Aflys børnecheck til alle

Af Henrik Day Poulsen 61

Børn er nødvendige alene af den grund, at vi uden børn ville uddø som race. Men hvilke børn skal det offentlige betale for og hvor meget?

Kongehuset var i denne uge i fokus på grund af den kraftige børneforøgelse, der er sket, og hvis alle disse børn skal have apanage, bliver beløbet ret stort. Kongehuset meldte meget klogt ud med, at de bestemt ikke havde forventninger om, at alle børn kom på offentlig forsørgelse.

I Jylland sad der i sidste uge en syrisk asylansøger, der skal have mindst 17 børn familesammenført. Et formiddagsblad havde regnet ud, at denne mand kunne indkassere lidt under 300.000 kroner per år i børnechecks. Flugten til Danmark gør ham dermed meget velhavende set med syriske øjne. Modsat Kongehuset har jeg ikke hørt denne mand udtale, at han eksempelvis vil nøjes med at modtage ydelser for nogle, men ikke alle, af børnene.

Man behøver ikke at været et geni til at regne for at regne ud, at jo flere børn man får, jo flere offentlige ydelser modtager man. Altså lige bort set fra, hvis man er kongelig. Her forskelsbehandles nemlig.

Jeg mener, at det at få mange børn må være et tegn på rigdom. Vælger man fx at få tre eller fire børn, skal man have en god økonomi og selv kunne forsørge dem. Derfor skal børnechecken efter min mening stoppe ved barn nummer to. Får man flere end to børn, må det være fordi, man har råd til det. Skulle man blive gravid tredje gang og slet ikke have mulighed for at forsørge barnet, har man stadig fri abort i Danmark som en mulighed. Det er ingen skam at erkende, at man ikke kan forsørge tre eller flere børn.

Ved at udbetale ubegrænset børnechecks sender vi et signal om, at man kan spekulere i at få mange børn. En sidegevinst herved er også, at man uden indblanding fra jobcentret kan gå på barsel efter barsel og også her modtage offentlige ydelser. Det er efter min mening usundt, at kvinder ikke er på arbejdsmarkedet, men vi lever i et frit land, og hvis familien ønsker, at kvinden skal blive hjemme og føde børn, er det ok med mig. Man skal bare selv betale for det og ikke forvente offentlige ydelser.

Kongehuset har endnu en gang vist format ved ikke at kærve det urimelige. Kongehuset har forstået, at Danmark er i en svær situation og udviser derfor rettidig omhu og klogskab.

Det ville klæde den syriske mand med de 17 børn i Jylland at optræde på samme måde.

Disse to begivenheder må betyde, at regeringen nu en gang for alle afliver børnecheck til alle, uanset hvor mange børn man har. Mange børn er kun for velhavere, der selv kan betale for dem.

61 kommentarer RSS

 1. Af Niels Christensen

  -

  Mon ikke lige Poulsen og andre borgerlige blokere/journalister skal tage armene ned og afvente Dronningens kommende “krav” til apanagen.
  Lur mig om ikke hendes “format” bremser af et – efter borgerlig menig – rimelige forventning om, at apanagen udvides til det pt. vanvittige beløb , der hvert år tilflyder det fuldstændig overflødige kongehus.
  Selvføgelig vil det medføre, at Dronningen skal bruge lidt tid på at fordele pengene, men det må hun selvfølgelig kompenseres for. Hvad med et par mill. ekstra ?
  Håber Dronningen har overlevet turen gennem Varde. Godt vi fik fjernet de uhyggelige plakater.

 2. Af Line Christensen

  -

  Nemlig – det kan kun gå for langsomt.
  Det er ikke rimeligt, at man rager til sig af ydelser, fordi man har mange unger. Betal for dine unger selv.

 3. Af Ole H

  -

  Jeg imponeres gang på gang over Day’s manglende indsigt.
  Nu har han jo ikke børn (og heldigvis for det) og har ingen ide om hvad det koster. Der er ingen som spekulerer i at få børn. Det er rent underskud (økonomisk).

 4. Af adriano viterbo

  -

  Alle som har, eller har haft børn, ved at udgifter til hver eneste barn er lang større end børnecheck beløbet. Det som jeg finde meget foruroligende, er faktum at vores, rige, samfund har ikke råd til store familier. Jeg har spekuleret meget om paradokset som viser at da samfund var fattigere, var det almindeligt at EN person kunne forsøge ægtefællen og flere børn, mens i dag er de fleste børnefamilie nødt til at have 2 indtægter, og evt. drøm at en stor børneflok må forblive en drøm.

 5. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  ” Ole H ” ! –AAAhhhrr ! –Véd du nu , hvad ! –I avler løs ! –Og bliver betalt på alle leder – og kanter ! –En vis professor Siger bl. AT: Han har “en søn på 12 år ” ! –Og så har han –3 børn på gule plader ! –Hallo –Og så er han oven-ikøbet off. ansat !–Det kan vist siges AT: Tage røven på alle-os-andre ! –Men sådan er der jo så meget ! –MEN det offentlige ´s overdrev ! –Slår alle rekorder !

 6. Af J Hansen

  -

  Day Poulsen roder det hele sammen som sædvanligt.
  Som sædvanligt.

  Kan kongehusets utallige afkom ikke få børnecheck hvis de ikke får apanage?
  Pia Kjærsgaard udtalte engang at indvandrere avler som kaniner.
  Her har hun uden tvivl tænkt på den uproduktive royale indvandrer familie.
  Og det som de enkelte prinser ikke skal have i apanage.
  Det bliver bare lagt oven i Margrethes overførselsindkomst.
  Så giver hun de utallige prinser lidt lommepenge.

