Er Lykketoft Donald Trump i forklædning?

Af Henrik Day Poulsen 144

Hvad er ligheden mellem Mogens Lykketoft og Donald Trump? Ja, begge ynder at beskrive folk, der ikke passer ind i deres verdensbillede som idioter. Både Helle Thorning Schmidt og Lars Løkke Rasmussen har på det seneste nydt godt af Lykketofts skarpe tunge, hvor Løkke fx blev kaldt en lille svindler, der fører en fladpandet politik. Trump kalder mexicanere for kriminelle . Hvad er forskellen på retorikken fra Trump og Lykketoft? En svindler er vel også kriminel og et ord som fladpandet vil helt klart være en del af Trumps vokabularium?
Og Helle er talentløs og uden profil i følge Lykketoft. Trump har kaldt Obama den værste præsident nogenside. Hvad er forskellen?

Lykketoft har nu boet på Manhattan i et lille år. Et skønt sted og Lykketoft har selv fremvist sin fantastiske udsigt i dansk TV. Det skal en mand også have, når man har en så høj stilling i FN. Men Lykketoft har ikke kunne tåle udsigten på Manhattan og er nu tilsyneladende blevet kontamineret med det specielle Trump virus, der medfører, at man tror, at man er uovervindelig, urørlig og kan tillade sig hvad som helst.

At Lykketoft udtaler sig om to statsministre er han helt ligeglad med. Han har udråbt sig selv til smagsdommer over to personer, som har leddet Danmark gennem en meget svær tid. Så vidt jeg husker, måtte Lykketoft meget hurtigt give op i starten af 00’erne og spille andenviolin i Socialdemokratiet. Helle derimod sad helt fremme og spillede førsteviolin. Og hun spillede faktisk til tider ret godt.
Og Løkke har genvundet statsministerposten efter at have været ude i noget af et stormvejr. Ja, Løkke rejste på første klasse, men det er mig bekendt ikke kriminelt. Løkke havde jo ikke snydt sig ombord på champagneekspressen til Seoul.

Hvad bliver det næste fra Lykketofts side? Ja, de danske asylstramninger har han jo allerede en klar holdning til, men han sidder jo heller ikke med Danmarks husholdningsbudget og ser tusinder af potentielle personer på kommende offentlige ydelser strømme ind over grænsen. På Manhattan kommer muslimske flygtninge slet ikke ind og hvis de endelig når til USA, vil de aldrig få adgang til øen, hvor kvadratmeter prisen får København til at ligne et håndværkertilbud. I Danmark bor der i parentes bemærket flygtninge i huse i Gentofte.

Jeg er alvorligt bekymret for, at Lykketoft ikke kan tåle at bo i USA og have et så højt hverv. Hvis Lykketoft fortsætter sin revolverretorik, er han kun en hårfarvning og 30 kilo fra at ligne: ja du har gættet det: Donald Trump. Men Trump bliver måske også det, som Lykketoft i en våd drøm har håbet på hele livet, men aldrig opnået.

Personlig må jeg desværre meddele Lykketoft, at Trump har en noget større underholdningsværdi, men den bemærkning står helt for min egen regning.

144 kommentarer RSS

 1. Af Per Frederiksen

  -

  Forskellen er, at Lykketoft taler sandt – og det er vi desværre mange, der ved.

 2. Af J. H an sen

  -

  At Lykketoft udtaler sig om to statsministre er han helt ligeglad med. Han har udråbt sig selv til smagsdommer over to personer, som har leddet Danmark gennem en meget svær tid.
  Skriver Day Poulsen.

  Lykketoft har ofte kritiseret den forrige regering.
  Imens HTS var statsminister.
  Så intet nyt idet.
  Og hans udmelding om at Løkke kun er en lille svindler virker ret forsigtig.

  Hvad angår HTS.
  Så har medierne jo sådan set svinet hende til i årevis.
  Og langt værre end Lykketofts bemærkninger om den forrige regerings politik..
  Som jo ikke omhandlede hende som person.

  Løkke var totalt fredet i medierne indtil for ca. et år siden.
  Hvor sagerne om hans bilag, rejser og underbukser kom frem.
  Disse sager viste, at Løkke var et menneske med en yderst dårlig moral.
  Hvilket de færreste var i tvivl om.
  Men som sagt, så var han jo fredet i medierne.

 3. Af Ole Frank

  -

  Er HDJ P Jens en eller Anders Andi forklædning??? “Smagsdommerbegrebet er kun legitimt, hvis man er kolumnist i Berlingeren eller Jyllandspesten kan man forstå af denne blog. Så er det legitimt at kalde Helle Thorning “et dukkebarn” eller “en finke”.

 4. Af Keld Raslow

  -

  Lykketoft siger jo bare sandheden. Hold nu op med alt det spin og løgne-teater, – det er jo det som er problemet. Der er en grund til at Løkke har 3 spindoktorer, og ligenu så spinner de for at fjern fokus fra løkke til Lykketoft, og søger at lade ham være problemet og fjerne fokus fra den sandhed om Løkke som Lykketoft siger. Drop løgnene – ikke mere pjat nu. Løkke ER en svindler og han burde være fyret forlængst.

 5. Af hektor heimlich

  -

  Løkke kan jo ikke finde ud af at få lukket de grænser -akkurat som Obama -så på den måde ligner de hinanden -right! To svage ledere i en farlig tid, hvor vi behøver folk som Trump og Pia Kjærsgård, som ikke lader sig løbe over ende-

 6. Af Pia Nielsen

  -

  Løkke har jo for fanden svindlet så det driver så svindler det er han da. Hvis Løkke havde en lille smule respekt for demokratiet og borgerne så havde han undskyldt og var gået af. Men han er ikke et mandfolk men en svindler.

 7. Af Per Hansen

  -

  Du kæmper for at latterliggøre Lykketoft Hr. Day, men du tør ikke forholde dig til de ord som Lykketoft udtaler: Lars Løkke er en svindler. For det er da det vi skal tale om, for svindleren er landets statsminister, og det er et demokratisk problem.

 8. Af gjert svensson

  -

  Problemet som flere har fået øje på, er Løkkes moral. Han har i lang tid
  arbejdet for en politisk kurs i dette land, hvor økonomisk ansvarlighed er
  et helt centralt tema.

  Løkke: »Vi må skære ind til bundlinjen«

  Hvem er “vi” ?

 9. Af Janus Mortensen

  -

  Kære Henrik.

  Hvad er forskellen på Trumps generalisering angående mexicanere, og Lykketofts karakteristik af Løkkes person? At en så fjollet sammenligning kommer fra din pen er ikke overraskende, men tillad mig alligevel at give dig svaret. Generaliseringen drejer sig om et helt folk, er ikke bundet i virkeligheden og kan beskrives som racistisk, lidt ligesom når man generaliserer omkring muslimer. Det andet er en personkarakteristik af en politiker der har brugt skatteborgernes penge diskoteksbesøg, hoteller etc. Han har fiflet med bilag og rejst en kende for dyrt med fly. Kan være at svindler er et stort ord, men en hædersmand er der heller ikke tale om.

 10. Af Jørgen F.

  -

  Deltagerlisten – den vil jeg gerne se!

  Hvem af samfundets spidser er så tæt på Lykketoft, at han kan hælde brækposen ud over forsamlingen uden at han forventer det kommer videre?

  Nationalbankdirektøren er den ene – hvem er de andre?

 11. Af Uffe Staulund

  -

  Lykketoft vil altid blive husket, som ham der pruttede i den overfyldte elevator, lige inden han forlod den.

 12. Af Henrik Krogh

  -

  Kære Day

  Det indlæg minder mest af alt om en lille fornærmet piges dagbogsskriverier.

  Der er ingen, ingen, som ikke lader en partipolitisk holdning slører sin dømmekraft, der ikke kan se at denne mand, samme med Per Stig, den sidste med format i dansk politik ikke har RET.

  Regeringen HTS var profil og talentløs.

  Lars Løkke er en fedtet småsvindler, der skal have partikassen til at betale for smøger og underbukser.

  Støjberg er definition på usympatisk.

 13. Af ANders Broberg Larsen

  -

  Løkke er en svindler og det kan han ikke spinne sig ud af med sine mange spindoktorer som vi borgere betaler for. det er perverst. vi betaler for at blive manipuleret og løjet op i vores ansigter. fy for satan. . Løkke og venstre har smadret velfærdsstaten og raget det hele til sig selv og erhvervslivet. De har ødelagt Danmark.

 14. Af Jørgen F.

  -

  Jeg påpeger normalt ikke stavefejl – men det var altså Vælfærdsstaten de smadrede, Anders 🙂

 15. Af Thomas Åberg

  -

  Det er spøjst at venstrefløjen, herunder Lykketoft, konstant piver og skriger op om den hårde og dårlige debattone. De samme mennesker hylder deres egne når de er hårde og grove i tonen og smider nazist- og facistkort i flæng – så længe det går ud over politiske modstandere. Men går en borgelig debatør eller politker til makronerne, så er de skyld i alverdens ulykker grundet deres hårde debattone.
  De venstreorientede hyklerier bekræfter til fulde, at for en venstreorienteret er moral godt, men dobbeltmoral dobbelt så godt. Alt sammen bekræftet af de venstreorienterede trolde der martrer denne debattråd.
  Lykketofts maskefald er hans eget karakterselvmord der viser, at han inderst inde er en lille mand, der ikke kan forstå at der findes andre holdninger end hans egne.

 16. Af Frank A

  -

  Mogens er den ældre mand i eventyret, der påpegede at Kejseren ingen klæder havde på.

  Bravo Mogens!

 17. Af Karl Nielsen

  -

  Lykketoft er et ubegavet selvcentreret fjols – der altid har benyttet enhver lejlighed til uberettiget at svine andre til:

  Mogens Lykketoft pudsede i sin tid Rigsrevisionen på sin efterfølger i embedet, den konservative Per Stig Møller, fordi han ifølge Mogens Lykketoft i stort omfang havde brugt privatfly til sine mange udlandsrejser.
  Mogens Lykketoft sagde, at det kun var “meget undtagelsesvist”, at han selv brugte de dyre, private fly – han huskede “på stående fod én gang,” nemlig da han skulle fra Bruxelles til København et døgn efter terrorangrebet mod USA 11. september 2001.

