Har Omars brødre vundet kampen om Europa?

Af Henrik Day Poulsen 171

Nu er det et år efter terrorangrebene i København. Det er tid til at gøre status og stille sig spørgsmålet og Danmark og resten af Europa er lykkedes med at gøre vores kontinent mere sikkert end tidligere. Har vi vundet kampen over de muslimske terrorister, er resultatet lige eller har de islamistiske muslimer vundet?
Hvis vi ser bort fra terrorangrebet i Paris i efteråret, har der gudskelov ikke været andre større angreb i Europa i 2015, men er det nok til at sige, at Europa har vundet kampen mod terror og kampen for at bevare vores værdisæt med kvinders rettigheder, ytringsfrihed og pluralisme?

Hvad er der sket siden Omar El-Hussein begik sine angreb i København? Europa har fået over en million muslimer, som suger penge ud af især de nordeuropæiske statsbudgetter. Alene bevogtningen af den jødiske synagoge i København har kostet flere hundrede millioner kroner i 2015. Den massive muslimske flygtningestrøm koster milliarder i offentlige ydelser, integrationsprogrammer og på sigt familiesammenføringer. Europa har ikke kunnet stoppe den muslimske indvandring og EU er mere splittet end tidligere med Østeuropa og Vesteuropa på kollisionskurs og Storbritannien på vej ud af EU med mindre de opnår en række særaftaler.

Muslimsk indvandring har også jaget Europas jøder på flugt. Aldrig har så mange jøder forladt Europa af angst for, hvad de mange muslimer i Europa kan betyder for jødernes sikkerhed.

Muslimsk indvandring har betydet, at kvinder i stigende grad skal frygte for seksuelle overgreb på offentlige steder og et besøg på et diskotek kan få alvorlige konsekvenser på grund af unge muslimske mænds manglende respekt for kvinder. Her skal vi også bruge penge på kurser for muslimer i at opføre sig ordentligt.

Muslimer har dygtigt påberåbt sig den ældgamle flygtningekonvention og råbt om menneskerettigheder alt imens milliarder af euro og kristne værdier fosser ud af statskasserne.

Muslimer har også meget dygtigt allieret sig med europæiske politikere, som er bange for at skrue bissen på og helt lukke af for yderligere indvandring.
Omars brødre har også forstået at få nordeuropæiske politikere til at tilsidesætte egne arbejdsløse statsborgere til fordel for at få flygtninge i arbejde. Dette sker af angst for, hvad Omars brødre kan finde på, hvis de går ledige. Det må så ufaglærte danskere, tyskere og svenskere finde sig i.

Min påstand er derfor, at Europa har tabt kampen og Omar og hans brødre har vundet den. Og her tænker jeg ikke på terrorangreb, som i værste fald ”kun” berører nogle hundrede eller få tusinde mennesker jf. 11. september 2001. Nej, Omars brødre har med stort held anvendt økonomisk og kulturel krigsførelse kombineret med at spille de europæiske lande ud mod hinanden og skabe splittelse. Disse metoder er på sigt langt mere effektive midler til opnåelse af et mere muslimsk Europa end en bombe i en europæisk hovedstad. Omars brødre har også med held undtaget lande som Saudi Arabien og Golflandene som mulige redningsplanker for krigsflygtninge. Vesten er slet ikke gået i kritisk dialog med disse arabiske lande om deres ansvar; ikke mindst set i lyset af deres enorme rigdom. Lige nu står der 70.000 syriske flygtninge og banker på Tyrkiets og dermed Europas dør. De banker ikke på Qatars dør. Meget dygtigt gjort fra muslimsk side.

Den muslimske verden har været emminet til at udnytte Europas naivitet og trang til at redde hele verden. De har dygtigt udnyttet den europæiske splittelse og angst for at blive kaldt racister. Omars brødre har infiltreret det kristne Europa med muslimer, der for manges vedkommende aldrig kommer i ordinært arbejde og bliver integreret. Mange ønsker heller ikke at lade sig integrere, men tager det for givet, at krav om særbehandling kan opnås ved at trække racisme kortet. De få europæiske lande, som ikke hopper med på denne vogn, fx Tjekkiet og Ungarn, har Omars brødres dygtige manipulation sørget for bliver straffet af et EU, som ledes af en østtysk kvinde, som ingen forståelse har for europæisk historie og kulturværdier. Og Europa har uden at blinke accepteret kvindens sololøb. Merkel har været Omars brødres bedste allierede.
Det sidste resultat for Omars brødres kamp er, at Europa er tvunget til at indføre grænsekontrol og måske opgive Schengen samarbejdet. Sker det, er sejren overlegen og Europa ligger som en halt hest, som burde aflives for at undgå yderligere lidelser.

Selv om nogle af Omars brødre godt vil Europa og vores værdinormer, drukner de moderate muslimer for øjeblikket i Omars brødre snedige kamp. Mit bedste råd til de moderate muslimer er, at de meget højlydt tager afstand fra Omars brødre krigsførelse.
Jeg vil derfor sige tillykke til Omars brødre. I er en succeshistorie. I har på meget effektiv vis ændret det kristne Europa til et kontinent af splittelse og brugt økonomisk krigsførelse, der på sigt vil ændre den velfærd, som vi kender i Nordeuropa.

Tillykke Omar: du døde ikke forgæves!

171 kommentarer RSS

 1. Af Henrik Knage

  -

  Omar er kommet videre, men det er hans venner ikke. Hvis man kikker på et Europakort, og finder Danmark, så ligner Danmark (Jylland) til forveksling en imam, der står og talermed dryppende næse, på samme snøvlende måde, som Margrethe Vestager, Martin Lidegaard, og Bo Lidegaard, i talebobler (Fyn og Sjælland) – ingen nogensinde har fattet et pløk af, hvorfor de har fået stemmer.

  Alternativet – især Skaberrak – Sjakalen Uffe Elbæk nyder godt af generel dansk idioti.

 2. Af torben laursen

  -

  Bare læs Berlingskes artikel om de unge i Mjølnerparken der kalder sig “Omars venner”. Så behøver man vist ikke at “debattere” mere.
  Der er kun én eneste løsning – stop totalt for asylansøgere og indvandrere fra Mellemøsten og Afrika og begynd hjemsendelse og ophæv statsborgerskab for alle kriminelle NU.
  Hvis Danmark igen skal blive et nordisk land.

 3. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik Day Poulsen

  Du skriver om krigsflygtninge:

  “Europa har fået over en million muslimer, som suger penge ud af især de nordeuropæiske statsbudgetter. ”

  “mens milliarder af euro og kristne værdier fosser ud af statskasserne.”

  Og om Merkel:

  “et EU, som ledes af en østtysk kvinde, som ingen forståelse har for europæisk historie og kulturværdier”.

  Hvor finder du dog inspirationen til din voldsomme retorik? Man skal årtier tilbage for at finde tilsvarende.

  Merkel ved som tysker – og østtysker, som du kalder hende – alt om hvor galt det kan gå, når ekstremistiske højrekræfter får magt som agt. Hun ved hvor galt , det går, når opviglere smider benzin på bålet. Hun kender nazismen – og den neonazisme, som stikker sit grimme fjæs op.

  Nu kan du lade dine rygklappere tage over!

 4. Af Allan Hansen

  -

  Timeglas og terninger.

  Ja, det løb er kørt – den danske
  kultur, er en død sild!
  Inde for de næste 10 år vil Europa
  kollapse totalt.
  Vi har simpelhent ikke råd til, at
  blive ved med at brødføde hele
  Mellemøsten.
  Se vi på den demografiske perspektivering, så
  er det blot simpel hovedregning.
  Timeglasset er tomt og spillet er tabt!
  Sov godt Europa.

 5. Af Niels Juul Hansen

  -

  Jeg er glad for at vi har PET til at holde øje med ekstremister herhjemme, både islamister og højrekstremister:

  “Det højreekstremistiske miljø i Danmark forsøger fortsat aktivt at rekruttere nye medlemmer og sympatisører.

  Det sker bl.a. gennem spredning og fremme af racistiske budskaber på internettet og gennem medierne. Målet er rekruttering og fastholdelse af tilhængere samt etablering af et modsætningsforhold mellem den brede befolkning og etniske minoriteter. Derudover forsøger højreekstremisterne i højere grad end tidligere at rekruttere fra Hooligan-miljøet.

  Der har traditionelt være et tæt samarbejde mellem højreekstremistiske grupper i Danmark og ligesindede i udlandet, bl.a. gennem fælles arrangementer og manifestationer. Desuden har PET konstateret, at dele af det højreekstremistiske miljø herhjemme forsøger at etablere kontakt til voldelige ekstremistiske miljøer i udlandet”.

 6. Af Maria Due

  -

  NEJ. Og jeg kunne ikke være mere uenig.

  Hidtil har Omars brødre søstre, forældre, onkler, mostre, fastre, talløse fætre og kusiner og mange andre fået det hele foræret. Det er ikke dem, der er problemets kerne, de er blot et af mange symptomer.

  Problemet er af egen avl og skyldes dem, der dyrker føleriet til sentimentale skyhøjder og tror, at alt nok skal gå. Det gør det ikke, og så længe man babler videre om vore “værdier” og tænker på konventionerne, der giver hele verden ret til at komme her og blive underholdt, med samt hvad de har af koner og børn, forældre osv., blot de kan strikke en passende historie sammen, vil vi dag for dag tabe mere af landet. Kan man ikke gøre sig hård og tåle det, vil man skabe frygtelige ulykker.

  Det er fortvivlende, at regeringen vil “integrere”.

  Dette lille ørige er kun på lidt over 43.000 kvadratkilometer og er allerede overbefolket og fyldt med mennesker,der forsørges af andre. Her er ca. 100.000 hårdtarbejdende indvandrere fra Østeuropa m.m., og en masse danskere, der ikke gider at flytte sig eller tage det arbejde, som de kan få til en rimelig penge. Her kan alle disse gæster fra kulturfjerne tragter ikke fortsætte med at være. Vi går bare og venter på, at det skal blive så slemt, at desperationen sætter ind, og et mere realistisk syn på tingene indtræffer. Sker det ikke, bliver vi snart meget fattigere. Danske journalister har et meget stort ansvar for, at det er kommet dertil. Politikerne er bange for dem og idioterne på facebook og twitter.

  Disse evindelige shitstorme fik mig i dag til at reagere helt anderledes, end jeg plejer. Jeg har lidt svært ved at gå og køre bil, fordi jeg har en fibersprængning i den ene fod, og det gav sig udslag i, at jeg under parkering ved et supermarked kom til at køre ind i et betongærde. Det gav en høj lyd, men jeg vidste, at det bare var den gummiagtige kofanger, og der ikke var sket noget. Et ældre ægtepar stod cirka 15 meter væk og så forarget på mig, hun begyndte at råbe dramatisk op, hørte ikke hvad hun sagde. Normalt ville jeg have ignoreret dem, men ikke i dag. Jeg sagde, at jeg var opmærksom på, at de ikke var tilfreds med min bilkørsel, men at jeg har en dårlig fod, ligesom konen, der stod og hang på et par krykker. “Så skulle du ikke have kørt bil”, skræppede madammen, og manden dukkede sig og begyndte at gå, Jeg svarede hende, at det kunne man jo blive nødt til, og jeg fortryder, at jeg ikke lagde til, at det da var dejligt for hende, at hun kunne finde flere ting at brokke sig over. Faktum var, at der ikke var sket den mindste skade, kofangeren er så god som ny, og der havde ikke været noget i vejen for at give mig et par venlige ord eller et smil med på vejen. Da jeg havde hinket rundt og nåede frem til kassen med en fuld vogn, sagde jeg noget pænt til kassedamen om hende nye frisure og fik det straks bedre. Vi er ved at blive begravet i ævl og kævl, og det er ikke konstruktivt.

 7. Af Svend Jensen

  -

  Nej – ikke endnu; men de europæiske politikere og i særdeleshed den danske regering har lagt sig fladt på ryggen for krigens og hadets religion.
  I modstrid med danskernes interesser og velfærd påtager regeringen sig det formelle ansvar for tusindvis af ulovligt indtrængende migranters velfærd resten af deres levetid.
  Samfundskagen vokser ikke med antallet af analfabetiske grænseoverløbere, tværtimod skal samme kage nu deles i 50.000 flere skiver.
  Regeringen har taget de fattige og magtesløse danskeres velfærd som gidsel for en forgyldt integration af uønskede velfærdsturister, idét samme regering ignorerer danske arbejdsløses og kontanhjælpsmodtageres legitime ret til at komme foran muslimerne i køen.
  Som tingene er nu, modtager asylshopperne regeringens og Elitens fulde opmærksomhed, medfølelse og pengeregn. De dumme danske fjolser i underklassen kan få lov til at holde kaje og betale for deres egen undergang. De skal kende deres plads i hierarkiet, skal de, ellers vil Eliten og det radikale venstre nok belære dem.
  Andre lande blæser de internationale konventioner og aftaler en hatfuld og de vil overleve.

 8. Af Jesper B Andreasen

  -

  Niels Juul Hansen tager helt fejl. Henrik Day Poulsen skriver ikke om krigsflygtninge, men om muslimsk indvandring og dens betydning for landet. Krigsflygtninge og muslimsk masseindvandring kan bestemt ikke sidestilles og det burde du vide.

  Læs dog hvad Day Poulsen skriver og gør så et forsøg på at forstå meningen.

 9. Af c hansen

  -

  @NIELS JUUL HANSEN
  Krigsflygninge kun de færreste. Deroimod velfærdsimmigranter i stort tal.
  Hvordan kan konstatering af faktiske forhold angående flygninge/velfærdsimmigranter fra den MENA og SAHEL landene være højreorienteret extremisme??
  Læs f. ex udgivelsen fra Danmarks Statistik “Indvandrere i Danmark 2015”.
  Faktafornægtelse har kronede dage.

 10. Af Axel Hammerschmidt

  -

  Niels Juul Hansen (13.2 16:09): “Merkel ved som tysker – og østtysker, som du kalder hende – alt om hvor galt det kan gå, når ekstremistiske højrekræfter får magt som agt. Hun ved hvor galt , det går, når opviglere smider benzin på bålet. Hun kender nazismen – og den neonazisme, som stikker sit grimme fjæs op”.

  Så er Merkel – og de øvrige, som HDP nævner – da for dumme, når de gentager den politik, som store dele af befolkningen er uenig med, i stedet for at vågne op til de politiske realiteterne og bøje bare lidt af.

  Det er den førte politik, der var årsagen i Tyskland, og det er nu hovedårsagen til fremgangen for bl.a AfDs.

 11. Af Niels B. Larsen

  -

  “Har Omars brødre vundet kampen om Europa?,” spørges der.

  Når man tænker på den helt afsindige dom, som Ulla Ingerslev har langet ud i Helsingør Byret, så må svaret være et klart ja. 🙁

 12. Af B Brix

  -

  Niels Juul Hansen, din analyse er forkert – krigsflygtninge tager ophold umiddelbart udenfor en krigszone, migranterne fortsætter.

  For folk, der kender tidligere tiders Danmark uden muslimsk indflydelse, er den nuværende situation aldeles fortvivlrnde. Det er reelt kun DF, der gør noget for at forhindre, at problemerne bliver endnu større.

 13. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Det burde efterhånden stå lysende klart for statsministeren, og regeringen, at den Danske befolkning ikke ønsker flere muslimer til Danmark, tværtimod!

  Så trepartsforhandlingerne om at få muslimer i arbejde er spildte, så længe vi har Danske arbejdsløse!
  At skaffe boliger til asylsøgende; men ikke til Danske hjemløse, er et bedrageri over for befolkningen af dimensioner!

  I det hele taget skal vi ikke arbejde for at få muslimer integreret; men ud af landet!

  Vore politikere burde lytte, med største alvor, til Udenrigsminister John Kerry, der i dag i München har udtalt, at Europas eksistens er i fare på grund af flygtningekrisen!

  Derfor skal politikerne i Danmark, lukke for muslimsk indvandring til landet. Det er politikernes ansvar at beskytte Danmark!

  Og jeg kan garantere at Danske arbejdere ikke tolererer, at muslimer får foretræde til arbejdsmarkedet i Danmark!
  M.v.h.

 14. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt vel også meget interessant, at politiet i et år har hemmeligholdt fakta fra sagen Omar. Nemlig at Omar bar en Koran på sig med et bogmærke på siden, der handler om kampen mellem de gode og de onde vantro.

  Når selv politiet og i dette tilfælde landets justitsminister konspirer i at udelukke visse fakta fra offentlighedens kendskab – ja så har magthaverne vel egentlig afsløret sig selv?

