CNNs manipulation

Af Henrik Day Poulsen 95

Jeg er på ferie i Hong Kong med bonus point fra SAS. SAS nye rute fra Stockholm er fin og servicen perfekt. Godt gået SAS. Klokken er 23 på mit hotel i Hong Kong mandag aften og jeg ser nyheder på CNN og Danmark er hovedhistorien. Igen er det Danmarks politik over for flygtninge, der er i fokus og særligt regeringens beslutning om, at formuende flygtninge ikke skal have adgang til danske velfærdsydelser, før de har anvendt deres egne penge. Det gælder også for danskere, der modtager fx kontanthjælp og andre offentlige ydelser. Men det nævner CNN ikke.

CNN nævner herefter, at Danmark sammen med lande som Østrig og Tyskland ser et stort problem i den uendelige strøm af muslimske flygtninge og at Schengen samarbejdet måske vil bryde sammen. Men CNN nævnte intet om, at USA har stoppet med at modtage muslimske flygtninge, idet USA ser dem som en sikkerhedsrisiko. Det kunne amerikanske seere se, da jeg sidst var i USA i december. Men det nævner CNN intet i om sine internationale udsendelser, der udsendes til milliarder af mennesker. Her fremstår Danmark som et xenofobisk hjørne af Europa, som CNN får til at ligne Nazi Tyskland.

CNN’s journalistiske linje, hvor man faktisk har en journalist i København, er i bedste fald dilettantisk; i værste fald manipulerende.

Jeg har selv boet i USA i næsten to år og ved hvor svært det er for mange amerikanere at forstå europæere. Det er også i orden, særligt fordi de fleste amerikanere kun taler deres eget sprog og har meget svært ved at skelne mellem Oslo og Stockholm og Lissabon og Madrid. Men så kan de jo betale for en tolk og personer, som kan forklare dem, at København og Athen er mere forskellig end Boston og New Orleans.

CNN’s næsten monopol på at informere verden om verdens tilstand har dumpet eksamen. Hvis amerikanere ønsker at udtale sig om flygtningesituationen i Europa, bør de i det mindste sætte sig ind i Europas meget vanskelige situation. Især fordi USA har meldt sig helt ud af gamet om modtagelse af flygtninge. Det er meget bekvemt at bedømme andre, når flygtninge kan klare en bådtur fra Tyrkiet til Lesbos, mens en tur fra Brest til New York vil slå 99, 9 % ihjel i en gummibåd.

Jeg holder meget af amerikanere, men de må stoppe hetzen mod Europa, fordi de selv slet ikke tager ansvar. Det er uklædeligt, dumt og uretfærdigt.

Skam jer CNN. Jeg håber ikke, at jeres journalistik er repræsentativ for, hvad der foregår i Det Hvide Hus.

95 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  HDP, en glimrende artikel. Men vågn dog for pokker op. CNN og andre USA mainstream medier ER den herskende amerikanske klasse incl Det Hvide Hus. Hvordan skulle man ellers være i stand til at iscenesætte mediestuntet 9/11?

 2. Af Henrik Knage

  -

  USA er blevet et medieflop, af selv indforstået, selv – iscenesat selvforherligelse, på andres bekostning.

  Amerikanere burde stikke piben ind, der hvor piben hører hjemme, nemlig i deres egen indgroede selvfedme, tilskyndelse af misvækst og trivsel af kræftsvulster fx. Guantanemo Lejren på Cuba.

 3. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt viderebringer CNN blot det stat fjendtlige propaganda, de har fået i hænde af ikke mindst danske EU parlamentarikere fra Det Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti. Rette ord for dem er landsforræderi!

 4. Af P Christensen

  -

  Skal vi af alle lade (typisk vellønnede) amerikanere belære os i, hvordan man tager omsorg for og behandler andre ?

  USA har intet socialt sikker- og sundhedsnet, og vi ser hyppigt hvordan landet på retsområdet
  må løslade en stakkel (sædvanligvis neger) som lige fik 40 år i skyggen for en forbrydelse som vedkommende ikke begik.

 5. Af Benny B

  -

  “Jeg holder meget af amerikanere, men de må stoppe hetzen mod Europa”
  Jeg tror. at man skal skelne mellem højre og venstre orienterede medier i USA.
  CNN er ikke FOX og Obama er ikke Trump.
  Jeg tror desværre ikke, at demokraterne i USA har forstået den muslimske trussel endnu, de nynner stadig imagine.

 6. Af Tobias Rasmussen

  -

  Hr. Poulsen,

  hvad havde du regnet med??? Enhver journalistisk vinkel er farvet og “manipulerende” når der fravælges og tilvælges spørgsmål. Det er rimelig svært at se det anderledes.

  Lidt ligesom du nu vælger en lang forsvarstale og undlader at beskrive det faktum at Ellemann Junior har om ikke meget svært ved at holde sig til basic viden og sandhed i interviewet. Men der er du så heller ikke “manipulerende”??? Eller at du undlader at andre medier end CNN har kritiseret Danmark?? Eller at du undlader at organisationer som EU og FN har kritiseret Danmark?? Men måske har du så selv monopol på hvad der er manipulerende og hvad der ikke er??

  Det er ikke CNN der har stået for dansk asyl politik og det er selvfølgelig derfor heller ikke CNN der skal forklare dansk asylpolitik eller danske forhold når de spørger en dansk politiker – det skulle Ellemann Junior!!

  Ligesom Ellemann Junior ligeså vel kunne påpege amerikansk flygtninge politik hvis han havde nosserne til det, som helt sikkert er en rimelig og retvisende vinkel på historien fra Danmarks side. Men at manden dels ingen nosser har eller har svært ved at holde sig til sandheden kan man da ikke bebrejde CNN for?

  Man skulle tro du var udsending fra regering med parolen om at det altid er alle andres skyld, som vi jo hører gang på gang. Ellemann Junior kunne vel dårligt have skrevet det bedre uanset om man så mener indlægget er manipulerende eller ej.

 7. Af Jan Petersen

  -

  Det Hvide Hus – eller nærmere Det Kulsorte Hus – under George W Bush bærer 100% ansvaret for det totale mess, Mellemøsten og nu landene i EU befinder sig i. Det iscenesatte terror stunt 9/11 med hjælp af CNN og andre kriminelle US mainstream medier er – og forbliver at være – en forbrydelse mod menneskeheden!

  Den udenlandske regering eller de udenlandske mainstream medier, der afslører det satans sorte yngel, vil blive jævnet med jorden.

  Derfor holder alle kæft!

 8. Af Axel Eriksen

  -

  Lille Tobias – du har åbenbart et særligt forhold til de mandlige kønsorganer! Forstår godt, at tabet af dine egne virkeligt så stort, at det er nødvendigt at fremhæve det!

 9. Af Helena hansen

  -

  Jeg var i USA da massakren i Paris fandt sted. Amerikanerne talte alle om nine eleven -ikke så sært heller at de har den dag i frisk erindring. Jeg mener at den danske regering har spillet totalt fallit, de slipper terrorister og alle mulige mennesker, som aldrig har været i Syrien ind i landet. Unge mænd, som leder efter penge -og hvorfor ikke som bidrag? De kommer fra Pakistan, Iran, Irak, Afganistan, Ægypten, Ghana, Somalien, samtidigt som alle jøder og kristne er flygtet eller udryddede i deres lande. Enten de vil det eller ej er de nødt til at tage ansvar og få deres respektive lande på fødderne. Vi har desværre en socialistisk adel, som har gravet sig ned i skyttegravene i EU og bombarderer Danmark med lort fra deres positioner -positioner som vi danskere betaler lønnen for. (Right -vi er helt til grin!) Jeg synes det er tid for sosse adelen -Helveg Petersen-Auken-Hækkerup- at abdikere de kan foresten tage Venstre adelen med!

 10. Af Jakob Rasmussen

  -

  Amerikanerne – og de endnu mere hykleriske, “idealistiske” canadiere – tør simpelthen ikke modtage muslimske flygtninge, der flygter fra amerikanske bomber, af angst for terror.

  USA burde betale en betragtelig del af de flygtningeudgifter, som landets aggressive udenrigspolitik påfører Europa.

