Nødråb til Europa: smid fløjlshandskerne

Af Henrik Day Poulsen 330

Jeg var i Paris for 14 dage siden og spiste på en café. Så det kunne have været mig, der var blevet likvideret. Det kan også ske i København; eller måske, det vil før eller senere ske i København.

Tiden er inde til at holde vores politikere fast på, at enten viser de, at de er i stand til at beskytte os, eller også må de forlade deres eftertragtede magtposition.

Der er med angrebet i Paris erklæret religionskrig i Europa. Islam er i krig mod kristendommen. Vores vestlige værdier skal tilsyneladende udslettes.

Mange vil stadig ikke tale om det faktum, at jo flere muslimer, der kommer til Europa, jo større fare er der for, at vores måde at leve og tænke på, bliver elimineret.

Jyllandspostens efterhånden berømte rundspørge blandt danske muslimer taler sit tydelige sprog. Flertallet af danske muslimer er imod Muhammedtegningerne og Israel. Det er naturligvis ikke det samme som at støtte terrorisme. Men hvis der skabes et miljø, hvor vestlig levevis anses for forkert og umoralsk, vil det skabe grobund for netop terrorister som de 8 i Paris. Derfor vil accept af særbehandling af muslimer, accept af tørklæder, muslimske privatskoler og halal føre til, at ekstremister lettere kan gemme sig og hverve flere medlemmer. Jeg ved godt, at kun ganske få muslimer synes, at det terrorisme er i orden. Men hvis muslimer forstætter med at bibeholde den levevis, som de har Mellemøsten og fravælger vestlige værdier, skaber de et samfund med ”dem og os”. Og denne opdeling er guf for islamistiske terrororganisationer.

Intet tyder på, at flertallet af muslimske indvandrere vil smide tørklædet, gifte sig med os og leve som os. De vil fastholde et familiemønster og kvindesyn, som er verdensforskelligt fra vores civilisation. De vil kun leve sammen med os på grund af vores penge. Penge, som de ikke har formået at skabe i deres eget land. Og penge er nok det dårligste samlingspunkt, for penge er kulturløse og identitetsneutrale. Var Europa så fattig som Bangladesh, havde vi ingen muslimer.

Derfor er der en sammenhæng mellem fortsat massiv muslimsk indvandring og hvad vi så i Paris. Var Europa helt uden muslimer, var angrebet jo ikke sket.

Angela Merkel var sammen med masser af andre politikere ude og fordømme terrorangrebet. Men Merkel er netop en del af problemet.

Venstrefløjen og pladderhumanisterne vil sikkert beskylde folk som mig for at være anti muslimsk. Men jeg er faktisk helt ligeglad med, om folk tror på Gud eller Muhammed. Jeg er nemlig ateist. Men jeg er ikke ligeglad med, at vi europæere langsomt, men sikkert er på vej til at miste vores frie levevis til Mellemøstlige værdier, som sikkert er udmærkede i Mellemøsten, men ikke her. Problemet med mange muslimer er, at de ønsker vores penge, men ikke vores levevis. Og det udnyttes af de relativt få, der vil dræbe os. Når man som jeg modsiger muslimer, føler mange sig forurettede, og lukker sig i fornærmethed endnu mere ind i tørklædets og skæggets parallelsamfund. Og her trives fundamentalister fortrinligt.

Jeg er klar over, at diskussionen, om manglende integration kan give grobund for fundamentalisme, kan virke som en rød klud på nogle. Men situationen i Europa er lige nu så ekstrem, at vi er nødt til at tale meget direkte. Lad mig minde om, at 2015 har budt på terror mod Charlie Hebdo, Krudttønden, jødernes samlingspunkt i København, et russisk fly med turister i Egypten og nu Paris igen. Politkerne har talt og talt, men intet konkret er sket. Hvis man skal forebygge radikalisering, skal vi nedbryde parallelsamfund. Men for øjeblikket er indvandringen af muslimer så stor, at jeg kan frygte, at Europa slet ikke er i stand til at opsluge så mange muslimer. Og i ventetiden på integration, vil utilfredsheden i asylcentrene kun stige og stige. De kolde telte med minusgrader udenfor, mørke dage og få penge vil skabe meget utilfredshed. Og det udnytter islamister.

De, som ønsker at denne blog aldrig var blevet skrevet, er kun med til at øge sandsynligheden for, at ekstremister vil få deres ønske opfyldt, nemlig et europæisk kalifat.

Indtil nu har jeg ikke set, at muslimer i de europæiske ghettoer har arrangeret fakkeltog mod terror, etableret en hotline til at anmelde radikalisering og meget klart gjort opmærksom på, at radikalisering er et problem. Så længe dette ikke sker, må de europæiske muslimer forvente, at vi er en gruppe af Europa elskere, der holder dem fast på, at de også har et ansvar og ikke bare kan trække gardinerne for og se arabisk tv via parabol. Det, ikke at ytre dig, pålægger dig også et ansvar.

Det er på tide at smide fløjlshandskerne over for muslimer, hvis Europa skal overleve som det fantastiske kontinent, vi kender.
Indtil nu er de fleste europæiske ledere handlingslammede. Ingen har turde stoppe flygtninge strømmen effektivt. Og fredag aften betalte 128 franskmænd prisen.

Kl 11.30 lørdag lagde jeg et eksemplar af Charlie Hebdo foran den franske ambassade, hvor jeg skrev: ou sont les politicians?

330 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  Lige netop muslimer og vestlige demokratier er vel udtryk for modpoler, der helt enkelt er uforenelige. Det er mig en gåde, hvordan nogen – ved deres fulde fem – har tænkt sig at løse den gordiske knude?

 2. Af Niels Peter Lemche

  -

  Henrik,

  det var jo at vente, denne blog; men hvordan vil du så hjælpe på det europæiske kollektive selvmord? Vi kan jo som gammeleuropæere overhovedet ikke reproducere os selv. Du står derfor med et uløseligt problem: I Europa negativ befolkningstilvækst (men kunstigt holdt oppe af indvandringen: Se på Sverige); i landene i Mellemøsten og Nordafrika en voldsom befolkningstilvækst.

  OK, vi er ikke uddøde de næste hundrede år; men derefter, hvordan går det så.

  Så realiteternes verden er meget mere kompliceret, end din blog giver udtryk for.

  Og så inden det sædvanlige koppel begynder at tude med de ulve, de er iblandt: Det betyder ikke, at jeg mener, at vi skal lægge os på ryggen og afvente historiens dom og vor egen udslettelse (sådan om 200-300 år); men at der mangler en virkelig operativ strategi.

  Men politikere, der har svært ved at tænke mere end fire år frem, hvem kan forlange af dem, at de har konstruktive løsninger?

 3. Af P Christensen

  -

  Det er skæbnens ironi at det projekt (EU) som skulle sikre
  freden i Europa, hidtil alene har sikret kontinentets underminering.

 4. Af Jan Petersen

  -

  Europæerne kan ikke reproducere sig selv. Nej, and thank God for that – vi er i forvejen alt for mange europæere til fremtidens jobs. I løbet af de næste 15-20 år vil robotter erstatte en tredjedel af nutidens jobs!

 5. Af Søren Von Marx sørensen

  -

  Ævl!
  Danskerne er ikke kristene længere!

  “Politikerne må forlade deres magt position” hdp

  Hvad vil du erstatte det med? Lars Seier nazi administration?
  Men får de politikere og den politik men stemmer på!
  Hollande har erklæret krig mod muslimer. Totalt på overdrevet at vi igen skal ud og dræbe millioner! Hollande er dog fornuftig nok som socialist til at vide at en tand der betyder 30 tænder der betyder nye tænder her! Ikke evner borgerlige besidder som historien har vist!

  “At det terrorisme er i orden…,,,
  Som de har Mellemøsten…”
  Hdp

  VKO begik meget terror sammen med Bush. Ca 2-400.000 terrorangreb fra 10 kms højde.
  Israel begik alene 10-15.000 på et par uger sidste sommer i Gaza! Nok til fuldstændigt at ødelægge alt infrastruktur i Gaza!

  “Jeg er helt ligeglad med Gud” hdp

  Gud kan erstattes nemt med mammon for nogen! Saglige ved at Gud skal bekæmpes overalt og hans negative indflydelse proaktivt og uden nåde, , og ikke blot kan smides i småt brandbart som noget ikke betydeligt i verden!

  Hvis nogen terrorister skulle have overlevet drabene på hvad nok nær 150 tilfældige, burde de modtage dødsstraf. Som burde den borgerlige kristene helt breivik!!

  NPL

  Sikket noget ævl! Der er intet problem ved 100 millioner færre europæere over tid! Lidt svære kår og faldende huspriser naturligvis! Detaljer!

  Men må se på det store og lange perspektiv! Danmark skal ikke lytte til religiøse tosser, uanset om navnet er Lemche eller Allah-Gud er lille!

  En indvandring baseret på kun ateister ville være positivt. For sådan er 90% af danskerne. Muslimer bliver afmuslimiseret over tid i dk! Men det går langsomt.

  Men indvandringen drejer sig om både vest,øst,nord og syd indvandring. Nu har højreekstremisterne fået nyt skyts i Frankrig Men indtil videre har truslen og volden i Skandinavien kommet fra kristenfundamentalister og borgerlige! Værd at erindre altid!

 6. Af Jørgen F.

  -

  Dem, der har så travlt med at lægge skyld på os selv skylder mig en forklaring på hvordan Irakkrigen fik IS til at smide bøsser ud fra hustagene i Raqqah og få Sauderne til at stene de mange piger, der har voldtaget deres onkler…

 7. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt, hvis man vil følge dagens horror IS show, så log på dailymail. com. Der er ingen pæne danske politisk korrekte medier, der nævner den virkelige virkelighed med et ord, eller en video. Det skal man på udenlandske medier for at finde!

 8. Af E. Larsen

  -

  Igen, igen enig med dig HDP! Og, nej muslimerne vil IKKE smide tørklædet eller holde op med at undertrykke kvinder m.fl. eller holde op med at ønske grundloven væk og Koranen indført i Danmark. 69% af de der bor her siger sådan – hvad hjælper det så at vi har nogle få fornuftige og uddannede(muslimer), ingeniører, læger m.m. der ikke er enige.
  Det hjælper altså næsten intet. Vi er mange, mange modne danskere der har sagt at dette her ville ske p.g.a. de tåbelige 68’ere og feministerne , Jelved, Birte Weiss, og især de unge nye pernille , Mette, ………. Vi har advaret mod det i nu mindst 40 år – men alligevel har vi ca. 8 partier der intet har forstået og stadig ikke synes at danskere og vores land er det vigtigste. Ufatteligt – det kan kun være p.g.a. at medierne indok trinerer alle – særlig de unge, der jo intet forstår.

 9. Af T. sørensen

  -

  A pro pos reproduktion af europæerne. Jo flere terrorhandlinger begået af muslimer mod os des vanskeligere bliver det at holde trit med befolkningstilvæksten. A pro pos betalingen med foreløbig 129 liv i Paris, Jeg spørger mig selv om det er den eneste form for betaling der finder sted. Hele denne invasion af muslimsk indvandring foregår den helt uden hjælp af petrdollars fra Mellemøsten?? Hvordan i al verdens riger og lande kan ædruelige politikere tillade denne form for idioti at tillade denne folkevandring til Europa, Det skal jo gå riv ruskende galt. Og det er godt på vej! EU skal sikre de ydre grænser og Schengen skal afskaffes og national grænsekontrol gen ind føres NU. Det er trættende at se vores ledere stå og hælde vand ud af ørerne hver gang disse kultur berigere har øvet terror. Efter at de selvsamme” ledere” har inviteret disse herskaber til Europa.

 10. Af Peter Bruno Holmgren Gerckens

  -

  Naturligvis, Henrik Day Poulsen, lad det blive sagt højt og klart så det giver genlyd –
  vi er på vej ind i en konflikt med de muslimske kræfter, der vil have et andet europæisk/
  dansk samfund end det vi har kæmpet for – vort samfund, som en meget stor del af den
  muslimske befolkning i bund og grund foragter.
  Det er et faktum, som det er nødvendigt også for danske politikere at erkende og forholde
  sig til. Ganske enkelt fordi både organisationer og enkeltpersoner i de muslimske kredse
  ikke ønsker at lægge afstand til islams destabilisering af vore værdier og normer og
  islamismens morderiske kamp mod vores demokratiske folkestyre.
  Vi har været vidner til, igennem de sidste mange år, at den muslimske facisme i Europa
  går målrettet efter at destabilisere landene, og ledere som Angela Merkel er på grund
  af sine beslutninger med til at skabe grobund for terror og religionskonflikter.
  Her hos os i grænselandet har hendes indvandrings- og flygtningepolitik fået tillagt
  betegnelsen “Hausfrauen-Humanismus” – og det kan jeg godt give naboerne ret.
  Andre, meget onde tunger siger, at Angela Merkel er kommunismens endegyldige sejer
  over det tyske samfund. Med denne karakteristik henvises der til hendes rolle som
  reform-kommunist i hendes aktive DDR-tid. Et styre og en ideologi hun aldrig fik lagt
  afstand til i sin tid som sekretær for ungdomsorganisationens propaganda-afdeling.
  Men nu er hun altså Bundeskanslerin, der bliver ved med at hævde “Wir schaffen es –
  und, es gibt keine Obergrenzen” – vi klarer det nok og der er ingen grænse for hvor
  mange vi kan klare-og det uden iøvrigt at tage stilling til spørgsmål som – hvem, hvordan
  og hvor længe?
  Ja man kan ligefrem høre hende nynne “The answer is blowing in the Wind.”
  Iøvrigt – mon det ikke er på tide at få lukket grænsen.

  samfundsopfattelse

 11. Af Henrik S

  -

  Tak Henrik Day for dit klarsyn!
  Nu er Europa i krig med IS og derfor bør vi straks internere alle danske IS tilhængere.
  Dem kender PET udemærket!
  Hvis politikerne ikke gør det , bør de anklages for landsforræderi!
  Frankrig har erklæret at dette er krig imod IS og som NATO partner er vi forpligtiget til at kæmpe mod deres fjender.
  Hvis det ikke sker , er politikerne en flok hyklere , som vi aldrig igen bør stemme på.

 12. Af Jan Mølgaard

  -

  Den enkle sandhed er, at uanset om muslimer er terrorister eller ej, og uanset om de direkte eller indirekte støtter terror eller ej, hører de ikke hjemme i den vestlige verden. Og de skifter ikke kultur, fordi de får en uddannelse og/eller et job. De og deres efterkommere bliver aldrig en del af de europæiske samfund. Men politikerne fortsætter ufortrødent deres mekaniske snak om “integration”. “De skal bare integreres” har vi hørt i 30 år, og vi kommer sikkert også til at høre disse magiske ord de næste 30 år, for der er ingen udsigt til klogere politikere. Så Europa vil gå til i kaos, konflikter og fattigdom. Kun tåber kan ikke se, hvor det bærer hen.

 13. Af Jan Petersen

  -

  Projekt “terror” har nu kørt uafbrudt i over 14 år (siden 9/11-2001), så formentlig er der en langsigtet plan! MEN, hvem er planlæggerne, og hvad er formålet med planen?

 14. Af Henrik S

  -

  PS: Ikke nok skal vi ikke stemme på dem , men de skal også gøres ansvarlige for evt terrorisme mod danskere , fra evt IS tilhængere som PET kendte i forvejen.

 15. Af Henrik S

  -

  DF hvis I ikke snart åbner munden , graver I jeres egen grav.
  I mister troværdighed med dette luskeri.
  Det I fik stemmer på , var at I kunne sige fra og udtale den ikke EU autoritetslammede danskers mening.
  De forkølede pip fra Espersen idag var pinlige.

 16. Af Thomas H Jensen

  -

  Citat Henrik Day poulsen: “Der er med angrebet i Paris erklæret religionskrig i Europa. Islam er i krig mod kristendommen. ”

  Svar: Der er jo lige det, at organisationer som Islamisk Stat og Al Qaeda ville være lykkelige, hvis vi alle sammen giver dig ret Henrik. Vi skal nemlig i deres øjne have en eksistenskrig mellem islam og Vesten. Det er nemligt dybt problematisk for deres ideologi, at de ikke har “eneret” på det at være muslim. Så længe de ikke har det, kan muslimer nemlig tage afstand fra terror, hvad enten de gør det i stilhed eller med fakkeloptog. Man kan godt være muslim uden at ville slå alle andre mennesker ihjel.

  Det svarer faktisk meget godt til den måde nazisterne under 2. verdenskrig af al magt ønskede at få krigen til at handle om “Det tyske folk” mod bolchevisme og kapitalisme. Nazisterne ønskede nemlig så meget, at der blev sat lighedstegn mellem nazisme og “tyskhed”. Så kunne man nemlig ikke være tysk uden at være nazist. Så kunne man nemlig ikke være tysk og modstander at Hitlers fanatisme på samme tid.

  Dengang reagerede de allierede med Nürnberg processerne, der fastslog, at det var de individuelle nazister, der var de skyldige, og ikke det tyske folk.

  I dag står vi overfor et lignende valg: Er det alle muslimer, der er skyldige i terroren, eller er det fanatikerne fra Islamisk Stat og Al Qaeda?

  Er islam i krig mod kristendommen?

 17. Af Dominik Lillemæhlum

  -

  Forstår du ikke at de muslimer der flygter fra Syrien, flygter fra den samme terror som du er så bange for!?

 18. Af Søren von Marx sørensen

  -

  Henrik S

  Vi må sørge for at få alle breivik sympatisører med.?
  De er jo statistisk og virkningsmæssigt langt farligere i Skandinavien end muslimer. En stor mængde af dem deltager her i denne blog!

  Vi må håbe PET holder øjne med jer?

  Her er de allerede brudt ind og har ødelagt flere computere formentlig!
  PET har nægtet at besvare om de stod bag besøget og ødelæggelsen efter mit turistbesøg en enkelt dag i westbank sidste år,og et mange timer israelsk forhør!
  (Undertegnet er ikke troende )!

  . Så sent som i sidste uge så vi en hvid etnisk svensk massemorder der dræbte alt han kunne, blot hudfarven var mørkere! Sverige har intet oplyst mht. Tro , men kristen ville være et godt gæt!

  Faren ligger i borgerlig højreekstremisme historisk her! Men naturligvis er islamismen potentielt lige så farligt!

  Så hvorfor ikke sidestille de to borgerlige medier?

 19. Af preben jensen

  -

  Er der opstået en syg, tåbelig og selvmorderisk/morderisk politisk kultur i Danmark, Sverige og Tyskland mv. Meget tyder på det.

  I Sverige har feministerne og politik-kvinderne travlt med at maskulinisere kvinderne og med at feminisere mændene. Kroppen/legemet påstås at være en social konstruktion. Sverige påstås at være et land der tilhører hele verden, men især afrikanere og arabere.
  Enhver der mener at Sverige er svenskernes land og at indvandringen bør begrænses…. hetzes med beskyldninger om racisme, fascisme og fremmedhad. Politik-kvindernes flertal har travlt med at forære svenskernes penge, jobs, boliger, skoler, hospitaler, velfærd og retssikkerhed væk til indstrømmende folkemasser fra over 25 lande i Afrika og Mellemøsten mv.

  I Danmark er forvirrede/radigale/ pladderhumanistiske kvinder også med til at præge udviklingen….. og løkke, støjberg og pind osv. ligger på maven for EU…..hvorfor “svenske tilstande” også er på vej ind i Danmark.

  I Tyskland er en hovedløs høne gået helt fra snøvsen, og i Frankrig har både den tidligere og nuværende topfigur demonstreret at de er et par feminiserede vatnisser uden dømmekraft. Den ene startede bombekrigen mod Libyen, den anden hænger i mer kels skørter.

  Alle fornuftige danskere kan se at Titanic-Danmark ligger dybt i vandet. Men DR og mange journalister, og alle medlemmer af den radigale sekt er stadig superoptimister. For dem er EU og masseindvandring stadig = berigelse.

 20. Af preben jensen

  -

  PS: De rødradigale svenske politik-kvinders ideologi er så forrykt, at der må være tale om noget psykiatrisk. Familien påstås at være en forældet og menneskefjendsk “konstruktion”. De svenske mænd påstås at være mindreværdige, kvindefjendske og undertrykkende, hvorfor man nu importerer utallige muslimer/islamister der jo er langt mere undertrykkende. Hvad er logikken i det? Og længe har den svenske regering villet udskifte svenskerne med migranter. De titusinder af overfald på svenskerne har man været ligeglad med. De nylige opstramninger er kun sket fordi regeringen er blevet presset til det af protester i baglandet og et begyndende folkeligt oprør.

 21. Af Gert Jessen

  -

  Ansvarlige politikere er et stort del af problemet..- Politisk korrekthed og manglende virkelighedsfornemmelse er fremherskende træk hos dem. De laver idealistisk – og
  højtragende lovgivning, som ikke er gennemtænkt og som ofte laver mere skade end gavn.
  De vil gerne bygge Babelstårne. Eksempler er der mange af: Euro-krisen, Schengen flygtningekrisen, IC3 tog og talrige haverede statslige IT systemer.

 22. Af Torben Toben

  -

  Bangladesh er altså et muslimsk land.

 23. Af preben jensen

  -

  Den radikale le m ches tankesæt bliver mærkeligere og mærkeligere. Kl. 18.42 påstår han at europæerne vil uddø uden masseimporten af muslimer. Det er jo det rene nonsens. Det er da den familiefjendske politik som feministerne har anlagt, der er hovedårsagen til at stadig flere familier trives dårligt. Men en mindre tilbagegang i folketallet ville iøvrigt ikke være nogen stor ulykke.

  Så mener le m che også at masseindvandringen først kan ende i udslettelse om 200 eller 300 år. Igen noget nonsens. Hundredvis og tusindvis af europæere og kristne er allerede blevet udslettet/myrdet, og hvis der udbryder omfattende terror eller borgerkrig, kan det betyde at utallige europæere bliver sendt i døden.

  Le m che har selv fortalt at han er glødende EU tilhænger. Oveni er han også tilhænger af overbefolkning og islamisering. Er le m che uden fornuft, uden dømmekraft og uden jordforbindelse ligesom jelved, bosse, sofie carsten, zornig, mette, johanne og helle osv.?

 24. Af li h.

  -

  På tide at vi kulturdanskere tager til genmæle mod islamiseringen af Vores samfund.

  Da muslimerne kun forstår lovens bogstav skal der tørklæde-forbud på bordet: Ingen tørklæde I folkeskolen, ingen tørklæder I socialforvaltningerne og ingen tørklæder på sundhedspersonale.
  Tør politikerne indføre disse forbud? Tør de stå imod protesterne om overtrædelse af konventionerne?

 25. Af Hanne Sørensen

  -

  Der er masser af kristne flygtninge der flygter fra muslimerne. Dem syntes jeg vil skal tage os af. Dk er stadig et attaktivt land ang uddannelse og venlighed . Lidt naive men venlige. Synd når vi sender velintegrerede udlændinge som har arb er i uddannelse taler sproget hjem. Dygtige mennesker burde være velkomne . Men ikke folk der kever i det 6 århundrede. Eller folk der påstår at deres religion står over grundloven . Burka skal forbydes det fremmedgør os alle. De må gerne være muslimer hjemme i deres køkken som mange er jøder. Buddister. Jehova osv. Men ude i samfundet opfører de sig dansk og følger danske normer. Når de har begået kriminalitet og det betyder ikke at glemme kørekort eller køre uden sele . Men noget rigtigt kriminelt . Skal de ud. Og vi har grænser det har virket før og vil gøre det igen . Med og uden interpol grin. Vi modtager ikke folk fra lande vi ikke kan returnere dem til . Som ham der diskuterede med inger støjborg. Ellers er de på lige fod med danskerne ikke ekstra tilskud og foran i boligkøenog lign . Og vi har kun dem inde vi økonomisk har råd til. Man skal kunne tale dansk og være statsborger for at blive politiker. Og der skal altid være et flertal af danskere. Det er vores aner der med lov og hårdt slid har skabt dk. Og forsvaret os i diverse krige. Så der er militærpligt også for dem . Hvis de er statsborgere. Vi har kirker ikke moskere . Men kan dog tale om at indlemme områder som parker hvor der er plads til at de kan bygge deres helligdomme. Samlet . En stor park med templer moskere bedehuse og hvad der ellers er tilknyttet de forskellige religioner. Et sted for kærlighed og fordybelse vi har religionsfrihed og frem for alt frihed til at tænke og tale formidle . Også kunst. . For alle .Men de gør som jehova betaler og bygger selv. Og ingen er bedre end andre. Kan man ikke lide lugten i bageriet er der ingen der holder på nogen . Men dansk kultur sprog og særpræg er i højsædet. Derfor det er spændende at besøge andre kulturer. Vi skal udvikle ikke begrænse hinanden .

 26. Af Søren von Marx sørensen

  -

  Hanne Sørensen

  En troende kristen er ikke mere værd end en ikke troende eller muslim!

  De må sidestilles. Dk har ikke brug for flere troende på julenissen på skyen!

  Dansk kultur er ateisme! Frihed og egalite , korte skørter og bøsseægteskaber mv.

  Men bliver nød til at se religionens ikke danske værdier i øjnene og dets negativitet, før vi kommer videre!
  Alt det religion nedbøjning føre ingen veje. Blot længere ned i afgrunden!
  Vi må se i øjnene at religion er af det onde og ikke forligeligt med danske værdier.

  Ps indlæg i filteret hdp?

 27. Af J. H.

  -

  Forventeligt at Henrik Day Poulsen er på banen for at gøre flygtninge til syndebukke for terrorangrebet.
  Det er sådan populister og demagoger reagerer.
  Day Poulsen fløj klare sig ikke uden syndebukke.
  Og selvransagelse ejer disse typer ikke.
  Vesten har bombet de muslimske lande tilbage til stenalderen siden 2001.
  Har gjort enorme områder ubeboelige.
  Har dræbt ti til tyve millioner mennesker.
  Gjort ca. fyrre millioner til flygtninge.
  Det har skabt terroren.
  Men det giver ingen selvransagelse i Vesten.
  Hvor afskyelige terroren end måtte være.
  Så har vesten selv skabt den.
  Og vores politikere udnytter den skamløst til flere krige og mere ufrihed i vort eget land.

 28. Af Terroren i Paris var en stor fejltagelse fra isis side

  -

  Det er rigtigt at der har været ført nogle krige der aldrig burde have fundet sted. Men Danmark er jo ingen stormagt, men har kun spillet en minimal og ubetydelig rolle i de konflikter som især USA, Frankrig og England har været involveret i. Men jh eller j ha n sen eller je ns ha n sen giver nærmest Danmark og alle danskere hele skylden i utallige indlæg, selvom DK kun har været med i et meget beskedent og mikroskopisk omfang sammenlignet med andre lande. Og at nogle ministre har fejlet og dummet sig, kan man jo ikke bebrejde hele befolkningen, som jo er blevet fuppet, svigtet og bedraget systematisk gennem de sidste mange år. Danskerne er uskyldige i at USA absolut ville angribe Irak, og i at Frankrig angreb Libyen. Og dem som lige er blevet myrdet i Paris var også uskyldige civile gæster ved en koncert og på et par restauranter. Og denne terror vil jo blot betyde at ISIS nu vil blive mål for en endnu større militær indsats, så det var en både umoralsk og uklog beslutning.

 29. Af Terroren i Paris var en stor fejltagelse fra isis side

  -

  Rettet udgave….
  Det er rigtigt at der har været ført nogle krige der aldrig burde have fundet sted. Men Danmark er jo ingen stormagt, men har kun spillet en minimal og ubetydelig rolle i de konflikter som især USA, Frankrig og England har været involveret i. Men jh eller j ha n sen eller je ns ha n sen giver nærmest Danmark og alle danskere hele skylden i utallige indlæg, selvom DK kun har været med i et meget beskedent og mikroskopisk omfang sammenlignet med andre lande. Og at nogle ministre har fejlet og dummet sig, kan man jo ikke bebrejde hele befolkningen, som jo er blevet fuppet, svigtet og bedraget systematisk gennem de sidste mange år. Danskerne er uskyldige i at USA absolut ville angribe Irak, og i at Frankrig angreb Libyen. Og dem som lige er blevet myrdet i Paris var også uskyldige civile gæster ved en koncert og på et par restauranter. Og denne terror vil jo blot betyde at ISIS nu vil blive mål for en endnu større militær indsats, så det var en både umoralsk og uklog beslutning at iværksætte denne kyniske terror-aktion mod fredelige parisere.

 30. Af preben jensen

  -

  Det må da for pokker snart gå op for vælgernes flertal at det ikke nytter noget at stemme skoletøser, skoledrenge, studerende, politikerbørn og lignende ind i folketinget, som efterhånden mere er en børnehave end et parlament. Også pampere bør naturligvis have vælgernes kolde skulder. Hvis vælgerne bliver ved med at stemme på uvidende skoletøser, feminister og politik-kvinder…… om de er nok så tuttenuttede og “veltalende”…… så ender det i åndsformørket vanvid og barbari og fuldstændige katastrofer med tusinder af døde og sårede. Blot se til Sverige, blot undersøg hvad der findes af grufulde og blodige tragedier i de radikales og deres medløberes kølvand! Ingen under 30 år burde nogensinde gøres til medlem af vores parlament.

 31. Af J H.

  -

  Af Terroren i Paris var en stor fejltagelse fra isis side – 15. november 2015 01:59
  “Det er rigtigt at der har været ført nogle krige der aldrig burde have fundet sted. Men Danmark er jo ingen stormagt, men har kun spillet en minimal og ubetydelig rolle i de konflikter som især USA, Frankrig og England har været involveret i. Men jh eller j ha n sen eller je ns ha n sen giver nærmest Danmark og alle danskere hele skylden i utallige indlæg”

  Danskerne genvalgte den forbryder som løj Danmark ind i Iraq krigen.
  Endda to gange.
  Danskerne havde muligheden for at sige fra over for vanviddet.
  Det gjorde danskerne ikke.
  Tvært imod.

 32. Af preben jensen

  -

  VI MÅ HÅBE AT REGERINGEN OG DF IKKE BLUFFER OS…..

