af Jesper Høegh

  -

  hr. Petersen

  hold op med de bedrevidende forklaringer – tærske langhalm – naturligvis
  skal standardskemaerne udfyldes – med standard udsagn – helt fra
  en Borgmesterdiagnose – PST – hvor pressen omtaler de enslydende
  Lægeerklæringer!

  Jeg kender Systemet alt for godt!

 231. Af Henrik Knage

  -

  Det er jo sådan set kun amatører der bruger rifler i dag. De proff. er gået over til noget mere avanceret – spørg Puk Damsgaard – den skønne 🙂

 232. Af Lars Petersen

  -

  @ Jesper Høegh.

  “hold op med dit bedrevidende, jeg kender systemet alt godt”.

  Hmm, det ser umiddelbart ikke sådan ud, da det er kommunens “Rehabiliteringsteam”, som
  foretager vurderingen, og ikke borgmesteren, ligesom proceduren omkring disse førtidspen
  -sioner, ej er udfyldning af standard-skema, men en flerstrenget proces, relateret til arbejds
  -prøvning mv., men hvilke ubetinget har været sat nær ud af kraft når vi taler folk med musl.
  baggrund, idet førtidspensions repræsentationen fra den kant, simpelthen er FOR voldsom.

  Ergo er her erfaringsmæssigt mere slut-økonomi i at lade Hassan og konen får deres vilje,
  imens Jens, Dorthe, Hans, Brian og Betinna, sættes i skånejob til 115 kroner i timen, evt.
  med ambition om, at Brian kan blive chauffør, imens Betinna kan blive socio assistent. 🙂

 233. Af Hans Hansen

  -

  Lars P
  “Fra at operer med typisk tre satser, har du ret i, at man har ændret reglerne, hvorfor man nu
  pr. automatik får den højeste sats”

  Jeg er ikke helt opdateret, men så vidt jeg husker, afskaffede man den laveste og højeste førtidspension, for kun at fortsætte med den mellemste, men ikke med tilbagevirkende kraft. Dem der allerede har tildelt den gamle højeste sats, fortsætter, svjv, med at modtage den.

  Man ændrede reglerne, således at en række tilskud, men ikke alle, blev sløjfet. Der er endnu f.eks billigere offentlig transport uden for myldretiden, helligdage og Weekends.

 234. Af Hans Hansen

  -

  Erik L
  Ja vi er meget enige som du siger. Denne gang slap du dog igennem kamelens nåleøje. Debat filteret er ikke altid ens konfigureret. Jeg gætter på at blokholderne selv administrere det, f.eks når de ikke er tilstede. Nogle, blandt andet LK, virker noget som en “skrap moster”. Det må hun jo selv om.

 235. Af Lars Petersen

  -

  @ Hans Hansen.

  Jamen jeg ved heller ikke meget om satsernes regelsæt mv., men slog det op, og kunne se
  hvordan de gamle satser, (den højeste) tilbød 16.000 kroner, imens de nye, lev. 17.925 kr.

  Endelig ved jeg også, (som du), at folk under 30 år, tilbydes uddannelse, og hvilke typisk har
  en årlig tvangs-pris på 175..000 kroner, som naturligvis skal tillægges passiv-ydelsen, og hvis
  al sammen igen skal holdes imod det faktum, at disse tidl førtidspensionisters succesrate
  angående varige private jobs, mildes talt ej harmonere med de tvangs-betalte uddannelser,
  da det kun handler om at begå juridisk fifleri, sådan at man kan få disse trukket ud af passiv
  statistikerne, al sammen fordi man fortsat nægter at lade individet vælge aktiv-klienten fra,
  så her kan skabes normale ufaglærte jobs, som matcher befolkningssammensætningen..

  Dvs. med individuelt fravalg af tvangens aktiv-klienters verdensrekorders offentlige lønsum,
  vil man over ganske få år, (såfremt tilpasningen strukturers med rette sub-politikker), snildt
  kunne skabe jobs som levere 65 kr, i timen, men hvis købekraft svare til godt 140 kr. målt ud
  fra nuværende niveau, og hvilke vil fjerne hovedparten af passiv.klienterne, ligesom de som
  er tilbage, kan sættes ned med mindst 20% i allerede første huk, samt andre herligheder..