 15. Af hr. pre ben jen sen

  -

  FOLKETINGETS OG JOURNALISTERNES FLERTAL ER DE HOVEDSKYLDIGE I AT DANMARK HAR KURS MOD KULTUREL OG ØKONOMISK STATSBANKEROT……

  Danskernes og europæernes værste fjender er ikke indvandrerne, men de politikere der med typer som jelved, vestager, stampe og merkel i spidsen har sørget for en lavine, en flodbølge, en masseindvandring ind i Danmark og EU. Millioner af krævende og agressive arabere og afrikanere er nu på vej mod nordeuropa, og migrant-hærskarerne ligner mere og mere besættelsestropper og en erobrende slagstyrke, end blot nogle asylanter og evighedsturister. Selvom medierne har søgt at fremstille invasionen som om det næsten kun var børn og kvinder der var ved at flytte ind hos os.

  I nabolandet Sverige demonstreres det nu at masseindvandring kan ende i en katastrofal og dødsensfarlig samfundsudvikling. Noget der også fremgår af verdenshistorien og over 100 landes bitre og blodige erfaringer. Læs blot diverse bøger og netaviser som fortæller om terror, fattigdom, krig, sygdom og massedød/folkemord som følge af de konflikter der plejer at opstå i forbindelse med indvandring.

  Foreløbig kan vi konstatere at V, K, S, SF og R osv. slet ikke har foretaget sig noget der minder om at forebygge eller forhindre Danmarks ruinering og danskernes undergang, fordrivelse eller udryddelse. Tværtimod!!

 16. Af Niels Peter Lemche

  -

  HDP, jeg tror nu ikke at tyskerne i Brandenburg og Vorpommern, i det hele taget i det gamle Preussen, nåede at miste så meget af deres europæiske historie i løbet af de kun 40 år, DDR eksisterede. Ærlig talt, den var direkte dum, den bemærkning. Og du er ikke engang gammel nok til at have været en gammel koldkriger som undertegnede.

  Så det er en ‘ommer’.

  Tværtimod har Mutti kæmpet for at bevare troen på de europæiske værdier, som I andre de facto håner offentligt, værdier, der bygger på et kristen og et græsk grundlag. Vel, det første pisser folk på helt offentligt, og det andet afskaffer man helt frivilligt til fordel for en ‘danskhed’, hvis værdier er en bajer i den ene hånd og en pølse i den anden. Det er simpelthen for ringe.

  Men det er helt sikkert, at en gennemgang af flygtningene og deres baggrund vil give hjemmel for at sende dem retur, når forholdene i deres hjemlande er kommet i orden. Og jeg er enig i, at jo hurtigere det sker, jo bedre. Den jødiske reaktion er ikke overdrevet og bestemt dybt tragisk, for de har prøvet det så mange gange før.

 17. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  HDP rammer igen plet med sit indlæg

  – den øverstbefalende general i Schweiz siger det
  – den øverstbefalende general i Norge siger det
  – den øverstbefalende general i Sverige siger det (helt utroligt)
  – de ledende oberster og generaler i Østrig siger det

  nemlig,

  AT DET KUN ER ET SØRGSMÅL OM KORT TID INDEN BORGERKRIGE UDBRYDER I EUROPA!

  og, så sent, som i dag udtaler den franske premierminister, at vi må forvente massive og store terroranslag i Europa forårsaget af fanatiske muslimer samt at Frankrig må indstille sig på permanent undtagelsestilstand
  .
  Mon de alle sammen er inkompetente jubelidioter…?

  De VEST-europæiske politikere har svigtet deres egne lande og befolkninger i en ekstrem grad, kraftigt orkestret af en løgne-presse, der dagligt udgyder propaganda i massiv form, der ville få selv Dr. J. Goebbels til at blive grøn af misundelse. En stor del af de sløve, selv tilfredse vesteuropæiske befolkninger nægter at se realiteterne i øjnene og fortsætter marchen, som en flok lemminger, ud over klippekanten
  Geniet Albert Einstein udtrykte fænomenet således.:
  citat/

  “Der er to ting i denne verden der er uendelige – universet og menneskets DUMHED og, ved nærmere eftertanke, er jeg ikke sikker på at UNIVERSET er uendeligt”!!

 18. Af P Christensen

  -

  Når man overlader nationens styretøj til radikale-venstrefløjens ladeport af en indvandrerpolitik
  og højrefløjens EU-religion, kører man undervejs i grøften og ultimativt ud over kanten.
  Tiden må (snarligt) vise, hvor langt ud vi har ladet dem køre nationen.
  Men det ser sgu ikke godt ud.

 19. Af Niels Peter Lemche

  -

  BJARNE MUNK CHRISTENSEN, det er den gamle historie med, at demokratierne altid tøver og synes svage. Når de først kommer igang, udvikler de sig hurtigt til formidable krigsmaskiner. Se bare på dem måde, at England tabte begyndelsen på begge verdenskrige i det 20. århundrede, og hvad der så skete.

  Læs, som jeg anbefalede et eller andet sted (måske kun til filtret) Stephen Ambrose’s Citizen Soldier om de kræfter som findes i demokratiets dybder. Hitler troede, at amerikanerne var slappe og skvattede. Han kom til et se en helt anden side end den, som Hollywood producerer, da amerikanerne tværede ham og hans tredje rige ud over bordet.

  Den franske udmelding er den mest bemærkelsesværdige, når man tænker på, hvor grundfæstnet revolutionens menneskerettighedsregler er i den franske tradition. Vi behøver ikke højreorienterede fanatikere til at fortælle, hvad vi skal gøre. Men det bliver ikke morsomt at være moderat muslim, mens det står på.

 20. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Ja, Kære Day ´–Vi er fortvivlede !—Kunne vi dog bare komme af med : Lars Løkke –! Han har en karaktér “Som en snegl ” –Blød og elastisk ! –Hans første replik efter AT : Nogen havde valgt ham til Statsminister VAR: STOP for al muslimsk indvandring i vores land ! –Det stik modsatte skete ! –LØKKE skal skiftes UD –Og det i en vældig fart !–Ærlig talt Inger Støjberg ! –Ville meget bedre kunne takle opgaven med : AT Sende samtlige “ny-ankomne muslimer ” –Tilbage eller Over til “de dumme svenskere ” ! –Eller til Tyskland ! –Dem får vi aldrig ondt af ! –Og især IKKE Kansler Merkel !–Det hele går på “bedste beskub” ! Men – men De får AT: Føle –socialdemokraternes beskyttede muslimer ! —Vi nægter, at de nogensinde vil komme til, at blive danskere ! –DERFOR ! –Skal den flæbende Nicolai Wammen, der fejgt siger AT: Det hele sejler ! —Der er kold luft –iskold luft til samtlige social-demokrater ! –Det hele er deres skyld !

 21. Af Jan Petersen

  -

  Lemche, du har en meget god almen viden om mange emner, men tilsyneladende ikke omkring Angela Merkel.

  Google feks “merkel former cummunist” og læs lidt om DDR kommunist Merkel som propaganda kommissær.

  Et tilsvarende job i nazi Tyskland ville høre under propaganda minister Joseph Goobbels.

 22. Af Jesper B Andreasen

  -

  Niels Peter Lemcke, det værk du nævner og dine synspunkter iøvrigt vedrører ikke det, som denne blog omhandler – nemlig den muslimske indvandring til Europa, i særdeleshed til Danmark og den betydning denne indvandring allerede har fået og sikkert også vil få fremover.

  Det er din mening og dine argumenter, vi ønsker at tage stilling til – ikke hvad en eller anden forfatter i et fjernt beliggende land måtte have af meninger om europæerne, herunder danskerne og deres moral.

 23. Af Maria Due

  -

  Som NPL ofte har doceret, er verden under stadig forandring, og hvis de meget omtalte værdier – som alting peger på – fører til mere eller mindre permanente krige og terroriserende paramilitære militser, er det tåbeligt ikke at revidere dem, så at de kommer til at tage højde for, hvordan verden ser ud i dag. Der er tale om menneskeskabte love og ikke om hellige skrifter dumpet ned fra himlen.

  Jeg køber ikke argumentet om, at demokratiet altid vil sejre, og historien om at amerikanerne smadrede tyskerne under anden verdenskrig vidner om en ringe indsigt i, hvem der trak det største læs og endeligt ødelagde diktatoren. Det var ikke mænd og kvinder fra demokratiske stater .Siden blev Sovjetunionen heldigvis opløst, men den russiske hensynsløshed og handlekraft synes intakt og demonstreres ift. Syrien. Historien er fuld af eksempler på kulturer, der overlagde andre.

  Den nedladende bemærkning om bajere og røde pølser fortæller kun noget om afsenderen, og lad mig så lige minde om, at et stadigt voksende og allerede stort antal af de værnepligtige i dag er uegnede til at blive soldater pga. en slatten fysiognomi.

 24. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Jesper B. Andreasen

  “Krigsflygtninge og muslimsk masseindvandring kan bestemt ikke sidestilles og det burde du vide.”

  Henrik Day Poulsen taler om en million muslimer, der er kommet til Europa det sidste år.

  Du mener altså ikke, at dette tal inkluderer de syriske krigsflygtninge?

 25. Af Jan Petersen

  -

  “Syriske” krigsflygtninge, inkluderer det også alle andre nationaliter med falske syriske pas?

  Det hele er et stort iscenesat svindel, humbug og bedrageri!

 26. Af Henrik S

  -

  Det virkelige problem er, at vi i Danmark har personer som Niels Juul Hansen .
  Personer der modarbejder al dansk selvstændighed og kultur og som er klar til at forære Danmark til alverdens muslimer.
  De har den opfattelse muslimer og kristne mennesker kan leve i fred sammen , selvom al logik og praksis siger det modsatte.Alligevel vil han gerne ofre den danske frihed og tryghed til et muslimsk overherredømme.
  Desværre findes der tilsvarende naive mennesker i den danske regering.
  Hvis denne type mennesker ikke var til , skulle vi nok klare skærene , men som det er nu , ser det godt nok trist ud for vores fremtid.

 27. Af N Jensen

  -

  @HDP

  Mange tak for et fint indlæg i den ellers deprimerende “debat” omkring den dødsensfarlig og helt igennem afskyelige og menneskefjentlige ideologi, islam.

  Hvis Danmark skal nogen chance for at overleve som nation, må vi øjeblikkelig indføre en effektiv paskontrol ved den Dansk/Tyske grænse, så vi ikke blive løbet over ende af muslimer, forbrydere og andet godfolk, uden lovligt krav på ophold her i landet.

  I øvrigt:

  Hvornår har Danskerne haft mulighed for at stemme om Schengen reglerne ?

  Jeg er godt klar over, at disse regler nu er en del af EU traktaterne, men hvornår skete det ?

  En første forudsætning for at man kan betragtes som et suverænt land må jo være, at man har mulighed for at kontrollere hvem der opholder sig i landet.

  Hvordan har disse regler sneget sig ind i EU traktaterne, uden en folkeafstemning jf. grundlovens bestemmelser vedr. suverænitetsafgivelse ?

 28. Af Henrik S

  -

  HDP
  Hvad synes du om , at muslimer har planer om at samles hver fredag til bøn , på det sted på Nørrebrogade, hvor drabsmanden Omar , der koldblodigt myrdede 2 uskyldige danskere , døde ?
  Efter min mening , er vi et udsøgt tåbeligt folk hvis vi tillader det og kan ikke påberåbe os nogen respekt fremover.
  I alle normale lande , får terrorister , der dræber uskyldige mennesker en ikke mærket grav.
  Men ikke i det åh så forstående Danmark.Her får Omar en helt normal muslimsk grav!

 29. Af hr. pre ben jen sen

  -

  Har regeringens ministre overhovedet nogen selvstændige holdninger til INVASIONEN af Danmark, eller siger de kun hvad frau merkel samt spindoktorer og lobbyister fortæller dem at de skal sige? Løkke og co. siger tit noget der lyder fornuftigt i første omgang, men alt i alt har han/de jo ingen holdning til tingene. Det hele dalrer bare derudaf, og det virker som om regeringen er de inkompetente, faktaresistente og sjælløse robotter og monstre som DRs “selvsving” fornylig udnævnte dem til at være. Eller er de bare 200% ligeglade med fædrelandets og det danske folks videre skæbne?

 30. Af hr. pre ben jen sen

  -

  Har regeringens ministre overhovedet nogen selvstændige holdninger til INVASIONEN af Danmark, eller siger de kun hvad frau mer kel samt spindoktorer og lobbyister fortæller dem at de skal sige? Løk ke og co. siger tit noget der lyder fornuftigt i første omgang, men alt i alt har han/de jo ingen holdning til tingene. Det hele dalrer bare derudaf, og det virker som om regeringen er de inkom petente, fakta re sistente og sjælløse robotter og mon stre som DRs “selvsving” fornylig udnævnte dem til at være. Eller er de bare 200% ligeglade med fædrelandets og det danske folks videre skæbne?……..

 31. Af Helge Henriksen

  -

  HDP er Gud. Desværre er de fleste mennesker gæs og alle gode argumenter preller af som vand på netop gæs. Man undres nogen gange over at mennesker stadig lever i den illusion, at vi alle vil hinanden godt uanset prisen. De samme mennesker har siden deres fødsel været så priviligeret hele deres liv, at de nu har overskud til at dele ud af verdens goder, vise hvor overskudsagtige vi er (læs: så længe andre betaler) men ofrer ikke selv en eneste øre af deres su, dagpenge, kontanthjælp mm. En dag om ganske sikkert ikke så længe står de i samme kø som alle verdens migranter og håber nogen gider betale… Vi andre er for længst smuttet til dele af verden hvor darwin’s ideer stadig gælder. Fagre nye verden

 32. Af hr. pre ben jen sen

  -

  Indlæg i f ilt re t…..hvorfor???????????

 33. Af hr. pre ben jen sen

  -

  Er den belgiske tante Bs respekt for ytringsfriheden lig NUL?

 34. Af Jesper B Andreasen

  -

  Niels Juul Hansen, dit udgangspunkt var, at du sidestillede Day Poulsens omtale af muslimsk indvandring til Danmark alene med at disse var krigsflygtninge. Dette er forkert og det er det, jeg forholder mig til.

  I omkring 15 år har jeg arbejdet på et hospital i Saudi Arabien. Stort set kun med folk fra den underudviklede del af verden, herunder rigtig mange arabere. Hver eneste dag blev jeg konfronteret med spørgsmål som, hvor kommer du fra, er Danmark et godt land og hvordan kommer jeg til Danmark..

  Niels Juul Hansen, det er mennesker som disse ikke forfulgte, der befinder sig l blandt dem, du ukritisk kalder krigsflygtninge.

 35. Af N Jensen

  -

  @ Preben Jensen

  Trøst dig, du er ikke alene.

  Det lader til at jeg nu er blokeret “universelt” på Berlingskes Blogs, til trods for at jeg kun har prist HDP kommentarer.

 36. Af Jesper B Andreasen

  -

  Niels Juul Hansen, dit udgangspunkt var, at du sidestillede Day Poulsens omtale af muslimsk indvandring med krigsflygtninge. Dette er forkert og det er det, jeg forholder mig til.

  I ca. 15 år har jeg arbejdet på et hospital i Saudi Arabien, stort set kun med folk fra den underudviklede del af verden. Hver eneste dag blev jeg konfronteret med spørgsmål som, hvor kommer du fra, er Danmark et godt land og hvordan kommer jeg til Danmark.

  Niels Juul Hansen, det er disse ikke forfulgte mennesker, jeg mener, er at finde blandt dem, du ukritisk kalder krigsflygtninge.

