Hvem er nu stuerene?

Af Henrik Day Poulsen 220

Poul Nyrup Rasmussen afsagde dommen over Dansk Folkeparti (DF) for snart mange år siden. I bliver aldrig stuerene. Efter valget i år må man sige, at Poul Nyrup har smidt en boomerang, som han har fået tilbage lige midt i fjæset. Poul Nyrup tog fejl.

DF er det største borgerlige parti. Jeg stemte ikke på dem, men Danmark må acceptere, at der blandt danskerne eksisterer et meget stort mindretal, som stemmer på DF. Så al diskussion om stuerenhed må ophøre. Poul Nyrup har ironisk nok selv sat sig i det ikke stuerene hjørne og er helt ude af trit med virkeligheden.

En, der er helt stueren, er Helle Thorning Schmidt. Hun trak sig efter faktisk at have gjort det godt. Vælgerne belønnede hende med en fremgang. Problemet var SF og De Radikale. De fik et katastrofevalg og kan nu rubriceres over ikke stuerene partier, hvis man skal følge Poul Nyrups nedladende terminologi. Jeg vil rose Helle Thorning for at have passet godt på Danmark. Hun har blot valgt de forkerte samarbejdspartnere. Min far sagde altid: ”sig mig hvem du omgås og jeg skal sige hvem du er”. Og Helle har valgt helt forkert ved at danse med Morten Østergaard og Pia Olsen Dyhr. Og med Johanne Schmidt Nielsen, som et urealistisk semi-kommunistisk wild card.

Vi får en blå regering. Og Lars Løkke sagde i sin tale efter valgsejren, at integration er et meget vigtigt emne. Og det har danskerne nu tilkendegivet, at de også mener. Så derfor må den næste formand for Socialdemokratiet erkende, at vælgerne ønsker en blå politik. Og at DF er det største borgerlige parti. Man kan forsøge at ignorere DF. Men det er en politisk dumt.

Jeg vil savne Helle Thorning, selv om jeg er glad for at Lars Løkke nu bliver statsminister. Lad blå bloks sejr blive et wake up call for den kommende leder af Socialdemokratiet. I kan vælge at drømme urealistiske drømme med Uffe Elbæk og Morten Østergaard. Eller I kan vælge at melde jer ind i den virkelige verden. Derfor har I fået et flot valg. For vælgerne kan lide Helle Thorning. Men de kan ikke lide Helles venner. De er utroværdige, drømmende og naive.

Lad den næste leder af Socialdemokratiet blive realistisk og blive en konstruktiv samarbejdspartner med blå blok. Sæt Morten Østergaard, Uffe Elbæk og Pia Olsen Dyhr ud på et sidespor og skab resultater for Danmark. Også sammen med DF. I kan ikke ignorere, at så mange danskere har valgt Kristian Thulesen Dahl og co. Gør I det, er I lige så naive og forstokkede som de partier, som I valgte at samarbejde med og som kostede jer magten.

Tillykke både til Kristian og Lars. Men også til Helle. Du er en fantastisk kvinde!

220 kommentarer RSS

 1. Af Kristian Andersen

  -

  De er stadig 100% racister. Forskellen er, at det er der også mange hjernedøde jyder der nu er ! Specielt fra Sønderhylland. Det parti og deres vælgere bliver aldrig stuerene!

 2. Af Kim Olsen

  -

  Men generaliserende injurier er åbenbart stuerent. Valget viste, at mange vælgere er trætte af Zenia Stampe-typerne fra frelsthedens og selvfedmens højborg – De Radikale.

 3. Af preben f jensen

  -

  Det var en meget smal sejr til de blå. Men dog en sejr. Og mon ikke det var selvopholdelsesdriften der fik mange danskere til at stemme på DF. Var det røde skørteregimente fortsat, havde Danmarks skæbne været beseglet. Landet er på afgrundens rand, selvom mange danskere ikke forstår det. Men masseindvandringen koster nu mindst 120 MILLIARDER om året, og kriminaliteten og løndumpingen er ved at komme ud af kontrol. Og det er det samme med visse nye sygdomme og bakteriearter. Endvidere ligner velfærdsstaten snart en nedlagt by i provinsen eller det skæve tårn i Pisa.
  Der er ingen mangel på politisk pral og selvros, men skjules kan det ikke at samfundet er røget langt ned ad mange internationale ranglister. Nu må vi håbe at EUs indflydelse svækkes, plus at der kommer noget grænsekontrol ved landegrænserne, og at indstrømningen af folk fra Afrika og Mellemøsten mv. mindskes. For ellers er det ragnarok der venter forude. Blot se hvad der foregår af INDBRUD, VOLD, HJEMMERØVERIER, MORD, TERROR, OPTØJER, VOLDTÆGTER og PÅSATTE BRANDE i Sverige, Frankrig, England, Italien og Grækenland. Hvortil kommer mange arter af bureaukratiske overgreb, velfærdsbortfald og social elendighed mv.

 4. Af Ole Vinther

  -

  Først tak til Henrik Day Poulsen for det fine indlæg, og så til Kristian Andersen:
  Du kan selv være en racist og den værste af slagsen. Du udviser racisme mod det folk du kommer af. Du skulle rent ud skamme dig.
  Jeg har skrevet det før i dette forum, for længe siden ganske vist, men jeg skriver det gerne igen: “Hvis det at være stueren, er at udvise samme foragt som Poul Nyrup Rasmussen udviste i sin tid overfor bla. DF og mange andre alm. danske borgere, ja så vil jeg hellere have kattepis på mit gulvtæppe!”. Han udgød sin grimme galde mod sit eget folk, blot for at være sikker på at få et fedt ben at gnave på nede i EU. Jeg siger bare det er godt vi er sluppet for ham.
  Så har jeg godtnok noget mere respekt for Helle Thorning, selv om hun valgte de forkerte “legekammerater” i folketinget.
  Nu håber jeg at de nye borgelige kan finde sammen i et konstruktivt og lykkebringende samarbejde til gavn for det danske folk. Det er jo det de er valgt ind for.

 5. Af p jensen

  -

  Kommentar blev arresteret af fjollefiltret

 6. Af lars sørensen

  -

  I mine øjn bliver du aldrig stueren Henrik , og det skyldtes din mammon fikseret tilgang til alt , samt dit sparkende ned af , mens du klynker mig mig mig .
  sagt på en anden måde du er indbegrebet af en udansk Jammerdal .
  ps Henrik det rager mig en pap and hvem du stemte på , du er og bliver en racist for mig .
  Men ved du er mere glad for penge end du er mørkeræd . så dit kryds siger sig selv.

 7. Af Karl Nielsen

  -

  Skøøøøøøønt at slippe for nødløgneren, hykleren, fuskeren/sjuskeren og skatteålen Helle-lystløgner – TILLYKKE Danmark 🙂

 8. Af Karl Nielsen

  -

  Spændende at se om en af landsbytosserne lader sig friste af the dark-side de kommende dage 😉

 9. Af Karl Nielsen

  -

  Nu bliver det så mega-hykleren Mette Frederiksen (I ved hende der mener, at det kun er hendes børn, der må gå i privatskole – alle andre børn skal gå i folkeskolen) der skal stå i spidsen for den selv-bedrageriske opposition.

  Lad den blå regerings første handling være at undersøge rigtigheden af følgende udsagn fra hykler-Mette efter terror angrebet:

  “Det billede, der blev bibragt i regeringen og i offentligheden var, at der var bevogtning med det samme ved synagogen. Det har vist sig ikke at være rigtigt”

  Er Mette også en nødløgner?

 10. Af Benny Nielsen

  -

  En dejlig dag for det danske demokrati !

  Den gik ikke for den største “platugle” ,fru Helle Thorning, vi har set i dansk politik siden 2. verdenskrig.

  fru Thorning’s stunt i sidste øjeblik som en anden B- skuespiller i en Soup Opera var lige et nummer for smart.

  Danskerne smed ” De Radigale” og SF på porten og tak for det !

  Når stormen har lagt sig må Sosserne tænke godt og grundigt over om det betalte sig at føre den værste tilsvinings kampagne vi nogensinde har set mod en politisk modstander ?

  Ganske vist hentede de en beskeden fremgang og nåede det næstbedste resultat i mere end 100 år, men rækker det ind i fremtiden ???

  De IKKE stuerene er blevet stuerene, og de “stuerene” Radigale og SF’ere har fået et slag med køllen af vælgerne.

  SÅDAN ER DET JO !

 11. Af K. Jensen

  -

  Undskyld HDP, hvem skulle Helle Thorning ellers have valgt at samarbejde med, der er blå blok og rød blok, det gi’r sig selv.
  Lærte din far dig ikke også, at du skulle tale og opfører dig ordentligt.

 12. Af Jens Hansen

  -

  Henrik.
  Du har om sædvanligt ikke fattet en brik af det hele.
  Om et parti er stuerent har intet med størrelsen at gøre.

  DF er fortsat ikke stuerent.

 13. Af Torben Siersbæk

  -

  Man kan godt diskutere visdommen i Poul Nyrup Rasmussens karakteristik af Dansk Folkeparti. Men det lader til at vælgerne STADIG er enige med ham.
  Hvis vælgerne mente at DF ER stuerene, ville partiet ikke – stadig – være undervurderet i meningsmålingerne.
  For mig er det ligegyldigt, hvem, der fremfører de synspunkter, der provokerende PNR til den kendte karakteristik. Jeg synes stadig at de ikke er stuerene.
  Det er bare fuldstændig ligegyldigt, for folketinget er sammensat sådan at synspunkterne har en stor udbredelse. Hvis man lytter efter kan man også let finde dem ude i virkeligheden – og så skal de vel også kunne høres i folkets repræsentation?

 14. Af Carl-Erik Pedersens

  -

  Takket være DF. vandt blå blok valget!
  Men blå blok har et endnu større potentiale, og det er de ca. 300.000 Danske statsborgere der ikke har bopæl i Danmark, og derfor ikke har stemmeret ved folketingsvalg!
  Det er derfor en nødvendighed, at der sker en grundlovs ændring, så disse Danske statsborgere får deres retmæssige demokratiske rettigheder tilbage!
  Som situationen er nu er det et demokratisk underskud, at disse borgere er frataget deres rettigheder!
  M.v.h.

 15. Af Rune G

  -

  Det ville være rart hvis Socialdemokraterne ville begynde at fastlægge en kurs og stå ved den.
  Hvis nu de fik en troværdig linie ville de måske stå uden for indflydelse de næste 4 år – men i det mindste ville vælgerne vide hvad de stemmer på, hvis de sætter deres kryds ud for Socialdemokraterne.
  Fatter ikke at de er landets største parti når deres politik mest af alt har mindet om bordtennis.

 16. Af Frank A

  -

  Fat det nu HDP.

  Stueren eller ej, kan da aldrig bero på stemmetal.

  For ellers var Hitler jo stueren i 33, efter et nogenlunde pænt valg.

 17. Af Frank A

  -

  @ ko

  R fik løn som fortjent. Det samme med K. Venstre lige så.

  Jeg er dog glad for jeg ikke er Løkke i den kommende tid. Det bliver en taberregering på lange stræk. Nu får vi Løftebrud 2.0 – The final edition

 18. Af Frank A

  -

  Et må man sige:

  Løkke tabte nøglerne tilbage til statsministeriet.

 19. Af Benjamin Svendsen

  -

  Vælgerne ser frem til den af Lars Løkkes lovede ekstraordinære folketingssamling for at virkeliggøre opbremsningen af den islamiske masseindvandring.

  Hvis DF og Venstre ikke kan levere varen her falder folkets hammer omgående.

  Hellere et dansk stueurent Danmark end et udansk stuerent islamisk Danmark.

 20. Af Niels Peter Lemche

  -

  FRank A har ret og HDP naturligvis uret.

  Men det er ikke stemmerne, der siger, om et parti er stuerent eller ej. Det er holdningerne bag stemmerne. I Tyskland blev Adolfs parti ’stuerent’, fordi holdningerne ændrede sig. Det var der mange tyskere, der forsøgte at løbe fra efter krigen; men det var faktisk et faktum. Når Nyrop i sin tid sagde, at DF ikke er stuerent, dømte han med det samme dets vælgere ude som stuerene. Det var ikke bare dumt, det var direkte udemokratisk.

  Det som DF stod for i 1999 var ikke accepteret af ret mange mennesker. I dag er det en meget stor del af befolkningen, der åbenbart deler deres meninger. I demokratiets navn må man acceptere det.

  Alt andet er præget af en ‘vi alene vide’ mentalitet, og se, det er ikke stuerent!

 21. Af Erik Larsen

  -

  HURRA, HURRA HURRA! TILLYKKE TIL ALLE DE FORNUFTIGE DANSKERE!
  Jeg sagde det hele tiden – “meningsmålinger” er TOTALT UBRUGELIGE!
  Dejlig, aften og det bliver en dejlig sommer!

 22. Af Erik Nielsen

  -

  Du er en hykler HDP ! Nu hedder det sig at du vil savne HTS det er til at få kvalme over, når man tænker på alt det negative om hende , du har været med til at sprede her på din blog. Men vennerne i DF er blevet det største borgerlige parti , det forpligter og de må derfor påtage sig det ansvar at indtræde i en regering,det vil være en hån mod demokratiet at krybe udenom.

 23. Af Jørgen F.

  -

  …spørgsmålet, som trænger sig på – her dagen derpå – er om PET blev sendt ind af departementchefen for at hente Helle kl. 01.00 – eller om hun selv ringede??

  Jeg tror det første…

 24. Af Kent Andersen

  -

  “Jeg stemte ikke på dem, men Danmark må acceptere, at der blandt danskerne eksisterer et meget stort mindretal, som stemmer på DF.”

  Jeg ved ikke hvad du præcis mener med dette. Hvad betyder ordet “Danmark” i denne sætning? At politikerne skal acceptere det? At hver enkelte dansker skal acceptere det? Hvem skal acceptere det? Eller er det systemet “Danmark” der skal acceptere det? Demokratiets love siger jo allerede, at det skal accepteres, så hvad er det du mener?

  Jeg har boet i udlandet i 8 år – så nærmest pr. definition stemte jeg ikke på dette bonde-røvske parti. (Årsagen til jeg bruger dette ord er IKKE, at folk der stemmer på DF bor på landet. Det er selve denne “Danmark-er-en-planet” attitude som DF giver udtryk for, som jeg prøver at beskrive, og den finder man BESTEMT også i byerne).

  Valget bekræfter vidst bare det jeg har følt lige siden jeg kom hjem: At danskerne ikke er så homogene som de selv elsker at gå rundt og sige. At ordene “os danskere” som DF’ere bruger i hver anden sætning ikke giver nogen mening – eftersom det betyder noget forskelligt afhængigt af hvem du spørger.

  Så hårdt men sandt bekræfter valgresultatet mig i, at der er en stor del af de folk der bor i Danmark, som jeg INTET tilfælles har med, som jeg undgår, og som jeg aldrig har lyst til på nogetsomhelst tidspunkt at have nogetsomhelst socialt med at gøre.

  Og ved i hvad? Det er helt naturligt!!! Det er ren utopi at gå og drømme om (DF), at Danmark er et land, hvor der bor 5-6 millioner mennesker, der er kloner af hinanden, som alle har noget tilfælles, og som er een stor familie. Folk er forskellige!

 25. Af Janus M

  -

  Hej Henrik.

  Tillykke med sejren.

  Endnu en gang skriver du som du har forstand til, og det er ikke meget. Hvis man ser på mandaterne, så fik den røde omfordelingspolitik 105 mandater (S,EL, SF, DF). Medmindre man synes udlændingepolitikken er det der får verden til at dreje rundt, var det et rungende nej til blå bloks økonomiske retning. Problemet er at en del vælgere, med dig som en fantastisk eksponent, netop har den holdning. Man kan så håbe på at en del af DF´s vælgere tænker at Thuesen Dahl vil holde Løkke, Samuelsen og Pape på rette spor. Men hvad er din undskyldning? Du går jo netop ind for en liberal økonomisk politik, en politik du formentlig ikke får med et så stort DF. Du er så bange for indvandrere og mennesker der risikerer livet på middelhavet, på flugt fra død og ødelæggelse med små børn under armen, at det fjerner en hver fornuftig analyse af dansk politik. Du er veluddannet, men dannet er du ikke.
  Vh.

 26. Af p jensen

  -

  Kommentar sendt ind klokken i nat kl. 3 ca., er stadig ikke på. Den var kortere end den her ovenfor kl. 9.59. Det siger nok noget om hvor lidt yt ring s fr i h ed vi efterhånden har i Danmark. Overalt er der c en su r og for ti else mv. Og da sejren var så lille og så mudret, ender det måske alligevel med svenske tilstande også her.

 27. Af Steen Frederiksen

  -

  DF er lige så stuerene som Front National, UKIP, Fredrik Åkesson, Geert Wilders og andre. Man kan mene at blå blok vandt, men det er jo et definitionsspørgsmål. Venstre og Konservative mister tilsammen 15 mandater. De to partier folk forbinder med blå politik. LA – tja interessant, vi må se. DF? Deres eneste blå træk synes at være nationalistisk idealiseret fremmedfjendskhed. Eller måske rettere fremmedfrygt. Resten stritter jo i alle retninger, og de er bestemt ikke liberale. Mikromanagement af hvad folk skal mene, hvordan de skal opføre sig, gå klædt, tale og hvad de skal se på TV er det nye blå.
  Danskerne har stemt, og nu må vi tage konsekvensen. For mig betyder det blandt andet at gå med bøjet hoved når jeg befinder mig blandt internationale kolleger i udlandet. De fatter det ikke. Vi får svært ved at lokke ret mange af dem her til landet.

 28. Af preben f jensen

  -

  Nå, fire-fem linjer ad gangen tillader det antidemokratiskefilter tilsyneladende i øjeblikket. Vil så lige skrive at kommentaren af ja nus kl. 10.21 er en typisk bøvet reaktion for en fra indvandringsindustrien, rød front eller det korrupte/radigale overdrev.
  Og ja nus er så ignorant/underfrankeret, at han ikke fatter at masseindvandringen udgør en dødsensfarlig trussel mod Danmark og Europa.

 29. Af Jonas Holt

  -

  OG DET VAR DANMARK, OG DET VAR DANMARK. . . . . TILLYKKE DANMARK ! ! ! !

