Hvem vil savne Jens Rohde og Bjarne Corydon?

Af Henrik Day Poulsen 169

Denne juleuge har budt på to markante politikere, som har foretaget et markant karriereskift. Jens Rohde er nu ikke længere Venstre politiker, men skiftet til det diametralt modsatte parti Det Radikale Venstre og Bjarne Corydon har fået et toppost i konsulentfirmaet McKinsey.

Corydon har modtaget massiv kritik fra sine tidligere røde samarbejdspartnere for skiftet til McKinsey og Corydon skulle finde sig i at få spørgsmålet i DRs TV avis om, der skulle være en karrens periode for toppolitikere, inden de kan få et job i det private. DRs Kåre Quist anvendte ordet ”aflusning”. Så Corydon er altså kontamineret med en ulækker, farlig parasit efter at have sagt ja til Mckinsey. Det viser om noget det provinsielle Danmarks angst for kommercielle firmaer, der skaber global vækst.

Modsat er det med Jens Rohde. Flere Venstre politikere, herunder højt profilerede tidligere Venstre ministre som Birthe Rønn Hornbech, har udvist forståelse for Rohdes valg og udtalt at Venstres udlændingepolitik er umenneskelig. Det står i skarp modsætning til flertallet i den danske befolkning.

Rohde er tidligere beskrevet som et løsgående missil; altså en person, der skifter som det danske vejr. Rohde har om nogen søgt opportunistiske muligheder for at overleve politisk. Efter at han har gjort sig helt umulig i Venstre, vælger han nu et af de mest ekstreme partier i Danmark, som repræsenterer et anakronistisk cafe latte element, der lever i fortiden.

Corydon, derimod, har valgt nutiden. Corydon tog mange sværdslag som finansminister. Jeg har aldrig stemt på Socialdemokratiet og kommer nok aldrig til det. Man jeg har meget stor respekt for Corydon som finansminister i en regering, som havde SF og Enhedslisten som parlamentarisk grundlag. Corydons evne til at indgå politiske kompromisser og bibeholde en relativ ansvarlig økonomisk politik viser Corydon som en meget kompetent person; en ”fixer”.

Hvad kan Jens Rohde? Ja, lave røre i andedammen og promovere sig selv. Denne markante forskel er årsagen til, at Corydon er endt hos verdensfirmaet McKinsey og Rhode hos dødsboet Det Radikale Venstre.

Jeg ønsker Corydon tillykke med hans nye job og vil, selv om jeg dybt uenig i hans socialistiske grundsyn, savne ham i dansk politik.

Jens Rohde vil jeg ikke savne. Han er et opportunistisk, ubetydeligt komma i partiets Venstres liste af politikere, der ville gøre en forskel. For Rohde lykkedes det aldrig at gøre en forskel og derfor må han nøjes med Det Radikale Venstre. Og helt ærligt tror jeg, at liste B kun ønsker hans mandat og ikke hans sjæl.

Corydon bestod eksamen og blev fundet tung nok til et toppost. Rohde er som at spise hos McDonald’s. Corydon har mindst en Michellin stjerne.

169 kommentarer RSS

 1. Af Henrik Knage

  -

  Kun de der har et potteproblem 🙂

 2. Af Arne Hornborg

  -

  Jens Rhode er, efter min opfattelse, en ,,pop-musiker” der har været fejlplaceret i et symfoniorkester. Nu er han med sit ,,karriereskift” kommet i det rette ,,poporkester”’ hvor drømmeren Morten ,,Chamberlain” Østergård står og svinger den taktstok, der er lavet af blødt, bøjeligt gummi.
  Corydon der ,,egenhændigt” gennemtvang salget af Dong,
  Arne Hornborg
  Typografisk mediegrafiker/forfatter

 3. Af Axel Eriksen

  -

  Som medlem af V vil jeg bestemt ikke savne Jens Rohde – tværtimod!
  Corydon viste sig at være sin ministerpost voksen – i modsætning til Rohde, der i de senere år har optrådt i det politiske liv som – ja, som et “løstsluppent missil”!

 4. Af Henrik Knage

  -

  Hvis man skal følge sporet i dansk politik, skal sporet søges i middelmådighed – det er de to kandidater Jens Rohde og Corydon glimrende eksempler på. Hvis der var noget der hed Ku – Klux – Klan, her i landet, ville de begge have forsvaret Dannebrog, med runer skrevet i granit med blod, bøjet i neon og skåret ud i pap – og ladet kroppene ligge i massegrave- som sidste salgsdato i Fakta – til nedsat pris.

  Undskyld mig, men hvis jeg en morgen – når eller hvis jeg undtagelsesvis kikker mig i spejlet og ligner enten Jens Rohde, eller Corydon – så vil jeg vide med mig selv – at livet er forbi, og end ikke mine børn ville kunne give mig trøst. Jens Rohde er gået over til nazisterne – og Corydon til kommunisterne.

  Mette Frederiksen synes også han lugter lidt vel meget, siden hun holder sig for næsen.

 5. Af Henrik Opsving Knage

  -

  Hvis man skal følge sporet i dansk politik, skal sporet søges i middelmådighed – det er de to kandidater Jens Rohde og Corydon glimrende eksempler på. Hvis der var noget der hed Ku – Klux – Klan, her i landet, ville de begge have forsvaret Dannebrog, med runer skrevet i granit med blod, bøjet i neon og skåret ud i pap – og ladet kroppene ligge i massegrave- som sidste salgsdato i Fakta – til nedsat pris.

  Undskyld mig, men hvis jeg en morgen – når eller hvis jeg undtagelsesvis kikker mig i spejlet og ligner enten Jens Rohde, eller Corydon – så vil jeg vide med mig selv – at livet er forbi, og end ikke mine børn ville kunne give mig trøst. Jens Rohde er gået over til nazisterne – og Corydon til kommunisterne.

  Mette Frederiksen synes også han lugter lidt vel meget, siden hun holder sig for næseren.

 6. Af Søren Cramer Nielsen

  -

  Hvad kan HDP? Tale ned til mennesker han ikke kan li på sin blog :-). Saglighed er svært at finde her, men dummere kan man altid blive.

 7. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik Day Poulsen

  Om Jens Rohde bliver en gevinst for De Radikale vil kun tiden vise, men det er ikke usædvanligt at personer, der skifter parti bliver mødt med nedladende kommentarer, som dem du her fremkommer med.

  For Jens Rohde blev det for meget med Venstres ønske om at beslaglægge flygtninges smykker og personlige værdigenstande. Efter den massive kritik både herhjemme og i udlandet er det vist kun Dansk Folkeparti, der finder det i orden at beslaglægge vielsesringe (ifølge Martin Henriksen). Intet kan længere undre fra den side. Venstre påstår, at de har værdifællesskab med Dansk Folkeparti – og det kan da også være svært at se forskel på Inger Støjberg og Martin Henriksen i indvandrer/flygtningedebatten. Kun en vielsesring skiller dem.

  Det mest uskønne i dansk politik p.t. er både Venstres og Socialdemokraternes desperate forsøg på at overgå Dansk Folkepartis fremmedfjendske politik – i håb om at tilbagevinde stemmer. En kamp begge partier er dømt til at tabe på forhånd.bit

 8. Af Jan Johansen

  -

  Uanset hvad vil jeg ikke savne nogen af dem. Rohde var blot en spradebasse, der gik mere op i at være på end at levere et gedigent politisk håndværk. Han gik ikke så meget op i, hvad vælgerne mente, altså dem, der havde stemt på ham. Han kørte helt sit eget løb, og alt, han foretog sig, var for egen vindings skyld. Han var med andre ord en af de mange politikere, der har bidraget til fænomenet politikerlede og ikke mindst efter, at han har forrådt sine venstrevælgere.
  Corydon var af en hel anden støbning. Han var givetvis en dygtig politiker, men han var vist ikke særlig vellidt blandt sine politiker-kolleger. Sådan lidt hovski-snovski eller med andre ord lige lovlig arrogant. Hans mest betændte politikeropgave var nok hele Goldmann Sachs-sagen. Den skulle med djævelens vold og magt dysses ned, og det blev den. Den tålte ikke at komme frem for dagens lys. Han nåede også at ødelægge den danske folkeskole, men det forsøger man også at dække over. Mærkeligt at det ikke er rygtedes vidt omkring, og det er i virkeligheden ret så katastrofalt, For nu får han sandsynligvis mulighed for at fortsætte med at spolere offentlig virksomhed vidt omkring. Ham kommer vi også til at høre mere fra – men næppe for noget godt!

 9. Af preben jensen

  -

  Nu skete der jo rigtig mange kortsynede, grimme, asociale, tvivlsomme og landsskadelige ting under vest ager og helle, såsom tvangsdigitaliseringen, mørklægningen, salget af dong og nets, masser af nedskæringer og lukninger og forringelsen af de arbejdsløses vilkår samt undergravning af familier og traditioner…… ligesom der blev sat turbo på indvandringen. Satte Corydon sig imod noget af dette, eller blev han tvunget til at rette ind?

 10. Af p jensen

  -

  Det er frygteligt og makabert hvad der sket med det danske samfund i de senere år. Men vil den nye regering rette op på tingene? Man har vel lov at tvivle på om den har evne og vilje til det? Før valget lovede løkke indvandringsstop, men i de sidste par måneder har titusindvis af migranter passeret landegrænsen mod syd. Og hospital efter hospital, kaserne efter kaserne, skole efter skole osv. omdannes til migrantcentre.

 11. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  Det står meget slemt til!!!…Sikke nogen tosser man har, at vælge imellem på borgen: Lars Løkke, Mette Frederiksen, Morten Østergård, Uffe Elbæk, Joachim B Olsen osv, osv.. Kan vi ikke snart få folketingskandidater med flere års erhvervserfaring fra det virkelige liv uden for Christiansborgs sammenspiste tykke mure. De fleste kommer direkte fra gymnasiet eller universitetet. Kan sgu da godt forstå politikerleden aldrig har været større !!!

 12. Af S Sørensen

  -

  Corydon var altid en sort gøgeunge i rød blok. Han skulle aldrig have været socialdemokrat men i V/R!

  “Har fået et toppost i McKinsey”
  🙂
  Hdp

  En borgerlig socialdemokrat har altid haft et til salg skilt vedhæftet. Rummer store muligheder hans exit for Mette, og en returnering til løndmodtager/-90% interesser i socialdemokratiet. Pøj pøj Mette.

  “Om der skulle være en karrens periode” hdp

  Naturligvis skal der der. Ikke blot det men en nægtelse af politiker populister til at arbejde som lobbyister. Vi ser problemet mht hdp og hans statsarbejde i psykiatrien med løn fra 10 medicinal firmaer samtidig hvis medicin han udskriver. Et stort etisk problem. Men corydon er lige så korrupt som hdp her, så S og de borgerlige nærmer sig hinanden med 7 tømmer søm.

  Men R er nu alligevel 2.75% bedre end V. Og dette på trods af deres mere borgerlige pengepolitik og lempelige indvandringspolitik. Politik er jo mere end disse to ting, selvom men ikke skulle fatte det hvis men er borgerlig læsende kun!

  Corydon er en beskidt og befængt borgerlig socialdemokrat. Rhode har valgt en mere løndumper og elitær retning i R end V. De to burde stable deres egen sv parti på banen. Lige hvad dk har brug for endnu et borgerlig tosse parti på midten.

  Ps Tom Jensen indlæg i filteret?

  Tom Jensen

  Slaver arbejder hårdest når de ingenting ejer, inklusiv selvværd og holdes lige over sultegrænsen.

  Så er de arbejdspsrate til lavKO’s løndumpende indslusningsløn, der velfærdserodere resten af landets borgere, en DF’ere står med pisken mens v bonden dirigere for k/la liberalisten. Samarbejde når det er mest effektivt. Ordnung muss sein, arbeit macht frei.
  Abstimmung über kleineKuh

  PPS ASH ca 4 indlæg i filteret?

  ASH

  Har været mange år langt værre. Dette var faktisk et godt år med færre krige end normalt. Terror blot fordi det sker i “byernes by” og ikke i Madrid eller Irak gør det det altså ikke til et værre år.

  “Når huset var ved at ryge på tvang”..

  Du køber grådigheden her selv. Afdragsfrie lån, TV2 køkkener, kæmpe luxus boliger,biler på lånte penge og storhedsvanvid solgt af VKO var grunden. Andre købte ikke møget, sparet op, levet på jysk-småt 🙂 -…

  Landbruget-de små-går konkurs som ikke set siden 80’erne , efter lavKO og sr’s katastrofale Ruslands politik!

  Et ønske for 2016 er færre indvandre og løndumpere før den danske velfærd og samfundsmodel er kørt helt af sporet, såvel som ytringsfrihed og mindre censur i medierne. Kommer aldrig til at ske under en lavKO regering naturligvis!

  2015 har været et godt og forholdsvis fredeligt år, hvor jeg tjente 68% på aktierne. Men skal nok sælge det meste snart! ! 40 sidste år. Faktisk latterligt at kunne fordoble sin formue på 2 år!

  2015 var også året hvor B indførte 1984 censur. Der er intet lavmål i avisen mht racistiske ytringer mod muslimer men kritiser jøderne og Israel får du aldrig et ord igennem og kategoriseres som anti-semit.

  Avisens lemfældige omgang med ytringsfriheden, såvel som etisk kritisk journalistik har historisk aldrig været så lav. Det er trist at bevidne at aviserne er blevet som dem George Orwell beskrev i sine totalitære bøger om den radikale borgerlighed!

  Hvis vi kun havet haft lav kulturelle som Steen Møller og Henrik S kunne hele verdens problemer klares over en kaffekop. Godt at vi har ASH der ihvertfald ligger et par spelttrusser oveni også, og en hædersmand som Jens der påpeger at der foregår lidt mere end muslimers tilstedeværelse!

  “Ligefrem konfiskere værdigenstande er vel ikke på tale.- det gør man ikke med danske kontanthjælps ansøgere.”

  AE

  Den gode Rhode kunne ikke holde stanken ud i bondepartiet V! Men “Axel heil venstre”, er trofast til døden som partei medlem.
  Jo der er tale om at konfiskere værdigenstande . Guldtænder, hår, diantkufferter og matisse malerier tages også, såvel som ægteskabsringe. Matisse og diamantkufferter er vel ok, men mener endnu ikke landsbytosse partierne fra udkantsdanmark v og DF har fundet nogen endnu!!!!!!

