Muslimer: tag ansvar!

Af Henrik Day Poulsen 163

Fathi El-Abed kan godt lide af læse Berlingske, men klager over den såkaldte ”værdidebat” i Berlingske, som han mener kun kan skrive negativt om muslimer. El-Abed mener, at Berlingskes debat har ”sejret ad helvede til”.

Jeg er en af de meget læste debattører, der flere gange skrevet kritisk om muslimer. Men det er der også god grund til. Berlingske har modtaget talrige klager over min skrivestil, men det ændrer jo ikke på, at visse muslimer gerne vil leve i Vestens velfærd, modtage offentlige ydelser, men ikke integrere sig.

Muslimer skaber store integrationsmæssige problemer, Mellemøsten er det mest urolige sted i verden og har skabt en verdensomspændende terrorisme, som er i gang med at ødelægge det Europa, som jeg elsker. Europæere kan ikke længere leve på samme måde som for få år siden, og det skyldes i høj grad muslimer og den del af dem, der ser Vesten som onde vantro, der skal bekæmpes.

Hvor end gerne El-Abed vil udlade at forholde sig til dette faktum, skriger det i øjnene næsten hver gang, man tænder for nyhederne. Så det er altså ikke blot Berlingske, der skriver kritisk om muslimer. Det gør hele verdens medier. Så med mindre El-Abed vil argumentere for, at hele Vestens medier har rottet sig sammen mod muslimer, må han altså erkende, at det ikke er Berlingske, der har et problem. Det har muslimerne selv.

Nogle muslimer tåler ikke kritik. Men hvis aviser som Berlingske skal tegne et positivt billede af Mellemøsten for tiden, må jeg sige, at det er meget svært at finde succeshistorier i den muslimske verden. Selv Tyrkiet, som jeg ellers havde en del forhåbninger til, er nu sprunget ud af skabet som en bananrepublik.

Hvad kan man sige positivt om for eksempel Saudi Arabien og Golflandene, der behandler asiatiske arbejdere som slaver og holder kvinder inden døre, når deres mænd ikke er med? Hvad positivt kan man sige om Egypten, der omskærer hovedparten af sine kvinder? Hvad positivt kan man sige Tyrkiets Erdogan, der nu misbruger det mislykkede kupforsøg til at spille diktator?

El-Abed og co. må indse, at der er meget galt i den muslimske verden. Naturligvis findes der succeshistorier. Et Land som Malaysia klarer sig rimelig godt, men ellers er der langt mellem snapsene. Det er ikke kun Vestens skyld. Muslimerne har selv en stor del af skylden.

El-Abed er træt af Berlingskes ”værdidebat”. Jeg er træt af de muslimer, som ikke tager ansvar og som El-Abed blot indtager en offerrolle, hvor klynk og surhed dominerer, i stedet for at modernisere islam. Smid tørklædet, klip skægget og vær konstruktiv i stedet den uendelige muslimske klynkemaskine, som efterhånden kører i tomgang.

163 kommentarer RSS

 1. Af Flemming Lau

  -

  Enig ! Muslimske grædekoner er “Ofre” uanset om de dræber eller selv bliver dræbt ! Foragteligt !

 2. Af Kim P Olsen

  -

  Langt langt de fleste ofre for islamistisk terror befinder sig i Mellemøsten, Afrika eller i Asien.

  Mere end et fænomen rettet imod Vesten specifikt, er der altså tale om en systemisk fejl i Islam, som vi i Vesten i de senere år er begyndt at mærke.

 3. Af Ada Monrad Hansen

  -

  Henrik Day Poulsen – du er min helt. Siger tingene som de er i modsætning
  til vores politikere.

 4. Af Kristian Andesen

  -

  HENRIK DAY POULSEN tag ansvar for Brevik og al terror begået af hvide tåber som dig.

 5. Af Svend Jensen

  -

  Sikke dog en vildledende overskrift!
  Muslimer tager skam ansvar – de kan uden hjælp selv sige ‘asyl’ og dernæst selv tage ansvaret for at finde vej til nærmeste socialkontor.
  Ethvert områdes muslimer tager selv det ansvar på sig, at afrette og disciplinere den oprindelige lokalbefolkning, så denne opfylder de berettigede muslimske forventninger om første klasses service samt grænseløs respekt.
  Forstår den oprindelige lokalbefolkning ikke, at de indmarcherede muslimer kun ønsker lokalbefolkningen det bedste, påtager muslimerne sig villigt det tunge ansvar at undervise og retlede urbefolkningen i koranens eviggyldige visdom – for eksempel at jorden er flad, kællingerne bare skal makke ret og piskning er sund motion.
  Når muslimerne har indført kalifatet i Danmark, har de til fulde demonstreret, hvad deres opfattelse af ansvar var og er.

 6. Af Jan Petersen

  -

  Som supplement til HDP-blog-indlægget, så læs også dette debatindlæg på B.dk:

  Debat og muslimer – muslimer og debat – hønen og ægget

  Af Niels Erik Andersen, fhv. ambassadør
  19. juli 2016, 17:00
  http://www.b.dk/kommentarer/debat-og-muslimer-muslimer-og-debat-hoenen-og-aegget

 7. Af Flemming Lau

  -

  Den tyske politiker Renate Kunast, har lige været ude og tage afstand til politiet, for dets uskadeliggørelse af den afghanske øksmand !

  “Hvorfor var det nødvendigt at skyde 17 årige unge mænd” jamre hun ! Ikke et medlidende ord til de sagesløse ofre !

 8. Af Eva Madsen

  -

  Alle muslimer er ikke terrorister, men alle terrorister er muslimer . ( sådan i det store og hele )

  Politikere , muslimske talsmænd og blokkere – taler jo sort om islam – alle muslimer er islamister – alle islamister er muslimer – de lever alle efter koranen – undertrykker og hjernevasker deres kvinder – de ønsker et sharia samfund ( som nu langsomt og sikkert er på vej i Tyrkiet ) – de ønsker at dræbe os vantro hvide – samt langsomt via barnevognene samt undergravende virksomhed , at overtage de demokratiske vestlige samfunds rigdomme og indføre deres sharia samfund – som selvfølgelig kommer til at gå lige så dårligt ,( som det samfund de er udvandret fra) , når vesten er tømt for intelligens og rigdomme .

  De lærde omtaler volds og lovreligionen islam som en isme , der i mangefold er mange gange værre end nazismen .

  Der er ingen formildene omstændigheder ved at være en såkaldt moderat muslim- de lever jo stadig efter koranen – har de samme dogmer og ønsker som alle andre muslimer.

  Hvorfor alverden forventer man at disse skal undsige de terrorangreb og krige der florer så flittigt i øjeblikket – en meningsløs forventning – og hvis de i det hele taget taler – ved alle at det er med 2 tunger .

  Hvor er der krige i verden ? – ja i de muslimske overbefolkede lande ,som ikke kan brødføde sig selv – hvor analfabetismen , uintelligensen , dovenskaben, fattigdommen florerer sammen med stamme og religionstridigheder .

  Derfor som et samlet summarum – udvis alle muslimer fra Europa – stop totalt for nye ikke vestlige indvandrere – stop Tyrkiet planlagte optagelses forhandlinger med EU – hjemtag Natos atomvåben fra Tyrkiet og smid dem ud af Nato.

  Slæk ikke på visumreglerne for Tyrkiet eller andre muslimske lande.

  Opret Fort Europa.

 9. Af E. Larsen

  -

  Tv-2 s news i dag med en ny ung kvinde der interviewede Naser Khader siger nok jackpot til alt. Hun blev ved, ved og ved med ikke at kunne forstå Khaders muslimske opfordring til andre muslimer at komme frem og tage afstand fra myrderier med økser, biler, bomber m.m. hvor børn, civile bliver myrdet i flæng.
  (hun snakker om tegningerne m.m.) hun forstår (eller nok rettere VIL ikke forstå) hvad der sker i Europa i dag. Ingen, ingen kan føle sig tryg nogen steder i byen, i deres hjem m.m. Nej, myrd de vantro i deres hjem og med økse, kniv, bil, bomber – ja, hvad I har er det en 17-årig afghansk islamist ønsker!!! Men TV i Danmark forstår det ikke – politikerne slet, slet ikke. Og med Erdogan nu – så bliver det langt, langt værre.

 10. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt et andet glimrende supplement til HDP-blog-indlægget, denne fra JP.dk:

  Sommer og terror
  Paris, København, Bruxelles, Nice, Würzburg, fortsæt selv listen. Forpulet, at vi er så fatsvage.
  http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE8860113/sommer-og-terror/

 11. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt et andet absolut læseværdigt blog-indlæg også på JP.dk:

  Erdogan en islamisk Hitler
  http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/jalehtavakoli/ECE8859455/erdogan-en-islamisk-hitler/

 12. Af Flemming Lau

  -

  150 Tyrkiske bøller i Gelsen Kirschen angreb en af Gullens Ungdoms klubber. Den Erdogan kritiske journalist Adil Yigit var ved at blive lynchet. Ikke muslimske butikker smadres i Tyrkiet. Ingen fordømmelse fra nogen muslimske organisationer. Tværtimod Imam Fativ Alev lagde et billede ud på Facebook hvor en kupmager får pisk. ” I får lige en lærestreg så i husker hvem der bestemmer !” Siger Imamen som ikke vil tage afstand til stemning af kvinder. DET ER MASKEFALD TYRKERE ! Og så påstår tyrkerne at de ikke har begået folkedrab i 1915 ??? Hvor er voldelig stolthed, dog træls!

  “Ingen anden religion som Islam, kan bryste sig af en meningsløs vold industri! “Niels Erik Andersen.

 13. Af Henrik S

  -

  El-Abed er talsmand for de mest kriminelle , asociale og dovne indvandrere Danmark nogensinde har modtaget.
  De fik kun opholdstilladelse i danmark pga det radikale venstre ,efter at have barikeret sig i en kirke. Rent bedrag og har kostet de fattigste i Danmark millioner af bistandshjælp.
  Han er en skændsel for Danmark og et eksempel på hvor naive og godtroende de “venligboende” danskerne er.
  Han og hans kompaner har narret Danmark så vandet har drevet.
  Præcis som det hykleriske læserbrev han nu har fyret af!

 14. Af Kim P Olsen

  -

  Kristian Andersen

  Du kan ikke sammenligne Breivik og de aktuelle islamistiske terrorister.

  Breivik var så fucked-up, at han måtte hente inspiration i sit eget manifest. Islamisterne henter inspiration i koranen.

  Hele Norge og alle normale mennesker skammer sig over Breivik. Dele af det muslimske samfund hylder terroristerne.

  Ingen gejstlige bifalder hvad Breivik gjorde. En del muslimske imamer bifalder terror.

  Breivik bliver læsset i en anonym grav i stilhed når han kradser af. Terroristen fra Krudttønden blev fulgt af mete end 500 støtter på sin sidste rejse.

  Så der er langt flere forskelligheder end ligheder imellem Breiviks umenneskelige handling og hverdags-terroren begået af islamister.

 15. Af Thomas H Jensen

  -

  Citat Henrik Day Poulsen: “Mellemøsten er det mest urolige sted i verden og har skabt en verdensomspændende terrorisme, som er i gang med at ødelægge det Europa, som jeg elsker.”

  Selvfølgeligt skal muslimer verden over tage ansvar for at undsige den terrorisme der begås i islams navn. Det bør alle verdens muslimer gøre uden det der lille “men”, der så ofte sniger sig ind i den slags ansvarserklæringer. Her giver jeg Henrik Day Poulsen helt ret.

  Hvad jeg dog godt kunne ønske mig var, at et borgerligt medie som B og borgerlige debattører som Henrik Day Poulsen tog afstand fra den højrenatiopnale retorik der blomstrer her på B, og som behandler alle muslimer som pariaer, snyltere og terrorister. Jeg personligt føler, at den retorik er ligeså farlig for vores samfund som terrorismen selv.

  Den afstandtagen til de radikale højrenationale ytringer bør Henrik Day Poulsen og Co. gøre uden det der lille “men”, der stort set altid sniger sig ind i sætninger som begynder med “Ikke alle muslimer er terrorister”.

  Hvis vi kan forvente det ene af verdens fornuftige muslimer, kan vi vel også forvente det andet af verdens fornuftige borgerlige, ikke sandt?

 16. Af Henrik S

  -

  I 1992 barikerede palæstinensere sig i Blågårdskirken for at få asyl , selvom de ikke var berettigetet til det.
  Det Radikale venstre , socialdemokraterne og SF gennemførte en særlov der gav dem asyl!
  Af 321 der fik asyl på denne lov er 218 på offentlig forsørgelse i 2011 . Tilmed 26 var pensionsberettiget (66år)
  63 af de 321 var idømt fængelsdomme.
  Det var den måde disse palæstinesere takkede Danmark for asyl!
  El-Abed er talsmand for dette “sammenrend” af “taknemmelige” og “gode” muslimer som han ikke synes vi skal italesætte , for så er vi ikke pæne mennesker.

 17. Af ole hansen

  -

  DANMARKS FREMTID KAN BLIVE DET TOTALE MARERIDT FOR MILLIONER AF DANSKERE

  HDP har nogle realistiske og intelligente holdninger til virkeligheden, i modsætning til mange fatsvage ministre, journalister, “humanister” og rødradikale verdensfrelsere. Der lever i en slags fantasibobler hvor de dagdrømmer om evig fred og idyl og om at fremmede blot er venner man endnu ikke har mødt. Disse utopiske fantaster mener at ubegrænset indvandring er lig med grænseløs berigelse, og de betragter EU som en garanti for demokrati, velstand, velfærd, fred og sikkerhed. På os der ikke har et ideologisk eller korrupt udgangspunkt, virker deres begejstring for multi-kulti og EUs fjernstyring som ren og skær dumhed tilsat infantil uvidenhed. Eller de har solgt deres sjæl til højstbydende?

  Men sandheden er at en fortsættelse af blå og rød stues og de radikales politik kun kan ende i total katastrofe og masseudryddelse. De sidste fem-seks års politik har ikke bare været almindelig fjollet, tåbelig og illoyal. Nej, vi er ovre i noget sinkeagtigt, eller noget debilt og imbecilt! Noget der svarer til hvis en flok tumper “bare for sjov” trak bundventilerne op i en stor passager-damper ude midt på atlanterhavet, så vandet frit kunne strømme ind.

  Adskellige små, mellemstore og STORE terror-aktioner er i denne tid under forberedelse. Oveni kommer så den mangedoblede kriminalitet som allerede er en plage for utallige danskere, svenskere, franskmænd, englændere, tyskere og italienere mv. En lang række af højtstående politifolk og militære eksperter advarer nu om at nye former for terror er på vej, og at antallet af dødsofre pr. terror-aktion kan løbe i mange tusinder. (Se snaph, 180g, urias og den korte samt jp debat.)

  Vores nuværende regering har vist sig at være komplet uduelig. Tilsyneladende består den kun af snakkehoveder, feminiserede tøffelhelte og skabsradikale pladderhumanister. Snarest muligt bør vi have et valg der kan skaffe os af med de mest landsskadelige og asociale typer. For ellers er det Danmarks ruin og udslettelse der står for døren.

