De kloge briter

Af Henrik Day Poulsen 309

Nu vil de forhåbentlig indse alvoren i Bruxelles. Briterne melder sig ud af EU. Briterne siger nej til et venstreorienteret, gældsplaget Grækenland, der uden hæmninger lukker millioner af muslimske flygtninge ind og grådigt venter på den månedlige EU check. Briterne siger til et Sydeuropa, der stadig ikke har gennemført reformer nok til at have en bæredygtig økonomi uden EU støtte. Briterne har sagt nej til et Østeuropa, der tror, at de uhindret kan sende friske, unge mænd og kvinder til Vesteuropa for at tage de jobs, som den vesteuropæiske underklasse ellers skulle have. Briterne har sagt til et Tyskland, der har lukket over en million muslimske flygtninge ind i Europa og hvis tilstedeværelse udgør en stor sikkerhedsrisiko.

Briterne har sagt nej til Sverige, hvis naive indvandringspolitik har skadet hele Europa. Briterne har sagt nej til et Europa, hvor flygtningestrømmen har fået det ekstreme højre til at blomstre. Og endelig har briterne sagt nej til et Bruxelles, hvis politikerne ikke vil lytte til den brede befolknings bekymringer over Europas tilstand.

Havde de lyttet mere til Storbritannien i Bruxelles, var vi slet ikke kommet i den situation, hvor vi er nu. EU havde Storbritannien til låns i 43 år, men kunne ikke finde ud af at behandle den dyrebare vare ordentligt. Og nu betaler vi prisen.

Fredag morgen var der allerede pigefornærmerede, tyske politikere ud og sige, at nu skal Storbritannien straffes. Det er jo lige præcis denne tankegang, der vil føre til, at endnu flere lande vil afholde folkeafstemninger om fx Frexit og Nexit. Måske kunne en Grexit havde afbødet nogle af de problemer, som vi nu står med. Men her holdt det stædige Bruxelles fast i en synkende skude, som havde haft bedre af at synke og bliver genopbygget under et helt nyt koncept.

Hvis man er klog i Bruxelles, vil man forsøge at tilbyde Storbritannien de samme betingelser som Schweiz og Norge har. Glem alt om straf og hævntogt og kom på banen med nogle konstruktive løsninger, der giver EU og Storbritannien en ”win-win” situation.

Hvorfor blev Storbritannien en af verdenshistoriens mægtigste magter? Hvorfor er deres sprog nu det eneste verdenssprog? Hvorfor er City of London, efter Wall Street, verdens finanscentrum? Hvorfor er engelsk TV bare bedre end alt andet? Fordi briterne er et klogt folkefærd. Og nu har de sat deres egen stolthed højere end deres pengepung. Jeg tror, at Storbritannien på den lange bane har valgt rigtigt. Jeg beklager resultatet ud fra isolerede, egoistiske grunde, men bolden ligger nu i Bruxelles. Kan man i Bruxelles vise format eller havner man i en surhed og fornærmethed, der blot vil lede til endnu mere modstand mod EU projektet?

Briterne levede i nat op til sangen ”Rule Britania”, hvori de synger, at de aldrig nogen sinde vil blive slaver for andre. Heller ikke for et EU maskineri, der slet ikke lytter til den brede befolkning. Tillykke til UK fra mig.

309 kommentarer RSS

 1. Af Hul igennem?

  -

  Ja hvor er det dejligt-
  nej tak til yallah
  nej tak til nassere
  nej tak til grådige bureaukrater
  nej tak til Merkel
  nej tak til forræddere
  nej tak til propaganda
  nej tak til krigsmagere
  nej tak til løgnhalse fra nassemedia

  tak til briterne
  måtte Danmark straks følge efter
  med venlig hilsen til sande demokrater

 2. Af Jan Mølgaard

  -

  Desværre tror jeg ikke, denne klare advarsel, som briternes udtræden er, bliver forstået i Bruxelles. De små Napoleoner har skamredet den grundlæggende gode idé om samarbejde. Hvad der er brug for nu, er en reform af EU. Der må trækkes en klar grænse mellem det, der skal samarbejdes om, og det, der er de enkelte landes anliggender. Men sådan tænker man som sagt ikke i Bruxelles.

  Og hvad har briterne så haft ud af EU? 3 år efter landets indtræden, faldt pundet til den laveste værdi nogen sinde. Den tyske eksport til England er dobbelt så stor som den engelske til Tyskland. Og både Bentley og Rolls Royce er i dag på tyske hænder.

 3. Af Krister Meyersahm

  -

  EU-eliten må give sig nu – det overstatslige islæt skal væk.

  Spol projektet tilbage til det eneste levedygtige og det der var den oprindelige idé – et mellemstatsligt samarbejde.

  Det nationale folkestyre bliver meningsløst, når nutidens folkevalgte er bundet af lovgivning som deres forgængere har indført og som ikke uden videre kan ændres. Det er dette angreb på de enkelte landes befolkningers ret til selvbestemmelse, der er uoverkommelig for EU-eliten.

  Det har aldrig været meningen, at EF/EU-samarbejdet skulle være overstatsligt men derimod, alene, et mellemstatsligt samarbejde. Det er på dette punkt Europas politikere har svigtet. Ved at lade EU vokse til en uregerlig og farlig størrelse. Man har helt enkelt forrådt det nationale folkestyre.

  Vi bør indse dette og hjælpe med til, at redde samarbejdet ved at bringe det tilbage til det der oprindelig var tanken. Et samarbejdende Europa, hvor samarbejdet strækkes så langt som de til enhver tid siddende nationale parlamenter tillader.

  Væk med parlament, domstol. forordninger og direktiver.

 4. Af hektor Heimlich

  -

  WELCOME TO INDEPENDENCE DAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Af hektor Heimlich

  -

  BRITAINS YOU ARE BEST!!!

 6. Af Niels Larsen

  -

  Forhåbentlig forstår politikerne i Europa nu beskeden: VI VIL IKKE HAVE DEN POLITISKE UNION – KUN HANDELSSAMARBEJDET!

  Væk med parlamentet. Væk med EF-domstolen. Væk med kommissionen. Væk med overformynderiet. Ind med demokratiet!

 7. Af hektor Heimlich

  -

  Hellere være fattig og leve af vand og brød -det skræmmer ikke mig (det har vi prøvet før) – end at styres af den tumbede multi-kulti-tutti-frutti-mutti-prutti Merkel.

 8. Af Jens-Christian Jensen

  -

  Jeg tror desværre det virker som en mand der vil ud af et råddent træ ved at save den gren over han selv sidder på.

 9. Af Michael Vestergaard

  -

  ENGLAND HAR MÅSKE REDDET OS ALLE FRA DEN STORE, STYGGE OG ANTI-DANSKE UNION…..

  Ja, det var KLOGT af englænderne at stemme England ud af EU. For de fik en chance for at lægge afstand til EU-diktaturet, og de benyttede den. De havde ikke fået en ny chance i mange år, eller aldrig, hvis de havde stemt ja til at blive. Og havde de stemt ja til bureaukraterne i Bruxelles, var EU gået amok i selvglæde, hovmod og magtgalskab, og EU ville om kort tid have udviklet sig til en ny uhyggelig og skummel sovjet-union, til et komplet multi-kulti landskab, til et EU-europa hvor europæerne var blevet 3. og 5. klasses borgere i deres egne lande. (som det allerede er sket i Danmark pga. de blå og røde radikale)

  Millioner og atter millioner af englændere har været trætte af EU, og har været kloge nok til ikke at lytte til løgnepropagandaen om EUs herligheder. 🙂 🙂 🙂

 10. Af Dennis Pedersen

  -

  Ja ja, lad os nu se. Hvis faldet i pundet fortsætter og England går en ny finanskrise i møde, samt Skotland og Nordirland melder sig ud af UK og ind i EU sådan som de lige nu snakker om, så tror jeg Farage et al får svært ved at sælge udmeldensen som den helt store sejr for “Brittania”. Sælg ikke skindet før bjørnen er skudt.

  Angående hvorfor Engelsk er verdenssprog, UK en verdensmagt og Londen et financentrum. Dette skyldes at England tidligere var kolonialmagt som med brutale krige erobrede sig et verdensomspændende emperium. Jeg ved ikke om dette efter HDP’s optik er en ønskværdig ting – vi kan da altid starte med at tilbageerobre Island og Skåne. Vi kan sikkert også overtage et par småstater i Afrika, nu hvor vi lige har fået nye kampfly. Så kan vi tvinge beboerne til at lære dansk og bræge højt om hvor kloge danskerne er.

 11. Af hektor Heimlich

  -

  “Rule, Britannia! rule the waves:
  “Britons never never never will be slaves.”

  At skotterne overhovedet kan komme på ideen om at blive selvstændige, viser også hvilken taktik tyskerne bruger: del og hersk -den gamle kendte metode!

 12. Af Oliver Michaelsen

  -

  Henrik Day?
  Haha, et komisk blogindlæg virker virkelig ikke som om du ved hvad du taler om og med dit manglende kendskab til englændere og handel med dem og bare forretningsverdenen i alt almindelighed, tydeliggør det jo det klart.

  Hvis du havde handlet med englændere før, som jeg har, ville du også vide at man skulle tro at Englændere var sindsyge, men det har du nok mere forstand på en mig.

  Deres digitale niveau er på et niveau som afspejler det niveau jeg vil tro vi havde tilbage i 1980 i Danmark. Samtidig er min erfaring med dem at de er nogle rodet hoveder og de betaler oftest en faktura 2 gange eller også glemmer de at betale den, ydermere anvender de også et håbløst forældet check system, hvor der nogle gange ikke er dækning på deres checks osv. Jeg har nemlig behandlet tonsvis af ordre fra England. Samtidig foregår de fleste englænders arbejdsdag på en bar, hvilket også afspejler deres forretningsbeslutinger og udførelse.
  Samtidig er de oprørste af natur, hvilket også kan ses på deres afstemnings resultat, lige indtil de bliver kastet ud i en økonomisk recession. Der vil komme told og høje ekspeditionsomkostninger på varer ud og ind af England.
  Der er kun et at sige til det, ligesom græsnseoverdkridende mennesker skal løses med behandling og/eller piller.
  Løses grænseoverskridende problemer og udfordringer mv. med grænseoverskridende samarbejde I EU……
  Ligesom kværulerende tosser som Morten Messerschmidt og resten af Dansk folkeparti, der fører politik alt efter, hvordan de politiske vinde blæser. Er Morten Messeschimidt efter hvordan EU bruger deres penge samtidig med at han selv har et lemfældigt forhold til EU midler, Dansk Taberparti måtte nemlig betale ca 1,2 mio, tilbage hvis jeg ikke husker galt.
  Jeg håber at mindre tallet er i stand til beskytte flertallet mod personer som dig og EU statuere et hårdt eksempel overfor England..

 13. Af Torben Laursen

  -

  HURRA!! Ja, de kloge briter – og “die dumme dânen” nr. 1 manden fra Græsted, der siger “meget, meget trist for Danmark”!!!! Nej, hr. Løkke – vanvittigt godt for Danmark, nu er det bare at forlange at vi borgere også må give vores mening til kende og få et demokratisk valg om præcis det samme!!! Det forlanger vi borgere.

 14. Af Helge Nørager

  -

  Samtlige valgkredse i Skotland stemte for at blive i EU.

  Jeg gætter på om få mdr. udskrives en ny afstemning om Skotlands selvstændighed.
  Og UK går i opløsning.

  Derefter opføres Hadrians mur igen, denne gang for at holde briter ud af Skotland, verden er underlig.

 15. Af Michael Vestergaard

  -

  O li ver mi cha el sen er da vist en rigtig radigal beton-europat. Der taler om “samarbejde” hvor andre mener der snarere er tale om centralisering og bureaukratisk diktatur. Og selvfølgelig mener o li ver at EU modstandere er “kværulerende tosser”. Men måske “tosserne” bare er folk der har gennemskuet det hykleri og den løgnepropaganda der omgiver EU-“”samarbejdet””.

  DR har selvfølgelig som den radigale propagandastation den er, allerede travlt med at lade mar le ne wi nd og lignende fortælle os at det var meget dumt af englænderne at trække sig ud af mutter merkels multi-kulti cirkus.

 16. Af A H

  -

  KRIG NU.

  VI VIL HAVE VERDENSKRIG NU.

  DER ER GÅET ALT FOR LANG TID SIDEN DER HAR VÆRET VERDENSKRIG I EUROPA.

  EURO HAR VÆRET SKYLD I AF VERDENSKRIGEN ER UDSAT.

  NU HAR VI CHANCEN.

 17. Af søren rasmussen

  -

  Jean-Claude Juncker og Merkel fik i flot forening smadret et EU system som kunne være en god ide. Økonomisk frihandel er en god ide. Men Merkels åbne dørs politik er døden for EU. Jean-Claude Junckers trusler til GB ville få selv undertegnede til at imødegå den eurokratiske bogholder med et lods i enden.

 18. Af jens petersen

  -

  Selvom der er mange ting i medlemslandenes opførsel i EU – og specielt de syd for alperne – der kan bekymre, så burde HDP måske lige forstå den Schweiziske og Norske model før han kommer med “løsninger”.

  Britterne har sagt nej til at EU bl.a. grundet arbejdskraftens frie bevægelighed, og efter de havde fået indrømmelser. Tror HDP at de vil udskrive en blanko check til EU som Norge og Schweiz gør?

  Det bliver interessant at se deres eksperiment, og så kan vi andre bande over at vi skal toldbehandle indkøb på Amazon og Ebay.

 19. Af bent hansen

  -

  Met te fre de rik sen fra S siger det ene øjeblik at hun mener at magthaverne skal lytte mere til befolkningerne/borgerne……..det næste øjeblik siger hun at hun er modstander af en folkeafstemning om den bureaukratiske kæmpekolos EU hvor “””samarbejde””” er afløst af udemokratisk fjernstyring.

  Har allerede optalt de første ti usandheder/halve sandheder fra DRs side i formiddagens udsendelser. 🙁

 20. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “JA ! –Hvor er det dejligt AT : De kloge Briter sejrede –til sidst ” ! –NU gælder det om AT: Få smidt den million “invasive arabere/Afrikanere” ! –HELT UD af vores lille gamle Danmark ! –Det er i sidste øjeblik ! —Vi skal også have afstemning om “UD af EU ” ! –Det bliver med garanti –” Et NEJ ” !—Vikingerne incl. de engelske ! –Er trofaste –de er loyale –de er “barske vikinger med stærke géner ” –De blander sig heldigvis heller ikke med islamister –de vil have “renavlet befolkning ” ! —Appropos “renavlet befolkning ” ! –Det kan man ikke beskylde “Århus byråd for ” ! –Der sidder flere islamister –og bestemmer end danskere ! –Dem peger vi fingre af ! –Det manglede bare !

 21. Af bent hansen

  -

  Den nis pe der sen skriver om at vi nok straks kan tage på erobringstogter nu da vi har fået nye kampfly. Men dels har vi ikke fået dem endnu, og dels er der nok tale om en ny udgave af IC-4 skandalen. Om de nye IC-4 fly overhovedet kommer til at blive en succés er stadig meget usikkert, da flyet slet ikke er færdigudviklet. Iøvrigt kunne vi have fået dobbelt så mange F-18 fly for de samme penge, eller 27 fly for det halve af hvad IC-4 flyene kommer til at koste. (og så er de bestilte fly skrabede versioner, de er langsomme, har kun een motor osv.) Er løkke en dygtig købmand??? Næppe! 🙁

 22. Af R. Harald Kristiansen

  -

  I GB har de fattige, de gamle og romantikerne har sagt nej til EU. De riges grådighed og for stor forskel på rige og fattige, har sendt GB ud af EU. Nu er det så spørgsmålet, om Skotland bliver selvstændigt og GB bliver til LB.

  Arbejdsgivere, der fortrækker billig arbejdskraft fra Polen, fremfor landets egen arbejdere, har undermineret de fattiges vilkor og her har arbejdsgiverne derved gravet deres egen grav. Politikerne vender det blinde øje til. Konkurrencemomentet er blevet vigtigere, end sammenhængskraften. Dette sker i alle europæiske lande. De fattige i GB ser ikke sammenhængen, men de ser, at nogen har taget deres arbejde. Det er polakkernes skyld, mener de og ikke dem der ansætter polske arbejdere.

  Hvorfor se vi aldrig fattige græske arbejdere i hobetal komme til andre EU lande? Polakkerne er måske bare flittigere end grækerne. De, der rejser fra Grækenland er de veluddannede.
  Det er tankevækkende, at grækerne notorisk ikke har villet betale skat.

  Der er for mange EU lande, der ønsker at nyde fremfor at yde og der er for stor korruption i for mange lande. Forholdene i de forskellige lande er også meget forskellige, desuden undslår for mange store firmaer sig at betale skat. Verden vil bare have, ikke dele.

  EU har selv skyld i, at der er kommet så mange indvandrere. EU måtte vide, at grækerne ikke kunne styre så stor en flygtningestrøm. Grækenland har ingen styr på egen økonomi, hvorfor skulle de tage fat om indvandring til EU. EU reagerede alt for sent med fælles hjælp til grækerne.

  EU er kommet ud af trit med EU borgernes ønsker. Befolkningerne føler sig fremmedgjorte. For mange medlemslande bruger EU, som en, forsørger, istedet for aktivt at være med til at løfte EU. Der er for langt fra Brüssel til befolkningerne.

  Men briternes valg kunne også tolkes således, vi vil nyde før vi yder? Det er måske en svøbe verden skal ud af.

  Du HDP taler om underklassen. Ligger der ikke foragt i valget af ordet underklassen? Underklassen laver serviceaebejde, som vi i landene ikke kan undvære. Det har som bekendt altid været bedre at være rig og rask, en syg og fattig. Vi kan hverken undvære de store private firmaer, eller arbejderne. Tror du HDP, at det er sundt for et land, at der er for stor forskel på fattige og rige? Forskellen er blevet for stor mener jeg. Denne ubalance vil skabe ufred med tiden.

  Jeg kender noget til Portugal, som også er et land i EU, der ikke har løftet sig nævneværdigt, det har Grækenland gjort i endnu mindre grad. Portugal, Spanien, Italien og har alle været fascistiske/halvfascistiske lande. Nogle af østlandene har også haft fascistisk styre. Demokratitanken har været fremmed i mange EU lande.

  Arbejdere fra Portugal søgte mod Frankrig i 80′ Erne. Min arbejdsplads i Paris benyttede sig af et ægtepar fra Portugal, som rengøringspersonale om aften. Om dagen var manden testkører for Renault. De kom til Frankrig for at arbejde og få deres børn i uddannelse. De havde to jobs hver. Mennesket har altid flyttet sig for at ændre sine livsvilkår.

  Mange lande i EU har for stor korruption, der underminerer også EU borgernes tillid til EU. Men omvendt er EU også en vis garant for mindre korruption i de enkelte lande.

  Vi skal støtte udviklingslandene i egne lande og betale ordentlig pris for de varer de producerer, så kan det være, at Europa ikke bliver oversvømmet af økonomiske flygtninge. IMF er kommet på andre tanker om verdensøkonomien, så noget er der om ulighedssnakken. Dette handler ikke om misundelse, men sund fornuft. Hvorfor halshuggede franskmændende i sin tid deres overhoved? Fattigdom er svaret.

 23. Af Lars Johannsen

  -

  Hooray: Independence day. We always knew, that they would leave.

 24. Af peder pedersen

  -

  EU sikret fred i europa. Vi skal aldrig have krige som 1.ste & 2.den verdenkrig. Bare DET er nok til at bevare EU. Fik du den…

 25. Af Hektor Heimlich

  -

  Nu falder de danske aktier. So what?? rigmændene har haft masser af tid til at forbedre den politiske situation i Danmark -og nu klynker de som pattebørn!
  I 2003 sagde de svenske underklasser nej til Euroen -det er det bedste som nogensinde er sket for svensk økonomi. Så stop piben ind og mand jeg op og tag dollarsedlerne ud af øjnene så I kan se klart!! I menneskelige vrag!

 26. Af J. Ha ns en

  -

  Jeg beklager resultatet ud fra isolerede, egoistiske grunde
  Skriver Day Poulsen.

  Ja. Day Poulsen har jo tidligere antydet, at han har investeret lidt småpenge i aktiver.
  Der må han naturligvis imødese et tab.

  Det ser naturligvis værre ud for undertegnede.
  Men hvad.
  Det kommer nok igen.
  Værst er det vel for flæskebønderne.
  Nu falder eksporten af flæsk til England nok.
  Om et par år melder Skotland, the braves, sig ud af fallitboet Storbritanien og indtræder i EU.

 27. Af Uffe Staulund

  -

  Englænderne har en solid baggrund at bygge på.

  Interlektuelt har de haft mange filosoffer, også kvindelige, som har klaret sig, uden at være en kvote kvinde.
  De har haft mange dygtige forfattere, som ikke skammer sig over at være Englændere.
  De har gode universiteter og Nobelpristagere.
  De har fostret mange opfindsomme ingeniøre og programmøre.
  De er kommet igennem to verdenskrige, godt nok med hjælp fra USA.
  Så har de BBC, som nok skal peppe dem op,hvis de får en EU psykose.

 28. Af Hektor Heimlichh

  -

  Nå nu er EU krammerne (kræmmerne) vågnet, I plejer nok at snorksove til 11-tiden? Sent skal synderne vågne!!