  Nu skal vi til at passe på at vi ikke bliver narret og snydt af regeringen. For det mindsker ikke indstrømningen af kulturfremmede ret meget at der nedskrives en masse regler på papir, eller at migranterne “registreres”. Der kan snydes udenom på mange måder af opfindsomme tilrejsende, og nogle ministerier overholder jo ikke deres egne regler. Det eneste der vil have en chance for at virke er et EFFEKTIVT grænseværn i stil med Australiens og Canadas. Dvs. et grænseværn bakket op af forsvaret, hjemmeværnet og politiet og et stærkt og solidt hegn hvor migranter og våbensmuglere mv. ellers kan smutte udenom. Og til helvede med de konventioner som jelved og de radigale er så forelskede i. Hvis vi bliver ved med at fylde Danmark med hundredtusindvis af krævende og fanatiske kulturfremmede, ender det med velfærdssammenbrud, statsbankerot, ter ror og blodig kæmpekriminalitet. Velfærden er allerede halveret, og titusinder af danskere sjofles allerede af “systemet” og partierne.

  I værste fald ender fortsat indstrømning med borger krig eller masse mor d og folkemor d. Det fatter de ikke i radigale og andre indskrænkede eller helt åndeligt mørkelagte kliker, men det er sådan det er.

  Hvis der ikke hurtigt sker noget så snak afløses af handling, bør DF kræve regeringens afgang og et nyvalg udskrevet. En invasion er i gang, en flodbølge vælter ind i Danmark, over tusind migranter kommer ind hver dag, og med familiesammenføringer bliver de til MANGE, MANGE flere.

 33. Af p jensen

  -

  Men hvad kan man regne med? Et indlæg kl. 19.38 den 13. dennes på HDPs tidligere blog har nu været skjult i over 30 timer og kommer vel aldrig på. Hvorfor har belgiske tidende så travlt med at pisse på både bloggere og læsere?

 34. Af p jensen

  -

  Sø r en sø r en sen s hyppige og alenlange indlæg favoriseres af filtret, igen og igen. Er filtret styret af en primitiv robot uden hjerne og moral? Nå, ja, selvfølgelig er den det! Men hvem regulerer robotten? En person der også er uden hjerne og moral?

 35. Af p jensen

  -

  Man burde vel egentlig ikke bruge mere tid på en så snu sket avis som belgiske tidende.

 36. Af N. Jensen

  -

  OK, jeg har efterhånden forliget mig med tanken om, at de svinske muslimske massemordere skal tage betydelig flere danske liv, før danskerne vågner op.

  Håber ved gud ikke det kommer til at gå ud over mig eller mine.

 37. Af Mads Timo Rogvi

  -

  Fy for satan hvor burde du skamme dig! Du prøver at negligere at du er racist, på trods af det står klart for enhver at du burde skamme dig!

 38. Af Jens Hansen, Tåsinge

  -

  Helt enig med Henrik Day. Nu skal vi stoppe med at være blåøjede og ligefrem lukke antidemokratiske mennesker som disse tossede muslimer ind i vores land – inden det er for sent. Oven på de tragiske begivenheder i Paris er jeg trods alt glad for at vi har en borgerlig regering. De Radigale, bistandsklienterne fra Enhedslisten og de øvrige røde havde sikkert sagt at det bare drejer sig om nogle “utilpassede” unge muslimer som laver lidt sjov i gaden!! Grænsekontrol nu og ud med alle kriminelle og antidemokratiske muslimer! Dialog hjælper intet over for disse hjernevaskede mennesker. Københavns Kommune har også lige stoppet samarbejdet med Islamisk Trossamfund som påstår at “at jøder er efterkommere af svin og aber, at homoseksuelle fortjener dødsstraf, og at der ikke skal være ligestilling mellem kønnene”! Og hvordan har Hizb-ut-Tahrir kunnet få opholdstilladelse herhjemme? En undersøgelse har lige vist at ca. 40% af herboende muslimer foretrækker Koranen som lov herhjemme istedet for den danske lovgivning! De er da kun herhjemme på grund af vores bistandshjælp og ikke vores demokrati!

 39. Af Katrine Larsen

  -

  Henrik Day Poulsen bruger her en meget markant “dem mod os”-retorik, og går så vidt som til at insinuere, at enhver muslimsk flygtning er potentiel terrorist. Hans udtalelser befinder sig blot et stenkast fra at være injurier, turde jeg mene.

  Denne retorik bruger Henrik Day Poulsen til at sige, at al muslimsk indvandring til Europa skal stoppes – uagtet, at de muslimske danskere netop er flygtet fra Islamisk Stat. Man må gå ud fra, at siden de er flygtet fra Islamisk Stat, bryder de sig ikke om den terrororganisation.

  At insinuere, at enhver muslimsk flygtning er en mulig terrorist, vil svare til at insinuere, at enhver nordmand er en mulig Breivik.

  Hvis jeg havde tiden og pengene, ville jeg overveje at starte en injuriesag, Henrik Day.

 40. Af P Christensen

  -

  Publiceres en ufarlig tegning der kritiserer voldsideologien islam,
  er der straks masser af muslimer på banen med kritik – af tegningen.

  Slåes der utallige uskyldige ihjel i voldsideologien islams navn,
  er der stort set ingen muslimer på banen med kritik af volden.

  Og ude på den danske radikale-venstrefløje rabler de stadig ubehjælpsomt om racisme og islamofobi.
  Det er deres ynkelige bortforklaring af at have solgt vor frihed til voldsideologien islam.

 41. Af J. H.

  -

  Af Katrine Larsen – 15. november 2015 06:35
  “Henrik Day Poulsen bruger her en meget markant “dem mod os”-retorik, og går så vidt som til at insinuere, at enhver muslimsk flygtning er potentiel terrorist. Hans udtalelser befinder sig blot et stenkast fra at være injurier, turde jeg mene.”

  Jeg synes, at det er endnu værre.
  Day Poulsen udtalelser og tankegodt kan sammenlignes med det som florerede på den yderste højrefløj før Anden Verdenskrig.
  Dengang var det jøderne, som Day Poulsen typerne brugte som syndebukke.

 42. Af Steen Raaschou

  -

  Hvad er lige grunden til, at vil skal være 5.6 mio eller flere i Danmark? Da vi var halvt så mange i 1950, gik det glimrende. Europa er verdens næst mest befolkede kontinent, vi er – bortset fra Nordskandinavien – alt for mange mennesker.

  Japanerne – der ikke vil vide af islam eller moskeer – har et rigt , velfungerende samfund.

  Nu er vi ved at sende os selv og vores børn ud i borgerkrig. Vi er måske så lant ude, at det ikke længere kan undgås. Så langt hellere være lidt færre.

 43. Af Frank A

  -

  Vi er nødt til at erkende, at en god del af problemet, er vort eget værk.

  Man skal være mere end almindelig naiv, hvis man tror at vi kan tage ned i deres lande og slå ihjel, uden det modsatte risikerer at blive tilfældet her.

  Vi ligger som vi har redt.

 44. Af J H

  -

  Af Frank A – 15. november 2015 06:45

  Helt enig.
  Det er da også ved at gå op for alle tænksomme mennesker.
  Men politikerne vil aldrig indrømme det.
  De tror, at nye krige kan afhjælpe deres tidligere katastrofale krige.
  Eller det er i det mindste, hvad de forsøger at bilde os ind.

 45. Af Niels Peter Lemche

  -

  Steen Raaschou, der synes, at det gik godt i halvtredserne:

  For det første er dine tal på befolkningen ikke korrekte, der var i 1950 4.281.000 indbyggere., for det andet gik det ikke særlig godt. . En arbejder tjente nogle få hundrede kroner om ugen og havde ikke råd til noget som helst. Lokum i gården, baggårde og underbetalte landarbejdere. Levestandarden var uendelig ringere end i dag.

  Så stop den snak.

 46. Af Niels Peter Lemche

  -

  Dette indlæg røg i filtret i aftes:

  Jan Petersen,

  Din snak om jobs har været gentaget gang på gang i løbet af de seneste 250 år. Vævemaskinerne, der gjorde arbejderne arbejdsløse, ja, enhver industriel udvikling skulle for længst have gjort os arbejdsløse, og hvad skete? Hver gang endte det med større velstand og flere jobs. Men befolkningstallet handler også om, at der er et marked til det, der produceres.

  Romerne opgav at udvikle dampmaskiner, fordi de var bange for, at der så ikke var arbejde til slaverne. Ak ja, de satte på den måde vores udvikling tilbage med 1000 år.

  Læs lidt i dine historiebøger, før du afslører, hvor lidt du ved.

  Og ikke et ord om Søren fuld af fup Sørensen. Ham har jeg for længst opgivet at konversere med.

 47. Af P Christensen

  -

  Det var ikke i 1950erne men 1960 det gik godt.
  Lønmodtagerne fik en velstandsstigning uden lige,
  og venstrefløjen havde endnu ikke vendt dem ryggen til
  fordel for ( import af) voldsideologien islam.

  Både socialt og økonomisk har (også) lønmodtagerne betalt
  dyrt for venstrefløjens svigt.

 48. Af Uffe Staulund

  -

  Der har tilsyneladende ikke været nogen terror angreb i nat, og det er godt.
  @ P Christensen kl. 6:40 reflekteret på situationen muslimer vs. resten af verden. De konklusioner han gør, er jeg enig i. Især om den radikale-vensrefløj s reaktioner, som er ren følelsesmæssig tændvæske på det had som dele af muslimerne føler.

  @ Katrine Larsen er sur på Henrik Day Poulsen, så han får en over nakken med hendes kost.
  Hun ville gerne lægge sag an mod HDP, men det koster penge. Hvad med at lade raslebøssen gå rundt blandt dine ligesindede, dem er der mange af. Du kan blandt andet finde dem her i Berlingske blogs, Politiken og Information segmentet.
  Lige efter den anden verdenskrig var selv kommunisterne “artige” og ikke ude på at nedbryde det danske samfund, men de havde heller ikke nogen muslimer til at udføre det beskidte arbejde.

 49. Af preben jensen

  -

  Nå, så kom kl. 02.48 endelig på, og tak for det til HDP. Men det virker skummelt at belgiske tidende har et stort behov for c en su r. Det er hundredvis af aktuelle, saglige og oplysende indlæg der skjules for læserne på de forskellige blogs. Hvad skal det gøre godt for??

 50. Af Benny B

  -

  Det er i nødens stund, at man skal kende sine venner.
  Og man må sige, at Islams venner strømmer islam til forsvar.
  Vi nævner i flæng:
  Søren Von Marx Sørensen,
  Niels Peter Lemche
  Frank A,
  J. H,
  Katrine Larsen,
  Mads Timo Rogvi,
  Dominik Lillemæhlum,
  Rikke Nielsen.
  Når man forsvarer en dødskult, som for over halvdelens vedkommende vil omstyrte vort lands demokrati, så gør man sig skyldig i 5. kolonne virksomhed.

  Nogle vil måske sige, at der også findes gode muslimer og der gør der sikkert også.
  Det samme kunne siges om datidens nazister, der var sikkert også nogle gode og uskyldige mennesker iblandt dem. Men det ændrede ikke det faktum, at de bidrog til nazismens massedrab.

 51. Af preben jensen

  -

  Le m che har ikke svaret på kritikken af hans påstande kl. 22.58 og det er vel fordi han ingen argumenter har, men bare er en hul tønde eller en klingende bjælde for de radiGALE!

 52. Af Thomas Kiær

  -

  Tak til Henrik Day Poulsen for dette fornuftige indlæg.

 53. Af Niels Peter Lemche

  -

  P re be n J en se n,

  Der er faktisk ikke noget at svare på. Du er stadig ikke i stand til at læse, hvad andre skriver, men fortsætter med at referere til det af dem, som du tror, de har skrevet. Du skaber derfor rene fantasibilleder.

  Køb et par nye briller!

 54. Af Arne Hornborg

  -

  Historien gentager sig.
  Jeg, med mine 82 år, barn af 2. Verdenskrig, undrer mig over at historien altid gentager sig.
  Der danner sig altid billeder i mit indre om fortiden, om de fejltagelser der blev begået.
  Et sammenligneligt billede i mit indre er: Hvergang jeg hører den radikale politiker Morten Østergårds udtalelser om flygtninge- og indvandrersitutionen i Europa, og fuldstændig lukker øjne og ører for den fare DE udgør for hele Europa, så kommer jeg altid til at tænke på den, noget naive, engelske premiereminister Chamberlain, der lige umiddelbart før 2. Verdenskrigs udbrud, stadig mente at ,,man kunne tale sig til rette med HR: HITLER’’, så ser jeg altid for mig det billede af Chamberlain der stod ud af flyveren, viftende med papiret i hånden, havde fået garantier fra hr. Hitler, om at Tyskland ikke ville angribe England.
  Det England der var var mere en dårligt rustet til krig.
  Jo vist, historien gentager sig med de horder af migranter der besætter Europa.
  Jeg har det på samme måde med alle de EU begejstrede JA sigere, der nægter at se den virkelighed i øjnene som beskrevet overfor.
  Det EU der befinder sig i fuldkommen kaos.
  Her danner sig i mig et billede af de mange, mange personer, der ikke tog den socialdemokratiske politiker Hartvig Frisch alvorligt, ikke lyttede til Hartvig Frisch, da han skrev den store, filosofiske, advarende, fremadskuende roman: PEST OVER EUROPA.
  Blev nærmest latterliggjort desangående.
  Efter krigens slutning, Tysklands kapitulation, spurgte mange, forundret: HVORDAN KUNNE DET SKE?
  Jovist. Historien gentager sig.
  Vil vi om nogle år stille os selv det samme spørgsmål, HVIS vi overhovedet bliver i stand til at stille spørgsmål.
  Arne Hornborg
  Typografisk mediegrafiker/forfatter

 55. Af preben jensen

  -

  Le m che…. der også er glødende tilhænger af EU…. bebrejder andre bloggere at de véd for lidt, men hvor meget véd og forstår han selv? Mange af de jobs som danskere har haft, vil ALDRIG komme tilbage til dem der blev svigtet og forrådt af deres egne fagforsteninger, pampere og politikere, der jo har medvirket til at presse hundredtusindvis af jobs til udlandet via arrogance, uduelighed, plyndring, for høje omkostninger, svækket konkurrence-evne og EU direktiver mv.

 56. Af Niels Peter Lemche

  -

  Ooooh Pr e b e n!

  Det er rent bla-bla-bla, bare dit sædvanlige snakkeri. Det er er et totalt forkrøblet verdensbillede, du er indehaver af. Har livet virkelig været så hårdt ved dig.

  Hvilke job? hård slidende landarbejdere uden andet at se frem til end en lille folkepension? Industriarbejdere i direkte sundhedsfarlige arbejdmiljøer uden andet at se frem til end søndagens fodboldkamp? Hvad er det dog for en verden, du opholder dig i?

  Er det ikke den verden, Erik Clausen medvirker i filmen ‘den store badedag’. Gemytlig, men uendelig fattig.

 57. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik Day Poulsen

  Der er ikke mange mennesker, der ikke deler din afsky for terrorhandlinger.

  Men når du benytter denne tragedie til fortsat at at grave grøfter mellem muslimer og ikke-muslimer , så er det faktisk lykkedes terrorristerne, at opnå det de vil med deres modbydelige handlinger.

  Kathrine Lilleør skriver i sin blog at ‘vi er alle franske’.

  Det er helt andre toner end dengang Frankrig advarede USA, Storbritannien og Danmark om at gå i krig i Irak udenom FN. Frankrig sagde, at det ville kunne få uoverskuelige og katastrofale følger. Da blev franskmændene af de mange krigstilhængere i de tre lande betragtet som kujoner og forrædere – mange ønskede at boycotte Frankrig.

  Frankrig talte ud fra deres erfaringer i krigen Algeriet, og de fik desværre ret. Krigen i Irak fik skabt det værste monster, vi har set i dette århundrede.

  Det indrømmer både USA og Storbritannien i dag. Kun Danmark vil ikke officelt erkende, at irakkrigen var en katastrofe.

  Jeg tror ikke, at man bekæmper disse voldelige terrorister med den angst du helt klart har for ALLE muslimer. Tværtimod.

  Personligt er min reaktion, udover en stor medfølelese for ofrene, en enorm vrede. De forbandende terrorister skal slås ned – de skal ikke styre min hverdag. Og det skal ikke lykkes dem, at lade angsten få os til at skabe mistillid. For så har terroristerne vundet.

 58. Af Axel Eriksen

  -

  Det kan være svært at adskille terror- og “migrations”debatten!

  Mange af de terrorangreb, der har fundet sted i europæiske lande, er udført af statsborgere i de pågældende, født og opvoksede der : Spanien, England, Frankrig og det i februar i Danmark.

  En skriver, at muslimer efterhånden vil blive “integrerede” i de europæiske samfund og blive ateister – d.v.s. de skulle afsværge deres førmiddelalderlige religion.

  Det rene ævl! Tværtimod tyder alt på, at visse 2. og 3. generationsindvandrere er fuldkommen rabiate og fanatiske i deres tro på Koranens ord: Alle “vantro” skal dø og kalifatet indføres! Heldigvis ikke alle!

  Det er en kultur, der ikke er foreniglig med livet i demokratiske, sekulære samfund!

 59. Af preben jensen

  -

  POLITISERENDE KVINDER HAR UNDERGRAVET EUROPAS MODSTANDSKRAFT….

  Islamisterne undertrykker kvinderne helt ned under gulvbrædderne, og de bliver udnyttet og direkte og groft mishandlet under alle mulige påskud. I Nordirak behandles de som slavinder. Eller dømmes til piskning eller henrettelse uden nogen ordentlig retssag. Det bliver de danske kvinder normalt ikke. Men hvorfor ikke indrømme at hvor islamisterne er endt i en dyb grøft af kvindeforagt, der er danskerne og svenskerne endt i en dyb grøft af lefleri for de rabiate og ekstreme politiserende kvinder. Der nærmest uafbrudt konspirerer mod mændene, familierne, børnene, fædrelandet, demokratiet, velfærden, friheden og freden.
  De har fyldt Danmark, Sverige og store dele af Europa med nedværdigelse af mænd, med foragt for familierne og alle traditioner og værdier, og med rablende pladderhumanisme og tåbelige radikale idéer. Deres samlede politik har destabiliseret hele Europa og er blevet en trussel mod vores civilisation og vores allesammens økonomi, privatliv, velfærd, fred og sikkerhed. I Sverige er deres primitive og vanvittige fantasier blevet gjort til en politisk statsreligion, og overalt i det blågule samfund er der nu kaos og anarki, sociale problemer, voksende utryghed og kriminalitet, velfærdsskandaler og sundhedsproblemer osv. Noget tyder på at “ligestillingen” og kvindedyrkelsen er gået over gevind…………… så snart et indlæg er over nogle få linjer, blokeres det af filtret. Det er godt nok træls……………………….vvvvv

 60. Af preben jensen

  -

  POLITISERENDE KVINDER HAR UNDERGRAVET EUROPAS MODSTANDSKRAFT….

  Islamisterne undertrykker kvinderne helt ned under gulvbrædderne, og de bliver udnyttet og direkte og groft mishandlet under alle mulige påskud. I Nordirak behandles de som slavinder. Eller dømmes til piskning eller henrettelse uden nogen ordentlig retssag. Det bliver de danske kvinder normalt ikke. Men hvorfor ikke indrømme at …………… så snart et indlæg er over nogle få linjer, skjules det af filtret. nu er det meste af indlægget skåret væk. Og stadig blokeres det.

 61. Af Svend Jensen

  -

  Kun omkring 25 procent adskiller “almindelige” muslimer fra de forvirrede islamister, hvad angår dominans for sharia plus koran.

  IS fanatikerne ønsker 100 procent sharia plus koran; hos de “almindelige” muslimer i Danmark ønsker over 72 procent, at sharia plus koran skal herske over demokratiet.

  Der er ikke langt fra 72 til 100 procent og hvor mange af de adspurgte har svaret ærligt?

 62. Af Zoren Zorensen

  -

  Det I røde regiliøse fatasister ikke forstår er, at lige meget hvor meget I skriger op over en cafe latte eller jeres urte the – at det er for dårligt at EU’s indbyggere IKKE vil acceptere at mu slimerne overtager EU – så ER DER RENT FAKTISK masser af mennesker i EU der ikke bryder sig om det.

  Og da I ikke vil acceptere det, ja så er I skyld i at historien gentager sig fra 30’erne, da I er med til at skabe splid i samfundet.

  Dem mod os – konflikten ( borgerkrig? ) er uundgåligt !

  Den røde side har slået sig sammen med i slam – fatastisk alliance – men tror I røde virkelig selv på at mu slimerne FREDER JER !?!

  I bliver sq stenet og halshugget som alle vi andre vantro !

  Hvor naive er I ?

 63. Af preben jensen

  -

  F ilt ret er sandelig aktivt. Det samme, stadig kortere indlæg, er nu blevet blokeret fem gange i træk, til en ynkelig rest endelig slap igennem kl. 9.47. Det giver efterhånden ikke megen mening at deltage i debatter hvor der mani pu le res og c en su re res så groft og så meget. Det virker skummelt. Er vores ytringsfrihed og demokrati ved at blive afskaffet?

 64. Af Finn Bjerrehave

  -

  Obama,s krig , nemlig han trak tropperne ud af Irak, før landet var stabilt, og IS blev dannet af de fordrevne Sunni Muslimer efter George Walker Bush havde tilladet Iraks hær samt administration, var opløst.
  Dermed blev IS skabt, og med støtte fra de rige Sunni olielande, blev fødekæden intakt, og med Toyota samt erobret Amerikansk krigsmateriel, lå vejen åben især efter Tyrkiets rolle i Syriens borgerkrig, og efter år og blodige rædsler, mente Nato, vi kunne bombe fra 5 km højde ,, desværre uden at ændre krigens gang, krige vindes nemlig på landjorden, og USA må med England tilbage, og gøre arbejdet færdigt.

  Denne luftkrig, har desværre ikke stoppet krigen på landjorden, men ført terror til Europa, det er nemlig ikke Rosinbomber som kastes, og pludselig forstår vi ikke tryk giver modtryk.
  At lade Tyrkiet tømme flygtningelejre op i EU, gør vi alle bliver berørt af omstændighederne, af en borgerkrig der tømmes for soldater, og venter på en afslutning , hvor nu Putin har taget en førerrolle, efter Obama ikke tør bruge sine soldater mere, og regningen bliver u-overskuelig.
  Demokratiets svaghed Finn Vig

 65. Af Axel Eriksen

  -

  I øvrigt var der torsdag et lignende terrorangreb i Libanons hovedstad Beirut – men “kun” 40 blev dræbt!

  Begrebet “vantro” gælder også indenfor selve Islam – således, at alle, der ikke går ind for en bestemt retning af denne afartede “ideologi/ religion” er vantro – hvilket borgerkrigene både i Irak og Syrien p.t. er et dødeligt bevis på!

  Vi behøver ikke religiøse, overfanatiske desperadoer til at spolere Europa!

 66. Af Anders Thornvig Sørensen

  -

  I Frankrig er der en streng adskillelse mellem religion og stat. Samtidig opfatter franskerne nationen som en samlet enhed. Religiøse eller andre mindretal der skiller sig ud og laver parallelsamfund med tydelig markering af separat identitet, er ikke velsete.
  I skolepolitikken har de sekulære franske myndigheder længe ligget i konflikt med islamisk fundamentalisme. Det er myndighederne som er i defensiven, selv om der kæmpes hårdt om hver eneste lille detalje i dagligdagen. Angrebene bliver ved og atter ved fra en religiøs gruppe, som er meget stærkt motiveret og bevidst om sin egen styrke.
  Man kunne godt frygte, at de sekulære myndigheder under indtryk af den slags terrorhandlinger begynder at vige frivilligt i kampen mod fundamentalismen, fordi myndighederne ønsker at isolere terroristerne fra den muslimske befolkningsdel.
  Det ville man selvfølgelig ikke indrømme officielt, at man gjorde. Måske ville myndighederne ikke engang selv være sig helt bevidste om det.
  I den ene ende af systemet er der en national præsident som proklamerer demokratisk og sekulær standhaftighed.
  I den anden ende af systemet er der en lokal skoleinspektør, som kun har begrænsede midler for hånden mod de religiøse fundamentalisters propaganda, sociale netværk og intimideringer af verdsligt sindede trosfæller blandt de unge. Fristelsen til at købe sig fred med indrømmelser kan i den situation være stor. Især hvis myndigheder højere oppe i systemet ser med velvillig forståelse på det ud fra en antiterroristisk prioritering.
  For det betyder jo omvendt også, at en lokal standhaftig skoleleder eller byrådspolitiker ikke kan længere forvente den samme moralske og praktiske støtte oppe ovenfra i systemet, som ellers ville have været der.

 67. Af p jensen

  -

  Ni el s ju u l, zo ren zo ren sen og j h kan brede sig, for belgisk avis har indstillet f ilt ret så det fortrinsvis blokerer ikke-radigale bloggere. Så nårsomhelst kan det være slut med min deltagelse. Det her f ilt er id i o ti er ved at være FOR morsomt. Kommer 9. 47 ikke på i sin oprindelige udgave, så véd jeg ikke om mine venner og jeg gider mere.

 68. Af Karen Hansen

  -

  Hvorfor skrev du “ou sont les politicians” (oversat til dansk: eller er politikerne)?

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Hvor er politkerne henne?

 69. Af Jørgen F.

  -

  Irakkrigen var ikke en katastrofe – i sig selv.

  Den kunstige stat Irak viste sig meget rigtig at være midtpunktet for de religiøse spændinger i hele Mellemøsten. Tønden var eksploderet før eller siden.

  Problemet var, at USA ikke havde en plan for sekterisk deling af Irak efter krigen. Og problemet her – som altid og siden Aisha – var at stille Sunnimuslimerne tilfredse. Man fandt aldrig løsningen på at oprette et selvstændigt og økonomisk levedygtigt Nordirak.

  En mulighed for at lave et levedygtigt Nordirakisk Sunnistat opstod dog med den syriske borgerkrig. Hvis man kunne erobre oliefelter i Vestsyrien, så kunne der opnåes selvstændighed. Det blev så til drømmen om kalifatet.

  Derfor er der nu også konturerne af et delt Mellemøsten. Og kampen , der pågår nu er kampen om hvordan jerntæppet skal gå:

  Vil det blive et øst/vestdelt jerntæppe med Tyrkiet isoleret mod nord? Heraf Tyrkiets støtte til ISIS

  Eller bliver det et Nord/syd jerntæppe hvor Shiaerne , Iranerne , Libaneserne samt Syrerne bliver isoleret?

  Stormagterne er allerede tilstede i regionen på hver sin side. Sunnierne , Tyrkiet støttes af Obama som jo rent faktisk er af Sunniafstamning – og Rusland har alliancen med Shiaerne.

  Meget tyder dog på nu , og Tyrkerne ved det , at det nye jerntæppe i Mellemøsten vil ende med at isolere Tyrkerne.

  Tyrkernes stormagtsdrømme lider dermed – indledningsvis – et knæk og uden tydelige ekspansions og alliance muligheder i deres grænselande.

  Hvilket – som Tyskland efter 1. verdenskrig – bliver den næste store udfordring for Europa. Og Tyrkerne fortæller det allerede til os med immigrantstrømmen.

  Tyrkernes ekspansionstrang vil efter Syrien rette sig mod Europa – og det er allerede begyndt.

 70. Af preben jensen

  -

  Kommer indlægget 9.47 på i sin oprindelige udgave? Eller er der for tanten gået sport i at afspore, forvrænge og svække den demokratiske debat?

 71. Af Helge Nørager

  -

  Tyrkiet byggede straks efter påbegyndelse af Irak krig, massivt dæmninger som i dag ophober alt det vand som Irak, brugte til landbrug.
  Jeg skrev allerede dengang at det var et problem.
  Basra, se på udløbet af floden, den er en bæk, før krigen mindst 100 meter bred.
  Tyrkiet begyndte med Cyperen, krig med Grækenland, har folk ingen hukommelse.
  Tyrkiet vil have Ægirhavet, gasfelter og er i konflikt i dag med Grækenland.
  Tyrkiet ledes af en mand som betegner demokrati som en sporvogn, hvor man står af når magten nås, og hvis nogen synes det lyder bekendt er det sket før i 1933, dog ikke i Tyrkiet.
  Og de er vores allierede ha !.
  House of Saud vores anden allierede bedriver en for vesten næsten skjult krig i Yemen, og vi følger vores tegnebog, i glæde over billig olie fra House of Saud, uden at stille moralske stupide spørgsmål.
  Hvem som er værst dem som bedriver en politik som skaber død og ødelæggelse, eller dem som uden nogen form for omtanke kaster sig ind i krigen uden omtanke ?.
  Fred være med ofre, og alle berørte.
  Jeg hader og kan ikke forstå denne måde at føre krig på.
  Jeg forstår ikke at mennesker kan tro på at de vil blive belønnet med en plads i himmelen, hvis de dræber andre.
  Jeg fatter det ikke.
  Men det jeg ikke fatter skal jeg kunne bekæmpe, helst uden at miste hverken livet eller hvem jeg er som menneske.
  Fremtiden vil kræve vi gør om med vores vanetænkning, og indser hvilke regeringer som egenligt støtter IS.

 72. Af Uffe Staulund

  -

  @ Jørgen F,

  Iraq har vel lidt den samme skæbne som Jugoslavien. Det var en stat, som er modsætningsfyldt i sig selv, som blev holdt sammen af en stærk tyran. USA har vel lidt naivt troet på at alle, som lever i et demokratisk land og er frie, kan sameksistere.

  Hvordan Europa klarer migrantstrømmen ved jeg ikke, men det har vi politikere til. De har de fornødne midler som skal til, for at løse problemet. Men kan de og tør de?

 73. Af Svend Erik Abildtrup

  -

  Århus Stiftstidende skriver d.d. i sin leder. ” Vi lader os ikke kue.”
  Jamen, vi er da for længst kuet. Vi har for længe ladet muhamedanere invadere vort land, stille og roligt. Venligboere – danskere – stryger muhamedanerne på ryggen, lefler for dem. Terrorister krydser stille og roligt den danske grænse.
  Når så terroren indtræffer, så lægger danskere afladsblomster alle vegne, fælder en tåre, afspiller den franske nationalsang og bruger de franske farver i de sociale medier.
  Det er for sent. Infiltreringen er sket.
  Glistrup advarede for mange år siden vi danskere mod muhamedanerne. Desværre blev hans budskab negligeret.

 74. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Jørgen F

  “Irakkrigen var ikke en katastrofe – i sig selv.”