  Det blev dog afsløret at Mogens Lykketoft har en voldsom dårlig hukommelse!

  En opgørelse fra Udenrigsministeriet afslører, at Mogens Lykketoft i sine sidste otte måneder som udenrigsminister – fra marts til oktober 2001 – brugte de privat chartrede fly ikke færre end 14 gange.
  Til sammenligning brugte Per Stig Møller også privatfly 14 gange, men på 10 måneder.

  Samtidig viste en gennemgang, at mens Per Stig Møller i flere tilfælde brugte privatfly på rejser med mange stop, eller på rejser til for eksempel Georgien og Tadjikistan, hvortil det er vanskeligt at komme med rutefly, fløj Mogens Lykketoft i alle 14 tilfælde til lande i Europa.
  Mogens Lykketoft fløj seks gange til Luxembourg, to gange til Bruxelles og én gang til Stockholm – i de fleste tilfælde var der tale om planlagte møder i byer, hvortil der går rutefly mange gange om dagen.
  Den 19. juni 2001 chartrede Mogens Lykketoft endda et privatfly for at tage til ‘diplomatfrokost’ i Rønne på Bornholm.
  Mogens Lykketoft sagde i en kommentar, at han “åbenbart ikke har haft styr på”, hvor meget han har rejst, og at han “simpelthen ikke kan huske”, at han i så stort omfang har fløjet i privatfly.

  -Mogens Lykketoft er en opblæst nar – der ikke har styr på noget som helst!

 18. Af ruud van leeuwen

  -

  Henrik Day Poulsen, du som burde som Psykiatrisk overlæge ved Psykiatrisk center København, bruge dine evner til at oplyse os om sociopater i politik.
  Afdække om nogen af dem måske er psykopat.
  Men, nej du forvarer en af de værste og bruger selv nedladende sammenligninger.

  Brug dine evner til at oplyse om Sociopater i politik, og ladvære med at pege fingre af Lykketoft og udenlandske medier i dit håbløse forvar af Venstre regeringen.

 19. Af J H an se n.

  -

  Uffe Ellemann deltog i festen.
  Gad vide om det er ham som har sladret.
  han kan jo heller ikke lide Løkke.

 20. Af Niels Juul Hansen

  -

  Se hvad the Guardian – en velrenommeret avis – mener om Lars Løkke:

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/loekke-udstillet-som-nazi-leder/5926030

 21. Af Peter Bruno Holmgren Gerckens

  -

  Javel, Henrik Day, det er dog et fornøjeligt og tankevækkende indlæg fra din hånd.
  Mogens Lykketofts problem er ganske givet, at han er en af de sidste fra den gamle
  68er-garde i Socialdemokratiet, der nu synes helt at have mistet ‘jordforbindelsen’.
  Naturligvis er der andre eksempler på kolerisk-agressive politikere med tendens til
  magtmisbrug og manipulation – også i dansk politik. Men det, der nu træder tydeligt
  frem hos Mogens Lykketoft er, at han ikke på noget tidspunkt viser tegn på en
  erkendelse af, at han, og med ham en hel generation af ledere i Socialdemokratiet,
  har efterladt det gamle parti i en katastrofal tilstand af løgn og fortielse omkring de
  talrige politiske fiaskoer og ledernes personlige profileringssyge.
  Et Socialdemokrati der i dette årti er ved at genopdage sin egentlige politiske agen-
  da – det sociale og økonomiske ansvar for Danmark og den danske befolkning, samt
  et historisk ansvar for danske værdier og dansk demokrati.
  Det vil der fremover være stor respekt om.
  Og set i lyset af den aktuelle politik og de problemer der trænger sig på, så kan en
  ‘Lykketoft’ kun vække undren. Og der er ingen tvivl om, at Mogens Lykketoft
  allerede nu har reduceret sig selv til ‘fodnote-politiker’ i dansk politik.

 22. Af Henrik El Nino Knage

  -

  Mogens “Gede – Buk” Lykketoft kan ikke blive til Donald “Hente – Hår” Trump, uanset hvor dygtig han frisør er.

  Derimod kan det godt lade sig gøre, hvis Hinke Sten fra Enighedens Liste bytter taburet med Per Nille Skipper.

 23. Af Hans Tranhuus

  -

  Hvis Løkke var en hæderlig mand var han nok ikke udstillet som nazist på forsiden af udenlandske aviser idag. Se forsiden på Politikens web-avis.

 24. Af J H ansen

  -

  Af Niels Juul Hansen – 27. januar 2016 10:51
  “Se hvad the Guardian – en velrenommeret avis – mener om Lars Løkke”

  Ja.
  Og det vist ikke engang tale ommisforståelser.
  Det går hurtigt fremad for Lokke.
  I går var han kun en lille svindler.
  I dag er han så naz ist.
  Hvad kan det blive til.

 25. Af Henrik El Nino Knage

  -

  Lykketoft bliver aldrig ret god i en forklædning, og han dutter ikke til kostumebal, eller til pindemadder.

  Trump derimod, han passer i enhver sammenhæng, og lige nu giver han den gas, som mobil gadebod med overdækket halvtag, på to hjul, der sælger hårde hvidevarer med rustpletter til Amerikanerne.

  Halvtaget er ret specielt. Det har et specielt “fald”, i forhold til oppefra kommende frie radikaler, til gengæld så turde jeg ikke købe noget af den mand, hvis jeg var Amerikaner, da halvtaget næppe tåler vand, li´som resten af personen.

  Mener udelukkende, at han drikker Whiskey og samtidig bruger spritten mod rustplettet, under halvtaget..

 26. Af Bjørn Sørensen

  -

  Gnavpotten har ytret sig igen og han nedgører sine kollegaer som formåede at blive statsminister.
  Ja, rønnebærene eer sure.
  En anden af firebanden havde det også med at lange ud efter andre politikere, som han ikke mente ikke var stuerene, noget han havde lært i det indremissionske vestjylland.
  Ak ja, frænde er frænde værst.

  For 30-40 år siden havde vores politikere travlt med at forfølge erhverslivet hvis de misbrugte representatonskontoen. For tænk hvis en salgsdirektør efter en 12 timers arbejdsdag uberettiget skyllede et par fadbamser ned i hotelbaren eller blev underholdt af en frille.

  At vores politikere og ngo-organisationers ansatte tager for sig af retterne er et stort problem, som trænger til at blive adresseret.
  I UK er flere parlamentsmedlemmer blevet idømt fængselsstraffe.

  Så når den forsmåede gnavpotte langer ud efter sine kollegaer, skal vi være glad for at han blev vraget.

 27. Af t. sørensen

  -

  Hvis alle i spidsen for FN er lige så fladpandede som Lykketoft, er der ikke noget at sige til at FN ikke kan udrette en hylende fis noget sted på jorden.

 28. Af Jørgen F.

  -

  Det man bør bemærke på satiretegningerne , der iøvrigt er spækket til med referencer til Danmark og Dansk industri, er at der helt mangler vindmøller.

  Både på tegningen af fruen på havnen og på nazitegningen.

  Og er der noget vi pt. er kendt for i udlandet, så er det jo vedvarende energi.

  Noget kunne derfor tyde på at de mennesker , der står bag tegningerne ikke ønskede at skade dansk vindmølle industri. Og hvem kunne det så være?

  Vel kun de Radikale….

 29. Af Bjørn Sørensen

  -

  “Se hvad the Guardian – en velrenommeret avis – mener om Lars Løkke”

  The Guardian er en sprøjte for de frelste på venstrefløjen, som tiltrækker folk af Carsten Jensens kaliber, folk som kalder alle anderledes tænkende for racister og underbuksemennesker. Deres nedladende beskrivelse af anderledes tænkende fritager dem ikke for at være stuerene.

  Så hvem er det der er fyldt med fordomme?

 30. Af Jørgen F.

  -

  Baggrunden på fruetegningen er iøvrigt rimelig virkelighedstro med B&W hallen i silhuet – det lugter lidt af at tegneren har haft mere end normal engelsk kendskab til inderhavnen.

  Har de Radikale bevidst udvalgt de pågældende virksomheder, der hænges ud?

 31. Af Hul igennem?

  -

  Lykketoft er bare over bakken.
  Det har han længe været. Og han ved det godt.
  Hvad angår Danmarks omdømme i verdenen er det selvfølgelig trist at Lars L. bliver afbildet som nazi men det må vi tåle og le ad.
  Hvis det er med til at holde kriminelle nasserøve og pædofanter væk
  så er det godt.
  mvh

 32. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “appropos” ! —TAK ! Henrik Day ´–fordi du skriver så pænt om Helle THS Schmidt !—Hun er afgjort lettet over AT: Slippe ud af socialdemokratiéts klør ! —Er der nogen som vi afskyr ´–så er det “pamperne i soc.dem. –Husk nu lige AT –Det er dem, der har grundlagt 42 islamiske réservater i lille Danmark ! –Incl. fredet de masse-formerende “invasive” –menneskelignende arter ! –Men faktisk har “arterne” –Ikke ret meget med nutidens mennesker AT : gøre ! –I – og med, at Danmark er på fallittens rand ! –Netop fordi sådan nogen som Mogens Lykketoft ! –Der har levet af borgerlige danskere i omkring 45 år ! –Altså hævet fede – og federe lønninger –hvert eneste år ! –Han Lykketoft ! Er en skamplet på vores samfund ! –Håber han aldrig sætter sine fødder på Danmarks jord igen !! –Hvad angår “Lars Løkke ! ” –Så har vi tilgivet ham ! –Han maser på for, at—holde muslimerne –langt væk fra den normale danske befolkning ! –sammen med Inger og Marcus !

 33. Af Uffe Staulund

  -

  @ Karl Nielsen,

  Det er et stærkt indlæg du har. Det bedste er din opsummering af Lykketoft’s flyrejser.

