Det uperfekte Danmark

Af Henrik Day Poulsen 201

Berlingske har i flere dage kørt historien om, at udlændinge søger til Danmark, fordi de mener, at Danmark nærmer sig det perfekte samfund. Det danske storhedsvanvid er blevet gødet som en udtørret blomst, der pludselig får vand. Danskere elsker at fortælle historien om det perfekte land, hvor alle er lige og alle passer på hinanden.

Jeg kan ikke lade være med at kaste lidt malurt i det danske, selvgode storhedsvanvid. Jeg kan godt forstå, at folk, der kommer fra korrupte og fattige samfund finder, at et land, der udbetaler offentlige ydelser i et væk, er et perfekt samfund.

BBC har i dag torsdag haft en historie i deres program ”Inside Africa”, hvor det blev problematiseret, at hverken den fattige sælger af telefonkort på markedet eller rigmanden, der flyver i en privat jet, betaler skat i de fleste afrikanske lande. Den begejstrerede udlænding skal jo så også juble over at skulle betale en af verdens højeste skatterater. Hvis de altså formår at få et job. For hvis de blot får ophold og sættes på overførselsindkomst, oplever de jo ikke, at Danmark er ved at bukke under på grund af, at et stadig større mindretal skal forsørge et stigende flertal på overførselsindkomst. Det kan naturligvis ikke blive ved med at gå, men især rød blok soler sig i visse udlændinges lovprisning af Danmark og lukker øjnene for den tikkende bombe under velfærdssamfundet.

Med de kære udlændinge kommer til et land, hvor ældre modtager stadig dårligere service fra det offentlige. Til trods for, at de troligt livet igennem har betalt formuer i skat. De ældre var bare for dumme, at de troede på velfærdssamfundet.

De kommer til et land, hvor man bruger tid og penge på at diskutere, om det er rimeligt at sige nej til et job i et supermarked, fordi man ikke kan tåle at røre ved alkohol og svinekød. Et land, hvor man kun arbejder 37 timer og hvor service er en by i Rusland. Min kuffert gik i stykker på en rejse til Porto i Portugal, og da jeg købte en ny, foreslog Portos svar på Magasin af sig selv, at de kunne sende kufferten til mit hotel. Uden afregning vel at mærke. Det vil aldrig finde sted i København.

De kommer til et land, hvor lønningerne er så høje, at ingen mennesker med en normal indkomst har råd til at få gjort rent eller få rettet småfejl i hjemmet uden at kende en rengøringshjælp eller håndværker privat eller betale en sort.

De kommer til et land, hvor alle kan klage over alt og et land, der bruger formuer på at behandle selv den mest kværulerende landsbytosses klage over alt.

De kommer til et land, hvor Janteloven overtrumfer Grundloven som den mest magtfulde lov. Et land, hvor du ikke skal tro, at du er noget. Et land, hvor man kun siger ”De” til Dronningen og hvor man ikke viser respekt for hverken lægen, advokaten, kassedamen eller nogen som helst anden. Tanken om, at alle er lige, kan det samme, har og skal have råd til det samme, overtrumfer ting som god opførsel, innovation og ordentlig omgangstone.

De kommer til et land med en alvorlig terrortrussel.

De kommer til et land, hvor man ikke kan sige, hvad man mener, hvis man ikke lige pleaser det såkaldte ”Politiken” læsende segment.

De kommer til et land, hvor en ambassadør fra et meget civiliseret land til et møde sagde, at ressourcestærke udlændinge kun får noget ud af Danmark, hvis de har børn, planlægger at blive her i mange år og udnytter fx ultra lang barselsorlov og en kort arbejdsuge. For alle andre ressorcestærke udlændige er Danmark ikke attraktiv, fordi man flås i skat.

De kommer til et land, hvor man på en luksusrestaurant bliver mødt af ung mand i korte arme med tatoveringer overalt i stedet for en mand i et pænt jakkesæt med slips. Et land, der elsker at tale om dets modeindustri, men hvor kvinder i høje hæle, smuk make-up og elegante kjoler er et sagablot. Et land, hvor supermarkeder ikke bringer varer ud mere og hvor alle er efter hinanden i jagten på at finde noget, man kan kritisere og være misundelig over.

De kommer til et land, hvor denne blog får mindst ti til at kalde mig en forkælet overklassesnob til trods for, at jeg har betalt formuer i skat, betalt min lægeuddannelse tilbage mindst fire gange og hjulpet tusinder af patienter i mit job som læge. En blog, hvor mindst fem klager til Berlingske over “tonen” og indholdet.

Jeg siger til de udlændinge, der finder, at Danmark er det perfekte samfund. Nyd det. Jeg er efterhånden helst fri!

Danmark er magnet for fattige udlændinge, men en fælt lugtende ost for os, der har ressourcer og kompetencer.

”Willkommen, bienvenue, welcome” som de synger i min yndlings musical ”Carbaret”. København er for mig snart lige så nedkørt som Berlin før anden verdenskrig. Men det kan man ikke tale om uden at blive kaldt grimme navne og udtryk.

Tak fra Berlingskes Enfant Terrible!

201 kommentarer RSS

 1. Af Javier Martinez

  -

  Den gale psykiater, har her igen glemt hvorledes hans liberalist venner altid er dem med hænderne dybest i statskassen, og til altid er samfundets mest kriminelle gruppe med de største samfundsomkostninger set over et!
  Hvad med lidt selvindsigt en af disse dage med din statslån, og som udgiver af medicin fra dine 10 betalte bijob i medicinslbranchen som lobbyist i medierne for mere medicinering af mentalt sunde?

  Liberalister er mere lige en andre, på andres bekostning!

  Liberalisterne har kun en interesse. Flere indvandrer der løndumpere og velfærdserodere. Derfor mere end fordoblet VKO indvandreantallet under DF’s mandater. Og lavKO på vej til nye højder af Velfærdserodering! Derfor er borgerlige (nye eller gamle partiers) ord også altid rent ævl når de snakker om ønsker om stram indvandring. Som liberalisten hdp her!
  Det er rent stemme fiskeri, uden et gram af substans.

  De kommer til et land med verdens højst betalte liberalist læger og psykiater, med tusindvis af fradrag som den lille mand i supermarked ikke har.

  De kommer til et land hvor gale psykiatere rask væk giver diagnoser til halvdelen af landets befolkning, i verdens mest liberalist smurte smørhul af liberalist overforkælede psykiatere med snobbede meninger og livsudfoldelser af pjat!

  De kommer, fordi liberalister aldrig bliver træt af løndumpning, ulighed, og Velfærdserodering. Og så har de skammen i sig St dige at det er rød bloks skyld!

  Under VKO fordoblet indvandringen pr år.

  Under lavKO er den snart fordoblet igen!

  Borgerlige Schlüter åbnet sluserne “i verdens mest liberale indvandringspolitik” i 1983.

  Alligevel fortsætter psykiateren med at sige det er rød bloks skyld.

  Kun tosser, får blog plads i Danmark!

 2. Af Brian Jørgensen

  -

  Et glimmerende indlæg, vores velfærds model har sejret ad helvede til og det er på tide at gøre status quo over vores selv opfattelse og fremtid og den er efter min mening langt fra lyserød som beskrevet af diverse medier i udlandet, verdens lykkeligste folk og hvad vi ellers bliver udnævnt til med jævne mellemrum

  Modellen koster penge, mange penge, et stort sort hul der udvider sig hver dag og med en tsunami af analfabeter og uudannende fra afrikanske og mellemøstlige lande skal der bare en økonomisk krise til at mennesket kommer til at vise den mørke side af sig selv igen når der fattes penge

  Vi har mennesker der bliver født og fastholdt i vores velfærdssamfunds sikkerhedsnet hele deres liv, hvor de stort set får alt betalt uden at røre en finger, det har de jo krav på

  Det her kan ikke fortsætte som det ser ud i dag, vi ender med et samfund hvor kløften mellem rig og fattig bliver kæmpe stor, allerede i dag er hospitaler, ældrepleje under voldsomt pres

  Vi ender med at blive verdens ulykkelligeste folk hvis det her fortsætter, men det gider de trods alt nok ikke at skrive om i udlandet

 3. Af jørgen mikkelsen

  -

  Mange danskere, både vælgere, politikere og journalister fatter stadig ikke realiteterne og virkeligheden. HDP er ikke en gal pladderhumanist, men en fornuftig mand, og han har helt ret i at der er anbragt en tikkende bombe under velfærdsstaten. En bombe der i sprængkraft svarer til en mellemstor brintbombe. Ihvertfald vil der ikke være ret meget tilbage af hverken velfærds- eller retsstaten hvis den eksploderer, og nationalstaten, fædrelandet, folkehjemmet, danskheden, freden og danskernes fremtid vil også blive lagt i ruiner, eller vil blive helt udslettet.

  Bomben hedder Borgens og regeringens politik. Som er radikal og katastrofal og fuldstændig rablende vanvittig. Og begynder at ligne en krigserklæring til det danske folk. Det kunne der forklares meget mere om, men robotfiltret foretrækker jo oftest korte, tamme og overfladiske indlæg.

 4. Af jørgen mikkelsen

  -

  Tænke sig, nu døjer vi danskere med tre radikale partier plus et kommunistisk parti (EL) plus flere skabsradikale partier. (V og K mv.) Vælgerne ønsker tilsyneladende at Danmark skal gå statsbankerot både økonomisk og kulturelt. Eller er det skolerne og TV-stationerne mv. der har fyldt dem med så mange kvarte sandheder og rødsorte løgne, at vælgerne snart véd hverken ud eller ind? Eller vil folk bare underholdes og slappe af? For der er egentlig ingen mangel på dystre og væsentlige nyheder og oplysninger, hvis man leder efter dem og ind imellem springer artikler og udsendelser med ævl, fjolleri, pjat, sex, vold, platheder og tom underholdning over.

 5. Af Flemming Lau

  -

  HDP ! Det tjener dig til ære, at du gider at give dit besyv med om vigtige samfunds forhold, selv om du ofte har skyggen af The establishment hængende over dig. Du giver os der ikke har en lang skolegang, mund og mæle. Det skal du have en stor tak for !

 6. Af Henning Svendsen

  -

  Søren Sørensen er tibage og dennegang er han Lama hyrde fra Peru.
  Ja der er meget i vejen med dette land -et sted hvor ærlig handel og vandel straffes med 25% I ekstra skat
  Et land hvor gamle brænder inde fordi Sikkerheds firmaer har solgt dem noget plat
  Et land hvor det er :hættetrøjer: der der regere når mørket falder på.
  Ja nogen klager over tonen og på en måde forstår jeg godt Lemche han kommer fra det pæne borgerskab og :tonen:her nede blandt den lavere klasse den er som en Lemmy film :lige på og hårdt

 7. Af J. Han sen

  -

  Jeg siger til de udlændinge, der finder, at Danmark er det perfekte samfund. Nyd det. Jeg er efterhånden helst fri!
  Skriver HDP.

  Og hvad så?
  Det må han da selv finde ud af.
  Undertegnede har boet i udlandet det meste af livet.
  Og er en meget privilegeret person.
  Uden at have fået nykker af det. Som HDP.
  Jeg har intet imod Danmark.
  Er Day Poulsens eneste sammenligningsgrundlag Portugal?
  Det er ikke meget.
  Flyt dog væk fra Danmark HDP.
  Hvis det er så vigtigt for dig.

 8. Af jørgen mikkelsen

  -

  Set fra de tilrejsende/ invaderende araberes og afrikaneres synspunkt er Danmark naturligvis et perfekt land fyldt med perfekte politikere. Men lad os prøve at se på tingene fra den modsatte side, fra de almindelige danskeres synspunkt!

  Så er Danmark ikke længere spor perfekt, men tværtimod ved at være en rød galeanstalt hvor “systemet” håner danskerne og hvor uretten, undertrykkelsen, ulykken og tragedien eller døden hele tiden ligger på lur, netop fordi systemet er kørt af sporet, eller er blevet arrogant og fjendtligt i forhold til sit eget folk og land.

  En politisk “elite”, nomenklatura eller regering som konstant svigter, udplyndrer, diskriminerer, tyranniserer og terroriserer sin egen befolkning, som gør borgerne til 3. og 5. rangs borgere i deres eget land, som lægger op til at befolkningen fordrives, udskiftes eller etnisk udrenses….

  en regering som lovede een ting før valget og gør det stik modsatte efter valget, en regering som tæppebomber velfærden, infrastrukturen og folkesundheden med forringelser, en regering som tillader at kriminaliteten mangedobles og at nye farlige sygdomme importeres i stort omfang, en regering som forærer landets penge, boliger, skoler, arbejdspladser, sygehuspladser, og indfødsret mv. væk til hærskarer af kulturfremmede…… er det en regering der fortjener respekt og agtelse, eller er det en regering som har tabt sutten og er gået helt fra snøvsen? (for ikke at bruge kraftigere udtryk)

 9. Af Henrik S

  -

  Mere tydeligt kan det ikke skrives!
  Det eneste der undrer mig , er hvor blinde flertallet Er overfor dette hastige forfald vi bevæger os imod.
  Et udemokratisk system i frit fald , hvor de svageste etniske danskere ofres på globaliseringens hellige alter. Helt i socialismens ånd.

 10. Af Allan Hansen

  -

  Diamanter eller perler ,,, ?

  https://www.youtube.com/watch?v=pTBopphk0_0

 11. Af ib Olsen

  -

  Kan se på flere indlæg fra ja vier mar ti nez at han er meget skuffet og utilfreds hvad angår den blå stue, og jeg forstår ham. Men han bør indse at de blå og de røde i nomenklaturaen er enige om at udnytte befolkningen, og at de i fællesskab er ved at smadre vores samfund og velfærd.

 12. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “Uperfekt ” ! –Det er Danmark i en nøddeskal ! –De slatne ræve-røde-pædagoger ! –Har jo indoktrinéret samtlige skolebørn i de sidste mange år ! –således AT: De stort set alle er blevet kommunister ! –Hvad skal de leve af ? –Og, hvor skal pengene komme fra ! –Når alle de “uperfekte” ! –Regner med AT: Erhvervs-livet fortsat vil levere til “sociallister med indbygget hensyns-betændelse ” –Det bliver ikke os ! ER svaret fra det “hinsides” ! –hvormed menes AT: snart samtlige produktive vikinger –er placeret i andre lande –end lige netop Danmark ! –(en del sidder i Sverige, hvor skatten er lavere –Og, hvor der ikke er så meget bøvl med det offentlige !—–Ordene : Hvor de kan leve af, at klippe hinnanden ! –Har fået endnu en knast til ligkisten !–Hvem siger AT: Vi overhovedet mere kan lide Danmark !—Vi kan da slet-ikke lide AT: Vores gamle København er blevet befængt med “uperfekte personager ! –Der bare tror AT: Vi vikinger er født igår ! ” –Så behold “skidtet” –Vi er skredet –ligesom Henrik Day !

 13. Af Allan Hansen

  -

  Musicology — don¨t over do!

  https://www.youtube.com/watch?v=6P1asM84L-4

 14. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Appropos ! –Vi nøjes ikke med AT: Få kvalme af “skolefrøken/MK – politikerne ! –Vi er ved AT: Brække os ! ” over dem !

 15. Af J Ha n sen

  -

  Jeg siger til de udlændinge, der finder, at Danmark er det perfekte samfund. Nyd det. Jeg er efterhånden helst fri!
  Skriver HDP.

  Og hvad så?
  Det må han da selv finde ud af.
  Undertegnede har boet i udlandet det meste af livet.
  Og er en meget privilegeret person.
  Uden at have fået nykker af det. Som HDP.
  Jeg har intet imod Danmark.
  Er Day Poulsens eneste sammenligningsgrundlag Portugal?
  Det er ikke meget.
  Flyt dog væk fra Danmark HDP.
  Hvis det er så vigtigt for dig.
  Og slippe for at betale skat der er nødvendig, så andre også kan få en god uddannelse.

 16. Af Henrik S

  -

  For ikke at tale om vores børn , der nu i skolen udsættes for indvandrer børn , der er mere aggressive og voldelige .Uden at pædagogerne har overskud til at tage sig af det.
  Hvad mon de lærer af det? Hvis de ikke bare tyranniseres .
  Hvor bringer det mon vores samfund hen ?

 17. Af alexander beaumont

  -

  Den ene dag, uge eller måned er alt i den skønneste orden. Man er er sund og rask, har et godt vellønnet job, en lykkelig familie, et smukt hjem og mange penge i banken. Så man er godt tilfreds med samfundet og velfærdsstaten. Men den næste dag, uge eller måned ser alting pludselig meget anderledes ud. Man er blevet offer for en arbejdsskade, et bankkrak, et firmakrak, en massefyring, en skilsmisse, en trafikulykke, et overfald, et hjemmerøveri eller en sygdom. Og nu lærer man at kende samfundet fra en ny side, lærer på den hårde måde om hvor skørt, uretfærdigt, umenneskeligt og undertrykkende det kan være, lærer om hvor gennemsyret det er af lovsjusk, tyranni, feminisme og af asociale, diskriminerende, mandsfjendske, børnefjendske og familiefjendske ordninger.

  Når DR, poli tiken og tv-stationerne påstår at danskerne er verdens lykkeligste folk, og at Danmark er et perfekt samfund, er det kynisk og beregnende propaganda. Man kvitterer for tvangslicensen og lefler for statsstøtten. Sandheden er nærmere at mængden af elendighed er voksende, og at vi nok kun har kort tid tilbage, inden det hele bryder sammen. Invasionen/masse ind van dringen fortsætter jo, og den politiske galskab i DK og Europa har vist aldrig været større.

