Grænsekontrollens mange velsignelser

Af Henrik Day Poulsen 137

Mandag den 4. januar starter grænsekontrollen mellem Danmark og Sverige som konsekvens af en uansvarlig flygtningepolitik i Sverige og Tyskland. Jeg synes også, at det er ærgerligt, at uskyldige pendlere mellem Danmark og Sverige bliver ramt af Sveriges krav om ID kontrol og jeg var meget glad for, at Statsministeren i sin nytårstale sagde, at Danmark måske også vil blive nødt til at gøre det samme ved grænsen mod Tyskland. Det er præcis det krav, som Dansk Folkeparti (DF) i meget lang tid har foreslået, men som alle andre partier har gjort grin af og set som rendyrket egoisme og selvtilstrækkelighed. Men spørgsmålet er, om forslaget om grænsekontrol ikke snarere var rettidig omhu?

Mange politikere har tegnet dommedagsprofetier over muligheden af at skulle vise pas ved indrejse til et andet land. Men hvor forfærdeligt er det egentligt at skulle legitimere sig ved indrejse?

Jeg er så gammel, at jeg husker dengang man skulle vise pas, når man som jyde skulle på indkøb over grænsen ved Kruså. De glade Otto Duborg dage med billig Nutella og den forfærdelige rødvin med Tyren på. Det gav anledning til lidt kø ved grænsen, særligt når tolderen skulle undersøge, om nogen havde taget en flaske gin for meget med.

Jeg tror ikke, at mine forældre følte sig ubehageligt til mode ved at vise pas dengang. Det var helt naturligt at man skulle legitimere sig.

Som hyppig rejsende til USA har jeg selv talrige gange oplevet en hel anden form for kontrol. I dag skal man registrere sig on line, inden man rejser ind. En ordning, som nu også gælder, inden man kan rejse til Storbritannien. I store lufthavne som Heathrow, Los Angeles, Miami og Boston findes der i dag maskiner, hvor man blot kan stikke sit pas ind, kigge i kameraet og afgive sit fingeraftryk og i løbet af to minutter får man så uden problemer adgang til landet. De sidste to gange jeg var i USA, havde amerikanerne faktisk sat så mange maskiner op, så den tidligere ulidelige kø i ”Immigration” var borte.

Selve proceduren med at legitimere sig føler jeg mig på ingen måde forulempet af. Tværtimod finder jeg det trygt, at USA og Storbritannien vil have tjek på, hvem der rejser ind og ud af landet. I forvejen undersøges vi jo med en kropsscanner i Kastrup Lufthavn og det er da langt mere indgribende end at vise sit pas.

Grænsekontrol mellem Danmark og Tyskland vil sikkert aldrig blive som omstændelig som i USA. Så hele hysteriet om, hvor forfærdeligt det er at skulle legitimere sig, er efter min mening helt overdrevet.

Det er kun naturligt, at et land ønsker at vide, hvem man er. Ville du lukke en fremmed ind i dit hus, som du intet aner om? Næppe!

Regeringen skulle for længst have lyttet til DFs krav om grænsekontrol. Er det af angst for EU, at man ikke tidligere har handlet? Hvis dette er tilfældet, må man jo sige, at EU har en magt over Danmark, som kun meget få danskere vil acceptere. EU’s manglende grænsekontrol er jo skyld i hele misæren med millioner af flygtninge, som koster milliarder. Penge, som kunne være brugt på Sydeuropas genopbygning, grøn energi og skattelettelser. Altså tiltag, som kan skabe dynamik i Europa. I stedet har vi nu en situation med en næsten udelukkende muslimsk gruppe af personer, som al erfaring viser, er meget svær at integrere og som vil skulle modtage overførselsindkomster i mange år. Europa har altså endnu en gang set bort fra økonomisk fornuft og ladet sig styre af tilfældige fine fornemmelser fra økonomisk uansvarlige pladderhumanister. Europa hverken kan eller skal redde hele verden. Vi har ikke et større ansvar for syriske flygtninge end fx Saudi Arabien, Qatar, Rusland, USA og Kina. Men det synes personer som Angela Merkel desværre. Og det har nu ført Europa ud i den værste krise siden 2. Verdenskrig.

De mange politikere, journalister og andre, der har gjort grin med DFs forslag om grænsekontrol, må nu stå tilbage og erkende, at DF havde ret.
Havde de lyttet i tide, ville Danmark i dag ikke stå i den situation, som vi gør, hvor velværd og skattelettelser må aflyses på grund af tusinder af flygtninge, der aktuelt kun koster kassen og intet økonomisk positivt bidrager med.

Danmark kan ikke styre udviklingen i verden, men vi kan styre, hvem der får adgang til vores land. Og det har vi indtil nu været alt for dårlige til.

137 kommentarer RSS

 1. Af Mads Timo

  -

  Har du hørt om Schengen-samarbejdet Henrik? Og flygter folk fordi Europa ikke har pas-kontrol blandt de indre grænser?

  Du er åbenbart mindre begavet end man umiddelbart går rundt og tror. At Berlingske overhovedet gider bruge plads på din blog er mig en gåde. Som click-bait er du sikker rigtig fin for avisen, men for den ry og omdømme er du et stort selvmål.

  Du er en historieløs psykiater der ikke forstår dig på politik. Du mangler ganske simpel forståelse for at man har brug for empiri, hvis man vil kloge sig på samfundet. Hvad tror du det koster europæiske virksomheder, hvis man indførte pas-kontrol i hele EU igen? Tror ikke du ved hvorfor man indførte Schengen-samarbejdet, så måske du skulle læse op på det, inden du begynder at udgyde din uvidenhed.

  Fortsat god søndag.

 2. Af Søren Poulsen

  -

  En ganske fornuftig artikel, Henrik. Da grænsekontrollen blev afskaffet mellem adskillige europæiske lande, var den teknologiske udvikling ikke på samme stade som nu. Derfor behøver der nu – som du fint beskriver – ikke at være nævneværdig forsinkelse ved grænsekontrol. Hvad ville der eksempelvis være galt i, at udstyre samtlige biler med nummerplader, der kunne scannes i forbindelse med kørsel over landegrænser? Ganske som når man passerede Storebælt? Og evt. kombinere det med elektronisk aflæsning af pas?
  Men du idealiserer kendsgerningerne, når du bruger begreber som “Europa” og “Vi”. Du skriver eksempelvis, at “Europa hverken kan eller skal redde hele verden…det synes personer som Angela Merkel desværre”
  Jamen Tyskland har da altid ønsket udenlandsk ufaglært – og dermed billig – arbejdskraft til sin industri. Det er ikke, på samme måde som i Danmark, en belastning af det sociale system, idet ydelserne er langt lavere i Tyskland.
  Det viser fejlagtigheden i at tale om “Europa” og “Vi”, for der er betydelige interessemodsætninger, hvilket netop fremgår af Merkels adfærd.
  Dette skal ikke nedgøre, men supplere, din eller udmærkede artikel.

 3. Af Søren Poulsen

  -

  En ganske god artikel, Henrik. Du beskriver fint, at grænsekontrol ikke behøver at være en belastning. Da grænsekontrollen imellem visse europæiske lande blev ophævet, var det teknologiske stade ikke på samme højde som nu, og kontrollen føltes dengang måske noget mere besværlig, navnlig for erhverv. Teknologien er anderledes nu. Hvad er der galt i, at udstyre alle biler med nummerplader der kan scannes? Grænsekontrollen kunne så foretages på samme måde som når man passerer Storebælt. Og hvad er der galt i elektronisk paskontrol?
  Det jeg vil gøre bemærkning til, er din anvendelse af begrebet “Europa” og “Vi”
  Du skriver, at “Europa hverken kan eller skal redde hele verden…det synes personer som Angela Merkel desværre” Jamen Tyskland har, siden sin dannelse, ønsket indvandring af udenlandsk ufaglært – og dermed billig – arbejdskraft, til sin industri. Grundet Tysklands langt lavere sociale ydelser, er det heller ikke, på samme måde som i Danmark, en økonomisk belastning.
  Interessemodsætningerne gør, at det er misvisende, at tale om “Europa” og “Vi”. I Tyskland ved de nøjagtigt hvad de gør, mens danskerne ødelægger deres sociale system.
  Dette for at supplere, et ellers udmærket indlæg.

 4. Af martin bek

  -

  Att. Mads Timo

  HVIS schengen samarbejdet havde fungeret 110% så havde vi ikke haft samme behov for at lukke grænsen som vi gør nu.

  Schengen er et skib uden motor, der kun venter på at forlise…

 5. Af En ko på Glatis er sjov

  -

  Nu har DF altså ikke opfundet grænsebommen!

  Men, regeringen har nu i længere tid undgået at tage affære da de ønsker så mange løndumpere og velfærdserodere som muligt! Med svenskernes grænsekontrol imorgen,har de besluttet at dk får flere af dem med grænsekontrol da de nu må søge her. Igen grænsebom eller ej, er ligegyldigt. Kun ud med konventionerne vil ændre noget. Altså aldrig statsborgerskab, uddannelse eller tag et arbejde fra danskerne. De skal heller ikke være tjenestepiger for hdp alle. Men skal hjem en dag.

  Mht Nytårstalen. Totalt idioti bevidnet vi der!
  Llr startede fatalt med at ophøje jøden -der blot beskyttede sine egne trosfæller og stamme- som en helt
  uden at nævne dokumentaristen, etnisk danskeren Finn Nørgård med et eneste ord! Han var vel ikke borgerlig som jøden? Endvidere de 6 såret!

  Dybt uanstændigt! Er Det det jødiske Samfund der skrev talen Løkke?

  PS ash???

  ASH
  Nu havet ash nok bare den forkerte borgerlige aroma til at bo og indordne sig i et mindre totalitært system, end hvad hun foretrækker!

  Jeg tror ikke på perfekte hjem/bydele der ser ned på andre, og ikke bære sin indvandrebyrde. Borgerlige Bydele som Østerbro, og Gentofte/Vedbæk/Gladsaxe! Bydele der nægter at huse deres egne indførte velfærd-løndumpere, bygge boliger til dem, integrere dem, men blot overlader alle problemerne til Nørrebro og Vestegnen!

  Lader til at ASH’s stil er ligesom partifællen hendes kuglefrastøderen Joachim !
  Et voksen menneske der laver selvtægt eller ønsker-mod børn i bedste breivik stil! Jo mindre barnet desto bedre! !!!!

  Godt gjort børnlille, jer der fik sprunget kuglefrastøderens postkasse nytårsaften, og fik “dirty Joachim b” ud på hævntogt efter småbørn i byens gader! Det sande afstumpet liberalist fjæs viste sit ansigt. Flytter væk fra problemerne fra sin egen politik om ghettoer, og intet ansvar tager i borgerlige kommuner.
  Gud herre bevares! !

  Jesper Lund,
  Verdensfjern er ash ihvertfald!
  Uden evner til at håndtere reelle problemstillinger. Kun populisme!

  PS Lyhne indlæg i filteret?
  Uden tvivl får lyhnes børn et “helvedes forhold” med deres mor og far i fremtiden. De bliver som børnene i filmen “festen”! Et koldt forhold til deres forældre , og som disse selv, med et afstumpet forhold til humanisme og sit medmenneske som andre liberalist opdrættet børn!

  “Børn med en unaturlig stor selvtillid”
  Uden tvivl skal Lyhne og far der, nok få stækket deres børns vinger.
  De grimmeste ting er altid arvet, og de bedste lært af en selv! Blå børn opdrættes, røde lære af sig selv!

  PS indlæg i filteret Lilleør?
  “Der tror på langt voldsommere ting”
  Lilleør

  Hvad er det den troende på Nissen i skyen hentyder til her?
  Anstændighed for vores mindste ville være et godt bud! Religiøse er dukker der føres rundt af dukkefører “liberalist-ejer” , som elsker det billige, ulækre hjerne forvredne løgner stads, der beholder folk på det medgørlige og undertrykte menneskelige udviklingstrin!

