Tyrkiets sande ansigt.

Af Henrik Day Poulsen 126

I disse dage dage forhandler EU med Tyrkiet om en løsning af den snart ulidelige flygtningekrise, som har fyldt medierne verden over de sidste mange måneder. Jeg har skrevet det flere gange, men skriver det gerne igen, at det er for mig helt uforståeligt, at hele verden mener, at det kun er EU, der skal løse Mellemøstens flygtningeproblem, mens Rusland, Kina, Japan, USA, Saudi Arabien og Golflandene kører på frihjul og intet ansvar tager.

EU har en stor del af skylden selv, idet vi med Angela Merkel i spidsen langt hen ad vejen blot har accepteret, at muslimske flygtninge er vores ansvar og ingen andens. De nævnte lande har kunne nyde godt af EU’s interne splittelse og scenariet minder mig om det gamle Romerriges administration med divide et impera: del og hersk.

FN systemet slår samtidig EU i hovedet med, at en mulig aftale om tllbagesendelse af flygtninge fra Grækenland til Tyrkiet er i strid med aftalte konventioner. Alle har altså travlt med at kritisere EU og pålægge os verdens fattigdomsproblem. Og kun få i EU gør noget effektivt ved det. De fleste blot taler og taler og afholder det ene EU top møde efter det andet. De eneste, der får gavn af alle de topmøder, er de hoteller, som de afholdes på og cateringfirmaerne, der fylder de for de fleste EU politikeres vedkommende velpostrede maver.

Nu er Tyrkiet så blevet EUs redningsplanke. Landet, som undertrykker ytringsfrihed, hvis kvinder opfordres til at gå tildækket og hvis kystlinje er fyldt med lyssky menneskesmuglere, som stort set uden myndighedernes indgriben får lov til at tjene penge på mennesker, der er økonomiske flygtninge og for nogens vedkommende også flygter fra krig. Tyrkiets politik i kystområderne svarer til, at den danske regering stiltiende accepterede smuglervirksomhed og lovløshed i Skagen og Hornbæk.

Den tyrkiske regering kan sagtens finde ud af at slå hårdt ned på mennesker, der kritiserer regeringen. Det tager kun et split sekund at sende tåregas og urobetjente ud i gaderne. Men der er ingen tåregas og gummikugler til menneskesmuglerne. Hvor mon ikke?
Man kunne få den tanke, at de mange flygtninge og menneskesmuglere er en vigtig brik i en særdeles usmagelig og udspekuleret strategi fra Tyrkiets side om at modtage milliarder af Euro og få give sin befolkning mulighed for frit at kunne rejse til Europa.

Hvis Tyrkiet ville, kunne landet med det samme tilintetgøre menneskesmuglerne. Det er stor set uden problemer lykkedes flere TV hold fra bla. BBC og DR at følge og beskrive den virksomhed, som medfører, at menneskesmuglerne, når strømmen af flygtninge en gang ebber ud, kan købe sig en Mercedes og en luksuslejlighed og slappe af i Monaco eller Dubai.

EU skal efter min mening ikke finde sig i Tyrkiets afpresningsmetoder og inhumane accept af kriminalitet på landets kyster. EU skal også gøre FN opmærksom på, at grænsen for at hjælpe nu er nået. EU bliver ødelagt, hvis vi fortsat skal modtage flygtninge. Og mener FN virkelig, at EU skal ødelægges på grund af et sæt konventioner på et stykke papir?

Det er trist, men nødvendigt, at grænserne lukkes. Og de flygtninge, der kommer til EU, skal sejles tilbage uanset, hvad konventionerne siger. EU kan ikke længere spille Moder Teresa, alt imens vores velværd, kristne kultur og samfund ødelægges indefra.

EU behøver ikke at have dårlig samvittighed. Vi har om nogen gjort vores til at hjælpe Mellemøsten, mens andre har set til på sidelinjen. Og et land som Danmark har nok gjort allermest set i betragtning af landets størrelse.

Vi skal være immune over for andres kritik, idet vores kritikere selv har langt større grund til at have dårlig samvittighed end vi har. Vi skal også kassere ledere som Angela Merkel, som er skyld i EUs deroute. Havde Tyskland haft en dygtigere leder, havde verden set helt anderledes ud.

Tyrkiet har vist sit sande ansigt. Landets ønsker medlemskab af EU, men ønsker på ingen måde at tilpasse sin muslimske kultur til vestlige værdier eller respektere menneskerettigheder.

Tyrkiet ønsker, som de fleste andre, kun vores penge. Og hvis EU ikke passer på, er pengekassen snart tom.

126 kommentarer RSS

 1. Af Niels Peter Lemche

  -

  Ja, HDP, det er vist tydeligt, at du aldrig har været der, og hvis du har været der, ikke er nået længere end til en badestrand. Og én ting er sikker: Du har meget lidt idé om de kræfter, der styrer et land som Tyrkiet, desværre.

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Kære Niels Peter

   Du tager fejl. Jeg har været der 4 gange tror jeg og aldrig ved en badestrand eller på charterferie!

   Venligst

   Henrik Day

 2. Af Lars Møller

  -

  Fuldstændig enig. Godt skrevet. Man forstår godt, at mange i Storbritannien vil ud af EU.

 3. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  Jubiii ! –Henrik Day ! —Den lille “snu rad fra Tyrkiet” –Der mødte op i parlamentet ! –For triumferende proklamérede AT: Det kommer til, at koste milliarder, hvis Tyrkiet skal indlemme alle de u¨ønskede muslimer, der kommer væltende ind i Europa ! –Og så siger manden “gud-hjælpe-mig” –AT Tyrkiet også skal være medlem af EU–famillien ! –NIX-NEJ –Den beregnende snu tyrker ! –Kan godt glemme alt om, at blive medlem ! –Europæérene stejler !! –Vi kan tydeligt huske “horden fra de Anatolske højsletter ” ! –der flyttede ind i vores lande “Med deres analfabetiske fårehyrder ! ” –Det har såmænd også kostet os skatteborgere milliarder af kroner ! –NU fornemmer vi det samme igen fra Mellem-østen !! –De møder op “de arabere” ! –Og regner med AT : Skandinaverne betaler ved kasse 1 –frivilligt ” –NIX-NEJ ! –Det skal være en gammel løgn !–alors !

 4. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Nah…. jeg forstår såmænd godt Tyrkiet!

  Den kære venstrefløj har jo gennem mange år på alle mulige måder støttet de morderiske terrorister i PKK.
  Hør bare den ækle jødehader til Margrethe Auken: Nu kan hun få sine ISIL-terrorister tilbage, så de kan sprætte hende op på Youtube.

  Hvem hjalp egentlig jødemorderen Omar? Blekingegade-banden?

  Tag sådan én som Søren Søndergaard i Enhedslisten – hvorfor er han ikke i fængsel?

  Jeg kan da ikke bebrejde Tyrkiet, at de sorterer lidt i de flygtninge, som de modtager.

 5. Af Anders Nielsen

  -

  Det er udmærket skrevet, og jeg er enig men vil dog modere lidt i værre retning.

  “Tyrkiet ønsker, som de fleste andre, kun vores penge.”

  Desværre tror jeg, at Tyrkiet er helt med på erobringstanken. Jeg har diskuteret det med mange muslimer af forskellig nationalitet, og selv de mest moderate har været enige om, at det er en pligt og et mål, at Allahs territorium skal udvides. Den tanke vil de ikke give slip på. og vi ser da også, at hver gang Euopa er svagt, stiger presset fra de muslimske lande.

 6. Af er p jensen sortlistet eller hvad?

  -

  HDP har som sædvanlig skrevet et fornuftigt oplæg.

  Man bør måske supplere ved at spørge om hvad der er EUs sande ansigt? Eller hvad der er løkke-regeringens og Borgens sande ansigter? Er de sande ansigter nogenlunde civiliserede at se på, eller minder de mest om de for bryder ansigter der er totalt overtatoverede med ha gekors, giftslanger, kra nier, drager og re vol vere?

  Søde, nuttede eller smilende ansigter er selvfølgelig ikke altid en garanti for fornuftig politik. Bare se hvordan nykom munisterne, femi nisterne og pladder huma nisterne har omdannet Sverige til et ræd sels kabinet. Og nu forsøger samme slags kliker at lave det samme nummer med Danmark. Snart kan det komplette vanvid, gang stervælde og ter ror-regime sænke sig over både Danmark og Sverige.

  Når hyk leri, løg n og tå belighed fører an i politik, ligger elen digheden og dø den på lur overalt, og kat astrofen venter lige om hjørnet.

  Lige i disse dage har NATO og INTERPOL og chefer for terror-bekæmpelsen i forskellige lande slået alarm. De har advaret om at kæmpestore terror-angreb kan være under opsejling. Hvor hundreder eller tusinder af sagesløse borgere dræbes med maskinpistoler og håndgranater i restauranter, indkøbscentre, på badestrande, ved sportsstævner eller andre steder. Der kan også blive tale om angreb med bakterier, gift gas eller “snavsede” atom bom ber. (se sna ph og den korte)

  Hvornår vågner regeringen, partierne og danskerne op og ser virkeligheden i øjnene?

 7. Af Mehmet Sami Gür

  -

  HVOR ER DU DOG URETFÆRDIGE OG UVIDENDE AT HØRE PÅ! TYRKIET ER VEJEN FREM!

  1. Tyrkiet huser næsten 3 millioner flygtninge, og indtil videre har tyrkerne ikke sendt nogle af dem videre til Europa! Ihvertfald ikke endnu.

  2. Tyrkiet har indtil videre brugt ca. 10 milliarder USD fra statskassen! Hvor meget har EU brugt til dette mål? Ikke engang 1 milliard. De 6 milliarder Euro fra EU er ikke kommet endnu, og igen er der mange, der stillet et stort spørgsmål til om de 6 milliarder Euro i virkeligheden er nok til at lette byrden på tyrkerne?

  3. Tyrkiet ligger som nr. 3 på verdensranglisten over de lande, der hjælper, støtter og sender flest ulandsbistand til fattige og nødsplagede områder i verden.

  4. Ingen visum for tyrkiske statsborgere, og denne ordning skal begynde allerede til juni i år! Noget for noget…

  5. Tyrkiet skal være medlem af EU på lige fod og linje med Tyskland og Frankrig allerede i 2017-18! Det er Tyrkiets ret, idet landet har ventet mere end 50 år, alt imens de korrupte østeuropæiske lande blev medlem med det samme, hvilket har skadet hele Europa inkl. Danmark!

  6. Der er her i debat panelet visse kommentatorer, som giver udtryk for at give en vestlig støtte til militæret i Tyrkiet om at kuppe Erdogan ned fra magten. Ydermere siges det, at man fra vestens side bør fjerne PKK terroren fra terror listen. Hertil vil jeg sige, at der ikke er noget nyt i, at vesten er dobbeltmoralsk og hyklerisk, når vesten på den ene side giver tredjelande lærestreger om demokrati og menneskerettigheder og samtidig på den anden side kan støtte militærkupper i disse lande. Vesten har f.eks. støttet militær kuppet i Ægypten mod ægypternes arabiske forår-ønske om mere demokrati og menneskerettigheder! Det er en typisk vestlig mentalitet at handle efter interesser, også selvom det drejer sig om eksport af frihedsidealer. Der er heller ikke noget nyt i, at selvom vesten har PKK på terror listen, så støtter de såkaldte vestlige allierede netop disse terrorister, inkl. PKK og angriber Tyrkiet og Erdogan kujonagtigt bagfra!

  Men EU’s og Europas sikkerhed og fremtid ligger i Erdogans og Tyrkiets hænder, selvom mange af jer nægter at indse og acceptere denne realitet! Erdogan har vist mod og lederskab ved at skyde det russiske militærfly ned for første gang i historien. Erdogan har igen vist mod og lederskab ved at åbne grænsen til de mange millioner af flygtninge. Hvor mange har EU modtaget indtil videre? Også praler I med at være det rigeste kontinent! Hvad nytter det, når I egoister ikke bruger pengene fornuftigt, men pengene vil I gerne bruge til et korrupt land som Grækenland, ikke sandt? Erdogan viser stadig mod og lederskab ved at foreslå en sikker luft korridor og flygtningeby i Nordsyrien, men hverken FN og stormagterne vil acceptere dette forslag, fordi de er mere interesseret i at få del i Mellemøst-kagen under dække af bekæmpelsen af IS!

  7. Hvor kynisk kan vesten være, når højtstående vestlige statsledere beder Erdogan og Tyrkiet om at åbne den tyrkiske-syriske grænse til syriske flygtninge, men samtidig ønsker de samme vestlige smart-hoveder Erdogan og Tyrkiet om fortsat blive ved med at lukke den tyrkiske-europæiske grænse til de stakkels flygtninge, som vil krydse grænsen og fortsætte rejsen videre til det indre EU! Sådan går det ikke, og her stopper altså festen for vesten. For Erdogan kan og vil finde på at sende flygtninge med busserne til hele Europa, hvis ikke vesten agerer og handler med intellektet og samvittigheden. Tyrkiet producerer sine egne busser og har flere busser end hele EU landenes samlede antal busser.

