Menneskesmugleren Lisbeth Zornigs ynk.

Af Henrik Day Poulsen 275

Så kom den endelig. Dommen for menneskesmugling til Lisbeth Zornig. Hun skal betale 22.500 kroner og udtaler ”at hun er vred”. Hun mener også, at retten har brugt hendes kendis faktor til at skræmme andre.

Jeg spørger: vred over hvad? Vred over, at hun ikke er hævet over loven? Vred over at venstreorientrede ikke kan lave sine egne regler? Vred over at arrogance over for dansk lovgivning ikke tolereres? Vred over at det at smugle mennesker til et andet land er ulovligt?

Hvad havde Zornig forventet? En elefantorden for tro tjeneste over for Danmark og Sverige? Skulle vi så også sende en orden og en stor check til de kyniske menneskesmuglerne, som huserer i Tyrkiet og som hver dag bringer stakkels mennesker til et Europa, hvor deres fremtid er højest usikker?

Zornigs leg med loven i 2015, hvor hun sikkert har opfattet sig selv som grisehandlerens kone i Matador, der jo under 2. verdenskrig orkestrerede menneskesmugling af jøder til Sverige, er helt usammenlignelig med situationen i 1940’erne. I 1940’erne var Danmark besat af nazi Tyskland og vi havde de facto ingen handlekraftig regering.

I 2015, hvor Zornig med flere legede Matador, havde Danmark helt ordnede forhold. Problemet var blot, at Zornigs utilfredshed med den danske asylpolitik fik hende til at tro, at hun kan tage loven i egen hånd. Det har hun nu fundet ud af, at hun ikke kan, og så hyler hun op og føler sig uretfærdigt behandlet.

Jeg synes, at 22.500 kroner er en meget mild straf for at lege med andre menneskers liv. Stod det til mig, burde menneskesmugling mindst resultere i en ubetinget dom. I Zornigs tilfælde er der endda den skærpende omstændighed, at hun brugte sin legen Matador som et mediestunt og optrådte i flere medier, hvor hun pralede med sin lovovertrædelse.

Zornig er et sørgeligt eksempel på, at visse venstreorienterede i Danmark tror, at de er hævet over loven og kan te sig som de vil. Men nu har retten slået fast, at loven også gælder for Zornig. Og i stedte for at være vred, burde hun tage sin straf, give en undskyldning og erkende, at menneskesmugling er en meget alvorlig forbrydelse, som i øjeblikket er ved at ødelægge Europa.

Det er meget farligt, hvis kendisser leger Hollywood med en så alvorlig tragedie som krigen i Syrien og verdens fattigdomsproblem.

275 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er det langt dyrere at lege traditionel skorstensfejer – balancere på en tagryg – det koster 50.000 i bøde.

  Men sådan er der så mange underlige ting – i det der såkaldte “retssamfund” – griner højt!

 2. Af Erik Nielsen

  -

  Nu må du snart stoppe HDP ! Vred over at venstreorienterede ikke kan lave deres egen lovgivning- det er altså for billigt udelukkende at give venstreorienterede skylden for menneskesmugling- jeg er sikker på at der er mange med en anden politisk observans der øjner en hurtig profit ved at agerer menneskesmuglere.
  Det er altså ikke godt nok at generalisere over for en bestemt gruppe som du er politisk uenig med.

 3. Af Anders Nielsen

  -

  Det lettede. Var denne emsige og selvgode kvinde ikke blevet dømt, havde min retfærdighedssans lidt endnu mere, og den er i forvejen stærkt belastet af de huserende forhold. Det er da dejligt, at fruen er så vred, at hun opfører sig endnu mere uforskammet og dermed understreger, hvor lidt respekt hun har for lov og orden. Det viser, at dommeren ramte plet.

  Egentlig er Lisbeth Zornig vel mest kendt fra den kælne venindesag om “hej, hej, her er en million til dig fra mig”, så hun har allerede kostet samfundet mere end rigeligt.

 4. Af Allan Frederiksen

  -

  “Vred over at venstreorientrede ikke kan lave sine egne regler?”

  Selvfølgelig. Det er også dybt uretfærdigt at det kun er højrefløjen der må lave sine egne regler. Tag bare de 7500 milliarder kroner om året de svindler for i skat. Det er 15000,- pr. borger. Straffen er 0,-

 5. Af E. W. Frederiksen

  -

  Er så enig med ovennævnte kommentatorer.
  Loven er ens for alle.
  Utroligt, hun ikke kan se, at hun ikke er hævet over loven og ikke bare kan lave sine egne regler.
  Så ville hele systemet bryde endnu mere sammen, end det er i forvejen med alt, der foregår.

 6. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik Day Poulsen

  Ja, der var ingen grund til at Zornig skulle løbe en risiko for en stor bøde ved at transportere flygtninge gennem landet.

  Flygtninge kunne bare tage med toget.

  “‘Info: Der kan være mange flygtninge uden gyldig billet i togene fra grænserne mod København. Vi anbefaler, at I ser stort på det for at få løst den nuværende ophobning af mennesker ved grænserne. Venlig hilsen DCDK’, lød det i en sms til DSB-ansatte klokken 06.03 torsdag morgen.

  Sms’en er blevet fulgt af en mail, hvor den direkte opfordring til togførerne lyder, at flygtninge ikke skal have bøder.”

  Hvorfor køre i private biler, når staten stiller gratis tog til rådighed? Uden konsekvenser for de ansvarlige politikere.

  Så Henrik, har du skrevet ril regeringen, eller er det kun fordi Lisbeth Zornig har fået omtale, at du går efter enkeltpersoner?

  Hvis det er tilfældet, så er dit indlæg jo bare dit sædvanlige personfnidder.

 7. Af Svend Jensen

  -

  Gid Zornig fik en kraftig kløe i sin bagdel – og hendes arme var meget korte!

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Kære Svend Jensen

   Jeg må opfordre dig til at anvende et pænere sprog.

   Henrik Day

 8. Af Jan Petersen

  -

  Google iøvrigt denne YouTube video:

  “Why women destroy nations and civilisations”

  Læg selv i videoen hvad du har lyst til. Jeg synes, den er ret interessant!

 9. Af Jan Nielsen

  -

  DSB må stå til en ornli’ kindhest – Løkke et al ditto 🙂

 10. Af j nielsen

  -

  Og når man så bliver træt af googleriet kan man få balance i tingene med V. Martinis fremtidsroman : Il mondo senza donne.

 11. Af mr p j

  -

  “Why women destroy nations and civilisations”? Svaret giver jo næsten sig selv. De politiserende kvinder er oftest overfladiske, lunefulde, tåbelige, uvidende, kortsynede, egoistiske, ødsle, mandshadende, familiefjendske og børnefjendske……. samt nogle forræderiske fjender af fædrelandet, demokratiet og alle kulturelle værdier. Til enhver tid foretrækker de kaos, skatteplyndring, statstyranni og gangstervælde fremfor civilisation. Det lyder måske overdrevent, men se så på hvad der foregår i Sverige. Eller læs om hvordan de fleste tyske kvinder var vilde af begejstring over narren og uhyret adolf…… som de hjalp med at blive diktator.

 12. Af mogens C.

  -

  Zornig hævder, at hun er kendt person. Kendt for hvad? Vel mest kendt for, at få en million ind under bordet af Anette Vilhelmsen med det resultat, at Anette Vilhelmsen drattede ned af ministertaburetten. Hun er heller ikke ukendt for at flashe sig selv her, der og alle vegne.
  Nu får hun så muligheden for at føre sig frem i God morgen-, God middag- , God aften- og God nat Danmark godt hjulpet af mikrofonholdere med samme holdninger.
  Hun giver kvalme. Det dog tilfredsstillende at se Ekstra Bladet har pillet ud af deres net avis.
  Den klamme kost bør ties ihjel.

 13. Af mr p j

  -

  Man kan også betragte de radigale politik-kvinder og deres dresserede og feminiserede medsammensvorne.. Hvis man undersøger hvor mange danskere de har tyranniseret, skadet, mishandlet, terroriseret, ødelagt og aflivet i tidens løb, vil man konstatere at den hidtidige udenlandske/islamiske terror i Danmark (indtil nu) har været bagatel-agtig i sammenligning. Det kan selvfølgelig ændre sig, men foreløbig har R-partiet langt mere på samvittigheden end importerede banditter.

 14. Af Jennifer Conway

  -

  Good Lord, Henrik. I have read you a couple of times and have difficulty in connecting the day job you “do”/are formally qualified for -one requiring a degree of subtlety , sensitivity and insight- and the bombastic, black and white, at times plain ignorant, viewpoints you expel …and then you laughably ask one f yur readers to use a “paenere” sprog…….such hypocrisy.

  I guess you get money for your “style” …a bit like Kate Hopkins.

 15. Af mr p j

  -

  DCDK?? (19.54)

 16. Af Søren Rasmussen

  -

  Det her fjols – HENRIK DAY POULSEN – der åbenbart udtaler sig om alt det han ikke har forstand på – endsige viden om om de Danske jøders flugt til Sverige i 1943 – fortsætter jo ufortrødent med at kæfte op i det offentlige Danske rum.

  Der er så mange tåber der ude – som vi Danskere indrømmer taleret – der måke ’smykker’ sig med akademiske titler – ligesom den hjemvendte studentikos i Holbergs stykke om sociale mindreværdskomplekser og borgelig autoritetstro.

  Vi Danskere er så trætte af vores nedladene og belærende fætre, der sætter deres autoritet ind på at skrive artikler til denne Belgisk ejede avis.

  Bliv dog voksen – jeg er så træt af de småborgeige røvhuller i Danmark, der bare prøver at tørre deres mindreværdskomplekser af på andre mennesker – deres medborgere.

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Kære Søren

   Ordet “røvhul” er upassende for denne blog. Du må bruge et pænere sprog.

   Henrik Day

 17. Af Jan Petersen

  -

  Gu’ ved, hvad Jennifer er for en bistands klaphat?

 18. Af poul boie pedersen

  -

  “Zornig er et sørgeligt eksempel på, at visse venstreorienterede i Danmark tror, at de er hævet over loven og kan te sig som de vil”
  Nu er det jo sådan, at Zornig faktisk bruger væsentlige dele af sin energi og sit voksenliv på at hjælpe folk i nød på kanten af arbejdsmarkedet, en indsats der bl.a. er aktualiseret af kontanthjæpsreformen, der har skubbet rigtig mange mennesker ud af arbejdsmarkedssystemet. Det har borgerlige egoister, herunder dine politiske forbilleder, indført, og man kan forledes til at tro, at det var med det formål at sparke nedad.
  Hvad er det du selv præsterer, når du kører ind i midtbyen i din nye bil, parkerer foran Café Viktor og skælder ud over, at der mangler parkeringspladser, og at det koster at parkere, som du i et tidligere indlæg her har slået til lyd for.
  Din arrogante tilbagelænede tilgang til personer i nød, og personer, der faktisk vover pelsen for andre, er ikke et sympatisk træk.
  Her er en anden historie.
  I EU skatteundrages hvert år for ca. 7500 milliarder kr. Omregner vi forholdsvis til danske forhold, kommer rundt regnet 1/100 fra Danmark, altså 75 milliarder kr.
  Det må vel siges at være “et sørgeligt eksempel på, at visse højreliberale i Danmark tror, at de er hævet over loven og kan te sig som de vil”.
  Se det er en historie med kød på, for den kan betale kontanthjælpsreformens besparelser mellem ca. 180 gange i 2014 og ca. 75 gange efter fuld implementering i årene 2015-2020. I denne sag lyder der ingen beklagelser fra din side? Men der er jo forskel på folk – ikke sandt.

 19. Af Per Frederiksen

  -

  “Vred over at venstreorientrede ikke kan lave sine egne regler? …”

  Øv… Et kort øjeblik troede jeg, at du ville en seriøs debat. Så kom dit fordomspis i kog, og det blev plat.

  Forventer du, at vi vil deltage yderligere i det?

 20. Af Jørn Olsen

  -

  Vred over at venstreorientrede ikke kan lave sine egne regler

  Det hedder altså “deres egne regler”
  (nu kan selv psykiatere ikke skrive korrekt dansk)

 21. Af Jan Johansen

  -

  Naturligvis kan Lisbeth Zornig ikke te’ sig, som det passer hende. Hun er jo på ingen måde hævet over gældende lovgivning og må derfor rette ind som alle andre i dette land. Nu er der bare det kedelige ved hende, at hun ofte har for vane at promovere sin godhed på forhånd. Det skete også denne gang, så ingen kunne være i tvivl om, hvor godt et menneske hun er, men hør nu her Lisbeth Zornig: Vist er det en forfærdelig situation, Europa befinder sig i, og vist er det forfærdeligt med alle disse triste menneskeskæbner, men tror du virkelig selv på, at din selvpromoverende praksis løser noget som helst?

  Skrevet af en, som ellers har respekt for den måde, du har klaret dig igennem på på trods af en barsk start i tilværelsen.

 22. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt koster import af fremmede analfabeter danske skatteydere ca 28 milliarder ved udgangen af 2016. Men, det er kun en officiel prognose. Så det reelle tal er formentlig nærmere 50 milliarder!

  Spørgsmål – hvorfor vil tilsvarende danske anfalbeter ikke selv tage del i det “løkke”-lotto?

 23. Af Thomas Melbye

  -

  Meget enig med HDP. Totalt naivt og dumt af Zornig. Men mon det ikke mere drejer som om Zornig og hendes egne behov end hendes omsorg for flygtningene. Hendes egne behov har betydet, at hun har været ude af stand til at tænke, som de fleste normale danskere ville tænke, nemlig at dette er ulovligt. Zornig ville bare have noget opmærksomhed. Det er bekymrende, at en person, som ( mig bekendt) har fået tildelt offentlige midler, ikke engang er i stand til at respektere den lovgivning det selv samme samfund har defineret, blot fordi hun har behov for lidt opmærksomhed.

 24. Af jan nielsen

  -

  Spørgsmål – hvorfor vil tilsvarende danske anfalbeter ikke selv tage del i det “løkke”-lotto? 🙂 😉

 25. Af Brian Jørgensen

  -

  Kendis haha you wish!

  Selv fed Facebook narcissist af værste skuffe er hvad hun er. Det kunne ikke gå hurtigt nok med at komme hjem og poste på fjæsbog og tjekke likes efter hendes gutenmench anfald

  Hun er vel mest kendt for sin ublu 1 million aftale med Anette Wilhelmsen for rullende kameraer.

 26. Af mr p j

  -

  Zornig og andre socialistkvinder hjælper da ikke de svage, syge eller fattige danskere eller svenskere ved at være tilhængere af globalisering, indvandring og islamisering. Tværtimod er hun med til at undergrave velfærden, freden samt lov og orden. Sverige er nu et land hvor det ulmer over alt, hvor syge svenskeres lægehjælp og hospitalspladser tit er overtaget og beslaglagt af migranter, og kriminaliteten har fået et utåleligt omfang. Snart kan landets problemer slå ud i lys lue. Det næste kan blive at et Sverige i flammer vil få en million afrikanere og arabere til at køre over øresundsbroen for at slå sig ned i Danmark. På få uger vil de kunne sætte sig på København og hele Sjælland.

 27. Af mr p j

  -

  De årlige udgifter til indvandring og “integration” mv. beløber sig nu til over 200 MILLIARDER kroner. De officielle tal på 16 eller 28 mia. er underdrevne og stærkt vildledende.

 28. Af Zeki Laurent Sadic

  -

  Det rabler igen for Henrik Day Poulsen.

  Vi kender menneskesmuglere som nogle forbrydere, der for egen grådige vindings skyld plyndrer mennesker på flugt!

  Det er faktisk helt vildt, hvis et menneskes barmhjertige og uselviske handling overfor et menneske på flugt, skal sættes i samme kategori.

  Men hvad ved Henrik Day Poulsen om dét? Manden er tydeligvis ikke velsignet med nogle former for empatiske evner.

 29. Af rasmus jensen

  -

  Syntes hun er en landsforrædder og burde komme ind og sidde et par måneder

 30. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  Jeg ville håbe, at hun fik livstid sammen med resten af det landsforræderiske radigale slæng. Flere gange har jeg hørt hende udtale sig nedladende om svage etniske danskere: hjemløse og andre stakler, men i hendes øjne er det åbenbart meget finere og ædlere, at hjælpe de muslimske velfærdsimmigranter fra Mellemøsten, som hun desuden løgnagtigt sagde var farmaceuter, læger og jurister.!! Hun burde skamme sig!!

 31. Af Anders Kirkegaard Jakobsen

  -

  Svælgen i selvretfærdighed.

  Hvem er hvem her?

  Det danske politi beskyttede flygtninge på vej til Sverige. De gik til fods. Ikke stadset af det danske politi. Beskyttet af det danske politi.

  Tager man flygtninge med i sin bil, så de ikke gående til fods, beskyttet af det danske politi, kan få kørelejlighed, er man ifølge Day Poulsen hykler og nedgøres på det groveste af Day Poulsen.
  Men skriver man røvhul, opfordres man af selvsamme selvbestaltede ekspert i alt muligt til at bruge et pænere sprog.

  Det danske politi handlede som de tyrkiske myndigheder. De lod flygtningene tage videre.

  Selvfølgelig.

  Day Poulsen kan rejse rundt, som han har lyst til. Købe lejlighed i Lissabon.

  Hvorfor skal mennesker fra et sønderbombet Syrien ikke kunne rejse hen og søge asyl, hvor de har lyst til?

  De blev ikke standset i Tyrkiet.

  De blev ikke standset i Danmark.

  Hvorfor er det en forbrydelse at tage dem med i bilen på deres flugt på vej til Sverige?

 32. Af J Han sen

  -

  En rimelig dom. Udfra et nøgternt synspunkt. Dem som hjælper flygtninge bør straffes.
  Nu da vi ikke har format til at kræve, at de poltikere som har skabt flygtningeproblemet skal straffes. På grund af de forbryderiske krige i de muslimske lande.

  De danske krigsforbrydere kan sove trygt.
  De kommer ikke for en domstol.

 33. Af john K

  -

  Enig Henrik Day .
  “opfattet sig selv som grisehandlerens kone ”
  Mit første grin, i flere dage ..tak)
  Ingen er hævet over loven.
  Med lov skal man land bygge.

  Fortsæt med at udstille disse “humanister/red hele verden” folk, som på forunderlig vis næsten alle er på offentlige lønnings lister. Og repræsentere kun et mindretal af befolkningen med deres meninger.

 34. Af linda høby

  -

  Zorning, en tossegod handling!

 35. Af Birte-Marie Jørgensen

  -

  Words right out of my mouth – so well spoken!

 36. Af Birte-Marie Jørgensen

  -

  @Jennifer Conway: Words right out of my mouth – well spoken!

 37. Af Frederik von Bülow

  -

  Var det fem ulovligt indrejste migranter hun fragtede til Skåne, så har hun potentielt udsat samfundet for en årlig omkostning på ca. 5 mio. kr. pr. år i hele deres levetid, der vel gennemsnitligt er 30 år, og burde ud fra den betragtning have været idømt en bøde på 300 mio. kr., svarende til omkostningen gange to, så man må sige hun er sluppet billigt.
  Den gennemsnitlige nettoomkostning for samfundet pr. individ i gruppen af indvandrer e og efterkommere var i 2015 ca. 342.000 kr. pr. år. Hver migrant trækker i gennemsnit 1,1 familiesammenføring og mindeligt ansat 1 efterkommer. Dermed genererer en ny migrant en samlet nettoomkostning for samfundet på over 1 mio. kr. pr. år.

