Søren Espersen: realist eller ekstremist?

Af Henrik Day Poulsen 263

Søren Espersen fra Dansk Folkeparti har foreslået et stop for indvandring af muslimer de næste fire til seks år. Espersen mener, at vi har brug for et pusterum.

Donald Trump foreslog det samme for nogle måneder siden og der lød et ramaskrig. I det engelske parlament foreslog en muslim endda indrejseforbud for Trump til Storbritannien pga. af hans forslag.
Men det var før en lastbil i Nice kørte 84 mennesker ned. Det var før fire terrorangreb i Tyskland på en uge. Og det var før, at en katolsk præst i Frankrig midt under en gudstjeneste fik skåret halsen over. Kort sagt: Trumps forslag kom måneder før Europa blev ramt af seks terrorangreb begået af muslimer på halvanden uge.
Søren Espersens forslag skal ses i lyset af dette.

Nogle vil argumentere for, at Trump handlede med rettidig omhu. Var Trump i virkeligheden den eneste i Vesten, der turde trodse risikoen for at blive beskyldt for at være racist ved at sige sandheden? Var Trump som den lille dreng i HC Andersens eventyr om Kejserens Nye Klæder, der som den eneste turde sige, at Kejseren ingenting havde på?

For mig var drabet på den katolske præst et afgørende vendepunkt. Ikke fordi en præsts liv er mere værd end andres, men fordi symbolværdien i at dræbe en præst er meget stor. En præst forkynder det kristne budskab. Det er også det budskab, som nogle muslimer finder, er det, der skal bekæmpes, fordi det er de vantros budskab. Derfor kan radikale muslimer se præster, som det vigtigste angrebspunkt for at bekæmpe de vantro. Uden præster og uden kirker var de vantro jo ilde stedt.

Jeg kan kun frygte for copy cats, der nu vil angribe både katolske og protestantiske præster. Vores kirker er jo lette terrormål. De er åbne for alle og præster er som gruppe fredelige og rummelige mennesker, der tror på det bedste i mennesket. Og det gør dem meget sårbare.

Et angreb på en præst er et angreb mod alt hvad den europæiske civilisation står for. Uden den katolske kirke og uden Martin Luther ville Europa se helt anderledes ud i dag.

I Europa har kristne og muslimer historisk set aldrig kunne leve sammen i fred og fordragelighed. Muslimer besatte det meste af den Iberiske halvø og nåede næsten op til Wien, inden kristne fik dem stoppet. Det er gennem historien flydt så meget blod mellem muslimer og kristne. I Ex-Jugoslavien levede kristne og muslimer side om side, men kun fordi Tito forbød religion og serbisk dominans satte dagsordenen. Efter Berlinmurens fald så vi endnu en gang, at muslimer og kristne, denne gang ortodokse kristne, heller ikke kunne leve sammen uden krig.

Så med mindre vi som i det gamle kommunistiske Europa indfører forbud mod at dyrke enhver form for religion, tror jeg desværre ikke, at kristne og muslimer som gruppe kommer til at kunne leve sammen i Europa i fred og fordragelighed.

Det er i dette lys, at jeg ser Søren Espersens forslag.

Vil vi fortsætte med at tillade, at muslimer kommer til Europa og dermed risikere, at vores kristne værdier udfordres og til sidst forsvinder? I Makedonien er balancen mellem muslimer og ikke muslimer lige ved at tippe over til muslimernes fordel, og er der først et flertal af muslimer i et land, kan de jo med demokratiets kort i hånden bestemme det hele. Tyrkiet er i dag et skræmmende eksempel på, hvordan det går, når en islamistisk præsident får magt. I Egypten så vi hvordan præsident Morsi udøvede magtmisbrug til at fremme islam.

For nogle måneder siden havde jeg fundet, at Søren Espersens forslag var ekstremt. Men i dag må jeg desværre indrømme, at det nok er den eneste måde at bevare Europa på, som vi kender det i dag.

De herboende muslimer, som er velintegrerede og ikke radikaliserede, vil også profittere af Espersens forslag. Et pusterum for dem vil også betyde, at de kan trække vejret og sammen med myndighederne komme de elementer til livs, der vil skade det samfund, som ikke radikaliserede muslimer nyder godt af. Dermed mener jeg, at der fra herboende muslimers side bør lyde en tak til Søren Espersens forslag og moderate muslimer bør aktivt støtte forslaget. Det vil nemlig gavne dem på lang sigt.

I USA argumenterer Trump med, at han er bedre til at passe på USA end Hillary Clinton.
I Danmark tror jeg, at en Søren Espersen er bedre til at passe på Danmark end en Uffe Elbæk.

263 kommentarer RSS

 1. Af Niels Larsen

  -

  Han er hverken eller.

  En realist vil lukke porten til evig tid for muslimer.

  En ekstremist vil yderligere smide de herværende ud.

 2. Af Jakob Rasmussen

  -

  Om igen.

  Hvordan kan man med sikkerhed vide, at indvandrere er muslimer?

  Hvad hvis de muslimske indvandrere konverterer til en anden religion, før de søger om opholdstilladelse i Danmark, og skifter mening igen, når de har fået opholdstilladelse?

  Skal de så miste opholdstilladelsen igen?

  Forslaget er, hvor velment det end er, forhåbentligt ikke gennemtænkt, for det forudsætter en totalitær form for sindelagskontrol, som jeg ikke kan forestille mig, at resten af Dansk Folkeparti vil støtte i praksis.

  Skal det så også forbydes, at konvertere til islam?

  Konvertitterne er ofte langt mere radikale, end andre muslimer, så det ville der på en måde være mening i – hvis Danmark var Sovjetunionen…

 3. Af Finn Bjerrehave

  -

  DF Danmarks latterlige parti, med de sjoveste meninger, men selv om de vandt valget ønskede de ikke ansvar, men kun populistiske ytringer, og som Kommunisternes parti EL, noget som Danskerne elsker, og jeg græder.
  Den store kløft. Finn Vig

 4. Af Jakob Rasmussen

  -

  Skal konvertitter så også udvises? Hvorhen? De er ofte de værste.

 5. Af Helge Nørager

  -

  Jeg har i årevis skrevet om at dette ikke må blive en konflikt mellem dem og os.
  Det er så trist at opleve at der er så mange som går Daesh’s og andre terroristers ærinde som nyttige id..oter og råber efter at det skal blive dem og os..
  Det er endnu mere trist at opleve f.eks den personhetz mod NPL, som mange deltager i hvor han beskyldes for at fremme Islamisters sag, det er helt forkert, og lidt modstræbende vil jeg mene at han har mere ret i hans indlæg, end mange som hetzer.
  Jeg korrekser ham, da NPL gentagende gange har beskyldt mig for ikke at være dansk, pga mine stavefejl, samt den kendsgerning at han selv staver af helve… til.
  Men ikke pga hans meninger om at vi skal udgå at det bliver en dem og os, konflikt.

  Jeg mener personligt at det er Salafister og Wahabier, som igennem de sidste 45 år er vokset sig stærke og hadske, af en eneste grund penge fra Saudi Arabien.
  Så fat det dog, det er penge fra SA og House of Sauds alliance med Imaner fra Wahabier om de har magten over penge og Wahabier bestemmer religion og sidder på Mekka.
  Og alt hadet er købt og betalt af House of Saud, og ikke alle andre muslimer, så fat det dog……….

  PS service meddelelse fra landsbytossen.
  Windows 10.
  Når bruger beder om at system skal slukke, PC lukker osv, vil skærmbillede forsvinde efter kort tid.
  Dette må IKKE opfattes som om at PC er slukket, den arbejder lystigt videre optil 3-4 minutter længere.
  Så sluk ikke på væggen for stationær og luk ikke låget på bærbar før den er helt helt helt slukket.
  Eller forsøg at genstarte den.
  Hvis ikke disse råd efterleves, er risiko for defekt system opsætning stor.
  F8 tast virker ikke da den er pga. ønsket om hurtig start i Windows 10 disablet.
  Så ve jer som ikke kan selv eller ikke har mange penge 🙂

 6. Af Jakob Rasmussen

  -

  Hvordan kan man vide, om en indvandrer er muslim? Hvad hvis en indvandrer skifter religion, før vedkommende søger opholdstilladelse, og fortryder igen, når opholdstilladelsen er i hus?
  Forslaget forudsætter en ekstremt omfattende, og praktisk set umulig form for sindelagskontrol; det er komplet uigennemtænkt OG usympatisk!

 7. Af Jakob Rasmussen

  -

  Hvordan kan myndighederne vide, om en indvandrer er muslim?

 8. Af Jakob Rasmussen

  -

  Hvad hvis en indvandrer skifter religion, før vedkommende søger opholdstilladelse, og fortryder igen, når opholdstilladelsen er i hus?

 9. Af Jakob Rasmussen

  -

  Forslaget forudsætter en ekstremt omfattende, og praktisk set umulig form for sindelagskontrol; det er komplet uigennemtænkt OG usympatisk!

 10. Af Helge Nørager

  -

  PPS, det er ej heller pga. peer to peer opdaterings muligheden i Windows 10, så opgiv bare at påstå det vil nytte at slå det fra.
  Er testet

  Den nye til at lukke ned for Windows metode anser jeg som en gave til alle som lever af at servicere PC systemer, samt sælgere af nyt grej.
  Ved godt at tidligere udgaver i servervarianter og lidt bedre system kunne lave en blæser boost rensning ved nedlukning, men ikke det samme som denne nye metode til at gøre livet surt for uheldige brugere.

  Husk at rigtige mænd tager ikke backup, rigtige mænd græder. 🙂

 11. Af Vivi Sektorsen

  -

  Espersens forslag forudsætter en ekstremt omfattende, og praktisk set umulig form for sindelagskontrol, som er udansk.

 12. Af Frank Wulff

  -

  Kan anbefale at HPD tager et ekstra kig på hvad der skete i Jugoslavien.
  For det var ikke kun et kamp mellem kristne og muslimer, det var også en kamp mellem kristne.

  Ud fra det der kommer frem bagefter de forskellige så ser man ret ofte at drejer det sig om personer der ud over en kriminel løbebane også har haft psykiske problemer.

  Så umiddelbart er der også et spørgsmål om hvorfor bliver psykiatere ved med at fejle!

 13. Af Javier Martinez

  -

  En fantast som daypsykopaten er han..

  Hvis nu han eller dig også havet været imod andre religiøse, kunne man tale med jer to ekstremister. Men nej, det hele er muslimbashing for at vildlede den håbløs dumme dfere til at stemme blåt og skyde sig selv i røven…

  Df mere end fordoblet indvandrerantallet under vko. Nu snart igen under lavko. De gemmer alle tal om eu indvandring nu for folket..

  De må ikke vide hvor meget blå blok er løn, indvandrer og velfærdseroderende fortaler.

 14. Af Javier Martinez

  -

  Scientologists som dig skal have fjernet statsborgerskabet rasmussen.

 15. Af Jens Jørn Pedersen

  -

  Henrik Day Poulsen er tidligere, tidligere, forhenværende og har.
  Er han overhovedet noget nu?
  Artiklen hænger ikke sammen!
  Han modsiger sig selv.
  Er det derfor han ikke er ansat længere?
  Hvorledes kan Berlingske bruge ham som Blogger?

 16. Af Viggo Madsen

  -

  DF er alligevel ikke andet end evindelig tom snak. Så glem bare det parti.

 17. Af Kristian Ulk

  -

  Folk ser ud til at have svært ved at skelne mellem “muslimske lande” og “muslimske indvandrere”. Der kan lige så vel være en kristen Afghaner som en muslimsk Polak . SE’s forslag var at der er en række lande – og vi kan vel alle blive enige om at “muslimske lande” var et tåbeligt ordvalg – hvorfra de udvandrende medbringer noget uheldigt kulturbaggage som edfører en del problemer når de bliver blandet med dansk hverdag.

  I stedet for at gøre det hele til et stort hurlumhej om religion, så lad os da kalde en spade for en spade og en skovl for en skovl. Vi har en hel masse folk der er kommet til danmark inden for de sidste par år. En stor del af dem i bedste fald vanskelige at integrere i en sådan grad at de kan fungere i vores samfund. Vi har ikke uendelige resourcer til at stable en integration på benene. Vi gør både dem og os en bjørnetjeneste hvis vi fylder flere folk ind i integrationssystemet. Så lad os tage en pause inden vi lukker flere ind, og fokusere på at hjælpe den vi allerede har. Hvis man ikke tygger af munden inden man tager en ny bid, kvæles man til sidst.

  Hokus pokus, ingen grund til at blande race eller religion ind i argumentet.

 18. Af Jens Hjortkjær

  -

  Fremragende indlæg, Day Poulsen! Hele EU-regionen burde i morgen lukke helt af for yderlig muslimsk indvandring! Skuden er fuld og vil synke med yderligere byrder! For langt de fleste muslimske indvandrere kommer hertil uden brugbare evner i relation til et moderne vestligt samfgrund! De vil udgøre en økonomisk byrde mange år frem, og den danske økonomi er i forvejen under et enormt pres fra alle sider med vore høje lønninger, faldende eksport, pensionering af de store årgange, opfyldelse af NATO’s krav om øgede militærudgifter, nedslidning af sygehuse, offentlige veje, 750.000 personer i den arbejdsdygtige alder parkeret på offentlig forsørgelse, renovering af vand-og kloakledninger, krævet gældssanering for landbruget, pres på uddannelsessystemet mm. PS! H.C. Andersen nævner i eventyret ” Kejserens nye klæder” ikke, at det er en dreng eller pige, der afslører svindelnummeret! Han skriver blot, det er et barn!

 19. Af Henrik S

  -

  Berlingske skriver at Espersen bliver undsagt på de “sociale” medier.
  Selvfølgelig gør han det – de fleste der skriver der , er venstreekstremister og muslimer på offentlig forsørgelse.
  Hvorfor skal vi dog høre om deres meninger ?
  De 4 der direkte kommenterer Espersen på Berlingske , giver ham alle helt ret.
  Det er vel mere væsentligt – for selvfølgelig har han ret.
  For enhver dansker , der holder af et fredeligt og kristen Danmark , er muslimer i Danmark en invasiv fremmed art , for at tale i biologiske termer – hvem vi jo alle tilhører.

 20. Af Kristian Andesen

  -

  Hvide fanatiske racister der samtidig leger psykologer skal sættes på en båd til Anholt og forblive der for evig tid!

 21. Af Christian Christensen

  -

  Kære Henrik,

  Du er trådt lige ned i DF’s propaganda-fælde.

  84 dræbte I Nice og du er klar til at straffe flere millioner flygtninge.

  MVh
  Christian Christensen.

 22. Af Niels O

  -

  ((DF)) kører bare det sædvanlige populisme af, som i flere år har givet dem stemmer fra naive vælgere. Og helt ansvarsfrit står partiet og råber om det eneste emne, der interesserer dem.
  Nå ja, interesserer og interesserer, i hvert fald det emne, der foreløbig har givet bl.a. Søren Espersen en solid politisk karriere.

 23. Af P Christensen

  -

  Vi havde undgået hele denne diskussion,
  hvis DK fra starten havde haft politikere med rygrad, visioner og viden,
  og som havde turdet stille krav til indvandrere og ikke blindt havde føjet dem.
  I stedet har vi ladet uduelige og enfoldige politikere
  importere parallelsamfund og sociale klienter.
  Det er utilgiveligt. Og de samme typer dominerer stadig Folketinget.

 24. Af Gert Hansen

  -

  Stop for indvandring af muslimer. Hvordan gør man lige det?

  Hvis vedkommende mand eller kvinde tydeligt i sin klædedragt kunne minde om en sådan? Eller skal det være forbud mod indvandring af alle fra muslimske lande som er medlemmer af OIC?

  Trumps USA er trods alt ikke det samme som Danmark, og USA’s grænser er af geografiske årsager meget nemmere at kontrollere.

  Eet er sikkert – et dansk forbud vil helt naturligt blive mødt med et tilsvarende forbud mod indrejse af danskere, fra samtlige OIC medlemmer, og nogle flere derudover. En sådan opdeling af verden, er, trods alt, næppe ønskelig.

  Hvis man fra dansk side ville gøre noget, måtte det blive udtræden af EU og Schengen, og så genindføre pas kontrol ved samtlige grænseovergange, og det ville også blive taget ilde op af udlandet. Det ville også betyde dansk udtræden af diverse konventioner på området.

  Det eneste Danmark realistisk kan gøre, er, at acceptere at Danmark må modtage en del af det befolkningsmæssige overskud i Mellemøsten, dele af Sydasien og Afrika, og så fortsat stramme op på de regler der stadig kan strammes på.

 25. Af ole jensen

  -

  HALLO DERUDE, NU HAR VI ALTSÅ IKKE RÅD TIL FLERE DUMHEDER, OG DE BLÅ HYKLERE OG DET SÆDVANLIGE KORRUPTE HYLEKOR FRA R, EL OG INDVANDRINGSINDUSTRIEN KAN GODT KLAPPE KAJE.

  HDP har igen skrevet et fornuftigt og begavet oplæg til debat. Straks falder støjsenderne og agenterne over ham. Men det vil være klogt at indføre et straks- stop for lavinerne fra Afrika, Asien og Mellemøsten. Det betvivler dog selv den ellers ret fornuftige ja cob ras mus sen. Det straks-stop som løk ke lovede inden valget og inden knæfaldet for mer kel, som nu er på vej mod at blive afsat pga. sin hovedløse politik. (50% følelsesporno og 50% feministisk pladderhumanisme)

  Det er slet ikke så kompliceret som nogen vil gøre det til. Et stop for alle asylanter fra Afrika og Arabien osv. vil være let at gennemføre. Kommer de fra Tyskland eller Sverige mv. skal de slet ikke lukkes ind. Alle kriminelle asylsøgere etc. skal have statsborgerskabet annulleret og sendes ud af landet, eller interneres i arbejdslejre indtil de selv får lyst til at rejse. Den grove og moralsk set kriminelle diskriminering af danskerne i forhold til migranter skal stoppes. (hvad bilder regeringen sig ind?) Og der skal oprettes et korps af grænsegendarmer. Og man kunne blive ved med effektive forslag.

  Det eneste der hindrer en løsning af problemerne er at mængden af røde radikale, blå skabsradikale samt korrupte og femi-fascistiske politikere er så stor, at de muligvis kan blive ved med at køre Danmark i sænk, blive ved med at sjofle og forråde det danske folk, fordi de har et flertal inde i de levende dødes højborg.

  Men findes der ikke en løsning, er Danmark snart fortabt, og så vil det blive et helvede af et samfund, der bliver vores fremtid.

 26. Af Flemming Lau

  -

  Søren Espersen forslag er ikke vidt rækkende nok. 75% af de 400 000 muslimer der er bosat i Danmark er rettroende muslimer. De går ind for Sharia lov og jødehad hvilket er uforeneligt med demokratiet. De skal ud, subcidiært tvangskristnes i en 10 årig periode, hvorefter de gradvist efter eget valg kan give den som sekulære kultur kristne eller kultur muslimer. De vil naturligvis være henrykte over at vi ikke behandler dem med en omvendt Sharia lov.

 27. Af bent andersen

  -

  Min gode ven har lige sendt et aktuelt og relevant indlæg. Det kommer forhåbentlig på.

 28. Af Niels Peter Lemche

  -

  HELGE NØRAGER, ja, måske penge fra SA, men forhåbentlig ikke fra SS. Vær lidt mere forsigtig med dine henvisninger.

  KRISTIAN ANDERSEN, hvad har Anholt nu gjort?

  Og HDP: Kroatere og serbere kom nu heller ikke bedre ud af det end serbere og muslimer, faktisk overhovedet ikke, og det så du også i fasen af borgerkrigen dernede, inden Bosnien blev inddraget. Det store skisma i europæisk historie er det knapt tusinde år gamle mellem den ortodokse og den romersk-katolske kirke. Og med hensyn til, hvad der ellers sker: Hvordan ser det ud i Kosovo, næsten helt albansk, dvs. muslimsk, og i Albanien selv?

  Lidt for letkøbte argumenter og lidt for letkøbte forslag, måske?

 29. Af Niels Peter Lemche

  -

  FLEMMING LAU, jo det er foreneligt med demokratiet, hvis der er flertal derfor. Det er faktisk det, som demokratiet handler om. Så det du og mange andre siger, er nok, at demokratiet kan være ved at have spillet fallit, fordi det ikke kan forhindre ekstremismen i at få overhånd. Der er i demokratiet ingen regulerende faktor, der kan påkaldes. Amerikanerne kan, hvis der er flertal derfor, vælge en mand som Trump, der kan ødelægge hele den verdensorden, som vi alle har levet godt af i mere end 70 år. Det er demokrati. Et demokratisk flertal kan faktisk indføre et utal af forordninger, som vi ikke vil forbinde med en moderne, demokratisk stat, og du kan ikke gøre en sk.. ved det, hvis det er flertallets vilje.

  Måske skulle du betænke den påståede kristne indstilling, før du lader dig rive med i denne bølge af angst.

 30. Af Niels Peter Lemche

  -

  Det er i øvrigt rart at se reaktionerne på HDPs ikke særlig velovervejede indlæg her.

  Den største fjende lige nu er ikk IS og islamistisk terror. Det er os selv og frygten, der vokser i os. Bange mennesker er så lette at manipulere.

  Som en skrev tidligere idag. I forhold til dræbte i trafikken er islamisterne ikke kommet langt. Men vi kører stadig bil. Vi kan imidlertid se, hvorledes i hvert fald i Danmark (kender ikke tallene fra resten af Europa), at antallet af trafikdrab er gået ned og ned i de sidste mange år: Hvorfor? fordi man erkendte problemet og gjorde noget ved det.

 31. Af Elvis Ungstrup

  -

  så er du der igen Henrik Dum, hvad faen blader du dig i det for, du er jo selv en stor løgner, der uden kvaler, devaluerer mange mennesker, jeg er en af dem, du er et yderst usympatisk menneske, en læge der rager til sig, og nu skulle det så være så skide interrast at læse hvad du mener om denne begivenhed, du er magt liderligt menneske, og tænk at lyve vedrørende min sag, føj for den, du er og bliver et dumt svin.

 32. Af Henning Svendsen

  -

  Han taler om et muslim stop !-det må jo betyde alle fra muslimske lande herunder famili sammenføring og skulle der være en enkelt der kan snyde sig ind ved at optræde høflig og dannet -ja så må vi føde på vedkommende helt til der kommer en tredie verdenskrig der får renset ud givet menneskeheden en ny og bedre ledelse
  Hvad med at Jacob Rasmussen stopper sine rablerier !han er næppe klogere end Espersen

 33. Af Niels Peter Lemche

  -

  ELVIS UNGSTRUP, nu er du ikke ‘the King’, selv om di kalder dig Elvis. Dine argumenter gavnes ikke meget af dine personangreb. Det samme kan siges på en langt bedre måde og derigennem få gennemslagskraft.

  Det er klart, at du er indvandrer med den mangelfulde beherskelse af dansk, som dit sprog afslører.

 34. Af bent andersen

  -

  Jeg vil iøvrigt gerne tilslutte mig de bloggere der kritiserer ikke bare Chrborgs indvandringspolitik , men regeringens politik i det hele taget. Den samlede politik er så stupid, asocial, umenneskelig og uforskammet, at man mangler ord. Det er jo næsten en slags politisk krig mod alt hvad der er dansk. Er Borgens partier ude på at smadre både landet og befolkningen? De sidste ti år har jo været eet langt angreb på flere millioner danskeres økonomi, velfærd, sikkerhed og trivsel.

 35. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Der er et eller andet ganske alvorlig galt med Søren Espersen – og jeg kan ikke finde ud af, hvad det er.

