Islam og homoseksualitet

Af Henrik Day Poulsen 469

Det har længe været et faktum, at jøder i Europa lever i en konstant frygt for angreb fra radikaliserede muslimer. I sommeren 2015 kunne flere medier berette om, at en stor del af Europas jøder flygtede ud af Europa på grund af angst for muslimers angreb. Terrorangrebene i Frankrig, Bruxelles og København taler deres eget sande sprog. Jøder flygter ud af Europa, mens muslimer flygter ind.

Nu er turen kommet til de homoseksuelle. Ligesom mange muslimer hader jøder, hader de også bøsser og lesbiske. Det er ikke kun radikaliserede muslimer, der hader og diskriminerer homoseksuelle. Det gør mange såkaldte almindelige muslimer også, selv om der naturligvis også findes muslimer, der tænker og agerer civiliseret over for homoseksuelle. I Orlando i Florida udspiller der sig lige nu en undersøgelse af den gerningsmand, Omar Saddiqui Mateen, som dræbte 50 mennesker på en bøsseklub, hvorvidt manden har begået drabene som led i et muslimsk angreb på homoseksuelle.

Mange muslimske lande har dødsstraf for at være bøsse. Begrebet lesbisk mener mange muslimske lande slet ikke eksisterer. Undersøgelser har vist, at mange muslimer finder, at det er meget forkert at være homoseksuel og flere af mine venner kan fortælle om muslimske bøsser, der lever i skjul med deres seksualitet og er blevet truet af deres familie på livet. Jeg blev selv for flere år siden angrebet på Strøget af en 2. generations indvandrer, der kaldte mig bøsse og kommenterede mine grønne bukser af mærket Versace; et tøjmærke, hvis stifter Gianni Versace har kørt et meget homo-erotisk tema i flere af sine kampagner.

Hvis skyderiet i Orlando er motiveret af muslimsk homofobi, er det blot endnu et tegn på, at myndighederne er nødt til at tage mødet mellem islam og homoseksualitet alvorligt. I København blev den årlige Gay Parade angrebet på Nørrebro for flere år siden og paraden har siden da ikke gået gennem Nørrebro. Undskyldningerne herfor her været forskellige, men faktum er, at paraden heller ikke i år går gennem Nørrebro til trods for, at turen over Dronning Louises bro er meget flottere end gennem Vesterbrogade.

Jo flere muslimer, der kommer til Europa, jo større er risikoen for øget homofobi. Lande som Sverige, Danmark, Tyskland og Holland har modtaget flest muslimer, og er traditionelt de lande, der er mest tolerante over for homoseksuelle. Risikoen for problemer her er altså meget stor.

Hvis vi skal forebygge angreb på homoseksuelle, er det ikke nok at stoppe muslimsk indvandring. Vi bør også stille krav om, at alle herboende muslimer i skolen undervises i homoseksualitet og møder homoseksuelle. Dette skal inkludere de muslimske privatskoler. Her skal myndighederne sikre og kontrollere, at elever modtager undervisning i homoseksualitet og den civiliserende del af verdens syn herpå. Jo mere vi ved om hinanden, jo mindre er sandsynligheden for, at der skabes fordomme og had.

Hvis man bag tørklæderne og parabolantennerne uimodsagt får lov til at dyrke det syn på homoseksuelle, som hersker i Saudi Arabien, Dubai og Qatar, øges risikoen for angreb på bøsseklubber i Europa. Muslimer, der er bøsser og er nødt til at skjule og fornægte deres seksualitet, lever i frygt og enkelte af dem kan tænkes at blive rekrutteret til at begå terror på grund af den kendte forsvarsmekanisme, der hedder reaktionsdannelse.

Reaktionsdannelse er det fænomen, at man udviser holdninger og handlinger, der er i diametral modsætning til de stærke tilbøjeligheder, man har i sig. Altså: for at undgå at erkende, at man er til mænd, bekæmper man med næb og klør de mænd, som lever det liv, man inderst inde gerne selv ville, hvis der var mulighed herfor. Såfremt det viser sig, at Orlando gerningsmanden er muslim og begik terrorangrebet i Allahs navn, kan reaktionsdannelse sagtens være den psykologiske forklaring på terrorangrebet.

Under alle omstændigheder bør man efterhånden erkende, at homoseksuelle lige som jøder lever et farligt liv i den vestlige verden på grund af visse muslimers intolerance og had mod os.

Jorden kalder de ansvarlige politikere. I taler om muslimske flygtninges rettigheder og beskyttelse i et væk. Hvad med mine rettigheder og min sikkerhed?

469 kommentarer RSS

 1. Af Jan Petersen

  -

  Her er iøvrigt et eksempler på Islam og . . . .” bøsse-kultur-berigelse” . . . fra Daily Mail:

  “Horrific moment two gay men are thrown off tall building by ISIS then stoned by baying mob including children”
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3198283/Horrific-moment-two-gay-men-thrown-tall-building-ISIS-stoned-baying-mob-including-children.html

 2. Af Jørgen F.

  -

  Imens lægerne kæmper med de overlevne, kan DeGeneres og Hillary lige nå og grine lidt mere af Trump!

 3. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt apropos Hillary Clinton, så se denne video:

  “Hillary Clinton: A Career Criminal”
  https://www.youtube.com/watch?v=kypl1MYuKDY

 4. Af ole hansen

  -

  Det er jo ganske enkelt ALLE danskere som er i fare på grund af den ubegrænsede folkevandring fra Mellemøsten og Afrika. Som er igangsat af forrykte og forræderiske politikere. Af politikere som overhovedet ikke gider tænke sig om, eller som er så kyniske og ligeglade overfor deres eget land og egen befolkning, at der må være noget psykopatisk med i spillet. (for de kan vel ikke være så sygeligt underbegavede, at de ikke fatter en dyt af hvad der bliver konsekvenserne af fortsat masseindvandring?)

  Mærkelige mær-kel har nu demonstreret at hun er uegnet som kansler, og lars ulykke at han er uegnet som statsminister. Han lovede før valget et straks-stop for indvandring, men det har han nu lavet om til at vi skal modtage yderligere 5-700.000 EKSTRA evighedsturister. Er han blevet vanvittig, eller hvad foregår der??

 5. Af Maibritt S. Carstens

  -

  Vi lever alle i fare, under den stigende islamisering af både Danmark og Europa.
  Først jøder, så homoseksuelle og dernæst de vantro.
  At undskylde det med reaktionsdannelse, er for mig at se, at bøje sig for ideologien i håb om at gå fri.
  Men ingen går fri, når fredagsmøderne skal realiseres, for enhver muslim er tvunget til at følge lovbogen, der påbyder vores udryddelse.
  Der er kun e´t der hjælper:
  Helt at forbyde ideologien i Danmark og det jo før jo bedre.
  Havde det været nazismen der nu bredte sig med samme hast, ville regeringen nok reagerer, men vore politikkerer har endnu ikke set, at islamismen er fuldt ud lige så voldelig.
  Vi mangler politikere med rygrad. Jeg håber de nye partier kommer på stemmesedlen næste gang. Husk at afgive vælgererklæring, hvis du også syntes, at fremmede ideologier fylder for meget: Nye Borgerlige og Dansk Samling.er parate til handling.

 6. Af Jan Petersen

  -

  Her er iøvrigt lidt mere “multi-kultur-guf” inspireret af islam, også fra Daily Mail:

  “Thrown from a roof, stoned to death and crucified: While the world reacts with horror to terror in Europe, new ISIS executions show the medieval brutality jihadists would bring to the West”

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2913733/Thrown-roof-stoned-death-crucified-world-reacts-horror-terror-Europe-new-ISIS-executions-medieval-brutality-jihadists-bring-West.html

 7. Af Henrik S

  -

  Fint hvis de homosexuelle vågner op og ikke længere solidariserer sig med muslimer som ofre for den hvide mands undertrykkelse.
  Muslimers religiøse dogmer er dødsensfarlige for vores civiliserede samfund og for homosexuelles fremtid i Danmark.
  Nu må det være på tide med nultolerance overfor muslimers muslimske opførsel og opgør med politikernes øllebrøds tolerance , som feks tildækkede svømmehalsvinduer mm.
  Der er for mange dårligt begavede politikere , der er for konfliktsky og dybt uansvarlige i forhold til vores fælles fremtid.
  Politikerlede , nej politiker afsky.
  Nu må den homosexuelle gruppe træde i karakter , politi anmelde al hadretorik og domstolene må slå hårdt ned.
  Undervisning er godt , men helt utilstrækkeligt. Gode ord preller af på nedgroet fanatisk religion i muslimske grupper.

 8. Af ole hansen

  -

  PLANLÆGGES EN UDRYDDELSE AF ALT MED KULTUR, VELFÆRD OG SIKKERHED??

  Det er jo ganske enkelt ALLE danskere som er i fare på grund af den ubegrænsede folkevandring fra Mellemøsten og Afrika. Som er igangsat af forrykte og forræderiske politikere. Af politikere som overhovedet ikke gider tænke sig om, eller som er så kyniske og ligeglade overfor deres eget land og egen befolkning, at der må være noget psykopatisk med i spillet. (for de kan vel ikke være så sygeligt underbegavede, at de ikke fatter en dyt af hvad der bliver konsekvenserne af fortsat masseindvandring?)

  Mærkelige mær-kel har nu demonstreret at hun er uegnet som kansler, og lars ulykke at han er uegnet som statsminister. Han lovede før valget et straks-stop for indvandring, men det har han nu lavet om til at vi skal modtage yderligere 5-700.000 EKSTRA evighedsturister. Er han blevet vanvittig, eller hvad foregår der??

  Fra verdenshistorien véd vi at politiske kliker og ideologier kan udvikle organiseret ondskab og blodtørstigt barbari. Både kommunister, nazister, fascister og islamister har gjort sig skyldige i statsterror og massemord på egne sagesløse, fredelige, venlige og harmløse landsmænd og landskvinder. Bliver den næste massemords-ideologi den rødfeministiske pladderhumanisme? Ihvertfald synes pladderhumanisterne at have mistet enhver realitetssans.

  Det vil være klogt at komme ud af EU, det afsporede projekt der har nedlagt landegrænserne, og det er nødvendigt at få nye ministre, nye partier og nye former for folkeoplysning på banen, for lige for tiden går det mildest talt ad helvede til på nærmest alle samfunds-områder. Først og sidst SKAL masseindvandringen stoppes, for ellers ender det med skandaler, rædsler, død og mord overalt i Danmark.

  Se diverse netavisers nyheder, film og analyser, der fortæller om et truet Europa og Danmark, og om et Sverige i frit fald.

 9. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt meget enig, fint hvis “regnbue-folket” vågner op. De skal nok ikke regne med beskyttelse fra hverken islamister eller vestlige feminister . . . . griner højt!

 10. Af Henrik Petersen

  -

  > Maibritt Carstens 17:18

  Dog, islamister er værre end nazister, da nazister i det mindste frygtede døden, mens islamisterne elsker den, idet de underbegavede tror, at der venter dem ca. 72 jomfruer i allans paradis. Allan eksisterer også kun i deres lav-iq fantasi.

  I øvrigt enig.

 11. Af Niels Larsen

  -

  Bare endnu en af den hæslige og afsindige islamiske ideologis daglige udfoldelser.

  Hvornår går vi civiliserede mennesker effektivt til modstand mod barbariet?

 12. Af thomas hansen

  -

  De radikale kvinder, enhedslisten, alternativet og regeringen…….. har jo gjort fælles sag med pladderhumanisterne og de socialistiske kvinder…….. så spørgsmålet er om ikke Danmark får samme skæbne som svenskerne og jøderne??!!!

  Når man hører de radikale, johanne, uffe elbæk, lars ulykke og væmligboerne udtale sig (eller institut for MR, godhedsindustrien, politiken eller DR/TV2), så sporer man ikke tegn på en vågnende erkendelse af at deres politik har været forkert, og de ævler stadig løs om berigelse og humanisme osv.)

  Hvordan kan skuden vendes, hvis der er et stort flertal af splittergale i styrehuset?

 13. Af Benny B

  -

  Og så var den om bøssepartiets leder Uffe, der ikke ville sætte en øvre grænse for muslimsk indvandring og hvis forbillede er Sverige.

 14. Af Jan Petersen

  -

  Her er iøvrigt lidt mere multi-kultur-guf i islam udgave. Denne gang en video fra Mirror, som dog iflg dem selv – “Mirror.co.uk has chosen to censor some of the video’s content.” Sikkert af hensyn til følsomme bøsser, feminister og andre sarte sjæle!

  “Chilling new ISIS video shows ‘gay’ man being thrown off roof as another man is beheaded
  WARNING: GRAPHIC CONTENT. The shocking propaganda footage is thought to have been made by the Islamic State and shows the brutality of their fanatical rule”

  http://www.mirror.co.uk/news/world-news/chilling-new-isis-video-shows-7708759

 15. Af thomas hansen

  -

  Spørgsmålet er om ikke danskerne får samme skæbne som svenskerne og jøderne. Der lægges op til massedød i denne tid.

 16. Af Torben Laursen

  -

  Ja, lige nu har en afghaner med samme navn som den danske terrorist = Omar myrdet det største antal mennesker i USA med skydevåben – nogensinde!
  Velbekomme.
  Stakkels dem. Vi lukker jo alle ind – men det gør de ikke. Tænk, hvad der kommer til at ske i lille-græsted-løkkes danmark. Uha.
  Hvad skal vi (og USA) med de mennesker? Send dem dog derhjem hvor de kommer fra. Og hjælp dem – måske – derfra – og det hvis de ikke selv forstår og kan kæmpe for deres samfund, deres liv, deres familie o.s.v. – Er det ca. 4. millioner danskeres ansvar???? (1 mille er jo ikke danskere mere) .
  Lad os nu få de der ikke vil andet end hive penge ud af vore unge og gamle UUUUUUUUddddddddddd. det kan ikke gå stærkt nok. Og det er sidste udkald for at få nye partier der går ind herfor. Dog tror jeg aldrig, at vi klarer den – på grund af at vi lever med kommunistpartier, alternative cykelstier, og ikke mindst radikale,der aldrig, aldrig har været andet end 3. kolonne. Der Må komme et efterspil engang.

 17. Af Jørgen F.

  -

  Jeg ved bare at:

  – Politiken var på den forkerte side 9. April 1945.

  – DR var på den forkerte side under den kolde krig.

  – Politiken og DR er på den forkerte side nu igen.

  Og på trods af at det har stået på i over 70 år – skal vi blive ved med at høre dem messe deres begejstring ud for den ene klamme totalitære ideologi efter hinanden – igen og igen. Og ikke mindst høre dem fortælle hvor meget vi andre tager fejl – og hvad de iøvrigt mener om det.

  “De moderate nazister” i fuld ornat – vil være i skærmbilledet igen i aften. For ingen skal være i tvivl hvor det ideologiske tilhørsforhold skal findes hos DR og Politiken.

  Min foragt for de ansatte på de 2 medier er ubegrænset.

 18. Af anders nielsen

  -

  Det var hundredvis af sagesløse der blev myrdet eller lemlæstet ved terror-aktionerne i Frankrig og Belgien. Den dag det går løs i Danmark vil de radikale og de skabsradikale politikere være lige så skyldige som terroristerne selv.

 19. Af Katrine Larsen

  -

  Jeg må ærligt indrømme, at selv jeg så småt er begyndt at blive skeptisk over for den muslimske indvandring. Jeg mener stadig, at vi skal forsøge os med dialog, så længe det lader sig gøre – men problemerne hober sig op.

  Jeg har ikke hjerte til at “sende dem hjem”; muslimerne kommer hertil, fordi de drømmer om et bedre liv, hvad enten det er af økonomiske årsager eller for at kunne overleve. Men samtidig kan jeg se, at den nuværende situation ikke er holdbar. Jeg tror måske, man først og fremmest skulle integrere muslimerne på arbejdspladser og i institutioner, hvor der primært er hvide folkekirkelige. Så lærer de vores værdier at kende, og tager dem forhåbentlig til sig.

 20. Af Helge Nørager

  -

  Fred være med alle ofre, gid de overlevende kan finde fred i deres sind og lindring, mange vil være ramt for livet af begivenhed.
  Massemord på uskyldige er utilgiveligt, men desværre så let at gøre.
  Vi slipper aldrig af med terroren, vi kommer til at lære at leve med, at de galninge er alle steder, og vil forpeste alle menneskers liv overalt på jorden.
  Løsninger er der desværre ingen af.

 21. Af Torben Laursen

  -

  Katrine Larsen, hvad foregår der i dit hoved? Du tror at “muslimerne kommer her fordi de drømmer om et bedre liv”!!! Hvem gør ikke det? Det har da intet med at gøre at de skal op til lille Danmark og modtage ydelser!!! Vågn dog op.
  Du “har ikke hjerte til at sende dem hjem”??? Jamen , så tag dog med og hjælp dem dernede, hvor de kommer fra. Eller tag en eller to ind i dit hjem, hvis det lige er det du vil. Men at unge mennesker i dag ikke kan forstå at et lille land med ca. 4 mill. indbyggere ( i dag ca. 5. mill. p.g.a. af indvandrere , ghettoer m.m) IKKE KAN KLARE DISSE PROBLEMER – ER JO utroligt. I må have været bare så indoktrineret i jeres skolevæsen m.m.

 22. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt, en video som også Katrine kan lære en del af. Intet sexistisk eller andet, just pure facts from nature:

  Why Women DESTROY NATIONS * / CIVILIZATIONS – and other UNCOMFORTABLE TRUTHS

  https://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw

 23. Af Javier Martinez

  -

  Jøderne forlader ingenlunde andedammen. Det er rent ævl. De elsker de penge og den mediemagt de har her.

  En jøde lavet et masseaangreb på gay parade sidste år i tel aviv og Knivdræbte flere og såret et dusin. Dagligdag hos jøderne som ligesom alle troende hader homoseksuelle og føler sig truet af dem.
  Men day er kun ude i muslimbashing for df stemmers skyld for sit parti liberal alliance.

 24. Af E Nielsen

  -

  Hvis jeg bliver statsminister vil den regering jeg skal lede være garant for at der sker en straksopbremsning af tilgangen af flygtninge.
  Dette var ordene indtil Løkke blev ramt af den virkelighed, han havde skoset den tidligere regering for ikke have styr på.
  Så en stor mand hjemme og en ganske harmløs nikkedukke på de bonede gulve i Brusellex.

 25. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt et par overskrifter specielt til Katrine og andre godhjertede fantaster:

  “ISIS fanatics raped girl aged ‘eight or nine’ in a hall packed with other captives – who could do nothing but listen to her screams”

  “Living Hell of Yazidi sex slaves: Support group reveals ISIS raped eight-year-old HUNDREDS of times… and one girl burned her face off so she was ‘too ugly’ to be assaulted again “

 26. Af Javier Martinez

  -

  Nu hvor day har fået blandet jødernes homofobi sammen med borgerlige, og kristne burde han tælle til lo. Det sejler fuldstændigt for daypsykopaten.

  Det er bare at læse indlæggene her fra df segmentet. Lonny teddybjørn var dog ude i dag og forklare hvorledes det er unaturligt i dyrenes verden at parre sig med samme sex,såvel som at være bøsse. Begge disse forekommer dog overalt.

 27. Af Niels Larsen

  -

  @ Katrine Larsen

  Hvad vedkommer det os, at muslimerne vil have bedre levevilkår?

  De får det ved at nasse på europæerne. Og da islam efter imamers udsagn er i krig mod alle ikke-muslimer, må man anse muslimerne for at være vore dødsfjender.

  Jeg har ikke lyst til hverken at samtale med, føde på eller huse mine fjender. Hvorfor skulle jeg dog det?

 28. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt viser jeg gerne links til ovennævnte, hvis Katrine selv ønsker at verificere overskrifterne som den helt ægte vare til – kvinder under islam styre!

 29. Af Javierdi Martinezer

  -

  Nu hvor day har fået blandet jødernes hom.ofobi sammen med borgerlige, og kristne burde han tælle til lo. Det sejler fuldstændigt for daypsy..kopaten.

  Det er bare at læse indlæggene her fra df segmentet. Lon.ny tedd.y.bjørn var dog ude i dag og forklare hvorledes det er unaturligt i dyrenes verden at parre sig med samme sex,såvel som at være bøsse. Begge disse forekommer dog overalt……

 30. Af Javier Martinez

  -

  Næste gang i stemmer borgerligt så husk at det var dem der åbnet grænserne i 1983.

  Dem der mere en fordoblet indvandringen pr. År under vko en 10 året før.

  Dem der er ved at gøre det igen.

  Uhrskovs fine analyser har vist at blå blok er løndumper og indvandrer blokken.

  Fortsæt i tumper bare med at stemme der, mens s oprigtig strammer for rød blok.

 31. Af Helge Nørager

  -

  Hr. Niels Larsen, spørger.
  “Jeg har ikke lyst til hverken at samtale med, føde på eller huse mine fjender. Hvorfor skulle jeg dog det?”
  Nu er jeg ikke særlig klog, men Abraham Lincoln, har udtalt.
  “Hold dine venner tæt på, men dine fjender endnu tættere.”

  I øvrigt trist synes jeg at så meget had allerede har fundet vej til blog, jeg har svært ved ikke at begynde at brække mig, når jeg læser indlæg skrevet af en anonym som misbruger en nulevende fodboldspillers navn til at sprede had.
  Det er sgu underlavmål.

 32. Af Katrine Larsen

  -

  Tak for respons, alle sammen. Hvad skulle en ensom masochist dog gøre uden Jer?

  Jan Petersen: Her er en YouTube-video, som beviser, at HDP er et magisk, formskiftende krybdyr, som er kommet hertil med en UFO fra en fjern galakse: https://www.youtube.com/watch?v=cMhjldusPmI – vi ved jo begge, at alt der står på Internettet er sandt!

  Torben Laursen: Der er omkring 6 millioner mennesker i Danmark. Hvis vi antager, at tres tusind af dem er flygtninge, får vi regnestykket 6.000.000/60.000 = 600, eller én ud af 600 danskere er flygtning. Det er i gennemsnit to flygtninge på en stor skole med 1200 elever. Det tror jeg godt, vi kan overleve… Vi er i hvert fald ikke helt døde endnu. For eksempel er vi lige kåret til at være et af verdens mest fredelige lande. Der er vist langt til borgerkrig herfra 😉

  Jan Petersen (igen): Og i Indonesien kastrerer de pædofile før de hænger dem. I Kina er der dødsstraf for at skyde en panda. I Nordkorea er der koncentrationslejre med gaskamre og hele baduljen. I store dele af Sydamerika har Google Streetview måttet bortcensurere lig, der lå og flød i gaderne som følge af skyderier. I Texas kan børn på 6 år blive smidt i fængsel. Etcetera, etcetera. Det interessante er ikke, at Daesh (ISIL) er de moderne nazister – det interessante er alle de muslimer, som flygter væk fra Daesh og søger asyl i Danmark, så de slipper for Daesh. De vil IKKE have sharia – de vil hellere have demokrati. Ellers havde de nok hilst Daesh velkommen i stedet for at flygte fra dem.

  Feed my masochistic desires, dudes.

 33. Af Javier Martinez

  -

  Ja ja helge. Fordoble indvandringen vil du i din i egohumanisme der kun skal brødføde dit eget ego.

  En stram indvandrin er nødvendig for den danskes model fremtid.

  Indfør ateistisk indvandring kun. 90% af danskerne er ateister. Det løser problemerne. Forbyd religion.

 34. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt lidt mere islam multikultur guf, som ikke har noget med bøsser at gøre. Igen iflg Daily Mail:

  “ISIS burn 19 Yazidi girls to death in iron cages after they refused to have sex with jihadists ”
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3627063/ISIS-burn-19-Yazidi-girls-death-iron-cages-refused-sex-jihadists.html

 35. Af Javier Martinez

  -

  Sidste år lavet the guardian en undersøgelse der viste at der de 3 foregående år ,var mere en et massemord om dagen i usa… HVER DAG. 4 personer konstituere et massemord.

  Og det samfund er de borgerliges rollemodel, og det samfund de ønsker i dk.

  Der er en lige linie fra borgerlig ulighed og pengekriminalitet til pøbel og rød blue collar kriminalitet. Det hedder frasortering og desperation. Derfor stemmer jeg altid rødt.

 36. Af Jan Petersen

  -

  OK, Katrine er bare syg i hovedet ….. en klient til HDP 🙁

 37. Af Javier Martinez

  -

  “60.000 flygtninge”

  Der er en halv million muslimer i landet og 6000 jøder. Begger hader de bøsser og lesbiske. Samme med de kristne. Tving alle præster til at gifte homoseksuelle. Ikke en ordeneres uden at følge dansk lov.
  Giver ingen mening kun at snakke om de flygtninge der ankom sidste år.

 38. Af Frank A

  -

  Tjae HDP

  Gerningsmanden er født og opvokset i USA.

  Bøssehadet, har han til fælles med ganske mange højrefjolser.

  Misogyn var han tilsyneladende også

 39. Af Helge Nørager

  -

  Til den anonyme uden selvtillid som føler sig bedre tilpas når vedkommende han/hun/hen skriver i et påtaget alias af en fodboldspiller med succes.

  Jeg har gentagende gange skrevet om at jeg synes at meget religiøse mennesker, fra forskellige religioner og sekter som mener de har patent på sandheden.
  Og mener andre derfor skal enten dø eller omvendes til samme tro, bør tvangs behandles da de er sindssyge efter min mening.

  Så stik piben ind din anonyme kujon af en hadespreder.

 40. Af Frank A

  -

  For mig at se, er det et udslag af curling-generationens:

  Se mig – se mig.

  Par det med USAs ” Make it – or fail it”, så har du en typisk frustreret mandlig suicidal tosse, der vælger en spektakulær exit.

  Er det underligt?

  Næe – endnu mere underligt, at det ikke sker oftere!

 41. Af anders nielsen

  -

  Der er altid nogle stærkt fordrukne eller sygeligt underbegavede bloggere med på HDPs blogs. Men heldigvis kan man jo nøjes med at skimme deres elendige ævl. Katrine fortjener dog måske lidt overbærenhed, da hun vel ikke er mere end 12 eller 14 år. Eller hvis hun er ældre, er hun måske 10-20 år i træk blevet syv-dobbelt hjernevasket både af forældrene, folkeskolen, efterskolen, veninderne, DR, politiken og de røde partier. Så er hun jo en smule undskyldt.

 42. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt apropos båd-“flygtninge” over Middelhavet og mulige “asyl”-ansøgere i feks Danmark, iflg Daily Mail:

  “Revealed: The jihadis who are cutting off their beards posing as migrants and slipping on to refugee boats bound for Italy”

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3637100/The-jihadis-cutting-beards-posing-migrants-slipping-refugee-boats-bound-Italy.html

 43. Af E. Larsen

  -

  Ser lige at den mærkelige , nok meget unge selvfede Katrine Larsen (uha, mit efternavn) siger at vi er 6.mille danskere og kun 60.000 flygtninge??? Nå, ja, men vi er altså kun under 5 mille danskere og lige nu er mindst 800000 af helt anden religiøs afstamning , vist nok endda flere.
  Morderen fra USA Omar er uvist af hvilken årsag altså sluppet ind i Gods own country og nu opfyldt sit religiøse ønske og massedrab. Men lille Katrine ser ikke rigtig noget forkert heri. Eller hvad? Og Frank A. bøssehad, hvad har det med højre at gøre? Nå, du mener at afghanske muslimer er højreorienterede?? Ja, måske?

 44. Af Frank A

  -

  @ jp

  Hvad havde du/i forventet? At ISIS/DAESH ville vende den anden kind til vores luftbombardementer?

  Naturligvis vil de prøve at ramme os. Det er da logik for høns.

  Er det lykkes dem?

  I forbavsende lille grad!

 45. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt, af de par internationale nyheder – jeg har henvist til – er der absolut ingen, der har været vist på danske mainstream medier! Er det ikke lidt underligt?

 46. Af John Niss Hansen

  -

  Ja den joviale hr Biedermann er mere aktuel end nogensinde

 47. Af E. Larsen

  -

  Sidste iflg. Obama er at islamisk stat nu tager ansvaret for massakren i Orlando!!!
  Og lad os så få de vanvittige sympatisører væk fra denne debat. Tak.

 48. Af jens petersen

  -

  Selvom jeg finder den usikkerhed som såvel jøder som homoseksuelle lever under grundet dele af den muslimske indvandring, så er der mange lighedspunkter mellem homoseksuelle og muslimers evindelige krav om at deres seksualitet/religion skal være noget som andre mennesker af en eller anden grund skal tage stilling til.

  Der er meget stor forskel på “premieperkeren” som lever sit liv som en integreret del af samfundet, omgåes kolleger med anden religion/ingen religion… og så de missionerende muslimer oftest på overførselsindkomst med deres intolerance og middelalderlige syn, ligesom mange homoseksuelle ikke føler behov for at tale en sag, men blot vil have lov at leve deres liv i fred. Der er langt fra at være homoseksuel til at “Pride Parade” er rigtig, og der er langt fra at børn skal udsættes/forholde sig til voksnes anderledes seksualitet til at voksne skal acceptere at andre voksne træffer deres valg.

  @Katrine Larsen
  Din og andres “rummelighed” overfor økonomiske migranter er problematisk. Mener du i ramme alvor at det er rimeligt at en familiefar efterlader kone/koner og børn i en krigszone og rejser i sikkerhed? Mener du at det er rimeligt at handikappede danskere får syvdoblet ventetiden på en beskyttet bolig fra 6 til 42 måneder fordi migrenter fra mellemøsten helllere vil have dansk bistandshjælp og uddannelse end at opbygge deres eget land? Mener du at vi skal lade forældreløse børn i flygtningelejre blive udnyttet medens unge velhavende mænd der kunne leve i tre år for den pris det koster at komme til Danmark får ophold i Danmark?

  For mig er der mere menneskelighed i at gøre som LA siger – lad os ottedoble det antal af kvoteflygtninge vi tager og lukke for de der har penge og resourser til at asylshoppe.

 49. Af j. Ludvigsen

  -

  Frank A. du er et sygt menneske, der burde checkes særdeles meget.

 50. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt, er islam måske ikke så skidt endda for vestlige mænd, der ønsker lidt orden i den interne forvirrede hønsegård – incl bøsser og andre alternative homo sapiens, der bare forvirrer kønsbegreberne. Måske en god ide – get back to nature 🙂

 51. Af jørgen mikkelsen

  -

  E Nielsen, for mig at se er lars ulykke en politiker der har gjort sig selv 100 procent UTROVÆRDIG. Jeg fatter ikke at partiet Venstre kan bruge ham som formand. På den anden side er han jo omgivet af andre politikere der også er umuliusser. På den måde er han jo en af deres egne. Men at lille lars er håbløs, synes jeg fremgår både af hans løftebrud, af hans laden stå til på kriminalitets- og sundheds området m.m.m., af hans følgagtighed overfor merkel og EU, af hans diskrimination af danskere mht. boliger, velfærd, penge og sundhed, og af hans impulsive håndtering af flykøbet, hvori det italienske firma kendt fra IC-4 togskandalen minsandten igen skal tildeles MILLIARDER af kroner for at holde flyene i luften. Togene kunne de ikke få til at køre, mens lars ulykke er åbenbart uforbederlig optimist. (eller noget endnu værre?) Han og hans nikkedukker har (af mange grunde) valgt det forkerte fly. ( For det halve beløb kunne vi have fået et gennemprøvet bedre, stærkere og hurtigere fly med to motorer og yderst avanceret udstyr mv. (det valgte fly er ikke færdigudviklet og er plaget af talrige problemer – en ny IC-4 skandale er under opsejling)

  Hvorfor gav DF medløb til dette tumpede køb???

 52. Af Javier Martinez

  -

  Til manden der altid ønsker at fremstå som offer med det ustabile temperement.

  Din leflen for flere indvandre altid er usmageligt! Hvis helge kunne bestemme var landet fulde af religiøse ekstremister da alle indvandrer er troende så godt som.
  Så luk røven din cry baby og indvandrer apologist.

 53. Af jørgen mikkelsen

  -

  FLYKØBET ER ENDNU EN SKANDALE…… TIL OP MOD 100 MILLIARDER NÅR DET HELE REGNES MED…..

  E Nielsen, for mig at se er lars ulykke en politiker der har gjort sig selv 100 procent UTROVÆRDIG. Jeg fatter ikke at partiet Venstre kan bruge ham som formand. På den anden side er han jo omgivet af andre politikere der også er umuliusser. På den måde er han jo en af deres egne. Men at lille lars er håbløs, synes jeg fremgår både af hans løftebrud, af hans laden stå til på kriminalitets- og sundheds området m.m.m., af hans følgagtighed overfor merkel og EU, af hans diskrimination af danskere mht. boliger, velfærd, penge og sundhed, og af hans impulsive håndtering af flykøbet, hvori det italienske firma kendt fra IC-4 togskandalen minsandten igen skal tildeles MILLIARDER af kroner for at holde flyene i luften. Togene kunne de ikke få til at køre, mens lars ulykke er åbenbart uforbederlig optimist. (eller noget endnu værre?) Han og hans nikkedukker har (af mange grunde) valgt det forkerte fly. ( For det halve beløb kunne vi have fået et gennemprøvet, bedre, stærkere og hurtigere fly med to motorer og yderst avanceret udstyr mv. (det valgte fly er ikke færdigudviklet og er plaget af talrige problemer – en ny IC-4 skandale er under opsejling)

  Hvorfor gav DF medløb til dette tumpede køb???

  (sender igen, da intet kom på i første omgang)

 54. Af jørgen mikkelsen

  -

  Hej, 21.33 er i filtret

 55. Af Niels Larsen

  -

  @ Helge Nørager – 12. juni 2016 19:45

  Jeg tvivler på, at Abe Lincoln havde noget større kendskab til muslimer.

  Hvis han havde haft det, ville han have modereret den refererede udtalelse.

