Yahya Hassans deroute

Af Henrik Day Poulsen 111

Nu er det næsten ugentligt, at Yahya Hassan er i medierne. For et par år siden var han også en medie darling, men det var på grund af hans geniale digtsamling, som gik over i Danmarkshistorien som et nyskabende værk, der problematiserede Danmarks største problem i nyere tid; nemlig muslimsk indvandring.

Nu har piben fået en anden lyd. Nu er Hassan gang på gang i karambolage med politiet for personfarlig kriminalitet, men han nægter sig hver gang skyldig.
Hassan beskrev dårligt integrerede indvandrere, deres problematiske syn på Danmark og deres udnyttelse af vores velfærdssystem. Det medførte, at Hassan selv blev truet af de personer, som han beskrev i sin digtsamling. Men spørgsmålet er, om grunden til, at Hassan kunne beskrive de dårligt integrerede muslimer så nøjagtigt er, at han selv er en af dem?
Et engelsk ordsprog siger: ”it takes one to know one”.

Derfor er det nærliggende at spørge, om Hassans succes blot var et manipuleret forsøg på at please den frustrerede danske befolkning, der er ved at gå i opløsning på grund af de store problemer, som muslimsk indvandring har medført. Venstrefløjen hader højrefløjen og beskydninger om at være racister har de sidste år fyget gennem luften. Jeg er selv blevet offer for visse venstreorienteredes had på grund af mine skriverier om muslimer. Hassan kunne tillade sig at skrive det samme som folk som mig, idet han selv er muslim. Så er ens taletid udvidet markant i det semi socialistiske Danmark.

Men mente Hassan overhovedet det, han skrev eller var det blot det naive Danmark, der savlende og frustreret satte den første digtende muslim op på en piedestal, fordi han sagde og skrev det, vi alle sammen tænkte, men ikke turde sige?
Især den røde kulturelite omfavnede ham, men også blå blok så et menneske, som måske kunne gøre en forskel. Har vi danskere simpelthen været for ukritiske i vores iver efter at finde en muslim, der så, sagde og skrev tingene, som de er?
Derfor er det meget ærgerligt, at Hassan efterhånden er blevet en dårlig joke. En joke, der for øjeblikket er varetægtsfængslet i 4 uger.

Jeg er selv meget skuffet over Hassan. Jeg havde troet, at han var klogere. Hassan kunne været blevet et stykke Danmarkshistorie, der kunne fortælle en Matador lignede historie i 2016 om indvandring og konsekvensen heraf.
Om Hassan er coachet dårligt, om berømmelsen er steget ham til hovedet eller om han ”blot” er en gemen forbryder som dem, han beskriver i sin digtsamling, ved jeg ikke. Han er endnu ikke dømt og derfor uskyldig indtil andet er bevist.

Men lige meget hvad retten kommer frem til, har Hassan nu så mange ridser i lakken, at han ikke længere kan tages alvorligt. Om hans pik er stor, flot og omskåret, som han provokatorisk udtalte i TV 2 sidste gang, han var i problemer med poltiet, er jeg helt lige glad med.

Hassan skal tage sig alvorligt sammen, opsøge hjælp til at styre sin karriere, eller hvad der er tilbage af den, for ikke at ende som Danmarkshistoriens største medieflop.

111 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  Fuck up med Hassan. De virkelige forbrydere er mainstream whore medier, der spinder guld på at splitte samfundet, i skøn forening med forræderiske magthavere!

 2. Af Brian Jørgensen

  -

  Tja der går ihvertfald 4 uger før vi muligvis hører noget igen fra ham

  Mon ikke han har sparet godt op til at blive låst inde et stykke tid, smid gerne nøglen væk

  Your 15 minutes of fame is over punk!

 3. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  “Hassan” ! –Er som sagt Danmarks største medieflob ! —Båret på hænder af den afmægtige ræve-røde hær af “socialpædagoger –flinke-pædagoger -rundkreds-pædagoger –For ikke, at glemme de skrukke –kvinder af samme slags ! –Hassan var “en lækkerbid med store brune øjne –og en tyk pels (læs –masser af sort hår ) –Lige noget for de udsultede sex-hungrende off. ansatte sociale overdrev !—AT: Han ikke er et hår bedre end de “ghetto-jonglører –han er vokset op sammen med –udstråler han mere end tydeligt ! “–Han hader danskerne lige-så-meget som de øvrige –radikaliserede af deres egne forældre ! –Nu er han bare forvirret –altså står imellem 2 stole ! –Heldigvis er der faktisk nogle muslimer, der har fået noget godt ud af, at komme på den off. betalte forfatter-skole –og er blevet næsten-danskere ! Men kun fordi de har fravalgt 100 % deres muslimske ophav ! –Det har Hassan ikke !

 4. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  Jeg er dødhamrende træt af at høre om muslimer!!!!!. De er en pestilens og skaber kun problemer!!!. Skyd deres både i sænk, hvis de prøver på at krydse Middelhavet..Jeg er bedøvende ligeglad med om de drukner!!!…Nu begynder de at skylle ind over Europa fra Marokko til Portugal…De finder enhver lille sprække, for at komme ind i Europa! …Nok er nok!!! Hvorfor flygter de dog ikke til Saudi Arabien, hvor de har samme tro, sharia og masser af penge. Vi vil ikke have dem her!!!! ! Sverige og Tyskland er ved at kollapse! Jeg orker ikke, at høre mere om muslimer og deres vanartede tro!!

 5. Af Benny B

  -

  Når skidt kommer til ære.
  Om så politiken og alle deres medløbere gav Hassan alle priser i hele verden inkl. nobels litteraturpris, så vil de ikke kunne drive den gale araber ud af manden.

  Mon ikke snart at Hassan efterhånden har sparet sammen til en enkeltbillet hjem til galeanstalten gaza.

 6. Af Allan Sørensen

  -

  Henrik Day Poulsen
  Læs hans digtsamling inden du begynder at pille ham ned fra hylden.

  Således ville du måske kunne spare nogle af dine kommentarer om muslimer. Du kunne ligefrem lære noget af digtsamlingen. Nu kan alle DF erne gnide hænder og sige, hvad sagde jeg, og derved få den eneste tilfredsstillelse, de har fået i årevis.

  Jeg taler ikke for hans roderi og evt. skyderi, men hans talent.

  Middelmådighed er og bliver danskernes foretrukne tilstand. Jørn Utzon fik ingen sucess i Danmark, danskerne vågnede til dåd, da han var blevet senil. Danmark har altid hadet de rigtig dygtige.

  Danskerne elsker at pille de dygtige ned fra trofæhylderne, når de ikke lever op til forventningerne længere.

  Jeg husker maleren Per Kirkeby, håndboldpigen Anja Andersen bare de to dygtige mennesker faldt i en periode ned fra hylden. De viser en sørgelig smålighed, som er del af vores selvtugt her til lands.

 7. Af Allan Sørensen

  -

  Succes heder det

 8. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  Allan Sørensen

  Hvordan kan du få dig selv til at skrive, at han har talent!!!. Det er den mest afskyelige dårlige digtsamling jeg nogensinde har læst!!..det er noget af det mest primitive middelmådige, der nogensinde er skrevet!!..Kan virkelig ikke se at der er en stor digter gemt i ham, men han skal have lov til at ytre sig uden at blive truet på sit liv af andre muslimer !!

 9. Af john K

  -

  ALLAN SØRENSEN .. Nej det hedder sig, at nu mistede kultur segmentet du ved multi kulti utoperne ENDNU en præmie perker , rolle model eller hvad de kalder dem.

 10. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jeg finder, at hans digtsamling var ægte nok – men han er blevet skadet af truslerne imod ham og har dermed skudt sig selv i foden ved at tage sagerne i egen hånd og være fri for politibeskyttelse vel. Trist.

 11. Af Else Marie Arevad

  -

  Nej, Birgit Hviid Lajer, han skød ikke sig selv i foden, han skød en anden i foden! Derfor er han nu varetægtsfængslet.
  Al den postyr omkring Hassan er gratis PR for ham. Hans næste bog bliver revet ned af hylderne, uanset hvor god eller dårlig den er.

 12. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  I min skoletid på Herlufsholm havde vi obligatorisk oldtidskundskab om Homér og Iliaden, geografi, fransk, tysk og engelsk, biologi, matematik og fysik. En dag så jeg et program, hvor et kommende næsten færdigt lærerpar med linjefag i geografi i hvem vil være millionær fik stillet spørgsmålet. I hvilket hav ligger Sicilien og Kreta? de fik 3 valgmuligheder: Middehavet, Atlanterhavet og Stillehavet. De vidste det ikke og måtte bruge deres livsline. Det er jo en katastrofe, at de kommende skolelærere har en så ringe viden.