  Og den syriske mand i Jylland bestemmer jo ikke de danske regler for børnechecks.
  Og alle hans børn ender som produktive danskere.
  I modsætning til kongefamilien.

 7. Af E Nielsen

  -

  Der skal ikke udbetales penge til børn på en check hver 3 mdr- nej vi skal tilbage til den gamle ordning hvor der blev givet fradrag pr barn over skatten.
  Så enkelt kan det gøres-og det kan forhåbentlig få nogle til at komme igang med at skabe sig et forsørgelsesgrundlag der ikke hviler på en offentlig forsørgelse.

 8. Af J Hansen

  -

  Ved at udbetale ubegrænset børnechecks sender vi et signal om, at man kan spekulere i at få mange børn.
  Skriver Day Poulsen.

  Mandens uvidenhed er helt uden huller.
  Uanset hvor mange børn man får, så vil udgifterne overstige børnechecken.

 9. Af Uffe Staulund

  -

  @ J Hansen,
  Du har fuldstændig ret i din skarpe analyse.
  Den stakkels mand fra Syrien med 3 koner og 17 børn er fuldkommen uskyldig.
  Han var ikke flygtet hvis ikke:

  USA og Fogh ikke havde opført sig aggressivt i Iran, Irak, Afganistan samt Nordafrika.
  Hvis vesten havde været mere tolerant over for Rusland.
  Hvis vi i Danmark ville vise mere forståelse over for voldelige muslimer, som skal have fribilletter til alle alle festivaler i Danmark, for at give disse et multikulturelt pift.

 10. Af J. Han sen

  -

  Af Øffe Staulund – 3. juni 2016 16:51

  Før USA og Danmark begyndte deres utallige krige i de muslimske lande fra 2003.
  Da kom der ikke mange flygtninge fra disse lande til Danmark.

 11. Af Javier Martinez

  -

  Uffe har for en gang skyld sagt noget fornuftigt. Daypsykopaten snakker her om hans syglige oensker om fattige boern, manglende samfunds forstaaelse.Det naeste bliver vel oensket om boerneopdragelse som i japan med boern efterladt i skoven hvis antallet overstiger 2?

  “Knald for dk” kampagnen sidste aar, har givet 1800 flere boern. Problemet er at halvdelen vil ende i blaa boerne misbrugshjem og ender som afstumpet samfundsborgere uden etik, moral eller naeste kaerlighed til naboens boern.

  Boernechecken skal derimod baseres paa indkomst. Det giver ikke mening at give velhavende penge fra den offentlige kasse. De maa selv betale for afkommet deres i daypsykopatens la parti. Sp bliver der mere til fattige boern.

 12. Af Javier Martinez

  -

  Offentlige pensioner fx til hdp maa ogsaa stoppe.

  I fremtiden skal landets rigeste betale for deres boerns skolegang uddannelse og sundhed selv. Ogsaa for dem selv.

  Vanvidet med liberalisternes adgang til offentlig kasse maa stoppe.

 13. Af Javier Martinez

  -

  Uden tvivl vil et utal af firmaer gaa konkurs snarest og igen blive betalt af skatteydernes penge
  af lavko.

  Der er hvor forargelsen burde indsaettes. Saavel som mod borgerlige penge kriminelle.

 14. Af J. Han sen

  -

  Hvem forsørgede syreren og hans børn inden de var nødt il at flygte fra en krig som bl.a. danmark er en af de hovedansvarlige for.
  Hvem husker ikke en tidligere dansk udenrigsminister som tiggede og bad om at få lov til at sende støtte til oprørerne i Syrien.
  Herunder IS.

 15. Af Per Munkholm Olesen

  -

  At kongehuset er overflødigt er så din opfattelse. Den deler du heldigvis ikke med ret mange i dette 1000 år gamle kongerige. Og lur mig om ikke vor dronning bærer sig fornuftigt ad, hun helt givet klar over, at kongedømmet står for fald, hvis ikke hun og hendes familie er tilbageholdende.

 16. Af Javier7 Martinez

  -

  Munkeby

  Hvorledes paastaar du at de er tilbageholdende? 700 millioner i offentlig forsoegelse modtager de, dertil kan laegges millioner i gaver fra borgerlige der derefter belaegges med medaljer og flaesk saa de daarligt kan gaa. Kongehuset aere aldrig aegtedanskeren. Sygeplejsken eller skolelaeren.

 17. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt må en syrisk mand med 3 koner og 17 børn have problemer med den der børnecheck. Iflg Skat:

  “Familieydelser (børne- og ungeydelsen)
  Familieydelsen bliver udbetalt til barnets mor. Ydelsen er skattefri og udbetales for alle børn under 18 år.”

  Hvem af de 3 koner er børnenes mor?

 18. Af Lars Kristensen

  -

  Skal en børnefamilie have en ny og sikker bil er det 250.000 kroner der skal på bordet. Tænk lige på hvor meget der er afgift og hvor meget man skal tjene for at betale det.

  Til gengæld er der frit bord for migranten fra Syrien og nu er Folketinget gået på ferie. Mon Løkke og Tulle har glemt sagen efter ferie?

  Vores politikere pisser for at sige det pænt, på den danske befolkning. Selvom Preben Møller Hansen var kommunist havde han ret.

  Udlændingene har ikke ret til danskernes penge og de skal ud!