  Istedet for at modarbejde Erdogan og Tyrkiet, så ville det være på sin plads at bruge hele energien på at få krigen i Syrien stoppet og komme igang med et demokratisk folkevalg uden Assad og uden vestlig bekymring om en mulig regering dannet af det muslimske broderskab. Der er ingen grund til frygt og panik, for det muslimske broderskab er ligesom Erdogans AK Parti i Tyrkiet.

  Der er sikkert rigtig mange der vil give mig ret i, at det er i vestens interesser at have et stort og stærkt Tyrkiet end at have et sygt og svagt Tyrkiet i en tid, hvor hele verden står til ansigt med en forhøjet risiko for tredje verdenskrig. Europas syge mand er ikke længere Tyrkiet, men det er selveste EU med Tyskland i spidsen.

  – FN bekræfter i sin hjemmeside med jævnlige rapporter om hvor mange flygtninge hvert land har taget imod. Her i FN rapporten fra d. 8. marts kan det tydelig læses, at flygtninge antallet er nået til de ca. 3 millioner: http://www.unhcr.org/56de9e176.html

  – I international humanitær bistand ligger Tyrkiet som nr. 1:

  http://www.dailysabah.com/politics/2014/12/09/report-turkey-ranks-first-in-international-humanitarian-aid

  – I international donor i humanitær bistand ligger Tyrkiet som nr. 3 efter USA og Storbritannien. Her bliver Danmark også nævnt som nr. 7, som svarer til 0,12% af Danmarks BNP, hvilket er en flot plads:

  http://www.dailysabah.com/nation/2014/09/11/turkey-third-largest-international-donor-in-humanitarian-assistance

  Med hensyn til pressefriheden i Tyrkiet drager man i vesten til forhastede konklusioner ved at fordømme Tyrkiet uden at vide sandheden i forbindelse med Avisbureauet Zaman!

  Avisbureauet (Zaman) i Tyrkiet, som blev overdraget til staten, er fundet skyldig i læk af statens fortrolige oplysninger til bl.a. stormagterne i udlandet (især i Europa). For det andet er der et hav af beviser på avisbureauets samarbejde med terrorgrupper som PKK og mv., som er på Tyrkiets, EU’s og dermed Danmarks terrorliste. Nogenlunde det samme er sket i England for nogle år siden med Murdoch sagen. Hvis det kan ske for et demokratisk land som England og som er nødvendig for at opretholde retssikkerheden og orden i landet, så burde det heller ikke komme som en overraskelse og noget helt nyt, når det sker i Tyrkiet. Desværre er medierne og journalisterne ikke hævet over loven, og man kan ikke gøre og foretage alt bare fordi man er en journalist, ikke sandt?

  Desuden er det helt hyklerisk og dobbeltmoralsk at belære andre lande om demokrati og menneskerettigheder, når et land som Danmark behandler flygtninge udemokratisk og umenneskeligt og kan finde på at beslaglægge flygtningenes smykker. Skulle vi ikke først se i spejlet – på vores egen behandling af mennesker, inden vi stikker næsen i tyrkiske tilstande?

  Og hvordan kan man kalde Tyrkiet for at være Europas syge mand, når Tyrkiet lige nu jo er Europas tigerøkonomi? Det er EU og Tyskland, der er ved at skrumpe. Desuden skal man ikke være intelligent for at være vidne til EU’s afhængighed af Tyrkiet. EU har brug for Tyrkiet mere end Tyrkiet har brug for EU! Det har man set senest med EU-Tyrkiet mødet, hvor tyrkerne overraskede hele EU med deres nye og opsigtsvækkende forslag. Europæerne troede, at tyrkerne skulle forblive i forsvarsposition med den nuværende flygtninge situation. Tyrkerne har smadder dygtige diplomater og politikere, og har forståelse og sans for forhandling og overbevisning. Nu er hele EU lamslået netop på grund af det nye tyrkiske initiativ.

 8. Af er p jensen sortlistet eller hvad?

  -

  HDP har som sædvanlig skrevet et fornuftigt oplæg. Men hvorfor er f il tre t så helvedes emsigt? Det er da pokkers til bøvl at få noget igennem. Hvad er meningen med at velkendte sobre og saglige bloggere konstant mobbes?

 9. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Noget for noget – Ellers har Tyrkiet ikke brug for jeres penge. Tyrkiet er Europas tigerøkonomi.

 10. Af Anders Nielsen

  -

  Tyrkiets tigerøkonomi!!

  Du følger ikke med Gür.

 11. Af hr. pre ben jen sen

  -

  Hvorfor fungerer f il tre t så emsigt? Hvorfor slipper mange indlæg først igennem ved at alle mulige “kontroversielle” ord er opdelt og skilt ad. Hvorfor moppes velkendte saglige blogere igen og igen. F il tre t er en skamplet på avisen, og en hån mod demokratiet. Se 14.16 ovenfor som først kom på efter en masse bøvl.

 12. Af hr. pre ben jen sen

  -

  At f il tre t skævvrider, forfalsker og forringer debatterne er der ingen tvivl om. Utallige indlæg skjules. Det er vi flere der har gennemskuet.

 13. Af Helene Rosted

  -

  Kære Mehmet Gür! Det er muligt, at du har ret i dine betragtninger set fra et muslimsk/tyrkisk synspunkt. Dit helt store problem er blot, at tyrkere IKKE er europæere (allerede romerne talte om Asia Minor), og har derfor intet at gøre i EU. At vores ledere desværre er så slatne, at de sælger ud af europæiske værdier for at komme ud af den kattepine, de selv har bragt os i, er ærgerligt! Jeg tænker med rædsel på, hvad der venter mine børn og børnebørn……

 14. Af Jan Petersen

  -

  I global storpolitik foregår intet tilfældigt. Alt følger nøje tilrettelagte planer. Den illegale udlændinge tsunami vendt mod EU er planlagt.

  Reelt har EU lagt en strikke om halsen på sig selv i form af ubrydelige menneskerettigheder. Det ædle princip testes nu af andre, for hvem menneskerettigheder er en joke.

  Om EU er i stand til at løsne strikken om halsen på sig selv, tvivler jeg på. Det er vel så blot at vente på enkeltstater i EU, der selv løsner sig fra strikken, og korthuset EU braser sammen.

 15. Af Birger Nielsen

  -

  Hvem er ham Mehmet Gyr?
  Er han dansker eller tyrk. Er han vred på Danmark?
  Det er en mægtig svada, han fyrer af på flere blogge samtidigt.

 16. Af Jesper B Andreasen

  -

  Mehmet Gyr – Tyrkiets tigerøkonomi ?

  Tyrkiet har hverken en tigerøkonomi eller er beliggende i Europa. Den asiatiske del udgør trods alt over 97 % af landet – det må du da vide.

 17. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  Appropos “Tyrkertro ” ! —Så er det eneste som vi kan blive lidt misundelige på ! –NEMLIG ! –AT de har solskin –dejligt varmt vejr –og sikkert også skøn – fredelig natur ! –Deroppe i de Anatolske Højsletter ! —Det er lige før, at vi ønsker AT : Bytte med de snu tyrkere ! –Vi vil have fred ! –Og det kan godt blive i tyrkernes “uendelige højsletter ! ” –Såfremt vi kan få en aftale med tyrkerne ! –AT Vi flytter ud i deres uendelige natur –med fred –gede/fåre-oste incl. hyrdehundene ! –Som vi vil elske ! –Så er det o.k. med os fra DK.–Vi vil bare gerne være fri for muslimer ! –Og det kan sagtens lade sig gøre, hvis de allesammen flytter til “det kolde Danmark ” –Så vi kan tilbringe vores sidste år i fred –og med en smuk natur ! –Vi skal med fornøjelse klappe deres søde får/geder –og deres trofaste hyrdehunde !—Lad os komme væk fra DK ! –med de stupide politikere –der ikke ønsker os det godt ! biénsure ! alors

 18. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er multikultur lidt af et paradoks. Det er som en ensrettet vej, hvor kultur trafikken kun går én vej. Fra Mellemøsten, Afrika og dele af Asien mod Europa, men ikke den anden vej.

  Det er vel ulogisk, at kun Europa skal kultur beriges? Hvordan spreder Europa og resten af Vesten sit demokratiske budskab – kun via droner, massemord og folk på flugt?

 19. Af hans andersen

  -

  Tyrkiet er et farligt land der understøtter hovedjægerne i syrien, Irak Tjetjenien og Ukraine, det har i årtier sendt 5. kolonne soldater til alle lande i EU, Som Erdogan sagde til tyrkere i tyskland moskeerne er vore kaserner og de troende vore soldater integration i det tyske samfund er ikke tilladt.

  Efter det vellykkedes folkemord på armenierne vil Tyrkiet nu have EU til at finansiere dets igangværende folkemord på kurderne.

  EU politikerne er naive tosser eller købt.

 20. Af hans andersen

  -

  @ Mehmet Sami Gür
  Tigerøkonomi ? Tyrkiet lever højt på alle de bistandsmidler deres statsborgere i EU landene sender hjem.
  Et muslimsk land producerer ikke andet end børn de ikke kan forsørge, fattigdom og ørken.

 21. Af Jesper Lund Jesper Lund

  -

  Mehmet Sami Gür

  “Europas syge mand er ikke længere Tyrkiet, men det er selveste EU med Tyskland i spidsen.”

  Hvorfor Tyrkiet at være medlem af “Europas syge mand”?

 22. Af Jesper Lund Jesper Lund

  -

  Hvorfor Tyrkiet at være medlem af “Europas syge mand”?->Hvorfor ønsker Tyrkiet at være medlem af “Europas syge mand”?

 23. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Med frygtindgydende stupiditet sender Danmark igen bombeflyene af sted for at bombe islamiske områder. Det burde ikke kræve en Einstein at regne ud, at flere irakere og syrere bliver hjemløse, og at flygtningestrømmen til Danmark vil øge. Danmark praler oveni købet af at være medansvarlige for ødelæggelserne og får ros – i Washington af alle steder. Det er flovt at få ros af ophavsmanden til og opretholderen af alle igangværende krige.

  Det kræver heller ikke genialitet at forstå, at flygtningene søger til Danmark, det land der er skyldig og medansvarlig for krigens fortsættelse. Danske politikere fatter simpelthen ikke sammenhængen og kræver, at andre lande skal tage imod flygtninge, som Danmark har skabt.

  Man tager sig til hovedet i undren, indtil det går op for én, at Danmark som USA’s marionet kun kan følge ordrerne fra Pentagon. Danskerne er slet ikke så dumme, som man skulle tro – vi er som alt for mange andre europæere kujoner. Det vi burde bekæmpe var amerikanernes dominans i Europa. Måtte det ske snart, at europæerne vågner op.

 24. Af hr. pre ben jen sen

  -

  Bemærk hvor krigeriske de radikale “humanist”-kvinder er. I årtier har de hetzet mod forsvaret, for de radikale var jo fredsvenner og kunne ikke lide at der var nogen til at forsvare Danmarks frihed og suverænitet. Men straks da de rødradikale “humanister” fik mulighed for at føre krig mod fjerne land, blev de grebet af krigsbegejstring og angrebsiver. Hvorfor? Fordi de radikale er en slags dødens og ondskabens parti, en slags rødnazister der ikke aner hvad et fædreland er, hvad anstændighed er, hvad ægte humanisme er, hvad almindelig sund fornuft er. De radikale politik-kvinder og feminiserede mænd har i hele partiets levetid ikke bestilt andet end at føre folkefjendsk og landsskadelig politik. Og marianne jelved og østergaard ønsker og kræver nu at indvandringen øges, så Danmark kan besættes og islamiseres endnu hurtigere.

 25. Af hr. pre ben jen sen

  -

  Det var et svar til villy der endte i fi l tre t

 26. Af Mads Timo

  -

  “ulidelige flygtningekrise” vs. ” Alle har altså travlt med at kritisere EU og pålægge os verdens fattigdomsproblem”

  Hvis du nu bare gad gøre det klart for læseren, hvorvidt du anser det som en flygtningekrise eller om du anser det som en folkevandring skabt grundet fattigdom, så ville det være dejligt.

  Kan du derudover komme med et estimat på hvor mange syriske flygtninge der befinder sig Libanon? Eller kan jeg godt hjælpe dig med at finde tallet Henrik.

  Og tag du det bare helt roligt Henrik, de “fremmede” tager hverken din p-plads eller spiser din Foie Gras fra “Mad&Vin”…

 27. Af Henrik Petersen

  -

  Hvis denne ulidelige P. Jensen og hans utallige aliaser kunne stoppe sin evindelige og ligegyldige forurening på samtlige blogs over, at hans lige så ligegyldige indlæg ikke ryger på, helst før han får dem skrevet, ville det være mere overskueligt at læse og deltage.