  Førtidspension, Indvandring, forkvaklet idioti i alle afskygninger, snyd med socio-midler, og
  stort set al anden, så får du/i ikke nogen national udvikling, opgør, tilbagebetaling af alt det
  stjålne mv., førend journalsten slipper mikrofonen, sådan at det er “JERES DEMOKRATISKE
  STEMME SOM STYRE”, og en ej en korrumperet, perfid flok system-overbetalte redaktioner.

 236. Af Jan Petersen

  -

  Det er nu meget nemt at se reglerne for udlændinge i Danmark, bare se på siden “nyidanmark.dk”. Det er også meget nemt at tjekke regler for førtidspension og andre offentlige ydelser, bare se siden “borger.dk”.

  Nogen der ellers har brug for anden …… almen hjælp …… 🙂

 237. Af preben f jensen

  -

  Man må da undre sig over at avisen som borgerlig avis, generelt mobber de borgerlige eller ikke-røde bloggere mest. At indlæg hos lomborg og et par kvindelige blogholdere mfl. ligefrem slettes, selvom de er saglige og holder sig indenfor emnet, virker helt sygt og DDR-agtigt. Her er der vist tale om et “flyvende” radigalt censurtæskehold i bittesmå sko. (husk at se den korte og jalving/uhrskov)

 238. Af Søren Sørensen

  -

  “Regeringen har udvist manglende handlekraft overfor stærkt kriminelle” af hdp

  Korrekt at de pengekriminelle borgerlige i dk får så lave straffe at men lige så godt kunne have givet dem et rap over fingrene. Vi må have repræsentative straffe indført her!
  Altså 1 million stjålne skattesnyd=3 isis krigere som samfundet ikke satset på og 8 døde på hospitalet pga af manglende penge. Isis krigerne kommer sådan set derfor netop fra disse borgerlige bedragerer.
  Vi må ha rusket totalt op i borgerlige straffe som jo er landets værste hårdkogte kriminelle. Deres helte Brixtofte mv. Tilbeder de som de aldrig har gjort noget galt.

  VKO udviste manglende konsekvensberegning da de gik ind i alle de krige for mammon og gav skattelettelser til mæersk 50 år ude i fremtiden.

  De radikale efter de fik fjernet Holger k er jo ultraborgerlige på området og er nok det parti der modtager flest penge til at manipulere for fra “DI”.
  At regeringen siden SF’s exit har rullet de gode tiltag tilbage er de radikales skyld. Under Lav ko vil det hele dog stige betydeligt meget mere igen.

  Alt kriminalitet-pånær penge kriminalitet-er faldet stærkt under den siddende regering. Aldrig nævnt med et ord i borgerlige aviser!

 239. Af p jen

  -

  Nå, så fik manden fra gummicellen igen et indlæg på. Enten har han ikke andet at give sig til, eller også er hensigten at oversvømme debatterne med så meget ævl, at læserne flygter. Det er mystisk at avisen redigerer så forrykt som den gør.

 240. Af preben jensen

  -

  Nu er alle mulige sletninger af indlæg begyndt at vinde indpas. Efter få minutter kan sobre og saglige indlæg blive slettet af en emsig og nidkær radigal “patrulje”, eller hvad det er. Har lige fået et indlæg slettet hos støvring! Kun hvis man hedder søren sørensen og sætter lignende eller samme slags tekster på, er man fredet. Hvad er det dog avisen har gang i….??? (se ovenfor kl. 6.39 den 19.maj)

 241. Af preben f jensen

  -

  Det er 2. gang et relevant og aktuelt debatindlæg er forsvundet hos kasper støvring. Også hos lom borg og lilleør mfl. er der mange “forsvindinger”. Efterhånden er der kun een blog tilbage hvor der er ytringsfrihed. Står vi overfor den endelige og totale afskaffelse af demokratiet? Er også B. blevet en rødradigal og anti-dansk avis? Eller hvad i hede hule helv… er meningen? Hvorfor favoriseres hr. s-s på de fleste blogs? Skal man købe et nyt sørensensk efternavn for at kunne komme gennem filtret? Eller for at undgå at indlæg forsvinder? Mit netværk og jeg er ved at miste enhver tillid til B. og “folkestyret”. Husk at læse jalving/uhrskov plus den korte avis.