 38. Af J Nielsen

  -

  AF RASMUS JENSEN – 11. MARTS 2016 22:15
  Syntes hun er en landsforrædder og burde komme ind og sidde et par måneder.

  Sådan kan man syntes så meget. Jeg syntes for eksempel at Rasmus Jensen er landsforræder og burde komme ind og sidde mindst lige så længe.

  Han kan tage den radigale Fr. E. Sander med. Men der lader det til at et par måneder ikke er nok. Livstid – jammen hvorfor dog ikke. Det er så dejlig nemt.

  Jeg “syntes” kort sagt, at folk der kæfter op på den måde burde udsættes for præcis det samme som de forsøger at nedkalde over andre.

 39. Af Hans Andersen

  -

  Medieluderen Zornig, fik sin velfortjente dom !!

 40. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  ” Zornigs ynk ! ” —Helt enig Henrik Day ! –Medens de fleste af os-andre ! –Gør os umage med, at leve livet med værdighed –så vi kan være os-selv bekendt ! –Så er der opstået “en usselheds forelskelse” –I det såkaldte “under-Danmark ” –Som ikke er så “under” ! –Så det gør noget ! —NEMLIG en meget stor generation, der har fået alt forærende –uden at røre en finger ! –Samfundet betaler ! –Således har det også været for Fam. Zornig (og stadigvæk er det således, AT –indtil flere fam.medlemmer aldrig har taget sig sammen –og forventer AT: Vi både skal ynke dem –og betale deres regninger ! –Og appropos Regninger ! –Så mener vi, at bøden for menneskesmugling ! –Skulle være det dobbelte til hver af “ynke-parret ” –NEMLIG 50.000 kroner til hver !—De kunne således bruges til afbetaling på, Hvad Zoring´s –har kostet samfundet ! –Altså os-andre, der ikke vil drømme om, at “bryde loven” !—Men er tvangsindlagt til AT: Betale gildet for de RØDE-landsforræddere !

 41. Af Peer Aagaard

  -

  Jeg har svært ved at komme i tanker om noget mere brækfremkaldende end selvfede, velbjærgede personager fra den yderste højrefløj, der prøver at overgå hinanden i kynisme og afstumpethed, mens de nægter at forholde sig til en verden i brand og folk i nød.

 42. Af Michael Nielsen

  -

  Mon ikke konens godhed har en del med at hun så kunne få lagt en selfie ud på facebook med en intetanende immigrant og dermed kunne sole sig i rødgardisterne beundring.

 43. Af Niels O

  -

  Tænk, her troede jeg, at danske nationalister ville være glade for, at nogen sørgede for, at der var nogle flygtninge, der IKKE endte i Danmark, men kom videre til et andet land.

  Men sådan kan man jo tage fejl. Af nationalister.

 44. Af Yvonne Jeppesen

  -

  Flygtningene gik på vores motorveje, uden at hverken politi eller regering greb ind. Ingen myndigheder stoppede flygtningene. Zornig overskred ikke grænsen for at hente flygtninge i Tyskland. Hun overskred ikke grænsen til Sverige ved at køre flygtninge derover. Hun kørte – uden at blive betalt for det – nogle mennesker, som ikke var tilbageholdt af politiet, til et tog, hvis destination var Sverige. Det må siges at være en mærkværdig definition på en menneskesmugler.

 45. Af mr p j

  -

  Det er jo rigtig nok, at sagen ikke er helt ligetil. Det var jo i første omgang udmærket at man fik de tusindvis af migranter sendt videre til Sverige, når nu Løkke og co. ikke ville stoppe dem ved grænsen, trods store og flotte valgflæsk-løfter om straksstop for mere indvandring. Men efter valget fik løkke jo gelé og budding i knæene, og rendte fra alle løfter så stærkt som en fed lille tæppetisserkøter kan løbe hen til mutter merkel og gemme sig i hendes skørter for at gnave hundekiks. (fortsættes evt)

 46. Af Jesper Balle

  -

  Det er dog urolig hvad denne HDP kan lukke ud af ” Gylle ” på så kort tid, men det er vel noget med, ” at for den rene er alting rent ” . Her er no mercy eller formidlende omsændigheder..

  Jeg vil dog tillade migatt afvente min konklusion,i det dt ikke skal undre mig at dommen bliver appeleret.

  –og hvis det blver en modsat dom, hvor efterlader det så denne HDP, der kke kan være mig mere ligegyldig, dog gruer jeg hvis han er praktiserende psykiatriker for hans patienter. .

 47. Af mr p j

  -

  Sagen udstiller også, sammen med tusindvis af andre sager af alle mulige slags, at vores retssystem ligger mere eller mindre i ruiner, efter at røde 68-betonhoveder og forvirrede radikaliserede kvinder kom til at dominere en stor del af domstolene. Se hvordan domstolene i årene fra 1970 og videre frem var grotesk mandsfjendske i skilsmissesager, til stor skade for de tusinder af børn der blev gjort retsløse og faderløse.
  Se hvordan retsvæsnet i massevis af sager har stor sympati/empati overfor forbryderne, mens ofrene ignoreres eller man pisser på dem. Se hvordan utallige domme ikke tager sociale eller nationale hensyn, men bare er forskruede, fjollede og dybt uretfærdige.

 48. Af mr p j

  -

  Når det drejer sig om juridisk galskab, kan man komme til at tænke på retsopgøret efter besættelsen, hvor dem der havde fulgt politikernes opfordringer til at gå med i kampen mod kommunismen, sidenhen blev retsforfulgt, fængslet og nedværdiget. Især fordi politikernes flertal krævede det.

 49. Af mr p j

  -

  I Danmark og Sverige er det radigale slæng aldrig blevet retsforfulgt, selvom disse typer sagligt set sagtens kunne anklages for en lang række forbrydelser. Straffeloven taler f.eks. om op til livsvarigt fængsel for at medvirke til at Danmark kommer under fremmedherredømme. Her kunne en del radikale sikkert dømmes for forræderi. Hertil kommer så utallige giftige og modbydelige overgreb mod børn og familier.

 50. Af peter kocsis

  -

  frederik von bulov
  “var det fem ulovligt indrejste migranter hun fragtede til Skåne, så har hun potentielt udsat samfundet for en årlig omkostning på ca. 5 mio. kr. pr. år i hele deres levetid, der vel gennemsnitligt er 30 år, og burde ud fra den betragtning have været idømt en bøde på 300 mio. kr., svarende til omkostningen gange to, så man må sige hun er sluppet billigt.”

  Du er måske ikke klar over det ,men DK mistede Skåne til Sverige for flere hundrede år siden. Skåne hører til SVERIGE, Bulov. Ved at fragte dem til Sverige sparede hun så ifølge dig den danske samfund for 300 millioner kr og burde have en belønning i millionklassen.

 51. Af mr p j

  -

  Når Sverige bryder sammen, vil det skabe kæmpemæssige problemer for Danmark. Mildt sagt. Pladderhumanisten Zornig har medvirket til at Sverige bryder sammen. Men så langt har hun nok ikke tænkt. Men regeringen i DK har ageret uldent og hyklerisk og har talt med to-tre tunger, og har spredt stor forvirring. Så det må nok indrømmes at det er nærmest umuligt at fastslå hvad der ville være den mest retfærdige dom.

 52. Af Anne-Marie Neckebroeck

  -

  In Denmark they should punish the real people who ASK money from the refugees and earn a lot of money doing this; Lisbeth Zornig has OFFERED something to these refugees, she did not earn money or enrich herself, on the contrary!! Denmark is going crazy, Denmark states that people who are doing good, should be punished. Also the attitude in Denmark towards animals is horrible!

 53. Af Lars Bremer

  -

  Hvad er det i virkeligheden, dette debatlinlæg og kommentar afsløre – at vi som nation er ved at knække over på midten og har mistet tilliden og respekten for hinanden.

 54. Af mr p j

  -

  Det som er meget typisk for de radikale “humanister” er at de er vældig søde, gode, venlige, ædle, forstående, tolerante, næstekærlige og gavmilde når det drejer sig om evighedsturister, asylanter, migranter og kulturfremmede, mens de er iskolde og ligeglade når det handler om deres egne landsmænd og -kvinder. Så er deres “humanisme” og “idealisme” mon ikke som regel bare en forklædning der skal camouflere at de i virkeligheden arbejder for at ruinere, ødelægge og islamisere Danmark? Er deres virksomhed alt i alt ikke undergravende og landsskadelig ud over alle grænser?

 55. Af mr p j

  -

  Debatten her og på andre blogs kan umiddelbart give indtryk af at der er masser af ytringsfrihed. Men man skal ikke lade sig narre. En emsig og omfattende c en su r sørger for at mange kæmpestore samfundsskandaler ikke bliver ordentligt belyst og opklaret. Mange seriøse bloggere har opgivet at være med, for jo mere oplysende og afslørende et indlæg er, jo mindre er chancen for at det kommer på. Medmindre man er rød eller radikal blogger, er det ofte besværligt eller umuligt at få noget gennem f ilt ret. Men se snaphanen, 180g og den korte. Og læs “Forsvar for familien” og “Den forbudte sandhed”.

 56. Af J. Ha n sen

  -

  Henrik Day Poulsen.
  Det er nok helt undgået din opmærksomhed.
  Men Zornig har givet nogle flygtninge en køretur.
  Af menneske venlighed.
  Ikke for at tjene penge.

  Men selvfølgelig Day Poulsen.
  En lille grådig og afstumpet person som dig ved jo, hvad medmenneskelighed er.

 57. Af GSM .

  -

  Man kan så bare håbe på, at dommen ved næste retsinstans bliver skærpet kraftigt for den mediebegejstrede selfietrunte.

 58. Af Kim P Olsen

  -

  Et af Zornigs argument for sine ulovligheder:

  “Løkke gjorde jo ikke noget. Han var vist til vinsmagning”.

  Så er niveauet vist lagt! Altså så længe Statsministeren ikke personligt er til stede og kan vejlede Venligboere, bandegrupperinger (som også deltog i den ulovlige trafik – tag endelig ikke fejl af det) og venstrefløjskendisser, så er der frit slag i bolledejen….

 59. Af T Andersen

  -

  Hun må redde børnene. Omsorgssvigtet og misbrugt, som hun er. Mærker sin egen smerte. Da hun ser børnene går der. Med forældrene hånden. Forældrene, som traf de forkerte beslutninger. “Hvorfor går de der på den farlige vej” skriger Lisbeth.” Hvor bliver de store busser af? ” Men Lisbeth har en bil. Med plads til mange. Og den vil hun bruge. Ind i trygheden og Lisbeths varme favn. Nu er alt godt. Og det bliver bedre i Sverige. Nu mærker Lisbeth igen sig selv. Der er tårer på hendes kinder. “Jeg er god nok. Jeg kan noget. Se mig ” råber Lisbeth. Og vågner. Fra sin dejlige varme røde RUC drøm.

 60. Af Henrik Knage

  -

  Det er vel en formildende omstændighed, at hun har smuglet dem til Sverige. Hvis hun kan “smugle” yderligere 50.000 bekvemmelighedsflygtninge til Rusland, så får hun 5.000 kr. af mig.

 61. Af Jakse Jensen

  -

  Værst af alt synes jeg det er at Zorning sammen med en række andre var med til at ødelægge politiets arbejde med at sikre registrering mv. i henhold til dansk, international og europæisk lov. Som almindelig og tænkende borger med børn ønsker jeg ikke at krigsforbrydere, terrorister mv. bare kan gå fra mellemøsten til vores baghave uden at møde en form for kontrol. Men prisen for disse “humanisters” selvfedhed ser vi nok snart! Mon de stadig synes de er super fede nu Sverige reelt har lukket for asyl ansøgere pga. belastningen?

 62. Af Henrik Knage

  -

  Der var da også mange kyniske kvindfolk under bezættelsen , der udmærkede sig som “rejseledere” for jøder – men de fleste blev ikke nævnt – blot glemt, selv om de ikke havde noget at lade Hitler hører for.

 63. Af Brian Jørgensen

  -

  Sjovt som folk gradbøjer loven i deres sølle forsøg på at forsvare medieluderen

  “jeg kørte 200 km/t på motorvejen der var jo ingen biler”

  Sjovt som folk kan poste indlæg under falsk navn hvori de proklamerer og kalder andre for psykopat

  At udgive sig for at være andre kan vel godt betegnes som et sygt, søg hjælp du ved hvem du er

  Sjovt som “one line svinerne” kommer frem når når man løber tør for argumenter

  I er ynkelige

 64. Af Axel Artke

  -

  Hvad Zornig forventer? En million kroner, formentlig. Det er hun jo vant til, at politikere betaler hende på det glatte ansigt. Hun havde vel troet, at hun vil blive standset på vejen til Sverige og blive belønnet med en million, sådan som hun er vant til fra strøggaderne i København. Hvorfor skulle hun ellers stille sit navn til skue?

 65. Af Henrik S

  -

  Henrik Day.
  Hvor er det godt , at vi har en blogger som du!!
  En der kan sige de “korrekte” midt imod – tak for det og Iøvrigt helt enig som altid.
  Håber nu blot , at landsretten dømmer denne ubehagelige person Zornig en ubetinget straf , så hun kan få lidt “fred” til eftertænksomhed.

 66. Af Peter Nielsen

  -

  Hvorfor dog al den snak. Jeg havde betalt ved kasse 1. Hvorfor skal hr. Elmkvist dog tjene penge oveni ?

 67. Af Ulrik Jensen

  -

  Så længe man leger skorstensfejer er det ikke arbejde, men det er nok ikke let at overbevise AT medmindre man lader sine børn lege med i legen 😉

 68. Af Susanne Sund

  -

  En meget kraftig reaktion, på en meget lille forseelse, hvilket bødestørrelsen også viser. Hvorfor har denne: ” Haha, nu er jeg ovenpå og du er yt! retorik” nogen berettigelse i seriøse, danske aviser? Jeg føler mig hensat til den pubertære periode i folkeskolens store klasser. Danmark, og verden idet hele taget, har større og meget alvorlige problemer, at slås med. Og ja, flygtninge og deres antal er et af dem. Hvorfor??? Skal vi diskutere persorner og ikke sagen? Er det en slags erkendelse af afmagt overfor de virkelige problemer? At Assad er en inkompetent leder og vi ikke tør gøre noget?

 69. Af Peter Sangiorgio

  -

  Helt enig… Hus slap alt for billigt… Hun er vred for hun er jo vænnet til at få en million af sine røde venner…

 70. Af Peter Sangiorgio

  -

  En meget voksen kommentar….

 71. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  “Zoring” –! –Er et sørgeligt exempel på AT:–Når bare man har oplevet svigt af forældrene –og evt. uduélige myndigheder ! –Så er der frit spil til “at slå kegler på elendigheden ” –Fam- Zoring ! Har kostet samfundet (skatteborgerne -der behandler deres børn godt bliver straffet ) — millioner af kroner !–Hun udnytter, at (de slatne pædagoger) –er dresseret til, at sige AT: –Det er så synd for dem ! –SÅ vi-andre har, at komme til lommerne ! —-Men hendes forældre, der er skyld i hendes “ynke-situation ” ! –De går åbenbart helt fri –Den kendsgerning, at de slatne social-arbejdere har f,ået “force majure” ! –Til, at straffe de uskyldige (borgerne) –Og belønne forbryderne (hendes forældre)–Det er den omvendte verden –og det er “sygt” ! –noget så dybt og inderligt !—Bøden for menneskesmugling skulle have været på det dobbelte !

 72. Af Henning Svendsen

  -

  Damen bliver da ikke straffet for noget somhelst bøden er allerede betalt af Røde Kors.
  Nu får hun istedet reklameret for sig selv og en masse døre er åbnet!-Og vil hun lave en film om flygtninge så ligger der allerede en Blanco check parat.
  Og indsamlingen af. Stemmer til nye Partier bliver dessavueret af Løkkes embedsmænd i tæt samarbejde med DF
  En tredie verdens krig er nok det eneste der kan bringe nye ansigter ind på Borgen

 73. Af Katrine Larsen

  -

  Okay, der er nu brugt 50+ kommentarer på:

  1) Helliggørelse af Zornig
  2) Devaluering af Zornig
  3) Almen mudderkastning
  4) Det, HDP kalder “toiletsprog”

  … Så alt er som det plejer her på bloggen.

  Det er nu egentlig rart med en sådan katarsis, som denne blog byder; rendyrket eskapisme! En pudsig parallelverden, dette Days Univers. Her kan man boltre sig i en enkelt kvindes ulovlige, men i visse menneskers øjne retfærdige handling, og helt glemme de virkelige problemer, Danmark står over for.

 74. Af Niels Peter Lemche

  -

  HDP, når du klager over sproget, hvad laver et indlæg som PETERSEN PEYERSEN – 12. MARTS 2016 06:51, dog her? Det er jo nærmest en provokation for at se, om du lever op til dine egne ord.

  I øvrigt er der ikke så meget at diskutere. Damen har udført civil ulydighed og fået sin straf. Det er sådan set i orden; men at hun derefter hyler op om straffen, som er minimal, det er uværdigt. Hvis en højere instans frikender hende–hvilken næppe sker–så er det et alvorligt overgreb på vores retsfølelse. Civil ulydighed er ikke meget værd, hvis den er risikofri.

 75. Af Erik Skifter

  -

  Lisbeth Zornig har firmaet “Huset Zornig”. Et konsulentfirma som også afholder kurser og foredrag, samt medvirker til forskning i mindre grad. Hendes firma skulle efter hvad hun har beskrevet på sin hjemmeside være upolitisk.
  Hun har også nedsat en tænketank med særdeles kompetente mennesker, herunder bla. professor Inge Bryderup og Steen Hildebrandt.
  Lisbeth Zornig har dygtigt drevet sit firma – indtil nu, som alene holdes oppe på offentlige midler og tilskud. Ja indtil nu.

  Lisbeth Zornig har overdrevet sin rolle, hvor hun ved flere lejligheder har iscenesat sig selv og gjort sig kyndig og ekspert i næsten alle sociale spørgsmål. Hun er blevet brugt af alle medier – indtil nu – som ekspert når der skulle svares på nyheder om sociale hændelser som var sket, herunder især udsatte børn og unge i problemer i plejefamilier og på institutioner.

