Jeg skammer mig over Thomas Vinterberg

Af Henrik Day Poulsen 87

Så skete det igen. En dansk kendis, der bruger sin taletid i international presse til at kritisere Danmarks flygtningepolitik. Berlingske havde det på forsiden søndag endnu en gang og Lars Løkke Rasmussen berørte også emnet i sin tale til Grundlovsdag, sikkert fordi flere andre kendisser end Vinterberg de sidste måneder har kritiseret Danmark. Thomas Vinterberg udtalte ved Berlinalen, at han skammer sig over Danmark. Vi er ikke humane og selv Sverige får et hak i tuden fra den danske filminstruktør, som jeg gætter på har en bankkonto, jeg kun kan drømme om.

Det er en gammel nyhed, at man som privilegeret kendis kan få taletid i medierne ved at lufte sin kystbanesocialisme. I Hollywood er stort alle kendisser ved at falde over hinanden for at udtale støtte til Barack Obama og Hillary Clinton. Det er chikt og giver gode overskrifter at være politisk korrekt. I Danmark er Vinterberg ikke den første kendis, der pudser den etiske glorie og får en tur i Aftenshowet eller lignende for at støtte verdens stakler. Medina har gjort det, Anne Marie Helger har gjort det og flere med dem.

Men hvilket liv lever Vinterberg og co.? De kan jo altid give en tusse eller lidt mere til velgørenhed og trække det fra på skattebilletten. Men de lever jo ikke i de ghettoer, hvor såkaldte almindelige danskere skal leve med den store udfordring det er at integrere især muslimer.

Det er også lige meget, for når kameraet ruller, er det nemlig helt ligegyldigt, for her er det den tørre orgasme, der tæller. Den tilfredsstillelse ved at lege Moder Teresa og blive forarget over ansvarlige politikere, der forsøger at få Danmark til at hænge sammen.

Kun drømme partier som Alternativet og Enhedslisten har endnu ikke indset situationens alvor. Og kun kendisser, der lever i en verdensfjern virkelighed af rullende filmkameraer, cocktailparties og en hungrende presse efter en udtalelser fra kendis guruen, kan tillade sig at skamme sig over Danmark.

Vinterberg, Medina og co. gør intet for at hjælpe. Ja, måske synger de en sang gratis til et velgørenhedsshow på DR 1, men de lever et ekstremt privilegeret liv langt fra de almindelige danskere, der dag efter dag skal se flygtninge stå forrest i køen for at få en bolig og forlange særbehandling. Lad mig nævne krav om halamad, ret til tørklæder og grundløse beskydninger over racisme over for helt almindelige danskere, som blot forsøger at få enderne til at mødes. Jeg nægter at tro på, at gennemsnitsdanskeren er racistisk. Bekymring er ikke synonym med racisme.

Vinterberg skammer sig over Danmark men jeg skammer mig over Vinterberg. Hvis Alternativet og Enhedslisten kom til magten og vil brandbeskatte rige som Vinterberg, kan Vinterberg jo blot hyre en god skatteadvokat og finde et skattely, hvor han kan sidde og være forarget. Under palmerne i med en direkte linje til Hollywood.

Det må stoppe nu med kendisser, som bruger sin kendt hed til at spille forarget, når de selv lever et liv højt hævet over de fleste danskere. Det er tomt, indholdsløst og hyklerisk. For Vinterberg og co. tager intet ansvar. De kritiserer kun politikere, som skal agere i et Europa på kanten af sammenbrud.

Hvis Vinterberg virkelig ville gøre en forskel, skulle ham blive politisk aktiv og stille op til Folketinget. Pga. hans kendisfaktor vil han have meget stor sandsynlighed for at blive valgt ind. Og så kan vi jo se, hvad han vil stille op, når den politiske virkelighed pludselig ikke blot er fem minutter på en filmfestival med rullende kameraer og kanapeer efterfølgende.

87 kommentarer RSS

 1. Af Bennyu b

  -

  Kunne nogen spørge den uangribelige følgende. – Hvor mange flygtninge har du boende hjemme?

 2. Af Javier Martinez

  -

  Vi er mange danskere der skammer os over HDP!

  At mange kendisser er naive idioter og falder for postulatet om borgerlige bloks stramme indvandringspolitik…

  ( …lad os for en gang nævne hvorledes den pengekriminelle fløj mere en fordoblet antallet til dk under vko en ti året før. En fordobling de er ved at gøre igen i deres forsøg på at ødelægge velfærdsstaten)

  ….at dette postulat er falsk, og at kendisser burde have mere viden før de klapper for lavko på området, nu hvor flest danskere ønsker en stram politik her, og at de vandt pga. Generelle uvidenhed af danskerne på området. Kendisser inklusive.

 3. Af Javier Martinez

  -

  Udover at DK skammer sig over hdp og uvidende kendisser, græmmer m
  An tæer når man læser et så løgnagtigt, populistisk indlæg fra liberal alliance her, som kun via den dumme df’ere kan vinde magten.

  Medierne har sejret. Kun dr oplyser om verdens gang i daag. Men den er de blå nymfer ved at nedlægge. Så er der kun jøde medierne tilbage, med alle deres løgne og manipuleringer.

 4. Af Tine Winther

  -

  Det er næsten fuldstændigt korrekt beskrevet. Men der hører mere med til den daglige racisme. Gennem årene har jeg erfaret lidt af hvert.
  Som dansk kvinde skal man finde sig i at blive kaldt luder af forbipasserende arabere. Luder kan man også få at vide, at man er, hvis man ikke vil have sex med en araber en nat i byen.
  Jeg er også blevet kaldt jødisk svin. Personligt har jeg intet mod jøder eller svin, og egentlig ser jeg ganske dansk ud og er dansker. Jeg har været målløs og ganske ked af den type arabisk arrogance.
  Det er pinligt som især Politiken-segmentet og frelste hovedstadsborgere har så udvidede tolerancegrænser, og de forlanger , at andre skal rumme alverdens provokationer , ellers er man jo stemplet som racist og Pia Kjærsgaards største tilhænger. Hvor er det skammeligt, at der er så mange hjemløse, der går til grunde her i landet, og så gøres der så meget mere for at hjælpe arabiske mænd på flugt, der lige så godt kunne flygte til Teheran, så de kan få det muslimske samfund, som de sådan længes efter i vores land. Men det tragikomiske, det er de velmenende danskere, der gjorde alt for at køre syriske flygtninge til Sverige. Det er svenskerne nok meget glade for i dag. Det ender helt galt i Europa, selv Dalai Lama udtaler, at der er for stort pres på Europa nu.

 5. Af Javier Martinez

  -

  Benny b

  En portugueser er der. Rengøringskonen var også en portuguser. I dk vides ikke præcist hvor mange løndumpere han har hjemmeboende, men han har da agiteret for at få en gratis indvandre til at gøre rent hjemme hos sig selv?

