Sverige har jokket i spinaten

Af Henrik Day Poulsen 238

Hvad sker der, når man i sit storhedsvandvid tror, at man kan redde hele verden? Hvad sker der, når man ikke lytter til andres advarsler, men er forblændet af egen tro på moralsk overlegenhed? Hvad sker der, når man censurerer medier og anderledestænkende? Hvad sker der, når man kun har latterliggørelse til overs for sit naboland, der betegnes som racistisk?

Ja, så får man en ekstraregning på 29 milliarder kroner og 190.000 muslimer, hvoraf flertallet med stor sandsynlighed vil kræve halalmad, ret til tørklæder og langt skæg, ret til ubegrænset overførselsindkomst, flere moskeer og ikke mindst retten til at forøge sit antal til mindst det firdobbelte på grund af familiesammenføring.

Man får også en lille kerne af Anders Behring Breivik typer, der, som vi så i denne uge i Trollhättan, anvender samme procedure som terrorgruppen Al Shabbaab, nemlig at dræbe efter religion og hudfarve. Eller som brænder huse og telte af, hvor der bor eller skal bo flygtninge.

Landet er naturligvis Sverige. Vores broderland, som, jeg dog vil mene i dag, er det land i Nordeuropa, som Danmark ligner mindst.

Sverige har under hele flygtningekrisen pudset den etiske glorie og åbnet landet for stort set alle flygtninge. Når man som Angela Merkel udsender sådanne signaler, vil verdens flygtninge naturligvis søge mod den sikre havn, der giver beskyttelse, høj levestandard og fred. Problemet er bare, at Sverige har undervurderet verdens fattigdomsproblem. Sagt med en metafor bilder Sverige og Tyskland sig ind, at man kan fylde Stillehavet med sand. Verdens fattigdomsproblem kan ikke løses med, at Europa åbner sine døre på vid gab. Og i Sverige får enhver, der gør opmærksom på, at det projekt er ”mission impossible” mundkurv på og får at vide, at man er racist.

Sandheden er, at ingen ønsker en strøm af muslimske flygtninge. Ikke en gang de muslimske lande selv vil have dem. Kuwait sagde jo rent ud på Golflandenes vegne, at de muslimske flytninge ikke passede ind. Men svenskerne forsøger at bilde sig selv ind, at de så passer ind i Sverige.

At Sverige intet har lært, vidner denne uges aftale om stramninger i asylpolitikken om. Sverigesdemokraterne blev ikke inviteret til forhandlinger. Man udelukker således fortsat den efterhånden over en million svenskere, som er dybt bekymret for deres land. Svensk stædighed vil komme til at koste landet meget dyrt. Og flere eksperter har allerede udtalt, at asylstramningerne nok ingen effekt vil få. Der skal meget skrappere midler til.

Jeg tror, at løbet er kørt for Sverige. Kun skatteforhøjelser, fortsat undertrykkelse af ytringsfrihed og massiv hemmelig overvågning af højreekstremistiske grupper kan forhindre, at landet eksploderer. Jeg ser intet tegn i sol og måne på, at svenske politikere faktisk har forstået alvoren af, hvad de har gjort.

De kommende generationer i Sverige vil kunne bebrejde de ansvarlige politikere for at have ødelagt en af verdens mest velfungerende velfærdsstater med en naiv tro på, at Sveriges rolle er at være verdenens moralske Emma Gad, at redde hele verden og diktere andre lande til at forsøge på det samme. Verden er forfærdelig. Der er alt for mange mennesker og fattigdommen er enorm. Indse det, eller bliv ødelagt. Løsningen er ikke ubegrænset asyl til alle i Europa, men lokale tiltag, der gør op med overbefolkning, korruption, forurening og uduelige ledere. Vesten er ikke forpligtet til at ødelægge vores samfund i etikkens navn.

Danmark var heldig. Vi havde en Pia Kjærsgaard, der med sin vedholdenhed fik danske politikere til at se realiteterne øjnene. Sveriges forbandelse er, at de aldrig har haft en lignende karismatisk, idealistisk og kompromissløs bannerfører for vestlige værdier.

238 kommentarer RSS

 1. Af Krister Meyersahm

  -

  Åben Jeres hjerter, sagde den tidligere svenske statsminister men “glemte” at oplyse, at det der i virkeligheden skulle åbnes var – tegnebogen. Det er nemlig så nemt, at være “hellig” barmhjertig samaritan, når man ikke selv står for regningen og den svenske regering aner ikke, hvordan de skal finde alle milliarderne uden at låne eller forhøje skatterne. Landet er, som Danmark og resten af EU, i forvejen belastede af store underskud.

  Er man til og med så enfoldig, at man “garanterer” permanent opholdstilladelse til alle der banker på døren – ja så er der for alvor lagt op til civil uro. “Rigtige statsmænd” og ansvarlige folkevalgte må derfor omgående gøre det klart, at flygtningestatus er en midlertidig tilstand, der naturligvis ophæves, når og hvis situationen tillader det. Flygtede skal hjem og bygge det egne land op igen.

 2. Af Henrik Knage

  -

  Det svenske læs er ved at vælte under sin egen vægt, og inden nogen kan nå at sige spang kuk, ser den første muslimsk dominerede regering dagens lys i Sverige, og dermed den første i Norden – herefter ruller lavinen.

 3. Af Kristian Andersen

  -

  Racist!

 4. Af steen marr

  -

  Din racist ! Med det indhold og den sammenhæng begrebet bruges i these days vil jeg godt indrømme at det er jeg så nok. Jeg er f.eks helt generaliserende frastødt af svenskere og betragter dem som nogle arrogante, hovne, selvglade og ureflekterede individer.
  Sønderjyder har jeg også et anspændt forhold til fordi alt dér er så indforstået pragtfuldt og selvcentreret. Til gengæld er jeg så uden aversioner gift med en eskimo og plejer omgang med tamiler. Så mon ikke jeg så er selektiv racist afhængig af om jeg har sympati for et andet menneske eller ikke har det. Min racisme er ihvertfald ikke missionerende eller angrebslysten, men det jeg kalder defensiv racisme som forsvar for egne værdier, som hænger stærkt sammen med min etnicitet og opdragelse.

 5. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Kære Henrik Day `—Tak fordi du er til ! –Hvad der er sket i de seneste måneder med masse-invasion fra Mellem-østen af krævende muslimer ! –Er meget tæt på, AT: Vi ønsker at finde bare et lille-bitte hjørne til os danskere, der vitterligt har i skæppet i kassen til alle mulige Røde-kors-projekter ! –Ligemeget hjælper det jo –Overbefolkningen bliver ligefrem støttet af vores surt tjente skillinger —Vi er rigtig kede af det –og ønsker efterhånden kun AT: Alle de ræverøde –der er blevet kræset for i umindelige tider –ligefrem falder os i ryggen (læs curlingerne -den dyreste generation nogensinde ) –Som ligefrem udtaler AT: De gamle er en belastning ! (faktisk knokler de gamle til langt op i firs-års-alderen ! –Altså de selvstændige ! –Medens de forbistrede evigheds-off-ansatte socialdemokrater –feder den med 1/2 tid for fuld-tids-lønninger –yngler som parasitter med uendelige gaver til barsel – særlige ordninger m.m.—Det eneste vi ønsker er virkelig flere folk som dig ! Der kan få det til, at løbe koldt nedad ryggene på de millioner af muslimer, der kun venter på, at blive mange nok ! –Til, at smide os ud af vores eget land !! –Vi håber også, at Inger Støjberg får lavet situationen så surt for muslimerne, at de finder ud af AT : blive væk, når de efter de utallige ferier i hjem-landene bliver forhindrede i, at komme ind i Danmark igen !—Vi hader dem – hader dem – hader dem ! Muslimerne og deres hæslige Moskeér ! Med samt deres pågående kultur–der er i stor hast ødelægger vores engang lille fredelige land !

 6. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  De svenske politikere har sat kursen direkte mod borgerkrigen, da mange almindelige svenskere simpelthen ikke vil acceptere den ødelæggelse af landet, som den vældige strøm af migranter uundgåeligt medfører. Man klager i de svenske medier over nogle påsatte brande, men det er intet i sammenligning med, hvad der vil ske, hvis de svenske politikere uanfægtet fortsætter deres vanvittige fremmedpolitik. Det er tåbeligt af de svenske politikere, når de forestiller sig, at deres lille ynkelige politi kan bevare kontrollen, uanset hvilken politik de fører. Sverige er et meget stort land, og politiet kan ikke være tilstede alle steder på samme tid, og får man så endelig politibeskyttelse, må den inddrages efter få dage, da politiet ikke har mandskab til andet. Det officielle Sverige har tabt på forhånd, for man har ikke ressourcerne til at kontrollere hele folket hele tiden, og i folket findes stadig flere vrede patrioter.

 7. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  p.s –Ja, der er alt-for-mange mennesker i verden ! –Og nu vandrer alle overskuds-mændene til Europa i million-tal–og forventer, at vi tilbyder dem, at få deres koner og 5 børn plus bedsteforældre til Danmark !–Det skal være løgn ! –Vi er iøvrigt ved, at brække os over alle “de dumme kvinder” der avler det ene diagnosebarn efter det andet ! –Fordi det er vitterligt de dummeste kvinder der får børn ! –Som de regner med at vi skal betale for de næste 35 år ! –Danske børn giver et kæmpe-underskud over livet nu-om-dage ! —De kvinder der har fravalgt børn får også et bedre –og meget mere interessant liv (læs Pernille Sams –hun sagde i sin tid på Export-skolen, at hun hellere ville have 2 hunde end 2 børn ! –Det har hun aldrig fortrudt –ej-heller Lykke Friis ! Hun foretrak også hunden fremfor børn ! )–Og gjorde iøvrigt en god gerning ! –Desuden bliver hunden/katten aldrig vanskelige teenagere –eller gifter sig med de forkerte !—-Og iøvrigt har man tusind gange flere glæder af dyrene end børn !

 8. Af Jan Petersen

  -

  Sverige er et helt ekstremt eksempel på absurd politisk korrekt “humanist” teater. Men Sverige og Danmark er begge medlem af samme globale finansmafia EU – uden grænser. Her sætter kun fantasien grænser for, hvor overskudsmængden af Muhammeds trækfugle flyver hen på evig jagt efter vestlig velfærd!

 9. Af Svend Jensen

  -

  Dagens Sverige minder på flere måder om byen “San Angeles” i fremtidsfilmen “Demolition man” fra 1993, med Sylvester Stallone, Wesley Snipes og Sandra Bullock i hovedrollene.

  I San Angeles er alle politisk korrekte. Fred, ensretning, newspeak og passivitet dominerer. Den mindste afvigelse tolereres ikke, selv om politiets våben indskrænker sig til uddeling af reprimander. Alle mennesker overvåges alle steder, også med mikrofoner. Hvis man så meget som udstøder et lille “fuck”, udstedes der øjeblikkeligt en bøde på “one credit”. Handlingen udspilles nominelt i 2032 og satiren er ret tyk.
  Det bliver interessant om Sverige til den tid lever op til sit forbillede San Angeles, Vi kan allerede nu påtænke at omdøbe Sverige til “San Swedeles”.

 10. Af Katrine Larsen

  -

  Jeg ved ikke andet om flygtningestrømmen end det, som Politiken skriver – og jeg ved ikke andet om økonomi end det, Tænketanken Cevea skriver.

  Det er ganske med vilje, jeg har lukket mig inde i denne boble, for i denne boble gør man et forsøg på at gøre både Danmark og verden til et bedre sted. Her taler jeg ikke kun om flygtninge, men også fx skattely, klimaforandringer og stigende ulighed.

  Vil det lykkes det Zenia Stampe-segment, jeg tilhører, at redde hele verden? Næppe.

  Men jeg vil trods alt hellere, når min tid om mange år kommer, kunne tænke tilbage og sige til mig selv: “Jeg gjorde, hvad jeg kunne”, end jeg vil se tilbage på mit liv og erfare, at jeg blot lod en rådden verden rådne endnu mere.

  Blot mine 50 cents.

 11. Af Thor Arentoft

  -

  Det der sker i Sverige m.h. t. at den borgerlige Svenske Statsminister fra det Konservative partiet Moderaterne, sagde “åbne era hjerter” er jo i princip det samme, som når DF pludselig foreslog og stemte for, at fjerne Efterlønnen og forringe A-kasse-reglerne i Danmark. Eller når Lars Løkke for få måneder siden lovede at antallet flygtninger ikke skulle stige, med ham som Statsminister (han lovede vist også, at så hellere afgå, som Statsminister)
  Ingen i hverken Danmark eller Sverige, eller EU; forudså den flygtninge-situation som vi nu befinder os i.
  Og hvad beviser det så? Jo at politiske løfter er ferskvare, der kun gælder indtil man som politiker har/får en en anden mening, eller at virkeligheden tvinger en politiker til at måtte bryde/ændre sine politiske løfter.
  Alle bør huske dette næste gang der er valgkamp. Alt hvad en politiker lover, gælder kun hvis ikke virkeligheden tvinger ham/hende til at anpasse sin politik til virkeligheden.
  Derfor er det beklemmende at en akademisk uddannet menneske som H.D. kører sin rasistiske propaganda som han gør. Der er problemer nok i verden lige nu, uden at en”lærd “mand som H.D. behøver at blæse til ilden.

 12. Af Søren sørensen

  -

  “Sandheden er at ingen ønsker en strøm af muslimer”
  Hdp

  Sandheden er at borgerlige blok især ønsker flere velfærdserodere både af uddannet og ufaglært karakter.

  K forlangte jo 100.000 før valget?

  4 ud af fem nye skabte job siden
  lav ko’s indtrædelse er gået til nye uregistreret øst europæriske indvandre!

  At VKO mere end fordoblet indvandringen og den “nye” er på vej til ny rekord.

  At kun velfærdserodere og løndumpere interessere liberalister!

  At muslimbashing er baseret på manipulation, hykleri og populisme!

  “En lille kerne af Anders breivik typer”

  Er da mange af dem i dk og i din blok?

  Ps UEJ indlæg i din blog?

  Jeg er ikke i tvivl om at et nej bliver slutfacit i England! At det er en fejl også for EU har højnet standarderne i UK.

  I dk er det modsatte korrekt. Vores standarder bliver mindre af EU! EU er mindre kapitalistisk negativt end uk altså men langt mere end DK!

  Derfor støtter danske borgerlige politikere op om EU mens deres Engelske ditto er imod. UK har sin nære kontakt med USA,Canada,Australien og NZ og vil
  Klare sig uden EU! Danmark vil som Norge også klare sig bedre uden EU og velfærd kan sikres, en stram indvandringspolitik såvel som et samfund bedre end EU’s “happy medium”!.

 13. Af Niels Peter Lemche

  -

  Man skulle nok se lidt på, hvad der sker i Sverige, end bare at braldre løs som på denne blog. Der er nogle, som træder på bremserne nu, og der vil blive trådt hårdere. Det garanterer Sverigedemokraterne for, for uanset, at de officielt ikke bliver lukket ind i de gode selskab, så dominerer de allerede nu politikken. Kristdemokraterne i Sverige med deres nye leder har sagt fra over for flygtningepolitikken og er af sosserne og venstrepartiet allerede døbt SD-light; men sosserne er totaltr uden forbindelse til, hvad der hænder i verden lige nu. Det ser man også i spørgsmålet om NATO-medlemsskab (hvor samarbejdet allerede nu er så vidt, at der er medlemmer af regeringspartierne, der protesterer–og så kender vi ikke de hemmelige protokoller i samarbejdsaftalen).

  Men det er karakteristisk, at når der er mest behov for det, så får man en leder, som er så svag, at han kun er til skade og ikke til gavn. Jeg tænker på Løfven, der sænker sit sørgmodige kontrafej og udtaler — hver gang: Det er meget alvorligt; det må vi se på.

 14. Af Søren sørensen

  -

  Dog helt enig i hdp’s sidste linier.

  Vi er ikke forpligtet til at ødelægge vores samfund som der ellers er bred opbakning til i danske partier. Og en stram indvandring skal indføres!

  Meyarshamn@

  Der er ingen vilje i dk til at indføre garantier mod flere permanente opholdstilladelser/statsborgerskab!
  Grunden er ønsket om velfærdserodere og skylden skydes på FN og EU som de samtidig ivrigt bakker op om! Hykleri!

  Tegner Olsen før lonny fischer@

  “Kvinder avler diagnoser”

  Ihvertfald var der en der fik en med tegner lonny Olsen!

  “Vitterligt de dummeste kvinder der får børn” tegner Olsen

  Samme ses iblandt ulve. Kun de klogeste der kun kan finde ud af at brødføde sig selv finder mad!

  Ps indlæg i filteret hdp?

 15. Af keld andersen

  -

  – og Den danske regering har smadret velfærds-staten, solidariteten med samfundets svageste, og princippet om at alle skal betale skat, også multi-nationale selskaber.

 16. Af P Christensen

  -

  Svenskernes skæbne er at de overlod styringen af landet til deres racismeparanoide loudspeakere.

  Den vestlige venstrefløjs bundvending er forunderligt urovækkende: hvorfor opgav
  de deres rolle som (midtersøgende) arbejderpartier, for istedet at være dikkende
  lammehaler for en middelalderlig totalitær ideologi som islam?

 17. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt forstå jeg ikke tidligere debatters store forargelse over “dovne Robert” og “fattige Carina”! Det er eksakt samme typer velfærdsklienter Danmark nu importerer i tusindvis, blot med fremmed klingende navne.

  Er udenlandske snabelslugere i statskassen mere spiselig end ditto danske?

 18. Af p jensen

  -

  Det politiske flertal inde på borgen består af komplet uduelige, uansvarlige og udanske typer der gerne bruger 200 MILLIARDER kr. på en unødvendig Fehmern bro, hundredvis af MILLIARDER på stribevis af skøre projekter (som indvandring, co2vanvid, monstermøller, “integration”, DSB fjolleri, DR propaganda og tilskud til diktatorer i Afrika osv. Eller man fyrer 275 millioner kroner af på en enkelt TV-udsendelse med en skægget dame… eller 300.000 kr. på pindemadder og et tagselv bord ved udnævnelsen af en ny biskop)

  Der er aldrig mangel på penge når det drejer sig om indvandring, luksus, prestigeprojekter og kæmpebeløb til fjerne lande osv. Men når det drejer sig om infrastrukturen, forsvaret, hjemmeværnet, politiet, hospitalerne, skadestuerne, ambulancerne samt arbejdsløse, syge, voldsramte, trafikramte, hjemløse og gamle danskere plus vanskeligt stillede børn og unge……så er der altid en SKRIGENDE MANGEL PÅ PENGE. Skattetrykket stiger og stiger, men velfærden til landets egne borgere bliver ringere og ringere.

  Borgen er et moralsk og intellektuelt tomrum. Der hykles løs fra morgen til aften, men sandheden er at danskerne konstant snigløbes og forrådes og at de ER TIL GRIN for deres egne penge. Halvdelen af de inddrevne skattepenge bruges på landsskadelige og folkefjendske formål. Den Chrisianborgske “elite” er næsten magen til den svenske, og for hver dag eller uge ligger TITANIC-DANMARK synligt dybere i vandet.

 19. Af Katrine Larsen

  -

  P Christensen, min formodning er, at den vestlige venstrefløj støtter muslimske flygtninge, netop fordi de er flygtninge. Den vestlige venstrefløj (i hvert fald den seriøse del af den) er ligeglad, om en flygtning er somalier, syrer, tibetaner, palæstinenser, græker eller noget helt sjette. Det vigtige er, om vedkommende er flygtning.