  Luk ned for indvandring af religiøse!
  Dk er 90% ateistisk. Men hvis men læser den religiøse ævleravis B , skulle men tro der var 90% troende!

  PS Tom Jensen indlæg i filteret?
  En svensk flygtninge bliver ligesom en dansk, alle statsborgere så godt som. Derfor mulighed for velfærddumpning for dansk DI/da. Derfor må den nordiske frie bevægelighed også røres ved. Samme som med EU og FN konventionerne. De er forældet, og ikke holdbare. Vi skal have lukket ned for udenlandske studerende også. Især af nordisk karakter.

  Der må også garantier på bordet, at de nye indvandre ikke får lov til at arbejde, uddannelse, og bosætte sig i dk permanent! At udenlandsdanskere flytter deres udkårne til dk! Hdp skal ikke længere kunne flytte sin portugisiske kæreste på danske ydelser altså!
  At de nyankomne aldrig kan opnå statsborgerskab men skal hjem igen. Således kan de gængse forhold kun bestå i Danmark!

  LavKO regeringen er uden tvivl begejstret for den svenske grænsebom. Nu får de endelige den nødvendige kvota af horde af velfærdsdumpere, som borgerlige blok ønsker sig, og kan skyde skylden på Sverige også udover EU, selvom grunden er deres egen manglende handlingskraftige til at udmelde dk af konventionerne, reglerne for statsborgerskab mv.

  Betydningen af deres nu indførte løndumpning, med indslusningsløn på slagterier, er åbenbart. Dem der betaler bliver -99%!
  Løkke vil komme med mere borgerlig ævl om jeres “stramme” indvandringspolitik kl. 20.00!

  Hdp indlæg i filteret?

  “Dk er ved at blive en nation uden skriftsprog”
  KO

  Kære ko
  Det må da være godt for ko?
  Landet er jo mere end homo sapiens blot? Der er grise og køer mv fx.
  Men har de den nødvendigekreativitet og omstillingsparathed til at begå sig i et frie sprog, der opfinder nyt?
  Tvivler!

  Hdp
  “Har en arbejdsgiver ret til at blande sig i en ansats privatliv” hdp

  Nej det har de ikke, men vi ved at de allerede screener via sociale medier. Banker køber nu internet informationer om ens venner på Facebook for at danne sig et social-økonomisk overblik, og giver bla lån på baggrund af disse.

  Dette skal forbydes firmaer således at snage i folks privatliv! Det skal direkte være strafbart for dem. Endvidere at dele oplysninger internt om ansatte mv.

  Derudover skal den rene straffeattest fjernes mht jobsamtaler mv. Kun beholdes mht. arbejde i børneinstitutioner og vitale områder som skat! I sidstnævnte er der alt for mange whitecollar v revisor kriminelle, der ikke bliver forbudt fortsat arbejde her!

  NPL@

  Du -ae-ville aldrig have opfundet den dybe tallerknen, endvidere et nyt ord. Du er den fødte kopiere, der ikke kan andet end at plagiere fra andres hoveder! Udenadslære, behersker du uden tvivl men…

  Det eneste du har deltaget med i denne blog er et personangreb indlæg uden et ord om emnet som sædvanligt!

  Ae@

  “At han er der eneste”….
  Er vel noget guddommeligt om mig her, må jeg indrømme! Måske et lille stavekursus frister?

  Nå, v revisoren og hans søde kone er oppe kl. 9.40.! Endnu en vild nytårsaften i Høng hjemmet i år med vild kærlighed, og livsændrende møder med inspirative mennesker, der har ændret livet jeres for altid?
  🙂

  Hvornår ved men når en v revisor er på ferie eller har været til “vild” fest? Han møder først op efter kl. 7 næste dag.
  Ønsk din søde kone et godt nytår. Hun er vel allerede flygtet til hospitalet, for at slippe for at sidde med strikketøjet foran den pibe rygende skræppende kalkun opdrætter?

  Når men godt nytår til alle!

 6. Af Søren Revser

  -

  Det er imponerende, hvad man kan få lov at mene og skrive i Berlingske, hvis man er inde i varmen, mens alle andre censureres massivt hver dag.

 7. Af Jan Petersen

  -

  Hvad der foregår idag og de sidste par måneder af illegale udlændinge, der shopper rundt i EU/Danmark efter asyl – er bevisligt 100% ulovligt. Men såvel den danske regering som EU er tilsyneladende hamrende ligeglad.

  Velkommen til EU version 2, iscenesat anarki!

 8. Af Benny B

  -

  Vi takker endnu engang Jern Henrik.
  Løkke skal nu træde i karakter og indføre den grænsekontrol, som alle ved er nødvendig.
  Han har siddet på hænderne alt for længe og spillet hazard med Danmarks fremtid.
  For hver dag der går, bliver Danmark fattigere og mere uregerlig. Borgerkrigen nærmer sig og folk grupperer og bevæbner sig.
  Asylstop nu inden læsset vælter.

 9. Af Henrik Knage

  -

  Af og til er man nød til at skille fårene fra bukkene – men det kan man ikke længere i Sverige, hvor alle er ”Hen”.

  Når det går godt bliver Verden lille, og ”vi” bevæger os fra den ene destination, til en anden på ganske få timer, eller døgn – båret på vinger, over tusinde kilometer.

  Når det går skidt bliver Verden pludselig stor, og 10 meter virker frygtelig langt, især hvis man skal over til naboen og vil konfrontere ham med hvorfor fanden han slår sin kone, voldtager sin hund og i øvrigt er et rigtig dumt svin, både af udseende samt af tankesæt.

  Der kan jo også spørges til hvad der er værst, at legitimere sig med sit sygesikringsbevis hos lægen, eller på hospitalet – som muslimer jo allerede skal – eller blive overrendt af kriminelle bander, ind over grænserne til Danmark.

  Der er allerede mange steder i samfundet, hvor der kræves legitimation f.eks. hvis man skal have et pas – og hvis ingen gider se et pas – hvad fanden skal man så bruge et pas til – andet end at stoppe 600 kr. op i røven på den danske stat?

  Alt det der EU pis er rent politisk nonsens. Jeg har et EU kvalifikationsbevis, der koster en mindre formue, og det kan ikke bruges til en fucking skid.

  Jeg kender også den med Tyren Henrik Day, men oprindelig hed det ”Skjold Burne” – kend den på tyren. Min nu afdøde svigermor kunne godt li´ den.

  Jeg har også haft en anden svigerhor og hun var sq også sjov. Hun fortalte, at når frihedskæmperne var på spejderlejr på Als, hvor hun jo så var fra Augustenborg, så sagde de ikke Rød Ålborg, men at der var post fra Ålborg, især hvis man som efterkrigskvinde havde fået et godt øje til den man senere bliv gift med. Møjn

 10. Af Mads Timo

  -

  Schengen-samarbejdet har intet med de ydre grænser at gøre. Det har noget at gøre med europæiske vare og menneskers mulighed for fri bevægelighed inden for EU’s indre grænser.

  Så vidt jeg ved, så har der intet været i vejen for at danne en fælles europæisk løsning på flygtninge problemet. Ja altså lige bortset fra at det europæiske samarbejde åbenbart ikke gælder, hvis man reelt skal afhjælpe Grækenland og Italiens kæmpe problemer med flygtninge. Vi har valgt ikke at bidrage til løsningen på problemet, fordi den nuværende regering har mere travlt med at skylle 30 år’s udenrigspolitik ud med badevandet.

  Hvor er Venstre’s EU liderlighed, når det kommer til at finde en fælles løsning på flygtninge problemet?

 11. Af Jesper Lund Jesper Lund

  -

  Det er et spørgsmål om omkostningerne for EU (og Europa) at alle lande indføre grænsekontrol. Den omkostning, som der er ved at mindske bevægeligheden i Europa. Omkosningen vil måske bevirke at Europa økonomisk sakker bagud i forhold til USA og Asien.

 12. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt korrekt, Schengen har intet med EUs ydre grænser at gøre. Det har derimod Dublin forordningen, iflg hvilken illegale udlændinge skal registreres (søge asyl) i det første EU land, de entrerer.

  For Danmarks vedkommende skal en asylansøger altså enten flyve eller sejle til Danmark, for at være berettiget til lovlig asylansøgning!

 13. Af Svend Jensen

  -

  Det ser ud som om, at Bilderberg, FN, EU, OPEC og eller andre overnationale operatører har startet et projekt som hedder “Gør de muslimske lande civiliserede”. Disse lande er i dag håbløst bagud med alt og er ude af stand til selv at smide deres religiøse byrder på lossepladsen. Islam er den perfekte religion til at holde muslimske lande nede på stenalderstadiet.
  Det er næsten umuligt at eksportere moderne civiliserede samfundsidéer direkte til de muslimske lande. Fanatismen og konservatismen er for massiv der.
  Næstbedste løsning kan så være, at importere muslimer i store mængder til vestlige demokratier, uddanne og civilisere dem efter bedste evne og derefter sørge for at eksportere dem tilbage til deres oprindelseslande. Her kan de så bidrage til den nødvendige revolution af deres syge religion, der så at sige bør begrænses til den private sfære; islams politiske dimension skal elimineres, hvis de muslimske lande skal overleve.
  Hvis dette er formålet med den massive tilflytning af muslimske personer, giver det mening og idéen kunne sælges til de undrende indfødte europæiske befolkninger; men det er ikke hvad de får fortalt.

 14. Af Ulrik Hermann

  -

  Det er da et yderst fornuftigt og relevant indlæg Henrik Day Poulsen her kommer med. For at kræve grænsekontrol er egentlig ikke andet end rettidig omhu, Fuldstændig ligesom når vi låser vores dør om aftenen, så udviser vi også rettidig omhu for ikke at få ubudne gæster. Derfor burde vi have haft grænsekontrol indført for længst. Vi må bare passe på det ikke går ud over handelen mellem landene, men paskontrol bør kunne gøres på under 5 minutter i snit og det kan ingen med nogen rimelighed synes er et problem. Da vi havde grænsekontrol mod Tyskland, tog det ikke mere end et par minutter i snit, og det er da trygt at grænsekontrollen passer på landets indbyggere.

  Men man må virkelig undre sig over alle de vrede og utiltalende indlæg der kommer. Har dem der brokker sig over Henriks indlæg noget at byde ind med overhovedet, jeg tvivler.

 15. Af Søren Revser

  -

  Hvorledes vil en grænsekontrol, og total overvågning af alle Danskere afværge, at samtlige flygtninge i Danmark integreres og i øvrigt 5 dobles via de kommende familie sammenføringer?

  Har DF et svar på det – eller er det også Løkkes skyld, selvom det stik mod vælgernes ønske er ham, DF endnu en gang har hjulpet til magten.

 16. Af Kim B Olsen

  -

  Det er en suveræn stats ret at kontrollere territoriet.

  Flere og flere europæiske stater vil gøre det samme, når Schengen aftalens sammenbrud står klart for landenes regeringer.

  Man husker hånen fra venstrefløjen, da DF fik indført begrænset grænsekontrol.

  Helle Thorning, det lille pus, afskaffede kontrollen fordi der skulle indføres noget “meget smartere”. Det skete så ikke, og som så mange andre af fruens luftkasteller forsvandt det smarte i glemslens tåger.

  Nu vågner Europa op, men måske for sent……

 17. Af Eva madsen

  -

  Henrik du Day har helt ret – nu skal vi have en permanent grænsekontrol – med visa kontrol – så vi kan få standset den ikke vestlige invasion af muslimske besættelsestropper.

  Grænsekontrollen skal også være rettet mod de Nordiske lande, hvor der befinder sig i hundred tusinder af personer , som aldrig burde være lukket ind i Europa.

  Oven i hatten – kan vi så også være heldige at fange et par østeuropæiske tyvebander samt stoppe de ca. 100.000 illegale indvandrere som opholder sig illegalt i Danmark.