 56. Af claus drejer

  -

  Trist begivenhed i Orlando. Og ja den muslimske indvandring er en kæmpe trussel for den vestlige civilisation. Nu er jøderne begyndt at rejse hjem til Isreal. Turen kommer til andre.
  Islam er en trussel mod vores sekulære samfund, de vil have ret til at bede på skolen, de vil have ret til at bede på arbejdspladsen osv. En mere påtrængende og anmassende religion skal man lede længe efter. Og muslimer opvokset i Vesten er langt mere radikaliserede end deres forældre. (https://www.quora.com/What-is-the-reason-behind-young-Muslims-in-the-west-being-more-conservative-and-radical-in-their-belief-than-their-parents-or-grandparents).
  Og med flere og flere muslimer i vores land, er der stor sandsynlighed for at vores samfund bliver mindre sekulært og mere radikaliseret. (http://nyheder.tv2.dk/samfund/2015-05-24-befolkningsvaekst-i-danmark-skyldes-primaert-indvandrere). Trist udvikling!

 57. Af N. Jensen

  -

  @Day

  Apropos din reaktionsdannelse teori:

  Jeg tror at forklaringen på muslimernes had til homoseksuelle har en meget enklere forklaring.

  I de muslimske lande er piger og drenge skarpt adskilte. Hvor vi i de vestlige lande gør vores første seksuelle erfaringer som teenagere med det modsatte køn, er dette ikke muligt i de muslimske kulturer.

  Derfor får de muslimske drenge deres første seksuelle erfaringer (frivilligt eller ufrivilligt)
  med personer af samme køn.

  Da de ved at koranen forbyder dette, må de nødvendigvis bære rundt på skyld, skam og selvhad resten af livet.

 58. Af Frank A

  -

  “Af j. Ludvigsen
  – 12. juni 2016 21:20
  Frank A. du er et sygt menneske, der burde checkes særdeles meget”

  Sidst jeg var ved den rare doktormand, var han ganske tilfreds. Anbefaler du en second opponion?

 59. Af Javier Martinez

  -

  I muslimske lande er der en kultur hvor drenge er til brug seksuelt. Lidt som grækerne og romerne. Man bliver tit tilbudt sex af en dreng der, men sjældent af en voksen mand. Som dog kan tilbyde drengen. Undertegnede er blevet tilbudt dette mange gange.

  Skam er sandelig en mulighed her.

 60. Af Troels Vestergaard

  -

  HDP
  Du benytter homonationalisme til at forsvare undertrykkelse af muslimer., det synes jeg er under lavmålet. Har du nogen tal for dine påstande?
  Den danske højrefløj går for det meste ind for homoseksuelle når de samtidig kan genere muslimer.

  Når du ikke føler det nødvendigt at angive tal, gør jeg heller ikke. Og jeg vil påstå at der er ligeså mange fra højrefløjen, der har et diskriminerende syn på homoseksuelle som der er muslimer der har det https://halvorsensk.com/2013/08/25/hojreflojens-homofobi/

  http://projektantifa.dk/baggrund/de-hojreekstreme/article/homonationalisme-nar-hojreflojen

 61. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt, lidt mere islam multi-kultur-guf, igen fra Mirror – how to rape girls – religiøst korrekt:

  “ISIS release ‘rape handbook’ to fighters, with 15 sickening new rules revealed”
  http://www.mirror.co.uk/news/world-news/isis-release-rape-handbook-fighters-7087004

 62. Af Jørgen F.

  -

  Det er vel rigtigt at hadet til homoseksuelle i Mellemøsten (og til dels i østeuropa) har den udbredte tvang og misbrug af drenge som udgangspunkt.

  I et nyligt interview så jeg islams ‘forbehold’ over for homoseksualitet beskrevet som at man alene søgte at undertrykke behovet igennem et religiøst forbud – at man altså implicit opfattede trangen til homosex med ufrivillige mindreårige som et latent behov hos alle mænd – en trang som dog var uønsket af Allah – præcis som med trangen til sex med alt for små piger – og geder…

  Et gennemgribende sygt menneskesyn – eller også bare et dyrisk syn på mennesket. Hvad homo sapiens er når man skræller 20-30 iq point af – og konsekvensen når skal skrive en passende bog i takt og tone for det publikum.

 63. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt, apropos Isis, Islam og unge drenge, denne artikel fra Mirror:

  “Teenager thrown from roof ‘for being gay’ – but the ISIS chief who raped boy is spared
  The 15-year-old boy was arrested by ISIS militants on charges of homosexuality and he was thrown from the top of a building in central Deir ez-Zor, Syria”

  http://www.mirror.co.uk/news/world-news/teenager-thrown-roof-for-being-7110989

 64. Af Mikael Kremmer

  -

  Der er mange kommentarer til indlægget. Det kan gøres ganske kort: Der er ingen mulighed for at integrere muslimer i Europa, da islam ikke tolererer homoseksuelle, og Europa ikke tolererer intolerance. Der findes ingen mulige kompromisser på dette felt. Alle lande i Europa burde konsekvent fratage statsborgerskab og opholdstilladelser fra alle indvandrere – også muslimer i tredje generation eller senere – hvis de ikke respekterer europæiske frihedsrettigheder. Lige nu spilles der EM i fodbold i Frankrig. Ingen ville da gide at spille mod et hold, der besluttede sig for, at det var OK at tage med hænder på hele banen, “fordi sådan gør vi, der hvor vi kommer fra”. Man ville da standse kampen, sende holdet i omklædningsrummet og give dem en enkeltbillet hjem. Man ville da aldrig drømme om at sætte sig ned og begynde at diskutere, om man måske kunne snakke sig til rette og finde et fælles kompromis, “for vi skal jo alle have lov at være her”. Spil efter reglerne, eller bliv væk fra kampen. Hvor lang tid ville vi bruge på at diskutere, om man måske kunne ændre fodboldreglerne, så det var OK for nogle at tage med hænder, mens dem der ikke brød sig om det, jo bare kunne lade være? Det er meningsløst at tale om at integrere værdisæt, der er uforenelige. Vi skal hjælpe folk i nød, men jeg ser ingen grund til at sætte vores egne værdier, demokratier og nationalsamfund på spil ved at tage imod alle, der har lyst til at komme til Europa. Der er fortsat god plads i mange muslimske lande, hvilket ville være en mere oplagt løsning end at slå sig ned i en fremmed kultur som den europæiske bare for pengenes skyld.

 65. Af J Nielsen

  -

  “Der er omkring 6 millioner mennesker i Danmark. Hvis vi antager, at tres tusind af dem er flygtninge, får vi regnestykket 6.000.000/60.000 = 600, eller én ud af 600 danskere er flygtning.”

  Der er vist én der skal have sin lommeregner på værksted.

 66. Af Maibritt S. Carstens

  -

  Du har absolut ret, Henrik Pedersen 17.54 og jeg takker dig for uddybelsen:
  “Dog, islamister er værre end nazister, da nazister i det mindste frygtede døden, mens islamisterne elsker den, idet de underbegavede tror, at der venter dem ca. 72 jomfruer i allans paradis. Allan eksisterer også kun i deres lav-iq fantasi.”
  Ja, jeg tror også at allan hyllede fætter og kusine børn, for der igennem, på sigt, at kunne holde IQ’en nede på KOranens niveau anno 600 år.eftk.
  Ja, det er netop deres aldeles ureflekterende tro på dødens jomfruer og trudslen om vanære, der forhindrer enhver logisk resonans og indlevn i et civiliseret, udviklende samfund.

  Jeg var egentlig på vej, til at rose Katrine Larsen 19.01 for begyndende indsigt, men da jeg så ser efterfølgende skriv af samme hånd kl. 20.00:
  “Det interessante er ikke, at Daesh (ISIL) er de moderne nazister – det interessante er alle de muslimer, som flygter væk fra Daesh og søger asyl i Danmark, så de slipper for Daesh. De vil IKKE have sharia – de vil hellere have demokrati. Ellers havde de nok hilst Daesh velkommen i stedet for at flygte fra dem.”,
  kan jeg kun genspørge:
  Hvorfor i hel… er de så så forhippet på, at få alle deres middelalderlige tro/lov/kultur fordringer gennemført og respekteret her?
  Og hvorfor viser bl.a. JP’s seneste analyse, at 40% af muslimerne ønsker Sharia over Grundloven?
  Jeg aner ikke om du er ung eller gammel, Katrine Larsen, men jeg vil anbefale dig at læse noget mere om KOranen og Sura (f.eks. her: http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=238 ), som er den islamiske ideologi’s kultur/tro/lovbog med anbefalinger (sura)
  , som INGEN muslim kan benægte uden alvorlige konsekvenser og så derefter svare mig på, om det er den fremtid du ønsker for dig og dine?
  Jeg kan anbefale dig først at læse Koranen 9.29, 5.51, 32 og 33 samt Sura 4.90, 9.73 2.219, 2.261, 33,27 og 48.17. Men almen bekendt er det derudover: at en mand har krav på sin kone i et og alt, må gerne have flere koner og barnebrud, kvinder og piger må ikke gå alene uden mandlig opsyn, kvinden må ikke arbejde sammen med mænd på en arbejdsplads, hverken M eller K må arbejde i kontakt med svinekød, ingen af de begge må have kontakt til vantro (dig og mig) sang, musik, poesi og litteratur er forbudt, med mindre det helleiger Allaen, piger skal omskæres ( seksuel nydelse tilhører alene manden), arbejde er noget man bruger vantro til, piger og kvinder skal tilldækkes uden for hjemmet, ……

  Kære Katrine; kom ikke igen med argumenter for, at de som hylder den islamiske ideologi, nok kan snakkes til rette, som Day her i oplæget tror, for det står helt klart:
  De må end ikke snakke med os og hvis, da kun under en løgn, som kan fremme islamiske ideologien på sigt!
  Og skulle du eller andre finde “moderate” muslimer, så er de IKKE muslimer eller du/de er hoppet på den tilladte limpind med løgnen, for enhver muslim er, på liv og død, bundet af, absolut underkastelse af Koranen og dertilhørende Sura!

  Omkring årsagn til vore politikkeres handlingslammelse over for den stigende islamisering af landet, kan jeg anbefale (måske ihukommende deres karrierespind), at læse
  http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Deklarationen-Euromediterranien-Hemmelige-Aftaler-Version-2009.php
  og
  http://balder.org/avisartikler/Aabent-Brev-Til-Statsminister-Anders-Fogh-Rasmussen-Om-Euromediterranien.php

  Min opfordring er fortsat:
  Red fremtiden for Danmark, vore børn og børnebørn, vor velfærdstat, ligestillig, frie kultur og demokrati; sig stop til al islamisk ideologi, både i tro, lov og kultur
  OG: sæt hele den farisæriske politik på porten og stem nye ind!

 67. Af hektor heimlich

  -

  Den dag asylansøgerne fåe en sending maskingeværer ser det ikke godt ud for os -hvad vil politiet gøre ? gemme sig i kælderen?

 68. Af Hans H

  -

  Det kan ikke hjælpe noget ikke at erkende, at kompulsive muslimer, såvel som andre obsessive religiøse, inklusiv radikale socialister, er homofobisk overrepræsenteret.

 69. Af Maibritt S. Carstens

  -

  Godt illustreret AF MIKAEL KREMMER – 12. JUNI 2016 23:14 !!!

  Og i øvrigt fatter jeg ikke en brik af, hvorfor de vandre gennem 6-7 forskellige sikre lande, for at komme helt her op, til et folkefærd der så` afskyeligt, i forhold til deres hjemlige normer?
  Men jeg gætter på e´n ting:
  Udbredelse af en afskyelige ideologi, på livslang forsørgelse for skatteborgernes penge.

 70. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt skal unge i fremtidens EU-kalifat måske tænke lidt på valg af musik genre:

  “ISIS execute a 15-year-old boy by beheading after he is caught listening to western music in Iraq”
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3452533/ISIS-execute-15-year-old-boy-beheading-caught-listening-western-music-Iraq.html

 71. Af Lars Petersen

  -

  @ Maibrit..

  Du/I stemmer selv systemet ind, hvad enten vi taler fælles tvangens betalinger, uanset disse
  konverteres om til magnetisme på det primitivt udefrakommende, såvel de mest idiotiske,
  korrupte sammensætninger, typisk tilgående samme snævre kredse, etc. etc. uden her ses
  lagt op til blot skyggen af rationel, økonomis, moraliserende, samfundsmæssig korrektion mv.

  Og hvorfor så det ?.. Jaa, fordi du, og øvrig skidtfolk, fortsat konsekvent, stemmer systemet ind,
  uden evnen til at forlange noget fundamentalt anderledes demokratisk effektivt, tillagt den
  indlysende konsekvens, at alt fortsat sejler synkront uforandret helt ad helvedes til derud af.

 72. Af ib Olsen

  -

  Nogle lande blev regeret af en flok sinker/ sindssyge/ kriminelle eller af en flok korrupte landsforrædere der tilranede sig store beløb ved at sælge eller udlevere deres lande og borgere til fjendtlige grupper og skumle interesser. Læs selv bøger derom. Læs “kommunismens sorte bog”, “Gulag Ø-havet” og verdenshistorien i bred almindelighed.

 73. Af ole hansen

  -

  Der er nu ca. en million kulturfremmede i Danmark, til en pris af mindst 250 milliarder kroner pr. år. (en million gange 250.000 kr) Beløbet forklarer at velfærden nu er halveret. Regeringens politik er en rødfascistisk folkemordspolitik, for antallet af afrikanere og arabere vil stige yderligere, og snart vil danskerne være internt fordrevne i deres eget land. De vil blive et retsløst og hjemløst oprindeligt folk som vil blive bekriget og terroriseret af både regeringen, systemet, islamisterne og de kriminelle bander mv. Og velfærd, tryghed og sundhed vil forsvinde. Det er en samfunds-jungle der venter os. Se BT, jp, den korte og nationen (eb).

 74. Af ole hansen

  -

  Regeringens politik er en folkemordspolitik. Resten er i filtret ca. 01.06.

 75. Af Bjørn Sørensen

  -

  Før i tiden tog bøsser til Marokko på ferie, ja nogen bosatte sig der, fordi der var trækkerdrenge og at man åbenbart var tolerante overfor homoseksuel adfærd.
  For nyligt så jeg et tv-program på RT-kanalen fra et arabisk land,som omhandlede “dansedrenge”, som trænes i at danse som mavedansere og klæder sig i kvindeklæder og de var også til sexuelle ydelser Det foregik under private forhold.
  Dem der har set Gensyn med Brideshead tv-serien vil vide at Sebastian endte op i nordafrika hvor han levede i et homoseksuelt forhold.

  Da jeg for 20 år ferierede i Tunis fortalte andre på hotellet at der var trækkerdrenge i området som havde kontaktet dem.

  Tiderne har måske ændret sig

 76. Af anders nielsen

  -

  Hvis man medvirker til at bringe Danmark under fremmed herredømme, er man iflg. straffeloven landsforræder. Men hvis man som politiker eller journalist hjælper med at oversvømme landet med kriminelle bander, fjendtlige kulturfremmede og tusinder af blodtørstige islamister, så er man istedet en “humanist” og “menneskeven”. Eller hvad?

 77. Af Poul Gottlieb Jacobsen

  -

  Ja morderen, den islamistiske forbryder og terrorist, var fra Afghanistan og MUSLIM, dvs det “fredelige” geo-politiske system, som har et religoeist element, og stadig vaek er et totalitarian system som overser alle aspekter af livet og derfor ikke skulle vaere kendegivet som en Religion. Man udgiver jo ikke det danske stats styre som en religion!
  Faderen til denne knaegt, ja han er stor tilhaenger af Taliban og er blevet modtaget her til landet, hvor han propaganderer for Taliban og for at Afghanistan skal tilbage give et stort areal til Pakistan. Hyggelige mennesker.
  God forvent ikke megen action fra den muslimske gris i menneske skind, som for tiden bor i DWH i DC. Han kan ikke engang naevne at det var Islamist terrorism, da han selv stoetter dette.

 78. Af Arvid Holm

  -

  Som jeg ser det, er racismeparagraffen en del af problemet.
  Paragraffen forbyder forfølgelse af både homoseksuelle og jøder og muslimer.
  Overtrædelser medfører samfundets forfølgelse af de skyldige.
  Når muslimer forfølger homoseksuelle og jøder i strid med racismeparagraffen, burde samfundet derfor forfølge de skyldige muslimer.

  Men da muslimers forfølgelse af homoseksuelle og jøder er religiøst inspireret, kunne samfundets forfølgelse af de skyldige muslimer opfattes som religiøs forfølgelse: Samfundet forfølger muslimer, der handler i overensstemmelse med deres trosretnings forkyndelse af Islam.

  Føj, det er i strid med racismeparagraffen: Samfundet forfølger muslimer, fordi de er muslimer?

  Følgelig er samfundet mere eller mindre handlingslammet.

  Racismeparagraffen burde derfor afskaffes.
  I stedet: Privatpersoner må ikke forfølge andre mennesker uanset, hvem de er, og hvem man selv er.
  Gør man det alligevel, oplever man samfundets forfølgelse.

 79. Af hektor heimlich

  -

  Det officielle Danmark påstår at der ikke er nogen fare på færde, samtidig som man nu er rædselsslagne over at have udleveret soldaters personlige data til Irak. -det lyder også helt idiotiskt- Hvorfor er der så meget snak om det? jo, terrorister i Danmark kan opspore personerne og skære halsen over på dem, som de gør i England. Regeringen har gjort i nælderna gennem at slippe en horde af muhammedanske mænd fra lande, som ikke er i krig -Pakistan, Afghanistan, Somalien, Marokko, Egypten, ind i landet. Mænd, somkan blive meget farlige.

 80. Af Pippi P

  -

  Jørgen F 22:45

  Spørg de vestlige læger, der har været i Afghanistan, og du vil få at vide, at de har behandlet påfaldende mange tilfælde af gonorë i endetarmen hos afghanske mænd. Der findes også arabiske talemåder om, at kvinder skal man kun tvungent befatte sig med for at få børn, at geder er bedre og drenge det bedste.

 81. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  “Jeg tvivler på, at Abe Lincoln havde noget større kendskab til muslimer”.

  Men han havde måske hørt om kristne mormoners flerkoneri og had til homoseksuelle.

  Både kristne, jødiske og muslimske religiøse fundamentalister afskyr homoseksuelle.

  Hvornår holdt vi i Danmark op med at opfatte homoseksualitet som en sygdom? Her kan Henrik Day Poulsen måske hjælpe med oplysning.

  Uanset ovennævnte kan alle kun have den allerstørste afsky for den fanatiske voldspsykopats handling i Orlando.

 82. Af jens petersen

  -

  @BJØRN SØRENSEN – 13. JUNI 2016 01:25

  Nej, hvis du husker ordentligt omkring de afganske dansedrenge, så definerer man at det ikke er homoseksualitet hvis man har sex med en mindreårig dreng, men at det først bliver homoseksualitet når personen er 18 år.

  Af ovennævnte grunde har man ikke problemer med det vi kalder pædofili, men det virker ret bizart på os, men er selvfølgelig en gavebod for folk med disse lyster.

 83. Af Jørgen F.

  -

  …Mens vi venter på Erdogan!

  Efter endnu en aften på DR, hvor den snakkende klasse på den mest perverterede vis undgik at sætte lighedstegn mellem politisk islam og homochikane, endsige dødsvold.

  Og nu hvor frygten i USA – kan man forstå jfr. ligeså gennemperverterede TV2 her til morgen – mest af alt koncentrerer sig blandt de ‘undertrykte’ muslimer – ja, så venter vi på Erdogan.

  Erdogan – fortæl os nu at de homoseksuelles frihedsrettigheder er indiskutabelt – også set fra Mellemøsten og set fra Islam. Fortæl os at terroristen bare var et tabt og misforstået barn af Muhammed.

  Kom så Erdogan – man or goat?

 84. Af E Nielsen

  -

  Homoseksualitet er selvfølgeligt også udbredt i de muslimske lande- hvorfor skulle det være anderledes?
  Det er jo ikke opdragelsen eller en religiøs tilknytning der er afgørende for at et menneske føler sig seksuelt tiltrukket mod en af eget køn.
  Det er jo også almindeligt kendt at i Afghanistan udnytter Taleban unge drenge seksuelt.( de såkaldte dansedrenge)
  Men det er den formørkede og middelalderlige religion der er undertrykkende, med sine fordømmelser -det er ikke kun Islam -den Katolske tro kan også være med når det gælder om at fordømme.

 85. Af Svend Jensen

  -

  Alle politikere, som er ledere, bedyrer konstant at islamisk terror intet har med islam at gøre. Hvorfor er der så altid islamiske åndemanere, der stiller sig op og forsøger at bortforklare svinerierne? Det er aldrig katolske præster eller buddistiske munke.
  Islamisk terror skyldes altid de ondskabsfulde kristnes dyriske had til de uskyldige muslimske ofre for vestens imperialisme. Det radikaliserer de unge muslimer, at de ikke kan få deres vilje, samt gratis ophold i vesten.
  Hvis alle muslimer nu flyttede hjem til hvor de kommer fra, slipper både de og vi for alle religiøse trakasserier Det er ikke vesten, som har brug for islam – tvært om.

 86. Af Jens Hansen

  -

  Ingen er mere homofobiske end den yderste højrefløj.
  Selv dem som er bøsser.

 87. Af hektor hemlich

  -

  Fanatisk voldspsykopat? nej -såmænd bare en ægte muslim, som følger de love som står i Koranen! hvorfor ikke kalde en spade for en spade?

 88. Af Jørgen F.

  -

  …fordi det samtidigt betyder at den snakkende klasse tog fejl , og at de har taget fejl siden palæstinenserterroren begyndte i 60’erne – og med det erkendelsen af det faktum at det har kostet 1000’er af uskyldige menneskeliv lige siden. Bortforklaret med den ene , den anden eller den tredie lamme undskyldning.

  Men de vil ikke sige det – at de har taget fejl – fordi det samtidigt betyder at de skal angive løsningsmodeller. Og præcis det nægter de – som den amerikanske ambassadør her til morgen også nægtede det i et interview – det faktum at der skal drages konsekvenser for problemideologiens udøvere. Ikke for alle os andre – men for ideologiens udøvere.

  Så hellere se jøderne og de homoseksuelle blive udryddet i Europa, og håbe på at jihadisterne (og med “de moderate nazister” stiltiende accept) ikke kommer efter dem selv bagefter.

  Bare ikke Trump får flere stemmer – det er det vigtigste på en dag som idag for de snakkende.

  Trump må bare ikke få flere stemmer. Og det er så klammo at høre på….

 89. Af ib Olsen

  -

  Selv rendyrkede tosser og psykopater er med her. Se den falske kommentar kl. 02.14 som ikke er skrevet af borgsmidt. Iflg. avisens egne regler skal den slags retarderede og sygelige kommentarer slettes.

  Og se så hvordan tilhængeren af islamisering, ju ul, forsøger at bortforklare at massemorderen i USA der dræbte 50 personer, var en muslimsk islamist.

  Måske forregner islamisterne sig. I USA har man før interneret grupper man mistænkte for at være fjendtligt indstillet overfor amerikanerne.

 90. Af hektor heimlich

  -

  Hvad synes de radigale nu? skal vi have medlidenhed med de dræbte homosexuelle mænd i USA? eller…..? vil vi gøre noget for at det samme scenarie ikke skal udspille sig i Danmark? gør vi noget for at beskytte andre som muslimerne godt kan lide at dræbe? unge, som tager flyveren til USA? jøder? eller det behøves måske ikke? bare I godhedsnarkomaner med multi-kulti mutti Merkel i spidsen kan få jeres daglige kick? så skidt med at uskyldige dræbes bare I kan fortsætte som de lallende narkomaner I er.

 91. Af Henrik S

  -

  Hektor Heimlich
  De værste er dog de danskere , som Niels Juul Hansen , der påstår at jøder og kristne har samme regler , og dermed blåstempler nutidens muslimer.
  Dog glemmer de altid at skrive at muslimer , i modsætning jøder og kristne , i dagens verden kræver og håndhæver dødsstraf for tusinder af stakkels mennesker.
  Dermed gør de sig selv til medskyldige i bestiale mord.
  Islam bør forbydes i civiliserede lande.
  Der findes ikke moderat islam.

 92. Af anders nielsen

  -

  Kl. 23.54 skrives: “Den dag muslimerne har modtaget en sending maskingeværer ser det ikke godt ud for os”.

  Meget tyder på at der allerede foregår en ret omfattende indsmugling af mange arter af våben! Banderne mv. mangler ikke våben. Trods løkke-regeringens snak og teater-torden er grænsen stadig hullet som en si.

  I Balkan-området var der længe fredeligt og idyllisk på overfladen, men pludselig blev hundredtusindvis af naboer dødsfjender og man gik i gang med vold og mord, massakrer og krig!!!

 93. Af thomas hansen

  -

  Lad os indse og forstå at det radigale parti med marianne helved og zenia i spidsen er et femte kolonne parti, et løgnens og dødens parti der ikke vil danskerne noget godt. Og med alle partiets medløbere og søsterpartier er det det samme. Alle blå eller røde tilhængere af afskaffede landegrænser og masseindvandring er med til at forberede Danmarks ødelæggelse og undergang. Foreløbig har de radigale og de skabsradigale halveret vores velfærd og sikkerhed. Det næste bliver katastrofe-tilstande overalt i Danmark.

 94. Af TJ N

  -

  Nøjjj, nu vil jeg formulere mig på en måde som jeg sjældent gør:

  FØJJJ, hvor er jeg ved at brække mig over alle dem herinde der kører på Hillary Clinton, og som mener at Trump er en bedre kandidat efter den nye terroristiske udvikling!

  Are you kidding me?!?!?!?!

  Prøv at lukke øjnene og forestil jer Trump med anden hud/hår/øjenfarve og religion, mens at i lytter til alt det had at han spytter ud..
  Han er ikke
  Jeg troede først at det var det værste af det værste at der findes mennesker som ham.. men nej, jeg har måtte erkende at det værste af det værste, er de mennesker der støtter mennesker som ham!
  Og så er jeg sQ ligeglad med hvilken religion eller whatever det handler om!
  Had er had, og had burde ikke blive dyrket og spredt yderligere end det allerede er!

  Kærlighed, Respekt

 95. Af TJ N

  -

  Nøjjj, nu vil jeg formulere mig på en måde som jeg sjældent gør:

  FØJJJ, hvor er jeg ved at brække mig over alle dem herinde der kører på Hillary Clinton, og som mener at Trump er en bedre kandidat efter den nye terroristiske udvikling!

  Are you kidding me?!?!?!?!

  Prøv at lukke øjnene og forestil jer Trump med anden hud/hår/øjenfarve og religion, mens at i lytter til alt det had at han spytter ud..
  Han er ikke anderledes end de terrorister vi alle hader og afskyr!

  Jeg troede først at det var det værste af det værste at der findes mennesker som ham.. men nej, jeg har måtte erkende at det værste af det værste, er de mennesker der støtter mennesker som ham!
  Og så er jeg sQ ligeglad med hvilken religion eller whatever det handler om!
  Had er had, og had burde ikke blive dyrket og spredt yderligere end det allerede er!

  Kærlighed, Gensidig Respekt, Forståelse og Tilgivelse…
  Det er det eneste der bekæmpe den latterlige, grusomme egoisme der hærger denne verden!

 96. Af Bodil Elefant

  -

  hold nu kæft med præster der ikke vil vie homoer. De vil sgu heller ikke vie folk der har været gift før der er også en form for diskrimination. Alt drejer sig sgu om Trans, bøsser osv….vi bær alle have rettigheder.

  DK har hovedet langt oppe i ræven på USA og de griner dere rææææv i laser over die dumme Dänen

  Denne aktion i USA var hate crime ikke terror NWO propaganda for vi skal hade hinanden Muslim, Jøde, vandtro – det eneste der skaber had er frygt, og den skal USA dæleme nok sørge for at sprede som de har gjordt hide. Til

 97. Af Niels Larsen

  -

  @ TJ N

  Jeg giver ikke meget for vatp*k-politikere som Obama og Clinton, som end ikke tør sætte navn på terroren, men fiser rundt om den varme grød.

  Så længe der findes islam og muslimer i den civiliserede del af verden vil terroren fortsætte i den del af verden.

  Ikke alle muslimer er terrorister, men de fleste terrorister er muslimer. Og ikke mange af de såkaldt “moderate muslimer” protesterer, når muslimske terrorister slår til. Tværtimod lyder der tit højlydte jubelråb fra den kant.

 98. Af Henrik S

  -

  Husk nu at islam har samme agenda overfor vantro , som overfor homoseksuelle.
  Vi skal alle dræbes , hvis vi ikke omvender os til islam.
  Muslimer starter med at angribe de svageste.

 99. Af Thomas Hansen

  -

  Der kommer noget ildelugtende ud af anus når jeg taler om far?
  Et par af gutterne som Ib olsen, bent rasmussen,ole hansen, anders nielsen,hans H kommer i samme klub som mig og der taler vi om problemerne.

 100. Af Kristian Thinning Andesen

  -

  Der er vist masser af “emner” at tage fat i for kvalificerede Psykologer i denne debat. Paranoia, fremmedangst, racisme, had og lavt selvværd.

  Lad mig anbefale at HDP går forest og ringer til en kollega for at booke tid.

 101. Af Asger Trier

  -

  Hørt!

 102. Af Ole Frank

  -

  Det ville klæde bloggeren og dem, der mener, at vide, hvad islam stå for ikke at skyde med spredehagl. I øvrigt har regeringen erklæret Danmark for et “kristent land”. Mon ovennævnte ved, hvad biblen siger om homoseksualitet??

 103. Af Niels Larsen

  -

  @ Ole Frank

  Gamle Testamente er IKKE en del af kristendommen…

 104. Af Carsten Høi

  -

  Lad os lige få debatten tilbage på sporet. Der er ingen tvivl om ,at det vi ser og har set
  de sidste årtier er en slags verdenskrig mellem den moderne verden og islam. Vi har
  desværre kun begyndelsen. Som konsulent og ekspert i tysk griner jeg tit af dem, der
  protesterer mod, at den voldelige udgave af islam bliver sammenlignet med nazismen i
  1930erne og 1940erne.Nej!Den er langt værre end nazismen som trods alt var verdslig.
  Bliver Danmark, som det demografisk og statistisk ser ud, islamiseret inden for 50 år,
  kommer den tyske besættelse af Danmark 1940-45 til at minde om et afsnit af bǿrne-
  pogrammet Ingrid og lillebror. Det bliver det ultimative rædselsscenarie, der venter os.
  Som Helmuth Nyborg allerede har tegnet op for danskerne: 3 scenarier: Underkastelse,
  krig eller den fornuftige løsning: repatriering af muslimerne.

 105. Af Jakob Rasmussen

  -

  De tolerante bliver mere og mere intolerante…

  Ifølge Ekstra Bladet vil Karen Thisted, der ofte forsvarer intolerante islamister mod “islamofobisk” kritik, slå mænd, der besøger prostituerede, ihjel.

  Den tolerante dame skriver intet om, hvad hun vil gøre ved kvinder, der betaler for sex.

 106. Af claus schmidt

  -

  må jeg minde om, at den homo diskriminerende lovgivning i mange afrikanske kristne lande, i stor udstækning er støttet økonomisk og moralsk, af evangeliske amerikanske kristne, som i tåbelighed matcher enhver muslimsk organisation .
  m.v. h. claus schmidt

 107. Af Maria Due

  -

  Nej, det var ikke Borgsmith, der skrev det ækle indlæg ved 2-tiden i nat, det var nok den sædvanlige søvnløse med de mange navne og selvhjælpsbøger men få hæmninger.

  Det var heller ikke den sædvanlige Anders Nielsen, der skrev indlægget ved halv titiden, for han ved godt, at de muslimske miljøer allerede vælter i våben, og at politiet ikke lægger skjul på det Her vrimler med ondskabsfulde identitetstyverier.

  HDP’s uro er velbegrundet, for selv om han nok kan leve med, at hans homo-erotiske Versace bukser er farlige at lufte på strøget, befinder han sig jo i en erklæret mindretalsgruppe, der har gjort meget ud af at vise regnbueflaget . På godt og ondt vil jeg tilføje, for den måde, som mange (men mig bekendt ikke HDP) tromlede frem mod kirken under Manu Sareen og i Mariager har jo ikke skabt sympati men ret meget af det modsatte, og sympati er hvad der er brug for i store mængder. Vel at mærke ikke af den slags, som Niels Juul Hansen udglattende søsætter med sin utroværdige påstand om, at kristne, jøder og muslimer er i samme båd, hvad angår synet på homofili.. De fleste af os kan opremse en perlerække af homofile kristne og jødiske kunstnere, som aldrig har skjult deres seksuelle præferencer, men sådan er det ikke i den islamiske verden, selv om det formodentlig er der, homofili er mest udbredt.

  Selv for os, der ikke er troende, er det åbenbart, at Folkekirken er en af de få institutioner, der har en vis stabiliserende virkning på det danske fællesskab,, og at det at angribe den, som det skete under Sareen, var undergravende virksomhed i en større kontekst, end det blev fremstillet. Herregud hvor kunne man nemt have undgået dette ved at tage hensyn til andres følelser, som ikke var urimelige. Alle skal jo være her, og det havde været muligt at få en god ordning uden at såre så mange ved at udvise manglende forståelse og takt, samtidig med at man selv krævede, at modparten skulle udvise disse egenskaber.

  I dag er vi nået til, at ikke alene homofile men også millioner af andre mennesker i Vesten jævnligt eller måske hele tiden har grund til at frygte terror i islams navn. Det gælder politikere, offentligt ansatte, naboer til muslimer, alle der ytrer sig i debatten m.fl Ja faktisk hele kvindekønnet og især dem, der nægter at klæde sig i ørkengevanter fra oldtide.

 108. Af Benny B

  -

  Carsten Høi
  Enig, det er en overlevelses kamp vi befinder os i og desværre er vores politikere ikke så visionære , at de kan gennemskue det.
  Det bliver som du siger:
  Underkastelse, krig eller repatriering af muslimerne.

 109. Af Javier Martinez

  -

  Den gode dragsted var fornuftigt ude at forklare masserne at dette var et højreideologi problem.

  Og det har han sandelig ret i. Religion er en konservativ dyd. Manden var religiøs.

  350 millioner har dk brugt på at reparere en enkelt transport helikopter. Der er ingen ende på korruptionen under den siddende regering.

