Er kvinder selv skyld i voldtægt?

Af Henrik Day Poulsen 269

Kvinder, der går i lårkort, er nu selv skyld i, at de bliver overfaldet, tvunget til samleje inklusive oral og analsex, slået, spyttet på og måske bliver gravid med en voldtægtsforbryder. Hun burde vide bedre. Det mener i alle til 16 årige Ebrahim Said, der i Weekendavisen leverede sin analyse af et meget alvorligt emne. I Aftenshowet tirsdag trak han dog i land og sagde, at medierne havde fordrejet hans ord. Betyder det så, at Weekendavisens journalister med vilje har omskrevet Ebrahims indlæg? Næppe!

En psykolog fra Center for voldtægtsofre udtalte, at udtalelser som Ebrahims kan være med til at øge risikoen for, at antallet af voldtægter rent faktisk stiger og at der ingen evidens er for, at kvindens påklædning har nogen betydning for, om hun bliver voldtaget.

Nu skal man jo passe på med ikke at spidde en 16 årig, som ikke er myndig. Men på den anden side er den kriminelle lavalder 15 år, så Ebrahim må stå til ansvar for sine udtalelser. Især når han skriver et velovervejet indlæg til et af landets førende og mest respekterede medier.

Ebrahim har åbenbart glemt, at Indien er et af de lande, hvor risikoen for voldtægt af kvinder er størst. Og mig bekendt går almindelige indiske kvinder ikke i lårkort. Så Ebrahim udtaler sig altså uden at have sat sig særlig meget ind i tingene.

Jeg har talt med talrige kvinder, og også enkelte mænd, der har været udsat for voldtægt. Voldtægt er en meget traumatiserende begivenhed, hvor offeret ikke sjældent bebrejder sig selv. Ebrahims tåbelige udtalelser er kun med til at forværre ofrenes i forvejen forfærdelige situation med en følelse af at være beskidt, misbrugt og noget, som samfundet ser ned på.
Jeg vil gerne vide, hvor mange voldtægtsofre unge Ebrahim har talt med? Mit gæt vil være ingen.

Ebrahim drømmer i følge Aftenshowet om at få sin egen blog. Det kan han sikkert også få i et salafistisk medie, der hylder kvinder i niqab og mænds totale dominans over kvinder. Eller i et medie, hvor mænds ret til at begå forbrydelser bortforklares og bagatelliseres. Men i et seriøst medie hører Ebrahim på ingen måde hjemme. Man kan stille spørgsmålet, om en person som Ebrahim overhoved hører hjemme i Danmark. For hans kvindesyn er så fjernt fra, hvad Danmark står for. En kvinde kan aldrig være ansvarlig for en voldtægt alene på grund af sin påklædning. Jeg gentager ALDRIG!

Hvad vil unge Ebrahim egentlig? Have en tur i Aftenshowet med alle kendisserne og få en på opleveren? Reklamere for at nogen hyrer ham til et reality show eller en blog? Eller måske har Ebrahim en uhyggelig dagsorden af salafistisk karakter, hvor han er udsendt som en naiv og særdeles usikker debattør med i øvrigt ret dårlige danskkundskaber til at reklamere for sharia?

Jeg ved det ikke. Men jeg ved, at Ebrahims holdning er gift for danske kvinders ret til at være dem selv. I nogle voldtægtssager kan man diskutere kvindens rolle, men påklædningen alene kan aldrig være en undskyldning, som gerningsmanden kan påklage sig som en formildende faktor.

Ebrahim er gift for det danske samfund og kun larmende tavshed fra mediernes side kan neutralisere dette 16 åriges barns uhyggelige dagsorden.

269 kommentarer RSS

 1. Af Søren sørensen

  -

  “Er kvinder selv skyld i voldtægt”
  Hdp

  Kommer vel anså om de er gerningsmænd eller offer?

  Som enhver psykiater ved er der også mange mandlige ofre for voldtægt?

  Nå ikke, men især set iblandt homoseksuelle!

  “På den anden side er den kriminelle alder 15 år” hdp

  Ja, borgerlige elsker ondskab mod børn. Og hdp er ikke sen til at skyde alt skyld på et 16 årigt barn!

  “Den 16 årige udtaler sig uden at have sat sig ordentlig ind i ting” hdp

  Det gør du nu også! Men fred med det! Når men bijobber i 10 medicinalfirmaer samtidig med at udskrive deres medicin forstår men at du har for travlt til at sætte dig ind i en situation!

  “Jeg vil gerne vide hvor mange voldtægtsofre ebrahim har talt med”

  Nu da han er 16 år er dit gæt på ingen nok langt mere end passende!
  Måske skulle du som dalsbæk have taget det med i overvejelsen før du greb pennen?

  “Hyrer ham til en blog” hdp

  Beklager ikke alle forventer hyre for at dele deres tanker. Du er vist i din egen tankers megalomania univers?

  “Udsendt som usikker naiv debattør”

  Tror nu ikke selv hdp ville have været bedre som 16 årig. Og dette på baggrund af hvad han er 35 år senere. 48 år siger din blog. 50 nu du gamle!
  Hver eneste 16 år har været usikker og naiv!

  Jeg finder faktisk dit indlæg yderst naiv og rascistisk denne gang hdp!

  “Jeg ved det ikke”
  Hdp

  Hvis du blot have startet således , havet det nok ikke set helt så sort ud for dig som de følgende kommentarer vil vise.
  Enhver 16 årig har været en idiot. Inklusiv muslimer og nordjyder. Længere er den ikke!

 2. Af Jens Hansen

  -

  Men i et seriøst medie hører Ebrahim på ingen måde hjemme.
  Skriver Day Poulsen.

  Så er Berlingske altså ikke et seriøst medie.
  Siden Berlingske tillader, at Day Poulsen har en blog på dette medie.
  Day Poulsens populisme, overfladiskhed, uvidenhed og leflen for hans rygklapperes indre svinehund taget i betragtning.

  Day Poulsen skriver højtideligt:
  “Man kan stille spørgsmålet, om en person som Ebrahim overhoved hører hjemme i Danmark. For hans kvindesyn er så fjernt fra, hvad Danmark står for.”

  Det DF segment som Day Poulsen tilhører giver ofte udtryk for det samme som Ebrahim.
  Og det som er værre.
  Men godt at Day Poulsen sætter tingene på plads.
  Day Poulsen mener åbenbart ikke, at han og DF hører hjemme i Danmark.

 3. Af John Dickow

  -

  Så fil du da lige sat en 16-årig dreng på plads. Sådan!

 4. Af Jens Hansen

  -

  Af John Dickow – 27. oktober 2015 23:50
  “Så fik du da lige sat en 16-årig dreng på plads. Sådan!”

  Ja.
  Den deltidsansatte dit og dat er en ret uhyggelig person.
  Hans dumhed er ingen formildende omstændighed.

  Han skriver:
  “Eller måske har Ebrahim en uhyggelig dagsorden af salafistisk karakter, hvor han er udsendt som en naiv og særdeles usikker debattør med i øvrigt ret dårlige danskkundskaber til at reklamere for sharia?”

  Mere sygt kan psykiateren vel ikke udtale sig.
  Fjern dog den syge nar Berlingske.

 5. Af Niels Andersen

  -

  “Hvad vil unge Ebrahim egentlig? Have en tur i Aftenshowet med alle kendisserne og få en på opleveren? ”

  Det er en oplagt mulighed. Og ligeså, at han er sendt i byen af og for andre. Når der så sker et overgreb, vil imamerne sige, at de har advaret. Vi kender allerede deres hykleriske palaver ud og ind. Men foreløbig er det stadig vore egne, der er langt det største problem. Uden deres drømme om Utopia var vi ikke endt i dette morads.

  Vores land er heldigvis fyldt med stærke kvinder, der giver hvalpen fingeren, og det er ikke tawheed-fingeren, som Nationalpartiet er så glad for. Så lad os glæde os over, at danske kvinder klæder sig, som de selv ønsker, og at de er dem, de er. Når det kommer til stykket har vi jo en vis andel i det, vil jeg tillade mig at mene. Selv om det ikke synes så meget i øjeblikket, er de ikke faldet langt fra stammen. De var også de første i et vestligt land, der i stort antal drog ud på arbejdsmarkedet, de var forud for de øvrige nordiske lande, og de lader sig ikke putte i burka.

  Problembørnene af anden etnisk herkomst er ved at blive kålhøgne, for de ved jo, hvem der fosser over alle grænser i disse uger, og Herregud se til floskeldronningen Yildiz Akdogan, for en gangs skyld smider hun masken i stedet for at squeeze hadet ud mellem linjerne, som hun plejer. Ja, Herregud, hun der er Jacob Holdts sjæleven, hvad andet kunne man vente sig. Han er vist også sjæleven med Jørgen Dragsdahl. Sikken et trekløver!

  Jeg ser, at gæsterne ikke vil inkvarteres i Lima i Sverige, det er da ellers oppe i Dalarna, herlig natur og dejlige hytter, som vi har nydt at bo i. Fint udstyrede og rene og hyggelige. De ubudne sidder ifølge Berlingske i en bus og tør ikke bo der, de siger, at der er mange dyr men ingen mennesker. Det sidste vil jeg nu ikke sige. Dalkarlene fylder godt i svensk heltehistorie. Men det med dyrene er rigtigt nok, og der mangler ikke jagtudstyr og andet praktisk fritidsgrej i de egne. Jeg har aldrig været i mere velassorterede sportsbutikker end i Dalarna, og dejlige kunstmuseer , et af dem med Zorns svulmende nøgne kvinder, som kan få enhver natkjole imam til at ligne en udbrændt gammel tante. Områdets hytter er ren luksus sammenlignet med, hvad mange af migranternes – undskyld flygtningenes- nej, f…. tag mig migranternes trosfæller må tage til takke med, ikke mindst i Østrig, hvor våben er ved at være udsolgt. Ak ja, forstå det, hvem der kan.

  Natti, natti alla barn, og tak til dig Henrik Day.

 6. Af preben jensen

  -

  Ja, i alle IS – IS områder er kvinder selv skyld i at de bliver overfaldet, gennembanket, pisket, voldtaget, tortureret, stenet eller halshugget, korsfæstet eller brændt levende. Kvinder er ALTID selv skyld i alting. De kunne jo bare have ladet være med at være det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. I Sverige er det ved at være noget af det samme efter ti-femten års “berigelse”. Svenske kvinder overfaldes i hundredvis og tusindvis. Men voldtægts-terroren plus massevis af vold og mord forties eller mørklægges af det svenske parnas. Sverige er i dag et destabiliseret land fyldt med utrolige, vanvittige, blodige og rædselsfulde tilstande, efter at feminister, feminiserede mænd og røde pladderhumanister har domineret politikken og samfundsdebatten gennem flere år.

 7. Af Casper Jensen

  -

  Ja lige præcis Ebrahim Said udgør faktisk en risiko for at der kan ske flere voldtægter her i landet!

  Det gør han ved at sige at kvinderne selv har et ansvar. På den måde at, hvis der kommer en kvinde gående i byen og hun har lårkort på ,bliver hun et symbol på at hun vil voldtages eller lettere kan blive det, og det vil “Trigge” nogle potentielle gerningsmænd.

  Ebrahim Said er et stort fjols!

  Det er dog utroligt som den Muslimske kultur prøver at ændre vores Danske synspunkter og værdier. Men Islam vil ikke sejre herhjemme!…..Aldrig!!!….

 8. Af Arvid Holm

  -

  Statens adfærdsregulering ved hjælp af love, domstole og politi er rimeligt kvalificeret, da den udføres af personale, der enten er demokratisk udvalgt eller er uddannet og trænet til opgaven.
  Lovene forbyder en mængde handlinger under trussel om straf.

  Civilsamfundets adfærdsregulering kan udføres af hvem som helst.
  Da gruppepresset kan udøves med berettigelse i egen udlægning af uklart definerede normer, er der frit slag for både vismænd og tosser.
  Normerne kan adfærdsregulere på de handlinger, der ikke er forbudt ved lov.

  Så det strider mod samfundsordenen, når civilsamfundet vil adfærdsregulere handlinger, der allerede er adfærdsreguleret af staten, idet de er forbudt ved lov.
  Man anfægter derved statens lovgivende, udøvende og dømmende magt.

  Derimod er det helt legitimt, hvis civilister vil ændre lovene ad demokratisk vej.

 9. Af preben jensen

  -

  EN GIGANTISK KATASTROFE ER UNDER HASTIG UDVIKLING I SVERIGE…..

  Ja, i alle IS – IS områder er kvinder selv skyld i at de bliver overfaldet, gennembanket, pisket, voldtaget, tortureret, stenet eller halshugget, korsfæstet eller brændt levende. Kvinder er ALTID selv skyld i alting. De kunne jo bare have ladet være med at være det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. I Sverige er det ved at være noget af det samme efter ti-femten års “berigelse”. Svenske kvinder overfaldes i hundredvis og tusindvis. Men voldtægts-terroren plus massevis af vold og mord forties eller mørklægges af det svenske parnas. Sverige er i dag et destabiliseret land fyldt med utrolige, vanvittige, blodige og rædselsfulde tilstande, efter at feminister, feminiserede mænd og røde pladderhumanister har domineret politikken og samfundsdebatten gennem flere år.

  Læs snaphanens artikel “Er et FOLKEMORD i gang i Sverige”? Og se mikael jalvings seneste artikel om trusler mod Europa………. (bøger som “EU = “Europas Undergang/Fjende”…………. og “Den forbudte sandhed – sidste udkald” fortæller også barske og oplysende historier om Europas situation)

  En kolossal INVASION af Europa og Danmark er i gang. (Se BT søndag) Men V, S og DF mv. foretager sig tilsyneladende intet effektivt for at stoppe flodbølgen.

 10. Af Erik Bramsen

  -

  Kan vi godt holde op med at hyperventilere nu?

  Manden har jo en pointe: sat paa spidsen: hvis man render pissefuld rundt i miniskoert og tank top i Gellerupparken klokken to loerdag nat, har man sgu’ selv bedt om det. Det er ikke forbudt at bruge hovedet.

  Man kan ogsaa godt raade folk til at laase doeren efter sig, naar man forlader huset juleaften, uden at man derved absolverer indbrudstyve for skyld.

 11. Af Søren sørensen

  -

  “Det mener i alle til 16 årig” hdp

  Alle op til 16 år mener således? Lidt af en overdrivelse vil jeg nu mene.

  Ligesom når Preben siger kvinder selv er skyld i overfald,voldtægt mv i IS kontrolleret områder…uden at forklare hvorfor de alle er skyldige!

  Men tænker på ord som fantasme da!

 12. Af p jensen

  -

  PS: Hvorfor har migranter fra dag 1 hundred gange større krav på og ret til alt muligt….. i forhold til en dansker?? Det er da sært. Alt fra bolig, møbler, penge, transport, velfærd, arbejde og familiesammenføring…… til hospitalspladser, særlige hensyn, diverse service og gratis lækker varm mad……. har de langt større ret til end landets egne borgere, der har arbejdet og betalt skat i årevis. Det er jo helt bizart og surrealistisk.

  Til den hjemløse dansker en sovepose. Til den gamle dansker 14 dage gammel frostmad. Til hjemløse migranter køber man millionvillaer, ejerlejligheder og hoteller. Og migranter forsynes med frisk varm mad fra fine restauranter. Er vores politikere helt normale?

 13. Af Niels Lauritsen

  -

  Blokkeren har knapt nok færdiggjort sit indlæg om at der er en kultur som anser kvinder for mere i voldtægtszonen, før de sædvanlige kommentatorer overfalder ham. Ikke emnet, ikke diskussionen, men bloggeren selv. Hvis du vil have navne, er det altså de sædvanlige 6-8 stykker, som masturberer ud over siderne, uanset emne, relevans, indsigt, de skal bare til fadet, og det med de samme enerverende beskeder. Hold nu ferie for pokker!

 14. Af p jensen

  -

  Hvorfor har så mange danske mænd ladet sig feminisere, så de er gået fra vikinger, helte og frihedskæmpere til kagekoner, slaskedukker, tøffelhelte og vatnisser…….??

 15. Af Tom Erne

  -

  Flot HDP! Slagt en 16 aarig for sine ugennemtaenkte udtalelser, som godt ikke er videre kloegtige, men hvilket vist allerede slaaet fast af 1000 andre paa snart sagt alle medier.
  Som psykolog kunne det have vaeret en del mere interessant, om du gjorde et forsoeg paa, at give et indblik i hvad der driver en voldtaegtsmand. Men det er selvfoelgeligt knap saa nemt!

 16. Af Jens Hansen

  -

  Er kvinder selv skyld i voldtægt?
  Skriver Day Poulsen.

  En undersøgelse, som norsk Amnesty er med i, viser, at 48 procent af adspurgte norske mænd mener, at flirtende kvinder selv er skyld i eventuel voldtægt. Halvdelen af norske mænd mener, at kvinder, som flirter åbenlyst, selv er skyld i det.

  Chokerende.
  Gad vide hvad en tilsvarende undersøgelse vil vise.
  Men det gider vi da ikke at interessere os for.
  Det er meget sjovere at læse blogs om en muslimsk dreng som er kommet med en tåbelig udtalelse.
  Gad vide om 48 procent af de norske mænd er muslimer?

 17. Af Jens Hansen

  -

  Er kvinder selv skyld i voldtægt?
  Skriver Day Poulsen.

  En undersøgelse, som norsk Amnesty er med i, viser, at 48 procent af adspurgte norske mænd mener, at flirtende kvinder selv er skyld i eventuel voldtægt. Halvdelen af norske mænd mener, at kvinder, som flirter åbenlyst, selv er skyld i det.

  Chokerende.
  Gad vide hvad en tilsvarende undersøgelse vil vise i Danmark.
  Men det gider vi da ikke at interessere os for.
  Det er meget sjovere at læse blogs om en muslimsk dreng som er kommet med en tåbelig udtalelse.
  Gad vide om 48 procent af de norske mænd er muslimer?

 18. Af Lars Petersen

  -

  @ Casper Jensen.

  “Men Islam vil ikke sejre herhjemme!…..Aldrig”.

  Det er jo simpelthen forkert det du siger der, da den muslimske fertilitet, køre i warp speed,
  imens den oprindelige Danske befolkning, ikke har re-produceret sig selv siden året 1968.

  Matematikkens simple facit-logik, afgør derfor udfaldet, alt imens du og øvrige, gang på gang
  stemmer, og dermed det samme amatør styre ind, uden i har evnen, viljen, hjernen, og i det
  hele taget forståelsen af, at i naturligvis skal forlange en demokratisk selvbestemmende ret.

  LØSNINGEN ER FORTSAT DEN SAMME:
  Nemlig, at du skal forlange demokratisk selvbestemmende ret for egne midler, hvormed du
  henholdsvis ophæver og minimere andres ret og meninger for dine penge, idet du nu selv
  har poweren, via softwaren på SKAT´s servere, i kraft af det udvidede panel, hvorfra du vælger
  fx. fanebladet: “Udlændingepolitik”, og nu sætter ulandsbistanden til OECD snit niveauet mv.

  FANEBLADET: “NATIONAL HOMOGENITET´S BESKYTTELSE”
  Endelig opdager du til din positive overraskelse, at en eller flere borgere, allerede har gjort sig
  den ulejlighed, at oprette forslaget: “National Homogenitet´s beskyttelse”, once and for all,
  penetrere denne handlingslammende og larmende, evigt langtrukne udenomssnak, idet du
  og andre borgere, (igen.. altid kun for jeres egne, og ej andres penge), forlanger kun at ville
  betale for en muslimsk procentandel, svarende til fx. max 3% af befolkningen, hvilket igen
  bevirker, at øvrige borgere som er uenige heri, nu kommer til at betale egen regning for egen
  holdning, da egen godheds-omkostning, ej længere kan smides udemokratisk over på andre.

  Nåa ja.. da det kun kræver sølle 2%, for repræsenterede partivirksomed i folketinget, gælder
  samme regelsæt for tilslutning af borgernes forslag, (fortsat kun for egne penge, ej andres),
  hvortil jeg roligt kan garantere, at nævnte forslag, vil opnå mindst 30% inden for 6 måneder.

 19. Af Unn.g.a Hallas.d

  -

  Ebrahim Said udtrykker sandsynligvis blot de synspunkter, som hersker i hans eget hjem. Han er 16 år.
  To gange er jeg og, eller min datter blevet tiltalt “luder” af unge indvandrerdrenge.
  Min dengang 11 årige datter fik et tilråb “luder”, da vi var på vej hjem i en taxa efter at hendes far og jeg havde været på arbejde til klokken 2.30 om natten. Hun havde tilbragt hele dagen på vores arbejde, fordi vi havde en opgave i vores firma, en opgave, som snart skulle afleveres. En bil fuld af indvandrerdrenge kører forbi taxaen, de får øje på min datter, som sover og de råber luder til mit barn.
  Jeg er sjældent blevet så vred, som den aften, men der er nok alt for mange indvandrere fra ikke vestlige lande, der foragter danske piger og kvinder. Det er sørgeligt at tænke på det, men det er nok deres eget selvværd, der er gennemhullet, de har ikke slået til i deres nye hjemland. Så Ebrahim ryst tabermentaliteten af dig og bliv dansker, du kommer ikke langt med pigerne, hverken pigerne hjemmefra landsbyen, eller de danske, hvis du giver udtryk for disse middelalderlige synspunkter. De unge piger i dag finder sig ikke i sådanne kommentarer, de er skrappe.
  Det sjoveste og det mest befriende syn, jeg har haft, var en ung indvandrerpige i bussen, hun havde det obligatoriske tørklæde. Hun var ung, smuk og havde det korteste skirt, som jeg har set længe og bar mave. I hendes tilfælde var jeg helt sikker på, at hun bar tørklæde, fordi hun selv ville.
  PS.
  Du bliver også nød til at blive bedre til dansk, hvis du skal klare dig.

 20. Af Jens Hansen, Tåsinge

  -

  Disse tossede muslimer tager alle deres middelalderlige fordomme, normer og konflikter med til Europa. Det er da kun tosser der tror på hvad en pædofil bonde – Mohammed – sagde for over 1400 år siden! Godt at den nye Venstre-regering nu rydder op efter den landsskadelige venstrefløj og De Radigale og indfører en strammere kurs over for disse tabere!

 21. Af Katrine Larsen

  -

  Jeg tænker, at som 16-årig ved man nok ikke bedre – især ikke, hvis sådanne holdninger til kvinder er fremherskende i ens hjem. Dog vil jeg gerne pointere, at jeg har set lignende holdninger udtrykt på landets debatsider af personer med dansk klingende navne, så man må vel konkludere, at fjolser findes alle vegne.

  Nu er jeg jo kvinde, og jeg har da selv oplevet underlige tilråb i ny og næ (og jeg går endda sjældent i lårkort, og aldrig på denne årstid – det er for koldt!). Disse tilråb kommer fra både danskere og indvandrerdrenge. For eksempel husker jeg, da jeg som 13-årig gik i lårkort ned ad gågaden, og en gruppe pæredanske drenge piftede ad mig og lavede bevægelser med hænderne, der mere end antydede, hvad de havde i tankerne. Jeg blev naturligvis meget flov, og smed min nyindkøbte lårkorte nederdel ud, da jeg kom hjem.

  I dag tager jeg ikke den slags så tungt. De fleste af drengene vil bare lave “fis og ballade”, og mener tilsyneladende ikke noget af det, de går og antyder… Men der er jo også drenge, der ser mig som et let offer, og disse er ofte (men ikke altid) indvandrerdrenge. Som regel kommer de hen til mig og overøser mig med ros, inden de tilbyder at køre mig hjem. En enkelt gang var jeg så dum at stole på en sådan dreng (en ung, indisk mand), og måtte finde mig i at blive gramset på lårene på hele hjemturen. Det var ikke videre behageligt, naturligvis, men jeg anmeldte ham ikke, af frygt for, at politiet ville betragte situationen som selvforskyldt.