  Man er generelt rigtig trætte af Lisbeth Zornigs kloge-Åge holdninger rundt om i Danmark, når hun den ene gang efter den anden stiller sig frem og nedgører, statens, kommunernes, familieplejernes og institutionernes arbejde med børn og unge. Når medierne har frembragt en hændelse om overgreb på børn og unge, har Lisbeth Zornig som den allerførste tonet frem og gjort sig klog på hvem der har svigtet. Hun har aldrig aldrig gjort sig den tanke, at sagen måske kunne have andre sider end den som medierne har haft frembragt.
  Videre har Lisbeth Zornig blandet sig i sagen omkring Solhaven i Nordjylland, hvor hun i indledningen af sagen gjorde sig til ekspert og udstillede hele institutionen og de i alt 12 sigtede og senere tiltalte medarbejdere som gale og kriminelle. De blev som bekedt alle senere pure frikendt.
  Videre har Lisbeth Zornig forfulgt institutionen Schuberts Minde ved Ringkøbing. En særdeles veddrevet og respekteret institution, som den ene gang efter den anden får stor ros ved det sociale tilsyn ( også alle de uanmeldte ) . Lisbeth Zornig har ment – som den ekspert hun nu jo er – at Schuberts Minde mishandler sine børn og unge ved at de anvender en konsekvenspædagogik. Schuberts Minde modtager vel nok de allermest udsatte og vanskelige børn og unge overhovedet. Børn og unge som har prøvet alle former for rundkredspædagogik og andre bløde former inden de bliver anbragt på Schuberts Minde.

  Schuberts Minde drives iøvrigt af en særdeles kompetent leder. En anerkendt psykolog og en masse kompetende og veluddannede medarbejdere. Men Lisbeth Zornig har vedblivende gjort sig klogere – hun er jo eksperten – og har forfulgt denne institution i alle de medier der har gidet at høre på hende. Desværre alt for mange – indtil nu.

  Lisbeth Zornig har gjort sig til ekspert.
  Men er ikke ekspert bare fordi man selv har prøvet at være i det. Man er ikke ekspert i børnesager bare fordi man selv har haft en forkvaklet opvækst. Men ved bare hvordan det er og kan føle med dem der desværre har fået den samme opvækst og har oplevet nogenlunde det samme.

  Kan også tvivle på denne selv iscenesættende Lisbeth Zornig og hendes fremstilling af sig selv og især hendes historie omkring sin opvækst.
  Har læst den bog som startede Lisbeth Zornigs karriere. En bog som hedder “Anbragte børn” som blev udgivet på foranledning af DR journalisten Peter Olesen.
  Der debutterede Lisbeth Zornig og hun derefter kendt og anvendt i mange sociale kredse, som så senere gjorde hende til formand for Børne Rådet.
  Meget bemærkelsesværdigt er LIsbeth Zornigs beskrivelse af hendes opvækst beskrevet i denne bog noget anderledes end som den hun senere i en fjernsynsudsendelse har beskrevet. I fjernsynsudsendelsen hvor hun også meget følelsesladet iscenesætter sig selv, har hun fremstillet at hun blev seksuelt misbrugt. En hændelse om seksuel misbrug som hun har promoveret sig rigtigt meget på senere i mange foredrag og anden lønnet virksomhed.
  Mistænkeligt er, at denne hændelse om seksuel misbrug overhovedet ikke er nævnt eller bare insinueret i hendes første fortælling omkring sin opvækst i bogen Anbragte børn.
  Efter udgivelsen af denne bog deltog Lisbeth Zornig i flere foredrag, hvor hun fremstillede sin historie omkring sin opvækst. Bemærkelsesværdigt heller ingen antydning omkring seksuel misbrug. Dette forhold kom først frem meget senere i Lisbeth Zornigs karriere.

  Lisbeth Zornig har desværre udspillet sig rolle og tages ikke længere højtidelig i sociale kredse. Ærgerligt, fordi hendes firma “Huset Zornig” indeholder meget godt og gør en masse gode ting. Lisbeth Zornig har bare haft et alt for stort behov for at promovere sig selv og har valgt en masse lortesager, som har givet hende en rolle som den man ikke længere gider at høre på.

  At hun så her til sidst begår en kriminel handling og agerer menneskersmugler er rigtigt dumt. Hun havde samtidig et stort behov for at udstille det hele på Facebook medens det hele skete – om hvor god hun var og om hvilken god gerning hun gjorde. Kvinden tænkte slet ikke på, at hun var i færd med at begå en særdeles grov kriminel handling.

  Lisbeth Zornig læg dig fladt ned og modtag din straf. En mild straf, som istedet burde have sendt dig og din mand direkte i fængsel. I har optrådt uværdigt over for offentligheden og I nu bliver udstillet som de tossegode og dumme i medierne. Det er vel egentlig også en straf, så måske er det medvirkende til, at nu er der bare ingen som gider at høre med på Lisbeth Zornig.

 76. Af Anni Jensen

  -

  Hjalp hun mennesker på flugt ved at køre dem til Sverige?? Vel gjorde hun da ej. De er vel ikke på flugt, når de er kommet gennem adskillige fredelige lande og står ved grænsen i fredelige lille Danmark.

  Næ, hun gjorde det for at folk skulle se og høre hvor ih åh god hun er, så hun lige igen kunne få lidt fame i medierne.

 77. Af Katrine Larsen

  -

  Er Zornigs handling et stort problem?

  Min holdning: NEJ!

  Hvis man er modstander af muslimsk indvandring og “godhedsindustrien”, er hendes handling et lille symptom på problemet.

  Hvis man er tilhænger af muslimsk indvandring og “godhedsindustrien”, kan hendes handling være en lille inspiration til en løsning.

  Bemærk her ordet: “LILLE”

  Bemærk desuden en tidligere kommentar, hvor jeg pointerede, hvilken herlig virkelighedsflugt denne blog er.

 78. Af Arne Hornborg

  -

  Naturligvis skal Zornig straffes for sin kriminelle, landsskadelige handling det er at være menneskesmugler.
  Zornig påstår, fornærmet, at HUN kun er blevet dømt fordi hun er en kendt person.
  NÅ? En kendt person? Det vidste blandt andre jeg ikke at hun var.
  Mon ikke det forholder sig lige omvendt?
  Det kunne jo tænkes at Zornig optrådte som menneskesmugler for at blive (mere?) kendt?
  Arne Hornborg
  Typografisk mediegrafiker/forfatter.

 79. Af Uffe Staulund

  -

  @ Erik Skifter,
  Tak for din zoom på Zorning.
  HDP’s blog oplæg har sandelig fået alle Puttisterne op af hullerne.
  Hun skal da være glad for at hun ikke er skorstensfejer, så kunne hun græde mange flere krokodilletårer.

 80. Af adriano viterbo

  -

  HDP, er du misundelig fordi EZ er et bedre menneske en dig, eller din perfiditet skyldes ægte ondskab?

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Kære Adriano

   Forskellen på LZ og mig er, at hun er dømt for kriminalitet. Det er jeg ikke.

   Henrik Day

 81. Af Susanne Sund

  -

  Iøvrigt undrer det mig, når du frabeder dig brugen af”grimme” ord, der blot understreger hvad, kommentatoren mener. Jeg ville da mene, at personangreb på kommentatorer, man er uenig med, var langt vigtigere, at stoppe. Iøvrigt synes jeg, at en reference til en populær tv-serie får et seriøst. ment blog indlæg til, at falde til jorden. Men hvad ved jeg. Jeg er jo kun et stupid faglært KVINDE af arbejderklassen – med udfordringer, men ikke en dysfunktionel familie,med “lig i lasten”( uha, uha. Så kan det vist ikke blive værre :))

 82. Af Sve Berg

  -

  Det mest sørgelige er, at Psykologen med det samme kæder Zornig med ‘venstreorienteret’.
  Hermed opnår han udspekuleret at gøre kriminaliseringen ekstra strafbar efter tidstendensen.
  Han burde fra sit arbejde vide, at også borgerlige og især populister begår meget kriminalitet.
  Og som de efterfølgende søger tilgivelse for ved at gå til ham. For det blåstempler han gerne.

  En skønne dag vil politisk-korrekte Bay og hans klamme angst-dyrkere møde deres skæbne.
  I en ny verden hvor samvittighed, samfundssind og næstekærlighed har genfundet pladsen.
  Indtil da kan han nyde sin bevågenhed på TV som den opstyltede autoritet han aldrig har været

 83. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Der er noget helt andet i dette:

  Se Venstrefløjen (SF/Enhedslisten) er alt andet end en enhed. Det er forskellige grupper med mere eller mindre voldelige terrororganisationer i deres bagland. Disse kæmper nok så meget indbyrdes som mod “samfundet”.
  Der er ikke nogen ærlighed blandt tyve.

  Disse grupper i SF/Enhedslisten er i bund og grund kriminelle organisationer, der påtager sig en fernis af politiske “idealer”.
  Havde Zornig nu været klog, så havde hun holdt sin kæft og betalt bøden. Eller rettere fået sit kriminelle bagland til at betale den. Problemet er bare, at det bagland har lidt nogle alvorlige tab, så det gør de ikke – de kan formentlig ikke.
  Næhh…. det lille fjols til Zornig har ikke forstået, at hun er blevet “forrådt” og nogen har vippet hende af. Det klogeste hun nu kan gøre er, at sladre om de kriminelle hun nu kan.

  Det er så formentlig også det, hun har gjort: Derfor er hun sluppet så billigt, som med en bøde: Det er derfor hun holder fast! Hun er jo godt klar over, at nu rygtes det i miljøet, at hende kan man ikke stole på og så kommer der andre artigheder frem om hende.

 84. Af Niels Peter Lemche

  -

  Thomas Borgsmid og alle andre: I kan have ret i alt, hvad I skriver om damen; men I spiller hendes spil ved at holde denne patertiske sag i live.

  Som jeg skrev, så handler det om civil ulydighed, og det har konsekvenser; men damen var jo åbenbart kun ude på at få opmærksomhed. Hendes klynken er latterlig. Ignorer hende dog. Det ville være den største straf.

 85. Af Axel Eriksen

  -

  Selve handlingen var vel lovstridig – men den ville aldrig have ført til en sag, hvis damen ikke skulle promovere sig selv.

  Man bliver ikke straffet juridisk i Danmark for at være en “glad” person. Hvis alle selvglade personer blev straffet med bøde, så ville det skæppe godt i statskassen!

 86. Af Finn Bjerrehave

  -

  Danmark og den store koalition skal bekæmpe IS i Syrien, netop fordi alle de våbenføre mænd desserterer til EU, og jeg føler vi er til grin.
  Vi prøver endda at overgå hinanden i at i at være de bedste hjælpere, og denne misforståede holdning, gælder vel kun til det Syriske styre har vundet freden, og alle de Syriske flygtninge skal hjem og genopbygge det smadrede land.
  Nu ved vi alle, det koster 22.500 kr at blive fanget i at hjælpe en flygtning til sverige, og 50.000 kr at rense sin skorsten uden snor om livet, fastbundet til skorstenen.
  Danmark leve.Finn Vig

 87. Af Lotte Andersen

  -

  DCDK= Driftscentral Danmark, DSBs overordnede styring af togdriften.

 88. Af Søren Rasmussen

  -

  7.500 mia. kroner er så vidt jeg ved mere end Danmarks årlige BNP, så måske burde du lige dobbeltchecke din kilde for, om der nu virkelig også skattesvindles for det beløb.

 89. Af Susanne Sund

  -

  Lige til slut: Hvordan kan du, HDP, vide at det var den venstre orienterede Lisbeth Zornig, der handlede? Hvad nu, hvis det var humanisten, der bare ikke kunne lade stå til? Må indrømme jeg har frygtelig ondt af de mennesker. Hvor må det være et h……( undskyld, mit grimme sprog!), at leve i krig.! Alligevel er jeg bekymret over, hvilken indflydelse deres massive antal vil få på vores velfærd. For det vil komme til, at påvirke vores velfærd. Og hvem kommer det til, at ramme? Dem, der ikke brokker sig og dem, der ikke har stemmeret,ja. De gamle, der troligt har betalt skat hele livet og børnene, der har potentiale til alt, men måske aldrig får mulighed for, at folde potentialet ud. Derfor, er det ikke nok , at taleom, hvor forfærdeligt det er. Der skal HANDLES! Men ingen tør tilsyneladende handle!

 90. Af Mathias Nørreslet

  -

  https://www.caremaker.dk/nc/fr/i/indsamling_til_uanstaendige_boeder/

 91. Af Berit Blom

  -

  Jeg er ganske træt af HDP, som har mindst lige så travlt med at promovere sig selv, som LZ.
  Der er mange andre, der ikke er kendte, der er anklaget for at udvise almindelig medmenneskelighed (menneskesmugling), her i blandt en folkepensionist, der har fået en bøde på 12500 kr.
  HDP udtaler sig om alt fra muligt, bliver slæbt ind til ekspert udtalelser i tv osv. Er der mon lidt skinsyge involveret?
  Jeg forstår ganske enkelt ikke, han finder det nødvendigt at kommentere denne sag.

 92. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik Day Poulsen

  “Forskellen på LZ og mig er, at hun er dømt for kriminalitet. Det er jeg ikke.”

  Helt rigtigt.

  Og når politiet lader massevis af flygtninge vandre på motorvejen eller DSB kører flygtninge gratis gennem landet, så kalder justitsministeren det for konduite.

  Kan du se komikken?

  Det dit indlæg og mange af de efterfølgende kommentarer viser er, at man godt må hjælpe mennesker i nød, men man skal lade være med at ‘reklamere’ med det.

  Jantelovens 4. bud.

 93. Af P Christensen

  -

  Hvorfor flygter de fra noget, som de tager med herop ?
  Nemlig problemskaberen islam ?

  De rationelle kender svaret.
  De frygtsomme har i 40 år stukket hovedet i jorden
  for at undgå det.
  .

 94. Af Steen Raaschou

  -

  Jeg kan ikke se, hun er værre end næsten samtlige politikere.

 95. Af Allan Kristiansen

  -

  @HDP
  Du anbefaler at folk taler pænt på dit blok. Jeg ved ikke hvad din agenda er. Samtidig er jeg meget forbavset over at du har kunne gennemføre din uddannelse. Din nedgøring af bestemte befolkningsgrupper. Din “Kloge Åge” mentalitet, kan jeg kun se er for konstant at dukke op i medierne. Jeg bliver efterhånden direkte syg hver gang jeg bare ser et billed af dig.
  (Hvad kalder man den lidelse?)

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Kære Allan

   Det kalder man manglende tolerance for folk, der mener noget andet end en selv.

   Henrik Day

 96. Af Juliana Rasmussen

  -

  Lisbeth Zornig har empati.
  .
  Det kan ingen tage fra hende.

  Det ville være værre hvis ingen reagerede som hun gjorde. Det ville vise et DK blottet for menneskelige følelser.

 97. Af Janus Hansen

  -

  Er man smugler når man åbent transporterer indenfor landets grænser.
  Personer der udfører civil ulydighed,for at åbne øjnene for åbenlyse absurde love, skulle belønnes i stedet for at straffes.
  Hr Henrik – det burde være gået op for dig at dine holdninger deles af langt under halvdelen af den europæiske befolkning, og at den danske venstreregerings lovindgreb er uforenelige med menneskerettighederne. Menneskerettigheder er vel den vigtigste lov over alle, på linie med en grundlov!
  Når du bliver lidt ældre, og har fået lidt mere visdom vil du forstå hvad du argumenterer.
  Hav en god eftertænksom dag.

 98. Af Anni Foss

  -

  Jeg kan kun være enig, hvad tænker hun på??
  Havde hun så bare betalt bøden og sagt det var ok.
  Jeg blev forbavset over hendes reaktion , der skuffede hun mig.

 99. Af K. Madsen

  -

  Bøden kan hun vel trække fra i sin virksomhed som markedsføringsomkostninger.

 100. Af Niels Larsen

  -

  Jeg er ikke vred. Jeg er rasende.

  Rasende fornøjet over dommen.

  Zornig fik som fortjent – og faktisk for lidt.

  Hvad nu, hvis bemeldte familiefar, som hun transporterede et par dage efter var gået amok – dvs. gået muslimsk – og havde myrdet en 10-15 mennesker på åben gade i Stockholm?

  Zornig burde have haft 5 år i fængsel.

 101. Af Per Pedersen

  -

  Det tænder et håb for retsstaten Danmark.

 102. Af sten andersen

  -

  … Korrekt Henrik. Derudover, kan Zornig IKKE vide, om de personer som de har smuglet igennem Danmark, er tilbage i Syrien eller Irak! All this, for nothing.

 103. Af Thomas Andersen

  -

  HDP’s populistiske patetiske had til alt hvad der er medmenneskelig får mig till at tænke på om manden ikke snart burde søge psykolog hjælp. Du ender som en bitter sur mand Henrik.

 104. Af Axel Eriksen

  -

  @ Niels Juul Hansen!

  Det dumme i denne sag er, at det bliver lagt offentligt ud!

  Hvis du havde overtrådt landets love – hvad så?
  Ingen har kendskab til det – ingen har lidt skade. Ville du så prale på offentlige medier af din handlemåde? Det er snotdumt!

 105. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  “Adriano Viterbo ” ! —HA ! – Ha ! –Dér fik du den !—-Hverken fam. Zornig eller de usle overforkælede venstre-røde ! (for det meste yngre mænd ) Er det mindste interessante ! —Men det er Filmen/bogen : Ulvenes Rige med Jean Reno !—Hvorfor skal DR. sende de bedste franske film midt om natten ?—Men når det drejer sig om elendigt Amerikansk bras –så sender de røde lejesvende ! I den bedste tv-sendetid !—Vi skal have gjort op med “de ræverødes favorisering ! –på Dr. ´alt-forhøjt-betalte –lejesvende ! –Eller nøjs med, at sende regningen for tvangs-licensen til “S.u./gratis-folket ! –Eller giv halvdelen af licens-pengene til TV2 –der klarer dem-selv uden “ynke-tilskud ” –På TV 2 –har de for det første bedre folk ansat ! –for det 2 ! er de selvstændige –Jubiii

 106. Af J Han sen

  -

  Lisbeth Zornig er et helstøbt og anstændigt menneske.
  Det har Day Poulsen aldrig været.
  Og han bliver det heller aldrig.

 107. Af Erhvervsøkonom Ole K. Ersgaard, MDM, PD

  -

  Jeg er enig med Day Poulsen – dommen er alt, alt for mild.
  Men ikke desto mindre har Zorning anket den til Landsretten.

  Lad os derfor se frem til, at den her bliver til “ubetinget fængsel og en klækkelig bøde”.

  Alt andet vil jo være en hån mod retsbevidstheden.

 108. Af Morten Kuni

  -

  Retten har talt.

  Jeg ser nu frem til retssagerne mod DSB osv.

  For DK er jo en retsstat, som dømmer alle, som begår den samme forbrydelse – ikk’ ?

 109. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jennifer Conway – 11. marts 20:50

  Jennifer – everone have the right to have an opinion, also if they are treating people as Henrik Day Poulsen does as his profession.

  And don’t mistake a profession with realities in relation to the common society – even you maybe understand a person and his/hers behaviour more fundamentally (also) in relation to treating people.

  So common said: There is a hugh difference – it’s two different ‘rooms’ – situations, if you understand. Not to compare! There is a proffesionel person and then a private person.
  Even I don’t know Henrik Day Poulsen or his acting in his job. I think it might be so for him too. It should be.