  De mange muslimske flygtninge flygter ofte fra Islamisk Stat. Denne terrororganisation vil bl.a. indføre streng sharia-lovgivning i de områder, den besætter. Man må derfor formode, at mange af de muslimske flygtninge, som kommer til Danmark, ikke ønsker sharia-lovgivning – i hvert fald ikke på Islamisk Stats niveau.

 20. Af Søren sørensen

  -

  “Massiv undertrykkelse af ytringsfriheden og hemmelig overvågning af højreekstremister”
  Hdp

  Hvorfor skulle overvågningen af højreekstremister fjernes?
  Som bevist i denne uge begår de meget terror og uafbrudt!!!!

  Tværtimod skal den styrkes. Den er faktisk totalt mangelfuld da de har infiltreret efterretningstjenester , dommerstanden mv.

  Som vi så i denne uge er det iblandt den borgerlige blok at de farlige medmennesker befinder sig!
  Skærpet straffe for had opmuntringer i borgerlige blok må på dagsorden såvel som iblandt deres penge kriminelle!

  Ps Lilleør indlæg i Guds indvandring

  Men skulle mene at “brede forlig” blev afgjort af hver enkel politiker på et demokratisk princip
  Ift de meninger de har og blev valgt på.

  Derfor så forfærdelige forliget mellem S,v,DF som parti blokke. Med blok politikken som under VKO genindført står valget klart. R blev straffet for deres liberalistiske tilgang men nu kan venstrefløjen ikke skyde skylden på blå blok ved næste valg!. Et kæmpe strategisk fejltrin af S som sagtens kan koste dem næste valg og R’s forfærdelige retur!

  Indvandrer stilheden på borgen skyldes jo at regeringen-og oppositionen-gerne vil have flere løndumpere og velfærdserodere men folket vil ikke.
  Der er altså ingen korrelation mellem folkets ønsker og politikers gerninger i dette vigtige spørgsmål. Og over tid koster det Danmarks status som landet “med mest tiltro til hinanden”!

  DI forlanger flere og får det! derfor er dk blevet et plutokrati!

  4 ud af fem nye skabte job er gået til østeuropæere siden lav KO kom til!
  K er ved at opfylde deres lovede kvota med 100.000 nye uddannet indvandrer var Kina,Indien mv.

  Top 0.25% styre demokratiet og valget er via deres opbygning af de politiske partier og landskab blevet et rent dukkeshow for dem!!!!!!!

 21. Af p jensen

  -

  Det politiske flertal inde på borgen består af komplet uduelige, uansvarlige og udanske typer der gerne bruger 200 MILLIARDER kr. på en unødvendig Fehmern bro, hundredvis af MILLIARDER på stribevis af skøre projekter (som indvandring, co2vanvid, monstermøller, “integration”, DSB fjolleri, DR propaganda og tilskud til diktatorer i Afrika osv. Eller man fyrer 275 millioner kroner af på en enkelt TV-udsendelse med en skægget dame… eller 300.000 kr. på pindemadder og et tagselv bord ved udnævnelsen af en ny biskop)

  Der er aldrig mangel på penge når det drejer sig om indvandring, luksus, prestigeprojekter og kæmpebeløb til fjerne lande osv. Men når det drejer sig om infrastrukturen, forsvaret, hjemmeværnet, politiet, hospitalerne, skadestuerne, ambulancerne samt arbejdsløse, syge, voldsramte, trafikramte, hjemløse og gamle danskere plus vanskeligt stillede børn og unge……så er der altid en SKRIGENDE MANGEL PÅ PENGE. Skattetrykket stiger og stiger, men velfærden til landets egne borgere bliver ringere og ringere.

  Borgen er et moralsk og intellektuelt tomrum. Der hykles løs fra morgen til aften, men sandheden er at danskerne konstant snigløbes og forrådes og at de ER TIL GRIN for deres egne penge. Halvdelen af de inddrevne skattepenge bruges på landsskadelige og folkefjendske formål. Den Chrisianborgske “elite” er næsten magen til den svenske, og for hver dag eller uge ligger TITANIC-DANMARK synligt dybere i vandet.

  Sverige er nu faretruende på statsbankerot, sammenbrud og gangster-, guerilla- eller terror-krig eller evt. borgerkrig. Læs snaphanen, 180 grader, urias og den korte avis.

 22. Af hektor heimlich

  -

  Det er de forbannede svenske politikere, som står for alt dette! de almindelige svenskere har en helt anden mening -men det tør de ikke sige for så risikerer de at miste deres arbejde. Jeg har boet i Sverige i mange år og ved hvordan PK fortrykket i det land fungerer. Det er ingen lille gruppe eller ekstremister som nu brænder flygtningeforlægninger ned. Mindst 35% af befolkningen har opfattelser som harmonerer med stop for flygtningeinvasion og send dem hjem som allerede er kommet. Men der er stærke kræfter i sving blandt politiker, for at bibeholde indvandringen. Moderaterne er mange gange private erhvervsdrivende som tjener på billig arbejdskraft og sosserne får nyt stemmekvæg -medens folkepartiet (Sveriges Radikale) får mulighed at opretholde illusionen om den egne godhed (trods at andre betaler notaten).Kaos venter. Mange med god uddannelse er allerede rejst til USA!

 23. Af Søren sørensen

  -

  Katrine Larsen

  Nu må du ikke smide malurt i glasset og sige at vi muligvis modtagere moderate muslimer i flygtningene!

  Hvorledes omgik du B’s anti-virkelighed filter? Hele hdp’s univers falder jo sammen når generaliseringer mod muslimer skal overtage hele indvandrerdebatten!

  Ps stadig 2 indlæg i filteret?

 24. Af Henrik Pedersen

  -

  Lige i øjet, Day Poulsen.

  Kun sørgeligt, at naive selvgode svenske politikere kan ødelægge det svenske “folkhemmet” for stedse for kommende generationer.

  Den nordiske union er i laser og en by i Syrien (m/u Assad + IS).
  .

 25. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  De i den onde godhedsindustriens navn i Sverige helt har glemt er svenskeren selv, at ikke skal Sverige redde hele verden, men nu redde sig selv om de endnu kan, om de endnu kan?
  Det er synd for Norden at se hvordan en flere tusinde årrig fin nordisk kultur nu for altid forsvinder, de nordiske lande der for nogle uger siden var verdens fredeligste område, men det var for nogle uger siden.
  Specielt gyser det at se hvilke politikere vi ja Sverige (Tyskland) har, at derfra herfra ingen hjælp at hente.
  Ja som Day skriver: “Jeg tror, at løbet er kørt for Sverige”…….”Jeg ser intet tegn i sol og måne på, at svenske politikere faktisk har forstået alvoren af, hvad de har gjort.”
  Uanset hvor meget vi Danske / Svenske elsker vores Norden, dets skiftende årstider, det nordiske folk, og vores hjemlande, er der vel ikke nu anden vej udenom, end at vi må finde et andet sted for nordens folk at bo, da katastrofen for Norden forudsigelig, i endeløs krig og vold, til alt bliver ubeboeligt, en ruinhob af sult og fattigdom, at ironiskt nok vores velstand blev vores undergang.

 26. Af Søren sørensen

  -

  “Anvender samme procedure som al shaarbarb nemlig at dræbe efter religion og hudfarve”
  HDP

  Hvorledes mener du at Danmarks militær og ageren i udlandet siden VKO indførte “krigsliderlighed for mammon er en dyd” ,direkte adskiller sig her? Eller er vi enig og de er et alen? Du vil vel ikke kalde det humanitære interesser som så mange andre borgerlige liberalister?

 27. Af søren rasmussen

  -

  Hvordan ville Danmark se ud hvis vi ikke havde fået muslimer til landet?

  Hvordan ville Sverige se ud hvis de ikke havde fået muslimer til landet?

  Hvordan ville EU se ud hvis vi ikke havde fået muslimer til ‘landet’?

  Hvordan ville Hele Europa se ud hvis vi ikke havde fået muslimer til ‘landet’?

  Her tænker jeg på økonomi, kriminalitet, overtro, had, frihed lighed og broderskab, indavl, krig. kniv overfald i natten, pervers råben efter kvinder uden slør. en åbenlys Idioti som en Søren Sørensen og Jens Hansen der ødelægger alle blogs de kan komme ind på.

  Vi ved det ikke, svaret svæver i vinden. og dumheden vokser og vokser.

  Rusland, alle Balkanlandene, Polen, Ungarn, Isral, Australien med flere ønsker ikke flere muslimer.

  Muslimer er en ovetro der kun skaber krig og ballade hvor den er.

 28. Af Marie Otto

  -

  Skræmmende at HDP og hans tilhængere hylder SD.
  Ved I overhovedet hvem de er? Hvor har I jeres viden fra? Ved I, at de fleste af dem, der blev valgt ind i Riksdagen ved sidste valg, har domme for umotiveret vold mod indvandrere, er Nazi-sympatisører og andet i samme kategori? Fornemmer I er medløbere mere end oplyste.
  Det er muligt at Sverige har taget munden for fuld og kan se frem til massive udfordringer på integrationsområdet. Og, ærgerligt at nabolandene tager afstand fra at udvise empati, anerkendelse og respekt for mennesker i nød. Jeg vil hellere være borger i et land med disse grundværdier end i et land hvor national angst og mangel på selvværd, bedrevidenhed og ignorance præger store dele af den lille befolkning.

 29. Af P Christensen

  -

  Søren Rasmussen: gå nogle årtier tilbage og du har svaret.
  For så vidt angår den problematiske del. For naturligvis er der også velfungerende muslimer,som dog desværre oftest overskygges af deres rabiate “trosfæller”.

  DK toppede velstandsmæssigt i 60erne.
  Senere gik det af flere årsager tilbage med økonomien,
  men en tung post har været at venstrefløjen valgte at DK
  skulle supplere sine sociale problemer ved at importere dem.
  Formålet var alene at højne venstrefløjenes selvagtelse.

  Udgifterne har økonomisk været omfattende, både til klienterne selv og
  de afledte skatteyderbetalte stillinger. De sociale endnu større.
  Det er een af hovedårsagerne til at vi dag har verdens dyreste discountsamfund.
  Prisen er socialt som økonomisk især betalt af venstrefløjens tidligere kernevælgere – lønmodtagerne.

 30. Af John Laursen

  -

  Tak til dig HDP for dit indlæg og sandhederne i det.
  Men disse sandheder er ilde hørt hos især dem fra radikale venstre og det ekstremistiske venstrefløjs-segment. Når sandhederne siges råber de pr. refleks, straks skældsordet racist efter den eller dem der siger dem.
  De kunne ligeså godt have råbt : svin, r..hul o. l.
  Til disse skældsordsråbere er der kun at sige, sæt jer ind i den rette betydning af ordene, racisme og racist før i bruger dem. Og sæt jer ind i hvad totalitære ideologier kan gøre ved mennesker.
  F. Reinfeldts og deres svar på den igangværende islamistiske invasion af Europa er : Åben jeres hjerter for ondskaben – før en god og konstruktiv dialog med jeres bødler og husk at smile.

  EU, FN, konventionerne er for mange mennesker, politikere eller ej, narresutter der bliver proppet i munden på de besværlige. A. Merkel er dødsensfarlig for Europas befolkninger for lor… bliver godt og grundigt tørret af på befolkningerne.

 31. Af Kim P Olsen

  -

  Marie Otto

  “Jeg vil hellere være borger i et land med disse grundværdier end i et land hvor national angst og mangel på selvværd, bedrevidenhed og ignorance præger store dele af den lille befolkning.”

  Win-Win.

 32. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Man ser jo sommetider, at en politiker skyder sig selv i foden men, at se hele det Svenske politiske etablissement, inkluderet den Svenske regering, på grund af deres indvandre politik, skyde sig selv i begge fødder, er vist ikke set før i verdenshistorien!

  Den politiske inkompetence, som den Svenske regering opviser, vil desværre koste de Svenske skatteborgere flere hundrede milliarder kroner, som de ikke har, men skal låne!

  Denne byrde vil komme til, at ramme hele den Svenske velfærdsstat, med besparelser på alle de offentlige områder!

  Jeg har den allerhøjeste medlidenhed med De Svenske borgere, der nu gennem årtier, har lyttel til verdensfrelsende Svenske politikere!
  M.v.h..

 33. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt tvivler jeg meget på at “Sverige har jokket I spinaten”. Det hele virker nøje planlagt og meget velovervejet. Spørgsmålet er blot, hvem er de egentlige planlæggere, og hvad er endemålet med planen?

  Nøjagtig som med Nordkorea er Sverige uendelig svær at tyde, idet stort set ingen uafhængige oplysninger slipper ud!

 34. Af Søren sørensen

  -

  “Dk toppede velstandsmæssigt i 60’erne”
  P.christensen

  Ja, borgerlige drømme er sjove ved en vis alder! Gå du roligt retur til start i matador. Du har vundet æren!
  Lidt fatamorgana er altid passende i hdp’s blog!

  “Sæt jer ind i racisme før i udtrykker dem”
  John Laursen

  Axel Eriksen og Kim Olsens forsvar for svinske udtryk mod mennesker af mørkere hudfarve, kan de bruges her?
  Vil mene således!

 35. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er mit personlige gæt, at såvel den tyske- som svenske regering, inden årets udgang, vil proklamere en eller anden form for undtagelsestilstand. Formentlig eneste mulighed for at styre situationen og sætte den politiske opposition skakmat. På nær gadens parlament som vil sætte sig i bevægelse. “Fede tider” forude!

 36. Af Stig Odenhall

  -

  Jo, Jan Petersen: “Sverige har jokket I spinaten”! Och det är inte planlagt! HDP har helt rätt. Jag har bott i Danmark några år och syns att Danmark gör helt rätt nu. Jag är förtvivlad över vad som sker i Sverige. Jag tror också att minst en tredjedel av svenskarna är emot vad som sker. Men vi har enormt svårt att få fram vad vi synes. Jag hoppas bara att detta “flyktingerraes” som vi nu kan se blir stoppat
  Stig Odenhall.

 37. Af Kim P Olsen

  -

  søren sørensen

  Jeg ville egentlig gerne drøfte din fascination af undertegnede og Axel Eriksen, men indtil dine frontallapper er helt udviklede giver det ingen mening.

  Du bliver jordet i samtlige diskussioner (hvis man overhovedet kan tyde dine febrile skriblerier), og der er sådan set ikke nogen grund til at udstille dig yderligere.

 38. Af Jan Petersen

  -

  Stig Odenhall, mit personlige gæt er, at såvel den tyske- som svenske regering vil proklamere en eller anden form for undtagelsestilstand inden årets udgang. Det vil sætte enhver form for opposition skakmat, på nær gadens parlament som vil sætte sig i bevægelse!

 39. Af Bertil Andersson

  -

  Tack för en utmärkt krönika.

 40. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Så er det godt Sørensen ! —Det er ikke med skatteborgernes gode vilje AT : Vi skal betale for jeres ophold på statens anstalter/Højskoler ! –Hvis Sørensen/Hansen er fiasko ér ! –Så er det jeres ophav I skal henvende jer til –og ikke folk på Day ´s blog !—Jeg tror helt ærligt, at Day vil vise os, hvordan psykopater gebærder sig ! –Man kan vel ikke spærre dem alle ind på dyre anstalter—-Men nogle af dem befinder sig også på de ufatteligt kostbare højskoler ! Det skal være helt slut –De sidste højskoler kan godt belave sig på at lukke og slukke ! –Vi har som sagt en borgerlig regering nu –og de skal nok vide af at slette alle unødvendige udgifter som pædagogerne har nydt godt af i årti´er !

 41. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Trådt i spinaten ! —Er I så færdige Sørensen & Co.—-?

 42. Af p jensen

  -

  VELFÆRDSSTATEN OG DEN ENKELTE DANSKERS FRIHED OG SIKKERHED SMULDRER HASTIGT…….

  Ja, man véd jo ikke om det nytter noget at skrive ind her, for hvis der kun er et “oplag” eller en læserskare på 50 til 75, så er det jo nok uden betydning om man er med her eller ej. Oveni er der jo på de fleste blogdebatter spærret for alle grundige og forklarende indlæg. Tante B mener at de helst ikke må være for oplysende.

  Der er ellers grunde nok til at skarpe og dybtgående debatter, for Danmark er et meget, meget sygt samfund. Og hundredtusinder af danske hjem er blevet ramt af død og elendighed samt tvang, nedskæringer og hospitalsskandaler osv. plus indbrud/hærværk/hjemmerøverier/overfald osv. I Sverige hærger en slags massepsykose i de politiske cirkler, og det samme er vist også tilfældet på vores side af Øresund. F.eks. vil V nu TVANGSflytte 7-800 arbejdspladser til provinsen, SAMTIDIG med at den NEDLÆGGER 1600-1800 arbejdspladser i provinsen. Samlet set er der tale om en nedskæringsøvelse der svækker provinsen yderligere. For svækket og skadet blev provinsen jo af Løkkes elendige kommunalreform. Og stribevis af ” reformer” der har undergravet og udhulet velfærden og sundheden og familiernes trivsel , har jo deres årsag i den rablende skøre og fladpandede (eller korrupte?) indvandringspolitik som R , S og de øvrige røde politikere har presset ned over danskerne, og som de har brugt langt over 1000 MILLIARDER kroner på. (Og de kunne have hjulpet 50-100 gange så mange flygtninge/migranter for de samme penge….. eller halvt så mange penge….. hvis de ikke havde importeret de kulturfremmede, men havde hjulpet dem i de lande hvor de opholdt sig. Man burde have en debat om hvorvidt de radikales indvandringspolitik egentlig ikke er ulovlig. (fordi den bringer Danmark ind under fremmed herredømme) (straffelovens paragraffer om forræderi)

 43. Af p jensen

  -

  Indlæg kl. 22.05 kom ikke på….

 44. Af Henrik Schultze

  -

  Trist , men hele din vurdering er så oplagt sand , Day! Tak for dit klarsyn!
  Utroligt at disse dårligt begavede svenske politikere har kunne forføre et helt folk , blot ved at love dem en plads i himmelen for deres “godhed” .
  Og så ender denne “godhed” med at deres børn og børnebørn ender i helvedet.
  Ingen kunne for 30 år siden , i deres vildeste fantasi forestille sig , at en normalt begavet 21 årig ung svensk mand kunne drives til , i frustration , til at myrde andre mennesker.
  Hvem kunne tænke så langt – ikke mange.
  Kun de mest begavede som feks Mogens Glistrup.

 45. Af Benny B

  -

  Niels Peter Lemche – 24. oktober 2015 16:24
  Lemche lyder nu næsten helt rationel i beskrivelse af Sverige.
  For ca. fire uger sigen bedyrede han, da de gode græd over fotoet af det døde barn. at han “ikke vil leve i et land” som ikke modtog flygtninge nok.
  ( sidste del af citatet er usikkert, derfor ikke i citat)
  Nu har pipen fået en anden lyd.
  Fremtiden ved han åbenlyst intet om, men hvis man vil vide hvilken vej, vinden blæser og lemmingerne løber, skal man bare lytte til ham.

 46. Af Lack of freedom of speech Is a con issue

  -

  Kære KO,

  Ingen interesse i de to AE og KO med forfølgesesvandvid mod kvinder og de sidste par røde debatører med nogen form for ytringsfrihed i de sorte medier!
  Beskæftigere mig ikke med fascister og racister unødvendigt beklager!

