Tag indvandrerkvinderne på ordet

Af Henrik Day Poulsen 76

Berlingske havde i påsken sat fokus på de mange indvandrerkvinder, som ikke er, og for manges vedkommende, aldrig har været i arbejde.

Kvinderne beskyldte Danmark for, at det er vores egen skyld, at så mange indvandrerkvinder lever af offentlige ydelser. Årsagen er, at vi greb dem helt forkert an, da de kom til landet. Vi gav dem morfin i form af manglende krav om at komme i arbejde og manglende krav om, at de skulle yde noget for samfundet. Kontanthjælp og førtidspension flød i en lind strøm.

Samtidig sagde kvinderne, at mange af deres mænd slet ikke ønsker, at de skal komme i arbejde, da mange muslimske mænd ikke ønsker, at deres kvinder blander sig med andre. De skal blive hjemme og passe hjemmet. Mens danske skatteborgere betaler, naturligvis. Nyd og yd intet synes at være konceptet.

Men kvinderne vil gerne arbejde, hedder det sig. Og det er noget af det mest positive, der er sket i den danske indvandrerdebat i lang tid.

Jeg vil derfor foreslå, at vi tager indvandrerkvinderne på ordet. De skal simpelthen sendes i arbejde og lære at yde, nu hvor de har nydt godt af offentlig forsørgelse i mange år.

Hvad skal de så lave? Ja, for det første er de nødt til at arbejde ud fra deres kvalifikationer og mit gæt vil være, at flertallet af dem kun er kvalificerede til ufaglærte jobs. Men skulle vi ikke prøve at være lidt opfindsomme og se på, hvor vi i dagens Danmark mangler en hjælpende hånd?

Lad mig i flæng nævne travle børnefamilier, der skal have hentet og passet børn efter institutionen er lukket. Damer, der hjælper os med at pakke varer i poser i supermarkedet og bærer det ud til bilen. Rengøringshjælp til private, der er i arbejde og ikke orker at gøre det selv. Oprydning på gaderne i de store byer især efter fredag og lørdag, hvor i alle tilfælde København ofte ligner en svinesti. Rengøring af vores strande. Og jeg kunne blive ved.

Kendetegnet for de nævnte opgaver er, at de alle giver mening og forbedrer serviceniveauet i vores samfund. Danmark har et meget højt prisniveau og det at købe service er meget dyrt og for de fleste familier umuligt.

Konceptet skal være, at såfremt man modtager kontanthjælp og ikke selv kan finde et arbejde, skal man udføre de nævnte opgaver. Ønsker man ikke det, kan man ikke modtage offentlig ydelse. Såre simpelt!

Har man nydt i mange år, skal man nu yde.

Hvad så med den gammeldags mand i hjemmet, der forbyder kvinden at tage arbejde? Ja, han kan jo vælge mellem at revidere sit middelalderlige kvindesyn eller være skyld i, at familien skal leve for markant færre kroner om måneden. Det er hans suveræne valg. Vælger han at holde kvinden hjemme, er han jo en elendig forsørger og ”dumper” som mand set med middelalderlige briller.

Indvandrerkvinderne nævnte selv, at vi havde givet dem morfin. Det gode ved misbrugere er, at de kan komme af deres misbrug ved hjælp og en fast struktur, hvor man langsomt, men sikkert nedsætter dosis af morfin. Og nogle gange er en ”kold tyrker” (undskyld udtrykket i denne sammenhæng!) også ganske effektivt.

Tillykke til indvandrerkvinderne, hvis de endelig er på vej ud en nyde kultur og faktisk gerne vil bidrage til at forbedre det land, som har givet dem alt: sikkerhed, tryghed, uddannelse til deres børn og et liv i et af verdens mest avancerede samfund.

76 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  Glimrende forslag. Umiddelbart vil jeg tro, det straks vil blive mødt med en løftet pegefinger – vil det nu også være i FN torturkonventionens ånd om tortur, og anden umenneskelig behandling?

 2. Af Helge Velfærd

  -

  Ja det er da på tide de får en offentlig betalt stilling som sagsbehandler eller bare behandler for alle de andre indvandrere.

  Og jo mere de får i løn, jo mere er der jo i skatteindtægt for staten – Ren win win – eller hur?

 3. Af Katrine Larsen

  -

  Jeg synes, HDP har et udmærket forslag her. Jeg ser dog nogle mulige faldgrupper, som bør undgås:

  1) Jeg ønsker ikke, indvandrerkvinder bliver “tyende” for “rige, hvide mænd” – de skal arbejde, ja, men de skal også have mulighed for skolegang på linje med alle andre danskere, ellers bliver de andenrangsborgere

  2) Jeg mener, det er absolut nødvendigt, at der gælder samme rettigheder på arbejdsmarkedet, uanset om man har brun eller hvid hud – den form for arbejde, HDP lader til at antyde, vil derfor kun være mulig ved nyttejob på kontanthjælp; hvis en indvandrerkvinde er ansat i et firma, skal hun have samme løn og samme rettigheder som en hvid, kristen kvinde med samme kvalifikationer ville have

  Desuden har jeg et forslag til jobfunktion: Hjælp i landbruget. Ofte mangler landmænd arbejdskraft, særligt i perioder med stort arbejdspres (høst, slagtning, pelsning etc.), og her kunne indvandrerkvinder være behjælpelige. Hvis det er muligt, bør vi dog lade dem undgå at arbejde med svin; vi tvinger jo heller ikke vegetarer til at arbejde på minkfarme.

 4. Af Palle Huld

  -

  Javist ja – Og jeg vil da også gerne tørres bagi af en Muslimsk Sosu’er.

 5. Af Kalle Quist

  -

  Må en Muslim overhovedet udføre Sosu arbejde på en vantro?

 6. Af Helge Nørager

  -

  ” Damer, der hjælper os med at pakke varer i poser i supermarkedet og bærer det ud til bilen.”

  Det er vel også for stort et arbejde at gøre selv, når man tilhører eliten.

 7. Af P Christensen

  -

  Oprydning af en svinesti går nok ikke for nogle muslimer.
  Kald det snavs i stedet.
  Hvilket iøvrigt er et anerkendelsesværdigt arbejde, sådan som folk sviner idag.

  Kan iøvrigt godt lide læserkommentaren om at indvandrerkvinder ikke må blive
  tyende for rige hvide mænd.
  Jeg er ikke uenig, men nu har de danske skatteydere, herunder
  lønmodtagere, i årtier været finansielt tyende for de indvandrere,
  der ikke har kunnet, skullet men især villet forsørge sig selv, og der har ingen
  stillet sig op og støttet skatteryder-tyendet.

 8. Af Jørgen Madsen

  -

  Kære HDP

  Dit forslag er fuldkommen logisk; helt igennem anstændigt; enkelt og hurtigt at gennemføre; og ville spare samfundet for et anseeligt tocifret milliardbeløb. Vores politikere har med andre ord ingen undskyldning for ikke at implementere det så hurtigt som menneskeligt muligt. Med andre ord: Det er dødfødt fra starten.

 9. Af Henrik Knage

  -

  Nå – den har du nok også opfanget!

  Der er jo ikke nogen overraskelse i, at nogle kvinder der er kommet hertil, som asylansøgere for 30 år siden, og ikke har lært dansk endnu, mener at det er systemet der har skylden for, at de ikke har vundet indpas på det danske arbejdsmarked, samt den mand de har giftet sig med.

  Mig bekendt er der intet i det danske system, der forbyder kvinder, at tage et arbejde.

  Der er så en dansker i kaffestuen (kvinde) som mener det er epokegørende nyt, og at det skal hele Danmark tage til efterretning.

  Længere er den såkaldte integration faktisk ikke nået, selv om der er postet milliarder og atter milliarder i projekt ”integration”.

  Integrering er et facit der kan måles. Integration derimod er en proces. Så når vore kære politikere nævner ordet ”Integration” betyder det helt konkret, at de ikke ved hvor størrelsen befinder sig på skalaen – men går så ud fra at vi andre ved det.

  Det hedder en politisk afledningsmanøvre, der giver topkarakter på Statskundskab, men 0 hos mig.