  Tilbage til Ebrahim Said: Jeg tænker, han er et dumt lille barn – men et dumt lille barn, der er produkt af sin kultur. Indvandrere har bestemt ikke monopol på lede holdninger til kvinder, men jeg tænker, at sådanne holdninger er mere udbredte blandt netop disse drenge. Det had, Ebrahim Said bliver lagt for på Internettet, er nok mere ekstremt end godt er, for jeg har set pæredanske ungdomspolitikere udtrykke lignende holdninger til kvinder. At danskere ikke bliver lagt for had for at komme med en bestemt udtalelse, men at en muslim bliver lagt for had for at komme med samme udtalelse, er hyklerisk.

  Under alle omstændigheder er det vigtigt, at vi som samfund siger fra over for sådanne holdninger – uanset om afsenderen er sort, hvid, dansker, muslim eller noget helt femte.

 22. Af p jensen

  -

  HDP har tidligere skrevet at der er grund til bekymring over de store folkevandringer ind i Europa og Danmark. Da HDP er en intelligent og ret fornuftig mand må han kunne forstå at der er brug for en strammere redigering, så spamming ikke får lov til at ødelægge debatterne. Det er jo helt åbenlyst at nogen forsøger at DRUKNE debatterne i vås, nonsens, dumhed, skænderi, platheder, ligegyldigheder og personangreb mv. Der må være mange læsere og bloggere der er flygtet. Danmark befinder sig i en dødsensalvorlig krise, og det bør være muligt at debattere den…. så at vi så vidt muligt ikke havner i samme frygtelige situation som Sverige, hvor politikerne, feministerne og medierne er ved at smadre alt. (læs snaphanens artikel om TERROR, MASSEDØD og et muligt FOLKEDRAB i Sverige) (eller læs bogen “Den forbudte sandhed – sidste udkald til Vesten!)

 23. Af Axel Eriksen

  -

  Hvis det skulle være lårkorte kjoler, der er årsagen til voldtægt, så må sæsonen vel være indstillet indtil foråret/forsommeren. Men der kommer nok nogle omkring juletidsfrokosterne – det plejer der da!

  Så er undskyldningen gerne, at hun gik alene sent om aftenen/natten – så har hun selv lagt op til det!

  Og naturligvis er det relevant i debatten omkring indvandring(af især muslimer) at fremhæve, hvordan kvindesynet indenfor det segment er indpodet lige fra barnsben!

 24. Af Uffe Staulund

  -

  @ Kathrine Larsen,
  Tak for en god refleksion på sagen med Ebrahim. Det er en forfærdelig sag på alle niveauer. At han bliver udsat for vold, trusler og generel shitstorm er desværre forventeligt.
  At vore skatteyderbetalte TV laver en sådan udsendelse kan kun skyldes at de mangler seere, og nu er der en chef som bliver forfremmet for at skaffe seere til mediet. Det har intet med Publicservice at gøre.
  Aftenshowets gerning svarer til at Brandvæsenet sender pyromaner ud for at lave brand i byen, for bagefter at sige. ”Der kan I se hvor forfærdeligt, det er der ude”. Og det giver arbejde til dusinvis af eksperter, som skal komme med deres uforgribelige mening. Politikere vil straks nedsætte en kommission, lave et udvalg og noget lovgivning. Og lige lidt vil det hjælpe.

 25. Af p jensen

  -

  VI ER VED AT TÆLLE NED TIL DANMARKS UNDERGANG……?!!

  Inden valget var mange klar over at vi kun fik valget mellem to modbydelige og skrækkelige sygdomme, nemlig politisk lungepest og politisk byldepest. Og det har vist sig at være rigtigt. Det eneste parnasset og “eliten” har at byde på, er tilsyneladende PEST. Ihvertfald kan vi allerede her efter lidt over tre måneder konstatere at regeringens politik er asocial og meget kortsynet, og at den ikke har taget skridt til at genoprette landegrænserne og grænsekontrollen……. hvorfor krævende og agressive kulturfremmede vælter ind i TITUSINDVIS pr. uge. Slutresultatet kan nemt blive samme u-hyggelige, ragnarokagtige og dødbringende forhold som i vores naboland der ser ud til at være på vej ind i en art kultursammenbrud, statsbankerot og borgerkrig. Se diverse netaviser, snaphanen mv.

 26. Af Jens Hansen

  -

  Af Uffe Staulund – 28. oktober 2015 07:58
  “Kathrine Larsen,
  Tak for en god refleksion på sagen med Ebrahim. Det er en forfærdelig sag på alle niveauer. At han bliver udsat for vold, trusler og generel shitstorm er desværre forventeligt.”

  Ja, det er en trist sag.
  Og bare på grund af en tåbelig bemærkning.
  Det næste bliver vel, at Khader vil fratage ham hans statsborgerskab.

 27. Af preben jensen

  -

  PS: Politiske dumheder vil med største sandsynlighed ende i MASSEDØD i Vesten…… Europa (herunder Danmark!) er et meget svagt og svækket område nu… af mange årsager. Bl.a. pga. tvangsdigitaliseringen, identitetstyverier og den gennemhullede data- og IT-sikkerhed og det omfattende utrolige sløseri med personfølsomme oplysninger, som alle mulige hackere, forbrydere og mafiaer har udnyttet. Og hundredtusindvis af falske pas, kørekort og andre lignende dokumenter er kommet i omløb. Det er som om den politiske dumhed og løgnagtighed er vokset og vokset de sidste femten år, og det hele kan meget nemt ende i endeløse ulykker og rædselsscenarier.

 28. Af p jensen

  -

  Også utallige ægte pas mv. er kommet ud på markedet.

 29. Af p jensen

  -

  F.eks. er titusindvis af ægte svenske pas blevet solgt på den sorte børs i forskellige lande. (indlæg kl. 8.00 bedes venligst sat på)

 30. Af Axel Eriksen

  -

  Ja, det er en meget trist sag!
  Men set i sammenhæng med, at visse mener valgretsalderen skal nedsættes til 16 år, må det vel ikke være uinteressant at vide, hvordan “børn” i den alder tænker, skriver og udtaler sig!

  At TV måske skulle have undladt det – af hensynet til “barnets tarv” er jeg enig i!

 31. Af Jens Hansen (den rigtige)

  -

  En kvinde, som forlader sig på, at idioter af mellemøstlig oprindelse respekterer hende lovfæstede ret til at klæde sig som hun vil og færdes hvor hun vil, uden at blive overfaldet , forulempet eller voldtaget løber en stor risiko for at finde ud af, at hun har gjort regning uden vært.

  Det skulle være alment bekendt.

  Der er simpelthen grænser for hvor dumt man kan komme afsted med at opføre sig.

  Det fratager ikke voldtægtmanden for skyld og ansvar, men er de sørgelige realitetersom man bliver nødt til at forholde sig rationelt til.

 32. Af Mads F

  -

  “udtalelser som Ebrahims kan være med til at øge risikoen for, at antallet af voldtægter rent faktisk stiger og at der ingen evidens er for, at kvindens påklædning har nogen betydning for, om hun bliver voldtaget.”

  Er det ikke en anelse ironisk sætning da han/hun vel heller ingen evidens har for sine udtalelser.

  “Ebrahim er gift for det danske samfund og kun larmende tavshed fra mediernes side kan neutralisere dette 16 åriges barns uhyggelige dagsorden.”

  Det samme gælder åbenbart ikke for bloggere?

 33. Af T. Sørensen

  -

  Den gode Ibrahim var udeblevet fra skole, grundet trusler. Jeg tror han bliver nødt til at modtage hjemmeundervisning i længere tid, indtil stormen har lagt sig. Han er simpelt hen havnet i det forkerte land på det forkerte tidspunkt. Mellemøsten vil være det rigtige sted for ham.

 34. Af Benny B

  -

  “Det er ikke mine forældres skyld”

  Siger den lille muselmand. men hvem satte dig i den :
  “arabiske friskole Al Quds Skole i Københavns Nordvest-kvarter” ? vel næbbe de danske myndigheder!

  Mini muslemand fortsat:
  “Der var ikke penge til lejrskole, men der var penge til parabol, og livlinen til omverden var den arabisksprogede tv-kanal Al Jazeera og forsørgelse fra det offentlige.”
  Der er vist ALTID penge til Aljazeera, som forherliger jihadister og jødehad.
  vi husker fortsat at:(“Det er ikke mine forældres skyld” )

  “Min mor havde et virkelig anstrengt forhold til Danmark . Der var en angst og en mistro til kommunen og systemet. Hun følte sig uretfærdigt behandlet, og de holdninger overtog jeg”
  Vi husker fortsat at:(“Det er ikke mine forældres skyld” )

  “på Peder Lykke Skole på Amager mødte en lærer, som »troede på ham«. Hun tog ham med ud at spise og til svømning i sin fritid”

  På trods af, at den lille muselmand har fået alt foræret, gratis bolig, skole, underhold og en kvindelig skolelære, som brugte sin fritid på ham. Ja så ender han alligevel med, at smide offerkortet og give frie kvinder skylden for deres voldtæger.

  (Citater fra bt idag)

 35. Af Anne Søgaard

  -

  Nej – naturligvis er kvinder ikke selv skyld i voldtægt.
  Om de så danser nøgne rundt ? Nej.
  Alligevel stortrives meningen om, at ” kvinder selv er skyld i det”.
  Én af debattørerne nævner den norske undersøgelse.
  Her i landet er der også udført undersøgelser. Bl.a. i 2013 og senest her i 2015 af Amnesty.
  Foruroligende er det, at 20% af danskerne mener , det er kvindens egen skyld.

 36. Af Claus T.

  -

  Dejligt at se, at både Henrik Day Poulsen og flertallet af bloggere herinde har intellektuel kapacitet til at sætte en 16-årig dreng på plads!
  For vi er vel alle enige om, at vi andre var fuldt udviklede, både politisk og socialt, da vi selv var 16 år gamle, ikkesandt?

 37. Af Søren sørensen

  -

  “Foruroligende at 20% af danskerne mener det er kvindens skyld”

  Uden tvivl er Preben Jensen en af disse. Formentlig selv en skyldig voldtægtsmand når men ser hans generaliserende indlæg ovenover ommuslimer som voldtægtsforbrydere og overfaldsmand!

  Måske blev Preben selv sex misbrugt som barn? Måske skred børnene og konen pga af usømmeligheder i hans soveværelse?

  Ihvertfald kan vi konkludere at han generalisere om muslimer og voldtægt og at det formentlig har en grund i hans eget hjem.

  Hvilket bringer os til voldtægt og straf! Kvinder begår nu så mange falske påstande om voldtægt og om usømmelighed i børnesager. Der må der nye strengere straffe på bordet.
  Hvis men er villig til
  At smide en uskyldig i fængsel skal men have det dobbelte af straffen for den påståede forbrydelse!

 38. Af Henrik Petersen

  -

  Heldigvis har jeg hverken set den unge mands udgydelser eller Aftenshowet, men naturligvis har de været refereret.

  Må jeg gøre opmærksom på, at i Egypten er rigtig mange egyptiske kvinder udsat for ’sexual harassment’ trods det, at bare maver (nå, ok, måske i mavedans), minishorts/miniskørt osv. næppe er særligt udbredt blandt egyptiske kvinder, hvor jeg mere gætter på, at muslimsk tildækning er almindelig.

  I Somalia og omegn er – uden sammenligning, og dog – afskæring = kønslemlæstelse af småpiger temmelig normalt, ligesom kønslemlæstelse af drenge finder stede både blandt muslimer og jøder. Undskyld sidesporet.

 39. Af Finn Bjerrehave

  -

  2 kvinder udtaler sig om skyld i voldtægt, og selvfølgelig afviser enhver form for skyld, men omvendt en frihed til at klæ sig som ønsket, og denne kultur som er forskellig fra land til land, kan altså en ikke dansker på 16 år fuldstændig misforstå, og pressens glæde ved at lade påstanden springe i debat, er måske et billed af fremmede kulturer trykker vores frihed, og er vi magtesløse, desværre.
  Modens bagside. Finn Vig

 40. Af Jens Hansen

  -

  Af Mads F – 28. oktober 2015 09:01

  Ja. Hver gang Day Poulsen digter en blog.
  Så tænker man.
  Nu kan han da ikke synke dybere.
  Men det kan han.

 41. Af Axel Eriksen

  -

  @ Jens Hansen!

  Jeg er også enig i, at eksemplet er kvindens egen skyld – og hvorfor gik hun ind i den bil, men det står hen i det uvisse. Men derfra til voldtægt er der dog et stykke!

  Når du beskriver mennesker med “mellemøstligt udseende”, som potentielt farlige – hvorfor skal Danmark så importere flere? Og hvorfor må man ikke i debatten fortælle om, bosiddende muslimske unge, der helt åbenbar ikke accepterer det danske samfund?

  Men igen – naturligvis skal de ikke udstilles i TV, men igen hvem bliver ikke udstillet?
  Sådan er medieverden overalt, hvor der er fri presse!

 42. Af Arne Hornborg

  -

  Kvinder er absolut IKKE selv skyld i, at de bliver udsat for de grove, krækende voldtægter.
  Danske kvinder har RET til at gå klædt som det passer dem. Ingen grund til at pinde dét ud.
  Naturligvis kan den modbydelige voldtægt også begås af danske mænd, men især muslimske mænd med deres syge, middelalderlige kvindesyn, har svært ved at forstå at det er kvinders eget valg med hensyn til påklædning. At et nej fra en dansk kvindes side, det betyder faktisk nej. Der kan ikke straffes hårdt nok for voldtægter.
  Muslimske mænd med deres forkvaklede synspunkter på danske kvinder, har en lidt anden holdning til deres egene indhyllede kvinder.

  Et lille digt til belysning af muslimske kvinders vilkår, på mændenes betingelser.
  ,,En muslimsk mødom”

  Muslimske kvinde skal tænke sig om ,
  hun skal vogte godt på sin jomfrudom.
  Muslimske mænd bliver meget vrede,
  hvis mødom på bryllupsnat ej er til stede.

  Brude skal være jomfruelig skære,
  for ellers krænkes familiernes ære.
  Den største skandale nogensinde,
  hvis de nedre organer mangler en hinde.

  På bryllupsnat skal der komme lidt blod,
  på den manglende mødom der kan rådes bod.
  Det gælder forinden en læge at finde,
  der ,,vupti” kan påsy en manglende hinde.

  Nu går det lidt over min forstand,
  afholdenhed gælder kun kvinde, ej mand.
  En mand må godt ha’ kendt mange kvinder,
  men ,,Gud?’’ nåde den brud, der mangler en hinde.

  Jeg har en idé i mit skøre ho’de,
  der findes en bedre retfærdig metode.
  Muslimske kvinder skal ej finde sig i
  det feudale mandsskabte formynderi.

  Hver eneste ugift muslimske kvinde,
  de burde før ægteskab elsker sig finde.
  Hvis alle manglede deres jomfrudom,
  efter hvem skulle mænd så se sig om?

  Hvis alle kvinder gjorde det samme,
  så hårdt de kunne de fordomme ramme.
  Hvem JEG har skænket min jomfrudom,
  skal hverken du eller andre bryde sig om.

  Så mangen en dansk mand vil sidde og nikke,
  de hjælper gerne med hul at prikke.
  Selv er jeg en flink og hjælpsom LYSHÅRET mand.
  Jeg hjælper naturligvis til hvor jeg kan.

  Det her er den skinbarlige virkelighed. Er det det der venter det danske samfund?
  Venter de danske kvinder, hvoraf nogle, besynderligt nok, er sympatisk indstillet over for tilstrømningen af indvandrere.
  Sov videre Danmark, Sverige og det øvrige Europa

  © Arne Hornborg
  Typografisk medie-grafiker/forfatter

 43. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Selvfølgelig er kvinder ikke selv skyld i, at de bliver voldtaget. Heller ikke når de optræder i forskellige former for afklædning. Det er en syg tanke. Det er ligeså forkert, som at Day Poulsen eller P Jensen selv skulle være skyldige i at blive udsat for vold fra mennesker, som de selv sviner til – dagligt.

  Vi har ytringsfrihed i Danmark og ret til at stille os op helt nøgne – verbalt og mentalt – og overfuse og nedgøre alt og alle. Hvis nogen er så syge, at de griber til vold for at stoppe overfusningen, har de ikke forstået dansk mentalitet. De skal straffes og udvises.

  Blot at antyde, at Day, Jensen, Vestergård eller kvinderne selv skulle have skyld, er kriminelt, helt svarende til at beskylde en uskyldig kvinde for medskyld. Alle former for ytringer er lovlige, mens alle former for voldelige reaktioner er ulovlige. Sådan skal det være.

 44. Af Søren sørensen

  -

  Psykiatrien fik et løft på 2 milliarder-en massiv saltvandsindsprøjtning -sidste år at overbetale allerede overbetalte hdp’ere! Ikke at hdp gad nævne det med et enkelt ord! En rød regering jo!
  Uden tvivl får voldtægtsofre mere tid hos hdp nu til rundbordssamtale og udskrivelse af den medicin der nu privat fra hans 9 bijob i medicinalfirmaer betaler hdp flest håndøre på dagen!

  Hvad er den beroligende medicin brugt til voldtægtsofre hdp? Hvad koster den?

  Hvor mange penge af de 2 milliarder er gået til dem-undskyld dig?
  Kunne du ikke oplyse hvor mange flere penge du tjener nu end sidste år?

  Nu er voldtægtsanmeldelser jo faldet med 20 %
  http://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/f%C3%A6rre-kvinder-anmelder-voldt%C3%A6gt
  Mon ikke tallet er for alle etniske grupper?

  At der er problemer iblandt muslimer her er uden tvivl sandt med 34% af alle voldtægter under bæltet. Vil dog gætte på at de proportions lig i antal kristene 8% begår ca 35% også. Og resten af de ateistiske 85% den resterende del!

  Vi har altså et religiøst problem her først og fremmest! Og måske var det fornuftigt at få ateister ind i landet kun? Vil mene således!

  En ateist er jo også klogere end en troende!

 45. Af Jens Hansen

  -

  Af Jørgen Villy Madsen – 28. oktober 2015 10:20
  “helt svarende til at beskylde en uskyldig kvinde for medskyld. Alle former for ytringer er lovlige, mens alle former for voldelige reaktioner er ulovlige. Sådan skal det være.”

  Den eneste som er blevet truet er vist drengen som kom med den tåbelige udtalelse.

 46. Af B. Thøgersen

  -

  Et sjældent stærkt indlæg fra Dem, hr. HDP. Derfor vanskeligt at være uenig med Dem. Der er dog en lille sten i skoen. De kritiserer hr. Ebrahims danskkundskaber. Implicit antyder De, at det nok har noget at gøre med hans baggrund. Nu er der jo et gammelt ordsprog, der siger, at man ikke skal kaste med sten, hvis man selv bor i et glashus, og det gør bloggere jo. Jeg har derfor tilladt mig at tælle fejl i både hr. Ebrahims og Deres indlæg, hr. HDP; faktisk også i den indtil nu enlige kommentators (med et meget etnisk dansk navn) indlæg. Det sidste opgav jeg, thi hvordan tæller man fejl i fuldstændig usammenhængende sætninger?

  Resultatet, og jeg var meget streng og pernittengrynet, er, at der i hr. Ebrahims indlæg i WA var 9 sprogfejl i småfejlsklassen, mens der i Deres indlæg er 4 fejl, deraf 1 i småfejlsklassen og 3 grove. Dette tal er i øvrigt langt under, hvad De normalt præsterer, men, De har nok været mere omhyggelig, end De plejer at være på grund af Deres bemærkning om Ebrahims sproglige niveau.

  Den indtil nu enlige kommentator er i øvrigt en typisk repræsentant for blogkommentatorer fra de to yderfløje. De er simpelt hen folkeskoleinvalider, nok på grund af deres baggrund. Ebrahim har åbenbart formået at hæve sig over det niveau. Det må man tage hatten af overfor. Til gengæld har han, for så vidt angår indholdet, lagt sin intelligens i fryseren og overgivet sig til de værste fordomme i den kulturkreds, han kommer fra. Man må håbe, at det uvejr, han er havnet i, får ham til at tænke sig om og ændre sine holdninger.

 47. Af Søren sørensen

  -

  “En ateist er jo også klogere end en troende”
  SS

  Der er set undtagelser dog . Bla i diverse v revisorer i udkantsdanmark. -Specifikt i høng området!

  “Hvorfor gik hun ind i den bil-er skyldig i voldtægt da”
  Axel Eriksen

  Sørgeligt hvorledes du her udstiller v revisor racen. Du er helt på linie med den 16 årige. Men får endnu en gang tanken når men læser de borgerlige mænds kommentarer her der mener at alt er kvindens skyld uanset om emnet er voldtægt,skolesystemer eller vejret at de er bindegale.
  Godt nok er det mestendels den yderste fascistiske højreekstremistiske fløj der deltager i hdp men alligevel!

  Har du delt dine tanker her med din skønne kone på sygehuset?

  Vil den sidste kvinde der forlader den kvindehadende blå blog ikke være så venlig at slukke for lyset?

 48. Af Søren sørensen

  -

  B. Thøgesen

  Det er noteret at du ingen ide har om at sætte kommaer, selv om jeg nu er pisse ligeglad med sådanne detaljer.
  Du må sætte dig ned med stavefascisten Axel Eriksen og diskutere din hobby! Hvis men kan “stavefasciste” sig ud af ikke at have en mening om emnet, er det nok bedst at dette foregår i stavefascisternes landsorganisation!

 49. Af Karl Nielsen

  -

  Hvis man synes, Ebrahim Said med sine 16 år er for ung til, at svarer for sig selv, kan da lytte lidt til 39 årige Shahid Mehdi, der er imam ved Tauba-moskeen på Dortheavej og tillige rektor for den muslimske friskole Iqra Privatskole på Nørrebro:

  “Al den kriminalitet, der sker imod kvinder, er fordi de ikke er tildækkede. Når de ikke er tildækkede, har man ikke respekt for dem”

  “Det er dels kvindernes egen skyld, hvis de bliver voldtaget og dels samfundets skyld. Det er jo et samfundsproblem, at pigerne klæder sig, som de gør”

  “Der vil komme mere respekt omkring kvinder (hvis de bærer tørklæde, red.). Tørklæde er jo en måde, kvinder kan beskytte sig på. Ellers ligner de jo en billig vare, der bliver solgt ude på gaden. Det er meget umoralsk at gå rundt uden tildækning”

  Shahid Mehdi ved om nogen, hvad der sker med kvinder, der opfører sig umoralsk, og ikke tildækker sig.
  Den manglende respekt fra Shahid Mehdis side i forhold til en ung (utildækket) svensk kvinde, fik ham til at lyne ned i sine bukser og hive tissemanden frem:

  “Ifølge papirer fra Malmö tingsrätt, blev Shahid Mehdi anholdt klokken 20.10 21. august 2012, efter at en ung svensk kvinde havde alarmeret politiet, “mistænkt for seksuelt overgreb, fordi han har trukket lynlåsen i sine bukser ned og hevet sin penis frem foran ansigtet på sagsøger (den unge kvinde, red.), da denne sad på hug for at træne sin hund. Den mistænkte (Shahid Mehdi, red.) løber siden efter sagsøger med sin penis udenfor bukserne”

  Så kan de lærer det de umoralske utildækkede kvinder! 😉

 50. Af Hannelore Hilde

  -

  Et kort svar til overskriften, JA

 51. Af preben jensen

  -

  SÅ VÅGN DOG OP……

  Er der nogen tilstede som tager alvorligt at det ikke bare handler om voldtægt om nogle eller mange kvinder, men om VOLDTÆGT AF ET HELT LAND!! Plus at det handler om VOLDTÆGT AF HELE EUROPA!! Prøv nu lige at hæve jer lidt op i helikopteren og se hvad der er ved at ske med Europa. Vores politikere er ved at VOLDTAGE os alle sammen. Frau Merkel udsendte et budskab om at ALLE i Afrika og de arabiske lande er velkomne til at slå sig ned hos os. ……….. (fortsættes)

 52. Af Jesper Høegh

  -

  Normalt begavede Individer befatter sig ikke med Voldtægter – at der til alle tider – har fundet Voldtægter sted i dk. er uomtvistelig – men ikke i det eksisterende
  eksplosive antal – der ifølge pressen – er Invandere der står for 3/4 af de begåede Voldtægter – er horribelt.
  Skal vi tage tusindvis af Indvandredrenges anskuelser højtideligt – om deres forkvaklede Kvindesyn – deres selvbestaltede retshaveriske magt over
  kvinder – NEJ aldrig.
  Det er en forhånelse af alle Danskerne – når Aftenshowet – alle medier iøvrigt – yder ham den ufortjente opmærksomhed.
  Har vi ikke hørt mere end rigeligt til Forfattergeniets eskapader .