 18. Af Flemming Lau

  -

  Henrik S.
  Det har også undret mig. Men danskerne er jo et meget tolerant folkefærd. Tænk blot på saglig Erling Olsen der blev kaldt dumme svin op i hans åbne ansigt på universitetet, og han svarede kun “øf, øf” ! Hvis jeg skal pege på et forhold der har haft stor betydning, så var det da man i folkeskolen samlede historie, Geografi og biologi i faget Orientering. Jeg kan huske at jeg spurgte en om indholdet det pågældende år, hvortil jeg fik svaret ” i dette år har vi haft gruppearbejde om Kinas risproduktion i år 197….? Samt at man desavouerede faget kristendom.
  Jeg fornemmer et ansvar for sig og sine, hos folk men da mange ikke ved hvorfra de kommer, hvem de i grunden er, bliver deres fremtid lettere at manipulere a La Spis og drik for vi skal dø ” imorgen !”
  Samfundet er blevet til en Bank, jf Fleknes som bloddonor.

 19. Af Vincento Ballarini

  -

  Over alt bliver folkets ytring slettet / redigeret og censureret i HELE EU .

  Det er som om nogle få diktere .

  Jeg er aktiv debattør i flere EU lande og konstant bliver, helt “rene” indlæg slettet .

  Der er store krafter på spil.

  Hic patria, hic bene. Semper custodio!

 20. Af Henrik Knage

  -

  Så vidt jeg kunne se var der tale om to udlændinge, der kørte rund i Københavns gader og mente at Danmark var “Det Perfekte Land” to stk. hverken mere eller mindre.

  Den holdning vil ændre sig radikalt, hvis de kommer op i Illum´s øverste restaurant der allerede har ry for den dårligste service: Man kan ikke klage over servicen, for der er ingen!
  Samt elendig mad.

  Det minder i nogen grad om samme “propagandatype” som “Fattige Karina & Dovne Robert” lige før en kontanthjælpsreform der gjorde alle på kontanthjælp dovne og kriminelle, men som senere viste sig at være skuespil.

  Nu er det forår og dermed kommer sommeren – og af hensyn til turister er det godt der kører to udlændinge rundt i taxa og fortæller om vandrefuglen København.

 21. Af Henrik Knage

  -

  I det perfekte land i den uperfekte verden, der kører nyhederne på repeat – hos Verdens Lykkeligste Folk.

  “Det vækker bekymring, at medicinforbruget er stigende blandt ungdommen og børn”!

  Mener det har vækket bekymring de seneste tyve år!

  Og dem er der utallige eksempler på.

 22. Af Uffe Staulund

  -

  God morgen,

  Der hersker en grum gravkammerstemning her på bloggen om temaet: Det uperfekte Danmark. Udenfor er det dejligt forår, solen skinner og fuglene kvidre.

  Hvis I trænger til at blive dæmpet lidt ned, så kan jeg anbefale dette link.

  https://www.youtube.com/watch?v=EVBU_CEhVBQ

  Valdemar Schiøler Linck – Ih hvor er det kommunalt

 23. Af Svend Jensen

  -

  Klart at Danmark er uperfekt (årets understatement), når nu alle landets arbejdsgivere har sat sig for, at flytte al dansk industri til udlandet; samt flere politikere, politiske partier og andre danskerfjendtlige har sat sig for, at udskifte landets oprindelige befolkning med enøjede tabere fra muslimske- og andre u-lande. Ha’ en fortsat hæslig Dag.

 24. Af Henrik Knage

  -

  Ja über i den store vide app verden foregår der de grusomste ting. Folk i skattely kører taxa app, app. app – den sad.

 25. Af Egon Vejby Hansen

  -

  Neo liberalismen har på få ord smadret den danske folkesjæl og den danske samfunds-struktur. Vi går imod en tro kopi af verdens førende neo liberalistiske samfund. Forvent flere hjemløse, kraftig nedsættelse af lønninger, børn i dyb fattigdom, trailer-parker, stigende kriminalitet, overvejelser om døds-straf, selvbetaling på sygehuse, berigede fødevarer, osv osv osv.

 26. Af bent hansen

  -

  Se vin cen to s kommentar kl. 04.46. Den er da vigtig at få med, for den forklarer måske hvorfor der foregår så mange mystiske sletninger eller forsvindinger af væsentlige og totalt saglige, sobre og aktuelle indlæg på de forskellige blogdebatter, mens direkte fjollede, sygelige eller rablende indlæg ikke sjældent får lov til at komme på.

 27. Af Benny b

  -

  Der var en grund til, at man fra start, da demokratiet blev indført, ikke ville give arbejdsløse stemmeret.
  Man vidste, at der lå en skjult fare for statens sammenbrud hvis de uduelige og dovne fik magten i samfundet.
  I dag ser vi resultatet: grådige arbejdsløse og indvandrere vil have mere og stemmer på dem, der har gjort det til deres levevej at nedbryde staten.

  Nå nu skal jeg på til Stockholm og studere sammenbruddet.

 28. Af bent hansen

  -

  Neo liberalismen….. eller er det nykommunismen plus feminismen?….. har på få år smadret folkesjælen og samfundsstrukturen. (se kl. 08.46) Ja, men det kan man vist roligt skrive under på er rigtigt. I Tyskland og Sverige demonstreres det jo soleklart, at når kommunister forklædt som sociale humanister og radikale ligestillings feminister får deres vilje, så smuldrer og styrtdykker alt med moral og fornuft, alt med økonomi og velfærd, alt med tryghed, lov og orden, og tilbage bliver kaos, anarki, kriminalitet og ubegrænset idioti og ondskab. Og staten bliver borgernes fjende. Men så længe vælgernes uvidenhed og indoktrinering får dem til at vælge håbløse politikere til at varetage deres interesser, kan det vel kun gå den vej hønsene skraber.

 29. Af Flemming Lau

  -

  Henrik S. 6 Maj 0037.
  Jf “voldtægten” af de danske skole børn. Der kommer en regning der skal betales. Der er en årsag til at så mange fravælger folkeskolen. Vi formår hverken at sikre EU’s eller den danske grænse og slet ikke vore børns !

  Allan Hansen.
  Prince må siges at være tids Mozart ! Han er unik.

 30. Af E Nielsen

  -

  Jeg er ved at have nået kvalmegrænsen med HDP og hans indlæg til debat,tænk hvis vi kunne begynde at debattere andre væsentlige ting her i livet.
  Feks.-
  Er det nu nødvendigt at have en så krigerisk udenrigspolik og forsvarspolitik? – er Danmark ikke bedre tjent ved at bruge flere midler til humanistiske tiltag, end de stadig stigende forsvars udgifter ?

  Osv osv der er masser af andre emner end dem der gang på gang bliver luftet her på bloggen-hvor det kun drejer sig om indvandring og muslimer.

  PS ifølge HJort Frederiksens regnedrenge i finansen vil indvandringen bidrage positivt til det danske samfund på længere sigt.

  Nu må vi se om dette indlæg slipper igennem filteret.

 31. Af jørgen mikkelsen

  -

  I Nordkorea hedder det sig jo også, at nordkoreanerne er verdens lykkeligste folk. Der bor i verdens bedste land. Men virkeligheden er jo at Nordkorea er et kommunistisk rædselskabinet med statstyranni, jernhård undertrykkelse, ufrihed, fattigdom, sult, ensretning, samt 40 års indespærring eller henrettelse for nærmest ingenting.

  I Danmark er det ikke så slemt endnu. Og tingene foregår på en anden måde. Men at også Danmark kan ende som et rædselskabinet (ligesom Sverige), er der ingen tvivl om. For hundredtusinder af danskere har allerede fået deres tilværelse ødelagt af politisk, bureaukratisk, juridisk, feministisk eller social galskab mv., og i den kommende tid vil det kun blive værre og værre. Regeringen gør jo intet for at tjene eller hjælpe landet og befolkningen, men fungerer kun som et ekspeditionskontor for særinteresser, indvandringslobbyister og EU-direktiver.

  Både demokratiet, rets- og velfærdsstaten er tæt på sammenbrud. Alt tyder på at vi er på vej ind i et samfundshelvede man aldrig tidligere har set her i Nordeuropa og Skandinavien.

 32. Af jørgen mikkelsen

  -

  E ni el sen ser ud til at være et naivt og uvidende offer for latterlige officielle påstande om at ind vandringen i realiteten ikke bare er gratis, men ligefrem giver overskud.

 33. Af J. Ha n sen

  -

  En endnu mere hysterisk blog fra Day Poulsen end sædvanligt.
  Han savner fattigdom, ulighed og billig arbejdskraft til rengøring og den slags.
  Det går da ellers i den “rigtige” retning, hvad angår dette.

  Day Poulsen skriver:
  “De kommer til et land, hvor alle kan klage over alt og et land, der bruger formuer på at behandle selv den mest kværulerende landsbytosses klage over alt.”
  Har Day Poulsen nogle eksempler?
  Men han har ret i at Danmark ikke er en politi stat.
  Men det kommer vel.

  Men mange af disse kværulerende landsbytosser er jo ellers Day Poulsens rygklappere og fast inventar på hans blog.
  Men igen.
  Forlad dog det lille trygge Danmark.
  Glæd dig over den gode uddannelse som du skal medbringe.
  Ingen holder på HDP i Danmark.

 34. Af kim olsen

  -

  Berlingskes blogger er kun interesseret i sig selv og deres egen selvpromovering. Det er ubegavet avis. Hyr nogle bloggere som er modne til at se ud egen næsetip.

 35. Af Javier Martinez

  -

  E.nielsen@

  Muslimer fungere i dag som afllednings manøvre maskiner. De er så perfekte til ikke at diskutere White collar borgerlige pengestraffe.

  90% af medierne er borgerlige, og bruger systemet her. Kun DR tillader kritik mod borgerlige samfunds kriminelle og deres samfunds undergravende elitære populistisk vildledende retorik.

  DR er blevet et liberalistisk laissez faire helvede af elitær interesser. Medierne har spillet fallit. Nedlæg dem, og udvid DR’s sendetid!

 36. Af Louise Sørensen

  -

  Hvorfor pakker Henrik Day Poulsen ikke bare sin kuffert og forlader Danmark? Når nej, danske læger er jo blandt de bedst lønnede i verden. Blandt andet derfor vi har verdens dyreste sundhedsvæsen, men desværre langt fra det bedste. Fut nu bare af, Henrik Day Poulsen. Du er lige så uundværlig som det hul der efterlades, når man trækker fingeren op af et glas vand.

 37. Af Erik Erik

  -

  Fremragende skrevet. Enig – og glædeligt at der trods alt er fornuftige mennesker tilbage her i landet.

 38. Af Alice PILLE

  -

  Hvorfor er vi uduelige til at inddrive de 83 milliarder? hos SKAT. 10 milliarder fejlagtigt tilbagebetalt
  I udbytteskat. (Værdipapircentralen kunne man anmode om, hvem der ejer aktier? i Danmark)

  Er der for mange ansatte? Eller er der ikke kontrol nok?
  Bertil Hårder skriver, at vi kan undvære 30 folketingsmedlemmet, så der skal være 149, idet
  der kommer mange lovforslag fra EU?
  AP

 39. Af Soren Majgaard

  -

  Helt rigtigt. Og så skal vi samtidigt finde os i at mennesker uden midler formerer sig uhæmmet uden der fokuseres på det, så man får endnu flere betalende og skattebetalte mennesker ind til at give handel ig ond-dustri kunstigt åndedræt.. og væddeløbet om at udsuge verdens sidste naturlige resourcer vil kaste os ud i endnu en indbringende krig for nogle og sygdomme, rædsler og fattigdom til flertallet. Imens skal de så holdes nede af religionstyranni, politiske tomme floskler og falske paroler.
  Det er virkeligt sygt!

 40. Af Mikkel Kristiansen

  -

  I USA bor dybt psykotiske mennesker på gaden, hvor de går ubehandlede rundt og taler med parkometre og lygtepæle. Jeg har lige været i SF og LA, og har set, hvor håbløst det står til. Til gengæld betaler lægen/psykiateren så næsten ikke skat og tilhører samfundets ubetingede elite. En væsentlig større del af samfundskagen i USA end i DK går til sundhedsvæsenet. Bl.a. til overbehandling af privatforsikrede og til skyhøje lønninger til lægerne. Måske et sted, hvor Henrik kunne trives?

 41. Af Kenneth Hansen

  -

  Har nu boet i udlandet i mere end 15 aar, arbejdet i investment banking i NYC, Singapore og Europa. Jeg finder det stadigt absurdt at danskerne beklager sig over Danmark og den danske velfaerdsmodel. Disse folk maa leve i en meget lille boble, uden reel udenlands erfaring eller eksponering til resten af verden. Livskvalitenten, leve standarden og nemheden i dagligdagslivet i Nord Europa er uden sammenligning den hojeste i verden. Eneste problem I DK er den manglende internationalisering af universiteterne, storre virksomheder or folks mindset. Flere virksomheder skal som udgangspunkt endre arbejdssporget til engelsk, specielt i Kobenhavn. Naar den internationalisering sker, vil jeg og min non-danish familie ikke have et problem med at flytte hjem og betale vores 70% i skat.

 42. Af J. Ha n sen

  -

  Af Kenneth Hansen – 6. maj 2016 11:21

  Helt enig.

 43. Af John Doe

  -

  Hahahahahaha
  Jeg har aldrig kunne lide HDP, men han rammer godt på nogle punkter
  Er selv indvandrer fra et østeuropæisk land og kan sagtens følge ham
  Danmark er et magnet for fattige og uambisitiøse udlændinge, især dem fra afrikanske og arabiske lande, som ser det som prestige af at være på offentlig hjælp.
  Der er også nogle dovne idioter fra østlandene…

  Men de er i mindretal ift danskerne…:))))

  Angående kvinderne : du har fandme ret, herr HDP!
  Det er vist nogle gammeldags og et udtryk for kvinders undertrykkelse at gå med høje hæle.:)))

  Service er noget af det ringeste jeg har oplevet.

  Hvor meget har man sparet ved at mindske børnepengene til østeuropæere, som i øvrigt deler det samme kultur og er EU borgere?

  Nu tænk jer hvor meget har den muslimske indvandring kostet Danmark.
  Hvis bare det var pengene…..

  Er der nogen der vide hvorfor danske kvinder virker så maskuline i deres attitude?

  :)))

 44. Af Henrik Knage

  -

  Nå – nu er den sædvanlige kødrand af fastansatte kulturradikale smagsdommere vågnet af deres skønhedssøvn – morgensure som sædvanligt, for at fejre Sigmund Freud´s fødselsdag med manér.
  De eneste ekvilibrister der er tilbage i Danmark, der endnu lever på grænsen af tungmetal og lufttomt rum, men kun kan finde en mening med livet ved at genere andres kommentarer, som de mener er grænseløse idiotiske.
  I stedet for at skrive noget der er mere intelligent, end det som de kritiserer, så udstiller de sig selv i stedet for.
  Som hvad, vil tiden vise fremadrettet.

 45. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Appropos Uperfekte ! –De nigab-udklædte kvinder gør os-andre en tjeneste ! –Når de skjuler deres vorter med sorte hår på –deres kartoffel-tud og –verdens grimmeste kvinder ! –forgiftet af deres lang-skæggede islamiske – bistands –førtids-pensionister –ægtemænd !—-Gad vide, hvordan de parrer sig ! ? —AT: trænge igennem metervis af ulækkert stikkende sort skæg ! –kontra metervis af sort stof !—“Kysset er afgjort IKKE opfundet af “Nigab-klædte ” !—Det er NEMLIG opfundet AF: Vikingerne –der elsker meget bar hud –og velbørstede tænder ! –GUD fri – os vel, hvor vi afskyr disse stædige lav-IQ- personager –som er blevet os på-tvunget !

 46. Af J Han sen

  -

  Hvad er Day Poulsens problem?
  Hvis han ikke kan lide Danmark, så kan han da bare forsvinde.
  Ingen vil holde ham tilbage.

  Han kan helt sikker finde et idealsamfund, hvor rige mennesker må gemme sig i luksus huse.
  Bag mure og pigtråd.
  Med vagter gående rundt udenfor.
  Undertegnede kan godt lide at bo i et land, hvor velhavende mennesker omgås naboerne.
  Og kan gå trygt rundt i gaderne.

 47. Af jørgen mikkelsen

  -

  Hvis man endnu ikke har forstået at kommunismen er en skrupskør, ondskabsfuld, morderisk og altødelæggende terror-bevægelse, (også når den forklæder sig som humanistisk) bør man læse “Gulag Ø-havet” og “Kommunismens sorte bog”. Hvad ISIS angår, bør man sætte sig ind i deres udøvelse af barbari, tortur og blodtørstige massemord på uskyldige. Og hvis man ikke har opdaget at de politiserende feminister er en kæmpetrussel mod Europa, bør man se videoen “WHY WOMEN DESTROY FAMILIES, NATIONS AND CIVILISATIONS” hos snaphanen.

 48. Af j mikk

  -

  Læs også “EU = Europas fjende” og “EU = Europas undergang”.

 49. Af J Hassan

  -

  Jeg er helt enig med de to Hansen jeg har også stor virksomhed i østen og mange under mig men jeg kommer ikke tilbage når i bomber islams befolkning

 50. Af E Nielsen

  -

  Jørgen Mikkelsen antyder at jeg er et naivt og uvidende offer, hvordan kan han vide det ?- Fordi at jeg skriver hvad Finansmisteriet og Ministeren melder ud i den offentlige debat , betyder det jo ikke at jeg er enig –
  Et godt råd til JM-tænk dig om, før du kommenterer på et indlæg der efterlyser en debat som drejer sig om andet end ulemperne ved indvandring og flygtninge.