  Både min farfar og morfar gjorde deres dengang og de få tilbageværende mener jeg er bedst lagt på HDP betalt pille industri behandling!
  Men desværre sidder pille uddeleren på magten der og udlevere kun til politiske fjender! !!!!!!!!!!

  Madam Romaer skrev i “kend din ko”
  At mestendels drøvtygger de blot dagen lang! Og det er vel meget præcist?
  JP har skrevet flere gode om kend din ko, her en enkelt!
  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE3269663/Kend-din-ko/

  Teddy Olsen hvorfor ikke Lonny Olsen mere?

  Blev for kompromitterende?
  Lidt mere spinat hjælper?
  B vitaminer er godt. (Så længe ikke af læsende b karakter!)!
  Tag din b spinat!
  https://m.youtube.com/watch?v=RRubRFf7eo4

  Go get ! 🙂

 47. Af B B

  -

  Sverige bliver aldrig et samlet land igen.
  Det står så slemt til, at ungdommen er begyndt, at brænde deres eget land og dets institutioner ned. Når man gør det, så er man lagt ude.
  Logikken synes at være: vi kan lige så godt selv brænde det ned nu, det kommer alligevel til at ske på sigt.

 48. Af Daniel Thompson

  -

  Så måden at stoppe racistiske mordere er at give mere plads til deres synspunkter i den offentlige debat?

  Flot (din kæmpe følelseskolde idiot).

 49. Af Jens Hansen

  -

  Hvad sker der, når man i sit storhedsvandvid tror, at man kan redde hele verden? Hvad sker der, når man ikke lytter til andres advarsler, men er forblændet af egen tro på moralsk overlegenhed?
  Skriver psykiateren.

  I første omgang troede man at han skrev om Danmarks forbryderiske krige i de muslimske lande.
  Krige som har skabt flygtningeproblemet.

  Men læser man lidt mere, så læser man at Day Poulsen er ude i det samme ærinde som sædvanligt.
  En populistisk og demagogisk omgang bræk for hans højreekstremistiske rygklappere.
  De sædvanlige ti til femten af slagsen.
  Det er ikke de store ambitioner, som Day Poulsen har som fuhrer.

  “Man får også en lille kerne af Anders Behring Breivik typer, der, som vi så i denne uge i Trollhättan, anvender samme procedure som terrorgruppen Al Shabbaab, nemlig at dræbe efter religion og hudfarve.”

  Ja. Desværre.
  Men er det flygtningenes skyld, at det vrimler med højreekstremistiske og racistiske galninge i Danmark og Sverige:
  Er det flygtningenes fejl, at der eksisterer populister og demagoger som Day Poulsen.
  Som ophidser pøblen.

  Har Day Poulsen nogle konstruktive løsninger på det flygtninge problem, som Danmark har så stort et medansvar for.
  Eller ser han det bare som sin opgave at være med til at hidse psykopater op.
  Så vi også får breiviker i Danmark.

 50. Af J. Hansen

  -

  Af søren rasmussen – 24. oktober 2015 18:25
  “Her tænker jeg på økonomi, kriminalitet, overtro, had, frihed lighed og broderskab, indavl, krig. kniv overfald i natten, pervers råben efter kvinder uden slør. en åbenlys Idioti som en Søren Sørensen og Jens Hansen der ødelægger alle blogs de kan komme ind på.”

  Nå. Så har denne søren rasmussen også fået et par andre kommentatorer på hjernen.
  Så er der en 3-4 stykker.
  Mon ikke PET har et godt øje til typer som søren rasmussen.

 51. Af J Han sen

  -

  Af Teddy Olsen –tegner – 24. oktober 2015 21:37

  Denne person skrev tidligere som Lo nny fi sher.
  Men nu skal den barnlige pludren og sindsforvirrede tågesnak så genudsendes i et andet navn.
  Kan se at hun/den/han nævner mit navn.
  Men forstår ikke dette kaudervælsk.
  Og kan derfor ikke kommentere det.

 52. Af preben jensen

  -

  De danske mænd bliver nødt til at forstå at feministerne, kommunisterne og kvindesagskvinderne har drejet dem en knap. Det er derfor at der i dagens Danmark er utrolig mange opløste familier, taberbørn og feminiserede tabermænd. Med indoktrinering, propaganda og hjernevask fra 3-4 år og opefter…… er drengene og mændene blevet feminiserede og forvandlet til svæklinge og tøffelhelte. Hvor mændene før i tiden var respekterede, betragtes de i nutiden i vide kredse som vatnisser og kagekoner.

 53. Af Jens Hansen

  -

  Og flere eksperter har allerede udtalt, at asylstramningerne nok ingen effekt vil få. Der skal meget skrappere midler til.
  Skriver Day Poulsen.

  Hvad har hadprædikanten i tankerne?
  Terror og mordbrand som i Sverige.

  I Iraq er Danmark medansvarlig for over en million dræbte.
  De kommer nok ikke til Danmark som flygtninge.

  Er det den slags som Day Poulsen forstår ved skrappere midler.

 54. Af preben jensen

  -

  Hvis mændene vil lægge deres egen og landets skæbne i hænderne på ligestillingstumper og politiserende kvinder som frau mer kel, sti ne bo sse, jelved, stampe, zornig og lignende kortsynede og pladderhumanistiske typer, så er der ingen fremtid for Danmark og det danske folk. Et land… en civilisation… kan ikke overleve barbariske/islamiske angreb ved hjælp af feminisering, klynk og slaphed.

 55. Af P jensen

  -

  DER ER SÅ MEGET DE POLITISERENDE KVINDER IKKE FORSTÅR….

  Feminiseringen af store dele af det politiske liv, har svækket og destabiliseret Danmark, Sverige og hele Europa. Det kan ende i kaos, storkatastrofe, terror, krig og folkemord.

 56. Af P jensen

  -

  DER ER SÅ MEGET DE POLITISERENDE KVINDER IKKE FORSTÅR.
  Se også hos Bente Dalsbæk samt snaphanen, urias og 180 gra der mv.

 57. Af p jensen

  -

  Den danske befolkning er blevet så sløv og svag efter årtiers ensretning, at politikernes flertal kun ser danskerne som stemmekvæg, malkekvæg og slagtekvæg.

 58. Af Søren sørensen

  -

  Hdp flere indlæg i filteret?
  Ca3 stk. Mindst Mod dine rygklappere?

  “Der er så meget de politiserende kvinder ikke forstår”
  Preben

  Ja en kvindehader/frustreret som Preben har fri ytringsfrihed i borgerlige medier!

  Hvorfor blev kvindlige borgerlige? Kan nogen forklare?

 59. Af Jens Hansen

  -

  Danmark var heldig. Vi havde en Pia Kjærsgaard, der med sin vedholdenhed fik danske politikere til at se realiteterne øjnene. Sveriges forbandelse er, at de aldrig har haft en lignende karismatisk, idealistisk og kompromissløs bannerfører for vestlige værdier.
  Skriver Day Poulsen.

  Norge var desværre knap så heldig.
  Pia Kjærsgaard er breiviks idol og ledestjerne.

  Og hvad mener Day Poulsen med at Sverige ikke har Pia Kjærsgaard typer?
  Det vrimler med dem i SD.
  Den ene mere rabiat og ekstremistisk end den anden.
  Pia Kjærsgaard har brugt tyve år i DF til at stigmatisere muslimer og forhåne dem.
  Hun undgik at blive dømt for racisme. I modsætning til flere af hendes følgesvende.
  Men hun har rettens ord for at hun må kaldes for racist.
  PK`s og DF`s stigmatisering af muslimer startede på et tidspunkt, hvor der ikke kom mange flygtninge til Danmark.
  Sammen med Fogh ødelagde hun mulighederne for integration i Danmark.
  Denne i nogle tilfælde manglende integration bruges nu som et argument for ikke at modtage flygtninge.
  Flygtningeproblemet er opstået takket være de forbryderiske krige, som Danmark så velvilligt har deltaget i siden 2003.

  Day Poulsen har hørt flg. sladder. Som han her videregiver generøst:
  “Hvad sker der, når man kun har latterliggørelse til overs for sit naboland, der betegnes som racistisk?”.

  Nu ved undertegnede ikke om svenskerne i større stil latterliggør vi danskere.
  Det er jo et dansk fænomen at latterliggøre, forhåne og spotte andre mennesker.
  Men svenskerne er uden tvivl noget forbløffede over, at de skoses af populister som Day Poulsen over at modtager mange af de flygtninge som Danmark skaber.
  Hvis de ellers ved hvem Day Poulsen er.
  Hvis de ikke ved hvem han er, så er de jo ikke ligefrem gået glip af noget.

  Og som Day Poulsen skriver:
  “Hvad sker der, når man i sit storhedsvandvid tror, at man kan redde hele verden?”

  Ja. Det har Danmark jo troet siden 2003.
  I Iraq alene har Danmark et medansvar for mindst en million dræbte og over ti millioner flygtninge.
  Selv Blair indrømmer nu, at ISIS opstod på grund af denne krig.
  Har der fundet nogen form for selvransagelse sted i Danmark?
  Næ.
  Danskerne betragter sig som et herrefolk.
  Som er hævet over moral, anstændighed og ansvarsfølelse.
  Hvis de ikke gør det, så skal Day Poulsen nok læse dem teksten.

 60. Af Jens Hansen, Tåsinge

  -

  Helt enig med Henrik Day. De røde tosser i Sverige er nu ved at blive stegt i eget fedt og må nu indrømme at deres naive udlændingepolitik har været totalt forfejlet! Heldigvis har vi en borgerlig regering – og en dygtig integrationsminister – herhjemme som stiller skrappe krav for alle de udlændinge som hovedsageligt kommer hertil for at nasse på os!

 61. Af Jens Hansen

  -

  Af Jens Hansen, Tåsinge – 25. oktober 2015 05:50

  Nå.
  Så er den sædvanlige psykopat på banen med et indlæg i undertegnedes navn.

 62. Af jens holm

  -

  Det mest bemærkelsesværdige er den selvgode hykleriske bedrevidenhed, der flere steder her endog mener, den skal regere Sverige.

  Det bemærkelsesværdige er vel svenskerne samlet set kun har en aktivmodstand mod måske 190.000 ved at futte en flok bygninger af….

  Sammenligningen er vel Løkkes storsindede heltegerning med at tage 1000 mere.

 63. Af Jens Hansen

  -

  Af jens holm – 25. oktober 2015 05:59
  “Det bemærkelsesværdige er vel svenskerne samlet set kun har en aktivmodstand mod måske 190.000 ved at futte en flok bygninger af….”

  Nu er det næppe ret mange mennesker i Sverige som går ind for mord og forsøg på mordbrand.
  Men indrømmet.
  De højreekstremister som huserer i Sverige er nok endnu mere rabiate end dem som huserer i Danmark.
  Day Poulsen rygklappere har det kun i munden.
  Heldigvis.

 64. Af Jørgen Hansen

  -

  Fjols.

 65. Af preben jensen

  -

  Svenskerne ligger sådan set som de selv har redt. De har været alt for længe om at vågne op. Igen og igen har flertallet stemt på partier der fyldte dem med løgn, udnyttede dem, pissede på dem og fyldte Sverige med kriminalitet samt asociale og landsskadelige tiltag. Svenskernes flertal har opført sig ufattelig dumt. Og 65-75% af svenskerne har stadig ikke forstået at deres regering består af tåbelige, korrupte og forræderiske feminister og pladderhumanister…………….

 66. Af J. Hansen

  -

  Tak Henrik Day, men jeg synes du helt overser mediernes ansvar for det overgreb mod de etnisk nordiske folkeslag det er at destabilisere førhen velfungerende trygge lande. vi har ALDRIG valgt at islam skulle være i vores lande.

 67. Af P Christensen

  -

  Hansen og Sørensen er en sørgelig bekræftelse
  på, at de 2 totalitære voldsideologier kommunismen og islam
  forlængst har slået pjalterne sammen i negativ synergi.

  De 2 ideologier har jo også en hel del, udelukkende
  negative, fællesnævnere for omverdenen.

 68. Af p jensen

  -

  Derfor befinder flertallet af svenskerne sig i meget ubehagelige, skandaløse og farlige tilstande….. som af netaviserne beskrives som så katastrofale at den svenske økonomi og velfærdsstat er tæt på SAMMENBRUD. Lige som alt med lov og orden og personlig sikkerhed også er tæt på at kollapse. Tænk blot på hvad der foregår af vold og overfald osv. i Malmø, Gøteborg og Stockholm og mange andre byer i den “humanitære stormagt”.

 69. Af p jensen

  -

  Korte kommentarer 7.30/7.45 kom ikke på….

 70. Af Jens Hansen

  -

  Af P Christensen – 25. oktober 2015 07:38
  “Hansen og Sørensen er en sørgelig bekræftelse
  på, at de 2 totalitære voldsideologier kommunismen og islam
  forlængst har slået pjalterne sammen i negativ synergi.”

  Ja.
  Den slags skriver løgnagtige nazister som P Christensen hele tiden.
  Når de ikke har argumenter.
  Alle blogs overfyldes med den slags sygt nonsens.

 71. Af p jensen

  -

  Ja, menneskenes flertal lader sig desværre alt for let lokke og manipulere af demagoger og propagandister…. af politikere og journalister. Det er set så tit. Og igen og igen styrter befolkninger sig selv i ulykke ved at stemme på veltalende men underlødige og amoralske politikere. Uvidende og overfladiske vælgere er til fare for sig selv.

 72. Af Niels Peter Lemche

  -

  Benny B,

  Nu beskrev jeg bare, hvad der faktisk sker i det politiske liv i Sverige, og ikke så meget om egne synspunkter. Men det er klart med de flygtningemasser, der er tale om nu, at systemet i Sverige er ved at bryde sammen under trykket. Det er også klart, at den nuværende regering simpelthen ikke vil se virkeligheden i øjnene; men det er som bekendt ikke det eneste sted, hvor den er blind … den er på alle punkter en katastrofe, og det behøver man så sandelig ikke at være dansker for at se. Den foreløbige løsning er at indføre den midlertidige opholdstilladelse, som især kristdemokraterne går ind for. Det betyder en hel del mht. udgifter, fordi der så ikke behøver at afsættes midler til integration og familiesammenføring og slet ikke de samme midler til genhusning. Derimod er der ikke andre end sverigedemokraternes vælger og de nynazistiske partier til højre for dem, der simpelthen vil spærre for flygtningenes adgang. Modsat så mange på disse blogs her er man klar over den menneskelige forpligtelse til at tage sig af mennesker i nød og langt fra den hadkampagne mod fremmede, som desværre er så normal i den danske debat.

 73. Af p jensen

  -

  I Sverige har de mona sah lin, og i Danmark har vi sti ne bo sse. Og i begge lande har de fans. Fans der ikke forstår at invasion og islamisering kan være begyndelsen til noget værre end 1. og 2. verdenskrig tilsammen.

 74. Af Jens Hansen

  -

  Af Niels Peter Lemche – 25. oktober 2015 08:00
  “Modsat så mange på disse blogs her er man klar over den menneskelige forpligtelse til at tage sig af mennesker i nød og langt fra den hadkampagne mod fremmede, som desværre er så normal i den danske debat.”

  Et uhyre fornuftigt indlæg fra Niels Peter Lemche.

 75. Af Helge Nørager

  -

  Selv Tony Blair, erkender der går en rød streg fra dårlig planlagt/ulovlig Irak krig, over Libyen til Syrien og skabelsen af IS.
  Utroligt at først når en af dem som er direkte hoved ansvarlig for problem, erkender at vi har skabt dette monster og disse flygtninge selv med vores krige.
  At det så ikke i Danmark udløser et ramaskrig om at sandheden nu skal frem……
  At vi erkender det var os, det var Hr. Anders Fogh Rasmussen, som ledte an i krigen……………………
  Og først når vi beslutter os for at se sammenhængen og før fjernet de ansvarlige, i stedet for at gøre en af dem til Justitsminister, der som noget af hans første embedshandlinger er at lade vores grænsekontrol ophæves, giver fri gennemrejse uden registrering af hvem som helst.
  DSB indsætter buser uden told og grænsekontrol til stor morskab for alle smuglere af hvad som helst.
  Jo tak det var godt en af dem som stemte for Irak krig blev justitsminister og kunne ophæve told og grænsekontrol.
  Hvornår kræver den Danske befolkning disse krigsmagere indrømmer deres roller ?

 76. Af p jensen

  -

  NPL taler listigt om mennesker i nød. Men intet land er forpligtet til at begå nationalt. økonomisk og kulturelt selvmord. Og migranterne er IKKE flygtninge, for de kommer fra sikre lande som Tyskland, Østrig, Italien og Spanien mv. Det er folk der kommer for at udnytte eller overtage/erobre de nordiske landes velfærd og værdier.

 77. Af p jensen

  -

  NPL taler listigt om mennesker i nød. Men intet land er forpligtet til at begå nationalt. økonomisk og kulturelt selvmord. Og migranterne er IKKE flygtninge, for de kommer fra sikre lande som Tyskland, Østrig, Italien og Spanien mv. Det er folk der kommer for at udnytte eller overtage/erobre de nordiske landes velfærd og værdier……………

 78. Af Helge Nørager

  -

  “http://www.theguardian.com/uk-news/2015/oct/25/tony-blair-sorry-iraq-war-mistakes-admits-conflict-role-in-rise-of-isis”

  For dem som kan engelsk.

 79. Af p jensen

  -

  Kort kommentar (et PS til 7.33) indsendt lidt efter, bedes venligst sat på.

 80. Af Jens Hansen

  -

  Af Helge Nørager – 25. oktober 2015 08:14
  “Hvornår kræver den Danske befolkning disse krigsmagere indrømmer deres roller ?”

  Et godt indlæg fra Helge Nørager.
  Men den danske befolkning kræver ingenting af de politiker som siden 2003 har ført Danmark ind i den ene forbryderiske krig efter den anden.
  Krige som har forårsaget flygtningestrømmene.
  En ensrettet og krigsliderlig befolkning bakker op om galskaben.
  Og medierne svigter fuldstændig deres rolle.

  Populistiske bloggere fylder medierne med indlæg om Sveriges angivelige problemer.
  Hvad angår Danmark.
  Her er ingen selvransagelse.

 81. Af Helge Nørager

  -

  I hvor er det bare rigtigt godt og retfærdigt at de 3 partier Venstre, Konservative, Dansk Folkeparti, som startede Irak krig med 1 mandats flere tal i folketinget.
  Nu har fået genvalgt de fleste af de 90 mennesker som stemte for, til Det Danske Folketing, så vi helt demokratisk kan beslutte at standse en nedsat sandheds kommission om starten på Irak krig, samt vurdering af indsats kontra målsætning.
  Det er så retfærdigt at de mulige krigsforbrydere nu igen sidder på magtens tinde og helt demokratisk kan vaske deres hænder ved den store håndvask.
  Det er så godt at vi kunne få afklaret af Hr. Søren Pind, der udtaler, at alt er afdækket opklaret belyst og intet mere kan læres eller erkendes, vi er bare så dygtige og retfærdige.
  Dixi.
  Men er det nu også¨sandt, eller minder det ikke lidt om at sætte en morder til at efterforske forbrydelsen som morder er mistænkt for.
  Det gjorde jeg ikke, sagen lukket.
  Dixi.

 82. Af p jensen

  -

  Visse bloggere evner eller ønsker overhovedet ikke at forholde sig til at Sverige og Danmark jokker rundt i spinatbede så store, tørre og visne, at det kan ende med store fladebrande hvor folk dør af brandsår eller røgforgiftning. Istedet ævler disse bloggere løs om politikere i USA osv.