 13. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik Day Poulsen

  “Jeg er selv meget skuffet over Hassan. Jeg havde troet, at han var klogere. Hassan kunne været blevet et stykke Danmarkshistorie, der kunne fortælle en Matador lignede historie i 2016 om indvandring og konsekvensen heraf”.

  Det kan han måske nå endnu. Han er kun 20 år gammel.

  Mig bekendt var Lise Nørgaard over tres år gammel, da hun skrev Matador.

  Han er faktisk et stykke danmarkshistorie. ‘Yahya Hassan’ er den bedst sælgende digtsamling i danmarkshistorien.

  Synd for dig, at du selv er blevet et offer på grund af dit had til muslimer. Det kunne være, at du skulle prøve at styre det lidt bedre.

 14. Af Jørn Dalmer

  -

  @Henrik Day Poulsen
  Det er vist ikke kun blandt venstreorienterede kredse, at dine forbløffende reaktionære holdninger til mangt og meget er blevet lagt for had. Jeg, der bilder mig ind selv at være højreorienteret, har faktisk lige så lidt respekt for bl.a. din ekstremt biologiserende psykiatriforståelse, at det i betænkelig grad grænser til had. Hvis unge Hassan ikke tilfældigvis i sin digterkunst havde stillet sig på linje med den danske højrefløjs kritik af vore undertrykkende muslimer her i landet, havde du garanteret fundet en diagnose frem fra enten ICD-10 eller DSM-5, der var egnet til at stemple ham som mere eller mindre utilregnelig syg (fx “dyssocial, emotionel ustabil personlighedsforstyrrelse” el.lign). Nu nøjes du blot med at være skuffet over ham.

  Det er selvsagt aldeles uacceptabelt at begynde at skyde på andre mennesker. Men unge Hassan er som bekendt næsten konstant forfulgt af åbenbart mange af vore hjemlige og meget aggressive muslimer, der ser ham som en forræder eller trosfornægter (for hvilket der i øvrigt er dødsstraf inden for Islam), og som han føler sig tvunget til hele tiden at skulle forsvare sig imod. Dette reaktionsmønster fortjener dog hverken en psykiatrisk diagnose endsige din skuffelse. – Hvad med lidt empati, hr. fhv. overlæge og Ph.d. i psykiatri?

 15. Af Henrik S

  -

  Enhver nogenlunde intelligent person har altid vidst at palæstinensiske “flygtninge”lyver for og bedrager de naive og dumme danskere så vandet driver og især har været gode til at forføre mange danske kvinder . Derfor er de så stolte af deres store omskårne pikke.
  Det behøver man ikke læse en “digtsamling” for at vide er rigtigt.
  At Hassan bliver forfulgt af sine “artsfæller” er der ingen tvivl om. Han har forrådt sine medkompaner for egen vindings skyld. Det er ikke ufarligt , som i enhver mafiabande.
  Derfor agerer han sikkert desparat indimellem , som nu at skyde omkring sig.
  Han vil sikkert hævde det var i selvforsvar og med rette , men det ved vi , at dansk retsvæsen er helt kolde overfor , så han skal nok få sin straf som mange danskere også har prøvet i tilsvarende situationer.
  Al dette påstyr omkring ham er dybest set grundet i et dybt naivt dansk samfund.
  Både hans “succes” og hans deroute.

 16. Af Henrik S

  -

  Muslimelskeren Niels Juul Hansen
  Bliver som kvinderne helt våd i bukserne over denne fantastiske palæstinensiske præmie muslim , der “er danmarkshistoriens bedst sælgende digter”.
  Digteren HCAndersen er sikkert nul og nix i Juul Hansens optik .
  Han hader de danske vantro af et sandt muslimsk hjerte , især HDP.

 17. Af Hul igennem?

  -

  Rigtigt Jan Petersen.
  Det er nemlig fucked up medier der er de værste løgnere.
  Og hvor er det fryd at svenske løgneaviser og kriminelle venstreekstremister blev hacket forleden. Og det blev de ikke af Rusland- endnu en løgn.
  Det kan også ske herhjemme , de største løgnemaskiner og propagandasendere fx DR og Tv2 kunne sagtens fortjene en over nakken.
  Også tyssehviske venstreaviser fra region syd har fuldstændigt sjoflet deres ansvar mht grådigCarl og hele personcirkusset bag ham.
  Og det har de fordi de selv er fedtet helt ind i vælgerforeningen- tyndskiden driver dem af kajen!
  Og TV hahaha for en ynk af jævnt begavede støvleslikkere.
  Så I fortjener bare så meget nogen på frakken.
  mvh

 18. Af Arne Hornborg

  -

  Det er utroligt at pressen, det offentlige bliver ved med at beskæftige sig med den store nar, hans monotome samlebånds-,,digte?”. Hans evindelige, kvalmende forsøg på selvpromovering
  Smid ham ud af Danmark, hurtigst muligt, helst før.
  Arne Hornborg
  Typografisk mediegrafiker/forfatter.

 19. Af John B

  -

  Du er psykiater Henrik og derfor undrer det mig at du ikke ser som mig at Yahya Hassan virker til at være særdeles psykologisk ustabil for tiden, måske ligefrem psykotisk. Når jeg ser Yahya Hassans video så ser jeg nogle reaktioner der minder mig meget om hvordan mennesker med paranoide psykoser reagerer. Jeg synes også nogle af de interviews han giver bekræfter dette. Desuden har han tidligere kastet sig ud foran en bil i selvskade og påstår hårdnakket at politiet og diverse bander konstant forfølger ham.

  En ret klassisk paranoid psykose?

  Jeg tror folk har svært ved at se skoven for bare træer. Yahya er ikke mentalt ligevægtig nu.

 20. Af Uffe Staulund

  -

  @ Niels Juul Hansen,

  At være den bedst sælgende inden for et eller andet, er ikke noget kvalitets stempel i mine øjne.
  Prøv at se på aviser, magasiner og elektroniske medier. De som er mest sælgende/læste/aflyttede, de er nødvendigvis det bedste, sundeste eller rigtigste.

  Hans historie minder om Holbergs ‘Jeppe i Baronens seng’.

  Jeg mener ikke, at du kan uddrage af Henrik Day Poulsens’s blog oplæg, at han er muslimhader.
  Derimod er mange af blogdeltagernes indlæg muslimsk fjendske.

  Din analogi svarer til at alle blogdeltagere er nogle svin, fordi de har spist flæskesteg.

 21. Af J Ha n sen

  -

  Derfor er det nærliggende at spørge, om Hassans succes blot var et manipuleret forsøg på at please den frustrerede danske befolkning, der er ved at gå i opløsning på grund af de store problemer, som muslimsk indvandring har medført. Venstrefløjen hader højrefløjen.
  Skriver Day Poulsen.

  Det lyder alt sammen ikke rart.
  Heldigvis er det også noget vås.
  Som stort set alt andet hvad Day Poulsen skriver.
  Naturligvis hader vestrefløjen ikke højrefløjen.
  Der er mange anstændige mennesker på højrefløjen.
  Selv i Venstre er der vel et par stykker tilbage.
  Selvom de forsvinder efterhånden.
  Man kan dog godt nære en vis afsky for de politikere i regeringen som har ødelagt Danmarks omdømme i udlandet.
  Så Danmark nu kaldes for naz istisk i ulandet.
  Om Hassan ønskede at please den danske højrefløj er svært at sige.
  Han virker ikke som en underdanig populist som Khader der vil gøre alt for at please den yderste højrefløj i Danmark.

  Day Poulsen skriver skuffet:
  “men også blå blok så et menneske, som måske kunne gøre en forskel.”

  Højrefløjen så Hassan som en person, som kunne bekræfte dem de i deres syge fordomme overfor muslimer.
  Intet andet.

 22. Af Henrik Knage

  -

  Bare fordi man spiser de frie radikaler, er man jo ikke radikal af den grund og opfattelsen af hvad kunst er, afhænger af øjet der ser.

  Men han har lavet en digtsamling, et kunstværk om man vil. De der har været mest begejstrede har været de kulturradikale, dem i vores samfund der ser penge i alt, de såkaldte kleptokrater der lever på nas, og lever af andres ulykke som f.eks. flygtningekrisen, der for enhver pris skal holdes liv i – fordi der er penge at tjene.