  Fru elefant

  At præster ikke vier homoseksuelle er blot et bevis på deres bøssebashing. Derudover skal kun ateister blive præster og imamer og rabbi tosser i dk. Sagligheden ved religiøs forståelse som troende, er nemlig gået fløjten…

  Terrorangrebet viser blot at religion må forbydes. Verdens største terrororganisation er israels IDF. Religiøse fanatikere hele bundtet. Hate crimes mod bøsser og lesbiske er ekstrem iblandt jøderne. De må gerne forlade dk. Sasmmen med muslimer naturligvis. Og borgerlige kristenfundamentalister. Højreideologier alle.

 110. Af Lars Hansen

  -

  @ Niels Larsen.

  Hvem har dog fortalt dig det vås?

 111. Af Javier Martinez

  -

  Frk due

  Sikke dog noget kirkepjat. Hold det hjemme i tøseklubben tak. Ikke iblandt voksne mennesker, samme med din bøssebashing.

  Men ser hattedamen derhjemme feste med regnbueflag derhjemme disse dage?

  Derudover er hadet mod minoritetsgrupper en religiøs fortælling der går tilbage til opfindelsen af møget. Senere udviklet møget sig til at inkludere disse. Især i de mere pengeorienteret sekter. Bøsser er jo rige. Ingen børn og to indkomster.

 112. Af otto otto bareth

  -

  Et overraskende lavt niveau for de fleste kommentatores vedkommende.

  Man loser ingen problemer med forslag som “send dem hjem” og andre uhyrligheder.
  Berlingske gavner heller ikke debattens seriositet, da man tillader anonymitet.

  De fleste “gale hunde” ville nok moderere sig, hvis de skulle skrive under eget navn.
  Altsaa efterlyser jeg en mediator ?

  Enig i kritikken af Islam, og det er ikke nok med Day Poulsens velmente losninger.
  Man maa engang for alle fastslaa overfor muslimer, at vi ikke vil give os , for deres middelalderlige love og livssyn.
  Det har taget lang tid at frigore os fra kristendommens idiotier.
  Vedr. homoseksualitet burde det oplyses i skolen…ja alle steder, at den seksuelle indstilling ikke er en sygdom eller et valg, ogsaa nogle etniske danskere i debatten burde vide dette.
  Lige som det ikke er et valg, om man er rodhaaret eller har en stor…naese

 113. Af Jakob Rasmussen

  -

  Det er ikke kun visse katolikker, der hykler groft, i forbindelse med homoseksualitet; en del islamister er også hyklere, når det handler om homoseksualitet.

  Ahmedinejad blev for nogle år siden fuldstændigt til grin i FN, da han fra FN’s talerstol påstod, at der ikke er nogle homoseksuelle i Iran.

  Ahmedinejad troede sikkert selv på sin tåbelige påstand, for undertrykkelsen af homosekuelle i Iran, der f.eks. risikerer at blive hængt i kraner. foran en hujende pøbel, medfører selvfølgelig, at de homoseksuelle iranere holder ekstremt lav profil; men de findes, selvfølgelig.

  Iran er faktisk det land, næstefter Thailand, hvor der foretages flest kønsskifteoperationer, fordi den iranske stat tvinger den ene part i homsekuselle par, til at blive kønsskifteopereret.

  Hvis nogen skulle tro, at den muslimske homofobi betyder, at der ikke er nogle homseksuelle i selv de allermest intolerante, muslimske lande, så tager de lige så meget fejl, som Ahmedinejad gjorde.

  For nogle år siden fortalte en mandlig, pakistansk minister, hvordan har var blevet seksuelt misbrugt af sin koranlærer på den koranskole, som han var tvunget til at frekventere som dreng, og det er ikke et særtilfælde, for homopædofili med såkaldte “dansedrenge” er udbredt i både Pakistan og Afghanistan – også blandt de islamister, der principielt fordømmer homoseksualitet.

 114. Af Jakob Rasmussen

  -

  Muslimsk hykleri i forbindelse med homoseksualitet er ikke en nyhed; det er ikke en moderne afvigelse fra den muslimske tradition.

  Hykleriet har været med hele vejen fra islams begyndelse.

  Vlad Tepes, bedre kendt som Dracula, havde f.eks. en ret god grund til at have “ondt i røven” over muslimsk hykleri…

  Uddrag fra Wikipedias artikel om Vlad Tepes:

  “Under en tyrkisk invasion i 1442 forsøgte faderen at være neutral, men tyrkerne blev trængt tilbage af ungarerne og indsatte Basarab II på tronen. Vlad II Dracul fik dog tilbageerobret magten året efter med tyrkernes hjælp.

  For at vise sin taknemmelighed over for den tyrkiske sultan, underskrev han en kontrakt, der ikke blot forpligtede ham til at sende en årlig skat, men også til at forsyne sultanens harem med unge drenge fra området. For at forsikre sultanen om sin gode vilje, blev hans to yngste sønner sendt til sultanen i 1444.”

  Det er nok grunden til, at en af Vlad Tepes foretrukne måder, at henrette muslimer på, var, at spidde dem på en pæl…

 115. Af Jakob Rasmussen

  -

  “Vedr. homoseksualitet burde det oplyses i skolen…ja alle steder, at den seksuelle indstilling ikke er en sygdom eller et valg, ogsaa nogle etniske danskere i debatten burde vide dette.
  Lige som det ikke er et valg, om man er rodhaaret eller har en stor…naese…”

  Det er mere indviklet, end som så.

  Homoseksualitet er ikke medfødt i genetisk forstand; homosekualitet er ikke “kodet ind” i DNA.

  Men der er fundet epigenetiske markører, der viser, at homoseksuel adfærd groft sagt kan medføre epigenetiske forandringer, og den slags epigenetiske forandringer kan nedarves i flere generationer.

 116. Af J L

  -

  Angreb på homoseksuelle er forkastelige uanset hvem, der er udfører angrebene. HDP vælger så UDELUKKENDE at fokusere på muslimers modstand imod homoseksuelle. Det virker som om HDP er mere opsat på at få udløsning for sit eget muslimhad end at være fortaler for homoseksuelles rettigheder i alle sammenhænge.

  Muslimske slår hårdt ned mod homoseksuelle, nogle med dødstraf. Men visse lande, som ikke er muslimske, har også streng lovgivning imod homoseksualitet, eller hvor forholdene er utålelige for homoseksuelle. Der er 38 lande i Afrika, hvor homoseksualitet er forbudt. De er ikke alle muslimske. I Polen og Rusland er forholdene utålelige for homoseksuelle. Simpel internet søgning viser flere eksempler.

  Hilsen Jesper Lund

 117. Af carsten Høi

  -

  Jeg mener også niveauet er lavt! I stedet for at komme med “vås” og “lavt niveau” og
  bla-bla, så kom med nogle tanker og løsningsforslag tak! Det er forståeligt at ophidselsen
  er stor oven på sådan en rædselsgerning, vi lige har set.
  Underkastelse er der mange danskere, der allerede er godt i gang med. Jeg nævner blot
  alle de bange under Muhamedkrisen. Senest turde man ikke opføre De sataniske vers på
  Det Kongelige. Folk er (forsåeligt nok) bange! Jeg kan anbefale læsningen af Houellebecqs
  Underkastelse- fremragende; burde være et must for de naive optimister.
  Repatriering foretager man med meget lidt succes i DK, men også i Tyskland mislykkes det.
  Her vil man sende over 100.000 hjem i år, men der hersker kaos og anarki.
  Krigen i Europa og USA er vel allerede startet: USA og Frankrig i nærmest permanent und-
  tagelsestilstand pga af terroren.
  Jeg var i Jordan og Israel for et halvt år siden; de europæiske jøder flygter nu til Israel.Der
  starter nu en “Israelisering” af Europa , som jeg kalder det, dvs sige en større og større
  sikkedshedskontrol og antiterrorlovgivning.Påfaldende er dog hvad en fransk jøde fortalte
  mig: Forskellen på Europa og Israel er, at her i Israel prøver myndighederne i det mindste at
  passe på èn- i Europa er de ligeglade eller kan ikke.

 118. Af jørgen mikkelsen

  -

  I et ellers temmelig fornuftigt indlæg skriver ma ria due at det var forkert at kritisere man us sar een da han var minister. Men sar een undergravede jo selv folkekirken, og hvad skulle vi dog med en radikal hindu fra 5. kolonne partiet som kirkeminister, eller som minister overhovedet? Endnu en sag der viser at jel ved-partiet består af anti-danske rødfascister. Eller er der noget jeg har misforstået??

 119. Af jørgen mikkelsen

  -

  Filtret kl. 13.13

 120. Af Maibritt S. Carstens

  -

  @ LARS PETERSEN
  Det var dog en ualmindelig grim tilsvining, du kommer med til mig 13. JUNI 2016 00:34.

  Det kan der kun være 1 a´2 svar på:
  Enten har du drukket for meget af natpotten, eller også retter du et direkte personangreb på mig, uden så meget som at kende mig eller læse hvad jeg skriver!

  Det giver mig så anledning til, at gentage afslutningen på mit 1. inlæg 12. JUNI 2016 17:18:

  Vi mangler politikere med rygrad. Jeg håber de nye partier kommer på stemmesedlen næste gang. Husk at afgive vælgererklæring, hvis du også syntes, at fremmede ideologier fylder for meget: Nye Borgerlige og Dansk Samling.er parate til handling.

 121. Af kristian petersen

  -

  Det er klart at når godheds- og indvandringsindustrien og de radikale kritiseres, og når kommunisterne, feministerne, pladderhumanisterne og islamisterne samt partierne mv. gribes i at opføre sig kriminelt og landsskadeligt, så er der nogle der vil prøve at bortforklare kritikken….. eller de vil gå til modangreb. Det er vel derfor der er så mange skingre og korrupte bloggere på banen med perfide, platte eller vrøvlede udfald mod bekymrede og dansksindede medbloggere.

 122. Af Gert Olesen

  -

  Ot to ba reth skriver at det vil være “uhyrligheder” at repatriere muslimer/islamister. Men hvis man ikke løser problemet med den snigende islamisering af Danmark, åbner man jo op for massevis af uhyrligheder mod danskerne! Så på den ene eller anden måde må problemet løses. De radikale (og de skabsradikale med lars ulykke i spidsen) er ikke løsningen, men en del af problemet)

 123. Af Maria Due

  -

  ” JAVIER MARTINEZ “, du er overalt med dine falske indlæg og bundløse sludder og trusler, og jeg tror, at du hedder Henrik Knage og er identisk med “dem”, der roser dig for indsigt og vid. Enten foretager Berlingske sig noget med dine indlæg, eller også får du jaget de sidste intelligente mennesker bort, det er åbenbart lykkedes dig med Lemche, som du flere gange truede fysisk, samtidig med at du understregede, at du kender hans adresse.

 124. Af Ib Olsen

  -

  ÅÅhh jeg må ikke glemme majbritt.s Carstens, Kristian Petersen og gert Olsen er også medlem af samme klub som mig..
  Jesus spurgte mig engang om mit rigtige navn og jeg svarede ham
  Mit navn er legion for vi er mange…..

 125. Af Jørgen F.

  -

  …ja, parallellerne til nazismen er så stærke at man efterhånden kunne postulere, i videnskabelig sammenhæng, at vi allerede har udkæmpet en verdenskrig på europæisk jord grundet islam – og det uden at blive hængt ud som uredelig.

 126. Af Niels Juul Hansen

  -

  Jeg har været bloddonor i over 25 år.

  Først i dag hører jeg, at danske homoseksuelle ikke har lov til at være donorer, til trods for at blodet screenes.

  Er der nogen der mener, at det er rimeligt?

  Hvad siger Henrik Day Poulsen?

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Kære Niels Hansen

   Hvis man lægeligt set mener, at risikoen er for stor, så jeg har intet imod, at man udelukker homoseksuelle fra at være bloddonorer. Jeg er ikke infektionsmediciner, så jeg kan ikke vurdere risikoen. Om det fx gælder heteroseksuelle sorte fra visse lande i Afrika, er jeg ikke klar over.

   Venligst

   Henrik Day

 127. Af Ole Frank

  -

  @ Niels Larsen. Nå, er Gamle Testamente ikke en del af kristendommen??? – det har en erklæret ateist selvfølgelig fuld klarhed over. Nu nævnte jeg ikke GT overhovedet. Det må stå for NL’s egen regning. Mon oraklet NL ved, hvad der står om homoseksualitet i Nye Testamente. Hvordan er det i øvrigt selv betegner homoseksuelle?

 128. Af Ole Frank

  -

  @ Niels Larsen. Nå, er Gamle Testamente ikke en del af kristendommen??? – det har en erklæret ateist selvfølgelig fuld klarhed over. Nu nævnte jeg ikke GT overhovedet. Det må stå for NL’s egen regning. Mon oraklet NL ved, hvad der står om homoseksualitet i Nye Testamente??* Hvordan er det han* i øvrigt selv betegner homoseksuelle?

 129. Af Maria Due

  -

  “Er der nogen der mener, at det er rimeligt?”

  Du har ingen faglig baggrund for at vurdere,om det er urimeligt og går åbenbart ud fra, at der også i den forbindelse kan være tale om en useriøs forskelsbehandling. Hvorfor mener du ikke, at det er nærliggende at tro, at der kan ligge nogle rimelige hensyn overfor patienterne til grund for en sådan beslutning?

  Jeg skal ikke gøre mig klog på emnet, for det er jeg ikke, men jeg er dødtræt af brokkende danskere, der altid tror, at de kan gennemskue alting eller tillader sig at dyrke åndssvage konspirationsteorier.

 130. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Maria Due

  “Jeg skal ikke gøre mig klog på emnet, for det er jeg ikke, men jeg er dødtræt af brokkende danskere, der altid tror, at de kan gennemskue alting eller tillader sig at dyrke åndssvage konspirationsteorier”.

  Her er vi 100% enige.

  Netop derfor spørger, jeg, om der er nogen, der kender grunden.

 131. Af Ib Olsen

  -

  Er ju ul og j lund svagt begavede, eller prøver de at ødelægge debatten? Fjollede analyser og spørgsmål synes at være deres radikale speciale.

 132. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “ISLAM” ! –ER det altoverskyggende HADE-OBJEKT ! –Hvad folk så foretager sig i sengen ! –Det er deres egen hoved-pine ! –NÅR bare de lukker døren efter sig –og lader være med AT: Stikke deres sex-liv lige op i snuden på os-andre !–SÅ kommer det ! –Den her-boende afghanske sprog-officér (Lewinsky –vist nok) –Skrev om de afghanske mænd-s perverse sex-liv ! –MED dyr af alle slags ! –Det kan vi absolut IKKE snuppe ! –Ejheller AT: Muslimerne parrer sig med små børn (både drenge og piger)–TIDEN er kommet, Hvor vi dybt og inderligt er trætte af MUSLIMER af alle slags ! –NYE tider er på vej ! –NYE BORGERLIGE stormer ind på arenaen ! –Og fejer samtlige levebrøds-politikere AF BANEN ! –Det er også på tide ! –Hvis lille Danmark skal have oprejsning for “de forbannede år med sociallisme –og dyrkelse af alskens elendighed ! –De er færdige incl. skolefrøknerne i Folketinget !–Der skal være “professorer ” –Til skolebørnene fra NU ! –De skal ikke længere kaldes “de dummeste i EU ” !

 133. Af Javier Martinez

  -

  Frk Due

  Har aldrig truet lemche eller andre jøder.
  Har blot påpeget når uenig. Mht. Falske navne er der 10.000 med mit navn i verden ca. Flere verdensmestre. Udover fodboldspilleren som faktisk var mig ukendt. Mht dit paranoia om at kende Lemches adresse er dette det reneste vrøvl. Dette selv om jøden poster links om sine religiøse kvaksalver bøger, wikipedia indslag, og jeg ved ikke hvad mere under hver en kommentar.

  Mht fysiske trusler af lemche er hattedamen på vild spor og forveksler mig med anden. Skrev dog en gang om der var nogen der havet prøvet at hive i kravlenissens skæg hans, da han virker så sjæleløs.. men det var nu en spørg fru hattedame, og skal ikke tages som en trussel om fysisk vold.

  Måske er fru due også en juden? 🙂

 134. Af John Laursen

  -

  Det er en kendt sag at folk på venstrefløjen og folk i de radikale partier ikke tænker særlig dybt over tingene. De er til fals for den første den bedste løgn og røverhistorie der passer ind i deres fordomme.
  Grunden til at muslimer under dække af at kalde sig flygtninge og dermed beskyttet af konventionerne, invaderer de vestlige lande og ikke islamiske lande er den at de er et led i islam`s overordnede plan om at erobre alle ikke-muslimske lande på jorden og underkaste dem islam. Må Gud og mennesker forbyde og forpurre denne onde plan.

  Det er I øvrigt tankevækkende at et af de mest brutale regimer man kender, saudi arabien, et regime som ikke har underskrevet FN` menneskerettighedserklæring men derimod har underskrevet kairo-deklarationen som underordner FN` menneskerettighedserklæring under sharia, beklæder posten som leder af FN` menneskerettighedsprogram.
  De invaderende menneskemasser fra islamiske lande er af islam` ideologer blevet lovet guld og grønne skove når de er kommet til de vestlige lande og at de på sigt skal eje og beherske de vestlige lande – Ud med A. Merkel, Hollande, Løkke Rasmussen og ind med Pernille Vermund, Morten Uhrskov, Frauke Petry, Marine Le Pen, Geert Wilders, Victor Orban, Donald J. Trump, Winston Churchill 2 m. fl.

  Der er nogen her i tråden der hævder at Orlando-massakren var en had-forbrydelse og ikke en terror-forbrydelse. Forklar hvad forskel der er på en had-forbrydelse og en terror-forbrydelse.

 135. Af jørgen mikkelsen

  -

  Hej HDP, filtret kl. 13.13.

 136. Af ib Olesen

  -

  ma ria due har ret i at redigeringen på de fleste blogdebatter er meget mærkværdig, og så stupid at mange læsere og skrivere er flygtet hen til andre netaviser.

 137. Af Michael Vestergaard

  -

  jo hn la ur sen….. enig. Kan vi også blive enige om at løftebryderen lars ulykke fører en politik der er uforståelig og forrykt samt kortsynet, landsskadelig, asocial og folkefjendsk? Venstres bagland må da snart kunne forstå at ulykkes politik også trækker dem med ned i dybet.
  Er der overhovedet nogen forskel på løkke og jelved/zenia/uffe elbæk?

 138. Af Maria Due

  -

  Henrik S og Flemming Lau

  Jeg skriver også om overlæger, og de fik ikke tid til at ringe til politiet, før de muslimske mænd røg på dem. Min slægtning er en høj og stærk tennisspiller, der ved flere lejligheder fik gjort hurtig proces og også nåede at redde mødrene og børnene, så den “besudling” af deres muslimske seksuelle .ære må mændene leve med. Det ligger en del år tilbage i tiden, og jeg håber, at de har lidt under det. Som jeg har fået det fortalt, var der ingen tvivl om, at disse mænd havde foretrukket, at deres koner og børn ikke havde fået den nødvendige hjælp, som man var i stand til at give dem på det sted og det tidspunkt. :

 139. Af kristian petersen

  -

  Det gik jo ikke så godt med pia kjærsgaard, for hun faldt snart til patten og blev slap og medløbende så snart hun kom ind i varmen. Man kan frygte at det samme sker med det nye borgerlige parti der også har en kvinde som topfigur. Måske er hun ok, men de danske mænd må se at begribe at kommer der for mange kvinder (og tøffelhelte) ind i politik, ender det med pladderhumanisme og mandsfjendsk/familiefjendsk politik.

 140. Af Maria Due

  -

  Undskyld, det var en fejlpostering til Sørine Gotfredsens blog.

 141. Af Michael Vestergaard

  -

  Hvad vi end får sat lys på eller får forplumret i disse debatter, så lad os huske at vi nu er truet af en Venstre politik, en invasion og en besættelse af landet, som kan ende i en frygtelig og yderst blodig katastrofe. Vi danskere vil miste alt, hvis der ikke sker en kursændring.

 142. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Appropos ! –Til hvilken side, hveranden gang ! –Det er folk ´s private sag ! —MEN -men ! –Når det går udover dyrene –og små børn ! –SÅ STEJLER VI ! –Så kære Henrik DAY `—Vi skal have de stærke typer på banen ! –Jeg melder mig-selv ! –FORDI vi er ægte-vikinger –ikke sandt DAY ´?—-Vi vil IKKE –VI skal IKKE have islamister i dette land ! –Heller IKKE i Frankrig !–(hvor det faktisk er en kvinde (Marine Le Pen ) –Der har bukserne på ! –Skvattede mænd (som de kristne danske præster) –Skal afskæres fra AT: Hæve off. lønninger ! –OG kun undervise danskerne i fransk sprog og kultur ! –hvilket de er ret gode til !–I modsætning til alle de ræve-røde skolefrøkner ! –Der ikke er kommet videre siden “RITT ´s RØDE skole ” ! –De har skadet de danske skolebørn noget så dybt og inderligt ! –Giv dem istedet “en kost og en skovl” –Så kan de måske bruges til “at rense skolernes toiletter–sammen med deres GURO –BONDE ! ” !–Vi kom væk fra ISLAM ! –Det skal være helt SLUT med det ! –Vil de være danske stats-borgere ! –Så er det slut med, at være MUSLIM ! —PIA KJÆRSGÅRD ! Burde udnævnes til årets –HYKLER ! –HUN står dér og velsigner tørklæde-udklædte kvinder ! Der ikke vil drømme om AT Være danskere !–De vil være MUSLIMER ! –SÅ UD med dem-allesammen ! også Pia Kjærsgård !–ÅRETS HYKLER !

 143. Af j nielsen

  -

  “Forklar hvad forskel der er på en had-forbrydelse og en terror-forbrydelse.”

  I midtfirserne skulle man ikke tage det sene S-tog ned langs sydkysten, hvis man var mand, alene og mørk i huden. Og det var fredag eller lørdag.

  For så blev det lynhurtigt fire mod én i den stille kupé og så fik man tærsk. Jeg havde et familjemedlem der blev molestreret et par gange.

  Det er en hadforbrydelse. Det er ikke terror.

  For var man lys i huden var der ingen fare. Sålænge man blandede sig udenom.

 144. Af j nielsen

  -

  “Først i dag hører jeg, at danske homoseksuelle ikke har lov til at være donorer, til trods for at blodet screenes.”

  Gælder det både kvinder og mænd?

  Hvordan definerer man i øvrigt homoseksuel. Det er vel ikke enten-eller af andre grunde end sociale normer, men en gradvis variation fra 100% straight i den ene ende af spektret og så kan man være mere eller mindre gay.

 145. Af Anders Thornvig Sørensen

  -

  Der er mange uafklarede detaljer omkring forløbet, så det er svært at skrive noget konkret om. Alt hvad jeg skriver her, er med forbehold for, at ny viden kan ændre billedet fuldstændigt. Men jeg undrer mig mest over følgende.
  Gerningsmanden har efter sigende ikke blot skudt vildt omkring sig. Det gjorde han også, men ikke kun dét. Det hedder sig, at han tog diskotekets gæster som gidsler, og at han selv ringede til myndighederne og erklærede sin loyalitet til IS. Da myndighederne nogle timer senere stormede diskoteket, gav han sig helt hen til sin skydegalskab.
  Det vil sige, at der har foreligget en gidselsituation snarere end et helt simpelt massemord. Har gidseltageren stillet politiske krav, og i givet fald hvilke?
  Folk bliver i den slags situationer citeret for alt muligt. En af meldingerne var, at gerningsmanden skulle have været motiveret af vrede over, at to bøsser havde kysset hinanden foran hans kone og barn.
  Men hvis dét var motivet, hvad skulle en gidseltagning så gøre godt for. Og hvad har det specielt med IS at gøre. Der er masser af stater i Afrika og Asien, hvor det er strengt forbudt for to mænd – og for den sags skyld for en mand og en kvinde – at kysse hinanden i det offentlige rum.
  En teori kunne være, at det ikke så meget handler om homofobi, isoleret set. Måske har han ædt løgnepropagandaen råt og bildt sig selv ind, at ‘homolobbyen’ var politisk almægtig i USA. Det kan have fået ham til at tro, – fejlagtigt – at en gidseltagning lige netop på et bøssediskotek ville have større chance for politisk succes end andre steder. I så fald kunne motivet virkelig have været et ønske om at støtte IS. Det er naturligvis rent gætteri fra min side.

 146. Af Maria Due

  -

  Anders Thornvig Sørensen, jeg tror, at der er tale om en psykisk syg person med voldelige anlæg. Jeg så en lille video, hvor hans fraskilte kone fortalte om, hvordan hun måtte have hjælp mod hans misbrug. Der behøver ikke at have været så meget logik i hans handlemåde. Så vidt jeg har forstået, blev våbnet først købt forleden.

 147. Af Maria Due

  -

  filteret

 148. Af John Laursen

  -

  Michael Vestergaard 13 Juni 20016 16.24

  ” Kan vi så blive enige om at løftebryderen lars ulykke fører en politik der er uforståelig og forrykt samt kortsynet, landsskadelig, asocial og folkefjendsk? ”

  Ja, det kan vi hurtigt blive enige om.

 149. Af John Laursen

  -

  For mig er en hadforbrydelse det samme som en terrorforbrydelse. Fordi det er had til bestemte mennesker der ligger bag begge forbrydelser og begge forbrydelser skaber frygt.

 150. Af Benny B

  -

  Vi glemmer heller ikke den transseksuelle, der umotiveret på strøget, blev slået i baghovedet med en hammer.
  Selvfølgelig af en muslim, der følte sig krænket.

 151. Af Peter Stegmann

  -

  Jeg vil meget gerne ønske HENRIK DAY POULSEN tillykke fordi, at det er åbenlyst at dine klienter til fremtides Danmark står i kø på din egen blog (en af danmarks mest useriøse blogs)

  Her er jo stopfyldt med hvide bange mænd, latente voldspsykopater og krigsliderlige sataner i et væk..pure white trash.

  At du/Berlinske tillader din blog spammet med udokumenteret propaganda fra nettet trøster jeg mig dog med, idet det på sigt vil underminerer troværdigheden af Berlinske og især dig selv endnu mere end allerede gjort.

  I dit sædvanlige håbløse, hysteriske misk mask af et oplæg forklarer du:

  “Reaktionsdannelse er det fænomen, at man udviser holdninger og handlinger, der er i diametral modsætning til de stærke tilbøjeligheder, man har i sig”

  Det citat fortolker jeg som at, du inders inde har et brændende ønske om at have et seksuelt forhold til en muslimsk mand eller at, du engang er blevet kildet under klunkerne af en muslim uden han var inviteret først.

  Du er et farligt lille menneske, og en hån mod den sædvanlige begavet standard de fleste der bla. læser denne avis har.

 152. Af Lars Petersen

  -

  @ MAIBRITT S. CARSTENS.

  “Det var dog en ualmindelig grim tilsvining, du kommer med til mig”

  Næe nej.. intet ualmindeligt ved det, da udtrykket “skidtfolk” gælder dig, som stort set enhver
  anden; dog fratrukket dem som score på systemet, såsom skattekøbte journalister, diverse
  hjemmelavede gager og goder i folketinget, samt andre systemenheder, såkaldt forskning i
  politisk satire mv., og hele vejen over til førtidspensionerne, (reelt forbeholdt Hassan & Co).

  Men har du, som øvrig skidtfolk på noget tidspunkt overhovedet “gide” besvære jer med den
  ellers selvforklarende logiske ligning, at det er den system-købte, og dermed system-inhabile
  journalist, som “spærre” vejen imellem jer selv, jeres midler og muligheder ?..Svar: N E J da.

  Har du hørt et eneste af tidl, som nuværende, ell. kommende partier, (heraf: Nye Borgerlige),
  agitere for, at et samfund naturligvis ikke kan have et snævert selvtilstrækkeligt led, besående
  af kun ganske få journalistiske elementer, som tilmed at “købt” af de ansvarende med skatter,
  hvorpå nævnte elementer, modarbejder enhver individuel økonomisk tilpasning ?. Svar: N E J.

  Jamen har du så hørt nuværende, som tidl., eller kommende partier, agitere for, at datalogien
  skal omsættes til direkte demokratisk systemmæssig design, så borgerne nu kan gå i direkte
  officiel konfrontation med de centralt placerede, for enten at stoppe X, eller semi-beholde X,
  sådan at forstå, at de som vil X, betaler for X, (fx. indvandringens kostpris), VS. andre slipper ?.

  Nå heller ikke.. men kan i brokke jer, fortsat uden at opdage “hvor” lorten reelt ligger ?. Svar: JA

  Og så er det jeg spørger.. “Hvad er man så ?”… ja, jeg kalder det: “Et system-forstenet skidtfolk”

 153. Af Javier Martinez

  -

  En tanke går også herfra til de kvinder og bøsser der er efterladt i den blå kvinde og homoseksual fjendtlige blok.

  Må de springe ud fra fjenden, og ind i den røde omfavnende kærlighedsblok.

 154. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Maria Due

  “Vel at mærke ikke af den slags, som Niels Juul Hansen udglattende søsætter med sin utroværdige påstand om, at kristne, jøder og muslimer er i samme båd, hvad angår synet på homofili”.

  Tak fordi du gider læse mine indlæg. Jeg læser også dine, fordi du ofte har en interessant vinkling på de forskellige emner, selvom jeg ikke altid deler dine holdninger.

  Når du henviser til mit indlæg, så synes jeg, at det havde været rimeligt, at du citerede mig korrekt. Jeg skrev:

  “Både kristne, jødiske og muslimske religiøse fundamentalister afskyr homoseksuelle”.

  Med understregning af ordet fundamentalister.

 155. Af hektor heimlich

  -

  i følge imamerne (radio 24syv) så skal alle homoseksuelle dømmes til døden i den idéelle verden, som skildres i koranen -så jeg har altså ikke har fundet på at det står i koranen. Radio 24syv interviewede en imam her i eftermiddags.

 156. Af hektor heimlich

  -

  Peter Stegmann: jag gad vide om det ikke er dig der er white trash? jeg er det i hvert fald ikke -glæd dig over det. Jeg tænker at du er en radi-bindegal godhedsnarkoman, som godt kan lide at mærke den varme urin løbe ned ad benet. Du synes så meget om det at du er blevet helt empatibefriet og giver fanden i at unge mennesker i USA og Europa dræbes i koncertsale, på flyvepladser, i metroer og diskoteker. Måske skulle du gå på sensitivitetskursus og få din medfølelese med omverden re-etableret, om du nu nogensinde har ejet en sådan.

 157. Af Henrik S

  -

  Niels Juul Hansen
  Og dermed sætter du jøder , kristne og muslimske fundamentalister i samme båd og forsøger at frifinde de muslimske fundamentalister , som er de eneste af de tre der ønsker at dræbe homoseksuelle og som praktiserer dette dagligt verden over.
  Derfor er du en ussel hykler -føj for fan..
  Iøvrigt er alle hyklerne (læs jp)ved at frifinde islam som den tilgrundliggende årsag til mord på homosexuelle og vantro.
  Omar er bare en helt almindelig homofob!
  Ufatteligt så mange der gerne vil forsvare djævledyrkelsen islam

 158. Af Javier Martinez

  -

  En jøde begik massemord sidste år på tel aviv gay parade. Jøder er verdenskendte for deres kvinde og bøsse og lesbiske had.

  De hvide white trash i europa har også dræbt mange.

  Ville glæde overlægen at sætte sig lidt en i sagerne..du skære vel ikke i en patient på må og få? Prøv det samme her..

 159. Af Helge Nørager

  -

  Af Helge Nørager – 10. juni 2016 14:56

  Dannelse og overlæger, der ikke tør stå frem i eget navn.
  “Af Henrik S – 8. juni 2016 19:29

  Nej – Helge Nørager
  Det har Inter med rygning at gøre!
  Det har noget med intolerance at gøre.
  Din socialistiske og inhumane intolerance.
  Socialismens intolerance imod anderledes tænkende mennesker!
  Tænk på alle de uskyldige menneskeliv socialismen har på samvittigheden.”

  Som svar på mit indlæg.
  “Af Helge Nørager – 8. juni 2016 19:04

  Hele denne tsunami af politisk korrekte korrektioner af fortidens værker indenfor film, tegneserier, og teater.
  Bør alle huske startede med at det var usundt at ryge, og de deraf skabte forbud.”

  Det var godt nok en massiv shitstorm , så dannelse er vist ikke noget overlæger anno 2016 kender meget til.
  Normalt har jeg ellers meget respekt for proktologer, men det virker som som om arbejdet var kommet med hjem, den dag Henrik.

 160. Af Javier Martinez

  -

  Og i usa er de protestantiske sekter bag mange mord på bøsser på den ene eller anden måde.

  In 2014, the FBI reported that 20.8% of hate crimes reported to police in 2013 were founded on perceived sexual orientation. 61% of those attacks were against gay men.[2] Additionally, 0.5% of all hate crimes were based on perceived gender identity. In 2004, the FBI reported that 14% of hate crimes due to perceived sexual orientation were against lesbians, 2% against heterosexuals and 1% against bisexuals.[3]

  En lille liste fra usa.
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Significant_acts_of_violence_against_LGBT_people

 161. Af Helge Nørager

  -

  Den halv anonyme hadespreder, Proktologen som vil til Switzerland.

  Heil Henrik, kan du se dig i et spejl uden at kaste op ?.

 162. Af hektor heimlich

  -

  De fleste danskere vælger at lukke øjnene for fakta. De er fløjtende ligeglade med om børn og børnebørn lever eller dør!

 163. Af Helge Nørager

  -

  Så megen død og ødelæggelse, så få der udtrykker sympati.
  Så mange der spreder had.

  Men en ting der trøster mig er at de anonyme hadespreder sikkert er mænd med impotens problemer, og små tissemænd og ingen nosser,
  Siden de spreder had uden at turde gøre det i eget navn.

  Mænd med små pikke, og uden selvtillid.

 164. Af Henrik S

  -

  Javier Martinez
  Du synes helt at glemme , at muslimen der dræber i Allahs navn , har fået lovning på belønning i himlen for dette drab , i modsætning til jøden og den kristne.
  Mon ikke det har betydning og som skiller acceptabel religion fra uacceptabel religion.
  Helge Nørager:
  Perfide personer som du , gider jeg ikke at beskæftige mig med . Er heller forsøge at finde ud af hvem du er.