  Lad os nu forlade Schengen ” samarbejdet ” og forlade EU ved at melde os ind i EF.

  Vi hører tit – at EU`s oprindelige formål – var at skabe fred i Europa.

  Det er jo langt – langt fra sandheden , forhistorien, den kan du Google .

  Men tanken var allerede før vi gik fra EF til EU – var der specifikke personer – der i det skjulte havde en dagsorden med at landene i Europa skulle forenes / omdannes til Europas Forenede Stater.

  Nu er EU endt som en udemokratisk kolos på lerfødder som det tidligere USSR – med den forskel at EU ikke engang kan forsvare de ydre grænser – det kunne USSR..

  Freden i EU har hele tiden været garanteret af NATO og ikke EU. !!

  EF var kun en handelsunion bildte man befolkningerne ind – herunder vores egne politikerne – der som altid regerer og har en politik – der er modsat flertallet af befolkningen – ovenikøbet har de den FRÆKHED at lyve – før hvert valg – efter valget – valgte regeringen at regere videre efter eget forgodtbefindende uden at tage bestik at folkets ønsker.

  VENSTRE og DF lovede at stoppe indvandringen – før valget – og der foreligger absolut ikke en ny situation som de hele tiden påstår.

  Hvor svært kan det være at opsige FN`s flygtninge konvention fra den ene dag til den næste – og total stoppe asylansøgere og illegale indvandrere – der har rejst igennem sikre lande – det første land flygtningene betræder er et sikkert land ( Dublin aftalen ) – det der forgår nu er asylshopping, – folkevandring ,- velfærdsindvandring, – ulovlig indvandring UDEN visa.

  Befolkningen ved udmærket godt – at hovedparten af den nuværende og det fremtidige muslimske befolkningsindtog i Danmark , er en katastrofe for den etniske Danske befolkning , både som en duo kulturelt katastrofe såvel som økonomisk, – den koster os nu over 200 milliarder om året – der medfører at vores velfærdssamfund bliver lagt i graven.

  Alt dette ved politikerne og de gør intet for at standse / stoppe katastrofen – selv partier der før valget lovede at stoppe den nuværende flod af velfærdsflygtninge – gør intet – absolut intet.

  I forvejen er Danmark overbefolket med – 1 million mennesker på overførselsindkomst – der IKKE er i stand til at forsørge sig selv – vi behøver absolut IKKE flere i Danmark – der ikke kan forsørge sig selv – landet hverken kan eller skal være hele verdens socialkontor.

  Vores Danske politikere er absolut en katastrofe for Danmark.

  Lad os få en Dansk lov a la den Sweitziske ,hvor der skal 100.000 mennesker til at tage et emne op til en folkeafstemning ,så vil flere måske føle at vi levede i et demokratisk samfund, og ikke i et diktatur og et mørklægningssamfund.

 18. Af P. Torbensen

  -

  Et godt præcist indspark HDP.-problem-dianose -løsning,ihvertfald for Danmark.

 19. Af Peter Larsen

  -

  @KDP Det er ligesom du ikke har fattet betydningen af en af de vigtigste elementer, nemlig den frie bevægelighed sættes midlertidigt ud af kraft. Dette har både stor symbolsk betydning (Derfor DF som lokal nationalistisk parti altid har ønsker skrap og grundig grænsekontrol) men så sandelig også store økonomiske konsekvenser.
  Årsagen kender vi alle: Den manglende sikring af vores alle ydre grænse for EU.
  Det uhyggelige er at det er de selvsamme personer som råber op om grænsekontrol som er skyld at bevogtningen af af vores EU grænse ikke er sikker og tilstrækkelig ! Selv vores egen statsminister lader sig spænde for DF’s vogn ved at tage afstand for en fælles sikring af vores grænse.. som der lægges op til !
  Ligeledes tror man at flygtninge problemet håndteres bedst lokalt… det der sker lige nu er det bedste bevis på at det netop ikke er tilfældet ! Flygtninge situation skal håndteres af EU for flygtningene søger til EU ! man skubber bare problemet rundt imellem sig… Og det er ikke lokal politiske hensyn og prioriteringer rundt omkring i EU der skal bestemme om vores fælles EU grænse sikres som den skal eller ej og dermed skaber huller og usikkerhed for os alle ! DK skulle hellere bruger de mange penge som en regional grænsekontrol koster til at bidrage med at sikre EU grænsen !
  Men man må gå udfra at KDP og Co så også går ind for at lave identitets kontrol ved f.eks lille og storebælts broen… gode naturlige flaskehalse i Danmark som kan sikre en effektiv kontrol. Blot en simpel forlængelse af deres logik.
  Nå, det det mener man nok ikke hos DF… symbolpolitikken igen…

 20. Af Søren Revser

  -

  Kan vi ikke lige få en tilbagemelding fra en DF’er om hvordan en grænsekontrol og ekstrem overvågning af alle Danskere vil afværge en femdobling af Syriske indvandrere via familie sammenføring?

  Er spørgsmålet simpelthen for vanskeligt eller ùbelejligt for en DF’er?

 21. Af J Nielsen

  -

  Grænsekontrol i Europa blev oprindeligt indført for 100 år siden, i de første år af første verdenskrig. Det var et tiltag der dels skulle beskytte nationalstaten mod spioner, og dels – hvilket var nok så vigtigt- skulle forhindre landets egne borgere i at unddrage sig krigsindsats.

  Selvfølgelig har man kendt til pas tidligere, men systematisk kontrol ved grænsen var en nyskabelse.

  Det var et system beregnet på en krigssituation. I Norden vendte man tilbage til normaltilstanden ca. 40 år senere, med den nordiske pasunion fra først i 1950’erne. I en stor del af resten af Europa tog det længere tid. Schengen er det første skridt på vej mod en normalisering.

  Det viser, at love og regler oprettet for at håndtere en krigstilstand ikke er så lette at slippe af med igen, selv ikke i fredstid.

 22. Af Susanne Østersø

  -

  Kloge ord Henrik Day Poulsen.
  Samtidig vil jeg benytte lejligheden til at udtrykke min undren over de mange deciderede hadske indlæg, som tilsyneladende går på din person. Det virker helt useriøst. Her bliver også sagt ualmindeligt meget forvrøvlet sludder, og faktisk havde jeg indtil nu forsvoret, at jeg på nogen måde ville sige noget i dette forum. Men det byder mig imod at læse så meget vrøvl og vrede rettet imod din person. Hvad er det dog, folk har gang i??? Ja, jeg spørger bare!!

 23. Af Jan Petersen

  -

  Schengen gælder altså stadig kun for EUs indre grænser. De ydre grænser styres af Dublin forordningen, som tyske fører Merkel lige pt har sat ud af kraft i hele EU. Derfor kan Danmark lovgive, som Danmark har lyst til. Danmark er ikke længere bundet af Dublin forordningen!

 24. Af Ole Skovgaard

  -

  Schengen er et skib som sejler fuld kraft. På broen står 1, Styrmanden med en Kikkert, Pludselig ser han noget og Råber “Iceberg straight Ahead”.

 25. Af Lars Petersen

  -

  @ Mads Timo.

  Du tager fejl i det meste du siger…

  1. Det er absolut de færreste virksomheds ejere i DK, som vil de pivåbne grænser.
  Dem du tænker på, er en relativ snæver gruppe af de større virksomheder.

  2. Virksomhederne mister reelt intet med lukkede grænser, da alle andre EU lande allerede
  i 2016 må forventes at lukke grænserne, hvormed konkurrencen derfor vil synkroniseres.

  3. De relativt få virksomheder som går ind får pivåbne grænser, underminere eget argument,
  idet skatterne vil vokse uhæmmet pga. samme, hvilket netop belaster enhver virksomhed.

  4. Hvad angår at afhjælpe Grækenland og Italiens tilstrømnings-problemer, tager du åbenlyst
  udgangspunkt i, at disse udsigtsløst skal hobe sig op i hele EU, blot dividende korrugeret.. ak..
  EN OMMER HR. TIMO..

 26. Af Jan Petersen

  -

  Men om en dansk kæderygende fadbamse har balls nok til at stille sig op mod en tidligere DDR kommunist, vil jeg tillade mig at tvivle voldsomt på!

 27. Af Søren von Marx Sørensen

  -

  I Sverige på migrationsvaerket , kan men dagligt læse antallet af nye flygtninge men ikke i dk , hvor Støjberg og venner har sørget for et månedligt tal kun. Grunden er åbenbart, kun at ville diskutere emnet en gang månedligt, og flytte fokus på problemstillingen!

  Dk er blevet en korrupt bananstat siden lavKO’s ankomst!
  Svensk åbenhed nu tak, og offentlighedsloven implementeret i sin fulde åbenbaring!

 28. Af J H ans en

  -

  HDP

  Da DF forlangte græsekontrol, da var det ikke på grund af mange flygtninge.
  De store flygtningestrømme er først begyndt efter Løkkes straksopbremsninger.

 29. Af P Christensen

  -

  Der er ironisk at det idag (tilnærmelsesvist) eneste arbejderparti i Dk,
  DF, så alligevel fik deres kroniske ønske om grænsebomme opfyldt.

  Og så ovenikøbet af og begrundet i manglende omhyggelighed hos bl.a. de
  nu tidligere arbejderpartier på venstrefløjen,
  der har gennem årtier har belemret arbejderklassen socialt
  og økonomisk, herunder med sin ladeport af en enfoldig, eksperimenterende
  indvandringspolitik.
  Hvis konsekvenser ramte langt væk fra partiledernes elfenbenstårne.

 30. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Enig med Jan P at nu hvor hverken Schengen eller Dublin aftalen fungerer, er Danmark frit stillet at gøre hvad vi vil!
  Men som et dyr i fangenskab, der stilles frit, måske vi har mistet vores overlevelsesinstinkt?!

 31. Af Søren Rasmussen

  -

  Tak til HDP for endnu et meget fint indlæg.

  Som HDP bemærker er der dagligt mere end 1.400 danskere der rejser til Storbritannien uden at rejse ét eneste flag over paskontrollen ved indrejse.

  Dertil kommer et antal rejsende til USA og Canada hvor indrejseformaliteterne er endnu strammere.

  Jeg tror regeringens tøven i forhold til at indføre en grænsekontrol har med det forhold at gøre, at INGEN politikker vil erkende det kolde faktum, at den fri bevægelighed inden for EU og indtræden i Schengen har udviklet sig til et fejlslagent politisk og økonomisk projekt som nu er ude af kontrol.

  Indrømmer man først det, er det en erkendelse på samme niveau som at dømme hele EU projektet færdigt, og det er kun 2-3 partier i Danmark stærke nok til stå ved.

  Jeg tager muligvis fejl, men jeg tror der ligger en høj grad af misforstået ærekærhed i forhold til EU i grænsekontrollen.

  Når det nu formentlig sker alligevel er det fordi Danmark i givet fald ikke vil være “first-mover”, og så er det straks mere spiseligt for de, der dagligt frekventerer EU-Parlamentet.

 32. Af Ole H

  -

  HDP
  Lad nu de pilleglas stå. Din hjerne har taget rigeligt skade.
  Og meld dig så ind i DF (dansk fascisme).

 33. Af Mads Timo

  -

  @ Lars Petersen.

  1. Hvorfor har vi et Schengen samarbejde?

  2. Hvordan ved du at alle europæiske virksomheder som handler på tværs af europæiske grænser, ikke mister indtægter ved en gennemgående indførelse af grænsebevogtning?

  3. Hvorfor har vi pivåbne grænser, hvis dette medføre at skatterne stiger?

  4. Hvad er løsningen på problemet, hvis det ikke er en solidarisk løsning EU-landene imellem?

 34. Af Niels Nielsen

  -

  Tak Henrik
  Som altid har borgerlig altid ret, DF er det eneste rigtig borgelig parti vi har i Danmark .