 37. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  NIELS PETER LEMKE –
  – skønt du har stor historisk indsigt tager du katastrofalt fejl m.h.t de såkaldte demokratiers – herunder amerikanernes “formidable krigsevne” – hverken englænderne eller amerikanerne smadrede den tyske hær – i det hele taget blev den tyske hær aldrig smadret men, derimod, slidt ned af russerne, der de første 5-6 mdr. fra 22.juni 1941 – til ca. 5.12-1941 mistede russerne, alene, ikke mindre end 5-6 millioner mand – 5-6 gange så mange om både englænderne og amerikanerne mistede TILSAMEN under HELE 2 verdenskrig. Englænderne og amerikanerne, i det hele taget, klarede sig ret dårligt og kunne kun brilliere på en baggrund af 10- 15 gange luftoverlegenhed samt ved en ekstrem stor materiel overlegenhed ved invasionen i Normandiet.
  For at matche en tysk kampenhed på 100 mand skulle englænderne og amerikanerne stille
  med henholdsvis 125 og russerne 250 mand for blot at opnå samme kampkraft (faktuelt målt af kompetente historikere) Russerne betalte med et tab på 27-28 millioner ( heraf de ca. 11,8 millioner soldater – nyere kilder mener 18-20 millioner idet de civile tab blev fejl fortolket .
  Englænderne og amerikanerne kæmpede næsten 2 hele år for at komme op i gennem Italien, der blev blændende forsvaret af generalfeldmarskal von Kesselrings mandskabsæssige underlegne 12. arme – alene indtagelsen af klostret Monte Casino tog hele 3 mdr. til trods for masssiv bombardementer af hundrevs af amerikanske flyvende fæstninger adskillige gange.
  Det afgørende slag var på Østfronten – nemlig Kursk, hvor ca. 8.000 kampvogne på begge sider var indsat. Slaget blev uafgjort, men grundet de allieredes samtidige invasion af Sicilien beordrede Hitler det 2. tyske SS-panserkorps, under ledelse af den meget kompetente SS-pansergeneral – Paul Hausser, bestående af de 3 bedste tyske panserdivisioner, trukket ud og sendt til den italienske front – følgelig måtte generalfeldmarskal von Manstein ( den dygtigste strateg af alle i hele 2. verdenskrig ) opgive at fortsætte operation ved Kursk og indlede tilbagetrækning.
  Det tog hele 3 mdr. for den engelske og amerikanske invasionsstyrke at bryde ud af “kedlen” i invasionsområdet og med stort besvær – en enkelt dag, f.eks. forsøgte englænderne og canadierne ( Operation Goodwood ) at løbe de tyske panserstyrker over ende og efterlod – samme dag – mere end 400 brændende kampvogne( nedkæmpet primært af kun 78 stk. tyske antitank- og luftværnskanoner af kaliber 88 – den suverænt bedste kanontype i 2. verdenskrig) på de normanske marker – kun massiv luftoverlegenhed medførte at tyskerne ,til sidst, måtte trække sig tilbage på den anden side af Seinen.
  Den egentlige sejrherre i 2. verdenskrig var Sovjetunionen , der havde fordelen ved en total primitiv infrastruktur, hvor alle veje-( ikke asfalteret ) på nær hovedvejen til Moskva – blev forvandlet til en stor bundløs mudderpøl i efteråret – det bremsede tyskernes fremstød med en hel måned i oktober og var den egentlige årsag til, at Moskva ikke blev erobret, idet kampvogne og alle andre køretøjer kun formåede en fremrykning på 1 – 2 km. om dagen – ikke vinteren. Endelig tog Hitler for let på krigen og startede først egentlig total mobilisering af produktionsstyrken i 1944 – alene i dette år fremstilledes flere kampvogne, fly og ubåde end de forrige 5 KRIGSÅR TILSAMMEN. men da var det for sent.
  Uanset invasionen i 1944 havde russerne vundet – det havde blot taget 10 – 12 mdr. længere.
  Kort sagt kørte englænderne og amerikanerne på frihjul og lod russerne tage det største slæb
  (- de samlede tyske militære tab androg godt 4 millioner faldne på østfronten mod ca. 1,5 på
  alle andre fronter TILSAMMEN, hvilket taler for sig selv)-umiddelbart et smart trick, men set i lyset af dagens politiske situation måske som “at tisse i bukserne”.
  PS.: det er en kendsgerning, at de tyske kampvogne af typerne Panther og Tiger – uden vanskeligheder – kunne ødelægge 4-5 engelske-/amerikanske ( de tyske kampvognsbesætninger betegnede den amerikanske Sherman kampvogn, hånligt, som ” Zippo-lighteren” fordi den så nemt brød i brand ved beskydning ) og russiske kampvogn inden den selv blev ødelagt, men grundet de allieredes enorme krigsproduktion kunne disse tab opvejes – det kunne den tyske produktion derimod ikke – derfor.
  PPS.: Hvis Sovjetunionen havde været et demokrati havde det – uden tvivl – kapituleret idet intet land i hele verdenshistorien, har kunnet overleve med tab i størrelsesordnen 27-28 millioner.

 38. Af A. M. Hansen

  -

  Har mistet troen på at nogen med indflydelse vil redde Danmark. Sørgeligt.
  Velkommen til fagre nye Danmark regeret af muslimer.

 39. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik S

  “Det virkelige problem er, at vi i Danmark har personer som Niels Juul Hansen .”

  Du har nok ret.

  Når gadens parlament overtager fra demokratiet (var det høtyve og guillotiner Niels B. Larsen og Niels Peter Lemche talte om?), så står jeg nok øverst på listen over ‘uønskede fremmedelementer’.

 40. Af J Nielsen

  -

  “Niels Juul Hansen, din analyse er forkert – krigsflygtninge tager ophold umiddelbart udenfor en krigszone, migranterne fortsætter.”

  Vietnamesiske bådflygtninge?

  Ingen regel uden undtagelse.

 41. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Maria Due

  “Jeg har lidt svært ved at gå og køre bil, fordi jeg har en fibersprængning i den ene fod, og det gav sig udslag i, at jeg under parkering ved et supermarked kom til at køre ind i et betongærde”.

  Tak fordi du deler dine daglige trakkaserier med os.

  Det var heldigt, at det var et betongærde du ramte og ikke en person – selv om jeg er sikker på, vedkommende ville være forstående, når du forklarede, hvorfor du havde problemer med at køre bil.

 42. Af Niels B. Larsen

  -

  I forlængelse af Bjarne Munk Christensens indlæg: http://www.1sted.dk/2verdenskrig/tabstal.aspx

  Jeg deler heller ikke Niels Peter Lemkes tro på demokratiernes krigsevne.

  For det første har vi ingen politikere, som for alvor vil stå op imod truslen fra islam. Det er som om churchill-materialet er gået til i lyst og vellevned. 🙁

  For det andet er det mere end tvivlsomt om USA en 3. gang vil komme Europa til undsætning og alene klarer vi os ikke med de skidesprællerpolitikere, vi har belemret os selv med.

  For det tredie har de europæiske politikere sørget for at nedruste og nedlægge store dele af vore væbnede styrker inklusive politistyrkerne.

  For det fjerde står der ca. 40 millioner 5. kolonnister i Europa, som kan ødelægge infrastrukturen før vi så meget som får mobiliseret.

  Vore politikere har i dén grad gået fjendens ærinde gennem de seneste 40 år.

 43. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  Niels Peter Lemcke!

  ……se bare på, hvordan England tabte ..og hvad der så skete…?
  Ja hvad skete der egentlig med England – de faktuelle kendsgerninger er, at England primært overlevede den tyske blitz på grund af den kendsgerning, at en afdeling tysk natbombere, grundet fejlnavigering kom til at kaste deres bombelast over London -indtil da havde de tyske piloter klare instrukser om udelukkende at koncentrere sig om de engelske flyvepladser ( jagerbaser) for at nedslide det engelske luftvåben, hvilket var klog taktik. Som hævn for den fejlagtige tyske bombning og for at bortlede opmærksomheden fra de engelske jagerbaser, der var hårdt trængt ( man havde måtte trække de sydengelske jagerbaser tilbage til nord for London ) angreb 12 engelske Wellington-bombere Berlin og ødelagde et kraftværk med deraf 8 dræbte til følge. Hitler fik et massivt et raserianfald og beordrede luftmarskal Herman Goering til at angribe London massivt – denne fejl reddede det engelske luftvåben for udslettelse, idet man, indtil da, havde kunnet erstatte tabene af jagere – ca. 400 månedligt – men IKKE tabet af piloter. En engelsk eskadrillechef, der del og siden hen har skrevet bogen.:
  “24 timer fra nederlaget”
  , der omtaler, hvad der var sket, såfremt det tyske luftvåben havde fastholdt taktikken med konstante angreb på de engelske jagerbaser.
  I maj 1941 overflyttede tyskerne det meste af Luftwaffe til den kommende kæmpe offensiv på østfronten – Operation Barbarossa og dermed var England reddet -!
  PS.. : tabene i luftkampene – jager imod jager – androg 50/50 med en svag overvægt i tysk favør i forholdet 9 : 10 i juni-/Juli og august 1940. Først i september 1940 vendte det -primært grundet ovennævnte samt den kendsgerning af de tyske jager af typen BF Messerschmidt 109 KUN HAVDE BRÆNDSTOF nok til max. 10 minutters luftkamp over engelsk område.
  De engelske tab af bombebesætninger i 2. verdenskrig over Tyskland androg 69%.

 44. Af Allan Hansen

  -

  Da muslimerne trængte frem til Indien ca. 712, blev de i første omgang mødt med en venlig attitude af Indiens hinduer, buddhister, jøder og kristne.
  Muslimernes egentlige erobring af Indien daterer sig til begyndelsen af det 11. århundrede. I 1000 evt. drog overhovedet for det tyrkisk-afghanske dynasti, Mahmud af Ghazni (971-1073) for første gang som en hvirvelvind gennem Indien, idet han ødelagde, plyndrede og massakrerede – hvilket han alt sammen retfærdiggjorde med kontant henvisning til koranens ordrer om at dræbe afgudsdyrkerne. Mahmud var en nidkær muslim af den vilde type, der dengang var fremherskende, og som følte det som en pligt såvel som en fornøjelse at myrde de vantro. Han var også grådig efter bytte og sørgede omhyggeligt for at skaffe sig klækkelig profit af sine ”hellige” krige. Mahmud ødelagde fuldstændig landets rigdomme og gennemførte massemassakrer, hvorved hinduerne blev spredt for alle vinde. Mahmud begyndte med at tage kong Jaipal til fange i Punjab, derefter invaderede han Multan i 1004. Efter at have erobret Ghur området, tvangsomvendte han indbyggerne til islam. Mahmud samlede sig store mængder af bytte fra de hindutempler, som han plyndrede fx templet i Kangra. Under slaget ved Somnath, som var hjemsted for et andet berømt hindutempel, blev 50.000 dræbt, mens Mahmud stillede sin plyndrings- lyst.
  Mahmud var i virkeligheden stor set ikke andet end en voldsom og grådig bandit. Efter plyndringstogter omkring år 1000. evt. fortaget af den muhamedanske fyrsteslægt Ghasnaviderne fra Ghasan i Afghanistan herskede denne slægt i store dele af Indien, og det udviklede sig til et blodbad, og(eller) hvad man kunne kalde et hinduholocaust. Hvis ikke englænderne var kommet til Indien ca.1553, havde der næppe været mange hinduer, buddhister, jøder eller kristne tilbage.

 45. Af Niels Peter Lemche

  -

  HENRIK S – 13. FEBRUAR 2016 20:19 skriver bl.a.::

  “De har den opfattelse muslimer og kristne mennesker kan leve i fred sammen , selvom al logik og praksis siger det modsatte.Alligevel vil han gerne ofre den danske frihed og tryghed til et muslimsk overherredømme.”

  Oh nej, det lykkedes faktisk meget godt mange steder i verden, ikke mindst i Mellemøsten. Men vestmagternes hærgen siden begyndelsen af det 20. årh. har pustet til et latent islamistisk fjendskab til vesten, og kristendommen blev derved identificeret med de kristne vestmagter og deres overgreb mod den muslimske verden, med Sykes-Picot aftalen under 1. Verdenskrig, forræderiet mod araberne efter den 1. Verdenskrig, oprettelse af mandaterne under det på forhånd lammede folkeforbund, ledende frem til oprettelsen af den jødiske stat i Mellemøsten.

  Det skal så også tilføjes, at pogromer mod jøderne ikke var reglen i den arabiske verden. At jødehadet nu rammer så vanvittigt, er noget nyt, der er kommet til efter 1948. I det hele taget har vestverden i den grad klumret i det i forhold til den muslimske verden, som jo er langt mere end Mellemøsten–det land med den største muslimske befolkning er vist Indonesien, og Bangladesh skal man vel heller ikke glemme i denne sammenhæng.

  Så dit had til muslimerne er dårligt begrundet, og egentlig er du kun ude på at puste til et fremmedhad, der altid har været latent i Danmark, især efter tabene af Norge og Slesvig-Holstein i det 19. årh. Dvs. der er en del af det gigantiske mindreværdssyndrom, der har styret dansk sindelag i langt over hundrede år.

 46. Af bent andersen

  -

  Det virker måske for nogle læsere som en ligegyldig ting at hundredvis eller tusindvis af indlæg aldrig kommer på, fordi en teknisk indretning blo kerer for dem. Men sandheden er at det er een af de måder hvorpå demokratiet/folkestyret/ svækkes og saboteres, til uoverskuelig skade for civilsamfundet og den enkelte borger. Et demokrati som ikke fungerer, er et skin-demokrati eller et camoufleret diktatur. Det er ikke uden grund at GRUNDLOVEN fastslår at c en sur er af det onde og ingensinde kan genindføres. C en sur medvirker til at befolkningen kan snigløbes, mis handles og ødelægges.

 47. Af bent andersen

  -

  Hertil kommer at utallige indlæg aldrig skrives, og at utallige oplysninger aldrig kommer frem, når en befolkning holdes nede med c en sur og magt mis brug.

 48. Af Niels Peter Lemche

  -

  Bjarne Munk Kristensen: Hold dig til, hvad der skete, og ikke til det, som du tror, kunne være sket. Det hedder “What if historieskrivning” og kan være meget sjovt; men det er egentlig temmelig irrelevant.

 49. Af jan nielsen

  -

  Når man ser hvordan p je n sen og andre igen og igen blo ke res, mens NPL, ju ul og lignende kan brede sig, kan man få den tanke at avisen domineres af radikale.

 50. Af Niels Peter Lemche

  -

  Niels B. Larsen,

  Jeg håber ikke, at du har ret. Specielt får du ret, hvis europæerne ikke kommer i gang med en seriøs genoprustning. Den danske hær stopper ikke russerne med de syv kompagnier, der er tilbage af kamptropperne (tallene fra Lars Møller, mener jeg). Du har givetvis også ret i dit syn på politikerne. I tredverne havde vi Churchill til at stå op mod vanviddet. Havde det været i firserne, havde englænderne i hvert fald haft Maggie, der jo ikke var bange for at slås. I dag har vi, ja, hvem, Hollande? Den tror specielt ikke franskmændene på.

  Måske vores eneste trøst lige nu er, at Puttes kleptokrati i den grad har forarmet Rusland, at de ikke har råd til at opruste for alvor.

 51. Af alex nielsen

  -

  Man må indrømme at le m che normalt udtrykker sig sobert og ordentligt. Og af og til har han også nogle pointer. Men alt i alt er han så stærkt præget af radikale tankesæt, at hans skriverier alt i alt er eet langt forsvar for radikal ideologi og politik, og dermed et forsvar for islamiseringen/ruineringen af Danmark.

 52. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  Rotterdam i Holland har fået en muslimsk borgmester. London kan meget vel få det samme i nær fremtid, idet en muslim ved navn Khan med pakistanske rødder stiller op som borgmesterkandidat og majoriteten af Londons befolkning meget snart kan have muslimsk baggrund. Det samme kan ske i andre store europæiske byer som f.eks. Malmø, Gøteborg, Stockholm, Marseille, Paris, Liege og Berlin, hvis folkevandringen fortsætter og grænserne er pivåbne. København er ingen undtagelse. Både de Radikale og Enhedslisten har meget stor vælgertilslutning i København, og der er ikke langt fra enhedslisten og radikale til at man har en muslimsk borgmester i København.

 53. Af pr jensen

  -

  Le m che synes at være blind mht. historiske erfaringer, og at være blind og døv når det drejer sig om truslerne mod Danmarks fred og sikkerhed. Le m che anslår hele tiden en optimistisk og håbefuld tone, men hvis man kender til islamismens totalitære natur, og hvis man betragter hvordan politikerne og medierne systematisk undergraver, svækker og udhuler Danmarks infrastruktur, forsvarsevne, velfærd og folkesundhed osv……. så véd man at Danmark er på vej mod en uoprettelig katastrofe med endeløse rædsler.

 54. Af pr jen

  -

  Man må håbe at danskerne snart finder ud af at det er nødvendigt at støtte FOR FRIHED og lignende bevægelser. Se snaph, 180g, den korte.

 55. Af J Han se n

  -

  Danmark bærer en stor del af ansvaret for flygtninge problemet.
  Og muligheden for terror.
  Problemerne er opstået på grund af danmarks vanvittige krige i MØ.

 56. Af reben j

  -

  Man kan vel godt sige at NPLs kommentar 23.55 er arrogant og temmelig flabet.

 57. Af reben j

  -

  Man kan vel godt sige at NPLs kommentar 22.55, altså 22.55, er arrogant og temmelig flabet.

 58. Af reben j

  -

  Nå, nu er teksten kl. 20.40 ovenfor blevet frigivet fra filterfængslet. Men hvorfor blev det “arresteret”?

 59. Af reben j

  -

  Se også 18.08, 18.27 og andre. Og læs snaph/den korte/180g osv.

 60. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Jesper B Andreasen

  “Niels Juul Hansen, det er mennesker som disse ikke forfulgte, der befinder sig l blandt dem, du ukritisk kalder krigsflygtninge.”

  Jeg er overhovedet ikke ukritisk. Tværtimod.’

