Terror: Har Europa brug for en Donald Trump?

Af Henrik Day Poulsen 266

Endnu et terrorangreb i Europa. Hvad skal man skrive? Ironisk nok på samme dag som terrorangrebet i Bruxelles, kunne man i Berlingske kan læse, at det er vores egen skyld, at vi har muslimsk terror. Formanden for Dansk-Palæstinensisk venskabsforening. Fathi El-Abed taler med sit palæstinensiske vid og skoser os for, at vores behandling af muslimer i Vesten er skyld i, at vi får bomber i hovedet. Så det er altså fordi vi har modtaget krigsflygtninge, fattige, givet dem offentlige ydelser i et væk, indført halalkød, accepteret tildækning af kvinder og set igennem fingre med, at muslimer i vores moskeer taler med to tunger og i det skjulte vil indføre sharia, at vi nu skal dø!

Tak til Fathi El-Abed for at udvide min horisont på dette punkt. Så forstår jeg pludselig meget bedre, hvorfor 31 mennesker skulle dø i Bruxelles. Det skulle de, fordi det er vores egen skyld. Og muslimerne selv er altså helt uden skyld?

De, der burde beskytte os, er handlingslammede. Angela Merkel har igennem et år lukket millioner af ekstra muslimer ind, hvoraf en del af dem formodes at udgøre en sikkerhedsrisiko. I Tyskland kaldes Merkel Mutti Multi-Kulti og det lader jo til, at et multikulturelt Europa ikke er vejen frem til mere fred og sikkerhed, Snarere tværtimod. EU’s udenrigsminister Federica Mogherini måtte afbryde sin tale i Mellemøsten om terrorangrebet i Bruxelles, idet hun brød sammen i gråd. Undskyld mig: jeg har ikke brug for hylende kvinder i denne situation, men en stærk mand (eller kvinde!!), der kan tage fløjlshandskerne af og træde i karakter.

En person, der en gang for alle understreger, at Europa ikke accepterer terror. At Europa skal forblive kristent og ikke bukke under for muslimsk pres. At Europa forlanger, at alle herboende muslimer indretter sig efter vores normer, hvis de vi bo her. Ikke omvendt.

At folk som Fathi El-Abed overhoved kan få sig til at skrive, at Europa selv er skyld i terror, vidner om, at vores politikere har fejlet.

Måske har Europa brug for en Boris Johnson eller måske endda en Donald Trump? Et står klart: vores nuværende politikere er helt ude af stand til at beskytte os og lader sig igen og igen tryne af forældede internationale konventioner, afpresning fra lande som Tyrkiet og Makedonien og pladderhumanister, der råber op om menneskerettigheder.

Situationen i Europa er nu så alvorlig, at vi må blive langt skrappere i vores takling af fundamentalistisk islam. De mange muslimer, der ikke støtter terror må acceptere, at de må finde sig i nøjere overvågning af politi og efterretningstjeneste. Ud fra et statistisk synspunkt må sandsynligheden ved at aflytte min telefon og en muslimsk læges telefon for at afsløre radikalisering være større hos den muslimske læge end hos mig. Alt andet lige.

Venstrefløjen vil råbe op om politistat og overtrædelse af menneskerettigheder, men indtil nu har deres måde at takle terror på kun skabt endnu mere terror.

Mine kritikere vil sikkert påstå, at jeg forsøger at piske en hadsk stemning op mod muslimer. Mit svar er, at det gør folk som Fathi El-Abed allerede med modsat fortegn.

Ingen kan løbe fra, at øget muslimsk indvandring vil medføre øget risiko for terror. Ingen kan løbe fra, at skuffede asylansøgere, der søgte guld og grønne skove i Vesten, men får en lang næse, let kan rekruttres af allerede herboende muslimer.

Mutti Multi-Kulti og hendes venner bærer en stor del af ansvaret for den nuværende situation. Men vælgerne, der har valgt de nuværende politikere, gør det også.

Hvordan kommer vi så videre? Jeg har desværre ikke noget godt bud, men en fyreseddel til de nuværende EU politikere bør være første skridt. Samtidig bør der udskrives en stor check til vores efterretningstjenester, og måske bør de på kursus hos CIA og FBI. USA har jo ikke haft noget stort terrorangreb siden 11. september 2001 fraset Boston i 2007. Så amerikanerne må jo kunne noget, vi i Europa ikke kan!

266 kommentarer RSS

 1. Af Henrik Knage

  -

  EU bliver aldrig stærkere, end de politikere der sendes derned. Vi her i Danmark bruger EU som affaldsplads, for de politikere der ikke kan begå sig herhjemme, fordi de falder over deres egne ben, men får et evighedskødben i EU, som de kan gå og gnave i til deres dages ende, uden at lave en skid for pengene.

  I min optik har Danmark i øjeblikket ikke en regering, eller det der kan forstås ved en regering.

  Danmark har en stående invitation til Helvede – og vi er ved at sige ja til invitationen, via nogle åndsformørkede politikere, der nægter at se sandheden i øjnene.

  Belgien ligger lige udenfor danmarks hoveddør, og det er blot et spørgsmål om tid før det siger Bum i København.

  Personligt kan jeg være ret ligeglad, da jeg bor midt på den jyske hede, og ingen muslimer tør bevæge sig så langt ud på Lars Tyndskids Mark, af frygt for at blive bidt i røven af en ulv.

  Men jeg forstår ikke, at de der bor i en storby vil acceptere de sløve politikere, der tilsyneladende tager hele sagen med utrolig overraskende sindsro, grænsende til det apatiske.

 2. Af Peter Jacobsen

  -

  Jeg er meget enig med i at vores politikere mangler rygrad og fremsyn. Man kan ikke tale eller kramme disse problemstillinger væk. – Men ligesom der i trafikken ikke kommer et lys-kryds før der har været dødsfald nok, tror jeg godt at vi kan stole på at der heller ikke sker handling her, før der har været dødsfald nok.
  Har der så været det nu, nej det tror jeg desværre ikke.

  Men det her skal ikke ende i en kamp mellem kristendommen og islam. For der findes kun 1 bæredygtig form for religionsfrihed og det er frihed fra religion.
  – Vi må bare håbe at disse fortsatte ugerninger i troens navn kun skubber flere og flere væk fra lukkede trossamfund.

 3. Af Otto Fabricius

  -

  Der hersker megen naivitet i Danmark – især blandt alle dem, der mener det så godt. Og som kalder alle migranter “flygtninge”, selv om de ifølge FN kun udgør en lille del af samtlige migranter. Naiviteten var slående i forbindelse med den nylige “afsløring” af, hvad der foregik i en moské. Hvad havde man da forestillet sig, at de sagde i moskéerne…?

  Jeg håber de danske efterretningstjenester er opgaven voksen, men jeg har min tvivl med det herskende politiske klima.

 4. Af Erik møller

  -

  HDP ser som sædvanlig klart på tingene. Den typiske danske politiker er en klaphat og et paphoved, en utroværdig hykler eller ligefrem en korrupt landsforræder. Det er vel derfor at dansk politik nu er næsten lige så forrykt, afsporet, feministisk, folkefjendsk og altødelæggende som den svenske politik er overfor svenskerne. I årtier er danskerne af godhedsindustrien, kultur”eliten” og arrogante politikere/journalister blevet kaldet racister og fascister hvis de var skeptiske overfor masseindvandringen. Nu må tiden være kommet til at give svar på tiltale, når disse illoyale, latterlige og kortsynede pladderhumanister tromler frem med usaglige og falske beskyldninger mod danskere der ønsker at bevare Danmark.

  Typer som merkel, løkke, jelved, pernille, stampe, johanne og lignende er omvandrende katastrofer. Iflg. dem er der nærmest ingen grænser for hvor mange islamister Europa kan modtage. Og enhedslisten har lige været ude med en melding om at Danmark SAGTENS kan modtage 150.000 migranter EKSTRA pr. år. Det er jo rendyrket galskab, men på de to unge pigers blogs, millenials, frasorteres kritik af EL. (grov cnsur!)

  Se også snaph, den korte, urias og 180g.

 5. Af Et emsigt f besværer og skævvrider debatterne

  -

  HDPs ANALYSE ER SAGLIG OG RAMMER PLET…

  HDP ser som sædvanlig klart på tingene. Den typiske danske politiker er en klaphat og et paphoved, en utroværdig hykler eller ligefrem en korrupt landsforræder. Det er vel derfor at dansk politik nu er næsten lige så forrykt, afsporet, feministisk, folkefjendsk og altødelæggende som den svenske politik er overfor svenskerne. I årtier er danskerne af godhedsindustrien, kultur”eliten” og arrogante politikere/journalister blevet kaldet racister og fascister hvis de var skeptiske overfor masseindvandringen. Nu må tiden være kommet til at give svar på tiltale, når disse illoyale, latterlige og kortsynede pladderhumanister tromler frem med usaglige og falske beskyldninger mod danskere der ønsker at bevare Danmark.

  Typer som merkel, løkke, jelved, pernille, stampe, johanne og lignende er omvandrende katastrofer. Iflg. dem er der nærmest ingen grænser for hvor mange islamister Europa kan modtage. Og enhedslisten har lige været ude med en melding om at Danmark SAGTENS kan modtage 150.000 migranter EKSTRA pr. år. Det er jo rendyrket galskab, men på de to unge pigers blogs, millenials, frasorteres kritik af EL. (grov cns ur!)

 6. Af Henrik Knage

  -

  Ingen terror i USA side 2001?

  Det sagde bum i Boston.

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Kære Henrik

   Tak. Du kommer med i min aftenbøn!

   Henrik Day

 7. Af Zeki Laurent Sadic

  -

  Henrik Day Poulsen forlanger, at “alle herboende muslimer indretter sig efter vores normer.”

  Hvilke normer er dét? Normer som i Vestjylland? Den indre by? Blandt de rige i Nordsjælland?

  Lakmusprøven på et demokrati er ellers, at folk med vidt forskellige kulturer, holdninger, levemåder og normer kan leve side om side. Forskellighed. Frisind. Tydeligvis et skrækscenarie for Henrik Day Poulsen, som mere er til den “stærke mand” og ensartethed. Ting vi normalt forbinder med fascisme.

 8. Af Benny B

  -

  Tak Jern Henrik!
  Du har fuldstændigt ret, vores politikere er handlingslammede, uduelige og tænker mere på næste job i I EU. ved den store buffet end befolkningen og landets ve og vel

  Vi må have en Trump på banen, som ikke taler udenom og som ærligt vil gøre noget ved problemet.

  Vi må ærligt se virkeligheden i øjnene og handle derefter.
  Stop indvandringen og start hjemsendelserne.

 9. Af Emil Rasmussen

  -

  Ja, vi har brug for en Trump, Reagan, Churchill eller Roosevelt.

  Nutidens politikere er svage, følger ikke befolkningens ønsker og falder i knæ for Islam. Pladderhumanisterne skriger op om medmenneskelighed, men den er der ikke mere efter de konstante angreb på civile og vores kvinder i Europa fra disse velfærdsturister.

  Islam og Vesten passer ikke sammen. Islam skal smides ud igen.

 10. Af Peter Jensen

  -

  Det er normer som at man godt kan deltage i danske fødselsdage, at man skal gå til politiet hvis man får tæsk af sin mand, at man kontakter myndighederne hvis man vil skilles – og ikke et sharia-råd, at man som kvinde godt må arbejde sammen med andre mænd, at man går ind for demokrati (og tager afstand til sharialov), at man giver hånd når man hilser på folk, at ytringsfrihed er allemandseje osv. osv. osv. osv. osv…

 11. Af Karsten Klausen

  -

  Citat: “De mange muslimer, der ikke støtter terror må acceptere, at de må finde sig i nøjere overvågning af politi og efterretningstjeneste. Ud fra et statistisk synspunkt må sandsynligheden ved at aflytte min telefon og en muslimsk læges telefon for at afsløre radikalisering være større hos den muslimske læge end hos mig. Alt andet lige.”

  Hvis du virkelig gerne vil snakke statistik, så er det værste terrorangreb i Skandinaviens historie gennemført af en højreorienteret, hvid mand. Så det er dig (og mig) der bør overvåges mest.

  Citat: “USA har jo ikke haft noget stort terrorangreb siden 11. september 2001. Så amerikanerne må jo kunne noget, vi i Europa ikke kan!”

  Dette er – også – faktuelt forkert. Der er MASSER af terror i USA, jfr https://en.wikipedia.org/wiki/Terrorism_in_the_United_States#2010.E2.80.93present
  (også islamisk, bl.a. Boston, Chattanooga, San Bernadino). Til sammenligning har der aldrig i Europas nyere historie været færre dræbte af terror, jfr. https://pbs.twimg.com/media/CeN8x3YW8AA_H5b.jpg:large

  Men dengang i 70’erne og 80’erne var det selvfølgelig mest europæere, der slog andre europæere ihjel. Så måske var behovet for fascistiske tiltag ikke så stort dengang?

 12. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  TAK ! –Henrik Day ´–du har reddet min dag lidt !—Humøret er helt nede i kulkælderen ! –Hvad har vi dog gjort for, at vi har så dårlige “politikere” –Der ikke vil drømme om, at beskytte os “vælgere” ! (det er så meget sagt) –Jeg har f.eks ikke valgt : Radikale –SF –Enhedslisten – alternativet –socialdemokratiet —Jeg stemte nemlig på Konservative ! –De er nærmest forsvundet i det store røde sociale overdrev ! –Men det er jo os-andre det hele går ud-over i dette “muslimske overdrev ” !—Der bliver nurset af samtlige venstre-orienterede off. ansatte !—Appropos ! Det eneste, der ikke bliver gjort for os, der ikke vil leve i et muslimsk land ER: AT–udvise dem, der hader os-danskere ! –Det er iøvrigt også løsningen for de muslimer, der går på arbejde, hver dag –og har fravalgt deres islamiske famillie ! –Dem går det godt –og vi er glade for dem ! –Men nu ser det ud til, at “Erhvervs-folkene forbarmer sig –og indstifter et nyt borgerligt pol.parti “nye borgerlige” ! –Det er Lars Seier ´s bror –og X-konservativ –der starter det nye parti ! –Så måske–går vi lidt lysere tider imøde ! –Da det er alle de unge, der er kommunister ! Ja, så har vi nok intet, at frygte fremover med et stærkt borgerligt parti i folketinget ! –bare vi slipper for synet af Johanne –Josephine –Pia Olsen Dyhr –Zenia Stampe –Sofie-Carsten-Nielsen –Har jeg glemt nogen ?

 13. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  p.s. ! –Ja Danmark har brug for “en Donald Trump ” !

 14. Af Kim Kaos

  -

  At en palæstinenser og muslim som Fathi El-Abed mener at det er vores egen skyld kan vel ikke komme som en overraskelse for nogen.

  Og ja vi har brug for flere Boris Johnson´er klonet med et sjat Viktor Orbán så vi en gang for alle kan få sat en stopper for galskaben.

  Vi kan jo begynde med at returnere alle de kriminelle og dem der alligevel ikke bidrager til samfundet – alternativt så kan vi tilbyde dem at de kan opholde sig på Franklin´s Øen oppe ved Grønland indtil de har skiftet mening om hvor de vil bo fremover.

  Så kan vi derefter begynde at sende folk hjem til lande hvor deres religion og kultur bedre passe ind end den gør her.

  Hvis det så ikke hjælper så udviser vi resten.

  og når det kommer til terrorrister så gælder der kun en ting:

  Find de fjender som angriber vores demokrati og vores livsstil – dræb dem og blive ved med at dræbe så mange af dem at de til sidst har fået nok af at begrave deres døde at de opgiver og lader os have vores livsstil og demokrati i fred.

  Vi skal jage og bekæmpe dem uden tøven – indtil den sidste af dem er død og begravet.

 15. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er jeg meget enig i artiklen “Vesten har selv skabt terroristerne”. Der var også en god læseværdig artikel for et par dage på Berlingske med titlen ” Hvorfor arabere ikke ønsker USA i Syrien “.

  Krig og terror er to simple forretningsmodeller, hvor logen af involverede skovler trilliarder af dollar i ren profit.

  Nuværende kaos i Mellemøsten og EU er en direkte følge af 9/11-2001. For at forstå nutiden er man nødt til at forstå fortiden. I dette tilfælde, hvem iscenesatte dette terror stunt, og hvad var formålet?

  Som altid, follow the money, uanset hvor beskidte og gennemvædet af blod, de så ellers er!

 16. Af Henrik S

  -

  Hold op hvor havde vi været et lykkeligt land , hvis vi aldrig havde haft muslimsk indvandring.
  Evig skam over de politikere der har ladet det sker .Folk som Ellemann, Jelved og hele det radikale ros.
  Nu skal vi tilmed hånes for , at det er vores egen skyld at muslimer er sure og af tåben Sadic der mener at vi i et demokrati skal acceptere muslimers kultur, dvs at de frit kan myrde og bombe os vantro.
  Enig HDP vi må have nogle nye politikere NU !!! som kan sikre vores fremtid.

 17. Af Zeki Laurent Sadic

  -

  Kære HENRIK S

  Jeg har det fint med at du kalder mig “tåbe”, men jeg bryder mig ikke om at du forsøger at tillægge mig den holdning, at jeg ønsker at der “frit kan myrdes og bombes”, blot fordi jeg påpeger at man i et demokrati skal kunne respektere at der findes andre holdninger og levemåder end de man lige selv har.

  Som sagt: Danmark er et demokrati med religionsfrihed og frisind hvor vi borgere er vidt forskellige fra hinanden, og det må du jo bare lære at leve med.

 18. Af Niels Peter Lemche

  -

  Ja, indlægget var jo ventet, og hele garden af islamofober skal nok deltage. På en anden blog har jeg lige skrevet om terror i et lidt længere perspektiv, inklusive Oklahomabombem, der ikke havde meget med Islam at gøre. Terrorismen kan have flere formål: 1) den politiske terror, som man så i Palæstina mellem 1945 og 1948. Jørdiske terrorister var mindst lige så aktive som deres arabiske ‘kolleger’. Spørg englænderne, der hængte nogle af dem. Efter 1948 forvandledes disse terrorister til frihedskæmpere og blev nationalhelte. 2) protestterrorister, der egentlig ikke har andet formål end at slå deres punkt fast, at de ikke er tilfredse (med hvad som helst), så derfor slår de ihjel. Bomberne i går og de tidligere i Paris o.a.s. hører til sidste kategori. Der er jo ingen plan om at islamisere hele Europa andet end som fatamorganaer i de pågældendes betændte sind.

  Så lige den med Islam og kristendommen: Islam er en totalopfattelse, der ikke skelner mellem religion og politik. Før man indser dette, er der ingen mulighed for at forstå, hvad der foregår. Kristendommen var det samme indtil den nyeste tid. Vi har det meget godt med, at kristendommen ikke længere har nogen aktiv politisk betydning (og dog, spørg katolikkerne). Det betyder færre, der bliver brændt. Det er et punkt, hvor den europæiske udgave af Islam bliver nødt til at modernisere sig, eller gå til grunde (på den ene eller anden måde). Og det, der kommer til at knuse Islam i Europa er ikke vanvittige voldshandlinger, men sammenstødet med den europæisk humanisme, som nogle ikke aner, hvad er, før vi oversætter det som europæiske værdier.

  HDP, dit indlæg er nok mest egnet til at befordre IS’s målsætning: En altopslugende krig mellem Islam og kristendommen, nu i Europa. Verden er ikke sort-hvid, så der skal lidt mere konstruktive forslag på bordet.

  Lige nu er mit bud: Hug hovedet af, dvs. tilintetgør IS og de lignende grupper der, hvor de opstår, i Mellemøsten. Næste trin er så at nedkæmpe cellerne andre steder én for én. Men klip livlinjen til muslimsk terror i Europa over ved at fjerne den ene pol. Og det skal være os selv, der gør det. Det skal ikke overlades til araberne selv. Det er en forvirret tankegang, der hævder det: Brug knytnæven og ikke håndfladen, som Guderian sagde. Hvis de opfatter os som svage, hvilket lige nu er tilfældet, bliver der ingen ende på elendigheden. Hvis de ser, hvad vi faktisk kan gøre, falder de til patten.

 19. Af Karen Andreasen

  -

  En ting er at Fathi El-Abed mener, vi fortjener terroren. Hvem f. kan tage ham alvorligt? Han har trods alt været udsat for hjernevask, må man tro – hvis man ser på hans udtalelser i årenes løb. Til gengæld er det bekymrende for Danmarks fremtid, at vores justitsminister (den selvudnævnte sherif) på Facebook giver udtryk for præcist det samme! Havde vi bare grebet ind i Syrien, så var der ingen problemer! Overhovedet? What??? Kunne vi få et valg snart, tak?

 20. Af Henrik Knage

  -

  Jeg synes især venstrepolitikerne er interessante i øjeblikket. Bertel Haarder har travlt med at lave en kanon til sig selv, for skatteydernes regning, så han kan få et gratis eftermægle når han går af. For lisom at komme Brian Mikkelsen i forkøbet, som den eneste der har lavet en kulturel kanon ingen gider læse, eller forholde sig til.

  Sådan en vil Bertel også have, til en pris af rundt regnet 200 mill. kr.

  Så har vi en beskæftigelsesminister der har travlt med at slagte syge og førtidspensionister, men hvis man spurgte ham om han evt. gerne ville bytte plads med en af dem, ville han sige nej – selv om han åbenbart er misundelige på dem, siden de skal slagtes.

  Så er der en forsvarsminister der gemmer sig på sit kontor.

  En integrationsminister der bliver irettesat af sine egne.

  Ingen aner hvad Løkke foretager sig, ud over at skælde ud på Facebook.