 36. Af Henrik Knage

  -

  Det er typisk Søren Espersen og DF i sommerferien, når de fleste “kollegaer” i Folketinget ikke er hjemme, at komme med “gratis” omgange, på åben gade, der ingen reel politisk betydning har – i og med, at skaden allerede er sket.

  DF står efterhånden for ønsketænkning og tom snak, og går man virkeligt til DF, er de nok danmarkshistoriens største “vendekåbeparti”, som udadtil lader som, at tale til folket, men indadtil træder folket under fode, med for at sige det rent ud: Al deres pis!

 37. Af Niels Larsen

  -

  bent andersen

  Der har jo været tale om en “nødvendighedens politik” for at skaffe midler til ‘gæsterne’ sydfra, selvom politikerne ikke tør vedkende sig det.

  Alle nedskæringer sker for at mætte de fremmedes tørst.

  Det bliver meget værre endnu med mindre vi stemme nogle nye politikere ind, som vil se på danskernes behov før ligegyldige udlændinges behov.

 38. Af Anders Sørensen

  -

  Det er egentlig meget enkelt. Islam er en totalitær politisk ideologi iklædt religiøse gevandter, og det er ikke muligt at have et åbent vestligt samfund eller for den sags skyld et bare nogenlunde velfungerende demokrati, når der er et flertal af tilhængere til den ideologi.

  Derfor er spørgsmålet helt enkelt, vil vi lade stå til og ende med et muslimsk flertal, eller vil vi stoppe den udvikling?
  P.t. er det ren matematik, hvornår der er muslimsk flertal. I nogle europæiske lande, bl.a. Sverige og Tyskland vil det være før århundredeskiftet, I Danmark er det lidt senere.

 39. Af gerd broholm

  -

  14. jan. 2001 – kl. 10:00 EKSTRA BLADET
  Se link her: http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article4760456.ece

  DF PRESSECHEF SØREN ESPERSEN REGISTRERET SOM NAZIST

  Af: Af Kurt Simonsen

  Den omstridte arkivar Frede Farmand er i den forgangne uge afhørt af politiet med en sigtets rettigheder i en sag om eventuel ulovlig registrering af danske nazister.

  I dette nazi-arkiv står bl.a. Dansk Folkepartis pressechef Søren Espersen i 1989 registreret som B-medlem, hvilket betyder medlem af DNSB. A-medlemmer er uopsigelige i medlemsskabet. Det er B-medlemmer ikke.

  Samme Espersen har siden 1990 været medlem af Den Danske Forening, hvis formand gennem alle årene indtil 2000 var professor jur. dr. Ole Hasselbalch. Det er da også netop Hasselbalch, der i august 1999 har pudset Datatilsynet (der dengang hed Registertilsynet, red.) og dernæst politiet på Frede Farmand i håb om at få arkivarens nazi-arkiv slettet.

  – Jeg mener ikke selv, mit register er ulovligt. Og jeg kan jo ikke gøre for, at nazisternes organisationssekretær Jørgen Nielsen i 1989 registrerede Søren Espersen som B-medlem af DNSB, Danmarks National-Socialistiske Bevægelse, siger Frede Farmand til Ekstra Bladet.

  – Fra Jørgen Nielsen ved jeg personligt, at han betragtede Søren Espersen som nazisternes mand i dansk presse. DNSB-rigsfører Poul Heinrich Riis-Knudsen forbød mig i en samtale, som jeg naturligvis har på bånd, at røbe Espersens medlemsskab. At Espersen selv afviser denne fremstilling er vel meget forståeligt. Det er jo nok ikke så behageligt for Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti, hvis deres pressechef eventuelt har været nazist engang, fortsætter arkivaren.

  Søren Espersen har allerede tidligere over for Ekstra Bladet afvist, at han nogensinde skulle have været nazist. At han står opført i deres arkiv, kan måske skyldes, at han har modtaget pressemeddelelser fra dem som journalist, lyder forklaringen fra dansk Folkepartis pressechef.

  19. feb. 2003 kl. 16.36 DR.DK
  link her: https://www.dr.dk/nyheder/indland/df-pressechef-taber-nazi-injuriesag

  SØREN ESPERSEN TABER RETS-SAG. HAN VAR MEDLEM AF NAZISTERNES FORENING.
  DF-pressechef taber nazi-injuriesag

  Dansk Folkepartis pressechef, Søren Espersen, har tabt sin injuriesag mod bladet Tjeck Magazine, som havde skrevet, at Søren Espersen har været medlem af det danske nazistparti, DNSB.Dommeren siger at bladet bare har videregivet fakta.

  Dansk Folkepartis pressechef, Søren Espersen, har tabt sininjuriesag mod bladet Tjeck Magazine, som har skrevet, at SørenEspersen har været medlem af det danske nazistparti, DNSB.

  Dansk Folkepartis pressechef mener, at oplysningerne erærekrænkende, men Københavns Byret fastslår i en dom, at “der aleneer tale om viderebringelse af faktuelle oplysninger”. SørenEspersen skal derfor betale Tjeck Magazine 15.000 kroner isagsomkostninger.
  Opført som B-medlem

  Det LO-ejede ungdomsblad beskrev kort inden folketingsvalget i 2001i artiklen “Pia’s pressechef i naziarkiv”, at Søren Espersen iperioden fra 1988 til 1992 stod opført som såkaldt B-medlem inazisternes arkiv.

  Pressechefen har under retssagen fortalt, at han ingenforklaring har på, hvorfor han stod opført i nazistpartietskartotek, ligesom han har afvist, at han tidligere som journalistangiveligt skulle have samarbejdet med nazisterne.

  DNSB’s organisationschef der førte medlemskartoteket døde i1992.

  Forinden havde arkivar Frede Farmand, som har kortlagt dethøjreekstremistiske miljø, sikret sig en kopi af medlemskartoteket,ligesom Frede Farmand havde båndet samtaler med den nu afdødeorganisationschef og landsleder Povl Heinrich Riis-Knudsen, hvor debeskrev Søren Espersen som nazisternes “mand i pressen”.

  Søren Espersen kalder dommen “skik følge eller land fly”, og tvivler på, at han vil appellere den.

  – Jeg føler, at jeg bliver trukket rundt af FredeFarmand, og det er utroligt anstrengende for mig, siger pressechefen til Ritzau. Han vil nu diskutere dommen med sin advokat, Merethe Stagetorn og overveje at udrense folk som fredeFarmand.

 40. Af Niels Peter Lemche

  -

  ANDERS SØRENSEN, kan du se ironien, for selvfølgelig har du ret, men hvordan kan demokratiet afskaffes? Det sker i stemmeboksene. Se et interview med Ehud Barak i aftes, der handlede om en enstats- eller tostatsløsning i Israel/Palæstina. Hans argument er det eneste fornuftge for tostatsløsningen: Man ville give palæstinenserne mulighed for at bestemme i knesset, hvordan der skal regeres, altså enden på et demokratisk system.

  Det er prøvet før, om end den med demokratiet nok ikke var helt så klokkerent, som den hovedinvolverede gerne ville give udtryk for. Jeg tænker på Adolf og det, der bragte ham til magten, hvorefter det første han gjorde, var at afskaffe de institutioner, der havde bragt ham til magten.

 41. Af Flemming Lau

  -

  NP Lemche.
  Demokratiet kan ikke give dem der vil afskaffe demokratiet beskyttelse, simply as that! Algeriske FIS fejlede i 92′ og man er da et skarn hvis ikke syntes at det var godt! Men lad os gå ind på dit tankesæt. Vi skriver nu år 2100 og der et flertal af muslimer som indfører Sharia lov. Demokratiet afskaffes og vi kan ikke mere stemme hvert 4 år! Så er vi blevet en banan republik fordi der ikke blev handlet med rettidigt omhu. Se det forudså skribenterne til den amerikanske forfatning og gjorde det legalt for borgerne at bevæbne sig.

  I danskernes grundlov paggraf 77 står der at censur og andre forbyggende forholds regler kan ingensinde påny indføres! Grundlovens fædre var absolut ikke indstillet på eller havde ikke fantasi til at demokratiet kunne drives ud i et en så perveret form, at det ved simpelt flertal kunne afskaffes.

 42. Af Flemming Lau

  -

  NP Lemche.
  Demokratiet kan ikke give dem der vil afskaffe demokratiet beskyttelse, simply as that! Algeriske FIS fejlede i 92′ og man er da et skarn hvis ikke syntes at det var godt! Men lad os gå ind på dit tankesæt. Vi skriver nu år 2100 og der et flertal af muslimer som indfører Sharia lov. Demokratiet afskaffes og vi kan ikke mere stemme hvert 4 år! Så er vi blevet en banan republik fordi der ikke blev handlet med rettidigt omhu. Se det forudså skribenterne til den amerikanske forfatning og gjorde det legalt for borgerne at bevæbne sig.

  I danskernes grundlov paggraf 77 står der at censur og andre forbyggende forholds regler kan ingensinde påny indføres! Grundlovens fædre var absolut ikke indstillet på eller havde ikke fantasi til at demokratiet kunne drives ud i et en så perveret form, at det ved simpelt flertal kunne afskaffes. Det er ikke i grundlovens Ånd ! En ting er at den sunde selvkritik er blevet perverteret til selvhad, men passivt se til imens udemokratiske kræfter venter på at tage over, absurd. Og du ved jo udmærket godt at den dag at demografien. er til det, så vil muslimer stemme for alvor, som de aldrig har stemt før!

  Angst er ubestemmelig frygt. Frygt er målrettet en situation eller ting. Kristus siger frygt ikke!

 43. Af Anders Sørensen

  -

  Det er en akademisk diskussion tenderende til gætteri, hvordan demokratiet vil blive afskaffet.
  Personligt anser jeg det som umuligt, at et muslimsk flertal kan/vil respektere demokratiske spilleregler. Islam er en gudgiven ideologi, og det overtrumfer demokratiet, så når jeg mener, at det egentlig er ganske enkelt, går det udelukkende på, det grundlæggende spørgsmål:
  Vil vi bevare et åbent demokratisk samfund, og er vi villige til at begrænse antallet af muslimer med fast ophold her i landet? Hvis ja, er vi nødt til at sætte et stop for muslimsk indvandring og et stop for tildeling af fast opholdstilladelse til de muslimer, der allerede er her.
  Som tidligere nævnt er det jo ren matematik at udregne, hvornår vi har et muslimsk flertal, og det dermed vil være for sent på demokratisk vis at bevare demokratiet (hvis man kan sige sådan). Men et muligt skrækscenarie er jo, at et større mindretal af muslimer med magt vil afskaffe demokratiet. Men det er egentlig ikke mit ærinde at tage den diskussion. Jeg vil gerne holde mig til det mere basale ud fra ovennævnte betragtninger.

 44. Af Poul hansen

  -

  Demokratiet kan afskaffes på flere måder, ved afstemning, men også ved kup, ved snigende undergravning, ved brug af fordummende indoktrinering, ved brug af løgnekampagner, ved brug af korruption, kommunisme og pladderhumanisme, ved brug af bureaukratisk fjernstyring udefra, ved brug af masse indvandring, ved brug af terror. Via valg af inkompetente og forræderiske politikere. Verden er mere kompliceret end træhoveder forestiller sig.

 45. Af poul hansen

  -

  Det er kvalmende at læse om at institut for menneskerettigheder nu igen er ude at blande sig til fordel for migranterne. Dette institut er fuldstændig passivt når tusinder af danske børns og forældres MR krænkes, når voldsofres MR krænkes, når danske patienters MR krænkes, når gamle og unge danskeres MR krænkes, osv. Nedlæg dette dødssyge institut, og brug de sparede millioner på de hjemløse eller de syge.

 46. Af Kent Andersen

  -

  Æhhhh – hvad er det her for noget underligt noget??? Jeg forstår ingenting. Hvad er nyheden her??? Søren Espersen siger da INTET som han ikke altid har ment. Måske ikke sagt direkte på denne måde, men der er da INTET nyt under solen her..Hvem i alverden er overrasket???

 47. Af kurt mielsen hobro

  -

  For at skære det ud i pap for dem af jer som ikke forstår demokratiet: MAN KAN IKKE EKSKLUDERE MENNESKER PÅ BAGGRUND AF DERES TRO, POLITISKE OVERBEVISNING, SEKSUALITET ELLER OPHAV. Søren Espersen er en klaphat at foreslå at afvige fra disse kernepunkter i vores demokratiske samfund. Manden leger med fascismen og det er satme ulækkert at opleve.

 48. Af povl pedersen

  -

  de kommer med en bog de siger er deres guds ufejlbarlige ord der ikke må fortolkes og som siger at alle der ikke tror på det samme eventyr skal slås ihjel skal ikke være i Europa
  de burde udvises alle.!!

 49. Af Flemming Lau

  -

  Min tablet er så utålmodig, at den til tider sender inden teksten er klar! Sorry !

 50. Af E Nielsen

  -

  Helt ærligt der er da ingen der efterhånden kan tage DF og deres populistiske udmeldinger alvorligt.
  De tabte alt da de ikke turde påtage sig et regeringsansvar efter valget-

 51. Af Flemming Lau

  -

  De taber ihvertfald alt hvis de ikke inden 6 måneder vælger at tage del i regerings ansvaret, eller vælter Løkke !

 52. Af Svend Jensen

  -

  Citat: “De herboende muslimer, som er velintegrerede og ikke radikaliserede…”

  Contradiction in terms.
  En muslim som er velintegreret og uradikaliseret kan ifølge islamisk logik ikke være muslim; han er apostat.

  Koranen foreskriver detaljeret, at muslimer skal bekæmpe de vantro og arbejde, om nødvendigt voldeligt, for islams beherskelse af den ganske verden. Koranens bud skal efterleves til punkt og prikke, som de står at læse. Det kan man altså ikke og samtidig være velintegreret og uradikaliseret. Logik for perlehøns?
  Med de betingelser er det en gåde, at islam overhovedet anerkendes som religion. Ingen religion kan godkendes som sådan i Danmark, hvis dens lære støder imod almindelig borgerlig moral og anstændighed efter grundloven. Jeg vil i al ydmyghed betragte en organisation, der vil mig til livs som ikke-troende, som amoralsk og uanstændig.

  Heraf kan man lære, at lumpen hverdagspolitik står over grundloven. Det kunne derfor være interessant at få offentliggjort de dokumenter der indeholder begrundelsen for at tillade en terrororganisation som religion; hvis sådant findes?

 53. Af Anja Eriksen

  -

  Når den racistiske skrue strammes mere og mere, som kernen i DFs virke, så kan det kun ende i at selve demokratiets værdier må gradbøjes og krænkes.

  Grundloven skal skrives om, for at Espersen forslag kan gennemføres.

  Dermed må den frie religion, seksualitet og politik, anses at stå for fald.

 54. Af Frederik Christiansen

  -

  Fungerer vores demokrati stadig, når statsministeren og hans medløbere er ligeglade med deres pligter, når de blæser på folkets interesser, når de fører folkefjendsk, familiefjendsk og landsskadelig politik, og når de agerer som marionetdukker for fremmede magter….?

  Er Danmark stadig en velfærdsstat, når store dele af velfærden er forsvundet? Og når tusinder og atter tusinder af danskere skubbes om bag i køen, fordi regeringen har givet nyankomne afrikanere og arabere første ret til boliger, møbler, penge, jobs, lægehjælp, retshjælp, førtidspensioner, velfærdsservice og meget mere….?

  Er Danmark stadig en retsstat, når dommerstanden igen og igen håner og sjofler hårdt kvæstede ofre for vold og mordforsøg….?

 55. Af Niels Juul Hansen

  -

  Tak, Henrik Day Poulsen, for at delagtiggøre os i dine våde drømme.

  Hvad tror du, at en erfaren psykolog kunne få ud af disse våde drømme?

  Nu du nævner Trump, så kunne du måske fortælle os hvad ‘patologisk løgner’ betyder.

 56. Af Flemming Lau

  -

  Psykologernes bedste kunder er andre psykologer !

 57. Af Frederik Christiansen

  -

  Godt nok lidt uden for emnet, men a pro pos fire eller fem forsvundne piger: Hvorfor i alverden render piger alene rundt på gader og veje kl. 3 og 4 om natten? Det er de fleste ihvertfald holdt op med i Sverige, hvor tusindvis af piger og kvinder er blevet overfaldet når de alene var på vej hjem. Samme tilstande er vi jo ved at have her.

 58. Af Ib Olsen

  -

  Det var dog en ualmindelig primitiv, plat og fjoget kommentar juul disker op med kl. 21.15. Er der mon tale om en dybere mening, eller er det bare et surt opstød pga. “mavefornemmelser”?

 59. Af Benny B

  -

  Asylstop eller borgerkrig .- intet mindre.
  Islam er i krig med os, men vores forræderiske politikere vil bare ikke indrømme det.
  De spiller hensynsløst spillet, mens gale muslimer myrder løs.
  Der er grænser for befolkningens toldmod.

 60. Af E. Larsen

  -

  God artikel igen HDP!
  Men desværre intet hjælper og intet vil hjælpe. Læs Søren Pinds artikel i dag i Berlingske. Vi har en justitsminister, der stadig ikke forstår en “Pind” og kalder det der sker p.t. for “hans generations krig”. Han siger at man skulle have opdaget det der kom længe før!!!!!!! Jamen, jamen, jamen vi er tusinder der med åbenbart mere erfaring og forstand på fremtidsudsigter, fejltagelserne i 30 år m.m. har sagt det her om og om igen.
  Stadig sker intet – intet. Men bevar mig vel , han kan nu se at vi har et problem.
  Flot ikke??

 61. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  Jeg er fuldstændig enig med Søren Krarup i at DF skal vælte Løkke. En regering med S og DF som samarbejder henover midten med Nye borgerlige er det eneste håb vi har tilbage, hvis Danmark skal reddes fra undergangen. Venstre er alt for EU- liderlige og agerer kun som Merkels lille skødehund. Venstre og De radikale kunne lige så godt fusionere!! Lars Løkkes straksopbremsning var et rent bluffnummer. Når jeg går rundt i min by ser jeg flere og flere asylansøgere og migranter i gadebilledet!!

 62. Af P. Torbensen

  -

  Søren Espersen: realist eller ekstremist-mit bud realist med nutidens problemer in mente-
  kender ikke mandens fortid.

 63. Af Michael Vestergaard

  -

  Hvornår vågner de mange danskere, der er naive, op og indser at de er TIL GRIN for deres egne penge, at de er TIL GRIN for de kommunister der forklædt som humanister er ved at ødelægge Danmark indefra, at de er TIL GRIN for den nomenklatura der speed-snakker om solidaritet, sammenhold og nødvendig politik osv., mens de i gerning giver danskerne den kolde skulder, og fører en politik som helt unødvendigt sender utallige danskere ud i elendighed eller tidlig død.

  Og hvornår opdager mændene at feministerne, rødstrømperne, ligestillingsfanatikerne og kvindesagskvinderne tager fusen på dem. Og at de som regel er TIL GRIN i forhold til skilsmissekvinderne og skilsmissebureaukratiets femi-fascister.

  I Sverige hvor feministerne har sejret ad helvede til, er alle svenskerne nu TOTALT TIL GRIN. Og Danmark er hastigt på vej i samme retning.

 64. Af Flemming Lau

  -

  Jeg har bemærket ønsket, om end med lidt latens tid at, jeg som kristen skulle stå op og være mand for det kristne kultur syn, i bekæmpelsen af den forøgede frygt for islamisk terror, der pt afspejles i de fortløbne debat blogge !

  Men hvorfor skulle jeg egentlig det ? Kristus har jo igen og igen sagt ” Frygt ikke ! ”

  Det gælder politikerne der ikke tør handle pga den internationale omverden, medierne, vælgerne
  Det gælder de der er glade for islamisk kulturberigelse, og som frygter at vi ender som barbarere, hvis vi giver de rettroende et modspil.
  Det gælder dem som frygter at vore ledere ikke er opgaven voksen, og lader Islam styre landet!

  Ret beset er flertallet af danskerne P…. ligeglade med at gøre Guds vilje, de vil kun deres egen vilje !
  Et flertal af danskerne har blod på hænderne pga over 1 million fosterdrab siden 73′ ! På et tidspunkt var tallet oppe på 30 000 om året. Hvem er vi, der tror at det ikke har konsekvenser for et bæredygtigt samfund ? Der er ingen grund til at frygte, at et flertal af danskerne vil blive barbare, for det har vi været i mere end 40 år.

  Men hvem er det egentligt der nærer det fromme ønske, at kristne skal besinde sig ? Er det blog bestyrer Søren Pind der var fraværende da der skulle stemmes imod homovielser i Folkekirken ? Er det nidkære forsvarere af Grundloven, der sætter kikkerten for det blinde øje, når Grundloven bliver krænket og en kirkeminister indsætter sig som kirkens øverste synnode ? Hvad blev der af Giv Kejseren hvad hvad Kejserens er og Gud hvad Guds er ? Larmende tavshed !

  Som en kristen protestant tro, provokere jeg når nogle kultur kristne søger at Luske mundkurven på! Pli og dannelse er i mine øjne foragteligt, for det var med til at slå min frelser ihjel !

 65. Af bjarne petersen

  -

  POLITIKERNE VANRØGTER OG MISREGERER DANMARK…
  Efter min mening kan man med rette sige at Danmark stadig er en velfærdsstat på visse punkter. Men på stadig flere punkter svigter eller tyranniserer politikerne og systemet de almindelige borgere. Stadig flere danskere oplever at i nødens stund får de ingen hjælp, eller en meget ringe hjælp. Stadig flere oplever Danmark som en bananstat eller som et samfund der udnytter, undertrykker og mishandler borgerne og familierne. At tusinder vantrives i det vanrøgtede land, kan dokumenteres.

 66. Af Niels Juul Hansen

  -

  Det var dog en ualmindelig forudsigelig kommentar fra Ib Olsen aka Preben Jensen 1,2,3 og 4 plus. hans utallige andre ‘aliasser’.

  Min kommentar var ikke et ’surt opstød’, men derimod en forundring over, hvor let og elegant hr. Henrik Days Poulsen kan give køb på almindelige menneskerettighedsprincipper og hans store forståelse for en racist og patologisk løgner som Trump, og et tidligere medlem af nazistpartiet og antimuslim som Søren Espersen.

  Landsbytosserne i det republikanske parti og Dansk Folkeparti ‘lever’ af frygt og fremmedhad.

 67. Af Niels Juul Hansen

  -

  BENNY B – 28. JULI 2016 22:40

  “Asylstop eller borgerkrig .- intet mindre”.

  Der er ikke asylstop, så er du igang med at samle stormtropperne?

  Håber PET holder øje med dig!

 68. Af Flemming Lau

  -

  200 muslimer vidste 4 dage før drabet på præsten, at det ville ske skriver franske L’express !
  LOYALITET ?

 69. Af Arnold Ungermann

  -

  Som psykiater må Day Poulsen tale mod bedre vidende. Hvorledes kan manden nu, som erklæret ateist, spille kristen-kortet?
  Iøvrigt er det betegnende at denne altid indignerede, selvpromoverende, indbildske og påståede tyskbeherskende psykiater, i sine hadske udfald, slet ikke nævner at angrebet i fredags i München blev begået af en ung mand der hadede både tyrkere og arabere. ( kilde FaZ). En ung mand der skulle have været beundrer af både Breivik, som han efter sigende hyldede på årsdagen for dennes angreb , og også Føreren, med hvem han delte fødselsdag.

  Jeg forstår godt at Day Poulsen er eks- psykiater nu. Jeg kommer til at tænke på “Sangen om Larsen”. Især den med, ” han kan i skole og lærte å fedte, for dem der var store og ku tæve dem der var små.” Hvem sagde Trump? Mindre kan også gøre det;

  Day Poulsen gør tydeligvis sine hoser grønne og man formoder, han ønsker at blive opstillet for DF, da han jo udover denne konkrete show off case, selvsagt uden gang på jorden, jo også hyldede Espersens infantile spin med N-ordet.