  Det var lige på et hængende hår – to mandater fra Grønland og to fra Færørende kunne IKKE redde de Radigale. .. .. . ups! S/Helle. ( tænk at de kan afgøre VORES politik her i landet UDEN at bidrage med NOGET SOM HELST ! VI betaler miliarder i bloktilskud til dem, år efter år. . )

  Jeg fik job LIGE på den anden side af den danske grænse i et år – MEN JEG MÅTTE IKKE STEMME I DANMARK ! ! ! ! Folk fra mellemøsten og Afrika, der er blevet Danske statsborgere, SELVOM AT DE VEDKENDER SIG SAHIA, må GERNE stemme i Danmark ! ! ! ! !

  Hvis vi ikke havde denne urimelige røde skævvridning, ville det være noget mere indlysende, at de fleste danskere er BLÅ ! ! ! ! !

  Kristian Andersen mener at sønderjyderne er hjernedøde og racister, fordi hver 3. stemmer DF ( Er K.A. stueren? )

  Kristian Andersen – hvis du kom ud af din Radikale bobbel, ville du se at det er frusterende at bo SÅ tæt ved grænsen. Polakkerne skal bare køre ind i landet og starte deres tyvetogter og når varevognen er fyldt med koster, fræse over den åbne grænse og er hjemme igen til morgenmaden – med bilen fyldt med dejlige gratis varer fra sønderjylland ! ! !

  I de få måneder vi nåede at have grænsekontrol før Gucci og Vestager fjernede den igen – var sønderjylland som forandret: Igen kunne man lade sin dør være ulåst, og cyklerne stående på gaden. MEN med et trylleslag, var lovløsheden indført IGEN da grænsekontrollen var væk ! ! ! ! !

  HVAD har det med hjernedødhed og racisme at gøre ? ? ? ? ? ? ?

  Jeg tror bare det hedder “sund fornuft”

  FÅ NU indført at de 300.000 danskere der bor i udlandet for at dygtiggøre sig, skal kunne stemme. Når man har boet i udlandet, ser man lidt på DK med andre øjne – og har mere forståelse for at vi er nød til at værne om sådan et lille land.

  Hvorfor sammenligne os med Sverige, der har 6000 voldtægter og 400 skolebrænde og 1000vis af påsatte brande om året – NÅR VI ISTEDET kunne sammenligne os med Schweiz, der f.eks. har LAVERE KRIMINALITET – samt et LUKSUS sygehusvæsen og sundhedssystem – TIL DE SAMME PENGE SOM VI BRUGER PÅ VORES SLØVE VÆSEN ? ! ?!

  HVIS vi toptuner vores offentlige sektor, ville vi få MERE velfærd for FÆRRE penge ! ! ! ! !

 30. Af T. Sørensen

  -

  Nu er det igen dejligt at være dansker. Tillykke til Christian Thulesen Dahl og held og lykke til Lars Løkke. Måtte vi igen få sparket noget realisme ind i politik. Mit råd må være, ignorer journalistisk venstreparti, lyt ikke til de falske profeter der prædiker klima. Brug den sunde fornuft. Vi har alt for længe skullet høre på fatamorganaer.

 31. Af Kent Andersen

  -

  Janus M : Helt enig: “Rød blok” tabte, DF’s udlændingepolitik vandt, men den socialistiske/socialdemokratiske økonomiske politik vandt endnu en gang. Så hvis man som “blå” synes borgerlig-liberal økonomisk politik er den aller-aller mest essentielle komponent i “blå politik” (som undertegnede), så var dette valg et KÆMPE nederlag.

 32. Af p jensen

  -

  Nå, så er der en som er meget enig med ja nus, nemlig ste en fred e rik s en kl. 10.35, der vil gå med bøjet hoved fremover. Formodentlig et bøjet rødt betonhoved.

 33. Af Claus T.

  -

  @HDP:
  Frank A besvarer dit spørgsmål helt præcist:
  Det er ikke stemmetal, men holdninger, der afgør, om man er stueren.

  @T. Sørensen:
  Klima: Jeg vil mene, at man har et problem, hvis man som dig er overhalet venstre om af paven!

 34. Af Henrik Knage

  -

  De Radikale har startet en ny omgang “Så det synger” af stuerene “Kindheste”. Det har de sq godt af…

 35. Af Janus M

  -

  Hej Preben.

  Tak for at du underbyggede mit indlæg på så glimrende vis. I øvrigt tror jeg din mellemrumstast på tastaturet er gået i stykker.

  Hej Kent.
  Tak for svaret. Uanset om man er socialist eller liberalist, er det foruroligende at en hver konstruktiv realpolitisk diskussion mellem blokkene bliver ligegyldig, fordi det alligevel er udlændingepolitikken der afgør valgene. Synes det er en trist udvikling, da der er vigtigere ting end det i det store billede.

  Vh.
  Janus

 36. Af thomas andersen

  -

  Stakkels HDPs far, der nu trækkes ind i rablerierne.

 37. Af Finn Bjerrehave

  -

  DF er hverken stuerent eller et parti, men en interesseorg. nemlig kun indflydelse ikke ansvar.
  Så latterlidt optræder det største ikke parti i blå blok, og arme Lars Løkke.
  Blå blok i politisk benlås, og nøglerne er borte.Finn Vig

 38. Af Elise Johansen

  -

  Fald nu lige lidt ned, Henrik Day Poulsen. Så “fantastisk en kvinde” var Helle Thorning nu ikke. Snarere tværtimod! Og at påstå, at “vælgerne kunne lide hende”, er nok en stor stramning. Vist fik Socialdemokraterne en mindre fremgang, og det kan der være mange grunde til, men de ligger stadig langt under fordums enorme vælgertilslutning. Det kan der sikkert også være flere grunde til. Nej, hun vil hurtigt blive glemt, og der er næppe ret mange, der “kommer til at savne hende”!

 39. Af steen frederiksen

  -

  @Preben Jensen:
  Normalt ignorerer jeg dig og din trolling, ligesom det spamfilter du i hver andet af dine indlæg jamrer over. Men i dag er en særlig dag.
  Dit parti vandt, ja, men resten af Danmark tabte.
  Hvad i mit indlæg er du uenig i? At DF ikke kan gøre andet krav på betegnelsen “blå” end deres fejlagtige tro på at fremmedfjendsk nationalisme kvalificerer dem til det?
  Du lever i en vildfarelse. DF er ikke blå. De er sorte, og trækker vælgere til fra alle partier. Ikke vælgere der er gået fra rød til blå. De er gået fra rød eller blå til sort. Ca. hver femte i Danmark, og det er det faktum der får mig til at gå med bøjet hoved. Ikke et rødt betonhoved i mit tilfælde, men et blåt, og det var ikke de blå der vandt. De tabte. Desværre. Og du er den bedste eksponent for DFs stuerenhed.

 40. Af Kent Andersen

  -

  Janus M: Primitiv, unuanceret, ukritisk og sensationsstyret pressedækning af politik. Hæren af spindoktorer (både i presse og på Christiansborg) siger meget. At partier kan få pressedækning og komme i folketinget ved dybest set blot at smile til kameraet og sige, at “vi og verden skal have det bedre” – det siger vidst endnu mere.

 41. Af Jens Hansen

  -

  Af Kim Olsen – 19. juni 2015 02:53

  Ingen indlæg fra Kim Olsen uden tilsvining af kvinder.
  Hvad er der galt med den “mand”

  AF KIM OLSEN – 28. JANUAR 2014 21:07

  Tak! Tak fordi vi slipper for dig din lede manipulerende so!”

  Fra Anne Sophia Hermansens blog:

  “Tak for kampen”

  http://annesophia.blogs.berlingske.dk/2014/01/28/tak-for-kampen/comment-page-1/#comments

 42. Af lars sørensen

  -

  Tak til stemmekvæget (Jer her inde) og kan da også kaste et Helle og Løkke til Danmark oven i , I små tosse lemmeninger var det godt ? fik I det i ønskede af jammer og dal , små mennesker med små drømme og håb får et småt liv. trist at den jævne dansker blev til Henriks lænkehunde som får god bidder fremover af Danmarks moralske statsminister. keld og hilda samt held og lotto til Jer , mens I guffer i angst og grimhed , mens i putter jeres selvværd i had til “nasserene” syge , mørke , og dem med briller eller fedt på hofterne ik ?

 43. Af Janus Mortensen

  -

  Kent.

  Jeg ved nu ikke. Synes den gode Uffe nævnte noget med at empatisk vækst skal drive landet. Desuden er det jo noget helt nyt og spændende, at have kandidater der ikke mener noget på forhånd. Men det er jo DK, så de står nok til 20% om 15 år.

 44. Af lars sørensen

  -

  PS nu glæder jeg mig bare personligt til I står ved Jeres nye magt , og via LA og O løfter og får Danmark ud af det korrupte EU ,
  Sæt i gang Tulle og Lars Seirs (mr LA)
  Nå nej for nu skal Vi andre lære at tælle til 90 , syge I potten har i jo altid været , og fortræning er Jeres nr 1 kvalitet .

  Gør mine ord til skamme ! Tak hvis I kan !

 45. Af Ole Frank

  -

  Hvem er nu stuerene? Ikke dansk folkedanserparti – Nyrup havde ret. Hvor lang tid er aldrig?

 46. Af Kent Andersen

  -

  Janus Mortensen: Det ved jeg heller ikke. Det er der vidst ingen der ved. Hvad er “empatisk vækst”? Hvem er det der ønsker “usympatisk vækst”? Hvad med “empatiske hospitaler”, “empatiske universiteter” og et “empatisk militær”? “Kandidater “der ikke mener noget på forhånd”? Hvorfor skal man stemme på dem? Hvorfor ikke bare stemme på min farmor? Hun vil også have, at alle skal have det godt, have et godt miljø, og at man skal være “empatisk”. Måske pressen kunne klargøre sådanne spørgsmål for mig istedet for at dække politik som et underholdningsshow, hvor jeg i valgkampen skal se et kamera optage en smilende Uffe Elbæk, der giver “high fives” til forbikørende cyklister .

 47. Af Niels Peter Lemche

  -

  Man kan ikke sige bare sådan, at den og den holdning ikke er stueren. Man må stadig spørge om: ud fra hvilken grundholdning kan man sige, at f.eks. DFs holdning ikke er stueren? Det er i virkeligheden en personlig afgørelse. Hvor står jeg selv? Og det forklarer, hvorfor jeg ikke kan erklære DF for stueren. Det var nok Nyrops fejltagelse, at han tog sin egen holdning for landets.

  For mig personligt mangler der meget i, at DF bliver stueren … dvs. hjemme hos mig. Det er let at se på disse mange blogs, at der er ret så mange, der er uenige. Hvad der skete for firs år side, var, at en holdning, som få på forhånd ville betragte som stueren, endte med at blive stueren hos majoriteten, der så få år senere fandt ud af, at de vist havde taget fejl.

  HDP kan kun derfor i dette værdispørgsmål tale for sig selv. Men det ligger i menneskets natur at generalisere, at gøre sin egen holdning til andres. OK, han har tyve procent med sig, ser det ud til; men der mangler stadig firs procent.

 48. Af Janus Mortensen

  -

  Kent

  Ja, som en person der følger nogenlunde med i politik, har det været bizart at se på. Til gengæld havde den kreative klasse en fest på papirøen, og Uffe fik set københavn fra sin kanalrundfart. Ved ikke hvorfor DR skulle bringe et livefeed af det det meste af aftenen. Siger måske noget om den journalistiske stand.

 49. Af Niels Juul Hansen

  -

  Kære Henrik Days Poulsen,

  Man kan naturligvis diskutere, om Dansk Folkeparti er stuerene eller ej, men det kan da aldrig have noget med partiets størrelse at gøre.

  Ved det forrige valg blev Lars Løkke og Venstre af blå stue udråbt som valgets moralske vinder på grund af deres store vælgertilslutning.

  Hvem mener blå stue ifølge den logik så er gårsdagens moralske vinder?

 50. Af lars sørensen

  -

  jezen har ret de skide kvinder, demokratiet og mørkerædheden , kostede mig fis.e på valgaften , møghuller allesammen ! men hyg jer ik
  @ Janus , nogenlunde = lemming = enøjet , er du frisk på at duske hr Pind pivskid for hårdt ? , du ved et hul er et hul , eller hva ? hvor langt vil du synke ?
  Retorisk , ved du knep… alt og alle , kapi dyr ala mig mig mig mens bommen køre ned ik

 51. Af preben f jensen

  -

  UHYGGELIGT OG TANKEVÆKKENDE AT MASSER AF VÆLGERE KAN TRÆKKES RUNDT VED NÆSEN AF KOMMUNISTISK PROPAGANDA

  Nå, så kom indlæg kl. 02.56 på og tak for det til hdp……………… Det er meget fint at vi er sluppet af med det feministiske, mandsfjendske, familiefjendske, børnefjendske og danskerfjendske skørteregimente. Men det er virkelig uhyggeligt at et såkaldt socialdemokratisk parti der har ført asocial, landsskadelig, totalitær og folkefjendsk politik i fire år, kan få fremgang via propaganda, usandheder, valgflæsk, barbiedukker og tomme løfter. I fire år har S (som lakaj-parti for de blodrøde radigale) ikke bestilt andet end at svigte, plyndre, tyrannisere og nedgøre/fordrive/udskifte danskerne, og alligevel har partiet fået fremgang. Det viser noget om hvordan propaganda og reklamer kan manipulere med naive og godtroende eller uvidende vælgere. Se også kl. 02.56. ang. den farlige og ildevarslende udvikling i adskellige EU-lande)

 52. Af Søren Revser

  -

  Tosse konklusion er det.

  Det er blot blevet tydeligt, at der findes rigtig mange Danskere som ikke er stuerene. Men det vidste vi jo egentlig godt.

  Så tillykke til alle landets landsbytosser – VKO er tilbage og klar til at køre Danmark i sænk endnu en gang. Men Bankerne jubler naturligvis.

 53. Af Urban Hansen

  -

  -Kristian Andersen-

  Har lidt ondt af dig Kristian, du virker indebrændt, du føler måske du lever i en uoverskuelig verden. Du bruger åbenbart så meget af din beskedne intellektuelle formåen til bare at virke normal, at der ikke er overskud til andet.

 54. Af p jensen

  -

  PS: Læs også Bent Hansens indlæg om hvad de radigale måske går og pønser på/brygger på af uhyrligheder/gyseligheder. Kl. 15.55 i går på Støvrings blog.

 55. Af p jensen

  -

  PS: Læs også be nt han sens indlæg om hvad de radigale måske går og pønser på/brygger på af uhyrligheder/gyseligheder. Kl. 15.55 i går på støv rings blog.

 56. Af P Christensen

  -

  “Stue-rent” på den venstrefløj der engang for mange år siden
  varetog arbejdernes interesser, er idag kun et kontraproduktivt bureaukrati,
  der skal give arbejde til de mange overflødige, høje uddannelser
  som venstrefløjen har flyttet fra produktionen qua deres ønske
  om et højere uddannelsesniveau.
  Og stuerent på venstrefløjen er tillige en mellemøstlig rabiat
  og chauvinistisk overtro, hvis ideologiske punkter venstrefløjen ville
  have været lodret imod, ifald det var en blegnæbbet dansker der
  havde fremturet med dem i 1970erne.
  Med andre ord har venstrefløjen brændt sine broer både for og bag.
  RIP.

 57. Af Kim Olsen

  -

  Jens Hansen

  Hvad er relevansen af at bringe et 1 1/2 år gammelt indlæg, som jeg angiveligt skulle have skrevet.

  Er det virkelig hvad du kan byde på her i nederlagets stund?

  Det er jo helt Socialdemokratisk i al sin intellektuelle armod.

 58. Af Richardt Lisbygd

  -

  DF er stadig ikke stuerene – og det bliver de i øvrigt nok aldrig!

  Man bemærker det bare ikke fordi S og V efterhånden også har sk… og pis… over det hele.

 59. Af Helena Hansen

  -

  Endelig fik vi sønderjyder så gjort det klart for de ærkedumme rigsdanskere at vi ikke vil tilbage under tysk herredømme -igen, igen igen . NO WAY !!!!!! så bliver vi hellere selvstændige og trækker stikket til Danmark!!

 60. Af Jens Hansen

  -

  Så læser man, at nogle truer med at forlade landet efter at de brune har vundet valget.
  Undertegnede vil også true.
  Kommer tilbage til det brune paradis om et par år.

  Men dagligdagen bliver måske lidt vanskeligere.
  For femten år siden var det en ære, at kunne kalde sig dansker.
  I dag skammer man sig over det.
  Hvad er der dog sket i det land?
  Et land som i dag er fyldt med had, intolerance, fremmedfrygt, afstumpethed, mindreværdskomplekser, fremmedhad.

  Et valg som nu er overstået.
  Et valg som kun kunne vindes ved at gå ind for stigmatisering af muslimer, arbejdsløse, flygtninge, kontanthjælpsmodtagere, fremmede og hjemløse.

  Danskerne får den regering som de fortjener.
  I udlandet er danmark nu en paria stat.

 61. Af Frank A

  -

  Nej HDP – DF er staidg ikke stuerene.

  Selv ikke blandt egne vælgere.

  Der er så også forklaringen på de mørketal, der omgærder meningsmålingstal for DF.

  Deres egne vælgere vil ikke fortælle den søde unge mand eller kvinde i telefonen, at de stemmer DF.

  Nøjagtigt som de ikke vil fortælle, at de ALTID køber buræg og ALDRIG økologiske fødevarer.

  For netop der, kan producenterne heller ikke få tallene til at gå op med enqueter.

 62. Af Jens Hansen

  -

  Af Kim Olsen – 19. juni 2015 13:16

  At Kim Olsen har det svært med kvinder, det er selvfølgelig ikke undertegnedes problem.

  Men undertegnede har ikke lidt noget nederlag, hvad angår valget.
  Har ikke stemmeret.
  Og danskerne får uden tvivl en regering som de har fortjent.

 63. Af Allan Nielsen

  -

  Henrik Day Poulsen, du har irettesat mig om at kalde andre for hjernedøde da det ikke er god debat tone, er det fordi det er en venstreorienteret der bruger ordet hjernedøde om andre at det nu er i orden debat tone i din optik , det må det jo være siden du ikke irettesætter det?