  And in this case, Mrs. Zornig is breaking the law. She feels for any suffering person or group – and have to learn to be able to tell apart: when it’s her time to act or not – or maybe in another way without breaking the law. These people wasn’t in danger, they were tired, but safe – and you can’t as a private person not act in this situation, when people are breaking and don’t respect the law just leaving a train to take the case in own hands – and give a damm in Denmark and Sweden, their countries and people and the possibilites there, because they wouldn’t like to be in Germany.

  We can’t always have the whole package at once – even I think the politicians were late in this country and in other countries. A very difficult and unexpected situation in relation to such a hugh invasion of a kind.

 110. Af Claus Jessen

  -

  Mener Henrik Day Poulsen også at det skal være strafbart at invitere flygtninge hjem til kaffe ?
  Skal det være strafbart at følge flygtninge hen om hjørnet til den nærmeste købmand eller køre dem hen til Brugsen ?
  Har uanstændigheden i den danske flygtningepolitik slet ingen græser ?
  Skulle vi ikke generelt prøve at give frem for at tage eller fratage ?
  Hvordan ville du selv ønske det hvis du var tvunget til at forlade dit land fordi dit liv og/eller din eksistens var truet ?
  Ville du ønske at du blev behandlet som et emne i en kvote eller ville du ønske at nogen bød dig på et måltid mad og et lift ?

 111. Af Finn Bjerrehave

  -

  Eller hvem leer sidst, når radioavisen fortæller nu er 55 000 kr indsamlet, og overskuddet er hjemme, og flere dessertører kan komme til Danmark, og krigen slutter aldrig, men Danmark betaler dyr krig i Syrien, hvor Syrene flygter.
  Tossede politikere.Finn Vig

 112. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  Zorning ynk ! –Hvis alle de røde, der komm. til Zornigs forsvar ! –Begyndte, at tjene deres penge selv ! –Istedet-for, at nasse på os-andre ! –Så fik de jo et mere nuancéret syn på, hvad de i virkeligheden har rodet dem ud i !—Vi voksne, der aldrig har modt. hverken gratis udd. eller s.u. i 15 år ! –ER -dødtrætte af den såkaldte curling-ungdom ! –Som det nu viser sig AT: Være arveligt !—

 113. Af H. Mathiesen

  -

  Husk: Det indsamlede beløb er SKATTEPLIGTIGT: Det er kun hædersgaver, der er skattefrie – og dette er bestemt ikke nogen hædersgave, snarere tværtimod!

 114. Af Eva Madsen

  -

  Zorning har det som alle de andre venstreorienterede – de ELSKER at bruge andres folks penge – skatteydernes. !!!

  Det er fuldstændigt ude i hampen at man skal se det kvindemenneske i tide og utide i TV – er hun ikke en skandale og en skamplet for samfundet ???

  Huset Zorning – det lyder fint og adeligt – men er det ikke en statsfinansieret svulst på samfundet ??

  Hvis alle ARBEJDEDE for føden i Danmark – ville vi have et SUPER samfund – så ville folk stemme med tegnebogen – og ikke – som nu – hvor over 3 millioner Danskere er afhængige af statens midler / overførselsindkomster og er ligeglade med hvad pengene går til – bare de selv får penge for IKKE at yde noget.

  LORTE LAND !!!

 115. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Axel Eriksen

  “Det dumme i denne sag er, at det bliver lagt offentligt ud!”

  Nøjagtig min pointe – derfor min henvisning til Jantelovens 4. bud.

  Personligt havde jeg ikke fantasi til tro, at politiet rent faktisk ville forfølge denne sag.

  Især ikke når politietatens og DSBs tilsvarende indsats bliver betragtet som konduite af landets justitsminister.

  Skal vi allesammen nu også til at melde formodede flygtninge til politiet?

  Flygtningene kom åbenbart forbi den danske grænse – for hjælpsomhed.

 116. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen.

  At en af disse “Jeg-lever-af-skatten-og-kan-derfor-ikke-mærke-konsekvensen-personer”, har
  hjulpet Danmark AF med en/flere af disse kulturberigende, ved at gelejde disse (VÆK) fra de
  Danske social kasser, og over til de Svenske, ville i andre sammenhænge, blive anset som en
  fædrelands forherligende handling; (uanset jeg ved det ikke var tanken hos vedkommende).

  Med de utallige problemer og emner du kan vælge mellem, forstår jeg ikke hvorfor du “gider”
  og lave et indlæg herom; tilmed uden at medtage det grundlæggende probl.; da hovedparten
  af disse “onde, i form af godhed på andres bekostning”, agere så, idet man lever på kunstig og
  sikker skatte-betalt afstand af virkelighedens egentlige markede og dets utallige realiteter 🙁

  ELLER SAGT OG LØST PÅ EN ANDEN MÅDE..
  Gå ind og overfør disse utallige markeds-immune, til markeds-underlagte, samt sætte skub i
  diverse Østeuropæiske indtrædelser i offentlig administration mv., naturligvis efterfulgt af
  de muslimske migranter, såvel borgerne skal kunne vælge nu tidl. Stats-monopolisering fra,
  til fordel en for en registeret privat virksomhed, imens de som er imod, blot betaler helt den
  samme overpris til de indtrådte Østeuropæer og migranter, hvis gager er Statens fastsatte.

  De som er imod markeds-konverteringen, betaler blot samme skat som nu, plus de skatter
  som mangler fra de som (for kun egne penge), fravælger til fordel for de billigere alternativer,
  og det Radikale segment (bredt forstået), er dødt max fem år efter markeds-konverteringen.

  Det interessante er imidlertid, at du; (som tilhøre klientgruppe-1), udmærket ved det jeg her
  siger, er i 100% overensstemmelse med faktuel virkelighed og funktion, men du ignorere
  omstændigheden, da du lever af selv samme, fuldstændig som klientgruppe-2 gør, hvorfor i
  da også kun formår at bedrage jer selv, i kraft af feminin/handlingslammet snak. TILLYKKE.

 117. Af Niels Larsen

  -

  @ CLAUS JESSEN – 12. MARTS 2016 11:52

  1. Naturligvis skal det være strafbart at invitere illegale folkevandrere på kaffe. Det er hjælp til netop illegale.

  2. Ligeledes skal det da være ulovligt at hjælpe dem hen om hjørnet til den nærmeste købmand eller køre dem hen til Brugsen. Det er også hjælp til illegale.

  3. Hvilken uanstændighed mener du, der er i at forsøge at holde folkevandrerne ude? Hovedparten af dem kommer iflg. EU-udmeldinger for at nasse på europæerne.

  4. Har vi egentlig ikke givet nok gennem de seneste 35-40 år? Og hvor længe mener du, at folkevandrerne skal have lov til at fratage europæerne den velfærd, de selv har skabt?

  5. Hvad vedkommer det sagen, hvordan vi selv ville føle det, hvis vi blev folkevandrere (der er ikke mange flygtninge imellem dem, der kommer)? Vi står ikke i situationen.

  6. Jeg er sikker på, at vore gamle gerne ville have bedre mad. Og de har ligesom mere krav på hjælp end folkevandrerne.

  Og hvorfor henviser vi ikke disse uønskede masser til at få hjælp hos deres arabiske brødre og søstre udi religionen? Godt nok vil de ikke røre dem med en glødende ildtang, men alligevel….

 118. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Er det Benjamin Koppel, der nu indsamler penge til Zornig – en koncert!? Hvor blokeret kan folk være i forh til indholder i netop denne sag. Selv søger Zornig og hendes mand ankemulighed, såvidt jeg har læst i pressen.

  Der var ikke tale om nødstedte eller strandede flygtning – de ville bare ikke tilbage til Tyskland – men hellere til Sverige.

  Hvem vil være i stand til at forklare Zornig disse forskelle, der kan være i forh til en flygtningestrøm. Af hensyn til de lande, de skal integereres i – og disse landes befolkninger, der i forvejen er hårdt medtaget netop p gr a flygtninge, der opfører sig dårligt. Er kriminelle – og vi kunne og kan stadig ikke vide, om der der IS eller andre folk med fra også andre terror-grupper osv.

 119. Af Claus Jessen

  -

  Til Henrik DayDream Poulsen

  Vågn op. Åbn øjnene. Stræk dig og mærk hvilken fantastisk smørklat af et land/sted du bor på denne planet !

  Vist kan vi blive meget, meget, meget rigere. Ikke mindst åndeligt.

  Det som gjorde USA stort var en overflod af bekvemmelighedsflygtninge, der udelukkende kom for at få et bedre liv. Efterkommerne af disse har gjort USA til en rig nation.

  Ingen tvivl om at vi danskere bliver fattigere på kort sigt ved at tage voldsomt mange flygtninge ind, der bosætter sig i landet ( uanset deres bevæggrunde). Men på langt sigt bliver vi som nation et langt rigere land. Vi er tilsyneladende ikke selv dygtige nok til at skabe denne vækst rigdom. Der skal folk til udefra.

  Lisbeth Zornig burde derfor forsøge at overtale de flygtninge hun møder til at blive i Danmark og slå sig ned. Hun burde tilmed belønnes for det i så fald.

  Så det bedste råd i flygtningedebatren må være at tænke langsigtet og lukke langt flere ind end vi umiddelbart kan klare, da det sandsynligvis vil gavne os om 50-100 år eller før eller senere !!!

 120. Af Jens H

  -

  Af Berit Blom – 12. marts 2016 10:17
  “Jeg forstår ganske enkelt ikke, han finder det nødvendigt at kommentere denne sag.”

  Day Poulsen nyder, at appellere til den indre svinehund hos de utilpassede, de frygtsomme, racisterne, de slettest uddannede og de mest hadefulde, som det danske samfund er belemret med.
  Han er en populist og demagog.
  Han er helt uden skrupler.

 121. Af Holger Overgaard Andersen

  -

  Allan Petersen .At anklage højrefløjen for skattesvindel ,indebærer mindst 7 års skolegang totalt spildt

 122. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Frederik von Bülow

  “Var det fem ulovligt indrejste migranter hun fragtede til Skåne, så har hun potentielt udsat samfundet for en årlig omkostning på ca. 5 mio. kr. pr. år i hele deres levetid, der vel gennemsnitligt er 30 år, og burde ud fra den betragtning have været idømt en bøde på 300 mio. kr., svarende til omkostningen gange to, så man må sige hun er sluppet billigt.”

  Mener du seriøst, at Lisbeth Zornig har sparet de danske skatteydere for 150 millioner kroner ved at køre dem til Sverige?

 123. Af Holger Overgaard Andersen

  -

  Claus Jessen .Din historiske og socialpolitiske indsigt i dit eksempel svarer til at kun kunne forstå lysene i lagkagen uden at kende lagene . Indvandrere i USA blev ikke langtidsparkerede pga af venstrefløjens stemmefiskeri men måtte klare sig selv .Det hedder selvstændighed i modsætning til de 80 % af en bestemt befolkningsgruppe kvinder der er på kontinuerlig overførselsindkomst

 124. Af Bjørn Vest Hansen

  -

  Lisbeth Zornig lever af den skæbne, der hidtil har været hendes, siden hun blev født..
  Hun har været udsat for misrøgt og incest af sin egen familie..
  I dag er hun en del af det kendte og offentlige Danmark, hvor hun optræder med foredrag og i radioprogrammer. Hun får tilskud til sine forehavener.. og lever af det..
  Det er uforståeligt, at hun saver den gren over, hun selv sidder på. Hun bryder loven og optræder med sin “dåd” .. Nu har hun fået en dom og en bøde — og er meget fornærmet..!
  Hvad forventede hun.. Troede hun, at hun kunne bryde loven uden videre??
  Spørgsmålet er, om det er sådanne mennesker, der skal redde de svage i vores samfund? Mennesker med pludselige tilskyndelser, uden overblik?
  Hvis hun havde holdt loven. Givet flygtningene et telt og mad indtil myndighederne gav lov eller fik flygtningene videre, havde vi forsat tiltro til det empatiske Danmark, hvor vi nu endikke kan stole på at mennesker som Zornig, overholder loven..

 125. Af Jesper Lund

  -

  HDP’s indlæg er udtryk for en underlig form for jantelov. Lisbeth Zornig har haft en meget svær barndom med seksuelle overgreb, men har kæmpet sig frem til den position, som hun har idag, hvor hun selv tager sig af udsatte. Derfor skal hun kanøfles! Hun må endelig ikke tro, hun er noget!

  Med hensyn til transposten af flygtninge til Sverige, gjorde hun blot det, som DSB satte i system nogle dage efter, og som politiet passivt lod ske.

 126. Af Claus Jessen

  -

  @ Niels Larsen – 12. Marts 2016 12:56

  1) hvad skulle straffen i så fald være for at invitere en flygtning på kaffe – 6 års fængsel ?

  2) hvad skulle straffen være for at køre en flygtning hen til Brugsen – 11 års fængsel ?

  O.s.v.

  Hvem kan udmåle den petfekte straf til flygtninge og til dem der behandler flygtninge medmenneskeligt og med respekt ??

  Skulle vi også straffe de danskere der ikke bidrager til samfundet eller straffe dem der ikke bidrager ret meget, fordi de ikke tjener ret meget ?

  Skal vi gøre det strafbart at være lavt uddannet eller ikke have en uddannelse ?

 127. Af søren m olsen

  -

  HDPs indlæg er rigtigt.
  Og med hensyn til, at man skulle være straffri pga dårlig barndom og opvækst, er det en undskyldning, som selv de dårligste forsvarsadvokater vil tage som argument.
  Og med hensyn til, at man skulle være straffri, når en handling begås “på grund af menneskekærlighed”, så ville vi havne i et subjektivt betonet juridisk galehus.
  Folk skal dømmes efter loven.

 128. Af Elvis Ungstrup

  -

  Til Henrik Day Poulsen.
  Sikke du kan, hvor er du arrogant, uden nogen for for dokumentation generalisere du, uden nogen måder at forholde sig holistisk til begivenheden, ja der syntes jeg at du fremstår som en der bare har de store meninger, og som i så mange andre tilfælde er du højt råbene om mange ting, det kunne være inde for dit arbejdsområde, du vil så gerne fremstå som den der har sandheden, men det har du ikke, bestemt ikke, jeg kender dig så godt som et almindeligt menneske kan, jeg ved hvad du selv er i stand til at gøre, i mit tilfælde, lyve, skrive ting der ikke er sandt, det kunne dog ikke meldes til politiet, jeg har prøvet, men Henrik jeg af alle ved at du ikke er et hak bedre i Lisbeth Zoring, du overholder ikke selv de etiske og moraske love, det koster så i mit tilfælde, men du er selv en stor løgner, og jeg kan bevise det.

 129. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Jeg tror såmænd ikke, at jeg spiller Zornig’s spil særlig godt – efter hendes smag.

  Sagen er jo, at disse primitive bortforklaringer, de bliver også set af hendes fjender (problemet er, at nødderne i SF/Enhedslisten har hugget deres eksamen på nettet, så man skal jo give dem nogle tips). De ser lige så vel som os andre, at det selvmedlidende sludder, skal dække over noget andet. Hvordan kan det dog være, at hun slipper så let?
  Hvad har hun bidraget med af oplysninger omkring andre i “venstrefløjsmiljøet”???

  Det kunne jo være, at der dukkede nye oplysninger op om “damens” aktiviteter – fra nogen, der ønsker at sige: “Tak for sidst!”

  Jeg ønsker da at bidrage til størst muligt forræderi i de kommunistiske kredse: Intet er så underholdende og opbyggeligt, som at se to kommunister, der samtidig prøver at dolke hinanden i ryggen. Det er noget rodet og larmende; men…..

  Tænk bare tilbage på Axel Larsen og Knud Jespersen fra hhv. SF og DKP. De hadede hinanden – Knud Jespersen var da godt klar over, at det var Axel Larsen, der havde stukket ham til tyskerne.
  Jeg ser også at Pernille Rosenkranz-Teil har været på banen – forgivende at være ude i et helt andet ærinde. Når den dame dukker op, så plejer folk at hoppe ud fra broer o.lign.
  Det er formentlig en indikation af, at Pernille har placeret lange spiseredskaber dybt i ryggen på nogle “venner og veninder”. Sådan noget plejer at rippe op i gamle sår.

 130. Af Anders Nielsen

  -

  Lisbeth Zornig var her og der for at berette om sin “heltegerning”, og hun vil sikkert fremover få langt mere svært ved at finde journalister, der skriver om hende. Det er helt fortjent. Problemet er jo, at vi har en hel flok af Zornigs type, som sysselsætter journalisterne året rundt, og man skulle tro, at nogen af dem begynder at få kolde fødder.

  “AF STEEN RAASCHOU – 12. MARTS 2016 10:50
  Jeg kan ikke se, hun er værre end næsten samtlige politikere.”

  Dertil rækker din bodegafilosofi og stil ikke, det er bemærket. På din konstant depressive blog er alting altid for sent, og alt er håbløst undtagen det heltegalleri, du dagligt nurser med den smalsporede fjordmand som superhelten. At du og andre ikke har evner og uddannelse til at gennemskue, hvordan han bryder alle love for videnskabelig udlægning af et emne, er tydeligt, og du når næppe frem til nogensinde at forstå, at hans namedropping og selvoptagethed aldrig kvalificerede ham til mere end en fodnote til Breivik. Det virker, som om din blog er solgt til udlandet, og dit kommentatorsystem sætter folks anonymitet på spil.

 131. Af Claus Jessen

  -

  @ Thomas Borgshit

  Latterlige betragtninger 🙂

 132. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  “helt enig ” ! –Kære Henrik Day ´–Vi siger det lige ud ! –Vi gider ikke “det dyre Under Danmark” !—De må se, at komme op af hullerne –og præstére noget ! –Vi har aldrig haft respekt for folk (Thornig eller ej ) –For “laveste fællesnævner” –Og ikke så længe AT: Der stadig er folk i lille Danmark ! –Som har haft et elendigt liv –er blevet fysisk /eller psykist mishandlet igennem et 22 årigt ægte-skab ! –Og som endeligt er sluppet ud af det, hvadenten manden/kvinden døde –eller skilsmissen reddede det sidste af livet for “staklen” ! —Og det viste sig AT:—være et guds-benået TALENT ! –Der i alle årene er blevet holdt nede af en “jubel-idiot”—(læs Islam/indremissionsk dk/jyde) –der havde ødelagt tilværelsen for “et andet menneske eller 2 “

 133. Af Lars Petersen

  -

  @ Claus Jessen.

  MAGEN TIL SØNDERLEMMENDE, VIRKELIGHEDSFJERN, FAKTA-FORLADT IDIOTI DU LUKKER UD.

  “Danmark er en smørklat”
  01 Noget nær 50% af kommunerne i Danmark, køre på overførsesbidrag fra andre kommuner
  02 Bilparkens samlede værdi af ca. 150 mia. kr., er en af EU´s absolut fattigste bilparker.
  03 Verdens dyreste Statsdrift (pga. skattebaseret genvalgs-strategi) har udtømt normale jobs
  04 Hovedparten af tilbageværende jobs, er hægtet direkte, såvel indirekte op på skatterne.
  05 BNP rigdommen kan ikke bruges, da man indregner omkostningen som værende et plus.
  06 Blot ved at normalisere off. virksomheds størrelse, vil Danmark bryde sammen omgående
  07 Danmark har flest reg. pers. med ondt i psyken, og deraf flest psykiatere. (spørg Henrik).
  08 Økonomien er så svag, at blot 25.000X lav bistand, får økonomien til at bryde sammen.
  09 Godt 50% af kommunerne er reelt er gået konkurs, dette gælder også Bornholm as well.