  Til emnet: Meget enig med Day Poulsen. Det kan umuligt være Europas ansvar at importere fødselsoverskuddet fra de ekstremt overfertile lande i Mellemøsten og Afrika, der føder langt flere mennesker, end de uduelige lande er i stand til at brødføde.

  Saudi-barbarien, Kuwait og Emiraterne tager jo ingen overhovedet.

  Tyrkiet snyder blot med det hele og stiller uendelige økonomiske krav og alle mulige andre krav til EU i stedet for selv at gøre noget.

  Tyrkerne ved så udmærket, at muslimernes 5. kolonne-virksomhed går gennem Tyrkiet og vil blive dødsstødet for vestlig kultur. Og vestens ministre samt EU er for stupide og/eller naive til at indse, at det er de faktiske forhold i jernindustrien.

 28. Af Juliana Rasmussen

  -

  Europa til gengæld ønsker billige råvarer fra lande hvor befolkningen ofte ikke har råd til fødevarer, og deres levestandard er langt under hvad en europæer vil kalde udeholdeligt.

  Det er nemt nok for mennesker, som lever godt af at spise kød, hvor dyrene lever af majs købt fra lande som udrydder regnskov, som spiser frugter og grøntsager fra lande hvor jorden er sprøjtet til stor skade for deres miljø, at ønsker varer hvor råstoffer som bl. stål og træ som er købt til en lav pris og disse transporteres til lande der tjener tykt på at lave varer som sælges dyrt, for de lande ønsker ofte ikke at investere i fabrikker der hvor rå stofferne hentes fra, i det hele taget at forstå, at når andre lande har det dårligt. søger deres befolkninger de lande de ved har muligheden for at hjælpe dem..

  Tyrkiet tilbyder at løse et problem for Europa. Det er mere end der kan siges om hvad der skete under anden verdenskrig, hvor mange døde i gaskamrene fordi mange lande lukkede øjnene for uhyrlighederne.

 29. Af Kristian Mikkelsen

  -

  Stol aldring på en mand, der ikke drikker. Var det W.C.Fields der sagde det? Alkohol er som bekendt forbudt af selveste profeten, så en aftale med Tyrkiet er ikke det papir værd, den er skrevet på.

  Tyrkiet taler gerne mod vest med sejler mod øst.

  Vi burde lade de muslimske lande i almindelighed og de arabiske i særdeleshed udkæmpe deres 30-årskrig uden indblanding udefra, og afvise enhver flygtning ved EUs ydre grænse og, hvis den ikke virker, ved den danske.

 30. Af Henrik Knage

  -

  Jeg har skrevet det før, og jeg skriver det gerne igen. Det er ikke EU der er problemet, men FN.
  Det er dokumenteret indtil flere gange, senest af Frankrig, at FN er verdens største alfonsbutik, formentlig også verdens største korruptions skandale, våbensmugler, narkosmugler, seksuel udnyttelse af mindreårige piger og drenge, der efter misbrug dræbes og smides i en vejgrøft.

  Frankrig har senest lagt hovedet direkte på blokken – og har gjort opmærksom på, at FN har et problem, men i stedet for at få positive tilkendegivelser – er Frankrig blevet beskyldt for det hele.

  Danske “nødhjælpsarbejdere” kan heller ikke holde naldrene fra mindreårige pigebørn – som om, at hvis seksuelt afmarcherede personager finder Indernettet for farligt, kan de altid søge ind som nødhjælpsarbejdere – for at få deres seksuelle perversiteter tilfredsstillede – uden der er nogen der blinker. Da al elendighed skal bestå – ellers er der ingen der ved hvad godt er.

  Jeg tror heller ikke på det tyrkerfis.

 31. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Ifølge Europol trudslen at ISIS nu kan angribe Europa når de vil, også med svære våben, også flere mål på en gang, for radikale islamistiske salafister breder sig nu hastigt, og kraftigt i Europa!
  Derfor naturligt om vi fjerner alle moskeerne, kun udklægningsanstalter for radikale islamister, skattefri terror på dansk jord, snarlig islamistisk terror og jihad imod det danske folk.
  Hjemsend alle islamisterne non stop inden for sent..
  Husk at Merkel hendes tyske militær udstationeret i Tyrkiet sammen med Erdogans Tyrkiet, disse gode venner altid friske på en blitzkrig om udrensning massemord det kurdiske folk, eller som nu islamistiske magtovertagelse, indtoget i Europa, vores civilisation vores Europas vores undergang!
  Læg mærke til den 5 kolonne virksomhed, til hvor gode bedste venner Merkel og Erdogan er blevet på det sidste, står sammen i tykt og tyndt imod resten af Europa, burde det ikke være os advarsel nok, om hvad vi har i vente af planeret tysk-tyrkiskt død og ulykke!

 32. Af A. Bierce

  -

  Erdogan er en kold tyrker for EUnarkomanerne i Bruxelles og Berlin..

 33. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Mikkelsen: Du har ikke den fjerneste anelse, hvad Du taler om.
  Kemal Atatürk døde af skrumpelever.

 34. Af Kristian Mikkelsen

  -

  Det viste jeg ikke, men det viser, at han var en god mand. Han fjernede i hvert fald tørklædet fra de undertrykte kvinder.

 35. Af Jan Petersen

  -

  Læs iøvrigt b.dk/artiklen “Super Mario sender renter i ny bundrekord og skruer op for seddelpressen”.

  ECB renten er nu minus 0.4%. Enhver idiot ved, at renter er lig med værdi på penge. Hvis renten er sat til minus, betyder det, alt andet lige, penge er minus kr værd.

  Det eneste, reelt af værdi, er fast jord og ejendom samt infrastruktur og lign. Derfor kan banker (spekulanter) nu låne penge til minus renter for at opkøbe reelle værdier, betalt af skattemidler.

  Eller på nydansk – global eliten stjæler med arme og ben ALT af værdi, når matadorspillet fiktive penge braser sammen. Og hele showet starter forfra!

  Welcome to Global New World Order!

 36. Af Niels Andersen

  -

  At indgå en aftale med Tyrkiet, er det samme som at indgå en aftale med djævlen. Tyrkiet vil blot eksportere enorme mængder deres muslimske analfabetiske indbyggere i et muslimsk forsøg på at overtage hele EU.

  EU vælger mellem pest eller kolera, men i stedet burde vi lukke grænserne mod Tyrkiet totalt, så de kan blive kvalt i deres muslimske brødre fra Mellemøsten og Afrika.

 37. Af Dennis Aggerholm Eriksen, terapeut og healer

  -

  Henrik du har fedtet hud på det foto som sidder her på din blog. Benytter du noget hudpleje-middel? Måske du skulle rense din hud. Er din hud fedtet? Bare et godt råd; Smør dit ansigt ind i sovse kulør og kør fedtegrever hen over dit ansigt med en rødspætte.

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Kære Dennis

   Jeg har valgt ikke at slette din kommentar for at vise, hvordan nogle mennesker ønsker at ødelægge en interessant debat.

   Jeg vil tilfredse til trang til provokation med at fortælle, at jeg i da har anvendt en serum fra Clarins, en billig øjencreme fra et apotek i Barcelona (10 Euro for 15 ml) og en dagcreme fra Clarins med faktor 20, da jeg for tiden opholder mig i min lejlighed i Portugal og har solskader på min hud, som jeg jævnligt for behandlet hos en hudlæge.

   Næste gang må du gerne skrive noget mere seriøst!

   Henrik Day

 38. Af Eva Madsen

  -

  Lad os nu komme ud af EU i en fart og indføre permanent grænseovervågning / stop for asylansøgere og visumpligt fra rejsende uden for Europa.

  Frau Merkels plan er at destruere og oversvømme Europa med muslimer, Sharia lovgivning , parallelsamfund og kriminelle velfærdsindvandrere fra langbortistan.

  Tyrkiet er et muslimsk land, som skal holdes flere armslængder væk fra noget, der har med Europa at gøre, det vil være en katastrofe hvis de blev optaget i EU og visumpligten bortfaldt.

  Hvorfor betaler vi milliarder af euro til Tyrkiets islamister?

  EU har foræret milliarder til Tyrkiet, selvom regeringen er islamistisk retning.
  Er der fornuft i at man bruger Danskernes skattekroner på et land som Tyrkiet – NEJ vil nok være manges svar.

  Anders Vistisen =
  Jeg har netop været en tur i Tyrkiet med EU-parlamentets budgetudvalg. Og hvorfor så det, spørger du måske? Hvad har Tyrkiet med EU’s budget at gøre? En hel del: To af EU’s hastigt voksende udgiftsposter er nemlig penge til EU’s naboer og til lande, som EU har stillet i udsigt, en dag kan blive medlem af EU – deriblandt Tyrkiet.

  Fra 1996 til 2006 forærede EU tyrkerne 9,5 milliarder kroner gennem EU’s naboskabs-program MEDA, eller ”Europa-Middelhavs-partnerskabet”. Desuden har Tyrkiet fået adgang til et hav af andre EU-fonde, som skal fremme demokrati og menneskerettigheder, stabilitet, fred og afhjælpe nød. Endelig har Tyrkiet haft adgang den Europæiske Investeringsbank, som i over 40 år har givet Tyrkiet lån på årligt 15 milliarder kroner.

  Siden 1996 til dags dato har EU foræret Tyrkiet over 70 milliarder kroner.

  Fra 2001 kom der for alvor gang i pengestrømmen, for da blev Tyrkiet officielt kandidat til at blive optaget i EU, og derfor har EU i perioden 2000 til 2020 afsat over 78 milliarder kroner i pengegaver til Tyrkiet.

  Tyrkiet har vækstrater på gennemsnitligt 4-5 procent; i EU har der i årtier været økonomisk sklerose. Ja, I 2011 havde Tyrkiet en vækst på hele 8,1 pct., mens EU’s vækst var på 1,5 pct. Men samme år fik Tyrkiet over 5 mia. kr. fra EU, de fleste øremærket til modernisering af vand- og kloaksystemet – og samme år brød danske kloakker sammen under det værste skybrud i 30 år.

  Og hvorfor skal vi betale for tyrkernes jernbaner? Tyrkerne har selv bygget det topmoderne højhastighedstog Yüksek Hizli, og det kan endda køre – til forskel fra de tog, som Danmark har købt af Ansaldo Breda i Italien. Men er det så rimeligt, at vi og andre EU-skatteborgere har foræret Tyrkiet over en milliard kroner til at bygge en 533 kilometer jernbane mellem Ankara og Istanbul? En rejse, der kan tilbagelægges på tre timer, mens vores uduelige tog står og ruster op?

  Og er efteruddannelse af arbejdsløse i Tyrkiet vores problem?
  Åbenbart: her er et par eksempler.
  Vi har nu over syv millioner unge arbejdsløse i EU. Alligevel har EU gennem sit Europe Aid IPA-program i 2013 hældt 180 millioner kroner i uddannelse af unge arbejdsløse tyrkere.

  Gennem sine uddannelsesprogrammer Comenius, Grundtvig og Leonardo da Vinci forærede EU i 2013 Tyrkiet 165 millioner kroner til afholdelse af workshops, festivaler – og et legetøjsmuseum. Desuden betaler EU hvert år alle udgifter til, at 22.000 unge tyrkere kan komme og besøge EU – hvor der i forvejen bor 6 millioner tyrkere.

  Hvad får vi så ud af pengene? Et Tyrkiet, som ikke rører en finger, mens hundredtusinder af migranter ved højlys dag sætter kurs mod Europa; et Tyrkiet som fører krig mod sine egne, kurdiske statsborgere; et Tyrkiet som plejer sårede Islamisk Stat-krigere på sine hospitaler og lukker øjnene for jihadisternes gennemrejse til Syrien; et Tyrkiet som nu også er begyndt at bombe Vestens forbundsfæller, kurderne, inde i Syrien.

  Og hvorfor fortsætter gaveregnen? Fordi den principløse EU-elite fastholder, at Tyrkiet er et europæisk land, som skal være medlem af Den Europæiske Union. Det er heldigvis umuligt, for ingen regering i noget EU-land tør lægge sig ud med borgerne, som er overvældende imod at optage et land, som med 80 millioner muslimske indbyggere ville få større vægt end Tyskland. Men er det så rimeligt, at Bruxelles får lov at bruge milliarder på at forfølge sine multi-kulturelle utopier stik imod, hvad europæerne ønsker?

 39. Af Jan Petersen

  -

  Google iøvrigt YouTube videoen “why women destroy nations”. En video der faktisk er værd at se, og navnlig lytte til!