 18. Af Henrik S

  -

  Thomas H Jensen
  Det eneste svar du fortjener er : Skråt op!
  De fleste normale mennesker har for længst opgivet at have nogle forventninger til alverdens muslimer om at irettesætte islamister.
  Det ønsker de ikke og ingen ved hvorfor.
  Læs fhv ambasadør Niels Erik Andersen.

 19. Af Uffe Staulund

  -

  Terrorister er alle steder, lige nu koncentrere pressen sig om muslimer.
  Tilsyne ladende har pressen glemt at der er dusinvis af terroristceller.
  De forsvinder lige så snart at sponsorerne lukker for pengene og pressen taber interessen.

  Bader-Meinhof gruppen, IRA, Rote Fraktion Armé osv

  Hvis pressen ikke skrev og transmitterede i radio og TV, ville have mindre terror. Hvis der ikke blev vist grædende slægtninge og billeder af tulipaner så ville terroren være ‘Streep-tease i mørke’.

  Hvis pressen holdt op med, at skrive om det, og vise resultaterne af terroren , så ville den stoppe stille og roligt.

  Rusland/Sovjet har forsøgt at lade pressen tie om det, men det er altid sivet ud til offentligheden.

  De døde bliver ikke levende af, at de deres død og ødelæggelse bliver vist og udpenslet i pressen.

  Pressen elsker det, så har de noget andet at skrive om, end smedens 5 benede kalv.

 20. Af Enrik Ay Doulsen

  -

  Alle homoseksuelle bør tage ansvar, og sige fra overfor for AIDS og ubeskyttet sex, men det gør de ikke. De vil hellere bare gå i saunaklubber og have ubeskyttet sex. Tag jer sammen homoseksuelle og sig fra!! Alle bøsser skal sige undskyld!! Alle bøsser er umulige at få til at forstå at man ikke bare skal have sex med alt og alle uden beskyttelse. Men det er det samme hvergang. De gør det igen og igen.

 21. Af Jakob Rasmussen

  -

  Uddrag fra ” SF’er i pinlig Hitler-ros” af Lotte Scharff og Andreas Karker, BT 21. nov. 2012:

  “SFer, der er formand for Dansk Palæstinensisk Venskabsforening, roser debattør, der ærgrer sig over Hitler ikke slog flere jøder ihjel

  – Gi’ den hele armen!

  Sådan skrev den fremtrædende SF’er og formand for Dansk Palæstinensisk Venskabsforening Fathi el-Abed på Facebook til en debattør, der lige havde skrevet, at det var ærgerligt at Hitler ikke fik dræbt alle jøderne.”

  “Debattråden har udviklet sig ekstremt pinligt for Mellemøst-eksperten. I tråden har han ikke blot rost og opmuntret sin Facebook-ven, Chafa Ibrahim, da hun forleden skrev beundrende om Hitler og ydermere beklagede, at den tyske fører ikke havde nået at slå flere jøder ihjel, før han begik selvmord. Fathi el-Abed truer også pro-Israel lobbyen i Danmark.

  ‘Den ved ikke, hvad der rammer den,’ skriver politikeren.

  I tråden skriver Chafa Ibrahim:” Trist at hitler ikke udryd alle zihonister inden han begik selvmord. Hvor gøre det mig ondt at hele verden holdet kæft. Men jeg er sikker på at alle der holdet kæft nok skal få det tilbage på den ene eller anden måde”.

  Og Chafa Ibrahim fortsætter: “Ja jeg hyldet hitler for hans folkemord. De fortjener mere end mord når de myrder på samme måde”.

  SF-politikeren, der også har været opstillet til Europa Parlamentet for SF, svarer:

  “Chafa…giv den/dem hele armen. Sådan som tingene er nu er det full scale krig. Og krigen udkæmpes – demokratisk vel at mærke – også herhjem. Den pro Israel lobby ved endnu ikke hvad der rammer den”.”

  “Han har flere gange kaldt Israls fremfærd i regionen for statsterrorisme, og han har udtalt at ‘Saddam Hussein skabte et Irak, der på flere områder fortjener ros.’ (Nyhedsavisen, 2007).”

 22. Af Flemming Lau

  -

  “Retorik er ligeså farligt for vores samfund, som terrorismen selv !” Vi lader den lige stå et øjeblik !

  Det er som at høre et ekko fra en hysterisk tid ; “Tonen du !” “Jamen broderen det svin, skød Ghazala på klods hold ! ” “Tonen du ! Det er deres kultur og et æres spørgsmål, det skal vi ikke blande os i !!!

  I min optik er vanrøgt og svigt lige så slemt som overgreb og krænkelse, ikke mindst fordi der et element af ligegyldighed i svigt. Og jeg er ganske sikker på at ofrene i Nice havde fortrukket hård retorik af ord, fremfor ond gerning i form af en hård lastbil, der smadre dem !

 23. Af Anders Munch

  -

  Muslimer tager ansvar, når man følger krigsherren Muhammed(må Allahs fred og velsignelser være med Ham), er det ansvarligt at missionere med sværdet. Jeg forstår ikke HDP’s forvirring, Koranen, men især Muhammeds(må Allahs fred og velsignelser være med Ham) handlinger og liv efterlader ingen tvivl. Allahu akbar!

 24. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  I dag blev en mor og hendes 3 døtre angrebet med kniv på et feriecenter nord for Marseille af en mand af marokkansk afstamning, fordi han syntes de var for let påklædte. Den ene pige på 8 år blev ramt tæt på lungen og er i livsfare!!

 25. Af J. Hans en

  -

  Berlingske har modtaget talrige klager over min skrivestil, men det ændrer jo ikke på, at visse muslimer gerne vil leve i Vestens velfærd, modtage offentlige ydelser, men ikke integrere sig.
  Skriver day Poulsen.

  Der er sikkert mange som er fortørnede over, at Berlingske tillader bloggere at udstille deres åbenlyse racisme på avisen.

  Undertegnede ser lidt anderledes på Day Poulsen syge nonsens.
  Jeg finder det bekymrende, at en person som Day Poulsen der påstår, at han har en uddannelse, udstiller så megen uvidenhed, intolerance, had og dumhed.
  En uddannelse forpligter.

  Mærkeligt at Day Poulsens forening ikke tager ham i hoved og r.. og smider ham ud.
  Han sætter jo lægestanden i et meget dårligt lys.

 26. Af bent andersen

  -

  VELFÆRDSSTATEN NEDRIVES STEN FOR STEN, OG ER VED AT BLIVE TIL EN LØGN, EN BEDRAGERISK PROPAGANDA-PÅSTAND….

  Invasionen og den snigende besættelse af vores land er en ekstremt alvorlig trussel mod hver eneste dansker. Men ikke den eneste alvorlige trussel. For svigefulde politikere og korrupte kliker har forvandlet Danmark til en mellemting mellem en røverkule, en bananstat og en galeanstalt. Siden 1980-1990 er en uhyggelig kynisme og ligegladhed vokset frem, i forhold til de almindelige danskere. Mere og mere behandler eliten/nomenklaturaen og hele “systemet” dem som untermenchen, som stemmekvæg og malkekvæg, som 3. klasses borgere. Tusinder og atter tusinder af danskere er retsløse overfor den tyranniske falske “velfærd” som presses ned over dem Behandlingen af den brede befolkning er forbryderisk, for man er gået i gang med at fordrive og udskifte den. Og man udplyndrer den på over hundrede forskellige måder, og både økonomisk og kulturelt. Behandlingen af bolighavere, bilister, erhvervsdrivende, iværksættere og landmænd er ofte skandaløs, og det samme gælder statens/politikernes behandling af politifolk, lærere, elever, læger, officerer, soldater, skatteydere og togrejsende mv.

  Så er der behandlingen af de såkaldt svage danskere. Den er ofte så ussel og nederdrægtig at man tror det er løgn. De arbejdsløse, de syge, de pårørende, de gamle, børn og unge, voldsofrene, de skilsmisseramte og mange flere svigtes og tyranniseres i et omfang så resultatet er titusindvis af smadrede skæbner, familietragedier, selvmord og unødvendige dødsfald på hospitalerne.

  Vil man lægge frem hvad der foregår af uhyrligheder, svigt og overgreb, kan man blive udsat for alt fra cen s ur og løgnagtige bortforklaringer til falske beskyldninger og politisk forfølgelse.

  Men hvis vi ikke får mere sandhed med i debatterne, og får mere lys på de lyssky aktiviteter i dansk politik m.m., er Danmark fortabt.

 27. Af Ib Olsen

  -

  J. han sen, muligvis tidligere chef på en olieborings-platform (hvad hed den, hvor lå den, hvilket firma ansatte j. han sen?)( det kan j. han sen nok ikke huske) påstår alt muligt om HDP og om folk der ikke mener det samme som j. hansen. Som vist er en varm tilhænger af islamisering og EU.

 28. Af jens broholm

  -

  Man beder da heller ikke alle tyskere om at tage ansvar for nazismen. Det er jo ubegavet det du har gang i her hr Day…det er altså for dumt. Træk vejret før du skriver næste gang og lad os holde et rimeligt niveau.

 29. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  ..I går var det en uledsaget afghanerdreng på 17 år som gik bersærk med en kniv i en togkupé i Tyskland. Hvor mange af dem har vi fået til Danmark?? og ak ja Tyskland og Sverige ligger som de har redt med henholdsvis 2 millioner og 180.000 muslimske migranter.

 30. Af Arvid Holm

  -

  Hvorfor melder muslimer sig ikke ud af deres trosretning, når nogle af deres trosfæller begår terrorhandlinger i troens navn?
  Det er vel den nærliggende og fornuftige reaktion, at tage afstand fra et sådant fællesskab?
  Jeg er da ret sikker på, at medlemstallet i Folkekirken ville falde brat, hvis vekslende medlemmer af kirkesamfundet jævnligt myrdede folk i kirkens navn.

 31. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Jeg kunne ønske mig, at de muslimer, der deltager i diskussionen skriver deres navne korrekt og ikke skriver sig med danske navne. De burde i hvert fald vælge navne fra eget oprindelsesland, selv om jeg personligt mener, at de er danske, hvis de er fødte i Danmark, eller er kommet hertil meget unge.

  Jeg er klar over, at udlændinge får en ordentlig svada hver gang de deltager. Det er ærgeligt, men det giver større respekt, end at skjule sig under Hansen, Jensen, eller f.eks Andesen mm.

  Det ikke at have sine meningers mod viser en svaghed, efter min mening.

  Grunden til at muslimer ikke tager afstand fra de forskellige terrorhandlinger er, evt. angst for fysisk vold og social kontrol i egne rækker. Parallelsamfundene er ikke så folkerige. Alle kender alle. Det er landsbymentaliteten, der slår til. Det virker som den mest plausible grund. Det, der desværre er fakta her i livet er, at ved at behage alle, er man ikke tro mod nogen. Man kan ikke behage alle.

  Vi i Danmark har heller ikke altid været gode til at acceptere menneskers forskelligheder og derved har vi udstødt forskellige grupper mennesker, ikke blot udlændinge, og det vil altid give splid i et samfund. Vi har også parkeret mennesker på et sidespor og ikke krævet nok indsats i form af arbejde og deltagelse i vores fælles samfund, af berørelsesangst for de “fremmede”. Derved mister de fremmede “selvrespekten”.Og hvor længe er man fremmed? Indtil man ikke føler sig fremmed længere. Ansvaret for at føle sig fremmed, ligger ofte inde i en selv. Jeg er f.eks. ikke født i Danmark.

  I Hávamál (Havamål) får man rådet, at man aldrig skal være venner med sine uvenners venner. Det er, der nok noget om. Man kan i hvert fald ikke tjene to herrer.

  Den største terror går ofte ud over egne trosfæller. Jeg tror, at vi, der kalder os kristne finder det svært at forstå, at sunnier og shiamuslimer kan hade hinanden, selvom vi kender de historiske og de religiøse grunde. Vi kan måske ikke forstå at mennesker, der tror på “samme gud” ikke kan forlige sig med hinanden. Men det er evt. ikke den samme gud. Hvad siger du Lemche?

  En person, som jeg kender, mener at kristne evt. har det nemmere i Saudi Arabien end shiamuslimer har det. Det skal jeg ikke dømme om, det er dog et paradoks, hvis det er rigtigt.

 32. Af E nielsen

  -

  VELFÆRD ELLER SVINDEL OG HYKLERI….??

  Der foregår en masse i Danmark som ikke har det mindste med velfærd at gøre, men som er det modsatte af velfærd. I stigende omfang plyndrer, tyranniserer og terroriserer politikere, journalister og bureaukrater befolkningen. Tag det man kalder “resourceforløb” og “arbejdsprøvning” mv. hvor man lader som om at man vil hjælpe arbejdsløse, mens man i virkeligheden tyranniserer dem. Tag det latterligt slappe retssystem hvor pladderhumanisterne synes det er synd for afstumpede forbrydere hvis de kommer i fængsel i længere tid, mens man ignorerer at voldsofre kan lide resten af deres liv under deres kvæstelser. Tag den stupide kommunistiske familie- og skilsmissepolitik der kan påføre en familie 100 års lidelser. Men uafbrudt vrøvles der løs om barnets tarv og familiens ret. Ren svindel. Tag den nye politik med at blæse på danskernes menneskerettigheder, samtidig med at man er helt hysterisk med migranters MR. Tag Venstres løfte om straksstop for mere indvandring som er blevet til noget med 500.000 EKSTRA migranter fra Afrika osv. (incl. familiesammenføring) Politisk bedrageri af værste skuffe. Tag de voldsomme nedskæringer, lukninger og forringelser mht. hospitalerne, skadestuerne, skolerne, forsvaret og hele infrastrukturen. Tag udhulingen af vores demokrati. Tag de resistente sygdomme der bare får lov til at brede sig, osv.

  Partiernes samlede politik begynder at ligne en rødfascistisk folkemords-politik. Ihvertfald styrer Danmark i samme retning som Sverige, Tyskland og Frankrig, hvor politikere har blod på hænderne, og hvor millioner af borgere nu lever i ufrihed og utryghed, mens de venter på de næste nedskæringer, forringelser, overfald og terror-aktioner.

 33. Af Hul igennem?

  -

  “Det er en yallah”
  Nå ja så ved vi at det er en der ikke kan reddes fra sin dumhed.
  “Yallaher er fulde af løgn”
  Det ved vi også godt.
  “Om lidt bliver yallahen sur og fornærmet”
  Ja det bliver de hele tiden- det er en følge af at være dummere, grimmere og mere indavlet end andre mennesker.
  “Yallaher kan ingenting”
  Næh, hvor er de arabiske fly? biler? vaskemaskiner? telefoner? musikanlæg?
  det findes ikke . Samtlige yallahlande er fiaskoer fyldt med ondskab og fattigdom og kamellort i mund.
  Det er pga yallah
  “Hvor skal yallah være?”
  I Mekka 6265km væk.

 34. Af Eva Madsen

  -

  Venligst frigiv mit indlæg – på forhånd tak. !