 242. Af p jen

  -

  Efterhånden er redigeringen af de fleste blogs blevet helt fantastisk, helt uhyggelig, helt utrolig. På støv rings blog har en anti-dansk hr. s-s fået plads til at rette uhyrlige beskyldninger mod vi danskere. Bl.a. beskyldes “borgerlige danske sønner” for massemord på en million civile i Irak. Det lange og vildledende indlæg der ophidser til krig og terror mod danskerne har fået lov til at blive stående, mens saglige og dansksindede indlæg rask væk sle tt es.

 243. Af Lonny Fischér Erhvervskorrespondent eeg.

  -

  Danskerne har betalt for Ghetto-lands-forrædderne ! –I flere aartiér ! —-Kære Henrik Day ´–Det er ikke til, AT : naa det hele ! –MEN, naar du faar læst den nye bog “TAVSHEDENS PRIS ” ! –Saa er vi sikre paa AT: Der bliver sat turbo paa AT: Faa smidt indholdet af de 42 islamiske réservater ! –Helt – helt UD af vores land !—Tavshed er som sagt ogsaa “jydernes motto ” ! –Derfor vil det blive med udsøgt fornøjelse AT: Vi i den næste régering faar sat fokus paa AT Efterkommerne af det indre-missionske –tavse overdrev ! Faktisk er over-répresenterede i det offentlige system ! –Derfor skér der ikke noget, naar “de pædofile ! – De konfliktsky -borgmestre -kommunal-bestyrelser incl. psykiatere, der vitterligt er dødsens-farlige ! Bliver dysset ned ret hurtigt—Vi nævner : Any Winther – der harhuseret i KL. – været borgmester m.m.–stadigvæk IKKE er vippet af pinden ! –Hvad er det for noget ?? –Vores Day skal nok faa sat debatten igang ! –Men først skal du bruge noget af week-enden paa bogen : Tavshedens pris !—On verra (vi faar se )—–P.s. Der behøver ikke at blive smidt penge ud paa : Valgplakater m.m.–Vi har bestemt os, hvem vi stemmer paa Nemlig DF/konservative—-Sagen er klar haaber AT De, der bliver valgt til DK´s største pol.parti ! Er indstillet paa AT Vi skal have smidt (især de gamle i Ghéttoérne hjem til Mellem-østen ! Og selvfølgelig stoppe fuldstændig : Alle overførsler fra Danmark ! –Med det vons !

 244. Af Niels Peter Lemche

  -

  til P Jen,

  Nå Støvring vil ikke engang medtage indlæg, der renser ham selv for anklager for plagiat.

  Men OK, disse blogs er blevet en skraldespand for jeg ved ikke hvad. Det er i hvert fald vanskeligt at se, hvad tante Berlinger vil med dem.

 245. Af Jens Hansen

  -

  Så læser man til sin ikke særlig store overraskelse, at Obamas og Danmarks strategi i Iraq og Syrien er ved at bryde sammen.
  Ædruelige kommentatorer i udenlandske aviser sammenligner nu situationen i Iraq med situationen, da USA stak halen imellem benene i Vietnam.
  Strategien om at bombe Iraq tilbage til stenalderen har fejlet.
  Måske er det ikke nemt at bombe et land tilbage til stenalderen med et par års mellemrum.
  Og hvad indebærer dette så for Danmark?
  Sikkert ikke så meget.
  Danmark er vant til at stikke halen imellem benene i muslimske lande.
  Men mon dog ikke at Lidegaard vil finde det passende at fastslå, at Danmark gjorde en forskel.
  Gad vide om ikke Iran og IS er i gang med at dele Iraq.

  Og til sidst nogle gode nyheder.
  Det viser sig, at Egtved pigen var indvandrer.