 40. Af ole thomsen

  -

  E va mad sen har ret i det meste, men desværre er det nok sådan, at ignoranterne i Tyskland og EU sagtens tør optage Tyrkiet i EU. Den “elite” der via tilfældigheder, giftermål, pengemagt og slesk tale mv. er kommet til “tops”, har da i årtier ikke bestilt ret meget andet end at tryne og svigte befolkningerne, og hvorfor skulle disse pampere pludselig holde op med det? Nogen modstand fra flertallet af landene får EU jo ikke, bortset fra at Grækenland, Ungarn og et par lande mere er begyndt at sige fra overfor führer-in merkels forrykte og kortsynede hasardspil. Så hvad kan forhindre EU i at importere yderligere 30-40 millioner krigeriske islamister?

 41. Af robert hansen

  -

  Forstår henrik petersen ikke at ytringsfriheden er en yderst vigtig del af demokratiet? Petersen kritiserer andre bloggere, men er ikke i stand til forklare os andre, hvad der er forkert i de af petersen kritiserede indlæg. Petersen er måske ikke helt så klog og skarp som han selv tror?

 42. Af Gungha Din

  -

  “Take up the Brown Man’s burden—

  Send forth the best ye breed—

  Go send your sons to exile

  To serve your captives’ need

  To wait in heavy harness

  On fluttered folk and wild—

  Your new-caught, sullen peoples,

  Half devil and half child”

 43. Af J Han sen

  -

  hele verden mener, at det kun er EU, der skal løse Mellemøstens flygtningeproblem, mens Rusland, Kina, Japan, USA, Saudi Arabien og Golflandene kører på frihjul og intet ansvar tager.
  Skriver Day Pousen

  Ingen af de lande som Day Poulsen nævner har noget ansvar for flygtningeproblemet bortset fra USA:
  De lande som skaber flygtninge problemet, USA og Danmark må betale for deres forbrydelser.
  Og tage ansvaret for flygtningene.

 44. Af Allan Sørensen

  -

  Mehmet Sami Gür
  Hvordan har du tid til at skrive dette lange blogindlæg kl. 14.18, hvis du er børnehavepedagog. Hvor var børnene imens?

  Tror du, at der ikke er nogen korruption i Tyrkiet? Var der ikke noget med Erdogan og hans familie og korruption for ikke så lang tid siden. Det husker jeg da.

  Tyrkiet har altid haft ben i begge lejre. Øst og vest. Stoler vi på dem?
  Er Erdogan ikke bare ved at udvikle sig til en mini Putin?

  Hvor længe har du været i Danmark og du skriver stadigvæk I. Du skulle måske tage en tur østover og prøve at bo i Tyrkiet et stykke tid, således er der nogle, der bliver kureret af hjemve. Du kan så komme tilbage og endelig beslutte dig til hvor du hører til.

  Så længe, der ikke er demokrati i Tyrkiet, Erdogan lukker aviser og bomber mindretal, har Tyrkiet ikke noget erinde i EU.

 45. Af Allan Sørensen

  -

  Børnehavepædagog skulle der stå.

 46. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen. (1-2)

  DELVIST ENIG I DIT INDLÆG, MEN I STEMMER SELV SYSTEMET IND, SÅ HVAD ER PROBLEMET ?.

  Uanset om vi taler: indvandring, skatter, åbenlys misbrug, florerende nepotisme-korruption,
  skingrende vanvid this and that, så står i ” ALTID ” klar og parat til at stemme “systemet” ind,
  fortsat uden et eneste demokratisk selvstændigt krav omkring mulighed for at vælge til/fra.

  I stedet har i en flok system-overbetalte journalister til at definere enhver fortolkning for jer;
  og hvis samme da også kun inviterer tilsvarende klienter ind foran enhver mikrofon, hvorpå
  man sikre sig, at sygen netop ikke konfronteres til døde, da man for fanden selv lever af den.

  ENESTE METODE TIL AT KOMME INDVANDRINGEN OG ANDEN AFGØRENDE TIL LIVS:

  1. Dynamisk skattetryk, via den enkelte borger kan vælge til, og fra i langt større omfang.
  2. pkt. 1 bevirker, at her intet er at komme efter, (eller blive for), da pengene er hos borgeren.
  3. Centralt hold kan ej længere smadre økonomien via skattebaseret genvalgs-spekulation.
  4. Ønskede og ikke, samt dets priser, underlægges nu den “frie betalingsvilje”, og billiggøres.
  5. Markeds-underlagte virksomheder og ansatte, kan nu tilpasse sig int. kostkrav via fravalg.

 47. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen. (2-2)

  SANDHEDEN ER DOG, AT I HAR VALGT INDVANDRINGEN, TIL FORDEL FOR FÆLLES-TVANGEN:

  Denne sandhedens selvbedrag, har fortsat ikke flyttet sig en tøddel, og kan ikke flyttes i kraft
  af jer selv, da i enten tilhøre klientgruppe 1, eller 2, er gift, har børn, eller børnebørn som er så.

  I vil derfor blive ved med at dyrke dette selvbedrag, da en gruppe fx. vil børnepengene, skønt
  Hassan & Co., med disses lysår højere fertilitet, score herpå, (læs: er som skabt til islamvækst)
  imens en anden gruppe sagtens kan se det indlysende heri, for at være imod andre punkter..

  F.eks. kunne jeg spørge dig.. vil du godt af med børnechecken, imod den enkelte kan vælge
  psykiateren fra, sådan at forstå, at Statsmonopoliseringen ophæves til fordel for en kæmpe
  flok Østeuropæiske can psyk., der med intens DK undervisning byder på markedet ?.. Nej vel.

  Altså vil du blive ved med at tale DUMT selvbedragerisk uden om al ting og ingen ting, vel at
  mærke, uden på noget tidspunkt at blive konfronteret, igen fordi dit syge Danske klientel, er
  enten på røven, (fattiggjort af systemet), eller score gevaldigt herpå, i kraft af samme system.

  AFSLUTNING:
  Prøv i øvrigt at lægge mærke til hvordan ”alt” det som kommer ud af kæften på jer, altid kun
  handler om at i mener noget, uden i svage, feminine, uselvstændige splitterravende folk, på
  noget tidspunkt formår at dyrke et forlangende om, selv at kunne styre for jeres egne midler.

 48. Af Süleyman Caglar

  -

  Jeg kan ikke lade være med at undre mig over, at en (på papiret) veluddannet person kan være så uvidende, fordomsfuld og hadefuld.

  Der er flere udtalelser fra denne person, der klart afspejler et had over for muslimer og således også over for Tyrkiet og Tyrkiet’s regering.

  En person, der er så uvidende og hadefuld fortjener ikke noget opmærksomhed i mine øjne. Jeg vil dog gerne (over for andre læsere) gøre opmærksom på følgende punkter:

  1) Der er ikke tale om et fattigdomsproblem, men krig, død og ødelæggelse, som menneskerne flygter fra. Alene dette siger noget om bloggerens vidensniveau.

  2) Hvis vi har vores menneskelige værdier i orden; har det så nogen betydning om det er muslimer, kristne eller andre, der flygter fra en krig? Hvorfor skal det fylde så meget at der er tale om muslimske flygtninge?

  3) Hvad ville vi selv gøre, hvis vi havnede i en lignende situation? Hvem kan garantere, at vi ikke kommer ud for noget lignende? Hvad ville bloggeren mon gøre, hvis han blev bombet og beskudt dag ind og dag ud? Hvad ville bloggeren mon gøre, hvis Rusland eksempelvis valgte at invadere Danmark?

  4) Hvor menneskeligt og smart er det egentlig at spille døv og blind over for det der foregår i verden? Er det virkelig løsningen at lukke alle døre til så ingen kan komme ind? Hvornår går det op for os at vi som verdens indbyggere alle befinder os i samme båd.

  5) EU beder i øvrigt ikke om flygtningene, men disse søger selv dertil, hvor de efter deres bedste overbevisning synes at de har de bedste muligheder for at få et anstændigt liv. At de så søger mod EU og ikke Rusland kan vi vel ikke bebrejde dem for. Hvor ville vi selv søge hen i sådan en situation? Måske burde vi tage det som en kompliment… men med en vis ydmyghed..

  6) Alt hvad vi gør afspejler de værdier vi står inde for. I den forbindelse synes jeg bestemt ikke at EU har levet op til de værdier det på papir synes at besidde.

  7) Hvad angår Tyrkiet… Hvor mange er klar over at Tyrkiet idag officielt huser omkring 3 mio flygtninge? Hvor mange er klar over at Tyrkiet allerede har brugt over 10 milliarder dollars på flygtninge?

  8) Kunne Tyrkiet ikke ha lukket dørene til som man gør i EU? Det at de ikke gjorde det; hvad siger det om Tyrkiet kontra EU?

  9) Hvor mange er reelt klar over at Tyrkiet er en af de største militærmagter i NATO, som er mekanismen og sammenslutningen, der beskytter de lander der indgår heri? Så hvis vi idag har det godt i et lille land som Danmark, så er det bl.a. takket være denne sammenslutning og dermed i større grad Tyrkiet.

  10) Jeg kan blive ved, men vælger at stoppe her… Kort fortalt må vi blive bedre til at se lidt indad og vise empati. Vi er alle mennesker i sidste ende og bor i den ene og samme verden..

 49. Af Henrik Knage

  -

  Man kan godt se nu, at Assad fra Syrien har haft gavn af at gå på universitetet i England.
  Han er blevet human og har samtidig et enestående handelstalent for at få afsat rådden frugt, fremfor selv at skulle destruere det – enten på stedet, eller på et senere tidspunkt.

  Alle dem der stikker af ville på et eller andet tidspunkt kunne true Assad – så det bekommer han vel, at de forsvinder nu. Samtidig kan han overbevise sig selv om, at når de stikker af, har de heller ikke fortjent et land – ialtfald ikke hans land.

  Der er således tale om tre fluer med ét smæk. Han slipper af med dem – og han får samtidig plantet nogle store og gedigne lus i skindpelsen på Europa, som Europa kan kæmpe en evig og uforenelig kamp med, alt imens han kan begynde at tænke på at bygge Syrien op på ny – uden ballademagere.

 50. Af Erik Skifter

  -

  Igen mange tak til Henrik Day Poulsen for et befriende og godt beskrevet indlæg her på bloggen.

  Størstedelen af den danske befolkning er ganske godt klar over hvordan virkeligheden er med hensyn til den vanvittige imigrationsbølge der oversvømmer os lige nu, samt de efterfølgende integrationsproblemer, som er helt uløselige.

  TV2`s dokumentar viste integrationsproblemerne med al tydelighed. Noget som de fleste danskere godt vidste i forvejen, men blot nu åbenbaret i en fjernsynsudsendelse.

  Rystende og dybt chokerende er det, at vores politikere virkede overrasket over det som de fik set i TV2`s dokumentar. Lige så rystende er det, at Lars Løkke – ja vort lands styrmand og kaptajn – står magtesløs over for de voldsomme problemer vort land er tilført. Denne mand har ganske enkelt ingen løsning på problemet.
  Lige så slemt er det, at Dansk Folkeparti lader Kristian Thulesen Dahl ligge i flyverskjul og ikke eksisterende i debatten. Han udsender Martin Henriksen og i lidt mindre grad Peter Skårup. Begge de to herre er fuldstændig uden gennemslagskraft i debatten.

  Altså ingen politisk kraft i øjeblikket, som kan bringe et nødvendigt og veldokumenteret indslag i den så nødvendige debat omkring flygtninge- og indvandringsdebatten.

  Vi ser socialdemokratiet er vågnet op til dåd og bringer det ene efter det andet fornuftige indslag i debatten. Men dette parti har desværre siden tiden med Svend Auken, Ritt Bjerrrgård, Birthe Weis og Ole Espersen, sammen med vort lands mest ekstreme parti, nemlig De Radikale Venstre, ført en landsskadelig indvandringspolitik.
  Vi bør frembringe en proces, hvor vi stiller de mange uduelige og skadelige politikere til regnskab for deres mange skadelige gerninger for vort land.

  Hele den yderligt gående venstrefløj i vort folketing vil jeg lade undskylde, idet de alle vil indgå i kategorien for utilregnelige i gerningsøjeblikket. Alle sammen af disse, har jo levet i en uvirkelig verden i et akademisk tilrøget og lukket SPF miljø i den offentlige sektor eller også i et uddannelsesmiljø med indoktrinering af en romantisk kommunisme fra Carls tid.

  Problemet er lige nu, at vi her til lands ikke har en gennemslagskraftig politisk person eller et parti, som kan fremstille en handlingsplan for Danmark. En plan for hvordan vi får stoppet dette vanvid som sker i øjeblikket. En plan som kan gøre den danske befolkning trygge og som kan hindre en spirende mistro og en selvtægtsbølge i befolkningen.

  Der skal ikke debatteres ret meget mere. Der skal ikke indledes yderligere dialog med dem som udgør problemerne. Der skal ikke nedsættes flere kommissioner som skal undersøge problemerne.
  Nej der skal handles nu og her. Vort land skal bevares som et trygt og godt sted. Vi skal forsøge at bevare de sidste stumper af en velfærdsstat og et retssamfund, hvor magten stadig tilhører folketinget, domstolene og politiet
  Klokken er fem minutter i hel. Der er ikke mere tid – DER SKAL HANDLES NU.