 165. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik S

  “Niels Juul Hansen
  Og dermed sætter du jøder , kristne og muslimske fundamentalister i samme båd og forsøger at frifinde de muslimske fundamentalister , som er de eneste af de tre der ønsker at dræbe homoseksuelle og som praktiserer dette dagligt verden over”.

  Overhovedet ikke.

  Som ateist synes jeg, at tro er en privatsag, som ikke på nogen måde skal have indflydelse på, hvorledes vi indretter vores samfund. Her tilhører jeg stadig en minoritet.

  Fundamentalister som tager ‘de hellige bøger’ bogstaveligt findes i de tre religioner, som jeg nævnte. I henhold til disse bøger er homoseksualitet en synd.

  Hvis du ser dig omkring i verden er homoseksuelle udsat for forfølgelse af både religiøse fundamentalister – og af folk ,som bare synes, at det er forkasteligt. Listen over lande er lang.

  Jeg skal være den sidste til at ‘frifinde’ de fanatiske og fundamentalistiske voldspsykopater, der slagter uskyldige mennesker i islams navn.

 166. Af Troels Vestergaard

  -

  @ Niels Larsen

  Du påstår at det gamle testamente ikke er en del af kristendommen, mener du så heller ikke skabelsesberetningen, Adam og Eva, babelstårnet, Noahs ark, paradisets have som er beskrevet i det gamle testamente heller ikke er en del af kristendommen.
  De 10 bud er taget fra de 113 bud i det gamle testamente, er de så heller ikke en del af kristendommen?

  Er forbuddet mod sex mellem 2 mænd heller ikke religiøst betinget i kristendommen?

 167. Af Javier Martinez

  -

  Helge

  Sørgeligt hvorledes din hate crime, gok i nødden var det vist?, har fået dig til at lege politimand på hvert et gadehjørne.

  Håber din kræftsygdom er i forbedring!

  Henrik s

  I.ncest er stadig lovligt i israel. Der er ift jødisk lov intet i vejen for en far at have sex med sin datter.

  Derudover forventer jødiske mor.dere af homosexsuelle også belønning. De ortodokse jøder der har overfaldet homoseksuelle i israel på det sidste ,var alle dybt troende og gjorde dette for gud.

  Samme med de kristne i usa….

  Nu har dk jo blot så få kristne. Verdens anden mindst religiøse land. Derfor få døde fra kristnes hånd her til lands.

 168. Af jørgen mikkelsen

  -

  VIL NOGEN SPØRGE LØ K KE FRA MIG OG EN DEL ANDRE……?

  Hvor mange flere danskere skal overfaldes, lemlæstes, voldtages, finde sig i indbrud og hjemmerøverier, tyranniseres af trusler eller smittes med luftbårne super-bakterier…… før nok er nok? Hvor mange danskere skal miste deres arbejde, bolig, velfærd, familieliv, helbred, menneskerettigheder og fremtidsmuligheder…… før nok er nok? Det synes jeg at lars ulykke og de rødradikale skylder danskerne svar på!

 169. Af jørgen mikkelsen

  -

  indlæg 21.59/22.00 hænger fast

 170. Af jørgen F.

  -

  …kristendommen handler om at behandle andre mennesker ordentligt – intet andet.

  En tidlig kristen filosof beskæftigede sig netop med problematikken hvor langt man skulle lade sig provokere før man slog igen. Tolerancen for intolerance – eller just wars theory. Han var Berber fra Algeriet, hed Augustin, og levede i tiden efter at biblen blev kompileret, og problemerne allerede begyndt.

  I Algeriet er man nu som bekendt muslimer – hans tanker var altså ikke sufficiente. Det er vores heller ikke hvis vi bliver ved med at ævle.

 171. Af Ib Olsen

  -

  Nå, så har hel ge nør ager, javier mar ti ne zer, j. hansen, ju ul, stegmann og andre lignende typer igen haft travlt med at forsvare den fremadskridende nedbrydning af vores velfærd, tryghed og fremtid.

 172. Af Maibritt S. Carstens

  -

  @ LARS PETERSEN – 13. JUNI 2016 19:52

  Sig det dog hellere til dem, som du stemmer på !

  Jeg gider ikke mere af alt det, som nuværende partier har budt os på gennem 30-40 år!

  Og hermed:
  .

 173. Af Javier Martinez

  -

  Indlæg i filteret.

  Jøderne har været og er et blodigt folk. Og det med religion i ryggen.
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Judaism_and_violence

  De har begået mord på kristne i historien mange gange for at omvende dem. I dag er de kristne for magtfulde og de går kun efter børn og kvinder på hospitaler og skoler i gaza.

  Biblen, torah og de andre røver historier er fulde med vold og religiøs opmuntring dertil.

 174. Af Javier Martinez

  -

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/2009_Tel_Aviv_gay_centre_shooting

  Lang historie med gay bashing iblandt jøder. Incest er dog stadigt lovligt i israel men kun med far og datter.

  Først i 1988 fik homosexsuelle lov til at have lovlig sex i israel. Da hdp var ca. 18-26 år efter om vi bedømmer hans reele alder eller den han påstår her på bloggen.

 175. Af ole hansen

  -

  Sverige er allerede et rædselskabinet af forbrydelser og velfærdstab m.m.m. Se den korte og 180g m.m.

  Kan se at nogle indlæg stadig er i filtret??!!

 176. Af ole hansen

  -

  Ja vi er mar ti nez er enten radigal, konvertit eller muslim, og man bør ikke tro ham over en dørtærskel. Han skriver af og til noget rigtigt, men oftest er der tale om digt og usandheder.

 177. Af ole hansen

  -

  Lars ulykke har nu en plan der bør sende en kold gysen hen over hele landet. For ulykke arbejder på at også Danmark skal sendes ned i svenskerdybet, afgrunden og det bundløse hul hvorfra folk, nationer og civilisationer aldrig vender tilbage.

 178. Af Javier Martinez

  -

  Nu hedder tossen preben sørme ole.

  3 kommentarer i træk igen der ikke vedrøre emnet. Stik ham dog et par pakker med sovepiller.

 179. Af jørgen mikkelsen

  -

  EU har nu startet en reklamekampagne for ISLAMISME hvis man kan tro snaph og andre kilder.

 180. Af jørgen mikkelsen

  -

  Merkel hælder nu til at give 80 millioner tyrkere fri indrejse til alle lande i Europa, iflg. 180g.

 181. Af hektor heimlich

  -

  Javier Martinez:: angående jøder, du burde skamme dig -du kan umuligt være dansker. FØJ
  Ja, små naive venner fra det rigsdanske,nu får I også prøvet hvad det vil sige at bo i Tyskland med alt hvad det indebærer af ulykke og død! -for reelt er Danmark jo bare en lille del af multi-kulti-mutti-prutti Merkels nasser rige!

 182. Af N. Jensen

  -

  @N.J. Hansen (på Støvrings blog)

  Min faktuelle beskrivelse af B. Mussolinis endeligt var åbenbart for skrap kost til tante Berlinger, jeg kan i hvert fald ikke finde mit indlæg længere.

  Så kan jeg jo til gengæld more mig over LLR’s komiske blomster nedlæggelse hver gang der har været et nyt terrorangreb begået af muslimerne.

  Og hans rituelle besværgelse om, at vi selvfølgelig må stå sammen, ikke foretage os en pind, og for himlens skyld ikke må erkende, at vi er i krig med islam, så går det hele nok over.

  Det er da godt at han nu har 4 måneders ferie. Jeg vil tro, at han får rigelig lejlighed til at gentage den samme komedie i de kommende måneder.

 183. Af hektor heimlich

  -

  LLRs komiske blomsternedlæggelser -ja og hans krokodilletårer -FØJ! Manden savner al politisk vilje og evne!
  I går interviewede radio 24syv (en af DRs kanaler) en imam og en muhammedansk taxichauffeur . Imamen sagde rent ud at i følge koranen er straffet for homseksualitet døden og at han ser frem imod at sharialove indføres i Danmark -taxichauffeuren var mere usikker på hvad der stod i koranen, men mente at homosexualitet bør være forbudt.
  Ja-det er den slags mennesker -Løkke og de sosse-radigale tumber har inviteret til dækket bord i vort fædreland Danmark -købte som de er af EU.

 184. Af Helle Hansen

  -

  Henrik Day Poulsen har brug for en reaktionsdannelse. Måske HDP skulle møde en af disse muslimer som lever på flugt fra intolerancen i virkeligheden, og ikke bare referere til dem fra ” en af sine venner” ??
  Det klinger lidt hult , når en overlæge med Vercace bukser er bekymret for sin sikkerhed og beskyttelse . Så mød en muslim for hvem disse begreber har reel betydning. Måske det kunne betyde at HDP kunne fravistes en smule medmenneskelig reaktion og dannelse ?

 185. Af jørgen F.

  -

  Det eneste man får ud af de seneste dages ævl i pressen er at Breivik tilsyneladende ikke var så slem.

  -Breivik havde våbentilladelse – det var altså mest det norske samfunds skyld.
  -Breivik arbejdede ikke sammen med nogen – han var en lonely wolf og selvradikaliseret – altså Internettet det lort.

  Breivik var , som Berlingskes udenrigskorrespondent i i USA ville udtrykke det: ‘bare endnu en, som hader socialdemokrater’. og Breivik har vi ‘glemt om 3. måneder’. Eller noget…

  Er der nogen der kan fortælle mig hvornår msm kommentatorerne bliver trætte af at høre på deres eget bavl?

 186. Af Mads Timo

  -

  “Hvor er mine rettigheder og sikkehed?” spørges der retorisk-. Som læser må man så spørge sig selv om bloggeren henviser til hans tidligere indlæg og derfor mener hans menneskeret til at købe Foir Gras i Magasin og parkere hvor han vil i Kbh?

  Overskriften burde ha’ lydt “Homoseksualiteten og Islam” og omhandle højreorienterede danske bøssers lyst til at ville rakke ned på den generelle muslim.

 187. Af Javier Martinez

  -

  Fin opsumering Jørgen F. Scapegoats er nødvendige for heil heimlich segmentet, så df får nok stemmer. Disse hedder muslimer i DK. Og fungere bedre en kristne og jøder. Jøderne sidder jo på meget medie, penge og politisk magt. De kristne er der mange af i tinget også. Så mange at der er en kæmpe overrepræsentation af dem en i samfundet set generelt. “Med gud i hånden skal jeg rovæde folkets værdier” hedder deres motto siden middelalderen. Og nej muslimer er ikke bedre. Bare færre af dem.

  Hdp kæmpet indædt for at fortælle os at breivik var psykisk sund den gang. Hvad bliver konklusionen denne gang? Nå jo Islam og muslimer og aldrig den kristendom og ære af DF og VKO regeringen, som breivik havede.

  Det er som nogen apologists nu er ude at gøre, som at beskylde sikkerhedsfirmaet. Et firma der til alle tider, er befolket massivt af power freaks.

  Næ, beskyld den konservative højreideologi religion. Ateister er alt for fornuftige til sådan noget.

 188. Af Javier Martinez

  -

  Mads Timo

  Eller retten til ikke at blive servieret af ældre og overvægtige i versace butikker?

 189. Af jørgen mikkelsen

  -

  Kan nu bedre forstå at politikerne i Europa i tidens løb har lykkedes med at ødelægge tilværelsen for millioner og atter millioner af mennesker. For mindst halvdelen af befolkningerne er jo så uvidende og kortsynede at de støtter selv de mest stupide og totalitære partier. Hvorfor der går en bølge af vanvid/idioti, af bureaukratisk tyranni, af vold og mord, af terror og krig hen over Europa med jævne mellemrum.

  Vores højborg for åndelige dværge og vores egen regering støtter stadig EU, mer kel og godheds-/indvandringsindustrien, selvom enhver med en normal IQ kan se at vi er på vej mod uhyggelige tilstande og endeløse rædsler.

 190. Af Jørgen F.

  -

  Javier, det er ikke jøder, der styrer denne verden – det er intelligens.
  Manglen på samme stritter dog ihærdigt imod – og har mange tilhængere…

 191. Af Kristiffer Mortensen

  -

  Katrine Larsen,

  Det lige præcis pga. folk som dig, at Europa er på i knæ…

 192. Af Javier Martinez

  -

  Jørgen F

  Jøder styrer verden for en stor dels vedkommende.. Men ja, indavl kan styrke intelligens. Også udlandsviden mv.

  I DK er der fyldt med chefredaktører i medierne fx. Ikke en ikke jøde korrespondere for medierne i israel.

  De må gerne tage hjem for min skyld.goldmand sasks fik fordoblet sin værdi i dong på et år. Jøde organisationer er gode til aat stjæle andre landes værdier.

 193. Af ib Olsen

  -

  Tosser, galninge, alkoholikere og sygeligt underbegavede er der ingen mangel på. Man behøver bare at studere den offentlige debat eller visse indlæg ovenfor. Selvom nogle af de skøreste og mest verdensfjerne indlæg nok mest er skrevet af korrupte årsager, så er det alligevel en sørgelig omgang. Der antyder at der er så mange tåber eller korrupte typer på spil, at Titanic-Danmark nok ikke kan reddes fra at synke til bunds.

 194. Af Ib Olsen

  -

  Se mikkelsens indlæg kl. 22.00 ovenfor, om hvornår der bliver så mange nedskæringer, forbrydelser, skilsmisser og sundheds-dødsfald, at nok er nok. Og tænk over om ikke fantasten og pladderhumanisten merkels planer om at give 80 millioner tyrkere plus 300-500 milloner afrikanere og arabere fri indrejse, ikke er opskriften på fattigdom, konflikt og massedød. Og hvad med EUs reklamekampagne for ISLAM! Se 180g mv.

 195. Af Jakob Rasmussen

  -

  Det er ikke første gang, at en islamistisk terrorist viser sig at være biseksuel, selvom det nok er første gang, at en selvhadende, biseksuel islamist har begået terror mod bøsser i dét omfang.

  De morderiske hyklere er givetvis blevet bildt ind, at de renser sig selv for deres synder, hvis de slår sig selv ihjel i et terrorattentat mod bi- og homoseksuelle, for lærde muslimer hævder, at homoseksuelle og utro kvinder skal slås ihjel, netop for at rense dem for deres synder, så allah ikke straffer dem for deres synder i al evighed efter livet.

  Imamerne burde i stedet fortælle de selvhadende, biseksuelle hyklere, om forskellen på den store jihad og den lille jihad:

  Den store jihad er, når man bekæmper sine egne, “forbudte” lyster.

  Den lille jihad er, når man overvinder andre i kampen for at udbrede islam, f.eks. ved at myrde “vantro” bøsser og biseksuelle.

  De biseksuelle, islamistiske hyklere burde altså bekæmpe deres egne “forbudte” lyster, i stedet for at myrde andre homo- og biseksuelle, hvis de virkeligt ville være gode muslimer.

 196. Af anders nielsen

  -

  Iflg. jacob er det hele utrolig indviklet. I virkeligheden er det hele meget enkelt. Enten stoppes merkels og løkkes vanvittige planer, eller også ryger Europa og Danmark ned i afgrunden, svenskerdybet og det bundløse sorte hul.

 197. Af Jakob Rasmussen

  -

  Mon ikke queer-miljøet vågner op nu?

  De ikke-muslimske homoseksuelles og biseksuelles forhold til islam, er ofte lige så forkludret, som de biseksuelle, islamistiske hykleres forhold, til deres egen seksualitet, er.

  Der findes f.eks. en organsation, der kalder sig selv for queer-jihad…

  Radikale elementer i det såkaldte queer-miljø anser vildt nok de islamistiske terrorister, for at være deres allierede i kampen mod den store “Heteroseksuelle, Kristne, Kapitalistiske, Hvide Mand”, som de anser for at være kilden til alt ondt.

  Eller rettere; det gør de nok ikke længere…

 198. Af hektor heimlich

  -

  Morderen var selv muhammedaner og queer. Helt forvirret i øverste etage -tydeligvis. Nu går Storbritannien ud af EU, -vi følger efter hvis Løkke er nogenlunde intelligent -hvilket man kan befare at han ikke er.

 199. Af Javier Martinez

  -

  Heil heimlich

  Man undre sig snart over om kun jøder deltager i berlingske blogs..

 200. Af Jakob Rasmussen

  -

  Det eneste, som radikale venstreorienterede har til fælles med de islamistiske terrorister, er et romantisk forhold til terror mod uskyldige civilister.

  Ud fra enhver, meningsfuld, ideologisk synsvinkel burde venstrefløjen opfatte de islamistiske terrorister, som deres farligste, ideologiske modstandere;

  De islamistiske terrorister er racister, der hader jøder – og alle andre religiøse mindretal, som de enten vil omvende, undertrykke eller udrydde.

  De islamistiske terrorister er ultrareaktionære; deres samfundsideal stammer fra 600-tallet.

  De er ekstremt mandschauvenistiske; de mener, at islam retfærdiggør vold mod selvstændige kvinder, der vil bestemme over sig selv og deres egen seksualitet.

  De er morderiske homofober.

  De er imod demokrati og vil have et præstestyret diktatur, der bliver styret af en Fører – en kalif.

  De islamistiske terrorister er religiøse fanatikere, og venstrefløjen har traditionelt bekæmpet religiøse fanatikere, der vil begrænse andres frihed med irrationelle, bagstræberiske “argumenter”.

  De venstreradikales terrorromantik er åbenbart vigtigere for dem, end kampen mod religiøse, højreradikale fanatikere, der bekæmper venstreorienterede værdier med terror…

 201. Af Jakob Rasmussen

  -

  @Javier Martinez

  Du er ikke bare en almindelig, småtåbelig racist; det er værre.

  Du er en led antisemit, der fremturer med din antisemitiske paranoia, på et tidspunkt, hvor danske jøder er mål for islamistisk terror.

  Danske jøder har af gode grunde altid været et kerneelement i kampen mod racisme.

  Men det fortryder mange af dem nok nu, hvor det har vist sig, at nogle af de mest aktive, venstreorienterede “antiracister” er lede antisemitter, der sympatiserer med de antisemitiske islamister, og som konsekvent bagatellisere de antisemitiske terroristers terror og trusler mod jøder.

 202. Af Jan Petersen

  -

  Google iøvrigt . . . . “orlando shooting hoax” . . . . bedrag . . . . der er bare så meget i den historie, der helt enkelt ikke kan lade sig gøre, andet end på tegnefilm!

 203. Af Jakob Rasmussen

  -

  @Jan Petersen

  Nå, nu er du også blevet en paranoid skabsislamist, der benægter islamistisk terror….

  God bedring.

 204. Af Jørgen F.

  -

  Jakob,

  …og heraf DR’s eksistentielle krise overfor islam. Der hver dag udfolder nye kapitler i en afskyelig dødskamp.

 205. Af Javier Martinez

  -

  Indlæg i filteret til scientologisten Rasmussen.

  Jødekritik går direkte i filteret. Intet så med de mest beskidte og racistiske indlæg mod muslimer i denne avis.

 206. Af Maria Due

  -

  Jakob Rasmussen.

  I starten af 1980’erne fulgte jeg nogle forelæsninger på et universitetsinstitut. Den gang handlede den politiske korrekthed især om at være gode socialister og om at blive tæsket på plads ved hæslige seancer, der kaldtes evalueringer og jævnligt kostede folk et ødelagt studium eller et halvt års sygefravær. Bevares, alt sammen i godhedens navn, det var jo de “hele mennesker”, der styrede galskaben, og de havde fundet sandheden, mente de. En af datidens mærkesager om nye ofre, der skulle tages hånd om, var venstrefløjens stærke engagement i at opfordre mennesker, som ikke kunne passe på sig selv, til at sætte børn i verden, man interesserede sig i det hele taget glødende for deres i de fleste tilfælde ikke eksisterende sexliv. Dette projekt endte i tragedier, og de stakkels børn, der kom ud af det, spurgte som voksne, hvordan i al verden man kunne forsvare det, de havde været udsat for: de blev selvfølgelig hurtigt tiet ihjel. I firserne var de homofile også ved at komme i fokus (dog endnu ikke med rugemødre), og det var det, der blev forelæst om ved de lejligheder.

  Underviseren havde i længere tid arbejdet på en særlig psykiatrisk hospitalsafdeling, jeg tror, at det var på Hvidovre hospital med mange indlagte homofile og berettede om sine egne udbrændthedssymptomer pga. al den vold, der var i homomiljøet. Dette var meget fremmed for mig, for de få homofile, som jeg havde kendskab til, var yderst fredelige. Emnet interesserede mig heller ikke synderligt, men jeg husker beretningen om voldsomme interne jalousidramaer, der angiveligt skulle finde sted i homomiljøet, og som også af og til dukker op i pressen. Jeg har i det hele taget aldrig kunnet få disse glade parader til at harmonere med offerberetningerne og beretningerne om jalousi og vold og synes, og måske ville det være en god idë at beskæftige sig mere med det end med, hvad man forestiller sig, at vi andre går rundt og fordømmer. Da jeg selv i nogle måneder arbejdede på en psykiatrisk afdeling, fik jeg det indtryk, at mine homofile patienter talte om sig selv, når det fantaserede om andres fordømmelse af deres handlemåde. Jeg tror, at det var deres selvforagt og ikke omgivelserne, der gjorde dem syge, men det er givetvis meget politisk ukorrekt at skrive sådan, og hvor om alting er, skal der ikke herske tvivl om, at jeg synes, at det er forfærdeligt, hvad der skete i Orlando.

 207. Af Jakob Rasmussen

  -

  @Javier Martinez

  Det er selvfølgelig helt i orden, at kritisere jøder – og scientologer – især, hvis der er grund til det.

  Men du udnævner tilsyneladende alle, som du er uenig med, til jøder, hvilket er et klassisk symptom på ekstrem antisemitisme.

 208. Af Maria Due

  -

  Svar til Jakob Rasmussen i filteret.

 209. Af Jan Petersen

  -

  Som alternativ kan man også bare google . . . “orlando shooting crises actors”, men husk at glo lidt på youtube også 🙂

 210. Af Axel Eriksen

  -

  @ Javier Martinez=søren sørensen=Søren”von Marx”Sørensen=Jan Jørgensen m.m.fl.!

  Nu har du på utallige blogs – under diverse navne – luftet dit jødehad!
  Hva` fanden har jøderne i Danmark gjort dig og dine “røde” medsammensvorne?
  Jøderne er en forsvindende lille minoritet (6-7.000) af de mere end 5.500.000 af landets befolkning – men det er da absolut sandsynligt, at de tilsammen besidder mere intelligens end den samlede “røde” blok!

  Men der findes måske årsagen?
  Ingen må være klogere end andre!

 211. Af Jørgen F.

  -

  Jan,

  Breivik viste at det kan lade sig gøre – kombinationen had og euforiserende stoffer, som IS også bruger, gør mennesket klar til massemord og andre uhyrligheder.

  Det faktum – og i denne sag – kombineret med en kendskab til politiets taktik har gjort han har haft tid nok. Formentlig har han forhandlet samtidigt med at han har myrdet løs.

  I Europa har anti-terror korpsene også taget konsekvensen, som jeg forstår det , og går nu lige på. I Orlando har terroristen taget røven på den taktiske kommando, som det faktisk også lykkedes i København.

  Derfor kan det lade sig gøre at myrde 50. Man skal bare læse beretningerne fra korstogene. De er fyldte med ulækker krigstaktik med formålet at narre fjenden.

  Vi har endnu ikke set kvindelist – men det kommer snart. Så starter festen for alvor.

 212. Af Javier Martinez

  -

  “At satse på lighed og det ikke-elitære er ikke vejen frem. De kloge elever fra socialgruppe 5 skal lære at kæmpe, mens de dumme elever fra socialgruppe 1 skal sorteres fra. Jeg er kun nået meget langt i mit liv og er blevet velhavende på grund af hårdt slid. Jeg har intet fået serveret på et sølvfad. Og det har gjort mig stærk.”
  Hdp

  Ævl.

  Du tilbringer mere tid i portugal en på arbejdet deltid. Score kassen på offentlige ydelser overalt.

  Dit ynk om at du arbejder hårde en andre og derved fortjener mere, nu du har fået alt serviceret og ikke arbejder hårde, en tømrer mv fortjener kun hån.

  Læger i dk er verdens høj
  st betalte med et gennemsnit på 1.3 millioner offentlige kr. Den måtte gerne halveres til start.

  Dit ævl om at læger alle er socialdemokrater og radikale er også vås.
  Du strør om dig med gætterier. Uden tvivl er der mange radikale. Elitær økonomi politik med hyklerisk humanisme er lige sådan noget mange læger med dårlig samvittighed falder for.

 213. Af Jan Petersen

  -

  I forbindelse med Breivik, holdt medierne sig ikke just tilbage for at vise lig. I forbindelse med Orlando, har jeg endnu ikke set et eneste lig. Meget mystisk 🙁

 214. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Jakob Rasmussen

  “Ud fra enhver, meningsfuld, ideologisk synsvinkel burde venstrefløjen opfatte de islamistiske terrorister, som deres farligste, ideologiske modstandere”;

  Som centrumvenstreorienteret er helt enig.

  De er reaktionære fanatikere, og sammen med de højreekstremistiske reaktionære (a la Breivik) udgør de den største fare.

  Heldigvis holder efterretningsvæsener i USA of Europa godt øje med begge grupper – hvilket dog ikke forhindrer katastrofer som vi har været vidner til.

  Jeg tror desværre at vi kommer til at se flere af denne type angreb.

 215. Af Jakob Rasmussen

  -

  @Jørgen F.

  Det er klart, at venstrefløjen hader Anders Behring-Breivik, men det er meningsløst, at venstrefløjen bruger Anders Behring-Breivik, som et eksempel på en “islamofobisk” terrorist.

  For Anders Behring-Breivik skriver faktisk i sit manifest, at han anser de islamistiske terrorister, for at være midlertidige allierede i kampen mod “kulturkommunisterne”, som han anser for at være hovedfjenden.

  Lad mig gentage det; Breivik anser de fanatiske islamister, for at være sine allierede.

  Det er først, når “kulturkommunisterne” er nedkæmpet, at Breivik vil vende kampen mod islamisterne.

  Derfor er det så bizart, at mange venstreradikale fjolser bruder ham, som en slags bevis på, at “islamofoberne” er “lige så slemme, hvis ikke værre”, end de islamistiske terrorister er.

  Venstrefløjen opfører sig alt for ofte, som en skæv, hovedløs høne i konfrontationen med islamismen…

 216. Af Troels Vestergaard

  -

  @HDP

  Hvordan ville du have formuleret dit indlæg, hvis det viser sig at gerningsmanden var homoseksuel?, som der nu er en del der tyder på.

  Hvis det ikke var på sørgelig en baggrund, er det næsten komisk at læse dit indlæg igen, med tanke på at skyderiet skyldes at gerningsmanden var homoseksuel end han var muslim.

 217. Af Javier Martinez

  -

  Jørgen f

  Ja kristenfundamentalist, df’er , frimure, og højreradikal er en farlig cocktail.

 218. Af Jakob Rasmussen

  -

  @Troels Vestergaard

  Så du tror altså, at dét, at han var en biseksuel hykler udelukker, at han også er en radikale muslimsk hykler?

  Det viser blot, hvor lidt du ved om islam.

  Alt tyder på, at den biseksuelle islamist netop begik terrorattentatet mod bøsseklubben, fordi han er en selvhadende, homoseksuel, fanatisk muslim, der tror, at han renser sig selv – og sine ofre – for synder, ved at slå dem ihjel, for at straffe sig dem for deres synder, så allah ikke straffer ham og dem for evigt efter døden.

 219. Af Javier Martinez

  -

  Det er klart, at venstrefløjen hader Anders Behring-Breivik
  Rasmussen

  Dermed også sagt at rasmussen ikke gør.

 220. Af Jørgen F.

  -

  Troels, Det er dagens greb ud i luften fra msm – og iøvrigt ligegyldigt.

  Islam forsøger at få mænd til at undertrykke deres latente homotrang – ja – og måske har han konsulteret den lokale imam om råd for hvordan, og her fået at vide at Islam anbefaler at homosex minimeres ved at myrde de andre homo’er….

  Tilgivelsen fra gud kunne decideret være givet ved et veludført arbejde….

  Terroristens far mener jo dog at myrderierne var unødvendige da bøsser straffes af gud – og en støtteavis af Erdogans styre har omtalt de afdøde som perverse. Erdogan selv er tavs.

  Troels, der er ikke mere i det end at islam er en infam og uhyggelig ideologi med stærk sammenhæng til Nazismen.

  Get over it….

 221. Af Maria Due

  -

  Læs den bog, som diplomaten Jens Bre ivik (tynget af sorg, skam) har skrevet om sin søns vanvid og bliv klogere. Endnu en beretning om et sundshedssystem, der svigter.

 222. Af Troels Vestergaard

  -

  @HDP

  Hvis du tager til gay pride i Jerusalem, så giver jeg billetten. Så kan vi se hvor tolerante tilhængere af jødedommen er http://www.bbc.com/news/world-middle-east-33752111

  I 2015 var der 6 homoseksuelle der blev stukket ned i Jerusalem under Priden.

 223. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt, en meget god artikel der stiller samme spørgsmål, som jeg gør . . . hvor er foto/video af de døde? . . . hvor er foto/video af de, der bare blev ramt men ikke døde?

  http://www.paulcraigroberts.org/2016/06/13/orlando-shooting-paul-craig-roberts/

 224. Af Jakob Rasmussen

  -

  @Javier Martinez

  Selvfølgelig hader jeg Breivik, dit fjols, fordi han slog uskyldige civilister ihjel.

  Jeg hader altså Breivik af samme grund, som jeg hader islamistiske terrorister.

  Du fatter NADA, men det kan man vel heller ikke forvente, af en snotforvirret, antisemitisk “antiracist”, som dig…

  Vågn op, mand!

 225. Af Javier Martinez

  -

  “Jeg tror, at det var deres selvforagt”
  Frk. Due

  Alle homo fobierne ude nu. Verden er blevet mindre tolerant. Men hattedamer var nu altid intolerante.

 226. Af Javier Martinez

  -

  “Selvfølgelig hader jeg Breivik, dit fjols, fordi han slog uskyldige civilister”
  Rasmussen

  Ja, hvis de alle blot alle var radikale politikere eller sådan noget, ville du være godt tilfreds. Men ja det er ikke god smag åbenlyst at støtte breivik nej.

 227. Af J L

  -

  Troels Vestergaard

  HDP skriver sidst i sit indlæg at reaktionsdannelse sagtens være den psykologiske forklaring på terrorangrebet. Hvis det er forklaringen, så er det islams kraftige fordømmelse af homoseksualitet, som er den indirekte årsag til terrorangrebet, da denne fordømmelse så har drevet Omar Saddiqui Mateen til at begå dette terrorangreb.

  Hilsen Jesper Lund

 228. Af Javier Martinez

  -

  Eriksen,

  Jøder har gjort det at de gay basher, udføre statsterror, sidder på uforbeholdent meget medie,penge, politisk magt i dk. Såment blot det.

  Deres ynk om flere penge i dk er massiv. De koster 100 millioner i beskyttelse nu årligt. De har råd til selv at betale for deres zionisme omkostninger.

  Hvis en politisk højreradikal v revisor analfabet som dig, ikke forstår dette. Ja så er det meget normalt….sådan er i..

 229. Af Jakob Rasmussen

  -

  “Da jeg selv i nogle måneder arbejdede på en psykiatrisk afdeling, fik jeg det indtryk, at mine homofile patienter talte om sig selv, når de fantaserede om andres fordømmelse af deres handlemåde.
  Jeg tror, at det var deres selvforagt og ikke omgivelserne, der gjorde dem syge…”

  Det behøver jo ikke, at være enten- eller.

  Nogle begynder netop at foragte sig selv, fordi folk, som de holder af og/eller respekterer, foragter dem.

  Den islamistiske terrorist fra Orlando, der myrdede 49 homoseksuelle, var selv skabshomo, men hans far, der sympatiserer med Taleban, er en fundamentalistisk muslim, der mener, at homoseksuelle skal slås ihjel.

  Iøvrigt er selvforagt ikke en “sygdom”; manglende præcision af den art, truer med at ødelægge patologien som videnskab.

 230. Af Maria Due

  -

  ” Men hattedamer var nu altid intolerante.”

  Skrev en, der aldrig har været i nærheden af damer og tager Anne Marie Helgers billige smisk for proletarerne for pålydende. De rige svin og bla bla bla., hele misundelsesevangeliet. Som “Ålen” udtalte for nogle måneder siden, drømmer alle de skuespillere, som han har truffet på, og det må være mange, om en bungalow i Charlottenlund.

  Trist, at et så alvorligt emne ender i det sædvanlige vrøvl fra den sædvanlige person, Henrik Knage.

 231. Af Jan Petersen

  -

  Google hvad jeg jeg foreslog ovenfor, som alternativ til intetsigende personlig novelle junk !

 232. Af Jakob Rasmussen

  -

  @Javier Martinez

  Apropos analfabetisme…

  Du er så fuld af fordomme, og er samtidigt så ringe til at læse indenad, at du ikke er i stand til at afkode en helt almindelig tekst.

  Desuden fortsætter du med dine antisemitiske rants…

  Israel er det eneste land i Mellemøsten, hvor bøsser kan leve åbent i fred, som de vil.

 233. Af Javier Martinez

  -

  Holder mig fra hattedamer.
  For mange nåle i håret.

 234. Af Javier Martinez

  -

  Rasmussen,

  40% af homosexsuelle i terrororganisationen idf i israel bliver gaybashed.
  http://www.haaretz.com/print-edition/news/gay-and-lesbian-idf-soldiers-complain-of-widespread-sexual-harassment-1.378810?v=54B495D9B757D1449FA60F773E9662E8

  Sådan kunne vi fortsætte.

  Scientology hvorledes ser det ud i den sindsforvirret organisaation?

 235. Af Javier Martinez

  -

  This is not the first attack of its kind for Israel. Schlissel himself served 10 years in prison for stabbing participants in the annual Gay Pride Parade in 2005. The year 2009 saw a shooting resulting in the deaths of two people and injuries to at least 15 others at the Tel Aviv branch of the Israeli LGBT Association, “Bar-Noar.”