 6. Af Peter Christensen

  -

  “Så skete det igen….”. Udtalelsen som der refereres til faldt på Berlinalen d. 17. februar i år, så enten har HDP en reaktionstid på ikke mindre end små fire måneder, eller også har han haft så travlt med at spyde galde ud over flygtninge-venner eller at fortælle om sin hang til billige lakseretter til at kunne forarges over Vinterbergs udtalelse før nu… Begge dele er patetisk, og nogle burde fortælle HDP at vi nok klarer os uden et indlæg fra ham i en uges tid… Saml dog lidt mere inspiration sammen, før du sætter dig til den bærbare, Henrik!

 7. Af Daniel Thompson

  -

  Medina har konkret været nede og hjælpe flygtninge på de græske øer.

  Og Thomas Vinterberg, som kunne vælge at ignorere disse menneskers lidelse, vælger i stedet at sætte fokus på den.

  Det er da prisværdigt.

  Naturligvis skaber migration udfordringer, men jeg har svært ved at se at det løser noget som helst at du og DF mobber muslimer dag ud og dag ind.

  Hvad hjælper det? Bliver folk mere integreret af konstant at blive kritiseret, når mange af dem ikke engang er i stilling til at tage til genmæle.

  Du er et magtfuldt menneske. Hvad med at bruge det til at gøre verden til et bedre sted?

 8. Af Peter Petersen

  -

  Tak HDP for dine fornuftige meninger og indlæg.
  Og tak for din evne til at ignorere, at der er en gruppe af destruktive debattører, som af uransagelige grunde har fået et indædt had til dig, så de vender alt de du skriver imod dig og sviner dig fuldsrændigt hæmningsløst til. Det er sørgeligt, at det ikke er tilladt at være veluddannet og leve et priviligeret liv og samtidig have en mening om det samund, man lever i

 9. Af Brian Jørgensen

  -

  Daniel Thomson hvilken planet er du fra?

  Mobber muslimer? Haha

  Naturligvis problemer med integrationen siger du, mener du f.eks at en 1800 procents stigning af voldtægter i Sverige siden 1980 er “naturlige problemer med integrationen “?

  Du må have drukket af natpotten

 10. Af Anonymous Anonymous

  -

  Flygtningedebat.

  Nedlæggelse af velfærds-samfundet er det som sker imens vi diskuterer flygtninge.

  Flygtninge debatten er en konstrueret debat, skabt til at opildne og splitte befolkningen, så debatten slører for industrien og regeringens egentlige arbejde.

  Velfærds-samfundet skal afvikles. Det sker dagligt. Stille og roligt fratages borgerne velfærds-samfundet.

  Et neo-liberalistisk samfund vil rejse sig.

  Altsammen sker imens i manipuleres til at tale om flytninge, at frygte flygtninge, at elske flygtninge, at hade flygtninge, at skændtes om flygtninge.

  Alt skal handle om flygtninge, men intet betyder mindre for vores regering.

  Det som betyder noget for regeringen er den totale nedlæggelse af velfærds-samfundet.

  I dag har du mistet noget, men du ved ikke hvad det er, for du tænker kun på flygtninge….

 11. Af Jørgen Madsen

  -

  Der er heldigvis en betegnelse for dybt uanstændige mennesker som Thomas Vinterberg (som i egen optik ironisk nok givevis anser sig som moralens vogter). De kaldes ‘egohumanister’: https://egohumanisterne.dk

  De tror, at ord er handling, og de forbeholder sig som de eneste ret til ubændigt had til landsmænd.

 12. Af Jan Petersen

  -

  Her er iøvrigt en anden kendis – George Clooney – der bliver klædt af til skindet mht flygtninge, se den god video:

  F**k George Clooney https://www.youtube.com/watch?v=sa8jOoL0LoE

 13. Af Heidi Nielsen

  -

  Man kan godt undre sig over at HDP mener at han skal tale de danskers sag, som er dem der mister deres boliger til flygtninge at han mener at Vinterberg har så mange penge at han såmænd dårlig kan tillade sig at udtale sig om sine holdninger til den danske politik og flygtningen politik.

  Den samme HDP som for ikke så længe mente at de syge i underklassen bare kunne rejse sig op æde asparges og gå i fitness center som han selv, engang imellem har HDP bare for mange meninger der stritter i alle retninger og som er svært at blive klog på, andet end at HDP har et behov for at høre sig selv tale og tillægger sine egen meninger en alt for stor vægt.

  En regulær pauseklov .. er hvad han er i mange menneskers øjne og det er faktisk uanset om man er enig med ham i nogle punkter han komme frem med, i det store og hele så er han en højt råbende wannabee og har nøjagtig de samme tendenser til at elske at høre og se sig selv og sine meninger som hans smagsdommeri her går ud over .. så fri os for HDP

 14. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  Jan Petersen

  Meget godt you tube videoklip med Clooney

  Kunstnere, forfattere og skuespillere som Clooney , Vinterberg og Jens Christian Grøndahl etc etc….bliver hver gang i deres frelste selvgodhed, fuldstændig klædt af, som værende ikke andet end hyklere og dobbeltmoralske!!. De vil gerne have, at vi skal være, åh så næstekærlige og humanistiske og tage imod alle verdens flygtninge og migranter, men de har ikke selv en eneste flygtning boende i deres utallige milliondyre pragtpalæer og bor lang væk fra alle problemerne. Det er gang på gang de dårligst stillede i samfundet, som betaler prisen for indvandringen!! ..og så kan de ikke forstå, at folk stemmer på Donald Trump, Le Pen og Frauke Petry??

 15. Af Erik Larsen, Direktør

  -

  Hvis man ikke skammer sig over at en ledende dansk politiker kalder Obama for neger, så er man sgu’ en tosse.

 16. Af bent rasmussen

  -

  FALSKE HUMANISTER, TOSSEGODE MULTI-KULTI TUMPER OG UDUELIGE/HYKLERISKE POLITIKERE ER VED AT TRÆKKE OS NED I SVENSKER-DYBET…..

  De radigale “humanister” der fører sig frem med “næstekærlighed” til hele verden, og iskold ligegladhed overfor deres eget land og deres egne medborgere/landsmænd, er en samling hykleriske og pivfalske “menneskevenner” og stupide egoister, og de burde skamme sig over sig selv! Men de ejer ikke skam i livet, og selvom millioner af danskere allerede har fået deres tilværelse FORRINGET eller evt. helt ødelagt, så fremturer de røde “verdensfrelsere”. For andres penge er de “gode”, på danskernes bekostning er de “gode”, men virkeligheden er at det ikke er godheds-, men ondskabsindustrien de støtter. Deres underbegavede politik har skabt utallige tragedier i diverse u-lande, og nu er de på vej til at sende Danmark ned i afgrunden eller svensker-dybet. Hvad forskellen er på disse “danske” hyklere og diverse kommunistiske, nazistiske og totalitære landes folkemordere,, må guderne vide? Endnu er der visse forskelle, men i længden vil de måske forsvinde? For hver dag ødelægges danske familier, hver dag omkommer danskere, som følge af ryggesløs og hensynsløs politik. Det rager tilsyneladende hoppeborgen/nomenklaturaen en fjer.