 11. Af Hektor Heimlich

  -

  Porno Lasse er blevet impotent nu vil han i Folketinget meddeler BT: jeg synes han skal gå med i Venstre -der vil han passe som hånd i handske med Løkke og Elleman og alle de andre! Desværre bliver glæden nok kort når “flygtningene ” får ordentlig gang i og knivstikkeriet (som i Sverige) og våbenimporten kan vi alle bede vort sidste fadervor!

 12. Af B. Nielsen

  -

  Jakob Rasmussen – hvilket latterligt angreb på USA. Hvis der er noget, der har skabt den nuværende flygtningekrise, så er det passivitet og ligegyldighed overfor den krise, der eskaleret i Syrien over nu 5 år.

  Det startede som en stilfærdig folkelig protest med et ønske om mere selvbestemmelse og måske lidt demokrati.

  Det knuste Assad og hans venner fra Rusland og Iran med brutal våbenmagt.

  FN, USA og EU har haft rig anledning til at tage det syriske folks parti, men det forsømte de.

  Til sidst – i nød – vendte en del sig til IS og Al Nusra, men det skyldes først og fremmest verdenssamfundets svigt.

  Assads og nu russernes bombninger af alt og alle har hovedansvaret for den store flygtningekrise, men sådan går det, når FN og EU er udueligt og USA har en leder, der går mere op i at være realitystjerne end forsvare de folk, der ønsker demokrati.

 13. Af Helena hansen

  -

  En 22-årig kvinde blandt personalet er lige blevet stukket til døde med kniv af en 15-årig alenekommende flygtninge dreng på et boende i Gøteborg. men hvad fanden? der er jo svenskere nok! og danskere med for den delen- Heldigvis var det jo ikke en Helveg Pedersen eller en Elleman Jensen, som mistede livet -nej, bare en stakkels fattig tøs ! Folketinget, regeringen og Margrethe er heldigvis sikrede så skidt med resten -glem det bare! Vi vil jo ikke blive kaldt racister, fascister, svinehunde, ligister eller det der er værre -så vil vi da hellere stikkes ihjel! Tak for det!

 14. Af B. Nielsen

  -

  Jan Petersen – dine sygelige konspirationsteorier kan Du godt holde for dig selv. Vi ved godt alle sammen, at det var Al Qaida, der stod bag 11.sept., det har de selv pralet af i tide og utide.

  Det er ikke første gang, og Du er heller ikke den første, der indirekte beklager diktatorerne Saddam og Gadaffis fald.

  Det må blot konstateres, at Du ikke har gnist af forståelse for, hvad demokratiets væsen er.
  Hvis der er nogen, der har betalt en høj pris for at søge at hjælpe demokratiet på vej, så er det USA.

  Hvis vi skal bekæmpe terrorisme, hjælper det ikke at støtte diktatorer, det er demokrati, der er nødvendigt, det er ikke nemt, men det er det eneste, der i det lange løb virker.

  Opgiver Vesten idealet om demokrati, kan vi lige så godt pakke vore samfund sammen.

 15. Af wagner Frederiksen

  -

  Hr. Poulsen

  Lad vaere med at se CNN og alle de andre venstreorienterede kanaler, der desvaerre er saa mange af – ogsaa i USA. Se i stedet Fox News, der er den eneste kanal med et nuanceret nyhedsteam, der ikke er hjerneforstyrret.

 16. Af Jakob Rasmussen

  -

  Amerikanerne er så bange for radikale islamister, at de nægter at modtage muslimske flygtninge.

  Men historisk set har USA et betragteligt ansvar for, at islamismen overhovedet er blevet en politisk faktor, der betyder noget, og som skaber flygtningestrømme:

  Iran var et demokratisk land, indtil USA og Storbritannien omstyrtede demokratiet i Iran, og indførte et USA-venligt diktatur i Iran. Indtil da, var islamismen en ubetydelig, politisk faktor i Iran.

  USA støttede Pakistans islamistiske diktator, Zia Ul-Haq, der havde omstyrtet Pakistans demokratiske regering.

  Zia Ul-Haq lukkede Pakistans velfungerende, skattefinansierede, sekulære skoler, som de havde arvet fra briterne, hvilket betød, at de fattige pakistanere var tvunget til at lade deres børn blive “undervist” i koranskoler, der hjernevaskede dem til at blive jihadister.

  Zia Ul-Haq arbejdede direkte sammen med Osama Bin Laden, og amerikanerne støttede Zia Ul Haqs og Osama Bin Ladens kamp, for at omstyrte Afghanistans sekulære regering, hvilket som bekendt medførte at islamisterne fra Taleban kom til magten i Afghanistan.

  Saudi Arabien har også et betragteligt ansvar for, at den radikale, antidemokratiske islamisme er blevet en trussel, der skaber flygtningstrømme; men Saudi Arabien har heller ikke modtaget en eneste flygtning fra f.eks. Syrien.

 17. Af Jan Petersen

  -

  Hverken EU eller FN er uduelig. Det er eksakt de to globale magtcentre, der nu bruges for at ødelægge resterne af suverene europæiske nationalstater i “humanismens” hellige globale navn. Dét kommunisterne tidligere kaldte for – kommunismens internationale!

 18. Af Michael E

  -

  Ja, CNNs holdninger er vel nærmest at sammenligne med Radikale Venstres,
  NBC er ren venstrefløj, med CNN i midten med en hel del “Radikale Venstre”-holdninger og Fox News konservativ/liberalistisk.

 19. Af Jesper Lund

  -

  HDPs manipulation:

  “…at formuende flygtninge ikke skal have adgang til danske velfærdsydelser, før de har anvendt deres egne penge.”

  Flygninge får slet ikke mulighed for at “anvende” deres egne “penge”. Regeringen foreslår, at flygtninge får KONFISKERET penge og værdigenstande efter nogle dunkle retningslinier, som ingen ædru etniske danskere kan redegøre for.

 20. Af B. Nielsen

  -

  Jakob R. Du har misforstået, hvad det hele drejer sig om. Syrerne skulle aldrig have været tvunget til at flygte: Der burde i tide være indført en flyveforbudszone over Syrien, så Assad ikke kunne have sønderbombet sit folk.

  Du er formentlig vidende om hans giftgasangreb og hanstøndebomber, som han i årevis har kastet ud over civile på markedspladser, fordi det er det mest effektive.

  Hvad angår Iran, så konstaterer jeg, at Du tilsyneladende intet finder at kritisere Ayatollah Khomeini for. Han skal være USAs skyld – undskyld mig, den er for langt ude.

  Afghanistan – jeg tror godt, at Du ved, hvilket “sekulært” styre, der herskede i Afghanistan, det var et betonkommunistisk militærdiktatur, USA støttede oppositionen, som ikke var spor yderligtgående muslimsk – prøv ikke at bilde mig noget andet ind. Jeg kender den tid temmelig godt.

  Efter sovjetmarionetternes fordrivelse tog Taliban mere og mere over, men hvorfor skal det være USAs skyld, det var jo næppe det, de ønskede. Din logik svarer til at give USA og England ansvaret for, at Sovjet overtog østblokken, fordi de i fællesskab bekæmpede Hitler.

  Dit indlæg giver kun logik, hvis Du er en blind tilhænger af Sovejtdiktaturet i Afghanistan og en stor beundrer af Putin og hans militærmaskine.

 21. Af Jakob Rasmussen

  -

  @B. Nielsen

  Du skriver: “…det er demokrati, der er nødvendigt, det er ikke nemt, men det er det eneste, der i det lange løb virker.”

  Det er netop derfor, at vi ikke skal hjælpe antidemokratiske islamister til magten i Syrien, ved at omstyrte Assads regime, før der findes et demokratisk alternativ til Assad, der kan skaffe opbakning fra et flertal af de syriske vælgere – og det demokratiske flertal findes simpelthen ikke endnu!

  Tyrkiets islamistiske regering opfattede f.eks. terrororganisationen, Al Nusra, der ofte af gode grunde kaldes for “Al Queda i Syrien”, som en moderat, islamistisk oprørsgruppe, der skal være med til at bestemme Syriens fremtid, hvilket vi selvfølgelig ikke kan støtte.