  Hvis folk ikke er forfulgt, har de selvfølgelig ikke krav på ophold i Danmark. Det er der vist heller ikke noget politisk parti herhjemme, der er uenig i.

  Så skal vi ikke forholde os realistisk til de krigsflygtninge, som ikke kommer til at forlade Europa i en overskuelig fremtid?

  Jeg har stadig til gode at høre Henrik Day Poulsens konstruktive løsningsforslag.

 61. Af Ole Frank

  -

  En skriver at hdp er gud – næe, heldigvis er standarden herfor noget højere. Han bliver aldrig andet end en populist, der skal sikre berlingeren et antal daglige klik. Substans formår han sjældent.

 62. Af reben j

  -

  Adskellige netaviser fortæller nu om skin grende sind s syge, voldelige og dødbringende tilstande i Sverige og Danmark mv.

 63. Af Frank A

  -

  “Af Ole Frank
  – 14. februar 2016 00:47
  En skriver at hdp er gud – næe, heldigvis er standarden herfor noget højere. Han bliver aldrig andet end en populist, der skal sikre berlingeren et antal daglige klik. Substans formår han sjældent.”

  Det kommercielle rationale bag Berlingskes satsning på HDP, er vel nogenlunde det samme som dem, der ansatte Joseph Merrick AKA Elefantmanden.

  Freakshow. Ikke så meget andet.

 64. Af J Han se n

  -

  Af Frank A – 14. februar 2016 01:11

  Nu er der jo ingen som forventer, at Day Poulsen overhovedet sætter sig ind i tingene.
  Hans blog er jo bare ordgyderi for ordgyderiets skyl.
  Det lefler hans rygklappere så for.

 65. Af georg christensen

  -

  Hvorfor bliver spørgsmålet altid stillet spørgsmålet om hvem der har vundet kontra hvem der har tabt. Et spørgsmål, som grundlaget mangler for at kunne besvares.

  Et spørgsmål ,som forlanger indsigt i “forskelligheden”, et spørgsmål som kun kan besvares , hvis indsigten i forskelligheden er “tilstede”.

  Har “en stemme” i demokratiet´s navn vundet “Magten” ?.

  NB: Har Europæerne i demokratiets navn mistet deres ret til “medbestemmelse”?.

 66. Af P Christensen

  -

  Alle partier har områder, hvor de for Danmarks skyld aldrig må få politisk
  indflydelse.

  Eksempelvis må venstrefløjen inkl. Radikale Venstre aldrig få indflydelse på
  indvandrer – flygtningepolitikken.
  De har betydet import af sociale klienter og parallelsamfund til
  Danmark.
  Og af reaktionære normer, som venstrefløjen nu samtykker til,
  men tidligere kæmpede imod.
  Det er samfund, der som oftest kender til udbetaling af ydelser fra det
  offentlige, men sjældnere den anden vej.
  Da der samtidig sendes penge til hjemlandet (u-landshjælp 2), genereres
  der intet forbrug i Danmark.

  Socialt som økonomisk har venstrefløjen svigtet arbejderklassen groft herved.
  Men nutidens venstrefløj ledes jo også af kystbanesocialister,
  der lever langt for de negative konsekvenser af egen politik.

  Desværre er arbejderen-lønmodtageren lidt i ingenmandsland og presset
  af, at på den modsatte fløj står blå blok og arbejdsgiverne klar til at give
  immigranterne (flygtningene) sidder stadig i Syrien) førsteprioritet på
  arbejdsmarkedet – til lav løn, naturligvis.

 67. Af Niels Peter Lemche

  -

  Axel Eriksen,

  Nu handler bloggen her jo ikke om mig, men om Omars brødre …

 68. Af Henrik Knage

  -

  Der er kun kort tid indtil nationalmelodierne Kong Kristian Stod Af Ved En Høj Mast, eller Der Var Et Syndigt Land, bliver afløst af dødsskrig i gaderne, rædselsråb i kældrene, jammer og klage, både på loftet samt på plejehjemmet.

  Det sker lige efter den næste græshoppelignende (efter antal at dømme) syndflod af Ku Klux Klan på kameler, forklædt som flygtninge rammer den dansk tyske grænse med et øredøvende brag af vold.

  Det første de leder efter, efter at have tømt alle offentlige kasser, spist sig mætte – det er at beslaglægge alle store grusgrave i Danmark og de begynder at fylde dem op med etniske danskere, mens udlandet ser måbende på. Og her kan Nato intet gøre – blot se til.

 69. Af Jesper B Andreasen

  -

  Niels Juul Hhansen, jeg forholder mig til det du skriver. Oprindelig hed det sig, at disse mennesker var krigsflygtninge, Senere hen i tråden har du dog modificeret dette udtryk til også at gælde muslimske migranter.

  Henrik Day Poulsen skriver om noget andet – nemlig øget muslimsk indflydelse i den danske dagligdag. Det er dette vigtige spørgsmål, du skal tage stilling til og det gør du ikke.

 70. Af bo nielsen

  -

  Politikerne flest siger bare hvad de tror folk gerne vil høre. Derefter gør de så ingenting eller det modsatte. Derfor er den typiske politikers troværdighed i bund. Borgens indhold af pampere, politik-kvinder og kortsynede, uduelige pladderhumanister/nykommunister er i fuld gang med at skabe skøre, uhyggelige og uhyrlige tilstande i Danmark. Lige som nabolandet Sverige er vi ved at køre os selv ud over kanten. Og mere og mere fremtræder V som et landsskadeligt og skabsradikalt parti.

 71. Af bo nielsen

  -

  Sverige er nu blevet et laboratorium for feminister og socialister. Og svenskere i hundredtusindvis er ved at blive udleveret til nedværdigelse, familieopløsning, retsløshed, social elendighed, hærgende sygdomme og kriminelle banders forgodtbefindende. Voldtægter, knivstik, kølleslag, skuddrab og tidlig død hærger nu svenskerne i gaderne og i hjemmene. Den rødsorte politiske “”elite”” bestiller nu ikke meget andet end at udplyndre, bekrige og tyrannisere sin egen befolkning.

 72. Af Axel Eriksen

  -

  @ Niels Peter Lemche!
  Jeg har ikke skrevet et ord på denne blog før nu – mon ikke du tager fejl af et indlæg af Alex Nielsen kl. 23.12?

 73. Af Arne Hornborg

  -

  Henrik Day Poulsen.
  Din rubrik begynder med ordet Har.
  Tillad mig, som uddannet typograf, at læse og rette korrektur.
  Ordet Har bør ikke være første ord, men derimod tredie ord i den øverste linie.
  Spørgsmålstegnet bør erstattes med et udråbstegn. (!)
  Dét er virkeligheden.
  Sov videre Europa, Skandinavien, Danmark.
  Arne Hornborg
  Typografisk mediegrafiker/forfatter.

 74. Af Lars Petersen

  -

  @ Maria Due.
  “tvangsbetale til Novo”! Så bliver det ikke meget dummere”.

  * Skat SKAL betales, og er dermed tvungen, (uanset om man er pjattet med at betale eller ej).
  * Tilskudsberettiget Novo avance er ca. 550%, = ca. 25X mere end andre virksomheder.
  * Medicintilskud – takster: http://pro.medicin.dk/Specielleemner/Emner/318104#
  * Tresiba blev tilskuds-godkendt
  * Saxenda (koster 2.659 kr. for 18 – 30 dages forbrug. Er receptpligtig = 100% skat),

  SÅ JA… Dummere bliver det næsten ikke… Sikke du kan,

 75. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Jeg bliver mere og mere forundret over Eu /Dansk politik!
  Vi har nu i årtier set muslimer komme til Europa/Danmark, hvor de skaber problemer!

  Normalt er vi mennesker indrettet således, at om noget skaber problemer, så gør vi det ikke, eller om der er et problem så fjerner vi årsagen til problemet!

  Men med hensyn til det muslimske problem for Europa/Danmark, så forsætter vi gud hjælpe mig at lade dem rejse ind i vores lande!

  Selv personer med et lavt intelligens niveau ser, at det jo er rivende galt!

  Hvor vore politikere rangerer med hensyn til intelligens, er nu det store spørgsmål man kan stille sig!

  Hvorfor lukkes ikke grænserne hermetisk for muslimer, nu da det har vist sig, at de skaber uoverkommelige problemer i vore samfund?

  At vi ikke kan frembringe en statsminister der siger, at han giver fanden i Schengenaftale, og lukker grænserne, er meget mærkeligt!!!
  M.v.h.

 76. Af Niels Peter Lemche

  -

  CARL-ERIK PEDERSEN,

  Jeg gad nu vide, hvor mange problemer den tyrkiske indvandring siden 1960erne har skabt. Måske det værste var, at en ung fodboldspiller hellere ville spille for Tyrkiet end for Danmark. Ja, det var en fornærmelse! Özil spiller jo gerne for Tyskland og Zlatan for Sverige.

  Men ellers vil jeg gerne vide, hvad den tyrkiske indvandring har betydet?

  Resten af dit indlæg fortjener tavshed…

 77. Af Henning Svendsen

  -

  Niels Juul og J.Hansen to idealister med En høj moral.Vi husker dem fra JP,ofte stod de med ryggen mod muren,ene mod et kobbel fra Sønderjylland og Nakskov.
  Men pludselig begyndte JP at kræve legitimation med Pas og Søfartsbog,det var krav som JUUL og Hansen ikke kunne opfylde hvorefter de forlod stedet.
  Nu e r de så her på Berlingske hvor der er mindre restriktioner og der er brug for dem som modvægt til Preben og Knage.

 78. Af Jesper B Andreasen

  -

  Arne Hornborg, hvad mener du om øget muslimsk indflydelse I Danmark. Er det godt eller dårligt – det er det, denne blog handler om.

  God typografi kan vi komme ind på ved en anden lejlighed.

 79. Af A. Bierce

  -

  Danmarks Elite må hade landets nuværende danskere og udskifter dem derfor nu.
  Eliten bør dog vide, at dens importerede befolkning vil udskifte Eliten ved første lejlighed.
  Ondsindede vil sige, at Eliten begår “suicide by proxy”.

 80. Af Frank Stark

  -

  Et land klarer frisag i relation til terror:
  Læs hvorfor herhttp://chersonandmolschky.com/2015/04/13/islamic-terrorism-japan/

 81. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Niels Peter Lemche.
  Hvis du vil kritisere mit indlæg, så hold dig til hvad jeg skriver!
  Jeg taler ikke om Turkisk, jeg taler om muslimsk indvandring i almen forståelse!
  Og de har ved gud skabt problemer!!!!
  Lige som personer som dig skaber problemer for Danmark, med din holdning!
  Kunne du ikke gøre os den tjeneste at emigrere?
  M.v.h.

 82. Af Niels Peter Lemche

  -

  CARL-ERIK PEDERSEN. er tyrkerne ikke muslimer? Ærlig talt, ved du ikke, hvad du selv skriver? Du mener jo ikke muslimer, men arabere (og glemmer så den meget store del af kristne arabere, der er kommet).

  Emmigrere: Dit næste forslag er vel at deportere–måske til lejre i øst, hvor du kan få et job som kommandant.

 83. Af Hektor Heimlich

  -

  Flygtningesituationen er den værste siden Holocaust – RIGHT!! og det er desværre også tyskerne (EU) som er årsag til denne 3. verdenskrig med deres evige hunger efter nye territorier -Danmark har de jo overtaget! Løkke er ved at skide i bukserne hvergang Merkel stopper checkhæftet tilbage i lommen.

 84. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henning Svendsen

  “Men pludselig begyndte JP at kræve legitimation”

  Niels Juul Hansen
  Hartmannsvej 5
  2800 Kgs. Lyngby

  Vil du også have mit telefonnummer og e-mailadresse?

  Jeg har faktisk også skrevet en del i papirversionen af JP, men holdt op, for efterfølgende var min postkasse proppet med racistisk propaganda.

 85. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Niels Peter Lemche.
  Dette med mig som kommandant lyder ikke dumt Lemche!

  For en person som mig der kender Islam fra grunden, og har bekæmpet Islam hele mit liv, der vil gøre mit bedste for Danmark, og sørge for at om få år se til, at der kun findes kristne muslimer i Danmark, og ingen Sharia tilhængere!

  Modsat til dig, ønsker jeg, at bevare det Danske velfærds og demokratiske samfund, samt holde vor kultur intakt!

  Med tanken på dig er det ærgerligt, at landsforvisning ikke længere er en mulighed i Danmark, så vi kunne få sendt dig nogen sted hen, hvor pepperet gror!
  M.v.h.

 86. Af Niels Peter Lemche

  -

  CARL-ERIK PEDERSEN, jeg er bange for, at du ikke aner, hvad du taler om. Du kan ganske klart ikke skelne mellem araber og muslim. Jeg tvivler på, at du overhovedet ved, hvad Islam handler om. Kan du læse arabisk, siden du kende Islam så godt? Og dansk kultur, hvad er det, du taler om? Ved du overhovedet, hvad det er, du taler om? Er det ikke bare dine fantasier om, hvad der er dansk kultur, der får det til at rable for dig? Og hvad er dansk kultur egentlig: Kan du give en definition og beskrive dette kostelige fænomen for os?

  Værsgod, der er nok for dig at gøre rede for. Lige nu virker du ikke særlig begavet.

 87. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Niels peter Lemche.
  For mig er en Araber en muslim! Og idet hele taget alle der bekender sig til Sharia lovgivning er muslimer!
  For dig som ikke vedkender dig Dansk kultur, kan jeg oplyse dig om, at Dansk kultur er kristendommen, Grundtvig, vor konge dømme, som er verdens ældste, samt vor demokratiske udvikling siden Grundlovens vedtagelse, vor sammenhørighed som Danskere,
  Vort sociale velfærdsstat!
  Dette ønsker jeg bevaret, og ikke undermineret af nogen åndsvag Sharia lovgivning!
  M.v.h.

 88. Af Ejnar Jensen

  -

  Muslimerne har ganske rigtigt på dygtigste vis forstået at udnytte teksterne i nogle forældede konventioner, men de har også dygtigt udnyttet, at man i Europa har nogle “velmenende” og højtråbende politikere, som efterhånden har løftet deres fane så højt, at deres fødder ikke længere kan nå jorden, for de forfægter deres synspunkter uden at have et reelt kendskab og /eller forståelse for muslimernes holdninger, som bl.a. indebærer, at de anser os “vantro” for at være nogle holdningsløse “skvatrumper”, som man blot skal presse lidt, for at få os til at give os.
  Deres opfattelse af os vantro er baseret på en forundring over, at vi kristne kan have som religiøst ikon og symbol en person, som de kun kan opfatte som en sølle stymper, der lod sig klynge op på et kors som en anden forbryder og lod sig ydmyge på det allergroveste. Når jeg ser på disse “velmenende” menneskers adfærd og reaktioner, vil jeg være tilbøjelig til at give muslimerne ret.

 89. Af Eva Madsen

  -

  Hr. LEMcke.

  En MUSLIM bliver ALDRIG til en Dansker / Europæer – heller IKKE i den tredje – eller for den sags skyld – i den tyvende generation.

  Derfor skal alle muslimer udvises af Danmark / Europa.

  Muslimerne er skyld i alle verdens ulykker / Underminering af vesten / krig / kriminalitet / overførselsindkomst / voldtægter / osv. – læs avis eller se TV.

  Udtalelse fra borgmesteren i Ishøj =

  »Bare de ville spise flæskesteg. Det har jeg da tænkt. Min oprindelige tankegang har været, at det var da fandens, at de ikke kan integrere sig eller assimileres. Det kan de bare ikke. For at sige det helt lige ud. Jeg har tænkt tanken, fordi det kunne da være dejligt og ikke mindst nemt, hvis de opførte sig som danskere, når de blev danske statsborgere. Men det sker ikke. Og det vil aldrig ske.«

  Regel nummer et i borgmesterens håndbog lyder, at man ikke må tage borgernes kulturelle baggrund fra dem. Så kan du ikke styre noget som helst.

  »Det er det, jeg har lært igennem alle de her år. Ideen om assimilation er simpelt hen tåbelig. Men man kan godt integrere dem på den måde, at børnene går i dansk skole, og at de selv får et job. Alt andet, hvad der kommer derefter, er de små sejre. Man skal være dansk på den måde, at man skal arbejde i og for det lokalsamfund, man bor i. Det er ikke det samme, som at man opgiver sine kulturelle værdier. De spiser jo ikke flæskesteg i deres hjem, og hvorfor i alverden skulle de også gøre det?« siger han.

  Her i 2016 ligger de rødglødende følelser fra Muhammed-tegningerne stadig under overfladen og ulmer. Det er han den første til at indrømme. Ishøj har også meget at lære, når det gælder kriminaliteten blandt de unge og de parallelsamfund, der stadig er her.