 29. Af Arvid Holm

  -

  Man kan nok ikke udelukke, at Storbrittanien etablerer en handelssammenslutning som alternativ til EU.
  Især hvis EU forsøger at straffe briterne for deres oprør.

 30. Af Laila Brixtofte

  -

  Danmark kunne holde sig udenfor både første og anden verdenskrig, fordi vi ikke var medlem af alliancer, der forpligtede os til at blive en del af krigsvanviddet.

  Hvis vi også skal undgå at involvere os direkte i tredje verdenskrig, så kan vi ikke være medlem af alliancer med andre lande, der forpligter os til krig, hvis andre lande bliver angrebet, fordi de fører en uansvarlig udenrigspolitik.

  Danmark ud af både EU og NATO.

 31. Af Jens Roepstorff

  -

  Det er på høje tide, at vi høster fredsdividenden efter det sovjetrussiske imperiums fald.

  Det militærindustrielle kompleks fremkalder konstant nye konflikter, for at retfærdiggøre sin egen eksistens.

  Den amerikanske præsident Dwight Eisenhower, der var general under Anden Verdenskrig, havde mere ret, end han var klar over, da han advarede mod, at det miltærindustrielle kompleks er en alvorlig trussel mod både demokratiet og verdensfreden.

 32. Af hektor Heimlich

  -

  Laila Brixtofte: holder helt med dig. tyskland er godt på vej til at angribe sin gamle fjende (vor ven) Rusland med sin ny-kolonialistiske stil i Ukraine. Når Danmark går ud af EU kan vi få normale handelsforbindelser til Rusland. Dette vil være udmærket for danske bønder, som så kan lære at stå på egne ben og slippe tilskuddene fra Tyskland, som vi dansker jo alligevel betaler. Det er jo i virkeligheden tyskerne med deres enorme landbrug, som tjener mest på tilskudsordningerne. -Dette betaler vi danske ikke-bønder så, selv om ingen kender til det- idet det holdes hemmeligt!

 33. Af Bent Kristensen

  -

  England = Land of hope and glory.

 34. Af ole hansen

  -

  Jeg forstår ikke at nogen kan være begejstrede for EU. (bortset fra storbytosserne, de korrupte og de såkaldt “nyttige idioter”)

  For siden 1973 har samfundet udviklet sig i en mere og mere ond og undertrykkende retning, og EU har medvirket til den negative udvikling. Danskerne lever jo i dag under et system der er betonbureaukratisk, feministisk og halvkommunistisk. Et system som nedgør og tyranniserer mændene, som splitter og opløser familierne, som fordummer, vanrøgter eller mishandler børnene, som plyndrer borgerne på 1000 måder, og som via masseindvandring fra Afrika og Mellemøsten fordriver de menige danskere fra flere og flere områder. Og velfærdsforringelser, overfald, trusler, hospitals- og skolelukninger osv., osv. hagler ned over os.

  Efter min mening er demokratiet et hyklerisk skin-demokrati, politikerne har narret, snydt og bedraget os uafbrudt siden 1968-1973. Og de utrolig mange svigt har skabt et system der er ondt og forrykt og som piner, udnytter og ødelægger mennesker på samlebånd.

  Og EU og mutter merkel fører os kun mod ufred og multi-kulti-kaos.

 35. Af filtret kvæler ytringsfriheden og debatten/demokratiet

  -

  Jeg forstår ikke EU og vores politikere. Resten af indlægget 11.45 er i filtret.

 36. Af Benny b

  -

  EU. ud af EF.
  Og islam og sharia ud af Europa.

 37. Af Torben Snarup Hansen

  -

  Hvad nu hvis du tager fejl og kun støtter dig til Hörensagen? Hvad nu, hvis det ikke passer, at EU – d.v.s. Kommissionen – hindrer krig?

  http://denkorteavis.dk/2016/er-eu-kommissaererne-vor-tids-fredsengle/

 38. Af Jens Jensen

  -

  Danmark gik statsbankerot i 1813, forarmet af Napoleonskrigene, som vores tåbelige alliance med Frankrig havde draget os ind i.

  Ingen af vores nabolande kunne finde på, at angribe Danmark, uanset om vi er medlem af NATO og EU, eller ej; vi er alt for afhængige af hinanden til, at krige ville give mening.

  Derfor er det kun internationale alliancer med andre lande, der fører en uansvarlig udenrigspolitik, der kan føre Danmark ind i en krig.

  Lad os melde os ud af både EU og NATO, og endeligt høste fredsdividenden efter sovjet-imperiets fald.

 39. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Det indlæg jeg sendte for ca. en time sider, kommer ikke med. Er det med vilje? Er det fordi jeg skriver om, ulighed og fattigdom i UK, som vesentlig orsag for udmeldelsen? De mindre bemidlede, de gamle og romantikerne har meldt UK ud. Uligheden i UK er blevet for stor. Vi må håbe på, at beslutningen bliver til gavn for landet. Jeg tvivler.

 40. Af hektor heimlich

  -

  Trump: “fantastiskt at de har taget deres land tilbage”. Vi danskere vil også have vort fædreland tilbage (hvilket vi har ret til ifølge FN konventionen). Så se at få hænderne op af lommerne og hold en pause med fadbamserne Løkke og se at sætte vores udtræde af EU i værk!!!

 41. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik Day Poulsen

  Når man læser dine indlæg, kommer man altid til at tænke på ’skomager bliv ved din læst’.

  “Hvis man er klog i Bruxelles, vil man forsøge at tilbyde Storbritannien de samme betingelser som Schweiz og Norge har. ”

  Disse betingelser omfatter arbejdskraftens frie bevægelse, som er hovedårsagen til brexit.

  Goddag mand økseskaft!

  Der er vel ingen med med fornuften i behold, der tror, at EU ligefrem vil belønne Storbritannien for at melde sig ud.

  “Jeg beklager resultatet ud fra isolerede, egoistiske grunde, men bolden ligger nu i Bruxelles. ”

  Jeg har selv boet og arbejdet mange år i Storbritannien – og beklager naturligvis også, at lidt over halvdelen er befolkningen har besluttet at Storbritannien skal forlade EU. Personligt mener jeg ikke, at landet kan bebrejde EU, at der er mange områder, hvor industrivirksomheder lukker ned – og at du ikke kan få britere til at tage arbejde i servicefagene, men har overladt det til østarbejdere (vi har lidt af samme problem herhjemme).

  Desværre deler mange arbejdsløse og ufaglærte din opfattelse at Storbritannien som en fantastisk verdenmagt – der vil komme tilbage til tidligere storhedstid, mens sandheden er, at landet nu kan blive totalt splittet med Skotlands ønske om ny afstemning om UK medlemsskab.

  Britisk exit vil især ramme de ufaglærte og arbejdsløse – de velhavende EU-modstandere skal nok klare sig. Og når aktier rasler ned og spekulanter river sig i håret, hvem tror du kommer til at betale regningen?

  Mit bud er de ufaglærte og arbejdsløse, der stemte landet ud – ligesom ved sidste finanskrise.

  Synd for et land, som jeg virkelig holder meget af.

 42. Af Niels Juul Hansen

  -

  Så fik Putin, Front Nationale, Enhedslisten og flertallet på berlingske debat det valgresultat, de drømte om!

 43. Af Viktor Berg

  -

  Det vigtigste for Briterne er, at de nu har en klar ansvarsfordeling hvis noget går godt eller galt. Ingen Britiske Politikere kan længere gemme sig bag EU monsteret.

 44. Af Hektor Heimlich

  -

  De EU købte lejesvende dvs. journalisterne ved Berlingske, BT og Politiken forsøger alle i dag at male fanden på væggen og mere eller mindre true den danske befolkning med bål og brand, hvis vi følger BREXIT. Hvorfor ikke tage jeres gode tøj og gå?? Vi, den danske befolkning, behøver jer ikke!!

 45. Af Anton Dorkins

  -

  @ Niels Juul Hansen

  Det er kun eurokraterne, og deres angste skødehunde, der frygter Dexit!

  Danmark for folket!

 46. Af Niels Juul Hansen

  -

  Fra dagens BT:

  “I et tv-interview ikke længe efter sejren blev Brexit-frontmanden Nigel Farage fanget i det, som umiddelbart kan beskrives som en enorm brøler, som kan have afgjort valget til fordel for et Brexit.

  I et interview bliver Farage spurgt om en masse millioner, som går til EU, nu, som lovet af ‘Leave’-kampagnen, skal gå til det britiske sundhedssystem. Det indrømmer Nigel Farage dog i interviewet er en fejl. Studieværten påpeger dog, at det kan have været en af årsagerne til, at millioner af briter har stemt på at forlade EU.”

 47. Af Niels Peter Lemche

  -

  Sig mig HDP, er du nationalsocialist? Det er i hvert fald der, hvor dine udtalelser hører hjemme. Tror du, at der bliver råd til dig, hvis det her fører til en ny og stærkere krise end den sidste?

  Nå det her ryger nok også i filtret som alt fra mig i dag.

 48. Af Niels Juul Hansen

  -

  AF ANTON DORKINS – 24. JUNI 2016 12:42

  “Det er kun eurokraterne, og deres angste skødehunde, der frygter Dexit!”

  Det har du vist fået helt galt i halsen. Når Putin, Front Nationale og Enhedslisten gerne ser et splittet EU, så mener jeg, at det giver anledning til bekymring.

  Se iøvrigt mit ovenstående indlæg om Nigel Farage (der på TV igen løj om, at flertallet af danskere ønsker at forlade EU!).

 49. Af Mikkel Simonsen

  -

  “Briterne har sagt nej til et Østeuropa, der tror, at de uhindret kan sende friske, unge mænd og kvinder til Vesteuropa for at tage de jobs, som den vesteuropæiske underklasse ellers skulle have. ”

  HDP…du gad ikke læse op på EU’s grundpiller?

  Svaret er: Ja, I de tilfælde hvor polakker, tjekker, slovakker etc. arbejder på lige vilkår med etniske briter, så er det helt i EU’s ånd – det behøver du ikke blive tøsefornærmet over.

 50. Af Niels Larsen

  -

  Læren til de magtfuldkomne politikere – hjemlige som udenlandske – er, at vi ikke vil affinde os med at skulle give asyl til alle uduelige og ubrugelige muslimer og afrikanere, som evner at komme hertil.

  Vi vil have fuldt stop for den trafik. Vi vil ud af FNs konventioner, som er forældede, skadelige og helt ubrugelige.

  Og vi vil ikke have den politiske overbygning i Europa.

  Vi vil tilbage til EF!

 51. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  Det er så din mening om Danmarks forhold til EU.

  Det har dog intet med valgresultatet i Storbritannien at gøre. Her drejede det sig om polakker og andre østarbejdere.

 52. Af jørgen mikkelsen

  -

  Lars ulykke vrøvler når han påstår at det er trist at England har meldt sig ud af EU. For råddenskaben bag EU kulisserne er enorm, og Englands nej til unionsmonsteret har tændt et lys for enden af tunnellen. Men når lars ulykke er så forelsket i EU- og mer kel at han finder det i orden at udlændinge myldrer ind og overtager/tilraner sig danskernes penge, boliger, velfærd, arbejdspladser og hospitaler, så er det logisk at lars ulykke har et yderst ukritisk syn på EU.

 53. Af Jens Jansen

  -

  Dejlig resultat. Ud med Storbritannien. De tror stadigvæk at vi er i 1552 hvor de ejer næsten hele verden. Den tid er forbi. Snart ejer de ikke engang Skotland og det er vel snart på tide at deres okkupation af (nord)Irland, Gibraltar, Falkland-ørene osv. ophører. Og de brokker sig over immigranter og flygtninge selv om de har været med til at dræbe og skabe millioner af flygtninge og immigranter,.

  Nej, englændere er ikke klogere end os andre. De er blot mere konservative, lever ikke i nutiden og har glemt at smide deres storhedsvanvid væk.

 54. Af Niels Juul Hansen

  -

  Boris Johnson, Brexit-tilhængeren, som muligvis overtager efter Cameron, har udtalt idag, at det ikke haster med britisk exit.

  ????????

 55. Af Niels O

  -

  Der er flere små nationalister i England, end jeg havde ventet.

 56. Af Niels Larsen

  -

  Lars Lykke Rasmussen har netop udtalt på TV, at euro-skepsissen har taget overhånd. Hvad bilder han sig egentlig ind? Han kan udtale, at han synes det, men han kan ikke tillade sig at udtrykke det som et faktum.

  Der er i det hele taget ikke mange af de ledende danske politikere, som går ind for demokrati, kan man forstå her efter BREXIT.

  Mette Frederiksen og Lars Løkke har begge meldt ud, at en dansk afstemning ikke kommer på tale, men hvem har givet dem bemyndigelse til at træffe den beslutning?

  Var det ikke mere demokratisk at spørge danskerne i lyset af denne helt afgørende ændring i det europæiske samarbejde?

  Muligheden for en fed retrætestilling i EU er tilsyneladende vigtigere for disse udemokratisk mindede politikere end danskernes fremtid. Det er ellers os og vore interesser, de er valgt til at varetage – men det gør de ikke i noget større omfang.

  De fortjener ikke genvalg!

 57. Af Niels Larsen

  -

  Niels Juul Hansen
  – 24. juni 2016 13:13

  Hvad han mener er givetvis, at det skal gøres så smertefrit som muligt. For alle parter.

  Og den melding kunne den fordrukne Juncker lære en del af.

 58. Af jørgen mikkelsen

  -

  Har lige hørt ben te sor gen frei fra FTF og nogle fra andre fagforeninger samt dansk industri snakke om hvor pragtfuldt, godt og fint det er at vi er med i EU. Bl.a. fandt man det udmærket at der var blevet givet milliontilskud til at flytte danske arbejdspladser til udlandet. Og at kommuner ofte skaffer jobs til udlændinge FORUD for danskere var sandelig også helt i orden.

  Om kort tid begynder euro paterne på at fortolke det britiske nej på deres egen måde, og de vil gøre alt for at ignorere, bekæmpe og sabo tere den engelske folkevilje. Bare se ru th ha rald kri sti an sens nedladende ord om at det kun er mindrebemidlede, gamle og romantikere der har stemt nej til EU.

 59. Af jørgen mikkelsen

  -

  Har lige hørt ben te sor gen frei fra FTF og nogle fra andre fagforeninger samt dansk industri snakke om hvor pragtfuldt……. resten er i filtret kl. 13.33.

 60. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “Briterne” ! –Tillykke til vennerne i EU ! –Den beslutning skulle de have taget for mange år siden ! –FAKTISK inden, der blev besluttet AT: Indlemme samtlige fattige Øst-lande ! –Så gik det galt ! –Som englænderne siger : : Vi omgås kun dem af vor egen klasse ! –Det kunne danskerne lære noget af NEMLIG AT: Det ikke er “pjalte-proletariatet –der tjener pengene til landet ´s velfærd ” –De bruger pengene incl. 10.000 muslimer, der har hævet bistands-hjælp i mere end 10 år !

 61. Af J. Hans en

  -

  En stor dag for højreekstremister, fascister, Putin, Trump, DF, Le Pen og hvad de ellers hedder.
  Og naturligvis for Day Poulsen og hans slæng på hans blog.
  Ja, en stor dag for højrefløjens demagoger og populister.

 62. Af Bjørn Sørensen

  -

  EU er et projekt som er fostret i den katolske del af europa med en stærk pariarkalsk tradition hvilket er uforeneligt med nordeuropas protestantiske og frihedselskende folk.

  Samkøringen af to så forskellige kulturer er mislykkede, økonomien er stagneret og utilfredheden ulmer overalt.

  At det er det frihedselskende britiske folk som har fået nok af galskaben er ikke noget nyt i historien.
  Det var også dem der sagde nej til Napoleon og Hitler.

  Dette er et fredeligt opgør, som vil rulle henover hele europa.

  Det forstenede og forstokkede EU har længe trængt til et opgør, som mange har ventet alt for længe.

 63. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS JUUL HANSEN – 24. JUNI 2016 13:13:

  Det tager to år, men labourformanden er allerede ude efter liget af Cameron og vil have det straks, selv om han egentlig til i morges var tilhænger af at brlive; men hvad skal det føre til?

  Hvis skotterne faktisk melder sig ud af Storbritanien, kan det jo være, at de chauvenistiske englændere kommer til fornuft, og så kommer der endnu en folkeafstemning inden den egentlige udtræden. Det er jo ikke andet end Maastricht. Da danskerne sagde nej den første gang, lavede man bare en ny folkeafstemning næste år, og så sagde de ja!

  Og så må vi jo se, om dette klarere HDPs filter.

 64. Af jørgen mikkelsen

  -

  Når europaterne ju ul, NPL, j. han sen og oli ver m.fl. fører sig frem med halve og kvarte sandheder, er det vel fordi de er interesserede i den størst mulige indstrømning af migranter og den hurtigst mulige islamisering af Danamark.

 65. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ NIELS PETER LEMCHE

  Du har vist ikke fattet hvor dybtfølt modstanden mod EU er.

 66. Af Steen Ehlers

  -

  Det ville være rart hvis de forskellige indlæg underbyggede deres påstande med nogle data.

  1) Danskerne er rigere, mere sunde, lever længere mm og det er sket i den periode, vi har været medlem af EU. Det er tal, der kan læses i Danmarks statistik. Det betyder ikke, at det nødvendigvis er EUs skyld, men at påstå, at alt bare går værre og værre pga. EU er jo helt hen i vejret
  2) Danmark deltog faktisk i 2. verdenskrig som besat land. Der døde faktisk adskillige tusinder danskere som følge af deltagelsen – især som søfolk på allierede skibe og så var der jo også en del, der døde på tyskernes side på østfronten. Det er rigtigt, at der næppe er nogen lande, der ønsker krig, men sådan var situationen sådan set også op til 1. verdenskrig, hvor verden havde gennemgået en ca. 60 år lang globaliseringsbølge ikke ganske ulig den vi har gennemgået de sidste 60 år. Og når Putin spiller med musklerne, så skal der ikke meget til en katastrofal fejlbeslutning – en russisk jager gennemførte for ikke så lang tid siden et fingeret angreb på et amerikansk krigsskib. Amerikanerne har gjort det meget klart, at sker det igen bliver flyet skudt ned, ligesom tyrkerne gjorde det fornylig. Og russerne er meget aggressive i luften, så der skal ikke meget til før en fejlbeslutning eskalerer. Da mordet skete i Sarajevo drømte ingen om, at det kunne føre til en verdenskrig – men det gjorde det. Den gang blev Danmark ikke angrebet bl.a. fordi vi havde mellem 60 og 70.000 mand stående ved grænsen og et af Europas mest moderne forsvarsanlæg omkring København (hvilket kun var muligt pga. langt højere forsvarsbudget end i dag.
  Alt dette fordi der bliver stillet spørgsmålstegn ved om EU er en vigtig brik i de sidste 70 års fred i Europa. Her er fakta, at EU blev startet med netop dette formål for øje og derfor må det primært være dem, der påstår, at EU ikke har været en brik i de 70 års fred, der forklarer hvorfor de ikke mener, at dette er tilfældet.Tilsyneladende mener alle lande i den tidligere østblok, at både EU og Nato er med til at sikre deres frihed, mens nogle danskere tror, at de kan få den gratis i kraft naboernes venlighed. Danmark er formentlig den for russerne vigtigste enkeltbrik i Østersøen, fordi vi spærrer adgangen til verdenshavene for den russiske flåde, så det er helt utænkeligt, at vi ville kunne bevare vores selvstændighed i en krig, hvis vi stod uden for Nato og USA ser jo klart et EU-medlemsskab som styrkende for medlemskabet af Nato. Derfor er USA også meget kede af, at UK forlader EU.

 67. Af Hektor Heimlich

  -

  Til mobberen Lemche: Nationalsocialister hører hjemme i Tyskland med lydstater. HDP er kærnedansk, forankret i den danske grundlov og den danske demokratiske tradition, ligesom mange andre på bloggen her er det -dog ikke du. Så kære Lemche, hvis realiteterne ikke passer -kan du bare skride -adjøss som tyskerne siger.

 68. Af jørgen mikkelsen

  -

  Noget der irriterer mig er at propagandisterne i DR frejdigt påstår at EU har beriget hele Europa, både økonomisk og kulturelt. Men borgernes private økonomier er for millioners vedkommende blevet ringere, og jobsikkerheden, velfærden, folkesundheden og trygheden overfor indbrud, overfald, voldtægt, mord, brandbeskatning og sygdom hænger i laser. Og ledigheden blandt unge sydpå er op til 50%.

 69. Af jørgen mikkelsen

  -

  Noget der irriterer mig er at propagandisterne i DR frejdigt påstår at EU har beriget hele Europa, både økonomisk og kulturelt. Men borgernes private økonomier er for millioners vedkommende blevet ringere……. (resten er i filtret)

 70. Af jørgen mikkelsen

  -

  Kl. 13.33 og 13.54 bedes venligst befriet fra det hyperaktive filterfængsel.

 71. Af Karsten Rimmer Larsen

  -

  Tillykke med årets tåbeligste kommentar til Laila. Jeg tror nok, at de fleste kan blive enige om, at vi med den tyske besættelse af Danmark d. 9. april 1940 i den grad blev en del af 2. Verdenskrig. Hvad angår 1. Verdenskrig, kan du jo spørge de ca. 6.000 dansksindede nordslesvigere (dem som i dag kender som sønderjyder), der faldt på tysk side, om de føler sig holdt ude af den verdenskrig.