  Tunesien er det eneste land i Nordafrika og Mellemsten, hvor en islamistisk revolution ikke har ført til endnu værre, og mere undertrykkende tilstande.

  Flertallet af det egyptiske folk forlangte endda selv, at det autoritære styre blev genindført, da de opdagede, at det Muslimske Broderskabs regering var endnu værre, end det hidtidige regime.

 22. Af Bergner Frederiksen

  -

  De der skriver om Syriens refugees burde rettelig beskylde Barack Hussien O,-
  som han kaldes herovre, for alt daarligt gennem de sidste 7 aar. Han har oedelagt
  USA indefra og samtidig mistet al respekt udefra. Den mindste chance han har, har han taget parti for de Sorte og Muslimerne imod de Hvide. Han kalder sig Christien
  men i hjertet er han sort muslim. Hvorfor goer han intet ved ISI – El Caida – Iran – Yemen, fordi det faktisk er hans venner. Indenrigs er den meget venstreorienterede
  kanal CNN m.f. hans taleroer. Foelg FOX News som en anden ogsaa foreslaar, der faar
  man langt mere varieret nyheder.

 23. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt har Al Qaeda aldrig pralet af at stå bag 9/11. End ikke FBI havde Bin Laden som mistænkt. Men bortset fra det så er Isis blot et afiliet af Al Qaeda, som blev kreeret af CIA. Dokumentation – Google lidt! Selv tidligere udenrigsminister Hillary Clinton har indrømmet i et TV interview. Findes på YouTube.

 24. Af Per Nielsen

  -

  Det er godt Henrik Day. Jeg tror helt sikkert at CNN nu vil indkalde alle deres medarbejdere verden over til møde, og oplyse dem om at Henrik Day fra Danmark har sagt at de skal skamme sig ! Tak fordi du forsvarer Danmark imod CNN !

 25. Af Jakob Rasmussen

  -

  Det var USA, der væltede Irans demokratisk valgte regering, og indførte et sekulært diktatur, der fik iranerne til at miste enhver form for tillid til vesten og til det sekulære demokrati.

  Dét skal USA selvfølgelig have skylden for, sammen med Storbritannien, for det er dér skylden hører hjemme!

  Jeg ved desuden udmærket, at Assad både smider tøndebomber og anvender klorgas mod sin egen befolkning.

  Men du ved åbenbart ikke, at alt tyder på, at nogle af de islamistiske oprørsgrupper også har anvendt giftgas i Syrien – hvilket er endnu en grund til ikke at støtte dem!

  Husk desuden, at bevidste løgne om masseødelæggelsesvåben tidligere er blevet anvendt til at lokke os til at deltage i USA’s angreb på Irak – der ifølge Alan Greenspan “was about oil”, og altså ikke havde til formål, at indføre demokrati i Irak.

  Medlemmer fra Al Nusra, der er aktive i Syrien, blev pågrebet i Tyrkiet med flere kilo sarin, få uger før giftgasangrebet i Ghouta, der næsten fik os til at gribe militært ind i Syrien.

  Det var iøvrigt også olie, der var årsagen til at USA væltede Irans demokratisk valgte regering.

 26. Af A. Bierce

  -

  Fortæller CNN, at mange migranter ikke kan kende forskel på svømmebassiner og toiletter?

 27. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er mainstream mediernes væsentlige samfundsfunktion netop at manipulere masserne. Mainstream medier ER magthavernes fjerde magtbase, og den mest indflydelsesrige af alle fire!

 28. Af Tobias Rasmussen

  -

  Det er sjovt som “venstrefløjs” parolen kommer frem pr. automatik når der er kritik imod regeringen. Det folk bare glemmer denne gang er at CNN og USA er det mest liberale kapitalistiske land i verden!!

  Der er således lysår til forskel på det mest liberale parti i DK (LA) og de 2 partier i USA og alligevel er verdens største TV station selvfølgelig venstrefløjs orienteret – vel og mærke efter dansk målestok.

  Der foregår åbenbart ikke kun i USA en kamp imellem uvidenhed og naiviteten.

  🙂

 29. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt enig, USA er det mest liberale kapitalistiske étparti styre delt af to “fiktive’ blogge – demokrater og republikanere. Er EU ved at lære lidt om ægte fascisme?

 30. Af John Laursen

  -

  De ansvarlige for krigene i Syrien, Irak og Yemen er Iran og Saudi Arabien, henholdsvis shia og sunni. Disse krige er stedfortræder-krige som skaber masser af flygtninge som de egentlige bagmænd og kombattanter Iran og Saudi Arabien nægter at modtage – de sender dem til Europa i stedet for.

 31. Af B. Nielsen

  -

  @ Jakob R:

  Hvis Du antyder, at jeg på nogen måde støtter IS o. lign. frem for Assad, tager Du meget fejl, derimod giver Du udtryk for, at Du er parat til at se igennem fingre med Assads grusomheder, hvilket egentlig er ret rystende.

  Det er dine russiske venner, der er i færd med at sikre, at der ikke bliver noget demokratisk alternativ til Assad. De har ført borgerkrigen ind i områder, der har været styret af moderate kræfter og har bragt endnu flere på flugt mod Europa.

  Assad repræsenterer et forsvindende mindretal af den syriske befolkning, derfor vil han og hans ligesindede aldrig kunne få magten, hvis demokrati bliver indført,

  Hvis man ikke er fuldstændig forblændet af et uforklarligt USA-had, burde man nok kunne gennemskue den situation og indse, at den, der har den mindste rolle i hele dette spil, er USA.

 32. Af J Hansen

  -

  Den udsendelse som Day Poulsen taler om, er det ikke den, hvor Ellemann Junior fylder en journalist med løgn?

  Og Day Poulsen skriver, at CNN skal skamme sig.
  Det skal de sikkert nok.
  Det skal de fleste medier jo.
  Især de danske. Som er helt ukritiske overfor den uduelige regering og dens støtteparti.
  Men Day Poulsen mener så at også CNN skal skamme sig.
  For at fortælle sandheden om Danmark?
  Hvorfor det?

  Men Day Poulsen mener åbenbart, at CNN skal skamme sig fordi kanalen ikke fortæller om en helt masse der bakker op om Day Poulsens syge verdensbillede.
  Og har Day Poulsen kun set CNN, fordi han er i Hong Kong?

 33. Af Katrine Larsen

  -

  Omverdenen har nok en forventning om, at de nordiske lande skal være forbilleder for andre lande. Når et nordisk land (her Danmark) ikke ligefrem opfører sig forbilledligt, men derimod middelmådigt, går andre lande til stålet, fordi illusionen om det skandinaviske paradis brister for dem.

  Kort sagt: En ulempe ved at være klassens pæne dreng er, at så forventes det, man opfører sig derefter.

  Selv jeg kan fatte mig i korthed 🙂

 34. Af John Laursen

  -

  Jeg forstår ikke hvorfor så mange stadig gider at korrigere Jan Petersens konspirationsteori om angrebet på Amerika d. 11/9 – 2001.
  Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves. Han kunne lige så godt hævde at det var Mickey Mouse der stod bag angrebet.

 35. Af B. Nielsen

  -

  Jakob R – overså dit indlæg kl. 20.14:

  Det er forbavsende at se, hvordan Du fortaber dig omkring hændelser under den kolde krig, hvor det gik hårdt til på begge sider.

  Men måske skyldes det, at de seneste mange års tankevækkende hændelser, at Du helst vil fortabe dig i fortiden, en fortid, der forøvrigt er stærkt delte meninger om, men:

  Lad mig flæng nævne: Saddam Husseins angreb og forsøg på udslettelse af Kuwait
  Saddam Husseins giftgasangreb på kurderne.
  USAs beskyttelse af kurderne mod Saddam Hussein ved
  flyveforbudszone i årene 1992-2003.
  Ayatollah Khomeinis og efterfølgeres brutale menneskeretsunder-
  trykkende diktatur i Iran
  Gadaffis tilsvarende brutale styre i Libyen.

  De pågældende styrer var som Assads diktatur pestbylder, der trængte til at blive fjernet.