  Flere hundrede tusinde dræbte, millioner af flygtninge, et totalt splittet Irak og et uhyrligt monster som IS .

  Hvad er så din definition på en katastrofe?

 75. Af J H.

  -

  Af Niels Juul Hansen – 15. november 2015 11:18
  “Flere hundrede tusinde dræbte, millioner af flygtninge, et totalt splittet Irak og et uhyrligt monster som IS .”

  Og terror i Europa. Som en følge af den katastrofale krig.

 76. Af Jørgen F.

  -

  …jeg er helt enig Uffe (og uenig med dig Niels) – den fejl , som var utilgivelig, man gjorde, var ikke at anvende Jugoslavien som ‘case study’ efter selve krigen.

  Mantraet var dengang at Irak skulle forblive udelt. Det er det mantra, som lider skibbrud nu – og det mantra , der har skabt uhyrlighederne for den Irakiske befolkning.

  Men Irak var også allerede inden krigen dødsdømt – og vi har intet ansvar for kampen mellem Sunni og Shia-Islam.

 77. Af Gert Jessen

  -

  Hv

 78. Af Gert Jessen

  -

  Ja – hvor har du ret.

 79. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Nogle disse terrorister fra Paris identificeret, viser sig nu at være unge radikale islamister 15 – 18 årige…… disse der i massemedier beskrives i monoton grædekone tone som ensomme forladte “flygtningebørn”, på tv skærmen tårevædede journalister helt automatiskt slår nyhederne over i grædetone at disse stakkels ensomme langskæggede flygtninge børn imellem 15 – 45 år agressive krigslystne islamistiske mænd, med ønsket at underlægge sig Europa, at våldtage og dræbe de vantro…… nedslagningen af Europas befolkning er begyndt.
  Donald Tusk vil nu idag at USA og Rusland skal kæmpe sammen imod ISIS……i virkeligheden en bizzar ide, da truslen allerede befinder sig i millionvis af radikale islamistiske kæmpere nu på plads det centrale Europa, med Merkels med Hollandes, med Löfvens hjælp, intet logiskt med landtropper i Syrien, når nu ISIS bekæmper befolkningen i det centrale Europa.
  Hvorom alting er, der er en virkelighed nu før…..men opstår en helt anden virkelighed efter G20……stilhed før storm?

 80. Af Henrik Gøtke

  -

  Der findes en og kun en løsning på det her, hvis ikke vi skal ende med at udrydde både os og dem: Alle vestlige personer forlader Mellem Østen og alle mellemøstlige personer forlader Vesten. Derefter trækkes en kraftig streg i sandet, og en hver der krydser denne streg, bliver dræbt på stedet.

 81. Af Jan Petersen

  -

  Niels Peter Lemcke, nu ved jeg ikke, hvor meget kendskab du har til industrirobotter. Jeg har selv arbejdet indenfor området de sidste 7-8 år, før jeg gik på pension.

  Industrirobotter nedlægger arbejdspladser og skaber ingen nye jobs. Til gengæld skaber de en mega profitmaksimering for virksomhedsejere / aktionærer.

  Selvkørende Google biler vil også stjæle manuelle jobs og ikke skabe nye. Tilsvarende med mere intelligent software, som også vil nedlægge jobs og ikke skabe nye.

  Summen af det hele er, at i Danmark vil en tredjedel af nuværende jobs – eller ca 1 millioner arbejdspladser – blive automatiseret indenfor de næste 15-20 år.

  OK, ærlig indrømmet, min fantasi rækker ikke til at se, hvilke nye produktionsområder der kan skabe 1 mill nye manuelle arbejdspladser!

 82. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Der vil formentlig blandt de muslimske flygtninge være nogle, der blev frataget at kæmpe imod islamisks stat, så de kan vel mobiliseres, hvis der skal soldater på jorden. Det må være også de arabiske lande, der træder mere i karakter imod deres egne, som vi måtte imod Hitler engang.

 83. Af J Ha ns en

  -

  Af Birgit Hviid Lajer – 15. november 2015 12:05
  “Det må være også de arabiske lande, der træder mere i karakter imod deres egne, som vi måtte imod Hitler engang.”

  Hvad mener hun?
  Bortset fra søfolkene og nogle få frihedskæmpere, så var der da ingen danskere som trådte i karakter imod h it ler.
  Tværtimod.

 84. Af Jens Dam

  -

  At DKPs kreaturer beskylder Vesten for islamisternes forbrydelser er kun forventeligt — hvis nogen behøver psykiatrisk hjælp, er det Søren Sørensen og Jens Hansen!

 85. Af Mogens Stig Møller

  -

  Bare lige, hvis nogle skulle have glemt det.
  For ikke så mange år siden var det IRA, der var den store terrortrussel. De var katolikker. Der var også Baader- Meinhof-gruppen. De var nærmest en slags kommunister. ETA er baskere, der vil have løsrevet baskerlandet. Timothy Mcveigh, der stod bag Oklahoma-bomben, hadede den føderale regering i USA. Breivik var fascist. . Der er også den hindunationalistiske bevægelse i Indien, der også har stået for terrorhandlinger. Der var de tamilske tigre. Irgun, der blev ledet af Menachem Begin, blev også betegnet som en terrorbevægelse.Listen er uendeligt lang. Desværre kommer fanatiske tosser fra alle regioner og fra alle religioner. Vi skal bekæmpe terrorrister og fanatikere, uanset hvor de kommer fra og hvad de tror på. Ikke kun med magt, men også med ideen om det enkelte menneskes værdighed og frihed.

 86. Af Ole K. Ersgaard

  -

  Tak (Henrik Day Poulsen) for et velskrevet indlæg baseret på en god iagttagelse af problemets kompleksitet. Og tak til Berlingske for i det hele taget at bringe det.

 87. Af Lars Petersen

  -

  @ Anders Thornvig Sørensen.

  OPDELTE PUNKTER FRA DIT INDLÆG… (alle punkter er red. herfra)

  1. De Franske myndigheder har længe været i defensiven over for Islam.

  2. Man kan frygte terroren får myndighederne til at vige i kampen mod fundamentalismen,
  idet myndighederne ønsker at isolere terroristerne fra Islam, (forstået i almen forstand).

  3. Øverst i systemet, ytre man demokratisk standhaftighed, imens den nedre del af systemet
  har yderst begrænsede midler mod Islams efterladenskaber. (kulturelt, såvel økonomisk)

  4. Fristelsen til at købe sig fred i kraft af indrømmelser, må derfor forventes at være stor.

  TIL ALLE PUNKTERNE, ER HER KUN ET OG ALTID SAMME SVAR:
  Nemlig genvalgs-strategi, hvilket vil sige, at såfremt man går for “hårdt/effektivt” til værks, vil
  her altid være en/flere partiforeninger, som STRAKS går i genvalgs-strategi, hvilket vil sige, at
  man går i Islam-forsvars-mode, hvorpå ordne lyder: Fordi en gør, gør alle ikke / Vi skal isolere
  problemet / Det er kun en ganske lille del vi taler om / Islam friskoler er godt / og blah blah>>

  Minus kun ganske få partier, (som omvendt blot genvalgs-spekulere i andre henseender), er
  her derfor tale om en illusion af dimensioner, da alt fra fætter/kusine ægteskaber, Hallal i div.
  daginstitutioner etc. etc., fortsat køre på fuld skrue i DK, igen fordi man har bortforpagtet alt
  ansvar væk fra sig selv; hvad enten vi taler: Kommuner, Regioner, EU, Embedsværk, Udvalg mv.

  LØSNINGEN ER DERFOR ALTID DEN SAMME:
  Nemlig, at i skal forlange jeres demokratiske RET til egne midler, hvorpå i konkret og kontant,
  kan fravælge Modersmålsundervisning / Sætte ulandsbistanden ned til OECD gennemsnittet
  / Ophævelse af fætter/kusine ægteskaber / Fjerne tilskuddet til inst. som servere hallal /
  Ophæve betalingen til det udefrakommende; anden end skattebetalt returbillet / etc etc. etc

  Ergo, viger i direkte uden om problemets rod, nemlig disse hjernedøde partiforeningers lede,
  handlingslammende genvalgs-strategier, som bygger på den grundlæggende perversion, at
  alt og alle, (uanset diametral modsatrettede interesser), tvinges ind i, og op imod hinanden,
  og hvis samme udvandes yderligere, via vælgernes sammensætning, tillagt genvalgs-strategi,
  og alt står BUM stille, da man som sagt smelter dem som vil frem, med de som vil tilbage i-et.

 88. Af Jan Andersen

  -

  Europas problem kommer af, at lederne i Europa har troet muslimer over tid vil konvertere til kristen tro, udskifte deres kultur med vores – integrere sig – men 95% af muslimerne ønsker at bibeholde deres kultur, dvs leve efter Koranen og Sharia.

  Når man i Europa indser, at en meget stor del af muslimerne i Europa, og de muslimer der kommer til Europa, ønsker at bibeholde deres kultur, leve efter Koranen og Sharia – parret med mindst 10% historisk er militante og resten gør hvad de befaler – er Europa kommet meget langt, og kan begynde at lægge en langsigtet plan for hvordan Europa skal komme ud af denne eksistenskrise.

  Dette drejer sig om Europa skal overleve som Europa, eller blive omdannet til en evig slagmark.

  Aktionerne i Paris var først og fremmest en religiøs aktion, sekundært militær – læg mærke til stederne var events i strid med Koranen – ikke toge, stationer etc.

  Desto større muslimsk procentdel vi får i Europa, desto flere og større straffeaktioener mod de der bryde Koranen vil vi se.

 89. Af Lars Petersen

  -

  @ Anders Thornvig Sørensen. (1-2)

  OPDELTE PUNKTER FRA DIT INDLÆG… (alle punkter er red. herfra)

  1. De Franske myndigheder har længe været i defensiven over for Islam.

  2. Man kan frygte terroren får myndighederne til at vige i kampen mod fundamentalismen,
  idet myndighederne ønsker at isolere terroristerne fra Islam, (forstået i almen forstand).

  3. Øverst i systemet, ytre man demokratisk standhaftighed, imens den nedre del af systemet
  har yderst begrænsede midler mod Islams efterladenskaber. (kulturelt, såvel økonomisk)

  4. Fristelsen til at købe sig fred i kraft af indrømmelser, må derfor forventes at være stor.

 90. Af Jan Andersen

  -

  Dvs opgaven for befolkningen, bloggere, pressen, er at råbe politikerne op med et kort og enkelt budskab de kan forstå:

  At muslimerne i Europa ønsker at leve efter deres egen kultur, Koranen og Sharia, og ikke ønsker at leve efter Europæisk kultur.

  Forstår politikerne ikke selv at drage konklusionerne, må man tilføje med at skære det ud i pap hvad ovenstående medfører.

 91. Af J H

  -

  Af Ole K. Ersgaard – 15. november 2015 12:24
  “Tak (Henrik Day Poulsen) for et velskrevet indlæg baseret på en god iagttagelse af problemets kompleksitet. Og tak til Berlingske for i det hele taget at bringe det.”

  Ja.
  Berlingske er ikke så kræsen.
  Det må man indrømme.

 92. Af N. Jensen

  -

  @HDP

  Helt enig.

  3. verdenkrig er brudt ud, med den ubegribelige massakre i Paris. Det er lige så sikkert som at mordet på Ferdinand i Sarajevo var starten på 1. verdenskrig.

  Nu går der velsagtens et par uger, før denne sandhed går op for vores virkelighedsfornægtende forbilleder inden for politik og media.

 93. Af Hans Christiansen

  -

  Mennesker er forskellige – på tværs af køn, alder, farve, etnicitet og religion. Derfor en uskik, at Day Poulsen søger at skære alle over en kam. Vi skal netop IKKE lægge alle muslimer for had for den seneste udåd og mange tidligere ugerninger, IS står for.

  Se følgende og lær http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/verdens-muslimer-fordoemmer-paris-terror-ikke-i-vores-navn/5828520

 94. Af Axel Eriksen

  -

  Hvorfor vil man ikke indse, at Jan Petersen har ret?

  Lavtlønsjobbene i den vestlige verden bliver nedlagt. Det er endda mennesker, der kan tale et i de forskellige lande forståeligt sprog , der mister deres arbejde!

  Og så påstå, at analfabeter fra Mellemøsten og Afrika – uden de nødvendige sproglige og faglige forudsætninger – kan bringes i arbejde her, er jo rent fantasteri. Reelle flygtninge skal hjælpes, indtil de kan komme tilbage til deres oprindelseslande – hvis nogensinde – men fattigdomsflygtninge skal afvises med det samme!

  Og sammenhængen mellem, at visse af disse indvandrere og deres efterkommere udvikler sig til terrorister, burde være klokkeklar: Med manglende forudsætninger for at komme ind på arbejdsmarkedet og præget af en totalitær, af præstevælde domineret religion, så er det vel forventeligt, at terrorister udklækkes i et sådant miljø!

  Men hvorfor så importere dem???

 95. Af J H.

  -

  Søren Espersen fra DF kræver overlagte drab på kvinder og børn i Syrien.

  Men man kan glæde den israelske påvirkningsagent Søren Espersen med, at der allerede dræbes utallige børn og kvinder under de vestlige bombetogter.
  SE ønsker nok israelske tilstande, hvor israelerne målrettet går efter at dræbe kvinder og børn.
  Begår Søren Espersen i øvrigt ikke noget ulovligt? Når han opfordrer til at begå krigsforbrydelser.
  Det anslås, at Danmark og USA har ca. en million dræbte på samvittigheden i Iraq. Størstedelen kvinder og børn. Det burde da kunne bringe Søren Espersen i en bedre stemning. Vesten har også ti-tyve millioner flygtninge på samvittigheden i Iraq. Terroren i Europa skyldes den forbryderiske krig i Iraq.

  Har alle populisterne og demagogerne ikke efterhånden været på banen i dag.
  Har Pind og Messerschmidt været på banen?

 96. Af Glimrende indlæg i Berlingske | Hodjanernes Blog

  -

  […] herfra, hvor du kan læse […]

 97. Af Bjarne Andersen

  -

  Mener du så dermed at den muslimske masseindvandring er helt OK? For uanset hvad, kun et fåtal af muslimske kvinder får lov til reproducere sig selv med en europæisk mand, mens muslimske mænd ingen begrænsninger har op det område.

 98. Af N. Jensen

  -

  @ HDP

  Ganske korrekt analyse.
  Med massakren i Paris er 3. verdenskrig brudt ud.
  Lige så sikkert som mordet i Sarajevo på Ferdinand blev starten på 1. verdenskrig.
  Der går nok nogle uger, før denne kendsgerning er gået op for eliten indenfor politik og media

 99. Af Allan Hansen

  -

  ” Islam er en dødskult!
  Det meste af islam handler
  om døden resten handler
  om helvede,,.
  Citat: Ex muslim og forfatter
  Ayaan Hirsi Ali.

 100. Af Jan Andersen

  -

  Spørgsmålet er hvordan man kan modarbejde at der skabes parallelsamfund i Europa, nogle bud er:

  1) Forbyd halalslagtning.
  2) Ens afdelinger og tider for alle i svømmehaller.
  3) Bevare den tradiotionelle mad alle steder i samfundet.
  4) Forbyde opførelse af minerater etc.
  5) Forbyd muslimske skoler.
  6) Regler for påklædning i offentlige institutioner og kontorer.
  7) Forbyd ikke-statslige domstole.
  8) Strenge regler overfor imamer.
  9) Stop for dansk statsborgerskab og indvandring for muslimer.
  10) Stop for familiesammenføring af muslimer.
  11) Særlige indsatsenheder hos Skat for distribution og detajlvirksomheder ejet af muslimske virksomheder.
  12) Skærpet overvågning af Finanstilsynet med illegale undergrunds banker.
  13) Check af alle der indrejer og udrejser Danmark.
  14) Streng kontro med penge der sendes ud af landet.
  15) Krav om konvertering til kristendom til eksisterende muslimer, indenfor 5 år.

  Dvs de der ikke ønsker at indordne sig, må flytte.

  Dette er desværre eneste vej frem, medmindre man vil omdanne Europa til en slagmark mange århundrede frem.

 101. Af Lars Nielsen

  -

  Er man racist, hvis man ikke kan lide muslimer? Jeg kan heller ikke lide folk, der udnytter andre, folk, der kræver uden at yde, folk, der udøver vold og røverier, narkokriminelle, fanatiske mennesker, der ikke accepterer andre, tvangsægteskaber, æresdrab og meget, meget mere, men er det ikke netop problemet, at mange muslimer i Danmark og Europa befinder sig i ovennævnte grupper? Over 1 procent af muslimerne i Danmark støtter ISIL, – det er altså mere end to tusinde mennesker. Er det ikke bekymrende?

 102. Af Jørgen F.

  -

  …at vi ikke er i krig med Islam og muslimer er det sidste lændeklæde, som dækker venstrefløjens løgne om konsekvenserne af indvandringen.

  Resten fremstår afpillet.

 103. Af Søren Von Marx christensen

  -

  “Iøvrigt var der et lignene angreb med 40 dræbte i Libanon i torsdag”
  AE

  Ja, og muslimer der opfører sig ikke som danske og amerikanske/franske galninger når et par dør. Jo intet i det store billed når men ser på vestens forbrydelser der. Faktisk helt og særdeles et lille tab!

  Da “Bob laden” dræbte sølle 4000 investerings folk i Trade center, dræbte USA og dens puddelhund Danmark flere millioner i retur. Såvidt som alle civile!

  Den skaldede radise -Espersen-kan vist ikke nyde sin morgenkaffe uden at opmuntre til mord! Han sagde ikke et ord om de 40 i Beirut jo. Som gjorde absolut ingen i vesten!

  Det er jo forskel på folk! Hvor tæt de er på os, og i det brune segment af hdp kommentatorer deres hudfarve, religion!

  3 indlæg i filteret hdp?

 104. Af Abdel Khaleq

  -

  Hvis Henrik D P levede under nazi Tyskland har jeg ikke været i tvivl om at han personligt ville stå for gasningen af jøder og sigøjner. Henrik kan ikke kapere at muslimer ikke ønsker at leve i en opløst kultur som er inhuman og ødelæggende. De skal tvangsassimileres helst med tvang og uden argumenter! Henrik og andre ligesindede kan jeg kun sige at jeres vestlige sekulære lære er i dyb krise!

 105. Af Jan Andersen

  -

  Er dybt uenig med Søren Espernsen DF udmelding om vi skal føre mere krig i Syrien. Denne krig er tabet på forhånd, husk vi er i krig i deres lande – dette er en krig der ikke kan vindes, men blot gøre det værre.

  Europa skal først og fremmest løse problemet i Europa, dvs først og fremmest undgå store dele af Europa bliver til rene muslimske områder. Det løser man ikke ved at optrappe krigen som man selv har skabt i lande hvor vi intet har at gøre.

 106. Af P Christensen

  -

  Det er forunderligt hvis man som muslim på een gang
  fordømmer vor vestlige levevis og endog kalder os vantro,
  men samtidig frivilligt strømmer herop og lader sig forsørge af os.

  Det er jo hykleri, men det fremgår sgu nok også af koranen.

 107. Af Jan Andersen

  -

  Abdel Khaleq – i Libyen, Irak, Syrien, brænder man kirker og mennersker der ikke konvertere til islam, en etnisk udrensning – ganske som det Nazi Europa du taler om.

  Problemet er islams fremfærd i Europa risikere at vække gamle kræfter i Europa, som kunne starte en tilsvarende udrensning i Europa – det er så småt startet i Sverige og Tyskland, hvor asylcentre bliver nedbrændt.

  Jeg tror desværre kun vi har set en spæd start på en ny rædsels periode i Europa.

 108. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Militært set har Søren Espersen fuldstændig ret!

  Fordi at terrorister opholder sig mellem kvinder og børn, bør dette ikke være noget fristed for dem, og kvinderne er sammenarbejdende med terroristerne, altså kollegaer. Med hensyn til børnene så vil de vokse op og blive terrorister! så det er eget selvforsvar at bombe hele skidtet!

  Angående det krigsforhold vi befinder os i med hensyn til radikaliserede muslimer, så drejer det sig om at tage anderledes håndfast på problemet!
  Blødsødenhed og feministisk moralsk politik har vist sig ikke at være vejen frem!

  Altså hårdere militære indsatser, interneringslejre for muslimer under mistanke, kraftig øgede udvisninger af muslimer, skærpede grænsebevogtninger, forbyde moske byggerier, og nedrivning af eksisterende moskeer i Europa (Som i Schweitz)!
  Betragte “Islam” som en forbryder og terrorist organisation, og derfor forbyde “Islam ” i Europa!

  De moralske menneskerets konventioner der er blevet indgået af Europæiske lande er indirekte skyld til terrorismen i Europa (Blandt andet Paris)! Altså er det bydende nødvendigt at afskaffe disse konventioner (Som vore fjender ikke tager hensyn til), eller om forhandle dem!

  Altså kort og godt, skrue bissen på, og lad Europa give disse sataner råt for usødet, for så har vi løst problemet på ret kort tid!

  Det er mit ønske at vi vågner op, og opgiver alt blødsødenhed, og simpelt hen skyder ved bare mistanke!

  Det vi oplever med Paris attakkerne, er frugten af vores overdrevne moralistiske agerende, og så klart selvforskyldt. Vi vidste at det ville komme, og vi gjorde intet. Hvad er dette for en fej og skammelig væremåde?
  M.v.h.

 109. Af Axel Eriksen

  -

  J.H.! Hvad er det du prøver at få fremstammet?

  Jeg tror jeg ved, hvad du prøver at postulere, selv om det er på en ubehjælpsom og ensidig måde:
  Vesten er skyld ialt ondt i verden, og muslimerne er engleagtige ofre for denne aggression!

  Shia- og en Sunnimuslimer kan ikke døje hinanden – og slår hinanden ihjel i det omfang, det kan lade sig gøre – og har gjort det i over tusind år!

  Er det også Vestens skyld? Ja, dada, Vesten er skyld i det hele. Er der nogen grænser for den skyld, som vi skal påtage os? Nej!

  Det var også fra Vesten, at de to andre med Islam, konkurrerende “ismer” kom: Nazismen og den værste Kommunismen – men ingen af dem overlevede i al deres stupiditet kun i ganske kort tid i sammenligning med islamismens ligeledes forblændede, formørkede og menneskefjendske ideologi!

 110. Af John Laursen

  -

  Peter Bruno Holmgren Gerckens – 14 November 2015 20.19

  Tak for dine fremragende indlæg. Jeg er helt enig med dig.

 111. Af Jan Andersen

  -

  Igen kan vel være i tvivl om det kommer et punkt, hvor de unge Europærer får nok og vil svare tilbage – dvs ikke den offentlige orden, men den civile orden vil svare igen.

  Disse unge er allerede fuldt uddannede i taktisk bykrig etc, de har siden 10-års alderen hver dag siddet i krigs-simulatorer og øvet i bykrig, alene, i grupper – mod andre.

  Krigs simulatorer som; Call of Duty, Modern Warfare, Modern Tactics. … etc

 112. Af J H

  -

  Af Axel Eriksen – 15. november 2015 13:44
  “Jeg tror jeg ved, hvad du prøver at postulere, selv om det er på en ubehjælpsom og ensidig måde:”

  Axel Eriksen må forsøge at blive enig med selv.
  Tror han? Eller ved han?
  Mit gæt er, at han ikke ved.
  Han brillerer jo sjældent med viden.

 113. Af Lars Petersen

  -

  @ Jan Andersen.

  Minus dit pkt. 11 og 15, så kan det al sammen lyde ganske fornuftigt, men det hjælper intet,
  da her er tale om en voksende vælger-gruppe, imens de oprindelige DK borgere bliver færre..

  Endelig kollidere en del af dine forslag med grundloven, såvel du fortsat stemmer et sygeligt
  grundlæggende korrupt system ind, som bygger på: “dovenskabens mageligheds-faktor”, og
  hvis aktører sidder på mikrofonerne, og dermed på dagsordenen, hvormed du kan råbe og
  skrige, og lige lidt hjælper det, da klienten ALTID invitere sig selv, for at tale uden om sig selv.

  Lad os antage emnet hed “bandekriminalitet”, så kan det oplyses, at denne eksplodere fordi
  her ingen, eller få jobs er til disse, og det de kan få, skal de tvangs-betale til fx. klienten som
  sidder (inviteret for oven med sin egen blog, og alle mulige/umulige andre steder), for kun
  at tale uden om sig selv, (sammen med øvrige tvangs-betalte klient inviterede klienter), og
  her sker således ikke en kæft, og hvis al sammen du som sagt stemmer ind, gang på gang,
  for gudhjælpemig at sige: “Enig Henrik”, da du kun mestre at reflektere på det umiddelbare.

 114. Af J. H

  -

  Day Poulsen skriver:
  “De, som ønsker at denne blog aldrig var blevet skrevet, er kun med til at øge sandsynligheden for, at ekstremister vil få deres ønske opfyldt, nemlig et europæisk kalifat.”

  Her overdriver Day Poulsen vist sin egen betydning.
  Nogle kunne måske mene, at manden lider af storhedsvanvid.

 115. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Ham Ellemann der udtalte sig om, at vi ikke bomber civile, fordi vi er civiliserede!
  Han har ingen anelse om hvad han siger! I krig drejer det sig om at udrydde fjenden, og ikke om høflig optrædende!

  Hvis du ikke skånselsløs udrydder din fjende, bliver du selv udryddet! Så simpelt er krig Hr. Ellemann!

  Så Søren Espersen har fuldstændig ret, bomb de satans terrorister uanset hvor de befinder sig, selv om de sidder under skørterne mellem deres mødres ben!
  M.v.h.

 116. Af preben jensen

  -

  Hvad med den radigale løgnefabrik DR som støttes med en tvangslicens på FIRE MILLIARDER. Denne radio- og tv-station er en trojansk hest inde i Danmark!! Det er på tide at afskaffe tvangslicensen. Eller sæt den ned til en tiendedel. Også TV2 er en propagandastation. Indlægget 9.43 ang. RABIATE FEMINISTER er kommet på, men dog ikke i sin helt oprindelige udgave. Der mangler et afsnit.

 117. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er det lidt for påfaldende, at Rusland engaggerer sig i Syrien cirkusset, og får høvlet et turistfly ned. Lidt efter bliver Frankrig – som ikke officielt endnu er involveret i showet – udsat for terror.

  Tilfældigheder? Kære debattører læg to og to sammen!

 118. Af hektor heimlich

  -

  Løkke er klar til at ofre 100-tals danskere, bare han må få lov at snøfte lidt og holde en tale som viser hvor god han er! uduelige tudefjæs!

 119. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Det er nu mit største ønske, at President Hollande sender legionen på en promenade i Syrien, og Iraks IS okkuperede områder, som svar på Paris angrebet!
  Eller i det mindste 3 af Legionens regimenter som eks. vis 2. REP, 2.REI, og Legionens panser regiment!
  Europa har faktisk et behov af, at vise lidt muskler på landjorden i Syrien/Irak! og hvis de gør dette vil den politiske situation i området blive ændret dramatisk!
  M.V.H.

 120. Af Axel Eriksen

  -

  @ J.H.!

  Nej, jeg VED, at jeg ikke brillerer med en viden så klartsynet som din – men jeg er jo heller ikke en islamisk/kommunistisk lakaj!

  @ “von Marx”!

  Nåh, navneskifte igen – men stadig ikke i stand til at fremføre dine modstridende meninger adskilt fra hinanden. Hvornår var det nu, at du ville forlade Europa p.g.a. indvandringen – og først slå dig ned i Sydøstasien og senere Sydamerika?

 121. Af preben jensen

  -

  DR har i årevis væltet sig i følelsesporno, feminisme og pladderhumanisme…… til gavn for radigale og skabsradigale…… men TIL SKADE for det danske folk. De skadelige virkninger af DRs vildledende hjernevaskende propaganda om EU, “humanisme”, ligestilling/kvindekvoter, co2, “gode” reformer, “gode” partier, og masseindvandringens “berigelse” samt kriminalitetens evige falden osv. kan blive så store, at Danmark synker ned i kaos, anarki, terror, bankerot og undergang.

 122. Af Lars Busk

  -

  Carl-Erik

  Honneur et Fidélité

 123. Af preben jensen

  -

  DR har i årevis væltet sig i følelsesporno, feminisme og pladderhumanisme…… til gavn for radigale og skabsradigale…… men TIL SKADE for det danske folk. De skadelige virkninger af DRs vildledende og hjernevaskende propaganda om EU, “humanisme”, ligestilling/kvindekvoter, co2, “gode” reformer, “gode” partier, og masseindvandringens “berigelse” samt kriminalitetens evige falden osv. kan blive så store, at Danmark synker ned i kaos, anarki, terror, bankerot og undergang. Ikke at betale licens er patriotisk og en borgerpligt. For derved forsvarer man Danmark mod de radigale undergravere.

 124. Af Jorn Poulsen

  -

  Al immigration til Danmark behøves jo ikke at være med muslimer min ven. Der er jo mange andre steder at tage folk fra.

 125. Af Svend Jensen

  -

  Abdel Khaleq – hvor mange Nobel pristagere er det nu de islamiske lande har fået – og hvor mange har jøderne og de kristne fået ?

  Hvis vesten lukkede for al teknologi og vareeksport til de islamiske lande, ville disse lande kollapse efter få uger.

  Glem at islam tror på, at jorden er flad og prøv at tænke over den virkelige virkelighed og ikke den islamiske uvirkelighed.

