Skal homoseksuelle have asyl?

Af Henrik Day Poulsen 182

Endnu en gang er der opstået en pop up protest mod udvisning af en asylansøger. Denne gang er det en lesbisk kvinde fra Uganda, der er blevet ufrivillig medie darling i danske aktivisters politiske spil. Der opstår med jævne mellemrum sager om enkelt personer, som, retmæssigt eller uretmæssigt, udvises fra Danmark. Får den udvisningstruede en tur i TV avisen eller andet elektronisk medie, er det ofte den lige vej til at få ændret en afgørelse om udvisning. Her spiller TV en afgørende en rolle for, hvad myndigheder og politikere tænker og hvordan de handler. Man kan stille sig selv spørgsmålet, om det er demokratisk sundt, at et TV program kan omgøre en beslutning, som har været undervejs i lang tid, og som flere sikkert meget kompetente jurister og andre har vurderet.

Uganda har et særdeles usympatisk styre, der hader homoseksuelle og gerne generer dem på alle mulige måder. Dødsstraf for homoseksualitet er en kendsgerning i mange lande, ikke mindst muslimske lande. Danmark er sammen med Holland nogle af de få lande, hvor homoseksuelle helt kan leve frit og gå i seng med hvem, man ønsker.
Holland og Danmark har tilsammen ca. 21 millioner indbyggere. Man regner med, at mellem 5-10 % af den mandlige befolkning og mellem 1-2 % af den kvindelige befolkning er homoseksuelle. Det gælder også i lande som Uganda, Syrien, Rusland, Qatar og andre lande, der ønsker homoseksuelle derhen, hvor peberet gror.

Det kræver ikke megen matematisk kunnen at regne ud, at hvis man skal give asyl til homoseksuelle, som bor i lande, som forfølger og diskriminerer homoseksuelle, vil Europa lynhurtigt bliver overbefolket med bøsser og lesbiske.
Og hvordan kontrollerer man, at en asylansøger faktisk er homoseksuel? Selv om homoseksualitet med stor sandsynlighed er genetisk betinget, kan man i dag ikke tage nogen blodprøve, Man er nødt til at tro på den enkelte person og djævelens advokat vil sikkert sige, at man godt kan forestille sig asylansøgere, som vil påstå, at de er homoseksuelle, hvis det er den lige vej til at opnå asyl.

Selv om forfølgelse af homoseksuelle er lige så usympatisk som forfølgelse af jøder, kristne, muslimer osv. vil en åbning for at give homoseksuelle asyl kun pga. deres seksuelle orientering i praksis være en hel ustyrlig opgave, der vil mangedoble antallet af flygtninge i det allerede overfyldte Europa.
Derfor er det også helt uigennemtænkt, når aktivister kaster sig over en kvinde fra Uganda og gør hende til genstand for et mediestunt. Det har intet med fornuft at gøre. Det er ren populisme.

Jeg skal være den første til at ønske, at bøsser og lesbiske i hele verden kan leve som I Holland og Danmark. Men det problem løses ikke ved at give asyl til alle homoseksuelle. Homoseksuelles rettigheder skal der kæmpes for på det politiske plan fx ved at nægte ulandsbistand til Uganda, hvis de ikke retter ind og behandler homoseksuelle som mennesker på lige fod med heteroseksuelle.

Enkeltsager om udvisning af asylansøgere bør medierne kollektivt beslutte ikke at bringe. Det er uretfærdigt over for alle de asylansøgere, som ikke er så heldige at få en tur i TV avisen eller Aftenshowet.
Lad myndighederne behandle asylsager. Det er jurister bedre til end journalister.

182 kommentarer RSS

 1. Af J. Hans en

  -

  Udvis Day Poulse n til Uganda.

  Så lærer han det nok.

 2. Af Uffe Staulund

  -

  Det er vel ikke en kvalitet i sig selv at være homoseksuel, men en ulempe i visse stater, hvor de bliver forfulgt og chikaneret på det groveste.

  At være homoseksuel er næsten usynligt, så man kan vælge at erklære sig homoseksuel.

  Hvis alle asylanter, pludselig er homoseksuelle, så er fanden løs i Laksegade. Hvordan beviser man at man er homoseksuel? Er det ved at dyrke sex med én fra ens eget køn? Eller at opfører sig emanciperet, som er almindeligt ved Copenhagen Pride?

 3. Af Maria Due

  -

  Det er godt, at du tager det op. Henrik Day Poulsen. Det kan du bedre gøre end så mange andre, og du har naturligvis ret i, at det kan blive en helt ustyrlig opgave. Ukontrollerbar er den jo også.

  Hvor er jeg dog træt af alle de løbske mediesager. Det er åbenbart helt uimodståeligt for mange at sole sig i selvgodhed på andres bekostning, selv når det siger sig selv, at det er urimeligt.

 4. Af Jakob Rasmussen

  -

  Alle kan påstå, at de er homoseksuelle; der er ingen mulighed for at kontrollere, om de taler sandt.

  HDP skriver: “…hvordan kontrollerer man, at en asylansøger faktisk er homoseksuel? Selv om homoseksualitet med stor sandsynlighed er genetisk betinget, kan man i dag ikke tage nogen blodprøve…”

  Det er kun lykkedes for forskere, at finde epi-genetiske markører, der med stor sandsynlighed viser, om en person er homoseksuel, og disse epi-gentiske markører skyldes meget firkantet sagt traumatiske oplevelser, og kan kun overleve i to-tre slægtsled.

  Markørerne skyldes altså de homosekuelle oplevelser, og forårsager ikke homosekualiteten – såvidt, jeg kan se.

  Desuden er det heller ikke alle, der er i besiddelse af disse epi-genetiske markører, der opfatter sig selv som homosekuelle, eller som har sex med personer af samme køn.

  Hvis en DNA-test engang kan vise, at en person er født med medfødt homoseksualitet, hvad skal vedkommende så gøre, hvis han er fuldstændigt overbevist om, at han er heteroseksuel?

  Iøvrigt: Hvis homoseksuelle skal have politisk asyl i vestlige lande, der accepterer homoseksualitet, skal pædofile så have religiøst asyl i muslimske lande, der accepterer systematisk ægteskabsvoldtægt af mindreårige barnebrude?

 5. Af Katrine Larsen

  -

  Det er da rart at læse, at Dr. Poulsen også kan se positive ting ved Danmark. Desværre er homoseksuelle her til lands under pres fra højreekstremister; bl.a. har et folketingsmedlem fra Dansk Folkeparti sammenlignet det at være gift med sit eget køn med at være gift med en hund! Andre DF’ere har kaldt homoseksuelle “syge” og “perverse”.

  Som regel beskytter DF’ere kun homoseksuelle, når de kan bruge denne beskyttelse til at trampe på muslimer og flygtninge. I andre sammenhænge er Dansk Folkeparti helt klart Danmarks mest homofobiske parti.

 6. Af Niels Juul Hansen

  -

  “Enkeltsager om udvisning af asylansøgere bør medierne kollektivt beslutte ikke at bringe.”

  Det har ofte vist sig – når medierne fremhæver enkeltsager – at der er truffet forkerte og urimelige beslutninger, som politikerne åbent erkender.

  Men HDP har da ret.

  Hvad man ikke ved, har man ikke ondt af. Det er måske herfra udtrykket ‘lykkelig uvidenhed’ stammer.

  Personligt foretrækker jeg viden.

 7. Af Jan Petersen

  -

  Menneskerettigheder anno 2016 er blevet så altomfavnende og detaljeret, at stort set enhver afvigelse fra normen kan påkalde sig afvigelsen som en speciel rettighed. Det har aldrig været hensigten med menneskerettighederne, der i princippet blot er individets sikring mod vilkårlige indgreb fra statsmagtens side.

  Kan homoseksuelle påkalde sig specielle rettigheder – hvad så med feks albinoer, kasteløse, rødhårede, sorthårede, skaldede, osv, osv – rækken er uendelig? Det eneste man opnår dermed, er formentlig at stille forskellige grupperinger op mod hinanden. Og, det er vel ikke just hensigten med menneskerettigheder?

 8. Af j nielsen

  -

  “Som regel beskytter DF’ere kun homoseksuelle, når de kan bruge denne beskyttelse til at trampe på muslimer og flygtninge. ”

  Enhver anledning benyttes. Bemærk for eksempel hvor omhyggeligt blogmeister undgår at nævne at Uganda er et kristent land.

 9. Af E. Larsen

  -

  Til andres orientering: Kasper Støvring sletter personer – min kone og jeg – 2 mailadresser m.m. ren D D R cens sur åbenbart. Mest barokt er jo at jeg altid er 80% enig med manden. Tænk, at det er lovligt i lille Danmark. Og til de røde: DET er endda nok en person der ligger til højre for midten. Jamen man fatter det ikke.

 10. Af E. Larsen

  -

  I øvrigt enig også med dig HDP, homoseksualitet skal ikke forhindre mennesker , der er sådan, at have præcis de samme rettigheder og muligheder i et demokratisk samfund. Men i Mellemøsten af fanatikerne bliver de jo smidt ud fra højhuse m.m.
  Der er vi ENDNU et demokratisk samfund – men hvor længe…………………….??

 11. Af bent andersen

  -

  Ang. 17.44: Filtret bestyres tilsyneladende af forskellige personer. Af en der går i meget små sko, af en i knap så små sko, og så af en der er mere normal. Ihvertfald er ce n sure n komplet vilkårlig og uberegnelig, bortset fra at der er en klar tendens til at tante B. giver visse rødkålshoveder fortrinsret til at brede sig nærmest ubegrænset, mens E. Larsen og andre dansk-sindede personer mobbes flittigt. Men på flere blogs er der er noget hovedløst og forvirret over redigeringen, eller noget sygt, udemokratisk og radigalt.

 12. Af Finn Bjerrehave

  -

  Selvfølgelig alle skal have asyl i Danmark, og ikke landet vi kender.
  Finn Vig

 13. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt kan denne udviste lesbiske asylansøger fra Uganda vel bare gøre som så mange andre udviste asylansøgere – forsvinde ud i den blå luft. Læs feks denne artikel på denkorteavis:

  http://denkorteavis.dk/2016/opsigtsvaekkende-tal-fra-integrationsministeriet-over-halvdelen-af-samtlige-udviste-asylansogere-fra-sidste-ar-er-forsvundet-ud-i-den-bla-luft-og-myndighederne-aner-ikke-hvor-de-er/

  PS: Det går sådan set meget godt med retssikkerheden i sherif Pinds Danmark 🙁

 14. Af Henning Svendsen

  -

  Har damen været i TV så er hun betydelig mere truet-det kunne være en repræsentant fra Ugande Kikker med og dermed er der jo også lagt større pres påmyndighederne og derfor bor vi nok beholde hende indtil videre og kan hun finde et arbejde og ernære sig selv så haster det vel ikke så meget
  Og mon ikke vi har mere alvorlige sager!hver måned ankommer 15-20tusinde til lejre i Italien hvornår bliver de sluppet løs?og hvorfor bliver de ikke sendt tilbage.

 15. Af E. Larsen

  -

  Jan Petersen, du har bare SÅ meget ret i at sålænge vi har en såkaldt “Sheriff Pind”, så er det jo ligesom de gamle westerns at sheriffen var ikke altid (faktisk værst) en person man kunne stole på.
  Stole på s.pind – nej, tak. Se ham med cowboy- hat , se ham på bakken med bajer i hånd. Nej, nej, nej – der kan ikke være 3 procent danskere der mener at han skal være vores JUSTITSminister!! Jesus – de der stemte på V er ført totalt bag lyset. Og Løkke, jeg gider ikke engang kommentere ham. Men han er værre en Thorning.
  Husk det kære medborgere.

 16. Af E. Larsen

  -

  Og det allermest morsomme og groteske er jo at venstrejournalistisk presse og medier i dag angriber Søren Espersen for at sige hvad f.ek.s Cameron, sagde hvad Asger Aamund siger, hvad majoriteten af danskere siger – STOP FOR MUSLIM SK INDVANDRING OG ASYLSØGERE – NUUUU!!!
  Og så skal vi leve med at unge danskere snorksover samt er så indoktrinerede i deres opvækst at de slet ikke forstår det. Vi skal leve med at se de “velklædte, velfriserede” TV-journalister kun, kun, kun forsvare den ekstreme religiøse indvandring m.m.
  Man er begyndt at tvivle på at der engang vågner danske unge frihedskæmpere op igen. Jeg tror det ikke. Det er for sent. Og de er slet ikke klar over hvad de kommer ud for om få, få år. Der stemmes stadig på små udanske partier , der ønsker , der ØNSKER os til at være multi-kulti-berigere og tage tørklæde på. Tænk at kvinderne , at unge piger er med på at de skal sidde hjemme med flere andre og bare holde kæft.

 17. Af Jan Petersen

  -

  Jeg ved ikke, hvor meget det evt hjælper, men lige pt mangler partiet Nye Borgerlige kun ca 3.700 stillere for at blive opstillingsberettiget parti. Bliver de det, får partiet i det mindste mere taletid på mainstream medier. Jeg har givet min støtte. I disse tider må man række efter selv det mindste strå for at undgå det totale demokratiske kollaps 🙂

 18. Af Britt Lindegaard

  -

  Hvor er det befriende at HDP tager emnet op på en sober og faktuel måde. Kriterierne for om et menneske skal have asyl eller ej, må være om de er flygtninge pga. krig og katastrofer,. Altså kriterier, der kan efterprøves og dokumenteres. Jeg har stor forståelse for homoseksuelles problemer i mange lande, men det at være homoseksuel kan ikke i sig selv være en indgangs billet for asyl. I så fald kunne også mange andre ting tages i betragtning – f.eks. alvorlig fysisk eller mental sygdom. Desværre virker det som om man i den daglige debat i medierne, tvinges til enten at være for eller imod flygtninge. Så sorte og hvide er tingene jo ikke. Der er mange nuancer men danskere med mere varierede holdninger bliver sjældent citeret. Det er en skam for debatten. Så stor ros til HDP for sagligheden.

 19. Af Michael Vestergaard

  -

  Verdenshistorien er fuld af beretninger om at folkeslag der var blevet slappe og magelige af vellevned og gode tider, endte med at blive degenererede og fjollede, hvorefter kulturfremmede trængte ind i deres lande og områder og udryddede de slatne fjolser, eller gjorde dem til trælle og slaver.

  Nu hvor feministerne, nykommunisterne, pladderhumanisterne og tøffelheltene (de bløde feminiserede mænd) har sejret ad helvede til i Danmark, Sverige og store dele af EU/Europa, er det blevet tvivlsomt om der er en fremtid for den europæiske fred og civilisation. Den konstante nedvurdering af mænd og maskuline værdier, den åndelige mørklægning og den enorme svækkelse af livsviljen, forsvarsviljen, etikken, fornuften, tænkningen og det fremsynede overblik som den røde feminisering har ført med sig, har gjort Europa så svagt, at det knap kan finde ud af at forsvare sig. Og se Danmark hvor de radigale mv. har forringet, undergravet og udhulet alt og lagt Danmark til rette som et slagtoffer på en slagtebænk.