 83. Af p jensen

  -

  Det er ganske vist rigtigt at krigene mod Libyen, Irak var store fejl, men de AKTUELLE trusler mod Danmark og Sverige bør jo ikke ignoreres.

 84. Af p jensen

  -

  Hvis vi stemmer ja til mere EU ved den afstemning der er på vej, bliver Danmark rendt over ende af både EU-direktiver og migranter. Læs bøger som “EU = Europas Undergang/ fjende”…… og Camres “Den forbudte sandhed”. Se snaphanen og 180 gra der.

 85. Af p jensen

  -

  Når svenskerne nu befinder sig i meget uhyggelige tilstande, er det flertallets egen skyld. Man har snorksovet i årevis. Den almindelige typiske svensker har selv inviteret ulykkerne indenfor ved at stemme på de forkerte politikere. Se også 7.33 ovenfor. (tekst ca. 7.45 er i f ilt ret)

 86. Af Arne Hornborg

  -

  En glimrende, saglig, nøgtern artikel.
  Sverige har ,,jokket i spinaten”. Ganske afgjort, ja mere end det.
  Den ,,frelste, pæne svenske regering” har ført Sverige ud i et økonomisk kaos.
  Kan det virkelig overraske nogen at den svenske befolkning tager sagerne i egen hånd? Asylafbrændinger med videre? Det samme sker i flere europæiske lande. Modstand mod den voldsomme, belastende tilstrømning af såkaldte flygtninge.
  Ikke alene den svenske regering har ,,jokket i spinaten”, det samme har den danske regering samt de fleste europæiske regeringer, parlamenter gjort.
  Kolossen på lerfødder, EU, har endnu engang vist sin uduelighed.
  Merkel og Hollande udtaler at ,,flygtningestrømmen og det det medfører kommer helt bag på dem”.
  Er de fuldstændige verdesfjerne? Der er blevet talt, skrevet, raset over flygtningene, asylanter, bekvemelighedsflygtninge de sidste 30 år.
  Beskyldningerne, skældsordene desangående er haglet ned over de mange der gjorde opmærksomme på de faresignaler der var så tydelige. Har selv fået ,,nogen over nakken” desangående.
  De såkaldte flygtninge har i årevis invaderet Europa, ganske frit, både til Italien såvel som til Grækenland. NU for tiden et stærkt voksende, uoverskueligt problem.
  Europa burde, naturligvis, have gjort det samme som Australien.
  Jeg undrer mig over hvorfor Europa (EU) lefler for Tyrkiet.
  Tyrkiet der tillader sig at sende flygtninge videre til Europa. Helt grotesk.
  Formålet med den tåbelige Schengenaftale var, ikke alene, fri bevægelse for EU borgerne, men i lige så høj grad at bevogte EUs ydre grænser.
  Både Italien såvel som Grækenland burde havde haft hjælp til at bevogte de ydre grænser.
  Opgaven har, naturligvis, været for stor til, at de to lande kunne klare de store opgaver alene.
  Det det havde kostet, rent økonomisk, for de øvrige EU lande at have ydet den nødvendige hjælp, ville alligevel have været langt billige end de store problemer vi har i den nuværende situation.
  Sov videre Sverige, Danmark og det øvrige Europa. Det er sikkert allerede for sent.
  Arne Hornborg (82 år)
  Typografisk mediegrafiker/forfatter.

 87. Af Ole Skovgaard

  -

  Ja Sverige har jokket i spinaten og Tyskland er gledet i en bananskræl.

 88. Af Niels Peter Lemche

  -

  Arne Hornborg,

  de tyrkiske mafiabander, der står bag transporterne til Grækenland, er ikke alene om det- Når gummibådene har tømt deres last, samles de op af græske mafiosi, der får den fragtet tilbage til Tyrkiet, og sådan kan det gå en rum tid. Hverken på den tyrkiske eller den græske side gør man meget for at stoppe denne handelsaftale.

  Det er en herlig verden!

 89. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Højskolerne, der modtager et enormt tilskud fra det offentlige -Er de rene RUGEKASSER for typerne Sørensen/Hansen ! —Det skal være slut nu – helt slut —derfor lukkes resten af højskolerne—-snarligt !—Millionerne, der spares skal således bruges til : UDVISNING af ovenn. typer ! –Inger står klar i kulissen –til at effektuére ønskerne fra borgerne ! —Ja, det tør siges AT: Pia Kjærsgård er savnet –så måske kan hun samtidig med, at være folketingsforkvinde ! –Alligevel nå AT få sagt d´herrer med samt andre “renavlede psykopater ” –Det sidste ord i denne sag : Hansen/Sørensen !

 90. Af p jensen

  -

  I 1914-18 og igen 1939-45 foregik der massemord i Europa. Meget tyder på at det kan komme til at gentage sig. Massedøden ligger på lur når både politikere, journalister og vælgere snorksover og tillader kommunister, feminister, pladderhumanister og islamister at tilrane sig større og større magt. (se netaviserne)

 91. Af p jensen

  -

  8000 migranter fra Afrika og Arabien er ankommet til Europa på een dag, og i næste uge kan stormløbet fortsætte med ankomsten af endnu flere. Også hen over de danske grænser er invasionen i gang. Og våbensendinger til migranter i Nordeuropa er konstateret. Og IS – IS har erklæret at Europa nu er “krigens hus”. Hvornår vågner regeringen og danskerne op af deres døs?

 92. Af Henrik Knage

  -

  Jeg har også svært ved at få øje på, hvis Sverige skulle være et ”broderland” til Danmark. Historisk har danskere aldrig rigtigt forstået svenskerne, hverken deres sprog eller tankegang, så der har i princippet altid været krig – ikke mindst i fodbold.

  Danmark og Sverige er ca. li´så forbundne, som Nord og Sydkorea.

  Sverige ligner på flere punkter Nordkorea, især deres lukkethed m.h.t. medieomtale af deres integrationsproblemer og omfang og realitetssans i forhold til samme.

  Hvis de svenske medier og TV begyndte at lave seriøs journalistik, kunne det være svenskerne fandt ud af, at verden ser meget anderledes ud, en det regeringen (den svenske)ønsker at offentliggøre, men det ønsker den svenske regering tilsyneladende ikke.

  Men det er vel det der forstås ved begrebet at pisse i bukserne en kold vinterdag, det giver kortvarigt varmen, men efter en halv time kommer der forfrysninger i både det svenske klokkespil og den svenske parringsmuskel, og så falder det hele til jorden.

 93. Af p jensen

  -

  Et mangedobbelt angreb på danskerne er i gang. V og lille lars har travlt med at smadre velfærden og sundhedsvæsnet, R ønsker at nedtromle familieværdierne, S, SF og EL m.fl. kan ikke få nok af indvandring og skatteplyndring, og samtlige partier plus DR radio og tv medvirker til at EU får lov til at styre Danmark mod statsbankerot, migrantoversvømmelse, islamisering og undergang.

 94. Af Arne Hornborg

  -

  Peter Lemche.
  Jeg er helt enig med dig i din kommentar.
  Det er også MIN opfattelse.
  Det er nok for meget at håbe på, at det uduelige EU vågner til dåd.
  Europa skal naturligvis ikke fordele ,,flygtningene” men sende dem retur hvor de kom fra.
  Europa skal sætte alt ind på at bekæmpe netop de mafiosos som du selv skriver om. Ingen metoder er for grove til at knække nakken på de.hårdhudede, skruppelløse gangstere.

 95. Af Jens Andersen

  -

  #Kristian Andersen – 24. oktober 2015 14:51

  Bor du i Sverige?

 96. Af Jens Hansen

  -

  Af Søren sørensen – 25. oktober 2015 09:59
  Tegner teddy med støttepædagoger til at tegne for ham, og andre højre ekstremister såsom p.christensen ,ko må permanent ind og sidde i en gummicelle.

  Ja. Det er ret uhyggeligt med alle disse hadprædikanter på Day Poulsens blogs.
  Det ender nok med svenske tilstande.
  Hvor højreekstremister og nazister begår mord og mordbrand.
  Nogle mener, dog ikke svenskerne, at problemet kan løses ved at invitere nazisterne fra SD ind til en pædagogisk rundbordssamtale.

 97. Af Axel Eriksen

  -

  @ Jens Hansen!

  Nej i det svenske “demokrati” må ikke alle være med i debatten!

  @ Søren Sørensen!

  Hvorfor skal du absolut bringe mit navn ind på denne blog? Jeg har ikke skrevet noget racistisk om farvede mennesker på denne blog – af den simple grund, at jeg ikke har skrevet noget før nu!

 98. Af Søren sørensen

  -

  “Day Poulsens rygklappere har det kun i munden, heldigvis”
  JH

  Naturligvis skal men være taknemlig for at de er nogen ynkende Axel Eriksener typer alle og kun har det i munden! Nogen fordele er der jo ved at højrefløjen har mel i munden og blæser tåget snak ud kun!

  Axel Eriksen

  “Jeg har ikke skrevet noget racistisk om farvede i denne blog”

  Korrekt det var i sidste blog! Rart at se at neger er blevet erstattet med farvede i denne! Helt uden for pædagogisk rækkevidde er v revisoren så åbenbart ikke?

  Måske skal de andre racister her også blot have informationen 50 gange via en støttepædagog?

 99. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  “Spinaten i Rugekassen ” ! —Er lige dér, hvor Sørensen/Hansen sidder i forvaring ! —Nu skal det være slut med jeres “dyre ophold på skatteborgernes vegne”—-Sagen er slut for jeres vedkommende –“når psykopater bliver udstyret med 1 pc. til hele anstalten, så er der noget rivende galt i “Rugekassen´s forstander-par ” ´s håndtering af skatteborgernes penge ! –Så næste trin bliver “Islamistan” –DK betaler derfor gerne, for, at –psykopaterne –bliver henvist hertil og ikke længere ! Sørensen/Hansen (eller Mohammad & Co. )

 100. Af J H ansen

  -

  Et sobert indslag i debatten.
  Dem er der ikke mange af i danske aviser.

  “Vi er naboer, men der er en stadig større verden imellem os. Sjældent er forskellene mellem Danmark og Sverige blevet udpenslet tydeligere, end med de to udlændingepolitiske udspil, der i går uafhængigt af hinanden blev præsenteret på hver sin side af Øresund.

  Sverige har hidtil insisteret på at være landet med de åbne hjerter og den store humanisme, men de hæderværdige principper er de seneste uger blevet indhentet af de kedelige politiske realiteter.

  I adskillige lande i Mellemøsten er Sveriges åbne grænser for længst rygtedes, hvilket synes at være stærkt medvirkende til et flygtningepres, der ikke ser ud til at aftage i styrke.

  Den svenske udlændingestyrelse, Migrationsverket anslog således i går, at der frem mod nytår komme yderligere 90.000 asylansøgere til landet, og dermed vil det samlede antal i år nærme sig 190.000 flygtninge.

  Nærmest dagligt ser vi grufulde vidnesbyrd om en nation, hvor der tilsyneladende bliver stedse længere imellem dét, regeringen gør, og dét, den flygtningekritiske del af befolkningen vil acceptere. Vi ser ildspåsættelser af asylcentre, og senest har vi set angiveligt racistisk-nazistisk motiveret sværddrab på en lærer og en elev på den lokale skole i byen Trollhättan. Ingen kender endnu de nærmere omstændigheder, men ingen kan være i tvivl om farligheden af de tiltagende indre spændinger i Sverige.

  Med gårsdagens asylstramning synes et bredt politisk flertal i Sverige at erkende, at humanismen har sin begrænsning, når landets åbenhed rygtes internationalt med massive flygtningestrømme til følge. En uholdbar situation gøres endnu mere umulig, når andre lande – herunder ikke mindst broderfolket mod vest – undslår sig sit ansvar i en international krisestund.

  Derfor er det forståeligt, at Sverige fremover udelukkende agter at give tre års midlertidig opholdstilladelse til flygtninge, og desuden strammer reglerne for asyl på linje med andre europæiske lande. Dog vil stramningerne ikke gælde børnefamilier, uledsagede flygtningebørn og konventionsflygtninge.

  Den svenske stramning ligner en direkte reaktion på den virkelighed, at de aktuelle flygtninge typisk er yngre mænd, mens kvinder og børn ofte må blive i hjemlandet.

  Trods gårsdagens stramninger forsvarer Sverige fortsat en grundlæggende humanisme ved at insistere på at beskytte de svageste flygtninge. Kvinder og børn. Anderledes er det i Danmark. Her insisterer vi på at hjælpe så få som muligt. Sådan lyder det politiske opdrag for de forhandlinger om regeringens samlede udlændingepolitik, som udlændingeminister Inger Støjberg (V) i går indledte på Christiansborg.

  Forud for forhandlingerne præsenterede Inger Støjberg regeringens udspil til stramninger af reglerne for netop familiesammenføring. Fremover skal det ifølge regeringen gøres afhængigt af uddannelsesniveau, sprogkundskaber, erhvervserfaring og såkaldt integrationsrelevante aktiviteter i hjemlandet. Men hvad betyder integrationsrelevant? Og hvor meget erhvervserfaring skal man have? Det står hen i det uvisse, og i det hele taget er det vanskeligt at se, hvordan der kan opsættes bare tilnærmelsesvist konkrete kriterier for så ukonkrete begreber.

  Sagsbehandlingen vil dermed uvægerligt blive baseret på subjektive skøn frem for de objektive kriterier, regler og love i en velfungerende retsstat normalt baseres på. Hvad er problemet? At den enkeltes retssikkerhed vanskeligt kan holdes i hævd, men det er tydeligvis heller ikke regeringens førsteprioritet. Det er nærmere at holde flest muligt udlændinge ude af landet, og dem vi tager imod skal tydeligvis helst være dem, der i forvejen er stærkest.

  Danmark og Sverige fortsætter med at gå hver sin vej i udlændingepolitikken. Hvor svenskerne søger at beskytte de svageste, vil Danmark rekruttere de stærkeste. Hvor svenskerne tager ansvar i den internationale flygtningekrise, dækker Danmark sig bag snævre småstatsinteresser.

  Det er indlysende, at Sverige her og nu står med de største udfordringer. Men det burde være lige så indlysende, at eftertidens bedømmelse vil ramme Danmark hårdest.”

  Personen som har skrevet dette indlæg tager dog ikke stilling til Danmarks ansvar for flygtningekrisen. Og at Danmark har deltaget i de forbryderiske krige som har skabt flygtninge problemet.
  Og at Danmark flygter fra sit ansvar.
  Ingen tvivl om at Danmark vil blive dømt hårdt for dette i eftertiden.

 101. Af Jens H ansen

  -

  Et sobert indslag i debatten.
  Dem er der ikke mange af i danske aviser.

  “Vi er naboer, men der er en stadig større verden imellem os. Sjældent er forskellene mellem Danmark og Sverige blevet udpenslet tydeligere, end med de to udlændingepolitiske udspil, der i går uafhængigt af hinanden blev præsenteret på hver sin side af Øresund.
  Sverige har hidtil insisteret på at være landet med de åbne hjerter og den store humanisme, men de hæderværdige principper er de seneste uger blevet indhentet af de kedelige politiske realiteter.
  I adskillige lande i Mellemøsten er Sveriges åbne grænser for længst rygtedes, hvilket synes at være stærkt medvirkende til et flygtningepres, der ikke ser ud til at aftage i styrke.
  Den svenske udlændingestyrelse, Migrationsverket anslog således i går, at der frem mod nytår komme yderligere 90.000 asylansøgere til landet, og dermed vil det samlede antal i år nærme sig 190.000 flygtninge.
  Nærmest dagligt ser vi grufulde vidnesbyrd om en nation, hvor der tilsyneladende bliver stedse længere imellem dét, regeringen gør, og dét, den flygtningekritiske del af befolkningen vil acceptere. Vi ser ildspåsættelser af asylcentre, og senest har vi set angiveligt racistisk-nazistisk motiveret sværddrab på en lærer og en elev på den lokale skole i byen Trollhättan. Ingen kender endnu de nærmere omstændigheder, men ingen kan være i tvivl om farligheden af de tiltagende indre spændinger i Sverige.
  Med gårsdagens asylstramning synes et bredt politisk flertal i Sverige at erkende, at humanismen har sin begrænsning, når landets åbenhed rygtes internationalt med massive flygtningestrømme til følge. En uholdbar situation gøres endnu mere umulig, når andre lande – herunder ikke mindst broderfolket mod vest – undslår sig sit ansvar i en international krisestund.
  Derfor er det forståeligt, at Sverige fremover udelukkende agter at give tre års midlertidig opholdstilladelse til flygtninge, og desuden strammer reglerne for asyl på linje med andre europæiske lande. Dog vil stramningerne ikke gælde børnefamilier, uledsagede flygtningebørn og konventionsflygtninge.
  Den svenske stramning ligner en direkte reaktion på den virkelighed, at de aktuelle flygtninge typisk er yngre mænd, mens kvinder og børn ofte må blive i hjemlandet.
  Trods gårsdagens stramninger forsvarer Sverige fortsat en grundlæggende humanisme ved at insistere på at beskytte de svageste flygtninge. Kvinder og børn. Anderledes er det i Danmark. Her insisterer vi på at hjælpe så få som muligt. Sådan lyder det politiske opdrag for de forhandlinger om regeringens samlede udlændingepolitik, som udlændingeminister Inger Støjberg (V) i går indledte på Christiansborg.
  Forud for forhandlingerne præsenterede Inger Støjberg regeringens udspil til stramninger af reglerne for netop familiesammenføring. Fremover skal det ifølge regeringen gøres afhængigt af uddannelsesniveau, sprogkundskaber, erhvervserfaring og såkaldt integrationsrelevante aktiviteter i hjemlandet. Men hvad betyder integrationsrelevant? Og hvor meget erhvervserfaring skal man have? Det står hen i det uvisse, og i det hele taget er det vanskeligt at se, hvordan der kan opsættes bare tilnærmelsesvist konkrete kriterier for så ukonkrete begreber.
  Sagsbehandlingen vil dermed uvægerligt blive baseret på subjektive skøn frem for de objektive kriterier, regler og love i en velfungerende retsstat normalt baseres på. Hvad er problemet? At den enkeltes retssikkerhed vanskeligt kan holdes i hævd, men det er tydeligvis heller ikke regeringens førsteprioritet. Det er nærmere at holde flest muligt udlændinge ude af landet, og dem vi tager imod skal tydeligvis helst være dem, der i forvejen er stærkest.
  Danmark og Sverige fortsætter med at gå hver sin vej i udlændingepolitikken. Hvor svenskerne søger at beskytte de svageste, vil Danmark rekruttere de stærkeste. Hvor svenskerne tager ansvar i den internationale flygtningekrise, dækker Danmark sig bag snævre småstatsinteresser.
  Det er indlysende, at Sverige her og nu står med de største udfordringer. Men det burde være lige så indlysende, at eftertidens bedømmelse vil ramme Danmark hårdest.”

  Personen som har skrevet dette indlæg tager dog ikke stilling til Danmarks ansvar for flygtningekrisen. At Danmark har deltaget i de forbryderiske krige som har skabt flygtninge problemerne.
  Og at Danmark flygter fra sit ansvar.
  Ingen tvivl om at Danmark vil blive dømt hårdt for dette i eftertiden.

 102. Af Søren sørensen

  -

  “Kom med racistiske eksempler”
  AE

  Eskimo,neger og sigøjner og din og ko’s sygelige forsvar for dets brug. “Loyaliteten til racistisk landsorganisation” er total. I to vil have været de sidste til at nedlægge våbene uden for Hitler’s bunke. (Naturligvis siddende inde for i varmen km fra frontlinien!).