 19. Af Javier Martinez

  -

  “Jeg mener, at det at få mange børn må være et tegn på rigdom” hdp

  Ja, borgerlige ser børn som status symboler og ikke homo sapiens. Lidt som en gucchi taske som liberalisten fremviser paa strøget, nu hvor sjælen er død.

  Derudover hvorledes havet hdp regnet med at få betalt sin luksus overførelsesindkomst i fremtiden, uden mennesker der tjener den?
  Liberalist børn, lever jo først og fremmest af andre menneskers sved. Dk har en børne kvota på 1.60 så det er positive nyheder. Selvom indvandrer nok har en overvægt.

 20. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik Day Poulsen

  “Kongehuset har forstået, at Danmark er i en svær situation og udviser derfor rettidig omhu og klogskab.
  Det ville klæde den syriske mand med de 17 børn i Jylland at optræde på samme måde”.

  Rettidig omhu? Du mener 2 koner og fire børn?

  Personligt tror jeg nu ikke på, at den pågældende syrer havde nogen ide om, at han vil ende som flygtning Danmark på grund af en tragisk borgerkrig.

  Lad os krydse fingre for, at familien ikke lider af alvorlige traumer. Det vil betyde yderligere udgifter, Henrik Day Poulsen, og de eneste, der tjener penge på det er dine kolleger.

 21. Af Rikke Nielsen

  -

  Noget af en fordomsfuld betragtning, at der skulle være en forretning at få børn. Alle os med børn ved, at der økonomisk intet er at vinde på dette – endog selvom staten bidrager med et forholdsmæssigt meget lille tilskud.

  Det er selvfølgelig ikke svært at gennemsku,e at HDP’s indlæg selvfølgelig ikke handler om mange børn, men om indvandrere med mange børn; og så er vi tilbage til den – for HDP – lidt dagligdags, grå og efterhånden ret triste muslim-bashing.

 22. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt bliver jeg mere og mere overbevist om, at mange danskere faktisk ønsker velfærdsstaten elimineret. Årsag hertil – ikke helt sikker, men muligvis indbyrdes misundelse. Helt rolig, ønsket vil meget hurtig gå i opfyldelse. Globalisme / multikulturalisme og velfærd er uforenelige størrelser. Der er helt enkelt ikke midler i statkassen til at opfylde alle tre ønsker – på een gang!.

 23. Af bent rasmussen

  -

  EN KULSORT FREMTID VENTER OS HVIS KURSEN IKKE LÆGGES OM

  Det er soleklart at hvis Danmark vil betale fulde børnepenge til de tusindvis af familier med flere koner og 10-35 børn der er på vej fra Afrika og Mellemøsten, så ender det helt galt for de danske lønmodtagere og skatteydere mfl. Af fem grunde. Først bliver den økonomiske byrde en kæmpemæssig møllesten om halsen på danskerne. For det andet vil der blive en endnu større arbejdsløshed. For det tredje vil danskerne hurtigt blive en marginaliseret, magtesløs og undertrykt minoritet i deres eget land. For det fjerde vil de store børnepenge virke som en magnet på asylanter og migranter. Og for det femte vil invasionen/lavinen/massetilstrømningen helt sikkert medføre store politiske, kulturelle, sociale, religiøse og andre konflikter samt rekorder i kriminalitet.

  Bare den hidtidige indvandring har påført danskerne enorme velfærdsforringelser, en masse kriminalitet og mange andre ulykker. Man skal være meget uvidende eller tungnem hvis man ikke har forstået at politikerne og medierne har svigtet fatalt gennem de senere år. En katastrofal og mareridtagtig fremtid venter forude, hvis vi ikke snart får noget moral og den sunde fornuft tilbage i dansk politik. Begge dele synes der pt. at være mangel på i samtlige partier.

  Se snaph/den korte/180g/uriasposten. Læs bogen “EU = Europas fjende/undergang”

 24. Af bent rasmussen

  -

  EN KULSORT FREMTID VENTER OS HVIS KURSEN IKKE LÆGGES OM. Resten er i fi ltret.

 25. Af bent rasmussen

  -

  CHRBORGS OG MEDIERNES POLITIK LÆGGER OP TIL DEN TOTALE ØDELÆGGELSE AF DANMARK. Men fatter ret mange hvor alvorlig situationen allerede er? (igen og igen blokerer fi tret for debat 🙁 )

 26. Af Jan Petersen

  -

  Her er iøvrigt en håndfuld af de samfunds-debattører, der lovpriser islamiske imamers hatespeech mod – demokrati, kvinder, homoseksuelle, osv – under betegnelsen ytringsfrihed. Jeg kan godt følge retten til ytringsfrihed, MEN under forudsætning af, at blasfemi- og racismeparagraffen fjernes. Så er der lige vilkår for alle til at udtrykke deres mening – også mod islamiske imamers hatespeech!

  “Appel til Folketinget fra 63 debattører: Begræns ikke ytringsfriheden”

  http://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE8729955/appel-til-folketinget-fra-63-debattoerer-begraens-ikke-ytringsfriheden/

 27. Af Michael Vestergaard

  -

  SAMFUNDS-JUNGLEN KAN BLIVE DET NÆSTE…..
  Så har rikke igen udstillet at hun intet fatter. Eller er hun rabiat tilhænger af godheds- og indvandrings-industrien? Og rikke vrøvler når hun påstår der ikke er gevinst og overskud med en flok på 7, 10, 15 eller 25 børn.
  Iøvrigt er der regnskaber for institutioner som modtager uledsagede “flygtningebørn”. (ofte er de 17-27 år) Et bosted i en provinsby brugte f.eks. OVER EN MILLION KRONER pr. “barn” pr. år. (seks børn, udgift 7.8 millioner)

  Vi danskere er ikke bare til grin. Vi er TOTALT OG FULDSTÆNDIG TIL GRIN! Og i næste omgang bliver det meget, meget værre. Så udskiftes grundloven med jungleloven. Så gælder det liv og overlevelse i et helvede af et samfund.