  Se også snaph, 180g, den korte og jp-jalving. Eller se 11.18 hos støvring.

 20. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er ISIS vel langt mere ærlig og oprigtig i praksis af Islam og Koranen end som så mange andre. Her et eksempel på hvordan en tyv straffes iflg Islam og den hellige bog iflg Daily Mail:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3717800/Sickening-moment-ISIS-barbarians-chop-thief-s-hand-meat-cleaver-baying-crowd.html

  PS: Iøvrigt er der også masser af videoer på Youtube, hvor bøsser kastes ud fra et højhus, hvis det har interesse! Bare Google løs – det er altid rart at være forberedt på fremtidens retspraksis 🙂

 21. Af Michael Vestergaard

  -

  Fra Tyskland, Sovjet-unionen, Kina, Cambodia, Nordkorea og mange andre lande véd vi at et politisk parti kan være en slags gangsterbande eller et sammenrend af sin ker, galn inge og lyst mor dere. De radigale vil jeg her afstå fra at kalde fascister, forbrydere eller “nyttige idioter”. Vil nøjes med at konstatere at en mere landsskadelig, familiefjendsk og menneskefjendsk sekt har man ikke set i Norden i de sidste 70 år.

 22. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Alverdens mennesker og problemer hober sig i forvejen op i Danmark – og vi punkes ofte for dit og dat, hvis vi ikke makker ret i enhver henseende overfor minoriteter af alle slags, så de får det, som de ønsker det – blot fordi de er tilhørende en såkaldt minoritet, hvor enhver agtelse for det øvrige samfund tilsidesættes – blot fordi det er synd for nogen.

  Helt usagligt.

  Men – i visse tilfælde kan det være udmærket, at offentligheden for nys om visse ting, fordi der også sker uretfærdige ting i systemet – og hvor det opdages efterfølgende og til skade for den eller de involverede.

  Men – ellers er jeg enig i, at problemerne må løses i de pågældende lande og deres indstilling til det at være menneske ændres Fordi kan det rette op på noget i et system, så vil det være gavnligt også for den måde, vi selv behandler mennesker på.. Vi skal ikke heroppe nordligere i verden være en magnet for alskens problemer i verden. Det er verden, der må udvikle sig for at ændre til det bedre for mennesker. Der burde jo ikke være disse forskelle for mennesker.

  Alle burde behandles med indsigt, forståelse og respekt – ikke med vold og terror og evt. udstødelse i samfundet selv. Det er primitivt, barbarisk og uanstændigt – men desværre sker den slags også i det små, dvs ikke kun fra magthavernes side – men også indbyrdes blandt folk selv.

  Udvikling må i stort omfang også hænge sammen med uddannelser og viden – ikke nødvendigvis; men det kan være en forudsætning for at komme videre igen.

 23. Af Henning Svendsen

  -

  Ja men nu er hun jo her i landet -og vi skulle selvfølgelig havde stoppet hende ved grænsen og det samme gælder de 15-20 tusinde der ankommer hver måned nu er de også pludselig vores ansvar men her kan vi stadig nå at handle på kristen vis!-de store og stærke -her skal vi vende kajaken og padle dem tilbage til deres koner og børn -de syge og spedalske her gør vi som Præsten fra Samaria og får dem tilset og behandlet
  disse ting kan dog ikke ske før Løkke bliver afsat.

 24. Af Helge Nørager

  -

  Der skam opfundet en testmaskine som kan afsløre homosexuelle.
  The Fruit Machine.
  “https://en.wikipedia.org/wiki/Fruit_machine_(homosexuality_test)”
  Og i Kuwait og andre Golf stater har man nu en mere high tech gaydar, som kan afsløre virus der påfører de smittede homosexuelle.
  Den måler på udåndingsluften fra næsen, og er sikkert en endnu en maskine fra dem som opfandt de ubrugelige bombedetektorer der desværre stadig sælges og bruges.
  “https://www.youtube.com/watch?v=LffgXa35qI8”
  Specielt i Dubai er sundhedsmyndighederne meget angste og bekymrede for om VM, vil medføre at alle i landet vil blive udsat for en ekstrem smittefare fra næser som indeholder homofil skabende virus.
  Der er også nu åbenbart brugbare gen teknologier.
  “http://www.vocativ.com/238339/genetic-test-for-homosexuality/”

  Men den mest morsomme og absurde test for homsexualitet er den som den Tjekkiske sexolog Kurt Freund, som den opfandt hvad kaldes “phallometric test.” .
  En maskine som viser fotos af nøgne mænd og måler om penis bliver stiv, på testperson.
  “http://www.cabinetmagazine.org/issues/34/waidzunas.php”

  Den virker dog ikke på Kvinder 🙂

  Men for at gøre det kort, vi bør ikke udvise folk til lande hvor de vil blive forfulgt, det er vel derfor vi giver mennesker asyl, til at starte med.
  Og hvis alle asyl ansøgere fra f.eks Uganda ganske pludseligt nu alle er homofile da det giver automatisk asyl, er der jo et problem som er svært at håndtere for de ansvarlige som skal bevillige asyl.
  Men jeg tror ikke helt på at problem endnu har nået det omfang.
  Derfor bør myndigheder hellere være meget meget sikre på at det er en løgn at ansøger er homofil, før de hjemsender nogen, da det for mange er lig med døden, efter kort tid.

 25. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt en meget interessant netisite over antallet af fødte, døde, osv i real tid:

  http://www.worldometers.info/da/

 26. Af Humlik Rwlim

  -

  Skal Henrik Day tale om flygtninge i alle sine indlæg, ja DET skal han, for han er en mand med en sag!! zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz…….zz………….zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

 27. Af Frederik Christiansen

  -

  SKAL DANMARK OPSLUGES AF ET EVIGT MØRKE….

  Læsning af netaviserne ( snaphanen, den korte, urias, 180g og jp-jalving/BTs asger aamund ) kræver efterhånden stærke nerver, fordi de tilsammen tegner et billede af at løkke-regeringen og dens sære støtter er i færd med at fylde Danmark med et VANVID der er dødbringende, folkemorderisk og altudslettende. Det lyder måske som overdrivelse, men lægger man alle tal, oplysninger og videofilm sammen, får man udsigt over et landskab hvor laviner, stormfloder, syndfloder og kulsorte uvejrsskyer buldrer frem, hvor en invasion er i gang, hvor besættelsestropper myldrer frem, hvor undertrykkelsen og kriminaliteten vokser time for time……. et landskab vi engang kendte som vores land, som Danmark….. men som nu er et land hvor nedtromling, galskab, forræderi, ondskab, urét og forbrydelse ligger på lur overalt.

  Man kan bilde sig ind at Danas have stadig er en tryg idyl, et rigt land, et lykkeligt land, et ægte velfærdsland. Men hvis man overser at skumle og korrupte kræfter er i gang med at omdanne det herlige kongerige til noget helt andet, til et absurd teater, til et rædselskabinet, til en dødens dal….. så overser man nok at det er helvedes porte der er ved at åbne sig.

 28. Af Frederik Christiansen

  -

  SKAL DANMARK OPSLUGES AF ET EVIGT MØRKE….

  Læsning af netaviserne (snaphanen, den korte, urias, 180g og jp-jalving/BTs asger aamund ) kræver efterhånden stærke nerver, fordi de tilsammen tegner et billede af at løkke-regeringen og dens sære støtter er i færd med at fylde Danmark med et VANVID der er dødbringende, folkemorderisk og altudslettende. Det lyder måske som overdrivelse, men lægger man alle tal, oplysninger og videofilm sammen, får man udsigt over et landskab hvor laviner, stormfloder, syndfloder og kulsorte uvejrsskyer buldrer frem, hvor en invasion er i gang, hvor hellige krigere og besættelsestropper myldrer frem, hvor undertrykkelsen og kriminaliteten vokser time for time……. et landskab vi engang kendte som vores land, som Danmark….. men som nu er et land hvor nedtromling, galskab, idioti, forræderi, ondskab, urét, sygdom og forbrydelse ligger på lur overalt.

  Man kan bilde sig ind at Danas have stadig er en tryg idyl, et rigt land, et lykkeligt land, et ægte velfærdsland. Men hvis man overser at skumle og korrupte kræfter er i gang med at omdanne det herlige kongerige til noget helt andet, til løgnens land, til et absurd teater, til et rædselskabinet, til en dødens dal….. så overser man nok at det er HELVEDES PORTE som er ved at åbne sig.

 29. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er denne overskrift på en TV2 artikel omkring uledsagede asylbørn meget sigende for det svindel, humbug og rent bedrageri, der pågår på det område:

  “To unge mænd, der er sigtet for en voldtægt, og tre unge mænd, der er sigtet for blufærdighedskrænkelse, bliver bortvist fra Børnecenter Tullebølle.”

  Ovennævnte 5 uledsagede “børn” er uden tvivl voksne mænd. MEN iflg asylreglerne kan de – hvis de bare har smidt alle personlig ID papirer væk – selv bestemme, hvem er er, hvornår de er født og hvor de kommer fra. Hvis oplysningerne viser sig ikke at holde vand, findes en speciel blanket i asylsystemet, hvor de bare kan ændre oplysningerne.

  SVINDEL – HUMBUG OG BEDRAGERI – OG IØVRIGT FORKASTELIGT ! ! !

 30. Af bo nielsen

  -

  Indvandringsindustrien er nu en stat i staten, og man kan åbenbart skalte og valte efter forgodtbefindende. Og VK og lars ulykke har nu klassificeret danskerne som untermenchen og 3. eller 5. rangs borgere mht. boliger, jobs, velfærd, sundhed og pensioner m.m.m. Og DF har ikke gidet protestere mod den uhyrlige diskrimination. (?)
  Det næste bliver vel bænke, busser, fortove, parkeringspladser, skoler, banker, socialkontorer, cafeer, butikker, badelande, fodboldbaner og hospitaler mærket: “muslims only”.

 31. Af Jan Petersen

  -

  Så er iøvrigt Berlingske med på vognen af Mainstream Whore Medier for den herskende en procent rigeste klasse – FØJ FOR DEN LEDE:

  “Trump: Den russiske kandidat?”

  http://www.b.dk/globalt/trump-den-russiske-kandidat

 32. Af jørgen mikkelsen

  -

  Der var en vigtig kronik og net-debat i jp igår: VI TOG FEJL AF GRUNDLOVEN!! (Om EU mv.) Se også “DANSK SAMLING” ved hr. uhr skov. Et nyt parti som vil stoppe invasionen og have DK ud af EU. Partiet er nok værd at overveje, ligesom Nye Borgerlige. ( som måske er for slapt? )

  Bortset fra det er feministerne og politik-kvinderne ved at udvikle sig til en katastrofe for Europa og Danmark. Mere herom senere. Men først læs “Why women destroy families, nations and civilisations”.

 33. Af Henrik Boye ovre fra nummer 16

  -

  Hvis homoseksuelle skal have asyl, så skal skabet de sprang ud af også. Så kan de lave en TV udsendelse i TV, der skal hedde “Homoskab til salg i Købstæderne”, eller Antik – homo – duellen”. Befolkningen bliver stopfodret med ligegyldigt TV i agurketider. Enten er der 2 serier hvor idioter kører landet rundt, for at opkøbe gammelt ragelse, eller også står kokken Herman med fingrene begravet i anretninger, andre skal spise, med hele snotten nede i alle retter, enten fordi han er nærsynet, eller fordi han er dum, mens en flok indere står og kikker forskræmte i baggrunden, som var det selveste Den Gule Feber, der havde fået ny skikkelse i form af Herman fra Danmark.

  Kan man ikke gøre sig bemærket på anden vis i en tåbelig verden, kan man altid prøve at udgive sig som homo – så får man nok nogle nye venner på den konto.

 34. Af Arvid Holm

  -

  Skal tyve have asyl?

  Rundt om i verden straffes mange forbrydelser særdeles strengt, og adskillige handlinger, der er lovlige i Danmark, stemples som forbryderiske.
  Homoseksuelle kan f.eks risikere dødsstraf i sådanne lande.
  Debattøren Jan Petersen – 1. august 2016 18:32 – bringer et relevant link om håndsafhugning for tyveri.

  Bør Danmark give asyl til individer, der i deres hjemlande risikerer en hård straf for handlinger, der her i landet straffes blidere eller slet ikke?
  Hvor meget hårdere skal straffen være for at begrunde asyl?
  Hvordan begrænser man forpligtelsen, hvis alverdens forbrydere strømmer til Danmark for at undgå straf?

 35. Af Arne Hornborg

  -

  Der er ingen grænser for alle de krumspring og fupnumre fupasylanterne bruger for at få fast ophold i blandet andet Danmark til evig fast statlig forsørgelse.
  Hvor går grænserne? Bekvemmelighedsflygtningene er meget opfindsomme.
  Arne Hornborg

 36. Af Axel Eriksen

  -

  Skal homoseksuelle have asyl?
  Naturligvis skal også homoseksuelle have det – men F.G.M. IKKE KUN med den begrundelse, at de er seksuelt afvigende fra resten menneskeheden! Hvor langt ud på overdrevet skal vi?

 37. Af Frank A

  -

  http://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/det-er-blevet-farligere-være-homoseksuel-i-afrika

  ” I de fleste af disse lande bliver homoseksualitet straffet med op til 14 års fængsel, men i Sierra Leone, Uganda og Tanzania risikerer homoseksuelle op til livstid. Mauretanien og Sudan samt dele af Somalia topper ligesom dele af Nigeria listen over lande med de hårdeste straffe. Her risikerer en person dødsstraf, hvis han eller hun dømmes for sex med en af samme køn.”

 38. Af Brian Jørgensen

  -

  Hvorfor havnede hun lige præcis i Danmark som må siges at være den længste distance fra Uganda af alle lande i Europa

  Tyder på at udgangspunktet har været asylshopping, ingen sympati herfra sorry

 39. Af hektor Heimlich

  -

  Hvorfor ikke sende den tumbede Jens Rhode sammen med den ligeså tumbede Margrethe Vestager over og snakke fornuft med Putin. Eller måske kunne de holde lejrskole for alle de voldtægtsmænd, som har invaderet Danmark og Sverige og gjort livet u-udholdeligt for danske og svenske kvinder, medens deres mandlige landsmænd nyder livet på fsetivaler, i parker og på kondisporet. Trump har sagt at Hillary Clinton er en djævel, jeg er tilbøjelig til at give ham ret og udvide begrebet til at omfatte alle sosse-radigale-venstre folk, som har ødelagt livet for almindelige danskere. Danskere tør den dag i dag ikke engang færdes på torvet i deres egen hjemby.

