Dumme danskere og sexkurser

Af Henrik Day Poulsen 202

Et flertal uden om regeringen har rejst krav om, at mandlige asylansøgere skal på kursus i seksualmoral. Det gør man allerede i Norge. De muslimske mænd skal altså undervises i, at de ikke må pille ved skandinaviske kvinder og at skandinaviske kvinders manglende tørklæde og niqab ikke er ensbetydende med, at de er liderlige sexmonstre, der kun venter på arabisk massevoldtægt.

Kravet om kurser i seksualmoral er kommet efter de horrible sager om overgreb mod kvinder i Tyskland, Finland og Sverige.

Der er tale om unge mænd i 20’erne, der er opvokset i et samfund, hvor dydige kvinder går tildækket. Hvor dydige kvinder ikke går ud uden sin bror eller far, med mindre hun er gift. Hvor dydige kvinder er jomfruer. Og hvor manden sætter dagsordenen og bestemmer alt.

At der også er problemer i Danmark vidner Berlingskes oplysninger fra Thisted om, hvor flere asylansøgere allerede har krænket danske kvinder i nattelivet. Metro Express havde torsdag foretaget en rundspørge blandt dørmænd i Danmark, der samstemmende kunne oplyse om store problemer på landets diskoteker og klubber med unge, mandlige asylansøgere, som forgreb sig på danske kvinder. Flere klubber vil nu afvise asylansøgere, fordi de ikke kan opføre sig ordentligt.

Det problem skal Danmark nu løse med et kursus i at opføre sig ordentligt. Et kursus på linje med et FOF kursus, hvor man kan lære at lave thai mad eller analysere Picassos kunst.

Der er tale om mænd, der siden barndommen er opvokset i en kultur, hvor mænd er første klasse og kvinder er ikke anden klasse, men tredje klasse. Kvinder er til for manden og manden kan stikke sit lem ind i kvinden, når det passer ham. Derfor er fædre også nødt til at kræve, at datteren er tildækket og ikke bevæger sig alene ud i det offentlige rum for ikke at blive forulempet.

Det bilder Skandinavien sig nu ind, at man kan ændre ved et aftenskolekursus på få lektioner i seksualmoral.

Menneskets værdisæt og normer er et resultat af vores opdragelse. De værdier, som vores forældre har indlært os, følger os resten af livet. Man kan ikke med et trylleslag lave om på vores moral og værdisæt. Vores mening om god opførsel, kønsroller og holdning til jomfruer, homoseksuelle og sex generelt dannes i vores barndom og ungdom. Når vi er voksne, kan vi ikke med et snuptag fundamentalt ændre vores holdning til, hvad er rigtig og forkert.

At tro, at et kursus i seksualmoral kan ændre en fasttømret opfattelse af kvinders og mænds rolle i samfundet er hamrende naivt, grænsende til det stupide. Når vi er voksne, kan vi kan slibe kanter af vores opfattelse af, hvad der er rigtigt og forkert. Vi kan ikke ændre den totalt.

Derfor skal vi i Skandinavien erkende, at fortsat import af unge, muslimske mænd fra samfund med en hel anden opfattelse af sex og kønsroller på sigt vil medføre, at kvinder og homoseksuelle må redefinere deres rolle i samfundet. Når unge muslimske mænd i Köln bevidst spekulerer i at danne store grupper, som forulemper kvinder og som politiet er bange for at intervenere overfor, vil kvinder og homoseksuelle skulle forholde sig til, om det er sikkert at gå ude om aftenen til festivaler og andre begivenheder, hvor der kommer mange mennesker.

Illusionen om, at et aftenskolekursus kan ændre på en opfattelse af kønsrollemønsteret hos nordafrikanske mænd, der er opvokset i en macho kultur, hvor kvinder skal underlægge sig manden, bøsser er afskum og jøder legitime byttedyr, er hamrende naiv og et udtryk for den frustration hos skandinaviske politikere, der er et resultat af Angela Merkels og Sveriges udlændingepolitik.

Der er intet quick fix i denne sag. Hvis vi ikke omgående returnerer de nordafrikanske mænd, der ikke er villige til at integrere sig og respektere kvinder, bøsser og jøder, vil vi på sigt få et samfund, hvor de nævnte gruppe ikke kan færdes frit i det offentlige rum. For kvinders vedkommende kan de dog, såfremt de er tildækkede og ifølge med et mandligt familiemedlem, vise sig offentligt. Bøsser og jøder: vi må acceptere at brænde i helvede.

202 kommentarer RSS

 1. Af OIe Frank

  -

  “på sigt” så har “pyskiateren” kigget i glaskuglen igen og ment sig truet. “på sigt” er sådan et dejligt luftigt begreb i propagandaens tjeneste, der dækker alt fra 2 minutter til 200 år.

  Måske kan man ikke ændre folks grundlæggende opfattelse, men hvis de lærer, hvad der r tilladt og ikke, er det vel også nok. Hvad du og jeg tænker om bl.a. jøder, bøsser og skatteål, er heldigvis vores egen sag.

 2. Af J H ans en

  -

  Gad vide om man kan sende rabiate, populistiske og racistiske psykiatere på et racismekursus.

 3. Af Uffe Staulund

  -

  At tænke sig, at vi i Danmark har en opposition, som kan finde på noget så naivt og tåbeligt, som sexkurser til unge indvandere.

  De gør det for at vælte regeringens finansplan.
  Det er naivt at tro 4 kurser vil dæmpe hormonerne på de unge mænd.

  Sådanne tåbelige lovforslag vil vi komme til at se mere til.
  Christiansborg er fyldt med do-gooder’s, og de skal jo lave noget, som de kan prale med på Facebook.
  Det ville være utænkeligt, hvis de fandt på noget til Danmarks gavn, for det ville give regeringen en fjer i hatten.

  Det eneste man kan finde ud af på Christiansborg er at gøre livet surt for hinanden. Christiansborg har jo skatteyderne, som den store mæcen,

 4. Af J H an sen.

  -

  Der er tale om unge mænd i 20′erne, der er opvokset i et samfund, hvor dydige kvinder går tildækket.
  Skriver populisten.

  I henhold til medierne.
  Så var de fleste af de mænd som begik overgrebene kriminelle fra Nordafrika.
  Det var ubekendt for undertegnede at kvinderne i Algeriet og Marokko i en større udstrækning er tildækkede.

 5. Af preben jensen

  -

  Danmark burde være i alarmtilstand.. for krisen bliver værre og værre og kan meget snart udvikle sig til en kolossal og uoprettelig katastrofe. Og her bør man være opmærksom på at katastrofer kan udvikle sig så de er meget synlige, og sker fra den ene dag til den næste. Som katastroferne der ramte store byer i form af pestangreb, krigeriske angreb, jordskælv eller atombomber……. som nedsmeltningen af Tjernobyl og Fukushima kraftværkerne, som tornadoer og oversvømmelser i USA, som flystyrt og togulykker osv. Men der er også de snigende og nærmest lydløse og usynlige katastrofer. (fortsættes om muligt)

 6. Af preben jensen

  -

  Indskudt bemærkning: Hvor var politikerne dog dumme 9. april 1940. De skulle jo bare have sørget for at nazi-tropperne var blevet modtaget af sexologer og sexundervisnings-eksperter, så ville besættelseshæren straks have opgivet at besætte Danmark, og vi var sluppet for de fem onde år.

  Men siden er vi jo blevet meget klogere, og vil give de nye besættelseshærskarer så megen sexual-undervisning, at de om kort tid vil være fuldt integreret i samfundet, og så vil alle problemer jo være ude af verden. Og “venligboerne” har søsat endnu en genial plan: migranterne skal udrustes med haglbøsser og jagtrifler og jagttegn/killerlicense, så de kan få nogle sunde og naturlige fritidsinteresser, så at de ikke udvikler sig til nogle stakkels ulykkelige stakler der bliver agressive og voldelige af bar kedsomhed.

  De radigale er nok alligevel de klogeste, og jelved, stampe og stine osv. har nok alligevel ret i at “berigelsen” vil ende som en kæmpegevinst for danskerne. Hurra, hurra, hurraaaaaae!! 🙂

 7. Af søre.n Sørensen

  -

  “De muslimske mænd skal altså undervises i, at de ikke må pille ved skandinaviske kvinder og at skandinaviske kvinders manglende tørklæde og niqab ikke er ensbetydende med, at de er liderlige sexmonstre, der kun venter på arabisk massevoldtægt.”

  Måtte læse bloggen to gange, før at forstå at emnet var muslimer og ikke blot borgerlige mænd..Jeg er jo Dansker og har opvokset her, så kender begge typer til bund, så derfor er undskyldningen jo undskyldt!

  .Kvindeundertrykkelse deler de begge to grupper!,,,eller mandeundertrykkelse hvis homoseksuel….Undskyld bøsse/lesbisk..DK snakker jo kun om mandlige homoseksuelle selvom der er liges så mange kvindelige, som jo blot er totalt stille.

  ” Vores mening om god opførsel, kønsroller og holdning til jomfruer, homoseksuelle og sex generelt dannes i vores barndom og ungdom. Når vi er voksne, kan vi ikke med et snuptag fundamentalt ændre vores holdning til, hvad er rigtig og forkert.”

  Så HDP blev homo via oplæring?
  Du ved vist godt den er en ommer?
  Folk lærte generelt ikke deres seksualitet, men i nogen tilfælde jo, og er den så deres seksualitet? Nej, den er mestendels medfødt, eller hvad?

  HDP har før agiteret for transeksuelles psykiske problemer, og er altså blot en betalt aktør….Hvad skulle han ellers leve af?
  Mens han mener homoseksualitet er norma?l..Borgerlige ved godt at 5% minimum er homoseksuelle i befolkningen, på den ene , anden eller tredje bedømmelse, og at de kunne være vægten på skålen i et valg..Derfor har HDP fået en blog..
  De fleste borgerlige hader ellers HDP´s seksualitet og Ser den som en trussel.

  Mvh den heteroseksuelle med indblik i både homoseksuelle og transeksuelle og heteroseksuelle livstil…

  “Derfor skal vi i Skandinavien erkende, at fortsat import af unge, muslimske mænd fra samfund med en hel anden opfattelse af sex og kønsroller på sigt vil medføre, at kvinder og homoseksuelle må redefinere deres rolle i samfundet. “…HDP

  Sikke noget ævl…Samme kamp i haft mod den borgerlige seksualmoral i årtier? Den religiøse`og konservative seksualmoral kamp er uanset om men er kristen, muslim eller borgerlig en op ad bakke kamp…Fjern dog skyklapperne hdp og læs kommentarene i Berlingske blogs? Du er sgu blind uden lige.

  Borgerlige dyder repræsentere hverken bøsser, kvinder, lesbiske, fattige, folket i -90%,..

  At du specifikt ønsker at nævne de 6000 ubetydelige i antal Danske jøder taler sit tydelige sprog. De sidder på massiv mediemagt i Danmark. Og internationalt..Alle kommentarer der påpeger således slettes..eksistere ikke en avis i dk, hvor det ikke er en jøde der repræsentere israel-islam konflikten. Hvor er Danskeren? Hvor er den ateistiske bedømmer i konflikten som repræsentere 90% af det Danske folk?
  Vi ledes rundt i manegen af de kristne og jøde ejere..Ikke værdigt, nu flertallet af os ikke deler jeres forkvaklet meninger..

 8. Af preben jensen

  -

  Den anden slags katastrofer er dem som kommer snigende, som er næsten lydløse og usynlige, og som man som borger kan holde sig uvidende om, hvis man nøjes med at læse dameblade og romaner, hvis man nøjes med radio- og tv-udsendelser, hvis man lukker øjne og ører for advarende røster og saglig kritik af samfunds udviklingen.

  Det er en sådan snigende katastrofe der er i gang i Danmark. Og hvis man ikke følger med i politik og hvad der sker bag kulisserne, kan man selv og ens kære være eller blive ofre for en gigantisk katastrofe….. uden at forstå at der vitterlig er tale om en sådan. Mange som er blevet fyret, som har mistet hus og hjem, familie og børn, som er blevet syge, som er blevet overfaldet, som er blevet ramt af skilsmisse, firmakrak, tvangsauktion eller et alvorligt system-svigt, tror at de bare har været uheldige. Men sandheden er at hundredtusindvis af danskere af politiske svigt, udskejelser og svinestreger er blevet presset og skubbet ud i nedværdigelse, retsløshed, sygdom og elendighed.

  Og nu er de mange udskejelser ved at smadre de danske børns fremtid og hele Danmarks fremtid.

 9. Af Hr. J H

  -

  Hvad vil fas cisterne og racisterne på Day Poulsens blog gøre, hvis danske kvinder forelsker sig i disse ofte pæne unge mænd uden ølmave og hængerøv?
  Racisterne og fasci sterne på Day Poulsens blog er jo ikke ligefrem tiltrækkende for kvinder.

 10. Af preben jensen

  -

  Find nye og chokerende oplysninger om indvandingens konsekvenser mv. på 180 g, snaphanen og den korte…. samt hos aa mund, jalving og uhrskov. Eller læs bøgerne FORSVAR FOR FAMILIEN……DEN FORBUDTE SANDHED…… EU = EUROPAS FJENDE/UNDERGANG.

 11. Af preben jensen

  -

  Den nuværende krise der kan ende med et Europa i flammer, startede måske allerede med at kvinderne fik valgret osv. Mere herom senere…… om muligt.

 12. Af henrik S

  -

  j han sen
  Du behøver ikke fortælle os at du hverken kan læse eller forstå . Det fremgår tydeligt af al din tåbelige ævlen.
  Henrik Day
  Spørg de såkaldte venligboere : Blot en venlig henstilling til alle de unge sexhungrende muslimer og de ændrer fuldstændig religion og moral og vi bliver alle en stor glad familie.Også jøder og homoseksuelle.
  Derfor kan vi selvfølgelig blive ved med at modtage tusinder muslimske migranter til evig forsørgelse – år efter år efter år efter år efter år efter år efter år – indtil vi ikke længere har en krone til os selv og det ikke længere er umagen værd at arbejde pga explosiv skat.

 13. Af hektor heimlich

  -

  Die dummen Daenen tror at kursus i sex nytter noget på folk som sætter pistolen for panden på deres egen søster og trykker af hvis de mener hun har fejlet hahahahaha

 14. Af hektor heimlich

  -

  Den danske regering er desværre for os 100 % inkompetent -og dette siger jeg ikke for sjov -om 5-10 år er Danmark borte og jeg er heldigvis i USA

 15. Af J. H ans en

  -

  Af henrik S – 15. januar 2016 02:17
  “j han sen
  Du behøver ikke fortælle os at du hverken kan læse eller forstå . Det fremgår tydeligt af al din tåbelige ævlen.”

  Jeg har gennemskuet Day Poulsen, siden jeg læste hans første blog indlæg.
  Og det er ikke kønt, det som jeg ser.
  Det piner mig oprigtigt, at en efter eget udsagn uddannet person sætter sin profession i et så dårligt lys.
  Ved at sammenblande sin profession med sin populistiske og underlødige blog.
  Han burde tages i hoved og røv og smides ud af psykiater sammenslutningen.

 16. Af hektor heimlich

  -

  Henrik Day Poulsen burde få en medalje for at ikke stilletiende se på Danmarks undergang – alle andre akademikere holder kæft og er PK -de tror at risikoen for deres fremtid er mindst på denne måde men i virkeligheden er risikoen tusinde gange større at få sin egen og børnenes fremtid ødelagt! -ja til og med at ens børn skal få en kniv stukket i ryggen i skolen!

 17. Af preben jensen

  -

  Hvis man mener at danskerne ikke frivilligt skal aflevere og udlevere deres land, byer, boliger, penge, kvinder, børn, arbejdspladser, skoler, kultur, sundhedsvæsen, menneskerettigheder og fremtid til en flok korrupte verdensfrelsere, falske humanister, radikale tosser, totalitære galninge plus erobringslystne invaderende migranter og alverdens løndumpere og horder af kriminelle…… så er disse danskere fascister og racister iflg. indvandrings- og godhedsmafiaens agenter og håndlangere.

  Men disse beskyldninger er jo 100% løgn og ævl. Og med den slags ævl stempler ævlehovederne kun sig selv. Hvad enten de er skuespilchefer, politikere eller nogle bloggere fra underklassen osv. SANDHEDEN ER JO AT HVIS VI LADER SINKER, GALNINGE OG NYTTIGE IDIOTER STYRE DANMARK, SÅ ENDER ALLE VI DANSKERE SOM ÆRELØSE OFRE FOR ORGANISERET VANVID OG ONDSKAB…….. I ET BARBARISK OG TYRANNISK SAMFUND………….. HVOR VOLD, TORTUR, TERROR, MORD………….SAMT UNDERTRYKKELSE, SLAVERI OG BLODBADE/MASSEDØD VIL HØRE TIL DAGENS ORDEN.

 18. Af Kim P Olsen

  -

  JH

  Kvinder i Nordafrika går i høj grad tildækkede.

  Det ville klæde dine indlæg hvis du fokuserede lidt mindre på HDP og forholdt sig lidt mere
  til indholdet.

  Hvis du så kunne kombinere det hele med lidt faktuel viden ville du være nået langt.

  Men altså…. det er nok for sent for dig at sadle om rent intellektuelt og kognitivt.

 19. Af J H an sen.

  -

  Hvornår har Kim Olsen interesseret sig for blogindlæg.
  Han interesserer sig kun for personer.
  Og manden er syg.
  Han fylder diverse blogs om hans sygelige fantasier om sex med børn.
  Og hans kvindehad.

 20. Af A. Bierce

  -

  Punkt 1) Eliten kan ikke tage fejl.
  Hvis Eliten alligevel har taget fejl skal danskerne skammes, med hjælp fra mediernes luderjournalister, indtil danskerne forstår, at alting er danskernes fejl og at Punkt 1 gælder.

  Elitens motto:
  We all want you to be happy; and if you are not happy, we have got ways to make you happy.
  Alle migranter i Danmark ER stakkels forfulgte søde ynkværdigheder – fat det!

 21. Af preben jensen

  -

  MILLIONER AF DANSKERE VIL BLIVE OFRE, HVIS UDUELIGE OG TOTALT INKOMPETENTE POLITIKERE FÅR LOV TIL AT FREMTURE….

  Et forløb eller en udvikling hvor MILLIONER af danskere får deres tilværelse og fremtid smadret og ødelagt, og hvor Danmark går til grunde og UDSLETTES som danskernes land, folkehjem og livsgrundlag, kan man vel godt tillade sig at betegne som en katastrofe?!!!

  Det som visse radigale og åndsformørkede kliker har gang i, er jo at skabe tilstande som i Sverige og Grækenland. Hvor det er blevet farligt at gå på gaden, hvor velfærden rasler ned, hvor smitsomme sygdomme breder sig, hvor millioner af familiers og enkeltpersoners økonomi er helt til rotterne pga. arvejdsløshed, nedskæringer og stigende bøde-, gebyr- og afgiftstryk, hvor kriminaliteten er blevet helt ustyrlig, hvor sundhedsvæsnet nu må lade tusinder af patienter og pårørende synke ned i død og elendighed, og hvor landenes kultur og traditioner også er under angreb.

  EUs svigt og tåbelighed har et utroligt omfang. Problemer, sygdomme, økonomiske ulykker og uroligheder/forbrydelser importeres med masser af pladderhumanisters fulde velsignelse. Merkel og co. synes at have mistet enhver jordforbindelse, og det samme er tilfældet med mange danske og svenske politikere. Derfor er det nu nødvendigt at støtte FOR FRIHEDS fredelige demonstrationer og det nye nationalkonservative parti, hvis det er på danskernes side. Passivitet er ihvertfald den sikre vej til BANKEROT/ KAOS/ VOLD/ SYGDOM/ FATTIGDOM/ KÆMPEKRIMINALITET og RAGNAROK-AGTIGE TILSTANDE.