 51. Af Henrik Knage

  -

  Velkommen til Berlingske Zoologiske Have – mange der kommer her på bloggen, de kommer for at se dyr – og dem er der så mange af, at der er tale om “Dem & Os”. “Vi” jeg tilhører dyregruppen – undrer mig over hvorfor der er så mange der brokker sig over oplægget og eller kommentarer – altså direkte personforfølgelse, frem for at spille bolden. Det er der heldigvis også mange der gør – og uanset kommentarenes ringe indhold, og der er overvejende gode, så synes jeg, at de der brokker sig mest, enten over indhold eller oplæg – de minder mig om folk der besøger Zoologisk Have, og ikke kan forholde sig til, at striberne på en Zebra vender vertikalt, og helst ser dem horisontalt.

  Blot en tanke. Jeg er ved at lave en kran ude på mit værksted, der kan hejse motorcykler op på loftet – men så tog jeg mig en pause i det gode vejr, samt en tanke i var så heldige, at jeg delte med jer!

 52. Af Steen Meedom

  -

  Set udefra…
  Et land, hvis parlament best[r af unge, smukke kvinder, der er kommet ind lige efter en universitetsgrad, offentlige ansatte, der ulovligt er på orlov med op til 50% ekstra løn og dobbelt pension, repræsentanter fra fagbevægelsen og kun en håndfuld MFere med erfaring fra erhvervslivet, med en administration, der udfærdiger økonomiske love med henblik på, at de tjener til gavn for den lønramme, MFere er aflønnet efter og et retssystem, der består af 75% kvinder og hvor dommere hovedsageligt kommer fra justitsministeriet har fået de demokratiske spilleregler galt i halsen, fortjener ikke bedre. Montesqueiu roterer i sin grav.
  MFere skal ikke aflønnes som tjenestemænd. Deres vederlag skal fastsættes uvildigt. Tjenestemænd skal som i andre lande forlade deres stilling når de vælges, Der må gerne være 100% kvinder i retssystemet, men retsreferatet skal genindføres, så dommere ikke kan dømme efter forgodtbefindende og dommere skal vælges fra en større kreds.
  Lad være med at skyde på indvandrerne, de er det mindste problem i Danmark!

 53. Af Allan Hansen

  -

  Dr. Bill Warner.

  https://www.politicalislam.com/sharia-and-kafirs/

 54. Af Hjørdis H. Faaborg

  -

  Tak den herre. Men opgiv ikke håbet. Efterhånden er det kun kulturradikale Politikken læsere der kun forfægter ideologi og benægter fakta. I den forløbne uge er de konkrete fakta at islam bygger på Sharia loven, der bl.a. Beordrer mænd til at slå deres ulydige koner og AfD i Tyskland har åbent sagt at islam er uforenelig med en demokratisk forfatning og det gælder også Grundloven. For hver gang fakta lægges offentligt gram, uanset hvem der gør det, øges forståelsen hvorfor ethvert integrationstiltag ikke har virket. Erdogan forbød for få år siden, de tyske migranter at integrere sig, selvom Merkel endnu ikke har forstået det. Verden flytter sig især når folk som du og Asger Aamund tager bladet fra munden. Kun få hører fordi jeg som en halvgammel pens. Psykolog kæmper for mine børnebørns ret til at leve i et frit samfund hvor lovløsheden ikke har taget overhånd. Men de lytter til dig og jeg har for meget at miste til at holde min mund. God bededagsferie. Venlig hilsen Hjørdis.

 55. Af Flemming Lau

  -

  Allan Hansen.
  Det er for stemmende at denne, som tusinde af andre vidnesbyrd, ikke vækker større gehør end som så. Når der engang kommer et retsopgør, er der mange der vil have et forklarings problem !

 56. Af Allan Hansen

  -

  @ Lau

  ” en gud der hader!
  Dr. Wafa Sultan

  https://www.youtube.com/watch?v=auKNi4mRSZA

 57. Af bo nielsen

  -

  Steen me dom….. indvandringen er ikke det mindste, men sammen med den radikale og kommunistiske familiepolitik blandt de allerstørste problemer. Og retsvæsnet er i forvejen slapt og slattent. Med 100% kvinder vil det blive så pladderhumanistisk, at det i endnu større omfang vil håne kriminalitetens ofre. Se videoen “WHY WOMEN DESTROY FAMILIES, NATIONS AND CIVILISATIONS” hos snaphanen. Se også den korte avis.

 58. Af Tove B

  -

  Hvor har Henrik Day Poulsen dog ret. Det er forfærdentlig at vores børn ,gamle og handicappede ikke kan få den hjælp,de har behov for. medens alverdens forskellige mennesker kan komme og få kontanthjælp og bolig. Som danskerne IKKE bare kan få ,de køber store huse til udlændinge ,medens danske unge og gamle ikke kan få en lejlighed. Den udvikling vi har fået her i Danmark er utrolig .

 59. Af bo nielsen

  -

  Steen me dom….. indvandringen er ikke det mindste, men sammen med regeringens uduelighed og den radikale og kommunistiske familiepolitik blandt de allerstørste problemer. Og retsvæsnet er i forvejen slapt og slattent. Med 100% kvinder vil det blive så pladderhumanistisk, at voldsbøllerne vil skraldgrine ad det, og det vil i endnu større omfang håne kriminalitetens ofre. Se videoen “WHY WOMEN DESTROY FAMILIES, NATIONS AND CIVILISATIONS” hos snaphanen. Se også den korte avis.

 60. Af bo nielsen

  -

  Ja, udviklingen nu var utænkelig for 30 år siden, og nu går det så stærkt at Danmark om kort tid kan være et land og katastrofeområde ligesom Sverige. Det kan ende i voldsomme blodbade og massedød/folkemord. Danskerne er nutidens jøder.

 61. Af J. Ha n sen

  -

  Når solen den forsvinder fra de hjemlige himmelstrøg
  ja så forsvinder jeg osse
  sydpå til Spanien og mit luksuseksil
  for at te mig som en tosse
  på Costa del Sol hvor solen den danser
  en inciterende flamenco i min swimmingpool
  keep cool har altid været mit motto
  mit navn er Günther men folk hernede kalder mig Otto

  Så snart jeg så det hele gå ad helvede til
  var jeg psst væk over samtlige bjerge
  og danderer den nu flittigt i dansker-koloni
  med pension hjemmefra i reserve
  på Costa del Sol hvor solen den danser
  en inciterende flamenco i min swimming-pool
  har keep cool altid været mit motto
  mit navn er Günther men folk hernede kalder mig Otto.

  For øjeblikket har vi det herligt
  her på Costa del Sol
  i vort ny-nazistiske og asociale sammenhold
  men den dag røde russerne kommer
  og det gør de jo nok igen
  har jeg solgt min hacienda og købt en ny i Californien.

  En sidste kommentar herfra sku’ lige være den
  at der Führer var af en visionær klasse
  der såfremt han var til stede den dag i dag
  ville la fattigrøve og skvadderhoveder gasse
  på Costa del Sol hvor solen den danser
  en inciterende flamenco i min swimming-pool
  keep cool har altid været mit motto
  mit navn er Günther men folk hernede kalder mig Otto

 62. Af bo nielsen

  -

  Tove b….. Ja, udviklingen nu var utænkelig for 30 år siden, og nu går det så stærkt at Danmark om kort tid kan være et land og katastrofeområde ligesom Sverige. Det kan ende i voldsomme blodbade og massedød/folkemord. Danskerne er nutidens jøder. Vores egen regering foragter danskerne/stemmekvæget, og er i fuld gang med at forære vores penge, boliger, jobs, velfærd og sundhed væk til de hundredtusindvis af kulturfremmede migranter fra fjernne lande der strømmer ind i vores land.

 63. Af Flemming Lau

  -

  Allan Hansen.
  Ovenpå Wafa’s udsagn, må man spørge om ikke det var på sin plads at afislamificere de muslimer der forsat intimidere, ikke mindst de af deres kvinder, der gerne vil nyde vestens frihed.

 64. Af Allan Hansen

  -

  DEN FORBUDTE KÆRLIGHED:

  Der findes ingen kærlighed i Islam – det er faktisk DET, der er problemet
  Islam er et samfund, der bygget op på frygt et samfund hvor alle frygter ALLE!
  Man kunne sige 90% frygt og 10% afmagt! (eller omvendt).
  Er der nogen af jer, der kender den pragtfulde fabel, som Wafa Slutan indledder med at fortælle i sin bog
  ” A God who hates 2009,, – det er en meget raffineret fortælling, den har såvel en filosofisk som en psykologisk point og lyder således.

  ” Let me tell you a fable that might explain how I confronted my fears of speaking out against the radical and mullahs of Islam,,,,,,,

  – There onc was a strong and inquisitiv young man who loved to travel. In his thirst for knowledge, he moved
  from place to place and traveled from town to town, drinking in wisdom and recording everything that happen to him.
  Eventually, he came to a beautiful village slumbering at the foot of a mountain surrounded on all sides by green hillswhere gentle winds blew intermittenly, delighting the mind and refreshing the heart.In this beautiful place, he was shocked to see that the inhabitants of this village were sad.

  They moved sluggishly, dragging their feet, To him they appeared no more than moving phantoms, without body or soul.
  The sight of these phantoms terrified him.
  He became determined to discover what made them so and set off to see a fabled wise man who lived alone, in a hut, cutt off from the village and its inhabitants.
  When he met the wise man, he asked what secret lay behind this great paradox?
  He asked why these people lived in a state of subjugation and dejection in a village where everything would seem to suggest that people would be bleesed whit happiness and well-being.

  The sage came out of his hut and pointed toward the top of the mountain ” Look at that peak.
  An enormous ogre* sits up there. From wher he sits, he raves and shrieks, filling people´s hearts with fear by thratening to gobble
  them up if they leave their homes or do any kind of work at all.
  The people, terrorized by his shrieks, can live only by stealth.
  Only their survival instinct keeps them going. They steal out like mice in secret to gather enough to keep body and soul
  together. Their fear of this ogre has sapped their intellect and depleted their physical powers, reducing them to despair and hopelessness.

  The young man thought for a while and said ” I´m going to top of the mountain. I will talk to this ogre and ask
  what makes him threaten and frighten these people. I will ask him why he wante to prevent them from leading their lives in peace
  and safty,,.

  ” Go up to the top of the mountain? No sane person would risk his life by daring to meet the ogre.
  I implore you not to do it for the sake of your life, young man!,,

  But the young man would not be dissuaded. He was determined to do what he believed had to be done.
  And so, with slow but sure steps, he started on his way to the peak.
  When the young man reached the peak, the ogre did, indeed, seem large at first; however, what he found as he walked
  on astonished him. The closer he got, the smaller the ogre became.
  By the time he arrived he found that this great ogre who terrorized many was smaller than his littlest finger.
  The young man flattened his hand, held out his palm, and the tiny ogre jumped onto it.

  ” Who are you?” the young man asked.

  ” I´m am Fear,” the ogre replied.

  ” Fear of what?” the young man asked.

  ” That depends on who you are. How each person sees me depends on how he imagins me. Some people fear illness, and
  they see me as disease. Others fear poverty, so they see me as poverty.
  Others fear authority, so they see authority in me.
  Some fear injustice, others fear wild beasts or storms, so that´s how I appear to them.
  He who fears water sees me as torrent, he who fears war perceives in me a army, ammunition, and suchlike”.

  “But why do they see you as bigger than you really are?”

  ” To each person I appear as big as his fear. And as long as they refuse to approach and confront me they will never know
  my true size,,. (* ogre = menneskeæder/umenneskeligt uhyre)

  Wafa Sultan runder sin historie af med denne kommentar:

  ” I sometimes feel like that young man, a person who rebels against the wisdom of her time.
  I once lived in a village much like the one he discovered, for three decades.
  My love for it became an addiction from which I possessed neither the ability nor the desire to escape. The ogre, for a time, held me in his thrall, but no longer.

  Being enslaved to my own fears of the demon was a terrible time in my life, but I don´t
  regret the experience. For me, all things happen for a reason and that experience only made me stronger. I was not born in that village in vain and I certainly did not leave it in vain.
  I left with a purpose not unlike that young man.

  I fell, on most days, that I must climb the mountain again and again with slow but sure
  steps and confront that ogre who, for me, is the horror of radical islam.
  I do it to show the people of that village how small and cowardly he really is,,.

  Jeg håber at Wafa Sultan´s pragtfulde fabel vil hjælpe mennesket – ikke mindst muslimerne til at forstå, at frygter en størrelse man må overvinde og nedkæmpe.

  P.S. Muslimerne lever hele deres liv med frygten for Allah´s grusomme straf
  – det vil i virkeligheden sige intimidering og frygten for trusler og repressalie fra andre muslimer
  dvs. det levende helvede.

  Wafa Sultan er ex. muslim læge, psykolog og forfatter og holder fordrag over alt
  i verden om islams grusomheder over alt i verden. ( gå på youtube og skriv Wafa sultan – så bliver du nok lidt klogere). Wafa Sultan er en stærk og smuk kvinde, der fortjener min kærlighed
  – masser af kærlighed.

  Tak til Wafa Sultan.

 65. Af Helge Nørager

  -

  Danske producenter af svin og andre landsbrugs varer går rabundus og fallit på stribe.
  Danske banker som udlåner til landbruget er i dyb krise og skal have nødhjælp.

  Er der nogen i øvrigt som har hørt nogen tale de sidste 12 mdr, om den byrde der økonomisk bæres af de stakkels landmænd, har hjulpet på noget som helst. ?

  Jeg tænker selvfølgeligt på EU,s diktat om handels blokade af Rusland ?.

  USA indgår aftaler med Rusland og er perlevenner. ?

  Er der nogen som ved hvor længe det Danske landbrug skal betale prisen for en EU politik dikteret af andre end Danske, interesser ?.

  Er der nogen som kan forklare hvorfor der er radio og tv blackout vdr. et emne der koster Danmark mange milliarder i tabte export indtægter, og som sender tusinder ud i arbejdsløshed. ?.

  Svar er simpelt, det er bedre at tale om at indvandre er skyld i alt ondt.

 66. Af Allan Hansen

  -

  “De voldtager jo deres børn,,

  Citat: Wafa Sultan.

  “Many had been raped and most of thes rape victims had fallen prey to male members of their own
  family, usually their own fathers. Unmarried woman who becam pregnant as a result of these rapes were murdered as soon as their condition was discovered,,.

  Citat: Ex muslim Doktor og forfatter Wafa Sultan.

  Kilde: A God who Hates. 2009. side 89.

 67. Af Flemming Lau

  -

  Helge Nørager.
  Hvis vi nu kunne afislamificere muslimer, og få hinduer til at spise køer så ville det være en fordel for dansk landbrug. Har du eventuelt et svar på hvordan vi når dertil ?

 68. Af Maria Due

  -

  Udviklingen er resultatet af en stedse tiltagende politisk kamp, hvor man næsten altid lander på et kompromis, der bygger på den laveste fællesnævner. I de seneste årtier er kampen ikke alene blev international i ånden men også i handling, og vi er på vej mod en altfavnende kulturel og økonomisk nedtur.

  Skulle man være i tvivl, kan man blot følge med i kursfaldene på børsen og lægge mærke til det hyppigt omtalte opsvings fravær. Danmark står i bedste fald i stampe, skønt kravene er hastigt voksende, og befolkningens sammensætning desuden borger for stedse voksende kultur- og raceproblemer som supplement til de økonomiske klasseforskelle. Det er femten år siden, at jeg i en udenlandsk debat skrev, at jeg var stolt over, at vi dengang ikke havde et virkeligt proletariat i Danmark, men at jeg frygtede, at indvandringen ville ændre på det. Nu er det et faktum, at et nyt proletariat efter alt at dømme har etableret sig og er kommet for at blive. Det er også et faktum, at vi i mange sammenhænge er på lånt tid, fordi vi – set i international sammenhæng – ikke i længden vil kunne formå at beholde vort industrielle forspring.

  Jeg har ellers sjældent brugt ordet klassekamp i debatsammenhæng og så at sige heller ikke i andre, men det er jo tydeligt, at det er det, der er under udvikling. Et tidligere meget homogent folk, hvor få havde for meget og færre for lidt, er ved at falde fra hinanden pga .socialistiske utopier og kultursammenstød under opsejling.

  I dag er der ganske vist mange nyrige i Danmark, men der er få tilbage af den gamle overklasse, og dens normer og nedarvede ansvarlighed er næsten forsvundet og genoplives kun som skygger på græsset. De nyrige er grådige og mener, at de har ret til at være det, de er sjældent tynget af dannelse men ofte af Janteloven. Dertil kommer det nye proletariat fra Mellemøsten og Afrika, der sandt at sige heller ikke er tynget af dannelse og hurtigt lærer at føre sig offentligt frem med Janteloven som skjold.

  Det er denne udvikling, der har gjort det muligt for et parti som DF at kalde sig borgerligt, for DF’s vælgere ved sjældent, hvad der ligger i det begreb, da de fleste har rod i socialdemokratiske kredse. Fortidens konservative findes så at sige ikke mere, kan nogen fx forestille sig hr. Møller bakke åbent og helhjertet op om vore dages De Konservative, der hyppigt tegnes af en araber fra Mellemøstens migrantunderklasse?

  Nej vel, og når dertil kommer Rasmus Jarlovs manglende fornemmelse for dansk landbrug, sparker man også til de ellers fødte konservative vælgere, i det tilfælde fra det segment der kaldes “de store gårde”, dvs. godserne. I mange år var det ellers godsejere og de store industrifolk, der var ved roret hos De Konservative. Nu er det overtaget af dem, der gerne vil være store, men aldrig bliver det,

  Nogen sejrede ad helvede til, og Janteloven står ganske rigtigt over Grundloven og er en kraftig dynamo, når det gælder at fratage folk lysten til at arbejde mere end de sølle 37 ugentlige timer, som de fleste nøjes med, når de da ikke er på orlov, tager øv-dage, er på nettet eller ferierer .Danskerne er et af de folk i verden, der i gennemsnit arbejder mindst, og betaler mest for en dårligt fungerende og enorm offentlig sektor, som de fleste ikke kan få nok af.