  »Det er naivt at tro, at man i de fremmedsprogede samfund lader børnene og især pigerne selv bestemme, hvem man skal gifte sig med. Det har ikke ændret sig. Det foregår stadigvæk. Vi kan ikke bryde deres kultur op, men vi skal ind bag ved facaden og vise en interesse i stedet for at sidde med armene over kors. De kommer jo selv og siger til mig, at de gerne vil have mere kontakt.«

 90. Af J H an se n.

  -

  Af Henning Svendsen – 14. februar 2016 09:48
  “Niels Juul og J.Hanse n to idealister med En høj moral.Vi husker dem fra JP,ofte stod de med ryggen mod muren,ene mod et kobbel fra Sønderjylland og Nakskov.
  Men pludselig begyndte JP at kræve legitimation med Pas og Søfartsbog,det var krav som JUUL og Hansen ikke kunne opfylde hvorefter de forlod stedet.”

  Undertegnede skriver næsten dagligt i JP.
  Også i dag.

 91. Af Henrik Knage

  -

  Jeg fatter heller ikke hvad de der højtskrydende islamister laver her i landet, når de burde befinde sig i Syrien, Irak og andre steder i Mellemøsten hvor der er konflikter, for at kæmpe for deres fædrelande, frem for at stikke af hjemmefra, som desertører og efterlade koner og de gamle derhjemme.

  Man får bare ikke et land, ved at stikke af med halen mellem benene, og samle sig i større og mindre “desertørgrupper” i Køln og andre byer, for at voldtage kvinder, og samtidig forvente medfølelse herfra, for alene er de krystere, og grupper store i slawet.

 92. Af Seker Gün

  -

  Eva Madsen:
  Er du sød ikke at tælle mig med?
  Jeg skal ikke udvises fra mit fødeland.
  Det er ikke en demokratisk tankegang.

 93. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Nu er der ‘kun’ Holland og Belgien tilbage, der endnu støtter op om Tyskland : Merkels hendes “wir schaffen es” politik, det bliver nu mere og mere ensomt rundt Merkel.
  (Danmark ‘lovligt unskyldt’, da landets folkevalgte famler rundt i blinde!)
  Holland – Belgien – Tyskland er islamisternes højborg, sikkert også derfra kalifatet og borgerkrigen starter!

  Altså til de der lige vågnet op, at kalenderen viser nu: 2016 !!!!!! Vi overgår nu i en middelalderlig mørkets tilstand, den primitive rå brutale vold, nu Herrefolket islamisterne overtager EU!

 94. Af Arne Hornborg

  -

  Eva Madsen
  JEG er helt enig med dig i dine betragtninger. Som talt ud af min mund.
  At være dansker er noget meget mere dybfølt. Generationers kultur og historie.
  MIN slægt er sjællændere så langt tilbage jeg har kunnet finde det.
  De aller, aller ældste, kom antageligt med DANERNE fra Skåne. Fortalt gennem flere slægtled.
  Danmark, Danmarks sjæl og historie. Højskolesangbogens Danmark.
  VORT land.
  Arne Hornborg
  Typografisk mediegrafiker/forfatter.

 95. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen.

  INDVANDRERE KAN INTET UDNYTTE, ANDEN END DET SYSTEM FOLK VEDKENDER SIG TIL.

  1. Det er ikke muligt at opnå indvandring, med mindre befolkningen selv vælger det.
  2. Det er ikke muligt at åbne sine kasser, med mindre befolkningen selv vælger det.
  3. Det er i det hele taget ikke muligt at udnytte en Stat, med mindre befolk. selv vil.

  Du selv, såvel hver som en af dine bloggere, vil ovennævnte tre punkter ud fra følgende:
  Klient-gruppe 1: Vil systemet og fælles-tvangen, ud fra en 1:1 økonomisk rationel kalkule.
  Klient-gruppe 2: Vil systemet og fælles-tvangen, ud fra en økonomisk (i)rrationel kalkule.

  Ergo.. når man stemmer tvangens “låste” overbetalinger ind, stemmer man tillige psyken ind,
  sådan at forstå, at man deraf skaber en fandens masse som lever “kunstigt velvoksent” uden
  om markedet, hvormed man skaber det vi lidt hurtigt kunne kalde det Radikale sindelag, idet
  man netop ikke mærker konsekvensen; hvad enten vi taler grønne skatter, indvandring, osv.

  Fællesnævneren er derfor, at du, som dit skidende klientel herinde; henholdsvis ikke forstår,
  samt netop forstår, at idet man, (for egne penge), kan fravælge i verdens ubetinget dyreste
  fælles-tvang; så vil man kunne fravælge alt fra: Ulandsbistand, konventioner, Psykiatere, DR,
  overbetalt this and that, hvormed hele banden i et nu, vil markeds-konverteres, og med det
  simple facit til følge, at den såkaldte radikale psyke dør ud, da man nu mærker konsekvensen.

  Den Radikale, Dig, Journalisten, Gyserforskeren, og så fremdeles, kender udmærket til dette
  nærmest perverst simple facit; at i vil være historie i det øjeblik individet kan fravælge, mens
  den egentlige dummy gruppe; nemlig klient-gruppe 2, i sandhed intet fatter, hvortil man i et
  væk, gudhjælpemig kalder på endnu mere fælles-tvang, som Hassan & Co., kan “udnytte” i sig.

  INDVANDRERE KAN INTET UDNYTTE, ANDEN END DET FOLK VEDKENDER SIG TIL.. – F A K T A

 96. Af Eva Madsen

  -

  Seker Gün

  Kære Seker.

  Jeg er netop demokratisk – det er muligt at 0,1% af muslimerne i DK er OK.
  og 99,9 % ikke er OK. for det etniske Danske samfund – da der ikke skal gøres forskel – skal alle udvises.!!!
  Også dig – det tager du formentlig ikke skade af – så kan du være med til at afskaffe ” stenaldersamfundet ” der hvor du stammer fra – formentlig fra den anatolske højslette i Tyrkiet.

 97. Af Maria Due

  -

  Lars Pedersen.

  Du har revet noget ud fra en anden blogtråd, og det er dårlig stil. Men OK i modsætning til dig, ved jeg faktisk noget om Novo Nordisk, og hvor mange milliarder denne virksomhed, der også i international sammenhæng befinder sig i den absolutte top af medicinalbranchen, årligt slæber hjem til Danmark. Jeg har som andre tabt mange penge på aktierne i denne uge, desuden har jeg arbejdet i forskningsafdelingen, hvor vi havde gode arbejdsvilkår. Endelig kendte jeg som teenager den ene af grundlæggerne af Novo, som var gudfar til min bedste veninde. Da jeg var 17 og overvejede at blive arkitekt, tog han, skønt han var en travl gammel mand, sig tid til at invitere mig til frokost i det hus, som Arne Jacobsen byggede til ham ved Øresund. Hvad du og andre af samme slags ikke kan få jer selv til at skrive af grimt om de mennesker og virksomheder, der i høj grad er og har været med til at sikre den danske velfærd, er slet ikke værd at nævne. I går i meget små sko.

  NPL omtaler sig selv som “koldkriger”, fordi han har været i hjemmeværnet. Jeg tog engang en grunduddannelse i Flyverhjemmeværnet og fandt ud af, at det næppe kunne fungere i krigstid, så jeg kunne ikke finde på at kalde mig selv for koldkriger. NPL genopliver jargonen fra den gang og bruger korte kælenavne for statsledere, vi mangler bare den om “når ballonen gå op”. Jo, jo, det et Maggie, som han sandsynligvis aldrig har været i nærheden af. Det har jeg, boede en gang under samme tag som en af hendes senere ministre, ham der til sidst fik hende overbevist om, at løbet var kørt, og som hun senere holdt begravelsestalen for. Krummer tæer over fremstillingen af ham og hende på film. Har serveret drinks for nogle af Kim Philby’s medskyldige, der endte i Moskva, og har en brevsamling fra min arbejdsgivers hustru, der sendte mig dem, efter at jeg tog hjem til DK. Som han plejede at sige: “I have a Viking girl in charge”. Det er ikke alene danske virksomheder men også mange ukendte danskere, der i årenes løb har været med til at befæste danskeres ry som gennemgående troværdige ansatte og samarbejdspartnere, og hvad I end finder på at skrive her, er det ry ikke sat over styr.

  Niels Juul Hansen, jeg er elitebillist og udmærket i stand til at bedømme, om jeg kan køre bil eller ej. Den beskrevne scene fandt sted kl. 7 om morgenen på en næsten tom parkeringsplads med plads til mindst hundrede biler.

 98. Af Seker Gün

  -

  Du er skræmmende i din antidemokratiske retorik.

 99. Af Seker Gün

  -

  Det var til Eva Madsen.

 100. Af Anders Kirkegaard Jakobsen

  -

  Eva Madsen.

  Det, du står for, er 100% udansk.

  Fråden står nærmest omkring mundvigene på dig.

  Fråde af had og intolerance.

  Vi er RIGTIGT mange danskere, der bakker op omkring den europæiske humanistiske tradition, hvor vi ALDRIG vil overgive os til troen på det onde i mennesket, hvor vi ALDRIG vil lukke døren i for de nødstedte.

  Du, Eva Madsen, men også Henrik Day Poulsen og alle hans medløbere, til jer er der kun et at sige: Vi er en stor gruppe af danskere, der aldrig vil overgive os til jeres (patologiske) had til muslimer.

  Muslimer der siger og skriver, at Koranen er et kærlighedsbrev til menneskene, hvor INGEN mennesker kan dræbe et andet menneske, tage et andet menneskes skæbne i sine hænder.

  Muslimer der SAGTENS kan leve side om side med andre mennesker: kristne, ateister, budister og så videre.

  Det ENESTE der står i vejen for fredelig sameksistens, er det HAD der gror i selvoptagne angste menneskers hjerter.
  Det HAD der kun har blik for en selv og dem der står en nærmest.
  Det HAD som I repræsenterer.

  I burde skamme jer.

 101. Af Anders Kirkegaard Jakobsen

  -

  Det værste er, at I minder SÅ MEGET om radikale ekstremistiske muslimer.
  Kernen i jeres grundsyn på menneskeheden er nøjagtigt det samme.

 102. Af Svend Jensen

  -

  @ANDERS KIRKEGAARD JAKOBSEN – 14. FEBRUAR 2016 15:22

  Du er dælme sjov at læse, men du har måske brug for et lillebitte virkelighedstjek?
  Hvad med antallet af muslimer i Danmark?
  Skal vi kysse, kramme og forsørge alle 5 millioner, der gerne vil hertil?

 103. Af Anders Kirkegaard Jakobsen

  -

  Svend Jensen.

  Selvfølgelig ikke.

  Det har man også indset i Sverige .

  Det drejer sig i mit indlæg ikke om ANTAL, men om HOLDNING til mennesker med muslimsk indvandrer / flygtninge baggrund.

 104. Af Allan Hansen

  -

  Mahunds røver og banditter.

  I året 627. evt. udgår der året igennem talrige plyndringstogter fra Medina.
  Samme år sætter General Muhammed og hans koransoldater et voldsomt terrorangreb ind mod Qurayza-jøderne i Medina og det udvikler sig til en uhyggelig, blodig masse massakre. Jøderne måtte overgive sig til Muhammeds banditter og flere tusind mænd, kvinder og børn blev ført ud af deres befæstede bydel. Mændene med hænderne bundet på ryggen og – alle mændene skulle myrdes. Jøderne var lamslåede, men de kunne intet gøre. Da det blev morgen, blev alle de jødiske mænd og drenge, der havde nået den kønsmodne alder ført ud på markedspladsen i små grupper på fem eller seks. De blev beordret til at knæle på kanten af graven, derefter blev deres hoveder hugget af og sammen med kroppene smidt i graven. Hundrede og atter hundrede blev henrettet. Hele dagen svedte bødlerne og lugten af død og blod hang over hele byen – sandet var klistrende vådt af blod. Kvinder og børn skreg og jamrede sig i skræk og afmagt. Inden dagen var omme, var et halvt tusind mænd blevet halshugget og lugten af død var uudholdelig. ”Allah akkbar” allah er stor – råbte Muhammed, og muslimerne svarede med krigsråbet” allah er stor, dræb, dræb, dræb!
  Muhammed og hans banditter drager igen ud på omfattende plyndringstogter og vender hjem med et rigt udbytte af tyvekoster. Fireogtyve tusinde dromedarer og fyrre tusind får og geder, fire tusind unser sølv og seks tusinder fanger dvs. kvinder og børn, var nu deres.
  Når Muhammed ikke var ude og hugge hovederne af pæne mennesker, så hyggede han sig hjemme på sit bordel hvor han havde ti sex slaver.
  I juni 632. evt. dør Muhammed endelig og mange ånder lettede op i håbet om, at de fredelige tider ville tilbage.
  Muhammed blev aldrig elsket, men frygtet for sine voldsomme grusomheder og beundret for sin rigdom dvs. tyvekoster som han stjal fra jøderne og de kristne. Islam var nu nær en opløsning og mange af hans tilhænger ca. 1000. dvs. kriger og slaver vendte nu ryggen til islam også de beduin stammer, som havde deltaget i Muhammeds plyndringstogter gik nu tilbage til deres gamle religion. Nu fik Muhammeds gamle ven Abu Bakr også kaldet ”slagteren” den idé, at Muhammeds ”religion” måske nok var fup og svindel, men hans jihad og plyndringstogter havde bragt rigdomme og magt. Med allahs slå ihjel ”religion” og Muhammeds røver ”religion” blev ondskabens symbiose skabt og fra da af red allahs sataniske kriger ud for, at hærge, plyndre og voldtage den ganske verden. Med Muhammeds kommen, blev verden for evigt delt i to: islam og alle dem, som de skal hader dvs. resten af verdensbefolkningen.
  Det var dét, som pave Bendikt henviste til da han i 2006. udtalte: at Muhammed blot havde bragt ondskab umenneskelighed til verden. Det fik pøblen på gaden med vold og hærværk i den muslimske verden, som ironisk nok netop beviste, at paven jo havde ret. Muhammeds mål var ikke, at grundlægge nogen ny religion, målet var alene, som det hedder i koranen, at knuse og udbryde alle andre religioner hvilket også var det første han gjorde da kom til magten i Mekka hvor han med hård hånd knuste den lokale religion. Det var en forbrydelse mod den lokale befolkning, som i århundrede havde dyrket deres religion i Mekka. Muhammed var en begærlig og rå bandit, der ville kontrollere de store indtægter, som var Mekkas største indtægt kilde. Det er blandt andet den historie, som Salman Rushdie fortæller i sin berømte roman ” De sataniske vers (1988). Indtægterne strømmer stadigværk ind i Mekka ved den årlige grise fest hvor man stadig dyrker den sorte stens vantro.
  Muhammed havde set, at hadet er en voldsom energi, som kan bruges til vold og at vold kunne bruges til at opnå magt. Islams symboler er da også – nymåne: mørkets gerninger og sværdet: voldens gerninger.

 105. Af Frank A

  -

  “Af J Han se n
  – 14. februar 2016 01:18
  Af Frank A – 14. februar 2016 01:11

  Nu er der jo ingen som forventer, at Day Poulsen overhovedet sætter sig ind i tingene.
  Hans blog er jo bare ordgyderi for ordgyderiets skyl.
  Det lefler hans rygklappere så for”

  Man må sige at HDPs proselytter er nøjsomme.

  2 grimme udsagn om muslimer, så kan de næres i dagevis, hvis ikke Støvring får dem givet lidt nødrationer inden.

 106. Af Allan Hansen

  -

  ”At dræbe de vantro er den højeste opgave, Allah har givet menneskeheden” Ayatollah Khomeini. 1984.
  En kvindelig digter, der hed Asam bint Marwan, der tilhørte Aws-stammen havde aldrig lagt skjul på sin modvilje mod islam og havde komponeret kupletter om det tåbelige i at stole på en fremmed, der bekæmper sit eget folk, hun havde skrevet et digt hvori hun spurgte folket: om de havde tillid til Muhammed, som havde myrdet deres leder. Selv samme nat sneg en af Muhammeds banditter Umayr ibn Adiy sig ind i Asma hus mens hun lå og sov mellem sine børn. Han fjernede den mindste, der lå på hendes bryst. Så jog han sit sværd så hårdt gennem hendes bryst, at hun blev spiddet til sit leje. Der blev stor opstandelse i Asams stamme hun havde efterladt sig fem børn men hendes stamme måtte indse, at de var for få til at tage kampen op mod Muhammed og hans banditter. De gik alle over til islam. En tragedie blev født. ( …)
  Snart efter besluttede Muhammed at skaffe sig af med en anden digter, som havde vovet at kritisere ham på vers. Abu Afak, der siges at være over hundrede år gammel og tilhørte Khazraj-klanen. Han blev myrdet. Mens han sov.
  ( Muir bemærker” at så længe Koranen forblev rettesnor for troen, ville den vedblive med at give næring til dårligdomme, polygami skilsmisse og slaveri, underminere den offentlige moral, forgifter hjemmelivet og skabe kaos i samfundet, mens sløret fjerner kvindekønnet retmæssige plads og indflydelse i verden. Frihed til at tænke og bruge sin egen rationelle dømmekraft knuses og tilintetgøres. Tolerance er ukendt, og muligheden for frie og liberale institutioner er udelukket”.
  Muirs endelige konklusion er da også: at Muhammeds sværd og Koranen er de stædigste fjender af cilivisationen, friheden og sandheden, denne verden endnu har set. 7).
  Caetani, der skrev i begyndelsen af det 20.århundrede syntes at nå til samme konklusion, han skriver blandt andet” Hvis Muhammed skejede ud i sine unge år, burde det ikke fremkalde overraskelse. Han var lige så meget menneske, som sine samtidige; han var medlem af et stadig halvvildt stammesamfund blottet for enhver kultur og alene styret af instinkter….. Et samfund af rå, voldelige og blodtørstige mænd, der har let til vrede, er urokkelige i deres had og hævntørst, ligegyldige over blodsudgydelse og grådig efter plyndring.