  Nogen kan tyde fru Lonn.y tegners indlæg?

  Har spurgt min dement.e nabo som sagde men burde sende lægeholdet med det hvide snit ud hurtigst muligt! Først 8 timers elektrochok!
  Ikke at det bliver svært at finde stedet for det hvide snit dog . En normal køkkenkniv er smal nok her!

 103. Af Jens Hansen

  -

  Ret bizart at læse borgerlige aviser de sidste par dage.

  Alle til hobe forsøger de at finde undskyldninger og forklaringer på højreekstremistisk mord og forsøg på mordbrand.

  Den mulige terrortrussel fra islamister kan dog ikke undskyldes, mener de.
  USA`s og Danmarks mord i Iraq på over en million mennesker berettiger ikke til, at muslimer foragter USA og Danmark.

 104. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen. (1 – 2)

  “Danmark var heldig. Vi havde en Pia Kjærsgaard, der fik politikerne til at se realiteterne”.

  FRA 1990 TIL 2010 ER ANTALLET AF MUSLIMER FORDOBLET I DANMARK:
  1. Fra 1990 til 2010, er antallet af musl. i DK blevet fordoblet. (altså NUL PIA effekt).
  http://www.b.dk/globalt/dobbelt-saa-mange-muslimer-i-danmark-paa-20-aar

  MUSLIMERNE UDGØR CA. 8,3% AF DEN “OPRINDELIGE DANSKE BEFOLKNING”
  2. At selv fordoblingen er forkert, vil man vide, når man indkl. 3 generations, og tildelte stats
  -borgerskaber, hvormed tallet kommer op på godt 390.000 med musl. baggrund, og hvilket
  tal igen skal holdes op imod den kendsgerning, at Danskerne ikke har reproduceret sig selv
  siden 1968, (opdaget af en Radikal i øvrigt), hvorfor antallet af “oprindelige” Danskere, nu er
  max 4,7 mio. formentlig under, og som igen skal holdes op imod nævnte 390.000 med musl.
  baggrund, og vi får således en samlet muslimsk befolkningsvækst på 8,3%, og ej 4,7%.

  Indregner man de vestligere tilkommere, (herunder eksplosionen af Østeuropæere og andre),
  udgør den muslimske andel tilsvarende mindre, men er fortsat højere end angivende 4,7%.

  FINDLAND, SPANIEN, LUXENBORG, IRLAND, PORTUGAL, ITALIEN, HAR INGEN PIA KJÆRSGAARD
  3. Ovennævnte lande, har alle en mindre procentdel med musl. baggrund end Danmark, men
  har som bekendt ingen PIA, (jo, i dag), men ikke i start 80érne og frem til for ca. 12 år siden.

  ELLER HVAD HVIS MAN VENDER DEN RUNDT ?.
  4. Tyskland 5,8% / Frankrig 7,5% / Østrig 5,4% / Belgien 5,9% / UK 4,8%…
  Her er Frankrig ret interessant, da “Front national”, blev grundlagt helt tilbage i 1972, altså før
  PIA rumsterede, og alligevel har man en muslimsk procent på i øvrigt langt højere end DK.

 105. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen. (2 – 2)

  OMVENDT, kan vi gå tilbage til de som har mindre.. fx. Finland, med kun 2,8% musl. (igen er
  det reelle tal højere), men hvilket land, intet nationalistisk parti havde i 1972, men var dog
  relativt tidl. ude, via partiet: “De Sande Finner”, og som grundlagt i 1995, samme år som DF.

  KONKLUSION: Her er med al dokumenteret tydelighed, ingen Statslig,
  logisk kontrol at spore, hvilket cementere to ufravigelige sandheder:

  A. Staternes styreform, magter ikke, vil ikke, og kan ikke styre indvandringen, (uanset hvorfra)

  B. Indvandringen som pågår nu, cementere handlingslammelsen, heraf i Danmark, idet man
  INTET politisk værn har udformet.. hvortil det kun er et held, at andre Stater suger flere op,
  for hvis ikke, jamen så var Danmark gået fra nuværende syge stadie, af reelt 8,3% til det værre.

  C. Den eneste løsning er derfor hvad jeg har sagt fra start.. nemlig at individet, skal have lov at
  afgøre med sig selv, om man ønsker indvandring eller ikke, og hvis ikke, skal de som ønsker
  flere af slagsen, (og hvilke 7 – 8 ud af 10, er markeds-immune), have overført omkostningen,
  og indvandringen stopper noget nær PROMPTE, hvad enten vi taler muslimsk eller fra Øst EU.

  D. SE.. den del vil du ikke ind i, for opnår befolkningen ægte software styret demokratisk ret,
  jamen så ved du udmærket godt, at så vælges din gage fra, til fordel fra andre, hvorfor du ikke
  bestiller andet end at tale uden om, og hvilket dit klientel tydeligvis ikke fatter. Så tillykke 🙂

 106. Af Axel Eriksen

  -

  @ Søren Sørensen!

  Det må da være rart, at I sidder to på hjemmet, og at din nabo dog kan indse, at det “hvide snit” er nødvendigt for Jer begge to!

  – Eskimo – der er en mand længere oppe på bloggen, der har skrevet, at han har en eskimoisk kone.
  Åbenbart et anerkendt begreb og betegnelse!
  – Neger – det er fordansket af portugisisk negro: sort . Hvad racistisk er der i det?
  – Sigøjner – det er jo alment brugt!

  Betegnelserne er ikke af mig brugt i forbindelse med nedladende kommentarerl

  Hold dit “New speak” væk!

 107. Af Jens Hansen

  -

  Ret bizart at læse borgerlige aviser de sidste par dage.

  Alle til hobe forsøger de, at finde undskyldninger og forklaringer på højreekstremistisk mord og forsøg på mordbrand.

  Den mulige terrortrussel fra islamister kan dog ikke undskyldes, mener de.
  USA`s og Danmarks mord i Iraq på over en million mennesker berettiger ikke til, at muslimer foragter USA og Danmark.

  Men nogle få tusinde flygtninge berettiger til, at højreekstremister og nazister begår terror, mord og mordbrand.
  Mener de borgerlige aviser.

 108. Af Lars Petersen

  -

  PS.
  Glemte en af de vigtigste faktorer.. nemlig, at en stor del af handlingslammelsen, beror på de
  int. regelsæt, (som enhver ved.. men er reelt en undskyldning for Statens handlingslammelse)

  Og så er det jeg spørger.. Er det ikke fuldt ud korrekt, at Dansk Folkeparti, så sent som under
  det seneste valg, blev spurgt: Går DF ind for en fortsat overholdelse og medlemskab af div.
  int. konventioner… Og svaret lød: “JA”.. og spørgsmålet blev gentaget, og svaret lød igen: “JA”.

  Det var i øvrigt denne Thulle, som svarede JA, uden PIA, Thulle, eller andre DF medlemmer på
  noget tidspunkt, har evnet at udforme forslag til nye konventioner, som derpå er fremlagt 😉

 109. Af Lars Petersen

  -

  SATME NEJ… UNDSKYLD MIT SPAMMERI.. MEN VI SKAL LIGE HAVE ENDNU KENDSGERING MED:

  SE, det som konverterede store dele af pressen, til at skifte fokus.. var blandt andet to ting.

  1. Da den tidl. boligminister (og minister for ligestilling.. for fucking christ sake), hvilken pers.,
  i øvrigt var endnu et familiemedlem, vi den socialdemokratiske “Søren Thorsager”, bl.a. gik
  ud med forslaget om, at en større del af kollegierne, sku tilgå indvandrerne, med det resultat,
  at SF ungdom flejnede ud, og TONEN var så at sige vendt om. (plus mer til, men blir for langt).

  2. Endelig havde vi den egentlige omstilling, udført af Ekstra Bladet, idet man begik en artikel
  serie, omhandlende Ali og hans million i bistand per. år, via hans, (vidst nok 10 børn), hvorpå
  Ekstra Bladet trykte en særudgave, som var vedlagt avisen, kaldet for: “Dokumentation”. og
  hvilken for alvor trak brodden ud af avisen: “Politikken”, som havde direkte jødisk påvirkede
  fangarme dybt ind i DR´s TV-A afdeling, og den verbale kursændring var grundlagt for alvor tak.

  MEN MEN.. Selve handlingens egentlige kursændring, jamen den har ikke flyttet sig ret meget

 110. Af p jensen

  -

  Hvis “tulle” er en vatnisse der alligevel ikke har tænkt sig at forsvare Danmarks og det danske folks rettigheder, værdier og interesser, så er han en større landsforræder end Corfitz Ulfeldt, og så er DF det værste og mest hykleriske parti nogensinde i dansk politik. DF må tage sig sammen, eller det vil fortjene at blive sparket ud af “folketinget”.

 111. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Jeg går fuldt ud ind for, at vi skal hjælpe mennesker i nød, med de midler vi har!
  Men jeg sætter grænsen, når der hjælpes ud over alt fornuft. Derved mener jeg at når hjælpen bliver på bekostning af landet økonomi, og den samlede velfærd som bliver forringet! (Sverige).

  I disse flygtninge tider, er det landets økonomi, og Den Danske kultur, der er på spil, og vi har ikke råd til, at forringe nogen af delene, så uanset hvor godhjertet, og medfølende vi er, er der ikke nogen tvivl om, at vi er nødsaget til, at lade fornuften råde, og tænke både taktisk, strategisk, og økonomisk, altså lade hjernen bestemme frem for hjertet!

  Personligt ønsker jeg ikke Danmark plasteret til med moskeer, da jeg er af denne opfattelse, at de ødelægger vor kultur, og økonomi!
  m.v.h.. .

 112. Af Urban Hansen

  -

  Nej han bor på bagsiden af månen.

 113. Af Søren sørensen

  -

  Axel Eriksen@

  Fordi en borgerlig hadespreder kalder sin kone for eskimo bliver han ikke mindre racistisk deraf!

  Undertegnet har selv været indblandet i en meget formuende borgerlig dansk mand og hans inuit kone og halv inuit børn! Han brugte også det svinske udtryk eskimo mod kone og børn tit når han blev sure på dem!
  Et rent borgerligt internt spørgsmål racisme!

  Neger og sigøjner er racistiske. Ikke stuerene v revisorer/DF’ere må over og lege med hdp’s store forbillede racisten Pia Kjærsgård!

  “Hun fik dk til at se realiteterne i øjnene”. Skriver hdp

  Fornuftige mennesker ser selv virkeligheden. Kjærsgård er en fantast som taler df’sk til folk uden ide om sammenhænge, læsefærdigheder! Men kunne smide disse en hundekiks og de ville lystre førerinden blindt til døden!

  Ps Lyhne indlæg i liberalist filteret?

  Hvilket leflende og bundskrabende indlæg fra Lyhne for LA!
  I sin useriøst egentlig ikke værd at beskæftige sig med men.

  At liberalismen står for frihed til folket er den største skrøne i verdenshistorien. Den står kun for frihed til top 1% mens resten får til “frie” at samle brødkrummerne op!

  V er skam liberale. Men mener åbenbart at “det frie menneske” skal have tre brødkrummer istedet for LA’s 2.

 114. Af preben jensen

  -

  DET HASTER….!!!!!
  Hvorfor kræver DF ikke landets grænser genoprettet og det med det samme! Det haster jo! Det er ikke kun et spørgsmål om økonomi, velfærd eller kultur. Det handler om tryghed eller terror… fred eller krig. Det gælder liv eller død. Er også Tulle en svag og feminiseret mand der har det hele i munden? Udskriv dog valg hvis Løkke ikke vil være med til et grænseværn.

 115. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  “trådt i Rugekassen ! —? — Hvad skulle der være ivejen for AT: Sørensen/Hansen bliver sat til, at vaske de kommunale -skolers –off. toiletter 2 gange om dagen ? —Det bliver bl.a. den nye borgerlige regerings mærkesager ! –Gratis kost og logis –har altid været noget man skulle leve op til før i tiden, da der ikke var så ubeskriveligt mange “skrøbelige diagnoser ” !—Som Sociallisterne har opfundet.–Specielt fordi der i den forrige s/RV- regerings-periode –nærmest skete en explosion i Anstalternes beboér-antal (det gav beskæftigelse til et utal af pædago´er af alle slags ! –I gamle dage ville man have sagt at de bare skulle ud og grave grøfter –så de ikke havde så meget tid til, at sidde i anstalternes kuvøse-stemning og få sære tilbøjeligheder ! –Det skal være slut med diagnosernes “loppe-liv” ! –De skal sættes i sving –Og hvad er ikke bedre end, at de får den tjans, at rense -og rengøre kommune-skolernes uhumske toiletter ! –Det må Sørensen/Hansen-typerne kunne dresseres til – trods alt !

 116. Af Lars Busk

  -

  Dit forslag vedr. Sørensen og Hansen lyder interessant, men betænk, at du herved tager arbejdet fra Kristian Andersen, der som bekendt er pedel.

 117. Af Hallgard Vormann

  -

  Fantastisk godt og presist skrevet! Sverige har blitt et eneste stort galehus. Landet trenger ikke flere flyktninger, men et enormt antall psykiatere og sykepleiere. God bedring til våre venner i øst!

 118. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  p.s. Vi spidser blyanterne –så vi er helt klar til –formidable satire-streger over diagnoserne –der ikke fejler et klap –udover AT : De aldrig har haft et job !—altid er blevet pylret om af de røde komm.skolefrøkner, der uheldigvis stillede op til “undervisnings-ministre i ca. 35 år” –Det er heldigvis helt slut nu, hvor vi har en borgerlig IKKE-skolefrøken M/K –som undervisningsminister ! –Ritt Bjerregårds røde skole har jo gjort sin gavn –og har udd. børn i 3 generationer til, at blive socialdemokrater ! –Hun udgiver i disse dage sine erindringer ! Jubiii–masser af arbejde til satire-tegnerne–Det er jo som sagt usundt at leve sit liv i evig ledighed –ligesom i “rugekasserne a la højskolerne ” m.fl.—Faktisk er PLANTU –le Monde.fr ret interesseret i vores projekt !

 119. Af Søren sørensen

  -

  Lars busk du vil være et godt indslag i
  “The looney tunes show” med fraulein loo ny som hovedrolle indehavere!

  Tvivler du på at i 2 vil kunne bruges end som tyggegummi opsamlere på danske gader da jobbet er over jeres færdigheder! I jeres grådighed vil i forsøge at slikke ethvert tyggegummi op og derved spare pengene på at købe en pakke!

 120. Af J Nielsen

  -

  Vil bare minde om at vi også har oplevet et angreb på et asylcenter herhjemme. Det er ikke nogen svensk specialitet. Kalundborg, 1985. Ca. 300 mennesker bombarderede i to dage det lokale Grand Hotel med kasteskyts. Hotellet husede iranske flygtninge. Der blev også kastet en enkelt brandbombe, men om det var mod mennesker eller mod bygningen husker jeg ikke.

  I dag ville den slags formentlig falde ind under terrorparagraffen. Det samme ville sympatitilkendegivelser.

 121. Af Jens Hansen

  -

  Af Lars Busk – 25. oktober 2015 13:56

  På Bente Dalsbæks blog forsvarer Lars Buks voldtægt.
  Pas på ham Tegneserie Teddy.

 122. Af Ahmed Bukarin

  -

  @Jens Hansen – 25. oktober 2015 12:24

  Hvorfor fucker du ikke bare af til et muslimsk abeland. Dine undskyldninger for de muslimske terrorister er patetiske.
  Hvis du kun kan svine danskere, må de være et muslimsk svinehoved selv.

 123. Af Søren sørensen

  -

  Nu har jeg ingen kundskab mht fru/hr lon.ny’s seksualitet. Men muligvis er et makkerskab baseret på Lars busk’s seksualitet og “hen” tegner looney en drøm for begge partnere?

  Ikke fordi deres seksualitet interessere mig, men hvis men kunne hjælpe med at skabe lidt kærlighed i “det er en kold kold tid vi lever i og alle går rundt og fryser” (tillykke med de 70 Kim Larsen) og få 2 fortabte sjæle til at mødes , så hvorfor ikke?

  2 sjæle uden livsværdi der omfavner hinanden og derved finder nyt håb sammen ! Intet er smukkere!
  La vie et belle!

  “Må de”
  Ahmed

  JH må være fra en meget fin familie?

 124. Af Lars Busk

  -

  Jens Hansen

  Hvor forsvarer jeg voldtægt?? Jeg italesætter blot de faktiske, dybt beklagelige forhold.

  Jeg påpeger, at man i mange tilfælde kan undgå at blive voldtaget, hvis man tager visse forholdregler.
  Ligesom man kan undgå at blive kørt ned i fodgængerfeltet, hvis man ser sig for før man går over for grønt. Der kan meget vel komme en sort BMW eller Audi farende over for rødt,
  hvis fører mener, at sharia er vigtigere end færsdselsloven.
  Det er sørgeligt, men den pris må man vel betale i mangfoldighedens navn.

  Lovgivning og smuk tale virker langt dårligere end rettidig omhu.

 125. Af Søren Sørensen

  -

  AF AHMED BUKARIN – 25. OKTOBER 2015 14:35
  @Jens Hansen – 25. oktober 2015 12:24

  Hvorfor fucker du ikke bare af til et muslimsk abeland. Dine undskyldninger for de muslimske terrorister er patetiske.
  Hvis du kun kan svine danskere, må du være et muslimsk svinehoved selv.

  og Søren Sørensen?

 126. Af Søren sørensen

  -

  “Det hjælper ingen som er blevet voldtaget, at det er voldtægtsmandens skyld”
  Lars busk

  Men skulle mene at det hjælper offerets følelse af retfærdighed og såvel som fremtidig mulige ofre via kognitiv terapi mod “borgerligDOM” og denne fløjs generelle lave kvinde agtelse!

  Du agitere her for straffrihed mod kvindeovergreb!

  Har du da været aktiv voldtager Lars?
  Og fik en straf som du mener du burde være fritaget for?

  Ps indlæg fra i aftes i dit filter dalsbæk? Gemte det ikke og gider ikke skrive et nyt!

 127. Af Lexa Neskire

  -

  Nu har Sørensen/Hansen igen bombet en blog med utallige hadske, ensidige indlæg – vel en tredjedel af indlæggene, der kan tilskrives de to!

  Og så er der en Kathrine Larsen, der med spæd stemme får sagt, at kun hvis det står i Politiken og er i overensstemmelse med Zenia Stampes meninger – så vil “hen” læse det. Hvorfor være her så?

 128. Af Lexa Neskire

  -

  Hyklere!

 129. Af helena hansen

  -

  Vi vil ikke have flere muslimer i Danmark og dem vi har skal sendes hjem! De bor i reservater og holder os oprindelige danskere som sine slaver: vi skal føde og klæde dem samt holde dem med bolig. Hvorfor skal vi det? god forklaring ønskes!

 130. Af Søren sørensen

  -

  Når for Søren endnu en nazist deltager og skriver i mit navn igen. Sølle stakler som blæser tågesnak med mel i munden for “White supremist” organisationer. Sølle racister og religiøse fanatikere!

 131. Af p jensen

  -

  Iflg. diverse kilder ankom der igår 10.000 migranter til Tyskland, og det kan blive ca. 100.000 om ugen fremover. Mange af dem vil rejse videre til Danmark, og med familiesammenføringer svarer 100.000 til 400.000 der så bliver til 1.600.000 der så bliver til 6.400.000 osv. Det kan også tænkes at det halve Afrika og Arabien sætter sig i bevægelse, og så kan det blive over en MILLIARD migranter indenfor 3 eller 5 år. Derefter vil europæerne være i håbløst mindretal. Hvorefter de vil blive udryddet eller holdt som retsløse og mishandlede slaver.