 40. Af Henrik Boye ovre fra nummer 16

  -

  Diktatoren Idi Amin fra Uganda fik også asyl, men han var ikke homo, kun skør. Det lykkedes ham at udnævne sig selv til selvbestaltet konge over alle dyr på Jorden, alle fugle i luften, samt alle fisk i vandet – inden han fik asyl 🙂

  Svenskerne har kikket skævt til ham siden, men ikke mere skævt, end at de har udråbt sig selv til “En humanitær Stormagt”, men for at den slags skal have effekt, er det bedre hvis det er andre der udråber folk til noget bestemt, og ikke folk der udråber sig selv.

 41. Af Niels Larsen

  -

  “Skal homoseksuelle have asyl?”

  Nej. Nu må pladderhumanisternes vanvid bringes til ophør!

 42. Af Axel Eriksen

  -

  @ Brian Jørgensen!

  Af visse bliver Danmark jo beskrevet som et af de mest menneskefjendske lande i verden – ikke mindst af visse danskere selv, der gør alt for at give det indtryk af landet.

  Og hvorfor søger man så fra Mellemafrika til et af de nordligst beliggende lande i Europa, hvor næsten alle – naturligvis bortset fra de efter eget udsagn så humanistiske “venligboere” – er så fremmedfjendske og intolerante? Sorry, jeg kan heller ikke se logikken!

 43. Af bent hansen

  -

  Som det fremgår af JPs tekst 23.11 ovenfor, er der gået svindel og humbug i asyl-politikken. Løgn og bedrag fylder rigtig meget. Og DR hjælper til med masser af hykleri, fortielse og vildledning. Man lyver lige så stærkt som en hest kan rende, eller som en raket kan flyve. Godhedsindustriens lobbyister fører sig frem som humanister, men de er så asociale, hensynsløse og ubarmhjertige overfor deres egne landsmænd og -kvinder, at vi er ovre i noget råt og brutalt, ovre i noget med u-menneskelighed og forræderi. Og inden længe kan også Danmark være en fejlslagen, kaotisk og barbarisk stat.

 44. Af bent hansen

  -

  Man kan godt have en mistanke om at det mere er korruption end humanisme der driver værket. Der er jo mange fede katte med i indvandringshalløjet og integrations-systemet. Og hvor er R-partiet, “humanisterne” og “Institut for Menneskerettigheder” henne, når det drejer sig om nødstedte, overfaldne, mishandlede, knivstukne, kølle- kvæstede, undertrykte og uretfærdigt behandlede danskere?? Så hører man jo aldrig et kvæk. Også bureaukratiers psykiske terror mod danske børn og voksne, ignorerer “humanisterne”.

 45. Af J F

  -

  “Enkeltsager om udvisning af asylansøgere bør medierne kollektivt beslutte ikke at bringe.”

  Det er synd, jeg tænker på de fornuftige ting, der kommer fra dig…

 46. Af Erik Rasmussen

  -

  Kors, hvor snævertsynet og egoistisk kan man blive.

 47. Af thomas larsen

  -

  Hej Henrik, da jeg ved at du ikke mener at man skal udøve selvcensur eller være politisk korrekt (du synes man sagtens kan sige neger hvis man intet ondt mener).

  Så vil jeg gerne i al venskabelighed sige at jeg mener at alle bæskubber som dig burde smides ud over Uganda uden faldskærm som et DF medlem engang foreslog. Sorte og hvide bæskubbere (det er bare et kælenavn).

  Hilsen Thomas

 48. Af Ejnar Jensen

  -

  Om mennesker er homoseksuelle eller ej er – efter min mening – en helt privat sag, som derfor ikke kan vedkomme andre – og slet ikke mig. Jeg kunne aldrig drømme om at snage i andres privatliv, da det ikke kan antages at vedkomme mig. Ganske anderledes forholder det sig imidlertid, når de homoseksuelle begynder med deres bøsseparader. Så er det ikke længere en privatsag, og så vedkommer det også mig, og så mener jeg nok, at jeg har lov at protestere, for hvis jeg skal påtvinges at overvære deres bøsseparader uden at have lov til at sige nej, så har det nærmest karakter af voldtægt. De homoseksuelles bøsseparader er – for mig at se – udtryk for demonstration og provokation. Og der kommer vi til noget, som forekommer mig at være væsentligt for de homoseksuelle, nemlig at netop demonstrationen og provokationen er et væsentlig element i det homoseksuelle kulturmønster, således at det reelt får karakter af ekshibitionisme. Når derfor en homoseksuel fra Uganda er besluttet udvist, er det formentligt, fordi man ikke har vurderet, at hun er truet ved en hjemkomst, medmindre at hun offentligt skilter med det, og det kan hun da bare lade være med, hvis da ikke netop demonstrationen og provokationen er det væsentlige i den homoseksuelle adfærd og det homoseksuelle kulturmønster. En ting, der undrer mig, er den store mediebevågenhed, som de homoseksuelle har. Kan det tænkes, at de homoseksuelle har været dygtige til at sætte sig på medierne? Man kommer til at erindre sig en hovedbestyrelsesbeslutning i Det kommunistiske Parti, hvor man tilbage i 1935 opfordrede alle medlemmer til at lade deres børn få uddannelse som advokater, lærere og – netop – journalister.

 49. Af Frank A

  -

  @ JAN PETERSEN – 2. AUGUST 2016 02:59

  Som altid en velskrevet artikel af Høi.

  Gennemressearchet og sober. Man aner hvorfor Høi i sin tid fik Cavling!

 50. Af Finn jensen

  -

  hvorfor -det er da en oprigtig artikkel – og han er jo ikke fra Uganda

 51. Af bent andersen

  -

  Det som venter vi danskere fremover, hvis invasionen fortsætter, hvis tvangslicensen til løgnefabrikken DR ikke reduceres kraftigt, hvis merkel, løkke, godhedstosserne og pladderhumanisterne får lov til at fremture, det er

  VANVID, IDIOTI, AFMAGT, NEDVÆRDIGELSE, YDMYGELSE, DISKRIMINATION, FORFØLGELSE, KÆMPEKRIMINALITET, FATTIGDOM, RETSLØSHED, UFRIHED, ELENDIGHED, TYRANNI, TERROR……. OG ENDELØSE RÆKKER AF SKANDALER, ULYKKER, SYGDOMME, VELFÆRDSTAB, FORBRYDELSER, VOLD, MORD OG BLODBADE.

  I Tyskland, Frankrig, England og Sverige skyller nu store bølger af overfald, røverier, voldtægter, mord, mordforsøg og påsatte brande hen over landene. Det kommer også til os, hvis vi ikke får genoprettet landegrænserne og grænsegendarmerne. Vores døtre, koner, mødre, søstre, forældre og bedsteforældre og vi selv vil ikke kunne være trygge, hverken hjemme eller på veje og gader, hvis Borgens slappe, forrykte og landsskadelige politik fortsætter.

  Fremtiden bliver et mareridt af rædsler, hvis danskernes flertal ikke snart vågner op til dåd, og får de røde radigale og de blå skabsradigale stemt væk fra al politisk indflydelse. Kun nye partier kan redde Danmark. Se snaph, 180g, urias og den korte avis.

 52. Af Jakob Rasmussen

  -

  Her følger en oversigt over afrikanske lande, hvor homoseksuelle ikke risikerer, at blive straffet, fordi de er homoseksuelle. Oplysningerne stammer fra “Laws on Homosexuality in African Nations” fra Libary of Congress:

  Benin: Homosekualitet er ulovligt, men der er tilsyneladende aldrig nogen, der er blevet straffet efter denne lov.

  Burkina Faso: Ingen love, der forbyder homoseksualitet.

  Cape Verde: Ingen love, der forbyder homoseksualitet.

  Côte d’Ivoire: Ingen love, der forbyder homoseksualitet.

  Djibouti: Homoseksualitet er tilsyneladende lovligt; det er ikke forbudt.

  Gabon: Homoseksualitet er tilsyneladende lovligt; det er ikke forbudt.

  Guinea Bissau: Ingen love, der forbyder homoseksualitet.

  Madagascar: Ingen love, der forbyder homoseksualitet.

  Mali: Ingen love, der forbyder homoseksualitet.

  Niger: Homoseksualitet er tilsyneladende lovligt; det er ikke forbudt.

  Rwanda: Ingen love, der forbyder homoseksualitet.

  São Tomé e Príncipe: Ingen love, der forbyder homoseksualitet.

  South Africa: Ingen love, der forbyder homoseksualitet.

 53. Af bent andersen

  -

  Mange husker vel endnu den skoledreng der blev dolket ihjel i et frikvarter, selvfølgelig af en “unævnelig”. Andre har selv oplevet at de selv, familie eller venner eller bekendte er blevet truet, bestjålet, røvet eller overfaldet. Andre igen er kommet ud i skilsmisse eller anden social elendighed pga. Borgens vanvittige og yderst asociale politik. Og nu vil Tyrkiet sandsynligvis af EU blive tildelt visumfrihed, hvorefter millioner af tyrkere vil strømme ind i Tyskland. Læs bøgerne “EU = Europas fjende”, “EU = Europas Undergang”. Se debatten hos 180g, jp-jalving eller Berl.s as ger aamund.

 54. Af Jakob Rasmussen

  -

  Hvis det kun er Danmark – samt nogle få, andre nationer – der giver asyl til homoseksuelle, der risikerer, at blive straffet for deres seksualitet, så kan vi kun tage imod en forsvindende lille brøkedel af de homoseksuelle; det løser på ingen måde problemet med, at religiøse fundamentalister forfølger homoseksuelle af religiøse grunde.

  Vi bør selvfølgelig i stedet presse på for, at alle klodens lande holder op med at straffe homoseksuelle af religiøse grunde, blot fordi de er homoseksuelle.

  Problemet er, at de muslim-elskende flygtningevenner ikke KAN få sig selv til at kritisere fundamentalistiske muslimer.

  Det MÅ simpelthen være DF’s skyld, at homoseksuelle, der bor i muslimske lande, er i fare for at blive straffet, blot fordi de er homoseksuelle.

  Og det MÅ simpelthen ikke være de fundamentalistiske muslimers skyld, at de homoseksuelle bliver forfulgt:

  Det DF’s skyld, fordi det onde DF nægter at give halvdelen af kloden asyl i Danmark…

 55. Af Jakob Rasmussen

  -

  DF er iøvrigt et af de få partier i Danmark, der har haft en fremtrædende, lesbisk toppolitiker, der var fuldstændigt åben om sin seksualitet.

  Frevert foragtede fundamentalistiske muslimer, netop fordi de forfølger, straffer og myrder muslimske lesbiske og bøsser.

 56. Af Mads Berg

  -

  Til din og general information:

  Menneskerettighederne blev underskrevet i 1949 og har været uændret siden. Efter verdenshistoriens største selvpåførte katastrofe, blev menneskeheden enige om: Aldrig igen!

  Aldrig igen skulle et menneske kunne blive forfulgt, truet og måske dræbt alene på baggrund af dets: Etniske oprindelse, krig i deres hjemland, kulturbaggrund, religion og seksuelle orientering, som det skete så massivt under krigen.

  Derfor var der total enighed om de smukke erklæringer, som blev nedfældet i Menneskerettighederne. Flygtningekonventionen er en del af menneskerettighederne og blev ratificeret i 1953, og de underskrivende lande forpligtede sig til at give ly og sikkert ophold til mennesker, der var personligt forfulgt af en eller flere af de ovenstående grunde.
  Danmark var blandt de allerførste underskrivere af begge.

  I dag. hvor de for første gang siden krigen, skal stå deres prøve, forsøger store dele af højrefløjen at smyge sig udenom, så vi kan slipper for at leve op til vores forpligtelser, alene fordi, de ikke giver os mulighed for at afvise de, der er forfulgte.

  Det er forstemmende, at bevidne dels store dele af højrefløjens mangel på forståelse for baggrunden for Menneskerettighederne, endsige manglende evne til at sætte dem ind i en historisk kontekst.

  Det er ikke mange år siden, Danmark var kendt som en af verdens humanistiske bastioner, og som et meget lille land har Danmarks udenrigspolitik hidtil altid hvilket på et par centrale søjler, hvor respekten og overholdelsen af humanistiske internationale, forpligtelser har stået i centrum. Dem vil vi nu forlade, lukke os om os selv og afvise at tage noget ansvar for mennesker i nød.

  Det kan i øvrigt oplyses, at de tre kvinder har fremlagt endog særdeles grundig dokumentation for deres forfølgelse – herunder en lang række både skriftlige og båndede dødstrusler, som Flygtningenævnet af uransagelige årsager har vurderet til at være “utroværdige”. De tre kvinder har også i en længere årrække arbejdet for organisation Asylum, der kæmper for LGBT-minoriteters rettigheder i et land, hvor deres navne og adresser offentliggøres ugentligt i de landsdækkende aviser, hvor homoseksualitet kan give 20 års fængsel, og hvor rasende folkemængder går på “homojagt” bevæbnet med køller og andre slag- og stikvåben. Hvert år myrdes der over 150 homoseksuelle i Uganda. Et land, som Flygtningenævnet ligeså uforståeligt har vurderet til at være et “sikkert land” for de tre kvinder at blive tvangsdeporteret til.

  Længere rækker vores medmenneskelighed ikke i dag… Og da slet ikke når det gælder syriske krigsflygtninge eller sorte kvinder fra Afrika. Kulden, empatiforladtheden og fremmedhadet har sejret ad helvede til på få år.

  Gad vide, hvordan eftertiden vil dømme denne generation af danskere og vores politikere?

 57. Af Flemming Ast

  -

  Uanset farven så hjælper du mennesker i fare.

  Medmenneskelighed.

  Du vil selv i samme situation være lykkelig for beskyttelse.

 58. Af Jakob Rasmussen

  -

  @Mads Berg

  Det er altså os, der er onde, fordi vi konstaterer, at vi simpelthen ikke KAN løse problemet med, at religiøse fundamentalister forfølger homoseksuellefordi de er homo seksuelle.

  Hvad med at rette vreden mod dem, der forfølger homoseksuelle af religiøse grunde i stedet?

 59. Af Jakob Rasmussen

  -

  @Flemming Ast

  Det lyder flot i det splitsekund, der går, før man kan se, hvorfor det er indlysende forkert.

  Det er ikke DF’s skyld, at religiøse fundamentalister forfølger homoseksuelle, og Danmark ville kun kunne overkomme, at give meget få homoseksuelle asyl, fordi de bliver forfulgt af religiøse fundamentalister.

  Det løser med andre ord ikke problemet.