 70. Af ib Olsen

  -

  Ar nold unger man n er vel bare endnu en tumpe eller fantast, fra beton- og rødkåls- segmentet, der ikke evner at fremlægge argumenter, og som i stedet forsøger sig med personangreb. Iøvrigt oplyser flere kilder at den påståede højrefløjser råbte allahu akbar eller lignende, mens han myrdede løs på sageløse børn og unge. Så mon ikke det med “højre” er noget die “lügenpresse” har fundet på. Se den korte, urias og 180g.

 71. Af bent hansen

  -

  Ferd inand e sander skriver 23.19 at han er enig i at DF bør vælte fadbamsen og VK. Jeg er også enig. Lars ulykke er en katastrofe, som kra rup siger. Manden er EU-liderlig, evnesvag og merkel-fan. Merkel er intellektuel , men samtidig komplet idi ot. Af sund fornuft er der INTET. Hun er som erdogan, napoleon og hit ler “intelligent” og fuld af ord, men derudover er hun en rablende nar og fuldstændig hensynsløs. Endnu et eksempel på at når kommunister og feminister/politik-kvinder kommer til magten, går det galt. Ikke hver gang, men hver eneste gang. Lad os komme ud af EU hurtigst muligt. Foretagendet er udemokratisk, kommunistisk/totalitært, centralistisk, diktatorisk, korrupt og styret af utopiske fantaster, forrykte drukkenbolte og pampere uden skygge af folkeligt mandat. (men selvfølgelig er de radikale EU-fans 🙁 )

 72. Af Frederik Christiansen

  -

  Den tiltagende kritik af feministerne, femi-fascisterne og pladderhumanisterne finder jeg interessant. Som fraskilt mand føler jeg mig komplet retsløs overfor det skilsmissebureaukrati der er domineret af kvinder. Mine børn vil gerne besøge mig, de er endda flere gange stukket af hjemmefra for at komme hen til mig. De er 5 og 7 år gamle. Jeg har altid behandlet dem godt, men min ex-kone synes at de kun skal have lov til at besøge mig 2-3 gange om året. Hun var før i tiden OK, men nu har hun forvandlet sig til en furie eller heks, synes jeg. For børnene er meget kede af det, og vil helst besøge mig hver dag eller mindst to-tre gange om ugen. Jeg har foreslået at de måtte komme hen til mig (bor fem km fra ex’en) hver anden week-end og evt. 1 dag eller halv/kvart dag ind i mellem (jeg arbejder hjemme i egen virksomhed), men det synes ex’en ikke om, og hun får medhold i alt fra skilsmisse-damernes side. Hendes sidste påfund er at børnene nærmest slet ikke må komme på besøg. Det forstår jeg ikke, når de nu er henrykte og glade for at være her noget af tiden. Og hvad i HHH er det for et bureaukrati der er så totalt iskoldt overfor børnenes og mine ønsker. Disse feministiske bureaukrater har et meget nedladende og afstumpet syn på børn og forældre i almindelighed, og på mænd i særdeleshed, forekommer det mig. Det er totalt frustrerende at være komplet retsløs mht. sin egen søn og datter, som virker meget ulykkelige over at ingen lytter til dem. Systemet og sagsbehandlingen er som en tyk mur af kynisme og arrogance. Det er et par af mine venner som også er blevet skilt, enige med mig i. Vi oplever dette bureaukrati som direkte frækt og ondsindet.

 73. Af Frederik Christiansen

  -

  Den tiltagende kritik af feministerne, femi-fascisterne og pladderhumanisterne finder jeg interessant (resten af mit indlæg kommer forhåbentlig på inden så længe)

 74. Af hektor heimlich

  -

  Løkke er ganske rigtigt en katastrofe for Danmark -der er allerede sket voldtægter ved migranter og der vil komme til at ske mord på danskere. Regeringen er tvungen at undersøge hvor de forskellige migranter kommer fra og sende alle, som ikke kan dokumentere at de komer fra krigshærgede områder i Syrien hjem. En af årsagerne til krigen i Syrien var mange års tørke pga. Erdogans dæmningsbyggerier over den tyrkiske del af Eufrat. Så i stedet for at hylde Erdogan og betale ham for at modtage flygtninge fra en krig som han selv er del-årsag til, burde Merkel og co. skyde kråsen op i livet og tage fat i de virkelige problemer (bla. Erdogan). Mutti-frutti feje Merkel og hendes sørgelige tilhængere.

 75. Af professor trivia

  -

  Sikken en masse gamle Søren Døvblind her.
  Nåh I er snart døde så vi andre kan rydde op efter jer og få renset landet for ugræs.

 76. Af Arne Hornborg

  -

  For en gangs skyld er jeg uenig med Søren Espersen,
  Vi skal ikke, alene, stoppe indvandringen fra muslimske lande, vi skal helt stoppe for asyl.
  Danmark er oversvømmet med 5.kolonne fupasylanter.
  Danmark bør desuden være medvirkende til en stærk korrektion af de utidssvarende konventioner, de utidssvarende, stærkt misbrugte ,,menneskerettigheder”.
  Angela Merkel har åbenbart svært ved at indrømme egne fatale fejltagelser.
  Jeg undrer mig over tyskernes tålmodighed, ELLER, uvidenhed.
  At der ikke er nogle rabiate der klynger hende op i en lygtepæl.
  Katastrofen er mærkbar for såvel Tyskland som resten af Europa.
  Islam, muslimerne kan kun bekæmpes hvis vi erkender at vi ER i krig med islamisk lovreligion, har været det i århundreder. NU mere end tydeligt.
  Har Lars Løkke helt glemt at Danmark STADIG har vore retsforbehold? Ikke nogen flygtninge til Danmark?
  Det var jo det vi stemte om.
  Snorksover Dansk Folkeparti? Ord gør det ikke alene, der skal handles.
  Arne Hornborg
  Typograf/mediegrafiker, forfatter.

 77. Af Hul igennem?

  -

  Dette indlæg skal slettes.
  Det gør nemlig nar af Søren Døvblind.
  Hvis store politiske vision var ” øh.. gøre noget mod hashrygning i fængsler”
  Ja det var Sørmand´s store politiske plan for ca 1 år siden.
  mvh

 78. Af Kent Andersen

  -

  Jeg forstår ikke den store overraskelse. Søren Espersen siger jo ikke andet end hvad Søren Espersen altid har ment. Hvad er nyt? “Muslimer ud af Danmark” – øøøøhhh – har HDP slet ikke fulgt med i dansk politik i de sidste 10-15 år??? Er det de præcise ord Hr. Espersen bruger der er en nyhed for HDP?

 79. Af Arne Hornborg

  -

  For en gangs skyld er jeg uenig med Søren Espersen,
  Vi skal ikke, alene, stoppe indvandringen fra muslimske lande, vi skal helt stoppe for asyl.
  Danmark er oversvømmet med 5.kolonne fupasylanter.
  Danmark bør desuden være medvirkende til en stærk korrektion af de utidssvarende konventioner, de utidssvarende, stærkt misbrugte ,,menneskerettigheder”.
  Angela Merkel har åbenbart svært ved at indrømme egne fatale fejltagelser.
  Jeg undrer mig over tyskernes tålmodighed, ELLER, uvidenhed.
  At der ikke er nogle rabiate der tager et voldsomt opgør med Merkel.
  Katastrofen er mærkbar for såvel Tyskland som resten af Europa.
  Merkel har den uforskammethed at postulere: Tyskland kan stadigvæk håndtere flygtningekrisen.
  Det er en direkte forhånelse overfor de mennesker der har været udsatte for islams terror, en stærk forhånelse til de kvinder der var udsat for sexchikane og voldtægt fra muslimerners/islamisternes side nytårsnat i Köln. Kun et af de mange, mange eksempler.
  Islam, muslimerne kan kun bekæmpes hvis vi erkender at vi ER i krig med islamisk lovreligion, har været det i århundreder. NU mere end tydeligt.
  Har Lars Løkke helt glemt at Danmark STADIG har vore retsforbehold? Ikke nogen flygtninge til Danmark?
  Det var jo det vi stemte om.
  Snorksover Dansk Folkeparti? Ord gør det ikke alene, der skal handles.
  Arne Hornborg
  Typograf/mediegrafiker, forfatter.

 80. Af Hasse Gårde-Askmose

  -

  En erfaren mand sagde engang:

  Livet er for kort til at spille golf.

  Det samme kan vist siges om deltagelse på debatfora:

  Livet er for kort til deltagelse i debatfora. 🙂

 81. Af Helge Nørager

  -

  Af Niels Peter Lemche – 28. juli 2016 15:40

  HELGE NØRAGER, ja, måske penge fra SA, men forhåbentlig ikke fra SS. Vær lidt mere forsigtig med dine henvisninger.

  Jeg har ikke henvist i ,til SS, så de vrøvler Niels Peter og de bedes forklare hvad de mener med “SS”.
  Men en genial Troll metode til at fremstille andre som idioter, henvis til at de har skrevet noget………………som de aldrig har skrevet, men kun digtes i Trollens indlæg.
  Forklar dig hvad mener du med “SS” ?

 82. Af Erik Skifter

  -

  Igen tak til Henrik Day Poulsen for et fornuftigt og forstandigt indlæg her på bloggen.
  Utroligt er det at se, at der er så mange der fuldstændig mister fatningen og angriber Henrik Day Poulsen på hans person, bare fordi de ikke er enige med ham. Det er helt i orden, at gå i rette med Henrik Day Poulsen hvis man ikke er enige i hans holdninger og meninger, men at anføre at han skulle være psykopat og meget andet personligt nedværdigende, er bare ikke i orden.
  Jeg vil hermed opfordre alle Jer som her på bloggen angriber Henrik Day Poulsen på hans person, at undlade dette i fremtiden eller blot helt lade være med at skrive indlæg her på bloggen.
  Det er ikke værdigt med alle disse personangreb – også når det gælder personlige angreb på andre her på bloggen, med hvem men er uenige med. Håber denne opfordring vil blive fulgt op.

  De bedste hilsner

  Erik Skifter

 83. Af jørgen christensen

  -

  Man kan ikke sortere folk efter religion, da man ikke altid kan se hvilken religion en person har. Realistiske løsninger, som er administrerbare, efterlyses.

  Derimod kan man helt stoppe for asyltildelinger. Så vil man også ramme den ideologi som man frygter, eftersom dens tilhængere næsten kun indvandrer via asylsystemet. Det kan man gøre med god samvittighed da det kun er velfærdsjægere der når helt frem til DK, efter at have gennemrejst adskillige sikre lande.

  Endvidere kan man standse importen af billig arbejdskraft, herunder fra islamiske lande, ved at sætte lønkriteriet kraftigt i vejret i greencard ordningen.

 84. Af Kim H

  -

  Førstehjælpens første bud: Stands Ulykken /Stands blødningen.
  Svaret er ligetil, men justitsministeren sidder på hænderne!

 85. Af Flemming Lau

  -

  Søren Espersens realistiske holdning og venstrefløjens frygt for samme !
  http://politiken.dk/debat/debatindlaeg/ECE3314861/slip-angsten-for-racist-stemplet/

 86. Af Erik Skifter

  -

  Søren Espersen er hverken realist eller ekstremist. Han er ikke realist, fordi han ganske udmærket godt ved, at hans forslag ikke vil blive ført igennem af hans eget parti. Søren Espersen provokerer bare med denne udmelding her i sommervarmen. Han ved godt – og det irriterer ham godt og grundigt – at hans eget parti DF er totalt handlingslammet i spørgsmålet om stop af al indvandring fra de lande med islamisk styre og i det hele taget omkring et indvandrings- og asylstop. Men Søren Espersen fremsender en provokation rettet også imod hans egen handlingslammede partitop.
  Søren Krarup har provokerer også. Han provokerer Thulesen Dahl og håber han kommer frem fra sit flyveskjul. Søren Krarup har i dag opfordret DF til at vælte Lars Løkke Rasmussen og i stedet satse på Socialdemokratiet, hvilket helt klart vil sende uro og irritation helt ind i førerbunkeren hos DF. Søren Krarup er ikke uden betydning. Han kan stadig skubbe til en politisk udvikling.

  Det er helt ubegribeligt og helt væk fra al sund fornuft, at ingen – ja ingen politisk ansvarlig – endnu har handlet på denne åbenbare og tydelige nedsmeltning af den danske samfundsmodel der sker lige for øjnene af alle os der stadig kan se. Det er som om alle bare taler og taler, men ingen sætter sig sammen og får skabt en helhedsløsning for bevarelse af det land de er stemt ind for at forsvare og bevare.
  Vi kan ikke som det lille land vi nu en gang er, bevare vort velfærdssamfund som vi kender det i dag. Det er helt og aldeles umuligt og åbenbart for alle tænkende. Økonomien i Danmark vil de kommende år blive særdeles anstrengt grundet ekstraordinære og helt uoverskuelige store omkostninger til ophold og understøttelse af en indvandring fra lande med islamisk styre. Denne vanvittige indvandring – som ingen effektivt vil stoppe – vil underminere vores økonomi og skabe et delt og opsplittet samfund, hvor fattigdom i Danmark vil få en helt anden dimension end det vil tidligere har kendt.

  Økonomen Michael Thestrup, som blev kendt på at han forudsagde krakket i Island to år før de skete, har netop for nylig forudsagt at inden for 5-10 år vil Danmark bukke under økonomisk hvis denne vanvittige indvandring fortsætter. Han mente dog også, at det allerede var for sent, idet den indvandring som allerede er sket, vil give så megen kaos og uro i fremtiden, at vores samfundsmodel – med vores nuværende velfærdssystem – vil bukke under inden for en overskuelig tid.

  Forestil Jer, at det var folk fra de østasiatiske lande, såsom Kina, Thailand, Vietnam, Singapore, Burma m.v. som udgjorde denne indvandring og asylansøgning som sker lige i øjeblikket her til Danmark og Europa og ikke borgere fra de islamiske lande som vi kender det i dag. Hvilken forskel – kan du ikke selv se den ? Kulturen og de holdninger til livet, familien og arbejdet, der ligger som forskel i disse to grupper er så forskellige og åbenbare.

  Den østasiatiske kultur vil kunne indpasses i en hvilken som helst vestlig kultur og vil blive en økonomisk gevinst. Den islamiske kultur er desværre det modsatte og kan ikke forenes med nogen anden kultur overhovedet.

  Alle de ansvarlige ved det godt. De kan også se ind i fremtiden og de kan også godt se, at denne islamiske indvandring vil skade vort land og samfundsmodel. De tør bare ikke at gøre noget ved det. Derfor vil Danmark gå en fremtid i møde, hvor vi kommer til at opleve kaos og uro og et total opsplitning i vores samfund. Det er desværre uundgåeligt.

  Ved næste valg vil Lars Løkke Rasmussen og Venstre lide et stort nederlag. Vi vil se DF blive reduceret p.g.a. deres totale handlingslammelse og vi vil se Socialdemokratiet vinde ganske lidt. Desværre vil vi også se denne totale og naive del af danskere som vil højne Alternativet og Enheldslisten. Endelig vil der være en betydelig del der vil vælge De nye Borgerlige ind i folketinglet. De nye Borgerlige har et partiprogram – hvis det var blevet indført for 10-15 år siden – der ville have redet det danske velværdssystem og det demokratiske styre som vi kender det i dag.

  Må alle guder bevare Danmark, men bare ikke Allah.

 87. Af Gert Hansen

  -

  For godt seks år siden, udtalte Merkel at integrationen var slået fejl, og at multi-kulti samfund derfor ikke fungerede. Ikke desto mindre har Merkel/Tyskland taget imod over 1 million sidste år, og netop udtalt, at hun/Tyskland fortsat vil gøre det. Kan nogen forklare mig logikken i hendes handlen?

  Sverige har dog erkendt verdens realiteter, men formentlig alt for sent.

  Jeg bemærker, at Asger Aamund idag i Berlingske er ude i samme ærinde som i artiklen Day Poulsen ovenfor. Nogle af problemerne med den praktiske udførsel af deres forslag, har jeg nævnt i et indlæg ovenfor.

  Det må imidlertid være klart for enhver, at gøres der ikke noget for at ændre situationen drastisk, bliver de vesteuropæiske samfund, herunder selvfølgelig det danske, gennemgribende ændret, i løbet af de næste 10-15 år, i en retning få idag kan forestille sig.

 88. Af Arvid Holm

  -

  Der er mange hundrede millioner mennesker i Mellemøsten og Nordafrika, som har stor materiel fordel ved at slå sig ned i Europa.
  Den situation ser ud til at blive permanent i overskuelig fremtid.
  Mange europæere vurderer, at det vil være nødvendigt at bremse indvandringen, hvis Europa fortsat skal være et acceptabelt sted at leve.

  Erfaringen viser, at afbremsningen skal ske ved eller udenfor Europas grænser, hvor potentielle indvandrere endnu ikke har krav på de rettigheder, der gælder for alle, der befinder sig på europæisk territorium.
  F.eks kan selv yderst skadelige kriminelle individer jo sjældent tvinges ud, når de først har fået adgang.

  Dermed er individuel sagsbehandling af indvandrere i praksis ikke en mulighed, medmindre den foregår ved eller udenfor grænserne.
  Australien praktiserer den løsning, da de har anbringelsessteder udenfor territoriet, hvor potentielle indvandrere kan opholde sig, medens deres sag behandles.

  Det lader til at blive svært eller helt umuligt at etablere noget lignende i Europa.
  Måske bliver det så nødvendigt at modificere rettighederne for indvandrerne?

  Ganske vist anses det for nærmest uacceptabelt at lade målet hellige midlerne.
  Men på den anden side er det heller ikke acceptabelt, hvis nødvendige mål må opgives, fordi deres gennemførelse kræver angribelige midler.

 89. Af E Nielsen

  -

  I Danmark tror jeg at Søren Espersen er bedre til at passe på Danmark end Uffe Elbæk- hvilken tåbelig sammenligning og egentlig meget afslørende for HDP.
  Espersens forslag kræver at vi skrotter det som vores demokrati bygger på .
  Tænk lige over det HDP inden du bakker op om et sådan forslag ,der også vil ramme andre som kan leve her i frihed på grund af demokratiets love.
  Men vi kan jo bruges vores demokratiske ret til stemme for et mere totalitært styre hvis der er flertal for dette.
  Er vi først trådt ned ad den sti, skal der ikke meget fantasi til at forestille sig hvad det kan føre med sig

 90. Af Niels Peter Lemche

  -

  (Egentlig var dette beregnet for Tom Jensen blog, men røg i hans filter. Det er dog alvorligt nok til, at det bør publiceres):

  Man skal nok være lidt mere forsigtig med at slå alle terroraktioner i hartkorn? München var så desideret rettet mod Israel. Det gjaldt i det hele taget terroren frem til oktoberkrigen. Og man kan ærlig talt ikke sige, at der ingen grund var dertil. Vi havde foræret deres land til den jødiske stat, måske især fordi vi på en gang skammede os, og på den anden side også ville af med et problem uden selv at betale for det. Intet hjalp på deres situation. FN kunne vedtage, jeg ved ikke hvor mange resolutioner, men Israel sked på det — United Nothing som de kaldte FN. Så må der komme en reaktion. Under krigen kaldte vi den reaktion for sabotage. Tyskerne kaldte det for terrorisme.

  Den nuværende terrorisme har intet med den sag at gøre. Det er mere et blindt had mod alt vestligt, der styrer den, sammen med en samling meget kyniske djævle (tjetjener og afdankede baath-medlemmer fra Saddams gamle parti), der groft misbruger den almindelige utilfredshed blandt en frustreret muslimsk ungdom. Som vi ser med omvendt fortegn, så er det så let at skyde skylden på ‘den anden’.

  Og så benyttes terrorismen af lige så kyniske mennesker fra vor egen midte til at oppiske et had til ‘den anden’, nemlig nu personificeret som muslimen. De vil med fornøjelse se en modterror sat i gang og vil juble, hver gang en indvandrer blev slået ihjel. De vil deportere og helst udrydde dem, med en propaganda, som vi i min generation ikke troede, at vi skulle se igen.

  Sad og diskutere det med min søn her til morgen. Han er ansat i Aarhus kommune, og vi diskuterede det engelske program for deradikalisering. Hans kommentar var, at man forsøger sig med noget lignende i Aarhus, i samarbejde med en række fornuftige imamer (de findes). Når man hører om en gryende radikalisering hos nogle unge muslimer, ja, så gælder det først og fremmest at få dem i arbejde. Så glemmer de det meste af det. Kan man også få dem gift, så er sagen jo klaret, for så vil det daglige ansvar normalt stoppe for vanviddet hos dem. Systemet er selvfølgelig ikke foolproof, men nok værd at fortsætte med.

  Og det er set i det lys, at personer som Søren Espersen repræsenterer en dæmoni, som man regelmæssigt finder hos personer, der hænger ud i det yderste højre og det yderste venstre. Han ved, hvilke tangenter han skal spille på. Han er så utrolig kynisk, for hvad, disse muslimer er unerwünscht, som han har udtrykt det med en terminologi, der var et styrende begreb i Det 3. Riges forsøg på at udrydde jøder, sigøjnere, handikappede, og i det hele taget alle, man ikke kunne lide.

 91. Af Erhvervsøkonom MDM Ole K. Ersgaard, PD

  -

  Det er jo forudsagt for år tilbage af den daværende libyske diktator oberst M. Gaddafi:
  Europa skal ikke besejres med krudt og kugler, men med barnevogne”!
  En udvikling, der er i fuld gang og som går hurtigere end mange lige forestiller sig.

 92. Af Gert Hansen

  -

  Det er vel tænkeligt, at Vesteuropa/EU i fremtiden må ændre sin relativt åbne og liberale tilgang til verden. Hvis altså man politisk ønsker at ændre noget, hvilket Merkel åbenbart ikke vil.

  Det ville måske være en god idé, hvis man så på hvorledes de samfund folk flygter/’flygter’ fra er skruet sammen? Når Europa tager folk ind i millionvis fra sådanne samfund, og uden at en del af dem ønsker at ændre (integrere, for ikke at sige assimilere) sig, men vil leve på samme måde som det de (angiveligt) er flygtet fra, så kan det ikke undgå at give problemer. Så det gør det.

  Hvis millioner af nye ‘europæere’ ikke ønsker dette relativt frie og demokratiske samfund, og nogle af dem aktivt vil bekæmpe det ved terror, hvilket ikke kan være en hemmelighed for nogen nu, så må vesteuropæere tage stilling til det. Ændringer vil beklageligvis medfører uønskede tilstande, men Europa står nu og i fremtiden i en catch 22 situation. De ca. 500 millioner europæere kommer til at indstille sig på, at de kommer til at leve som resten af jordens ca. 6,5 milliarder mennesker. Samtidig kan de glemme alt om, at forsøge at ‘eksportere’ og promovere deres demokratiske og liberale version af, hvorledes et godt samfund skal være.

 93. Af Niels Peter Lemche

  -

  Helge Nørager, du er vel ikke så uvidende, at du ikke ved, hvad SA står for: Sturmabteilung. ‘Nedkæmpet’ inder Röhm-putsch og afløst af SS. Tænk, at jeg behøver at minde dig om det. Men så er det klart og trist, at du ikke forstod ironien.

 94. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  Flot indlæg HDP.!!!

  – “det er bedre at vi er bange nu end at vi bliver slået ihjel senere”

  citat/Winston Churchill

  et år efter Hitlers magtovertagelse (1934)
  – citatet er lige så høj aktuelt nu som dengang……..