 236. Af Jakob Rasmussen

  -

  @Javier Martinez

  Homoseksuelle, der bor i Gaza, er frit bytte, mens homoseksuelle, der bor i Israel bliver beskyttet af staten mod de fanatiske jøders forfølgelse.

  Jeg skal ikke gøre de ortodokse fanatikere bedre, end de er, men de homoseksuelles ret frie forhold i Israel viser netop, at Israel ikke er en egentlig religiøs stat, men en etnisk jødisk stat.

  Det er i øvrigt langt fra alle ortodokse jøder, der hader homoseksuelle.

  Uddrag fra “Israeli Orthodox Rabbinical Group Calls for Acceptance of Gays and Lesbians” af Yair Ettinger, Haartez 10. april 2016:

  “Dozens of religious Zionist rabbis urged their communities last night to be tolerant of gays…”

 237. Af Javier Martinez

  -

  “Israel ikke er en egentlig religiøs stat, men en etnisk jødisk stat.”

  Ifølge dem selv ja. Men nej de bor på stjåldet land og er en semittisk stat sammen med palæstinenserne som hvis israel var demokratisk og lod de originale beboer komme hjem, ville være en palæstinensisk stat med en jødisk minoritet.

 238. Af Jakob Rasmussen

  -

  Iøvrigt tager Scientology også afstand fra homoseksualitet, men organisationen opfordrer på ingen måde til forfølgelse af bøsser.

  Desuden har Scientology endog meget nære bånd til Nation of Islam, som Malcolm X og Muhammed Ali var medlem af, og muslimer kan sagtens blive medlem af Scientology.

  Jeg forsøger ikke, at bilde nogen ind, at mine holdninger er i fuld overensstemmelse med Scientologys holdninger til f.eks. islam; mine holdninger er mine egne holdninger.

  Men jeg mener, hvad jeg skriver, indtil jeg bliver overbevist om andet, og du er alt andet end overbevisende, Martinez.

 239. Af Jorn D.

  -

  Det er ynkeligt at se medier, politi og myndigheders forsøg på, at tale udenom
  f.eks
  blev en hollandsk islam kritisk højre politiker dræbt af en “dyre aktivist” ?
  og
  ved alle terror aktioner har det intet med islam at gøre ifølge ovennævnte

  den syge undskyldning ang. nedskydning af omkring 100 mennesker i Orlando, Florida
  ja
  den kunne vel blive, at den radikaliserede muslim blot led af “forhuds misundelse”

  når der lægges låg på og lyves for folket ang. muslimsk terror
  ja
  så ser vi i fremtiden det, der skete i Paris hvor en politi kommisær og konen
  blev
  knivdræbt af en radikaliseret muslim
  nemlig
  at muslimen udsendte sine ugerninger direkte på FaceBook
  for
  at undgå, at medier, politi og myndigheder ved de sædvanlige løgne
  fik
  ødelagt hans “budskab”
  ja
  det er jo noget mere fredeligt den samme metode, som f.eks. Lars Løkke bruger
  når
  han kommunikerer direkte på FaceBook
  for
  ligeledes, at imødegå pressens fortielser, forvrængninger og løgne
  og
  lidt “homofobisk” er min mening, at seksualitet og bedetæpper er en privat sag
  der
  ikke hører hjemme i gader og stræder, hvis de er til gene for andre
  og
  ang. min mening om larmende homo halløj parader
  ja
  så er de den samme, som for bilparken
  for
  sålænge, at bilen ikke er til fare for andre er det okay
  men
  hvis bilen larmer og støjer, så trænger den vist mere
  til
  et “værkstedsbesøg” – evt. hos en “hjemme mekaniker”

  ironi.mus

 240. Af Javier Martinez

  -

  Ja alle kvaksalver religioner er imod bøsser.
  Nok den eneste grund til hdp’s ateisme. Populistisk støtter han dog den kristne kultur.

  Dertil kunne lægges borgerlighed. Også homfobisk i sin majoritet, og mod minoritetsgrupper af alle slags.

  Hvilket trin er du på i scientology? Lille tosse, stor tosse? Mega tosse? Hvad kostet det at komme dertil?

 241. Af E Nielsen

  -

  Jakob Rasmussen er det med en lægefaglig baggrund som ballast- at du udtaler dig som du gør? Hvordan kan du vide at det var selvhad over selv angivelig at være homoseksuel-der fik galnlngen fra Florida til at gå amok.
  Du skriver godt nok at du har arbejdet et par måneder på en psykiatrisk afdeling med homoseksuelle patienter- men derfra og så til at kunne bedømme en handling som du kun kender fra omtalen i medierne- er der temmeligt langt imellem-til de omstændigheder som fik galningen til at gå amok.

 242. Af jorn D.

  -

  Engang i bilen hørte jeg P1 om muslimske lande i mellemøsten
  hvor
  en mand tog hjemmefra efter at have “betjent” sin kone
  og
  tog så på en sauna club og “skubbede” til mænd
  for
  som han sagde, citat: “et hul er et hul”
  og
  homoseksualitet syntes ifølge udsendelsen, at være udbredt i mellemøsten
  men
  det som jeg har læst i koranen og i koran kritik, så er det alt andet end velset
  men
  underligt, foruroligende og afskyvækkende nok
  både
  i jødiske og muslimske skrifter har jeg læst om
  at
  “sex med en under 4 årig er for dem ikke værre end “en finger i øjet”
  ja
  det er da en forskel til det nye testamente, der er til at få øje på !

  ironi.mus

 243. Af Jørgen F.

  -

  ..der kom iøvrigt en mail fra gud –

  Kære allesammen, Jeg er ked af at nogen har misforstået et tidligere udsendt memo. Der stod IKKE:

  Du skal skære i din tissemand istedet for at vaske den.

  Der stod:

  Du skal vaske din tissemand for at undgå nogen kommer og skærer i den!

  Kind regards –

  Så skulle den ged ellers være barberet – og klar…

 244. Af Axel Eriksen

  -

  @ Javier Martinez (nu du ikke lige bruger dine andre dæknavne)!

  Men det at beskylde andre for analfabetisme og intolerance er vist et selvmål af rang!
  Du svarer aldrig på direkte spørgsmål. Hvad har jøderne i Danmark gjort dig og andre i din levetid? Intet!

  Hvad har muslimerne gjort i den samme periode? Ændret landet radikalt, hvor vold og terror er dagens orden – og jøderne må beskyttes for en tusindedel af muslimernes brug af de danske skattemidler!

  Jeg er ateist og afskyr vold, lemlæstelse og kriminalitet – uanset om begrundelsen er “almindelig” berigelse, religiøs eller politisk betinget!
  Ligeledes er jeg liberal og har meget lidt til overs for personer, der er så fundamentalistiske i deres anskuelser, at de ikke kan acceptere andres meninger – men bare efterplaprer noget, der er skrevet uden relevans for vores nutidige samfund – ikke mindst de, der mener, at socialisme og kommunisme er den eneste løsning på alle problemer!

  Er der nogen steder i verden, hvor disse ideologier har vist sig bæredygtige?
  Nej, det skulle da lige være i Israel, hvor kibbutztanken endnu ikke er afgået ved døden. Måske fordi den bygger på frivillighed og ikke statslig styring!

  Et demokrati som vores vil aldrig kunne fungere med fanatiske religiøse eller politiske ledere, der “alene vide”. Det har vi haft og afskaffet – det hed enevælde engang – nu hedder det diktatur!

 245. Af Jan Petersen

  -

  Flokken af stemmekvæg bliver kørt rundt i manegen af ikke mindst – mainstream medier – den fjerde statsmagt, der ellers skal tjene folkets sag . . . . griner højt 🙂

  Hvornår vågner almuen egentlig op? 🙁

 246. Af Jorn D.

  -

  Medier, politi og myndigheders forsøger konstant på, at tale udenom
  for
  derved, at forholde befolkningen sandheden
  om
  faren ved islamisering af Danmark og Europa
  ved
  at påstå efter en terrorhandling, at det intet har med islam at gøre
  samt
  at det jo kun er enkelte radikaliserede muslimer
  HVOREFTER
  medier, politi og myndigheder siger, at det i mange tilfælde er “home grown” terrorister
  men
  herved vedgår de jo
  at
  “frøet” til terrorisme åbenbart ligger latent i enhver muslim i Danmark og Europa

  ironi.mus

 247. Af hekrtor heimlich

  -

  Medierne tjener bestemt ikke folkets sag: de ender med at få os alle slået ihjel! Sendinger med automatvåben og maskingeværer blev for nylig beslaglagt i en båd i en havn i Kent ved et tilfælde, destinationen var IS i London.
  Nu går Storbritannien ud af EU, Danmark følger efter, hvis Løkke er nogenlunde normal i hovedet. EUs aggressive kurs mod Rusland har medført importforbud mod danske landbrugsvarer til Rusland. Kommer vi ud af EU vil hele det russiske marked åbne sig og økonomien sikres.

 248. Af Maria Due

  -

  E. Nielsen, du blander Jacob Rasmussens indlæg sammen med et af mine. Jeg har en autorisation, der gør det muligt for mig at arbejde på psykiatriske hospitaler, men det var ikke det, jeg ville, jeg sigtede mod et job i bedriftssundhedstjenesten og fik det. Jeg havde imidlertid et meget godt forhold til mine psykiatriske patienter, som godt kunne lide mine borgerlige liberale metoder, den gensidige tillid blev ret stor,og jeg kunne få dem til at glemme sig selv for en stund og slappe af. De var taknemmelige for, at jeg ikke hele tiden sad og så på dem med tunge øjne og spurgte “hvad mener du selv?” , for andet havde de indtil da ikke mødt meget af. Jeg var dog aldrig i tvivl om, at de en stor del af tiden befandt sig i et helvede af angst, en af dem havde nogle voldsomme tvangsbevægelser, og så nytter det altså ikke at projicere ansvaret bort fra sig selv og over på omgivelserne, for så kommer man ingen vegne. Angst af denne slags opstår bl.a., når patienten er kommet for langt bort fra “sig selv”, ikke har været tro mod sig selv, men det kan være en lang og smertefuld proces at nå til den erkendelse, og i de tilfælde, som jeg fik indblik i, var der ulykkelige hustruer og børn implicerede.

  Jeg er ikke stolt over mine resultater, og det var en ringe trøst, at overlægen fortalte mig, at den mest medtagede af patienterne var den mest komplicerede, de havde haft på afdelingen. Han levede i et påstået lykkeligt parforhold med en anden mand, og begge havde forladt koner og to børn. Alt havde efter sigende flasket sig, da de fik deres eget hjem og blev fri for at blive konfronteret med familierne, men hvorfor havde de det så så dårligt? De havde ikke økonomiske problemer, der var ingen der var onde imod dem, deres koner og børn var i færd med at komme sig og kunne klare sig selv, men bøsseparret fik det værre og værre, og de var rasende jaloux.. Jeg tror ikke på de lette løsninger fra ugebladene.

  Vedr tragedien i Orlando synes jeg, at der er meget, som peger på HDP’s teori om fænomenet reaktionsdannelse, og hvis det er rigtigt, må man jo med stor ret kunne hævde, at den gængse islamfortolkning og martyrvrøvlet har givet morderen mentale vinger, som det også er sket i andre terroraktioner. JP gør i dag meget ud af at opfordre til en omfortolkning af islam for at stække sådanne vinger, men jeg er da alvorligt bange for, at vi står overfor en sammenblanding af grundfæstet kultur og religiøs fortolkning, som det bliver meget svært at gøre noget ved, og som i alle tilfælde kun kan ændres indefra. Udefra kan vi måske give nogle puf ved at sørge for at pille glorien af disse martyrer, som tror på et paradisophold og nemmere adgang for familien, hvis de myrder andre. Hold kæft, hvor er det sygt udtænkt!

 249. Af Jan Petersen

  -

  Indtil jeg ser et foto af lig fra Orlando “tragedien”, vil jeg betragte det hele som endnu et – iscenesat terror show / drill (øvelse) 🙁

 250. Af Javier Martinez

  -

  Nu drejer dette indlæg sig om at forholde sig til hdps kommentar om jødernes fantastiske forhold til bøsserne. Men eriksen evner som sædvane ikke at relatere til blokken og diverse spørgsmål opstået deraf.

  Derimod må og skal han blande kommunisme ind i døde bøsser. Selvom disse sågodt som kun eksistere i hans tvangstanker og de fleste i dag er socialister. Du glemte nordkorea denne gang?

 251. Af Javier Martinez

  -

  Frk. DUE

  Tag diskussionen med hdp om at bøsser burde være psykiatriske patienter.

  Der er fb gruppen “vi hader bøsser og minoritetsgrupper” til sådan noget ævl.

  Tak!

 252. Af Jan Petersen

  -

  Nu om dage er stort alle udstyret med Ipads og andet isenkram. Hvor er alle de foto – inde- og udefra natklubben i Orlando? Hvad med foto via cctv-udstyr? Hvor var iøvrigt ambulancer henne? Så ikke en eneste på de videoer, der er tilgængelig. Det hele lugter langt væk af foul play! Hvad meningen med showet så ellers er, ved jeg ikke. Men det ved formentlig andre 🙁

 253. Af Javier Martinez

  -

  Jan

  Ifølge seriøse kilder var det et pantominespil optaget i hdp’s stue. Alle bestod af “syge personer” opfundet af hdp. Altså “reaktionære” bøsser eller hvad det hed. 🙂

  På den anden side..9.11 var den amerikanske regering indblandet.

 254. Af Axel Eriksen

  -

  @ Javier Martinez!

  Hvilken “blok” skulle jeg relatere til?
  Jeg relaterer til denne blog, hvor HDP kun angiver, at jøder i lighed med homoseksuelle er undergivet forfølgelse.

  Som ateist er jeg som ovenfor skrevet modstander af enhver form for fundamentalistisk religion – men jeg accepterer fuldt ud andres religiøsitet – bare den ikke omfatter forfølgelse af anderledes tænkende og folk med seksualitet som bøsser, lesbiske og transseksuelle.
  Pædofile er dog undtaget fra min accept!
  Min accept går til at forstå personer, der så gerne vil ind og bosætte sig i det kommunistiske paradis Nordkorea – de står vist nærmest i kø.
  Omvendt er det jo kun et fåtal, der kommer ud derfra, hvilket må skyldes den “Store leders” opfattelse af et idealsamfund skal grundlægges på demokrati og med en fuldkommen pacifistisk (øv, ligner det ikke fascistisk) holdning til omverdenen

  Men undskyld forglemmelsen. Nordkorea bør naturligvis fremhæves som et kommunistisk vellykket samfund, som ingen ønsker at forlade og ikke er åbent for folk, der muligvis kan ødelægge idyllen!

 255. Af Javier Martinez

  -

  AF JAKOB RASMUSSEN – 14. JUNI 2016 12:24
  “Det eneste, som radikale venstreorienterede har til fælles med de islamistiske terrorister, er et romantisk forhold til terror mod uskyldige civilister.”

  Du vrøvler!

  Det er de højreradikale der er lig islamisterne. Sådanne som Breivik og dig.

  Har ikke været noget terror fra venstrefløjen siden 70erne og de var i småtingsafdelingen. Breivik alene slog flere ihjel. Højst et par udsluppet mink via nogen kærlige dyreelsker.

 256. Af jens petersen

  -

  @JAN PETERSEN – 14. JUNI 2016 17:27

  Hvor umådelig ubegavet skal man være for at tro at politi og efterretningsmyndigheder fremlægger materiale der skal bruges til opklaring, retsforfølgelse af medsammensvorne eller som kunne bruges til træning for terrorister. Reality TV generationen er i fuld firspring

  Der er virkelig mange idiotiske kommentarer i denne blog!

 257. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt iflg DR.dk:

  “Lyden af uventet død: Ofres telefoner ringede og ringede
  Mens efterforskere gik rundt blandt de dræbte på natklubben Pulse, ringede telefonerne til dem i et væk.”

  Helt ærligt – lyder måske lidt kynisk – MEN, jeg har endnu ikke set et eneste billede af en død endnu, End ikke en body bag, eller en såret på vej til hospital. Ja, end ikke en ambulance på de videoer, der er tilgængelig.

  Hvad skete der egentlig, og hvor er de alle de døde og sårede henne?

 258. Af E Nielsen

  -

  Marie Due: jeg blander ikke dit indlæg sammen med Jakob Rasmussens indlæg 1406 kl 14.00. Det er Rasmussens indlæg jeg forholder mig til.
  Når Rasmussen konkluderer som han gør – er det jeg efterspørger en lægefaglig baggrund.
  Jeg kan vel med rette spørge,til dette når han drager konklusioner på forhånd ud fra en begivenhed han (må jeg formode) han kun kender fra mediernes omtale.

 259. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt en meget god artikel – from over there – ifm Orlando:

  “Orlando Shooting — Paul Craig Roberts”
  http://www.paulcraigroberts.org/2016/06/13/orlando-shooting-paul-craig-roberts/

 260. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt en artikel fra Daily Mail omkring “dancing boys” – they are just ordinary perverts – griner:

  “The secret shame of Afghanistan’s bacha bazi ‘dancing boys’ who are made to dress like little girls, then abused by paedophiles”

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3384027/Women-children-boys-pleasure-secret-shame-Afghanistan-s-bacha-bazi-dancing-boys-dress-like-little-girls-make-skirts-abused-paedophiles.html

 261. Af hektor heimlich

  -

  Den svenske statsminister Loefven har nu også holdt en lille tale (han brugte en gammel, han havde liggende), grædt en lille skvæt krokodilletårer og kløet sig i røven ved en mindehøjtid for islams ofre i Orlando: det ska sgu nok hjælpe!

 262. Af Jørgen F.

  -

  Nu har USA korrospondenten så været på besøg i ulvehulen i Orlando. På vej ud rapporteres det at der er blevet råbt – ‘go to hell’ –

  Jeg har de seneste dage lært af journalisterne, at intet må tages for givet – intet.

  Hvorfor jeg forbeholder mig retten til at tro på at det var journalisten, der blev råbt efter.

 263. Af Henrik Petersen

  -

  Sjovt og rigtig meget skriveri fra denne ‘Jan Petersen’, stillingsbetegnelse konspirationsteoretiker.

  Nu mangler jeg blot nogle indlæg fra ham den skrupskøre danske kemiker, der ævler om, at det var noget ‘nanotermit’, der væltede Twin Towers. Nix, det var muslimske terrorister.

  Det var jo nok også nanotermit, der liiige dræbte en flok mennesker på en diskotek i Orlanda.

  Ok, here goes: Det var en muslimsk terrorist, muligvis skabsbøsse, muligvis ikke videre klog, der rent faktisk skød og dræbte x antal mennesker på et diskotek i Orlando.

  Altså muslimsk terror, og fri mig for mere Breivik-vrøvl.

  Muligvis er ikke alle muslimer terrorister, men langt størstedelen af terror udføres af muslimer, uanset deres seksuelle præferencer.

 264. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Jeg bryder mig heller ikke om homoseksuelle…

  Når det er sagt, så skal alle uanset baggrund have lov og ret til at leve som alle andre i samfundet.

  Homoseksualitet ødelægger samfundet, fordi befolkningen ikke kan reproducere sig selv som sådan og værst af alt børn, som bliver opvokset i en homoseksual familie, højst sandsynligt ender ligesom forældrene og bliver enten alt for feminine eller maskuline.

  Ergo, børnene får ikke en sund og normaliseret og moralsk og etisk opvækst, uanset om det lyder uacceptabelt for de fleste.

 265. Af Jan Petersen

  -

  Konspiration eller ej – hvor er alle de “forfærdelige” billeder og videoer af de døde bøsser? Jeg har endnu ikke set ét eneste. End ikke en død bøsse i body bag . . . .!

 266. Af Henrik Petersen

  -

  > Jan Petersen

  Synd for dig, at du har så syg en fantasi at du gerne vil se døde bøsser. Forhold dig til fakta i stedet og find dine smagløse fotos på nettet.

  > Mehmet Sami Gür

  Who cares hvad du bryder dig om? Dine holdninger til andre med en anden seksuel holdning end din kan du passende leve ud i et muslimsk land. Hvis du rejser nu, hvornår kan du så være hjemme i Tyrkiet??

 267. Af Jan Petersen

  -

  Den eneste bøsse, jeg hidtil har set, er en assault rifle AR-15. Så nemt er det altså ikke at myrde ca 50 andre bøsser og såre yderligere ca 50 andre bøsser – sku’ jeg lige hilse at sige. Faktisk er det uendelig svært at myrde nogen – overhovedet, med mindre man rammer lige i hjertet. Nok lidt usandsynligt – i dette tilfælde!

 268. Af Jan Petersen

  -

  Normalt kan medier ikke få nok i at vise døde, selv gemt under et tæppe. Men i dette tilfælde, med ca 50 døde, vises ingen døde overhovedet – end ikke et lig i en body bag. Jeg finder det meget mystisk!

 269. Af Javier Martinez

  -

  Mehmet

  Derfor er det et problem at vi har ladet jer religiøse en i DK. I passer ikke til den åbne Danske kultur.

  Henrik Petersen
  9.11 lod Bush lige passere. Det gavnet military industrial complex. Og samarbejdet mellem muslimer og bush dynastiet har været tæt. 4000 bombe eksperter har skrevet under på den. Mv. Hele bin laden familien blev fløget hjem fra usa timer efter

  Nu kan i ikke sådan løbe fra breivik ansvaret. DK har blod på hænderne fra dengang under vko. Især df..

 270. Af Jørgen F.

  -

  Jan,

  Det har været amerikansk politik længe, vel siden Vietnam , ikke at vise deres statsborgere frem i sårbare situationer, der knytter sig til krigsindsats.

  Jeg tror bare du skal regne med at amerikanerne har langt bedre styr over youtube m.m. end vi aner her i Europa. Det er naturligvis uhyggeligt i sig selv.

  Men pointen er nok her – krigsindsats.

 271. Af Javier Martinez

  -

  Dog utroligt at han kunne genoplade 15 gange sin ar uden at nogen af de 300 gæster fik ham lagt ned..en god sikker position må han have haft?

 272. Af Jan Petersen

  -

  Krigsindsats – griner. Ok, mainstream propaganda virker perfekt 🙁

  Brug iøvrigt lidt tid på at google selv – prøv feks “orlando shooting hoax”

 273. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt en god pointe. Jeg tror også, alle ca 50 nærmest stod i kø for at blive skudt!

 274. Af Allan Hansen

  -

  @ Jan ” iøvrigt,,,,,,,, Petersen

  Man offentliggøre billeder af afdøde mennesker
  før de pårørende er blevet underrettet!
  – Det kan du vel forstå?????? Eller hvad (?)

  Foto fra Orlando – tror du også det er Hollywood denne gang.
  Tag det sammen ” i øvrigt,,,,,,,,
  KLOVN.

  , http://elpais.com/elpais/2016/06/12/album/1465723829_574885.html#1465723829_574885_1465727356

 275. Af J L

  -

  Mehmet Sami Gür

  En af store trusler mod vores tilværelse på denne jord er muslimske mænd, der får et hav af børn med flere koner.

  Jeg er heteroseksuel, men har ingen børn. På en måde gør jeg verden en tjeneste for på måde bliver mere plads til de mange børn, som nogle får uden de bekymre sig om det.

  Hilsen Jesper Lund

 276. Af Jan Petersen

  -

  Det er da fine foto, MEN hvor er billeder af de døde?

  Iøvrigt ævl hvad skriver . . . naturligvis viser man billeder af døde . . . hvis der ellers er nogen døde!

 277. Af P. Torbensen

  -

  Selvfølgelig viser man ikke billeder af de døde,det er usmagelig før de overhovedet er blevet identifiseret og familier er underrettet og deres ønsker og behov er hørt.
  Ligesom i København med sikkerhedsvagten Dan ved synagogen og Omar på Nørrebro,er nu ganske overbevist om,at de er døde uden en pervers udpensling som dokumentation.

 278. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt iflg DR.dk:

  “Sårede efter diskoteksmassakre ankom i brandbiler og lastbiler
  Orlando løb tør for ambulancer, fordi sårede og døde ankom i ‘læsevise’, fortæller læger.”

  Spørgsmål – er det bare mig, der ikke kan finde ud af at google nyheder? Hvor fa’n er alle de artikler, billeder, videoer, etc – der understøtter ovennævnte?

 279. Af Jan Petersen

  -

  Alle render rundt med en mobiltlf i lommen, men ikke en eneste har taget billede eller video af lastbiler med sårede. Der er ellers penge i den form for news. Mystisk!

 280. Af Allan Hansen

  -

  Jan KLOVN Petersen NU må du sgu tage dig sammen!
  Der findes masser af foto af “døde,, i Orlando på både
  Facebook og Twitter etc,
  Hvis du ellers er med i disse idiot klubber ,,,,,,
  Det handler, om pårørende, som har sendt billeder til
  andre familiemedlemmer.!

  Jeg får kvalme over dig — er du syg eller hvad?
  Eller elsker du bare, at se billeder af døde mennesker?
  Syg mand,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  Se også CNN. BBC. FOX News etc etc her er, der mange billeder af døde
  i Orlando,,,,,,,, KLOVN

 281. Af P. Torbensen

  -

  Forøvrig lige en erfaring , som kommer op på nethinden fra min tid i USA-stort set ingen ringer
  efter ambulancer i guds eget land-kan ofret ikke betale ved kasse 1,hæfter den som ringede for
  regningen-der forlanges navn og adresse og andre oplysninger før de overhovedet rykker ud. og det har helt sikkert ikke ændret sig med nu 55 mill amerikanere på fødevarehjælp(fodstamps) og millioner af hjemløse og andre elendigheder fra landet med teksten på deres penge”in god we trust”

 282. Af Jan Petersen

  -

  Kom med et par links på de “læssevis” af døde eller sårede på lastbiler fra mainstream news – eller alternativ facebook eller twitter – så tror jeg på dig 🙂

  PS: Og ikke et par almindelige ansigt foto fra id-cards 🙁
  Det beviser intet!

 283. Af Jan Petersen

  -

  Hvis ca 50 er skudt og andre ca 50 er såret – ringer sikkert en eller anden 911, men det er da muligt, de alligevel kun sender et par lastbiler 🙁

  PS: Men jeg tror nu stadig, en eller anden ville spotte de lastbiler med døde og sårede på en mobil 🙂

 284. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt ringede Omar-skyderen selv 911, så måske var den ene linje optaget 🙂

 285. Af Frank A

  -

  @ jp

  Du virker ærlig talt syg.

  Billeder af døde mennesker? WTF!

  Dit empaticenter i hjernen er jo totalt slukket

 286. Af P. Torbensen

  -

  Tja Jan Petersen for et par dage siden vedhæftede de en masse negative” superlativer” på mig
  som person.Efterfølgende henviste de til et link med sætningen.
  Citat:”Her et godt link,gider ikke læse det,men det ser okay ud”.
  Mand dem op og prøv at være selektiv og kritisk i deres valg af kilder og kryds tjekke deres links,bare et godt råd,men i det mindste læs og forstå dem først før en anbefaling hvis de vil tages og opfattes som seriøs.

 287. Af ib Olsen

  -

  Jeg forstår ikke at ja vi er mar ti ne z, knage, nørager og lignende halvhjerner får lov til at sabotere/forstyrre/ødelægge så mange debatter med hundredvis af tåbelige kommentarer. Begge har rotter på loftet og lider af kuppelkatarr. Stop dog deres kvalmende og sindsforvirrede ævl.

 288. Af Jan Petersen

  -

  Men iøvrigt dukker der sikkert et par “sindsoprivende” breaking news mobiloptagelser op de nærmeste dage. Det skal der næsten, for at få historien til at passe. Uanset, hvor godt man planlægger – smutter altid en eller anden detalje 🙂

 289. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er jeg ret ligeglad, hvad de DR/TV2-klaphatte her mener. Jeg bruger hele nettet til at google nyheder 🙂

 290. Af Javier Martinez

  -

  De kristne er nu ude at hylde terrordåden..
  http://www.thedailybeast.com/articles/2016/06/14/pastor-praises-orlando-attack.html?source=TDB&via=FB_Page

  Det næste bliver vel en rabbi?

  “Begge” preben ib f1

  Både dr hyde og mr jekyll i dag? Du er for beskeden. Jeg kan nævne 5 navne du har skrevet under i dag..

 291. Af J Nielsen

  -

  Ringe 911? Som i nine-eleven?

  Så passer det altså! Omgående! (Den sande betydning af omg. Selv om de vil have os til tro noget andet).

  Griner meget højt og meget længe. Og meget irriterende, for naboerne som er gået i seng men har glemt at lukke vinduerne.

 292. Af J L

  -

  Henrik Day Poulsen, et fagligt spørgsmål.

  Hvad får en person til at tro på tåbelige konspirationsteorier?

  På bloggen er der en person, som er overbevist om, at mennesker ikke var på månen i 1969, at 7/11 var iscenesat af USAs regering og nu, at terrorangrebet i Orlando slet ikke er hændt. Hvad driver en person til at tro på disse tåbelige konspirationsteorier?

  Hilsen Jesper Lund

 293. Af J L

  -

  7/11->9/11

  Hilsen Jesper Lund

 294. Af ib Olsen

  -

  Der er godt nok masser af løgnehistorier i medierne, men meget tyder på at jan petersens konspirations-paranoia helt har taget magten fra ham i dag. Man kan snart kun ønske ham god bedring.

 295. Af Allan Hansen

  -

  En politimand og han kone, blev i dag myrdet af en
  jihadist i Frankrig – men, der er ingen foto/billeder af de døde!
  Det betyder ergo i almind molbo/ bonderøvs filosofi.
  Ergo ingen døde — ren bodega shit.

 296. Af Jan Petersen

  -

  Jeg gider ikke lege mere med jer idag, ses imorgen. Iøvrigt er 911 emergency call in USA. Og, iøvrigt påstår jeg ikke, at ca 50 bøsser ikke blev myrdet og ca 50 andre ikke blev såret. Siger blot, der er meget af den historie jeg ikke forstår, på basis af de nyheder der er bragt. Brug natten på at google lidt info til undertegnede, please – incl foto af de “læssevis” af døde og sårede der blev transporteret væk på lastbiler 🙂

 297. Af Javier Martinez

  -

  Mht konspirationsteorien at 9.11 skete d 7.9 kan jeg jorde denne.

  Mht. Første månelandning tæller mange ting imod. Men uden tvivl var de der snart.
  Jeg mener den kunne eller ikke kunne være sket.

  9.11 tror jeg usa havet viden om ville ske. Og lod ske. Men at de organiseret selve angrebet? Nej. Nok lidt sprængstof til at hjælpe til men..
  http://www.ae911truth.org/

  Orlando qui cest vrai. 🙂

 298. Af Allan Hansen

  -

  OK. J.P godt ord igen – jeg er selv en drille- Pind!
  MEN du burde tage dig lidt sammen – hvis du skal
  lege “kloge Åge,,,, den slags tager tid – lang tid:
  Klø på!

 299. Af Javier Martinez

  -

  En pige stukket med kniv 2 gange her i aften i frankrig af en muslim med isis tilhør. Blevet en epidemi de sidste dage.

  For meget media tid til det hele? Mød det med stilhed og der forsvinder nok. 5 minutters berømthed er blevet en verdensomspændende modbydelighed.

 300. Af hektor heimlich

  -

  I Sverige er der dagligt mennesker som bliver stukket ned eller skudt eller smift ud fra balkonger af fanatiske muslimer -det holder svenskerne bare kæft om. Hvs Trump kommer til magten i USA og får ryddet på i moradset -kan USA blive et fint alternativ at bo i. Masser af svenske professorer har advaret politikerne i decennier -men disse er helt besatte af at komme til EU og få snabeln ned i den europæiske pengekiste så de skider fuldstændigt i sine landsmænd!

 301. Af hektor heimlich

  -

  I Sverige er der dagligt mennesker som bliver stukket ned eller skudt eller smidt ud fra balkonger af fanatiske muslimer -det holder svenskerne bare kæft om. Hvs Trump kommer til magten i USA og får ryddet på i moradset -kan USA blive et fint alternativ at bo i. Masser af svenske professorer har advaret politikerne i decennier -men disse er helt besatte af at komme til EU og få snablen ned i den europæiske pengekiste så de skider fuldstændigt i sine landsmænd! De europæiske politikere har ikke prioriteret sine landsnænds sikkerhed fremfor egne privatøkonomiske intereeser -det var synd at sige -hele banden burde afskediges!

 302. Af Anders Thornvig Sørensen

  -

  Hvorfor blev terroristen ikke overmandet, mens han skiftede ammunition, spørges der.

  1) Stormgeværer er konstrueret til at kunne genoplades hurtigt i en kampsituation.
  2) Terroristen havde ammunitionen med og klar i forvejen.
  3) Terroristen var i forvejen trænet i våbenbrug som professionel vagtmand.
  Et rimeligt gæt er, at han kunne genoplade geværet på under 5 sekunder.

  Pressen spekulerer i, om han har været frustreret skabsbøsse, fordi han var kommet på diskoteket flere gange i forvejen, også samme aften som han lavede angrebet. Men det tvivler jeg stærkt på. Jeg tror derimod, at han er kommet på diskoteket i forvejen for at skaffe sig et forhåndsindtryk af stedets fysiske indretning og for at aflure gæsternes adfærdsmønstre.

 303. Af Niels Peter Lemche

  -

  ANDERS THORNVIG SØRENSEN – 15. JUNI 2016 07:42: Nu, da jeg har internet igen, så bare et lille pip i denne lange debat, som jeg ikke orker at læse igennem fra ende til anden. Din analyse er korrekt, men en ting skal med, som man også måtte tænke på i forbindelse med Breiviks massakre: Naturligvis kan man afvæbne en sådan skytte med et koordineret angreb; men civilister løber væk, hvor der var mere brug for nogle, der løb mod gerningsmanden. Det ville koste livet for et par, og derefter gerningsmanden livet. Umennesker som skytten i Orlando og Breivik regner med, at deres ofre ikke har fået nogen militær træning, og resultatet er: Ren lerdueskydning. Bare ærgerligt med Breivik, at det norske politi ikke gjorde som det amerikanske, skød slynglen ned. I øvrigt har de vist dødsstraf i Florida, så han var aldrig kommet fra det og kunne anlægge sag mod den amerikanske stat, som det skete med Breivik.