 107. Af Niels Peter Lemche

  -

  Seker Gün, Lad hende der Eva Madsen være. Hun er racist af den værste skuffe. Det er utroligt, at der findes mennesker, der er skruet sådan sammen i hovedet. I det hele taget er der for den slags mennesker fuldstændig frit spil på HDPs blogs.

  Marie Due, jeg gad vide, om hvor meget af det, du fortæller, der er sandt. Der smøres tykt på. Og den der med Novos grundlægger! Gad vide, hvor gammel du er. Min kone var i sin ungdom en god ven af en jævnalderen Halas-Møller. Hendes far var gift ind i den familie, der skabte Novo og var administrerende direktør, og han boede ikke ved Øresund, men på Dronningegårdsvej i Holte med udsigt over Furesøen. Vores nabo, hvor vi boede som ung havde kendt ham som ung før krigen. Det var moren, der var arving til firmaet.

  Og, Marie Due, jeg voksede op med officerer omkring mig, mine fætre var søofficerer og deres søstre var gift med søofficerer. Deres far havde været hæroberst. Selv gjorde jeg tjeneste i søværnet som værnepligtig teolog. Hjemmeværnet kom senere, det var ikke som dig et grundkursus. Jeg var i ilden dagligt i næsten femogtyve år, hele vejen igennem til kaptajn og til sidst som landsrådsformand. Det kan du ikke have megen mening om.

  Og endelig Anders Kirkegaard Jakobsen, du har så evigt ret. Vi har haft den drøftelse her så mange gange, om den bevidste demagogiske benyttelse af frygten for de anderledes, som præger debatten fra midten af dansk poletik og ud til højre. Deres ’danskhed’ er en total parodi på, hvad det egentlig betyder. Men de repræsenterer nok en gruppe af hjernevaskede personer, der som jeg fik at vide af en anden af dem, gerne tjente som vagt i den eller de koncentrationslejre, hvor de helst så os samlet, langt væk fra Danmark.

 108. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og Allan Hansen bliver bare ved og ved med sine eksempler fra en fjern fortid. Vældigt imponerende; men hvad rager det os næsten 1400 år senere?

 109. Af Allan Hansen

  -

  @ NPL

  Ned på dine beskidte Dhimmi knæ
  og betal din slave skat.
  Du er dummere end 6 æg og en fladfisk!

  KLOVN

 110. Af Niels Peter Lemche

  -

  Allan Hansen, jeg behøver heldigvis ikke at bruge dit sprog for at få mit budskab igennem. Men når du ikke har argumenter, så er der jo ikke andet at gøre end at råbe og skrige.

 111. Af Allan Hansen

  -

  @ NPL

  Din uvidenhed er ganske imponerende
  det kunne man godt skrive en “lille,, bog om – hvem
  der gider. Du skriver altid om dig selv, kone og
  børn etc., men hvad fanden rager det os?
  Du kunne godt trænge til en smule
  uddannelse! Spørgsmålet bliver nu om,
  det er et børnehjem eller et plejehjem vi
  skal finde til dig?

 112. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  OMAR & Co. !—Mindehøjtideligheden idag –foran den jødernes Synagoge ! –Var tårevædende –og hjerteskærende ! –Og vi spørger os-selv ! –Kan socialdemokrater SKAMME sig !—Vi har nu i stive 35 år været tvunget til AT: Forsørge soc.dem. ´s islamister ´s ghettoér ! –Som de soc.dem., har forgyldt på alle leder og kanter incl. Grimhøj-Moskeens bom-stærke (talsmand) –førtids-pensionist !—Så alle I flæbende “dubletter af Nicolai Wammen-typer ” –! –Dem giver vi ikke noget-som-helst for ! –De skal bare betale ved kasse 1 ! –Til de “gamle ægte-danske-borgere ” –Som må gå med stok –og indkøbs-vogn ! Langt for, at købe lidt (kun lidt) ! For alle Kommunens penge går til “Muslimernes Paradis –med alt betalt ! “

 113. Af Niels Peter Lemche

  -

  Behøver jeg at fortsætte med dette geni, AH?

 114. Af Birte Frandsen

  -

  H.D.P. har evnen til at fremføre hvad ligger mange på sinde, og TAK for
  det.
  Så i dag som tidligere søndage Kirken kl 14 på DR K.
  Som Osvald sagde –skal man nu være dannet eller skal man være som man plejer at være…tja, hjemlig påvirkning og tilretning på Mariaforbundet bevirker et vist bånd på temperamentet, men det er hm dæleme ved at være svært….
  Kirken transmitteredes denne søndag fra en kirke i Odense, hvor præsten
  blev betegnet som indvandrerpræst, og den fik ikke for lidt, ord og sange
  var ligesom tilpasset udlændinge og må have fået rare bedstemødre med hjemmestrikkede Peru-huer til at smile lyksaligt.
  Tilstede i kirken var nogle få sydamerikanere og enkelte, antagelig fra Thailand, samt en afrikansk kvinde med adskillige småbørn—men der var næppe en eneste muslimsk troende i kirken.
  Tidligere har der æret en gudstjeneste med medvirken af et sangkor fra en hjælpeorganisation, iført uniform og selvgode smil.
  Nå, men i forbrødringens navn kommer der vel snart en søndag kl 14
  på DR K skandinaver i en moske, hvor der vil blive sunget og talt for at
  glæde alle og rigtig please. ???

  Et ord med på vejen fra en Khomeini :” Vi kan ikke med militære midler
  overvinde Vesten, men vi kan ved at udvandre og blive mange nok med tiden overtage magten.”

  Hvorfor tages der ikke initiativ til børnebegrænsning , børn risikerer at
  blive en slags gidsler for forældres ambitioner, og det ved at tage mindre-
  årige børn og gravide kvinder med i overfyldte gummebåde, og det på
  trods af at der er 22 muslimske lande, som vel burde være de første til
  at hjælpe trosfæller.

 115. Af Svend Jensen

  -

  Hverken Lemche eller de andre naive sjæle vil eller kan fortælle den undrende offentlighed hvor mange muslimer Danmark kan fodre på, forsørge, absorbere, integrere, assimilere osv..
  Jeg er også naiv, for jeg tror på julemanden og et svar på dette spørgsmål, som optager alle af naturlige årsager.

 116. Af Henning Svendsen

  -

  Birthe Frandsen er tilbage, og som en af de få Journalister er hun en glimrende filosof. Desværre blander hun sig ikke længere så meget men for tyve år siden var hun uovervindelig og jordede enhver der sagde hende imod og når Day kan tiltrække en så skrap :Moster-:ja så kan Day rolig ranke ryggen og vokse med et par tommer.

 117. Af Allan Hansen

  -

  Læs mit indslag hos Lilliør kl 18.08

  Tak for kaffe

 118. Af Allan Hansen

  -

  P.S: Om Mahund og Mein jihad,,,,,,

 119. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Det er rørende og smukt at se mindehøjtideligheden på årsdagen for terror angrebet på krudttønden, og Synagogen i København!

  Men hvad gøres der så for at forhindrer gentagelser?

  Statsministeren har udtalt at mængden af muslimer har en stor betydning; men så er der jo spørgsmålet om der gøres nok for, at mindske mængden? Og efter min mening gøres der ikke nok!
  Der skal effektiveres muslims modtagelses stop, ved grænserne, og der skal også accelereres hjemsendelser af uberettigede asylsøgere!
  M.v.h.

 120. Af Maria Due

  -

  NLP, så du mener ,at du har været ”i ilden” i Hjemmeværnet. Det er set fra denne vinkel ret sjovt.

  Hallas-Møllers navn staves med to l’er. Novo-brødrene købte allerede før krigen Hvidøre slot og lod det ombygge til et sanatorium for diabetspatienter, Arne Jacobsen villaen blev bygget i nærheden

  I meget ung alder arbejdede jeg for Cranley Douglas Onslow, hvis nekrologer du kan læse på nettet. Han var gift med June, der var datter af en skotsk earl, præsenteret ved hoffet og al det der, opvokset hos en moster, der var veninde med dronningen. Onslow gik en for britiske politikere ret klassisk vej, idet han arbejdede i nogle år for MI6, blev konservativ MP og endte med at blive baron of Woking. Havde studeret historie ved Oriel College i Oxford og været på Sandhurst. Jeg kan en god historie, betroet over nogle svingende gin og tonic om dengang han og hans viv var udsendt til Burma og skulle danne sig et indtryk af den kommunistiske infiltration ved grænsen til Kina, og min historie er anderledes end den nydelige, der blev refereret i The Guardians nekrolog.

  Seker Gün, er det mig, du betegner som antidemokratisk?

 121. Af Niels Peter Lemche

  -

  Marie Due,

  Den eneste gang, jeg var i ilden i hjemmeværnet, var på en øvelse i Finnerup terrænet, hvor jeg var kommet ind i et område, der var afsat til regimentet i Voborgs årlige andejagt.

 122. Af Lars Petersen

  -

  @ Maria Due.

  DU SIGER:
  Jeg har aktier i Novo / arb. I forsknings afd. / Vi havde gode vilkår / Jeg kendte grundlæggeren,
  / Havde Frokost i Arne Jacobsens hus / (og klassikeren til sidst): Var med til at sikre velfærden.

  SVAR:
  1 Insulin blev gengensplejset første gang, helt tilbage i 1973, (dvs. hele utrolige 43 år siden).
  2 Det er skatte-tilskudsberettiget: http://pro.medicin.dk/Specielleemner/Emner/318104#
  3 Skatte-avancen ligger på ca. 550%, hvilket er fantasi 31X mere end snit-avancen på ca. 17%
  4 Kroniker-ordningen levere i øvrigt 100% skattebetaling, (hvilken tilmed er i stigning).
  5 Distributionsnetværket, via Stats monopoloserede læger, & apoteker, skal tillægges prisen.
  6 En Stats-produktion, spare ca, 24.000 kr. pr. patient om året. (Husk på vi taler en Statsudgift)
  7 Novo, såvel andre skatte-virksomheder, sælger varen på levering af arbejdspladser for skat.
  8. Skattebetalingen fra Novo, samt lønskatterne, er andres skatter, via eklatant overbetaling.
  9. En avis bruger undersøgelse, viser at knapt 72% går ind for at fjerne insulin overpriserne.

  Vestas, Novo, og andre skatte-subsidierede produkters belastning af andre erhverv, vil inden
  for en kortere årrække derfor blive forlangt fjernet, da den økonomiske samfundsbelastning
  er FOR enorm, hvilket igen vil manifestere sig i en spike af et værdi-drop inden 9 år dags dato.

 123. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Maria Due

  Jeg kender en, som kender en, som engang har set et billede af Tordenskjold.

 124. Af Poul Clausen

  -

  JEG VENDTER ALTID MED LÆNGSEL EFTER HR. DAYS INDLÆG !
  Kort og koncist ,så er det sagt. Vi står i mørket !
  Der er ingen vej ud nu……kun måske krig.
  Det er et ynkeligt ragnarok. ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

 125. Af Seker Gün

  -

  Maria Due: Nej.

 126. Af claus hansen

  -

  Meget præcis kommentar af HDP.

 127. Af Unn.A Hallas.D

  -

  Maria Due
  Dine oplysninger vedrørende Hallas-Møller familien er noget tågede.

  T.H.Pedersens hus på Kongevejen 3 i Klampenborg er tegnet for Th. Pedersen, der sammen med sin bror Harald grundlagde Novo Nordisk.

  Forinden havde brødrene Pedersen været ansatte af August Krog og August Kongsted for at udvikle maskiner. August Krogs del blev til Nordisk Gentofte senere og Pedersens brødrenes blev til Novo Nordisk. Disse to firmaer er dog fusionerede i dag.

  Arne Jacobsen tegnede huset, som du omtaler til Th. Pedersen, og det er fra 1933. Huset er stærkt inspireret af Le Corbusier.

  Hallas-Møller var apoteker født i 1914-84. Han blev ansat hos Novo og blev direktør og senere del af Novo.

  Hallas-Møller familien, eller rettere sagt del af den bor i Holte nu i dag, som Niels Peter Lemche beskriver. Det er den søster, det er gift med, Mads Øvlidsen tidligere direktør i Novo Nordisk. Et af MØ/ børnene har ladet bygge en villa ved side af det ældre hus. En anden søster har eller har haft et hus tegnet af arkitekten Aage Rafn. Hvidøre var beboet af af Dagmar efter at hun forlod Rusland. Hvidøre er senere bygget om af arkitektfirmaet Dissing+Weitling i sidst 80erne begyndelsen af 90 ‘erne
  for Novo Nordisk.

  Novo Nordisk og andre medicofirmaer, har skaffet et utal af arbejdspladser til Danmark, samt skaffet byggeindustrien opgaver i læssevis, her og i udlandet, for dem der skulle være i tvivl.

  Arne Jakobsen tegnede Novo Nordisk’s den gang nye byggeri på Hillerødgade på Nørrebro. Her udviklede han stolen Myren til Novos kantine. Han tegnede bygninger for Novo i en menneskealder, efterfulgt af arkitektfirmaet Dissing+Weitling og flere arkitektfirmaer, samt Novos egen tegnestue.

  Maria Due, er det bare lidt namedropping du har her på bloggen?

  Om du har arbejdet for Novo ved jeg ikke og vil ikke tvivle på. Du ved ikke meget om historien, men det ved jeg.
  Jeg har arbejdet for Novo mm.

  Mit navn har ikke noget med deres navn at gøre.

 128. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Befolkningen 2000 i protest på den lille græske ø Kos, blev nu i weekenden i tåregas banket på plads, af et talstærkt kampklædt politi fra fastlandet, for at nu i ugen skal der på Kos give plads til nye 20.000 islamistiske velfærdsturister.
  Kos bliver nu i renlivet ondskab forvandlet til et nyt Calais, topstyret af tysk Kanzlerin Angela Merkel, fra Deutsche Kanzlei Berlin, derfra kommer kun ondskab.
  Helt forudsigeligt hvordan det vil ende den lille lokalbefolkning på Kos, helt forudsigeligt hvordan det vil ende den etniske europæiske befolkning i EU, i en udrensning til fordel for islam!
  Altså den ondskab der nu overgår Kos, vil også overgå resten af EU, se selv Kos og lær hurtigt lektien, vi skal nemlig alle EU borgere bankes på plads, og efterfølgende etniskt udrenses af EU, islamisterne vil naturligvis velvilligt hjælpe til med udrensningen, derfor de er her!
  ( Kos var 2015 et turistparadis, det er slut nu!)

 129. Af N Jensen

  -

  Apropos “Helsingørmanden” der nu er dømt for overtrædelse af pgf 266b i straffeloven (“racismeparagraffen”):

  Uanset at gode mennesker nu har sørget for at han bliver holdt økonomisk skadesløs, mener jeg at det ville være en stor fejl, hvis han betalte bøden.

  Hvis han nægter at betale, vil han jo blive sat til at afsone bøden.

  Dermed ville han jo have bevist, at Danmark er et menings-diktatur (hvis der ellers stadig er nogle der er i tvivl), hvor vi fængsler folk for at have de “forkerte” meninger.

  Bemærk, at manden jo ikke har opfordret til vold og terror mod anderledes tænkende.

 130. Af Niels Juul Hansen

  -

  “Har Omars brødre vundet kampen om Europa?” spørger Henrik Day Poulsen.

  Svaret blæser i vinden, men i mellemtiden er vi alle blevet meget klogere på Novo Nordisk.