 10. Af Søren Revser

  -

  Det skulle ikke undre mig, om Indvandrere kvinder der sættes i arbejde, omgående vil immigrere eller flygte til Sverige.

  Det vil imidlertid efterlade Danmark med horder af sagsbehandlere som pludselig skal omskoles – Har vi overhovedet råd til det?

 11. Af bent rasmussen

  -

  De idéer med at spille kvinderne og mændene ud mod hinanden, med at presse kvinderne ud af hjemmene, med at ville bestemme over hvordan en familie vil indrette sig, med at tvinge kvinderne væk fra børnene, så børnene kan tvinges ind på institutionerne til pædagogisk statsopdragelse og indoktrinering, er vel ret beset en samling kommunistiske idéer der både er børnefjendske, kvindefjendske, mandsfjendske og familiefjendske. Hele dette statstyranni overfor familielivet bør man vel som ikke-kommunist være modstander af?!! Vi véd ihvertfald at kommunistisk familiepolitik overfor danskerne har ført til hundredtusindvis eller millioner af overgreb, uretfærdigheder og familietragedier.

 12. Af Jan Petersen

  -

  Ordet integration er vel et af de største politiske bluf numre i nyere tid. Integration findes stort set ikke praktiseret noget sted på jorden.

  Integration er helt enkelt et Fatamorgana!

 13. Af Henrik Knage

  -

  De kvinder der her er tale om, er kvinder hvis mand er død.

  Det svare jo til, at stille op med et æsel på Klampenborg Galopbane, og så få så meget handicap i forhold til alle fuldblodshestene, at æslet bare skal vælte sig selv ind over målstregen for at blive vinder af løbet.

 14. Af bent rasmussen

  -

  De idéer med at spille kvinderne og mændene ud mod hinanden, med at presse kvinderne ud af hjemmene, med at ville bestemme over hvordan en familie skal indrette sig, med at tvinge kvinderne væk fra børnene, så børnene kan tvinges ind på institutionerne til pædagogisk statsopdragelse og indoktrinering, er vel ret beset en samling kommunistiske idéer der både er børnefjendske, kvindefjendske, mandsfjendske og familiefjendske. Hele dette statstyranni overfor familielivet bør man vel som ikke-kommunist være modstander af?!! Vi véd ihvertfald at kommunistisk familiepolitik overfor danskerne har ført til hundredtusindvis eller millioner af overgreb, uretfærdigheder og familietragedier.

 15. Af Jesper Lund

  -

  Henrik Day Poulsen må åbenbart ikke være bekendt med lovgivningen om kontanthjælp. Kontanthjælpsmodtagere skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet, dvs. at kontanthjælpsmodtagere skal påtage sig anvist job. Ellers ryger kontanthjælpen.

  Kontanthjælpsreformen omfatter bl.a. en “nyttejobordning”. Københavns Kommune har vist udnyttet den ordning til på Amager Fælled at forsøge at udrydde japansk pileurt. Det var måske en opgave indvandrekvinder?

  Henrik Day Poulsen, følger du slet ikke med i lovgivningen på kontanthjælpsområdet? Det kan jeg råde dig til, før du fremsætter “progressive ideer”, som allerede er en realitet. Men virkeligheden har måske svært ved at trænge ind på psykiaterkontoret?

 16. Af bent rasmussen

  -

  Hører kvinderne overhovedet til på arbejdsmarkedet? Er noget blevet bedre af at de er kommet til at fylde en masse i partierne, i pressen, i bureaukratierne og på arbejdspladserne? For børnene, for mændene, for familielivet og for bedsteforældrene har udviklingen siden 1960-68 mest været været negativ. Se på rekordtallene for skilsmisser, tvangsfjernelser, retsløse fædre, faderløse børn, psykisk syge børn osv. Se på hvordan familie- og skilsmissebureaukraterne udnytter, manipulerer, tyranniserer og terroriserer utallige familier. Aldrig før har der været så mange opløste familier, taberbørn og tabermænd. Noget der klart indikerer at Danmarks feministiske og kommunistiske familiepolitik er pilrådden.

 17. Af bjarne petersen

  -

  Virkeligheden har ihvertfald svært ved at trænge ind gennem jesper lunds tykke pandeskal der tilsyneladende frafiltrerer alle “uvedkommende” fakta. Altså “uvedkommende” for lund. For eet er teori, og noget andet realiteterne. Og de er at reglerne for kontanthjælp er blevet ignoreret i årevis, når det drejede sig om evighedsturister. Så lunds irettesættelse af HDP er helt ude i hampen.

 18. Af Marianne Helger

  -

  Hej Henrik

  Det lyder som et god ide, at indvandrerkvinder skal arbejde ligesom vi andre. Men hvem skal betale deres løn, når det kun er service jobs de kan udføre. For de skal vel ikke arbejde uden at få en overenskomstmæssig løn.

 19. Af Lars Kristensen

  -

  Smækfede avlingsmaskiner i ørkengevanter for endnu flere dysfunktionelle bandemedlemmer.

  Det er igen skatteyderne der betaler og Danmark får flere og flere af disse ghettoer.

  Har læst Søren Pind er skuffet over vælgerne og kalder dem “vrede”. Det er vist en underdrivelse.

 20. Af Jesper Lund

  -

  Bjarne Petersen

  HDP skriver:
  “Konceptet skal være, at såfremt man modtager kontanthjælp og ikke selv kan finde et arbejde, skal man udføre de nævnte opgaver. Ønsker man ikke det, kan man ikke modtage offentlig ydelse. Såre simpelt!”

  Hvad er det, HDP her foreslår? Det må være ny lovgivning på kontanthjælpsområdet.

  Jamen, vi har jo allerede den lovgivning. Vil du give mig ret i det?

  Jeg vil så give dig ret i, at det nok er sjældent, at kontanthjælpsreglerne bliver håndhævet. Så må være der, fejler ligger. Ikke i manglende lovgivning.

 21. Af Odd Notbom

  -

  Bløf. I henhold til koranen må man gerne stikke os vantro en løgn. Når det kommer til selve sagens kerne, at arbejde, kommer det intet ud af det. Dette skal nok politikerne sørge for. Men forslagene er det intet i vejen med.

 22. Af bjarne petersen

  -

  Jesper lund har ret i at paragrafferne/lovgivningen er på plads. Men i forhold til tidligere praksis og regler er der sket en fantastisk skrap og asocial forringelse af de arbejdsløses vilkår. Nu har politikerne jo næsten gjort de arbejdsløse til en slags retsløse statsslaver. Og oveni diskrimineres danskerne så på det groveste i forhold til migranterne. En arbejdsløs, boligløs, pengeløs eller syg dansker behandler systemet nu som en 5. klasses borger. Borgens og systemets kynisme, hovmod og frækhed er løbet løbsk.

 23. Af Brian Jørgensen

  -

  De skal i arbejde halleluja!, hold nu op! det må da være lysende klart at de er opgivet af systemet og er parkeret på permanent kontant hjælp eller førtidspension, de kommer aldrig i arbejde

  Offerkortet trukket med det samme, No news there

  De social rådgivere der har opgivet de mennesker har fejlet, ingen kvaler du og jeg betaler suk

  Og det vælter ind med nye, håbløst!

 24. Af Helle Hansen

  -

  ” Mange indvandrerkvinder ” ? Hvor mange HDP ?
  HDP vil gerne være opfindsom og se på hvor vi i Danmark har brug for en hjælpende hånd..
  HDPS fantasi rækker så til at foreslå at disse hjemmegående indvandrerkvinder , kan gøre rent hos folk som arbejder , og derfor ikke orker at gøre det selv.
  En noget skræmmende film dukker op på nethinden , at se denne overlæge med hang til indvandrerfjendske debatter og sin kæphest om psykopati , sidde i sin Arne Jacobsen stol med høj cigarføring og modvilligt ” løfte stængerne ” når der skal støvsuges. Og arbejdet som stud.klud skal bære lønnen i sig selv.
  Der må være nok materiale til Rytteriet her .