 126. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Af Jan Andersen
  – 15. november 2015 13:19
  ’15 PUNKTS PLAN’
  Tak Jan, godt gået, det er præsist planen, i virkeligheden hemlig, men vi modtager jo samme direktiver, så information slipper sommetider ud, men ja Jan det er planen, som du ved vil blive vedtaget, udgangspunkt som du presenterer os, med mindre ændring af punkt 4 og 15.
  At i punkt 4 gælder det ikke bare opførelse af Minerater, men forbud gælder også eksisterende Minerater som Kirker.
  Punkt 15, lidt omformuleret, kravet om forbud består til både Kristendom og Muslimer, ikke 5 år men øjeblikkeligt forbud!
  Tak Jan sort på hvidt, det er planen i klartekst, selv om jeg personligt istedet hellere ville hjemsende alle islamister da de uanset ny edikette hvad de end måtte kalder sig, de samme, dødsens farlige.
  Mon din 15 punkt plan vedtages nu G20, tror det, det er ihvertilfælle planen, byokrati tager sin tid ( virker som om Lennons ‘Imagine’ her spiller tydeligt ind ), men viljen til en forhandlingløsning er nu tilstede : G20

 127. Af Samia Mohammed

  -

  Hvor er jeg ked af dit indlæg, Henrik Day. Det er lige præcis nu, at vi alle skal stå sammen for menneskeheden, hvis terroristerne ikke skal vinde! Vi er mange muslimer i Danmark (også med tørklæde), som til enhver tid vil forsvare de frihedsrettigheder og værdier der hersker i Europa, fordi vi netop også er danskere og europæere. Fordi det også er VORES værdier, som danskere og som europæere.
  Det er ikke kun kristne europæere der blev ramt i fredags. Det er også muslimske europæere! Jeg vil endda vove at påstå, at europæiske muslimer blev ramt dobbelt, fordi vi nu også skal forbindes med rædsler og terrorisme, som vi intet har med at gøre. Det er unfair, Henrik Day. Du synes også at glemme at den selvsamme terror og rædsel vi blev ramt af i fredags netop også er årsagen til de mange millioner muslimske flygtninge, der hovedsageligt er internt fordrevet i Syrien.

  Hvor er det trist, og hvor er jeg bare ked af det hele. Ked af de mange uskyldige mennesker som har mistet livet på unfair og tragisk vis. Ked af at læse indlæg som disse hvor den almene muslim mistænkeliggøres og kobles til rædsler og terror han/hun intet har med at gøre. Ked af den unfair verden vi muligvis skal overdrage til vores børn. Vi er nød til at tale som et VI og stå sammen for en bedre verden for os og for vores børn. Vi blev alle ramt i fredags.

  Hilsen en dansk muslim (som bærer tørklæde)

 128. Af preben jensen

  -

  Berlin gske bragte fornylig en fremragende og vigtig kronik af as ger aa mund. En kronik der meget klart fremlagde nogle store og katastrofale politiske svigt som kan ende i Danmarks ødelæggelse. Tidligere var der en fin kronik af sven ha kon ros sel. Der har også været fine og oplysende artikler i BT. Nogle redaktører på berlin gske er åbenbart gode nok. Det sære er at andre redaktører helst vil afspore eller kvæle disse blogdebatter. Er avisen ramt af politisk skizofreni?

 129. Af Henning Pedersen

  -

  Hej

  Vad skönt att se att det finns en människa med vettiga åsikter kvar inom media, tråkigt för mig som bor I sverige att du är dansk och tur för dig för annars hade du aldrig fått skriva en sådan artikel.

  Den naivitet som finns runt invandring och muslimer i synnerlighet är helt ofattbar. Folk står och protesterar för ökad jämställdhet I samhället och dagen efter så vill dom ha ökad invandring av muslimer. Det uppfyller väl definitionen av moment 22 om något…

  Henning

 130. Af Lars Busk

  -

  SAMIA MOHAMMED

  Problemet er, at du bekender dig til en bog, som ord til andet giver belæg for og foreskriver de handlinger, som terroristerne udfører.

  Det ville hjælpe gevaldigt på muslimers omdømme, hvis man protetsterede ligeså meget mod IS som mod fornærmende tegninger, men der kommer ikke et pip.

 131. Af Søren von marx Sørensen

  -

  3 indlæg i filteret?

  AE@

  Dit kværulanteri kan vi ikke bruge til noget.

  Svend Jensen

  Selv Nobel havet jødeblod i sig og komiteen uden tvivl fyldt med jer! En religiøs stamme giver kun medaljer til sig selv og til nød et par til en allieret stamme som de kristene.

  Ps indlæg i dit filter Støvring?

  “Vesten har altid stået over for værdier der ønsket at bekæmpe os som kommunismen”

  Ævl Støvring!

  Kommunismen er en værdi fra Tyskland og forsøgt i Rusland som er europæisk i dens hjerte! Den var en vestlig værdi både geografisk og mentalt. Og har bla ført til velfærdsstaten som vi kender den!

  Støvring er jo en kristenfundamentalist. De mest ekstreme og mørke etniske vestlige kræfter vi har. Kun de nylige indvandret islamister der tror på
  Allah-Gud er lille kan konkurrere mod jer! Et alen som vi så med breivik!

  For at opnå danske kulturværdier altså må både kristenfundamentalisten Støvring og islamisten Muhammad forlade troen på Gud og det at deres egne stamme er bedre end den anden. Dk er 90% ateistisk. Det er idag danskernes tro og værdi. Når Espersen opmuntrer til drab på civile troende muslimer er det med biblen i hånden! Nu er han vist ateist modsat de fleste andre DF’ere men pointen holder vand!

  Problemet er at hverken islamisterne eller kristenfundamentalister som Støvring kan vi smide ud. Men vi kan stoppe flere at komme ved at indføre ateistisk indvandring kun. Den er eneste sande værdi idag! Og de 10% skal ikke bestemme over de 90. Hverken Muhammad eller Støvring eller Moses de tre indædte fjender der kun har en fælles fjende…de 90% ateistiske/agnostiker danskere.

 132. Af preben jensen

  -

  At de fleste politiserende og feministiske kvinder er blinde og døve overfor masseindvandringens dødelige trussel mod den vestlige civilisation, fremgår klart og tydeligt af deres pludren om at vi skal være tolerante, åbne, gæstfri, anstændige, gavmilde, humanistiske og hjertevarme overfor de kulturfremmede der invaderer vores lande. Det samme selvmorderiske ævl leveres af visse feminiserede mænd. De mest fremragende hjælpere når det drejer sig om fattiggørelse og islamisering af Europa er dog typer som mer kel, jelved, helle, stam pe, bosse og lignende.

 133. Af peder Pedersen

  -

  klynkehof

 134. Af p jensen

  -

  På lille ørs blog “vi er alle franske” er der…gemt under ældre kommentarer… et par glimrende indlæg af bjarne m. c. og andre.

 135. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Infirmative!

 136. Af Jan Andersen

  -

  Samia Mohammed – problemet er ikke de 60% fredelige muslimer, men de ikke-fredelige, når de yderliggående sige de almindelige muslimer skal “hoppe”, så hopper de. Alle muslimer står sammen om sagen når de bliver bedt om det.

  Der skal vel ikke mere end 10% af muslimerne til at skabe et Europa i krig som vi ser det i Libyen, Irak, Syrien, og snart Tyrkiet. I disse lande er det vel langt under 10% der skaber krigene.

  Hvorfor har de fredelige ikke gjort oprør i deres hjemlande når familie og venenr bliver halshukket og brændt ? Fordi de ikke kan og vil – eller fordi de er tøsedrenge ?

 137. Af Anders Thornvig Sørensen

  -

  Faktum er, at de danske fly blev trukket ud af kampen mod Isis og sendt til alderdomseftersyn, mens de overarbejdede piloter, mekanikere og hjælpefolk fik et tiltrængt hvil. Sådan går det, når man løbende skærer ned på sit militær.
  På den baggrund finder jeg det lidt underligt, når danske politikere nu vil debattere en overlagt forringelse af præcisionsgraden i bombardementerne. Ikke at en sådan ivrighed kommer bag på mig. Kun to måneder inden flymekanikerne kaldte folketinget tilbage til virkeligheden, var politikerne allerede begyndt at diskutere, ikke blot en uændret forlængelse af missionen, men tilmed også en udvidelse til også at omfatte Syrien.
  Vi er ved at gøre samme fejl som kartagerne begik i krigen mod romerne. Midt under den 1. puniske krig satte Kartago pludselig stop for sin sømilitære oprustning. Formentlig for at spare penge. Imens byggede romerne en flåde, skønt de egentlig ikke befandt sig godt til havs, overtog søherredømmet og erobrede Sicilien. Hvilket i virkeligheden var begyndelsen til enden for Kartagos eksistens, selv om Hannibal forsøgte at vende udviklingen ved at invadere Italien til lands over Alperne i den næste krig.
  Vi gør samme fejl. Ja, vi holder 3% underskudsgrænsen på statsbudgettet, men vi mister vores land og vores frihed.

 138. Af Jann Anndersen

  -

  Samia Mohammed – problemet er ikke de 60% fredelige muslimer, men de ikke-fredelige, når de yderliggående sige de almindelige muslimer skal “hoppe”, så hopper de. Alle muslimer står sammen om sagen når de bliver bedt om det.

  Der skal vel ikke mere end 10% af muslimerne til at skabe et Europa i krig som vi ser det i Libyen, Irak, Syrien, og snart Tyrkiet. I disse lande er det vel langt under 10% der skaber krigene.

  Hvorfor har de fredelige ikke gjort oprør i deres hjemlande når familie og venener bliver halshukket og brændt ? Fordi de ikke kan og vil – eller fordi de er tøsedrenge ?

 139. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt var et par af terroristerne franske statsborgere bosiddende i Belgien. Så vidt jeg husker, var Belgien også linket til Charlie Hebdo showet. Dengang, som nu, kendte efterretningstjenesterne alt til terroristerne, de var gamle kendinge.

  Er det hele bare et stort fedt reality show?

 140. Af Jan Andersen

  -

  JAN ULRIK FRIIS – mht 15 punkt planen er man frit for at tilføje – den er ikke udtømmende 😉

  Det væsentlige er; enten gennemfører man en plan som denne, eller den civile order tager over på et tidspunkt.

  Forskellen er en 15 punktsplan er fredelig, medens den civile orden vil være med våben- hvad vælger man ? Eller rettere, det bliver den civile orden der træder til, for Europa er ikke i stand til at træffe sådanne beslutninger, konvensioner, svage ledere, ingen chef etc .

 141. Af Benny B

  -

  Samia Mohammed – 15. november 2015 14:45
  Hvorfor smider du ikke tørklædet og forlader Islam?

 142. Af Jan Andersen

  -

  Man kan sagtens indføre fredelige regler i Danmark/Europa der reelt gør disse lande uinteressante for muslimer at indvandre og bo i. Hvorfor man ikke for længst systematisk har gjort det, ved kun guderne.

 143. Af Allan Hansen

  -

  Det er kun idioter, der kalder islam for
  en slags “religion,, men det har det aldrig været!
  Islam er en krig, for det var sådan islam begyndte
  – med løgne og evig krig, det har man vist i mere
  end 1000 år.
  Hele islams historie er ét langt blodbad.
  Syrien blev besat i 634 og der er stadig krig.
  Gaza blev besat i 639 og der er stadig krig.
  Mesopotamien blev besat i 643 og der er stadig krig.
  Sudan blev besat i 652 og der er stadig krig.
  Og så fremdeles ,,,,,,,,,,,,,,,, forsæt selv listen,

  Islams evige krig stopper aldrig så længe
  idioterne kalder disse vantro svin og hunde
  for en slags ” religion.

  Muselmand eller “moors,, som de hedder på
  spansk burde aldrig været lukket ind i Europa..
  Den Islamiske dødskult
  skal ud af Europa og det skal være NU.

 144. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  Opgøret mellem den vestlige verden og den muhamedanske verden er uundgåeligt, og det gælder både inden for Europas grænser og uden for grænserne. Nu må Europas politikere tage sig sammen til beslutsom handling og svare igen på terroren, og hvis ikke, så kan vi ikke bruge disse politikere noget. Europas borgere skal ikke agere forsvarsløse ofre for den muhamedanske terror, fordi deres politikere er impotente og ikke tør handle.

  Det er også klart, at med terroren i Paris er vi gået ind i en ny verden, hvor der ikke længere findes noget skel mellem militære og civile mål. Opgøret med de fanatiske muhamedanere har således ingen regler, men må føres så totalt som muligt.

  Og forudsætningen for den muhamedanske terror i Europa må fjernes, og det betyder en generel repatriering af de muhamedanske indvandrere i Europa. Hvis der intet muhamedansk miljø er i Europa, så kan de fanatiske muhamedanere heller ikke iværksætte nogen terror, da dette kræver en omfattende lokal støtte.

 145. Af Poul Gottlieb Jacobsen

  -

  Helt rigtig skrevet, og desvaerre saet Dem ikke ned og vendt paa at Vestlige regerings chefer goer noget foer det er for sent. Vi mangler een Churchill for at der sker noget mod disse gale mennesker. Uden Churchill var verden blevet loebet over ende i 1st verdenskrig, og Europa havde fra 1916 talt tysk. Dog er det rart at se at vi her i USA taler om at Friheds gudinden rejser sig som Tordenskjold og kommer Europa til hjaelp IGEN. Lad os dog se om det sker, da vores muslimske president ikke er meget for at gaa i kamp mod han’s muslimske venner. Megen snakken kommer der ud af dette, og mon der sker mere? Tvivler paa det og beklager Eu/Europa I maa denne gang selv klare problemerne, eller maaske kan I spoerge Hr. Putin om hjaelp?? Naa ikke!
  Meget trist hvad der sker og det viser at ingen aktion har konsekvenser. Naar man kan ramme een bil i Raqqa, hvorfor ikke bombe hele byen og draebe alle de IS folk der??? Nej for man kunne ramme nogle faa ikke IS tilhaengere, og dog hvor frygteligt!!!. Taenk paa hvad vi gjorde med Dresden i 1944??? Forskel med Raqqa?? Jeg spoerger bare.

 146. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Ja, Samia ! Hvorfor smider du ikke det Islamiske symbol-tørklæde ?? –Det er en provokation –Og udstråler AT : Vi vil ikke være en slags dansker ! –Vi vil kun udnytte Danmark`s –lighed – frihed – broderskab ! –værdiér –og så selvfølgelig kunne udnytte alle de gratis s.u- faciliteter –børnepenge –gratis udd. (som danske skatte-borgere betaler ) Plus alt det andet dejlige, der ligger udenfor døren, hvis man har været i den situation AT : Blive avlet i Danmark ! Så skidt med om–det så gør danskerne kede af det –Det er muslimerne ligeglade med ! De venter kun på at: Kalifatet bliver indført i hele Europa !—Så Ja, tag fløjlshandskerne helt af –Også i forhold til de tusind-vis af utilpassede curlinger, der sidder og skriver ondskabsfulde beskedder på avisernes blog ´s ! –Blot fordi de kan det i de beskyttede “rugekasser ” –Også kaldet højskoler for utilpassede unge !

 147. Af Jan Andersen

  -

  PGJ – jeg tror ikke det bliver en gentagelse fra 2 verdenskrig, hvor den offentlige orden fra andre lande træder ind. Dette er anderledes, Østeuropa er allerede begyndt at sikre sig mod truslen fra vest og syd, ved at rejse et jerntæppe til Vesteuropa – denne gang ikke for at holde folk inde i Østeuropa, med holde de forkerte ude.

  En talsmand for tyske Pegida sagde for nyelig “vi er parate til den dag den civile orden bryder sammen”. Det giver et praj om der oprustes i Europa på civilt niveau, man taler om folk i Belgien er bevæbnet til tænderne.

  Vesteuropa er totalt passiv, dog har Frankrig nu lukket græsen til bl.a. Spanien – men Europas sydlige grænse står stadig piv åben.

  Dette foregår lige nu, og udvikler sig dag for dag – man kan følge det på nettet denne gang, man kan læse den forksllige kommentarer og signaler fra begge sider, og tykke et billede sammen hvad der er gang i, hvor det bevæger sig hen, med hvilken hastighed, hvad er partners strategi – hvor den ene part i kirgen ingen strategi eller plan har ….. , det kunne man ikke i 1 og 2 verdenskrig.

 148. Af Ib Christoffersen

  -

  Nu har vi jo overladt flygtningeproblematikken og tilsvarende fælles europæiske problemer til EU-ELITEN og betaler dem også så rigeligt for at løse det problem. EU-ELITEN bruger så “Struds Management” til at løse problemerne. Og mon ikke det bliver til “Farvel Europa, nu tager vi til Dubai Management” når problemerne bliver for store.

 149. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  ” Vi er alle enige ” ! Ihvertfald de danskere, der ikke lever af AT: servicere de tusindvis af muslim-dansker-hadere ! –De bliver udnyttet til det yderste ! De muslimer i Ghetto´erne har forlængst fundet ud af AT: Udnytte især Gellerup–reservat- ts borgmesteren i Århus ! –Der ikke aner, hvilket ben han skal stå på —for, at please hans ynglings-hjemme-avlede tusind-vis af muslimer ! Der griner højt og flot over AT de kan få det som de vil have det, hvad angår forskønnelse for milliarder af deres muslimske værdi´er incl. fler-koneri –uendelige førtids-pensioner til burka-klædte –sort-skæggede islamiske personager !! —De skal plejes med fløjls-handsker !!! Danskerne derimod –De skal selvfølgelig ikke have noget ! –Det manglede bare !! –De skal bare betale for Borgmesterens kæledækker ! Det muslimske overdrev i Grims-høj Moskeens –dunkle belysning !

 150. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Jan A, tak ja det er generelt planen i klartekst, ( din’15 punkt plan’) det er planen, den bliver vedtaget, viljen til en forhandlingsløsning er nu tilstede ved G20, nu eller lidt senere men nødvendigvis i FN regie, den bliver vedtaget (m/tilføjelser til punkt 4 & 15) ja evt flere tilføjelser, giver en række nye problemer, og ISIS er der stadigt, men uanset det er planen, den bliver vedtaget, godt set Jan.

 151. Af Søren von Marx sørensen

  -

  Jan andersen

  Dine konspirationer og krigsliderlighed er ikke passende. Men hdp er nok stolt over sine brune rygklappere!
  Som forresten har 3 indlæg i sit filter til den personfikseret AE på undertegnet? V revisoren og vandbærende reservist til Hjemmeværnets 3 division, har igen skrevet indlæg kun til undertegnet og JH i denne debat!

  Ps TJ indlæg i dit filter som altid?

  “Angrebet mod Charlie hende var dødbringende mod det frie ord”
  Tj

  TJ står ikke for det frie ord! Du burde skamme dig overhovedet at sige ordet! Årevis Du kun har tilladt rygklappere og ikke et indlæg af undertegnet. Ca 10 indlæg tillader du i din blog.

  Du er lige så totalitær og mod det frie ord som islamisterne og kristenfundamentalisterne og ortodokse jøder! Ingen forskel! Din religion er blot liberalisme, frihed for de få!

  At du skulle stå for frihed er helt og særdeles latterligt. Jeg syntes du og andre bloggere her der opmuntrer til krig mod civile burde skamme jer! Skamme jer fordi landtropper ikke bliver indsat mod is fanatikere, men blot Espersen bomber fra 10 km der dræber alt. Mestendels uskyldige!

 152. Af Samia M.

  -

  Jeg kan se, at der er nogle stykker, der har skrevet til mig. Jeg vil prøve at svare så godt jeg kan.
  Et par stykker har spurgt ind til mit tørklæde og mit religiøse tilhørsforhold, her er mit svar: Ligesom der findes jøder og kristne, så findes der også muslimer. Vi har alt tilfælles: Vi tror på en højere magt og essensen i alle religioner er at være gode medmennesker og sprede kærlighed og fred. Mit tørklæde har jeg på af spirituelle årsager, ikke for at provokere nogen, men fordi det er en del af min individualitet og mit frie valg til at være den jeg er. Jeg håber, at de af jer der bliver provokeret eller går rundt med en masse spørgsmål, er modige nok til at tage dialogen med de muslimer I møder i jeres hverdag – jeg tror ikke, at der er nogen anden vej end at vi taler sammen og mødes – hvor banalt det end kan lyde. Der er en verden udenfor medierne, og der er en virkelighed derude med masser velfungerende muslimske borgere. Dermed ikke sagt, at der ikke findes problemer med manglende integration og andet, mit indspark handler derimod om, at vi skal bevare proportionerne i de her debatter og ikke blande alting sammen og koble rædsler og blodsudgydelse til uskyldige mennesker.

  Jeg plejer ikke at deltage i de her offentlige debatter, da folk plejer at skrive så meget ****, som ikke er en debat værdig, men måske der er brug for det alligevel i svære tider som disse.

  God aften til jer

 153. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  “fløjls-handskerne skal skiftes ud med jern-næven !! —-Dialog ! –Rend og hop ! –Spørgsmålet ER : Skal alle de slatne-pædagoger –radikale overlæge-sønner ! –plus diverse Zenia Stampe-typer –Sofie Carsten Nielsen personager ! –Der aldrig har lavet andet end AT: Studere på skatteborgernes regning ! –Selvom Radikale V. ´s medlemmer rasler ned ! –Så forlanger vi AT: de betaler s.u-en tilbage med renter !! –Det var vilkårene for alle-os-andre, der betalte vores udd. selv–og oveni-købet betalte skat af arbejde –for, at få råd til AT Studére –Man kunne nådigst få et statsgaranteret lån, som skulle betales tilbage med 22% rente ! Ja, det er selvfølgelig (en by i Rusland for nutidens overforkælede djøffer ) –Vi skal have kompensation !! –Vågn op –og hit med pengene ! Vi føler os dumme i øjeblikket –og vi giver selvfølgelig politikerne skylden !—-Vi har fået nok –helt nok –Muslimer Hør efter ! –Rejs med jer tilbage til Mellem-Østen –også selvom I er “hjemme-avlede” ! Det er ikke danske hårdt-arbejdende borgeres skyld AT Verden brænder —Det er EU-Eurokraternes skyld ! Derfor er det eneste rigtige, Nemlig at melde os ind i Folkebevægelsen mod EU. Jo flere jo bedre !

 154. Af Axel Eriksen

  -

  @ “von Marx”!

  Nåh, så har du skiftet navn igen!

  Kom dog med argumenter! Hvordan kan du den ene dag mene, at indvandringen vil få dig til at udvandre – og den næste dag være af den formening, at en ubegrænset indvandring og potentiel terrortrussel ikke er noget problem? Svar dog – hvis du kan!

 155. Af Henrik S

  -

  Andel Kaleq
  Hvis du ikke kan holde ud at leve i vores form for kultur , står det dig helt frit at rejse tilbage hvor du og din familie kommer fra.
  Du skal ikke gøre dig håb om at ændre vores samfund.
  Vi er flere og flere der har fundet ud af at sige fra overfor muslimske krav!
  Så du får det ikke sjovt hvis du bliver.

 156. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  J Hansen – 12:14

  Jeg skulle mene, at Tyskland tabte under WWII, og vi taler som nu ikke kun om DK.

 157. Af Kenneth Jensen

  -

  Kære Henrik

  Jeg synes, at du er lidt for tidlig ude med dommen, du skriver religionskrig.

  Hvis 2-3 procent af muslimerne vil det, så kan du ikke slå kam over alle.

  Hvor ved man fra, at IS står bag det her, læg beviserne frem !!

  IS erklær at det er dem, men det kan jo bare være, at de griber chancen.

  Jeg er enig i, at man kan stille spørgsmålstegn ved, om Europa kan klarer så mange flygtninge, helt enig, det tror jeg heller ikke vi kan.

  Enig i, at Merkel er problemet, men for mig er hun problemet i mange sammenhænge i Europa. Hendes økonomiske politik for Europa har slået fejl, alle upartiske økonomer ved det. Det har medført, at Sydeuropa har en vedvarende kæmpe arbejdsløshed, og oveni kommer så flygtningene hun har inviteret.

  Europa kan hurtig blive en krudttønde.

  Når det er sagt, så kan man sige om ikke Europa og Usa selv har skylden for det hele, har man ikke i vesten haft en naiv tror på, at man kunne pådutte demokrati i de her lande ??.

  Du kan jo vende den om Henrik, er det ikke os selv der har blandet sig i deres måde, at regulere et samfund på ?????????

  Vi har undermineret lande som, Afhganistan, irak, Libyen og nu Syrien. Mon ikke de vestlige efterretningsvæsner har hjulpet med til den underminering i f.eks. Syrien ??

 158. Af Jens Hansen

  -

  Helt enig
  Ikke mange der er opmærksom på dette forhold, selvom det har fremgået tydeligt i artikel efter artikel. I stedet tudes vi ørerne fulde af, at der kommer mangel på arbejdskraft, mens den kommende virkelighed er en helt anden!!

 159. Af Henrik S

  -

  Samia Mohammed
  Nu er disse for os kristne helt djævelske nedslagtninger ikke noget der optræder i vores religion.
  Derimod er det nøje beskrevet som en pligt i din religion.
  Du må bedre kunne forstå hvad der sker .For os kristne opdragede er det uforståeligt.
  Så- du må være den nærmeste til at handle.
  HVAD vil DU gøre , for at hindre det sker igen ?????
  Hvad er dine forældres kommentar?
  Nå , jeg får nok ikke svar , suk!

 160. Af Axel Eriksen

  -

  Nu siger den radikale Zenia Stampe, at vi ikke er i krig mod Islam – men de mest yderligtgående fløje i den idologi/religion har jo erklæret krig mod vores demokratiske samfundsorden!

  En ægte radikal, der er helt på linje med de “røde”, burde måske få røde ører over et sådant udsagn!

 161. Af `Kenneth Jensen

  -

  Kære Henrik

  Det er ikke en religionskrig. Fordi 2-3 procent af dem ønsker IS styrer så kan du ikke slå kam over alle.

  Enig med dig i, at Europa nok ikke kan tåle flere flygtninge.

  Enig med dig i, at Merkel er problemet, dog ser jeg det på en lidt anden måde, nemlig at hendes økonomiske politik har slået fejl for Europa, det har medført en vedvarende høj arbejdsløshed i mange lande, og når hun så samtidig lukker op for flygtninge, så kan det hurtig udvikle sig til en krudttønde.

  Men er vesten ikke selv skyld i det, vi vil have at de lande skal indfører demokrati, og vores efterretningsvæsner kan vel godt tænkes at bidrage til at destabiliserer de her lande.

  Man kan jo godt sige, at det er slået fejl for f.eks. Libyen, Irak, Afhganistan og Syrien.

  Deres historie og kultur er jo anderledes og vesten vil have et andet styrer i de lande, er vi bedre selv

 162. Af Benny B

  -

  Abdel Khaleq – 15. november 2015 13:23
  “muslimer ikke ønsker at leve i en opløst kultur som er inhuman og ødelæggende”

  Du er præmie eksemplet på, hvorfor muslimer ikke hører til her.
  Du mener, at vores kultur, er “inhuman og ødelæggende”

  Utaknemmelige skarn.

  Hvis det stod til mig, skulle du smides ud på rov og albuer!

 163. Af Axel Eriksen

  -

  Man kunne måske tilføje til Abdel Khaleq, at vi i et demokratisk samfund heller ikke ønsker at leve i en høj grad inhuman “kultur, hvor sharialovgivning – halshugning, stening o.s.v. er absolut ødelæggende for al menneskelig human behandling af medmennesker!

 164. Af p jensen

  -

  Hvis det havde været radigale pladderhumanistiske kvinder der havde siddet på magten i England, Frankrig og USA, så havde nazisterne fået lov til at underlægge sig hele Europa, og en masseudryddelse af befolkninger var gået i gang. Og en stor del af dem der ikke blev likvideret, var blevet anbragt i KZ-lejre eller var blevet sat til slavearbejde uden løn og på sultekost. Nu er det pludrende kortsynede kvinder og svage kvindagtige mænd der regerer, og så får den nye totalitære og nazistiske/massemorderiske bevægelse lov til at brede sig uden modstand.

 165. Af p jensen

  -

  PS: Skoletøser, studiner und hausfrauen og selv feminister kan være søde og tuttenuttede at se på, men i politik er de intet værd og gør mere skade end gavn……
  Igen har det sk øre f ilt er skjult et indlæg. Det bedes venligst befriet fra censurfængslet.

 166. Af p jensen

  -

  Selv korte, saglige og sobre indlæg blokeres nu igen og igen. Hvorfor fungerer fi ltret så dumt at debatsabotører ofte favoriseres?

 167. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Nu skal vore pladder humanistiske politikere ændre standpunkt, Dette gælder Danske og andre Europæiske politikere!

  Jeres opgave er at beskytte den Europæiske befolkning, og ikke religiøse extremister fra Mellem Østen og Afrika, under henvisning til konventioner!

  Altså alle med militært kendskab siger, at hvis vi vil vinde over IS så skal der tropper på Jorden!

  Derfor se, at få en militær Europæisk koalition på benene og få den sendt til Syrien/Irak, for at slå IS ned for alvor. Tyskland burde starte initiativet, da de har holdt sig på side linjen ret længe!

  Hvis de Europæiske karklude til politikere ikke tager sig sammen, og gør noget, bliver de tvungne til at tage en videregående uddannelse i sørge ceremonier!
  M.v.h.

 168. Af ytringsfriheden snigløbes af radigale anti-danskere

  -

  Der er ingen forskel på hit ler tropperne i sin tid og ISIS tropperne. Det er den samme krigeriske blodtørst og lyst til massemord. Men denne gang møder barbarerne ingen modstand pga. feministisk plad der humanisme.

 169. Af hektor heimlich

  -

  Kære “statsminister” Løkke,
  Hvoran synes du selv det går med Schengen og EU og Frankrig i særdeleshed?. Synes du virkelig at det er en god ide at vi siger ja den 3. december til at blive endnu hårdere kontrolleret af Schengen og hvordan tror du det går med radikaliseringen når flygtningene ikke bliver integrerede, ikke får arbejde ikke lærer sig at tale dansk eller skrive?

 170. Af Ole Frank

  -

  De, som ønsker at denne blog aldrig var blevet skrevet, er kun med til at øge sandsynligheden for, at ekstremister vil få deres ønske opfyldt, nemlig et europæisk kalifat.

  Du undervurderer vores intelligens, HDP. Desværre er der en del af dine klakører, som er udfordret på netop intelligensen. Du burde tage dem i hånden og tage til Mellemøsten og kæmpe for den gode sag sammen med Søren Espersen. Jeres fravær kan kun hæve intelligenskvotienten for det Europa I elsker.

 171. Af Ole Frank

  -

  “De, som ønsker at denne blog aldrig var blevet skrevet, er kun med til at øge sandsynligheden for, at ekstremister vil få deres ønske opfyldt, nemlig et europæisk kalifat.”

  Du undervurderer vores intelligens, HDP. Desværre er der en del af dine klakører, som er udfordret på netop intelligensen. Du burde tage dem i hånden og tage til Mellemøsten og kæmpe for den gode sag sammen med Søren Espersen. Jeres fravær kan kun hæve intelligenskvotienten for det Europa I elsker.