  “INDVANDRINGEN GØR DK RIGERE PÅ SIGT”
  10 Indvandringen startede i 62; altså 54 år siden, og er derfor et allerede afspillet langt sigte.
  11 Omkostningen er vel.dok. kolonorm, såvel de som arbejder, optager jobs fra Danskerne,
  12 Vækstens udeblivelse, skyldes at off. virksomhed absorbere disse ca. 400,000 for mange.
  13 Arbejdskraftens mangel, skyldes pkt. 12, som igen producere passiv-overførsler på stribe.
  14 Langt flertallet af de privat reg. jobs, fungere kun i kraft af direkte + indirekte off. support.
  15 National rigdom talt i BNP, tæller udgiftsposten med, skønt selv samme dræner Danmark.
  16 Strømlines DK til FRI/konkurrencevindende drift, går selv samme nation prompte konkurs
  17 Det er derfor ikke muligt at vokse i DK, idet outsource-gevinsten er enorm ved at stikke af

  Skaden er med andre ord så fuldtonet voldsom, at kun individuel tilpasning, via til, og fravalg,
  effektivt vil kunne restaurere 50 års skattebaseret genvalgs-strategi, og hvis samme fortsat
  kun har været mulig at gennemføre, idet man straks skatte-købte pressen , læreanstalterne,
  kunstnere, forfattere mv., hvortil journalisten i samspil med amatør foreningsmedlemmerne,
  lige siden har misbrugt mikrofonen til at køre i internt samspil med sig selv, for egen gevinst.

 134. Af Peter Viktor Hansen

  -

  Det er helt forkert at give den kvinde en bøde på kr. 22500,- hun skulle i stedet have haft en bøde på kr. 500.000,- så vil det begynde at ligne noget og samtig have en betinget dom på min 2 år.

 135. Af Jesper Lund

  -

  Peter Viktor Hansen

  Vil du også straffe DSB for gratis at transportere flygtninge/migrater til Sverige?

 136. Af Lars Busk

  -

  Man må med rette forvente, at offentlige instanser i fremtiden afholder sig fra at samarbejde med Zornig og konsorter.
  Det må nødvendigvis få konsekvenser, når man tillader sig bevidst at overtræde landets love.

 137. Af Niels Larsen

  -

  @ CLAUS JESSEN – 12. MARTS 2016 13:38

  Vi kunne jo begynde med en straf svarende til den, Zornig har fået.

  Der er tale om statsfjendtlig virksomhed.

 138. Af oluf johnsson

  -

  til erik nielsen.
  zornig har begået en alvorlig lovovertrædelse. hendes mediestunts i den sammenhæng og hendes venstreorienteret anarkistiske holdninger er velkendte. det har hdp helt ret i. han har i den forbindelse i sin klumme ikke medtaget mennesksmuglere fra tyrkiet og andre lande. deres politiske holdninger er sikkert mangeartede, men på eet punkt ens: mennesksmugling for mammon, der nok er deres betydeligste gud, derefter kommer formentlig allah og ørkenrøveren mo.

 139. Af Claus Jessen

  -

  @ Niels Larsen

  Din argumentation er vist også gået konkurs nu 🙂

 140. Af J Nielsen

  -

  “Zornig burde have haft 5 år i fængsel.”

  Det burde Niels Larsen også.

  Det ville være mindst lige så rimeligt. Der kan man da virkelig tale om samfundsskadelig virksomhed.

  Og Peter V. Hansen – stang ham da en bøde på 500.000. Så kan han lære det.

 141. Af J Nielsen

  -

  “Det dumme i denne sag er, at det bliver lagt offentligt ud!

  Hvis du havde overtrådt landets love – hvad så?
  Ingen har kendskab til det – ingen har lidt skade. Ville du så prale på offentlige medier af din handlemåde? Det er snotdumt!”

  Enig med A. Eriksen, som det er hændt før.

  Men netop det at det bliver lagt offentligt ud gør, at der umuligt kan være tale om smugleri. Smugleri foregår i smug. Samt for egen økonomisk vindings skyld.

  Ingen af delene er opfyldt. At tale om menneskesmugling når det er notorisk forkert tjener kun ét formål: at højne konfliktniveauet.

  Det er efter min mening blogmeisters primære agenda. På denne blog, og stort set samtlige andre han har bedrevet. Det handler – emnet er underordnet – kun om at højne konfliktniveauet.

  Jeg hjælper, som det er blevet åbenbart, gerne med til at det skal lykkes.

  Jeg har fået et trecifret antal lifts i min tid. Nu er det payback time. Hvis nogen tomler, så samler jeg dem op.

  Det hedder noget i en eller anden religion, men jeg har glemt hvad og hvilken.

 142. Af Susanne Sund

  -

  Idet alle borgere( med undtagelse af dem, der har råd til, at betale sig fra det,) betaler skat i Danmark, er det noget vrøvl, at påstå at visse grupper i samfundet, bruger andres penge. I princippet bruger de deres egne penge. Desuden var parodien : Lortland! Ironisk ment, med et humoristisk glimt.i øjet, som en kærlig opsang til danskernes lille smørhul af et paradis….

 143. Af Mogens Løsekraut

  -

  Lisbeth Zorning skulle være dømt for landsforræderi. Den er den type barmhjertelige og selvgode mennesker, med Angelika Merkel i spidsen, der i øjeblikket er ved at smadre Europas velfærd.. Nostradamus har spået at muslimer vil overtage Europa i 2016, og det er disse barmhjertelige mennesker der er skyld i dette. Stop dette vanvid i tide. Vi kan kun bede til at Inger Støjberg tager affære.

 144. Af Claus Jessen

  -

  Danmark er en nation eller stat i det moderne internationale globale samfund.

  Hvis vi skal klare os nu og i fremtiden må vi ikke lukke os om os selv og opføre os som Dansk Folkeparti, som et overvældende flertal på omkring 80 procent af den danske befolkning heldigvis IKKE stemnet på. Hvis det stod til Dansk folkeparti skulke vi bygge en 50 meter høj betonmur om vore grænser og kræve at alle vore internationale samarbejdspartnere lærte dansk.

  Vi burde åbne os ud ad mod verden. Lad os åbne vore grænser, samarbejde, glædes over andre kulturer, handle med alle, i fællesskab løse verdens store økonomiske og miljømæssige problemer.

  I stedet spiller vi vores tid på navlepilleri og latterlige diskussioner om hvem der har kørt en flygtning hvor hen og hvorfor og hvilken straf hun skal have. Det er til at dø af grin over.

  Vi bruger en masse energi at slås med os selv ( se bare dette forum) frem for at forene vores mange kræfter og flytte noget i forhold til vores land og gøre noget godt som vores børn og efterkommere og resten af verden kan være stolte af.

  Det som foregår i vores land i øjeblikket inden for flygtninge og udlændingepolikken er ganske enkelt selvdestruktivt.

  Danmark kunne være foregangsland på så mange områder, men det ender groft sagt med at blive middelmådigt set i forhold til vores grundliggende muligheder fordi vi spiller vores tankevirksomhed på dårlig politik, dårlig kommunikation og mangel på visioner. Og hvis der er nogle som burde vise vejen, men so ikke gør det, så er det desværre politikerne på Christiansborg. Pokkers !

 145. Af J Nielsen

  -

  “Lisbeth Zorning skulle være dømt for landsforræderi”

  Det skulle M. Løsekraut også.

  Men bliver det til noget? Nej. Du kan selv se, Magda. Manden går stadig frit omkring. Det er fandeme uhyggeligt. Lorteland.

 146. Af Axel Eriksen

  -

  Lisbeth Zornig har begået noget kriminelt – retten har talt!

  Der er jo ingen lov i Danmark, der taler mod empati! Men at skulle proklamere for alt og alle, hvor “god” – tossegod – man er – det er altså tåbeligt!

  Folk med “følelser” burde også have det kombineret med lidt omtanke. Hun har forrådt sig selv!

  Så kommer vel det sædvanlige omkvæd: Mennesker, der var behjælpelige med at bringe jøder og modstandsfolk til Sverige, gjorde det samme. Ja, de gjorde, men af gode grunde pralede de ikke med det – hun har ikke lidt den samme risiko.

  Halvdelen af befolkningen mener vel hun er en heltinde – den anden halvdel mener vel, at hun er naiv og små dum. Sådan er det jo!

 147. Af Henrik Knage

  -

  Kære Adriano

  Forskellen på LZ og mig er, at hun er dømt for kriminalitet. Det er jeg ikke.

  Henrik Day!

  Den er efter min mening lidt for letkøbt – den der.

  Det er den med, at overholde landets love også.

  Der er ikke blevet flyttet ret mange bjerge, ved at overholde nogle love, andre har lavet for en.

  Berlinmuren blev ikke væltet, ved at overholde landets love – f.eks. og Jeane d´ark! Hvad med hende? Hun kunne pludselig ikke bruges mere, fordi kongen havde fundet på noget alternativt.

  Jeg kan blive ved og ved og ved – men det gider jeg ikke – blot vil jeg sige – og det står helt og aldeles for min egen regning og risiko.

  Det klæder ikke en halv – offentlig psykiater, at drive “heksejagt” på en privatperson – der gerne vil frem i offentlighedens søgelys, uanset hvad vedkommende har bedrevet.

  Iøvrigt skal der to ting til, for at blive dømt for kriminalitet. Den ene ting er, at tage hænderne op af lommen, den anden er at turde løbe en risiko. Så jeg ved ikke om det er et plus, ikke at være dømt for noget “kriminelt” – døm selv.

 148. Af Rasmus Olsen

  -

  Blot en rettelse af Day Poulsens sædvanlige arrogante ligegyldige omgang med fakta. Hr. Day Poulsen stiller – sikkert i hans egne ører ganske spidsfindigt ironiske – spørgsmål, om Danmark burde tildele Zorning elefantordenen for tro tjeneste.
  For det første er elefantordenen normalvis forbeholdt statsoverhoveder i andre lande, og altså ikke lægmand. For det andet tildeler man den ofte til forbrydere og diktatorer. Kendte modtagere er eksempelvis Herman Göring, Rumæniens tidligere diktator Nikolae Ceausescu og Hosni Mubarak.
  Og jeg er der komplet enig med Day Poulsen i, at Zorning ikke hører til blandt disse lidet flatterende mænd….

 149. Af Axel Eriksen

  -

  @ J Nielsen!

  Nej, vi er heldigvis ikke altid uenige. Det burde man heller ikke være i et demokratisk samfund, hvor meninger kan udveksles.

  I min gymnasietid tomlede jeg jævnligt fra Holbæk til mit hjem i det nordlige Odsherred – engang var jeg ekstra heldig. Blev kørt direkte til gadedøren.

  Det har jeg senere prøvet at gengælde ved at tage blaffere op og måske køre en lille omvej!
  Men det behøver man vel ikke selvrose sig af?

 150. Af Jesper Lund

  -

  Axel Eriksen

  Jeg synes det er sympatisk af Lisbeth Zornig at hjælpe nogle tilrejsende at få opfyldt deres ønske om at kunne søge asyl i Sverige, når nu de berørte ikke ønsker at søge asyl i Danmark af grunde, som vi ikke kender. Jeg opfatter ikke hendes handling som særlig helteværdig. Blot sympatisk.

  Jeg synes så det er tåbeligt, at hun bliver dømt for menneskesmugling, når DSB kan beskyldes for det samme. Politiet lod jo også de tilrejsende vandre ulovligt på motorveje. Skal hun virkelig være syndebuk for danske myndigheders manglende evne at håndtere situationen?

 151. Af Lars Rasmussen

  -

  Jeg synes ikke det er så interessant, hvad Lisbeth Zornig har gjort eller ikke gjort, men status er jo, at hvis hun havde undladt at berette om sine “gode gerninger” på diverse sociale medier, var sagen jo aldrig endt i retten. Muligheden for at iscenesætte sig selv som et anstændigt menneske med en “godhedsselfie” var dog alt for fristende, men i stedet for at tilbyde, at hun af egen lomme betalte integrationsomkostningerne for den pågældende familie, sætter hun Benjamin Koppel i gang med at lave en indsamling, så hun også slipper for at betale den relativt beskedne bøde.

 152. Af Susanne Sund

  -

  Helt enig med Claus Jessen!
  Det er jo præcist det, der er min pointe. Hvornår og hvordan løser vi de reelle, kæmpe store problemer, vi alle slås med? Jeg nævner i tilfældig rækkefølge: Klima udfordringerne, opgør med brugen af fossile brændstoffer, forurenings bekæmpelse, omlægning til alternativ energi, opgør med og bekæmpelse af plastik plagen( plastikøerne, der driver rundt i verdenshavene)?Hvordan får vil alle til at gøre brug af offentlig transport, når der lefles for privatbelismen? Hvordan afhjælper vi trængslen i København, når borgerne ikke vil ha’ en betalingsring? Hvordan skaffer vi mad til alle i fremtiden, når vi kun råder over et begrænset landbrugs areal? Hvordan forhindrer vi ørkenen i , at brede sig, og er det et overgreb på naturen? Er det muligt, at sørge for bedre sundhed og uddannelse til alle? Hvis ja, skaber vi så et akademiker proletariat? Hvis alle, eller flere vil deltage har vi så råd til, at aflønne alle? Retfærdigt? Osv… Jeg er klar. Er du? Andre?

 153. Af Jesper Lund

  -

  Lars Rasmussen

  Hvis man mener at have gjort en god gerning, uanset hvilken, synes jeg ikke, det er underligt at fortælle andre om den. På den måde opfordrer man andre at at gøre den samme gode gerning. Man skal ikke følge janteloven! Man løber selvfølgelig en risiko, hvis man ved at gøre den gode gerning, overtræder loven

 154. Af Jesper Lund

  -

  overtræder loven -> har overtrådt loven

 155. Af Lars Busk

  -

  Ja, du har ret!

  I vor iver for art skælde ud på en enkelt latterlig godhedsexhibitionist, glemmer vi de væsentlige problemer.

  Du glemte i din opremsning babysælerne, isbjørnene og sidst men ikke mindst søpølsene, hvis ubeskrivelige trængsler, ingen synes at interessere sig for.

 156. Af Lars Busk

  -

  Mit sidste indlæg var rette til SUSANNE SUND

 157. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Claus Jessen

  “I stedet spiller vi vores tid på navlepilleri og latterlige diskussioner om hvem der har kørt en flygtning hvor hen og hvorfor og hvilken straf hun skal have. Det er til at dø af grin over”.

  Hvad havde du forventet af Henrik Day Poulsen – Danmarks talsmand for ‘det nye højre’?

 158. Af Ole H

  -

  OLE K. ERSGAARD, MDM, PD – 12. MARTS 2016 11:45
  Du er IKKE erhvervdøkonom.
  Du har en helt igennem latterlig og ligegyldig “uddannelse” som ikke kan brugets til noget.

 159. Af Claus Jessen

  -

  Jeg er nødt til at sige, at jeg synes det er pinligt at et menneske ifølge dansk lovgivning kan straffes for at hjælpe eller vejlede andre mennesker på den måde Zornig har gjort. Det er uværdigt for Danmark.

  Der er masser af mennesker i Danmark som fortjener en straf for det som de har gjort. Men bare ikke ifølge lovgivningen. Der er også mange det får en straf som de ikke fortjener, selv om lovgivningen retfærdiggør det. Zornig falder ind under denne kategori.

  Skal det så ikke også være ulovligt at have dårlig politisk moral som f.eks. Dansk Folkeparti ?

  I hvert fald handler det til at begynde med om oplysning af borgerne om samfundet. Med en grundig oplysning og uddannelse af alle borgere, så tror jeg på at Dansk Folkeparti ville falde under spærregrænsen.

 160. Af Kim P Olsen

  -

  Men nu handler bloggen bare ikke om Dansk Folkeparti.

  Ulovligt at have dårlig politisk moral? Hvem skulle så afgøre det? Kommunister? Socialister? Danskernes Parti eller måske Zornig, som uberettiget fik en million fra vennerne på venstrefløjen?

 161. Af E. Larsen

  -

  Jamen, man tror jo ikke de KAN være sandt, at de der ønsker Danmark overtaget bliver støttet af Koppel, Vinterberg , you name it – alle den såkaldte “kulturelite” vi selv har sponsoreret- Man mener at “danske menneskesmuglere” skal hjælpes???
  Samle penge sammen o.s.v. – jamen, hvad kan det dog ikke ende med. Landsforræddere bliver ikke dømt mere – det ved vi, men alle udanske tiltag accepteres af den lille mand fra Græsted og selvfølgelig med glæde fra de radikale m.fl. LØBET ER KØRT – FARVEL DANMARK.

 162. Af Kim P Olsen

  -

  Susanne Sund

  Hvor har du ret.

  Al debat bør forstumme indtil vi har løst kræftens gåde, klimaproblemerne, spørgsmålet om hvad der sker efter døden og der er fred i verden

  Først derefter skal det være tilladt at debattere ligegyldige samfundsproblemer.

  Indtil da må enhver bryde loven 🙂

 163. Af E. Larsen

  -

  Helt enig!

 164. Af Jan Johansen

  -

  Der er da vist ikke ret mange, der kan have noget imod, at et menneske eller flere finder det naturligt at hjælpe mennesker i nød og ikke mindst flygtninge, der er flygtet fra krige og ubeskrivelige rædsler. Når tilfældet Lisbeth Zornig alligevel giver anledning til så megen kritik, skyldes det naturligvis hendes usmagelige tendens til at iscenesætte sig selv forud for hendes gode gerninger. Hvorfor kan hun ikke som andre normale mennesker hjælpe nødstedte på en mere stilfærdig måde? Men OK, hun har måske et særligt stort behov for at være på og helst hele tiden?

 165. Af Lars Petersen

  -

  @ Claus Jessen.

  OG DIT TANKELØSE FORTSÆTTER.. (dog en del mindre tumpet end dit indlæg længere oppe)

  Kl. 15:37, taler du tårevædet om at Danmark ikke må lukke om sig selv, det globale, tillagt et
  eller andet med Dansk Folkeparti, kontra hvad skal Danmark leve af, og sådan fortsætter det.

  SÅ EN GANG TIL..
  Danmark er det land i verden, hvor amatør foreningsmedl. dyrker den største skattebaseret
  genvalgs-strategi, hvilket betyder, at partiforeningernes spasser medlemmer, lever og ånder
  for kun en ting, nemlig genvalg via skatterne, hvormed markedet er sat reelt ud af kraft, med
  den logisk/indlysende konsekvens, at her ikke kan etableres rigtige jobs længere, anden end
  offentligt subsidierede, med deraf yderligere skattebaseret afhængighed = selvforstærkende

  Altså har du en kolonorm boost af off. underskudsgivende jobs; hvor privat reg. jobs. ofte
  er conneted op på netop den selv samme off. udgiftspost, hvad enten vi taler talrige af off.
  leverandører og disse mange ansatte, som igen beskæftiger alt fra: håndværkere, rengøring,
  salg af kontorudstyr, etc. etc. etc. etc., og hvis skattebaserede helhed ((ER)) Dansk økonomi.