 25. Af Erik møller

  -

  Sandheden er at politikernes flertal i årevis har ført en særdeles uansvarlig og direkte folkefjendsk politik. Som har fyldt Danmark med skandaler, kriminalitet, nye sygdomme, uløselige problemer og asociale tilstande. Vælgerne må til at indsé at de gamle partier ikke vil hjælpe dem, men kun gøre tingene værre. Der må friske kræfter til. Se iøvrigt de spændende optagelser af politi-jagter…… eller de meget uhyggelige film om afrikaniserede/islamiserede ghetto-områder…… hos den korte avis/snaph/180g.

 26. Af Jan Johansen

  -

  “Og jeg kunne blive ved”, skrev du som en afslutning på din opremsning af jobmuligheder for indvandrerkvinderne, men det ville du nok ha’ haft svært ved, for de eksempler du diskede op med indeholdt kun ganske få eksempler på reelt arbejde. Der var i hvert fald ikke meget, der kunne kaste en reel lønindtægt af sig. Altså pjat med dig, Henrik Day Poulsen. Din model ville kun fastholde indvandrerkvinderne i rollen som dem, der ikke kan andet, altså modellen “dem og os”. I øvrigt bliver det uhyre vanskeligt at få mange af disse kvinder ud på arbejdsmarkedet. De er jo stort set underlagt mændenes forestilling om, hvad kvinderne skal.

 27. Af Erik møller

  -

  Migranterne tildeles førtidspensioner, mens danskerne piskes rundt i manegen hvis de er arbejdsløse/pengeløse. Migranterne tildeles boliger forud for danskerne, der gerne må leve, fryse og dø på gaderne. Migranterne tildeles sød forståelse, jobs, velfærd, penge, familietrivsel, politibeskyttelse og lægehjælp forud for danskerne. Er for dri velsen og ud ryd del sen af danskerne begyndt? Hvad blev der af lars ulykkes løfte om indvandringsstop?

 28. Af lizzie H.

  -

  Punkt 1: Der skal kun udbetales børnetilskud til 3 børn. Det er hvad 2 danske udearbejdende forældere kan klare. Herved mister de patriarkalske mænd ét af argumenterne for at holde den familiesammenførte indendøre. Hvis man så kunne få ham til at spise sammen med konen og børnene også vil man være godt på vej til at han kan lære respekt for sin hustru.

  Punkt 2: På enhver arbejdsplads skal hidjab og fodlang tildækning bandlyses. Tildækningen tjener kun til Social Kontrol udført af andre rettroende muslimske kvinder.
  Danske kolleger udøver ikke social kontrol, tværtimod.

 29. Af Niels Juul Hansen

  -

  Så fik Henrik Day Poulsen igen, igen lukket op for sin antimuslimske gylletank.

  “De skal simpelthen sendes i arbejde og lære at yde,….” hvorefter HDP ‘i flæng’ nævner arbejdsområder, der vil passe ham og ligesindede godt.

  Disse indvandrerkvinder kan da også bruges til at gøre rent til en ‘ fornuftig’ pris efter Københavns Gay Parade, der har svært ved at få økonomien til at hænge sammen p.g.a. store udgifter til den efterfølgende rengøring – ikke sandt, HDP?

  Betal hvad det koster, HDP, hvis du vil have et arbejde udført, i stedet for at satse på en ‘billig brun eller sort muslim’ . Jeg er sikker på, at du har råd til at betale en anstændig løn.

 30. Af Ulf Timmermann

  -

  Vi skal lære atter at tørre os selv i røven. Forfra. Har hele tiden set det komme: Et nyt kæmpeløft til denne her “kvindekamp”, som i nu 45 år “først lige er begyndt”.

 31. Af Niels Andersen

  -

  Skal vi tage disse muslimske kvinder på ordet ligesom vi har taget deres imamer på ordet? Vorherrebevars siger jeg bare. Muslimerne bruger tom retorik på samme måde som vores magtesløse politikere.

  Hvornår går det op for politikerne og pladderhumanisterne, at muslimerne IKKE vil integreres i vores samfund? Muslimerne vil omstyrte vores samfund og omdanne det til muslimsk samfund, og gerne kalifat for hovedpartens vedkommende. Indtil da undermininerer de vores samfund økonomisk og kulturelt.

  Pladderhumanister og landsforræddere som Niels Juul Hansen har jeg ingen respekt for. Han kan starte med at åbne sin egen dør for flygtninge og bruge alle sine egne penge på dem, før han begynder at bruge mine penge på sine muslimske migranter. Det er jo nemt at fremstå som barmhjertig for andres penge. Men det gør han måske også selv via overførselsindkomst.

 32. Af Jesper Lund

  -

  Niels Andersen

  Det er endnu lettere at mene at flygtninge skal hjælpes til nærområderne. Drager du til nærområderne for at hjælpe flygtninge dér?

 33. Af Jesper Lund

  -

  skal hjælpes til nærområderne->skal hjælpes i nærområderne

 34. Af professor trivia

  -

  Luddovne flæskekøer har aldrig gidet løfte dellerne til andet end at blive insemineret igen og igen mens de åd mayonnaise direkte fra tuben.
  Flere stakkels børn = flere penge = mere mayonnaise = flere dårlige undskyldninger= flere …

 35. Af Erik Skifter

  -

  Der er personer her på bloggen, især imod Henrik Day Poulsen, som flainer helt ud når muslimsk indvandring, og de problemer det giver samfundet, omtales og beskrives. Især hvis man beskriver problemerne direkte og uden omsvøb, som Henrik Day Poulsen gør det.
  Jesper Lund her på bloggen reagerer uden omtanke, ligesom de fleste andre, og angriber personen Henrik Day Poulsen for ikke at have kendskab til virkeligheden.