 17. Af Susse Østersø

  -

  Ja, jeg må i den grad beundre Henrik Day Poulsen. at han uge efter uge efter uge tilsyneladende kan ignorere visse personer, som åbenbart har som eneste formål at nederdrægtiggøre HDP. Og det helt uanset det omhandlede emne.
  I det lange løb bliver det rent ud sagt TRÆLS at høre på disse personers snak, hvorfor man faktisk helt stopper med at læse kommentarer til et indlæg.
  Undskyld, nu falder jeg jeg selv ud af det overordnede emne!

 18. Af Lars Kristensen

  -

  Man græmmer sig over kendisser der udtaler sig om forhold de ikke har forstand på eller legitimitet til.

  Det er ikke dem hvis døtre bliver overfaldet eller seksuelt misbrug af migranter og det er ikke dem der huser disse migranter. De bor i deres velhaverkvarterer sammen med andre hvide mennesker og skal ikke se på fede koner med tørklæder eller mænd i kjortler.

  Ikke alene taler de som sagt om noget de ikke har forstand om. De hader Danmark og danskerne og vil os åbenbart det ondt.

  Det er ligesom den selvfede Matt Damon der blander sig i den britiske afstemning om EU.

  De er en del af dem der skammer sig og læser de samme venstreorienterede medier og har skabt deres egen selvforståelse af uvidenhed og løgne. Som den løgn om “smykkeloven” skulle have skadet Danmark.

 19. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik Day Poulsen

  “Jeg skammer mig over Thomas Vinterberg”.

  Først kritiserer du Thomas Vinterberg for at skamme sig – så gør du det selv.

  Kan du blive enig med dig selv, om det er i orden at skamme sig?

  “Det er en gammel nyhed, at man som privilegeret kendis kan få taletid i medierne ved at lufte sin kystbanesocialisme.” Hvad angår taletid i medierne, er der vist ingen der overgår Asger Aamund – og ham kan du ikke kalde kystbanesocialist.

  “…kan Vinterberg jo blot hyre en god skatteadvokat og finde et skattely, hvor han kan sidde og være forarget. Under palmerne i med en direkte linje til Hollywood”.

  Tyv tror hver mand stjæler.

  Jeg skammer mig ikke over dig, Henrik Day Poulsen, men jeg undrer mig over, at Berlingske ønsker at give taletid til en ekstrem antimuslimsk hadprædikant som dig, der til dato ikke er kommet med eet eneste konstruktivt forslag til løsning af de mange problemer, vi står overfor.

 20. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik Day Poulsen

  Jeg har ofte kritiseret dine meget ensidige indlæg.

  Jeg vil ikke tænke det værste om andre mennesker, og derfor håber jeg, at alle dine indlæg kun er en del af et psykologisk eksperiment, hvor du ved at skrive rablende antimuslimske indlæg forsøger at finde ud af, hvor let det er at oppiske en hadsk stemning mod en bestemt befolkningsgruppe. Det er mit klare indtryk, at der ikke findes en nedre grænse for hvad dine rygklappere kan provokeres til at skrive på din blog.

  Har jeg ret i, at det hele blot er noget du gør for at vise, hvor let det er at appellere til den indre svinehund?

 21. Af J Nielsen

  -

  Produktet af meninger og viden er konstant.

  Denne blogs bestyrer har indtil videre ikke vist at han har andet end meninger at byde på. Ligegyldigt hvilket emne der tages fat på.

 22. Af filtret opsluger utallige sobre indlæg. Hvorfor?

  -

  Se hvordan filtret sorterer. ju ul og lignende slipper altid igennem, nationalkonservative, borgerlige, danske og saglige/kritiske indlæg forsinkes i timevis. En manipuleret debat er hvad tan te B. foretrækker. Indlæg 00.19 er stadig skjult.

 23. Af filtret opsluger utallige sobre indlæg. Hvorfor?

  -

  Se hvordan filtret sorterer! Ju ul og lignende typer altid slipper igennem, mens nationalkonservative, borgerlige, dansksindede og saglige/kritiske indlæg forsinkes i timevis. En manipuleret debat er hvad tan te B. foretrækker. Indlæg 00.19 er stadig skjult.

 24. Af Fil tret er emsigt og småligt

  -

  Ihvertfald hvis vi skriver mere end fem linjer. Tanten foretrækker en tandløs og overfladisk debat. Danskerne skal helst være uvidende om truslerne mod dem selv og DK.

 25. Af P. Aagaard

  -

  Jeg skammer mig over en dansk presse som hellere bruger bimlende højre-ekstreme galninge som click-bait fremfor at stille kritiske spørgsmål til dem.

 26. Af Henrik S

  -

  Niels Juul Hansen
  Er der nogen der i den grad appellere til den indre svinehund , er det personer som du.
  Mere nedgørende imod bekymrede danskere end du , findes næppe.
  HDP udtrykker blot den frustration , den almindelige ikke islam glade dansker frygter , over den stigende kriminalitet , had mod homoseksuelle,had imod danske normer ,had mod jøder ,vold mm , som den muslimske indvandring har medført.
  Jeg væmmes over skinhellige danskere som du.

 27. Af Lars Kristensen

  -

  JAN PETERSEN – 5. JUNI 2016 22:59

  Tak for videoen. Clooney bliver smadret, den hykler.

  P. AAGAARD – 6. JUNI 2016 03:54

  Se en optagelse med venstreekstremisterne Uffe Elbæk eller Zenia Stampe. De er politikere og de får ingen kritiske spørgsmål og hvis de gør så jamrer hele det venstreorienterede parnas.

 28. Af Lars Kristensen

  -

  NIELS JUUL HANSEN – 6. JUNI 2016 00:58

  Hadet kommer fra ideologien islam der jo bygger på fortællingen om en pædofil massemorder der engang levede i en ørken.

  Dem om deres idiosynkrasier, men som land og folk har man ret til at beskytte sine grænser mod invasionsstyrker uanset i hvilken form de fremtræder. Dit had mod Danmark og danskerne er som Thomas Vinterberg. I burde skamme jer.

 29. Af Jan Petersen

  -

  Jeg er da kun glad for, hvis nogen følger de links, jeg henviser til. Mine links er altid pure facts!

 30. Af Lars Kristensen

  -

  Læser politiet ikke magter bevogtning af potentielle terrormål. Ja, vi har meget at takke gæsterne for.

 31. Af Jan Petersen

  -

  Gentager iøvrigt gerne videoen til de “frelste”, der endnu ikke har set den:

  F**k George Clooney https://www.youtube.com/watch?v=sa8jOoL0LoE

 32. Af Uffe Staulund

  -

  God morgen, jeg har et forslag, som kan gøre alle glade.
  Berlinske bør lave et filter, som de har i f.ex. i hvidevare branchen, hvor kunden selv definerer sine udvælgelsers kriterier.