  Se hasselbalch på snaphanen, læs aa munds “Det store svigt”, se film om terror mv. på den korte avis (hav en god firewall), se 180 grader, læs jalving/uhrskov. Læs bøger som FORSVAR FOR FAMILIEN…….DEN FORBUDTE SANDHED…….EU = EUROPAS FJENDE/UNDERGANG.

 22. Af Jørgen F.

  -

  Vi skal være glade for at venstrefløjen og flygtningemafiaen rykker sig i spørgsmål om åbenlyse urimeligheder.

  Vi kan ikke desværre forlange at de bliver klogere.

 23. Af Jørgen F.

  -

  …men sjovt er det at følge begge kanaler til morgen have muslimske debattører inde og sige at Islam er en væsentlig årsag til problemet vi ser med de unge mænd.

  Hvilket de venstreorienterede eksperter så benægter – endnu engang.

  Venstrefløjen elsker Islam for den totalitære og altfavnende ideologi det er. Islam er basalt set venstrefløjens DNA.

 24. Af Peter B. Jensen

  -

  Vi kan ikke forvente at de skal lære om love og regler gennem telepati. Et kursus der formidler konkrete oplysninger virker mere formålstjenstligt end tusind vrede blogindlæg.

  Man kan sagtens lære nyt livet igennem. Det afhænger af hvilken indstilling man kommer med, om man er åben for det eller tror man ved alting i forvejen. Selv barnetroen kan påvirkes, hvilket en psykiater, af alle mennesker, da burde vide.

  PS: Flertallet består af S, R, K og DF. Bare en oplysning til dem som ser rødt.

 25. Af Kim P Olsen

  -

  Naturligvis skal vi tage imod flygtninge i henhold til konventionerne.

  Imidlertid skal perioden før man opnår statsborgerskab være markant længere, gerne 10 år+

  Samtidig skal der kunne ske udvisning for en lang række straffelovsovertrædelser, når forholdene i hjemlandet tillader dette, herunder krænkelses-, berigelses og voldsforbrydelser.
  Den nuværende praksis med betingede udvisninger er en glidebane.

  efter 10 år har vi en ret god fornemmelse af hvem der respekterer vores værdier, og hvem vi ikke har brug for.

 26. Af Benny B

  -

  “Et flertal uden om regeringen har rejst krav om” bla. bla.
  Hvad med om et flertal uden om regeringen rejste krav om asylstop!

  “Topøkonomer: Fortsat asylstrøm vil koste mange ekstra milliarder”
  Vi klarer ikke dette her økonomisk som nation.
  God dag til katte mad på plejehjemmet og en velfærdsstats på krykker.

 27. Af Hernrik Knage

  -

  De danske kvinder må vist se i øjnene, at dametaskens indhold af pudderdåser og læbestift skal udskiftes med en sko med stillethæl, der er fyldt op med bly.

  Den (hælen)går lige gennem kraniet, hvis den får tilløb på en meter.

 28. Af Niels B. Larsen

  -

  Et kursus i at lade kvinder gå i fred får næppe en ståpik til at lægge sig.

  Med andre ord: endnu engang spild af penge på os inderligt ligegyldige og stærkt uønskede fremmede.

 29. Af Arne Giyit

  -

  For at fejre den overvældende succes i presse-manipulations-sekretariet med dehumanisering af flygtninge vil chokoladerationen stige til 25 gram om ugen!

 30. Af Hektor Heimlich

  -

  Det er ubegribeligt at danske vælgere stadigvæk har tillid til Venstre. Det tyder på at danskere enten er meget dumme eller også meget naive. Støjberg gør dog sit bedste, men Løkke sidder på hænderne og logrer for Merkel! FØJ!

 31. Af Kristian Andersen

  -

  Racisten har endnu engang talt. Hvornår slipper vi for denne stupide racist der kalder sig Psykiater?

 32. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS B. LARSEN ,

  De vil derimod vælte ind blot for at se billeder af afklædte danske piger! For sådan et kursus må nødvendigvis være illustreret).

  Stadig det dummeste forslag jeg har hørt om i 2016 (men året er ungt endnu, så der kommer sikkert det, der er værre).

 33. Af Hektor Heimlich

  -

  Hentet fra svenske Expressen i dag:
  Händer på brösten. Tafs på rumpan. Fingrar innanför trosorna. Och kön som gnids mot kroppen.Det är den verklighet som flickor och kvinnor dagligen utsätts för.
  Den stora mängden sexuella trakasserier på ungdomsfestivalen “We are Sthlm” som polisen mörkade och massövergreppen på nyårsnatten i Köln var av en omfattning Sverige och Tyskland tidigare inte sett. Samtidigt fick händelserna många att börja dela med sig av sina egna erfarenheter.Här berättar 27 kvinnor sina egna historier – om vardagens sexuella trakasserier.

  Efter min mening drejer det sig her om magtudøvelse fra gerningsmændenes side -det har intet med sex at gøre- det gælder om at fornedre Sveriges indbyggere og dette kan man ifølge islam bedst gøre gennem at fornedre kvinderne. Dette står i koranen -men den er godhedsindustriens danskere og svenskere for dumme til at kunne læse, idet de i praksis er blinde analfabeter!

 34. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Søren Sørensen – er så langt ude i sit ærinde overfor HDP, at han endikke formår at læse endsige forstå, hvad HDP mener med, at vi i vores barndom og unge år er udsat for en opdragelse, der også kan føre til homoseksualitet for den enkelte. Det er ikke et frivilligt valg, det er en programmering, der kan være ganske ubevidst for den enkelte person, i dens sammensætning, og hvordan det så blev på den måde, selv om det naturligvis er op til den enkelte om han/hun vil være aktive omkring det.

  Men – da bedre og sundere med et sex- og kærlighedsliv end at måtte leve uden. Det er formentlig meget få homoseksuelle, der har modtaget behandling el hvor denne kunne udvirke et skift til det heteroseksuelle – eller endog vidst om, at det er lykkedes for enkelte i hvert fald. Og – der skal formentlig en dyberegående behandling/analyse til en forståelse for den enkelte, hvis der helt skal ændres for en aktiv homoseksuel. Og – for homoseksuelle m/k er der altid en større el mindre rest af det medfødte køn tillbage, hvorfor man har mulighed for at udvikle for vedkommende – el medvirke til, at den enkelte bedre, hvis problemer, kan leve med denne anderledeshed. Det er det, jeg har fået en forståelse af under min uddannelse. Man hjælper kun og kan kun, hvis det ønskes som i alle andre forhold også – og hvad den enkelte selv vælger at blive hjulpet med eller til at kunne/ville leve med, og det er ikke en nem sag altid, har jeg forstået.

  Som Putin i Rusland. Det er Ok ikke at ville fremme homoseksualitet; men ikke at forfølge dem – bedre at forstå, hvorfor nogle bliver det af nødvendighed af en slags, så hellere forebygge. Det burde visse homoseksuelle forstå, at de ikke i de grad kan nægte at se på, hvordan og hvorledes – fremfor at punke heteroseksuelle og hele samfund med deres afvigelse, fordi de ønsker jo blot at være som de heteroseksuelle, som nedgøres ideligt. Og – det er ikke i orden – langt fra!

  Det bør forstås – omend vi ikke skal plædere for denne afvigende seksualitet, hvor de homoseksuelle aggressivt udfolder sig . Et er at forstå det – andet er at gå ind for det på samme måde som heteroseksualitet.

  Ikke yderligere herfra på Day’s blog om homoseksuelle m/k eller homoseksualitet. Det ville være mere end uforskammet og ganske utilladeligt i øvrigt fra min side og ganske respektløst i det hele taget.

  Men til SS – hold inde, selv om du måske har færdedes i disse også trans-miljøer – du aner ikke en brik om, hvordan og hvorledes for mennesker, der ikke selv er i stand til at ændre. Du ville vel ikke ‘forfølge’ en mavesårspatient el anden sygdom på denne måde, fordi du ikke kunne lide den el den sygdom – og du så lige også kendte nogle af slagsen, så mente du besked!

  Argt af dig! Nogle gange kan det være mere end en ganske god idé at forholde sig evt. spørgende eller i det mindste holde sin kaje med de slags udgydelser, hvor du ikke er vidende – men tværtimod fordømmende. Ikke i orden at fremture på den måde. Uartigt!

 35. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Vedr. sexkurser – så kan noget være ganske i orden, da alle indvandrere jo også må kunne tænke og måske allerede hurtigt har stukket fingeren i jorden.

  Men – et problem måske, hvis de unge mænd er forhindret i at hjælpe sig selv, dvs onanere i mangel af en partner, hvis de er omskårne. Det ved Day måske mere om.

  Men – problemet kan yderligere vise sig at være, at de (som også i Danmark tidligere) har forbud mod onani , af religiøse grunde – måske jøderne har det, det husker jeg ikke, selv om de ikke er på tale nu – men denne større indvandring med muslimer.

  Men – vi er nødt til at tale åbent om disse forhold, også danskere kan p gr a en opdragelse være forhindret i at onanere, hvor de ikke har en partner el en partner er bortrejst el måske er syg el død. Det anses for at være en sund løsning i en måske trang periode med forholdet til en partner, ser måske ikke haves – eller som nægter en sex.

  Undskyld – men hurtigt skrevet – jeg har en aftale.

 36. Af Søren von Marx Sørensen

  -

  Det er naturligvis nødvendigt at udmelde sig af konventionerne.

  Npl siger at sex kurserne til indvandre skal være illustreret. Måske kan de se og lære og se det hele i swinger klubber? Alternativt på en gård hvor en ko og en tyr viser den respektfulde omgang kønnene imellem? Elektrisk hegn kan sættes op mellem indvandre/borgerlige mænd med det forkvaklet kvindesyn og anstændige borgere på gadeplan? Uden for dette kan røde borgere og kvinder gå i fred. Men kunne også overveje at give sexlyst hæmmende psyKO piller eller smide det i drikkevandet i borgerlige enklaver/indvandre ghettoer?

 37. Af S.øren Sørensen

  -

  En hurtig og kort aftale altså BHL!

  Mht onani kurser. Og religion, ja lad Os spørge HDP eller religion eksperten NPL?

 38. Af Bent Rasmussen

  -

  Det disse formørkede “indvandrede” ville have respekt for, er et ubetinget “UD AF LANDET” omgående, hvis de ikke evner at opføre sig ordentligt. Det kan man for min skyld godt oplyse om ved ankomst hertil incl. de mest gængse regler for god opførsel her til lands.
  Hvis jeg som dansker ikke kan opføre mig ordentligt i udlandet gælder naturligvis det samme.
  Generelt har jeg ikke megen tiltro til vi som samfund evner at løse denne krise.

 39. Af Hektor Heimlich

  -

  Jeg forstår heller ikke hvorfor marokkanere og egyptere skal have asyl i Danmark, -nogen som kan oplyse mig om det?

 40. Af Hektor Heimlich

  -

  sexkurser hjælper ikke mod magt galenskab! er det ikke sex bliver det kniven næste gang -fornedring er målet!

 41. Af Niels B. Larsen

  -

  @ Niels Peter Lemche

  Præcis.

  Man ser det for sig: Planche 1: dydigt klædt muslimsk kvinde i sort affaldssæk. Planche 2: Lækker dansk sommersild i Eva-kostume.

  Underviser: “Disse 2 kvinder fortjener fuldt ud lige stor respekt!”

  Fupflygtning (mumler for sig selv): “Du må jo være tosset. Silden er jo vantro og dermed er der fri jagt!”

 42. Af Jesper B Andreasen

  -

  J. Hansen – du har under ingen omstændigheder gennemskuet Henrik Day Poulsen.

  Day Poulsen skriver åbent og ærligt om de urimelige ting, der for tiden plager en meget stor del af befolkningen. Hans blogs er klare at forstå og meningerne er altid velbegrundede – altså intet for dig først at gennemskue.

  J. Hansen – du må lære at leve med Henrik Day Poulsens blogs. Disse er alle meget relevante og emnerne behandles godt. Kan du ikke det, bedes du i al venlighed og i alles interesse, herunder også din egen, finde et andet sted, hvor du kan Komme af med dine evindeligheder om folk, der mener noget andet end dig.

 43. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “dumme danskere ” ! –Ja, jeg er enig ! –Henrik Day burde have en medalje fordi han ikke – konfliktsky –eller berøringsangst ! –Det er derimod “soc.dem.SF.enhedslistens favorit Johanne med sin lille finger –a la 5te klasse !–Det vi ser nu med arabiske/Afrikanske liderlige afstumpede mænd—Er noget, der er foregået i de 42 islamiske reservater –der for det første er grundlagt af soc.dem borgmestre ! –For det andet er blevet “velsignet” Af samtlige socialdemokrater & følgere !—-De er en skamplet på samfundet ! Ydermere hæver de allesammen den fede hyre som off. ansatte—“de er tavse –fordi de selvsagt er JYDER –med få undtagelser ! DERFOR synes vi også AT: Henrik Day skal have en medalje for sin frygtløshed ! –Folk som Day vil vi have i regering ! Så går det ikke helt så galt efter det snarlige valg ! –Løkke har gemt sig ! MEN vores modige Inger og Marcus klør på –og gør det endnu strammere for “lille Mellem-østen—de 42 islamiske réservater der desv. findes i vores stakkels land ! –Det skal være slut–De skal snarest kyles ud af klappen ! Samtlige beboérere i ghettoerne ! –De off.ansatte røde skal betale ved borgernes kasse 1

 44. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er der formentlig – juridisk – tale om ulovlig diskrimination, ved kun at tilbyde mandlige asylansøgere kursus i seksualmoral.

  Men det viser vel blot, hvilken forrykt drejning begrebet menneskerettigheder har taget!

 45. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er der formentlig – juridisk – tale om ulovlig diskrimination, ved kun at tilbyde mandlige asylansøgere kursus i seksualmoral.

  Men det viser vel blot, hvilken forrykt drejning begrebet menneskerettigheder har taget!

 46. Af Finn Bjerrehave

  -

  Sexmoral til flygtninge, lyder besnærende, men i debatten på DR2 torsdag, udtalte Kommunisten Pernille Skipper (EL), 4000 Danske voldtægter årligt, og måske flere har brug for et sex-moral kursus.
  Sex livets udfordring.Finn Vig

 47. Af Elin Kopp

  -

  En rigtig intelligent og relevant kommentar. Endnu engang har daypoulsen talt for mange. Tak for det.

 48. Af Karl Nielsen

  -

  Kursus i seksualmoral? – mon ikke det er et generelt kursus i etik og moral, der er brug for, hvor de kan lære at de ikke må:

  Hetze og dræbe jøder, kristne og andre vantro
  Hetze og dræbe bøsser og lesbiske
  Dræbe bladtegnere
  Udføre terror
  Begå vold, voldtægt, tyveri, røveri, mord, osv….

 49. Af Helge Nørager

  -

  Nu har det aldrig været særligt smart og klogt at lukke øjne for virkeligheden.
  Hvis det politisk korrekte lægges væk, sammen med alt om religion og opvækst.
  Og vi forholder os til det rent biologiske i et ungt menneske, af mandligt køn.
  Hormoner og lyst til at udforske sex, har alle disse unge uledsagede flygtninge børn, og deres lidt ældre kollegaer.
  Men materielt, altså penge kort sagt har det ikke, hvilket gør det svært, at begå sig og finde en partner.
  Sådan er det bare, det er sjældent dem uden en krone på lommen konstant, uden egen bolig, uden arbejde, uden uddannelse, og uden udsigt til at det bliver bedre, er det mest attraktive på kødmarkedet blandt mennesker med samme alder.
  Sådan er det.
  Og der er ingen lette løsninger.
  Og selv om det var en joke at foreslå, tvungen kemisk kastration, for at kunne opnå asyl, hjælp eller what ever, hvis man var en ung lømmel, med for mange hormoner og ingen penge, intet arbejde, ingen egen bolig, og stort set intet at lave dagen igennem end at gruble over hvor trælst alt er.
  Er der lidt alvor bag.

  Men problem er kommet for at blive, og hvis kursus i sexual moral vil kunne afhjælpe bare 1 overgreb, vil jeg mene det var del af en løsning.
  Uanset hvor dumt det måtte lyde.
  Men lad os droppe det politisk korrekt og erkende det er et problem med en masse fattige hormonfyldte unge mænd, uden penge på lommen.

 50. Af henrik larsen

  -

  Det handler lige netop om et generelt kursus i etik og moral.
  Jeg tvivler på at der findes arabiske ord for disse begreber.

 51. Af Niels B. Larsen

  -

  En klog politiker sagde for omkring 100 år siden disse bevingede ord: “Intet er så svært at styre som togdriften – bortset fra seksualdriften”.

  Og så vil danske politikere alligevel forsøge sig med 4 kurser…

  Man tager sig til hovedet.

  Unge mænd er styret af hormoner. Og stupide politikere har på et år lukket 1 million unge mænd ind i EU-ropa. Unge mænd, som ikke har skygge af chance for at finde en villig kvinde.

  Der bliver gang i voldtægterne over de næste år.

 52. Af Hernrik Knage

  -

  Det mest effektive værn mod voldtægt er forloren skede, med en form for cigarklipperprincip, der udløses automatisk ved uønsket indtrængning.
  Så kan aftenen slutte stille og fredelig med at tælle dumme 20 årige hoveder fra Nordafrika, når man kommer hjem fra en indholdsrig aften i byen – som kvinde.

  I mit næste liv vil jeg være kvinde, det besluttede jeg som 7 årig – og så får pipen/kødfløjten en anden lyd.

 53. Af p jensen

  -

  SYVTOMMERSØM FORTÆLLER SANDHEDEN….

  Lad det være fastslået med syvtommersøm: Godhedsindustrien producerer ikke godhed. Og de radikale “humanister” er ikke humanister, men kommunister/ samfundsundergravere og menneskefjender. Hvordan kan man nu hævde det? Kan det begrundes?

  Ja, det kan det, for godhedsindustrien er jo først og fremmest en indvandringsindustri, ligesom de radikale ikke véd noget bedre end at importere så mange migranter som muligt. Men for de samme penge kunne man have hjulpet 50-100 gange så mange i nærområderne. Man har altså svigtet 98-99% af de vanskeligt stillede som man påstår at ville hjælpe. Men man har jo også svigtet danskerne, for de fleste danskere rammes jo af de spareøvelser, forringelser, nedskæringer og ulykker som de kolossale migrant-udgifter medfører, plus de sociale problemer og ekstra sygdomme og den store ekstra kriminalitet som er konsekvenser af den lavine af kulturfremmede som er på vej ind i vores land.

  Når godhedsindustrien sammen med de radikale ignoranter foretrækker at få så mange som muligt fra de arabiske og afrikanske lande til at komme til Danmark, fremfor at hjælpe folk i de lande som de i forvejen er i, kan næsten kun skyldes kynisk og korrupt beregning. Plus iskold ligegyldighed mht. det danske folks videre skæbne.

  Hvad godhedsindustrien producerer, er det modsatte af godhed. For hjælpen til de fremmede gribes an på så tossede og hensynsløse måder, at resultatet er utallige unødvendige tragedier.

 54. Af vibeke kristensen

  -

  Selvfølgelig kan de lære det. Ligesom jeg har lært at køre bil i UK.