 28. Af J. Han sen

  -

  Dele af det danske samfund har længe været skændet af hadske prædikanter.
  Læser man.

  Ja. Danmark har længe været belemret med hadprædikanter omkring de sorte præster i Krarupfamilien. Og resten af slænget omkring DF og TFS.

  Og hvad med Day Poulsen
  Han skal vel også stå på listen over hadprædikanter.

 29. Af Jan Petersen

  -

  “Dele af det danske samfund har længe været skændet af hadske prædikanter.
  Læser man.”

  Iøvrigt er citatfusk ulovligt, uanset hvilken sag det skal tjene!

 30. Af Jan Petersen

  -

  Her er iøvrigt et par eksempler på de politiske undermålere, der styrer dit og mit liv.

  “Jean-Claude Juncker drunk and bitch slaps leaders”
  https://www.youtube.com/watch?v=XPgiI46FCDU

  “Drunken politicians – compilation (R)”
  https://www.youtube.com/watch?v=kTy5JaH06zI

  Eller, hvad ham her:
  “Must See Hilarious George Bush Bloopers! – VERY FUNNY”
  https://www.youtube.com/watch?v=DEbZqvMu2cQ

  PS: Gad ikke lede videre under Obama, men han slår sikkert ovennævnte med adskillige længder!

 31. Af Henning Svendsen

  -

  0 børnepenge vil naturligvis være et alvorlig slag mod flygtninge strømmen og herboende fremmede og pengestrømmen ud af landet vil næsten tørre ind
  Tager vi en Pakistansk familie så kan de snildt leve for det halve og dermed er børnepenge øremærket til en bank i deres hjemland.
  Men 0 børnepenge bliver selvfølgelig et hårdt slag mod danske enlige mødre og:tag selv: slikbutikken vil nok lukke på stribe ja folkesundheden vil ligefrem gå i vejret og måske får vi Danske der igen kan klare sig selv
  Ellers skal vi gøre som E.nielsen. skriver–eller også udbetale beløbet i madkuponer der kan indløses hos andelsbevægelsen Coop det må kunne samle stemmer selv hos de mest røde

 32. Af Arne Hornborg

  -

  Børnechecken skal naturligvis afskaffes. De enorme udgifter til den er helt urimelig.
  Det problematiske er at så mange indvandrere, ikke mindst dem på overførselsindkomster, modtager store summer i børnechecks. Den fuldkomne tåbelige ordning med at sende børnechecks til udlandet viser med al tydelighed at det bør stoppes omgående.
  Skulle der kompenseres så giv det som fradrag i skatten. Begræns det til højst to børn.
  Før i tiden klarede folk sig udmærket uden den famøse børnecheck.
  Taler af erfaring. Blot et spørgsmål om at sætte tæring efter næring.
  De sociale ydelser til udlændinge bør afskaffes eller stærkt reduceret.
  Danmark er en magnet for udefra (uønskede) personer, der nyder godt af misbruget af sociale ydelser.
  Arne Hornborg
  Typografisk mediegrafiker/forfatter..

 33. Af Michael Vestergaard

  -

  Hvis man er modstander af undertrykkelse, udskiftning, fordrivelse og terrorisering/udryddelse af danskerne og de oprindelige befolkninger i Europa, er man iflg. de røde og radikale, en hadefuld person der udøver “hate-speech”.

  Med den slags nonsens der fordrejer bekymring, modstand og fornuftig skepsis til “had” prøver de radiGALE at ensrette debatten og at indoktrinere danskerne til at tro og mene at det er dårligt og “hadefuldt” at kritisere politikerne og godheds-/ indvandringsindustrien mv…..

  til at tro at kærlighed til fædrelandet/nationen/folkehjemmet/egen kultur samt sandheden/friheden/freden er ensbetydende med had til alle værdier……

  til at tro at massiv indvandring er lig med berigelse……

  til at tro at det nationale og kollektive selvmord er en god idé……

  til at tro at rødradikal politik er lig med godhed og omsorg, selvom virkeligheden er at rødradikal ideologi altid ender i hetz, løgn, dumhed, plyndring, ondskab, vanvid og massedød.

 34. Af Michael Vestergaard

  -

  DE RØDE RADIKALE VIL AFSKAFFE DANSKERNES YTRINGSFRIHED OG DEMOKRATI, SAMTIDIG MED AT DE VIL SIKRE AT IMAMER OG ISLAMISTER KAN FORTSÆTTE DERES SAMFUNDSUNDERGRAVENDE PROPAGANDA.

  Hvis man er modstander af undertrykkelse, udskiftning, fordrivelse og terrorisering/udryddelse af danskerne og de oprindelige befolkninger i Europa, er man iflg. de røde og radikale, en hadefuld person der udøver “hate-speech”.