  Erik Skifter

 51. Af Benny B

  -

  Tyrkerne er et inasivt folk fra udkanten af Mongoliet.
  De startede som krigerstamme på hesteryg og da muligheden gav sig i form af intern borgerkrig i Romerriget, invaderede de den østlige del, dengang kendt som Konstantinopel.

  Siden dengang har Tyrkerne været herrefolk i området, hvilket har medført folkemord, forfølgelser og fordrivelser af de oprindelige folkeslag, heraf mest kendt det Armenske folkemord og undertrykkelsen af Kurderne.

  Det eneste, som det tyrkiske folk har bidraget positivt til verden med, er det vi kender som Tyrkisk bad, altså den skik hvor svedige mænd masserer hinanden i et dampbad.

 52. Af Henrik Knage

  -

  Det kan godt være det kan være interessant, at kende Tyrkiets “sande” ansigt. Jeg synes det er mere interessant at følge ansigterne i dansk politik – for finder der en intern “integration” sted, som fortæller hvad integration er for en størrelse.

  Integration er den proces der gør, at “strammere” blive slappere, og “slappere” bliver strammere – således at to uens “kulturer” kan arbejde side om side.

  Men der er jo ingen der har sagt, at det foregår uden kamp.

  Det gør det ikke på Christiansborg – og det gør ikke i den store og farlige virkelighed.

  Det er integration – hvis nogen skulle være i tvivl – en proces ingen rigtig ved hvor ender – da der ingen slutning er. Især ikke hvis der ingen rød tråd er – hvor sporet skal føre hen – og det er der ikke i dansk politik.

  Derfor er dansk politik på skideren – og derfor ender det her riv rav ruskende galt – hvis der ikke snart kommer styr på løjerne, og det er der foreløbig intet der tyder på der gør – tværtimod, desværre.

  Man kan også sidestille integration med et fodboldspil på livstid – hvor der i øjeblikket står 3 – 0 til udeholdet.

 53. Af Benny B

  -

  Angående den nuværende konflikt og flygtninge Tsunamien.
  Vi kan ikke stole på diktatoren Erdogan og Tyrkiet.
  Som muslimer har for vane, snakker de med to tunger og har skjulte dagsordner.

  Selvom, at Tyrkiet er NATO partner og at alliancens fly bomber ISIS fra landets lufthavne, ja så støtter de samtidig ISIS med våben og køber deres olie.
  På hjemmefronten leger de officielt demokrater, men samtidig fængsler landet flest journalister som ingen anden nation i hele verden.

  Vi skal ikke køb slå med Tyrkiet om en situation, som de har skabt, nej vi skal derimod true dem med, at inddrage al handel hvis de ikke stopper deres ageren.

 54. Af Uffe Staulund

  -

  @ Süleyman Caglar,

  Jeg kan ikke lade være med at undre mig over, at en veluddannet person som du, kan være så fordomsfuld og hadefuld.

  Henrik Day Poulsen har aldrig været hadefuld eller fordomsfuld i sine blogoplæg.

  Blogoplæggene lokker 3 katagorier og blogdeltagere frem.

  1. Pensionister som har fornøjelse af at være deltagere i bloggene.
  2. Folk i arbejde, dem er der desværre for få af, men de skal passe deres arbejde, så de kan betale skat.
  3. ‘Puttister’, det er stærkt venstreorienterede blogdeltagere, som ønske at Danmark bryder sammen under indvanderepresset, så de (kommunisterne) lettere kan tage over.

  Dit punkt 1 er jeg enig med dig i. Problemet er at der er for mange imaner og kriminelle indvander drenge, som laver dårlig reklame of Islam. Bøvlet i vore getthoer er et eksempel på dårlig reklame for islam.
  Jeg giver dig ret i dette punkt. Den manglende succes er beskrevet i punkt 1. Den forsvundne velfærd får mange ældre til at være utilfredse, vi kan ikke både får råd til vindmøller og flygtninge.
  Den værste situation var under den anden verdenskrig, hvor nazisterne jagtede jøderne, som flygtede til Sverige.
  Du spørger hvor smart det er at være blind og døv. Spørg dine trosfæller i Saudi-Arabien og omegn. De fik dog hjælp af vesten mod Sadam Hussin.
  Du spørger om hvorhen jeg vil flygte hvis det var nødvendigt for mig. mit svar er Schweiz og Island, men jeg håber ikke at det bliver nødvendigt.
  EU er en katastrofe.
  Tyrkiet er et stort land, og de modtager i millionvis af sorte penge fra herboende Tyrkere.
  Dit spørgsmål lyder som det kommer fra en Dansk gruppe, og dette spørgsmål kan kun komme fra gruppens svageste medlem.
  Jeg er klar over at Tyrkiet tjener kassen på at USA har været afhængig af luftbaser der. Hvad tror gruppen at USA gør lige nu?
  I har slidt godt i det, gå ud og tag et hiv.

 55. Af Henrik Knage

  -

  Danmark kan ikke true Tyrkiet med noget som helst, men Tyrkiet kan true Danmark. Fakta er, at Christiansborg i øjeblikket er et levede barometer på, at det politisk går ad helvede til i Danmark.
  Der er aldrig blevet sagt så meget indholdsløst, på så kort tid som der bliver nu.

  Der er aldrig blevet defineret så lidt, som der gør nu – så lidt, at politikerne så at sige kører på frihjul i begreber – som udefinerede kan betyde tusinde forskellige ting.

  Helle Thorning er en sand mester i abstrakt tale f.eks. da der ikke rigtig var andre der ville rose hende for hendes indsats som statsminister, så kom hun selv med den : Jeg har GJORT en kæmpe forskel for Danmark!

  Det kan man bare ikke sige 🙂

 56. Af Niels Peter Lemche

  -

  Benny B, Erdogan er faktisk ikke diktator; men mange i vesten har haft vanskeligt med at acceptere, at han faktisk fik en overvældende valgsejr i et land, der efter områdets standard er demokratisk–ikke på dansk niveau, for hvem i verden er dog det (hø!)–men efter lokal, mediterran standard.

  Men vi ser nu følgerne af ikke at ville tage Tyrkiet med i EU. Tyrkiet er det naturlige bolværk mod Mellemøsten og østen. Det er i almindelighed et velfungerende land med en fornuftig økonomi. Tigerøkonomidagene er nok for tiden suspenderet, men ingen der som jeg har rejst i landet i mere end tredive år, kan være i tvivl om fremskridtende, der er gjort.

  Flygtningekrisen er på mange måder en katastrofe også i forholdet mellem Tyrkiet og Grækenland, der ellers var kommet i orden, efter at grækerne som de første arriverede med hjælp og specialister (med hunde) efter den store jordskælvskatastrofe i Istanbul-området i 1999. Før var det stort set umuligt at komme fra de græske øer uden for Tyrkiets kyst tiul fastlandet uden at skulle hele vejen tilbage til Athen. Nu–eller indtil nu–har der være snesevis af forbindelser. Men ser også, hvorledes det græske handelsliv er eller var igang med at reetablere sig langs den tyrkiske kyst. Men tag til Kas i Lykien og se på husenes farver, og man vil genkende de græske hvide huse med blå indfatninger. Man er særdeles bevidst om den græske arv og yder i øvrigt et fantastisk arbejde med at passe på de antikke græske levninger.

  Med tre millioner flygtninge fra Syrien, en fortsat krig mod PKK, og nødvendigheden af at opretholde og opdatere et vældig militærapparat pga. en aggressiv fjende mod nord (guess who!), forstår man ærlig talt godt, at Erdogan vil se penge for at beholde dem i landet, og med europæernes træghed, så benytter han chokterapi. Klog mand, for se, den kommer til at virke.

 57. Af Uffe Staulund

  -

  @ Erik Skifter,
  Medens jeg venter på passage i filteret, kan jeg lige kommentere dit indlæg.

  Tak for dit overblik, som desværre er rigtigt alvorligt.

  Christiansborg opfører sig som mandskabet på Titanic, for skatteydernes penge.
  De socialdemokratiske koryfæer, samt de Radikale, som du nævner, har påført landet mange ulykker og udgifter.

  Den process som du efterlyser, kan du godt skyde en hvid pind efter.

  Den danske dommerstand har også været gennem ’68 vaskeriet. Det blev demonstreret i den retsag der lige har været i Helsingør.

 58. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og, fortsat Benn B: Den med historien, ak ja: “AF BENNY B – 11. MARTS 2016 08:49
  Tyrkerne er et inasivt folk fra udkanten af Mongoliet.
  De startede som krigerstamme på hesteryg og da muligheden gav sig i form af intern borgerkrig i Romerriget, invaderede de den østlige del, dengang kendt som Konstantinopel.” skriver du.

  Du mener nok inversivt med skjult sigte til inversive dyrearter. Men nævn mig et folkeslag bare i det områder, der ikke er invasivt? Romerne, som du nævner, kom vist fra Italien, og jeg ved ikke, hvilken borgerkrig, du er i gang med. Selsjukkerne arriverede i området i 1000-tallet fra Iran og Irak og tog store dele af Lilleasien fra et falleret styre i Konstantinopel. De har så været der i 1000 år; men der skal måske mere til for, at du mener, at de hører hjemme der?

  Måske du forveksler dem med hunnerne og Attila? Men så skal du til Ungarn (Hungaria) og ikke til Tyrkiet.

  Og så har jeg ikke glemt armenerne: Det var en katastrofe, der gennemførtes af de hensygnende osmanniske rige (ikke Atatürks Tyrkiet). De har det skidt med det og benægter det, hvor enhver kan sige, at nu, 100 år senere, var det bedste man kunne gøre at sige undskyld til armenerne. Det koster ikke noget, og folk bliver så glade. Til historien hører, at der hvor armenerne blev fordrevet fra, der inviterede man kurderne ind, for de var jo muslimer! Og det har tyrkerne betalt for lige siden.

  Hvor ville det være rart, hvor deltagerne i disse blogs satte sig lidt ind i det de skriver!

 59. Af Niels Peter Lemche

  -

  “inversivt”, selvfølgelig invasivt

 60. Af Helge Nørager

  -

  Og der er dømt selvmål, Niels. 🙂

 61. Af Henrik Knage

  -

  Jamen – danske politikere der rejser til udlandet på officielle besøg, sætter sig end ikke ind i landenes historie. Det beviste Marie Krarup på en rejse til New Zealand, hvor hun blev budt velkommen af “Højrystede (vilde) – der var tatoverede og som rakte tunge af den politiske forsamling”, noget hun følte var helt uhørt og uopdragent.

  Det var Mauri – folket der kom sejlende til New Zealand i små kanoer fra nogle andre Stillehavs øer 1 år 900 efter Kristi fødsel – men det vidste hun ikke, der gav en opvisning på den oprindelige kultur.

 62. Af Henrik Knage

  -

  Det er ikke nok, at gi´Tyrkiet en løftet pegefinger, for at få det rette udtryk på det sande ansigt – det kræves en regulær ansigtsløftning, hvor der ikke bliver lagt fingre imellem.

 63. Af Benny B

  -

  NPL.
  “One tradition states that Ertuğrul, Osman I’s father, led the Turkic
  Kayı tribe west from Central Asia into Anatolia” wiki)
  Ikke i udkanten af Mongoliet rigtigt, men nær. I den tid var de
  Mongolske og Tyrkiske stammer ofte rivaliserende.

  Det Tyrkiske folk er et kriger og erobrings folk, som for 600 år siden
  besatte Konstantinopel
  Grundlæggeren af Osmanner riget Osman 1. var end ikke født i det
  Tyrkiet, som vi kender i dag.

  Dem, som vi kalder Tyrkere i dag, har ikke mere moralsk ret til landet
  Tyrkiet, end jøderne til landet Israel, men det er en anden snak.

 64. Af mr p j

  -

  Meget tyder vel på at kun et fåtal af danskerne forstår hvor alvorlig situationen er. Danmark er nu som et skib der angribes og bordes af sørøvere. Eller vi et som luksuslineren Titanic der sank ned til havets bund pga. svigt fra kaptajnen og rederen mv. Mens vi skriver her fortsætter den INVASION som regeringen løkke og det meste af folketinget småsnakker lidt om, men ikke gør noget ved.

  Danmark er nu i den situation at økonomien skranter slemt, at halvdelen af velfærden er væk, at forsvaret ligner en nedbrændt negerlandsby, at politiet er totalt overbelastet, at skolevæsnet har mistet over 500 skoler, at skatterne er rekordhøje, at hundredtusinder af danskere har mistet deres arbejde, at sundhedsvæsnet er en skygge af sig selv, at familiemønstret er mere end halvvejs smadret, at lov og orden og vores retssikkerhed er 75% smadret, at demokratiet er 80% udhulet, at privatlivet, ytringsfriheden, familielivet og den personlige frihed er under angreb, at nye farlige sygdomme breder sig, at antallet af retsløse mænd, familier og børn….. af hjemløse mænd, posedamer og fortvivlede børn og unge er oppe i rekordhøjder, osv.