  Den holdbare løsning på problemet er selvfølgelig, at menneskerettighedsforkæmpere retter vreden over, at homoseksuelle i mange afrikanske lande bliver forfulgt af religiøse fundamentalister, mod de religiøse fundamentalister, der forfølger de homoseksuelle, og presser dem til at respektere menneskerettighederne.

  I mellemtiden kan afrikanske homoseksuelle søge asyl i de tretten afrikanske lande, hvor homoseksuelle kan leve i fred.

 60. Af Jakob Rasmussen

  -

  Alle menneskerettighedsforkæmpere bør vide, at de fleste af de muslimske lande ikke anerkender de universelle menneskerettigheder fuldt ud.

  De muslimske lande har deres egne, stærkt begrænsede “menneskerettigheder”, der bla. tillader forfølgelse af homoseksuelle, kaldet “Kairoerklæringen om menneskerettigheder i islam.”

  De religiøse fundamentalisters mere end tvivlsomme forhold til menneskerettighederne, som især rammer kvinder, homosekuelle og “vantro”, er selvfølgelig dét egentlige problem, som menneskerettighedsforkæmperne bør løse.

  Det løser ikke problemet, med religiøs forfølgelse af homoseksuelle, hvis vi hjælper tvivlsomme regimer med at slippe af med landets homoseksuelle, ved at give nogle få af dem asyl i Danmark:

  Tværtimod, så gør vi det meget nemmere for de religiøse regimer, der forfølger homoseksuelle af religiøse grunde, at forvise de homoseksuelle, i stedet for at respektere deres basale menneskerettigheder!

 61. Af Jakob Rasmussen

  -

  @Mads Berg

  Du skriver: “Det er ikke mange år siden, Danmark var kendt som en af verdens humanistiske bastioner…”

  Du manipulerer.

  For Danmark har ALDRIG givet asyl til homoseksuelle, fordi de bliver forfulgt, blot fordi de er homoseksuelle, hvis alle andre homosekuelle også risikerer at bliver forfulgt på grund af deres seksualitet i deres hjemlande.

  For når alle homosekuelle i et land bliver forfulgt af religiøse grunde, så er der ikke tale om personlig forfølgelse.

  Derfor er der ikke, og har aldrig været, grundlag for at give asyl til homoseksuelle, der flygter fra lande, hvor alle homosekuelle risikerer forfølgelse, fordi homoseksualitet er strafbart af religiøse grunde.

 62. Af ole jessen

  -

  Mads berg og fl ast er to naivister eller kynikere. De er blinde og døve overfor at deres ubegrænsede og hæmningsløse (for ikke at sige ryggesløse) “næstekærlighed” til flere milliarder mennesker i 200 andre lande let kan ende i total afmagt og elendighed for deres eget folk og land. Desuden er deres påståede “humanisme” udtryk for noget hysteri og fantasteri der er den rene utopi. Det er jo det rene idioti at tro at lillebitte Danmark kan modtage ubegrænsede mængder af krævende, umedgørlige, utaknemmelige, agressive, udgiftstunge og fremmedartede asylanter uden at ruinere sig selv. Store dele af økonomien, velfærdsstaten, trygheden og sikkerheden er jo allerede i knæ eller forsvundet. Og der er også kriminelle og potentielle terrorister imellem. Er berg og ast overhovedet de humanister de udgiver sig for at være, eller er de et par rødblå radikale og skinhellige hyklere?

 63. Af ole jessen

  -

  Mads berg og fl ast er to naivister eller kynikere. De er blinde og døve overfor at deres ubegrænsede og hæmningsløse (for ikke at sige ryggesløse) “næstekærlighed” til flere milliarder mennesker i 200 andre lande let kan ende i total afmagt og elendighed for deres eget folk og land. Desuden er deres påståede “humanisme” udtryk for noget hysteri og fantasteri der er den rene utopi. Det er jo det rendyrket idioti at tro at lillebitte Danmark kan modtage ubegrænsede mængder af krævende, umedgørlige, utaknemmelige, agressive, udgiftstunge og fremmedartede asylanter uden at ruinere sig selv. Store dele af økonomien, velfærdsstaten, trygheden og sikkerheden er jo allerede i knæ eller forsvundet. Og der er også kriminelle og potentielle terrorister imellem. Er berg og ast overhovedet de humanister de udgiver sig for at være, eller er de et par rødblå radikale og skinhellige hyklere?…..

 64. Af P Christensen

  -

  Det er åbenbart fortsat bedre (fortsat) at lukke ladeporten op på vid gab til Danmark
  og give folk udefra livsvarigt ophold og forsørgelse heroppe,
  end at turde så meget som at kritisere de styreformer, herunder facistiske anakronismer af lovreligioner, der hindrer at folk i at leve et frit liv hvor de er.

  Det førstnævnte kan man losse over på de stadigt mere tyngede danske skatteydere,
  der ikke siger en lyd trods stigende byrder.
  Det sidstnævnte kræver mod og rygrad.

 65. Af P. Aagaard

  -

  Hvis nogen af os homoseksuelle skulle lide under den vildfarelse, at blot fordi man selv tilhører en minoritet, kan man ikke optræde kynisk og afstumpet overfor medlemmer af en anden minoritet og oveni købet stikke sine egne i processen, er vi meget klogere nu.

  For selvfølgelig vælger Poulsen da side til fordel for den højreekstremistiske bærme, som nu slikker ham op og ned ad ryggen. Hvilken bloggende xenofob ønsker også at give afkald på sin fanskare af kældermennesker, når nu ingen andre gider høre på ham?

 66. Af Axel Eriksen

  -

  @ Mads Berg!

  Menneskerettighedskonventionen blev underskrevet i 1949 og flygtningekonventionen i 1953.
  Mere end 60 år siden – begge er fabrikerede af mennesker – så kan mennesker også godt rette på de fejl, som vores bedsteforældres generation ikke kunne forudse!
  I øvrigt er det kun et fåtal af verdens ca. 200 nationer, der overholder konventionerne – hvor Danmark absolut ikke hører til de, hvor man højt og flot i praksis “skider” på deres indhold!

  Ret din indignation mod de lande, hvor de ikke bliver overholdt – det ville være mere passende set ud fra et “humanistisk” synspunkt!
  En passende tilføjelse til menneskerettighedskonventionen ville være:
  “Åbenlyst naive mennesker bør ikke forfølges i hverken skrift eller tale” – så ville du være helt fredet – i hvert fald her i landet!

 67. Af Torsten Miland

  -

  Årsagen til at netop denne lesbiske ikke udsendes er at hun har været eksponeret i den danske debat og dermed har en forhøjet risiko for at blive forfulgt i Uganda.

  Nu skal alle verdens forfulgte jo ikke til Danmark og det ved HDP godt, men alligevel trækker han (igen) et kort fra den laveste del af bunken: “vi må standse asylgivningen til homoer da vi jo ikke ved om de er homoer i virkeligheden!” Som om en ikke-homo fra fx Uganda ville turde fremstille sig selv som homo for at få asyl og risikere at hjemlandet får øje på vedkommende? At være LGBT i Uganda er blandt andet forbundet med at resten af familien bliver forfulgt og du selv mister arbejde, bolig og venner.

  Jeg så engang et tv program hvor man skulle gætte hvem som bor i en virkeligt lækker lejlighed i Købehavn / tjah det var vel en liebhaver. Og der boede såmænd HDP sammen med sin udenlandske mand. Uh det er let at sidde i sit danske smørhul og sin lækre lejlighed og med en høj løn og skriver blogs om at man i Uganda bare skal tage sig sammen og skjule sin homosexualitet (for hvad har du ellers tænkt dig de skal gøre HDP, hvis de ikke må flygte?)

  Jøderne under 2.verdenskrig hjalp vi, asylsøgere fra Syrien hjælper vi og selvfølgelig skal vi hjælpe forfulgte lesbiske fra Uganda – og ja lad os tage så ekstremt mange som vinoverhovedet kan: måske er der et ekstra værelse og lidt mad i HDPs dejlige lejlighed?

 68. Af J. Hans en

  -

  Day Poulsens rygklappere er stort set alle islamfober og homofober.
  Man må formode, at Day Poulsen kun er islamfob.
  Men man bliver næsten i tvivl.

 69. Af J. Hanse n

  -

  Lad myndighederne behandle asylsager. Det er jurister bedre til end journalister.
  Skriver Day Poulsen.

  Helt enig.
  Og asylsager bør heller ikke behandles af en demagog og populist som Day Poulsen.
  Hvis varemærke er konsekvent at tale til sine rygklapperes indre svinehund.

 70. Af Ib Olsen

  -

  berg, ast, juul, j. hansen, lemche og lignende er vel kun med i debatterne for at støtte godhedsindustrien, islamiseringen og løkke-regeringens hovedløse og anti-danske politik…?

 71. Af Stefan Bøgh

  -

  Jeg er absolut ikke enig i det synspunkt, at medierne ikke skal give sådan et indslag plads.
  Det er netop kendetegnet for demokratiet og den demokratiske proces, at dette kan lade sig gøre. Det har da helt afgjort en plads i medierne. Det er en af deres opgaver blandt mange, der tjener til at sikre et velfungerende og retfærdigt demokrati.
  Det skulle nødig være sådan til sidst, at det kun er eliten (heriblandt Henrik Day Poulsen) der har lov til at ytre sig og komme til orde, fordi de skulle være særligt kompetente til det af en eller anden uransagelig årsag, som de ikke selv kan gøre ordentligt rede for.
  Når nu Henrik Day Poulsen er psykiater, så kunne man jo passende spørge ham om, hvorvidt traumatiske og psykisk udfordrede flygtninge og asylansøgere bare skal sendes retur?
  Er der nogen form for menneskelighed i Henrik Day Poulsens udøvelse af sit erhverv, som muliggør for ham at besidde en designerindrettet lejlighed i Portugal, samtidig med at de psykisk udfordrede herhjemme går for lud og koldt vand?

 72. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen.

  SOM ALTID, VIGER DU, (SOM ENHVER ANDEN KLIENT), UDEN OM DEN EGENTLIGE ÅRSAG.

  1. Journalisten præsenterer seneste “flygtninge-græde-historie” (uden modstand ses rep.).
  2. Amatør foreningsmedlemmet, spekulere K U N i signalering for genvalg. og bider på igen.
  3. Migranten har nu fuld adgang, for senere at blive hjulpet på vej til en fake diagnose PSTD.
  4. Med den udløste PSTD generet førtidspension, kan migraten nu boltre sig med følgende:

  – Score næste fuld A-kasse sats, indtil pensionen tager over
  – Tjene 78.000 kroner ekstra, (ud over førtidspensionen), uden en eneste krone fratrækkes.
  – Tjene videre derud af. imod kun at få trukket 35% af førtidspensionen-
  – Heraf kan denne starte egen virksomhed, rejse ud af DK igen, uden evaluering eksistere.

  OG HVORFOR DUMMY KLIENT, SOM KONSTANT MALTRAKTERE MED AT TALE UDEN OM ???.
  Fordi amatør foreningsmedlemmet, som sagt “K U N” tænker i genvalgs-strategi 24-7-365,

  Da her allerede er intet mindre end 225.000 af disse, som igen har samboende, og forældre,
  (hvormed du skal X denne gruppe med mindst en faktor 3.5), taler vi altså godt 787.000
  vælgere som vil reagere negativt imod de foreninger som måtte være imod disse pensioner.

  OG ÅRSAGEN TIL ÅRSAGEN ER ?
  Trommehvirvel høres… Ta daaar… en svinsk skatte-købt journalist, som stiller sig imellem den
  betalende befolkning, for derpå at “lave” sin egen virkelighed, imens man sideløbende har
  travlt med at invitere andre system opkoblede klienter ind foran alle andre, så man er helt
  sten sikker på, at det amatør foreningsskabte korruptionssystem, som stjæler fra vor lommer
  til journalisten, holdes fuldt intakt, og Hassan skrælgriner hele vejen ned til Ankara lokalbank.

 73. Af Brian Jørgensen

  -

  Den bevidstløse lalle glade naivitet lever i bedste velgående bedømt udfra flere indlæg på den her blog

  Det er symptom behandling at give forfulgte asyl, ligeledes er det symptom behandling at sende penge til små afrikanske afmagerede børn som vi bliver bombarderet med i medierne øjeblikket

  Menneskeheden står overfor en voldsomt overbefolket verden der indenfor en meget nær fremtid vil kaste verden ud i ragnarok af katastrofale dimensioner, det pararadoksale er at den symptom behandling vi bruger til alt i dag vil give ovenstående et momentum der fremskynder det uundgåelige nemlig overbefolkning

  Man kan spørge sig selv hvor FN er henne i forhold til befolknings eksplosionen i Afrika og Mellemøsten, ikke et pip om det

  Det vi ser i dag vil være forstærket proprtionelt

 74. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen.

  OG EN TING TIL… PRØV U AT SÆTTE DIG BARE LIDT IND I SAGER “INDEN” DU ÅBNER KÆFTEN.

  (kommentar til dit forrige indlæg).
  Søren Espersens pludselige mening om stop for muslimsk indvandring, er ren manipulation,
  idet DF fortsat går ind for konventionerne, og har gjort dette fra partiets start i 95, og heeele
  vejen frem til sidste valg, hvor deres formand blev spurgt fuldstændig specefikt 2X tilmed,
  og svaret lød: JA… Dansk Folkeparti. går ind for nuværende konventioner.

  Endelig går denne amatør forening ligeså ind for EU, da man blot nøjes med at være kritiske,
  og da EU som bekendt forbyder selektering af hvem som de enkelte nationer må tage ind og
  ikke, jaaa…. så er det sgu lidt svært at kunne håndhæve påstanden: “stop for islam-migranter”

  Jeg vil derfor bede dig om, (blot på basis niveau), at sætte dig ind i det du mener noget om.

 75. Af Brian Jørgensen

  -

  Den bevidstløse lalle glade naivitet lever i bedste velgående bedømt udfra flere indlæg på den her blog

  Det er symptom behandling at give forfulgte asyl, ligeledes er det symptom behandling at sende penge til små afrikanske afmagerede børn som vi bliver bombarderet med i medierne øjeblikket

  Menneskeheden står overfor en voldsomt overbefolket verden der indenfor en meget nær fremtid vil kaste verden ud i ragnarok af katastrofale dimensioner, det pararadoksale er at den symptom behandling vi bruger til alt i dag vil give ovenstående et momentum der fremskynder det uundgåelige nemlig katastrofal overbefolkning

  Man kan spørge sig selv hvor FN er henne i forhold til befolknings eksplosionen i Afrika og Mellemøsten, ikke et pip om det

  Det vi ser i dag af terror, finanskriser, hungersnød og klima forandringer flygtninge/migrant kriser vil være forstærket proportionelt adskillige gange over, you aint seen nothing yet!