  Og lad mig så til sidst gentage, der er kun en mulighed for, at Europa kan leve i fred med Mellemøsten, og det er demokrati, det er en lang og stenet vej, men det er den eneste mulighed. Og den mulighed fremmes bedst, hvis USA skulle få en præsident, der har det engagement, som mangler hos den pseudo-præsident, der pt. hygger sig i Det Hvide Hus.

 36. Af J Nielsen

  -

  “Hvis vi skal bekæmpe terrorisme, hjælper det ikke at støtte diktatorer, det er demokrati, der er nødvendigt, det er ikke nemt, men det er det eneste, der i det lange løb virker.”

  Hvad med det her:

  Demokrati virker, hvor folk deler sig efter anskuelser. Demokrati virker ikke, hvor folk deler sig efter tilhørsforhold.

  Hvis alle jyderne stemte på jydepartiet og alle københavnerne (resten) stemte på københavnerpartiet, så havde vi ikke demokrati. Så havde vi borgerkrig.

  Religion er ikke en anskuelse. Religion er et tilhørsforhold. Derfor skal religion og politik holdes adskilt. Kombinationen er uforenelig med demokrati.

  Det er den helt korte lektion i demokratiforståelse for indvandrere fra ikke-demokratiske lande: Er I klar til at dele jer efter anskuelser?

 37. Af J Hansen

  -

  Day Poulsen er faktisk kommet til at skrive noget fornuftigt.
  Han skriver:
  ” Især fordi USA har meldt sig helt ud af gamet om modtagelse af flygtninge. Det er meget bekvemt at bedømme andre, når flygtninge kan klare en bådtur fra Tyrkiet til Lesbos, mens en tur fra Brest til New York vil slå 99, 9 % ihjel i en gummibåd.”

  Helt rigtigt.
  Men dette er desværre også Europas ansvar.
  Flygtninge problemet er opstået på grund af USA`s forbryderiske krige i Mellem Østen.
  Men Danmark som en villig og underdanig medskyldig.

  Danmark og resten af Europa må meddele USA, at man ikke deltager med så meget som en sneplov.
  Med mindre USA modtager mindst halvdelen af de flygtninge, som USA`s krige skaber.

 38. Af B. Nielsen

  -

  Folkelige opstande og fjernelse af diktatorer bliver til “USAs krige”. Man græmmes.

  Hvis ikke USA havde ført krige, havde J. Hansen været tvunget til at gå rundt og heile eller svinge med den sovjetiske knytnæve.

  Europa er USA stor tak skyldig, fordi USA har været parat til at yde en international indsats.

  At den indsats har manglet i Syrien, ser vi nu resultatet af, hvis man altså ikke er stærblind.

 39. Af J Hansen

  -

  Af B. Nielsen – 25. januar 2016 22:44

  Denne B. Nielsen må da være gennemført uvidende.
  Er der slet ingen huller i hans uvidenhed?
  Det må være herligt for de mest kyniske magthavere, at have så følgagtige og uselvstændige undersåtter som B. Nielsen.
  Uden den slags typer ville det være sværere for dem at gå i krig.

 40. Af B. Nielsen

  -

  J. Hansen – jeg ser, at Du er løbet tør for argumenter. Sov godt, det trænger Du vist til.

 41. Af Frank A

  -

  Kære HDP

  Du glemmer det allermest væsentlige. Ellemann Jr. løj for åben skærm.

 42. Af J. Hansen

  -

  Af B. Nielsen – 25. januar 2016 22:52

  Argumenter?
  B. Nielsens “argumenter” er, hvad typer som Fogh og Bush synes, at han skal mene.

 43. Af preben jensen

  -

  TV-STATIONERNE UNDERGRAVER DANSKERNES VELFÆRD, FRIHED OG SIKKERHED

  De fleste radio- og tv-stationer manipulerer helt vildt, og året rundt. Hvis man henter al sin “viden” fra DR og TV2 mv. bliver man langsomt men sikkert gjort til en “nyttig idi ot”, et rødkålshoved, en co2 to sse, en eur opat, en ateist, en plad derhumanist, en feminiseret og fordum met politisk n ar. Hvis man vil undgå den skæbne, er man nødt til at være meget skeptisk over disse mediers hjernevaskende propaganda, og man er nødt til at søge andre kilder, feks. bøger, “Hus forbi” og netaviser som 180 gra, snapha, jp-jalving og den korte avis. Eller man kan tale med folk om hvad de har oplevet i rets-, social-, skilsmisse- og hospitalssystemerne osv.

 44. Af preben jensen

  -

  Rettet udgave: TV-STATIONERNE UNDERGRAVER DANSKERNES VELFÆRD, FRIHED OG SIKKERHED

  De fleste radio- og tv-stationer manipulerer helt vildt, og året rundt. Hvis man henter al sin “viden” fra DR og TV2 mv. bliver man langsomt men sikkert gjort til en “nyttig idiot”, et rødkålshoved, en co2 tosse, en europat, en ateist, en pladderhumanist, en feminiseret og fordummet politisk nar. Hvis man vil undgå den skæbne, er man nødt til at være meget skeptisk over disse mediers hjernevaskende propaganda, og man er nødt til at søge andre kilder, feks. bøger, “Hus forbi” og netaviser som 180 gra, snapha, jp-jalving og den korte avis. Eller man kan tale med folk om hvad de har oplevet i rets-, social-, skilsmisse- og hospitalssystemerne osv.

  Næsten alle medier er talerør og lakajer for indvandrings- og godhedsindustrien, EU/FN/MR-instituttet/de radigale og andre sekter og særinteresser. De begavede, saglige og hæderlige journalister der også findes, har det ikke nemt i nutidens medieverden.

 45. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Jeg bliver meget forarget, når jeg på medierne ser hvorledes den Danske venstrefløj, smudskaster, en lovlig valgt Dansk regering, i EU, og i FN, på udenlandske medier!

  De har i den grad udviklet disciplinen, “at skide i egen rede”, at det bør anses som uacceptabel!

  Når Danske EU parlamentærer i den grad kritiser deres lovlige valgte Danske regering, over for andre landes EU parlamentærer i Bruxelles, bør de selvfølgelig ikke sidde i de stillinger de gør; men hurtigst muligt udskiftes!

  Videre bør Danske folketingsmedlemmer, der til udenlandsk medier udtaler, at de “skammer” sig over at være medlem af det Danske folketing, selvfølgeligt ikke være medlem, men hurtigst muligt udtræde!

  For mig ser det ud til, at disse offentlige personer, bevist har taget deres indenrigspolitik til udenlandske medier, og derved først og fremmest prøver, at skade den siddende regering; men de glemmer, at de samtidigt udfører landskadelig virksomhed!

  Disse politikere har i skræmmende grad glemt, at de repræsentere det land, og dette lands befolkning over for udlandet, og de er valgt af den Danske befolkning til, at varetage folkets interesser, som representanter for Danmark, hvilket man i mildeste grad kan sige , at de ikke gør!

  Derfor kan der ikke være andre konklusioner end, at de bør hurtigst muligt udskiftes med personer, der varetager deres lands interesser!
  M.v.h..

 46. Af Svend Jensen

  -

  CNN fortæller ikke offentligheden, at der i Danmark findes et besynderligt politisk parti.
  Dette parti betragter Danmarks oprindelige befolkning alene som en anonym leverandør af penge og serviceydelser.
  Modtagene af disse begunstigelser er illegale indvandrere, hvis velfærd og sarte religiøse følelser er dette forunderlige partis eneste mærkesag.
  Partiet, det radikale venstre, må være det eneste politiske parti i verden, der intenst hader sit eget lands oprindelige befolkning; kun fordi folket ikke bryder sig om, at opgive sine ejendele og sin nationale identitet til vildtfremmede indtrængende nassere.
  Men det interesserer nok ikke CNN, som har sin egen manipulerende agenda.

 47. Af Uffe Staulund

  -

  @ Carl-Erik Pedersen,

  Tak for dit klare og sobre indlæg om tingenes tilstand i Danmark.
  Du har desværre ret i dine antagelser og anbefalinger.

  Socialismen har angrebet hele det danske system, og sidder som en HIV infektion i hele Danmark, og vi kan ikke gøre noget.