  På den måde sikrer vi, at folk ikke hidser sig op over andres mening, og prædikanterne kan give den hele armen.

  Det eneste Berlingske skal gøre er at lave det filter, som jeg har foreslået samt checke at indlæggene er baseret på et betalende abonnement.

  Hvis abonnementet indebærer flere meninger, så er der basis for Big Data forskning, og dermed indtægter.

  En lille anekdote.

  t stort Britisk luftfartselskab udbetalte bonuspoints til en hustrurejse.
  Det var der mange som benyttede sig af.
  En kvik person i luftfartsselskabets marketingafdeling sendte derefter et brev til kundens private adresse og spurgte til fruens mening om turen til Rio med hendes mand.

  Det medførte at en del kunder fik et fkorklarelses problem til aftenmåltidet.

 33. Af Jan Petersen

  -

  Her er iøvrigt en anden video om de pissefulde EU klaphatte, der styrer dit og mit liv:

  Jean-Claude Juncker drunk and bitch slaps leaders
  https://www.youtube.com/watch?v=XPgiI46FCDU

 34. Af J. Hansen

  -

  Jeg skammer mig over Thomas Vinterberg
  Skriver Day Poulsen.

  Gå ud og kig i et spejl Day Poulsen.
  Når du ser det hæslige racistiske syn i spejlet, så bør du skamme dig.
  Men det kan du nok ikke.

 35. Af Erik Skifter

  -

  JEG SKAMMER MIG OGSÅ

  Jeg skammer mig over den nuværende regering, Venstre, og dens støttepartier, Liberal Alliance, Konservative og Dansk Folkeparti.

  Jeg skammer mig også over Socialdemokratiet og især De Radikale Venstre, SF, Alternativet og Enhedslisten.

  Ingen af disse partier gør noget aktivt nu og her for at stoppe den muslimske indvandring fra Mellemøsten og Nordafrika. Ingen.

  De skjuler sig ind under dette, at betegne det hele som en flygtningerise, hvilket det ikke er og aldrig har været. Det er bare lykkedes medierne og de danske politiske system, at overbevise befolkningen om, at det er en flygtningekrise som ikke kan stoppes.

  Det er en immigrationsbølge, som kan stoppes den dag i morgen. Der er bare ingen som har modet eller viljen til at stoppe dette vanvid nu og her.

  Derfor kære borgere, foren Jer og bekæmp disse politiske partier og deres kæmpe store støtter i de danske statsstøttede medier. Bekæmp dem ved at undlade at stemme på dem ved næste valg og bekæmp dem ved at gå ud i de sociale medier – langt væk fra den statsstøttede medieverden – og giv dine meninger til kende ved at opfordre til at stemme på det parti der har som 1. prioritet, at stoppe al muslimsk indvandring her og nu.

  Det kan lade sig gøre at stoppe al muslimsk indvandring i morgen. Deltag nu aktivt i at sætte en stopper for disse skadelige politiske partier, som undlader at gøre noget aktivt for ikke at skade vort land yderligere og lade det gå til grunde.

 36. Af Hr. J Han sen

  -

  Politikerne har på demokratisk vis besluttet at indføre et register over hadprædikanter.

  Disse personer står uden tvivl på listen.
  Personer som har udbredt had i årevis.

  Pia Kjærsgård
  Søren Espersen
  Day Poulsen
  Katrine Lilleør
  Sørine Godfredsen
  Søren Krarup og afkom
  Lars Hedegaard
  Marie Krarup
  Mikael Jalving
  Morten Uhrskov Jensen
  Nicolai Sennels

  Listen kan sagtens udvides.
  Hvis nogle skulle have flere bud.

 37. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  STOR TAK TIL HDP

  – for igen at sætte fokus på de hykleriske såkaldte kendisser, der brillierer på en billig
  baggrund
  – det er dybt kvalmende at skulle høre på disse personers selvforherligelse totalt ude af pro-
  portioner i forhold til de faktuelle forhold m.h.t. alle de illegale grænseoverløbere ( af det
  politisk korrekte segment benævnt immigranter )
  – iflg. EUS egen vicekommissær for området udgør mere end 60% af samtlige deciderede be-
  kvemmelighedsflygtninge, der kun “flygter” for at opnå en bedre levestandard på
  bekostning af de VEST-europæiske landes hårdtarbejdende befolkninger, der kan imødese
  vanvittige udgifter ( en enkelt “flygtning” koster over 4 millioner i et livsforløb har den
  norske stat udregnet ) på permanent basis
  – VESTeuropa kan imødese fremtid med konstante nedskæringer af velfærdssamfundene
  helt ind til benet samt massiv kriminalitet i form af masse voldtægter, drab, røverier, vel-
  færds bedrageri samt meget mere, der til slut vil resultere i Europas totale deroute i form af
  terror og borgerkrigslignende tilstande
  – de europæiske folk er udsat for verdenshistoriens største forræderi imod deres egen kultur,
  historie, religion ( den kristne ) samt hele værdigrundlag godt orkestreret af EU
  – EU skyer ingen midler for at opmuntre til disse bizarre tilstande – f.eks. kunne man, for
  ganske nylig, konstatere 147% afgivne stemmer i en given østrigsk valgkreds ligesom de
  afgørende brevstemmer blev fordelt med hele 63% i den nu “valgte” præsidents favør, til
  trods for, at andre undersøgelser baseret på facts kunne konstatere 63% i FPÖs favør mod
  kun sølle 21% i den “valgte præsidents parti – kun massive jubelidioter og Europater vil ikke
  erkende VALGSVINDEL – se ligeledes Asger Aamunds indlæg for et par dage siden
  – hvad mon de “politisk korrekte” kendisser ville sige til, at vi andre ville løbe stormløb mod
  deres luksus-villaer og forlange fri kost og logi resten af livet under påskud af, at vi jo alle har
  lige rettigheder til et bekvemt liv – ellers er DE jo rene racister,……………………………..ikke sandt??

  PS.: afslutningsvis – til ære for “prins Knud” skal jeg igen erindre om defineringen på begrebet landsforræderi, som flg.:

  …”den/de der med FORTSÆT udfører handlinger til SKADE for ens eget land eller imod det INTERESSER er landsforræder”!!

  – hvad mon er til skade for det danske folk og imod dets interesser??

 38. Af Niels Larsen

  -

  Jeg skammer mig over de mennesker med dansk pas – danskere er de ikke! – som i tide og utide hyler op og jamrer over, at vi ikke ønsker at modtage flere muslimer, afrikanere, migranter og flygtninge.

  Hvor mange har de selv indlogeret eller betaler kost og logi for?

  H-Y-K-L-E-R-E!