  Og så vores allesammens Pind – ååååhhh, hvor er han skøn. Han vil gøre det ulovligt at købe en pc uden web kamera, så han kan lokke sig ind i alle danske og tyske stuer med sit eget web kamera..

  Rent ud sagt har alle travlt med at vende ryggen til problemerne, og lade som om intet er sket, eller kommer til at ske.

 21. Af Søren Lassen

  -

  Det afhænger vel af definitionen af et “stort terrorangreb”. Om Fort Hood angrebet i 2009; Boston Marathon angrebet i 2013 og; San Bernardino angrebet i 2015, kvalificerer sig som “store terrorangreb” ifølge Henrik Day Poulsen, kan der kun gisnes om…

  At Donald Trump nævnes som en “stærk mand” i denne sammenhæng, er formentlig et sarkastisk indspark. Manden er en åbenlyst idiotisk og inkompetent tosse, der ikke ved en skid om hverken sikkerhedspolitik eller efterretningsvirksomhed.

  Hvad en økonomisk saltvandsindsprøjtning til PET angår, er det formentlig også skudt forbi målet. PET har i den grad haft vokseværk siden 00erne og får dybest set, alt hvad tjenesten peger på. Om endnu en budgetforøgelse vil have nogen operativ effekt, er i bedste fald tvivlsomt og i værste fald forkert. Flere penge er ikke i sig selv en løsning…

  At fremhæve CIA og FBI som et forkromet ideal som Danmark bør efterstræbe, bør ligeledes tages med et gran salt. Under den kolde krig var begge tjenester ved flere lejligheder voldsomt kompromitteret af dobbeltagenter og derfor hullet som en si. Ikke meget har ændret sig siden den gang. Selv om sårbarhed i forsvaret og efterretningsvæsnet i dag primært omhandler industrispionage og økonomisk spionage, er problemet bestemt ikke blevet mindre med tiden.

  At man fra amerikansk side, ikke var i stand til at forhindre terrorangrebet i 2001 og først fik krammet på Osama bin Laden i 2011, er netop en konsekvens af omfattende tværinstitutionelle samarbejdsproblemer i det amerikanske efterretnings miljø (der omfatter ca. 22 forskellige tjenester)…

  Kombinationen af stigende efterretningsbudgetter og øget privatisering/konkurrenceudsættelse af efterretningsanalyse har hverken gjort USA mere sikkert eller efterretningsvæsnet mere effektivt. Det er Edward Snowden vel også et levende bevis. Sager om korruption og inkompetence i hele den private sikkerhedssektor i USA, hober sig op, år for år. Der er tale om massiv og systematisk svindel; mangel på kædeansvar og; ekstremt ringe kontrol. Så nej, USA har bestemt ikke fundet den hellige gral hvad terror-forebyggelse angår…

 22. Af Henrik S

  -

  Sadic
  så skulle du måske lære dig dansk , så du kan udtrykke dig mere klart..
  I den aktuelle situation er det at myrde og bombe vantro åbenbart en måde , som en del muslimer viser deres holdninger og levemåder på.
  Nok derfor muhammed er afbildet med en bombe i turbanen.
  Du skriver , at det skal vi i et demokrati lære at leve med. Derfor kalder jeg dig tåbe.

 23. Af Sune Høgh

  -

  Henrik Day´s ønske om “en stærk mand” er hvad uvidende, flertydigheds intolerante demagoger altid fremturer med, i deres åndelige fattigdom. Det vidner desværre om, at Henrik Day deler mere tankegods med kujonerne bag angrebet i Belgien end med de liberale demokratier, han foregiver at ville beskytte.

 24. Af Ulf Timmermann

  -

  Day og andre øver sig blot allerede nu på den svære opgave: At sælge billetter til “The Greatest Show On The Road”, U.S.A. – med en Donald Trump som præsident.

 25. Af Zeki Laurent Sadic

  -

  Kære Henrik S

  Tak for underholdningen. Når man opfordrer andre til at “lære dansk”, så bør man nok lige selv have styr på sine egne danskfærdigheder., for ikke at fremstå som en idiot!

  1) Hovedsætninger starter med stort bogstav.
  2) Navne starter ligeledes med stort bogstav, som i Henrik, og ikke henrik.
  3) Der er ikke dobbelt mellemrum når der sættes komma.

  Bedre held næste gang.

 26. Af Mehmet Sami Gür

  -

  NEJ, EUROPA HAR BRUG FOR ERDOGAN OG TYRKIET!

  Ja, Europa har brug for et stærkt lederskab, og Erdogan med Tyrkiet kan fylde det hul.

  Du kan ikke stå og påstå, at vesten er stueren, når det gælder om de militære og økonomiske indgreb og besættelser i den muslimske verden, vel? Der er ikke noget nyt i vesten har en del af skylden til konflikterne i Mellemøsten, for der er rigtig mange eksperter der peger på den samme retning. Bare læs hvad Mikkel Vedby Hansen siger om det i forbindelse med vestens forhold til den muslimske verden.

  Også siger du vi skal lære af USA og CIA, som er bagmændene til verdensterrorismen i dag. Der er heller ikke noget nyt i, at alle terrorister i dag er finansieret og trænet af amerikanerne. De siger amerikanerne selv i medierne.

 27. Af Kim Kaos

  -

  @Mehmet

  Gu´har vi ej brug Erdogan og Tyrkiet. Det sidste verden har brug for er en islamisk ekstremist.

  De fleste problemer der er har intet med Vesten at gøre – Det er gamle stamme- og klankrige – problemer mellem sunnier og shiitter – om hvem der stjal hvems ged i 1321 – overbefolkning og tørke.

  Så lang tid før Amerika blev opdaget lå I sloges indbyrdes og I har forsat lige siden.

 28. Af Husky Lonestar

  -

  How can the European politicians just not care about their own citizens, explain that to me, please!

 29. Af Niels Peter Lemche

  -

  Som sædvanlig: Hyl og skrig og ikke en idé om, hvordan man kommer videre. Det er ret deprimerende.

 30. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og MEHMET SAMI GÜR, der er altså rigelig grund til dette unuancerede billede af Tyrkiet. Det var sådan set tyrkerne, der startede, for længe længe siden. Det var ikke det kristne Byzans, der angreb tyrkerne, men omvendt, og det var ikke europæiske hære, der angreb Tyrkiet, men tyrkiske hære, der trængte helt frem til Wien. Det er en lang og temmelig ulykkelig historie, som pudses af den dag i dag efter behov, og sikkert såvel i Tyrkiet som i Europa.

  Men jeg er helt enig med dem, der siger, at de er trætte af muslimers jamren over, at de ikke længere har ret meget at byde ind med i verden i dag. Lad mig sige som andre her: Få fingeren ud!

 31. Af Hektore Heimlich

  -

  Hvordan kommer vi videre : det er ganske enkelt: sæt alle muslimer på et tog til Syrien, der er masser af plads efter krigen! tyskerne måtte også starte om fra scratch -der var ingen kontanthjælp til dem . Kriger man må man tage konsekvenserne ellers bliver man aldrig voksen!

 32. Af Axel Hammerschidt

  -

  Niels Peter Lemche. Om korstogene. Bent Brüdnikow anmeldte forleden Michael Pihl og Jesper Rosenløvs bog: Korstogene – islams ekspansion og kristen modoffensiv.

  http://www.b.dk/kultur/man-skal-se-de-kristne-korstog-i-lyset-af-muslimsk-aggression

  Bogen har givet anledning til en del lokaldebat her på Vestsjælland, bl.a i avisen Sjællandske. Michael Pihl sidder i Sorø byråd for DF, som han er lokalformand for. Og ellers lektor i historie på Sorø Akademi.

 33. Af jan nielsen

  -

  Herr HDP,

  Måske skulle PET nøjes med at aflytte denne blog …..


  De mange muslimer, der ikke støtter terror må acceptere, at de må finde sig i nøjere overvågning af politi og efterretningstjeneste. Ud fra et statistisk synspunkt må sandsynligheden ved at aflytte min telefon og en muslimsk læges telefon for at afsløre radikalisering være større hos den muslimske læge end hos mig

 34. Af hektore heimlich

  -

  Axel Hammerschmidt: Michael Pihl har ret det viser Madrid, London, New York, Paris og i går bruxelles.

 35. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  JA! – Europa har i høj grad brug for en Donald Trump til at standse den muslimske folkevandring!

  – den schweiziske øverstbefalende – generalløjtnant Andrè Blattman siger det
  – den norske øverstbefalende – generalmajor Odin Johannessen siger det
  – den svenske generalstabschef siger det (utroligt nok)
  – ledende oberster og generaler i den østrigske hær siger det
  – NATOs øverstkommanderende i Europa – general Breedlove siger det

  at

  EUROPA KAN FORVENTE MASSIVE TERRORANSLAG I FREMTIDEN FORÅRSAGET AF DEN MUSLIMSKE FOLKEVANDRING OG “FLYGTNINGESTRØMME”!!!

  men langt størstedelen af vore uduelige og virkeligheds-fornægtende politikere lukker øjnene for sagkundskaben og fortsætter med deres patetiske floskler så som,

  – vi skal stå sammen ( ja – hvem skulle ellers..??)
  – vi skal ikke lade os kue ( ja – hvem vil underkaste sig en præ-middelalderlig isme ..??)
  – vi skal ihukomme demokratiet ( ja, hvad skal vi ellers basere os på – Islam.??)
  – vi skal fortsætte vort dagligliv ( ja,- hvorledes skal vi ellers kunne eksistere..??)
  – det er ikke dem allesammen ( ja,- “kun” 77,2% går ind for Koranens love skal følges
  SLAVISK)
  – lad os græde sammen og gå i fakkeltog…….

  – dybt stupide og patetiske floskler, der kun medvirker til endnu mere foragt fra de
  radikaliseredes side samt vore landsskadelige politikeres fortsatte anbefalinger

  – vi skal bedre til at integrere ( efter “kun” 23 mislykkede integrationstiltag siden 1983 )

  Albert Einstein udtrykte fænomenet således.:

  “….begrebet SINDSYGE defineres ved
  – at gentage en given handling i det uendelige, til trods for, at alle tidligere erfaringer klart viser, at den kun kan ende med fiasko, men alligevel forvente at den NU vil resultere i et andet resultat”!!!

  DK / VESTeuropa er en massiv, suicidal GALEanstalt

 36. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Hvis Day mente noget med det, han siger, ville han være spærret inde på en lukket afdeling for længe siden. Selvfølgelig har Europa ikke brug for en Trump. Det har vi prøvet, og det var ingen succes. Hverken Stalin, H itler eller Churchill taler for en gentagelse.

  Days opgave som provokatør er da også kun at fremsætte påstande, der kan få de stakkels indeklemte læsere af hans blog til at slippe af med overtrykket med en gang vås – og det virker. Han er så meget lommepsykolog, at den form for terapi kan han.

  Normale mennesker er der heldigvis endnu flest af, og de er fuldstændigt klare over, at situationen i Europa er under kontrol. Vi behøver ikke en førertype, der vil føre os den lange vej tilbage til nationalstatshelvedet og evig krig.

  Det lille ekstremistiske hylekor under føring af Day og andre primitive individer aner ikke, hvad de taler om. De håber blot brændende at få ret i deres feberfantasier. Det får de ikke, og hvorfor Berlingeren overhovedet giver dem spalteplads kan undre. De gør ingen skade så lad dem dog. Eller gør de?

 37. Af L. Frederiksen

  -

  Kære Henrik Poulsen. Jeg plejer at tale og skrive pænt til folk, men du lyder altså utroligt dum og snævertsynet at høre på. Hvad pladder er der ved at være humanist? Hvor tror du verden ender, når vi bliver ved med at kaste sten mod hinanden? Din vej er en vej mod mere krig. Det nytter ikke noget at lægge ved på et brændende bål. Vel, vi skal ikke acceptere muslimske ekstremister, men jeg vil påstå at du og dine holdninger også bidrager til ekstremisme. “Et øje for et øje og vi ender alle med at være blinde.” “Den, der er skyldig, skal kaste den første sten”. Skulle vi ikke hellere minde om og fremme disse holdninger og så arbejde civiliserede og i fælleskab med de mange høflige og kærlige muslimer, som vi nu engang lever i et samfund med, og gå imod had og stridskab af enhver slags. Hvad vi i virkeligheden har brug for nu, er fred og forsoning – ikke med IS og deres sympatisører – men mellem fredselskende samfundsborgere på tværs af religion eller ophav. Vi skal nok klare det, også at være multi-kulturelle. Din form for danskhed er ihvertfald ikke noget jeg bifalder. Udansk, det er hvad dine holdninger er, men det ser du ikke i dit snæversyn.

 38. Af Niels Peter Lemche

  -

  AXEL HAMMERSCHIDT, Blüdnikow, ikke Brüdnikow… og der er ingen tvivl om, at korsriderne blev anset for helte i datiden. På den anden side, hvis det var muslimerne, korsriderne ville svække, gik de i gal retning, for det var i den periode, tyrkiske stammer indtog det meste af Lilleasien. Til Jerusalem kom tyrkerne først adskillige hundrede år senere. Årsagen til det 1. korstog var, ifølge pave Urban 2’s tale i Clermont i 1095 begivenheder, der forhindrede kristne pilgrimme i at nå frem til Jerusalem. Helt præcistm hvad paven sagde er ikke helt klart, da der er flere beretninger herom.

  Men hvad det har med dette at gøre, ved jeg ikke.

 39. Af L. Frederiksen

  -

  Undskyld. Der skal selvfølgelig stå: “Den, der er USKYLDIG skal kaste den første sten.”

 40. Af Niels Peter Lemche

  -

  L. FREDERIKSEN og JØRGEN VILLY MADSEN, jeg er ikke uenig i essensen (men hvad laver Churchill i den sammenhæng med Stalin og Hitler?), men HDP udtrykker i virkeligheden en desperation, og en frygt, der kan få forfærdelige konsekvenser. De værste på disse blogs så jo gerne muslimerne udryddet som rotter (for nu at blive i sproget, der er lånt fra Der Stürmer). Men de har ikke en idé om, hvad der kan gøres. Som jeg foreslog tidligere i dag: hug hovedet af først, dvs. gør en ende på IS i Syrien og Irak hurtigst muligt. Derefter er der tid og overskud til at nedkæmpe de uforsonlige kliker, der findes rundt omkring. Det er sket mange gange før. Skulle der følge en enkelt demontering af en (Grimhøj) moske med, er det vel et tab, vi kan overleve.

  Dvs. HDP er ikke noget fæhoved; han er bange som så mange andre. Men der er ikke noget at være bange for, som vi ikke har kendt tidligere, og det med afhugningen af hovedet kan overstås på en, måske to uger, hvis vi tager os sammen. Du vil sikkert se, nu efter at amerikanerne fik ram på den tjetjenske IS-krigsherre, at der er adskillige af lederne af IS, der allerede har pakket kufferten med deres rov, parate til at lade de arme, naive tåber i deres styrker i stikken.

 41. Af H Getter

  -

  Kære Sadic – din undervisning i dansk retskrivning falder i god jord hos mange af os, som sidder med krumme tæer når når vi læser diverse indlæg – lige til din orientering, så er jeg 70 år, og jeg har ved gud bøwl med at skrive og få rettet mine fejl på denne møj-tablet – så klap lige hesten, måske andre ogso finder en tablet møj hamrende irriterende – go påske ☺ hvis I holder den – hvis ikke så nyd solen ☺MVH

 42. Af Henrik Knage

  -

  Nu er det jo ikke for sjov, at der bliver skrevet “Industri” om krig, hhv. godhedsindustri. Det er sq fordi der er tale om en endog meget indbringende industri, der skal trækkes hver en femøre ud af, så længe galskaben lever.

  Der er ingen i den såkaldte godhedsindustri der overhovedet er interesserede i, at krigen i Syrien får ende og om nødvendigt bliver den holdt kunstigt i live.

  På samme måde ville det jo heller ikke rigtigt give mening, at uddanne sig til kørelærer hvis der ingen køretøjer fandtes.

  Prøv at gå i dybden med hvor mange der lever af asylansøgere i Danmark, frem for at bebrejde dem der er asylansøgere, samt de der ikke synes det er sjovt med så mange asylansøgere.

  Politikere er grundlæggende ligeglade med om det de laver er godt eller skidt – for de henter deres løn slavisk alligevel, li´som advokater, de er ligeglade med om folk køber huse, eller ryger på røven – de tjener penge på begge dele.

 43. Af Zeki Laurent Sadic

  -

  H GETTER

  For en god ordens skyld: Jeg påpeger normalt ikke folks (manglende) stavefærdigheder, for det er sjældent dét, der står i vejen for en god debat. Og så mener jeg i øvrigt det er forplumrende at gøre.

  Men…

  …når nogle – som i ovenstående tilfælde – lægger ud med at ville i dialog og skriver, at jeg skal “lære dansk” og samtidig selv formulerer sig som en elev i syvende klasse, så var det ganske enkelt for fristende…

 44. Af P Christensen

  -

  Sikke en dejlig religionsfrihed og grænseløs kulturberigelse vi nu endelig har fået til Øvropa.
  Skønt at man kan bruge sin tro udadtil til vandre ind i en lufthavn og sprænge livet ud af 30 uskyldige.
  Kan slet ikke vente til vi får obligatiorisk omskæring i 0.klasse, forbud mod quinder i Folketinget og live-streaming af stening og halshugning på Amagertorv.

 45. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er jeg overbevist om, at ingen her (bortset fra HDP og undertegnede) overhovedet har læst Berlingske artiklen “Vesten har selv skabt terroristerne”.

  Om HDP også har læst den anden Berlingske artikel, jeg nævner ” Hvorfor araberne ikke ønsker USA i Syrien “, ved jeg ikke.

  Men artiklerne supplerer hinanden fortrinlig. Kan kun anbefale alle, læs artiklerne og tag så en debat på den basis!

 46. Af jan Nielsen

  -

  @ JAN PETERSEN

  Jeg har skam læst “Vesten har selv skabt terroristerne”.

  Blev ikke klogere. Intet nyt. Så’en lidt a la HDP.

 47. Af L. Frederiksen

  -

  I øvrigt – i et forsøg på at udvide horisonten hos HDP og mange debattører på b.dk – så vil jeg gerne påpege, at venstrefløjen ikke har patent på humanisme. Jeg er konservativ og fortaler for anstændighed, ordentlighed, social ansvarlighed og næstekærlighed. Jeg er sikker på, helt sikker, på at vores kristne og demokratiske grundlag KAN sejre over mørkets kræfter, når vi står sammen og kæmper for dem. Om vi VIL, er et andet spørgsmål. Det altafgørende er altså om vi har viljen til at holde fast i de gode ting, som vi nok kan blive enige om, at vores samfund bygger på. Hvis vi ser islam som kristendommens fjende, så siger kristendommen at vi skal vinde fjenden ved at elske den. Er det naivt at tro på det gode? Ja, så er jeg naiv, men jeg kan dårligt tænke mig en verden, hvor man ikke stræber efter det gode. Så har man jo overgivet sig, har man ikke?

 48. Af Anders Sørensen

  -

  Det lader til at Kuglestøderen er ved og have en seriøs udfordre i og komme med flest stupide indlæg der som hovedformål har og nedgøre andre. Intet konstruktivt. Kun for og oppiske en stemning.
  Blot en enkel kommentar. Hvorfor skal Europa være kristen? Alle religioner har udgydet blod fordi der er nogle som har hævdet at deres religion var den eneste sande. Var det ikke på tide og komme videre i livsopfattelsen; eller skal vi stadig befinde os i en verdensopfattelse der er mere end 2000 år gammel? Og med et et syn på andre der er ligeså gammelt?

 49. Af Jesper Lund

  -

  Jeg går ud fra at HDP hentyder til Fathi El-Abeds indlæg i denne avis “Vesten har selv skabt terroristerne”. HDP kan åbenbart ikke læse, hvad Fathi El-Abed skriver. Er HDP virkelig psykiater! Gys! Fathi El-Abed påstår jo ikke at terroristerne er skabt pga. vores behandling af muslimer i Vesten. Hovedpointen i Fathi El-Abeds indlæg er, at Vesten skabt terroristerne ved at selv at have tilskyndet og trænet oprører/regimemodstandere til kamp – bare ikke lige mod os selv.

  Hvem husker ikke billedet af vores nuværende statsminister Lars Løkke Rasmussen fra 1988, hvor han står med et AK47-gevær i hånden, flankeret af afghanske mujahedinere (taleban).

 50. Af Henrik Knage

  -

  Det er lidt dobbelt – og taler for såvidt muslimernes sag på en måde, og så ikke alligevel.

  Jeg har været vidne til et optrin på Nørre Allé i Aarhus for nogle år tilbage, hvor en flok unge muslimer (børn) ca. 10 år, ude fra Gjellerup Parken forulempede en såkaldt “spritter” på en trappesten.

  Inden den udviklede sig greb jeg ind og fik både mand og øl reddet.

  I samme forbindelse er det tilladt at spørge om hvorfor et så udviklet samfund som det danske, med så mange psykologer og kloge mennesker til alt muligt mærkeligt og som bryster sig af at være lykkelige oven i købet Verdens Lykkeligste Folk, kan holde ud at se på, at der sidder nogen derude og drikker øl fordi de ikke har noget sted at bo?

  Jeg kan godt forstå der er nogle muslimer der undrer sig over at de får bedre vilkår at leve under end vore egne.

 51. Af Jan Petersen

  -

  Jan Nielsen, OK fair nok. Men hvad med den anden artikel jeg nævner. En lang sag men absolut læseværdig!

  NB Jeg har det helt fint med islam – i islamiske lande, hvilket vil sige – ikke i Danmark. Jeg forsøger blot at forstå, hvad der foregår via forskellige kilder.