 76. Af J Martinez

  -

  Ingen betvivler hdp elsker homoseksuelle før andre…

  Vel så længe de forstå at servicere daypsykopaten ydmygt og leflende i det offentlige rum, er unge, smukke og SLANKE?

 77. Af Javier Martinez

  -

  Naturligvis betyder medie exponering alt i dag…Og den homoseksuelle vil blive forfulgt nu i Uganda pga. Danske medier og støttere der bragte navnet ud overalt..Dog i alt ærlighed, deltog HDP ikke her da han nok har et minimum af forståelse for homoseksuelle modsat andre grupper..

  Hvilket bringer os til diskussionen om at DR nu har vedtaget ikke at bringe billeder af terrorister..Noget som har forarget hdp meget de sidste dage…Denne burde følges op med navneforbud i alle medier..Dem der er interesseret nok, skal nok finde informationen alligevel, og samfundet vil være med lidt mindre frygt og copycats… Der er ingen grund til at opmuntre flere..Terrorister mødes bedst med stilhed, snilde og straf. Uanset om navnet er Breivik, Muhammad eller Fogh.

  Derudover skal man væk fra at se terrorisme som en personlig forbrydelse, men se den som hvad det er, et religiøst problem..Hvis en præst eller imam begravet en terrorist, men informeret korrekt om fejltagelsen her kunne meget være vundet..At en religiøs fra en anden tossetro, hader en anden tosse er velkendt, og kan aldrig stoppes…Kun at få folk ud af religion kan …

  Derfor skal DK indføre ateistisk indvandring kun..Kun dette vil garantere et fortsat fredeligt Danmark…Religion skal ud af regeringsprogrammet, (df har fået det sat ind nu), og forbydes overhovedet at stå der..Det skal erstattes af det ateistiske princip som 90% af den Danske befolkning deler, men dog 90% af B bloggere og kommentatorer..Og fortæller hvor langt ude vi er i usagligheden når religion diskuteres her.

 78. Af Javier Martinez

  -

  Naturligvis betyder medie exponering alt i dag…Og den homos ksuelle vil blive forfulgt nu i Uganda pga. Danske medier og støttere der bragte navnet ud overalt..Dog i alt ærlighed, deltog poulsen ikke her da han nok har et minimum af forståelse for homoseksuelle modsat andre grupper..

  Hvilket bringer os til diskussionen om at DR nu har vedtaget ikke at bringe billeder af terrorister..Noget som har forarget hdp meget de sidste dage…Denne burde følges op med navneforbud i alle medier..Dem der er interesseret nok, skal nok finde informationen alligevel, og samfundet vil være med lidt mindre frygt og copycats… Der er ingen grund til at opmuntre flere..Terrorister mødes bedst med stilhed, snilde og straf. Uanset om navnet er Breivik, Muhammad eller Fogh.

  Derudover skal man væk fra at se terrorisme som en personlig forbrydelse, men se den som hvad det er, et religiøst problem..Hvis en præst eller imam begravet en terrorist, men informeret korrekt om fejltagelsen her kunne meget være vundet..At en religiøs fra en anden toss etro, hader en anden to sse er velkendt, og kan aldrig stoppes…Kun at få folk ud af religion kan …

  Derfor skal DK indføre ateistisk indvandring kun..Kun dette vil garantere et fortsat fredeligt Danmark…Religion skal ud af regeringsprogrammet, (df har fået det sat ind nu), og forbydes overhovedet at stå der..Det skal erstattes af det ateistiske princip som 90% af den Danske befolkning deler, men dog 90% af B bloggere og kommentatorer..Og fortæller hvor langt ude vi er i usagligheden når religion diskuteres her.

 79. Af Benny B

  -

  Når homoseksuelle og desertøre kan få asyl, så kan alle vist.
  Det grænseløse fald for den danske velfærdsstat er vist uundgåeligt med de politikere vi har valgt.

 80. Af Axel Eriksen

  -

  Denne debat bringer to ting frem, der for mig må ses som væsentlige i et demokratisk samfund:
  Ytringsfriheden. Naturligvis må pressen skrive om en verserende udvisningssag – men hvis omtalen forhindrer en evt. udvisning, fordi der dermed flyder oplysninger til udvisningslandet – burde pressen så ikke vente lidt med at have det som en absolut tophistorie?
  Retssikkerheden: Når afgørelsen/dommen er fældet af myndighederne, kan så en mindre skare af befolkningen møde op og ved højlydte protester få den omstødt? Rent anarki!

  I øvrigt er der udover “humanismen” også et andet aspekt i flygtninge-/migrantdebatten:
  Danmark vil i løbet af få årtier mangle arbejdskraft. Måske.

  Men er løsningen på det, at importere psykisk syge muslimer og lesbiske kvinder fra Afrika?
  Gad vide, hvilken forøgelse af den nødvendige arbejdsstyrke det vil give?

 81. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  NEJ ! Danmark har rigeligt med “homosexuelle-søde” –Vi skal ikke have MUSLIMSKE-homosexuelle ! –De vil bare “tromle vores egne – og indføre uhyggelige islamiske —døds-kult-love” –Sagen er klar !!! –INVASIVE arter –(ikke danske homo´er) –SKAL udryddes i hele Europa !–Send dem allesammen tilbage til MELLEM-ØSTEN ! –AF hjertet TAK !

 82. Af otto otto barreth

  -

  Kaere Day…happy day:

  Helt enig i dine synspunkter.
  Du glemmer lige, at diktatorerne/rovhullerne i de homefjendske nationer ogsaa bliver et problem kvit, for nu kan man slippe af med “de skeraekkelig “lad dem blot rejse til Europa.

  Det er et haan at tage mod enkelte homoseksuelle, problemerne/lovene maa laves om i de fanatiske stater.

 83. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen.
  Hvorfor spærre du min vej ?.. seneste indlæg, er tilmed kort.. lad vær med at leg dommer,
  Jeg skriver intet som forbryder sig imod lovgivningen, så hvorfor laver disse problemer ?.
  PS. Indlægget, er tilmed pænt kort, hvilket betyder, at du sidder og forskelsbehandler folk.

 84. Af Lars Petersen

  -

  Henrik Day Poulsen (2-2)
  Endelig går denne amatør forening ligeså ind for EU, da man blot nøjes med at være kritiske,
  og da EU som bekendt forbyder selektering af hvem de enkelte nationer må tage ind og ikke,
  så ophæver man dermed sit eget argument vedr. stop for muslimsk indvandring. Logisk logik.

  Jeg vil derfor bede dig om, (blot på basis niveau), at sætte dig ind i det du mener noget om.

 85. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen. (1-2)
  Søren Espersens pludselige mening om stop for muslimsk indvandring, er ren manipulation,
  idet D,F fortsat går ind for konventionerne, og har gjort dette fra partiets start i 95, og heeele
  vejen frem til seneste valg, hvor deres formand blev spurgt specifikt, (2X tilmed), om man
  fortsat gik ind for konventionerne, og svaret lød: JA,. D,F, går ind for nuværende konventioner.

 86. Af Henrik S

  -

  Måske er 5 millioner homosexuelle fra Uganda , det , der kan redde Danmark fra at blive et muslimsk land.
  Måske ingen dårlig ide.
  Så kan vi alle være gode og hjælpe de homosexuelle imod islamisterne.
  Hellere et homoland end et islamisk land.
  Homoer er ikke blodtørstige eller ønsker underkastelse.

 87. Af j nielsen

  -

  “Den holdbare løsning på problemet er selvfølgelig, at menneskerettighedsforkæmpere retter vreden over, at homoseksuelle i mange afrikanske lande bliver forfulgt af religiøse fundamentalister, mod de religiøse fundamentalister, der forfølger de homoseksuelle, og presser dem til at respektere menneskerettighederne.”

  Er det de samme menneskerettigheder som en flok hvadskaljegkaldedem herhjemmefra anser for håbløst forældede og ønsker hen hvor peberet gror da de gør at de ikke selv kan te os præcis som de har allermest lyst til overfor folk der ikke er som folk er flest.

  For så er det da op ad bakke med at få andre til at overholde konventioner, hvilket blot er et andet ord for indgåede aftaler, som man selv højlydt proklamerer at ville kaste på historiens losseplads med den begrundelse at det hører en anden tid til.

  I den pågældende sag i øvrigt: religiøse kristne fundamentalister. Det bliver der sprunget let og elegant hen over så det i løbet af nul komme fem kan handle om islam igenigenigen.

  Men kristne er vel dybest set også sådan en slags muslimer.

 88. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Modstand eller ligefrem afsky for homoseksualitet har været til alle tider, så ingen har ‘patent’ på det. Det er i nyere tid, at vi er blevet bedt om at være forstående omkring den slags forhold.
  Dvs sige ikke at forfølge de mennesker, der ser sig nødsaget til, hvis de vil have et følelsesliv og kærlighedsliv ligedan, at ty til det egne køn.

  Det er såkaldt naturligt for mennesket at vende sig imod homoseksualitet, så derfor intet unaturligt eller ondt ment af den grund – men naturligvis ikke ok at hverken udstøde eller forfølge andre mennesker af den grund.

  Ikke en let opgave som det ses verden over.

  Men – der er årsager til homoseksualitet, som der er ved så mange andre menneskelige tilstande og adfærd. De kendes bare ikke bredt. Det ville formentlig både kunne forebygge og lette de homoseksuelles gang her på jorden, hvor det ikke kan være anderledes.

 89. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Axel Eriksen

  “Retssikkerheden: Når afgørelsen/dommen er fældet af myndighederne, kan så en mindre skare af befolkningen møde op og ved højlydte protester få den omstødt? Rent anarki!”

  Jeg vil give dig ret i, at det ville være ren anarki, hvis man kan få en dom omstødt bare ved at en mindre skare møder op og protesterer.

  Det er da heldigvis heller ikke sådan, det foregår.

 90. Af Javier Martinez

  -

  AF BIRGIT HVIID LAJER – 3. AUGUST 2016 19:19
  “Modstand eller ligefrem afsky for homoseksualitet har været til alle tider, så ingen har ‘patent’ på det. …Det er såkaldt naturligt for mennesket at vende sig imod homoseksualitet, ”

  Må vi have lov at spørge om du tilhører “modstand eller afsky”? Mit gæt er afsky!

 91. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen. (1-2)

  En kun sidste kommentar herfra, (da intentionen, ikke er at ville “spamme” din blog).

  1. Dvask Folkeparti, har siden 1995, været “FOR” de int. konventioner. (selv under sidste valg).
  2. Dvask Folkeparti, går fortsat ind for EU, idet man blot nøjes med at være halv-kritiske.
  3. Dvask Folke parti, har aldrig bestilt andet, end at dyrke skattebaseret genvalgs-strategi.
  4. Den skattebaserede genvalgs-strategi, er procentuelt udnyttet voldsomt af de indtrængte.
  5. Den skattebaserede strategi, udgør sin egen selvstændige tiltrækning på indvandringen.
  6. Førtidspensioner, Barselspenge, (som supporter den muslimske fertilitet) DF står altid bag.

  Ja, selv den voldsomme Østeuropæiske indvandring. sker oftest på skatte-aktiverede jobs.
  eller anden, idet de oprindelige borgere, tvinges til at betale for nævnte skatte-strategier,
  hvormed arbejdsgiver må betale højere løn, som igen favorisere Østeuropæeren, som pænt
  indlysende, reflektere ud fra den løn de kommer fra, indtil også de udgør en underskudsbutik.

  Det morsomme er dog, at de Østeuropæiske, (eller muslimske for den sags skyld)l, fortsat er
  “kaste-underlagt”, at skulle betale til Statsmonopoliseringen, hvad enten vi taler journalisten,
  lægen, hele uddannelsessektoren, (hvor man tilmed skatte-begaves med SU oven i hatten),
  hvilket igen bevirker, at de markeds-underlagte, rammes dobbelt, mens de monopoliserede,
  ingen markeds-modstand får, idet østeuropæeren, ved indtrædelse i en af statsmonopolerne,
  straks løftes i gage, op til 400%, imens de markeds-underlagte Øst EUére, presser de andre.

  I samtlige af ovennævnte punkter, er Dvask Folkeparti, ikke bare en del heraf, men ses oftest
  særdeles aggressive i fastholdelsen af samme, (hvilket også gælder førtidspensionerne), idet
  disse tæller intet mindre end 225.000 stk. (X disses samboende + forælde = ca. hele 787.000
  vælgere, som den skatte-købte journalist, holder sig langt fra. Og sygen fortsætter som hidtil.

 92. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen (2-2)

  DERFOR HÆNGER DET IKKE SAMMEN:
  Det er bl.,a, i det lys, at din opstilling; gående på: “Er Søren Espersen – realist, eller ekstremist”,
  (vedr. stop for muslimsk indvandring), at man må tage sig til hovedet, da dit oplæg er sygt
  fraværende, målt med helhedens utallige delelementer, som spejlvender hele skyldsparten.

  DEN ENESTE LØS NING ER DERFOR FORTSAT:
  * Centraladministration –> Presse –> Borgere, ses afløst af: Centraladministration –> Borgere.
  * Dvs. her skal “IKKE” være et altødelæggende mellemled, mellem central adm. og borgerene.
  * Pressens ansatte, skal fjernes fra finansloven, og gennemgå demokratisk produkttilpasning,
  * Befolkningen fastsætter nu den “direkte konfrontation”, via de nu demokratiske medier..
  * Oprensningen af de genvalgs-strategiske skatter, tilbagerulles via individuelle til, og fravalg.

  * Omkring for, versus imod de utallige skatte-skabte delelementer, sættes to software porte,
  i de nu demokratisk konverterede medier, sådan at for og imod, ikke blandes med hinanden,
  så snart X case, kan indgå i demokratisk til, eller fravalg, hvormed de system-.inhabile, derfor
  ikke kan forpurre den enkeltes ønske, (for egne penge), og forretningen Danmark vinder frem

  * Ergo.. ønsker venligboerne, og tilsvarende segment, en fortsat indvandring… fint, men som
  jeg netop har gennemgået, (dog voldsomt overfladisk, da her kræves 4X struktur-bokse), vil
  disse altså “SELV” skulle betale regningen, hvilket vil sige, at man ikke længere kan “lege” god
  på andres nationaløkonomiske, og deraf person-økonomiske, samt kulturelle bekostninger…

  Problemet er imidlertid, at så længe journalisten er hægtet op på finansloven, vil denne hele
  tiden blive ved med at tale uden om ovennævnte forretnings, og demokratiseringsproces,
  da man lever af modsatte, og deraf konstant invitere sig selv, eller tilsvarende ind foran andre.

 93. Af Axel Eriksen

  -

  @ Niels Juul Hansen!

  “Det er heldigvis heller ikke sådan, det foregår”. Nåh ikke?