 131. Af Birte Frandsen

  -

  Først et par ord til Henning Svendsen
  hej–først troede jeg at Du tog gas på mig, men jeg vælger at tro at Du var
  seriøs, så jeg takker Dig på mine grædende knæ for de opmuntrende ord,
  ved Du hvad, jeg har en del vrøvl med PC drilleri, er ikke smart til teknik, dernæst ja, jeg dominerede de fleste debatter før–var endog på Christiansborg og fik som en ud af 12 medalje for The Fight against Evil…..
  men nu, jeg får ikke et ord på andre steder end i Ekstrabladet, og så kan Du tro at jeg høvler frustrationerne ud !
  Men jeg tror at de unge nye redaktører er bange for mig, jeg er blevet mere fræk, al den stund jeg nu tør bruge den venstre side af den grå substans, og der bilder jeg mig ind at modet sidder.
  At jeg kan komme på hos Day Poulsen er mig en stor fryd, han er en mand efter mit hoved, netop fordi han tør hvor andre tier!
  Og ved Du hvad , jeg fornemmer også at de unge bestemmende skriverkarle ikke synes om at jeg er blevet så modig at jeg snupper meninger fra deres ansatte skriverdrenge….eller de tror måske at jeg er blevet så gammel nu at jeg kun kan stave til SO eller KO.

  Men der da højtlæsning for dværghaner at der på bjerget ikke søges
  efter løsninger i fremmeddebatten.
  Jeg undskylder den megen tagen plads her , men takker og vil med stor
  glæde komme igen med krudt i bøssen kan Du tro Henning Svendsen ,
  tak til HDP for ordet !

 132. Af Birte frandsen

  -

  Det er noget af en uartig ting at visse journalister er begyndt at tale om
  at omtalte Omar måske har reageret så voldsomt fordi han—ikke har fundet sig til rette, med andre ord, man forsøger fra nogle sider ligesom at
  undskylde de onde gerninger, trods det at han havde et eksemplar af de,
  for ham hellige skrifter på sig. Der tales om at han er ramt af sociale forhold,
  ligesom rockerne….mon Dieu !
  Og en stor tak til Henning Svendsen, min udførlige tak blev cuttet, Du kan
  antagelig finde mig gennem blogs på netavisen 180 grader.

 133. Af Allan Hansen

  -

  @

  Niels J. Hansen + 6 æg og en fladfisk.

  I 2 halvaber.Jeg har lige ringet til politiet, og fortalt
  dem at jeg har læst et par bøger og et par Koranner.
  Men til min store overraskelse, fik jeg at
  vide, at det må man faktisk godt (stadigvær)
  man skal bare lade være med, at sige det
  til nogen!

  I skulle skamme jer – sådan et par
  gadedrenge.

 134. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  ” appropos OMAR (det lille skind ) –siger de alt-for-mange landsforræddére ! –der IKKE vil Danmark det godt ! ” –Og så jubler vi fordi vi NU har fået endnu “en personage” (Birthe Frandsen)–på bloggen, der ikke ER: “en diagnose” med førtids-pension ´s status ! –Jubiii !—-Hvad skal det hele ende med ! –Når hovedparten af Danmark ´s ungdom er kommunister ! –Føl ! Af “skolefrøknernes /MK ´s ” ! —alt-dominerende “flinke-pædagogik”—Ikke fordi ! –Men den taktik preller jo fuldstændig af på ” Ghetto-muslimernes børneforældre ” –De avler bare løs ! –Og indprenter afkommet AT: Danskerne og Danmark ! –ER så lette, at NARRE ! –Som ingenting !—SUK !

 135. Af Allan Hansen

  -

  Nu må vi se at får gravet Karen Blixen
  op så kan få hende dømt for hvad hun
  skrev om nazismen under et ophold
  i Berlin i slutningen af 30´erne.

  P.S: jeg skal gerne bringe det op
  hvis nogen skulle have glemt hvad hun skrev?

 136. Af Henning Svendsen

  -

  Brødrene har ikke vundet endnu ogmåske oplever de ikke sejrens sødme men som trøst får de istedet en såkaldt: Finn Nørgård pris: har han udtalt sin :sidste vilje: eller er det bare Sædvanlige rænkespil ? Nu falder denne pengeregn på et tørt sted for Omars brødre hulter sig igennem tilværelsen på sosialhjælp og må tage tiltakke med en seng i Ungdomshuset
  Men der er ved at komme liv i de Conservative?her vil man godt kikke nærmere på nogle Støvede konventioner og Conservative er imod den massive pengestrøm som Frank Jensen poster i ungdomshuset-men hvad man skulle tro -ja det er nu blevet til virkelig!-de Conservative vil ikke længere lade Venstre røvrende miljøet og skide på al anstændighed-se det er jo nye toner de Conservative rejser sig fra asken som en ny fugl Fønix- så måske får vi også Lærken tilbage.

 137. Af Maria Due

  -

  Nå, nu har jeg alle hyænerne over mig med Janteloven. Unn.AHallas.D mener, at mine oplysninger om familien Hallas-Møller er ”tågede”, skønt det eneste jeg har skrevet, er at navnet skal med to l’er. Hvorefter hun skriver en masse, som ikke kommer emnet ved, og som enhver kan finde på nettet. Hvis hun tror, at jeg har behov for namedropping, kan jeg berolige hende med, at jeg har oplevet langt mere spændende ting, end det jeg allerede har været inde på. I denne smykkelovs-tid har jeg især tænkt på et juvelhalsbånd, som en ung tjekke, det var lykkedes med at komme over grænsen, lagde på en bardisk foran en af mine bekendte, der sad alene og drak en kop kaffe på et hotel i Wien. Det var på et af de mest hektiske tidspunkter under Den kolde krig. Det må være til dig, sagde hun, og jeg stod og så på smykket i hendes hånd og sagde, at jeg ikke havde gjort noget for at fortjene det og ikke ville have det.

  Og til sidst som tidligere. En stor del af de danske pensionsopsparinger er placeret i dansk erhvervsliv, og mange er på den måde indehavere af aktier i firmaer som Novo Nordisk.

 138. Af Allan Hansen

  -

  Nu skal vi også have et par præster
  på bålet!

  side 217,,,,,,
  “Det er forstemmende, at så mange dansker
  er så uvidende om politisk islam.
  Politiker i både ind-og udland er alt for dårlig informeret

  side 263,,,,,
  “Tyskland har en særlig historie med islam, fordi
  det islamiske Centre i Munchenn er den radikale
  islamismes fødested i Vesten. Det var der, Det muslimske
  broderskab først etablerede sig i midt i 1950´erne og
  begyndte at sprede sig ud over Europa og senere til USA.
  Mange af Det Muslimske Broderskab medlemmer
  havde faktisk kæmpet for nazisternes SS i Bosnien på tysk side,,,

  Kilde: Moskeernes mange ansigter 2015.
  Den er på dansk – så hvad venter I på?

 139. Af Unn.A Hallas.D

  -

  Maria Due og andre.
  Omars ” brødre”kommer ikke til at overtage Danmark. Det er senilitetsvrøvl.

  Til gengæld skal hans “brødre” i arbejde, således,at de ikke har tid til at lave ulykker og kriminalitet, eller noget endnu værre. Muslimer bliver nød til at blive del af det danske samfund, det er der ingen tvivl om og yde som andre.

  Men denne evige hængen indvandrere ud, skaber ufred og had. DF skaber nok større splid end muslimer. Det er janterne der befolker DF.

  Novo Nordisk er faktisk en af de virksomheder, der har mange udlændinge ansat, som derved er med til at tjene mange penge til Danmark..

  Des mere indvandrere bliver svinet til des mindre kan de lide det danske samfund. Tænk bare på hvordan I selv ville reagere.

  Havde man ikke himlet over tørklæder, havde de unge piger ikke båret, dem af trods, som de gør nu i dag.
  Danskerne er afhængige af at leve med og i samarbejde med andre nationer, landet kan ikke klare sig alene.
  Og Allan du bliver ved med dine citater, de må holde dig beskæftiget det meste af dagen. Det er bedre med citaterne end dine egne ord, de er ikke for kønne.

  Maria Due har du opgivet din diamanthalskæde til skattevæsenet? Man kan ikke vide, om de ikke også er repræsenteret her.

 140. Af Henrik Day Poulsen: "Merkel har været Omars brødres bedste allierede." - Document

  -

  […] Kommentar af Henrik Day Poulsen på Berlingske blogs – Har Omars brødre vundet kampen om Europa? […]

 141. Af Allan Hansen

  -

  Den globale vantro!

  En retsstat i forfald!
  Hvad bliver det næste?
  Hvor skal vores børn flygte hen?
  Som Houellebecq skriver i Underkastelse
  ” Vi har jo ikke et Israel, at flygte til,,

  Mvh. Ærligmand

 142. Af E. larsen

  -

  Enig Jan Ulrik Friis, og der ER snart ingen hjælp at hente. Politikerne tænker kun, kun, kun på sig selv. Se en mand som Kristian Jensen, der vel ikke kunne få et job i en effektiv erhvervsvirksomhed – men som er udenrigsminister. Se Pind, han aner intet, intet om politi og hvad der KAN ske, se Løkke, der vel nok snarere skulle have været bartender Og se de andre partiers ledere fra U.Elbæk, til bilafgift-lemperen Samuelsen og de små piger fra EL. (de radikale gider jeg slet ikke tale om – da alle ved hvad de vil og hvad de står for) Pape fra K – er totalt uden pondus – håbløs.
  Olsen-Dyhr – ja hvad kunne man forvente af hende efter at have fulgt hende i årevis=? Så har vi prygelknapene Dansk Folkeparti – som menigmand, dansker synes om – men som alle medier, partier, DJØF, socialt ansatte m.fl. hader.
  Hvordan skal det nogensinde kunne forhindre den letteste overtagelse af vores land? Hjemmeværn findes jo stort set ikke – de må ikke have våben hjemme. – Militær er nothing og Politi er siddende i fartvogne og på kontor. Sov godt Holger D. og danskere.

 143. Af E. larsen

  -

  HDP sendt et indlæg lige før?? Har vi “Helsingør-ytringsfrihed” hos dig lige nu=???

 144. Af Birte Frandsen

  -

  Humor og indsigt
  Ja netop, det er hvad der gør at jeg holder så meget af Day-blok-folket.
  Tak til en bamsefar for ros a la hr. Svendsens—skønt, så nu behøver jeg ikke
  at tage min halve sove-Panodil i aften.
  Ja, korrekt og godt at få peget på Blixens ord i hendes essay fra et land i krig.
  Og der er også skønne sager at finde i Grundtvigs gamle salmer, tør dog
  ikke uden tilladelse citere….

  I gamle dage der var engang, hvor man brændte kvinder og enkelte mænd på bålet.
  I dag stenes kvinder og mænd radbrækkes.
  Kan nogen forklare HVORFOR der er en forskel ?
  Hvordan og hvorfor er der forskel på “drejebøgerne”
  Er der tale om gener, personers påvirkninger,vilje,eller hvad ?
  Medfødt empati i blodet, tendens til altruisme eller hvad ?

 145. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen.
  Det er nu tredje gang jeg tager dig i at slette andres indlæg, hvori mit navn indgår. (( STOP DET ))

  @ Maria Due: På rememberen (ud fra hvad så på min mobil), så fortsatte du med personlige
  referenter omkring Novo´s grundlægger, Arne Jacobsens hus, mv., men hvilket naturligvis
  intet har med fakta at gøre, hvorfor vi lader den ligge der.

  I stedet har jeg sammensat lidt youtube links til dig, (som enhver anden kan se med på), for at
  slutte med et totalt handlingslammet, forenings-journalistisk niveau, hvor alle de indbudte,
  (konsekvent altid, også her på denne blog), alle stjæler med arme og ben via velfærds-tricket.

 146. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen.

  Ak.. har et indlæg i dit filter.. og igen, vil du venligst lade være med at slette andres indlæg hvori
  mit navn indgår.. Ved udmærket hvad du har gang i, og hvad du vil have det skal se ud. Stop det.

 147. Af Maria Due

  -

  Forskellen på dig og mig UNN.A HALLAS.D er, at du ikke kan forestille dig at sige nej til et kostbart collier, men at det kan jeg og sandsynligvis af samme grund undgik at blive indblandet i spionage. Sidst jeg så collieret, lå det stadig i Anne Maries hånd, hun var meget ældre end mig og gift med en mand, der havde været norsk frihedskæmper. Jeg er ikke en af DF’s vælgere og overlader gerne valpladsen til dem. Først blev tv et for tarveligt bekendtskab, og nu er det de sociale medier.

 148. Af Axel Eriksen

  -

  @ Lars Petersen!

  Novo har en årlig omsætning på 100.000.000.000 kr. Hvor meget af den ligger i Danmark – 5 %? – det er ikke de danske medicintilskud Novo lever af!

 149. Af Axel Eriksen

  -

  Måske vindmølleindustrien ville være en mere nærliggende branche at kaste din “kærlighed” på – m.h.t. overbetaling af el?

 150. Af Allan Hansen

  -

  Til almen orientering.

  Lige for en ordens skyld!
  1), Så er det faktisk ikke mig
  der har skrevet det indslag, som jeg bragte hos
  Lilliør Søndag d. 14/2 20016 kl. 18.08
  men et kopi jeg tog da jeg skrev på JP
  for snart 10 år siden fordi jeg fandt det meget dynamisk.
  Hvem, der egentlig bragte det til torvs kan jeg ikke lige
  huske, men de kunne være en, der kaldte sig for “moefoe,,
  Om “moefoe stadig skriver på JP kan jeg af gode grunde
  ikke vide, da jeg ikke længere læser blogs på JP
  men kun overskrifter ( men det burde jeg måske?)
  Hvis man nær læser hele indslaget, så fremgår det klart
  og tydeligt, at det sammensat af en masse citater –
  det er med andre ord heller ikke “moefoe,, der har skrevet
  det. Måske er han gået bort ved naturlig afgang
  (det vender vi tilbage til).

  2). Når det så er sagt så forsøger jeg ikke, at løbe fra noget
  Jeg er en venlig og ærlig mand, som til en hver til kan
  stå inde for mine ord og handling.
  Lad mig understrege, at der findes andre bøger med
  samme tema Nazi/islam dog ikke på dansk – dem
  kan du finde på Amazon under “books,,

  3). Men hvor stammer disse citater fra?
  For at finde svaret er det navnet Carig Winn
  vi skal fokuserer på ham kan man finde under Prophet of Doom
  hvis han da stadig lever?
  http://www.prophetofdoom.net/

  Jeg er systemkritiker (alle systemer)
  og desuden oplysning og information
  konsulent (alle oplysninger og informationer)
  Intet er for stort eller småt.
  Og når jeg bringer disse ting til torves, så er
  det fordi jeg er født og opvokset i en fri kultur
  med en fri kulturdebat, og det skal der laves om
  på, blot fordi vi har fået gæster!

  Jeg har sagt det før, men jeg gentager gerne:
  Jeg er ikke muslim hader, men islamkritiker.
  Det gør en stor forskel. Det er med andre ord
  “systemet,, jeg kritiserer og ikke manden på
  gulvet.
  Efter min mening er det muslimerne, der har
  betalt den højeste pris for alle islams forbrydelser.

  Mvh. Allan Hansen

 151. Af Allan Hansen

  -

  P.S:
  Prophet of Doom her:

  Ishaq363 “The Banu Qaynuqa were the first Jews to infringe the agreement between them
  and the Messenger.” “The campaign of the Prophet against the Banu Qaynuqa was in
  Shawwal (March 27, 624) in the second year of the Hijrah [migration from Mecca].”
  Demonstrating the pattern that would be followed for all time by Muslim
  statesmen, Muhammad unilaterally reneged on the treaty he claimed governed
  the affairs of Yathrib. As you read these words consider the wisdom of forcing
  Israel to sign a land-for-peace accord with its Muslim neighbors. Tabari VII:86
  “Gabriel [Lucifer] brought down the following verse to the Messenger: ‘If you apprehend
  treachery from any people (with whom you have a treaty), retaliate by breaking off (relations)
  with them.’ [Qur’an 8:58] When Gabriel had finished delivering this verse, the
  Prophet said, ‘I fear the Banu Qaynuqa.’ It was on the basis of this verse that Muhammad
  advanced upon them.” The Qur’an from this point forward is simply a series of
  situational scriptures. Allah stands ever ready to endorse whatever his
  prophet desires. Further, Muhammad just confirmed that my interpretation
  of the “breaking treaties” verse was accurate. In Islam, treaties are used to
  lure nations into a false sense of peace so that they become easy prey.
  Tabari VII:86/Ishaq:363 “Allah’s Apostle besieged the Banu Qaynuqa until they surrendered
  at his discretion unconditionally.” These are just words; they look so benign on the
  page. Yet consider what lies beneath them. The Qaynuqa township was comprised
  of several thousand families, maybe more. These Jews had lived
  among Arabs without incident for a thousand years. They had built a life
  worth living. Then one day a bloodthirsty thug returned from a terrorist raid
  and knocked on their door. He ordered them to surrender their lives, their
  property, and their souls to him.
  When they said no, Muhammad had his militants surround their homes.
  The Muslims deprived the Jews of water and food. We can appreciate their
  suffering because this is exactly what der fuhrer did to Jews in the Warsaw
  Ghettos. Tabari VII:86/Ishaq:363 “Abd Allah [an Arab chief] rose up when Allah had put them
  in his power, and said, ‘Muhammad, treat my ally well, for the Qaynuqa are a confederate
  of the Khazraj.’ The Prophet ignored him, so Abd Allah repeated his request.”
  For the centuries before Muhammad’s arrival, tribal alliances had formed
  the foundation of peace in the Arab world. There were no policemen or courts,
  as none were needed. Caravans traveled safely and people lived in harmony
  because they had established a means to work together and to work things out.
  But Muhammad was a breath away from destroying all of that. He would
  transform his world into a killing machine poised to plunder Arabia and then
  all mankind. Ishaq:363 “The Prophet turned away from him so Abd Allah put his hand on
  the collar of the Messenger’s robe. Muhammad said, ‘Let go of me!’ He was so angry his
  face turned black. Then he said, ‘Damn you, let me go!’ Abd Allah replied, ‘No, by God, I
  will not let you go until you treat my ally humanely. There are seven hundred men among
  them, some with mail, who defended me from my foes when I needed their help. And now,
  you would mow them down in a single morning? By God I do not feel safe around here any
  372 P

 152. Af hektor heimlich

  -

  vi danskere har en af Europas værste og mest incompetente regeringer -suk!