 13. Af p jensen

  -

  Familiemønstret og familietradionerne er også under angreb, pga. nye love som R fik trumfet igennem. SKILSMISSE-TALLET er nu rekordhøjt og oppe på 53-54 %. Og hvem er taberne?.. Det er mændene, børnene og bedsteforældrene…. og i længden hele samfundet. Det svækker enhver kultur og civilisation når over halvdelen af familierne opløses, og mændene og børnene splittes og gøres til klienter i et feministisk/bureaukratisk/totalitært system.

 14. Af p jensen

  -

  Det undergraver også ethvert samfund hvis befolkningen ensrettes og sandheden ringeagtes og fravælges. Tag f.eks. det at mange medier, især radio og tv, fortier masseindvandringens konsekvenser. Fotos viser mest kvinder og børn selvom 90-95% af migranterne er unge mænd i den kampduelige alder. Og følelsesporno sendes i timevis på diverse kanaler. Saglig/sandhedssøgende orientering spares der på.

 15. Af Niels O

  -

  Enig. Og hvem ville savne det socialistiske populistparti ((DF))?

 16. Af Adriano Viterbo

  -

  For at forsætte sammenligning, hvis BC har Michelin stjerne og JR er McDonald, HDP er bræk efter julefrokosten

 17. Af p jensen

  -

  I udsendelse efter udsendelse udtales det at migranterne er hjertelig velkomne og skal behandles venligt, humant, gavmildt og ordentligt. Men hvilken modtagelse ville danskere få hvis de flygtede til de lande hvor migranterne kommer fra? I mange af disse lande ville danskere ikke få nogen hjælp, men ville tværtimod blive fængslet, mishandlet eller evt. myrdet. Og hvorfor har mange nødstedte danske ikke krav på at blive behandlet venligt, humant, gavmildt og ordentligt?

 18. Af J Nielsen

  -

  Jeg vil savne Jens Rohde. Velargumenteret og saglig, selv om jeg sjældent er enig med ham.

  Fra en karriere som Venstres lavthængende missil slap han ud af det hjemlige ekkorum og ned til Bruxelles, hvor muligheden for et bredere udsyn er til stede for den der vil gribe chancen.

  Udefra har han kunnet betragte perfiditeten og pamperiet i sit eget partis ledelse, og muligvis med undren måttet sande, at det var han engang en del af.

  Plan A, at medvirke til at få partiet tilbage på liberal kurs, mislykkedes da Rasmussen forblev formand. Plan B har været et skifte til Liberal Alliance. Med deres anbefaling af et Nej ved den netop overståede folkeafstemning, gik også denne i vasken.

  Radikale Venstre er Plan C. Det holder ikke længe. Deres argumentationsform er “jeg har ret, fordi jeg har ret”, og jeg tror Rohde forlængst er færdig med den slags.

  Plan D?

 19. Af p jensen

  -

  Hvorfor har danske hjemløse ikke krav på en bolig, når nyankomne migranter fra dag 1 har krav på tag over hovedet, i form af telte, pavilloner, barakker, skoler, hospitaler, kaserner, lejligheder, strandvejsvillaer, palæer og slotte….?? Hvorfor har danske patienter og pårørende ikke ret til en sengeplads og ordentlig behandling hvis der er tale om livsfarlig sygdom?

 20. Af p jensen

  -

  Hvor klogt var det egentlig at give kvinderne stemmeret i sin tid? Flertallet af politik-kvinderne er jo familiefjendske, mandsfjendske og børnefjendske. Og dertil pladderhumanister. Først og sidst konspirerer de mod mændene og deres egen kultur. Meget tyder på at Europa og Danmark nu er så svækket og destabiliseret af feminisme og rød pladderhumanisme at en gigantisk superkatastrofe venter os i nær fremtid.

 21. Af p je

  -

  Hvor smart var det egentlig at give kvinderne stemmeret i sin tid? Flertallet af politik-kvinderne er jo familiefjendske, mandsfjendske og børnefjendske. Og dertil plad derhu manister. Først og sidst kon spirerer de mod mændene og deres egen kultur. Meget tyder på at Europa og Danmark nu er så svækket og destabiliseret af feminisme og rød plad derhu manisme at en gigantisk superka tastrofe venter os i nær fremtid.

 22. Af J Nielsen

  -

  “Hvor smart var det egentlig at give kvinderne stemmeret i sin tid?”

  Eller mændene for den sags skyld. Var det ikke på tide at indse, at det var en rigtig dårlig idé.

 23. Af p jensen

  -

  Der findes mange herlige, fornuftige og agtværdige kvinder. Men rabiate og feministiske politik-kvinder i flok kan være helt forfærdelige. Bare se hvordan de er ved at køre Sverige ud over afgrundens kant. Eller se hvordan realitetssansen mangler hos mange af feministerne. Mer kel, jel ved, vest ager, stam pe, johanne og helle osv. lever vel alle i en art fantasibobler uden jordforbindelse.

 24. Af p jensen

  -

  J ni el sen. Du har da ret i at der også findes politik-mænd der er helt uduelige. Men forskellen er bl.a. at mændene sjældent konspirerer mod kvinderne, familierne og børnene. Hvorimod politik-kvinderne ofte er helt hæmningsløse i deres bekrigelse af samme. Hvorfor antallet af tabermænd, taberbørn og ødelagte familier nu er rekordhøjt.
  Plus at feministerne er i gang med smadre Europas økonomi, civilisation og fred.

 25. Af Kristine Hansen

  -

  Vil du være så venlig at henvise til faglitteratur, hvor det dokumenteres, at lus er en farlig parasit i Danmark eller tilbagetrække den påstand. Ydermere vil jeg gerne have en definition på, hvad du mener med ulækker?
  Hvordan kan du mene, at Corydon er blevet kontamineret pga. sin ansættelse, da betydningen af “aflusning” i Kåre Quists terminologi er, at en MF’er og/eller minister netop kan være kontamineret qua sin politiske post og derfor behøver en karensperiode for ikke at videreføre smitten erhvervslivet.
  Mvh.

 26. Af Kasper Madsen

  -

  Henrik Day Poulsen: Mon dog de radikale er diametralt modsatte parti i forhold til venstre. Hvis du ser på statistikkerne er der en del vælgerflugt mellem de to partier. Det skyldes nærliggende økonomisk politik, men hvor værdipolitikken er mere humanistisk ventreorienteret hos de radikale.

  Jeg synes din retorik mod de radikale, og særdeleshed, Jens Rode, går lige til stregen. Det alment anvendt at kalde de radikale for cafè latte segment, men at de skulle være “et af de mest ekstreme partier” og et “dødsbo” må stå til egen regning. De er historisk set et af de mest indflydelsesrige partier, og kommer nok også til af være det i fremtiden. Derudover er de dit segment med en lang universitetsbaggrund indenfor et omsorgsfuldt erhverv, og ikke de pro Dansk Folkeparti-holdninger du giver til kende herinde.

 27. Af mogens bahnsen

  -

  hvem vil savne HDP? ikke mig

 28. Af Arne Hornborg

  -

  Jens Rhode er at sammenligne med en ,,popmusiker” der fejlagtigt har været med i et symfoniorkester.
  Med sit karriereskift er Rhode kommet ind i dét ,,poporkester” hvor han hører hjemme.
  Corydon viste sin sande karakter da han solgte DONG.

 29. Af Svend Jensen

  -

  Hvem er Rohde og Corydon? Optræder de i X-faktor?

 30. Af Zeki Laurent Sadic

  -

  Rohde er åbenbart ikke mere “ligegyldig” for Henrik Day Poulsen, end at han vælger at hellige et helt blogoplæg til ham, med diverse svinere. Naturligvis uden den store substans. Helt som han plejer.

 31. Af J. Ha ns e n

  -

  Venstre og de radikale er ikke diametralt modsatte partier.
  Eller var det ikke tidligere.
  Men selvfølgeligt.
  Hvor skulle Day Poulsen vide den slags fra?
  De to partier har en økonomisk parti som ligner hinanden.
  Og før V blev et sort populistisk parti var der såmænd også mange andre lighedspunkter.

  Og at Rohde ikke ønsker at være medlem af det snuskede parti som V har udviklet sig til, det taler trods alt til hans fordel.
  Smykketyverier fra flygtninge får dog fortsat de fleste udenfor V og DF til at sige fra.
  Men ikke Day Poulsen naturligvis.
  Han forfægter jo det populistiske sorte DF tankegods i alle blogs.

 32. Af p jensen

  -

  Kas per mad sen forsøger at forsvare det radikale jelved parti, men partiet er en brandbyld og betændelsesproces der ikke kan forsvares. Hvis man gennemgår/analyserer partiets politik siden dets start, vil man se at det altid har været et overklogt, utopisk, arrogant og landsskadeligt/folkefjendsk parti. Dets politik har sendt elendighed, ulykke, nedværdigelse, fortvivlelse, kriminalitet, sygdom og død ind i tusinder af danske hjem. Og dets ideologi er ved at gøre hele Danmark til en rød bananstat, galeanstalt, fallitbo og slagmark. Radikal politik er svigt på svigt.

 33. Af Eva Madsen

  -

  Hvis Jens Rhode var et ordentlig og humant menneske – der ikke ønskede andre i at tage værdigenstandene fra de muslimske migranter.

  Ville han for længst have foreslået at Danmark opsagde alle de utidssvarende konventioner – og ordet asyl – blev et ord der blev forbudt at sige – ved den godt beskyttede Danske grænse.!!!

 34. Af preben jensen

  -

  At forsvare de radigales og de skabsradigales politikker svarer næsten til at forsvare den udbredelse af resistente og dødsensfarlige pa ra sit ter og bakterier som week-end avisen har skrevet om i en stor og meget oplysende forsideartikel i sidste uge. Nye microbe-typer som lægelige eksperter har beskrevet som så farlige, at de kan bringe pestepidemier lignende den sorte død og den spanske feber tilbage til Europa. (Helt frivilligt forholdt regeringen vest ager, jel ved og helle sig passiv til at MRS-bakterier mv. begyndte at brede sig)

 35. Af Hugo Jensen

  -

  Vi burde alle savne de to for nå de med hjerne forlader politik så kan enhver vel regne ud hvad der er tilbage i gættede rigtig og den største har LA

 36. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Arne Hornborg

  “Jens Rhode er at sammenligne med en ,,popmusiker” der fejlagtigt har været med i et symfoniorkester.”

  Sammenligner du virkelig Venstre med et symfoniorkester? Det er da virkelig årets joke.

  Med løgnagtige politikere som Claus Hjort Frederiksen og Peter Brixtofte, og spøjse politikere som Carl Holst og Esben Lund Larsen, så må du nok hellere kalde Venstre for en samling tonedøve gademusikanter.

 37. Af p jensen

  -

  PS: Det med vielsesringene er en FALSK problemstilling. Der er ingen planer om at fratage migranter deres vielsesringe. Derimod er der planer og politikker der går ud på at fratage danskerne ALT, deres land, byer, boliger, penge, velfærd og personlige sikkerhed…… deres familieliv, deres børn, privatliv, frihed, arbejdspladser, værdighed, sundhedsvæsen, kultur og fremtid. Hvis man ikke forstår det, har man intet forstået.

 38. Af p jensen

  -

  PS: Det med vielsesringene er en FALSK problemstilling. Der er ingen planer om at fratage migranter deres vielsesringe. Derimod er der planer og politikker der går ud på at fratage danskerne ALT, deres land, byer, boliger, penge, velfærd og personlige sikkerhed…… deres familieliv, deres børn, frihed, privatliv, arbejdspladser, værdighed, sundhedsvæsen, kultur og fremtid. Hvis man ikke forstår det, har man intet forstået……

 39. Af Ole Helmersen

  -

  Det er fortsat svært at tage Den Berlingske mediekoncern alvorligt så længe den huser en Mr. Know-All som HDP. Alle har naturligvis ret til at ytre sig, men hvorfor friste denne mand over evne til hver dag at fremsætte sin ukvalificerede mening om alt og hvadsomhelst og som trækker endnu mere med sig af samme skuffe. Det kan godt være at HDP er en dygtig psykiater. Alle er jo gode til et eller andet. Det burde han så nok holde sig til isf. at gøre sig selv til grin som useriøs og selvovervurderet meningsklovn

 40. Af Niels Peter Lemche

  -

  36 svar allerede–og fjorten fra PJ (så tæller jeg ikke de pseudonyme). Der er i hvert fald én, der vil savnde HDP, hvis han skulle holde op!

 41. Af E. Larsen

  -

  Nej, mon der er nogen dansker der ville savne dem? Nix.
  Men vi slipper jo altså desværre ikke for Rohde, han er jo bare kommet ud af skabet!e

 42. Af Ole H

  -

  Er der nogen der har set HDPs såkaldte PhD?
  Eksisterer den og er den fuld af ligegyldig manglende argumentation og evidens som hans blog.
  Er den også plagieret.

 43. Af Erik Nielsen

  -

  Endnu en gang er det lykkedes HDP at levere brændstof til laveste fællesnævner, de to personer han omtaler er noget så sjældent i dansk politik som kontroversielle på hver deres måde og er pr definition fremmede fugle i den hjemlige andedam.

 44. Af J Andersen

  -

  HVEM VIL SAVNE HDP

  Sikkert endnu færre end der vil savne Corydon. Forstår ikke at man i en seriøs avis som Berlingske kan have en blogger som ham, der fuldstændig ukritisk affyrer den ene blog efter den anden, hvad enten han ved noget om emnet eller ej.

 45. Af Henrik Knage

  -

  Jens Rohde kan sagtens få job uden for politik, enten som Rudolf med den røde tud, eller som Pinnochio. Jeg synes politikkerne blive blankere og blankere fra den ene dag til den anden, men skulle næsten tro de var på malerværksted dagligt, for at få to gange lak, samt en lyntørring i en vindtunnel.

 46. Af S Sørensen

  -

  Rohde forlader uden tvivl da alle hans sorte penge fra guldmandsaks , nu skal legitimeres efter han trådte deres ærinde i Dong. Guldmand ejer nok også McKinsey! Han må væk så han får egen medvirken i salget glemt, før lokummet brænder!

  “36 svar allerede og 14 fra Preben”
  Npl

  Og et fra lemche der end ikke gad nævne emnet med et ord , men på bedste emeritus vrøvlehoved måde skulle tælle indlæg som tidsfordriv. Gudherrebevares!