  Med den slags nonsens der fordrejer bekymring, modstand og fornuftig skepsis til “had” prøver de radiGALE at ensrette debatten og at indoktrinere danskerne til at tro og mene at det er dårligt og “hadefuldt” at kritisere politikerne og godheds-/ indvandringsindustrien mv…..

  til at tro at kærlighed til fædrelandet/nationen/folkehjemmet/egen kultur samt sandheden/friheden/freden er ensbetydende med had til alle værdier……

  til at tro at massiv indvandring er lig med berigelse……

  til at tro at det nationale og kollektive selvmord er en god idé……

  til at tro at rødradikal politik er lig med godhed og omsorg, selvom virkeligheden er at rødsort radikal ideologi altid ender i hetz, løgn og korruption… samt dumhed, plyndring, ondskab, vanvid, fattigdom og massedød.

  Læs bøgerne “1984”, “Gulag Ø-havet”, “Fagre nye verden” og “kammerat Napoleon” / se kl. 02.19 ovenfor.

 35. Af Javier Martinez

  -

  ” hvis familien ønsker, at kvinden skal blive hjemme og føde børn, er det ok med mig. Man skal bare selv betale for det og ikke forvente offentlige ydelser” hdp

  Naturligvis er daypsykopaten ikke imod ulighed i børneopdragelsen. Men kun i liberalisthjem i dag er der råd til at være hjemmegående. MM. hdp mener at minimums ekstens niveuet betalt ægtedanskernes fattige børn er for meget? Og jo det gør han.

  Uligheden har været mere stigende i dk de sidste 15 år ,en i noget andet vestligt land.

  Preben for fanden. Hedder du nu michael? På lyhne var det bent , og 4 andre. Komik
  ekstrem fra mr jekyll hyde.

 36. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “børnecheck ´s ” –Bliver hvert kvartal ! Sendt til Mellem-østen ! –Fordi –araberene- der er registrerede som “danske stats-borgere ” ! –Har ret til børnechecks plus diverse velfærds-goder ! Selvom de rejser tilbage til “deres kæmpe-villa´er i Mellem-østen –hvert år efter børnefødslerne ” –HVOR er de dog dumme “de levebrøds-politikere” –Der ødelægger tilværelsen for danskerne –For 60 ´er-generationerne er der kun “den skrabede –folke-pension ! AT : Leve for ! –Alle milliarderne af danske skatte-borger –penge ! bliver sendt til til Mellem-østen ! –Kuk – kuk faldera !

 37. Af bo nielsen

  -

  Nå, muslimen og debatsabotøren sø ren sø rensen kalder sig nu ja vier mar ti nez. Ja, ja, det må vi jo nok trækkes med længe endnu, for filtret favoriserer jo multi-kultierne og de useriøse på bekostning af de seriøse.

  Nu hvor nogen vil begrænse imamers propaganda for hellig terrorkrig mod de “vantro”, er der et stort hyklerisk ramaskrig i visse medier. Den årtier lange undertrykkelse af de menige danskeres ytringsfrihed forties og bagatelliseres.

 38. Af robert petersen

  -

  I DRS “bagklog” er man så igen i dag mikrofonholder for en rødstrømpe-feminist. (der iflg. egne ord var dum i skolen) DR kan efterhånden ikke sende noget uden at propagandere for feminisme, ligestilling, “berigelse” og andre røde kæpheste. DR er indvandringsindustriens og de radigales propaganda-fabrik.

 39. Af Finn Baggesen

  -

  Når man gik fra at give et fradrag pr. barn i indkomsten, var det fordi, de lavest lønnede og folk på offentlig forsørgelse ikke kunne udnytte fradraget så godt som højt lønnede.Det havde “social slagside”, som man sagde. Nu er man så gået i den anden grøft ved at udbetale kontanter.Den ordning er ubrugelig i dag med indvandring fra kulturerer med tradition for mange børn og vores sociallovgivning. man er nødt til at gå over til en ordning, hvor tilbuddet til børnefamilier er gratis vuggestue, børnehave og pasningsordninger efter skoletids ophør.Disse tilbud kan ikke veksles til penge. På den måde undgår vi også, at muslimske kvinder kan undslå sig for at komme i arbejde eller uddannelse , og derved fremmer vi integrationen. Mange etniske danskere kunne også behøve sådan en ordning, så børnene kunne bryde den sociale arv. Hvis man så vælger at gå hjemme og passe børn, må man selv tjene pengene. da dette ikke er raketvidenskab, er det uforståeligt, at politikerne ikke bare retter ind efter virkeligheden. Vi får ikke almindelige danskere til at blive ved med at går på arbejde, for at indvandrerfamilier med mange børn lukrerer på vores utidssvarende ordning på området.

 40. Af Javier Martinez

  -

  Preben fra michael til bo på 2 minutter.

  Få dog noget lakrids af hdp.

  Ps frk lonny teddybjørn
  Send alle muslimske indvandrer til borgerlige frk lonnys baghave. Hans blok er jo den der har indført alle indvandrende som løndumpere?

  Indvandrer lempelserne af 83. I Mere en fordoblet antallet under vko mv.

  Selvfølgelig skal i også føle følgerne i borgerlige enklaver.

 41. Af robert petersen

  -

  Er vores politikere sygeligt underbegavede, siden de ikke forlængst har sørget for at Danmark holdt op med at være en magnet for evighedsturister? Mange af disse politikere/ministre virker til at være helt uden kontakt med “almindelige” danskeres livsvilkår. Hvorfor plyndres og tyranniseres vi i stigende omfang? Og hoppeborgens samlede politik vil inden fem eller ti år have smadret millioner af danskeres tryghed og fremtid. Er det danskernes undergang og udryddelse til fordel for afrikanere og arabere der tilstræbes?