 172. Af J. R.

  -

  Der er mange meninger, der kommer til udtryk efter terrorhandlingen i Paris. Jeg græder og er bange! Græder for ofrene og deres familier, for Frankrig, Danmark og Europa, og for fremtiden, der aldrig bliver det samme igen. Frygten for nye angreb sidder i os alle, og vi venter kun på, at det sker igen. Og det gør det!
  Jeg er hverken spåkvinde eller synsk, men i lang tid har jeg i min omgangskreds fortalt, at jeg mener, den tredje verdenskrig for længe siden er begyndt (for hængende eller døve ører!). Nu begynder medierne, at mene det samme. Frankrigs præsident, Hollande, siger, at Frankrig er i krig!
  Det, mener jeg, er en god udmelding!
  Verdens ledere, politikere, debattører, blokkere og meningsdannere snakker, og snakker, skriver og skriver, men der sker ingenting!!!!!!
  DER SKAL ACTION TIL ! ! !
  ELLER SKAL VI HELLERE BLIVE MUSLIMER NU?
  DER ER JO MANGE MUSLINER, DER ER DEJLIGE MENNESKER!
  Jeg synes ikke vi skal lade stå til.
  Som Fog Rasmussen har sagt, så har vesten svigtet i Syrien og skabt et vacum, som Putin har udnyttet, og det gør situationen vanskeligere i det område. Uffe Ellemann siger også, at Danmark skal opruste ligesom Finland og Sverige, så der ikke opstår et vacum her i området! Jeg er bange for, at vi i vore dejlige, fredelige demokratier sover i timen!
  Krig er det værste, der findes, men kommer vi uden om DEN. Lad os håbe.
  Knus JR

 173. Af Kenneth Jensen

  -

  Kære Henrik og andre

  At gøre det til en religionskrig er forkert.

  Der er noget dobbelt moral i det herinde, for har vesten ikke netop blandet sig i, om der skal være demokrati i deres lande ?, vesten har sågar ført krig i deres lande og destabiliseret deres lande for at vælte diktatur. Men man har fejlet ved at tro, at demokrati kunne løse alt for de her lande, det er jo ikke deres kultur.

  Jeg er enig i, at Merkel har fejlet, hun har været en katastrofe for europa, hendes økonomiske politik har ført til stor arbejdsløshed i mange lande og der er ingen bedring, det samlet med de mange flygtninge, er en krudttønde for europa.

 174. Af Axel Eriksen

  -

  @ Ole Frank!

  Jo, jeg har læst meget historie – også om religion – men hvis du mener, at hvad Luther sagde for 550 år siden stadig er den almindelige gængse opfattelse i protestantiske lande, så mener jeg, at du tror fejl! Naturligvis ikke uden beklagelige undtagelser – idioter er der jo nok af!

  Derimod er jødehadet og hadet mod alle andre “vantro” stadigt levende efter 1.400 år i Islam. Og der er der åbenbart massiv tilslutning til dette fra denne forstenede idiologi/religion – men kun fra personer, hvis IQ er sådan, at den må være betydeligt på niveauet under almindelig intelligens! Til lykke – du hører vist til det!

  I øvrigt anser jeg al religion for den rene overtro – men Islam er værst!

 175. Af Kenneth Jensen

  -

  Kære Henrik og andre.

  At gøre det til en religionskrig er ikke rigtig.

  Nej der er dobbelt moral i det her, Vesten har om nogen forsøgt at underminere mange af deres lande, for at vælte diktatorer, og man har også ført krig i nogle af landene.

  Er det ikke at indblande sig i deres livsform ??

  For kan demokrati fungere i de her lande ?

  Jeg er enig i, at Merkel er en elendig leder, hendes europolitik har skabt massearbejdsløshed i mange lande, og nu den her masse indvandring, det er en krudttønde.

 176. Af J. H

  -

  Af Axel Eriksen – 15. november 2015 14:31
  J.H.!
  Nej, jeg VED, at jeg ikke brillerer med en viden så klartsynet som din – men jeg er jo heller ikke en islamisk/kommunistisk lakaj!”

  Det er der vel heller ingen som har påstået.
  AE er jo kendt som na zist.

 177. Af Ole Frank

  -

  Hen rikSBe nnyPj en senAxe lE riksenTonny

  nu kan enhver jo fremsætte en stribe påstande som du gør, men at føre bevis for noget af dit vås; finder du åbenbart ikke nødvdndigt. Det ville jo også være umuligt med den mængde spam, du disker op med i disse og dusindvis andre tilfældige navne. Ved du, hvad skizofreni er?

 178. Af poul clausen

  -

  Vi får altid den klareste sandhed fra Day !
  Det er et previlegium…
  Tak for det !!
  ************

 179. Af J H

  -

  Af poul clausen – 15. november 2015 23:40
  “Der findes kun en håndfuld, i Damarsk af Days kaliber !!
  Dem er vi taknemmelige for …”

  Vi??

 180. Af Samia M.

  -

  @Henrik S

  Jo du får et svar, fordi jeg tror, at der er behov for, at vi i disse sårbare tider er ekstra tålmodige med hinanden. Jeg synes egentlig det du skriver er under bæltestedet, og at du ikke møder mig ligeværdigt, men jeg vil forsøge at svare dig alligevel.

  Jeg kan ikke genkendte din propaganda. Min Gud og religion forbyder mig at gøre andre mennesker ondt. Der er 1,8 mia. muslimer på kloden og mange mio. alene i Europa, så forestil dig hvordan verden så ud, hvis det du skriver var sandt. Det undrer mig også, at det ikke er gået op for dig, at det rent faktisk er muslimer, der er hårdest ramt af terror lige nu. Der er flere millioner muslimer internt fordrevet alene i Syrien pga. daglige rædsler, som dem vi blev ramt af i fredags i Paris. Tyrkiet blev også ramt for under en måned siden af terror hvor omkring 70 mennesker mistede livet og Libanon rammes næsten på daglig basis med mange dødsofre. Eksemplerne er desværre mange. Jeg vil opfordre dig til at læse Uffe Elleman-Jensens fremragende kronik her på siden.
  Jeg tror, at Breivik er et godt eksempel på en kristen terrorist for nu at tage et eksempel vi havde meget tæt på livet. Lad mig understrege, at jeg med dette eksempel IKKE tillæger Kristendommen skylden, jeg gav dig bare et eksempel på noget, som du ikke mener findes.

  Jeg tror, at vi hver især har en pligt til at forsøge at gøre verden til et bedre sted ved at sprede godhed og kærlighed på vores vej og i vores dagligdag. Ved at passe på hinanden og vores samfund. Ved at fortsætte med at leve som vi gør. Ligesom dig, så er jeg som dansker og europæer også i farezonen, når nogen ønsker vores land ondt – jeg bor her også, husker du vel nok.

  I min omgangskreds og familie er vi dybt berørte og kede af fredagens rædsler og terror, og det har faktisk været en meget trist og stille weekend.

  Jeg ved ikke om det at blande sig i de her debatter gør en forskel, men en del af mig siger mig, at der er brug for det i disse tider. Vi MÅ stå SAMMEN.

  Hilsen en dansk muslim

 181. Af Karen Hansen

  -

  Ou betyder eller på dansk. Prøv lige at checke det inden du fremturer igen. Ou med en accent grave over u betyder hvor.

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Kære Karen Hansen

   Det er tanken, der tæller; ikke grammatikken.

   Henrik Day

 182. Af Daniel Thompson

  -

  HDP, jeg er ikke spor overrasket over at du anvender begivenhederne til at angribe muslimer.

  Det er bare trist. Behøver jeg minde dig om at IS dræber muslimer, at muslimer blev dræbt og såret ved terrorangrebet osv.? Er det virkelig nødvendigt?

  Du kan ikke med nogen rimelighed reducere det her til at handle om muslimer. Det handler om radikalisme, i dette tilfælde islamisk, og en parathed til netop, som du tilskynder, at smide fløjlshandskerne.

  Det handler om had, og det er det selvsamme, om end langt mindre, men dog ubehagelige had du prædiker uge efter uge fra din tinde og som rammer helt almindelige danske muslimer, som ikke har en pind at gøre med terror.

 183. Af Torben Christiansen

  -

  @ AF KAREN HANSEN – 16. NOVEMBER 2015 00:58

  Det ligner ikke noget at komme her og korrekse Henrik Day Poulsens franske.
  Henrik Day Poulsen kan, som det sprogmenneske, han er, bestille foie gras på 5 (fem) forskellige tungemål! 😉

  Og mht. ugerningen i Paris:
  Memento mori. Carpe diem

  Med venlig hilsen
  T. Christiansen

 184. Af Axel Eriksen

  -

  @ Samia M.!

  Der er mange, der har spurgt om, hvordan “almindelige” muslimer ser på islamisk terror. Du har givet et svar – tak for det. Naturligvis er ikke alle muslimer terrorister – og det er synd for det store flertal af muslimer, der bliver slået i hartkorn med de helt ekstreme fundamentalister.

  Desværre er du en ensom stemme blandt dette flertal. Tier flertallet alligevel, fordi de inderst inde samtykker? Ja, det er der, tvivlen kommer – men tak for dine indlæg.

  @ J.H.!

  Er jeg kendt som nazist? Javel! Det er kun “von Marx” og dig, der i mangel af argumenter betegner mig som sådan – men det er jo jeres debatniveau!

  ‘@ Ole Frank!

  Hvad går dit kaudervælsk ud på? Indirekte beskylder du jo en hel række personer for at være en og samme – mon ikke du skulle læse bloggen igennem og finde ud af, at det er forskellige udsagn, der fremsættes – men med samme grundholdning! Er det forbudt – nåh ja, så i din frustration over at andre har en anden mening end din, så skal de alle forenkles til at være den samme. Underlødigt!

 185. Af Henrik S

  -

  Karen Hansen
  Nå , manglede der en lille accent i Days indlæg!
  Godt at du synes resten er rigtigt , frøken skolelærer!

 186. Af Henrik S

  -

  Jeg ved godt , at der findes mange flinke muslimer ,
  Men hvordan kan man have venner , der vedkender og tilslutter sig en djævelsk religion som islam?
  Det er på tide at åbne øjnene og skille “skidt fra kanel” ligegyldigt hvor “godt og humanistisk” menneske man er!

 187. Af J H

  -

  Af Henrik S – 16. november 2015 05:06
  “Det er på tide at åbne øjnene og skille “skidt fra kanel” ligegyldigt hvor “godt og humanistisk” menneske man er!”

  Hvad angår DF-segmentet. Så er det jo ikke så nemt at skille “skidt fra kanel”.
  De ligner jo ofte næsten til forveksling vi andre.
  Indtil de åbner munden naturligvis.
  Eller sætter noget på skrift.

 188. Af Kim P Olsen

  -

  “Det her har intet med islam at gøre…”

  Forkert! Det har alt med islam at gøre. Det kan godt være, at vi ser en side af islam, som vi ikke bryder os om, men islam er det.

  Det svarer til at hævde, at Indre Mission, uden sammenligning iøvrigt, intet har med kristendom at gøre – selvfølgelig har det da det!

  Sjovt nok er det de samme personer som hævder at religion er roden til alt ondt, som hævder, at islamistisk terror ikke har noget med islam at gøre.

  Der er tale om en logisk fejlslutning af episke proportioner.

 189. Af Niels Peter Lemche

  -

  Til det anti-muslimske slæng her:

  Vorherre bevares!

  Der finder en afsindig radikalisering sted af en mindre procentdel af unge muslimer, ingen tvivl om det, og det skal bekæmpes med alle til rådighed stående midler. Ingen problemer med det. Men at betegne Islam i sig selv som ond eller det, der er værre, er blatant vanvittigt. Islam er i sig selv hverken værre eller bedre end kristendommen — historisk set. Det har adskillige gjort opmærksom på. Problemet lige nu er, at det rammer os i nutiden. Og fjenden er altid et monster!

  Hvis der var nogen, der gad sætte sig ind i islamisk historie og kultur, kommer der et ganske andet billede frem. Enhver, der har besøgt al Hambra i Spanien ved det, centret i et oplyst og menneskevenligt samfund, et tilflugtsted for Europas forfulgte jøder, centret for en rig kultur med digtning og filosofi. Rafael malede en af datidens islamiske filosoffer, Avicenna, ind i sit store billede af Akademiet (Platons altså). Aristoteles bevaredes gennem hele den mørke middelalder blandt islamiske lærde. Og tag videre hele vejen til Istanbul og se lidt på Sinans mosker. Det er fuldstændig fantastisk.

  Men i stedet farer man ud og stempler fjenden som et monster — og forstår ingen ting. Man bekæmper ikke Daesh bare ved at fare ud som en kopi af dette misfoster; man bekæmper det lige så godt eller på sigt bedre ved at fortælle nutidens unge muslimer om deres fantastiske tradition, som de burde være stolte af. De er her, og de bliver her — sandsynligvis — så prøv at vende jer til det og se på, hvad der faktisk kan gøres for at få skabt en meningsfyldt dialog.

  Jeg er helt sikker på, at det her vil få personer som Søren Espersen og den frådende skare her helt op i det røde felt. Kunne de herrer og et par damer få magt som de har agt, ville gaderne flyde med muslimer, der har fået skåret halsen over af de noget så humanistiske kristne riddersmænd. Det var Søren Espersen, der benyttede det ladede udtryk ‘uønskede’ om muslimerne. Nazisterne brugte det samme udtryk om jøderne, og så var de dødsdømt.

  Vorherre bevares!

 190. Af Jan Andersen

  -

  Man kan spørge hvorfor en muslimsk kultur i Europa skulle opføre sig forskelligt fra de muslimske kulturer i Mellemøsten og Nordafrika ?

  Jeg tror ikke det ændre på noget om et muslimsk samfund ligger i Europa eller Mellemøsten/Nordafrika – der vil altid være fraktioner der med terror og magt presser flertallet til Koranen og Sharia – desto større disse samfund desto større pres.

 191. Af Axel Eriksen

  -

  @ Niels Peter Lemche!

  Historisk set har du ret – den ene religion/overtro har ikke noget at lade den anden høre. I øvrigt havde det normanniske, kristne herredømme på Sicilien og i Syditalien trosfrihed for alle religioner i den tidlige middelalder!

  Og du har også ret m.h.t., at det forhåbentligt kun er et fåtal af islamistiske fundamentalister/terrorister, der tegner et grumt billede af Islam i dag!

  Nåh, “tegner” – det er vist forbudt indenfor Islam i nutiden!

 192. Af Kim P Olsen

  -

  NPL

  At henvise til islams fortid forekommer irrelevant i en nutidig kontekst.

 193. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kim P. Olsen,

  Det er også Islams nutid, bortset fra vanviddet. Men hvad med kristendommen: Hvordan ser det ud inde i hovedet på store dele af den amerikanske fundamentalistiske kristendom, eller hos de mest rabiate jøder i de besatte territorier? Det finder det samme mønster og det samme vanvid alle steder, hvor religionen får lov til at diktere uden censur af, hvad den agiterer for.

 194. Af Axel Eriksen

  -

  @ Niels Peter Lemche!

  At henvise til amerikanske og jødiske fundamentalister i en nutidig kontekst – sådan afspores en debat ved at henvise til, at der er andre, som også er fanatikere!

  Men dog ikke så fanatiske, at de udøver terror i lande, hvori de mener intet tilhørsforhold at have!

 195. Af Kim P Olsen

  -

  NPL

  Nu var det altså ikke rabiate jøder, som mejede folk ned ved koncerten i Paris.

  Det var ikke fundamentalistiske kristne, som begik myrderier på Charlie Hebdo redaktionen.

  Det var ikke indre-mision der fløj flyene ind i World Trace Center.

  Det er ikke ase-tro der smadrer vores kulturarv i Mellemøsten.

  Det er ikke mormoner, som skærer halsen over på vantro for rullende kameraer.

  Vi reagerer forskelligt på de voldsomme indtryk. Man kan sagtens vælge at fokusere mentalt på alle de historiske herligheder du beskriver som værende en del af islam når selvmordsvestene eksploderer og Kalashnikov taler….. Gør du bare det, så skal alt nok blive godt.

 196. Af Niels Peter Lemche

  -

  Med hensyn til Daesh har jeg sagt, hvad jeg mener: Slip helvede løs!

  Men én ting: Hvem er det, der påkalder sig historien? Det gør Daesh hele tiden, når de taler om angreb på korsfarerne. Historien er virkelig interessant, fordi den anvendes af den ene part på en så betændt måde. Lær af det, historieløse danskere, der tror, at verden stopper ved Ejderen.

 197. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Til Niels Peter Lemche.
  Jeg hører til det slæng der hader Islam, og jeg har ved gud grund til det!
  Jeg deltog i krigen Frankrig/Algeriet, 57 – 62, og så hvad muslimer udsatte de Franske kolonister for (Pied Noir), så så længe jeg lever vil jeg hade Islam!
  Jeg efterlyser nu en lovgivning mod personer som dig, der er blevet vore fjenders talerør.
  Jeg vil have dig låst inde og nøglen smidt væk!
  M.v.h.

 198. Af Søren Von Marx Sørensen

  -

  Carl Erik Pedersen

  8 indlæg i filteret hdp?

  Nu har npl skrevet et par yderst fornuftige og saglige indlæg med logik om sammenhænge og stor viden fra religion også, også kommer du med dit brune kloaksprog!

  Ville ikke genere undertegnet hvis islamisterne tog en bid af Petersen det mindste. Om det er en fransk med sennep eller en en engelsk med ketchup interessere mig ikke yderligere. Men siger blot bon appetit!!

 199. Af Axel Eriksen

  -

  @ Niels Peter Lemche!

  Der er faktisk nogle her, der prøver at tale om nutiden. Ikke om korsfarerne for 900-1.100 år siden!

  Men om de nutidige – moderne ville være et forkert udtryk – islamister, der gennem vold og terror vil have have alle tvunget ind under deres specielle, forældede overtro – ellers skal de som “vantro” dø! Hvordan kan en professor emeritus dog forsvare det?

 200. Af Hektor Heimlich

  -

  Berlingske i dag: således er alt gået galt for Obamas Syriens politik. I var længe om at finde ud af det, som vi andre har vidst i flere år!. Foreslår at I IQ tester jeres journalister næste gang I ansætter nogen.

 201. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Carl – Erik kan være helt tryg, Lemche allerede sendt i udlændighed i Sverige, det har vel fra Danmark sine grunde, svensk politi kontrol ved grænsen vil forhindre at nettop sådant mistænksomt personage som Lemche slipper igennem, en rutine kontrol vil straks konstaterer at der er noget galt.

 202. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Peter Lemche

  Som man kan se de hadefulde kommentarer, du har modtaget – så er der virkelig danskere, som er hoppet på terroristernes ‘bandwagon’.

  Ufatteligt.

 203. Af Niels Peter Lemche

  -

  Axel Eriksen,

  så læs da lige, hvad jeg skrev og ikke, hvad du tror, at jeg skrev. Hvad betyder: Slip helvede løs (unleash hell)? Det betyder i den sammenhæng jeg tager det fra (Maximus i Gladiator før slaget i begyndelse): Slip alt, hvad vi har, løs på dem. Med Hollandes ord: Nådesløst.

  Men det betyder selvfølgelig, at the spineless wonders, der styrer, siger de, vores del af verden faktisk tør slippe helbede løs, hvilket betyder, at de indsætter landtroppe og går direkte efter udsltttelsen af Daesh i Mellemøsten. Resten renser vi op derfra.

  Jeg er sikker på, at der i disse dage er nogle interessante samtaler i Antalya. Miraklet i Det Hvide Hus kan selv bestemme, om han vil være med; han er ligegyldig. Men lad englænderne sætte deres gurkas ind. Daesh folkene vil nok ikke blive glade for at se deres kammerater med afskårne hoveder ligge og flyde rundt omkring i ørkenen.

  Husk historien om de to russiske armegeneraler, der mødtes på Café de la Paix efter den Tredje Verdenskrig, hvor den ene spørger den anden: Hvem vandt egentlig krigen i luften?

 204. Af Niels Peter Lemche

  -

  Til den mentale stakkel JUF:

  Jo og tro det, jeg har allerede været et par gange gennem grænserne til Sverige: Både på Lernakken og i Helsingborg: Det ene sted spurgte betjenten, om jeg havde medpassagerer, og da jeg ikke havde det, om jeg skulle hjem, og tilføjede: Kør forsigtigt! Han ville ikke se noget. I Helsingborg var politiet gået hjem.

  Men det er interessant at læse et indlæg som Carl-Erik Petersen,

  Var du i fremmedlegionen. Det forklarer måske dit primitive sprogbrug. Franskmændene var vist ikke meget bedre, har jeg læst. Men du kommer tæt på Daesh i dit had til andre.

 205. Af Allan Hansen

  -

  KORSTOGENE

  Da det første korstog blev iværksat (1096-99), som et modangreb mod islam havde Muhammeds røver og banditter røvet, plyndret og voldtaget i Mellemøsten i over 300 år.
  I tusindvis af kristne og jøder blev slået ihjel og flere kristne lande var blevet besat. Det var begyndelsen til korstogene: en beskeden modoffensiv med små kræfter mod århundredes plyndringer, massakrere og undertrykkelse. I 1099 befriede munkene den hellige by Jerusalem. Lad os kort bringe professor David Gress på banen igen. Han har følgende bemærkning: I islam er jihad, hellig krig, en forpligtigelse, som gælder alle og til alle tider, om end den praktiske udførelse afgøres af de skriftlærde efter skiftende omstændigheder. I kristendommen har krig altid været omstridt. I oldkirken hævdede mange, at de kristne ikke måtte bære våben, og at overgreb af de vantro måtte tåles efter skriftordet – om at vende den anden kind til. Men at munke skulle slås var aldrig en enkel sag på samme måde, som jihad i islam. Den 2. oktober 1187. indtog Saladin, som for øvrigt var kurder Jerusalem. Saladin tilbød derpå de 300 tempelridder, at beholde livet og tilmed rige gaver hvis de ville underkaste sig islam. Næsten alle nægtede. De blev alle hugget ned sammen med mange andre korsfarer, som af solidaritet udgav sig for, at være tempelridder – for som man sagde” heller dø som en man end at leve som et dyr,,.

  Dette skal ikke opfattes som nogen apologi, men skal alene forstås, som en kronologi. Men vor dages populariserende billede af korstogene som racistiske, voldelige, antimuslimske terrorangreb er det stik modsatte af sandheden. En sandhed, der er ilde hørt blandt de politiske korrekte.

 206. Af Allan Hansen

  -

  Idéhistorisk set er Koranen symbolet på 1400 års had, vold og terror! Intet sted i verden har islam kunne leve sammen med almindelige og normale mennesker.

  Man hører ofte den romantiske myte om den fredelige sameksistens mellem muslimer, krisene og jøder på den Iberiske Halvø, men det er ukorrekt. Historieforfalskning og intellektuel uhæderlighed, når den er værst. Så lad os derfor kaste et kort blik i de spanske historiebøger!

  Plyndringstogter.

  Det er farligt, at lade mennesket for tydeligt mærke, hvor meget
  De er lig dyrene uden samtidig at understrege deres storhed.
  Blaise Pascal. (1623-62). Fransk filosof.
  På sporet af Adam. Af Herbert Wendt. 1958.

  I 710 var der knap gået 80 år siden røverhøvdingen Muhammeds død, og hans arvinger havde allerede spredt (udvidet) det islamiske imperium fra Kinas grænse til Atlanterhavetskysten i Nordafrika. Krigen i Mellemøsten begyndte med Muhammeds røvere og banditter, og den krig slutter aldrig. Muslimerne erobrede Irak i (637), Syrien (640), Ægypten (641), og Persien (641) – de var alle fortrinsvis jødiske og kristne samfund. Springet over Gilbraltarstrædet lå nu lige for, hvis ekspansionen skulle forsætte. I den situation dummede spaniere sig slemt, da de henvendte sig på den anden side af strædet og bad om hjælp i den interne spanske borgerkrig.
  Det skulle senere vise sig at være den største fejltagelse i den spanske historie.
  For bagefter rykkede de muslimsk hjælpetropper ikke ud af gæsteværelset. De overtog simpelthen hele boligen. Erobringen var et plyndringstogt af den type, som afspejlede de arabiske nomadestammers livsform. Før Muhammed lå de arabiske stammer i evig krig med hinanden om ørkenens sparsomme ressourcer.

  Muhammed ønskede at forene araberne, men han forstod også, at uden disse plyndringstogter ville befolkningen vokse hurtigere end fødevare-produktionen.
  Det problem løste han med dihad, den hellige krig, som tilhængerne af hans nye religion gav sig til at føre mod hedningene. Muslimerne havde ikke lov til at slås indbyrdes, så lige så snart naboerne var omvendt med sværdet, blev det nødvendigt med nye plyndringstogter på jagt efter nyt bytte. På den måde
  skabtes en vældig krigsmaskine, og det borgerkrigsramte Spanien lå lige for som et hurtigt og nemt bytte. Ifølge historie professor Bernard Lewis med speciale i Mellemøstenstudier varede disse plyndringstogter i næsten tusind år.
  Nogle mener ligefrem, at de ikke er slut endnu med henvisning til Kosovo, Bosnien, Tjetjenien, Kashmir og Sudan osv.

  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, – o – ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  På Tarifa havde det kristne Europa for 1300 år siden sit første møde med den nye trussel fra islam.
  I 710 gik en maurisk kriger ved navn Tarif i land på Tarifa med ca.7000 krigere for at sondere terrænet. Således blev Tarifa den første af talløse andalusiske lokaliteter, som fik et nyt arabisk navn. Tarif og hans kriger vendte tilbage med et bytte, der fik tænderne til at løbe i vand på de arabiske terrorister. Det følgende år sendte de feltherren Tariq over strædet ved romernes Calpe, der ved den lejlighed også tog navneforandring til Tariqs klippe, det vi i dag kalder Gibraltar.
  Fem år senere var det hele overstået, bortset fra et lille hjørne i Nordspanien, hvor de sidste kristne stadig holdt stand.
  Allerede i 718 gik en adelsmand ved navn Pelayo i gang med at organisere modstandskampen i Asturien, men der skulle gå op til 800 år, før hans efterkommere kunne gøre skaden god igen. For Andalusiens første første kalif, Abd al-Rahmán var det et spørgsmål om at sikre grænserne imod de kristne generobrere, men sydpå følte Abd al-Rahmán sig lige så truet af sine muslimske trosfæller på den anden side af strædet, hvor de stod på spring for at få del i Andalusiens sagnomspunden – og noget overdrevne rigdomme.
  Desuden var der store indre spændinger i landet, hvor de kristne stadig var i flertal, mens muslimerne var delt i mindst tre grupper: den lille arabiske overklasse, det store mauriske tjenerskab, og den endnu meget lille gruppe af omvendte kristne. Allerede i 1082 nåede de første kristne generobrere til Tarifa, hvor Kastilliens krigerkonge Alfonso V1 drev sin hest ud i vandet og triumferende råbte” Dette er enden på landet al-Andalus. Efter at have erobret Toledo følte Alfonso sig i stand til det hele, men muslimerne hentede forstrækninger fra deres trosfæller på den anden side af strædet, og fire år senere blev de kristne atter drevet ud af Sydspanien. Det er sandt, at Andalusiens muslimske herskere også betalte en dyr pris, fordi de måtte aflevere magten til disse invasionsstyrker. Det har aldrig været gratis at hente hjælp i Nordafrika.

  Først 200 år senere var tiden moden til den kristne generobring af Tarifa, som på dette tidspunkt var en grænse by i Spaniens sidste muslimske kongedømme Granada. Igennem hele 1292 forsvarede Tarifas kristne kommandant Alonso Pérez de Guzmán den isolerede by mod de genforenede muslimer. I løbet af belejringen kaldte muslimerne Guzmán frem på brystværnet, for at han kunne se sin lille søn Pedro, som muslimerne havde taget til fange. Kommandanten
  fik valget mellem Pedro Alonso død eller Tarifa overgivelse. Som svar trak Guzmán sin dolk og kastede den ned til belejrerne, som skar struben over på barnet. Bagefter lagde de hovedet i en kastemaskine og sendte det over bymuren, så farmand kunne nyde synet på nært hold. Hvordan var muslimerne kommet i besiddelse af sønnen? Han blev taget til fange af en kristen prins, der konspirerede om Kastilliens trone og håbede på hjælp fra muslimerne.
  Disse opslidelseskrige var lige så vigtige som de store slag, hvis en af parterne ville hævde sin ret til landet. Derfor gjaldt om at skaffe nybyggere for enhver pris, og i 1334 gik Alfonso X1 et skridt videre. Han tilbød amnesti til fanger og fredløse, der tog ophold på Tarifa i minimum et år og en dag.

  Kampen mod islam.
  Død før livet – eller livet før døden?

  Efter Granadas fald i 1492 skulle man måske tro, at Tarifas indbyggere kunne ånde lettet op, men det var langt fra tilfældet. Spanien gik samme år ind i stormagtstiden efter opdagelsen af søvejen til Amerika, men landet var samtidig ude af stand til at sikre sin egne kyster mod mauriske og tyrkiske pirater, hvis vigtigste bytte var mennesker – menneskevarer, som efter voldtægt blev solgt til Nordafrikas enorme slavemarked. Denne trussel var ikke drevet helt over, da en ny fjende viste sig i horisonten. Efter den engelske besættelse af Gibraltar i 1740 blev Tarifa atter grænseland og en vigtig brik i det strategiske spil om kontrollen med indsejlingen til Middelhavet.
  Det er nok kun de færreste, der ved, at Andalusiens otte provinshovedstæder skylder danskerne deres eksistens. Efter forskrækkelsen i 844, hvor kong Horiks vikinger plyndrede Sevilla, inviterede emiren Abd al-Rahman 11 to yemenitiske stammer til at tage ophold i det østlige Andalusien for at forsvare denne del af kysten mod los vikingos eller ”machus”, som de blev kaldt på arabisk. Yemenitterne slog sig ned i Pechina, men nede ved kysten og her
  byggede de et tårn, som de kaldte vagttårnet: al-Mariya. Almeria! Så havde man et navn. Nu manglede man blot en by. Den voksede snart op under tårnets beskyttede mure. Knap var byen blevet hovedstad i 995, før en nordafrikansk flåde trængte ind i havnen brændte skibene og plyndrede byen.