  Ergo.. såfremt man reducere de 400.000 for mange offentligt ansatte, reduceres tilsvarende i
  offentlig leverandørvirksomhed, og dermed voldsom nedgang i de jobs som er bundet hertil,
  og hele korthuset brager sammen; hvilket igen betyder, at når X LA abekat stiller sig op for at
  proklamere skatterne skal ned, så øges skatterne, såvel her skabes øjeblikkelig løn-vækst, da
  lønniveauets størrelse, jo netop er 1:1 afsmittet af skattetrykket, vel at mærke uden man vil
  foretage en tilsvarende lønreduktion, målt med de lavere skatter, og udgiftsposten vil øges.

  DERFOR.. Her er kun en løsning, og den er individuelt baseret, sådan at forstå, at individet skal
  kunne fravælge i udgiftsposten, for egen markedstilpasning, og den vej igennem, skabe egen
  dynamiske skattetryk, hvilket udformer real wanted, versus modsatte, versus wanted, men
  al for dyre, samt økonomiens magtniveau flyttes fra udgiftspostens markeds-immuniserede,
  til netop de markeds-underlagte, (læs: dem som laver pengene), og 50 års tyranni er nu slut,
  og nationen Danmark kan omsider begynde 50 års tiltrængt økonomisk restaurering proces.

 166. Af mr p j

  -

  Den her sag er jo ret lille. Den store sag er om V, K, S, R, SF, EL og godhedsindustrien samt DR/FN og EU mv. skal have lov til at lade Danmark synke ned i en dyb sump af vanvid, tyranni, barbari og massedød. “Svenske” tilstande er ved at vinde indpas i Danmark, og alle alarmklokker burde ringe på fuld kraft. Se snapha, 180g og den korte.

 167. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt havde gode gamle Platon vel ret? Demokrati er pøbelvælde, der med tiden skifter til anarki, derefter går i total opløsning – og erstattes af, hvem ved.

  Pøblen er ganske enkelt for intellektuel doven og uinteresseret til at følge det yderst komplicerede spil, som demokrati er. Mange indlæg her beviser, at end ikke love og regler har pøblen respekt for.

  Lige bortset fra ytringsfrihed er det ellers hele det bærende fundament for en demokratisk retsstat!

 168. Af Finn Bjerrehave

  -

  Måske frihedsstraf i stedet for bøder, der kan nemlig ikke snydes på vægten.
  Syrere klar jeres krig selv. Finn Vig

 169. Af Bo Heisterberg

  -

  Næh, måske ikke … Til gengæld har HDP ret!

 170. Af mr p j

  -

  Det kræver blot en smule omtanke eller eftertanke at forstå at Borgens og mediernes flertal fører Danmark mod borgerkrig. Når de kulturfremmede bliver mange nok, vil det være uundgåeligt at de vil kræve at overtage landet, og de vil indlede en guerilla-krig mod danskerne. Ligesom migranterne i vores naboland overfor København har indledt en guerilla- og terrorkrig mod svenskerne. Det samme vil ske i Danmark hvis ikke løkke, jelved og lignende typer tager sig gevaldig sammen. En politik der lader hånt om det danske folks interesser, er skandaløs og forræderisk og den lige vej til at gøre samfundet til en forgård til helvede.

 171. Af Ole H

  -

  Så fik vi da syn for sagen – Day’s sag!!
  Luder er et ok udtryk?
  Det er i hvert fald kun slettet i indlæg som ikke flugter med Day’s holdning.
  Skuffende men forudsigeligt.
  Dette indlæg får nok ikke mange minutter, men set viser blot at den yderste rabiate højerefløg i en nøddeskal.

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Kære Ole

   Nej det er ikke i orden at skrive luder. Det har jeg mig bekendt også slettet.

   Henrik Day

 172. Af Henrik Knage

  -

  Igen – hovedet på blokken. Det er ingen kunst, at finde afvigere i det danske samfund – for dem er der masser af.

  Det der undrer mig er, at en halv – offentligt psykiater kan blive “tøsefornærmet” på en kvinde der søger samme opmærksomhed i det offentlige rum – men pt. får mere opmærksomhed end hr. psykiater?

  Det vil efter min mening klæde både hans fremtidige indlæg på Berlingeren, ham selv, i kraft af hans psykiaterviden, at komme med et bud på hvorfor “afvigere” opstår – i et ellers retsskaffent samfund.

  Det er ville være langt mere interessant end heksejagt på privatpersoner – for det kan enhver idiot finde ud af – kunsten består i at lade være.

 173. Af Susanne Sund

  -

  Det interessante er ikke at påpege problemerne og gøre dem synlige. Det er løsningerne og hvordan man når frem til dem, derimod!
  At få ret udløser bare “kedelig”- stemplet og permanent ophold i glemslens kolde skygge…

 174. Af Ole Volsing

  -

  Helt enig Henrik Day Poulsen..Disse mennesker skal ikke have bøde.De skal i fængsel.Nul tolerance!

 175. Af Jesper Lund

  -

  Godhedsindustrien? Det er til gengæld ondhedsindustrien, som er mest præsenteret på denne blog.

 176. Af Erik Bramsen

  -

  Danmarks bruttonationalprodukt er paa smaa 2.000 milliarder.

 177. Af S Rasmussen

  -

  Den seneste opdatering på smuglerhistorien er, at en gruppe “feel-good” personer nu har indsamlet godt 70.000 kroner til at betale LZ’s bøde, og formentlig til at finansiere yderligere aktioner i samme kategori som den lovovertrædelse LZ er blevet kendt skyldig i.

  Der er tilsyneladende en gruppe danskere der er så glæde for indvandrere, at de gerne betaler penge for at medvirke til diverse ulovligheder, herunder menneskesmugling.

  For de samme sympatisører er sandheden bare, at deres sympati ligger på et mikroskopisk sted, når det personlige ansvar træder i kraft. Jeg har f.eks. ikke hørt om nogen Lisbet Zornig eller andre af hendes meningsfæller, der har lukket en gruppe indvandrermænd ind i deres hjem.

  Solidariteten med indvandrere er da også helt forsvundet når det gælder vore venner fra Centraleuropa og Baltikum, som det samme “feel-good” segment ser som tredjerangs borgere.

  Det kaldes med gode danske ord for hykleri og dobbeltmoral.

  Hvis LZ er så fantastisk en rollemodel, forstår jeg ikke hvorfor hun og hendes ikke bare tager skridtet fuldt ud, og sender penge direkte til menneskesmuglerne i Tyrkiet, Syrien, Libanon og Egypten.

  Der er åbenbart nogen der tror, at det at indtage den “rigtige” les-affairs holdning til indvandring er som at indløse fribillet til cirkus.

  Kære “feel-good” personer: Der er intet i denne verden, der er gratis. Der vil med 100 % statsgaranti komme en regning, der skal betales.

 178. Af Ole Frank

  -

  Hun har mere integritet i sin lillefinger end HDP nogensinde vil få – en selvudnævnt nullert, der kun kan bruges som clickbait for sine rygklappere og spytslikkere.

 179. Af Jesper Lund

  -

  S Rasmussen

  Hvor var de tilrejsende, som ønskede at søge asyl i Sverige, havnet, hvis Lisbet Zornig og andre ikke havde hjulpet dem med at komme til Sverige? Enten havde DSB sørget for gratis at de alligevel kom til Sverige, eller også havde de havnet i et dansk asylcenter. Lisbet Zornig har faktisk sørget for at mindske den danske økonomiske flygtningebyrde.

  Er du virkelig ked af det?

 180. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt apropos BNP på små 2.000 milliarder. Hvis Danmark importerede yderligere en million illegale udlændinge til en kostpris på ca 220.000 kr pr hoved pr år. Så ville BNP faktisk stige med 220 milliarder ekstra, til 2.220 milliarder!

  Så meget for det politiske buzzword BNP. Det er svindel og bedrag!

 181. Af B. Thøgersen

  -

  Selvfølgelig har fr. LZ brudt loven og må tage sin straf. Her på bloggen har man så på den ene side en åbenbart meget naiv kvinde, som lader sit gode hjerte løbe af med sig, og på den anden side et parti med et klart forbillede i et ikke ukendt, men nu forbudt, tysk parti , nemlig DF og dets medløbere, herunder bloggeren, som kritiserer hendes handling. Begge parter har uret. Hvem af dem, der har mest uret, overlader jeg til hver enkelt læser at afgøre med sin egen samvittighed.

 182. Af georg christensen

  -

  Meneskesmugleren “Zornig”, gratis “idealistisk” ,DANSK, på bedste “vikinge vis”. Nu venter vi bare på,: Hvordan DSB, mod betaling har medvirket til menesmuglingen?.

  Det danske rets system er kommet ud af kurs, når det går efter enkelt individer, og åbenlyst ikke tør gå imod sig selv, når “lov og ret” ønskes opretholdt.

  Meneskesmugling mod betaling DSB samt andre straffes ikke , enkelt individet derimod ønskes straffet.

  Meneskesmugler er: Når det kan bevises, at der mod betaling er udført en ulovlig handling. At hjælpe andre uden betaling, har intet med meneskesmugling at gøre.

  NB: Når den danske lov og retssystemet ikke har eller vil forstå dette, er der noget “grueligt” og grundlæggende galt med det danske rets system.

 183. Af bessi birkelund

  -

  Det er rigtigt, at man ikke skal bruge ord som “røvhul” i en seriøs diskussion om ulykkelige skæbner. Men det er meget svært at finde et passende udtryk for dig Henrik Day. Du har i årevis blandet dig i alle former for debatter herhjemme og hver gang demonstreret et menneskesyn så hæsligt, at det er svært at forstå, hvordan det kan forenes med dit arbejde som psykiater.
  Min væmmelse ved dine udgydelser kan ikke beskrives med de pæne ord, du efterlyser.

 184. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt apropos Zornig versus DSB som menneskesmugler. I en vurdering fra kammeradvokaten, udarbejdet for DSB i september 2015 var konklusionen – at DSB formelt set overtrådte udlændingelovens paragraffer om menneskesmugling, men fordi der er tale om en speciel situation, som loven ikke tager højde for, kan DSB ikke straffes for disse overtrædelser.

  Det er også dét, der på almen dansk kaldes – magtmisbrug!

 185. Af Marianne Andersen

  -

  Ret sjovt at visse komentatorer ser Zorning som en der har ladet sit gode hjerte løbe af med sig.
  gad vide om samme segment ville mene det samme hvis nogen fra DF gjorde det samme og flyttede mennesker som Pia Kjærsgaard, en Knud Westergaard, en Lars Hedegaard i sikkerhed?

  Samme segment som nu støtter op om multikulturadikalismen, støttede op om det international-socialistiske samfund før Murens fald i 1989. Kan det være at de genkender det fascistiske i islam som i socialismen og derfor bliver så begejstret?

 186. Af Boje Rinhart

  -

  Som sædvanligt konstruerer HDP sine egne forudsætninger, før han fælder dom. Zornigs vrede går mig bekendt på, at loven er sådan, at hendes handling er strafbar. Altså utilfredshed med loven, ikke med straffen. Men den skelnen er åbenbart for krævende for HDP.

 187. Af vagn pedersen

  -

  Ja Rasmus Modsat. Kedeligt vi ikke kan komme efter dem der imod loven hjalp jøderne i sin tid. Jo der er forskel på folk sagde manden der solgte torsk

 188. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Marianne Andersen

  “…gad vide om samme segment ville mene det samme hvis nogen fra DF gjorde det samme.”

  Følgende er et citat fra Søren Krarup:

  “– Når man møder noget, der rammer ens samvittighed, så handler man på det og bryder muligvis loven”.

 189. Af Nikolaj Lunøe

  -

  Europiske sprog har arvet en udmærket betegnelse for folk, der (som Henrik Day Poulsen) ikke kun holder af i demagogisk øjemed at tilskrive andre motiver, som disse hverken direkte eller indirekte har givet udtryk for (in casu at Lisbeth Zornig “sikkert har opfattet sig selv som grisehandlerens kone i Matador,” samt at hun skulle være “venstreorienteret” — en formodning der alene har rod i HDPs egen livlige fantasi og ubekymrede forhold til kendsgerninger), men som også i alle forhold selv holder sig strikte til loven: Farisæere.

 190. Af poul hansen

  -

  Altså, vi må vel skelne mellem folk som smugler kulturfremmede eller jihadister ind i Danmark, og så dem som blot viderebefordrer evighedsturister som løkke regeringen og de radikale m.fl. har inviteret og allerede har ladet komme ind i Danmark. At man, ligesom DSB kører nogle af dem til Sverige, er vel ikke nogen forbrydelse. Eller hvorfor straffer man så ikke dem der stod bagved DSBs beslutning om gratis at medtage tusindvis af migranter?

 191. Af B. Thøgersen

  -

  Fr. Marianne Andersen,

  Kan man mon også støtte ned om noget?

 192. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jesper Lund – 13:30

  Uden sammenligning i øvrigt, så kan en dårlig barndom ikke berettige nogen til at overtræde loven – og uden sammenligning i øvrigt, så brød Ninn Hansen også engang loven, hvor den siden blev ændret til netop det, han havde gjort.

 193. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Claus Jessen – 15:37

  Du kan ikke sammenligne Zornigs ‘gode gerning med danskeres hjælp til jøder, der blev sejlet til Sverige under WWII – det var den tyske besættelse, der var uenig i sådant. Ikke os – at man forsøgte at redde flest mulige af den jødiske befolkning, selv om man kritiserede, at der vr taget penge for det; men en del ville miste deres erhverv og materiel, hvis de blev opdaget.

  Og- en så stor fremmed indvandring, du ønsker – det er lige før, at det ville være at opfatte som landsforræderi . Der har i DK i mindst 40 år og til stadighed været ført en for dårlig familiepolitik, hvorfor der ikke er blevet ført flere børn.

  Og – en del tror, at så kan sundhedssektoren være rigtig glad – men det er ikke altid, at de gamle kan trives med udenlandsk arbejdskraft, de ikke har fælles historie med.

 194. Af bessi birkelund

  -

  Er man kriminel, fordi man har fået en bøde ? I så fald er de fleste danskere kriminelle.

 195. Af mr p j

  -

  Sagen mod Ninn-Hansen var en omgang mediehetz og politisk forfølgelse arrangeret af pladderhumanisterne. En gang politisk og juridisk bluff og humbug ligesom sagerne mod Glistrup.

 196. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jeg havde forleden den sikkert naive forestilling, et forslag, som jeg forsøgte at få på Uffe Ellemanns blog:

  At fx de syriske flygtninge i samlet trop sagde:

  “Nu kommer vi tilbage” .. og så se, om de forskellige militære grupper i Syrien fortsat ville skyde på befolkningen, en samlet flok på flere millioner, hvor der var organiseret med Røde Kors om forskelligt så der var fouragering undervejs etc. .. de kunne få en glimrende opgave fælles at bygge samfundet op..ville de virkelig skyde deres egne, hvis de havde mod og mulighed for i samlet trop stormede mod Syrien – fremfor alle mulige andre steder.

  En våbenhvile ville nok være en forudsætning, så der hverken var russiske, amerikanske eller andre til at bombe, skyde og dræbe også helt alm mennesker .. det kunne virkelig være ’sjovt’, hvis sådant kunne lade sig gøre: at se en flok mennesker i milliontal være ‘den væbnede styrke’ til et bedre samfund.

 197. Af Vivi Jensen

  -

  @ Henrik Day Poulsen. Du har ikke slettet “luder” i medieluder!

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Kære Vivi

   Hvad er det for en kommentar det står i? Så sletter jeg det.

   Henrik Day

 198. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Nok en naiv forestilling/forslag – at det kunne være interessant at se alle de millioner af mennesker, der bar er flygtet fra Syrien i samlet flok vandre mod deres hjemland og så se, om man ville skyde og dræbe disse. Det ville nok forudsætte en våbenhvile – og Røde Kors til at hjælpe på forskellig vis med mad og andet undervejs.

  Hvad ville der ske med ‘en samlet hær’ af mennesker, der blot ville have deres hjemland og tilværelse tilbage. Millioner i march mod Syrien .. fremfor mod andre himmelstrøg!

  Hvad ville der ske – har de modet?

 199. Af georg christensen

  -

  Meneskesmugling og misbrug af “ordet” er foragtelig.

  Som det i dagens oplyste Europa på bedste propagandistisk vis misbruges på, er foragteligt.

  Meneske smugling, er , når der mod betaling befordres, et individ fra A til B. og bør så også straffes, hvis loven påbyder dette. Hvis et individ så uden betaling flytter et andet individ fra A til B, kan jo alle , som tager en “stopper” med kunne betragtes som en “meneskesmugler”.

  Der er noget galt i lovgivningen.

  NB: Jeg glæder mig til “Zornings” afgørelse i “landsretten” og måske , en endelig afgørelse i højesteretten, måske også næsten til sidst en afgørelse hos “grundlovs” ( forfatnings retten)?. .for, så at lande hos den europæiske “meneskerettigheds” domstol..
  Dommen i dag hos “byrettens” tom hovede jurister, ligger langt ude for alle former for enkelt individets medbestemmelse for sig selv og dem individet ønsker at hjælpe uden betaling. De virkelige skyldige er DSB og co. som mod bedre viden , mod betaling, har flyttet individer fra A til B.

  .

 200. Af Vivi Jensen

  -

  Kære S. Rasmussen!
  Er du lige så forarget over, at der samles ind til historikeren Bent Jensen, der er Højesteret er dømt for æreskrænkelse? Det er bøde på 210.000 kr.
  Venlig hilsen

 201. Af Jens Ulrik Lefmann

  -

  At kalde statsministeren samt DF politikere nazister er helt ude af proportioner. Men det overgås langt af dem, som kalder Zornig en menneskesmugler. Hun har jo ikke gjort noget ulovligt, og dommen er klart politisk.
  Mvh
  Jens Ulrik Lefmann

 202. Af mr p j

  -

  Det er kvalmende at betragte hvor meget de gode “humanister” og “verdensfrelsere” går op i de kulturfremmedes velbefindende. Røde kors, Red barnet og lignende bestiller nærmest ikke andet end at samle ind og kræve ind på evighedsturisternes vegne. For de fremmede er det frygtelig synd hvis de oplever et splittet familieliv. Men aldrig har de ædle “humanister” haft noget at indvende imod at danskerne fik smadret, splittet og opløst deres familier. De tusinder af danske børn som er blevet tyranniseret og gjort faderløse har det aldrig været synd for. “Kæmpemæssig mental belastning at undvære sin familie” skriger en overskrift der handler om hvor hårdt migranterne har det. Og i utallige artikler er det blevet skrevet om hvor slemt det er at være migrant. Det hulker TV og andre medier over igen og igen. Men at familiepolitikken, at skilsmisse-systemet, at “børneværnet” længe har terroriseret danske børn, familier, fædre……. det er da komplet ligegyldigt. Gab, gab, at tusinder af danske børn bliver pint og plaget, at de presses ud i sygdom og selvmord, det kan vi da virkelig ikke tage os af. Så er det langt mere interessant at beskæftige sig med hvad udlændinge har af problemer.