 35. Af Eva Madsen

  -

  AF TH-OMAS JEN-SEN – 19. JULI 2016 21:32

  Du er andre bloggere her på siden , må jo være total samfundsskadede / påvirkede , stikker hovedet i busken som strudsen , faktaresistente eller tilhøre de radikale venstre / venligboere , når I kan beskylde indlægende for at være racistiske eller dæmoniserende over for muslimerne , det klarer de skam fint selv.

  At være højre national er ikke et skældsord – at være national er at ville beskytte sit fædreland og at være højreorienteret kan kun være en dyd.

  Selv formanden for de konservative Hr. Pa-pe har sammenlignet islam med nazismen, og de konservative er langt fra højreorienterede – forøvrigt har vi endnu ikke partier på tinge som er højreorienteret , alle leger socialdemokrater – forhåbentlig kommer Nye Borgerlige ind, så der kan komme lidt balance på vægtskålen.

  Og jeg har endnu ikke set udtalelser her, der refererer til de ikke vestlige indvandreres skyhøje arbejdsløshedsfrekvens eller for den sags skyld til kriminalstatistikkerne .

  Det er muligt at det ikke er – de IKKE vestlige indvandrere eller deres afkom ( var lige ved at skrive af-skum ) , der bærer hele skylden for de dårlige statistikker , men Danskerne ønsker ikke disse personer , ønsker ikke et multikulturelt samfund , det er muligt at de bliver radikaliserede / kriminelle / føler sig udstødte af samfundet – af det – men så må de jo flytte tilbage til de klan samfund , som de oprindelig kom fra.

  Derfor bør Danmark stoppe med at modtage flere IKKE vestlige migranter / indvandrere / familiesammenførte / asylansøgere i vores land – og dem vi har skal ud, da de ødelæggende for samfundet både kulturelt samt økonomisk – de splitter totalt sammenhængskraften i vort land. !!!

  God dag. !!!

 36. Af Svend Jensen

  -

  Forslag til aktiv fremme af muslimers hjemrejse til mellemøsten.

  1) Den årlige regning for muslimsk kolonisering i Danmark gøres op.
  2) De som accepterer muslimsk indtrængen i Danmark skriver sig på en liste af frivillige betalere.
  3) Førnævnte årlige regning fordeles herefter mellem de, som er tilmeldt listen.

  På denne måde kan muslimsk kolonisering af Danmark finansieres og privatiseres. Hvis der ikke er folk nok til at betale den årlige regning, udvises det antal muslimer som er nødvendigt for at næste års regning kan betales af de på listen tilmeldte interessenter; migranter ryger først ud. Dette er sandt demokrati = det danske folks vilje.

 37. Af J Nielsen

  -

  “Hvorfor melder muslimer sig ikke ud af deres trosretning, når nogle af deres trosfæller begår terrorhandlinger i troens navn?”

  Det ville være en fremragende ide. Eller blot: “Som en symbolsk handling river vi vores moske ned.”

  Man kan jo ikke holde op med at tro ved viljens kraft.

 38. Af Arne Hornborg

  -

  Alt det forvrøvlede sludder om at VI ikke er i krig med Islam, er mere end verdensfjern urealisme.
  Vi har været i krig med islam, muhammeddanerne i århundrede.
  Alle de rædselsgerninger vi har oplevet fra denne ,,lovreligions” side er mere end åbenlys.
  Snigende 5. kolonner, forklædt som flygtninge, med bevidste dannelser af parallelsamfund.
  HVIS islam skal bekæmpes skal den vestlige verden er kende at vi ER i krig med islam, og handle derefter.
  Handl eller gå til grunde i en kalifatstat.
  PS! Svend Jensen. Jeg er enig med dig i begge dine indlæg..
  Arne Hornborg
  Typograf/mediegrafiker, forfatter.

 39. Af J. Hanse n

  -

  AF FERDINAND EGIDIUS SANDER – 20. JULI 2016 00:14
  “..I går var det en uledsaget afghanerdreng på 17 år som gik bersærk med en kniv i en togkupé i Tyskland.”

  Ja. Sørgeligt.
  Ikke godt at vide hvad sådan en dreng har været udsat for i Afghanistan.
  På grund af de rædsler som Vesten har påført de muslimske lande på grund af vores krige.

 40. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Det er utroligt, at vi gang på gang bliver oplyst om, at terrorisme ikke har noget med Islam, at gøre!

  Jeg vil gerne slå fast, at muslimsk terrorisme i Europa ikke kan eksistere uden Islam, dette er bevist gang på gang, på gang!

  Så jeg ser gerne, at vi bliver befriet for dette useriøse muslimske vrøvl, som hævder, at Islam ikke har noget med terror at gøre!
  Islam har alt, at gøre med hensyn til terror, læs bare Sharia lovgivning, hvis du er i tvivl!

  Så, selvom det er moderne, at benægte fakta, kan man komme så langt væk fra sandheden, at det bliver for åbenbart, at man er en flok løgnhalse, med hensyn til Islam!
  M.v.h.

 41. Af Niels Peter Lemche

  -

  Et lille svar til Jens Broholm direkte i filtret. Men generelt set kan man sige, at muslimerne gør det mere og mere besværligt for os andre at tage dem alvorligt. De forstår ikke reaktionerne på denne terror, som jo for tiden eskalerer i en meget voldsom grad. Vi kan beklage, at man ikke straks vred halsen om på IS. Derved viste vi, hvor svage vi er, og det har de ingen respekt for, dem, der vil overtage vore samfund. Så hjælper det ikke noget med højreradikalismen, der som første mål har at opløse fællesskabet mellem nationerne i Europa: Hver mand for sig selv er mottoet på et tidspunkt, hvor enighed og samling er mere nødvendig end nogensinde før. I det hele taget er udviklingen mere et resultat af vores egen selvforagt, vores mangel på respekt for vores kultur, end den er et udtryk for Islams styrke. Skulle man drage paralleller til den nuværende situation kunne man nævne den europæiske samling i forbindelse med tyrkernes fremmarch de to gange mod Wien, og måske især dengang for mange hundrede år siden, da Europa stod i begreb med at blive erobret af mongolerne. Så kunne de mange fyrster, der plejede at slås indbyrdes, pludselig finde sammen. Det gik ikke for godt, men Europa blev reddet af begivenheder hjemme i Mongoliet.

  Det er ikke vanskeligt at forestille sig, hvad der kommer til at ske, især ikke hvis opløsningen af det europæiske fællesskab (læg mærke til, at jeg skriver det med småt; jeg sigter ikke nødvendigvis til EU) fortsætter. Det er heller ikke vanskeligt at se, hvad der kommer til at ske med den muslimske befolkning, når skrighalsene i deres rædsel for de fremmede tager over: Død og bål over muslimerne. Indførelsen af koncentrationslejre til at opbevare dem, og i det hele taget en behandling af dem, der unægtelig vil vende flygtningestrømmen.

  Man kan være positiv over for det store flertal af muslimer, der faktisk integreres — uden at blive det fuldstændig, men hvorfor skulle de også det? Andre grupper er integrerede, men ikke nødvendigvis 100%, Vietnamesere, f.eks. I USA østasiater — uddanner sig og indgår i samfundet. Men de rives med af det, der sker, når der ikke bliver sat stop for den muslimske terrorisme. Når panikken breder sig, bliver det blodigt. Så kan man om 25 år se tilbage og spørge: Hvorfor skulle det gå således, når man ser hen over dyngerne af muslimske døde.

  Ergo: Det er en problematisk situation; men vore beslutningstagere er nødt til at finde på barske modforholdsregler mens de (forhåbentlig) stadig har mulighed derfor. Og det er jeg ked af at skulle skrive; men nok er nok, så jeg stiller op sammen med min gamle ven Uffe Østergaard.

 42. Af Thomas H Jensen

  -

  Citat Henrik S: “Thomas H Jensen Det eneste svar du fortjener er : Skråt op!”

  Kære Henrik S.

  Det virker som om du har adskillige ting til fælles med de islamister, som vi alle tager så skarpt afstand fra. Hverken du eller de ønsker eller formår, at argumentere for deres sag, og hverken du eller de ønsker eller formår, at kende forskel på en muslim og en islamist.

  Tillad mig for øvrigt at minde dig om B’s debatregler her på siderne, som de har sat op for alle os, de har inviteret indenfor i deres virtuelle hjem: “Berlingske ønsker at sikre, at debatten på b.dk føres i en ordentlig tone, som gør det inspirerende og udfordrende for alle at bidrage og deltage.”

 43. Af r. vangkilde

  -

  DEMOKRATI OG DIKTATUR !- for muslimer ligger fællesskabet i familien! – ELLER er velfærd en gratis ydelse uden tilbage betaling.. Ansvaret er derfor i ikke juridisk bindende, når værdien og ansvaret ligger i religion hos en troende muslim.

 44. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Det er herligt, at kunne se, at alle vore ræverøde røvhuller fra Radikal venstre, enhedslisten, og SF, begynder, at ændre holdning, med hensyn til muslimsk indvandring!
  Men efter ordsproget, ” Når fanden bliver gammel så går han i kirke”,!

  De nævnte partier har i årevis løje og bedraget den Danske befolkning, med deres politiske godheds industri, og nu har vi resultatet, med terror i Europa!

  Alle disse godheds politikere, der har afgivet vor sikkerhed og land, til en flok potentielle mordere, burde stilles op på række, og modtage den foragt, og hån de er berettiget til, fra den Danske befolkning!

  Aldrig har en politisk line som ført af nævnte partier, skade Danmark så meget!

  Og det burde have et markant efterspil for de ansvarlige politikere, hvor de selvfølgeligt bliver smidt på møddingen, med folkets utilslørede fulde foragt!
  M.v.h.

 45. Af jens petersen

  -

  IGEN IGEN DET TÅBELIGE FILTER

  @JENS BROHOLM – 20. JULI 2016 00:03

  Det var da noget af en malplaceret kommentar. Ingen nation har taget større afstand fra deres fortid end Tyskerne har i forhold til Nazismen. Nazisme er ikke forbudt i Danmark, men det er det i Tyskland. Tyskerne benægter ikke KZ lejrene og udryddelsen af befolkningsgrupper, de kræver ikke at andre lande skal gøre det, de har ladet ex. Frankrig få alt for stor indflydelse i EU, og de har om nogen nation angret og er en af verdens stærkeste demokratiforkæmpere.

  Tænk hvor forskellig verden havde været idag hvis 80% af muslimer havde undsagt terrorisme, hvis de havde undsagt angrebene på Israel og virkelig ønsket fred, hvis de havde undsagt behandlingen af kvinder, hvis Hizbut Tahrir møder der samler 1000 personer på Nørrebro blev mødt af 10000 muslimer der krævede respekt for det omgivende samfund, ligestilling?

  Hvor stor tror du støtten til DF og det der er værre så ville være?

 46. Af Niels Peter Lemche

  -

  OK, Henrik, nu kan du godt åbne for dit filter!

 47. Af Niels Larsen

  -

  Muslimer kender ikke til at tage ansvar.

  De kender kun til offerrollen, som de er mestre i.

 48. Af Niels Peter Lemche

  -

  CARL-ERIK PEDERSEN, alt til venstre for en radikal højrenationalistisk holdning er glorødt i dit perspektiv. Den lader vi ligge. Det, der er mere alvorligt er, at jeres perspektiv på verden stopper i Padborg, at I er så naive at tro, at vi få danskere alene kan klare alle problemerne, at et Europa i opløsning er bedre til at forsvare sig end et samlet Europa.

  I er simpelthen så utroligt naive.

 49. Af Ejnar Jensen

  -

  Gennem mine erhvervsmæssige erfaringer med muslimer, har jeg erhvervet mig det indtryk af dem, at en stor del af dem er opfyldt af en stor frustration over, at de ikke kan få lov til at indtage en ledende rolle i Verden, idet de ser sig selv som et af Gud udvalgt folk, som er sat her på Jorden for at lede og bestemme og – i hvert fald ikke – for at arbejde. Desuden ser de Vesten som skyldig i, at de er fattige, således at det er Vesten, der gør dem livet ubehageligt, hvorved Vesten forbryder sig mod Guds vilje.
  I henhold til Islam – påstås det – skal kvinder gå rundt med en påklædning, som nærmest har karakter af et telt for – som det hedder sig – ikke at friste mændene. Det aftvinger et spørgsmål: Har muslimer da ikke nogen selvkontrol, siden de ikke kan modstå en fristelse for at begå overgreb mod kvinder, hvis de ikke går med telt? Hvis det er tilfældet, må man indse, at de ikke engang har så megen selvkontrol som en hund, for selv ikke en hund kan finde på at forgribe sig på en tæve, med mindre den er i brunst. Hvis muslimerne ikke vil acceptere, at de ingen selvkontrol har, så må nødvendigheden af, at kvinderne skal gå tildækket, skyldes, at muslimerne ingen anstændighed har eller blot har en skidt moral. Jeg er tilbøjelig til at tro, at det drejer sig om manglende anstændighed, for jeg finder det at være dybt uanstændigt, at de kommer her til og beder om beskyttelse og husly, og så snart de er kommet inden for dørene insisterer de på, at vores regelsæt og lovgivning skal indrettes efter deres hoveder, således at Danmark kommer til at ligne Mellemøsten.

 50. Af Jørgen F.

  -

  Lemche –

  Det er altid sjovt at læse hvad folk tror den ’skjulte dagsorden’ er for deres politiske modstandere. Det ender ofte op som et spejlbillede af eget sind.

  I den forbindelse mener jeg naturligvis ikke at islams dagsorden er skjult 🙂

 51. Af Finn Bjerrehave

  -

  Muslimer tager aldrig ansvar, det er nemlig Guds vilje, og kritikken er en lukket bog.
  Derfor befolker de Europa, selv om de måske ikke er velkomne, men Guds vilje, kan ikke gradbøjes, og hele den Muslimske historie fortæller ovenstående.
  Korsridderne , deres kamp var imod Muslimerne, og hvad man vidste dengang, er måske glemt i vor tid, og kontanthjælp er måske tiltrækningskraften, og ikke vores glæde ved fremmede udenfor arbejdsmarkedet.
  Kampen stopper aldrig.Finn Vig

 52. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Niels Peter Lemche.
  At jeg er højre nationalistisk orienteret har du fuldstændig ret i, og er ret stolt over dette, for så falder jeg jo ikke i grøften, hvor jeg risikere, at skade mit fædreland, med idiotiske uansvarlig ført politik.

  Desværre er mit forrige indlæg, den skinbarlige sandhed, som selv du, nok vil have lidt svært ved, at argumentere imod!
  M.v.h.

 53. Af Niels Larsen

  -

  Niels Peter Lemche
  – 20. juli 2016 09:28

  Det er et faktum, at nationalstaterne har været betydeligt bedre til at håndtere folkevandringskatastrofen end “det samlede Europa” (formoder at du mener EU).

  Østrig, Ungarn og Makedonien har på egen hånd standset tsunamien fra Tyrkiet.

  EU har intet gjort.

 54. Af Svend Jensen

  -

  @J. HANSE N – 20. JULI 2016 08:28
  “…Ikke godt at vide hvad sådan en dreng har været udsat for i Afghanistan…”

  Svar: Men vi ved godt hvad den dreng har udsat uskyldige civilpersoner for i Tyskland.