  Ps Beinov flere dage gammelt indlæg i filteret?

  Skat sejler totalt under “borgerlige ord”. Politiken har en god artikel om det idag…
  http://politiken.dk/oekonomi/dkoekonomi/ECE2985743/advarsel-til-skat-vi-kan-blive-det-nye-graekenland/

  Statsrevisorer advare om totale katastrofale “borgerlige ord tilgange” i skat nu. Det hele sejler, snyd og borgerligt bedrag overalt. De 30 milliarder lavko har glemt at få ind fra sine Whitecollar kriminelle vælgere, og et utal af “v revisor” læk -senest mod Mette S- betyder simpelthen at eneste mulige redningsaktion nu er at få sat en venstreorienteret etisk fornuftig sat ind der. Som fx SF’s holger der kan “terminate” alt den borgerlige korruption der nu!

  DF går ikke med til flere lempelser og hvis de gør kan de vinke farvel til fremgangen! Derudover betaler mange topskat med glæde. Problemet vi har her er mere den lave virksomhedsskat, virksomhedsarve skatten kæmpet nu og at multinationale ikke betaler skat. Såvel som indslusningsløn der velfærds dumper det danske folk som beinov forsøger at manipulere her.

 47. Af Søren Revser

  -

  Se på det på denne måde:

  Hvem er det lige der kommer til at savne Corydon – Ja kønt er det Ikke vel?

  Men det bekræfter på fineste vis, at Danmark er blevet et land, hvor korruption er det der styrer og driver magthaverne.

 48. Af Svend Jensen

  -

  @Ole H., Erik Nielsen, J.Andersen

  Disse er tre typiske muslimsketerer, som galper op med infantile invektiver mod en af danskernes mest loyale og vedholdende forsvarere.
  HDP er både kæk og djærv – hans blog er balsam mod danskerhadernes tilsvininger.

 49. Af Jan Johansen

  -

  Vor Herre til hest. Man kan da ikke savne en slatten figur som Jens Rohde. Har det handlet om meget andet en en stor gang selvpromovering af ham selv? Næppe! Hvis ikke han kunne komme op i første række, teede han sig som en forurettet 8. klasses elev, og nu bruger han flygtningesituationen som alibi til at rykke over til de andre slimede personer i Det Radikale Venstre. Bjarne Corydon er bare en fræk slagterhund, der ligeledes har forstået at blande sig med de “rigtige”, men hvor fik han ødelagt meget for Danmark i hans ministertid. Sikkert klogt af ham at stikke halen mellem benene og smutte inden næste valg. Han kunne på samme måde som Jens Rohde ikke påregne genvalg til deres hidtidige betroede poster. Vi har gennemskuet dem begge!

 50. Af Axel Eriksen

  -

  Hvem vil savne HDP?

  Ihvertfald S. Sørensen/”von Marx”!
  Det er jo de eneste blogs, hvor han kan få alle sine frustrationer ud! Alt det, der ikke vedrører det pågældende debatemne, kan så sættes i omløb med alenlange indlæg fulde af beklagelser over begrænsningen i hans “ytringsfrihed” på andre blogs!

  Det hele fremført med en usædvanlig forfinet sans for at behandle det danske sprog som noget, “men” mener det skal være!

 51. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  appropos ! –Jens Rodhe´s ! Sure – forudrettede fjæs –Er, Hvad vi husker tydeligst !—Mandens kvalifikationer melder historien intet om (Helle Thorning x-statsminister ) Sagde det mere end tydeligt NEMLIG : Manden er “sjofel” !—En led vestjyde med armene dybt begravet i kommune-kassen og EU ´s ! vidtåbne gab for uduelige X-personager, der end ikke kunne bruges på Christians-borg !—Derimod er “Corydons ” ! Profil mere interessant ! –Han udtrykte tydeligt og højt AT: Politiker –havde han ikke tænkt sig, at være resten af sit liv ! –klogt – klogt–meget klogt sagt !–Behøver der siges mere ! “at være politiker i dagens Danmark ” ! Er det samme som at mene, at det er uduelighedernes losseplads –til en meget høj pris for skatteborgerne—ps. når Day ´s blog efterhånden er gået op i “hat & briller “-Så siver kunderne væk –helt ligesom—-vælgerne i DK. Ikke demokrati –men med et kongedømme –der ikke er kongeligt ! –Men en narresut for “folket” –Der ikke vil indse AT: det er ligesom eventyret om kejseren nye klæder ! –” de har jo ikke noget på !

 52. Af Ole Frank

  -

  Hvem vil savne tvangsskribenten, den såkaldte “Præ uden Ben i næsenSvænd Jænsen” og tvangsbloggeren, den såkaldte h”De’ bår dæjli p oulsen???

 53. Af Finn Larsen

  -

  Jens Rohde kan vel næppe få et bedre skudsmål med på vejen end en ordentlig sviner fra HDP.

  Kammerat McKinsky er jo en ressourceperson og den slags har ikke noget at gøre på Christiansborg.

 54. Af J H an sen.

  -

  For en gangs skyld kan man sige noget pænt om Day Poulsens forvrøvlede, barnlige og populistiske blog.
  Den er forfattet i prisværdig korthed.

 55. Af søren adsbøll

  -

  ” det provinsielle Danmarks angst for firmaer der skaber vækst”
  Vorherrebevares din klaphat, ikke Corydons vælten rundt i Dong og skolereformen, evner du at se noget kontroversielt i…gider du lige..

 56. Af S Sørensen

  -

  Corydon bestilte for 91 millioner kr. Reporter I McKinsey, oplyser BT!
  Reporter såsom hvorledes men bedst privatisere ældreplejen, sygehuse mv. Nu får han payback for hans White collar kriminelle opførelse under sr med bestilling af undersøgelser der aldrig havet gang på jorden under en sr regering!
  Utroligt at han slap væk med det ævl under sr. Men borgerlige kritik var manglende.” Endelig en der er lige så korrupt med andre folks penge som os! Sådan en socialdemokrat er en mand efter vores hoveder sagde V!”

  AE

  Vi ser at du kommer med dit enstavselsvnøvl af hdp’s foretrukne “3 linier med personangreb, og uden emne relatering, Sørensen tak”!

 57. Af Mads Svendsen

  -

  Problemet i dansk politik er hverken Jens Rohde eller Bjarne Corydon, problemet i dansk politik er hverken S, R eller DF for den sags skyld. Problemet, og det som fortjener mest latterliggørelse er, at Venstre stadigvæk kalder sig “Dansk Liberal parti” når de blot er dårlig kopi af DF blandet med den værste skjulte nationalisme. Det parti har intet med liberalismen at gøre, hverken på det økonomiske eller på det sociale felt.

 58. Af Erik Nielsen

  -

  @svend Jensen. Hvis du vil forholde dig lidt til det jeg skriver om at være kontroversiel , istedet for at blande islam og andet ind,så kunne du måske forstå at det at have en anden mening ikke behøver at være det samme som at man ikke holder af det danske. Både Holberg og HC Andersen havde blik for det i deres fortællinger, om netop det at blive betragtet som en fremmed fugl i den tid de levede i .

 59. Af Arne Hornborg

  -

  JA, i forhold til Det radikale Venstre. Men ellers?
  Et gammelt ord siger: Blandt de blinde er den enøjede konge.
  Mon ikke den i forvejen, berettigede politikerlede, har fået et ekstra hak?

 60. Af Arne Hornborg

  -

  Niels Juul Hansen
  JA, i forhold til Det radikale Venstre. Men ellers?
  Et gammelt ord siger: Blandt de blinde er den enøjede konge.
  Mon ikke den i forvejen, berettigede politikerlede, har fået et ekstra hak?

 61. Af Hans Christiansen

  -

  Er der overhovedet noget som helst, som Henrik Poulsen ikke ved? Føler? Mener? Fordømmer? Tror? Er sikker på? Afviser? Negligerer? Er indifferent overfor? Forstøder?

  Selv har jeg en harmonisk personlighed, der ikke påfører mig denne trang. Sådan er vi så forskellige. Det kan dog ikke diskuteres, at Radikale Venstre ER et dødsbo – og rigtig glædelig jul til jer også.

 62. Af Kim P Olsen

  -

  Svaret er enkelt: Ingen vil savne de to!

  Sørensen. For en gangs skyld har du ret. Skat sejler efter fire års rød regering.
  Nu skal der rettes op, og det biver der!

  Hyg dig med dine amoralske skattespekulationer som udpiner den arbejdende klasse, der skaber værdierne – og husk at opgive dine kæmpegevinster til Skat.

 63. Af Helge Nørager

  -

  Bja.ne Cor.don, født 1973.
  Jens R.ode, født 1970.
  He.le Tho.ning, født 1966

  Poul S.hlüter, regeringstid, 1982-1993 fordelt over fire forskellige regeringer.

  Mantra i disse for.an.ede 11 år, var Du er din egen lykkes smed………………………..

  Hvilket alder på de 3 nævnte bør udviske enhver tvivl om at en siddende regerings negat.ve politik, giver resultater mange år efter, når børn bliver voksne.

 64. Af Frank A

  -

  Hvem ville savne HDP?

  Nok mest ham selv ..,

  Velsagtens også et par af klakørerne på den yderste højrefløj.

 65. Af p j

  -

  DEN SVENSKE FEMINISME OG KVINDESAG ER ENDT I VANVITTIG, ALTØDELÆGGENDE OG SELVMORDERISK POLITIK…..

  Det er jo ikke en regerings opgave at ødelægge så mange medborgeres liv som muligt. Men det har de svenske politikere ikke forstået. Ihvertfald er de ved at omdanne det svenske “folkehjem” til en røverkule, til et terror- og katastrofeområde……. hvad man selv kan finde ud af ved at læse diverse bøger og netaviser om det gangstervælde der er under hastig udvikling i vores naboland.

  Nu er Sverige jo også et ret specielt land, måske det første land i verden hvor kvinderne har sat sig tungt på den politiske magt. De har både foden på speederen og en hånd på rattet. Magten har de så brugt til at feminisere og pladderhumanisere Sverige, og resultatet er at landet er på vej ned i en bundløs sump af uro, forvirring, fattigdom, idioti og ondskab.

  De svenske politik-kvinders/rødstrømpers/feministers galskab er uden grænser. De påstår hårdnakket at kønnet ikke har noget med naturen at gøre, men er “en social konstruktion, og de påstår at mænd og kvinder er helt ens, selvom kvinder dog er bedre, finere og klogere end mænd. Og de ønsker at feminisere mændene og at maskulinisere kvinderne. Drenge og piger vil de gøre til intetkøn. Familieværdierne håner og undergraver de, mænd kaldes familieundertrykkere, og børn tilhører ikke forældrene, men staten!……….. Og fædrelandet og fremtiden tilhører selvfølgelig ikke det svenske folk, men alverdens migranter fra afrikanske og arabiske lande. Og ifølge kvindesagskvinderne og ligestillingsfanatikerne er vold, krig og barbari faktisk bedre end fred, kultur og civilisation. De svenske feminister er nærmest som en hærskare af jelvedder, stine bosser, stamper og vestagere.

  Det svenske vanvid er ikke i aftagende, men i tiltagende, selvom der er blevet strammet op på enkelte punkter i den seneste tid. Nedturen fortsætter derovre, og mængden af kriminalitet, sygdom og sociale ulykker vokser stadig.

  Vores egne politikere bør holde op med at se Sverige som et forbillede, og alle bør vi forstå at Sverige er ved at blive et skræmmende eksempel på at feministisk vanvid kan ende i totalt skøre, blodige og rædselsfulde tilstande. (læs også jal ving, aa mund, snaphanen, urias, den korte og 180 grader)(og bogen “DEN FORBUDTE SANDHED”)

  Hvis feminismen/pladderhumanismen ikke stoppes med oplysning og af sund fornuft, vil den ende med at destabilisere og ødelægge hele Europa.

 66. Af p j

  -

  DEN SVENSKE FEMINISME OG KVINDESAG ER ENDT I VANVITTIG, ALTØDELÆGGENDE OG SELVMORDERISK POLITIK…..

  Det er jo ikke en regerings opgave at ødelægge så mange medborgeres liv som muligt. Men det har de svenske politikere ikke forstået. Ihvertfald er de ved at omdanne det svenske “folkehjem” til en røverkule, til et terror- og katastrofeområde……. hvad man selv kan finde ud af ved at læse diverse bøger og netaviser om det gangstervælde der er under hastig udvikling i vores naboland.

  Nu er Sverige jo også et ret specielt land, måske det første land i verden hvor kvinderne har sat sig tungt på den politiske magt. De har både foden på speederen og en hånd på rattet. Magten har de så brugt til at feminisere og pladderhumanisere Sverige, og resultatet er at landet er på vej ned i en bundløs sump af uro, forvirring, fattigdom, idioti og ondskab.

  De svenske politik-kvinders/rødstrømpers/feministers galskab er uden grænser. De påstår hårdnakket at kønnet ikke har noget med naturen at gøre, men er “en social konstruktion”, og de påstår at mænd og kvinder er helt ens, selvom kvinder dog er bedre, finere og klogere end mænd. Og de ønsker at feminisere mændene og at maskulinisere kvinderne. Drenge og piger vil de gøre til intetkøn. Familieværdierne håner og undergraver de, mænd kaldes familieundertrykkere, og børn tilhører ikke forældrene, men staten!……….. Og fædrelandet og fremtiden tilhører selvfølgelig ikke det svenske folk, men alverdens migranter fra afrikanske og arabiske lande. Og ifølge kvindesagskvinderne og ligestillingsfanatikerne er vold, krig og barbari faktisk bedre end fred, kultur og civilisation. De svenske feminister er nærmest som en hærskare af jelvedder, stine bosser, stamper og vestagere.

  Det svenske vanvid er ikke i aftagende, men i tiltagende, selvom der er blevet strammet op på enkelte punkter i den seneste tid. Nedturen fortsætter derovre, og mængden af kriminalitet, sygdom og sociale ulykker vokser stadig.

  Feministerne er kyniske og selvoptagne egoister, de er lunefulde, uden overblik, uden fornuft, uden teknisk indsigt, uden loyalitet og uden interesse for konsekvenserne af deres utopier. Deres “humanisme” gælder kun fremmede folkeslag.