 35. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt et meget rammende udtryk for danskere anno 2016 – dyr i fangeskab. Fanget af diverse selv betalte offentlige ydelser. Danskerne aner ikke længere, hvad personlig frihed egentlig står for!

 36. Af preben jensen

  -

  M ad s ti mo véd ingenting, og der er ingen substans i hans indlæg. Både sch engen og du blin forordningerne er brudt sammen…… ligesom nærhedsprincippet, velfærden og det lokale demokrati er på vej mod kol laps. Snart er der heller ikke styr på kriminaliteten, de nye sygdomme eller den sociale deroute i EU-landene. Regeringen V, K og DF skal til at tage sig sammen. Snak og annoncer er ikke nok. Grænsebevogtning er en hastesag.
  ………………………………………………………………………………..

 37. Af p jensen

  -

  spærrer og skjuler f ilt ret alt over tre linje..?

 38. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “velsignelser ” –Dem får vi ikke flere af ! –Danmark er på spanden –og står foran ruin !—Med millioner af muslimer ! Så er lille kristne Danmark fortabt ! –Masser af folk stemte netop DF. –Fordi –det pol. parti var den eneste garanti for, at blive muslim-fri ! –Men hvad skete ? –DF ville ikke i regering –ville ikke have ansvar ! –Og Thulesen Dahl ville for alt i verden ikke være stats-minister (skønt lige den stilling ikke kræver de højere akademiker-titler (se Johanne –kan gå lige ud af 5te klasse – og blive levebrøds-politiker ) ligesom de fleste af de 179–med få undtagelser af voksne folk–der netop er i DF.! —Lars Løkke er den mest uegnede statsminister vi nogensinde har haft –“vi skal passe på Danmark siger han ” —Min irske ulvehund ville være mere kompetent til, at passe på Danmark !—Den er klog – myndig – stolt -kan sætte sig i respekt –og så har den stil – og klasse !–Og den elsker sit herskab ! (læs danskerne- og dens hjem ) !

 39. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt så bruger de seks rigeste olie Goff stater FN flygtningekonventionen som toilet papir. De har end ikke underskrevet toilet rullen. Andre flygtende arabere rager dem herfra og til evigheden!

 40. Af Søren von Marx Sørensen

  -

  Denne uge bliver en lav intensiv diplomatisk krig mellem dk ,Sverige og Tyskland!
  http://www.theguardian.com/world/2016/jan/03/sweden-to-impose-id-checks-on-travellers-from-denmark?CMP=share_btn_fb

  Jeg gætter på grænsepost til Sverige og Tyskland retur inden ugens udløb. Måske månedet nu da lavKO kan skjule det reelle daglige antal et måned!

 41. Af Jan Petersen

  -

  Google iøvrigt “the dark roots of the brussels eu” og læs lidt om, hvad det monster egentlig går ud på!

 42. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er der INGEN lande i Østen, der hopper på det flygtninge skrammel. Det er helt suverent et EU anliggende! Men EU svømmer åbenbart i euro, så lad svømmerne betale – griner!

 43. Af J Han se n

  -

  Af Jan Petersen – 3. januar 2016 21:52

  Hvilke lande i Østen har andel i de krige som skaber flygtninge og terror.
  Lad de vestlige lande som skaber flygtninge og terror selv betale for deres ugerninger.

 44. Af Jan Petersen

  -

  Øhhh, enig!

 45. Af lars hansen

  -

  Når mastodonten EU endelig og effektivt – som den førhen tidligere løgnagtigt har lovet – får etableret ydre schengengrænser kan man i samhandelens interesse åbne de indre. Men når man ser formanden Jean Claude Juncker slingre rundt skidefuld på rulleskøjter og uddele ørefigner til andre forlegne statsledere, bliver man i tvivl om det store projekt.

 46. Af Chris Lykkegaard

  -

  Det er så rystende naivt hvad denne oerson skriver, at en eller anden i debatredaktionen skulle have stoppet ham. Jeg er opvokset 2 km fra grænsen og kan ikke tælle hvor mange gange jeg har krydset grænsen via marker, skove, stier eller sejlet i Flensborg fjord. Dansk Folkeparti vil gerne se handlekræftig ud, men de stopper ikke flygtninge – til gengæld stopper de pendlere og skader erhvervslivet på begge sider af grænsen.

 47. Af preben jensen

  -

  Man kunne også få mange velsignelser ud af at stemme de landsskadelige radigale og deres medløbere ud af Borgen og byrådene……. og hvis medierne kunne begynde at arbejde for at genindføre ytringsfriheden, så kunne vi måske ligefrem få demokratiet, velfærden og vores land tilbage. Men foreløbig ser det sort ud, for vi er lige i hælene på Sverige hvad angår nihilistisk, feministisk, kommunistisk og pladderhumanistisk politik. Årtiers manipulation, hetz og løgn har forvirret og svækket danskerne, så de ligesom svenskerne er som bedøvede får på slagtebænken. ALT er visse kliker ved at fratage og frarøve det danske folk, og så passivt, bevidstløst og tankeløst lader majoriteten af borgerne sig skubbe ud over kanten, at Danmark nok får samme skæbne som Sverige, hvor millioner af svenskere er på vej ned i afgrunden eller ud i borgerkrigen.

 48. Af Agneta ahlerup

  -

  Henrik, tror ikke rigtig du hved hvad du siger! Forfærdelige menneske!

 49. Af preben jensen

  -

  En del af dem som skriver ovenfor, aner ikke hvad de taler om, eller de er agenter for jelveds parti, for indvandringsindustrien eller EU mv. Sandheden er at de nedlagte landegrænser har skadet millioner af europæere og danskere. Sandheden er at EU er et udemokratisk, planøkonomisk og totalitært foretagende hvor dem i toppen er komplet ligeglade med “almindelige” mennesker, ca. 98-99% af borgerne. Den megen snak om “fællesskab”, “integration”, “co2-trusler”, “ligestilling” og “menneskerettigheder” er hyklerisk snak der er beregnet på at trække de mange naive og uvidende danskere og europæere rundt ved næsen. Og sandheden er at hvis demokratiske, maskuline, fremsynede og aktive kræfter ikke kommer mere på banen, ender Europa med stor sandsynlighed som et fattigt, barbarisk og terror- eller krigshærget område. At bygge fremtiden på feminisme og pladderhumanisme er som at bygge på et fundament af kviksand, sump og mudder.

 50. Af preben jensen

  -

  Alt hvad HDP skriver i sit debatoplæg er ren og skær sund fornuft. Danmark er et lille land som vil blive totalt oversvømmet, udplyndret, tyranniseret og nedtromlet hvis der ikke bremses op på modtagelsen af FN- og EU-direktiver, og hvis grænsekontrollen ikke genoprettes. Den førte politik de senere år har været hamrende asocial, landsskadelig og folkefjendsk. De kommentarer der begræder oprettelsen af et grænseværn er helt til grin, for de er usaglige og vildledende. Og må være skrevet af typer der er ligeglade med at utallige danskere lider under den forræderiske og hovedløse radikale politik der har mangedoblet kriminaliteten og skabt rekorder i antallet af arbejdsløse, skilsmisser, selvmord, hjemløse, hospitalsskandaler, nedskæringer/lukninger, nye sygdomme, familietragedier og statslige/ kommunale svigt og overgreb.

 51. Af p jensen

  -

  Hvis man vil vide mere om Borgens og velfærdsstatens skumle hensigter og skrækkelige/bloddryppende/tårevædede bagsider, kan man med fordel læse “FORSVAR FOR FAMILIEN”…… “DEN FORBUDTE SANDHED”…… “EU = EUROPAS FJENDE”…… “EU = EUROPAS UNDERGANG”……. samt aa munds kronik i Berlin gske “DET STORE SVIGT”. Også sv en hak on ros sel, jal ving/ uhr skov og prof. be nt jen sen kan anbefales. Tilsammen giver de en vis oversigt over hvad der kan foregå af o nd skab og id io ti i moderne samfund………………..

 52. Af p jensen

  -

  Ja, nogle ord må opdeles for at komme gennem f ilt ret.

 53. Af Jorn D.

  -

  Schengen, we’ve had a problem here
  ja
  Det er egentligt mærkeligt at “flygtninge” ikke har legitimations papirer / rejsedokumenter
  for
  Genève-konventionen udformet lige efter WW2, jo kræver, at man skal udstede rejsedokumenter
  til dem der ingen har, enten fordi de ikke kan få dem i deres eget land
  eller
  de simpelthen har smidt dem væk

  måske derfor giver Italien flygtninge rejsedokumenter til rejser til Nordeuropa
  se
  ARTIKEL 28 – Rejsedokumenter
  1. De kontraherende stater skal til flygtninge, der lovligt bor inden for deres område, udstede
  rejsedokumenter til brug for rejse uden for deres område,
  medmindre
  tvingende hensyn til den nationale sikkerhed eller den offentlige orden tilsiger andet;

  sådanne dokumenter skal bestemmelserne i tillægget til denne konvention finde anvendelse.
  De kontraherende stater kan udstede rejsedokument til enhver anden flygtning inden for deres område;
  de skal navnlig velvilligt overveje muligheden for at udstede sådant rejsedokument til flygtninge
  inden for deres område, som ikke er i stand til at opnå et rejsedokument fra det land,
  i hvilket de lovligt er bosat.
  ja
  Genève-konventionen er nærmest en opfordring til, at “sende aben videre” ( alment ordsprog )
  men
  det korte af det lange er, at Genève-konventionen komplet saboteres af anti Europæisk og antikristen fortolkning af menneskerettighederne
  ja
  det virker næsten som om, at den almindelige borger i landene ikke har nogen menneskerettigheder
  og
  indtil dette forhold, der handlingslammer hele Europa og omdanner det til Uropa, ændres
  ja
  så kunne man jo sende DK’s løsgående udviste på en “kold tyrker” evt. på en Grønlandsk nedlagt lufthavn
  indtil
  de ønskede de rejsepapirer, som de har krav på ifølge Genève-konventionen !

  ironi.mus

 54. Af J. H an sen.

  -

  Denne gang kloger populisten Day Poulsen sig så grænsekontrol.
  Og forgøjler sine undersåtter som jo ikke er de mest skarpe knive i skuffen, at grænsekontrol vil gøre en forskel.

 55. Af Frank A

  -

  @ hansen

  Forlang nu ikke at HDP, skal forstå, at stiller du ved grænseposten i Kruså, eller ved Rudbøl, og siger “ASYL” vil konsekvenserne være nøjagtigt, som de er i dag.

  Så meget for den grænsekontrol

 56. Af Jorn D.

  -

  Der er nogle fornuftige bestemmelser i Genève-konventionen
  men
  det helt store problem er at Genève-konventionen’s bestemmelser totalt saboteres
  af “menneskerettigheds maskineriet”
  især
  F. Denne konventions bestemmelser skal ikke finde anvendelse på den, om hvem
  der er alvorlig grund til at antage, at han:
  (a) har begået en forbrydelse mod freden, en krigsforbrydelse eller en forbrydelse
  mod menneskeheden, således som disse forbrydelser er defineret i de mellemfolkelige aftaler,
  som er indgået for at træffe forholdsregler herimod;
  (b) har begået en alvorlig ikke-politisk forbrydelse udenfor tilflugtslandet,
  inden han som flygtning fik adgang til dette;
  (c) har gjort sig skyldig i handlinger, der er i strid med De Forenede Nationers mål og
  grundsætninger.
  så måske
  en “modernisering” af Den Europæiske Menneskerettighedskonvention fra 1950 er nødvendig
  dvs.
  at få stoppet, at Genève-konventionen komplet saboteres af anti Europæisk
  og antikristen fortolkning af Menneskerettighedskonvention
  der
  “saboterer” alle forsøg på, at standse eller blot stille spørgsmål
  ang. Islamiseringen og derved skaber kaos i hele Europa
  og
  måske i virkeligheden er et forsøg på, som med Kosovo
  at
  forære Europa til Islamisterne

  ironi.mus

 57. Af Axel Eriksen

  -

  Lande i Østen, der er medvirkende til fattigdomsmigrationen fra Afrika? Ingen?
  Har Kina ikke store økonomiske interesser i Afrika?