  Jeg bryder mig ikke om hans digte og heller ikke om måden han udtrykker sig på, via digtene. Jeg synes han lyder som en palæstinensisk omskåret lort i en firkantet konservesdåse, der er på vej til at blive udstillet på samme museum, som den tidligere lort hvis dåse gik i stykker under fremvisningen.

 23. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  “Ferdinand Egedius Sander ” ! —Vi er noget så enige !

 24. Af Henrik Knage

  -

  Det her er stilhed før storm. Nyd nu de sidste uger der er tilbage, inden de marokkanske stormtropper står ved den danske grænse.

  Så kommer i til at opleve noget på nærmeste hold, man normalt kun ser på film. De der småskærmydsler der hidtil har været mellem indvandrere og danskere, vil føles som et glas vand i Helvede, i forhold til hvad der kommer til at ske.

  De marokkanske stormtropper overlader intet til tilfældighederne, og så bliver selv palæstinenserne bange.

 25. Af Svend Jensen

  -

  Nu, da de islamiske terrorangreb voldsomt rammer EU’s hovedstad, sker der forhåbentlig noget effektivt for at besejre islamismen. Det er jo eliten selv, der bliver ramt – det er lige præcis det der skal til, før der sker noget som helst.
  Hvem er Yahya hassan?

 26. Af Henrik Knage

  -

  Der bliver ingen jul i Danmark i år, og inden året rinder ud til lyden af nytårsklokker, er selv Martin Henriksen blevet digter og sangskriver.

  Men han vil begynde hans tale til hans vælgere med følgende ord : Hvad var det dog der skete?

  Efterfulgt af teksten “Den blå anemone” af Vedersøpræsten Kaj Munk

 27. Af Jesper Carlsen

  -

  Lad os prøve at foretage en revideret jøde-test på Day Poulsens mærkværdige analyse:

  Men spørgsmålet er, om grunden til, at Hassan kunne beskrive de dårligt integrerede muslimer så nøjagtigt er, at han selv er en af dem?
  Et engelsk ordsprog siger: ”it takes one to know one”.

  Men spørgsmålet er, om grunden til, at Day Poulsen kunne beskrive psykopater så nøjagtigt er, at han selv er en af dem?
  Et engelsk ordsprog siger: ”it takes one to know one”.

  Jeg tror ikke Day Poulsen er psykopat, men Nogle gange kan det være svært at tro, at han er uddannet læge, når man læser hans analyser.

 28. Af professor trivia

  -

  Endnu et forfærdeligt terrorangreb i Bruxelles.
  Og det har ikke ret meget med Digteren at gøre.
  Det det har at gøre med er at yallaher ikke hører hjemme i Europa.
  Alle yallaher skal hjem til Mekka, om det så er med en bajonetspids i ryggen.

 29. Af Morten Johansen

  -

  Hvad mener HDP at Yahya Hassan skulle have gjort? Iflg. DR’s retsreporter, havde YH hævelser i ansigtet, sår på hænderne og hans ene arm var brækket – den var i hvert fald lagt i gips og i slynge. Manden er jo blevet udsat for et groft voldeligt overfald. Må man ikke forsvare sig mod dette i “Day’s Univers”? (HDP: på dansk bruger vi altså ikke apostrof-s i genetivdannelser, så hvis du vil skrive korrekt dansk, så hedder der “Days Univers”)

 30. Af Allan Sørensen

  -

  Uffe Staulund
  Du virker, som en sober fyr. Gå på biblioteket og lån hans digte, de er gode. Hvad det unge menneske også bedriver, virker som noget han skal hjælpes alvorligt med. Han har i længere tid virket paranoia. Han er 20 eller 21 år og har været ude i noget skidt tidligere i sit liv. De smerter mig, at det er gået så vidt, men sådan er det somme tider med sarte kunstneriske sjæle. JH er gået imod sit eget ophav, han kæmper på to fronter. Pia Kjærsgaard roser ham, kulturparnasset roser ham, han taler også på vegne af nogle af sine egne. Stort antal af hans egne, er til gengæld imod ham. Man har kunnet set det komme, manden har brug for professionel hjælp. Han magter ikke presset fra alle sider.
  Hvis jeg havde været en af hans forældre, havde jeg nok forsøgt at gribe ind tidligere. Det er dog ikke sikkert, at det var lykkedes.

 31. Af Katrine Larsen

  -

  Yahya Hassan er en ung mand, som har haft en hård opvækst og deraf følgende rod i sit liv. Om han er “typisk muslim”, psykopat, fjols eller en af Danmarks største digtere er sådan set ligegyldigt – han formår at rette vores blik mod et Danmark, mange ikke ønsker at se.

  Han beretter om en hård opvækst med tæsk og tvangsfjernelse i sine digte. På højrefløjen er der nogle, der ønsker at tolke det ind i en antimuslimsk verdensopfattelse; at en sådan opvækst skulle være “typisk muslimsk”. Men jeg tror, venstrefløjen har fat i noget, når mange på min fløj ser digtene som en fortælling om livet i et andet miljø, men alligevel så lig vores; for mig handler digtene i hvert fald om, hvor meget fortræd en hård opvækst kan gøre et menneske, uanset om det menneske hedder Yahya eller Jonathan.

  Yahya Hassan er ikke min yndlingsdigter, men han er en spændende digter – og i hvert fald i min optik handler hans digte om at være gjort fortræd af sine forældre og svigtet af samfundet. De kunne lige så godt have handlet om et folkekirkedansk barns hårde opvækst, for tæsk og svigt gør ondt uanset hvem det går ud over.

 32. Af Uffe Staulund

  -

  @ Allan Hansen,
  Hvis man vil have en sund diskussion, nytter det ikke noget, at man sviner hinanden til.
  Hvis man vil overbevise modparten om noget, så skal man ikke bringe ham/hende i defensiven med tilsvining.

  Tak for din henvisning til at læse hans digte. Jeg er ikke til digte, men kan huske at jeg hørte nogle af dem, da han blev ‘opdaget’. Klassisk musik og smukke billeder, det kan være malerier, tegninger eller fotografier kan henføre mig.
  Tak for din vurdering af mig.

  God Påske til dig og din familie.
  Uffe Staulund

 33. Af Henrik Knage

  -

  Morten Johansen

  Iflg. DR’s retsreporter, havde YH hævelser i ansigtet, sår på hænderne og hans ene arm var brækket – den var i hvert fald lagt i gips og i slynge.

  Derefter konkluderer du følgende : Manden er jo blevet udsat for et groft voldeligt overfald!

  Er der belæg for dit postulat?

  Får man sår på hænderne, hvis man bliver udsat for overfald?

  Kan man kun få en brækket arm, hvis en anden brækker armen, eller kan man også få en brækket arm, hvis man slår på en anden?

 34. Af professor trivia

  -

  Du tager fejl Katrine Larsen- det er lige præcis pga yallah at der skydes, voldes, køres ned ,terror, voldtægt, pædofili, skattesnyd, narko osv.
  Hvem prøver Du at narre? Dig selv?
  Her er der ingen at narre.

 35. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Uffe Staulund

  “Din analogi svarer til at alle blogdeltagere er nogle svin, fordi de har spist flæskesteg”.

  Nej, nu må du tage dig lidt sammen.

  Jeg tager den helt langsomt.

  Hassan fik fantastiske anmeldelser fra samtlige medier og bogpriser , så DIN analogi svarer til at sige at “fordi John Steinbeck fik Nobels Litteraturpris, betyder det ikke, at han er en god forfatter”.

  Det er Henrik Day Poulsen, der 2 gange bruger udtrykket danmarkshistorie om Hassan – og ja, som jeg skriver, så skabte han danmarkhistorie, da han udgav sin bog. Danmarkshistorie har intet med kvalitet at gøre (Pia Kjærsgaard skabte danmarkshistorie, da hun blev formand for Folketinget).

  Jeg har altid været en stor Elvisfan. I tresserne reklamerede hans pladeselskab med, at en million fans kunne ikke tage fejl. Dem der hadede Elvis sagde, at en million spyfluer kunne ikke tage fejl, så på eet punkt har du ret. Det er ikke salgstallene, der afgør kvalitet.

  Det har jeg heller aldrig skrevet.

 36. Af Henrik Knage

  -

  Der findes masser af inspiration i Koranen. Inspiration til en videregående universitetsuddannelse som professor i udgivelser af facitlister til forståelse af ydeliggående muslimer.