 52. Af Jesper Lund

  -

  L. Frederiksen

  “Hvis vi ser islam som kristendommens fjende, så siger kristendommen at vi skal vinde fjenden ved at elske den”

  Selvom jeg er venstreorienteret og “pladderhumanist”, så mener jeg alligevel, at du er naiv. Man kan f.eks. ikke få en imam til at holde op med at mene at utro kvinder skal stenes ved at elske vedkommende. Tror du selv det?

 53. Af L. Frederiksen

  -

  Præcisering: at elske sin fjende er ikke det samme som at overgive sig til hans ideologi, som man mener er ond (ellers er det vel knap en fjende). At elske sin fjende næstekærligt betyder at arbejde for at vinde ham\hende for sin egen sag med gode og retfærdige midler. At stå i sin lejr og udæske had mod sin modstander, vinder ingen. Ud af skyttegraven og vis at du står for noget bedre. Jo mere vi slås på modstanderens (og her mener jeg ikke alle muslimer, men dem der vil os det ondt) præmisser, jo mere kommer vi bare til at ligne dem, som vi ellers mener at afsky.

 54. Af Niels Peter Lemche

  -

  HENRIK KNAGE, for nu lige at få din selvpromoverende bedrifter på deres rette plads: Kunne det ikke lige så godt have været en flok drenge fra Nørrebro, fremtidens hells angels eller bamdidos eller hvad de nu hedder. I gamle dage koncentrerede man sig ikke om muslimer, men om at rulle svenskere i Nyhavn.

 55. Af Niels Peter Lemche

  -

  L. FREDERIKSEN, det hedder kristen humanisme og er et anerkendt begreb, selve rygraden i vores civilisation.

  OK?

 56. Af Finn Bjerrehave

  -

  Danmark har haft en Donald Trump, nemlig Mogens Glistrup, som i stærke vendinger advarede os om disse Muslimer, og kontant afregning Fængsel og Glistrup må vende sig i graven.
  Hvem hører efter. Finn Vig

 57. Af Rikke Nielsen

  -

  Henrik Day Poulsen

  Careful what you wish for…….

  Historien har mange gode eksempler på stærke mænd og det tyranni dét afstedkommer.
  Elite-milliardæren Donald Trump har en personlighed, der sagtens kan måle sig med “stærke” mænd som Hitler, Lenin og Stalin.

  Du er en rimelig intelligent mand (selvom jeg nok har påstået anderledes i dit forrige indlæg) og intelligente mænd kan/tør godt indgå i en dialog med Fathi El-Abed og hans oplevelse af verden., Se du, du har nemlig ikke monopol på at mærke og fortolke verden. Forstod du også at lytte, kunne mange terrorangreb undgås fordi de (ekskluderede) mennesker, der traditionelt udfører disse, har andre gode ting at tage sig af (inklusion).

  Ligegyldig hvordan verden ser ud, så kan jeg kun være enig med Churchill
  “Democracy is the worst form of government, except for all the others”

  Paradokset er, at den sårbarhed vi qua demokratiet har, også er vores styrke, men det kan være svært at se for en mand, der priser det elitære (Donald Trump) og det fremmedfjendske (DF).

  Endnu et citat fra Churchill som en gave fra mig til dig:
  “A fanatic is one who can’t change his mind and won’t change the subject.”

 58. Af Henrik Knage

  -

  Lemche.

  Det var ikke kun drenge, der var 4 tøser også. Desuden er jeg født i Aarhus, men opvokset der fra mit 3. år – så jeg ved hvad jeg taler om – desuden så spurgte jeg dem om hvor de kom fra.

  Selv om jeg har været med til at bygge det slum de bor i, som de selv har ødelagt. Jeg har ikke ødelagt det, for jeg har aldrig boet i GjellerupParken, men nede ved søen – så er jeg ikke velkommen i Gjellerup, selv om jeg har været med til at bygge lortet.

  Jeg er ret ligeglad med det, fordi hvis jeg skulle reflekterer på dårlige oplevelser her i livet, kunne jeg have skrevet der bedre end Sigmund Freud.

 59. Af Jesper Lund

  -

  L. Frederiksen

  Med din præcisering, er jeg enig. Det kan så være svær at føre ud i livet, f.eks. over for en person som Anders Behring Breivik.

 60. Af P Christensen

  -

  Kaster nogen en sten mod dig
  må du ikke kaste den tilba´’e
  Kast den i stedet mod dig selv dit kvaj
  så undgår du megen ballade

 61. Af Henrik Knage

  -

  Gjellerup består udelukkende af rablende gale mennesker. Engang jeg var ude at renovere noget bibliotek, så ser jeg en splitternøgen mandsperson på en altan, med en mikrofon i munden li´som Iggi Pop – og skrige: Jeg er fri!

  Men man kan stadig møde dem – de gamle tyrkere der kom til landet – ikke i 80 erne, men allerede i 1970, sidde på en bænk i et storcenter, med en termokande – og kikke på at livet forsvinder – som en narkoman, eller alkoholiker hvis liv aldrig er samlet op.

 62. Af Rina Trap

  -

  Eksklusion kan ikke være integrerende, det er er en umulighed. Hvad ønsker HDP at opnå ved afvise folk der flygter fra krige vi selv har haft del i? I øvrigt tror jeg simpelthen ikke på, at det er flygtninge der udfører denne slags handlinger.
  Hvis der er noget der har gjort at nogen har et behov for at hævne noget, så er det nærmere USA, og deres Europæiske allieredes, indblanding i andres sager. Er klar over at det nok ikke er sandsynligt ..ej heller ønskværdigt i mange tilfælde.. at lade stå til, men man må li’som forvente en modreaktion

 63. Af Erik møller

  -

  HDP, bjarne m c og eva ma d sen m.fl. skriver mange oplysende og tankevækkende indlæg. Men deres sunde fornuft er jo ved at blive kvalt i indlæg fra den kulturradikale le m che og hans ligesindede. Og filtercnsurredigeringen medvirker også til at skævvride debatterne. Hos katrine her ved siden af skjules stribevis af indlæg, og kritik af godhedsindustrien, R og enhedslisten osv. blokeres konsekvent.

  Virkeligheden er at Danmark er ved at blive løbet over ende. Virkeligheden er at en storstilet nedrivning og udslettelse af velfærdsstaten, demokratiet, nationalstaten og danskernes fremtid er i fuld gang. Men grundige indlæg der sagligt, detaljeret og præcist beskriver hvad der foregår, kan ikke sættes på hos tante B. der åbenbart tror at kunne skjule at en enorm katastrofe er under udvikling. Kun radikale, totalitære og pladderhumanistiske typer kan brede sig som de lyster.

  Men følger man med lokalt vil man se at der nu er byer og landzoner i Danmark hvor kriminaliteten er mangedoblet…… hvor store dele af velfærden, sundheden og infrastrukturen er sparet væk….. hvor både hospitalet, skadestuen, akut-ambulancen, civilforsvaret, politiet, skolevæsnet og meget mere er forsvundet….. hvor sociale ulykker og familietragedier hærger i aldrig før set omfang….. osv.

  Og invasionen bare fortsætter, mens løkke og partiernes flertal uafbrudt fylder os med tomme løfter og hyklerisk snik-snak. Kun når danskere kan diskrimineres, vågner regeringen op til dåd…. Kun når migranter skal have penge, smørrebrød, boliger, møbler, ekstraforplejning, jobs, velfærd, førtidspension, hospitalspladser osv. FORUD OG FREMFOR for danskerne….. viser regeringen handlekraft. Hvorfor vi nu er 3. rangs mennesker i vores eget land.

  I Sverige rykker den økonomiske og kulturelle statsbankerot nærmere og nærmere. Efter 30 års feministisk/nykommunistisk vanrøgt af landet, er samfundet nu på vej mod velfærdskollaps, terror, borgerkrig og massedød. En guerillakrig er allerede i gang. Herhjemme er vi blot 2-3 år bagefter svenskerne.

  Læs snaph, den korte og. 180g

 64. Af georg christensen

  -

  En ny amerikansk abekat, er netop, hvad Europa ikke har brug for, og slet ikke så længe det nuværende Europa endnu ikke har fundet sine egne ben.

  Det nuværende Europa ligner efterhånden ikke andet, som en amerikansk illusions beskrivelse af sin selvoptagethed. Fyldt med europæiske flygtninge, individer som flygtede fra det daværende europa, Enevældens slutspurt , endnu ikke fuldbragt Et Europa som dengang var uúdholdeligt for dem, i dag oplever det nuværende europa så , at islamister flygter til europa fordi deres nuværende enevældige kalifater heller ikke er i stand til at tilbyde dem et værdigt LIV..

  De sidste som burde beklage sig er amerikanerne, som også i en temmelig nær fortid , totalt ødelagde et gigantisk stort “kultur område”. Noget vi ikke må glemme lige så lidt som Hitler, Stalin og Churchill samt pauseklovnen mussolinis værdiløsheder under 2 verdenskrig…

 65. Af Erik møller

  -

  20.07 kom ikke på

 66. Af Henrik Knage

  -

  Bare sådan en helt nede på jorden konklusion – stampet op af jorden fra ingenting.

  Jeg ville da også undre mig, hvis jeg kom til et land, hvor landets befolkning blev trådt under fode af landets politikere, for at give plads til mig, der kommer til et nyt land, uden at have bidraget med en skid.

  Så vil mine alarmklokker begynde at ringe øjeblikkeligt.

 67. Af Eva Madsen

  -

  HR. lemCKE

  Har vi nogensinde hørt dig sige at muslimerne er vores fjender eller at vi i vesten er muslimernes fjender. ?
  Du ævler og væver konstant udenom , som en person der vil være gode venner med alle – du har ikke meningernes mod – du ´har pralet med at du har været i hjemmeværnet – det skulle vel aldrig have været i 5 kolonne . ???

  Desværre kan vi ikke bekæmpe dette med snak om integration o. lign. Muslimerne vil,
  ønsker og kan IKKE integreres med os vantro såkaldte kristne. Det gælder alle muslimerne. Selv dem som mange opfatter som velintegreret, vil altid støtte deres muslimske brødre uanset hvad.

  Vi er nødt til erkende, at muslimer ikke vil vores samfund det bedste.
  De opfatter os som fjender og bekæmper os med alle vores demokratiske rettigheder med målet om at nedlægge demokratiet.

  De undermininerer vores samfund kulturelt og økonomisk.
  De er Danmarksmester i socialt bedrageri.
  Deres mål er, at islam skal herske i Danmark, og deres tålmodighed er lige så stor, som vores grænser og asylpolitik er åbne som en ladeport

  Vi er derfor nødt til at håndtere muslimerne som det, de er: FJENDER.
  Derfor skal vi øjeblikkelig lukke grænserne og afvise alle såkaldte asylansøgere og alle andre migranter.
  Hjemsendelse af herboende skal iværksættes hurtigst muligt, herunder til lejre i nærområderne, hvis deres egne lande er usikre.
  Selv om hovedparten af landene må være sikre, siden familiesammenføring sker via almindelige rutefly fra deres hjemlande venligst betalt af danske skattekroner.

 68. Af Hulda I Bagermosen

  -

  Vi behøver sågu 10 stk Donald Trump maxi his vi nogensinde skal få ryddet op i galehuset Danmark, hvor sosse-radigale-venstrefolk har skabt fuldstændig kaos! håber de alle kommer ind at sidde ved siden af Breivik.

 69. Af Kim P Olsen

  -

  “øvrigt tror jeg simpelthen ikke på, at det er flygtninge der udfører denne slags handlinger.”

  Nej, og det er danheller ikke flygtninge der slås med knive og slagvåben på asylcentrene.

  Det er nok nogle unge hvide studerende, som har tiltvunget sig adgang til centrene for at øve vold mod hinanden….

  Medierne er simpelthen fyldt med falske historier om usømmelig opførsel i svømmehaller, tyverier, vold og sædelighedsforbrydelser.

  Det er simpelthen et udtryk for strukturel racisme ikke Rina Trap (?) ?

 70. Af Helena hansen

  -

  De svenske medier tyster konsekvent al kriminalitet ned som begås af indvandrere, man er nødt til at gå ind på “afpixlat” eller “flashback”, hvis man vil vide fakta.

 71. Af Jan Petersen

  -

  Læste iøvrigt lige denne artikel på The Independent:

  CCTV purporting to show the deadly Brussels Airport explosions appears to be fake.
  The footage resembles a video of the moment a bomb attack took place at Domodedovo Airport in Russia in 2011.

  Jeg må blankt indrømme, jeg bliver altid mistænkelig, når en stor mainstream medie dækning starter ud med en fake video. Hvad øvrigt i dækningen er evt fake?

 72. Af adriano vitebo

  -

  ….og San Bernardino…

 73. Af Elin Skammelson

  -

  Jeg kan kun sige til alle politikere. Sæt alle muslimer til at arbejde for deres bistand, kvinder som mænd, så har de ikke tid til at jamre så meget og lave ulykker. Ud med fingeren muslimer og det er ikke andres skyld, at I ikke klarer den, det et jeres egen dovenskab, der spiller jer puds. Hvis I gider arbejde er I velkomne. Vi danskere er nemlig blevet trætte af muslimsk jammer og at forsørge jer og efterfølgende at blive sprængt i luften, som tak. Det handler ikke om religion, det handler om at gide være del af samfundet og yde kære muslimer.

 74. Af Erik møller

  -

  Hvorfor blev 20.07 og flere andre indlæg stoppet af f?

 75. Af John Johnson

  -

  Zaki. Dit fæ! Uanset om du stammer fra Nordjylland eller Nordsjælland , så er Terror ikke blandt normerne. Fæ!

 76. Af Erik møller

  -

  Sætter tante B en “ære” i at holde læserne og skriverne for nar?

 77. Af Niels Peter Lemche

  -

  Eva Madsen, der er jo desværre adskillige her, som deler dine meninger. Så er du i gang med at forberede et holocaust for muslimer? Læser man dine indlæg og ser på, hvad de har som formål, ja, så er der tale om meningsterrorisme. Jeg finder dig stadig ganske afskyelig, og hvis andre har ret, så er du ikke den eneste under dette pseudonym, hvilket ikke gør det bedre.

 78. Af Erik møller

  -

  Det radikale fi er en skændsel. Dets manipulation beviser at åben demokratisk debat er en illusion.

 79. Af Erik møller

  -

  Debatterne forvrænges og forfalskes af fi

 80. Af Hulda I Bagermosen

  -

  Terroristerne fra Bruxelles og Paris befinder sig nu i deres hjemland Sverige, der er mere end 100 IS terrorister bare i Skandinavien.

 81. Af Zeki Laurent Sadic

  -

  AF JOHN JOHNSON – 23. MARTS 2016 21:00
  “Zaki. Dit fæ! Uanset om du stammer fra Nordjylland eller Nordsjælland , så er Terror ikke blandt normerne. Fæ!”

  Kære John. Den norm er jeg overbevist om at hovedparten af de ca 300.000 muslimer i Danmark heller ikke deler, tror du ikke?

 82. Af Hulda I Bagermosen

  -

  Polen har nu sat bom for grænserne: ingen flere indvandrere. Ungarn , Schweiz, Finland: det er ligeledes lande med nogenlunde sunde og intelligente folk i ledelsen. Hvorfor vi i Danmark ligger så ilde til er ubegribeligt.

 83. Af Allan Hansen

  -

  SVIN OG HUNDE!

  https://www.youtube.com/watch?v=dZK_Jx8VQd0

 84. Af Erik møller

  -

  Er B. en del af “die lügenpresse”? Hvorfor skjules kritik af EL? Hvorfor al denne debat-svindel?

 85. Af J Han sen

  -

  Flygtningeproblemet og terroren er opstået på grund af vestens krig i de muslimske lande.
  Danmark er et stort medansvar for terroren.
  Udsættes Danmark for et terrorangreb, så bærer Fogh, Løkke og andre politikere som har deltaget i krige mod lande som aldrig har udgjort en trussel imod Danmark ansvaret.
  USA og bl.a. Danmark har millioner af dræbte på samvittigheden i de muslimske lande.
  Og millioner af flygtninge.
  Dette har skabt hadet til Vesten.
  Og dermed terroren.
  I betragtning af Vestens forbrydelser, så kan hadet til Vesten vare i generationer.
  Og dermed også terrortruslen.
  En stor tak til Bush og Fogh.

 86. Af Runa A.G

  -

  BBC har lavet en ganske interessant udsendelse om Irak og de fanger, der blev løsladt efter, at USA forlod Irak og var med til at danne de grupperinger, der er i området.
  Jeg er bange for, at George Bush jr. destabiliserede hele regionen med sin tåbelige krig og manglende ansvar efter krigen, med hjælp fra Tony Blair og Anders Fog Rasmussen blandt andet. Skal vi nu have endnu en krigsglad tåbelig præsident fra USA. Hvor kan han så lave ulykker? Jeg håber ikke, at han bliver valgt.

 87. Af hektor heimlich

  -

  Trump er ikke krigsglad – tværtimod han vil så langt væk fra alle muslimer som muligt –han husker ligesom alle andre amerikanere meget vel nine eleven”

 88. Af Torben Laursen

  -

  Tak, HDP, fordi du er åbenbart én af de få danskere der har bare en anelse intelligens i behold.
  Vi som har sagt og forudsagt det her i mange, mange år er ved at kaste op over S.Pind, Løkke, Østergård, PIa dyhr og alle de politikere der nu igen tager lommetørklædet frem og siger at de føler med belgierne o.s.v.
  De forstår jo intet. Intet. Som M. Jalving siger er EU en total katastrofe, men ingen gør noget for at lade os slippe ud af det pamper-Circus.
  Jeg tror ikke at danskerne nogensinde vågner før vi har fået nøjagtig samme terror som Paris og Belgien. Og så er det for sent. Vi borgere kræver grænserne lukket nu og det har vi gjort meget, meget længe. Vi har en statsminister i dag der som Thorning smider blomster ved ambassader og intet andet. Og fra “Alternativet” lyder det “at man ikke skal straffe imamer der ønsker stening af kvinder efter utugt”. OK, tillykke danskere der har stemt på dette såkaldte parti. Og sådan kunne jeg blive ved og ved. Sidste nyt er lige nu at 400 selvmordskrigere er på vej (eller inde) i Europa for at lave lignende terror.

 89. Af Torben Laursen

  -

  Sendte lige et indlæg, kære HDP??

 90. Af Torben Laursen

  -

  Det er nok ikke tilladt at sympatisere med dig og din udmærkede artikel?

 91. Af Benny B

  -

  Hjem med alle ikke Danske statsborgere på overførselsindkomst!
  Hvor svært kan det være?

  Som der var en, der sagde: Hvorfor er der ingen terror i Østeuropa?

 92. Af john smith

  -

  Why in hell are danish papers figthing against democrazy, fredom and free speech? Why do you hide so many comments? 20.07 you are still hiding after nearly tree hours. Why? JP debates are much better and more free than yours. Look for mr. jalvings blog!

 93. Af john smith

  -

  Why in hell are danish papers figthing against democrazy, freedom and free speech? Why do you hide so many comments? 20.07 you are still hiding after nearly tree hours. Why? JP debates are much better and more free than yours. Look for mr. jalvings blog!

 94. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  Lars Løkke er alt for svag og er blot blevet mutter Merkels nikkedukke, men alternativet er desværre endnu værre: Frederiksen, Østergård, Stampe, Skipper og Elbæk..GYS!!! . I realiteten er Danmark blevet en Nordtysk provins, hvor de kunne ansætte en embedsmand(administrator) fra Bruxelles til at styre landet og afskaffe folketinget. Vi bestemmer alligevel ingenting selv mere!!!. EF var en god idé, men EU minder mere og mere om Sovjetunionen. Centralistisk, bureaukratisk og uden jordforbindelse. Lars Løkke lovede straksopbremsning, men i følge de nyeste prognoser regner de med yderligere 100.000 asylansøgere frem til 2020 oveni de 25.000 vi allerede har taget imod, og som vi ikke har en chance for at integrere. Søren Pind siger det bliver en tunge opgave at løfte…ja den bliver i hvert fald ikke lettere, når man lukker så mange muslimer ind. Multiplikatoreffekten for terror bliver heller ikke mindre..tværtimod!!

 95. Af john smith

  -

  Why in hell are danish papers figthing against democrazy, freedom and free speech? Why do you hide so many comments? 20.07 you are still hiding after nearly three hours. Why? JP debates are much better and more free than yours. Look for mr. jalvings blog!!….

 96. Af redigeringen er radikal og en hån mod læserne

  -

  Ja, hvorfor har man så pissetravlt med at svække og afspore debatterne?? Er B. et lyssky og utroværdigt foretagende? Afskyr B. ytringsfriheden og demokratiet?

 97. Af Birger Nielsen

  -

  Vi har ikke brug for en Trump. Han virker ikke for klog. Men vi har heller ikke brug for Uffe Elbæk, der vil løse alt med rundbordssamtaler. Vi har brug for veluddannede muslimer, der kan og tør forklare deres formørkede og dårligt uddannede imamer, at vi skriver 2016 og ikke bør tro på alt, hvad der
  står i en bog, som er nedskrevet for over 1200 år siden. Det hedder religionskritik, som de kristne jo
  har dyrket i flere hundrede år, uden at de bliver slået ihjel for det. Det viser sig gang på gang, at religion er roden til alt ondt.
  Religion er reelt magthaveres undertrykkelse af uvidende sjæle.
  Men generelt er vi i Vesteuropa alt for tolerante over for de intolerante. EU virker totalt magtesløs
  ovet for indvandringsproblematikken. Lad nationalstaterne igen få magt som de har agt, og dermed
  lukke af for den massive indvandring.
  Her og nu er der desværre brug for mere overvågning og langt flere midler til politiet.