 132. Af p jensen

  -

  PS: Invasionen foregår ved at millioner af ubevæbnede mænd sendes i forvejen. Så kan våbnene altid senere eftersendes eller smugles til de grupper IS – IS udpeger. Husk at IS – IS fornylig har erklæret krig mod Europa. Kun jelved, vest ager, sti ne bo ss e, zornig, stampe, mer kel og lignende typer…. tror på at det stadig er “berigelse” det handler om.

 133. Af p jensen

  -

  PS: Det siger sig selv at hvis landegrænserne ikke lukkes, kontrolleres og forsvares, ender det med rædselstilstande og massedød i hele Europa.

 134. Af LONNY Fischér Erhvervskorrespondent eeg.S

  -

  Kære Helena Hansen ! Nej –det skal vi ikke finde os i—–Derfor er bl.a Henrik Day´aktivt på banen med samt massevis af os-andre danskere, der ville ønske, at der ikke fandtes slatne pædagoger, der gør en dyd af, AT Servicere omtalte islamister –og deres afkom ! –NU bliver en stor del af pædagogerne nu fyret !–Så må de til, at finde ud af at klare dem-selv uden, at kunne hæve deres hyre i kasse 1 off.—-Så kan de såkaldte børneforældre passe deres børn selv – eller hyre en privat pædagog –og desuden betale, hvad det koster !

 135. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Kære Helene Hansen –nej det skal vi heller ikke finde os i—Netop derfor er det vigtigt, at få danskerne til, at sætte hælene i ! –Og starte en borgerkrig !! –Det vil ikke genere les francais ´–men det er jo uvant for danskerne ikke sandt ?

 136. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Sørensen –det får du og de andre på anstalten ikke tid til, at tænke på, når I bliver sat til, at rengøre de off. toiletter 2 gange om dagen fra den 1st.– Jubiii—Vi stiller op med camera !

 137. Af Lars Busk

  -

  Søren Sørensen.

  Jeg er efterhånden kommet til den konklusion, at du har store problemer såvel med at udtrykke dig forståeligt, som at forstå selv de simpleste skrevne udsagn.
  Det fører til at du misforstår meninger og at dine svar derfor -for så vidt de overhovedet har sammenhæng – ryger direkte forbi målet.
  Mit råd til dig vil derfor være, at du simpelthen holder en pause fra alle blogge og besøger et kursus i dansk for sinker.
  Desværre er det ikke alle givet, at være i stand til at begribe tre ord i sammenhæng. Det er jo ikke din skyld, at der kniber for dig

  Alternativt kunne du blot sætte dig hen i en krog og lege med dine ekskrementer.

 138. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt vil den svenske kultur berigelse næste år svare til omkostninger for hele det svenske sygehusvæsen – eller ca 60 milliarder svenske kr pr år (stigende). Velbekomme svenske skatteydere 🙁

 139. Af Søren sørensen

  -

  Lars Busk

  Den formodet voldtægtsforbryder -dømt ude fra hans meninger her- Busk lader ikke til at forstå hans egne tekster og ønsker ej heller at kommentere hans egen kvindehad og absolut fascination med andres buske hvor han formentlige også gemmer sig på mørke aftener ventende på sit næste offer!

  Det var ventet, men mindre usselt bliver det naturligvis ikke!

  Hen tegner lonney@

  Dit syge ønske om og opmuntring til borgerkrig siger alt. Åbenbart ingen nedre grænse hvad B vil stå til måls for!

  Hvad bliver det næste? Indførelse af racistiske ord som skal bruges i artiklerne såsom sigøjner,neger og eskimo?
  Derefter vel Fruentimmer/skræbe-liggehøne for kvinder?

  Når dk snarest får looney tegneren hjem bliver det med blink direkte til sankthans! Men må gå ud fra PET interessere sig for dem der opmuntrer til vold i debatten?

 140. Af P Christensen

  -

  Hvis Sørensen og Hansen vil censurere had-tekster (med svensker-saksen)
  kan de jo passende starte at sakse en del passager i koranen og andre
  religiøse hatespeeces.

  Men buhu, det er jo racisme at være kritisk overfor folk der ikke ligner een selv.

  I normalt begavet optik er det dog oftest racisme, hvis man fritager folk for kritik fordi
  de ikke ligner een selv.

  PS. Det gamle venstrefløj-ikon Lune Larsen skrev i sin skønne sang “Haveje”
  “Min kone hun har en skønhedsklinik, inde midt i et negerdistrikt”

  Men det var jo også før venstrefløjen gik af lave.

 141. Af Kim P Olsen

  -

  søren sørensens skriblerier bliver mere og mere uforståelige.

  Gå dog i seng sørensen! Du får lige et vers fra Elefantens vuggevise at slumre ind til 🙂

  Sov sødt lille Jumbo, dit lille pus!
  Slet intet, min ven, skal du mangle.
  I morgen får du en neger dreng,
  og ham kan du bruge som rangle.

 142. Af Søren sørensen

  -

  P.Christensen@

  Lader til at du mener at borgerkrig opmuntringer er en del af ytringsfriheden og at opmuntringer til vold i Danmark i aviserne skal have frie tøjler?
  En interessant betragtning!. Vi kan blot håbe på at ikke for mange i borgerlige blok deler dine ønsker!

  Undertegnet er skam overbevist ateist. Og islam som kristendommen er en lang farce mod menneskeheden!

  Mht din opmuntring til brug af det racistiske udtryk “neger”så er dette ord stødende for farvede og det er alt der betyder noget!

  Det svare ikke til Fx borgerliges fraværende kristendoms kritik! Eller borgerlige mediers fraværende magthaver kritik -både mod borgerlige politikere og industrien som helhed-alle fedtet ind sammen via ejerskabet!

  En v bonde som fx Peter Christensen er dog iblandt de værste! Kom ind som 3 suppleant og blev minister. Ikke engang folkevalgt!

  Det næste bliver vel at du kalder det ur gamle ord bonde for racistisk og negativt? 🙂 jeg vil mene at du har ret hvis vi snakker om en v bonde men…
  🙂
  Men vi snakker trods alt ikke om hudfarve men politik da!

 143. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Det er imponerende, hvad Day præsterer i sine indlæg. Han ved præcist hvilke knapper, han skal trykke på for at aktivere de laveste instinkter hos kommentatorerne, men det er vel netop en psykologs mindste kunst.

  Der er ingen tvivl om, at han er årsag til, at der udløses et hadskabt overtryk, der ellers ville kunne medføre skader på uskyldige mennesker, som vi så det på Utøya. Disse blogs læses formentlig kun af ganske få psykologiinteresserede og debattørerne selv og gør derfor ingen skade på andre.

  Jeg synes det er flot, at Berlingeren lægger spalter til denne utroligt vigtige terapiform, der utvivlsomt har sparet mange os for mange ulyksalige hændelser. Vi kender efterhånden navnene på de mest rabiate galninge og gruer ved tanken om, at de muligvis befinder sig på fri fod.

  Lad os håbe at Day, Ellemann, Støvring og de andre terapeuter på Berlingeren fortsætter deres trods alt på en måde meningsfyldte skriblerier. Uden dem ville Danmark have oplevet værre ting. Tak alle sammen.

 144. Af Kim P Olsen

  -

  Så slem er sørensen nu ikke!

 145. Af Helge Nørager

  -

  Hr. Preben Jensen, har fattet at i en asymmetrisk krig, bruges low tech våben, som fjenden nu vil.
  Vi har erklæret krig mod IS, uden rigtigt at vide hvem de er, og uden at erkende det er House of Saud, og Tyrkiet, der sammen med Oman, Quatar, og andre Sunni muslimske diktatur kongedømmer eller hvad de sataner nu kaldes, der betaler for IS, efter min mening og viden.

  Selvfølgeligt vil dem som vi bomber og dræber i en åben krig, gribe til våben mod os, det er nu sådan at det sker i en krig.

  Derfor vil kun idioter bliver forbløffet over IS og deres evner til at lave lort i vores lagkage.
  De vil benytte sig af flygtninge godt hjulpet af Erdogan.
  De vil bruge alle midler, også dem som vi ikke kan lide, vi er sgu jo i krig.

  Og die dumme danen, fatter ikk en schise, for ihh hvor går det godt og blip bot.

  Vi er jo os der har skabt krige, så selvfølgelig fatter vi ikke en skid når konsekvenser og død og ødelæggelse også rammer uskyldige borgere i de lande som har åbnet Pandoras box.

  Kun Hr. Preben Jensen, fatter det, og vil have dem som skabte problemer til at sidde ved magten, så er Hr. Preben Jensen, glad og tror på at alt lykkes i lille Dannevang, bare DF, har magten sammen med Venstre og Konservative.

 146. Af Søren sørensen

  -

  “Jørgen Willy Madsen”

  Nok korrekt at B ønsker at udstille et vis segment som “loonies” !

  Undertegnet kan selv konstatere at han er frasorteret i alle blogs end denne og ASH’s …2 liberalister tilfældigvis..(dog har lyhne lige bragt et enkelt indlæg også -tilfældigvis også en liberalist selvom hun ikke plejer).

  Men Willy Madsen er jo også brugbar -hvis dette indlæg er skrevet af dig-som affekteret i kommunisme modsat socialisme!

  Alle betaler en pris når magt eliten udstiller sig selv. Uanset mht. hvor lav en pris!

 147. Af Helge Nørager

  -

  Befolkningsantallet i de IS kontrollerede dele af Irak, Syrien, Libyen, Mali, Nigeria, er over 50 millioner mennesker.
  Den sammenhængende del, i Irak og Syrien ca 30 millioner mennesker.
  Alle bruger viagra, og anden medicin. Hvem sælger til dem ?.
  De spiser mere mad end de producere, hvor kommer føde fra ?.
  Rolex ure og Ipads har de alle samt de nyeste modeller fra Toyota, hvem sælger dem ?.
  Hvilke veje og banker går penge igennem ?.
  Det er jo en stor økonomi, og den virker jo, de kan bruge penge som få, hvor kommer de penge fra ?.
  Hvad sker der egenligt har IS kan opstå på 3 uger og overtage et landområde som Frankrig uden modstand ?.
  Hvem sælger dem varer, hvem er deres banker, og pengemænd ?.
  Alt dette burde være skide simpelt at opklare, men sandheden er sgu ikke for sarte sjæle.
  Det er dem som råber efter vores våben og soldaters blod, som betaler, det er Erdogan, House of Saud, Oman, Quatar, og deres bedsteborgere.

  Og alle ved det……………..

 148. Af Helge Nørager

  -

  Den rekord lave oliepris som vesten sparer milliarder af Euro på skyldes kun en ting.
  At House of Saud sænkede prisen markent, lige før de begyndte deres destruktion af Yemen, samt øgede deres indsats økonomisk til Assads fjender.
  Alt dette er et nøje planlagt magtspil, der skal sikre Sunni muslimsk magt i mellem østen.
  Vesten høsten den korte gevinst ved at få ødelagt økonomi i alle bæredygtige grønne energi tiltag, så de syv søstre kan sove roligt.
  Samt få gener til vores degenerede befolkning, så positiv tilvækst kan ske, med sunde gener fra ægte troende.
  Og vesten siger tak ved kasse et, og lader os alle blive trukket rundt i manege af politikere som alle er krigsforbryder efter internationale konventioner, da sandheden ikke må komme frem.
  Så hellere lav Oilepris og millioner af arbejdsvillige lavtlønsparate avledygtige flygtninge. Som kan erstatte de ugidelige overførselsindkomst vante dovne ubrugelige arbejdsløse Dansker. Som ikke gider arbejde.
  Så kan virksomheder begynde på at tjene penge igen…. Og så bliver alt godt.

 149. Af S.a sørensen

  -

  Ps
  Måske er din tilkendegivet kommunisme så værdifuld JWM- for borgerlige medier altså,at fri ytringsfrihed gives?
  “Hvad skader en gavner en anden!”
  (Gammelt borgerligt ordsprog)

  Hvis det ikke er klart stadigvæk…”luft til branden”?!

  “Alle køber viagra i Syrien”
  Helge nørager

  Kom for nylig retur fra Cuba hvor en gadesælgere uafbrudt opmuntret til det lokale viagra produkt. Nu er undertegnet jo ikke en sex turist , men afprøvet dog for et måned siden den cubanske virkning ved hjemkomsten! Og skal sige at 2 timer vist er rigeligt for de fleste kvinder?
  Åbenbart 30 minutter kun via viagra?
  Men at kunne knalde i 90 minutter(og det var ikke for dannebro) men kun for undertegnet/ven er nu meget sjovt!

  Indlæg sponseret af den cubanske turist organisation!
  🙂

  Og vær ikke bange mht Cubas medicinal industri. De er virkelig dygtig inde for alle områder. Kopiering såvel som innovation!

  Novo smid dog tøjlerne og kast mine penge efter fremtiden?
  “USA er 60% af marked?” ..ok men betal dog noget backshish til amerikanerne via lobby?

  Men testosterone er nok grunden til alt armod og muligvis rigdom!
  Flere kvindlige politikere tak!

  Og de borgerlige der skal modtage en gratis taxi retur billet til kvindernes hjem, sandheden og ja virkeligheden!

  Kampen mod økonomiske fremskridt via alternativ energi
  I borgerlig blog er baseret totalt på status quo tanker. De forstår jo kun at bruge et sugerør?

  Innovative tendenser leder til
  Nye Job, ny økonomi og en bedre fremtid for alle!

  Især iblandt verdens fattigste som bruger op til en tredjedel af deres budget på vestlige ejet fossil firmaer!!!!!

  Innovation er ikke en borgerlig dyd!

 150. Af Jens Hansen

  -

  Af Søren sørensen – 25. oktober 2015 14:50
  “Må de”
  Ahmed
  JH må være fra en meget fin familie?”

  Jo. Det må man vel erkende.

 151. Af Jens Hansen

  -

  Fik trykket på send for tidligt.

  Af Søren sørensen – 25. oktober 2015 14:50
  “Må de”
  Ahmed
  JH må være fra en meget fin familie?”

  Jo. Det må man vel erkende.
  Og meget passende at nazister tiltaler pæne mennesker med “De”
  Når man nu engang ikke kan blive fri for deres svinerier.

 152. Af Jens Hansen

  -

  Af Teddy Olsen –tegner – 25. oktober 2015 13:50

  Tidligere skrev Tegneserie Olsen som krigs korrespondent Lon ny Fisker.
  Det går hun/han/den så ikke længere.
  Men billig fransk rødvin hælder hun/den/han åbenbart fortsat i sig.
  I store mængder.
  Indlæggenes manglende ædruelighed og lødighed taget i betragtning.

 153. Af preben jensen

  -

  Rune Selsing har skrevet om alle de løgne vi fyldes med. Og her i aften har DR selvfølgelig som sædvanlig haft travlt med at propagandere for EU og for “berigelsen”. Marlene Wind og en Bjarke Møller fra “tænketanken Europa”. Iøvrigt fortæller netaviser om at hundredvis af svenskere er blevet dræbt af indvandrere. Hvortil kommer tusindvis af voldtægter. Og tusindvis af nedbrændte skoler og børnehaver.

 154. Af Jens Hansen, Tåsinge

  -

  Godt at vi kom af med de landsskadelige De Radikale og den øvrige venstrefløj – inkl. bistandsklienterne fra Enhedslisten! Ellers ville vi ende som Sverige!!

 155. Af hektor heimlich

  -

  Heja Polen, EU har dødskramper, de røde lejesvende er på vej ud! Løkke se så at få det grænseværn op –at tørre flygtningene af på Sverige er simpelthen ikke godt nok -lille grisebasse!

 156. Af hektor heimlich

  -

  Ritt Bjerregård opfandt politiske udvalg som hun kunne sætte sine elskere som velbetalte formænd for — de røde snuskhummere i en nøddeskal -føj!

 157. Af Jens Hansen

  -

  Af Jens Hansen, Tåsinge – 26. oktober 2015 06:09
  “Godt at vi kom af med de landsskadelige De Radikale og den øvrige venstrefløj – inkl. bistandsklienterne fra Enhedslisten! Ellers ville vi ende som Sverige!!”

  Nå.
  Så er en af Day Poulsens psykopatiske rygklappere på banen med endnu et falsk indlæg.
  I undertegnedes navn.
  Og tidligere bopælsområde.

 158. Af Jens Hansen

  -

  Af hektor heimlich – 26. oktober 2015 06:48
  “Ritt Bjerregård opfandt politiske udvalg som hun kunne sætte sine elskere som velbetalte formænd for — de røde snuskhummere i en nøddeskal -føj!”

  Løkke giver ministerposter til drukkammerater.
  Som Pind og hans to hidtidige forsvarsministre i denne regering.
  De brune snuskhummere i en nøddeskal-føj!

 159. Af Jens Hansen

  -

  Af Søren Sørensen – 26. oktober 2015 08:56

  Jeg har noteret mig, at han ikke vendte tilbage senere i aftes, dansk tid.
  Så sygeplejersken hoppede ikke på hans vrøvl om, at klokken ikke var 21:00 endnu.
  Og at det ikke var sengetid for ham.

 160. Af p jensen

  -

  Politikere kan undertiden være totalt paranoide. Det samme gælder bloggere og vælgere. Der findes rundt om mange tosser. Nogle af dem er ganske harmløse, men andre er dødsensfarlige.

  De tosser der mener at det er smart at lade millioner og atter millioner af afrikanere og arabere flytte ind i Europa, hører til den farlige slags. For den invasion der er begyndt, den flodbølge og stormflod der ruller mod nord, kan ende i en frygtelig og meget, meget blodig katastrofe.

  Det ser DR og Pollertiken vist bort fra. Den hæmningsløse propaganda for mere indvandring og al mulig hensyntagen til migranterne fortsætter. At der også bør tages hensyn til danskerne har de to medier vist aldrig været tilhængere af. Der er nærmest ingen ende på følelsespornoen og pladderhumanismen når det gælder migranter.
  Deres egne landsmænd, danskerne, synes man ikke at bruge mange tanker på. Alt drejer sig om hvad indvandrere har krav på.

  Ja, de kulturfremmede skal forkæles og forgyldes. Danskerne kan bare gå ad H til. Eller er det en misforståelse af mer kels, jelveds, zor nigs, stampes, johannes, so fies og sti ne bo ss e’s budskaber?

 161. Af Lars Petersen

  -

  @ Hektor Heimlich.

  “Ritt Bjerregård opfandt velbetalte politiske udvalg, til de nærmeste” (red.).

  Korrekt, men hun er nu mest kendt for at hive enorme midler indenbords til sig selv. (ved vi).
  Men ta´ et kig på f.eks. Løkke.. pt. har du en sundhedsminister som har kneppet sig til posten,
  en præst som er belønnet med udvalg, udløst af udløsning, (hvis de forstår), etc. ect. etc. etc.

  Eller hvad med Karen Hækkerup, (bare for at ta´ en enkelt af disse) som hamre 2,5 mio. skatte
  -betalte lobby.kroner ned i forret, i kraft af interesseorganisationen Landbrug og Fødevarer..