 42. Af Jakob Rasmussen

  -

  “Evighedsturister” lyder lidt som en vittighed, selvom pointen er god nok – jeg foretrækker ordet “velfærdsmigranter”, for det beskriver, hvad problemet er med den form for indvandring.

  Der er ikke råd til børnechecks til alle, hvis det stærkt voksende antal velfærdsmigranter skal forkæles.

  Dansk Flygtningehjælps generalsekretær, Andreas Kamm, mener, at de ikkevestlige velfærdsmigranter, der ligger beslag på en uforholdsmæssigt stor andel af velfærdsudgifterne, bør sendes hjem, når de ikke har ret til asyl, for ellers vil opbakningen til velfærdsamfundet forsvinde.

  Uddrag fra “Dansk Flygtningehjælp: Migranterne skal sendes hjem” af Charlotte Aagaard, Information 2. juni 2016:

  “De europæiske lande må tage sig sammen og sende de mange hundredetusinder indvandrere hjem, som er kommet til Europa som en del af flygtningestrømmen.

  Sådan lyder det klare budskab fra Dansk Flygtningehjælps generalsekretær, efter det står klart, at en meget stor del af de asylansøgere, som i øjeblikket kommer til Europa, kommer fra en række afrikanske lande, hvor de som udgangspunkt ikke er forfulgte…”

  “Han mener, det er en stor misforståelse at tro, man løser noget, ved at lade alle, der har lyst til at slå sig med i Europa, gøre det:

  “Ellers står vi i en situation, hvor vi påtager os at løse verdens skævhed ved at flytte folk fra den fattige del af verden til den rige. Og det er simpelt hen ikke en holdbar løsning,” siger han.”

  “”Det billede, der tegner sig i øjeblikket er, at en meget stor del – måske halvdelen eller mere – af dem, der kommer til Europa nu, ikke er forfulgte. Derfor er det supervigtigt, at vi er i stand til at møde dem, der kommer ved de ydre grænseposter og afklare, hvilken kategori de tilhører. Og så sende dem hjem, der ikke er flygtninge.”

  Hvis ikke Danmark og resten af de europæiske lande får standset den økonomiske indvandring, kan det få store politiske konsekvenser, advarer Andreas Kamm…”

  “”Altså hvis man udtrykker det på den måde, så vil folk nok slå syv kors for sig og forudse, at alle folk vil komme op til Europa for at hente den pose penge…””

 43. Af georg christensen

  -

  Aflys børne checken til alle, som ikke virkelig har brug for den, i sammenhæng med aflysning af boligtilskud til alle som ikke bor i socialt orienteret boligbygger, aflys pension´s ydelsen til alle som på samfundets bekostning allerede har en ydelse som let i pensions tilværelsen kan opretholde en ganske normal samfunds betalt ydelse.

  Aflys alle forskellige samfunds betalte ydelser til dem som ikke har brug for ydelserne og send alle privatismens skatte fradrags regler, og fidusmagerier udenbords.

  Som socialist samfunds orienteret , ville jeg også ønske , at retfærdigheden bestod i “respekten” overfor alle former for “arbejdsydelser” og ikke kun dem som har råd til “vinkel advokater” som bygger deres grundlag på politisk “lov luskeri”

  Med hilsen fra “idealisten” med socialismens klæder på.

  Hvor begynder vi nu, som fællesskab ned nye tanker, “modelbeskrivelser”, som overalt i samfundenes såkaldte “frihandels områder” , som bygges på frihandel´s teorien, men i virkelighede bygges på social tilskud til vedligeholdelsen af området, og her mister de mest socialorienterede enkelt stater deres egen frie bevægelses ret. i kapitalismens børsnoterede “ludomani”.

  .

 44. Af robert petersen

  -

  Danskerne tyranniseres og plyndres og ødelægges af de politikere og medier som kunne og burde varetage det danske folks interesser. Læs ovenfor, hos anna libak og bent winter, og se den korte, 180g, snaph og urias osv.

 45. Af Thor Arentoft

  -

  Der er meget der kan “spares” bort i Finansloven.
  1) Børnechecken
  2) Ældrechecken
  3) Rentefradrag
  4) Boligsikring
  5) Statsbidrag til religiøse forsamlingslokaler
  6) Alle former for medie-støtte.
  7) Støtte til politiske partier.
  8) indfør vejafgifter overalt
  9) Indfør egenbetaling i vården
  Vil nogen økonom være så venlig at sætte ca.pris på disse besparelser, og dividere med antal borgere i Danmark tak.

 46. Af Tom Erne

  -

  Et loft over børneydelsen er såmænd en glimrende ide, men der stopper fornuften så også i HDPs indlæg. Det er som om, at hver gang man tror manden ikke kan synke dybere, så kommer han rendende med en lidt større spade.
  En sammenligning med kongehuset og en syrisk flygtningefamile er så ufatteligt dumt at man næsten ikke tror det.
  Der er jo altså et lille stykke vej fra beløbet på børnechecken til den apanage kongehuset modtager, og man er nok også en tand bedre rustet til at møde livets udfordringer som prins eller prinsesse i tredje geled, end som syrisk flygtningebarn.
  Detaljer HDP naturligvis ikke magter at gå op i, da det forstyrer den propagandiske galpen som desværre lader til er uendelig.

 47. Af Javier Martinez

  -

  Nok højest 5% der er forfulgte og 0% af de vestlige. Derfor kan alle vestlige sendes hjem.