  “På grund af de rædsler som Vesten har påført de muslimske lande på grund af vores krige….”

  Svar: På grund af de rædsler som Mellemøsten har påført de vestlige lande på grund af muslimernes nye krige mod Europa.

 55. Af Kim P Olsen

  -

  Maskinmesterern:
  “Ikke godt at vide hvad sådan en dreng har været udsat for i Afghanistan.
  På grund af de rædsler som Vesten har påført de muslimske lande på grund af vores krige.”

  Næh, højst sandsynligt var hans motivation for at købe en billet til Tyskland som beskrevet nedenfor:

  According to a study published in April by Germany’s Friedrich Ebert Foundation, about 154,000 Afghan citizens migrated to Germany in 2015, of whom 32,000 applied for asylum. More than 120,000 Afghan citizens remained in Germany without authorisation or had moved on to other countries, according to the study.

  The study found that most Afghan migrants were young and male. The majority of family members who were interviewed for the survey said they had fled their country because of the economic situation. Political developments in Europe or the open-border policy of the chancellor, Angela Merkel, at the height of the refugee crisis had played only a minor role in encouraging Afghans to leave their country, the study found.

 56. Af Niels Peter Lemche

  -

  Niels Larsen, det var de ved Gud nødt til. Det samme gjaldt i Sverige og derefter også i Danmark. Lige nu kommer der bogstavelig talt ingen flygtninge til Sverige, og sikkert meget få til Danmark.

  Men det er ikke Danmark, der har en hoben af skibe i Middelhavet i et forsøg på at stoppe indvandringen fra Afrika. Den opgave kunne vi ikke klare alene. Og forestil dig en supertanker fuld af flygtninge ud for, skal vi sige Esbønnerup: Hvordan ville du forhindre dem i at sende flygtningene i land? Ved hjælp fa hjemmeværnskutterne? Flåden består i dag jo stort set kun af store enheder. Der er ingen løsninger undtagen i fællesskab. Det gælder også de tre små lande, du nævner. Går det rigtig løs, så kan pigtråden omkring Ungarn ikke stoppe en massiv invasion.

 57. Af j mikkelsen

  -

  Vi har en blå regering der er 100% ligeglad med sit eget land og sit eget folk. Er det ikke ganske tydeligt. Stupid, kynisk og menneskefjendsk arrogance hele vejen igennem. Det var det samme med den røde regering. Der er brug for en kæmpeoprydning ved næste valg. Et valg der udskifter 90-95% af politikerne, inden de “udskifter” os. (læs: massakrerer!)

 58. Af Erik Skifter

  -

  Den israelske regering og den palæstinensiske regering har begge sendt kondolencer til de berørte af Nice angrebet. Der er dog en forskel på de to udsendte kondolencer, nemlig den, at hvor den israelske regering sendte en kondolence til ofrene og deres nærmeste, ja så sendte den palæstinensiske regering en hyldest til de modige gerningsmænd og meddelte samtidig, at de ville understøtte deres efterladte økonomisk for tabet.
  Hvilket medie har beskæftiget sig med denne groteske handling fra den palæstinensiske regering ? Ingen.

  Denne hånende kondolence fra den palæstinensiske regering vil givet vække harme og det vil medvirke til yderligere afstand til den muslimske befolkning. Derfor ingen reaktioner fra politikere eller medierne. Men virkeligheden er, at den palæstinensiske regering støtter terror. Dette må vi forholde os til når vi støtter denne terrorrede med milliarder og milliarder af euro hvert eneste år i offentlig forsørgelse.

  Vi er ikke i krig mod islam, siger en vatpind af en justitsminister. Det er ikke islam der står bag terroren siger og mener den officielle regering i Danmark. Man tager sig til hovedet og tænker; – der er sket en blokering for al fornuftig gennemstrømning på øverste etage når man kan udtale sig sådan. Er det virkelig de personer man har stemt ind i folketinget og har givet magt ? Det er jo her den er virkelig gal og det er her man bør sætte ind, nemlig hos dem som har ansvaret for dette galeværk der foregår gennem en syg og vanvittig indstrømning af muslimske borgere til vores land Danmark.
  Det er den nuværende regering og de tidligere regeringer de sidste 30 – 35 år der har ansvaret og det er dem som skal stå til ansvar.

  At forvente at muslimerne i sin helhed vil tage det skridt at tage ansvar for det som lige p.t. sker af terror og lignende, kan man desværre ikke forvente vil ske.
  Der vil komme et internt og enormt pres på de muslimer som står frem og tager afstand for handlinger sket i Allahs navn. De vil som Naser Khader blive udstillet og hånet som en ikke god muslim og truet til tavshed.
  Det vil aldrig ske, at muslimer selv reformerer deres midaldrende religion. Det kan heller ikke lade sig gøre, at andre end muslimerne selv gør det. Så tilbage står, at ingen kan gøre noget omkring en eventuel bedring af islams voldlige udbredelse. Desværre.

 59. Af J. Hans en

  -

  Hvis man siger, at ondets rod er Islam, så har man et stort forklaringsproblem.
  Hvorfor var der så ikke islamistisk terror i Europa for 15 eller 20 år siden?
  Koranen var jo den samme dengang.
  Islam var der også dengang. Hvad er det så, der ikke er det samme?
  Det er f.eks. indvandringen til Europa. Og hvorfor indvandrer de nu, når de ikke gjorde det før?
  Der er så årsager, man må se på.
  Voksende ulighed i verden, ødelæggelse af miljø og klima – med f.eks. ørkendannelse og vandmangel, globaliseringen, kapitalismens udvikling til verdensomspændende system.
  Der er de vestlige landes ihærdige kamp mod verdslige regimer i Mellemøsten, der blev kaldft pro-kommunistiske og fjernet med magt.
  Olieselskabernes kamp for at sætte sig på Mellemøstens olie.
  Den uhyrlige alliance med det formørkede monarki i Saudi Arabien og forbindelsen til de allermest reaktionære og intolerante wahabiter.
  Den katastrofale indsats i Afghanistan, hvor CIA oplærte muslimer fra hele verden i islamisme og terrorisme.
  Der er vores fortsatte invasionskrige og bombeangreb.
  Den totale ødelæggelse af infrastrukturen i lande som Irak og Libyen.
  Bombeangrebene i Syrien.
  Racismen og forfølgelsen i Europa.
  Højrepoppulismens hetz.
  Den forfejlede integration med ghettodannelse. Mangelfuld undervisning. Arbejdsløshed som følge af produktionens flytning til lavtlønslande, østlandenes indtog i servicefagene osv.
  Det, der sker nu, det sker, fordi der er sket andre ting tidligere.
  Hvis man vil løse problemet nu, så skal man også se på, hvordan, hvorfor og hvorfra det er vokset frem.
  De politikere som står bag de forbryderiske krige i de muslimske lande er de ansvarlige for terroren.
  Og som man ser på denne blog, så har DF segmentet udset sig muslimerne som årsag og syndebukke for deres selvforskyldte problemer og elendige liv.

 60. Af j mikkelsen

  -

  Le m ches ærinde er nemt at gennemskue. Han tjener og forsvarer EU, indvandringsindustrien og den radikale politik. Med mange omsvøb og snedige formuleringer. Men EU er ikke noget fællesskab, er ikke en stor lykkelig familie, er ikke et foretagende der er til gavn for almindelige mennesker. Tværtimod er EU et stort udemokratisk, totalitært, centralistisk, imperialistisk, magtsygt og bureaukratisk monster der med østtyske DDR mutter merkel i spidsen prøver at skabe “das vierte Reich”. En politik der allerede har skadet millioner af europæere.

  Og hvad masse indvandringen og den radikale/kommunistiske politik angår, er der tale om velorganiseret korruption plus idioti, feminisme og forræderi.

 61. Af M Vestergaard

  -

  Ingen kan gøre noget for at hindre islams voldelige udbredelse, skriver e ri k skifter. Det var dog en defaistisk, opgivende og nærmest sølle holdning. En slags kapitulation på forhånd. Men måske det gik lidt for stærkt med skriveriet, for skifter plejer da at være fornuftig. Selvfølgelig skal vi da ikke give op. Landene i Europa er endnu meget stærke, det er de tåbelige kortsynede politikere og medier der har lammet handlekraften. Nok kun indtil videre.

 62. Af Niels Larsen

  -

  Niels Peter Lemche: “Går det rigtig løs, så kan pigtråden omkring Ungarn ikke stoppe en massiv invasion.”

  Nej. Men det kan en flok maskingeværer.

  Og den løsning bliver vi nødt til at acceptere i løbet af ganske få år. Når de kommer i milliontal hver måned.

 63. Af Niels Peter Lemche

  -

  J MIKKELSEN , nej jeg tjener ikke EU. Jeg er tilhænger af EU, klart nok, jeg voksede op i tiden før, med til tider økonomisk kaos. Jeg tror, at mennesker i min aldersgruppe husker de mange pludselige økonomiske indgreb, devalueringer. Men det er ikke det, jeg skrev om. Hvis du gad ulejlige dig til at læse mit indlæg–for læse og skrive kan du vist– skrev jeg ikke noget om EU, andet end, at jeg ikke skrev om EU; men jeg skrev om det nødvendige fællesskab, når man står over for en krise som den, der vokser sig større og større fra dag til dag. I prædiker opløsning, jeg prædiker fælles indsats.

  I minder mig om løgnhalsene om politisamarbejdet. Nej det skulle vi ikke have, vi kunne sagtens få en aftale udenfor; og det var lige som flygtninge- og terrorkriserne skærpedes. Nogen aftale er ikke engang i nærheden. Jeres dumme propaganda er livsfarlig for os alle.

 64. Af Henrik S

  -

  Thomas H Jensen
  Du væver frem og tilbage i dit forsøg på at undskylde islam.
  Jeg skrev at du fortjente et : skråt op svar.
  Det argumenterede jeg for , men det forstod du selvfølgelig ikke .
  Så fortsæt du med dit vrøvleri , jeg skal nok lade være med at læse det.

 65. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Jeg ville have skrevet berøringsangst i min kommentar.

 66. Af j mikkelsen

  -

  Nej, det er EU-propaganda og EU-magt der er livsfarlig for os alle. NPL anvender snu formuleringer, men de ender alligevel tit i kvarte sandheder. Var der økonomisk kaos i EF? Nej, det var der ikke. (bortset fra de sædvanlige fjollerier der altid er en del af bureaukratiets væsen) EU er en komplet overflødig overbygning på EF. Som store tunge og grimme beton etager smækket ovenpå et gammelt, men velbygget og velholdt hus med bindingsværk og stråtag.

 67. Af Kim P Olsen

  -

  Seneste nyt fra maskinmesteren:

  Kalifatet skal indføres med vold af hensyn til økonomi, miljø og dårlig integration.

  Tak for update!

 68. Af J. Hanse n

  -

  Hvis man siger, at ondets rod er Islam, så har man et stort forklaringsproblem.
  Hvorfor var der så ikke islamistisk terror i Europa for 15 eller 20 år siden?
  Koranen var jo den samme dengang.
  Islam var der også dengang. Hvad er det så, der ikke er det samme?
  Det er f.eks. indvandringen til Europa. Og hvorfor indvandrer de nu, når de ikke gjorde det før?
  Der er så årsager, man må se på.
  Voksende ulighed i verden, ødelæggelse af miljø og klima – med f.eks. ørkendannelse og vandmangel, globaliseringen, kapitalismens udvikling til verdensomspændende system.
  Der er de vestlige landes ihærdige kamp mod verdslige regimer i Mellemøsten, der blev kaldft pro-kommunistiske og fjernet med magt.
  Olieselskabernes kamp for at sætte sig på Mellemøstens olie.
  Den uhyrlige alliance med det formørkede monarki i Saudi Arabien og forbindelsen til de allermest reaktionære og intolerante wahabiter.
  Den katastrofale indsats i Afghanistan, hvor CIA oplærte muslimer fra hele verden i islamisme og terrorisme.
  Der er vores fortsatte invasionskrige og bombeangreb.
  Den totale ødelæggelse af infrastrukturen i lande som Irak og Libyen.
  Bombeangrebene i Syrien.
  Racismen og forfølgelsen i Europa.
  Højrepoppulismens hetz.
  Den forfejlede integration med ghettodannelse. Mangelfuld undervisning. Arbejdsløshed som følge af produktionens flytning til lavtlønslande, østlandenes indtog i servicefagene osv.
  Det, der sker nu, det sker, fordi der er sket andre ting tidligere.
  Hvis man vil løse problemet nu, så skal man også se på, hvordan, hvorfor og hvorfra det er vokset frem.
  De politikere som står bag de forbryderiske krige i de muslimske lande er de ansvarlige for terroren.
  Og som man ser på denne blog, så har DF segmentet udset sig muslimerne som årsag og syndebukke for deres selvforskyldte problemer, miserable og elendige liv.

 69. Af J. Hanse n

  -

  AF KI M P OLSE N – 20. JULI 2016 10:12

  Nå.
  Bistandsklienten K0 kopierer nu på engelsk.
  Plejer han ellers ikke at hente sin informationer i Snapsehanen.

  Men det er vel bedre, end at han sviner kvinder til igen.
  Eller at han indsætter sine perverse fantasier om børnesex.
  Som han plejer på Day Poulsens blog.

 70. Af Kim P Olsen

  -

  Det kunne jo være, at du havde en kommentar til undersøgelsen, som modsiger dine køkkenbordsteorier, men den intellektuelle udfordring var åbenbart for stor.

  I stedet valgte du at køre videre med dine infantile stråmænd.

  Det var så dit bidrag.

 71. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Desværre har vi en vatpik ( with out balls ), som Justitsminister!
  Han påstår en lodret løgn, for åben TV, at Islam ikke har noget med muslimsk terror at gøre!

  Hans minister kollega “Bertel Hårder”, som jeg regner for et mandfolk, og en ærlig person samt politiker, har offentlig udtalt, at vi ikke kan komme uden om, at Islam hænger sammen med muslimsk terrorisme. Han har også erkendt, at han har været medvirkende til muslimsk indvandring; men har ændre holdning, samt, at han undskylder det politiske forløb, som han har medvirket til!
  Se dette er en politiker og person som jeg kan respektere, og jeg ville ønske, at Danmark havde flere af hans slags!

  Hvad vi har brug for nu, er en ny Justitsminister, som er modig, ærlig, og konsekvent i udfyldelsen af sin opgaver!
  Så kan vatpikken jo søge sig ind hos det Radikal Venstre, som han åbenbart passer bedre hos!
  M.v.h.

 72. Af J. Hans en

  -

  AF KIM P OLSEN – 20. JULI 2016 11:32

  Undertegnede henviser til Kim 0`s indlæg, hvor han sviner kvinder til.
  Og de indlæg han indsætter om sine fantasier om sex med børn.

  Utroligt at han er så fatsvag, at han ikke forstår, at man ikke gider at besvare løgnehistorier og stråmænd indsat af en sådan type..

 73. Af Kim P Olsen

  -

  Hvorfor skriver du så?

  Du bidrager jo egentlig ikke med noget.