 98. Af Lars Kristensen

  -

  Der tales om moderate muslimer., men bortset fra dem der ikke praktiserer deres ideologi i dagligdagen, hvor er de moderate imamer der tager afstand fra stening og sharia?

  Europa har næppe brug for en Trump, men ihvertfald ikke en Merkel der har lukket sluserne op uden andre millioner muslimske migranter returneres.

 99. Af Lars Kristensen

  -

  Lad muslimer klare det i deres hjemlande. Europa skal ikke være socialkontor og exitplads for islamister.

 100. Af peter kocsis

  -

  Er det et tilfælde at både Henrik Day Poulsen og Karadzic er psykiatere ?

 101. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Hvis man ikke lærer af sin fejl; men i stedet gentager dem gang på gang, så er man idiot!

  Vore politikere, og Europas politikere ser ud til at høre til denne kategori!

  Vi er blevet angrebet, vi er under angreb, af Islam, og vor vigtigste forsvar ser ud til, at være, at afholde minde og sørge højtideligheder!

  Hvad er dette for en himmelråbende fejhed?

  Bliver du angrebet, så svarer du igen dobbelt så hårdt som det angreb du blev udsat for! dette er logik for perlehøns, og anerkendte militære forholdsregler!

  Fejhed frem for fjenden, udløser som regel standret! og dette er der brug for nu! og ikke noget forpulet idiotisk vrøvl om, at vende den anden kind til!

  I kan jo begynde med at gøre IS centre i Syrien og Irak til et hul i jorden, vi har i Vesten bombekapacitet nok til dette! Derefter kan man hvert land for sig, begynde med interne opryddelser, hvor man opsiger menneskerets konventioner, jævner samtlige moskeer med jorden, får smidt radikaliserede muslimer på porten!

  Samtidigt bør man nok overveje sine forhold til salafistiske stater som blandt andet Saudi Arabien og andre nøje!

  Og det er den onden lyne mig på høje tid med at komme i gang!

  Så, ja vi har brug for politikere med mands mod og hår på brystet, så vi kan få afsluttet 30 års feministisk pladder humanisme! Vi har brug for politikere der har format, og som kan redde Europa fra den selvdestruerende nuværende førte politik!
  M.v.h.

 102. Af jørgen andersen

  -

  Ja, der er brug for nytænkning, en stor oprydning og en bedre moral, for ellers ender Europa og Danmark med at synke ned i en bundløs sump af djævelsk idioti og endeløs ondskab og råddenskab. Men når den demokratiske debat forhindres af radikale og/eller psykopater, som dem der på diverse svindel-administrerer filtret hos B., hvilket forsvar findes der da mod dumheden, uvidenheden og råddenskaben?

 103. Af jørgen andersen

  -

  Ja, der er brug for nytænkning, en stor oprydning og en bedre moral, for ellers ender Europa og Danmark med at synke ned i en bundløs sump af djævelsk idioti og endeløs ondskab og råddenskab. Men når den demokratiske debat forhindres af radikale og/eller psykopater, som dem der på diverse eller alle blogs svindel-administrerer filtret hos B., hvilket forsvar findes der da mod dumheden, uvidenheden og råddenskaben? Danmark er nu et land hvor flertallet af partier og DR, Politiken, godhedsindustrien og diverse kliker arbejder på at smadre det danske folks liv og fremtid. Men der må ikke komme lys på hvad der egentlig foregår, hvis det står til tanten.

 104. Af j an der sen

  -

  Noget af det som foregår er en fortsat feminisering af samfundet ved brug af løgnekampagner om at kvinderne er klogere, dygtigere og bedre end mændene. Ved brug af løgnekampagner om masseindvandringen og “integrationen”. Ved brug af løgnekampagner om familielivet og familiepolitikken. Ved brug af hykleri og ævl om folkestyret, velfærden, økonomien og den folkelige tillid, lykke og livsglæde. Ved brug af daglige eller ugentlige løgne om den evigt faldende kriminalitet. Ved brug af falske og overoptimistiske budskaber om hvordan man er ved at forbedre og modernisere velfærden, skolerne, sundhedsvæsnet og meget mere. Ved brug af fortielser og cnsur.

 105. Af j an der sen

  -

  Det kan anbefales at læse diverse indlæg ovenfor, særlig kl. 16.41 af BMC, kl. 20.07 af E møller og 22.52 samt 02.36. (Vi får trods alt lov til at kradse lidt i de officielle overflader) Og fra filterfængslet er indlægget kl. 20.07 endelig blevet løsladt. Og læs så jp-jalving og snapha/den korte/180g om utrolige og katastrofale tilstande.

 106. Af j an der sen

  -

  Danmark og Nordeuropa er nu i KRIGENS HUS og er terrormål nr. 1 iflg. ISIS. Og en lang række kapaciteter og eksperter advarer nu om at terroren snart kan blive langt værre, fordi ISIS ikke vil tøve med at bruge de kemiske, bakteriologiske og atomare våben, som de råder over eller snart vil råde over. Men løkke og co. samt Radikale, Enhedslisten og Alternativet har ingen betænkeligheder ved masseindstrømningen af kulturfremmede.

 107. Af Erik møller

  -

  I nutidens Danmark er det vigtigt at forstå at feministernes, ligestillingsfanatikernes og verdensfrelsernes vanvid er helt uden grænser. Hvis feministernes og nykommunisternes vanvid får frit løb, ender det 100% sikkert i råddenskab, rædsel, tragedie, massedød og folkemord. Bare se hvor langt ud på overdrevet Sverige er kommet. Bare se hvordan de familie- og skilsmissebureaukratier mv. der er domineret af politiserende kvinder, er kommet i retning af at udnytte, tyrannisere og terrorisere mænd og børn. Bare se hvordan en merkel, en jelved, en vestager og en stampe osv. ikke kan få masseindvandring nok. Der findes mange gode, ordentlige, fornuftige og herlige kvinder, men sandheden er at generelt har kvinder ingen forstand på politik. Deres stemmeret, ligestilling og politiske fremturen har påført millioner af familier, mænd og børn store tab, lidelser og ulykker. Kvindesagen er een stor nykommunistisk løgn. Og lige nu er feministerne førende i undergravningen af Europas fred, sundhed og sikkerhed.

 108. Af Erik møller

  -

  I nutidens Danmark er det vigtigt at forstå at feministernes, ligestillingsfanatikernes og verdensfrelsernes vanvid er helt uden grænser. Hvis feministernes og nykommunisternes vanvid får frit løb, ender det 100% sikkert i råddenskab, rædsel, tragedie, massedød og folke mor d. Bare se hvor langt ud på overdrevet Sverige er kommet. Bare se hvordan de familie- og skilsmissebureaukratier mv. der er domineret af politiserende kvinder, er kommet i retning af at udnytte, tyrannisere og terrorisere mænd og børn. Bare se hvordan en merkel, en jelved, en vestager og en stampe osv. ikke kan få masseindvandring nok. Der findes mange gode, ordentlige, fornuftige og herlige kvinder, men sandheden er at generelt har kvinder ingen forstand på politik. Deres stemmeret, ligestilling og politiske fremturen har påført millioner af familier, mænd og børn store tab, lidelser og ulykker. Kvindesagen er een stor nykommunistisk løgn. Og lige nu er feministerne førende i undergravningen af Europas fred, sundhed og sikkerhed. (kan intet sættes på pga. navnet eller bestemte ord?)

 109. Af hektor heimlich

  -

  Regeringen kører Danmark lige mod afgrunden. Paris – og Bruxelles terroristerne bor i Stockholm. Vi har fået tusindtals muslimer deriblandt terrorister og blivende terrorister til landet pga regeringens slappe eller manglende politik. Gå en tur på gaden i en jysk by og de eneste du møder er hundredetals muslimer. Vi i Jylland vil have vores egen stat -vi gider ikke København længere. Desuden er det bare et spørgsmål om tid inden der igen sprænges bomber i København.

 110. Af Jimmi Ammitzbøll

  -

  Kære Hr. Poulsen.
  Har du læst opinionen omkring at vi i vesten selv har skabt problemet? For dit referat af den omtalte opinion er komplet misvisende!
  Eller har du som resten af danskerne ville gøre læst overskriften og faret i flint over at denne er formuleret sådan? Det er yderst farligt når en ellers intelligent person og meningsdanner har så giftig en tilgang til tingene.

  Og for at svare på dit spørgsmål, så har vi tidligere haft stærke mænd til at “lede” Europa.
  Det gik mig bekendt ikke godt i 1930-1945.

 111. Af P Christensen

  -

  “Flygtningeproblemet og terroren er opstået på grund af vestens krig i de muslimske lande”
  kører telefonsvareren i agitations-sløjfe på venstrefløjen..

  Netop, hele islam er opstået på grund af vesten.
  Både stening, halshugning, flerkoneri og børne-brude er alene
  opstået tilbage i år 580 pga. Vesten.
  Muslimer selv er ansvarsløse.
  Derfor strømmer de til det slemme Vesten for at blive forsørget
  og inspireret til flere slemme ting.

  Nå, men nu vil jeg arbejde videre på min skammestøtte over venstrefløjens
  klasseforræderi over arbejderne.

 112. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  De eneste kvinder jeg vil acceptere i politik, er typen: Margaret Tascher, Golda Meyer, og Madeleine Albright. dette var damer med “Balls”, der kunne tage beslutninger, og agere med vold når det var nødvendigt. De damer vi har i Dansk politik, som har ødelagt vort land, vil jeg anbefale, at de sætter sig på deres kosteskaft, og flyver til Bloksbjerg, for vi Danmark, har så sandeligt ikke brug for jer!

  I øvrigt kan jeg anbefale at man lytter til Khader i de Konservative, han syntes at være den eneste politiker der ved hvad der skal til for, at imødegå muslimsk aggression!

  Og så savnes der politisk aktion, og ikke flere mindehøjtideligheder!
  M.v.h.

 113. Af Henrik Boye ovre fra nummer 16

  -

  Selv DF er jo sprunget ud som morgenfruer i pamperparnasset, og er blevet smittet med Kleptokratforbundets virus som godhedsindustrien har slæbt med fra teltlejrene i Mellemosten.

  “Justistikus arrogantus kleptokratus maximatus.

  Det skulle ifølge min latinlærer betyde En arrogant justitsminister med maksimal armlængde.

 114. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Jimmy Ammitzbøll.
  Jeg syntes, at Premiere Minister Winston Churchill England , og President Rosweld U.S.A. var ret gode eksempler på stærke mænd der rage kastanjerne ud af ilden da det var nødvendig!
  Derud over, er jeg også fan af “Bomber Harris”!
  M.v.h.

 115. Af Niels Peter Lemche

  -

  Når man læser denne hob af nærmest enslydende indlæg på bloggen, må man sige med Luther: Myldre alle djævle frem på jord! Men vi får et klart indtryk af, hvad der kan ske, hvis partier som DF, SD, Front National, you mention them, skulle få magt i Europa, som de har agt. Hyl og skrig, men intet, der er anvendeligt. De søger lige så meget den voldelige konfrontation som de radikaliserede islamister, hvis de da ikke lige er den type, der vil bygge en 100 meter høj mur omkring Danmark, hele vejen rundt! Man kan ligefrem høre tidens ‘Eva Madsener’ med fråde om munde brøle ud i intetheden: Dræb dem! Dræb dem alle!

  Der er jo ingen tvivl om, at det belgiske sikkerhedspoliti, eller hvad det nu hedder, har fejlet ganske katastrofalt. De har ikke haft styr på noget som helst, men burde have vidst for længe siden, at den forstad til Bruxelles var en stor islamistrede. Havde de haft kontrol med tingene, var attentaterne i Paris ikke sket, og naturligvis heller ikke dem i Bruxelles. Så, jo, vi taler om inkompetance, og det er der Europas politiske centrum befinder sig. Vor Herre bevares.

  Nu må vi se, hvor der sker noget næste gang. Mit gæt er, at aksen Paris-Bruxelles ikke er tilintetgjort endnu. Og så kommer næste slag, når desillusionerede IS-kæmpere vender tilbage til Europa. Forhåbentlig bliver nederlaget så ydmygende, at de ikke kommer til at stå frem som helte for deres egne. Det bedste var jo nok at lade dem blive i en slags Gitmoer i Syrien og Irak. Der er jo også brug for nogle til at genopbygge de lande.

 116. Af Frank A

  -

  Hvis man har behov for at blive snakket efter munden, har man behov for Donald Trump.

  AKA Donald Drumpf

 117. Af Arne Hornborg

  -

  Europa har mere end nogensinde brug for en Donald Trump i stedet for den gæstfri Angela Merkel, der skruppelløst sender sine gæster videre nordpå.
  Terror? Vi skal ikke tale om krig, forlyder det.
  Det er det rene nonsens. Den vestlige demokratiske (for demokratiske) verden ER i krig med islam. Nu mangler vi bare at se det i øjnene og handle derefter, inden det er for sent.
  Svage, svage europæiske politikere der mangler mod og handlekraft.
  Arne Hornborg
  Typografisk mediegrafiker/forfatter

 118. Af J B

  -

  Zeki L. Sadic, du helt tager fejl. Navne starter ikke med stort bogstav – de begynder med stort bogstav.

  Bedre held næste gang.

 119. Af Benny B

  -

  Niels Peter Lemche er en klovn!
  Han hyler altid op om racisme osv. men har han nogensinde kommet med et forslag til en løsning? – nej!
  Altid det samme bavl.

  Den eneste løsning som virker, er at lukke af for yderligere tilstrømning og udvise alle ikke danske satsborgere på overførselsindkomst.
  Derefter kommer turen til de kriminelle. Se det vil virke!

  Når det er gjort, vil Danmark ligne sig selv igen og ikke en gigantisk Tyrkisk bazar.
  Men etablissementet og typer som Lemche, vil hellere have døde Danskere på samvittigheden, end at gøre det, som alle ved vil løse problemet.

 120. Af Arne Lago von Kappelgaard

  -

  Vi har hverken brug for en Trump eller en Merkel. Vi har brug for nogle handlekraftige politikere der tager hånd om landenes etniske befolkninger, i stedet for at stigmatisere dem, til fordel for de evigt krævende muslimer, der tilsyneladende henter deres had fra en utømmelig brønd.
  Nu står Europa som en anden luder, og fæster lid til arvtageren fra det osmanniske rige! Tyrkiet har dikteret en bytte-bytte-købmand aftale, og den tror vores elendige politike på. Jeg er så træt af, at skulle beskæftige mig med de hjernedøde muslimer. Fra den kant, kommer kun død og lemlæstelse samt udnyttelse af de vestlige forsørgelsessystemer. Og det må man lade dem, deri er de sande mestre.

  ”Assimilation er en forbrydelse mod menneskeheden.”
  (Recep Tayyip Erdogan, sagt foran 20.000 tyrkere i Køln/Tyskland, 13.02.2008).

  ”Der er ikke to slags islam, islam er en, og den er koranens.”
  (Sagt 2008 af Recep Tayyip Erdogan – Kilde: Jyllands Posten 02.06.2008 s.12).

  ”Der findes ikke moderat eller ikke moderat islam. Islam er islam, basta?”
  (Udtalt af samme tyrkiske premirminister, da vestlige medier betegnede hans parti (AKP) som ”moderat islam.”
  Samme herre udtalte også: ”-at amoralsk opførsel kommer fra vesten.”
  (Kilde: Weekendavisen/Bøger s.06, nr.29, 2008).

  ”To gange måtte tyrkerne vende hjem med uforrettet sag. Denne gang lykkedes invasionen i fred og enighed.”
  (Hürriyet, Die Welt, 05.10.2005 s.5 i forbindelse med snak om Tyrkiets optagelse i EU).

  Burde nedenstående ikke være et varsel om hvad vi har i vente, hvis ikke vi tager sagen i egen hånd, og går over til det private initiativ, samt smider vores uduelige politikere ud på historiens losseplads!

  Terroristerne ved Sommer-OL (1972) i München var muslimer, 12 dræbt.
  Orient Airlines/synagogen i Krystalgade/El Al (22.7.1985) af muslimer.
  Achille Lauro krydstogtskibet blev kapret (7.10.1985) af muslimer
  Pan-Am flight 73 (5.9.1986) blev bombet af muslimer.
  GB/Skotland/Lockerbie (21.12.1988) Pan Am fly-103 259 dræbt-passagerer + besætning + 11 civile skotter, udført af muslimer fra Libyen.
  Det Jødiske Kulturcenter i Buenos Aires (1994) hvor 85 blev dræbt.
  “Beirut Marine Barracks” bombemændene var muslimer.
  11. september (2001) WTC/New York/Pentagon/Washington, 2.977 dræbt, flykaprerne var muslimer.
  Dubrovka-Teatret i Moskva (23.10.2002) blev angrebet af muslimer, 129 gidsler dræbt.
  Bali/Indonesien (2002), 202 dræbt (heraf 3 danske piger) dræbt af muslimer.
  Togbombe mændene i Atocha/Madrid/Spanien (11.03.2004, 191 dræbt af muslimer.
  Skolebørnene i Beslan (1.9.2004), hvor 344 dræbes, heraf 186 børn af muslimer.
  London Underground (2005) blev bombet af muslimer (1.900 kvæstet/192 dræbt).
  Amman/Jordan (9.11.2005). Radisson SAS-hotellet terrorbombet, 60 døde.
  Indien/Mumbai-angrebene (2008) blev foretaget af muslimer (166 døde).
  Marriot Hotel/Islamabad/Pakistan 2008, 54 dræbt af muslimer.
  Fort Hood/Texas (15.11.2009), 13 sovende soldater myrdet i Allahs navn.
  Hotel Jørgensen/v.Nørreport (10.9.2010), bombe sprang før tid, af en muslim.
  USA/Boston Marathon (2013), 3 dræbt, 260 hårdt kvæstede af 2 muslimske brødre.
  Det Jødiske Museum i Bruxelles (2014) angrebet af muslim (4 dræbte)Northwest Toulose/ den jødiske skole Ozar Hatorar angribes, 4 jødes dræbes af en muslim.
  Peshawar/Pakistan-mindst 132 skole børn dræbt af Pakistansk Taliban på en militær skole.
  Charlie Hebdo i Paris (7.1.2015), 11 dræbt, 11 sårede af muslimer + 5 dræbte fra det jødiske Deli-marked.
  Krudttønden på Østerbro, 1 dræbt og 3 sårede (14.2.2015) af en muslim
  Synagogen i København (15.2.2015), 1 dræbt og 2 sårede, af en muslim
  Det tunesiske nationalmuseum (18.3.2015), 19 dræbte, 38 sårede af muslimer
  Moske i Sana/Yemen (18.3.2015), mindst 126 dræbt, mindst 260 sårede af andre muslimer.
  To bomber dræbte 95 muslimer i Ankara (10 oktober 2015), dræbt af andre muslimer (IS? eller magthaverne).
  Sinai/Ægypten (31.10.2015), russisk fly A321 terrorbombet, 229 personer dræbt.
  Beirut/Libanon (okt.2015), 44 dræbt ved en terrorbombe (IS).
  Paris (13.11.2015), mindst 130 dræbt + ca.350 såret ved selvmordsbomber (IS).
  Bamako/Mali (19.11.2015), 27 dræbt på Hotel Radisson.
  Moske angrebet i Yola/Nigeria, 27 dræbt, 97 sårede, dræbt af Boko Harem, før denne var en moske i Maiduguri (hovedstad i delstaten Borno), her blev 28 dræbt (Boko Harem).
  San Bernardino/Californien (03.12.2015), 14 dræbte 21 kvæstede af et muslimsk ægtepar.
  Istanbul nær Den Blå Moske + Haga Sophia/Tyrkiet (12.1.2016), 10 dræbt og 22 sårede af muslimer/IS.
  Jarkata/Indonesien (13.01.2016), 7 dræbt af muslimer/IS.
  Ouagadougou/Burkina Faso (13.01.2016), 23 dræbt af muslimer (Al-Qaeda).
  Universitet i Charsadda/Pakistan (19.1.2016), mindst 30 dræbt af muslimer (Taleban).
  Cizre/Sirnak/Tyrkiet (28.-29.01.2016), tyrkere mod kurdere (PKK), mellem 170-660 dræbt.
  FN-militær lejr/Mali (12.02.2016), 2 dræbt og 30 sårede, dræbt af militante islamister.
  Bilbombe i Ankara (17.02.2016), 28-30 dræbt og endnu flere sårede (60?), TAK /PKK tog ansvaret.
  Diyarbakir/Tyrkiet (18.02.2016), militærkonvoj ramt af bombe, 6 soldater dræbt.
  Tunesien (7.3.2016), mindst 50 dræbt , da islamister angreb en kaserne tæt på Libyen.
  Kizilay/Ankara/Tyrkiet (13.3.2016), 37 dræbt og mindst 125 sårede, dræbt af PKK ifølge tyrkiske myndigheder.
  Grand-Bassam/Elfenbenskysten (14.3.2015), 18 dræbt og 26 sårede ved terrorangreb af al-Qaeda.
  Istiklal Street/Istanbul (19.3.2016), 3-4 dræbte + mindst 36 sårede.
  Zaventem lufthavn/Bruxelles/Belgien (22.3.2025), 11 dræbte ?, mindst 35 sårede.
  Maalbeek metro-station/Bruxelles/belgien (22.3.2016), 10 dræbte ?, mange sårede.

  Uanset hvor muslimer slår sig ned, så slår de splid til det omkringliggende samfund. Det ligger i deres DNA.

  ET FJELD KAN SPRÆNGES OG TVINGES KAN EN ELV, MEN ALDRIG KAN ET FOLK FORGÅ, DER IKKE VIL DET SELV.