  Ja, vi danskere er kun foragtet malkekvæg og stemmekvæg.

 203. Af georg christensen

  -

  Vi gaber og vi gaber i munden på hinanden. Det er sørgeligt og trist, vi tillader “gældsbevisernes” globale hærgen og glemmer “livet” og arbejdet, som gældsbeviset bygger sit grundlag på.

 204. Af Jesper Lund

  -

  Marianne Andersen
  Goddag mand økseskaft!

 205. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  Hvem husker ikke den iskolde Margrethe Vestager sige : Sådan er det jo!! til de mange tusinde danskere som havde opbrugt dagpengeretten og stod uden indtægtsgrundlag efter den værste økonomiske krise siden 30 ´ernes depression??, men når det gælder flygtninge- og migrant- invasionen fra Mellemøsten og Afrika, så er der ingen ende på hvor mange milliarder kroner hun og Muhammed Østergård vil bruge. samt til endeløse nytteløse integrationsprojekter og ulandsprojekter. Fuldstændig spild af borgernes penge, men godt for godhedsindustrien(de radikales vælgere)!!!
  Der burde rejses en skamstøtte over de radikale landsforrædere ved siden af skamstøtten over landsforræderen Corfitz Ulfeldt.

 206. Af mr p j

  -

  Boligpolitikken er lige så rådden. Er man hjemløs afrikaner eller araber, så stilles opvarmede telte, millionvillaer, tømte hospitaler, tømte kaserner, tømte skoler, luksushoteller, sportsanlæg og slotte osv. til rådighed. Til hjemløse danskere er der ingenting. De må gerne fryse ihjel i gaderne.

 207. Af mr p j

  -

  Også overfor de arbejdsløse danskere er kynismen utrolig høj i partierne. De arbejdsløse migranter giver man førsteret til arbejdspladser og meget mere. De arbejdsløse danskere og deres familier gider man ikke hjælpe.

  Men måske er danskerne bare alt for skikkelige, godtroende, tålmodige og passive?

 208. Af mr p j

  -

  Det er påfaldende så travlt de røde betonhoveder har med at bruge skældsord mod HDP. Næsten hver gang er der kun grimme ord og INGEN argumenter. Evner de ikke at argumentere? Eller ejer godheds- og indvandringsindustrien dem bare med hud- og hår?

 209. Af mr p j

  -

  Det tilrådes at læse oberst lars møllers kronik om alarmklokker og visse politikeres fejhed og uduelighed. Læs også aamunds artikel der opfordrer til FULDT STOP for indstrømningen af kulturfremmede. Og se barske nyheder, afsløringer og film hos snaph, den korte og 180g.

 210. Af P. Aagaard

  -

  Prof. Bent Jensen – højrefløjens kæledægge – er ved Højesteret blevet idømt bøder og en erstatning til journalist Jørgen Dragsdahl på 700.000 kroner i forbindelse med professorens injurierende udgydelser.

  Samme dag som dommen faldt blev der startet en indsamling til professoren med stærk opbakning fra bl.a. Trykkefrihedsselskabet.

  Har nogen hørt så meget som et suk fra Henrik Day Poulsen eller de andre dobbeltmoralske ytringsfrihedsforkæmpere om, at den indsamling er et udtryk for foragt for domstolene og for vores demokrati?

  Hvor er smædeordene mod Jensen fra de borgerlige røster i debatten og kravene om, at han bare skal lægge sig fladt ned og tage sin straf i stedet for at udstille sig selv som offer?

  Jeg kunne respektere Day Poulsens holdning, hvis ikke hykleriet og de dobbelte standarder nærmest skriger til himlen.

  En menneskesmugler er en kynisk forbryder, der udnytter krigsofre for egen vindings skyld.

  En person der uegennyttigt hjælper folk i nød kan aldrig være en forbryder. Hun er en helt.

  Et samfund der bytter rundt på disse begreber og kriminaliserer hjælperen og dermed indirekte krigsofrene er moralsk bankerot.

 211. Af Axel Eriksen

  -

  Ja, der er mange infantile kommentarer. Hvad mener du selv om din barnagtige udgydelse?

 212. Af Henrik Petersen

  -

  Alle disse selv gode venstre orienterede og radikale venstre folk, som altid har travle med at promovere sig selv som de gode og fantastiske mennesker de selv mener de er, og prøver at gøre sig gode på andre menneskers bekostning, får mig altid til at tænke, om de i virkeligheden lider af et kompleks af en eller anden art. Måske mindre vær.

 213. Af Ole H

  -

  Henrik Petersen
  De lider trods alt ikke af dysortografi.

 214. Af Susanne Sund

  -

  Undrer miig over man gerne må bruge ord som : Medieprostitueret, urin(et ord på 3 bogstaver) og dyreurin, når man for eksempel ikke må sige : Endetarms åbning. @ Marianne Andersen: Du er bare kedelig og unuanceret. Spis din broccoli og pas din methan gas gesjæft!

 215. Af Axel Eriksen

  -

  Ole H!
  Ikke? Jeg har set mange indlæg fra erklærede venstresnoede, hvor staveevnen har været forbavsende ringe!

 216. Af Jan Johansen

  -

  Hvad havde hun forestillet sig? Skulle hun have været skånet, fordi hun er en kendt person? Naturligvis ikke! Og nu prøver hun at stille sig an med vrede som en anden teenager. Det kunne lige passe, hvis hun skulle kunne slippe afsted med en så barnagtig attitude! Hun bad jo selv om at blive retsforfulgt med hendes tydelige annoncering forlods for den kriminelle handling. Lad hende blot anke sagen og manden med. Det kunne måske medføre en ændret straf, som i øvrigt ville medføre, at de indsamlede støttekroner blev overflødige!

 217. Af Henrik Knage

  -

  Jeg forsvarer ikke Zorning – eller hendes gerninger, for der er uendelig mange “ting” i hendes handlemåde der, hvis uheldet er ude – og det er uheldet af og til, udsætte resten af den danske befolkning for en usynlig og helt unødvendig risiko.

  Hun aner ikke et klap om de mennesker baggrund hun samler op, for hun har ikke det fornødne udstyr til det.

  De kan i princippet være smittebærere af hidtil kendte, som ukendte sygdomme, være kriminelle osv. osv. og således være skyld i eller indirekte årsag til, at andre omkommer – som følge af hendes “godhed” – f.eks. hendes egne børn og børnebørn.

  Jeg mener godheden er falsk – den bruges koldt og kynisk til få spot på sig selv.

  Så det er ikke et forsvar på hende som sådan, blot en opfordring til psykiateren om at prøve på at finde nogle lidt større og hårdere “pakker” at sparke på, frem for de små bløde.

  Men i lægekredse er der den risiko at hvis der gåes for meget til “stålet” kan konsekvensen blive, at blive udelukket fra “pindemadder” med de store – et langt stykke ude i fremtiden – og så er det betydeligt mere risikofrit, at sparke til de små.

 218. Af mr p j

  -

  Dommen over Zornig kan diskuteres, men at de skinhellige pladderhumanister, “anti-racister” og “anti-fascister” har gang i nogle meget usympatiske og skadelige/farlige projekter er der ingen tvivl om. Fra merkel og hele vejen hen til og ned til typer som jelved, stampe, sofie carsten, johanne s-n og hvad de evigt pludrende tumper ellers hedder, kan de kendes på at de er uden jordforbindelse og uden loyalitet og sympati for deres eget land og deres egne landsmænd og medsøstre. Den vigtigste grund til at relativt mange har stemt på dem, er disse vælgeres uvidenhed om hvor grundigt disse pladderhumanister tager ræven på dem. Eller vælgerne er blevet manipuleret af radio og tv til at tro at de radikale og røde er ansvarlige og sociale partier. Men sandheden er at de er i fuld gang med at ruinere, smadre og ødelægge Danmark, Sverige og Europa. I kølvandet på de radikales politik finder man utallige tragedier.

  Og mens de udadtil har ført sig frem med “kvindekamp”, ligestillingspolitik og søstersolidaritet, har de indadtil arbejdet for at nedlægge demokratiet, nationalstaten, velfærdssamfundet og retsstaten, og for at få alle danske kvinder ind under islamisk voldsherredømme, undertrykkelse og slaveri. I Sverige har de udleveret titusindvis af kvinder til overfald, mishandling, voldtægt og andre typer af forbrydelser. Pladderhumanisternes menneskesyn, idealisme, godhed og næstekærlighed er hyklerisk/pivfalsk, eller udspringer af endeløs dumhed og uvidenhed.

  Det skal indrømmes at mange af de blå skabsradikale ikke er spor bedre end de røde folkefjender.

 219. Af Axel Eriksen

  -

  Henrik Knage!
  Zornig tilhører jo ikke ligefrem til de “små” i samfundet – gør hun?

 220. Af Jens Hansen

  -

  Endnu en blog hvor Day Poulsen udstiller sit hæslige, primitive, hadefulde, inkrænkede og menneskefjendske fjæs.
  Men han overtræder ingen love.
  Kun de moralske.
  Men manden burde have frataget rettigheden for at være læge.
  Han har slet ingen af de kompetencer som kræves i det job.
  Og han kan tydeligvis ikke adskille sit arbejde fra hans syge blog fantasier.
  Ovenstående er relateret til han blogs generelt.
  Ikke bare denne.
  Men hvad er hans formål egentlig?
  Bare at servicere 10-15 rabiate DF tosser?
  Meget beskedent.

 221. Af J. Hansen

  -

  Den evigt indignerede overeksponerede kone er ud af en socialt belastet familie. Det fornægter sig ikke. Hun bør skamme sig over sin selvretfærdighed.

 222. Af mr p j

  -

  Kl. 9.52 bedes venligst sat på.

 223. Af E Nielsen

  -

  P . Aagaard. —- meget præcis beskrivelse af det hykleri den yderste højrefløj altid udviser når det gælder moralen for alle andre end dem selv.

 224. Af mr p j

  -

  Hvad er de rødradikales formål egentlig? Er det ikke bare at lefle for og indynde sig hos de industrier, partier, kliker og sekter der arbejder på at forære Danmark væk til migranter, asylanter, kulturfremmede og evighedsturister fra de arabiske og afrikanske lande. Godhedsindustrien osv. er jo tydeligvis i fuld gang med at udplyndre, undertrykke, fordrive og udskifte danskerne. En INVASION foregår, en ny BESÆTTELSE finder sted, men det politiske flertal på Borgen generer det ikke, at danskerne er ved at blive til fredløse 5. rangs borgere i deres eget land.

 225. Af mr p j

  -

  P. aagaards indlæg viser vel faktisk kun hvor naive og uvidende mange venstresnoede er når det gælder retsvæsnet.

 226. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Jeg synes, der er en ting, der IKKE foreligger oplyst: Hvem er det rent faktisk Zornig har smuglet?
  Er det bare uskyldige flygtninge eller er det voldskriminelle narkohandlere?
  De sidste er så almindelige i miljøet hos de infame kommunistisk skolelærere og andre torturbødler.

  Hvorfor skal hånden – nu igen – holdes over de jødehadende nazister?

 227. Af Arne Hornborg

  -

  Har ,,jazz-ikonet Koppel” fået Indsamlingsnævnets tilladelse til den indsamling han iværksatte til fordel for Zorig, eller føler han sig også hævet over dansk lovgivning?
  Fremtidens Danmark: Hver mand/kvindes egen følelsesladet LOV.
  Arne Hornborg
  Typografisk mediegrafiker/forfatter.

 228. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Arne Hornborg – der er mennesker, der ikke kan kende forskel på og og på ned. Ret og uret. Vi skal nemlig bare stå på mål for ethvert ønske fra disse – uanset andet og rimeligt og slet, slet ikke ikke hensynet til os selv, vort samfund og dets mulighed for at hænge sammen. Betal ved Kasse 1 – og du er frelst ifølge disse mennesker, der ikke kan se, at vi altså lever i et retssamfund, hvor vi kan ændre love ganske vist – men at det også og desværre da tager tid, hvor de måske heller ikke, generelt sagt her, er gode nok.

 229. Af Christian Christensen

  -

  Kære Henrik

  I de dage hvor Zornig – og andre – valgte at gribe ind, vandrede flygtninge rundt på vores motorveje. Politiet var handlingslammede og måtte famle sig frem. Ingen gav dem instrukser. Ingen tog ansvar. Der er intet fortilfælde i historien.

  Nogle borgere valgte at hjælpe disse flygtninge. Andre valgte at stille sig på en motorvejsbro og spytte på dem.

  Lars Løkke valgte at gøre ingenting udover at tage til vinsmagning. Og den “Nye Sherif i byen” var tavs som graven. Alt i mens var Danmarks grænser under pres af flygtninge på flugt fra en krig, som Danmark er en aktiv del af.

  De røde, som du taler så ufordelagtigt om, valgte at gøre noget der ligger så fjernt fra din politiske overbevisning: At tage ansvar. Sige til sig selv: Det er jo umenneskeligt , det der foregår i Rødby!

  At give folk en bøde for at gøre noget humanitært, som regeringen burde have løst, er efter min mening det samme som at give en bøde til en frivillig brandmand fo at køre over for rødt på vej til en ildebrand. At udvise social ansvarlighed, har aldrig været strafbart. Tværtimod er flugt fra gerningsstedet strafbart!

  Jeg synes at bøden skulle sendes til regeringen, for manglende indgriben (flugt fra gerningsstedet) – ja jeg ville gå så vidt at kalde det grov uagtsomhed, som tvinger folk til at begå civil ulydighed. Både dem som spyttede og dem som kørte.

  Problemet var ALDRIG opstået, hvis regering med Løkke og Pind i spidsen havde udvist det som højreflokken elsker: Rettidig omhu!

  At skyde budbringeren løser ikke problemet!

  Du har ret, Danmark er ikke besat af nazister, men af småborgerlige som dig uden empati og social ansvarsfølelse. At der sidder en handlingslammet regering (som i 40’erne), får folk som Fru Bankdirektør Varnæs til at tage ansvar, som retteligt burde tages af regeringen – og hurra for det !

  Og med hensyn til tonen – som er det eneste du kommenterer her på denne tråd – er du så ikke rar, at lade være med at skære ALLE “Røde” over en kam. Så vidt jeg husker, er ingen fra den røde side af folketingssalen, blevet anklaget for så mange billagssager og personlig vindningssager som dem siddende Statsminister! Tak

  Mvh
  Christian Christensen

 230. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Det er så glimrende – efter at have hørt “Presselogen” dd, at vi har fået denne diskussion om imamernes plads i indvandrermiljøerne, så de velordnede muslimer kan træde frem, og vi kan se, hvem de også er.

  Der er ingen, der for os forholder sig til de virkelig mange såkaldte moskéer, der ligger rundt i landet, fordelt over hele landet.Vi kan netop derfor tro, hvad vi vil – og de skal være glade for, at det, der kommer frem nu, vil kunne hjælpe de vel integrerede såvel som de ramte kvinder og mænd i de moskeer, der stadig kan prædike sharia.

  Det vil hjælpe os allesammen på sigt, så vi rent ud sagt kan holde ud at være i eget land og have et fællesskab. Derfor skal der stoppes for yderligere indvandring foreløbig, så vi kan få velordnede forhold, da opgaven er for omfattende p gr a det meget store antal, der er kommet inden for de sidste bare 5 mdr. og ikke ses at stoppe!

  Det er ikke rimeligt overfor den danske befolkning, at vi skal have så store byrder lagt på os oveni de, vi allerede har med indvandringen. Det er derfor, at mange slår bak – og med al rimelighed for ikke selv at blive væltet.

 231. Af Jens Han sen

  -

  Af Arne Hornb org – 13. marts 2016 11:08
  “Har ,,jazz-ikonet Koppel” fået Indsamlingsnævnets tilladelse til den indsamling han iværksatte til fordel for Zorig, eller føler han sig også hævet over dansk lovgivning?”

  Spurgte Krarup om tilladelse til at samle penge ind til at betale for Bent Jensens udgifter i forbindelse med diverse retssager?

 232. Af .... .......

  -

  Prøve. Mit navn står med prikker. Og dette er et gækkebrev!

 233. Af Hulda i Bagermosen h

  -

  Zornig burde få en medalje. Svenskerne råbte jo selv efter immigranter ved det tidspunkt og Zornig har sparet Danmark for ganske store udgifter med sin snarrådighed. Tænk hvis der i Danmark havde været flere forvirrede let hjerneskadede personer af hendes type.

 234. Af J Nielsen

  -

  “Kære S. Rasmussen!
  Er du lige så forarget over, at der samles ind til historikeren Bent Jensen, der er Højesteret er dømt for æreskrænkelse? Det er bøde på 210.000 kr”

  Det her må S. Rasmussen simpelthen have både tænkt over og svaret på.

  Så svaret ligger i filteret. Det vil jeg godt brokke mig over, drevet af nysgerrighed.

  Meget enig med P Aagaard

 235. Af Henrik Knage

  -

  Der er ca. samme reaktion fra Zornig, som der er fra gadedemonstranter – når de efter at kastet sten efter panserne, lægges i håndjern.

  Så bliver de “vrede”, virkelig vrede.

  Når der er en højspændt situation, som der var da flygtningene væltede ind over grænsen, og når ordensmagtens øverste ledelse, sidder med nerverne uden på tøjet, så er det bedste man kan gøre, at holde sig væk fra søgelyset, eller tage de tæsk der følger med – og det er bare det som kvinden har fået, og i den forbindelse kan hun være så vred hun vil, det rager mig en papand.

  Hvis jeg skulle gå og forholde mig til folks følelsesudbrud, i tide og utide, kunne jeg ikke bestille andet; men det undrer mig stadigt, at en psykiater gider tage den slags alvorligt, når der ikke er så mange andre der gør det.

 236. Af Kristian Andersen

  -

  Hold nu kæft din ulidelige racist! Du er jo utrolig uintelligent og dum at høre på HDP!

 237. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen,

  GENFREMSAT EMNEFORSLAG:

  HVORFOR 179 FULDTIDS SKATTE-BETALTE, NÅR 54 STK. KAN GØRE DET ?
  * Kun 6 personer i det Konservative folkeparti, håndtere samtlige 26X stående udvalg.
  * Hver konservativ, har mellem 10 – 13 ordførerskaber, og klare dette helt uden problemer.
  * Kons. har EEN rep. i hvert udvalg, imens S, Venstre, DF, har: 5 – 7 personer i samme udvalg ?.
  * Der er 9 partier i Tinget, vi ved 6 stk. er nok. 9X 6 mandater er = 54 stk. Altså 125 for mange.
  * Trods den lange ferieperiode mv., håndtere de 6 stk. alligevel alt, hvilket udstiller pointen.

  JA, jeg ved godt du er klient, og således lever af andres skatter, og af samme årsag, naturligvis
  ikke føler trang til at interessere dig herfor, og JA, jeg ved godt pressens ansatte, som ligeså
  købes op med skatter, (af de selv samme foreningsmedl.), er dem som invitere dig, og alle
  andre klienter ind foran mikrofonerne, så man er HELT SIKKER på at tyveriet ikke ses basalt, +
  vedvarende konfronteret til døde.. men alligevel.. syntes du ikke din fortielse stor stinker ???.