 39. Af hektor heimlich

  -

  Thomas Vinterberg er et lille barn, -hans film afspejler muligvis hans egen opvækst -men kun få danskere kan relatere sig til dem -en værre omgang hø-hvis du spørger mig! Han skammer sig oer mig -jeg skammer mig over ham og de som financierer ham!

 40. Af hektor heimlich

  -

  Det er patetisk at se skuespillere optræde som kulturpersonligheder. Hvis man har set hvordan film bliver til, ved man at en skuespiller modtager ordrer om den mindste øjenbevægelse fra regissøren og at de ikke behøver tænke en eneste tanke selv. Kulturpersonligheder -god morgen -min hat!! det er jo ren løgn -Kejserens nye klæder om igen!

 41. Af Javierdo Martinezer

  -

  Festen var et ypperligt mesterværk hvori vinterberg belyste det normale borgerlige sex misbrug af børn på strandvejen. Der er stadigvæk ikke sat forebyggende ind der, og det fortsætter ufortrødent.

  Staulin@

  Nej, ytringsfriheden er for alle. Derudover er b betalt af staten. Du burde skamme dig over ikke at tåle kritik, og kun vil tale med ligeledes sindet abonnomenter. Men det er velkendt hvorledes i sorte er ved at lukke ned for ytringsfriheden. Senest mod muslimsk religiøse, mens intet gøres mod de forfærdelige jøder og kristne og deres tosse religioner…..

  Anonym@..

  Du har forstået dagsorden…..

  Men kunne tilføje at borgerlige har vundet alle valg på “deres stramme indvandringspolitik” siden 80’erne. Dette selv om de har rekorden for indførelsen af flest løndumpere. Altså på årtusinders største og mest succesfulde løgn og manipulering.

  Hdp er en del af den.

 42. Af bent rasmussen

  -

  Nå, så kom 00.19 alligevel på, og tak for det. Og hvad narrehoveder og rødkålshoveder som thomas vinterberg, stine bosse, merkel, jelved, zenia, østergård, lidegård, lars ulykke og lignende angår, som ønsker at få Danmark under fremmed herredømme……. så kan man jo være stolt af det, hvis man selv ikke er med i det hykleriske slæng, i det røde pak, i den pøbel som ønsker at ruinere og udslette fædrelandet, dansk kultur og danskerne selv.

 43. Af Javier Martinez

  -

  Indlæg i filteret?

  Kun f1 preben kommer på.

 44. Af bent rasmussen

  -

  Se Bjarne M. C.s indlæg som meget nøjagtigt beskriver hvad der er ved at ske med Danmark pga. korrupt og forræderisk politik. Se 09.16 ovenfor. Et ægte dansksindet indlæg til forskel fra de rødradigale kommentarer som j. hansen, juul, javier og flere andre konvertitter/støjsendere leverer.

 45. Af jørgen mikkelsen

  -

  Danmark er iflg. DR, pollertiken og andre massemedier en vidunderlig velfærdsstat som forkæler, hjælper, tjener og fremtidssikrer danskerne, i en grad så de er verdens lykkeligste og heldigste folk. Det var nok nogenlunde rigtigt for 40-50 år siden, i tresserne. Men efterhånden er det vist mest en myte, en skrøne, en propagandafortælling. For i dag er Danmark jo af nykommunisterne, “humanisterne”, hyklerne, betonhovederne, feministerne, rødstrømperne, pladderhumanisterne, europaterne og de gamle radikale og skabsradikale partier forvandlet til en stat der udplyndrer, svigter, tyranniserer og terroriserer sin egen befolkning danskerne.

  I Nordkorea og Sverige er det også den officielle “sandhed” at nordkoreanerne og svenskerne er ufatteligt rige og lykkelige, og at det hele tiden går dejligt fremad. Selvom borgerne mishandles og terroriseres.

 46. Af jørgen mikkelsen

  -

  Danmark er iflg. DR, pollertiken og andre massemedier en vidunderlig velfærdsstat som forkæler, hjælper, tjener og fremtidssikrer danskerne, i en grad så de er verdens lykkeligste og heldigste folk. Det var nok nogenlunde rigtigt for 40-50 år siden, i tresserne. Men efterhånden er det vist mest en myte, en skrøne, en propagandafortælling. For i dag er Danmark jo af nykommunisterne, “humanisterne”, hyklerne, betonhovederne, feministerne, rødstrømperne, pladderhumanisterne, europaterne og de gamle radikale og skabsradikale partier forvandlet til en stat der udplyndrer, svigter, tyranniserer og terroriserer sin egen oprindelige befolkning, nemlig danskerne.

  I Nordkorea og Sverige er det også den officielle “sandhed” at nordkoreanerne og svenskerne er ufatteligt rige og lykkelige, og at det hele tiden går dejligt fremad. Selvom borgerne mishandles, overfaldes, voldtages, myrdes og terroriseres.

 47. Af Javier Martinez

  -

  Preben får 8o indlæg på om dagen hvori han påpeger han ingen ytringsfrihed har, og intet andet.

 48. Af Leif Clausen

  -

  Slap nu af, Day Poulsen. Der er folk som skammer sig, og folk som skammer sig over
  dem der skammer sig. Og sådan. kunne man blive ved.
  Det sker jo i alle lande, at der er folk der skammer sig over den politik, der bliver ført.

 49. Af ole hansen

  -

  Efter min mening er der al mulig grund til at være dybt bekymret over EUs og regeringens politik. For mig at se kan det kun ende i statsbankerot og massemord på danskerne, hvis invasionen fortsætter. Grænserne er i realiteten ubevogtede, selvom Venstre søger at skabe en illusion om at løkke og co. har styr på tingene. Det har de overhovedet ikke. Tusinder kommer ind i vores land udenom de få steder hvor der er grænsekontrol, og vores byer vrimler nu med kulturfremmede fra afrikanske og arabiske lande. Evighedsturister som ikke er taknemmelige, men tværtimod krævende og tit agressive. Og regeringen ligger på maven for dem og giver dem boliger, penge, velfærd, sundhed og arbejdspladser forud for danskerne.

 50. Af ole hansen

  -

  Filtret kl. 11.56!!

 51. Af ole hansen

  -

  Kl. 11.56 handler om at invasionen bør bekymre os alle, fordi den kan ende i stats bank erot og ma ss e mor d. Resten er foreløbig i f ilt ret.

 52. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Jørgen Mikkelsen

  “For i dag er Danmark jo af nykommunisterne, “humanisterne”, hyklerne, betonhovederne, feministerne, rødstrømperne, pladderhumanisterne, europaterne og de gamle radikale og skabsradikale partier forvandlet til en stat der udplyndrer, svigter, tyranniserer og terroriserer sin egen oprindelige befolkning, nemlig danskerne.”

  Er det forbigået din opmærksomhed, at vi i Danmark har et borgerligt flertal bestående af V, DF, K og LA?

  Og vi kan jo ikke alle få det, lige så nøjagtigt som det passer os.