  Dette med vikingerne er måske en anekdote, men også en passende start på byens historie, for Almeria har i mere end tusind år lidt under pirateriet som intet andet sted i Europa.” Havet koger af pirater” skrev den spanske vicekonge af Napoli hjem. Vor tids jihad er ikke en form for ny opfundet islamisk terrorisme. Den er blevet brugt til at udvide den islamiske verden, siden araberne i 700-tallet begyndte at rage det meste af Nordafrika til sig, og allerede i år 830 gik muslimske krigere, de såkaldte saracenere i land nord for Rom, hvor de hærgede og plyndrede den første Peterskirke. I 1200-tallet erobrede tyrkerne Anatolien, der var en del af det Byzantinske rige. Senere indtog de Konstantinopel og omdøbtes byen til Istanbul, hvorfra det ottomanske rige ekspanderede til det meste af middelhavsområdet.
  Fra Perignan i Frankrig til Portugal ligger jorden uopdyrket, fordi folk ikke turde bo tættere ved vandet end fire, fem mil”, klagede prokuratoren ved det spanske hof i 1538. Situationen ved de spanske kyster skal ses i en større sammenhæng. I 1529. stødte Karl V og Tyrkiets sultan Suleiman el Magnifico sammen foran Wiens port. Knap havde Spanien sluttet sin 800 års kamp for at generobre deres land fra muslimerne, før disse rettede et nyt stød mod selve Europas hjerte. Europæerne stod langt fra sammen mod den islamiske trussel. Kaperstaterne støttedes indirekte eller endda direkte af England, Holland og Frankrig, der alle var begærlige efter en del af det spanske imperium. Det passede dem udmærket, at Spanien havde hænderne fulde på hjemmefronten.

  PIRATKYSTEN.

  Krigen mellem Spanien og Tyrkiet førtes lige så meget til søs som til lands. Hele Nordafrikas kyst fyldtes med kaperstater og tyrkiske vasalstater, hvis vigtigste erhverv var sørøveriet. Det ved ethvert spansk skolebarn. Desværre kunne piraterne tit mønstre større styrker end forsvarerne. Kampen mod kaperstaterne var den spanske histories længste krig. Men det er også en mærkelig overset krig, selv om den næsten førte til Almeria provinsens affolkning. Efter Granadas fald i1492 blev denne opslidelseskrig meget mere brutal fra muslimernes side. Togterne havde tidligere været et rent forretningsanliggende, men derefter forekom hævnmotivet ofte at være lige så vigtigt.
  Det var slaver, som var piraternes mest eftertragtede bytte. Nogle historikere skønner, at alene i Algier passerede en million mennesker slavemarkedet i løbet af tre århundreder. Endnu i 1700-tallet fortæller en engelsk rejsende, hvordan han har set 3000 lænkede kristne fanger i Tetuans fangehuller, hvor de ventede på at blive at blive drevet til markedet. Hvis den spanske og portugisiske slavehandel var grusom – og det var den, det skal der ikke herske nogen tvivl om! Så var det dog for intet at regne i forhold til muslimernes transatlantisk slavehandel, som stod på i mange århundreder, og slavehandlen foregår stadig i den muslimske verden – man kalder den bare noget andet.
  Det var hovedsagligt Spanien, Portugal, Italien, Holland og England, der var offer for disse slavejæger men strakte sig så langt, som til Island.
  Det anslås, at slavejægere fra Nordafrika indfangede over en million europæere i perioden 1530-1780.( 250. år).
  Nogle af disse var den danske konges undersåtter
  Den 21. august 1635 afsendes et brev fra Algier adresseret til “Øvrigheden i København”. “Findes der da ingen barmhjertighed, ingen næstekærlighed, ingen samvittighed, som kan vækkes? Findes der da ingen gudfrygtige mennesker, eller har vi ingen nådig konge? Har vi ingen retfærdige herrer og øvrigheder eller ingen gudfrygtige præster, ingen forældre, venner eller brødre, som lader vor dødbringende nød og angst og vore veklager gå til hjertet?” spørger brevskriverne, der gennem årene har sendt adskillige breve til deres kære, men aldrig har fået svar.
  Brevskriverne er to gange blevet narret af udsendinge fra Danmark. Udsendingene købte huder og sukker for løsesummen, der skulle have købt dem fri. Nu er en tredje udsending fra Danmark dukket op med løsepenge, men de er ikke sikre på ham.
  De afslutter brevet med i Guds, Jesu og næstekærlighedens navn at bønfalde myndighederne i Danmark om ikke at glemme dem, men at der bliver bedt for dem foran alle Guds hellige altre og fra alle prædikestole i alle lande regeret af deres nådige herre kongelige majestæt, så at Guds krafts nådige vilje kan skænke dem friheden og lede dem ind i et kristent land.
  Af brevet fremgår, hvorfor de befinder sig i Algier, eller Barbarien som brevskriverne kalder deres opholdssted: “Vi er bortført til slaveri og trælbundne i bortførernes land”, bortførere som de beder Gud nedkalde sin straf over.
  Hvem var disse danske undersåtter, der levede som slaver i Algier i 1635? For at få svaret herpå skruer vi tiden tilbage til højsommeren 1627. Da hjemsøgtes Island af sørøvere. De jagtede ikke gods og guld, som Island heller ikke er rig på, men mennesker.

  Specielt Vestmannaøerne blev hårdt ramt. Af øernes 400 indbyggere blev små 250 taget til fange. Over 30 øboere blev dræbt, mens det lykkedes godt 100 at skjule sig i klippehuler eller ro over til fastlandet.
  De til fangetagne blev roet ud til piraternes skibe. Først da skibene satte sejl og lagde kursen sydover, blev islændingene klar over, hvem deres overfaldsmænd var. De troede en overgang, de var englændere, for englændere havde tidligere overfaldet og plyndret øerne, og nogle af sørøverne og mandskabet ombord talte engelsk og så engelske ud.
  Men af de fleste bortføreres sprog og udseende regnede islændingene ud, at piraterne måtte være tyrkere. Da de også fandt ud af, at sørøvernes anfører hed Murad Reis, gik det op for dem, hvorfor de var blevet indfanget. De skulle sælges som slaver i Nordafrika, for Murad Reis var tyrkernes dygtigste slavejæger.
  De 250 øboere og andre 150 fra fastlandet var langt fra de eneste europæere, som Murad Reis og andre nordafrikanske korsarer bortførte og solgte som slaver. Det anslås, at slavejægere fra Nordafrika 1530-1780 indfangede over 1 million europæere for at sælge dem på slavemarkeder i Tripoli, Tunis, Algier og Rabat-Salé eller udveksle dem mod løsepenge.

  Nordafrikanernes jagt på slaver var et led i den flere århundreder lange strid mellem kristne og muslimer. Konflikten skærpedes i 1400-tallet, da muslimske osmanner i 1453 erobrede det kristne Byzans’ hovedby, Konstantinopel, mens kristne spanske konger gen-erobrede dele af Spanien fra muslimerne.
  Halvdelen af de slavetogter, der udgik fra Nordafrika, var anført af renegater, altså kristne europæere, der var konverteret til islam. Murad Reis var hollænder og hed Jan Janszoon, før han fik sit tyrkiske navn. Hans og andre renegaters omvendelse kan have flere forklaringer. Den muslimske tro kan have tiltalt nogle, men for de fleste var det et liv i pomp og pragt i Nordafrika, der gjorde dem til muslimer.
  Andre igen – som korsaren Ali Basha Fartas med fødenavnet Ochali – ville have hævn, fordi de var blevet dårligt behandlet på deres hjemegn eller af deres redere i Europa. I spidsen for en flåde vendte renegaten tilbage til sin fødeby i Calabrien og ødelagde nogle adelsfolks ejendom. Han belønnede slægtninge, der valgte at konvertere og følge ham til Algier.

  Slaveriet i Algier kulminerede 1550-1650. Anslået en fjerdedel af byens indbyggere var da slaver. I virkeligheden var antallet af indbyggere med europæisk baggrund langt højere, da mange slaver havde omvendt sig til islam. Det gjorde de af enten overbevisning, tvang eller nød.
  Da de fleste mandlige slaver var beskæftiget med udmarvende arbejde i stenbrud, på moler eller ved vejanlæg eller værre endnu var roere på korsarernes galejer, var dødeligheden blandt slaverne høj.
  Mange slaver forsøgte at konvertere til islam, da de fandt ud af, at muslimer ikke måtte holdes som slaver. Men ofte afviste slaveherrerne slavernes ønske om omvendelse, da de i så fald mistede værdifuld arbejdskraft.
  Øernes præst, Ólafur Egilsson, var blandt de tilfangetagne, men han og hans kone blev ikke sat til salg, da tyrkerne ville have løsepenge for dem. Egilsson blev derfor en måned efter ankomsten til Algier sendt til Danmark efter løsepenge. Det gik trægt, da Christian IV’s Danmark var besat og fattigt. Efter hjemkomsten til Island nedskrev han en beretning om tyrkernes overfald på øen.
  Cirka 35 islændinge døde kort efter ankomsten til Algier. Andre 20 købte sig fri i de første år, og andre 35 blev købt fri otte år senere blandt andet for penge, der var indsamlet i kirker i Island, Norge og Danmark. Blandt de frikøbte i 1635 var Egilssons kone. Parrets to små børn måtte blive i Algier, og man ved ikke, hvad der blev af dem. Resten, omkring 300, blev dernede, og dem ved man lige så lidt om. Hovedparten endte sikkert deres dage som slaver, men det vides, at mange unge konverterede til islam.

  En enkelt islænding, Gudridur Símonardóttir, ved vi meget om. Hun og sønnen Sölmund bortførtes sammen med de andre øboere i 1627, mens hendes mand Eyjólf Sölmundarson undslap. Hun og sønnen havde været slaver for den samme tyrker i otte år, inden det i 1635 lykkedes hende at sende et brev til Eyjólf. Hun var blandt de frikøbte i 1635, men hun måtte lade sønnen Sölmund blive tilbage i Algier.
  Brevet til ægtemanden nåede ham imidlertid aldrig, da han nogle måneder forinden var omkommet under en heftig storm på havet. Senere erfarede hun, at Eyjólf, som de fleste andre mænd, hvis koner var blevet fanget i 1627, havde taget sig en husholderske, og da han regnede med, at Gudridur var død, giftede han sig med hende og fik fire børn.

  Havde han stadig været i live, da Gudridur 10 år senere dukkede op på Island, var han formentlig blevet halshugget, da halshugning på den lutherske ortodoksis tid var straffen for ægteskabsbrud.
  Da Gudridur Símonardóttir og de godt 30 andre frikøbte ankom til København i 1636, blev Hallgrímur Pétursson, en ung teologistuderende, sat til at genopfriske den rette lutherske lære for dem. Hallgrímur og den 17 år ældre Gudridur forelskede sig, og hun blev gravid. Som straf blev de sendt hjem til Island.
  De kunne imødese hårde straffe for hor, da de regnede med, at hendes mand var i live. Hvis ikke hendes mand Eyjólf var død, ville Gudridur være blevet straffet med druknedøden og Hallgrímur med øksen.
  I Island blev de efter en længere retssag gift. Først i 1651 fik Hallgrímur Pétursson en præstestilling. De fik mange børn, men alle undtagen én døde før voksenalderen. En af døtrenes død gjorde Pétursson til salmedigter, og han regnes for Islands betydeligste salmedigter. Han er repræsenteret med to salmer i den danske salmebog.
  Gudridur Símonardóttir har fået et skidt eftermæle. Hun kendes under øgenavnet Tyrker-Gudda, da hun på grund af sine otte-ni år i Algier som slave for en muslimsk mand – helt uretfærdigt – blev mistænkt for kætteri og for usømmelig omgang med kristendommens fjender, muslimerne.

  – Jørgen J. Grimstrup er lektor og cand.mag. Slaveriet i det tyrkiske Nordafrika, og de islandske slavers skæbne danner baggrund for Jørgen Grimstrups roman “Laurids”, der netop er udkommet.

  Hvis man skal forstå kampen mod islam og udvisningen af muslimerne, er der lige en vigtig detalje, vi skal have med. Datidens kristne højborg Byzans, som nu hedder Istanbul, blev stormet og indtaget af muslimerne i 1453. De kristne forsvarere, der var tilbage, fik alle halsen skåret over. I Byzans lå verdens største kirke, Hagia Sofia kirken. Det er i dag en moské, som nu hedder Hagia Sofia Moskéen. Muslimerne trængte helt op til Ungarn. Her blev de endelig standset og slået tilbage. Historien er herodotisk dvs. fortløbende og konfiktuel.
  I løbet af det 16.årh. erobrede de ottemanniske sultaner Bagdad, Ungarn, Ægypten og største delen af Nordafrika, og takket være deres flåde fik de magten over Middelhavet. I 1492 indtog Ferdinand af Aragonien og hans Dronning Isabella af Castilien Granada, som var den sidste islamistiske by på Halvøen. Men det var først i søslaget ved Lepanto, at ottomanernes magt blev knækket, og de kristne genvandt overherredømmet i Middelhavet. I søslaget ved Lepanto 1571deltog den berømte spanske forfatter Cervantes Saaveda(1547-1616), som nok mest er kendt for sin berømte roman Don Quijote her mistede han sin venstre hånd. Han blev sener taget til fange af nogle sørøvere, og de følgende fem år holdt, som slave i Algier. Syg og nedbrudt kom han i 1580 fri ved familiens økonomiske hjælp og kunne vende hjem til Spanien. Men det skulle senere vise sig ikke at være den sidste gang, Europa var truet af udslettelse af den islamiske krigsmaskine. I 1683 stod tyrkerne i det sydlige Europa foran Wien port med ca. 30.000 mand (nogle historikere mener, at tallet var meget større; men det er en anden sag). Europa, der var svækket gennem religionskrige, var nær kommet under islams herredømme. Så havde der ikke eksisteret noget kristent Vesten.
  ”Den kristne tro er to fingerbredder fra udslettelse, hvis I bliver herre, ” sagdeTerkeli til den tyrkiske vesir, som det næsten var lykkes at lægge Europa ind under islam i 1683. Wien gjaldt dengang som kristendommens bolværk ”. ( Histoire de L´Empri Othoman, 1713.)

  Som bekendt lykkes det Nordeuropæerne at samle sig i en fælles front mod islam, og tyrkerne blev fordrevet. Og fra da af var Europa blevet så stærkt militært, at Muhammeds røverbander ikke længere kunne løbe europæerne over ende. Muslimerne har altid ført kujonkrig. Hver gang de har mødt en veludrustet hær, løber de hjem og gemmer sig blandt kvinder og børn – ” vi har aldrig gjort noget”.

  ”At dræbe en hykler, der nægter at omvende sig, er mere værd end 1.000 bønner” Ayatollah Muhammed Guilavi, 1983.

  De nordafrikanske kaperstater er et mærkeligt overset kapitel i slavehandelens historie. Historikerne har ofte meget større opmærksomhed på de forbrydelser, som europæerne på samme tid gjorde sig skyldig i andetsteds. Efter de spanske muslimers udvisning sidst i 1500-tallet drev faren for hjemlandets ” femte kolonne” over, men Almeria lå næsten ubefolket. Efter hvert større piratoverfald var mange overlevende kristne nybyggere så demoraliserede, at de vendte tilbage til Kastillien. Intet andet sted kostede det så mange tårer og så meget blod at vinde freden, efter at man med meget besvær havde vundet krigen.

  JØDERNE DER FORSVANDT.

  Lad os indledningsvis starte med at fastslå, at jøderne altid har været gode til at integrere sig i det omkring liggende samfund – endda så gode, at det vakte misundelse blandt tyskerne – denne tragiske historie kender vi alle.
  Jøderne har altid været dygtige håndværkere, handelsfolk, kunstnere og videnskabsfolk.
  Lad mig blot nævne tre verdensberømte jøder, som alle om end på hver sin måde har fascineret verden.
  Albert Einstein, Charlie Chaplin og Bob Dylan. Man kunne for så vidt nævne mange berømte filmskuespillere, filminstruktører og musikere med jødisk baggrund.(..)

  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, O ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  Det skal for en ordens skyld tilføjes, at også de spanske jøder var hårdt trængt under muslimernes brutale angreb. Man skønner, at der i middelalderen fandtes ca. 150.000 – 200.000 jøder i Spanien. Da udgjorde de ca. 15-25 pct. af befolkningen. Kun tre synagoger minder om, at de har eksisteret. I 1013 blev Códobas jøder ofre for de første jødeforfølgelser i det muslimske al-Andalus.
  Jøderne havde som alle andre været agerdyrkere, indtil forfølgelserne tvang dem til at opgive deres jord og ejendomme. I 1013 blev Córdobas jøder massakreret af byens nordafrikanske lejetropper. De overlevende søgte tilflugt i Lucena (lille Jerusalem), som også tog imod flygtningene efter en anden stor jødemassakre i Granada. 1066 blev hele den jødiske menighed i Granada slagtet af muslimerne. Da almohaderne (marokkanerne) erobrede landet, blev de stillet over for valget mellem islam eller døden. Der var næsten ingen jøder tilbage, da de kristne generobrere fra Nordspanien i 1212 trængte ind i Andalusien og blev modtaget af de overlevende jøder som befriere. Der er ingen spor af Córdobas store synagoge, som Fernando111 gav tilladelse til at bygge i de lykkelige år efter tilbagekomsten i 1236. Ingen aner, hvor den lå. I dag bor der omkring 40.000 jøder i Spanien. Kun de færreste ved, at igennem et halvt århundrede var Ronda et selvstændigt kongerige. Episoden hører hjemme i en forvirret periode af Spaniens historie, og Rondas tre mauriske småkonger er i virkeligheden mere kendt for deres død end for deres liv. På trods af de fine titler var der reelt tale om tre røverhøvdinger. Såvel de tysktalende som de fransktalende – blev kristendommens tapreste forsvarere. Under Karl Martel blev den store muhamedanske invasion i 732 standset ved Tours i Sydfrankrig. Og Martels sønnesøn, Karl den Store, blev en af den europæiske histories store kristne herskere. Han blev frankernes konge i 768, og ved sin død i 814 havde han udstrakt sit rige til at omfatte næsten hele Vesteuropa.
  Det var så myten om den fredelige sameksistens mellem muslimer, kristne og jøder på den Iberiske halvø – og som vi har set det ovenfor, så har den teori ikke meget tøj på. (Se også the myth of islamis tolerance. – How Islamic law treats non-Muslims. Af Robert Spencer. 2005. Det er ganske hårrejsende læsning.
  Se også, http://www.Gatesofvirna.com
  Måske skulle vi lige stifte bekendtskab med en af myternes jordmødre. Det var den Amerikanske forfatter Washington Irving, som besøgte Spanien i 1829. Han var en naiv romantiker og havde ingen grundlæggende indblik i den spanske historie. Irving er langtfra den eneste og ikke engang den første. Men han er en af de hovedansvarlige for romantikernes uholdbare teori. Hans største fadæse var hans grusomme konklusion,” at det var spanierne, som ødelagde paradisets have”. Det skriger jo til himmelen! Mange romantiske myter har forvandlet sig til” historiske” sandheder simpelthen ved at blive gentaget til bevidstløshed indtil vore dage. Normalt skrives historien af sejrherrerne, men i Spanien skete det mærkelige, at den blev skrevet ud fra de besejredes synspunkt.
  Straks efter invasionen i 711 indførte de nye herskere et apartheidsamfund, hvor de kristne både økonomisk og socialt havde status som andenrangsborgere. Som altid indførtes den forhadte skat jizya, som alle ikke muslimer var tvunget til at betale til muslimerne.
  Det var en skat, som kan sammenlignes med det, man i mafiaen kalder for beskyttelsespenge.
  Det var muslimerne selv, som på intet tidspunkt i deres historie ønskede at lade sig integrere, ikke engang da de var blevet besejret i Granada og i starten fik alle faciliteter. Med hensyn til de ud skældte korstog blev de til som et selvforsvar. De var simpelthen en kopi (modsvar) på den islamiske djihad, som skyllede hen over den kristne kultur i store områder af middelhavszonen. Den Iberiske Halvø var blot et af de få steder, hvor det lykkedes at vende udviklingen. De første korstog var for øvrigt en temmelig mislykket affære, idet korsridderne rejste om dagen med fuld oppakning i den bagende sol, hvorimod muslimerne sov om dage og angreb om natten. Kendsgerningerne sorteres nu efter deres politiske korrekthed. Det erfarede José Maria Aznar for nylig, hvor den muslimske verden på ny kræver undskyldninger for vestens formodede overgreb. Aznar mindede om, at muslimerne aldrig har undskyldt invasionen af Spanien. Muslimerne og den samlede venstrefløj med regeringspartiet i spidsen stemplede Aznars kommentar som tåbelig og endda som historisk ukorrekt, for så vidt at Spanien aldrig var blevet invaderet!
  Den offentlige debat føres mellem en kultur, der med tiden udviklede evnen til selvkritik, og en anden, som aldrig gjorde det. Spaniens stadige mere aggressive islamiske organisationer presser voldsomt på for en anerkendelse af det, de betragter som deres historiske rettigheder til landet. Og de vil også afskaffe de traditionelle byfester”Moros y Cristiano”, hvormed mange byer mindes de gamle grænsekrige. Flere steder har man allerede censureret eller helt aflyst festerne. Man kan jo nok tilgive Irving hans araberromantik, idet den alene hviler på et ringe kendskab til den spanske historie, men han skabte det klima, der tillod folk som ham selv at skrive alt det sludder og vrøvl, de lystede, hvor myter er vigtigere end kendsgerningerne, også vor egen H. C. Andersen har bidraget til myten om det romantiske Al-Andalus.
  Også Portugal var under muslimsk belejring igennem mange hundrede år. Og den portugisiske historie ligner den spanske til forveksling. Lande som Syrien, Libanon, Jordan, Ægypten, Palæstina var alle kristne lande, længe før verden så den første muslim. De blev alle løbet over ende af Muhammeds røvere og banditter i det 7. århundrede. Om muslimernes plyndringstogter på Balkan se Ingmar Karlsson for yderlige oplysninger og historiske kendsgerninger se
  som er noget af det bedste (danske) materiale, der findes på området, værket skal især roses for sin bredde, dybde og nuancerede perspektivering. Islam trækker det dybeste og længste blodspor ned gennem historien, denne verden endnu har set. Ingen forbryderorganisation har slået så mange mennesker ihjel som netop islam. I 1100-tallet var man i Sevilla gået så vidt, at man indførte et dekret om dødsstraf til alle personer, der ikke bad fem gange om dagen – til allah- vel og mærke.
  Ekspansionsmønstret i Nordafrika, Spanien, Portugal og på Balkan er altid det samme. Plyndringstogter, massemassakrer og massevoldtægter, som er en gammel islamisk ”tradition”, som går helt tilbage til Muhammeds klanmentalitet og ørkenkultur. Allahs had og vold vil ingen ende tage.
  Nye undersøgelser har for nylig uafhængig af hinanden fastslået, at det had og vold herunder selvmordsbomber, som man praktiserer i den muslimske verden, kan føres tilbage til den syge mands bog. Måske vi lige skulle høre
  allahs mening om denne sag og smage på et satanisk vers fra Koranen.

  ”O I troende gør ikke jøderne eller de kristne til jeres venner!
  Dræb afgudsdyrkerne, hvor I finder dem, gør dem til fanger,
  Belejr dem, angrib dem fra baghold. Træffer I vantro, så hug
  Hovedet af dem, indtil I har anrettet et stort blodbad blandt
  Dem. Igen ser vi koranens indre svinehund stikke sit hæslige fjæs frem.

 207. Af Kim P Olsen

  -

  Ja.
  Det tankegods som det hadefulde venstreekstremistiske slæng på denne blog rabler af sig, viser et tankegods som ikke er meget bedre end det man ser hos ISIS.

 208. Af Niels Peter Lemche

  -

  Allan Hansen,

  jeg har forsøgt at fortælle dig noget om det at læse historie på Tom Jensens blog. Nu kan jeg så gøre det her.

  Du vælger bare det ud, som du kan bruge, uden sammenhæng og uden forståelse. Da korsridderne indtog Jerusalem i 1099 slog de alle ihjel, muslimer, jøder og såmænd også lokale kristne. Da Saladin indtog byen i 1187, slog han korsridderne ihjel, da de ikke ville underkaste sig; men resten af befolkningen lod han leve. Du har i øvrigt ret i, at han lige som hans forgænger, Nur-ed-din, var kurder. Du glemte også Richard Løvehjertes behandling af den muslimske befolkning i Akre et par år efter. Men vi tror, at vi er blevet bedre siden, selv om det kun er halvfjerds år siden, at vanviddet sluttede i 1945.

  Det, du skrev om Herodot hos Tom Jensen, er noget snak, og det vidste man allerede i antikken.

 209. Af Niels Peter Lemche

  -

  Sig mig, er Allan Hansen fredet hos berlingeren, siden det ikke er muligt at svare ham, hverken her eller på andre blogs?

 210. Af Jan Petersen

  -

  Nu tjener det vel ikke meget formål at sidde og ævle om, hvad der skete for 500-1000-2000 år siden? Der fandtes demokrati, mig bekendt, ikke!

  Problemet anno dd er, at lovreligion bogen Koranen er uforenelig med en demokratisk forfatning. Et samfund kan selvsagt ikke skrues sammen efter to vidt forskellige regelsæt!

 211. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Kim P.Olsen

  Hvis du havde hørt Lars Løkkes og den franske ambassadørs taler ved solidaritetsdemonstrationen i går, så ville du også have inkluderet dem i dit ‘venstreekstremistiske slæng’ .

  Good grief!

 212. Af Kim P Olsen

  -

  Niels Juul Hansen

  Den ekstreme venstrefløj og den ekstreme højrefløj har meget til fælles med islamisterne.

  Hvorfor du mener, at jeg skulle have givet udtryk for, at Statsministeren og Frankrigs ambassadør skulle tilhøre nogle af de fraktioner, forstår jeg ikke helt.

  Iøvrigt hørte jeg talerne i går.

 213. Af Kim P Olsen

  -

  Niels Juul

  Stråmænd, stråmænd, stråmænd. Bliv dog lidt voksen.

 214. Af Axel Eriksen

  -

  Det er bemærkelsesværdigt, at det venstreekstremistiske/fodslæbende islamiske “slæng” overhovedet vil debattere på denne blog! Men debat vil de jo heller ikke! Kun komme med nedladende kommentarer/øgenavne til kendsgerninger/argumenter, som de er ude af stand til at tilbagevise! I hvor er de dygtige!

 215. Af Hektor Heimlich

  -

  Obama, Merkel, Hollande, Løkke, Loefven, hvad har de gjort for at forbedre situationen i Europa efter attentatet mod Charlie Hebdo og den jødiske synagoge i København? Svar: mindre end intet, i stedet har de forværret tilstanden gennem at lade et stort antal muslimer slippe ind over grænserne helt uden kontrol!
  Disse tudefjæs og varmluftssnakkere, som kun har eget personlig vinding for øje har naturligvis intet gjort for at forebygge situationer som den i Paris for et par dage siden. Hvad har Løkke gjort for at beskytte danskerne? intet! tværtimod!

 216. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Til Niels Peter Lemche.
  Det er glimrende, at du forstår mig trods mit primitive sprogbrug!
  Personer som dig der har 5 kolonne tendenser, burde som jeg skriver straffes!
  Du skal ikke prøve på, at nedværdige de Franske militære insatser der blev gjort under Algier krisen, de blev udført af soldater med mod og mandshjerte, der var ikke nogle feje overløbere af din slags.
  Jeg håber at du kommer til at betale for dine holdninger!
  M.v.h.

 217. Af Axel Eriksen

  -

  Den sidste sætning skulle have været: “IIhhh, hvor er de dygtige”!

 218. Af J H

  -

  Af Carl-Erik Pedersen – 16. november 2015 14:04
  “Til Niels Peter Lemche.
  Du skal ikke prøve på, at nedværdige de Franske militære insatser der blev gjort under Algier krisen, de blev udført af soldater med mod og mandshjerte, der var ikke nogle feje overløbere af din slags.”

  Hvorfor tabte Frankrig så krigene i Indokina og Algier?

 219. Af Niels Peter Lemche

  -

  Carl-Erik Pedersen,

  Du er ret utrolig, men må være en meget gammel og bitter mand. Du kæmpede en krig, der blev tabt, og det bliver man bitter af, en af mange kolonikrige i din ungdom. De var ofte meget grusomme. Belgierne slap jo bestemt heller ikke helskindet ud af Congo, eller hollænderne af Indonesien. Kenya kunne være blevet rigtig dyr for englænderne osv. osv.

  Soldaterne er altid politikernes gidsler, så der har du ret. Jeg kunne aldrig få mig selv til at nedgøre soldater. Jeg tjente selv tredive år som aktiv (min kone sagde hyperaktiv) i hjemmeværnet. Vi kom aldrig i kamp; men det var ikke vores skyld. Siden mine aktive dage har det ændret sig med indsats bl.a. i Afghanistan. Jeg var hele vejen igennem til kompanichef og siden kaptajn på mit distrikt, og som formand for hjemmeværnets landsråd.

  Men al dette har ikke fået mig til at miste forstanden. Det er måske forskellen på os. Og læg så mærke til, hvad jeg har fået sagt flere gange de sidste dage mht. Daesh: Slip helvede løs! og med eftertanke: Måske har Søren Esspersen ret, selv om jeg ikke bryder mig om at indrømme det: Var det ikke Sherman, der sagde, at det er godt, at krig er så forfærdelig, ellers kom man til at holde for meget af det. Men han valgte i slutningen af den amerikanske borgerkrig at gøre en ende på den med sin brutale march ned gennem Shanandoahdalen. For at skåne befolkningerne i Mellemøsten for mere skal man slå Daesh ned med maksimal udøvelse af magt–det er i øvrigt noget, machoverden dernede forstår. Se på diktaturerne, og se på Israel, der aldrig har været bange for at bruge magt uanset kosekvenserne.

  Dernæst kan man kvæle det, der er tilbage af Daesh i Europa. Det er en politiopgave; men jeg tror, at efter de sidste par dage forstår selv europæiske politikere, at det er alvor.

 220. Af Axel Eriksen

  -

  @ J H!

  Hvorfor tabte Frankrig så krigene i Indokina og Algier?
  Formentlig har de talt deres døde op og nået til det resultat, som dine begrænsede militære evner ikke er i stand til at overskue!