  Hvis du spiser en flæskesteg, så bliver du en gris. Hvis du spiser 1000 kr. så bliver du rig. Hvis du æder en digtsamling råt, så bliver du digter. Hvis du spiser en gulerod, så bliver du en kanin. Hvis du spiser en fri radikal, så bliver du radikal.

  Hvis du æder 4 bilag, så bliver du statsminister.

 37. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik S

  Dine perverse fantasier burde du holde for dig selv – eller snak med en professionel psykiater, hvis du kender en.

  @Henrik Day Poulsen

  Kan du hjælpe Henrik S?

 38. Af Uffe Stau

  -

  @ Allan Sørensen,
  Undskyld at jeg kom til at kalde dig Allan Hansen, det var ikke ondt ment, men resultatet af at jeg er en gammel forvirret herre.
  @ Kathrine Larsen,
  Jeg er ening med, dig i de fleste af dine betragtninger om Yahya Hassan, men at hans opvækst, skal undskylde kriminel adfærd er ikke rimeligt.

  Han har åbentbart ikke kontakt til nogen mentor, som kan støtte ham i hans udvikling, og det er trist.
  @ Niels Juul Hansen,
  Jeg kan godt leve med, at vi er uenige i analogier.

 39. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Else Marie Arevad – 00:35

  Du må læse konteksten rigtigt, hvorfor udtrykket at skyde sig selv i foden er i overført betydning.

  Naturligvis er jeg klar over, at han skød en anden i foden, hvorfor han blev fængslet.

 40. Af Viktor Berg

  -

  Du er en medieluder Hr. Day!

 41. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  Appropos ! –NÅ ! –socialdemokrater ! –Hvordan har I det nu med, AT: have grundlagt –og fredet 42 islamiske luxus-ghettoér ! –I vores land ??? —FY-skam jer !

 42. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Yahya Hassan er reelt udsat p gr a hans digtsamling, der opfattes som et forræderi og som DF gerne ville udnytte og omklamre yndlingen med. Så – han er reelt udsat for trusler, måske også mordtrusler. Han går med skudsikker vest .. men altså også våben. Tog han måske fejl af den unge mands kamera og et våben, hvorfor han skød. Man kan naturligvis ikke forsvare sig med våben, fordi en person vil fotografere en – man kan vende ryggen til el gå sin vej. Og – i det hele taget bede sig fritaget.

 43. Af Morten Johansen

  -

  @Henrik Knage

  Derefter konkluderer du følgende : Manden er jo blevet udsat for et groft voldeligt overfald! Er der belæg for dit postulat?

  Det kan jeg vel ikke tillade mig at konkludere. Vi ved dog at han er blevet overfaldet flere gange, så sandsynligheden taler jo kraftigt for det.

  Du har så tilsyneladende ikke samme anfægtelser over Day Poulsens hurtige og skråsikre postulater?

 44. Af Henrik Knage

  -

  Her er én mere til digtsamlingen. Hvis man spiser en slange, så bliver man til en støvsuger.

  Han har nok selv været ude om at få nogle på gummerne – eller har han glaskæbe?

  Kommer til at tænke på min dumme læremester og hans endnu dummere søn, der var meget yngre end mig.

  Den dag var han lige i hopla til at drille og har fik lov i et stykke tid – indtil jeg begyndte at lege lidt med ham og pjatte lidt – bare for sjov.

  Men på en eller anden mystisk måde gik der et rent slag ind på kæben af ham og han fløj ind på midten af kontorgulvet li så lang han var, ude fra værkstedet.

  Da han så havde sundet sig lidt, så spurgte Erik som han hed om hvad det skulle betyde, hvortil Egil svarede: Henrik slår!

  Så sagde mester : Så her du sq selv fortjent det – du kan bare la være med at være så fræk 🙂

 45. Af Jens Christian Bisgaard

  -

  Der er en ting, der undrer mig meget, når man betragter de palæstinensere, der er kommet til Danmark.

  Da de kom til landet blev de betragtet som en forfulgt gruppe og derfor set på med en vis sympati. De kom til et land der var rimeligt velfungerende med et godt social system, skoler etc.

  Hvis de var i stand til at tænke sig lidt om, så ville de prøve at lægge problemerne fra Mellem Østen bag sig, men man kan roligt sige, at det har de ikke gjort.

  De har tilsyneladende taget deres problemer med herop, således at de konflikter de havde med den Israelske hær på Vest Bredden og i Gaza, er blevet transformeret til en konflikt med det Danske politi, brandvæsen, hele det danske samfund etc.

  Det kan næsten ikke være mere tåbeligt, idet de havde muligheden for en ny start.

  Chefen for Danmarks statistik skrev for nogle år siden en kronik i Politiken, hvor han undersøgte emnet : Etnicitet og kriminel frekvens.

  Det var interessant læsning, det skal lige bemærkes at undersøgelsen var korrigeret for sociale forhold, uddannelse etc., således at den skulle give et retvisende billede af situationen. Det blev dokumenteret, at der var indvandrere, der havde en lavere kriminel frekvens end danskere, det var amerikanere, englændere og folk fra Østen, japanere, vietnamesere, etc. Man kan derfor ikke sige, at man nødvendigvis skulle være dårligt tilpasset, fordi man var indvandrer.

  Men for palæstinensere kunne man dokumentere en kriminel frekvens, der var 3 gange højere end middel værdien, det så man også fra andre grupper fra det man kan kalde den urolige del af Mellem Østen, som Irakere, Jordanere etc.

  Nu modtager man en stor gruppe flygtninge fra Syrien og området omkring, det er tanke vækkende at de arabiske lande ikke deltager i modtagelse af flygtninge, men derimod Europa som kulturelt ligger ret fjernt. Humanismen er vist en Europæisk opfindelse.

  Nu snakker de danske politikere og forbedret integration og hurtigt på arbejdsmarkedet.

  Hvordan kan man forestille sig, at de nye indvandrere skulle kunne integrerer, når de tidligere ikke har gjort det ?

  Det virker dybt naivt og de fejltagelser man gør nu, giver det Danske samfund mange problemer i de kommende år.

  En flygtning er en person som forlader et område p.g.a. krig eller forfølgelse etc.

  Men som vender hjem, når forholdene tillader det.

  Hvordan får man forklaret de danske politikere, at det er modellen ?

 46. Af Helena Hansen

  -

  I løbet af 3 dage kunne terroristerne mønstre dette angreb mod Bruxelles. Måske de skinhellige socialdemokrater og radigalister nu kan forstå hvad Israelerne har gået igennem. Mutti multi-kulti Merkel og Løkkebassen bør nu se til at få lagt benene på nakken og få gang i lovgivningen så at grænserne lukkes hermetisk for muslimer og de der er ankommet bør sporenstregs sendes hjem. USA og Europa bør helt og holdent overlade Islamistan til muslimerne og ikke lægge sig i deres indenrigspolitik i fremtiden.

 47. Af Henrik Knage

  -

  Så vent til marokkanerne (Nordvestafrika)danner Vestfronten op gennem Europa og Mellemøsten danner Østfronten og mødes ved Kruså.

  De spiser alt, selv grænsebommene og politiet.

 48. Af Torben Laursen

  -

  Sidste nyt udover det skrækkelige terrorangreb i Bruxelles , er at der er flertal for ikke at give imamer statsborgerskab i fremtiden. Dog mener Josephine Fock fra de alternative at man IKKE skal fratage statsborgerskab fordi de prædiker stening af utro kvinder! Ja, jeg ved ikke , men kan vi overhovedet komme længere ud i det gamle danske samfund? Det er til at kaste op over, ligesom at høre Pind og Løkke skælde terroristerne ud lige nu. Men hvad – hvad har de gjort i årene for at stoppe den ukontrollerede , ikke checkede migrantbølge? Intet.

 49. Af Jan Petersen

  -

  Så kører iøvrigt den europæisk- islamisk integration- og kulturproces for fuld skrue i Belgien. Hvis ikke det er fordi, helt uskyldige er ofre for bindegale politiske ideer. Så er hele reality showet sgu bare et fedt grin værd.

  Mon ikke Hassan kan digte lidt om Gøgereden EU – han har knap en måned til projektet.

 50. Af Henrik Knage

  -

  Ja – der er da endnu ingen digter der har taget skade af lidt knippelsuppe og et par kraftige kindheste. Tænk på vores egen Cæsar, han blev snuppet med en chillum i baglommen ved Det Store Stygge Storkespringvand og bagefter skrev han ” I Kongens Gade I Røvens Kælder”.