  Kære Jesper Lund. Virkeligheden er den, at det er langt værre end det som Henrik Day Poulsen her beskriver. Langt værre og især i det offentlige system, herunder på næsten samtlige landet jobcentre.
  Jeg har et indgående kendskab til de udfordringer der ligger i at få indvandre i job, herunder servicejob. Igennem 10 år havde jeg et rengøringsselskab i en stor dansk by, hvor jeg havde 150 medarbejdere ansat. Vi manglede konstant arbejdskraft og især stabil arbejdskraft, selvom vi betalte en løn som lå over selve overenskomsten. Vi indrettede dette selskab efter at vi skulle rekruttere især indvandrekvinder, idet vi vidste at der var rigtig mange ledige. Vi samarbejde med områdets jobcenter og vi tilrettelagde store afdelinger i selskabet efter disse kommende indvandrekvinder. Der blev indkøbt specielle hovedbeklædninger og uniformer, som tog hensyn til disse muslimske kvinders kultur og religion og vi tilrettelagde det sådan, at der ikke kom kontakt med mandlige medarbejdere og ledere. Hele dette koncept i selskabet med at få indvandrekvinderne i arbejde vagte stor begejstring hos socialrådgiverne og sagsbehandlerne på jobcenteret.
  Da vi igangsatte projektet blev der henvist en pæn del indvandrekvinder. Beklageligvis mødte langt de fleste op i burkaer, trods vi netop havde aftalt at lige netop burka kunne vi ikke magte i vores firma, idet det var næsten umuligt at gennemføre arbejdet iført burka. Jobcenteret var dybt overrasket, idet de havde netop over for deres jobansøgere havde betydet, at lige burka ikke kunne accepteres. Jobcenteret havde netop visisteret efter, at det alene var kvinder som ikke gik i burka, som man henviste til vores firma. Men langt de fleste henviste ankom som nævnt i burka til deres første møde i vores firma.
  Dernæst blev vi udfordret af, at langt størstedelen af kvinderne var i en konstant kontakt med deres mand, mest på deres mobiltelefon. Efter direktiver fra deres mænd viste det sig, at der var flere begrænsninger for at disse kvinder kunne arbejde. Vi blev mødt med den ene sjove og underlige forklaring for, at der ikke kunne arbejdes og man kunne især ikke arbejde ret længe ad gangen, fordi man skulle lige noget andet, de fleste gange skulle de til deres egen læge eller også skulle børnene det. Vi havde eksempler på, at der var kvinder som skulle til egen læge 4 gange på en arbejdsuge på 5 dage.
  Vi blev mødt med det som man godt kan kalde arbejdsvægring. Der var generelt ingen vilje eller lyst til at arbejde. Nu var rengøringsarbejde måske heller ikke det mest interessante job, men lønnen var langt over gennemsnittet for markedet, men slet ikke attraktivt nok for langt størstedelen af disse muslimske indvandrekvinder.
  Vores projekt med jobcenteret – om at få muslimske indvandrekvinder i arbejde – mislykkedes. Til stor ærgelse for for både os og for jobcenteret. Der var lagt et stort arbejde i dette projekt fra begge sider, men der var al for stor modstand i det muslimske miljø til at dette projekt ville kunne lykkedes, især fra de mange mænd som stod bag disse mange muslimske kvinder vi havde igennem projektet. Vi optalte, at der have været – som jeg husker det – 85 kvinder igennem projektet, hvoraf det lykkedes os at få fastansat sølle 3 kvinder. Sølle 3 kvinder blev ansat ud af i alt 85.
  Vi manglende arbejdskraft og især èn stilling søgte vi forgæves en medarbejder i over 1. år gennem jobcentert. Et job som “tissekone”, hvor pågældende skulle holde opsyn med toiletområdet og gøre det løbende rent i et større butikscenter, hvor der ud over lønnen kunne indtjenes via betaling direkte fra kunderne for adgang til toiletterne. Denne stilling lykkedes det ikke jobcenteret at finde en medarbejder i over et år. Vi valgte så selv at udfinde en medarbejder og det blev en sej og ihærdig kvinde, som bestrider stillingen den dag i dag – efter 8 år – og hun har en særdeles god indtjening ved siden af sin normale overenskomstmæssige løn. Hun er af polsk afstamning.
  Firmaet er i dag overtaget af et større selskab, som i dag næsten ingen muslimske medarbejdere har, men et stort overtal af østeuropæiske medarbejdere. Man tjener i dag omkring 150,- kroner i timeløn i dette firma, som rengøringsmedarbejder. Det er ikke en dårlige løn og det er heller ikke verdens mest interessante job, men et nyttigt job og et job som er særdeles velegnet til at blive integreret på arbejdsmarkedet.
  Disse mange muslimske kvinder, som ikke kom i arbejde. Mistede de så deres kontanthjælp ?
  Det skulle de gøre efter lovgivningen, men de blev alle sluset uden om og der blev bøjet godt i reglerne, så de kunne fortsætte deres sysler i hjemmet hos mand og børn.
  Københavns Kommune har lige p.t. ca. 6.000 indvandrekvinder som er på kontanthjælp og er arbejdsduelige. I selv samme kommune udfører landets 5 største rengøringsselskaber servicearbejde og alle disse firmaer har akut brug for medarbejdere hele tiden. Dette løses ved at man ansætter østeuropæisk arbejdskraft, som er importeret til formålet.
  Jobcenterne har opgivet, at få indvandrekvinder i job inden for servicefagene. Dette er fakta, men ingen vil forholde sig til det. Især ikke københavns borgmester. Han kender udemærket godt problemet, men gør som strudsen – stikker hovedet ned i busken indtil problemet er over.
  Henrik Day Poulsen beskriver et reelt problem, som bare ikke kan løses. Der er ikke den nødvendige politisk vilje.

 36. Af Henrik Knage

  -

  Der er sikkert bare tale om endnu et politisk blufnummer – et bestillingarbejde forud for flere midler til “integration”, nærmere betegnet et politisk “skuffeselskab” – en “buffer” der kan afleveres beløb i så de forsvinder en tid, men så pludselig dukker op et andet sted.

  Det samme skete jo med “Dovne Robert & Fattige Karina” – det var også politisk bestillingsarbejde forud for en upopulær kontanthjælpsreform.

  DSB blev også delt i to DSB & BaneDanmark – af sandsynligvis samme årsag – da DSB havde fungeret som “buffer” i mange år, men pludselig blev mistænkelig.

  Så er det mere end belejliget med “integration” for det er der alligevel ingen der kan kontrollere.

 37. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Glimrende forslag, kun at det skal naturligvis ske i deres hjemlande, deres nærområder, for alt i verden ikke i Danmark, vi kan ikke have en 5 kolonne løbende rundt, der er klar at slå til når islamisterne mange nok, for når mange nok slår islamisterne uden tvivel til i jihad!
  Men udmærket plan at kvinderne kommer i arbejde i deres hjemlande, god ide, der er også rigeligt at genopbygge, efter tidligere, og fremtidige krige.
  Evt. en lov pengekassen lukkes i, at vi danske kun må hjælpe i nærområder, med tilbud at sende til et islamistiskt nærområde, men for alt i verden intet ophold på dansk jord, islamisterne vil os danske kun ondt, bare vent og se til det er alt for sent!

  Vi skal naturligvis ikke hjælpe til vores alles egen undergang, sådant er topmålet af dumhed!

 38. Af Michael Vestergaard

  -

  De fleste danske mænd har været alt for naive og godtroende mht. rødstrømperne, kvindesagskvinderne, ligestillings-madammerne, feministerne og de politiserende kvinder. For det er ikke retfærdighed, velfærd, demokrati, ligestilling eller fornuftig politik disse kvinder kæmper for, men egoistiske særinteresser, kommunisme, landsskadelig masseindvandring og mandsfjendsk familiepolitik. De politiserende kvinder har slæbt så megen vanvid, pladderhumanisme, korruption, rødfascisme og kortsynet tåbelighed ind i lovgivningen og forvaltningen, at Danmark (og Sverige og hele Europa) nu er et stærkt svækket samfund, hvor tosserier, magtmisbrug, forringelser, skandaler, ulykker, uretfærdigheder og forbrydelser hagler ned over befolkningen. Hvis denne feminisering af samfundet ikke snart stoppes, ender Danmark som et umenneskeligt og dødsygt samfund.

 39. Af Helge Nørager

  -

  Det er tydeligt at afskaffelsen af vejgrøfter, var en stor fejl.

  Da alle de nu arbejdsløse grøftegraver nu intet andet har at lave, end grave videre på diverse blogs.

 40. Af Så er Det sagt

  -

  Helt forkert fokus- det er da mændene der skal i arbejde så de kan forsørge deres familier,så kan samfundet spare penge og de kan leve det liv de ønsker hvor der er tabuer for deres kvinder når det gælder omgang med andre.

 41. Af Michael Vestergaard

  -

  PS: En anden blogger har skrevet om hvordan de feministiske rødfascister i skilsmisse-systemet, “børneværnet” og familiebureaukratiet udnytter og terroriserer både mændene, børnene og bedsteforældrene. Hele familier kværnes ned, og tusinder af børn er ofre for psykisk tortur/åndelig grusomhed pga. betonbureaukraternes udskejelser. Tusinder af børn og voksne er ofre for umenneskelige overgreb.

  Hvorlænge endnu skal vi finde os i denne mandsfjendske og børnefjendske råddenskab?