 72. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Jørgen Mikkelsen

  “Når europaterne ju ul, NPL, j. han sen og oli ver m.fl. fører sig frem med halve og kvarte sandheder”

  Det må du dokumentere, hvis du ønsker at blive taget seriøst.

 73. Af Arne Hornborg

  -

  En glædens dag. Stort til lykke til England, til det engelske folk, der ikke lod sig trampe på af alle JA-sigernes grove, forløjede skrækkampagner.
  Mange af vi DANSKE har stadgivæk de grove, forløjede skrækkampagner i erindring dengang vi skulle stemme om euroen.
  Ingen grænser for de økonomiske katastrofer, en arbejdsløshed der ville stige til uanede højder.
  Naturligvis gik det lige omvendt.
  En af de ting jeg glæder mig til er, når alle de engelske JA-sigeres forløjede skrækkampagner bliver gjort til skamme.
  Når først hysteriet har lagt sig, så finder det et naturligt leje.
  Forhåbentlig er der sat en lavine i gang. Uroen, utilfredsheden .er tydelig overalt i Europa.

 74. Af hektor Heimlich

  -

  Steen Ehlers: du er et skole exempel på den propaganda EU fører. Danmark har den laveste levetid i hele EU og Asien. Island, Finland, Sverige, Norge, Italien, Spanien, Schweiz, Tyskland, Frankrig, Holland-Belgien-Luxemborg, Japan, Sydkorea, Malaysien: alle har længere levetid end vi. Hvordan forklarer du det?? Der er nogle, som lyver lige så hurtigt som heste løber, blandt andet du.
  Angående dit pølsesnak om Rusland: Rusland har aldrig nogensinde angrebet Danmark. Det har derimod Tyskland. I 1864, Sønderjylland blev tvunget med i 1. verdenskrig, flere i min familie blev dræbt,. i 2. verdenskrig og så nu igen i form af EU. Hvem er vores fjende , svært at se? det er i hvert fald ikke Rusland. Bønderne levede godt på eksporten til Rusland, men det tålte tyskerne ikke og fik den hurtigt ødelagt ved at angribe Ukraine. Som man reder, så ligger man. Merkel kunne godt trænge til at få en ordentlig en på snuden af Putin!!
  Hvis vi bliver i EU skal den tyske finansminister i fremtiden godkende den danske finanslov -hahaha -Danmark er blevet reduceret til en børnehave!! Jeg nægter at tro at jeg er et 2. klasses menneske i forhold til tyskerne!

 75. Af J. Hans en

  -

  De kloge briter.
  Skriver Day Poulsen.

  Hvem tænker han på.
  England har meldt sig ud af EU.
  Skotland, Nordirland og Wales har ikke.

 76. Af Mehmet Sami Gür

  -

  3. VERDENSKRIG!

  EU bliver opløst bevidst af højreekstremistiske kræfter! Men hvad gør de andre? Ser bare på…

  Denne folkeafstemning vil være begyndelsen på en altomfattende domino effekt for hele EU regi. Hvis EU projektet bryder sammen, så er der en høj risiko for en ny verdenskrig!

  Det lyder måske en lille smule surrealistisk, men kun ét land kan redde Europa ud af den store identitets- og selvtillidskrise og det er et nyt og friskt kapitel med Tyrkiet!

  I vil sikkert give mig ret i de kommende dage, måneder og år.

  EU er simpelthen blevet til en union uden en betydelig og visionsskabende gennemslagskraft. Dvs. EU kan ikke længere vise handlekraft i den globale verden, hvilket kan tydeligt ses i den seneste flygtningekrise, hvor EU blev nødt til at tigge om hjælp og støtte for tyrkerne.

  EU mangler at udvise vision, lederskab, fælles ansvar og vigtigst af alt politisk enhed og handling i verden. EU er desværre ikke længere istand til at mestre de europæiske idealer, som engang var EU’s stolthed og stærke sider.

  Tyrkiet har så altid spillet og stadig i dag spiller en stor rolle som brobygger, fredsskaber mellem etniske og kulturelle diversiteter. Tyrkiet er stadig den største fortaler for ‘Civilisationernes Alliance’ istedet for højreekstremisternes store drøm ‘Civilisationernes Sammenstød’.

  Især har vi brug for et stærkt Tyrkiet nu, hvor højreradikale grupper har vind i sejlene i hele Europa.

  Tyrkiet har måske, modsat hvad andre påstår, verdens mest karismatiske, visionære, revolutionære, stærke, modige og handlekraftige leder – Tyrkiets præsident Recep Tayyip Erdoğan.

 77. Af J. Hans en

  -

  I am sorry to say this, but today signifies the first step on a long road of decline for the UK. Scotland, Northern Ireland and possibly Wales will all go their own way and rejoin the EU. England as a result will be shut out from the single market and its financial services (otherwise known as racketeering, fraud and tax evasion in more civilized lands) and property bubble mirage economy will collapse. Multinationals and their foreign workers will leave the country in droves, consumer prices will spiral out of control whilst asset prices will drop at the same time. The pound will lose much of its value and interest rates will have to go into the stratosphere to protect it, bankrupting pretty much everyone left standing, including Westminster. As in every divorce, the EU will suffer as well, but due to its size, much less than Britain. I suspect England will have to go back hat in hand to the EU in a few years’ time, begging to be let back into the single market with far more onerous conditions than the privileged position Britain currently enjoys. I hate to say this, because I love Britain, but this was a bloody stupid thing to do, driven by small-minded nationalism and anti-foreigner sentiment. Oh, what a shame.

 78. Af Kasper Olesen

  -

  Mage til indholdsløst indlæg skal man lede længe efter. Overfladiske betragninger uden indsigt. Skomager bliv ved din læst.

 79. Af ib Olsen

  -

  Steen Ehlers afslører jo selv i sit indlæg at EUs og Nato’s ekspansive politik overfor omverdenen, er en dødsensfarlig leg med europæernes sikkerhed. Ligesom merkels import af millioner af kulturfremmede. EUs kortsynede politik kan ende i krig, atomkrig eller terror og borgerkrig.

 80. Af Allan Hansen

  -

  Turkish Professor: “Those Who Do Not Do Islamic Daily Prayers Are Animals”
  by Robert Jones • June 21, 2016 at 4:00 am
  “Salah [prayer] is not done by animals. Those who do not do salah are animals.” — Turkish Professor Mustafa Askar, School of Divinity, Ankara University.

  Intimidation by Muslim extremists against those who do not follow a strict Islamist lifestyle does indeed produce “results.” Physical or verbal attacks against those who do not fast during Ramadan are commonplace all across Turkey. If you happen to find yourself there during Ramadan, stay indoors if you would like to eat, drink or smoke.

  “If the faith of those who do not do salah is different from that of the professor, murdering them could even bring sawab [reward for Islamic good deeds]. Such are the views that feed the perverse faith and doctrinal background of Muslim terrorists. … Is this professor aware of the fact that with this claim of his, he could cause the murder of so many innocent people?” — Yasin Ceylan, professor of philosophy, Middle East Technical University, Ankara.

 81. Af ib Olsen

  -

  Kasper ol e sen, til hvem er din kommentar 14.29?

 82. Af ib Olsen

  -

  Hvad er det for et stykke EU-propaganda uden kildeangivelse som europaten og muslimen/islamisten j. hansen citerer kl. 14.19?

 83. Af Torben Laursen

  -

  DF og EL m.fl.:
  VÆLT Løkke nu! Så skal vi nok få et flertal til en EU afstemning som skal være præcis som den britiske. Uden nogen form for kringlede spørgsmål.
  Lige på og hårdt: Medlem af EU —– eller IKKE medlem af EU.
  Gør det nu. Hvorfor vente til næste grundlovsdag eller lignende. Nu.
  På BT siger nu 76% danskere at de ønsker det og på EB har del længe været langt højere endda.
  (Det skal vel ikke være Løkke, Mette F. og Merkel der skal bestemme hvad den almindelige dansker ønsker?)

 84. Af Hektor Heimlich

  -

  Rule Britannia!

 85. Af Torben Laursen

  -

  Sami gyr fra Tyrkiet må nok siges at tage jackpot med det mest tå belige urealistiske indlæg jeg nogen sinde har set.
  Hans idol er Erdogan!!!!! Tyrkiet kan redde os fra en tredje verdenskrig siger han.
  Hold da ferie. Der er vist kommet for meget raki-snaps indenfor.?
  Af alle nabolande til EU i dag er det da nok det værste af slagsen.

 86. Af J Marti

  -

  Daypsykopaten nægter alle der er uenig med ham ytringsfrihed..

  B har lukket ned for ytringsfriheden..luk avisen.

 87. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Hektor Heimlich.
  I Danmark ryger vi og drikker mere end i de lande du nævner. Det har muligvis været årsagen til danskernes relativt korte levealder. Levealderen er opadgående i Danmark. Islændigers levetid har desværre været lidt nedadgående. Mange døde i Island omkring tiden med den økonomiske krise. Det ser man direkte på kirkegårdene. Danmark er kun ca. 43.000 m2. I dette fysisk lille og tætbefolkede land er der meget intensivt landbrug, med relativt stort forbrug af hormonforstyrrende stoffer og giftforbrug. Der er stor sandsynlighed for, at dette har indflydelse på folkesundheden. Danmark er et af de lande, der har størst hyppighed af kræft og kræft, der kan være resultat af hormonforstyrrende stoffer og div. forurening på grund af landets lille størrelse. Befolkningstætheden er meget mindre i de andre lande, som du nævner.

 88. Af bent rasmussen

  -

  Til de radigale europater og til islamisterne og konvertitterne i tråden her vil jeg sige: I kan ikke bortforklare at englænderne har fået noget af deres frihed og demokrati tilbage. Og at nej’et til EU bl.a. skyldes den vold og terror i gaderne som har præget mange engelske byer pga. muslimer og migranter. Se snap hanen, 180 g, urias og den korte avis.

 89. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Bent Rasmussen etc. etc.

  “I kan ikke bortforklare at englænderne har fået noget af deres frihed og demokrati tilbage”.

  Det har du fuldstændig ret i. De har ikke bare fået noget af deres frihed, men al deres frihed tilbage.

  Det er kun, hvis man ønsker at indgå i et forpligtende samarbejde, at kompromisser er nødvendige. Så kan det blive nødvendigt at gøre køb på visse principper.

  Det er Skotland og flertallet i London villige til, men ikke øvrige England.

  Det bliver spændende at se, om Storbritannien (hvad der er tilbage af landet) vil være villige til at gøre køb på noget, når de over de næste mange år skal forhandle med EU.

  P.S. Muslimer og migranter har intet med udtrædelse af EU at gøre. Den diskussion vil fortsætte, også efter Brexit.

 90. Af soren majgaard

  -

  Ud med ‘Bisssemark, Schreuble, Løfven, Hollande, Løkke og Paven , Git out. Now.

 91. Af hektor heimlich

  -

  Bort med fadbamse-Løkke ulykke, nu skal vi have valg. Vi skal ud af EU nu og det kan kun gå for langsomt. Farvel til masseindvandring, farvel til sharia, farvel til kvinde og homohadere, farvel til voldtægter, farvel til massemord i lufthavne, i koncertsale, på fodboldsarenaer, i synagoger og på markedspladser. Farvel til multi-kulti, tutti-fruttti-prutti-.mutti Merkel. Farvel til tysk ny-kolonialisme og revanchisme. Farvel til udplyndring, farvel til bureaukrater med obesessive personlighedsforstyrrelser og købte journalister (EU lejesvende)!
  Danmark for folket!

 92. Af Magnus Culus

  -

  Gid vi kunne konvertere alle muslimer i Danmark til Briter – så ville vi få fred og fremgang. Det næstbedste vil være at kunne konvertere alle muslimer i Danmark til hjemvendende civiliserede mennesker – så ville vi også få fred og fremgang.

 93. Af Hektor heimlich

  -

  Juncker var som sædvanligt plakatfuld i dag da han fremhvæste: ud af EU Britain. Yes, thank you very much, that is what we want so very much, said the polite Englishman.

  Se den hønefulde Juncker her:

  https://www.youtube.com/watch?v=5IoGSlnIWYA

 94. Af soren majgaard

  -

  Skotland og Whales og Irland vil blive smidt ud af Det Forenede men af den danske presse opløste Kongedømme. So what? De flytter sig ikke en tommepå landkortet, Lad os lige også se hvor lanngt vi kan flytte København inden for voldene ud til Saltholm måske ikke? Men mennesker kan vi smide ud: Løfven, Løkke, Paven og frem for alt: Kanzler Merkel

 95. Af Troels Andersen

  -

  Mehmet,
  Du har helt ret i at hvis EU fortsatte så ville Merkel genskabe det tysk-romerske rige + alliancen fra 1. Verdenskrig med Osmannerriget, og dermed kunne gå imod Putin for at få det Lebensraum som Hitler ikke gjorde.
  Det er derfor Tyskland skal ned med nakken nu inden det er for sent, og det er det nogle Englændere udmærket ved, og derfor trækker de sig klogt nok ud.
  Der er ikke noget problem i at have et EU.
  Bare det holder Tyskland nede og Tyrkiet ude.

 96. Af Kurt Dejgaard

  -

  Citat (Henrik Day):
  “Briterne siger nej til et venstreorienteret, gældsplaget Grækenland, der uden hæmninger lukker millioner af muslimske flygtninge ind og grådigt venter på den månedlige EU check. Briterne siger til et Sydeuropa, der stadig ikke har gennemført reformer nok til at have en bæredygtig økonomi uden EU støtte. ”

  Kommentar:
  Vi faktatjekker lige den der.
  Hvilke EU lande er det lige der har den største udlandsgæld?
  http://www.usdebtclock.org/world-debt-clock.html

  Irland, efterfulgt af UK.
  (Hvorfor tror du selv at europæiske banker styrtbløder, på aktiemarkederne, idag?)

  Av… Men hvad skal vi med viden, når vi har fordomme, ikke sandt?…

 97. Af Hektor Heimlich

  -

  Løkke og Mette f siger nej til dansk folkeafstemning om EU: de har glemt at der er noget som hedder massedemonstrationer, opløb, arbejdsnedlæggelse, almen olydighed. Det danske folk bestemmer om vi skal være med i EU eller ej!

 98. Af Niels Larsen

  -

  Troels Andersen: “Der er ikke noget problem i at have et EU. Bare det holder Tyskland nede og Tyrkiet ude.”

  Enig. Og afvikler den politiske del af samarbejdet og lukker af for modtagelse af muslimer og afrikanere.

 99. Af Hektor Heimlich

  -

  Kurt Dejgård: jeg håber du selv kan høre det urimelige i dine påstande. Irland er desuden ikke medlem i Storbritannien -bara en sån sak…..

 100. Af Benny B

  -

  HA HA Hektor, hvis det ikke var fordi, at han tjener mere end Husein Obama, så ville jeg med glæde se lidt mere på den lille dansetyv.

 101. Af Torben Laursen

  -

  Efter at have set venstrejournalistisk – TV medarbejderne på DR1 og TV2 news i morges med de sureste og mest nedslåede ansigter og stammende “øh, øh, øh’er”
  Så skal der søreme’ trækkes en flaske champagne op i aften! Der kom selv de ned med nakken. (nu skal taktikken bearbejdes til vores danske afstemning) Men det hjælper dem ikke!

 102. Af Troels Andersen

  -

  Kurt Dejgaard,
  Måske er det fordi Storbritannien skal ud af EU før det går helt galt.
  Og måske fordi finansmarkeder ikke er et udtryk for værdi, men for hvor man kan score en gevinst ved at skabe usikkerhed for almindelige mennesker og tage deres penge fra dem.

 103. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Torben Laursen

  Nu bliver det de konservative brexit-politikere med Boris Johnson i spidsen, der bliver ansvarlige for, at Storbritannien får en fordelagtig aftale med EU.

  Tror du, det kan være forklaringen på, at han nu siger, at det ikke har noget hastværk med landets exit?

  Hvis jeg var dig, ville jeg nok vente med at åbne for champagnen, til jeg så, hvor fordelagtig denne nye aftale bliver.

 104. Af ole hansen

  -

  ORGANISERET GALSKAB, LØGN, ONDSKAB OG FORRÆDERI FOREGÅR NU MANGE STEDER I EUROPA OG DANMARK

  Det er jo ikke kun EU der undertrykker os, men også vores egne politikere og bureaukrater. Samt journalister. Det sidste er forståeligt, når man tager i betragtning hvor vulgær, plat, afstumpet og kommunistisk undervisningen længe har været på journalistskolen. Noget af det eleverne lærte var at hvis der ligger en hundelort et sted, kommer der nok nogle fluer og sætter sig på den!!! Undervisning på højt niveau, blev undervisningen kaldt i brochurer.

  Hvad vores politikere og bureaukrater angår, har de tyranniseret og sjoflet millioner af danskere siden 1973-83. Danskerne har fundet sig i det hele, og “”belønningen”” er at de nu bliver fordrevet, udskiftet og “afskaffet”, hvis det står til zombiernes og de levende dødes højborg og hovedkvarter. 🙁

  Se også kl. 11.45 ovenfor!!

 105. Af hektor heimlich

  -

  Jeg tror jeg skal investere i nogle britiske pund i aften – siden bytter jeg adresse til los Angeles

 106. Af hektor heimlich

  -

  Ole Hansen: vi må stå sammen, Løkke kan tvinges til at udskrive valg. Det er trods alt stadigvæk tilladt at demonstrere i Danmark.
  Det undrer mig mange gange hvor uvidende danskerne er om fakta -for eksempel at danskere har den laveste levealder i EU -ikke mange som ved. Danskerne går rundt og spiller lykkelige -har de fået en hjernesvulst allesammen?

 107. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS JUUL HANSEN – 24. JUNI 2016 17:46: Jep, og hvis de andre medlemmer siger nej (og gad vide, om ikke alle skal være enige om resultatet) så er fanden løs for stakkels Boris. Så har han to muligheder: Enten kan han uden videre forhandlinger rive England (minus Skotland, sandsynligvis) ud af EU uden at have en aftale, eller også kan han, når det står klart, at han ikke får nogen ordentlig ‘deal’, se på folkestemningen og lave en ny folkeafstemning. Så nu, hvor englænderne tror, at de er ovenpå, kan det hurtigt vise sig, at de er på spanden.

  Skilsmisser er vist ikke i reglen lykkelige.

 108. Af hektor heimlich

  -

  Det er svært at få armene ned i dag. The British people finally claimed their birth right! CONGRATULATIONS to you. I haven´t been so happy for years!
  The Kinnocks, Thorning Smiths and other blood suckers will finally be history!!

 109. Af Niels Peter Lemche

  -

  MEHMET SAMI GÜR – 24. JUNI 2016 14:17: Har du ikke lagt mærke til, at Erdogan i dag vist har sagt noget om en tyrkisk folkeafstemning om EU? Måske har han også hørt historien om de to franske diplomater, der til et selskab i Istanbul, hvor en tyrkisk ven af mig var til stede, diskuterede, om Tyrkiet skulle være medlem af EU: Svaret var, at det ville ikke ske, før man var sluppet af med briterne (de vidste ikke, at min tyrkiske ven var uddannet på Sorbonne, så de plaprede bare løs henover hovedet på ham).

 110. Af hektor heimlich

  -

  Tyrkiet og Tyskland var allierede både under 1. og 2. verdenskrig, -så halleluja Tyrkiet skal nok komme ind når der kun er Tyskland tilbage i EU. Så kan de 2 lande diskutere hvilke metoder som er bedst lempede ved folkemord. Allah and Adolf bless you!

 111. Af henrik andersen

  -

  Day Poulsen – Brezit

 112. Af Kurt Dejgaard

  -

  Hektor og Troels.

  Nu var det det faktum at Henrik Day henviste til uansvarlige og gældsplagede sydeuropæiske lande, der fangede min opmærksomhed.
  UK og Irland har de mest uansvarlige udlandsgældsbyrder. Og nu må UK selv holde for. Nul hjælp.
  Tror de internationale markeder på at de kan det?
  Svaret ligger i hvad der skete på internationale aktiemarkeder for storbankerne, idag.
  Investorerne tror oplagt ikke på at UK kan efterkomme deres gæld som vil stige i forhold til BNP, nu. Så lånerne får aktie-klø. De blev slagtet.

 113. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik Day Poulsen

  “Hvorfor er City of London, efter Wall Street, verdens finanscentrum? ”

  London stemte for at forblive i EU, så det må være dig, der skal komme med en forklaring.

  Fordi verdens finanscentrum er dummere end resten af England?

  Hvorfor tager du ikke Nordirlands og Skotlands ønske om at forblive i EU med i diskussionen. Det kan betyde Storbritanniens sidste krampetrækninger inden en total splittelse.

  Bekymrer det dig overhovedet ikke?

  Det eneste du jubler over er, at Englands og Wales’ kloge, ufaglærte og arbejdsløse har stemt Storbritannien ud.

  Har du et bud på, hvorledes det vil skabe flere jobs – eller er det også udenfor dit kompetenceområde?

 114. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik Day Poulsen

  I forbindelse med Skotlands afstemning om selvstændighed, så truede Westminster skotterne med, at man ikke kunne garantere dem EU-medlemskab, hvis de stemte for selvstændighed. Det fik en del skotter til at stemme mod deres ønske om selvstændighed.