  Digtere bliver da også mere og mere nærtagende, grænsende til det fimsede og feminine.

 51. Af helena hansen

  -

  Jeg synes at multi-kulti Merkel, Hollande tossen , LøkkeLasse og slapsvans Loefven alle skal tage til Bruxelles med fly på første klasse og beskue deres værk.

 52. Af Helena hansen

  -

  LøkkeLasse, Pinden, Østergård, og andre nærtagende sjæle græder krokodilletårer. Får mig usøgt til at tænke på filmen: om at græde i kor. Hvilke uduelige hyklere!!

 53. Af P Christensen

  -

  Problemet ligger i venstrefløjen som i 40 år
  har fungeret som Danmarks opløsningsmiddel,
  herunder ved en fuldstænding ukritisk indvandringspolitik,
  og en fobisk angst for kritik af den totalitære voldsideologi islam.

 54. Af Viggo Hartman

  -

  Nu syder kejserinde Perkel i sit eget fedt.
  Ingen har udråbt den nEUrotiske dame til kejserinde.

 55. Af Rikke Nielse

  -

  Henrik Day Poulsen

  Jeg pynter mig ikke med så fine fjer som at være venstreorienteret; det har jeg ikke råd til. Men derfor synes jeg alligevel, at dine muslimfjendske udtalelser nærmer sig et så lavt niveau, at jeg kun kan kalde det uintelligent. Beklager, men dine holdninger er ikke ideologiske, de er infantile, og det skulle nødig hedde sig, at det at være borgerlig er lig med at være infantil.

  I min optik handler borgerlighed om at tage ansvar og om rettidig omhu – og dér er du dumpet big time.

  Yahya Hassan er blevet behandlet som en klovn i et cirkus; alle klapper ham på hovedet over, at han har “bevist” dine og lignede danskeres uhyggeligt unuancerede fordomme om, hvordan muslimen generelt er. Fyren er jo blevet misbrugt så det batter.

 56. Af Niels Peter Lemche

  -

  Knægten er jo bare selvdestruktiv. Han bør nok lukkes inde en tid for at beskytte ham mod sig selv. Pistolen, var den hans , og har han våbentilladelse.

  At hele horden af islamofober himler op med meningsløse indlæg, det var at forvente; men har det overhovedet noget med sagen at gøre.

 57. Af A. Bierce

  -

  N.P.Lemche er jo bare selvdestruktiv. Han bør nok lukkes inde en tid for at beskytte ham mod sig selv.
  Tastaturet, er hans , og han har ytringstilladelse.

  At hele horden af islamapologeter himler op med meningsløse indlæg, det var at forvente; men har det overhovedet noget med sagen at gøre.

 58. Af Peter Erfurt

  -

  Alting gentager sig …

  Allerede Gustav Wied havde luret Yahya Hassan-typerne i sine satiriske romaner om Knagsted.

  Prøv at sammenligne hurtigdigteren Rasmus Vridsløse med nutidens hurtigdigter Hassan.
  Bemærkelsesværdigt, at der stadig er almuelærerinder, der undskylder Hassans ubeherskede optræden i 2016 – kulturdanmark går stadig amok over såkaldte digtere og “provokatører”::

  “- Rasmus Vridsløse havde vinket en Kelner hen til sig. Og et Øjeblik efter blev der serveret ham Papir og Skrivematerialer. De seks Almuelærerinder gjorde forventningsfulde Tegn til hinanden og lukkede derpaa ligesom berusede Øjnene. – Digterens Pen skrattede lynsnart henover Papiret.

  – Det er storartet! sagde Overlæreren med tindrende Øjne. – Hvor maa han dog være begavet!

  – Kolossalt! nikkede Knagsted – Og hvis der havde været flere Piger, havde han skrevet endnu hurtigere! Han er nemlig, hvad man kalder Kvindedigter. Naar han skal skrive en Roman … som f. Eks. det vidunderlige Prosadigt “Den gamle Hue” …, har han hele Huset fuldt af Piger. De sidder i Stuerne, i Vindueskarmene, ned ad Trapperne og paa smaa Taburetter helt ud paa Fortovet … Og det er allesammen Almuelærerinder!”

 59. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  Kun uvidende danskere kan påstå, at Yahya Hassan er digter. Noget rablende sludder er ikke et digt, og Yahya er bare en utilpasset perkerknægt. Der er intet lyrisk i hans samling af kraftudtryk, intet konsekvent billedsprog, ingen versefødder og rimteknik, kun forbandelser på perkerdansk. Og nu er Yahya, hvor han hører til, så glem ham, for han er ikke værd at skænke en tanke.

 60. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen.

  Dette er ikke et direkte, men et muligt forsvar for Yahya Hassan, da foreningsmedlemmerne,
  eller rettere, det radikale embedsværk i justitsministeriet, har bakset en lovgivning sammen,
  som straks, og utvetydig, netop vender lovgivningen IMOD enhver form for selvtægt; uanset
  om det kan dokumenteres at politiet intet gider og gør, i (næsten) enhver tænkelig situation.

  ET EKSEMPEL INDEN POINTEN:
  Lad os antage du laver et skilt i neonrør, hvorpå der står: “TYV, PAS PÅ.. HUNDEN BIDER”, og en
  tyv nu bryder ind og bides i røven, så vendes loven straks “IMOD” den forurettede, FØR tyven.

  POINTE:
  Yahya Hassan, skulle efter sigende være jaget vildt, og tager sig selv i forsvar, og løber derfor
  ind i den notorisk samme sindssyge, som passiviserer borgeren imod enhver selvtægt, i øvrigt
  til voldsom fryd og fordel for psykopaterne, tyveknægte, mv, hvorfor en stor ros til skal lyde til
  denne Yahya Hassan; altså såfremt episoden er udløst af, at en/flere vil skade ham.. Ellers ikke.

  Og mens jeg er i gang.. dommene, skal vælges af borgerne, og ikke via internt snævert miljø,
  såvel domsmændene ej heller, (næsten 10 ud af 10X), er offentligt ansatte… bare tænk på
  hvad disse kommer frem til i skattesager, (da lortet lever af selv samme – det duer bare ikke).

  SÅ DEMOKRATISK JUSTITS, INKL. KRIMINALFORSORGEN, SOM LIGESÅ ER RADIKALT UNDERLAGT.

 61. Af Henrik Knage

  -

  Der må være tale om Verdens største boomerang – effekt, der er kastet fra det Australske Kontinent, i skikkelse af Lars Løkke Rasmussen, når han udtaler: At det der er sket i Bryssel – det skal stoppes!

  Det er sket – idiot.

 62. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  Nu burde det efterhånden være indlysende for alle, at den vanvittige terror ikke kan stoppes i et Europa, der huser millioner af fremmede. Ja, man kan da pågribe nogle få, og hvad nytter det så, når nye terrorister bestandigt kommer til?

  Sikkerhedsstyrkernes operationer er ganske ligegyldige, for de fjerne ikke selve forudsætningen for terroren, de fanatiske muhamedanske miljøer.

  Hvorfor dog ikke være ærlige? Vi kommer ikke uden om krigen, og europæerne bør forberede sig både åndeligt og materielt.

 63. Af Zeki Laurent Sadic

  -

  Henrik “værn om de rige” Day Poulsen. Prøv noget nyt: spark opad, frem for nedad.

  Du ved godt hvad psykologien ellers siger om mennesker med konstant behov for at sparke nedad, ikke?

 64. Af John Niss Hansen

  -

  Hassan skrev ikke bare en digtsamling om en virkelighed sat på harmløse vers.
  Det er en virkelighed, hvor han er i kamp med alle. Hans familie, hans fjendtlige bander, hans sikkerhedsfolk, hans politiske parti, hans tv værter, politi, presse og domstole. Stakkels dreng. Han er dømt fredløs.

 65. Af Henrik Knage

  -

  Psykiatri og psykologi er lige så forskelige som Nordpolen og Sydpolen. Disse elementer har intet med hinanden at gøre. Li´som integration ingen vej til integrering er.

  Pas på med at at sammenligne dem – så ender du som idiot. Det fortalte “Napoleon” mig – da jeg mødte ham på min vej gennem livet. Han sagde til mig: Henrik, se den der idiot, han smider blomsterkummer ud igennem udgangen til friheden – men tør ikke gå ud i den.