 246. Af Lonny Fischér Erhvervskorrespondent eeg.

  -

  p.s. Jeg synes faktisk, AT: Man kan forvente samme service i Skagen som i København ! –Nu er der jo byttet om i øjeblikket ! Saa det er “gammelKøbenhavneren ” ! Der er flyttet Skagen ! –Og alle jyderne er flyttet til Kbhvn.! –Da vi alle stadigvæk betaler samme skat, hvadenten vi bor i Skagen eller Kbhvn.–Saa kan man jo gøre det mere smart ! –Nemlig, AT de indflyttede til storbyérne skal betale dobbelt SKAT ! –Saa vil vi snart faa løst problemerne med “udkants-Danmark ! –Jyderne (kræmmere som de jo er ) Vil flytte tilbage igen ! –SMART ! –Men det har politikere aldrig været ! alors

 247. Af Bo Petersen

  -

  DR har længe været noget af en løgnefabrik og indvandringsindustriens forlængede arm, så det rager mig en fjer hvad DR påstår. Man skal ikke tro DR over en dørtærskel, for DR manipulerer uafbrudt. Og kvinden Rørby får tre millioner om året for at sidde øverst i dette latterlige foretagende hvor genudsendelser, mølædte kriminalserier og radikal propaganda sendes 22-23 timer i døgnet.

 248. Af Bo Petersen

  -

  Hvorfor kom min kommentar ikke på?

 249. Af I. Hansen

  -

  Det kunne måske klares enklere, hvis blot ledige skulle melde sig personligt 1 gang om ugen i jobcenter eller på socialkontoret og få et stempel.
  IT gør det som sædvanlig (i alle områder) ALT for enkelt at snyde.

  Vores IT-verden har i virkeligheden gjort ALT uhyre sårbart……………i alle sammenhænge – og det er ALT for let!!!!……….alt kan og bliver hacket…..der er INGEN sikkerhed i NOGEN sammenhænge – men IT-branchen lever FEDT!!!

 250. Af Jens Hansen

  -

  Af Erik Larsen – 20. maj 2015 17:48
  ““Landsforræder emner”: Tilfældig rangliste: Helle, Wammen, Corydon, Østergård (1), Johanne, Zenia, Saureen, Frank J., Vestager, Mette J., Sass->Larsen, Frank Aaen, Pia Dyhr, alle fra EL, alle fra SF,
  de fleste fra S,—- RADIKALE: alle!,”

  Day Poulsen.
  Hvordan har du det med, at Erik Larsen/Preben F Jensen igen og igen indsætter injurier på din blog?
  På et tidspunkt er der sikkert en som anmelder både ham og Berlingske.

 251. Af Søren Sørensen

  -

  Preben lille mus@

  Påpeger blot det åbenbarer og at du ikke forstår dette er noget jeg kan hjælpe dig med!

  Er skam æble etnisk dansk. Modsat dig som mest minder om noget katten har slæbt ind!

  Preben mus har fået endnu 7 indlæg igennem b censor mellem kl 12.13-3.38 i nat!

 252. Af Hans Hansen

  -

  Lars P

  “Jamen jeg ved heller ikke meget om satsernes regelsæt mv., men slog det op, og kunne se
  hvordan de gamle satser, (den højeste) tilbød 16.000 kroner, imens de nye, lev. 17.925 kr.”

  Det ser plausibelt ud. Det skyldes formentlig at ydelsen følger arbejdsmarkedets øvrige regler vedrørende løn og faste omkostninger.

 253. Af Hans Hansen

  -

  Det her handler jo om det er i orden at ISIS krigere overhovedet skal være her i landet. Om man fra politisk hold har forstået, og dermed taget hensyn til den faktuelle virkelighed. Kan man forvente at politikerne er i stand til at løse problemerne, eller om de efterhånden har bevist de ikke kan?

 254. Af Niels Peter Lemche

  -

  SS siger, at han er etnisk dansk. Og den vil han have os til at tro på! Bevis det!

 255. Af Erik Nielsen

  -

  Meget tyder på at SS er islamist. Men hvorfor giver avisen ham så meget plads, når preben jensen, erik Larsen og mange andres indlæg “forsvinder” igen og igen??

 256. Af Erik Nielsen

  -

  Meget tyder på at SS er islamist. Men hvorfor giver avisen ham så meget plads, når pre ben jen sen, erik Lar sen og mange andres indlæg “forsvinder” igen og igen??