  Negliger dem – eller send dem hen hvor de finder ligesindede formørkede individer – Muhammeddanerlande eksempelvis!

 53. Af preben jensen

  -

  Og frau Merkel er jo ikke den eneste feminist eller pladderhumanist der hjælper til med at invitere de totalitære tropper og horder ind i Europa, Tyskland, Sverige, Norge og Danmark osv. Nej, frau Merkel bakkes op af typer som Stine Bosse, Z. Stampe, Zornig, Mona Sahlin, Johanne, Sofie, Pia osv., osv. Hertil kommer feminiserede mænd som Martin og Bo Lidegård, Østergård, Løkke og mange andre. De politiserende kvinder og kagekoner/vatnisser er i fuld gang med at voldtage hele den europæiske civilisation og alle europæeres og danskeres økonomi, liv, velfærd og fremtid. (fortsættes om muligt)

 54. Af preben jensen

  -

  Europas besættelse og oversvømmelse af afrikanere og arabere har jo i årevis været Jelveds og Vestagers og indvandringsindustriens hedeste drøm. Hvad ville det ikke kunne bringe af berigelse og multi-kulti til Danmark. Og alle de nyttige og pladderhumanistiske idioter har jo jublet ved tanken om at kunne få en flodbølge, en stormflod, en syndflod af spændende kulturfremmede ind i landet. Oh hvor ville det dog være herligt. Ihvertfald så længe de kunne lade andre betale for ” berigelsen”.

 55. Af Søren sørensen

  -

  Jesper Høegh

  3/4 af voldtægter er af indvandrer.

  Beklager det er 1/3.

  Kunne være rart hvis nogen af jer borgerlige højreekstremister gad sætter jer ind i fakta før i ytrer jer!

 56. Af preben jensen

  -

  Udadtil har de radikale i årtier arbejdet for danske kvinders ophøjelse, rettigheder og velfærd. SAMTIDIG har de arbejdet for de danske kvinders totale nedværdigelse, undertrykkelse og nedtur. En nedtur ned i slaveri, retsløshed, total ydmygelse og barbariske straffe for ingenting. Det radikale parti har været som en vanskabning med to hoveder og to tunger. Også overfor den brede befolkning har partiet ført en hyklerisk, landsskadelig og menneskefjendsk politik. Som nu risikerer at ende i svenske rædselstilstande her i Danmark.

 57. Af Niels Andersen

  -

  Karl Nielsen, din beretning 11:20 er jo også ydmygende for alle mænd. Hvad f…. er det for nogle individer, de er jo ikke dyr, men retfærdiggør deres handlinger, som om de var det. De demonstrerer et meget, meget lavt civilisationsniveau.

  Gad vide, om mit indlæg fra i aftes ved midnatstid var for stærkt. Jeg ser, at JP nu også skriver om de 50 irakere og syrere, der ikke vil bo i Dalarna og klager over, at der er for øde og langt til de nærmeste forretninger. Der er 20 minutters gang, og det er mindre, end vi har i et yderst attraktivt kvarter. De klager også over, at der er koldt. Ja selvfølgelig er der da koldt, de har jo partout villet til Sverige. Ligeledes klager de over, at der ikke er legepladser til børnene, men de har ellers fået anvist hytter i et af Sveriges mest populære ferieområder, hvor mine børn i hvert fald trivedes over al måde og ikke havde besvær med at finde ud af at lege. Det var der heller ingen af de mange børn i nabohytterne, der havde. Ydermere klager de over, at der er en gravid kvinde blandt dem, og at der ikke findes en læge på stedet. Herre Jemini, så skulle de bare vide, hvor langt der er til hospitaler og læger mange steder i Jylland. De synes heller ikke, at der er tilstrækkeligt med liv og glade dage, og man skulle ellers tro, at de trængte til lidt ro til at komme sig.

  Og så er der det med dyrene, der findes i landskabet . Det har de helt ret i, der er både ulve og bjørne i Dalarna, og ulvene bliver flere og flere, de har jo – ligesom i Danmark – deres egne forkæmpere og får flere og flere hvalpe. Det sker da også, at områdets mange jægere, nedlægger nogle af dem i smug. Til stort raseri for romantiske dyreværnsorganisationer. Nu vil irakerne og syrerne tilbage til Tyskland, og vi må håbe, at turen ikke indbefatter besøg i Danmark.

 58. Af Danmarks dybe krise kan ikke bortforklares

  -

  Søren Sørensen der forlængst har afsløret at han er tilhænger af masseindvandring og islamisering, og som sandsynligvis slet ikke er dansker, fylder sammen med lignende udanske typer blogdebat efter blogdebat med støj, snik-snak og plidder-pladder, men det ændrer ikke ved at Danmark nu, pga. af politiske svigt, har kurs mod uhyrlige, bizarre og fuldstændig katastrofale tilstande. De barske sandheder om samfundets udvikling søges druknet i nonsens, men de består alligevel.

 59. Af Jens Hansen

  -

  Ser nu at Day Poulsen har fjernet mit indlæg.
  Hvor jeg nævner dette falske indlæg indsat i mit navn.

  “Af Jens Hansen, Tåsinge – 28. oktober 2015 05:51
  Disse tossede muslimer tager alle deres middelalderlige fordomme, normer og konflikter med til Europa. Det er da kun tosser der tror på hvad en pædofil bonde – Mohammed – sagde for over 1400 år siden! Godt at den nye Venstre-regering nu rydder op efter den landsskadelige venstrefløj og De Radigale og indfører en strammere kurs over for disse tabere!”

  På Day Poulsens blog må psykopater gerne indsætte syge indlæg i andres navne.
  Men man må ikke nævne problemet.
  Day Poulsen er loyal overfor hans psykopatiske rygklappere.

 60. Af preben jensen

  -

  Vi er nu kommet dertil at politiserende kvinder i Sverige, Tyskland og Danmark mv. hjælper med til at ikke-politiserende kvinder voldtages i tusindvis. Via deres politik udleverer de stadig flere kvinder til overfald, voldtægt eller mishandling. Hvis et overfald da ikke ender med MORD. I Sverige har “man” travlt med at dysse ned hvor mange svenskere der egentlig myrdes. Læs snaphanen. (og læs “Den forbudte sandhed – sidste udkald til Vesten”.

 61. Af Danmark ønsker at Sende Preben Jensen til is i fredsgave og ikke hjem is!

  -

  Norman Bates

  Du må tilhøre amøbe racen?

  Misbrugt af mor siden barndommen!

  Ynker dig!

 62. Af preben jensen

  -

  Debatindlæg kl. 8.00 er nu kommet på. Se også HDPs tidligere debat og se under Bente Dalsbæks og Amalie Lyhnes blogs.

 63. Af preben jensen

  -

  I Sverige er moden lige for tiden voldtægt, hjemmerøverier, gadeoverfald, påsatte brande og bandetrusler. Men meget tyder på at også MORD og TERROR er ved at blive moderne. Læs snaphanen og andre netaviser om HUNDREDVIS AF MORD i vores naboland. (Mord der forties og dysses ned af “parnasset”)

 64. Af Kim P Olsen

  -

  Indlægget 12:45 er skrevet at søren sørensen – men som det ofte er tilfældet, skriver han de mest infame indlæg under falsk navn – men med let-genkendelige stave- og sprogfejl 🙂

 65. Af Axel Eriksen

  -

  @ Søren Sørensen!

  Læs dog indlægget fra Jens Hansen kl. 08.48 og min kommentar til det kl. 10.15 igen!

 66. Af preben jensen

  -

  DER ER SÅ MEGET POLITIK-KVINDER IKKE FORSTÅR….

  I gamle dage fandt mænd sig ikke i at deres kvinder eller land blev voldtaget. Men nu er feminiseringen og den røde hjernevask af mændene (foretaget i institutionerne) slået igennem og der er ingen til at beskytte kvinderne eller landet. Sådan ser det ihvertfald ud. Noget tyder på at politik-kvinderne trods deres store kæft ikke er så kloge og smarte som de selv tror. Snart kan de have trukket både sig selv, deres medsøstre og hele deres samfund og kultur ned i et bundløst hul af idioti og barbari.

 67. Af Henrik Knage

  -

  Hvis dele af ansvar, skyld, offer, gerningsmand vs. gerningskvinde havde været så åbenlyse lette at forstå, for menigmand, ville der heller ikke være så mange ørkesløse diskussioner om hvad voldtægt er – og diskussioner om hvem der overskrider hvem´s grænser – eller hvorfor.

  I Danmark er der ikke skolepligt, men derimod undervisningspligt.

  Det burde stå ristet i Runer, bukket i Neon og skåret ud i pap for enhver mand, at en nøgen kvinde – hende voldtager man aldrig – hende hjælper man derimod med at beskytte hende mod flere overgreb, da hun jo i princippet allerede kunne have været blevet voldtaget én gang med tøj på.

  Primitive kræfter er imidlertid ved at få godt og grundigt fodfæste i Danmark, såvel som i Sverige – først og fremmest politisk, hvor det er blevet mere legalt at sparke på laveste fællesnævner, altså de der ligger ned i forvejen, end at sparke opad og altså slå på dem der har samme vægtklasse som én selv – og som står op.

  Jeg ser det som et symptom på, at demokratiet vakler, som SS nægtede at slå jøder ihjel med håndkraft under 2. Verdenskrig. Derfor blev gassen opfundet.

  Gassen blev simpelthen opfundet fordi nazipersonalet blev syge af at slå 10.000 jøder ihjel dagligt, med geværer.

  Hvad angår ulykker, overgreb, voldtægt, vold m.m., så er der altid mere end én part, og det synes åbenlyst, at én part vælger at fralægge sig et ansvar, deltagelse og medvirkende til hændelsen – som om der er konstrueret en speciel feministisk paraply, der beskytter kvinden mod selv at tage del i hændelsen, altså på den led, at fralægge sig ethvert ansvar for egen deltagelse i enhver hændelse med en mand, der bare lugter af en paragraf der sparker en erstatning af sig.

  Den holdning klæder ikke kvinder.

  Selve diskussionen kan i princippet sammenlignes med en arena i Spanien hvor der er blevet lukket en tyr ind i en arena, og hvor der er en tyrefægter, der vifter tyren om næsen med en rød klud.

  Det kedeligste i livet er at få lov til at gå i fred – spørg kvinder.

  De der tror at kvinder er uskyldigheden selv er efter min mening idioter – især de kvinder der selv tror på det.

 68. Af Axel Eriksen

  -

  @ Søren Sørensen!

  Er der virkelig nogen, der drager dine sproglige evner i tvivl?

  Du som selvudnævnt er klogere end alle andre, der ikke bor i København – og klogere, fordi du er ateist!

  Hvorfor kan et så ” klogt ” individ ikke skrive forståeligt dansk?

 69. Af B. Thøgersen

  -

  Hr. SS,
  Der er noget vist afvæbnende ved Deres utrolige frækhed. Jeg sætter altid pris på en god modstander, men, for så vidt angår kommatering, har De vovet Dem ud på for dybt vand. Jeg vil ikke afvise, at De har ekspertiseområder, men kommatering, syntaks og stavning er ikke et af dem. De beviser med Deres kommentar, hvad jeg for et par dage påpegede over for en yngre akademikerblogger, nemlig at skråsikre konstateringers mest solide grundlag er pyramidalsk uvidenhed.

  De burde faktisk bekymre Dem om Deres skriftsprog. Det er vanskeligt at tage Dem alvorligt, når De begår så mange fejl, og når syntaksen også er dårlig, bliver dele af Deres indlæg uforståeligt. Hvad med et aftenskolekursus?

  Og i øvrigt, hr. SS, er der nogen reel forskel mellem (ægte) fascister og kommunister? Jeg tror, at ofrene er lige glade.

 70. Af Niels Peter Lemche

  -

  HDP,

  Nu har Bente Dalsbæk faktisk lige haft en god blog om dette med en rimelig fornuftig dialog, og så kommer denne gang smøreri … ikke dit indlæg som sådan; men hele slænget af Sørenser, Jenser og Hanser og hvad de nu kalder sig, skal straks frem med deres summe meninger, mere eller mindre relevante. Jeg melder pas.

 71. Af MIchael Christensen

  -

  Nu skal jeg ikke kunne sige om han har udtalt sig andeledes end det skrevne, men der hvor jeg har læst det giver han klart udtryk for at Mænd under ingen omstændigheder har ret til at gøre noget ved kvinder. Det kan ikke siges tydeligere.

  Jeg er iøvrigt blevet taget på røven, mange gange af ukendte danske kvinder i nattelivet, men aldrig af en kvinde af udenlandsk herkomst. Så må man vil konkludere at fjolser kun findes blandt danske kvinder.

 72. Af Knud Rask

  -

  Süren Zürensen – eller hvad han nu hedder i virkligheden – som ytre sig under flere navne, bidrager til at vi ved, at dem der er socialister ikke lever efter en demokratisk politisk linie – men på samme måde som deres brothers in crimes ( mu slim erne ) lever efter en hjernevasket naiv blind reglion: Socialismen!

  Hvis han bare er en troll, så er det jo meget sjovt at alle svar ikke er ensrettet blå.

  Men der findes mange mennesker i DK der desværre går rundt med de røde landsskadelige holdninger.

  Jeg kender et ungt par med to børn. Gode uddannelser og rene straffeattester. Da der var valg, spurgte jeg hvorfor at de stemte på liste B. De mente godt at vi kunne tage mange flere indvandrer til landet og B var miljøbevidste.

  De har sendt deres børn i privatskole, da den ældste kom hjem og talte p.rker-dansk. Bevæger sig kun i miljøer med hvide danskere. Har INGEN udenlandske venner. Køber ikke ved Nemlig.com mere, da maden bliver leveret at ISIS-ligende chauffører. Så de stemte for flere af dem i landet – bare IKKE der hvor de bor ! Fed holdning !

  De fyrer med brændeovn nat og dag – trods det at landets brændeovne forudrenere 5 GANGE SÅ MEGET som vores kraftværker ! Miljøbevidste – ja helt sikkert !

  Man har slået hjernen fra, når man kan se at i Sverige bliver der voldtaget 6000 kvinder mod 500 i DK om året – og de fleste er begået af mu slim ere.

  Men det er måske forklaringen på, at moderne cafe-latte drikkende, gode uddannede danske kvinder, (og søren sørensen typer) føler sig i samme gruppe som mu slim erne:

  De er begge styret af en reglion og ikke fornuft !

 73. Af Søren sørensen

  -

  KO
  Indlægget kl. 12.30 er skrevet af Preben Jensen

  AE jeg relateret både til dig og dit alter ego falske JH. Hvorfor skulle jeg adskille samme person nu du selfkommunikere?

  “Der er så meget politik kvinder ikke forstår”
  Preben Jensen

  Åbenbart forstår de ikke hvorfor det er deres egen skyld at blive voldtaget som du og AE her påstår nej!

  Hvad fandme er også meningen således at have deres egen mening om emnet her?
  Tilbage til fødegangen , børnepasning og kødgryderne til dem alle. Der må gives plads så Preben kan få et job og ikke leve af hustrubidrag mere efter hans mandemishandling!

  “Primitive kræfter er ved at få fodfæste i Danmark”
  Knage

  Høegh,Axel,KO,Preben ,thøgesen er vist alle 2generations indvandrer fra Tyskland. Den er en ommer!

  B. Thøgesen

  “Nogen forskel mellem fascisme og kommunister”

  Alle ideologier skal sættes under deres betydning og tid og sted!
  Kommunismen i Marx og engels havet intet at gøre med hvad men så i Kina og sovjet. Det var og er fascisme!

  Fascismen ligger dog fast i dens udspring i “totalitær nazisme” i hitler og mussolini! Ingen forbedringer muligt der!

  Meget få kommunister i verden idag! Idag er socialisme dagsorden og har været det i meget lang tid.

  Blot fossile fascister som jer der ikke har fulgt med tiden, informationen!
  Drømmer om fortidens kvindeundertrykkelse mv.

 74. Af Helge Nørager

  -

  Hr. Henrik Knage, deres uvidenhed, deres arrogance, og deres mening om os idioter er en ting.
  Med at forvride sandheden i din tjeneste kræver lidt korrektion,
  Zyklon B, blev opfundet for at desinficere beskidt drikkevand for frontsoldater.
  Opfindere blev rystet over at deres opfindelse som var tænkt til at redde menneskeliv fra forgiftning fra kontamineret drikkevand, blev brugt til industriel aflivning…

  Men det ændre ikke på hvorfor og hvad det blev opfundet til Hr. Henrik Knage.
  Tjek dog sandheden for du galper løs.

 75. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt kvinder iført gstreng, minibh og en gennemsigtig lårkort kjole – sender vel et eller andet budskab til omverdenen! Eller noget jeg har “mis” forstået? 🙂

 76. Af Jesper Høegh

  -

  32 irakere, 26 tyrkere og 25 somaliere er dømt for voldtægt de seneste ti år, ifølge Danmarks Statistik.

  Dømte voldtægtsmænd: Her kommer de fra

  I perioden 2004 til 2013 er 615 blevet dømt for voldtægt i Danmark.

  403 dømte kommer fra Danmark, mens 212 er indvandere eller efterkommere af indvandere

  DØMTES OPRINDELSESLAND TOP 5

  Danmark: 403
  Irak: 41
  Tyrkiet: 26
  Somalia: 25
  Libanon: 24

  Kilde: Danmarks Statistik
  Indvandrere og efterkommere er i det hele taget klart overrepræsenteret i antallet af folk, hvor en dansk domstol har erklæret dem skyldige i voldtægt.

  Helt nøjagtigt er det 34.5 procent eller 212 af de 615 med en voldtægtsdom i perioden 2004 til 2013, der er enten indvandrere eller efterkommere. Det er mere end tre gange så stor en andel som gruppen generelt udgør i befolkningen.

  Kultursociolog og indvandrerforsker Mehmet Ümit Necef fra SDU kalder det ‘vigtigt,’ at de her tal kommer frem.

  – Nydanskere er klart overrepræsenteret blandt de dømte for voldtægt. En del nydanskere kender ikke og forstår ikke dansk kønskultur. At det at en dansk kvinde, som går beruset hjem om natten ikke betyder, at hun er lettilgænglig, siger han.

  Både nordmænd og svenskere bosat i Danmark tæller med, men er i perioden ikke dømt for en eneste voldtægt.

  Tallene bliver bakket op af ny forskning fra SDU, hvor man har undersøgt 296 anmeldte voldtægter i Østjylland. I 40 procent af sagerne har gerningsmanden en anden etnicitet end dansk.

  Ifølge rapporten “Voldtægt, der anmeldes” er udlændinge især overrepræsenteret, når det gælder overfaldsvoldtægter.

  – Det er voldsomt. Det maner til eftertanke og formodentligt, at vi bliver nødt til at sætte ind med en oplysningsindsats, siger rets- og integrationsordfører Sofie Carsten Nielsen (R).

  Samme indstilling har DFs gruppeformand, Peter Skaarup.

  – Vi bliver nødt til at forholde os til den overrepræsentation af indvandrere blandt voldtægtsmænd, siger han.

  De der har fået Dansk Statsborgerskab – kaldes Danskere!

 77. Af Henrik Knage

  -

  Jeg tjekker aldrig sandheder, da de fleste sandheder er løgne. Imidlertid har jeg ofte undret mig over hvorfor der er overvældende overskud af kvinder på selvudviklings kurser i det ganske land, og hvor kvinder ved alt om energier ud i mindste detalje, og hvor disse kvinder ved hvad de gør og hvorfor. Det kan anbefales – der er i reglen 3 mænd og 30 kvinder.

 78. Af Søren sørensen

  -

  KO

  “Ja og”……. Hvorfor har lille ko denne store personfiksering på et par bloggere uden at relatere til emnet aldrig? En sygelig personfiksering jo!

  “Jeg melder pas”
  NPL

  Vi kunne ellers godt bruge en fatamorgana udi religiøse doktriner her til at lægge oveni de andre tosser!
  Ikke så ydmyg Lemche!

 79. Af Henrik Knage

  -

  Helge Nørager

  Hvis du henviser til mig i tiltaleformen de, så henviser de til alle andre, end mig. Hvis De, altså dig, eller du bør du skrive Deres holdning i debatten kan jeg overhovedet ikke acceptere, eller at De Henrik Knage er et dumt svin, jeg ikke gider kende. Det kan De – ikke de vel nok forstå. Gamle røvhul.

 80. Af P Christensen

  -

  I stedet for at kvinder skal lide under, at mænd ikke kan styre deres primitive reptilhjerner,
  er der heldigvis andre løsninger end at pakke kvinderne ind under dække af gammel overtro.

  http://da.shopmadeinchina.com/product/CB-stainless-steel-stainless-steel-metal-chastity_13742528.shtml

 81. Af Niels Andersen

  -

  Hvorfor ødelægger I helt bevidst Henrik Day Poulsens blog?

 82. Af Jan Petersen

  -

  Niels Andersen, jeg har også på fornemmelsen, at det egentlig er en åben klientblog – lidt trist 🙁

 83. Af Søren sørensen

  -

  Samme følelse her jan Petersen!

  Thai beboer fra bar’er der overalt her!
  Ingen nævnt og ingen glemt!
  🙂

  Mads Holger indlæg i filteret?

  “Dansk kultur har været monopoliseret af venstrefløjen”

  Jamen da,borgerlige er ikke kulturelle og kulturanlagt! Men kan ikke forlange det uopnåelige dette tager lang tid med fast rød indoktrinering af kultur og humanisme! ROM blev ikke bygget på en dag!

 84. Af Holger Danske

  -

  Voldtægt har intet med sex at gøre, det er magtanvendelse for magtens skyld. De kvinder jeg kender, som er blevet voldtaget var absolut ikke letpåklædte da det skete. I Indien og de arabiske lande voldtager man systematisk kvinder, som man mener “stikker ud”, dvs. kvinder som har modet at følge sin egen næse.
  Tænk på det kvinder, vil I have den kultur i Danmark? hold jer fra sosserne og de radigale.

 85. Af Henrik Pedersen

  -

  Hallo Henrik Day Poulsen,

  det er selvfølge altid gernings-m/k-en, der er forbryderen, uanset om det er voldtægt, røveri eller tyveri. Ingen tvivl om det.

  Men der er formildende omstændigheder, sådan som Ebrahem Said gør opmærksom på.

  Forestil dig, at bankerne havde pengesedlerne liggende frit fremme, smykkebutikkerne havde åbne udstillingsmontre på gaderne, osv.

  De svage sjæle, der er fristet over evne, er tyveknægte, og de skal selvfølgelig straffes. Men ville du ikke også mene, at bankerne og smykkebutikkerne havde et vist medansvar?

  Når det er sagt, så tyder statistikken imidlertid på, at der er markant forskelligt menneskesyn for indvandrere fra Mellemøsten i forhold til etniske danskere.

  I 2013 blev i alt 30 etniske danskere og 15 indvandrere fra ikke-vestlige lande dømt ubetinget fængsel for voldtægt ved danske domstole.

  Regnet i forhold til befolkningsandel er der en overkriminalitet mht. voldtægt på en faktor 6 for ikke-vestlige indvandrere i forhold til etniske danskere.

  Selv om det statistiske grundlag er spinkelt, er kriminaliteten for voldtægt hele 38 gange større for indvandrere fra Somalia og hele 17 gange større for indvandrere fra Irak end for etniske danskere i følge tal fra Danmarks Statistik!

  Seksualdriften er fundamental. Det burde du vide alt om, Henrik Day Poulsen. Meget tyder på, at den er mere fremherskende hos folk fra Mellemøsten end hos mandlige etniske danskere, hvis sædkvalitet som bekendt ikke ligefrem er i top.

  Kan du ikke uddybe den synsvinkel nærmere, i stedet for bare at pege fingre i et anfald af ureflekteret skinhellig forargelse.

  På forhånd tak.