 74. Af Niels Peter Lemche

  -

  CARL-ERIK PEDERSEN , uanset at du for mig synes at være en parodi på en nationalsocialistisk propagandist med en meget kort hukommelse, så har du ret i den vurdering af argumentet: Islam og islamisme er to forskellige ting. Nej, det er det selvfølgelig ikke, og enhver kan regne ud, at når der ikke var islamistisk terror for en menneskealder siden, så var det fordi, der ingen islamister/muslimer var af betydning. De tyrkiske og kurdiske fremmedarbejdere var egentlig ikke noget problem. De kom for at bestille noget og opbygge sig en tilværelse i det fremmede, og det gjorde de egentlig godt nok, de fleste af dem.

  Men man kan ikke bare skelne mellem Islam og den islamistiske terrorisme, for det muslimske verdensbillede gør, at alt hører sammen. Det er også derfor, at der ikke er megen reaktion på terrorren fra muslimsk side. Man kan selvfølgelig undres over, at de ikke reagerer; men de ved også, at de er i livsfare, hvis de gør det.

  Og mht. IS skulle man se lidt på, hvem der leder bevægelsen: egentligt ugudelige tjetjener, og hvem er skyld i det? Ikke os, men Putin og hans venner, som forsøgte at tilintetgøre de tjetjenske oprørere, men kun havde held med at få hovedparten eksporteret til Mellemøsten, samt diverse -staner. Man kan undre sig over,

 75. Af Thomas H Jensen

  -

  Citat Eva Madsen: “Du er andre bloggere her på siden , må jo være total samfundsskadede / påvirkede , stikker hovedet i busken som strudsen , faktaresistente eller tilhøre de radikale venstre / venligboere , når I kan beskylde indlægende for at være racistiske eller dæmoniserende over for muslimerne , det klarer de skam fint selv.”

  Kære Eva. Der mangler noget med dine logiske følgeslutninger. En holdning kan ikke pr definition være forkert, bare fordi den deles med en muslim. Hvis det modsatte var tilfældet, ville alene det jo sætte en pæl igennem din og andres påstande om, at der ikke er forskel på islam og islamisme, alene fordi I deler den holdning med islamisterne. Jeres holdning er stadig forkert, men grunden til dette skal ikke søges i et så sygt argument som ovenfor.

  Jeg selv påpeger det blot for at illustrere, at nogle højrenationale deler holdningsmæssigt arvegods med islamisterne, og at de her i realiteten går islamisternes ærinde.

  Citat Eva Madsen: “At være højre national er ikke et skældsord”

  Det mener jeg heller ikke at have givet udtryk for. Jeg har givet udtryk for, at en holdning, der behandler en gruppe mennesker som pariaer, snyltere og terrorister er racistisk. Den type holdninger florerer blandt andet på den højrenationale fløj. Men det er ikke min intention at tildele den type holdninger til HELE den højrenationale fløj. Det har jeg ingen forudsætninger for at gøre. Mener du noget andet?

  Du giver dog selv klart udtryk for en holdning om at det at være radikal er et skælsord i dine øjne. Når du giver udtryk for sådanne holdninger, så undrer det mig, at du bliver fornærmet, hvis du oplever nogen sender tilsvarende bemærkninger retur.

  Citat Eva Madsen: “Danskerne ønsker ikke disse personer , ønsker ikke et multikulturelt samfund , det er muligt at de bliver radikaliserede / kriminelle / føler sig udstødte af samfundet – af det – men så må de jo flytte tilbage til de klan samfund , som de oprindelig kom fra.”

  Der er meget langt fra et ønske om en monokulturelt samfund til et ønske om et samfund uden muslimer.

  Jeg vil tillade mig at sætte spørgsmålstegn ved din evne til at udtale sig på vegne af alle danskere. Ved sidste folketingsvalg for eksempel, stemte mere end 75% af de danske vælgere på partier, der klart og entydigt ser en forskel på muslimer og islamister. Dette er på smukkeste vis eksemplificeret af Søren Pind, der for nyligt på sin facebook side skrev, at han ikke længere vil give plads til den slags holdninger som vi her taler om.

  Faktisk vil jeg gå så langt at sige, at det drejer sig om 100% af vælgerne, der ikke stemte på partier der deler din holdning om et muslimfrit Danmark, idet også Dansk Folkeparti (på for eksempel deres hjemmeside) har artikler, der taler om “moderate muslimer”, og om at indvandringen skal begrænses (de siger netop ikke, at alle muslimer skal smides ud af landet).

  Så vidt jeg ved, er der måske 10 til 15% af de danske vælgere, der ville OVERVEJE at stemme på Nye Borgerlige, hvis de bliver opstillingsberettigede. Der er altså meget langt fra den reelle situation til at du siger dine holdninger er udtryk for danskernes “gennemsnitsholdning”.

  Jeg vil derfor opfordre dig til fremover at bruge gloser som “Jeg vil ikke” i stedet for “Danskerne vil ikke”. Du har ganske enkelt ikke belæg for at gøre det sidste.

 76. Af Jakob Rasmussen

  -

  Homoseksualitet er en af de værste synder i islam, og der er dødstraf for homoseksualitet i mange, muslimske lande.

  Men alligevel har det seksuelle misbrug af “dansedrenge” altid været udbredt og i praksis accepteret mange steder i den muslimske verden – også i angiveligt fundamentalistiske miljøer.

  Hykleriet giver ofte giver de seksuelt misbrugte drenge alvorlige problemer.

  For muslimske voldtægtsofre dømmes ofte til døden for hor af shariadomstole, hvis voldtægtsofrene ikke kan skaffe fire uberygtede vidner, der har overværet voldtægten – uden at gribe ind…

  Muslimske drenge, der er blevet voldtaget, risikerer ikke “kun”, at blive dømt til døden for hor af shariadomstolene; de risikerer også, at blive dømt til døden for homoseksualitet af de samme, “fundamentalistiske” hyklere, der har voldtaget dem.

  Det seksuelle misbrug af mindreårige, ugifte, muslimske piger er også udbredt, selvom det er tilladt for voksne, muslimske mænd at tvinge deres barnebrude til sex, og piger, der er blevet voldtaget risikerer også at blive straffet for hor af shariadomstolene.

 77. Af Inge Suhr

  -

  Tak Henrik Day Poulsen, godt skrevet.

  Skriver af erfaring,—- muslimer er altid i offerrollen, bliver ikke kun stødt på manchetterne, men hele overfrakken og udøver ofte en provokerende adfærd.

 78. Af Hul igennem?

  -

  65% yallah lever af mit arbejde. 260kilo mennesker * 0,65 = 43.940 gratister-.
  Tilfreds?
  Kan diskuteres-
  Vil ændre? ja bare se
  mvh

 79. Af Hul igennem?

  -

  .. øh det er 169.000 yallaher der intet bidrager. tag hjem til Erdogan og jeres hjemland Tyrkiet. HVAD FANDEN LAVER i PÅ Rådhuspladsen I København? tAG DOG HJEM
  Og alle andre– I skal med det ugentlige aflåste særtog hjem til Ankara, farvel – og her har Du 200 Euro.
  Og jer Tyrkere- altså vi vil gerne handle men I tager jeres yallaher hjem først!
  Sådan kan vi komme videre i den nye virkelighed
  med venlig hilsen

 80. Af Birger Nielsen

  -

  “J. HANSE N – 20. JULI 2016 11:21

  Hvis man siger, at ondets rod er Islam, så har man et stort forklaringsproblem.
  Hvorfor var der så ikke islamistisk terror i Europa for 15 eller 20 år siden?
  Koranen var jo den samme dengang.
  Islam var der også dengang. Hvad …… bla . ….. bal ……”

  Nu rabler det totalt for maskinmester Hansen, eller mon ikke han hedder J. HASSAN.
  UTROLIGT at du kan blive ved med at få lov til at fremføre det sludder og vrøvl.
  Alle danskere til højre for Uenigshedslisten er jo dybt reaktionære i dine øjne.
  Det må være svært for dig

 81. Af E. Larsen

  -

  Jeg fatter ikke at danskere gider at kommentere personer som Lemche, j.hansen, m.fl. – de er jo kun ude på EEN ENESTE TING og det er at Danmark “falder, bryder sammen” – således at helt andre religiøse bøger, koraner m.m. kan tage over.
  Glem dem – læs ikke deres indlæg – de er ens hver gang og kun fokuseret på at alle er “ekstremt højreorienterede” hvis de bare ønsker at beholde, forsvare vores lille land.
  Polakker, ungarere, og mange flere har fundet ud af det og har stort set ingen hætteklædte, udsugere af ydelser , som VI har hundredetusinder af.
  At b.dk. – en dansk avis mener at de få “trol le” skal have lov at dominere al form for debat er nok temmelig slemt og ubehageligt. Men de 9 ud af vore ti partier er jo præcis ligesådan. Pind, Løkke, Kristian Jensen m.fl. virker jo som om de aldrig har fået en bare realeksamen, – i hvert fald forsvarer de ikke danskere.
  Og til sidst – ja, “hul igennem” – du har helt ret og det er beklageligt at DU tilsyneladende ikke kan give dit navn m.m.

 82. Af E. Larsen

  -

  HDP, ja, kritik af de “bestilte” blog-ødelæggere” og en lille anmodning om at b.dk. stoppede disse mennesker der intet godt ønsker for lille Danmark – kommer ikke igennem. Danmark er rent, rent DDR hvad angår cen sur på almindelig ytringsfri hed.
  Så Danmark er tortabt.

 83. Af E. Larsen

  -

  Fortabt mentes, naturligvis.
  Men at de røde bloggere, der dominerer med ekstre mistiske indlæg, holdninger m.m. får lov uafbrudt, det kan ikke være mere ulækkert og meget lidt godt for et demokratisk samfund. Vågn dog op danskere! Lad os få smidt 75% af det siddende folketing væk – UD! Nu.

 84. Af E. Larsen

  -

  HDP, når ikke engang DU kan få b.dk. til at have ytrin gsfrihed – så glem det og god fornøjelse med J.hansen, Lemche, og alle de der ønsker moskeer i hver by i DK.
  FARVEL

 85. Af Kim P Olsen

  -

  Islam fik for alvor vind i sejlene i 1960- og 70’erne.

  Tænk blot på de sorte i USA, som pludselig med Cassius Clay som frontfigur erkendte, at de skam var muslimer. Black Panthers og hvad de rabiate grupper ellers kaldte sig.

  Igennem årtier forsøgte bevægelserne, få indflydelse og omskabe de frie vestlige samfund.

  Det lykkedes naturligvis ikke, for hvilket normalt tænkende menneske ønsker at træde direkte tilbage til middelalderen.

  Når øvelsen ikke lykkes med delvis demokratiske virkemidler, er den naturlige udvikling at indføre kalifatet med vold og undertrykkelse, og det er det vi oplever nu.

  Islam er ikke levedygtig på længete sigt. Historien viser, at voldsregimer som blandt andre kommunisme og nazisme ikke i længden kan undertrykke tilstrækkeligt mange mennesker til at sikre -ismens overlevelse. Men ofrene undervejs er frygtelige.

 86. Af hans andersen

  -

  Muslimer er fredelige det er bomber også indtil de går af 🙂

 87. Af Allan Hansen

  -

  Størstedelen af verdens såkaldte ”flygtninge” strømmer ud fra de muslimske lande.
  Ikke overraskende, eftersom de fleste af verdens borgerkrigen raser mellem muslimer. Som den iranske journalist Amir Taheri siger:” De arabiske stater har kæmpet ikke færre end 15 åbne eller hemmelige krige imod hinanden siden 1930´erne i de sidste ti år har islamisterne og deres socialistiske fjender slagtet mere end 100.000 i algiere. I februar 1982 bombarderede de Syriske kræfter fra Baath partiet med Hafez Al-Assad i spidsen en by, der skjulte muslimske ekstremister hans kumpaner udryddede 25.ooo mennesker. Og fra 1975 til 1990 har den libanesiske borgerkrig kostet mindst 150.000 liv, hvoraf de fleste tilhørte Palæstina. Det er ti gange så mange dødsfald, som Israel har forårsaget i løbet af 50 års kampe”. Og det siger jo alt om islams had, vold, blod og terror!

 88. Af Allan Hansen

  -

  Som Samuel Huntington gør os opmærksom på, at er muslimer langt mere tilbøjelige til at lade sig inddrage i voldelige, og etniske konflikter end alle andre grupper. I sin berømte bog om civilisationernes sammenstød peger han på over 30 blodige konflikter, der inden for de seneste få årtier har været udkæmpet, eller stadig udkæmpes, overalt hvor muslimsk-dominerede områder støder op til ikke-muslimske – fra Bosnien og Kosovo og Cypern til Israel-Palæstina, Afghanistan-Sovjetunionen, Tjetjenien. Kashmir, Indonesien, Filippinerne, til Nigeria og Sudan, for blot at nævne nogle af de mest spektakulære, ligeledes har en rapport fra International Institut of Strategic, fastslået af de 32 væbnede og blodige konflikter i år 2000 var muslimerne involveret i to tredjedele af disse konflikter
  Og det på trods af, at de kun udgør i lille femtedel af verdensbefolkningen.
  Golda Meir har udtrykt sig klart og præcist ” Den dag muslimerne elsker deres børn lige så meget som de hader jøderne, bliver der fred i Mellemøsten.
  Sagt på en anden måde – hvis muslimerne nedlægger deres våben i morgen, vil der blive fred i Mellemøsten. Hvis Israelerne nedlægger deres våben i morgen, vil der i overmorgen ikke være noget Israel.
  Den militante forbryder organisation Hizb ut-Tahrir, som er forbudt i mange lande, drømmer om at anskaffe sig A-våben fra Pakistan. Først skal Israel udslettes fra jordens overflade, derefter skal demokratiet, som de hader nedkæmpes i Europa for så til sidst, at nakke amerikanerne. Oplysningerne stammer fra den britiske afhopper Maajid Nawaz.
  Nye muslimske voldsbølger i Thailand. Attentater og bomber dræber flere end 20 mennesker i de muslimske provinser. Flere end 600 mennesker er blevet dræbt, siden volden blussede op i den muslimsk dominerede region, mere vold ventes i forbindelse med det kommende valg. Allahs had og vold synes ingen ende at tage.

 89. Af Helle Hansen

  -

  HDP , tænker du på alle de børn med muslimsk baggrund som bor i landet , når du igen maler et rædselsmaleri af muslimer ?
  Hvordan skal en ung teenager finde sig til rette i et samfund, hvor medierne 24/7 lader alle med et negativt syn på muslimer, komme til orde ?
  En enkel historie om en dreng med muslimsk baggrund, som fik 13.5 i snit til studentereksamen, blev noteret af en muslimsk dreng. Det var en helt særlig nyhedshistorie fordi medierne sjældent, eller så og sige aldrig, lader fokus være på historier, som kan få den enkelte samfundsborger til at skifte syn på muslimer, og få muslimer til at føle sig værdige som mennesker. Men hvorfor skal en muslimsk dreng overhovedet dele den glæde omkring en ENKEL historie om et karaktersnit ? Det sætter hans og vores andres mediehistorier om muslimer i relief.
  Ingen er jo uenige i , at terror begået af hjerteløse psykopater er frastødende på alle planer , men hvor kommer den ” almindelige muslim” ind i det billede ??
  Religionsfrihed betyder i øvrigt at have frihed til at bære både skæg , tørklæder, turban , vagttårnet og kors hvis det ønskes. Tag DU ansvar for hvilken betydning dine ord har på børn og unge mennesker , som også er født her , bor her eller kommer her. Bidrager dine ord til et samfund som vi er fælles om , eller vil du fortsætte dit korstog med ” os” og ” dem “, hvor ord som dine, tvinger flere muslimer til at gå væk fra tanken om et ” os” borgere i Danmark ?