 257. Af Jens Hansen

  -

  Af Erik Larsen – 20. maj 2015 17:48
  ““Landsforræder emner”: Tilfældig rangliste: Helle, Wammen, Corydon, Østergård (1), Johanne, Zenia, Saureen, Frank J., Vestager, Mette J., Sass->Larsen, Frank Aaen, Pia Dyhr, alle fra EL, alle fra SF,
  de fleste fra S,—- RADIKALE: alle!,”

  Day Poulsen.
  Hvordan har du det med, at Erik Larsen/Preben F Jensen og hvilke navne han nu skriver i, igen og igen indsætter injurier på din blog?
  På et tidspunkt er der sikkert en som anmelder både ham og Berlingske.

 258. Af Kim Olsen

  -

  Jens Hansen

  Vi er i over Irak med F-16 efter anmodning fra Iraks regering – sammen med en koalition bestående af næsten 20 andre lande. De eneste der bombes er Islamisk Stat. Det kan man så være harm over og beklage som du gør!

  Det er helt legitimt at have stor sympati for såvel Stalin som Islamisk Stat. Venstrefløjen har altid haft en svaghed for stærke mænd og brutale organisationer.

 259. Af Jens Hansen

  -

  Af Erik Larsen – 20. maj 2015 17:48
  ““Landsforræder emner”: Tilfældig rangliste: Helle, Wammen, Corydon, Østergård (1), Johanne, Zenia, Saureen, Frank J., Vestager, Mette J., Sass->Larsen, Frank Aaen, Pia Dyhr, alle fra EL, alle fra SF,
  de fleste fra S,—- RADIKALE: alle!,”

  Day Poulsen.
  Hvordan har du det med, at Erik Larsen/Preben F Jensen igen og igen indsætter injurier på din blog?
  På et tidspunkt er der sikkert en som anmelder både ham og Berlingske.
  For injurier.

 260. Af Jens Hansen

  -

  Af Erik Larsen – 20. maj 2015 17:48
  ““Landsforræder emner”: Tilfældig rangliste: Helle, Wammen, Corydon, Østergård (1), Johanne, Zenia, Saureen, Frank J., Vestager, Mette J., Sass->Larsen, Frank Aaen, Pia Dyhr, alle fra EL, alle fra SF,
  de fleste fra S,—- RADIKALE: alle!,”

  Day Poulsen.
  Hvordan har du det med, at Erik Larsen/Preben F Jensen igen og igen indsætter injurier på din blog?
  På et tidspunkt er der sikkert en som anmelder både ham og Berlingske.
  For injurier.
  Tænk dig lidt om.

 261. Af Søren Sørensen

  -

  Hvorfor i al verden skulle jeg bevise noget for emeritus i bibel vrøvl fra hjemmeværnet rigtig dansker Niels lemche om mig selv?

  Jeg er skam normal etnisk dansk med kommunefarvet hår. Niels lemche er derimod via sin fanatiske kristne baggrund og som troende langt mindre pæredansk en undertegnet. Vi er nemlig 90% i DK.

  Det danske militær og i dit tilfælde hjemmeværnet er uden tvivl fyldt til randen med kristenfundamentalister og krigsfanatikere Ala IS som dig!
  Derudover betegner jeg hverken hudfarve eller etnicitet som værende kriterier for en god samfundsborgere. Men jeg mener ingen religion og en flot rød farve er derimod en garanti!

  Preben bo sandheden er ilde hørt@

  Når men kun bruger sin ytringsfrihed til at ønske andres fratagelse er men så for ytringsfrihed?
  Nej lille mus. Du er en fascistisk djævle af værste skuffe.

 262. Af LONNY Fischér Erhvervskorrespondent eeg.

  -

  Venner ! –Hold jer nu til emnet ! Danmark betaler løn til landsforræddere ! — Sært, at der slet ikke er nogen, der interesserer sig for AT : –Der er skrevet en ny bog om : Landsforrædderne, der sidder i Danmarks 42 Ghettoér ! –Som vitterligt har manipulléret det danske bistands-system saa “genialt ” ! AT : bedste-forældre-muslimerne –styrer med utrolig snedighed, hvordan de kan modtage “førtids-pension ” ! Ved, AT : Undgaa, at blive udd.- komme i arbejde – sende deres børn til genop-dragelse (fordi de bliver for danske ) manipullére pigebørnene med tæsk – og trusler ! Saa de ihvertfald bliver lands-forræddere af det danske samfund ! –Uden, at nogen har réageret ! Og da slet ikke de sociallistiske borgmestre !—Derfor er det nødvendigt, at interessére sig for den nye bog, der er skrevet af en muslimsk tolk ! –Bogen hedder : Tavshedens pris !—Den udstiller baade korrup-tionen i det mørke missionske Jylland – og, hvad der virkelig foregaar i alle de islamiske réservater i lille Danmark ! Tavshed er den værste “pestillens ” ! —Og den er der masser af i Danmark ! –Ret blikket mod “regerings-apparatet ” –Der er saa uhyggelig korrupt –at man daarligt kan tro, at det foregaar ! —Men det gør det !