  Det kommer aldrig til at føles helt naturligt og jeg vil altid mene, at vores regler er meget bedre.

  Men det medfører ikke, at jeg i stædighed insisterer på at køre efter mine regler. For jeg ved godt at det vil skabe ulykker.

  Og jeg er da taknemmelig for at nogen i sin tid fortalte mig om venstrekørsel straks . Selvom jeg jo nok havde fundet ud af det selv efterhånden, kunne der være kommet både sære situationer og ulykkelige hændelser ud af det indtil det skete.

 55. Af Dennis Jacobsen

  -

  ..Det er egentlig ret utroligt at visse debattørere ,venstrefløjs aktivister og politikere,+feminister først NU er begyndt at få øjnene op for ,hvilken problematik der fører med sig når SÅ mange mænd af anden etnisk herkomst,har et sådant kvindesyn,som de har..I slutningen 68 og årene frem har den danske “hvide” mand stået på mål for megen giftig galde af præcis samme konsistens,som den lille pige i “excorsisten” hoster op med i et af scenerne i filmen…NU er tiden så inde til at indse at man skal til at gøre op med en vis berørings angst,kære venstrefløj..

 56. Af Hernrik Knage

  -

  Men det er jo det sædvanlige bavl, fra den selviscenesatte akademiske del af den danske befolkning, der øjner en chance for en indtjening.
  Bl.a. derfor får cirkusset lov til at fortsætte, da en ond cirkel er bedre end ingen cirkel – for det (idiotien) giver brød på bordet, både for politikere, undervisere, ordensmagt, lov jounglører, partisoldater, pædagoger, gassælgere, teltfabrikker, sneskrabere, amatørboksere, skraldemænd og luksusryttere.

  Det er i virkeligheden så grotesk som noget. Hvis der ikke var problemer med flygtninge, så ville hverken medier eller politikere vide hvad de skulle få tiden til at gå med.

  Den helt naturlige forklaring er, at menneskeheden er blevet fodret siden Jesus blev født med almindeligheder – nu skifter billedet – men en cigarklipper kan altid bruges i en snæver vending.

 57. Af Allan Hansen

  -

  Vi husker alle sammen da den Afghanske regering vedtog en lov, der gav muslimske mænd lov til at voldtage deres kvinder (dyr).
  Det var så vidt jeg husker i 2006.

  Det rejste et rama skrig og bragte hele verdens pis i kog ( med undtagelse af Socialdemokraterne, SF,EL og De radikale svensker, som altid mener, at alle kulture er lige gode – underforstået: de har da ret til at voldtage deres kvinder og dyr – og at Vesten ikke ved en skid om islam bla bla bla – du ved nok?).

  Det fik den Afghanske regering til officielt, at aflyse “loven,, men de afghanske mænd forsætter dog stadig med at voldtage deres kvinder, dyr, mænd og drenge. (alle voldtager alle – det er jo allahs lov).
  I Afghanistan findes, der ca. én million trækkerdrenge mellem 14 og 24 år.
  Intet sted i verden, bliver der voldtaget så mange små drenge, som i den muslimske
  verden (de skal jo lære det de kære små)
  Muslimerne har en lang tradition for homosex.
  En undersøgelse fortaget WHO har for nyeligt vist, 60% af Taleban har gonoré i ende tammen.
  Jo jo, siger Taleban det er fordi vi blander grøn og sort the – sludder, siger WHO man får ikke gonoré
  i ende tammen af grøn og sort the.
  I Afghanistan er der ca. 1 million trækker drenge mellem 12 til 24 år.

  P.s for et par år siden blev en muslim i Sudan tvunget til, at gifte sig med en ged, da han blev
  taget på fast gerning mens han voldtog sin nabos ged.
  Og de levede lykkeligt til deres dages ende.

 58. Af p jensen

  -

  PS: En fordrivelse og udskiftning af danskerne er i gang, med diverse pamperes, tumpers og pladderhumanisters villige hjælp. Man plejer vist at kalde det etnisk udrensning. (se også indlæg fra i nat og i morges)

 59. Af Anne-Marie Lering

  -

  Tak til Henrik Day
  Denne artikel faldt på et tørt sted.
  Flygtninge- og migranttilstrømningen handler nemlig ikke kun om, at vi Danmark skal hjælpe en masse mennesker som det efter nogens mening er” åh så synd for”. Det handler om, at der kommen stor mængde mennesker hertil som i ordets egentlige forstand ikke er nødlidende. De kommer hertil med nye mobiltelefoner, mærkervaretøj etc. Det, de egentlig kommer for (både til Danmark og de øvrige Europæiske lande) er langsomt at befolke Europa, med tiden overtage magten og ændre vore samfund til islamiske stater, hvor kvinder ingen rettigheder har og hvor alt det kvinderne her har opnået siden sufragette-tiden og rødstrømpetiden bliver en sagablot. og hvor ærlighed, ordentlighed, demokrati er ikke eksisterende. Mændende sender de i forvejen som forposter, hvorefter familierne følger efter.

  P.S. Forleden sad der en mulismk kvinde uden for min lokale Netto og tiggede samtidig med at hun talte i en mobiltelefon (Iphone).

 60. Af Peter Bruno Holmgren Gerckens

  -

  Altså, Henrik Day – du er ganske tæt på sandheden – den om den danske naivitet.
  Og så er vi først ved begyndelsen af en udvikling, der vil komme bag på landets ‘hobby-
  humanister’. Hvad skal man dog mene om SFs forslag, om et afvise den mest potente
  del af migrantstrømmen – de enlige unge arabiske og afrikanske mænd! Måske skulle
  partiet sende forslaget til EU-formanden Junker, der efterlyser gode løsninger.
  Jeg spørger blot i denne sammenhæng, hvad er det dog der foregår i den politiske
  venstrefløj i Danmark? Her fra grænselandet kan jeg dog berette, at stemningen i befolk-
  ningen er ved at vende sig massivt mod Merkels humanitære ego-trip. I juristkredse og
  politikerkredse betegnes hendes fremgangsmåde som diktatorisk-naiv – enda forfatnings-
  stridigt. Og efter oplevelserne ved årsskiftet, er der nu stor uro og frygt at spore bl.a.
  fordi de store fastelavsarrangementer vil tiltrække disse store grupper af unge arabere
  og afrikanere der har indvaderet landet – husk på, at flere hundredtusinde er ikke blevet
  registreret.
  Så derfor, se nu at få lukket hullerne i grænsekontrollen ordentligt, kære danske politikere.
  Det danske samfund har ikke råd til politisk naivitet.

 61. Af Allan Hansen

  -

  UPS: Tarmmen

 62. Af Torsten Nielsen

  -

  Jeg mener, at vi med denne kursus-idé har en oplagt vinder – og måske en eksportvare? Her er et lille udpluk af supplerende kurser som bør overvejes af regeringen i en ny Kursus-Pakke:
  – Et kursus for radikaliserede unge: “Hvorfor det ikke er så rart for vesterlændinge at få halsen skåret over.” Dette 30-timers kursus kan følges op med et hurtigt to-timers seminar under titlen “Selvmordsbomber er lidt for voldsomme for os – ku’ I prøve med lidt fyrværkeri fra T. Hansen?”
  – Et kursus for det jødiske samfund i Danmark: “Grisen – menneskets bedst ven.” Kan følges op af “Det hedder forHuden, ikke foruden.”
  – Et kursus for homoseksuelle: “Ti gode grunde til at foretrække det modsatte køn.”
  – Et kursus for medlemmer af Dansk Folkeparti: “En fremmed er bare en ven du ikke har mødt endnu. Og nogle af dem har smykker!”
  – Et kursus for kristne: “Gud ER død!” (Gæsteforelæser F. Nietzsche).
  – Et kursus for medlemmer af Centrum-Venstre: “Andre KAN osse ha’ ret, selv om det godt nok sker MEGET sjældent.”

  Listen kan fortsættes i det uendelige – verden venter i spænding!

 63. Af P Christensen

  -

  Hvad med at sende hele venstrefløjen på kursus i, hvad de mente for 40 år siden ?
  Deres moral-kodeks er blevet stadig mere reaktionært siden,
  for ikke at træde de af venstrefløjen indbragte indvandrere over tæerne.

 64. Af Niels B. Larsen

  -

  @ Vibeke Kristensen

  Nu er du jo også opvokset i et vestligt samfund, hvor fornuften råder (vi ser lige bort fra politikernes hjørne af samfundet) og hvor der er en vis etik og moral. Og hvor folk har en rimelig intelligens.

  I fupflygtningenes hjemlande er fornuften ikke til stede, etik er et ukendt begreb og moral er noget helt andet end på vore breddegrader, ligesom højere intelligens ikke just er fremherskende i deres områder af verden – prøv blot at Google “World IQ Map”.

  Og ændring af grundlæggende normer kræver skam både moral og intelligens, for ikke at tale om at have fornuft nok til at indse det formålstjenlige i at følge lokale skikke.

  Og så har du også ganske kort fået en indføring i, hvorfor så mange fra Mellemøsten og Afrika er ikke blot håbløse, men decideret farlige at slippe løs i vort samfund.

 65. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik Day Poulsen

  “Bøsser og jøder: vi må acceptere at brænde i helvede.”

  I skal nok også holde jer langt fra bibelbæltet i USA.

 66. Af Jan Petersen

  -

  De tidligere hæderkronede altødelæggende politiske trosretninger – nazisme, fascisme og kommunisme – er samlet i et fælles nyt brand under betegnelsen – humanisme. Her er de blevet udstyret med et nyt sæt altødelæggende værktøjer i form af fint klingende navne såsom menneskerettigheder. Der i princippet blot går ud på, at lovliggøre en ellers ulovlig handling!

  Humanisternes projekt er nøjagtig det samme som nazisterne, fascisterne og kommunisterne. Ødelæg de forbandede demokratiske borgerlige folkestyrer, der via flid og sammenhørighed bare “udnytter” verdens fattige (dovne usammenhængende bunke skrammel af diktaturer og religiøs fanatisme).

 67. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Vibeke Kristensen

  “Og jeg er da taknemmelig for at nogen i sin tid fortalte mig om venstrekørsel straks . Selvom jeg jo nok havde fundet ud af det selv efterhånden, kunne der være kommet både sære situationer og ulykkelige hændelser ud af det indtil det skete.”

  Jeg har selv boet mange år i UK. Det tog nu kun to sekunder at finde ud af, at de ikke kører i samme side som herhjemme – og af samme grund har de også monteret rattet tilsvarende. 🙂

 68. Af Svend Jensen

  -

  Danskerne lider absolut ikke af fremmedfrygt, som danske beundrere af islam hævder; men derimod af politikerfrygt.

  Den eneste frygt danskerne har, er frygten for at deres egen regering stjæler danskernes mad og arbejdspladser; for at give det hele kvit og frit til migranter, som kommer her til landet på et falsk og umoralsk grundlag.

  Danskerne er ikke indianere og migranterne er ikke civiliserede højteknologiske europæiske invandrere!

 69. Af Henrik Knage

  -

  Man skal ikke sætte forventingerne alt for højt, som vælger i Danmark, da ambisionsniveuet hos politikerne, må ligger på nul.

  Danmark regeres i øjeblikket af politiske utilpassede unger, der savler i forestillingen om, at Danmark IKKE har ændret sig siden 11 sep. 2001, eller har ændret sig siden Paris, London, Tokio osv, selv om hele Verden fortæller noget andet.

  Danskere er ikke dumme, men derimod politikere og især DR – bannerført af De Radikale skabsnazister.

  De støtter oven i købet en kultur, de ikke forstår, på finansloven.

  Anne Linnet har senest skrevet : Så gør dog noget!

  Men det har de åbenbart ikke hørt. Så vil de helere tilvejebringe Bertel Haarders elendige kanon, for at vi alle skal huske narrøven – for indbegrebet af en kulturradikal Venstre narrøv på evighedspension.

 70. Af Dorit Ravnsborg Jensen

  -

  Jeg er meget betaget af Henrik Day Poulsen på det faglige plan,men er sandlig lige så betaget af hans mod til at tilkendegive sine meninger og holdninger i Berlingske tidende.

  han rammer jo lige i solar plexus, tak for det.

  Venlig hilsen Dorit Ravnsborg Jensen.

 71. Af Frederik von Bülow

  -

  De er nok svære at jage hjem! De har lige fået livslang pension for dem selv og deres familie, og lommepenge og fri jagt på danske piger. Værdi +27 mio. kr. over 30 år. Det er de unge piger selv, deres brødre og kærester samt deres forældre, der skal betale gildet ikke bare med dere pension og velfærd, men også med det frie liv og de skader, der sker for deres livsforløb.

 72. Af Ole Meyer

  -

  Til diskussionen om unge arabiske mænds seksuelle holdninger og aggressioner – med eller uden religiøs baggrund – kan det måske være nyttigt med lidt sydeuropæisk perspektiv, også historisk. Her kommer nogle eksempler, som jeg kan stå inde for:

  Første eksempel: for godt 25 år siden fortalte en dansk veninde i Rom at hun var nødt til at tage metro og bus sent en torsdag aften for at følge sin tyveårige datter hjem fra korprøve i det folkelige Testaccio-kvarter. Det ligger uden for centrum, og der kan godt være øde om aftenen. Hvis pigen gik alene, ville de unge romere kunne opfatte hende som lovligt bytte, som de havde fuld ret til at kontakte og eventuelt chikanere eller værre; hvis de derimod så hende i selskab med sin mor, ville indstillingen være en anden – fortalte moderen, der havde mange års professionelt kendskab til italienske forhold. (Det skal siges at jeg ikke i dag har hørt om lignende i Toscana, hvor jeg bor.)

  Andet eksempel: for godt 50 år siden, i december 1965, blev en 18-årig pige fra Sicilien, Franca Viola, bortført i en uges tid af en gruppe unge anført af nevøen af den lokale mafiaboss, der ikke ville finde sig i at være blevet afvist. Familiens bolig blev hærget, hun selv behandlet hånligt og flere gange voldtaget. På det tidspunkt foreskrev den italienske straffelov imidlertid at forbrydelsen Voldtægt blev ophævet dersom gerningsmanden giftede sig med sit offer og dermed genoprettede hendes og familiens ære. Men som den første nogensinde nægtede Franca at tage imod tilbuddet, og blev støttet af sin far – trods trusler, chikane og isolation i lokalsamfundet. Sagen fik imidlertid national bevågenhed, og fyren fik ti års fængsel, som han afsonede nordpå. Han blev efter løsladelsen dræbt i et lokalt opgør før han kunne vende tilbage til Sicilien. Og Franca Viola anses i dag for en foregangsperson, ligesom Rosa Parks i USA. Begge nævnes i skolebøgerne. Den pågældende bestemmelse i straffeloven blev omsider ændret i 1981 – seksten år efter. Og først i 1996 – for kun tyve år siden – blev der møbleret om i straffeloven, så voldtægt blev klassificeret som en forbrydelse, ikke mod den Offentlige Moral (!) men mod en person: https://en.wikipedia.org/wiki/Franca_Viola .

  Ikke at alt dermed er i orden, strafferetsligt set, i dagens Italien. For blot ti år siden (februar 2006) behandlede den såkaldte kassationsdomstol, der gerne fungerer som tredje instans, en sag om en stedfar (igen på Sicilien) der gentagne gange havde forgrebet sig på en mindreårig pige, og tilladt andre mænd at gøre det samme. Der var ikke tvivl om skyldsspørgsmålet, som endda forelå tilstået – men manden fik nedslag i straffen med den begrundelse at pigen ikke bevisligt havde været jomfru, og at skaden hun havde lidt dermed var mindre. Til alment oprør, naturligvis, men dommen blev stående: http://ricerca.repubblica.it/repubblica/archivio/repubblica/2006/02/18/non-vergine-stupro-meno-grave-cassazione-choc.html?ref=search

  Selvfølgelig har det alt sammen noget at gøre med kultur, især med traditionelle patriarkalske normer m.m., der er en historisk arv i Middelhavsregionen, uden for de større byer. Både i Øst, Vest, Nord og Syd. Men også en arv der gudskelov er mere og mere fortid, i det mindste i Italien som jeg kender til.

  Og hvad med religion? Ja, når bøllerne på Sicilien handlede som de gjorde, var det i hvert fald ikke fordi de var (og er) katolikker! Men naturligvis spiller det også med i legitimering af undertrykkelsen: provsten i den lille by prædikede dengang i kirken at Franca Viola burde forblive ugift resten af livet. Heldigvis gik det ikke sådan. Og en sådan prædiken ville være utænkelig i dag, også på Sicilien.

  Alt sammen virker det ret kulturfremmed på en dansker af i dag, og enhver får drage sine egne konklusioner. Men problemerne i Köln og andre steder har nok mere at gøre med forældede patriarkalske strukturer og testosteronforvirrede unge mænds rodløshed, end med den ene eller den anden traditionelle religion.

  Hvad der så er at gøre ved det, må vi vel prøve at finde ud af. Nok bedst uden at pege fingre af nogens tro eller eventuelle mangel på samme.

 73. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er den “højteknologiske arbejdskraft”, regeringen forventer, Danmark skal importere frem til 2020, rimelig billig pris fastsat – sølle 12 milliarder om året. I sammenligning koster de allerede importetede” højteknologiske analfabeter ” idag ca 20 milliarder om året i “produktivitet” for skatteyderne. Det er bare fed business!

 74. Af Benny Amager

  -

  Vi takker jern Henrik!
  For at oplyse de frelste om realiteternes tilstand.

 75. Af r. vangkilde

  -

  FOLKEOPLYSNING ! – er stadig lige aktuel, og især med de mange nye som kommer til fra
  uoplyste religiøse lande, hvor menneskesynet og samlivsformer imellem mand. kvinde og
  familie-slægt relationer . De danske politiske partier har været for hurtige med , at nedkæmpe
  partiernes folkelige oplysnings bevæg grunde, som kan styrke danskheden og vores identitet.

 76. Af Jan Petersen

  -

  De frelste, og alle andre, bliver frelst for et unødigt stort privatforbrug frem til 2020 – og derefter, ingen tvivl derom!

 77. Af Kim P Olsen

  -

  Niels Juul

  Jeg tror det var en metafor, men abstraktionsniveauet var nok for højt til at give mening.

 78. Af Frank A

  -

  Er det aldrig faldet den gode psykiater ind, at man dårligt kan straffe uden at informere først.

  Manden er selv faldet for en totalt anden type end sig selv, så han burde kunne forstå, at det ligger i menneskers gener at blive tiltrukket af anderledes udseende.

  Den slags reflektioner, ligger dog ikke lige for. Muslimhadet er større end viljen til ærlig og retfærdig refektion og eftertanke.

 79. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Kim P Olsen

  Du glemte vist at tage hensyn til min smiley – men sødt af dig at interessere dig for mine indlæg.

 80. Af Sandor Neumann

  -

  Det er tankevækkende, at hver gang HDP ytrer sin mening, så er der en horde af personer, som ”jagter” ham. Berlingske’ redaktion benytter ham jo ikke for sjov. Personen har en anerkendt lægelig uddannelse, faglig erfaring og har rejst verden rundt det meste af hans liv, hvilket udvikler et sundt fundament for perspektivering og mening. Personligt synes jeg, at det er befriende, at nogle begavede mennesker ytrer deres mening i Danmark alternativt ville vi have svenske tilstande, hvor alt fejes ind under gulvtæppet. Synes også, at HDP har mange spændende tanker og meninger og uanset, om man er enig eller ej, så er fællesnævneren, at de genererer refleksion og stop-effekt i en alt for fortravlet hverdag. Min appel er derfor: Forhold jer nu til indholdet. Spil bolden – og ikke manden – og nuancer jeres holdninger ved at perspektivere de komplekse samfundsudfordringer vi har. Faglig indsigt og holdninger fra jer giver læselyst og interesse. Personlig hetz medvirker, at i bare bliver et lille lukket forum af sure mænd tilbage…

 81. Af Jan Petersen

  -

  Sandor, du må være ret ny på Berlingske blogs, men iøvrigt enig!