  Man kan undre sig over, at der ikke er nogle, af de altid Pulitzerpris sultne journalister, som har lavet en top 10 liste over de folketingsvalgte’s rejseregninger.

  Enten er det fordi det overstiger journalisteernes evner, eller også er det fordi der er for mange af derees idoler på listen.

 34. Af preben jensen

  -

  Det bliver mere og mere tydeligt at det danske valgsystem er forældet, og at demokratiet er ved at være en tom kulisse. Mange politikere vrøvler og pludrer fra morgen til aften, men bliver valgt alligevel. Mange politikere er inkompetente, kortsynede, landsskadelige, folkefjendske og og komplet uduelige, men bliver valgt alligevel. Fordi partierne og medierne er blevet til små sammenspiste kliker og familiegrupper som bestemmer hvem der får lov til at opstille som spidskandidater. Man kan være fladpandet, forræderisk og korrupt, men bliver som regel valgt alligevel som partiets eller sektens spidskandidat. Danmark hælder nu ud over afgrunden fordi Danmark i tre-fire årtier er blevet styret af politikere der er ligeglade med om fædrelandet og det danske folk overlever og får en civiliseret fremtid.

 35. Af Jørgen F.

  -

  …Enig Hul igennem! – man skal tåle meget for at undgå den problematiske indvandring.

  Men jeg vil squ alligevel gerne vide om landets siddende nationalbankdirektør grinede hånligt da landets siddende statsminister blev kaldt “lille svindler” – og jeg vil gerne vide hvem, der grinede med? – Og jeg vil squ også gerne vide om der sidder MF’ere i folketinget og udvælger danske virksomheder, som kan svines i udenlandske aviser og samtidigt friholder andre brands…

  Jeg er bare interesseret samfundsborger 🙂

 36. Af Jan Petersen

  -

  Mogens Lykketoft er politisk skolet på den beskidte danske venstrefløj. Så det er vel ikke så underligt, hvis munden er fyldt af gylle af og til.Fred være med ham.

  Jeg finder det langt mere skræmmende, når store udenlandske mainstream medier bruger eksakt samme underlødige karikatur propaganda idag, som de brugte i 1930’erne til fremstilling af jøderne.

  Det kan godt få det til at løbe koldt ned ad ryggen på mig!

 37. Af preben jensen

  -

  Det bliver mere og mere sandsynligt at Danmark om få år er en fejlslagen stat ligesom Sverige og Grækenland osv. Invasionen fortsætter, men regeringen nøjes med snik-snak, symbolske “signaler” og kontrol-bluff. De forrykte og forældede FN-konventioner har man endnu ikke annulleret. De radigale, MR-instituttet, Mellemfolkeligt Samvirke, Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp, DR , Pollertiken og hele indvandringsindustrien er på barrikaderne for at sikre at indvandringslavinen og migrantflodbølgen kan fortsætte sin indstrømning ind i Danmark. At det nemt kan ende i en TOTAL KATASTROFE kan enhver med en IQ over 50 nemt regne ud, men feministerne, venligboerne, nykommunisterne, pladderhumanisterne og alle rødkålshovederne ønsker tilsyneladende det Danmark vi kender udslettet hurtigst muligt.

 38. Af Henrik El Nino Knage

  -

  Nu går der som bekendt ikke røg af en brand, uden der er lidt ild. Det er imidlertid min opfattelse, at der efterhånden ikke findes en politiker, som har ret meget, at lade en anden politiker høre.

  FX som husker jeg den tidligere Farum borgmester Peter Brixtofte (V) sige til Løkke på en mere Lars måde, da han måtte trække sig som borgmester : Nå – min lille “Bilagsdværg”, nu ser det endelig ud til, at du får din vilje!

  På daværende var Løkke vist nok viceborgmester i Farum.

  Men om der ligger noget særligt i det ved jeg af gode grunde ikke.

 39. Af Niels Juul Hansen

  -

  Kære Henrik Day Poulsen,

  Jeg skal ikke kunne udtale mig om dine faglige kompetencer, når det gælder psykiatri, men du har helt klart ikke stor politisk viden.

  At forsøge på at sammenligne Mogens Lykketoft med Donald Trump siger meget om din manglende viden om politik. Meget kan du beskylde Mogens Lykketoft for, men populist som Donald Trump har han aldrig været. Her havde en sammenligning med Martin Henriksen været mere på sin plads.

  Jeg skrev i en anden blog om samme emne, hvor en moddebattør mente at Lykketofte med sit job i FN var som kejseren i H.C. Andersens eventyr – han havde ikke noget på:

  “Jeg synes, at Mogens Lykketoft har været pænt klædt på til sit nye job i New York – og jeg tror også at han selv har betalt for både underbukser og jakkesæt. Ville Lars Løkke have haft tøj på, hvis ikke partiet stod klar med krisehjælp?

  Lykketoft har ind imellem været lidt hidsig med en kort lunte, men senere har man ofte givet ham ret, som f.eks. den gang han beskyldte børsspekulanter for ‘hysteriske kællinger’, Det er alle enige om i dag.

  Nu diskuteres formen, men de næste uger og måneder vil det nok ændre sig til en diskussion af indholdet i hans tale.

  Var Helle Thorning & Co. bange for vælgerne og deres egen skygge? Var salget af DONG en fornuftig beslutning?

  Lars Løkke Rasmussen siger ‘ I’m not a crook’. Nu var det ikke en storsvindler og bedrager, Lykketoft kaldte ham, bare en småsvindler. Han fiflede kun med sine bilag. Når Lars Løkke og Søren Pind drak sig stangstive til en ‘arbejdsfrokost’ for skatteydernes regning var det heller ikke svindel, kun dårlig stil.

  Når vi de næste måneder får set på den totale effekt af de nye stramninger (både herhjemme og i udlandet) kan vi bedømme og han fik ret i sine udtalelser”.

  Så længe skulle der ikke gå.

  Allerede i dag ser vi resultatet i de udenlandske aviser – Lars Løkke ikke som afklædt, men udklædt som nationalsocialist! Han står og klapper et bacongris i enden, og vi ser Lego, Carlsberg – og vores turistikon, den lille havfrue.

  Lidt synd for Løkke. Dansk Folkeparti må grine en vis legemesdel i laser over, at det er ham, der bliver gjort til grin – for at tilfredsstille DF’s krav om stramninger. Det var heller ikke Løkke, men Martin Henriksen, der ville tage vielsesringe fra flygtninge.

  P.S. Henrik, du skriver:

  “Personlig må jeg desværre meddele Lykketoft, at Trump har en noget større underholdningsværdi, men den bemærkning står helt for min egen regning.”

  Jeg håber da, at det er hele dit indlæg, der står for din egen regning.

 40. Af Niels Juul Hansen

  -

  David Cameron har aflyst sit besøg hos Lars Løkke.

  Han ville nok heller ikke score mange points ved at blive set med vores statsminister lige nu.

 41. Af p jensen

  -

  Enhver der går lidt i dybden med hvad der foregår i Sverige, Grækenland, England, Tyskland, Spanien og Frankrig osv. (se 180 gra/snapha/den korte/jp-jalving/aa mund) kan da ikke være i tvivl om at millioner af borgere i disse lande er ofre for kortsynet og familiefjendsk/mandsfjendsk politik samt masseindvandring, øget kriminalitet, nye sygdomme og sociale forringelser mv.

  Og det samme foregår i Danmark. Rets- og velfærdsstaten smuldrer, hjemmets fred og privatlivet undergraves, kommunistisk politik tyranniserer familierne, forældrene og børnene, store dele af infrastrukturen (skoler, kaserner, hospitaler, rådhuse, posthuse, sportsanlæg, boligblokke osv.) er omdannet til migrantcentre, og tusinder af arbejdspladser foræres væk til udlændinge. Osv.

  Snart vil indbrud, overfald, voldtægter, hjemmerøverier, brande og mord/mordforsøg nå samme højder som i Sverige, England og Frankrig osv. For Borgens flertal gør jo stort set intet for at beskytte danskerne, tværtimod. Borgens samlede politik lægger op til en meget fattig, uhyggelig og blodig fremtid.

 42. Af Henrik El Nino Knage

  -

  Lykketoft leverer bare en lokal vejrudsigt, hvor der indgår en såkaldt snurrebasse, et massivt lavtryk over regeringen. Et regulært mistillidsvotum er under opsejling – og han ved det.

 43. Af Niels Juul Hansen

  -

  indlæg i filter!

 44. Af preben jensen

  -

  Indlæg 14.50 kom ikke på…

 45. Af Niels Juul Hansen

  -

  Rart at se, at folks holdning til Lykketoft ikke har ændret sig efter hans sidste kommentarer. 🙂

 46. Af hulda i bagermosen

  -

  Venstrefløjen har forpestet tilværelsen og lukket kæften på befolkningen i Danmark og Sverige de seneste 50 år -de har sat sine fede måse på ytringsfriheden og gjort alle danskere fuldstændigt neurotiske omkring dette emne eftersom danskere (og svenskere for den sags skyld) godt ved at de ikke har modet til at ytre noget som ikke er PK: som for eksempel at sosserne og de radigale er nazister som hader danskere!

 47. Af Niels Juul Hansen

  -

  Et enkelt godt råd til Venstre (specielt Claus Hjort Frederiksen).

  Lad være med at prale med jeres værdifællesskab med Dansk Folkeparti.

  Det scorer I ingen points på. I får tæskene og DF får stemmerne.

 48. Af Henrik Knage

  -

  Det er fuldt forståeligt, hvis min politiske vejrudsigt ikke kommer med. Læs den tænk, og brug den evt., men udelad den gerne Henrik Day Poulsen.

  Der er vist to stk. der flyder rundt 🙂

 49. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt var Danmark det første land i verden, der underskrev FN flygtningekonventionen fra 1951. Min mave fornemmelse siger mig idag, at resten af Europa blot venter på, at Danmark igen tager førertrøjen på, og bliver første land igen til at opsige den forrykte konvention.

  Det vil uden tvivl give masser af medie tæsk, MEN resten af EUs demokratier vil også uden tvivl følge efter, som perler på en snor!