  Vi blev faktisk venner “Napoleon” og jeg – jeg var håndværker på psyk Riiskov 🙂

 66. Af Henrik Knage

  -

  Jeg har også siddet ved siden af “øksemorderen” Højbjerg, der slog hans forældre ihjel, med en økse – efter en tur til Nepal.
  Han er ret stor af korpus – men ganske harmløs – efter tabet af hans forældre.

  Han ejer stadig en ejendom – et sted i Jylland.

 67. Af Lars Petersen

  -

  MIGRANT / FLYGTNINGE ANNONCE:

  I forlængelse af tidl. annoncer i diverse mellemøstlige aviser, vedr. support for Dansk ophold,
  har vi lidt flere korrektioner, som vi håber kan friste, for et muligt varigt ophold her i Danmark

  RESUME:
  Vi har tidl. gjort opmærksom på, hvordan du tilbydes skattebetalte job, og/eller uddannelse,
  sprogundervisning, bolig, alle former for sundhed, samt voldsomt forstørret mulighed for
  noget vi kalder førtidspension, såvel vor institutioner for længst er Hallal-tilpasset Islam mv.

  Som en ekstra teaser.. finder vi: “Venligboerne”, det dog af særlig agtpågivende karakter, at du
  at du bevidst om, at du tillige får 100% skattebetalt børneydelse, på lige fod med førnævnte
  førtidspension, da denne er som skræddersyet til den mellemøstlige levevis og fertilitet 🙂

  Dvs. Danskerne fertilitet ligger ca. 250- 350% under det mellemøstlige fertilitets-snit, vel at
  mærke uden dette influere på din skatteprocent, (læs: passiv udbetalinger), hvilket betyder,
  at denne ydelse, på lige fod med de PTSD udløste førtidspensioner, Hallal tilpassede inst. mv.,
  ligeså er til din fordel, idety vort system bygger på verdens største fælles-tvang, som vort folk
  gennem de sidste 50 år, (i bedste tombola stil), blevet individuelt rigere, versus fattiggjort af.

  Dette betyder, at uanset om du måtte møde en hvis modstand i det daglige, fra div. racister,
  kan du sove HELT TRYGT, da det Danske folk, er nær 100% klientiserede, og deraf uden evne
  eller vilje til at gennemføre nogen form for forandring, hvilket fremtidssikre du og familien.

  Som i vor tidl. annoncer, skal vi naturligvis gøre opmærksom på, at du altid kan tage kontakt
  til en af vor 150.000 “Venligborer”, som kan og vil råde, guide, og vejlede dig; heraf tilbyde et
  fuldt udbygget netværk af læger og andre, som fx. kan være behjælpelig med PSTD diagnose,
  support for 100% skattebetalt medicin, og meget mere endnu… alt er gearet til dig og venner.

  Med venlig hilsen.
  Venligborene – vi er til for dig..

 68. Af Marianne Rasmussen

  -

  Chokeret over tonen, meningsudveksling er altid interessant læsning, og måske kan
  man lære af andres vinkling, men perfide personangreb er uhørt dårlig stil, må jeg appellere til en respektfuld tone. Tak og godnat ;0)

 69. Af Lars Petersen

  -

  MIGRANT / FLYGTNINGE ANNONCE:

  I forlængelse af tidl. annoncer i diverse mellemøstlige aviser, vedr. support for Dansk ophold,
  har vi lidt flere korrektioner, som vi håber kan friste, for et muligt varigt ophold her i Danmark

  RESUME:
  Vi har tidl. gjort opmærksom på, hvordan du tilbydes skattebetalte job, og/eller uddannelse,
  sprogundervisning, bolig, samt alle former for sundhed, samt voldsomt forstørret mulighed
  for noget vi kalder førtidspension, samt vor institutioner allerede er Hallal-tilpasset Islam mv.

  Som en ekstra teaser.. finder vi: “Venligboerne”, det dog af særlig agtpågivende karakter, at
  du tillige får 100% skattebetalt børneydelse, men med ekstra særlige fordele, grundet den
  generelle mellemøstlige fertilitet, som rundt regnet, ligger 250- 350% over vort folk fertilitet.

  Skulle du møde en hvis modstand i det daglige, fra diverse afstumpede racister, vil vi gøre dig
  opmærksom på, at du kan sove trygt, da det Danske folk, er det ubetinget mest klientiserede
  folk her på jord; og er derfor helt uden evne til at handle & forandre, hvilket vil sige, at såfremt
  man skulle give udtryk for du får for meget mv., vil et stop for dine ydelser betyde, at nævnte
  klientiserede folk, selv skulle afkoble sig fra deres klient-status, til: økonomisk selvstændige
  individer, hvilket ikke vil ske, da alle økonomiske niveauer her i Danmark, er tilpasset 55 års
  non stop skatte-strategisk adfærd fra centralt hold, støttet af vor skatte-købte presseansatte.

  Som i vor tidl. annoncer, skal vi naturligvis gøre opmærksom på, at du altid kan tage kontakt
  til en af vor 150.000 “Venligborer”, som kan råde, guide, og vejlede dig; heraf tilbyde et fuldt
  udbygget netværk af læger, psykologer, retshjælp mv., som kan være behjælpelig med PSTD
  diagnoser, proteser, hvordan du via kroniker ordningen, får 100% skatebetalt medica, etc etc.

  Vi håber at kunne byde dig velkommen til en tryg fremtid, uden mulighed for hjemsendelse..

  Med venlig hilsen.
  Venligborene – vi er til for dig..

 70. Af Helge Nørager

  -

  Hr. Henrik Knage, de bliver mere og mere sygelig, modbydelig, kvindefjendsk, sjofel, led, gemen, for nært hvert eneste indlæg de skriver.
  At de også lyver er måske nyt, der har aldrig i Højbjerg været en øksemorder der dræbte hans forældre.
  jeg ved muligvis hvilken tragedie, de sigter til, men kors hvor er de dog en ulækker skid, at bruge andre menneskes ulykke i deres forsøg på at være morsom.
  Søg læge gerne hurtigt Hr. Henrik Knage, deres indlæg de sidste uger har udviklet sig til at være direkte perfide, tyder på en hjernesvulst eller anden sygdom hvor mangel på selv disciplin mistes.
  Og god bedring.

 71. Af Erik møller

  -

  Et aktuelt billede: Terror-aktioner i Spanien og England med hundreder af døde og lemlæstede. 130 skuddræbte i Paris. Og nu over 200 bombedræbte og lemlæstede i Belgien. Og tiltagende gangsterterror i Sverige, Frankrig, England og Tyskland. Tusinder af EU-borgere er allerede blevet alvorligt skadet af masseindvandringen. Og i fremtiden kan terror-aktionerne blive LANGT, LANGT større. ISIS truer nu med både kemiske, bakteriologiske og atomare angreb oveni den “almindelige” terror.

  Et billede eller overblik der udstiller at Frau merkel, marianne jelved og alle de andre radikale feminister og pladderhumanister, er en samling ignorante, verdensfjerne og utroværdige utopister og fantaster.

 72. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  Jeg havde en gruopvækkende oplevelse i dag!….særligt efter det bestialske og forfærdelige terrorangreb i Bruxelles. Midt i byen har vi fået en kæmpe flygtningeteltlejr, hvor der bor 300 unge arabiske mænd. Da jeg går hjem efter at have købt ind, går jeg igennem kirkegården, som jeg plejer og sætter mig på en bænk. Pludselig hører jeg i baggrunden nogle meget aggressive høje råb på arabisk. Da de kommer endnu tættere på kan jeg høre, at de råber Allah er stor på arabisk (Allah Uth Akbar). Var det en hyldning og glædesrus over terrorangrebet i Bruxelles???.I så fald meget ubehageligt, så tæt på!!!. 20 meter fra mig kan jeg se, at det er en gruppe på 5 unge arabiske mænd, som sandsynligvis bor i teltlejren. Jeg skynder mig væk, hvorefter jeg hører de griner. Der er ingen, som ved om det er IS krigere eller flygtninge!! Hvordan kan de få lov til at gå frit omkring midt i et villakvarter, hvor der er både skole og gymnasium i nærheden? Adskillige gange har der været uro og masseslagsmål på asylcentret og borgerne i området føler sig utrygge, men der sker ingenting!!