 82. Af Allan Hansen

  -

  JIHAD.

  Det hedder ikke flygtninge, det hedder Jihad.
  Det vil sige 1400 års plyndrings togter, erobrings krig,
  massevoldtægt og slaveri.
  Det var sådan islam kom til magten!
  Og den krig stopper aldrig!!!

 83. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er blogs blot et værktøj, blandt mange andre, til mediers profitmaksimering. Et klik på en blog aktiverer en tæller, der så bestemmer reklameværdien af besøgende. Ytringsfrihed og debat er end ikke defineret i tælleren!

 84. Af Kim P Olsen

  -

  Niels Juul

  I lige måde. Min smiley faldt desværre i filterkummen.

 85. Af Mads Madsen

  -

  @HELGE NØRAGER

  – 15. JANUAR 2016 14:43Nu har det aldrig været særligt smart og klogt at lukke øjne for virkeligheden.
  “Hvis det politisk korrekte lægges væk, sammen med alt om religion og opvækst.
  Og vi forholder os til det rent biologiske i et ungt menneske, af mandligt køn.
  Hormoner og lyst til at udforske sex, har alle disse unge uledsagede flygtninge børn, og deres lidt ældre kollegaer.
  Men materielt, altså penge kort sagt har det ikke, hvilket gør det svært, at begå sig og finde en partner.
  Sådan er det bare, det er sjældent dem uden en krone på lommen konstant, uden egen bolig, uden arbejde, uden uddannelse, og uden udsigt til at det bliver
  bedre, er det mest attraktive på kødmarkedet blandt mennesker med samme alder.
  Sådan er det.”

  Det er da noget værre vrøvl, da det jo netop er religionen (læs islam) der giver dem lov til at forgribe sig på vantro eller løse kvinder.

  – I alle muslimske lande jeg er bekendt med er æresdrab en formildende omstændighed ved mord på kvinder.

  En mandlig slægtning dvs. bror, mand, fætter eller far kan dræbe en kvind og i praksis klare frisag, hvis årsagen til drabet er begrundet i kvindens ære.

  Det er loven i nordafrikanske lande som Jordan, Syrien, Algeriet og Ægypten, og også i Pakistan.
  Man kan spørge, om hvad alle disse lande har til fælles – og sørme om det ikke er at islam er flertalsreligionen.

  – Din påstand om at det er fattigdom, der får mænd i flok til at forgribe sig på fremmede kvinder er jo ren gakgak, da der jo ikke er et tilsvarende mønster – heller ikke blandt de danske socialt svage.

  Løsningen er ret enkel – øjeblikkelig udvisning eller i fald det er umuligt frihedsberøvelse
  Alt andet er symptombehandling, og hvis menneskerettighedskonventioner står i vejen, må
  disse opsiges.

  på ubestemt tid indtil udvisningen kan effektueres.

 86. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er jeg sgu ligeglad med en eller anden hvid kylling eller høne, der får en ridetur på en sort stang. Det har de propaganderet for i årevis. Endelig opfyldes drømmen! Men please, hold os andre udenfor personlige sex drømme!

 87. Af Claus Andersen

  -

  Faktisk kan det gøres helt GRATIS at oplyse asylansøgere om, hvordan man opfører sig i civiliserede lande. Forslag:

  Dansk Flygtningehjælp afholder diskoteksaftener på asylcentrene, hvor der kun er adgang for de mandlige asylansøgere og de kvindelige “VENLIGBOERE” samt de kvindelige ansatte i Dansk Flygtningehjælp.

  Skulle det ske, at asylansøgerne under aftenen skulle forgribe sig på de deltagende kvinder, vil disse humanistiske kvinder, blot betragte det som en “KULTURBERIGELSE”.

 88. Af Jan Petersen

  -

  Ja og kultur berigelse på overtid, det er dobbelt op. Fornøjelsen plus overtidsbetaling!

 89. Af poul clausen C

  -

  Bunden nås, igen og igen !

  Det er så dumt , så gider sq ikke engang svare på det.
  Godt jeg har været ude af det land i mange år !!

 90. Af Peter Hesselholt

  -

  Ja, det er godt nok skræmmende med den naivitet vores land udviser.. De skal bare hjem .. Kan slet ikke se hvad de vil her, når de ikke kan opføre sig ordentligt ..

 91. Af Brian Jørgensen

  -

  Deres opførsel er intet mindre end respektløs, jeg ikke få den rundt om mit hoved hvordan man kan finde på at gøre sådan noget som gæster i et land??

  Det er jo netop det der er problemet med mennesker fra disse kulturer, vi har ingen problemer med andre invandrerer fra Asien, Sydamerika osv.

  Man kan ikke integrere mennesker fra muslimske lande, vi har prøvet i 30 år og vi spørger hele tiden os selv “hvad er gået galt?”

  Intet er gået galt, man kan per definition ikke integrere nogen som ikke kan (læs Islam” acceptere vores samfund og værdier punktum.

  Det ender galt, det må for pokker da snart være gået op for selv de mest tykpandede fra venstrefløjen, SF har fattet det efterhånden heldigvis

 92. Af J H.

  -

  Jesper B Andreasen – 15. januar 2016 13:47
  Dine belæringer kan du holde for dig selv.
  Men det er da fint, at der er bloggere som Day Poulsen der kan skrive så populistisk, fladpandet og fordomsfuldt, at selv typer som dig kan være med Jesper Andreasen.
  Day Poulsen leverer det som hans rygklappere ønsker.
  Hverken mere eller mindre.

 93. Af Henrik S

  -

  Peter Hesselholt
  Du kan slet ikke se hvad de vil her , når de ikke kan opføre sig ordentlig.
  Peter , der er ingen logik i den sætning.
  Prøv nu at gennemtænke hvad det er , du egentlig vil sige.
  De mennesker er jo ikke som du , selvom alle (EU og FN ) fortæller det.
  Selvom vi overfladisk set har samme gener , er vi jo i virkeligheden ikke ens.
  Det er bare noget vi er blevet påduttet gennem massiv propaganda.
  Min velopdragne kat ( opdraget af mig ) er mig langt mere nærtstående , end en ubekendt muslim fra Syrien.
  Hvorfor skal jeg så føle noget som helts for dette individ.
  Fordi han er mennesker ?
  Aldrig i livet , han og jeg er så forskellige som ild og vand.
  FN og deres konventioner er helt igennem falske og hviler på ren og skær hjernevask der påstår , at vi mennesker skal hjælpe hinanden , blot fordi vi er mennesker , selvom vi mennesker i realiteten er så forskellige at vi føler det Ok at slå hinanden ihjel , og med god grund !
  Lad os nu gøre op med EUs og FNs vranglære , som Iøvrigt er ganske ny.
  Tidligere tiders mennesker , var så fornuftigt indrettede , at de sagtens kunne se , hvem der var til fare for deres kultur og overlevelse.

 94. Af B. Nielsen

  -

  Læg mærke til, at man selvfølgelig er fladpandet, demagogisk og populistisk, når man ikke accepterer den “kulturberigelse” vort land bliver udsat for.

  Jeg tror, at den nedladende retorik viser, at de fra den herskende klasse godt er klare over, at de er ude på tynd is, de prøver stadig på at nedgøre og intimidere, de, der vælger at sige fra overfor den prisgivelse, de er parate til i forhold til vort land.

  Hvis de vil se fascisme, burde de studere islamismens væsen noget nøjere, men det forhindrer deres enøjethed dem.

  En god dag til ønskes til Day Poulsen og tak for hans helt igennem rammende beskrivelse af “kulturberigerne” og deres lokale følgesvende.

 95. Af Benny Amager

  -

  “En stedfortræder krig med flygtningene som ofre.”
  Deadlines Tysklands kommentator Peter Vivel om Køln krisen.

  Det er jo nærmest humor, vi får fra landets skarpeste.

 96. Af J H.

  -

  At der også er problemer i Danmark vidner Berlingskes oplysninger fra Thisted om, hvor flere asylansøgere allerede har krænket danske kvinder i nattelivet.
  Skriver Day Poulsen.

  Hvor mange politianmeldelser er der indgivet?

  Day Poulsen skriver også:
  “Et flertal uden om regeringen har rejst krav om, at mandlige asylansøgere skal på kursus i seksualmoral”

  Ja. Det virker lidt besynderligt.
  Men det er da godt, at flygtninge fra starten sættes i bås.
  Og ved at de betragtes som voldtægtsforbrydere.

  Det minder lidt om de mennesker fra DF og andre højreekstremistiske kredse som mener at bøsser skal genopdrages.
  Så de ikke foretager sig unaturlige ting.
  Day Poulsen lefler for det DF, hvor mange lider af homofobi.
  Det er ofte de samme mennesker som lider Islamofobi og homofobi.
  Day Poulsen lider nok kun af islamofobi.

 97. Af J H.

  -

  Day Poulsens indlæg er generaliserende, populistiske og fyldt med fordomme.
  Og tæt på at være racistiske.
  Det er altid ubehageligt når læger tyer til den slags.

  Hvad angår fordomme.
  En fordom er, at når DFere f.eks. rejser til Thailand.
  Så er det kun for at misbruge kvinder.
  Da de ingen muligheder har for at finde danske kvinder.
  Men det kan da for pokker ikke være rigtigt.
  Der er vel også DFere som rejser til udlandet for at få dyppet tæerne i varmt vand.
  Undertegnede går hermed forrest for at nedbryde fordomme.
  Som sædvanligt.

 98. Af P. Torbensen

  -

  Det er fornuftigt at tildække sin krop i Mellemøsten og Australien med ekstreme temperaturer på op til 45 graders varme og drik rigeligt med vand o.s.v. har rejst meget i begge verdensdele.
  Den væsentlige og fundamentale årsag til,at muslimske kvinder dækker deres hoved frontalt til,er netop at kvindens MUND er den ultimative mest seksuelle del , på en kvindes krop i den
  muslimske del af Mellemøsten og Persien,generalt og bredt formidlet undtagelser
  forekommer.Det med munden kan jo godt give visse dejlige oplevelser og associationer ikke at forglemme og sløret skal undertrykke dette naturlige samfunds ideal før ægteskabet i den muslimske verden det er så dybt ned arvet i deres kultur.
  Men det kan vi naturligvis i Danmark ikke bruge til noget som helst i 2016-come on.

 99. Af Allan Hansen

  -

  Lars Hedegaard. Historiker og forfatter.

  ” Det vestlige paradigmeskift i omtale af islam har fået den konsekvens, at man i dag kun kan omtale islam som et identificerbart fænomen, når man ønsker at rose den for et eller andet. Vil nogen derimod kritisere islam, opløses den tåge. Så kan man overhovedet ikke tale om islam som en sammenhængende enhed.

  Det er ganske vist svært at benægte, at næsten alle verdens nulevende terrorister og selvmordsbomber påberåber sig Muhammeds ideologi, når de skal retfærdiggøre deres handlinger, men det skyldes, siger fortalerne for den nye islam-diskurs, at de har misforstået ” profetens budskab.

  Det er også svært at skjule, at demokratiet, friheden og fremskridtet har ringe kår i den muslimske verden, men det har intet med islam at gøre.

  Islam er så mangfoldig og mangefacetteret fra land til land og fra person person ( for vi at vide), at man slet ikke kan kritisere den, men der imod nok berømme den.

  Alle disse forklaringer og erklæringer om den muslimske indvandring som en kulturberigelse og et nyttigt tilskud til landenes økonomi har imidlertid ikke været nok til at bortvejre en begyndende frygt i de europæiske befolkninger.
  Efterhånden som der næsten dagligt er indløbet beretninger fra store dele verden om terror og andre voldshandlinger begået i Allahs navn, er stadigt flere begyndt at tvivle på de offentligt fremførte påstande om islam som en fredens og tolerancens religion”.

  I 2004 spurgte Frankrigs rådgivende komite om menneskerettigheder, hvordan folk stiller sig til de vigtigste religioner.
  Mere end halvdelen, 52 pct. havde et positivt syn på kristendommen, mens 13 pct. var negativ indstillet. 30 pct. forholdt sig positivt til jødedommen, mens 20 pct. var negative. De tilsvarende tal for islam var 23 pct. og 66 pct. negative.

  Ved en meningsmåling gennemført i Tyskland i 2007 fik folk stillet følgende spørgsmål >> Når du høre ordet ´islam, hvad tænker du så på?
  93 pct. svarede >> kvindeundertrykkelse, 83 pct. >> terrorisme,, og 82 pct. >> ´radikalisme,,.
  Citat slut: 1400 års krigen. Lars Hedegaard og Mogens Camre. 2009. ( En bog som alle bør læse).

  Dette eksempel illustrer blot med al tydelighed, at islam er et problem over alt i verden ikke mindst i den muslimske verden.

  Siden den 11 September 2001 har der været 20..532 boldige islamiske terror angreb rundt omkring i verden.

 100. Af Jens Jensen

  -

  Islam er verdens sidste tilbageværende ondskab.
  Verden ville være et trygt og sikkert sted for alle hvis det ikke fandtes.

  Alle vi andre har forstået at indordne os gennem tiden.
  Islam har stået fuldstændigt stille i år tusinder nu og vil gøre det i århundreder endnu.

  Forbyd koranen der har mere end 110 vers om, at slå ihjel i dens navn, udtrykke andre, dele mennesker op i grupper osv.osv.osv vi kender alle dens syn på verden…..det må simpelthen stoppes, verden er på vej mod den tredje verdenskrig pga dens ord.

  Islam er rendyrket ondskab intet andet, gammelt vås fra en meget syg mand.

 101. Af Je ns H

  -

  Af P. Torbensen – 15. januar 2016 23:47

  Havde USA ikke væltet den demokratisk valgte statsminister Mohammad Mosaddegh i Iran i 1953.
  Og dermed i den sidste ende banet vejen for præsternes overtagelse af magten i Iran.
  Så havde Iranske kvinder næppe gået med slør i dag.
  Jeg tror ikke, at man ser ret mange Iranske kvinder med slør.
  Udenfor Iran.

 102. Af hektor heimlich

  -

  Kærlighed og omhu for etniske danskere ligesom kærlighed til demokrati og fædreland — det er i hvert fald ikke noget Venstre klovnene lider af -de har solgt os til fjenden!! de er overløbere og forrædere!

 103. Af hektor heimlich

  -

  Når man læser alle de bizarre udtalelser som fremsættes i Politiken spørger man virkelig sig selv om skolegangen i Danmark er fulgt med tiden og når man tænker på hvilke bizarre tankegange mange af Folketingets medlemmer -først og fremmest de Radigale og sosserne giver udtryk for så kniber man sig i armen. Kommer man til København hænger der sysselløse ikke-integrerbare arbejdsløse kontanthjælpsmodtagere overalt- på banegårde, busstationer, storkøbscentre og gallerier. Det er et sørgeligt syn og man har virkelig intet ønske om at komme tilbage til den såkaldte hovedstad. Mennesker fra provinsen som af en aller grund har været nødt til lade sig undersøge på de københavnske hospitaler kan fortælle om hvordan indvandrere kommer ind fra gaden og stjæler deres mad.
  Danske politikere har ikke evnet integrationen og alligevel fortsætter de med at tage mennesker ind i landet, som de godt ved aldrig vil kunne forsørge sig. Japanske, kinesiske og vietnamesiske indvandrere har ingen problemer med integration – muslimer kan stort set ikke integreres. Hvordan har vi danskere fået installeret så mange tosser i Folketinget?

 104. Af Frank A

  -

  @ alla h

  At du kan bruge Camres og Hedegaards hadefulde retorik, til noget, må stå for din egen regning.

  At man laver enqueter hvor man spørger til “fjenden”, er ærligt talt så forudsigeligt, og at nogen gider bruge den slags til argumentation, vidner om et meget enfoldigt livssyn.

  Faktisk vidner det om et livssyn akkurat så enfoldig, som den rabiate del af islam.

 105. Af Kim P Olsen

  -

  JH bringer en historisk analyse til torvs, som ikke overraskende munder ud i at det er USA’s skyld, at kvinder i Iran bærer slør 🙂

  Den fejlagtige analyse er egentlig ligegyldig eftersom det slet ikke er iranske mænd, som er problemet men derimod arabiske og nordafrikanske mænd.

 106. Af Benny Amager

  -

  J. H an sen – 16. januar 2016 08:51
  Overstående er velargumenterende og en hyggelig fætter.
  Mange mener at han skal udelukkes fra tråden for hans injurier om bla. pædofili.
  Men jeg synes, at han skal have lov at blive. Han er en fantastisk ambassadør for den humanisme, som venstrefløjen plæderer for.

 107. Af J. H an sen

  -

  Af Benny Amager – 16. januar 2016 09:21
  Mit indlæg var en direkte henvisning til Kim Olsens perverse fantasier om børnesex i Day Poulsens forrige blog.
  Som han af uransagelige grunde involverede undertegnede i.
  Et indlæg som Day Poulsen har valgt ikke at fjerne.
  Da det jo er skrevet af en af hans rygklappere.

 108. Af Benny Amager

  -

  Frank A – 16. januar 2016 07:47
  Er det gået din næse forbi at Lars Hedegård har været udsat for mordforsøg pga. hans ytringer?
  Er nogle af oplysningerne som Allan h. citerer forkerte?
  Du kunne passende finde et islamisk land hvor der er fryd og gammen!

 109. Af Benny Amager

  -

  J. H an sen
  Ved du hvad et citat er?
  Et citat bruger man i en debat, når man vil bevise noget, som nogen har sagt.
  Man sætter udtalelsen i anførselstegn “udtalelsen”

 110. Af J H.

  -

  Benny Amager.
  Jeg henviser til Kim Olsens syge fantasier om børnesex i en anden blog.
  Eller håber i det mindste at manden bare fantaserer.
  Havde Day Poulsen fjernet Kim Olsens syge indlæg.
  Så havde jeg ikke gidet rode mere i det.
  Men perverse typer som Kim Olsen får en meget land snor i Day Poulsens blogs..

 111. Af Kim P Olsen

  -

  BA
  JH’s indlæg blev desværre slettet. Det kunne ellers være rart at få en forklaring på hvorfor Iran skal rodes ind i problematikken om nordafrikanske og arabiske unge mænds mangel på respekt for kvinder.

  Den har vi så til gode. Som så mange andre forklaringer på den herres bizarre indlæg 🙂

  Jeg har lidt travlt i dag, så scenen er JH’s

 112. Af J H.

  -

  Det er forhåbentlig ikke svineri med børn som Kim Olsen har travlt med.
  Det er nok hans perverse fantasier som gør, at han ikke er i stand til at læse andres indlæg.
  Og han derfor tror, at han har krav på en uddybning.

 113. Af Kim P Olsen

  -

  Fortsæt endelig. Du gør dig selv dybt til grin 🙂

 114. Af J. H

  -

  Kim Olsens perverterede indlæg om børnesex kan læses i Day Poulsens forrige blog.
  Kim Olsen er der nok ikke mange som griner af.
  Tvært imod.
  Utroligt at Day Poulsen tillader Kim Olsens indlæg om børnesex.