  Lene Espersen, same story, (hvis skibsreder far, som købte hende ind i hos de konservative),
  Her står den på lobby-post for de Danske arkitekter (læs: offentlig byggeri), eller hvad med
  Peter Mogensen.. igen melder man sig ind i en forening, og vupti, fordi foreningernes TV-2
  kanal, smider ham på skærmen 2X per uge, af utrolige 105 min., tilbydes han en lobbypost
  via vidst nok 8 stk. offentlige leverandører – skattebetalt lobby-takst Igen: 2, 5 millioner kr.

  Og sådan kunne man blive ved, men da det er de samme skatte-klienter som sidder på de
  store mikrofoner, og således deler denne mellem hinanden, (for at sikre sig, at ovennævnte
  ikke ses konfronteret, og derfra stopper), og i hvilket game, den skattebetalte pressestands
  ansatte agere edderkop, da det er dem som sidder på informationen, versus det fortiende.

 162. Af Lars Petersen

  -

  jamen så sker her notorisk lige nøjagtigt ikke en skid. (skulle indlægget have sluttet med).

 163. Af Lexa Neskire

  -

  Naturligvis har Sverige “jokket i spinaten”. Indvandrerpresset er blevet for stort til, at landet kan absorbere det!
  Det vidner knivstikkerier, skudepisoder, ildspåsættelser om.

  De ansvarlige for indvandringen er lige så godtroende, som de danskere der forsvarer den!

  Uden at nævne for mange navne – men Sørensen og Hansen, de to frelste burde holde op med deres utallige indlæg med det ene personangreb efter det andet uden den ringeste sammenhæng med emnet.

  De “vrøvler” jo bare indbyrdes!

 164. Af J Hans en

  -

  Af Lexa Neskire – 26. oktober 2015 10:37
  “Uden at nævne for mange navne – men Sørensen og Hansen, de to frelste burde holde op med deres utallige indlæg med det ene personangreb efter det andet uden den ringeste sammenhæng med emnet.”

  Her må man ubetinget give Lexa Neskire ret.
  (Hvorfor kommer der røde bølgede striber under hendes navn når man nedfælder det?)

  Alting ville være meget nemmere, hvis kun højreekstremister som Lexa Neskire (med røde striber nedenunder) havde lov til at indsætte indlæg.

  Vi har tidligere haft regimer i Europa hvor der var styr på den slags.
  Desværre tillod et kommunistisk regime sig at nedkæmpe højrefløjens ideal samfund.
  Hvor hansener og sørenser ikke fik et ben til jorden.

  Men fat mod Lexa Neskire.
  Henrik Day Poulsens blog er en af de få, hvor der er ytringsfrihed.
  Så længe man overholder debatreglerne.
  Og udviser respekt for blogejeren. Hvilket alle gør.

 165. Af Hektor Heimlich

  -

  Holder med foregående talere -vi bliver aldrig af med araberne igen. Kronoparken i Trollhaettan er fyldt med arabare, som ikke arbejder. De kom styrtende til skolen klokken 11 om formiddagen i natdragt og klipklappers. Der findes en Kronopark i hver eneste svensk by. I kan jo selv tænke jer hvordan det føles for unge som vil fremad i livet at komme til at gå i en klasse med 95% indvandrere. Politikerne har fuldstændigt svigtet Sveriges og Danmarks oprindelige befolkninger. Skoleresultaterne daler faretruende i begge lande, snart er vi på niveau med Congo.
  Jeg hader ikke arabere, jeg forsøger bare at fremlægge fakta. Europa er på vingelkurs, USA har lukket grænserne -med hensyn til teknisk udvikling vil USA og Kina (Norge og Schweiz) snart være små prikker forude i horisonten.

 166. Af Lexa Neskire

  -

  Kunne det ikke tænkes, at vedkommende er en “hen” – men så ville bølgestriberne vel være blå/gule!

  Ja, men hvad har kommunister med denne blog at gøre?
  Sørensen og Hansen er jo ikke tilhængere af den komplet forfejlede ideologi – vel?

  Der var en vis tysker – Karl Marx – der udformede den teoretiske kommunisme – men i praksis viste den sig ubrugelig! Derfor kan “tænkende mennesker” – som Sørensen og Hansen af uransalige grunde påberåber sig at være – vel ikke gå ind for noget ubrugbart!

 167. Af Jens Hansen

  -

  Af Lexa Neskire – 26. oktober 2015 11:32

  Nej.
  Undertegnede er ikke tilhænger af forfejlede ideologier.
  Men med det tankegods som Lexa Neskire giver udtryk for, så må hun jo være det.
  Ytringsfrihed og tolerance bryder hun sig ikke om.
  Men som hun selv nævner.
  Hendes sorte ideologi har fejlet.

 168. Af Lexa Neskire

  -

  @ Jens Hansen!

  Iøvrigt var det kommunisterne, der opstillede et idealsamfund, hvor hansener og sørenser ikke kunne komme komme til orde?
  Din sætningsopbygning virker temmelig vildledende!

  Det lyder meget sandsynligt – i et totalitært, kommunistisk samfund – var det nok, at ingen kunne komme til orde!

 169. Af Jens Ha nsen

  -

  Af Lexa Neskire – 26. oktober 2015 11:52
  “Det lyder meget sandsynligt – i et totalitært, kommunistisk samfund – var det nok, at ingen kunne komme til orde!”

  Ja.
  Og det var der heller ikke i det brune samfund som du forherliger.
  Og du har åbenbart intet forstået.
  Siden du fortsat går ind for censur af dem som ikke ser det brune samfund som du forherliger som et ideal samfund.

 170. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  “Danmark har trådt i spinaten” ! — Med tusindvis af “Rugekasser ” –Til adfærds-farlige unge !

 171. Af Jens H ansen

  -

  Af Lexa Neskire – 26. oktober 2015 11:52

  I øvrigt Lexa Neskire.
  Uanset hvor meget du snakker uden om.
  Du har tydeligt åbenbaret dit tankegods.
  Du går ind for censur af dem som ikke deler dit sorte tankegods.
  Det var det som var dit udgangspunkt.

 172. Af Lexa Neskire

  -

  Nej, jeg går faktisk ind for demokrati – og intet totalitært regimes diktatur, som udøvet i lande, hvor kommunister, fascister og nazister har/havde magten!

  I modsætning til visse andre – ingen nævnt – ingen glemt!

 173. Af Jens Han sen

  -

  Af Lexa Neskire – 26. oktober 2015 12:24
  “Nej, jeg går faktisk ind for demokrati – og intet totalitært regimes diktatur, som udøvet i lande, hvor kommunister, fascister og nazister har/havde magten!”

  Det er der desværre ikke meget som tyder på.
  Du har indsat flere indlæg, hvor du skriver, at dem som ikke deler din sorte ideologi, de skal udelukkes fra debatten.

 174. Af Axel Eriksen

  -

  @ Kim Olsen!

  Nu er Jens Hansen virkelig ude “på ski…..”! Godt at manden ikke ved noget om anagrammer!

 175. Af Jens Hansen

  -

  Af Axel Eriksen – 26. oktober 2015 12:51
  ” Kim Olsen!
  Nu er Jens Hansen virkelig ude “på ski…..”! Godt at manden ikke ved noget om anagrammer!”

  ???
  Hvorfor slipper AE og K0 pludselig intim snak ud på denne blog?
  Hvad de taler om kan da være vi andre ligegyldigt.

 176. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Spinaten ! ” —42 islamiske ruge-kasse réservater i lille Danmark ! —Det er ved,at være for meget for den soc. borgmester i Århus ! –Så NU får han sat et skilt op i Gellerup-parken med Ordene ! IDAG ARBEJDE _ IMORGEN BISTANDS-HJÆLP !—Det må da være til, at forstå Ikke sandt ? –Nemlig pak kufferterne og rejs inden I dør af sult ! —Vi fortsætter med, at tegne – og fortælle ! —Indtil den forrige regerings RUGE-KASSE-institioner bliver nedlagt alle som een !

 177. Af Tågehorn og støjsendere fylder meget her

  -

  Ja, nogen prøver jo…. og får lov til …. at drukne debatterne i spam og ævl. (Se også ovenfor kl. 9.13)

 178. Af John Lidle

  -

  Oh, you Danes are so full of yourselves! Reading your comments makes me wanna puke! As an American living in Denmark since a few years past it becomes obvious that all you guys are just masking your lack of empathy with gloating of the ones that are actually trying. At least the Swedes are trying to help the people in need, and then – after a while when they have done much more good and helped people in a way that Denmark will never do – they might restrict their efforts. It’s fully understandable! But at least they tried! What they have done is to actually give a shit, and trying to look past the self comfort and the comfort zone of their own lives! For me, the Swedes represents a society that we all need to provide a better world! Compared to this self centered display that you guys are representing!

  All it is is this famous little-brother-complex towards Sweden that both Denmark and Norway are suffering from. Yep, that becomes very obvious living as a foreigner in Denmark. All you guys wants to do is to find a way to gloat towards Sweden. Please, grow and develop as a society. You can’t just live on your reputation of being happy! Of course you’re happy, when you just live in your bubble and only care for people within your bubble!

 179. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  “Hvem jokkede så i spinaten ” ! —Da Overpamperen (LO) –grinende –på afskeds-mødet –fortalte, at Det er der jo ikke noget, at gøre ved AT: Jeg kan hæve 2 millioner om året i vederlag (for tro tjeneste) –plus naturligvis folkepension –og ATP——-“den lille mand –arbejderen ! Der har betalt fagforenings-gebyr i 50 år –kan naturligvis stadigvæk hæve folkepensionens kr. 7.000 om måneden ! –Resten af hans/hendes liv ! –Det ser den jyske kræmmer ingen problemer i ! Men det gør faktisk LO-arbejderen ! cést la vie –som det jo hedder i det jyske pamper-sprog !

 180. Af Søren Sørensen

  -

  Hvorfor har du fjernet mine kommentare min bibeholdt dine beskidte rygklapperes hdp?

 181. Af Torben Christiansen

  -

  @ AF TÅGEHORN OG STØJSENDERE FYLDER MEGET HER – 26. OKTOBER 2015 13:46

  Ja, du har helt ret! Og vedkommende du henviser til (kl. 9:13) er én af de allerværste!

  @ AF JOHN LIDLE – 26. OKTOBER 2015 13:54

  Spot on!
  You are so right!

 182. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  “Spinat-bedet bliver større og større –jo flere, der jokker i det ” ! –Sørensen/Hansen er blevet påfaldende tavse – siden der nu er 3 dage til, AT: De skal troppe op på Rådmands-skolens toiletter med spand og klude !—Pedellen skal som sagt se til, at det hele går rigtigt til –og inspicere “diagnosernes formåén udi arbejds-livet ” ! —Ikke noget med AT: slette her –selvom det kommer til, at gøre ondt på de “skrøbelige diagnoser ” –Som i stor stil blev opfundet af den forrige regerings –ræverøde off. ansatte !—Det er slut NU -Venner –Inger Støjberg –Har endnu ikke glemt sin biograftur –med de forfærdelige masse-producerede araber-drenge ! –Nu kan det faktisk være NOK mener hun med samt en hel del af os-andre selvstændige !——Vi der betaler gildet for den forrige regerings “rugekasser udi overdrevet ” !

 183. Af Søren Sørensen

  -

  Hen. lonney tegner@

  Har du nu jokket i en ko lort igen?
  Troet i franskmænd havet klasse?

  Men hvorledes gik kønsoperationen?
  Har hørt om en teddy til en Lon.ny før men aldrig din modsatte! Hvor får men de påsatte vare fra?

  ….

 184. Af Søren Christensen

  -

  Og hdp sletter og sletter.

 185. Af Rikke Nielsen

  -

  Jeg tror nu ikke, at Sverige har hverken storhedsvanvid, eller mener, de kan redde hele verden.

  Det er snarere således, at de har taget den humanistiske, konventionsbundne og solidariske tilgang til at redde mennesker i nød. De er dog nok blevet taget noget på sengen af den manglende solidaritet fra deres “broderland” m.fl., hvor blandt andet Danmark gerne hjælper flygtningene videre til den svenske grænse uden at leve op til det ansvar, Danmark har i at registrere flygtningene.

  Hverken Danmark eller Sverige kan redde hele verden alene; et forsøg på at redde hele verden vil kræve et noget bredere – og mere solidarisk – samarbejde – herunder at gå meget mere massivt ind i at hjælpe de endnu flere flygtninge, der er strandet lokalt under usle forhold, OG at medvirke til at sikre, at de områder folk er nødsaget til at flygte fra bliver mere stabile.

  Det sidste kunne passende kaldes “hjælp til selvhjælp” – jo mere Danmark kan hjælpe med lokale initiativer (og her tænker jeg ikke på at kaste bomber ned over civilbefolkningen) des mindre bliver behovet for den lokale befolkning at flygte til mere fredelige områder.

 186. Af Uffe Staulund

  -

  @John Lidle,
  Det er let nok af dig at grine af danskere, som er født her i landet, og for de flestes vedkommende nødt til at blive her. Så kan du fremføre, at vi har de politikere, som vi fortjener, og det er rigtigt.
  Hvis dit hjemland er USA, så har du ingen grund til at pege fingre af etniske danskere. I har også jeres at slås med i USA, hvilket er naturligt i så stort et land som USA der er sammenstykket af så mange nationaliter, som tilfældet er. USA er det land i verden alle helst vil flygte til, på trods af I ikke har det velfærdssytem som Danmark. Det er kun kriminelle som flygter fra USA.
  Det som USA gør bedre end Danmark, det er at I stiller krav til indvandrerene, som slipper forbi indrejse kontrollen.
  I EU og dermed også Danmark stilles der næsten ingen krav til emigranter. Det kan skyldes at socialisterne mangler stemmer, de har haft et stort image- og stemmetab efter muren i Berlin faldt.
  Hvis myndighederne i USA var lige så slappe, som de er i EU, så var spansk hovedsproget og ikke engelsk. Jeg tror at der er mange i EU som gerne vil bytte med et par millioner spansktalende indvandere, hvis USA vil tage en tilsvarende mængde muslimer. Det ville det tage stressen af i Europa.
  At de flygter fra Afrika og de muslimske lande er forståeligt. Det er ikke et liv at leve, men det kniber med tilpasningen til samfundet. Der er for mange muslimer, som laver dårlig reklame for de muslimer, der tilpasser sig samfundet. Det er beklageligt og synd for ordentlige muslimer.

 187. Af Svend Jensen

  -

  Det er helt ude i hampen, at Tyskland og Sverige åbner deres grænser for alle der gider råbe asyl. De to landes ureflekterede toiletbesøg på det europæiske gulv har fremkaldt den nuværende situation, hvor begge nævnte lande er blevet taget med bukserne nede om hælene.

  Nu fremturer både Merkel og Löfven med den frækhed, at deres nys afleverede afføring skam er et fælles europæisk problem. Sandheden er jo den, at uheldet på gulvet nærmest kræver et arabisk rengøringshold. Desværre har Ingen med sund fornuft og instinkt for overlevelse den mindste lyst til at tørre de lagte kager op.

  Merkel og Löfven kan sige og gøre hvad de vil – stuerene bliver de aldrig.

 188. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Svar ! —Sørensen ! Bare vent,–den der ler sidst – ler bedst ! –Ja, Henrik Day ´–sletter og sletter –Men ikke vennernes komm. –Han er på de borgerlige/anti- islamisters hold ! –Ligesom de fleste af os-andre her på den borgerlige selv.st. station ! –Day ´har virkelig meget, at se til lige i øjeblikket –så vi hjælper så meget som vi kan–når vi samtidig fokuserer på AT: Afslørepsykopaterne i det lille danske (X-danske ) samfund—-Det kan ikke være rigtigt AT: Vores førhen så fredelige land –nu er oversvømmet med hundred-tusindvis af muslimer med deres pågående kultur som de har medbragt fra mellem-østen –som de siger AT: De er flygtede fra !! NIX-nej —selvom de har fået opholds-tilladelse i Danmark/Europa ! Ja, så valgfarter de tilbage til Mellem-østen !! Et klart exempel er det AT Nicolai Wammens 1000 (ikke-jomfruer ) Som han tildelte førtids-evigheds-pensioner ! –De er stort-set alle nu bosiddende i Mellem-Østen, Hvor de får et nyt barn, hvert år –Og kommer tilbage for AT få dem registréret som danske stats-borgere ! —Vi skammer os over social-demokraterne –der alle-sammen hæver fede lønninger i kasse 1 —off.—hele deres liv !!

 189. Af Lexa Neskire

  -

  @ Rikke Nielsen!

  Er det konventionsbundet, solidarisk og humanistisk at ødelægge et helt land til fordel for tusindvis af “migranter” med en helt anden “kultur” og skubbe landets etniske befolkning til side?

  Ja, hvis man er tossegod nok – så er det vel helt i orden?

 190. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Uffe Staulund Jubiii –Flere som dig idag –så kan vi gå hjem med god samvittighed ! Salut alors !

 191. Af Jan Petersen

  -

  I det hele taget virker EU-galeanstalten så tlpas forrykt, at alt kan ske, selv det med utænkelige. Bedste sammenlign med historien er vel Weimarrepublikken, bare i væsentlig større målestok. Skal det virkelig lykkes for en håndfuld politiske psykopater at smadre Europa for tredje gang?!

 192. Af Søren Sørensen

  -

  Hen. Teddy looney@

  Denne bindegale mand der opmuntrer til vold og borgerkrig må ind og sidde i en gummicelle.

  Måske kunne men udlicitere opgaven billiger til IS?

  Korrespondenten fra cafe provence kan passende i sin næste historie afslører sig selv som psykopat!

 193. Af Axel Eriksen

  -

  @ Jens Hansen!

  Hvad Kim Olsen og jeg udveksler af intern “snak” kan vel være lige så godt – eller snarere dårligt , som de af Sørensen/Hansen gentagne “rygklapperier”!

 194. Af Moralisk övermakt och svensk nationell narcissism « Avpixlat

  -

  […] danske psykiatern Henrik Day Poulsen skrev 24 oktober en artikel i den danska tidningen Berlingske Tidene i vilken han skriver (min översättning): ”Vad sker när man i sitt storhetsvansinne tror att […]

 195. Af Moralisk övermakt och svensk nationell narcissism « Avpixlat

  -

  […] danske psykiatern Henrik Day Poulsen skrev 24 oktober en artikel i den danska tidningen Berlingske Tidene i vilken han skriver (min […]

 196. Af Mik Neslo

  -

  Axel Eriksen

  Ja, der er virkelig lavvande i brønden hos de to debatsabotører. Det har de fleste blogejere og medier heldigvis fundet ud af.

 197. Af Axeloglonny= Ligge og skræbehøne

  -

  “Men får også denne lille kerne at Anders breivik -med småt-typer!”
  HDP

  Ja Axel Eriksener typerne er der en del af her!

  50 sjældne papegøjer er blevet fundet i dk idag. De hed bla l.onny og Axel!

  sortpandetpapagøjen lystret navnet Axel og den gråcirklenderundtossetpapagøje Navnet l.onny! !!

 198. Af Axel Eriksen

  -

  @ Mik Neslo!
  Jeg tror vi er på bølgelængde!

 199. Af Torbjørn Nielsen

  -

  Det er jo ikke en “debat”, det er 2. ting – bestilt arbejde fra den ekstreme venstrefløj og “tosse-mails” fra psykiastriske hjem m.m.
  At nogen overhovedet gider kommentere folk der hverken kan stave, tale dansk m.m er uforståeligt. “ejerne af ” b.dk.s blogs hedder jo Søren Sørensen, Niels Juul Hansen, Jens Hansen, Kristian Andersen og mange andre – og ingen viser sikkert deres rigtige navn.
  Jeg lukker af nu – og går som de – anonymos. Hvilket åbenbart tillades?