 50. Af Niels Juul Hansen

  -

  Socialdemokraterne stemte også for stramningerne.

  Socialdemokraterne og Mette Frederiksen må her og nu gøre sig nogle tanker om, hvordan hun ville være blevet portrætteret, hvis det var hende, der var regeringslederen, der gennemførte disse stramninger.

  Hunulven Ilse i udenlandske medier?

  Wow!

 51. Af Frank A

  -

  Hele tumpedanmark taler om hvilken fantastisk politisk håndværker Løkke er.

  Alligevel er Løkke endt som pt persona non grata for Cameron.

  Udlandet ser Løkke som politisk klamphugger. Dels pga COP 15. Dels pga af nu.

 52. Af Niels Juul Hansen

  -

  @HDP

  Det er OK, at du ikke vil tillade mit indlæg – jeg håber dog, at du fik læst og forstået det.

 53. Af Søren Revser

  -

  Hvordan synes du selv det går Hr. Day?

  Jeg synes ikke engang dine dumsmarte indfald provokerer længere – Du er blevet ligegyldig, for andet end det salær du oppebærer, mens du misbruger den uddannelse skatteyderne så dyrt har betalt..

  Men hvis man skal sige noget positivt om dig, så er det, at du eventuelt engang kan bruges i et studie af hvorfor den snakkende klasse fik det hele til at gå op i hat og blå briller.

 54. Af Efterlysning af indlæg i filtret

  -

  Må vi snart se P jen sens indlæg 14.50?

 55. Af Frank Wulff

  -

  Spørgmål til indlæg af preben jensen – 27. januar 2016 13:52

  Citat:
  “Det bliver mere og mere tydeligt at det danske valgsystem er forældet, og at demokratiet er ved at være en tom kulisse.”

  På hvilke områder er det forældet?
  Har du nogen forslag til hvordan det så skal se ud?

  Vil bede om at der en kort beskrivelse af fordele i de enkelte forslag.

 56. Af Henrik Knage

  -

  De der nazi sammenligninger, der kommer fra udlandet er fuldt ud berettiget, hvilket er det jeg har påstået hele tiden.

  Det har bare intet med dem nuværende regering at gøre, men med Det Radikale Venstre, at gøre, og jeg for min person fatter ikke der er findes nogen der kan finde på at stemme Radikal.

 57. Af Tobias Rasmussen

  -

  Man undres over hvor piv naive blog skribenter kan være!!

  Løkketoft har da orkestreret det her helt med vilje – altså hvad regner du med? Man fyrer ikke sådan en tale af på Christiansborg overfor 50 mennesker og bagefter udsender talen for at dække sig ind under internt læk og “følelsesudbrud”.

  Læg mærke til at talen blev lækket et par dage før lovforslaget om asylstramninger blev vedtaget, selvom det var 2 uger siden Lykketoft holdt sin tale – det er selvfølgelig heller ikke tilfældigt! Muligvis er det Ellemann senior der har lækket historien og muligvis er det aftalt imellem dem for begges vinding og budskab skyld så at sige.

  Ellemann vil så fremstå som Venstres beskytter internt og samtidigt får Lykketoft sørget for fokus igen på Løkkes moral og hans politik, som han er stærkt imod. At det så er på trods af hans egen “eftermæle” har han åbenbart haft et løst forhold til, men at sammenligne Lykketoft med Trumf er himmelråbende naivt og uvidende!!

  Hr. Day, alle (bortset fra de Venstre folk der er tilbage) ved godt at Løkke i forvejen har et mildest talt blakket ry og forhold til moral – noget du får fejet “godt og grundigt ind under gulvtæppet”. Et af Lykketofts formål med “kampagnen” er NETOP at minde danskerne om hvem det er der sidder som statsminister samtidigt med at give stof til den forventede medie omtale af asyllovene, hvilket vi i dag har du kunnet se flere eksempler på. Lykketoft har mao. villet ønsket at presse regeringen yderligere, hvilket er lykkedes ganske godt må man sige.

  At sammenligne det her med Trumf er ikke bare piv naivt, men viser også en total manglende viden indenfor politisk strategi og taktik.

 58. Af Jørgen F.

  -

  Enig Knage –

  Og Trump er som fænomen et godt eksempel på den totalt forvredne virkelighedsfortælling medierne fremlægger foran os.

  For hvis USA var som medierne gerne vil bilde os ind at USA er , så ville amerikanerne se Trump som en vildfarelse. Men det gør de ikke.

  USA må altså være et andet land, og en stor del af amerikanerne må leve i en anden virkelighed, end det billede, som præsenteres. Præcis som vi ved at Danmark er et andet land , end det som de udenlandske medier angiver i dag.

  Men perception er desværre reality – indtil nogen kæmper imod falskheden.

  Præcis de Radikales virkelighed blev underkendt af folket i efteråret 1943 til Politikens fortsatte fortrydelse og benægtelse.

 59. Af SVMS B Sørensen

  -

  I et racistisk indlæg idag i Berlingske…
  http://politiken.dk/indland/politik/ECE2293289/overblik-her-er-alle-lars-loekkes-moegsager/
  Skriver HDP at sorte ikke er talentfulde og at racisme ikke eksistere…Men må sige at dette er nyheder som uden tvivl må gå verden rundt? Endelig en ekspert der kan konkludere at racismen ikke eksistere..

  Her kan racister skrive til the Guardian, og fortælle om deres oplevelse af situationen efter loven blev vedtaget igår..Også andre former for mennesker..
  http://www.theguardian.com/world/2016/jan/27/what-is-the-current-mood-like-in-denmark-share-your-experiences

 60. Af Henrik Knage

  -

  Radikale Venstre er indbegrebet af “Strukturel Adfærds – regulering”, hvilket går ud på, at begrænse folket. Både i opvækst, samt tankevirksomhed – lige som Hitler ville det. At alle tyskere skulle kunne lide Hitlers opfattelse af kunst, den klatmaler han var – li´som Morten Østergaard, og nu Helveg, samt Rohde, der tilsyneladende er ved at udvikle samme portvinstud, som Rudolf, der kun kan komme ved juletid. Jeg er indbegrebet af “Strukturel Integration” også kaldet “Rolfing” der går ud på at gøre mennesker større, frem for mindre.

 61. Af Hektor Heimlich

  -

  Lille Løkketoft kan bare ligesom mange danskere godt lide at hyle med de ulve han er iblandt: nu er han så på mirakuløs vis blevet stationeret i FN -hvilket overgår hans evner -men så må man spille cool! og hyle op sammen med den gennemkorrupte Kofi Annan som kom ganske hurtigt ud af svingdøren med ganske mange af vore millioner i inderlommen!

 62. Af Hektor Heimlich

  -

  Jeg har lige været i USA og truffet nogle New Yorkere, en ting kan jeg sige: amerikanerne har ikke glemt nine eleven. Piloterne kom -by the way- fra vores allesammens elskede Tyskland hvor de havde gået på et af Merkels universiteter i Hamburg! -hvilket heller ikke er glemt.

 63. Af P. Torbensen

  -

  Politik er det mest beskidte såkaldte håndværk der eksisterer,som aldrig har udviklet sig
  nævneværdigt, se blot helt tilbage til de første skriftlige kilder,intet har ændret sig lev med det
  ,det bliver ikke bedre.
  Lykketoft er også en person i særklasse,først kniiiiiven i ryggen på Svend Auken med Poul Nyrup Rasmussen og Niels Helweg som partnere-siden kniiiiiven i ryggen på Poul Nyrup Rasmussen hans tidligere ven-godt den mand aldrig blev statsminister-desværre fik vi Lars Løkke Rasmussen og det er ej heller optimalt eller noget kønt syn-men politik er åbenbart tit den laveste fællesnævner .

 64. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt ved den amerikanske befolkning ligeså lidt om nine eleven, som resten af verdens befolkning gør. Hvis average America kendte sandheden, var gangsterreden Det Hvide Hus jævnet med jorden, for længe siden!

 65. Af Kristian Andersen

  -

  Lykketoft er en HELT. I andre sygelige racister er roden til alt ondt!

 66. Af Hektor Heimlich

  -

  Kristian Andersen: du er velkommen til at tage til Syrien og bekæmpe IS!! men det er du for fej til-

 67. Af Hektor Heimlich

  -

  Man skal ikke kaste med sten når man bor i et glashus -det burde Løkketoft have tænkt på!
  Svenskeren Inga Britt Ahlenius, som har taget sig af den interne revison i FN ( hun har været undergeneralsekreterare för FN:s internrevision OIOS (Office of Internal Oversight Services))kan fortælle en hel del saftige historier og har vidnet om de ansattes dovenskab -desuden skrevet en bog om Ban Ki-moon med titlen “Mr Chance”.

 68. Af preben jensen

  -

  De radikales og skabsradikales politik er rødfascistisk, ødelæggende og dødbringende, uanset at den er forklædt som humanisme og næstekærlighed. Tusinder og atter tusinder af danskere vil få deres tilværelse smadret, eller de vil blive slået ihjel som følge af de radikales komplet tåbelige og gennemfor ræde riske politik. Mængden af vold, terror og familietragedier vil vokse og vokse og døden vil komme til at høste som aldrig før i hjemmene, på gaderne, på hospitalerne og mange andre steder. For Danmark vil snart blive ligesom Sverige og England osv. MEDMINDRE at danskerne begynder at støtte FOR FRIHED og andre bevægelser der arbejder for at bevare Danmark……….

 69. Af preben jensen

  -

  18.53 kom ikke på, og 14.50 er stadig skjult.

 70. Af Hektor Heimlich

  -

  Få af de personer, som skriver i denne tråd, er bevidste om hvad flygtningene kommer til at koste danskerne. De svenske kommuner har betalt rundt regnet 100 millioner kroner hver bare for november måned. Så vi kan se frem imod 0 velfærd.