 58. Af Axel Eriksen

  -

  Og de sløveste knive i skuffen blandt Løkkes undersåtter er åbenbart bosat i Østen, Gad vide, hvornår “von Marx” gør alvor af sit løfte om at forføje sig dertil, inden han indtager sine umådelige besiddelser i Brasilien?
  Og derfra kan “men” jo sagtens fungere som blogsabotør – det er set før!

 59. Af Anders Hansen

  -

  Stop nu det er med at det koster firmaer penge, det har da aldrig været passagen af grænserne der betød noget, men toldbehandlingen er kostede tid, og mig bekendt skal der da ikke aves om på det.

 60. Af Eva Madsen

  -

  Af Gert Jessen
  – 3. januar 2016 12:05

  “Hvis alle andre blot havde åbnet op for flygtninge- og migrantstrømmene på samme måde, som Sverige og Tyskland gjorde det, ville det svenske kollaps ikke være sket, lyder denne analyse.”

  Nej – så ville hele Europa kollapse.

  Befolkninger som umiddelbart har ret til bopæl i Europa (FN’s flygtningekonvention):

  Irak: 33 millioner.
  Syrien: 22 millioner.
  Afghanistan: 30 millioner.
  Iran: 77 millioner.
  Pakistan: 182 millioner.

  Befolkninger hvor der kan opstå konflikter som kan give ret til bopæl i Europa (FN’s flygtningekonvention):

  Ægypten: 80 millioner.
  Tunesien: 10 millioner.
  Libyen: 6 millioner.
  Algier: 40 millioner.
  Sudan: 37 millioner.

 61. Af Ole Frank

  -

  Selvfølgelig ville jeg lukke en fremmed ind i mit hus, hvis hans eget brænder og han kun havde det, han gik og stod i. Alt andet ville være umennskeligt.

 62. Af J. H an sen.

  -

  Den dag skulle jo komme, hvor vores godmodige svenske broderfolk ikke længere kunne modtage en meget stor del af de flygtninge, som Danmark har været med til at skabe i Danmarks forbryderiske krige i den muslimske verden.
  Sverige har historisk behandlet Danmark med en stor velvilje, godmodighed og fordragelighed.
  Men nu sætter svenskerne så bremserne i overfor Danmark.
  Danmark skal ikke længere løbe fra ansvaret for de flygtninge, som Danmark skaber.
  Det var sandelig også på tide.

 63. Af Axel Eriksen

  -

  @ Ole Frank!

  Det ville jeg da også – men vedkommende skulle da ikke blive der bestandigt med evig forsørgelse fra min side – men efterhånden tage hånd om sit eget liv!

 64. Af J. H ans en

  -

  At man i civiliserede lande nu sammenligner Danmarks opførsel med nazismen, det har også været længe undervejs.
  Siden 2001.

 65. Af Helge Nørager

  -

  Jeg tænker ofte på hvor mange af de mest rasende og utilfredse, der har stemt på nogle af de 90 mandater, som sendte Danmark i krig mod Irak. ?
  Jeg tænker ofte på, at nogle mennesker tager ikke ansvar for egne handlinger.
  Og kan ikke se sammenhænge i tilværelsen, ud over et tidsforløb, der strækker sig til næste toiletbesøg.

  Og Hr. Axel Eriksen, det menneske som kun havde sit tøj, efter at huset var brændt, ville nok have behov, for et minimum af hjælp, for at kunne komme videre i livet, uden hjælp.
  Hvordan skulle menneske kunne fraflytte dit hjem ?.

  Nogen har forsikringer, andre har ikke, eller forsikringsselskab er gået fallit.
  Men godt at læse, de ikke vil afvise et menneske i bassal nød.
  Dog må de så også erkende, at en smule støtte, vil være nødvendigt for at menneske kan komme videre.

 66. Af Axel Eriksen

  -

  Muslimerne skaber da selv “forbryderiske” krige og konflikter på samlebånd. Er de fuldkommen ansvarsfri i den sammenhæng?

  Nu er en storkonflikt på vej mellem shia- og sunnimuslimer – Iran og Saudi-Arabien!

  Sverige har i hæmningsløst storhedsvanvid indbudt hele verden til landet – skal Danmark “hænge” på en komplet hovedløs svensk “migrationspolitik”, der er slået fejl? NEJ!

 67. Af J H ans en

  -

  Af Helge Nørager – 4. januar 2016 09:40

  Axel Eriksen indrømmer, at han stemte på V og Fogh.
  Da de var med til overfaldet på Iraq.
  Og startede den flygtninge katastrofe som den krig har udviklet sig til.

 68. Af Axel Eriksen

  -

  @ Hr. Helge Nørager!

  Læs dog, hvad jeg skriver!!!! Vedkommende skulle ikke blive i mit hjem for altid og til evig forsørgelse – men finde ud af, at klare sig selv efterhånden og naturligvis med hjælp!

 69. Af Kim P Olsen

  -

  Man må forstå på JH, at flygtningene har været på vej siden 2003.

  Godtnok er der langt fra Irak (hvor de færreste flygtninge i parantes kommer fra) til Københavns Lufthavn, men hvis deres kompas er lige så fejlbehæftet som JH’s, kan det faktisk godt passe 🙂

 70. Af Hr. J H

  -

  Ki m Ols ens historieforfalskninger og uvidenhed er der ingen grund til at spilde sin tid på.

  Man kan dog nævne at de forbrydere som startede krigen i Iraq vel næppe forudså, at ISIS ville opstå som følge af denne krig.
  I udenlandske aviser læser man, at Bush og hans kumpaner fra Iraq krigen allerede planlagde i 2006, at Assad skulle væltes.

  Ki m O lsens manipulering med sobre indlæg viser igen, hvad hans formål med deltagelser i debatter er.

 71. Af Axel Eriksen

  -

  Indrømmet: Det er Vestens og især Foghs skyld i almindelighed og min i særdeleshed, at muslimer ikke kan blive enige om udlægningen af deres “Hellige tekst”! Derfor gør de, som de har gjort i mange århundreder: Bekæmper hinanden indbyrdes – og de er ikke ansvarsfri men ansvarsløse religiøse, fjernstyrede – af deres forbandede imamer – robotter uden hjerne til at tænke selv!
  Grov generalisering, men nok nærmere sandheden end, at det hele er Vestens “skyld”!

 72. Af Hr. J H.

  -

  Det rækker, at Axel Eriksen indrømmer, at Danmark har et medansvar.
  På grund af Danmarks deltagelse i Iraq krigen.
  Det må skyldes dårlig samvittighed, at AE også påtager sig ansvaret for andre ting.

 73. Af Axel Eriksen

  -

  @ Højstærede Herr J.H.!

  Hvad er egentlig meningen med Deres “sobre” indlæg?

 74. Af t. sørensen

  -

  Tak til HDP. Jeg er 100% enig i samtlige meninger du her giver udtryk for. Derfor stemte jeg nej 3.12. Derfor stemte jeg på DF til folketingsvalget. Og hvis V ikke meget snart ændrer kurs, må DF gerne vælte Lars Løkke. Så tager vi gerne endnu en valgrunde hvor DF bliver endnu større og V endnu mindre.

 75. Af preben jensen

  -

  Kan vi ikke ganske roligt gå ud fra at dem som påstår at effektiv grænsekontrol intet hjælper, ikke aner hvad de snakker om….. eller de ønsker Danmark oversvømmet, besat og islamiseret for enhver pris. Canada, Australien, Ungarn og flere andre lande har et effektivt grænseværn, og det VIRKER så at indsmugling af narko, våben, dynamit, handlede kvinder, terrorister, giftige madvarer, farlige bakterier osv. er meget vanskelig.

 76. Af Kim P Olsen

  -

  JH

  Det er faktisk dit had til vesten, som vidner om historieløshed.

  Taliban kom til magten under Sovjets besættelse af Afghanistan. Vi ser stadig flygtninge som
  resultat af Sovjets drømme om at underlægge sig hele verden.

  Afrikas Horn kollapsede da Sovjetunionen måtta kaste håndklædet. Vi ser stadig den dag i dag massive flygtningestrømme fra Somalia og Eritrea, som jo var sovjetiske vasalstater.

  Du har ved tidligere lejligheder begrædt såvel Stalins død som kollapset af diktaturstaten Sovjetunionen.

  Læs lidt historie før du beskylder andre for at være historieløse.

 77. Af Ole Frank

  -

  A. Eriksen – der er det lige præcis, at hdps sammnligning med et hjem ikke holder. Hvis der er plads nok og jeg ikke bruger det hele selv, skal vedkommende have chancen.

 78. Af Soren Majgaard

  -

  Enig, også med forbundsformand Dennis Kristensens venlige advarsel til ‘eliten’. Danmark kan sammenlignes med et køretøj med to motorer. Den ene motor (eliten) smøres med 80 SAE olie og den anden smøres med SAE 0. Det betyder at risikoen for at den med SAE 0 brænder sammen. Termostaten er brudt sammen og stemplerne er begyndt at udvide sig voldsomt. Eller situationen kan sammenlignes med den, der sker i kulminen, hvor produktionen foregår. Nu er den lille piphans i fugleburet drattet ned af pinden, så enten render minearbejderne ud af skakterne, eller man kan senere hente dem op som skeletter. Så måske skulle vi bede’ 0-fejl Mortensen’ og hans 4 kolleger, der trækker i trådende, om at iføre sig frømandsudstyr og dykkerdragter og endelig vove sig ud på den tyndere og tyndere is. Hvis de stadigt vægrer sig, er der nok 5 andre departementschefer der kan overtage opgaven.

 79. Af Kim P Olsen

  -

  JH

  Så du tabte igen 🙂

 80. Af Hr. J H an se n.

  -

  K0
  Taberen er dig.
  Som må lyve om hvad andre har skrevet.
  Da du ikke har format til andet.

 81. Af Axel Eriksen

  -

  @ Højstærede Herr J.H.!

  De er åbenbart ude stand til at erindre, hvilke idosynkrasier, De tidligere er kommet med!

  Har De i deres ufattelige historieløshed ikke ytret, at Stalin og Sovjet helt alene vandt WWII?
  Hvorfor benægter De konstant fakta – hvorfor kommer De ikke med argumenter, men fremturer med Deres venstresnoede personfikserede plebejersnak?
  Hvorfor skriver de indlæg i andres navne – bl.a. har de gjort det i mit? Hvorfor, Hvorfor????

 82. Af Axel Eriksen

  -

  Der skulle have stået idiosynkrasier – og så skulle et par små d`er i sidste linje have været erstattet med store – det skylder man i tiltalen af en sådan Herre!

 83. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik Day Poulsen

  Er du fortaler for en permanent grænsekontrol – eller kun den midlertidige grænsekontrol, som politikerne i Danmark og øvrige EU nu taler om?

 84. Af Hr. J H an sen

  -

  Af Axel Eriksen – 4. januar 2016 12:42

  Jeg har en gang skrevet, at Sovjet nedkæmpede ca, 85 procent af de tyske styrker.
  Og derfor tabte nazityskland krigen..
  Stalin har jeg aldrig nævnt.
  Jeg ved ikke rigtigt, hvorfor jer på højrefløjen er så forbitrede over, at Sovjet nedkæmpede nazismen.
  De fleste er glade for det.
  Men det er du så ikke AE.

  Så dit indlæg er vrøvl.
  Og jeg ved ikke, hvorfor K0 og dig indsætter falske indlæg.
  Det må i drøfte indbyrdes.

 85. Af Eva Madsen

  -

  Dansk Folkeparti må jo føle sig totalt til GRIN. ! !!

  Med denne LATTERLIGE ” grænsekontrol “. !!!

  Hvor er VISA kravet for at bremse flygtningene. ???

  Hvem stemmer på Dansk Samling – ved næste valg ??