  Vores egne politikere bør holde op med at se Sverige som et forbillede, og alle bør vi forstå at Sverige er ved at blive et skræmmende eksempel på at feministisk vanvid kan ende i totalt skøre, blodige og rædselsfulde tilstande. (læs også jal ving, aa mund, snaphanen, urias, den korte og 180 grader)(og bogen “DEN FORBUDTE SANDHED”)

  Hvis feminismen/pladderhumanismen ikke stoppes med oplysning og af sund fornuft, vil den ende med at destabilisere og ødelægge hele Europa.

 67. Af Jan Petersen

  -

  Når en dansk finansminister sælger DONG til Goldman Sachs og derefter bliver hyret som direktør i McKensey, bør alle insider alarmklokker ringe højt. Det er bare cremen af New World Order plus Bilderberg samlet i en speciel lille eksklusiv loge af medsammensvorne. Det oser langt væk af nepotisme, vennetjeneste og urent trav, så det vil noget!

 68. Af J Nielsen

  -

  Quoteman strikes again:

  “… Du har da ret i at der også findes politik-mænd der er helt uduelige. Men forskellen er bl.a. at mændene sjældent konspirerer mod kvinderne, familierne og børnene.”

  Nu synes jeg der er betænkeligt tæt ved at gå nine-eleven i det.

  “Er der nogen der har set HDPs såkaldte PhD?”

  PhD = Pizza hut Delivery? Eller hvad menes der helt præcist med “såkaldte”? Vi er ovre i noget LTI?

  “Med løgnagtige politikere som Claus Hjort Frederiksen og Peter Brixtofte, og spøjse politikere som Carl Holst og Esben Lund Larsen, så må du nok hellere kalde Venstre for en samling tonedøve gademusikanter.”

  I det selskab er Brix nærmest at betragte som en læderspand.

 69. Af Frank A

  -

  Man har den tommelfingerregel, at des mere uoplyst og uudannet et samfund er, des mere trives konspirationsteorier.

  Mon ikke også det gælder på individplan – Jan P?

 70. Af Jan Petersen

  -

  Jeg er da helt enig i, at det karriereskift nok ikke var lykkedes overfor en oplyst kritisk indstillet befolkning.

  Iøvrigt ville et lignende karriereskift være stort set utænkeligt indenfor det private erhvervslivs egne rækker!

 71. Af P Christensen

  -

  “McKinsey…skaber global vækst” skriver HDP.
  Ja, vækst i unødigt bureaukrati.
  Hvorfor dog være en lavtlønnet numsevasker på et ældre medmenneske,
  når man kan være en højtlønnet afkrydser – til ingen verdens nytte – udover egen profit, forståes.

  Det viser grundlæggende nutidens problemer.
  Vækst skabes idag ikke længere nødvendigvis ved udveksling af varer, ydelser og viden til
  gensidig nytte, men ved at opfinde unødigheder, der tværtimod hindrer førstnævnte.
  Vi kan ikke leve af at krydse hinanden af.

  Og så er det iøvrigt en stærkt odiøs sti som BC har betrådt. Den minder om den måde som Fogh
  gødede sin egen karriere in spe som generalsekretær hos Nato på.
  Men allright, politikere skal jo også helst have kontakt med det virkelige liv.

 72. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er tidligere danske statsminister og NATO generalsekretær Fogh idag seniorrådgiver hos Boston Consulting Group. Med speciel ansvar for at få flere forsvarsministerier og våben producenter på kundelisten. Æbler falder ikke langt fra stammen!

 73. Af georg christensen

  -

  Jens Rohde og Bjarne Corydon?. Hvad kan der mon siges om dem: Hvad Jens angår, kan jeg let forstå hans nej til det nuværende venstre. Hvad Bjarne angår, , så var det med spænding imødeset hvilken toppost han forventede efter Dong aktie salget, nu er spændingen så endelig udløst. Et luksus kontor med en moderne kaffemaskine en høj løn til udbetaling i skattely, og så beskeden “hold kæft” , det vi handler med, har du alligevel ikke forstand på. Husk på lille Bjarne, istedet for korruptions honorar, får du en høj løn i skattely.

 74. Af P. Torbensen

  -

  Afkodning aflæsning.
  Rohde-ingen fremtid i venstre p.g.a. opgøret med “løkke” Rasmussen i Odense,hvor han sagde sin uforbeholdne mening-respekt.vdr.vielses ringe som argument en stråmand,de bliver ikke konfiskeret.
  Nu til en person i sær klasse og helt unik i sit ansigtsudtryk .Bjarne Corydon.
  Dong-Mckinsey som flittig bruger og nu ansat hos-Danmark en banan republik -hans øjne-mund og tale siger alt”i min optik en dødsensfarlig person for “demokratiet”.

 75. Af Bjørn Sørensen

  -

  Bjarne Coridon var en begavet realpolitiker, som de lalleglade danskerne ikke er voksne nok til at goutere.
  Danmark rasler ned ad rangstigen blandt verdens rigeste lande, fordi vi alt for længe har levet over evne. Vores levestandard er kunstigt holdt oppe ved låntagning, så den gæld vi har opbygget skal betales tilbage medmindre vi satser på bankerotten, hvilket er endnu værre, bare spørg grækerne.
  Vores lønniveau er ude af tankt med den virkelige verden, hvorfor knap 25% af dem i den arbejdssduelige alder er uden for arbejdsmarkedet. Så sparerunderne vil vare ved så længe vi lever over evne.
  Vi har nedlagt hundredtusinder af højproduktive arbejdsspladser i industrien og erstattet dem med lavproduktive offentlige servicefag. Er det så svært at forstå hvorfor levestandarden er stagneret eller faldt, for vi bliver ikke rigere af at øge den offentlige sektor, som for det meste ikke er merværdisskabende.

  Når nu NIELS JUUL HANSEN mener at det mest uskønne i dansk politik p.t. er både Venstres og Socialdemokraternes desperate forsøg på at overgå Dansk Folkepartis fremmedfjendske politik, bør han fremkomme med løsningsforslag eller modeller for hvordan vi dæmmer op for tilstrømningen af tilbagestående kulturfremmede folk, som for de flestes vedkommende ikke vil kunne bidrage til landets økonomi, men derimod være en byrde som kommende generationer skal døje med. Problemet er allerede højaktuelt, eftersom de fremmede beslaglægger resourser som tages fra dem som har betalt til systemet og de fremmede får fortrinsret i tilkendelsen af boliger.
  Det er de svage i samfundet som betaler prisen for idealisternes naive tåbeligheder.

 76. Af Jens H

  -

  Rohde har forladt det moralske dødsbo Venstre.
  Det taler til hans øre at han forlader den korrupte sump som Venstre har udviklet sig til siden 2001.
  Da ministeren for kreativ bogføring lagde sin sorte skygge over partiet.
  Venstre har endnu engang bragt Danmarks i forvejen flossede omdømme i vanry.
  At sammenligne Venstres og DF`s politik med nazismen, som mange i udlandet gør, det er helt på sin plads.
  At en politik som sammenlignes med nazismen så er helt efter Day Poulsens lille hoved, det kommer ikke bag på nogen.

 77. Af Erik Nielsen

  -

  Måske er det på tide at stoppe op, og tænke tilbage i tiden , ideen om at sætte Dong aktierne til salg , blev født under VK regeringen og bakket op af DF. I bestyrelsen for Dong sad en mangeårige mæcen for Venstre (Schurr) . Da så bestyrelsen bad om at få tilført Kapital evt ved frasalg af aktier blev det Corydon opgave at opnå det for staten bedste resultat. Altså er det ikke noget han selv har opfundet. Iøvrigt vat der enighed i forligskredsen om at tilbuddet fra Goldman var det bedste. Indtil DF endnu engang fik kolde fødder og løb fra en aftale.

 78. Af L. Petersen.

  -

  @ Henrik Day Poulsen.

  ATTER UDBASUNERE DU DIN EKLATANTE MANGEL PÅ VIDEN OMKRING SAMFUNDETS A.B.C.

  1. Venstre er ikke diametral modsat til de Radikale, da begge står for skattebaseret genvalgs
  -strategi, såvel man vil EU og konventionerne, samt integrere nationen i stumper og stykker,
  Endelig er Venstre connected hard time op på de off, leverandører, og man kunne blive ved..

  2. Hvad angår Corydon, så bestilte denne flere analyser, (i den tunge skattebetalende ende),
  for dernæst at installere sig ind i selv samme virksomhed, fuldstændig som Karen Hækkerup,
  Lene Espersen, samtlige foreningsmedlemmer, som først stjæler med arme og ben til deres
  helt egen promotion DR, samt TV2 kanal, for dernæst at lade sig ansætte heri, ell. den anden
  vej rundt, i det man via foreningen får adgang til fx. DR, og dernæst hopper til Christiansborg.

  Din henvisning til Kåre Quist, er derfor spejlvendt forkert, da denne K. Quist, dels forsømmer
  inhabilitetens skattebetalinger til DR, (og dermed hans egne lommer), og de utallige andre..

 79. Af S Sørensen

  -

  BS

  Nu er det jo VKO og lavKO der har alletiders rekord i løndumper indvandrer mv?

  Kære KO@

  Skats nuværende problemer startede under VKO. Men er først lige blevet opdaget. Det var VKO der lækkede Thorning dagen før sidste valg for at forsøge at kuppe sig til statsmagten..v revisor sidder tungt på skat uanset hvilken regering. Vi skal have flere politisk udnævnte embedsmænd ind, så under rød regering kan vi få mænd og kvinder af den rette støbning. LavKO har nedjusteret skats magt igen. De har endda overført eksperterne til andre områder og ansat nye v amatører til at finde de mange milliarder lavKO borgere har stjålet. Uden tvivl kommer de ikke til at “finde” dem.
  “Lysten driver jo værket?”! Hvis det bare var så vel der, var der ingen “ko på isen” jo heller?

 80. Af Jan Petersen

  -

  DONG sagen startede tilbage i 2001, hvor Fogh ville “minimere” staten. Gider ikke engang Google om det et sket. Coridon var så heldige kandidat senerehen. Sælge DONG til “gyldne saks” og blive kendt af Mckensey som ny stjerne i et firma, der var ved at brække halsen i 2011 pga insider handel. Tiderne skifter hurtig karakter!

 81. Af kim houmøller

  -

  Vi er nok nogen stykker der ser frem til at Rhodes missil bliver affyret et sted i de Radikales lokaler. Nu kan raketter lande på affyringsrampen igen. Så mon ikke Rhode rager uklar med de Radigales bagland inden næste valg?

  At Bjarne har gødet jorden for en perfekt retræte er ikke tilfældigt. Tror ikke FBI var hoppet på den. Tilfældigheder findes ikke, kun rendyrket korruption!

 82. Af L. Petersen.

  -

  @ Bjørn Sørensen.

  “Danmark rasler ned ad rangstigen.. og blah blah blah”

  YES.. men det er bl.a. takke være dig selv.. for ligeså snart snakken falder på noget du kan lide,
  (så som Kongehuset), så går du som en anden system-tyran, ind og forsvare hvad du opfatter
  som DIN RET til andres lommer, for at slå kontra når det er den anden vej rundt.. DUER IKKE..

  PS. Er det for øvrigt ikke også dig som forsvare Novo´s skattebetalte 2.500% over-avancer ?,
  og forsvare du ikke også de 100% skattebetalte udd., ingeniør eller gyserforsker, no matter ?

 83. Af J H.

  -

  Rohde har forladt det moralske dødsbo Venstre.
  Det taler til hans ære, at han forlader den korrupte sump som Venstre har udviklet sig til siden 2001.
  Da ministeren for kreativ bogføring lagde sin sorte skygge over partiet.
  Venstre har endnu engang bragt Danmarks flossede omdømme i vanry.
  At sammenligne Venstres og DF`s politik med naz ismen, som mange i udlandet gør, det er helt på sin plads.
  At en politik som sammenlignes med nazis men så er helt efter Day Poulsens lille hoved, det kommer ikke bag på nogen.

 84. Af Niels Andersen

  -

  Corydon skal roses for at have ført blå økonomisk politik, mens han sad i rød legestue. Det plejer jo at være omvendt. Blå blok fører rød overbudspolitik. At han desværre laver et jobskifte som lugter vennetjeneste, klæder ham ikke.

  Rhodes er til gengæld en kollaboratør og landsforrædder med hans muslimske sympatier og ønske om fri indvandring med skattebetalt luksusophold i Danmark for hele Mellemøsten og Afrika.

 85. Af L. Petersen.

  -

  @ Henrik Day Poulsen.

  EMNEFORSLAG:
  Hvordan kan det mon egentlig være, at samtlige inviterede debatører i de Danske medier,
  alle som en, enten er direkte, eller indirekte, modtagere af fælles-tvangens betalinger ???.

  Hvordan kan det være, at den ca. 720.000 årligt skattekroners system-modtagende journalist,
  (inkl. drift), kan slippe afsted med at ignorerer alle de stik tossede betalere, og blive ved ???….

 86. Af preben jensen

  -

  Havde to halvlange indlæg på i eftermiddags, med kritik af den fe m i ni sti ske rødfas ci stiske poli tik der er ved at ruinere og ødelægge sve rige og da n ma rk. Begge indlæg er nu slettet. Man må altså ikke kri ti se re familie- og mandsfjendske mv. kliker her hos B. Ytringsfriheden er afskaffet, så snart kritikken bider en smule. Farvel og ingen tak.

 87. Af p jensen

  -

  Hovsa, nu blev B. gjort urét. Der var et overset teknisk problem. På en anden pc blev det konstateret at indlægget 16.10/16.19 stadig er på. Det handler om feministernes, kommunisternes og pladderhumanisternes politik der er som en rumlende SUPERVULKAN under Europa.

 88. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Bjørn Sørensen

  “….tilstrømningen af tilbagestående kulturfremmede folk, som for de flestes vedkommende ikke vil kunne bidrage til landets økonomi, men derimod være en byrde som kommende generationer skal døje med. ”

  De mange syriske flygtninge, jeg har talt med de sidste måneder er sammenlignet med debattørerne her på Berlingske blog hverken mere tilbagestående eller kulturfremmede.

  Det er kun noget, du bilder dig selv ind..

  Jeg tror ikke på, at det er lovligt hvad Venstre og DF påtænker – at tage smykker fra krigsflygtninge. Skal alle danske kontantmodtagere også have besøg af myndighederne, for at sikre, at de ingen smykker har, inden de får udbetalt deres kontanthjælp?