 71. Af Hul igennem?

  -

  Forskellige dæmoniseringshistorier i venstreekstremistiske propagandasprøjter fortæller at i Danmark klipper man pikken af voldtægtsforbrydere, sætter beskidte svømmehalsskidere til at slikke lorten op, tager DNAskrab af dem og chipper dem så vi kan holde øje med dem.
  Vi stjæler også deres penge og tjekker deres telefoner for halshugningsvideoer.
  Midaldrende pædofanter bliver også forhindret i at voldbolle de mindreårige andenkoner de har købt.
  Og.. Vi hælder dem ud! stor nyhed.
  -det er selvfølgelig løgn,. det kunne vi aldrig finde på.
  mvh

 72. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen.

  Dumt og naivt indlæg, uden skyggen af substantiel værdighed, væsentlighed og vigtighed.

 73. Af Jan Petersen

  -

  Hektor, regeringens budgeterede råderum på 40 mia kr frem til 2020 er allerede ædt op af budgeterede flygtninge omkostninger i samme periode på 48 mia kr. Så pt en skævert på 8 mia kr.

 74. Af hektor heimlich

  -

  Cameron aflyser frokost med Løkke: det var en skam, englænderne burde kunne lære Løkke et og andet om at lukke grænserne! ellers kan han måske spørge Norge og Schweiz — nåhnej de har jo stadigvæk deres selvstændighed og bestemmer i eget land -men så er de jo heller ikke med i det forbannede EU!

 75. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt har både Norge og Schweiz ratificeret FN flygtningekonventionen. Så de sidder reelt som samme lus mellem to negle, som Danmark gør. Dog har Schweiz den “safe heaven” fordel, at de er global bank for alle verdens forbrydere. Så Schweiz har carte blanche til at gøre, hvad Schweiz har lyst til!

 76. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Lykketoft har givet udtryk for, hvad der rørte sig i debatter om de to statsministre tidligere – og at man ikke rigtig ønskede nogen af dem i dette job.

  Men – ikke i orden i den svære situation, vi står i, at være højtråbende her. Det skader Danmark.

  Og – at distribuere talen – det er da farligt, og at slutte med den salut om de to statsministre og så håbe på en god fest på Christiansborg.. Ja da – måske lykkedes det?

 77. Af Helge Nørager

  -

  Hvad Hr. Lykketoft siger til en privat fest, er da ikke noget at hidse sig op over.

  Mogens har jo stort set ret.

  Jan heldigvis ved en amerikaner hvad Seven eleven er 🙂

  Og ret forventeligt at se regering udtrykke raseri over Mogens, Satire tegninger som fornærmer og nedgør. ( Har vi ikke alle hørt det før. Med en anden satire tegning ?.)

  Men ingen absolut ingen skal påstå regering ikke var advaret,om at denne symbol politik, ville medføre stort tab af anseelse, og goodwill.
  På lang sigt kommer dette til at koste dyrt for Danmark, at denne regering af umodne mennesker med trang til handlekraft og panikløsninger.
  Jeg vil endda gå så langt som at kalde disse paniklove for landsforræderi der skader nationen og os alle.

 78. Af Jan Petersen

  -

  “Seven eleven” fed joke. Iøvrigt var krøblingen Joseph Goobbels ekspert i satiretegninger!

 79. Af j nielsen

  -

  “Det er fuldt forståeligt, hvis min politiske vejrudsigt ikke kommer med. ”

  Den politiske vejrudsigt? Den kommer her:

  Blæse vejr med fakta.

 80. Af preben jensen

  -

  18.53 og 14.50 bedes venligst sat på.

 81. Af preben jensen

  -

  Filtret fungerer udemokratisk. Og forhindrer/svækker debatten om at invasionen og regeringens/borgens uansvarlige og asociale politik kan ende i massedød/folkemord og nationens undergang. Se 180 gr og den korte.

 82. Af Jan Petersen

  -

  Preben, hvornår lærer du at formulere dig udenom det der filter – griner!

 83. Af p jensen

  -

  Debatterne hos 180/snapha/den korte/jp-jalving er langt friere og bedre

 84. Af K Hartelius

  -

  Det undrer mig, at man kan have så lidt respekt overfor andre mennesker som dig – og også en dårlig dømmekraft for tegningen du henviser til er lavet af The Guardian som er udpræget venstreorienteret – så vel meget forventelig reaktion fra den kant.

 85. Af preben jensen

  -

  Tæskehold overfalder danske skoleelever. Europa er ved at begå selvmord, siger minister.
  Tusinder af svenske og tyske kvinder er blevet voldtaget. Hundreder af svenskere er blevet myrdet. Se 180g/snaph/den korte.

 86. Af p jensen

  -

  Kritikken af Mer kel tager til. Over 500 millioner afrikanske og arabiske migranter kan snart være på vej til Europa. IS/isil/boko haram har til nu myrdet over 100.000 kristne og andre “vantro”. Voksende terror-trusler. Se netaviserne og jp-jalving mv.

 87. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik Day Poulsen

  “Jeg er alvorligt bekymret for, at Lykketoft ikke kan tåle at bo i USA og have et så højt hverv. Hvis Lykketoft fortsætter sin revolverretorik, er han kun en hårfarvning og 30 kilo fra at ligne: ja du har gættet det: Donald Trump. Men Trump bliver måske også det, som Lykketoft i en våd drøm har håbet på hele livet, men aldrig opnået.”

  Hvorfor i alverden skulle han ikke kunne tåle at bo i USA i et år? Det år er hurtigt gået.

  Han er valgt som kandidat for FN’s vestlige gruppe af Vesteuropa, Nordamerika, Australien og New Zealand, som besætter posten hvert femte år. Den danske politiker var den eneste kandidat, som var indstillet til posten.

  Det synes jeg er flot.

  At han ikke var begejstret for mange af den forrige regerings beslutninger ved enhver , der følger med i dansk politik – og hans meninger om Løkkes drukture og bilagsfiflerier er da heller ikke’ breaking news’. Så udtrykket revolverretorik er fuldstændig malplaceret. Sammenligningen med Donald Trump er nærmest grotesk. Donald Trump er indbegrebet af alt hvad den venstreorienterede Lykketoft hader som pesten.

  Trump kritiserer dem, han er uenige med – og det gør Lykketoft også. Skulle det betyde, at de er ens. Come on, Henrik, vis lidt format! Den ville give dumpekarakter selv i folkeskolens lavere klassetrin.

  Det er i orden, at du er uenig med rød stue – og at du har samme holdning til muslimske flygtninge som Dansk Folkeparti. Ikke sympatisk efter min mening, men det er din demokratiske ret. Ligesom Lykketoft har lov til at mene hvad han vil om Lars Løkke.

  Hvordan mener du i øvrigt at Løkke og Venstre har håndteret flygtningestramningerne?

  Støjberg sagde for få uger siden, at regeringen ville følge op med annonceringer i udlandet, så snart de nye stramninger var vedtaget. Det er de nu. Alligevel har hun nu pludselig besluttet at standse annonceringerne. Har du et godt bud på hvorfor?

  P.S. Er våde drømme din spidskompetence som psykiater?

 88. Af Runa A

  -

  Kære Preben Jensen

  De fleste med IQ under 75 bor i beskyttede boliger.

  Med 50 i IQ er den helt gal. Jeg håber ikke, at de skal agere som deltagere i dit analyseinstitut.

 89. Af J Hansen

  -

  Niels Juul Hansen.

  Ja Day Poulsens argumentation og sammenligninger er ikke umiddelbart forståelige for ikke psykiatere.
  Og at Lykketoft til en privat fest nævner Løkkes, eller Lokke som han kaldes i udlandet, flossede moral, det er yderst rimeligt.
  Det er faktisk en pligt for en statsmand som Lykketoft.
  Uffe Ellemann deltog i festen.
  Gad vide om det er ham som har lækket talen.

  Men Day Poulsen er måske ikke bekendt med Lokkes fiflerier med bilag, drukture på skatteydernes vegne og indkøb af bl.a. undertøj for andres penge.
  Men at mange betragter Lokke som ikke bare en lille svindler men en stor svindler, det er en ting.
  Værre er det at han nu endeligt har ødelagt Danmarks i forvejen flossede omdømme i udlandet.
  Udelukkende for at tækkes et højrenationalistisk og fremmedfjendsk parti.

  I Day Poulsens forrige blog beklager han sig over, at CNN holder sig til substansen, og ikke fortæller en hel masse ting, som Day Poulsen gerne vil have fortalt.

  Day Poulsen lever i sin egen lille verden.
  Og fatter tydeligvis ikke en brik af, hvad der foregår omkring ham.
  Den uvidenhed og indskrænkethed kommer der mange besynderlige blogs ud af.

 90. Af Rasmus Olsen

  -

  Den eneste forundring, man som læser af hr. Days indlæg sidder tilbage, er, hvordan et landsdækkende medie som Berlingske, der ellers bringer lødige dybdefyldte artikler, vil tillade en sådan hob intetsigende ord at blive trykt.
  Hr. Days indlæg kan opsumeres med et simpelt blå stue- udtryk: Henrik ikke li’ Lykketoft! Han irriterende og driller!
  Donald Trump og Lykketoft? Samme politiske ytringer? Hr. Day må sandelig passe på, at han ikke får smadret sit glashus sønder og sammen med de kampesten, som han lader flyve gennem luften.
  Helt igennem usmageligt indlæg, som vidner om en ligegyldighed over for realiter og sandruelighed, der tenderer til smædekampagne for smædekampagnens skyld. Absolut ikke gavneligt for den offentlige debat, at avisrøster såsom Day Poulsen bruger værdifuld spalteplads på at bande og svovle og dermed klodset og let springer hen over begreberne belæg og hjemmel, hvorved der alene er tid til påstand. Dette til trods for at ethvert barn i folkeskolen lærer alle tre begreber.