  “Takket” være de sidste tre-fire regeringer. “Takket” være en sværm af komplet uduelige og tåbelige politikere, journalister og bureaukrater.

 65. Af mr p j

  -

  KATASTROFEN ER GÅET IGANG!!
  Meget tyder vel på at kun et fåtal af danskerne forstår hvor alvorlig situationen er. Danmark er nu som et skib der angribes og bordes af sørøvere. Eller vi et som luksuslineren Titanic der sank ned til havets bund pga. svigt fra kaptajnen og rederen mv. Mens vi skriver her fortsætter den INVASION som regeringen løkke og det meste af folketinget småsnakker lidt om, men ikke gør noget ved.

  Danmark er nu i den situation at økonomien skranter slemt, at halvdelen af velfærden er væk, at forsvaret ligner en nedbrændt negerlandsby, at politiet er totalt overbelastet, at skolevæsnet har mistet over 500 skoler, at skatterne er rekordhøje, at hundredtusinder af danskere har mistet deres arbejde, at sundhedsvæsnet er en skygge af sig selv, at familiemønstret er mere end halvvejs smadret, at lov og orden og vores retssikkerhed er 75% smadret, at demokratiet er 80% udhulet, at privatlivet, ytringsfriheden, familielivet og den personlige frihed er under angreb, at nye farlige sygdomme breder sig, at antallet af retsløse mænd, familier og børn….. af hjemløse mænd, posedamer og fortvivlede børn og unge…….. er oppe i rekordhøjder, osv.

  “Takket” være de sidste tre-fire regeringer. “Takket” være en sværm af komplet uduelige og tåbelige politikere, journalister og bureaukrater.

  Og nu er der meldinger fra NATO, INTERPOL OG SCOTLAND YARD om at terror-truslerne vokser og vokser. (Se snapha og den korte)

 66. Af mr p j

  -

  KATASTROFEN ER GÅET IGANG!!
  Meget tyder vel på at kun et fåtal af danskerne forstår hvor alvorlig situationen er. Danmark er nu som et skib der angribes og bordes af sørøvere. Eller DK er som luksuslineren Titanic der sank ned til havets bund pga. svigt fra kaptajnen og rederen mv. Mens vi skriver her fortsætter den INVASION som regeringen løkke og det meste af folketinget småsnakker lidt om, men ikke gør noget ved.

  Danmark er nu i den situation at økonomien skranter slemt, at halvdelen af velfærden er væk, at forsvaret ligner en nedbrændt negerlandsby, at politiet er totalt overbelastet, at skolevæsnet har mistet over 500 skoler, at skatterne er rekordhøje, at hundredtusinder af danskere har mistet deres arbejde, at sundhedsvæsnet er en skygge af sig selv, at familiemønstret er mere end halvvejs smadret, at lov og orden og vores retssikkerhed er 75% smadret, at demokratiet er 80% udhulet, at privatlivet, ytringsfriheden, familielivet og den personlige frihed er under angreb, at nye farlige sygdomme breder sig, at antallet af retsløse mænd, familier og børn….. af hjemløse mænd, posedamer og fortvivlede børn og unge…….. er oppe i rekordhøjder, osv.

  “Takket” være de sidste tre-fire regeringer. “Takket” være en sværm af komplet uduelige, tåbelige og forræderiske politikere, journalister og bureaukrater.

  Og nu er der meldinger fra NATO, INTERPOL OG SCOTLAND YARD om at terror-truslerne vokser og vokser. Det er nu afsløret at ISIS lægger planer om storstilede terror-aktioner med brug af bomber, giftgas, bakterier og atomvåben. (Se snapha og den korte)

 67. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  “uhyggeligt ” !—Naser Khader skriver AT: Danmark er en himmerigs-mundfuld for radikale muslimer ! –p.s –De har i DK/Århus endda en radikal : muslim-kultur-Rådmand ! –Der overhovedet ikke kan se, at der er noget galt i, at skatteborgerne (altså dem, der går på arbejde og betaler skat ) –Skal betale for 7.000 muslimer i Gellerup-parken —-der driver den af–og lader sig forsørge ! –Ærlig talt ! –muslim-kultur-rådmand ! –Pak kufferten ! –og flyt ned til Mellem-østen –og bliv væk !

 68. Af Niels Peter Lemche

  -

  Benny B: “Dem, som vi kalder Tyrkere i dag, har ikke mere moralsk ret til landet
  Tyrkiet, end jøderne til landet Israel, men det er en anden snak.”

  Men så skal vi også lige have smidt europæerne ud af Amerika og latinoer af Sydamerika, og, ja, jeg ved ikke hvem — jo, f.eks. russerne ud af alle de områder, de har gjort krav på i nyere tid, måske bortset fra området omkring Moskva. Stop det nonsense og hold dig specielt fra Israel. Du kunne komme til skade.

 69. Af Henrik Knage

  -

  Alt det med Tyrkiets sande ansigt m.m. er totalt ligegyldigt nu – for freden er forbi i Danevang.

  Jeg har skrevet det før, og jeg skriver det gerne igen “Nissen flytter med”. Danmark bliver meget hurtigere, end jeg troede muligt, platform for de interne opgør, som de flygtende mennesker fra Mellemøsten og Nordafrika ikke turde tage “derhjemme” – udlevet her i Danmark.

  Det sker efter TV2 udsendelsen – fordi der er fraktioner i det muslimske miljø der tager skarpt afstand fra det som imamerne siger i en TV udsendelse – der er allerede mange tilkendegivelser på nettet.

  Der sker det i Danmark, som der er sket i Sverige, og Køln, at der samles bander i Danmark – hvis formål er at sprede skræk og rædsel – dels ved voldtægter på danske kvinder, dels ved andre “projekter”.

  Landet er inden længe i lys lue – men jeg havde advaret.

  Og det kan politiet slet ikke styre.

 70. Af Svend Jensen

  -

  Ved opslag på nettet findes denne interessante forklaring:
  “hele den tyrkiske musik”. Det betyder i virkeligheden alle kønssygdomme. Man forbandt muslimer med alle dårligdomme, og det går tilbage til korstogene.

  Dvs. at alle de ædle riddere som middelalderens korstog fragtede østpå var racister, fascister, nazister, xenofober, islamofober og ikke-stuerene forfædre til medlemmer af Dansk Folkeparti.

 71. Af mr p j

  -

  Tyrkiet har alt hvad EU har brug for, når det drejer sig om at få Europas økonomi og civilisation udslettet af en flodbølge og lavine af millioner og atter millioner af krigeriske islamister. Det er jo derfor EU-toppen er så ivrig efter at “samarbejde” med Tyrkiet. Som også er et bundløst kar som man kan hælde europæernes penge ned i. (for siden at få 10-20% retur?) Læs snapha/den korte og bøgerne “EU = Europas Undergang” og “EU = Europas fjende”.

 72. Af mr p j

  -

  Knage har ret, politikerne vil ikke, gider ikke, og politiet KAN ikke styre den videre udvikling. Og det danske forsvar er jo af de radigale og skabsradigale barberet ned til at være svagere end 9. april 1940.

 73. Af Niels Peter Lemche

  -

  MR P J (mystisk pseudonym, men manden tør ikke stå frem for det, han skriver):

  Det er simpelthen det værste vrøvl, du skriver. Din beskrivelse af forholdene i Tyrkiet er direkte løgnagtig, hvilket mennesker, der har rejst i landet i de seneste ti år kan skrive under på. Ærlig talt, su er ny her (tilsyneladende); men er dette, hvad du kan præstere, så hold dig væk!

 74. Af Benny B

  -

  Niels Peter Lemche
  Hele den muslimske verden incl. Tyrkiet påstår, at Jøderne har stjålet Israel og de har lige siden statens oprettelse pønset på at fordrive Jøderne igen fra området.

  Jeg påviser bare stille og roligt, at Tyrkerne selv har besat deres område og at de er nogle hyklere, når de sender nødhjælps skibe til Gaza, mens de selv bomber og forfølger kurderne.

 75. Af Arne Hornborg

  -

  Hverken Europa eller Skandinavien skal ligge under for pres fra Tyrkiets side.
  Tyrkiet er mere end utroværdigt.
  Grækerne og italienerne burde, med hjælp fra det øvrige Europa, have vendt bådene så snart de nærmede sig græsk, italiensk territorium.
  ,,Flygtningene?” kom fra Tyrkiet, derfor retur til Tyrkiet.
  Tyrkiets ønske om EU medlemsskab skal ikke efterkommes. Tyrkiet hører slet ikke til i EU. Det EU der har problemer nok i forvejen.
  Skulle det blive en realitet er der to tænkelige muligheder.
  Enten bliver der, fra nogle nationers side, (forhåbentlig også fra Danmark) nedlagt veto mod Tyrkiets optagelse i EU.
  Den anden, tænkelige, mulighed er, at nogle nationer dermed ønsker at forlade EU. Nok den bedste løsninger af alle.
  Måtte kolossen på lerfødder, Mickey Mouse Parlamentet snart afgå ved den uundgåelige død. EU har alt for længe ligget i ,,kunstigt koma”.
  Fædrelandenes Europa og ikke Europas (fædrelande?).
  Arne Hornborg
  Typografisk mediegrafiker/forfatter.

 76. Af Niels Peter Lemche

  -

  Benny B, men det har de jo, altså Israel, så hvad er problemet?

 77. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Om de STOR tyrkiske-tyske planer om et STORTYRKIET inden for EU bliver vedtaget af EU nu i denne kommende uge, er det dødstødet det europæiske folk, da kan vi afvente døden, en efter en slæbes ud og henrettes!
  Tag ikke notat af denne Hr Lemche, der åbenbart drømmer om sit eget Kalifat Kalif av Blekinge, men efter evne ender med kun som Kalif av Tomelilla, Hr Lemche altid klar at kaste den første sten: “Ærlig talt, su er ny her (tilsyneladende); men er dette, hvad du kan præstere, så hold dig væk!”

  Denne ugen vi nu gå ind i, denne bliver skæbnesvanger det europæiske folk, for det danske folk, det nordiske folk vores overlevelse, vores hele eksistens, den hele nordiske civilisation, om det går som Merkel som Erdogan nu vil det i ugen, deres planer ligger allerede på bordet, da er vi færdige som folk, så er vi dødsdømte, da bliver vi overrendt af islamisterne, enden forudsigelig i en blodig etnisk udrensning det europæiske, det danske, det nordiske folk!
  Men jeg var smart, jeg brugte sidste weekend til at pakke min kuffert, at den nu står pakket og klar, for jeg var smart…….. som vi så det, de der 1939 slap bort i tide fra Hitlers nazityske rige, nu er den gal igen, dennegang tysk-tyrkiske deres islamistiske STORTYRKIET, om det i ugen går som Merkel som Erdogan vil, klogest at tage benene på nakken, og efterlade pladderhumanisterne bag sig til deres egen skæbne, undergangen i jihad, da vil denne Kaliffen av Tomelilla igen uden tvivel kaste den første sten!

 78. Af Niels Peter Lemche

  -

  Åh, JUF, du skal vel bare over på den anden side af Uralbjergene. Gør dig nu ikke til.

 79. Af Benny B

  -

  Niels Peter Lemche
  Nej, Jøderne har ikke “stjålet” Israel.
  De har blot taget det land tilbage, som de selv blev fordrevet fra.
  Man kan sige, at nogle har lånt det, mens de var væk.

 80. Af Niels Peter Lemche

  -

  Ja, Benny B, jeg ventede jo bare på, at du skulle gøre dig til grin. Med den begrundelse har Danmark egentlig ret til alle lande indtil Uralbjergene.

  En jødisk stat eksisterede kun ganske kort i Palæstina, og kun på romernes præmisser. De blev aldrig fordrevet — det er en til bevidstløshed gentagen myte. De blev nægtet adgang til Jerusalem efter to blodige oprør mod romerne, men kun til Jerusalem. Men det hele er blevet syltet ind i en zionistisk myte om fordrivelse og genkomst — efter næsten 2000 år.

  Men læs dog lidt om emnet, før du igen dummer dig. Jeg kan jo anbefale min Det Gamle Testamente mellem Teologi og Historie fra 2008. Specielt tillægget.