  Nu, kort efter, stemmer England og Wales skotterne ud af EU!!!

  Jeg forstår inderligt godt, at skotterne nu ønsker en ny afstemning – og jeg tror også, at jeg kan forudsige resultatet.

  Har du en mening om det, Henrik?

 115. Af hektor heimlich

  -

  God bless you Great Britain!

 116. Af Rikke Nielsen

  -

  Ole Hansen

  Meget enig med dig i, at ganske få mennesker er begejstrede for EU.
  Hvem husker ikke diverse skøre historier, der kun kunne rystes på hovedet over; eksempelvis alt polemikken omkring de krumme agurker.

  Men jeg må drage en parallel til Winston Churchills citat om demokratiet over mod EU:

  “Demokratiet er ikke den bedste styreform….. men det er den mindst ringe”

  Det er naivt at tro, at de fattige bliver rigere af at udtræde af fællesskabet og det er voldsomt synd for de mennesker, som kommer til at skal betale prisen for denne uovervejede populistiske handling.

 117. Af hektor heimlich

  -

  Rikke Nielsen: dette er ikke en uovervejet handling: vi som vandt denne kamp har planlagt den i 30 år.

 118. Af hektor heimlich

  -

  Med Churchills ord: we will fight EU evrywhere! EU har intet med demokrati at gøre!

 119. Af Rikke Nielsen

  -

  Hektor, jamen tillykke til Jer.

 120. Af Niels Peter Lemche

  -

  HEKTOR HEIMLICH – 24. JUNI 2016 19:05: Blæse være med fakta, når blot du kan få lov at komme med fine uhyrligheder. Tyrkiet var ikke allierede med Tyskland under Den 1. Verdenskrig. Det var Det Osmanniske Rige. Tyrkiet opstod først som stat efter verdenskrigen, og i 2. Verdenskrig var Tyrkiet bestemt ikke allieret med tyskerne. Hvor har du det sludder fra?

 121. Af Niels Peter Lemche

  -

  HEKTOR HEIMLICH – 24. JUNI 2016 20:32: Endnu et eksempel på dit måde at arrangere historien på. Hvilket EU talte Churchill om?

 122. Af georg christensen

  -

  De kloge “Britter”, Alle dem , som stemte “NEj”, sammen med dem som bare stemte JA, fordi di DE ikke turde, stemme “NEJ”. Britterne i samlet flok, har gjort det rigtige.

  Min store “tak” til Britterne, om “I” har stemt (ja eller nej) . Det samlede Europa folk ,er på jeres side. Sammen med jer , tør “Europafolket” , på folkedemokratisk vejne , komme videre.

  NB: Nu smider vi “folket” EU diktaturet udenbords.
  Samlet med “jer”, i forsøget på , at få skabt et nyt “EU”, hvor første betingelsen er: Sammenhold, og ikke konfrontation.

  Den første face vil være: Sammenhold med “sovjetunionen”, og dens sammenholds forståelse. Det er noget, som Europafolket kan lære af, med og uden deres “prædikanters” selv forståelses argumenter.

  NB: Som ganske “almindelig” Europærer, , levende i Danmark,, forstår jeg ikke, at kun de almægtige “fonde”, banker, forsikrings selvskaber, i privatismens ond ,af samfundene for lov til at spille “poker spillet”. Hvor reglen er:: Har du viden om , så vinder du, mangler du den er du taberen.,
  ,

 123. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt apropos -de kloge briter – en meget interessant artikel på EB.dk:

  “Briterne googler ‘Hvad er EU?’ dagen efter brexit
  ‘Hvad er EU?’ er det næsthyppigste spørgsmål om EU, som Google har registreret fra britiske brugere fredag”

  Måske lidt sent at google det spørgsmål 🙂

 124. Af georg christensen

  -

  Hvor er jeg glad og lykkelig over det Britiske “NEJ”, til den nuværende Europæiske union.

  Hvilke folk, var det , som skabte muligheden for det nuværende Europa i kampen mod “nazisterne”, “facisterne” og racisterne. Det var Europas Kernefolk, sovjetfolket og briternes imperie.

  Hvem er det Europa igen er ved at fjerne sig fra? . Ja , netop , sovjet unionen og Briternes imperie, Lidt længere tilbage også Tyrkernes imperie.

  Hvad og hvem tilhører overhovedet , det selv ud nævnte Europa`?.
  Ud fra hvilken diffinitions beskrivelser , er håbet om og troen på opstået?.

  NB: Hvis “JEG”, kun mig selv , får lov til at tilkendegive min “Europæiske” tilstands fornemmelse og følelse, så ville Russerne forlængst være midt inde i processen og Tyrkerne på vej ind.

  For bare til sidst , at gøre lidt grin med de såkaldte ledende EU stater: Tyskerne fører og franskmændene løber dem i røven. medens alle andre Europæiske “enkelt individer”, som stater bare venter på udfaldet.

  Endelig turde en stor Britisk nation , sige “NEJ”, til EU´s kapitalistiske tankegange.

  NB: Kapitalisme,betyder ikke andet, som “magtbegær”, “finansindustriens”, Nationalbankers , gældsbevis trykkeri maskimers hastighed , med ansvar overfor folket, som skriver under på gældsbeviset, når flere sedler trykkes. , Hvor aller former for “arbejdsydelser” , fuldstændig overses, medens alverdens “ludomaner” på børsen forsøger at sole “sig selv”. En form, som kan bruges, men på ingen måde bør misbruges. Her har den nuværende, såkaldte kapitalistiske verden totalt misforstået værdien af selv i sin egen foragt overfor alle former for “arbejds ydelser”.

  ..

  .

  .

 125. Af poul boie pedersen

  -

  De kloge briter har stemt nej, og hvad fik de til gengæld.
  I første hånd ligner situationen en ulykke. Cameron har ført det britiske automobil i grøften, og spredt omkring ligger fragmenter af meningsforskelle som Skotland, Nordirland, de gamle, de unge, hovedstaden, oplandet med hver sin fatale skade af uenighed med de andre. Cameron har spillet højt spil, og resultatet er et splittet land, en splittet befolkning og et imploderet Creat Britain, der risikerer at lande i en skygge af sig selv i et mini Britain, hvor skotterne og Nordirerne sejler ud af egen kurs.
  Og så vil de, kommende dage vil fortælle os, om splittelsen breder sig til de øvrige lande i EU, der også imploderer.
  Det er klart, at Cameron har siddet i uheld i den russiske roulette, han troede, at han kunne gå på vandet. Men det er også klart, at EU systemet i for lang tid har kørt et løb, hvor elastikken mellem burokraterne og befolkningerne er strakt til bristepunktet. EU politikerne har kørt en linie, der i traktat form har beordret en bestemt finanspolitisk linie. Den af stabilitetspagten traktatfæstede dikterede finanspolitiske tilbageholdenhed, har været direkte årsag til lav vækst og stor ledighed, og hele denne misforståede fornærethed, der har skabt øget ulighed og fattigdomsproblemer er nu visualiseret som et produkt af flygtningestrømme, migration og arbejdskraftens frie indvandring fra de tidligere østlande. Denne overfladeforklaring har efterfølgende næret nationalistiske kræfter blandt populister i landene, og de løse uvederheftige forklaringer fra disse propagandører, med deres latterlige overforsimplede delforklaringer, opfattes i dag som reelle forklaringsmodeller.
  At EU systemet ikke har handlet fornuftigt på de pågående problemer efter finanskrisen, men snævert har ladet stater overtage fallerede bankers gæld, og dermed trykket aktiviteten i bund, er udtryk for politisk uformåenhed, Men det er ikke det samme som
  at EU-systemet er misforstået. Der er nemlig enorme påtrængende strategiske opgaver, der kræver, at staterne i samarbejder i et forpligtende forum.
  Til det hører klimaspørgsmålet, miljøproblemer, fælles opbygning af rumfart og en rumindustri, en troværdig sikkerhedspolitik, kampen mod skatteunddragelse, opdyrkning at strategiske relationer til f.eks. Afrika , for gennem et samarbejde med andre regioner at konsolidere Europas stilling i en fremtidig verden som et udgangspunkt for demokratisk livsstil og humanisme.
  Alle disse strategiske og enormt vigtige områder kræver bindende aftaler. men var EU ledet af politikere med format ville disse opgaver være forståelige og attraktive for befolkningerne. Det er derfor ikke EU der er noget galt med, men det manglende format hos de centrale aktører, der tillader, at de virkelige visioner drukner i petitessestyring, pladdersnak og fremmedhad.

 126. Af P. Torbensen

  -

  En dejlig dag er gået på hæld og vi har indian summer ,her lidt sødmusik.
  https://www.youtube.com/watch?v=HsM_VmN6ytk

 127. Af hektor heimlich

  -

  Juncker laller om at GB skal forlade EU med det samme; jamen kan det blive bedre?

 128. Af hektor heimlich

  -

  Tak for musikken Torbensen, den sang er betydeligt smukkere end “Deutschland uber alles” som blev afspillet ved den lille nye svenske prins dåb for nylig, hvor kronprins Frederik var fadder. Jeg ventede bare på at de skulle løfte armen op og skrige: Sieg Heil!

 129. Af georg christensen

  -

  EU diktaturet har endelig , af Englænderne, fået “et spark i røven” . dette folk er virkelighedens EU folket , Tror du det ikke, så spørg bare folket overalt i det nuværende Europa.

  Når så nogle vil fremhæve den tyske EU model, vil min kommentar bare være. Se bare Hamborgs “harmoni”, Berlins nye lufthavn, frankfurts , undergrunds bane, fyldt med EU´s tilskud,, hvorfor tildeler EU struktur modeller´s beskrivelser til alle former for “privatiserings” beskrivelser i stedet for at , med samfunds midler at få skabt et socialt ligeværdigt folkeligt EU..

  EU´s nuværende ledelse er besat al en amatør polak samt en tysk varmluft ballong som let ekspluderer, og så til sidst en stor “finansspekulant og skattelys” forekæmper,. En latterlig europæisk ledelses trio.

  NB: Med “Englændernes” store “NEJ”, ( jeg skrev ikke Britternes), , men Englændernes også uden London city´s spille casino. modellen.
  Endelig turde et Europæisk folk, at stille spørgsmål overfor det finansstyrede europæiske diktatur. Finans , betyder bare, at Samfundet underskriver “gældsbeviset” og pengeseddel pressen starter. Økonomi betyder bare, fordelings processen ,som herefter foregår, når “gældsbeviserne” skal fordeles.

  I dag fra samfundets “gældsbevis trykkeri” ud til private banker med 0% i rente som så tilbagelåner til samfundet mod en rente betaling på 1- 20% til samfundets borgere.
  Helt ærligt, er det ikke “gally matias” modelbeskrivelse.

  Når jeg, som samfund, skriver under på et gældsbevis som sætter “penge maskinen igang” og ingen rente forlanger, og mine garantier overfor bare uden forbehold overlades til private banker , som så forlanger renter , når jeg ønsker at låne af dem.
  Det er simpelthen så “ulogisk”, som dengang i fortiden, hvor “alkymisterne” forsøgte at få guldet til af sig selv at formere sig selv. .

 130. Af georg christensen

  -

  De kloge Englændere, har gjort det rigtige. Send brevet om exit hurtigt, ikke hurtigst muligt, men øjeblikkeligt.
  Lad så bare EU´s finans spekulanter og skattelys forekæmpere sejle i deres egne søer. på deres egne børser. EU folket står side om side med “Jer”, om vi er socialister eller konservative, betyder ikke så meget, vores fælles skabs mål er, nogenlunde bare samlet overalt at virke sammen helst uden for høje “bonus fjollerier”,
  Selv Grækerne som ligger langt nede i finansindustriens sump, turde ikke, italienerne og spaniolerne, turde ikke, selv franskmændene tør heller ikke, medens tyskerne, bare som sædvantlig bare følger “kæft og retnings modellen”, Tyskerne mangler en virkeligheden en fortids revolution, men fik i stedet for en “nazi revolution”. Deres revolutions friheds fornemmelse fik de aldrig.

  NB: Det ville glæde mig som Eu borger, hvis Englænderne ville gå sammen med Russerne, og ,så kan de begge opfatte “mig” som medlem af denne konstellation. For så bare at gå lidt videre, ser jeg også gerne, at Kineserne turde være med..
  Som Eu borger, har jeg forlængst fået nok af Børsernes “ludomani”.

 131. Af J. Hans en

  -

  AF IB OLSEN – 24. JUNI 2016 14:48
  “Hvad er det for et stykke EU-propaganda uden kildeangivelse som europaten og muslimen/islamisten j. hansen citerer kl. 14.19?”

  Nar.

 132. Af Niels Peter Lemche

  -

  GEORG CHRISTENSEN – 25. JUNI 2016 09:00: Hvis du er dansker, hvad jeg som sagt tvivler meget på, så er du ikke EU-borger. Det var en af undtagelserne til Maastricht. Men det er det med de fine nuancer.

  Kineserne–den tror jeg ikke, at Putin hopper på. Traditionelt har russerne altid været bange for, hvad der skete bag deres ryg, og det nye Kina er ganske aggressivt. Hvis Putin skulle være interesseret i noget, var det at få skabt en alliance med NATO, der kunne beskytte hans øst- og sydflanke.

 133. Af Niels Peter Lemche

  -

  Englændernes store problem er stadig tabet af imperiet. De kan ikke forlige sig med, at de vandt krigen, men tabte freden. De kan overhovedet ikke forlige sig med, at de ikke er nummer ét i verden. De kan ikke forlige sig med, at alle deres biler er tyske (eller det, der er værre). De kan ikke forlige sig med, at deres egne fodboldsspillere er en samling knoldesparkere. I det hele taget kan de ikke forlige sig med en ond verden.

  I øvrigt er det langt fra sikkert, at diskussionen om Brexit er overstået. På den ene side har man skotterne og risikoen for, at de bryder ud af det engelske fangenskab; på den anden side lagde en halv million indsendere parlamentets hjemmeside ned i går med krav om en nu, kvalificeret folkeafstemning.

 134. Af A. Bierce

  -

  @MEHMET SAMI GÜR – 24. JUNI 2016 14:17 “Tyrkiet har måske, modsat hvad andre påstår, verdens mest karismatiske, visionære, revolutionære, stærke, modige og handlekraftige leder – Tyrkiets præsident Recep Tayyip Erdoğan.”

  Hvordan kan det være, at hver gang jeg læser Erdogans navn, føler jeg trang til at erobre Balkan?

 135. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Jan Petersen

  ““Briterne googler ‘Hvad er EU?’ dagen efter brexit
  ‘Hvad er EU?’ er det næsthyppigste spørgsmål om EU, som Google har registreret fra britiske brugere fredag””

  Tak, Jan – det er nok det mest interessante indlæg af alle på denne blog – og det viser desværre, hvor lidt mange mennesker sætter sig ind i sager, inden de træffer valg eller kommer med udtalelser.

 136. Af R. Harald Kristiansen

  -

  I min tekst den 24.06 kl.11.05, skulle der stå og Grækenland. Bruxelles var også stavet forkert i farten, kan jeg se.

 137. Af hektor heimlich

  -

  et billigt grin på morgenkvisten -den svenske milieukommisær var også tilstede -svenskerne er ikke glade

  https://www.youtube.com/watch?v=XPgiI46FCDU

 138. Af J. Hans en

  -

  Højreekstremister,DF, Danskernes Parti, nazister og fascister generelt, populister, Putin, Trump, Le Pen, og hvad de ellers hedder udtrykker en stor glæde over valgresultatet.
  Måske skal beskaffenheden af EU også bedømmes ud fra det.
  Det er i øvrigt også tankevækkende at de værste populistiske og fremmedfjendske hadprædikanter i de borgerlige aviser er dem som fryder sig mest over Storbritaniens udtrædelse af EU.

 139. Af hektor heimlich

  -

  Britterne googler EU – måske-men ikke fordi de ikke ved hvad EU er -det har så sandelig fået at mærke på egen krop og pengepung -men for at more sig over hvordan pygmæerne i Bruxelles vrider sig dagen efter Brexit. Berlingske er købt af mutter Merkel til at skrive nedsættende om den engelske befolkning -købt som så ofte før!! de skriver også nedsættende om mig selvom min løn ligger betydeligt over chefredaktørens!

 140. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Hektor Heimlich

  “Britterne googler EU – måske-men ikke fordi de ikke ved hvad EU er “.

  Har du drukket af natpotten?

 141. Af Niels Larsen

  -

  Jeg må indrømme, at noget af det mest opløftende syn for mig i går var kommentatorers, journalisters og politikeres begravelsesansigter.

  Det var en salig fryd at iagttage.

  Til gengæld var det meget nedslående at høre, at næppe én af tosserne har fattet, hvad beskeden var: briterne (og med dem særdeles mange af europæerne) vil ikke vide af den politiske del af projektet (nul EU, men gerne EF), de vil af med kommissionen, parlamentet, domstolen og vi-alene-vide-politikken.

  Kort sagt: de vil have demokratiet tilbage!

 142. Af Troels Andersen

  -

  Det er interessant, at når englænderne nu kigger på nettet om EU, så er der nogen der straks mener, at det må være modstanderne, som nu prøver at finde ud af hvad de stemte sig ud af.
  Det kan vel ligesåvel være tilhængere, som indtil nu blindt har stemt for, men nu skal finde ud af, hvad forskellen egentlig bliver for dem selv.
  Eller for den dags skyld leder efter argumenter for EU, når nu skræmmekampagnen ikke virkede.
  Eller bare samler materiale til den næste skræmmekampagne og den næste folkeafstemning.
  Ligesom i Danmark i 1992 og Euroen og Europol.

 143. Af hektor heimlich

  -

  Niels Juul Hansen du virker fuld -for meget hjemmebrændt til morgenmaden?

 144. Af hektor heimlich

  -

  Niels Larsen : så du Camerons kones tudefjæs -en fryd at skue! ingen skønhedsåbenbaring -hvis du spørger mig!!

 145. Af Niels Larsen

  -

  Joachim Gauck, Tysklands forbundspræsident: “Die Eliten sind gar nicht das Problem, die Bevölkerungen sind im Moment das Problem!”

  Jeg hører et svagt ekko i baggrunden: Si eg he il! :-/

 146. Af hektor heimlich

  -

  Niels Larsen: nej for eliten -som de kalder den – har de nemlig købt ihvertfald de dummeste af eliten!

 147. Af Troels Andersen

  -

  Nu skal EU modstandere så kategoriseres sammen med højre-ekstreme.
  Hvorfor duede det argument ikke for Putin, da ekstreme højreorienterede i Ukraine støttede den orange revolution?
  Moral er godt – dobbeltmoral er bedre.

  Det er fantastisk at høre alle dem der er fortalere for demokratiet, undtagen når det ikke giver eliten det resultat de havde brug for.
  Det er en skam og en skændsel, at Mogens Lykketoft NU kritiserer Cameron.
  Sålænge skræmmekampagnen så ud til at virke, var folkeafstemninger helt OK.

 148. Af hektor heimlich

  -

  I 2003 stemte den svenske elite for Euroen medens die Bevölkerung stemte imod og det blev nej. Det er det bedste der nogensinde er sket for svensk økonomi. I den forbindelse blev den svenske udenrigsminister stukket ned af en forvirret serber ligesom Jo Cox blev stukket ned af en forvirret skotte. Man kan ikke lade være med at tænke på rigsdagsbranden i Berlin, som blev anlagt af nazister, men som jøderne fik skylden for. Ja ja –nu skal man jo ikke blive paranoid. Noget for en journalist at rode i -istedet for at skrive nedvurderende sider op og ned om landets befolkning, som jo ifølge FN konventionen uomtvisteligt ejer Danmark!

 149. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Det er endnu ikke gået op for folk, hvad det man kalder Brexit i virkeligheden drejer sig om. Man kommer med de mest komplicerede forslag for at forklare begivenheden, som er ganske enkel. Det er revolution – underklassen mod overklassen. Stop vrøvlet om disse forfærdelige mennesker nede i EU og de forfærdelige indvandrere. Det har intet med realiteterne at gøre.

  Det fremgår tydeligt af kortet over England med afstemningsresultatet, at det var de udbyttede – underklassen – uden om London, der rejste sig mod overklassen, der har isoleret sig fra pøbelen i London. Det var, hvad man kunne vente ville ske, men at englænderne skulle være så længe om det, havde ingen ventet.

  England var som kolonimagt længe rig nok til at kunne undertrykke oprørstrangen hos de lavere klasser ved hjælp af politi og domstole. Landet har aldrig haft en grundlov, der sikrede elementære borgerrettigheder. Nu ser det ud til, at det har fået en ende. Derfor tillykke England med det begyndende forår.

 150. Af J. Hans en

  -

  AF JØRGEN VILLY MADSEN – 25. JUNI 2016 11:46

  Englænderne burde nok have rettet vreden imod deres egne magthavere fra den engelske overklasse.
  Og ikke imod EU.
  England er et klassedelt samfund.
  Og det problem løses ikke fordi England forlader EU.
  Tværtimod.

 151. Af Hektor Heimlich

  -

  Niels Larsen: “Die Bevölkerung is gar keines problem, wir haben ja die alte Geräte noch und können die Läger im Polen benutzen”. (SS).