 86. Af Læs snaphanen om rødstrøm pe-vanvid i Sverige

  -

  Hvad brugte de svenske feminister og pladderhumanister magten til da de fik fat i den ved hjælp af rødfascister, vildledte vælgere og den korrupte godheds- og indvandringsindustri…? Jo de brugte magten til at fylde alle medier med at kroppen var en “social konstruktion”, til at påstå at de selv var bedre og ædlere end allke andre, til at påstå at rigtige eller maskuline mænd var noget krapyl og nogle racister, til at påstå at masseindvandring ville blive den rene harmoni og berigelse, til at påstå at kernefamilien var fascistisk og undertrykkende, til at påstå at det var bedst for børn at blive opdraget af STATEN, til at påstå at mænd var nogle patriarkalske og chauvinistiske svin, til at påstå at den svenske kultur var langt ringere end den afrikanske og arabiske kultur, til at påstå at Afrika og Mellemøsten kunne redde Sveriges økonomi ved at levere masser af højtuddannet arbejdskraft, ved at påstå at fædrelandet og demokratiet ikke var meget værd, ved at påstå (fornylig) at der ikke længere var råd til at levere velfærd til dovne og arbejdsløse svenskere som jo kun er 2. og. 3. klasses mennesker i deres eget land, og ved at påstå at islamisterne aldrig ville blive et problem. osv., osv.

  Hvad brugte de svenske politiserende kvinder magten til…? Svaret er at DE BRUGTE MAGTEN TIL AT SKABE DEN VÆRSTE GALSKAB OG DET STØRSTE FORRÆDERI NOGENSINDE I SVERIGES HISTORIE. ………………………………………………………………… (Preben jensen)

  Netaviser fortæller også om et begyndende folkemord hinsides Øresund.

 87. Af Søren sørensen

  -

  Henrik Pedersen i 2014 var tallet 44 som min kommentar i filteret viser!

  Når men som b og andre medier lægger tal sammen over 10 år og kommer med en statistik er det klart at det kan svagere sjæle ikke klare. Vi har nogen beviser herpå ovenover! Også sætter massehysteri ind med undskyldninger om letpåklædte damer af et vis segment!

  Vi har også såkaldt “voldtægtsforsvarer” der betaler for handlede kvinder i fx Thailand men mener at de køber et produkt de har ret til! De ser ikke sig selv som voldtægter men forbrugere blot!

  Men er de nu det?

  Har selv boet i Cuba i lang tid hvor sex industrien er stor, men dog mindre end før i tiden.
  Fattigdomsnød gør mange vestlige mænd med et forkvaklet kvindesyn til voldtægter i mine øjne mange steder.

  Forrige år var jeg i Senegal og Gambia flere gange. Gambia er nu et mekka for ældre vestlige kvinder på jagt efter en tomboy! Vi snakker om tusinder på stranden. Flyet derned var 80% fyldt med dem som var min flyrejse til Thailand af singler mænd i 50-60’erne 2007.

  Tangier var før i tiden hovedstad for homoseksuelle og hvis men ser ordentlig efter i krogene eksistere det stadig der i større eller mindre grad.

  Hdp er jo en stærk forsvarer af prostitution. Men lovlig voldtægt er det blot mestendels!

 88. Af Henrik Knage

  -

  Tiltaleformen er vigtig i enhver debat.

 89. Af P Christensen

  -

  Det ligger åbenbart til religiøse (mænd)
  at de vil have lov til at forgribe sig på andre
  under påskud af deres gamle overtro.
  En gang primal, altid primal.

  http://www.b.dk/din-mening/paastande-om-omskaering

  Og (afhængig af religion) har de nutildags fået den tidligere
  peace-love-and-understanding-1968’er venstrefløj til at gå med
  på den galej, i en vildfarelse af, af det modsatte vil være “racisme” et cetera.

 90. Af Finn Bjerrehave

  -

  Voldtægt er kun et problem for kvinden i den Muslimske verden, nemlig hvis det opdages, bliver kvinden stenet ihjel, og manden går fri.
  Muhammed som giftede sig med en pige på 8 år, fortæller nemlig sex i den Muslimske verden, har ingen alder,når du kan gifte dig med et barn, og endda sige 3 gange kvinden skal gå, og ægteskabet er opløst.
  Hvad skal Muslimer nord for Middelhavet.?? Finn Vig

 91. Af Søren sørensen

  -

  Tiltaleformen skal altid bestå af navn til relateret person, såvel som afsender adresse!

  AE@

  Som voldtægts-agitere her i denne debat syntes jeg nu du hører mere hjemme i saudi Arabien og ikke i Danmark!
  Når du påstår at det er kvindens egen skyld at blive voldtaget som en anden Preben!

  Måske på tide at søge om tilladelse til at blive “teltboy”for en emir dernede?

  Sender kommentar igen!

  Høegh ja 35% og ikke 75% som du skrev!

  Deri skal men indberegne falske anklager og uskyldige dømte. Og deri er der jo som i USA højere chance for at blive dømt hvis men er af mørkere hudfarve, eller en fattig indvandrer med en dårlig beskikket mestendels borgerlig offentlig advokat!

  At staten tit har en interesse i at smide indvandrer ud der har anden kriminalitet bag sig eller er meget religiøs i islam!

  44 dømt for voldtægt i Danmark i 2014
  https://www.dst.dk/da/Statistik/emner/kriminalitet/domme

  At når men lægger tal sammen over 10 år får men et hysterisk højt tal som netop kan bruges i en af hdp’s /støvrings usaglige indlæg om muslimer uden at de tør røre ved indvandringen som helhed, øst,vest,nord,syd!
  Populistisk!

  Borgerlige kan jo kun vinde via DF’s kontinuerlige ævl om at de skulle stå for en stram indvandring!

  Derudover er det værd at erindre at i gamle dage var voldtægt en helt normal beskæftigelse i borgerlige bedsteborgerehjem hvor kvindeundertrykkelsen er og var størst! Vi ser fx Axel Eriksener opbakning her!

  Vi har jo folk som knage og jan der kalder kvinder på 28 år i millinials for tøser også. Noget med hyppige thai besøg at gøre formentligt?
  Kunne også blot være et forkvaklet og indoktrineret borgerligt kvindesyn til grund?

 92. Af Allan Hansen

  -

  Hat og briller!

  Nu gider jeg sgu ikke høre mere, om
  natkjoler og smudsig undertøj.
  Voldtægt er en gammel islamisk tradition
  – det var sådan islam begyndte!
  Det er fuldstændig ligegyldigt hvilket
  “tøj, du har på – du blive sgu voldtaget alligevel!
  Millioner af kvinder i burka, bliver voldtaget
  flere gange dagligt, og resten af livet.

  Koranen forskriver, at kvinden er et
  lokum, som manden kan bruge når
  han har lyst ” ikke engang i kamelsadlen
  kan en kvinde afvise sin slavehandeler,.
  Koranen har mange “gode,, forslag på voldtægt!
  For et par år siden, var en Saudi prins ude med
  et forslag, om at alle piger fra to års alderen
  bør bære burka!
  Ved du hvorfor?
  Svar: for at de ikke skal blive voldtaget (måske en god idé).
  Islam begyndte med voldtægt, og anses derfor, som
  en “religiøs ret og pligt.

  Vi husker allesammen, da den Afghanske regering
  for ti år siden ville indfører en “lov,, der gav mænd
  ret til, at voldtage deres kvinder og slaver.
  Den blev afvist – men voldtægterne forsætter.

  Af alle de kvindelige ex muslimske islamkritiker
  jeg har læst (og det er mange), er der klart og
  tydeligt én ting de alle kan blive enige om:
  nemlig den alt overskyggende voldtægt af drenge, piger
  og kvinder, der findes i hele den islamiske verden!

  I Pakistan har man fornyelig optrævlet
  en stor sag, om voldtægt af børn både piger drenge
  helt ned til fem år.

  Koranen, er en bøsse bog – for den handler kun
  om mænd, og efterlade ingen (ret) plads til kvinder!
  ” Hvis, der ikke er nogen kvinder – så er det
  en bøsseklub,,, Citat: Miles Davis.

  Det er faktisk dét, der er problemet med islam.
  De voldtager deres børn!
  Vi kan derfor fastslå, at voldtægt er en barbarisk
  – til og med “religiøs, skik!!!!

 93. Af Benny B

  -

  Dont feed the Troll!
  Gode bloggere. denne Søren Sørnsen. fortjener ikke jeres opmærksomhed.
  Ignorer trolden.

 94. Af Henrik Knage

  -

  – du, dem, de og deres får en helt anden betydning, end Dem dit dumme svin Henrik Knage, og Deres tåbelige meninger, end deres tåbelige meninger. Ved at ændre tiltalen med stort fra dem til Dem, alias mig –så får debatten en helt anden form. Enhver er velkommen til at svine mig til.

  – I princippet gør du dine meninger universelle med Henrik Knages, hvilke de ikke er.

 95. Af Henrik Knage

  -

  Deres dumme får – deres dumme får. Dit dumme får. Deres dumme får betyder der kun er et dumt får, medens deres dumme får betyder flere dumme får.

 96. Af Søren sørensen

  -

  “Feed the Troll”
  Benny B

  Yes please!
  Åbenbart kan Benny lidt engelsk?
  Hvem i sin vildeste fantasi havet troet det?

  Kun dem uden mening om et emne men kun personangreb altid er trolls!
  Som dig og Ko fx!

  HDP
  Sæt venligst det korrigeret indlæg -sidste-på og ikke de andre hvis du får tid! Uden kommentarer til jan/knage!

 97. Af Unn.G Hallas.d

  -

  Kære B. Thøgersen.
  Inden du begynder at kritisere andres tekster, burde du evt. læse din egen tekst. Er den fejlfri? Nej det er den ikke. Nu citerer jeg dig “tage hatten ovenfor”, det hedder at tage hatten af for nogen. Kommasætning har I heller ikke beskæftiget jer med i din skole, eller er du bare midt imellem de to metoder, den grammatiske og eller den nye kommasætning. Du har som sagt ikke besluttet dig til, hvilken en af metoderne du vil bruge i dine tekster. Jeg indrømmer blankt, at jeg kom til Danmark, som 19 årig og jeg skriver ikke 100 % korrekt dansk, derfor ved jeg, hvor vigtigt det er at kunne sproget og hvor tåbeligt det er at spare på sprogundervisning, som DF og Venstre foreslår. Det danske sprog er “hovedindgangen” til dansk mentalitet, det kan vores politikere ikke forstå. Ingen udlænding burde kunne få bistand, uden at kunne dansk på et vist niveau. Det tager selvfølgelig nogen tid, inden folk er i stand til at gøre sig forståelige. Det er ikke mærkeligt, at 50% af indvandrere er på bistand. Disse mennesker er hverken værre, eller bedre end os andre. Nogle indvandrere er veluddannede, andre ikke. Nogle er funktionelle anafabeter, fordi de ikke kan det latinske alfabet, andre er analfabeter.
  Det er svært for indvandrerforældrer at give deres børn indsigt i det danske samfund, hvis de ikke forstår hvad der sker omkring dem. Den unge mand , som vi omtaler har ikke et godt sprog, det kunne man høre i tv.
  Hvordan skulle han kunne? Hvis man ikke taler dansk med sine børn, så bliver deres danske ofte primitivt.
  Noget andet, som bør nævnes, er at danskerne ikke er særligt åbne. Er der nogen af jer, der har indvandrervenner. Det har jeg. Jeg har også danske venner. Mine danske venner har været så elskværdige at være med til at bygge mit sprog op.
  Som information for B. Thøgersen, så har jeg arbejdet i det private erhvervsliv i 34 år og jeg har undervist på en højere læreanstalt i 7 år. Jeg har en 6.5 årig akademisk uddannelse, men fordi jeg er udlænding, så et jeg nok, hvad var det du kaldte det en “folkeskoleindvalid”, til trods for min gennemsnitskarakter på 11 (godt nok fra den gamle 13 tals skala) fra gymnasiet.
  Heller en “folkeskoleinvalid”, end perker.
  Jeg arbejdede en gang med en ingeniør, som sendte mine referater, tilbage til mig med røde kommentarer vedr. grammatik og kommaer. Jeg bad ham, om at regne ud elevatorkapaciteten, det var hans opgave, fremfor at korrigere min tekst. Jeg lærte selvfølgelig noget af hans venlighed. Til gengæld havde han brugt så meget tid på at korrigere min tekst, at han ikke blev færdig til tiden og blev derfor taget af opgaven. Stakkels mand. Sådan kan man skyde helt forbi. Kære B. Thøgersen du burde undervise indvandrere i dansk, som frivillig, så fik du også lidt mere nuanceret forhold til indvandrere, men du må sætte dig ind i kommareglerene inden.

 98. Af Helle Hansen

  -

  Medierne skulle møde dig Henrik Day Poulsen med larmende tavshed ! Dine giftige holdninger og postulater gør intet godt for menneskeheden.
  Du digter løs på Ebrahims motiver . Det er nok ikke ham der har opsøgt Aftenshowet men omvendt.
  Din kæphest, som jo er, at sprede så meget shitstorm du kan omkring muslimer , bør snart få betydning for dit virke som psykiater. Der er noget, der er helt galt der !!

 99. Af Jens Hansen

  -

  Af Helle Hansen – 28. oktober 2015 21:57

  Helt enig med Helle Hansen.
  Day Poulsen er en skamplet på lægestanden.
  En ting er at han sætter sig selv i et dårligt lys.
  Men han gør jo hele psykiater standen fuldstændig til grin.

 100. Af Lonny Fischér Erhvervskorrespondent eeg.S

  -

  “Helle Hansen ” ! —Du er garanteret ansat i det offentlige –og er bange for AT: Det lykkes os, at få samtlige muslimer med samt deres hæslige afkom ! Til at flytte ud af vores Danmark ! –Så kan du jo bare flytte med, når du elsker “Ebrahim & Co, ” –så højt —Måske skulle du overveje om Mellem-østen vil byde dig velkommen –og ikke mindst give dig et job.–i deres off. sektor !!

 101. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Jens Hansen –Du skulle ikke have så travli med AT: Give Helle Hansen ret ! —Statens “Kuvøse kasser ” ! –Bliver meget snart nedlagt—Det garanterer Inger Støjberg for ! De er nemlig ved, at regne på i regeringen, Hvor meget de curlinge-diagnoserne har kostet det danske samfund –læs skatteyderne——Og glem endelig IKKE at, der nu kun er 2 dage til, at du med samt Sørensen & Co.–Skal møde op med kost og spand –i de komm. toiletter !—Inger Støjberg har garanteret AT –Curlinge-typerne, Hvadenten de har arabisk –eller dansk baggrund –Skal arbejde for føden i fremtiden !

 102. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Helle Hansen –off.ansat ? —Hvis det lykkes AT : Få samtlige muslimer med samt deres masse-producerede småt-begavede afkom ! –Til AT blive væk fra Danmark –Efter, at de har været på deres utallige feriér i Mellem-Østen–Kan du jo ansøge om “ET job i den offentlige sektor i Mellem-østen ” –Du skal altså ikke regne med, at få et fortsat lukrativt job i DK–Der bliver masser af ledige pædagoger –når muslimerne forhåbentlig forlader vores lille stakkels Danmark !

 103. Af Søren sørensen

  -

  JH

  Hdp’s doseringer er åbenbart pænt stærke! Men deler jo med venner?
  🙂

 104. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  svar ! –Skulle du ikke snart i seng lille muslimske “ven” —Du skal tidligt op imorgen og stille på “arbejds-formidlingen ” ! –Og have instrukser vedr. dit fremtidige job som off. toilet-renser –på diverse kommunale skoler !

 105. Af p jensen

  -

  Er der ingen af læserne her der vil forholde sig til at Sverige har kurs mod ragnarok, og at Danmark snart kan ryge samme vej?!! Se snaphanen og den korte avis.

 106. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  pps. Finans-minister Hjort ´s ansatte arbejder over –og kommer snarest med en redegørelse for den forrige regerings “RUGEKASSER” ! For Curlinge-diagnoserne –der har haft formidable betingelser på diverse høj-skoler med speciale i “Skrøbelige unge–der ikke er mere skrøbelige end de har forpestet opholdet på højskolerne for “pensionisterne” !—Tilskuddene skal selvfølgelig fratages de højskoler, der har specialiseret sig i “diagnoserne ” –Der forlængst har afsløret sig selv i, AT Udnytte den forrige regerings sociallistiske —off. ansatte–der havde det som formål AT: Sørge for så mange off. som muligt !—Vi ser frem til AT: RUGEKASSERNES —højskole-forstandere –kommer på andre tanker end af “statens-bistands-unge “—Bare skal kræve ind—Skatteborgerne vil ikke finde sig i det længere !

 107. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Jo P. Jensen –Vi vil meget gerne forholde os til AT : Danmark ryger med i svinget –i Sveriges ragnarok ! —Men vi sidder og venter på flyveren, der skal bringe os til DK ! –Så godt, at I har Henrik Day `–han ville –gøre sig godt i folketinget med de NU voksne borgerlige ministre–der heldigvis ikke er skolefrøkner/MK—-app. RITT´s erindringer bliver “penge værd” –Når satire-tegnerne kommer udover deres rædsel-for muslimerne ! Det er heldigvis ikke livs-farligt at “tegne Ritt-Bjerregaard ” –Der bliver nok, at se til–folk skal igen have noget, at grine af ! Ikke sandt ?

 108. Af p jensen

  -

  Så påstod DR/P1 igen, igen at kri minaliteten er faldende. Uafbrudt siden 1995 iflg. DR. En tyk, fed, fræk og sort løg n. DR har reduceret sig selv til en radigal eller nordkor eansk prop agandastation i en stor del af sendetiden. Afskaf tvangslicensen….. (og se ovenfor kl. 16.30)……………….

 109. Af Henrik Gøtke

  -

  Det er interessant at se, hvordan denne 16 årige Ebrahim fortsætter socialisternes retoriske og kulturelle krig mod samfundet siden de fuld fede bredrøvede tressere. Det er som bekendt med den borgerlige fløjs velsignelse og med retoriske behændigheder lykkes socialisterne at smadre alle gode borgerlige værdier og gøre sort til hvidt og hvidt til sort. Nu har vi så denne Ebrahim, der tilsyneladende bruger socialisternes taktik, og vender hele diskussionen på hovedet, men grunden til at dette lykkes ham, er i det store hele grundet inkompetente journalister, der ikke kan gennemskue drengens retorik. Det er ærgerligt, for alt hvad han siger, er så uendeligt nemt at gendrive – men tilsyneladende ikke for journalister.

 110. Af Jens Hansen Tåsinge

  -

  Nu vil den dygtige Inger Støjberg heldigvis offentliggøre tallene for hvor meget den katastrofale udlændingepolitik som de røde landsforrædere har stået for i mange år i virkeligheden koster danskerne! Det bliver uhyggelig læsning! Kujonerne fra S og SF turde jo ikke offentligøre udgifterne! Godt at Inger Støjberg rydder op efter de røde kaospiloter!

 111. Af Søren Sørensen, Aarhus

  -

  Helt enig med den gamle sømand Jens Hansen fra Tåsinge! Den danske befolkning har intet at takke de røde landsforrædere for!

 112. Af Jens Hansen

  -

  Nå.
  Så er Day Poulsens psykopat rygklapper igen på banen med et indlæg i undertegnedes navn.

  “Af Jens Hansen Tåsinge – 29. oktober 2015 05:30
  Nu vil den dygtige Inger Støjberg heldigvis offentliggøre tallene for hvor meget den katastrofale udlændingepolitik som de røde landsforrædere har stået for i mange år i virkeligheden koster danskerne! Det bliver uhyggelig læsning! Kujonerne fra S og SF turde jo ikke offentligøre udgifterne! Godt at Inger Støjberg rydder op efter de røde kaospiloter!”

  Day Poulsen kan godt lide, at højreekstremistiske psykopater indsætter indlæg i andres navne på hans blog.
  Han kan dog ikke lide, at man nævner de falske indlæg.

 113. Af preben jensen

  -

  Det er virkelig skrapt hvad DR tillader sig overfor befolkningen. Sender DR efterhånden noget uden at der er en lumsk og lusket bagtanke med det? Her til morgen var der noget propaganda for pladderhumanisme……camoufleret som filosofi og logik. Og så var der nogle frække løgne om faldende kriminalitet. Tvangslicensen bør afskaffes og afløses af frivillig licens.

  Enkelte brugbare oplysninger sendes dog ud. F.eks. at der nu er tale om at fyre op mod 1800 lærere, plus tusindvis af andre lønmodtagere. Og så var der noget om at de af R og socialakrobaterne og helle /ka ren hæk kerup hemmeligholdte udgifter til indvandringen nu…..måske….vil blive fremlagt. Mange mener at de nu er oppe på 200 MILLIARDER kroner om året, med det hele. Og at det er forklaringen på de lukninger, nedskæringer, forringelser og spareøvelser der hærger Danmark uafbrudt.

 114. Af Der findes mange der hedder jens hansen

  -

  Har jens hansen fra Odense eller Kina monopol på navnet?? Hvis der er problemer med jens hansen fra Tåsinge, kan han ham fra et andet sted jo bare bruge et mærke der viser at han ikke er ham fra Tåsinge. Hvor svært kan det være?

 115. Af J Nielsen

  -

  En lignende problemstilling, hvor nogen prøver at fjerne skylden fra angriberen:

  “DF’er: Afbrændinger af asylcentre i Sverige er ‘forventelige'”

  Er voldtægter “forventelige”? Det kan man vel så også mene.

 116. Af Kim P Olsen

  -

  J Nielsen

  Forventeligt er ikke det samme som accept!

  Og ja, det er forventeligt med et øget antal voldtægter, når store populationer fra lande hvor voldtægt er en del af dagens orden tager ophold i områder hvor voldtægt ikke er normen.

  1/3 af voldtægterne i Danmark begås af ikke-etniske danskere.

 117. Af Axel Eriksen

  -

  Forventeligt er ikke det samme som acceptabelt!

  Er det forventeligt, at en der skriver under “Jens Hansen, Tåsinge” er den eneste Jens Hansen i verden? Og skriver han “falske indlæg?

  Ifølge Danmarks Statistik (hele befolkningen):
  Jens er med 48.500 nr.2 på listen over drengenavne
  Hansen er med 216.000 nr. 3 på listen over efternavne

  Er det så forventeligt, at der er flere, der hedder: Jens Hansen? JA!
  Er det acceptabelt, at han – hvis bosat på Tåsinge – skriver indlæg under navnet “Jens Hansen, Tåsinge”? JA – netop for at differentiere sig fra den anden Jens Hansen!

  Hold så kaje, JH med de evindelige klager over misbrug af dit “sjældne” navn!

 118. Af Søren sørensen

  -

  Unn.g. Hallas.D@

  Fint indlæg! Komma og alt!

  Redigeret indlæg uden kommentarer til knage og jan Petersen!

  Jesper Høegh ja 35% og ikke 75% som du skrev! Selv lille ko har også forstået det. Klap,klap din ko engang imellem!

  Deri skal men indberegne faanklager og uskyldige dømte. Måske 40 så! Og deri er der jo som i USA højere chance for at blive dømt hvis men er af mørk hudfarve eller en fattig indvandrer med en dårlig beskikket mestendels borgerlig offentlig advokat! 35 måske så!
  At staten tit har en interesse i at smide indvandrer ud der har anden kriminalitet bag sig eller er meget religiøs i islam! 31 måske så!

  Men skal naturligvis også medregne de skyldige der ikke blev dømt også er vi nok oppe på 65 og ikke 44.
  🙂

  Uden tvivl slipper etniske danskere billigere her end indvandrer og især muslimer!

  44 dømt for voldtægt i Danmark i 2014
  https://www.dst.dk/da/Statistik/emner/kriminalitet/domme

  At når men lægger tal sammen over 10 år får men et hysterisk højt tal som netop kan bruges i en af hdp’s /støvrings usaglige indlæg om muslimer uden at tør røre ved indvandringen som helhed!

  Borgerlige kan jo kun vinde via DF’s kontinuerlige ævl om at de skulle stå for en stram indvandring!

  Derudover er det værd at erindre at i gamle dage var voldtægt vel en forholdsvis normal beskæftigelse i borgerlige hjem hvor kvindeundertrykkelsen er og var størst? Især i de meget religiøse kristene hjem.
  Er formentlig også således idag! Altså at det bedre borgerskab tit går fri for straf ved voldtægt fordi ingen tror på offeret af den fine mand i jakkesættet mod au-pair’en mv.