 90. Af Niels Peter Lemche

  -

  ALLAN HANSEN, nu var det jo ikke de muslimske bosnier, der startede balleden, men de kristne serbere. Bare så du ikke får det helt galt i halsen. Dit sidste eksempel fortæller blot, at muslimer er muslimer værst. Spørg folk i Baghdad.

  Bosnien var et trist tilfælde. Traditionelt var Bosnien centrum for den muslimske sufisme, og regnedes for særdeles fredelige, nærmest folkekirke-muslimer. Men i borgerkrigens forløb ankom en række mujahedin fra andre muslimske lande og satte gang i den. Ofrene i Srebrenica var i øvrigt vist alle muslimer, så der fik de kristne nakket mindst 8000 muslimer.

  Men sådan går det, når man er blind for andres lidelser.

  Og Henrik, jeg har stadig et indlæg i filtret.

 91. Af Niels Larsen

  -

  Niels Peter Lemche
  – 20. juli 2016 17:40

  Mon ikke serberne ser krigen som et “tak for sidst, men ingen tak!” til muslimerne?

  Hvis de gjorde, har jeg fuld forståelse for det. Muslimer har voldtaget området gennem århundreder.

 92. Af Niels Peter Lemche

  -

  Niels Larsen, ja i dit blinde had til muslimerne må du gerne tro det, og selvfølgelig hvis Ivo Andrics Broen over Drina, som han fik nobellerten for, er din kilde, så må du jo tro på det.

  Problemet i Jugoslavien var naturligvis, at flere religioner deltes om det samme område, romersk-katolske, græsk-ortodokse og muslimer. Serberne slagtede gerne muslimer, men lige så gerne kroatere, og vice versa. Du kan ikke bruge din snak til noget som helst.

 93. Af Peter Andersen

  -

  Som det også er forklaret hos A ly hne. Det hele er meget enkelt. Enten stoppes indstrømningen af islamister og kriminelle fra Afrika og Mellemøsten, eller også ender Europa som en rygende ruin. Og europæerne, danskerne og svenskerne osv. vil blive slagtet i blodbade så store, at blodet vil strømme afsted som bække, åer og floder.
  Iøvrigt kan København nemt blive næste by til at få samme behandling som Nice. Se 180g, snaph, jp og den korte.

 94. Af Allan Hansen

  -

  @ Niels Peter Fladfisk.

  Hold din kæft din mentalt forstyrrede Fladfisk!
  Jeg er pisse træt af dig og din sædvanlige tyrker gylle. ( som du får hele dagen til, at gå med
  klovn.)

  Islam har ført krig på Balkan siden Osmannerne kom til Balkan!
  Albanien blev erobret af tyrkerne i 1467.
  Den oprindelige befolkning var bønder, håndværker og fisker
  uden våben, så de blev hurtig løbet over ende.
  Fra Albanien spredtes den blodige jihad sig ud over resten af
  Balkan. Med jihad menes der plyndringstogter, masse massakrer,
  massevoldtægt og børneslaver.
  Det var den krig, der kulminerede med borgerkrigen
  i 1992, Kosovo etc. etc,
  I1396 måtte Vallakiet (Rumænien) og 1513 Moldau anerkende den
  tyrkiske sultan overhøjhed.
  Først i 1877 lykkes det, at få sat tyrkerne på
  porten, da havde de hærget, plyndret og voldtaget
  på Balkan igennem flere hundrede år.
  Man fik dog aldrig smidt Ottomanerne ud af Albanien
  de er der stadigvæk i dag.

  Nu tilbage til dine Nazi venner:
  Den Bosniske muslimske nazi-hær ( Waffem–SS 13),
  der bestod af 60.000 ( nogle forsker taler om 100.000)
  de stod for udryddelsen af ca. 90% af de bosniske jøder.
  Handzar Divisionen på ca. 28.000 mænd dræbte alene ca.
  250.000 serber, sigøjnere og jøder. ( og andet godtfolk)
  Disse krigsforbryder blev aldrig retsforfulgt
  eller dømt – og hvor blev de af?
  I dag står Nazi-Gaza, som en skamplet
  imod den Demokratiske Verdensorden,og
  som en af de grusomste forbrydelser
  imod menneskeheden.

  Kilde: Halvmåne & Hagekors.
  (Halbmond und Hakenkreuz)
  Nu på dansk 2015.

  Hitler and the Mufti her:

  https://www.youtube.com/watch?v=P2NnB8z627M

  P.S: Det er faktisk idioter som dig, der er årsagen til at
  jeg ikke længere gider, at deltage i debatten,
  Din ubegavede uvidenhed kan man godt få lidt lange nosser af!
  Du er simpelthen for dum til at læse en fagbog,
  Måske skulle du blot hoppe over på “Kids News. for børn der
  ønsker, at forstå verden – det er her du hører hjemme!

  Idiot!

 95. Af Flemming Lau

  -

  Bosnien er en kategori for helt for sig, når det drejer sig om modbydeligheder. SS hauptsturmfuhrer H E Brøndum var mest glad for dette kampafsnit, da der bød sig mange muligheder for at leve sine perversiteter ud. Den tidl artilleri officer i 47 tyrkiske brigade fra Izmir og senere Mufti Hussein, havde “gode” erfaringer med fra Tyrkiet 1914-1916. Fra 1943 fik han oprettet 3 SS div. af bosniske muslimer. Deres grusomhed med deres knive mod tilfangende Serbiske partisaner i 44′ i den NØ lige del af bosnien, fik selv tyske SS officerer til at måbe. De sidste større jødetransporter fra Zagreb blev afsendt henholdsvis 29 maj og 5 maj 43′ hvor både Himmler og Muftien var tilstede. I 1944-45 overgik en del af muslimerne til det kroatiske ustasias særlige Hunting parties for Jews. Bla. i Srebrenica og Zvornik fik de held til at få ramt på jøder. 800 udad 12 000 jøder undslap men mødte 520 af sine bosniske plageånder i kamp ved Latrun, Castel, og Jaffa i 48′

  Bosnien prøvede igen i 90 erne at få selvstændighed som under 2 verdenskrig. Den muslimske leder Izetbegovic, tidl. rekrutterings chef for muftien, havde lidt for gode forbindelser til Saudiske kronprins Salman , nu konge og div. Mujahidinske terror grupper der fik adgang til landet. Det skulle have været et brohovedet til resten af Europa for wahabismen. Big Brother holder et vågent øje med Bosnien !

 96. Af Helge Nørager

  -

  Fra BBC,
  Former Bosnian president Alija Izetbegovic was under war crimes investigation until his death, the Hague tribunal has revealed on the day of his funeral.
  The inquiry will now be halted, said tribunal spokeswoman
  Jeg kan finde tusinder af link som beviser at en af de største krigsforbryder var ham, han døde af cancer og slap for tiltale.
  At give Serber skylden for alt, er en automat reaktion ved dem som elsker løgne.

 97. Af Niels Peter Lemche

  -

  Allan Hansen, er det virkeligt dit løfte, at du ikke mere vil deltage? Så har jeg da gjort noget godt her.

 98. Af Helge Nørager

  -

  Fra The telegraph
  FRANJO TUDJMAN, the hardline nationalist Croatian president who died in December, was plotting the carve-up of Bosnia as recently as last year and personally ordered a cover-up of one of the worst atrocities in the Bosnian war, The Telegraph has learned.

  Franjo Tudjman: closest associates could end up in prison as a result of the recordings

  The startling disclosures have emerged from a damning collection of tape recordings and documents uncovered by the new Croatian government in Tudjman’s luxurious presidential palace. The authorities in Zagreb are now negotiating the handover of the detailed evidence to international war crimes investigators in The Hague.

  Igen en krigsforbryder som nåede at dø af cancer før ICC, og gæt ha ha ikke en Serber, men en kroatisk EU heltebasse.

 99. Af Helge Nørager

  -

  NPL ingen tror jo på dine løfter, for er det et dusin eller en snes gange du højtidligt har meddelt at nu gider du ikke skrive mere.
  Dagen efter er der igen ca 25-35 indlæg på alle blogs fra dig, mest om at du bliver udsat for censur, dernæst nedrakning af andre og opfordringer til Berlinske om at du skulle blokere for andre.
  Måske en gang eller 3 ud af de snesevis indlæg er der ikke angreb på andre og lidt om blogens oplæg.
  Så det er rent Monty Phyton at følge din udvikling som troll.

 100. Af Niels Larsen

  -

  Nu skal I ikke være så hårde ved Lemche.

  Ingen kan jo gøre for, at de er opflasket i en giftig radikal ånd med virkelighedsfornægtelse, -fordrejning og decideret løgn som hovedingredienser.

 101. Af Lene. H Madsen

  -

  Niels P Lemche
  Mange mennesker oplever verden som et spejlbillede af deres egen utilstrækkelighed og angst.
  Deres syn og forståelse af muslimer ligner til forveksling det samme syn du har på Russer og Rusland.

 102. Af Niels Juul Hansen

  -

  Kim P. Olsen

  “Breivik var så fucked-up, at han måtte hente inspiration i sit eget manifest. Islamisterne henter inspiration i koranen.”

  Breivik så op til Fogh, Messerschmidt og Wilders.

 103. Af Kim P Olsen

  -

  Man kan være enig eller uenig med Niels Peter Lemche, men han holder altid en ordentlig tone i sine indlæg!

 104. Af Kim P Olsen

  -

  Niels Juul

  Det gør jeg også. Og hvad så?

 105. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kim P. Olsen,

  Ja, og ingen løgn synes for dum. Jeg tror, at enhver, der kender noget til min karriere, vil vide, hvor jeg står. Men vi taler nok om trolls, hvor korrekte oplysninger kun er til besvær. Det er også ligegyldigt —- for dem — bare deres pointer går hjem.

  Og til Nørager, ja, og jeg er ikke den eneste, der engang imellem bliver træt, og hvad har det i øvrigt med sagen at gøre. Men det er typisk for uskolede mennesker, at de ikke kan fastholde et emne, men svømmer omkring i akvariet.

  Og så til R. HARALD KRISTIANSEN – 20. JULI 2016 04:12: ‘den samme Gud’, hm, hvis køerne havde guder! Her er et punkt, hvor selv universitetsteologien er skizofren, for på den ene side forsøger man at udlægge det kristne budskab som et fra Gud til os, hvilket selvfølgelig er et postulat uden videnskabelig sandhedsværdi, mens man på den anden side studerer, hvad mennesker gennem tiden har tænkt om det guddommelige, som selvfølgelig er endnu et postulat. Men det, der er tænkt og skrevet, det kan studeres og analyseres, og så befinder vi os inden for spektret af humanistiske videnskaber.

 106. Af J. Hansen

  -

  AF BIRGER NIELSEN – 20. JULI 2016 16:06

  Hvorfor indsætter bistandsklienten “Birger Nielsen” (nu da han synes at titlen skal med) det samme syge vås i forskellige navne på forskellige blogs.
  I en anden blog som “Ole Hansen”.

  Hvis han var i stand til at overholde debatreglerne, så kunne han måske nøjes med at skrive i et.

 107. Af Niels Juul Hansen

  -

  Kim P. Olsen

  At du føler dig inspireret af de samme mennesker som Breivik, vil jeg da på ingen måde blande mig i.

 108. Af jan nielsen

  -

  Vil du være velorienteret, så læs jp-jalving og 180g, snaph og den korte avis.

 109. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Niels Peter Lemche.
  Jeg er blevet ret fortørnet over at blive kaldet “propagandist”, da jeg nu i ca. 15 år har skrevet om faren ved at fylde Europa/Danmark med muslimer, på Berlingske blogge!

  Da, jeg nu, desværre får ret i mine bekymringer, har du åbenbart, den imbecile frækhed, at kalde mig for propagandist!

  Er der i øvrigt nogen fornuft, eller sandheder, i det Radikale Venstre sludder, du fylder bloggene med?
  M.v.h.

 110. Af Niels Peter Lemche

  -

  CARL-ERIK PEDERSEN, Hr. propagandist, det må være rart at leve med et så simplificeret verdensbillede, som du giver udtryk for.

  Men irriterende hele tiden at blive kaldt radikal af de personer, der betragter alt til venstre for DF, ja, vel snart danskernes parti, som røde radikale.

 111. Af Kim P Olsen

  -

  Niels Juul

  Næh, det skal du nemlig ikke 🙂

 112. Af jan nielsen

  -

  Som p andersen forklarer 20.01 så kan København sagtens blive den næste by der rammmes af et eller flere angreb i stil med Nice, og hvad så? Iflg. diverse eksperter kan der blive tale om hundredvis af dødsofre, når først ISIS sovende celler tager fat. Se også hos ben te dal s bæk. Eller læs jp-jalving og 180g/snaph/den korte. Men især jp-jalving.

 113. Af Niels Larsen

  -

  Niels Peter Lemche: “det må være rart at leve med et så simplificeret verdensbillede”

  Det havde man også før i tiden.

  Islam gør muslimerne til vore fjender på nøjagtig samme måde som nazisterne gjorde tyskerne til vore fjender.

  Absolut ingen forskel der!

  Der var gode tyskere, men vi bekrigede dem alle.

  Der er gode muslimer, men vi bør bekrige dem alle.

  Vi ved nemlig ikke, hvem der er de gode og hvem, der er de onde. Men vi ved, at der er rigtig mange af de onde!

 114. Af Niels Juul Hansen

  -

  Kim P. Olsen

  Men det var da sødt af dig at orientere mig. 🙂

 115. Af Kim P Olsen

  -

  Det var så lidt Niels Juul.

  Jeg ved ikke om Breivik var inspireret af Anders Fogh, men du plejer at være velunderrettet 🙂

  Jeg synes at Fogh var en dygtig politiker og en god Generalsekretær, men derfra og så til at være inspireret af Fogh og dermed på linje med Breivik? Der er immervæk et stykke vej.

  Hvorfor følger du ikke dit rationale helt til dørs: Jeg er inspireret af de samme mennesker som Breivik, ergo er jeg enig med Breivik, ergo bifalder jeg hans gerninger.

  Det kræver såmænd bare, at du ser bort fra mit indlæg af 19. juli 2016 21:13. SÅ passer alt sammen og jeg er guilty by association (underbygget af stråmænd).

 116. Af Birger Nielsen

  -

  J.HANSEN

  Det vist snarere J. HASSAN der er på bistand. Han trænger til åndelig bistand, den stakkel.