 73. Af Erik møller

  -

  I Sverige er en slags guerilla-krig mod kvinderne allerede i gang. Tusindvis af svenske kvinder er allerede ofre for overfald, voldtægt, mishandling og mordforsøg/mord. Oveni er der hver dag nye angreb på samfundets institutioner og borgere. At kriminaliteten er kommet ud af kontrol få km fra København, ses af titusindvis af indbrud, skyderier, knivstik, kølleslag, voldstrusler, svindelsager, afbrændte biler og nedbrændte skoler, børnehaver, huse og gårde. En feministisk, nihilistisk og nykommunistisk politik og pressehetz så hyk lerisk, tå belig og for ræde risk at vi er ovre i noget ubeskriveligt…….. er hvad svenskerne er ofre for.

 74. Af Erik møller

  -

  I DR p1 er man allerede i gang med konesnak og kvindagtig pludren i lange baner omkring terroren i Belgien. Der var bl.a. noget om hvor hårdt og frustrerende det er at være migrant.

 75. Af Ole Frank

  -

  Nu er det næsten dagligt, at Henrik Day Poulsen er i medierne læs: Berlingeren. Han får dog næppe nogle af sine skriblerier udgivet. Spekulationer er hans fornemmeste disciplin, hvilket får mange naive sjæle til at klappe ham på skulderen. Danmarkshistoriens største medieflop har en fast, fesen blog, hvor han fortæller os, at han er “meget skuffet” og mener sig i stand til at give Hassan gode råd. Det er til at klaske sig på lårene af grin over, men samtidigt tragisk at en mand som HDP lider af galoperende storhedsvanvid.

  Hassan skal nok klare sig uden HDP’s råd.

 76. Af ole andersen

  -

  Er det ikke bare fantastisk: En officiel talsmand for Enhedslisten proklamerede i går at Danmark HVERT ÅR FREMOVER, sagtens kan modtage yderligere 37.500 migranter fra afrikanske og arabiske lande. Med familiesammenføring bliver det ca. 150.000 EKSTRA kulturfremmede pr. år. EL er åbenbart helt på linje med de radikale og de ” alternative” (samt S, V og K?) som mener at vi bør modtage hærskarerne sydfra med åbne arme.

 77. Af ole andersen

  -

  Hverken R, EL eller de “alternative” synes at have fattet at danskernes økonomi, velfærd og sundhedsvæsen osv. STYRTBLØDER!! Og de radikale/skabsradikale politikere er også ligeglade med at truslerne mod danskernes frihed, tryghed og sikkerhed vokser uafbrudt.

 78. Af Allan Sørensen

  -

  Helge Nørager
  Vores kære Knage forsøger sig med digtning, inspireret af vores unge digter. Hans blogindlæg er moderne digte. Og Kaj Vilhelmsen versefødder og rim har man ikke brugt de sidste 60-70, ikke siden du gik i folkeskolen. Yderligere har Knage psykoanalyseret sig selv, igennem nogle af de sidste blogs. Han har gået hele sin barndom igennem med skolepsykologen og sin mor.

 79. Af bjarne petersen

  -

  Annoncen 22.39 ovenfor er en morsom satire over regeringens forsøg på at styre udviklingen (og bluffe vælgerne) ved indrykning af et par annoncer. Der ikke blev læst af ret mange migranter. Det næste skaktræk fra løkkes og partiernes side var at give migranterne ret til at stå forrest i boligkøen, i jobkøen og i lægehjælpskøen osv….osv. Danskerne er nu vor tids untermenchen, jøder og indianere. Det har deres egne politikere sørget for. (eller vælgernes egen sløvhed?)

 80. Af Allan Sørensen

  -

  Fernand Egidius Sander
  Kan du arabisk? Var det måske dit 1. fremmedsprog på Herlufsholm. Hvordan ved du, at de ikke bare snakkede om, hvor store kasser kassedamen i Brugsen havde?

 81. Af bjarne petersen

  -

  Se de dramatiske nyheder hos snapha, den korte, urias og 180g.

 82. Af Lone Minor

  -

  Spørgsmålet er om grunden til at Henrik D’Poulsen i sin klumme kan beskrive de velintegrerede borgere er, at han selv er en af dem?

 83. Af hektor heimlich

  -

  LøkkeLasse er i lommen på multi-kulti Merkel og fuldstændigt topstyret: han kan ikke slå en prut uden at bede Merkel om lov . En stille bøn: måtte Danmark komme ud af EU og måtte vi i fremtiden få normalt begavede politikere,

 84. Af hektor heimlich

  -

  se på Schweiz; forbud mod moské byggeri, ingen indvandring, deltager ikke i krige i arabstaterne via EU/NATO = ingen problemer.

 85. Af Ole H

  -

  Gad vide hvilken diagnose DHP har med alt det had.
  It takes one to know one!!
  Sikkert noget med barndommen.
  Har nogen set DHP afhandling – findes den, og hvor?

 86. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  JA ! –Se på Schweiz ! –De har heller ingen “socialpædagoger ” –Enheds-listen-kommunister –eller “levebrødspolitikere ” I den korte ende, hvad begavelse angår !

 87. Af Henrik Knage

  -

  “Deroute” Jeg ved en lærkerede, jeg siger ikke hvor – men det rimer på vår.

 88. Af Henrik Knage

  -

  Forfulgt af fortiden.

  Jeg har ikke “gået” til skolepsykolog, mens jeg gik i skole, ud over 3 gange en halv time, hvor han sagde det var min lærer der var noget galt med; men jeg har talt med nogle stykker i mit voksenliv fordi der var nogle stykker i familien bl.a. min svoger, samt nogle andre der var skolepsykologer – nu pensionerede for længst.

  Jeg lyver iøvrigt aldrig.

 89. Af Eva Madsen

  -

  Hr. Henrik Knage – jeg er dybt imponeret over dine skrivefærdigheder – dine mange gange intelligente og elegante sproglige krumspring ud i det Danske .

  Til trods for at du har måttet ” lide ” så meget som du ind i mellem skriver – så har du sikkert klaret dig godt igennem livet.

 90. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  Eva Madsen og Henrik Knage ! –Et nyt borgerligt pol.parti ! –Med Lars Seier´s bror og x. konservativ er på vej ind i folketinget ! Jubiii— Det skal hedde “nye borgerlige ” –Bare vi slipper af med alle “de røde” ! Der har ødelagt vores land !

 91. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  Jo, Allan Sørensen, i lyrikken bruger man stadig versefødder og rimteknik, men du og mange andre forveksler desværre prosa med lyrik. Ordstillingen i Yahya Hassans såkaldte “digtsamling” må karakterisere samlingen som prosa, og så er indholdet i øvrigt også noget latterligt sludder. Det er sørgeligt, at almindelige danskere ved så lidt om litteratur, at de tror, at nogle tilfældige vulgære udgydelser på prosa er et “digt”. Yahya Hassan er ikke digter men bare en utilpasset perker, der har opdaget, at der er mange uvidende danskere, som forveksler nogle tilfældige kraftudtryk på prosa med et digt.

 92. Af Henrik Knage

  -

  Tak for det, det luner. Men for at blive færdig med min skolelærer (ham der fejlede “noget”) og som udviste en sygelig adfærd over for mig, så sagde han til mig den sidste dag i skolen, at hvis jeg valgte at tage 10. klasse, så ville han og to af hans kollegaer sørge for at gøre 10. klasse til et helvede for mig – så det ville være spild af tid.

  Det var der “kemien” lå.

  Så sagde jeg til ham, at han ikke skulle begynde at læse til skolepsykolog – for han havde hverken forstand på pædagogik, eller psykologi.

  Min svoger der kendte min tidligere lærer i folkeskolen fortalte at omtalte lærer var begyndt på skolepsykologuddannelsen sammen med min svoger – men at læreren nu var indlagt på et statshospital i Aarhus og hverken kunne høre, se, tro eller tænke.

  Og det er da ikke min skyld, han kunne bare have fulgt mit råd til ham. Han krakelerede allerede i selskab med mig.

 93. Af T HA

  -

  For at vende tilbage til Hassan:
  Han skulle vel aldrig være syg, Hr. psykiater?
  Sådan lidt paranoid, De ved?

 94. Af Henrik Knage

  -

  Jeg behøver ikke at have fulgt ret meget med i den unge digters adfærd, både når han læser op eller er i studiet, til at kunne se, at han blander nogle farlige kemikalier sammen hjemme i køkkenet, eller køber på gaden, og derefter putter i munden.

  Han er psykisk ustabil, aggressiv, li´som almindelige mennesker der drikker stærk øl op til jul og først finder ud af der var både boksehandsker og kondomer gemt i julebrygget, efter det er for sent.