 115. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kim Olsen altså, lad nu trollene være. En dag bliver Tante Berlinger så træt af dem, at de bliver sat i karantæne; men hvis du bliver ved med at tage handsken op, ryger du med.

  Jeg forstår det udmærket. Har lige på en anden blog fået et indlæg, der anbefaler mig at holde mig væk fra JUF. Jeg prøver!

 116. Af J. H.

  -

  Lemche forsvarer personer som indsætter perverse indlæg om børnesex.
  Det viser, hvilken person Lemche er.

 117. Af Christian Engel

  -

  Jeg synes man skal vente med at konkludere noget som helst på begivenhederne i Köln og i Thisted, før det er 100 % klart, hvad der rent faktisk skete og en anselig mængde er blevet dømt. Sådanne nogle “masse-sager” ender tit med, at det ikke rigtig kan fastslås med sikkerhed, hvem der blev udsat for hvad af hvem, og at politiet ikke rigtig kan komme til bunds i sagen.,

  Og så tør jeg æde min gamle hat på, at socialkonstruktivisterne rykker ud med piber og trommer og påstår, at indvandring fra Mellemøsten, i virkeligheden ikke er noget problem, men at “nogen” forsøger at konstruere det sådan af hensyn til deres egen politiske agenda.

 118. Af søre.n Sørensen

  -

  AF BIRGIT HVIID LAJER – 15. JANUAR 2016 11:52
  “Søren Sørensen – er så langt ude i sit ærinde overfor HDP, at han endikke formår at læse endsige forstå, hvad HDP mener med, at vi i vores barndom og unge år er udsat for en opdragelse, der også kan føre til homoseksualitet for den enkelte”

  BHL , dit bøssebashing ævl, og lommepsykologi med oedipus komplekser, må du tage op med HDP selv…Jeg beskæftiger mig ikke med ævl.Jeg er hverken trans eller bøsse, eller tranny chaser…Men alt magt til dem…At forestille sig at have sex med gammeljomfruen BHL er en så forfærdelig tanke, at men begynder at føle brækfornemmelser i flere kms afstand..

  AF JAN PETERSEN – 15. JANUAR 2016 19:56
  “Iøvrigt er jeg sgu ligeglad med en eller anden hvid kylling eller høne, der får en ridetur på en sort stang. Det har de propaganderet for i årevis.”

  Man må også være ærlig og sige at Danske kvinder har et yderst luder agtig attityde i udlandet når det kommer til sex..Hvad jeg plejer at kalde “layer syndromet”.. Jeg har været et utal af steder verden over for de unge piger har sex med alt med en pik og udskifter dagligt partner..Har tit været så flov over at være Dansker sådanne steder. Altså bliver men nød til at relatere at noget er selvforskyldt her af dem, udover hvad ses i andre lande verden over..Jeg vil mene at Dansk ung pige kultur er den mest luder agtig i verden..

 119. Af s.øren s.ørensen

  -

  Indlæg i filteret som sædvanligt?

  “Den fejlagtige analyse er egentlig ligegyldig eftersom det slet ikke er iranske mænd, som er problemet men derimod arabiske og nordafrikanske mænd.”
  KO

  Lilleko, hvorfor skulle der være forskel mellem nordafrikanske og Iranske mænd mht kvindeetik? De har samme kvindeskøn i shia eller sunni..Alawitterne er noget mere kvindevenlige end begge disse to, som er andre muslimske sekter..

  “Et indlæg som Day Poulsen har valgt ikke at fjerne.
  Da det jo er skrevet af en af hans rygklappere.”
  JH

  Ja, alle svinskheder bliver tolereret af hdp favoriten lilleko.. og Ja, Lemche står ikke tilbage med svinskheder..En gammel hykler uden lige….

 120. Af Kim P Olsen

  -

  SS

  Fordi det tidligere Persien/Iran befinder sig på et helt andet stade end araberne i sandkassen eller nordafrikanerne.

  Blomstrende bilindustri, gode uddannelsesinstitutioner, teknologisk milevidt fra sandkassen.

  Persien har en stolt historie og kultur. Det arabiske forår kom langt langt før det øvrige MENA da befolkningen gjorde oprør mod Shah-styret.

  Derfor kan man ikke sammenligne….

  Du skulle prøve at besøge landet. Mage til civiliserede og gæstfri mennesker finder man ikke andre steder.

  Geografisk befinder Iran sig i Asien og ikke i MENA (Middle East – North Africa).

 121. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen. (1-2)

  LØSNINGERNE ER FORTSAT:
  1. At demokratiet afløser demokraturet, da borgerne benytter softwaren for egen tilpasning.
  2. Er man fx. imod nævnte kurser, fravælges disse, såvel al anden, ned til OECD niveauets snit.
  3. Er man imod indvandring, fjerner man kostprisen fra egen skat, imens de som er for, betaler
  4. Forstået i fri reguleret helhed, opnås bedste moral og nationale forretning ubetinget heraf.

  DR ansatte, 179X 1,3 mio. skattegager i folketinget (som 6 mandater i konservative kan klare,
  og alligevel kan afholde ca. 7 måneders ferie, imens der er op til 47 stk. i en anden forening),
  etc. etc…. Kort sagt, idet individet, (for egne penge), kan til, og fravælge, reguleres lorten ihjel.

  LORTENS EGENTLIGE ANATOMI ER FORTSAT:
  At her er tale om en særdeles ulækker “sekt”, bestående af skallede 6.000 personer inden for
  nyhedsformidlingen, og hvilke personer, bor, knepper, æder, og skider sammen, og tilmed
  årligt får tilført en lille million systemkroner pr. individ, (i kraft af mikrofonmagten), og hvilken
  sekt´s folk, i de senere år, har fået udviklet en SÅ selvfølgelig ejerret over virkelighedsfortolk
  -ningen, at man konstant inviterer hinanden ind + øvrige system-klienter, og DK smadres 🙁

  Du er med andre ord et produkt af denne indavlede journalistiske sekt, da din invitation kun
  er udløst af, at du selv er helt, eller delvis markeds-immun, hvorfor sektens ækle folk netop
  ved, at du aldrig vil mene noget som kollidere med egen skatte-eksistens, og deraf sekten..

  At dit dummy debattør klientel, (for eller imod dine ekko-udtryk, no matter), “kun” formår at
  forholde sig til den inhabile klints egne påfund, og derved altid det IKKE-sagte, fortæller alt 😉

  PS. Er det din tur i morgen i DR – Søndagsfrokosten, hvor du også skal “mene noget” sammen
  med alle de andre klienter, som er inviteret ind af DR system-klienten, eller hvordan Henrik ?.

 122. Af hektor heimlich

  -

  KimPovlsen: din snak om civilisationen i Iran er vildt overdrevet! -jeg ved ikke hvor du har fået det fra?

 123. Af hektor heimlich

  -

  Hvis der ikke kommer noget ud af sagerne om trakasserier af kvinder skyldes det at politiet har fået formidlet det politiske PK budskab at de skal lukke øjnene og ikke skrive rapporter. Tænk efter I kvinder hvem I stemmer på til næste valg! Stem ikke på de partier som fortier overgreb: socialdemokraterne, SF, Radikale og Venstre!

 124. Af Kim P Olsen

  -

  Hektor Heimlich

  Jeg antager, at når du skriver til en Kim Povlsen, så mener du mig.

  Læs lidt om Persiens historie, så ved du hvor jeg har det fra.

 125. Af s.øren s.ørensen

  -

  Fordi det tidligere Persien/Iran befinder sig på et helt andet stade end araberne i sandkassen eller nordafrikanerne.
  KO

  Lilleko ævler igen, om et land han aldrig har besøgt eller kender..Kvindesynet der som er hvad denne debat drejer sig om, er fuldtud på højde med resten af den muslimske verden idag..Der var en vis opblomstring under shaen..En Amerikansk ven er opvokset der, da hans far var leder for den Amerikanske delegation der i 50-erne, dengang var det en leder i kvinderettigheder mv. i den muslimske verden. Men ikke mere.

 126. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Det er uhyggeligt at opleve, at en dansk psykiater, der burde vide at Danmark, næst efter USA og England, har verdens mest perverterede seksualmoral, vil belære andre, hvis moral på ingen måde er ringere end danskernes – tværtimod.

  Man taler for påføre indvandrerne samme seksualmoral som danskernes, en moral der dagligt medfører overgreb på danske kvinder af etniske danske mænd. Det er for ulækkert.

 127. Af s.øren s.ørensen

  -

  “Læs lidt om Persians historie”
  KO

  Ja, og i middelalderens brændte de troende tosser også kvinder af i Danmark..Lær at følg med tiden KO..Som militær efterretningsagent med speciale i mellemøsten, er der ikke tvivl om at de Danske militære eksperter har fejlet og de analysere den nuværende situation ud fra middelalderlig historie bøger uden at forstå samtiden og udviklingen siden da..

 128. Af s.øren s.ørensen

  -

  “, hvad HDP mener med, at vi i vores barndom og unge år er udsat for en opdragelse, der også kan føre til homoseksualitet for den enkelte. Det er ikke et frivilligt valg, det er en programmering, der kan være ganske ubevidst for den enkelte person, i dens sammensætning, og hvordan det så blev på den måde, selv om det naturligvis er op til den enkelte om han/hun vil være aktive omkring det.”
  B. Layer

  “Layer syndromet” kalder jeg denne.Opbygget på drømmen om den fraværende pik..
  Men ellers er dit bøsse og tran bashing lomme filosoferende ævl ikke noget jeg gider spilde mere tid på. Du må tage det op med Freuds psyKO bøger fra forrige århundrede alene, eller spørge HDP om han har lyst til at hjælpe fruentimmeret.

 129. Af Niels B. Larsen

  -

  @ Jørgen Villy Madsen

  Jeg kan forstå, at du foretrækker en moralopfattelse ifølge hvilken man stener voldtagne kvinder til døde.

  Må det være mig tilladt at udtrykke min dybe afsky for dit livssyn? 🙁

 130. Af J Hansen

  -

  Ser nu at Day Poulsen tilsyneladende har fjernet det indlæg, hvor Kim Olsen beskriver sine perverse fantasier om børnesex.
  Så havde Day Poulsen alligevel en form for anstændighed i livet.

 131. Af Allan Hansen

  -

  Islam indtager Persien .. oversat til dansk ..
  Cyrus Razavi, har oversat en historisk brevveksling mellem arabernes Khalif Omar Ibn Khat´tab og den Persiske konge, fra tiden hvor Araberne erobrede det persiske rige (643 e.v.t.) og hvor Persien blev omdannet til en islamisk stat… Svaret fra den persiske konge er næsten så cool, at jeg bliver nødt til at dele det.
  “I Allahs navn til Kongen af Persien.
  Jeg ser ikke en lys fremtid for dig og din nation medmindre du underkaster dig min nåde og accepterer mine betingelser. Der var en gang hvor I persere herskede over halvdelen af verden, men prøv at se hvordan jeres sol falmer. På alle fronter har jeres militær lidt tab og din nation er på randen af udryddelse. Jeg viser dig en udvej, hvorved du kan undgå den dystre skæbne: Nemlig at I begynder at tilbede den ene gud, den unikke gud, den eneste gud som er Skaberen af alt, der er. Jeg bringer dig hans budskab om at beordre din nation til, at indstille jeres blasfemiske tilbedelse af ilden, og at tilslutte jer sandheden. Tilbed Allah som er skaberen af verden. Tilbed Allah og acceptér Islam som vejen til frelse. Stop øjeblikkelig med at tilbede flere guder og tilslut jer Islam, acceptér Allah den Store som jeres nye frelser. Dette er den eneste måde, hvorpå du kan sikre din egen overlevelse og fred for alle persere. Du vil gøre dette, hvis du ved, hvad der er godt for dig og dine landsmænd. At indvillige i mine betingelser er din eneste mulighed. Allah er stor!
  Muslimernes Kalif Omar Ibn Khat´tab”
  (Svar fra den persiske konge:)
  “På vegne af Ahuramazda, Skaberen af liv og visdom.
  Fra kongernes konge, konge af Persien, Yazdegerd, til Omar Ibn Khat´tab arabernes kalif.
  I dit brev hidkalder du os, perserne, til din gud, hvis navn er Allah. Og på grund af dit barbari og uvidenhed, endog uden at vide hvem vi er og hvem vi tilbeder, kræver du nu at vi søger din gud og tilbeder Allah?
  Hvor mærkeligt, at du indtager pladsen som den Arabiske Kalif, men er lige så uvidende som enhver simpel ørkenvandrende araber. Du formaner mig til at blive monoteistisk i min tro, UVIDENDE MAND. I tusinder af år har vi, det persisk ariske folk, i dette kulturen og kunstens land, været monoteistiske for fem gange dagligt at afholde bønner til den Forenende Guds trone. Medens vi har grundlagt fundamentet for filantropi, retfærdighed og godhed i denne verden, samt viftet med fanen for gode tanker, gode ord og gode gerninger, var du og dine forfædre simple ørkenvandrende beduiner, som spiste slanger og øgler samt begravede jeres uskyldige døtre levende.
  Du araber, som hverken tager hensyn til Guds skabninger, som nådesløst sætter folk for sværdet, som mishandler dine kvinder og begraver dine døtre i levende live, som en anden landevejsrøver angriber fredelige karavaner, du som begår mord og kidnapper kvinder og ægtefæller – hvor vover du at formode, at kunne belære os, der er hævet over disse onder, at tilbede din Gud?
  Du fortæller mig, at jeg skal holde op med at tilbede ilden og at tilbede din Gud i stedet. For os persere er lyset fra ilden som lyset fra (en) Gud. Ildens
  udstråling og den varme der minder om solens, fylder vores hjerter og dens behagelige varme bringer vores hjerter og sjæl tættere sammen, således at vi kan agere filantropisk, venligt og betænksomt, at mildhed og tilgivelse kan blive vores måde at leve på, og at guds lys på baggrund af dette, vil vedblive at kunne skinne i vores hjerter. Vor Gud er den store Ahuramazda. Underligt er det, at du nu har besluttet at give ham et navn, ved at kalde ham “Allah-u-Akbar” (Gud er Stor).
  Men vi er ikke som dig. I Ahuramazdas navn praktiserer vi medfølelse, kærlighed, godhed, retfærdighed og tilgivelse – samt omsorg for de fordrevne og de mindre bemidlede. Men du, som begår mord i Allahs navn, skaber elendighed og påfører andre lidelser – fortæl mig, hvem der i virkeligheden bærer skylden for dine ugerninger? Din Gud, som beordrer folkedrab, plyndring og masseødelæggelse, eller dig selv, der gør disse ting i hans navn? Eller begge dele?
  Du som har tilbragt dit liv i brutalitet og barbari, er nu kommet fra din primitive ørken, fastbesluttet på, ved sværdets magt at belære os, det persiske folk, om tilbedelse af en gud. Vi, som gennem tusinder af år har opført os civiliseret ved at påberåbe os kultur, viden og kunst som den vigtigste støtte. Hvad har du, i dit råb “Allah-u-Akbar”, lært af disse islamiske hære foruden ødelæggelse, plyndring og mord, således at du nu antager, at kunne hidkalde andre folkeslag til din Gud?
  I dag har mit folks held desværre ændret sig. De hære, som tidligere var under Ahuramazada´s beskyttelse, er nu blevet besejret af dine arabiske “Allah-u-Akbar” hære. De tvinges nu, ved sværdets magt, at konvertere til din “Allah-u-Akbar” gud. De tvinges til at tilbyde denne bønner fem gange om dagen, men nu på arabisk, siden din “Allah-u-Akbar” kun forstår arabisk.
  Jeg vil anbefale dig at vende tilbage til dine firben-befængte ørkener. Lad ikke din grusomme, barbariske arabere, der opfører sig som vilddyr slippe løs i vores byer. Afstå fra mord på mit folk. Afstå fra plyndring af mit folk. Afstå fra kidnapning af vores døtre i dit “Allah-u-Akbars” navn. Afstå fra alle disse forbrydelser og onder.
  Vi, det ariske folk, er et tilgivende, venligt og velmenende folk. Hvor end vi sætter vores fod, sår vi godhed, venskab og retfærdighed. Også derfor vil vi rumme at overse arabernes forbrydelser og ugerninger. Bliv du i din ørkenen med din “Allah-u-Akbar”, og kom ikke nærmere vores byer; for væmmelig er din tro og dyrisk er hele din adfærd.
  Yazdgerd Saasaani”

 132. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Søren Sørensen

  Hvor lavt kan du synke!

  Der er yderligere end Freud ‘to the picture’ – psykoanalysen er fortsat og udviklet videre igen.. Stupid!

  Og – jeg tvivler desværre på dine evner i øvrigt, ikke egne! Siden du har behov for at antage tåbeligheder om andre, Du har vel ikke andet at lave – end at få dig en på opleveren ved at kritisere og pervertere enhver diskussion med enhver.

 133. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Søren Sørensen – 12:38

  Enig – så bliver vi fri for at spille mere tid på ringe læsning samt fatteevne med samt dine åndsforladte fantasier om det skrevne og diverse personer.

  Du må være i stor nød.

 134. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jørgen Villy Madsen

  Du politiserer efter eget behov.

  Den danske moral er i forhold til god og anstændig opførsel – og man serverer naturligvis ikke dårlig moral el perversion, når det er det, man vil gøre andre obs på, at den går ikke, såvel som man vil lære nogle indvandrere, hvordan man agerer kønnene imellem på anstændig vis og ikke bare lige tror, at her kan man frit tage for sig af retterne.

  Din uvilje mod de af dig nævnte lande taler sit eget sprog – du taler ikke om emnet her.

 135. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “sexkurser” ! —Det ligner ikke jyder AT: Lade sig snyde ! —(fuld stop for muslimsk indvandring)—Der sker det lige modsatte ! –Er sagen bare den, at det offentlige kan tjene masser af penge på, at afholde sex-kurser for både uvidende jyder og hormon-stopfyldte brun-øjede –sorthårede (surt at indrømme det ) kønne arabertyper ??–Der skal nok være en del fra “Udlændinge-styrelsen incl. Johanne enheds-listen ” –Der ikke kan nære sig –og går i forplantnings-mood ! —De kan nok ikke se den store charme i de skaldede danske mænd, der ovenikøbet er “lav-fertile” –Sikkert på grund af for meget sprut !—Det hele ligner meget “løvinden” –der blev træt af den triste halv-skallede han-løve i flokken –og så sit snit til, at smutte over på den unge han-løves territorium med de enorme potente hormoner ! (der er gevindst hver gang )–Så måske får vi i nærmeste fremtid små “løveunger med blå øjne og en tyk sort manke ” ! mmmjjjjaaaa–on verra (vi får se )

 136. Af hektor heimlich

  -

  Hvad angår Venstre regeringen og dens syn på den EU bestemte masseindvandring, hvilket betyder at Danmark skal ud og låne 200 milliarder kroner næste år -foruden alle overgreb og mishandlinger-: ingen er så blind som den, som ikke vil se!

 137. Af s.øren s.ørensen

  -

  “Den danske moral er i forhold til god og anstændig opførsel ”
  Fru B Layer

  Naturligvis inde for alle konstellationer af sex partnere..

 138. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Sandor Neumann ! appropos ! –Du er ikke alene om, at have den mening ! —Day ´–tør, hvor “nokkefårene tiér “—At der faktisk også ude i højre hjørne –er et skilt, hvor der står SVAR ! –Bliver stort set ignoreret (man vil hellere komme med egne texter end kommentére /svare på de heldigvis også en del, der har aktiveret “de små grå imellem ørene “—–En anden ting er det AT: Day´sansynligvis ikke har tid til, at slette “nok-sagternes” ! mere eller mindre hjernedøde—-(der sidder fra morgen til aften med diagnoser ! der kun rækker til–nedrakken af blog-skribenternes ulejlighed ! Surt, men sandt !