  Det gælder både dig og mig.

 53. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “Skammer sig ” ! –Samme Vinterberg ! –Skammer sig åbenbart ikke over AT : Modtage millioner af kroner ! –Som skatteborgerne har arbejdet for ! —Han skammer suig åbenbart heller ikke over AT: Have modtaget gratis uddannelse med S.u. i 15 år !—LAD være med, at gå ind og se hans film ! –Det bedste vi kan gøre for, at med tiden kommer til, at skamme sig over sig-selv !i

 54. Af Mads Mortensen

  -

  Dit fornavn siger det hele

 55. Af Jorn D.

  -

  Dogme Thomas simplificerede dansk film produktion
  men
  komplicerer til gengæld nu konstant danskerernes hverdag
  i
  sit udflippede terror lignende forsøg på, at dæmonisere alle,
  der står i vejen for, mandens åbenbare foretrukne Danmarks bilede
  nemlig
  det totale “synagogale radikale “multi kulti koster kassen kaos”
  ja
  Thomas Winterberg undsiger sågar Danmark og danskerne og deres politikere
  og
  det samtidig med, at han selv udtaler om sin film “It’s All about Love”
  at
  »Vores billede af det moderne liv er trukket ud i det absurde i det her manuskript«

  måske var det på tide at befolkningen og bevilgende myndigheder
  at
  man viste Thomas “Kulturelle terrorisme” vintervejen
  og
  udsætte manden for venlig men bestemt “bevilgende terrorisme”

  ironi.mus

 56. Af Allan Hansen

  -

  Har du aldrig hørt, hvordan det gik de unge
  mennesker fra Shou-ling riget, som blev sendt
  til Han-tan dynastiet for at lære sig gode
  manerer? (politisk korrekthed).
  Det lykkes dem ikke at tilegne
  sig den lokale gangart i Han-tan, hvorimod
  de glemt deres egen måde at gå på.
  Følgen var, at de kom kravlende hjem
  til Shou-ling på alle fire.

  Tao,,,,,,,,

 57. Af Henning Svendsen

  -

  Måske er det i virkeligheden bare Jungleloven der får dem til at :rette ind:og står man på en Chene overalt i landet ja så bør man nok ikke provokere de lokale Ungdomshuse og filmstøtte!-her skal det være noget med Pia der har overskæg
  Jungleloven udpeger udpeger vores ægtefælle det er også Jungleloven der har tildelt Danskerne et stykke jord ?det skete ved himlens indgriben men denne g Gud i det høje er også underlagt Jungleloven og en ny og stærkere Gud er på vej og vil gerne overtage tøjlerne
  Men Jungleloven er også sin egen fjende og hvert fjerde år kan vi afsætte den og istedet indsætte en der gør mindre uløkke?

 58. Af John Laursen

  -

  Tak til JAN Petersen for de gode links og ja, Henrik DAY Poulsen, Vinterberg burde skamme sig over sig selv men det forudsætter at han har skam i livet og det er der ikke noget der tyder på at han har.
  Fascismen har igen materialiseret sig på venstrefløjen, hvor vi i Tyskland, Danmark og Sverige ser den antidemokratiske antifa-bærme benytte enhver lejlighed til voldelige overfald på lovlige og fredelige demonstrationer for at lukke munden på deltagerne. Det er kriminelle handlinger for det er overtrædelser af Grundlovens bestemmelser om ytrings og forsamlingsfrihederne. Vi ser de samme fascister, nu også i Amerika hvor de overfalder vælgere der deltager i Donald J. Trump` vælgermøder.
  Disse fascister ønsker kaos i samfundet så tyranner og despoter kan tage over. De er menneskeligt og moralsk ødelagte individer, kriminelle som aldrig har fået nogen som helst form for opdragelse, de har gået i den ” rådne ” skole hvis rådne pædagogik har fuldbyrdet deres menneskelige og moralske ødelæggelse.
  Det er i det hele taget en ond tid, onde år vi gennemlever. EU bliver mere og mere tyrannisk og despotisk, senest eksemplificeret ved valgsvindelen i det Østrigske præsidentvalg – så nu ved vi hvad vi kan forvente ved den Britiske folkeafstemning.
  Angela og Adolf, Klaus Juncker, Mokkerini, Schultz, og mange flere er de mest afskyelige og fatalt destruktive politiske personager i nyere europæisk historie.

 59. Af P Christensen

  -

  Har “venstrefløjen” andet end kystbanesocialister tilbage?
  De har ihvertfald absolut intet at byde på for lønmodtagerne/arbejderne.
  Tværtimod.

 60. Af peter andersen

  -

  Kl 11.56 er stadig skjult. Hvorfor må vi ikke få at vide hvad ole hansen mener om de invaderende folkemasser fra Mellemøsten og Afrika??

 61. Af peter andersen

  -

  At denne lavine af migranter kan ende i velfærdsstatens sammenbrud, islamisering og svenske tilstande indenfor 3 til 5 år er der vel ingen tvivl om? Skal det skjules, må det ikke debatteres?

 62. Af Hul igennem?

  -

  #Erik Larsen
  Det er også forkert at sige neger om Obama.
  Han er mulat.
  Søren Espersen mente intet ondt med det. Han er bare fra ældre tider hvor de hed sådan noget.
  Vi er alle mennesker.
  mvh

 63. Af Niels Juul Hansen

  -

  @P Christensen

  “Har “venstrefløjen” andet end kystbanesocialister tilbage?
  De har ihvertfald absolut intet at byde på for lønmodtagerne/arbejderne.
  Tværtimod”.

  Så mange kystbanesocialister er der heller ikke. Langt de fleste langs kystbanen er fortsat højreorienterede borgerlige.

  Mener du, at det er højrefløjen, der varetager lønmodtagernes/arbejdernes interesse.

  Når det drejer sig om lønmodtageres/arbejderes/pensionisters interesser er det stadig DF, SA, SF og EL, der er længst fremme i skoene. Mig bekendt er det kun V, K og LA, der ønsker lettelser i skatten for de rigeste.

  Det bliver spændende at se, om DF også denne gang vil sælge ud af egne pricipper og indgå en studehandel med regeringen. Temperaturen herhjemme er høj lige nu, så det kan godt være, at Thulesen Dahls udtalelser om topskatten kun er varm luft.

 64. Af Jan Petersen

  -

  Her er iøvrigt en rigtig god artikel på JP.dk, værd at læse:

  “Det store bedrag: Den muslimske folkevandring forklædes som en flygtningekrise
  Når folkevandringen markedsføres som en flygtningekrise, er det hovedårsagen til, at vi bliver ved med at hjælpe de forkerte og svigte de svage.”

  http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE8734904/det-store-bedrag-den-muslimske-folkevandring-forklaedes-som-en-flygtningekrise/

 65. Af Ella Jessen

  -

  Forstår ærligt talt ikke hvad den her artikel handler om. Er det en kritik af Vinterberg, og stjerner der har meninger? Eller af kritikker af flygtningepolitik? Eller bare kritik af nogen som helst som måske ikke har noget imod flygtninge? Who knows.