  Det er ånden fra ’68’erne, som har gennemsyret Danmark
  Universiteterne, administrationen, aviserne og DR, og middelklassen kan ikke gøre noget.

  Det er middelklassen, der gider stå op om morgenen og gå på arbejde. Middelklassen tjener penge hjem til statskassen, hvor ufornuftige politikere kan bruge skatteyder midler på projekter, som ikke gavner Danmark, men deres egne egoer.

  Vi er lokket ind i EU, men det er vores egenskyld. Vi stemte desværre ja.

  EU bruges idag som varme stue for udtjente politikere, der lige skal have et bidrag til pensionen.

  FN har aldrig være til afstemmning, men vi har troet på det under den ‘Kolde krig’ i håb om at det beskyttede os mod kommunismen. Nu har vi Puttin og islamisme, det er som pest eller kolera, og vi kan ikke fravælge nogle af delene.

  Danmark er i dag et todelt samfund, hvor socialismen regere og kontrollere det hele.

 48. Af Hul igennem?

  -

  CNN er ligeså fyldt med løgn som DR, vidste Du ikke det lille fjols?
  mvh

 49. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Carl-Erik Pedersen

  “Jeg bliver meget forarget, når jeg på medierne ser hvorledes den Danske venstrefløj, smudskaster, en lovlig valgt Dansk regering, i EU, og i FN, på udenlandske medier!”.

  De har i den grad udviklet disciplinen, “at skide i egen rede”, at det bør anses som uacceptabel!”

  Det var dog lige godt en spand gylle i hovedet på Per Stig Møller, Birthe Rønn Hornbech og Britta Schall Holberg, som jeg aldrig har betragtet som tilhørende venstrefløjen herhjemme.

  P.S. At en regering er lovligt valgt betyder ikke, at alt hvad den foretager sig er lovligt. Vi er ikke en bananrepublik.

  Endnu.

 50. Af Henrik Knage

  -

  Hvis der er tale om misforståelser i den måde USA tænker om Danmark, er det så ikke noget “Ambassadøren fra USA” skal tage sig af?

  Eller er han også med i “rænkespillet” om Den Røde Røv, opfundet af DR =De Radikale, og så ham fra Enhedslisten jeg ikke kan huske navnet på, og derfor kalder jeg ham Hinke Sten, fordi hans bæfarvede – briller er på størrelse med tekopper, som hundens øjne der sad vagt på statskassen i eventyret Fyrtøjet..

 51. Af Uffe Staulund

  -

  @ Niels Juul Hansen,

  Mit svage røngentblik kan ikke se at Per Stig Møller, Birthe Rønn Hornbech og Britta Shall Holberg er nævnt i Carl-Erik Pedersen’s indlæg.

  Det er da rigtigt at de to Venstre kvinder altid er fiske med en negativ bemærkning om den nuværende regering, og det ved pressen.

  De to kvinder har det ligesom ællinger, det er derfor at pressen spørger dem.

  Bananrepublikken kommer når vi får bygget vore paralell samfund op, til venstrefløjens og Radikales udelte glæde.

 52. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Uffe Staulund

  “Socialismen har angrebet hele det danske system, og sidder som en HIV infektion i hele Danmark, og vi kan ikke gøre noget”.

  Det virker som om du har fået socialisme på hjernen.

  Du lyder som en totalt hjernevasket udgave af Fox News.

  Centrumvenstreregeringen afgik ved døden sidste år. Det er de borgerlige, der styrer Danmark.

  Bare til din orientering.

 53. Af Uffe Staulund

  -

  @ Niels Juul Hansen,

  Jeg har haft en hjerneblødning, men jeg tror ikke, at jeg blev vasket inde i hovedet.

  Min afsky for socialisme, skyldes min afstandstagen fra kæft trit og retning mentaliteten, som dyrkes af socialisterne og andre totalitære systemer.

  Centrumvenstreregeringen er bare et spindoktor udtryk for en uspiselig regering, som med fandens vold og magt ville have Danmarks første kvindelige statsminister.

  Da jeg ikke ser TV, så kan jeg ikke udtale mig om FOX News. Er det ligesom DR og TV2, men uden tvangslicens?

  Danmark styres af politikere, som ikke kan blive enige om noget som helst.

 54. Af Søren von Marx Sørensen

  -

  “CNN manipulering”

  Ja alle verdens borgerlige medier lyver om alt og alting.
  Istedet for at ævle nytteløst her ville det klæde hdp at komme med løsningen til hvorledes de kan lukkes og et demokrati indføres ulig det nuværende plutokrati i verden.

  Men selvfølgelig hdp er så blind at han ikke ser andet end muslimer i denne verden. Da kun således kan han repræsentere sine plutokrater der betaler ham så de kan beholde magten via landsbytosse partiet DF, der er lige så rød som sorte besidte liberalist sokker.

  Axel Eriksen lyder dybt syg! Det er sørgeligt hvorledes trolden efterhånden ødelægger alle blogs med sit vrøvl om infiltrering af socialister i alt, i hans forsøg på at genindføre det 3 rige.

  Kunne han ikke holde dette på interne nazi Facebook-grupper?

  ps indlæg i filteret beinov

  Tag ind på de fleste kebab barer i københavn og bestil donor kebab, og mestendels er den lavet på svinekød..Det er blot at spørge ekspedienten…De er altid ærlige, da de tror man er muslim så…Selvom jeg aldrig spiser svin,ko, høne…Men dog lam,fisk og vildt kød- hvis rigtigt vildt..Lam har jeg svært ved at opgive..

  “Ugemagasinet Stern undrer sig over “det særlige kærlighedsforhold mellem danskerne og deres svin”.”
  NJH

  Jeg syntes at stern her overdriver kærlighedsforholdet mellem rød og blå blok?

  PS
  indlæg i filteret sørine?

  Er det ikke visse andre – måske indvandrede muslimer – der blander svin og religion sammen?
  ae

  Borgerlighed har altid haft meget med religion at gøre, og i langt højere grad end i rød blok..¨
  Det postfaktuelle revisor samfund er her allerede…

  “If scientific analysis were conclusively to demonstrate certain claims in Buddhism to be false, then we must accept the findings of science and abandon those claims.”
  – Dalai Lama XIV, The Universe in a Single Atom: The Convergence of Science and Spirituality

  Ingen chance for at kristendommen eller muslimdommen nogensinde bliver lige så kloge som buddhisterne..Ingen overhovedet..

  Nu spiser buddhister generelt ikke kød overhovedet da de ikke må slå ihjel..Man de spiser dog kød hvis det er givet som almisser..buddha sagde “i må spise kylling,fisk og svin” hvis det ikke er dræbt for jer”…I Burma fx forsøger hver familie at have ihvertfald en munk og en nonne fra familien i buddhismen..

  ” Alle burde spiser frikadeller, når de serveres,”

  Du kan godt opgive at true religiøse til at spise “haram” mad…Dette kaldes trods alt “tortur for troende”….I de fem benspænd del 2 skal jørgen leth æde en ko i et hindu temple…Slagte den foran hindu børnene først, og lade dem røre ved den i bedste Danske zoo stil…

  ps indlæg i filteret lilleør?

  “Egedal Kommune er ikke en dyr nordsjællandsk kommune”

  i 2007 havet Smørum kommune nu Stenløse faktisk landets højeste gennemsnitsindkomst..Er opvokset der og kender kommunerne der intimt..Stenløse er naturligvis noget fattigere end de andre, og er det eneste sted folk på socialhjælp reelt kan bo i… og nok også ganløse end ølstykke/smørum men…Egedal kommune nægter ligesom alle andre borgerlige kommuner at bygge overkommelige boligere til fattige og indvandre..Endda kolonihaver har kommunen forbudt i skræk over at de fattige horder fra Ballerup med “rød i røven”, skulle flytte dertil…

  ” At kvindeidealet igen bevæger sig i retning af kødgryderne, far sidder på bankbogen, børnene er alt, – og mor er ren service.”