 152. Af Hektor Heimlich

  -

  Venstre og socialdemokratiet har aldrig været demokratiske –se bare på den måde de fik Danmark slæbt ind i EU på! fuldstændigt udemokratiske metoder! To psykopater: en alkoholiseret hustruplager og en afdanket præst med enorme mængder EUROs til rådighed fra Bruxelles, førte en bagvaskelseskampagne, som knækkede Danmark

 153. Af Hektor Heimlich

  -

  Jeg må sige at jeg gyste da jeg hørte “Deutschland, Deutschland uber alles” spilles ved prins Oscars dåb i Stockholm for nogle uger siden. Kongens morfar var bedste venner med Goebbels og der eksisterer fotos hvor de to sidder og lægger planer ved et landkort med Hitler på den anden side af bordet. Silvias far var kendt nazist i de højeste kredse og “hjalp” til med at overtage de dræbte jøders ejendomme.
  Jeg gad vide hvad Merkel og Erdogan har i kikkerten for os EU modstandere.

 154. Af Hektor Heimlich

  -

  De danske modstandsmænd under 2, verdenskrig var også højre ekstremister: de nægtede nemlig at være med på den nye tyske mode. De var forstokkede og konservative , de ville fortsætte med at have demokrati!! minsandten.FØJ!!

 155. Af hektor heimlich

  -

  We’ll meet again
  Don’t know where
  Don’t know when
  But I know we’ll meet again some sunny day
  Keep smiling through
  Just like you always do
  ‘Till the blue skies drive the dark clouds far away

  So will you please say hello
  To the folks that I know
  Tell them I won’t be long
  They’ll be happy to know
  That as you saw me go
  I was singing this song

  We’ll meet again
  Don’t know where
  Don’t know when
  But I know we’ll meet again some sunny day

 156. Af Jakob Rasmussen

  -

  Tyrkiets islamistiske præsident benægter aggressivt, at de muslimske tyrkeres begik et veldokumenteret folkemord på de kristne, etniske mindretal i Tyrkiet i årene efter 1915 – et religiøst begrundet folkemord på “vantro” kristne, som inspirerede Hitler til Holocaust, og straffer enhver tyrker, der siger sandheden om de muslimske tyrkeres folkemord på de kristne i Tyrkiet.

  Uddrag fra “Det armenske folkedrab – en del af en større plan om forfølgelse af kristne” af Henrik Ertner Rasmussen, KD 21. april 2015:

  “Folkedrabet på armenierne havde nemlig i høj grad med forfølgelse af kristne at gøre.

  I samme periode, hvor 1,5 millioner armeniere blev udsat for at blive fordrevet fra hus og hjem i deres historiske hjemstavn, blev også mindst en halv million aramæisk-talende kristne (de samme grupper, som nu er på flugt fra Islamisk Stat) fordrevet fra deres hjemstavn i det nuværende Tyrkiet, og dette andet folkedrab bliver knap skænket nogen opmærksomhed i den danske offentlighed.”

  “…de aramæisktalende kristnes historie (i Tyrkiet, min tilføjelse) går endnu længere tilbage.

  De er fordelt på assyrere, kaldæere samt syriakere (i mangel af bedre samlet betegnelse for syrisk-ortodokse og syrisk-katolske kristne). De var en del af de kristne historiske kirkesamfund, hvis historie går helt tilbage til apostlenes tid, og de led samme skæbne som armenierne i det område, der ligger i det nuværende Tyrkiet.”

  “…den internationale sammenslutning af folkedrabsforskere, IAGS, betegner klart de kampagner, som foregik fra tyrkisk side mod armenske, aramæiske og græske kristne i årene 1914-1923, som folkedrab.”

  Tyrkiets muslimske præsindet vil altså være medlem af en sammenslutning af kristne lande, samtidigt med at han og den tyrkiske regering stædigt benægter det indiskutable faktum, at de tyrkiske muslimer begik folkemord på de kristne mindretal i Tyrkiet, i ly af Første Verdenskrig.

 157. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Jubiii ! –Folkebevægelsen mod EU ! –Vi glæder os også til AT : Blive os-selv igen ! –UDEN muslimer i vores land !

 158. Af hektor heimlich

  -

  En såkaldt “intelligentia” som smæder sin egen befolkning, kalder den ubegaved og uvidende -det er virkeligt forkasteligt og anti-demokratisk. Foreslår at alle som har abonnement på Berlingske og BT siger abonnementet op! Vil I betale til journalister med denne holdning? nej vel!
  Vil I betale løn til politikere og djøffer som anser at I er er rådne i bolden? og at I er nødt til at google EU for at få at vide hvad de 2 bogstaver står for? nej vel.
  De forædte danske politikere og embedsmænd skal hjem fra Bruxelles og Løkke med anhang på pension. De forgældede danske bønder må klare sig selv i al deres fantasiløshed.

 159. Af hektor heimlich

  -

  Tyskerne og tyrkerne ved hvad man gør ved befolkninger, som ikke vil makke ret:

 160. Af Kai Lykkegaard

  -

  EU har ikke sikret fred nogen steder, men de har skabt splid i befolkningerne. Det er NATO der har sikret freden…

 161. Af ib Olsen

  -

  Ju ul, NPL, j. hansen og flere andre af samme slags er flittige deltagere, men alle deres postulater og meninger udspringer fra den radikale-radigale ideologi, og er derfor utroværdige, anti-danske, landskadelige, menneskefjendske og nykommunistiske. Men at de er helt ude på den yderste røde venstrefløj, vil de selvfølgelig benægte.

 162. Af J. Hans en

  -

  De fem mest googlede spørgsmål af briterne efter valget:

  Hvad betyder det at forlade EU?
  Hvad er EU?
  Hvilke lande er medlem af EU?
  Hvad sker der efter, at vi har forladt EU?
  Hvor mange lande er medlem af EU?

  Bedre sent end aldrig.
  Ja, briterne er kloge.

 163. Af Helge Nørager

  -

  Hvis mere end 500.000 stemmeberettigede kræver af parlament i UK, et emne til debat, skal det tages op.
  UK’s parlaments hjemmeside er efter mere end 1.000.000 krav om debat angående EU afstemning nede.
  En anden regel.
  Hvis en lov vedtages med mindre end 60% flertal og stemmeprocent under 75%, kan der kræves en ny afstemning.

  Derfor spis brød til, ganske som i Dannevang når afstemninger går i mod forventet resultat kommer der en ny.
  Mit gæt et par uger, så beslutter de at gøre det om igen, efter krav fra parlament pga en storm af henvendelser.

 164. Af Niels O

  -

  Vejen tilbage mod 1945 er begyndt. Det skulle oven i købet være englænderne, der ønskede det først.
  I teorien burde det jo så tage 70 år, men måske det går endnu hurtigere?

 165. Af Niels Juul Hansen

  -

  Niels O

  Helt enig.

  EU skabte et samlet Europa, desværre også bureaukrati, men allerværst, så skabte den en uhyggelig nationalisme. Det var der ikke mange, der havde set komme i 1972.bureau

 166. Af hektor heimlich

  -

  Niels O- mener du at tyskerne vil overfalde Danmark igen, igen, igen??? eller bombe London? slå flere jøder ihjel? det tror jeg dog næppe. Selv om jeg mener at Merkel er uden for terapeutisk rækkevidde.

 167. Af J. Hans en

  -

  Lederkommentarerne i aviserne er ret ens.
  Der skal ske store ændringer i EU.
  Underforstået den yderste højrefløj, populisterne, de fremmedhadende, de frygtsomme og nationalisterne skal imødekommes.

 168. Af hektor heimlich

  -

  Det haver så nyligen regnet,
  det har stormet og pisket i vor lund.
  Frø af ugræs er føget over hegnet,
  åg på nakke og lås for vor mund.
  Årets løb har sin lov,
  der blev lyst i vor skov,
  ak, hvor kort, indtil alt er stormens rov.

  Det har regnet – men regnen gav grøde,
  det har stormet – men stormen gjorde stærk.
  Som de tro’de, at skoven alt var øde,
  så de vårkraftens spirende værk.
  For de gamle, som faldt,
  er der ny overalt,
  de vil møde, hver gang der bliver kaldt.

  Og de tro’de, at hjertebånd kan briste,
  og de tro’de, at glemmes kan vor ret!
  De skal vide, de aldrig ser de sidste,
  de skal vide, at ingen bliver træt.
  Thi som årene randt,
  sås det: båndene bandt,
  kræfter fødtes for kræfterne, som svandt.

  De kan spærre med farver og med pæle,
  de kan lokke med løfter og med løn, –
  fælles sprog giver vore tanker mæle,
  fælles vilje gør kampdagen skøn.
  Nye stridsmænd skal der,
  nye stridsmænd skal her
  slutte kreds om den fane, vi har kær.

  Ja – det haver så nyligen regnet,
  og de træer de drypper endnu,
  mangen eg er for uvejret segnet,
  men endda er vi frejdige i hu;
  viger ej ud af spor,
  for vi kender det ord:
  Det har slet ingen hast for dem, som tror,
  – viger ej ud af spor,
  for vi kender det ord:
  Det har slet ingen hast for dem, som tror.
  Jørgen Ebert, je@ugle.dk

 169. Af Niels O

  -

  @hektor heimlich – 25. juni 2016 15:23

  Jeg henviste bare til at vende tilbage til nationalstater, der konstant bekriger hinanden.
  Jeg tror nu ikke, at Merkel lever til den tid. Eller vi andre……

 170. Af Niels O

  -

  @Niels Juul Hansen – 25. juni 2016 15:16

  Fint :o) og ja, EU vil aldrig være perfekt, men skal konstant rettes til. Men det er jo ikke det samme som at melde sig ud.

  PS NJH, jeg kunne godt bruge en mand som dig som modvægt til den omsiggribende bodeganationalisme på 180grader.dk. Sitet, som engang var så liberalt. Kig engang forbi. Og jeg beder oven i købet om det, selvom du og jeg ellers ofte ikke er enige om mange ting :o)

 171. Af hektor heimlich

  -

  Den britiske EU komissær er vendt tilbage til United Kingdom. BREXIT er ved at gøres til virkelighed. Det er uigenkaldeligt slut mellem EU og UK -Gud ske lov!! Pengekassen er låst.

 172. Af Niels Larsen

  -

  Niels Juul Hansen & Niels O

  Hvilke nationalstater i EU-området er det, I mener kunne finde på at bekrige hinanden?

  Jeg kan ikke umiddelbart få øje på nogen – eller nogen årsag til, at de skulle ønske det.

  Hold nu op med at té jer som hysteriske kællinger. Dem er der nok af på diverse børser rundt om i verden.

 173. Af hektor heimlich

  -

  De er kun hysteriske på børserne fordi det giver dem en mulighed for at blanke småsparerne af -det er det sædvanlige- Hysterien understøttes på det groveste af Berlingske og BT, man skulle tro de fik betalt af børshajerne (som de jo nok desværre også får) ak ja.
  Det gamle tricks må I sgu da snart have lært. Småsparerne bliver pissebange og sælger til underpris. Efter 1 uge stiger aktie-priserne igen og hajerne har gjort mega gevinst! haps gewesen.

 174. Af Henning Svendsen

  -

  Tyrkiet lægger ikke afstand til fortiden tværtimod -istedet tager de navneforandring så Tyrkiet i dag er det samme som igår nu spiller de bare nogle andre kort
  Og i det kristne EU der fortsætter Tyrkerne i deres gamle navn??i alle lande ligger de i toppen når det gælder vold på gadeplan
  Så vores kære Proffessor ævler løs men Hektor har jo ret og nedskydning af et Russisk fly fortæller lidt om deres mentalitet

 175. Af hektor Heimlich

  -

  Der foregår for øjeblikket et folke mord på kristne i Irak, Syrien og Egypten. Det har lige været til høring i den svenske rigsdag. men svenske politikere (i modsætning til det svenske folk , som beklager at politikerne er så empatibefriede) mener som sædvanligt at det ikke kan dreje sig om folkemord når det er kristne som myrdes.

 176. Af Niels O

  -

  @ Niels Larsen – 25. juni 2016 16:25

  Det ved jeg ikke. Jeg kan ikke se 70 år ud i fremtiden.

  Efter mine begreber er det bodeganationalisterne, der er de hysteriske kællinger.

 177. Af Niels Larsen

  -

  Nu ved jeg ikke lige, hvem “bodeganationalisterne” er, så jeg skal ikke kunne bekræfte eller afkræfte udsagnet.

  Men vi ganske almindelige nationalstatstilhængere har da været i stand til at reducere ét af de allervigtigste problemer i EU, nemlig folkevandringen sydfra. Ganske enkelt ved at lukke grænserne på Balkan.

 178. Af Hektor Heimlich

  -

  Frankrig er på vej ud: de har lige foreslået noget de kalder flexiunion: flex out/flex in. De er pissebange for at komme til at sidde alene i union med de forhadte tyskere -som vil bestemme- hver gang de må slå en firs.

 179. Af Hektor Heimlich

  -

  En grænse er ikke en grænse, hvis den ikke kan lukkes. I princip er Danmark grænseløst -denne tilstand har en benævnelse indenfor psykiatrien -spørg bare HDP- som ikke lyder så pænt!

 180. Af Hektor Heimlich

  -

  Niels O mener at tyskerne vil opfinde forfærdelige våben, som de vil bruge til at udrydde os andre med. Men skal vi så være deres slaver i 70 år for at undgå denne skæbne?

 181. Af Hektor Heimlich

  -

  Niels Larsen: Bodega, det lyder som Junckers expertområde. Du kan måske sende ham en forespørgsel på twitter. Han har masser af tid til at give en udførlig forklaring, nu når han snart bliver pensioneret.

 182. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  “Hvilke nationalstater i EU-området er det, I mener kunne finde på at bekrige hinanden?”

  Jeg har ikke fantasi til at se EU-landede bekrige hiananden – med våben – efter så mange års tæt samarbejde. Men det tog alligevel kun 20 år at starte en ny verdenskrig efter den første, som blev kaldt ‘the war to end all wars’.

  Der er enkelte østeuropæiske lande, der er blevet mere krigeriske, men det er i dag Rusland , som er den største fare i Europa.

  Det er internt i de enkelte lande, at nationalsterne er ved at få en indflydelse, som jeg ikke bryder mig om. Det er mennesker, som tror, at alle de problemer, der eksisterer især kommer udefra. Hvis vi tager dansk Folkeparti som eksempel, så prøver de at bilde befolkningen ind, at de kæmper for de svageste, men stemmer gladelig for fjernelse af efterløn og forkortelse af dagpengeperioden (noget de tidligere havde sagt, var over deres lig!). De mener, at østarbejdere er en trussel, selv om der ikke findes danskere, der kan/vil tage de ledige jobs. De har så lidt tillid til dansk kultur, at de tror, at en hjenedød eller indskrænket imam kan true vores kultur. De har bildt befolkningen ind, at de er et værn imod EU. De var sågar tilhængere af dansk udmeldelse. Nu har tonen forandret sig, og de stemmer gladellg for al implementere den lovgivning, der bliver vedtaget i Bruxelles.

  Og så er der de internationale konventioner, som Danmark som de første skrev under på, for at undgå et ragnarok i fremtiden.. De har åbenbart været gode nok de sidste 60 år – indtil det blev aktuelt at tage dem i brug. Så skal de fjernes eller ignoreres.

  Men det allerværste ved nationalister er deres ønske om at skabe fjendebilleder.

  Det er den største fare. Det har historien vist.

 183. Af Hektor Heimlich

  -

  EU vil bestemme hvor meget kanel jeg må strø på min risengrød og om jeg må sætte kanel i mine kager. Min grænse for mit privatlivs fred er overskredet for længe siden af disse tumbede EU bureukrater, hvis løn jeg til og med tvinges at betale. Tumberne har pålagt UK at skride så hurtigt som muligt. Det passer mig fint: jeg er dødsens bange for at noget skal gå galt så at UK alligevel bliver i EU.

 184. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Min engelsklærer i gymnasiet blev uddannet i Oxford. Han sagde altid, “englænderne har ikke opdaget endnu, at løven har mistet kløerne. De havde også tabt 2. Verdenskrig, men opdagede det ikke, før amerikanerne vandt krigen”.

  Magtens arrogance har altid været del af den engelske overklasse. Så, om overklassen er i Bruxelles, eller på godsene i det skønne grønne, spiller vel en mindre rolle for arbejdsløse, gamle og mindre bemidlede.

  Englænderne har måske ikke tænkt tanken til ende ved at sige nej. Hvis Skotland og Nordirland løsriver sig hvad er der så tilbage af GB. David Cameron kan ende med at blive den engelske konservative statsminister, der demonterede GB. Spanierne kræver nu del af Gibraltar og de amerikanske banker flytter evt. deres hovedkvarter til Frankfurt.

  De gamle har sendt de unge englændere ud på et sidespor. De gamle har bestemt over de unge i valget. GB burde være blevet og arbejdet med at ændre det burokratiske EU.

  Måske bliver det de ældre og de mindre bemidlede, der taber endnu engang. De velhavende skal nok klare sig.

  Dansk landbrug og handel bliver ramt, derved kan vi miste arbejdspladser i industrien og på slagterierne. Lad os se hvad der sker.

 185. Af Niels Juul Hansen

  -

  @E,Harald Kristiansen

  Sådan!

  Tak!

 186. Af hektor heimlich

  -

  Rusland er vore venner og ikke en fare. Rusland har aldrig nogensinde angrebet Danmark og ikke de seneste 200 år angrebet Europa. Derimod har tyskerne igen, igen , igen angrebet Sønderjylland (som nogle ser som dansk -dog kan man have sin tvivl når man læser Kristiansens underlige indlæg). Tyskerne har gang på gang angrebet Rusland. Russerne døde for os feje danskere ved Stalingrad -uden russerne havde vi i dag haft efterkommere til Hitler i ledelsen for Danmark -men det synes Kristiansen måske ville være fint?
  Hvis nogen er aggressive er det tyskerne. Tyskerne har intet at gøre i Ukraine og Georgien -alligevel viser de tænder i disse områder, som altid har været russiske.

  Tyskerne har efterhånden begrænset min hverdag så jeg knapt kan slå en skid uden at indsende en ansøgning i 30 eksemplarer. Nej, truslen kommer nok snarere fra Tyskland, hvis befolkning igen igen har vist sig besidde personlighedsforandringer i retning af kontrolerende, voldsudøvende psykopati. Jeg har mange russiske venner (forskere) intelligente, ydmyge mennesker i modsætning til de storbrovtende tyskere.
  Det var vel også for at holde tyskerne i ave at EU initialt blev startet? så det er virkeligt underligt at man nu går efter russerne, som er vore venner! jeg tror ikke at UK forlader EU fordi de hader russerne (snarere tyskerne og mutti-prutti Merkel), underlig logik Kristiansen fremlægger!

 187. Af hektor heimlich

  -

  Yderligere en gang forundres jeg over Kristiansens manglende logik.
  Du mener altså at Danmark, hvis vi forlader EU, skulle få mindre eksportmuligheder? Tværtimod! Landmændene klager over det russiske embargo på danske landbrugsvarer, som er ved at få dem til at gå i konkurs. Det vil blive ophævet så snart vi er ude af tyskernes kvælergreb. Desuden kan vor eksport til UK, som nu er udenfor EU, fortsætte uforstyrret uden en mængde tyske indgreb. bare fordele, -eller hur?

  (Desuden kan jeg ikke lide lærere som falder sine landsmænd i ryggen).

 188. Af Niels Larsen

  -

  Niels Juul Hansen

  Hvis jeg skal være ærlig, så ser jeg Merkels Tyskland som en langt større fare end Putins Rusland.

  Det er Merkel, som kæmper for muslimsk tilvandring. Uanset at hun må vide (hun har vel læst Historie), at når et land har en muslimsk befolkningsandel på ca. 10%, så udbryder der med næsten usvigelig sikkerhed borgerkrig.

  En andel, som visse områder af EUropa er ved at nå.

 189. Af Allan Hansen

  -

  Nej, Merkel har aldrig læst historie
  – for så ville hun skamme sig!

 190. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  Jeg er ikke antimuslim som du, men til orientering så er der over 20 millioner muslimer i Rusland, og han ønsker et tæt samarbejde med alle religioner i landet. Putins udenrigpolitiske strategi er at skabe distance til USA og Israel ved at alliere sig med muslimske stater.

  Så din præference for Putin forbavser mig temmelig meget.

  Det skyldes måske hans ultranationalistiske holdninger?

 191. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  “….når et land har en muslimsk befolkningsandel på ca. 10%, så udbryder der med næsten usvigelig sikkerhed borgerkrig”.

  Rusland har en muslimsk befolkning på 15%.

 192. Af Hektor heimlich

  -

  Niels Juul Hansen: Der er også borgerkrig i de muslimske områder i Rusland, vidste du ikke det? Det har der været i mindst 25 år!

 193. Af Flemming Lau

  -

  Ruslands muslimer bor primært i den sydøstlige del af landet. Hvis de boede som i vesten, ville der nok være mere friktion end som så !