 304. Af Abdel Khaleq

  -

  Er der nogle som kan bekræfte om HDP er homoseksuel? Jeg har i mine kredse fået oplyst at HDP er homoseksuel er du det HDP?

  Jeg har ændret lidt i HDP indlæg som kan skrives således:

  Hvis vi skal forebygge angreb på muslimer, er det ikke nok at stoppe vestlig islamofobi. Vi bør også stille krav om, at alle vesterlændinge i skolen undervises i islam og møder muslimer. Dette skal inkludere de vestlige privatskoler. Her skal myndighederne sikre og kontrollere, at elever modtager undervisning i islam og den civiliserende del af verdens syn herpå. Jo mere vi ved om hinanden, jo mindre er sandsynligheden for, at der skabes fordomme og had.

  Hvis man bag sprutten og swingerklubber uimodsagt får lov til at dyrke det syn på islam, som hersker i Danmark, Polen og Frankrig, øges risikoen for angreb på muslimer i Europa. Muslimer, der går tildækkede og er nødt til at skjule og fornægte deres religion, lever i frygt.

  Såfremt det viser sig, at gerningsmanden er højreorienteret og begik terrorangrebet i sekuralismens navn, kan reaktionsdannelse sagtens være den psykologiske forklaring på angrebet.

  Under alle omstændigheder bør man efterhånden erkende, at muslimer lige som jøder lever et farligt liv i den vestlige verden på grund af visse hørjeorienteres intolerance og ha .

 305. Af J L

  -

  “Javier Martinez”
  Jeg var ikke klar over, at du også tilhører “konspirationsklubben”

  Hilsen Jesper Lund

 306. Af J L

  -

  Anders Thornvig Sørensen

  Nogle af gæsterne har observeret at gerningsmanden har været stærkt beruset og voldsom på nogle af sine besøg på natklubben. Det er ikke just den bedste mentale tilstand at have, hvis formålet er ‘at skaffe sig et forhåndsindtryk af stedets fysiske indretning og for at aflure gæsternes adfærdsmønstre’.

  Hilsen Jesper Lund

 307. Af Jørgen F.

  -

  …Abdel – du har næsten ret – men også kun næsten – og det er i detaljen vi bliver nød til at insistere på den hårde diskussion. For forskellen er at religion er en ‘hat’ , der kan tages af og på af individet. Frivilligt og selvstændigt.

  Religionen knytter sig dermed hverken til race, sexualitet – eller nationalitet. At følge religiøse dogmer er et personligt anliggende, der ingen indflydelse har på individets helbred eller udvikling iøvrigt. Det kan læses i den lille røde – og har intet med vestlig konservatisme at gøre.

  Det står derfor enhver muslim frit for, at sige at sige højt, at terroristen ikke fulgte islams ånd i drabet på bøsserne – eller selv at melde sig ud af klubben, fordi det er for besværligt at leve livet som muslim i Europa blandt fritgående bøsser, jøder og slagtesvin.

  Det er der bare ingen der gør. Derimod flashes de den religiøse adfærd og de religiøse beklædningsgenstande, der implicit hylder terroristen flittigt.

  Det er kulturforrædderi, som europæer, ikke at reagere skarpt.

  Så det gør vi …

 308. Af Jakob Rasmussen

  -

  Abdel Khaleq skriver: “Såfremt det viser sig, at gerningsmanden er højreorienteret…”

  Det var han, mildest talt.

  Den islamistiske terrorist var ultrareaktionær; han kæmpede for at indføre et irrationelt, diktatorisk samfundssystem fra sekshundredetallet med vold.

  Den højreradikale, islamistiske terrorist, der begik terrorattentatet på Pulse, hadede, ligesom de fleste andre højreradikale, homoseksuelle.

  Desuden er islamister imod demokrati; de kæmper for at indføre et racistisk samfundssytem, hvor muslimer undrtrykker alle, der ikke er muslimer.

  De reaktionære islamisters racisme overfor jøder er åbenlys og indiskutabel; De islamistiske terrorister myrder tilfældige jøder, blot fordi de er jøder.

  Derudover er islamisterne imod ligestilling, og mener, at gifte mænd har ret til at voldtage deres koner – og deres kvindelige slaver…

  Som om det ikke er nok, så er islamisterne også militaristiske apokalyptikere, der drømmer om at starte en Dommedagskrig, hvor de vil udrydde alle, der ikke er muslimer.

  Islamisterne ligger med andre ord, ideologisk set, langt til højre for Genghis Khan…

 309. Af Jakob Rasmussen

  -

  Det er heldigvis ikke alle, der kalder sig for “islamister”, der har de ultrahøjreradikale holdninger, som jeg beskrev i mit forrige indlæg.

  For alle kan jo kalde sig for islamister; “islamisme” er ikke en præcis, varemærkebeskyttet betegnelse.

  De ultrareaktionære, politiske holdninger, som beskrev i mit forrige indlæg, gælder naturligvis kun fundamentalistiske islamister, der opfatter Koranen som skaberens uforfalskede, indiskutable og endelige budkab til menneskeheden.

  Der findes også muslimske demokrater, der ikke mener, at sharia skal være grundlaget for al lovgivning, der kalder sig for islamister; men de bliver truet af de fundamentalistiske islamister, der mener, at sharia skal være grundlaget for al lovgivning.

  Desuden findes der også en gruppe, der kalder sig for koranister, og som forkaster haditherne, som grundlag for lovgivningen, og som mener, at det “kun” er koranen, der skal danne grundlag for lovgivningen i et muslmsk samfund; men der er tale om en meget lille minoritet, der bliver forfulgt af stort set alle andre muslimske grupperinger…

  De “rigtige”, ultrareaktionære og racistiske islamister mener, at både haditherne og koranen skal danne grundlag for al lovgivning i et muslimsk samfund, og at muslimerne skal have flere rettigheder, ved f.eks., at betale mindre i skat, end alle andre borgere.

 310. Af Maria Due

  -

  Jacob Rasmussen 10:30

  Du fremfører nogle udprægede venstreorienterede synspunkter om, hvad der er højre og venstre i det politiske spektrum. Må jeg minde dig om, at blandt kommunister af en hver art under kommunistiske regimer er/var alle ikke-kommunister jaget vildt, og det marxistiske diktatur, hvor alle tror og mene det samme, idealet. Den slags er det modsatte af det, der er i højsædet hos de ægte konservative og liberale med deres respekt for individet.

  Det onde er ikke pr. definition en del af det borgerlige, og det er også latterligt at kalde nationalsocialismen for højreorienteret. Ved man blot lidt om nazisme og har læsti “Mein Kampf”, ved man, at målet var at udrydde kirken og manipulere de inderligt foragtede “masser”.

  Det er umuligt at føre en blot nogenlunde begavet debat med alle de løse missiler og grødhoveder, der bruger deres dage på at fylde Berlingskes debatter med vrøvl. Det er ikke svært at forstå, at de ikke er i arbejde, og de afslører hurtigt sig selv som løgnere, når de for at retfærdiggøre deres manglende beskæftigelse påstår, at de er pensionister. Når dertil kommer flokken af manipulatorer uden historisk viden og respekt, er det faktisk ikke værd at beskæftige sig med. Jeg forstår ikke, at man ikke anlægger en anden linje fra Berlingskes side.

  Anders Thornvig Sørensen, du kan have ret, men der er meget, der tyder på, at HDP og jeg har det. Det var en skuffelse af høre, hvor fermt og rutineret de homofiles repræsentanter i Deadline hos Martin Krasnik forsøgte at tale sig bort fra, at deres “allierede” minoritets religion kan have noget at gøre med massemordet i Orando, og det var tydeligt, at Krasnik ikke troede dem. Den udsendelse var ikke til benefice for regnbuefolket, de tabte noget på gulvet, og der var ingen tegn på, at de etnisk danske deltagere kommer til at samle det op og ændre mening. Muslimen var mere troværdig, for han ved godt, hvor skoen trykker.

 311. Af Javier Martinez

  -

  Jesper Lund

  Kom også som et chok at du er et af fårene.

  Jl “det hele er muslimens skyld inklusiv uligheden, borgerlig pengekriminalitet mv.”

  Ud og forkynd med dig nu!

 312. Af Javier Martinez

  -

  Men er naturligvis ingen mere reaktionær og højreradikal ekstremistisk en jøderne.
  Ved sidste genocide i gaza fik de ram på 12.000 børn og kvindlige civile, og 100 hamas kæmpere.

  Udryddelseslejren Gaza er i dag verdens største nazi camp. Guantanamo er helt nede på 4 pladsen i sammenligning.

  Indlæg til rasmussen i filteret fra i går? Uden jøde smovser eller noget brugt?

 313. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og skal vi så også acceptere antisemitiske indlæg fra denne falske Javier Martinez? Og hvor længe vil Berlingeren acceptere, at galningen benytter en kendt persons navn som pseudonym?

  HDP: Du må have et eller andet formål med dine blogs, noget der måske skal indgå i en afhandling om psykologisk afvigende personer.

 314. Af Javier Martinez

  -

  Naturligvis lemche..derfor du har været savnet af HDP.

  Jøden Lemche der konverteret til kristendommen, tåler jo hverken jøde eller kristen kritik. Jøde kritik har han opfundet et ord til “anti-semit”..det står i hans hasbara manuel skal bruges hver gang nogen kritisere israel.

  Den troende tosse burde have været frataget sine kvaksalver studier på kbh uni for 50 år siden..

  10.000 jm i verden hr. Kravlenisse.

 315. Af Jakob Rasmussen

  -

  @Javier Martinez

  Du skriver: “Kom også som et chok at du er et af fårene.”

  Hvis du er en ulv, så må det være en skabet, antisemitisk ulv, der ville flygte, hvis den så en kat…

  Det er en gåde, hvorfor du bilder dig selv ind, at du er venstreorienteret.

  Stalin hadede både homoseksuelle og jøder, så hvis du virkeligt er venstreorienteret, så må du være stalinist. Den sidste stalinist udenfor Rusland…

 316. Af Allan Hansen

  -

  Dr. Bill Warner

  – bøsser har man da “lov,, til at slå ihjel !

  https://www.politicalislam.com/winning-the-jihad-war/

 317. Af Javier Martinez

  -

  Rasmussen, at du mener jeg er højreradikal som scientologisten dig er uforståligt.

  Kun venstrefløjen kritisere israel og jøde penge,medie,politisk magt konstruktivt. Højrefløjen gør også, men kun udfra det racistiske og ariske synspunkt. Som ib olsen når han skrev “er der overhovedet nogen arier her”.

  I det store og hele hvor jeg adskiller mig fra venstrefløjen generelt er mht. Indvandringen. Da jeg bekymre mig om den svageste og den Danske models overlevelse.
  MHT. religionens negative kulturelle indflydelse. Den deler venstrefløjen nu dog generelt.

  Så gerne et socialistisk parti med landets første stramme indvandringspolitik. Også et der forbød religiøse ret til statsborgerskab pånær dem der har det allerede. Dette ville hjælpe meget i verdens anden mest ateistiske land.

  Og vi har slet ikke brug for flere scientology tosser som dig. Hvad trin er du på mini,mega,super tosse? Og hvad kostet det at opnå dette? 10.000 dollar pr. Trin ikke? Super mega idiot , koster over en million kr. Mener jeg?

 318. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  ” Find kammertonen ! ” –OG indse AT: Under-Danmark har fået for meget magt ! –Sådan er det når “skidt” ! –Kommer til magt og ære ! –SÅ véd de ikke, hvordan de skal være !—De ååhh så skrøbelige personager, der hulker ind til “dukke-Johanne” ! –ER blevet så umanerligt mange AT : De er ligeså-farlige som islamister ! –DE går ikke af vejen for AT: génere alle dem, der i årtiér har betalt verdens højeste skatter ! –For netop at, give dem de helt rigtige betingelser ! –Godheds-apostlene–har selv trådt på den gren de sidder på ! –OG det giver bagslag ! Noget så eftertrykkeligt !

 319. Af Anders Thornvig Sørensen

  -

  Jesper Lund – 15. juni 2016 09:19
  Udsagn fra hans første kone bekræfter, at han godt kunne finde på at drikke alkohol. Derimod mener hun ikke, at han var bøsse, men fortæller til gengæld, at han havde psykologiske problemer.
  FBI hævder at have haft ham på observationslisten som mulig terrorist i 2014. FBI citerer hans anden kone for at have oplyst, at hun ved en lejlighed gik med ham på ‘rekognocering’ på bøssediskoteket, åbenbart som forberedelse til et angreb.
  Så jeg fastholder min opfattelse.

  Det underbygges af hans egne udsagn under terrorhandlingen. Vidner på stedet citerer ham for, at han ville standse bombningerne, men det er uklart, hvad hans præcist mente med det. Måske har han tænkt på USA’s krigsførelse mod Taleban i hans oprindelsesland Afghanistan, men det kan også have været krigsførelsen mod IS, eller begge dele.

  Diskussionen i USA går bl.a. på, om myndighederne ventede for længe med at storme diskoteket, fordi de havde forvekslet massakren med en gidselsituation. Dvs. en mere ‘almindelig’ eller målbevidst gidseltagning, hvis jeg forstår det korrekt. Det hænger sammen med spørgsmålet om, hvorvidt han har stillet konkrete krav til myndighederne, eller om det har været sådan, at ingen i situationen rigtig vidste, hvad han egentlig ville.

  Så undrer jeg mig også lidt over, hvordan han kom forbi vagten. Men det har vel også været en af de ting, han aflurede under sine åbenbart mange besøg på stedet.

 320. Af Niels Peter Lemche

  -

  HDP: Er antisemitisk propaganda nu også godtaget på din blog?

 321. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Nye oplysninger om Orlando sagen

  Nu dukker der nye informationer op om gerningsmanden, som bl.a. var i kontakt med FBI og faktisk havde han forbindelse med den amerikanske ordensmagt siden 2013! Så spørger man hvordan en person kan udrette så meget kaos, når den selvsamme person er under konstant overvågning af det amerikanske sikkerhedsnetværk?

  Det er lidt betænkeligt, at gerningsmandens ugerning sker på et tidspunkt, hvor bokse legenden Muhammed Alis begravelsesceremoni finder sted?

  Og det er også tankevækkende præsident Obama ikke tager til begravelsesceremonien?

  Visse kræfter i vesten ønsker at bremse Islams voksehast. Især efter Muhammed Alis død.

  ifølge et par øjevidner var der flere end en person, som skød og dræbte. Faktisk viste det sig ud fra de døde og sårede menneskers obduktioner, at der blev skudt med otte (8) forskellige våben!

  Meget tyder på der var flere gerningsmænd på stedet og denne sag lugter grimt og tvivlsomt ligeså meget som 11. september 2001 og m.v.

  Gerningsmanden, som medierne dækker lige nu kan have været en fiktiv person, som måske har været død længe før, for det er meget nemt at producere billede- og lydmontager i dag. Folk har selvfølgelig ikke tid til at undersøge alt dette, da det er meget nemt at narre og navigere masserne ved hjælp af professionel medie dækning og teknik.

  Her er der snarere tale om en intensiv kamp fra efterretningstjenesters side i håb og forsøg om at forsvare USA’s og dermed vestens fremtid.

 322. Af Torben Laursen

  -

  Kan b.dk ikke stoppe soren.sorensen/Javier Martinez? Man kan vel sige at 300 indlæg må være nok?!
  Og så lad os andre debattere fornuftigt.
  Lige nu skriver jo Den Korte Avis så rigtigt, så rigtigt at DR og Tv-2 af hele deres hjerte ønsker at vi kun har en “ensom ulv”, en “hate-crime” og intet der relaterer til deres elskede Islam.
  Men sådan er det ikke – læs dog hvad hans nærmeste siger m.m. – og selv Obama og Clinton siger at det er og var et rent ISIS job han udførte – ligesom mange andre har gjort og vil gøre! Vent og se! ,

 323. Af Torben Laursen

  -

  Og Sami Gur – du er dog den person der mest af alle lige p.t. har brug for hjælp.
  Sidder du (forhåbentlig) på et psykiatri sk hjem?? Det bør du gøre. Søg hjælp.
  Mage til sludder er ikke set på b.dk. før. Og der er ellers mange der kæmper om det trofé.

 324. Af Javier Martinez

  -

  Hans kone har nu også.været ude og sige, at hun godt mente han kunne være homosexsual?

  Lemche

  Intet anti semitisk ved at påpege at du er jøde og anti semit mod palæstinensere mv. Altid i blindt forsvar for jødisk/israelisk overherredømme overalt!

  Hvis man ikke påpege dette må man heller ikke påpege at folk er kristne eller muslimer. At jøder ikke ønsker at påpeges som sådanne er jo åbenbart nu deres land står bag så mange krigsforbrydelser.

  Kan b ikke stoppe preben f1(for 40 minutter siden ib olsen nu Torben) og hans tåbelige ikke debat relevante indlæg?

 325. Af Maria Due

  -

  “Kan b ikke stoppe preben f1(for 40 minutter siden ib olsen nu Torben) og hans tåbelige ikke debat relevante indlæg?”

  Åbenbart ikke, men det kan Javier Martinez alias Henrik Knage. Jeg ser, at Lemche nu også er blevet udråbt til jøde, velkommen i klubben af Knages falske jøder.

  Mit sidste indlæg ligger stadig i filteret og er åbenbart ikke så velkommen som alle Knages indlæg. Der bliver ikke meget tilbage af Berlinskes blogdiskussion, hvis de slettes, men det kan så til gengæld resultere i flere, der er værd at læse.

 326. Af Javier Martinez

  -

  Knage har intet med undertegnet at gøre. Men indlæggene er da meget fornøjelige. Hvis knage skulle have en kritisk tilgang til zionistiske jøder, såvel som religiøse i det hele taget, er det da meget fornuftigt. Vi har lige set igen hvad de går og laver?

  De kristne krigsforbryder Fogh, og Haarder med mange flere, er et andet eksempel.

  Frk Due er også altid i blind forsvar for forbryderstaten israel. Og jøde sagde du! Havet helt glemt det. Når du fylder 40 år eller får børn , må du godt læse zohar Madonna snød og startede i 30’erne..

 327. Af Jørgen F.

  -

  Enig Mehmet.

  Obamas afbud kom, som jeg læste det, præcis efter at Erdogan meldte sin ankomst? Jeg også enig i at Ali’s begravelse ikke kan være helt uvæsentlig for Orlando skyderiet – er tillige enig i at amerikansk udenrigspolitik nu i høj grad er bestemt af det faktum at der pågår en massiv konvertering til Islam blandt sorte og hispanics. Det er også hvad bekymrer Trump …

  Kristendommen er traditionelt klassestigmatiserende – men de senere år, under Obama, er kristne overalt i den 3. verden blevet forfulgt uhindret. Incitamentet til at forblive kristen som fattig i lovløse områder i verden idag er meget lille. Det gælder så også nu i de fattige kvarterer i USA.

  Jeg er hverken stolt af de Kristnes eller Islams repræsentanter i den forbindelse. Og foragter rent ud sagt Obama for at lade stå til.

  Obama opfatter formentlig på sig selv som en ‘crossover’ mellem Islam og Kristendommen , en sand monoteist i stil med Akhenaton. Men han efterlader sig en omfattende konflikt – ikke en våbenhvile….

 328. Af Flemming Lau

  -

  ABDEL KHALEQ 08.50
  Du skriver smigrende “Jo mere vi ved om hinanden, jo mindre er sandsynligheden for, at der skabes fordomme og had”
  Vi danskere ved efterhånden mere end rigeligt om jeres infame islamistiske jihad. Ikke fordomme men kendsgerninger !
  Vi ved at 75 % af danske muslimer går ind for Sharia og giver udtryk for jøde had. Det vil sige hvergang vi møder 4 muslimer, så vil 3 af dem være Sataniske muslimer !

  Vi ved at Koranen’s Sura 72 vers 4 afviser at Jesus Kristus er Guds Søn ! Hvordan var det lige islamister besvarede “krænkelsen” af Muhammed, mod Tegnerne ? Det ene lede mord forsøg efter det andet ! Og hvad var den somaliske imams svar ; ” Jamen det var PET der selv kørte attantatmanden hen til Tegneren, for at kaste dårligt lys over Islam !

  Ikke engang når muslimer uddanner sig på universitetet, kan have tillid til at de vil Danmark noget godt, som fx de to henholdsvis pædagogisk og jura studerende der blev tager af politiet for at have smuglet 2 tjekkiske maskinpistoler af CZ scorpion. Da de kom for dommeren var der ikke flere smil fra deres side men følgende svada ” Fuck alle danskere, vi skal slå jer alle ihjel og drage til jihad, glæder mig, vi er livsfarlige for vesten. Fuck jøder !!!

  Og mht sura 5.60 hvor vantro lignes med aber og svin, altså dehumaniseres så de er lettere at slå ihjel. Eller for den sags skyld sura 4.89 “Tag ikke nogen af dem som venner, før de udvandrer for Allahs sag. Hvis de vender sig bort, skal i gribe dem og dræbe dem, hvor i end finder dem !

  Jeg ser intet tillidsskabende i ovennævnte tekster, tværtimod ! Sig til dine ofte indavlede ” brødre” af religionen Islam, at danskerne ikke ønsker at “elske” Islam ihjel men at vores fremstrakte hånd endnu skal ses som tegn på at i gerne må være en del af vores samfund, men i den forventning at de skal opføre sig ordentligt !

 329. Af hektor heimlich

  -

  Obama tabte desværre sejrene i Irak , Libyen og Afghanistan på gulvet. Han burde have set til at oprette en holdbar fred, for eksempel gennem at opsætte nye grænser, om nødvendigt bygge mure. At bygge en mur har fungeret fint på Cypern og på Vestbredden. Men Obama troede at det at være præsident er som at være professor på et universitet: sidde og trille tommelfingre hele dagen og holde intetsigende taler, som appellerer til folks indre bløde punkt, men resulterer i ufred og mord på tusinder af unge europæere, som intet har med konflikterne i de muslimske lande at gøre.
  Muslimerne skal hjem til sine egne lande, hvis de forbliver i Europa har vi her en lignende forfærdelig situation som Israel har kæmpet med i et halvt århundrede, men som Europa helt har lukket øjnene for!

 330. Af Niels Peter Lemche

  -

  MARIA DUE – 15. JUNI 2016 15:48: Bedrageren Javier Martines er næppe identisk med Henrik Knage, men snareremed den engang så aktive Søren Sørensen. Navnet et andet, men indholdet det samme.

 331. Af Maria Due

  -

  Nå, er jeg nu også en blind forsvarer af Israel. Det vil jeg gerne se beviser på, for det er yderst sjældent, at jeg skriver noget om Israel. Det er der så mange andre der gør, og jeg bilder mig ikke ind, at jeg kan bidrage med noget væsentligt. Jeg har endda tilladt mig adskillige gange at kritisere, at der i Skandinavien findes meget aktive personer, der enten er ansat af konservative amerikanske pengetanke eller på anden måde lukrerer på deres rige jødiske midler og bruger dem til at fremme deres synspunkter i politik.

  Hvad Breivik-sagen angår, synes den hele tiden at blive brugt til både det ene og det andet. Det er nemt at få den tanke, at det kan være en typisk indirekte norsk infamitet, når en nyudnævnt politichef i den nye krimiserie “Øjenvidnet” øjensynligt både er pædofil og ansvarlig for mord på børn.. Det bliver spændende at se, om han også i de næste syv afsnit viser sig at have et nært forhold til ledende politikere.

  Hvad Orlando-sagen angår, undrer det mig, at morderens kone blot blev tilbage som en sitting duck. I øvrigt kommer det bag på mig, at Muhammed Ali er blevet helgenkåret, for jeg husker også andet.

 332. Af Maria Due

  -

  Nu har jeg to indlæg i filteret.

 333. Af Anders Thornvig Sørensen

  -

  Om terroristens mulige seksualitet vil jeg i øvrigt blot sige dette.
  Hvis der kommer troværdige vidnesbyrd om, at han rent faktisk har haft noget konkret med mænd, vil jeg måske begynde at tro på, at han var skabsbøsse.
  Det kan godt være, at han har flirtet med mændene i bøssediskoteket, men det kan enhver gøre, og af alle mulige forskellige grunde.
  Over for dét står på den anden side den kendsgerning, at han har været i faste forhold med to kvinder og har fået børn med kvinder.
  Ellers vil jeg nok advare mod, at man gør sig klogere på andre menneskers seksualitet end de selv er, også i dette tilfælde.

 334. Af Maria Due

  -

  “Det kan godt være, at han har flirtet med mændene i bøssediskoteket, men det kan enhver gøre, og af alle mulige forskellige grunde.”

  Jeg kan ikke komme i tanke om nogen.

 335. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Peter Lemche

  “HDP: Du må have et eller andet formål med dine blogs, noget der måske skal indgå i en afhandling om psykologisk afvigende personer”.

  Sjovt, jeg fik samme tanke for lidt over en uge side.

  AF NIELS JUUL HANSEN – 6. JUNI 2016 00:58
  @Henrik Day Poulsen

  Jeg har ofte kritiseret dine meget ensidige indlæg.

  Jeg vil ikke tænke det værste om andre mennesker, og derfor håber jeg, at alle dine indlæg kun er en del af et psykologisk eksperiment, hvor du ved at skrive rablende antimuslimske indlæg forsøger at finde ud af, hvor let det er at oppiske en hadsk stemning mod en bestemt befolkningsgruppe. Det er mit klare indtryk, at der ikke findes en nedre grænse for hvad dine rygklappere kan provokeres til at skrive på din blog.

  Har jeg ret i, at det hele blot er noget du gør for at vise, hvor let det er at appellere til den indre svinehund?

 336. Af Maria Due

  -

  – ud over de oplagte, at morderen var biseksuel eller homofil. Der er ikke noget usædvanligt i, at den slags mænd er gift.

 337. Af Maria Due

  -

  Lemche og Juul Hansen, I tager fejl, og jeres eventuelle satire falder tungt til jorden. Læs HDL’s kommende blogindlæg.

 338. Af Jan Petersen

  -

  Så er jeg klar igen venner 🙂 Stødte lige på denne korte video. Se den selv og forsøg at hitte rede på, hvad der egentlig foregik i Orlando, for jeg ved det ikke:

  100% PROOF Orlando Shooting Was a STAGED HOAX…This Is All You Need To See
  https://www.youtube.com/watch?v=wiLk-V9DFpc

 339. Af J L

  -

  Anders Thornvig Sørensen – 15. JUNI 2016 18:30
  Når en sådan grusom ugerning er hændt, er alle aspekter ved gerningsmanden interessante, herunder gerningsmandens seksualitet, for herved at finde gerningsmandens motivation til ugerningen.

  Vi gætter jo kun. Lad os vente på den videre efterforskning af sagen.

  Hilsen Jesper Lund

 340. Af Torben Laursen

  -

  Sidste er jo at manden har ringet til TV og sagt at han GØR DET HER FOR ISLAMISK STAT! – Overasker det nogen? Ja, nok Lemmen og juulen, men nok ikke andre.
  Og igen – de danske venstrejournalistiske medier håbede at det var en “enlig ulv” eller en bøsse-hate-crime – men sorry manden har selv forklaret hvad det var.
  Tænk, tænk hvor mange andre der har gjort samme forbrydelser men ikke , måske nået at ringe og fortælle “hvorfor”.
  Det vil ske om og om igen og de myldrer ind i Europa/Danmark lige nu.
  Men lige nu fokuserer man så på at M. Bødskov er blevet overfaldet??!! Men nok ikke af IS. Men DET kan DR bruge til noget.

 341. Af Torben Laursen

  -

  Kære Maria Due, hvem er du? Hvordan kan du sige, at jeg ikke er “mig”? Hvad foregår der her? Det er ret ubehageligt at se sådanne postulater – ikke mindst fra én der endda synes at være noget enig med undertegnedes synspunkter der så absolut er danske og demokratiske.?

 342. Af Javier Martinez

  -

  Men lige nu fokuserer man så på at M. Bødskov er blevet overfaldet??!! Men nok ikke af IS. Men DET kan DR bruge til noget.
  Preben

  Ja , politisk vold kommer fra de højreradikale altid. Folk i dit sorte segment.

 343. Af j nielsen

  -

  “Gerningsmanden, som medierne dækker lige nu kan have været en fiktiv person, som måske har været død længe før …”

  Move over, Mr. Petersen. Der er en ny stjerne på firmamentet.

  We are the Goon Squad and we’re coming to town. Beep beep!

 344. Af Javier Martinez

  -

  AF MARIA DUE – 15. JUNI 2016 18:41
  “Det kan godt være, at han har flirtet med mændene i bøssediskoteket, men det kan enhver gøre, og af alle mulige forskellige grunde.”

  Jeg kan ikke komme i tanke om nogen..””

  Nok hattedame kulturen?
  Undertegnet kom før i tiden tit på bøssebare og fester i london. Har flere nære venner der er bøsser. I årevis boet jeg i sydlond og kom på en bøsseclub i lokalområdet med venner hetroseksuelle mestendels hvor bajer kostet det halve. Fuldt accepteret var vi. En ren “læder bar”. I dag er det dog anderledes. Og bøsser er mere klirke orienteret i london en i 90’erne. Hate crimes fra højreradikale som preben pip olsen er på fremmarch også der.

  Flirtet altid med barmanden. Så fik man lidt ekstra.

 345. Af Anders Thornvig Sørensen

  -

  Maria Due – 15. juni 2016 18:41
  Hvorfor flirter kvinder med mænd, tror du?

 346. Af Maria Due

  -

  Kære Torben Laursen, jeg er den, jeg giver mig ud for, og hvis jeg har skrevet noget om dig, ved jeg ikke af det. Mine indlæg ligger ofte i filteret og bliver der ikke så sjældent, så det er nærmest umuligt for mig at deltage. Som ofte skrevet, fatter jeg ikke, at Berlingske ikke gør noget ved problemerne. Jeg tror i øvrigt også, at Lemche og Juul Hansen skriver under eget navn.

 347. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Torben Lausen

  “Sidste er jo at manden har ringet til TV og sagt at han GØR DET HER FOR ISLAMISK STAT! – Overasker det nogen? Ja, nok Lemmen og juulen, men nok ikke andre.”

  Kan du ikke holde op med at tro eller gisne m.h.t. dine med/moddebattører.

  Jeg har overhovedet ikke udtalt mig om, at gerningsmanden var en enlig, homegrown loonie, der sympatiserede med IS, eller om han var styret af IS fra Mellemøsten. Jeg har ligesom de fleste afventet resultatet af FBI’s undersøgelser.

  Det er ikke en gættekonkurrence.

 348. Af Maria Due

  -

  Anders Thornvig Sørensen-

  For at more sig, for at blive bekræftet, måske fordi de er interesseret i at lære manden nærmere at kende eller drille ham. Men face facts en gift muslimsk mand, der er kendt for at hade bøsser, går ikke ind på en bøssebar og giver sig til at flirte med mænd i al uskyldighed. Vi ved, at han følte sig drevet til mord og var opvokset i en kultur med stærke æresbegreber, samt at han må have været klar over, at hans forbrydelse uhyre nemt kunne koste ham selv livet. Det er nærliggende at tro, at han kæmpede mod det, som han bevidst eller ubevidst betragtede som sine egne dæmoner, som også Bre i vi k – efter min og mange andres men ikke HDP’s mening .- gjorde det. Jeg kan ikke forestille mig, at en fyr med så tungt et sind som Orlando-morderen kunne finde på at flirte på en bøssebar for sjovs skyld. Det er mest nærliggende at tro, at han var skabsbøsse. Var du tilfreds med Martin Krasniks interview i Deadline af de tre bøsser, hvis navne jeg ikke husker?

 349. Af Anders Thornvig Sørensen

  -

  Maria Due – 15. juni 2016 18:43
  Ikke noget ualmindeligt i, at bøsser og biseksuelle mænd er heteroseksuelt gift, skriver du.
  Sandt nok. Bøsser har ‘avlet’ siden tidernes morgen, for at bruge deres eget udtryk.
  Men det er og bliver en væsentlig indikation i retning af, at han ikke var skabsbøsse i betydningen eksklusivt homoseksuel. Og var han ikke eksklusivt homoseksuel, går gassen af den ballon som hedder voldsmotiverende indre identitetskonflikt.

 350. Af Hektor Heimlich

  -

  Der er personer på denne blog, som er så dybt narcissistiske at de ikke kan fatte at andre kan have meninger, som afviger fra deres egne. Men tænk jer engang at I har intelligenskvotient 100 og andre har IQ 150, kan I så måske forstå at de andre tænker anderledes end jer? nå ikke -nej det tænkte jeg nok! alle som tænker anderledes end jer er enten jøder (dvs at I er antisemitter) eller racister, hvordan rimer det med hinanden? at I derimod er fuldstændigt empatibefriede og ikke bryder jer om hvis jeres børnebørn bliver ofre for terrorister i lufthavne eller på koncerter -det siger meget om jeres fanatisme!

 351. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er Orlando bøsse-sagen allerede ude af mediernes og folks bevisthed. Massemord holder ikke mere end et par dage, så er alle klar til næste breaking news. Hvad der er egentlig skete, er ret ligegyldigt. Begivenheden skabte masser klik på netsites (reklame-indtægter), og diverse NGO’er og politikere fik lejlighed til at “pisse” territorier af.

  Næste terror-event . . . please, men gerne lidt mere spektakulær 🙂
  En weird world anno 2016 🙁

 352. Af Javier Martinez

  -

  Heil Heimlich

  Politik drejer sig lidt om IQ. Der narre den kloge den mindre kloge, som en venstre bonde ville sige.

  Politik drejer sig om anstændighed, et samlet land, lighed og at den mindste bliver målstokken for det højeste.

  Hdp er naturligvis kun repræsentant for bøsser. De er ikke psykisk syge men det er transseksuelle. Selv folk på venstrefløjen generelt har han skrevet i et indlæg.

 353. Af Torben Laursen

  -

  Kære Niels Juul, nej det er ikke en gættekonkurrence, men det ville da være rart, hvis du bare en enkelt gang ramte rigtigt og måske på forhånd troede – eller erkendte – at vi endnu engang har med en person der sværger sin troskab til ISIS m.m.
  Du vil nok komme til at opdage det nogle gange mere i dit liv — desværre.
  Disse fanatikere (religiøse) er jo styret af Koranen, Sharia m.m. og det er det de kan lide. Denne syge mand skød hundrede mennesker hvoraf i hvertfald 49 meldes dræbt. Men islamisk stat smider bøsser ud næsten dagligt fra højhuse, hvor de styrer området. Prøv dog at se facts i øjnene uanset hvad du er og hvor du kommer fra o.s.v.