  Korrekt, tendensen er den vej..Sørgeligt hvorledes Berlingske i utallige kvindefjendske indlæg-som andre borgerlige aviser-opmuntre dertil også..Men naturligvis der er ikke job til alle i fremtiden, og med 35% arbejdsløshed i DK ville det naturligvis hjælpe noget hvis kvinderne bagte kager til hjemløse mv. dagen lang,,,, 😉

 55. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  Igen stor tak til HDP for et faktuelt korrekt indlæg. Den såkaldte “politisk korrekte klasse” dominerer de fleste tv-stationer i vesteuropæiske og den amerikansk-/canadiske verdensdel med det resultat, at vi udsættes for massiv hjernevask og decideret løgn konstant. Det har man, bl.a. i Polen, klart indset og har, følgelig, taget tyren ved hornene – stor respekt for det.
  Intet under at Trump vinder frem i meningsmålingerne i USA – folk er dødtrætte at blive belært om, hvilken verdensanskuelse de skal have – derfor siger lande som Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn og delvis Rumænien klart fra m.h.t.muslimsk folkevandring m.v..
  Om ganske få år, når Europa er hærget af borgerkrige med de såkaldte migranter ( = illegale grænseoverløbere ), vil vi se disse “frelste missionærer” storme de sidste fly med afgang til Australien ligesom nazisterne flygtede til Sydamerika i sin tid – kvalmen og foragten for det “politisk korrekte segment” er overvældende.

 56. Af Henning Svendsen

  -

  Day er blevet for stor ;-når man hele tiden ligger øverst på Dansktoppen så vil dem underneden gøre oprør og for fuld tælling har vi nu Beinov
  Og med et langt angreb på :tonen: så vil han nu have Raquel Rasteni tilbage med lykken der banker på og Mustafa der danser ind i vores hjerter
  Facismen har mange ansigter.

 57. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Hvorledes har det kunnet komme så langt, at vores politiske system, har kunnet fremavle et slæng af politikere, som ser det som deres fremmeste opgave, at miskreditere deres land, og dette lands borgere internationalt?

  Disse landsskadelige elementer af forskellige politiske forehavende, bør selvfølgeligt øjeblikkeligt ophøre, da personerne som udfører dem, lever af Danske skatteyderes honorarer!

  Så frem med riven og kratten, og lad os få disse landsskadelige elementer smidt på porten en gang for alle!

  Loven om landsskadelig virksomhed burde efterses, og strammes, så vi for fremtiden kan straffe personer der udøver den slags, gennem, at på råbe sig ytringsfriheden!

  Og i dette sammenhæng kan jo nævnes, at de Radikale Venstre, jo har tradition for landsskadelig beteende!
  M.v.h.

 58. Af Nils Lindheim

  -

  Beslag i eiendeler. Som Nordmann kjenner jeg igjen danskene. Hadde dere enda satt formuegrensen på skattenivå. Typisk dansk!

 59. Af preben jensen

  -

  Når man læser disse blogs, støder man igen og igen på agenter fra indvandrings- og godhedsindustrien og fra de totalitære grupperinger. Deres mange underlødige indlæg har det tilfælles, at de bakker op om masseindvandring, islamisering og landsskadelige radigale tosserier.

 60. Af Kristoffer Dahl

  -

  Som med alt er det interessant at følge pengestrømmen og det er ikke USA der er CNN’s Cash cow. Deres loyalitet ligger om noget sted i Golfstaterne. Jeg har været imponeret over en international journalist som Christiane Amanpour fuldstændigt mangle bid når hun har interwievet notabiliteter fra golfen (jeg har set to interwiev) modsat flere andre jeg har set hvor hun virkeligt går til stålet. Hvad vil jeg sige med det? At Money makes the world go round og det er ikke Danmark der lægger penge i CNN’s pengekasse.

 61. Af Jan Petersen

  -

  Mainstream medier er 100% manipulation. Det har de været siden Joseph Goobbels og frem. Bedste eksempel er stadig 9/11. Men svenske mediers totale tavshed omkring problemer med flygtninge er også et godt eksempel. Samt tyske mediers tavshed omkring Køln og nytårsaften..

  Fælles faktor for alle hændelser er, alle pludselig retter ind i enkelt kolonne. Det gør man ikke, med mindre man følger en ordre andet steds fra! En sådan ordre kan kun gives af de til enhver tid siddende magthavere – folkevalgte eller selvbestaltede!

  Psykologisk masse manipulation er mainstream mediernes primære “demokratiske” funktion. Ikke mindst i en tid hvor folkevalgte magthavere handler stik kontra befolkningers ønsker.

  Så vil man, som borger, vide bare lidt om, hvad der egentlig foregår omkring ørerne på en, hedder løsningen alternative nyheds medier på nettet!

 62. Af Henrik Knage

  -

  Jeg mener Søren Kierkegaard skrev noget om enfoldighed. Den kommer klart til udtryk, netop nu – i debatten om forargelse, af noget der er nogen, der mener hedder kultur – men som andre mener er en blanding af menneskelig forfængelighed, og storhedsvanvid.

  Her er den tidligere diktator Idi Amin (Uganda) et godt eksempel på det sidste, da han selvudnævnte sig selv til konge over alle Verdens dyr, alle havenes fisk, og alle luftens fugle.

  Det første er meget mere kompliceret, men let forståeligt i debatten om indvandring generelt, for hvem er det der skal imponeres – og hvorfor?

  ”Enfoldighed” = Forfængelighed!

  Begrebet ”Kø – kultur”, betyder at man står i række, efter tur. Men jeg har boet et sted, hvor der ikke findes en kø – kultur.

  Der er det helt legitimt, at en gammel bedstemor maser sig helt frem i køen i supermarkedet – og går ufortrødent frem til kassen, som det mest naturlige i hele Verden – foran alle andre, fordi hun ikke har så lang til at leve i længere – og derfor skal hun først. Og selvfølgelig skal hun det – hvad ellers?

  Hvis det sker i Danmark – ville der lyde et ramaskrig, at de gamle havde indtaget hele Danmark. I forholdsvis primitive samfund er det derimod helt naturligt.

  Jeg rejser mig da også op for en person med et barn på armen i bussen – uanset om det er en udlænding, eller en indfødt.

 63. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Det er herligt, at vi nu på medierne får afsløret de politiske svin, som Den Danske befolkning har lønnet i årtier! Når de ikke sviner hinanden til, eller bagtaler og ødelægger Danmarks ry internationalt, hvad mon de så får tiden til at gå med?

  Der skulle internet, og blogs som denne, før vi den almindelige befolkning fik øjnene op; men jeg har i mange år vist, at de radikale, socialdemokratiet, og den røde venstrefløj, er meget værre patrask, end båge kommunismen, og fasismen!
  Føj for s…., at vi har den slags mennesker iblandt os!
  M.v.h.

 64. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  Vesteuropa og USA – til dels også Canada – ledes af politikere, der bevidst undergraver
  deres egne nationalstaters homogenitet ( Vesteuropa ) kultur og hele historiske fundament. Den tyske efterretningstjeneste har gentagne advaret regeringen om de katastrofale konsekvenser tyskerne samt resten af Europa går i møde m.h.t. indvandringen af 1,1 millioner – for langt størstedelens vedkommende – velfærds-turister uden at vinde mindste gehør i den tyske regering. Frau Merkel må være i ond tro ligesom flere andre toppolitikere i Vesteuropa – mere end bizart, at sådanne landsskadelige politikere ikke er smidt ud for længst.
  Defineringen af begrebet landsforræderi:

  …….den/de der med fortsæt foretager handlinger til SKADE for ens eget lands sikkerhed eller IMOD dets interesser er landsforræder.

  Normalt begavede er ikke i tvivl om, hvilket segment vi her taler om.

 65. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Det burde være indlysende for alle Danskere, at vi ikke kan have politikere, der fuldt bevist skader Danmark internationale omdømme for, at skade den siddende regering!

  Disse politiker skader vor handel med udlandet, og sætter derved hele vor velfærd fremover på spil!

  Yderligere kan man jo græmmes når nævnte politikere lever godt på Danske skatteborgeres penge!

  Havde disse personer gjort det samme i en privat virksomhed, var de blevet smidt på porten øjeblikkeligt! Og dette burde selvfølgelig også ske nu. Disse mennesker har Danmark ikke brug for!
  M.v.h.