 153. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Hektor Heimlich

  Jeg tror, at regeringen prøver efter bedste evne. Ingen er forpligtet udover sine evner.

 154. Af Lars Petersen

  -

  @ Axel Eriksen.

  1. Her er reelt kun tre insulin spillere på markedet.

  2. Dr. Hirsch: Sanofi øgede prisen “glargine”16,1%. Dagen ef., øgede Novo “Levemir” +16,1%.
  Dette mønster gentog sig 6 måneder senere, og er sket 13X, i et 11USD milliarders marked.

  3. Seneste produkt, (uanset de tidl. virker fint), auto-overføres til skatterne for en Dansker,
  eller forsikringen for en Amerikaner, over videre over til skatterne via ObamaCare.

  4. Insulin anvendt på et menneske året (FØR) Maria Callas blev født, og gensplejset tilbage
  i herrens år, 1973 = 47 år siden, og prisen er kun gået op, skønt det er simpelt at producere..

  5. At USA forbrugerens overbetaling, rammer hele vejen rundt, inkl. DK burde være logik.

  6. Men skal vi ikke lade Robert Langreth – Bloomberg News, fortsætte hvor Dr. Hirsch, slap tak
  http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-05-06/diabetes-drugs-compete-with-prices-that-rise-in-lockstep

 155. Af Unn.A Hallas.D

  -

  Selvfølgelig ville jeg kunne sige nej til et smykke, du ved ikke noget om mig, Maria Due. Jeg er ikke din lynafleder.

  Lynaflederne i denne blog er indvandrere.

  Du bliver nød til at tåle, at andre driller dig, så meget du selv stikker til de andre. Jeg driller dig bare.

 156. Af Henning Svendsen

  -

  Omars brødre kommer ikke til at overtage Danmark?-ja sådan skriver Unna fra Lyngby
  Og det er vel også rigtig,ham den unge Muhamed fra Bilka han siger det jo rent ud:-endnu er vi ikke mange nok:
  Og måske kommer der andre hindringer i vejen,-et nyt parti? Conservative der vågner op ?Løkke går til :bunds: i Nyhavn-ja en tredie verdenskrig kun ne også være en løsning.

 157. Af Axel Eriksen

  -

  @ Lars Petersen!

  Det er verdensmarkedsprisen, der bestemmer – udbud og efterspørgsel. Og hvorfor er der så ikke flere producenter på verdensmarkedet, når det er så simpelt at producere?

  Forbrugerprisindekset fra 1973 til 2015 udviser en stigning på 516 % – alt er generelt steget i de 42 år, selv om produktionen er blevet effektiviseret.
  Undtagen regneegenskaberne – hvor får du 47 år fra?

 158. Af Eva Madsen

  -

  Venligboerne , flygtningeindustrien, godhedsindustrien ,nyhedsformidlingerne og de venstreorienterede er forarget over at flygtninge “børnene” — også de over 70 % procent af dem – du ved dem med bamser og skæg – får frataget deres mobiltelefoner.

  Hvordan har disse ” børn ” råd til at have en mobiltelefon og endda have råd til at ringe til Langbortistan ????

  Er det menneskesmuglerne der betaler??

  Hvordan kan de passe på deres mobiltelefoner , men ikke passe på deres personlige papirer

  Det er da helt klart at telefonerne skal konfiskeres for tjekke , hvor “børnene ” kommer fra ., når nu børnene ikke selv ved det – eller lyver.

  Er det snart ikke på tide at stoppe for den megastore besættelse ,vores land dagligt bliver udsat for , af lykkeriddere og velfærdsflygtninge fra den tredje verden ??? og få dem returneret hurtigt – uden at de skal igennem årelange asyl ansøgninger og undersøgelser

  Vi bør stoppe øjeblikkeligt for al asyl og etablere en ordentlig grænsebevogtning..

  Vi bør også stoppe tredje generations terroren i og i nærheden af vores indvandrerghettoer ,der forårsages af de utilpassede – perkerbørn og unge .- så de forretningsdrivene og de etniske Danskere ikke konstant udplyndres.

  Udvis dem – ud af Danmark med dem og eller send dem til en øde udbygd i Grønland
  Danmark er endt i et Muslimsk helvede – som Nyrup sagde til DF stuerene bliver I aldrig .!!
  Den kan også adresseres til Muslimerne – Danskere bliver I aldrig.!!!

 159. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Lemche/14 februar2016 21:03 “Den eneste gang, jeg var i ilden i hjemmeværnet, var på en øvelse i Finnerup terrænet, hvor jeg var kommet ind i et område, der var afsat til regimentet i Voborgs årlige andejagt.”

  Hvor Lemche udtrykker sig levende som i billeder, sammensvorne rider fra Finderup den brændende lade en dyster mørk Cæcilienat, Lemche hovedpersonen beskrevet som i iturevne billeder og under beskydning, hovedpersonen og de sammensvorne islamister og radikale pladderhumanister i tyske alliancer på flugten over den jyske hede, forlader gerningsstedet, brændende broer og elendighed og salafister, jeg tager ikke stilling til skyldsspørgsmålet, men skurkagtige typer vender som oftest tilbage til gerningsstedet!

 160. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF, lad nu vodkaen i bero. Du er jo helt usammenhængende.

 161. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  E. Larsen15. februar 2016 16:46/ Dit indlæg kom vist ud af filtret nu idag, jeg er ganske enig dit indlæg, Danmark burde forlængst være bragt i nødsretstilstand, for at forhindre den islamistiske magtovertagelse af Danmark.
  Nød bryder alle love, alle konventioner og straffeloven sættes ud af kraft, vi har derfor brug for nødret, at landet at Danmark bringes i nødretstilstand indtil forholdene igen bragt iorden og sikkerhed, og den islamistiske overtagelse vores land er afværget, her og nu er betingelsen tilstede for nødret, for at redde Danmark, ikke vente til foråret, ikke vente til sommeren de nye horder af islamister fra syd og undergangen i jihad forudsigelig!
  Uden nødret er efter min mening undergangen det danske folk forudsigelig!
  Regeringen må indkalde professionel hjælp, en håndfuld de klogeste hoveder, rigets bedste mænd, der kan tage os ud af katastrofen igen, katastrofen som Merkel og de radikale pladderhumanisterne har bragt os ned i!

 162. Af Arne Lago von Kappelgaard

  -

  Ja, Allas lystige svende har vundet, fordi vi har nogle skvatmikler til politikere, der ligesom en stor del af befolkningen, åbenbart har korttidshukommelse.
  Til erindring:

  ” Tysklands multikulturalisme er slået fuldstændigt fejl.” ( Angela Merkel, citeret i Politiken, 15.10.2010)..
  Samme Merkel: ” Forestillingen om at bygge et multikulturelt samfund, hvor alle lever side om side uden problemer, må siges at have fejlet stort,” (DR-Nyheder 17.10.2010).

  Forbundskansler Merkel: “Multikultur er en fejltagelse. Indvandrere skal udfordres mere og lære at tale flydende tysk,” (Ekstra Bladet, 16.10.2010).

  David Cameron: ” Det multikulturelle Storbritannien har slået fejl,” (Jyllands Posten, 05.02.2011).

  Den 5. februar 2011 udtalte premierminister David Cameron og forbundskansler Angela Merkel, at den multikulturelle integrationsmodel er død,” (Kristeligt Dagblad, 10.02.2011).

  Danskerne vil åbenbart ikke lære af 40 års fejltagelser, altså må de føle. Og husk, når en muslim udøver terror, så har det intet med islam at gøre. Ligeså med alkoholister, det har intet med alkohol at gøre!

  Pugna pro patria

 163. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “Arne Lago von Kappelgaard ” ! –Meget – meget fint navn ! (er lidt misundelig )—Jamen du har så evig ret ! —Når man ikke vil høre ! Ja, så må man føle ! Ikke sandt ! —Hvis dette mareridt nogensinde holder op ! –Og vi igen kan føle os som “stolte vikinger ” ! LOVER VI, AT: kommende politikere “først skal “føles på tænderne “–(de skal skrive under på AT: Det de lover –skal de holde ! –ELLERS ! UD af klappen !—-Vi vil simpelthen “helgardére os ” ! –p.s OG ingen – absolut –Willy Søvndahl –skolebørn i fremtidens forhåbentlige “voksen-regering” !

 164. Af Lars Petersen

  -

  @ Axel Eriksen.

  Du siger det er verdensmarkedsprisen der bestemmer udbud/efterspørgsel, hvilket jo netop
  ikke er hvad som foregår her, men “åbenlys price fixing”, såvel du fejler bravt på prisindekset..

  “GRUNDLÆGGENDE PRODUKTIONS MARKEDSFUNKTION”.
  * Jo større kundeunderlaget er, desto lavere pris. (insulin kundeunderlaget er eksploderet)
  * Ældre produktrevisioner bliver ikke dyrere, men billigere. (her fordyres de gamle produkter)
  * Jo ældre en/flere funktionsdygtige produkt rev. er, desto lavere priser på nyt og gammelt.
  * Alderen vi her taler om, er fortsat fra før Maria Callas, eller Ranier d. III, af Monaco blev født.
  * Første succesfulde genetiske insulin er fra 1978 = 38 år. (43 år var en fejl, 47 år en tastfejl).

  FORBRUGERINDEKSET (inflation)
  kan derfor ikke bruges som forklaringsmodel i tilfældet her, da du begår en temmelig primitiv
  1:1 kolportering; da et fladskærms TV ligeså skulle koste kassen (skønt de ingen ting koster),

  Prisstigning bare seneste 5 år: (husk, kundeunderlaget er yderligere eksploderet i denne tid).
  Januvia / Humalog / Novolin / Levemir / Lantus / SymlinPen 60 / Humulin12 = “+191,71%”.

  Til sammenligning, har US snit inflationen i seneste 5 år, ligget på skallede: +1,7%, hvilket
  levere en inflationsmæssig disharmoni på ultra: 112,70%, eller 1.120,7 procent om du vil.

  I øvrigt kan oplyses: i 75, kostede en flaske insulin 2,99USD X forb.indeks a 516% = 15,42USD
  I dag taler vi en snit pris i omegnen af de 390USD = inflations-disharmoni på: “2.529 procent”.

  THE REAL NASTY ONE, ER,
  At her bindes talrige jobs til disse media virksomheder, imens man på totalen, koster langt
  flere, alt imens man fra politisk hold, ikke tør “pille” (fik du den), ved disse virksomheder, da
  man skal vise jobskabelse for genvalg, såvel investorer, resellere mv. ej ingen interesse heri.

  Hassan har heller ikke… hvorfor dog det ?… Jo, for nu kan Hassan køre på kronikker ordningen,
  og få den aller aller seneste produkt revision, 100% skattebetalt, hvilket i sig selv bevirker, at
  her kan etableres “NUL KOMMA NUL” effektiv hjemsendelsespolitik, da Hassan udmærket vil
  vide, at de medfølgende skrub-af-lommepenge, ikke vare 2 år, da insulinprisen æder alt op 😉

 165. Af Lars Petersen

  -

  Sagde: 112,70%, eller 1.120,7 procent om du vil.
  Mente: 112,70X, eller 1.120,7 procent om du vil.

 166. Af Axel Eriksen

  -

  @ Lars Petersen!

  Mig bekendt fandtes, der ikke fladskærms-TV for 42 år siden – men i forhold til datidens priser på “fjernsyn” må jeg give dig ret (undtagelse B&O).

  Nu var det også den gennerelle prisudvikling, som jeg henviste til!

  Ja, og jo større kundegrundlaget er – hvorfor findes der ikke flere producenter?

 167. Af hans andersen

  -

  Løgn og vildledning er forudsætningen for at en kriminel bande kan blomstre, det forstod grundlæggeren af den muslimske bande tilfulde, at han så krydrede sine banderegler med overtro må siges at være en genistreg.

  Røvere vil altid være stærkere end et produktivt samfund så længe de kan bilde folk ind at de ikke er røvere.

  Så Omar og hans brødre har vundet så længe folk ikke forstår at de er røvere.

 168. Af Lars Petersen

  -

  @ Axel Eriksen.

  Hvorfor der ikke findes flere producenter har mange årsager, men i stedet for at komme med
  dokumenterede / udokumenterede påstande, så stil dig selv følgende instinktive spørgsmål:

  Et produkt som kunne skabes i herrens år 1978, er dette blevet sværere eller lettere at
  skabe efter mange-dobling af CPU kraften, Software, Pharma knowhow, og materiel ?.

  I øvrigt kan gen-oplyses, (da du vidste det i forvejen), at medica industrien i USA, stor fonder
  diverse kandidater, hvilket Trumph stor-benytter sig af at oplyse om, da diverse reguleringer
  i lovgivningen, er ikke-eksisterende, hvorfor Amerikanerne betaler en endnu vildere overpris.

  Nuvel.. middelklassen er på røven i USA, og vil kun blive værre world wide, hvilket betyder, at
  medica branchen har fået voldsom bevågenhed, hvilket igen betyder, at Novo og andre, står
  til et kæmpe drop down før eller siden, da USA fylder langt hovedparten af insulinmarkedet.

  I takt med at den central- institutionerede magt mister pusten, og overgår til befolkningerne,
  vil hele lobby-industrien dø ud, hvormed hele fundamentet for overpriserne ligeså dør, idet
  Novo, (for at holde sig til dem), konstant vil blive aftvunget at sænke de 25 – 31X overpriser,
  såfremt man fortsat vil afsætte sine produkter, samt sikre sig at Staterne ikke selv producere.

 169. Af Birte Frandsen

  -

  Face-book og vores ytringsfrihed
  Clement Kjærsgaard er jo en dygtig person, og er han ikke for fræk ,sker
  der ofte spændende ting og sager.
  Seneste debat handlede om Face-book , og her kom det frem at når der
  blev slettet i folks indlæg, kunne det være noget som blev foretaget af omtalte ansigtsbog…..
  Der skulle være tale om anonyme pengefolk bag det hele, og der er ingen
  i det foretagende, som folk kan komme i tale med.
  Det lyder godt nok som den værste form for manipulationscentral.
  Er det virkelig så slemt.?
  Faktisk er det i nogle begavede kredse ved at være statussymbol IKKE
  at være på face-book !
  I omtalte debat hos Clement, deltog da også en højintellektuel professor,
  som ikke deltager i den pillen-navle-central.
  Måske er det derfor når der slettes filosofiske berøringer som fx, af forskellen
  på forskellige religioners “drejebøger” samt sondringen mellem hvad der
  er religiøse trossamfund og kulturelle foreninger ?
  For at der kan forekomme sletninger og ene udelukkelser for høflige
  indlæg og spørgsmål på blogs på Berlingske ,har undertegnede selv med
  undren erfaret, al den stund der blev lukket for deltagelse hos Søren Pind,Uffe Ellemann og Lisbeth Knudsen.
  Måske ville omtalte personer ikke have noget på tapetet, eller der kan have være brugt en vis sarkasme eller ironi, og det kan naturligvis misfor-
  stås, eller de pågældende har måske specielle former for humor….
  Sært er det under alle omstændigheder, dersom seriøse forsøg udsættes for uforklaret udelukkelse.
  Det er vel godt at tage sigselv alvorligt, men mindre ønskeligt at tage sigselv højtideligt ?

Kommentarer er lukket.