  Har du eksempler på, at det har været normal rutine herhjemme?

 89. Af Jorn D.

  -

  Don Corydon Master of Dong key Business
  var
  så ikke så “blåøjet” som folk troede !
  ja
  når man på 12 minutter kan ødelægge 4 år af danskheden
  ja
  så er man “snedig nok” til en “Israelsk fortjenste medalje”
  og
  Rohde vil kun blive savnet iblandt Venstres “backstabbers”
  som
  “også Du min søn B-rutus, med den røde tud og EU skattefidus”
  ja
  V’s “femte kolonne” medlemmer er som regel udstyret med “tyske” navne
  men
  “det løsgående misil” lå vist højt på “Richter skalaen”

  forresten har Venstre snart fået udryddet alle “buksetroldene”
  der
  foreslog en jødisk ( læs radikal ) Frederiksbergsk “boxershorts forhandler”
  men
  selvfølgelig vil “rodebutikken” de radikale have Rohde !
  der
  jo som de radikale ønsker “multi kulti koster kassen kaos”

  ironi.mus

 90. Af Unn.A Hallas.D

  -

  Jeg tror, at de herrer har drukket i aften. Magen til sludder og vrøvl har man ikke læst længe. Viagragenerationen har ikke blot fået Corydon, HDP og Jens Rohde galt i halsen, men også kvindenernes stemmeret. God jul de herrer og må det nye år give jer et bedre omløb.

 91. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ L. PETERSEN

  Har man penge så kan man få, har man ingen så må man gå. Dette er en af livet realiteter som slappe og dovne mennesker ikke kan forstå. Derfor har naive idealister fostret fordelingspolitikken, som viser sig at holde 1-2 generationer, men det ender altid i bankerotten, for menneskets behov for gratisme er større end evnen eller lysten til at yde.
  Så vores leven over evne vil få en ende, før eller siden, jo før des bedre, men vi har de politikere vi fortjener. Indtil videre tøver danskerne med at gøre det nødvendige, men jo længere vi venter des sværere bliver det at genoprette og tilpasse os til realiteternes verden. En fortsættelse af den nuværende politik vi få konsekvenser for de kommende generationers muligheder. I øvrigt er det uanstændigt at smide gældsforpligtelserne ind i børne- og børnebørnenes værelse.

  Corydon lyttede til økonomerne, men danskerne nægter stadigvæk at tilpasse sig realiteterne, fordi alt for mange har levet over evne.

 92. Af S Sørensen

  -

  “Har men penge så kan men få, har men ingen må men gå”
  BS

  Bullshit!
  Korrekt at således fungere “corydon systemet”, men der er mere anstændige muligheder. Ingen er større end deres mindste! Nogen få ja, men den lavkulturelle k/V/LA er ikke scenen!

  “Holder 1-2 generationer”

  Dk er et af verdens rigeste lande! Nr 13 faktisk. Og det selv uden mineraler og olie af stor værdi! vKO frasolgte vores grønlandske interesser her, og gav mæersk og venner skatterabat 50 år ud i fremtiden i den sidste døende uge af vKO. Olie og mineral lande er alle på skideren! Næste målinger vil vise en stor retur til lande som dk der lever af innovative forhold . Deres valutaer er i frit fald nu!

  Men naturligvis er det uanstændigt at smide borgerlig penge politik i hovedet på fremtidige generationer!
  Jeres fossil politik med max nyindførte løndumpere er ikke vedvarende.
  Kun uddannelse, investeringer, geopolitik -Grønland-, og den danske model levere et rigt og velfungerende land!

  Ps beinov indlæg i filteret?

  “Vi er lige for Gud”
  Siger beinov

  Men vi er ikke lige over for hinanden i dette liv. Heller “Guds lighed på jorden nu, end i himlen efter regnorme ædegildet”!..

  Det er en gammel konservativ dyd , at brødføde folket på tomme ord og floskler idag , der intet koster. Møget “religion” blev opfundet af en borgerlig kræmmer…90% af etniske danskere er ikke troende. Vi er verdens anden mest ateistiske land efter Litauen.
  Indvandringen må baseres på denne i fremtiden, så vi får et fornuftigt land med sammenhængskraft. Troende interessere sig kun for sin egen stamme og ikke naboen!

  PPs frk Millinial b, indlæg i filteret?

  Men kan altid se må menneskers ansigter når de er stor svineflæsk ædende. Ikke bevist af videnskaben endnu, men er min egen vurdering!
  Samme ser jeg ikke hos dådyr ædende fx. De ender simpelthen med at se ud og endda være som et svin selv..

  Måske fordi svinet allerede er så nært beslægtet med mennesket? Vi kan jo bruge deres organer i transplantationer så der er lidt kannabilisme over det!

 93. Af Frank A

  -

  “Jussi Adler-Olsens far var psykiater på Brønderslev Psykiatriske Hospital, så forfatteren har et stort indblik i den verden, hvilket også hans bøger bærer præg af.

  Faktisk kunne han slet ikke have skrevet dem, hvis ikke han havde de oplevelser med fra barndommen, fortæller han ifølge dr.dk

  Opvæksten med de psykiske patienter og deres læger har printet sig fast i forfatteren, der husker både de gode læger, men så sandelig også dem, der opførte sig magt-liderlige og forkert:

  – Disse læger havde en trang til over for omverdenen at bevise, ikke alene deres ret til at udøve deres magt, men også at bevise, at de havde ret, når de udøvede den. Det er det værste jeg ved, det er magtmisbrug, fortæller Jussi Adler-Olsen.”

  Får det mon en klokke til at ringe hos nogen?

 94. Af Søren revser

  -

  Der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet, og vi har ingen korruption i Danmark.

 95. Af r. vangkilde

  -

  CORYDON! – ER FORTSAT GARANT FOR OFFENTLIG VÆKST, – som rød nationalist kan han finde
  personlig vækst i den private sektor, når der flyttes rundt på pengestrømmen i de offentlige
  kasser ELLER, har Corydon fundet vej til pengestrømmen.

 96. Af preben jensen

  -

  Kan vi danskere lære noget af Sverige, hvor tusindvis af kvinder er blevet VOLDTAGET, hvor utallige mænd er blevet ydmyget, feminiseret, nedværdiget og gjort retsløse, hvor tusindvis af butikker, huse og biler er blevet BRÆNDT AF, hvor hundredvis af svenskere er blevet MYRDET, hvor hundredtusindvis af svenskere har været udsat for indbrud, trusler, svindel, gadeoverfald, hjemmerøverier og andre forbrydelser……. og hvor millioner af borgere nu ER TIL GRIN mht. skattekrav, velfærd, familieliv, frihed, tryghed og meget mere.

  Flertallet af svenskerne er dog så tilfredse med de partier der har sny dt og be draget dem i årevis, at de stadig støtter dem. De er lidt som får og kvæg der villigt og intetanende lader sig drive afsted til slag te bænken. Flertallet er som aztekerne der naivt bød deres mor dere velkommen til aztekerriget.

  Nu er Sverige på vej mod ragnarok. I årevis har borgerne fundet sig i at staten og politikerne stjal deres børn og hjemmets fred, deres penge og velfærd, deres land og livsværdier og overgav hele molevitten til enten “systemet” eller indvandrerne. Nu er det kommet så vidt, at svenskerne hjernevaskes, udplyndres, ty ranniseres og ter ro riseres på utallige måder, og har udsigt til en fremtid med statsbankerot og gangster vælde, en fremtid fyldt med familietragedier, sociale ulykker, sygdomme, sundhedskatastrofer, terror, død og krigslignende forhold. Men de kommer dog blot til at ligge som flertallet selv har redt.

  Nu hvor danske byer og boligkvarterer, gader og butikker, skoler og hospitaler osv. er ved at blive fyldt op med migranter, bør vi nok spørge os selv om vi kan lære noget af Sverige, der er lidt foran os hvad kortsynet, åndsformørket, forr æ derisk og dødbringende politik angår.

  Se også 16.19 ovenfor samt snaphanen og 180 grader/urias…………………..

 97. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ R. VANGKILDE

  Jeg ved ikke hvad Coridon er garant for, men Socialdemokratiet er som venstrefløjen og DF et fordelingsparti, altså partier som tror på at omfordelingen skaber et bedre samfund, eller er det fordi de tror at staten er bedre til at for- eller forfordele end den menneskelige indsats. Den kollektive stat er en menneskelig konstruktion som styres af idealisme og interessegrupper.
  Alle forsøg med den kollektive stat ender i elendighed, fordi ingen kan finde ud af hvad der er en retfærdig fordeling. Det fungerer i den kommunistiske enhed familien. Men det fungerer ikke uden for familien fordi det kun er her man kender hinandens svagheder og styrke.
  Hvad der fortælles af røverhistorier på socialkontorerne, kommer man ikke langt med i familien fordi de kender dig, for der kan du ikke skjule dit sande jeg.

  Sålænge Danmark er ledet af fordelingspartier styrer vi mod afgrunden.

 98. Af L. Petersen.

  -

  @ Bjørn Sørensen.

  Jeg er enig i langt hovedparten af det du siger.. men du svarede slet ikke på mit spørgsmål ?.

  Jeg sagde/siger, at du selv er en af disse Danskere, som ikke tilpasser sig til realiteterne, idet
  du f.eks. omkring Kongehuset, forsvare tvangens betaling hertil, fordi du selv går ind herfor,
  såvel du jubler over Novo, skønt man har en skattebaseret (markeds-immun) avance på godt
  550%, versus andre prod.virksomheder, som ligger i 15 – 20% området = godt 2.500% mere

  Endelig forsvare du fælles-tvangens betalte uddannelser, uden anmærkning, hvormed du får
  blandet alt fra køns, eller kommunal-forskning, sammen med konkret ingeniørvirksomhed ?.

  Hvis X uddannelse er reelt overskudsgivende, hvorfor så inddrage, og dermed belaste andres
  overskudsgivende (lykkedes) aktiviteter heri, samt hvis uddannelsen er underskudsgivende?

  God jul herfra…

 99. Af Gert Jessen

  -

  Radikale: “et anakronistisk cafe latte element, der lever i fortiden.” – Den er meget god.

 100. Af L. Petersen.

  -

  @ Henrik Day Poulsen.
  Har et indlæg i dit filter.. det er super kort + konkret, og på alle måder lødigt)..
  Prøv venligst at justere filteret bare lidt mere begavet tak.. God jul.

 101. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Danmark kan vokse med opgaven, forudser og forhindre og bekæmper den voksende kriminalitet, uanset i hvilken form og afskygning den dukker op.
  Frankrig nu begynder at lukke moske’er, diverse yallaher i husarrest for at radikaliserer islamister, disse moske’er udklæglingsanstalter for radikal islam, i virkeligheden en fejltagelse fra start, disse moske’er skulle aldrig være bygget i Europa, tidligere tiders fejltagelser, tiltrækker kun endnu flere af slagsen, en magnet for flere islamister, udklæggelsesanstalt for radikale islamister, at ikke at begræde om også de 120 udanske ‘danske’ Moske’er alle kommer bort.
  Der er en virkelighed før, og en virkelighed efter Merkels ” wir schaffen es” hendes ord skaber den uhyre farlige trudsel over Europa, der nu har et fuldt udviklet undergrunds islamistiskt terror netværk af bandevirksomhed, de venter kun på at slå til, trudslen for borgerkrig nu overhængende, Danmark bør være på forkant med situationen, ikke i nødret tvangs instalerer islamister på dansk jord, men i nødret udvise islamister fra Danmark, at ikke fjenden falder os i ryggen, vi får fuldt op i forsvaret af Danmark imod ‘tyske’ imod ’svenske’ islamister, vi får fuldt op i forsvaret af Danmark !

 102. Af Søren von Marx Sørensen

  -

  De rigeste , mest sikre samfund i verden er små innovative lande som dk , Sverige, Holland med god “omfordelingspolitik”.

  Når du ser på de lande der overgår dk er de så godt som alle olie og mineral lande. Og der skal som bekendt ikke den store potte træning til for at lære at bruge et sugerør?

  De andre par lande (USA/Schweiz) har generelt stjålet deres velfærd fra resten af verden via kriminal liberalistisk whitecollar kriminalitet og krige.

  Dks plads burde derfor være oppe på en 2/3 plads. Hvem overgår os? Vel blot Sverige og Holland på ordentlige sammenlignelige præmisser!

 103. Af E. Larsen

  -

  “Hvem der vil savne de 2?” Nogle få radigale jyder, måske fra Århus? Ellers ingen.
  Hav en god juleaften!

 104. Af Bjørn Sørensen

  -

  Corydon satte de rigtige mål, men nåede dem ikke
  Den tidligere finansminister lavede stribevis af fejl, men vil alligevel blive savnet, fordi han er en af de få i den socialdemokratiske top som har haft evnen, viljen og modet til at formulere en vision, hvad det vil sige at være socialdemokrat i en globaliseret økonomi.

  Hvis DK vil ud af dødvandet må vores velfærdsmodel tilpasses realiteternes globale verden, hvilket gøres ved at kun dem som yder kan være nydere, for at undgå velfærdsturismen, altså en forsikringsbaseret model, som kan være organiseret af interesseorganisationer. Den statslige model vi har, har aldrig fungeret tilfredstillende, men derimod skabt misbrug og forårsaget at landet er gået fra krise til krise uden at kunne løse problemerne.

  Coridon forsøgte, men han er og var desværre en ener som havde visioner, hviket er en mangelvare i de fleste partier og i befolkningen som helhed.

  Er det så svært at forstå, hvorfor landet er i konstant krise.

 105. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ L. PETERSEN

  Amerikanerne har et ordsprog: Don’t fix it, if it is not broken.

  Hvis man vil afskaffe kongehuset skal man have noget bedre at sætte i stedet.
  Har kritikerne det???

  I andre lande vælger man gamle hæderkronede politikere til hvervet, men de er som regel ganske ukendte fordi de skal være upartiske.

  Mener du at Kirsten Kærsgaard, Gert Petersen, Niels Helveg Petersen eller Mogens Lykketoft er gode representanter for landet?

  Kongehuset represeterer det historiske perspektiv som er vigtig for forståelsen af vores idenditet.

  NOVO er en vigtig virksomhed for vores økonomi, hvis vi havde 10 flere af den slags veldrevne virksomheder, så det nok ikke så slemt ud for vores økonomi.