  – særdeles katastrofalt for det danske folk at kun DF ønsker et total stop for muslimsk indvandring – især i lyset af de nu, snart, daglige terrorhandlinger i Europa – de fleste af
  vore politikere forråder det danske folk – det folk, som har valgt den til at varetage vores
  interesser og passe på DK
  – disse politikere er 110% ansvarlige for de kommende terrror handlinger imod den danske
  befolkning grundet en fuldstændig vanvittig indvandring- og “flygtningepolitik”, der er godt
  igang med at ruinere landet og, som normalt begavede, har advaret om i nu mere end 30 år
  – man skal være mere end massiv jubelidiot for ikke at se, hvor galt det hele ender – i Fankrig afventer man nu en borgerkrig og indkalder reservisterne til politi og gendarmeri
  – m.h.t. vore egne politikere (de flest ) udtrykte den store statsmand problematikken, som flg.:

  “Svaghed er ikke det samme som forræderi skønt slut resultatet meget vel kan være lige så katastrofalt!

  – og til ærer for Prins Knud m.fl gentager jeg lige, igen….. defineringen på begrebet landsforræderi.:

  “..den/de der med FORTSÆT udfører handlinger ti SKADE for en eget land eller IMOD dets INTERESSER er landsforræder”!

  …ikke sandt??

  PS:. m.h.t. såvekl Søren Espersen som nu senest Asger Åmunds kloge indlæg om dette betændte emne kan man passende citee den store forfatter George Orwell ( ham med bl.a 1984 ) som flg.:

  “Desto mere en stat fjerner sig (drifting away from ..) fra sandheden desto mere vil den forfølge den /de der fortsætter med at fortælle den..!

  PS:- dette gælder såvel tv-medierne, dele af dagspressen. naive “menneskerettighedsinstitutioner” ( gælder ikke for danskerne ), FN ( Forever Nuts – EU ( Europas Undergang ) samt andre lignende betændte organisationer.

 95. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Søren Espersen, er realist, og dette er Asger Åmund også, som siger, at vi må have et stop for muslimsk indvandring, hvis vi skal overleve som demokrati!

  Jeg tror der er en ændring på vej i EU, hvor højre partier vinder fremgang i Frankrig, Tyskland, Holland, og Belgien. Jeg regner med at Marine Le Pen, bliver næste president i Frankrig, og så bliver der både stop for muslimsk indvandring, samt sat gang i repatriering i dette land!

  Vi bliver nødt til at give fanden i EU’s menneskerets regler, hvis vi skal overleve!
  M.v.h.

 96. Af r. vangkilde

  -

  DF, – springer over hvor gærdet er lavest ! – de nemme løsninger , og uden det store ansvar med
  de korte løsninger i politik. Søren Espersen er jo ikke nogen højde springer, men bedst med de
  hurtige kontante svar, der kommer som den kolde luft fra DFs nationale fællesskab.

 97. Af Kim P Olsen

  -

  Det er kun sportsfolk og tosser, som springer over hvor gærdet er højest!

 98. Af Vibeke Nielsen

  -

  Nej – Søren Espersen springer slet ikke over, han står bare ved gærdet og råber ud i den blå luft. og går så hjem i seng igen.

 99. Af Ole jensen

  -

  Man kan jo fantasere meget om hvad der bør gøres, men intet vil ske, før folk vågner op til dåd. De fleste kan godt se at Borgens politik er associal, vanvittig og dødsensfarlig, men danskernes store flertal snorksover jo og gider ikke gå på gaden, sammen med bevægelsen for frihed eller lignende, for at protestere mod den grufulde fremtid som skøre, korrupte og forræderiske politikere planlægger for sine egne landsmænd og deres børn og børnebørn. Danskerne er nok det sløveste og trægeste folk i verden (sammen med svenskerne), og ved at blive ved med at snorksove mens huset brænder , opnår de kun politikernes og journalisternes foragt. Og at huset brænder ned, så de vågner ved at etagerne styrter sammen og det begynder at blive helvedes hedt.

 100. Af Niels Peter Lemche

  -

  KIM P OLSEN, lige netop, som en af mine venner plejede at sige: Familiens motto var at finde det sted, hvor hegnet er lavest, at bryde det ned og gå igennem!

 101. Af Thor Arentoft

  -

  Som verden ser ud lige nu, set med DF- og Danske briller; så er Søren REALIST, men set i et humant og længere perspektiv er han selvfølgelig EXTRAMIST. Men det et ER jo i Danmark han har sine vælgere; så det er jo udelukkende et spørgsmål om at have de rette meninger ved det rette tilfælde. Og hvad fanden; man har jo kun EN mening , indtil man vælger en ny; som JOK sagde 1974.

 102. Af Jakob Rasmussen

  -

  “Vi havde foræret deres land til den jødiske stat…”

  Det er ikke helt rigtigt, og “vi” er selv skyld i, at jøderne havde brug for en egentlig nation, for at undgå at blive udsat for flere antisemitiske progromer…

  Jøderne opkøbte det meste af Palæstina, men da englænderne forbød, at der blev solgt mere jord til jøderne, selvom det var det eneste område, hvor de europæiske jøder kunne være i sikkerhed, hvis de ikke ville forlade kontinentet, så begyndte zionisterne at begå terror mod både englændere og palæstinensere, for at fordrive dem.

  Det var altså palæstinensere, der selv solgte langt det meste af området til zionisterne, og det var englænderne, der forhindrede, at jøderne opkøbte resten af området, og det var derfor, at zionisterne begyndte at bruge vold.

  Palæstinenserne var i praksis allieret med tyskerne under både Første og Anden Verdenskrig, og når har allieret sig med taberne i store krige, så mister man store landområder…

 103. Af Kim P Olsen

  -

  NPL
  Det giver god mening. God weekend!

 104. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  OLE JENSENs indlæg – 29. Juli 12:13 samt andre normalt begavede..!

  – er desværre symptomatisk for den danske befolkning, der, bevidstløst, har stemt på historiske analfabeter de sidste ca. 30 år (og sikkert vil gentage det indtil hele “huset nedbrænder” om få år ) – resultatet bliver nu, som den store statsmand – Winston Churchill, udtalte kort før udbruddet af 2. verdenskrig

  citat/

  “Vi nærmer os nu det håbløse valg mellem krig og vanære – Min fornemmelse er at vi vælger VANÆRE og får krigen på et lidt senere tidspunkt – på mere UGUNSTIGE betingelser end nu”!

  citat er højaktuelt igen nu, hvor langt størstedelen af vore uduelige politikere nægter at standse muslimsk folkevandring og stop for fup-asylanter

  – Den er ikke lærer af historien kommer til at genopleve den – ikke helt på samme måde men noget derhen ad (mit eget citat)!!

 105. Af jan nielsen

  -

  Har lige set snaphanen, 180g og den korte avis. Der er nu nogle meget aktuelle og interessante nyheder, artikler og film at se på disse netaviser.

 106. Af Jakob Rasmussen

  -

  Der foregår stadig antisemitiske progromer i Europa, og det er ikke overraskende islamister, der står bag langt de fleste racistiske overgreb mod jøder.

  De fleste jøder er f.eks. fordrevet fra vores “antiracistiske” naboby, Malmö, selvom de antisemitiske, svenske antiracister benægter, at det er et problem, for ifølge dem er det jøderne, der er racister, selvom det er jøderne, der er ofre for de antisemitiske, svenske islamister…

  Frankrig er et af de lande, der har oplevet flest antisemitiske terrorattentater, og derfor flygter stadigt flere jøder fra Frankrig – til f.eks. Israel.

  Uddrag fra “Au revoir and shalom: Jews leave France in record numbers” af Oren Liebermann, CNN 25. januar 2016:

  “Nearly 8,000 French Jews moved to Israel in the year following the Charlie Hebdo attack, according to the Jewish Agency, which handles Jewish immigration, or aliyah, to Israel.
  The number of French Jews moving to Israel has doubled — and doubled again — in the past five years.
  In 2013, less than 3,300 French Jews moved to Israel. Only two years earlier, that number stood at 1,900. “

 107. Af E. Larsen

  -

  Enig med de mange der nu siger “Vælt Løkke”. Det kan kun gå for langsomt.
  Bemærkelsesværdigt at tre særdeles forskellige personer som Trump, Asger Aamund og Søren Espersen alle 3 kan se at hvis Danmark ikke skal overtages af religiøse muslimer, så er det nu sidste udkald. Stop asylbehandling af – ja, jeg vil endda sige alle ikke vestlige ansøgere! Der kommer ikke til at ske stramninger under Lars Løkke, Ping og Kristian Jensen.

 108. Af Jakob Rasmussen

  -

  Bizart nok, så er det de svenske antiracister, der nu viderefører de svenske nazisters antisemitisme…

  Uddrag fra “Jews leave Swedish city after sharp rise in anti-Semitic hate crimes” af Nick Meo, Daily Telegraph:

  “Sweden’s reputation as a tolerant, liberal nation is being threatened by a steep rise in anti-Semitic hate crimes in the city of Malmo.”

  ” In 2009, a chapel serving the city’s 700-strong Jewish community was set ablaze. Jewish cemeteries were repeatedly desecrated, worshippers were abused on their way home from prayer, and “Hitler” was mockingly chanted in the streets by masked men.

  “I never thought I would see this hatred again in my lifetime, not in Sweden anyway,” Mrs Popinski told The Sunday Telegraph.

  “This new hatred comes from Muslim immigrants. The Jewish people are afraid now.””

  ” Malmo’s Jews, however, do not just point the finger at bigoted Muslims and their fellow racists in the country’s Neo-Nazi fringe. They also accuse Ilmar Reepalu, the Left-wing mayor who has been in power for 15 years, of failing to protect them.

  Mr Reepalu, who is blamed for lax policing, is at the centre of a growing controversy for saying that what the Jews perceive as naked anti-Semitism is in fact just a sad, but understandable consequence of Israeli policy in the Middle East.”

 109. Af Vagn Qvistgaard

  -

  Espersen er gratist. Han lefler for ekstremisterne med et forslag, han ved han ikke har en jordisk chance for at få gennemført.

 110. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAKOB RASMUSSEN, desværre ´har du 100% ret. Og så kan vi glædes over, at de faktisk har et sted at flygte hen, at det ikke går dem som for halvfjerds-firs år siden. Desværre ‘fritager’ denne udvikling også vores politikere for pligten til at gøre noget ved det.

 111. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og Jakob Rasmussen, et PS: Læser man Herzls manifest, Der Judenstaat, er det netop der, hvor han havde ret. Jøderne ikke mindst i Tyskland troede, at de var integrerede; men han forudså, at de en dag ikke ville være det. Nu sker det igen.

 112. Af Ib Olsen

  -

  Ni els ju ul han sen, mon ikke landsbytossen er dig selv? Du påstår at folk er landsbytosser hvis de er bekymrede overfor masse indstrømning af udgiftstunge og utaknemmelige asylanter, af krævende, agressive og kriminelle kulturfremmede og af potentielle terrorister. Men er det ikke logisk og fornuftigt at bekymre sig om en udvikling der kan ende i fattigdom og blodige konflikter eller ligefrem borgerkrig? Du påstår også at bekymring er lig med fremmedhad. Alt tyder på at du ikke er andet end et ekko af DR, TV2 og Politiken osv.

 113. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  Jeg har gravet lidt i mit bibliotek og fundet flg……..:

  – specielt til ære for denne blogs naivister, ignoranter, historiske analfabeter og andet “godtfolk” vil jeg gentage det 2100 århundreds største statsmand – Winston Churchills definering af begrebet Islam – / muslimer, som flg.:

  “Den ENKELTE muslim kan have fortrinlige kvaliteter, men religionen syntes at fastlåse enhver samfundsudvikling for dem, der følger den. For samfundsudviklingen findes ikke større TILBAGESKRIDT i verden. Samtidig er Islam lang fra at være svækket, men derimod en MILITANT og EKSPANDERENDE trosretning. Den har allerede bredt sig over Centralafrika og affødt frygtløse krigere på sin vej,og hvor kristendommen er beskyttet af sin evne til at SAMEKSISTERE med videnskaben, kæmper Islam en frugtløs kamp MOD videnskaben, hvilket kan forårsage den moderne EUROPÆISKE CIVILISATIONS FALD på samme måde som ROM faldt”!

  Churchill, 1898 – bemærk 1898 så kom nu ikke og sige, at i intet vidste, troede, håbede, formodede – i er blevet advaret i langt over 100 år om dette massive vanvid men, som bekendt står hovmod for fald…( ligesom historisk alfabetisme)!!

 114. Af Jakob Rasmussen

  -

  De fleste venstreorienterede antiracister ignorerer systematisk og bevidst det værste racismeproblem i Europa, hvilket viser, at de meget ofte ikke bør tages alt for alvorligt, hvis man rent faktisk er imod enhver form for racisme.

  EU bestilte for omkring ti år siden en rapport, der skulle dokumentere, hvor mange antisemitiske forbrydelser, der bliver begået i Europa.

  Rapporten viste ikke overraskende, at antallet af antisemitiske overgreb allerede på dengang var steget voldsomt, samt at langt de fleste antisemitiske forbrydelser blev begået af de antisemitiske antiracisters nærmeste allierede; de antisemitiske islamister.

  Derfor gjorde EU alt, hvad der var muligt, for at undertrykke rapporten, for den viste jo, at indvandringen var direkte skyld i, at antallet af antisemitiske forbrydelser i EU var steget, samt at det var muslimske indvandrere, og deres efterkommere, der stod bag det stigende antal racistiske overgreb i EU…

 115. Af Jakob Rasmussen

  -

  Rettelse:

  “Rapporten viste ikke overraskende, at antallet af antisemitiske overgreb allerede dengang var steget voldsomt, samt at langt de fleste antisemitiske forbrydelser blev begået af de antisemitiske antiracisters nærmeste allierede; de antisemitiske islamister.”

 116. Af Jakob Rasmussen

  -

  Socialdemokraten, Lars Aslan Rasmussen, tager skarpt afstand fra venstrefløjens blindhed overfor den voksende antisemitisme, samt overfor de mange, racistiske forbrydelser mod jøder, som de fleste antiracister ignorerer systematisk i debatartiklen “Slip angsten for racist-stemplet”, Politiken 27. juli 2016:

  “Jeg har mine rødder i Danmark og i Tyrkiet og er stadig dybt forundret over, hvorfor kampen mod islamismen i Danmark primært kommer fra borgerlig side, mens den i Tyrkiet og det meste af Mellemøsten kommer fra venstrefløjen.”

  “Det er et kæmpesvigt, at venstrefløjen konstant lukker øjnene for problemerne, negligerer dem, eller i værste fald bakker de mest reaktionære kræfter i vores samfund op. For islamismen står for alt det modsatte af venstrefløjen: kvindeundertrykkelse, homofobi, undertrykkelse af mindretal, indoktrinering og vold.”

  ” Jeg var selv meget aktiv i debatten omkring emnet og oplevede en venstrefløj, som var totalt tonedøv over for, at der var et problem, og for det faktum, at gerningsmændene til hate crimes mod jøder har rødder i Mellemøsten.

  Havde man være bedre til at erkende problemet i tide, kunne man have sat ind med at tale med de unge med muslimsk baggrund omkring antisemitisme allerede i skolen.

  Så havde vi måske undgået, at samtlige jødiske institutioner nu overvåges af politiet.”

 117. Af Odd S. Olavssøn

  -

  @ KURT MIELSEN HOBRO – 28. JULI 2016 19:05

  Mon ikke det er DIG der ikke har forstået konceptet demokrati? Du skriver: “For at skære det ud i pap for dem af jer som ikke forstår demokratiet: MAN KAN IKKE EKSKLUDERE MENNESKER PÅ BAGGRUND AF DERES TRO, POLITISKE OVERBEVISNING, SEKSUALITET ELLER OPHAV.”.

  Det er ikke demokrati som siger at man ikke kan ekskludere mennesker på div. baggrunde, der er lovgivning, herunder vores grundlov. Og nu til lidt personlig undervisning i demokrati til ‘KURT MIELSEN, HOBRO’: AL (og jeg gentager; AL!) lovgivning kan INDFØRES, RETTES/ÆNDRES og/eller AFSKAFFES demokratisk, d.v.s. ved politisk/parlamentarisk flertal!

  Søren Espersen er en klaphat at foreslå at afvige fra disse kernepunkter i vores demokratiske samfund. Manden leger med fascismen og det er satme ulækkert at opleve.

 118. Af Henrik S

  -

  Læs Asger Aamund idag.
  Han skriver det samme som Søren Espersen.
  Dertil skriver han , at hvis regeringen ikke ændrer kurs imod den muslimske indvandring vil danskerne vågne op og stemme mere fædrelandskærlige kræfter til magten.
  Håber bestemt det sker så alle de ovenstående danske elskere af islam får røven på komedie .
  Hvis det ikke sker , vil Danmark med 100% sikkerhed ende som et muslimsk land med sharia og hele lortet.
  Måske lidt ballade inden da og mange afhuggede hoveder , men det fortjener de vantro og luderne jo.
  Det vil blive helt som de ærlige muslimer lover.

 119. Af Flemming Lau

  -

  Vi har et åbenlyst problem med den rettroende muslims troværdighed i vesten. I dennes cirkler er begrebet Taqiyyah, “Løgn for Allah” for at tjene hans sag, meget værdsat. Hvad betyder det ? Det betyder at de tror at de kan slippe afsted med deres løgne og fortielser selvom de bliver afsløret gang på gang. Det betyder endvidere at man ikke skal påregne at de af loyalitet til Danmark, vil advare samfundets vogter for de svageste, politiet om et kommende terror angreb. Vi har set det før, men senest i Frankrig hvor kujonen Adel Kermice og hans kumpan informerede omkring 200 muslimer om at 4 dage efter ville de terrorisere den lokale Kirke. Det er da besynderligt, i vestlig optik, at ikke en eneste af af de 200 muslimer, besad så megen samvittighed og loyalitet til Frankrig og lokalområdet !

  Disse potentielle rettroende strubesnittende muslimer, udgør en sikkerheds risiko for vesten. Der findes minimum 150 000 alene i Danmark. Har vi tillid til at de en dag omvender sig, og får nedkaldt en “Fatwa” mod IS og dens Sympatisører i Danmark og resten af vesten iøvrigt. Har vi tillid at de organisere en stor demonstration ubetinget mod islamistisk terror. Rasmus Trads appellere, og det kan han så gøre indtil helvede fryser til is!

 120. Af Henrik S

  -

  Husk nu , alle jer der har stemt på partier , der har åbnet op for muslimsk indvandring , at fortælle jeres børnebørn , at I er medansvarlige for islams indtog i Danmark.
  Så børnebørnene i den grad kan sætte ansigt på de danskere der i den grad manglede rettig omhu og sund fornuft.

 121. Af Jakob Rasmussen

  -

  “Husk nu , alle jer der har stemt på partier , der har åbnet op for muslimsk indvandring , at fortælle jeres børnebørn , at I er medansvarlige for islams indtog i Danmark.”

  Socialdemokraten, Lars Aslan Rasmussen, tager skarpt afstand fra venstrefløjens ekstremt hykleriske reaktion på den voksende antisemitisme, samt fra venstrefløjens manglende kritik af de mange, racistiske forbrydelser mod jøder, som de fleste antiracister giver jøderne selv skylden for, i debatartiklen “Slip angsten for racist-stemplet”, Politiken 27. juli 2016:

  “Jeg har mine rødder i Danmark og i Tyrkiet og er stadig dybt forundret over, hvorfor kampen mod islamismen i Danmark primært kommer fra borgerlig side, mens den i Tyrkiet og det meste af Mellemøsten kommer fra venstrefløjen.”

  “Det er et kæmpesvigt, at venstrefløjen konstant lukker øjnene for problemerne, negligerer dem, eller i værste fald bakker de mest reaktionære kræfter i vores samfund op. For islamismen står for alt det modsatte af venstrefløjen: kvindeundertrykkelse, homofobi, undertrykkelse af mindretal, indoktrinering og vold.”

  ” Jeg var selv meget aktiv i debatten omkring emnet og oplevede en venstrefløj, som var totalt tonedøv over for, at der var et problem, og for det faktum, at gerningsmændene til hate crimes mod jøder har rødder i Mellemøsten.

  Havde man være bedre til at erkende problemet i tide, kunne man have sat ind med at tale med de unge med muslimsk baggrund omkring antisemitisme allerede i skolen.

  Så havde vi måske undgået, at samtlige jødiske institutioner nu overvåges af politiet.”

 122. Af Henrik S

  -

  Læs Asger Aamund idag.
  Han skriver det samme som Espersen.
  Spændende at se hvor mange der herefter kalder ham naz ist.
  Mærkeligt at der er så mange danskere , der ønsker Danmarks og danskernes undergang og samtidig mener , de selv er gode mennesker.
  Der kommer ikke røg uden ild og tyskernes beskrivelse af danskere : “die dummen danen ” skyldes nok alle de danskere , der som høns ikke forstår faren , når ræven nærmer sig.
  Men så fortjener de heller ikke bedre.
  Så skrådt op med alle de kontanthjælpsmodtagere der skriger når satserne sættes ned .lad dem hyle!
  De har selv stemt for den største sociale udgift : indvandring af ikke arbejdsduelige muslimer.
  Penge kan kun bruges een gang og mine får de ikke fat på ,om jeg så skal emigrere.

 123. Af hektor Heimlich

  -

  Trump har jo desværre så ret: Putin er en bedre leder end Obama!. Busch vandt sejr i Irak og Afghanistan, og Obama tabte sejrene på gulvet. I stedet for at dele Irak mellem shia og sunni med en demarkationszone, satte han sig til rette i lænestolen og spekulerede over hvilken snøfte tale han skulle holde næste gang. Så fejl så fejl, en president bør besidde handlingskraft. Det er ikke det samme at være president og professor. Putin derimod er ved at få styr på Syrienkrigen og forhåbentligt på tumben Erdogan -noget som Obama-Merkel langt fra har klaret –i stedet finansierer de psykopaten!. Det siger alt om de 2 personers mangel på lederskab.

 124. Af Viggo Potter

  -

  Eurabia-aftalen blev fremtvunget af halvfjerdesernes oliekriser; men den teknologiske udvikling er ved at gøre naturlige, fossile brændstoffer overflødige.

  For et par dage siden kom det frem, at der er sket så store fremskridt indenfor batteriteknologien, at elbiler får en meget længere rækkevidde, end de har haft hidtil, samtidigt med, at elbiler bliver meget billigere at fremstille.

  I dag skriver Science Daily (som alle politkere burde læse hverdag!), at det er lykkedes for nogle forskere, at lave et “kunstigt blad”, der feterligner bladenes fotosyntese, og som derfor er i stand til at fremstille brændstoffer udelukkende ved hjælp af solys og CO2!

  Når olievåbnet er blevet ubrugeligt, fordi vi selv kan fremstille billige brændstoffer af solys og atmosfærsik CO2, samt fordi vi vil have biler, der ikke udleder forurening, så behøver vi ikke at lade vores migrationspolitik diktere af de muslimske oliediktaturer længere.

  Det vil også være slut med oliekrige…

 125. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kære Henrik, det var dog en uhyrlige mængde af racister af alskens art, som samles her på din blog. Måske skulle du skamme dig. Hvad er det, du vil opnår? At få dem til at udstille sig? Eller vil du bare samle dem som dine klakører bag dig?

  Det interessante er, at der ikke er et eneste konstruktivt forslag iblandt al det ordgyderi. Had, had, had. Opfordringer til mere had og hadefulde gerninger mod andre mennesker.

  Skulle du forlægge din indsats til den korte og hvad de nu hedder?

 126. Af Niels Peter Lemche

  -

  I øvrigt synes Berlingeren ikke helt uenig med mig i dag. Se starten på internetsiden:

  “Ser man på den efterfølgende debat i Danmark, må man konstatere, at det i et vist omfang er lykkedes at få politikere – nuværende og forhenværende – i Dansk Folkeparti til at miste den sunde fornuft.”