 238. Af Steffen F

  -

  Jeg har svært ved at se, at hr. og fru Zornig har smuglet de nævnte personer. Smugle må vel indebære, at personerne er ført over den danske grænse i smug. Det er ikke tilfældet, så der må snarere være tale om en transport, der – efter det oplyste – ikke er opkrævet penge for. En bøde på 22.500 kr pr. person er efter min smag alt for streng. Til sammenligning er der i en anden tilsvarende sag faldet en bøde på 5.000 kr. Så det må være meget rimeligt, at hr. og fru Zornig appellerer dommen. Finder Landsretten, at transporten er strafbar i henhold til gældende lovgivning, må der så stadig falde en bøde.
  Når folk begynder at lave en “landsindsamling” for at de dømte kan få bøden betalt, så finder jeg det stærkt skadeligt for vores retsbevidsthed. Der vil så være tale om at “pøblen” frikender den/de dømte, hvorved vi nu skaber et anarki. Den dømmende magt er en af hjørnestenene i et demokrati. Hvad bliver det næste – er der nogen, der vil gå i fængsel i tilfælde af en drabsdom i stedet for den dømte, hvis “pøblen” får sympati med den dømte?

 239. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  “Sagen er klar ” !—Vi, der er en del, som har fået NOK af–Det slimede “under-Danmark”—-Ønsker dybt og inderligt ” En 100% borgerlig regering” –Intet andet er acceptabelt !—–Når Under Danmark er blevet til OVER -Danmark !—-Så er “kinesiske tilstande ikke langt væk ” ! –Spørgsmålet ER : Hvem har tilladt –Offentligt ansatte “AT: hæve 11 millioner kroner –for, at blive FYRET på gråt papir –efter faktisk “LOFT ” –Havde drevet den af på sofaén i flere år forinden med flere millioner om året ! –Hvem i det offentlige –har tilladt denne forbrydelse ?? –Vi graver eller rettere –Muldvarperne graver helt ind til “benet” –AF det offentlige korrumpérede overdrev ! –Det bliver ikke sjovt for hverken Nyrup-Rasmussen eller RV –djøfferne ! –Udstillet bliver de allesammen !—Noget så dybt og inderligt !

 240. Af S F

  -

  Måske skulle du hellere læse en anden avis?

 241. Af Jan Johansen

  -

  Det mest rimelige vil nok være, at Lisbeth Zornig og hendes mand får skærpet straffen ved den bebudede appeldomstol – dog således, at straffen bliver omdannet til en frihedsberøvelse, så vi kan komme ud over det pjat med, at andre kommer til at betale for deres kriminelle handling.

 242. Af Lars Petersen

  -

  @ SF.

  Foreningsmedlemmerne stjæler jo netop 6.000 millioner kr. årligt, som tildeles mediernes
  ansatte, som derpå hiver udgiftspostens klienter ind foran samtlige mikrofoner, (og blogs),
  imens de direkte markeds-underlagte, er IKKE-eksisterende, skønt det er DEM som betaler.

  Ergo er samtalens og emnernes setup, (som den system-købte journalist designer), konstant
  tunet ind på basis udgangspunktet: “Velfærd”, uden detail-priserne hives helt frem, for derpå
  at lade borgerne, (som igen skal være opdelt, afhængig om man nyder ell. yder), kan komme
  ind “F O R A N” klienten, (som system-journalisten kun henter ind), sådan at betalernes vilje,
  omsættes til 1:1 konfrontation over for foreningsmedlemmerne i folketinget, og det er bye
  bye til de hjemmelavede gager a 1,7 mio. kr. pr. stk. X 179, DR, 1.650 kr. ex moms i timen for
  diverse kommissioner, førtidspensioner som kan tjene 74.300 kr. EKSTRA uden modregning,
  80.000 kr. for at passe eget mongol barn, 98X kommuner, Regioner, skatte bet. værdiløs udd.

  Alt dette, har kun kunne etableres; og ikke mindst fastholdes, fordi her som sagt, KONSTANT
  sidder en “presse-inviteret klient” og spærre vejen, hvad enten vedkommende fortolker sig
  selv som borgerlig, eller modsatte, da lortet grundlæggende beskytter sig selv, ved netop at
  tale uden om sig selv, da en markedsgørelse af disse, vil fjerne dem, ell billiggøre selv samme

  FACTS:
  SAMLET VÆKSTTAB SIDEN 1970, OG FREM TIL I DAG, LYDER DERFOR SOM FØLGER:
  – Danmarks samlede væksttab målt op imod EU-15: hele 14 procent fattigere.
  – Danmarks samlede væksttab målt op imod OECD: GIGA 33 procent fattigere.

  ÅRSAG: At foreningsmedlemmet stopper system-bistand i journalisten, og udgiftspostens
  folk, har lige siden fået 100% dækningsgrad og forrang, og intet har kunne stoppe udgiften.

 243. Af Axel Eriksen

  -

  @ Jan Johansen!

  Tænk dig om! En meget større bødestraf, hvor deres medløbere skal/vil betale, er da meget bedre end, at alle skatteydere skal betale for deres ophold i fængslet!

  I øvrigt mener jeg kun, at det er helt ude af proportion, at man skal indespærres p.g.a. dumhed/selviscenesættelse!

 244. Af Mr Miller

  -

  Hvad skal vi dog med love og retsvæsen hvor man har mulighed for anke en dom hvis man ikke enig i afgørelsen.
  Her på bloggen har vi jo folkets domstol hvor HDP giver den i rollen som kejser i det gamle romerrige- skal tommelfingeren op eller ned ?

 245. Af Jorn D.

  -

  Fru Andersens bog “Zornig – vrede er mit mellemnavn” – eller er det rasende
  ja
  er det selviscenesættende middelalderlig direkthed, ironi eller pral
  ligesom
  navnene Strid og Splid umiddelbart forekommer, at være danske
  hører
  også disse ligesom navnet Zornig til gruppen af tyske spottenavne i Danmark,
  idet
  begge navne er indlånt fra middelnedertysk i senmiddelalderen.
  men
  det forekommer måske i dag underligt, at de negativt ladede og nedsættende tilnavne
  har
  været alment accepterede
  og
  at særligt de tyske spottenavne har kunnet få status af nedarvede slægtsnavne.
  en
  forklaring kunne være direkthed: “at kalde en spade for en spade”
  og
  en anden forklaring kunne have med ironi at gøre – vist ikke tilfældet her
  og
  en tredje forklaringsmulighed kunne have med praleri at gøre, dvs. det forhold
  at
  man fremviser særligt “imponerende og ekstraordinære” træk
  som
  konstant, at trodse samfundets almindelige normer
  ligesom
  menneskedjævelen Mannteufel, der var kendt for sin fascinerende fandenivoldskhed

  det ligner mest af alt selviscenesættelse
  når
  fru Andersen, som i Lisbeth Zornig Andersen vælger at fremdrage sit mellemnavn Zornig,
  som
  måske kunne betyde vrede, men også det her mere passende rasende
  når
  Fru Andersen ikke “gratis” kan opføre sig fandenivoldsk og trodse samfundets normer.

  ironi.mus

 246. Af Axel Eriksen

  -

  Forskellen på Romerriget og nutidens europæiske samfund: Tommelfingeren ned betyder ikke dødsstraf!

 247. Af Jan Johansen

  -

  Axel Eriksen

  Ja, vist er der tale om en dumhed og især selviscenesættelse, men der er også begået en kriminel handling. Det er jo derfor hun og manden er blevet straffet, men der er da ikke meget straf i, at andre betaler straffen. Derfor må næste skridt være, at bødestraffen bliver ændret til en frihedsberøvelse for de berørte.

 248. Af S Rasmussen

  -

  @ Vivi Jensen

  Jeg er da ikke forarget over noget som helst.

  Hvad folk bruger deres penge til, er helt op til dem selv.

  Jeg forsøger blot at synliggøre det nøgterne faktum, at INGEN – heller ikke Lisbet Zornig – står over dansk lov, eller over Gud for den sags skyld.

  Humanisme er ikke en fribillet man kan indløse. Hvis man vil opnå fornemmelsen af at have betalt aflad, begynder det ved én selv – ikke ved en pengeoverførsel til en kriminel.

 249. Af Lars Petersen

  -

  @ Teddy.

  “Sagen er klar.. Vi er en del som ønsker en 100% borgerlig regering”. (red.)

  Med udgangspunkt i det jeg har set dig udtale flere gange tidl. må du mene den nuværende
  “såkaldte” borgerlige regering; hvori system/social DF indgår er borgerlig. er jo ren gak gak.

  I øvrigt er det skide ligegyldigt med disse betegnelser: Borgerlig, kontra modsatte, da enhver
  logik og undersøgelse viser, at folk placere deres ståsted i forhold til indkomstens sikkerhed,
  hvilket igen influerer 100% i partiforeningerne; i link til deres: “skatte-købte” befolk.. grupper.

  Endelig vil alle partiforeninger fortsat følge verdens største skattebaserede genvalgs-strategi
  , hvilket igen udstiller din fatale system-dumhed, da du simpelthen kalder på det selv samme
  problem du harcelere ad; tilmed uden fokus på, “SELV” at kunne vælge til og fra via softwaren.

 250. Af J Nielsen

  -

  “Forskellen på Romerriget og nutidens europæiske samfund: Tommelfingeren ned betyder ikke dødsstraf!”

  Det gjorde det heller ikke i Colosseum. Tommelfingeren op betød go ahead, altså: slå ham ihjel. En vandret hånd betød stop.

 251. Af Rikke Nielsen

  -

  Efter denne dom, hvor Zornig er dømt for at smugle 6 almindelige mennesker fra Danmark til… øh … Danmark, venter jeg med yderste spænding på den menneskesmuglerdom, der bør gives til DSB for helt bevidst at smugle dusiner af flygtninge til Sverige.

  Og at de politikere, der gav grønt lys til DSB, ryger med i faldet!

 252. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er min umiddelbare vurdering, at Zornig vil blive frikendt ved næste retsinstans. En vaks advokat kan blot henvise til kammeradvokatens udtalelse overfor DSB – “der forelå en speciel situation” – derfor ikke ulovligt at transportere illegale udlændinge!

 253. Af Rikke Nielsen

  -

  Jan Petersen, ja, enig – ellers kan det gå hen og blive ret problematisk for retssikkerheden, at vi ikke længere at lige for loven – DSB er åbenbart mere lige for loven end Zornig.

  Så enten får DSB en dom, der er i propriotioner til Zornigs påståede handling, eller også dømmes Zornig ikke.

  Og hvis der er nogle, der netop har flashet deres “godhed” i denne sag, så er det da DSB – Zornig er ingenting sammenlignet (der er bare mange, der har valgt ikke at kunne lide hende men det er næppe grundlag for en straf).

 254. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jan Petersen – 13. marts – 18:49

  Den duer ikke, en dårlig undskyldning fra Kammeradvokaten. fordi hvor mange gange er der ikke en speciel situation for også alm dødelige. Åh, jeg kom til at køre forkert, jeg havde sådan en kvalme i morges, jeg tror, at jeg er gravid og lign. Duer ikke. Men noget skal en advokat jo sige.

  Der forelå ikke en speciel situation i forh til loven, politiet blev blot ladt noget i stikken, da politikerne vel blev overrumplet. Loven var klar med disse 72 timer – og de flygtede overtrådte loven ved selv at stige ud af toget og ikke vente og fx blive kørt tilbage til Tyskland, hvor de kom fra. De var ingenlunde i fare, de var i sikker hed og fik forplejning, altså mad og drikke fx.

  Så skulle spyttemande også ‘frikendes’ i den anden ende af skalaen. Moralsk kan man så mene, hvad man vil i forhold til dette at spytte. Vi aner formentlig ikke, hvorfor han spyttede eller i forh til hvad. Foragt af en slags – men grundlæggende til flygtninge. Det ved jeg i hv f ikke – men finder det da uacceptabelt. Havde vi reageret på samme måde, havde han sagt: Fuck you! Det tror jeg. Eller – var han klar over, at de overtrådte nogle regler ved at træde ud af toget og gå videre.

 255. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  DSB er ikke en myndighed som politi, retsvæsenet eller politikere.

  De oplyser vel blot og efterfølgende, at der er mange med togene, de ikke kan stille noget op overfor. Det er politikernes og politiets opgave. De kan ikke helt vide, hvad de kan eller skal stille på med disse gratister og kan ikke notere, hvem de er – og ikke er i forh til også evt. terorrister.

  DSB gør det ikke i samme forståelse som Zornig: om at hjælpe, hvor det er ulovligt. Det er jo ikke lægelig hjælp, hun udøver.

 256. Af Axel Eriksen

  -

  @ Rikke Nielsen!

  Der er altså meget mere plads i en togstamme end i en personbil – ved du det?
  Hundredevis, der uretmæssigt invaderer et tog med een kontrollør/togfører, uden hverken billet eller nogen form for legimitation er nok lidt svært at håndtere!

  Men en “selvgod” bilist – der egentligt ikke har noget andet ærinde på ruten end promovere sig selv – er der ikke en forskel?

 257. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  Svar til Lars Petersen ! –Der er noget du har misforstået (og det handler ikke om penge, men værdighed) –DERFOR ! –Skal vi helst have helt udslettet de pol. partiér, der lefler for Under-Danmark ! –Som SF –enheds-listen –radikale V. o.s.v ! –Man behøver ikke, at være rig –for, at have et liv –som man kan være bekendt !—Derfor skal “usselheds-elskerne” –Sendes et vist sted hen !

 258. Af Axel Eriksen

  -

  @ Jan Petersen!

  Altid interessant at høre dine “konspirationsteorier”. Det må være USA/CIA, der har udvirket dommen mod den stakkels ulykkelige kvinde, der straks brød sammen på Facebook og roste sig af sin ulovlighed! Hvem skulle ellers stå bag?

 259. Af Jesper Lund

  -

  Axel Eriksen

  Var der nogen af de tilrejsende som fik en bøde (kontrolafgift) for ikke at have en billet til togrejsen fra Rødby til København?

 260. Af Axel Eriksen

  -

  Jesper Lund!

  Det tror jeg næppe – hvorhen/hvortil skulle bødeforlægget sendes?

 261. Af georg christensen

  -

  Jeg fatter stadig ikke, at min gamle “grundlov”, stadig ikke virker?.

  Den bør fornys elle måske bare ændres. tilpasses , nutidens “vanvittiger” kamp om den samme “guld kalv”,

  Det var kun indledningen.

  Så starter jeg: Zorning hjalp bare, (håber og “tror” jeg) , nogle “LIV” fra a til B uden betaling, hvorimod , medens fællesskabets (samfundtes styrede DSB), gerne mod betaling,ydede den samme service, også på samfundets bekostning.

  For så, for bare, i sidste ende ,at blive , bare lidt “grov i mælet”. Føj for satan og guden, to fjollede “tosser” i kampen mod hinanden har de glemt “jord LIVET”.

  NB: Som “jord liv” , oplever jeg jordlivs tilværelsen, som en flok “magtbegærlige tosser”, som kun kæmper kampen for ” modsætningen”, af LIVET selvet og dets vidunderlighed i overlevelses strukture, bare ses med “tosse anstaltens” ØJNE.

  ,

 262. Af Axel Eriksen

  -

  Som med så meget andet er der vendt op og ned på tingene: “Tommelfingeren ned” betyder i visse bandemiljøer i dag, at likvidering/dødsstraf skal eksekveres!

 263. Af Axel Eriksen

  -

  @ Georg Christensen!

  Hvad mener du – at alt offentlig transport skulle være indstillet, fordi udefra kommende ville benytte sig af den?

  Der er trods alt også herboende i landet, der benytter sig af offentlige transportmidler. Skulle de afskæres fra det?

  Togene, busserne kører jo uanset passagerantallet – så udgiften er den samme – men naturligvis mangler der nogle indtægter!

  Men at komme til Danmark må være frygteligt. Det er LIVET, det gælder. Hvem i Danmark er i livfare – bortset fra i bande- og indvandrermiljøer?

 264. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  “Zoring” ! –Er ikke den eneste, der koster kassen for danske skatteborgere ! —Det gør off. økonomi-professor Nina Snmith ! –Så afgjort også ! –Hun hæver professor-lønningerne til det 3-dobbelte ! –Damen har selv kostet skatteborgerne kassen ” —Med 4 børn alt incl.–Gør hun ligefrem grin med den “ansvars-bevidste –danske borger ” –Ansvar har hun ikke noget af ! –Udover, at hun er eminent til AT: Regne den ud !–soc.dem. ´s valgsprog !

 265. Af Niels Roed

  -

  Lisbeth Zornig er ikke menneskesmugler, for hun havde ikke nogen økonomisk gevinst.
  Hun er menneskehjælper. Og det er ikke forbudt.

 266. Af Jesper Caroc

  -

  Angående Zornig sagen er det mest forstemmende at, debatten kommer til at omhandle, hvem der skal have bøder eller ikke og, hvem der har godt af det. Det er så utroligt småligt når det egentlig burde handle om, hvad vi dog skal gøre for at hjælpe de mennesker der er en del af den største flygtninge katastrofe siden anden verdens krig. Når vi er nået dertil skyldes det i høj grad folk som dig HDP, der på trods af højt uddannelses niveau udviser så lidt overblik, omtanke og overskud når du udtaler dig offentligt.

  Kære HDP, du kan da ikke for alvor mene at, vi i dagene med flygtninge på de danske motorveje havde, hverken op til eller under, en regering og folketing der var handlekraftigt, havde orden i tingene eller havde udvist rettidig omhu i forhold til situationen. Hold nu tungen lige i munden HDP, at udstille Zornig som menneskesmugler er både usmageligt og uintelligent. Den politisering over sagen du lægger for dagen er du desværre ikke ene om, men det gør det ikke mere klogt. Det her er jo ikke en sag om politik men om medmenneskelighed.

  Nogle mennesker vælger at handle og hjælpe. ( Det tror jeg også var den indstilling Anders Fogh havde da han sammen med et snævert flertal valgte at sende Danmark i krig i Irak) At det så viser sig at være lovbrud det kan vel kun mane til eftertanke, men ændrer naturligvis ikke på at loven skal følges. Men at hovere over dommen svarer til at hovere overfor den unge pige der forsvarede sig mod en voldtægtmand med peberspray, og nu får en dom for ulovlig våbenbesindelse.

  Af gode grunde var der ingen der under anden verdenskrig havde behov for at promovere sin hjælp til jøderne af frygt for konsekvenserne. Havde Zornig, mere af ydmyghed end frygt, fulgt den løsning, havde hun formodentligt heller ikke været dømt idag og HDP havde ikke behøvet at skrive et tåbeligt indlæg
  Og derfor har både HDPs og Zornigs selvfedhed nu fået en over næsen !

 267. Af henrik jensen

  -

  det lyder efterhånden som om at du har psykopatiske træk søg hjælp!

 268. Af henrik jensen

  -

  psykiatriens svar på Adolf Hitler har igen vist sine afstumpede holdninger!

 269. Af henrik jensen

  -

  Hdp psykiatriens svar på Adolf Hitler sletter det som ikke passer ind i hans højre propaganda!

Kommentarer er lukket.