  Jeg er fuldkommen enig i, at det er træls, at rige stjerner får nem taletid ved at sige noget politisk, og at mange af dem sidder på et økonomisk niveau de fleste danskere ikke når.

  Men jeg forstår ikke hvad problemet med “ret til tørklæder” skal forestille sig. Gør det ondt at se på folk der er lidt anderledes end dig? Har du spurgt digselv hvorfor?

  Bekymring er ikke racisme. Men det bliver meget let til racisme når folk af bange. Folk pistes op af medierne og af politikere. At få popularitet fra en befolkning fordi befolkningen er bange er noget vi har set igen og igen – tænk Donald Trump, og alle former for ekstremister. Det er det samme højreorienteret politikere ofte gør.

  Folk bliver bange for udlændinge, fordi politikere og medierne har gjort dem sådan. Højrefløjen tilbyder politik der orienterer sig om at have så få udlændinge som muligt. Højrefløjen får stemmer og magt. Wake up, Denmark.

 66. Af Javier Martinez

  -

  Tulle skal nok komme med lettelserne i skatten til de rigeste. Allerede hjulpet til her med at nedsætte virksomhedsskatter mv.

  Partiet er et velfærdseroderende parti. Sort som liberal alliance i virkeligheden. Partiet altså, ikke deres vælgere der intet forstår.

 67. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt apropos – at skamme sig – en god artikel på Denkorteavis.dk

  “Ny undersøgelse af Danmarks internationale omdømme afslører den skingre kampagne, som hjemlige medier og politikere har ført mod deres eget land”

  http://denkorteavis.dk/2016/2-ny-undersogelse-af-danmarks-internationale-omdomme-kaster-et-pinligt-lys-over-politisk-korrekte-medier-og-politikere-der-har-bagtalt-deres-eget-land/

 68. Af Javier Martinez

  -

  “Højrefløjen tilbyder politik der orienterer sig om at have så få udlændinge som muligt. Højrefløjen får stemmer og magt. Wake up, Denmark”

  Desværre er det dig som andre der skal wake up her.

  Vko mere en fordoblet antallet af indvandrer til dk en lo året før.

  En fordobling de er ved at gentage.

  Kun retorikken der er indvandrekritisk. De elsker løndumpere. Samtidig sætter disse velfærdsstaten over styr og styrer luks mod amerikanske tilstande.

  Ufatteligt dog hvor mange stadig tror facit er som dig dog.

 69. Af Tine Winther

  -

  Det er ikke mediernes ansvar, eller politikeres ansvar, hvordan den enkelte opfører sig. Det er den enkeltes ansvar. Herunder også arabere i Danmark.
  Det er mediers ansvar at bringe en nyhedsformidling og dokumentere fra det samfund, som det eksisterer i. Der er dog mange historier, der ikke bliver bragt, men medier bidrager til en alsidig og nuanceret dækning af de danske tilstande.
  Det er politikeres ansvar at regere landet efter bedste evne.

 70. Af Hektor Heimlich

  -

  Javerdo Martinez: dine kommentarer afspejler dine og Vinterbergs sygelige fantasier-intet andet!

 71. Af Hektor heimlich

  -

  Løkke henter sine stemmer fra de tossede bønder, som har solgt landet til tyskerne for en skål linser. De, om nogen, behøver billig arbejdskraft, eftersom de ikke har økonomiske midler eller tankekraft nok til at forædle deres egne varer, så at de kan tjene penge på disse. Altså troede Løkke og kompagni at det var fint med indvandrere indtil de indså alle de problemer, som er forbundet med dem: at de for eksempel ikke har forstand nok til at følge en medicinering mod multiresistent tuberkulose, at der blandt dem gemmer sig terrorister, som bare i år vil tage livet af tusindtals europæer, at de formerer sig som et vist langøret væsen og at de har tænkt at indføre sharia love og gøre alle kvinder til slaver. Hej, hvor det går…. Sverige låner i år 100 milliarder SEK for at klare indvandringen. Hvem har lyst at stemme på Løkke, hvis han ikke får løst problemet? En grænse er ikke en grænse, hvis den ikke kan lukkes.

 72. Af Javier Martinez

  -

  Heimlich

  Du lyder som noget hitler har trukket ind i landet!

  At du er en analfabet mht indvandringen og df’s støtte for den, vidner blot om en mand hvis uvidenhed er totalt og uden huller.

 73. Af Tine Winther

  -

  Det er landsforrædere, der nedgør deres eget fædreland.
  Vi lever heldigvis i et demokrati, og tak for det, da der er så mange danskere, der ikke opfanger, at en hemmelig arabisk drøm er at gøre Europa til muslimsk og underlagt sharia.

 74. Af hektor heimlich

  -

  1000 unge europæere myrdet i Paris og Bruxelles af bindegale islamister anført af en svensk asylansøger på mangeårig kontanthjælp, som hver dag sat sig til dækket bord. De empatibefriede sosser og radigale blæser disse unge en lang march. Desuden har sosserne og de radigale for øjeblikket en egen hær i Syrien, som de sendte derned under deres regeringstid, bestående af ca 300 danske IS krigere, som ikke laver andet end at skære halsen over på kristne og kurdere.
  Hvis nogen ligner Hitler er det ikke mig -tværtimod jeg gør alt for at slippe for et nyt drittes Reich. Jeg vil ikke røre ved Merkel med en ildtang. Jeg er absolut ikke trakteret af de vrælende muslimer, som jeg har truffet og som forsøger at få danskerne til at indrette sig efter dem i stedet for at forsøge at lære sig af danskerne, hvordan man lever i et demokratisk samfund, hvor der må tages hensyn til alle og hvor det er god ide at være taknemmelig mod dem som forsørger en..

 75. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  Jan Petersen

  Tak for linket til You tube klippet af Jean Claude Juncker

  Det er beskæmmende, at EU har en præsident som åbenlyst er drukkenbolt, dybt alkoholiseret og dårligt nok kan stå på sine egne ben!!!. Det virker mildest talt ikke særligt tillidsvækkende!….Han minder om drukkenbolten Boris Jeltsin, som var leder af en anden tidligere hendøende totalitær sygdomsramt Union. Man kan kun håbe på, at det går samme vej med EU-unionen!!!..

 76. Af Jan Petersen

  -

  Ferdinand, altid en fornøjelse hvis jeg kan være med til at udstille magtens koryfæer i det lumre lys, de egentlig befinder sig i 🙂

 77. Af ole hansen

  -

  Nu kan det i denne omgang næsten være ligegyldigt, da denne debat er gledet ud til højre. Men når indlæg også på denne blogdebat forsinkes og skjules i timevis, eller slet ikke kommer på, så er det klart at debatten skævvrides og svækkes. Men det er vel sådan tante B foretrækker det. (11.56 er langt om længe kommet på)

 78. Af ole hansen

  -

  Hektor…… du mener vel at en terrorist FORSØGTE at myrde 1000 unge med en bombe??