 139. Af Allan Hansen

  -

  Lidt islamisk seksuel undervisning.

  ” Hvis en mand – hvilket Allah forbyder – skulle have samleje med et dyr, hvorunder han får udløsning, er rituel afvaskning nødvendig”

  ” Hvis en mand har analsex med sin kones søn, fader eller broder efter indgåelse af ægteskab, er ægteskabet stadig gyldigt”

  ” Hvis under samleje mandens penis trænger ind i kvindens skede eller mandens anus, hvad enten det er helt eller delvis ( op til omskærelseringen) , er rituel afvaskning nødvendig for begge partnere, selvom de er sexuelt umodne”

  ” Hvis man begår sodomi med en ko, et får eller en kamel, bliver deres urin og fæces urene, og deres mælk bliver udrikkelig for den troende.
  Man skal dræbe dyret snarest muligt og brænde det. Manden der begik sodomi med det, skal betale herfor”

  Citat: Ayatollah Khomeine, Principes, Paris 1979.

 140. Af Henrik Knage

  -

  Ud af 138 kommentarer, er der 5 kvinder, der har kommenteret – resten er mænd.

  Man skulle tro, at dem hvis dyder bloggen omhandler, også ville være dem som kommenterede mest, men sådan forholder det sig åbenbart ikke.

  Der kan jo så umiddelbart spørges til, om kvinderne overhovedet er interesserede i, at forsvare deres dyder?

  Eller om de kun er interesserede i, at deres mænd forsvarer deres “dyder” og/men at de iøvrigt er mere eller mindre ligeglade?

  Bl.a. derfor synes jeg at Lars von Triers film “Nymphomaniac” er så fantastisk hele vejen i gennem, fordi på et tidspunkt i akt 2 siger “Joe” som nymphomanen, spillet her af Charlotte Gainfeldt at citat: De “hvide” kvinder der siger, at de ikke kunne tænke sig at blive kneppet af en neger – de lyver!

 141. Af Henrik Knage

  -

  Charlotte Gainsbourg – ikke feldt. Hun har også lavet nummeret “Hey Joe” af Jimmy Hendrix 🙂

 142. Af Niels Peter Lemche

  -

  Allan Hansen,

  Kunne du ikke give en præcis henvisning til dit citat, for det er fantastisk. Og det mener jeg i positiv forstand.
  Khomeini og vennerne er sikkert ikke glade for det.

 143. Af j nielsen

  -

  “Du skulle prøve at besøge landet. Mage til civiliserede og gæstfri mennesker finder man ikke andre steder.”

  Der er en ting mere .. M. Krasnik beskriver i “De Retfærdige” sine rejser til muslimske lande, herunder Iran. Samtalen falder på kosmetiske operationer, som har et andet formål her end andre steder:

  “We get nose jobs. We don’t need boob jobs.”

 144. Af Hans Mehlgaard

  -

  Der er kun to forhold, som medfører respekt – skam og straf. Hvis ringeagt er skamfuldt eller ledsaget af straf, så respekterer man. Oplysning fører kun til respekt, hvis man oplyser om straffen ved disrespekt og denne er mærkbar. Skam kan man ikke oplyse om, det er enten indgroet i kulturen eller også er det ikke.

 145. Af Søren Von Ma.rx Sørensen

  -

  BHL@

  “psykiatrien er udviklet siden da”…Hvorfor nævner du da altid kun Freud? Og jeg mener virkelig altid..

  Derudover besvare du ikke mht. at homoseksualitet skulle være perverteret som du siger og unormalt, og opfundet i barndommen..Rent fruentimmer ævl. Godt nok har HDP sagt, såvidt jeg erindre, at Transseksuelle er psykisk syge..Ikke helt klar over om han også mener at bøsser og lesbiske er ligeledes, da han vist ikke har sagt således endnu. Men det gør han uden tvivl snarest, da der ikke er nogen forskel der, ud over samfundets stigmatisering og frygt, set iblandt dem der får for af det frække generelt, eller blot kommer fra et forkvaklet og forældet freudiansk/borgerligt synspunkt.

  “M. Krasnik beskriver i “De Retfærdige” sine rejser til muslimske lande, herunder Iran. Samtalen falder på kosmetiske operationer, som har et andet formål her end andre steder:
  “We get nose jobs. We don’t need boob jobs.”
  J.Nielsen

  Uden tvivl en af Krasniks store interesseområder..Han er jo selv ikke blev for at skære i sine børns kønsdele for jødedommens skyld? I filmen the Fockers, smider Dustin Hoffmann sønnens forhud, fra en stolt bevaret familie dåse, i hovedet på Robert De Nero. Om det samme foregår ved Krasnik middagsselskaber skal jeg ikke kloge mig i…Men sådanne former for barne tortur høre ikke hjemme i Danmark……………………………..

 146. Af j nielsen

  -

  “Der er kun to forhold, som medfører respekt – skam og straf.”

  Det forekommer mig at respekt er forvekslet med lydighed. Mennesker er ikke hunde.

 147. Af søre.n Sørensen

  -

  ” Hvis man begår sodomi med en ko, et får eller en kamel, bliver deres urin og fæces urene, og deres mælk bliver udrikkelig for den troende.
  Man skal dræbe dyret snarest muligt og brænde det. Manden der begik sodomi med det, skal betale herfor”
  Allan

  Også selvom man er en KO?

  Det forekommer mig at respekt er forvekslet med lydighed. Mennesker er ikke hunde.
  J. nielsen

  Naturligvis er mennesker hverken over eller under hunden i værdi..MHT lydighed er lydigheden iblandt mennesker og hunde også opbygget via historie, familie og politik..
  Virkelig lydige hunde der ikke får lov til at være sig selv, er lige som mennesker med umådelige mange tæsk i barndommen, lydige mens de er små..Men så går det galt.
  Hvis du behandler din hund som du vil dig selv, får du den til sidst den mest loyale og frie ” ” “enhed” ud af den..Den borgerlige disciplin via kæft, trit og retning- og dens værdi-, er ikke blot overvurderet, den er i længden ikke brugbar.

 148. Af søre.n Sørensen

  -

  “er er yderligere end Freud ‘to the picture’ – psykoanalysen er fortsat og udviklet videre igen.. Stupid!” BHL

  BHL fremhæver selv altid kun Freud, og spillet således kun på din forældet psykoanalyse , i uendelighed gentaget ideere .

  HDP har før snakket om at transeksuelle er psykisk syge, da han har mødt flere i sine praksis hvor han bedømmer deres muligheder for stats operationer så vidt jeg erindre..Du lader til at mene at homoseksuelle er ligeledes, og at den er arvet?
  Såvidt jeg ved har hdp ikke sagt at homoseksuelle er psykisk syge endnu, men blot de transseksuelle..Ved ikke hvorfra dette ønske om at adskille et alen af samme stykke her kommer fra!. Nogen har nogen forslag til denne bedømmelse?

  Igen, jeg påpeger blot dit sygelig borgerlige had mod andre af andre seksuelle observationer.

 149. Af P. Torbensen

  -

  Svar til Jens Hansen 15 januar 00.28.

  Med kuppet mod Mosaddegh i Iran i 1953 ,svært for undertegnet,at bedømme idag,mener Iran var et sekulært styre under engelsk kontrol og med Shahen frem til 1978 nogenlunde ligeledes.
  Med den islamiske revolution kom der andre boller på suppen (1978),iranske kvinder blev bombet tilbage med påbudt slør og fuld sort beklædning fra hoved til tå-dog ikke et gitter for vinduet-men nok en ringe trøst-et tilbageslag ihvertfald.
  Iranske kvinder i Vesten bærer ikke slør og tildækket ansigt,det lyder rimeligt korrekt og det har sine årsager.
  1.Iranske kvinder der flygtede efter 1978 med familien tilhørte den veluddannede klasse og det forplanter sig videre til deres efterkommere,naturligvis.
  2.Dem har vi ikke mange af i Europa for de rejste videre til USA nogle efter et par år i Europa hvor de måtte opleve ,at deres eksamens papirer ikke var gode nok-alt er relativt-læger og ingenører kørte taxa og taxi-gav op og rejste videre-forståeligt til USA .
  3.De veluddannede rejser til USA-Canada-Australien etc.-Europa modtager de dårligst uddannede og de bliver klienter uden fremtid,men hvor hoben af socialrådgivere og andre sagsbehandlere har sikret sig evig beskæftigelse i en usynlig aftale med vores politikere som vil den vej-se blot på de sidste 40 år.-gab det er håbløst.

  Historien om min mors venindes barnebarns kæreste og nu hustru fra Hviderusland er og så et kapitel for sig,hvordan man smadrer en veluddannet børnelæge med 25 års erfaring som bliver rengørings assistent-hendes papirer var ikke gode nok-Danmark et monumentalt sindsygt land.Et taber land som samler på tabere fordi bureaukratiet kræver klienter til evig beskæftigelse .

 150. Af Odin Thorsen Lykkegaard

  -

  De smækliderlige unge mandlige indvandrere skal ved grænsen udstyres med en metalring om pikroden. Når pikken bliver stiv, skal et batteri sende strøm til dilderen. Så er den røvbarberet…

 151. Af Michael Falkner

  -

  Det er nok tvivlsomt om der kommer noget godt af at sende de unge muslimske mænd på kursus i god opførsel, de gode ord kommer sikkert til at prelle af som vand på en gås. Det kan vel aldrig skade at prøve, men man skal nok ikke have de store forventninger til dette. Kort tid efter de har ankommet til en by begynder de at hærge på natklubber, butikker og på gader hvor de nærmest overfalder kvinder. Man kan ikke forklare dette med kulturforskelle, det viser at de mangler almindelig folkeskik, de ved simpelt hen ikke hvordan man skal opføre sig. Jeg kan ikke tro at det er akseptabel fremfærd i deres hjemlande, det er det ikke nogen steder i verden. Nogen steder i verden ville det få alvorlige konsekvenser hvis de opførte sig sådan, men ikke her, vi sender dem på kurser og håber på at de bliver bedre mennesker. Vi så at der var 12 af dem der gik i demonstration i Thisted mod de overgreb som var begået mod kvinder nylig, men det er bare 12 ud af de ca. 350 der er i teltlejren, så det er spørgsmålet hvor representative de er, så Thisted vil nok komme til at få mange problemer i fremtiden.
  Man kan blive bekymret for om de nogensinde bliver gode medborgere, kommer de nogensinde til at arbejde eller kommer de til at leve på kontanthjælp resten af deres dage? Dette er bare en forsmag på hvad der er i vente hvis denne uhindrede indvandring fortsætter, så er det ikke bare Thisted som får problemer, men hele landet. Vi kan få det samme på Rådhuspladsen i København som nyårsnat i Køln.
  Det er mennesker som ikke passer ind i vores samfund, de ønsker ikke at blive integreret i Danmark, de vil hellere leve i deres parallelsamfund, men de vil gerne have stillet bolig til rådighed og modtage kontanthjælp. Så vi skal føde på dem uden at de yder noget til gengæld, tværtimod de skaber mange sikkerhedsproblemer.
  De fleste af dem vil nok få asyl, de synes de fleste at få, det er vanskeligt at vide hvor mange der bliver afvist, jeg formoder at denne information bliver undertrykt og holdt hemmelig. De fleste af dem er sikkert ikke rigtige flygtninge men migranter, så skulle de ikke være berettiget til asyl. Der er mange ting der ikke bliver offentliggjort, jeg ved ikke hvorfor, det kan være at vi ikke må vide hvor galt det er. Se bare episoden på Slagelse sygehus hvor vi ikke fik at vide hvilken nationalitet indtrængerne havde, det kom senere frem at det var tyrkere. Der er vist meget information der bliver undertrykt, jeg troede vi havde en fri presse, men det er vist en illusion. Det er dog værre i Tyskland og Sverige, men vi er nok ved at komme efter.
  Det er vanskelige tider vi går i møde, skal Danmark bevares som et nogenlunde leveligt land skal der gøres noget nu. Fortsætter dette i nogen år endnu er det nok for sent. Så er ragnarok her, vi ser allerede hvor det bærer hen.

 152. Af preben jensen

  -

  For enhver som ikke er åndeligt formørket som følge af blind og døv tiltro til tidens propaganda, til politiske og totalitære løgne, til vildledende og hjernevaskende “undervisning”….. vil det måske være meget tankevækkende og oplysende at læse al lan han sens fremragende citat-tekst ovenfor kl. 13.57. En fantastisk historisk tekst om civilisation kontra barbari.

  LÆS INDLÆGGET KL. 13.57 DER HÆVER SIG OVER LANGT DE FLESTE ANDRE INDLÆG I DENNE DEBATSTRIBE!!!!!!!!!!!!!

 153. Af J Nielsen

  -

  “Det er nok tvivlsomt om der kommer noget godt af at sende de unge muslimske mænd på kursus i god opførsel, de gode ord kommer sikkert til at prelle af som vand på en gås. Det kan vel aldrig skade at prøve, men man skal nok ikke have de store forventninger til dette.”

  Man kunne oversætte visse af indlæggene ovenfor. Det er en førsteklasses undervisning i hvordan man skal te sig hertillands, hvis man vil falde i ét med tapetet.

  Det har ikke meget med god opførsel at gøre, men man kan ikke få det hele.

 154. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Søren Sørensen

  Freud bruges gængs som synonym for psykoanalysen, fordi han er grundlæggeren og flere er kommet til siden, som ikke er så kendte, og det så ikke ville vise billedet, da ingen af de fx klassiske kan stå alene i forh til en behandling.

  At du ikk eforstår, hvad der siges og dermed nuancer, kan jegikke gøre for eller hjælpe dig med – men du skulle måske og desværre for det meste vente tll tågerne letter for dig med at skrive noget som helst og meddele dig. Det er ulideligt at både læse og prøve at forstå.

  Og – fordi man melder ud fagligt, så er det ikke ensbetydende med at hade nogen – men i et forsøg på at oplyse, at der netop ikke er grund til at forfølge homoseksuelle el andre seksuelle afvigelser, hvis man forstår deres baggrund. En væsentlig forskel skulle jeg mene.

  Hvad det sygelige angår. Det må du selv stå for.

  Du er for meget fra snøvsen til.at jeg har tid og mulighed for at beskæftige mig mere med dine kvababbelser. Du er for uopdragen for at sige det mildt – og under lavmålet.

 155. Af preben jensen

  -

  Det er utroligt hvad pladsderhumanister som mer kel, sti ne bo sse, jel ved, stampe, rønn hornbæk, sofie carsten, joh anne s osv….osv……. kan få sig selv til at fyre af om “berigelse” og “ansvarlig” politik mv. Og visse feminiserede mænd som øster gaard og lide gaard støtter dem jo ivrigt. Sandheden er at sinker, tossegode og kor rup te er i færd med at ødelægge både skandinavien og europa. Snart kan hele europa blive et terrorens, kriminalitetens, armodens og frygtens område. Pladderhumanismens stupide galskab og frækhed synes at være uden grænser. OGSÅ V, K og S m.fl. RENDER FRA DERES LØFTER OG SVIGTER DANSKERNE IGEN OG IGEN.

 156. Af J Hansen

  -

  En morsom som blog.
  Day Poulsen foregiver, at han bekymrer sig om kvinders sikkerhed.
  Men som sædvanligt er hans ærinde jo populisme og pirken til fremmedhad og racisme.

  Kvinderne har tilsyneladende lugtet lunten.
  Og gider ikke deltage i denne syge debat.
  Kun seks kvinder deltager.
  De fem er tilsyneladende fra den yderste højrefløj. Og deltager for at lufte deres fordomme.
  Den sidste synes udelukkende at interessere sig for problemerne med at onanere, hvis man omskåret.

  På den anden side.
  Mange af indlæggene fra hvad man må formode er en slags mænd viser frygtsomhed, manglende selvtillid, mindreværdskomplekser og uselvstændighed.
  Feminiserede mænd kan man vel kalde dem uden at fornærme kvinder og ægte feminister.

  Ud fra den betragtning så er størstedelen af dem som deltager i debatten jo ikke mænd.

 157. Af hektor heimlich

  -

  danskerne er nogle rygradsløse amøber vi bryder os alt for meget om hvad udlandet synes -eller hvad vi tror udlandet synes -sædvanligvis er udlandet fuldstændig ligeglade med Danmark! se på Schweiz ingen anklager dem til tros for at de ikke modtager en eneste flygtning! Sosserne og Venstre fik os ind i det forbannede EU -de burde forsvinde inden de har ødelagt vort land for evigt!

 158. Af hektor heimlich

  -

  Hvis alle Venstre folk bliver radigale så er vi af med dem. Radigale kommer ikke ind i folketinget ved næste valg.

 159. Af Sø.ren Sørensen

  -

  BHL@

  “Du forstår ikke nuancerne”

  Hvilke nuancer er det jeg ikke forstår, når du kalder homo
  Og tran seksuelle for perverte og unormale? “Layer syndromet” rammer alle typer af mennesker. Og løsningen er lige for. Du må beholde dine frustreret tilsvinnelse og psyKO ævl for dig selv om andre menneskers seksualitet.

 160. Af preben jensen

  -

  Hvis HDP ønsker at være med til at forhindre Danmarks ødelæggelse, bør der måske redigeres så deciderede debatsabotører ikke får lov til at afspore debatterne. Vil ihvertfald anbefale at læserne også ser hvad 180gra/snapha/den korte samt hvad jalving/uhrskov hos jp fremlægger af chokerende oplysninger om indstrømningen (og virkningen) af migranter/besættelsestropper i Danmark og Sverige mv. At pladderhumanisterne er i færd med at undergrave og smadre Europas velstand, fred og velfærd er der ingen tvivl om hos normalt begavede mennesker.

 161. Af Henrik Knage

  -

  Jeg er efterhånden begyndt, at hælde mere og mere til følgende teori.

  Bag enhver succesfuld karrierekvinde, der står der en neger, bag ham, der står der en Araber og bag ham, der står hendes mand, eller kæreste.

  Hvis man forhindrer en fremmed kvinde i at blive voldtaget af en Araber, så vil utak sikkert være verdens løn, fra hendes side.

  Frem for at sende flygtningemænd på sexuelle mildest talt latterlige aftenskolekurser, kunne tiden være inde til at sende ganske almindelige danske mænd på naivitets – kurser, for det er der i høj grad behov for.

  Egon Olsen ville spontant have udbrudt, med en godt fugtig stump af en cigar i munden : Forbandede pudseklude, hængerøve, novicer, amatører og dilettanter!

 162. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jeg tror, at mine indlæg forstås udmærket af andre end nu også Søren Sørensens tro væbner Jens Hansen (som jeg tidligere bad om forvisning fra Berlingske blogge, og hvor de heldigvis ikke sås i en lang periode med deres forkvaklede og intimiderende personlige udsagn overfor mig) og at lige deres anstrengelser nu overfor mig personligt, fordi jeg kan formidle en videnskab som psykoanalysen og dens erfaringer, landvindinger, for at virke med til en forståelse af også komplexe, psykologiske forhold. Til netop undgåelse af forfølgelse af fx homoseksuelle, hvor Sørensen i sin iver og forsvar her ikke ser sig for god til at tilsvine Henrik Day Poulsen. Og – ligedan er onani et problem for mange mennesker – og må være det til en vis grad i forh til omskårne mænd.