 121. Af Niels Peter Lemche

  -

  Benny B, tak fordi du så udmærket illustrerer, hvad jeg sigter til i mit indlæg. Karakteristisk for hylekoret er, at de ikke kan læse, og heller ikke behøver det, fordi de ved i forvejen, hvad der står, eller har bestemt i forvejen, hvad der står.

  Løsningsforslag andet end det racistiske: Ud med dem alle (hvis ikke værre)! smæk grænserne for det danske imperium i (alle 43.000 km2)!

  Der prædikes had til stort set alle andre end den gigantiske danske befolkning på 5 millioner, 1% af EUs befolkning.

  Det interessante er, at hvis man skulle følge Grundlovens racismeparagraf, så var der ikke mange af dem, der hører til hylekoret, der ikke befandt sig bag lås og slå:

  Straffeloven §266b
  Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.
  Stk. 2. Ved straffens udmåling skal det betragtes som en særligt skærpende omstændighed, at forholdet har karakter af propagandavirksomhed.

  Men hvad ser man: Man har de facto suspenderet grundloven.

 122. Af Henrik Boye ovre fra nummer 16

  -

  Europa har ikke brug for en person som Trump; men Trump har brug for Europa i sin valgkamp – og der er Fanden til forskel.

  Derimod har samtlige politikere i Europa helt klart behov for en tur i en indiansk svedehytte, så de kan komme af med alle deres dårlige manerer, med manér.

  Husk at lægge ørenringe, vielsesringe, og andet metal fra på stenen udenfor hytten, ellers brænder de fast på huden – jeg skal gerne tage mig af multi kulti mutti, så får piben en helt anden lyd.

 123. Af L. Frederiksen

  -

  Når man ser hvordan mennesker står sammen på gader og torve overalt i Europa i protest mod terror, så ser man tydeligt hvor håbløs en sag IS har gang i. Hvad kan de gøre? De rammer 20-30 eller som i Paris lidt over hundrede mennesker, og ja det akkumullerer måske over tid til lidt flere. Det er meget sørgeligt for dem, som det rammer direkte, det er det, men virkelig skade kan IS kun gøre hvis de lykkes med at skabe frygt og had og splid i vores befolkninger, og ikke mindst hvis de lykkes med, at vi går på kompromis med vores værdier. Derfor er det ikke en Trump eller lignende personage, som Europa behøver, men snarere en Merkel, som kan samle os i dette fælleskab mod ondskab. Vi skal stå sammen, og når jeg siger VI, så er det alle ordentlige mennesker: mænd, kvinder, børn, unge gamle, kristne, muslimer, jøder, hinduer, sekulære, indfødte eller indvandrede, røde, blå eller grønne af partifarve. Så rejs din rumpe fra stolen og gå ud i protest på gaden med dine medborgere og vis, at vi ikke accepterer eller vil lade os påvirke af bomber og geværer. Og ellers tag det roligt! Indtil videre, og det håber jeg selvfølgelig vedbliver, er der flere der dør af rygning og alkohol, selvmord, kræft, trafikulykker osv end af terror. Lad os ikke kyse og råbe op om stærke mænd. Vores demokrati og civiliserede fællesskab skal nok stå målet, hvis vi VIL!

 124. Af Runa A.G

  -

  På denne blog færdes mange ældre mennesker. Det er kun godt. Men det kan undre mig, at I der har oplevet 2. verdenskrig , dog måske kun som børn, kan tro at denne højt skrydende fars dreng Donald Trump, skulle på nogen måde gavne verden.
  Han er ikke self made man, han er bare en larmende rigmandssøn. Alle, der bare ved en lille smule om USA, ved at deres politik har ført til krige mange steder i verden. USA var selvfølgelig en stor faktor i den 2. Verdenskrig, men deres indblanding efterfølgende, har ført til mange krige. Tror I, at de gik ind i Afganistan af filantropi? Nej det gjorde de på grund af olie, bl.andet. De går kun ind der hvor det gavner dem og når det gavner dem.
  Det fattige Amerika kan godt lide D.Trump fordi han bevist taler deres primitive sprog. Det kan I også her på bloggen. Han er begyndt at true med hvad der sker, hvis han ikke bliver valgt som præsident. Det er måske lidt tidligt at true vælgerne inden præsidentvalget. USA har med krisen i Afganistan, Libyen og Irak destabiliseret en hel region. Det er derfor vi nu har flygtninge fra Syrien, Afganistan, Irak og Nordafrika. Syrien går USA ikke ind i, de har ingen nævneværdig olie der. Donald Trump er af samme støbning, som George Bush jr. Tåbelige kommentarer, som går ind på at vores politikere

 125. Af Uffe Staulund

  -

  @ Ferdinand Egidius Sander,

  Dit indlæg den 23. marts kl. 22:52 er spot on.

  Det bakker op om Peter Kurrild-Klitgaard’s blog indlæg i dag, som desværre har sat en prop i filteret.
  Måske er Politikens-hus i færd med at købe Berlingske media.

 126. Af E Nielsen

  -

  Har Danmark brug for en Trump ? Gud forbyde det! Nej vi har brug for at vores folkevalgte på tværs af partiskel,samles om at finde en løsning .
  Så glem alt om hvem der bærer skylden for problemerne, der er jo ikke nogen af siderne i dansk politik der kan sige sig fri for et medansvar.
  Går vi tre årtier tilbage i dansk politik har skiftende regeringer med overvægt på den borgerlige side haft ansvaret for integration og indvandring her i landet.
  Så nu må tiden være til at der findes en fælles national løsning,hvor fordomme bliver lagt til side, for at give plads til en åben og ærlig debat om hvordan der kan findes fælles løsninger- hvor alle kan se sig selv repræsenteret.
  Naivt at tro på?? Måske ! men det er da værd at gøre forsøget.

 127. Af Runa A.G

  -

  På denne blog færdes mange ældre mennesker. Det er kun godt. Men det kan undre mig, at I der har oplevet 2. verdenskrig , dog måske kun som børn, kan tro at denne højt skrydende fars dreng Donald Trump, skulle på nogen måde gavne verden.
  Han er ikke self made man, han er bare en larmende rigmandssøn. Alle, der bare ved en lille smule om USA, ved at deres politik har ført til krige mange steder i verden. USA var selvfølgelig en stor faktor i den 2. Verdenskrig, men deres indblanding efterfølgende, har ført til mange krige. Tror I, at de gik ind i Afganistan af filantropi? Nej det gjorde de på grund af olie og olieledninger bl. andet. De går kun ind der hvor det gavner dem og når det gavner dem.
  Det fattige Amerika kan godt lide D.Trump fordi han bevist taler deres primitive sprog. Det kan I også her på bloggen. Han er begyndt at true med hvad der sker, hvis han ikke bliver valgt som præsident. Det er måske lidt tidligt at true vælgerne inden præsidentvalget. USA har med krisen i Afganistan, Libyen og Irak destabiliseret en hel region. Det er derfor vi nu har flygtninge fra Syrien, Afganistan, Irak og Nordafrika. Syrien går USA ikke ind i, de har ingen nævneværdig olie der. Russerne har til gengæld interesser i Syrien, de har flådestationer i landet. Donald Trump er af samme støbning, som George Bush jr. Tåbelige kommentarer, så som at påstå, at vores politikere nærmest henter flygtninge hertil, er trættende at høre på. Dog kan vi sige, at mens vi i Danmark deltager i krige, så kommer befolkningerne fra de respektive lande og banker på døren hos os i Danmark efterfølgende.

 128. Af Niels Peter Lemche

  -

  RUNA A.G, alle taler om Donals Trump, men ingen om Donald Duck. Det var dog mere nærliggende.

  Din analyse af begivenhederne efter WW II er dog vanskelig at følge. Den blev naturligvis i første omgang præget af McCarthyismen; men hold kæft hvor vi bør være glade for amerikanerne. Ellers var Vesteuropa endt som Østeuropa. Der var altså en grund til etableringen af NATO. Der var herhjemme noget, der hed påskekrisen 1948, som blev den direkte årsag til NATO-medlemskabet. De glemmer de gamle betonhovedet i det kommunistiske parti gerne–selv om flere af koryfæerne , Aksel Larsen, Mogens Fogh bl.a. forlod partiet efter Ungarn 1956–og de moderne Putinkloner helst også. Jeg mener ikke at kunne se, at du skulle tilhøre dem.

  Kan du huske filmen ‘Løven der Brølte’, hvori Peter Sellars spillede syv roller, om det lille centraleuropæiske kongerige, der er gået fallit, men så overvejer løsninger ved at se på, hvordan det gik de lande, der førte krig mod USA, Tysklan og Japan, nu verdens to førende lande (filmen fra 1960erne), fordi USA var gået indbagefter og hjulpet dem på fode igen. Så bedst at erklære USA krig! Hvor havde vi været uden amerikanerne?

  Jeg selv er født umiddelbart efter WW II i en familie med stærke forbindelser til modstandsbevægelsen og kender derfor kun stemningen fra komsammener i mine forældres hjem med faste gæster som revisor Steen Hansen. Jens Lillelund hørte også til kredsen. Men derefter har jeg ikke glemt noget: Ungarn 1956, Prag 1968, osv. osv. Det er klart, at ingen fornuftig person kunne tro, at Vietnamkrigen var en fornuftig idé. Selv krigsveteranen, min føromtalte morbror, mente, at det var den dummeste krig nogensinde; men, men, men, hvor havde vi været hvis ikke for amerikanerne, og i sidste ende for Ronald Reagans beslutning om at ødelægge ‘ondskabens imperium’?

  Så jeg er dødtræt af anti-amerikanismen på disse blogs og i det hele taget, som kun tjener til at støtte tyven i Kreml og hans lyssky foretagende.

 129. Af Flemming Lau

  -

  Hvad er det egentlig vesten af idag, vil forsvare ? Værdi mæssigt er vi ved at ligne et falleret aktie selskab. Ovenpå DICaprio’s Oscar blev der lagt et billede ud, hvor hans moder holder ham som lille, på hendes skuldre. Tænk ! der viser hun sin behåring under armen. Stor opstandelse, hvor ulækkert…. . BT viser en tilsvarende situation, blot med en 35 årig kvinde med fine lyse hår på armen. Samme hysteriske reaktion ! We have a lot of passion, but no compassion !!! I øvrigt er det den største højtid i disse dage. God påske !.

 130. Af Henrik Boye ovre fra nummer 16

  -

  Problemet, hvis der er noget problem, skal angribes fra en helt anden vinkel, nemlig fra en vanvittig vinkel, men det lader til at der kun findes ganske få stærke kvinder på kloden, fordi de der var, er døde og begravede for længst, og det er kun de triste laser og pjalter der har overlevet feminismens lynangreb, som har smittet både kvinder og mænd.

  En stærk kvinde var Ida P. Rolf som opfandt en kropsterapi der hedder “Rolfing” – og hende kunne jeg godt tænke mig, at “pudse” på Merkel, som en kamphund.

  Jeg kan godt få Mutti til at lette en halv meter fra briksen, når jeg maser igennem samtlige parader – på jagt efter hendes mørbrad oppefra Psoas Major, og bagefter går i flæsket på Quadratus lumborum.

  “Go to the bones” som Ida P. Rolf.

 131. Af foretrækker tanten ligefrem tandløse debatter?

  -

  Er flem ming lau s indlæg et forsøg på at trætte læserne med en dum og fjollet kommentar? Er FL lige så tåbelig som han lyder? Og hvad med de mange andre kommentarer fra folk som knage, nørager, lemche og lignende, der ofte serverer det rene vås eller noget radikalt nonsens?

 132. Af har tanten altid mest plads til røde meninger?

  -

  Lemche er lidt speciel. Ind i mellem han ting der tyder på en stor viden. Men desværre er lemche så kulturradikal at der ofte mangler noget realitetssans. På den ene side kan lemche godt se nogle negative ting ved indvandringen, på den anden side mener han at den er berigende. Det er typisk for de radikale at deres tænkning er fuld af selvmodsigelser og paradokser.

 133. Af har tanten altid mest plads til røde meninger?

  -

  Lemche er lidt speciel. Ind i mellem skriver han ting der tyder på stor viden. Men desværre er lemche så kulturradikal at der ofte mangler noget realitetssans. På den ene side kan lemche godt se nogle negative ting ved indvandringen, på den anden side mener han at den er berigende. Det er typisk for de radikale at deres tænkning er fuld af selvmodsigelser og paradokser.

 134. Af Niels Peter Lemche

  -

  HAR TANTEN ALTID MEST PLADS TIL RØDE MENINGER?

  Gad nu vide, hvem det er?

  At du er skeløjet, og ikke kan læse, det er vist klart. Jeg gad vide, om jeg nogensinde har sided med de kulturradikale… men måske ved HAR TANTEN ALTID MEST PLADS TIL RØDE MENINGER? overhovedet ikke, hvem de er, og hvad de er.

  Og én ting er sikkert: Jeg har aldrig stemt, aldrig stemt på de radikale.

 135. Af JAN ULRIK FRIIS HOJTOFTEVEJ 9B

  -

  De alle islamistiske terrorister der springer rundt i Syrien, de springer kun rundt så længe der er noget tilbage at udplyndre i Syrien, på et tidspunkt kun tilbage at udplyndre hinanden, logiskt de nu kaster blikket på Europa som endnu ligger uuplyndret hen, med alle islamistiske gettoer og terrorist lommer i Europa hvor de betalt ophold kan gemme og hygge sig, kan slå til, når og hvor de vil, med tak til Merkel & co er Europa nu fyldt op med islamister som ISIL kan radikalisere til terror, som bakterier fordobler ISIL sig selv, fordobler – fordobler – fordobler – fordobler – fordobler – fordobler – fordobler – fordobler – fordobler – fordobler – fordobler ISIL sig selv!

 136. Af E m

  -

  Lise, lotte eller lone fred e rik sen (?) mener at terror kun dræber 30-40 ad gangen. Men ISIS har planer om angreb der dræber og lemlæster mange tusinder pr. terror-aktion. Nu er kap pel gaa rds indlæg kommet på. (8.49) Det og andre indlæg afspejler hvor totalt tåbelig og forræderisk eller rødfascistisk og korrupt de radikales politik har været gennem flere årtier. Og nu har vi tre radikale partier plus enhedslisten mv. Som alle fire går ind for at danskerne skal udplyndres, diskrimineres, tyranniseres og udskiftes. Vælgerne er ofte selvmorderisk uvidende om at de stemmer på deres egen nedtromling og undergang.

 137. Af er øller

  -

  Bliver man blokeret hvis man skriver kritisk om feminister og radikale rødfascister?

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Nej ikke så længe man bruger et pænt sprog.

   Henrik Day

 138. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Ser intet ondt i et totalt stop for islamistisk indvandring, tværtimod det ville være det naturligste, det klogeste, at lukke pengekassen i, og hjemsendelse til 100%, det humane om vi endnu ønsker vores befolkning vores ve og vel, vores land tilbage, om vi ikke vil udryddes, problemets rod at islamisterne, at terroristerne er her allerede, men en god start ville være et totalt stop for muslimskt invandring, at starte hjemsendelsen…..de er alt for mange…..vi er alt for få.
  At vi skal dø, jeg syntes ikke morsomt, som islamisterne vil at vi ved profetens skæg alle skal slås ihjel, det syntes jeg ikke om!

 139. Af Hulda I Bagermosen

  -

  Vi har desværre kun damer i regeringen ikke en eneste med balls, Løkke er blevet kommunist på gamle dage. Havde vi bare haft en Churchill, så skulle der nok blive bygget en mur ved grænsen.
  Løkkelasse ikke at forveksle med Lassemaja er en omvandrende katastrofe -så foretrækker jeg ligesom mange andre jeg kender en Thatcher. Hvis Løkke kunne høre diskussionerne på arbejdspladserne så ville han flygte til Langbortistan. Jeg tror næppe at Venstre kommer ind i Folketinget til næste valg.

 140. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF, problemet er, at information ikke standses ved grænsen. Jeg er bange for, at så længe de får lov til at hærge dernede, får de alt for megen helteglorie i et segment af de unge muslimer, som bor her. Det er en ting, som ikke omtales så tit, og løsningen er ikke at smide nogen ud. Man kan heller ikke forhindre danske statsborgere i at rejse ind i Danmark; men kan godt opsamle dem og internere dem. Slipper du ud i samfundet, behøver de ikke selv at lave terrorhandlinger. De vil givetvis blive modtaget som helte i visse af de kredse, hvorfra de kom. Kun et totalt og ydmygende nederlag i Syrien og Irak kan imødegå denne heltestatus. Men som jeg hele tiden siger: Hug hovedet af, og gå så igang med at likvidere cellerne i Europa. Der er sagt nok i disse dage, der fortæller, at det bliver en meget vanskelig opgave. Men hvad anden udvej er der? Jo, én, at sørge for, at de bliver interneret dernede, hvor de har lavet de fleste ulykker, og som jeg skrev, er der rigelig brug for dem til at rydde op i alt det, de har ødelagt.

 141. Af Ole H.

  -

  Pinligt at Berlingske stiller plads til rådighed for dhp.
  Manden er dybt fascistisk og ude af trit med almindelige demokratiske retsprincipper.
  Reelt ingen forskel på dhp og imamerne i Grimhøj.
  Blot ser dhp den hvide race som overlegen.

  Er der nogen der har set dhp afhandling – eksisterer den?

 142. Af Ole H.

  -

  nu efterlyser dhp åbentbart en stærk mand i Europa.
  Det gør kujoner og små mennesker typisk når de ikke kan overskue verden, så har de brug for simple løsninger.

  Men har vi ikke haft det før i Europa?
  Men det er det som dhp reelt ønsker – en ny hitler.

 143. Af Henrik Knage

  -

  Hvis der endelig skal sættes helt nede på jorden ord på det der foregår på højeste politiske plan i EU regi, så kan den adfærd der udvises sidestilles med an alvorlig psykisk lidelse.

  Det svarer til en ellers normalt begavet person, der er begyndt at slå sig selv med gamle støvede FN traktater, fra efterkrigstiden, så vedkommende er til fare for både sig selv og sine omgivelser.

  Hvis en enkeltperson udviste samme adfærd, som EU – ville vedkommende blive tvangsindlagt øjeblikkeligt.

 144. Af ole hansen

  -

  Ole H har åbenbart et pladderhumanistisk problem med at forstå at ISIS og islamismen er nazismen om igen, og at invasionen af Europa og terror-angrebene er styret af et stort bundt af hitler-typer, der med glæde vil terrorisere og udrydde så mange europæere som overhovedet muligt. Er Ole H en fyr der er blevet indoktrineret og feminiseret i sin barndom og ungdom? Eller er han blevet vildledt og hjernevasket af DR/politiken og en lang række af TV-udsendelser?

 145. Af J. Han sen

  -

  Har Europa brug for en Donald Trump?
  Spørger Day Poulsen.

  Har Europa brug for en hitler?

  Den yderste højrefløj vejrer morgenluft.
  De mener at tiden er blevet gunstig for dem.

  Vil du venligst frigive mit sidste indlæg Day Poulsen.
  Det var såmænd fra Politiken.

 146. Af Zeki Laurent Sadic

  -

  J.B.

  Konsultér lige DSN inden du forsøger at påpege andres fejl, tak.

  Man kan både bruge “starter med…” og “begynder med…”

  Du overså i øvrigt en fejlagtig kommatering i mit indlæg. Men den kommer vel med næste gang?

 147. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Vi har politikere, og politiske partier der i den grad burde skamme sig, og offentlig træde frem med en uforbeholden undskyldning til landets befolkning, for den lands/samfunds skadelige politik de har ført og fortrådt!

  Jeg kan godt fremhæve nogle af de vigtigste navne: Nyrup Rasmussen, Elleman Jensen, hele det radikale parti, Socialdemokraterne, hele det røde slæng!

  De er godt nok meget tyste for tiden, og man kan jo godt forstå hvorfor!

  De ville være passende om i trådte frem med en undskyldning, i stedet for, at lade som ingenting! En undskyldning ville i nuværende situation, i de mindste være en positiv handling, som viser befolkningen, At i fortryder og anerkender jeres fejlagtige politik!
  Og derfor et lille plus i jeres CV!
  M.v.h.

 148. Af Niels Peter Lemche

  -

  E M – 24. MARTS 2016 11:17, det har du faktisk helt ret i. 11 SEP dræbte knapt 3000. Det er givet, at havde terroristerne adgang til f.eks. dirty bombs, brugte de dem, for respekt for andres liv har de ikke.

 149. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og så lige en tilføjelse: Dagens Nyheter har i dag en artikel, der handler om, at de tp brødre i Bruxelles kan have været i gang med en dirty bomb.

  Afdøde Tom Clancy så helt ret i Sum of all Fears. Han var ikke noget sandhedsvidne, men var dybt berørt over 11 SEP, fordi det lignede noget, han tidligere havde beskrevet i en af sine romaner. Der er ingen grund til at have illusioner om terrorister. Kunne de slå os alle ihjel, gjorde de det.

 150. Af Runa A.G

  -

  Lemche
  Jeg er enig med dig om, at vi kan takke amerikanerne for mange ting. Du er bedre informeret end jeg om militærhistorie. Jeg kan mere om kunsthistorie og kunstneriske fag, end militærhistorie. Min mor er historiker med specialer i vikingetiden.

  USA har rodet sig ind i mange konflikter, på grund af egeninteresser. Det er det jeg nævner, dog ikke kronologisk. Vietnam var en katastrofe for dem. Her var franskmændene snedige, de nåede lige ud.