 194. Af hektor heimlich

  -

  Alle de hadefulde indlæg fra alle bad loosers i Berlingske tidende. Margrethe Vestager, som skælder ud på de modige briter: det er sørgelig og skræmmende læsning. Med andre ord samtlige journalister, redaktøren, Margrethe Vestager er imod demokrati. Briterne er på demokratisk vej kommet frem til en løsning på deres enorme problemer med EU. Journalister og politikere burde fejre denne demokratiske gerning og takke briterne for deres tålmodighed og undskylde for alle de kvaler og ekstra byrder EU har pålagt dem.Margrethe Vestager: vi danskere ville ikke med i EU -vi blev tvunget ind i EU af en fordrukken socialist og en vægelsindet angestpræget præst. Du burde skamme dig over at gå i rette med en ægte demokratisk beslutning, du som er købt af EU.

 195. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt tror jeg, briterne har skidt i nælderne med Brexit. Det er ikke måden at ændre EU. Vil man ændre EU, må man vælge andre nationale politikere til at påvirke EU. Men at melde sig helt ud af EU – er, efter min mening – ret idiotisk!

 196. Af Niels Peter Lemche

  -

  HEKTOR HEIMLICH – 25. JUNI 2016 19:22:

  Budapest 1956, Prag 1968 … aldrig, ha!

 197. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAN PETERSEN – 25. JUNI 2016 21:55:

  Specielt når det, der kan blive opløst måske ikke er EU, men Storbritanien.

  Så han virkeligt skudt sig selv i foden og i maven på samme tid.

  Nå men processen tager nok det meste af et årti, med mindre Brxiterne er så vanvittige, at de siger farvel hellere i dag end i morgen — hvorefter Storbritanien simpelthen bryder sammen, fordi det indre marked øjeblikkeligt vil være lukket for dem.

 198. Af Jan Petersen

  -

  Personlig tror jeg ikke på Brexit. Men, der er sendt et vink med en vognstang til EU om, at projektet er kørt af sporet. Og UK bliver – på den ene eller anden vis – koblet på sporet igen 🙂

  Hvis ikke det sker, jamen så braser EU projektet 🙁

 199. Af Jan Petersen

  -

  Men iøvrigt er jeg meget enig i feks denne vurdering, iflg DR.dk:

  Lykketoft-udtalelse om brexit kritiseres for at være ”ufatteligt arrogant”
  http://www.dr.dk/nyheder/udland/brexit/lykketoft-udtalelse-om-brexit-kritiseres-vaere-ufatteligt-arrogant

  Havde EU spurgt vælgerne til råds – løbende – ifm forskellige traktater, var man ikke endt i denne pludselige ja/nej-situation!

 200. Af hektor heimlich

  -

  Berlingske og BT skriver at Cameron dummede sig enormt da han udskrev valg, han burde have ladt være. Berlingske og BT går altså ind for at holde briterne som fanger i deres eget land underkuede af EU uden at kunne protestere på demokratisk vej. Det er således regeringerne i Danmark og Sverige resonerer: undgå afstemning og alt er idyl, som i et ægteskab hvor parterne ikke taler sammen, idylliskt på overfladen. DF er snart Danmarks største parti og Sverigedemoraterne er allerede størst i Sverige. Fortsæt på denne vej Venstre og partiet vil være borte til næste valg – ikke for at det gør mig noget. Jeg har fået nok af Venstre for længe siden.

 201. Af Allan Hansen

  -

  Nogle gange kan man nøjes med
  et smil – det er sundt!

  https://www.youtube.com/watch?v=JrdEMERq8MA

 202. Af hektor heimlich

  -

  Hvem bryder sig om hvad Lykketoft mener? hvem er forresten Lykketoft? en forvirret dansk mandsling?

 203. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt, som jeg skrev ovenfor – havde EU spurgt vælgerne løbende om traktat-ændringer, ville Brexit aldrig være sket. Så var projekt EU – globalisme – multikulturalisme stoppet for længe siden 🙂

 204. Af søren jakobsen

  -

  Briterne har vist vejen – lad os følge dem.

 205. Af hektor heimlich

  -

  Jeg tror Venstre skulle vinde på at udskrive valg om EU medlemskab nu. Hvis Venstre forsøger at tie spørgsmålet ihjel vil vælgerne reagere med at stemme på Dansk Folkeparti (måske 30%) og de nye Borgerlige (måske 20%), socialdemokratiets kernevælgere stemmer på dem (måske 15%) småpartierne 25% resten til Venstre. Spørgsmålet forsvinder ikke af sig selv. Næste gang flygtningestrømmen rammer grænsen vil spørgsmålet blive hyperaktuelt og det kan lede til massedemonstrationer, sammen med anti-EU bevægelser fra andre lande. Det kan meget let blive fuldt kaos.

 206. Af Jan Petersen

  -

  Udskrive valg nu om EU medlemskab. så ville Venstre vinde 🙂 – og hvad skulle nogen bruge det til? – hvis de er modstander af EU? 🙁

 207. Af Jan Petersen

  -

  Vælgere er generelt så dumme, så det klodser 🙁 . . . .samme problem med Brexit 🙂

 208. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Hektor Heimlich

  “Niels Juul Hansen: Der er også borgerkrig i de muslimske områder i Rusland, vidste du ikke det? Det har der været i mindst 25 år!”

  Så forstår jeg hverken Putin eller Niels Larsen,

  Jeg går ud fra, at du taler om muslimske nationalister, der ønsker selvstændighed.

 209. Af hektor heimlich

  -

  Venstre vil måske undgå total udslettelse hvis de udskriver valg om EU. Hvis vi ikke kommer ud af EU og tvinges tage imod tusindtals flygtninge så er jeg sikker på at der vil blive massedemonstrationer og situationen vil blive meget ubehagelig. Hvis Venstre udskriver valg og vi når at komme ud af EU og får lukket grænsen har Venstre en lille mulighed for at overleve som parti. Ikke for at Venstre betyder noget for mig -jeg prøver bare at analysere -jeg vil have DEXIT og hvis det ikke bliver nu så bliver det garanteret siden og det bliver ikke rart!

 210. Af bent thomsen

  -

  Den store sandhed er at EU under mer kels ledelse har udviklet sig til et katastrofalt og fuldstændigt rablende skørt projekt. At lars ulykke bakker det op, viser kun at lars ulykke er håbløs som politiker.

  Danskere der stadig tror på EU-projektet er vel enten købt til det, eller de mangler evnen til at lægge to og to sammen.

  Vi danskere vil gøre klogt i at indse at der er altfor mange kommunister, femi-fascister, feminister, politik-kvinder og pladderhumanister med i politik. De konspirerer mod mændene og familierne, og de kan ikke få nok af EU-fjernstyring, indvandring og islamisering.

 211. Af bent thomsen

  -

  Den store sandhed er at EU under mer kels ledelse har udviklet sig til et katastrofalt og fuldstændig rab lende skørt projekt. At lars ulykke bakker det op, viser kun at lars ulykke er håbløs som politiker.

  Danskere der stadig tror på EU-projektet er vel enten købt til det, eller de mangler evnen til at lægge to og to sammen.

  Vi danskere vil gøre klogt i at indse at der er altfor mange kommunister, femi-fascister, feminister, politik-kvinder og pladderhumanister med i politik. De konspirerer mod mændene og familierne, og de kan ikke få nok af EU-fjernstyring, indvandring og islamisering.

  (sender igen, filtret driller)

 212. Af bent thomsen

  -

  Vi danskere vil gøre klogt i at indse at der er altfor mange kommunister, femi-fascister, feminister, politik-kvinder og pladderhumanister med i politik. (sender igen, filtret driller) (har nu slettet det meste, resten er i filtret ca.23.58-00.01)

 213. Af bent thomsen

  -

  Vi danskere vil gøre klogt i at indse at der er altfor mange kommunister, femi-fasci….. (sender igen, filtret driller) (har nu slettet det meste, resten er i filtret ca.23.58-00.01)

 214. Af hektor heimlich

  -

  Nu kan vi i det mindste undslippe EU gennem at flytte til UK, men de fleste vil jo helst bo i sit fædreland -undtagen islamisterne naturligvis som vil propagandere under cover af EU

 215. Af bent thomsen

  -

  Begynder de radikales og de skabsradikales politik (hvor Danmark ligger næsten forsvarsløst hen, og grænserne er væk osv., ) ikke at ligne et oplæg til masse død/folkemor d…?

 216. Af hektor heimlich

  -

  Nu taler Berlingske også nedvurderende om Trump. Det skal blive rigtig interessant når han bliver USAs præsident. Jeg siger ikke hvis men når. Kan Berlingske tillade sig at fortsætte med det nedladende sprog til en mand som er flere hoveder højere end de selv?

 217. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt Trump versus Hillary Clinton, se denne video:

  Hillary Clinton: A Career Criminal
  https://www.youtube.com/watch?v=kypl1MYuKDY

 218. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt en glimrende artikel på B.dk:

  Brexit sætter søgelyset på de vrede i USA og Trump er ikke sen til at gribe chancen
  http://www.b.dk/globalt/brexit-saetter-soegelyset-paa-de-vrede-i-usa-og-trump-er-ikke-sen-til-at-gribe-chan

  Helt ganske almindelige ordinary people i vesten – er simpelthen træt af – at blive pisset på af magteliten – derfor de voldsomme reaktioner!

 219. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Hektor Heimlich

  Min første indskydelse viser sig at være rigtig.

  Du har drukket af natpotten!

 220. Af Lars Bordal

  -

  Hovedindlægget var et udtryk for den sædvanlige omgang populisme, når man debatterer EU.
  Opslaget savnede da heller ikke den uendelige lange remse af letkøbte påstande, for hvilke der ikke findes et quick fix ude i den virkelige verden.

 221. Af bo nielsen

  -

  Er den fjogede kommentar 2.02 skrevet af ju ul, eller er der tale om et tyveri eller en forfalskning?

 222. Af hektor heimlich

  -

  Man får virkelig kvalme når man ser Margrethe Vestagers anti-demokratiske kontrafej på forsiden ab Berlingske. Har den ækle kone ingen skam i livet. At DK har den slags mennesker i Bruxelles. Mennesker som ikke accepterer en demokratisk fattet beslutning -skræmmende -man skammer sig

 223. Af J. Hans en

  -

  Så læser man, at mange nej-sigere ønsker en ny afstemning.
  De blev vildledt af populister på den yderste højrefløj til at stemme nej. Udtaler de.
  Berlingske vrimler med populister fra den yderste højrefløj.

 224. Af hektor heimlich

  -

  Denne gang er det ikke bedste resultatet af 3 som da vort fædreland Danmark blev narret ind i det forhadte EU. Måtte UK forlade EU hurtigt som lynet.

 225. Af hektor heimlich

  -

  Ja, man kan jo ikke så gerne skyde eller gasse de 17 millioner britter, som stemte imod -også selv om man mener at de er subintelligente undermennesker, -så er vi jo tilbage i de metoder som EU skulle garantere os imod. No good idea EU!

 226. Af hektor heimlich

  -

  Well, well Mrs Vestager, what are you going to do with the 17 millions Britons, who woted against the EU? shoot them or give them gas? maybe you would like to starve them to death, -you look like a fat rat yourself!

 227. Af ole andersen

  -

  Ja, vestager fatter jo ingenting, hun er dum som kun en radikal kan være det. Hun påstår at hvis man taler grimt om EU taler man grimt om sig selv. Som om EU er det samme som den enkelte borger, den enkelte EU modstander. Hun lider måske af samme lidelse som den netop dømte dødsdjævel?

 228. Af J Nielsen

  -

  “Nu kan vi i det mindste undslippe EU gennem at flytte til UK”

  Det er da vist en der ikke har fattet hvad det drejer sig om.

  Det er netop for at forhindre at folk uden videre kan flytte til UK, at de har stemt “leave”. Det bliver der sat en stopper for. Det glemmer man lige, mens man står der og ser smart ud med armene oppe.

  Det åbne spørgsmål er om “leave” også kommer til at ramme EU- borgere der allerede bor der.

 229. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Hektor Heimlich

  “Det skal blive rigtig interessant når han bliver USAs præsident. Jeg siger ikke hvis men når”.

  Så mangler du bare at overbevise Det Republikanske Parti om, at Trump er den rette kandidat!

  “Måtte UK forlade EU hurtigt som lynet”.

  Det er overraskende nok lederen af Brexit, Boris Johnson, der siger, at det ikke haster med britisk exit. Mig bekendt er det EU, der siger, at forhandlingerne skal ske snarest.

  “Rusland er vore venner og ikke en fare”.

  Har du husket at fortælle det til alle vore natopartnere? Og befolkningerne i Baltikum.

 230. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik Day Poulsen

  Din overskrift ‘De kloge briter’ burde vel i sandhedens navn rettes til ‘De kloge, ældre englændere og walesere’, da Nordirland, Skotland og hovedstaden London’ ikke efter din mening var kloge. Det samme gælder flertallet af unge briter, der foretrækker at være med i EU.

  Synes du virkelig, at det var klogt at splitte nationen på denne måde?

  .

 231. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS JUUL HANSEN – 26. JUNI 2016 09:07: Forlang nu ikke for meget af den stakkels mand!

  Men godt, at HDP i hvert fald tager indlæg med, der er på tværs af hans meninger, modsat Mads Holger, som åbenbart har meningscensur på programmet.

  Folk har så travlt med at få englænderne ud og eventuelt få ødelagt det hele. De fleste aner ikke, hvad de vil. Vil de f.eks. ud af det indre marked? Ikke længere noget med at importere toldfrit fra f.eks. Tyskland, ikke noget med at slæbe øl hjem i stride strømme fra Tyskland. Hvem vil danskerne, der vil ud, handle med? Hvad har vi at tilbyde, som ingen andre lande har?

  Englænderne har rendt sig en staver i livet. Nu må de se, hvordan de får gjort det godt igen. Det bliver klart nødvendigt, når skotterne fortsætter med deres frierier i Bruxelles og klart melder ud om en ny folkeafstemning om unionen med England. Den gode Boris har vist indset dette og meget mere og har derfor ikke særlig travlt. Det muntreste ville selvfølgelig være, hvis han bliver tvunget–hvis han efterfølger Cameron–til en øjeblikkelig udmelding uden forhandlinger. De rabiate BREXIT-tilhængere ved godt, hvor skrøbeligt deres projekt er og vil for alt i verden have det på plads, inden næste parlamentsvalg. Det er måske først der, hvor Storbritaniens fremtid afgøres, ikke i en tilfældig folkeafstemning med et marginalt flertal for udtræden.

 232. Af Niels Juul Hansen

  -

  AF NIELS PETER LEMCHE – 26. JUNI 2016 09:40

  Det er spild af tid at sende indlæg på Mads Holgers og Kathrine Lilleørs blogs – de er nu heller ikke specielt interessante.

 233. Af J. Hans en

  -

  AF HEKTOR HEIMLICH – 26. JUNI 2016 06:01
  “Måtte UK forlade EU hurtigt som lynet.”

  Dette ser EU meget gerne.
  Men mærkeligt nok, så har de “sejrende” ikke så travlt med at forlade EU.
  Så Heimligt kommer nok til at vente utålmodigt i nogle år.
  Og Skotland bliver i EU.
  På den ene eller anden måde.

 234. Af J Nielsen

  -

  “Budapest 1956, Prag 1968 … aldrig, ha!”

  Finland 1941. Det førte til at Storbritannien erklærede Finland krig…

  Listen af nationer der har haft tropper inde i Rusland er temmelig lang. Den inkluderer Ungarn, men den inkluderer også temmelig mange lande, som aldrig har oplevet russisk militær indgriben.

  Ser man på U.S.A. forholder det sig lige omvendt. Her har man svært ved at finde lande der har haft tropper i Staterne, som U.S.A. selv har holdt fingrene fra.

  Sjovt nok er det Rusland man kalder aggressiv.

 235. Af Niels Peter Lemche

  -

  J NIELSEN – 26. JUNI 2016 09:52: Du må være bindegal. Der kan ikke være nogen anden forklaring. Hvornår erklærede Storbritannien krig mod Finland? Vel, da tyskerne gik ind i Rusland i 1941 og finnerne fulgte med. Ungarerne fulgte ligeledes med tyskerne, men det var også i 1941. Jeg talte om 1956, om en helt anden historisk situation.

  Men Finland og vinterkrigen i 1939-40, det er måske det alvorligste eksempel i nyere tid på russisk imperialisme. Deres angreb på Japan i krigens sidste dage, da japanerne alligevel lå ned, er der egentlig heller ikke meget positivt at sige om. Sig mig, tror du, vi er så dumme, at vi hopper på din form for ‘historieskrivning’?

 236. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og så glemte jeg helt Afghanistan 1979, ups. Men der fik de ris til egen r… som alle, siden Alexander den Store, der præcist vidste, hvad man skulle gøre.

 237. Af Michael Jensen

  -

  J.Nielsen
  Det kaldes for indoktrinering 🙂
  Selv SIPRI har forsøgt i mange år gennem dokumentation af påvise, at Sovjetunionen stod for mindre end 6% af alle krige og invasioner, mens USA stod for de 89%…..
  Sovjetunionen gik økonomisk ned af netop våben produktion og USA køre videre.
  Eissenhover som netop advarede det Amerikanske folk mod det militære krigs kompleks blev selv forskrækket over retningen USA var på vej hen imod. Han var forøvrigt elsket af det russiske folk der afholdte en parade på den røde plads i hans ære.

 238. Af Michael Jensen

  -

  Ungarn havde forøvrigt været allierede med Tyskland og den nazistiske tankemønstre er desværre ikke ukendt for dem, selv i dag…..
  Hvorfor er det netop de østlande som skreg højest under den kolde krig der opføre sig som de værste sv..

 239. Af Niels Larsen

  -

  Niels Juul Hansen: “Jeg går ud fra, at du taler om muslimske nationalister, der ønsker selvstændighed.”

  Ja. Lidt ligesom de muslimske bastarder i vore ghettoer, som også ønsker området eksklusivt for muslimer. Og som med vold fortrænger ikke-muslimer – som eksempelvis grønlænderne i Gjellerup.

  Muslimer er og forbliver vore fjender. Det kan intet ændre på. For muslimerne ønsker ikke fredelig sameksistens – og derfor får vi krig på et tidspunkt.

  Det er ganske enkelt uundgåeligt.

 240. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  “Muslimer er og forbliver vore fjender. Det kan intet ændre på. For muslimerne ønsker ikke fredelig sameksistens – og derfor får vi krig på et tidspunkt.”

  Jeg har aldrig tvivlet på dit had til muslimer – det har du papir på – men det var nu Ruslands forhold til muslimer vi diskuterede.

 241. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Det er en vidunderlig oplevelse, at det arabiske forår har bredt sig til det forstenede Europa, men at det skulle begynde i England – af alle steder – er simpelthen fantastisk. Et flertal blandt englænderne har med demokratiske metoder afvist den totalitære Londonmafias undertrykkelsesmetoder.

  London har i årevis kunnet bruge som undskyldningen, at det var EU, der var den egentlige årsag til de ulykker og fejltagelser, der var resultatet af den forkvaklede, privatkapitalistiske og neoliberalistiske politik, man førte. På den måde rettede man opmærksomheden og vreden mod Bruxelles – væk fra egen uduelighed.

  Den går ikke længere. Folket har forstået, hvem der er den egentlige ansvarlige, og afstemningsresultatet viser det tydeligt. England vil fortsætte den påbegyndte nedtur, men ikke længere kunne lægge skylden på EU, Det er alene resultatet af egen elendighed socialt, politisk, militært og økonomisk. Det er gået op for mange.

  Alene den kendsgerning, at pengemafiaen efter 40 års konstant tilsvining ønsker, at UK skulle fortsætte medlemsskabet viser, at magthaverne, populisterne og nationalisterne har hårdt brug for EU – som prügelknaben, men så kom foråret og ødelagde hele grundlaget for deres fortsatte dominans. Tak England – I gjorde livet lettere.

 242. Af Michael Jensen

  -

  Lemche!!
  Læs din historiebog igen..
  De blev af Afghanistan regering spurgt 3 gange om hjælp inden de accepterede.
  Deres opgave/ prioritet var netop i første omgang udvikling, uddannelsedet og opbygning af en sekulærstat, præcis det samme vi prøver at gennemføre i dag…
  I begyndelsen sendte de lære og læger men de blev sendt tilbage på ryggen af et æsel i et bur uden øjne og tunge. De såkaldte frihedskæmper vesten støttede gik ind for et feudalsystem/religiøst undertrykkende, men hvad fanden så længe de kæmpede mod russerne var de bare super.

 243. Af Niels Larsen

  -

  Niels Juul Hansen

  Ikke had til muslimer, men dyb foragt for islam.

 244. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Jørgen Villy Madsen

  Det bliver spændende at se, hvordan England (og Wales) vil klare sig fremover udenfor EU. Konservative og Labour er begge ved at blive spilittet over på midten og, økonomien ser dårlig
  ud – og de kan ikke længere give EU skylden.

  Drømmen om fortidens storhed kan meget vel blive en dyr drøm – specielt for de arbejdsløse og ufaglærte.

  Fremover vil ‘Rule Britannia’ lyde som en joke fra ‘Halløj på badehotellet!

 245. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  Sorry, my mistake – fra en ateist til en anden.

 246. Af Niels Juul Hansen

  -

  Det er dagen derpå i Storbritannien. Og flere briter fortæller nu i britiske medier, at de fortryder deres stemmer for at forlade EU. Det skriver The Independent.
  Britiske valgforordnede har modtaget opkald fra briter, der spørger, om de kan ændre deres stemmer efter torsdagens folkeafstemning, der førte til, at 51, 9 procent af briterne stemte for at forlade EU.