  Den offentlige sektor ligger som en lidet effektiv og tung dyne over landet og arbejder indædt på at formere sig selv, hvilket typisk sker ved at gøre andre til “ofre”. Ve den, der ikke lægger ansigtet i de rette folder og græder med i det socialistiske hylekor for at ophøje enhver arbejdssky til forfulgt og nødlidende. Skulle man være i tvivl , kan man se tv-serien med Asger Aamund og de “arbejdsløse” indvandrere. Jeg har set to af udsendelserne, og det var mere end rigeligt. Jeg bliver så vred så vred, og med EU’s nuværende taktik, ser denne udvikling ud til at fortsætte, indtil landets økonomi kollapser. Hvad der sker i disse år, vil vi aldrig kunne rette op på. Vort land er lillebitte, fra naturens hånd ressourcefattigt, og det kan vi ikke ændre på. Landet er desuden allerede overbefolket.

 69. Af Allan Hansen

  -

  @ Lau.
  UPS! hinduer spiser også kød – dog ikke
  koen da den er hellig.
  Men de spiser gerne lam og kylling.

  Mvh. A. Hansen

 70. Af Hvorfor suser sygt ævl lige gennem filtret?

  -

  15.36, 15.37 og 15.38 er hverken kommentarer eller indlæg og har intet med debat at gøre, men er alene ordskvalder fra en personage med hjernebetændelse eller med en promille omkring de fire. Hvorfor fjernes det syge nonsens og svineri ikke? Det er jo i strid med alle avisens debatregler`?

 71. Af Jenni christensen

  -

  Day, du har jo ret.

 72. Af Henrik Knage

  -

  Jeg står nu lige i samme dilemma, som da jeg så Mogens Glistrup – og jeg tænkte om det var mig der var idiot – eller om det han sagde havde “kant”.
  Jeg står samme sted m.h.t. Trumph – er han frihedskæmper – på kanten – hvor han satser hele butikken – på at løfte forståelsen, hos dem der ingen forståelse har andet end ” Afentenzhowet” og Jørgen ze Mylius og hans elendige Eldorado fuck – ingen under 90 år gider høre.

 73. Af Helge Nørager

  -

  Hr. Flemming Lau, tak for svar.
  Hr. Allan Hansen, måske Hr. Flemming Lau, bruger Hinduers værgen mod ko kød, som et eksempel på hvor umuligt det vil være at, at “afislamificere muslimer”.

  Men løsning er simpel på begge problemer.
  Angående Hinduer, kald det noget andet end ko kød.
  Angående det andet, uddannelse og arbejde.

 74. Af Henrik Knage

  -

  I sikkert modsætning, til mange andre, så mener jeg, at kvinder kommer ind på en sjælden efterbrænder – hvilket der ikke er mange mænd der kan.

  Libak – hun går direkte til benet, når hun skriver, at en diplomat der har fået opgaven, at skrive danmarkshistorie med “Kant” kan sidestilles med en nonne der har fået den opgave, at skrive en valid erotisk fortælling.

  Ikke fordi jeg har noget imod nonner – tværtimod – de er skønne. Men hvis nonner skriver historie om noget de har fravalgt – hvorledes ser det så ud hos politikere!

 75. Af søren m. olssen

  -

  Jeg er – endnu engang- enig i HDPs udsagn og holdninger.

  Jeg er – endnu en gang – forbavset over, at debatten, som HDPs indlæg rejser, så hurtigt ryger af et seriøst spor og udvikler sig til mere personlige angreb.

  Mon det siger noget om, at den deroute, HDP beskriver i Danmark også har bevæget sig ind på debatkulturen ?

 76. Af Flemming Lau

  -

  Helge Nørager.
  OK, det var simple bud.
  Altså kalde skinke for Bov, og omvendt afhængig hvem man inviterer ? HM mm!
  Og tilbyde folk fra Boko Haram, vestlig uddannelse er vist rimeligt optimistisk ! De folk der fløj ind i WTC havde uddannelse, og deres arbejde var et religiøst kald !
  Jeg tror at der skal en anelse mere til, før landbruget når disse to segmenter !

 77. Af bent hansen

  -

  Jo før vi kommer ud af EU, jo bedre. Nu er kejserinden i Berlin ved at sende os op mod 140 millioner migranter/evighedsturister fra Tyrkiet, Balkan, Ukraine og Georgien på halsen, og oveni har der führer-in inviteret mellem 500 og 800 millioner arabere og afrikanere til at slå sig ned i Skandinavien og Nordeuropa til evig forsørgelse. Og det ser ud til at løkke, øster gård, jelved, stampe, sofie og johanne er helt med på idéen om ubegrænset berigelse.

  Man kan sige hvad man vil. Men de maskuliniserede kvinder og de feminiserede mænd er begyndt at være et problem.

 78. Af bent hansen

  -

  Sidste nye fra EU er at man vil give medlemslandene bøder på tæt ved 2 millioner kroner pr. migrant der ikke omgående får tildelt ophold, bolig, job, velfærd, uddannelse, særlige rettigheder og meget mere til.

 79. Af Niels Christensen

  -

  HDP:
  Hvad pokker er det der får dig til at blive i dette uduelige land.
  Det skulle vel ikke være vore tåbelige høje psykiaterlønningen ?

 80. Af alexander beaumont

  -

  Man kan ikke frakende regeringen en vis flid. Helt luddoven er den ikke. Nu har den f.eks. lige sørget for at postvæsnets kvalitet og standarder…… ( via tvangsdigitalisering og stribevis af nedskæringer )…… er rykket 400 år tilbage. Dengang tog det fem-seks dage at få et brev frem fra hovedstaden til Skagen. Nu skal det igen tage fem-seks dage, bare fra centrum og til gentofte eller hvidovre. Og portoen stiger igen om lidt.

 81. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Niels Christensen ! –Vores Day ´–bor heller ikke i DK. ! –Han bor mest i Portugal –ligesom nogle af os-andre bor i Frankrig ! –Vi får bare “lov ” til, AT Betale skatter i DK. ! –Ellers var lille Danevang gået “rabundus for længe siden ” ! –Landet kan ikke leve af halvdelen “muslimske førtids-pensionister ! –Og den anden halvdel af “evigheds-off-ansatte ” –Så vær taknemmelig kære ven !—-Det kan meget vel gå så galt AT: vi-andre bliver helt væk ! –Og aldrig kommer tilbage ! –Hvis der ikke snart kommer valg ! –Med “nye borgerlige” –Der får sat tingene på plads ! jubiii !

 82. Af Ronnie Skou

  -

  Tror der ville være råd til at aflønne dig i dit liberale drømmeland, langt de fleste af de patienter du har hjulpet ville ikke have råd til at betale dig en krone, så det da totalt hykleri når du glemmer hvor dine egne ressourcer kommer fra.

 83. Af E Nielsen

  -

  Helge Nørager kl.15.40
  Du siger det meget præcist med dit indlæg , det er bedre at tale om indvandring er skyld i alt ondt.
  Alt andet er sat på stand-by her i vores lille andedam.

 84. Af Thomas Jensen

  -

  “-betalt min lægeuddannelse tilbage mindst fire gange -”
  Nej, det har du ikke Henrik Day Poulsen. Det er de danske skatteydere som har betalt din uddannelse, men det er også dem som betaler de alt for generøse lægelønninger.

  Hvor lidt Day Poulsen end vil indse det, er han offentlig ansat og hans løn betales af de mennesker han ringeagter. Jeg vil da håbe at vitterligt har gjort nogen gavn for andre, skønt jeg tvivler på det.

  En lidt mere ydmyg holdning og lidt dybere indsigt ville klæde manden, særligt når han ytrer sig offentligt.

 85. Af Gunnar Moesgaard

  -

  Så forholdsvis ung og så så sur! Hvordan vil det så ikke lyde, når manden er tæt på de 70 som fruen og jeg??

 86. Af Steen Meedom

  -

  Ja, nu er jeg en af dem, der er blevet dømt af kvindelige dommere, der ganske enkelt refererede mine vidneudsagn direkte modsat af hvad jeg sagde og dømte derefter.
  Det ville sikkert også være sket med mandlige !
  Derfor er det væsentligt at det ikke er dommeren, der medens sagen kører tager referat, men en uvildig person, eller hvad med en mikrofon eller en videooptagelse. Begge er jo opfundet….

 87. Af Christiane Theilafe

  -

  Som udlandsdansker I knap 15 aar kan Jeg kun erklaere mig helt enig. Der er mangel paa folk i min branche i dk men hvor Jeg er nu tjener jeg glimrende og betaler en acceptabel skat. Hvorfor skulle man gide at bo i dk hvor talent ikke vaerdsaettes og man bliver brandbeskattet, samtidig med at man trues med yderligere omfordeling af haardt tjente prnge for st finansiere en voksende gruppe af mennesker, Der skal forsoerges af den lille gruppe, Der gaar paa arbejde dagligt.

  Ioevrigt kender Jeg mange laeger i DK; loennen de foerste 10 aar ligger lige over en haandvaerker loen, hvis altsaa haandvaerkeren ikke arbejder sort / I saa fald ligger den meget lavere.

 88. Af N. Svendsen

  -

  Helt enig med Thomas Jensen – 6. maj 2016 19:14

  Rejs, Henrik Day Poulsen. Du er alt for fin til at bo i gamle Danmark, hvor kvinderne ikke går med stilethæle og mændene er fulde af tatoveringer. Nu har du jo fået din fine uddannelse gratis her hos os.

  Rejs til et sted hvor du kan være blandt ligestillede, f.eks. London, der er der vist ‘a Great Gay Community’.

 89. Af Stig Libori

  -

  Haha. Læste dit blogindlæg, fordi der var linket til det på FB. Tror du ikke du trænger til en glad aften, for du lyder lidt presset?

  Danmark er hverken perfekt eller ved at bukke under. Vi er derimod et godt land med gode muligheder, for mennesker der kan se dem. Det evner du åbenbart ikke i dag, fordi du har stirret dig blind på ideen om, at Danmark er “en fælt lugtende ost for os, der har ressourcer og kompetencer. “.

  Jeg håber du bare havde en dårlig dag da du skrev indlægget, for ellers er der da i hvert fald en ret vigtig kompetence, det kniber med. God vind 🙂

 90. Af Bent toss the salad Hansen

  -

  Er det bare mig eller er ham der Preben ikke bare lækker i en stram BH?

 91. Af Preben F1 Jensen

  -

  Tak Bent Hansen
  Remember …… toss the salad
  Husk tandtråd eller mundskyl!
  Kommer du Søndag?

 92. Af Bent toss the salad Hansen

  -

  Tak skat
  Vi se Søndag 🙂

 93. Af bent rasmussen

  -

  Stig libori er vel bare endnu en verdensfjern ignorant fra den radigale fløj, der elsker at bortforklare at Danmark sandsynligvis snart vil bukke under på grund af politikernes og regeringens politik, der er fuldstændig åndssvag/vanvittig og vejen til økonomisk ruin og endeløse samfunds-rædsler. EU ligner mere og mere Sovjet-unionen, og om kort tid vil Danmark blive ødelagt eller udslettet. Udgifterne til indvandring vil eksplodere, velfærdsstaten vil kollapse, den sociale elendighed bliver uoverskuelig, antallet af arbejdsløse og hjemløse vil sætte rekorder, skattetrykket vil vokse yderligere, kriminaliteten vil eksplodere, grufulde sygdomme vil hærge, sundhedsvæsnet vil bryde sammen, danskerne vil blive terroriseret, fordrevet og udskiftet. Det totale svigt, vanvid og forræderi er i gang, men ignoranterne forstår ingenting, og læser ikke skriften på væggen.

 94. Af Javier Martinez

  -

  Udenlandsdanskere Christine!

  Danske læger-selv nyfødte-tjener kassen over alle andre. Engelske ditto tjener langt under det halve, faktisk nærmer en tredjedel!

  Lidt viden ville klæde dig!

 95. Af Javier Martinez

  -

  Bent Rasmussen er tossen f1 Preben.

  Også fem andre selvtsændighed DR Jekyll and nr. Hyde navne her af selvsamme.

  Spot kvinde og børnehadet, og den er hjemme altid! 🙂

 96. Af så er debat-idi oten på spil igen

  -

  Den notoriske i di ot eller psy k opat fra i eftermiddags er åbenbart på spil igen kl. 21.17, 21.21 og 21.22. En sådan nar er kun med for at chikanere andre bloggere, og for at sabotere debatterne.

 97. Af Javier Martinez

  -

  “Også Fem andre navne af selvsamme” Apple Speller!

 98. Af så er de argumentløse på spil igen

  -

  Ja vier mar ti nez er åbenbart en af de støjsendere der hærger disse debatter. Som åbenbart generer visse venstresnoede og dem som ønsker at ruinere og islamisere Danmark.

 99. Af Stig Libori

  -

  Hold da op. Det lyder ikke rart…

 100. Af Niels Christensen

  -

  Teddy-Bjørn Olsen – så flyt da bare permanent væk fra Danmark. Det må da være trist at skulle betale skat til et land, som i hader.
  Vi klarer os nok.

 101. Af Rikke Nielsen

  -

  En sammenblanding af flere problemstillinger, hvor jeg dog fornemmer, at den vigtigste problemstilling er, at HDP ikke bliver opfattet med nok respekt af sine omgivelse; han har jo fået en akademisk uddannelse og bør derfor tituleres “De” for, at undermenneskerne forstår hans geni og deres eget mindreværd.

  Og ja, det er rigtigt, at HDP ikke er et “De” værdigt, fordi vi har (stadig) et land med mange højtuddannede, og det i sig selv gør, at det ikke er noget specielt at være højtuddannet. Og gudskelov for det. Lad os få nogle flere hæjtuddannede – alle danskere burde være højtuddannet, for med høj uddannelse kommer høj indsigt, og med høj indsigt kommer stor rummelighed (for de fleste HDP).

  At kun 43% af befolkningen forsørger den resterende del ER et problem, men det er ikke et flygtningeproblem og det er ikke et “De”-problem – det er et meget mere kompliceret problem; det er bare ikke i høj kurs mere at arbejde – arbejde er for de fjolser, der engang blev opdraget til at tro, at det at betale til velfærdssamfundet var et tegn på solidaritet og noget, der i sidste ende kommer alle tilgode. Nu er det moderne med borgerløn – men ingen tænker på, hvem der skal betale gildet.

 102. Af Javier Martinez

  -

  Preben

  Undertegnet kunne aldrig drømme om at genere venstresnoret! De er ægte danskerne altid!

 103. Af Javier Martinez

  -

  Hvad vil hdp gøre hvis Afrikas skatte virkelighed eller USA blev fakta som liberalisterne ønsker?

  Han skulle i så tilfælde ned i løn, og halvdelen af kvaksalver psykologer og psykiatere ville være arbejdsløse på lavere bistandsydelser end i dag!

  Der er og bliver aldrig job til alle igen Rikke, efter at borgerlige liberalister har udflaget alle job til østen. Ønsker du herskab og tjenestefolk retur?

 104. Af Allan Hansen

  -

  https://www.youtube.com/watch?v=EIaV5Hf5dbc

 105. Af Anje Holmstad

  -

  Du rakker til stadighed på ganske almindelige mennesker. Har du prøvet en psykiater – eller overvejet at flytte. Du er altid utilfreds med alle vi andre. Ovenstående blokindlæg har en surstråling på ca. 8. på en skala fra 1-10.

 106. Af Allan Hansen

  -

  https://www.youtube.com/watch?v=Zv2afh4LRhY#t=9.080313

 107. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt var snit løn for en læge i 2014 ca 48.800 kr pr md. Tror mange håndværkere kan nikke genkendende til det tal! Til sammenligning får en ufaglært i produktionen på 3-hold rulleskift hos Novo Nordisk ca 42.000 kr pr md. Men, sådan er der så meget.

 108. Af Allan Hansen

  -

  https://www.youtube.com/watch?v=WdPzYVPDFyk

 109. Af ib Olsen

  -

  Sandheden er ilde hørt i mange små sekter, og det fremgår også af diverse kommentarer her fra folk der er sure over at nogen tillader sig at have et kritisk syn på kommunisme, på islamisme, på undergravningen af velfærden, på EU, på blå stue eller rød stue. De mange der kritiserer HDP eller sender sure opstød til dansksindede bloggere, (angreb uden argumenter) er nok som regel ude i noget snavs, noget agentagtig virksomhed der er landsskadelig.