 263. Af p jensen

  -

  Hvorfor klager e rik lar sen, bo peter sen og flere andre over at deres indlæg udelukkes? Er det “tilfældigt” at SS kan overplastre mange blogs med sine sære påstande. Hvorfor vil regeringen nu skaffe jobs til asylanter på bekostning af de ledige danskere? Hvorfor gør R og S intet for at stoppe udbredelsen af de dødsensfarlige multi-resistente MRSA bakterier, den voksende kriminalitet og den stigende hjemløshed?

 264. Af Lars Petersen

  -

  @ Hans Hansen.

  “Førtidspensions-forhøjelsen skyldes formentlig arbejdsmarkedets øvrige regler” (red.)

  Hmm, nu mener jeg passiv-ydelserne er skruet sådan sammen, at de ikke længere følger
  arbejdsmarkedets lønstigninger længere, men maksimalt inflationen.. problemet er blot,
  at afstanden imellem 16.000 kr. og ny sats af 17.925 kr., passere 12% = altså lysår mere..

  Men igen er problemet, at disse udvidede førtids-bistandsklienter har en så svinsk størrelse,
  at foreningerne dyrker genvalgs-spekulation på lortet, hvorfor man satte grænsen på 40 år,
  (hvilket tæller de fleste førtids-bistandsklienter), ligesom den tidl regering lod dem arbejde
  og tjene ekstra penge ved siden af; hvorpå de kunne oprette deres egne virksomheder mv

  Al sammen fordi deres system-købte journalister konstant/konsekvent, køre mikrofonen
  imellem dem selv og foreningsmedlemmerne, hvorpå befolkningen ikke kan komme til at
  konfrontere X allerede i optrækket, samt få slukket det utallige af øvrige demoraliserende.

  Så også til dig.. i kan brokke jer i alle retninger, (hvilket i da også gør), og lige lidt hjælper det
  al sammen, før i forstår, at “medierne skal demokratiseres”, så det er jeres stemmes styrke
  som sætter dagsordenerne, varigheden, konfrontationens art og vedhold, og ikke en ikke
  system-overstimuleret redaktions folk, som indlysende er røv bange for at få nye ordnede
  forhold, da det indlysende er ensbetydende med, at at nævnte system-stimulation stopper.

  SÅ LÆNGE I IKKE MESTRE DENNE SIMPLE LOGIK, KAN I SKRIGE UDSIGTLØST VIDERE FOR INTET

 265. Af Niels Peter Lemche

  -

  Tja,, SS, nu glemte du igen at få revideret dit danske. Dit sidste indlæg er sprogligt så ubehjælpsomt, at det bare bekræfter, at du har dine rødder andetsteds.

  Du er forlængst nået forbi det punkt (hvis du nogensinde har været der), hvor du kan diskutere. I stedet brøler du ud i luften med dine primatshyl.

  “Comic Ali!!

 266. Af p jensen

  -

  Redigeringen af diverse blogs er ubegribelig. Indvandreren SS får lov til at ophidse til terror og guerillakrig mod danskerne, med vanvittige og falske beskyldninger om massemord på en million civile. Hans indlæg favoriseres rundt om på forskellige blogs, men der lystigt spærres eller slettes når det gælder borgerlige og dansksindede indlæg. Jo ringere kvalitet et indlæg har, desto større er chancen for at det accepteres af avisen.

 267. Af p f jensen

  -

  Meget tyder på at hr. SS ind i mellem får assistance af en kollega der er bedre til dansk. Men hvorfor tillader avisen IS propaganda, når den ikke tillader saglig og sandfærdig oplysning om tilstandene i familiebureaukratiet, sundhedsvæsnet, retssystemet og erhvervslivet mv.? Danmark, Sverige, England og resten af Europa er i en dyb og farlig krise, men det c en su re res.