  Sund fornuft er ellers ikke det, der præger mange indsendere til denne blog.

 127. Af Flemming Lau

  -

  De hedder Gatestone, Clarion Network, Islamwatch, Daily Mail, L’Express, 180 grader, Uriasposten, Snaphanen, den korte, KristeligDagblad, JP, Åbne døre, Udfordringen og ikke mindst Berlingske tid!

 128. Af Flemming Dahl

  -

  En tæppebombe debattør, NPL 16,46, der næsten har et indlæg på alle blogs rundt omkring, forstår åbenbart ikke dansk. Både Esbersen, Aamund, Day og en masse andre har helt konstruktive forslag. Ud af konventioner, totalt indvandringsstop i en periode , repatriering osv. Afviste skal opholde sig i lejren. På tålt ophold skal melde sig hver dag, eller i spjældet.
  0 tolerance over for alle mulige og umulige udenlandske personagers kriminalitet og ageren i Dk. Ud af landet. Kan NPL måske forstå dette?

 129. Af Niels Peter Lemche

  -

  FLEMMING DAHL, ja, jeg fortsætter med at tæppebombe så længe, disse racistiske, uhyrlige indlæg fortsætter. Og konstruktive forslag til en ny holocaust, nej tak.

 130. Af bjarne petersen

  -

  Forstår lemche Europas og Danmarks situation? Det lyder ikke sådan, når lemche skriver om racister og had, had og atter had. Og mistet sund fornuft. (16.46 og 17.01) For det handler ikke om hverken racisme eller had eller mistet fornuft. Det handler derimod om at vi er mange danskere som ikke ønsker Danmark omdannet til en fattiggård, en galeanstalt, en slagmark eller et slagtehus. Er det virkelig så svært at fatte.

  Lemche er uden tvivl intelligent. På sin egen måde. Også merkel, jelved, zen ia, stine b., so fie c., løkke, erdo gan, sta lin, hit ler, napoleon og pol pot er eller var intelligente. Alligevel er eller var de ikke hverken kloge, fornuftige, ordentlige, hæderlige eller venlige mennesker. Intelligens er intet værd hvis den ikke er kombineret med klogskab, fornuft og samvittighed.

  Lemches IQ skal nok være på mindst 100. Men ikke desto mindre er nogle af hans indlæg noget vrøvl eller propagandasludder. Vi foreslå at lemche indrømmer at man med god grund kan være bekymret over Borgens politik som er på vej til at gøre det danske folks fremtid til et hæsligt mareridt. (det er jo ikke bare terroren det handler om, det er jo også velfærdsforringelserne, den ekstra kriminalitet, de ekstra sygdomme og de forværrede sociale problemer)

 131. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  NIELS PETER LEMCHE – kl. 17:01 samt Berlingske Tidende idag

  – citat/
  “Sund fornuft er ellers ikke det der præger mange indsendere på denne blok”

  – fuldstændig enig – det går jo slet ikke, hvis DF vælter Lars Løkke eller får standset den muslimske folkevandring m.v.– fordi, som en stor statsmand ( dem som Vesten ikke har nogen af tilbage nu om stunder ) engang så klogeligt udtalte om en lignende offentlig ansat “embedsmand”:

  ” Han er en tosse i et land af tosser. Det ville da være synd at fjerne ham”!

  …ikke sandt??

 132. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  Angående fremtiden, som mange er særdeles usikre på, kan vi sige:

  “Vi kender ikke fremtiden men FORTIDEN giver os håb”.!!

  -udtalt af en desværre nu afdød særdeles klog politiker

  PS.: – hvis vi, vel at mærke husker den……………………………………ikke sandt..?

 133. Af Niels Juul Hansen

  -

  Det ville være interessant vide, om det er de samme mennesker, der gik ind for den vanvittige invasion i Irak, som resulterede i hundredetusindvis af dræbte civile og millioner af flygtninge, som nu er dem, der går ind for de mest rabiate stramninger med hensyn til asylsøgere.

  Bare en strøtanke.

 134. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  Angående de – ofte perfide personlige angreb, som nogle af de, venstreorienterede, multi-kulti-tosser og selvmordskandidater her på bloggen ofte ynder at rette imod HDP kan flg. kloge ord siges.:

  “Nogle menneskers forestilling om DEBAT er, at de SELV kan sige, hvad de vil, men det er SKANDALØST når andre svarer tilbage”!

  – udtalt af en af historiens aller største statsmænd med store format – dem som vi absolut ingen har idag – netop derfor halser store dele af den europæiske befolkning rundt som hovedløse høns og leminger…

 135. Af E. Larsen

  -

  B.dk debat styres ikke af HDP, men af den rød-radikale kontrol, der sikrer Niels juu l H. og NPL fri “taletid” m.m. Jeg har fået slettet ca. 5 indlæg som kun var almindelige, demokratiske linier.
  Og “Julemanden” har en “strøtanke” siger han. Om vi er de samme der “gik ind for Irak-angrebet” der går ind for asylstramninger!!!! Jamen, fik vi lov til at stemme om angrebet på diktator Hussein?? Nej, vel. får vi lov til at stemme om vi ønsker mus limske og afrikanske indvandrere? Nej, vel.
  Det har da INTET SOM HELST med hinanden at gøre, rent bortset fra at Saddam Husseins myrderier stoppede, men bedre blev det jo ikke da islamisterne så chancen.
  Men igen rent rød-radikalt , undskyld “snot”.
  Lad os nu komme ud af EU – som England og få smidt Løkke ned til Merkel o.s.v.

 136. Af E. Larsen

  -

  Og Bjarne Petersen, ja, du kan tro at “svenske-Lemche” forstår danskernes og Europas situation. Han ØNSKER den, tro på det. Begavet? nej, det er man vist ikke hvis man sidder stille på den anden side af sundet og kommenterer og ser på ens gamle land gå ned med flaget. FØJ, FØJ.

 137. Af E Nielsen

  -

  Oh du kære gamle Danmark alt er som det plejer at være- det er jo derfor vi elsker dig-i dag skulle det være officiel flagdag for det færøske flag ,for at markerer tilknytningen til rigsfællesskabet.
  Men ved en fejl har man flere steder brugt et forkert flag- stakkels Løkke ikke en gang dette højt profileret tiltag kunne give ham lidt medvind.
  Men morsomt at være vidende til er det – så lad os alle tage en slapper og få os et godt grin.

 138. Af Niels Juul Hansen

  -

  @E. LARSEN

  “B.dk debat styres ikke af HDP, men af den rød-radikale kontrol, der sikrer Niels juu l H. og NPL fri “taletid” m.m. Jeg har fået slettet ca. 5 indlæg som kun var almindelige, demokratiske linier”.

  Øv, vi er blevet gennemskuet!

  Den borgerlige avis, Berlingske, har ansat en fuldtids, rød-radikal kontrollant, som sørger for, at E. Larsen bliver holdt ude af debatten, som overlades til venstresnoede debattører som Benny B., Bjarne Munk Andersen, Flemming Dahl, Niels Larsen og andre. 🙂

 139. Af Flemming Lau

  -

  Niels Juul Hansen 17:56
  For den “eventyrlige” Irak krig ihvertfald for kurdere og shiaer-for asylsttamninger så sunnierne kan vende tilbage og tage medansvar for at bygge deres respektive lande op igen. Vedrørende Syrien !? Tænk hvis Nordstaterne istedet for at at bekæmpe Syden, i den amerikanske borgerkrig, havde valgt at flygte til Canada, så ville det have set sort ud for slaverne! Tænk lige på at der i slaget ved Gettysburg faldt 60 000 på 2 dage i 1863! Det fylder mig da også med skam (ironi)at vi forhindrede Gaddafi i at massakrere befolkningen i Benghazi. Tyrannen der stod bag Lockerbie ! Afrikanske immigranter fra det “fattige” olieland Nigera etc Hold op! Det er jo den rene sado masokisme!!!

 140. Af Mads Timo

  -

  Tror ikke det er en diagnose inden for psykiatrien, men Den gamle dame har lige diagnosticeret dig med “sommerkuller” Henrik Day.

  http://www.b.dk/berlingske-mener/hvor-er-thulesen-dahl

 141. Af bjarne petersen

  -

  Det er “pudsigt”, men Irans venstrefløjsere, kommunister, feminister, humanister, ateister og fritænkere mv. der i opposition til shahen hjalp islamisterne med at komme til magten, disse hjælpere blev som tak for hjælpen fængslet i tusindvis, og blev myrdet i tusindvis.

 142. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Flemming Lau

  Når jeg nævnte irakkrigen, er det fordi både USA og Storbritannien har erkendt, at det var en katastrofal fejltagelse. Kun de mest hardcore foghtilhængere herhjemme mener stadig, at invasionen af Irak var fornuftig.

  “Tænk hvis Nordstaterne istedet for at at bekæmpe Syden, i den amerikanske borgerkrig, havde valgt at flygte til Canada, så ville det have set sort ud for slaverne!”.

  Ja, og tænk hvis sydstaterne havde haft bombefly og fik hjælp af en stor krigsmagt. Så havde det virkelig set sort ud for nordstaterne og den afroamerikanske befolkning.

  Kun fantasien sætter grænser.

 143. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Bjarne Petersen

  “….disse hjælpere blev som tak for hjælpen fængslet i tusindvis, og blev myrdet i tusindvis”.

  Ja, det er desværre noget, der ofte sker for progressive venstreorienterede. De er jo altid oppe imod reaktionære kræfter – både religiøse og ikke-religiøse magteliter.

 144. Af bjarne petersen

  -

  Juul…… hvilken tak tror du så at rødkålshovederne, kvindesagskvinderne og pladderhumanisterne osv. vil få hvis islamiseringen af Danmark bliver gennemført? Mon det ikke er mest sandsynligt at de også vil blive fængslet, tortureret og klynget op.

 145. Af Niels Peter Lemche

  -

  BJARNE PETERSEN, det er da godt, at I har dette fristed til at braldre løs. Læser man artiklen om vanviddet, der har grebet Hr. Søren (måske dem begge) for tiden her i Berlingeren, så er det da godt, at vanviddet kan komme ud af jer i hvert fald et sted på bloggen. Men hvor I dog skriger og hyler. I er simpelthen blevet bange for jeres egen skygge, for tænk, hvis den omvendte sig til Islam. Uha dada!

  Når det snart bliver lidt køligere i vejret, kan det jo være, at I falder lidt ned igen. Lige nu er I temmelig komiske.

 146. Af bjarne petersen

  -

  Nu har lemche så haft fire timer til at svare på kl. 17.35. Vil lemche indrømme at mange danskere har god grund til at være bekymrede for om deres og danskhedens fremtid udslettes?

 147. Af Flemming Lau

  -

  Niels Juul Hansen.
  Når du slynger et spørgsmål ud i æteren, og det bliver besvaret, så forhold dig seriøst til det, selv om det ikke falder i din smag!
  Fejltagelsen for den allierede indsats, var ikke indsatsen i sig selv, men det kvalmende faktum at der gik rå kapitalisme i den, dvs at man opererede med “Low bugets wars”. Indsatsen både i Irak og Afghanistan krævede hver 600 000 soldater. Der var afsat ca 125 000 til hver dvs kun 25 % af det der var nødvendigt! Vedrørende årsagen, mistanken om skjulte masse ødelæggelsesvåben, så var der en 40% sandsynlighed, for eksistensen af disse og mere end 5000 kurdere havde jo “smagt” gassen i 88′. Sandsynligheden for at Bin Laden var i Aborttobad, var 26%. Vedrørende det at kæmpe for sit land, skal ikke underkendes, uanset antal ofre! Der kunne de syriske unge mænd lære noget af amerikanerne”Af og til skal friheden, vandes med tyranners blod!”

 148. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Bjarne Petersen

  Jeg skrev jo, at de ville blive ofre for reaktionære religiøse, så jeg mener, at jeg har svaret.

 149. Af rouem welcd

  -

  Var Hitler realist eller ekstremist hvis han havde lukket grænserne? Hvis nu det var muslimer i stedet for jøder og bøsser osv han talte grimt om og propaganderede imod? Havde Hitler SÅ været realist eller ekstremist, hvis det var i dag, at han var imod muslimer?

 150. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Flemming Lau

  Jeg forsøger at forholde mig seriøst til emnet, men når du blander den amerikanske borgerkrig ind i en krig i Mellemøsten med avancerede bombefly, som kun den ene part besidder, så bliver sammenligningen efter min mening lidt for skæv.

  Og jeg kan ikke rigtig blive klog på, om du mener, at man gjorde ret i at invadere Irak, eller om du deler den britiske kommisions konklusioner.

 151. Af jan nielsen

  -

  Netaviser fortæller nu at der udover NICE-massakren har været tusindvis af andre angreb på sagesløse. Og det hævdes at en borgerkrig i Frankrig er sandsynlig eller uundgåelig. Og Sverige ses som en selvdestruktiv eller fejlslagen stat. Læs snaph, 180g, urias og den korte avis.

 152. Af Flemming Lau

  -

  Niels Juul Hansen.
  Ok! Så prøver vi igen, og lidt mere præcist fra min side!
  Jeg var og er stadigt for, både Afghanistan og Irak krigen, men er indigneret over soldaternes sjofle underbemanding og det var Rumsfelts ansvar.
  Syriens analogi til den amerikanske borgerkrig, består i at de særdeles hårdt pressede Nordstater valgte at slås trods store tab! Og jeg er ikke bekendt med at der i Syrien har været et 2 dages slag med 60 000 faldne uagtet at Assad råder over nogle gamle kasserolle fly. Det er jo først for nyligt at russerne har givet effektivt luftstøtte om natten. De har haft flere år til at tvinge Assad væk. Det er slut nu og han bliver siddende til han dør.

 153. Af ole andersen

  -

  Hvis danskerne henter flere informationer fra alternative kilder, og hvis de holder op med at lade deres meninger styre af radio- og tv-stationerne osv., vil de nok få et nyt syn på samfundet. Og de vil måske, inden det er for sent, opdage at det politiske system har sat kurs mod Danmarks og danskernes TOTALE ØDELÆGGELSE OG AFSKAFFELSE!!

 154. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Ole Andersen

  “….det politiske system har sat kurs mod Danmarks og danskernes TOTALE ØDELÆGGELSE OG AFSKAFFELSE!!”.

  Du lyder som Preben Jensens mangeårige dommedagsprofetier.

  Jeg tror, at du tager fejl.

  Vort gamle Danmark skal bestaae,
  Saalænge Bøgen speiler
  Sin Top i Bølgen blaa.

  Det kræver naturligvis, at vi også fremover er en nation af hårdt arbejdende og kreative mennesker, der ikke bukker under p.g.a. frygt og mindreværdskomplekser.

 155. Af Michael Falkner

  -

  Søren Espersens forslag om indvandringsstop for muslimer skal nok ses som en prøveballon for at teste reaktionerne på forslaget. Det har været forslået tidligere men opgivet da det ikke var gennemførligt. Baseret på reaktionerne ser det ud til også at være vanskeligt at gennemføre nu. Men der skal nok ikke mange flere terroraktioner til fra muslimer før det kan blive gangbar politik.
  Et sådant forslag vil møde stor modstand fra den røde blok især de sidste dages hellige, Enhedslisten, Radikale og Alternativet. Der er også en del praktiske problemer med forslaget, det kræver et opgør med flygtninge og menneskerettigheds konventionerne, disse må nok opsiges helt eller suspenderes for en periode da de står i vejen for at lave en selektiv indvandringspolitik. Hvad skal man så gøre med de muslimer som kommer illegalt ind i landet og søger asyl, giver man dem afslag er det ikke sikkert de kan sendes hjem da deres oprindelseslande ikke vil tage imod dem. Efter Køln angrebet nytårsnat gik Tyskland ud med at 50000 marrokanere skulles sendes ud, ikke en eneste er vist blevet sendt ud endnu.
  Så kan man også tænke sig at der er kristne fra muslimske lande som vil søge asyl, skal de afvises? Der kan også være muslimer fra såkaldte ikke muslimske lande som søger hertil. Så der er mange skær i søen. Hvad med turister fra muslimske lande som vil besøge Danmark, dem må man også afvise da de kunne finde på at søge asyl.
  Man hører ofte at de fleste muslimer lever et fredeligt liv og mange går aldrig i moske, det er sikkert også sandt, men radikaliseringen følger med dem, det kan ikke skilles ud.
  Vi kan tage Libanon som eksempel, det var tidligere overvejende kristent og det var et velfungende og velstående land indtil de palestinænsiske flygtninge kom i 70’erne og ødelagde det. Se også hvordan de kristne mindretal i de muslimske lande bliver behandlet, de har det ikke nemt. Vi må passe på at vi ikke får en lignende udvikling i Europa for så er det slut med fred og demokrati her. Islam og demokrati er uforenelige fordi ifølge Islam er Allah den som skal styre dvs Koranen (men det er stadig mennesker som skal fortolke Koranen, dvs. imamerne).
  Det bliver også ofte fremført at der udføres terror af andre end muslimer (IRA, ETA, Rote Armefraktion, etc), det er også sandt. Men vi behøver vel ikke at importere mere af den slags, det ser også ud til at hvis kristne og muslimer lever sammen bliver der problemer, de kan ikke leve fredeligt sammen.
  Jeg ser ser at Angela Merkel vil fastholde sin flygtninge politik på trods af den senere tids terroraktioner. Det er mærkeligt for hun var jo arkitekten bag aftalen med Erdogan, det er åbenbart en dame i splid med sig selv. Der skal være valg i Tyskland næste år og så er det nok over og ud med hende. Det kommende valg i Frankrig kan bringe Marine le Pen til magten, så der begynder at ske ting i Europa som kan føre til ændringer.
  De muslimske immigranter kommer ikke hertil for at blive en del af vores samfund, men for at bygge sine egne parallelsamfund op og leve efter deres egne love. De vil ikke integrere sig, så når det efter 30 år ikke er lykkedes at integrere dem er det ikke på grund af vores utilstrækkelighed men fordi de ikke vil. Det nytter ikke at forsøge for det er dødsdømt. De kommer her for at tage nyt land i besiddelse, og vi lader dem bare gøre det.
  Den arabiske verden burde selv tage sig af sine flygtninge, der er mange penge i de arabiske lande så de skulle kunne klare den opgave bedre end os. De har alle deres oliemilliarder. De er også nærmere kulturelt beslægtet end med os. Men det er sikkert lettere bare at eksportere problemerne til os især fordi vi ikke gør modstand, de arabiske lande blæser på flygtninge og menneskerettigheds konventioner. Langt størsteparten af migranterne/flygtningene er muslimer og passer ikke ind i vores samfund.
  Så selvom der er praktiske problemer med et muslimstop så er det nok nødvendigt at forsøge at gennemføre det. Man må jo først få ideen, så må man se hvordan den kan gennemføres, hvis der er vilje kan det nok gøres. Der er ihvertfald voldsomme diskusioner om forslaget.

 156. Af bent rasmussen

  -

  Sidste nyhed er at i kommunist- og feministhelvedet Sverige vil STATEN nu med ind i soveværelset. Her i Danmark har de røde dog været så moderate, at de “kun” er gået til angreb på brevhemmeligheden og patienters privatliv mv., ligesom man kun har sendt 80% af cpr-numrene videre til diverse udenlandske mafiaforetagender og andre uvedkommende. Jo, jo, helle t-s og vestager og statsbureaukraterne har været vældig “moderate”.

 157. Af j nielsen

  -

  ” (…) mistanken om skjulte masse ødelæggelsesvåben, så var der en 40% sandsynlighed, for eksistensen af disse og mere end 5000 kurdere havde jo “smagt” gassen i 88″

  For slet ikke at tale om iranerne ude ved fronten, hvor det samme middel havde været taget i brug i årevis uden at nogen tog eller endnu i dag virkelig tager anstød af det.

  En medvirkende årsag er at krigen begyndte som et irakisk angreb på Iran, med opbakning fra U.S.A. De var stadig så pissesure over ambassadesagen, at de gav ham hvad han skulle bruge.

  Gad vide hvor de 40% kommer fra. Alt hvad der kunne smides i hovedet på iranerne, var blevet smidt i hovedet på dem. Jeg mener at de iranske tabstal ligger omkring en million. Så jeg kan højst få det til 27%.

 158. Af Helge Nørager

  -

  NPL jeg ved ganske at DNASP’s brunskjorter kaldtes sturmabteilung, forkortet SA.
  Jeg ved også at DNASP,s interne sikkerheds tjeneste blev navngivet Schutzstaffel, forkortet SS.

  At de NPL ikke kan fatte at Saudi Arabien, forkortes SA, og at der i en sætning som indeholder udtrykket House og Saud, og SA.
  Nok ikke menes House of Saud og DNASP’s sturmabteilung, da denne kobling er meget langt fra mit indlægs indhold.
  Derfor er deres indlæg et banalt forsøg på at latterliggøre mig og udstille mig som idiot.
  Jeg kan her til sige at NPL, det job er optaget det klarer jeg selv ganske fint…. 🙂
  Men Niels Peter, det har været lidt trist at opleve, den hastige ændring fra ny saglig debattør på berlinske blogs.
  Til en første klasses nedladende troll. 🙁

 159. Af Helge Nørager

  -

  Og Niels Peter det er dem ganske uværdig at bruge som argument om en modstander i en debat at.

  Hvis modstander ikke staver korrekt er han ikke dansk, og derfor ikke berettiget til at debattere.

  Denne af dem brugte argumentation, er temmelig morsom, da den kommer fra en Dansker bosat i Sverige.
  At den også er fejlagtig på 2 andre måder er logik for perlehøns.

  1 ikke alle Dansker staver korrekt.
  2 Mennesker som ikke er Dansker, har også ret og lov til at deltage i en offentlig debat og deres mening er nøjagtig ligeså vigtige og brugbare i en debat, som indlæg fra en “Ægte” Dansker som f.eks Niels Peter bosat i Sverige.

  Deres overfor mig gentagende brug af deres “Og hvad så”, når faktuelle fejl, høfligt er påpeget, er ganske vist essens af deres bibelforskning, men ikke særligt brugbart som argument for at lave en faktuel fejl, og ikke indrømme det.

  Min fader som var officer i hjemmeværnets pressetjeneste i en menneske alder, sagde engang efter han havde været på øvelse.
  Nogle af hans kollegaer burde genlæse “Takt og tone for Officer af Linjen”.
  Lige nu tænker jeg på om det var dem, han havde mødt. 🙂

 160. Af lars gle andersen

  -

  DANSK FOLKEPARTIS HOMOFOBISKE UDTALELSER:

  – Monarkiet skal nok overleve den her lille bøssesag fra Rusland.

  Sådan lød bemærkningen fra Dansk Folkepartis udenrigsordfører Søren Espersen i et TV-interview mandag. Her talte Søren Espersen om, at kronprins Frederik har blandet sig i debatten om den meget omdiskuterede russiske lov om homoseksuelle. En lov, som Søren Espersen understreger, at han også tager afstand fra.

  Espersens udtalelse har fået Socialdemokraternes ligestillingsordfører Rasmus Horn Langhoff op i det røde felt – han kalder udtalelsen for “rystende” og “frygtelig”.

  Det er imidlertid langt fra første gang, at bemærkninger om homoseksuelle fra medlemmer af Dansk Folkeparti kommer i søgelyset.

  Her er et overblik over udtalelser de seneste år:

  Skal vi også kunne gifte os med dyr?
  Under en Folketings-debat tidligere på året om medmoderskab – altså lesbiske pars muligheder for eksempelvis adoption – lød det således fra Dansk Folkepartis Mette Hjermind Dencker:

  – Hvad er det, som Enhedslisten mener, at her er vi altså for gammeldags med gældende lovgivning? Skal vi til at være tre eller fire i et ægteskab? Skal vi til at være tre eller fire om at dele forældremyndigheden? Skal vi til at kunne gifte os med andre end mennesker, men måske også med dyr? Hvad bliver det næste Enhedslisten har af planer?