 64. Af Allan Nielsen

  -

  Hos de svenske socialdemokrater er de danske socialdemokrater ikke stuerene.

 65. Af Allan Nielsen

  -

  Frank A, Hitler var jo stueren i 33, det var først efter 44 eller 45 at han ikke var stueren mere.

 66. Af Allan Nielsen

  -

  @Søren Revser, nu hører du jo til de ikke stuerene og at du er en venstreorienteret tos-se står tydeligt og klart for enhver med blot en smule intelligens jo se. Venstreorienterede tos-ser ligger intelligensmæssigt langt lavere end landsbytosser, det kan enhver der læser dine indlæg tydeligt erfare.

 67. Af Allan Nielsen

  -

  Sø ren Rev ser, nu hører du jo til de ikke stuerene og at du er en venstreorienteret tosse står tydeligt og klart for enhver med blot en smule intelligens jo se. Venstreorienterede tosser ligger intelligensmæssigt langt lavere end landsbytosser, det kan enhver der læser dine indlæg tydeligt erfare.

 68. Af Kim Olsen

  -

  At danskerne skulle være en paria i udlandet er noget vrøvl. Storhedsvanviddet kender åbenbart ingen grænser når hele verden skal tages til indtægt for skærmydslerne i den hjemlige andedam..

  Så DF gik frem ved valget og lige pludselig er hele den frie verden i oprør. Hvad bliver det næste? At FN’s sikkerhedsråd vedtager en resolution?

  Tag jer dog sammen…

 69. Af Allan Nielsen

  -

  Så mangler vi kun at søren revser kommenterer min skrivefejl, for meningen kan han jo ingen fejl finde i.

 70. Af Allan Nielsen

  -

  Så mangler vi kun at sø ren rev ser kommenterer min skrivefejl, for meningen kan han jo ingen fejl finde i.

 71. Af Jens Hansen

  -

  Af Helena Hansen – 19. juni 2015 13:51
  “NO WAY !!!!!! så bliver vi hellere selvstændige og trækker stikket til Danmark!!”

  Tak.
  Jo før, jo bedre.

 72. Af Jimmy Sørensen

  -

  Nå, er de så sure … Sikke en røvfuld de røde landsforraeddere lige fik der – så er det vist derout med alle de krimineller elementer, som de sidste 4 år har sneget sig ind i landet – Bye bye

 73. Af Kim Olsen

  -

  Jens Hansen

  At Kim Olsen har det svært med kvinder, det er selvfølgelig ikke undertegnedes problem.

  Det har jeg nu ikke. Hvad du skriver ovenfor er kendt som en stråmand.

 74. Af Jan Petersen

  -

  Jeg er ligeglad med alt det pladder, om nogen er potte- eller stuerene. Jeg stemte på DF ene og alene af den årsag, at DF tilsyneladende er eneste parti i Folketinget, der vil gøre op med det afsindige asyl- og flygtningecirkus, Danmark er udsat for. Håber meget at man igen vil skelne skarpt mellem fattigdomturisme ……. der belaster samfundet ….. og traditionelle immigranter ……. der beriger samfundet!

 75. Af Niels B. Larsen

  -

  Det er med stor sorg at jeg har modtaget den sørgelige nyhed om, at Zenia Stampe ikke er blevet fravalgt ved valget.

  Jeg skal hermed opfordre til 3 dages landesorg.

  Det er dog en stor trøst, at DF fik så stor fremgang og at fru Schmidt er reduceret til en ligegyldighed.

 76. Af Per Torbensen

  -

  Rød blok-Blå blok det giver ikke mening længere ,de sidste 3 regeringer har alle været blå-Helle og Bjarne afløses måske af Lars, fælles for dem er ,at de er alle neoliberale i deres grundsyn og
  uddannet ved de samme universiteter med samme lærebøger og undervisning.
  I de sidste 30 år har denne klasse indvaderet de klassiske partier og fjernet grundmulden og udstødt den folkelige klasse som repræsenterede mange erhverv og uddannelser.
  Lars tabte sine mandater fra den jyske muld,de gad ikke en ødsel person med suspekte bilag,manden fra Thyregod passede dem bedre.,det samme med socialdemokraterne selv om de fik en lille fremgang,de klassiske partier er i dag en skygge af sig selv og andre tager over-måske befolkningen er trætte af falske eliter og deres luksus liv lønninger.

 77. Af Per Torbensen

  -

  og lønninger og fatale mangel på virkeligheden.

 78. Af Kim Olsen

  -

  Sjældent har man oplevet så megen bitterhed over resultatet af et demokratisk valg.

  Det spænder lige fra at “man nok forlader landet” til diverse tilsvininger af vælgersegmenter.

  Heldigvis oplevede man ikke den slags reaktioner fra de blå bloggere herinde efter forrige valg.

  Det er nok et spørgsmål om format.

 79. Af Frank A

  -

  @ ko

  Din hukommelse rækker ikke langt…

 80. Af Kim Olsen

  -

  Frank A

  Muligvis ikke, men fire år er også nok i det her tilfælde.

 81. Af Hash Holger

  -

  Selvfølgelig bliver DF aldrig stuerene. Selvom det tyske forbillede fik 33 procent, for nogle årtier siden, blev de aldrig stuerene.
  Nu er vikaren tilbage. Nu er han bare ikke vikar længere, men bliver leder af marionetregeringen på vegne af Xenofoberne.

 82. Af Søren Revser

  -

  At blive kaldt tosse af en DF’er må vel betragtes som et kompliment – Så jeg takker.

 83. Af Kim Olsen

  -

  Hash Holger

  Ja, som en blogger herinde har skrevet med jævne mellemrum: DF’ere skal fratages stemmeret, så vi kan få ægte rødt og rummeligt demokrati 🙂

 84. Af Jens Hansen

  -

  Af Jimmy Sørensen – 19. juni 2015 16:00
  “Nå, er de så sure … Sikke en røvfuld de røde landsforraeddere lige fik der – så er det vist derout med alle de krimineller elementer, som de sidste 4 år har sneget sig ind i landet – Bye bye”

  Lad os tale ved om et par år.
  Intet ændrer sig i landet Danmark, uanset hvem der måtte blive statsminister.

  Og Jimmy Sørensen.
  Du skal ikke længere glæde dig over, at Løkke stigmatiserede flygtninge, arbejdsløse, indvandrere, muslimer og kontanthjælpsmodtagere.

  Det var ren taktik.
  For at få typer som dig til at stemme på ham.
  I morgen har Løkke glemt alt om det.

 85. Af Inge Petersen

  -

  Hash Holger: Hvad forstår du ved en Xenofob? Hvorfor er DF racister?

  Jeg går ud fra, at de synonym du bruger – Hash Holger – siger noget om dig selv, det vil sige, at du et eller andet sted ser ud gennem hash-tågerne og ikke kan skelne. Jeg håber virkelig, at DF får mulighed for at få så meget som muligt igennem af deres politik. Om ikke andet, så fordi det vil få stakkels Poul Nyrop til at rase endnu mere. Men bortset fra det: Hvorfor skal man finde sig i at blive kaldt racist, blot fordi man ikke er interesseret i at blive overrendt af indbyggere fra den 3. verden, der ikke er en pind interesserede i demokrati når det kommer til stykket, men kun er interesserede i at skabe deres eget lille hjemland, hvor de kan sidde bag tunge gardiner og dyrke deres hjemlands religion. Synes du virkelig det er i orden at få stukket en salafistisk svada om Danmark ud, afsluttet med et “Til helvede med Grundloven”? Og så er det endda i følge selvsamme Grundlov, at de uhindret kan få lov til at tale og te sig som de vil! Har du overhovedet prøvet at opholde dig i de kvarterer i København, Odense og Århus, hvor der er mere eller mindre adgang forbudt for almindelige danskere?

  Hverken DF eller andre borgerlige partier har det fjerneste mod nydanskere, blot de opfylder og erholder sig for landets love, og ikke kommer her med det indædte ønske, at ændre landet i deres forbillede: Koranen! De der vil overholde Grundloven og få sig et arbejde og lære dansk er så hjertelig velkomne – og det ved du også godt. Du må da indrømme, at det er noget af en skandale, at der stadig finde mennesker i landet, som kom hertil for 20-30 år siden, og som stadig ikke kan et ord dansk, som sidder i deres lejligheder, med TVet tunet ind på nærmeste arabiske kanal, og som ikke har gjort noget som helst for at opdrage på deres uvorne unger!!

  Alle disse problemer vi har med disse personer har gjort, at vi primært er interesserede i at modtage indvandrere med samme baggrund som vi selv har – nemlig den europæiske. Mennesker, som vi ikke skal til at opdrage på, som har en ordentlig uddannelse så de kan gå direkte ind på arbejdsmarkedet, så vi ikke skal bruge penge på at underholde dem økonomisk i årene fremover, men som kan bidrage til det danske samfund med viden og kultur.

  Og klap så i med dine dumme anklager om at DF er et parti for xenofober og racister. Du lyder i stedet som en person der er parat til at sælge dit fædreland til lavestbydende!

 86. Af Ole Frank

  -

  “Hvem er nu stuerene?” I hver fald ikke folkedanserpartiet. Hvor lang tid er aldrig?

 87. Af Jens Hansen

  -

  Af Niels B. Larsen – 19. juni 2015 17:55
  “Det er dog en stor trøst, at DF fik så stor fremgang og at fru Schmidt er reduceret til en ligegyldighed.”

  Om et par år sidder fru Schmidt nede i EU og laver en masse nye gode og fornuftige regler.
  Så Niels B Larsen har noget at rette sig efter.

  Og det er virkelig morsomt at læse højreekstremisternes kommentarer.

  Endnu engang.
  Der er intet som ændrer sig i Danmark, fordi HTS er trådt tilbage.
  Bare se de 11 år hvor VKO var ved magten.

 88. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Kim Olesen

  “Heldigvis oplevede man ikke den slags reaktioner fra de blå bloggere herinde efter forrige valg”.

  Jeg er ikke enig.

  Tværtimod har de sidste mange år været et langt hadeangreb på Helle Thorning .

  Som jeg skrev i et tidligere indlæg, så mente blå stue, at det ved forrige valg var Venstre og Lars Løkke, der på grund af den store vælgertilslutning var den moralske vinder og statsminister.

  Ud fra denne logik, hvem er så den moralske vinder denne gang?

 89. Af Niels Juul Hansen

  -

  Danskerne har nu fået det flertal, som mange på denne blog har ønsket – og jeg glæder mig stadig til at se Pia Kjærsgaard og Lille Emil danse kinddans!

  Personligt har jeg stor respekt for Thulesen Dahl, når han siger, at han vil lave politik med de partier, som partiet er enige med.

  Det betyder, at partiet over halvdelen af tiden vil lave forlig med venstrefløjen – på hele det økonomi- social-sundhedspolitiske område – og forlig med højrefjløjen, der det drejer sig om udlændingepolitikken (hvis han ellers kan få Liberal Alliance med).

  Hvad Thulesen lover før et valg, vil han holde efter et valg.

  Ellers er han færdig i dansk politik.

 90. Af P Christensen

  -

  At Hash Holger og andre venstrefløjs rester har travlt med at kalde
  andre xenofober, sker blot for at aflede opmærksomheden fra at
  venstrefløjen selv har svigtet ved ukritisk at tage en reaktionær totalitær fascisme,
  forklædt som religion, til DK.

 91. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt havde tidligere amerikanske præsident Richard Nixon et glimrende udtryk ….. “det tavse flertal”. Det er vel de danskere, der så småt begynder at vågne op fra 30-40 års kulturberiger-vaccination og stille sig selv det spørgsmål …… er det virkelig det her Danmark, vi ønsker?

 92. Af Niels B. Larsen

  -

  Hvad siger I røde til denne statistik – og den deroute, den er udtryk for på rød side:

  1966:

  S 69 (-7)
  SF 20 (+10)

  Der toppede socialismen i Danmark.

  I går kunne de partier mønstre

  S 47 (+3)
  SF 7 (-9).

  Folk har fået nok af omfordeling, spild af penge på udlændinge, EU-idioti og tåbeligt bureaukrati.

  Den arbejdende del af befolkningen har gjort oprør mod udbytterne.

 93. Af helena Hansen

  -

  endelig kan vi sønderjyder komme ud af tyskernes strubegreb hurraaaaaaaaaaaaaa

 94. Af Allan Nielsen

  -

  Sø ren Rev ser, jeg kaldte dig ikke en tosse, jeg sagde du var en venstreorienteret tosse, der er stor forskel på at være en tosse og så det at være en venstreorienteret tosse, en tosse er meget mere intelligent end en venstreorienteret tosse.

 95. Af Jens Hansen

  -

  Af helena Hansen – 19. juni 2015 20:45
  “endelig kan vi sønderjyder komme ud af tyskernes strubegreb hurraaaaaaaaaaaaaa”

  Hvad pokker vrøvler kvindemennesket om?
  Vil hun ikke køre over grænsen og købe hendes billige øl mere?

 96. Af Johnna Ottosem

  -

  Kristian Andersen ,hvem er lige racist , at kalde sønderjyderne hjernedød , det er da ikke Danfoss du mener . eller hvad.

 97. Af Et godt liv uden politik « Snaphanen.dk

  -

  […] mord? Sverige havde to top-politikere myrdet på 17 år, og kæmper for ikke at få flere. Hvem er nu de stuerene?, R-profil: Jeg får lyst til at flytte fra […]

 98. Af Daniel Thompson

  -

  Undskyld, men er du lavt begavet?

  Hitler var også populær (ja, jeg trak Hitler-kortet, for i denne sammenhæng er det relevant). Det ændrer ikke en mm på at hans politik var uhyrlig (i en ganske anden grad end DFs).

  Det faktum at en stor del af den danske befolkning har stemt på et racistisk parti, gør ikke partiet stuerent.

 99. Af Bjørn Sørensen

  -

  Ja – Hvem er nu de stuerene? Det var et udtryk som Poul Nyrup Rasmussen kendte fra de små hjem i vestjylland fra dengang indremissionen havde tag i småkårsbefolkningen.

  Eftersom 46% af befolkningen ikke er særligt boglige, så er der ikke mange blandt dem som behersker fremmedsprog. Så det er da indlysende at den befolkningsandel stemmer på partier som mener at danmark skal være for danskere.
  De radikale og nogle af venstrefløjspartierne er så internationale at de foragter det nationale.

  I gamle dage talte man om højre- og venstrefløjspartierne, en mere moderne og dækkende benævnelse er vækstpartierne og fordelingspartierne. DF er et fordelingsparti ligesom socialdemokraterne, SF og skabskommunisterne(E). Det er partier hvis medlemmer har læst for meget Anders And og tror at de rige svømmer rundt i en pengetank som en anden Joakim von And og de tror at man bare kan tage værdierne og dele dem ud, så løser vi vores problemer, ligesom de naive sjæle der troede at man kunne slagte Gåsen der lagde de gyldne æg.
  Men sådan er virkeligheden ikke.
  David Gress beskrev i 2001, efter at Anders Fogh vandt valget, ham som en liberal tænker på S-kurs.
  “Den hidtidige, social-demokratiske politiske kultur, der har holdt Danmark i et jerngreb af fløjl i et halvt århundrede, kun afbrudt af nymarxismen, blev rigdom og produktivitet betragtet med mistanke og misundelse. Denne mistanke og misundelse udmøntedes i et ukontrolleret, vildtvoksende og fomynderisk bureaukrati, der så og ser det som sin opgave at forhindre, at borgerne foretager sig noget uforudset, kreativt, dynamisk eller rigdomsskabende. Skulle det mod forventning ske, vil bureaukratiet konfiskere fortjensten, så den formastelige ikke gentager fejlen. I en sådan politisk kultur er idealborgeren den lydige funktionær, den lille mand, der aldrig tænker en original tanke, betaler sin skat med glæde og lever i den naive tro, at han i sin alderdom og sygdom får ordentlig pleje og hans børn en uddannelse.”
  Det lykkedes ikke for Fogh at få DF til til fravristesig for deres stærke hang til fordelingspolitiken.
  Vil det lykkes for Lykke at skabe forståelse for at det arbejdende Danmark skal forsynes med en offensiv rammelovgivning, der styrker erhvervslivets konkurrenceevne og indtjeningskraft, som er forudsætningen for den velstand , der skal levere velfærden til borgerne.
  Det lykkedes ikke for Fogh, vil det lykkes for Lykke?

 100. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt vel ikke så underligt, at politikerne kommunikerer til befolkningen på fodsvedplan, når man her ser, hvordan befolkningen selv kommunikerer med hinanden indbyrdes 🙁

 101. Af Per Frederiksen

  -

  DF bliver ALDRIG stuerene – og det er ikke et spørgsmål om opbakning i befolkningen eller ej (så var der en lille mand med sort overskæg i 40’erne, der var særdeles stueren).
  DF er højrenationalt og populsitisk (jeg fristes til at kalde det fascistisk, men dertil er de nok ikke kommet endnu).

  Et parti, der vil forbyde bestemte sprog i ellers frie sammenhænge og i private familiers eget hjem, som vil lovregulere folks frie valg af påklædning, som vil statskontrollere historien i frie kunstneres TV- og filmproduktioner og meget andet lort, er pr. definition imod retsstatens og demokratiets grundlæggende principper – det kan aldrig blive stuerent..

  DF er ikke et parti – DF er en bevægelse, lidt lige som Jehovas Vidner eller Scientology er det – blot tilsat kaffe og kage, og et Danmark med DF i førertrøjen er et Danmark med begrænset frihed for folket. Det er farligt…

  Men sådan noget lort vokser sig kun stort, fordi de såkaldt etablerede “stuerene” partier har sovet i timen i deres egen søde leflen efter stemmer og egen vinding. I et ordentligt demokrati havde DF måske haft et par procent af vælgerne bag sig.

  Nu har deres leder med alle “Tulliarderne” fået stor magt – og han frygter nok det ansvar, der følger med. Han har set Villy Søvndal fra SF og hans kammerater i Fremskridtspartiet i Norge styre direkte mod jorden, da deres fantasterier skulle vejes på den rigtige vægt.

 102. Af Allan Nielsen

  -

  Vi er jo alle ikke stuerene i nogen andres øjne, i Sverige er danske socialdemokrater ikke stuerene, mens Dansk folkepartister kun er racister i sverige.