 42. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  Appropos ! –Erik Skifter ! –Du skulle have “en medalje” –Fordi du er en trofast ægte-dansker, der vil os efterhånden “stakler” ! Det godt !—-De slatne politikere kan aldrig løbe fra AT: De har ødelagt vores liv ! –Vi er sunket ned i “usselhedens bundløse hul ! “–Det hjælper ikke før vi slipper helt af med “ghetto-islamisterne” –Der er – og bliver beskyttede af socialdemokraterne incl. RV. ! –Så er det sagt !—Hvad er meningen –skal “under-Danmark ´s evige “sårbare extremt-udnyttende personager fortsætte med deres propaganda for “ussel-heds-brigaden ” ??–Det vi NU skal have ER: Et super-borgerligt pol.parti ! –Der ikke bliver skræmt, når de får, at vide –AT ! det ikke kan lade sig gøre iflg. grundloven ! –Den grundlov der blev udfærdiget for 200 år siden !–Hallo ! –Kom til fornuft ! –Det helt – helt rigtige er, at få udryddet samtlige ræve-røde partiér ! Ellers kan lille Danmark godt sige ” helt farvel til nogensinde mere, at være et moderne udviklet land ” –Allerede på nuværende flytter firmaérne udenfor dk-grænsen –både Nespresso –Og, hvad har vi ? –har kontorer udenfor DK ! –Fordi det er billigere –Muslimerne har ruinéret vores land ! –Og politikerne hjælper til, når de siger, at ingenting kan lade sig gøre iflg. “grundloven ! “

 43. Af Helge Nørager

  -

  Hil alle prebner, vid den ægte savnes.
  Seriøst, har i aldrig tænkt over at det at lade konen gå hjemme med børn, er det som i ønsker.
  At samfundet desværre ikke tillader en lavtlønnet mand, mulighed for dette, glemmes, men bør huskes.
  Min påstand er at en lavtlønnet, kan ikke forsøge en hjemmegående kone, 2 børn, og betale en bolig. Lønnen er for lav, det er en konsekvens af at alle skal arbejde, og det grådige neoliberale samfund.

  Derfor er det tankevækkende det helt klare holdnings sammenfald der er mellem “prebner”, og de aller mest sorte prædikanter.

  Og hvem kan dog klandre en ægte mand for at kunne beskytte sin kvinde mod det kapitalistiske samfunds fristelser skabt af djævlen, siger de i moske.
  Kvindens plads er jo i hjemmet, så børn kan få en sund opdragelse som forældre ønsker.

  Derfor er det totalt skrigende til grin at alle i kvindehadske “prebnere” er så totalt enige med sorte prædikanter, men i er desværre i modvind den moderne kapitalisme kræver at alle arbejder, også kvinder, så stik piben ind, og nyd jeres liberale kapitalisme og glæd jer over jeres holdnings fællesskab med de mest reaktionære religiøse.

 44. Af lizzie H.

  -

  Kvinderne er dem der bærer kulturen.
  De fastholder adskillelsen af kønnene I hjemmet, hvor de ikke spiser sammen med manden og drengebørnene, – og I forhold til opdragelsen af deres børn, hvor drengebørn, da de har højere status end deres mødre og ældre søstre, IKKE modtager nogen vejledning I god opførsel.
  Kvinderne skal selv gøre oprør mod den muslimsk dikterede undertrykkelse.
  Og vi SKAL stille krav til dem om at total tildækning ikke er tilladt på danske arbejdspladser. Det er uhygiejnisk og det er upraktisk.
  Det er strukturel arbejdsvægring at insistere på at iklæde sig andet end den uniform som firmaet foreskriver.
  Kære ‘Så er det sagt’. Beskæftigelsen af kvinderne vil løse så mange, mange problemer.
  Især for de unge muslimer der ønsker at blive danskere.
  Tænk, hvor meget tid der I dag bruges af mødre, søstre, tanter og bedstemødre på SOCIAL KONTROL?
  Lediggang er I sandhed roden til alt ondt.

 45. Af Ulla Nielsen

  -

  @Bent Rasmussen. Den eneste “tvang”, der vist er i spil her, er “tvangen” til at være lovlydig. Dvs. reelt stå til rådighed for arbejdsmarkedet , når man har skrevet under på, at man står til rådighed for arbejdsmarkedet. Der er ingen der forhindrer indvandrerfamilier
  i at lade kvinden være hjemmegående husmor. Men som husmor er man ikke berettiget til overførselsindkomst, De Radikales ide om borgerløn er aldrig blevet til lov. Hvis en familie ikke kan leve af en indkomst, f.eks. fordi man har sat flere børn i verden, end man kan forsørge, må begge parter i arbejde med en indkomst. Sådan har det sådan set været siden stenalderen: man talte ikke om at have en indkomst, men kvinderne var lige så vel i sving med at indsamle føde som mændene.

 46. Af Hul igennem?

  -

  Det eneste der virker på yallaher er vist nulpenge. Ikke en dadel. Du får ikke noget. Kein geld. Nix. Ingenting. Bar røv. Skrid.
  Muhammed var jo dårlig betaler. Det var derfor de kørte ham ud af Mekka på røv og albuer, han skyldte røven væk
  mvh

 47. Af Jan Petersen

  -

  Erik Skifter, tak for et glimrende indlæg fra den virkelige verden. Altid rart med lidt fakta som pendant til en hob af flyvske intetsigende indlæg.

 48. Af Mikkel Madsen

  -

  Meget af det, der foreslås, er allerede muligt i dag i arbejdsmarkedslovgivningen.

  F.eks. straksaktivering af kth-,modtagere.

 49. Af Mikkel Madsen

  -

  “Må en Muslim overhovedet udføre Sosu arbejde på en vantro?”

  Ja, det er der allerede mange, der gør.

  Lad os nu ikke stille alle mulige blokader op.

 50. Af Mikkel Madsen

  -

  “De idéer med at spille kvinderne og mændene ud mod hinanden, med at presse kvinderne ud af hjemmene, med at ville bestemme over hvordan en familie vil indrette sig, med at tvinge kvinderne væk fra børnene, så børnene kan tvinges ind på institutionerne til pædagogisk statsopdragelse og indoktrinering, er vel ret beset en samling kommunistiske idéer der både er børnefjendske, kvindefjendske, mandsfjendske og familiefjendske”.

  Det har intet med kommunisme at gøre, men derimod alt at gøre med, at man skal opfylde visse krav for at modtage dagpenge eller kontanthjælp.

 51. Af Teddy bjørn Olsen --tegner

  -

  appropos ! –LÆS Geeti Amiri ´s lange historie i Berlingske !—Hun slap ud af “fælden” ! Fælden er stadig intakt i de 42 ghettoér i DK !—–Og danskerne er stadigvæk til grin for egne penge !—Det stopper først, Når vi bliver os-selv igen –og ikke før !

 52. Af Kim Kaos

  -

  Der må være mia. at spare hvis man får disse kvinder i arbejde eller stopper for deres socialhjælp.

  Står man ikke til rådighed skal man naturligvis ikke have penge fra det offentlige.

  Man kunne begynde at indkalde disse kvinder til en samtale hvor man får fastslået om de har de sproglige og faglige kvalifikationer eller om de er for syge.

  Et kort forløb på et par uger hvor der er absolut mødepligt kan man hurtigt vurdere om de reellet står til rådighed eller ej.

  Hvis ikke så lukke man kassen med det samme og så må de leve af de penge deres mand kan hive hjem.

  Sagsbehandlere der ikke lever op til deres forpligtelser får et par uger til at rydde op – sker det ikke så kan de sige farvel til deres kollegaer og finde et andet job.

  Det kan ikke være så svært at få stoppet det årlige mia. tab det er for landet at alt for mange udnytter vores system.

 53. Af Thor Arentoft

  -

  Det er altså ikke arbejdsopgaver for indvandrere og Danskere det skorter på i Danmark, men viljen til at ville betale, for alle de arbejdsopgaver der bliver forsømt, i det Danske samfund.
  At sidde på sin røv og føre meningsløs statistik over helt lige-gyldige ting, er finere og bedre betalt end at gøre noget nyttigt mod betaling; som f.eks. at bytte bleer på gamle og syge.
  I dagens uddannelsessnobbede samfund er det blevet sådan, at samtlige regeringer hellere udbetaler en overførselsindkomst til mennesker (uanset etnicitet og religion), end at opretholde et arbejdsmark hvor der SKAL være plads for alle.
  Som HDP så rigtigt skriver, er der jo uendelige arbejdsopgaver der kunde udføres af alle dem der i dagens Danmark får penge for at IKKE gøre noget.
  Specielt for indvandrekvinderne ville et arbejde med sociale kontakter med Danskere kunde blive et lyft; ikke bare for dem selv, men også deres mænd døtre og sønner.
  Det er en stor arbejdskraft-reserve der her findes, samtidigt med at integrationsmulighederne ikke udnyttes.
  Det er “sølle” politikere og fagforeninger, der ikke kan finde ud af at der skal være arbejde og plads for alle i et samfund hele livet.