  Som næstformand i Dansk Folkeparti beklagede Søren Espersen efterfølgende Mette Hjermind Denckers udtalelser.

  Homoseksualitet ’strider mod naturens orden’
  I januar i år vakte det også opsigt, da Mette Hjermind Dencker i en klumme i MetroXpress skrev, at det “strider mod naturens orden”, når der blandt andet findes mennesker, hvis livsfælle er af samme køn.

  En formulering, som Mette Hjermind Dencker selv beklagede efterfølgende.

  – Min hensigt var at provokere og lægge op til debat, men jeg kan godt se, at min sprogbrug og min prioritering i klummen kan skabe berettiget tvivl om, hvad DF og jeg mener, sagde hun dengang til dr.dk.

  Lesbisk film er et overgreb mod de børn, der skal se den
  Dansk Folkepartis uddannelses- og kulturordfører Alex Ahrendtsen langede tidligere på året ud efter en undervisningsvideo fra Sex & Samfund, om drengen William, der bor i en homoseksuel familie. I filmen så man blandt andet Williams mor kysse med sin kvindelige kæreste.

  – Det er et overgreb mod de børn, der skal se den. Det er propaganda og et forsøg på at indoktrinere børnene til en bestemt form for familie. Det er i orden at tale om familie, men Sex & Samfund går for vidt, når man ved, hvor få der lever på den måde, sagde ordføreren til dr.dk.

  ‘Homoseksuelle er handikappede’
  Tilbage i 2007 medførte det massiv kritik og fordømmelse, da det daværende folketingsmedlem Søren Krarup udtalte sig således til Nyhedsavisen:

  – Homoseksuelle er handikappede, fordi de ikke kan opfylde betingelserne for et ægteskab og skabe en familie. Derfor kan de heller ikke forlange at blive ligestillet på det område.

  Formanden for Landsforeningen af Bøsser og Lesbiske, Mikael Boe Larsen, var rystet:

  – I sin holdning til homoseksuelle er han jo ikke et klap bedre end Asmaa, sagde han til avisen med henvisning til Asmaa Abdol-Hamid fra Enhedslisten, der ifølge ham havde udtalt sig tvetydigt om sin holdning til blandt andet homoseksuelle.

  Ekstremistiske homoseksuelle skal have ‘tærsk’
  I 2010 kom en af Dansk Folkepartis pressemedarbejdere til at videresende en intern mailkorrespondence til en stor del af Christiansborgs journalister. I mailkorrespondencen gav Helene MacCormac sit syn på, hvad hun mente om, at DF havde meldt sig til de homoseksuelles parade det år.

  “DF skal ikke blive et indhold af bøssernes egen form for hatecrime i paraden. Jeg tror heller ikke det er en god ide, hvis vi i stilhed trækker os fra paraden. Melder vi fra, skal det have mediernes bevågenhed, og de ekstremistiske homoseksuelles fraktionsgrupper skal have nogle tærsk (Jeg håber de ikke kan lide den slags!),” skrev Helene MacCormac dengang, og skrev i øvrigt således om en forespørgsel fra en journalist.

  “…Og så har jeg her til morgen modtaget denne mail fra journalisten med de løse håndled.”

  DF: Der er gået sport i at finde hår i DF-suppen
  Søren Espersen kommenterede tidligere i dag Rasmus Horn Langhoffs kritik af hans udtalelser om den russiske lov.

  – Jeg må ærligt sige, at jeg er meget overrasket over den her kritik. Må man nu ikke længere sige ‘bøsse’? Det er nyt for mig, sagde Søren Espersen blandt andet til tv2.dk.

  Og Dansk Folkepartis gruppeformand Peter Skaarup afviser den Socialdemokratiske ordførers påstande om, at Dansk Folkeparti “udviser en skræmmende holdning til homoseksuelle”.

  – Der er en tendens til, at folk, der i forvejen er pressede, gerne bevidst vil misforstå ting, som Dansk Folkeparti siger. Sagen er, at i de eksempler, der her ellers bliver opridset, har enten den pågældende selv eller partiet taget afstand, og det er ikke et udtryk for partiets holdning. Men det er som om, at der er gået sport i at finde håret i DF-suppen, siger Peter Skaarup til tv2.dk.

  Men der er jo efterhånden en del eksempler på kontroversielle udtalelser på det her område. Skyldes det virkelig kun, at I bevidst bliver misforstået af jeres modstandere?

  – Det mener jeg, ja. Dansk Folkeparti er jo for eksempel aktive i forhold til spøgsmålet om hate-crimes, der blandt andet rammer homoseksuelle – her arbejder vi for, at problemet bliver taget mere seriøst og vil for eksempel have højere straffe, siger Peter Skaarup, der heller ikke mener, at Søren Espersens udtalelse om den russiske lovgivning var over stregen.

  – Nogle gange siger man tingene på en lidt frisk måde. Det er kendetegnende for den måde Søren Espersen generelt debatterer på, og det kan jeg faktisk godt lide. At nogle bevidst gerne vil misforstå ham, er der jo ikke meget at gøre ved.

 161. Af Lars Kristensen

  -

  Igen en tråd der er kapret af islamistsympatisanter og venstreradikale.

  Der er en som viderebringer socialistisk propaganda fra et rødt magasin som tabte massivt i Østre Landsret. Det skriver han ikke.

  Hvorfor lyver de konstant på venstrefløjen og hvem betaler dem for deres propaganda de kører med i døgndrift?

  ___

  Dansk Folkepartis pressechef, Søren Espersen, vandt tirsdag den injuriesag, han havde anlagt mod ungdomsbladet Tjeck Magazine ved Østre Landsret. Tjeck skrev kort inden folketingsvalget i 2001 i artiklen “Pia’s pressechef i naziarkiv”, at Søren Espersen i perioden fra 1988 til 1992 stod opført som såkaldt B-medlem i nazisternes medlemsarkiv.

  Københavns Byret har tidligere frifundet Tjeck Magazine for injurier med henvisning til, at bladet blot har viderebragt faktuelle oplysninger, og at Søren Espersen rent faktisk har stået opført som såkaldt B-medlem af DNSB.

  Men Østre Landsret har valgt at kende udsagnene for ubeføjede, og i stedet tilkende Søren Espersen 25.000 kroner i erstatning.

  Søren Espersens advokat, Merethe Stagetorn, sagde efter domsafsigelsen, at hun selv og pressechefen havde “kridtet skoene ekstra” efter nederlaget i byretten.

  – Det her er en meget principiel dom, som kommer til at danne præcedens for tilsvarende sager, sagde Merethe Stagetorn.

  Dansk Folkepartis pressechef var også tilfreds med at blive renset for anklagen om at have stået registreret i nazisternes arkiv.

  – Den her sag har hængt som en tung byrde, et Damoclessværd, over mig i flere år, så jeg er glad for, at dommen er så klar, som den er. Der er også noget principielt i, at nok har vi pressefrihed, men der er også en forpligtigelse til, at det, man skriver, er sandt. Man kan ikke dække sig under dårlig research, sagde Søren Espersen.

  Dansk Folkepartis pressechef brugte samtidig lejligheden til et angreb på arkivar Frede Farmand, som var hovedkilden til Tjeck Magazines historie.

  – Den, der bevæger sig ind i Frede Farmands univers, stikker hånden ned i en slimet ormegård, og der er ikke særlig rart at være, sagde Søren Espersen.

 162. Af Niels Peter Lemche

  -

  Jamen helle dusse da, Nørager, fint med stavningen, men husk nu alligevel, at i tiltale staves ‘De’ og ‘Deres’ med stort.

  Nej over for disse racister, som Berlingeren så pænt i går undsagde, føler jeg ikke noget behov for at være høflig. Det, de står for, er mig i den grad modbydeligt.

  Og så lige den med en ‘troll’: Der tager du fejl; en troll er anonym og holder sig aldrig til emnet. Jeg skriver, som du ved udelukkende i eget navn, og hvis man ikke er meget blind, kan man let finde den røde tråd i det, jeg skriver.

 163. Af bent rasmussen

  -

  For at komme tilbage til nogle for vi danskere meget aktuelle problemer. En INVASION OG BESÆTTELSE af vores lille land er i gang, og på bedragerisk eller forræderisk vis er et straks-stop for indvandring blevet til noget med YDERLIGERE 500.000 kulturfremmede fra Afrika og Mellemøsten mv. Hver eneste danskers økonomi, liv, helbred og sikkerhed m.m.m. er nu mangefold truet af denne EKSTRA indstrømning. Men regeringen er fuldstændig ligeglad.

  Hjemmets fred og danskernes familieliv er også truet. Længe har et femi-fascistisk bureaukrati haft travlt med at udnytte, undergrave og tyrannisere familielivet. Et familie- og skilsmissebureaukrati der er bygget op ved brug af de radikales anti-danske og menneskefjendske ideologi……… og den mandsfjendske, familiefjendske og børnefjendske lovgivning den har medført. Hundredtusindvis af familier har man angrebet, snigløbet og bedraget med rød løgnepropaganda og perverse former for magtmisbrug, politi”forretninger”, økonomisk manipulation og juridiske tricks, krumspring og hundekunster. Overfor statsmagten og familiebureaukratiet er mændene gjort til retsløse undermennesker, familierne til noget der helst skal splittes og opløses, mens børnene er tildelt cirka samme rettigheder som inventar eller plasticdukker. Af MR har de ingen. En lænkehund eller en akvariefisk beskyttes bedre af lovgivningen.

  Vi danskere er i årtier blevet hjernevasket med velfærdspropaganda. Men velfærden er på hastig retur, og istedet bliver vi danskere udsat for voksende mængder af skandaler, udplyndring, svindel, korruption, tyranni, undertrykkelse, kriminalitet, sygdom og feministisk/kommunistisk/pladderhumanistisk idioti. Og vi kommer tættere og tættere på den bundløse afgrund hvor nationer, fædrelande, kulturværdier og civilisationer og meget mere forsvinder for evigt hvis de ryger ud over kanten.

  Vælgerne må til at besinde sig. Vi har nu fem-syv hykleriske og mere eller mindre uduelige, udanske og landsskadelige partier på tinge, og det bliver bare ikke ved at gå. Der må ske noget politisk fornyelse, ellers ender det rivende galt.

 164. Af Niels Peter Lemche

  -

  BJARNE PETERSEN, jeg føler mig ikke forpligtet på at sidde foran skærmen hele dagen og vente på, hvad du skriver. Og til dit spørgsmål: Nej, jeg er ikke bekymret. Jeg er derimod bekymret for den propaganda, der forsøger at umenneskeliggøre ‘den anden’, lige nu muslimen. Den propaganda umenneskeliggør den, der kommer med den. Jeg behøver ikke at nævne eksempler herpå.

  Problemet med islamisterne er til at overskue. Jeg har flere gange refereret til den franske underretningschefs vurdering: 4-500 i Frankrig. Lidt tommelfingerregning vil fortælle, at der i Danmark kan være mellem 40 og 50. Et skræmmende tal? Nej, vist ikke.

 165. Af bent rasmussen

  -

  For at komme tilbage til nogle for vi danskere meget aktuelle problemer. En INVASION OG BESÆTTELSE af vores lille land er i gang, og på bedragerisk eller forræderisk vis er et straks-stop for indvandring blevet til noget med YDERLIGERE 500.000 kulturfremmede fra Afrika og Mellemøsten mv. Hver eneste danskers økonomi, liv, helbred og sikkerhed m.m.m. er nu mangefold truet af denne EKSTRA indstrømning. Men regeringen er fuldstændig ligeglad.

  Hjemmets fred og danskernes familieliv er også truet. Længe har et femi-fascistisk bureaukrati haft travlt med at udnytte, undergrave og tyrannisere familielivet. Et familie- og skilsmissebureaukrati der er bygget op ved brug af de radikales anti-danske og menneskefjendske ideologi……… og den mandsfjendske, familiefjendske og børnefjendske lovgivning den har medført. Hundredtusindvis af familier har man angrebet, snigløbet og bedraget med rød løgnepropaganda og perverse former for magtmisbrug, politi”forretninger”, økonomisk manipulation og juridiske tricks, krumspring og hundekunster. Overfor statsmagten og familiebureaukratiet er mændene gjort til retsløse undermennesker, familierne til noget der helst skal splittes og opløses, mens børnene er tildelt cirka samme rettigheder som inventar eller plasticdukker. Af MR har de ingen. En lænkehund eller en akvariefisk beskyttes bedre af lovgivningen.

  Vi danskere er i årtier blevet hjernevasket med velfærdspropaganda. Men velfærden er på hastig retur, og istedet bliver vi danskere udsat for voksende mængder af skandaler, udplyndring, svindel, korruption, tyranni, undertrykkelse, kriminalitet, sygdom og feministisk/kommunistisk/pladderhumanistisk idioti. Og vi kommer tættere og tættere på den bundløse afgrund hvor nationer, fædrelande, kulturværdier og civilisationer og meget mere forsvinder for evigt hvis de ryger ud over kanten.

  Vælgerne må til at besinde sig. Vi har nu fem-syv hykleriske og mere eller mindre uduelige, udanske og landsskadelige partier på tinge, og det bliver bare ikke ved at gå. Der må ske noget politisk og moralsk fornyelse, ellers ender det rivende galt.

 166. Af Flemming Lau

  -

  NP Lemche.
  Jeg tror at det for Frankrigs vedkommende, er en god ide at tage udgangspunkt i danske tal!
  Mere end 130 jihadister har været i Syrien.
  Hizbuhr Tahri samler nemt 1000 til deres møder.
  Ved Omars begravelse deltog mere en 700!

  De 40 -50 du angiver, er det ikke nærmere tallet for en bolig enkelt blok i Mjølnerparken ?

 167. Af ole jensen

  -

  NPL, hvorfor besvarer du ikke spørgsmålet fra BP kl. 17.35, om danskere ikke kan have gode og fornuftige grunde til at være bekymrede over indstrømningen af kulturfremmede?

 168. Af Niels Peter Lemche

  -

  FLEMMING LAU, jeg regner kun på, hvad den pågældende efterretningschef har sagt. Den korte ville anvende ham som kilde til noget af det, de hævdede; men de kan åbenbart ikke læse fransk, så jeg så efter i le Figaro, hvor han havde udtalt sig, og hvor han sagde noget temmelig meget forskelligt for det, den korte citerede ham for. Men det siger lidt om kvaliteten af diss on-line sprøjter. At de også havde et billede med af han, som ikke var af ham, det er så en anden sag.

  Nu taler han ikke om islamister i almindelighed, men om folk, som faktisk kunne tænkes at begå terror. Det er ikke helt det samme.

 169. Af Svend Jensen

  -

  Søren Espersen er altid realist. Han har bare det problem, at det dumstædige, naive og godtænkende (for andres penge) mindretal og det ligeglade flertal i Danmark ikke fatter islams ondskab.
  Hvis der kan være mellem 40 og 50 sindssyge jihadister i Danmark, kan de sagtens nå at slagte over 1000 lalleglade danskere – kristenslagtning er den ultimative umenneskeliggørelse. Dette er et skræmmende tal. Heldigvis for den, er den afstumpede Elite i Danmark udmærket klar over, at jihadisternes fortrukne slagtehaller er banegårde og andre steder, hvor almindelige mennesker samles. Eliten kan følgelig regne med en kraftig formindsket risiko for jihadistangreb på sine medlemmer – som derfor tager det helt roligt. Ingen jihadist har hidtil angrebet velhaverkvarterer og Eliten plejer helt naturligt at undgå plebejernes og muslimernes selskab.

 170. Af ole jensen

  -

  Snakker NPL ikke en del udenom? Hvis Danmark islamiseres, kan det vel ende i store blodbade og massakrer på den danske befolkning, eftersom de alle betragtes som urene og vantro af islamisterne. Og hvad med at NPL svarer på BPs spørgsmål 17.35: Vil NPL indrømme at danskerne kan have gode grunde til at være bekymrede over Borgens politik…..(osv.)

 171. Af Flemming Lau

  -

  NP Lemche.
  Ja det er lige det der spørgsmålet! Ovenpå 2005 angrebet havde britterne allerede 2000 under obs! Idag må vi antage at der er dobb. så mange. Hvor mange af dem MI 5 anser som tikkende bomber, har jeg ikke kunne finde svar på, måske af gode grunde. Vi skal jo heller ikke vide alt. Men jeg er nu ganske overbevist om at uanset franske udmeldinger, så må mørketallet være langt større. PET har da været ude med tal på 200 under obs, på samme tidspunkt.

 172. Af ole jensen

  -

  At NPL , der vistnok bor et sted i midtsverige, ikke selv er bekymret, kommer ikke sagen ved. Det var ikke det der blev spurgt om.

 173. Af Christian Schmidt

  -

  Hej Niels Larsen. jeg har på fornemmelsen, at Søren Espersen også ønsker det du antyder, men han starter nok forsigtigt overfor det naive Danmark.

 174. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Søren Espersens, og Asger Åmunds krav om stop for muslimsk indvandring i Danmark, er slet ikke urealistisk!
  Viktor Orban i Ungarn har gennemført dette med succes! Ikke en muslim er kommet ind i Ungarn, og EU kan tilsyneladende ikke gøre noget ved dette!
  Polen vil heller ikke tage mod muslimer, og det samme gælder flere øst europæiske lande!
  Så jeg kan ikke se noget hinder til, at Danmark gør det samme, da det gælder vort demokratis overlevelse.
  Små lande som Danmark kan meget hurtig miste det demokratiske flertal, ved en stor muslimsk indvandring, som ifølge undersøgelser, vil kræve sharia lovgivning indført når de er i flertal!
  Der er nu et eksempel , som er Makedonien, hvor befolkningen er 50% muslimsk, og vil nok blive det første Europæiske land som kommer til at indføre sharia!
  Alle mennesker har ret til selvforsvar, og dette har alle nationer også, så hvis vi ønsker Danmarks overlevelse som demokrati, så skal der agere nu, med total stop for muslimsk indvandring!
  Når andre lande i EU kan gøre det, så kan vi i Danmark også!
  M.v.h.

 175. Af Flemming Lau

  -

  Sorry! Det ser ud til MI 5 obs stadig kun dækker 2000. Til gengæld er USA tallene oppe på næsten 1 mio. Men de er jo også Hovedmålet !

 176. Af bent hansen

  -

  Det primitive og vilkårlige filter er vist meget aktivt hvis man skriver mere end tre-fem linjer, så jeg nøjes med korte indlæg. Men i de kun korte pip der tillades hvis man ikke er en af tante B.s “korrekte” favoritter, er det jo svært at komme i dybden med noget som helst.

 177. Af bent hansen

  -

  Men ellers kunne jeg og andre jo have klædt indvandringsindustrien af til skindet. Og man kunne have påvist det kolossale hykleri der gennemsyrer partierne, medierne, EU, FN, instituttet for menneskerettigheder og amnesty international. Og ligestillingssagen og retssystemet. Osv., osv.

 178. Af bent hansen

  -

  I vores samfund kunne vi også have undgået et hav af ulykker, hvis der var noget mere ytringsfrihed og noget mere folkelig medbestemmelse. Havde vi haft et ægte demokrati som i Schweitz ville der ikke være blevet taget store og afgørende beslutninger hen over hovedet på borgerne. Men vi har nu kun fjernstyring og skindemokrati.

 179. Af bent hansen

  -

  Derfor kan korrupte, underbegavede og halvskøre politikere skalte og valte med borgerne og samfundet efter forgodtbefindende. De fjoller over halvdelen af skattepengene væk på tosserier, de importerer hundredtusindvis af migranter, de bombede løs i Libyen og Serbien, de smadrer vores velfærd og infrastruktur, osv., osv.

 180. Af bent hansen

  -

  SKIN-DEMOKRATI og kvælning af ytringsfriheden har en høj, høj pris. Som betales af borgerne. Af dig og mig og vores familier og venner.

 181. Af Thor Arentoft

  -

  Søren Espersen er bare dum i hovedet, så enkelt kan det siges. Og dem der stemmer på idioter, beviser jo bare at de selv er idioter.
  Kun idioter stemmer for krig og ufred, mellem mennesker, og i alle politiske partier og religioner findes der idioter.

 182. Af Thomas Kiær

  -

  I “Kristian Andesen”s lykkeland går de sindsforstyrrede patienter rundt på hospitalsgangene iført hvide kitler, mens psykologerne er spærret inde på den lukkede afdeling.

 183. Af J Hans en

  -

  Søren Espersen: realist eller ekstremist?
  Spørger Day Poulsen.

  Meget enkelt.
  Søren Espersen er en populist, demagog og ekstremist.
  Ligesom Day Poulsen.
  Fanden hytter sine.
  Og her på Day Poulsens blog hytter han dem usædvanligt godt.

  Filtret hyler Day Poulsens rygklappere.
  Undertegnede har ingen problemer med filtre.

 184. Af Finn Bjerrehave

  -

  Måske er Muslimer de mest hårdhudede mennesker i historien, de søger nemlig hen hvor ingen ønsker dem, og alle ulykker som Muslimer dagligt foretager, bliver som vand på Gås, og rigtigt Day Poulsen, al litteratur om Muslimer og Kristne fortæller vi er som ild og vand, men disse Muslimer er som syndfloden ikke til at stoppe.
  Nu vælger vi at give byggetilladelser til Minereter og så historien om Gøgen, bliver en gentagelse, og som Muslimerne altid slutter med, det er Guds vilje, og med dette udtryk, står vi nøgne og magtesløse.
  Vi har fra barnsben altid lært, lige børn leger bedst, men vores røde gode politikere ønsker altså denne u-lighed. og hvis Gøgen vinder, takker jeg for fortidens enkle Danmark.
  Guds u-vilje. Finn Vig

 185. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og sådan fortsatte det… men billedet er heldigvis ikke entydigt.

  Og jeg bor ikke i Mellemsverige, men i Skåne ret tæt på Christian IV’s fornemme by, Kristainstad. Så, om I vil, i godt gammelt dansk land.

  Og endelig: Man kan jo ikke blive ved med at svare på ikke særlig kloge spørgsmål, som man allerede har svaret på.

 186. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS PETER LEMCHE – 30. JULI 2016 14:41
  “Og endelig: Man kan jo ikke blive ved med at svare på ikke særlig kloge spørgsmål, som man allerede har svaret på.”

  Som undertegnede skriver det.
  Man gider ikke at svare på ståmænd.
  Og spørgsmål som intet har med det at gøre, som man har skrevet.

 187. Af Kim P Olsen

  -

  Velkommen tilbage h ans en haha
  Tak for dit indspark i debatten. Det var sagligt, gennemtænkt og præget af stor intellektuel overlegenhed i argumentationen.
  Som du selv i al beskedenhed skriver, så dør debatten helt uden dig.
  Vi har meget at være taknemmelige for!

 188. Af georg christensen

  -

  Endelig , et spørgsmål, som jeg let kan besvare: Søren Espersen er ikke andet, som en populistisk ekstremist som bare nyder sig “selv”, medens alle andre bare skal følge med.
  En “abekat i meneskeklæder”. Det er ikke for at nedvurdere abernes handlinger, at jeg bruger “abekatte begrebet” overfor “menesket”. Det er kun for at forklare “reealiteterne” og ikke “illusionerne”, som enkelt individerne alt for let bringer til “torvs” i deres egne “illusioner”.

 189. Af jan nielsen

  -

  I enhver befolkning i ethvert land er der et vist antal sinker, “nyttige idioter” eller korrupte pampere. De udgør nok 15-25% af befolkningen. Det er tungt at diskutere med dem, for enten har de ikke mange brikker at flytte med, og har kun et tåget begreb om virkeligheden, eller også har de solgt deres sjæl og meninger til højstbydende, eller evt. den onde selv?