  Når du nævner McCarthy kommer jeg til at tænke på angst og indskrænkedhed og den kolde krig.
  Vi kan vel være på vej ind i en ny tilsvarende tid. Da jeg var meget lille kan jeg huske, at man fandt lyttegrej dels fra russerne, dels fra amerikanerne. Som barn var man angst for den kolde krig og i dag frygter vi terror, ikke i samme grad bomben og dog.

  På mange måder har en accept af konsenus blandt vores politiske partier højre, middel og venstredrejede skabt vores ellers rolige ballancerede samfund. Nye vinde er på vej. Jeg tror det er farligt at skubbe indvandrere ud i periferien, de skal ind og være del af samfundet. Man skal kræve at de tager arbejde, og de må holde op med at tro, at de er i udlandet og ikke Danmark. De kommer ikke til at føle noget for Danmark, før vi inkluderer dem, det kan jeg sige af egen erfaring.
  Men denne evige jammer, gider jeg ikke høre på, ind i gamet gode mennesker, bestil noget, det giver respekt.

  DF graver grøfter, derfor er jeg efter dem, derfor bliver jeg på skift kaldt radikal og eller muslim. De er så indskrænkede. De har siddet for længe ved kæret og sladret, istedet for at tage på togter.

  Jeg har kunnet klare mig med med flid, så havde jeg også evner for noget. Det kan alle raske mennesker hvis de gider. Jeg er træt af at høre at vesten har skabt terrorister og arbejdsløshed for indvandrere, som artiklen i går. De må have fingeren ud. Hvem skabte så Breivik, var det vesten, hans forældre, dårligt selskab, eller intet selskab.

  Amerikanerne vil nu øge deres tilstedværelse på Grønland og i Island, som de eller har forladt. Deres overvogningsfly skal nu flyve igen fra Island. Det/De var ellers placeret i Europa fornyligt. Det er russerne og kineserne, der får dem derop igen. Det er vest og nordøstpassagen. der tvinger dem op igen. Amerikanerne, kanadierne, russerne, nordmændene, kineserne, grøndlænderne, danskerne og islændingene forbereder sig.

 151. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Lemc he, vi ved nu hvem der er bagmænd, der forsøger styre og arrangerer den globale terror, som nu er løbet løbskt, intet hemmeligt, terror med fuldt overlæg planeret, det rene vanvid som løber løbskt…….i terror!
  Disse terroraktion denne islamistiske fanatisme tydelige for alt og alle.

  Hvis man vil have muslimer så er terror nu med i pakken, sådan er det bare.

  Udenfor Europa, ja også indenfor Europa, kaldes Europa nu for : ” A non thinking zone!”

  Det er vel ikke en label de folkevalgte kan være særligt stolte af?
  Det skal radikale islamistiske terror ekstremister nok se at udnytte !

 152. Af Runa A.G

  -

  Kære Zeki Laurent Sadic.
  Kast dig ikke ud i diskussion om stavning, det spiller ingen rolle, om du begynder eller starter. Det hedder begyndelsesbogstav, men så længe danske journalister, en juridisk kommentator på DR2, Berlinske, Jyllandsposten og Joakim B Olsen kan tillade sig at sige, bomben blev sprunget i luften, kan du sove roligt. Det hedder bomben blev sprængt i luften. De fleste danskere er ikke helt perfekte til sproget, heller ikke jeg. De blander sammen bøjningen af to verber at sprænge og springe og de betyder bestemt ikke det samme.
  MVH Runa.

 153. Af Zeki Laurent Sadic

  -

  Kære RUNA A.G

  Som jeg skrev tidligere: Jeg påpeger normalt ikke folks (manglende) stavefærdigheder, for det er sjældent dét, der står i vejen for en god debat. Og så mener jeg i øvrigt det er forplumrende at gøre.

  Så helt enig.

 154. Af Runa AG

  -

  Jeg har gjort mig skyldig i at skrive canadier med k og Vesten skal skal skrives med stort V. Balanceret er med ét l. Beklager, der er sikkert flere fejl, f.eks kommaer.

 155. Af Michael Sonne

  -

  Er dette indlæg en joke?

  Citat:
  “De mange muslimer, der ikke støtter terror må acceptere, at de må finde sig i nøjere overvågning af politi og efterretningstjeneste. Ud fra et statistisk synspunkt må sandsynligheden ved at aflytte min telefon og en muslimsk læges telefon for at afsløre radikalisering være større hos den muslimske læge end hos mig.”

  Statistisk set er der også større sandsynlighed for at finde radikaliserede islamister med brune øjne frem for blå øjne. Betyder det, at vi skal overvåge folk med brune øjne nøjere?

  Chokerende at høre en ekspert i psykiatri opfordre til mistænkeliggørelse af alle muslimer!

 156. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  pps. Niels Peter Lemche ! –Du skal da endelig ikke tro, at du er noget ! –Som evigheds-off. ansat og socialdemokrat ! –Er du medvirkende til, at soc.demokraterne har grundlagt –og fredet samtlige islamiske ghettoér, der findes i lille stakkels Danmark !—Vi må formode, AT: Især du incl. samtlige afskyelige social-demokrater, der hæver de fedeste honorarer –som vi skatteborgere er tvangs-udskrevet til, at betale ! –Og så “en passent ! –Så kan vi-andre mægtig godt lide “EVA MADSEN ” ! –I modsætning til snyltére af —“de evigt off. ansatte –også pensionerede ! ” –De skal betale for “islamisternes 3 gratis måltider om dagen i luxus-teltene ” Det mangler da bare !

 157. Af bjarne petersen

  -

  Mange her på bloggen synes med vilje at misforstå og mistolke HDPs debatoplæg. Det er vel mest dem som er tilhængere af masseindvandring.

  Runa ag kan have ret i at DF opfører sig temmelig eller meget slapt, men indtil videre har vi ikke noget bedre. Og regeringen og alle de øvrige partier er tilsyneladende komplet ligeglade med at en INVASION er i gang. Se hvordan både S, SF, Enhedslisten, R og Alternativet er domineret af feminister og feminiserede mænd. De fleste af vores politikere er nogle pladderhumanistiske kællinger/slaskedukker/vatnisser/tøffelhelte. 90% af borgens indhold bør ryge ud ved næste valg.

 158. Af Allan Hansen

  -

  Sådan!

  Nu er det forår – 22 grader.

  https://www.youtube.com/watch?v=d8rd53WuojE

 159. Af Henrik Boye ovre fra nummer 16

  -

  Eu har blot udviklet sig til det de fleste frygtede, og som de færreste ønskede – en syg organisme i et ellers sundt legeme. En snyltehveps som fik lov til at lægge sit æg, hvis æg er klækket inde i selve lokomotivet, og som nu er ved at vokse sig stor og stærk, alt imens den suger al næring ud af sit levende offer, som til slut falder død om på jorden, som et pølseskind suttet flad af et barn uden tænder, på strøget i København :-).

 160. Af Allan Hansen

  -

  ” Look deep into nature, and
  then you will understand everything
  better”, said Einstein – and he was right.

  Naturen taler altid sandt!

 161. Af Kys Frøen, Henrik Day Poulsen | DF-Nyt

  -

  […] Terror: Har Europa brug for en Donald Trump? […]

 162. Af Henning Svendsen

  -

  Grundloven er suspenderet:-ja sådan lyder opråbet O9,16 Endnu har vi dog ikke hørt nyheden på TV
  Men vores Professor kan tage det rolig!Bertel Hårder er på trapperne med en afløser og Professoren vil helt sikkert få lov at skrive det meste af teksten.
  Og så er der lige 9/11 her skal Professoren nok ikke begynde at spille klog, men overlade 9/11 til os der tænker rationelt.

 163. Af Niels Peter Lemche

  -

  Henning Svendsen, skulle der ikke have stået oprop?

 164. Af Christian Schmidt

  -

  Zeki…. synes du selv, at din ” lakmusprøve ” virker i Danmark og resten af Europa?
  Hvordan kan du være så naiv?

 165. Af Lars Kristensen

  -

  Man venter i øvrigt svar fra Merkel og Løkke om hvornår disse muslimer returneres. Tilsvarende er venstrefløjen tavs om de følger de mange udgifter til velfærdsmigranterne medfører for slet ikke, at tale om det pres på ufaglærtes lønninger det øgede arbejdsudbud medfører såfremt disse migranter overhovedet kan visiteres til arbejdsmarkedet.

  Åbenbart er de røde mere solidariske med muslimerne, end med danske lønmodtagere.

  I Tyskland ser det mere og mere dystert ud. Den langvarige krise i Europa med nulrente fører til fattigdom hos pensionisterne, mens de sociale kasser belastes af migranternes behov for sociale ydelser.

  Det er skam ikke kun på venstrefløjen der hersker økonomisk analfabetisme. Helt ind i rækkerne hos Merkel og Løkke aner man ikke hvilke følger de åbne døres politik har og imens kører medierne med deres følelsesporno om små brune børn i gummibåde fra Middelhavet.

 166. Af Henrik Øelund

  -

  Hvad har 7. klasserne nu gjort?
  Min mellemste datter går i 4., hun staver fremragende.
  Alle disse fordomme…..

 167. Af Henrik Øelund

  -

  Hans Peter Lemcke
  Grundloven har ingen racismeparagraf…… 🙂
  Den har en paragraf 70, der siger:
  “Ingen kan på grund af sin trosbekendelse eller afstamning berøves adgang til den fulde nydelse af borgerlige og politiske rettigheder eller unddrage sig opfyldelsen af nogen almindelig borgerpligt.“
  Det er ikke rigtig det samme.
  Straffelovens 266b er en indskrænkning af ytringsfriheden, som den er defineret i Grundloven: § 77 :
  “Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres.”
  Racismeparagraffen er et udtryk for rendyrket censur, endnu mere efter udvidelsen med begrebet Hatespeech, hvor folk kan dømmes, hvis man føler sig fornærmet eller bliver ked af det.
  Danmark har ikke ytringsfrihed – ikke det der ligner.

 168. Af Henrik Boye ovre fra nummer 16

  -

  “Bombadérbillen” i skikkelse af en maskulin mandsperson med skæg i ansigtet og hår på brystet angriber Europa med syre, hvorefter feminister fra samme kategori af insekt verdenen spreder ben – for at styrke forsvaret af sig selv og deres børn.

  Men den indtrængende slår børnene ihjel, som en hanløve der lige har dræbt løveflokkens beskytter og beskytter, men som nu stille og roligt slår alle løvebørn ihjel, for at få pigerne i brunst.

  Så enkel er EU.

 169. Af Ole Frank

  -

  Hvis Europa skal “forblive kristent” vil det i yderste konsekvens betyde, at homoseksualitet, pornografi ville blive fobudt, en kraftig indskrækning af alkoholudbuddet. Sex uden for ægteskabet ville blive nedgjort. Pornografi forbudt osv. osv. Er det det, du ønsker HDP? Eller er det illusionen om “kristendom light”? I øvrigt kan et land eller kontinent ikke være kristent lige meget, hvor megetdu og andre påstår det.

  Hvad skal vi med en gal mand som Drumpf??

 170. Af Niels Peter Lemche

  -

  HENRIK ØELUND, Det kan diskuteres, hvis du googler racisme- og racismeparagraffen. Der står Racisme og racismeparagraffen:

  Grundlovens §77 sikrer ytringsfriheden i Danmark, dog under ansvar for domstolene. Straffelovens §266b – også kaldt racismeparagraffen – benyttes af domstolene som lovgrundlag vedrørende retssager om racistiske udtalelser. Hvornår en udtalelse er i strid med indholdet i straffelovens §266b giver denne side et indblik i.

  Så hvad har du ondt af/i?

  Og så kender jeg ikke nogen Hans Peter Lemcke…

 171. Af Niels Peter Lemche

  -

  OLE FRANK, jeg er ingen Trump-tilhænger, ikke under nogen omstændigheder. Manden er jo en pauseklovn. Men dit indlæg er noget forbandet vrøvl. Jeg ved ikke, hvor du har samlet det sludder op.

 172. Af Ole Frank

  -

  Peter Lemche – prøv at læse Biblen. Der står det.

 173. Af Henrik Boye ovre fra nummer 16

  -

  Naturen har hverken skrevet Biblen, eller Koranen. Naturen er en proces, li´som det totalt latterlige politiske udsagn om at naturen alias integrationen er mislykkedes, 10 millioner år inde i evolutionen.

  Det svarer til at påstå, at integrationen alias naturen er mislykkedes inden den første pingvin har nået at udvikle sig og har sat fødderne på Antarktis dybfrosne kontinent.

 174. Af Birgit Andreasen

  -

  Zeki Laurent Sadic – at starte og at begynde er to vidt forskellige ord med to vidt forskellige betydninger og det fremgår også af det værk, du selv henviser til.

  Man kan således starte en bil, men man kan bestemt ikke begynde en bil.

  – iøvrigt var det dig selv, der havde travlt med at påpege andres sproglige fejl.

 175. Af Manal Ali

  -

  Zeki Laurent Sadic – B. Andreasen har ret. Starte og begynde er ikke ord, der betyder det samme – det er der desværre mange, der tror.

 176. Af Benny B

  -

  Tak til alle nye her på bloggen, som har fået nok af slesk tale, dialog bænke og andre fiffige dyrt betalte integrationsprojekter.

  Vi vil ikke finde os i det længere, stop importen af problemer og terrorister og begynd hjemsendelserne.

  Dette er vores land!

 177. Af Jesper A

  -

  Runa A. G. – sproget er det vigtigste kommunikationsmiddel folk imellem. Det har således stor betydning at man formulerer sig præcist og uden for mange stavefejl.

  Du har for øvrigt ret. Det hedder, at en bombe blev sprængt i luften og ikke som danske journalister tror, at en bombe blev sprunget i luften. Ordet sprunget dækker over noget helt andet.

  Derimod har du ikke helt ret med hensyn til at starte og begynde – der er vitterligt tale om to ord, der ikke betyder helt det samme.

 178. Af Niels Peter Lemche

  -

  OLE FRANK, ja, som Johann Philip Gabler sagde i 1787 om Paulus og kvinderne. så skal de holde kæft, men nu lever vi i det 18. årh., så vi er kommet lidt videre.

  Læser du Biblen som en dum fundamentalist, så skal det nok stå der. Hvis du læser den som ord, der er skrevet af mennesker, kan du nok se, hvor tidsbunden den er. I øvrigt glem ikke, at også Biblen anbefaler stening som straf. Det vil du nok kunne forstå, tror jeg.

 179. Af Ole Frank

  -

  Man kan også læse Biblen med hovedet under armen, hvad dine fortolkninger tyder på. Hvis man mener Danmark skal være kristent, nytter det ikke noget at relativere den, som du gør. Det er et blålys, et postulat, der ikke holder.

  Når Paulus siger, at kvinder skal tie i forsamlingen, betyder det blot, at de skal styre deres lyst til at tale, når en anden har ordet. Hvordan man kan “komme videre” derfra, må du gerne forklare.

  Lad mig citere Andrew Wommack 2012: “If most christians were acused of being christian, there wouldn’t be enough evidence to convict them.”

 180. Af Niels Peter Lemche

  -

  Ole Frank, du er ude at sk… Jeg ved ærlig talt ikke hvilket bibeltro miljø, du kommer fra, men ærlig talt: lad vær med at diskuter dette med mig. Læs, hvad du finder om mig på Wikipedia, især den svenske, italienske og engelske udgave. Lige nu lyder du som en dum fundamentalist, der oven i købet ikke er bange for at præsentere sin egen fortolkning af Paulus, fordi den måske passer i dit kram.

  Jeg tror ikke, at jeg vil tage Andrew Wommack som en autoritet på bibelstudier. Han er faktisk på parnasset, hvor jeg plejer at færdes, fuildstændig ukendt.

 181. Af Niels Petet Lemche

  -

  Tillæg, jeg googlede denne Andrew Wommack, og det bekræftede mine forventninger:

  American conservative Evangelical Christian TV evangelist, a Charismatic Word of Faith teacher and faith healer.

  Ham kan vi ikke bruge til noget. En af de virkelig sorte protestantiske fundamentalister.

 182. Af Runa A.G

  -

  Jesper A
  Det er ikke fordi jeg ikke ved, at det hedder begyndelsesbogstav, det har jeg også skrevet. Jeg ved også, at der er en betydningsforskel på at begynde og at starte. Som udlænding kan man blive træt af at blive rettet. På den anden side er det den eneste vej til at komme til at tale korrekt. Jeg prøvede at opmuntre et menneske og desuden taler danskerne meget forkert, derfor kan det virke småligt, at forlange mere af en indvandrer, end af en selv. Som indvandrer har jeg selv altid været lidt bagud med sproget. Derfor har jeg læst tonsvis af litteratur, for at blive bedre. Ofte er det mennesker, der ikke taler korrekt ellers, der er flittige til at rette udlændinge, fordi der somme tider kan være en snert af fremmedfjendskhed indvolveret. Jeg kom hertil meget ung, derfor ved jeg hvor svært sproget er. Det er svært, fordi mange danskere faktisk ikke kan forklare en, hvorfor man siger dit eller dat. Jeg har ikke skullet leve af mit sprog, men min forfængelighed har gjort, at jeg har fundet det vigtigt at lære og tale sproget nogenlunde godt. Jeg laver stadig fejl. I mit eget sprog er grammatikken meget svær og meget sværere en i dansk og det har faktisk gavnet mig. Jeg har faktisk aldrig mødt en dansker, der var dygtig til mit sprog. Det taler man først korrekt omkring de 20 år.
  MVH Runa

 183. Af Jesper Lund

  -

  Niels Peter Lemche

  Hvad vil det sige “At Europa skal forblive kristent”? Hvem definerer en europæiske kristendom? Den polske kirke med sin modstand mod abort? Danske tidshvervsfolk? Indre mission? Paven? Eller kulturkristne?

 184. Af Ole Frank

  -

  Niels Peter Lemche – det er et sølle svar, du disker op med. Du formår ikke at forholde dig til essensen af kristendommen. Hvorfor ved jeg ikke. Hvorfor jeg skal holde op med at diskutere, må ligeledes stå hen i det uvisse. Så vidt jeg ved, var det dig, der kommenterede mit indlæg først. Hvis ikke du vil diskutere, kan du bare stoppe. At din egen viden om kristendommen tilsyneladende er bundløs, behøver du ikke ligefrem at skilte med. Dine floskler om amerikanske kristne, skal jeg høfligst undlade mig at kommentere, da det blot vil være en gentagelse af ovenstående. Utroligt, at et enkelt citat kan få dig til et floskelfyldt karaktermord af den type. Ramte jeg et ømt punkt??

  Hvorfor du skulle være så interessant, at jeg skulle give mig til at slå dig op på, tyder på en form for selvovervurdering. Lad mig sig det så klart, at selv du kan forstå det: Din person er komplet, som HDPs aldeles uinteressant.

  Nej, fortolkningen af Paulus er ikke min personlige. Biblen har adskillige eksempler på og taler for, at kvinder kunne tale i forsamlinger.

  Du er ynkelig.

 185. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  HVORFOR MON HAR DONALD TRUMP SÅ STOR SUCCES I HANS VALKAMP..?

  – kunne det tænkes, at mange amerikanere er lede ved.:

  – mere end 12 millioner illegale mexicanske grænseoverløbere, der kraftigt bidrager til
  kriminel- statistikkerne m.h.t. voldtægter, drab og narkohandel..?
  – at Mexico, med verdensrekord i drab og narkohandel ( ca. 50.000 årligt ), intet gør, for at
  dæmme op for denne kriminelle grænseoverskridning..?
  – at Hillary, straks efter ankomst til Texas under sin nylige valkamp tog til en stor lokal moske
  for at afhente USS 500.000 som, lokal, muslimsk bidrag til hendes valkamp..?
  – at Europa kører på frihjul m.h.t. bidrag til at afholde NATOs udgifter.??
  – at det amerikanske erhversliv har ud-flaget milioner af arbejdspladser til, bl.a. Kina for at
  maximere egen profit…??
  – at “the establisment” INTET gør for at tjene det amerikanske folks VIRKELIGE, legitime
  interesser..???
  – at Obama regeringen i den grad lefler for islamistiske regimer så som Saudi Arabien og
  Tyrkiet..?
  – muslimsk indvandring..??
  – samt meget andet…?

  Joh……..sandelig, normalt begavede har for længst gennemskuet hele cirkusset – f.eks. opfordrer den øverstkommanderende for den schweiziske hær – generalløjtnant Andrè Bettmann den schweiziske civil befolkning til at bevæbne sig (mere end den er i forvejen ) for at være beredt på de kommende borgerkrige i VESTeuropa forårsaget af massiv muslimsk indvandring og såkaldte flygtninge ( illegale grænseoverløbere ) – der afholdes jævnligt manøvrer lige op ad grænsen til Frankrig – hvorfor mon..?
  Men, som tidligere i verdenshistorien, slår man budbringeren ihjel, hvis man ikke brød sig om budskabet……ikke sandt?

  Geniet Einstein definerede fænomenet således.:

  “Der er to ting i denne verden der er uendelige – universet og menneskets DUMHED og, ved nærmere eftertanke er jeg ikke sikker på at UNIVERSET er uendeligt”!!

 186. Af Niels Peter Lemche

  -

  JESPER LUND, det er der ingen der gør, og samtidigt alle, der gør, når man er protestant; men for de romersk-katolske er det lettere, fordi man har en pave øverst til at fortælle, hvad det er.

  Ole Frank, ja, dit indlæg siger alt. Nu kan du kun skælde ud, da du er udgået for argumenter. Du er desværre for dig oppe mod en professionel teolog og bibelforsker, der har mødt din slags et uendelig antal gange og diskuteret alt dette lige så mange gange. Jeg er da ligeglad, hvis du foretrækker at spille dum. For enhver, der ikke befinder sig ude i det religiøse morads, hvor du synes at høre hjemme, er citatet, jeg angav, mere end tilstrækkeligt.