 95. Af Benny B

  -

  T HA – 23. marts 2016 10:26
  Nej, han er bare af palæstinenser. En af de efterkommere af flygtninge, der kom her til i firserne.
  De har kvitteret vores gæstfrihed med, at være den gruppe, som er mest terroristisk, voldelig og kriminel. – Kort sagt asociale af h. til.
  Det eneste som skiller Hasan ud, er at han kan skrive tre ord i en sammenhæng.

 96. Af D. Santina Matias Marcelino

  -

  Jeg har længe fulgt din blog og finder en del af kommentarerne hovedrystende. Mange taler måske ind i en venstreorienteret kontekst, men de lever ikke efter den: De taler om at redde klimaet, men flyver på ferie fire gange om året. De taler om integration, men sender deres børn i privatskole. De taler om spredning af muslimske indvandrere, men foretrækker rigtige adresser uden brune mennesker.

  Eneste kritikpunkt er, at du ofte stiller forhastede diagnoser af højreorienterede. Gad vide hvordan du ville stille diagnoser overfor Platon, Thomas Hobbes, Nietzsche og Kirkegaard siden kvartetten foragtede demokratiet? Med al sansynlighed ville du sikkert indespærre dem i samme omfang da Ezra Pound blev indespærret for sin fascistisk holdninger.

 97. Af Peder Pedersen

  -

  Det er velkendt, at Arafat var glad for at slippe af med mange af de pal-arabere, som vi kom til at hænge på i firserne. De var også ballademagere på hjemmebanen og er ofte blevet omtalt som et bundt psykopater. I hvert fald viste det sig, at vi med dem modtog en endeløs række problemer af den type, der går i arv fra generation til generation.

 98. Af J. Ha n sen

  -

  Flygtningeproblemet og terroren er opstået på grund af vestens krig i de muslimske lande.
  Danmark er et stort medansvar for terroren.
  Udsættes Danmark for et terrorangreb, så bærer Fogh, Løkke og andre politikere som har deltaget i krige mod lande som aldrig har udgjort en trussel imod Danmark ansvaret.
  USA og bl.a. Danmark har millioner af dræbte på samvittigheden i de muslimske lande.
  Og millioner af flygtninge.
  Dette har skabt hadet til Vesten.
  Og dermed terroren.

 99. Af J Han sen

  -

  Flygtningeproblemet og terroren er opstået på grund af vestens krige i de muslimske lande.
  Danmark er et stort medansvar for terroren.
  Udsættes Danmark for et terrorangreb, så bærer Fogh, Løkke og andre politikere som har deltaget i krige mod lande som aldrig har udgjort en trussel imod Danmark ansvaret.
  USA og bl.a. Danmark har millioner af dræbte på samvittigheden i de muslimske lande.
  Og millioner af flygtninge.
  Dette har skabt hadet til Vesten.
  Og dermed terroren.

 100. Af Helen Herlet

  -

  Yahya Hassan var et mediestunt fra starten – har Ikke læst hans hans digte eller hørt hans syngende foredrag og føler heller ikke jeg er gået glip af noget. Hassan burde søge hjælp og være taknemmelig for de muligheder Danmark.kan tilbyde ham. Tak til Day Poulsen for hans altid gode samfundskritiske meninger.

 101. Af Henrik Knage

  -

  Det er ikke for ingenting, at jeg er lystfisker – og at jeg binder mine fluer selv. Jeg fisker kun med splitcane om natten og jeg fisker kun med sorte fluer.

  Det lyder lidt mærkeligt sort nat, sorte fluer – ikke desto mindre har det en naturlig forklaring. Det lidt lys der trods alt en kulsort nat, det reflekterer bedre på en kulsort flue.

  Jeg fik én kommentator på krogen.

  Hvem har bolden?

 102. Af Jens Christian Bisgaard

  -

  Til Henrik Knage

  Jeg tror du fisker havørred, når du primært fisker om natten.

  Pas på med at falde i åen.

  Hvorfor splitcane, kulfiber er også godt.

  Nå det var et nyt emne, så vi må nok stoppe.

 103. Af Kim Olsen

  -

  Ha ns en

  Nu har du skrevet det samme vrøvl i årevis.

  Hvis det er vestens skyld, at der findes terror, så er det da mærkeligt, at sunnimuslimer har så travlt med at slå deres arabiske brødre shiamuslimerne ihjel – og har gjort det i århundreder.

  Næh du, det ligger i arabernes og nordafrikanernes gener – selv når de flytter herop er det en yndet fritidsfornøjelse at stikke hinanden ned eller at skyde hinanden – og det er altså hverken Foghs eller andre borgerlige politikeres skyld.

 104. Af georg christensen

  -

  Så fik han “Yahya Hassan”, da endelig skudt sig selv i benet, måske endog velfortjent,

  Ikke for at være ondskabsfuld, men en lille smule medie bevågenhed har han så fået og foreløbig 24 dages “spjældtur” på samfundets bekostning.

  Det bliver spændende at høre, hvad han får digtet sig selv til, bag tremmerne, når anklagen lyder: Grov vold med ulovlig våben eller måske (mord forsøg).

 105. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  Allan Sørensen

  Vores borgmester har skrevet et bekymringsbrev til Langelands kommune, som driver asylcentret om problemerne og klagerne fra naboerne, men har efter 4 dage endnu ikke fået svar. Det eneste svar de har fået tilbage fra ledelsen er, at man ikke kan forvente, så meget af folk, som er vant til at spise khat om morgenen og skyde med kalashnikof om aftenen. Meget betryggende svar!!!

 106. Af Finn Baggesen

  -

  Jeg håber, politiet og anklagemyndigheden bruger fornuften i denne sag. Her er en mand, som samfundet kan få udbytte af at gøre til medspiller.Pga formildende omstændigheder(3 mordforsøg på ham, som er blevet lettere at udføre, da han har sagt nej tak til politibebeskyttelse) skal han have en lille fængselsstraf, og i den periode skal man uddanne ham, så han kan infiltrere miljøet og holde PET underrettet.Han skal have løn og passende forsvarsmidler til sin rådighed

 107. Af Runa A.G

  -

  Helen Herlet
  Hvor et det dog interessant med mennesker , der kan udtale sig om Yahya Hassans digte og anmelde dem som bras uden at have læst dem. Det er ju en integritet uden lige, eller hvad synes du selv?

  Tag dine Peter Kaiser, eller Bruno Magli sko på, gå ned på biblioteket og lån bogen, læs den og derefter kunne du evt. udtale dig om digtsamlingen. Det mindste du kunne gøre, var at læse den.

  Du aner ikke om det, der sker omkring ham er mediestunt, eller at han måske bliver jaget af andre, eller at det unge menneske ganske enkelt har det skidt i psyken. Du plaprer bare videre med det, der har været i avisen.
  MVH Runa

 108. Af Allan Sørensen

  -

  Hvis man taler om alle dem der menes at have koster samfundet mange penge, så kan man også nævne en bestemt Kaj Vilhelmsen, en gammel konkursrytter fra byggefagene. Han er pæredansk. Han har bestemt ikke været billig for samfundet. Millioner og milliarder har samfundet, kommuner og private tabt på hans firma og hans konkurser. Alt det han byggede var dårlig kvalitet, kun lavet med profit for øje.

  Nu bor indvandrerne, så som nogle, der ligner unge Hassans familie i nogle af hans huse.

 109. Af Runa A.G

  -

  Hvorfor i alverden får de ikke lavet Hassans hånd. Det kommer til at koste samfundet meget mere, at hans komplicerede brud i håndledet ikke bliver lavet, nu. Vil politiet og domstålende gøre ham handikappet, således kan vi så skal yde endnu mere senere. Er mennesker fra Jylland dummere end andre steder?

 110. Af henrik jensen

  -

  Hdp du prøver at holde din højreorienterede gryde i kog, ved at rakke ned på en mand der tydeligvis er blevet paranoid af stoffer og berømmelse ,tag du Nicolai Sennels i hånden og gå i front ved næste pegida demo. Dig og sennels skulle hellere passe jeres arbejde, i stedet for at lave dybt højreorienteret propaganda, tænk på hvordan anden verdenskrig startede! det lyder efterhånden som om at du har psykopatiske træk, du har brug for hjælp!

 111. Af henrik jensen

  -

  Hdp du er ude på en farlig vej der bidrager til det voksende fremmedhad i danmark, du skulle ikke have lov til at virke som psykiater pga dine syge holdninger!

Kommentarer er lukket.