 54. Af A. Bierce

  -

  Muslimske mænd burde bære burka

 55. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  A BIERCE….14:50…………..mener du ikke spændetrøje?

 56. Af P Miller

  -

  Når man har været her i landet i årtier uden at man har lært at tale dansk og ikke har vist vilje til at uddanne sig ,så man kan bidrage til fællesskabet,så skal der altså andre ting til.
  Det er jo ikke fordi at vi som samfund stiller os i vejen eller er afvisende over for sådanne ønsker.
  Hvis det er kulturelt eller religiøst betinget at man ikke står fuldt til rådighed for arbejdsmarkedet(når man er modtager af kontanthjælp) så må denne bortfalde
  Det har jo aldrig været meningen med kontanthjælpen at den skal være en fast indtægt som man bare ukritisk kan modtage i årevis.
  Dette gælder i øvrigt også den etniske del af befolkningen

 57. Af Else Marie Arevad

  -

  Hvis man vælger at være hjemmegående husmor M/K, skal man selvfølgelig ikke modtage kontanthjælp!

 58. Af A. Bierce

  -

  Hvad er en eskimo med forfrysninger?

 59. Af Henrik Knage

  -

  “Kvinderne Er Dem Der Bærer Kulturen” – fint, så bær den!

 60. Af Henrik Knage

  -

  Storhedsvanvid findes overalt i samfundet. Den tidligere diktator fra Uganda han udråbte sig selv til – i et anfald af storhedsvanvid – konge over alle havenes fisk, alle dyrene på Jorden, samt alle luften fugle!

  Det er netop det feminisme går ud på, at gøre andre så dumme som overhovedet muligt!

  Kvinde bærer kulturen! Rend mig i røven – undskyld udtrykket!

 61. Af Mads Timo

  -

  Du skyder endnu engang med spredhagl, uden at ha’ sat dig ind i tingene Henrik. Du er ved at være lige så rabiat som dem du ønsker at bekæmpe. Du mangler derudover en eklatant forståelse for nærmest alt undtagen psykopater…it takes one to know one. Og som den populist du nu engang er så kan det ikke undre en, at du har så stort et behov for at stikke snablen frem lige meget hvad emnet så er…

 62. Af Jan Petersen

  -

  Google iøvrigt følgende tekst, og læs selv videre:

  “Top German journalist admits mainstream media is completely fake”

  Sites findes desværre ikke på dansk!

 63. Af Karsten Hansen

  -

  Den usandsynlig og utrolig svinske behandling som mænd, familier og børn oftest får af det danske skilsmisse-bureaukrati har i høj grad noget med kommunisme/feminisme og rødfascisme at gøre. Det er da 68’erne, feministerne og de røde radikale og socialsocialisterne der har indrettet lovgivningen og har tilrettelagt sagsbehandlingen og hele den praksis der anvendes. Det er dem som siden 68 har arbejdet på at undergrave familiemønstret, på at gøre børnene og mændene retsløse, på at få skilmissetallet op i rekordhøjde, på at gøre Danmark til en politistat hvor politiet har resourcer nok til igen og igen at slæbe børn væk fra den far de er flygtet hen til fra en fordrukken, sindssyg eller voldelig mor. En politistat som gladeligt påstår at det er kidnapning, hvis en far tager sine børn med på en uges sommerferie, selvom det ikke passede ex-madammen. Mødre kan være så ringe, utilregnelige og ondskabsfulde som mødre de vil, de får praktisk taget altid opbakning fra feministerne i familie-bureaukratiet. Systemet er ekstremt mandsfjendsk og pilråddent i sin behandling af børnene, som en blogger skriver, og påstår man noget andet, er man uvidende som et hul i jorden. Eller man lyver.

 64. Af Karsten Hansen

  -

  Ulla nielsen glemmer at før i tiden var een indkomst nok til at forsørge en familie. Det er de grådige politikeres plyndringstogter der har gjort det nødvendigt for mange familier at have to indtægter. Uden skatteplyndringen osv. kunne masser af familier have haft det meget bedre, uden stress og jag. Til fordel for børnene, kvinderne og hele familien.

 65. Af Jens Andersen

  -

  Rigtig god idé, Henrik Day Poulsen. Enhver, der tager en gåtur i København (prøv at gå langs Enghavevej og se hvor affald i alle afskygninger hober sig op langs hegnet op til jernbanelegemet), kan ved selvsyn betragte, hvor beskidt en by København er ved at udvikle sig til. .En oplagt idé at lade indvandrerkvinder, der ikke er i arbejde, komme ud at gøre rent på gader og veje, ofte efter eget afkom,

 66. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen. (1-2)

  Ikke mange kan være uenige i, at disse indvandre-kvinder skal i arbejde, problemet er bare, at
  her stort set ingen reelle arbejdspladser er længere, anden end talrige af skatte-subsidierede,
  hvad enten vi taler offentlig virksomhed eller semi offentlige af slagsen, hvorpå det logisk set
  ikke kan betale sig at have produktionsmæssig, eller anden form for konkurrenceudsatte jobs
  i Danmark længere, da virksomheden, tvinges til at betale først og fremmest klientgruppe-1.
  (som du tilhører), og hvilken underskudsgivende tabergruppe, skaber + fastholder klient gr. 2.

  Ud over man har udtyndet arbejdsstyrken ved at genvalgs-smadre 400.000 for mange ind i off
  virksomhed, som igen skaber et utal af offentlige leverandører, samt håndværkere for vedlige
  -hold af den overdimensionerede off. bygningsmasse, gælder samme i næste led, idet disse
  skattebaserede virksomheder, også skal bruge rengøring, kontormateriel, etc. etc., hvorpå vi
  samlet set, måske taler 70% af arbejdsstyrken, som er hægtet op på off virksomhed i flere led.

  Ud over de ufaglærte jobs, alle dage, altid være 1:1 overskudsgivende, og som andre Stater er
  ovenud lykkelige for at kunne fastholde, så går det den stik modsatte vej i Danmark, idet her
  konstant sidder en (presse-inviteret) klient og “mener noget med sig selv”, og hvis meninger,
  sjovt nok, altid har fundet på X som dirigere væk fra klientens eget skatte eksistensgrundlag.

  Østeuropæer, 70 kroners timelønninger, etc. etc., alt sammen er aktioner, tanker og tale som
  er produceret af den “reelt” økonomisk laveste samfunds-kaste, i form af nævnte klienter, da
  man jo netop ikke kan tåle at blive konkurrenceudsat, ud fra den frie viljes betalende kræfter.

  SÅ HER SIDDER DU, OG “MENER NOGET” OM HVORDAN (ANDRE) SKAL KNOKLE SKAT TIL DIG..

 67. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen. (2-2)

  SÅDAN HER SKABER MAN ARBEJDSPLADSER HR. KLIENT:
  Nu kunne jeg godt gå i gang med at henvise til hvordan man bare skal gøre som i UK + Irland,
  og andre steder, da disses økonomier, stort set straks gik i warp speed, så snart man fjernede
  sådan nogle som dig, samt satte disses skatte-gager ned, men duer ikke i “velfærds-taber” DK.

  MARKEDS-TILPASNINGEN SKAL DERFOR REKONSTRUERE DANMARK:
  1, Individet skal kunne fravælge i udgiftsposten for egen konkurrence og markedstilpasning.
  2. Dvs. når du fx, modtager en stribe fravalg, gør du samme for at fastholde din købekraft.
  3. Desto dyrere og overflødig man er, jo hårdere vil man blive udsat for andres fravalg.
  4. Pensionerne af skattens tag-selv gager, sættes ned, ellers må individet betale højere skat.
  5. Altså renses det dummeste og dyreste væk, imens midlerne frigives til konkurrencestyrke.

  Med andre ord.. skatte-købte presseansatte, skattebetalt uddannelse, hvis hovedpart af titler,
  tilmed er ubetinget underskudsgivende, 98X kommuner, Regioner, offentlig overlap en mass,
  alt dette konverteres om til konkurrencekraft, hægtet op på en PRO erhvervs-reetablering, for
  eksakt kendskab til timelønnens krav, og deraf fravalgets størrelse, for markeds-tilpasningen..