  Men kunne spørge ko som har holdt au pair i mange år? Hvor mange kom helskindet igennem mararidtet ko?

  Mellem 10-21% af voldtægts anklager bedømmes som værende falske.
  http://www.information.dk/152991

 119. Af Søren sørensen

  -

  Nu er voldtægts agiteren Axel Eriksen retur sammen med sin lille ko sørme.

 120. Af Kim P Olsen

  -

  søren sørensen

  Prøv nu at læse hvad jeg skriver i stedet for at fremkomme med injurier – bare for en gangs skyld.

 121. Af B. Thøgersen

  -

  Fr. Unn.G.A Hallas.D,

  HDP’s bemærkning om hr. Ebrahims sprogkundskaber havde udelukkende til formål at stigmatisere ham som ikke-dansker. Da han selv er mindre end perfekt udi det danske og ikke mindst, da den allerførste kommentator, hr. SS, med det danskeste danske navn heller ikke er, og det i udpræget grad, syntes jeg, at det var rimeligt at gribe HDP’s bemærkning i luften. Der er under alle omstændigheder rigeligt at kritisere i hr. Ebrahims indlæg. Hans holdninger har rødder i årtusindgamle mellemøstlige holdninger, som er dokumenteret i det judaistiske skrift, som vi kender under betegnelsen Det Gamle Testamente, nærmere bestemt i Syndefaldet og Uddrivelsen fra Paradiset, hvor kvinden fremstår som Satans villige hjælperske og fristerinde. De holdningninger, altså krops-, sex- og kvindeforskrækkelse samt -nedgørelse har Islam overtaget og videreført. Det var, mærkelig nok, også en integreret del i kristendommen. Det er først i midten af forrige århundrede, at vi, i Danmark i hvert fald, først for alvor begyndte at befri os fra dette judaistiske åg.

  Jeg forstår ikke, hvor De har fra, at jeg skulle have et unuanceret forhold til indvandrere. I denne blog har jeg forsvaret Ebrahims dansk ved at sammenligne ham med nogle danske kommentatorer; en sammenligning, hvor han er klar sejrherre. Til gengæld har jeg klandret hans formørkede fordomme. Jeg er hverken DF’er eller hallalradikal og sætter stor pris på de dygtige, arbejdsomme og fantastisk venlige indvandrere, jeg møder næsten hver eneste dag.

  Mht. Deres sproglige kommentarer må jeg bedrøve Dem. Min hattekonstruktion er fuldstændig korrekt. Det samme er min kommatering. Den er til Deres oplysning 100% grammatisk med de mindre modifikationer, man kan tillade sig for at lette læsningen, og i begge mine indlæg er der de kommaer, der skal være, hverken mere eller mindre, og på de rette steder. Jeg har aldrig accepteret eller anvendt nogen andre af Dansk Sprognævns “opfindelser”, da grammatisk kommatering er den mest logiske og den, der bedst støtter læseligheden. Deres påstand om kommateringsfejl i mine indlæg er enten baseret på uvidenhed eller på det gammelkendte fif, at der, når man kommer med en falsk påstand om nogen, altid er nogen, der tror på det, / noget, der hænger ved. Hr. SS, hvis korrekt placerede tegn beror på statistisk tilfældighed, har forsøgt samme metode. De burde holde Dem for god til den slags.

  Til Deres oplysning, fr. Unn.G.A Hallas.D, er sprog mit ekspertiseområde.

 122. Af Kim P Olsen

  -

  søren sørensen

  “Generaliserende fordomme om muslimer og personangreb.”

  Jeg har ikke nævnt muslimer – det er kun dig, der gør det! 🙂

 123. Af Jens Hansen

  -

  Nå.
  Så har Day Poulsen været på banen for at slette et indlæg hvor jeg nævner den psykopat som indsætter falske indlæg i mit navn.

  Dette indlæg.
  “Af Der findes mange der hedder jens hansen – 29. oktober 2015 06:37
  Har jens hansen fra Odense eller Kina monopol på navnet?? Hvis der er problemer med jens hansen fra Tåsinge, kan han ham fra et andet sted jo bare bruge et mærke der viser at han ikke er ham fra Tåsinge. Hvor svært kan det være?”

  Day Poulsen forsøger virkelig tilværelsen for hans psykopater blandt rygklapperne.

 124. Af Jens Hansen

  -

  Af Axel Eriksen – 29. oktober 2015 09:52

  Denne Axel Eriksen klynker hver andet øjeblik over at der indsættes “falske” indlæg i hans sjældne hans navn.
  Men han kan selv holde sin kæft.
  Hvad rager det ham, hvis nogen gør opmærksom på et falskindlæg.
  Undertegnede gør opmærksom på hver gang der indsættes et falsk indlæg i mit navn.
  Axel Eriksens syge interesse for falske indlæg i undertegnedes navn er påfaldende.

 125. Af Kim P Olsen

  -

  sørensen

  “Godt så er vi enig om psykopat og behøver ikke diskutere videre derom i fremtiden!”

  Nej, det er vi ikke sørensen. Vi er enige om, at du må skrive hvad du vil.

 126. Af Anita McDonnell

  -

  Saa det faktum, at 1 ud af 3 voldtaegter begaes af muslimske maend, er altsaa en “shitstorm”. Det der er et problem her i Danmark er, at de saakaldte humanister totalt naegter at tro paa de tal der bliver offentliggjort. Jeg spoerger mig selv hver dag hvorfor!
  Er det fordi man mener volgtaegt er helt i orden, fordi man er vokset op som muslim eller har siddet skaevt paa potten. Skal der laves en saerlov, der forbyder danske maend at voldtage men at muslimske maend kan goere det ustraffet. I humanister bryster jer af, at I har plads til alle slags mennesker og religioner i jeres droemmeverden. Det skulle da lige vaere undtagen, at man mener noget der ikke stemmer overens med jer. Fordi saa er vi nemlig en flok uintelligente, taabelige, usaglige, daarligt udannede, “in-breeds” landsbytosser og os er der ikke plads til. Vi skal bare stille op ved den skamskudte pael og medbringe patroner selv for vi er jo ikke mennesker

 127. Af komplottet mod sørensen og jh er nok indbildning

  -

  Hvis man har et ganske almindeligt navn, men er senildement eller skriver fra en gummicelle, så kan man jo have svært ved at forstå at der ikke er monopol på navnet. Det er jo netop mangel på forståelse der karakteriserer dem der har en træg og langsom tankegang. Eller hvis den er kommet ned på et særlig lavt stade som følge af senilitet, druk eller stofmisbrug, kan den syge indbilde sig at andre med samme navn har dannet en særlig sammensværgelse. Det man kalder primitiv paranoia. Det er nok det der er galt med visse flittige skrivere her som uden grund føler sig forfulgt af andre med samme navne, selvom der er rigtig mange der hedder det samme.

 128. Af Søren Socialist sørensen

  -

  Anita ville være en fordel hvis du gad sætte dig ind i ting før du udtalte dig.

  De 34% er taget fra både indvandrer og efterkommere! I dette land er ikke alle indvandrer muslimer endvidere fra muslimske lande.

  Du kan læse mit indlæg ovenover kl. 9.59 hvor jeg også diskutere bedsteborgers sex misbrug i borgerlig blok såvel som “ko-au pair” problemstillingen i etmoderne samfund!

  Vi har fx også en stor flok af uintegrerbare skotter her fru McDonald! Nærige uden lige og insistere på at forarge svage borgerlige med mænd i skørter på gaderne!

 129. Af fire ryttere vanvid sygdom krig og død

  -

  Man kan ikke regne med statistik-tal. De er ofte mangelfulde, forfalskede og misvisende. Er det spørgeundersøgelser kan der manipuleres ubegrænset. Og hvad muslimer angår, så kaldes de danskere så snart det findes opportunt. Iøvrigt er det sådan at titusindvis af forbrydelser aldrig kommer frem til offentliggøres. At indvandringen har påført den danske befolkning utallige forbrydelser, tab og lidelser er der ingen tvivl om. Og værre bliver det. Selv har jeg læst mange netaviser om hvad der foregår i Norge og Sverige osv. og det er virkelig skræmmende. Politikerne får måske held til at slå os alle ihjel. De inviterer jo både terroren og krigen indenfor.

 130. Af Af svenske feminister Er-bare-så-dejlige!

  -

  Krig og død@

  Du har uden tvivl ret i at mange statistikker er mangelfulde. Men dog ikke mht. Dømte voldtægtsmænd og kvinder. Problemet ligger i hvem bliver dømt, bevismaterialet. Og at en god advokat er en guldko værd!

  Den borgerlige frifindelse % er uden tvivl langt højere end en muslims med samme bevismateriale. I USA er der lavet mange undersøgelser mht hudfarve og strafudmåling. Ikke i dk! Men at det skulle være bedre her peger intet på!

 131. Af Axel Eriksen

  -

  @ Søren Sørensen! Kl. 11.10

  Javel, og hvor mange år har du siden, du efter 17-årigt ophold i andre lande befundet dig i Danmark? Dansk kan du under ingen omstændigheder skrive endnu!

  I øvrigt harmonerer det meget dårligt med, at du tidligere har skrevet, at dine skoleferier blev tilbragt i Nordjylland! Men dine udlandseventyr var så efter skoletiden!

  “Charlemagne” – Karl den Store – var helt sikkert ikke “pæredansk”

  Hold dog op med dine røverhistorier – det er mere sandsynligt, at von Münchausen er en af dine forfædre!

 132. Af fire ryttere vanvid sygdom krig og død

  -

  Har også læst mange af denne blogs kommentarer skrevet af preben jensen. Det forekommer mig at han er virkelig skarp og præcis i sin beskrivelse af hvordan alting sejler og roder i det her land. Og han rammer virkelig plet i sin omtale af de røde feminister. Man kan frygte at han har ret i at Danmark risikerer at få samme skæbne som Grækenland, Spanien og Sverige og andre EU-lande.

 133. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  NEJ ! –selvfølgelig er danske kvinder IKKE selv skyld i voldtægter ! –Om de så går splitternøgne rundt i byen ! –Så har de selvfølgelig ret til det uden at blive voldtaget af “hverken suspekte diagnoser –og den million efterkommere af muslimer, der meget imod den ærke danske kultur–befinder sig i DK. ! I øjeblikket ! ” ! —I gamle dage gik danske kvinder rundt på strandene “top-løse” ! Til megen fryd for stakkels mænd, der havde nogle stramme tanter til koner ! Derfor voldtog de heller ikke de top-løse damer, men –de fik måske en trist hverdag –til, at blive en lille smule mere udholdelig ! —Når fam. Sørensen og Hansen (alias muslimer) –har så store problemer med, at få tiden til, at gå –og derfor sidder ved pc-en dagen lang –og aftenen med ! –Så har vi besluttet os til AT: NETOP muslimske stupide efterkommere af de masse-indførte folk fra Mellem-Østen ! –godt kan pakke deres klude –og belave sig på AT : De bliver smidt ud af lille Danmark–ligegyldig , hvor meget stats-borger-skab de har tilranet sig ! –Emiraterne ! Kvi´er sig for AT Tage imod dem ! —Hvorfor må vi spørge ! –De er jo af samme “art” ! –Som de-selv.—-Vikingerne er lette AT spore via “genomerne”—–Nogle af curlinge-diagnoserne, der sidder –I de stats-skatteborger-betalte “Rugekasser” ! —Skal vi også udstille med den største fornøjelse ! –Skønt den “PUKKEL” —af folk, der har fået gratis udd. (fordi forældrene er frataget, at have noget-somhelst ansvar for deres egne børn )—De skal ikke regne med, at denne borgerlige regering giver dem sær-behandling !—-De er også en belastning incl. de demonstrerende overforkælede unge–der mener AT de har den ret !

 134. Af Lis Jensen

  -

  Hvor er det egentlig tankevækkende….
  I et medie kan man læse om en gammel kone siger at unge kvinder skal holde op med at pive oger at blive knebet i ballerne og… her kan man læse en noget yngre mand være fortaler for at mændene holder fingerne for sig selv…..

  Har vi ikke her, dybest set, kønsrollernes påvirkning, og grelt sat op beviset på, at det ofte er kvinderne selv der er de mest dømmende?
  (kommer til at tænke omskæring af somaliske piger i denne kontekst)

  Er nu snart selv 60 år og jeg kan love for at min krop er min ejendom, og berøring fra andre altid har krævet samtykke

 135. Af Axel Eriksen

  -

  @ Jens Hansen!

  Jeg har intet imod, at du opponerer mod navnet:”Jens Hansen, Tåsinge” – men at du i utallige indlæg skal klynke og jamre over et almindeligt navn – er sgu`for meget!

  Bed dog om, at indlægget skal fjernes, hvis du ikke skal bruge det til vedvarende at brokke dig over, at der er flere end dig, der hedder det samme!

 136. Af Søren sørensen

  -

  Det var dog en sygelig personfiksering v revisoren i høng har .

  At v stavefascist revisoren kun kender til høng og København og aldrig har boet i andre lande vidner hans mange ignorante indlæg om dk og verden os alle dagligt om!

  Kommer skam fra en fin slægt relateret til Europas kongehuse via min farmor og far.
  At AE blot har v bonde blod i årene kun, er ingen i tvivl om. Men jeg bliver nu ikke inviteret til
  Nytårskur på Amalienborg.min farmor brugte 10 år på slægtshistorie og har 6 kæmpe ringbind med tusindvis af sider der! 🙂

  Men et passende makker par er i nu. En v bonde med ko!

  Fam looney, Olsen,Jensen, Eriksen burde som repræsentanter for “borgerligdommen syge” burde nok modtage lidt pilledosering fra hdp!..

 137. Af Jens Hansen

  -

  Af Axel Eriksen – 29. oktober 2015 13:41

  Den eneste som jamrer og klynker over indlæg som han ikke vil stå ved, det er AE.
  Og hans ligesindede.
  Undertegnede gør opmærksom på de falske indlæg som indsættes i mit navn.
  Day Poulsen fjerner ikke indlæg, hvis man ikke er en af hans højreekstremistiske rygklappere.
  Og hvorfor er AE sygeligt interesseret i de falske indlæg som indsættes i mit navn?

 138. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  “Voldtægt” ? –En Palæstenensisk mand sad på Lystbådehavnen i Århus ! Med benene godt plantet på 2 andre stole (så ingen rigtigt kunne komme forbi ) –Så venlige folk sagde goddag ! –Hvorefter han svarede ” This is my country” (det-her er mit land) —Så, hvorfor ! –Han svarede AT: Kommunen gav ham kr. 485.000 kroner om året til ham og hans kone plus 5 børn (hun ventede det 6te barn)—Da han fik AT vide, at det er danskerne der arbejder, der er tvunget til, at betale for hans arabiske familie ! –Blev han truénde –og påstod AT: Det var “kommunen” der betalte ham pengene og IKKE den danske befolkning !—–(Så skal vi sige AT: Det er politikerne, der voldtager den arme befolkning, hvilket er i overensstemmelse med sandheden !

 139. Af Unn.G. A Hallas.d

  -

  Kære B. Thøgersen
  Hvis sprog er det du arbejder med, anbefaler jeg dig at blive frivillig underviser for indvandrere. Der er et kæmpe behov og lur mig ikke, hvis ikke der blev færre kriminelle, hvis indvandrerkvinder lærte dansk. Mit sprog er ikke fuldkomment det er dit heller ikke. En af mine bekendte er sprogforsker, han mener, at der er 2 mennesker i Danmark, der kan sætte kommaer korrekt. Jeg er ikke en af dem. Desværre er der et utal andre sprogfejl, som danskerne begår, f.eks. ” jeg behøves ikke”, et utal danskere bruger på som der ikke fandtes andre præpositioner og vores egen dronning er kommet til at sige “for prinsen og jeg”, hvor hun skulle have sagt for prinsen og mig. Prinsen og jeg er selvfølgelig korrekt i begyndelsen af en sætning. Dette burde du tage som det næste efter kommaerne. I danskere har helt glemt, at præpositioner bøjer pronomen. Jeg håber for dig, at du ikke er dansklærer, fordi resultatet må ,være bedrøveligt for dansklærere i dagens Danmark.

 140. Af Henrik Knage

  -

  Hele diskussionen er totalt pløk, og er landet under bæltestedet.

  Hvorfor tager kvinder atter, og atter fokus? Endskønt de mest grimme voldtægter overgår drengebørn. Men det er slet ikke interessant, at drenge voldtages – for drenge råber ikke op, som kællinger.
  Drenge går heller ikke udfordrende klædt – som kvinder.

  Man skulle fandme tro, at den her blog er en ambulant klinik for personangreb for psykisk syge patienter, og at mænd i deres søgen efter en mening i livet kopierer kvinder, og deres trang til at kæfte op over ingenting.

 141. Af Michael Hansen

  -

  Hvorfor samles der så mange (nyttige?) idi oter på denne debatblog?? Den er jo nærmest et tilløbsstykke for indvandringsindustriens agenter. Så stort et sammenrende af udanske typer finder man da ikke på andre blogs. Vel derfor der næsten aldrig er seriøse debatter med argumenter og modargumenter her hos Day Poulsen.

 142. Af Michael Hansen

  -

  Hvis man ikke kan se at forholdene i EU og i Sverige er sindssyge, må man jo selv være sindssyg. Men står det i grunden bedre til her i vores eget lille land som politikerne jo er i fuld gang med at kaste for ulvene, hyænerne og løverne?

 143. Af Bjørn Danh

  -

  Hvor det bare pinligt du skal føre dig frem her H Day…. tsk tsk Find dog et bedre emne!

 144. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  til ovenst. –Hvad har “kommaér ” med “voldtægt ” ! –AT: Gøre ? —Måske bortset fra AT Skolebørnene i 3 generationer er blevet manipulerede af skolefrøknerne/MK ! Til, AT være sociallister—Og ALDRIG har hørt (skolebørnene) –AT, der er noget der hedder “AT: Starte sin egen virksomhed ” ! —Det kunne første-generations-muslimerne (de startede deres egne grønt/Frugt-krydderi- forretninger)—Siden-hen véd vi jo godt, hvordan det gik ! –Muslimske efterkommere skulle være jurister/læger-incl. have “sæde i komm.bestyrelser”—Så siger vi kreative folk AT: Hellere skrive et par kommaér forkert –Og så –for pokker -aldrig blive ansat i det offentlige –ligesom social-demokraterne /RV –AT: De allesammen er ansat i det offentlige –og hæver fede lønninger de næste 35 år—ER en skændsel incl. AT: Der nu er flere muslimer i Århus byråd –end der er danskere ! –Så NU er de mange nok ! –Og så er pokker løs !

 145. Af NIels Andersen jr.

  -

  Hver gang Henrik Day Poulsen rammer plet, udvikler hans blog sig til et galehus.

  Kunne Politiken-segmentet og dets protegeer dog ikke forsøge at give sig til noget nyttigt i stedet for at flokkes her? Tænk dog på os, der arbejder og skal betale for al den lediggang.

  Og til hende den luskede fra det middelalderlige kloster på Grønland, er det helt umuligt for Dem at flytte fokus fra kommaerne til det væsentlige i tekstens indhold?

 146. Af Søren sørensen

  -

  Knage@

  Denne statistik fra 2003 i USA er sikkert også gældende i dk

  https://rainn.org/get-information/statistics/sexual-assault-victims

  82% af underårige offer af voldtægt er piger ! Derfor vel naturligt at der er mere fokus der hvor problemet er overvældende?

  9 ud af 10 ofre for voldtægt var kvinder!

  1 ud af 33 mænd har været udsat for voldtægt eller voldtægtsforsøg!

  Personligt kunne jeg godt tænke mig nogen statistikker på religiøse/politiske forhold her.
  Uden tvivl en stærk overrepræsentation iblandt troende af alle slags og borgerlige! Konservative dyder med kvinde/børne undertrykkende forhold og gamle normer vil nok “stråle” da!

  Men kapitalen er jo ikke villig til sådanne undersøgelser!

  Interessant hvor mange af jer ønsker her at skyde skylden på kvinder her-offer mestendels-for deres egen voldtægt!

  Diagnoser vel?

 147. Af Søren Socialist sørensen

  -

  “Må men vel selv være sindssyg”

  Michael Hansen@
  Takker for du delagtiggjorde os i dine problemer! Men tag det op med psykologen tak!

  “Hvad har kommaer med voldtægt at gøre”
  Tegner LO.nny/Niels jr@

  Du må spørge B. Tøgersen der!

  Men ellers fine kommaer af hellas over for Thøgersen syntes jeg! 🙂

 148. Af B. Thøgersen

  -

  Fr. Unn.G.A Hallas.D,

  Det er i denne forbindelse fuldstændig uinteressant, hvilke fejl andre danskere begår. De har påstået, at kommateringen i mine indlæg ikke er korrekt. Enten har De ikke forstand på de dele, eller også udtaler De Dem mod bedre vidende. I begge tilfælde ved De altså, at De taler usandt. De kan ikke påvise en eneste kommateringsfejl i disse indlæg. Jeg er nemlig den anden mand, som Deres sprogforsker har omtalt.

  Hvis de virkelig er indvandrer og ikke et pseudonym, er Deres sprog rimeligt, men ikke perfekt, som De selv indrømmer. Deres niveau er en anelse over DF- og socialisttroldenes her på bloggen.

 149. Af Søren sørensen

  -

  “At de taler usandt”
  B. Thøgersen

  Thøgersen mener i sin ignorance at alt kan bevises. Inklusiv at denne samtale om kommaer overhovedet har eksisteret endvidere har værdi!

  “What then is truth? A movable host of metaphors, metonymies, and anthropomorphisms: in short, a sum of human relations which have been poetically and rhetorically intenseifed, transferred, and embellished, and which, after long usage, seem to a people to be fixed, canonical, and binding. Truths are illusions which we have forgotten are illusions; they are metaphors that have become worn out and have been drained of sensuous force, coins which have lost their embossing and are now considered as metal and no longer as coins…to be truthful means to employ the usual metaphors. Thus, to express it morally, this is the duty to lie according to a fixed convention, to lie with the herd and in a manner binding upon everyone”
  F. Nietzsche

  Det komplette menneske er Thøgersen. “Jeg mener jeg æder, ergo sum kommaer correctus”.

  Men ser også syndromet fx i “hun blev voldtaget , ergo hendes egen skyld” iblandt højreekstremister.
  Sandhedsværdier….

 150. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen.

  Siden vi fortsat er underlagt journalistens valg af hoved-bloggere, (hvori du kommer ind), div.
  spørgsmål, intensitet og konfrontations-niveau, emnevalg, varigheden af disse, og al anden,
  hvormed borgerne er reduceret til statister, imens journalistens indhentede skatte-klienter
  forpester den offentlige dagsorden… så er det jeg gerne vil spørge, du klient-indhentede, om
  du i det mindste ikke snart fandt det på sin plads, at gå mere detaljeret/konkret til værks ???.

  MUSLIMERNE IGEN, IGEN..
  JA, vi ved godt denne gruppe, (målt procentuelt), mildes talt ikke går match med den vestlige
  levevis… JA, vi kender udmærket til alt fra fertilitet, fætter-kusine = mongol børn, og anden
  handicap, (udløsende 1,3 mio. i driftsomkostninger årligt pr. enhed).. JA, vi kender godt til alt
  fra kriminalstatistik, om det er vold, voldtægt, terror, forsøg herpå mv. og JA, vi kender alle til
  arbejdsfrekvensen, samt under og overrepræsentation i dit, dut, og dat.. Vi ved det godt Hr.

  Siden dette emne interesser dig SÅ intenst, og hvilket jeg godt kan forstå, så er der af samme
  årsag noget jeg ikke kan forstå.. nemlig hvorfor i alverden du bliver ved med at referer til alt
  det samme velkendte, som du over tid, jo fanden en i helvede kan se ikke rykker sig en kæft
  ud af flækken; uden du kan, gider, vil, evner, at gå ind i de detaljerede/sammenhængende, og
  sam- påvirkelige årsager, og hvorfra du udvikler: “rå reel” løsningsorienteret argumentation..