 110. Af ib Olsen

  -

  Sandheden er jo meget ilde hørt i mange små sekter, og det fremgår også af diverse kommentarer her fra folk der er sure over at nogen tillader sig at have et kritisk syn på (resten er i filtret)

 111. Af Michael Falkner

  -

  HDPs indlæg skaber altid en livlig debat. Man kan være enige eller uenige med ham men der er altid mange deltagere på bloggen, så det kan ikke være ligegyldige emner han tager op. Men i dette indlæg mener jeg han har nogen pointer.
  Set fra Mellemøsten og Afrika må Danmark jo se ud til at være et eldorado, de kan bare komme her og søge asyl, det er der stor chance for at de får og så kan de blive forsørget af det offentlige på ubestemt tid, så det er klart at Danmark må se ud som et meget attraktivt land. Menneskesmuglerne gør alt for at bilde dem det ind. En pakistaner blev nylig interviewet i Tyrkiet og han sagde direkte at set fra Pakistan er EU paradiset på jord. Så det er ikke mærkeligt at de søger hertil, det ville vi vel også gøre hvis vi levede i Afrika og måtte slide for en ussel løn, så rejste vi også hertil hvis vi kunne få stillet bolig til rådighed og udbetalt løn uden at skulle arbejde. I lande som Tyrkiet, Libanon og Jordan får flygtninge ingenting fra det offentlige, ingen løn eller boliger, de må klare sig selv, men ikke her. Indvandrerne kører os rundt om næsen og har gjort det i mange år og udnyttet vores naivitet. Vi har også været hæmmet af de lænker som hedder flygtninge og menneskerettigheds konventionerne. De er ment godt men bliver udnyttet på det groveste.
  Danmark er da også et godt land at leve i også selvom vi har et meget højt skattetryk. Men spørgsmålet er om vi kan bevare det hvis denne migrantstrøm fortsætter. Vi begynder allerede nu og se tegn på at velfærdsstaten begynder at knage i fugerne og det er et spørgsmål om vi kan bevare den ret meget længere. Spørger man de sidste dages hellige (Enhedslisten og de Radikale) så kan vi bare bevilge flere penge til flygtninge, det vil sige de vil bruge andres penge til at finansiere dem. Men uanset så dræner migranterne statskassen for penge. Nogle siger nu at i det lange løb vil vi vinde på indvandringen, men der nævner de tidshorisonter på op til 30 år, men det er nok tvivlsomt, blandt de indvandrere som kom for 20-30 år siden er der stadig mange arbejdsløse langt mere end landsgennemsnittet. Nu får vi se om dette trepartsforlig giver nogen resultater, jeg har mine tvivl.
  Vi må indstille os på at politiet skal have flere folk til at ivaretage grænsekontrol og terrorbekæmpelse og det kræver flere bevilgninger og dermed mere skat. Politiet er underbemandet nu for fremtidens opgaver. Se bare sagen om Nettobutikken på Brønshøj som blev negliseret af politiet så de måtte kontakte Søren Pind direkte før der skete noget og det var ikke den eneste som havde problemer med indvandrerbander, en Nettobutik i Århus havde lignende problemer. Det er også blevet risikofrit at begå indbrud for de bliver ikke efterforsket selvom politiet benægter dette. Så det må vi bare indstille os på at vi må bruge flere resurcer på politi.
  Vi ser også at letbaneprojektet i København formodentlig nu bliver droppet, begrundelsen er at udgifterne ikke er godt nok dokumenteret, men det er nok mere fordi de vil finde penge til skattelettelser og til at finansiere flygtninge. Togfonden er reduseret, broen over Vejlefjord bliver nu droppet. Motorvejsudbygninger bliver nok også sat på standby. Listen begynder at blive lang. Supersygehusene bliver vist ikke så super endda.
  Så om denne migrantstrøm fortsætter kommer det til at få konsekvenser for velfærdsdanmark.
  Det er ikke al indvandring der er negativ, vi kan tage de vietnamesere der kom i 80´erne, de har været en stor ressurs for Danmark og vi har også behov for indvandring. Men de migrantstrømme vi ser nu er overvejende muslimer og de har vist sig lidet tilpasningsdygtige, de samler sig i lukkede parallelsamfund og lever sine egne liv der. De bidrager ikke meget til samfundet som ellers betaler deres boliger og overførselsindkomster. Detvirker som de heller ikke er interesseret i at bidrage til samfundet.

 112. Af jørgen mikkelsen

  -

  DR har lige omtalt at undervisningsministeriet har pålagt forskere total tavshedspligt omkring en undersøgelse af hvordan eleverne oplever de lange skoledage som helle, vest ager og ant orini indførte med den røde skolereform.

 113. Af jørgen mikkelsen

  -

  DR har lige omtalt at undervisningsministeriet har pålagt forskere total tavshedspligt omkring en undersøgelse af hvordan eleverne oplever de lange skoledage som helle, vest ager og ant orini indførte med den røde skolereform. Det er da noget som hører hjemme i en diktaturstat.

 114. Af jørgen mikkelsen

  -

  Iflg. den korte avis er de officielle tal for antal asylanter, berigere og evighedsturister aldeles misvisende. Man har registret dem som er ankommet i private biler, nogle få hundreder. Men de kulturfremmede som er kommet hertil med tog, busser og skib mv. har man ikke registreret. Ca. 70.000 migranter (eller flere) er rejst ind i løkke-regeringens tid, og nu aner man ikke hvor de er. Læs selv den korte. Vi fyldes altså med bluff og vildledende “oplysninger”. Vi danskere kan snart komme i samme situation som armenerne og jøderne dengang de blev massakreret..

 115. Af Allan Hansen

  -

  Kun “kort, om de smukke kvinder,,,,,,,,,,

  https://www.youtube.com/watch?v=2ZVUVNJwQKI

 116. Af jørgen mikkelsen

  -

  Dem som rejser ind via broen til Sverige registreres heller ikke. Alt tyder på at Borgen og regeringen snorksover.

 117. Af Bjørn Sørensen

  -

  Der er et gammelt orsprog der siger: Hovmod står forfald.
  Danskerne har længe rendt rundt og troet at de var verdens bedste.
  Nu kom vores velstand ret sent i forhold til andre lande, men vi er hurtigt ved at miste den igen fordi alt for mange danskere er blevet for fine til manuelt arbejde selv om de kun har kvalifikationer til det. Dem der kan holde på en blyant kan finde ansættelse i det offentlige, som har udviklet flueknepperiet til nye højder fordi man vil kontrollere alt, så tusindvis af blanketter forsynes med flueben for at bevidne at man har kontroleret en masse mere eller mindre ligegyldigheder. Det væsentlige overser man for det er politisk bestemt af ideologiske grønskollinger, som får deres ideer fra universiteterne, som har det med at indoktrinere de stakkels uvidende studerende med tåbeligheder, som bunder i forskuede opfattelser af virkeligheden. Jo da, på universiteterne er der frit slag for fantasifulde opfattelser, der ofte har en naiv ideologisk baggrund. Eftersom man har afskrevet religionen, må man jo skabe en erstatning. Det medfører så at man fylder de studerende med hjemmelavede opfattelser som alt for ofte viser sigt at være det rene nonsens.
  Disse geniale forskere fremkommer konstant med “opdagelser”, som blot bekræfter hvad folkeviddet og almindelig sund fornuft fortæller os.
  Bevar mig vel hvor har de meget at lære, men hvis de nu læste biblen, H.C. Andersens eventyr og de mange andre beskrivelser af den menneskelige natur, så ville de have en basisviden om den menneskelige tilværelse, så de kunne beskæftige sig med mere væsentlige ting.
  Vi har tusindvis af økonomer som ikke forudså finanskrisen, fordi de er ansat af til at representere interesseorganisationer, der som regel har en dagsorden, som kan være i konflikt med realiteterne.

  Vidensamfundet som man ville skabe, forudsætter at man har viden, men det er jo ikke folkeskolens opgave for den er mere koncentreret om at indoktrinere eleverne med holdninger.
  Hvis man er velorienteret kan man selv skabe sine holdninger.
  Det vi ser i den vestlige verden er at universiteterne masseproducerer åndelige papegøjer, som allesammen mener det samme.
  Derfor er det gået så galt som det er gået.
  Bortset fra det, så forlader de veluddannede som kan tænke selv den synkende skude, fordi DK er et samfund i forfald og som de næste 50-100 år vil fortsætte med at rasle ned ad velfærdsstigen sålænge flertallet ikke er produktive.

 118. Af S. Frey

  -

  HDP – vi var en del der saa alt dette komme. Har boet i USA siden 1992 og har aldrig fortrudt det – isaer ikke nu!

 119. Af bjarne petersen

  -

  Til aflastning for politiet og for hjælp til borgerne er det nødvendigt at oprette frivillige borgerværn, og snart vel også feltlazaretter bemandet med frivillige. Og hvad med nødhoteller eller opvarmede telte til hjemløse danskere? (teltene til migranter er ikke blevet brugt endnu. Istedet blev migranterne tildelt villaer, lejligheder, luksushoteller, nedlagte hospitaler/skoler/kaserner mv. Endnu engang har man fuppet, , svigtet og diskrimineret danskerne)

 120. Af Dorthe Holm Jacobsen

  -

  Sidder her og drikker min morgen te imens jeg nyder skoven pusle, og det frie syn ud over markerne hvor solens stråler rammer træ efter træ….
  Henrik – lad blot Meningsdanmark slå til. Så ved vi det er liv derude.

  Du har så evigt ret!

 121. Af Henrik Knage

  -

  Ja – der burde indføres et straks asylstop for personer med en surhedsgrad på 7 og derover, på en skala fra 1 – 10, og med en integrationsfaktor op under 3 udregnet efter samme skala – så vil der ikke komme flere arabere til Danmark. Det eneste sted de kan leve med de egenskaber de har, er Randers Regnskov, der har samme surhedsgrad – og den bliver snart fyldt op, hvis det kun er sure arabere der kommer til byen, eller hele Amazon Deltaet i Brazilien.

  De bliver født sure, og de dør sure og alle de lande de kommer til bliver også sure. Selv de lande de kommer fra, er sure lande, deraf navnet Mohammer Surland Ali.

  Alle pengene til tog er brugt, så om et år eller to må danskerne anskaffe sig løbehjul, når de skal på arbejde, mens araberne kører rundt i Audi A 4 på overførselsindkomst, når de skal ud at handle i Netto.

 122. Af Per Lassen

  -

  Vi er vist mange som gerne så ryggen af Day Poulsen – så hvis han mener Danmark er så forfærdeligt, skulle han da pakke kufferten.

 123. Af Uffe Staulund

  -

  @ Per Lassen,
  Så vend da ryggen til Henrik Day Poulsen, og få fred med dig selv.
  Du kan da søge over i Politikkens varme favn.

  @ Henrik Knage,
  Du bør ansættes i ministeriet, de trænger til nye departementschefer alle steder, idet de har sidder der for længe.

  Selv Mogens Lykketoft er flygtet fra Danmark, men han har glemt sin pension, som han burde have udbetalt i billetter til den nye bane i Jylland.

  Nyd det gode vejr, det er endnu ikke miljøbeskattet, og der gror økologiske anemoner.

 124. Af hektor heimlich

  -

  Først svømmede 10 milliarder kroner fra Skat til kriminelle udlændinges kontoer så forsvandt 15 milliarder fra togfonden. Hvis Danmark havde været en privat firma var administrerende direktør blevet fyret og hele bestyrelsen udskiftet. Man spørger sig selv om kriminelle typer er ansat i Skat og i departementerne. Typer, som har fået betalt for at hjælpe milliarderne på vej. Danmark har den mest inkompetente ledelse af alle de nordiske lande -med undtagelse af Island (som jo har været dansk). Alkoholiserede, voldelige, mindre begavede, fabulerende (de Radikale og Liberal Alliance), Korrupte (Liberal alliance). Splitter ravende tossede EU fantaster, , (socialdemokrater og Venstre), købte af EU midler, parat til at overgive Danmark till islamisterne. Tag jer sammen for f…… og forsøg at se til det danske folks interesse ikke bare til jeres egen pengepung.

 125. Af Henrik Petersen

  -

  > Michael Falkner 00:02

  Meget enig i din glimrende opremsning, dog uenig i, at Danmark har brug for indvandring: Flere og flere arbejdsgange i industrien automatiseres, alternativt outsources de, se fx svineslagterierne. Det samme gælder i øvrigt i it-branchen. Derudover kunne fx Københavns kommune nok klare sig med lidt færre end 100+ såkaldte kommunikationsmedarbejdere.

  Umiddelbart ville jeg gætte på, at Danmark snildt kan klare sig med ca. 3-4 millioner indbyggere, dog forudsat disse ikke er uarbejdsdygtige fra især menap-landene, Afghanistan osv.

  Så den lave danske fertilitet er ikke nødvendigvis et onde.
  Naturligvis skal pensionsalderen hæves i takt med øget levetid, men det er så dét, og det er vel overkommeligt, især når man ser på andre lande, fx Grækenland, hvor det for en hel dels vedkommende er muligt at gå på pension som 50-årig, eller Frankrig, hvor pensionsalderen indtil fornylig var ca. 60 år!

 126. Af Niels Andersen

  -

  Danmark er et lille velfærdshabitat grundlagt af Socialdemokraterne tilsat et skvat af janteloven.

  Nu oversvømmes vores habitat af fremmede invasive arter, og vores lille sarte økosystem er under kraftig nedbrydning.

  Titusindevis af muslismske lavintelligente analfabeter tager ophold i vores moderne og højteknologiske samfund, og de bliver af venstrefløjen modtaget som redningen af vores aldrende samfund, hvor de kan levererer de hænder, som altid mangler i fremtiden, men aldrig i nutiden. Desværre viser al erfaring, statistik, undersøgelse osv. at sådanne blandinger af fattige med rige og af forskellige kulturer aldrig fungerer, men derimod skaber ufred, ubalance og endnu større ulighed.

  Globalisering, multikultur, pluralisme m.m. bliver altid fremhævet som positive, men faktum er, at forskellige kulturer ikke blander som mælk i kaffe, men snarere opfører som vand og olie, hvor de vil adskille sig i såkaldte parralelsamfund , enklaver o.lign. Og gnister vil opstå mellem de forskellige kulturer, som pludselige skal tæt op ad hinanden under samme tag.

 127. Af Niels Peter Lemche

  -

  MICHAEL FALKNER – 7. MAJ 2016 00:02: én ting er sikker på HDPs blogs: Laveste fællesnævner dominerer … og det er altid indvandrenes og flygtningenes skyld–alt sammen! Dit indlæg er faktisk ikke andet end en tarvelig smøre mod andre. Det er da godt, vi i dag har nogle at skyde skylden på. I gamle dage havde vi kun os selv. Snart bliver det sådan igen, at når vi taber til svenskerne i Parken, er det indvandrenes skyld. Det har ingen ende og har egentlig kun til formål at vende skylden væk fra en selv.

  Men det er da godt, at I har et sted at komme med jeres udgydelser.

 128. Af A. Bierce

  -

  De bedste asylcentre og ghettoer i Danmark for mellemøstere er Råbjerg mile og Anholts ørken. Der kan de føle sig hjemme og der behøver ikke at omgås de vantro fjolser, der betaler for herrefolkets livslange pension på første klasse.

 129. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “Det uperfekte Danmark ” ! –Danskerne er vrede –og med god grund ! –I tusindvis af –“salige off. evigheds-ansatte ! –Anser de danske skatteborgere –som deres fjender, der skal bekæmpes ! –med vold – og magt ! –Og magt ! Det har disse nævenyttige –(deres på det tørre ansatte ) —Vi har fået nok ! –Et eks. “En skatteborger møder op på Århus Rådhus –og skal have fornyét passet !—En “kælling” –(den obligatoriske kartoffel-sæt-udstoppet –type kvinde, der mener AT: Fordi Kunden har udtrykt sig beklagende over ” En burka-udklædt – somalisk kvinde bagved i kø´en ” AT : Så blev den arme danske pass-kunde ! –Sendt 3 gange hen til foto-grafen (ikke lige den fotograf som åbenbart var den gængse indenfor de offentlige ! ) –3 gange måtte en dårligt gående ældre dansker humpe hen til fotografen –og fik at vide AT: der manglede 1 millimeter i hjørnet ! –Eller også var der 1 millimeter for meget ! –Et typisk tegn–på at rådhus-kvinden –som åbenbart både var socialdemokrat –og –muslim-forsvarere ! –Skulle hævne sig !—-Nu den seneste sag fra SKAT ´s cikane af en iværksætter –Belyser meget klart AT: De beskyttede nidkære off. ansatte ER gået langt over stregen ! –Med hensyn til deres “hade-element ! Den danske skatteborger ! Der skal knuses ! –Håber, at det bliver ” en gammel løgn ! ” i fremtiden !

 130. Af Henrik Knage

  -

  De skummer fløden, mens vi skraber bunden. Det kan godt være Anholt Ørken lige er stedet for inkarnerede surmulere, men sidst jeg var der var der ingen mobildækning ude ved sælerne – så der skal nok påregnes klager til FN og EU og Nato og DR og Staten.

  Desuden flyver der flyvende tallerkener rundt i ørkenen og månemænd laver kultagtige rundkredse af sten i nattens mulm og mørke. Og man bliver skarpt forfulgt af sine egne tanker.

  Men hvis jeg var designer ville jeg mene, at flyvende tæpper passer perfekt til flyvende tallerkener.

 131. Af hektor heimlich

  -

  10 milliarder + 15 milliarder = 25 milliarder danske kroner. Kanalisede til IS? til Erdogan via Merkel? eller til pølse-Merkel selv? Hvem ved -jeg gør det ikke -men nogen ved det det er sikkert! Andre penge forsvinder også, men det hører vi ikke om. Købet af nyt stridsfly -her er der enorme muligheder for svindel. Danmark vil ikke købe JAS plan af Sverige -nej for det er for tæt på -alt for gennemsigtigt- Første anklagede i overgrebs sag fra nytårsnat i Køln frikendt- en politisk dom -helt klart. Skal vi vædde om at ikke en eneste bliver dømt? Gross Deutschland er på trapperne, Snart bliver Tyskland slået sammen med Tyrkiet – Tyrkiet og Tyskland var allierede under både 1. og 2. verdenskrig!
  John Le Carré forudsagde dette scenario -men ingen lyttede -mindst af en i alkoholtåger forsvundet dansk statsminister.

 132. Af alexander beaumont

  -

  N pl er virkelig et godt eksempel på en ignorant fra det radigale overdrev, en ignorant der har brugt hele sin åndskraft på at tilegne sig et stort ordforråd, og som nu tror at ordene er alt og virkeligheden ingenting. Men selvom det kan være sjovt at lege med ordene et stykke tid, har virkeligheden det jo med at trænge sig på. De ord- og fantasibobler som de radigale lever i, får dem til at tro at man sagtens kan være klog, næstekærlig, social, korrupt, skør, folkefjendsk og landsskadelig på samme tid. Uden at det går ud over troværdigheden. Og n pl mener at han repræsenterer en sunde fornuft, indsigt og moral der er højt hævet over laveste fællesnævner. N pl har stadig ikke forstået at de radigale og skabsradigale sekter er pøbel, er løgnens lakajer, ondskabens tjenere og dødens drabanter. Har stadig ikke opdaget at en lavine, en stormflod, en tsunami af militante kulturfremmede er på vej ind i Danmark, og at de snart kan begynde at fratage danskerne alt, virkelig ALT. Med hjælp og støtte fra evnesvage, forrykte og forræderiske politikere. At Danmarks økonomi og velfærd m.m.m. rasler ned ad brættet, at verdenshistorien giver 1000 eksempler på massakrer, at danskerne snart kan få samme skæbne som de millioner af armenere og jøder der blev myrdet af tyrkerne og tyskerne, det bekymrer ikke n p l, der mener at ubegrænset indvandring er stærkt berigende.