  Ps uej ldin anti demokrat. Flere
  Indlæg i filteRet. Læs og følg med tiden.
  http://www.counterpunch.org/2016/04/13/the-end-of-the-american-empire/

 48. Af Arne Petersen, ARBEJDER FRA ARBEJDERKLASSEN

  -

  Årrrhhhhh ja, overklassens børn har det med at sparke nedad…hvad med om du tager den sølvske ud af røven du er født med og prøver at overleve på stenbroen for 3000 om måneden? Nå ikke? Så luk gattet kammerat. Du opfører dig som et komplet forkælet og uvidende pattebarn. Få lidt respekt for mennesker som er fattige og socialt ude at skide – din selvcentrerede klaphat.

 49. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Appropos ! –Kongehusets 8 børnebørn ! –Får også børnecheck ´s !–Det gør fam.erne i under-Danmark ! bl.a. (Thoring ´s også ) –Det gør professor i filosofi med 1 12årigt barn plus 3 på (guleplader) ! –Hvis ikke hele denne farce –kan få vikingerne op af stolene –og forlange AT: Vi får rigtigt demokrati –og ikke kongedømme ! –Så er der nok ikke noget at gøre !—–“de nidkære K. ´s ihærdige forsvarere for “kongehuset –og dermed også “børnechecks til gud og hver mand ” –Der gider AT avle børn ! ” –ER faktisk helt ude at svømme og må dog indrømme AT: Denne fordelings-proces –med først AT: Tage pengene fra (dem, der efterhånden gider AT: Arbejde –og derefter AT: Bruge en hær af off. nussere ! til at give nogle af pengene tilbage til “undersåtterne” –ER det rene GAK ! –Selvfølgelig opfundet af de rige social-demokrater ´s hang til tåbeligheder !

 50. Af Kent Andersen

  -

  Hmm. Underlig udenomsargumentation. Argumentet er, at når man får mange børn, så må det være fordi man har mange penge, og derfor skal man ikke have børnepenge.

  Hvis det er argumentationen – hvad så med istedet at undlade med at give børnepenge til dem der har for mange penge – istedet for dem man mener BURDE have mange penge???

  Det er som at argumentere for, at dem der skal betale topskat – det er dem der bor i Hellerup og Klampenborg – fordi de BURDE jo have mange penge, når nu de bor der.

  At man ikke skal have statsstøtte til at kunne leve et luksusliv, når man lige er kommet til Danmark som flygtning (hvis man gør det) – det synes jeg er en selvfølge. Det behøver da ikke nogen udenomsforklaring. Det tror jeg selv flygtningene kan forstå. Hvis man begynder på udenomsforklaringer, så lyder det bare som om man prøver at finde en undskyldning, og at man har dårlig samvittighed.

  Mad på bordet – yes – det kan man da nok forvente, når der er et land, der tager imod een som flygtning. Det ligger lissom i selve begrebet “flygtning”. Jeg kan ikke se man kan mene, at flygtninge skal ligge og dø på gaden, når de er kommet. Så må man bekæmpe ANTALLET af flygtninge der kommer. Flygtninge er nærmest pr. definition en dårlig forretning, der kommer til at koste mange penge. Flygtninge er ikke indvandrere.

 51. Af annette hansen

  -

  En rigtig god løsning er at indføre et fradrag i den skattepligtige indkomst for hvert barn. Her i Frankrig, hvor jeg bor gives et skattepligtigt fradrag svarende til antallet af børn – og det fungerer fint. Et fradrag i den skattepligtige indkomst vil give mere lyst til at arbejde og skaffe en indtægt –

 52. Af Børge Jørgensen

  -

  Da verden er overbefolket , i Danmark er overbefolkningen mellem 1 til 2 millioner mennesker ,der ikke er i stand til at brødføde sig selv , bør man naturligvis og helt logisk holde op med at præmiere overbefolkning

  Det samme kan naturligvis sige om vores vanvittige U-lands hjælp, der medfører overbefolkning og korruption samt tillige forarmer den Danske befolkning.

  Børnechecken skal naturligvis afskaffes. De enorme udgifter til den er helt urimelig.
  Det problematiske er at så mange indvandrere, ikke mindst dem på overførselsindkomster, modtager store summer i børnechecks. Den fuldkomne tåbelige ordning med at sende børnechecks til udlandet viser med al tydelighed at det bør stoppes omgående.
  Skulle der kompenseres så giv det som fradrag i skatten. Begræns det til højst to børn.
  Arne Hornborgs nedenstående kan ikke gentages for tit.=

  Før i tiden klarede folk sig udmærket uden den famøse børnecheck.
  Taler af erfaring. Blot et spørgsmål om at sætte tæring efter næring.
  De sociale ydelser til udlændinge bør afskaffes eller stærkt reduceret.
  Danmark er en magnet for udefra (uønskede) personer, der nyder godt af misbruget af sociale ydelser.

 53. Af t Møller

  -

  Fjern børnepenge, så kan fødsel tallet dale som det har gjort tidligere og Danmark kan få gavn af flere flygtninge. Resultat flere fattige i Danmark- vi ender måske som Detroit City-USA.
  Skal DK overholde EUs regel om 3% underskud på stats budgettet og max 60% underskuddet på de kommunale budgeter så vil børnepenge blive fjerne helt efter EUs regler om ca 10 år. Alle skal klare sig selv i, vi vil ende med fattiggårde som før.
  EU har ændret dagpenge regler fra 4 år til max 2 år, hævet pensionsalderen og alderen mht. efterløn

  Vi venter på Basel -aftalen der vil medføre vi ikke købe hus tidligere med et solidt realkreditsystem, det skal fjerenes vi i Danmark skal ikke ha nogen goder andre EU lande ikke har.