  De er også med på disse blogs. Enten for at forsvare deres skøre og forskruede meninger, eller for at forsvare deres korrupte og forræderiske standpunkter. Det er bare sådan det er. 🙁

 190. Af jan nielsen

  -

  PS: Læs iøvrigt f.eks. bjar ne mu nk chri sten sens forstandige indlæg højere oppe, hvor der også er mange andre gode indlæg, bl.a. 8.55 om hvordan befolkningen snydes og narres så vandet driver af den. Eller læs snaph, 180g, urias og den korte avis. Der fortæller at borgerkrig i hele Europa kan være på vej.

 191. Af B. Mortensen

  -

  Jeg kan kun sige, at jeg intet deler af den opfattelse Hr. Henrik Day Poulsen lægger for dagen.
  Som uddannet indefor psykiatrien burde man ikke lege med ild foran pyromaner.

 192. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Nogle ting taler for sig selv, fordi det er vanskeligt for næste generation af indvandrere – de er splittede, fordi deres hjem er som det gamle hjemland for forældrene, hvorfor de fremmedgøres fremfor integereres.

  På den måde kan kulturer ikke blandes – og bliver antallet af én gruppe af indvandrere for stort, så opstår der problemer, fordi de samtidig gør ejerskab til landet, de nu bor eller skal bo i – uden ofte smålig skelen til landets historie og befolkning, der er her i forvejen. De kalder sig naturligt også for danskere – selv om de har og altid vil have et ben også i en fremmed kultur, hvor de selv eller deres forældre kom fra.

 193. Af Jan Nielsen

  -

  En klog mand sagde engang hver uge i årevis:

  »Goodnight – and may your God go with you«

  Er der overhovedet nogen, der lytter?

 194. Af jan nielsen

  -

  Det er mærkeligt, at selvom bestemte arter af politisk eller bureaukratisk råddenskab forpester og forringer livet for hundredtusindvis af danskere, er der næsten ingen af dem som ytrer sig om det. F.eks. har ingen svaret på 8.55 der både handler om de horder af afrikanere og arabere der vælter ind i landet – og om de bureaukratiske svinestreger der er en plage for utallige familier/forældre/børn. Men det er måske pga. enighed og ikke dorsk sløvhed, at ingen reagerer?

 195. Af Jan Nielsen

  -

  For god ordens skyld………

  AF JAN NIELSEN – 30. JULI 2016 19:11 og AF JAN NIELSEN – 30. JULI 2016 19:13

  er IKKE skrevet af samme person! (@hdp – kan det nu passe?)

  Hvad gør vi Jan ?

 196. Af E Nielsen

  -

  Selvfølgelig kan det lade sig gøre at stoppe for den muslimske indvandring – og som der er en længere oppe på bloggen der henviser til Ungarn som et eksempel.
  Men det er en farlig sti at betræde for hvad bliver det næste?
  Er vi efterhånden kommet så langt ud her i landet at vi vil give afkald på de værdier som vores samfund er bygget op omkring.
  Der er bare det problem at dem som peger på stop for muslimer ikke tør påtage sig et lederskab af landet.
  Så hvordan de vil realiserer deres forslag blæser i vinden sammen med de utallige andre ting de har lovet- men efterfølgende ikke har kunnet levere.

 197. Af Michael Vestergaard

  -

  Regeringens badeferie er slut, skriver jp-jalving i sin sidste mini-kronik. Som også handler om at en folkemords-politik er i gang. Her og i Tyskland og Sverige. Om lidt sender Tyrkiet sandsynligvis mange millioner tyrkere, afrikanere og araberere ind i Tyskland. Merkel har jo vist sig svag, hun har ikke styr på nogetsomhelst, så hvorfor skulle Er- do- gan holde horderne tilbage? Og løkke er et pjok der hænger i hendes skørter. Se også snaph, 180g, urias og den korte avis.

 198. Af Jan Nielsen

  -

  Det var smart Jan Nielsen – sådan lige at tage navneforandring til MICHAEL VESTERGAARD . Så må vi se, hvad den anden MICHAEL VESTERGAARD siger til det .)

 199. Af Michael Vestergaard

  -

  Skumle politiske kræfter stjæler din tid, dine penge, din velfærd, dit familieliv, dine børn, din værdighed, dit helbred, dit privatliv, dine venner, dine menneskerettigheder og dine fremtidsmuligheder. Dertil kommer at de er i fuld gang med at forære dit land, vores byer, vores arbejdspladser, vores kultur, vores kvinder, vores skoler, vores kaserner, vores hospitaler, vores landskaber, vores frihed, vores sikkerhed og vores livsgrundlag væk til udlændinge og hærskarer af afrikanere og arabere. Det er tale om den største plyndring, det værste vanvid og det største forræderi i Danmarks 3000 år lange historie.

 200. Af Peter Thorup

  -

  Undskyld, men er islam ikke mere Udansk ?

 201. Af bent hansen

  -

  En bølge af terror som vi aldrig før har set magen til, er på vej mod Europa, siger en efterretningschef fra FBI. Se den korte avis.

 202. Af bent hansen

  -

  En bølge af terror som vi aldrig før har set magen til, er på vej mod Europa, siger en efterretningschef fra FBI. Se den korte avis, 180g og jp.

 203. Af Jan Nielsen

  -

  @ BENT HANSEN – 30. JULI 2016 22:20

  Stik af i god tid – jo før jo bedre.

 204. Af Flemming Lau

  -

  Bliv og kæmp!

 205. Af Ivan Radulic

  -

  Endnu en nationalistisk blog fra HDP. Utroligt at Berlingske giver serverplads til sådan en nationalist.
  Når nu HDP nævner Ex-Jugoslavien, hvorfor er det så kan ikke nævner, at kristne og kristne ikke kan leve sammen, eller hvorfor ikke nævne Irland, hvor kristne og kristne ikke kunne leve sammen. Eller var det måske muslimer der dræbte så mange civile kristne (kroater) i Vukovar 1991? Nej, vel. De blev dræbt af andre kristne (serbere).

  Efter min mening er al religion noget gammeldags yt som vi ikke har brug for i 2016. Men vi har endnu mindre brug for nationalister som HDP egenskab er at spytte på minoriteter. Det er altid nemmest at spytte på svage. Hvad mad at spytte med våbenindustri fra Frankrig, England, Rusland, … som har tjent billioner og billioner af dollars på krige i Irak, Afghanistan, Syrien, Afrika, Ex-Jug osv.osv. Det tør HDP ikke.

 206. Af bo nielsen

  -

  Mange vil nok kunne finde interessante ting i debatten hos jp-jalving, hvor der er masser af knivskarpe kommentarer til det totalt åndsformørkede regime der pt. er ved at skaffe fem millioner danskere en kulsort fremtid på halsen. Både ved storimport af stridbare typer, og ved smadring af vi danskeres familieliv, privatliv, jobmuligheder, velfærd, sundhed og personlige økonomi, frihed og sikkerhed m.m.m.

 207. Af Jorn D.

  -

  Så for Søren den realistiske ny ekstremist
  ja
  DF er De Facto “i virkeligheden” eller “i praksis”i modsætning til de jure (“ved lov”), er hårdt trængt
  af nye mere ekstreme højrepartier
  men
  Nu kan realisme og realist være mange ting
  for
  Realism, Realistic, or Realists may refer to:
  * Ethnographic realism, a writing style that narrates the author’s anthropological
  observations as if they were first-hand
  * Legal realism, a jurisprudence emphasizing the substantive results of the law
  * Literary realism, a literary movement stressing the depiction of contemporary life
  and society as it exists or existed
  * Philosophical realism, belief that reality exists independently of observers
  * Realism (art movement), 19th-century painting movement
  * Realism (arts), the general attempt to depict subjects truthfully
  * Realism (international relations), the view that world politics is driven by
  competitive self-interest
  * Vienna School of Fantastic Realism, art movement
  men
  tidligere også bare for en person, der har taget realeksamen
  eller
  en person med en holdning der tager udgangspunkt i virkelige forhold og hvad der er praktisk gennemførligt
  eller
  den mere præcise forklaring:
  “Someone who hopes for or accepts only what seems possible or likely, and does not hope for
  or expect more”
  ja
  her scorer DF og Søren Espersen højt indtil nuværende “højrefløjs parti pres panikken” !
  og
  With an opinion like that, you will be branded an extremist
  ja
  som en person med yderligtgående synspunkter eller adfærd, især inden for politik eller religion
  og
  DF’s nye paniske og dybt urealistiske synspunkter gør ham/DF til en ekstremist/ekstremister
  men
  hos “SkabsIsraeleren” Søren Espersen og DF, skal man vist desværre spejde længe efter ærlige folk
  idet
  det ville være nemt, at argumentere imod regler, konventioner og menneskerettigheder
  med
  et “Vi overholder regler, konventioner og menneskerettigheder, som eller bedre end Israel”
  ja
  så var mange af Europas problemer nemmere at løse
  men
  selvfølgelig freder “skabsIsraeleren” Søren Espersen gerne Israel på bekostning af Danmark og Europa

  måske burde DF tage navneforandring til “Israels Folkeparti”

  ironi.mus

 208. Af J Hans en

  -

  AF KIM P OLSEN – 30. JULI 2016 15:35

  Som en anden kommentator skriver.
  Det er nok ingen god ide at Day Poulsen støber kuglerne til f.eks. breivik sympatisører.

 209. Af Flemming Dan Ast

  -

  Ikke 1 politikker kender, hvor mange vi kan hjælpe. Det ved PET. Du kan minimum hjælpe op til 250.000 i interneret ophold, hvilket er bedre for forfulgte end alternativet.

  Intet land kan tage et ubegrænset antal, men NATO kan gå ind og gøre krigen færdig i Syrien, så noget af presset aftager.

  Man lader ikke all de andre løse alle problemer. Danmark skal tage sin del. Men den hurtigste måde at integrere de flygtninge, der skal blive, er, at vi alle tager et nyt medlem ind i familien.

  Det er langt billigere, end det Danmark anvender i dag.

  Det undre mig meget, at DF tidligere Fremskritspartiet kun har talt om at lukke og stoppe, men aldrig har anvist og deltaget i at få danskere i arbejde.

 210. Af Gert Olesen

  -

  Nå, vil DAN AST nu have at der tvangsmæssigt skal puttes en migrant ind i hver familie? Det skal nok blive hyggeligt. Først ankommer den ene migrant, måske et langskægget uledsaget “flygtningebarn” (som DR kalder alle migranter under 40), dernæst ankommer hans venner, bekendte og slægtninge, og snart har de overtaget hjemmet og måske også konen. Manden i huset er der ikke brug for, desuden er han jo vantro og uren, ligesom konen der jo er en dansk luder. Ud med manden, mens konen kan få lov til at blive hvis hun yder den ønskede madlavning og anden “service”. Jo, dan ast har utvivlsomt fundet de vises sten. (Er dan ast en naivist fra R, S, EL, Alternativet, V, K eller SF?)

 211. Af Gert Olesen

  -

  Er hele verden ved at blive forrykt? Flertallet af vores politikere agerer meget irrationelt, ignorant, apatisk, kortsynet og egocentrisk, selvom kæmpestore trusler tårner sig op ved Danmarks grænser og inde i landets byer. Nogle politikere er ufatteligt ringe. Nogle både hykler, vrøvler og spiller dobbeltspil. Tag enhedslisten som udadtil spiller de svages beskytter og de socialt udsattes bedste venner, SAMTIDIG med at de vil have mange flere migranter ind i landet, så at velfærden og sundheden skal beskæres endnu mere. Johanne s-n har lige været ude at fortælle at konventionerne skal der ikke røres ved, efter hendes og ELs mening.

 212. Af Gert Olesen

  -

  Eller tag de radikale, som arbejder for at kvinder skal opnå større rettigheder, flere privillegier, kvoter, specielle fordele og positiv særbehandling osv., SAMTIDIG med at de radikale medvirker alt hvad de kan, til at Danmark invaderes og islamiseres. Hvorefter de danske kvinder vil blive undertrykt helt ned i rendestenen eller helt ned under gulvbrædderne. Det er da politisk ski zo fre ni. Så det basker.

 213. Af E Nielsen

  -

  Eller tag Dansk Folkeparti der ønsker både det ene eller det andet uden at de kan anvise hvordan.
  Vi så ved det sidste valg hvor partiet opnåede et historisk godt valg-turde de påtage sig et regeringsansvar? Uha nej det lugtede for meget af ansvar og forpligtelse.

 214. Af Niels Peter Lemche

  -

  IVAN RADULIC, Du kan fortsætte med eksempler udi det uendelige. Hvad med det, som folk i reglen ignorerer: Nemlig at muslim er muslim værst: En sunni skærer halsen over på en shia med lige så stor eller større fornøjelse, end han skærer halsen over på en kristen. Og det store skisma i europæisk historie er ikke, da protestantismen opstod i 1500-tallet. Det var set med den katolske kirkes øjne nogle dumme knægte, der ikke kunne deres teologi. Næ det store skisma var i 1054, hvor de to kirker bandlyste hinanden

  Men lad være med at tro på, at dine argumenter vil have nogen betydning for folk som ham, der kalder sig Gert Olesen, som lige er landet med tre af de sædvanlige svadaer mod flygtninge her. Det, disse mennesker ikke forstår, er at landets økonomi ville bryde sammen og det endda ret hurtigt, uden en betydelig indvandring. Der er i Danmark i dag de facto fuld beskæftigelse, og industrien hyler efter mere arbejdskraft. Det er, som da Front national vandt borgmesterposten i Nanterre, hvor den vigtigste industri er tekstiler. Kandidaten havde lovet at smide alle fremme de ud; men allerede på hendes første dag i stolen ankom en deputation af byens erhvervsledere og forklarede konen, hvordan tingene hang sammen. Så hørte man ikke mere om det med at smide de fremmede ud.

  Men husk igen, at du står over for faktaresistente mennesker.

 215. Af Svend Jensen

  -

  AF FLEMMING DAN AST – 31. JULI 2016 07:01
  “…Men den hurtigste måde at integrere de flygtninge, der skal blive, er, at vi alle tager et nyt medlem ind i familien….”

  Så skal familien på vandvognen; svinekød, tobak, hunde og homoseksuelle skal smides ud, familiemedlemmer af feminin observans skal iføres villatelt og al musik skal ophøre. En gang om året skal alle på skrump og tørst i en hel måned. Allerhelst skal dybe knæbøjninger med tilhørende numseløft indøves med ansigtet vendt mod Mekka.
  Gæsternes opfattelse af integration vil sandsynligvis ligne familiens opfattelse af underkastelse.

 216. Af Niels Peter Lemche

  -

  BIRGIT HVIID LAJER, det er tredje generation, der er afgørende. Her skulle tilpasningen gerne finde sted og forbindelserne hjem til oprindelseslandet sande til i takt med, at der ikke længere vil være levende familiemedlemmer i live, som man kan tage hjem og besøge. I fjerde generation skulle indvandrersamfundene gerne gå i opløsning. Vi er der nu med tyrkerne fra 1960erne, så det er hos dem, man skal se, hvordan integrationen foregår. Hører vi ret meget om radikaliserede tyrkere, hvis det da ikke er dem, der støtter Erdogan? Hvor mange tyrkere har sprængt sig selv i luften her i løbet af 2016? I Danmark, i Tyskland, i Frankrig?

  Måske er det i virkeligheden det scenarie, som mennesker som Søren Espersen er bange for: Ikke vanvittige islamistiske immigranter/IS agenter på den korte bane, men på den lange den igangværende assimilation mellem muslimer, hvis forældre og bedsteforældre indvandrede for halvtreds år siden, og som herved kommer til at skabe en anderledes dansk identitet.

  Det lykkedes for firs år siden en lille maler og hans slæng at vende en betragtelig mængde af tyskere mod deres jødiske landsmænd, som havde boet iblandt dem i generationer, og havde kæmpet side om side med kristne tyskere i skyttegravene i 1. Verdenskrig. Det foregik ved hjælp af en propaganda, der desværre ikke var meget forskellig for den, som Søren Espersen og hans meningsfæller anvender mod muslimerne. Resultatet er kendt og et truende billede på, hvad der kan komme til at ske, fordi muslimerne er ‘unerwünscht’!

 217. Af Niels Peter Lemche

  -

  SVEND JENSEN, tænk her har du ret. Det er et meget uigennemtænkt forslag, der snarere vil resultere i det modsatte af hvad Flemming Ast ønsker.

  Det er naivt at tro, at assimilationsprocessen er overstået på få år. Den kommer til at tage mindst halvtrds år–til beroligelse for Søren Espersen og andre, for så er de her ikke mere. Se på, hvordan de er gået de tyrkiske gæstearbejdere.

 218. Af Gert Olesen

  -

  NPL er en snu og snedig mand når det drejer sig om at forvirre danskerne. Og hans lager af radikale/radigale postulater er uudtømmeligt. F.eks. er påstanden om at vi har brug for hundredtusindvis af arbejdsmænd fra Afrika og Arabien det rene nonsens. Vi vil klare os meget bedre uden. Men iflg. NPL vil Danmarks økonomi bryde sammen uden en massiv indvandring. Det er løgn og digt. NPL beskylder bekymrede og skeptiske danskere for at være faktaresistente. Det er lavkomisk, for noget mere faktaresistent end en radikaler findes ikke. Det typiske medlem af R-partiet er en døvblind stakkel der har slået hjernen fra, og kører videre på “mavefornemmelser”. Hvad moral og fremsynet tænkning er, har de ikke mindste anelse om.

 219. Af Gert Olesen

  -

  Mange af de radikale er i virkeligheden slet ikke humanister, men rødkålshoveder og utopiske fantaster. Af samme slags som mutter merkel der nu er i gang med at smadre tyskernes velfærd og retssikkerhed mv. Man kan undre sig over hvorfor de radikale ikke fusionerer med enhedslisten. Begge partier vil jo redde hele verden på danskernes bekostning. For dem er det vidunderligt at importere multi-kulti problemer, udgifter og konflikter. Men syge, fattige, retsløse, nødstedte, gamle og marginaliserede danskere rager dem en høstblomst.

 220. Af hektor heimlich

  -

  De patenterede følelsesnarkomaner: danske journalister og psykologer har indtil videre opfundet uoverskuelige mængder af forklaringer på terrorn. Alt for at slippe for at tage om nældens rod. Israel blev i decennier terroriseret af skyderier og selvmordsbomber i køer til restauranter, biografer og diskoteker. Dette har de realistiske israelere nu fået stoppet ved egen kraft. I Danmark er vi derimod udsatte for en masse føleri fra det snakkende opinionsdannende folk, som underligt nok ikke har empati for de 1000 europæiske unge mennesker, som er blevet dræbt af terrorister og de 5000, som er lemlæstede eller våldtagna. Underligt -næsten sygt- med dette had mod det egne folk og denne empatiløshed overfor vore egne. Er disse følelsesplapprere i grunden marginaliserede typer som hader det egne samfund og kun vil os ondt?

 221. Af Gert Olesen

  -

  Alt tyder tværtimod på at Danmarks økonomi, velfærd og hele kultur vil bryde sammen, hvis lavinerne, flodbølgerne og masseindstrømningen sydfra fortsætter. Professorer, økonomer, tænkere og diverse sagkyndige siger at Danmark er rutsjet langt ned ad internationale skalaer siden 2000, og har beregnet at vi risikerer kaos og sammenbrud på mange områder inden tre til fem år. Store dele af infrastrukturen, sundhedsvæsnet og de sociale velfærdssystemer er allerede sparet væk. Utallige danske familier lider under at gamle partier som R, S, V, K og SF etc. har svigtet fuldstændig.

 222. Af Niels Peter Lemche

  -

  Så må vi jo prøve det igen:

  (1) BIRGIT HVIID LAJER, det er tredje generation, der er afgørende. Her skulle tilpasningen gerne finde sted og forbindelserne hjem til oprindelseslandet sande til i takt med, at der ikke længere vil være levende familiemedlemmer i live, som man kan tage hjem og besøge. I fjerde generation skulle indvandrersamfundene gerne gå i opløsning. Vi er der nu med tyrkerne fra 1960erne, så det er hos dem, man skal se, hvordan integrationen foregår. Hører vi ret meget om radikaliserede tyrkere, hvis det da ikke er dem, der støtter Erdogan? Hvor mange tyrkere har sprængt sig selv i luften her i løbet af 2016? I Danmark, i Tyskland, i Frankrig?

 223. Af Niels Peter Lemche

  -

  (2) Måske er det i virkeligheden det scenarie, som mennesker som Søren Espersen er bange for: Ikke vanvittige islamistiske immigranter/IS agenter på den korte bane, men på den lange den igangværende assimilation mellem muslimer, hvis forældre og bedsteforældre indvandrede for halvtreds år siden, og som herved kommer til at skabe en anderledes dansk identitet.

 224. Af Gert Olesen

  -

  Alt tyder tværtimod på at Danmarks økonomi, velfærd og hele kultur vil bryde sammen, hvis lavinerne og masseindstrømningen sydfra fortsætter. Professorer, økonomer og sagkyndige siger at Danmark er rutsjet langt ned ad internationale skalaer siden 2000, og at vi risikerer kaos og sammenbrud på mange områder inden tre til fem år. Store dele af infrastrukturen, sundhedsvæsnet og de sociale velfærdssystemer er allerede sparet væk. Utallige danske familier lider under at partier som R, S, V, K og SF etc. har svigtet dem….

 225. Af Jakob Rasmussen

  -

  Det burde være nemt nok, at skaffe soldater, der kan bekæmpe Assad, for der findes jo angiveligt mange moderate, demokratisk orienterede muslimer i Danmark, der må være topmotiverede, til at tage til Syrien, for at bekæmpe Assads regime, og indføre demokrati.

 226. Af Niels Peter Lemche

  -

  (2) Måske er det i virkeligheden det scenarie, som mennesker der er bange for: Ikke vanvittige islamistiske immigranter/IS agenter på den korte bane, men på den lange den igangværende assimilation mellem muslimer, hvis forældre og bedsteforældre indvandrede for halvtreds år siden, og som herved kommer til at skabe en anderledes dansk identitet.

 227. Af Jakob Rasmussen

  -

  Jens Rohde mener, at det er forkert at konstatere, at religiøse terrorister, der selv hævder, at de begår teror i Allahs navn, begår terror i Allahs navn:

  Han skriver: “Accepterer vi den religiøse præmis, bliver opgaven med at skabe fredelig sameksistens uendeligt meget vanskeligere, end den er i forvejen…”

  Han kan åbenbart ikke forstå, at islamismen er en totalitær, religiøs ideologi, og at islamisterne derfor er imod politiske systemer, der tillader “menneskeskabte love”, der ikke er underordnet det religiøse lovsystem, sharia.

 228. Af Niels Peter Lemche

  -

  (3) Det lykkedes for firs år siden en lille maler og hans slæng at vende en betragtelig mængde af tyskere mod deres jødiske landsmænd, som havde boet iblandt dem i generationer, og havde kæmpet side om side med kristne tyskere i skyttegravene i 1. Verdenskrig. Det foregik ved hjælp af en propaganda, der desværre ikke var meget forskellig for den, som DFeren og hans meningsfæller anvender mod muslimerne. Resultatet er kendt og et truende billede på, hvad der kan komme til at ske, fordi muslimerne er ‘unerwünscht’!

 229. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAKOB RASMUSSEN, Undskyld hvem er dog interesseret i det?

 230. Af Jakob Rasmussen

  -

  Lemche. Det er de antisemitiske og antidemokratiske islamister, der er “den lille malers” efterfølgere.
  Du ville have ret, hvis DF støttede de antisemitiske og antidemokratiske islamister, men det er mildest talt ikke tilfældet.