 66. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  appropos ! –Hvem skal nu beskytte “lille Danmark ” –Ihvertfald IKKE Radikale Venstre-typer –De er landsforræddere—Og vil IKKE Danmark det godt ! –“Alternatives gøglervogn ! “–hører til i den samme kategori !–desole-alors !

 67. Af j nielsen

  -

  “Det er ånden fra ’68’erne, som har gennemsyret Danmark”

  Det er noget med ikke at stole blindt på autoriteter, heriblandt eksperter og smagsdommere.

 68. Af Jan Petersen

  -

  Desværre har danske vælgere ladet sig forføre af løgnagtige politikere, bakket op af statens fjerde magt – mainstream propaganda medier – i årevis. Regningen kommer nu, og den bliver stor – mega stor. Formentlig er Danmark satset med all-in, og vinderen i dette tilfælde, Global New World Order, takes all!

 69. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen.

  HVORDAN KAN: 0,0000042% UD AF USA´S SAMLEDE BEFOLKNING, UDGØRE AMERIKANERNE ?

  1. Antal ansatte i CNN: Ca. 13.600 personer.
  2. Befolkningstal i USA: 323.118 mio. personer.
  3. CNN fylde ud af USA´s befolkning: = 0,0000042%. (eller en: 23.758énde del om man vil).

  Som jeg tidl. har henvist til, er 31 delstats guvernører, (ud af 52), imod muslimsk indvandring,
  såvel tidl. undersøgelser viser, hele 70% i USA, ej mener Islam er forenelig med Vestlig kultur.

  Ser man på Berlingske´s forside, (eller andre DK medier), køre den på Danmarks anseelse ude
  i verdenen, skønt snart hovedparten af befolkningerne er IMOD muslimsk indvandring, men
  uden det har synderlig effekt desangående, hvortil disse (( bakterielt få )) presseansatte blot
  fortsætter med at referere til hinanden, som udgjorde man demokratiets egentlige centrum.

  SKAL JEG FREMFØRE EN EGENTLIG KRITIK IMOD DIT INDLÆG, er det netop at du ikke syntes at
  fokusere herpå; (altså den med CNNs bakterielle fylde blot udgør 0,0000042% af hele befolk)
  såvel du totalt misser fokus på de hjemlige medier as well, idet klient: Jon Stephensen & Co.,
  allerede er gået i gang med at pløre rundt i netop Danmarks anseelse.. skabt af bakterierne..

  Jeg skal derfor atter gøre opmærksom på, at individet skal kunne benytte sig af softwaren for
  øget selvforvaltning; hvilket i det konkrete tilfælde betyder, at hvis Morten ikke vil betale til
  Muhammed, skal Morten kunne vælge Muhammed fra, hvorpå Jon Stephensen & Co., nu selv
  må betale regningen i kraft af øgede skatter; naturligvis 8 generationer frem, da man ikke skal
  have lov at menings-belaste (forstået i økonomi, i forskudt tid), for kommende generationer

 70. Af Erik Nielsen

  -

  Gik lige en runde i min have i dag – dejligt at se de første forårsbebudere erantis kigge op af den vinterkolde jord- så fat mod,det skal nok gå det hele- inden vi for set os om ,så taler vi om hvor dejligt det er -at det endelig er blevet forår.

 71. Af Jan Petersen

  -

  Gu’ ved, om Erik Nielsen bare har stavet sit navn forkert? så der egentlig skal stå Erika Nielsen!

 72. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt forsvinder minimum en mill manuelle danske jobs i løbet af de kommende 5-10-15 år, og erstattes af robotter og intelligent software. But no big deal, Danmark har sikret sig en ny arbejdsstyrke bestående af importetede analfabeter, der end ikke har kendskab til det latinske alfabet. Så, hvad kan gå galt i den handel?

 73. Af Kay Thomas

  -

  Hi Henrik,
  USA har modtaget mange flytninger igennem tid, ligesom Canada og Australien. Faktiske tog vi tre lande imod millioner af mennesker i tiden efter anden verden’s krig fra Europe. Dengang jeg kom til Danmarki 1970 blev jeg angrebet over den den Australsk White Australia Policy fra begyndelesen af 1900, som var allerede afsluttede. Danskerner viste ikke at arbejderpartiet in 1890erne ikke vil have fremmede arbejdskraft (kineserner dengang) underminere vore nye mimimum’s lon, infort i 1905. Nu idag tag Australia imod flere fytninger (ogsaa mange kineser) per inbygger hver aar end nogen andet land paa jorden, og et hoje antal immigranter. Vi vil bare ikke tag imod folk som risikere deres liv paa ocean udenom den lovlig system.
  Jeg forstaa Dankerner’s situation. I har fremstillet jer som lidt bedre end alle os andre. Nu forstaa du at I er precis ligesom alle os andre. I kan ogsaa laere lidt af lander som har modtaget folk fra hele verden, inklusiv Dansker, ligesom USA og Canada ogsaa har, og nu har vel fungerende samfund med vaekst! Unskylde mit danke. Kay

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Kære Kay Thomas

   Tak for dit bidrag. Men hvor mange muslimske flygtninge har USA og Canada taget set i forhold til deres størelse og økonomiske kraft sammenlignet med Europa?

   Gankse få.

   Venligst

   Henrik Day

 74. Af Nana Johannessen

  -

  Hej Henrik,

  Du har helt ret! CCN er gode til at kun levere den halve historie. Jeg bor selv i USA og har gjort det i 15 år. Dog synes jeg at TV2 er lige så gode til at gøre det samme, når det kommer til amerikanske nyheder- så tror det desværre går begge veje.

 75. Af J Hans en

  -

  Gad vide hvorfor Day Poulsen endnu ikke er på banen med et psykopatisk indlæg om barnebrude.

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Kære Jens Hansen

   Jeg kunne sagtens finde på at skrive en velovervejet indlæg om barnebrude, men at anvende nedladende ord, som du gør, vil du aldrig se i mine indlæg. Hvis du ikke ændrer stil, ender du med at blive udelukket fra bloggen.

   Henrik Day

 76. Af Søren Sørensen

  -

  Kay Thomas

  Har tilbragt et og et halvt år i australien af 2 omgange..Sidste gange i 2009 og første gang i 1988…i 2009 så jeg hvorledes australien var totalt over raderet med kinesiske løndumpere overalt…Vi snakker altså på lige vilkår som østeuropæere i Danmark, da de muslimske ikke får lov til at få job mm. de er på løndumping, indslusningsløn indført af borgerlige plutokrater.

  Australien er ingen rollemodel..Nu jeres mineral værdier er væk i en anderledes verden, og jeres dollar kollapser, ,Husk på at kun at innovere sig betaler sig i længden….Inklusiv mht indvandringspolitik.. Det kaldes “evolution”…Slå det op…

 77. Af Je ns H

  -

  Kære Day Poulsen
  Skal hermed beklage det uheldige ordvalg.
  Dette skal ikke gentage sig.
  Men jeg frygtede, at debatten om barnebrude var undgået din opmærksomhed.
  Nu da du opholder dig i Hong Kong.
  Og ser udenlandsk TV.
  Har du været inde på “Ned Kellys Last Stand” og lyttet til jazz musik?
  Og måske tittet ind på “Red Lion” som ligger lige ved siden af.
  Disse fine steder ligger dog i Kowlon.
  Ikke på Hong Kong siden.

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Kære Jens

   Tak for anbefalinger. Nej, jeg oplevede en kulderekord på 3 grader søndag og fandt ud af, at Hong Kongs bygninger IKKE er ret godt isolerede!

   Henrik Day

 78. Af Axel Eriksen

  -

  Har Jens Hansen virkeligt skrevet nedladende? Det kan jeg ikke tro – den pæne mand!

 79. Af J Hansen

  -

  Kære Day Poulsen

  Jeg har samme problem.
  Jeg er i Sydkorea.
  Her oplever man det koldeste vejr i tyve år.
  Ca. -20 grader celcius. Der hvor jeg bor.
  Og heller ingen isolering.
  Og de har intet udstyr til at fjerne sne.