 133. Af Theis Jensen

  -

  Du er godt nok temmelig blank! Forstp ikke hvorfor du ikke bare skrider, hvis du ikke bryder dig om den universelle velfærd. Lille skide egoist!

 134. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Tænk om vi danske kunne søge til Mellemøsten eller Afrika, om vi der kunne søge asyl, og fribolig og blive forsørget af det offentlige på ubestemt tid, for i Danmark er dansken gennemskuet som dansk, kun til hån og latter, da vi ikke tilhører Herrefolket!

 135. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Tænk om vi danske kunne søge til Anholt, om vi der i ørkenen kunne søge asyl, og fribolig og blive forsørget af det offentlige på ubestemt tid, for i Danmark er dansken gennemskuet som dansk, kun til hån og latter, da vi ikke tilhører Herrefolket!

 136. Af alexander beaumont

  -

  DANMARK INVADERES OG REGERINGEN SNORKSOVER

  N pl er virkelig et godt eksempel på en ignorant fra det radigale overdrev, en ignorant der har brugt hele sin åndskraft på at tilegne sig et stort ordforråd, og som nu tror at ordene er alt og virkeligheden ingenting. Men selvom det kan være sjovt at lege med ordene et stykke tid, har virkeligheden det jo med at trænge sig på. De ord- og fantasibobler som de radigale lever i, får dem til at tro at man sagtens kan være klog, næstekærlig, social, korrupt, skør, folkefjendsk og landsskadelig på samme tid. Uden at det går ud over troværdigheden. Og n pl mener at han repræsenterer en sund fornuft, indsigt og moral der er højt hævet over laveste fællesnævner. N pl har stadig ikke forstået at de radigale og skabsradigale sekter er pøbel, er løgnens lakajer, ondskabens tjenere og dødens drabanter. Har stadig ikke opdaget at en lavine, en stormflod, en tsunami af militante kulturfremmede er på vej ind i Danmark, og at de snart kan begynde at fratage danskerne alt, virkelig ALT. Med hjælp og støtte fra evnesvage, forrykte og forræderiske politikere. At Danmarks økonomi og velfærd m.m.m. rasler ned ad brættet, at verdenshistorien giver 1000 eksempler på massakrer, at danskerne snart kan få samme skæbne som de millioner af armenere og jøder der blev myrdet af tyrkerne og tyskerne, det bekymrer ikke n p l, der mener at ubegrænset indvandring er stærkt berigende.

 137. Af Juliana Rasmussen

  -

  Et land som ser til side i forhold til de som har det værst

  er intet

  Løn

  Sundhedsvæsen

  Statsstøttede løn

  Et sted at bo

  er langt fra empati og ægte interesse i forbedring af mennesker velbefindende

  Finder intet mærkeligt i det som allerede er gjort af europæerne gang på gang gennem tiderne siden vikingerne drog ud efter skatte og mennesker, og især før og efter 1. og 2. verdenskrig

 138. Af Henrik Knage

  -

  Man behøver ikke være professor i søfart, for at se hvor det bærer hen.

  Danmark har i overført betydning budt ind på den licitation der hedder “Red Titanic og red hele verden” med en 14 fods jolle af betænkelig standard.

  Det kan kun synke.

 139. Af Jess D. Skov-Nielsen

  -

  Jeg må tilstå, at jeg oprindeligt slet ikke gad læse skribentens artikkel, da jeg ved hvilket usympatisk menneske han er fra tidligere udgydelser, men jeg er altså ved at have fået ondt i røven af at krumme tæer over denne skribents konstante løgne om mennesker på overførsel, og jeg er nødt til at tage bladet fra munden nu.

  Jeg er godt klar over, at skribenten er liberailst… neo-liberalist vel at mærke, og at den type holdninger var ventet… jeg kan ikke ændre hans holdninger, det må han dæleme selv finde ud af, men jeg er træt af mandens konstante LØGNE omkring syge og ledige i dette land, samt deres arb.moral, som overhovedet ikke stemmer overens med virkeligheden.

  Jeg ved også godt, at skribenten meget vel forsøger at slikke Seir i røven, så han kan få en billet til evig nasserøv, inde på Christiansborg hos LA, præcis som JBO og de andre sovetryner derinde, der konstant udviser samme umenneskelige og løgnagtige syn på dem udenfor arb.markedet.

  Hvorfra skribenten har fået den åndsforladte ide om, at bare fordi man er udenfor arb.markedet, at så er man pr. definition uden arb.moral er den første løgn… det er der lavet adskillige statistikker over, der viser det stik modsatte… ja, selvf. er der nogle der er mere parat end andre, og det undrer mig, at en psykriater som skribenten slet ikke engang ved, at man kan være så syg, eller langt fra arb.markedet, at man ikke kan varetage et job… bare det, at skribenten ikke kan indse dette burde være nok til at tage hans licens til at arbejde med syge mennesker fra ham.

  Skribenten tror at det kun handler om at tage sig sammen… at der er job til alle der vil… hvornår (og det må skribenten meget gerne dokumentere!) har der sidst været arbejde til alle? … siden industrialiseringen har ca. 50% af hele vestens befolkning stået udenfor arb.markedet, og det tal har ikke ændret sig siden… der vil ALTID mangle arbejde, og i takt med teknologiens udvikling bliver ufaglærte arb.pladser færre og færre… så derfor ligner det fanderme ikke noget, at liberlisterne bliver VED med at bruge den dårlige undskyldning med jobs til alle, når det er den største løgn der kan gå på to ben! … der vil ALTID være mennesker udenfor arb.markedet… og ja, selv om de “bare kan tage sig sammen” og sætte rundsave på albuerne, og tilkæmpe sig en plads i hamsterhjulet, så vil der ryge en hamster af hjulet når en anden ryger ind… det er et FAKTUM som skribenten og hans ligesindede neo-idioter efterhånden burde stillet til regnskab for… de ved det nemlig godt, men de har til stadighed ikke indrømmet det.

  Hvorfor ikke bare indrømme det? … nej fordi den konkurrencestat de så brændende ønsker sig, hvor alle udenfor arb.markedet skal leve i et helvede, til sidst ender med at blive elitens “løkkehjul”, for så bliver fagforeninger og ledige pludseligt vendt fra at være de 99%’s sikring mod lave lønninger, til en hær af frådende arb.søgende ledige (inkl. de syge), der er villig til at tage DIT arbejde til den halve løn… det er det der er hele agenda’en med konkurrencestaten, og den agenda ER afsløret… det kniber bare med at få middelklassen i job til at forstå at det er DEM der i dag fiser rundt med målskiven på ryggen… en dag vågner de, når pengepungen bliver slankere og slankere…

  Så til skribenten kan jeg kun sige, at din umenneskelige holdning til mennesker der ikke er plads til er så ulækker den kan blive… jeg håber du selv en dag vil ende i en rullestol, med en tre til fire psykiske lidelser oven i hatten, så du kan få lov til at smage din egen medicin… du er dog det sørgeligste eksempel på empati jeg længe har oplevet… du burde skamme dig noget så vederstyggeligt!

  Jeg kan kun til sidst sige, at hvis du er så pisse glad for USA, så undrer det mig at du ikke bare rykker tæltpælene op, og skrider til USA!? … du får jo det forjættede land du ønsker dig der over, så “what is keeping you!?” … hvad er det der gør, at du bliver i dette velfærds-forfærdelige land du elsker at hade? … what’s in it for you? … er det fordi du kan få dine uddannelser på vores andres regning? … alle de andre goder du gør brug af, som du gerne vil betale til, men alt det du ikke bruger, bare ikke gider betale til? … jeg har også betalt skat til din uddannelse til psykriater, og jeg skal ærligt indrømme, at selv om jeg synes det var en MEGET dårlig idé af dig at blive psykriater, så har jeg intet problem med at betale til at andre kan få en uddannelse, eller for den sag skyld give ledige en anstændig ydelse, som samtidigt sikrer ordentlige lønvilkår… du brokker dig over, at lønnen er for høj, jamen så gå da for helvede ned i løn selv! … virksomhederne tjener stygt, der uddeles kæmpe bonuser til chefer osv. men lønnen er ikke steget for arbejderne… så din dårlige kommentar om at lønnen er for høj skal du nok en kende længere ud på landet med…

  Vi lever i et land, hvor egocentriske karriæreryttere af politikere bruger milliarder på kampfly, og skattelettelser til de rigeste og virksomhederne, hvor kongehuset får svimlende indkomstforøgelser osv… og så vover du at sige at danskerens løn er for høj!? … nej det er ELITENS INDKOMST der er for høj! … og samtidigt svindler de i milliardkassen via skattely… men det er måske DERFOR andedammen alligevel er for god til at du gider tage til USA? … fordi du kan snyde i skat, vis skattely, og derfor reelt set slet ikke bidrager til samfundet? … hvis det er tilfældet, hvad er så problemet, så bidrager du jo ikke med en skid alligevel, andet end fordomme og had!

  Jeg håber vitterligt at du en dag må lide den samme skæbne, som de mennesker du varetager i din praksis… så du kan få lært hvad empati er, og hvor vigtig et stærkt og sundt velfærdssamfund er for sammenhængskraften i det her land.

  Over and out!

 140. Af Henrik Knage

  -

  Man kan uden at overdrive sige, at Danmark er havnet i en yderst mærkværdig situation. En situation der ligger farlig nær det der vises i TV serien ”Luksusfælden”, og man kan i samme forbindelse sige, at for hver ny asylansøger, der kommer og skal have asyl, fra nu af, svarer til en kæderyger som læser uden på pakken
  ” Rygning er yderst skadeligt for dig og dine omgivelser”, eller ”Rygning kan dræbe”, men fortsætter alligevel, på trods af advarslen.

  Jeg er piberyger så derfor kikker jeg blot på min pakke tobak Rød Orlik 40 gram = 70 kroner, og kan se det står der.

  Kan ikke la´væ´r med at sidestille det med integration, for hvis de der kommer fra nu af skal have tag over hovedet, og en Audi A 4 når de når den Dansk Tyske grænse, plus lommepenge, så skal finansieringen ske via lån i udlandet, eller ved at bruge resten af ”Togpakken”, samt alle øvrige pakker, for at financierer flere ligkistesøm, til døden indtræffer for Danmark. Og det gør den før eller siden, hvis ikke Danmark får ”sadlet om” i en pokkers fart og erkender det ikke kan lade sig gøre, at blæse og samtidig have mel i munden, uden det får konsekvenser, på den lange bane.

  Politikere er desværre blevet tonedøve, af politisk kæderygning, med dårlig tobak.

 141. Af Søren Bjørn hansen

  -

  Som et liberalt menneske går jeg ind for ytringsfriheden, men jeg mener også der skal være en vis sammenhæng mellem ens funktion i samfundet og det man ytrer sig om.
  Forfatteren til dette blogindlæg er ansat i det offentlige og aflønnes af kommunen i privat praksis. Han er altså bruger af de offentlige kasser. Det er der sådan ikke noget i vejen med, men der hvor kæden hopper af er når han for det første kritiserer de høje skatter og når han kritiserer, de i hans syn, alt for mange der er på overførselsindkomst (plus flere andre forhold, såsom beklædning og service m.v.). Men desværre skyder forfatteren sig selv i foden. Mens hele psykiatrien mangler midler og løsninger, har han hævet sin stigende løn, uafhængigt af han selv er en del af løsningen til problemerne i psykiatrien, samtidig med at han tager sin andel af de midler der skal gå til dem der skal behandles. Forfatteren har aldrig skulle ud på et marked for at skaffe kunder i butikken fordi de i hans verden kommer af sig selv! Forfatteren har aldrig måtte gå ned i løn og fyre medarbejdere fordi marked ændrede. Forfatteren har aldrig stået en situation hvor man må tackle problemer der er brudt sammen. Forfatteren burde komme ud i virkelighede og opgive alle sine behagelige privilegier, påtage sig et medansvar for forandringerne i den branche har selv er en del af og sidst men ikke mindst, hold op med at påberåbe sig retten til at ytre sig om forhold han selv er med til at skabe og nyder godt af.

 142. Af jørgen mikkelsen

  -

  DR VILDLEDER LYTTERE OG SEERE…..

  Det er virkelig sært. Veltalende damer fra diverse partier og kliker stiller op i DR og TV2 osv. og fortæller at de går ind for mere velfærd til arbejdsløse, hjemløse, syge og voldsramte danskere osv., samtidig med at de går ind for endnu flere MILLIARDER af kroner til endnu flere migranter og evighedsturister. De skal forestille at være intelligente talspersoner for Enhedslisten, Radikale, SF, Alternativet og Socialkammeraterne osv., men de kan ikke engang selv høre hvor TOTALT SELVMODSIGENDE det er at gå ind for endnu mere indvandring, samtidig med at man vil hjælpe danskerne. Sandheden er jo at der bliver færre og færre penge til velfærd og sundhed mv. til de udsatte og marginaliserede danskere, efterhånden som de kulturfremmede lægger beslag på flere og flere resourcer. Staskassen rummer jo kun hvad skatteborgerne fylder i den, og de er allerede ved at segne under de afgifter, skatter, momstillæg, parkeringsbøder, gebyrer, “bidrag”, strafrenter, incasso-omkostninger, prisstigninger og grundskyldsopkrævninger der hagler ned over dem.

  Så påstår DR at antallet af indvandrere er meget lavt, kun 150 på det sidste. De mindst 70.000 der i regeringens tid er kommet ind uden at blive registreret, nævnes ikke med eet ord. Se den korte avis.

 143. Af Michael Falkner

  -

  Det er nok urealistisk at tro at vi kan klare os uden indvandring. Se hvem der kører busser og taxaer og hvem som arbejder som renholdere. Men det er indvandring på et langt lavere niveau end nu og indvandrere fra lande som som lettere kan integreres i Danmark, det bør helst ikke være muslimer.

 144. Af Steen Meedom

  -

  Lad os være enige om, at Danmark er et dejligt land med trygge forhold i modsætning til utålelige forhold i mange andre lande.
  Det betyder jo ikke, at vi ikke kan gøre det bedre, og frem for alt skal menneskerettigheder som ytringsfrihed respekteres. De indlæg, der beder skribenten skride ud af landet, er simpelthen det laveste af det laveste…dummeste af det dummeste…

 145. Af J. Ha n sen

  -

  Af Steen Meedom – 7. maj 2016 13:07

  Det er nu engang skribenten som igen og igen fortæller, hvor forfærdelig han har det i Danmark.
  Og at alle er efter ham.
  Og forfølger ham.
  Lad ham da bare forføje sig til et andet land.
  Danmark kan kun blive et bedre land af det.

 146. Af Niels Peter Lemche

  -

  ALEXANDER BEAUMONT – 7. MAJ 2016 10:35: Du er faktisk temmelig pinlig, men det forstår du sikkert ikke.

  Og så har du stjålet dit pseudonym fra en engelsk universitetslærer. Selv ikke det kan du få ordentlig på plads.

 147. Af bent rasmussen

  -

  Ja, ytringsfriheden bør respekteres af alle. Hvad Danmark angår, er det naivt og for enkelt at sige at Danmark bare er et trygt og dejligt land. Landskaberne er smukke, men samfundet og velfærden er i frit fald. Mange har det stadig godt, men der er også mange der har det dårligt. Hundredtusinder af danskere har fået deres tryghed, velfærd og livskvalitet kraftigt forringet (eller helt smadret) i de senere år, pga. politiske og bureaukratiske dumheder, frækheder og svinestreger. Og vi har nu kurs mod den største katastrofe nogensinde i Danmarks 3000 år lange historie.

  Ombord på Titanic var der også dans og musik på de øverste dæk, samtidig med at folk druknede på de nederste dæk. Og kort efter var også de øverste dæk på vej mod havets bund. Tænker man lidt fremad, vil man nok opdage at Danmarks fremtid ser sort ud, og at situationen forværres uafbrudt…… og regeringens snak ændrer ikke ved at vores land er ved at synke. (filtret spærrer?)

 148. Af bent rasmussen

  -

  kommentar bedes befriet

 149. Af alex beau

  -

  N pl…… ja, det hele er sgu vældig pinligt, men vist mest for dig og dit radikale kommunistparti, der ønsker at islamisere og afrikanisere Danmark. Og navnet har jeg ikke hugget. Har du aldrig hørt om at der er mere end een niels peter i Danmark. Jeg overvejer at tilføje mit mellemnavn, så min delvise navnebror i England ikke skal lide under at n pl har googlet ham.

 150. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ Henrik Petersen – ” Flere og flere arbejdsgange i industrien automatiseres, alternativt outsources de, se fx svineslagterierne. Det samme gælder i øvrigt i it-branchen.”