  Talentmassen i et lille samfund er begrænset, hvorfor det er vigtigt at man giver dem man har udfoldelsesmuligheder.

  Da en af landets dygtige erhvervsdrivende blev interviewet ved hans 60 års fødselsdag sagde han at hvis skatten ikke var så høj i DK ville hans virsomhed have været dobbelt så stor.

  Det er den pris vi betaler for at leve over evne, at vi lider af kronisk underskudsøkonomi.

 106. Af hektor heimlich

  -

  Der er nok ingen politikere, som vil blive savnet. De er jo som forvirrede høns -lige bortset fra Inger Støjberg! På Berlingskes forside står der i dag at det er en misforståelse at Islam undertrykker kvinder -vel er det ej. At man kan komme godt fra at påstå noget sådant skyldes at de ledende kræfter i Danmark ikke har læst koranen og i det hele taget er uvidende om stort set alt!
  Danskere i generation efter generation fremover vil nu være tvunget et brødføde en stadigt voksende flok islamister, som i høj grad sender alle danskernes skattepenge til islamist stater. Alt på grund af den ene hovedløse danske regering efter den anden og naturligvis mutter Merchel og hele EU helvedet!
  Et godt råd: gør hvad I kan derude for at betale så lidt skat som muligt -solidaritetens tid er forbi!

 107. Af Kim P Olsen

  -

  “Samme ser jeg ikke hos dådyr ædende fx. De ender simpelthen med at se ud og endda være som et svin selv..”

  ………….. Kun Et sind præget af kaos kan forfatte den slags nonsens!

 108. Af Kristian Andersen

  -

  Henrik Day Poulsen er jo fuldblods-racist så det er ikke overraskende at han ikke bryder sig om en der har fået nok af Regeringens racistiske politik. God Jul til fanden og Henrik Day Poulsen.

 109. Af Erik Nielsen

  -

  Og medens julefreden sig langsom sænker over det lille land i nord , fjernt fra verdens krige,og der gøres klar til at indtage en overflod af mad , skal vi så ikke bare glæde os over at være her, og ikke i en flygtningelejr i Libanon eller Jordan.

 110. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  ” Ingen vil savne Jens Rohde eller det øvrige landsforrædder-komplot –Med overlægesønnen Morten Østergård fra Århus ! (Vi har fattet det hr. Larsen )–Og vi føler med alle ægte-danskerne !—Rådne ænder ! –Den gik ikke vestjyder !—-Der skal IKKE herske tvivl om AT: Vi ikke kan lide “JYDER –hvadenten de er flyttede til vores gamle København (der ikke ligner sig-selv mere )–Derfor er vi gamle ægte-Københavnere “AT finde i alle de andre europæiske lande ” –Fordi JYDERNE snyder “gud og hver mand –så tårene triller “—Så godt ægte-danskere AT I kommer i den kristne kirke i så stort tal ! –Det må være “en hentydning” til samtlige U-ønskede muslimer –med samt Det radikale Venstre !!

 111. Af L. Petersen.

  -

  @ Bjørn Sørensen.

  KONGEHUSET: Her tager du (igen) udgangspunkt i din egen præmis, ved at køre den over i her
  SKAL være en erstattende fuldstændig aldeles ligegyldig kransekagefigur, skønt præsidenten
  er figuren, (som i USA, Frankrig og andre, men som du farvet ignorere), hvorpå det derfor ikke
  giver mening at “stråmands-henvise” til Lykketoft eller andre idiotier som har smadret DK.

  NOVO: Igen svare du ikke på solide fakta, når jeg siger til dig, at virksomhedens salg, dels er
  skattebaseret, og dermed markeds-immun, såvel den skattebaserede avance-takst, ligger på
  rundt regnet 550%, versus andre prod.virksomheders 15- 20% = godt 2.500% skatte-avance.

  Altså skal andre virksomheder, såvel borgerne, tvangs-betale en pris som markedet end ikke
  er i stand til at honorere på naturlige frie markedsvilkår, hvormed Novo konkurrencebelaster
  reel overskudsgivende aktivitet, som må kompensere via outsource mv. og spiralen køre op.

  For det ej skal være løgn, når Novo, Køns, Gyser, DR medarbejderen, og de mange andre går
  ud og køber egen bolig, så byder de prisen op for stjålne markeds-immune midler, hvorpå de
  rå betalere, skal låne ekstra for at betale egne stjålne penge ud, som nu modarbejder dem 2X

  DE 100% SKATTEBETALTE UDDANNELSER:
  Og endelig, hvis den 100% skattebetalte uddannelse er overskudsgivende, hvorfor i alverden
  skal andre så indlemmes heri, og deraf belastes, (såvel hvis den er underskudsgivende), idet
  man uanset opstilling, løber ind i samme uhensigtsmæssige, selvforklarende idiotiske faktor.

  Sorry Bjørn, men du modsiger dig selv, da du hylder “tvangens mis-kraft”, for at påstå dig mod

 112. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  E. Larsen, hvor har du dog ret !—-Selvom der er mange timer til kl. 24 iaften –Midnatmessen ! –Så glæder vi os over AT : Der kommer så mange ægte-danskere i kirkerne idag ! –Håbet er måske ikke helt ude endnu –Hvor vi for alt i verden vil bevare vores kristne Europa/Danmark !–Courage alors – salut !

 113. Af E. Larsen

  -

  Kære HDP,
  Søren Pind – tænk – vores “justitsminister” har sat ytringsfriheden i SLUT. ‘
  Dette indlæg forsøgt sendt – var ikke lige noget Pinden kunne acceptere!! Jamen, hvor er vi henne i Danmark??

  “Du KAN ikke have “tænkt” på dine børn og børnebørn som du siger, når du virkelig HAVDE chancen for at lukke vores grænser! DU bliver om nogen sammen med Løkke ansvarlige for at Danmark forsvinder. KAN du dog ikke tænke dig om??
  Håber du alligevel får en god jul – hvis du spiller “If every day was like Christmas”!

 114. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ NIELS JUUL HANSEN
  “….tilstrømningen af tilbagestående kulturfremmede folk, som for de flestes vedkommende ikke vil kunne bidrage til landets økonomi, men derimod være en byrde som kommende generationer skal døje med. ”

  De mange syriske flygtninge er kun et mindretal.
  Forleden var der et indlæg som nævnte at ud af 800 syriske flygtninge havde een fundet et varigt job i løbet af et år.
  I øvrigt er de fleste flygtninge velfærdsturister eftersom de kommer fra sikre lande. Det er middelhavslandene som ikke foretager den lovede og nødvendige grænsekontrol, og så har EU den frækhed at forlange at vi skal modtage kvoter af flygtninge fordi Schengen aftalen ikke fungerer.
  I øvrigt har de muslimske landes befolkninger en IQ på 85-90, lande syd for sahara har en IQ på 70. For at klare sig i den moderne verden skal man have en IQ på 90 eller mere. Dvs at flertallet vil have svært ved at klare sig her, hvilket afspejles i at dem vi allerde har boende er 60% uden for arbejdsmarkedet, og selv dem der er født her klarer sig generelt dårligt i skolen.
  Derfor er ghettoerne kommet for at blive og især sålænge de kulturfremmede render rundt i middelalderlige gevanter, som er udtryg for at de ikke ønker at integrere sig i samfundet.
  Den muslimske verden har ingen universiteter med international standard, ingen Nobel-pristagere. Eliten er uddannet i Europa eller USA.

  “Skal alle danske kontantmodtagere også have besøg af myndighederne, for at sikre, at de ingen smykker har, inden de får udbetalt deres kontanthjælp?
  Har du eksempler på, at det har været normal rutine herhjemme?”

  Der er regler for hvor meget du må eje for at få kontanthjælp, så det er normal rutine her i landet.

  Det danske højtlønnede arbejdsmarked kræver effektiv arbejdskraft. For at være effektiv kræves at man taler og forstår dansk fuldtud og at man har uddannelse og erfaring så man kan udføre arbejdet effektivt.
  En værkfører fra et større autoværksted forklarede at hvis håndværkerne ikke forstod dansk opstår der for mange misforståelser, så når kunden kommer for at hente bilen forventer han at alt krævet er blevet udført. Så på grund af for mange fejl og misforståelser havde han opgivet at ansætte folk som ikke kunne forstå sproget ordentligt. Så når værkstedspriserne er 700 kr. i timen, forventer kunden at han får service for pengene.

  DK har i forvejen 7% flere uden for arbejdsmarkedet end vore nabolande pga vores høje lønniveau, så det bliver meget svært at bekæftige den enorme flygtnigestrøm hvoraf flertallet vil få svært ved at finde beskæftigelse fordi de mangler de nødvendige kvalifikationer.

 115. Af hektor heimlich

  -

  Løkke kan præstere i modvind, citat Joachim B Poulsen. Løkke har ikke præsteret noget som helst. Bare siddet stille og hold t sin kæft og ladt andre om at tage stødene. Det er også rimeligt godt når man ikke har noget at komme med. Værre er det med Pinden, Rohde, Østberg og deslige, som valser rundt som svimle høns og kræver opmærksomhed uden nogensinde at udrette noget til gavn for fædrelandet.

 116. Af Ove Ginness

  -

  RE BJØRN SØRENSEN – 25. DECEMBER 2015 09:48

  “Den muslimske verden har ingen universiteter med international standard, ingen Nobel-pristagere.”

  Midt i dine fordømmende rablerier må du have glemt Malala. . . . . ik?

 117. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ L. PETERSEN.

  Vores repræsentative demokrati er blevet en farce og vores politikere en flok kustoder, som prøver på at lappe på et system som er kørt træt. EU er et skindemokrati, et demokratur som i østeuropa.
  Alle de politiske partier støtter op om velfærdsstaten, som er blevet en kolos på lerfødder og ikke er i stand til løse landets problemer. Statens iver for at løse alle vores problemer har nødvendiggjort en gigantisk administration som er ineffektiv og middelmådig og uhyre kostbar.
  I USA er Presidenten også en kustode som styres af interesseorganisationer og det militær-industrielle kompleks.

  Schweitz er næsten det eneste land i Europa med en sund økonomi og et velfungerende velfærdssamfund, et triveligt land med en høj levestandard, takket være at landet er ledet af direkte demokrati, hvor det er folket der betemmer udviklingen og ikke en flok idealister som lover mere end de kan holde.

  Hvorvidt vi skal have en præsident eller et kongehus er op til befolkningen at afgøre.
  Indtil videre er der et stort flertal for kongehuset.

  Så hvis danskerne ønsker en bedre fremtid kan jeg anbefale at indføre direkte demokrati.

 118. Af Niels Peter Lemche

  -

  Som sædvanligt en masse kandestøberier. Ser man på Forbes Magazine’s årlige rapport over de bedste lande at drive virksomhed i, den fra 2014, så ligger Danmark faktisk som nummer 1. Landet er et af de bedste lande at investere i. Holder man op med at pille sig i navlen og ser på, hvad der ´faktisk siges om DK i udlandet, så får man indtryk af et land, hvor det med Schlüters berygtede ord faktisk går ufattelig godt.

  Men der er en forskel på Sverige og Danmark her. I Sverige er man verdensmestre i den Münchhausenske disciplin: at hive sig selv op ved håret. I Dannevang har man travlt med at råbe ‘lorteland’!

  Da krisen var på det højeste for en fire-fem år siden, spurgte man i forbundsdagen en skandinavienkender om, hvor dan det går i Danmark: Jo, Danmark er på niveau med en nordvesttysk forbundstat! Selvfølgelig er det den status, som alle de mange EU-modstanderen gerne vil sætte overstyr, og som de ihærdig propaganderer imod.

 119. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Bjørn Sørensen

  Jo, Schweiz er et demokratisk land. Kvinder fik stemmeret allerede i 1971.

  Og det strømmer ind med milliarder fra russiske oligarker, som ikke ved, hvad de ellers skal gøre med deres formuer.

  Jeg er dog glad for, at vores Nationalbank fastholdt kronekursen, da kronen blev angrebet, og ikke gik i panik som Schweiz, da de for nylig havde en økonomisk nedtur.

 120. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Bjørn Sørensen

  “Der er regler for hvor meget du må eje for at få kontanthjælp, så det er normal rutine her i landet.”

  Ikke korrekt.

  Danske kontanthjælpsmodtagere bliver IKKE modregnet m.h.t. smykker.

  Der tager du og Inger Støjberg helt fejl.

 121. Af Henning Svendsen

  -

  Fra Nytår får DF konkurrence ,et nyt parti er ønskeligt og dem der stiller op de kan nu gøre det uden at stå på Strøget og blive overfaldet af ungdomshuse eller islam og det jo et kæmpe fremskridt for Demokratiet.
  Pape vil kikke på konventioner og skal LA ligge stemmer til forslaget så skal de have noget til gengæld og lavere topskat kan financieres uden at det koster en øre!!–vi har nemlig alle disse -Råd-kommisioner -Udvalg-nævn-Tænketanke -Styrelser steder der er blevet til famillieforretagender med evig forsørgelse uden at lyfte en finger og hjemmeværnet hos denne drukklub her kan der også spares milliarder

 122. Af Kim P Olsen

  -

  Ove Giness

  Er der et universitet, som hedder Malala?

  Hvis det eneste eksempel på den muslimske verdens intellektuelle og akademiske stade er en pige som har gået i skole, og som blev skudt for adskillige år siden- så står det sgu ikke for godt til på den front.

  Einstein bliver også af indvandringshungrende radikale fremhævet som et eksempel på den gode integration – i mangel af nyere og bedre eksempler 🙂

 123. Af Ove Ginness

  -

  RE KIM P OLSEN – 25. DECEMBER 2015 13:05

  Du skulle lige blande dig fra dit høje, intellektuelle stade, hvad? Fint, at du vil udstille dig selv. Og stave til mit navn, er også for svært for dig.

  Når Malala er et universitet, må Kim P. Olsen være et hul i jorden, for der en nemlig også bl.a. lige Ahmed Hassan Zewail med Nobelprisen i kemi samt Abdus Salam, med Nobelprisen i fysik. Begge muslimer!

 124. Af Søren von Marx Sørensen

  -

  Trættende at det tager dage at få frigivet indlæg! Indlæg til BS i filteret?