 91. Af Torben Christiansen

  -

  Hvis man har fulgt bare det mindste med i Lars Løkke Rasmussens karriere, er det selvsagt helt ude af trit med virkeligheden, når Mogens Lykketoft kalder ham for en lille svindler. ;o)

 92. Af SVMS B Sørensen

  -

  “Er lykketoft trump i forklædning” hdp

  Naturligvis ikke! Denne ære er forbeholdt “lokke” kun..Lykketoft er en statsmand som interessere sig for Danmark og bekymre sig om den..
  Naturligvis er socialdemokratiets nye stramme indvandringspolitik fantastisk, og betyder formentlig at jeg stemmer på dem næste gang..Første gang nogensinde i mit liv jeg flytter mig fra yderste venstre, i så tilfælde.Men ville have foretrukket et mere socialistisk med en stram indvandringspolitik skal ærlig siges..Og vil have kvalmer ved at stemme på S….

  Det har været befriende at lykketoft endelig har bekræftet LLR som en “lille svindler”..Hvilket alle faglig funderet naturligvis allerede vidste, men det har været et dødvande under SR regering hvor men ikke kaldte en spade for en spade..Tak lykketoft, for at du fik sat både SR og Fadbamsen på plads på samme tid…S har været så smålig med deres kritik på det sidste..Jeg stemmer sgu nok personligt på dig næste gang, hvis du mod danske mediers odds skulle stille op..Du vil sgu vinde dog, langt tid siden en dansk politiker kaldte en spade for en spade……Men din indvandringspolitik bliver altafgørende da for min stemme?

  PPs mads holger

  “AF J H ANSEN – 26. JANUAR 2016 22:14
  Af Jan Petersen – 26. januar 2016 21:12
  “Jeg har mødt horny pussy i lange baner”

  Har Jan Petersen ikke tidligere skrevet, at han bor i Thailand?
  Hans sprog ligner det, som DF`erne bruger i deres fa scist reder der.”

  Helt enig..Ingen kvinde misbruger er dog nogensinde nægtet ordet i Berlingske?

  PS indlæg i filteret beinov

  Hvor er det vidunderligt at lykketoft endelig får sat fadbamsen på plads og kalder ham “en svindler”…For det er jo hvad han beviseligt er?

  At Beinov er imod ytringsfrihed når den er sandt er et velkendt gammelt tema…Borgerlige tåler simpelthen ikke sandheden, og kan kun overleve politisk via løgne der ikke er faktuelle korrekte..De er det post faktuelle samfund med andre ord… Fx forsøger de at give løgnen om deres stramme indvandrings tal..Mens aldrig er så mange løndumpere og lønpressere kommet som under deres tid.. VKO mere end fordoblet indvandrere antallet pr. år og LavKO er på vej til ny rekord..Selv udlændinge lempelserne i 1983 skete under borgerlig vagt.

  Så snakker Beinov om “tonen”…Han mener naturligvis at kun den borgerlige løgne tone er acceptabelt og at alt andet skal frasorteres..Fra jøde kritik til borgerlig kritik..Kun borgerlige skal have ytringsfrihed, og den betalt af staten..Dette er et plutokrati beinov, og har ingenting med demokratiet at gøre…

 93. Af preben jensen

  -

  Een ting kan politikerne blive enige om, nemlig lønforhøjelser til sig selv. Iflg. pressen har løkke og mette foreløbig tjent/indkasseret 44 millioner kr. Hvis de så havde leveret noget fornuftigt til gengæld, kunne man forstå det. Men både V og S politikken har jo været skadelig, asocial og folkefjendsk. Ligesom de øvrige partiers.

 94. Af preben jensen

  -

  Er der for to øre logik, rimelighed eller anstændighed i den måde filtret fungerer på? Tilsyneladende ikke! Det ser ud til at det fungerer radikalt, idiotisk, vilkårligt og “politisk korrekt”, hvad det så er i dette tilfælde? Anti-demokratisk og folkefjendsk er det ihvertfald.

 95. Af hektor heimlich

  -

  Jøderne forlader nu Sverige og Danmark: en skam for jøderne er intelligente arbejdsomme retskafne mennesker som altid er gået foran i udviklingen -mange -hvis ikke de fleste nobelpristagere er jøder- Det går den vej for Danmark og Sverige, som hønsene skraber -ikke så sært med de folkfjendske personager, som sidder i regeringerne, Folketing og Riksdag!

 96. Af J Hansen

  -

  Af Torben Christiansen – 28. januar 2016 01:33
  “Hvis man har fulgt bare det mindste med i Lars Løkke Rasmussens karriere, er det selvsagt helt ude af trit med virkeligheden, når Mogens Lykketoft kalder ham for en lille svindler.”

  Helt enig.
  Det er helt urimeligt overfor Lokke, som han kaldes i udenlandske medier, kun at kalde ham for en lille svindler.
  Nogen Alberti er Lokke vel ikke.
  Men alligevel.
  Han bør ikke undervurderes.

 97. Af hektor heimlich

  -

  Løkketoft er er “storsvindler” -han svindler Danmark på penge -torsken repræsenterer Danmark, men klækker i eget bo med en mængde selvopfundne dumheder.

 98. Af preben jensen

  -

  Hvis man leder en smule på 180 g og den korte, vil man kunne finde en lang række uhyggelige/chokerende/tankevækkende nyheder og oplysninger om hvordan visse politikere og medier er i gang med at fylde Europa med blodige rædsler og skrupskøre/ ragnarok-agtige tilstande.

 99. Af Frank A

  -

  “AF P JENSEN – 27. JANUAR 2016 22:48
  Debatterne hos 180/snapha/den korte/jp-jalving er langt friere og bedre”

  Hvad hulen laver du så her?

 100. Af Hul igennem?

  -

  80.000 yallaher vil hjem til Mekka. Der er så sjovt.
  Ja og her bliver så rent og fredeligt. Så kan mine skattepenge gå til ældrepleje og børneundervisning og landets forsvar som det også var meningen.
  Jeg gir gerne en kiks til rejsen.

 101. Af Henrik Knage

  -

  For at Mogens Lykketoft kan blive Danmarks svar på Donald Trump, er han først nød til at bede Linse Kesler om sin støtte, idet Trump har allieret sig med Sarah Palin.

 102. Af Søren Sørensen

  -

  1600 flygtninge skal sendes hjem fra DK eller nogen få% mens Sverige sender 45% hjem nu..
  Svensk indvandringspolitik i Danmark nu…Ikke mere borgerligt løndumperi fra lavko.

  MHT den Danske helt lykketoft, der beskrev fadbamsen som en “lille alberti” (en underdrivelse af dimensioner naturligvis), har jeg gået og tænkt på om elefantordenen ikke at den korrekte at smide i røven på ham nu?

  Kjærdsgaard tordner nu fordi en borgerlig er blevet set som nazist i udlandet..Ja men altså du kære….1930 og 40’erne var de over det hele, både i Danmark og i udlandet. 12.000 borgerlige sønner meldte sig til fanerne under SS, halvdelen blev optaget og 2ooo faldt. 10.000 for lidt jo desværre. og der er jo flere borgerlige sønner her i debatten der formentlig er opvokset på et af nazi regimets “lebensborn” børnehjem , som simpelthen ikke kunne afnazifiseret efter krigen..

 103. Af Runa A.

  -

  De fire navnkyndige socialdemokrater, Lykketoft, Bjerregård,
  Auken, og Nyrup, the fabulos 4, evnede ikke at give plads til næste generation, der er omkring 55-60 i dag.

  De holdt på magten i partiet og forsømte at forny og føre partiet videre, derfor forsvandt en generation ud af partiet, andre steder hen, mennesker der havde en politisk erfaring.

  En endnu yngre generation overtog partitoppen efter, at Frank Jensen blev vraget og Helle blev valgt ind. Partiet stod med mange, helt uerfarne politikere, mange, der ikke har været på arbejdsmarkedet, heriblandt Mette Frederiksen, da SR regeringen kom til magten. At ikke have været på arbejdsmarkedet, er ikke nogen dødssynd, men det giver politikere, et svagt indblik i hvordan landet og arbejdsmarkedet fungerer og hvordan. Der er mange af dem i alle partier.

  Man kunne sige at de the 4 S medlemmer var i egen magtrus. Her mistede de mennesket af denne generation, samt de vælgere, der er i den alder, til andre partier. Undervejs mistede de også “arbejderne” til Dansk Folkeparti og Venstre, fordi de lavere uddannede kunne ikke identificere sig med elitære politikere, for det er Mogens Lykketoft. Det er måske også hans skisma, han er en en lynende intelligent herre og det er ikke noget adelsmærke i politik i dag at være intelligent. Han et ikke en folkekær mand og så er han udstyret med et temperament, som siger spar to. Hans temperament har ikke altid gavnet ham, heller ikke i dette tilfælde.

  I dag kommet partierne længst med begrænsede enkle budskaber og det er de mest snu. Det kunne man godt blive bange for i længden, hvis ikke Danmark skal tilbage til Korsbæk, eller Livets Ondskab. Se f.eks. bare en politiker, der ikke ved hvad BNP er med en million i gage. Det er ømt. Jeg mener hermed ikke Alternativet.

  Det kan være, at det irriterer ML at Helle skabte ro på bagsmækken, men han kunne ikke samle partiet på dette tidspunkt, det er en anden historie. ML er forfængelig, det hersket der ingen tvivl om. SR regeringen arbejdede nidkært med økonomien, tiderne fordrede det, men glemte at et land består af mennesker med menneskelige problemer. Præstedatteren Margrethe Vestager og lægesønnen Morten Østergård (sådan er det stadigvæk) kørte hårdt på med, at de svage skulle stille sig tilfredse med, at der blev skåret i deres levestandard og Helle gjorde ikke meget og SF gik i spagat.

  S, R plus højrepartierne mener stadigvæk, at de fattige skal spare. De kan ikke forstå, at mindre bemidlede er bange for sit og derfor løber de lige i favnen på Pia det søde væsen, som lover dem guld og grønne skove. Hvad var det Lars sagde inden valget, lavere skatte til de lavestlønnede. Har han holdt det?

  Nej.

  Han sænkede til gengæld alle ydelser for at gøre forskellen imellem folk på ydelse og lavtlønnede i arbejde større.
  Laveste lønninger i DK i.h.h. til A4 er ca. 14.000,- om måneden, det giver en årsløn på ca. 168.000,- før skat.
  Det svarer til Løkkes tøjbudget, betalt af Venstre. Man kan godt forstå at han synes 2.000,- kr er lidt for en fattig.