  ER ET KÆMPE PROBLEM DET IKKE ER MEDIE-BRUGERNE SOM VÆLGER HOVED-BLOGGERENE.

 151. Af Unn.G.A Hallas.d

  -

  Det kan aldrig være en kvindens fejl, at hun bliver voldtaget. Om kvinden så løb nøgen rundt på gaden, ville det aldrig være hendes fejl og så er den ikke længere.

 152. Af Hektor Heimlich

  -

  Nu skal regeringen spare på uddannelse og forskning, så vi alle kan blive rigtigt fattige og emigrere til Østeuropa eller Kina hvor vi kan få arbejde i beskidte fabrikker 20 timer i døgnet. Alt for at Løkke er en lille fis, som ikke kan tage sig sammen til at værne danske grænser mod folk som ser Danmark som et hotel, hvor man bare kan forsyne sig -det lille nul. Håber Løkke ryger ud og at Støjberg danner sit eget parti fyldt med lige så realistiske modige politikere som hun selv. Håber at EU sprækker af sin selvgodhed og at Danmark bliver frit. Good bye Løkke.,

 153. Af Axel Eriksen

  -

  Desværre er denne blog overbebyrdet, som så mange andre med kommentarer fra visse, der nu igen hellere vil bruge deres “ytringsfrihed” til at nedgøre andre!

  Mærkeligt nok er det de samme to, der igen,og igen får lov til at komme med deres nedladende bemærkninger om andre debatører – med et ubehjælpsomt dansk!

 154. Af Niels Peter Lemche

  -

  Axel Eriksen,

  Vi kan være glade for, at denne blog nu glider over på den anden, anonyme side. Så slipper vi for mere i denne forbindelse fra dette hylekor. Men behøver det alle at være udlændinge. Nogle af dem er vel bare så dårligt uddannede, at de ikke kan skrive dansk.

  Det skal nok blive bedre med regeringens uddannelsesbesparelser.

  Vor Herre bevares!

 155. Af Niels Andersen jr.

  -

  B. Thøgersen.

  De kan roligt gå ud fra, at debatdeltagere fra præstepartiet SF er nogle af de aller værste. De tror hverken på deres levebrøds Gud eller helvede og bliver kun undtagelsesvis straffet med at skulle læse en Jan-bog i ni måneder, før de genfødes som straffrie og gør grin med det hele. Reverenter talt bliver som børn igen og rækker tunge ad biskoppen og domprovsten.

  Det er som med hr. Ebrahims ideal Yahya Hassan, tilhører man de rette kredse, er rummeligheden grænseløs, og man ophøjes lige så hurtigt og letfærdigt, som man opdigtede svinske løgne om, hædersmanden Henrik Gade Jensen. Nå ja, ret skal være ret, de radikale, socialdemokraterne og Johannes gadeparlament deltager også ivrigt i diverse blogforas tilsvininger. De betragter det som et forsvar for “tonen”.

  På dr.dk findes en video, der viser hvalpen. Ebrahim som det barn, han er, og han fik en passende reprimande af en voksen mand, alt i mens han talte imam volapyk og hoppede rundt i sofaen som en lille loppe, der havde gøet for meget. Tak til den voksne mand, hvis navn ikke var anført. Han er sikkert kendt af de fleste, men jeg ser sjældent tv og har ikke tidligere set ham. Forhåbentlig venter denne Ebrahim med igen at opsøge medierne, indtil han er blevet voksen og eventuelt har noget fornuftigt at sige. At han har fået så meget opmærksomhed, skyldes at målet i andre henseender allerede er mere end fyldt.

 156. Af Niels Andersen jr.

  -

  Ad Niels Peter Lemches forargelse.

  I mange år har gymnasiet fungeret som et selskabeligt legerum, hvor de begavede børn bliver svigtet i ligestillingens hellige navn. Det er efter min mening en stor synd at begå, når man spilder børns tid. Resultatet er, som man har kunnet læse i den seneste tid, at vi desværre har fået A og B universiteter, fordi for mange uegnede søger en lang uddannelse. På universiteterne kæmper man med problemer, der skulle have været løst før udgangen af de første skoleår, såsom mangel på elementær læsefærdighed og basale kundskaber i det hele taget.

  Det er ikke flere penge, der er behov for, det er derimod en opgradering af de ikke-boglige fag, og i betragtning af at de fleste studerende bruger hovedparten af deres tid og penge på ekstrajob, tøj og fornøjelser, giver jeg ikke noget for alt skrigeriet. Vi har en forkælet ungdom, og den forkælelse vil ikke kunne opretholdes i de kommende år. Jeg både håber og tror, at det kan være med til at give folk et bedre liv, når de finder ud af det. For universitetslærerne gælder, at mange af dem ikke lever op til, hvad man kunne forvente af forskningsarbejde, og at de er alt for flinke mod hinanden, når de overser det. Den ene hånd vasker den anden.

 157. Af Kim P Olsen

  -

  Efter læsning af bloggen:

  “Hvis du ikke er enig med mig, er du højreekstremist/fascist/nazist/psykopat”.

  “Hvis du ikke deler min religion, er du vantro”.

  To sider af samme sag: Intolerance.

  Den første trives på venstrefløjen. Den anden trives blandt religiøse fundamentalister.

  Retorikken har de til fælles.

  Stuerene bliver de aldrig.

 158. Af Niels Peter Lemche

  -

  Niels Andersen Jr, der bl.a. skriver: “Det er ikke flere penge, der er behov for, det er derimod en opgradering af de ikke-boglige fag, og i betragtning af at de fleste studerende bruger hovedparten af deres tid og penge på ekstrajob, tøj og fornøjelser,”

  Ja, de bliver nok ikke bedre til at skrive eller til at forstå, hvem de er, med dine synspunkter in mente. Så ikke andet end bla-bla-bla.

  Og hvor har du dine informationer fra, bortset fra en eller anden pseudo-kilde?

 159. Af Niels Andersen jr.

  -

  Niels Peter Lemche, jeg svarer af princip ikke på uforskammetheder, men se dig omkring, der er nok at tage af i diverse avisdebatter m.m. Start fx med Berlingskes

  “Fire bud på besparelser”

  Af Asger Emborg, Malene Sørensen og Chris Bjerknæs Fallesen

 160. Af Søren sørensen

  -

  V revisoren jammer!!

  NPL galper op om andre uden at relatere til emnet igen!

  Niels andersen-før kaldte han sig Poulsen var det vist-er retur med hans kristne indoktrinering. Kan du ikke diskutere dette på en intern server for troende? Og relater til emnet her?

  Og ko ynker om kamp med Axel!

  Altså alt er ved det gamle!

  Ps indlæg i dit filter MH?

  “Når men ikke føler dig som ejer af noget”
  MH

  Meget værre når men ved men ikke ejer noget. Men noget skal mads jo skrive for at være en af folket!

  Jeg har i årevis foreslået at kontanthjælpsmodtagere burde eje for flere værdier end 10.000 kr. Dette beholder faktisk de fleste i permanent fattigdom og gavner ikke forbruget, økonomien eller arbejdsmarkedet eller deres job chancer. Fattigdom og armod er simpelthen dårlig økonomi.

  Når men ejer under fx 100.000 kr i værdier burde tandlæge og transport være gratis også!

  “Hvilket var noget jeg fandt på”
  MH

  Kombinationen af det liberalistisk egoistiske og det nationale bekymret er ikke noget Mads fandt på. Problemet er at det er rent populisme og hykleri. Enten ser du virkeligheden eller ikke, tjener på den eller ikke. De danske dyder er jo især under pres pga af religiøse indvandrer (som de mest fanatiske liberalister og nationale også selv er tit) og danskerne selv er 90% fornuftige ateister!

  Præcis som lavKO’s forgivet stramme indvandring men indvandringen af løndumpere vandrer over grænsen!
  Under vKO fordoblet indvandringen, og 4 ud af fem nye job skabt har “de nationale liberalister” 🙂 givet til nye østeuropæere siden i kom til magten!

 161. Af Kim P Olsen

  -

  AE

  Ja, hver fugl synger med sit næb 🙂

 162. Af J Nielsen

  -

  “J Nielsen
  Forventeligt er ikke det samme som accept!”

  Det er rigtigt. Og følger man det argument til dørs kommer man frem til at den unge mand der her tales om kunne have undgået verbale overfald og trusler på livet, blot ved at udtrykke sig en lille smule anderledes:

  “Hvis en kvinde opfører sig på den og den måde (beskrevet i detaljer i flere indlæg, hvori overdrivelse fremmer forråelsen), så er det forventeligt at hun bliver voldtaget.”

  Havde han dog bare sagt det. Så havde der ikke været noget at komme efter. Så havde denne blog ikke eksisteret.

  Medmindre “forventeligt” er et skridt på vejen der går fra afvisning til accept. Men i så fald må det samme gælde for bemeldte DF’ers udtalelser om afbrænding af asylcentre. For vi vurderer vel folk efter ens principper her landet. Hvadenten man er skoledreng eller folketingsmedlem.

 163. Af Jesper Høegh

  -

  danske dagpenge med til hjemlandet
  Af Allan Christensen | @journallan
  Fredag den 30. oktober 2015, 05:00
  Del:
  Facebook Twitter Google+ LinkedIn Send mail Hent Pdf-version
  Østeuropæiske EU-borgere er overrepræsenterede i dagpengestatistikken, og de benytter sig i stadig stigende grad af muligheden for at tage danske dagpenge med ud af landet. Omfanget er endnu ikke alarmerende, men regeringen vil tage kampen op for at få ændret EU-reglerne.

 164. Af Jens Hansen

  -

  Af Søren sørensen – 29. oktober 2015 20:11
  “Tror nu godt Jens Hansen kan passe på sig selv derover!
  http://www.independent.co.uk/news/world/asia/woman-charged-with-raping-her-husband-in-south-korea-a6710831.html.”

  Ja. Man lærer at vogte sin dyd.

 165. Af J Nielsen

  -

  ” “Hvis du ikke er enig med mig, er du højreekstremist/fascist/nazist/psykopat”.
  “Hvis du ikke deler min religion, er du vantro”.

  To sider af samme sag: Intolerance.

  Den første trives på venstrefløjen. Den anden trives blandt religiøse fundamentalister.

  Retorikken har de til fælles.”

  ———-

  Der mangler en.

  “Hvis du ikke er enig med os, er du landsforræder.”

  Den tredje trives blandt nationalister på højrefløjen. Og jeg er enig, retorikken har de til fælles.

 166. Af Jens Hansen

  -

  Så er endnu en blog ødelagt af 2-3 personer fra den yderste højrefløj.
  Personer som ikke er i besiddelse af argumenter.
  Ubehjælpsomme personer som på et uforståeligt og primitivt dansk sviner andre til.
  Og trækker stalinist og kommunist kortet, hver gang de som rotter er trængt op i en krog.
  De indsætter falske indlæg i vi andres navne.
  Med Day Poulsen godkendelse.
  Deres indlæg er en frastødende omgang klynken over at deres svineri ikke står uimodsagt.
  Stuerene bliver de aldrig.

 167. Af Kim P Olsen

  -

  J Nielsen

  Enig!

 168. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  ” Den offentlige Rugekasse DK. !!! ” Der er tusindvis af folk i dette land, der har kørt friløb hele livet —på skatteborgernes regning ! Uf – uf – uf !

 169. Af Søren sørensen

  -

  Jens Hansen,

  Tænkte det nok.
  Var nu også kun ko og AE jeg pludselig blev meget bekymret om da jeg tilfældigvis så artiklen.

  KOmik tager nu engang ny mening når men ser ko’s og ae’s forfølgelsesvanvid af et par bloggere uden aldrig at relatere til emnet!

  Ps indlæg i dit filter MH?

  “Når men ikke føler dig som ejer af noget”
  MH

  Meget værre når men ved men ikke ejer noget. Men noget skal mads jo skrive for at være en af folket!

  Jeg har i årevis foreslået at kontanthjælpsmodtagere burde eje for flere værdier end 10.000 kr. Dette beholder faktisk de fleste i permanent fattigdom og gavner ikke forbruget, økonomien eller arbejdsmarkedet eller deres job chancer. Fattigdom og armod er simpelthen dårlig økonomi.

  Når men ejer under fx 100.000 kr i værdier burde tandlæge og transport være gratis også!

  “Hvilket var noget jeg fandt på”
  MH

  Kombinationen af det liberalistisk egoistiske og det nationale bekymret er ikke noget Mads fandt på. Problemet er at det er rent populisme og hykleri. Enten ser du virkeligheden eller ikke, tjener på den eller ikke. De danske dyder er jo især under pres pga af religiøse indvandrer (som de mest fanatiske liberalister og nationale også selv er tit) og danskerne selv er 90% fornuftige ateister!

  Præcis som lavKO’s forgivet stramme indvandring mens indvandringen af løndumpere vandrer over grænsen!
  Under vKO fordoblet indvandringen, og 4 ud af fem nye job skabt har “de nationale liberalister” 🙂 givet til nye østeuropæere siden i kom til magten!

 170. Af Jan Johansen

  -

  Hvis man svarer ja til, om kvinders skyld I forbindelse med voldtaegt, saa legaliserer man faktisk voldtaegtsforbryderens utilgivelige handlinger!!!!!

 171. Af Jan Johansen

  -

  – og det er der allerede alt for mange, der benytter sig af. En stor del har nu alligevel saa daarlig en samvittighed, at de klaeder sig I sort og tildaekker hoved og ansigt med haette og toerklaeder forum for deres svinske fremfaerd!!!!!

 172. Af Jan Johansen

  -

  Der skulle naturligvis staa “forud”.

 173. Af Kim P Olsen

  -

  sørensen

  Du kan altså noget med ord. Det her, det er simpelthen genialt:

  “KOmik tager nu engang ny mening …”

  Kæft hvor er det god humor 🙂

 174. Af Søren sørensen

  -

  Kære KO!

  Er i BamaKO til verdensmesterskab i KOvending , og kan ikke finde finde mine KOsKO til KOvendning så har ikke tid idag.

  Mvh Liden Tue

 175. Af Kim P Olsen

  -

  Arh men altså.. Du ryster jo morsomhederne ud af ærmet 🙂

 176. Af Jens Hansen

  -

  Er kvinder selv skyld i voldtægt?
  Skriver Day Poulsen.
  Det er de naturligvis ikke. Mener de fleste heldigvis.
  Alle har da også taget afstand fra en ikke særlig gennemtænkt udtalelse fra en dreng på 16 år.

  Anderledes forholder sig med forsøg på mordbrand imod flygtninge.
  Det er ikke så slemt åbenbart.
  En DFèr, hvad ellers, udtrykker en stor forståelse for brand attentater.
  Ingen folketingsmedlemmer har udtrykt forargelse over dette.
  Aviserne flyder ikke over med forargede blogs over denne typiske DF udtalelse.
  De sædvanlige populistiske, intolerante, fremmedhadende og ignorante bloggere er tavse.
  Det er jo ikke en muslim som er kommet med udtalelserne.
  Så var vedkommende blevet sigtet efter terrorlovgivningen og udvist.
  Dom eller ej.
  Mon ikke Day Poulsen sidder og skriver på en blog om DF`erens hang til mordbrand.
  Og iler hende til undsætning.
  Det mangler da bare andet.

 177. Af Kim P Olsen

  -

  “Aviserne flyder ikke over med forargede blogs over denne typiske DF udtalelse.”

  Nej det gør bloggene ikke fordi langt de fleste danskere både kan læse og forstå.

  Der er ikke tale om accept, men om en konstatering af, at reaktionen er forventelig.

  “En DFèr, hvad ellers, udtrykker en stor forståelse for brand attentater.”

  Du kan derimod hverken læse eller forstå – din reaktion er dermed forventelig – men naturligvis ikke acceptabel.

  Hvis du forstår….

 178. Af Peter Petersen

  -

  Ja, hvor er det dog enerverende at se de evindelige personangreb på HDP.
  Det ville være dejligt, hvis disse kværulanter kunne begrænse sig til at stifte en “HDP hadegruppe” på facebook og overlade kommentarerne til dem, som forholder sig mere objektivt til HDP’s udmærkede blog.

 179. Af Jesper Høegh

  -

  hvordan ser det iøvrigt ud på de danske Hospitalers pleje af patienterne-
  når alle de brune har taget over.!

  nedenstående – er den gratis uddannede i dk. !

  Alle de læger jeg mødte på nattevagten var brune
  – Du har al ret til at være gal på politikere/ medier og smålige danskere, der mangler nogen til at slå nedad på, skriver Liselotte til lægen, der efter en nattevagt gik på Facebook og skrev om at være en aktiv og overset del af et Danmark, der går amok når en misforstået brun 16 årig kaster sig ind i voldtægtsdebatten, og en forvirret brun 25 årig har udtalt sig i islam/demokrati debatten: Hun skriver bla.

  – Efter en nattevagt på Hjørring sygehus, har ALLE de andre læger som jeg mødte i vagten været brune.

  – Min irakiske anæstesi overlæge, den irakiske ortopædkirurgisk overlæge, akutlægen fra Palæstina, den somaliske pige som er læge i skadestuen, og jeg, en syrisk anæstesilæge.

  Vi er de ikke eksisterende perkere
  – Vi er de IKKE eksisterende perker i nogle af de verserende debatter OM de

 180. Af Søren sørensen

  -

  “Reaktionen er forventelig”
  Lille ko

  Vi kan KOnstatere at KO har fundet et nyt fremmedord for ham “forventelig”! KOstelig!

  “Når en misforstået brun 16 årig kaster sig ind i voldtægtsdebatten”
  Jesper Høegh

  Hvilken borgerlig 16 årig diskutere voldtægt?
  KO er ikke fyldt 16 år endnu heller!

 181. Af Kim P Olsen

  -

  sørensen

  Jeg bruger ordet forventelig fordi det var det den omtalte DF’er benyttede om brandattentaterne i Sverige.

  Forventelig er ikke et fremmedord.

 182. Af Axel Eriksen

  -

  @ Kim!

  Det må da snart være gået op for enhver, at alle ord og deres sammensætning er fremmed(e) for SS!

 183. Af Kim P Olsen

  -

  Det er da meget sødt. Vi har en mongol langt ude i familien, og de er både søde og sjove. Selv når de spasser lidt ud kan man ikke lade være med at holde af dem 🙂

 184. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  p.s –Voldtægt ? !! –En mand ringede til radio 24/syv ´s nat-radio—Det er den station, hvor folk, der ikke kan sove –ringer og taler med en person, der tjener en extra skilling –(ikke nødvendigvis en prof.) –Manden som sagt –Var 75 år –og han var gift på 20ende år med en dame , der var mere end 20 år yngre en han-selv ! –Jamen han kunne ikke forstå, hvorfor konen ikke ville dyrke sex med ham mere ! —Samtalen forløb endvidere således AT: Både manden – og nat-radioens-journalist –afslørede en ufattelig uvidenhed om sex i det hele taget AT : Ingen af dem havde tjek på “de rette ord om, hvordan man gør ” –En grimmer historie –som burde få Sten Hegler´s nakkehår til, at rejse sig !

 185. Af Søren sørensen

  -

  KO lære i ny og KObæ et nyt ord og fremviser det som en anden v revisorer hane spadserende rundt altid!

  “Kært KO har mange navne”! KOgalskab kan åbenbart også overføres til v revisorer?

  KOstelig!

  “Vi har en mongol i familien”

  Lille ko har ihvertfald en psykopat i familien -i egen person!

 186. Af Jens Hansen

  -

  Af Kim P Olsen – 30. oktober 2015 11:32
  Nå.
  Så lykkes det for denne Kim Olsen på hans sædvanlige tåbelige og hykleriske måde at bekræfte, at det som undertegnede skrev, var korrekt.
  Kim Olsen går også ind for attentater imod flygtninge, kan man forstå på hans reaktion.

 187. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  “Voldtægt ! —Tønder – Brønderslev – Randers ! –Skørping m.fl. —Hele Jylland er dækket, når vi læser om “voldtægt af egne børn –og andres –Hvorfor er jyderne så tavse ? –De fleste af-os læser aviser incl.Soc. Sten Hegeler –der skrev bogen : Kærlighedens ABZ –i sin tid for mange herrens år siden ! –Nu, hvor jyderne er flyttet til København ! –Skulle man tro, at de stadigvæk er tavse ! –Men det er ingenlunde tilfældet–de deltager gladeligt i samtlige debatter –på sociale medi´er ! –Det gør faktisk forfatteren også ! —Men når det drejer sig om forfædrenes bizarre sex-vaner i det mørke Jylland ! –Jamen så er de tavse ! –Hvorfor ? –Er det for flovt ?—

 188. Af Søren Socialist sørensen

  -

  Hyggelige mennesker v bonden med sin ko her!

  AE går ind for voldtæg.t og KO for attentater mod flygtninge!
  Og de mener de er normale?

  Fru Tegner lon.ny

  AE og KO Er nu begge fra Sjælland som jeg har forstået det? ?????

 189. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Voldtægt ! –Så blev Sørensen TAVS –Forholdsvis !!—Skal vi så lige tage Mellem-østens Voldtægter med i samme omgang !—Der er rigtig mange, der efterhånden er død-trætte af Sørensen/Hansens utålelige afbrydelser her på Day ´s blog ! –Så kan vi også få dem til, AT : Blive TAVSE –Så er målet nået ! Ikke sandt ?

 190. Af Kim P Olsen

  -

  sørensen/hansen

  I mangler lige at skrive, at vi også spiser små børn til morgenmad 🙂

 191. Af Kim P Olsen

  -

  Teddy Olsen

  Man skal bare tage tosserierne med et grin/smil.

  De to “debattører” bliver jo mere og mere skingre og latterlige i deres retorik.

  Grin, grin, grin 🙂

  Den eneste blog de kan skrive på er HDP’s. Alle andre har forlængst sorteret dem fra 🙂

 192. Af Henrik Knage

  -

  Jamen det er meget godt alt det der. Det korte af det lange er, at det aldrig er kvindens skyld, hvis hun bliver voldtaget, af en mand – og det bør stå lysende klart for enhver.

  Omvendt. Er det så heller ikke mandens skyld, hvis han bliver voldtaget af en kvinde?

  Jeg har prøvet det, og jeg var lidt i tvivl om hvem der voldtog hvem eller hvorfor.

 193. Af Henrik Knage

  -

  Man skal høre meget i en skurvogn og når jeg tænker tilbage på mit liv må jeg erkende, at jeg udelukkende er blevet voldtaget af kvinder.

  Det begyndte længe inden at jeg var kønsmoden, og har derefter forfulgt mig støt og roligt op gennem tiden.

  I sådan en skurvogn der sidder der nogle håndværkere i deres pauser, og det hænder ofte at en ung kollega kikker ud af vinduet og får øje på en sild fra opgangen, der bevidst går tæt forbi skurvognen og udtrykket er : Hold kæft hvor er hun sød!

  Så kikker jeg lidt på min unge kollega og siger til ham, at kvinder er ikke søde, og det skal de heller ikke være!

  Der er aldrig én der har fattet pointen.

  De kikker bare på mig, som om jeg er idiot – og det er jeg muligvis også, men så er jeg en glad idiot.

 194. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  “Voldtægt ” ! –Det blev for meget for selv Henrik Day `–han sletter og sletter ! –EN Skam, men han er også jyde –og alligevel slet-ikke så frisindet som vi troede ! –OG Søde Henrik Knage –dit lille skind ! –En stor stærk håndværker har brede skuldre –og er bom-stærk–så lille stakkels dig ! –Men du mente det jo heller ikke vel ?

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Kære Teddy og andre

   Ja, jeg sletter og sletter fordi flere af jer ikke er seriøse og enten skriver noget irrelevant eller beskylder hinanden for at bruge falske navne, kalder hinanden nazister og lignende uacceptable udtryk. Så prøv venligst at holde jer til emnet for bloggen og glem personlige angreb.

   God weekend til alle.

   Henrik Day

 195. Af Jesper Høegh

  -

  Det nordlige afghanistan er scenen for en modbydelig og nedslående seksuel udnyttelse af drenge helt ned til 10-årsalderen.

  Det afslører ABC News.

  Drengene findes på gaden af professionelle alfonser, og oplæres i at synge og danse.

  Afsættes til højestbydende
  De fattige børn ved det ikke, men inden længe vil de være havnet som sexslaver hos afghanske rigmænd og krigsherrer, kommer det frem i programmet ‘Four Corners’.