 103. Af P Christensen

  -

  At DF skulle være “racistisk” er en tyndslidt floskel fra radikale-venstrefløjen, der skal bortlede opmærksomheden fra fløjens eget kroniske svigt i indvandringspolitikken i DK.
  Den eneste racisme i DK er fløjens positive særbehandling af
  og totale mangel på krav til indvandrere, herunder ikke mindst angst for kritik af disses evt.
  reaktionære eller rabiate normer.

  Da fløjen yderligere de seneste 4 år, orkestreret af de radikale redetissere, har jaget de i forvejen
  pressede lønmodtagere rundt i managen, må venstrefløjen enten sadle helt om eller indstille
  sig på at dens tid er forbi.

 104. Af Kim Olsen

  -

  Henvisningerne til Hitler og fascisme fra de tolerante fortæller lidt om det sørgelige lavvande i argumenternes brønd, om historieløsheden og manglen på almindelig anstændighed.

  I skulle skamme jer!

  Under alle omstændigheder virker retorikken ikke. I har galpet op om det samme ævl i fire år og under valgkampen og lide lidt hjalp det – nærmest tvært imod.

  Tulle holdt sig heldigvis for god til at gengælde personangrebene, og det samme gjorde Løkke. Det kaldes format!

 105. Af Jonas Warrer

  -

  Utroligt at Berlingske bliver ved med at give spalteplads til en charlatan som Henrik Day. Der er vist løbet meget vand i floden siden Poul Nyrup, og referencen til ham er vist mere retorisk end meningsfuld. Den såkaldte Blå Blok vandt ja – men er DF virkelig en del af de liberale partier? De traditionelle blå partier fik elendige valg (med undtagelse af den nye dreng i klassen, Liberial Alliance). Vælgerne ønsker en blå politik når 1/4 stemmer på henholdvis Dansk Folkepart og Socialdemokratiet? Dansk Folkepart vandt valget, modsat så mange andre partier, herunder især Venstre og Konservative. Skal alle partier i Danmark nu til at kopiere DF – nej selvfølgelig ikke. Det er der nok charlataner og landsbytosser der gør – good luck til dem – og godt valg.

 106. Af Jan Petersen

  -

  Jeg har nu meget svært ved at se, hvordan HDP’ indlæg kan opfattes som bedrageri (charlatan)? 🙁

 107. Af Jonas Warrer

  -

  @Jan: My bad – det er brugt i en mere løs sammenhæng – tænk på en mand der puster balloner op, har blinkende lys i lommerne, måske en høj hat med en kanin på hovedet imens han forsøger at levere et seriøst budskat (som han tydeligvis ikke ved noget om). Undskyld Henrik – og tak til Jan for korrekturen. mvh Jonas

 108. Af preben jensen

  -

  Rettet udgave

  HETZEN MOD BEKYMREDE DANSKERE ER EN HETZ BYGGET PÅ LØGN OG MISFORSTÅELSER

  Mange angreb på dansksindede danskere
  og DF’ere er komplet usaglige. Alt det med
  at de er racistiske og fascistiske, er jo nærmest
  vås og dumheder. (de jævnlige beskyldninger mod
  HDP er også tåbelige og grebet ud af luften af
  tumper og særlinge)
  Fordi opbakningen til Dansk Folkeparti skyldes
  danskernes berettigede frygt for islamisering, vold og
  terror, plus at mange er dødtrætte af den enorme
  kriminalitet og løndumping som en lang række af
  uduelige og udanske/røde politikere har skaffet til
  landet. Plus at mange danskere er bekymrede og
  utilfredse med de øvrige partiers indvandringspolitik
  som er godt i gang med at skabe svenske, græske
  og katastrofale/dødbringende tilstande her hos os selv,
  samtidig med at vores skattetryk stiger og stiger,
  mens landets økonomi, velfærd, sundhedsvæsen
  og infrastruktur rasler ned ad brættet på
  hundredvis af områder.

  Uni onens grænsepolitik mv. skaber nu fattigdom,
  velfærdsforringelser, sygdom.
  utryghed og mangedoblet kriminalitet
  overalt i Europa.

  Alt dette ser “anti-racisterne” bort fra, enten af
  radigale eller rødideologiske årsager, eller på grund af
  uvidenhed og ignorant blindhed.

  Se diverse netaviser om hvordan både Sverige, Norge,
  England, Frankrig, Italien, Spanien og Grækenland
  nu hærges af sociale tragedier, nye sygdomme plus overfald, indbrud, optøjer, skyderier, bombetrusler, kidnapninger,
  eksplosioner, påsatte brande, tyverier, hærværk,
  indbrud, røverier, mord og kvinde-mishandling.

 109. Af preben jensen

  -

  Rettet udgave

  HETZEN MOD BEKYMREDE DANSKERE ER EN HETZ BYGGET PÅ LØGN OG MISFORSTÅELSER

  Mange angreb på dansksindede danskere
  og DF’ere er komplet usaglige. Alt det med
  at de er racistiske og fascistiske, er jo nærmest
  vås og dumheder. (de jævnlige beskyldninger mod
  HDP er også tåbelige og grebet ud af luften af
  tumper og særlinge)
  Fordi opbakningen til Dansk Folkeparti skyldes
  danskernes berettigede frygt for islamisering, vold og
  terror, plus at mange er dødtrætte af den enorme
  kriminalitet og løndumping som en lang række af
  uduelige og udanske/røde politikere har skaffet til
  landet. Plus at mange danskere er bekymrede og
  utilfredse med de øvrige partiers indvandringspolitik
  som er godt i gang med at skabe svenske, græske
  og katastrofale/dødbringende tilstande her hos os selv,
  samtidig med at vores skattetryk stiger og stiger,
  mens landets økonomi, velfærd, sundhedsvæsen
  og infrastruktur rasler ned ad brættet på
  hundredvis af områder.

  Uni onens grænsepolitik mv. skaber nu fattigdom,
  velfærdsforringelser, sygdom.
  utryghed og mangedoblet kriminalitet
  overalt i Europa.

  Alt dette ser “anti-racisterne” bort fra, enten af
  radigale eller rødideologiske årsager, eller på grund af
  uvidenhed og ignorant blindhed.

  Se diverse netaviser om hvordan både Sverige, Norge,
  England, Frankrig, Italien, Spanien og Grækenland
  nu hærges af sociale tragedier, nye sygdomme plus
  overfald, indbrud, optøjer, skyderier, bombetrusler,
  kidnapninger, bandekriminalitet,
  eksplosioner, påsatte brande, tyverier, hærværk,
  indbrud, røverier, mord og kvinde-mishandling.

 110. Af P je

  -

  PS: Menneskerettighederne misbruges i disse år til at diskriminere, undertrykke og undergrave de europæiske nationalstater og deres velfærd, fred og sikkerhed. Læs f.eks. jalvings artikler eller bøger som “EU = Europas fjende/undergang”. Indlæg sendt ved 1-tiden kom ikke på.

 111. Af Lars Petersen

  -

  @ Niels B. Larsen.

  DU TAGER DESVÆRRE FEJL OMKRING BEFOLKNINGENS AFHÆNGIGHED AF OMFORDELINGEN

  Gennemgår man foreningernes anpart af befolkningens midler for omfordeling, vil man vide,
  at det der startede i herrens år 1962, (reelt helt tilbage i 1954), nu er kulmineret med, at intet
  mindre end samtlige foreninger i dag, (i praktisk forstand), alle vil endnu ,mere fælles-tvang..

  I takt med denne nederdrægtige styreform fik lov at konvertere hele tiden flere over på off,
  klient-virksomhed, øgedes antallet af passiv-klienter, imens de frie int. konkurrence hverv,
  begyndte at dø ud; startende i stød, allerede i 69, 74, 85, osv. osv., imens en helt anden del
  styrkedes.. nemlig det skatteorienterede salg, hvad enten vi taler medica branchen, Møller,
  rådgivende virksomhed, og talrige andre.. og hvilke virksomheders skatte-afhængighed,
  bl.a. førte til professionaliseret lobby-virksomhed, som har boostet lortet non stop siden da.

  Faktisk er faktuel virkelighed så slem nu, at man groft sagt ikke er i stand til at skabe frie jobs
  længere, anden end skatteorienterede handler, ell. investeringer, og anden aktivitet, hvorfor
  langt hovedparten af de længere uddannelser, da også absorberes op af skatte aktiviteterne.

  FAKTA: PARTIER SOM VIL MERE, ELLER SAMME AF VERDENS DYRESTE TVANGS-OMFORDELING
  * Socialdemokratiet. – 47M
  * Socialistisk Folkeparti. – 7M
  * Radikale. – 8M
  * Enhedslisten. – 14M
  * Dansk Folkeparti. – 37M
  * Alternativt. – 9M
  * Venstre: – 34M (køre konsekvent på dobbelt-tunge strategi)
  I ALT: 162 MANDATER. (SVARENDE TIL: 87,2%) AF FOLKETINGET.

  PARTIER SOM “RETORISK” VIL EN MINDRE STAT, MEN I PRAKTIK GØR DET STIK MODSATTE:
  * Liberal Alliance. (vil kun off. reduktion, via naturlig afgang, auto-vækst af off løn mv. ) – 13M
  * Konservative, (vil samme niveau + fortsat off. auto-vækst i skatte-lønnen O,mm.). – 6M

  TOTAL: 100% AF AMATØR FORENINGERNE, KAN KUN, OG VIL KUN VERDENS DYRESTE TVANG.

  0,00% af pariforeningerne, evner at sammenfatte en politik, som lader den enkelte tilpasse
  sig til den frie konkurrence, så skatte-aktivitetens udynamiske tvang kan fravælges, til fordel
  for højere købekraft, og deraf lavere løn, for logisk opnåelse nationernes konkurrencelighed.

 112. Af Henrik Rudolph

  -

  Niels B.Larsen
  Hvis Zenia Stampe blev valgt , er måske ikke så dårligt.Hun er utålelig for de fleste og derfor med til at vise at de radikale er utålelige og det er i grunden ikke så skidt.

  De personer der her udtaler sig om hvem der er stuerene , er netop de mennesker som ophøjer sig selv til de rigtige og gode mennesker.
  Det er de hykleriske hellige og mere foragtelige kan man næppe være.

  Tillykke til alle som ønsker bedre tider for ofrene for vold og kriminalitet og straks udvisning af alle kriminelle udlændinge.
  Lad os få et opgør med EU.

 113. Af Henrik Knage

  -

  Helt enig. Zenia Stampe er et kæmpe potentiale, til bekæmpelsen af De Radikale og sammenholder man det med Østergaard´s praleri i en valgkamp, hvor der er tusinder der kun står med et ringe forsørgelsesgrundlag, og synes det er stort at have været initiativtager til afskaffelse af efterlønnen, jamen så er kursen sat mod dommedag for De Radikale fjolser.

  Mere bekymrende er det, at DF mener de placerer sig der, hvor de får størst indflydelse. Hvorfor har De Radikale så haft større indflydelse end DF ?

  Det er jo sådan at vælgerne har givet DF alle tiders gode kort på hånden, men selv den bedste hånd kan tabes på gulvet hvis spilleren er idiot.

 114. Af Niels Andersen

  -

  Tillykke til Lars Løkke og de borgerlige og især tillykke til Danmark!! Nu skal der ryddes op! Enhver ved at antallet af “kolde” hænder er eksploderet i verdens dyreste offentlige sektor under den røde løftebrudsregering medens man har fyret de “varme” hænder. Det skal være omvendt! Afskaf regeltyranniet og spar på udviklingsbistanden og mediestøtten og gør tvangslicensen til DR frivillig! Afskaf stikkerlinjer til det offentlige og forbyd Skat m.fl. at gå ind på private matrikler uden en dommerkendelse! Sælg de 100 overflødige fotovogne som den røde løftebrusregering købte og brug i stedet ressourcerne på øget grænsekontrol så man fanger forbryderne ved grænsen inden de laver forbrydelser inde i landet! Og få så gang i de alt for mange ledige danskere/indvandrere som ligge på sofaen dagen lang og får verdens højeste overførselsindkomster! Der arbejder over 100.000 østeuropæere herhjemme på danske – danske – overenskomster så hvorfor er det ikke ledige danskere/indvandrere som har disse jobs?

 115. Af r. vangkilde

  -

  DF ! – TØR IKKE TAGE ANSVAR, – DF kællingerne er kommet til magten, og vil krejle uden om,
  ELLER har Løkke fået et større problem, måske give Thuesen-Dahl nøglerne, og sige problemet
  er dit, som største blå parti. DF bør vise sig som stuerene!

 116. Af Henrik Knage

  -

  Hvis der med “stuerene” menes, at “turde danne regering” – jamen, så havde Poul Nyrup jo ret, jeg har bare først set det nu!

  Der skal iøvrigt blot én “løsgænger” til, for at vælte hele cirkusset – og så kan Mette Frederiksen allerede nu blive statsminister – i princippet!

  Som det tegner lige nu, er blå blok i knæ, hverken mere eller mindre, især når DF ikke tør ta´ “handsken” op…

 117. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Hvad har størrelse med stuerenhed eller Pia Kjærsgaard at gøre? Det man burde beskæftige sig med, men åbenbart helst vil undgå at nævne, er de holdninger, der aldrig kan eller må blive stuerene – Dansk Folkepartis holdninger.

  Det der ikke må blive stuerent er nationalisme, egoisme, navlepilleri, selvfedme, fremmedfrygt, fremmedhad osv., kort sagt alt det, som DF står for. Det var hvad Poul Nyrup sagde, men udtalelsen er siden vendt på hovedet og brugt til alt muligt andet.

  DFs holdninger har sejret, men stuerene bliver de aldrig. Sort politik er det nye sort. Hverken solen eller EU får lov til at skinne ind i de små danske stuer. Dansk Folkeparti trækker gardinerne for, sænker grænsebommene og hæver vindebroen – kælderfolket og klamheden hersker.

 118. Af Søren Revser

  -

  Knage: De Danskere der ikke kunne fordrage HTS er de samme som ikke kan fordrage Mette Frederiksen. Så det alternativ synes at være temmelig ligegyldigt.

 119. Af Per Frederiksen

  -

  “Nazikortet” er ikke uden relevans i forhold til DF, men det skal selvfølgelig bruges med proportioner. Når vi er flere, der henviser til Hitlers popularitet i 30’erne, så er det ikke for at kalde Tulle for Hitler, men for at understrege i pap og neon, at popularitet og stuerenhed ikke nødvendigvis hænger sammen.
  En lang række citater og domme i forhold til DF igennem de seneste år ville nok også fremstå tydeligere, hvis man laver “jødetesten” på dem.
  Desuden er DF direkte totalitære på mange områder, når de kompromitterer de frihedsrettigheder, vi har i grundloven – at man ikke må udtrykke sig på det sprog, man vil, og at “staten” skal kontrollere og vurdere kunstneres arbejde. Den slags er knyttet til totalitære regimer (og Nazismen), men dog i noget større målestok – ihvert tilfælde indtil videre.

  At personer som Breivik hylder DF bør nok også skænkes lidt opmærksomhed, selv om DF selvfølgelig ikke kan stilles direkte til ansvar for alle de tosser rundt omkring, der ser op til dem.

  Det kræver få klik, at konstatere, at topmedlemmer i DF plejer omgang med typer af nazibaggrund: F.eks. http://www.bt.dk/danmark/se-de-afsloerende-billeder-df-topmedlem-hyggede-med-militant-nazist

  Selvfølgelig skal vi være kildekritiske…

  Desuden har der under 2. verdenskrig eksisteret et “Dansk Folkeparti”, der var direkte erklærede nazister https://da.wikipedia.org/wiki/Dansk_Folkeparti_(1941-1943)
  Interessant ikke – mon Søren Espersen og vennerne havde læst historiebøgerne, da de valgte navn i 1995?

 120. Af Jens Hansen

  -

  Meget tyder på at DF bliver nødt til at påtage sig et ansvar.
  For første gang i partiets historie.
  Det bliver interessant at overvære.
  Og for den måbende omverden.
  Som kommer til at iagttage, at Danmark nu ledes af racister og landsbytosser.
  Sådan ønsker danskerne det.

 121. Af P Christensen

  -

  Venstrefløjen vil blot ikke indse, at den forlængst har overflødig gjort sig selv
  i sin tiltagende globale humanitære selvfedme og foragt overfor de danske lønmodtagere
  og skatteydere.

  Danske skatteydere vil ikke betale til nu verdens dyreste discountsamfund,
  og se vore egne komme på smalkost, mens pengene går til tilrejsende
  mørkemænd, der ovenikøbet bider af den hånd der fordrer dem.

 122. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Det var et protestvalg i snart sagt alle ender og kanter!

  En flot valgkamp af Helle Thorning – men fri mig for socialister, hvor der er lavt til loftet og gennemført betontænkning. Dem er en rød statsminister nødt til at samarbejde med – men jeg håber, at det bliver rørt ved skolereformen og med bedre tænkning og mulighed for frisættelse af de unge til egne formål og interesser efter en alm endt skoledag – og så gerne hjælp med lektier til de, der har behov.

  Antorini er heldigvis ude af billedet som minister. Og – jeg havde håbet, af både Zenia Stampe og Ida Auken ikke var kommet ind i Folketinget! Heldigvis røg Ózlem Cekic ud – så lad hende gøre gavn på anden måde for de svage.

  Jeg jubler ikke – jeg er afventende overfor, hvad der sker og reelt kan lade sig gøre. OG – jeg håber ikke, at der røres ved den kriminelle lavalder – eller andre narrestreger fot de nu også 12-årige, fordi vi ikke skal have en politistat p gr a en indvandring, hvor vi ikke må lave særlove for disse, når – som jeg hørte det forleden – bare sender deres børn og unge ud på gaden, når de selv vil have lidt fred om aftenen!

  På en måde var det synd, at Helle Thorning ikke kunne fortsætte – hun har udviklet sig; men er afhængig af ‘de andre’ røde og de radikale – og så skal vi bare tænke på dele af de sidste 4 år, både omkring Helle Thorning og dele af deres politik! Det har kostet – og Helle Thorning er blevet trukket af både udviklingen, egen forståelse Orlov til fædre, der skal stå på nakken af mødrene inden for BARNETS 1ste leveår) og andre på den modsatte side af hegnet til at komme bare lidt videre i en på flere punkter bedre udvikling for os.