  De mindre bemidlede er også vant til at leve for lidt og de fattige har i forvejen for meget, mener vores allesamens bronzekulestøder JBO.

  Lad os de velhavende få noget mere, således at vi kan skifte vores køkkener ud mindst hvert andet år, og få lavet vores tag med håndværkerfradrag, samt alt det andet vi har brug for. Det er sværere for os at spare, end de fattige, fordi vi er vant til meget.

  Mogens Lykketoft har ret i noget af det han siger.

  Jeg er enig med Knage, Mogens behøver ikke at rede i hentehår.

  De to ML og DT har nok kun forfængeligheden til fælles.

  Det er ikke tilfældigt at ML er kommet ud med de to kritikpunter, det er noget han mener og det var til hans private fødselsdag.

 104. Af B. Nielsen

  -

  De, der roser Lykketofts platheder, stempler sig selv. Det er meget små mennesker, der har behov for at træde på deres modstandere på den måde, Lykketoft gør.

  Det er ikke en stor stilling og en stor løn, der gør et menneske stort.

 105. Af Runa A.

  -

  Jeg beklager at jeg har stavet Ritt Bjerregaards og Morten Østergaards navne forkert.
  Og Gustav Wieds bog heddet
  Livsens ondskab. Den kan stadigvæk ses i DR tv

 106. Af Bergner Frederiksen

  -

  Lykketoft er og bliver en flafpandet socialist/kommunist. Jeg har altid set ham med fipsskaeget og hans indstilling som en tro kopi af russren Trotzhy.
  Han skulle hellere tale om hvor elendig en President Barack Hussien O.- , som
  han kaldes herovre – har vaeret igennem 7 aar hvor han har oedelagt en masse
  for det Amerikanske folk. Healthcare loven (Obamacare) har smadret forsikringerne for mange mennesker, saa der stadig er omkring 28 millioner uforsikrede, men de der er forsikret betaler langt mere end inden ObamaCare.
  Dernaest har han totalt oedelagt USA ry udenrigs. Idag tror ingen venner mere paa
  USA, idet de ikke kan regne med at faa hjaelp laengere hvis noget gaar galt i Verden, og fjenderne goer hvad der passer dem, idet de ved at den elendige President intet foretager sig, uanset om det gaelder Atombomber(Iran), Isel/issis og andre Muslimer vil han daarligt roere, hvorfor, fordi de faktisk er hans venner.
  Det mindste problem og han tager parti for Sorte/Muslimer imod de hvide.
  Han er nu det mest elendige President i vor levetid, ovenikoebet gaaet under
  Carter, der indtil nu har vaeret nederst.

 107. Af Runa A

  -

  B. Nielsen
  Kan du ikke forstå, at jeg laver grin med de rige? Så læs indlægget igen.

  Jeg tro ikke, at stor løn gør mennesket stort, jeg er første student i min familie, men har været heldig. Jeg er en af de mennesker, der betaler skat med glæde, faktisk.

 108. Af Jan Petersen

  -

  Bergner Frederiksen

  Harrison J Bounel alias Barry Soetoro alias Barack Hussein Obama alias USA’ nuværende præsident – er vel det andet største svindelnummer i nyere amerikansk historie?

  Jeg vil stadig tillade mig at betragte det iscenesatte medie stunt 9/11 som en suveræn sikker vinder, og en førsteplads!

 109. Af Ole H

  -

  Er det nogen der har set HDP’s PhD afhandling?
  Findes den?

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Kære Ole

   Hvad tror du selv? Du kan jo spørge på Århus Univsersitet, hvis du er i tvivl.

   Henrik Day

 110. Af B. Nielsen

  -

  Runa A. Så er vi da to (der betaler skat med glæde).:)

  Men jeg følger altså også trang til at sige, at jeg synes efterhånden, at Lars Løkke har fået tærsk nok for sin relativt lille forseelse. Han skal manøvrere mellem LA, der skriger på lavere skatter for de højtlønnede, og DF, der forlanger penge til en stribe formål, jeg tager ikke stilling til, hvem der har ret, men landet skal jo regeres, og jeg synes sådan set, at Løkke indtil nu har formået at manøvrere ganske pænt i det oprørte farvand – et par forlig er det også blevet til med socialdemokraterne.

  Så derfor synes jeg, at Lykketofts ord fra elfenbenstårnet falder på en lidt billig baggrund.

 111. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen.

  Jeg har et indlæg i dit filter.

 112. Af Jan Petersen

  -

  Som så mange gange før er mit bedste råd til evt tvivlere – Google – i dette tilfælde feks “Barry Soetoro” og se selv, hvem han er – billede, officielle dokumenter og meget andet. Men fakta svarer ikke altid til en iscenesat “virkelighed” – griner!

 113. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen.

  LIDT OPFØLGNING PÅ DEN SELVISKE SEKT – “JOURNALISTEN”.

  I dit forrige indlæg, henviste du til CNNs fortolkninger af de Danske regelsæt vedr. medbragte
  værdier fra migrerende muslimske masser, hvilket jeg gerne vil friske lidt op på endnu engang

  Lige siden har den snævre sekt; i fortsat ubrudt forlængelse ad sig selv, kun henvist til sig selv,
  inviteret, og evalueret sig selv, hvad enten vi taler hjemme eller ude, og har således atter fået
  fremprovokeret sin egen forsnævrede virkeligheds-fortolkning, affødende ny perspektiveret
  fortolkning, (med sig selv naturligvis), alt imens virtualiteten får sit eget forskudte selviske liv

  APROPOS “SELV”, SÅ SPØRGER MAN SIG SELV..
  Hvor længe kan en så komisk snæver gruppe, mon have held med ikke at demokratisere
  sig selv i kraft af softwaren, sådan at medie-brugeren, konverteres om til medie-borger ?.

 114. Af Henrik El Nino Knage

  -

  Der findes et begreb i Danmark der hedder “to ens alen, ud af samme dårlige stykke”. Opfundet af selveste Preben Uglebjerg – også kaldt “Gyngerne & Karrusellerne”, som desværre omkom i en bilulykke.

  Hvis der findes en pointe så er pointen den, at hvad der sættes til på gyngerne, det indhentes på karrusellerne.

  Forstået på den måde, at hvis du skider dit liv væk, og betaler en tur i “gyngerne” – så indhenter dit liv dig i “Karrusellerne” – på godt og ondt.

  Derfor er summen af samtlige laster altid konstant.

 115. Af Henrik El Nino Knage

  -

  Jamen undskyld mit frisind. Der behøves ikke den store raketfysiske videnskab, på et hvilket som helst universitet – til at vide hvad der foregår i Dansk politik. Der behøves bare en Spli – cane fluestang på 6″- 8″ – hvilket svarer til vægten af den tilkøbte flueline. Der fiskes om natten 🙂

 116. Af Henrik El Nino Knage

  -

  Splitcane – sorry .

 117. Af preben jensen

  -

  I visse aviser kan man i dag læse om at det danske politi….. efter politisk pres fra politisk korrekte politikere…… har holdt skjult hvad der egentlig og virkelig foregik af overfald på danske kvinder, foretaget af ikke-etniske danskere. Danmark synes at ligne Sverige mere og mere, for derovre har man jo også hemmeligholdt kriminalitetens sande omfang. Også statistikkerne ang. indbrud, røverier, brande og mor d/mor dforsøg mv. er der nu tvivl om. Se diverse aviser/netaviser…………

 118. Af preben jensen

  -

  Antallet af voldtægter er blevet manipuleret/holdt skjult, både i Tyskland, Sverige og Danmark. Og idag fortæller pressen at tvangsdigitaliseringen og den sløsede/skandaløse/ikke-eksisterende IT-“sikkerhed” har sendt utallige danskere i kløerne på kriminelle tyvebander mv.

 119. Af Helge Nørager

  -

  Fra en pålidelig anonym kilde, udtales.

  “I morgen står solen op i øst”.

  Der er nedsat en krisestab, som inden 3 timer vil rådgive.

 120. Af J Nielsen

  -

  “Lykketoft er og bliver en flafpandet socialist/kommunist. Jeg har altid set ham med fipsskaeget og hans indstilling som en tro kopi af russren Trotzhy.”

  Hvem husker ikke valgplakaten fra .. 2005? “Trotski for President”.

  Men der er flere. Mogens Camre ikke er til at skelne fra Goebbels, Claus Hjort-Frederiksen ligner Karl Rove, bare med hår, og Uffe Ellemann skal bare ind i en telefonboks for at skifte til Johnny Reimar.

 121. Af preben jensen

  -

  Invasionen fortsætter. En storkatastrofe er under hastig udvikling. Se 180 gra, den korte samt aamund og mic ha el jalving plus camre/david gress/ole hasselbalch.

 122. Af preben jensen

  -

  Er det ikke “fantastisk” at når det gælder migranter, er der overhovedet ingen smalle steder og ingen grænser for hvad de skal tilbydes af velfærd, boliger, møbler, penge, jobs, lægehjælp, privillegier, menneske-rettigheder, særordninger, uddannelse og meget mere til. Når det drejer sig om nødstedte danskere kan de få lov til at dø af kulde, sygdom, kriminalitet, retsløshed, familiesplittelse og social elendighed, uden at det interesserer partierne/medierne/DR/TV2/Pollertiken, “systemet” eller pladderhumanisterne ret meget. Læs “Hus forbi” og 180g/den korte.

 123. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen.

  I dit forrige indlæg, henviste du til CNNs fortolkninger af de Danske regelsæt vedr. medbragte
  værdier fra migrerende muslimske masser, hvilket jeg gerne vil friske lidt op på endnu engang

  Lige siden har den snævre sekt; i fortsat ubrudt forlængelse ad sig selv, kun henvist, inviteret,
  og evalueret sig selv, hvad enten vi taler hjemme ell. ude, og har således fremprovokeret sin
  egen forsnævrede virkeligheds-fortolkning, affødende en ny selv-perspektiveret fortolkning.