  Ifølge programmet udnyttes drenge i tusindtal.

  Sexslaveriet er en indbringende forretning for bagmændene, som ikke har problemer med at finde publikum til drengenes forestillinger, hvor de danser og synger iført kvindeklæder og makeup.

  Efterfølgende afsættes de til højestbydende, som frit kan udnytte drengene seksuelt.

  I mange tilfælde er ulydige drenge blevet brutalt mishandlet og slået ihjel af deres ‘ejere’.

 196. Af Kim P Olsen

  -

  sørensen altså….

  Hvor får du det dog fra 🙂 Sikke en humor 🙂 🙂

  Hav en rigtig god weekend. Jeg ser frem til flere velformulerede og knivskarpe indlæg fra dig.

 197. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Ja, Jesper Høegh ! –Jeg læste også en bog af en sprog-officer (kvindelig –ikke Strawinsky men noget i den retning –Hun var russer ! –Bogen var så uhyggelig, at jeg skyndte mig, at forære den væk, efter jeg havde læst den ! —Hele temaet (voldtægt) Er rædselsfuldt—Men vi bliver nødt til, at : afsløre, hvad der gør nogle typer til “voltaérere” —Ingen tvivl om, AT: Det har noget med “genomerne” AT gøre –måske kulturen jvf. Indien Pakistan ! –Men ingen skal være i tvivl om AT: Alt skal for dagen—-Nemlig ikke alt kan henføres under dårlig udd. eller uvidenhed ! –Der er helt andre ting ivejen ! –Kastration – korporligt er een måde ! –Der skal ikke længere tages så meget hensyn til “at det er mennesker det drejer sig om”—I virkeligheden er det en katastrofal fejl, AT: det er mennesket, der blev verdens hersker–Det er også “mennesket” der ødelægger vores klode ! Så DARWIN havde ret endnu engang ! Mennesket burde aldrig være opfundet !—–Men nu er det weekend – og vi ønsker alle AT: verden snart bliver bedre ! —Men mennesker er der alt-for-mange af —Masse-migrationen fra Mellem-østen bliver Europas endeligt !

 198. Af Henrik Knage

  -

  Hovsa – skal der virkelig kun så lidt til, for at de fleste forstår abstrakt. Jeg er bare så glad 🙂

 199. Af Ole Frank

  -

  Så fik den underlige PJensen endnu et alias i rækken af navne: Lonny Fischer, Erik Larsen, Kim – Preben m.m. fl.: Teddy.

  Så fik hdp endnu lejlighed til sit råberi: En 16-årig drengs ufærdige holdninger, skræmmende ja. Også drengens holdninger. Ikke underligt hdp ikke skriver om abortsynet herhjemme, da dette er et område, hvor danskernes holdninger er forkvaklede al den stund, at et foster er et levende væsen.

 200. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  “Hvem har skylden ! —For AT: Millioner fra Mellem-Østen´s muslimer ! –I øjeblikket VADER igennem vores land –Uden, at spørge om lov ! –Vi er rystede i vores inderste ! —Det er typisk muslimer ! –De tror som et andet “herre-folk ” –AT: De bare kan vade indi vores land –og –De måbende politikere, der faktisk skulle beskytte de danske borgere ! –Blot er fuldstændigt passive ! –Ja, Kære Day `–Det har noget med voldtægt at gøre NEMLIG “Det danske folk ” !

 201. Af Søren socialist sørensen

  -

  “Kun så lidt til at forstå abstrakt”
  Knage

  Psykiatrien er en ny upræcis videnskab mestendels bygget op på kvaksalveri og pengeinteresse!
  Sandhedsværdier er subjektive!

  Men en voldtægts subjektivitet is “in the beholder”!

  “Vi spiser børn”
  Lille stygge

  Store stygge er vist på kalkun og ko drøvtygger jo på 70 kg drøv 10 timer om dagen! Han gylper mindst 50 ton metan ud på disse sider dagligt!

  Godt klar over at JH vist har navne byttet rundt der men lille stygge lyder nu værst!

  AE og ko har ikke skrevet et indlæg i denne avis der ikke var til JH og ss pånær diverse kvindebashing indlæg siden 2011!

  Lille ko

  Ingen “trolder” som v bonden med sin ko!

  Mht. Psykiatriske diagnoser er disse skam kun svar på tiltale af ligeledes fra jer to og andre!

  God drøvtyggende weekend til dig også.

  Charme er tillært! . At jokke i ko bæ dagen lang har sin egen KOmiske KOmiske “KOnvergent udviklende”charme dog også!
  🙂

 202. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Voldtægt ! –Alle I røde fra Politiken sekmentet ! –Det er fordi vi ikke GIDER AT: høre/se på, at vi ikke kan skrive dansk eller sætte kommaerne rigtigt ! –Det er os fra det selvst. erhvervs-liv, der tjener pengene ! –Som alle I socialdemokrater med røde-røde følgere ! Hæver hver måned i 35 år !–Derfor hjælper det ikke noget, AT : vi skriver , at vi er 4-sproglige korrespondenter !—Det får I “skudt ned med det samme ” !—Fordi I lever i jeres egne pædagog-skolefrøken-socialrådgiver m.m.-verden –helt udenfor den selvst. verden som vi-andre lever i !—Ole Frank –du skulle have dine kommune-skole-penge retur !–ligesom en stor del af de ræve-røde off.

 203. Af Kim P Olsen

  -

  sørensen

  Hvor er det supersmart, at du samler dine slettede indlæg i et langt indlæg.

  Godt tænkt! Det opdager HDP aldrig 🙂

 204. Af Axel Eriksen

  -

  @ HDP!

  Hvorfor sletter du så ikke ALLE indlæg, hvor folk bliver betegnede som nazister, fascister etc.?

 205. Af Axel Eriksen

  -

  @ HDP!

  Og hvorfor sletter du ikke indlæg, der betegner meddebattører som bliver betegnede med åbenlyse øgenavne og nedladende kommentarer? Bloggen ville blive mere læseværdig – men godt nok svinde ind til det halve!

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Kære Axel Eriksen

   Jeg gør mit bedste, men jeg kan jo ikke sidde ved bloggen i døgndrift.

   Venligst

   Henrik Day

 206. Af Kim P Olsen

  -

  AE

  Det ville da være synd hvis de lavkulturale slettede alle sørensens guldkorn 🙂

  “Men havet fraberøvet min ytringfrihed” Grinede jeg meget af 🙂

 207. Af S - S og JH er kommet ud af muslim-skabet

  -

  Der er ikke længere tvivl om at sø. sør en sen og je ns han sen begge er muslimer, islamister eller konvertitter. Og der er slet ingen tvivl om at de er med for at sabotere og ødelægge debatterne. De har forlængst afsløret sig selv. Ingen er de to er danske af sindelag, og har nok aldrig været det. Og begge ønsker en islamisering af Danmark. Man bør undgå at diskutere med dem, det er spild af egen og læsernes tid.

 208. Af Af svensk feminister Er-bare-så-dejlige!

  -

  Ingen betvivler at Preben Jensen er en kristenfundamentalistisk kvinde og børnehader, der ønsker at millioner af indvandrer oversvømmer landet, via løndumpning og DF’s ønske. Som viser partiets mere end fordobling af lønpresser antallet pr. År under VKO end 10 året før.

  Men en DF’er bliver jo aldrig klogere!

 209. Af Lexa Neskire

  -

  Nu havet jeg laest alle indlaeg her på blokken – mange skrebet af Soeren Soerensen. Mig selv er ike perfekta til danska – og det hans skriber er nok ikke ganska perfekta – men men må tag det med. Der er joo ytringsfrihet i Damark!

 210. Af Jens Hansen

  -

  Af Henrik Day Poulsen – 30. oktober 2015 18:00

  “Ja, jeg sletter og sletter fordi flere af jer ikke er seriøse og enten skriver noget irrelevant eller beskylder hinanden for at bruge falske navne, kalder hinanden nazister og lignende uacceptable udtryk.”
  Hvorfor sletter du så ikke de falske indlæg som indsættes i mit navn?
  Hvorfor sletter du ikke indlæg fra de personer som konsekvent kalder andre for stalinister og kommunister?
  Fordi at det er dine rygklappere.
  Du er nem at gennemskue Day Poulsen.
  Du tillader alt, hvad dine rygklappere laver af svineri på din blog.
  Men du tillader ikke, at man svarer dem.
  Det er årsagen til at dine blogs er så syge, som de er.

 211. Af Jens Hansen

  -

  “Af Henrik Day Poulsen
  – 31. oktober 2015 10:00 Kære Axel Eriksen
  Jeg gør mit bedste, men jeg kan jo ikke sidde ved bloggen i døgndrift.
  Venligst
  Henrik Day”

  Henrik Day Poulsen

  Er det fuldstændigt forbigået din opmærksomhed, at Axel Eriksen og Kim Olsen ødelægger din blog.
  Med alle deres svinske indlæg.
  De forholder sig aldrig til emnet.
  De deltager kun i debatten for at starte skænderier med andre.
  Du må være helt uden forbindelse til virkeligheden Day Poulsen, når du ikke opfatter dette.
  Eller er det sådan, at du aktivt arbejder på, at dine rygklappere kan tillade sig alt på din blog?

 212. Af Søren social sørensen

  -

  “Ja jeg sletter og sletter”
  Jens Hansen

  KO og AE deltager kun for af afspore debatten via personangreb. Når de så har ødelagt debatten kommer hdp med kram og bortforklaringer til de tudende klynkende 2!

  Kære lille ko@

  Ikke engang en fuld smiley kan ko lave? Sørgeligt!

  “Og ike”
  lille ko

  Ike turner? Ja godt nok en ko’sk inspireret “KOnkritiseret” voldtægtsmand hvis der var nogen!

  Og det er vel egentlig lille ko’s eneste KOnkrete KOmmentar i sine mange KOnfuse indlæg angående dette emne?

  Et ubehjælpsomt KOsprog!

  Lille nemme KOvending KO@

  Er nu altid til stor moro i sine fiasKO forsøg på at være sjov!
  Og i KO’ens altid overdrevent brug af smileys uden banKO og pondus!
  En fiasKO i sutsKO uden lige altså der!

  V revisoren anderkender nu ikke din tilstået racisme, fascisme og nazisme!
  Vel for stolt og ikke helt så resigneret som vores alles lille ko?
  Men ærlighed er nu en dyd!

  Hvorfor ikke tilstå psykopat dog også? Hvorfor kæmpe imod sådan en KOlos KOgnitiv sandhed?

  “Også bliver alt godt igen”
  Lille ko

  Kun ko er i behov for en støttepædagog!

  Mvh Liden Tue

  :), :). :), :), :), :), :), :), :), 🙂

  KO og AE@

  Tak ko!
  (Klap din KO mindst 2 gange om dagen!).

  Siden han ikke sletter jeres mange personfikseret indlæg mod undertegnet burde han heller ikke slet mine. Stop med at svine undertegnet til og find en anden samlermani og fred vil falde over jorden!

  “At vi ikke kan skrive dansk eller sætte kommaerne rigtigt”
  Hen. Teddy L.onny

  Hvis du føler det er så
  vigtigt for dig er der da aftenskolen og højskoler for ældre?

 213. Af Kim P Olsen

  -

  Godt, velstruktureret og gennemtænkt indlæg sørensen 🙂

 214. Af Kim P Olsen

  -

  Jens Hansen

  Vi arbejder jo på at indkludere jer i debatten med opmuntringer, overbærenhed og masser af forståelse for jeres synspunkter.

  Jeg synes virkelig I to kommer med så mange kloge tanker, som det ville være en katastrofe at gå glip af.

  Du virker lidt sur her til morgen 🙂

  God karma herfra til dig Jensemand.

 215. Af Søren socialist sørensen

  -

  Kære Lille ko

  Ser at drøvtyggeren og psyKOpaten fik held til at lave en fuld smiley denne gang!

  Hvor kan vi sende champagnen til støttepædagoger hen?

  Husk at AE din KO hver eneste dag og mindst i 10 minutter, ellers bliver den blot som lille ko og det er ingen jo tjent med!

 216. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  “Voldtægt af de voksne – kloge –folk –på Day ´s blog ” ! –Så kan det vist ikke skrives tydeligere !–Kære Henrik Day ´—Der er ingen der forventer AT: du skal sidde på “din pind” læs bloggen –døgnet rundt ! –slet ikke ! —men du skal fra NU ! –konsekvent slette Sørensen/Hansen ! —Avisens oplag af betalende “voksne” kunder falder støt –og roligt ! –Er det din mening, at det skal fortsætte ? –I forvejen er abonnenterne død-trætte af “et læs papir –med uendelige reklame-sider –og ligegyldige tillæg ! Der bliver smidt lige udi skraldespanden, hvis man da ikke bruger den til, at ligge nederst i “kattebakken” –eller i kanarie-fugleburet ! –Der må være en grænse –og den er her lige NU —Vi kan sikkert med politiets hjælp finde frem til Sørensen/Hansens ip-adresser ! –Men de fleste er på det rene med AT de opholder sig i Ghettoen (erne) –de største i landet NEMLIG Århus ! eller i Kbhvns-områdets uhyggelige socialdemokratiske —masse-inferno af islamister !–Kære Day ´Vi skal ikke finde os i, AT blive kaldt “alt muligt” ! Af diverse DIAGNOSER ! –Der muligvis er dine kunder på klinikken !! Du kan sagtens undvære AT: Vi ægte-danskere –føler os stødt på manchetterne ! –Når vi ellers bakker dig op på alle mulige måder ! Ikke sandt ?

 217. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen. (1-2)

  ET NYT EMNEFOKUS SOM DIN SKATTE-NYDENDE KLIENT-POSITION FORBYRDER DIG.

  De seneste meningsmålings undersøgelser, skulle øjensynlig vise, at “DanskerNØ”; som man
  ynder at sammenfatte alle i-en, (uanset habilitet vs. inhabilitet), ønsker endnu mere indvand
  -ring, hvilket må siges at være YDERST interessant, da her ellers altid har været et habilt flertal
  IMOD, men hvilken i takt med indvandringen øges, kostprisen, konsekvenser mv., åbenbart
  skulle have den diametralt modsatte effekt, hvilket naturligvis ingen rationel mening giver..

  OG DOG.. For tager et hurtigt kig på en menings undersøgelse, (beskrevet i mandag morgen),
  http://www.ugebreveta4.dk/udlaendinge-fylder-mest-paa-unge-vaelgeres-dagsorden_19861.aspx vil man se hvordan det skulle være en “myte”, at ældre borgere er de
  som er dem som er mest imod indvandringen, idet de unges mishag vedrørende samme,
  skulle være vokset fra 28%, til intet mindre end 44%. (dvs. en 100% kovending målt med tidl.)

  OG SÅ TIL DEN GENTAGENDE POINTE HERFRA:
  Ser man på førnævnte undersøgelse, (se indsat link), vil man skue hvordan disse ældre, i dag,
  har større fokus på fx. sundhedsvæsnet, hvilket fortæller det jeg har sagt hele tiden, nemlig,
  at folk generelt, kun reflektere ud fra deres egen snævre position; og hvilket i tilfældet her er,
  at man er blevet ældre, hvorpå sundhedsvæsnet får større fokus, ligesom boligen mv er i hus,
  såvel man ikke skal agere på arbejdsmarkedet længere, og dermed matche egen eksistens
  op imod international konkurrenceforhold mv., og fokuseringens vægt flytter sig i takt heraf,

  FOR DE UNGE, forholder det sig modsat, da man netop ikke er fritaget arbejdsmarkedet, samt
  ikke er underlagt et helhed som kræver overdreven bevågenhed, såvel boligens størrelse og
  kvalitet ikke er på plads mv., hvorpå, (og jeg gentager), fokuseringen derfor er modsatrettet..

  SYSTEMETS NYDERE OG REFLEKTIONEN:
  Fuldstændig samme tendens ser man hos de, hvis indtægt er stammende fra den behagelige
  markeds-immune fælles-tvang; f.eks. en 720.000 kroners “system-betalt” journalist, en køns,
  gyser, kommunal, overvågning, (afrundet med ordet “forsker”), etc. etc., hvorpå dette skatte
  -baserede klientel, udvikler helt andre fokuseringer, som fx. går i retning af noget grønt skat,
  (da skatten er disses indtægtskilde), modsat de markeds-underlagte, og en ny sandhed ses.

  Nemlig, at jo mere man skubber ind i fælles-tvangens monopoliseringens system, jo flere af
  disse indvandre anti- reflekterende personer opstår, hvilket igen bevirker, at jo mere fælles
  -tvangsbaseret, og deraf markeds-immun velfærd man agitere for, samt ignorere, desto flere
  af disse anti-reflekterende opstår, og forværringen (i alle henseender), vokser kun uhindret.

 218. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen. (2-2)

  Heraf opstår et nyt paradoks, nemlig, at disse mængder af lavtlønnede, og/eller passive folk,
  reflektere og deraf reagere modsat end hvad man skulle tro, idet fattigdommen, skaber en
  “fortalt idé” om, at velfærdssamfundet fælles-tvang, sikre disse masser, sådan at forstå, at
  såfremt et øget fravalg finder sted, vil de rige løbe med midlerne, skønt lagt hovedparten af
  disse “såkaldte” rige, netop får deres indtægt i kraft af fælles-tvangens velfærds monopol 😉

  Endelig har vi den grundlæggende nerve i systemets fastholdende stagnation, via den købte
  pressestands ansatte, (vi amatør foreningerne i folketinget), da enhver idiot bør kunne sige
  selv, at man ikke kan smide godt 720.000 stjålne systemkroner ind i X, for dernæst at tro man
  dernæst bruger, men derimod “misbruger” mikrofonen til at invitere, og konstruere, en helt
  anden virkelighed på banen, og hvis samme, INDLYSENDE ikke går i rette med systemets ånd,
  da disse mikrofon holdere, jo netop stop fodres, og deraf er afhængige af samme system..

  RUNDER AF MED DIG:
  Det er derfor, du, Bente Dalsbæk, og alle de andre system-klienter, er inviteret ind af de selv
  samme journalister, da fællesnævneren er, at 100% af bloggerne på Berlingske, alle som en,
  er enten direkte, eller indirekte koblet op på fælles-tvangens rytmik, hvorpå journalisten går
  ind og grov-udnytter sin udemokratiske mikrofon-magt til at undertrykke alle andre, for kun
  egen system-lommes skyld, og hvilket svinsk demoraliserende issue, naturligvis ses over
  hele linjen, (tæl selv programmerne efter), men vil blive erstattet af, at de/i jagtes til døde..

  Hvorfor ?… Fordi, befolkningen generelt, ved da ikke en skid om noget som helst.. og igen..
  hvorfor ?… Fordi her sidder en svinsk system-tyv med en mikrofon, og gør ALT hvad man har
  i sin udemokratiske mikrofon-magt, til som sagt at invitere system-klienter ind foran div.
  kameraer, mikrofoner, artikler mv., altid uden borgerne, (delt i habilitet vs. inhabilitet), får
  lov at bestemme helt og holdent; ikke hvad vi skal “snakke tiden ihjel med”, men derimod
  konfrontere vedholdende til døde, sådan at de som er ON på X, betaler X, imod, betaler ikke.

  ERGO.. For at få trukket den tilbage til indvandringen… er man FOR denne, eller udviser denne
  velkendte ligegyldighed, så er det lige i øget, men igen, så betaler man selv, da individet for
  egne penge, har den frie (software styrede), demokratiske mulighed for at vælge lortene fra.

  Problemet er blot.. og så er vi tilbage ved tidl. sagte herfra… at grupperingerne enten er disse
  system-klienter, eller samme grundlæggende slags, bare i taber, og/eller ældre-klassen, og i
  er således bundet på hænder og fødder; igen fordi den system-betalte journalist sidder som
  edderkoppen og “styre” virkeligheds-fortolkningen igennem eget fundene klientel inden
  for systemet, imens det offentlig leverandørvirksomhed sælges som det private erhverv mv.

 219. Af Lexa Neskire

  -

  JEns hAnsen har virkkelig ret! Fler blokke bliverv ødelagt af to megt aktiv blokkere!

 220. Af hr. sø sørensen, jh og nør ager mfl. er en plage

  -

  Det er fint at HDP gør sit bedste. Men på andre blogs sortlistes seriøse bloggere. Så kan man vel også sortliste notoriske og åbenlyse debatsabotører?

 221. Af Søren Socialist sørensen

  -

  Hex Neskire@

  V bonden Axel Eriksen er altid fornøjelig læsning. Ikke en dag værd at leve hvis ikke V bonden her AE sin ko under fuld offentlighed.

  Var vist både DF og V der kæmpet indædt for at beholde loven der gav v bonden ret til sex med sin ko for et par år siden?

  Kære hdp@

  Vi har noteret, at den skingre , hysteriske Hen. Teddy LO.nny’s mange indlæg , med ønsker om helstegninger af muslimske børn, mv., altid står pænt tilbage efter sletninger og at noget er gået galt i Hen. ‘S liv! Alzheimers/senilitet eller noget lignende?

  “Hvad handler det hele om”
  Tegner Lonn.y

  Any reality is an opinion and you make up your own reality!

 222. Af Kim P Olsen

  -

  sørensen og Hansen

  I har kun kaldt andre debattører psykopater, alzheimers patienter og beskyldt dem for at dyrke dyresex få gange i dag,

  I går fik den ikke for lidt med nazist/fascist/racist/psykopat, og det var meget berigende for debatten. 🙂

  Er I ved at falde af på den og blive bløde?

  Kom nu! Gi’ den gas drenge! 🙂

 223. Af Jens Hansen

  -

  Af Kim P Olsen – 31. oktober 2015 11:59

  Sjovt, Kim Olsen har ikke trukket stalinist og kommunist kortet i dag.
  Han har heller ikke været ude med de sædvanlige tilsvinelser af kvinder.
  Er det fordi, at han gerne vil fremstå som en sød lille dreng overfor blogskribenten?
  Det er jo heller ikke så nemt for denne Kim Poulsen at spille tøsefornærmet og forurettet når han har fyldt bloggen med det sædvanlige svineri.
  Så i dette indlæg nøjes han så med nogle barnagtige løgnehistorier om hvad andre måtte have skrevet..
  Kim Olsen har jo som bekendt et yderst lemfældigt forhold til sandheden.
  Det har småbørn ofte.

 224. Af Søren Socialist sørensen

  -

  Kære lille ko

  Kære lille ko,

  Har ikke beskyldt nogen for at dyrke dyresex. Blot at AE ae’er sin ko dagligt her og at det var DF og V der kæmpet indædt for friheden til at fx en v bonde kan få lov til at dyrke sex med sin ko så vidt jeg erindre. Og at dette jo er jo jeres politiske segment!

  Om dette foregår i jeres specifikke tilfælde, skal jeg ikke kloge mig i!

 225. Af Kim P Olsen

  -

  Jens Hansen

  Haha, hvor er det guddommeligt morsomt og skarpt at kalde mig for “småbørn”. 🙂

  Av av, du kan tro den gjorde ondt! Du kan simpelthen vinde enhver debat med dit skarpe intellekt og din overlegne behandling af sproget…

  Klasse!

  Må jeg kopiere dine indlæg ind på min Facebook side – jeg synes de fortjener, at komme ud ril en bredere kreds?

  Bedste hilsener Kim

 226. Af Kim P Olsen

  -

  Jens Hansen

  Haha, hvor er det guddommeligt morsomt og skarpt at kalde mig for “småbørn”. 🙂

  Av av, du kan tro den gjorde ondt! Du kan simpelthen vinde enhver debat med dit skarpe intellekt og din overlegne behandling af sproget…

  Klasse!

  Må jeg kopiere dine indlæg ind på min Facebook side – jeg synes de fortjener, at komme ud til en bredere kreds?

  Bedste hilsener Kim

 227. Af Jens Hansen

  -

  Af Kim P Olsen – 31. oktober 2015 12:23

  Nu har den lille Kim Olsen jo lagt niveauet.
  Det gør han på alle Day Poulsens blogs.
  Andre kan ikke komme ned på hans niveau naturligvis.
  Det bør man heller ikke.
  Gad vide om Kim Olsen lægger sine indlæg på facebook.
  Eller udstiller han kun sig selv på Day Poulsens blog?
  Han virker forstyrret som sædvanlig på denne blog.
  Barnlig og ukontrolleret.
  Har han glemt de sædvanlige tilsvinelser af kvinder og ukvemsord i dag?
  Derfor behøver han jo ikke at gentage sig selv i en uendelighed.