  Vedr. BARNET – så har Helle Thorning uret i, at der ikke er RÅD til mere orlov af hensyn til dette, så min begejstring er alligevel afmålt – men heldigvis forhindrede hun denne fædrene i utide for fædrene – men gerne lidt senere i barnets udvikling efter de første 2-3 år af dets levetid, hvis vi skal følge barnets udvikling og dermed RESPEKTERE DETTE forhold, der er ethvert menneske, medgivent fra starten til dets liv. Det overses.

  FORÆLDRE bør se til og respektere deres naturlige og sunde skepsis, deres gråd og tvivl, når de afleverer deres barn tidligt til en vuggestue – og dermed respektere og forstå BARNETs ditto!!!

  Jeg håber, at vi ikke skal høre Mette Frederiksen sige: Jeg er jo socialist. Som hun gjorde i et interview med Martin Krasnik, DR Deadline, så der altså ikke hverken kunne forstås el tænkes videre og dermed yderigere ud til en bedre konklusion.

  Var det Poul Schlütter, der engang sagde: Ideologi er noget bras!

  Det er jeg helt enig i!

 123. Af Per Frederiksen

  -

  Der forsvinder indlæg fra denne blog.
  Er det censur, eller er det bare b.dk, der som sædvanlig kører ad h…… til?

 124. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Og – Ida Auken. Er der ikke en el anden miljø-organisation her eller i udlandet, der vil have hende, så vi er mere fri for hende i Folketinget for yderligere.

 125. Af Per Frederiksen

  -

  Jeg har postet dette indlæg tidligere, men det dukkede ikke op – jeg har redigeret lidt, så den måske slipper igennem…
  “Nazikortet” er ikke uden relevans i forhold til DF, men det skal selvfølgelig bruges med proportioner. Når vi er flere, der henviser til Hitlers popularitet i 30’erne, så er det ikke for at kalde Tulle for Hitler, men for at understrege i pap og neon, at popularitet og stuerenhed ikke nødvendigvis hænger sammen.
  En lang række citater og domme i forhold til DF igennem de seneste år ville nok også fremstå tydeligere, hvis man laver “jødetesten” på dem. Desuden er DF direkte totalitære på mange områder, når de kompromitterer de frihedsrettigheder, vi har i grundloven – at man ikke må udtrykke sig på det sprog, man vil, og at “staten” skal kontrollere og vurdere kunstneres arbejde. Den slags er knyttet til totalitære regimer (og Nazismen), men dog i noget større målestok – ihvert tilfælde indtil videre.
  Det kræver få klik, at konstatere, at topmedlemmer i DF plejer omgang med typer af nazibaggrund: F.eks. http://www.bt.dk/danmark/se-de-afsloerende-billeder-df-topmedlem-hyggede-med-militant-nazist
  Selvfølgelig skal vi være kildekritiske…

  Desuden har der under 2. verdenskrig eksisteret et “Dansk Folkeparti”, der var direkte erklærede nazister https://da.wikipedia.org/wiki/Dansk_Folkeparti_(1941-1943)
  Interessant ikke – mon Søren Espersen og vennerne havde læst historiebøgerne, da de valgte navn i 1995?

 126. Af Jesper Høegh

  -

  At MAN overhovedet vil anvende den udtalelse fra en Mandsperson
  med en NAZIFAR – rangerer i allerlaveste potens!

  Håber Løkke tager magten – uanset hvad han må indgå af kompromisser –
  og derefter udskriver valg!

  Når en enig tåbelig presse kan berette om Løkkes personlige stemmer –
  uden skelen til det er en helt ny opstillingskreds -Køge – hvor de altid
  har været Ildrøde – er tallet fremragende!

 127. Af helena Hansen

  -

  Er det stuerent at benytte sig af en masse EU-smuthuller i skattelovgivningen til egen fordel og så siden spille big mamma Danmark??

 128. Af Allan Hilton Andersen

  -

  Lad mig citere Wilhjelm, som i modsætning til HDP klart kan se essensen i DF:
  “At Dansk Folkeparti slet ikke har noget projekt og aldrig har haft det, kan ikke undre. De tre ledende personer blev alle politisk vakt af en Mogens Glistrup, hvis udtrykkelige mål var “afvikling af al offentlig virksomhed”. Det er svært at se den røde tråd, når de i de seneste år har forsøgt at fremstille sig som de offentligt ansattes fremmeste forsvarere. Det er en metamorfose, som endda overgår Pittelkow’ernes.
  Man slår sig op som de ældres talsmænd og velgørere – men har i de kommuner, hvor man har været repræsenteret, stemt for alle nedskæringer på området. Man går til valg på ikke at ville røre dagpengene, derefter ikke bare støtter man, men tager initiativ til drastiske forringelser – som man så tager afstand fra, når det truer med at koste stemmer. Man godkender på lukkede møder salget af DONG til Goldman Sachs og fastholder det i flere måneder – men løber fra det og fører sig frem som de førende kritikere, så snart sagen kommer frem i dagen lys og udløser harme.
  Hvis DF har et projekt, så hedder det simpelthen: Principløst stemmefiskeri.”

 129. Af Karsten Sørensen

  -

  Ja det bliver da i hvert fald 4 år med sjove forslag og flere tosser på borgen end nogen sinde før. Det bliver sikkert jævnt underholdende.

  Man skal ikke glemme, at det ikke kun er menneskerettighedseksperter, DF ikke kan lide. De kan ikke lide nogen som helst med noget hjemme på øverste etage, så det bliver da sjovt at se de danse Venstre, Dansk Folkeparti og for eksempel Dansk Industri skal ud i, hvilke konventioner vi melder os ud af, og hvordan Venstre vil blive trukket rundt i manegen og derefter ned i sølet.

  Man kan ærgre sig over, at vi i ’00’erne aldrig fik gjort alvor ud af at uddanne os bedre. Så havde DF nok fået en mindre tilslutning.

 130. Af Karsten Sørensen

  -

  Man skal heller ikke glemme, at Nyrups kommentar faldt efter et forslag fra DF, hvor de i rammeste alvor ville smide hele familier ud, hvis blot én person i familien havde begået noget kriminelt.

  Det er et forslag, DF i dag tager afstand til – det er ikke længere DF’s politik.

  Men synes du da, HDP, at forslaget var stuerent?

 131. Af Rikke Nielsen

  -

  Tak til Helle Thorning for hendes dygtige behandling af Danmark de sidste 4 år.

  4 år der, for mig, har været et pusterum ift. de foregående 10 mørke år med et voldsomt voksende fremmedhad; et fremmedhad der desværre igen, under seneste valgkamp, er blevet pustet ud af proportioner i begærligheden efter stemmer og magt.

  Jeg ville ønske at demokrati-forståelse blev et fag i folkeskolen, så danskerne lærte at begå sig i et demokratisk samfund og leve op til vælger-ansvaret. Et demokrati-fag som lærer dansken om betydningen af de 90 mandater, mindretalsregeringer og de mekanismer hvorpå et land styres:

  At økonomi spiller ind på alle beslutninger, der tages i samfundet og at der derfor ikke er et specielt tulliard-pengetræ ude i finansministeriets baggård

  At der er noget der hedder internationale konventioner, hvor vi som land har forpligtet os til at hjælpe mennesker I NØD.

  At 6000 flygtninge (ud af flere millioner) sidste år er en lille dråbe i havet og ikke det der vælter verdens bedste velfærdssamfund.

  Og så den menneskelige side af sagen: At dansken lærer, at det at tillade sig selv at hade en gruppe af mennesker pga. deres tro eller hudfarve, gør dansken til et småligt og ondskabsfuldt væsen – og ikke omvendt.

  Helle Thorning, jeg vil tænke på dig, hver gang Lars Løkke falder over sine egne ben på den internationale scene, hvor du til modsætning var en fantastisk og værdig repræsentant for vores land.

 132. Af Frank A

  -

  @ hø

  Hvem man har som forældre, kan man nu engang ikke gøre for og ved.

  Det må være formildende at tænke på for dit eventuelle afkom

 133. Af Per Frederiksen

  -

  Det oprindelige DF var erklærede nazister:
  https://da.wikipedia.org/wiki/Dansk_Folkeparti_(1941-1943)
  Interessant…

 134. Af Niels B. Larsen

  -

  @ Henrik Rudolph

  De mennesker, som kalder andre for ikke-stuerene, truer med at emigrere “af skam” eller hidser sig op om, at DF bør isoleres har følgende karakteristika:

  1) De er ikke demokrater, men går ind for meningsdiktatur og hører derfor mere til i Kina end i Danmark – evt. i Nordkorea.

  2) De har ingen kontakt med folkedybet, men lever i en osteklokke, hvor der er en ram hørm af selvfedme.

  Zenia Stampe er vel nok ét af højrefløjens bedste kort: en gennemført rablende tosse med helt vanvittige meninger og en selvfedme, som kan lugtes helt til Nordjylland. En usling, som man kun kan foragte.

 135. Af Per Frederiksen

  -

  Og lige nu er Tulle ved at svømme rygsvømning – væk fra det farlige ansvar, ved at opstille fire ultimative krav, der ingen gang har i samarbejdet. Det er et gammelt trick.
  Så vil han om få dage give de andre skylden for, at han “desværre” ikke kom med i regeringen – ja, pyh-ha-da..

  Så tager vi fire år mere, med gak-gak-politik, hvis Lars Løkke holder til det – og det tror jeg faktisk ikke, at han gør.

 136. Af Henrik Knage

  -

  Folketinget er blevet en byttebutik for taburet – ryttere. Arbejdergodet “efterlønnen” er byttet ud med massiv indvandring af tvivlsomme skabninger.

  For hver flygtning/indvandrer der gerne vil og kan, følger der ca. 300 andre der hverken kan eller vil; men de følger på en eller anden med, som metal – filespåner på en filebænk, der tiltrækkes af en magnet…

 137. Af PREBEN JENSEN

  -

  VED 1-TIDEN I NAT SATTES ET INDLÆG PÅ, OG DER BLEV KVITTERET FOR MODTAGELSEN. MEN DET ER STADIG IKKE PÅ!!! DET VAR ANG. HETZEN MOD BEKYMREDE DANSKERE. DET BEDES VENLIGST SAT PÅ. DET ANTIDEMOKRATISKEFILTER BEVIRKER AT DEBATTERNE FORRINGES, OG AT DE SERIØSE LÆSERE OG BLOGGERE FLYGTER OVER TIL DEN KORTE AVIS MV.

 138. Af Karsten Sørensen

  -

  Preben, jeg er overbevist om, at dit indlæg egentlig ikke er så vigtigt.

  Gå dog ud og nyd solen i stedet.

 139. Af preben jensen

  -

  Nå, så er indlæg både fra i går nat kl 02.56 og i nat kl. 01.34 kommet på. MEN HVORFOR DENNE FILTERFORSINKELSE OG FILTERDISKRIMINATION OVERFOR NOGLE BLOGGERE, når søren sørensen/ lars sørensen og co. har fri adgang til at sætte lange og useriøse indlæg på….? Avisen bør tage sig sammen.

 140. Af Finn Bjerrehave

  -

  Ikke partiet DF bliver først stuerene, når ansvaret løftes, men dette ikke parti, ønsker kun indflydelse, og ikke ansvar.
  Kommunisterne i samlingspartiet EL, som i partiprogrammet, vil fjerne den private ejendomsret, samt nationalisere vores virksomheder, tilhører gruppen som slet ikke har plads i stuen, og hvorfor vælgerne ikke forstår det er Kommunister de stemmer på, fortæller igen, vælgerne bedrages konstant.
  Oplysning i stuen. Finn Vig

 141. Af r. vangkilde

  -

  SANDHEDEN SKAL FREM ! – TØR THUESEN-DAHL VISE DFs RØDE ANSVAR.

  De ægte Socialdemokrater, og de uægte Socialdemokrater DF, – kan danne regering, ELLER
  Socialdemokratiet er slet ikke ude af billedet. DF er absolut ikke blå, og erhvervsvenlig som
  parti, men har taget røven på vælgerne.

 142. Af Inge Petersen

  -

  Sikke dog en svada at fyre af! Du glemmer ganske, at det IKKE var HTS´s politik der reddede Danmark gennem krisen men ene og alene det, at Margrethe Vestager slog næven i bordet i Det Sorte Tårn og forlangte indskrevet i regeringsgrundlaget, at Blå Bloks økonomiske politik blev videreført UDEN ændringer, hvilket Bjarne Corydon så blev garant for. Siden stillede HTS sig så op og postulerede, at hun ene og alene klarede ærterne. Hun havde det med at pynte sig med lånte fjer i mængder!
  Endvidere kører du videre i den bøvsede skure, at blot fordi man er sundt skeptisk overfor udefra kommende er det ensbetydende med totalt fremmedhad.! Pjat. Endvidere overser du ganske uden blusel, at der p.t. findes steder i København og andre dele af lille Danmark, hvor almindelige dansker ikke længere kan komme uden fare for liv og lemmer!
  Og for det tredje: Der er INGEN der ikke gerne vil hjælpe mennesker i nød her i landet – hverken til den ene eller den anden blok – der er bare lidt forskel i måden det skal gøres på. Men hjulpet bliver de. Der er bare en naturlig grænse for, hvor mange flygtninge og asylansøgere kommunerne kan blive ved med at tage imod.
  Og for det fjerde: Der er grænser for, hvor mange såkaldte flygtninge uden uddannelse, vi kan blive ved med at modtage på langtidsunderhold.
  Det er ikke i Danmark der vokser ubegrænsede pengetræer, desværre. Det er først og fremmest vore egne indbyggere – de ældre, de syge og børnene – der skal tages vare om., før man begynder at dele ud til udefrakommende. Vi er stadig et lille land med kun 5 mio. indbyggere, hvoraf det er ca. 2,5 mio der står for at hive pengene ind via skatterne. Husk det.

 143. Af Allan Nielsen

  -

  Henrik Day Poulsen, du er ikke stueren når du irettesætter nogen for at bruge nogle ord og uhindret tillader andre at bruge de samme ord.

 144. Af Jens Hansen

  -

  Af Rikke Nielsen – 20. juni 2015 10:56

  Smukkere kan det ikke skrives.
  Undertegnede siger også tak til HTS.

 145. Af Jesper Høegh

  -

  Rigtigt – som der skrives herinde –

  Fedtspilleri på andre bekostning – vil have indflydelse men ingen ansvar tage –

  som Enhedslisten – også fedtspilleri!

  Tag det sure med det søde eller vælg Alternativet – der har de det hele.!

 146. Af Hans Christophersen

  -

  Har Poul Nyrup Rasmussen udtalt noget på det seneste? Han kunne måske have lært af J.O. Krags: Man har et standpunkt, til man tager et andet. – Og det er jo nu engang ikke værst at ville lade sig opdatere. – Poul Nyrup har måske også været lidt forskrækket over, at hans egen far var opført i bovrupkartoteket som nazist. Det har måske været svært at forlige sig med; og så må man finde måder at afreagere på.
  Kære Nyrup, når du næste gang skal have et kæledyr, behøver det ikke blive en hund, men du kan købe et rensdyr og holde det som stueren.

 147. Af Lonny Fischér Erhvervskorrespondent eeg.

  -

  ps.–Hvem, der nu ikke er stuerene ! —Det er faktisk “Poul Nyrup-Rasmussen med hans (RV ) Kone –Lone ! –Man siger jo, AT : bagved enhver mand “med succes ! Der staar der en kvinde !! –Det passer selvsagt ikke i dette tilfælde ! —–Nu, hvor vi er langt væk bemærker vi AT paa Det lyseblaa Danmarkskort ! –(haabets farve ) –Er der en stor “grim rød plet ” –Lige dèr, hvor Grimhøj/Gellerup/Aarhus er placeret ! —Hvad skal der saa ske her Kære DF. Kristian Thulesen D.- & Co. ???—Vi husker lige paa “Pia Kjærsgaard`s løfte ” ! —Hvis 1 i en muslimsk fam., udøver kriminalitet ! –Ja, saa skal hele fam. udvises ! —Vi har faaet ny regering ! –OG det er saa dem, der skal skrive “de nye love ” !! Ikke sandt ?—De gamle danskere, der har ofret saa meget, fordi “beton-sociallisterne med RV. ” Har forgyldt “lands-forrædderne” !! —De kan nu forhaabentlig se frem til en værdig alderdom “uden bleèr og elendige forhold ” –Maaske skulle de se, at faa smidt beboèrne i Rèservat Gellerup ud, og forære danske pensionister “de lækre tag-lejligheder – med taghaver !–Og milevid udsigt !—Se det var en god historie –Saa snip – snap-snude ! –En ny ÆRA kan begynde for de “taalmodige danskere, der har fundet sig i, at være socialkontor for Mellem-østen ! –Alt – alt for længe ! –Wammens generøse tildeling af pensioner til “slør-kvinderne og deres sort-skæggede avls-hanner ! –Skal naturligvis rulles tilbage, inden de faar “en enkelt-billet ” Til Mellem-østen ! Udgiften skal naturligvis fratrækkes “Wammens million-hyre ” (biènsure)

 148. Af Søren Revser

  -

  Nu får vi så den planøkonomiske boligjob ordning tilbage. Længe leve kommunismen jeg savner dog en frisør job ordning, men den har Løkke jo ikke brug for, derfor mangler den nok.

 149. Af Niels Juul Hansen

  -

  Kun et gæt.

  Næste meningsmåling med Mette Frederiksen som formand for Socialdemokraterne og Løkke i gang med sit eksperiment vil betyde yderligere fremgang for S. Mette har den ‘varme hænder’- faktor som HTS savnede. Om et måned er S endnu større, Venstre tilbage på andenpladsen – og Udkantsdanmark i stærk tvivl om, at DF var det parti, de skulle have satset på.

  Er der nogen, der er uenige?