  Ud af en befolkning på nær 6 mill. kunne 100-200 personer (relativ lille skare) for et par dage siden i Københavns Lufthavn forhindre, at en udvisningskendelse blev effektueret!

  Men du har måske en anden viden end den, der foreløbig er blevet den øvrige offentlighed til del????

 94. Af Javier Martinez

  -

  “Det er da heldigvis heller ikke sådan, det foregår.”
  NJH

  Du har da helt ret i at statsborgerskabet endnu ikke er i hus…Men uden tvivl vidste skaren at ved at oplyse hendes navn, og deraf en dødsstraf i Uganda, at hun ikke kunne udvises..Og hvem ønsker at udvise en dødsdømt? Ej heller undertegnede…

  Viser vel blot nødvendigheden via at udvisninger foregår helt anderledes? Uden offentlighedens information om dens eksekveringsdato? Navneforbud, mv. ?
  Og alt for mange advokater her er alt for lidt interesseret i den Danske models bevarelse, og kun deres egen “fame and fortune”, ..

  Danmark kan simpelthen ikke redde hele verden..Og så mange er ankommet nu..

 95. Af J. Hanse n

  -

  Skal homoseksuelle have asyl?
  Spørger Day Poulsen.

  Naturligvis skal de det, hvis de er forfulgte.
  At få asyl fordi man er homoseksuel er lige så rimeligt som andre former for asyl.

  Jamen hvordan kan vi vide om forfulgte lesbiske kvinder virkeligt er lesbiske?
  Jamrer homofoberne på denne blog.
  Ja homofoberne finder jo aldrig ud af det.
  Da ikke bare lesbiske kvinder går i en stor bue uden om dem.

 96. Af J L

  -

  “Enkeltsager om udvisning af asylansøgere bør medierne kollektivt beslutte ikke at bringe.”

  Er der andet stof, som medierne kollektivt burde beslutte ikke at bringe? Hvad med indlæg fra en egocentrisk og indskrænket psykiater?

  Hilsen Jesper Lund

 97. Af Javier Martinez

  -

  PS opgiver at få indlæg igennem i lilleør…

  AF FLEMMING L AU – 4. AUGUST 2016 0:29
  “Javier Martinez.
  Frimurerlogen har absolut intet at gøre med kristendommen, tværtimod.”

  AF J L – 3. AUGUST 2016 23:42
  “Enkeltsager om udvisning af asylansøgere bør medierne kollektivt beslutte ikke at bringe.”

  Skal vi redde kun dem med nok medie exponering? Så lige så godt allesammen, for det er faktisk dybt,dybt uretfærdigt at kun dem med et mundtligt effektivt netværk får lov at blive!..

  Naturligvis kan man ikke udvise en muligvis nu dødsdømt, det siger sig selv….Og lade os se på det nøgternt..ER vel kun et fåtal der får stablet en sådan opbakning på banen, mens andre uden tvivl endnu mere havet behov for ophold? Jeg har været i Uganda, under samme præsident endda, men i 1992..Han har været der alt, alt for lang tid….Manden er blevet en ny mugabe, selvom han dengang var ret så fremskridts agtig…Han er blevet en renlivet trump populist nu, som lever via den nederste fællesnævner…

  Så en Danida truck der jeg var der, der gav tusindvis af tulip “dåsesvin” ud i en større by da jeg var der..(muligvis hovedstaden, kan ikke huske det)..Men erindre området..Svin løb omkring over det hele, og der var mad i galore for alle..Ingen sult nogen steder som man ellers oplever i Afrika her og der…Mit værste minde om Dansk udviklingshjælp i Afrika!…Totalt nytteløst, og blot om at hjælpe venstre svineavlere i Danmark..

  Ps Lilleør, opgiver at få indlæg igennem, og nu hvor der er lidt ytringsfrihed, må vi forsøge her..

  “over 5o folkekirkepræster er frimurer”,,..Læs og græd!
  http://www.religion.dk/sp%C3%B8rg-om-nyreligi%C3%B8sitet/frimurer-logen-har-problematiske-elementer…http før.

  Der er visse “gnosis” hedder det vist, forskelle…..Flere af beat generationen var også der som William Burroughs..
  ://www.religion.dk/2014-05-18/er-kirkerne-modstandere-af-frimurerlogen…https før

  Men 5o folkekirkepræster taler vist sit tydelig bevis sprog?

 98. Af Javier Martinez

  -

  ps..

  ps var til;

  “AF FLEMMING LAU – 4. AUGUST 2016 0:29
  Javier Martinez.
  Frimurerlogen har absolut intet at gøre med kristendommen, tværtimod. Det et lukket selskab!
  Det er irrelevant at Brevik ikke har har fraveget sin tro med munden, men han har gjort det i gerningen!”

 99. Af hektor heimlich

  -

  http://ekstrabladet.dk/112/truet-med-pistol-i-lyskryds-fem-gerningsmaend-tvang-sig-ind-i-bilen/6222142
  så er asylansøgerne på banen igen –regeringen sidder på hænderne. Snart er det danske samfund raseret!

 100. Af J L

  -

  Javier Martinez

  Enkeltsager – uanset emne – bragt i medierne sætter fokus på en problemstilling. Exponeringen kan føre til bedre håndtering af problemstillingen til gavn for ikke blot for de berørte i enkeltsagen, men også for alle andre i en tilsvarende situation.

  Hilsen Jesper Lund

 101. Af Axel Eriksen

  -

  Jeg vil slå en ting fast med syvtommersøm – jeg er ikke mod homofili – lige så lidt som mod religion, hvis man bare ikke på en fundamentalistisk facon skal have indpodet fra disse grupper, at “almindelige”, heteroseksuelle og ateister ligefrem skal bombarderes med propaganda og det, der er værre!

  Til J. Hansen: Testen kan vist ikke afgøres som af dig foreskrevet. Jeg har da mødt kvinder, der har gået i en bue udenom mig – men om fordi de var lesbiske, det ved jeg da ikke og er også ligeglad!

  Jeg har også mødt mænd, der angiveligt var bøsser. Gik det modsatte køn i en stor bue uden om dem? Nej! Kvinderne flokkedes om dem!

  Men helt tilbage til emnet: Homofili må ikke i sig selv være en begrundelse for at opnå asyl i Danmark!

 102. Af Axel Eriksen

  -

  Og jeg kan stadig ikke forstå, at man “flygter” fra omegnen af Ækvator til omegnen af Nordpolen – når der er så mange mulige mellemstationer, hvor der er sikkert!

 103. Af Axel Eriksen

  -

  @ Jesper Lund!

  Ja, og eksponeringen kan give den direkte modsatte effekt for alle andre i den tilsvarende situation!

 104. Af J L

  -

  @ Axel Eriksen

  “Ja, og eksponeringen kan give den direkte modsatte effekt for alle andre i den tilsvarende situation!”

  Du har sikkert ret. Kan du give et eksempel?

  Hilsen Jesper Lund

 105. Af Axel Eriksen

  -

  @ Jesper Lund!

  Nej, det kan jeg ikke – fordi det kommer aldrig frem. Fordi overeksponering af enkeltsager er bare “breaking news” – videre til den næste nye på et helt andet område!

 106. Af Helge Nørager

  -

  Frimurer hjælper andre frimurer, det er deres ordens funktion.

  Skulle en frimurer eller flere, have lidt overskud og trang til pudse glorien, kan de da lave lidt altruistisk velgørenhed.
  Men det vil ikke ændre på at en frimurer hjælper altid en frimurer før noget andet.

  Så når byggekontrakter på kongeslotte, domkirker osv, traktater om ret til udnyttelse af koloniers råvarer, deling af handelsområder mellem store private virksomheder, udnævnelse af medlemmer af den højeste embedsstand.
  Har frimurerne igennem mange hundrede år ganske effektivt bevist, at et medlems skab af deres orden hjælper ganske gevaldigt, mod selvfølgeligt at kunne huske at hjælpe andre ordensbrødre.

 107. Af Javier Martinez

  -

  AF J L – 4. AUGUST 2016 07:11

  Naturligvis skal det hele kunne diskuteres, og enkeltsager er gode til at få et emne frem!.. Og der er meget grove overtrædelse af interesser fra landets svageste som ellers ikke blev belyst, via lidt frivillig exponering hjælp fra frivillige….

  I det specifikke tilfælde med udvisning, er det dog åbenbart at demokratiet er sat ude af spil ved den.
  Det er den jo ikke fx hvis aviserne ikke belyste handlet kvinder fx, og en gruppe mødte op og tog sagen op for exponering.

 108. Af Helge Nørager

  -

  At mange konger gennem tiden, i forskellige lande nidkært har forsøgt at nedkæmpe, forbyde og udrydde frimurer, er ikke opdigtet.
  Frimurer har været upopulære i seriøs grad under forskellige enevældige konger.
  De har frimurer har den snedige ide at kongens og landets love ikke altid gælder dem, hvis de strider i mod deres ganske vist hemmelige tro, men konflikter er opstået diverse steder hvor magtkampe mellem en enevældig konge, og denne hemmelige tro var uundgåelige pga af frimurernes love og tro.
  Kort sagt magthaver i tidens løb har anset frimurer som en trussel da sekulære love ikke altid opholdes.
  Hvilket sjovt nok gør at en wahabi salafist og en frimurer truer samfundet på samme grundlægende måde.
  De anerkender ikke kongens love, da de begge er tjener en højere retfærdighed.

 109. Af Axel Eriksen

  -

  Ja, uden at kende til det – så er det vel en slags fagforening for mennesker, der kan udvise en lille smule selvstændigt initiativ – helt i lighed med de sammenslutninger, som de stakkels “lønslaver” er medlem af!
  Men jeg har nu aldrig forstået, at der vist skal særlige optagelsesritualer til!

 110. Af Javier Martinez

  -

  Helt enig Helge..Som også står at læse i mit link ovenover, har ikke så få konger i Danmark været frimurer..Dette er de ihvertfald ikke åbenlyst længere…

  Frimurerbrødre skal forbydes adgang til offentlige stillinger på de højeste poster som embedsmænd, politikere, Politichefer, Generaler, men især Dommere og politibetjente..

  NPL, er du også frimurer? Troet ikke jøder kunne optages? 🙂 Nej, den blev vist startede af jøder,,Hitler sagde således ihvertfald, og forsøgte selv at få den nedlagt..

  “Den 8. september sendte han -best-et telegram til Berlin, hvori det blandt andet hed: at man nu også må tage stilling til jøde- og frimurerspørgsmålet i Danmark. Løsningen for frimurerne var klar: Logerne skulle opløses, en del frimurere arresteres, og bygningerne beslaglægges. Den 18. september kom der svar: Føreren har bestemt, at deportation af jøder fra Danmark skal gennemføres. Frimurerne blev ikke nævnt. Hvorfor? En logisk grund kunne være, at kong Christian X var stormester for de danske frimurere. At arrestere ham ville få uoverskuelige konsekvenser.”
  http://www.kristeligt-dagblad.dk/kronik/klapjagten-p%C3%A5-j%C3%B8der-og-frimurere

  Stalin og Franco var også imod logen, og vel det mest fornuftige de 3 foretog sig?

 111. Af Axel Eriksen

  -

  Jeg tror også, at medlemmerne skal besværge sig til en religion – ligesom visse fagforeninger kræver en partibog, der er i overensstemmelse med en “rød” ideologi!

 112. Af Hektor Heimlich

  -

  Trump hævder at Hillary Clinton har skabt IS: desværre har han ret. Obama tabte freden på gulvet, trak de amerikanske tropper hjem fra Irak og Afghanistan uden at sikre freden, uden at dele landene op mellem Shia og Sunni muslimer. Emnet burde helt klart have diskuterets ved FN og man bude have skabt demilitariserede zoner , som på Cypern.
  Vi betaler for at have FN kørende, -men FN er fuldstændigt magtesløst og opviser ingen initiativer til at skabe fred i verden og få muslimerne gennet tilbage til deres egne lande så vi andre kan have vore lande i fred. Hvor vil Løkke at vi danskere skal rejse hen?? 600.000 svenskere er allerede udvandret til USA, Canada, New Zealand og Norge. De fleste har det bedre, der hvor de er nu. Det er ikke de fattige, der er udvandret. Nej, det er de mennesker, som har økonomiske muligheder og ønsker en god fremtid for sine børn og børnebørn. Min søn er udvandret til USA.

 113. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  !!! –Kan man ikke “få luft ” ! i samfundet –som det har udartet sig efterhånden! –Så kan man i det mindste få luft for sin irritation her hos “tolerante DAY ! “—Hvis det ligealtså passer ham !—-DER ER FOR MANGE homosexuelle mænd i det danske samfund ! –Og det kan man takke de offentlige pædagoger M/K for ! –Fordi de har opdraget danske drenge “som piger” –ERGO –tror NU de unge mænd, at de er piger !—Så er der ingen flotte danske kvinder, der vil “røre dem med en ildtang” –De henvender sig istedet-for til “sædklinikkerne” –Som også eller altid har “de homosexuelle mænd” –Som leverandører ! –De høje blåøjede vikinger er så eftersputgt i hele verden ! –Spørgsmålet er : Om det nedarves AT: Være homosexuel ???

 114. Af Hektor Heimlich

  -

  http://www.b.dk/nationalt/naestformand-i-dansk-islamisk-begravelsesfond-tilbyder-at-begrave-fransk-terrorist
  Ja die dummen Daenen går jo med til alt!!

 115. Af P. Torbensen

  -

  Skal homoseksuelle have asyl-nej de kan søge nærmeste land i den verdensdel de kommer fra og bor i og kæmpe for deres rettigheder der-ellers åbnes sluserne på endnu mere vid gab.

 116. Af Axel Eriksen

  -

  Jeg kan ikke komme ind på linket. Er vedkommende overhovedet: “Eine dumme Däne”?
  Eller er det en importeret dumrian?

 117. Af hektor heimlich

  -

  Det er faktiskt også ret spøjst at tænke på at jeg som er kristen har Gud som min højeste Herre, medens ateister har Løkke Rasmussen, -good luck siger jeg bare!

 118. Af hektor heimlich

  -

  Teddy, jeg kan trøste dig med at homosexualitet ikke er arveligt. Det underlige er at der til hver en tid har været omkring 7-8 % homosexuelle i verden og til trods for at homosexuelle sjældent får børn så vedbliver der at være samme andel homosexuelle i de forskellige samfund. Regn den ud hvis du kan!

 119. Af Axel Eriksen

  -

  Ja, hvis man kan se det “morsomme” i religion – så må det være særdeles spøjst at forestille sig, at ens “højeste Herre” er komplet usynlig – men åbenbart befinder sig i himmelen!
  Nærmest lattervækkende!