 228. Af Kim P Olsen

  -

  Forstyrret, barnlig og ukontrolleret….

  Nå, det var godt Hansen. Jeg troede lige du var blevet helt tandløs, men løven kan heldigvis stadig bide fra sig 🙂

  Den gjorde søreme ondt! Ætsende præcise beskrivelser fra din skarpe pen!

  Smukt indlæg fra dig.

 229. Af Kim P Olsen

  -

  sørensen og Hansen

  Det gode vejr indbyder til lidt golf, så jeg smutter for nu.

  Skriv endelig videre, jeg læser jeres dybsindigheder senere.

  Hav en vidunderlig dag I to gavtyve!

 230. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen. (1-2) (rettet udgave fra tidl.)

  VI PRØVER IGEN.. MED EN BEDRE (KORTERE UDGAVE)

  De seneste meningsmålings undersøgelser, skulle øjensynlig vise, at DanskerNØ; som man
  altid sammenfatter alle i-en, (uanset habilitet versus inhabilitet), ønsker mere indvandring.

  OG DOG.. For tager man kig på en menings undersøgelse, (beskrevet i bl.a. mandag morgen):
  http://www.ugebreveta4.dk/udlaendinge-fylder-mest-paa-unge-vaelgeres-dagsorden_19861.aspx vil man se at det skulle være en ”myte”, at de ældre borgere, er dem som skulle være mest imod indvandringen, da de unges mishag er vokset fra 28%, til 44%..

  OG SÅ TIL DEN GENTAGENDE POINTE HERFRA:
  Ser man på nævnte undersøgelse, ses at de ældre, har større fokus på sundhedsvæsnet, end
  på indvandringen, imens de unge, nærmest har vendt på en tallerken, da disse stik modsat de
  ældre, netop er underlagt arbejdsmarkedet, og kun relativt, har brug for sundhedsvæsnet, og
  skulle en anden menings undersøgelse skulle visse modsatte, er det IGEN journalisten som
  har været inde og lege kis pus med befolkningen, da de unge ikke ved en skid om hvad disse
  huslæger mv., hamre ned i forret, (gør de ældre ej heller), og undersøgelserne har nul værdi.

  POINTENS POINTE ER DERFOR SOM ALTID,
  At det ikke duer at lade en flok 720.000 kr. system-betalte mikrofonholdere, udemokratisk
  styre hvad her skal tales om og ikke, samt hvem som skal inviteres ind foran mikrofonerne,
  da valget INDLYSENDE som altid, falder på endnu en klient, imens den korrupt købte mikro
  -fon lorte holder, hermetisk udelukker alle andre, dog afbrudt af sjælende prorammer med
  nogle tabere, (dem jeg kalder for gruppe-2), hvorpå man igen tegner billedet af, at normens
  vindere, er de som ej laver egne penge, samt er overbetalt via markeds-immunitet. gaa gak.

 231. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen. (2-2) (rettet udgave fra tidl.)

  PARADOKSET:
  Problemet er imidlertid, at klient gruppe-1, (som sidder på mikrofonen), har endog særdeles
  godt med systemets grundlæggende design, imens dummy taber gruppe-2, omvendt ikke
  har hjerne og evne til at regne ud, at det gruppe-1 bilder gruppe-2 ind, (via mikrofonerne),
  nemlig, at systemets design, er til for gruppe-2, er dokumenteret faktuelt forkert, da det
  netop er gruppe-2, som henholdsvis skaber + fastholder gruppe-2 via fælles-tvangens syge

  Heraf opstår et nyt paradoks, da det er sådan, at i takt med gruppe-2 vokser, og gruppen
  fortsat tror på gruppe-1´s tvangsbaserede velfærds-trick, jamen så er det vi gudhjælpemig
  får to klient-grupper, hvortil høre, at dummy gruppe-2, i kraft af egen uoplyste dumhed, og
  non stop, (journalistisk velfærds-indbildte setup), med LO, DI, DA, DE, etc. etc. fordi her
  henholdsvis er 320.000 årlige millioner skatte driftskroner, samt godt + 820.000 offentlige
  ansatte ”fagforeningskontingenter” at hente, og meget mere til, derved skaber nedtur DK.

  HOVEDKONKLUSION:
  Hvad enten vi taler indvandring, (muslimsk såvel Østeuropæisk), fortsat øget outsource mv.
  så kan, og ikke mindst VIL, hverken gruppe-1 eller gruppe-2 forstå ret meget, da man som
  sagt, enten vinder på fælles-tvangens markeds-immune monopolisering, (læs: Gruppe-1),
  imens gruppe-2. ”TROR” på den henholdsvis fortalte, versus fortiede version, som går ud
  på, at velfærden er dejlig, Danskerne ønsker mere af samme, etc. etc. da dummy gruppe-2
  dels er for overfladisk tænkende, med deraf NUL dybdegående basisviden, og alt sejler..

  Altså får du kun flere vælgere, som reflektere væk fra indvandringen, om det er fordi alderen
  flytter fokus, eller man har fået en stilling som journalist, gyserforsker mv., i don´t care, men
  bevirker, at i åbenlyst ikke er i stand til at vride jer ud via selvhjælp, hvorpå man må vente på
  at det int. pris-pres, samt nye demokratisk 1:1 befolknings forankrede medier, omsider får sat
  den altødelæggende system-journalist ud af spillet.. Først da kan DK gå i tiltrængt restitution.

 232. Af Jens Hans en

  -

  Af Axel Eriksen – 31. oktober 2015 14:15
  “Det er ikke svært at påvise hvem, der endnu engang har ødelagt en blog:
  Sørensen/Hansen – de to første indlæg på denne blog har allerede angivet bundniveauet!”

  Axel Eriksen må som sædvanlig deles om æren med Kim Olsen.
  Om hvem der har ødelagt debatten.
  De har ikke indsat et eneste indlæg relateret til blogemnet.
  Alle deres indlæg er oplæg til personfnidder.

 233. Af Axel Eriksen

  -

  @ Jens Hansen!

  Endnu en påstand! Har du gjort dig den ulejlighed at læse blogindlæggene? Nej,naturligvis ikke!

  Hvorfor læse de første indlæg, når det, “men” er interesseret i, er meningsløs polemik!

 234. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Axel Eriksen ! —Lige en kort bemærkning om AT: De danske unge er de dummeste i verden !—Hver 5te dansker læser aldrig bøger ! —Hvorimod de franske både unge – og gamle –læser en bog hveranden dag !—

 235. Af Søren socialist sørensen

  -

  Kære v revisor,

  En ny måling siger at hver tredje dansker mener et letpåklædt kvinde har større chance for voldtægt’

  Dog nu et spring til AE v bonden med sin lille ko der mener at det også er selvforskyldt og velfortjent da?

  Uomtvistelig nogen syge meninger der! Mund og klovsyge?

 236. Af Kim P Olsen

  -

  sørensen

  Jeg har desværre udtrykt mig på en måde så du (i modsætning til alle andre) har misset budskabet.

  Det er naturligvis min fejl.

  Kan du ikke lige henvise til detvstef hvor jeg giver udtryk for at voldtægt er velfortjent og selvforskyldt?

 237. Af Nat Feinberg

  -

  Hej Henrik Day Poulsen! Du bidrager selv til et forkert syn på voldtægt! Hvad f…. mener du med at, “I nogle voldtægtssager kan man diskutere kvindens rolle, men påklædningen alene kan aldrig være en undskyldning” ?! Der er INTET at diskutere -En voldtægt er en voldtægt! Ethvert overgreb mod vilje er et overgreb. “Påklædning alene kan aldrig være en undskyldning”. Du mener altså at der er en undskyldning – Der skal bare mere til? Der tager du grueligt fejl! Når vi taler om smertefulde handlinger, er det aldrig tale om at noget kan diskuteres. Et nej er et nej, og det skal respekteres. Respekteres det ikke er der tale om overgreb = voldtægt. En kvinde som flirter, inviterer ikke til voldtægt. Det er underordnet om parterne kender hinanden eller ej. Dit indlæg er under standarden for Berlingske!

 238. Af Søren sørensen

  -

  Nat Feinberg

  “I nogen roller kan men diskutere kvindens rolle”
  Hdp

  Ja, vi er så vant til at disse højreekstremister i denne blog, kommer med sådanne udmeldelser så men tror vi er i Tyskland i 1943!

  V bonden med sin lille ko er kommet med samme typer af udmeldelser. Formentlig står de der stadig, hvis de ikke har bedt HDP slette dem fordi de er for kompromitterende. De må selv lede da jeg ikke går de 250 kommentarer igennem.

  Når men som hdp , AE og lille ko har sådanne meninger, undre men sig om det er ude i det fri samfund de burde være? Endvidere arbejde med kvindlige voldtægtsofre i psykiatrien?

  Hvis men deler kvindesyn med voldtægtsmandens, er det at arbejde med deres ofre i psykiatrien formentlig ikke den rette profession?

 239. Af Kim P Olsen

  -

  sørensen

  Det normale er, at når “men” kommer med en beskyldning, kan man underbygge den 🙂

  Det kan du så ikke, men skidt med det 🙂

  Det er nok HDP der har slettet vores kommentarer fordi vi i al hemmelighed har bedt ham om det. Det lyder meget meget sandsynligt 🙂

 240. Af Søren von Marx sørensen

  -

  Kære lilleko@

  Ked af at høre at du føler dig uretfærdigt behandlet!

  Brug nu resten af aften på at finde ud af hvad du har sagt før!

  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  “At kalde mig for småbørn”
  Lille ko

  Nå tør nu tårnene og kom videre!

  “” Mig “erKO” sum Småbørn””?
  Overlegen behandling af sproget vi er vidner til her!!

  Sørgeligt ja JH hvorledes lille ko dengser sig op overfor blogholdere.

  Ser dog at drøvtyggeren og psy.KO.pa….en fik held til at lave en fuld smiley denne gang! 🙂
  Hvor kan vi sende champagnen til støttepædagogen hen?

  Husk at AE din KO hver eneste dag , og dette i mindst 10 minutter, ellers bliver den blot som lille ko og det er ingen jo tjent med? Selv ikke lille ko?

 241. Af Søren von Marx sørensen

  -

  Når men ser den lille skaldede jøde Adam Holm i deadline agitere for hans jødiske drømme, via useriøs debat kultur mod muslimer, men rent røvslikkeri over for jøderne han interviewer -præcis som den anden forfærdelig jøde der krasnik -håber men virkelig at islamisterne en dag kunne få smidt deres jødiske konkurrent i idiot ud af landet.

  Så var et problem da løst at komme af med de 6000 her bosiddende jøder!

 242. Af Axel Eriksen

  -

  @ Kim Olsen!

  Du har fået dig et par rigtige pennevenner. Undskyld jeg læser med – men der er som regel også en hilsen til mig!

 243. Af Jens Hansen

  -

  Af Axel Eriksen – 1. november 2015 05:23
  “Kim Olsen!
  Du har fået dig et par rigtige pennevenner. Undskyld jeg læser med – men der er som regel også en hilsen til mig!”

  Ja. Kim Olsen er en af den slags “pennevenner” som man ikke kan blive fri for.
  Han har ingen meninger om noget som helst.
  Og det mener han derfor heller ikke, at andre bør have.
  Hans manglende meninger og holdninger opvejes dog rigeligt igennem hans umodne tilsvinelser og provokationer.
  Især på Day Poulsens blogs.
  Han læser nok ikke andet.
  Hvad angår denne Axel Eriksen.
  Undertegnede nævner kun ham i indlæg, når hans tilsvinelser når helt ned på denne Kim Olsens niveau.
  Eller hvad han nu end kalder sig.

 244. Af Kim P Olsen

  -

  “Nå tør nu tårnene og kom videre!”

  Tårnene her i byen tager kommunen sig af 🙂

  Hav en dejlig søndag sørensen og hansen. Glæder mig til at læse jeres knivskarpe analyser.

 245. Af Jens Hansen

  -

  Af Kim P Olsen – 1. november 2015 08:50
  “Som jeg skriver, er det ikke borgerne men kommunen, som sørger for tårnene her hvor jeg bor.”

  Bruger den kommune som er belemret med K0 typer som ham til at tørre tårne?
  Når de er tvangsaktiverede.
  Ok. Det er vel rimeligt nok.

 246. Af Kim P Olsen

  -

  Jens H

  Du har fuldstændig ret. Jeg ved heller ikke hvorfor din ven sørensen mente at jeg skulle tørre tårne? Og hvorfor tror du jeg er i tvangsaktivering for at tørre samme tårne? Troede du virkelig på sørensens historie siden du greb den og på sublim humoristisk vis tilføjede elementer om tvangsaktivering?

  Men morsomt var det 🙂 Hylende morsomt.

  Tak for søndagens første grin 🙂

 247. Af Jens Hansen

  -

  Af Kim P Olsen – 1. november 2015 09:21

  Undertegnede forholder sig til det som K0 skriver.
  Når jeg nedværdiger mig til at besvare hans indlæg.
  Men nu mener han åbenbart, at det bør man ikke gøre.
  Man skal forholde sig til det, som andre skriver.
  Han er ikke nem at blive klog på.
  Men selvfølgelig.
  Hvis han selv mener, at hans nonsens skal stå ubesvaret.
  Hvorfor skriver han så vrøvlet i første omgang?

 248. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  “sagen er klar ” ! –Henrik Day ` –har gemt sig ! –Helt forståeligt –Så vi spidser blyanterne –og tænder tegnebordenes lys ! –NU skal der ske noget ! –Vi starter med AT: nedlægge Udlændingestyrelsen –hele bundtet ! –Så er masse-migrations-bekymringerne løst prompte !—Hvorfor er der ingen der har tænkt på det før ? NU !

 249. Af Birte Frandsen

  -

  Ibrahim handler “koransk” og her star I den hellige bog–at kvinder ved udgang
  fra hjemmet skal vise at de er muslim, således at de IKKE FORULEMPES.
  Dette kunne tyde på at ikke alle kvinder skal modtage respekt.
  Hvordan skal det ellers forstås ?
  I princippet er det sådan at her I alndet må kvinder gå nøgne hvorsomhelst,
  nårsomhelst uden at nogen har lov til at røre ved dem overhovedet.
  At nogle danske bondeknolde og naïve almindelige danskere ikke har forstået det må de se at få lært.
  Uden sammenligning iøvrigt–selvom der rundt omkring ligger fristende
  varer fremme og penge kommer til syne I en bank, så har man jo ikke lov
  til at forsyne sig.

 250. Af Søren von Marx sørensen

  -

  JH ikke nemt at tyde JP’s sprog nej!

  “Tør nu tårnene”….
  Lille ko

  Naturligvis relateret til de våde drømme opbygget mentalt af Lilleko som PET agent imellem avisudbringningen og tvangsaktiveringen!

  Åbenbart læste lille ko noget med tåre? Sådan må det nu engang være, når men er en lille crybaby med pennevenner til at græde til over livets uretfærdigheder. Hdp bruges også tit. Åh de ko’ske babel tårne….
  🙂 🙂 🙂

  PsyKO@

  “Mig erKO sum småbørn”
  Lille ko

  Lad os analysere drøvtyggerens ubehjælpsomme danske. Især sjovt nu han altid agere stavefascist som sengekammeraten i debatten AE!

  Mig-plural..herligt. Som en anden Preben/hen LO.n.ny lidt identitetskrise Ala Norman Bates?

  Naturligvis er det lidt flovt over for JH’s nær ufejlbare danske. Men når men ser en fejl i det korrekte brug af småbørn som af JH, er det nu ekstra morsomt!

 251. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  “Hørt Birte Frandsen ” –De danske bondeknolde er IKKE et hår bedre ! –De luner sig bare under “national-betegnelsen DIAGNOSER ! ” –Så føler de sig fredet i klasse A.

 252. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Appros ! –Der kan spares milliarder af kroner i den off. administration –Og så er turen kommet til indbyggerne i de 42 islamiske reservater, hvor S/R- folket-læs borgmestrene har fredet de 10-tusind-af muslimer, der lever som-om de stadigvæk bor i Mellem-østen ! –Så lad dem for pokker pakke kludene og rejse til–hvor de hører til NEMLIG i Mellemøsten/Afrika ! -Appropos Afrika ! Så er alle milliarderne vi har sendt til Afrika ! Ja, de har gjort mere skade end gavn ! –Afrikanerne har fordoblet deres befolkningstal hvert år siden Danmark har sendt milliarder af kroner !–NU skal det være slut ! Byt de nye fra Mellem-østen ud med Ghettoérnes beboérere –Hvad blev der iøvrigt af Inger Støjbergs fromme ønsker ?

 253. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  “Kvinder” –Det var nok alligevel en god idè AT : Få Madam Skrap (Pia Kjærsgård ) Ind på pladsen som folketingets forkvinde ! —Især, hvis hun kan få sendt “araberdrengene” Inger´s forhadte biograf- sabotører —Der putter sig i de islamiske ghetto ér –med de tusindvis af arts-fæller –sendt ud af vores land !–Så holder vi fest –rigtig vikinge-fest med masser af mjød ! Ikke sandt ?

 254. Af Søren von Marx sørensen

  -

  Kære Lille ko,

  Overhovedet ikke!
  Der er mange måder at få folk til at føle sig uvelkomne på.

  Ko fx og andre psyKO’s her køre fx altid en grim retorik over for muslimer i debatten. Samme kan naturligvis gøres mod jøder, hvis men som undertegnet mener at de er en negativ indflydelse i Danmark!

  De har fx fuldstændig overtaget mediemaskinen i deadline. Alle avisernes Israel korrespondenter er jøder. Forleden lavet Holm et rigtig grim interview mod khatib hedder han vist. Og beklager er ikke muslim men ateist!

  De skal selv betale for de mange millioner kr. Dk bruger på at beskytte dem. Det er en yderst velfunderet kommune. Og de har påført dem selv deres problemer via deres skamløst, racistiske og religiøse opførelser i Israel hvor de har opført koncentrationslejre til palæstinenserne og sidste år dræbte 10.000 i Gaza og ødelagde et helt land.

  Dagen jøderne forlader Danmark bliver en glædens dag! Netanyahu har foreslået dem at gøre det. Opfordringen hermed sendt videre!

 255. Af Jens Hansen

  -

  Nå. Så har Day Poulsen igen været på banen for at slette indlæg.
  Indlæg som var et svar til svinske indlæg fra en af Day Poulsens rygklappere.
  Og det går jo ikke.
  Day Poulsen er rygklappernes rygklapper.
  Og beskytter sine proselytter imod svar på deres svineri.
  Gider dog ikke genindsætte indlæggene.
  Et af Day Poulsens andre stærke sider er, at han tillader, at hans rygklappere indsætter falske indlæg i mit navn.
  Som dette:

  “Af Jens Hansen Tåsinge – 29. oktober 2015 05:30
  Nu vil den dygtige Inger Støjberg heldigvis offentliggøre tallene for hvor meget den katastrofale udlændingepolitik som de røde landsforrædere har stået for i mange år i virkeligheden koster danskerne! Det bliver uhyggelig læsning! Kujonerne fra S og SF turde jo ikke offentligøre udgifterne! Godt at Inger Støjberg rydder op efter de røde kaospiloter!”

  På Day Poulsens blog er enhver form for svineri tilladt, så længe svineriet foretages af Day Poulsens proselytter.

 256. Af Jens Hansen

  -

  Af Søren sørensen – 2. november 2015 13:12

  “Måske kunne lille ko lære lidt historie og ismer før han spreder sin gylle og metan udover siderne her?”

  Der er en isme, hvor K0 er ekspert.

 257. Af Søren von Marx sørensen

  -

  “Gyllisme” er en lille ko værdi ja!

 258. Af Søren von Marx sørensen

  -

  Kære lille ko

  I svar til din manglende viden!

  Jøderne var skam i en kommune før nogen anden og nærmest opfundet kommunismen via kibbutzen, og Karl Marx (jødisk afstamning!) selv!

  Måske kunne lille ko lære lidt historie og ismer før han spreder sin gylle og metan udover siderne her?
  http://www.myjewishlearning.com/article/jewish-socialism-in-europe/

 259. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Voldtægt !! –Mindreårig pige voldtaget i går i Odder af 27årig —-

 260. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Henrik Day ´sletter – og sletter ægte-danskerne ! –Men Sørensen fam. & Hansen får lov til, at skrive, hvad de har lyst til ! –Hvorfor ?

 261. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Skyld ! Jonas Dahl SF –der efter kun få måneder som skatteminister modtager millioner af skatteborgernes surt tjente penge “I minister-efterløn” –Raser over folketings-forkvinde Pia Kjærsgård !—-Han kan vente sig Tror vi !

 262. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  “Mohammad ! –Har 11 børn – og bliver forsørget af det offentelige ! –Står der i den korte avis ! –Får I snart nok Venner ?

 263. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  “Skyld ” ! —Jonas Dahl ´s ! Forsømmelser medens han i kort tid var skatteminister for SF ! –Skal kortlægges –Alt-imens han går grinende hen til banken – og hæver millioner i minister-eftervederlag ! –Som skatteborgerne er tvangs-udskrevet til AT : Betale —Politikerleden har nået uoverstigelige højder ! —Vi – og andre sætter vores lid til Folketingsformand-inden 1 –Det klæder ikke hende AT : være en tam tiger ! –SÅ vi forventer, at hun “slår til de ræverøde –der formelig gør skatteborgerne til grin ! –Den nuværende borgerlige regering forventer vi handling fra ! –Ikke sandt ?

 264. Af Søren von Marx sørensen

  -

  “Hvorfor?”
  Hen tegner L.onny

  Måske syntes hdp at opmuntringer som dine til helstegninger af muslimske børn, alligevel ikke er “helt” værdigt og i tråd med hans ønsker?

 265. Af B. Thøgersen

  -

  Fr. UNN.G.A HALLAS.D,

  En fejlanalyse af Deres indlæg synes at vise, at romanfigurindepseudonymet UNN.G.A HALLAS.D nok dækker over en vis Pia, som også optræder i flere andre medier med tilsvarende tyndbenet påståelighed. I Danmark fægter man med åben pande, hvis man vil respekteres.

 266. Af susanne svendsen

  -

  Den sidste sætning i dit indlæg vedr.en sekstenårigs udtalelser, er som forventet af en person, som har valgt at lære et fag, som netop er kendt for manglen på debat.
  Et fag, som bruger lovgivningen so undskyldning for at begå overgreb.
  Dybdepsykologisk selvindsigt vil være på sin plads.
  Naturligvis skal vi mennesker kunne gå nøgne rundt , i verden, uden at blive udsat for overgreb, både fysisk og følelsesmæssigt nøgne!. Vier født nøgne !
  Debat er netop livsnødvendig, og kan i mange tilfælde skabe mere viden og indbyrdes forståelse mellem kvinder, mænd og børn, uanset alder.
  Men at kalde en person, som blot skal lære at kommunikere, for « gift», det er for mig at se et udtryk for en overreaktion, måske baseret på indre angst.
  Det med at kommunikere, er også noget ansatte i psykiatrien skal lære. Og hellere idag end imorgen, fremfor at påtvinge folk diagnoser, spærre dem inde, binde dem fast og itvinge dem medikamenter, som er livstruende og traumeskabende, gennem voldelige overgreb.
  Vi Mennesker kan forandre os , lig med udvikle os , når vi mødes med forståelse, tiliid og respekt, og så længe folk ikke er til fare for andre, må ingen begå overgreb.
  Jeg synes retorikken skal på plads, og næstekærligheden genfindes.
  Vi er ikke dyr, vi har udviklet et sprog, som vi kan lære at bruge indbyrdes, men vær venlig, ikke at være så nedladende overfor andre mennesker.
  Når alt kommer til alt, for nu at blive ved emnet, så er unge mennesker, noget nemmere at gøre forståelige når de er på en forkert kurs, i forhold til at lære at respektere andre mennesker.
  Selfølgelig har drengen meget at lære, men det har både du og jeg også.

Kommentarer er lukket.