 200. Af Lars Petersen

  -

  @ Jan Petersen.

  “Skal det virkelig lykkes en håndfuld politiske psykopater at smadre Europa for tredje gang”

  Hvorfor taler du som om det er (( andre )) som gør dit eller dat ???… det er jo dig/jer selv som
  stemmer lortet ind gang på gang. I dit tilfælde, går dit ene kuglepenne kryds hvert 3, 5 år i snit,
  (og som du er dum nok til at finde tilfredsstillende), til en lam familiesammenført amatør DF
  forening, og hvis leder så sent som ved sidste valg, 2X erklærede, at DF familie-foreningen,
  fortsat går ind for de int. konventioner, skønt det danner grundlaget for hele indvandringen…

  Jamen så har din amatør familie-forening; vel udformet et gennemarbejdet oplæg til et nyt
  opdateret internationalt regelsæt, som dernæst er fremlagt befolkningen ikke sandt ???.

  Neeeiii.. intet kan, vil, og tør man, anden end at omfordele andres penge til egen fundene
  grupper, (hvilket enhver idiot kan), og hvilken amatør strategi, kun går ud på at stimulere den
  selv samme familiesammenførte amatør forening, og ej nationen; alt imens du og øvrige
  tosser, stemmer og stemmer.. Hvorefter i stiller jer op og siger: “Mig ik´den forstå”. Jesus…

  Nå, men om ikke andet, lort passer til lort.. med andre ord, i får hvad jeres hjerne stemmer ind

 201. Af Kim P Olsen

  -

  Indlægget 17:13 er tydeligvis forfattet af en ord- og grammatikblind.

  Alle pile peger på blogsabotøren sørensen.

 202. Af Jan Petersen

  -

  Lars Petersen, repræsentativt demokrati er en underlig størrelse, når de folkevalgte ikke repræsenterer befolkningen.

  Men bare rolig systemet tager livet af sig selv. Hvad erstatningen bliver, ved jeg ikke, men formentligt anarki og derefter diktatur i en eller anden form – desværre!

 203. Af Lena Karlsson

  -

  Jag är svensk och djupt oroad över framtiden i Sverige. Kan jag söka asyl i Danmark?

 204. Af Peter Lindgren

  -

  Jag är svensk och är mer oroad över utvecklingen i Danmark. Flytta du gärna dock.

 205. Af Lars Petersen

  -

  @ Jan Petersen.

  “Men bare rolig systemet tager livet af sig selv”.

  Okay, point taken.. for her har du rent 100% ret.. men man tager fejl hvis man tror nuværende
  demokratur system overgår til diktatur eller ren anarki. Hvad her sker er, at individet får langt
  større bestemmende råderet, og hvilket ej kun gælder egne midler & muligheder, men mere.

  Kort fortalt, vil hverken snævre; eller større befolknings-grupper, lobbyisme, eller nepotisme,
  dagsorden manipulerende fortielse, såvel som modsatte, længere kunne sætte standarden,
  fordi individet, til hver en tid, vil kunne trække sine midler til sig; dog ikke i alt, da tvangens rå
  betaling, fx. må omfatte at få spredt salt på vegne, et socialt mindste sikkerhedsnet osv.

  Men hvis en gruppe borgere fx. er ligeglade, endsige ønsker mere indvandring, (typisk fordi
  denne gruppe, lever af skattens markeds-immune midler, og derved ikke kan føle prisen),
  jamen så er det fortsat fint.. MEN.. man betaler selv regningen.. og hvorfor ?… Fordi du for dine
  egne, (ej naboens) midler, i kraft af nettet og softwaren, (og hvilket system du allerede har),
  kan logge dig ind og sætte parameteren for max antal, + den kultur-belastende vinkel as well.

  Ønsker en borger, virksomheds ejer eller, bestyrelse, fx. ikke at betale 2.500% ekstra avance
  til Novo.. same story, da man nu fuldt ud demokratisk, går ind og trækker egne midler til sig,
  hvormed de som er ligeglade, eller ønsker mere af X, nu selv kommer til at betale for dette X

  Ulandsbistanden.. igen same story.. ønsker man fra centralt hold, at individet fortsat skal bet.
  langt mere end andre Staters borgere, så det sgu også i orden… og igen hvorfor ?.. fordi du
  fortsat logger dig ind på Skats servere, hvorpå du nu skruer prisen ned til OECD snit niveauet.

  Summa summarum.. det er altså slut med magtesløshed og frustration, ligesom de bevidste
  borgeres ageren, automatisk vil trække de dumme og udvidende med op, og anden vej rundt

 206. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Karlson & Lindgren…..ledsen men svenska och som oss danske personer er nu 3 “klass människor i våra egna lande, dess inte rättvist att inte hjälp till en och annan, men människor den radigale typ godhedsindustrien tagit över och vi er nu ingen lägre än 3 “klass människor ….mycket mycket less och inte rättvist !

 207. Af hektor heimlich

  -

  ja vi er slaver i vort eget land -vi skal nu indtil døddage arbejde for at skrabe penge sammen så vi kan forsørge en hærskare af mennesker som bare har slået sig ned i Danmark og aldrig kommer i arbejde.

 208. Af hektor heimlich

  -

  jeg tror også at der bliver borgerkrig i Sverige. Jeg kender mange i Sverige og borgerkrig er et almindeligt samtale emne i ikke PK kredse.

 209. Af Axel Eriksen

  -

  @ Kim Olsen!

  Ja, hvem skulle indlægget kl. 17.13 ellers være skrevet af? Ingen kan skrive så meget vås som denne Sørensen – i lighed med Jens Hansen er han for stupid til at gennemskue, at de bliver uhjælpeligt til grin hver gang, de to hver især skriver et indlæg – og når der er en massiv modstand mod deres infantile, kommunistiske ytringer – så er det kun godt!

  Skal vi iøvrigt ikke håbe på, at hunkønsvæsenet Lexa Neskire vil blive yderligere suppleret af Mik Neslo – det ville være godt!

 210. Af Axel Eriksen

  -

  Desuden er antallet af røde skader vist ved at være i tilbagegang – nu hvor der tales ornitologi – men de tilbageværende skræpper ustandseligt op, hvor de ikke bliver bekæmpede!

 211. Af Jens Hansen

  -

  Af Axel Eriksen – 26. oktober 2015 22:31

  Så er der overraskende nyt.
  Den israelske krigsforbryder Netanyahu udtaler at hitler og nazisterne er uskyldige i holocaust. Har nazisterne Axel Eriksen og Kim Olsen pyntet sig med lånte fjer?

 212. Af Jens Hansen

  -

  Af Axel Eriksen – 26. oktober 2015 22:31
  “Kim Olsen!
  Skal vi iøvrigt ikke håbe på, at hunkønsvæsenet Lexa Neskire vil blive yderligere suppleret af Mik Neslo – det ville være godt!”

  Det er nogle søde legekammerater, som hunkønsvæsenet Lexa Neskire (som Axel Eriksen kalder hende) har fundet.

 213. Af Jens Hansen

  -

  Af Kim P Olsen – 27. oktober 2015 07:35

  Jo. Det giver mening.
  Langt mere end at Axel Eriksen og Kim Olsen konsekvent trækker kommunist og stanilist kortet.

  Og det er længe siden, at undertegnede har været udelukket fra Politiken.
  Men vil ikke have abonnement på Politiken.
  Bare for at skrive et par indlæg.
  Så vigtigt er det ikke.

 214. Af Kim P Olsen

  -

  Hansen

  Min pointe er, at ytringsfriheden skal forvaltes med omhu af den enkelte.

  Hvis du benytter din til at insinuere nazistiske sympatier hos andre mennesker som du ingen kendskab har til, kan man udlede to ting:

  1. Du har ikke noget relevant at byde ind med i debatten.

  2. Du benytter din ytringsfrihed til at fremsætte injurierende påstande – i sikker forvisning om at ofrene ikke gider reagere på det. Det er en uværdig måde at benytte sig af sin ytringsfrihed på. Tænk hvad du kunne have bidraget med, hvis du havde haft en mening om emnet i stedet for om de andre bloggere.

  Tænk dig om Hansen.

 215. Af Kim P Olsen

  -

  Hansen

  Man behøver ikke abonnere på Politiken for at deltage i debatten.

  Ja, Jeg husker fint de indlæg, som afstedkom din udelukkelse – de var vand i forhold til hvad du lukker ud i Berlingskes debatter.

 216. Af Jens Hansen

  -

  Af Kim P Olsen – 27. oktober 2015 07:53
  “Hansen
  Min pointe er, at ytringsfriheden skal forvaltes med omhu af den enkelte.”

  Hvorfor sætter denne Kim Olsen og hans ligesindede Axel Eriksen sig så ud over enhver form for anstændighed i alle debatter.
  Gør din svinesti ren Kim Olsen.
  Ingen tager Kim Olsen seriøst før.
  Denne Kim Olsen burde forsøge at tænke sig om.

 217. Af Jens Hansen

  -

  Af Kim P Olsen – 27. oktober 2015 07:55

  Denne Kim Olsens hykleri slår alle rekorder.
  Når han engang får styr på sig selv, så kan det være at nogle tager ham seriøst.
  Det denne Kim Olsen lukker ud på disse blogs trodser enhver form for anstændighed.

 218. Af Kim P Olsen

  -

  Du fanger åbentlyst ikke budskabet og de gode råd til dig Hansen.

 219. Af Jens Hansen

  -

  Af Kim P Olsen – 27. oktober 2015 08:21

  Hold din svinesti ren Kim Olsen.
  Du deltager kun i debatterne for at få afløb for dit had, frustrationer og mindreværdskomplekser.
  Et godt råd Kim Olsen.
  Stop med at trække stalinist og kommunist kortet i alle blogs.
  Når du ikke tåler svar på tiltale.

 220. Af Kim P Olsen

  -

  Jens Hansen

  Jeg klynker ikke. Du må kalde mig lige hvad du vil, men du gør dig selv til grin overfor alle andre, som læser bloggen her 🙂

 221. Af Jens Hansen

  -

  Af Lexa Neskire – 27. oktober 2015 08:53
  “Tilsyneladende er denne Jens Hansen en sand mester udi disciplinen: SVINERI!”

  Svineriet er helt og holdent på din side.
  Og dine look-a-likes. Kim Olsen og Axel Eriksen.
  I er godt nok en sølle og miserabel flok.
  I deltager kun i debatterne for at svine andre til.

 222. Af Søren sørensen

  -

  Politiken er en skodavis når det kommer til ytringsfrihed. Den sletter alle indlæg der gør ondt på den radikale sjæl når hverken sprogbrug eller injurie er relevant!

  Indlæg fra i går til ligge hønerne?

  KO

  Du deltager kun i denne avis for at tilsvine JH oh SS!

  Dit kontinuerlige v revisor medlidenhedsynk taler om en sørgelige og sølle eksistens. Om du er en feminin eller maskulin bøsse ved jeg ikke, men tag det dog som en mand!

  Alt det offentlige gråd fra jer to trættende! Svineri mod kvinder og folk fra venstrefløjen er alt du kan!

 223. Af Kim P Olsen

  -

  Jamen så lad os da gøre det helt klart:

  sørensen må gerne skrive, at jeg er bøsse (hvis han synes det er specielt dårligt at være bøsse).

  Hansen må gerne kalde mig nazist – endda i ethvert indlæg han laver 🙂

  Hvis det er hvad I ønsker at benytte jeres ytringsfrihed til, så for mig gerne 🙂

 224. Af Søren sørensen

  -

  “Tænk sig at de nu skriver som kvinder”
  JH

  Ja svært at finde ud af hvem har bukser og hvem har kjole på her!
  Jeg har givet op med at udregne den. Syntes de viser tendenser til begge mest. Måske er de tv og tv chaser?
  (Transvestit og transvestit jæger)

 225. Af Kim P Olsen

  -

  sørensen

  “Bøsser er da blandt de bedste mennesker og det bedste men kan være. Det var en ren æresbetegnelse.”

  Så siger jeg mange tak – håber du fortsætter de gode takter.

 226. Af Axel Eriksen

  -

  Sørensen må gerne skrive, at jeg er nazist, fascist, racist og kriminel, brun v-revisor!

  Hansen må gerne skrive det samme – hvilket han også gør – dog med tilføjelsen højreekstremist!

  Sørensen må for min skyld også gerne inddrage mit navn i en debat, hvor jeg først har skrevet et indlæg efter 100 andre – og kun for at påpege det!

  Sørensen må også gerne skrive, at folk i København er klogere end alle andre bosiddende vest for Valby Bakke – og jyder skal formenes adgang til resten af landet og fratages deres stemmeret. Da han selv er bosat i København, er det jo indlysende klart, at han er meget klogere end befolkningen udenfor!

  Sørensen og Hansen må også gerne skrive, at jeg ynker mig – bare fordi jeg tillader mig at deltage i debatten – og ikke er enig med dem!

  De må også gerne beskylde mig for ikke at skrive i eget navn – måske er mine færdigheder i skrivekunsten på samme niveau som Sørensens – så kan jeg godt komme til at bytte lidt rundt på nogle bogstaver – men alle indlæg, som jeg har skrevet på denne blog, indeholder bogstaverne i mit navn!

  Egentlig må de skrive, hvad de vil. Det gør de så i rigt mål og ødelægger enhver debat – men i ytringsfrihedens navn er det endnu tilladt på denne “sorte blog”!

  Kun domstolene kan dømme dem for der deres injurierende svinerier af andre debattører!

 227. Af Søren sørensen

  -

  Eriksen må gerne skrive at undertegnet er kommunist,stallinist mv…men undertegnet må ikke give retur af samme mønt nu beviserne er derimod overvældende at de to Ae er KO er fascister, nazister og racister!

  Undertegnet er en simpel demokratisk socialist der overvejer at flytte til S pga indvandringen. Men det vil gøre ondt i sjælen at blive så borgerlig for undertegnet! Men ideen om at stemme udfra en mening og få en politik på andre områder men ikke deler er nu skrækindjagende!

  Du ynker og ynker AE! Dine svinsheder er over alles pånær ko her i debatten. Så vidt jeg erindre nævnet jeg “v revisor” -vist godt nok samme profession som AE-som en generelt synonym tilsvining af borgerlige pengekriminelle da der har været så mange af jer der. At du føler dig personligt ramt? Er det relateret til skyldfølelse på området?

  Hverken dig eller ko kan nogensinde få mig dømt for injurier jeres bemærkninger over tid taget i betragtning! Jeg kommer immervæk fra en fuldblods advokatfamilie!

 228. Af Kim P Olsen

  -

  Jamen De må da skrive hvad De vil.

  Spørgsmålet er hvor længe Berlingskes blogge vil lægge båndbredde til 🙂

 229. Af Jens Hansen

  -

  Af Søren sørensen – 27. oktober 2015 10:54
  “Hverken dig eller ko kan nogensinde få mig dømt for injurier jeres bemærkninger over tid taget i betragtning!”

  Axel Eriksen og Kim Olsen er rodet ind i så meget svineri.
  I forskellige navne.
  De kommer aldrig til at anlægge sag imod nogen.
  Deres tilsvinelser af andre.
  Især kvinder.
  Er velkendt for alle.

 230. Af Kim P Olsen

  -

  Søde små venner:

  Hverken AE eller Jeg har skrevet om at anlægge sager… 🙂

  Ytringsfrihed er netop så smukt fordi den tillader, at idioter udstiller sig selv!

 231. Af Søren sørensen

  -

  Det er efterhånden mange år siden vi engang for alle slog fast at v revisoren i høng er verdens kedeligste mand og som KO har en personfiksering afJH og SS for at få dem fjernet fra debatten.

  Lille KO

  Korrekt at det kun er v revisoren der truer her. Ikke for at beskylde lille ko for generelt mere virkelighedssans!
  Den mulighed er skrinlagt for lang tid siden. Og KO ynker immervæk også 25% mindre end v revisoren!

  Tror vi skal tilbage til skolegården og opvæksten for den forklaring?
  Ko fik nok en del tæv da og er holdt lidt op med at klynke efterhånden, mens v revisoren altid fandt det bedste gemmested som skolens dengse!

 232. Af Jens Hansen

  -

  Af Kim P Olsen – 27. oktober 2015 11:20
  “Hverken AE eller Jeg har skrevet om at anlægge sager”

  Naturligvis ikke.
  Injurister, hælere, alfonser og småkriminelle står jo ikke i kø udenfor politistationer med anmeldelser.

 233. Af Axel Eriksen

  -

  Som KO skriver, netop fordi I udstiller Jer selv som idioter er der ingen grund til at trække Jer i retten for injurier/æreskrænkende beskyldninger!

  Og en “fuldblods advokatfamilie”. Det lyder meget farligt og ikke mindst meget borgerligt.
  Det fuldblod, som familien stammer fra – er det arabere eller anglo-ararabere? Fuldblod benævnes kun i forbindelse med heste – men at møde en hest i retten -Nej!

 234. Af Jens Hansen

  -

  Af Axel Eriksen – 27. oktober 2015 11:51
  “Som KO skriver, netop fordi I udstiller Jer selv som idioter er der ingen grund til at trække Jer i retten for injurier/æreskrænkende beskyldninger!”

  Naturligvis ikke.

  Og når man som AE og K0 har samvittigheden fyldt med løgn, injurier og dårlig samvittighed.
  Så er politistationen og byretten nok ikke det rigtige sted at græde ud.

 235. Af Søren Sørensen

  -

  Min “advokat familie” er fuldblods fordi de er dygtige og sparker fra sig og vinder! Undertegnet’s familie er borgerlig radikal pånær undertegnet og min afdøde far!

  Du/lille ko besvaret aldrig hvem havet bukser og hvem
  Kjole på? Hvis jeg nogensinde skulle møde jer i retten -nu du truer-ville jeg gerne vide hvem jeg taler med således jeg ved om jeg skal bruge hr./fru./hen/frk.?

 236. Af Søren sørensen

  -

  Den bogstavelige v revisor lader til at have svært ved at forstå en hentydning?

  “De to retarderede personer”
  Lille ko

  Ko og AE er ikke iblandt arterne i dyreriget. Amøber? Muligvis,men tror udviklingsstadiet er for højt der også!

  Korrekt du har opgivet nu! Endnu en løs trussel om ikke at skrive mere til undertegnet! Hvor mange har vi ikke modtaget af disse i årenes løb?
  “Metaetik” er lidt forvirrende når men jokker i ko lort dagen lang vel?

 237. Af Kim P Olsen

  -

  Det bliver værre og værre med Sverige. Nu rydder de også en lejr med stakkels sigøjnere i Malmø.

 238. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Hvornår melder Danmark sig på banen og tilbyder Sverige støtte og hjælp både med hensyn til politiopgaver vedrørende ildspåsættelserne og med tilbud om at aftage et antal flygtninge for at aflaste Sverige? Er vi blevet så smålige, at vi kan nøjes med at sidde og gnide os i hænderne og glæde os over, at det ikke er os, der har brug for en hjælpende hånd – at det ikke er os, det går udover?

  Det er, hvad der er tilbage af danskheden, hvis vi skal tro hovedparten af indlæggene i disse spalter. Er vi så sølle? Der kunne komme en dag, hvor Danmark fik brug for assistance fra naboerne, og det er ikke sikkert, at de har glemt den smålighed, der nu er danskernes mest iøjnefaldende kendetegn. Det er nationalismens beskidte version vi oplever netop nu – skal vi have mere af det?

Kommentarer er lukket.