 117. Af Niels Juul Hansen

  -

  Kim P. Olsen

  Jeg tror, at Breivik så op til Fogh på grund af hans indstilling til invasionen i Irak – ikke p.g.a. Foghs indenrigspolitiske ‘kontraktpolitik’. Grundlaget for denne invasion og resultatet af den er klart belyst af den britiske kommission. Det var en katastrofe og Fogh var en skødehund.

  Messerschmidt kender Breivik vel primært på grund af hans antimuslimske holdninger og reacismedom. Og Wilders som uønsket i Storbritannien.

 118. Af Kim P Olsen

  -

  Bistandsklient er Ha nse ns foretrukne skældsord til folk han ikke er enig med.

  Siger det egentlig ikke mest om hans eget menneskesyn?

 119. Af Kim P Olsen

  -

  Niels Juul

  Du har nok ret. Som du selv er inde på, kan man fokusere på forskellige ting når det gælder politikere. Så at man har sympati for en tidligere statsminister genererer ikke nødvendigvis et interessesammenfald med f.eks. Breivik.

  Forløbet op til Irak krigen var ikke kønt. Så langt er vi enige.

 120. Af J Hanse n

  -

  AF K IM P OLS EN – 21. JULI 2016 09:55.

  De skældsord som K im P Ol sen bruger om dem, som han er uenig med, det vil det være for omfattende at remse op.
  Især hans svinerier overfor kvinder viser jo, at han ikke er en rask person.
  Og hans fascination af breivik luftes endnu engang på denne blog.
  At han har fundet en allieret i den stakkel som kalder sig Birger Nielsen.
  Det lyder som et passende selskab.

 121. Af Kim P Olsen

  -

  Ha n se n

  “Og hans fascination af breivik luftes endnu engang på denne blog.”

  Du er jo forrykt menneske!

 122. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS LARSEN, men der er måske forskel på, hvordan vi skal bekrige de gode og de onde muslimer? Eller er det et fedt: Frem med maskingeværerne!

 123. Af Troels Andersen

  -

  Måske de ærede debattører af forskellige holdninger kunne demonstrere, at civiliserede danskere kan have kontante holdninger uden at forfalde til direkte ondskabsfuldheder.
  Det kan være svært overfor professionelle drillepinde og provokatører, men hjælp hinanden lidt med ikke at køre i hver sin grøft (skyttegrav).

  Apropos at tage ansvar og afstand…

  Jeg vil gerne tage afstand fra de udtalelser, som giver muslimer skylden for alt, ligesom jeg tager afstand fra de udtalelser, som giver kristne/hvide/nationalkonservative/ Vesten skylden for alt.

  Husk lige, at “vi” ikke kæmper imod muslimer i Irak, Afghanistan og Syrien. Vi kæmper med muslimer imod andre muslimer.

  At man kunne ønske sig, at det var mindre komplekst og meget lettere at løse disse konflikter, hjælper desværre ikke.
  At man kunne ønske sig, at der ikke blev rodet særinteresser ind i disse konflikter, får dem ikke til at forsvinde.

  Det er muligt, at nazisterne havde et argument i, at Versailles-traktaten var ond ved tyskerne, men de gik amok og måtte stoppes.
  Det er muligt, at islamisterne har et argument i, at Vesten ikke er perfekt, men de er gået amok og må stoppes.

 124. Af Kim P Olsen

  -

  Næh, jeg forventer da ikke svar fra dig H a ns en.

  Men jeg forbeholder mig ret til at skrive kommentarer til dine indlæg når de er så vanvittige som vi har set det de seneste par dage.

  Det må du bare leve med… Hvis du tror jeg holder op med at ytre mig fordi du trækker pædofili-, kvindehader- eller bistandsklientkortet, så kan du godt tro om igen.

 125. Af Niels Larsen

  -

  Niels Peter Lemche

  Jeg vil så langt foretrække bare at holde dem i deres egne områder sydpå.

  Kun ved voldelig indtrængen/nægtelse af at efterkomme ordre om at vende om forekommer den anden løsning at være perfekt.

  Jeg ser ingen grund til at få dem herop, da det kun kan være ødelæggende for vor sociale orden, kultur, økonomi og hele tilværelse.

  Derfor mener jeg også, at alle, som ikke selv kan skaffe deres underhold og afholder sig fra kriminalitet eller forsøger at ændre vort samfund i muslimsk retning, bør udvises med et varsel på 2 år – som Nye Borgerlige advokerer for.

 126. Af Niels Larsen

  -

  Og ja, Lemche, jeg er totalt ligeglad med, hvad der efterfølgende sker med de udviste. Jeg føler ikke, at jeg har noget ansvar overfor udlændinge.

 127. Af Kim P Olsen

  -

  Uanset hvad du kalder mig, vil jeg blive ved med at gendrive dit nonsens med lødige argumenter.

  Så kan du jo vælge at blive ved med at svælge i imaginære indlæg – under forskellige stavemåder af dit navn.

  Mon ikke vi er færdige for i dag. Du får hermed sidste ord!

 128. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kim P. Olsen,

  Der er nogle mærkværdige størrelser på disse blogs; men det får mig til at erindre en af Henriks tidligere blogs, om hvorfor folk opfører sig således på denne form for fora. Det, at man ikke er i personlig kontakt, bevirker, at man tror, at man kan tillade sig alting. Det er det samme fænomen, der får skolebørn til at moppe hinanden til, i værste fald, døden. Jeg har mine egne, som du ved, især Martinisjussen, du har Hr. Hansen, hvem han så end er. Det er bare ærgerligt, at bloggene ikke modereres modsat de internetlister, hvor jeg selv er moderator. Det ville være interessant, hvordan det ville blive modtaget, hvis det blev kendt, at der kun kom seriøse indlæg på bloggene i Berlingeren. Og som jeg har sagt til flere: Man kan sagtens diskutere voldsomt og markant uden, at man behøver at gribe til disse verbale svinagtigheder, som Hr. Hansen benytter over for dig. Et indlæg som det sidste, der falder i tråd med adskillige tidligere fra samme herre, burde simpelthen aldrig være kommet igennem.

  Vi havde et eksempel i min verden: En internetliste sponsoreret af Oriental Institute i Chicago, ANE. Instituttet blev træt af den, så i en julemåned for ti-tolv år siden, fjernede man modereringen, og hele listen gik op i hat og briller, da de fromme begyndte at diskutere stjernen i Betlehem. Så havde instituttet en grund til at lukke listen. Da vi lavede efterfølgeren, ANE-2, blev der tale om en ganske tydelig linje, hvor alle den type indlæg blev blokkeret. Og brød man gentagne gange mod reglerne, så slukkede vi moderatorer for kontakten.

 129. Af Hektor Heimlich

  -

  Hentet fra BT: Karen Marie i chok efter slagsmål med 100 asylansøgere: Pludselig stod de i vores have med jernkæder i en blodrus.
  Kære regering (hvis I da ellers er kapable at læse dansk) hvordan synes I selv at det går med jeres og de andre EU-krammeres (kræmmeres) immigrant regler?????????????

 130. Af J. Hansen

  -

  Af Niels Peter Lemche- 21. juli 2016 12:58

  Naa saa er Lemche igen paa banen for at forsvare en person som Kim 0, der insaetter fantasier om boernesex og sviner kvinder til.
  Det viser, hvad Lemche er for en person.
  Kim 0 faar de svar som matcher hans svinerier.
  Det er det eneste sprog den slags forstaar.

 131. Af Kim P Olsen

  -

  Lemche

  Ja, det er et bizart faktum, at mulighederne aldrig har været bedre for at “manden på gaden” kan deltage i samfundsdebatten – og samtidig misbruges den mulighed på det groveste.

  Læs blot hvilke uhyrligheder den tidligere udenrigsminister udsættes for på sin blog.

  Jeg tror nok, at din stalker er blevet udelukket på Berlingskes blogge, og derfor skriver i et utal af navne.

 132. Af J Hans en

  -

  AF KIM P O LSEN – 21. JULI 2016 13:15
  “Ja, det er et bizart faktum, at mulighederne aldrig har været bedre for at “manden på gaden” kan deltage i samfundsdebatten – og samtidig misbruges den mulighed på det groveste.”

  Bedre at typer som K0 deltager i debatten, end at de gemmer sig i deres sorte huller.

 133. Af J. Hansen

  -

  Bedre at typer som K0 deltager i debatten, end at de sidder og gemmer sig i deres sorte huller.
  Vi har jo set i Norge, hvad dette kan medfoere.

 134. Af Klavs Lindequist

  -

  Kære Henrik.
  Jeg må sige at du bidrager til splittelse i verden, når´der nu er brug for samling og forståelse.
  Jeg kan forstå at du er læge og psykiater, og dermed en belæst person – det må jeg da gå ud fra. Hvordan er det muligt at have et så generaliserende og ahistorisk synspunkt omkring “muslimer”. Du giver eksempler på krig og ødelæggelse som “muslimer” har skabt i bl.a. Mellemøsten. Er det fordi du simpelthen ikke har læst historie, eller bare ignorerer historien om den splittelse, der blev skabt af sejrherrerne efter 2 Verdenskrig? Ved du simpelthen ikke at diktatorerne i Mellemøsten er financieret af Vesten? Ved du ikke at Saudi Arabien kun kan eksistere ved at vi køber olie af dem??

  Jeg ved ikke hvorfor at du tænker at religion er et træk som kan bruges som massebetegnelse. Du, som er såkaldt ekspert i menneskers psyke og sjæleliv, som burde – gennem praksis – have opdaget at alle mennesker er forskellige og sjældent karakteriseres ved et enkelt træk. Hvis ikke din praksis har givet andledning til at tænke at alle mennesker er forskellige, må du have læst om det.

  Du bruger religionen som et “træk” – endda det træk, der gør mennesker til kaosskabere og fremmere af uro. “Muslimer” er ikke en massebetegnelse – det er en religion.
  Jeg bliver meget bekymret, når jeg læser en artikel som denne. Du bridrager – ligesom hadprædikanterne fra de salafistiske bevægelser og hadprædikanterne fra Tidehverv og Trykkefrihedsselskabet – til at der bliver skabt et “dem og os” som verden SLET ikke har brug for.
  Jeg er sikker på du betragter dig selv som et indsigtsfuldt, forstående og humant menneske. Din “artikel” her viser bare det stik modsatte. Det er bekymrende – og meget skræmmende. Det er sådanne artikler, der gør mig mest bange og virker allermest skræmmende på mig.
  Klavs

 135. Af E. Larsen

  -

  “Muslimer tag ansvar”! morsomt? DET vil de aldrig, aldrig gøre.
  Måske findes der ca. 22 “Naser Khadere” der VIL – men generelt = nobody!
  Og den endeløse “debat”, der jo ikke er nogen form for debat – eftersom de 9 udaf 10 politiske partier – jo ønsker = ønsker Danmark skal være et muslimsk-agtigt land.
  Danske frihedskæmpere kommer aldrig mere på banen. Fjenden er meget, meget mere hurtig og brutal. I over 30 år har bl.a. undertegnede sagt hvad der vil ske – men ingen lytter. Katastrofen skal åbenbart have lov til at komme.

 136. Af E. Larsen

  -

  Jeg er mere sikker på hvad jeg vil betegne hr. Lindequist som – en typiske 68’er radikal, der ingen følelser har for vores land og som ikke bryder sig om USA, brexit, men elsker DR, TV-2, Merkel, EU m.m. Erdogan??? måske, måske han kan se at den mand er rimelig farlig, men jeg tvivler.
  Vågn dog op. Se på vore politik ere Løkke, Østergård, Kristian Jensen, Sofie, og så alle de små piger fra den kommunistiske fløj! Er DET fremtiden, så må vore børnebørn nok flygte rimeligt hurtigt.

 137. Af Birger Nielsen

  -

  Jeg har hørt, at ham, der kalder sig J. Hansen er en af HDP’ s tidligere patienter. Han er skizofren og hedder egentlig Hassan Abdullah fra Tarm.

 138. Af Niels Peter Lemche

  -

  Om J. Hansen, se lige mit indlæg på Bentes blog.

 139. Af E. Larsen

  -

  Kære Carl-Erik Pedersen og mange flere: Hold dog op med at “debattere” med de rene “landsforrædder – agtige” personer som Lemche, n.Juul.H. , m.fl.
  De er Ikke danske, de ønsker kun og kun Danmark til at blive et muslimsk land. Forstår det dog. Der er Intet, INTET formål med at forsøge at snakke med dem. Det er præcis det samme som at forsøge at få de såkaldt “radikaliserede” unge til at vågne op og forstå ting overhovedet.
  Jeg FATTER simpelthen ikke at I gider. Brug dog kræfterne på at smide de udanske partier, EL, SF, R, V, “alternative”, K ud og det nu! Overvej S. og DF og giv nye partier der vil lukke grænsen og hjemsende selv tidligere indvandrere, der stadig ikke er integrerede HJEM: gIV os Danmark tilbage.

 140. Af Gert Olesen

  -

  Nogle debatsabotører fylder meget på HDPs blog og andre blogs. De er kun ude på at ødelægge debatterne, og det lykkes ofte. Serieøse og relevante indlæg skjules tit både hos SG og flere andre. Derfor kan det anbefales at læse jp-jalving og snaph, den korte og 180g.

 141. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  E. Larsen.
  Ja, du har fuldstændig ret!
  Nu har jeg i 15 år tordnet mod muslimsk indvandring, og nu hvor det viser sig, at jeg havde ret, kan man gud hjælpe mig ikke forstå man har opført sig idiotisk med hensyn til muslimsk indvandring!
  Den eneste person som har vist sig som et mandfolk er “Bertel Hårder”, der undskylder sit engagement i den førte indvandrings politik, og udtaler at han har ændret sig.
  Samt Bertel udtaler, at selvfølgeligt har terrorisme noget at gøre med Islam.
  Sådan en person respektere jeg!
  M.v.h.

 142. Af otto otto barreth

  -

  Utroligt at en avis som vil kaldes borgerlig, accepterer synonymer og ikke virkelige navne.

  Ogsaa underligt at avisen tillader folk som overfuser kommentatorer,som har en anden mening , f.eks. en @Allan Hansen her den 20 juli. kl. 2004.

  Vaertshus sprog og barnlige skriverier frabedes.

 143. Af Niels Peter Lemche

  -

  OTTO OTTO BARRETH , jo, men det er mere utroligt, at han får lov til at få det frem. Men hvad han ikke ser, er, at det skader ham selv meget mere end hans ‘ofre’.

 144. Af vagn jensen

  -

  Bertel hårder har vel observeret at vinden er ved at vende, og som en vejrhane drejer han med. For det er jo mystisk at en mand der skal forestille at være normalt begavet plus 5%, har været så fatsvag i 30 år, at han først nu forstår at multi-kulti ikke er berigelse, men en kæmpetrussel mod vi danskere. Det har da været klart og tydeligt i over 30 år, for enhver der fulgte lidt med i politik mv. Men bliv fri for c en su r og debatsabotage og læs jp-jalving, snaph, 180g og den korte a vis. De fortæller den ubesmykkede sandhed om at Danmark er på vej ind i en kulsort fremtid, pga. korruption, forræderi og de radikale og skabsradikale partiers forskruede og ubegavede tankesæt.