 79. Af Jan Jørgensen

  -

  Heimlich

  Du lyder nu altid som en neo nazi. Måske har du brug for nogen til at tyde dine egne galperier?

 80. Af hektor heimlich

  -

  Muslimske barnebrude græder, hyler og truer med at besvime: det er exakt den opførsel jeg har oplevet fra muslimernes side -hvad der end sker. Hvad der for en dansker tager 5 minutter at ordne tager for en muslim flere timer: de beklager sig, hyler og skriger, medens de indimellem fortæller dig hvor overlegen islam er -underforstået hvilket møgland Danmark er. Såkaldte flygtninge fra Damaskus -så vidt jeg ved er der ikke krig i Damaskus -og det skal Putin nok sørge for at der ikke bliver. Spørg psykiateren her hvad han mener om danskernes grænseløse opførsel, deres evige selvudslettende venlighed, deres berøringsangst og manglende fasthed. Den danske regerings opførsel er grænseoverskridende hvad vægelsind angår.

 81. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Ole Hansen

  “Nu kan det i denne omgang næsten være ligegyldigt, da denne debat er gledet ud til højre.”

  Har det ikke hele tiden været formålet med Henrik Day Poulsens blog?

 82. Af Torben Laursen

  -

  Igen stor tak til HDP. Vinterberg er noget af det mest kvalmende og vi er mange der skammer os dybt over ham og alle de andre såkaldte “kunstnere” der har deres på det tørre og er bedøvende ligeglad med almindelige mennesker og vores land.
  Og igen ser man de samme “navne” udstille sig selv her på bloggen og køre på dig HDP. De kan ikke andet og de bruger de samme tangenter uafbrudt, uafbrudt.
  Jeg fatter ikke at nogen overhovedet gider at “debattere” med de såkaldte trolle som skriver hundredevis af tåbelige , udanske indlæg – om og om igen.

 83. Af Torben Laursen

  -

  b.dk’s favoritter (lig med de såkaldte kultur-elite-fans) får masser af spalteplads her, mens almindelige danskere ikke må sige hvor meget vi også skammer os over fjol set
  Vinterberg.

 84. Af P Christensen

  -

  Niels Juul Hansen:
  Venstrefløjen er ironisk nok negativt præget af fløjens gamle ønske om et højere
  uddannelsesniveau for arbejderklassen.
  Det betyder at dens repræsentanter er teoreritikere og akademikere
  der aldrig selv kommer i negativ berøring med konsekvenserne
  af egen højtragende og tåbeligt politik.

  Derfor har fløjens ledere i årtier importeret sociale problemer til DK,
  for at tilgodese egen (selv)anseelse. Problemer som arbejderklassen
  har måttet slås med, socialt som økonomisk.

  Desuden har fløjens “højtuddannede” – for at skaffe (højtbetalf, men ligegyldigt) arbejde til sig
  selv – bureaukratiseret det offentlige ihjel.

  Alt sammen har betydet højere skatter, der har aflivet vores produktionsvirksomheder.

  Og de 4 år under RSSF var (heller) ikke just nogen dans på roser for lønmodtagerne
  under marionet-Thorning. Nulvækst i løn og uophørlig pisk til de der trækker
  læsset, så de passive tilkomne fortsat kan krydre r…..

 85. Af Torben Laursen

  -

  Bliver indlæg bragt om 24 timer eller hvad????? Det ligner en meget kraftig c e n s u r.

 86. Af Torben Laursen

  -

  Kære HDP, må du ikke engang svare på hvorfor du er stoppet med at bringe indlæg??
  Flot at du vil og gider b.dk. og deres fjernelse af ytring s frihed en.

 87. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Ja, disse kendisser – og en Vinterberg kender sikkert som flere i universitets- og erhvervsmiljøer ‘kun’ de veluddannede, de kan ‘lege’ med’ — såvel som måske stadig, men i hv f igamle dage, at det var sikrest at melde ud, at man var socialdemokrat for at få del i evt. penge:

  So to say: Have partibogen i orden!

  Det kan der ikke gives fem flade øre for!

  Vi har ikke noget at skamme os over, fordi vi er blevet overbebyrdet for forh til lands størrelse og økonomi. Det bør man skamme sig over ikke at se – men de af HDP’s nævnte hjerter er måske anderledes end andres, der kan se lidt klart.

  Det kan HDP svare på som læge: Hvad fejler vore hjerter mon? Er det størrelsen .. Er vi andre en afart af såkaldte humane mennesker ? Eller – hvad er der galt mon ?

  Hovedet måske ? Får vi ikke ilt nok til hjernen ?

  Øjnene måske ? Ser vi dårligere end de rene, for hvem alting er rent ?

  Er vi skumle uhyrer, der bare ikke kan se fidusen i flere og flere indvandrere her i landet ?

  Vi må spørge doktoren: Hvad fejler vi, den større mængde, der kan se, at vi må stoppe et sted ?
  Er vi bare opdraget til ikke at være de store masochister ? Vi møder jo ofte en stor del aggressivitet, som vi ikke er vant til og vil finde os i ?

  Eller – er vi opdraget til at kunne tænke selv ? For det går jo slet ikke inden for dette emne ?

  Eller – tager vi ikke hensyn nok til andre, så de bare frit kan kræve ind og dominere alt og alle uden smålig skelen til land og folk ?

  Folk – der er så langt fremme i skoene, selv om mange af dem ikke har noget at have det i – andet end en stor trang til bare at få uden at ville andet, selv om de træder andre over tæerne – de er jo bare vantro ?

  Ja, det registreres ofte tydeligt, at vi bare er i vejen for dem, denne herrefolksmentalitet!

  Heldigvis sjældnere hos os selv og vore egne – men det forekommer, og dér siger vi fra, hvis nogen vil noget på andres bekostning!

  Det er dansk, dansk mentalitet – respekt for individet!

  Og – ikke denne større børnehave, vi ofte ser udfolde sig for vore øjne!

  Det er det vi ikke gider – og slet ikke via import!

  Hard talk ? – Men nødvendigt!

  BEHAVE som flygtning og indvandrer ellers vender vi ryggen til, fordi vi sætter pris på god opførsel, hensyn og tolerance, civiliseret og dannet adfærd, åbenhed og vilje til at se, hvor I er kommet til – og hvorfor I netop har måttet flygte. Det bærer i en del af selv med en sådant provokerende og aggressiv attitude .. den er og var den hos andre, hvor I kom fra, der gav jer denne årsag til at måtte flygte.

  MENTALITY – det er det, som det i sidste handler om, og hvor vi faktisk er alt for forskellige – i hv f hvor fanatismen selv i mindre grad måtte herske.

Kommentarer er lukket.