  Andre briter har ifølge The Independent sagt, at de brugte deres stemme som en proteststemme, fordi de var overbeviste om, at Storbritannien ville blive i EU.
  Denne bølge af fortrydelse er nu døbt ’Bregret’.
  Samtidig har flere end to millioner på to dage underskrevet en anmodning på nettet om en ny EU-afstemning.

 247. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS JUUL HANSEN – 26. JUNI 2016 11:39: Jep, det ser ud til, at der skal holdes storvask–ikke i Bruxelles, som mange går og tror, men i London.

  Du har så evig ret i synspunktet, at EU–institutionen–var den, man altid kunne give skylden; men heri står englænderne bestemt ikke alene.

  Gad vide om bevægelsen for at få en ny afstemning derovre vil vokse sig så stærk, at de slappe (’speneless’) politikere vil føje dem. Det er vist ikke særlig usandsynligt. Et af de helt store problemer med demokratiet som styreform er, at anden ombæring ikke er meget værd. Og som en bekendt fra socialdemokratiet for år tilbage fortalte mig–han sad selv i folketinget i mange år: De engelske politikere er ikke særlig dygtige. De har altid majoritetsregeringer og kender ikke det med at forhandle kompromisser på plads, hvilket vi altid er nødt til. Sagt med andre ord: Dårligt politisk håndværk.

 248. Af Kirsten Rasmussen

  -

  @ NIELS JUUL HANSEN
  Når du taler om, at “flere briter” ifølge Independent fortryder deres leave-stemme, ved du så, hvor mange, der er tale om? Og ved du hvem de er? Er det alle de unge brushaner og -høner, der tror de ved alt, men i uhyggelig grad savner erfaringsgrundlag? Og tror du virkelig på det, du får præsenteret i de trykte og elektroniske medier? Det forekommer mig, at medierne og deres repræsentanter af grunde, som kun de selv kender, ønsker, at Storbritannien skal forblive i EU, og derfor bliver resultatet i den grad udlagt negativt. F.eks.:

  – Det bliver sagt mere eller mindre ligeud, at det er de “dumme”, dårligere uddannede, fattige briter, der har stemt nej. I London (hovedstaden med alle de “kloge” , veluddannede og smarte mennesker” har man stemt ja. Stort ja – hvordan stemmeprocenten præcis fordeler sig i London, bliver der ikke sagt meget om. Nogle har givetvis stemt nej. (Det ligner lidt reaktionen, da Danmark stemte nej til retsforbeholdet i December sidste år).

  – Nogle medier taler om, at noget er gået galt. Kan en folkeafstemning gå galt? Ifølge Mogens Lykketoft og Morten Østergaard skal der kun afholdes folkeafstemning, hvis politikerne er sikre på at få det resultat, de ønsker. Hvad har det med demokrati at gøre, spørger jeg bare?

  – I går aftes i Deadline sad en tidligere professor ved CBS og påpegede, at fordi han talte mange sprog og færdedes uden problemer i fremmede lande, så var hans indstilling til EU nok mere positiv. Det kan udmærket være rigtigt, men derfor kan EU jo godt være blevet et syvhovedet uhyre, der trænger til at få hugget nogle af sine hoveder af.

  – TV2 News bragte et indslag, hvor Poul Erik Skammelsen interviewede nogle mennesker i et udtalt leave-område. Alligevel talte han kun med én person, der havde stemt leave, men fire eller fem (jeg husker det ikke), der havde stemt remain.

  Alle jer kloge hoveder, der mener, at jeres uddannelse og position i samfundet betyder, at I er bedre i stand til at tage stilling til mangt og meget, vil jeg lige minde om H.C. Andersens gamle eventyr Kejserens nye klæder, hvor det er det naive, uvidende barn, der afslører kejseren i al sin nøgenhed. Så vidt jeg kan google mig frem til, er eventyret udgivet første gang i 1837, og ærlig talt kan man godt få den tanke, at ikke meget er forandret siden. Og Andersen var klog nok til at gennemskue det.

 249. Af bent thomsen

  -

  Nå, nu har de flittige radikale stormtropper overtaget debatten, og igen vil de fornuftige indlæg fra hæderlige og ordentlige danskere sikkert drukne i malstrømmen fra de landsbytosser, nyttige idioter, europatiske agenter eller korrupte forrædere som….. (ligesom merkel, lars ulykke og jelved/stampe/stine boss)….. betragter masse indvandringen og islamiseringen som ren og skær BERIGELSE.

 250. Af bent thomsen

  -

  Nå, 13.28 er selvfølgelig et eksempel på et udmærket og fornuftigt indlæg, men HDPs debatter har ellers haft en tilbøjelighed til at ende i postulater fra juul, nørager, NPL og lignende fædrelandsløse eller “svenske” typer. (siden de ønsker at forære det væk til millioner af migranter fra Afrika og Mellemøsten)

 251. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “de unge i England er sure på Alderdommen (dem, der har opbygget –og betalt deres driverliv på 1st klasse! –Ret uforståeligt ! –Troede faktisk, at man stadigvæk i UK ! –Opdragede afkommet til, at værdsætte, hvad de gamle har udrettet –således, at ungdommn kunne få et sorgløst liv 1 ! –De ligner åbenbart “de unge i Danmark ” –De fatter jo ikke en brik ! –Og bliver aldrig i stand til, at udrette noget-som-helst ! –Der sidder for-mange unge danskere på statens anstalter –med diverse diagnoser ! –Så de gamle må betale fortsat !

 252. Af J. Hans en

  -

  AF HEKTOR HEIMLICH – 26. JUNI 2016 06:01
  “Måtte UK forlade EU hurtigt som lynet.”

  Dette ser EU meget gerne.
  Men mærkeligt nok, så har de “sejrende” ikke så travlt med at forlade EU.
  Så Heimlich kommer nok til at vente utålmodigt i nogle år.
  Og Skotland forbliver i EU.
  På den ene eller anden måde.

 253. Af Flemming Lau

  -

  En af prøvestenene for EU’s sande tolerance bliver spørgsmålet om Europols fortsætte samarbejde med den brittiske efterretnings tjeneste MI 5 eller om man i irrationelt hovmod, vil behandle britterne, som man har behandlet Danmark !

 254. Af Niels Peter Lemche

  -

  KIRSTEN RASMUSSEN – 26. JUNI 2016 13:28: Tallet, jeg så i går, er 2½ million stemmer. Washington Post siger over 3 millioner her til morgen. Og så kommer skotterne til.

  Men det afgørende er, at nogle politikere som Boris vil have det hele udsat indtil, man har fået forhandlet en deal på plads, mens EU-toppen vil have en udmelding nu, hvilket giver briterne to år til at få en aftale på plads. Der er noget i EU-toppens holdning, der tyder på, at de hellere ser englænderne ude af døren idag end imorgen. Briterne siger, at de er trætte af EU; EU siger, de er trætte af briterne. Det lover godt.

  Så er der spørgsmålet om, hvor længe briterne bliver ude. Da ungdommen er langt mere positiv end resterne fra den forgangne tid, varer det sikkert ikke længe, før det vender derovre. §50 giver faktisk fuld mulighed for en genindmelding; men så bliver det sikkert på helt andre betingelser.

  Jeg ville lade englænderne ryge og rejse, hvis det er det, de vil. Så må vi se, hvad skotterne siger. De er ret tydelige i mælet i disse dage. Det kunne være en interessant fremtid for Storbritannien, hvis unionen opløses, fordi en række nostalgiske englændere vil være sig selv nok.

  I øvrigt kan det jo være, at man skulle give tysk og fransk et boost i skolerne herhjemme.

 255. Af Niels Peter Lemche

  -

  KIRSTEN RASMUSSEN – 26. JUNI 2016 13:28: Og så lige den ting med al den modvilje mod Europa som projekt, der kommer frem. Den ældre generation, min generation rejste ikke nær så meget som unge som de unge gør idag. For mange blev det, når de overhovedet forlod kolonihaverne især en tur til Mallorca. Jeg tror, at Erik Clausens Den Store Badedag rammer det meget godt.

  Min egen opvækst var anderledes. Takket være min mors mange rejser i Europa før krigen, stod det højt på ønskelisten at komme af sted igen efter krigen, så jeg var 10 år, da vi første gang kørte sydpå til Tyskland, Schweiz, Italien og Frankrig. Jeg husker, hvordan jeg i årene derefter nærmest græd, når vi kørte ned mod Italien fra Brennerpasset. I det hele taget var rejser i Europa en naturlig del af min barndom og ungdom. Altid dejligt at komme hjem; men ideen om at høre hjemme i hele Europa (dengang dog minus fattiggården på den anden side af jerntæppet) forsvandt aldrig.

  Beklager, men jeg så altid EU som den mulighed vi fik i Europa for en fredelig og sikker fremtid. Og jeg har ærlig talt ikke meget tilovers for den argumentation, der baserer sig på et tilbage til fortiden, for hvordan var den fortid egentlig? Når man kom ud af kolonihaven?

 256. Af Glimrende artikel og kommentar i Berlingske | Hodjanernes Blog

  -

  […] Taget herfra […]

 257. Af Kirsten Rasmussen

  -

  Hvis jeg har forstået det korrekt, er Skotland en ret ¨så forarmet nation, der i høj grad har klaret sig i kraft af subsidier fra London. Så bliver det jo interessant at se, om EU er villig til at subsidiere Skotland i samme grad, hvis de forlader UK og slutter sig til EU i stedet.

  På den anden side kan jeg ikke tro, at skotterne indtager det standpunkt, de gør, hvis de ikke kan se deres fordel ved det. Det må vist være deres drivkraft, eftersom de trods alt også hører til “udkants-UK” med, hvad det indebærer…….

 258. Af Kirsten Rasmussen

  -

  @Niels Peter Lemche
  I dit nyeste indlæg gør du det samme som medierne: Du skriver i virkeligheden, at fordi du allerede fra barnsben har været vant til at færdes idet store udland og ikke bare har taget på charterferie til Mallorca, gør det dig bedre i stand til at værdsætte EU.

  Mellem linierne placerer du dig selv på et højere stade end personer, der forbliver i kolonihaven (for nu at bruge din egen terminologi). Det mener jeg altså ikke du kan. Som berejst person ved du muligvis mere om, hvordan forholdene er i udlandet, men den viden kan du altså ikke bruge til at vurdere, hvorvidt EU-organisationen fungerer godt eller skidt.

 259. Af Eva Madsen

  -

  Bare det at fru. DDR Merkel vil have 75 millioner Tyrkiske muslimske korantilbedere ind i Europa – er grund nok til at melde sig ud af EU.

 260. Af Niels Larsen

  -

  Niels Peter Lemche – 26. juni 2016 14:07

  Vent nu lige og tøv en kende.

  Det kunne tænkes, at de unge brushaner og -høner får en anden opfattelse, når de nu oplever, hvordan reelt demokrati er – som skarp modsætning til demokraturet i Bryssel.

 261. Af Niels Peter Lemche

  -

  KIRSTEN RASMUSSEN – 26. JUNI 2016 14:31:

  Måske ikke, men jeg ved i hvert fald, hvad der er uden for kolonihaven.

  Og så dukkede ‘Eva Madsen’ op igen med det sædvanlige vrøvl om, at alle tyrkere vil til Europa. Hvad skulle de dog der? Det går ærlig talt ganske godt i Tyrkiet. Det har jeg skrevet mange gange om. Men det er altid rart med en indbildt fjende.

 262. Af Hektor Heimlich

  -

  J Nielsen: jeg lover dig at jeg kan flytte hvorhen jeg vil -også til UK, min straffeattest er blank som et nyvasket lagen og min bankkonto fyldt!

 263. Af Andrea Pedersen

  -

  Niels P Lemche.

  ” Takket være min mors mange rejser i Europa før krigen, stod det højt på ønskelisten at komme af sted igen efter krigen, så jeg var 10 år, da vi første gang kørte sydpå til Tyskland, Schweiz, Italien og Frankrig.”

  Din familie må have haft mange penge efter krigen siden i kunne rejse så meget.
  Det må have været en fantastisk tid for dig. Jeg husker kun rationeringen.

 264. Af hektor heimlich

  -

  Jeg tror det vil løse sig af sig selv med DEXIT. Nu kan studenter ikke længere køre rundt i vogn til familie og bekendte efter examen, man kan ikke længere bade nøgen ved Vestkysten, kvinder og børn kan ikke færdes i svømmehaller alene uden at løbe risiko for voldtægt. Dagligt dræbes en eller flere ved knivstikkeri, danskere tvinges at spise halal mad og betale 75% af indtægten til kontantbidrags modtagere fra fjerne lande og så videre -det er kun dem der ikke har råd at flytte, som bliver i DK. Vi andre flytter til Norge, Schweiz, USA eller UK.
  Synes I jeg er racist? nej-jeg siger såmænd bare sandheden!

 265. Af hektor heimlich

  -

  Nå Lemche og Juul Hansen: er I kommet frem til en beslutning om hvorledes I skal udrydde de 17 millioner underbegavede gamle, ækle, underklasse britter, som har stemt for BREXIT, og som ikke kan skryde med overklasse rejser til fjerne egne af jorden! -bliver det gaskammer (det enkleste) eller skal de skydes, sultes ihjel måske (det bliver de såmænd alligevel med den EU politik, hvor alt går til personer, som aldrig har løftet en finger i hele deres liv for UK eller DK). Jeg gad vide, hvordan I vil komme til rette med det store problem, som virkelig demokrati udgør i jeres optik!! I kan jo spørge Vestager, hun kan alle knebene fra dengang de Radigale var nazister under 2, verdenskrig!

 266. Af hektor heimlich

  -

  Nå Lemche og Juul Hansen: er I kommet frem til en beslutning om hvorledes I skal udrydde de 17 millioner underbegavede gamle, ækle, underklasse britter, som har stemt for BREXIT, og som ikke kan skryde med overklasse rejser til fjerne egne af jorden! -bliver det gaskammer (det enkleste) eller skal de skydes, sultes ihjel måske (det bliver de såmænd alligevel med den EU politik, hvor alt går til personer, som aldrig har løftet en finger i hele deres liv for UK eller DK). Jeg gad vide, hvordan I vil komme til rette med det store problem, som virkelig demokrati udgør i jeres optik!! I kan jo spørge Vestager, hun kan alle knebene fra dengang de Radigale var Adolf venner under 2, verdenskrig!

 267. Af Niels Peter Lemche

  -

  ANDREA PEDERSEN – 26. JUNI 2016 18:02: Nok højere middelklasse. Jep og med en familietradition, der på en gang var både meget dansk — der er ikke et gårdnavn i Gentofte kommune, der ikke står i min stamtavle tilbage til Christian IV og måske endda Frederik II (bortset fra lystgårdene som Skovgård), og meget international med en bevidsthed om mange udenlandske aner, især, har det vist sig, schweiziske. Familienavnet kommer jo fra Tyskland; men jeg er faktisk født Kirk, og det er den store jyske bondefamilie, vi taler om. Min fars fætter hed Hans. Jo, så der var udblik og sans for at leve i verden derhjemme.

  Rationeringen: Jo, Richs kaffeerstatning med Disney-samlemærkerne, og så det, at man ikke kunne få bananer. Men hvorfor var der rationering i et land, der kan brødføde sin befolkning mange gange? Det fik jeg et svar på i en engelsk fremstilling af Danmark under besættelsen. Vi var jo ikke helt rene i vores papirer, så efter krigen fik Danmark besked på at holde tyskerne i live i den første efterkrigsvinter, hvor de var ved at sulte ihjel. Vi fik stadig ikke lov til at deltage i fejringen af invasionen i 1994. Der er meget at tænke over for chauvinistiske danskere, der holder så meget af fortiden.

 268. Af Flemming Lau

  -

  Yes, something is Rotten in The state of Danmark !

 269. Af poul munck

  -

  ja hvor har du ret, jeg forstår heller ikke at eu skal have en domstol der er over de nationale domstole.

  Hvis Hitler havde vundet krigen ville han have indført de samme regler som eu politikerne har gjort.

  det passer fint med den indflydelse Tyskland allerede har.

  hilsen
  poul

 270. Af Helge Nørager

  -

  ” der er ikke et gårdnavn i Gentofte kommune, der ikke står i min stamtavle tilbage til Christian IV og måske endda Frederik II (bortset fra lystgårdene som Skovgård),

  Men hvorfor var der rationering i et land, der kan brødføde sin befolkning mange gange? Det fik jeg et svar på i en engelsk fremstilling af Danmark under besættelsen. Vi var jo ikke helt rene i vores papirer,”

  Det siger sig selv at du måtte vente mange år på sandheden, det virker som om du praler med alle gårdejere i din slægt men glemmer at det er gårdejerne som påførte Danskerne den skam du omtaler.
  Glashus ?

 271. Af Thomas Larsen

  -

  Hr. Niels Peter Lemche
  ha ha så var din familie en flok banditter der solgte til tysken for de samme penge de stjal fra national banken(. ca 9 milliarder kr.)
  Det skal man da ikke prale med eller af. Så har man styrket den tyske krigsmaskine og medvirket til død og ødelæggelse i Europa.
  Hvis nu russerne var kommet istedet for, tror du så din familie havde brændt gården af?
  Det minder mig om Børge Hovmand der under sovjet’s invasion af Finland i 39 fik fortalt på B&W af nogle af sine kollegaer ,at hvis russerne kom ville de brænde deres hus af, så russerne ikke fik det. Den 9 april kastede Hovmand en æske med tændstikker hen til det samme bord og spurgte om de ikke skulle hjem og ordne noget.

 272. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen.

  DIN, OG ANDRES DEFINITION AF ARBEJDER, OG UNDERKLASSE, ER VOLDSOMT FEJLBEHÆFTET.

  Du og andre snævre, men voldsomt anmassende virkeligheds-fortolkere i det offentlige rum,
  glemmer flere elementer, når i dybt overfladisk, kalder EU modstanderne for arbejderklassen.

  Som jeg sagde til dig i forrige blog, så ville du, som enhver anden EU tilhænger, komme frem
  til en pænt ens modsat nej, såfremt i var underlagt markedet; hvilket jeg har set dig erkende
  (dog dybt overfladisk), da du og øvrige system-klienter, fortsat ikke forholder jer til den ellers
  selvforklarende logik, at de markeds-underlagte, derfor netop skal kunne fravælge tvsngens
  markeds-immune priser fra,m sådan at disse kan tilpasse sig den globale konkurrence.

  Det ødelæggende forrådnede, består altså i, at i fortsat fortolker virkelighedens logiske konse
  -kvenser (uden om jer selv) idet i misbruger den udemokratiske mikrofonmagt til egen fordel

  LEAN, OG KONKURRENCEUDSÆTTELSE OPSÆTNING I PSYKIATRIEN
  1. Lysår billigere arbejdskraft, tilbydes intensiv Dansk kursus, for offentlig job konkurrence.
  2. Udefrakommende arbejdskraft, kan nu byde “helt uden om” statsmonopoliseringen.
  3. 500.000 psykiske patienter køres gennem nyt LEAN system, for optimal dosis og terapi.
  4. “Erfaren” sygepleje personale, overtager mere fra can psyk, via det nye LEAN system.
  5. Ovennævnte tilbydes nu som demokratisk frit handels-valg af skatteborgerne i Danmark.

  SÅ ER DET JEG SPØRGER DEN HERRE, (som enhver anden).
  A. Hvem tror du underklassens arbejdere, nu straks går ind og fravælger til fordel for andre ?.
  B. Hvem tror du nu, er på BIG TIME på skideren, og harcelere voldsomt imod EU, 24-7-365 ?.

  Nej vent.. for du har fortsat ikke forstået den egentlige pointe, da du vil forsvare dig med, at
  du allerede har henvist til, at du godt forstår denne underklasse, men fortsat uden du kan/vil
  forholde dig til din egen uregulerede markeds-immune indtægt, tilgående din praksis, såvel
  medica industriens voldsomme lobby aftalte skatteindkomster, leveret videre over til dig, og
  hvilke indtægter, åbenlyst belaster de markeds-underlagte, da de netop ikke kan vælge dig fra

  AFSLUTNING:
  Som du ved, er masse-kommunikationen en realitet, hvormed system klientens dage reelt er
  talte, da befolkningen overtager, udløsende at demokraturet konfronteres med demokratiet,
  hvorpå klienten ganske enkelt, ej længere, kan berige så på demokraturets fælles underlagte
  tvang, versus demokratiets/økonomiske/moralske tilpasning, fremtvinger en ny virkelighed.

 273. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen. (kortere udgave, da de mange hel, og ½ færdige elementer forvirre).

  Som jeg sagde til dig i forrige blog, så ville du, som enhver anden EU tilhænger, komme frem
  til et pænt ens modsat nej, såfremt i var underlagt markedet; hvillet jeg prøver at tegne op..

  LEAN, OG KONKURRENCEUDSÆTTELSE I PSYKIATRIEN
  1. Lysår billigere arbejdskraft, tilbydes intensiv Dansk kursus, “for offentlig job-konkurrence”.
  2. Udefrakommende arbejdskraft, kan nu byde ind, uden om statsmonopoliseringen.
  3. 500.000 psykiske patienter køres gennem nyt LEAN system, for optimal dosis og terapi.
  4. “Erfaren” sygepleje personale, overtager mere fra can psyk, via det nævnte LEAN system.