  APROPOS “SELV”, SÅ SPØRGER MAN SIG SELV..
  Hvor længe kan en så komisk snæver gruppe, mon have held med ikke at demokratisere
  sig selv i kraft af softwaren, sådan at medie-brugeren, konverteres om til medie-borger ?.

 124. Af hektor heimlich

  -

  Så har en professor atter bevist at professorer er højt opsatte idioter, Han mener at flygtninge er en gevinst for Danmark eftersom de er naturligt selekterede! Hvordan kan det så være at der hænger arbejdsløse anden generations indvandrere på hver eneste gadehjørne i København.?Selektere på bare hvad hjælper det når de bedste også er umulige at integrere? I Malmø har kun 30% af indvandrere arbejde- hvor dumme har professorer egentlig lov at være inden nogen snupper titlen fra dem?

 125. Af hektor heimlich

  -

  Man bliver så træt af galskrigende, storskrævlende experter og politikere med hjerner som grønærter. Læs bogen “Mr Chance” det er en bog om FNs uduelige generalsekretær Ban Ki-moon.

 126. Af preben jensen

  -

  På nogle blogs er der en tyk mur af censur. Her synes censuren også at være i tiltagende. Nye importerede sygdomme må man ikke skrive om, eller hvad?

 127. Af Søren von Marx Sørensen

  -

  Hvorfor lider dansker af mindreværdskomplekser, og bekymre sig om hvad et udland der også konfiskere smykker mv mener?
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/12113383/Anger-over-European-countries-seizing-jewellery-from-asylum-seekers.html

  PS Andersson indlæg i filteret?
  “LavKO’s asylstramninger fungere ift vores nabolande”
  Mikkel

  Ævl!
  Svensk immigrationspolitik i dk nu. De sender halvdelen hjem nu(nok ca halvdelen til Danmark), dk et par procenter(1600)!

  Højrefløjens lakajer har som højreradikale ingen ide om sammenhænge.
  LavKO er nu ved at overgå VKO i flest indvandre historisk af alle slags. 74.000 fik opholdstilladelse sidse år, plus de hvad 50.ooo uden?
  Det er sandheden!

 128. Af Allan Hansen

  -

  Lykketoft, den tarvelig tyskertøs
  har aldrig haft et rigtig arbejde, men har
  levet af bistandshjælp hele livet.
  Trump kan dog klare sig selv samt
  udbetale løn til tusindvis af medarbejder,
  Jeg har svært ved, at se nogen sammenligning.

 129. Af Zeki Laurent Sadic

  -

  Lederen for Berlingskes Lederkollegium, Jesper Beinov, ønskede sidste uge en bedre tone på avisen. Mindre mudderkastning, mere saglighed, osv.

  Den opfordring ser vi endnu ikke er nået til Henrik Day Poulsen.

  En af mest erfarne og velrespekterede politikere i Danmark sammenlignes med Donald Trump? Klassisk Henrik Day Poulsen det dér. Er nazikortet det næste, der trækkes?

 130. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt til alle dem der ikke ved, hvad konspiration er. Det er feks, når hele det svenske politisk korrekte establishment bruger mainstream medier til at mørklægge forbrydelser begået af bestemte befolkningsgrupper.

  Dem, der så i årevis, har forsøgt at fortælle befolkningen om konspirationen – stemples som konspirations teoretikere.

  Eller sagt mere firkantet. Den ene part forsøger at skjule fakta, modparten forsøger at blotlægge fakta.

  Det er alt, hvad der er omkring emnet konspirationsteorier!

 131. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er bloggen “borgerlige ord” vel den mest naragtige udgave af ytringsfrihed, man overhovedet kan komme på. Renlivet manipulation og censur af værste skuffe!

 132. Af P. Torbensen

  -

  Det er et mediestunt fra Mogens Lykketoft-holder en tale i et privat lukket selskab som ikke handler om ham selv og sin familie men om politik-selskabet en lukket kreds “fødselsdags fest 70 år”.
  Budskabet at distancere sig fra den nuværende regerings politik,især over for FN,hvor han sidder som ordførende mester og dirigent.
  Manden kender naturligvis til injurie lovgivningen og derfor et lukket selskab og 5 dage efter hans tale på en email til de indbudte-med måske et håb om et læk til hele verdenspressen,sendt personligt naturligvis af Mogens Lykketoft i egen person -missionen lykkedes,man plejer da sine personlige interesser ikke sandt ?.
  I samme moment kunne den samlede danske verdens presse, måske komme med en
  optimering eller opfølgning på ,hvad der egentlig efterfølgende skete med Løkke og den “grønne organisation” i Sydkorea og hvordan FN systemet hvis de overhovedet reagerede derpå.

 133. Af Kristian Andersen

  -

  Trump har da meget mere tilfælles med HENRIK DAY POULSEN. De er begges ekstreme racister!

 134. Af søren von M sørensen

  -

  Dele af Venstrefløjen køber rup og stup af nazisme/liberalisme propagandaen om den borgerlige bloks stramme indvandringspolitik..Dermed garantere de borgerlig sejr ved næste valg..Det er årtusinders største løgn.

 135. Af Jan Petersen

  -

  Mogens Lykketoft er fuldstændig ligegyldig, glem den intetsigende mødeleder i FN.

 136. Af Helge Nørager

  -

  Hvis den danske stat kunne få penge hver gang Janteloven blev brugt var vi alle rige.

  Hr Trump er ikke rac.st ej heller nogen som han her sammenlignes med.

  For at være raci..t kræves et minimum af intelligens.

 137. Af Carsten Juhl

  -

  Gider du ikke lige præcisere, hvad du mener med betegnelsen ’svindler’?

 138. Af Ulla Petersen

  -

  Danmark – nu kendt som smykketyv med nazist-regering – og så er det først lige begyndt, for nu tager alverdens medier for alvor fat. Og de ubegavede dänen, med eller uden jakkesæt, prøver igen at forsvare deres handlinger udfra bondeknoldens begrænsede perspektiv.
  Vi Danskere er i sandhed denne planets bonderøve.

 139. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Carsten Juhl

  “Gider du ikke lige præcisere, hvad du mener med betegnelsen ’svindler’?”

  En ’svindler’ er en der bedrager eller snyder (ifølge ordborgen).

  Mig bekendt er bedrageri kriminelt, mens eksempelvis ulovlig indførsel af små mænger tobak og spiritus, ‘forglemmelser’ i selvangivelsen eller bevidst bilagsrod (hvis man ikke kan huske sit eget navn) må betegnes som snyd.

  Altså ’småsvindel’.

 140. Af søren von marx s.ørensen

  -

  ps flere indlæg i filteret?

  Ifølge rokopissen, den alt for lange,urinposten har Danske tandlæger nu købt instrumenter hjem til udtagelse af guldtænder…… 🙂

  Lad os afslutte den diskussion engang for alle..En ny måling viser at 60-70% af tyskere, Englændere og Schweizer? støtter op om de Danske asylstramninger, inklusiv fratagelse af smykke..Og dette foretager disse lande også, endda fra langt mindre beløb end den Danske stat..Dog mener kun 23% -mht. smykke-at den var i orden..Og den er da så godt som også fjernet nu så en flygtninge må have langt flere værdier end en kontanthjælpsmodtager nu..

  Det med at de fattigste i landet kun må eje 10.000 kr. er jo pga af de så skal købe alt fra borgerlige landsforrædere for de små ører de har..Derfor er borgerløn en langt smartere ide og det giver ingen mening at have en politik, hvor udgangspunktet at folk forbliver i fattigdom..Giv jobsøgende gratis offentlig transport også, så de har råd til at komme ud, søge og finde et job..

  Hvad med et indlæg næste gang om den tvangsfikseret patient der blev voldtaget i psykiatrien mens hun var tvangsfikseret? Er dette normalt? Er det derfor du støtter op om mere medicinering og tvangsfiksering af patienter HDP?

  ps sørine

  Naturligvis ville jeg ikke kunne dømmes for injurier af Axel Eriksen fordi jeg siger han er en nazist, penge kriminal v revisor der er blevet tvangs pensioneret? ..For det er han jo?
  Og omvendt naturligvis siden Axel har brugt langt værre ord mod undertegnede til at starte med..

  Derimod kan Sørine ikke kalde folk landsforrædere blot fordi hun er uenig med dem….Måske hvis hun skrev “landsforrædere”…Man borgerlige er generet altid “landsforrædere” over en bred kam..Egoist Industrien interessere sig kun for sig selv, og aldrig andre…
  Derfor har den borgerlige blok også den mest laissez faire indvandrerpolitik af alle.Det strømmer ind med indvandrer når den forræderiske borgerlige blok sidder ved magten.

  Det er forræderi mod sagligheden,etikken og journalistikken at påstå igen og igen at egoindustrien har en stram indvandrings politik, når det forholder sig lige modsat..

 141. Af georg christensen

  -

  Nej Løkke er aldeles ikke at sammenligne med donald Trump (dog). Nazitegningen af Løkke mangler også et spøgelse i baggrunden som har en lille bjæffende hund i snor, og en tekst over , hvor der står DF med S i snor.

 142. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  ” En opblæst NAR ! –Med storheds-vanvid ! –Så er det Mogens Lykketoft ! –Manden, der har prestéret (præsteret) AT: Leve af danskerne i 45 år !—Der er ikke noget, at sige til, at: social-demokraterne er de rigeste i landet ! –De har formået, at rage sig så meget til sig AT: Samtlige villaër på Strandvejen er ejet af “beton-sociallisterne ” ! —Undtagen 1 af luxus-villaérne ! –Den er ejet af “fam. Helweg-Petersen RV.—Sådan ligger landet ! –DERFOR lad dog Soc.dem./RV–betale for hele Migrant-eventyret ! –Vi-andre vil IKKE betale det !—Så vi vender snuden ud-af-landet ! –Helt ud til “PYRENÆRENE” –Til freden og roén og ingen danske sociallister ! Fransk-mændene er nemlig ikke “flinkepædagoger ! ” –De er realister !

Kommentarer er lukket.