  Niels Juul Hansen

  Du tager fejl mht konfiskering af værdier når på kontanthjælp. Undertegnet har en ven der var professionel cykelrytter men for år tilbage måtte gå på kontanthjælp. De tog hans cykler til 180. 000 kr og derved også hans fremtidige mulighed for at få sig et levebrød, holde træningen ved lige og blive professionel igen. De stjæl ham for 5 uden tvivl fremtidige stadig gode år der Han kom aldrig tilbage.

  Systemet er pilråddent og idiotisk!
  Vi skal ikke have en over og underklasse af arbejdsløse som idag. De to systemer skal
  Sammensmeltes til et happy medium via bla tvungen fagforening.

  Ove Ginness

  Nu er ko jo ikke ligefrem færdende på de bonede akademiske gulve mm. Man mener at bås 0 har mere lærdom end bås 3?

  Ko er jo ikke vidende om at universiteter så godt som blev opfundet af muslimer. “Uni vaca ” er jo ikke præcis kendt for nobelprismodtagere?

 125. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  appropos ! –Når alle vest-jyderne har været hjemme hos fam. i juleferien ! –Så skal de bare blive væk ! –Der er absolut ingen, der vil savne dem !—Sagen er klar “Gamle København er kønnere uden dem –og deres hæslige jyske bondske-dialect !–Når tv 2 vælger at sætte (en køn dame – bevares ) ! –Men med en rædselsfuld bondsk dialekt –Så burde de (tv 2) have tænkt sig om –og have sendt hende på sprogskole først !!–Inden hun blev lukket indi “presselogen ” !

 126. Af L. Petersen.

  -

  @ Bjørn Sørensen.

  KONGEHUSET: At her er flertal for dette kongehus, kan ikke bruges som argument, idet vi har
  med en institution at gøre som kun møder leflende applaus, uden de 20% modstandere ses
  ligeligt repræsenteret i primetime, skønt disse 20% pr. femte år, udgør hele Danmarks befolk.

  Såfremt disse 20% var tilsvarende negativt repræsenteret, samt individet kunne vælge lortet
  fra, så kan jeg roligt garantere for, at så havde tilslutningen i dag, været godt under 65 procent

  At du selv er helt pjattet med dette foretagende, skal derfor være dig vel undt, men at du vil
  “skatte-med-tvangs-finansiere”, din egen believe ned over andre, er klart selvmodsigende.

  NOVO EN GANG TIL:
  Hvori består den substantielle sammenhæng vedr. at andre virksomheder og borgere, s k a l
  auto-betale en ukontrollabel skatte-avance på hele 2.500% end andre prod.virksomheder ?.

  Hvori er det du ser et samlet overskud, og ikke et dundrende underskud, målt i fuld helhed ?

  DE 100% SKATTEBETALTE UDDANNELSER EN GANG TIL:
  Hvis uddannelsen er overskudsgivende, hvorfor skal andre: 1:1 belastes med finansieringen,
  såvel hvis uddannelsen er underskudsgivende, samt skatte-betalingens atomisering på alt,
  med hvad dertil høre af forretnings-idiotiske uddannelses-valg, (da atomiseringen har den
  indlysende konsekvens, at man forstår lortet som gratis), med dertil hoppen fra i utide, etc.>

 127. Af Kim P Olsen

  -

  Ove Ginnes

  Undskyl stavefejlen i mit første inlæg.

  Fint at du har googlet dig frem til hele to muslimske nobelprismodtagere.

  Kan du så også regne dig frem til hvor stor en procentdel af samtlige nobelprismodtagere det er?

 128. Af hektor heimlich

  -

  Hvem var det som skød Malala -ja ikke sandt? ikke så svært at gætte!

 129. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ OVE GINNESS

  Ahmed Hassan Zewail har Bachelor og Master degrees fra Alexandria Univertity og fuldendte sin PhD på Pennsylania University. Abdus Salam fik sin Masters i Punjab og sin PhD i Cambridge.
  Deres videnskabelige karriere foregik overvejende i vesten og ikke i deres hjemlande som ikke har vestens niveau, hvad angår faciliteter og forskere.

  USA har 75 af de bedste 100 universiteter i verden. Alexandria rangerer langt fra de bedste i vesten. Der bor ca.1500 mil muslimer globalt.I USA bor der 300 mio mennesker og der bor og arbejder de fleste Nobelpristagere, der produceres alene 40.000 PhD om året. Det siger noget om hvor forskningen foregår.
  Beklager men det er meget, meget, meget lidt den muslimske verden yder til verdenssamfundet.
  I øvrigt fik Malala fredsprisen og det har jo meget med forskning at gøre.

 130. Af Søren von Marx Sørensen

  -

  Ja BS …

  Du har lige sejlet din egen race teori på skæret! Nobel priser er baseret på uddannelse!
  Derudover har USA stjålet de fleste af deres bedste hoveder fra Europa/Asien via at betale dem
  Mere! Ligeså Nobelpris modtagere!

  Ps 3 indlæg i filteret hdp?
  Hvorfor skal jeg vente i dagevis med at få min ytringsfrihed frigivet?

 131. Af Niels Peter Lemche

  -

  Bjørn Sørensen,

  Efter Shanghairedegørelsen står Københavns Universitet pt som nr 35 i verden. Oxford og Cambridge befinder sig på top ti. Men du har ret i, at de amerikanske universiteter dominerer; men de har også forskningsbudgetter, der får europæiske konkurrenter til at græde.

  Men det skal nok blive bedre, nu da vores politikkere for alvor er gået i gang med at demontere den højere uddannelse i Danmark!

 132. Af Henning Svendsen

  -

  Hvem vil savne Day.?-ja. Nok ikke dem der sælger TV og sovetabletter
  Og Day ved at vi sidder derud på spring ved kakkelbordet -i millionærvillaen klar ved tasterneog intet er for småt ethvert emne bliver grebet med begærlighed og ophøjet til omdrejnings punkt for hele vores tilværelse
  Ja Day er stjernen og Mon ikke han får tilbud fra både højre og venstre side i folketinget han kan få vælgerne op af stolen

 133. Af Eva Madsen

  -

  Af Henning Svendsen
  – 25. december 2015 13:00
  Fra Nytår får DF konkurrence ,et nyt parti er ønskeligt og dem der stiller op de kan nu gøre det uden at stå på Strøget og blive overfaldet af ungdomshuse eller islam og det jo et kæmpe fremskridt for Demokratiet.

  Hej Henning.

  Du glemte lige i svinget også at nævne Enhedslistens facistiske stormtropper, der bruger enhver lejlighed til at angribe demokratiet herunder lovlige demonstrationer.

  Der kommer ikke 1 – men 2 nye partier som skal samle de 20.000 stemmer der skal til – for at blive opstillingsberettiget til næste folketingsvalg.

  Jeg håber at 99 % af læserne + deres venners venner – af disse blogs sender en stemme til begge disse 2 nye partier, som ligger til højre for midten ( det skal der naturligvis ikke meget til , da de fleste partier er mere eller mindre venstreorienterede og alle leger socialdemokrater ) – det bedste ville naturligvis være at de slog pjalterne sammen – da politikken nogenlunde er ens.

  Stemmeafgivning kan ske elektronisk fra medio januar.

  Partierne hedder Nyeborgerlige og Dansk Samling

 134. Af Niels Juul Hansen

  -

  At kalde et ekstremt højrenationalistisk parti for Dansk Samling er en pinlig joke.

  Det burde rettere hedde Dansk Spredning – som er mere i tråd med partiets grøftegravning og gyllespredning.

  Det består af den samling landsbytosser, der faldt af i svinget, da Pia Kjærsgaard forlod Fremskridtpartiet og stiftede Dansk Folkeparti.

  Dansk Samling Af Landbytosser ville være mere dækkende som partinavn.

 135. Af hektor heimlich

  -

  landsbytosser? er det ikke lidt groft at kalde København for en landsby? flække er vel mere ret?

 136. Af E. Larsen

  -

  Niels Juul Hansen, du bliver ved og ved. Alle der bare en gang om måneden læser én eneste blog på b.dk. ved præcis hvem du er og hvad du står for. Muslim-sympati, illegal-indvandrings-sympati, og samtidig at du kalder alle andre for “landsbytosser” m.m. Hvem fand en tror du at du er?
  Du hører ikke til her i Danmark. Ved ikke hvem du er , men du er en meget, meget ubehagelig person. Rejs dog derhen hvor der er mennesker med dine meninger, – konverter – jeg er ligeglad – bare frels os for dine grove injurier overfor almindelige danske modne borgere. Smut.

 137. Af Søren von Marx Sørensen

  -

  E.larsen

  Uden tvivl er du borgerlighedens dårlige samvittighed. Men fri os for dit prebensk savleri! En hægesmæk koster kun 11 kr. Nu i Bilka!

  En stram indvandring, så vi kan satse på integrationen af vores nuværende ikke etniske indvandre, er bidende nødvendig!

  5 indlæg i filteret hdp?

 138. Af Kim P Olsen

  -

  Udtrykket landsbytosser er på den ene side udtryk for åndshovmod, og på den anden side intellektuelt armod.

  Det benyttes typisk af personer, som ikke magter at argumentere, men som alligevel har trang til at blande sig i debatten.

 139. Af S Sørensen

  -

  Hercules heimat@

  København er nok bedst beskrevet som sjælens ø, Modsat jydens forældet udkantsdanmark gammelmands forståelse, uden håb for fremtiden, eller forståelse!

  Hdp selv er et ypperlig medlem her?
  Arvet kultur er svær at bryde. Men kan flytte til dk men er men ikke altid en v/dfbonde?

  Naturligvis flyttet anstændige røde jyder til Kbh. Som min mor! Men de var et mindretal af anstændige jyder altid!

  Lav dog den bro om til en grænsekontrol. Sjælens ø mod tyskens fastland er to folk!

  5 indlæg i filteret hdp?

 140. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Kim P. Olsen

  “Udtrykket landsbytosser er på den ene side udtryk for åndshovmod, og på den anden side intellektuelt armod.

  Det benyttes typisk af personer, som ikke magter at argumentere, men som alligevel har trang til at blande sig i debatten.”.

  Udtrykket ‘ landsbytosse’i dansk politik stammer fra Pia Kjærsgaard, der brugte udtrykket i forbindelse med Fremskridtspartiets kaotiske landsmøde. Derfor tillod jeg mig at bruge det i denne sammenhæng.

  At du mener, at det et tegn på åndhovmod og intellektuelt armod hos folketingets formand,

 141. Af Niels Juul Hansen

  -

  Forts.

  At du mener, at det et tegn på åndhovmod og intellektuelt armod hos folketingets formand, overlader jeg til din egen vurdering.

  Men jeg er da glad for, at du føler trang til at blande dig i debatten.

 142. Af Ove Ginness

  -

  RE BJØRN SØRENSEN – 25. DECEMBER 2015

  Ligesom jeg, er du god til at google, men du burde have gjort det om muslimske nobelprismodtagere forinden du bragte din ukorrekte, løse påstand om, at der ingen var. . . ikke sandt?

  En dialog er mere givtig, når parterne befinder sig på samme planet!

 143. Af hektor heimlich

  -

  Når denne krise engang er til ende og Danmark forhåbentlig stadig består vil det være enden for alle storskrævlende politiker som sad på hænderne, sådanne som Pind, Vestager, Rohde, og flere. de er gennemskuede, -deres utilstrækkelighed råber til himlen. Med den regering vi har nu kunne vi ligeså godt ledes af en af de sindssyge enevældskonger fra før i tiden.

 144. Af J. H

  -

  2015 blev endnu et skamfuldt år for Danmark.
  Udlandet sammenligner den politik som Venstre og landsbytossernes parti DF fører med nazismen.
  Helt berettiget.
  DF har jo altid været et samlingssted for nazister.
  De sidste hæderlige mennesker forlader Venstre.

 145. Af Kim P Olsen

  -

  Niels Juul Hansen

  Jeg benyttede ordene åndshovmod og intellektuelt armod om dig – og blev bekræftet af dine svar 🙂

  At Pia K benyttede udtrykket landsbytosse i 1995 betyder altså ikke, at alle som siden har brugt udtrykket om politiske modstandere citerer hende…

  Det kan du nok godt selv se er lidt pjattet…

  Du citerer ikke Folketingets formand når du henviser til en tale fra 1995. Pia K var ikke formand for Folketinget dengang – troede du det?

 146. Af Eva Madsen

  -

  Du har kun mulighed for at underskrive én vælgererklæring pr. valgperiode,

  Så folk har valget imellem Dansk samling eller Nyeborgerlige

  Dansk samling vil udmelde os af FN`s flygtninge konvention – som er roden til den misere vesten befinder sig i – hvor ordet asyl – kan flytte hele folkeslag rundt om den ganske klode – efter eget forgodtbefindende.

  Dansk samling ønsker at stoppe al IKKE – vestlig indvandring.

  Nyeborgerlige er udbrydere fra konservativ folkeparti ,så her skal man nok ikke forvente de store tiltag mod islamiseringen af Danmark.

  Nye Borgerlige vil tage imod en masse kvoteflygtninge hvert år.

  De vil de ikke stoppe den IKKE-vestlige indvandring.

  De lyder heller ikke til at være decideret EU-modstandere.

  Derfor bør du måske overveje at give Dansk Samling din vælgererklæring.

 147. Af Niels Juul Hansen

  -

  Ja, ja Kim – uanset hvilken vej du vender og drejer dig, så vender røven bagud.

  Med den forklaring du kom med, er du oplagt politikeremne. 🙂

 148. Af Axel Eriksen

  -

  Det hele drejer sig åbenbart om “de og os”:

  På den ene side: “landsbytosserne”, der ønsker en begrænsning af indvandringen.

  På den anden side: “storbytosserne”, der ønsker uhæmmet indvandring – bare de ikke selv skal sørge for indkvarteringen i deres nærområde – men kan lade “landsbytosserne” om de praktiske ting.

  På den tredje side: “de overvejende muslimske indvandrere”, der slår de to grupper sammen til “de” – medens de selv er “os”, Alle vantro er “de”.

  Groft trukket op – men et forbandet sammensurium og et dilemma, som kun en blind ikke behøver at lukke øjnene for!

 149. Af Kim P Olsen

  -

  Niels Juul Hansen

  Tak fordi du indser det idiotiske i at alle der bruger udtrykket landsbytosse kan hævde, at de såmænd bare citerer Folketingets formand.