 86. Af Niels Peter Lemche

  -

  J Hansen, åbenbart også med en mængde aliaser…

  Erich von Manstein mente nu nok, at tyskerne kunne have holdt russerne stangen, og endda vundet krigen; men Hitler skulle absolut have den tofrontskrig, som allerede Bismarck havde advaret imod.

  De allierede var ikke kommet i land uden russernes tryk på tyskerne i øst, og russerne havde ikke kunnet opretholde deres tryk uden assistance fra vest.

  Kilde: von Mannstein: Verlorene Siege.

 87. Af Axel Eriksen

  -

  @ Niels Peter Lemche!

  Manden vil ikke forstå! Det er ganske simpelt en umulighed, at få ham til at indgå i saglig diskussion om fakta!

  Jeg har tidligere – naturligvis forgæves – prøvet at forklare, at uden en massiv våbenhjælp fra USA ville det ikke have været muligt for Sovjet at slå Nazi-Tyskland. (at Hitler så i sit egotrip som feltherregeni gjorde det nemmere for russerne er en anden sag).

  Men de berømte T34`ere ville have stået stille midt i den russiske vinter til ingen nytte, hvis ikke bl.a. 44.000 køretøjer fra USA kunne have bragt brændstof og ammunition frem til fronten!

  Men som rettroende kommunist mener han, at det er pure opspind og vestlig propaganda!
  Mod dumhed kæmper ikke alene guderne forgæves – men også de, der ikke er helt historieløse!

 88. Af Christian S.

  -

  Det eneste som virker på afmægtige EU og en arrogant og svag Merkel er en total grænsekontrol af biler, toge, færger m.m. hvor alle ikke-vestlige mennesker som ikke har visum, pas og øvrige papirer i orden bliver afvist og returneret! Det er jo vanvittigt at migranter kan rejse målrettet gennem adskillige EU-lande og bryde Dublin forordninger m.fl. for at komme til de lande som har de højeste overførselsindkomster! Dansk Flygtningehjælps generalsekretær Andreas Kamm udtalte i sommers at vi ikke kunne tage flere flygtninge/migranter og at “vi er ikke forpligtet til at ødelægge vores eget samfund”! Så hvorfor fortsætter vi med at begå kollektivt selvmord og ødelægger vores sammenhængskraft og økonomi?

 89. Af Axel Eriksen

  -

  @ Poul C.!

  De er vist lige store slyngelstater – men det HELE er Vestens skyld! Spørg bare oraklet i Sydkorea – Herr J.H. For intet kan tilskrives muslimernes egne interne, religiøse uoverensstemmelser – Nej, alt, alt og han gentager til ulidelighed, at ALT, ALT er Vestens skyld!
  Han er nemlig ikke historieløs, uvidende eller “rød” fantast. I hvert fald ingen af tingene isoleret, og derfor har han taget hele pakken – og det er nok også Vestens skyld!

 90. Af Benny b

  -

  Grænsekontrol uden Transportøransvar dur ikke!
  Meningen er jo, at de ikke skal ind over grænsen.
  Når først migranterne er over grænsen hænger vi på dem.
  222000,- kr. pr stk. om året.
  hvor mange arbejdende Danskere skal der til at betale for en asylant?
  Fire til fem stykker?

  Den regering kan ikke engang tænke 24 timer frem. de er håbløse!

 91. Af Poul Sørensen

  -

  Godt skrevet. Du har fuldstændig ret.

 92. Af Benny b

  -

  Regeringen skuffer.
  Stor ståhej for ingenting.
  Borgerkrigen nærmer sig.

 93. Af Jan Petersen

  -

  Hvem er det egentlig, regeringen vil standse ved den dansk / tyske grænse? Eneste forskel på igår og idag er, at der placeres venlige danske politifolk, der kan vejlede illegale udlændinge i, hvordan de kan søge asyl i Danmark!

  Grænsekontrol – my ass – en fed joke!

 94. Af Niels Peter Lemche

  -

  Grænsekontrol… alibipolitik.

 95. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Kære Henrik Day ´–Jeg vil gerne henlede din opmærksomhed på en rystende beretning –som står på ASH´s blog ! –Den handler om “muslimske indvandre-drenge, der opfører sig så ufatteligt provokerende overfor danskerne AT: Der SKAL handles ! –Det drejer sig om Gellerup-parken i Århus !—Hvor det er “en skamplet, at være socialdemokrat”—-Læs lige Stinne´s rædselsberetning ! –Der siger spar 2 til alt, hvad vi ellers har hørt om arabiske indvandre-drenge/unge mænd !—De skal stoppes inden de får mulighed for, at sætte deres fødder på dansk jord !!—-Appropos Grænsebomme ! –Så forlanger vi –AT Europa bliver til “Fort Europa” –Med muslimer på den anden side af hegnet !! –Og at de bliver udvist af vores europæiske lande–De bliver jo beskyttede af socialdemokraterne/RV–enhedslisten o.s.v.—De folk skulle have en udflugt ud i disse hæslige islamiske bebyggelser istedet-for, at gemme sig på Christiansborg !

 96. Af Thomas Rasmussen

  -

  Hej HDP
  Kan godt følge din “lukke en fremmed ind i dit hus”-tankegang, men jeg synes ikke, den holder vand. Du glemmer, at hvis man skal rejse eller ligefrem pendle Hovedstadsområdet-Bornholm til en rimelig tid og overkommelig pris, er løsningen transit gennem Sverige. Det er altså en ikke en drengetur med indkøb af billig spiritus, som du får det til at lyde. Id-kontrollen forlænger rejsetiden og er en behandling af den rejsende som en fremmed, “som du intet aner om”, ved “indrejse” i hans eget land. Skulle du legitimere dig i USA, når du krydsede en delstatsgrænse?

 97. Af P. Torbensen

  -

  En flygtning eller immigrant som siger asyl og som kommer fra Tyskland til Danmark,er allerede i et sikkert land-det virker som hoved under armen politik.Flygtninge eller emigranter skal afvises ved den tyske grænse ,fordi de netop befinder sig i et sikkert land-er det så svært at forstå???.
  Merkel har selv indbudt gæsterne og må selv tage sine invitationer alvorlige.,det manglede bare.
  Alle ikke EU borgere,som ikke haver et VISUM til Danmark eller Sverige,skal blot afvises,uden spørgsmålet -om ønsker de asyl-

 98. Af Niels Johansen

  -

  Det var da det mest pinlige der sås i Glassalen kl. 12.00 i dag.
  Vi har tilsyneladende en statsminister der intet ved om hvad der foregår, men som bare er ræveangst for führer Merkel.
  Selvfølgelig skal man da ikke blot standse “mistænkelige biler”, nej alt skal kontrolleres hurtigst muligt.
  Nu har Løkke og Pind ventet fra d. 6. september til dags dato, hvor over 100.000 er kommet ind i landet ca. 35.000 har søgt asyl. Løkke aner ikke hvor de sidste 65.000 befinder sig!
  Samtidig kan han åbenbart ikke forstå, at en person der ved Kruså grænse siger ASYL, ikke skal have asyl medmindre han er flygtning fra Tyskland.
  Pind og Løkke – Tyskland er et EU-land, hvis det ikke er gået op for jer.
  Alle andre lande har da opdaget det, selv Sverige , der i dag slår sig selv af grin på knæene over die dumme dänen.
  De var nok lidt længe om at opdage at de nu har ødelagt deres land.
  Håber DF vælter Løkke , hvis ikke vi får FAST kontrol incl. ID-kontrol.
  Det bliver søreme svært for Løkke at forklare, hvorfor vi skulle vente på svenskerne – og så alligevel endda gør ingenting.

 99. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “Gellerup /Grimhøj !–De rædselsfulde muslimer –skal mødes med “venligheds-pædagogik ! –Er de da rigtig kloge !—Se resultatet politikere og soc.dem/ RV ! –Er I stolte af jer-selv ???

 100. Af P. Torbensen

  -

  Egentlig bør vi også udføre grænsekontrol fra Sverige til danmark,idet Sverige ikke har kontrol over tilstrømningen til deres land-der tales om 40.000 personer som ikke er registreret i Sverige og som er forsvundne.-muligvis rejst videre til Findland og Norge-men alligevel og danmark den feje køter ,som blot sendte dem videre har intet,at være stolt af.

 101. Af Jan Petersen

  -

  Den tidligere DDR kommunist og propaganda kommissær Angela Merkel er skurken i hele det iscenesatte ulovlige illegale udlændinge cirkus. Merkel ophævede egenhændig Dublin forordningen og kastede dermed Schengen aftalen på møddingen. Utroligt Danmark og resten af EU bare uden videre accepterer ulovligheder af den art. Havde Danmark gjort det samme, var vi prompte blevet trukket for EU domstolen for traktat brud.

  Det er forskellen på at være lille versus stor deltager i “fredens projekt”!

  Jeg kunne brække mig i lange lårtykke stråler!

 102. Af Søren von Marx Sørensen

  -

  Skræppende v revisor ae@

  Din sygelige interesse på et par bloggere stopper ikke med at forundre. Som emeritus historieløs og emeritus nazi , er det ikke mærkeligt at v revisoren ikke kender sin anden verdenskrig! Bla hvorledes “hans folk” bestod 100% af borgerlige i DNSAP , at k marcheret rundt i kbh’s gader i skrårem indtil krigens sidste år. Og at først da hjælp de til som “reservister vandbære i modstandsbevægelsen”, som indtil da bestod 95% af gode røde Anti-nazister!

  Grænsekontrollen får ingen betydning, sålænge der er tale om stikprøver. Kun adios til borgerlige løndumper konventioner, ændre her!
  Altså ud af Geneve , EU og vel FN på området. De 500 vi har forpligtet os til i FN er holdbart. Alle de andre er ikke!

 103. Af Niels Peter Lemche

  -

  Niels Johansen,

  Det er forkert af omtale Merkel som Führer (husk navneord med stort på tysk); hun er Führerin. Tyskerne holder meget strengt på det med kønnene.

  Derudover virker hun efterhånden som den eneste person i Europa, der har bevaret sin forstand.

 104. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Eva Madsen

  “Dansk Folkeparti må jo føle sig totalt til GRIN. ! !!

  Med denne LATTERLIGE ” grænsekontrol “. !!!”.

  Det er de da også. Der er jo ingen andre partier i folketinget, der ønsker en permanent grænsekontrol. De har selv stemt på Lars Løkke som statsminister, selv om han sagde ja til fjernelse af forbeholdene ved sidste EU-afstemning, ikke ønsker permanent grænsekontrol – og går ind for en fjernelse af topskatten (noget DF er stærke modstandere af). Forskellen på DF’s og Venstres kernevælgere er som nat og dag.

  Det er svært at forstå, hvad der foregår inde i hovederne på DF’s ledelse.

  For én gangs skyld enig med dig.

 105. Af Jan Petersen

  -

  Udlægges klokkeklare traktat brud nu, som et spørgsmål om at bevare sin forstand?

 106. Af Lars Petersen

  -

  @ Mads Timo.

  DU SAGDE: (red.)
  1. Hvorfor har vi et Schengen samarbejde
  2. Hvordan ved du alle EU virksomheder ved alle EU grænser, ikke mister penge ?.
  3. Hvorfor har vi pivåbne grænser, hvis dette medføre at skatterne stiger ?
  4. Hvad er løsningen på problemet, hvis intet solidarisk setup EU-landene imellem?

  SVAR I SAMME RÆKKEFØLGE:
  1. Schengen-aftalen, og dermed hele EU projektet, var fucked, da man begik Østudvidelsen.
  Enhver kan sige sig selv, at her først skulle være mindst 88% lønniveau synkronisering, O.mm.

  2. Jeg har aldrig sagt ALLE EU virksomheder, men at størstedelen af virksomhederne her i DK,
  (som er pygmæ små enkeltmands, og opefter), bestemt ikke bryder sig om pivåbne grænser.
  Siges altid: “AF DE ADSPURGTE VIRKSOMHEDER”, hvilke netop kun udgør en ens snæver part.