  Jeg er fagperson – og finder mig ikke i en sådan opførsel, som næppe ville forekomme, hvis en læge ville formidle om fysiske og/eller psykosomatiske sygdomme, hvor de også vidste om psykiske forhold for disse.

  De to herrer nævnt her er så ulidelige, uforskammede, uvidende inden for det fagområde, jeg repræsenterer – og værst modvirker oplysning og muligheder også for forebyggelse for mennesker.

  De er grove, intimiderende – ulidelige repræsentanter for det maskuline køn, tarvelige i alt – ganske kendetegnende for mænd, der har store problemer, især med kvinder. Ellers viser erfaringer også inden for mit felt, ville de ikke se sig nødsaget til en sådan også intimiderende tone og forsøg på nærmest en form for karaktermor på mig.

  Det kan jeg – og andre – naturligvis ikke finde acceptabelt.

 163. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Og – jeg glemte at skrive, at jeg ikke er psykiater heller ikke psykolog – og derfor ikke kan udtale mig på disse felters vegne; men holder mig til mit felt, som er psykoanalysen, som er kendetegnet ved at være: en metode til at gøre det ubevidste bevidst – og derfor udgør en yderligere dimension til at forstå menneskets psyke.

 164. Af søre.n Sørensen

  -

  Og denne udvidet dimension 🙂 muliggør altså at sige at homoseksualitet er perverteret!

 165. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen. (1-2)

  DET DU MENER, HAR IGEN EFFEKT, DERIMOD HÆMMER DU ENHVER RATIONEL UDVIKLING:

  Siden du startede som udemokratisk (dvs. ikke valgt) debattør foran andre, er det væltet ind,
  såvel alt fra fætter/kusine ægteskaber = indavl = øget downs syndrom = 1,3 mio. pr. enhed,
  og al anden, hvilket fortæller, at her INGEN effekt er, men modsat, da i klienter spærre vejen..

  Derimod sidder du blot og “mener noget” enten rigtigt eller forkert, uden disse såkaldte ens
  meninger, på noget tidspunkt tager fat i problemets egentlige rod; nemlig at datalogien ikke
  udmøntes i 1:1 demokratisk/økonomisk selvkontrol og tilpasningsevne for individdet selv..

  Dvs, hvis individet fx. er imod førnævnte fætter/kusine ægteskaber, indvandring generelt,
  DR, 100% skattebetalte uddannelser, etc. etc., (dog minus bære fundamenter naturligvis),
  så er her intet demokratisk til hinder for dette kan effektueres, men klienten taler uden om.

 166. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen. (2-2)

  Problemet er imidlertid, at journalisten, (som lever voldsomt af andres lommer), i de sidste
  mange årtier, udemokratisk suverænt, har bestemt hvad her skal snakkes om og ikke, hvortil
  man konstant fortættet, invitere sig selv, og/ell. andre, helt, eller delvist system inhabile ind
  foran betalerne, netop fordi klienten ikke tåler nogen form for 1:1 betalings konfrontation..

  Så her sidder du så, snævert udemokratisk inviteret, sammen med alle de inviterede klienter,
  “og mener noget” (foran de reelle betalere) hvorfor her INGEN udvikling og fremdrift kan ske,
  da klientens meninger, SJOVT NOK, altid styre uden om klientens egen system eksistens, og
  med det resultat, at klientens fundamentale udenomssnak for længst er gået i præcedens 🙁

  TO SIMPLE OPGAVER FRA MIG, TIL DIG:
  1. I løbet af kommende medie uge, tæl da hvor mange som journalisten henter ind, som igen
  “mener noget” (foran andre), versus antallet af vrede system-betalere. (så du får et giga chok)

  2. Tæl antallet af referenter til egen virkelighedsopfattelse, klienterne imellem, versus andre.

  Når ugen er omme, vil du se hvordan system-journalisten, atter igen har fået synder smadret
  enhver flig af konfrontation omkring fælles-tvangens anatomi, og derved national restore 🙁

 167. Af s.øren s.ørensen

  -

  Den nye dille i Danmark er “cuddling klinikker”! !!!!!!!

  Måske kunne de nyankomne muslimske flygtninge få et indslusningsjob der nogen timer dagligt med at cuddle Lonny/Preben typer? De kunne cuddle hinanden, indtil de kender hinanden bedre?

  De kunne også arbejde om søndagen til at give trætte prædike lyttere, lidt nakke massage?
  Eller som en gratis bestillingsservice, til hjemme cuddling til alle fortravlet familier der ikke selv har tid til børnene? Lidt ligesom HDPs foreslået rengøringshjælp til borgerlige hjem? Nok især godt for hjem med 2 mænd, hvor rengøring måske ikke er livets største interesse?

  Folk med special “dimensions indsigt” kunne arbejde frivilligt, med afviste transseksuelle der går ned med stress og cuddle dem retur der, til at blive “loving and forgiving buddhists”?

 168. Af Kim P Olsen

  -

  Homoseksualitet er ikke perverteret, stupiditet er!

 169. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  ecco ! –Hvad sker der i et samfund, der har for mange mænd ! “gramsemænd ” ?—Så gemmer kvinderne sig –og bliver meget skræmte ! –Er det ikke lige, hvad der sker i Europa ?

 170. Af Anne Rasmussen

  -

  Du mener ikke at mennesker er i stand til at ændre sig til det bedre ? Det kaldes , personlig udvikling, som er baseret på selvindsigt, kærlighed og tilgivelse. Noget ethvert intelligent menneske vil. Være istand til !
  Desværre er det den gængse opfattelse blandt ansatte i psykiatrien, folk som til gengæld, begår overgreb på netop selvindsigtsfulde personer, som godt ved at det de har behov for er, neyop kærlighed.
  Men de selvbestaltede, om end uddannede, psykiatere, som mener sig alvidende på psykiske områder, har ufatteligt meget at lære om basale årsager til, hvorfor vi er kvinder og mænd, og hvad det betyder.
  Nu er homoseksualitet, jo ikke betegnet som en sygdom længere, men derfor behøver du jo ikke kaste dig over andre menneskers følsomme liv, med din fanatiske tro på medikamenter, tvangsbehandling mm.
  Vi er nemlig nogle som er istand til at elske og respektere os selv, og andre, uden at begå overgreb mod dem.
  Jeg ser det som en nødvendighed, at deri psykiatriuddannelsen, undervises i selvforståelse og respekt for at andre individer, kan være 100 procent bevidste, selv når en uddannet ikke kan se eller opfatte det.
  Overgrebee i psykiatrien er et sort kapitel i danskernes historie.
  Tvang begåes af de der ikke kan få afløb for deres eget mindreværd på anden måde, men mindreværdsfølelser gemmes desværre ofte bag en udadrettet forfølgelse af sårbare og sensitve mennesker.
  Stop medicinen i kæften på dig selv, så vil du opdage hvor syg du vil blive.

 171. Af Henrik Knage

  -

  Bag enhver succesfuld karrierekvinde, med jakkesæt og slips, der står der en neger. Bag ham der står der en Araber og i walk – in – closset, der står der en yngre elsker, og i fodenden af hendes seng ligger der en kamphund, og under den, der ligger hendes mand.

 172. Af Henrik Knage

  -

  Katrine Lilleør mener ikke det er et kvindeproblem, af yngre mænd voldtager kvinder!

  Hvis problem er det så? Det er som alle kan forstå, kvinderne der dominerer pædagogikken, og ikke mig.

  Istedet for at sende mænd på kursus i sexadfærd, så send kvinderne istedet – de er aldrig hjemme alligevel, slet ikke hvis de skal passe børn.

 173. Af Henrik Knage

  -

  Folk er generelt ved at blive unødigt hysteriske, hvis de ser noget de ikke er vant til. F.eks. var jeg i dag henne i min lokale Fakta – butik, der ligger 12 km. væk fra min adresse, for at købe en liter mælk og, 6 øl på tilbud.

  Mit transportmiddel er min BMW motorcykel model R 65 GS (Militær) og der var 7 minusgrader, samt jagt i min skov (den sidste i denne sæson).

  Det gik sådan set meget godt, lige indtil gassen satte sig fast p.g.a. frost i højest mulige omdrejninger – så kan man ikke sådan lige tage farten af, og jeg følte mig pludselig både voldtaget og misbrugt af min maskine.

  Men jeg fik styr på skønheden, da der er noget der hedder en ”Dødemandsknap” lige over selvstarteren, samt en rasteplads.

  Zen og kunsten, at vedligeholde en motorcykel – gik lige ind på lystavlen, hugget i Runer, skrevet på Papyrusruller, bukket i Titanium og bøjet i Neon.

  Man kan ikke opdrage en motorcykel. Hvis der er nogen der tror det – så tager de fejl og sandsynligvis heller ikke en ”Araberhingst”, der har lugtet ”hoppe”.

  Jeg kan tapetserer mine vægge med certifikater, fra forskellige selvudviklingskurser – og jeg gider ikke nævne de forskellige, men de spænder lige fra Tantra til truck.

  Det som jeg har fundet ud af er, at det er ganske svært, at opdrage andre til at få dem til at gøre som jeg synes. Det gælder lige fra det modsatte køn, til naboen der er idiot, og helt hen til ens egen mor og far, samt sine egne børn.

  Det er både hurtigere, billigere, bedre og betydeligt mere effektivt, at opdrage sig selv. Fordi, så ved man hvad man får – og selvgjort er som de fleste ved – velgjort.

  Husk at smøre gaskablerne på din BMW MC – ellers kommer du hjem med et rådyr til fryseren.

  Og så kan folk slet ikke forstå, at min næse løber en ”lille” smule i Fakta.

 174. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen.

  HER ET GLIMRENDE EKSEMPEL PÅ “SNÆVER” MANIPULERET VIRKELIGHEDS-FORTOLKNING..
  Ref: https://www.dr.dk/tv/se/deadline/#!/02:47

  I går i DR Deadline, (2 min. inde i programmet), remser værten – Jacob Rosenkrands, en stribe
  medier op, hvis ganske få ansatte, (og ud af dem, måske få eller færre), har fået en “idé”, helt
  alene med sig selv, at de “såkaldte” Danske asylstramninger, er noget fanden selv har skabt..

  Det snævre enkeltindivid – Jacob Rosenkrands, (sammen med den snævre redaktion), begår
  henvisning til følgende: New york times / Washington post / Der spiegel / Financial times:

  HVORDAN FORHOLDER BEFOLK. SIG I DISSE LANDE, TIL ISLAM OG SELVE INDVANDRINGEN ?.

  USA:
  * 31 delstat guvernører, (ud af 52), forsøger at blokere for de Syriske migranter til USA.
  * Helt tilbage i 2007, viste en måling, at 70% af USA befolk. ikke mener Islam er forenelig,

  England:
  * 74% er imod åbne grænser for Øst EU, (gæt selv på et tal, hvad angår de Islamiske lande).

  Tyskland:
  66% af Tyskerne forventer terror på Tysk jord. Målinger kan dog stort set ikke bruges her, da
  vælgerne, simpelthen ikke svare ærligt, (pga. historien), dog er Merkel under et massivt pres.

  POINTEN ER, at denne “snævre” flok, har for voldsom magt over virkeligheds-fortolkningen,
  hvad enten vi taler indvandring, skat og andre komplet manglende, og/eller ufuldstændige
  konfrontationer, hvilket notorisk lige netop har skabt EU, indvandring, syge skatter/afgifter,
  sådan at man via manipuleret velfærds-retorik, (blandt det snævre), kan få (andre) til at reelt
  at fungere som “kastens betalere”.imens det forpulede svinske lort, dyrker egen magelighed.

  DERFOR SKAL DATALOGIEN FOR DEMOKRATISK / PERSONLIG TILPASNING SÆTTES I VÆRK TAK

 175. Af s.øren s.ørensen

  -

  Man kunne overveje mht fælles tvangs betalinger, at lade folk klikke på ja og nej mht indvandrere..Siger man nej til at polakker arbejder i DK, modtager man altså 20% frikort i skat, Asiater i Novo Nordisk 10% oveni..fravælger indslusningsløn 10% mindre mv..Disse % lægges så oven i arbejdsgiverens udgifter..

  Alternativt kunne man forestille sig et system, hvor en Udenlandsk statsborgere kostet 25% mere end en dansk statsborger på arbejdspladserne? Undertegnede er ret sikker på at dette ville få en mærkbart indflydelse på indvandringen såvel som velfærdssystemet i fremtiden…Nu er det jo omvendt i dag..

 176. Af j nielsen

  -

  “Homoseksualitet er ikke perverteret, stupiditet er!”

  Perverteret, men ikke perverst. Hurra for den lille forskel.

 177. Af Kim P Olsen

  -

  Supergod ide sørensen.
  Så hvis man stemte nej til alt skulle man ikke betale skat – det var kun alle de andre der skulle 🙂

 178. Af Hektor Heimlich

  -

  Voldtægt er et mandeproblem – voldtægt giver heldigvis fængselsstraf -så kom ikke og sig det ikke er et mandsproblem! jeg har sjældent hørt noget så dumt! det skulle en svensker alligevel aldrig finde på at sige og dermed kaste skylden på offeret!

 179. Af J. Hansen

  -

  Birgit Hviid Lajer – 17. januar 2016 12:47
  “Ellers viser erfaringer også inden for mit felt, ville de ikke se sig nødsaget til en sådan også intimiderende tone og forsøg på nærmest en form for karaktermor på mig.”

  Ingen kunne drømme om at begå “karaktermor” på BHL.
  Undertegnede erindrer, at BHL og undertegnede engang havde en ordveksling.
  Så vidt undertegnede husker, så skyldes udvekslingen af synspunkter, at BHL havde psykoanalyseret sig frem til, at det var helt på sin plads at et par højreekstremister indsatte indlæg i andres navne.

  Også den gang viste BHL`s psykoanalyse, at homosex var den værste form for hor.
  Hun afviste at uddybe, hvilken form for sex som var den næstværste.

  Undertegnede håber, at alle påstande om “karaktermor” hermed er tilbagevist.

 180. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  appropos ! islamisterne i de 42 ghettoer, som soc.dem. borgmestre har grundlagt er ved AT: Revne –fordi de har ladet dem formére sig fuldstændigt uhæmmet ! –Katastrofen er til, at få øje på af os-andre—-Medens f.eks. Nicolai Wammen tilsyneladende er lykkelig uvidende om hans –generøse masse-førtidspensioner til “den største katastrofe i vor tid “

 181. Af Jorn D.

  -

  Det er typisk for den danske venstrefløjs ignoranter, at foreslå “fy Fy skamme” kurser
  ja
  hvorfor ikke også foreslå et børneplaster med spiderman, til de sårede
  men
  det er en god ting, at fortielser og løgne omsider bliver afsløret
  ja
  politi betjente afslører selv Köln’s nytårsnat’s overgreb imod kvinder
  og
  lederen måtte fyres, for i falsk politisk korrekthed, at have fortiet og løjet
  ang.
  bekvemmeligheds flygtninge og velfærdsturister med “Mit Alles” massive overgreb
  men
  ifølge Alice Schwarzer, så har politi folk allerede for 20 år siden fortalt
  at
  “70 bis 80 Prozent aller Vergewaltigungen in Köln gehen auf das Konto von Türken”
  men
  at ledelsen ikke ville have det frem, at de tyrkiske muslimer var så faretruende slemme !
  ja
  løgne og fortielser kan få verden til at gå “helt skævt”
  og
  nogle af de væste planer, der ved løgne og fortielser er holdt hemmelige
  er f.eks. at Sabbatai Zevi skrev:
  “Det er acceptabelt, at ofre en hel gren af jøder for, at få oprettet en jødisk stat”
  ja
  det er der nok nogle millioner fattige østeuropæiske Ashkenazi til Nazi aske jøder
  der
  gerne ville have været advaret om, på forhånd
  og
  måske skulle man undersøge Frankismen’s indflydelse på dagens og verdens terror
  der
  selvom Frankismen er lidet kendt, har haft stor indflydelse og er mægtig magtfuld
  og
  måske v.hj.a. “Menneskerettigheds maskinen” får “saboteret” Genève-konventionen artiklers muligheder
  og
  “saboterer” alle forsøg på, at standse eller blot stille spørgsmål ang. Islamiseringen
  og
  derved skaber kaos i hele Europa
  og
  måske i virkeligheden er et forsøg på, som med Kosovo, at forære Europa til Islamisterne
  forklaring:
  Frankism, moder til efterfølgende ødelæggende ismer som Kommunismen, Facismen og Nazismen
  ja
  grundlæggeren af Frankismen var Jacob Frank( 1726 – 1791 )fader til moderne tiders terrorisme
  se
  Youtube: “Jacob Frank, messiah of the Rothschilds, founder of the Bavarian Illuminati”
  af Pastor John S. Torell – ( lidt langhåret så læs blot bemærkninger under videoen )
  ja
  måske kan dumme og naive danskere, der “spiller” gode for andre folks penge
  måske
  ikke klare verdens vold og terror med “Fy Fy skamme sexkurser” og børne plaster

  ironi.mus

 182. Af hektor heimlich

  -

  Nu er danske børn og kvinder så udsatte for statsligt sanktionerede voldtægter. Margrethe Vestergård, Helle Thorning Schmidt, Karen Elleman og Birthe Rønn -alle disse uvdende naive politikertantetosser, som er faldet befolkningen i ryggen burde selv tilbyde sine tjenester.
  Hvad siger FN om statssanktionerede voldtæget på børn??

 183. Af hektor heimlich

  -

  Til alle der mener at islam ikke er en kriger religion og Muhammed ikke en forpulet krigsherre; Hvad så med Al-Shabach, IS, Taliban, Boko Haram… hvordan lykkes I med at bortforklarer alle disse islamske krigerbander som skærer halsen af folk? i jeres godheds frådsende selv onani?

 184. Af hektor heimlich

  -

  Tyskerne skal stramme kursen -og hvornår skal dette føres ud i liver? Merkel er jo endnu mere handlingslammet og inkompetent end Løkke og det siger ikke så lidt!

 185. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jens Hansen – 17. januar 2016 – 22:34

  Jeg redegjorde da nøjagtig for, at for mig at se igen falske indlæg var at se, da jeg ikke var blogholder og kunne se sådant. Så løgn fra ende til anden fra dig og din intimiderende adfærd, fordi du ikke forstår, når folk forklarer – men er så sygeligt efter andre mennesker.

  Jeg har aldrig anvendt ord som ‘værste hor’ om homoseksualitet eller andet. Det er din egen udlægning, dvs opfattelse, du forsøger at tørre af på mig.

  Jeg erindrer nu ikke at have været spurgt om noget næstværst omkring sex – og du havde ikke fået noget svar, hvad du også fortøller her. Fordi jeg ikke er fordømmende – men oplysende i mit ærinde. Ellers kunne jeg godt pakke sammen, og jeg har en helt anden baggrund for at forstå og vide om end de fleste – forh til neuroser, hæmninger, komplekser mm., og hvordan de opstår i en barndom mm.

  Så – ren ønsketænkning i dit ærinde – og dermed forsøg på karaktermord — og tjah, denne fejlskrivning skal jeg ikke oversætte for dig ..du er i forvejen kun enig i egen overbevisning.

  Jeg synes, at du skulle blande dig i artiklen om mænd, der hader kvinder, selv om den ikke oplyser om den dybereliggende årsag.

  Håber, det hjalp lidt!! Yderligere kan jeg ikke gøre!

  Og – jeg slutter yderligere medvirken til debat her! Klar kvababbelserne selv – det spilder andres såvel sommin tid! Og – øderlægger både denne og ofte også mange andre blogge med diverse udfald som det nu passer gemyttet den dag – alle dage åbenbart, hvor der meldes ud! Fy for pokker!