  Slagteribranchen har allerede sagt at om 10 år er der ingen slagterier i DK.
  Men verdens højest lønnede slagteriarbejdere, bliver ved med at presse lønningerne op. Det har allerede medført at vores baconproduktion er flyttet til Tyskland det samme med anden forædling.
  Problemet er at slagterierne overvejende beskæftiger ufaglært arbejdskraft, så når de nedlægges forsvinder tusindvis af vellønnede jobs for ufaglærte.
  De ufaglærte udgør 25% af arbejdsstyrken, hvilket de også udgjorde for 25 år siden. Så det er åbenbart en konstant størrelse, som vores uddannelsessystem ikke har kunnet ændre.
  Masseindvandring af ufaglærte analfabeter kan ikke løse vores kroniske mangel på veluddanet arbejdskraft.
  Jeg har arbejdet sammen med en uddannet fra Irak som kom til Holland. Hans kvalifikationer blev ikke accepteret i Holland, hvorfor han måtte gennemføre det fulde studium igen. Da han så fik sin eksamen kunne han ikke få arbejde fordi han ikke kunne tale hollandsk. Derfor ser vi at “akademikere” fra mellemøsten kører taxa og andre ufaglærte jobs.
  Den muslimske verden har ikke flere Nobel pristagere end lille DK til trods for at den verden har mere end 200 gange større befolkning.
  I øvrigt har man praktiseret fætter-kusine ægteskaber i århundreder og den gns. IQ for befolkningen er 85, hviket gør at over halvdelen vil få svært ved at klare sig i den moderne verden som kræver et minimum på 90.
  I øvrigt er den muslimske tro hæmmende for intellektuel aktivitet fordi man skal slavisk følge de regler som er nedskrevet i koranen. Hvilket er stik imod den kristne lutherske tradition, som fristiller mennesket.

  Den kvalificerede og veluddannede arbejdskraft arbejder globalt, hvorfor de søger hen hvor udfordringerne og gysserne er.
  Her har DK svært ved at klare sig fordi vi har for mange offentligt ansatte og ukvalificerede arbejdsløse som bliver rundhåndet forsørget. Derfor er skatterne så høje og kun moderne effektiv industri kan overleve her.

  Vi kan ikke leve af at barbere hinanden er et gammelt folkeligt ordsprog, som vores politikere og akademiske elite har svært ved at fatte.
  Så hvor længe skal vi vente på at almindelig sund fornuft tages alvorligt?

 151. Af Henrik Knage

  -

  Der er en kvinde her på bloggen der beskriver det så glimrende: Vikingerne drog jo også ud, for at stjæle skatte og mennesker – langt fra hvor de bor!
  Ja, det gjorde de, men til forskel fra muslimer, var vikinger ikke jaloux, eller tildækkede deres kvinder, inden de rejste. De forventede et vist spild, på denne front – og måske var der imellem togtet og hjemkomsten, kommet en lille ny til verden.

  Denne lille ny – er i virkeligheden vikingernes saga, for selv om faderen skyndsomst forsvandt – af gode grunde, så gik livet videre hos vikingerne. Med samme kvinde, men med en tilføjelse, i skikkelse af en lille ny.

  Den tanke kan muslimer ikke tåle – og derfor hører de ikke til i Danmark.

  Desuden er sproget dansk bygget til ”Globetrotter”, især når der er nogle eksperter der skriver teksten.
  ”Rygning Kan Dræbe”, ”Rygning er yderst skadelig for dig og dine omgivelser”!
  En rygning er sadlen på et tag! Og det er ikke engang løgn! Spørg en byggeteknikker, og spørg ham om, om der ikke er noget i teksten der mangler?

  Han vil sige, at jo der mangler noget i teksten, men det skyldes dansk indgroet dovenskab, der skulle stå ”Tobaksrygning kan dræbe” og ”Tobaksrygning er yderst skadeligt for dig og dine omgivelser”.

  Det diffuse udtryk er blevet kunst, især ”Fair Løsning”!
  Hvis jeg diskede om med samme sproglige dovenskab, som der udvises internt i Danmark var jeg blevet professor i 9. klasse – før jeg blev smidt ud af skolen.

 152. Af Henrik Knage

  -

  Jeg elsker iøvrigt det danske sprog, for der kan der virkelig gå ged i forståelsen. Der var engang jeg var til gestalt terapi – det endte med terapeuten døde – og det er ikke engang løgn.

 153. Af Henrik Knage

  -

  De fleste danske politikere, tror de står med en billet til Djurs Sommerland, Tivoli Friheden, Badeland. Det gør de også, men den (billetten) er intet værd – for de kan ikke komme ind længere – fordi de ikke kan læse. Der står i stedet ”Med ryggen mod muren” – men det har de ikke set p.g.a. selvfedmens selvudslettende selvfede faktor.

 154. Af Henrik Knage

  -

  “Fugl Phønix” er ingen hvilken som helst fugl, der opstår af en tilfældig aske.
  Fugl Phønix er den erkendelse der opstår ganske uforvarende mellem klient og behandler, når behandler indser, at klienten betaler for behandleren.

  Det er det der ligger i forståelsen Fugl Phønix.

  Jeg har selv oplevet, det at blive klogere af andre end jeg blev klog på mig selv. Derfor skriver jeg det – for det er en valid erkendelse.

 155. Af bent rasmussen

  -

  Min kommentar kl. 13.30 ca. er stadig ikke på. Den bedes venligst befriet fra det anti-demokratiske filterfængsel.

 156. Af Henrik Knage

  -

  Hvis jeg som turist besøgte verden, så ville jeg som turist besøge verden, som turist.

 157. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Appropos ! –Henrik Knage ! –Har du slet-ikke været ude i solen idag ?—–Ellers kan du hjælpe (ikke-social-demokrater-Århusianere ) med AT Få vippet den “muslim-elskende frastødende borgmester ! –Ned-ad-pinden ! ” –Vi vil have Super-demokratiske–Naser Khader –ind som borgmester i Århus ! –Hvad siger du Knage ! –Du er forhåbentlig IKKE social-demokrat !–Skatte-borgerne har fået nok af AT: Stort-set-hver-1-krone–borgerne betaler i skal ! –Bliver sendt direkte ud til “kærne-soc-dem-vælgerne ” -De flere tusinde islamister–med-flere-koneri–masse-børne-avl- incl. Grim-høj !´s Storgrinende klientel ! –Der mener AT: Det er ok AT: kvinder skal gå bagved manden –at det er ok–at slå børn ! –Og AT Danskerne er til grin for deres penge !—Det er en stor opgave Henrik Knage ! –Men det klarer du også ! –Fordi du elsker dit land og din by ! Ikke sandt ?–og så elsker du også ulve ! Hilsen Pyrenærene.fr

 158. Af Henrik Knage

  -

  Jeg nærmer mig mit endeligt, min død som jeg er er glad for. Men Henrik, selvom Gud sagde til dig engang i skoven – den første tanke i mit liv, som 3 årig: Du kan ikke dø! Så mener jeg det.

 159. Af knage, stop dog dine skrive rier kl. tre

  -

  Nu har knage vist igen fået for mange snapse eller elefantøl indenfor vesten.

 160. Af b ra

  -

  H e j

  kommentar

  fra kl. 13.30 ca.

  er

  stadig ikke kommet på.

  den bedes

  venligst befriet

  fra sit

  filterfængsel

 161. Af b ra

  -

  Udgifterne til den million kulturfremmede fra arabien og afrika er nu oppe på langt over 100 MILLIARDER KRONER pr. år. Det forties af DR og TV2 mv. Se både BT og jp ang. TRUSLERNE MOD DANMARK.

 162. Af b ra

  -

  Udgifterne til den million kulturfremmede fra arabien og afrika der nu er i DK, er oppe på langt over 100 MILLIARDER KRONER pr. år. Det forties af DR og TV2 mv. Se både BT og jp ang. TRUSLERNE MOD DANMARK.

 163. Af Henrik Knage

  -

  Jeg mener ikke jeg har nogle skriverier kl. 15:00 og efter dette tidspunkt kan det kun blive bedre, med mindre man går efter åen – frem for fisken.
  Jag er bare god fo´r flue i ingenmandsland – der fiskes kun med de sorte – og de fanger altid, men kun om natten.

 164. Af Jenni christensen

  -

  Altid en fornøjelse at læse dig, Maria Due.

 165. Af Henrik Knage

  -

  I min egen selvudslettelsen´s ulidelige selvudslettelse, så går ulidelighed og politik op i en skøn enighed , som Othello lagkager på tilbud i Føtex – ingen muslim gider købe.
  Der findes ingen som ulidelige Lidegaard der sammen med hans allierede har gjort Danmark til et ulideligt Helvede som selveste Lide Mid Gaard ikke engang selv gider købe.
  Jo mere Zenia Stampe træder dansen for De Radikale – jo mere træder deres vælgere ud af dansen ”Tango” for den skal der to til. I stedet træder de samme dansen, for politisk kæderøg, en skrue uden ende – også kaldet en gevindstang uden ende. Men det har intet med Tango at gøre – og heldigvis for det!
  For der er tilsyneladende ikke andre end De flakkende øjne fra det sønderjydske og en gammel sexgris fra DI der tør flette fingre for åben skærm.

 166. Af Michael Falkner

  -

  Niels Peter Lemche 7 maj 9.39.
  Vi skal være glade for at vi har ytringsfrihed i Danmark. Det kan måske være slut om nogen år. I Sverige kunne HDPs og andres blogger ikke kunnet komme i avisen, de har ikke ytringsfrihed der selvom de sikkert vil benægte det. Det er også tvivlsomt om disse blogger kunnet have forekommet i Tyskland. Ytringsfriheden gør at der kommer indlæg man ikke kan lide, men det må man tåle, det vil jeg hellere have end at man undertrykker den frie debat for så ved man hvor man har folk. Der er også folk i Danmark som vil begrænse ytringsfriheden, det er ikke længe siden der var en i presseetisk råd som kritiserede Berlingske Tidende for at tillade blogger som f.eks HDPs og andre. Hensigten med at begræse ytringsfrihed kan være gode men det kan gøre ting værre. Uden ytringsfrihed kan korruption blomstre op når der ikke er nogen som siger fra om det, tænk bare på Panama lækagerne. I Sverige må man ty til andre kilder på nettet hvis man vil vide sandheden om de problemer indvandringen giver, så de kan få at vide hvad der sker men det er ikke det samme som hvis det kom i aviser eller TV.

 167. Af Allan Hansen

  -

  Nuvel, vi drømmer alle om, at leve i den “perfekte,, verden
  skønt vi burde vide, at den “perfekte ,, verden ikke findes!!

  https://www.youtube.com/watch?v=WIkOVe0MF1k

  Tro på dig selv,,,,,,,,,,

 168. Af Allan Hansen

  -

  https://www.youtube.com/watch?v=9NDjt4FzFWY

 169. Af georg christensen

  -

  Når en phsykologisk overlæge skriver sætningen: Det uperfekte Danmark?.kommer jeg i tvivl om hvor henne jeg befinder mig i det danske rige ? . Er jeg phsykologen eller phsykopaten?, eller er jeg bare en ganske almindelig DANSKER, som ikke tager “tosserne” så alvorligt, i bund og grumd er de jo skabt af det samme stof som jeg`?-

  Med venlig hilsen : Fra en “phsykopat til phsykologen” , To “ord” i forsøget på foreningens “paradis”.

  To ord, som kun med “kemikalier” i , og efter phsykologens anvisninger måske bare forøger phaykologens selvværds fornemmelser.

  NB: Mit råd, til begge : Phsykologen som phsykopaten, vil være: Tag det ikke så højtideligt , når et enkelt LIV danser udenfor. Lær af dette og forsøg forståelse for dette , uden at fylde det med “kemi forurening”. Lær at LEVE sammen, phsykologen har det let , medens phsykopaten (afvigeren) tvinges til at indtage “narkosemidler”, for ikke at forstyrre “magtbegærets” vidunderlighed.

  tag

 170. Af Henrik Knage

  -

  Underligt så tavse Kammerat Tulle og Kammerat Søren Esbersen er blevet her på det sidste, især når man tænker på at Kammerat DSB bløder togpakker. De har sikkert spurgt Kammerat Merkel om hun ikke lige kan sende 1000 stk. Audi A4 op til grænsen ved Kruså, som velkomstpakker, pakket med guf og øl med gashåndtag, kondomer og boksehandsker, der skal bruges til at byde stormtropperne fra Marokko velkomne til Danmark.

  Kammerat Dansk Folkeparti har intet leveret af det der var deres plan ved valget, en plan der senere har vist sig at være en Trojansk Hest, af de virkelig slemme. En hest der indeholder utallige levebrødspolitikere – der gør alt hvad der står i deres magt, for at miste de stemmer de synes de fik for mange ved sidste valg – fordi de reelt ikke har mere at gøre i dansk politik, da de ikke magter et ansvar, og derfor heller ingen stemmer fortjener.

  De bjæffer halvkvædede viser af og til, som en loppe der gø´r, men fører derudover en tilbagelænet tilværelse, sammen med de andre levebrødspolitikere og levebrødsembedsmænd.

 171. Af P Christensen

  -

  Selvom der nu (meget) langsomt er ved at ske en (lillebitte grad af) erkendelse
  hos (dele af) radikale-venstrefløjen af,
  at den i årtier har ført en såvel anti-lønmodtager som (ironisk nok) racistisk
  politik ved ukritisk importere sociale klienter til Danmark,
  hvilket socialt og økonomisk har gjort Danmark til et (meget) fattigere land,
  hvilket naturligvis især rammer de laveste sociale klasser,
  er den nødvendige erkendelse vel populært sagt stadig ikke “feset ind på lystavlen” hos store dele af venstrefløjens establishment.
  Men enhver lønmodtager med blot en lille smule lys i pæren er jo også forlængst holdt op med at stemme rødt.

  Forleden kunne man se FNs klovn af en general-sekretær, Ban-ki Moon (fra Sydkorea) i en tale skose EU for ikke at tage nok flygtninge.
  Hvorfor er lige EU forpligtet?
  Vi har jo ikke skabt facist-ideologien islam, som giver folk trang til
  at slå hinanden ihjel rundt omkring?

  Selv har Moons hjemland taget 400 (Firehundrede!!!!) selvom man har et befolkningsantal på næsten 10x Danmarks.
  Danmark har taget 130.000 flygtninge.
  Dvs 387x flere end Sydkorea…..

  Lad os indføre fuld og personlig brugerbetaling (uden fradragsret) på personligt
  behov for barmhjertighed.

 172. Af Niels Peter Lemche

  -

  MICHAEL FALKNER – 7. MAJ 2016 23:42: Du skylder i hvert fald at fortælle om, hvad du faktisk ved om Sverige. Censuren, som du himler op om, har i høj grad været ‘egencensur’. Den er i øvrigt kraftigt på retur lige nu. Seneste ‘censurerede’ oplysning om indvandrerne fortæller, at dem, der kom sidste år, i tusindevis søger væk igen.

  Og til GEORG CHRISTENSEN – 8. MAJ 2016 01:24: han som lige har meldt sig på adskillige blogs: Det hedder psykolog og psykiater. Hvor du har fundet ‘h’-et, ved jeg ikke. Ordet er græsk, og det første bogstav er et ‘psi’, som vi gengivet med ‘ps’.

 173. Af r. vangkilde

  -

  DET UPERFEKTE DEMOKRATI ! – SKATTEN ER ET BEDRAG, – fællesskabets ta´ selv bord.
  Islam har fundet vejen, og Messerschmidt fandt vej, når vi alle sætter pris på , at pynte os med
  andres værdier og økonomi. ELLER kan demokratiet gå fallit , når mange lande ikke har skat på
  arbejde, når HDP nævner Afrika ja, Kina har netop sat sig på alt energi og vækst fra Afrika, ja
  den kinesiske arbejder betaler ikke skat, og kan derfor producere og arbejde til halv pris på
  den globale scene.

 174. Af Henrik Knage

  -

  Nu er Danmark jo i forvejen hovedpersonen, i vel nok Danmarkshistoriens største dommedagsproces, en proces, som det ikke længere er muligt, at stoppe.
  Selve skurken til forfaldet er ikke muslimsk indvandring, men derimod vores egne pæredanske politikere, der siden 1983 bevidst har valgt at lukke øjnene for problemet. Det vil også være forkert, at give de yngste politikere skylden for kollapset, for de fortsætter blot der hvor de ældre slap. De løber blot videre med ”stafetten” i blinde med direkte kurs mod afgrunden.
  Der er formentlig ingen der kan bebrejde asylansøgere, at de gerne vil have et bedre liv, med mindre man er fuld, eller har mistet størstedelen af forstanden på anden vis.
  Man kan derimod bebrejde de politikere, og der er tale om dem alle på Borgen, at de har ladet Danmark fedte ind i egne eksklusivaftaler med sig selv, at hvis der skal lovgives på indvandreområdet kan de ikke undgå at træde sig selv og egne interesser over fødderne.
  Det er der den står i dag, og det bliver bekræftet i en kronik i Jyllandsposten i dag, der er værd at læse.
  Selve integrationsområdet er så befængt, man skulle tro det var løgn. På trods at alle forsøg på integrering løber ud i sandet, så fortsættes der med at blive tilført midler til integration.
  Det kan jo sidestilles med at tilføre midler til noget man godt ved ikke er muligt, men blive ved at forsøge, som f.eks. at prøve at få en dadelpalme til at gro Nord for Polarcirklen – i Guds frie natur, men gør det alligevel, så længe der er nogen der er så dumme, at smide penge i det (forsøgene).