 145. Af Svend Jensen

  -

  Områder hvor muslimer enten bør tage ansvar, eller rejse hjem:
  1) Fjernelse af afgifter på Halalslagtning til muslimernes organisationer. Der er Jizya.
  2) Fjernelse af imamer, der ikke prædiker på dansk og som offentligt giver koran/sharia forrang for demokrati.
  3) Angivelse af muslimer der er radikaliseret og aktiv hjælp til politiet ved islamokriminalitet.
  4) Tilbagebetaling af al modtaget socialhjælp, når muslimen har arbejde.
  5) Ubetinget accept af automatisk udvisning hvis muslimen får dom for kriminalitet eller for socialt bedrageri – såsom momssvindel, sort arbejde og bandeaktiviteter (mest udbredte).
  6) Gratis samfundstjeneste i mindst 2 år efter opholdstilladelse givet.
  7) Ekstra skat fra muslimer (omvendt Jizya) øremærket til u-landshjælp i deres hjemlande.

 146. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Jeg spurgte Lemche hvorfor Sunni og Shiamuslimer ikke kunne enes, når de nu troede på samme “gud”. Når jeg tænker videre på mit evt. noget naive spørgsmål, så kommer jeg til at tænke på Nordirland mm. I virkeligheden har shia, sunni konflikten intet med religion at gøre, men kulturforskelle og kærligheden til magt. Mere kompliceret behøver man ikke tænke, det handler ikke om teologi, men magt. Statsreligioner er nemlig magt, ikke tro. Det, der sker i Tyrkiet, Irak, Afganistan, USA og mange andre steder i verden tiden handler om resurser, magt og manipulation.

  Ikke for at forkleine den unge mand, der fik, som en fortalte 13,5. Det kan man ikke, han har fået 12.00 , som man kan gange med faktor 1.08, hvis han starter tids nok på en videregående uddannelse.

 147. Af R.Harald Kristiansen

  -

  i verden for tiden skulle der stå.

 148. Af R.Harald Kristiansen

  -

  Det er egentligt ejendommeligt, at vi drøfter højre og venstre partier her på Berlinskes blog. De fleste læser aviser. Jeg læser mange. Jeg ved ikke, om det er forbigået nogen, at der muligvis har været et militærkup i Tyrkiet. Vi ved sådan set ikke hvad, der er sket.

  Nu læser vi om det på bloggen, at vi enten skal fjerne de lede højrepartier, eller de lede venstrepartier, alle partier valgt efter et demokratisk samfundsprincip. Vi kan se friheden og demokratiet forsvinde i diverse lande, nu for tiden og i nogle lande mere end andre. Dette læser vi hver dag. Har det ikke nogen indflydelse på nogen her på bloggen? Hvad ville det sige, hvis vi fik fjernet demokratiet i Danmark. Hvilken indflydelse ville det have på vores land og frihed til at udtrykke os. Mange fløjtekedler her på bloggen mener, at vi enten skal være røde, eller blå. Alternativet er godt nok grønt, siger de. Vi ved ikke endnu hvad de i virkeligheden står for. Så har vi Nye Borgerlige, som er en slags krydsning imellem LA og DF. Jeg bryder mig dog hverken om Pernille Vermunds arkitektarbejder(mest ombygning af villaer), eller hendes politik, men hvis I vil stemme på hende, eller få hende til at ændre jeres villaer, står det jer frit for. Jeg vil ikke stemme på hende, ej heller bruge hende, som arkitekt. Jeg kan ikke finde et parti, der udtrykker mit verdenssyn, derfor vil jeg muligvis ikke stemme. Det har jeg heldigvis lov til selv at bestemme.

 149. Af Henrik Knage

  -

  Det er vist for meget forlangt, at muslimer skal tage ansvar for noget. Når de ikke kan tage ansvar der hjemme og til en start begynde med, at rive det ned de flygter fra, moskeer for eksempel, hvordan kan det så forlanges, eller forventes de skal tage ansvar her?

  De opbygger jo præcis samme parallelsamfund, sideløbende med det danske – som det de er løbet skrigende bort fra i hjemlandet, med de samme begrænsninger, de samme strukturer – og løbet er kørt allerede, det kørte da den første moske så dagens lys i Danmark..

 150. Af hektor heimlich

  -

  http://www.dn.se/nyheter/sverige/tva-misstankta-gruppvaldtakter-i-kalmar
  2 gruppevoldtægter i Kalmar. Men: who cares? Forleden voldtog en asylansøger en kvinde i Haderslev. Men who cares?? Ikke de Radigale-sosser ihvertfald -men så behøver de jo heller ikke lægge krop til –

 151. Af Henning Svendsen

  -

  Kim Olsen ? Er det ikke Aksel?Kalkunkonge og hoved Revisor for Venstre og sammen med Tribini vil han Ryde op på blokken ! Den lille mand på gulvet skal smides ud Og med Ellemann som Guru og Løkke på andenpladsen så skal samtalen nu handle om de to herres visioner krydret med indslag fra Tribini der læser op fra stamtavlen.

 152. Af Henning Svendsen

  -

  Frontiere.DK–er et nyt debat forum.Det er unge fra conservative en slags Mads Holger typer de er kritiske overfor EU og vil have denne mastodont under kontrol og Dansk indvradrepolitik vil de have reformeret Ja -kort sagt nogle fornuftige unge der vil bremse vanviddet men være Mads Holger; så har man mange fjender og her på blokken er der også et par stykker som så skævt til Mads og det han skrev på sin blok
  Og på Frontiere.DK har disse fjender nu kvalt al debat !det vælter ind med vrøvlevers på hebræisk -græsk og spansk

 153. Af E Nielsen

  -

  Kender i dette ? Man er deltager i en fest- det hele starter stille og roligt, der udveksles almindeligheder og der er også enkelte roser til værten.
  Efterhånden udvikler festen sig i en negativ retning- der bliver udvekslet bemærkninger der er meget personlige og grove.
  Der er gæster der på dette tidspunkt har fået nok og vælger at forlade festen- tilbage er dem som ikke kan eller vil indse at det er på tide at stoppe- istedet fortsætter de med at gentage sig selv i en uendelighed.
  Sådan opfatter jeg det som foregår her på bloggen.
  Men om et par dage er der inviteret til en ny fest-og historien vil med garanti gentage sig.

 154. Af Helge Nørager

  -

  E. Nielsen, ja. 🙂

 155. Af Eva Madsen

  -

  Ja – Nielsen – når man ikke kan ( eller snarere IKKE VIL eller TØR løse de problemer som vesten står i halsen til – kan man jo atter vende timeglasset – og de samme sandkorn vil drøne forbi det lille hul. !!! Igen og Igen. – og atter engang igen.!!!

  Men et meget – meget stort og et overvældene knus og tillykke til vores alletiders Donald Trump – håber på – at det er den næste præsident i USA: !!!

  Neg-er-manden er og har altid været for vattet , svag og et lalleglad socialt tilfælde.

  Og fru Clin- ton – den familie har altid været tilsyneladende , uforsigtig med statshemmeligheder , sexistisk , korrupt, magtglad, kort sagt en katastrofe.

  Og Donald han er bare alletiders guttermand – han vil stoppe for vestlig udflytning af arbejdspladser til Kina.. !!! samt indvandring . !!!

  Huhej hvor det går – man kunne håbe på at højrenationale partier i Europa, får de samme ideer. !!!

 156. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Om, og hvis, Donald Trump bliver den näste president i U.S.A., Nu hvor han delvis vil ophæves Nato alliancen, ser jeg ingen grund til Europeisk support til U.S.A.
  Så jeg opfordrer til at lade dem sejle i deres egen sø!
  lad os ophæve handelsforbindelser!
  Der er ingen grund til, at have noget at gøre med personer/stater man ikke kan stole på!
  M.v.h.

 157. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Hvis man flygter fra krig, og uholdbare forhold, i sit hjemland, skal man selvfølgelig hjælpes af de lande og personer som man kommer i kontakt med!

  Men ,der er et stor men, hvis man er muslim, og kommer til ikke muslimske lande, kan man ikke under nogen omstændigheder, opretholde, eller kræve ret til opretholdelse af sin muslimske levevis! Men må acceptere det land normer man er kommet til!

  Det er der hvor muslimer går rigtigt gal i Europa!
  M.v.h.

 158. Af Niels Peter Lemche

  -

  CARL-ERIK PEDERSEN, vi er vist normalt uenige om det meste; men jeg er 100% enig i dit indlæg fra 19:48.

 159. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Muslimer der kommer til Danmark, og søger asyl, skal gøres fuldstændigt klart at de ikke vil få nogen særbehandling for, at de er muslimer; men må rette sig efter landets love og kultur!
  Hvis dette ikke kan accepteres skal de afvises som asyl søgende!

  Vi ser jo tydeligt hvor hurtige de er til, at acceptere Danmarks sociale velfærdssystemer, selv om de ikke kan have noget kendskab til social velfærd fra deres hjemlande, da der ikke findes noget sådan. Så at indprente sig, og overholde landet love og kultur burde nok ikke være så svært!
  De svømmehaller og børneinstitutioner der har indført muslimske regler, skal øjeblikkeligt gå tilbage til Danske normer og regler! det er ikke Danskerne der skal rette sig efter muslimske regler; men muslimerne der skal rette sig efter Danske regler!
  Dette burde være klart og tydeligt for institutionernes ledelse, og hvis dette ikke er tilfældet så skal denne ledelse skiftes ud!
  M.v.h.

 160. Af John Laursen

  -

  Et væsentligt aspekt i denne debat er vel social kontrol og dens praktiske betydning. Et godt eksempel på hvad social kontrol er for noget, finder man i de forhold som magtfuldkomne, ideologiske diktaturer i dag byder deres undersåtter og som tidligere ideologiske diktaturer har budt deres undersåtter. Under A. Hitler` og J. Stalin` magtfuldkomne regimer var det ikke muligt for enkeltpersoner eller grupper af enkeltpersoner, i fuld offentlighed at være i opposition til diktatorernes ideologi og politik, uden at det fik fatale konsekvenser for dem. De oppositionelle blev sendt i koncentrationslejre eller forsvandt, hvilket betød at de var blevet likvideret.

  Under A. Hitlers regime var den sociale kontrol gennemorganiseret helt ned til boligblokke, hvor et betroet medlem af nazistpartiet stod for overvågningen af beboerne. Den sociale kontrol i A. Hitler` Tyskland, udartede til at Nazi-Tyskland blev et stikkersamfund hvor borgerne angav hinanden til Gestapo, hvis f.eks. formastelige personer undlod at give Hitler-hilsenen. Den sociale kontrol i nazi-Tyskland sammen med en massiv, ensporet propaganda og de oppositionelles skæbne, som alle kendte, tjente det formål at gøre borgerne så bange for at afvige fra normen at de adlød diktatoren og fulgte nazi-partiets paroler og politik. Det var kun i små lukkede, indforståede kredse at der blev luftet modvilje mod diktatoren, hans regime og hans politik.
  I J. Stalin` sovjetkommunistiske samfund herskede der også magtfuldkommenhed og social kontrol, der sammen med en ensporet propaganda og de oppositionelles skæbne, som alle kendte, sikrede diktatoren massernes lydighed.

  I dag finder vi magtfuldkommenheden og dens magtredskab, social kontrol, hos islam og muslimerne.
  Et liv i frihed, fred og demokrati er ikke en selvfølge. Der er blevet kæmpet kampe med store tab af menneskeliv for at mennesker kunne leve i frihed, fred og demokrati. Der skal stadig kæmpes for det, fordi det ikke er alle som synes at frihed, fred og demokrati er godt.

 161. Af georg christensen

  -

  Muslimer: tag ansvar!, mere latterlig kan overskriften ikke lyde. Hvad hvis jeg nu derpå vil påstå: Kristne: tag ansvar!, jeres tro ,er jo den samme. Den eneste forskel er bare “regelsættet” i begge ønsker at LIVET ønskes bygget på. Her må alle endelig lære at forstå, at regelsættet skabes af LIVET i sin helhed, medens troen på kun skabes i enkelt individet´s “selverkendelse”.

  Derfor vil mit foreslag være til alle enkelt individer: Tag ansvar: Lær dig selv at kende og du vil lære din næste at kende.

  Hilsen , Ateisten

 162. Af Birte Frandsen

  -

  Fedterumper og bangebukse blokerer debat helt til bunds

  Det kan konstateres,at mange af de ord og argumenter der kom frem i 80erne nu ses
  fremført af nogle politikere og af folk som tør og ikke lurer på at udtalelser angående
  indvandrere ikke må stå i vejen for egne muligheder for at tækkes den selvbestaltede elite
  som uddeler folk til at færdes på direktørgange, med andre ord nogle tusker sig frem,ed
  aldrig at turde tale rent ud med kontroversielle meninger, vi kan jo nævne—-nåh nej,
  ingen reklame, men en aktiv kvinde er nem at få øje på….
  Det var en lettelse at høre et deadline -indslag her i juni med Martin Krasnik og Naser
  Khader ,som forgæves søgte at få svar fra en i studiet medvirkende imam, som viste et medbragt skilt med tekst om at man var imod vold.Hvem der stod bagved ordene kom
  ikke frem., trods Khader og Krasniks gentagene spørgsmål.
  Naser Khader fik for 16 år siden udgivet bogen : khader .dk og i den skrives på side 133
  t der i en Koranskole her iu landet undervises ved brug f nogle bøger som er kolossalt racistiske samt at børnene simpelthen blev undervist i fordomme,Khader eskriver oplevelsen i skolen som rystende.
  Undertegnede har i de forløbne år gjort 3 undervisningsministre opmærksomme på
  sagen, ikke med forventning om muligheden for at starte islamisk revolution, men
  for at skabe debat om det umulige og uretfærdige ved at forlange af unge muslimske
  drenge kan forventes at opføre sig stille og pænt overalt.

  Daværende undervisninsminister M.Vestagers ret så uvillige svar var, at når oplysningen
  kom gennem flere var den måske ikke til at stole på, sagde fruen som blot kunne have
  spurgt sin daværende partifælle om forholdene i den skole.
  Minister Ulla Tørnæs svarede telefonisk med én sætning , gående ud på—at den slags ikke hørte under hende.
  Muligheden for at henvende sig til andre i Tinget var vel tilstede.
  Bertel Haarder blev i sin undervisningsminister også gjort opmærksom på omtalte u-
  heldige skoleunderisning..
  Den ellers så aktive minister svarede med tavshed.
  Og drengene, bruger de i omtalte skole og andre af samme slags stadigvæk bøger som
  undervises i deres modersmål af dårlige lærere , importeret direkte fra den sorte skole i hjemlandet(citat Khader).
  I omtale af hvorfra radikaliseringen stammer fra, kunne det vel være værd at udskifte
  noget materiale i nogle skoler, eller hvad med at bruge stregepenne, som antagelig
  er i brug i bøger, hvor ord som fx Gudhjem er overstreget, det leder vel tanken hen på
  forhold, hvor en hr Normann var censor her i landet, for at fjerne ord som kunne fornærme den tyske besættelsesmagt.

Kommentarer er lukket.