 268. Af p jen

  -

  Danskerne går glip af en masse nyttige og vigtige oplysninger, fordi der redigeres forrykt. Så vi opgiver nok snart tante B. og går over til bøger, diverse netaviser samt jalving/uhrskov.

 269. Af p je

  -

  Når SS får lov til løgnagtigt at beskylde danskerne for mord på en million civile, er vi da langt ude i vanvittig redigering, når den slags nonsens-vrøvl bliver stående, mens saglige indlæg om politiske og bureaukratiske overgreb på borgerne/danskerne sle tt es.

 270. Af Jens Hansen

  -

  Af Kim Olsen – 21. maj 2015 17:49
  “Jens Hansen
  Det er helt legitimt at have stor sympati for såvel Stalin som Islamisk Stat. Venstrefløjen har altid haft en svaghed for stærke mænd og brutale organisationer.”

  Det er også helt legitimt, at have sympati for hitler. Som højreekstremister som KO jo har.
  Typer som KO har ingen argumenter.
  Derfor må de trække Stalin kortet.

 271. Af Kim Olsen

  -

  Jens Hansen

  Jeg prøvede i mit seneste indlæg at bibringe dig faktuel viden om hvad der foregår i Irak..

  Hvorfor forholder du dig ikke til det?

 272. Af Jens Hansen

  -

  Af Kim Olsen – 22. maj 2015 10:12
  “Jens Hansen
  Hvorfor forholder du dig ikke til det?”

  Det eneste som undertegnede forholder sig til, hvad angår denne Kim Olsen.
  Det er, at han trækker stalinkortet når han ingen argumenter har, han tilsviner kvinder, han skriver indlæg i andres navne og han forsvarer trusler imod andre kommentatorer.
  Undertegnede henvender sig aldrig til denne person, før han starter sine tilsvinelser.
  Og hans sygelige interesse for Søren Sørensen og undertegnede er uønsket.

 273. Af Kim Olsen

  -

  Hansen

  Så du har egentlig ikke noget at byde på!

 274. Af Niels Peter Lemche

  -

  Til Kim Olsen,

  Måske skulle vi lave en lille ‘gruppe’ af de få, der her kan forstå, hvordan man diskuterer og så simpelthen ignorere pjattehovederne. Der er ingen udsigt til, at vi bliver enige om andet end, at der til en ordentlig debat kræves argumenter.

  Ved at ’sulte’ folk som Hansen og Sørensen, kvæler man på sigt deres lyst til at optræde her. Bare ignorer dem og gå aldrig ind i en nærkamp på deres betingelser.

  Hvordan tror du, at Comic Alis reaktion vil være på det her?

 275. Af Niels Peter Lemche

  -

  og så gik mit forslag til Kim Olsen i filtret …

 276. Af Niels Peter Lemche

  -

  nemlig at ignorere pjattehovederne som Jens Hansen (med eller uden bondegård) og Comic Ali, for at lukke munden på dem

 277. Af Kim Olsen

  -

  Hansen

  Så lad os da lige tage en status:

  1. Du påstår frejdigt, at Danmark deltager i at bombe Irak tilbage til stenalderen.

  2. Jeg svarer, at vi bomber ISIL efter anmodning fra den valgte irakiske regering som en del af en koalition, og beder dig forholde dig til det.

  3. Du svarer at jeg sviner kvinder til i mine indlæg (blandt mange andre paranoide ting, som jeg ikke skal komme ind på her).

  Er du bare en provokatør, eller kan du virkelig stå inde for dine tåbeligheder?

 278. Af Jens Hansen

  -

  Af Kim Olsen – 22. maj 2015 12:50

  Undertegnede har givet Kim Olsen fem gode grunde til, at jeg ikke vil røre ham med en ildtang.
  Kim Olsen er, og det siger ikke så lidt, nok den mest ubehagelige person som deltager i debatterne.

 279. Af Niels Peter Lemche

  -

  Vi prøver igen:

  Kim Olsen,

  lad være med at skændes med Comic Ali og Jens Hansen uden bondegården. De er trolle, der lever af, at du føder dem med mails.