 120. Af hektor heimlich

  -

  hellere usynlig end synlig skulle jeg ville sige -Løkke Rasmussen -Vor Herre bevares -hvilket opløftende syn –

 121. Af J. Hans en

  -

  Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist.
  Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand.
  Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist.
  Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde.
  Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere.

  Martin Niemöller (1892-1984)

  Day Poulsen mener mærkeligt nok ikke, at homoseksuelle skal kunne få asyl.
  Hvis deres liv er truet.
  Day Poulsen kan glæde sig over, at Danmark er et frit og tolerant land.
  Men vi kan desværre ikke tage det for givet, at dette vil fortsætte.
  Sorte kræfter er på spil for at ændre dette.
  Day Poulsen er et af disse sorte kræfters villige redskaber.

 122. Af j nielsen

  -

  “Er vedkommende overhovedet: “Eine dumme Däne”?”

  I så fald må det være en kvinde.

 123. Af j nielsen

  -

  “Jeg tror også, at medlemmerne skal besværge sig til en religion – ligesom visse fagforeninger kræver en partibog, der er i overensstemmelse med en “rød” ideologi!”

  Det vidste jeg ikke. Hvilke fagforeninger er det?

 124. Af j nielsen

  -

  “Det er faktiskt også ret spøjst at tænke på at jeg som er kristen har Gud som min højeste Herre, medens ateister har Løkke Rasmussen, -good luck siger jeg bare!”

  Endnu mere spøjst at tænke på at de ligner hinanden som to dråber vand. Men man kan skelne dem på at vor herre er til hest og lars løkke kører på cykel.

  Og sådan kan man også høre hvem der er kristen og hvem der er ateist. Hvor en kristen ville have sagt “Vor herre til hest”, der siger ateisten “Lars løkke på cykel”.

  Prøv selv at lægge mærke til det.

 125. Af Axel Eriksen

  -

  Bravo J Nielsen – du fattede pointen!

 126. Af Axel Eriksen

  -

  J.Hansen – du vil vel ikke i ramme alvor sammenligne et kommende Danmark med Nazi-Tyskland?

  I øvrigt læs også Wilhelm Runz, f. 1926: “Barn og ung i Tyskland 1926 til 1945”.
  Enhver, der har læst den, må og skal bekæmpe totalitære regimer!

 127. Af J. Hans en

  -

  AF AXEL ER IKSEN – 5. AUGUST 2016 06:10
  “J.Han sen – du vil vel ikke i ramme alvor sammenligne et kommende Danmark med Nazi-Tyskland?”

  Danmark bevæger sig i den forkerte retning.
  Og jeg finder det besynderligt, at Day Poulsen ikke mener, at mennesker som tilhører den samme minioritet som ham bør beskyttes.

 128. Af hektor heimlich

  -

  https://www.youtube.com/watch?v=vZ-nw0ijTpQ
  Sweden has committed suicide

 129. Af Kim P Olsen

  -

  “J.Hansen – du vil vel ikke i ramme alvor sammenligne et kommende Danmark med Nazi-Tyskland?”

  Jo da. Det er et evigt tilbagevendende tema i ha nsen s haha indlæg.

  I dette tilfælde er han sen haah totalt blind for, at der er masser af lande i Afrika hvor homoseksualitet er accepteret ligesom i Danmark.

  Hvorfor kvinder fra Uganda rejser den halve verden rundt for at finde et rigt land at søge asyl i kan haha-hansen mådke forklare?

 130. Af Axel Eriksen

  -

  J Nielsen for at være helt ærlig – det skal man jo være – så ved jeg ikke, hvordan det er i dag. Men i hide tider for 15-20 år siden var jeg revisor i 9 lokalafdelinger af en fagforening, der i dag er blevet til 3F. Alle ansatte skulle naturligvis have “rød” observans og så også, at medlemmerne var det!

  Hvorfor en V-revisor blev valgt som revisor – min partner var erklæret SF`er!!!!

 131. Af Axel Eriksen

  -

  hide skulle have været hine.

 132. Af Axel Eriksen

  -

  J Nielsen, “Eine dumme Däne” kan da kun være et af de utallige kvindelige medlemmer af EL, SF eller De Radikale!

 133. Af Axel Eriksen

  -

  Og J Hansen: Læs også Solsjenitsyn: “Gulag Øhavet” – praktisk udført i et kommunistisk, totalitært samfundssystem!

  Og hvorfor ikke Huxley`s: “1984” og “Kammerat Napoleon” – teoretiske bøger om det samme emne?

  Hvis vi ender der – så bliver det efter min afgang til Hector Heimlich`s “højeste herre”!

 134. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  AXEL ERIKSEN ! —Jubiii, hvor har du ret ! —Skal de ræverøde “parti-soldater” –Fortsat kunne sidde –og hæve fede lønninger i Folketinget ?? –Jeg mener –NIX-NEJ !—Dem, der betaler for deres evige driver-tilværelse ! –NEMLIG : Erhvervslivet !! –Skal også bestemme, hvem, der for fremtiden skal have lov til, ar hæve de fede lønninger–som erhvervs-livet betaler (også den lille butiks-ejer ) —OG så skal “skolefrøkner/MK ” –Fuldstændigt udelukkes fra, at blive undervisnings-ministre !—Vi er klar til et valg, hvor Løkke & Co ´s jyske plattenslagere –er “en saga blot” !—–p.s. ! –Det skal heller ikke længere være muligt “For off. ansatte –AT: sidde hele livet som papirnussere –og drive den af –hele deres liv i off. kasse 1 ´s lukrative “yngel karet” –Slut med det ! –Godt, at DR. er kommet i søgelyset, hvor generaldirektøren hæver dobb. så meget i hyre “Som statsministeren”–I det hele taget ER –DR. en skamplet på–vores allesammens tvangs-licens på 4 milliarder kroner !

 135. Af J Hanse n

  -

  AF AXEL ER IKSE N – 5. AUGUST 2016 06:10
  “J.Han sen – du vil vel ikke i ramme alvor sammenligne et kommende Danmark med Na zi-Tyskland?”

  Danmark bevæger sig i den forkerte retning.
  Og jeg finder det besynderligt, at Day Poulsen ikke mener, at mennesker som tilhører den samme minioritet som ham bør beskyttes.

  Og når du læser det tåbelige indlæg fra br eivik sympatisøren som stammer hele tiden.
  Så forstår man, at vi bør være på vagt.
  De sorte kræfter vejrer morgenluft.

  Du skriver Axel Erikse n:
  “Hvis vi ender der – så bliver det efter min afgang til Hector Hei mlich`s “højeste herre”

  Mon dog han kalder os hjem til sig her med det første.
  Vi har mange gode år foran os.

 136. Af Kim P Olsen

  -

  Eller bare læs et eller andet…..

 137. Af Javier Martinez

  -

  AF J NIELSEN – 5. AUGUST 2016 01:47
  “Jeg tror også, at medlemmerne skal besværge sig til en religion – ligesom visse fagforeninger kræver en partibog, der er i overensstemmelse med en “rød” ideologi!”

  Det vidste jeg ikke. Hvilke fagforeninger er det?”

  Krifa hedder den! 🙂

  “Men man kan skelne dem på at vor herre er til hest og lars løkke kører på cykel.”…Endnu mere præcist faktisk,,,Fadbamsen zigzagger på cykel og går på vand gennem korruptionen…

  “huxley og 1984”
  V revisoren har vist ikke helt forstand på det litterære…1984 var en bog af George Orwell, og beskrev et borgerligt nazistisk helvede, som det hitler forsøgte at opbygge hvor industrien ejede alt og folket var slaver..Huxley skrev “fagre nye verden” som drejer sig om det samme. Orwell var socialist, og skrev bogen efter anden verdenskrig.

 138. Af Javier Martinez

  -

  AF J NIELSE N – 5. AUGUST 2016 01:47
  “Jeg tror også, at medlemmerne skal besværge sig til en religion – ligesom visse fagforeninger kræver en partibog, der er i overensstemmelse med en “rød” ideologi!”

  Det vidste jeg ikke. Hvilke fagforeninger er det?”

  Krifa hedder den! 🙂

  “Men man kan skelne dem på at vor herre er til hest og lars løk ke kører på cykel.”…Endnu mere præcist faktisk,,,Fadbam sen zigzagger på cykel og går på vand gennem korruptionen…

  “huxley og 1984”
  V revisoren har vist ikke helt forstand på det litterære…1984 var en bog af George Orwell, og beskrev et borgerligt naz istisk helvede, som det hitler forsøgte at opbygge hvor industrien ejede alt og folket var slaver..Huxley skrev “fagre nye verden” som drejer sig om det samme. Orwell var socialist, og skrev bogen efter anden verdenskrig.

 139. Af Javier Martinez

  -

  Flere nazi.ster her begræder stadig at de ikke vandt anden verdenskrig…Kunne de ikke græde i en anden blog hvor dette er emnet?

 140. Af J. Hanse n

  -

  AF AXEL ER IKSEN – 5. AUGUST 2016 06:10
  “J.H an sen – du vil vel ikke i ramme alvor sammenligne et kommende Danmark med Na zi-Tyskland?”

  Danmark bevæger sig i den forkerte retning.
  Og jeg finder det besynderligt, at Day Pou lsen ikke mener, at mennesker som tilhører den samme minioritet som ham bør beskyttes.

  Og når du læser det tåbelige indlæg fra b reivik sympatisøren som stammer hele tiden.
  Så forstår man, at vi bør være på vagt.
  De sorte kræfter vejrer morgenluft.

  Du skriver Axel Erikse n:
  “Hvis vi ender der – så bliver det efter min afgang til Hector H eimlich`s “højeste herre”

  Mon dog han kalder os hjem til sig her med det første.
  Vi har mange gode år foran os.

 141. Af Javier Martinez

  -

  Også en enkelt “ikke læser” her..Navnet KO.

  Interessant hvorledes han overhovedet kan muher sig til en mening, uden at være en læser?
  MUH forklaret…..
  http://www.bt.dk/nyheder/derfor-siger-koeer-muh

  “Day Poulsen mener mærkeligt nok ikke, at homoseksuelle skal kunne få asyl.
  Hvis deres liv er truet.” jh

  Interessen laver overfor lesbiske interesser?

 142. Af J. Hans en

  -

  AF AXEL ER IKSEN – 5. AUGUST 2016 06:10
  “J. Han sen – du vil vel ikke i ramme alvor sammenligne et kommende Danmark med Na zi-Tyskland?”

  Danmark bevæger sig i den forkerte retning.
  Og jeg finder det besynderligt, at Day Poulsen ikke mener, at mennesker som tilhører den samme minioritet som ham bør beskyttes.

  Og når du læser det tåbelige indlæg fra personen som sympatiserer med en norsk massemorder og som stammer hele tiden.
  Så forstår man, at vi bør være på vagt.
  De sorte kræfter vejrer morgenluft.

  Du skriver Axel Erikse n:
  “Hvis vi ender der – så bliver det efter min afgang til Hector He imlich`s “højeste herre”

  Mon dog han kalder os hjem til sig her med det første.
  Vi har mange gode år foran os.

 143. Af Axel Eriksen

  -

  Nåh, hænger det sådan sammen!. Jeg har læst dem for mange år siden og fandt ud af, at de udtrykker bare meget stort mishag til totalitære regimer – hvad enten de er nazistiske, fascistiske eller i den grad KOMMUNISTISKE! SKÅL i vodka – skide kommunist!

 144. Af Kim P Olsen

  -

  Og når du læser det tåbelige indlæg fra personen som sympatiserer med en af historiens største massemordere Stalin og som stammer hele tiden.
  Så forstår man, at vi bør være på vagt.
  De sorte kræfter vejrer morgenluft.

 145. Af Kim P Olsen

  -

  Ha ns en

  På trods af dit ikke særligt elegante forsøg på at afspore debatten med dit sædvanlige pladder mangler du at svare på:

  Hvorfor tror du en lesbisk fra Uganda vælger at rejse den halve verden rundt og søge asyl i et af verdens rigeste lande, når der nu er masser af lande i Afrika, hvor det er fuldstændigt uproblematisk at være homoseksuel?

 146. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  HECTOR HEIMLICH ! –Tak for svaret !—–Det må være arveligt, at være homosexuel ! –Vi hører jo for tiden næsten ikke om andet lige for tiden ! –Homosexualitet er det nye SORT !–En modedille ! Skulle man tro ! –Det kan umuligt passe AT: Så maaaange homo´er har skjult deres mani ! –Før i tiden ! —Min lille mening er faktisk AT: Alle de kvindelige pædagoger/Skolefrøkner “Smitter” –drengebørnene med deres kvindelighed ! —I en forsamling af kvinder (f.eks. på arbejdet ) –Ender med, at “menstruére på nøjagtig samme tid –efter nogen tid !! –SÅ det smitter altså !—P.s. Jeg vil lige tilføje AT: 24syv ´s udsendelse “Er du sunshine” –Får faktisk mine lattermuskler til, at vibrére –noget så dybt og inderligt ! –jeg morer mig kongeligt ! –OG så er de homo´er ikke farlige –og voldelige (en mægtig god ting ikke sandt ? )

 147. Af Kim P Olsen

  -

  Jamen hvis du nu kunne forklare, hvorfor en lesbisk foretager en rejse som jeg beskriver, så kunne det jo være dit beskedne bidrag til at dæmme op for de soooorte kræfter, som ifølge dig truer med at overtage Danmark.

  Du plejer jo nok, bakket op af martini, at kunne sætte tingene på plads med nogle få gennemtænkte og superskarpe argumenter.

  Kom nu piphans. Oplys de uoplyste. Spred lys i mørket som kun du kan gøre det 🙂

 148. Af Axel Eriksen

  -

  Man bliver overrasket! Javier Martinez alias SS ved faktisk noget – alt er ikke kun løse selvopfundne postulater!

 149. Af Axel Eriksen

  -

  Kim – nu elsker de ordet “ekstremist” – hvorfor ikke glæde dem med at betegne dem som venstreekstremister?

 150. Af Axel Eriksen

  -

  @ Martinez 5. august kl. 11.48!

  Nu er du igen helt derude, hvor du ikke kan bunde – en “rød” partibog for at blive optaget i Krifa????

  Krifa er oprindelig en forkortelse for Kristelig Fagforening og er helt upolitisk – derfor den store modstand mod den fra de “røde” fagforeninger!

  Hvis man skulle have partikort til den, var det vel fra Kristendemokraterne, der ved sidste folketingsvalg fik godt 29.000 stemmer – nok ikke alle kom fra partimedlemmer!
  Krifa har efter egen angivelse 114.000 medlemmer!

  Du står konstant med bukserne nede om haserne!

 151. Af Kim P Olsen

  -

  Jo! Venstreeskrementer er en rammende betegnelse!

 152. Af j nielsen

  -

  “Hvorfor tror du en lesbisk fra Uganda vælger at rejse den halve verden rundt og søge asyl i et af verdens rigeste lande, når der nu er masser af lande i Afrika, hvor det er fuldstændigt uproblematisk at være homoseksuel?”