  Nu kan du arbejde videre, men på de markeds-underlagtes betingelser, ej den anden vej rundt

  Nåe ja, troede du i fuld ramme alvor, at man først kan få folk til at skatte-kaste underligge sig
  dig og øvrige klienter, via verdens største skatter og afgifter, (altså ud over løn-skatten), for at
  lade disse skatte-knokle, og total underkaste sig for 70 kr. i timen (brutto), for dit underskud ?.

  Ha ha… åh gud, idiotiens egoisme har i sandhed ingen bund… Hør her klient fister, med så lamt
  lave lønninger, (husk du skal fratrække verdens dyreste: DR, Vand, EL, dagligvare, etc. etc. etc),
  er her ikke råd til at købe varer for, anden end at betale ovennævnte, hvilket går ud over den
  samlede økonomi, hvorpå netop sådan en som dig, sparkes ud i lokummet lige i røven herpå.

  Nej, lad os få sat gang i det software baserede til, og fravalg, da man derved vil kunne sætte en
  lav basis løn, til ikke 70, men 55 – 65 kroner i timen, svarende til nuværende 135 kr. i købekraft.

 68. Af I. Hansen

  -

  1. Day du har ikke sat dig ind reglerne for kontanthjælp + reglerne bliver nidkært påkrævet danskerne, mens sags behandkerne og kommunerne opgiver og/ lukker øjnene når det gælder indvandrere.
  Sidder der en uden dansk sprog og i påklædning der sjælent er gangbar dresscode og der i øvrigt ikke “hul i gennem” til personen eller mindsre tegn til engagement ….. så opgives de ….. og i øvrigt gider ingen arbejdsplads så have dem ud over en praktikperiode.
  For børnenes skyld tager man ikke pengene fra dem + andre ydelser stiger ved lavere indkomst når der er børn + glipper alt andet, kan man få penge som enkeltydelser (reelt lån – men de kan jo ikke betale tilbage)

  I stedet for arbejde skal de i tvungen skole. …. ikke kun sprogskole men en fuld folkeskole…. med mødepligt. …på su.
  Børnepengene kun til 3 børn.
  Tvungen vuggestue. Tvungen børnehave så børnene integreres og lærer dansk…….og så mændene og de kontrolerende kvinder mister kontrollen over dem.

  Ordet “tilbud om” udgår og erstattes af “skal” …… så diskussion undgås.

  Stop integrations”tilbud”….. de skal selv tage ansvar…… og i øvrigt er mange af “tilbuddene” ren underholdning hvor det ikke engang forventes at man prøver at tale dansk.

 69. Af Lars Petersen

  -

  @ I. Hansen,

  Sprogskole, uddannelse, ikke uddannelse, service jobs, ikke service jobs.. intet kan og vil virke.

  Lad os antage enhver arbejdsløs, Dansker som ikke, tog en uddannelse, så kan det oplyses, at
  over halvdelen af de længeregående uddannelser, havner i verdens dyreste off. virksomhed,
  som allerede har godt 400.000 for mange ansatte, med verdens største offentlige lønsum,
  og hvis skatte-lønninger igen afføder verdens største skatte-pensioner, indtil død indtræffer..

  Over halvdelen af jeres kommuner er reelt gået konkurs, (og husk på, en Dansk kommune, er
  reelt at betragte som en sub-stat), jeres bilpakke, består af moderne trabanter, som i øvrigt er
  så røv billige, at en Tysker for et chok når de drejer af fra die deutsche autobahnen, ind i DK.

  Skallede 25.000 indvandrer, og kommune-økonomierne, går fra overlevelse, til endnu værre.
  Jeres snak om udkants-danmark, er tillige forkert, da her reelt er tale om “centrum-Danmark”,
  hvilket vil sige, at her kun er få geografiske lommer tilbage, hvor økonomien køre (via skatter)

  Men EEN ting kan i.. nemlig jeres: velfærds-islam.. via velfærd, velfærden, velfærdssamfundet,
  og velfærdsstaten. og hvis øretæveindbydende svagpisser syge, selv granvoksne: “såkaldte”
  mænd, skråler op om 24-7-365, alt imens den ene naragtige, åbenlyst tilbagestående tumpe
  overlapper den anden, mens dette system taber-folk; roser sit eget flade, pis våde, golde land
  i et væk, skønt udefrakommende måber over jeres komiske selvbedrag, og hvis måben kan
  kan læses i diverse skrifter fra starten af 1800 tallet, når man besøgte jeres plumrådne lort af
  X faldefærdige bygninger mv., og som i upåagtet kvalitets smagløst, kaldte verdens dejligste.

  Så har vi jeres femse retoriske, altid “handlings-uaktuelle” snævre samtale-demokratur af en
  snak-for-snakkens-skyld-debat, som “forhåndskendt”, udmærker sig ved, at bevæge sig væk
  fra handlingens egentlige vilje, rå, maskuline, solide, og rationelle kraft.. Svagheden er TOTAL..

  Hvor der er en ulækker forenings skatte-købt system-journalist, følger her konsekvent evig
  100% altid, en system-undertrykkende menings-klient opsætning med i tvangs-købet, hvad
  enten vi taler TV, avisartikler, blogs, etc. etc, og hvis samme, netop udgør fundamentets årsag
  til denne fuldstændig perfide system ensartethed, da den svage klient, ingen modstand tåler..

  SÅ… for at komme tilbage.. uddannelse, at Henrik Day Poulsen, ikke kender lovgivningen, eller
  gør; VS. disse indvandre-kvinder skal/skal ikke pakke dagligvare mv., er basalt set fuldstændig
  bedøvende, røv hamrende ligegyldigt, da i for længst har udmanøvreret jer selv, via jeres syge
  altid “ekskrement-aktuelle”, velfærds-taber producerende, og selvforstærkende lorte model.

 70. Af Jesper Lund

  -

  Erik Skifter

  HDP opfordrer i sit indlæg jo ikke myndighederne til at praktisere de nuværende kontanthjælpsregler 100%, herunder fratagelse af kontanthjælpen fra modtagere, som nægter at påtage sig anvist arbejde, så bl.a. kontanthjælpsmodtagende indvandrerkvinder tvinges i arbejde. Han “opfinder” derimod et nyt “koncept” specielt rettet mod indvandrerkvinder. Jeg mener så, at dette “koncept” allerede er opfundet af politikerne på Christiansborg. Dette gælder så for alle kontanthjælpsmodtagere og for den sags skyld også for dagpengemodtagere. Jeg kritiserer ham for at være uvidende om denne kendsgerning.

  For 2 år siden kunne jeg “fejre” min 60 års fødselsdag ved 14 dage inden at have fratrådt en IT-udvikler stilling efter at have oparbejdet en anciennitet på 36 1/2 år i den private IT-sektor. På mandag mister jeg dagpengeretten. Så kan jeg modtage midlertidig arbejdsmarkedsydelse til 60% af dagpengesatsen i 3 måneder. Det kan så være, at jeg at bliver sat i nyttejob, da kommunen har pligt til dette efter 4 uger på denne ydelse.

  Jeg indrømmer det gerne. Jobcentret har i de 2 år på dagpenge aldrig anvist mig et job. Jeg kunne godt have tænkt mg det, da det ikke lykkedes mig selv at finde et job, selvom jeg nogle gange har været tæt på.

 71. Af Bjørn Sørensen

  -

  Dem der har fingeren på pulsen har i årtier vidst hvor galt det står til.
  Alle offenligt ansatte i social- og skolevæsen og sundhedssektoren kender til problematikken, det er deres dagligdag.
  Der har været skrevet om det i årtier, men ingen gør noget ved det og det hele bunder i bistandsloven af 1974, som forpligter staten til at forsørge dem som ikke “magter”.

  Det er mit indtryk at 75% af dem der får hjælp sagtens kunne klare sig selv, men når nu staten vil, hvorfor så belemre sig med ulempen, når staten så gerne vil.

  Velfærdsstaten har været brugt som løftestang til øget velstand uden at yde.