 354. Af Maria Due

  -

  “Og var han ikke eksklusivt homoseksuel, går gassen af den ballon som hedder voldsmotiverende indre identitetskonflikt.”

  Gør den. Det er ikke min erfaring fra mit arbejde, hvor situationen begyndte at blive farlig for mig, og alle var klar over det. Det enorme svigt overfor hustru og børn er heller ikke uvæsentligt, de er også mennesker. Læs HDP’s artikel på forsiden.

 355. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kære Marie Due,

  Det kan du være sikker på–for det meste, for andre har brugt mit navn. Men der er ikke andre med det navn i verden. Jeg er så meget dansk, at jeg går ind for at kæmpe med åbent ansigt. Alle her skulle lære den sang udenad, før de formaster sig til at optræde her under de mystiske eller mest idiotiske pseudonymer.

 356. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Torben Laursen

  “Prøv dog at se facts i øjnene uanset hvad du er og hvor du kommer fra o.s.v.”.

  Jeg skrev i går på denne blog om disse terrorangreb:

  “Jeg tror desværre at vi kommer til at se flere af denne type angreb”.

  Så du har ret. Der er overhovedet ingen grund til at være naiv.

 357. Af John Laursen

  -

  Jeg synes at det er ynkeligt og usselt af et par venstreorienterede her på denne blog, i forbindelse med jihad- terror handlingen i Orlando forsøger en afledningsmanøvre ved at påstå at terroristen bare var en enkeltstående person der hadede bøsser og karakteriserer massakren som en ” hadforbrydelse ” ? i stedet for den sande karakteristik som er en jihad-terror handling.

  Det er en decideret løgn de fremsætter og formålet med deres løgn er at aflede opmærksomheden fra de fakta som er kommet frem, nemlig at jihad-terroristen havde aflagt troskabs løfte til islamisk stat og at islamisk stat officielt har vedkendt at den stod bag jihad-terroren i Orlando. Så han var altså ikke en enkeltstående person men udførte sin niddingsdåd i samarbejde med islamisk stat. Massakren i Orlando var en jihad terrorhandling.
  Hvor er det dog ynkeligt og usselt at man går islamisternes ærinde ved på dumsmart vis at forsøge denne afledningsmanøvre som totalt er mislykkedes nu da fakta om denne jihad-terror i Orlando er kommet frem.

 358. Af Jan Petersen

  -

  Jeg gentager da gerne video link, Forklar venligst, hvad der foregår her?

  100% PROOF Orlando Shooting Was a STAGED HOAX…This Is All You Need To See
  https://www.youtube.com/watch?v=wiLk-V9DFpc

 359. Af Javier Martinez

  -

  Skam intet der stopper det fra at være både en religiøs og en genrel højreradikal hatecrime.

  Begge borgerlige konservative dyder. Lauersen

 360. Af Javier Martinez

  -

  Df slængets rollemodel Breivik, var også imod både børn, røde og muslimer. Og ageret ud fra både kristendommen og hate crime.

 361. Af Benny B

  -

  32pct af bøsser i Frankrig stemmer på Front National.
  http://www.uriasposten.net/archives/73149

  Hvorfor mon?

 362. Af Maria Due

  -

  “Sandt nok. Bøsser har ‘avlet’ siden tidernes morgen, for at bruge deres eget udtryk”

  Nå, siger de det. Avlede alibibørn med uønskede kvinder. De taler anderledes blomstrende om at aflevere et reagensglas, når de køber fattige rugemødre og får en anden slags alibibørn, for det er jo så naturligt og alles ret, mener de mest politisk korrekte. Der kokketeres endda med dt yndige i at blande sæd, så at man ikke ved, hvem der bliver far.

 363. Af Jesper Lund Jesper Lund

  -

  Anders Thornvig Sørensen – 15. JUNI 2016 18:30
  Når en sådan grusom ugerning er hændt, er alle aspekter ved gerningsmanden interessante, herunder gerningsmandens seksualitet, for herved at finde gerningsmandens motivation til ugerningen.

  Vi gætter jo kun. Lad os vente på den videre efterforskning af sagen.

 364. Af j nielsen

  -

  Forholdene er nok snarere sådan, at homoseksualitet findes i alle gradbøjninger, og kun samfundets normer, heriblandt de økonomiske, tvinger folk ud i et spørgsmål om enten-eller.

 365. Af Flemming Lau

  -

  Som historien dog gentager sig. I 80′ erne ønskede 2 generations ateisterne også at “koldkrigernes” kritik af kommunismen, skulle straffes som de gjorde i Sovjet, med indespærring i landets sindsyge hospitaler og tvangsmedicineret. Da utopien brast, blev mange ateister desværre “mentalt syge” og besat af selvmordstrang, hvilket også betød noget for omverdenen, da nogle gerne ville tage andre med sig i døden.

  Dagens Enheds liste og Ateistisk Trossamfund er en reminiscens fra den tid. Når disse velnærede af vestens velsignelser ” vejrer” Islam kritik uanset om den er berettiget eller ej, hører man en obskøn ræben, ” Fremmedfjendsk” ! Det ville ikke undre, om disse en dag foretager et crossover og konvertere til islam, hvis tiden viser sig at være opportun ! Så vil kultur krigerne endnu engang stå
  overfor ” Kultur forrædere af værste skuffe, da konvertitter altid har noget de skal bevise !

 366. Af Javier Martinez

  -

  Kun verificeret tosser har tro. Nu kan vi ligge lau oven i den bunke af mindrebegavet. Heldigvis er i en minoritetsgruppe i dk. Men i kan starte krige og har alt for meget politisk magt selvom i kun består af nogen få procent i fornuftige dk.

 367. Af Flemming Lau

  -

  “Sagde en eksponent fra Ateistisk Tros Samfund !”

 368. Af Frank A

  -

  @ laursener

  Hvordan kan det så være, at Mateen sværger troskab til 2 stridende muslimske grupperinger.

  Når man ved, hvor meget muslimer hader muslimer.

  Det gad jeg godt høre jeres forklaring på?

 369. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Flemming Lau

  Ateistisk Trossamfund – er et udtryk som bliver anvendt af folk,som ikke har fantasi til at forstå, at det er muligt IKKE at tro på en gud. Mig bekendt er der noget, der hedder Ateistisk Selskab. Jeg tror, at det er det, du har fået galt i halsen.

  Du kan heller ikke kalde alle, som ikke tror på julemanden for et trossamfund.

 370. Af Flemming Lau

  -

  Frank A.
  Jeg er dig svar skyldig ! Måske skulle døden bare have en tvetydig årsag !

 371. Af Flemming Lau

  -

  NJH.
  Det er jo det jeg siger !

 372. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt en anden, rimelig underholdende sekvens fra Orlando showet:

  Orlando Shooting Hoax…Crisis Actors Caught Off Guard
  https://www.youtube.com/watch?v=OC5tDJTIzPQ

 373. Af Flemming Lau

  -

  NJH.
  Sorry, men ikke at tro på en gud, er jo også en tro !

 374. Af Flemming Lau

  -

  Jan Petersen.
  Der blev råbt ” løb, løb, løb og bliv ved med at løbe ! Kunne det tænkes at sårede vender tilbage til politi og ambulancer, da der er faldet ro på situationen ? Aner det ikke !

 375. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Flemming Lau

  Gælder et også julemanden?

 376. Af Javier Martinez

  -

  Hvis man er ikke troende er man udover at være medlem af et tro samfund. Man hviler i sig selv, tænker selv, og er selv. Ingen tænker for en.

  Selvfølgelig kan man læse “gud er død” af Nietsche, og det gør kloge hoveder da også.

  Troet “avler” kun bruges når hattedamer og danskere i sydfrankrig nedkommer? Hver dag lærer man nyt her.

 377. Af Jan Petersen

  -

  Helt ærligt, jeg har ikke den fjerneste ide om, hvad der forgik i Orlando og bøssebaren. Jeg ved blot, når mainstream medier klipper og redigerer i materialet til offentligheden, så skal man være på vagt. For, så er der et eller andet i historien, der skal skjules 🙁

 378. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt apropos klip og redigering, en lidt anden version af den video, jeg viste link til ovenfor:

  Orlando Shooting Crisis Actors.100% HOAX PROOF.MUST SEE
  https://www.youtube.com/watch?v=4922rWCZ890

 379. Af Javierdo Martinezer

  -

  Ib. Det er en mulighed.

  Hvad siger hdp mht. Mindreværdskomplekser og det at stemme på yderste højre?

  Det er vist meget normalt at projicere egne svagheder over på ekstremistiske organisationer som DF og Front national?

 380. Af Anders Thornvig Sørensen

  -

  Maria Due – 15. juni 2016 21:53
  Nej, ikke alibibørn. Men bare børn.
  Resten af det du skriver kan jeg ikke tage stilling til, for selv hvis jeg konsulterede klinikkens arkiver, ville jeg af hensyn til de implicerede ikke kunne skrive om resultaterne på dette sted.

 381. Af Anders Thornvig Sørensen

  -

  Niels Peter Lemche – 15. juni 2016 08:46
  Så vidt jeg kan forstå, havde han dels stormgevær med rigelig ammunition, dels en pistol.
  Som du skriver, burde det ikke være nok for én mand til at kontrollere en forsamling på 300 mennesker, selv om mange af dem formåede at flygte fra stedet.
  Måske var det et punkt, hvor myndighederne kunne gøre noget fremadrettet uden militarisering eller indskrænkning af frihedsrettigheder: træne civilbefolkningen i at være forberedt på den slags situationer, så forvirringen og slange-kanin effekten bliver mindre, mens evnen til at gøre modstand som samlet gruppe bliver større. Det ville også mindske risikoen for, at folk bliver trampet ned under flugt.

 382. Af hektor heimlich

  -

  Nu er Morten Østergård på banen med en ny makaber mening; vi danskere skal ikke bryde os om, hvilken vej Storbritannien går i forhold til EU ved afstemningen om 1 uge. Englænderne har 2 gange hjulpet Danmark ud af tyskernes klør; efter 1, verdenskrig og efter 2 verdenskrig. Uden Winston Churchill havde Danmark idag været styret af tyske nazister, Nu hjælper England os muligvis for 3,gang ud af de afsindige tyskeres klør og vi skal i følge den historieløse Østergård være ligeglade, Mine bedsteforældre var ikke ligeglade, mine forældre var ikke ligeglade: de takkede England hver eneste dag i deres stille sind, Så lille naive Morten Østergård; stik piben ind” -vi ved, hvem der er vore venner!

 383. Af Flemminh Lau

  -

  Niels Juul Hansen. 00.37
  Julemanden dansk, Sinterklaas hollandsk eller Sct Nikolaus var Biskop i Myra Lykien lille Asien til sin død i år 343. I følge legenden sikrede han 3 piger medgift så de kunne gifte sig, og dermed undgå prostitution. Der er 2000 kirker der bærer hans navn, alene 400 i England. Hvis man ikke tror på at han har levet, er det nok snarere en viljesbeslutning !

  En mere ærlig viljesbeslutning ser man i Markus 9.24 hvor faderen til en epileptisk dreng, få at vide af Jesus at alt er muligt for den som tror ! Faderen ville så gerne tro for sin søns skyld, at han bedende råber ” Jeg tror, hjælp min vantro ! ” Mao han var bevidst om sin vanskelighed ved at tro !

 384. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez 00.47
  ” Gud er død, hilsen Nietzsche !” ” Nietzsche er død, hilsen Gud. ! ”
  Nietzsche mente iøvrigt at man skulle blive den, man i virkeligheden er ! Nietzsche blev sindsyg !

 385. Af Benny B

  -

  John. Laursen, Javier Martinez og Ib Olsen.
  Sjovt, at neokommunisterne i dag er homofober.
  Eller også er det bar nogle af vores importerede islamister, der ikke vil indrømme, at de bliver pisse liderlige, når de ser hinandens svedige numser stritte nede i homo skeen.

 386. Af j nielsen

  -

  ” Sorry, men ikke at tro på en gud, er jo også en tro !”

  Sorry, men det er noget sludder.

  Hvis man er troende, fx. kristen, så bekender man sig aktivt til den pg. tro. Man ved med sig selv at man er kristen.

  Anderledes med fravær af tro. Man bekender sig ikke til noget. Man kan være ateist uden at vide det. Man behøver ikke engang kende til begrebet.

  Tro er et socialt fællesskab. En måde at mødes og være sammen på. Det er fravær af tro ikke.

  Ateisme er først og fremmest de troendes betegnelse for de ikke-troende. Det er – modsat religion – en etiket der bliver sat på én udefra. Kun et fåtal kalder sig selv for ateister, og jeg kommer ind på hvorfor herunder. For den store flok – og det kan let være et solidt flertal af befolkningen – er spørgsmålet irrelevant til hverdag.

  Der er én bestemt til at en organisation som Ateistisk Selskab er dukket op. Og det nogle ret vedholdende rygter, en halv snes år tilbage, om indførelse af religiøs fundamentalisme i den amerikanske grundskole, sideordnet med naturfaglig undervisning.

  Det blev der også talt om herhjemme, fx at der ikke længere skulle undervises i religion, men specifikt i kristendom. For nogle smager det lidt for meget af koranskole, og den trussel om at ens egne børn skal tvangsindlægges / indoktrineres i bestemte vrangforestillinger har disse mennesker valgt ikke at sidde overhørig.

 387. Af Jørgen F.

  -

  J. Nielsen,
  “Man kan være ateist uden at vide det”
  Det har du læst i en bog min ven .- snip snap snude…

 388. Af hektor Heimlich

  -

  Hvorfor er ateister så påtrængende og islamist-lignende fanatiske i deres iver efter at overbevise kristne om de er tåbelige idioter? hvorfor kan ateister ikke tåle at kristne har en religion? kristne er fordragelige og generer ingen (det står der i biblen at de skal være). For min skyld må I da gerne være ateister -jeg er ligeglad!

 389. Af Axel Eriksen

  -

  J. Nielsen har jo ret: Som ateist har man den mening, at ingen Gud eksisterer, der styrer ALT på jord – og ikke ALT, der står i de “hellige skrifter” kan være sandheden!
  Eks.:
  Skabelsen på 6 dage, jomfrufødsel ved velsignelse af Helligånden, genopstandelse, himmelflugt.

  Kristendommen bygger jo på det – og disse m.fl. udsagn nægter jeg at tro på – men for mig er selve kernebudskabet i kristendommen “Behandl alle andre som dig selv” en del af min livsopfattelse, og det er jo konstruktivt i forbindelse med kontakten med andre!.

  Islam er modsætningen. Kernebudskabet er “Behandl alle, der ikke er lige nøjagtig som dig selv som vantro – og de skal dø”, og det er jo destruktivt!

  Ud fra disse to diametrale forskelle har religionerne i dag udviklet sig til:

  I kristne samfund er religionen ikke det styrende, men har udviklet sig til, at det sekulære – lovgivning, ledelse/administration og domfældelse – i meget væsentligt omfang er udskilt.

  I islamiske samfund er religionen altstyrende – alt undergivet Koranens anvisninger – det hele samlet under en turban.

  Som ateist med sine egne meninger kan man kun leve i fred i et kristent/ateistisk samfund med retten til meningen: Der findes ikke en eller anden Gud, der “ovenfra” har styret og stadig styrer det hele.

  I et demokrati kan man ikke leve, – hvis religionen ifl. årtusindgamle skrifter skal styre alting!

 390. Af Maria Due

  -

  Som sædvanlig meget enig med Axel Eriksen. Kalder mig agnostiker for at understrege, at jeg ikke har den fjerneste anelse om, hvorfor jeg går rundt på denne klode i et uoverskueligt stort rum. Noget, jeg derimod er sikker på, er at jeg har haft for høje tanker om
  LGTB-bevægelsens indsigt i egne og samfundets problemer.

  Læs Hans Hauge i “Groft Sagt” om det nye tabu, Deadline og Martin Krasniks interview af nogle af nøglepersonerne. Herre Jemini for en mager omgang, og den muslimske deltager var den eneste, der fremstod som intelligent og i stand til at erkende fakta.. Bevægelsens formand syntes derimod at have satset på, at en spraglet påklædning er det væsentlige, mens formanden for Statens Kunstfonds legatudvalg for litteratur og medlem af Enhedslisten, forfatteren Tomas Lagermand Lundme væltede sig i de mest fladtrampede klicheer og efterlod seerne med det indtryk, at kvalitet ikke er hans domæne, og at han satsede på en påfaldende barnlig mimik. Er det derfor, at forfatterne udtaler sig, som de gør? Hans Hauge skriver, at Ludme “kunne aflire de sædvanlige tomme ord: mangfoldighed og dialog. Hvilket ord var det, som de ikke måtte nævne? Islam. Det lykkedes de fire at tale næsten 20 minutter uden at sige fyordet.” I betragtning af hvor meget denne bevægelse har fyldt i medierne og været med til at undergrave Folkekirkens medlemstal, var det en deprimerende og tankevækkende oplevelse.

 391. Af Javier Martinez

  -

  Heil heimlich

  Er også troende. Gudherrebevares.. Denne debat er overtaget af religiøse fantaster og ekstremister.

  Heldigvis består i kun af 10% af befolkningen. Dog ca 90% af kommentatører her og ca 100% af alle tosserne. .Lemche er også troende. Eneste ateist indtil videre der skal smides over i bunken er naturligvis Axel Eriksen

 392. Af Javier Martinez

  -

  It is a pity that there was no Dostoevsky living near this most interesting decadent [Jesus], I mean someone with an eye for the distinctive charm that this sort of mixture of sublimity, sickness, and childishness has to offer.
  Friedrich Nietzsche

 393. Af Jakob Rasmussen

  -

  Den islamistiske terrorist, der myrdede 50 bøsser, var efter alt at dømme som minimum “i tvivl om sin seksualitet”, selvom han hadede homoseksuelle af religiøse grunde.

  Udover, at han besøgte en bøssebar adskillige gange, så havde han også kontaktet flere bøsser, ved hjælp af en dating-app for bøsser.

  Uddrag fra Wikipedias artikel om The Orlando nightclub-shooting:

  “2016 Orlando nightclub shooting”An unnamed police academy classmate told the media that Mateen had asked him out romantically around 2006, that they had spent time at gay bars together after class, and that he believed Mateen was gay.”

  Uddrag fra “29-årig gerningsmand var kendt i Orlando-natklub, Ritzau 14. juni 2016:

  ” Callen siger, at Mateen i et tilfælde trak en kniv mod en ven, efter at han var blevet gal over en vittighed om religion.

  – Men på trods af det virkede han som en flink fyr. Måske blev han radikaliseret og hadede sig selv. Sommetider gik han hen i hjørnet og drak for sig selv, og andre gange blev han så fuld, at han var højrøstet og hæmningsløs, siger Ty Smith til Orlando Sentinel.

  Og en anden mand, Kevin West, siger til Washington Post, at han så Mateen gå ind i natklubben tidligt søndag, og at han allerede kendte ham gennem dating app Jack’d.”

  Han hadede også kvinder og jøder:

  Uddrag fra Wikipeias artikel om The Orlando nightclub-shooting:

  “A former coworker described Mateen as “unhinged and unstable”, and said he “had talked often about killing people and had voiced hatred of gays, blacks, women and Jews”.”

 394. Af Javier Martinez

  -

  Nietzsche var forresten muligvis homoseksual. Men uden tvivl et geni.

  Gud vide hvad hans tanker ville være angående madame hattedame og hendes bøssebashing?

  Jeg vil gætte noget om et anstrengt forhold til mænd og problemstillingen at kvinders seksualitet topper i 40’erne efter reproduktions muligheder mens mænd i teenage årene? Desværre samtidig med falmende skønhed i den ene, og altså generelt håbløst. Projicere sin frustration over på en minoritetsgruppe er meget normalt..

  Men kvinder kommer over dette i 60’erne og begynder at nyde livet igen.

 395. Af Jakob Rasmussen

  -

  Den islamistiske terrorist var efter alt at dømme en ondskabfuld, umoden klovn, der hadede kvinder – og jøder og bøsser – samt sig selv, fordi han “var i tvivl om sin seksualitet”, selvom islam fordømmer homoseksualitet.

  Hvis han havde boet i Afghanistan, eller den nordlige del af Pakistan, havde han sikkert fået afløb for sin seksualitet, ved at voldtage “dansedrenge”, som det er skik og brug i Afghanistan og den nordlige del af Pakistan, som er domineret af fundamentalistiske islamister.

  Vi har taget opgøret med de hykleriske katolikker; det var nemt, for de myder ikke kritikere, der afslører deres ekstreme hykleri i forbindelse med seksualitet.

  Men det ekstreme hykleri omkring homoseksualitet og homopædofili eksisterer også i fundamentalistiske, muslimske miljøer, og der er der virkeligt brug for et opgør med hyklerne, netop fordi det projekt er en del farligere, end opgøret med katolikkernes hykleri var.

 396. Af Javie Martinez

  -

  Rasmussen,

  Hvad forsøger du at fremstamme?
  Vi er alle velkendte med disse informationer.

  Kom med noget generelt bøssebashing som andre her.. 🙂

  Hvad siger scientology herom, der er anderledes en kristendommen og islam..
  Kan bøsser med penge betale sig til toppen af scientology som super mega tosse på trin 12?

 397. Af Javier Martinez

  -

  Mit bud er at der har været 99 massemord af religiøse for hver 1 ateist.
  Det at høre stemmer er farligt for omgivelserne.

  Hvis der var justits ville vi masse dosere dem med lundbeck karameller. Sjovt nok foreslår hdp ikke dette. Magtens opium religion er yderst brugbar til lamme produktion.

 398. Af Javier Martinez

  -

  “Jøder flygter ud af Europa, mens muslimer flygter ind.” Hdp

  Udover at dette er falsk i danmark, synes jeg jøder og muslimer skal sidestilles…vi tilbyder penge til indvandre for at tage hjem. Samme kunne gøres med jøder? Mit bus selvom de har rigeligt, ville være at de tog imod dette med kyshånd?

  Naturligvis må ateistiske og ikke zionistiske jøder gerne blive. De er positive til dk. Men krasnik og disse må gerne tage hjem.

 399. Af Jakob Rasmussen

  -

  Jeg prøver igen…

  Det kan være farligt, at kritisere bi- og homoseksuelle, muslimske hyklere, men det er nødvendigt; det viser terrorattentatet i Orlando.

  Islam tillader selvfølgelig ikke, at voksne mænd voldtager mindreårige drenge – de såkaldte “dansedrenge” – selvom islam tillader voksne mænd at voldtage mindreårige barnebrude.

  Men alligevel er voksne mænds misbrug af mindreårige drenge en oldgammel, accepteret tradition i områder, der bliver domineret af fundamentalistiske islamister.

  En pakistansk minister fortalte for et par år siden om, hvordan han var blevet seksuelt misbrugt af sin koranlærer på den koranskole, hvor han var tvunget til at gå som dreng, og han kunne afsløre, at det seksuelle misbrug af drenge på koranskoler er udbredt i pakistan.

  Dét fordømte de voldelige, islamistiske hyklere selvfølgelig ministeren for, selvom de burde have støttet ministerens kamp mod seksuelt misbrug af mindreårige drenge – for homoseksualitet er jo forbudt ifølge islam.

 400. Af Jakob Rasmussen

  -

  Vi har taget opgøret med de katolske hykleres hykleri. Nu er det på tide, at tage opgøret med de muslimske hykleres hykleri, i forbindelse med homopædofili og homoseksualitet, selvom dét opgør er langt farligere, end opgøret med de katolske hyklere var.

 401. Af Jakob Rasmussen

  -

  Islam tillader selvfølgelig ikke, at voksne mænd voldtager mindreårige drenge – de såkaldte “dansedrenge” – selvom islam tillader voksne mænd, at voldtage mindreårige barnebrude, som de har tvunget til, at gifte sig med dem.

  Men alligevel er voksne mænds seksuelle misbrug af mindreårige drenge en oldgammel, accepteret tradition- også i områder, der bliver domineret af fundamentalistiske islamister.

  En pakistansk minister fortalte for et par år siden om, hvordan han var blevet seksuelt misbrugt af sin koranlærer på den koranskole, hvor han var tvunget til at gå som dreng, og han kunne afsløre, at det seksuelle misbrug af drenge på koranskoler er udbredt i Pakistan.

  Det kan være farligt, at kritisere bi- eller homoseksuelle, “fundamentalistiske”, muslimske hyklere, men det er nødvendigt. Det viser terrorattentatet i Orlando.

 402. Af Jakob Rasmussen

  -

  En pakistansk minister afslørede for et par årsiden, hvordan han var blevet seksuelt misbrugt af sin koranlærer som dreng, og han kunne afsløre, at det seksuelle misbrug af drenge på koranskoler er udbredt i Pakistan.
  Dét fordømte de voldelige, islamistiske hyklere ministeren for, selvom de burde have støttet ministerens kamp mod seksuelt misbrug af mindreårige drenge, hvis de faktisk var rigtige muslimer. For homoseksualitet er jo forbudt ifølge islam.

 403. Af Javier Martinez

  -

  Pædofili er også udbredt i bedsteborgeres hjem på strandvejen med kristen baggrund, og i df udkantsdanmark i mørkeste tønder mv.

 404. Af Axel Eriksen

  -

  Som tidligere skrevet accepterer jeg andres religion og prøver ikke på at “missionere”!

  Men en vis legemes væske kan godt komme over kogepunktet, når man hører intolerancen for fuld udblæsning!

  Muslimer, der offentligt ytrer sig om deres overlegenhed over for alt og alle – og erklærede socialister/kommunister, der giver udtryk for det samme.

  Er een religiøs/politisk ideologi alt andet overlegent? Så kom dog med argumenter/eksempler i stedet for bevidstløst at betegne andre med en anden opfattelse som mindreværdige!

 405. Af Jesper Lund Jesper Lund

  -

  Jeg betegner mig selv som ateist. Jeg er godt klar over at denne betegnelse er opstået kun fordi at nogen tror på en gud, dvs. er teister. Før religiøs tro blev “opfundet” af mennesker i fortiden, var mennesker ateister uden at være sig det bevidst. Efter “opfindelsen” af religiøs tro har nogle taget den beslutning at fravælge religiøs tro. Det bliver de ikke troende af. Man kan ikke blive troende af at fravælge andres religiøse tro. Kristne, som tror på den treenige gud, tror vel ikke på den nordiske mytologis guder. De bliver af den grund ikke dobbelt troende. Troende på den treenige gud og troende på den nordiske mytologis guder ikke-eksistens.

 406. Af Helge Nørager

  -

  Hr. Axel Eriksen, de spørger.
  “Er een religiøs/politisk ideologi alt andet overlegent? Så kom dog med argumenter/eksempler i stedet for bevidstløst at betegne andre med en anden opfattelse som mindreværdige!”

  Et forslag.

  Gør ikke mod andre, hvad du ikke ønsker, de gør mod dig.

 407. Af Axel Eriksen

  -

  @ Helge Nørager!

  Læs denne blog igennem – og se hvad en personage, der kalder sig Javier Martinez har skrevet.

  Der kan du finde alle de eksempler, som du ønsker!

  Læs os alle tidligere blogge igennem. Find navnene: Søren Sørensen, søren Sørensen, soren sorensen, Søren “von Marx” Sørensen m.m.fl. – og der kan du finde endnu flere eksempler, hvis du stadig gider tælle!

  En og samme person med et utal af navne! Kom bare i sving!

 408. Af Maria Due

  -

  “Før religiøs tro blev “opfundet” af mennesker i fortiden, var mennesker ateister uden at være sig det bevidst”

  Religion har sandsynligvis været med os fra første færd.. Hvis du nogensinde skulle få lejlighed til at besøge Castlerigg stone circle i Lake District i det nordvestlige England, vil du i det mindste få en anelse om dette. Der findes videoer på Youtube, men ingen af dem er så gode, som mine fotografier, der bedre har fanget den store rumvirkning og det vidunderligt smukke landskab. Vi blev hængende en ekstra dag i området, for da vi tilfældigvis havde besøgt stedet, ville jeg tilbage. Min mand syntes, at det var underligt, og jeg kan kun forklare det med, at vi mere eller mindre alle har religiøse instinkter, men at det er forskelligt, hvordan det kommer til udtryk. At et dansk mindretal, der har behov for beskyttelse mod islam, benægter dette og hellere vil skyde deres problemer over på “samfundet”, finder jeg som skrevet ovenfor ubehageligt. For at tackle problemerne, må der være en ægte vilje til at indkredse deres sande natur både hos sig selv og blandt de farer, der lurer udenfor, og som truer hele samfundets eksistens.

 409. Af Javierdo Martinezer

  -

  “Een”…

  Naturligvis er ingen religion, udover til dels buddhismen, de andre overlegen. Ideologi er noget andet og der er den socialistiske ideologi alle andre overlegende..

  Religion avler vold, armod og konfrontation. De tilhøre deres stamme før hele befolkningens.

  Derfor vi kun burde tillade ateister som indvandrer. Især med 90% ateisme som vi har.

 410. Af Allan Hansen

  -

  Vesten har endnu ikke forstået Østens filosofi men det er jo aldrig for sent, så her kommer der nogle forslag.

  1). Den Tibetanske dødebog. Tomothy Leary.
  2). Lao Tes, Tao Te King. By Vigtor Dantzer 1971.
  3). The texts of Taoism. The Tao Te Ching of Lao Tzu. Translated by James Legge 1962.
  4). Taoism. The road to immortality. By John Blofeld 1978.
  5). Yin & Yang. The Taoist Harmony og opposites. By J. C. Copper 1981.
  6). Chuang Tus. By Gia-fu Feng and Jane English 1972.
  7). Forstanden drager nord på. Tre Kapitler af filosoffen Chuantes.
  8). Oldmester og hans bog. Ernst Møller 1909.
  9). Visdommens bog. Tao Te King. 1982.
  10). The way of Zen – ZenBuddhism Alan Watte. 1957.
  11). The Good Heart. Dalai Lama.1996.
  12). The Impossible Question. Krishnamurti 1972.
  13). The last talks Krishnamurti 1988
  14). Lao Tzu – Tao Te Ching. Translated by Arthur Waley 1997.
  15). Vedisk filosofi og religion. Satsvarupa dasa Gosvami 1977. ( ca. 5.000 år gammel).
  16). Tao Te Ching – The book of Meaning and Life. Richard Wilhelm 1978.
  17). Conversations. Krishnamurti 1970.
  18). Frihed i nu´et. Krishnamurti 1972.
  19). Bhagavadgita. Poul Tuxen.
  20). Tao Te King. Poul Tuxen.
  21). Dhammapada. Poul Tuxen.
  22). The Philosophy of the I Ching. By Carol K. Anthony 1981. ( ca. 5.000 år gammel).
  23). What is creative thinking? Cathrine Patrick.1956.
  24). Eye to eye. Ken Wilber.1996.

 411. Af Jesper Lund Jesper Lund

  -

  Maria Due
  Jeg har tillid til Darwins evolutionsteori. På et tidspunkt i menneskets udvikling er det blevet intelligent nok til at gøre sig religiøse forestillinger. Det er dette tidspunkt, at mennesket opfandt religiøs tro.

 412. Af Maria Due

  -

  Jesper Lund, hvis mennesket selv opfandt sine guder, og det er jeg enig med dig i, hvem opfandt/kreerede så universet med alt, hvad det indeholder og derunder mennesket, og hvem opfandt/kreerede dette ukendte skabergeni?

  Det kan du ikke svare på, for det er der aldrig nogen, der har kunnet. Selv det mest intelligente menneske må melde fortabt, og i den forbindelse spiller tilliden til Darwin ingen større rolle. Jo dybere vi spejder efter livets og universets største gåde, jo mere svimle og afmægtige bliver vi.

  Det klogeste vi kan gøre er at forsøge at finde frem til noget, der fungerer, og der er meget i kristendommen, der har fungeret godt og været med til at drive en udvikling, hvor flere mennesker fik det bedre i modsætning til i de muslimske lande, hvor de blot nasser på andre landes gode resultater, skønt de selv besidder store rigdomme. Det er kristendommens respekt som mennesket og to på, at det også består af ånd, der kan tage en stor del af æren for dette.

  Blandt min fars efterladte papirer ligger et brev, hvor DA spørger, hvordan han har opbygget det fine arbejdsmiljø i sin virksomhed, og der ligger også en kopi af hans svar, hvor han fortæller, at man skal behandle andre mennesker, som man selv ønsker at blive behandlet. Det havde han lært af sine stærkt grundtvigianske forældre, der sikkert havde lært det af deres grundtvigianske forældre, og alle drev de store virksomheder/gårde. Selv i det udskældte erhvervsliv er man nemlig nødt til at behandle andre ordentligt og have det som grundprincip for mere end en kort bemærkning. Bare spørg hos Novo, Danfoss, Grundfos osv. Spørgsmålet er så, hvad ordentligt betyder, og det har i hvert fald ikke noget at gøre med, at pakke folk ind i vat eller at behandle dem som ofre. Respekt må er til, men det er ikke lige med underkastelse, som tilfældet er i islam.

 413. Af Maria Due

  -

  Rettelse: Det er kristendommens respekt for mennesket og tro på, at det også består af ånd, der kan tage en stor del af æren for dette.

 414. Af J. Hansen

  -

  Man må formode, at Day Poulsen ikke er både islamfob og homofob.
  På den anden side.
  Så virker han som en person som kan rumme alle fordomme.
  Uden et øjeblik at interessere sig for facts.

 415. Af Anders Thornvig Sørensen

  -

  Maria Due – 16. juni 2016 11:02
  Hvis du har haft høje tanker om lgbt bevægelsen, kan jeg godt nok ikke huske, at du nogensinde skulle have givet offentligt udtryk for dem. Selv om du jævnligt har skrevet om dem. Men massakren i Orlando er da også en udmærket anledning til at fremsætte slige bemærkninger fra din side, må man sige.