 150. Af Lonny Fischér Erhvervskorrespondent eeg.

  -

  “stuerene ” ! Ole Vinther ! –Jeg stiller op som 1 af vennerne ! —Poul Nyrup-Rasmussen er noget af det værste Danmark har haft som statsminister (han kommer ogsaa fra Esbjerg) –(der har man ingen manèrer) —Helle for HELLE ! Hun havde stil kultur og klasse –Og hun gik med MANÈR !—-Heldigvis ligger verden aaben for hende i fremtiden ! –Lille Jante-land –var ikke noget hun skulle spilde mere tid paa !—-Naar selveste chefredaktøren paa Berlingske skriver nedladende AT DF har nogle af “de daarligst udd. og lavest-lønnede folk i deres flok !–Saa er vi staaet af ! –Især fordi der er indtil flere med samme udd. som chef-redaktøren selv ! Muligvis ikke saa højt-lønnede ! –Men det er kun et spørgsmaal om, at takke NEJ til abb. næste gang vi bliver opkrævet !! –Texten hèr kommer nok ikke ind paa “debatten” –Men saa sèr Henrik Day `den –Det ved jeg !!! Ikke sandt Henrik Day ??

 151. Af Helge Nørager

  -

  Og Anders er så forhippet på ministerbil, at han gør sig selv til grin 🙂

 152. Af Peter krøger Laursen

  -

  “Stuerene – det bliver I aldrig”.
  Det var det Nyrup ordret sagde og ikke det der er citeret i artiklen! Venstre Journalistisk Parti fordrejer eller husker altid forkert!

 153. Af John Hansen

  -

  Hans Christophersen

  “Har Poul Nyrup udtalt noget på det seneste”

  Næh, han holder kæft, denne ynkelige lille mandsling.

  Under EU-valget deltog han aktivt i valgkampen og støttede Jeppe Kofoed. Efter valget han havde han ikke nogen kommentarer til, at Morten Messerschmidt havde slået hans rekord med flest personlige stemmer nogensinde ved et EU-valg.

  Nå, de var nu heller ikke særlig “stuerene” i Poul Nyrups barndomshjem i Esbjerg. Faderen var erklæret nazist. Poul Nyrup er en af de mest islamleflende politikere Danmark har haft. Hvem sagde Nazi-islam? Det er hvad barndomshjemmet i Esbjerg vil blive husket for.

 154. Af John Hansen

  -

  Niels Juul Hansen

  “Mette Frederiksen har de varme hænder som Thorning manglede”.

  Det kan godt være at Mette Frederiksen har “varme hænder”, men hvad hjælper det, når hun er kold i røven? Mette Frederiksens “varme hænder” bliver brugt til at opvarte lille “HASSAN” i “GODHEDSINDUSTRIEN”. Alene i år bliver der brugt 6 MILLIARDER EKSTRA på nye asylturister. Det bliver der nu sat en stopper for. Så får vi sparet nogle milliarder der så kan bruges på velfærd til de etniske danskere og de ældre kan få noget omsorg.. Konklusion: lille “HASSAN” kommer nu bagerst i køen. Det er det danskerne ønskede ved sammensætningen af det nye flertal til de borgerlige.

 155. Af Erik Nielsen

  -

  John Hansen@ Skam dig ! Men din kommentar er jo kendetegnet for debatniveauet her på bloggen.

 156. Af Jens Hansen

  -

  Af Niels Juul Hansen – 20. juni 2015 16:31
  “Kun et gæt.
  Om et måned er S endnu større, Venstre tilbage på andenpladsen – og Udkantsdanmark i stærk tvivl om, at DF var det parti, de skulle have satset på.
  Er der nogen, der er uenige?”

  Næ.

  Men lad os nu se om DF og V kan blive enige om noget som helst.
  DF vil jo tydeligvis ikke tage et ansvar, hvis de kan undgå det.
  Deres vælgere ender som dybt skuffede.

 157. Af Lonny Fischér Erhvervskorrespondent eeg.

  -

  Ikke stuerene journalist-højskole-aspiranter ! —I den næste tid, skal vi sikkert bombardères med “de verdensfjerne avis-skribenters gætterière med. EKS., At : Grunden til, at saa mange danskere stemte DF . ! –Var fordi : Det var lavt-lønnede -lavt-uddannede ! under-sociale folk, der ikke forstod et ord af det hele !!!—Glem det ! –Undersøgelser viser AT : Det er lige fra bank-direktøren til billedkunstneren, der har stemt DF ! —Den helt sikre grund er NEMLIG ! : Araberne/Somalièrne, der gaar rundt med “herrefolk`s miner ” –Og griner af de naive danskere, der incl. ufatteligt mange pædagoger af enhver slags nærmest skændes om : Hvor meget de indflyttede —Der lever i RÈservater i hele Danmark SKAL pusles om, De maa da endelig ikke sættes igang med, at rense off.toiletter feje gader o.s.v., Det føler de sig nemlig for fine til Saa: Der gives i tusindvis af pensioner -udover alle dem, der i forvejen er uddelt ! —-Nix-nej —Danskerne vil af med dem, der ikke forsørger dem-selv ! “muslimerne forstås “—Derfor fik DF –Saa mange stemmer !

 158. Af Helge Nørager

  -

  Nu har Poul jo heller aldrig deltaget i Big Brother, og høstet udødelig ære som ung reality stjerne.
  Hil Morten, Big Brother mester.

 159. Af John Hansen

  -

  Rikke Nielsen

  “Helle Thorning, jeg vil tænke på dig, hver gang Lars Løkke falder over sine egne ben på den internationale scene.”

  Ja Rikke, hvem husker ikke da HTS faldt ned af trapperne da hun var nder til mindehøjtideligheden i Paris? Stiletterne vaklede nok fordi hun spejdede efter et kamera. Men det er hvad der sker når man er en linselus.

  Efter terrorangrebet stod HTS og spillede “statsmand”. Hun stod i en uge og græd snot og sagde hun forsvarede YTRINGSFRIHEDEN. Sandheden er, at HTS var IMOD Muhammed-tegningerne. Hun er en hykler og løgner.

  Godt at se, at de voksne nu har overtaget forhandlingerne om regeringsmagten i folketinget. Sidst var det en flok højskoletøser, der gik rundt og krammede for åben skærm.

 160. Af Jens Hansen

  -

  Små lille højreekstremiste vælgere.

  HTS har forladt jeg.

  I må rette jeres ondskab et andet sted.

 161. Af r. vangkilde

  -

  STUEREN ! DF spiller det falske spil om statsministeriet. – nu hvor Løkke er bondefanget.

  ELLER, – hvorfor gik Helle! – vil Thuesen-Dahl heller ha´ Helle, – som statsminister og partner.
  Det handler ikke om Danmark og dansker, men om de fremmede og integration, asyl frygten
  og grænsekontrol ELLER, vil DF bygge mure for, at indespærre og beskytte det danske velfærd,
  de blå borgerlige politiker hopper ikke med på den centralistiske stats politik, som DF vil have.

 162. Af Henrik Ilskov-Jensen

  -

  Er Dansk Folkeparti stuerent?

  NEJ,. selvfølgelig er Dansk Folkeparti ikke stuerent!

  Det er pøbelen, rakkerpakket og rosset, der stemmer på Dansk Folkeparti.

  Pæne, anstændige og dannede mennesker derimod kunne ikke drømme om at synke så dybt som til blot at overveje at sætte deres kryds ved liste O. (Og derved markere deres status som et uvidende nul…).

  Det er de oplyste højtuddannede mod de åndsformørkede lavtuddannede.

  Storby-Danmark mod Udkants-Danmark.

  Godtfolk mod skidtfolk.

  Eller anderledes formuleret: Der er tale om klassekamp!

  Jeg er en af de mange, som stemmer på Dansk Folkeparti.

  Vi er pøbelen, og jeg er en af dem…!

  Og jeg håber inderligt, at Dansk Folkeparti aldrig bliver det pæne, stuerene dannede borgerskabs parti; men forbliver et talerør for de af borgerskabet så foragtede “lavtuddannede mennesker” fra de “lavere sociale lag”.

  De gamle kommunister sagde, at: “Den dag klassefjenderne taler pænt om jer, er det tegn på at I er på forkert kurs.”

  Selv om jeg aldrig har været kommunist, og aldrig har stemt på DKP, må jeg give gammelkommunisterne ret i, at ros fra svorne politiske modstanderes side er et advarselstegn, hvorimod politiske modstanderes raseri og smædeord bør opfattes som et adelsmærke.

  Henrik Ilskov-Jensen (Ikke-stueren; men glad DF-vælger).

 163. Af John Hansen

  -

  R. Vangkilde

  Synes du ikke det er på tide, at vi får råd til noget VELFÆRD til de etniske danskere? Nu har kællingerne i rød blok importeret ca. 15000 velfærdsflygtninge der alene i år koster 6 milliarder ekstra i asyludgifter. Nå, dette vanvid er heldigvis slut nu. Stiletterne og botox-gimpen er fjernet, hun kan sammen med de andre tøser, sætte sig på bagerste række, hvor de hører til. Velkommen tilbage til “fadbamsen”, du har været savnet.

 164. Af John Hansen

  -

  Bemærk, at man allerede nu, har sparet skatteborgernes penge ved at afholde regeringsforhandlingerne på Christiansborg. HTS og Magrethe Vestager havde fine fornemmelser og brændte en masse skattekroner af, ved at afholde forhandlingerne på Crown Plaza, men det var nok bare en nymodens “pigeting”. Snup dig en ekstra “fadbamse” i aften, Lars, gerne på skatteydernes regning, du har allerede været et billigere bekendtskab end højskoletøserne.

 165. Af J Nielsen

  -

  “Pia Kjærsgaard er vel nok ét af højrefløjens bedste kort: en gennemført rablende tosse med helt vanvittige meninger og en selvfedme, som kan lugtes helt til Nordjylland. En usling, som man kun kan foragte.”

  Det var da det Nyrup skulle have sagt. Så var der ingen der kunne komme efter ham.

 166. Af preben jensen

  -

  Mon man ikke roligt kan gå ud fra at mange af kommentarerne er fra bloggere der er ansat i INDVANDRINGS- OG GODHEDSINDUSTRIEN. Eller de er partisoldater fra S, SF, Enhedslisten og de radigale. For ellers kan man vel ikke være så smalsporet og dumstædig, at man totalt benægter at masseindvandringen er en kæmpetrussel.

 167. Af preben jensen

  -

  Mon man ikke roligt kan gå ud fra at mange
  af kommentarerne er fra bloggere der er
  ansat i INDVANDRINGS- OG GODHEDSINDUSTRIEN.
  Eller de er partisoldater fra S, SF, Enhedslisten og
  de radigale. For ellers kan man vel ikke være så
  smalsporet og dumstædig, at man (som Rikke m.fl.)
  totalt benægter at masseindvandringen er en
  kæmpetrussel mod vi danskere.

  Hvis man ser på den særdeles UHYGGELIGE feministiske/
  fascistiske/totalitære/skrupskøre/voldelige/terroristiske udvikling i
  Sverige, kan man jo nemt regne ud at sådan har vi det
  også om et par år, hvis vores egne rødradikale
  (jelved, vestager, zenia, sofie osv.) sammen med MR-mafiaen og
  indvandringsfanatikerne og skabsradikale fra diverse partier
  får held til at fortsætte med de
  åbne/nedlagte grænser og den slappe-slappe retspleje.
  I forvejen er vi jo lige i hælene på Sverige som de
  anti-danske “humanister” betragter
  som et forbillede.

 168. Af Allan Nielsen

  -

  Henrik Day Poulsen, som lægmand kan man godt få den fornemmelse at du er skizoid, årsagen er dine indlæg og at du irettesætter nogen for at bruge ord som du syntes er forkerte at bruge, mens du ikke irettesætter andre for at bruge de samme ord og ikke reagerer på henvendelse. Du udviser en del skizoide træk som selv lægmænd lægger mærke til her i dit univers.

 169. Af Jan Petersen

  -

  Jeg tror nu, en del “debattører” kun skal være glad for, at HDP ikke er så kritisk mht seriøsitet i kommentarsporet på bloggen. Ellers ville mange indlæg nok aldrig blive bragt. Personlig synes jeg, det er ret flovt at se alle de barnlige kommentarer, bloggen er præget af. Mange smagløse kommentarer er ikke nødvendigvis lig med en god og interessant blog ….. faktisk tværtimod!

 170. Af kurt jensen

  -

  Henrik Day burde hedde Henrik Nat, for alt han skriver og hans udseende ikke mindst, er så usympatisk, at man burde brække sig på langs. Et helt igennem oppertunistisk sølvskefoster, som nu tror, at det er blevet mere end voksen, men nej, Henrik, ANALfabet af guds nåde, det er hvad du er, så kan vi ikke snart slippe for dig? Grav dig ned i baghaven til dine forældres uppermiddle class rækkehus i Midtjyllands solformørkede parcelhelvede.

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Kære Kurt Jensen

   Det lyder jo som om du er et yderst positivt og nuanceret menneske.

   God søndag.

   Henrik Day

 171. Af Henrik Rudolph

  -

  Henrik Day
  Håber du vil tage DR problematikken op til debat!
  Det må være muligt med en ny ikke rød regering.Også med tanke på kommende valg!
  Denne røde propaganda virksomhed med tvangsbetaling og en direktør der får ( ikke tjener) 5 mill om året.
  Jeg har ikke set tv fra DR i 4 år og alligevel skal jeg betale for skidtet.
  DR bør konkurrerer på lige fod med de andre betalingskanaler.
  Bør det ikke være et projekt for den nye regering -at privatiserer DR?!
  PS. Betaler gerne for radio men DRs tv udsendelser er ren tidsspilde.

 172. Af Niels Andersen

  -

  De værste landsforrædere i dette land er ekstremisterne fra den yderste venstrefløj som foretrækker Hizb-ut-Tahrir og IS – fremfor danskerne!! Der findes folk herhjemme som stemmer på revolutionspartiet Enhedslisten som går ind for voldelig revolution og som bl.a. vil afskaffe politiet og den private ejendomsret! Gud fader bevares! Og der findes folk fra Enhedslisten som sympatiserer med hvad Blekingegadebanden gjorde!!

 173. Af Henrik Udolph

  -

  Henrik Day
  Tak for din fine blog!
  Årsagen til at se indlæg som Kurt Jensen ovenfor , er netop at du rykker noget.
  Du er rigtig god til at se og beskrive nogle sandheder , som mange socialistisker og “antifascistisker” ikke bryder sig om at høre.

 174. Af preben jensen

  -

  Ja, TVANGSlicensen til DR bør afskaffes eller skæres ned til en fjerdedel eller tiendedel. Fordi DR er en kommunistisk propagandastation domineret af radigale forrædere samt familie- og mandsfjendske rødstrømper og kvindesags fanatikere/ ligestillingsfanatikere. Oveni en uskøn blanding af co2 tumper og kortsynede eller korrupte masseindvandringstilhængere. DR er et anti – dansk foretagende.

 175. Af Henning Svendsen

  -

  så har blokken fået en ny skribent-i hvert fald af navn og denne Kurt Jensen ligger sig tæt op ad Kristian Andersen begge har en Jens Hansen agtig skrive facon med fråde i munvigen og helt apopleksisk .
  Og det er næsten som om han bliver favoriseret og inde i bladet er det Københavns Universitet der regerer !-kritisk holdning til EU og asyl-det medfører utrolig chikane

 176. Af Finn Bjerrehave

  -

  Tænk hvis vores kommentar også var stuerene,gab hvor vi ville kede os, nemlig demokratiets skraldespand, og forstå vores folkevalgte politikere, er en del af os selv.
  Derfor er vores politikere både kedelige,korrupte, samt selvglade, men vi er ikke Kommunister kun så længe journalisterne tillader, og jeg venter spændt, ligesom en lottogevinst.
  Hvem vil ikke have sin mand uden skat ? Hvem vil ikke rejse på1ste klasse? det er vel livets krydder, men hvem ønsker Ejendomsretten fjernet , det ønsker alle der stemmer på de unge kønne 5te kolonne piger i Kommunisternes samlingsparti EL
  Stuerene bliver ikke partiet ,interesseorg. DF, først når ansvaret påtages, de vil ikke fordi i stuen bliver der støvsuget, og bagefter, er partiet halveret.
  Derfor. Finn Vig

 177. Af Jens Hansen

  -

  Af Carl-Erik Pedersens – 19. juni 2015 08:06
  “Takket være DF. vandt blå blok valget!
  Men blå blok har et endnu større potentiale, og det er de ca. 300.000 Danske statsborgere der ikke har bopæl i Danmark, og derfor ikke har stemmeret ved folketingsvalg!”

  Her har Carl-Erik Pedersen faktisk ret.
  I udlandet klumper danskerne sig ofte sammen i fascist reder.
  Her er der et stort ubrugt potentiale for DF.
  Ofte gifter disse fascistoide danskere sig med prostituerede.
  Pæne kvinder går over på den anden side af gaden, når de ser disse danskere.

 178. Af p jensen

  -

  Noget tyder på at ku rt j en se ns kommentar er indsendt af et hash vrag eller en alkoholiseret bodega type. Men hvorfor er der ingen bundgrænse her? Det er der da for læserbreve til papiraviserne!

 179. Af Niels Andersen

  -

  Ja – nu må det være slut med den røde propoganda kanal – DR – som overhovedet ikke lægger skjul på at de støtter de røde kræfter lige fra revolutionspartiet Enhedslisten til S! Jeg vil som fri borger ikke tvinges til at betale over 2400 kr. p.a. for at støtte dette ensidige makværk! Afskaf al mediestøtte og gør licensen til det overdimensionerede DR frivillig!

 180. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  P Jensen. Du er svaret på spørgsmålet. Så længe du er med, er der ingen bundgrænse, så glæd dig over det, hvis du overhovedet besidder et gran af fornuft.

 181. Af Lars Petersen

  -

  @ Preben Jensen / Niels Andersen. (1-2)

  I SIGER BEGGE SAMSTEMMENDE, (SOM ANDRE), AT DR, ER DE RØDES MEKKA. (mit udtryk).

  Dette er i sagens.. eller rettere, den Nordiske system-korrumperede natur, ikke helt korrekt.