  SÅ ER DET JEG SPØRGER DEN HERRE.
  A. Hvem tror du alle klasser, straks går ind og fravælger, til fordel for de udefrakommende ?
  B. Hvem tror du nu, er på BIG TIME på skideren, og harcelere voldsomt imod EU, 24-7-365 ?.

  Husk på.. du, som enhver anden klient, kan ikke “bare” hive lobby skatte-aftalt indkomst ind
  via 25 – 31X skatte-overstørrelse i medica industrien, såvel din can psyk praksis, nu blot udgør
  en ud af lysår flere, via utallige Kinesisk, Slovensk, Polsk kørte.. så hvad gør du nu Hr. Poulsen ?

  AFSLUTNING:
  Som du ved, er masse-kommunikationen en realitet, hvormed system klientens dage, reelt er
  talte, da befolkningen overtager, udløsende at demokraturet konfronteres med demokratiet,
  hvorpå klienten ej længere kan berige sig på demokraturets fælles underlagte tvang, og deraf
  nyde godt af, at individet ikke kan begå demokratisk/økonomisk tilpasning.. Sådan ender det.

 274. Af Niels Peter Lemche

  -

  THOMAS LARSEN – 26. JUNI 2016 19:42: Du er vist bare dumsmart: Hvilke bondegårde var der tilbage i Gentofte i 1940erne, men tænker du på kirkerne, aner det ikke, har ikke haft kontakt til den side de seneste halvtreds år. Som sagt dumsmart måske snarere end dum.

 275. Af Niels Peter Lemche

  -

  HELGE NØRAGER – 26. JUNI 2016 19:24: Faktisk aner jeg ikke, hvad du vrøvler om.

 276. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Hektor Heimlich

  “Nå Lemche og Juul Hansen: er I kommet frem til en beslutning om hvorledes I skal udrydde de 17 millioner underbegavede gamle, ækle, underklasse britter, som har stemt for BREXIT, og som ikke kan skryde med overklasse rejser til fjerne egne af jorden! -bliver det gaskammer (det enkleste) eller skal de skydes, sultes ihjel måske (det bliver de såmænd alligevel med den EU politik, hvor alt går til personer, som aldrig har løftet en finger i hele deres liv for UK eller DK). Jeg gad vide, hvordan I vil komme til rette med det store problem, som virkelig demokrati udgør i jeres optik!! I kan jo spørge Vestager, hun kan alle knebene fra dengang de Radigale var Adolf venner under 2, verdenskrig!”.

  Jeg tror, du skal fyre en slapper inden kæder ryger helt af!

  Som jeg har skrevet tidligere, så har jeg boet mange år i England og Skotland – og til din orientering er en nogle af mine venner tilhængere af brexit. Det er ligesom herhjemme. Familie, venner og bekendt deler sig efter anskuelser. Det er det demokrati handler om.

  At du betragter EU-modstandere som gamle, ækle underklassebriter står helt for din egen regning. Mig bekendt ønsker mange fra den britiske overklasse også at forlade EU. De er naturligvis ikke så mange, men deres formuer tæller godt med. Der er også mange fra middelklassen, der stemte for brexit.

  Det er min faste overbevisning, at mange af dem, der stemte for udmeldelse, går rundt med en følelse af, at Storbritannien skal tilbage til tidligere tiders storhed.

  De tider er desværre forbi. og med den store EU-tilslutning i London, Skotland og Nordirland, så kan brexit betyde Storbritanniens sammenbrud.

  Så kan du og Putin stå på sidelinien og fryde jer.

  Den jubel vil jeg ikke deltage i. Jeg vil savne Storbritannien i EU.

 277. Af Niels Juul Hansen

  -

  Indlæg i filter

 278. Af Niels Juul Hansen

  -

  Er der nogen her på debatten, der tror, at den nye britiske premierminister vil arbejde for britisk udmeldelde?

  Eller tror I, at den nye premierminister vil forsøge en genforhandling?

  Jeg tror det sidste.

 279. Af Allan Hansen

  -

  Enhver ærlig mand, må naturligvis sige NEJ TAK
  til dette korrupte forbrydersyndikat
  Hvad nu hvis vi vendte tilbage, til det
  vi i ” gamle, dage kaldte demokrati?

 280. Af Thomas Larsen

  -

  Niels Peter Lemche
  Nu var det dit svar til Andrea som undrede mig når der virkelig var rationering og hvem havde råd til at rejse sydpå til Tyskland, Schweiz, Italien og Frankrig efter krigen?
  Nu er din familie nok ikke den eneste som tjente penge på besættelsen, med mindre det er familieformue man har arvet. Det var ikke den almindelige arbejderklasse/funktionær som havde den luksus. Alle ved at dansk landbrug havde gyldne dage under besættelsen samt flere danske fabrikker/firmaer.
  Du skulle måske tænke lidt over hvordan du svare frem for at fare i kridthus.

  “Nok højere middelklasse. Jep og med en familietradition, der på en gang var både meget dansk — der er ikke et gårdnavn i Gentofte kommune, der ikke står i min stamtavle tilbage til Christian IV og måske endda Frederik II (bortset fra lystgårdene som Skovgård), “

 281. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt, en glimrende analyse på UK ud eller ind, iflg DR.dk:

  “ANALYSE Storbritannien bliver i EU
  Ud-kampagnen ser ikke ud til at have mod nok til at gå hele vejen og faktisk forlade EU.”
  http://www.dr.dk/nyheder/udland/brexit/analyse-storbritannien-bliver-i-eu

 282. Af hektor heimlich

  -

  Blodsugernes tid er forbi: goodbye blood suckers Kinnock, Thorning Smith, Vestager,

 283. Af hektor heimlich

  -

  Efter BREXIT så får man virkelig kvalme når man ser navnene: Berlingske, BT og Politiken, FØJ for en ulykke! I anti-demokrater forstod ikke at et folk som det engelske ikke kan kues eller knebles. TAK TIL HDP for din blog tusind tak!

 284. Af Niels Peter Lemche

  -

  THOMAS LARSEN – 26. JUNI 2016 22:56: Når jeg talte om at køre sydpå, var det fra 1956 og fremefter. Rationeringerne var på det tidspunkt vist stort set overstået, selv om vi ikke kunne få CocaCola i Danmark endnu. Min far var en velstillet forretningsmand med eget firma og fabrik. Så dit forsøg på at svine min familie til, kan de beholde for dig selv. I øvrigt var begge mine forældre engageret i modstandsbevægelsen. Det fortalte de ikke meget om, men det sås af venneskaren, bl.a. Jens Lillelund og Revisor Sten Hansen. Min mors reaktioner på spørgsmål var også af samme art, som de gamle modstandsfolk, jeg mødte i hjemmeværnet og især i hjemmeværnets historiske arbejde, som jeg ledte en periode. Der var ingen vaklen om krigen: Enten var det sort eller det var hvidt. Jeg spurgte engang min mor, om Jane Horney var skyldig: ‘Ad helvede til!’ var svaret.

  Men naturligvis voksede jeg op i et priviligeret miljø i Charlottenlund.

  Jeg ved godt, at jeg blottede mig med disse oplysninger om mig selv; men ærlig talt, er der noget jeg foragter, er det middelmådighed og dum selvtilfredshed, hvilket nok er et dansk speciale. Desværre er det den holdning, man så ofte møder på disse blogs. Og infame indlæg som dit, der forsøger at svine mine forlængst afdøde forældre og deres familier til, dem kan du og andre da bare fortsætte med. Foragten bliver ikke mindre.

 285. Af J Nielsen

  -

  “jeg lover dig at jeg kan flytte hvorhen jeg vil -også til UK, min straffeattest er blank som et nyvasket lagen og min bankkonto fyldt!”

  Hele formålet med den britiske udmeldelse er at sætte en stopper for at folk bare kan flytte ind i landet mere eller mindre som de har lyst til. Hvis briterne vil, kan de i fremtiden afvise hvem som helst.

  Det kan være nok at man har teet sig som en tumpe på diverse debatfora.

 286. Af Hektor Heimlich

  -

  AND THIS TIME IT IS NOT BEST OF THREE!!!!!!!!!!! NOPE

 287. Af Hektor Heimlich

  -

  J Nielsen: hahahahahahaha

 288. Af Niels Peter Lemche

  -

  J NIELSEN – 27. JUNI 2016 09:18: Og så må man håbe, at de er velhavende nok også i fremtiden til at flytte derhen, hvor de elsker at slå sig ned, i store kolonier, f.eks. på Mallorca og på Tyrkiets sydkyst, og at de resterende EU-lande vil vide af dem. De vil gerne have goderne–som Boris mener–men de vil ikke betale til den fælles kasse.

  HDP: I øvrigt hænger mit svar til Thomas Larsens tilsvining af mig stadig i dit filter.

 289. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Da Anders Fog kom til, som statsminister startede han med at fyre alle specialister. Han fyldte nationen med ævl om, at alle selv kunne. Selvfølgelig kan mange selv og skal prøve alt hvad de kan. Der er heller ikke noget i vejen med danskere, der benytter kolonihaver, eller campingvogne.

  Det er bare synd, at Jante har så godt fat her. Ingen må være dygtigere end andre. På en eller anden måde har DF fået et stærkt liv i dette segment. Hvis ingen må kunne mere end andre, eller være gode til noget kommer vi som nation ingen vegne. At så nogle af de rige, eller dygtige er blevet så grådige, at de skjuler deres penge i skattely og unddraget sig at betale skat, er en anden historie, som jeg ikke går ind for. Det er sørgeligt at se at store internationale firmaer unddrager sig det sociale ansvar, som er at betale skat. Man kan håbe på, at de resterende lande i EU kan gå ind og sørge for, at der bliver større tilsyn med den finansielle sektor. Vi kæmper stadigvæk med resultaterne af denne sektors grådighed. Den har skabt endnu større forskel på fattige og rige.

  Tænk, hvis nu alle kunne slå sig op som læger, revisorer, sygeplejersker, tømre, snedkere, elektrikere, arkitekter og meget meget andet. Nu må alle gå ind og knække rygsøjler uden problemer. Tak for kaffe.
  Mange slår sig op, som arkitekter uden at have en uddannelse. Det ser vi så tit og byggerierne er derefter. En håndværker stiftede klinik til brystforstørrelser selvfølgelig. med læger ombord. Det gik ikke så godt.

  Jeg er selv mønsterbryder, jeg ville dog aldrig stemme på DF. DF spiller ikke med rene kort, synes jeg, de taler med to tunger. De snakker løs og er ikke nytænkende. DF repræsenterer ikke nødvendigvis de dumme, ej heller fattige, men mange er fattige i ånden. Det er Venstre nu også. Det er ikke tilfældigt, at partiet er sådan som det er. DF bærer rundt på Pia Kjærgaards moralske og menneskelige begreber på god og ondt. Selvfølgelig skal vi stemme på det vi tror på. Jeg så gerne nytænkning fra DF og tanker, der relaterer til de tider vi lever i, ikke bare pubertetssnak og Danmarks fordums glorie.

  Verden har ændret sig så meget, at vi ikke kan gå tilbage til Olsenbandens tid. Vi må ruste vores unge til at føre et land videre i stor konkurrence med andre lande.

  Vi kan ikke leve af at barbere hinanden, drikke bajere og fortælle vittigheder. Det kunne ellers være hyggeligt. Vi er afhængige af at kunne eksportere vores viden og produktion til andre lande, uden for store omkostninger. Hvad gør danske landmænd, hvis vi forlader EU? De får milliardstøtte derfra. Jeg har venner, der stemmer på diverse partier, også nogle, der er DF tilhængere. DF har ikke visioner nok og er tilbageskuende, det er Brexit tilhængerne også.

  Nu har Brian Johnson ikke travlt med at komme ud af EU, fordi han ved, at det er økonomisk til skade. Det vil skabe yderligere burokrati for GB. Men måske vandt han over Cameron. Har de to mænd i virkeligheden skadet GB med deres politiske agenda og private slagsmål? Alle ved, at der i GB er endnu større forskel på rige og fattige, end i Danmark. De fattige og de gamle kommer til at betale kassen.

  Jeg er ikke født med en økonomisk sølvske i hånden. Har selv banket mig op af egen vilje ved at få en lang videregående uddannelse.

  Jeg driver et lille firma, som jeg prøver at banke op, efter at jeg gik ud af et større firma, som partner og jeg bliver nød til at have et andet arbejde ved siden af. Man kommer ikke sovende til for at få et firma til at fungere.

  Jeg har opgaver i Danmark, som jeg løser og jeg fremstiller også varer.
  Jeg prøver, at få mine ting produceret i Danmark, selv om det har større omkostninger, end hvis jeg fik det lavet i udlandet. Jeg prøver, at støtte danske arbejdere, men det er op ad bakke og endnu mere, hvis vi forlader EU.

  Husk på, at det et de nærmeste lande, der aftager en stor del af vores varer. F. eks Tyskland. Så er det måske ikke så smart at nedlægge tysk og fransk i skolerne.

  EU har nok vokset sig til et uhyre med mange hoveder og kunne trænge til at demokratiseres, men jeg tror, at vi er stærkere sammen, til trods for meget forskelligartede medlemslande. Samarbejdet giver problemer, som konstant må løses, tilsvarende problemer foregår også i alle medlemslandenes parlamenter. Det er livet. Ingen af os er rejst med konstant succes igennem hele livet.

  Ingen er en ø.

 290. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Husk på, at det er de nærmeste lande,
  skulle der stå.

 291. Af Thomas Larsen

  -

  Niels Peter lemche
  “I øvrigt hænger mit svar til Thomas Larsens tilsvining af mig stadig i dit filter.”

  Tilsvining ?
  Som sagt var det en meget lille del af befolkningen der kunne/havde råd til rejse, både før og efter krigen. Nu var det godt og vel kun ca.1,5% af hele befolkningen der gik aktivt til modstand og efter hvad jeg kan skimte på de andre blogs her på B så har din familie ansøgt og fik en arier attest under krigen, hvilket man normalt aldrig ville gøre hvis man kan dokumentere sin slægt helt tilbage til
  ” min stamtavle tilbage til Christian IV og måske endda Frederik II (bortset fra lystgårdene som Skovgård)”
  Derfor kom jeg med en hentydning på dit svar.
  Hvis man hverdag skriver på en eller flere blogge kan man nogle gange skrive noget der får andre til at undre sig over svarrene…. Det kaldes at udstille sig selv.

 292. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og Thomas Larsen, og du bliver bare ved. Du kan se damen her: https://www.myheritage.com/FP/genealogy-search-ppc.php?lang=SV&type&action=person&siteId=151069302&indId=1000899&origin=profile.

  Måske det besvarer dit idioti? For hvad i helvede bilder du dig ind?

 293. Af Niels Peter Lemche

  -

  TL: Desuden i midten af 1950erne handlede ferier for familier nok i høj grad om camping. Man tager eller tog ikke tiårige med på dyre hoteller.

  Men dine infame insinueringer, hvad vil du med dem? Er det fordi du voksede op i middelmådighedens paradis og har noget, du skal have hævnet.

  Færdig med dig!

 294. Af Kirsten Rasmussen

  -

  Lidt længere oppe spørger Niels Juul Hansen, om der er nogle, der tror, at en ny britisk premierminister vil forsøge sig med en genforhandling. Som så formodentlig efterfølges af en ny folkeafstemning.

  For det første – og nu begynder jeg at udvikle konspirationsteorier – tror jeg ikke, at David Cameron og Boris Johnson er helt så meget uvenner, som man forsøger at overbevise os om. Jeg har en idé om, at de to i god tid før afstemningen, lagde en strategi for at sikre, at magten i hvert fald blev i deres eget parti, uanset om resultatet blev leave eller remain.

  Men tilbage til Niels Juul Hansens spørgsmål: Jeg kan sagtens se f.eks. Boris Johnson forklare briterne, at for at forhindre alverdens ulykker er det nødvendigt at holde alle døre åbne. Og som den overbeviste EU-hardliner, han fremstår som, vil briterne sandsynligvis tro ham.

  Og ærlig talt, hvis resultatet bliver, at EU for de lande, der ønsker det, “slankes” tilbage til kun at handle om fri handel, så er det vel egentlig også en rigtig god idé.

  Den løsning kunne også resultere i etablering af et EU på to niveauer – et “EU Full Size” med en føderation som mål for medlemslandene, og et “EU Small Size”, hvor medlemmerne kun forpligter sig til fri handel. Asger Åmund nævnte den mulighed forleden i Debatten på DR1, og det forekommer mig, han sagde noget om, at ideen i virkeligheden stammer fra Merkel og Hollande, så helt utænkeligt er det vel ikke.

 295. Af Niels Peter Lemche

  -

  KIRSTEN RASMUSSEN: Det er derfor, jeg er begyndt at kalde ham for Boris True Lies Johnson. Filmkyndige forstår associationen.

 296. Af Niels Juul Hansen

  -

  USA ønsker et stærkt EU. Rusland glæder sig over et splittet EU.

  Det er mit indtryk, at nationalisterne i USA og Europa, inklusive Danmark, foretrækker Putins ønsker om et svækket EU.

  Trist.

 297. Af R.Harald Kristiansen

  -

  Nu er Junker begyndt at tale om at der ikke skal tales engelsk i EU, et sprog, som mange lande benytter sig af. Dette er måske et udtryk for at han er:
  1. Blevet for gammel og magtsyg til at bestride jobbet.
  2. At han vister, at EU er blot et mellemeuropæisk foretagende.
  3. Da han tiltrådte mente mange, at han ville blive for magtfuld og, at han ville samlede et hof omkring sig. Det er måske ikke helt forkert.

  Det er muligt, at Junker har været til skade for EU. En mand, som har været regeringschef i Luxembourg, et land hvor igennem, der strømmer så så store pengebeløb, at vi ikke kan forestille os det og det til nærmest ingen rente. Penge, som er unddraget for skat i andre EU medlemslande, eller i hvert fald flyttet til Luxembourg. Vi kan bare nævne IKEA, som et eksempel, hvis vi skal nævne Nordiske lande.

 298. Af R.Harald Kristiansen

  -

  At han viser skulle der stå.

 299. Af Niels Peter Lemche

  -

  R.HARALD KRISTIANSEN : Han er bare dum. Man får ikke italienerne til at tale tysk, man får ikke franskmændene til at tale tysk, og tyskerne selv–når de ikke taler tysk–taler engelsk. Danskerne kan sikkert i løbet af en generation lære at tale tysk igen, men fransk–glem det! Så er der NATO: Hvad er kommandosproget i NATO? Nej en vanvittig udtalelse fra Hr. Juncker, der vist ikke er den skarpeste kniv i skuffen der nede i EU, men blot en type, som alle kan lide, og ingen er bange for.

 300. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Det skulle stå skat ikke moms. Beklager.

 301. Af R.Harald Kristiansen

  -

  NPL
  Du har nok ret i, at det tager for lang tid, at lære tysk og fransk. Min datter valgte fransk i gymnasiet, nogle af hendes kammerater har haft tysk. Engelsk er de selvfølgelig dygtige til. Så nogle tager tysk, eller spansk.
  Jeg er så relativt gammel, at jeg havde dansk, tysk, fransk, engelsk og latin i gymnasiet, foruden islandsk og finsk, som modersmål. Det franske har gavnet mig i et arbejde i Frankrig og det tyske, hvor vi har haft opgaver og samarbejde med tyske ingeniører. Jeg har ganske enkelt efteruddannet mig i fransk, tysk og engelsk, på grund af arbejde. Det er vigtig, at kunne sprog.

 302. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Som EF/EU-tilhænger er jeg naturligvis begejstret over Brexit. Endelig slipper vi – forhåbentlig – af med de kloge briter, der aldrig skulle have været med og som hele tiden har været en alt for stor sten i skoen.

  Brexit åbner uanede muligheder for at genstarte udviklingen mod en samarbejdende, socialt retfærdigt og demokratisk EU, uafhængig af USA, og åbner mulighed for, at denne fredens union frigør sig fra deltagelsen i krigens union, Nato.

  Jeg kommer aldrig til at forstå modviljen mod en union, hvis højeste mål er fred, mens man uden protester accepterer en union, hvis formål er krig. Er vi stadig kun aber?

 303. Af Flemming Lau

  -

  Vis mig den politiker, i et demokrati der ikke vil fred når han\hun skal vælges ! Men trues et demokrati træder folkeretten til og sanktionerer krig. Som Churchill sagde om Chamberlain; ” Han har valgt vanæren, han vil få krigen! ” NATO er den største fredsbevarende organisation i nyere tid, uanset om vi kan lide det eller ej.

 304. Af Arne Hornborg

  -

  Jeg har i dagens Berlingske Tidende (1. juli) læst, med stor glæde, Asger Aamunds, fra Perspektivholdet, glimrende helsides kronik.
  Så perfekt, intelligent, vidende, gennemanalyseret kan en kronik skrives.
  Jeg kan kun opfordre kraftigt til at så mange som muligt læser kronikken.
  Også, måske?, Uffe Ellemann, men han er nok for stædig til at indrømme 40 års fejltagelser? Men alle I øvrige. Læs den. Den og I fortjener at denne fremragende kronik bliver læst og ikke mindst husket.
  Jeg morer mig over at Asger Aamund benævner EU-parlamentet som ,, Mickey Mouse Parlamentet. Samme benævnelse bruger jeg selv altid.
  STOR tak til Asger Aamund.
  Arne Hornborg
  Typograf/mediegrafiker, forfatter.

Kommentarer er lukket.