  Jeg erindrer fra tidligere – hvor du skrev under navnet Jens Hansen – at Sovjet alene vandt WWII, fordi “unionen” havde allerflest døde!

  Det er netop spørgsmålet: Vil man have flest døde eller flest levende? Kun i totalitære regimer foretrækker man flest døde!!!!!

 221. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Krigen i Indokina blev tabt på grund af U.S.A. interesser i området!
  Amerikanerne overtalte den Franske militære ledelse til at indtage Din Bin Phu, hvor U.S.A. så garanterede forsyninger fra luften!
  Disse for syninger kom ikke. Hvilket vil sige at U.S.A. brød sit løfte, og kunne overtage efter Frankrig!
  Angående Algier kriget, så var der ingen problem militært hvor Fransk militær var totalt overlegne! Frankrig forlod Algeriet på grund af, at omkostningerne ikke svarede til gevinster ved at beholde Algeriet Fransk!
  Frankrig havde omkring 1 militære personel i Algeriet under konflikten, og det koster en del!
  M.v.h.

 222. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Niel Peter Lemche.
  Ja du har ret i at jeg er blevet gammel; men jeg er absolut ikke bitter!
  Mine holdninger som er, at slå din fjende hårdere end han slår dig, aldrig give op, altid angribe når du er truet, og især med hensyn til Islamisk terrorisme, så udslet disse terrorister, med alle tilråde havende midler. Hvad de har afstedkommet af aktioner i Europa kan ikke undskyldes, så deres organisation skal fjernes fra jordens overflade!
  Derfor acceptere jeg ikke udtalende/skrevne støtter til deres forsvar!
  M.v.h.

 223. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Rettelse til J.H.
  I mit indlæg af 1442, skulle der stå ” 1 million militære personel”!
  M.v.h.

 224. Af Hektor Heimlich

  -

  Frankrig stopper Schengen aftalen. Hvad siger I så alle tåbelige Schengen -hul-i-hovedet-fantaster – på denne tråd? I burde få jeres IQ undersøgt og husk at strategisk tænkning er intet for jer! I klarer jer bedst hjemme i hængekøjen!

 225. Af Hektor Heimlich

  -

  Det er næsten sørgeligt så ret DF har fået i alle deres profetier, -det kan de takke vores uduelige politikere for -med tudefjæs Løkke i spidsen. Men I har naturligvis ikke noget imod at få en datter/søn skudt hvis bare Løkke/kronprinsen hyler tilstrækkeligt højt ved begravelsen!

 226. Af Axel Eriksen

  -

  Godt Carl-Erik! En civil bede som Jens Hansen (J H) er lige så komplet intetanende om militær som en hjemmeværnsmand (N P L) !

  Skrevet af en tidligere premierløjtnant

 227. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Lemche……jeg kan ikke forstå du er så ivrig efter at komme frem til en krig i Syrien, det er en dødsfælde, en krig der er tabt på forhånd, jeg var da heller ikke glad for at se Rusland gå ind i kampen imod ISIS, fordi virkeligheden en anden, ja helhjertet nedkæmper Rusland ISIS, og med godt resultat, jeg har respekt for det, at uden tvivel kunne Assad og Rusland alene nedkæmpe ISIS, ingen tvivel om det, men det er ikke virkeligheden, virkeligheden de vestlige land der blander sig, styrker kun ISIS, uanset hvilken side Lemche vil kæmpe på, det forekommer mig uklart, er det en dødsfælde, en krig uden vinder, kun udsigt til nederlag, havde de vestlige lande derimod istedet klogeligt ryddet Europa for ISIS, og beskyttet deres ydre grænser, havde Rusland og Assad alene ryddet Syrien for ISIS, intet tvivel om det, men det er ikke virkeligheden, derfor beklager jeg Ruslands medvirken da det er en dødsfælde, det må nødvendigvist være sådant, men det er en krig det ikke haster med at komme frem til, kun en dødsfælde.

 228. Af Allan Hansen

  -

  @ NPL.

  Du skal ikke komme her og lære
  en gammel hund at skide!
  Spar mig for alt dit klovneri.
  Den slags drengestreger har
  jeg sgu ikke tid til.
  Du er et eksempel på den
  klassiske historie om en
  bonde, der drager til market
  med en sund og stærk ko
  – men vender hjem med
  en syg kylling.

  Klovn!

 229. Af P Christensen

  -

  Vi lever i nutiden og ingen er ansvarlige for andet end egne gerninger.
  Enhver religion/ideologi defineres af dens til enhver tid værende udøvere.

  Så lad os venligst blive fri for henvisninger til hvad religion A eller B (dvs dens
  udøvere) foretog sig i trettenhundredeoghvidkål.
  Ikke mindst som forsøg på bortforklaring (ansvarsforflygtigelse) af personers uacceptable adfærd i dag.

 230. Af Poul Didrick

  -

  Spørg da Zenia stampe , der kultur berider over alle grænser. Hun elsker at skamride kulturberigelse. Undtagen etniskt befolkning som er pøbelsvin ..
  Zenia stampe er 5 kolonne og er dømt der til . basta

 231. Af Niels Peter Lemche

  -

  Allan Hansen,

  OK, endnu en tåbelig person, der ikke kan lide at blive korrigeret. Men som ‘historiker’ er du en parodi. Og du har tydeligvis kun tilsvining som svar. Beklager.

  Til JUF: Det er den gamle smøre med, at det er altfor farligt. Faktum er, at det er for farligt at lade være. Syrien er ikke et større militært problem. Problemet er at vidne freden. Rusland og Assad, dine sædvanlige venner, kan ikke vinde alene. Kurderrne er naturligvis en vigtig brik i spillet. Heldigvis sidder de på den del af Syrien og Irak (ikke at forglemme), der kunne byde på det vanskeligste terræn, militært set.

  Sagen er, at Syrien mellem Damaskus og Der ez-Zor er stenørken. Relativt flat med få steder at gemme sig. Selve krigen kan være overstået på fjorten dage med de rette tropper indsat sammen med droner og fly.

  Jeg kender i øvrigt terrænet; har været der flere gange. Og fra Der ez-Zor og Raqqa og videre: Eufrat er en fin flod, utrolig smuk, men bestemt ikke et større militært problem. Tror du, at Daesh-soldaterne er tyskere?

 232. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Allan Hansen……jeg opdagede først sent dit historiske indlæg, tror det først kom ud af filteret forsinket, det var en ren fornøjelse at læse, at uanset længden at anbefale over en ekstra kop kaffe, Europa har kæmpet imod islamisterne til alle tider, at nu Merkel længtes imod, om indre dødslængsel, havde Merkel læst din tekst havde hun sikkert ikke ønsket at gentage de alle krige Europas møde med islam, at ikke gentage fortidens fejl, at ikke undervuderer islamisterne vil være fatalt, hvad historien har vist at krig på krig…….tak Allan gigantisk tekst at anbefale tage sig tid at læse.

 233. Af Allan Hansen

  -

  Lidt islam forskning.

  Muhammed bærer alle de tegn, der kendetegner en falsk profet. Han gør krav på titlen den sidste profet – en titel, som allerede Moses gjorde krav på. ( se: Manden Moses og læren om én gud. Sigmund Freud 1950), allerede Spinoza (1632-77), har bemærket, at Moses umuligt kan havde skrevet de fem moses bøger og Freud hævder at der må have været mere end én Moses idet, at historien om Moses er så misvisende at det ikke kan være den samme mand.
  Muhammed påstår, at han havde fået åbenbaret den sidste og endelige sandhed. Man kan derfor ikke undre sig over, at jøderne allerede i hans levetid betragtede ham, som falsk profet.

  De kaldte ham et fjols og hævdede, at Muhammed selv havde fundet på alt det, han sagde. Men den sorte sten (allah) lovede at slå hårdt ned på enhver, der spottede og krænkede Muhammed. Muhammed sørgede nu for, at der blev aftaler om plyndringstogter, blodhævn og fjendskab mod dem, der ikke troede på Dommedagen. Muhammed begynder at sende ekspeditioner ud på plyndringstogter. De skulle overfalde teltlejre, landsbyer og først og fremmest karavaner. Muhammed og hans røver lægger sig nu i baghold ude for by Mekka for at overfalde Abu Sufyan. Derfor turde flere ikke at forlade Mekka, der så ville ligge ubeskyttet. Men endnu en gang dukker satan op. Denne gang forklædt som en af lederne fra den fjendtlige stamme, og han lovede, at hans folk ikke ville benytte lejligheden til at falde qurysherne i ryggen. Nogle af araberne sagde, at de kun fulgte Muhammed for at redde deres liv da de havde set hvordan det gik de naboer, som ikke underkastede sig Muhammeds ørkenlov. Andre sagde, at de var chokeret over at en mand der kaldte sig selv for profet ville opfodrer til drab og røveri. (den Hollandske ex muslim Ehsan Jami har kaldt” Muhammed en slyngel og bandit af samme kaliber, som Osama bin Laden” og på mange måder ligner Muhammed da også den nye ”profet” Osama bin Laden, som jo også er eftersøgt for omfattende krigsforbrydelser – og begge gemte de sig i en hule, iført lange natkjoler og geddebukke skæg.

  For mange var Muhammed en mørk dæmon, der ledte menneskene på afveje. Muhammed er, som den blinde Samson, der vil rive hele templet ned på én dag. Mange var bange for, at Muhammed og hans ørkenbavianer ville angribe Mekka og man foreslog, at de satte ham i arresten eller landsforviste ham. Men så dukker satan op i forklædning og taler Muhammeds sag. Nu forslår Amr ibn Hisham, at hver stamme bør stille med en ung, stærk og ædel kriger, som må have et skarpt sværd, som de kan hugge den gale hund ned med. ” Vi er så mange, at Muhammeds klan ikke kan hævne ham, men må nøjes med at få udbetalt blodpenge – ja, det er den eneste mulighed, sagde satan. Muhammeds jødehad intensiveres og bliver stadig mere brutal og for jøderne fra al-Nadir stammen, der var i mindretal i området omkring Medina, var der ingen fremtid.

  I september 622. evt. gjorde Muhammed og hans banditter, deres indtog. Efter to ugers belejring af Muhammeds banditter måtte jøderne give op.
  De blev udvist og måtte ikke tage deres sølv, guld eller våben med. Alle jødernes efterladte ejendomme til faldt nu Muhammed som hans personlige ejendom, som han kunne råde over, som han ville.
  Alle dem, som gjorde grin eller kritiserede Muhammed blev systematisk likvideret af Muhammed og hans bødler. Flere digtere, som hævdede, at deres digt var lige så gode som Muhammeds, blev myrdet i ly af nattens mørke, for allah havde sagt til Muhammed, at det var nemmest at myrde folk i ryggen eller når de sov. ”At dræbe de vantro er den højeste opgave, Allah har givet menneskeheden” Ayatollah Khomeini. 1984.
  En kvindelig digter, der hed Asam bint Marwan, der tilhørte Aws-stammen havde aldrig lagt skjul på sin modvilje mod islam og havde komponeret kupletter om det tåbelige i at stole på en fremmed, der bekæmper sit eget folk, hun havde skrevet et digt hvori hun spurgte folket: om de havde tillid til Muhammed, som havde myrdet deres leder. Selv samme nat sneg en af Muhammeds banditter Umayr ibn Adiy sig ind i Asma hus mens hun lå og sov mellem sine børn. Han fjernede den mindste, der lå på hendes bryst. Så jog han sit sværd så hårdt gennem hendes bryst, at hun blev spiddet til sit leje. Der blev stor opstandelse i Asams stamme hun havde efterladt sig fem børn men hendes stamme måtte indse, at de var for få til at tage kampen op mod Muhammed og hans banditter. De gik alle over til islam. En tragedie blev født. ( …).

  Snart efter besluttede Muhammed at skaffe sig af med en anden digter, som havde vovet at kritisere ham på vers. Abu Afak, der siges at være over hundrede år gammel og tilhørte Khazraj-klanen. Han blev myrdet. Mens han sov.

  ( Muir bemærker” at så længe Koranen forblev rettesnor for troen, ville den vedblive med at give næring til dårligdomme, polygami skilsmisse og slaveri, underminere den offentlige moral, forgifter hjemmelivet og skabe kaos i samfundet, mens sløret fjerner kvindekønnet retmæssig plads og indflydelse i verden. Frihed til at tænke og bruge sin egen rationelle dømmekraft knuses og tilintet gøres. Tolerance er ukendt, og muligheden for frie og liberale institutioner er udelukket”.
  Muirs endelige konklusion er da også: at Muhammeds sværd og Koranen er de stædigste fjender af civilisation, friheden og sandheden, denne verden endnu har set.
  Caetani, der skrev i begyndelsen af det 20.århundrede syntes at nå til samme konklusion, han skriver blandt andet” Hvis Muhammed skejede ud i sine unge år, burde det ikke fremkalde overraskelse. Han var lige så meget menneske, som sine samtidige; han var medlem af et stadig halvvildt stammesamfund blottet for enhver kultur og alene styret af instinkter….. Et samfund af rå, voldelige og blodtørstige mænd, der har let til vrede, er urokkelige i deres had og hævntørst, ligegyldige over blodsudgydelse og grådig efter plyndring. Forfaldet i Muhammeds karakter var et menneskeligt fænomen, som historien kan give ikke ét men i tusindvis af eksempler på. – Muhammed taber i skønhed men vinder i magt. Som det naturlige resultat kan vi fra Muhammeds ankomst til Medina spore en markant og hastig forfald i det system, han indskærpede. Intolerance erstattede hurtig frihed; vold trådte i stedet for overtagelse. Muhammed opmuntrer de vilde instinkter med al den umoralske brutalitet, der anstår sig for en tyrannisk og grusom semitisk ”gud. De åndelige våben, der først blev anvendt med højere mål for øje, blev snart benyttet til at fremme det timelige herredømme, og det timelige herredømme blev anvendt til at tilføre de åndelige våben vægt og temperament. Den almægtiges navn gav frygtelig styrke til satans sværd; og satans sværd gav rigeligt afkast ved at ødelægge allahs fjender og ofre dem ved den nye religions alter.” Dræb de vantro, hvor I end finder dem” blev nu islams motto.

  Muirs Life of Mahomet udkom i fire bind mellem 1856 og 1861 og var baseret på de originale muslimske kilder. Den fremragende danske forsker Frants Buhl (semitisk filologi) (1850-1932) skal have det sidste ord i denne sammenhæng. Buhl mente, at Muhammed i sin medinensiske fase røbede den frastødende side af sin karakter: grusomhed, snuhed, uhæderlig, upålidelighed; at han viste sig som en person, hvis styrende princip var, at målet helliger midlerne. Som en despot, der forlangte absolut underkastelse.) H. G. Welles ( Verdens historie 1939) har beskrevet Muhammed således ”Han syntes at have været en meget forfængelig, begærlig, snu og i stand til, at føre sig selv bag lyset, samtidig med, at han var en i dybeste forstand religiøs mand. Han lod nedskrive en bog, Koranen, med forskrifter og udlæggelser og erklærede, at allah havde meddelt ham den. Betragtet som litteratur eller filosofi kan Koranen ikke siges at bære præg af sin påstående guddommelige oprindelse”.

  En af de andre falske ”profeter” på Muhammeds tid hed Maslama ibn Habib han mente selv, at han havde den samme myndighed, som Muhammed og at Muhammed derfor skulle dele myndigheden med ham. Muhammed blev rasende idet han følte, at Maslama ibn Habib havde afsløret ham. Maslama ibn Habib blev sener myrdet af Muhammeds banditter. Den tidligere omtalte kvinde, der også kaldte sig selv for ”profet” hed Sajah bint al-Harith. Hun havde tidligere forhandlet med på vers med Maslama ibn Habib, som længe havde kaldt sig selv for ”profet”. Sajah fik mange tilhænger fra forskellige stammer, især fra de kristne, som sluttede op omkring hendes hær af kriger, der alle var mænd og for en stund var Muhammeds magt svækket.

  Mennesket er det eneste dyr der lyver!

  Fra islams ældste kilder ved vi, at Muhammed var fuld løgn, fænomenet kaldes den hellige løgn – Al Taquiya – det skal vi sener vende tilbage til. Røverhøvdingen Muhammed sagde til sin kriger, at de skulle bruge løgne til at lokke jøder og kristne i baghold. Den arabiske historiker ibn Ishaq, som skrev den allerførste Muhammed biografi fra det ottende århundrede skriver bl.a. ” Muhammed havde inviteret jøderne til fredsforhandlinger og havde lovet våbenhvile. Jøderne, som dengang troede, at man kunne stole på Muhammed, ankom derfor til mødet uden våben, de blev alle slagtet kun en slap væk – to tell the story – det blev den sidste gang, at jøderne stolede på Muhammed og hans banditter. Muhammed bildte også folk ind, at han kunne flyve; han skal således havde fløjet til Jerusalem på en grøn gris – eller hvad det nu var. Muhammed bildte folk ind, at dem der ikke underkastede sig hans ørkenlov skulle brænde i helvedet til evig tid – løgn, løgn, løgn – for helvedet findes ikke, det nærmeste vi komme helvedet er alllahs det levende helvede med undertrykkelse, vold og tyranni. Muhammed sagde også, at dem som slog jøder, kristne og andre ihjel ville komme i paradis – løgn, løgn, løgn – for paradis findes ikke, det nærmeste vi kan komme paradis er frihed og menneskerettigheder. En anerkendt hadith af Bukhari siger følgende ” Allahs sendebud sagde, jeg er sejrrig takket være terror.

  Kilder:

  Ibn Warraq – Why I am not a muslim. (på dansk 2004)
  Robert Spencer. The truth about Muhammad – founder of the most intolerant religion. 2006.
  Kim Møller. Vejen til Damaskus. Dansk islamforskning fra 1885-2005. Udkom i 2008.
  Kåre Bluitgen. Koranen og Muhammeds liv. 2006.

 234. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Hvis Europa ikke kunne klare en så simpel opgave som den foreliggende, ville Europa ikke være værd at samle på, men selvfølgelig kan Europa det. Hvordan det er lykkedes en flæbende, klynkende flok kujoner at bilde europæere ind, at Europa er ved at kollapse er helt uforståelig. Jeg er imponeret af mediernes utrolige evne til at puste ubetydelige begivenheder op til noget vanvittigt stort.

  Man er simpelthen ved at bukke under for egne voldsfantasier. Flygtningeproblemet er kun uoverkommeligt stort inde i hovedet på nogle mennesker, der åbenbart har et behov for at fremkalde forestillinger om katastrofer så enorme og voldelige som muligt. Det er de mennesker, der er problemet. Enhver der kender en smule til Europas historie ved, at Europa har klaret langt værre udfordringer.

  Det er de mennesker, der har den reelle magt i national- og småstaterne og alene interesserer sig for at hytte eget skind og endnu bedre medvirke til at flå naboens. Nationalstaten har aldrig været den gode nabo. Det ses tydeligt i Danmarks forhold til Sverige, hvor vi for længst burde have tilbudt at hjælpe, da det brændte på, men gjorde det modsatte. Det er skammeligt, hvad Danmark er blevet til – eller har vi altid været sådan?

 235. Af Niels Peter Lemche

  -

  JVM,

  Vi er sikkert uenige mht. politik, men du har hjertet på det rigtige sted. Da svenskerne bad om hjælp, vendte danskerne ryggen til. Så kom aflysningen (midlertidigt-og i virkeligheden en anulering af den nordiske pasunion, der vist går tilbage til 1949) af Schengen, og danskerne hylede op igen.

  En krajlernation! Styret af rent ud sagt banditterne i dansk folkeparti.

 236. Af Søren rasmussen

  -

  Daish – det betyder “trampende” og er meget nedsættende og latterliggørende for islamisterne . De har truet med at skære tungen af dem , der bruger det udtryk .

  Fremover bør vi kalde IS eller ISIL noget daish – læs noget lort. – det er jo det det er.

  USA, Rusland, Frankrig omtaler det der daish-lort som det det er.

 237. Af Søren von Marx sørensen

  -

  Berlingske ansatte nedlægger arbejdet!

  Hvor dejligt! Lad os håbe de aldrig kommer tilbage igen. Må hver og en af jer miste jobbet-start med hdp-
  Så vi kan få ytringsfrihed i Danmark og oprigtige frie nyheder!

 238. Af P Christensen

  -

  “Banditterne i Dansk Folkeparti”…. skriver en læser indigneret.

  Lad os få en opsummering af hvor mange mennesker som er slået ihjel i de totalitære ideologier kommunismens, nazismens og islams navn, (her udelades disses mindre alvorlige forbrydelser mod menneskeheden), kontra hvor mange af de samme overgreb som DF’ ere tilsvarende har begået…..

 239. Af Per Torbensen

  -

  Stor tak til Allan Hansen for en genopfriskning af Islams Historie i en historieløs tid-Tak.

 240. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Lemche “Sagen er, at Syrien mellem Damaskus og Der ez-Zor er stenørken. Relativt flat med få steder at gemme sig. Selve krigen kan være overstået på fjorten dage med de rette tropper indsat sammen med droner og fly. ”

  Det minder mig om riddertidens slut i Frankrig, dengang da ridderne blev ved og ved at angribe, indtil der ikke var flere riddere tilbage……..noget lignende vil du komme til at se i Syrien, alle vil jo være med, men undervudere den millitære situation, at alle er i undertal.

  Iøvrigt at missunde dig Lemche set Eufrat, de mange historiske steder, det er ikke så ringe endda.

 241. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF,

  Jeg har hørt din svada før fra en person, der givetvis tilhører samme gruppe som dig selv: Det var om invasionen af Iraq (den seneste). Hun var overbevist om, at amerikanerne ville få problemer; men enhver militærkyndig kunne sige, at det var nonsense. Rent ud sagt a piece of cake. Det samme gælder Syrien. Har lige haft en ‘konversion’ på en anden blog om fremmedlegionen. Den kunne såmænd nok klare det alene, hvis det skulle være. Ellers spørg israelerne om, hvordan man gør. Araberne er patetisk ringe i kamp. Den eneste ordentlige styrke plejede at være jordansk (engelsk trænet), men og det stadig er tilfældet, ved jeg ikke.

 242. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  /Lemche…..
  …….ja hun har ret, hende der fortalte dig at USA får problemer, noget af en underdrivelse, men Lemche hvornår har du sidst lyttet til fornuft, du selv oveni konflikten Jordan – Israel – USA – Fremmedlegionen i dit indlæg, og de mange andre lande der gerne vil blande sig i Syrien konflikten deriblandt Danmark……..en krudttønde, alene disse løsslupne missiler der med mellemrum uden varsel kommer fra der Kaspiske hav, du Lemche må nok med hatten i hånden undskylde til hende der mente USA får problemer, at undskylde du tog fejl, det kan ske Lemche, det kan ske, selv du Lemche kan tage fejl, det får du at se!

 243. Af Axel Eriksen

  -

  @ “von Marx”!

  Hvis hdp bliver fyret, hvor vil du så få mulighed for at lufte dine aparte meninger?

  Men muligvis en god idé – eftersom alle andre danske blogs er lukket land for dig – så må du vel tage dig sammen og skride til udlandet!

 244. Af J H.

  -

  Af Niels Peter Lemche – 16. november 2015 19:30
  “Hun var overbevist om, at amerikanerne ville få problemer; men enhver militærkyndig kunne sige, at det var nonsense. Rent ud sagt a piece of cake.”

  Fik USA og Danmark ikke problemer i Iraq og Afghanistan?
  Begge kriger er tabt.
  Og landene i en langt værre forfatning end før krigene.

  Hvilke krige har USA vundet efter Anden Verdenskrig?
  Grenada med et par tusinde indbyggere måske.
  Ellers tabt alle krige.

 245. Af Karen Hansen

  -

  Hvorfor så ikke nøjes med tanken, fremfor at skrive noget på et fremmedsprog du end ikke behersker rudimentært, hvorved din tanke bliver til vrøvl. Iøvrigt er der ikke noget galt med grammatikken. Det er ortografien, der halter.

 246. Af Søren von Marx sørensen

  -

  Det var skam en pris værd at betale vandbærende reservist af hjemmeværnet AE!

  Langt værre hvis det var DR eller information!

 247. Af Jan Andersen

  -

  Iom man ikke kan smidde muslimerne ud af Europa koporligt eller militært, at den værste løsning vil være at den civile orden tager over og vi får en vaskeægte borgerkrig i Europa

  – er den mest elegante løsning, at landene i Europa starter med at indrette lovgivning og samfundet således at muslimer må indordne sig, eller udrejse – samt sørge for Europa ikke er et attraktivt sted at leve efter Koranen og Sharia.

  Jeg lavede en 15. punkts liste, som skal opfattes som en idé liste – min egen konklusion er det må være vejen frem. Man indretter Europa således at de moderate der med tiden typisk vil integrere sig i den Europæiske kultur kan accepetere reglerne for at bo i Europa, og afskrækker resten.

 248. Af J H ans en

  -

  Af Jan Andersen – 17. november 2015 13:14

  Ca. 99 procent af muslimerne skaber ingen problemer. Tværtimod.
  Dine udtalelser svarer præcist til det der foregik under hit lers jødeforfølgelser.
  Og hans propaganda.

 249. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Smid fløjlshandskerne og kast bomberne må være den dybere mening med Days opfordring, hvis der overhovedet er en mening. Ufatteligt primitivt, men hvad gør det, bare det er effektivt, og det er det. De pladderhumanistiske fine fornemmelser kan demokratiet ikke bruge til noget, hvis det skal overleve.

  Både japanerne og tyskerne blev tæppebombede, efter at de havde tabt krigen. Resultatet var, at de hurtigt udviklede sig til imponerende demokratier – under USA’s kontrol – men alligevel. Ingen normalt tænkende Nato-tilhænger nærer fjerneste tvivl om, at det samme vil ske med islamisk stat. Kugler, bomber, granater, droner og missiler løser problemerne – for Vesten. Vore førere har ikke andre muligheder.

 250. Af Axel Eriksen

  -

  @ Jørgen Villy Madsen!

  Men som gammelkommunist har du naturligvis løsningen: Fang hele bundtet og sæt dem i fangelejre, hvor de kan arbejdes og sultes ihjel! Det er med stort held prøvet før!

 251. Af Niels Peter Lemche

  -

  J H,

  når du er kravlet ud af din hule: Vi kan begynde med Koreakrigen, og se på forskellen mellem den del af Korea, som amerikanerne med følge fik ud af kommunisternnes greb, og den del, der blev tilbage. Dag og nat!

  Vietnamkrigen blev tabt; men resten vundet uden problemer. Jeg tror ikke, at talibanerne havde forestillet sig, at amerikanerne på den måde komme fragte store troppemængder så hurtigt til Afghanistan.

  Problemet for amerikanerne er ikke at vinde krigene. Det er at vinde freden. Her har de ikke været gode.

 252. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Kære Henrik Day ´—–Det kan se ud til, at du også er blevet korrekset udi den franske grammatik ! —Af en folkeskolefrøken ! –Det skal du altså ikke være ked af ! —De ægte-franske kæmper stadigvæk med “den årlige store digtat ! ” –Der foregår på samtlige biblioteker og rådhuse !—-Men til gengæld har “Les francais ! Formidable “La professeur´s ” –Der kan lære børnene AT: Der findes andet i verden end, at blive skolefrøken i det offentlige ! Franske lærere M/K Er fantastisk dygtige –i modsætning til de danske – – Som stadigvæk kæmper med det image AT : kan de ikke blive andet ! Så kan man altid blive “skolefrøken. i dk. “

 253. Af Axel Eriksen

  -

  @ Niels Peter Lemche!

  Nu må du ikke udfordre J H unødigt – han hæger meget påpasseligt om sit “sjældne” navn!

  Og lige for øjeblikket er han vist netop bosat i Sydkorea – jeg mener, at han skulle tage et svip til Nordkorea og iagttage kommunismens velsignelser der!

  Hvis han kommer ind – så kommer han næppe ud. Men det er vel også til leve med – ikke Jens Hansen, lide og dø for idealet om den ideelle, kommunistiske og totalitære samfundsorden!

 254. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Axel Eriksen
  Jeg er rigtig glad for at blive kaldt kommunist, men kunne du ikke udelade forstavelsen gammel? Jeg bliver altid lidt smigret, når jeg bliver placeret i gruppen af begavede mennesker, men hvordan har du båret dig ad med at gennemskue det? Du hører jo ikke til de skarpeste knive i skuffen.

  Kommunismen er fremtiden, og selvfølgelig har vi løsningen, men den forudsætter et vist minimum begavelse, som du desværre ikke har kunnet mønstre. Du kan højest lægge hindringer i vejen for fremskridtet. Du kan glæde dig over, at I er rigtig mange om det – endnu.

  Forudsætningen for løsninger er, at nationalisme, kapitalisme, liberalisme og deres produkt fascismen afløses af demokrati og humanisme. Det fatter du nok ikke en brik af, men det gør vælgerflertallet heller ikke. Det er vi nogen der gør, og vi bliver stadig flere, så nyd livet i sumpen, mens du kan.

 255. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  “fløjlshandsker ” ! –SUK ! –ligemeget, hvordan vi vender -og drejer ordene ! Så er det direkte umuligt AT: Gøre d`herrer og damer skolefolk –det begribeligt, at der ikke er nogen mening i AT: Anbringe “utilpassede unge” ! I statens RUGEKASSER ! –Til ufattelige summer som skatteborgerne er tvangs-indlagte til, at betale ! —I gamle dage fik de en “RØVFULD” –javel –det er måske lige i overkanten ! –MEN: fløjlshandskerne griner de direkte af (læs) social-pædagogerne) ! Kan de utilpassede sno omkring deres lillefinger ! —Men tro nu ikke, at de alm. flittige borgere synes, at det er synd for de utilpassede curlinger ! Vi kommer til, at hade dem –og forresten kan de drikke sig ihjel for vores skyld ! NIX-NEJ –Tag fløjlshandskerne af –og forlang noget af den dyreste generation nogensinde !—–Diagnoserne ! De kan takke de smal-sporede kvinder –der var ligeglade med, hvem de parrede sig med ! –Staten betaler jo for deres fejlskud –som enlige mødre ! –De kan bare anbringes på Statens højskoler læs rugekasser ! –på skatteborgernes regning !

 256. Af Jan Andersen

  -

  J H ans en – dit svar er jo volapyk, et godt eksempel på man ikke har forstået noget som helst, heller ikke en simpel tekst. Det er desværre normen nu til dags, ellers ville Europa ikke stå i den nuværende situation – man er jo blevet advaret for et årti siden.