 81. Af t Møller

  -

  Tyrkiet er utroværdig? Tyrkiet er ikke velkommen som EU medlem er der “nogen” der har afgjort, men Tyrkiet kan nu anvendes til løse Merkel fadæse af et indvandreproblem (dobbelt moralsk men trods alt Tysk). Et indvandre problem der på sigt kan destruere små landes økonomier.
  Kan vi selv bestemme NEJ Merkel alias EU bestemmer, Grænser og selvbestemmelse det er
  hvad der skal til- grænserne skal lukkes som tidligere.
  Et land som Storbritannien lader sine vælger træffe en klog afgørelse- BR-REMAIN or BREXIT,
  demokrati kaldes det, en demokratisk afgørelse der måske kan føre til at Danmark også får demokratiet tilbage, bliver selvstændig- får grundloven tilbage etc.
  Så frem det Danske folketing ikke handler på egen hånd, lukker grænsen, sender flygtninge tilbage- ja så bliver vores børn og efter kommer ruineret- til grin i vores eget land.
  hvis ikke vi allerede er til grin.
  .Det er på ingen måde trist at lukke grænserne – grænserne skulle aldrig havde været åbnet.
  Har vælgerne stemt om Schengen- Nej det er en folketingsafgørelse og en stor fiasko.
  Har vælgerne stemt om EUROEN- ja- vælgerne stemte nej- og har reddet Danmark fra fallit.
  Lad vælgerne træffe de hårde afgørelse så vi kan sætte vores præg på Danmark vi Ønsker her
  Ud af EU- EF handels aftaler kan køre videre- men det NYE United Europa skal lukkes per omgående.
  Sovjetunionen eksisterede i 70 år og var en fiasko som EU er det i dag- EU har som EU eksisteret siden 1999 (EUROEN) altså 17 år- og den største fiasko nogensinde
  Jeg sætter min lid til Storbritanniens vælger og håber de træffer en super god beslutning der kan/vil gavne de medlems lande der ønsker at forlade EU

 82. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Hr Lemche….ja jeg ved det godt, Ural er nok alligevel det allersikreste sted……men egentligt kunne man i Sverige tage hensyn til svenskerne selv, det tror jeg svenskerne ville påskynde!
  Der er nu 50 steder i Sverige hvor end ikke politiet tør komme af frygt for islamisterne!
  Sverige….ja Danmark må hurtigst muligt komme ud af EU, hele mellemøsten vælter nu ned over os, en Merkel der vil fremskynde Tyrkiets medlemskab af EU, bliver dødstødet vores civilisation, vores kultur, vores Nordiske folk.
  Istedet kunne Norden være ’stedet’ med fred og sikkerhed, om vi endnu husker, der var engang tilbage nogle få måneder, at Norden endnu i fred, om et FULDT STOP for, og hjemsendelse alle islamistiske langskæggede flygtningebørn, bliver der igen fred i Norden!

 83. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF, du misforstod: Danmark til Ural betyder, at sansk territorium går lige til Ural: Det var en gymnasieforening, jeg lavede for mere end halvtreds år siden: Danmark skulle gøre krav på alle vores gamle besiddelser, men også på de besiddelser, som disse lande måtte have fået fat i. Men da vi også var europæere, interesserede verden øst for Ural os ikke.

  Slå den! Vi var hele tre medlemmer.

 84. Af Svend Jensen

  -

  Europas relationer til Tyrkiet minder på flere måder om Det Østromerske Riges relationer til de indtrængende tyrkiske nomadestammer i middelalderen.

  Tyrkerne kunne trænge ind i romerriget østfra, fordi de østromerske magthavere var gennemkorrupte livsnydere
  I Europa vil tyrkerne snart kunne trænge ind fra sydøst fordi Europas regeringer for det meste består af slappe og dorske egotrippere med en horisont som en tissemyres, kun optaget af at rage magt og penge til sig.
  Kejserinden selv, Angela den første, vil tillade de tyrkiske horder at fortsætte deres erobringstogt fra Konstantinopel over Balkan til Europas kernelande.

  Kejserhoffet i Konstantinopel blev styret af kliker af eunukker og et moralsk råddent bureaukrati.
  I Europa styres de enkelte EU medlemslande ligeledes af et enormt inkompetent bureaukrati, hvor tyske og franske papirnussere egenrådigt leder hele den afsindige menage til tysk-fransk fordel.

  Den historiske parallel er åbenbar.
  Foreløbelig kan tyrkerne trænge ind uden våben, men hvad vil der ske, hvis deres fortropper møder aktiv modstand fra de europæiske proletarer, der direkte skal lægge ryg til masseinvasionen?

 85. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Hr Lemche udviser nærmest et kort øjeblik af klartekst, at ja det ville løse vores alle problemer over en kam, om Danmark/Sverige kom under Føderationen, ja please vores redning i 11′ time, om den danske/svenske regering dags dato fritages for ydderlig tjeneste, vi kan jo beholde Støjberg, hende kan vi ikke undvære, men ja der er vi enige, fremtiden bedst i Føderationen……ja det nordiske, det russiske folk er et og samme, der er vi enige…jeg har mange gange forsøgt at fortælle dig Hr Lemche, men du var kun istand til output, ikke modtagelig for Putin.

 86. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF, for meget vodka sådan en lørdag eftermiddag? Hvordan du kunne udlede det, du sidst skrev, af min joke ovenfor, ja, det opgiver jeg at forstå.

  Men jeg skal love for, at Putins små skrivedukker er aktive, hver gang Tyrkiet nævnes. Er der noget, Putin ikke tåler, så er det at tabe ansigt, og det var det han gjorde, da tyrkerne skød hans lille flyver ned, og han intet kunne gøre til gengæld.

  Manden er jo ligesom en vis lille tapesersvend en bluffmager. Ærgerligt for ham, at hans små numre hele tiden afsløres. Armataen, der gik i stå på Den Røde Plads til generalprøven, er egentlig et symbol på hans regime.

 87. Af helge nørager

  -

  Et par citater.

  “Der findes ingen moderat Islam, der findes kun Islam”.

  “Demokrati er som en sporvejsrejse, man står af når endestationen”.

  Og fra den geniale mands kone.

  “Harem’er var skoler for elitens kvinder, så de kunne lære om livet”

  Så hellere Putin, end støtte den som er kommet gentagende gange med ovenstående citater.

 88. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Husk Hr Lemche at det bliver skæbnesvanger det nordiske folk, vores overlevelse, om det går som Merkel, som Erdogan vil i næste uge, deres planer at slå EU og Tyrkiet sammen, bliver lynhurtigt til et islamistiske EU, under sharia love, og med vold – voldtægter og etnisk udrensning!

  Om det i ugen går som Merkel, som Erdogan vil, kan vi istedet en hurtig rokade, fra dag til dag, gå ind under Føderationen, klogest at gøre om Merkel og Erdogan får deres vilje, det kræver kun et telefonopkald fra Lars Løkke, fra Stefan Löfven til Putin.

  Alternativ løsning at ringe Viktor Orbán, men ikke nok med at ringe ham, det kommer også an på hvad man siger i telefonen!

  Om vi vil undgå vores skæbne, undergangen i jihad.

 89. Af Niels Petet Lemche

  -

  Interessant artikel her i berlingeren i dag med gennemgang af russernes håb om NATOs og EUs undergang. Koryfæet hedder Leonid Resjetnikov. Gad vide om det er en af føringsofficererne for Putins nikkedukker her (bl.a.)? Men alt, hvad de herrer JUF og Co. skriver, er helt i tråd med denne officielle russiske propaganda. Jo, Putin har fået sin kolde krig. Lad os se, om han kan vinde den. Det lykkedes som bekendt ikke for hans forgængere inden murens fald. Men rart med en gennemgang af taktikken og indholdet af propagandaen.

 90. Af Benny B

  -

  NPL.
  132 – 135 Bar Kochba´s opstand mod romerne – det 2. jødiske oprør. Romerne fordriver jøderne fra Jerusalemområdet og giver landet et nyt navn, Palæstina.

  Det er vist dig, som spreder myter.

 91. Af Niels Peter Lemche

  -

  Benny B, hvis barer du ville sætte dig ind i det her, ført du dummer dig mere. De blev forment adgang til Jerusalem i 135, men netop kun til Jerusalem. Safed i Galilæa blev det nye centrum, og det var det i århundreder.

  Allerfede assyrerne kunne kalde landet Palestina, og hos Herodot (5. årh. f.Kr.) hedder landskabet mellem Egypten og Syrien Palæstina. Aristoteles placerer Det Døde Hav i Palæstina.

  Tilgiv at jeg leger med din mangelfulde viden. Jeg har skrevet og undervist i dette i mere end fyrretyve år. Du kan jo bare google mig.

 92. Af Niels Petet Lemche

  -

  Det er sjovt, så tavse Putin-nikkedukkerne blev, da jeg henviste til interviewet med Leonid Resjetnikov. Nok noget af en bommert, at han overhovedet gav det. Måske ender han også op med en bule i hovedet på et hotelværelse et eller andet sted.

  At man i den grad skal belastes med ævlet fra et slyngelstyre mod øst!

 93. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Respekt at Hr Lemc he henviste til interviewet med Leonid Resjetnikov, ja der blev vi tavse, som nyckelbiotoper, vores beføjelser rækker ikke så langt, at vores frihed er under ansvar.
  I virkeligheden har EU brug for en Putin, der kan bringe orden i et EU i voldsomt, i hurtigt forfald, EU nu virkeligt i problemer, og med Merkel & Erdogan ser det sort ud for EU, tilbage et afdanket indeffektivt EU projekt……ugen vil vise sig om Merkel samme med Erdogan også gør endeligt slut med sit, det europæiske folk, gyser for hvilke uhyggelige aftaler kommer i hus med Tyrkiet, gys!!

 94. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF, glemte du, at få din føringsofficer til at gennemse dit indlæg. Det er usædvanligt fyldt med fejl (ikke stavefejl, men grammatiske), eller benyttede du dig bare af Google translation.

  Og så igen denne karakteristiske stavning af mit navn, som andre også benytter!

 95. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Hvad forventer Hr Lemc he af mit indlæg 02:48 Ural tid, om jeg vækker min føringsofficer på det tidspunkt, beder jeg jo ligefrem om at få øretæver!
  Men grammatiske fejl, Hr Lemc he får så rigeligt med grammatiske fejl, om det går som dine Merkel & Erdogan vil, deres vilje med EU nu i ugen, da vil salafisterne ligefrem råbe tåbeligheder ud fra deres mireter, hvor længe Hr Lemc he kan vi, du holde ud at høre deres råberi, tårne hvorfra de råber tåbeligheder, for offentlige støttekroner, der kan Hr Lemc he så tale om fejl, om grammatiske fejl til 100%, endda direkte tåbeligheder, islamisterne har sådanne tårne Hr Lemc he, hvorfra de råber ud alverdens usandheder, jævleskap, ja direkte dårskap, direkte tåbeligheder, religiøs fanatisme, og salafistisk ondskap!
  Det har vi danske alligevel aldrig gjort!
  ….læs evt. dagens indlæg: Berlingske analyse :
  ‘Masseindvandring skaber konflikt som aldrig før!’
  ….imamer betragter det som overtagelse af vores land, opfordre til at modarbejde samfundet, og til at undertrykke kvinden….

 96. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF, jeg har sagt det før, men jeg synes virkelig, at du skal huske på at få dine indlæg gennemset af en, der kender sproget bedre end dig. Der er jo ikke tale om tilfældige slagfejl, men om gentagne fejl, der må skyldes, at du enten ikke kan sproget godt nok eller benytter dig af Google translator.

  Men du er sikker godt gnaven over, at Leonid Resjetnikov afslørede jer.

 97. Af Allan Sørensen

  -

  Henrik Day Poulsen jeg har et spørgsmål?
  Hvorfor kommenterer du ikke Thomas Borgsmidts kommentar af den 10. marts. kl. 18.50.

  Er dette en kommentar, der er i orden?

  Jeg ved ikke om dette er en dansker, svensker, eller en udlænding. Nu har du kommenteret latrinært sprog, er horrorverdenen bedre?

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Du har ret. Den er slettet.

   Henrik Day

 98. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Leonid Resjetnikov har helt ret: ” Snart går både NATO, og EU under!”

  Helt enig med Resjetnikov , at ja snart!

  Men en meget klumpet journalist: Simon Kruse, der forsøger i propaganda at omgå sandhed, forsøger at placerer Rusland i et dårligt lys, hvorfor? Helt unødvendigt, og uhyre dårlig journalistik at udøver helt åbenlyst en ensidet propaganda imod Rusland!!!
  Er det Berlinske’s ide, ensidet propaganda imod Rusland?
  Hvorfor?

  Men Leonid Resjetnikov hans svar var der inget fejl på, gode svar, advarsler der skal tages helt alvorlige, Leonid Resjetnikov joker ikke!

  Snart!

 99. Af Niels Peter Lemche

  -

  Allan Sørensen, hvorfor skal Borgsmid dog renses for det indlæg? Er det bare, fordi du ikke kan lide det. Sproget er hårdt, men han bruger faktisk ikke svinske ord, eller hvad det er, du hævder.

 100. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF, hvor er det dejligt, at du for alvor bekender kulør. Og når den artikel pares med dagens artikel i Dagens Nyheter om den igangværende russiske propagandaoffensiv, “Trump och Putin skapar en värld utan sanning”, af den urainske journalist Peter Pomerantsev, som har en bog herom, ”Ingenting är sant, allting är möjligt. Det nya Rysslands surrealistiska själ”, engelsk udgave sidste år, så får vi et meget klart billede af, hvad Putin vil og hvordan han vil opnå det. Bemærk i øvrigt, at nu hiver de igen atomtruslen op af posen for at skræmme os.