 175. Af Finn Bjerrehave

  -

  Danmark og skat, som hele verdens socialkontor, hvor danskere uddanner sig til brødløse fag, hvor vores flittige øst arbejdere ca 90.000 har taget alle vores såkaldte lortejob, og endda børn fødes til offentlig hjælp hele livet, er det kun skatten altså vores og ikke virksomhedernes penge, som financerer livet.
  Nu har vi endda fået en offentlig sektor som ikke fungerer, og sidste nyt AFR, bliver kritiseret for at den offentlige sektor fungerede i hans tid, og mange tak.
  Det uperfekte Danmark, Politi som ikke får udbetalt overtidspenge, og Brandvæsenerne som konstant skal reduceres, og hvilke borgere ønsker denne udvikling, nemlig befolkningens sidste nødhjælp.
  Uperfekt når vi ikke fortæller flygtninge, de sendes hjem når deres konflikt ophører, og penge er jeres problem, ikke de danske skatteborgere, måske kun Kommunisterne de Radikale og Alternativet, kan fodre disse personer som har rejst ca4000 km, for at møde paradis.
  Se DR2 i morgen 20-45, når Asger Åmund forgæves kæmper med 6 ikke Danske for at få et job , og forstå hvorfor vores skat aldrig bliver mindre, hvor endda Holger K Nielsen tillod udlændinge at lænse Danmark for ca.9 milliarder i aktieudbytteskat, og svaret blev, Kasi Jesper optog al skats tid, og derfor det store hul, og kun LA var tilfreds, de ønsker konstant en offentlig sekter i den størrelse, hvor intet fungerer, og vi vader dagligt rundt i beviserne.
  Tak for skriveri. aldrig arbejdsløs. Finn Vig

 176. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “Uperfekt ! –Det er, hvad Danmark er blevet ! ” –Ja, vi ser frem til Asger Aamunds næste ud-sendelse imorgen ! —Den værste af de “NYE” –Er jo “araberen med de fine fornemmelser, der har gaflet “en naiv dansk kvinde “—Hun burde have regningen –for, at indføre “bistands-klienten til Danmark ” ! —-Godt, AT “Den gæve ægypter ” –Der på grund af dygtig-hed og ydmyg-hed er nået til tops i Hotelverdenen ! –Han startede som opvasker –for “et måltid mad” ! –Og har aldrig ligget danske statsborgere “til last ” ! –Ham er vi stolte af ! –Men absolut IKKE den “araber” –som tror AT : Han kan starte som direktør –alene fordi han anser danskerne for NAIVE ! –Han skal i en vældig fart tilbage-sendes til Syrien –og den dumme kvinde –Skal have regningen ! –Det ægte-skab er alligevel snart slut ! Desv. har araberen nået “at avle afkom” –Det kommer danskerne også til, at betale for ! –Desv.

 177. Af Jenni christensen

  -

  @Finn Vig . Det der med 9 mia skal du nok se, er SKAT-ansatte, der har en finger med i spillet.

 178. Af Jenni christensen

  -

  http://www.bt.dk/danmark/claus-tjente-80.000-kroner-paa-sit-firma-skat-kraever-en-halv-million-kroner-i-mom .

  Endnu en SKAT-ansat, der laver kreativ bogføring.

 179. Af Niels Juul Hansen

  -

  Kære Henrik Day Poulsen,

  Jeg giver dig helt ret.

  Med dine meget liberalistiske holdninger, så kan Danmark Ikke være et særligt attraktivt land. Du er helt sikkert i mindretal med disse holdninger. I Danmark hylder vi et grundvigsk Danmark, hvor “få har for meget og færre for lidt”.

  “Jeg siger til de udlændinge, der finder, at Danmark er det perfekte samfund. Nyd det. Jeg er efterhånden helst fri!”

  Der vil helt sikkert være andre lande, hvor dine holdninger deles af flere. USA bl.a.

  Jeg har selv boet i andre lande i mange år, men jeg må indrømme, at jeg foretrækker Danmark – med de ‘fejl og mangler’ der naturligvis også er.

 180. Af Peder Pedersen

  -

  Henrik Krage, da du jo betragter dig selv som en slags kollega til den anden Henrik med efternavnet Day Poulsen og alligevel skriver det meste på hans blog (og andre), ville det være relevant, hvis du berettede om din konsultation i Gellerup i Brabrand, hvor du praktiserede indenfor sundhedsområdet. Du har reklameret på FB for din store interesse for selvhjælpsbøger, og her beretter du jævnligt om deltagelse i kurser for selvudvikling. Fortæl, fortæl om dine erfaringer. Var du sharman i Gellerup, eller var dine praksis af mere intim art?

 181. Af J Han sen

  -

  Af Niels Juul Hansen – 8. maj 2016 12:22
  “Der vil helt sikkert være andre lande, hvor dine holdninger deles af flere. USA bl.a.”

  Selv USA er ved at ændre sig.
  Der bliver færre og færre lande, hvor typer som Day Poulsen vil føle sig vel tilpas.
  Det er jo også lidt svært for Day Poulsen.
  Han vil gerne bo i et land, hvor han har alle de fordele, som han har i Danmark.
  Uden at han behøver at yde noget til samfundet.

  Den slags lande er ikke så nemt at finde.

 182. Af Peder Pedersen

  -

  shaman

 183. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ HENRIK KNAGE
  “Danmarkshistoriens største dommedagsproces, en proces, som det ikke længere er muligt, at stoppe.
  Selve skurken til forfaldet er ikke muslimsk indvandring, men derimod vores egne pæredanske politikere, der siden 1983 bevidst har valgt at lukke øjnene for problemet. ”

  Vores problem er at den politiske og kulturelle elite har villet skabe en erstatning for religion”
  Så man lyttede til de falske profeter som drømte om det nye tusindårsrige hvor vi alle levede i fordragelighed. Så drømmen om det multikulturelle var et led i det globale socialistiske drømmesamfund hvor alle kulturer var ligeværdige. Det var ideologi udtænkt til at forsvare den socialistiske imperialisme.

  Problemet er at socialismen aldrig har været levedygtig, som forrige århundrede til fulde har vist. Men socialisme er ligesom AIDS og rabies, for er man først blevet smittet med ideologien er man så godt som uhelbredeligt smittet. Så vi må vente til at “the diehard” uddør.

  EU og velfærdssamfundet er to socialistiske drømmemodeller som er ved at få vesten til at kollapse som det skete for Sovjetunionen.

 184. Af Henrik Knage

  -

  Peder Pedersen

  Jeg har aldrig reklameret på FB for noget som helst – heller ikke selvhjælpsbøger. Jeg har aldrig haft praksis i Gjellerup området, hvilket jeg formentlig heller aldrig skulle have påstået. I så fald må det tillægges en noget livlig fantasi, som jeg ikke har. Jeg ejer ikke skyggen af fantasi – og der er intet af det jeg skriver der er fantasi.

  Desuden hedder jeg Knage og ikke Krage, andet end på lægerecepter før computeren blev opfundet. På apoteket kan det godt blive til “Kriager”, men det er helt harmløst, for det er hjertemedicin.

  Ud over det, så mener jeg du vrøvler. Og det gør du af flere omgange, men først og fremmest fordi du snubler i dansk grammatik, ved ikke at vide hvad der nutid, datid, dem, de og deres.

  Men vikinger de har flere fortrin frem muslimer. Vikinger de er ikke jaloux. Vikinger de bærer ikke nag og sidst men ikke mindst, vikinger de fortryder intet. For hvorfor skulle de det?

 185. Af Teddy-plys-Olsen - Skiltemaler

  -

  Æh-bæh-busse du er en haletudse.
  Det er Socialdemokraterne !!!- de offentlige ansatte og skolefrøkenerne !!!-der sammen med muslimerne er skyld i alt der er gået galt her i landet

 186. Af Henrik Knage

  -

  Lige en uskyldig fodnote!
  Der er ingen der hedder Peder Pedersen i Danmark. Jeg er temmelig overbevist om, at du er mere langhåret end jeg, har to buler foran og en trekant for neden.
  Men det bør ikke skræmme dig – for nysgerrighed lønner sig i sidste ende.

 187. Af Peder Pedersen

  -

  Optativisk konjunktiv er ikke Henrik Knages stærke side, kan jeg se, og mens jeg lige så efter, skiftede han sit facebook billede til et uden skæg. Men der ligger stadig et af de gamle på google og måske også det af hans underliv. og motorcyklen.

  Det er morsomt, at der er to i Danmark der hedder det samme, skriver samme slags idiotiske tekster, bor det samme sted, begge har drevet tømrervirksomhed, begge er vilde med sin motorcykel, begge interesserer sig for selvhjælpsbøger, begge fører sig frem med vulgær gammelmandssexindlæg, og at den ene af dem oplyste til myndighederne, at han ændrede tømrervirksomheden til en indenfor sundhed. Cvr-nummeret forblev det samme, og fra 2005 var det slut. Siden du er en af de mandslinge, der skylder alting på kvinder, er det vel også dig, der er Preben, Henrik Knage. Det var jo ved den tid han tog fat.

  Nu kommer gæsterne om lidt til hygge omkring grillen, så ikke mere grill af dig. Vrøvl du bare videre.

 188. Af Henrik Knage

  -

  Der kan også, hvis det skal være, går over i mere vidtløftige konklusioner m.h.t. den dommedagsproces, der skyller ind over Danmark – i tiden. Den dommedagsproces, der ikke længere er til at stoppe.
  Den konklusion er taget fra bank – verdenen der fortæller, at det kun er en dårlig fugl, der griser egen rede. Det er sagt utallige gange, at gøgen selv om den er landet, kun kukker, når æggene er lagt.
  Der er der Danmark er, rent politisk. Og her hjælper hverken salig Anker Jørgensen, eller Anders Fogh Rasmussen – for der skal mere end almindelig løgn til, for at bringe skuden på ret kurs igen.
  Der er dem der mener, at Anders Fogh Rasmussen er det der kan forstås ved begrebet ”En notorisk lystløgner”, hvilket også kendetegnede naziforbrydere – hvilket sikkert er årsagen til, at han slipper af sted med hvad som helst. Det er en sjælden egenskab, men mindre man har de rigtige venner – og findes tilsyneladende.

 189. Af Henrik Knage

  -

  Pedersen.
  Et godt råd. Få nogle andre til at tænde grillen. Bare fordi der er en bus, er det ikke givet den kan køres i.

 190. Af Helge Nørager

  -

  “Der er ikke noget at komme efter”.
  “Saddam har WMD, det er ikke noget jeg tror !!, det er noget jeg ved…”

  Lystløgner nej det tror jeg ikke.
  Jeg tror at han godt ved at konsekvenser af hans løgne, har inddirekte dræbt tusinder, sat Irak i brand, og lagt grunden for boligbobles frygtelige konsekvenser.
  Han ved det godt inderst inde, men han er som en morder der nægter at forholde sig til egne gerninger, da han ikke kan forstå sin egen ondskab, og derfor benægter alt, for at beskytte sit eget sind.

 191. Af Henrik Knage

  -

  Er det nu pludseligt blevet kriminelt, at have uddannet sig så meget, at man er blevet momsfritaget?

  Pedersen – du befinder dig på dybt vand – det er ikke offentlige oplysninger, så du må være noget inden for “musikken” – og det du udøver nærmer sig embedsmisbrug. Jeg har snappet din ip adresse.

 192. Af Henrik Knage

  -

  Nu føler jeg mig desværre nødsaget til, at dementere noget af det som Peder Pedersen skriver om mig, og jeg tvivler som nævnt på at der kan være tale om en mand.
  Der menes, at jeg skulle være en slags kollega til blogholderen. Det er jeg ikke – jeg ved intet om psykologi, psykiatri eller psykoterapi.
  Derimod ved jeg hvordan en krop er opbygget – og det er det.
  Et andet udsagn skulle være, at jeg dyrker ”gammelmandssex” som det udtrykkes. Det gør jeg heller ikke – desværre kunne jeg sige.
  Derimod er der et par kvinder (smukke), der tilsyneladende dyrker det der – inde i min vennekreds på FB. Så indtil videre er der heller ikke noget om det. Men hvis der havde været, hvad så? Fejler det noget?
  Derfor har jeg tænk på hvis de spørger om de må komme ud og se dyrene i skoven en dag – at jeg så muligvis godt kunne finde på at sige ja – selvfølgelig må i det – tager i selv brød med!
  Det værste er næsten det sidste ”Hen” skriver at ”Hen” kan se noget med motorcykler.
  Det er blasfemi, bagvaskelse og injurier ud over alle grænser. Der er ikke tale om motorcykler, for det er mere end motorcykler – det er køremaskiner, hvor end ikke Harley Davidson kan være med.
  Det er KULT motorcykler ( det er rigtigt ) og de hedder BMW R modeller. Alle andre motorcykler end BMW er POP, lir og gøgl, glimmer og glitter. Man bliver aldrig træt af lyden fra en BMW – det bliver man hurtigt af lyden fra en Harley Davison – man bliver bims når de har træf en hel weekend.
  Man kan også se på en kører på en BMW motorcykel, de kører helt anderledes, end alle de andre.
  Skulle det ikke kunne gøre det?
  Det bliver ikke bedre!

 193. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “Perfekt ! –På Morsø Folkeblad har Teddy-Bjørn Olsen – tegner et par meget “fiffige venner ” !

 194. Af Niels Larsen

  -

  Jeg vil meget gerne tilbyde dig at vi “bytter” budget en uge eller 2, ja lad os da bare gøre det i en fuld lønperiode,hvor længe du vil? Så du kan få lov at mærke det fede liv på kontanthjælp, med den evige linde strøm af tilbud om ydelser, uden at skulle røre en finger, en enestående mulighed for at få en virkeligheds afstemning, noget vi begge sikkert vil lære af.
  Jeg kan så opleve hvordan det er at leve på den kolde top, omgivet af respektløse, ressource svage, ignoranter, som bare får i hoved og røv. Mærke hvordan jeg aldrig vil modtage stående bifald fra pøblen, som burde stå på de ressource stærke ruter, mellem hjem og jobs(husk, når vi bytter, du ikke må dobbelt jobbe på kontanthjælp)
  Tænk at når nu du har sagt at du vil ha respekt, stadig ikke får det????? Hvad fanden er det for noget med at skulle fortjene den først? Sikke noget jantepis, Ondt er det at påstå, det der med at du har hjulpet en masse patienter, vel egentlig, strengt taget, også bare er det, der er dit job, nøjagtig som automekanikeren har startet en masse biler som var gået i stå, som bageren har hjulpet et hav af sultne, med at blive mætte. Det kan Bare ikke sammenlignes, du har nemlig selv betalt din lange, fine, gratis uddannelse tilbage, hele 4 gange, ufatteligt generøst. Jeg kan godt forstå du bliver ked af det, hvis der er nogen der påpeger at de penge du har betalt din uddannelse tilbage med, dem har du tjent på et job, du fik af de samme som betalte din uddannelse, dem som lige siden har og som nu betaler din løn….sludder, jeg forstår godt du ikke gider mere. Skynd dig væk, hvis du skriver hvornår du rejser vil jeg gerne komme, og klappe, sende dig ud til et land, hvor de kan give dig al den ære, du aldrig kan få her i ignoranternes højborg

 195. Af Peter Jensen

  -

  Til Uffe med USA øl tørklædet i EU!
  Lær lidt om implikationerne fra jeres USA skødehundspolitik i borgerlig blok!!!

  http://www.theguardian.com/us-news/2016/may/09/noam-chomsky-who-rules-the-world-us-foregin-policy

 196. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  For een gangs skyld helt enig med dig.

  Hvis det bliver for meget for Henrik Day Poulsen, og han virkelig beslutter sig til at flytte i ly i et mere ’skattebekvemt’ land, så vil jeg gerne stå i lufthavnen og klappe flyet.

  Det er sgu så synd for de rige!

 197. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “det uperfekte Danmark ” —Kends-gerningen –er AT: Politikere –og off. ansatte bruger skatteborgerne –som “malkekøer ” ! –Millionerne vælter ind på “de offentliges konti ” –Skatteborgerne betaler –(med bind for øjnene) !

 198. Af gitte bækgård

  -

  Hvis du synes Danmark er så dårligt så flyt da for helvede til et andet land, hvis du ikke kan lide lugten i bageriet. Håber ikke medierne bruger dig som ekspert og hvordan kan man være psykiater med det menneskesyn. Samfundsundergravende virksomhed er det og alle dine rige venner laver og milliarderne vælter ud af statskassen pga rige menneskers plat og svindel,jvf panama blandt andet. I vil jo helst ha det hele gratis. Tror du du er bedre end andre mennesker. Sikke et klaphat med psykotiske tilbøjeligheder. Flyt væk fra mit land jeg vil hellere ha en flygtning!!!

 199. Af Bente Stenfalk

  -

  Nåååhhh, stakkels mand, da…

  Hvor er det synd, at han ikke har råd til en rengøringshjælp, som kan muge efter ham, og ja, smukke damer med højhælede sko de går vel efter attraktive mænd med penge..

  Man skulle da ellers tro, at Day Poulsen tjener godt på alle de fysisk syge, som kommunerne henviser til ham, og som han straks og helt velvilligt ‘dømmer’ psykisk syge..

 200. Af Peter Stegmann

  -

  Skatteborgere har betalt HENRIK DAY POULSEN’s
  Fødsel
  Børnebidrag 2X årligt
  Vuggestue
  Børnehave
  Folkeskole
  Gymnasie
  Universitet
  ..det er så her de fleste starter i private erhverv hvor de betaler RIGTIG skat og tjener rigtige penge til Estaten.
  …men ikke ham, han valgte at blive læge/psykiater.
  Estaten forærede ham så et område gratis med endeløs tilførelse af “råstof” han kan tjene sin usle mamon på, uden aldrig at blive stillet til ansvar for sine fejlbehandlinger.
  Nu lever han så af at, fornedre og håne RIGTIGE skatteborgere, svage og syge mennesker.
  Hvem er det lige der er på overførelsesindkomst Hele livet ?
  Han vil nok også gerne leve i DK når han kan få sin pension, eller få den tilsendt hvor han lever.
  Vi har tydeligvis ikke set den sidste Dr. Josef Mengele.
  Og med den højre- extremistiske og racistiske drejning vi har set de sidste 10-15 år i DK skal han nok snart melde sig på banen som den syge stodder han har udviklet sig til på skatteborgenes bekostning.

 201. Af Søren Haastrup

  -

  Godt sagt Peter Stegmann. HDP er en komplet selvoptaget idiot.

Kommentarer er lukket.