  Alt der har med nedbrydning af Danske sociale goder at gøre kommer fra EU. Årsagen til børnepenge bør minimere/fjernes er den tvang EU har pålagt DK om at modtage flere flygtninge end vi har råd samt ar DK ikke selv må regulere ydelser efter Dansk herkomst/flygtning.- Lisabontraktatens paragraf om sociale rettigherder.
  Vi har mistet vores ret til at styre og bestemme hvordan vores land skal fungere

 54. Af J. And

  -

  Kan ikke undgå og undrer mig over at et medie som Berlingske vil være bekendt at give plads, til en ignorant af HDP´s kaliber, finder det beskæmmende at man kan få plads til udtalelser af dem han kommer med, gad vide hvornår regeringen og de andre vil bestemme hvad han skal have lov til at mene og give udtryk for.
  Det undrer mig også at man på DR kan bruge ham, men der kan de jo bruge så mange, gad vide om han i det hele taget har tid til at passe sit “rigtige” job som os i København jo betaler ham for at gøre.

 55. Af J. Han sen

  -

  Af Tom Erne – 4. juni 2016 18:42
  “En sammenligning med kongehuset og en syrisk flygtningefamile er så ufatteligt dumt at man næsten ikke tror det.”

  Ja.
  Og det er da også kun Day Poulsen som kan bruge det i sit syge, populistiske og infantile nonsens.

  Berlingske.
  Smid psykopaten Day Poulsen ud.
  Inden han helt ødelægger den smule omdømme I har tilbage.

 56. Af Inge Suhr

  -

  Bliv endelig ved med at skrive Henrik Day Poulsen, du har fat i de rigtige ting der sker i denne verden.
  Blot foruroligende så grimt mange mennesker kan skrive tilbage om dig, men det viser selvfølgelig mere folks lavpunkt.

 57. Af Daniel Thompson

  -

  “Børn er nødvendige alene af den grund, at vi uden børn ville uddø som race.”

  Ups. Der faldt masken.

 58. Af Javier Martinez

  -

  Men kunne mene at der ingen økonomi var uden børn i fremtiden?

  Set på det positivt, ville dette betyde at liberalisterne selv skulle ud og arbeje uden at have røde børn til at gøre det.

  Naturligvis ville de, som nu, blot åbne immigrations sluserne. De er ikke.forfængelige med hvor løndumperen kommer fra.

 59. Af Hul igennem?

  -

  Det vigtige er at kloden er ved at segne under de mængder af yngel især yallaherne vælter af sig.
  Også velnærede forstadsfruer plutter 5 unger af i den økologiske vuggestue.
  Og alle synes de at andre skal betale.
  Jaja, synes I bare det.. men meget snart ER der ingen penge og ingen mad og ingen vand!
  Og jeg Vil ikke betale hverken for yallaher eller andres vanvittige og ubæredygtige børneproduktion.
  mvh

 60. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen.

  Sorry.. men igen formår du kun samme banale system logik.. denne gang gående på, at alle
  fortstat skal ”tvinges til at betale for (andres) børn”.. dog kun adskilt af ønsket om lidt mindre.

  HER ATTER IGEN HVORDAN DET GØRES:
  1. De som ønsker at betale for egen børnecheck via øgede skatter og afgifter vælger dette,
  Skattesats A: Fuld løn (uden grænse), i 12 måneder (som folketinget, DR, og Tv-2 f.eks. har).
  Skattesats B: 7 Måneders fuld løn, (som de kommunale ansatte har tildelt sig, selv via andre).
  Skattesats C: A-kasse sats i 6 måneder. (nuværende alm. niveau for den snitlige skattebetaler)

  LAGDE DU MÆRKE TIL, HVORDAN NOGLE AFTALER UBLU STANDARDER TIL SIG SELV

  2. De som under INGEN omstændigheder, vil betale til et korrumperet tombola system, hvor
  nogle grupper, (via amatør foreningsmedlemmet), aftaler langt mere ”børnecheck-skat” i sig,
  såvel disse vælger andet fra, og deraf samlet set, ingen børne support behøver overhovedet.

  PS. og så glemte du fætter/kusine ægteskaberne, hvis degenererede masse, koster ca. 1,3 mio
  skattekroner pr. afkom, såvel den øgede fertilitet i det muslimske, hvormed i underminere
  jeres egen race og kultur.. som i tilmed “frivilligt”., (da i er velfærds-klient-afhængige), betaler.

  Et dummere, og mere fysisk selvudslettende, idiotisk, taber-velfærds-folk, eksistere bare ikke.

 61. Af Lars Petersen

  -

  PS. KORREKTION AF HJERNEBLØDNING.. (fik IDIOTISK forvekslet børnechecken med “Barslen”).

  DERFOR.. Når en DR medarbejder, eller et folketingsmedlem går på barsel, scores her
  fælles tvangs-betalt, “self-made”, (aftalt uden om betalerne), 12 måneder.s fuld løn under
  barsel, uden krav til udbetalt løn, eller antal fødsler, versus almen niveau af A-kasse sats..

  Sådan.. så skulle den være rettet.. håber i nyder jeres velfærdssystem. Stort tillykke herfra 😉

Kommentarer er lukket.