  Det er klart, at vi ikke er på vej ind i en ny kold krig. Vi er der forlængst. Kun med den forskel, at fjenden ikke længere er den formidable militærmagt, som Sovjetunionen udgjorde. Uden Putins a-våben er det i grunden så forfærdelig patetisk.

 101. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Hr Lem c he nu tror jeg du misforstår Leonid Resjetnikov, når han siger ” Snart går både NATO, og EU under.”
  Det kan EU & NATO udmærket selv klare, og nu går det meget hurtigt deres egen undergang, i virkeligheden Rusland kun forundret over med hvilken dumhed det nu sker, at EU at NATO går i selvdestrution, egne skurkestreger, egen undergang i jihad, alt topstyret fra USA.
  Altså stoppe skylde på Rusland, men skyld alt på EU – NATO – USA , selvdestruktive, at ja snart!

 102. Af Niels Petet Lemche

  -

  JUF, du er virkelig i krise, og det bliver ikke bedre for dig, hvis du læser artiklen i Dagens Nyheter i dag, som jeg henviste til. Desværre står det fast, at du repræsentere et totalitært kleptokrati, som stort set har ødelagt Rusland lige så effektivt som de gamle kommunister gjorde. Det er synd for dig, men forhåbentlig får du en ordentlig betaling af stormogulen.

 103. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  En der er i krise Hr Lem che, det er din gamle ven Hr Bor gsmidt, han er idag beskyldt for at være svensker, og ham har du stolet på, i to nærmest var som Gøg og Gokke, det forklarer jo hvordan Hr Borgsmi dt på parpiret kunne flytte rundt på uanede danske militære styrker, som vi alle vidste ikke fandtes, alt stod i overmod kampklart, men kun som et dækker over svensk militær overlegenhed, om Hr Borg smidt virkelig viser sig at være svensker, hvordan kan Borg smidt se sig selv i spejlet efter dette, kriseramt, og ham havde du Hr Lemc he engang stolet på!

  ‘Dagens Nyheter’ kan jeg ikke tage seriøst, den er ren pladderhumanistisk, ja jeg har sommetider læst, jeg tilstår, at inden jeg brændte den i vedspisen, der skal du virkeligt læse imellem linierne for at forstå, men lad mig i fornuft istedet citerer Vladimir Putins Q&A: ” Tydeligt en straf fra Allah, til Tyrkiet deres egne løgne, at Allah fjernede Tyrkiets deres sunde fornuft.”
  Den er sikkert også tiltænkt Merkel & EU.
  & nok specielt til en som dig Hr Lemche, at Vladimir Putin i Q&A: ” Vi skal gøre det atraktivt at komme til Sibirien!”

 104. Af Niels Peter Lemche

  -

  Ja, JUF, du vrider dig og forsøger endda at være ubehagelig–kommer med trusler. Du må være meget hårdt ramt. At Borgsmidt skulle være svensker, ja, hvad ved jeg om det; men den, der påstod, at han er det, kendte ikke engang hans fornavn.

  Men bliv bare ved med at benægt alt. Det siger jo stormogulen, din herre og mester, at du skal.

 105. Af Niels Peter Lemche

  -

  … og nu har stormogulen lige meddelt, at han trækker halvdelen af sit militær hjem fra Syrien. Så bliver der plads til amerikanerne og tyrkerne. Fik han omsider kolde fødder?

 106. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Der ser du Hr Lemc he, om noget der skal ryddes som i Syrien, eller hjælp til selvhjælp, kræver kun et telefonopkald fra Lars Løkke, fra Stefan Löfven til Putin.
  Men ja banditterne USA – Tyrkiet – Saudi – ISIS – All Nussra Front er endnu i og omkring Syrien…de tror endnu de har en chance, det tror de, men det har de IKKE……for bare rolig, de skal komme ned med nakken!
  Putin var smart!

 107. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF, ja, for han så, at spillet er ude. Den østlige del af Syrien er tabt for hans nikkedukke i Damaskus. Nu er der frit slag for tyrkerne i nord og for amerikanerne mod øst. Stur stur nummer!

  Så kommer dette forhåbentlig med, for på Sørines blog er jeg bandlyst igen

 108. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Lemc he, jamen dog, Sørine nu efter dig igen, hjælper med en ’stinker’ (udtryk fra ‘Beck’)

  Ja, dette bliver stort, tyrkerne i nord, amerikanerne mod øst, Saudi – ISIS – Al Nussa Front – Al Qaeda……alle banditterne går nu lige præsist i fælden!
  Putin er smart!

 109. Af georg christensen

  -

  Tyrkernes sande ansigt har forlængst vist sig. 3 millioner flygtninge, har dette , dette store/lille , “folk” forlængst bevist sin værdi forståelse overfor nabo fællesskab. En værdi forståelse , som i nutiden i den nuværende europiske union , ligger langt udenfor virkeligheden

  Prøv bare , at se: Hvem der hjælper flygtningene overalt, hvem er “DE”, De er Eiuropafolket ” , (gratis hjælpere), ( LIVEs forkæmpere). Kapitalismens “totalitær”, enerets system er forlængst brudt sammen. Brudt sammen i sin egen værdiløshed.

  ,”idealister” Små tossede “hængerøvs” politiker , overalt i EU unionen, styret udefra ,af alle m,ulige “magtbegærlig dumhede´s ” model beskrivelser.,

  .

 110. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF, hvilken fælde? Resultatet bliver ganske klart, at Syrien deles op i en række småstater. Damaskus mod syd og vest, inklusive Latakiya, hvor russerne er mere interesseret i ders flådebase end i Assads overlevelse, Aleppo mod nord, og en kurdisk stat i nordøst sammen med det nordlige Irak (hvis altså tyrkerne holder sig væk). Gad så vide, om ikke Mesopotamien, altså den sydøstlige del kan genforenes med slægtningene i Irak. Det er jo faktisk den samme stammekoalition (bene Aneze), der findes i hele området. De er sunnier ligesom befolkningen i den centrale del af Irak, så måske skal vi også se en opdeling af Irak.

  Traditionelt har Syrien i historisk tid haft to poler, en i syd–i reglen Damaskus–og en i nord–i reglen Aleppo, hvis ikke Karkemish. Både Irak og Syrien er kunstprodukter.

  Hvis det er den aftale Putin har med amerikanerne, så ingen problemer med den.

 111. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Hr Lemc he dette er en fælde, om Hr Lemc he nogensinde har læst på sin teologie, da ville du vide dette er en fælde!
  Putin er smart, som en ulveflok vil Saudi – USA – ISIS – Al Nussa Front – Tyrkiet – Al Qaeda gå lige i fælden, ingen tvivel om det!
  Putin er smart Hr Lemc he, Putin er smart!

 112. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF, du får travlt i den kommende tid med at bortforklare Putins tilbagetog i Syrien. Nu skal han bruge de få ressourcer, han har til rådighed med at få kontrol men Tjetjenien igen. Vi har bemærket den russiske advarsel mod IS-krigere, der vil hjem til Tjetjenien.

  Putin vil så meget, og har så lidt at gøre godt med. Han kan ikke tåle at tabe ansigt over for sin egen befolkning, som han i de sidste par år har ført tilbage til sovjettidens økonomi. Så horden af glade russiske turister i Tyrkiet i 2014. De var væk året efter. Det er ikke sjovt at være russer. Gad vide, hvor lang snor Putin har?

 113. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Her ville jeg istedet påtale den totale europæiske rådløshed, som bliver livstruende for det europæiske, det nordiske folk, at EU såsom vores folkevalgte ved hverken fra eller til, vågnede aldrig inden for sent!!!

  Putin er smart Hr Lemc he, Putin er smart, nu kan han sidde og vente, iagttage hvordan banditterne går lige i fælden, det er smart!
  Hr Lemc he, vent selv og se, banditterne, jihadisterne, salafisterne, imperialisterne går nu lige i fælden!

 114. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF, ja, og det bliver amerikanerne og os, der skal lukke den. Og så er vi tilbage til situationen før indgrebet i Libyen. Jo, han er smart!

 115. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  “Om man gentager noget ulovligt, er det ulovligt!”
  Vladimir Putin Q&A

 116. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF, der er nok intet, som Putin gør, som er ulovligt–i hvert fald ifølge ham selv.

 117. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Putin har ingen interesse i ulovligheder, det har han ikke Hr Lemc he, det har han ikke, Putin siger selv i sin Q&A at: ” Loven skal være hård imod de der gør skade!”
  Putin siger i sin Q&A:” At vi skal ikke fortælle at vi er bedre end alle andre!”

 118. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF, så skulle han have holdt sig væk fra Krim og ladet resten af Ukraine i fred.

  Men vurderingen af, at han de facto har trukket en streg i sandet for Assad, lyder fornuftig. Der er vist grund til, at Lavrov og Kerry synes at have det godt i hinandens selskab. Givetvis har din herre og mester fået det som han vil have det, med sin flådebase i Latakiya, og givetvis har Assad fået et vink med en vognstang, at det snart er på tide at finde et andet sted. Det kunne f.eks. være på Krim.

  Det idiotiske ved Krim-affæren er, at hvis Putin havde krævet en overvåget folkeafstemning på Krim og ikke den parodi på en afstemning han gennemførte — post festum — noget i stil med afstemningerne i de dansk-tyske områder efter 1. Verdenskrig, kunne han må ske have opnået det, han var ude efter uden at få hele verden på nakken. Han spiller et magtspil, som han må have lært af en lille maler; men man har lettere ved at gennemskue det i dag.

 119. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Hr Lemc he Putin kan du stole på, ja Lavrov kan du stole på, resten kun banditter, det kommer du nu selv at se Hr Lemc he, du kommer til at se en fredsplan, som Rusland vil overholde, men som USA overhovedet ingen interesse har i at overholde, i virkeligheden er USA kun banditter, tværtimod en fredsplan som USA deres mange medløbere vil bryde…….(minder lidt om ikkeangrebspagten med Hitler!)…..hvad USA ikke ved, at dette er en fælde Hr Lemc he, og uden tvivel går alle banditterne i fælden, uden tvivel Hr Lemc he, bare vent og se, Putin kommer nu ‘ind i varmen igen’, men Putin skal være yderst forsigtigt, for inde i varmen er der iskoldt!

  Ja, syntes selv jeg havde fortjent 8 dage i Krim, men jeg er jo heller ingen JVM!

 120. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF, nu skulle du slappe lidt af. I stedet kaster du dig ind i ny kontrafaktsk historieskrivning. Men bevares i det surrialistiske system, du propaganderer for, er det nok ikke længere muligt at skelne mellem fakta og fakes.

  Og tag den med ro. Din herre og mester har lige nu ikke brug for en uddybet konfrontation med USA. Lige nu peger ellers alt på, at han er ret tilfreds med det, der er opnået, Obama ligeledes, for det har ikke kostet amerikanske liv, og på den måde er Obama tro mod sine valgløfter og garantier: Ingen amerikanere på jorden–hvilket så heller ikke er helt sandt, for specialtropperne er der.

  Tag nu til Krim. Luk for din computer, nyd ferien.

 121. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Ja Day Pou lsen har sikkert for længst lukket ned denne blog, taget til stranden, men heldigt nu fik vi ført til protokol.
  Men i virkeligheden utroligt spændende Hr Lemc he, for dette er stilheden inden storm!
  Husk Hr Lemc he at USA – Tyskland – Saudi – Frankrig – Danmark – England m.mfl. styrker placeret i Tyrkiet, det rene kuk-kuk, vi kender deres strategie, altså fakta historieskrivning herfra, jeg kan ikke andet end fakta Hr Lemc he, så må Obama spille lidt fornærmet, det er kun spil for galleriet, han kender sine egne skumle planer, han ved udmærket om jeg har ret, i denne stilheden inden storm!
  Obama ‘heldig’ får leveret på sølvfad en sådan ‘fredsaftale’ i hus i 11′ time…………..men ja husk: Ikkeangrebspagten!!!

 122. Af Niels Peter Lemche

  -

  Jamen, JUF, du trives rigtig godt i dit parallelunivers. Jeg håber da, at de er på plads. Lige nu venter vi vist på resultaterne fra Geneve. Når de er enige om slutresultatet, så skal der nok blive brug for enhederne i Tyrkiet, som jo stort set alle er fly med mandskab.

  Men tag nu den time-out!

 123. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Ja – ja Hr Lemc he så tager vi en lille time-out……det kan tidsnok blive voldsomt, sådant rigtigt voldsomt……det værste det at Sørine (Sørines blog) igår blev sur, og blokerede dig, men hun har det med at blive god igen, du var sikkert også selv ude om det, men Sørine bliver altid god igen!

Kommentarer er lukket.