  1. DR, er foreningernes egen kanal, og TV2, samt øvrige toneangivende medier i Danmark,
  idet “samtlige” foreninger, udnytter jeres fortsat ene komiske sølle kuglepenne kryds, til at
  blive ved med at sørge for, at journalisten (uden om markedet, via fælles-tvangen), kan blive
  ved med at hamre fra 600.000 kroner, og op opefter ned i forret, hvorpå den journalistiske
  form og vinkling, indlysende er hægtet op på fælles-tvangens system-liderlige præsentation

  2. Går man ind og ser på >H V O R F O R < foreningsstyrets amatør-foreninger, er nærmest
  røvhamrende angste for ikke at kunne fortsætte med stjæle midler til filteret mellem sig selv
  og borgerne, så skyldes det noget så primitivt old school, som simpel korruption, idet man
  fra foreningsstyrets side, naturligvis aldrig ville kunne være så mange om så lidt, samt hente
  disse hjemmelavede gager og goder i sig, idet den politiske rapporter, ville sladre til befolk.
  hvis journalisten da ikke blev begavet voldsomt i kraft af selv samme system.. og man tier..

  Man stjæler ganske enkelt til mellem-filteret, for selv at kunne stjæle, men i fatter fortsat 0.

  Endelig ville foreningsmedlemmet ej heller kunne dyrke skattebaseret genvalgs-spekulation
  , idet rapporteren igen ville dekryptere den selviske, nationalt ødelæggende strategi over for
  borgerne, ligesom ansvars-bortforpagtning til alt fra: Embedsværk, Regioner, Kommissioner,
  EU, Kommuner, Styregrupper af hver en art, Spindoktorer, og mere til, atter ville blive sat i
  hård vedvarende relief, mht. hvorfor man "reelt" henter ca. 1,3 millioner kr, i gage, X 179 i snit

 182. Af Lars Petersen

  -

  @ Preben Jensen / Niels Andersen. (2-2)

  3. Endelig vil den system-normalbegavede vide, at adgangsretten til fx. foreningernes egne
  kanaler, går gennem foreningerne; dog tillagt nærmeste venner og bekendte, hvilket ligeså
  gælder omkring øvrige af de bedst fælles-tvangs-betalte off. jobs, ikke mindst de nemmeste,
  uanset om vi taler: Råddet for sikker trafik, Direktørpost i Danske spil, og så ellers derud af,
  hvilket igen betyder, at den nepotistiske succesrate for adgang, er forbeholdt kun 5- 10%.

  DET VÆRSTE ER DOG,
  at begge de herre, (sammen med resten af de 90/95%), end ikke er i stand til at udvikle reelt
  sammenhængende løsningsmodeller.. såsom, at pkt, 3 løses ved, at enhver som tilmelder
  sig en partiforening, skal registreres neutralt i centralt register, inkl. spidskompetence), sådan
  ansøgning om job i offentlig virksomhed, altid holdes op imod nævnte register, sådan at alle
  får lige adgang, hvad enten vi taler førnævnte råd, DR, Direktørpost i Danske spil, etc. etc.>

  Råt opsat.. er det slut med at sætte plakater op, for at vinde foran andre, for andres penge..

  Endvidere vil (skjulte) høj-sikrede ansættelseskontrakter, (som især florere i off virksomhed)
  helt naturligligt dø ud, da alle jo har lige demokratisk, og ikke mindst ( M O R A L S K) adgang,
  hvorfor den korrumperede hemmeligholdelse, indlysende er umulig at kunne holde i hævd..

  Men igen.. så længe i bliver ved med at sætte nærmest en ære i at forblive system-dumme,
  nåe ja.. så kan den system-købte journalist blive ved med at stikke mikrofonen ned i svælget
  på endnu en system-opkoblet, for ad den vej at ”styre” de ens samme betragtninger, og da i
  kun reflektere formår at reflektere primitivt på basis-informationerne, så sker her ej en skid.

  DUMHEDEN LÆNGE LEVE… HURRA… HURRA… HURRA.. OG SÅ DET LANGE.. HU.. RAAAAAAAAA.

 183. Af Karsten Sørensen

  -

  Tja, hvis man lægger formen til side har manden jo ret.

  Nøgternt set, hvilke kvalifikationer har HDP for at have en afsenderplatform i debatten? Han udviser jo gang på gang en omfattende historieløshed, mangel på viden om historiske forhold, der ikke engang går mere end 20-30 år tilbage. Han har ingen samfundsvidenskabelig uddannelse, han har som sådan absolut ingen kvalifikationer for at indtage den position, han gør.

  Derimod er kvalifikationen medietække og skarpe holdninger, såvel som – og det er det, der plager mig – en autoritet hentet fra sit hverv. Et hverv, der på ingen led har at gøre med substansen i de indlæg, der oprettes her på bloggen. Det er netop derfor, at der er tale om opportunisme – der er ingen saglige grunde for, at HDP skal have så stærk en stemme i debatten, når hans viden og faglighed på dette område er temmelig stærkt begrænset. Den her blog skal skaffe kliks med sine skarpe meninger, og det formål stiller HDP gladeligt op til, selvom han måske burde begrænse sig?

  Problemet er to-sidet, for den her blog har jo også indvirkning på, hvordan man opfatter HDP i sit hverv som psykiater. Der har bl.a. været et par lommepsykologiske analyser af HTS, såvel som den insinuerende tekst til den gale skribent ovenfor. Det er et problem at have et hverv, der bygger så meget på tillid, når man selv går ud og skyder med spredhagl på området. For at gøre spot til skade, så tegner der sig også et billede af en person, som måske har nogle ego-problemer (hvem har ikke det?), for det er unægteligt noget arrogant at tro, at man kan sidde der i sit tårn og på afstand strø om sig med diagnoser på folk, man ikke kan lide. Det er faktisk også en temmelig skræmmende tanke.

  Så kort fortalt, så ville jeg faktisk ikke være tryg ved at overlade nogle af mine kære til behandling i HDP’s regi efter at have læst denne blog, for han virker unægteligt ude af balance.

 184. Af preben jensen

  -

  Det ene personangreb efter det andet på HDP og andre der ikke er radikale eller røde nok i deres holdninger. Angrebene forklædes som saglige bekymringer, men sandsynligheden taler for at der er tale om røde bloggere der ønsker at nedgøre enhver der ikke ligger på maven for deres kommunistiske ideologi mv.

 185. Af Søren Revser

  -

  Karsten Sørensen: Det er almindelig kendt at HDP er ansat af PET til at spotte potentielle Breivikker.

  Altså Ikke underligt, at han er DF fanatiker med hang til politistat og massiv overvågning af uskyldige mennesker.

 186. Af Jens Hansen

  -

  Man kan ikke undgå at undre sig.
  Man udsættes for kritik, fordi man tilhører centrum-venstre.
  Højrefløjen har nu skabt sig i fire år over, at de ikke har regeringsmagten.
  Løkke har i fire år været den moralske lille statsminister.

  Nu har de brune så flertal.
  Og så kan de gud hjælpe mig ikke finde ud af danne en regering.

 187. Af Erik Larsen

  -

  SKØNT at vi fornuftige jyder, nu slipper for at debattere med soren sorensen, Jens hansen, niels juul hansen, og ikke mindst frankA, nu da vores danske venner har vundet det danske valg!!!
  At tale om at S gik “frem” er jo til at dø af grin af” – de er stadig på det ca. næst-dårligste nogensinde. Og R – ned med nakken. og SF ned med nakken. Skønt.
  Danmark ER vågnet. Tak for nu. Jeg håber på at DF kun går i regering, hvis de får deres
  4 krav igennem. – Ellers vent!

 188. Af E. Larsen

  -

  Kære HDP, vågn dog op!

 189. Af Lars Petersen

  -

  @ Karsten Sørensen.

  DU SIGTER FORKERT. MEN VAR TÆT PÅ AT SKYDE SNORE LIGE..

  Ovennævnte skal forstås sådan, at du aldrig får sagt hvad det egentlig handler om, idet her er et udemokratisk forstadie, i form af en endog særdeles snæver redaktion, som helt alene
  med sig selv, har valgt Henrik Day Poulsen, såvel som alle de andre hoved-bloggere herinde.

  Omvendt igen.. begår du (fortiet) din egen kritik, da jeg føler mig overbevist om, at såfremt
  denne H. Day Poulsen, flugtede dine generelle holdninger, så ville du finde vedk. acceptabel

  Hvad du derimod skulle have sagt var.. at det ikke kan have sin rigtighed, at mediet ikke lader
  software-teknologien indtræde, sådan at det er mediets “brugere” som udvælger bloggerne,
  samt fastsætter store dele af emnevalgene, herunder konfrontatorisk vedholdenhed, osv.,
  sådan at hvad folk brokker sig gentagende over, konfronteres til døde, og udviklingen er sat.

 190. Af georg christensen

  -

  Tag ,”det hele”, ikke så højtideligt. Jeg føler mig stadig stueren, jeg har ikke “pisset eller skidt” i mine egne bukser, selv om støvet i min egen stue flyver omkring øjnene, ,ørerne, næsen og munden hos mig, føler jeg mig stadig “stueren”, hvad ønskes der så mere?.

 191. Af Niels Peter Lemche

  -

  stuerene eller ikke stuerene, tja, hvad skal man sige. Hvis man skal sige noget, så er DF totalt ansvarsløse. Men 20 % af stemmerne og stadig ikke villige til at tage et regeringsansvar, ja, hvad skal man sige? Gad vide, om deres vælgere bliver ved med at købe den? Hvis noget, er det et parti parti, der nasser på de andre. Løkke burde overhovedet ikke danne regering på de betingelser. Han skulle stikke hovedet sammen med Mette og aftale noget, der satte DF helt uden for enhver indflydelse. De er, hvad de har fortjent. Totalt ansvarsløse

 192. Af Erik Larsen

  -

  Stakkels “Lemche” – uha, du har det trist. Ha, men der er altså mennesker der ikke ønsker at de bliver angrebet for ikke at kunne holde deres løfter (i modsætning af Helle) og derfor ikke vil gå i regering med V, K og særlig LA, der jo straks ikke vil følge de krav som det blås største parti i dag stiller!!! Uha, det har du det slemt med.
  Og lille Johanne har jo allerede sagt “at Thulesen-Dahls løfter m.h.t. dagpenge vil hun “følge – meget nøje!!! Hvad hun så mener med det. Selvom de i dag er det største blå parti kan 21,1% stemmer jo ikke DIKTERE noget. Og DET kan de ligeså godt udenfor en regering! Undskyld Lemche , de er jo klogere end de fleste – åbenbart (dig incl.) . Nok om det . Danmark har nu en chance og jeg gider ikke mere jer negative kjøvenhavnere.

 193. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt, så gjorde første dronningerunde det vel ret umuligt for nogen at være ansvarlige. Takket være LA’ absolutte krav om en blå flertalsregering. Næste dronningerunde vil så vise, hvem der vil hvad og hvorfor. Og her er jeg da ret sikker på, at såvel V som DF vil vise ansvarlighed. Ellers står begge partier til gevaldige vælgertæsk!

 194. Af Lars Petersen

  -

  @ Erik Larsen.

  “Nu vores danske DF venner har vundet det danske valg, og vælgerne er kommet til fornuft”.

  1. Din forening ved de ikke kan honorere det de går og bilder befolkningen ind, da pengene
  er brugt, hvorfor man ej heller vil tage ansvaret, da en voldsom mandat reduktion ses udløst.

  2. Din forening har INGEN planer for udskibning af de utallige indtrængte.. Gentager.. INGEN.

  3. Din forening går fortsat ind for 100% overholdelse af de internationale konventioner,
  skønt det er dem som kanalisere Hassan og alle familiemedlemmerne ind i Danmark,
  hvormed indvandringen vil fortsætte, som det gjorde (stabilt) fra 2001, og 10 år fremefter.

  4, Din forening går ind for en svagt mindre, men fortsat verdensrekord stor ulandsbistand.

  5, Din forening vil mere øget fælles-tvang, uanset at det procentuelt, havner hos Hassan.

  I det hele taget vil din forening en hel masse, baseret på penge som ikke eksistere, for ikke
  at glemme det smadrede konkurrence-moment, med dertil flere tabte jobs og knowhow..

  Summa summarum.. Du glædes over reduktion at det værre, så indvandringen kan fortsætte
  STORT DF TILLYKKE HERFRA… Ha ha..

 195. Af Erik Larsen

  -

  Stakkels dig Lars P.
  Nu er jeg ikke i andre foreninger end 2 sportsforeninger, men jeg lykønsker bare DANSKERE – ikke dig.
  Du kan jo ikke engang forstå , at man med 21 procent af stemmerne ikke kan regere landet og bestemme sine egne meninger. Det kunne Helle jo slet ikke heller.
  Hun havde EL som såkaldt dækning. plus R, SF.
  DF som du kalder #”min forening!” – fatter dig ikke. Kan da kun få deres ønsker igennem, hvis de havde over halvtreds procent. Gå i skole igen.

 196. Af Lars Petersen

  -

  @ Erik Larsen.

  Glemte pkt. 6… så her den… >

  6. Din forening har INGEN.. gentager.. INGEN samlet styreplan for Danmark overhovedet,
  hvilket svare til en virksomheds direktion, (fx. på en dildo fabrik), som ved man gerne
  vil have bedre dildoer, flottere farver, bedre vibration, trinsløs motor osv., uden at ane en
  KÆFT om dildoens egentlige anatomi, markedet dildoen skal operere på, und so weiter..

  Nåe ja.. sig mig.. flover du dig slet ikke over at have råbt og skreget direkte religiøst på dit
  DF´ske amatør forenings lort, igennem knapt fire stive år, (NON STOP TILMED), for nu at
  måtte erkende, at amatør foreningen, åbenlyst har løget, da man ikke skal nyde noget af
  at stå til konkret detaljeret helheds-ansvar for en skid, anden end illusionerede salgstaler ?.

 197. Af preben jensen

  -

  Ja, Danmark er ikke ude af krisen og er ikke reddet, bare fordi blå vandt valget. Rigtig meget afhænger af hvad der sker af politiske transaktioner fremover. Hvis V, K, LA og DF evt. flopper, ryger vi måske hurtigt ud i fuldstændig kaotiske og katastrofale tilstande i stil med de svenske, hvor det er blevet dagligdag med skudsalver i gaderne, bombeeksplosioner, granatkast, voldtægter, røverier, brande, vanvidskørsel, terror, overfald og mord. Samt et utal af velfærdsskandaler. Læs selv om Malmø, Gøteborg og Stockholm osv. (snap og den korte)

 198. Af Lars Petersen

  -

  @ Erik Larsen.

  “DF skal have mere end 50% for at kunne udføre sin Politik”.

  SVAR:
  Ha ha.. Jamen så erkender du jo også en stor del af den grundlæggende pointe, da DF netop
  ved man dyrker illusioneret salgstale, skønt alle førnævnte 6 pkt. intet har med andre at gøre

  GENTAGER I FORANDERLIG OPSÆTNING:
  1. DF ved, at de ikke kan honorere det de bilder befolkningen ind, da BNP er opbrugt + 3,5%.
  ¤ Ergo handler det ikke om DF ikke kan komme til for andre foreninger, da pengene er brugt.

  2. DF har INGEN planer for udskibning af de utallige indtrængte.. Gentager.. INGEN.
  ¤ Igen, har det intet med andre foreninger at gøre, da DF (MED SIG SELV), reelt har haft fra 72,
  frem til 2015 = fucking 43 år, til blot at kunne finde ud af hvor Hassan skal sendes hen og til.

  3. DF går fortsat ind for 100% overholdelse af de internationale konventioner,
  ¤ Atter igen har denne holdning intet med andre foreninger at gøre, da man vel for helvede
  bare kan indtage holdningen, ligesom man kan sælge velfærds-ideer på kryds og tværs.

  4, DF går ind for en svagt mindre, men fortsat verdensrekord stor ulandsbistand.
  ¤ Igen har DF´s idé intet med andre at gøre, da man bare kunne sætte satsten til int. standard

  5, DF vil mere fælles-tvang, uanset at det procentuelt, havner hos Hassan.
  ¤ Endnu igen har dette intet med andre at gøre, da DF´s selvmodsigende fundament bygger
  en selv samme mere velfærd, skønt man ved at Hassan, (rent procentuelt) æder stakkevis
  af velfærds-midler i sig, som igen STOR-influere på Hassan magnetismen til dette arme land.

  6. DF har INGEN.. gentager.. INGEN samlet styreplan for Danmark overhovedet,
  ¤ Åh gud.. jeg må gentage.. igen har DF´s manglende styreplan INTET med andre foreninger
  at gøre, da lortet vel for helvede bare kan sammenfatte en plan, da Thulle jo sku være dååår
  dygtig, og dååår dooor, som system-journalisten spasser-forkert bliver ved at kværne rundt.

  Kort eller langt sagt.. no matter, ovennævnte 6 pkt. har således intet med at tælle til 90, tak.

 199. Af Frank A

  -

  @ larzen

  Sjovt som du pludselig forstår den med 50%, efter at have skreget løftebrud i knap 4 år.

  Men nej larzen. Den alen du målte med før valget, er naturligvis den alen, jeg vil måle dig med efter valget.

  @ lemche.

  Næsten uanset hvad, vil en kommende regering blive meget meget svag. Det havde vi jo forudsagt inden valget.

  En regering med S og V vil naturligvis så være med Mette F som statsminister. Andet vil være unaturligt.

  Jeg synes helt ærligt at blå blok skal kaste håndklædet i ringen og pege på KTD som kongelig undersøger.