 186. Af J. Hansen

  -

  Birgit Hviid Lajer
  Jeg forstår ikke rigtigt dit kaudervælsk.
  Men du bliver vel fortørnet, hvis man udbeder sig en fortolkning?
  Så det skal jeg hermed undlade.

 187. Af Niels Juul Hansen

  -

  JyllandsPosten d.d.:

  “Natteliv: Overgrebene i Köln satte gang i en debat om kultur og natteliv. I Sønderborg bor 700 asylsøgere. De unge kvinder i byen fortæller, at det er almindeligt at blive befamlet på diskoteker, men siger, at det er de danske drenge, som glemmer de danske værdier i nattens rus. Og hvem skal asylsøgere så lære normer af, spørger de.”

  Gælder det mon også i København?

 188. Af s.øren s.ørensen

  -

  “Og – ligedan er onani et problem for mange mennesker – og må være det til en vis grad i forh til omskårne mænd.
  Jeg er fagperson ”
  Fru B. Layer

  Der er nogen der mener at der er brug for alle slags eksperter, i alle emner. Og emnet er jo sex kurser så man kan ikke beskylde dig for ikke emne relatering..Hvorledes problemer opstår i onanering af omskåret er mig ubekendt..Vi må spørge Martin Krasnik..Men jeg har på fornemmelse at det er et ubetydeligt problem.
  http://www.netdoktor.dk/interactive/discussion/viewtopic.php?t=21358&f=22

  Mht kvindelig onanering kommer det an på om klitoris med rødder blev fjernet i sin helhed eller ej..Hvis førstnævnte er tilfældet bliver det svært at opnå orgasme….MVH netdoktoren.

  Jeg baseret kun min kommentar på at du kaldte homoseksuelle for perverse..eller perverteret var vist ordet..
  “Perverter: bringe i en stærkt unormal, unaturlig eller nærmest sygelig mental tilstand eller situation..”

  Du må stå ved dine svinske indlæg, og ikke krybe til Berlingske blog udelukker hver gang nogen påpeger dem som en anden KO.(kim olsen).

 189. Af s.øren s.ørensen

  -

  ps Mht. et A lay og et B Lay, “normalt samleje”/”alternative samlejer”, så er dette da helt op til mennesker selv at finde ud af..Jeg finder det trættende når borgerlige kommer med deres forkvaklet seksualmoral eller religiøse,

  Det er jo blevet så “pervers” her, at nogen homoseksuelle psykiatere ser transseksuelle som psykisk syge, men ikke homoseksuelle?.

 190. Af Kim P Olsen

  -

  Sørensen

  Dit seneste indlæg er uforståeligt.

  Kan du formulere det på forståeligt dansk?

 191. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jens Hansen

  Ah, du har vist fået tolkninger nok – og jeg diverse ytringer af misforståelser og lede bemærkninger om mig som person, som jeg også fandt og finder bevidste, fordi ærindet er anderledes så ganske anderledes end mit. Og – så skulle jeg ikke blive fornærmet og uddybe og uddybe og forklare mit til alm moro for dig og dine muligheder for yderligere fornærmelser – og ringe forståelse.

  Kan man ikke lide psykoanalysen – så er det det! Man behøver ikke at nedgøre en budbringer, og slet ikke når man ikke har en dyt forstand på det, ifølge dig øvl, jeg kommer med – og som jeg altså ikke har opfundet, som denne SS også giver udtryk for.

  I er nogle ærke-kujoner! Og – det gider jeg ikke spilde min tid på til skade for blogge og andre meddebattører – inklusive mig selv. Jeg er klar over, at det helleer ikke fattes, så .. ja, ingen kommunikation med jer to ønskes!!! Det er for lavt, imbecilt og trættende udover jeres private behov for selvhævdelser mm. Det tror jeg mange andre har forstået.

  Så – det bør i det mindste kunne tages til efterretning, hvis det ikke for jer er den rene børnehave, I mentalt befinder jer i. Det er i hv f ikke interesse. Så – holder man anstændigvis kaje – også med sin uvidenhed mm. Udover ringe fatteevne.

  ———-

  Generelt:

  Til en forståelse af seksualiteten og dermed en del af psykoanalysen kan jeg – og igen, anbefale Sigmund Freud: “Tre afhandlinger om seksualteorien” (barneseksualiteten og pubertet), 121 s med noter, hvor også ordet perversion vil kunne ses forklaret, og hvor det i dag mere er udtryk som fx seksuelle afvigelser for visse neuroseformer, der anvendes, fordi ordet perversion/perversitet/perverst p gr a det moralske indhold, der også kan være i ordet og dermed fordømmende, såvel som det anvendes som skældsord og nedsættende om et menneske.

  Man benævner ex.vis også masochisme, sadisme, exhibitionisme, voyerisme, fetichisme mfl i denne gruppe – fordi de i deres udfoldelse ligger det egentlige seksualmål fjernt i forskellige grader – og udgør en gruppe/r udenfor den normale seksuelle praksis, og med andre mål for øje.

  Pervers betyder jo også at vende op og ned på tingene – men har altså med forskellige udtryk igennem tiderne dette moralske over sig, og en behandler sætter ikke prædikater på folk – men har en vis indsigt i forskellige neuroseformer og deres grundlag, hvordan de kan dannes – og her er den enkeltes historie vigtig, specielt drømmene, fordi man her kan se programmeringen i barndommen, da de færreste kan huske tilbage i fx de tidligste barndomsår – eller måske kan få noget fortalt herom, hvis forældre er døde eller ikke kan tale om noget.

  Og – således er der på den måde via de enkelte mennesker, der har gået i analyse, kunne øge forståelse og høste nye erkendelser, hvorfor også Freud har været under lidt lup, såvel som andre af hans samtidige,og hvor Freud ikke lige på en studs fandt ud af disse forhold for børn i deres udvikling. Det skete gradvist igennem en del år. Naturligvis – såvel som man ikke finder hans udtryk “polymorft perverst”, betyder mangeartet perverst, i forh til børns mange og forskellige undersøgelser af sig selv og andre i deres udvikling, hvor de naturligt udforsker sig selv, de andre og andet i omverdenen. Det var på grund af forhold, han så hos voksne, at han havde denne antagelse. En såkaldt fejltænkning. Børn er ikke perverse.

  For psykoanalysen er udtrykket perversioner blot en kategori i en yderligere rubricering af neuroser mm – som igen er noget anderledes end på Freuds tid, altså opdelingen. Måske ikke hos freudianere. Det skal jeg ikke kunne sige.

  Ellers – kan mere historisk om psykoanalysen og noget af dens udvikling måske kigge i : “Freuds psykoanalyse”, skrevet af Ole Andkjær Olsen og Simo Køppe, hvor der også er en masse info om barneseksualiteten og nogle af vore deraf følgende neuroser osv. Bogen er også velegnet til opslag – og er vist egtl skrevet for gymnasiet; men det vil jeg sige, at det er den alt for ambitiøs til. Så meget er der slet ikke brug for for en alm orientering. Den går lidt videre.

  Det var slut herfra – til forhåbentlig fremover en mindre ‘perverteret’ debatform, hvor der vendes op og ned, fordrejes, laves om på i mange henseender og øjemed. Lidt polemisk sagt – og dog, for den slags ses der for meget af i mange debatfora, hvor der ofte er flere neuroser end egentlige roser, dvs rosværdige indlæg og svar. Dvs en vis respekt og ordentlig opførsel. For stor en mangelvare og alt for ofte, hvor folk opfører sig ganske respektløst og ligefrem hensynsløst.

  Det kan de måske i første omgang ikke lige gøre for eller se – men de kan gøre noget ved det, så ingen undskyldninger. Ikke fra mig i hver fald!! Mvh BHL

 192. Af Niels Juul Hansen

  -

  HK advarer: Julefrokost ender med sexchikane

  “Tusindvis af firmajulefrokoster står for døren, og det samme gør desværre også sager om sexchikane.

  Det oplever man i HK/privat, der organiserer knap 150.000 kontoransatte i private virksomheder.

  – Julen er desværre højsæson for sexchikane. Derfor føler vi os nødsaget til at hæve pegefingeren, fordi vi kan se, at der kommer mange henvendelser af alvorlig karakter i december og begyndelsen af januar, siger arbejdsmiljøkonsulent i HK/Privat Svend-Erik Hermansen til Newspaq.

  HK havde sidste år ca. 1.000 sager om sexchikane. De fleste sager skyldes, at de ansatte har skyllet for mange øl og snaps indenbords”.

  Kulturfænomen?

 193. Af s.øren s.ørensen

  -

  Kære KO

  Skal forsøge at hjælpe dine ubehjælpsomme engelskkundskaber..

  “used to ​describe how good someone is at ​sex, or how often they have ​sex:
  She’s a good lay (= ​sex with her is ​enjoyable).
  She got a ​reputation as an ​easy lay (= she was ​thought to have ​slept with a lot of ​people).

  Det var godt at høre at Fru B Layer nu trækker i land, og undskylder for sit homo bashing indlæg..Sådan noget kan vi lide at høre..At du skulle bruge 50 linier til dette forundre dog noget?

 194. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “uhyggeligt” ! —Der er mere end 1,7 millioner islamister i Danmark ! –Enten er det mediérne der sover eller også er det myndighederne, der skjuler sandheden !!—Vi skal have Inger og Marcus på banen –og i en rasende fart –få gang i stramningerne ! –Løkke er statsministeren, der har gemt sig ! –Indrøm det Løkke –og overlad posten til Inger og Marcus ! –Ghettoérne skal have et general-gennemsyn ! –Der bor 5 gange flere i lejlighederne i “Gellerup-parken/Grimhøj-réservatet” –Ingen myndigheder tør tilsyneladende køre derud !—Så må de tage “militæret til hjælp “–UD skal de samtlige arabere/afrikanere ! –Sendes tilbage til Mellem-østen uden pardon !—–Inger og Marcus –STRAM TIL !

 195. Af søre.n Sørensen

  -

  KO

  Naturligvis kan man hjælpe mht engelskkundskaber..Der er i sprogets univers ingen formel som man skal bruge til at udtrykke sig på, , og sproget har kun udviklet sig fordi nogen ikke fulgte “homo vacca” og deres lave sproglige udvikling, med 3-4 ord kun, der aldrig udbygger homo Vacca sproget…Sproget udviklet sig først da homo sapiens adskilte sig fra homo vacca, og ikke parret sig med dem mere..

 196. Af sør.een s sørensen

  -

  “Der er intet quick fix i denne sag. Hvis vi ikke omgående returnerer de nordafrikanske mænd, der ikke er villige til at integrere sig og respektere kvinder, bøsser og jøder”
  HDP

  Hvorfor skal jøder nu blandes ind i Danske normer? De skære i deres børns kønsdele ligesåvel som muslimer? Deler mestendels samme forkvaklet kvindesyn også..

  Derudover respektere jøderne beviselig ikke muslimerne i deres tiltusket beboelse, som de har stjålet på deres bekostning????????????

  Du blander tingene sammen her HDP, og får en eller anden mærkelig cocktail af borgerlig populisme, hvor alle mærkelige borgerlige tanker blandes sammen.Jøderne er ikke en positiv indflydelse på DK. Især ikke mht. deres mediemagt..Men deres opførelse i Israel er mestendels hvorfor de ikke er velkomne her..

  PS hallas unn i Lilleør..

  Det hele er som sagt et gæt, og ingen kender tallet af muslimer..
  http://www.b.dk/nationalt/danskerne-overvurderer-antallet-af-muslimer-i-danmark

  Også vidt jeg har forstået er dette konservative gæt opbygget på statsborgere kun. Og der er jo mange muslimer i Danmark uden statsborgerskab men blot opholdstilladelser? Måske 15o.ooo oveni? 80.000 fik fx asyl, opholdstilladelse mv. sidste år?
  https://www.nyidanmark.dk/NR/rdonlyres/E3C50EA0-BD36-4DDD-9C8D-7AAF44DE1F12/0/seneste_tal_udlaendingeeomraadet.pdf
  Og de er jo ikke statsborgere endnu?

  En stor mængde af de østeuropæiske og vesteuropæiske indvandre er jo også muslimer , men tæller med som Englænder,Rumæner eller andet..
  Så det hele bliver fortsat et gæt…………….

 197. Af Børge Biceps

  -

  Klap.klap nu de vilde hest, du (den morsommeste og mest originale sprogbruger i Days Univers) her skriver du mod bedre vidende, når du beskriver disse mænd, som særligt fine og fyrrige. Tværtom: når den 7. søn af den 5. søn af den 1. søn af den 11. søn i mange generationer gifter sig i et arrangeret (fætter-kusine) ægteskab med den 3. datter af den 6. datter af den 2. datter af den 12 datter i lige så mange genertioner, så får man altså igen ikke nogen genetik af betydning …

  Mange tror, at den manglende innovation, den mangle præstation indenfor kunst, kultur, sport og videnskab hos muslimerne ene skyldes en begrænsende kultur,men bare tænk på de mange, mange eksempler på “dumme danskere”, før vi indførte familieplanlægning.

  I den forbindelse finder jeg det nu også lidt dumt af Hr. Day, som du så begejstret vil uddele medaljer til, at han ikke her ser muligheden for helhjertet at støtte op om et demokratisk flertl og dertil foreslå

 198. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Søren Sørensen – 14:40

  Jeg undskylder intet, fordi jeg intet har at undskylde. Og – slet ikke overfor hverken Søren Sørensen eller en Jens Hansen. Det er tværtimod mig, der skulle have flere undskyldninger for også både intimiderende og perfid adfærd adfærd!! Her vendes tngene på hovedet igen. Det er andres udlægninger, der vil, at jeg skulle have sagt noget upassende og ikke blot oplysende. Det skulle der så desværre en række linjer til for, at nogen kunne forstå, selv om det er debat og ikke ligefrem el altid til lange indlæg der nemmere bliver slettet.

 199. Af Lars Petersen

  -

  TIL: TOM JENSEN – CHEFREDAKTØR BERLINGSKE: (2-2)

  OP TIL 70 TIMERS ARBEJDSUGE OG ANDEN LØGN:
  Fx. oplyser foreningsmedlemmerne i KORA, (udpeget af andre foreningsmedlemmer), at her
  er tale om: “selvrapporteret tidsforbrug”, netop fordi her ingen reg. eksistere, (gæt hvorfor),
  ligesom jeg atter skal henvise til de Konservative, hvis seks mandater håndtere: “samtlige”
  proforma udvalg i folketinget + anden virke, og alligevel kan afholde mindst 7 måneders ferie

  Intet konkret fremlægges, anden end ordne “nogle politikere”, hvilket vil sige, her kun er tale
  om en snæver part ud af de +179 medl., såvel de enkelte ordføreskaber og funktionerne, ses
  totalt ignoreret, skønt en hurtigt gennemgang afsløre, at her absolut intet arbejde er heri 🙁

  Endelig begår man klassikeren; da man henviser til de mange medier som skal services, år gud

  KOMMUNALDIREKTØRER:
  1. Lortet skal ej lave en krone, da man køre på bloktilskud, såvel det er kommunal best. som
  bestemmer hvad midlerne skal bruges på, samt hovedparten er fastlagt/centralt øremærket
  hvilket betyder, at direktørposten, (i funktionel forstand), blot svare til en kontorfuldmægtig.

  2. Samtlige henvisninger til div. røv-ligegyldige regions dit + dat, er afslørende fup og svindel,
  da regionerne er aldeles overflødige, hvortil påstået travlhed, går fra komik, til rå tragikomik.

  I en anden artikel, genkopiere Berlingske atter igen systemets egen fortiende fortolkning af
  folketingsmedlemmernes gager og goder, skønt enhver, (ret nemt endda), kan regne ud, at
  man score godt 1,3 mio. kroner pr. foreningsmedlem, og ca. 1.7. mio. inkl. ministrene med.

  Det korte i den lange er, at din avis og dens medarbejdere, fremstår mere og mere isoleret og
  system-rabiat, og er således på direkte kollisionskurs med flertallet af egne læsere og befolk.

 200. Af J. H ans en

  -

  Af Birgit Hviid Lajer – 18. januar 2016 14:25
  “Jens Hansen
  Ah, du har vist fået tolkninger nok – og jeg diverse ytringer af misforståelser og lede bemærkninger om mig som person, som jeg også fandt og finder bevidste, fordi ærindet er anderledes så ganske anderledes end mit.”

  Birgit Hviid Lajer.
  Du skriver mange forunderlige ting og helt uforståelige ting.
  Men en ting har du dog ret i.
  Jeg forstår ikke rigtigt det, som du skriver og “fortøller”.
  Så her må tvivlen komme dig til gode.
  Men hvis du skal have succes som psykoanalytiker, så må du nok lære at beherske dig.
  Det hjælper ingen, at du opfører dig på en måde, så du forveksles med en patient.

  Og undertegnede kunne ikke drømme om at nedgøre dig.
  Undertegnede udtrykte en mild undren over din homofobi.
  Og måske også en stille undren over din store interesse for vanskelighederne med at onanere, hvis man er omskåret.
  Men kun en stille undren.
  Vi kommer jo vidt omkring i disse debatter.
  Ikke alle holder sig stringent til debatemnerne.
  Så undertegnede er ikke en af dem som skal virke nedladende overfor andre.
  Det har jeg heller ingen forudsætninger for.
  Eftersom jeg ikke rigtigt kan tyde det, som du skriver BHL.
  Jeg håber, at alle misforståelser hermed er ryddet af vejen.

 201. Af s.øren s.ørensen

  -

  “dumme Danskere og sex kurser”
  HDP

  Sex er kommet for at blive, og der er ingen tvivl om at noget moral herom er tillært, arvet via familien og repression mv..At religion også er indblandet er også givet..

  Takker for din undskyldning BHL..Var også på høje tid…

  mht onanering…
  I filmen “hysteria” (Set at the end of 1880, the film depicts the invention of the vibrator. Dr. Mortimer Granville (Hugh Dancy) is a young physician who has difficulty with his occupation due to constant arguments over modern medicine. He gets a job assisting Dr. Dalrymple (Jonathan Pryce), whose practice specializes in the treatment of “hysteria”, a popular diagnosis for women of that time. Medical practitioners like Dr. Dalrymple tried to manage hysteria by massaging the genital area, decently covered under a curtain, to elicit “paroxysmal convulsions”, without recognizing that they were inducing orgasms)

 202. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jeg ser, lige inden jer slutter her, at Søren Sørensen takker for en undskyldning fra mig, hvor jeg i et indlæg nærmest lige ovenfor giver udtryk for, at det ikke er tilfælde, da jeg intet har at undskylde i forh til vidt grebne postulater, der ønskes at påduttes mig, også som person!

  Det er læsning af ren ønsketænkning, og ligeså symptomatisk som noteret i mit PS. ovenfor til Jens Hansen dd. En form for forsvar vel med diverse nægtelser i at se og forstå, hvad der ytres af andre. ‘Man’ har en anden dagsorden, som kun de enkelte selv kender – men måske alligevel ikke så vanskeligt for andre end de selv.

  Der læses ikke rigtigt – kun, hvad man ønsker, såvel som alt andet jeg i øvrigt har påpeget i forh til debatter med de to herrer SS og JH. Uhyrligt. Og – kan naturligvis ikke skulle finde mig i sligt og fortsat. Derfor slut med yderligere debat her. Det er det rene hen i vejret og spild af også mine kræfter og energi. Håbløst. BHL

Kommentarer er lukket.