 416. Af Jesper Lund Jesper Lund

  -

  Maria Due
  Jeg kender ikke svaret på livets store fundamentale spørgsmål: Hvorfor eksisterer vi og universet? Til forskel fra religiøse, der gennem deres tro har et svar, affinder jeg med at jeg aldrig vil få et svar. Jeg koncentrerer mig så om livet på denne jord.

  På en måde må det være lettere at være religiøs end at være ateist. Som religiøs har man svar på hvorfor vi og universet eksisterer samt nogle bestemte regler at leve efter.

 417. Af Anders Thornvig Sørensen

  -

  Jakob Rasmussen – 16. juni 2016 11:13
  Ja, det er vel det nærmeste man kommer til troværdige vidnesbyrd om skabsbøsseagtig adfærd fra terroristens side. Jeg kan godt efterhånden gå med til, at hans seksuelle orientering nok har været lige så uklar som hans politiske af slagsen, eller som hans sind i det hele taget.
  Men jeg tror stadig ikke på, at en seksuel-religiøs identitetskonflikt skulle være det drivende motiv til det han gjorde. Det ville efter min mening kræve en total modsætning mellem det liv han førte og det liv han i så fald inderst inde ønskede at føre, men ikke kunne få sig selv til. Jeg kan ikke se en sådan total modsætning i de ting man ved om ham.
  På den anden side tror jeg heller ikke længere på, at hans valg af et bøssediskotek som angrebsmål skulle være rent opportunistisk bestemt ud fra en forventning om politisk slagskraft ved en gidseltagning. Hans politiske krav, hvis han overhovedet har stillet nogen, var for vagt formuleret.
  Man ved til gengæld, at hvis han var en flittig og aktiv gæst på diskoteket, så lagde han i andre sammenhænge ikke skjul på sin modvilje mod homoseksuelle.
  Det tyder på, at bøssehad i sig selv – evt. forstærket af indvendig identitetskonflikt – kan have været medvirkende og måske udslagsgivende for hans valg af det konkrete angrebsmål, mens terrorhandlingens grundlæggende motiv ikke var bøssehad, men en politisk holdning. Det vil nok være mit gæt.

 418. Af John Laursen

  -

  Det er komplet ligegyldigt og irrelevant om islamisk stat terroristen der begik jihad-terror handlingen i Orlando i samarbejde med islamisk stat, som han havde svoret troskab, var trans, homoseksuel eller heteroseksuel, om han var vegetarianer eller kødspiser, om han var uddannet eller uuddannet, om han var arbejdsmand eller bibliotekar. Orlando massakren som denne islamisk stat terrorist udførte var en jihad-terror handling.

 419. Af Maria Due

  -

  Anders Thornvig Sørensen, du ser, hvad du ønsker at se, men der findes nuancer mellem at have høj tiltro til nogen og slet ikke at have det.

  Du har nu to gange undladt at tage stilling til interviewet i Deadline. Krasnik forsøgte på kattepoter at komme ind på islam, men blev prompte og definitivt afvist. Det forekommer mig, at HDP er betragtelig mere konstruktiv og modig, og alting tyder på, at han fra starten (og også jeg) har fattet noget væsentligt om massemorderens psyke. Volden i homofile og biseksuelle miljøer blev også diskuteret,, da den biseksuelle forfatter Christian Kampmann blev myrdet af sin mandlige kæreste Det er ikke noget nyt, at det kan gå voldsomt for sig, og det ved du sikkert godt, men det er selvfølgelig nemmere at skyde på samfundet.

 420. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “MUSLIMER ! Er en invasiv art i Europa ” –Bare fordi de er født i Danmark ! –Skal de kunne udvises til, hvor de rejser hen på sommerferie de næste 2 måneder ! –DE skal forhindres i AT: Komme ind i Danmark igen !–Det må politikerne da efterhånden snart forstå ! –Eller er de stok-døve ??

 421. Af Flemming Lau

  -

  Den første mand på Månen, astronauten Niel Armstrong udtalte under et besøg i Jerusalem følgende “Større for mig end at stå på Månen, er at stå her hvor Jesus har gået !”
  Hvordan i alverden kan en mand med sådan bred begavelse, oprigtigt stå og lukke noget sådan ud ?

  1. For 40 år siden var den vestlige verden lagt mere troende end i dag.
  2. Han havde været derude, hvor det ikke er nok at stole på sine egne fortræffeligheder.

  Ikke mindst i dagens Danmark lever vi trygt, ja næsten som i en kuvøse. Men i virkeligheden lever menneskeheden på marginaler. Ud af den luft vi indånder er 21% ilt. Hvis man dykker med ren ilt og nærmere sig blot 10 meters dybde, ryger partial trykket op på 2 ath og det resulterer i dødelig ilt forgiftning. Mennesket har det godt under trykket 1000 milibar, en ath, men hvad sker der når barometret falder blot 150 milibar, ja så siger vi det er trykkende, og med varme og 90 % luftfugtighed er det næsten uudholdeligt. Hvorfor er det Månen der ligner en hullet øst og ikke jorden ? Det er pga en beskyttende athmosfære ! Universet udvider sig stadig dvs den virkning må have en årsag,

  Den tidligere så benhårde engelske ateistfilosof Antony Flew har med baggrund i 50 års DNA forskning udtalt at kompleksiteten der kræves af de elementer der skal frembringe liv, er betinget af en intelligent designer for at kunne forklare informationssystemer i levende ting !

  Hvad angår sindets og moralens oprindelse ud af energi og atomer, har længe været et problem for materialisten, for hvordan opstod det immaterielle af det materielle ? Tilfældigheder ? Til det siger C.S. Lewis; “Det svarer til at forvente, at den tilfældige form som stænket antager, når man vælter et glas mælk, skulle give en korrekt fremstilling af, hvordan glasset var lavet og hvorfor det væltede !

 422. Af Niels Peter Lemche

  -

  En ting, de fleste ikke er klar over, er at homosexualitet er langt mere udbredt iblandt muslimske unge mænd, af den grund, at de ikke får lov til at komme i nærheden af pigerne. Man skal sådan set ikke have været længe i Mellemøsten, før man indser dette.

 423. Af Anders Thornvig Sørensen

  -

  John Laursen – 16. juni 2016 17:34
  Både ja og nej. Men mest ja.
  Ja, fordi hellig krig formodentlig var terroristens egentlige, drivende motiv. Og altså ikke desperation over en indvendig seksuel identitetskonflikt.
  Nej, fordi det ikke kan udelukkes helt, at en sådan indvendig konflikt har været medvirkende til hans konkrete valg af terrormål. Jeg tror ikke selv ret meget på det, for bøssehad alene uanset seksuel orientering var nok, og desuden er identitetskonflikten kun et postulat, ikke et beviseligt faktum.

 424. Af Jesper Lund Jesper Lund

  -

  John Laursen – 16. juni 2016 17:34

  Islamisk Stat har taget ansvaret for terrorangrebet. Derfor er det 100% en jihad-terror handling, da IS ved ansvarspåtagelsen jo indirekte opfordrer andre til at gennemføre en lignende handling.

  Selv om det er oplagt, er det interessant for at forebygge sådanne terrorhandlinger at kende alle de motiver, som drev gerningsmanden til at gennemføre terrorhandlingen.

 425. Af Javier Martinez

  -

  Einsten havet svaret på hvorfor livet på 5 linier.

  https://www.brainpickings.org/2013/11/27/einstein-on-why-we-are-alive/

 426. Af Javier Martinez

  -

  Terrorhandlingen i england i dag er lavet af en hvis højrerdikal politiker. Vi var vidner til det samme mod bødskov i forgårs her.

  Igen viser det hvor nær højrefløjen og islamisterne er hinanden!. Især når religiøse .Ofret en venstreorienteret politiker…Som ved manges højreradikales forbilled, Breivik.

  Skammens dag for højrefløjen endnu engang. Endnu et terrorangreb fra “df siden” af det politiske segment.

 427. Af Javier Martinez

  -

  Lavet af en højreradikal mod en venstreorienteret politiker…android..

 428. Af E Nielsen

  -

  Det er stærkt bekymrende når gadens parlement begynder at drage konklusioner om årsagen til drabene i Orlando – der er jo ingen der med sikkerhed kan sige at det var et selvhad over angivelig selv at være homoseksuel der fik manden til at gå amok.
  Lad nu episoden blive undersøgt til bunds af kompetente personer-så kan der efterfølgende drages de nødvendige konklusioner.

 429. Af Jørgen F.

  -

  Nu holder du op med at spekulere Javier…

  Det er meget muligt at gerningsmanden råbte et højreradikalt partinavn da han begik udåden – men kender de ham i partiet? Eller arbejdede han alene?

  Gerningsmanden er , har jeg hørt, set fuld i nærheden. Og har tidligere stukket sin eks en flad.

  Så nej – gerningsmanden er bare “endnu en der hader socialdemokrater”.

  Mouritzen har allerede været hos gerningsmandens far og hørt at sønnen for 14 dage siden så to socialdemokrater kysse. Det gjorde ham sur…

  Så nej – den kan du IKKE uden videre tørre af på alle andre højreradikale – også selv om de måtte sole sig i angrebet….

  (spøg/ironi til side – RIP – det er forfærdeligt – ikke mindst for familien!)

 430. Af Javier Martinez

  -

  Jørgen f

  Naturligvis kan men det. Viser nemlig igen hvor voldlig højrefløjen er , og at de er villig til at begå terror.

  Som med bødskov viser det at pet må til at stille skap på højreradikale. Hjælper ikke at de bruger alt tid på dyreelskende venstreorienteret mink befrier nu de er så fredelige.

  Det er samme typer der er oppe og slås til EM. Hvid, hetroseksuel, white df lignene trash.

 431. Af Javier Martinez

  -

  Mht. Orlando er det sikkert at bøssehad , en muslim og religion er indblandet. Mere behøves ikke at vide.

 432. Af Javier Martinez

  -

  Hvad forventer i da kan opnåes om han blot projicere sin skam? Intet forebyggende kan stoppe det alligevel.

  Kun at lukke ned for religiøse og konservative dyder i indvandringspolitiken. Inklusiv over for borgerlige hattedamer og deres bøssebashing.

 433. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAVIER MARTINEZ – 16. JUNI 2016 19:29:

  Oklahomabombemanden var blot en til fra den side. Men der er ikke langt fra højre til venstre, når man placerer dem i en hestesko med yderpartierne yderst på begge sider.

  Men dødsensfarligt er det, når kyniske politikere som Putin spiller på de nationale følelser. Nazisterne talte om arier, Putin og hans folk derimod om slaverne i panslavismen. Du angriber så tit religion; men se du i stedet for på ideologiernes rolle i ragnarok, og så er det ligegyldigt, om det er radikale religiøse ideologier eller politiske, eller ideologier knyttet til sporten (fodbold især).

 434. Af Javier Martinez

  -

  Breaking news….Pia Kjærsgård ramt af terror..

  En spytklat har muligvis snittet damen. Hun meldte naturligvis straks episoden til sine bodyguards, politiet og pet-petting organisationen-organisationen. En mand anholdt og sigtet for terror.
  🙂

  Forresten nogen hørt folketingets formand tage afstand fra orlando?
  Det homofile parti df har en lang historie der jo.

  .https://www.information.dk/comment/456519

 435. Af Anders Thornvig Sørensen

  -

  Henrik Day rejser et andet spørgsmål, nemlig evt. obligatorisk seksualoplysning i skolen. Henrik Day mener, at en forstærket seksualoplysning i skolerne kan mindske faren for hadforbrydelser mod de seksuelle mindretal som massakren i Orlando.
  Jeg mener ikke, at man kan eller bør sigte mod nogen bestemt religion i den forbindelse. Til gengæld knytter Henrik Days opfordring an til det bredere spørgsmål om konfessionelt baserede undervisningsinstitutioners frihed i forhold til den verdslige statsmagt. Det gælder ikke kun undervisningens indhold, men også skolernes evt. mulighed for bruge lærernes personlige livsstil som fyringsgrund.
  Der er en tendens i hele den vestlige verden til, at konfessionelt baserede skoler bliver undtaget fra anti-diskriminationslovgivningen i forbindelse med homoseksualitet. Det er for at beskytte den religiøse frihed og for at respektere religiøse gruppers ønske om at forsvare det, de selv opfatter som deres kulturelle identitet.
  Mest i USA men vist også i Tyskland har der været flere eksempler på, at kristne skoler har fyret deres lærere, ene og alene fordi de levede åbenlyst som homoseksuelle.
  Hvad seksualoplysningen angår, lyder standardsvaret fra kristent-konservativ side, at 1) børn skal ikke undervises i seksualitet, 2) børn skal ikke ‘indoktrineres med homofil propaganda’, på statens ordre, 3) en ‘kønsteori’ eller ‘kønsideologi’ (kontinuerligt kønsspektrum i stedet for mand-kvinde polarisering), som ‘undergraver familiens sammenhold’, skal ikke udbredes i skolen.
  Argumentet findes også anvendt i Danmark, men ellers bliver det mest brugt af katolikker og konservative i Sydvesteuropa. Det er standardslogan, når katolske lægorganisationer i Frankrig og Italien samler folk til demonstrationer mod homoægteskab, osv.

 436. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt en meget sigende artikel på BT.dk om, hvordan muslimer reagerer, når de skal undervises i feks Grundloven:

  Muslimske elever udvandrer fra VUC: Blev rasende, da der blev undervist i Grundloven

  http://www.bt.dk/danmark/muslimske-elever-udvandrer-fra-vuc-blev-rasende-da-der-blev-undervist-i-grundloven

 437. Af Anders Thornvig Sørensen

  -

  Tilføjelse, i forlængelse af Henrik Days forslag.
  I hvert fald i USA skal der også have været tilfælde, hvor konfessionelt baserede friskoler har nægtet at optage elever, ene og alene fordi barnets to forældre var af samme køn. Guvernøren for Hawaii nævnte et sådant tilfælde i den tale han holdt ved underskrivningsceremonien for den lov, som legaliserede homoægteskab i delstaten.

 438. Af P. Pedersen

  -

  Hvis man har boet i USA, ved man, at der findes et hårdtslående miljø, hvor kampen for gay rights skal tages bogstaveligt. Prøv at google gay techno violent. I Damark er homobevægelsen og de transkønnede heller ikke sarte med metoderne. Når heterogene vover at undlade at fedte politisk korrekt, får de hurtigt at vide på en eller anden ondskabsfuld måde, at det er deres egen undertrykt homoseksualitet, der dikterer, hvad de skriver. Den er sikker hver gang og hører sammen med offerkortet til gay bevæglesens trumfer. Så længe vor viden on homoseksualitet i realiteten er så begrænset, skal det offentlige ikke propagandere for den. Om få år kan meget være forandret, og mon ikke Krasniks fløjlshandsker og de indkaldte i Deadline skadede sagen, som jo mest er for venstreorienterede Konservative bøsser deltager ikke i paraderne.

 439. Af John Laursen

  -

  Jesper Lund Jesper Lund d. 16 Juni 2016 kl. 19.19

  Ja, alt må endevendes og bringes frem i lyset og folk må bringes til at forstå at selvom man behandler muslimerne pænt og godt, så kan de godt være fjender af os alligevel, fordi vi har vores egen identitet og levevis. Folk må også bringes til at forstå at vore fjender, med rette opfatter det som svaghed fra vores side når vi behandler dem pænt og godt, i stedet for rettelig at afvise dem og deres. Med andre ord så opfordrer vi dem til at fortsætte terroren mod os, hvis vi ikke viser styrke og fasthed og tager de fornødne forholdsregler og forsvarer os. Slår igen.

 440. Af John Laursen

  -

  Anders Thorning Sørensen d. 16 Juni 2016 kl. 18.49

  Ja, du har ret i at islamisk stat terroristens identitetskonflikt kun er et postulat, ikke et beviseligt faktum.
  Det jeg lægger vægt på er de fakta der er kommet frem om at han havde svoret troskab til islamisk stat, at islamisk stat tog ansvaret for niddingsdåden, at hans kone er flygtet fordi hun ikke ønsker at give oplysninger. Det hele stinker langt væk.

 441. Af Jens H.

  -

  Endnu et højreekstremistisk terrormord.
  Det må nu stå klart for alle, at den største trussel imod fred og demokrati det er den yderste højrefløj.
  Utroligt at en avis som Berlingske så villigt lægger spalteplads til for muslimhadende hadprædikanter

 442. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “John Laursen ” ! –Hvor har du dog ret ! —UK/Professor David Colemann skriver AT: Om ganske få år vil muslimerne være i overtal både i England –og i Danmark ! –Katastrofen lurer altså lige om hjørnet ! –Muslimer er invasive arter, der breder sig med lynets hast ! –Og kvæler den oprindelige befolkning ! –Kort sagt Vi har kun det værste i vente ! –HVIS der ikke straks bliver sat en stopper for muslimer ! –De hører ikke til i Europa ! –Og de skal ikke være i Europa med de få undtagelser, der forsørger dem-selv !

 443. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Den homoseksuelle har er regrederet til et tidligere stadium i sin udvikling, nemlig det anale og når ikke frem til det genitale stadium, der der det sidste stadium i barndommens forskellige facer – ml 0-6 år- såvel som ødipuskomplekset også kommer på tale her, men ‘det negative’, som er en overbygning på ‘det positive’. Altså et yderligere lag i neurosedannelsen os denne.

  Med ‘det positive’ ødipuskompleks (de fleste af os formentlig har i en større eller mindre grad, så har det det enkelte menneske stadig identificeret sig med det egne køn, dvs datteren med moren og sønnen med faren – og har derfor det modsatte køn som seksualobjekt. Altså mand-kvinde og dermed heteroseksuel.

  Den homoseksuelle har så ‘det negative’ ødipuskompleks som dette ekstra lag i psyken, der har gjort, at denne har identificeret sig med det modsatte køn og derfor fået det egne køn som objekt for sin seksualitet. En total identificering med moren forsøges og ligger bag – men ubevidst for den enkelte.

  Dvs sige en forstærket feminisering, hvor den homoseksuelle mand ubevidst for sig selv tilstræber at være aktiv i en hulhed/det feminine med mandligt objekt.

  For den homoseksuelle kvindes vedkommende er der tale om forsøg på en total faderidentificering, som er målhindret. Derfor forsøges et objektskifte til moren, hvilket dog er lige så målhindret – men en forstærket maskulinisering er resultatet, hvor kvinden forsøger at være seksuelt aktiv i et fremspring/det maskuline med feminint objekt.

  Den aktivt homoseksuelle m/k er bevidst om sin homoseksualitet – men den findes i formentlig alle grader, da den også figurerer latent, dvs ubvidst og passivt, hos heteroseksuelle, og hvor psykoanalysen behandler sådant, hvis det ubevidst generer og fjernstyrer adfærden.

  Men – den kanoniserer ikke homoseksualitet eller ønsker det, tværtimod , som jo egtl er hæmninger og komplekser, dvs neuroser som så meget andet, vi har problemer med el egtl fejler; MEN arbejder med mennesker, for at de skal kunne opnå det mest optimale – dvs agere genitalt så optimalt som muligt – og ikke i en regression.

  Men – bedre med et aktivt kærlighedliv end intet,hvilket anses for at være sundere. Altså af have et sex- og følelsesliv fremfor intet. Som afdøde psykoanalytiker dr.phil. Sigurd Næsgaard engang har udtrykt det, så er det positivt, når mennesker holder af hinanden.

  Den homoseksuelle mand kan ofte have følt sig frustreret i forholdet til moren, hvorfor han identificerer sig med hende i stedet for. Der er en psykologisk lov, der siger, at den, du ikke kan opnå, kan du gøre dig til. Så – den homoseksuelle mand fx., han elsker sig selv i den dreng, han ofte har valgt som objekt, og han bliver derved samtidig et udtryk for sin egen mor, da han elsker drengen i sig selv på en sådan måde, som han altid har ønsket, at hans mor skulle have elsket ham.

  Derfor er det ikke ligegyldigt, hvordan der evt. undervises i el omkring denne seksualitet!

 444. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jeg glemte ved ‘det positive ødipuskompleks’ at sige, at der intet positivt er ved dette, altså ved et kompleks – men det er sundere for den enkelte, fordi denne stadig har det modsatte køn som objekt – modsat den homoseksuelle, der har det egne køn som objekt for sin seksualitet.

  Og – i vor kulturkreds om overhovedet noget sted i verden, så undgår vi mennesker næppe en lille smule feminisering af mænd og en lille smule maskulinisering af kvinder. Men – hvor det ikke forstyrrer på samme måde som ved større grader af feminisering og maskulinisering.

 445. Af Javier Martinez

  -

  Alle terroraangreb i usa er mindre en en procent af skuddrab der over tid.

  Underlying this mind-set is an assumption that is both dubious and dangerous: that absolute security is desirable and attainable. None say that explicitly, but it’s the necessary implication of the argument. Once this framework is implicitly adopted, a successful attack becomes proof that something went wrong, law enforcement failed to act properly and more government authorities are needed. To wit: Hillary Clinton this week proposed an “intelligence surge” to halt “plots before they can be carried out.” And Donald Trump called for more intelligence activity to give “law enforcement and the military the tools they need to prevent terrorist attacks.”

  Den gode bøsse glenn greenwald
  https://www.washingtonpost.com/posteverything/wp/2016/06/17/the-fbi-was-right-not-to-arrest-omar-mateen-before-the-shooting/

 446. Af Jav Mar

  -

  2 indlæg i filteret

 447. Af Jav Mar

  -

  Kun 1 nu.

 448. Af J Nielsen

  -

  “Det er meget muligt at gerningsmanden råbte et højreradikalt partinavn da han begik udåden – men kender de ham i partiet? Eller arbejdede han alene?”

  Relevant spørgsmål, både i England og i Florida.

  Hvad angår IS kan de udmærket finde på at rage “æren” til sig med tilbagevirkende kraft. Selv hvis de ikke har en hujende fis at gøre med det. Simpelthen for at puste sig op og se farlige ud.

  Det er nok ingen i UK der finder på.

 449. Af J Nielsen

  -

  Hvad angår homoseksualitet, så var der en interessant dokumentar om énæggede tvillinger.

  Man interviewede en kvinde på 50+, den ene halvdel af et sådant par. Hun havde en søster, “som to dråber vand”, forældrene kunne dårligt kende forskel.

  Det har hun ikke mere.

  For på et tidspunkt før teenageårene fik den anden pige den oplevelse at hun var født med det forkerte køn. Og denne følelse blev kun forstærket som årene går. Hun begyndte at bevæge sig på en anden måde. Gå som en dreng. Ikke længere svanse som en pige. Nu kan forældrene godt kende forskel.

  Det ender med en operation. Så i stedet for søster sidder der nu en mand med fuldskæg og høje tindinger ved kvindens side. Hendes bror.

  Hvordan skal man forklare det? Genetisk – nej. Opvækst? Hvis der er nogen der bliver behandlet ens er det da énæggede tvillinger.

  Så det er hverken arv eller miljø. Tilbage bliver kun tilfældighedernes spil eller gudernes vilje. Insh’Allah. Vælg selv.

 450. Af J Nielsen

  -

  “Religion har sandsynligvis været med os fra første færd.”

  Det er muligt at religion er en konsekvens af hukommelsen. Det er velkendt at elefanter, som har en relativt højt udviklet hukommelse, sørger over deres døde. Men formentlig ikke mere end en enkelt generation. Hvorimod mennesker er i stand til at ære forfædrene i adskillige slægtled.

  Så skal der ikke meget fantasi til at arbejde sig baglæns til hvad man forestiller sig har været den første forfader. Alfa-deren. Altings begyndelse.

  Det er efter min mening basis for de patriarkalske religioner. Og et element i en del primitive religioner. Måske er forskellen ikke så stor.

 451. Af hektor Heimlich

  -

  Den svenske udenrigsminister Anna Lind blev stukket ned i dagene inden den svenske afstemning om indførelsen af Euroen, heldigvis holdt svenskerne i Norrland fast ved deres overbevisning og Euroen måtte se sig forsmået –heldigvis for svenskerne, de undslap det europæiske økonomiske kaos, -men det var ikke Stockholmernes fortjeneste. Dådet blev begået af en forvirret indvandret serber. Nu er så en engelsk kvindelig politiker blevet stukket ned kort før afstemningen om Storbritanniens fortsatte medlemskab af EU. EU er årsagen til mange grimme ting -andet kan man ikke hævde med troværdighed.

 452. Af E Nielsen

  -

  Jeg vil gerne give teddybjørnen et kompliment for sit mere nuanceret syn på de indvandrede med muslimsk baggrund og hvor det tidligere har lydt at de alle skal ud- lyder det nu -borset fra dem som kan forsørge sig selv.
  En meget klædelig tone fra de kanter.
  NB ! vi mangler tal for hvor mange det er der rent faktisk bidrager positivt til vores fællesskab, måske kan disse oplysninger give en mere nuanceret debat om de indvandrede og deres betydning for vores samfund
  Personligt oplever jeg mange med anden etnisk baggrund der tager del i vores samfund og bidrager uden at skulle trække på den offentlige forsørgelse.
  Vi ser dem som chauffører i busserne, vi ser dem i vores sundhedssystem kort sagt alle vegne i vores samfund-og jeg vil vove den påstand at vi kke kan undvære den ressource som de udgør, hvis vores samfund skal fungerer.

 453. Af Ole Frank

  -

  “hector heimlich” – næ du er helt galt på. Terrorister er årsager til mange grimme ting. Radikaliserede nationalister er lige så skyldige som alle andre. Dette beviser, igen. at ikke alle terrorister er muslimer som det stædigt hævdes af folk med manglende udsyn og evne til at tænke rationelt.

 454. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt en lidt makaber udlægning på et politiker mord. Iflg EB.dk:

  “Politiker skuddræbt på åben gade: Og så steg aktierne
  Der har fredag været pæne stigninger på det danske aktiemarked – det kan skyldes, at det britiske parlamentsmedlem og Brexit-modstander Jo Cox blev dræbt på åben gade torsdag”

  Men, jeg er – desværre – meget enig i udlægningen. Såvel aktie- som andre finansielle markeder styres af nyheder. Så mordet på Jo Cox kan meget vel have flyttet milliarder. I sandhed – it’s a weird world we live in 🙁

 455. Af Anders Thornvig Sørensen

  -

  John Laursen – 17. juni 2016 13:13
  I skabsbøsse-postulatet har man allerede underlagt terroristen en umyndiggørende og bedrevidende vurdering af hans egen seksualitet. For at få postulatet til at fungere i forhold til fakta, er man nødt til at komme med endnu mere vidtgående postulater.
  Man er nødt til at påstå, at hans loyalitetserklæring til IS m.fl. er “falsk bevidsthed”, ud fra den logik, at som uerkendt bøsse kunne han heller ikke være ærlig over for sig selv omkring sine motiver til terrorhandlingen. Dvs. at han skulle have “opfundet” loyalitetserklæringen til IS som et middel til at bilde sig selv ind, at dét var hans motiv, fordi han ikke kunne se sig selv i øjnene som bøsse.
  Jeg synes ikke det holder.

 456. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt apropos al det bøsse pladder. Vi er alle født med gener som “både og”. Hvordan fa’n skulle ellers en mor eller far kunne elske deres børn – uanset køn? Vågn op 🙂

 457. Af John Laursen

  -

  Anders Thornvig Sørensen d.17 Juni 2016 kl. 23.26

  Nej, det holder ikke. Man afviser fakta og opfinder i stedet for dem sine egne fakta og postulater. Jeg er helt enig med dig.

 458. Af John Laursen

  -

  Anders Thornvig Sørensen – 17. Juni 2016 23.26

  Nej, det holder ikke. Jeg er helt enig med dig. Man afviser fakta, opfinder sine egne og postulerer så løs – useriøst!

 459. Af P. Pedersen

  -

  “I skabsbøsse-postulatet har man allerede underlagt terroristen en umyndiggørende og bedrevidende vurdering af hans egen seksualitet.”

  Ordskvalder af værste skabagtige skuffe. En mand har myrdet og lemlæstet ca. 100 mennesker og gjort endnu flere dybt ulykkelige, og man leder naturligvis efter motiver for om muligt at forebygge lignende tilfælde. Det er det eneste anstændige, og selv om du måske er så avanceret/dekadent eller hensynsløs, at du finder det helt naturligt, at en gift mand med børn mindst 12 gange har besøgt en bøsseklub og flirtet med andre mænd samt haft en romantisk date med en anden mand, skal du ikke regne med, at mænd som flest finder det normalt endsige moralsk forsvarligt overfor familien og sig selv. Det er et afgørende brud på heterogene mænds sædvane. Det var heller ikke normal opførsel og vold, da Christian Kampmanns homoseksuelle kæreste havde “Smadret ham til ukendelighed, slået ham så brutalt med sten og glasstykker, at lægen bagefter siger til familien: »I skal være glade for, at I ikke har set ham. I skal huske ham, som han var, og ikke som han så ud, da han var død.«

  Homoseksuelle og de 50-60 andre køn, som påstås at eksistere, er ikke hævet over kritik. Jeg tror ikke på, at de eksisterer.

  http://www.b.dk/personlig-udvikling/abelone-koppel-at-tilgive-er-at-befri-sig-selv

  “For at få postulatet til at fungere i forhold til fakta, er man nødt til at komme med endnu mere vidtgående postulater.”

  Overhovedet ikke.

 460. Af P. Pedersen

  -

  Jan Petersen vrøvler..

 461. Af Jan Petersen

  -

  “Alle mænd har engang været kvinder
  Vidste du, at alle mennesker i princippet er kvinder – i hvert fald i de første uger i fosterstadiet? Få forklaringen i denne skægge video.”

  http://videnskab.dk/miljo-naturvidenskab/alle-maend-har-engang-vaeret-kvinder

 462. Af Anders Thornvig Sørensen

  -

  Jo, P.P., det er bedrevidende og umyndiggørende, at man påstår, at man kender en anden persons seksualitet bedre end vedkommende selv gør. Tilmed en død person i dette tilfælde.
  Postulatet er ikke, at han f.eks. kunne være biseksuel.
  Postulatet lyder, at 1) han er skabsbøsse og ikke vil være sig selv bekendt, 2) at han derfor går ud og slår 49 mennesker ihjel på en bøssebar, idet han 3) laver en erklæring om IS-loyalitet som begrundelse, fordi han ikke selv vil se sit sande motiv i øjnene – og/eller ønsker at skjule dette motiv over for omverdenen.
  Det tror jeg ikke på.
  Selvfølgelig kigger man på terroristens livførelse efter mulige motiver. Men alle dine overstrømmende venligheder, P.P., fortæller ikke noget om, at terroristen rent faktisk skulle have haft seksuelt samvær med andre mænd.

 463. Af P. Pedersen

  -

  “Men alle dine overstrømmende venligheder, P.P., fortæller ikke noget om, at terroristen rent faktisk skulle have haft seksuelt samvær med andre mænd.”

  Det er jo heller ikke afgørende for de indre spændingers udvikling, og det med umyndiggørelsen kan jeg ikke få øje på. Jeg ved godt, at det er et mantra blandt transseksuelle, og at de en tid har haft vind i sejlene, men forleden så jeg en video på en islamkritisk blog, tror det var Snaphanen eller en tysk blog, hvor der vha. fin humor blev givet kritik af de bundneurotiske nyopfindelser af køn. Når noget bliver for søgt eller hysterisk, reagerer folk, som det også sker i disse år på mange andre områder, hvor dekadencen har bredt sig. Jeg skriver vel at mærke ikke om velfungerende homoseksuelle i faste forhold og kan sagtens nævne flere, som jeg ikke kan forestille mig er uenig med mig, og som er begyndt at længes efter gamle dage, hvor takt stadig var en dyd. Mere har jeg ikke at sige om den sag.Så vidt jeg ved er HDP i et langvarigt fast forhold og tilfreds med de muligheder, samfundet har budt ham, bortset fra den samfundstruende indvandring, som de fleste er ved at være foruroliget af. Han kan se faren ved islam, og det burde da også være åbenbart for alle ikke-heterogene, at deres tilværelse er under angreb. Deres organisationer gør klogt i at indse det. Jeg kender andre, der er i samme situation, de er faktisk også læger, og forbander paraderne, som de finder ydmygende.

 464. Af Anders Thornvig Sørensen

  -

  Ud over kendte seksuelle relationer kan der være to andre indikationer på, at terroristen var skabsbøsse. Det skulle enten være, at han har dyrket pornografi, formentlig over internettet, eller at han har dyrket cruising, som det hedder.
  Hvis f.eks. hans angivelige flirterier over telefonen inkluderede udveksling af online pornografi. Eller hvis man fandt spor af omfattende nedhentninger fra nettet, enten på hans egen maskine eller ved eftersporing af kilderne.
  Ved cruising kan det nok være, at evt. partnere ikke har lyst til at stå frem og fortælle om det. Men det burde alligevel sive ud i form af unavngivne kilder og rygter, og da især når terroristen gerne kom på bøssebar og således udsatte sig for at blive genkendt. Foruden at ikke-involverede tredjeparter kunne have set ham luske omkring ved nattetide i parkerne eller lignende, og godt kunne have genkendt ham bagefter.
  Nej, jeg tror simpelthen, at han har været drevet af loyalitet til IS. Som han selv sagde. Så har han udvalgt sig bøssediskoteket som angrebsmål, fordi han deler IS-ideologiens ønske om at udrydde homoseksuelle.
  Dermed være ikke sagt, at kønsidentitet og kønsdrift slet ingenting betyder i den sammenhæng.
  I Assayas’ film om Carlos Sjakalen antydes det, at terroristen som heteroseksuel mand finder selvtillid som potent mandligt-erotisk væsen gennem denne virksomhed. Hvis det er tilfældet, gælder det velsagtens også for homoseksuelle mandlige terrorister.

 465. Af Anders Thornvig Sørensen

  -

  Et resumé af et indlæg som måske viser sig.
  Tegn på at en person er skabsbøsse kan være pornografi eller cruising. I begge tilfælde burde det efterhånden afsløre sig i dette tilfælde, hvis terroristen var skabsbøsse.
  Min teori: IS-loyalitet som styrende motiv; valgte bøssediskotek fordi IS vil udrydde bøsser.
  Mandlige hetero-terrorister bruger stormgeværet som potensforlænger. Mener nogen i hvert fald. Hvorfor skulle det ikke gælde alle mandlige terrorister uanset seksuel observans.

Kommentarer er lukket.