 200. Af Jørn D.

  -

  Det er lidt tankevækkende og sølle
  at
  en DF “stemmesluger”
  kun
  vil være “stemmepuger”
  og
  ikke vil være ansvarlig “stemmebruger”

  ironi.mus

 201. Af Jørn D.

  -

  For den stuerene er alting rent, men kritikken kommer ikke sent
  for
  når Dansk Folkeparti ikke vil med i en blå regering
  er
  det måske fordi, som Thuesen Dahl, kom til at sige “vi foreslår at bruge pengene”
  og
  pengene må Lars Løkke skaffe
  ja
  Lars Løkke gentog 2 gange i den afsluttende debat, at de 4 blå partier ikke var enig i alt
  men
  at de var enige om, at der skulle skabes arbejdspladser

  DF er vist bange for, at blive afsløret, som ikke regeringsduelige fordelingspolitikere,
  der
  ikke har begreb skabt om, hvordan man skaffer arbejdspladser !

  de gule forhåbninger/ evner rækker måske ikke længere end til de gule sedler !

  ironi.mus

 202. Af Jørn D.

  -

  Kritikken af Dansk Folkeparti er hård, men uretfærdig – til tider !
  så som
  “I løber fra ansvaret” – “I er nogle svagpissere” – “amatøragtige” – “I burde fryses ude”
  specielt
  David Trads, den “trælse”, der anklager flygtninge og indvandrer kritiske
  for højreekstremisme og nazi-forbindelser, for at lukke munden på dem
  hvor
  selv en dom for, at fejlinformere offentligheden ikke standser ham og han indrømmer ikke fejl !
  ja
  David Trads har i flere år plæderet for, Dansk Folkeparti burde fryses ude
  i udlændingedebatten, som Sverigedemokraterne bliver det på den anden side af sundet.
  og
  DF er jo også blevet noget “tamme” på det sidste, undtagen når det gælder Israel
  for
  her bruger Søren Espersen og Pia Pia Kjærsgaard mere energi på Israelske spørgsmål
  end på Danske spørgsmål, som f.eks. flere arbejdspladser ! ( det er jo også svært )
  jo
  DF plejer et samarbejde med højrekræfter i Israel
  og
  det i sådan en grad at de måske burde kaldes Israelsk Folkeparti
  ja
  spørgsmålet er om de har indgået en pagt med “Djævlen selv”
  siden
  de syntes, at være nærmest fredet af det radikale “skabsIsraelske” Ekstrablad
  hvis
  “har vi noget på dem journalister” nærmest får Golum til, at fremstå som flot og venlig
  og
  ringen er sluttet
  da
  Thuesen Dahl’s fætter er spindoktor for Liberal Alliance, der er et opkog af de synagogale radikale
  og
  syntes tilpasset Stein Bagger typer og “baggårds vekseler Wannabee’s”
  og
  det selvom det var de jødiske økonomiske spekulanter, der forårsagede finanskrisen
  og
  DONG aktierne blev her senest solgt til Goldmann Sachs, som i fyrrene medfinancierede Hitler !

  mon det overhovedet bliver til noget
  med
  at få kigget Don CoryDong “brænd mine breve” i kortene ?

  ironi.mus

 203. Af Jens Hansen

  -

  Af Erik Larsen – 21. juni 2015 20:30
  “SKØNT at vi fornuftige jyder, nu slipper for at debattere med soren sorensen, Jens hansen, niels juul hansen, og ikke mindst frankA, nu da vores danske venner har vundet det danske valg!!!”

  Er der nogen som har tvunget Erik Larsen/Preben Jensen til at debattere med andre end hans brune DF legekammerater?

 204. Af PREBEN JENSEN

  -

  INDEN MAN KLOGER SIG FOR MEGET MED AT DØMME DF UDE, ELLER SOM ET UDUELIGT PARTI, BØR MAN MÅSKE LIGE AFVENTE HVAD DF FÅR UDRETTET INDENFOR NOGLE MÅNEDER. DERIMOD KAN MAN GODT AFSIGE EN STRAKS-DOM OVER RADIO- OG TV-STATIONERNE.

 205. Af Niels Peter Lemche

  -

  ja, så har man en Erik Larsen, som gerne vil titulere dem, han er uenige med som “stakkels” …

  Men han vil helst ikke svare på, hvad det er han er uenig med. Men vi har nu et protestparti–siger de–med 20% af stemmerne, og de vil/tør ikke tage ansvar. De vil fortsat løbe efter populistiske enkeltsager; men vil for Guds skyld ikke engagere sig i styringen af landet i alle de mange små og store sager, hvoraf mange naturligvis skaber irritation hos dem, som det går ud over.

  Gad vide, hvad der ville ske, hvis Lykke i dag råder dronningen til at udpege Thulesen Dahl som den, der skal føre de videre forhandlinger om regering.

  Det er stadig i Danmark halen, der logrer med hunden. 20% af befolkningen støtter et part, som derefter tror, at de skal have lov til at dominere de 80% og tvinge dem til at følge sine egne ideer. Man må da håbe, at der er nogle af de tyve procent, der får kolde fødder og brækfornemmelser.

 206. Af Ann Hansen

  -

  Poul Nyrup Rasmussens kommentar er taget ud af en sammenhang. PNR sagde at ” stuerene blir i aldrig” efter at Pia K hade foreslået at kriminelle invandrer OG HELE DERES FAMILIE skulle sendes ud af landet.

 207. Af Vibeke Poulsen

  -

  Det er dog utroligt, så mange hadske, nedværdigende og personfjentlige meninger, der er dukket op på denne side—-
  Har man helt glemt, at man i et demokratisk samfund er i sin gode ret til at stemme på et parti, som er stemmeberettiget? Hvad man kan lide eller ej, er i den situation ret irrelevant.
  Det er pinligt, at en så stor del af meningerne går på, at folk, som ikke hører til inden for Valby bakke nærmest er idioter, som render rundt med halm i træskoene og kun hører giro 413 ( i modsætning til de som mener, de er den kloge, veluddannede, kreative klasse o.s.v.) og selvsamme gruppe nærmest burde fratages deres stemmeret, fordi de ikke er “stuerene” og hører til på den yderste venstrefløj,
  Hvad f….. ville de gøre, hvis ikke folk ude i landet sørgede for at betale deres skat, leverede fødevarer og arbejdede i byerne? Det kunne måske være, de mennesker efterhånden er trætte af at betale skat og holde en vis del af legemet oppe på samme uden selv at få del i goderne.

 208. Af Jens Hansen

  -

  Af Vibeke Poulsen – 22. juni 2015 10:35
  “Det er dog utroligt, så mange hadske, nedværdigende og personfjentlige meninger, der er dukket op på denne side”

  Igennem de sidste fire år er samtlige medier blevet fyldt med hadske, nedværdigende og personfjentlige meninger om HTS.
  Ofte bare fordi hun tillod sig at være landets første kvindelige statsminister.

  Men det har typer som Vibeke Poulsen nok glemt.

  Og så,vidt undertegnede kan iagttage, så går diskusionen mest på, at landsbytosserne ikke vil påtage sig et ansvar.

 209. Af Helge Nørager

  -

  Måske en SOV godt alle, regering er en løsning. ?

 210. Af Søren Rasmussen

  -

  @Af PREBEN JENSEN 22. juni 2015 09:08
  INDEN MAN KLOGER SIG FOR MEGET MED AT DØMME DF UDE, ELLER SOM ET UDUELIGT PARTI, BØR MAN MÅSKE LIGE AFVENTE HVAD DF FÅR UDRETTET INDENFOR NOGLE MÅNEDER. DERIMOD KAN MAN GODT AFSIGE EN STRAKS-DOM OVER RADIO- OG TV-STATIONERNE.

  Enig med PJ

  DR kører rød valgkamp hele året for tvangslicens på 4.000.000.000 kr – Vi har på begge hovedkanaler nogle journalister der fører deres egen røde agenda som Klement, Mejlhede, Skammelsen, Jersil og mange flere på primært DR.

  Jeg føler mig belemret af journalister, der ikke kan sætte deres egen habilitet i kontekst, til en relativ logik, som er åbenbar for de fleste mennesker der lever et normalt arbejdsliv.

  De nævnte inhabile journalister kan søge over på Politiken hvor de kan finde deres homeland.

  Politiken, som i øvrigt ikke har et eneste læserbrev, i dagens avis, som er bare en lille smule positiv over for valget, den blå blog etc. – det er tankevækkende, ikke sandt, når ‘vi’ lige tager højde for valgresultatet. bob bob….

 211. Af LONNY Fischér Erhvervskorrespondent eeg.

  -

  “ikke stuèrene ” ! —Ida Auken ! –Til, hvilken side, hveranden gang ?? —Det kan ikke siges mere tydeligt ! —Hun er opdraget til AT : For enhver pris ! Skal man sørge for, at komme indi “varmen ” ! ! –Og hæve evigheds off. ydelser ! ___ Er der mon nogen, der ved om hun nogensinde har “tjent til føden, ved, at arbejde ??

 212. Af Lonny Fischér Erhvervskorrespondent eeg.

  -

  KÆRE HENRIK DAY `S : Det kan være anstrengende, at være populær ! —Men lad nu være med AT : Slette komm. fra folk, der bruger noget af frokostpausen ! –Til, at deltage i din blog ! —Det er rigtig – rigtig tarveligt !–SALUT !

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Kære Lonnie

   Jeg sletter kun kommentarer, som er fornærmende for andre eller som slet ingen mening giver.

   Venligst

   Henrik Day

 213. Af Lonny Fischér Erhvervskorrespondent eeg.

  -

  Tak for svaret Henrik Day`—Vi maa ikke fornærme nogen ! —Omend “den kæmpe million off.ansatte, der lever af vores (Erhvervs-livets surt tjente kroner ) incl. skatteborgernes tvangs-opkrævede skatter !! —Faktisk “ER en stor fornærmelse ! Imod os danskere ! ” —Det giver ingen mening !! Overhovedet ! Naar “Levebrøds-off-ansatte ” —jonglèrer sig i de dyreste “strandvejs-villaèr ! —Og den lille trofaste erhvervs-drivende ikke tilnærmelsesvis kan tjene det samme som “de griske off. ansatte “—Derfor skal “hæren af off. halveres ! Det kan sagtens løbe rundt i lille Danmark alligevel !!—Appropos “den grimme røde plet paa Danmarks-kortet ! Midt i alt det “blaa” ! Skærer i øjnene !—appropos “tvangs-licensen fra dr.tv.! ” Bør slettes fuldstændig –Saaledes, at “generaldirektøren m.m. Ikke fortsat skal gøre ” grin med os arme licens-betalère ! –DF skal vide, at vi forventer rigtig meget af vores “Stemmer ” !

 214. Af Jørn D.

  -

  En sælgers død – syge forklaringer !
  for
  En sælger’s syge bortforklaring kaldes almindeligvis en “Kristian”
  dvs.
  at komme med en “Kristian”
  og
  nu oplever vi jo, at Kristian Thulesen Dahl kommer med en masse “Kristian’er”!

  ironi.mus

 215. Af Jørn D.

  -

  DF har lovet bedre sundhed og bedre forhold for gamle og arbejdsløse
  ja
  den gik lige ind på lystavlen i Sønderjylland
  men
  de har vist desværre aldrig lovet at skaffe så meget som en arbejdsplads
  nej
  arbejdspladser og penge til at uddele, dem må Venstre skaffe !
  men
  Venstre har som alle andre partier for lidt og for sent lyttet
  til
  det Sønderjyske stemmehav ang. kritik af EU og grænseoverskridende kriminalitet
  og
  undertegnede, der er tilflytter fra København har oplevet indbrud
  alt
  imens vi sad i biografen i kælderen
  hvor
  de flinke politifolk ( der kom dagen efter ), fortalte
  at
  der var indbrud i 8 huse den nat i byen
  og
  hvor vi så hører politimestre fortælle, at indbrudene er for nedadgående
  og
  den røde regering fortæller at der næsten ingen indbrud er mere
  men
  Thorning påstod jo også at Synagogen straks var blevet bevogtet
  og
  var 71 dage om at finde ud af, at hun talte usandt
  og
  HTS har fundet sig i at “nødløgnen” blev indført i selv Justitsministeriet
  ja
  nu er det så slemt, at hvis en virksomheds ejer ringer og anmelder et tyveri
  og
  det selv om vedkommende kan GPS anvise hvor den stjålne Container står

  svarer politiet: “meld tyveriet til forsikringen”
  for
  vi har ikke mandskab nok, da vore folk vogter slagterforretninger i København !
  og
  i Frederiksberg lokalradio’s tidlige dage var reklameindslag fra “Gittermann”
  men
  sikkerhedsfirmaerne behøver vist ikke reklame indslag i Sønderjylland
  men
  meget kunne være undgået og grænsebomme undværes
  hvis
  Politiet havde mandskab nok og var mere proaktive
  f.eks.
  ved at holde øje med parkeringspladser udenfor ALDI og Lidl
  hvor
  der kører mandskabsvogne ind og 2 til 3 kvinder stiger ud
  og
  tager på, på forhånd af medsammensvorne parkerede, cykler rundt i byen
  hvorefter
  mandskabsvognene med 4 til 6 sortklædte mænd handler ind og kører væk
  og
  afventer natten’s togt rute
  eller
  når fire sigøjner lignende mænd og en kvinde larmende skaber forvirring i ALDI
  hvor
  kvinden råbende ved kassen bortleder opmærksomheden og mændene “tager for sig”
  og
  vi har hørt, at handlende i byen ikke tør holde butikstyve tilbage
  ja
  ej heller flygtninge og asylansøgere, af frygt for at blive stukket ned !

  det kan godt være, at HTS påstår at krisen er ovre – i København
  men
  det udsagn og udsagnet om, at al kriminalitet er for nedadgående
  og
  at HTS påstår at have givet millioner, milliarder til kommuner, syge og gamle
  ja
  det er en hån imod de folk i Sønderjylland, der oplever det modsatte !
  nemlig
  at kommuner, der blev lovet plus 30 milliarder i stedet fik minus 130 milliarder
  og
  at der er kommet flere varme hænder, når der er kommet færre
  og
  at der er kommet flere politifolk, når der er kommet færre
  og
  der er kommet flere penge til psykisk syge, når der er sparet 1,5 milliard
  ja
  man undrer sig over hvorfor de røde københavner “snuder” undrer sig over
  at
  de tabte i det “snusfornuftige” Sønderjylland !

  ironi.mus

 216. Af Birte Frandsen

  -

  Tak til Henrik Day for deltagelse I Debatten på DR P1 denne søndag.
  I modsat fald havde det været svært at udholde Stine Bosses radikale opportunisme.

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Mange tak for de pæne ord.

   Henrik Day

 217. Af Birte Frandsen

  -

  Appendix til ovenstående.
  Henrik Day pegede på at det ikke var muligt at påtvinge lande som Ægypten,
  Syrien eller libyen vestlige landes form for demokrati. Det tragiske er jo at
  da den ene af morderne I Paris på TV udtalte– at når de blev bombet var de
  jo nødt til ar forsvare sig med deres form for hævn.
  Mubarak, Gadaffi og nu Assad sørgede vel for at den værste storm ikke
  brød ud.Det bliver ofte sagt at “VI” skal klare situationen i disse områder,
  det er vel immervæk noget befolkningerne selv må ændre..

  I Debatten angående–at “vi skal være varsom med hvad vi siger” mente
  Stine Bosse at svenskerne var mere opdragede…men de er vel kuede og
  indoktrinerede, uden sammenligning I øvrigt, men tyskerne var tidligere
  også “opdragede ” til at føje sig…
  Bosse havde for 30 år siden sprunget et vers over I Elefantens vuggevise når hun sang for sine børn ….og nu ville Bosse vist ikke bryde sig om at
  et sommerland har mulighed for tur I en kannibalgryde og en hottentot-
  karussel. HVAD mon det næste bliver i sarte radikales ører der bringes til
  modsigelse ? Det må da efterhånden blive svært at fedte for “de rigtige”.
  Kineserne sige langnæser om andre, kom det frem I debatten ,men vi må ikke sige fladnæser om kineserne…..
  Cencor Normann, fra tyskernes besættelse af landet, havde næppe i dag været så sensibel på besættelsesmagtens vegne .

  At Bosse også fik flettet kritik af DF ind var at forvente, fruen mente således at “folk hun tale med ” gav udtryk for at man blev dum af at tale med DFere,men,at de havde ret, og hos de folk Bosse talte med, var der intet besvær med tilrejsende—-hvad med en tur til områder, hvor folk kan komme Itvivl om, hvorvidt de befinder sig I turistlandet Gambia eller i Polen ?
  Prøv en tur til ghettoområder fru Bosse, find en bænk (hvis der er ledig plads) køb Halal-slagtet kød og mød op I en boligforening og hør forslag om at
  hunde ikke må komme ind I lejligheder, få , mød animositeten hos en hjemmehjælper, der kommer ud til folk med hunde. Etc.
  Besværligheder skyldes følgagtige svage politikere. Kun DF tør bruge klar tale.
  Og populære kunstnere får nok flere tilbud om optræden ved socialdemokratiske sammenkomster, hvis de tilpasser sig ønskede meninger , ligesom folk der færdes på direktørgange og gerne vil betræde
  endnu flere tykke tæpper med sko til kr 11.000 , ligeledes blive meget
  glatte og neutrale, selv når de toner frem I Deadline på DR 2, hvor de sørger for at udsende signaler og skære deres ståsted ud I pap, forståelig
  også for magtfulde dværghaner.

  Men også andre steder vil /tør man ikke se tilstandene
  I øjnene. Det er 15 år siden at Khader udgav en bog som berettede om, undervisningen i en privatskole her i landet, hvor børnene blev
  undervist I FORDOMME,også efter bøger, som var kolossalt RACISTISKE og jøder var
  næppe at respektere, efter udtalelse fra en arabisk dreng ,som foran sine
  forældre og Khader udtalte at jøderne skulle slagtes.
  Tre danske undervisningsministre ( 2 venstre og 1 radikal) ønskede ikke at
  reagere på denne viden som burde have resulteret i muligheden for udskiftning af nogle bøger, al den stund man ikke kan forlange/forvente at børn med den form for input bliver velintegrerede og tolerante.

  Det er ikke få muslimer som har peget på at ændring af nogle skifter er
  nødvendige, for hvad skal der menes om et Sura med ord som : at troende skal bekæmpes i nabolag, og føle strenghed, (ikke ordret
  citeret fra Sura 9, vers 3 og 12,29.)

  Det tyske folk var ikke racistisk, der var tale om manipulation og tvang.
  Det russiske folk var ikke gulag-kommunister , her var også tale om manipulation og tvang.
  Muslimer er også udsat for manipulation ,tvang og trusler.
  Tyskerne og russerne fulgte fløjtens tone og trommens slag, da der kom en
  leder som var stærk nok til at forandre folk.
  Er der ikke her vores hjælp skal bestå, nemlig I at hjælpe den muslimske
  verden med at forhindre at der kommer stærke m/kere der med tvang og
  trusler kan manipulere, også veluddannede, og ikke kun analfabetiske masser. Men ikke hjælp I form af droner.
  Men det er måske kulturradikalisme og hensyn til handelsforbindelser
  der i dag kun får DF (og enkelttyper som Henrik Day) til at bruge klar tale ?

Kommentarer er lukket.