 80. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Det burde jo meddeles CNN direkte! De har vist også som danske medier mulighed for, at der indsendes indlæg via nettet. Læserkommentarer el andet.

 81. Af Erik Nielsen

  -

  Det er godt nok et trist og formørket liv Jan Pedersen lever , hvis han ikke kan tåle at der skrives indlæg som opfordrer til et mere positivt syn på hverdagen.

 82. Af J. H ansen

  -

  Af Søren Sør ensen – 27. januar 2016 01:08
  “Australien er ingen rollemodel.”

  Nej tvært imod.
  Indtil for nogle få år siden var Australien en apartheidstat som ikke var et hak bedre end Israel og Sydafrika.
  Landet lever af at eksportere kul og jernmalm.
  Priserne er styrtdykket.
  Så landet er ved at bryde sammen økonomisk.
  Landet frygter Indonesien.
  En dag vil millioner af mennesker bevæge sig fra Indonesien til Australien.

 83. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Erik Nielsen – 7:23

  Enig – der må være plads til lidt opmuntring, også fra mænd! Naturen og dens skønhed er ikke kun forundt kvindekønnet at sætte pris på og beundre – det gør mænd almindeligvis også! 🙂

 84. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Desværre ser vi nu i verdenspressen Danmark betegnet som nazistisk, grundet vores lovgivning på indvandrer/asyl området!

  Medvirkende til denne meget negative fremhævelse af Danmark, er vore venstre orienterede/radikale politikere i Bruxelles, og jeg syntes virkeligt, at vi skal takke dem på behørig vis efter fortjeneste!

  Vi har faktisk ernæret dette krapyl alt for længe!
  M.v.h.

 85. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Der er vist ingen større nationer, der egtl kan siges at være bedre end andre – men man skal da bare negligere allierede og kalde dem ‘de onde’ – og resten af verden for ‘de gode’. Det er en stor løgn, en illusion. Mennesker er også her ret ens verden over – øst og vest har ikke meget at sige hinanden på, kigger, kigger vi historien igennem tiderne – usle forhold, nedrig behandling af andre mennesker, hvor de endog dræbes – se til Afrika. Se til de arabiske lande osv. Korruption de fleste steder – mindst i Danmark.

  Derfor bør vi da sætte ind for at gøre det bedre; men de fleste lande er nu ganske naturligt interesseret i at bevare deres lande, deres identitet intakt. Og – gerne påpege. Det er ikke det – det er måden, det gøres på – og i forhold til vores eget land, så vi kan komme uberettiget helt ned under gulvbrædderne og tigge om godt vejr – i et khalifat da – ingen smalle steder da!

  Håber så, at den amerikanske ambassadør i Danmark og i USA kan rette op på tingene – men ingen har jo gøet over, at danske kontanthjælpsmodtagere blive udsat på den måde. Det har jeg aldrig hørt!!

 86. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Ved et uheld kan man godt risikere at havne i Hong Kong, det kan man, jeg selv engang nogle dage i et dansk sommerhus, med kun danske kanaler, det var dybt traumatiskt, en trauma der har fuldt mig lige siden, dage jeg iaktog dansk monopol tv i udfoldelse, rent fædrelandsfjendskt, ren propaganda, støtter islamisternes magtovertagelse af Danmark, plabrer løs, bekræftiger sig selv at evigt fortsætte deres eget ævleri, pladder i misforstået humanisme, i underminering det danske folk, som vi ser det i virkelighedens Danmark, den islamistiske magtovertagelse, som dansk tv, er også CNN fuld af lodret løgn, for alt i verden ikke fortælle sandhed, som eksempelvis nævnt i denne blog CNNs Armapour, hendes sjæl som den samtlige 3 verdenskrig i konsentrat, hun en renlivet ambassadør for krigspropaganda.
  CNN på ingen måde seværdig, presenterer kun løgn og propaganda, ikke underligt om HDP forundret den sjældne gang i Hong Kong, at se CNNs US forhærdigelse af krig, at i propaganda, US millitær og kapatalistiske multinationale, US egne snævre imperiale interesser, formidlet i en konstant strøm af usandheder fra CNN.

 87. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  N24 igår: “Ifølge Europol findes trudslen at ISIS nu kan angribe i Europa når og hvor de vil, også med svære våben, også flere mål på en gang, eksempelvis hvor mange mennesker er forsamlet!”

  N24 idag: ” De radikale islamistiske salafister breder sig nu hastigt og kraftigt i Tyskland!”

  / Borgerkrigen ser ikke ud til at være så langt borte!

 88. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Vi har 2 politiske partier i Danmark med “Uffe Elbæk, og Morten Østergård”, i spidsen, der har været stærkt medvirkende til, internationalt, og i EU regi, at skade Danmarks omdømme nationalt og internationalt!

  Der bør lægges vægt på de EU parlements medlemmer, vi har repræsenteret i EU, og som kommer fra “Radikal Venstre”, disse Danske udsendte politikere har været yderst aktive i miskrediteringen af Danmark!
  M.v.h.

 89. Af J. H ansen

  -

  Af JAN ULRIK FRIIS – 27. januar 2016 19:35

  Nu er der jo ingen som har tvunget Day Poulsen til at se CNN i Hong Kong.
  Byen byder på andre muligheder.
  Og der er såmænd også andre fjernsyns kanaler end CNN.
  Så det er lidt selvforskyldt, hvis Day Poulsen er blevet traumatiseret.
  Han kun jo også have rejst til det kinesiske hovedland.
  Her er CNN blokeret.
  Kineserne kan ikke lide amerikansk krigspropaganda.
  Men nu er det jo næppe amerikansk krigspropaganda som Day Poulsen er blevet traumatiseret af.
  Den slags plejer jo at være lige efter Day Poulsens hoved.

 90. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  J Han sen/ Forstod HDP lovligt unskyldt i bonus havnet i Hong Kong ellers ingen bonus, forfrossen og vinterkoldt udenfor, ved uheld kom til at se CNN, uheld i uheld!
  Da jeg forskanset i varmt dansk sommerhus med vinter og sne udenfor, om sommer var jeg taget til stranden, men nu var det koldt, og husker jeg egentligt havde glædet mig til syn på dansk monopol tv, jeg havde glædet mig men glæden yderst kort, troede ikke det kunne være så dårligt, det værste ævl……..jeg mødte på vejen en dansker, jeg fortalte ham at jeg havde det dårligt, havde set dansk tv!
  Denne dansker syntes han var godt informeret, vidste åbenbart ikke at en verden udenfor dansk monopol tv, enten resultatet af hjernevask, eller også en af disse radikale jeg havde mødt der i halvmørket på vejen, har kun hørt om disse, også set hvor disse radikale husserer berlinske blogs, ligner rigtige danskere, men af hjertet pladderhumanister når de udtaler sig!
  Dansk monopol tv rent fædrelandsfjendskt propaganda, støtter islamisternes magtovertagelse af Danmark, pladder i misforstået humanisme, en underminering det danske folk, som vi nu ser det i virkelighedens Danmark, den islamistiske magtovertagelse af Danmark.

 91. Af J H ansen

  -

  JUF.

  Ja, jeg forstår, at Day Poulsen rejste til Hong Kong for at få brugt nogle bonus points, som ellers ville udløbe.
  Men hvorfor lige Hong Kong?
  Som er kold og fugtig om vinteren.
  Om sommeren varm og fugtigt.
  Englænderne var aldrig rigtig glade for Hong Kong.
  De bad Kina om at leje en ø som hedder Zhoushan Island.
  Men her sagde kineserne fra.
  Englænderne kunne få Hong Kong.
  Som kineserne betragtede som et lastefuldt hul.
  Ikke noget at sige til at Day Poulsen blev traumatiseret.

 92. Af Birte Frandsen

  -

  Ja, Beinov lader ikke til at dyrke ytringsfriheden, siden han kom til er vi
  nogle stykker som ikke kan få et ord på.
  Lisbeth Knudsen, som har talt og skrevet om det vigtige med ytringsfrihed
  kunne tilmed finde på at cutte folk på sin blok, dersom de vovede at sige
  hende imod, og det på en pæn måde, hendes selvtillid halter måske.

Kommentarer er lukket.