 231. Af bent hansen

  -

  NPLemche, du er blevet spurgt om du vil indrømme at danskerne kan have fornuftige og gode grunde til at være bekymrede over den massive indstrømning af kulturfremmede fra Afrika og Mellemøsten, men du har ikke villet svare. Vil du ikke svare, indrømmer du jo indirekte at du mener at indstrømningen kun er positiv og berigende, og at du slet ikke kan se nogen problemer i at Danmark invaderes, besættes og islamiseres. Er du ansat af indvandringsindustrien eller det radikale parti som lobbist? Eller hvorfor er du så ivrig EU-fan og multi-kulti fan?

 232. Af hektor heimlich

  -

  Lemche er en typisk snakkende, handlingslammet babblende følelsesnarkoman uden faktuel viden, som overlæsser debatten med sit evige blablablabla -medens uskyldige unge og gamle mennesker skydes, bombes, halshugges, En marginaliseret babbler af værste slags.

 233. Af Jakob Rasmussen

  -

  Lemche
  Det er ikke DF, der støtter antisemitiske terrorister, der myrder jøder, blot fordi de er jøder, eller DF, der støtter islamister, der er imod demokrati. Den dogmatiske islamisme er en totalitær, imperialistisk og stærkt racistisk ideologi, der bygger på sharia. Heldigvis er det ikke kun DF, der bekæmper islamismen.

 234. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Er det ikke på tide at Europas/Danmarks befolkninger får oplysninger om hvad det politiske mål er, med den enorme muslimske indvandring der foregår nu?

  For almene mennesker, ser det ud til, at være en enorm katastrofe, som der nu skyller hen over Europa, og det ser ud som om vore politikere, har mistet alt handlekraft, som der kræves for, at beskytte de enkelte lande, samt deres befolkninger mod dette ragnarok der er udsigt til!

  Er der nogle der har et svar på det idioti der foregår?
  M.v.h.

 235. Af Jakob Rasmussen

  -

  Lemche. Jeg regner selvfølgelig ikke med, at det er muligt, at danne en hær, af de mange, unge syrere, der flygter fra Syrien, der kan nedkæmpe Assad og I.S., og indføre et demokratisk styre i Syrien, for jeg tror ikke, at særligt mange af dem er helhjertede demokrater, der konsekvent sætter menneskerettigheder og demokrati over sharia…

  Pointen var netop, at de fleste af syrerne ikke flygter, fordi de hellere vil bo i et demokratisk land. En del af de syriske flygtninge er fanatiske islamister, der er flygtet fra Assads styrker, og som er potentielle terrorister.

 236. Af bent hansen

  -

  Carl- Erik Pedersen…….. jeg har ikke “forklaringen”, men en del af forklaringen er nok korruption, især EU-korruption. En anden del er nok den feminisering af europæisk politik der er sket, efter at massevis af politik-kvinder er kommet ind i partierne. De fleste af dem er pladderhumanister, og de fleste af dem er kommet ind i kraft af et godt udseende og evnen til at speedsnakke og fremføre banaliteter, selvfølgeligheder og udenadlærte floskler, så det umiddelbart lyder som om de véd hvad de snakker om. Men det gør de som regel ikke. En tredje brik til en forklaring kan være at nykommunister forklædt som idealister og menneskevenner har sat sig på en stor del af skolerne og medierne, med en generel fordummelse som resultat. En fjerde brik kan være vores forældede valgsystem. Vi kan vist lære meget af Schweitz.

 237. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAKOB RASMUSSEN, jeg kunne faktisk forestille mig, at en del af dem flygter for at bevare livet. Men givetvis er der en del, som egentlig betragter sig som frontsoldater for IS eller lignende islamistiske organisationer. Man intet har været forberedt (og kunne måske heller ikke forberedes). F.eks. at samle de unge mænd op i lejre med uddannelse, og herunder den nødvendige militære uddannelse, der måtte være brug for i hjemlandet en dag. Men også det ville blive misbrugt. Jeg kunne imidlertid godt forestille mig at militært trænede instruktører meget hurtig ville spotte dem, der faktisk allerede havde våbenuddannelse. Det tror jeg såmænd, jeg selv kunne. Men punkt 1 i plan A er og bliver at skabe ro i deres hjemlande, og eftersom ikke meget tyder på, at de selv kan det dernede, jamen så må vi jo selv gøre det. Det er lidt som den danske brigade i Sverige i krigens sidste år: Uddannet med henblik på 1) at bekæmpe tyske lommer i slutfasen, 2) at sikre landets institutioner. Så vidt jeg ved, blev de øjeblikkelig kørt ind til Slotsholmen for at sikre den.

  Det lyder alt sammen lidt utopisk, det ved jeg godt. Hele tiden er der den middelalderlige samfundsopbygning i de pågældende lande at tage i betragtning. Vi kan jo også genbesætte de to lande, der er involveret og simpelthen regere dem selv; men det bliver i enhver henseende blodigt.

  Lige nu forstår jeg ikke, hvorfor det skal tage så lang tid. IS er stærkt svækket og terrænet er ikke alt for besværligt. Så der må være tale om manglende vilje. At lade de lokale klare det på jorden er åbenbart for meget for dem (hvilket ikke undre, fordi arabisk krigsførelse i moderne tid har været patetisk–spørg israelerne).

 238. Af Jakob Rasmussen

  -

  Det er mildest talt ikke uanstændigt, at tage afstand fra islamisterne, som DF gør; tværtimod.

  Islamisterne er ikke kun antidemokrater og antisemitter…

  I.S. mener f.eks., at islam tillader ægteskabsvoldtægt, samt voldtægt af barnebrude og kvindelige slaver, der som regel tilhører etniske, eller religiøse mindretal.

  Islamismen er en totalitær, religiøs ideologi, som mener, at al lovgivning skal bygge på sharia, og sharia er et ekstremt mandschauvenistisk og stærkt racistisk lovsystem.

  Islamisterne begår terror af politiske og af religøse grunde; for islamisterne mener jo netop, at der ikke bør være en modsætning mellem religion og politik – det er en totalitær ideologi.

  Formålet med islamisternes terror er at fremme deres totalitære, religiøse ideologi. De opfatter terror som jihad, som religiøs krig mod vantro civilister.

 239. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Ja Bent Hansen, du har fat i noget af det rigtige, det jeg er mest bange for er korruption som du nævner, det er jo en uhyrlig tanke, at alle Europas 27 landes politikere skulle være korrupte!
  Så fremtiden ser ikke særlig lys ud, hvis der ikke sker store ændringer i den Europæiske politik, som bland andet drejer sig om en reformation af menneskerettigheder, som i den nuværende for er uholdbare!
  M.v.h.

 240. Af Gert Olesen

  -

  Lemche indsender utallige indlæg, men mangler stadig at forklare hvordan en besættelse og islamisering af Danmark kan undgå at blive til en frygtelig og blodig katastrofe for danskerne?!!!!! Filtret fungerer på en mystisk måde. Hvorfor blokerer det saglige indlæg?? Tre indlæg blev indsendt for et par timer siden, men kun de to første kom på??? (Sendes i eet længere indlæg blokeres ofte pr. automatik)

 241. Af Niels Peter Lemche

  -

  GERT OLESEN, gider ikke blive ved med at svare på dine og dine meningsfæller tåbelige og helt hypotetiske spørgsmål. I forsøger jo kun at spilde andres tid.

 242. Af hektor heimlich

  -

  Nåh -kære EU kræmmere, vil I også kalde Stiglitz for et psykiatrik tilfælde og racist???????
  I interviewet med The New York Times henviser Stiglitz til de dybe kriser i Spanien og Grækenland, den høje arbejdsløshed i mange EU-lande og siger, at euroen er slået fejl.

  Stiglitz kritiserer også EU-Kommissionens ledere – først og fremmest formanden Jean-Claude Juncker – for reaktionerne på brexit.

  – Det er chokerende for mig, at der bliver sagt i Bruxelles, at “vi vil være meget, meget hårde ved Storbritannien, fordi vi ikke vil se andre lande melde sig ud”. Man håber jo, at folk vil blive i EU, fordi det gavner dem, og fordi de tror på europæisk solidaritet. Ikke ved at fremsætte trusler.

 243. Af Gert Olesen

  -

  NPL, vores spørgsmål er ikke tåbelige, og det véd du godt inderst inde. For hvordan kan det være tåbeligt at være bekymret over den voksende kriminalitet, den faldende velfærd, de stigende terrortrusler, de nye sygdomstrusler, de mange skole og hospitalsslukninger osv. og det accelererende vanvid i Tyskland og EU…??

 244. Af Niels Peter Lemche

  -

  GERT OLESEN, du må have glemt noget?!

  Men du og dine ser spøgelser overalt. Der er fuld beskæftigelse i DK, Landet står over for at skulle importere arbejdskraft eller få uddannet indvandrerne. Landet er rigere end nogensinde.

  Du kan klage over politiske omprioriteringer, og være uenige hermed.

  Resten er hysteri og demagogi.

  Og så må det være nok med dit sludder.

 245. Af Svend Jensen

  -

  Der er ingen naturlov, der tilsiger at fuld beskæftigelse i et land skal udløse import af arbejdskraft. Hvis landet så oven i købet er rigere end nogensinde, er det svært forståeligt at noget af denne rigdom ikke straks overføres til de økonomisk svage i samfundet.
  I Sverige er det nye begreb, fattigpensionisterne, dukket op. Hvis Sverige også er blevet meget rigere, har svenskeregeringen så valgt at spendere overfloden på importeret alle andre end de fattige svenskere. Måske muslimske analfabeter, der er garanteret aftagere af svensk velfærd i umådelige mængder for forudsigeligt mange år i fremtiden.
  Når et lands Elite importerer enorme mængder uproduktive analfabeter, kan det kun tjene 2 formål. For det første får landets egne lønmodtagere uønskede lønkonkurrence og for det andet garanterer de importeredes primitive kultur at de let kommer i væbnet konflikt med landets egne lønmodtagere. Det er netop disse 2 forhold, som den svenske Elite med omhu har dyrket: Som de har sået skal de høste.

 246. Af Gert Olesen

  -

  NPLemche……. ja, som lobbyist for EU og godheds-/indvandringsindustrien kan du vel kun svare som du gør. Men hvis DK er rigere end nogensinde, hvorfor hagler spareøvelser, lukninger, nedskæringer og forringelser så ned over danskerne? Eneste forklaring er vel de hundredvis af MILLIARDER AF KRONER som bruges på indvandring! Efter at titusindvis af arbejdspladser er sendt ud af landet, er der netop SLET IKKE fuld beskæftigelse. Vi har ikke brug for løntrykkere, løsarbejdere og asylanter fra Afrika osv. Hvis DK er så rigt som du påstår, hvorfor diskrimineres danskerne så GROFT mht. boliger, jobs, hospitalspladser og førtidspensioner m.m.m. Hvorfor bygger man så ikke de boliger der mangler? Hvorfor er behandlingen af forsvaret, politiet, syge, arbejdsløse og hjemløse og mange erhvervsgrupper så blevet meget ringere de sidste ti år?

 247. Af hektor heimlich

  -

  Bertel Haarder er desværre selv et krisetegn for Danmark. Manden udgør et exempel på, hvor uvidende man kan være og stadigvæk slippe afsted med at blive dansk minister!

 248. Af Niels Peter Lemche

  -

  GERT OLESEN, I slynger jo bare om jer med ubegrundede påstande. Lad os se lidt handling fra jeres yndlingspartier, f.eks. at DF faktisk tog ansvar. Det bliver sikkert en katastrofe som i Sverige, da miljøpartiet gik med i regeringen og nu næsten er udslettet.

 249. Af Niels Ulstrup

  -

  Gert .Olsen kig dig omkring gamle med rollator er udgiftskrævende
  men vi er rigere end nogensinde og indvradrene skæpper godt i kassen
  Men hvorfor rejser du ikke bare til Moskva

 250. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS ULSTRUP , han er der nok i forvejen. Det ser ud til at klkørerne har samlet sig i aften.

 251. Af E. Larsen

  -

  Jeg fatter ikke at I gider svare den mand der sidder 24 timer i døgnet ved sit tastatur i Sverige og sender de mest udanske og mest ekstreme indlæg fra rød side (nok bestilt). Jeg tror nok jeg ved hvad frihedskæmperne i sin tid ville gøre ved en lignende person. Men ignorer ham dog blot. scroll forbi hans som sagt måske honorerede meninger.
  Og lad så os danskere debattere sammen om hvad vi kan gøre for at få en regering der kan hjælpe os og styre landet bedre.

 252. Af Jorn D.

  -

  Når en DF’er udtaler: “Vi har flyttet de andre partier, så nu må vi videre med vore planer”

  minder det – med en “skabsIsraeler” som Søren Espersen i front i DF – for en historie interesseret
  om
  Frankismen og tidligere, der ligeledes havde en langsigtet hemmelig plan eller vision
  som
  lød: “uanset om vi skal ofre en hel gren af vor jødiske slægt, ja så skal vi have et eget land Israel”
  okay
  det var ikke noget de advarede den europæiske Ashkenazi jøde om, inden de endte som Nazi aske
  og
  da ”Hitler” also spelled as Hiedler, Hüttler, or Huettler.
  og
  The Hitler surname is probably based on “one who lives in a hut” ( i eller med )

  var han datidens “Robin the Hood”, der kæmpede for de fattige og krigens tabere og imod de rige
  for
  det er da påfaldende at AH imellem WW1 og WW2
  var
  stærkt imod de mange økonomiske skandaler forårsaget af jødiske spekulanter
  og
  AH førhen i MK i 1936 skrev om de jødisk dominerede medier og kulturliv
  at
  de gjorde nar af Tyskland, tyskerne og tysk kultur
  men
  efter, at de samme spekulanter og rigmænd havde financieret AH
  bl.a. Goldmann Sachs, Don Corydon’s venner
  ja
  så drog de rige til USA og AH skiftede fra at hade de rige jøder til, at “hade” de fattige jøder
  og
  mistænkeligt er også
  at
  det var AH’s mange jødiske venner og bekendte, der opfordrede AH til at gå ind i politik
  efter
  AH havde modtaget Jernkorset af anden grad i 1914
  og
  Jernkorset af første grad i 1918, på opfordring af hans jødiske overordnede Hugo Gutmann
  og
  Hitler blev senere i Time magazine’s Man of the Year for 1938 – lidt Stein Bagger agtigt

  blev Hitler i virkeligheden udnyttet og går alting i ring
  ja
  har Trump set Triumph des Willens
  og
  er Trump vidende om
  at
  Hitler offended by the British “guarantee” on 31 March 1939 of Polish independence,
  said:
  “I shall brew them a devil’s drink”
  men
  nu er jeg ikke så bekymret for DF’s nuværende “højrefløjs parti pres panik”
  og
  ej heller Trump for Præsident “for at rydde op”, i the Establishment
  men
  mere bekymret hvis han ligesom Hillery Clinton og AH “blev købt” af the Establishment

  ironi.mus

 253. Af E Nielsen

  -

  Hvorfor bygger man så ikke de boliger som almindelige mennesker kan betale huslejen i ? Bliver der spurgt om højere oppe på bloggen, godt spørgsmål , men mon ikke det skyldes at de blå partier incl DF har bremset for det.
  De har med den nye planlov begrænset kommunernes mulighed for at reservere 25 procent af byggeriet til alment boligbyggeri.
  Igen viser DF at de ikke er et parti som arbejder for den almindelige dansker.
  Men efter et pres fra de røde partier er der åbnet op for at dette evt kan blive ændret.

 254. Af helge nørager

  -

  E Nielsen, regeringen måler dens succes på stigningen af husprisen, når huspriser stiger er alt godt.
  Det er derfor en naturlov at huspriser skal stige mere end lønninger, og det er noget skidt med alle de fattige, som endnu ikke er blevet nødt til at flytte ind i en papkasse.
  Det ville fremme mobiliten på arbejdsmarkedet, da det er let at flytte en papkasse.
  Husene kan sælges til de velhavende udenlandske investorer, som er meget dannede og gode golf partnere.

 255. Af hektor heimlich

  -

  http://lokalavisen.dk/ung-pige-fastholdt-og-befamlet-af-tre-asylansoegere-paa-langelandsfestivalen-/20160730/artikler/160739994/1265?r
  I Sverige har der på sommerens musikfestivaler kun været 1 pige for hver 3 drenge. Så kan afghanerne jo sætte på irakierne og omvendt. Good luck!

 256. Af Hektor Heimlich

  -

  http://www.expressen.se/kvallsposten/ny-overfallsvaldtakt-i-malmo-misstanks/
  yderligere overfaldsgruppevoldtægt i Malmø, kvinde gik ud for at lede efter sin kat blev voldtaget af 3 mænd.
  Her går det godt. Synes at Bertel Hårder kan bidrage til integrationen og lægge røv til for en gangs skyld!

 257. Af Troels Vestergaard

  -

  @HDP
  Det er pudsigt du virker så glad for Trump, når man tager hans anti LGTB udtalelser i betragtning.
  38% af Trumps vælgere vil have indrejse forbud for homoseksuelle i USA, ligesom du vil have for muslimer i Danmark.
  http://www.huffingtonpost.co.uk/2016/02/16/31-of-donald-trump-supporters-would-ban-gay-people-from-america_n_9243098.html

  Synes du også det er en god ide at udelukke homoseksuelle for indreje i USA, når det strider mod ens religiøse overbevisning?

 258. Af hektor heimlich

  -

  http://ekstrabladet.dk/112/fem-flygtninge-bortvist-sigtet-for-voldtaegt-og-blufaerdighedskraenkelse/6216626
  Danske småpiger betaler prisen for at folk som Bertel Haarder skal kunne svinge sig i godhedstræet, håber at Venstre forsvinder fra jordens overflade!

 259. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Merkel har jo ikke alene ansvar for Tyskland med hensyn til de over 1 million asyls søgere muslimer hun har lukket ind i Tyskland; men også over for resten af EU, da disse asylsøgere kan rejse fri i hele Europa, når de har fået bevilliget asyl i Tyskland!

  Tyrkiet truer nu med at opsige flygtninge aftalen, som de har indgået med EU, hvis ikke Tyrkere frit kan rejse i Europa fra 1. oktober i år, uden visum!

  Hvis EU giver 80 millioner Tyrkiske muslimer fri indrejse i Europa fra 1. oktober i år, så bliver EU opløst, da samtlige Europæiske lande, vil lukke deres grænser, og kræve visum for Tyrkere!

  Så måske synger EU nu på sidste vers!
  M.v.h.

 260. Af Michael Jensen

  -

  “Så med mindre vi som i det gamle kommunistiske Europa indfører forbud mod at dyrke enhver form for religion, tror jeg desværre ikke, at kristne og muslimer som gruppe kommer til at kunne leve sammen i Europa i fred og fordragelighed.”

  Kirke og stat var adskilt.
  Religion var langt fra forbudt i øst europa.

 261. Af poul boie pedersen

  -

  Når Søren E kommer med et forslag om af forbyde muslimer i en vis periode, er det ekstremt, men ikke et udtryk for ekstremisme. Det er en forvrængning af ordet ekstremist, at lade ham indgå i denne kategori.
  Derimod er det et udtryk for et koldt kalkuleret kynisk stemmefiskeri, opnået ved at udhænge en hel kategori som syndebukke og ekstremister, alene defineret af deres religiøse tilhørsforhold. Denne fremgangsmåde er således et forsøg på at skabe splittelse mellem danske grupper, heraf de muslimske medborgere, hvoraf den helt overvældende majoritet på ingen måde er i nærheden af en karakteristik som potentielle terrorister.
  Og det er trist, at tilsyneladende begavede personer, som HDP, der burde have indsigt i de psykologiske mekanismer, der drivet individet, skubber til denne primitive generalisering og dermed opsplitningen i samfundet.
  Hele miseren bunder i en akut mangel på sans for, at begreberne i pressen og den daglige debat har taget magten over fornuften.
  I vores afsky for og vores frygt for de amokløbere, der udfører de mest hæslige og nedrige forbrydelser i forhold til helt tilfældige mennesker, har vi, i vores trang til hurtige forklaringer og lette løsninger, ladet os vildlede af nogle pang-ord, der er forblevet helt uden definition. Således hører vi til stadighed om begreber som radikalisering og nu lynradikalisering, uden at nogen kan give en rimelig forklaring på begrebernes indhold.
  Og det er fordi, disse begreber selvfølgelig ikke kan tildeles mening, uden en længere og meget mere besværlig forklaring af den involverede persons helt personlige fortid.
  Der lægges med disse ord en entydig vægtning på det religiøse motiv, medens den reelle situation er, at såkaldt radikaliserede personer opstår, når de i forvejen har nået et punkt i livet, hvor de har opgivet at opnå fortjenstmedaljer baseret på positiv adfærd.
  Det er derfor vi ser, at såkaldt radikaliserede personer rekrutteres i kriminelle miljøer, hvor indlevelse og empati i forvejen er sidt ud med badevandet.
  Sagen er jo, at især når vi taler om soloterrorisme blandt indfødte landsmænd, er det psykopater og personer, der er syge i empatien, der udfører den slags handlinger, og at de forsynet med en tilsyneladende begrundelse nu kan udleve deres had mod tilfældige ofre i det lys, samtidig med at deres selvmord at nogle fremhæves i eftermælet som heroisme eller martyrisme.
  Det ser vi i mange skikkelser, med skoleskyderier, snigskytter i torve og forretningscentre, med åndsformørkede enkeltindivider som Breivik, med Rote Arme aktivister, og nu med terrorister der henholder sig til IS’ voldsorgie.
  Og fællesnævreren for alle disse galninge er jo, at de udlever deres had, baseret på et forskruet livsforløb, frem for, at der er ideologiske eller religiøse årsager.
  Det er derfor en massiv fordrejning, at udnævne religionen eller ideologien som årsag til volden. Disse personer er overhovedet ikke religiøse, og volden udspringer af deres trang til at hævne deres mislykkede liv på hvem som helst, man kan påklistre en tilfældig begrundelse som vantro, kapitalist eller whatever på, for på den måde at skabe illusionen om en begrundet handling.
  Hvis man prøver at sætte sig i IS-ledelsens stole, kan men jo slet ikke få armene ned over den reaktion, som Espersen og HPD servere for os.
  Hele det strategiske oplæg er jo at skabe mest mulig ballade og destruktion i den kreds af lande, som man mener sig i krig med. Og er der noget, der kan skabe ballede, er det jo lige præcis at skabe konflikt og opsplitning mellem grupper i samfundet helst indtil en borgerkrig bryder ud.
  Modsvaret findes derfor ikke i at udhænge den muslimske minoritet som potentielle terrorister. men langt snarere at få dem til at korrigere billedet af, hvad deres religion står for, og i øvrigt aktivt at moderere egne dogmer, så der kan opstå et mere harmonisk forhold mellem disse og de idealer, som ligger bag det samfund, som de indgår i, for på den måde at isolere terroristernes begrundelser til simpel vold.

 262. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Søren Espersen er OPTIMIST !–Muslimsk indvandring skal ikkealene stoppes i 5-6 år ! –De skal stoppes for altid ! –Men det redder heller ikke Danmark ! –IDET de i forvejen boende 42 islamiske reservater –grundlagt af social-demokraterne ! –Er leveringsdygtige i tusinder -og atter tusinde- islamiske “småt-begavede (især drenge) ” –Der i forvejen er en kæmpe-trussel for vores arme land !–Bare i Århus ! sender det islamiske byråd ! –Stort set alle borgernes skatte-penge ud til Gellerup/Grimhøj–personagerne ! –AT de ægte-danskere –må suge på lappen ! Fordi “velfærd for danskerne” ! ER en by i Saudi Arabien ! –Desv.

 263. Af Kristian Andesen

  -

  Så kaster racisten igen op på Berlingske Blogs.

Kommentarer er lukket.