  Flertallet i DK lever af velfærdsstatens godgørenhed for lånte penge, som kommende generationer kommer til at betale.

  Sålænge danskerne vil leve med den livsløgn at vi har verdens bedste velfærdssystem, vil vi fortsætte med at leve over evne.

  Siden 2. verdenskrig har vi i vesten levet evne, hvad værre er at vi i vores arrogance har foræret vores merværditjenende industri til kineserne, så nu er det dem der tjener pengene og vi holder vores økonomi kørende med gøglerøkonomi a la Munchhausen.
  At det vil kollapse er indlysende.

  Men vi kan ikke leve over evne i det uendelige, det prøvede man også i Romerriget, hvor man i århundreder udmarvede samfundet så det til sidst faldt sammen og forårsagede at Europa hensygnede i 1000 år.

  Er det det vi vil???

 72. Af Hektor Heimlich

  -

  I dag blev 2 gøteborgske muslimer idømt livsvarig fængsel for at under tilslutning til IS have skåret halsen over på et stort antal mennesker -hvor stort antal mennesker, psykopaterne myrdede, er der ingen som ved. Disse 2 rådne æg i 30 års alderen voksede op i Gøteborg med støtte fra den svenske stat. Yderligere 4 gøteborgere efterlyses for endnu værre forbrydelser.
  Jeg mener at den svenske stat også bør straffes. Den har nemlig undladt at hindre disse forbrydelser, -ja man har ligefrem finansieret massemorderne. Hvem skal hænges af ministrene- det må regeringen sådan set selv om -men det er klart at den svenske stat på en eller anden måde bør straffes.

 73. Af Niels Nielsen

  -

  Indvandre kvinderne må selv finde et job, hvis dette ikke lykkes og de ikke er danske statsborger, må de finde et andet land som vil forsøge dem. Dansker skal ikke være slaver for hele verdenssamfundet.

 74. Af B S

  -

  Til alle Jer der modtager passiv forsørgelse:
  Der er rigtig mange af Jer. Både etniske danskere og indvandrere.
  Og da jeg nu er aktiv skatteyder – og betaler ganske meget i skat, så vil jeg foreslå at vi sørger for ligestilling således at kontanthjælpen afskaffes for alle.

  Så bliver det hele nok lidt nemmere.

  Og ja, nu vil mange af Jer tilsvine mig.
  Men det er egentlig en rigtig dårlig ide. For I forsørger jo ikke Jer selv – men er helt afhængige af at nogle som mig tjener penge, står ufatteligt tidligt op om morgenen, i perioder har pendlet mere end 350 km om dagen for at gå på arbejde – og kommer meget meget træt sent hjem om aftenen.

  Mange af Jer klynker og klynker – og I er super loyale overfor enhver der vil modtage passivt.

  Men jeg synes så at de etniske danskere på passiv forsørgelse skal donere al deres hjælp til indvandrere. For jeg gider ærligt talt ikke betale mere – til nogen af Jer.

 75. Af georg christensen

  -

  Jeg ville ønske mig , at mange flere islamske kvinder endelig tog (bukser) på, og smed teltet. Islam er en nyere tro, bygget på zionisme og katalosisme, desværre med et forældet lov og rets system. Troen på, er igrunden en vidunderlighed, bygget på “TRO”. Troen på, bør bare ikke forvækles med “LOV og RET”, som “LIVET” selv skaber , for i forening at kunne leve sammen med hinanden. Det har “Muhamed” også taget stilling til for så mange år siden, Zionisternes og katalikkernes respektløshed overfor kvinder er med mine øjne set lige så forkastelige som islamisternes.

  Jeg er Ateist og påstår, at kønnenes ligeberettigelse , enkelt “individet´s” frihed i forhold til det andet og til “samfundet” det virker i samtidig med, at i den nuværende såkaldte “globaliserede” verden også det´s samfunds valgte ledere også tager hensyn til alle “enkeltindivider” (du og jeg, med ordsproget, jeg er du og du er jeg).

  Dette er ikke kun et opråb til Muslimske kvinder, men også til katolske som zionistiske. Tre religiøse trosretninger, som i bund og grund er den samme. .

 76. Af Arne Hornborg

  -

  Krigen mod Islam.
  Intet under at det såkaldte fremmedhad er stærkt stigende i disse år, hvor vi oplever 5.kolonne islamister besætter den vestlige verden med deres udemokratiske, menneskeundertrykkende lovreligion. Kommer til Europa under falske forudsætninger.
  Al den polemik der er i øjeblikket om moskeerne, deres rabiate antidemokratiske holdninger, deres bevidste forsøg på at handle stik modsat de danske love.
  De unge mennesker må ikke blive FOR DANSKE. Hustruerne der er underlangt mandens vilje i enhver henseende. Unge kvinder der ikke må indgå ægteskab med den person de SELV vælger.
  Muslimerne der FORBYDER deres trosfæller at stemme til såvel kommune- som folketingsvalg.
  Muslimer der frejdigt erkender at for dem, muslimerne, står Koranen over Den Danske Grundlov. At de vil arbejde, bevidst, på at gøre blandt andet Danmark til en islamisk stat. Det samme overalt i Europa.
  Der er muligheder nok i Grundloven til at bekæmpe islam, muslimerne. Kun et spørgsmål om handlekraft fra politikernes side.
  Den danske ligestillingslov ignorerer muslimerne de islamtroende totalt. Kvinder må ikke tage arbejde hvis manden forbyder det. Kvinder og mænd må ikke, i blandet andet moskeerne, sidde i samme lokale.
  Atter er brud på den danske ligestillingslov.
  Under falsk dække af religionsfrihed, ytringsfrihed, demokrati, misbruger de, benytter de sig af i fuldt omfang at afskaffe de selvsamme DANSKE grundlovssikrede, demokratiske frihedsværdier.
  En af de bedste måder at bekæmpe islam, muslimerne på, er at erkende at den frie, demokratiske vestlige verden ER i krig med islam.
  Islams terrorhandlinger, igennem årtier, taler eget tydelige sprog
  Stop al den forvrøvlede pladderhumanisme. Stop i første omgang for al asyl. Send så mange som muligt, helst flere ud af Danmark. Østrig HAR, forståeligt, strammet gevaldigt op. Hvem skulle kunne forbyde Danmark at gøre det samme? VI har ovenikøbet VORE retsforbehold.
  HER bør de Nordiske Lande virkelig stå sammen.
  Der bliver vrøvlet så meget om, at VI danske krænker muslimerne, islamisternes (læs besættelsesmagtens) religionsfrihed, DERES? ytringsfrihed?
  Besynderligt!!! Krænkede vi også de tyske besættelsestroppers ,,isme’’ DERES frihed til at ændre vort frie demokratiske samfund? Begik modstandsgrupperne, sabotørerne grundlovsbrud, krænkede nazisternes RETTIGHEDER, med de ugerninger denne ,,isme’’ forvoldte?
  Jeg kan, med mine 82 år, søn af en modstandsmand fra BOPA, ikke se forskellen mellem de to ,,besættelses-ismer’’, blot med den forskel at nazismen var synlig uniformeret.
  Under 2. verdenskrig flygtede mange til Sverige. Jøder og modstandsfolk. I Sverige blev ,,Den danske Brigade” oprettet. Den skulle på et givent tidspunkt vende hjem for at deltage i de sidste afgørende kampe mod nazismen.
  Hvorfor bliver der ikke, blandt de mange raske unge mænd (flygtninge?) oprettet en lignende Brigade så DE kan vende hjem og forsvare DERES land. De unge (feje?) mænd flygter og skruppelløst overlader kampen til blandt andre danske soldater samt til de, langt de fleste, landsmænd der bliver i landet, forsøger at få en hverdag til at fungere?
  Jeg savner lidt flere kritiske, dybdeborende spørgsmål fra journalisternes side. Det ville være ønskeligt. Vi skal have det hele med, ned til mindste detalje.
  Parallelsamfundet har allerede alt for godt fat..
  Arne Hornborg
  Typografisk mediegrafiker/forfatter.

Kommentarer er lukket.