  3. Hvorfor vi har pivåbne grænser, samt hvorfor Schengen-aftalen udvides til lande som har
  lønninger på 28 – 45 kr. i timen, må du spørge amatørerne om. Med pivåbne grænser, fosser
  det naturligvis ind, hvortil Jarek & Svetlana (især når de off. anlægs investeringer svinder ind),
  står og banker på socialkontoret med Muhammed..

  Endelig bevirker de åbne grænser, muslimsk masse-indvandring, hvortil alle data igennem de
  sidste 30 år viser, at disse samlet set, er en overordentlig dårlig national forretning, hvilket er
  = med højere skatter = dårligere konkurrenceevne, imens de større virksomheder har den
  fordel, at de kan outsource sig væk fra af probl., og deraf væk fra egne officielle holdninger,
  imens de mindre indenlandske virksomheder, (tællende langt de fleste), må betale skatten..

 107. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Lars Petersen

  “2. Jeg har aldrig sagt ALLE EU virksomheder, men at størstedelen af virksomhederne her i DK,
  (som er pygmæ små enkeltmands, og opefter), bestemt ikke bryder sig om pivåbne grænser.
  Siges altid: “AF DE ADSPURGTE VIRKSOMHEDER”, hvilke netop kun udgør en ens snæver part”.

  Dansk Arbejsgiverforening ønsker åbne grænser. Hvor mange virksomheder/ansatte mener du er repræsenteret her?

  En snæver part???

 108. Af Eva Madsen

  -

  Af Niels Juul Hansen
  – 4. januar 2016 18:57

  Kære Niels

  Jeg er desværre ikke enig med dig – jeg tvivler også på at du enig med mig .?

  Du ved jo godt at med en latterlig grænsekontrol- mente jeg at det er en parodi på en sådan en , man har etableret i dag.

  Man sender jo ikke en trebenet hest ud i et heste – race på Charlottenlund travbane, i den tro at den kan vinde- so bist man jo ganz blöd.

  Med en grænsekontrol – mener jeg en jordfast permanent – grænsestation – hvor man har mulighed for at indfange østeuropæiske tyvebander,- personer der skulle have haft VISA , – diverse forbrydere , småsvindlere ,hjemmerøvere ,tiggere ,betlere , illegale indvandrere og efterlyste personer – , våben , narko / kaht / øl / slik / sodavand indsmugling ( alt det som den lille kiosk sælger, ejet af en af de talrige kulturberigere som Danmark er befængt med ) – personer som tidligere har fået indrejse forbud og nogle af de mere end 100.000 illegale mennesker som befinder sig illegalt i Danmark. – du kan jo fylde videre på !!!

 109. Af Lars Petersen

  -

  @ Niels Juul Hansen.

  Dansk arbejdsgiver forenings medlemmer, som laver egne penge selv; uden skat involveret,
  (og som i øvrigt tæller ganske få), er IMOD åbne grænser, såvel de som er FOR, sgu sjovt nok
  ligeså er imod, så snart vi kommer til selve skatte-konsekvensen af netop de åbne grænser.

  Forstå nu, at hovedparten af dem du referere til, lever helt eller delvist af skatter og afgifter,
  hvilket for nu, (og kun nu), så at sige ophæver netop konsekvensen af egen inhabile påstand,
  såvel man outsourcer, (hvilket er enhver virksomheds pligt at gøre) så snart man netop ikke
  ses enten skatte-kompenseret, ell off. virksomhed presser prisen. Spørg fx. Coloplast om det

  Helheds betragtet, giver din DA reference, målt i nationaløkonomi, derfor ingen mening/er..

 110. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Asylturisterne forsynet med Iphone, finder snart ud af at krydse grænsen udenom dansk politikontrol, udenom en eventuel bomstation, som vi så det i sydeuropa, eller når mange nok brød de bare igennem grænserne!
  Derfor om det skal virke optimalt sådant med bom og kontrol ved danske grænsen, vigtigst at der samtidigt lukkes for pengekassen, at ikke de asylturister der alligevel ulovligt slipper udenom dansk politikontrol, for derefter inde i Danmark kræver at få penge, at om pengekassen lukket i, eller er direkte tom, giver det mening med en grænse kontrol, for ingen mening i at ulovlige overløbende velfærdsturister når først ulovligt befinder sig i Danmark udbetales penge, det vil være at holde os selv for nar, istedet tager det trykket af flygtningestrømmen imod Danmark, om vi nu med grænse kontrol, vil hjælpe politiet ved samtidigt at lukker pengekassen i, islamisterne selv kan kikke ned i pengekassen, den er tom!
  Iøvrigt hilser jeg grænsekontrol velkommen, den er nu kommet for at blive, kun frygter jeg at det bliver til fnidder, om bruges imod os selv, til at straffe os danske, om vi danske en ekstra flaske Hansen Rom i baggagen, det er i situationen helt ligegyldigt, istedet fuldt focus et stop den uhindrede flygtningestrøm, nu det gælder vores Danmarks fremtidige eksistens, at om vi vil Danmark forbliver danskt.

 111. Af preben jensen

  -

  For alle nogenlunde/normalt/godt begavede, er det forlængst blevet klart at Borgens samlede politik er en skandale og en katastrofe, som kan ende i at Danmark bliver et økonomisk og velfærdsmæssigt fallitbo og derefter et ragnarok-område fyldt med rædsler og dødsfald.

  Men forstår regeringen hvad det handler om? Eller interesserer den sig bare ikke for det danske folks fremtid? Etableres der nu et effektivt grænseværn, eller bliver der tale om endnu et bluff-nummer? Meget tyder desværre på at det mest bliver det sidste. Der er tale om et meget svagt udspil. Viel geschrei und wenig wolle.

  Dansk flygtningehjælp og mange politikere samt DI går nu ind for at migranterne skal have jobs (plus boliger/penge/velfærd/sundhedsservice osv. FORUD for danskerne. Og DR støtter alt der kommer fra de radikale utopister, herunder den grove diskrimination der har gjort næsten fem millioner danskere til 3. klasses borgere i deres eget land. (li zet te ris gaard har netop i DR talt varmt for jobs og særordninger til fordel for migranter)

 112. Af Niels Peter Lemche

  -

  J Hansen,

  du går langt over stregen i din måde at tale om andre her på bloggen. Jeg fatter ikke, at de giver dig lov.

 113. Af Hr. J H ans en

  -

  Af Niels Peter Lemche – 4. januar 2016 23:48

  Fej for din egen dør hykler.
  Når personer kalder mig for stalinist, kommunist og lignende.
  Så får de svar på tiltale.
  Det er det eneste som holder dem nogenlunde i ave.

 114. Af p jensen

  -

  Hvad bliver det til med løk kes indvandrings-stop? Lidt stik-prøve kontroller hist og pist ændrer jo ingenting. Og foreløbig kan grænserne stadig overskrides mange steder hvor der stadig ikke er kontrol. E va ma d sen har jo ret i sine påstande om at den nye grænsekontrol slet ikke er effektiv, men en tynd kop the.

 115. Af p jensen

  -

  Antallet af ukendte, uregistrerede og illegale indvandrere er antagelig oppe over 100.000, for de kan jo være massevis af steder. Og efter at forsvaret er blevet ramt af utallige nedskæringer og politiets resourcer er blevet strakt til det yderste, er der ikke megen udsigt til at der kommer styr på den synlige og den usynlige indvandring.

 116. Af p jensen

  -

  Om natten sender DR timelange udsendelser som bortforklarer og bagatelliserer masseindvandringens konsekvenser. Er det jel ved, stam pe, sti ne bo sse, johanne og so fie car sten ni el sen der ejer DR?

 117. Af p jensen

  -

  Eller er det godheds- og indvandringsindustrien der trækker i trådene, siden DR året rundt agiterer til fordel for den invasion, oversvømmelse, besættelse og overtagelse af Danmark der er i gang? Ønsker alle DRs medarbejdere virkelig en hurtig islamisering af Danmark, en afskaffelse af demokratiet og velfærdsstaten samt en komplet udskiftning af befolkningen….?

 118. Af p jensen

  -

  Det er utroligt som overgrebene hagler ned over de menige danskere. Deres familieliv, privatliv, helbred/sundhed, frihed og personlige sikkerhed og økonomi undergraves og angribes konstant. Mange har måske ikke følt sig ramt endnu, eller de har ikke forstået hvad der foregår. Men stadig flere danskere snigløbes og skubbes ud i social og menneskelig ulykke af afstumpet og hensynsløs politik.

 119. Af p jen

  -

  Ind læg om at et væld af negative rekorder viser at stadig flere danskere bliver ofre for Borgens kortsynede politik, kom ikke på.

 120. Af p jensen

  -

  Iøvrigt er det lidt sært at en formand for LO, li ze tte ris ga ard, finder det fint med store løntilskud/gratis arbejdskraft til DI og virksomheder……. for at skaffe jobs til indvandrere…. mens danske arbejdsløse gerne må ryge ud i kulde, mørke, skilsmisse og hjemløshed.

 121. Af p jensen

  -

  Her lykkedes det at sætte nogle korte indlæg på, men på mange af tantens blogs er brugen af c en su r og sort listning massiv. Hvorfor denne radikale under trykkelse af ytringsfriheden?

 122. Af Axel Eriksen

  -

  @ N.P Lemche kl. 04.01. 2016 Tak – filteret gav mig desværre ikke selv lov til at sige det!

 123. Af Niels Adserballe

  -

  Har nu læst kommentarer til hvad Lægen Henrik Day Poulsen mener om den nye grænsekontrol. Desværre synes jeg at læse mellem linjerne, man er noget i tvivl om, hvorvidt en læge kan have dette syn på denne sag, og så oven i købet, ytre sig om det .. Der burde være mange flere personer som ham, der turde stå frem .. For selvfølgelig skal vi da som Danskere have lov til, at tage kontakt til personer der passerer vore landegrænser.

 124. Af Axel Eriksen

  -

  @ J. Hansen!

  Er du fuldkommen immun for alt – hvilke nazi-sympatier har jeg givet udtryk for?
  Du afspejler din dybe, frusterede afmagt ved at trække nazi-kortet!

 125. Af J. H an sen.

  -

  Axel Erik sen
  I alle debatter trækker du stalinist og kommunist kortet.
  Havde du ikke gjort det, så havde jeg ikke nævnt dine sympatier.

 126. Af Jens Jensen

  -

  Det var dejligt at se et fornuftigt menneske, som dig, hørt hørt.
  Pladder humanisterne, har oversvømmet europa med de ulækre muslimer alle steder,føj

  Luk alle grænser i europa igen,som før og lad os få vores land tilbage

 127. Af J. H an sen

  -

  Kim Olsen

  Du lyver konsekvent når du ingen argumenter har.
  Hvad du aldrig har.
  Du har en anden dagsorden
  Spis et par tudekiks sammen med AE.
  Det er en ærlig sag for sølle typer som jer.

 128. Af J. H an se n.

  -

  Axel Eriksen
  Tag nu den tudekiks.

 129. Af Axel Eriksen

  -

  @ Kim!

  Jeg tror alligevel, at vi har taget helt fejl af J.H/ Jens Hansen/ J Hansen/J. Hansen/Hr. J.H./ Hr. Jens Hansen m.fl. Vedkommende er slet ikke på venstrefløjen – han er så stokkonservativ, at alt skal være på som den sidste blog, hvor han fik bevilliget skriveret: “Same procedure as last”!

 130. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kim P Olsen,

  JH har kun én opgave: At spolere enhver fornuftig debat. Desværre har han næsten frit spil her.

  Siger nogen ham imod eller bare kommer med argumenter, så hælder han en spand l… i hovedet på dem. Dermed stopper hans bidrag. Man kunne stadig ønske sig et lidt selektivt filter i stedet for det tilfældige, der findes her på disse blogs.