 280. Af Niels Peter Lemche

  -

  og endnu engang

 281. Af Niels Peter Lemche

  -

  og sådan kan det jo fortsætte, indtil fornuftige folk opgiver at skrive noget her

 282. Af Søren Sørensen

  -

  Niels lemche

  Din diskreditering af mig for ikke at være dansk viser blot at du er en gemen fascist og racist af værste skuffe. Udover at jeg er mere dansk en lemche nogensinde bliver.

  Min “slægtsgård” kan føres tilbage til charlemagne i 700 tallet og mange kongehuse inklusiv det danske..og din tyske (hvem er forundret?) sagde du fra 1770 kun?Jeg tror du mener 1945 ikke?

  Ikke at noget af det interessere mig udover de forskellige historier. Men kan kun være stolt over at være et godt menneske alt dit ævl om navne og dansk etnicitet er rascistisk bræk blot. Prøv med argumenter uden fascisme en dag? Du vil få nye venner verden over og udvide din horisont.

  Vi er skam alle i familie også med Jesus og Muhammad. Jeg bærer som vi taler “atomer eller hvad de er” af Jesus i kroppen. Du må lære lidt mere videnskab således din snak ikke falder på racisme når du er uenig med folk.

  Det ser ikke venligt k ud men grimt fascistisk.

  Jeg mener ikke du kan tiltros våben af dads army da du som en is kriger er alt for religiøst fanatisk.

 283. Af Kim Olsen

  -

  sørensen

  Du er ikke idiot, men dine indlæg er idiotiske!

  Jesus havde ikke nogle specifikke Jesus-atomer. Uvidenheden stråler ud af alt hvad du skriver.

 284. Af Niels Peter Lemche

  -

  og så en gang til

  Kim Olsen.

  lad være med at fodre troldene, Comic Ali og Jens Hansen. De ‘dør’, hvis de ikke får mad.

 285. Af Danmark betaler løn til landsforrædere | Danmark

  -

  […] Læs mere: Danmark betaler løn til landsforræddere | Day’s univers […]

 286. Af Kim Olsen

  -

  Niels Peter Lemche

  Ja, du har ret. Jeg tror hver gang, at man kan få en faktabaseret diskussion med de to – og bliver skuffet hver gang.

 287. Af Jens Hansen

  -

  Af Kim Olsen – 22. maj 2015 23:34
  “Ja, du har ret. Jeg tror hver gang, at man kan få en faktabaseret diskussion med de to – og bliver skuffet hver gang”

  Nå.
  Lille ynkelige Kim tror han kan få en faktabaseret diskussion, når han trækker trækker stalinkortet og sviner andre til.

 288. Af Jn Nielsen

  -

  Man får ikke fakta-baseret diskussion under overskriften “…. Landsforrædder”. At tro det er naivt.

  Al den stund at der er gengangere, der hver gang de får lejlighed til det rask væk karakteriserer ca. halvdelen af befolkningen som landsforræddere. Det er stort set bare det samme som at sige “du er dum”. Mere ligger der ikke (længere) i det. Men der er mere schwung over “landsforræder” og derfor er det så utroligt dejligt at fyre af.

  Der er i hvert fald nogen der aldrig bliver trætte af det.

  Og eftersom det er ca. halvdelen af befolkningen der må stå for skud, kan man ligesågodt slå plat og krone. Skal man skyde eller skydes på. Så det gør jeg …. … … Det blev plat. Derfor lyder underskriften:

  J. Nielsen, landsforræder.

 289. Af Erik Larsen

  -

  Ja, som andre har bemærket – er Soren sorensens danske pludselig ikke fyldt med stavefejl, formuleringsfejl og meget andet. Der må være andre på plejehjemmet eller i socialistkredsen der hjælper ham en anelse?! Okay, meningerne er de samme , men pludselig kan flere tyde hans danske.
  He, he, he! Morsomt ikke?

 290. Af Søren Sørensen

  -

  Selv en ko på en dansk mark har dele af Jesus og Muhammad i sig!

  “He, he”
  EL

  Ser ansigtet der følger ordne og el tydligt! Og det er meget grimt!

Kommentarer er lukket.