  10-øren faldt godtnok i småpenge dennegang, men bedre sent end aldrig…

 150. Af Axel Eriksen

  -

  Når to grupper af “tosser” er uenige, så fortsætter gruppen af muslimske “tosser” med at stige – intet under at Danmark snart ligner Sverige – tossernes paradis på jord!

 151. Af Helge Nørager

  -

  Flygtninge som kommer i hobetal, er vel udtryk, for at der er problemer i resten af verden.

  De Arabiske Liga, er for første gang i mange år blevet enige om en udtalelses, om problemer med Da.sh og Irak.

  De har alle stemt for at bede Tyrkiet om at fjerne deres tropper, fra Irakisk jord.
  Tjaa hvem havde set det komme….
  Tyrkiets vores alles ven.

  Afghanistan, Helmland provins er ved at falde til Taliban, efter ubeskrivelige store menneskelige ofre, også fra Danske soldater.
  Var det forgæves eller dumt ?.

  Syrien, alle kristne flygter, men kaldes i vesten for muslimer, er det pænt af os ?.

  Også lige trumfkort, hvis nu bare sådan rent teoretisk, hvad nu når millioner af mennesker i Ukraine flygter mod lille Danmark, pga borgerkrig i Ukraine.
  De er vist ikke muslimer, mere det modsatte, russisk ortodokse.
  En f.eks Hr. Le.che, vil pga indsigt i religioner kunne beskrive kaos i Sandholm lejr, hvis der kom nogle tusinder fra Ukraine også.

  Og da vi med Hr. Elle.ann som katalysator for krigen i Bosnien, tog imod flygtninge i tusinder, var der politisk opbakning fra Venstre.
  Serbien skulle knuses.
  Hvilket holdningsskift fra far til søn. Når vi hører sønnen udtale sig, 20 år, nye, generationer og alt er glemt om hvem, egenligt startede det hele.
  Der var arbejdsløse salaf.ster efter Russisks sammenbrud i Afghanistan, deres næste mål var Bosnien, og Libanon.
  Hvem gav dem våben i Afgha.istan, venstres ungdom og Hr. Lars lykke Ras.ussen, der er fotos.
  Hvem startede krigen i Bosnien, Hr. Uffe Ell.mann, og hans tyske kollega, 2 april 1992.
  Der er en rød tråd i det hele.

  Og dem som startede det, tager ikke ansvar.

 152. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ OVE GINNESS

  “Den muslimske verden har ingen universiteter med international standard, ingen Nobel-pristagere. Eliten er uddannet i Europa eller USA.”

  Ja, jeg skulle have skrevet så godt som ingen Nobelpristagere, en lille ukorrekthed.
  Hvis jeg nu siger at DK formodentlig har fået flere Nobelpriser end hele den muslimske verden, kan du jo passende gå ind og tjekke om det nu også er 100% korrekt.
  Sagen er at den muslimske verden har snorksovet i 500 år og så godt som intet har at byde den moderne verden andet end olie.

  Ja, Hr Lemche, de amerikanske universiteter dominerer; men de har også forskningsbudgetter, der får europæiske konkurrenter til at græde.
  Vi har til gengæld 7% flere uden for arbejdsmarkedet end vores nabolande, som koster 50 mia kroner om året.
  Det er vores prioritering, og det er vi så stolte af.

  Amerikanerne satser på fremtiden, hvorimod vi er forsumpet i slaphed.

 153. Af Niels Peter Lemche

  -

  Landsbytosser … storbytosser: Har Gentofte ikke vist vejen: Hver familie skulle have sin invandrer, sin au pair pige/dreng! For det var da synd for villaejerne i Gentofte, at de ikke må medregne deres au pair piger. Der bor også flere muslimer/udlændinge i Gentofte end de fleste andre steder: Alle de muslimske ambassadefunktionærer. Og man kan se, hvor de har fortrængt gode danskere fra de dyre huse i Hellerup/Ryvangen.

 154. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ Niels Peter Lemche

  Rigmandskvarteret Ryvangen blev affolket af danskere fordi det ligger i Kbh’s kommune som havde en forkærlighed for at skatteflå de velhavende, de flyttede til nord for Callisensvej hvor Gentofte kommune starter. Flere af villaerne lå tomme i årevis, iøvrigt lå Røde Mor Kollektivet her, men langsom blev villaerne overtaget til udenlandske ambassader, og de betaler jo ikke skat.

  Så hvem der er storbytosser, forstadstosser eller landsbytosser kan ses på indkomstfordelingen, eftersom IQ og indtjening er ganske godt sammenfaldende.

 155. Af j nielsen

  -

  “Udtrykket ‘ landsbytosse’i dansk politik stammer fra Pia Kjærsgaard, der brugte udtrykket i forbindelse med Fremskridtspartiets kaotiske landsmøde.”

  Tak for oplysningen om at udtrykket “landsbytosse” i politisk sammenhæng er undfanget i egne rækker. Der er med andre ord ikke et skældsord der er bragt på bane af politiske modstandere, man har selv inviteret til det.

  “Boomerang” er betegnelsen for et kasteskyts, der vender tilbage til udgangspunktet og – hvis man er uheldig – rammer afsenderen i nakken.

  I øvrigt – som det fremgår heraf:

  https://www.youtube.com/watch?v=vW3ti9mLnDg

  … er “landsbytosse” en 3-årig universitetsuddannelse, og svarer dermed til en bachelorgrad.

 156. Af p j

  -

  Det som mange europæere, skandinaver og danskere ser bort fra lige som de korrupte indvandringstilhængere, de skingrende skøre radikale rødkålshoveder, og de superfanatiske totalitære terroristkliker…… det er at den nuværende politiske udviklings retning kun kan ende i Europas og Danmarks ødelæggelse. Hvis retningen ikke ændres, er det kun et spørgsmål om tid, før Europa ruineres og forvandles til en galeanstalt, et fallitbo, et pestbefængt område, en slagmark, en rygende ruin. Det fatter ignoranterne ikke, eller de er ligeglade. Selv partiernes og mediernes flertal ignorerer de voksende trusler mod Europas fred og sikkerhed.

 157. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ j nielsen

  “Udtrykket ‘ landsbytosse’i dansk politik stammer fra Pia Kjærsgaard.”

  Bortset fra det så er der flere intellektuelle kapaciteter der er tilknyttet DF end der er på hele venstrefløjen, siden det kaotiske landsmøde.

 158. Af j nielsen

  -

  “Bortset fra det så er der flere intellektuelle kapaciteter der er tilknyttet DF end der er på hele venstrefløjen, siden det kaotiske landsmøde.”

  Postulaternes tid er ikke forbi.

  Her er et til: Produktet af viden og meninger er konstant. Og i DF har man meninger i overflod.

  Der har været et par sjove sager. Dels den nylige, med at “spare på bruttonationalproduktet”. Tidligere var der den med bibliotekerne. Hvor 32% af den mandlige og 34% af den kvindelige del af befolkningen havde frekventeret et offentligt bibliotek i løbet af den sidste måned. Det fik en vis politiker så til at to tredjedele af befolkningen havde været på biblioteket for nylig.

  Fælles for disse historier er to ting. Dels, at når man bliver foreholdt at logikken halter, så bakker man ikke ud, men fremturer. Uvidenheden overgås kun af skråsikkerheden.

  Og dels hvilket parti det drejer sig om. Hvis man skulle sætte sine penge på hvem der står for underholdningen i den slags tilfælde, så vil man kunne score en solid gevinst ved at sætte pengene på at det er en DF-politiker.

 159. Af p jensen

  -

  Nu kan j ni els en jo ikke lide DF, hvorfor han noterer sig det hver gang en DF-politiker dummer sig. Men både R, S, SF, V og K mv. dummer sig hver eneste dag året rundt, og deres dumheder er ikke enkelte små tanketorsk, men enorme brølere i sådanne mængder, at de tilsammen afslører de nævnte partier som gennemsyrede af fladpandet tåbelighed. Selv en mindre stime af store torsk vil tilsammen eje en IQ der overgår disse partiers latterlige “tankevirksomhed”. Hvis man overhovedet kan tale om tankevirksomhed i partier der enten er helt hjerne-døde eller ikke har flere tanker end en tomat, et kålhoved eller en rød appelsin.

 160. Af I. Hansen

  -

  Corydon var en V-muldvarp …….han har aldrig reelt været socialdemokrat.

  Jo politikere burde i dén grad have en karens periode når de forlader Borgen……..

  …man skal ikke være så naiv at tro, at lobbyisme …….virkningsfuld lobbyisme ikke findes i DK …og det er ikke tilfældig hvem virksomhederne “udvælger” sig……de går jo nok ikke efter de upåvirkelige vel??
  Og de udøver jo ikke deres “hverv” for politikerens blå øjnes skyld …..men alene for egen!!

  – og påvirkelighed kan jo have baggrundstemaer :
  – egen karriere – status – anseelse (fra særlige “idoler”) – magt – EGO – penge – …..dyb afhængighed af de nævnte eksempler (som narkomani) ……………eller naiv tankeforladt beundring for “de større drenge” (ofte set i politiske ungdoms partier og hos dum-loyale partisoldater)

 161. Af Axel Eriksen

  -

  Var han? Men Rohde var uomtvisteligt en R-muldvarp!

 162. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Bjørn Sørensen

  “Bortset fra det så er der flere intellektuelle kapaciteter der er tilknyttet DF end der er på hele venstrefløjen, siden det kaotiske landsmøde.”

  Du mener, at den intellektuelle elite i Danmark er mest repræsenteret i Dansk Folkeparti?

  Det må være udenfor folketingsgruppen.

  Kan du give nogle gode eksempler?

 163. Af j nielsen

  -

  “Nu kan j ni-els-en jo ikke lide DF”

  Der er både flinke fyre m/k og dumme svin i hvert eneste parti. Én-mands partier undtaget.

  Men når det gælder det vitterlige vås, i tilfælde hvor det ikke er et spørgsmål om meninger, men om viden, har DF sat sig på løvens part. Og det er ledelsen pinagtigt klar over. Hvis der dukker en historie op, hvor delinkventen uomtvisteligt har fået begreberne helt galt i halsen, og alligevel insisterer på at have fat i den lange ende – så vil man stå sig godt ved at tage væddemål på at den pågældende politiker tilhører DF.

  Skulle jeg sætte odds efter hvad jeg har fulgt med i, ville jeg sige fifty-fifty. 50% på DF, 50% på alle andre partier tilsammen.

  Hvis man ser bort fra den underliggende tendens til anti-intellektualisme, så er det jo ikke decideret usympatisk at braldre op uden fundament. Som regel bliver folk da også irettesat af overordnede, men det er så også det der skal til, for irettesættelser udefra bliver der ikke lyttet til.

  Og det kan blive ubehageligt. Det er godt der findes en overordnet, for ellers var vi ilde stedt.

 164. Af Helge Nørager

  -

  En test.
  Hvor mange af siddende regering tager angstdæmpende medicin. ?
  1.Måske 80%.
  2. Alle fra gruppe 1, samt sovemedicin.
  3. Rest, alle i regering, som tidligere har modtaget lobotomi.
  4. De få som ved at guld og grønne skove opnås, via løgne.

 165. Af hektor heimlich

  -

  lettere brugt Øresundsbro og nogle hurtigtog som har kørt på linien Kbhs hovedbanegård – Kastrup Lufthavn til salg. Transporten er overgået til at drives af kaos piloter med Løkke i spidsen!

 166. Af Bjørn Sørensen

  -

  På venstrefløjen har det længe stået sløjt til, for venstreintelligentsiaen er uddøende fordi den kan ikke længere formere sig ved knopskydning. Det må have noget med meningsforureningen at gøre.
  Forleden døde den sidste kulturradikale, amargenseren Rifbjerg, der efter mange års asyl i Francos Spanien, ja han blev der også efter at de indførte demokratiet, hvilket må have været en svær tid for ham, for pludseligt at skulle tolerere anderledes tænkendes tanker.
  Han nåede da at forkynde inden sit endeligt, at der kun er 2000 intelligente danskere.
  Måske havde han ret når man ser på kvaliteten af vore politikere, som ikke ligefrem stråler af visioner, men som nærmest forekommer at være de sidste dages fortabte.
  En af venstrefløjens fremtrædende talsmænd slumfantasten Carsten Jensen fra Farisærgade på østerbro, hvor de alle samles for at udleve det sande rettroende liv blandt de frelste.
  Hans billede på sin sidste bog, som troskyldigt læses af menigheden, viser et fjæs som har måttet gå gennem meget for at tilfredstille hans slumdyrkende publikum.

  Hr Nielsen, hvad er det venstrefløjen har at byde efter et århundredes forfejlet politik.

 167. Af Hvor mange muldvarpe er med i debatterne?

  -

  Af et indlæg fra sø ren sø rensen fremgår det klart at han er muslim og tilhænger af islamisering.

 168. Af Axel Eriksen

  -

  Hvad f….n er meningen? Totalt kaos fordi en fremmed nation har forlagt sin forfejlede “migrationspolitik” til et problem i Danmark!

  Er det ikke afgivelse af dansk suverænitet, at vi skal belemres med svenskernes i høj grad selvskabte problemer?

  Jo, totalt virvar og kaos på de trafikmæssige største knudepunkter I Danmark: Omstigning på Københavns Hovedbanegård eller Nørreport og derefter paskontrol i Kastrup. Har svenskerne også forlagt deres kontrol til tyske de Østersøhavne, hvorfra der er færgeforbindelser til Sverige?

  Måske var det så også en idé til efterfølgelse, at Danmark havde fremskudte grænsekontroller i Rostock, Puttgarden og Flensborg m.v. – når der er modstand mod at lave det ved de danske grænsedestinationer!

 169. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Ja, kære Axel Eriksen ! –Danmark er sunket dybt – meget dybt !–Sørine Gothfredsen gjorde ellers sit bedste – som dansk præst ! Forleden dag i dr 2 kl 23,30 med modparten “førtids-pensionisten – der kalder sig forfatter og chef for “venlig-boérne “—Vi vil IKKE finde os i diverse førtids-pensionister (der må jo være noget helt galt med dem ! –Ellers ville de vel ikke modtage–evigheds-ydelser fra det offentlige ! )–Hun så jo heller ikke normal ud –Altså SØRINE, hvor havde du ret i AT: de typer –skal ikke få os-andre i fedtefadet ! Vi nægter, at forsørge dem “venligboérne ! REND OG HOP !

Kommentarer er lukket.