  Og til det sidste: Eksempler, please. Husk lige ‘i forsamlingen’. Hvor mange eksempler har du i Bibelen på kvinder, der faktisk stiller sig op i en forsamling og slipper godt fra det? Start bare fra en ende af.

 187. Af Ole Frank

  -

  Orv – Niels Peter Lemche

  “Professionel teolog og bibelforsker” – nådada. Burde du så ikke få dine skolepenge tilbage. “Udgået for argumenter?” Du er jo komplet latterlig. Du formår jo ikke, selv at komme med et argument for dine hovedløse påstande. F.eks. hvorfor jeg skulle slå dig op på nettet. Hvad er relevansen? Hvor mange gange, du har “diskuteret dette” har da heller ingen relevans. Ellers fortæl, fortæl.

  Kvinder spiller en fremtrædende plads i Biblen på godt og ond, hvilket er usædvanligt i en tid, der var patriarkalsk indstillet. At du formår at koge det ned til et enkelt Pauluscitat taget ud af sammenhængen er ynkeligt. At kvinder ikke måtte være lærere hænger sammen med en vranglære, der var udbredt på den tid, som Paulus ville undgå. At de ikke måtte tale hænger sammen med deres evne til småsnak – ikke andet i Korintherbrevet. Paulus skriver i samme brev, at kvinder kan profetere i forsamlingen, så dit citat er hermed skudt ned som en floskel som alt andet i dine “professionelle” indlæg.

 188. Af Jesper A

  -

  Runa A. G. – du udtrykker dig fint nok.

  Min indvending drejede sig mest om, at du i et indlæg støttede Zeki L. Sadic i noget der med sikkerhed ikke er rigtigt.

  Zeki L. Sadic har, som du sikkert har bemærket, det med ikke altid at tænke før han sætter sig til tasterne. Et beklageligt faktum vedkommende dog heldigvis er klar over og selv har kommenteret ret tydeligt tidligere i denne tråd.

 189. Af Niels Peter Lemche

  -

  Ole Frank, hvis du vil spille idiot, så fortsæt bare for min skyld. Jeg bad om eksempler, ikke flere generalle bemærkninger.

 190. Af Ole Frank

  -

  Niels Peter Lemche – at du ikke kan læse, er vel ikke min skyld. Man må vel gå ud fra, at du ikke nøjes med at spille idiot.

 191. Af Jesper Lund

  -

  Meningsudvekslingen mellem Ole Frank og Niels Peter Lemche foregår på et højt niveau.

 192. Af Niels Peter Lemche

  -

  Jesper Lund, desværre nej… Men karakteristikken af Hr. Franks autoritet siger vel alt.

 193. Af Ole Frank

  -

  Niels Peter Lemche – at du på nogen måde er i stand til at forholde dig professionelt til noget, mangler du endnu at vise. Du er en joke, der ikke kan følge op på dine egne påstande. Ud over at lægge et slør af kritik ud, har du ikke uddybet noget af det, du siger. Du beder om eksempler, som du får, men du skøjter videre og glemmer belejligt alt om, hvad du har skrevet tidligere og tåger videre med mere kritik.

  Du bad for længe siden om, at jeg ikke skulle diskutere mere med dig, hvorefter jeg sagde, at du bare kunne stoppe, hvilket du tilsyneladende heller ikke fomåede. Du er komplet latterlig.

 194. Af Niels Peter Lemche

  -

  Når du siger det, Ole Frank, så er jeg da glad derfor. Det ville da være værre, hvis du sagde, at jeg var en fornuftig fyr. Men find nu din healer i stedet for at fylde op på disse blogs.

 195. Af L. Frederiksen

  -

  NPL, Jesper Lund, Ole Frank: At være kristen vil sige at have Jesus som Herre. Hvad det så betyder, for hvad vi skal tro og gøre, kan vi så gå og diskutere mens vi ser på Jesus gå sin tunge vej op til korset for at dø for vore synder. Runa A.G.: Ingen er perfekte til dansk eller i nogen ting. Men Gud elsker sin skabning, alle fejl til trods. Vi skylder kun at elske hinanden. Det budskab gav Jesus. En anden profet sagde senere noget andet. Det er vi nogen, der ikke tillægger nogen betydning, for denne profet gjorde ikke den samme gerning som vores Herre. Jeg ønsker jer alle en glædelig påske og vil nu tage i kirke og endnu engang høre om den gerning Jesus gjorde Langfredag.

 196. Af Ole Frank

  -

  NPL – hvis du er bange for, at der ikke er plads til dine egne kommentarer, ville jeg ikke være så bekymret. Så vidt jeg kan se, er du yderst aktiv blogger, der forveksler kvantitet med kvalitet. Antallet af dine skriblerier er tydeligvis omvendt proportionelt med deres kvalitet.

 197. Af Eva Madsen

  -

  Svar

  Af Eva Madsen
  – 25. marts 2016 09:40
  Der bor over 50 millioner muslimer i Europa, de fleste i potentielle forbryderiske ghetto reder ,hvor udklækningen af herrefolket foregår i et hastigt tempo sammenlignet med værtsnationen.

  Har Muslimerne noget tilfælles med gøgen der myrder indbyggerne i reden , der udnytter værtsfolkets godhed for egen vindings skyld. ??

  Er muslimerne og ikke vestlige indvandrere i Danmark overrepræsenteret på arbejdsmarkedet. ?? Er der nogen der tør eller har lyst til at ansætte en ung muslim fra en ghetto. ?

  Hvem ligger i bunden når man studerer karakterer fra folkeskolen . ??

  Hvem ligger i toppen af kriminal statistikkerne. ??

  Hvem iklæder sig førertrøjen når det gælder mængden og størrelsen af overførselsindkomster og svindel hermed .??

  Hvem rejser på ferie i det hjemland man er flygtet fra. ??

  Hvilken religion / isme kan ikke integreres i de vestlige lande .??

  Hvilket folkeslag har en overepræsenteret overfertilitet og analfabetisme , der medfører at de ikke er i stand til at forsørge sig selv . ??

  Hvilken folkeslag er konstant i konflikt med sig selv og andre. ??

  Hvilken folkeslag og religion hører man konstant om i TV – avisen og diverse nyhedsformidlinger ??

  Hvilken folkeslag undergraver og udnytter demokratiet i Danmark.??

  Hvilken folkeslag og religion kommer teoristerne fra. ??

  Hvilke folkeslag beslaglægger / koster hvert år over 200 milliarder af danskerne skattekroner. ??

  Er der en anden udvej end rundbordssamtale , samtaleterapi, konfliktløsning,, posten endnu flere penge i ghettoerne og muslimskolerne ???

  JA – det er der – hvis politikerne har hår på brystet – stop for al ikke vestlig indvandring – opsigelse / tilpasning af alle konventionerne / menneskerettighederne – påbegyndelse og hjemsendelse af ikke vestlige indvandrere – start med dem der er på overførselsindkomst.

 198. Af Zeki Laurent Sadic

  -

  AF CHRISTIAN SCHMIDT – 24. MARTS 2016 17:35 skriver:

  “Zeki…. synes du selv, at din ” lakmusprøve ” virker i Danmark og resten af Europa?
  Hvordan kan du være så naiv?”

  Hej Christian. Du kan da kalde mig hvad du vil, men jeg skrev vist ikke noget om hvad der virker eller ej, men påpegede blot det som enhver demokratisk indstillet borger bør vide, nemlig at der i et pluralistisk liberalt demokrati er frisind og en vilje til at anerkende at borgerne er forskellige fra hinanden.

  Over for dette står den påtvungne enhedskultur som flere – især på det yderste højre – har så travlt med at agitere for.

 199. Af Henrik Knage

  -

  Jeg er ved at være godt gammeldags træt af danske politikere, der halser bagefter begivenhedernes gang. Politikere der konstant er på hælene, og som først reagerer når skaden er sket.
  Den slags får folk (beslutningstagere) til at fægte i blinde, hvorfor der begås mange fejl i politik for tiden, da beslutningerne vedtages i en blandet tilstand af panik og vanetænkning, som de ikke tør bryde.
  Det er det vi ser med de utallige nedskæringer og stramninger, der hagler ned over befolkningen, som tæppebomber på en tulipanmark.
  På samme måde med tilstrømningen af udlændinge – den kan sidestilles med filmen ”Jurassic Park” hvor Angela Merkel lige har afbrudt strømmen til hegnet – hvorefter alle handler i panik, og parken (EU) forsvinder i atomer, og alle overlevende skal evakueres fra stedet med helikoptere, vandscootere, luftballoner, vandcykler, ubåde og droner – og efterlade hele herligheden i dyrenes vold hvor kun ekkoet af rædselsskrigene stadig hænger som tyk tåge over øen….
  Eu og det der ellers skulle forestille sig at være samarbejde, har udviklet sig til en kollektiv psykose.
  Hvis en enkeltperson begyndte at straffe sig selv offentligt, ved at piske sig selv og andre med forældede FN traktater og støvede resolutioner fra efterkrigstiden, som vedkommende havde fundet frem fra et gammelt høloft, eller tilfældig jordhule, var vedkommende blevet lagt i spændetrøje øjeblikkeligt, af de samme der tillader egen idioti, bare det er politisk, og bare de får løn herfor…

 200. Af Henrik Knage

  -

  Ham der Søren Pind kunne godt ligne sådan en stor dinosaurus Rex, der står med hele tagkonstruktionen fra et belgisk lokum inde i gabet.

 201. Af Anders Kirkegaard Jakobsen

  -

  Ole Frank

  Hvorfor svarer du ikke Lemche ordentligt. Her er teksten fra Første Korintherbrev slutningen af kapitel 14:

  “Som i alle de helliges menigheder skal kvinderne tie stille i menighederne. De må ikke tale, men skal underordne sig, sådan som loven også siger. Men hvis de vil have noget at vide, skal de spørge deres mænd hjemme, for det sømmer sig ikke for en kvinde at tale i menigheden. Eller er det fra jer, Guds ord er udgået, eller er det kun jer, det er nået til”?

  Stort set alle teologer er enige om, hvordan det skal fortolkes, nemlig som Paulus klart og tydeligt skriver det.

  At profetinder kunne profetere i menigheden, mener Paulus også, men at være profet eller profetinde (eller have denne status) var bestemt ikke et “embede” for enhver.

  Dit udsagn: “at kvinder ikke måtte være lærere hænger sammen med en vranglære, der var udbredt på den tid, som Paulus ville undgå”.
  Hvor i alverden har du dog det fra?
  Paulus skrev sine breve i 50erne og 60erne efter hvor tidsregning, og udover hans breve har man stort set intet kendskab til de kristnes menigheders situation i den periode.
  Paulus selv nævner ikke en vranglære, hvor kvinder er lærere.

  Så skriver du: “Biblen har adskillige eksempler på og taler for, at kvinder kunne tale i forsamlinger”.

  Du NÆGTER at nævne disse steder og beskylder Lemche for at være usaglig.

  Sig mig.

  Hvem er usaglig her?

 202. Af Hvad nu Hvis de "andre"blev sendt hjem?

  -

  Længere oppe på bloggen er der et indlæg der opfordrer til hjemsendelse af ikke vestlig indvandrere.

  Men lad os da bare lege med den tanke og hvilke konsekvenser det vil få for vores hverdag.
  Hvem skal passe kassen i supermarkedet- hvem skal passe og pleje vores ældre og syge på hospitaler og i pleje sektoreren-hvem skal køre vores busser i den offentlige trafik-hvem skal sørge for distribution af varer til butikkerne – hvem skal bringe dine varer til døren når du handler på nettet- hvem skal dække for den manglende arbejdskraft hos politi eller i andre offentlige vigtige funktioner -og jeg kunne bliver ved.
  Men leg selv videre med tanken og ikke mindst hvad det vil koste det danske samfund.
  For det der bliver glemt i den ophedede debat der kører i øjeblikket, er at der er rigtig mange med ikke vestlig baggrund – der gerne vil det danske og er med til at bidrage til vores fællesskab.

 203. Af Eva Madsen

  -

  Af Hvad nu Hvis de “andre”blev sendt hjem?
  – 25. marts 2016 19:17

  Du har da en kollonorm humoristisk indgang til det med at mangle arbejdskraft ““

  Danmark er overbefolket med over 1 million arbejdsløse i den arbejdsføre alder.

  De skal tvinges ud på arbejdsmarkedet.

  At udlændingene tilfører Danmark noget godt – er en skrøne – de er med til at undergrave vores økonomi , ved at der bliver flere Danskere på permanent overførselsindkomst.

 204. Af Niels Peter Lemche

  -

  ANDERS KIRKEGAARD JAKOBSEN, når du ser, hvem han påkaldte sig som sagkyndig støtte, kan du se, at man ikke kan føre en alvorlig samtale med nævnte person. Lad ham bare i fred.

 205. Af Ole Frank

  -

  AKJ til dit sidste spørgsmål kan jeg svare: Det er du og NPL. Til dit første spørgsmål – Som man hyler i skoven, får man svar. Så stildu bare dine subjektive spørgsmål.

  Jeg havde forventet bare et lidt større overblik fra en mand, der kalder sig teolog og bibelforsker, men han skal åbenbart have støttepædagog, der heller ikke kan læse. Hvis du kan citere mig for at “NÆGTE” noget som helst, så værs’go.

  Du skriver, at det at profetere ikke var et embede for enhver Paulus, skriver at han ville ønske at alle kunne profetere. Der er således ikke tale om et “embede”, men en gave til den enkelte i Paulus’ øjne.

  Angående tesen om kvindelig undervisning og vranglære henviser jeg til Behlehemskirken.dk, der har en artikel om emnet og om hvorvidt kvinder må tale i forsamlinger. I øvrigt kan jeg anbefale Bjarne Nederby Jessens anmeldelse af bogen “Hvorfor ikke kvinder” i Udfordringen til uddybelse af emnet. Bogen har jeg desværre ikke læst.

 206. Af Lars Kristensen

  -

  ” HVAD NU HVIS DE “ANDRE”BLEV SENDT HJEM? – 25. MARTS 2016 19:17”

  Det er da ret enkelt. Det skal danskerne og det gjorde de også før de fremmede kom. Danmark fungerer ligeså godt med 500.00 mindre end 500.000 mere eller mener du ikke de fremmede ender på sygehuse eller plejehjem?

 207. Af Lars Kristensen

  -

  “Lækage afslører: Islamisk Stat-jihadist vendt hjem til Danmark
  En mand fra Brønshøj er registreret som Syrien-kriger i et IS-dokument. I dag er han tilbage i Danmark”

  Mon det er så en sindsforvirret konvertit eller en af vores kære gæster der nu skal overvåges 24/7 fordi vi er så venlige at give ophold til den slags ekstremister.

  En sand kulturberiger som de radikale hylder.

 208. Af Lars Kristensen

  -

  Mens de arabiske jihadister detonerer sig i vores lande og myrder løs af dem der giver dem føde diskuterer Papa Poulsen om nogle tons kvælstof som først skulle være et ultimatum til regeringen og DF er helt væk og hytter de mange mandater uden de bliver brugt til noget.

  Hvor er de danske partier der sætter Danmark og danskerne før migranter og imamerne?

  Nye Borgerlige synes være de mest lovende med en organistion der vokser, mens man ikke hører meget til Dansk Samling. Håber bare ikke vandrepokalen Khader smutter over fra det synkende konservative parti og Jarlov har på alle måder brændt sine broer.

 209. Af Lars Kristensen

  -

  Kommer friheden og befrielsen fra Polen – vores sydlige naboer der allerede for 300 år siden slog til mod de islamiske horder ved Wien.

  150.000 polakker går i march for frihed og national uafhængighed,

  https://www.youtube.com/watch?v=a7xqwm_c1_k

  Fri for Merkel.

  Fri for EU

  Fri for islam

  Danmark er danskernes land. Ikke islams.

  Sæt i værk.

 210. Af Hulda i Bagermosen h

  -

  Merkel og Obama skal væk -det er soleklart-de har stukket kniven i ryggen på Europas befolkninger -godt hjulpet på vej af svenskernes, hvis udenrigsminister har tilladt sig at håne Israel -FØJ for en ulykke!

 211. Af Hulda i Bagermosen h

  -

  Kære Lars Kristensen: Pape er sindssyg -ikke værd at beskæftige sig med!

 212. Af Hulda i Bagermosen h

  -

  Luften indeholder 80% kvælstof -lidt kvælstof fra eller til som gødning spiller ikke den fjerneste rolle. Det er man klar over internationalt -men kundskaben er endnu ikke landet i Danmark og da slet ikke i tosse-Papes hjerne -hvor der sjældent lander nogetsomhelst for ikke at sige aldrig!

 213. Af Henning Svendsen

  -

  Pape er sindsyg?? Er det nu rigtig?Er det ikke Pape som er villig til at kikke på nogle Konventioner,er man så sindsyg-eller når man modsætter sig at blive trampet på? I øjeblikket er Japan ved at slagte løs på de kæmpe Vågehvaler,det er skabninger som har mere hjerne end dig.

 214. Af Henrik Knage

  -

  Pape er li´som manden der kom ind i en bagerbutik og ekspeditricen siger : Hvad skulle det være?

  Manden : Jeg vil gerne se på et franskbrød!

  Det kan hverken bager, eller politikker overleve på!

 215. Af Henrik Knage

  -

  Uanset hvor dybt eller hvor længe Pape kikker på konventioner, der forøvrigt er vedtaget og som Japan har underskrevet – så fortsætter Japan med at “fange” vågehvaler.

  De fanger dem ikke – de skyder dem med harpunkanoner med sprængladninger granathovedet!

 216. Af j nielsen

  -

  Runa A.G. skrev:

  “Jeg laver stadig fejl. I mit eget sprog er grammatikken meget svær og meget sværere en i dansk og det har faktisk gavnet mig. Jeg har faktisk aldrig mødt en dansker, der var dygtig til mit sprog. Det taler man først korrekt omkring de 20 år.”

  Det må være islandsk. Færinger er ikke indvandrere.

  Pas på med “lavesygen”. Man begår fejl. At lave fejl er indvandrersprog.

 217. Af Henrik Knage

  -

  Det går altid ud over de forkerte. Japanere har ikke ry for at have det bedste syn i verden, eller på verden. Og de har altid nogen til at kikke dem over skuldrene.

  Hvis de havde slået 300 terrorister ihjel, frem for 300 vågehvaler, som de trods alt guffer i sig med nudler og bambusskud, tilsat lidt soja, salt og pepper – ville de havde fået hele Mellemøsten på nakken.

  De er bare klogere end os, for hvis vi udelukkende gnaskede hvaler og sæler i os, som grønlændere, havde der heller ikke været skyggen af en terrorist her i Danmark.

 218. Af Henrik Knage

  -

  Røde Mor / Helle Thorning siger hun har “gjort” en kæmpe forskel for Danmark!

  Det lyder ikke særlig pænt !

 219. Af Eva Madsen

  -

  Læs venligst nedenstående kronik.

  Der er måske nogle der får lyst til at pakke kufferten og forlade Europa , efter at have læst artiklen – god tur !!!

  http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE7378962/Europas-undergang-%E2%80%93-tallenes-tale/

 220. Af Flemming Lau

  -

  Fathi El Abed den altid beredte “antizionistiske græde kone”, er endnu engang kommet med en af sine forskruede beskyldninger og slet skjulte trusler. Han er en typisk eksponent for den arabiske kanaanæer. Se blot på den såkaldte “venskabs” forening, han repræsenterer. ” Løgn og had” Foreningen, ville være en mere passende.betegnelse.
  Heldigvis hører vi positive ting fra det krigs plagede mellemøsten. Flere og flere muslimer vender Islam ryggen og bliver kristne. Det ironiske er så at de kan risikere at falde i klørene på “såkaldte befrielse teologer” der prædiker at ” Jesus var palæstinenser”! Derved kan de ryge ud i en ny konflikt i stedet for at finde freden. Også er de næsten lige vidt.

 221. Af Hektor Heimlich

  -

  Kære Eva Madsen: Hvis man funderer på at emigrere tror jeg man skal være hurtig, for al fast ejendom i Danmark vil meget hurtig falde i værdi og blive stort set usælgelig indenfor de nærmeste år. Så kan bønderne jo stemme på Løkkelasse så meget de lyster -ja de kan få hele Danmark for sig selv!

 222. Af Hektor Heimlich

  -

  Runa : vi ved godt at du kommer fra Finland (muligvis Baltikum), underligt at en person som har haft SOVJET så tæt ind på livet ikke kan forstå at vi danskere har haft TYSKLAND og stadigvæk har TYSKLAND tæt ind på livet som et land der altid higer efter magt gerne via ufine EU metoder alternativt krig. At som finne/balter ønske flere terrorister ind i Danmark er for mig ubegribeligt, jeg synes at Finland er et godt forebillede for Danmark med sin næsten ikke eksisterende indvandring.,

 223. Af Hulda I Bagermosen

  -

  HTS har gjort en kæmpeforskel for danmark, men det var ikke til den gode side!

 224. Af Helena hansen

  -

  Klippet fra Jyllandsposten:
  De europæiske velfærdsstaters ødelæggelse bliver det uundgåelige resultat. De virker naturligvis som en magnet på de millioner af mennesker i Mellemøsten, Nordafrika og andre steder. Man kan opnå en levefod, der siger spar to til livet i de til dels sammenbrudte stater, de kommer fra. Man har ret til bolig, gratis børnehave, lægehjælp, undervisning og uddannelse. For nylig kunne man på tv stifte bekendtskab med en palæstinensisk kvinde med syv børn, som har boet i 21 år i Danmark uden at have lært at læse og skrive – og formentlig uden nogensinde at have arbejdet.