  Det jeg foreslår er en fredelig løsning, det stik modsatte af borgerkrig og etnisk udrensning, civilt som offentligt.

 257. Af Niels Andersen

  -

  Breivik er splittergal.

  http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/Kampen-mot-grasonen–Asne-Seierstad-8247654.html

 258. Af Juliana Rasmussen

  -

  Sådan god og kløgtig psykiater Henrik Day-Poulsen

  Indlæg alle politikere på en lukket
  afdeling. De snylter på borgernes penge og beskytter ingen landes reelle værdier. Det være sig menneskeliv og livskvalitet, naturbevarelse og kultur og historie. Sidst med ødelæggelsen af Afghanistan ved hjælp af løgnehistorien om eksisterende atomvåben. Et land blev ødelagt med andres landes hjælp, især EU lande støttede USA meget med våben, krigsførsel og soldater. Mange problemer dermed skabt.

 259. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  /Lemche….
  ….”Tror du, at Daesh-soldaterne er tyskere?”

  Morsomt idag en tysk politiker der som følge af terrorhandlingerne i Paris ville hjælpe, at nu måtte Tyskland hjælpe i Syrien at de vil bidrage med våben, han vidste dog ikke hvilken terrorgruppe i opposition til Assad Tyskland skal hjælpe, i en tysk kamp imod terror, men Tyskland ville så frygteligt gerne bidrage med flere våben, Tyskland virkeligt ude at hænge i tovene,har intet lært, kun en skygge af sig selv.

  Nu idag meddelt de allierede styrker fra Frankrig og Rusland rykker sammen i Syrien….får mig at tænke på den gamle union Frankrig – Rusland – Danmark, Danmarks storhedstid, i så fald kan NATO godt pakke sammen, Rusland kommer nu ind i “varmen” igen, friheden – demokratiet i vest kun en illusion, et EU i selvdestruktion…nærmest umuligt at hjælpe et EU der ikke kan, ikke vil hjælpe sig selv, men istedet åbne grænser for islam og terror.

 260. Af Axel Eriksen

  -

  @Juliana Rasmussen!

  Nu holder “festen” sgu op! Hvem og hvornår har nogensinde påstået, at der var atomvåben i Afghanistan? Er du blondine – eller er du blot ualmindelig uvidende?

  Afghanistan krigen var p.g.a. 11. september 2001, hvor bagmændene skulle findes der!

 261. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF:

  1) ???

  2) Putin spiller sine kort særdeles behændigt. Han har læst sin Machiavelli godt.

 262. Af Kim P Olsen

  -

  Juliana

  Tak for et godt grin på en aften hvor der ved gud ikke er meget at grine af ellers.

  PS. Er du søster til S.S.?

 263. Af J Ha ns en

  -

  Af Niels Peter Lemche – 17. november 2015 14:24

  USA og Danmark har tabt krigene i Iraq og Afghanistan,
  Der er fortsat krig i de to lande.
  Hvad angår Korea.
  Indtil for tyve år siden var Sydkorea et diktatur som et var bedre end Nordkorea.
  I dag er det et demokrati.
  Hårdt ramt af krisen.
  Men det kan du selv læse om. Hvis du tager briller med klare glas på.
  Som sagt.
  USA har ingen krige vundet siden Anden Verdenskrig.
  Bortset fra Grenada.
  Og selv der havde de problemer.

 264. Af Axel Eriksen

  -

  @ J Hansen!

  USA vandt da ikke WWII – det gjorde Sovjet helt alene – det har du da selv skrevet!!

 265. Af J H

  -

  Af Axel Eriksen – 17. november 2015 15:20
  “Niels Peter Lemche!”

  Ja.
  Den nostalgi.
  Axel Eriksens nazi stiske paradis blev nedkæmpet i 1945.
  Axel Eriksens navn er ikke sjældent.
  Alligevel klynker han hvis han ikke rigtigt kan huske, om han har skrevet sine indlæg selv.

 266. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  /Lemche. ” Putin spiller sine kort særdeles behændigt. Han har læst sin Machiavelli godt.”

  Kan Hr Lemche nævne bare en statsleder i vest det går at forhandle med? Om ikke fra Island eller Ungarn, det er den virkelighed Putin står over for, ved ikke om det har med emnet at gøre at denne morgen en kvinde i Paris springer sig selv i luften, tag nu bare Løkke eller Stefan Löfven, sådanne skal Putin sommetider træffe og forhandle med, de kan end ikke hjælpe sig selv, hvordan tager de sig til og fra job dagligt er mig en gåde, håbløst ubehjælpeligt at hvordan kan Putin forhandle med sådanne, og forvente et positivt resultat.
  Hr Lemche du vil syntes om Putin, ligesom dig har han sat sig ind i samtlige historiske værker og klassikere og husker, del i forståelsen af Putin, at Putin om du traf ham, ville have respekt for din historiske indsigt og viden, sådan er Putin, en kammerat, med respekt for kulturel – historisk – strategiskt indsigt og visdom.
  Men disse samtaler med Obama, hvor Obama bidrager med absolut intet, kun usandheder, som her hvor Hollande opfordre til 3 partsforhandlinger: USA – Frankrig – Rusland, at hvem står tilbage med “sorte per!”
  Det er som Hr Lemche beskriver det vedrørende Jørgen Villy Madsen ” har hjertet på rette plads” sådant er det egentligt også med Putin at som JVM en kammerat.

 267. Af J Han sen

  -

  IS er en utilsigtet konsekvens af den vestlige invasion af Irak.
  Udtaler Obama.
  Som er præsident i landet USA.

  Obama må roses for at være nået frem til den korrekte konklusion.
  Blair indrømmer det samme.

  Det er der også mange tænkende mennesker som har forstået for længe siden.
  Ikke så mange i Danmark naturligvis.
  Men man kan sige, at Venstre, Fogh og Løkke bærer et stort medansvar for at ISIS er dukket.
  Og dermed for terroren.

 268. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF,

  Jeg ved ikke, om jeg ville bryde mig meget om ham, hvis jeg mødte ham; men du har ret langt hen ad vejen. Han er sine modstandere i vesten uendeligt overlegen. Timingen af afsløringen af det, som han har vidst i ugevis, nemlig at det russiske fly blev sprængt af en bombe over Sinaj, kom fint synkroniseret med massakren i Paris. Nu har han Hollande der, hvor han ønsker ham, og har gjort parat til at komme tilbage i det gode selskab, for mon ikke, at der kommer en lille griseaftale, at han får lov til at beholde Krim, mens sanktionerne hæves. Jo, han er dygtig!

  Hvorledes Fogh og Løkke finder vej? Ikke noget problem. Det gør deres chauffører. De har/havde jo ministerbiler.

 269. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og PS til JUF:

  Als’ tegning i Politiken af Hollande som Rambo: Lige i øjet!

  Skal man le ellert græde?

 270. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Lemche…..jamen tak så tror jeg at jeg vil købe mig selv en ministerbil, at finder vej, den er sikkert også både skud og bombesikret, at mere tidsvarende den nye virkelighed og fremtiden i den monitære union Europa når færdsel foregår udenfor Føderationen.

 271. Af Kim P Olsen

  -

  Rokokoposten har i dag et meget relevant indspark om de mange kloge-åger, som beriger os andre med deres lynende skarpe analyser. Her blot et beskedent uddrag:

  “I PET har vi længe brugt Facebook-opslag som rettesnor for vores arbejde. For her kan vi hurtigt se, at det hele er Vestens skyld, eller at man bare skal afskaffe religion. Det er langt mere effektivt end universiteternes grundige studier, der opsummeres i rapporter, som det tager mange timer at læse,” siger Tine Jeberg Andersen fra PET’s afdeling for Facebook-visdom og tilføjer, at PET’s hidtidige succes i særlig grad skyldes visdom udtrykt via internetmemer.”

  Gode gamle Jens H ansen har ikke levet forgæves 🙂

 272. Af E. Larsen

  -

  Hvor mange børn, kvinder og ikke lige nazister tror denne ulidelige Jens Han sen ikke der blev dræbt i Tyskland under ww2? Men Hitler blev da slået, ikke??? Tror du – ja, med dit “”niveau!” i debatterne tror du sikkert at det var “børn og kvinder som man gik efter” da man bombede Tyskland?
  Ligesom du tror? – at vi og USA m.fl. bombede Saddam væk og sikrede befolkningen i Afghanistan m.m. for at “myrde stakkels civile, uskyldige mennesker”!!??? Man tror ikke at det er sandt at der findes levende (ikke mennesker) som dig! Føj, føj, føj.
  Du accepterer jo terrorister og ISIS på løgn og intet andet.

 273. Af E. Larsen

  -

  Nå, for søren HDP, nu har jeg et svar til en af de 5 største bloggere Jens Han sen , som enten du eller b.dk. censurer ne har slettet?????

 274. Af Teddy Olsen --tegner

  -

  Fløjlshandsker/Contra latterlig-gørelse —Det virker ! —Vi måtte jo ikke sige AT: Sofie-Carsten- Jensen Radikale Venstre ! —ER dum som en østers !! –Det gør vi så alligevel !! –Masser af os-andre vil ikke nøjes med, at tænke det mere !! —Og så er der det “latterlige nye parti ” –Gøglervognen/ Contra alternativet ! —Med extremt smalsporede -ræverøde nok-sagter ! –Det må vi måske heller ikke sige !!!—-De er en skamplet på Danmark !! –Contra Folketinget –der efterhånden godtager al revl og krat !! –Når bare de er dumme nok ! –Det lader til, at være —Normen i det danske folketing !! –Med hensyn til Sofie RV –Så rejs til Islamistan ! Siden du elsker det så højt –“Det der kaldes lands-forrædder–partiet “—-Vi siger det igen ! DUM som en østers –dumme som flere østers læs Alternativet ! –Med deres aparte mandlige-kvinder ajjrh !!—( hun hedder vist Sofie-Carsten-Nielsen ) –Det er faktisk ligemeget ! Og dem betaler vi 60.000 kroner om måneden for, at gøre skatteborgerne –HELT TIL GRIN !!

 275. Af J Ha ns en

  -

  Af Kim P Olsen – 18. november 2015 12:46

  Nå. Er det fra Rokokoposten, at K0 henter sin “viden”.
  Det forklarer hans indlæg.

 276. Af Axel Eriksen

  -

  @ E. Larsen!

  Det med et svar til J Hansen er svært – nærmest umuligt – at få igennem. Du er ikke den eneste!

 277. Af J H

  -

  Af E. Larsen – 18. november 2015 17:39

  Ikke nemt at læse E. Larsen`s uartikulerede udspyt.
  Men læser det som om han gerne vil fortælle os, at der også blev begået terrorbombninger under Anden Verdenskrig.
  Det er vist almindelig viden.
  Og at Bomber Harris nu efterfølges af Søren Espersen.

 278. Af Axel Eriksen

  -

  J H har åbenbart helt frit spil her på bloggen til at tilsvine andre – der ikke må svare igen!

 279. Af Jan Andersen

  -

  Alle med blot en lille international omgangskreds véd, at Bruxelles har store områder hvor politi ikke tør gå ind – det gælder fpr mange Europæiske storbyer. Det er ikke en tilfældighed at mange terror atantater udspringer af Bruxelles/Belgien. Dette område er bevæbnet til tænderne siges det af de lokale.

  Det ser ud til IS har valgt Bruxelles som deres “hovedstad”, størstedelen af alle skolebørn er muslimer, borgmestren har udmeldt Bruxelles er med muslimsk flertal om ca 15 år. Når det sker, må EU flyttet ud af Bruxellse, og andre flytter ind istedet.

  Dvs uanset hvormange sange der synges, at det kun er en lille del af muslimerne der er problemet, ER det det problem som man må forebygge i tide.

  Mht Bruxelles, har man kun to muligheder, enten rydder man byen, eller flytetr selv ud. Samme valg må man i fremtiden træffe i mange storbyer, og områder i Europa.

  Derfor er det ikke nok man sætter hårdt mod hårdt mod IS på deres hjemmebane, man må sideløbende løse probelmerne i Europa.

 280. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Jeg ser at dagens tilbud idag i Sverige at når man handler: “4 köttknivar på köpet ” Sverige gør virkeligt alt for at tiltrække sig islamister ” Knivarna är tillverkade av rostfritt kvalitetsstål, har tandad kant och ligger bra i handen. De kommer garanterat att bli uppskattade under julen! ” Så få dog lukket den grænse til Sverige og forsvarligt!!! Det er også meldingen jeg får fra mine venner i Borlänge i Sverige, at efter forslået og hospitalophold tør de ikke længe gå til og fra deres ICA supermarked, af frygt for at blive knivstukket og slået ihjel på vejen de mange sorte i byen, at de nødvendigvis må køre i bil til og fra ICA, med den store indvandring kommer alt sådant også massivt til Danmark, men at Sverige nu ligefrem uddeler “köttknivar på köpet ” vil vi sikkert se volden accelererer op i gear, at flere knivstukne som set i værste zombie b- film regie, tænk at møde en sådan begejstret islamist på gaden der nettop har modtaget 4 köttknivar på köpet!

  Jeg tror vi må opskatte Lemche, så længe han endnu er iblandt os!

 281. Af Kim P Olsen

  -

  J ens Hanse n

  “Nå. Er det fra Rokokoposten, at K0 henter sin “viden”.
  Det forklarer hans indlæg.”

  I en grå og trist hverdag har vi alle brug for lidt humor. Derfor læser jeg også dine indlæg med stor interesse.

  Ind imellem er der kraftige paralleller til Rokokoposten 🙂

 282. Af J H.

  -

  Af Kim P Olsen – 19. november 2015 10:40
  “Ind imellem er der kraftige paralleller til Rokokoposten”

  Jamen det er da fint, at denne Kim Olsen ikke kun henter sin viden fra UriasPosten.

 283. Af J H

  -

  Og denne “Rokokoposten”. Som denne Kim Olsen åbenbart læser med så stor en omhu.
  Er det fordi den er letlæselig.
  Og hvor har han fået afgang til den?
  Snaphanen, Urias Posten eller lignende steder som frekventeres af den yderste højrefløj.

 284. Af Axel Eriksen

  -

  J H “klynker” aldrig. Et rigtigt mandfolk, der kun giver tårerne frit løb, når hans sjældne navn bliver brugt af andre, der tilfældigvis hedder det samme – Tudefjæs!!!

 285. Af J H

  -

  Af Axel Eriksen – 19. november 2015 11:25
  “J H “klynker” aldrig. Et rigtigt mandfolk, der kun giver tårerne frit løb, når hans sjældne navn bliver brugt af andre, der tilfældigvis hedder det samme – Tudefjæs!!!”

  Jamen dog.
  Den eneste som klynker er normalt AE
  AE beklager sig igen og igen over indlæg i hans yderst almindelige navn.
  Han kan ofte ikke lige erindre, om han selv har skrevet indlæggene.
  Eller en navnebror er på spil.
  Vi andre kan ikke se forskel på våset.

 286. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Det er deprimerende at se lille Johanne i TV. udtale sig om krig mod terror, og hendes moralske opstød! Den lille dame burde holde sig fra at tale om krig, noget hun ikke har den fjerneste anelse om!

  Med hendes og andre forbandede politikeres moralske opstød, skader de vor krigsindsats, og hjælper fjenden!

  Søren Espersen har fuldstændigt ret! Den fjende vi er op imod giver blanke fanden i Geneve konventioner, hvad de jo så rigeligt har beviset!

  Og krig drejer sig om at udrydde fjenden, eller selv blive udryddet. Så jeg er polar kold i bagen på, om vi skyder dem forfra eller bagfra, om vi bomber dem når de gemmer sig mellem kvinder og børn, eller på noget vis bruger mennesker som skjolde!

  Ikke at forglemme at kvinder er en del af deres infrastruktur og er dem behjælpelig, i deres forehavender! Børnene bliver opdraget til terrorister, som vi så skal bekæmpe om en 10 års tid!
  I det hele taget burde de forbandede civilister vi har som politikere afholde sig fra at virke som 5. kolonne i Folketinget, hvorved de skader vore indsatser, mod en aldrig tidlige set bestialsk fjende!
  M.v.h.

 287. Af Niels Peter Lemche

  -

  til Carl-Erik Pedersen,

  som siger om Daesh ” en aldrig tidlige set bestialsk fjende!”

  Hvis bare det var så vel. Desværre er i den henseende Daesh snarere det normale end det usædvanlige. Tyskernes fremfærd i Rusland og siden russernes fremfærd i Tyskland kunne komme først. Det er ikke så længe siden, og det var mennesker, der lignede os.

  Tilbage i historien kunne vi tage amerikanernes udryddelse af indianerne, spaniernes af de indfødte i Mellemamerika, og som de måske værste Djengis Khans myrderier kun sammenlignelige med Timur Lenks. Man kan selvfølgelig tage Quranen, da det nu er aktuelt; men årøv at se på anbefalingerne i Det Gamle Testamente vedr. folkemord.

  Daesh er ikke noget særtilfælde, desværre.

 288. Af J Hansen

  -

  Af Niels Peter Lemche – 19. november 2015 12:08
  “Daesh er ikke noget særtilfælde, desværre.”

  Desværre ikke.
  Og hvad angår ISIS.
  Så kan lande som USA og Danmark endda bryste sig af at have skabt ISIS.
  Takket være Iraq krigen fra 2003.
  Så Danmark kan også.

 289. Af Kim P Olsen

  -

  “Daesh er ikke noget særtilfælde, desværre.”

  Desværre ikke.
  Og hvad angår ISIS.
  Så kan lande som USA og Danmark endda bryste sig af at have skabt ISIS.
  Takket være Iraq krigen fra 2003.
  Så Danmark kan også.

  – Det er det samme din klovn!

 290. Af Axel Eriksen

  -

  @ J Hansen!

  Hvem har skabt fjenden? Koranen og ingen andre!

 291. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Niels Peter Lemche.
  Det der skiller tidligere tider uhyrligheder, fra dem vi ser i dag er de moderne kommunikations midler, hvor vi i vores dagligstue kan se uskyldige mennesker få halsen skåret over!
  Både nazister og kommunister var i det mindste så moralske, at de prøvede at skjule deres ugerninger!
  Det vi er vidne til med IS, gir ikke nogen som helst grund til at vise nogen skånsel i nedkæmpning af dem, tvært imod!
  M.v.h.

 292. Af Axel Eriksen

  -

  @ Niels Peter Lemche!

  Lidt ro på nu – du har ret: Historien vidner om mange eksempler på en ligeså bestialsk adfærd som vi ser udøvet nu! Intet nyt under solen!

  Heller ikke på Mads Holgers blog, hvor han ganske frejdigt hævder, at Sovjet vandt WWII helt alene p.g.a. 25 millioner døde og nogle T 34 tanks!

  Hovedparten af de døde skyldtes sult og kulde, hvor Stalin så helt bort fra de civile russeres behov for beskyttelse fra egen side!

  Og de “berømte” T 34`ere ville ikke have været en pot pis værd, hvis de ikke havde fået brændstof og ammunition tilført!

  40.000 køretøjer var en del af militærhjælpen fra USA til USSR under WWII – og uden muligheden for at få “krudt og kugler” og lidt “saft” til at bevæge sig rundt med frem til fronten – ja, så er/var en kampvogn blot en jernkolos på ubrugelige larvefødder!

 293. Af Kim P Olsen

  -

  J H

  Næh, jeg påpegede bare det faktum, at du deltager i en debat hvor du ikke har styr på de mest grundlæggende begreber 🙂

  DAESH og ISIS er det samme. Tag nu og læs lidt om emnet inden du udstiller dig selv Hansen

 294. Af Niels Peter Lemche

  -

  Axel Eriksen,

  det sidste er helt rigtigt. Uden brændstof granater er en kampvogn bare en bunke skrot. Araberne har været gode til at illustrere det. I 1973 kom de lynhurtigt over Suezkanalen vha. russisk kunnen, og så buldrede deres tanks ud i Sinajørkenen. Der var bare det, at de ikke var gode til logistik, så midt ude i ørkenen standsede de, og kunne ikke komme videre, for man havde lige glemt det med brændstoffet. Resultatet kunne bagefter ses i alle de udbrændte egyptiske kampvogne, som IDF havde taget sig af. Jeg har flere i min private billedsamling.

  Om Daesh er blevet bedre? Det er da et godt spørgsmål; men når man har fået afskåret dem fra olieforsyninger (lad os se, hvem der på Den Arabiske Halvø stadig tør forsyne dem!), så skal de jo ned af Toyotaerne og op på kamelerne. Hut hut og ud i ørkenen!

  Men jeg håber, at Rusland, Frankrig m.fl. i øjeblikket er i gang med at forberede det endelige angreb på dem i Syrien og Irak. Er de tilintetgjort der, skal de lokale terrorister nok efter en vis varulveperiode falde til ro. Det var den med centraltumoren, jeg skrev om forleden.

 295. Af E. Larsen

  -

  Axel Eriksen, vi skal alligevel glæde os lidt over J. Hansen, J:H eller hvad han nu kalder sig thi han anbefaler ja d. 3. december!! Bl.a. sammen med hr. J.V. Madsen!
  Alle der bare har læst eet eneste af disse blog indlæg kan da så heldigvis ikke andet end at stemme NEJ! Så let er det.

 296. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Hvis tumperne på E Larsens og Axel Eriksens niveau repræsenterer flertallet, og det kunne man tro, og det tror I selv, når I læser indlæggene her, så bliver det nej den 3. dec. Heldigvis er det kun her, I har flertallet. Danskerne er meget klogere, og det bliver I også den 3. dec. Det kan kun blive et stort ja.

 297. Af Axel Eriksen

  -

  @ Jørgen Villy Madsen!

  Synd du ikke oplevede Sovjets storhedstid -nåh,det gjorde du måske også. Men dansker kan du da ikke være!

  Klogskab og kommunisme er uforenelige størrelser!

 298. Af Kim P Olsen

  -

  Jørgen Villy Madsen

  Tør du vædde om udfaldet af afstemningen?

  Hvis det bliver et ja, lover jeg ikke at skrive på Berlingskes blogge i en måned.

  Hvis det bliver et nej, skriver du ikke herinde i en måned.

  Aftale?

 299. Af Axel Eriksen

  -

  @ Kim Olsen!

  Aldrig indgå aftaler med en kommunist. De er fulde af løgn, og man kan ikke stole på dem over en dørtærskel!

 300. Af J H

  -

  Af Kim P Olsen – 19. november 2015 13:03
  “DAESH og ISIS er det samme.”

  Nu har denne Kim Olsen henvist til Rokokoposten, eller hvad det nu hedder, fem gange.
  Er der nogen som ved hvorfor denne Kim Olsen bliver ved med det.
  Der synes ikke at være andre som kender denne “kilde”.
  Men denne K0 betragter det åbenbart som et sandhedsvidne.

 301. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Axel Eriksens
  viden om kommunisme er lig nul, hvilket fremgår tydeligt af hans besynderlige barnagtigheder i indlæggene, som ingen nogensinde vil finde på at henregne under klogskab.

  Jeg vil gerne vædde med Olsen om, at det bliver et ja, selvom det føles underligt useriøst at bevæge sig på samme lave udviklingstrin som Axel Eriksen og E. Larsen.

  Skulle det mod al fornuft blive et nej så er det de herrers niveau, der er dominerende, og så kan det hele jo være lige meget.

 302. Af J. H

  -

  Af Axel Eriksen – 19. november 2015 12:48
  “Heller ikke på Mads Holgers blog, hvor han ganske frejdigt hævder, at Sovjet vandt WWII helt alene p.g.a. 25 millioner døde og nogle T 34 tanks!”

  Jamen så må Mads Holger jo i henhold til AE`s og K0`S primitive tankegods være stalinist.
  Det kommer vist som en overraskelse for de fleste.
  AE og K0 har aldrig tilgivet at Sovjet besejrede nazityskland.
  Det har Mads Holger åbenbart.

 303. Af Axel Eriksen

  -

  @ J H/J V M!

  At Mads Holger er stalinist kan nok umiddelbart komme som en overraskelse! Men man skal aldrig blive overrasket – kommunister kan optræde i mærkeligste forklædninger!

  Det skal nok blive et “JA” 3. december. Vi har brug for at kunne udveksle informationer om de islamiske fundamentalister og deres i vesten boende venstresnoede klakører!

 304. Af Axel Eriksen

  -

  Et par infantile barnerøve, der endnu ikke er vokset ud af pubertetens sværmerier for kommunismen, kan da godt fortjene lidt ekstra opmærksomhed henover de nedlagte landegrænser!

 305. Af Axel Eriksen

  -

  “Rokokoposten” er vist en lige så pålidelig kilde, som det hedengangne “Land og Folk”!

 306. Af J H.

  -

  Det er godt nok nogle ynkelige indlæg som indsættes af personerne Axel Eri ksen og Kim Ols en.
  Utroligt at voksne mennesker, skulle man formode, kan være så tøsefornærmede, fordi nogle ikke deler deres bizarre fordomme.
  De bør spise nogle tudekiks og komme videre.

 307. Af Axel Eriksen

  -

  @ J H!

  Når man skal bevæge sig med krykstok i højre hånd og med venstre læne sig op ad en totalitær ideologi – så er man såvel fysisk som mentalt invalideret!

 308. Af J H

  -

  Af Axel Eriksen – 20. november 2015 03:00
  “J H!
  Når man skal bevæge sig med krykstok i højre hånd og med venstre læne sig op ad en totalitær ideologi – så er man såvel fysisk som mentalt invalideret!”

  Ja. Det er du uden tvivl.
  Godnat.
  Sov godt. Om end ikke de uskyldiges søvn.

 309. Af Axel Eriksen

  -

  @ J H!

  Jeg har ingen problemer med at sove de uskyldiges søvn som demokrat og antireligiøs!

  Det må være sværere for visse andre, der hylder totalitære ideologier, regimer og religioner!

 310. Af Axel Eriksen

  -

  @ J H!

  Af to eller flere onder – da vælger man ikke den ondeste!

 311. Af J H ans en

  -

  Af Axel Eriksen – 20. november 2015 07:40
  “Af to eller flere onder – da vælger man ikke den ondeste!”

  Gider ikke rigtig at blive ved med at besvare det samme vås AE.

 312. Af Axel Eriksen

  -

  Tak! “Hands up” fra J H!

 313. Af Axel Eriksen

  -

  Åh nej, de sidste krampetrækninger rører stadig på sig i hans af totalisme gennemsyrede sind!

 314. Af Axel Eriksen

  -

  @ J H!

  Hvis du regner dig selv for tilhørende kategorien af normale mennesker – så fri mig venligst for de unormale!

 315. Af J Han se n

  -

  Af Axel Eriksen – 20. november 2015 09:09
  “Hvis du regner dig selv for tilhørende kategorien af normale mennesker – så fri mig venligst for de unormale!”

  Axel Eriksen må da selv kæmpe med sine problemer.
  Han har åbenbart god tid.

 316. Af Lexa Neskire

  -

  @ Mik Nelso!

  Er der et ringvrag, der vakler forvirret rundt lige nu?

 317. Af Axel Eriksen

  -

  @ J H!

  Ja, heldigvis har jeg masser af god tid. Det har du åbenbart ikke, da du er ude af stand til at skrive dit fulde navn: Jens Hansen. Bare lidt hjælp til en personage i så stor tidsnød!

 318. Af Lexa Neskire

  -

  @ Mik Neslo!

  Skvattet ligger vist i ringhjørnet – og i sine røde og sorte tåger påtænker han vist en revanchekamp! Så bliver han slået groggy endnu engang!

 319. Af Axel Eriksen

  -

  Så var der lige lidt “kulturberigelse” – spændende fra Mali til Sverige i dag!

  Mali har oplevet et gidsels- og morddrama!

  Sverige har i uhæmmet grad inviteret potentielle terrorister ind – og nu skal den fejlslagne politik så tørres af på Danmark!

  Fagre nye verden!

 320. Af J H ans en

  -

  Af Axel Eriksen – 20. november 2015 09:30

  Ja. I modsætning til dig.
  Så har jeg ikke gjort mig selv umulig hvad angår jobs.
  Jeg har et godt renomme indenfor min branche.

 321. Af Axel Eriksen

  -

  @ J H!

  Har du et godt ry indenfor din branche? Digterbranchen? De mest usandsynlige historier, du er i stand til at fremtrylle om mennesker, du ikke kender!

 322. Af Axel Eriksen

  -

  @ J H!

  Når man har nået pensionsalderen, er der så noget forkert i at gå på pension – og overlade jobmarkedet til de tusindvis af “velkvalificerede” kontanthjælpsmodtagere/ migranter , der står i kø for at få et arbejde?

 323. Af J H.

  -

  Af Axel Eriksen – 21. november 2015 00:51
  “Når man har nået pensionsalderen, er der så noget forkert i at gå på pension”

  Nej det er det ikke.
  Og du har jo selv beskrevet, at grundet “uoverensstemmelser” måtte du opgive at være revisor.
  Så er det jo heldigt for, at du har muligheden for pension.
  Og ikke kontanthjælp.
  Som din slags jo ofte må tage sig til takke med.

 324. Af Axel Eriksen

  -

  @ J H!

  Åh den lyriske åre – engang digter – altid digter!
  Jeg valgte et for mig mere attraktivt job, da jeg valgte at afstå min ejerandel i et revisionsfirma.

  “Som din slags….”?
  Med en uddannelse som cand.merc. og statsaut. revisor hører jeg vist ikke til de, der står forrest i køen for at tigge om kontanthjælp – Herr digterspire!!!

 325. Af Axel Eriksen

  -

  @ J H!

  Ja mon ikke det bliver tilfældet, hvis du ikke fremturer med alle mulige urigtige beskyldninger mod/postulater om mennesker, du ikke kender!

 326. Af J H ans en

  -

  Af Axel Eriksen – 22. november 2015 10:36

  Undertegnede fremturer aldrig.
  Men desværre så forstår typer som dig kun jeres eget primitive sprog.
  Det er det som jeg prøver at fortælle.

 327. Af E. Larsen

  -

  Ren Børnehave. HDP jeg har tabt alt for dig.

 328. Af Lexa Neskire

  -

  E. Larsen, jeg har bemærket børnehavestilen fra en vis J H på utallige blogs. Desværre er der andre, der tager ham alvorligt og svarer igen!

Kommentarer er lukket.