 131. Af J H ans en

  -

  Lykkeønskerne tilfalder som sædvanligt K0 og AE.
  Der kommer sikkert hurtigt en anden blog, hvor de kan overfalde pæne mennesker med stråmænd, løgnagtige beskyldninger og ukvemsord.
  Dette er jo deres eneste formål med deres indlæg.
  Med opbakning fra denne Lemche som hverken kan læse eller skrive.

 132. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Den svenske den danske regering har misforstået den Salomoniske visdom, ved istedet at vælge at slå barnet ihjel!
  Islamisterne gør krav på Norden,
  ved at gøre islamisterne til herrefolket, at om de skal vise ID handlinger, kræve at svenske at danske også viser ID handlinger ved rejse i Norden, det er misforstået ‘Salomonisk visdom!’

  Jeg ser direkte om det er en negermand, at der er noget galt her, ser direkte om en islamist fra Mellemøsten eller Afrika, også om skjult under en burka, helt unødvendigt med ID handlinger rundt i Norden, alle kan se at en negermand er en negermand, at en islamist en islamist, intet overhovedet at tage fejl af, helt unødvendigt at presenteres for endnu et falskt syriskt pas!
  Misforstået ‘visdom’ ‘at stille alle tilfreds’ ved at slå barnet (Skandinavien) ihjel!

 133. Af Arne Hornborg

  -

  På høje tid Danmark indfører grænsekontrol.
  Den tyske kansler Merkel har på ,,StorTysklands vis” egenrådigt budt ALLE flygtninge velkomne, uden at rådføre sig med de øvrige EU medlemslande. Sverige har gjort det samme. De derafkommende katastrofale følger er mere end tydelige.
  Nu er spørgsmålet om hvor megen grænsekontrol Danmark skal have, om kontrollen kan udvides. ,,Schengenaftalen”? Dens sammenbrud har Tyskland er stor del af ansvaret for. Tilladt folk uden for EU samarbejdet at vade gennem hele Europa, til stor gene, ikke mindst for de tidligere, stadige fattige, østlande. En enorm byrde..
  Kan det danske politi klare den opgave alene? Naturligvis ikke.
  Grænsekontrol, Hjemmeværnet samt Det danske Forsvar?
  Værne hjemmet. Værne om Danmark og Danmarks befolkning.
  Jeg forstår ikke rigtigt Politiets og visse politikeres modstand mod at Hjemmeværnet og/eller Forsvaret skulle kontrollere de danske grænser, se efter om illegale indvandrere, noget der i sig selv er kriminelt, har de fornødne tilladelser, pas med videre for at rejse ind i Danmark.
  Det måtte da være en oplagt opgave for det, i dagens Danmark, meget, meget dygtige, veltrænede Hjemmeværn og det lige så kompetente militær.
  Netop at værne om Danmark, Danmarks grænser.
  Her i Danmark blev Hjemmeværnet oprettet i 1948. Med erfaringen fra 2. Verdenskrig, ønskede Danmark ikke at være uforberedt en gang til.
  Hjemmeværnet blev oprette som efterfølger af modstandsgrupperne, disse gruppers store engagement, der betød så uendelig meget for et frit Danmark.
  Danmark har en Forsvarsminister, ikke en angrebs minister.
  Vort Forsvar består af meget dygtige, professionelt personel. De vil gøre god gavn ved at være med til at bevogte Danmarks grænser mod uønskede personer, mod de horder der ikke har et reelt grundlag for at slå sig ned i Danmark eller at bruge Danmark som transitland.
  Det hårdt prøvede, stærkt underbemandede politi mener at det er politiet opgave at bevogte grænserne.
  Muligvis? Men jeg mener at det er Folketinget og de forskellige Ministre der træffer de afgørelser.
  Afgør hvilke af ovennævnte grupper der kan og skal arbejde sammen. Fordele opgaverne mellem disse grupper bedst muligt.
  Det er kun på papiret at Schengenaftalen, Dublin-traktaten samt arbejdskraftens frie bevægelighed eksisterer.
  Ingen af de, på papiret, aftaler har aldrig virket i praksis. Tværtimod.
  Den misbrugte arbejdskraftens frie bevægelighed har skabt større problemer end goder.
  Politikerne både her i Danmark såvel som i resten af EU bør, realistisk, se sandheden i øjnene.
  Disse aftaler skal ophæves, sådan som de jo reelt er i virkeligheden.
  Horder af migranter viser med al tydelighed EU’s svaghed.
  Uenigheden mellem EU landene viser også den manglende folkelige opbakning.
  En forøget grænsekontrol er stærkt påkrævet.
  Mennesker der ikke har et reelt grundlag for at søge asyl, bør afvises omgående.
  Ret til asyl? Mon ikke det hedder: Ret til at SØGE om asyl.
  Kravene hertil bør skærpes betydeligt.
  Ingen i hele Europa, incl. Skandinavien har overblik om hvor mange illegale migranter der befinder sig, uretmæssige, i vore lande.
  Der skal strammes meget på asylreglerne. De økonomiske ydelser sættes betragteligt ned.
  Kun et meget, meget beskedent beløb skal de modtage.
  Asylbegrebet burde afskaffes, erstattes af ,,midlertidigt kortvarig ophold’’.
  Begreber som tålt ophold afskaffes, disse personer der nyder godt af det, sendes retur til deres oprindelseslande.
  Alle udefra kommende skal selv betale til en sundheds forsikring.
  Vi skal bekæmpe menneskesmuglerne med alle midler, også militært om nødvendigt.
  Alle både med flygtninge skal vendes ude på havet og sendes retur.
  Vi skal ikke redde flygtningene, vi skal forhindre dem i at ,,flygte til Europa’’..
  Hvornår skrider Europas politikere til handling, fremfor blot at tale om det.
  Det haster
  Udenlandsk arbejdskraft? Naturligvis, når det er nødvendigt, men der søges og gives tilbud om job fra eget hjemland.
  Det påstås fra ,,pladerhumanisernes side’’ at Danmark er et rigt land. VI har rigelig råd til at huse, integrere, tage imod flere flygtninge.
  Vi har råd til? Besynderligt.
  Der er store mangler på de sociale områder her i Danmark. Sygeplejersker der er stressede, overbebyrdede med det arbejde de selv føler de ikke gør godt nok, ikke har tid nok til patienterne.
  Mennesker der må ligge på hospitalsgangene på grund af overbelægning.
  Den manglende, katastrofalt, sygdomsfremkaldende rengøring er helt uacceptabel.
  Mennesker med cancer der ikke kan få den nødvendige medicin, fordi der skal prioriteres, der er ikke råd. Unge kvinder der er blevet syge af den vaccine de fik mod livmoderhalskræft, kan ikke få den fornødne behandling, der er ikke råd.
  Er der fra myndighedernes side taget højde for hvor mange sygdomme fupasylanterne, bekvemmelighedsflygtningene tager med til Danmark.
  Smitsomme sygdomme der er blevet bekæmpet er, med indvandringen, blusset op igen.
  Danske hjemløse kan ikke få tag over hovedet, ikke få et sted at bo, unge studerende mangler studieboliger til priser de kan betale, men når det derjer sig om boliger til flygtningene så er der ingen grænser for hvor mange bygninger der hurtigt kan etableres til alle de fupasylanter og bekvemmelighedsflygtninge.
  Listerne er alenlange.
  Rigtigt, Danmark er et rigt land. Vi skal bare bruge pengene rigtigt.
  VI har rigelig råd til velfærd, men vi har ikke råd til at være socialkontor for hele verden.
  Arne Hornborg
  Typografisk mediegrafiker/forfatter . Sengeløse

 134. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  ISIS kendt for at skabe kaos, og trives bedst i kaos, at EU ved at blive et sådant helt perfekt kaotiskt sted der tiltrækker vil ISIS.
  Pind udtaler idag vedrørende den nye grænsekontrol:
  »Kontrol medfører efter alt at dømme højere asyltal. Meget højere «.
  Undrer hvad har regeringen gang i?
  “Det tyder på, at grænsekontrollen vil medføre, at flere vælger at søge asyl i Danmark.”
  Sådan lyder vurderingen idag fra justitsminister Søren Pind, godt et døgn efter at regeringen har indført en midlertidig kontrol ved den dansk-tyske grænse.
  Hvad foregår der?
  Dette mareridts senarium af et islamistiskt vanvid over Danmark,
  taler vi her landsforrædderi, kan dette sammenlignes med 40′ ernes Danmark?

 135. Af Erik Nielsen

  -

  Suk ! Kan vil dog ikke snart blive fri for at høre om flygtninge og grænsekontrol i alle døgnets timer, jeg mener at der er rigeligt af emner som kunne trænge til at blive debatteret og gjort synlige i en tid hvor regeringens planer om en ændret planlov og miljøkrav, besparelser på uddannelser og meget andet bliver totalt overset p.g.a den evige debat om flygtninge og grænsekontrol.

 136. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Erik Nielsen ! Ja, hvor har du ret !–Vi har fået nok ! –Vil holder op med, at rejse (alle foranstaltninger kan ordnes derhjemme foran computeren –I princippet er det jo ligegyldigt, hvor man bor i Europa ! –Så noget er ikke blevet så dårligt, at det ikke er godt for noget !—Dermed kan vi slå fast AT: Vi kan høre radio/se TV–Fra de lande (især Frankrig ) Der har specialiseret dem i AT: Give folk en rar oplevelse med kvalitets-udsendelser ( Det er IKKE Dr´s speciale –heller ikke TV 2 efterhånden–de sender det samme bras ! –Med kriminelle arabere/Afrikanere (læs Tyskland nytårs-aften )—Vores Humør er nede i kul-kælderen –Så slet straks tvangs-licensen ! Det er penge smidt ud af vinduet ! –Men til fryd for de adskillige tusinde evigheds-off-ansatte –FYR dem allesammen –de er ikke bedre værd !–Vi nægter fortsat for formynderi ! p.s En ny grund til skatteborgernes raseri ER, AT: politikerne incl. borgmestrene skal igen have klækkelige løn-forhøjelser ! –Soc.dem. borgmestre er en SKAMPLET på samfundet – ! Det er deres skyld, at vores land er befængt med 42 islamiske réservater !—Der forbandes af den normale befolkning –der ufrivilligt betaler hele gildet –især det priv. erhvervsliv !—Vi har fået nok ! Det er godt, at vi har fået en borgerlig regering ! Så byt Lars Løkke ud med Marcus Knuth eller Inger Støjberg –Af hjertet tak !

 137. Af Lars Petersen

  -

  EMNEFORSLAG:

  Den igen overflødige skattebetalte kommission, denne gang eftervederlags Kommissionen,
  med de inhabile foreningsmedlemmer: M. Christiansen / R. Hvilshøj / L. Gade / J. Lunde, ved
  ingen pt. hvor meget har bekostet.. Du lefler for at blive DF medlem, DF var imod, ergo skulle
  her således være plads til at du for første gang i din medie-klient karriere, har en kommentar.

  Vi ved at Statsløsekommissionen, som tog en årrække, med en hær af DJØFére, skønt denne
  kommission, skulle tage maksimalt 14 dage, men tog ca. 4 år, og med skatte-timelønninger
  på op til KUN 2.062,50 kr. i timen (inkl. moms), så hvad har foreningsmedlemmerne kostet ?.

  GENFREMSAT EMNEFORSLAG::
  6 Mandater i det konservative folkeparti, håndtere fortsat samtlige 26 udvalg, hvor ikke så få
  af disse, er ren proforma, samtidig med at disse 6 mandater, kan afholde mindst 7 måneders
  ferie, når ferie, mandagsfri, samt clearingssystemets voldsomme pjækkeri lægges sammen.

  Og så er det jeg spørger.. Hvad er arbejdsfrekvensen så for 47 mandater, tilmed i opposition.
  Når facit desangående måtte være på plads, kunne man spørge.. er 1,3 mio. pr. medlem OK ?.

Kommentarer er lukket.