 225. Af Hektor Heimlich

  -

  Lemche er en typisk, ureflekteret landsby dansker, som fejrer barnedåb, konfirmation, sølvbryllup, guldbryllup etcetera og tror at alting nok skal arte sig bare man beholder hænderne i lommerne.

 226. Af Henrik Knage

  -

  I have done a major different for Denmark!
  I have made a major different for Denmark!
  This major different is made in Denmark!

  Når alt kommer til alt, så er jeg enig i kronikken i Jyllands – peteren, at Europa som det kendes i dag er under afvikling, og at det allerede er for sent at stoppe den udvikling, da ægget fra “snyltehvepsen” er lagt.
  Det er også en kendsgerning, at politikerne op gennem tiden har lagt så mange vejsidebomber ud for sig selv, at de enkelte stater i EU er forhindret i at operere med større opgaver end at bearbejde kontanthjælpsmodtagere, gamle og syge, med mindre de roder sig ud i FN traktater og lignende, og andre brud på menneskerettigheder.

  Det hedder skakmat, på jydsk, og det er også det skuespil der udspiller sig i EU.

  Jeg vil derfor foreslå, at Folketinget nedlægges – og alle medlemmerne fyres. Derefter bliver der indkøbt 179 indvendige branddøre, der stilles op på en lang række inde i salen – for jeg har “gjort” en stor major opdagelse hjemme i mit køkken her til morgen, og det er at hvis jeg spørger mine døre, så får jeg svar.

  Det sker derimod ikke, hvis jeg spørger en politiker.

 227. Af Niels Peter Lemche

  -

  mht. MIK PIK PARTYBAND – 26. MARTS 2016 12:54: Skal vi nu til det igen? Vi har været fri for den slags i de sidste, er det otte måneder. Kan sådanne indlæg, please, blive fjernet.

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   De er hermed fjernet!

   Henrik Day

 228. Af Henrik Knage

  -

  Hvem er Hans Balder?

  Det hedder Meg Pek og hans baller.

  Men hvis der skal skæres ind til benet med den artikel i Jyllandsposten, hvor en professor hævder, at Europa er under kulturelt nedsmeltning – og som jeg vil give ham ret i, så har vi en enkelt generation af politikere her i Danmark, der praktisk talt kan anklages for højforræderi – idet de i løbet af ikke engang én generation, har tabt alt det på gulvet, som det har taget 1000 år at opbygge.

  Alt det blod som Danmark har ofret på at opbygge den kultur vi kender i dag – er spildt.

  Det er lige før jeg kan følge Brejvik et stykke hen af vejen, at destruere så meget som overhovedet muligt, inden Allah får overtaget i Danmark.

  Jeg forstår ham selvfølgelig ikke og jeg tager skarpt afstand fra hans handlinger – men det er kun fordi jeg er alle andre – jeg vælger at kikke på.

 229. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  Appropos ! Donald Trump ! –Så ja tak –lad os få en type som ham til Danmark ! –Der ville ikke være så meget “SNAK” ! –Han skulle nok i en vis fart få “kylet” –samtlige dansker-hadende islamister ! –Helt ud af landet –helt ned til Mellemøsten/Afrika !! –Så vi mangler afgjort en mand som ham ! TRUMP !

 230. Af Claus Ryvang

  -

  Sikke mange religiøse småtosser og knald raketter 🙂 der bare må fortælle om hvor onde de andre er som endnu ikke har set lyset……..
  Hvorfor melder i jer ikke ind i en forening eller andet hvor man møder ligesindet og kan diskutere hvor meget de andre lugter.
  Dette skulle efter sigende være et debatforum hvor meninger udveksles, men i hælder jeres gylle ud i hovedet på andre frem for, at debattere på argumenter. Jeres personlige snadder er for børn.
  Ærligt talt så burde i opføre jer som voksende mennesker

 231. Af Henrik Knage

  -

  Jeg har en ven der hedder Kim.

  Kim er elektriker af erhverv, men derforuden er Kim lystfisker (fluefisker), li´ som jeg, samt naturelsker, som jeg.

  Kim og jeg kan mødes alle vegne og udveksle vidnesbyrd om livet – som to uens kulturer, der mødes i Himalaya – hvor den ene kultur har gæret kød med, og hvor den anden kultur har gæret mælk med.

  De hedder Mongoler – fordi de kommer fra Mongoliet.

  Jeg er også Mongol, indianer, Chaman opstået fra de døde – der tør fortælle en historie om politi – tikere.

  Politi – tikkere er personer der er bange for sig selv, som Lars Løkke der skrydende fortæller, at han vil cykle fra København til Berlin, men giver op ved grænsen til Tyskland p.g.a. udtalt tyndskide.

  Det er ingen undskyldning – tyndskide, som undskyldning for at nå sit mål – Berlin.

  Det fortæller ikke ret meget om Lars Løkke, men siger en hel masse om de valgte politikeres holdning, til den opgave de er valgt ind for, at varetage – de giver op, p.g.a. dovenskab, uduelighed, rødvinsdruk – og dumhed, samt tyndskide.

  Kim derimod fortalte, Henrik: Hvis du vil videre i Verden på cykel, så bliv ved, indtil du ser stjerner. Når du på et tidspunkt ser stjerner – så bliv ved.

  Det hedder ”Muren” – og den findes også inden for politik.

  Kim og jeg fisker kun om natten – og kun med sorte fluer – fra kyst og fra å, og vi binder dem selv – helt selv.

 232. Af Henrik Knage

  -

  “Lyset” – kender du ikke Gothes farvelære?

  Det blå du ser oppe i himlen, er synsbedrag – det er sort.

 233. Af Henrik Knage

  -

  Voksende mennesker er børn.
  Voksne mennesker, er børn, der ikke længere er voksene, men har udviklet sig siden de var voksende.

 234. Af Henrik Knage

  -

  Det hedder i øvrigt “Voksen gennemshit, af de muslimer der allerede er her”.

 235. Af hektor heimlich

  -

  Hvor mange mennesker skal myrdes inden Løkke vågner op? 200 i Paris var ikke nok yderligere 30 i Bruxelles var knapt værd en kommentar. Er det 1000 døde som skal til eller 10.000 døde?? eller er det måske nok med 1 politiker? almindelige mennesker i Europa er intet værd!

 236. Af helge nørager

  -

  Hektor, du når ikke den ægte Preben til sokkeholdere.
  Henrik, når jeg læser dine indlæg savner jeg Arne Rud, han var da morsom, og ikke kun tragisk.

 237. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Vi ser nu, at der efter terror aktionerne i Bruxelles, at der er oplysninger om, planeret angreb på atomkraftværk i Belgien!

  Religiøs terrorisme accelerer i stor fart i Europa, og man må tage til med hård hånd for, at stoppe det!

  Situationen er nu så alvorlig som den kan blive! Der er ikke længere plads til menneskeretskonventioner!

  Fra politisk hold skal konventionerne øjeblikkelig opsiges!

  Moskéer skal forbydes og jævnes med jorden!

  Dette er et krav som vore politikere skal stå til ansvar for!

  Og dette er kun en begyndelse på folkelige krav. Der komme mere!
  M.v.h.

 238. Af MP P

  -

  “Find de fjender som angriber vores demokrati og vores livsstil – dræb dem og blive ved med at dræbe så mange af dem at de til sidst har fået nok af at begrave deres døde at de opgiver og lader os have vores livsstil og demokrati i fred.
  Vi skal jage og bekæmpe dem uden tøven – indtil den sidste af dem er død og begravet.”

  Wauwww man må ikke påpege brug af tandtråd efter tarmskylning, men gerne opfordre til meningsløs vold med døden til følge???????

 239. Af Henrik Øelund

  -

  Niels Peter Lemche: Beklager den med navnet 🙂
  Jeg tror ikke, jeg har ondt nogen steder – jeg bryder mig bare ikke om censur.
  Og 266b er censur.

 240. Af Niels Peter Lemche

  -

  HENRIK ØELUND, du kan mene som du vil, men vi taler altså om grundloven. Du kan jo foreslå en ny, men gad vide, om du får ret mange med på den idé? Og jeg tvivler på, at ret mange er villige til at fjerne en paragraf, der hæmmer en alt for vanvittig tilsvining af andre mennesker af de grunde, som nævnes i paragraffen.

  Og indtil, der kommer en ny, er det den nuværende, der gælder.

 241. Af hektor heimlich

  -

  Læs hvad slægtninge til de terrordræbte skriver og I vil opdage at denne gang bøjer folk ikke ydmygt nakken -nej denne gang er de vrede -meget vrede.

 242. Af hektor heimlich

  -

  klart at vi som suveræn stat kan bygge en mur mod Tyskland – et nyt Dannevirke-

 243. Af hektor heimlich

  -

  frø af ugræs er føget over hegnet -åg på nakke og lås for min mund-

 244. Af Den Farveblinde

  -

  I går blev et enslydende indlæg fjernet her på bloggen. Men jeg prøver igen.

  : Hvad med at lette en vis legemsdel og bevæg jer ud i det dejlige forårsvejr- PS ! Husk solbrillerne så bliver de brune og røde farver ikke så anmasende .
  God tur.:

  Gad vide hvad det er der ikke må siges/skrives ?

 245. Af Rasmus Olsen

  -

  Hr. Day Poulsen synes at have et udpræget kendskab til det amerikanske samfund (og derved en hukommelse så hullet som en si), når han siger, at terror ikke for alvor har ramt USA siden 9/11 med undtagelse af Boston-maraton-episoden.
  Men så har USA så meget andet. Alene i 2016 har der – indtil videre – været seks skoleskyderier med to dødsfald til følge. Statistikken beretter om et skoleskyderi om ugen i USA.
  Det er åbenbart sådant et samfund, hr. Day Poulsen ser op til.

  Endvidere minder jeg venligst hr. Day Poulsen om, at det største terror nogensinde i Norden blev begået af en kristen med blå øjne og blond hår (Breivik), hvorfor – jf. Day Poulsens argumentation – PET bør overvåge kristne ekstremister endnu mere end muslimer og jøder og andre religioners dyrkere.

 246. Af torben laursen

  -

  Rasmus Olsen, du må være én af de mest ekstreme unge indvandrere – eller hvad?
  Du kører på USA , som du sikkert ikke engang ved har ofret flere unge mænd igennem tiden på at hjælpe bl.a. os og Europa, og som du jo tilsyneladende hader.
  Og “Breivik” – en totalt syg mand (enig) – der har myrdet fuldstændigt sygt unge socialdemokrater, er vel alle enige om aldrig skal slippes ud. Hvad har han dog med at gøre at IS og islamisk stat, imamer og andre ønsker os “vantro” fjernet fra jorden??? Forstår du intet?
  At Bruxelles – massakren ikke endnu er sket herhjemme er nok et kæmpe-held, men stadig forstår de danske politikere jo ikke at grænsen skal lukkes. Rent bortset fra at det nok er for sent, eftersom efterretningstjenesterne og Interpol siger at der for længst er lukket ca. 800 lignende terrorister ind som stakkels Bruxelles og Paris har haft besøg af. Grænsen skulle have været lukket for lang, lang tid siden og 100 procent kontrol af alle skulle have været indført for lang , lang tid siden. – Løbet er kørt.

 247. Af Niels Peter Lemche

  -

  Rasmus Olsen, velkommen til galehuset. Det er naturligvis her kun muslimsk terror, der gælder. Andet vil man slet ikke høre om. Dog skal du alligevel overveje, om de mange skuddrab i USA er terror eller vanvidsaktioner. Der er jo intet politisk budskab. Det er bare mennesker, der vil hævne sig pga. et eller andet, hvad som helst. Breivik har du selvfølgelig ret i, at han må betragtes som terrorist. Han har jo faktisk et program, som han har dræbt for.

 248. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  Appropos “det amerikanske samfund” ! —Så bruger DR. ! –En væsentlig del af de godt 4 milliarder kroner, som de modtager som “tvangs-licens” fra de danske borgere ! –TIL, at ture USA rundt –Og -som en extra gode ! –Give dr.- medarbejderne “tur-kort” ! Til USA ! –Om det er for, indkøbe dårlige film/reportager ! –Melder historien intet om ! –Men ! 1 ting er sikkert : DR. bør slukkes indtil de derinde i den off. evigheds-maskine –kan finde ud af, at der er en verden udenfor USA ! Nemlig kultur fra f.eks. Frankrig –Portugal – Spanien – Italien ! –Der er nok, at vælge imellem ! –Alligevel bliver man ved med, at sende det billige skidt fra USA ! –Har vi en “kultur-minister ? –Han er ihvertfald faldet i søvn –I – og med AT: Han har hævet ministerlønninger i de sidste 40 år !

 249. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Mon ikke at det er på tide at vi revurdere vores forhold til FN?

  Der sidder i F N Salafister fra Saudi-Arabien der er med til at udforme menneskeretskonventionerne, der har muliggjort muslimsk indvandring til Europa!

  Konventionerne skal opsiges!

  Vort forhold til FN skal reværdiserets, så vi får fakta frem!

  Og så skal til en begyndelse moskeer lukkes!

  Er der for fanden ingen af alle vore politikere, der evner at reagere udenfor hvad der er politisk korrekt?

  Hvis Danske politikere har en anelse skam i livet, så bør alt sammenkvem med Saudi-Arabien ophøre , det både politisk, og handelsmæssig!

  Jeg ser en fejhed fra politikere, som rører sig om alt hvad der har med Islam at gøre!

  Hvis i ikke har modet til at gøre jeres arbejde, så find et andet job!

  Skam jer!

  M.v.h.

 250. Af Bjørn Sørensen

  -

  Selvfølgelig har vi behov for en Donald Trump, men er vi modne til acceptere en politiker som som kalder en spade for en spade og en skovl for en skovl.
  Kan velfærdsdanskerne tåle at høre sandheden. Eller skal vi vente et par år endnu når krisen virkeligt begynder at gøre ondt som den gør for store dele af befolkningen i USA.

  Vi har da sandhedvidner her i landet, men de er få og mange af dem er blevet forfulgt af retssystemet, som brutalt forfølger kritikere.

  Livsløgnen blev venstrefløjens mentale tilstand og tilflugt fordi realiteterne ikke var så rosenrøde som de gik og drømte om. Det socialistiske paradis lykkedes ikke. Stalin og Mao’s forbrydelser blev ignoreret af mange til USSR’s endeligt.

  Trump har talt om det håbløse NATO som bør nedlægges. Det ledes af politikere som har det med at lytte til Pentagon’s pressemeddelser. Det Ledes af tidligere politikere, den nuværende Stoltenberg er socialdemokrat, før ham var det “Røde Anders”, som viste sig at være en stærk forsvarer af velfærdsstaten, at den er ved at gå bankerot burde han have forudset, men det ville danskerne ikke høre eller forstå, for havde vi ikke verdens bedste.

  Vestens økonomiske og militære politik er totalt fejlslået.

  Det ved befolkningen i USA, så nu er det op til os at indse realiteterne.

  Er det så svært at forstå hvorfor så mange amerikanerne bifalder hvad Donald Trump siger.

 251. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Er det ikke gået op for den humanitære vestlige befolkning, at islam vil slå alle kristne ihjel?

  Er det heller ikke gået op for den vestlige befolkning, at vi er nødsaget til, at forsvare os?

  Så kommer jo spørgsmålet om hvor meget vi har ret til at forsvare os, og dette spørgsmål er blevet så udvandet fra FN, at vi de fakto ikke har til, at forsvare os!

  Så der findes kun en konklusion: ignorere FN, og giv Islam så hatten passer!

  Vi kunne fra vestens side gøre to huller i jorden, i løbet af en måned, af Agga og Mosul, selv om det indbefatter drab på kvinder og børn; men heller drab på deres kvinder og børn end selvmordsbombere i Europa der dræber vores Europæiske medborgere!

  Og som notabinde vil jeg erindre på, at kvinder og børn i IS skaber nye terrorister!

  Var det ikke Herodes, der i sin tid var så fremsynet, at hvis han ville udrydde sine modstandere, så var han nødt til at tage kvinder og børn med?

  Så hvad med at tænke på vores egen overlevelse, og Europas overlevelse, og glemme alt om bedstemødre for indvandrer!

  M.v.h.

 252. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Man græmmes, når man tænker på hele flokken af politikere i EU, og i Danmark, der har muliggjort denne muslimske indvandring der har på gået, og stadig gør det!

  Hvad er det for himmelråbende idioter vi har givet mugligheden til at varetage vore interesser?

  Det er simpelt hen det mest sindssyge projekt, der nogensinde har pågået!

  Det er på høje tid at tage skeen i den anden hånd, og at agere med kraft mod muslimer i Europa!
  M.v.h.

 253. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Europa/Danmark, har nok aldrig været i en mere truende situation end nu!

  Vi retter os efter regler dikteret fra FN som er domineret af salafister fra Saudi-Arabien!

  Vi har politikere i Danmark/EU som har en enorm berørings angst angående alt der drejer sig om Islam, dette på grund af, at de er bange for at miste deres arbejde! (kort og godt feje mennesker)!

  Vi har NATO hvor chefen er en socialist fra Norge, der græder når der opstår kriser, og et NATO der ikke gør noget mod muslimsk terrorisme i Europa!

  Så for at få en samling på det hele, kan man nok sige: At aldrig har så mange idioter været samlet på så lille et sted som EU’s hovedkvarter i Bruxelles!

  M.v.h.

 254. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Efter en kortere fundering, tænker jeg på om vi ikke burde lægge hele EU hovedkvarteret ind under Åndsvageforsorgen, jeg mener med menskelige rettigheder har de nok krav på dette, man burde beskytte disse personer, da det ser ud som om de ikke er ved deres fulde fem!
  Noget galt er der i alle tilfælde!
  M.v.h.

 255. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Vi har vel lov her over påsken at bede om at Mogens Glistrup står op af graven igen, det har vi lov at bede om, det kan vi, for nu kommer foråret, nu kommer sommeren, det ventede store islamistiske stormløb på Europa, nu kommer vores undergangen i jihad!

 256. Af Niels Peter Lemche

  -

  JUF, og hvad vil du gøre, hvis undergangen ikke kommer?

  Hvor ofte har man ikke spået jordens undergang?

 257. Af Hul igennem?

  -

  Ser at kvinder tilbydes at køre med tog i kvinde kupeer?
  Der hvor problemet er altså , det er da yallaher , der skulle tage hjem i stedet for at være påtrængende?
  Løsningen må være yallahkupeer for sig. Ballademagere for sig og vi andre for sig.
  mvh

 258. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Ro på Hr Lemc he, ingen tvivel nu kommer undergangen, jeg har ingen plan B om ikke undergangen kommer, men bare rolig Hr Lemc he, bare rolig undergangen kommer!
  Men Danmark/Sverige vågnede aldrig, tværtimod gået helt i koma som du ser!

 259. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Ro på Hr Lemc he, ingen tvivel nu kommer undergangen, jeg har ingen plan B om ikke undergangen kommer, men bare rolig Hr Lemc he, bare rolig undergangen kommer!
  Men Danmark/Sverige vågnede aldrig, tværtimod gået helt i koma som du ser!

 260. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  For at få en anelse substans i diskussionen, frem for alt pladder vi ser på blokken:

  Det er politikere i Bruxelles, der er ansvarlig for den kastrofale muslimsk indvandring, og de efterfølgende terroristiske problemer der er opstået i Europa!

  Som medhjælp til dette har der været Danske politiske partier, og politikere!

  Så ville det ikke være rimeligt, at kræve dem til ansvar?

  Dette syntes jeg er et relevant politisk spørgsmål!

  M.v.h.

 261. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Ja rimeligt, de kræves til ansvar, og fratages alt magt, de der har forvandlet EU til en udklæggelsesanstalt for terror, at også ISIS kan brede sig frit i EU, de ISIS trives til og med bedst i et sådant volds kaos, slut resultatet kender vi fra eksempelvis Aleppo, Europa bliver aldrig Europa igen.

  Flere østlande siger klart NEJ til at fyldes op med islamister, Danmark burde også sige klart NEJ!

  EU’s politikere hører hjemme i et galehuse som det i Bruxelles, de burde bare for evigt fratages alt magt at regerer, og det inden EU politikerne snart taber alt til muslimerne.

 262. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Løsningen på alle problemerne i Europa er snublende nær, og jeg kan undre mig over, at ingen endnu er faldet over den. Indfang og hæng alle medlemmer af EP og alle der er ansat i den ødelæggende kræftbyld i Bruxelles sammen med flygtninge, muslimer, kommunister og andre venstrefløjs- og EU-tilhængere i lygtepælene i Bruxelles og jævn byen med jorden.

  Det er det eneste der med et slag vil løse alle Europas problemer og åbne for en lys og lykkelig fremtid. Forstil jer et Europa uden EU, politikere, flygtninge, muslimer, kommunister, venstrefløjstilhængere og alle de andre fjolser. Det ville være et fuldstændigt problemfrit samfund, hvor alle ville komme hinanden ved og gøre en forskel. Hvor svært kan det være?

 263. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Denne Jørgen Villy Madsen åbenbart helt ny blogger b.dk, der kom til at placerer kommunisterne i det dårlige selskab af banditter, en fatal begynderfejl, javist er ikke alle der kalder sig, eller kaldes for kommunist = kommunist, idag yderst sjældent at opdrive en af hjertet helt ægte kommunist, med den oprindelige samfundsmodel af frihed og social retfærdighed, modstander af kapitalisme og fascismen, ubestikkelig, ikke at de ikke findes, men yderst sjældne, om denne Hr Jørgen Villy Madsen kan finde bare 10 sådanne oprigtige kommunister i Bruxelles, da bør vi naturligvis skåne byen!

Kommentarer er lukket.