  Der kan være en hvilken som helst af et utal af personlige grunde. Til at en af de muligvis adskillige af den slags flygtninge er havnet her. Mens resten så er havnet andre steder.

  Man kan have et bekendtskab i Danmark. Det kan være en andenugander, noget fjern familie. Man kan kende en dansker. Have haft en dansk kæreste. Engang arbejdet for et dansk firma. Set danske film i tv. Læst Valhalla.

  Altsammen tilstrækkeligt til at vælge et land fremfor et andet. Men ikke tilstrækkelig grund til at få asyl.

  Andre har også rejst den halve verden rundt for at havne her. Vi har modtaget flygtninge fra Pinochets Chile. Vi har modtaget bådflygtninge fra Vietnam. Vi har modtaget tamiler fra Sri Lanka. Vi har modtaget afghanske flygtninge fra dengang russerne invaderede. Vi har modtaget iranske flygtninge fra den islamiske revolution. Vi har modtaget flygtninge fra opstanden i Ungarn.

  De har ikke allesammen rejst den halve verden rundt for at komme hertil, men for en del er det tæt på.

  Jeg husker ikke nogen der råbte op om at de havde rejst for langt til at det kunne være rigtigt. Måske med undtagelse af tamilerne.

  Men det var dengang i halvfjerdserne og op i firserne, da dette lille land endnu var rigt. I dag er vi ludfattige, og kan blot drømme os tilbage til velstanden for ca. 40 år siden.

  Enten det, eller også er det sådan at jo rigere et land bliver, jo mere fornæret opfører det sig. Onkel Joakim syndromet.

 153. Af j nielsen

  -

  “J Nielsen for at være helt ærlig – det skal man jo være – så ved jeg ikke, hvordan det er i dag. Men i hide tider for 15-20 år siden var jeg revisor i 9 lokalafdelinger af en fagforening, der i dag er blevet til 3F. Alle ansatte skulle naturligvis have “rød” observans og så også, at medlemmerne var det!”

  OK fint nok. Ansatte er én ting – almindelige medlemmer en anden. Jeg må have misforstået indgangsreplikken.

 154. Af j nielsen

  -

  “J Nielsen, “Eine dumme Däne” kan da kun være et af de utallige kvindelige medlemmer af EL, SF eller De Radikale!”

  Däne eller – Dänin? Jeg ved faktisk ikke hvad man siger. Bedst at holde sig til den oprindelige flertalsform.

  Det er ofte en dårlig ide at forveksle uenighed med manglende intelligens. Og i den retning synes jeg ikke én side i det politik spektrum udmærker sig frem for en anden. Der er langt mellen snapsene hvorhen man end vender sig.

  Men Små Blå Mænd findes kun i den ene lejr.

 155. Af Axel Eriksen

  -

  Ja, og “store” røde mænd er uddøde!

 156. Af Javier Martinez

  -

  “Men det var dengang i halvfjerdserne og op i firserne, da dette lille land endnu var rigt. I dag er vi ludfattige, og kan blot drømme os tilbage til velstanden for ca. 40 år siden.

  Enten det, eller også er det sådan at jo rigere et land bliver, jo mere fornæret opfører det sig. Onkel Joakim syndromet.”

  Er naturligvis korrekt at Danmark har langt mere økonomisk overskud i dag end dengang..Men du skal ikke længere tilbage end midt 80érne hvor folk i smørhuller selv i hovedstadsområdet lod døren være ulåst. Det var før alle indbrudstyvene fra østeuropa og borgerlige indførte verdens mest lempelige indvandrings og flygtninge lov..

  Den eneste form for kriminalitet der er upolitisk er vist mord..Både blå og røde deltager her på lige fod.. Men flest kriminelle i blå blok som helhed , men de har sørget for at white collar kriminalitet ikke tæller og registreret korrekt på straffeattesten, modsat blue collar kriminaliteten..

  Så ja..Det er naturligvis mest anstændigt at være for fri indvandring og løn og velfærds erodering og dele alt med nye statsborgere..Problemet er hvad ende resultatet bliver..Og det bliver blot endnu mere ulighed og fattigdom for det store flertal…

  Dansk minimumsløn i 1988 var omkring reelt omkring 85 kr., selvom vi naturligvis desværre ikke har nogen minimumsløn overhovedet i landet. I dag er den godt og vel det samme..Og kan man købe det samme for 85 kr. i dag som i 1988? Lad mig selv svare på denne….NEJ!

  “Men Små Blå Mænd findes kun i den ene lejr.”

  En skarp observation, som fortjener videre tænkning, respekt..AE og KO burde lave lo minutter mindfulness on denne hver morgen.

  AF AXEL ERIKS EN – 5. AUGUST 2016 18:47
  “Ja, og “store” røde mænd er uddøde!”

  Axel altså! Du ved da godt at der ingen kreative så godt som har været i historien, der var blå og store?
  At dele er noget kun røde er villige til..Derfor er disse så store..

 157. Af Javier Martinez

  -

  “Jeg tror også, at medlemmerne skal besværge sig til en religion – ligesom visse fagforeninger kræver en partibog, der er i overensstemmelse med en “rød” ideologi!”
  axel

  Krifa er kristen ja, og min pointe…Ingen fagforeninger kræver en rød partibog..Du opfinder realiteter i din skizofreni..

  ps endnu et indlæg i filteret Støvring.

  AF P CHRISTENSEN – 5. AUGUST 2016 21:44

  Nu kom peter christensen jo ind som forsvarsminister uden at være folkevalgt…
  Tillader du/i overhovedet muslimer i forsvaret?

  “Så er der vel alligevel håb endnu for os danske, at Holger Danske snart dukker op igen!”

  De radikale fik fyret Holger Danske som skatteminister da han begyndte at opkræve fair skatter fra ikke afgifts betalte million dyrer biler på strandvejen..Første dag mener jeg der kom 15 millioner i statskassen..De radikale forlangte at han og SF forlod regeringen..
  Holger Danske får aldrig lov til at repræsentere Danmark ordentligt og anstændigt.

  Jan Petersen

  ja, flere, heriblandt bloggeren, er skuffet over at ekspertisen ikke mener at en borgerkrig er på trapperne. 🙂 Saglighed er svært at sluge for nogen.

 158. Af Kim P Olsen

  -

  Hvis jeg virkelig havde de sympatier og seksuelle præferencer, som du konstant tilskriver mig, ville du nok fremlægge en eller anden form for dokumentation.

  Med dine bizarre ubegrundede beskyldninger, udstiller du såmænd bare dig selv.

  Så fortsæt endelig – du sælger ud af din troværdighed som menneske og debattør.

 159. Af Axel Eriksen

  -

  @ Kim P Olsen!

  Du har helt ret – det ene udokumenterede postulat efter det andet, når argumenterne slipper op – men de har jo heller ingen argumenter, så det sker tidligt!

 160. Af Kim P Olsen

  -

  Martini
  Tillades muslimer i Forsvaret?
  Ja, Forsvaret blander sig ikke politisk/religiøst tilhørsforhold eller seksuel orientering.

 161. Af J. Hans en

  -

  Nå.
  Så kom offerkortet fra den person som ødelægger alle debatter med svinske og løgnagtige indlæg.
  Hvis han ikke ønsker, at man henviser til hans tidligere indlæg, så skulle han jo nok lade være med at skrive dem.

 162. Af j nielsen

  -

  “Ja, og “store” røde mænd er uddøde!”

  Det kunne det godt se ud til – jeg kan ikke komme på nogen. Hertillands i hvert fald.

  Men i det hele taget er det som om politikere skrumper i disse år. Eller er det kun hovederne? Format er der ikke meget af.

 163. Af Kim P Olsen

  -

  Intet offerkort herfra Piphans.

  Du fortsætter bare lige så meget du lyster 🙂 Dine indlæg siger mere om dig end om mig.

  Så længe du henviser til imaginære indlæg og indlæg skrevet af andre i mit navn, kan jeg såmænd sagtens leve med dine mærkelige indlæg.

 164. Af J. Hans en

  -

  At den patologiske løgnhals K0 ikke vil stå ved det som han skriver. Det forstår man sådan set godt.
  Det er jo syg læsning.
  Spis nogle flere tudekiks K0.

 165. Af Javier Martinez

  -

  du sælger ud af din troværdighed som menneske og debattør.
  ko

  Og det kommer fra dig af? ha ha ha

  Du har ingen argumenter nogensinde som axel..Kun løse postulater uden virkelighedssans..

  Naturligvis er det et par muslimer i forsvaret som oversætter mv…De skal jo kunne to rturere muslimer i udlandet i forsvaret og finde ud af hvad de siger m uh?

  ps støv.ring indlæg i filteret igen..

  ” Tager jeg udgangspunkt i min egen situation, må jeg som kristen nordisk indvandrer sige, man kan ikke assimilere mennesker.” ro sa b hacker harald

  Svært at assimilere en kristen højrer adikal fra Island i Danmark..Faktisk umuligt i ateistiske Danmark vil jeg påstå..

  Derudover er nordiske borgere de dyreste for samfundet i Danmark..dette pga. at så mange studere her på arkitektskolen mv., men så godt som ingen Danskere tager den modsatte vej..Lønniveauet er lavere i vores broderlande for lavtlønsjob..Selv i norge tjener en buschauffør mv. langt mindre end i DK og får mindre i su, og dette med et prisniveau der er langt højere..Derfor kommer i til Danmark og ødelægger den Danske model..

 166. Af Lars Petersen

  -

  @ Tom Jensen. (Chefredaktør)

  Afslørende interessant, hvordan samtlige af dine myter, ikke formår at forholde sig til prisens
  og tvangens element, men er dog forventeligt, da du selv lever voldsomt af medietilskuddet.

  Ethvert medie, skal være 100% uafhængig af enhver centraladministration, og befolkningens
  lommer, med mindre individet, (for egne midler), “selv” vælger at betale pågældende medie.

  Men som sædvandlig har vi med nogle system-inhabile presseansatte at gøre, som taler sygt
  uden om denne ellers selvforklarende simple A.B.C., hvilket kun underminere Dansk presse 😉

 167. Af Axel Eriksen

  -

  Martinez – får danske buschauffører SU?

 168. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  AXEL ERIKSEN !! –Du må virkelig være i “Kridthuset hos Henrik Day ! ” —Tror du ikke, at han mangler en god revisor ???

 169. Af Kim P Olsen

  -

  “Naturligvis er det et par muslimer i forsvaret som oversætter mv…De skal jo kunne to rturere muslimer i udlandet i forsvaret og finde ud af hvad de siger m uh?”

  Nej der er faktisk flere, og de skriver bedre dansk end dig.

 170. Af j nielsen

  -

  “får danske buschauffører SU?”

  Ja – hvis de studerer.

  Og:

  Kan man blive solbrændt af at sidde ved et lejrbål?

  Ja – hvis solen skinner.

 171. Af Axel Eriksen

  -

  Nåh, men det afhænger vel af, hvor meget de tjener ved deres buskørsel!

 172. Af Javier Martinez

  -

  Axel under uddannelse går jeg udfra ja..Faktisk får de vist mere end SU, da det er modne borgere tit og det er en kort “uddannelse” 🙂 sagde dog og “og får mindre i SU” var dog ment som generelt for videregående uddannelser..Hvis komma fascisten brugte sin “fantasi” lidt mere, forstod han det dog nok!

  MUH…Filteret..Derfor mellemrum.Er et perfekt, gennemtænkt i stavning indlæg i filteret først..HDP vælger naturligvis at sætte det grimmste på altid.

 173. Af Kim P Olsen

  -

  Lad det endelig blive der 🙂

 174. Af Kim P Olsen

  -

  Når man bringer tåbelige indlæg til torvs i den offentlige debat, må man forvente, at der bedes om enten dokumentation eller at andre har en anden mening.

  Tøsedrenge!

 175. Af J. Hans en

  -

  Tøsedrenge er typer, som konsekvent trækker offerkortet, når deres svineri bliver besvaret.
  Spis nogle flere tudekiks.
  Det som mit indlæg omhandler er, at Day Poulsen lader selv de mest syge indlæg fra højreekstremister stå.
  Men sletter andres indlæg.

 176. Af Kim P Olsen

  -

  …og sådan går det hver gang du bliver bedt om at dokumentere dine tåbelige påstande 🙂

 177. Af Kim P Olsen

  -

  Så hvor er de? Alle indlæggene fra de soooorte kræfter som er ved at overtage Danmark?

  Hvor er indlæggene fra militante højreorienterede (højreekstremisterne)?

  Kan du virkelig ikke komme med et eneste eksempel? Bare et!

  Det er sgu svagt!

 178. Af J Hans en

  -

  AF JAVI ER M ARTINEZ – 7. AUGUST 2016 21:20
  Ja.
  Det er godt nok nogle forbitrede og hadefulde subjecter fra den yderste højrefløj som Day Poulsen lægger plads til.
  Det mest groteske er, når de midt imellem deres syge nonsens pludselig fører sig frem som stuerene.
  Og ikke forstår at man ikke vil røre dem med en ildtang.

 179. Af J. Hansen

  -

  Kære Day Poulsen.
  Som det måske fremgår af mine indlæg, så finder jeg ikke altid dine blogs lige sympatiske.
  Nu må jeg desværre til min bestyrtelse erkende, at du heller ikke er en hæderlig person.
  Jeg har en højreekstremist hængende over mig på de fleste blogs.
  Han deltager kun i debatterne for at starte skænderier. med vel 2-3 personer.
  Debatterne interesserer ham ikke overhovedet.
  Også på denne debat indsætter han en lang række svinske indlæg.
  Dem lader du stå Day Poulsen.
  Svar på hans syge indlæg sletter du.
  Dette er dybt uhæderligt.
  Men vel hvad man kunne forvente.
  På talerøret for den yderste højrefløj.
  Igen Day Poulsen.
  Jeg har ikke bedt om at have en psykopat hængende over mig på dine blogs.
  Det er dit ansvar, at dette svineri fortsætter i alle dine blogs.
  Det må også være en plage for andre kommentatorer.

 180. Af Javier Martinez

  -

  ps indlæg til jh i filteret for tredje gang..

 181. Af henrik jensen

  -

  Henrik poulsen , du er et dybt usympatisk menneske der bliver ved med at puste til fremmedhadet i danmark. Det er ikke alle muslimer der er terrorister, det er heller ikke alle psykiatere der har en ondskabsfuld side!

 182. Af Halvor Frihagen

  -

  Kjære Henrik D Poulsen,

  Du er åpenbart ikke jurist. Da hadde du visst at diskriminering ikke er nok for å få beskyttelse som flyktning. Kravet til forfølgelse er høyt. Det innebærer fare for liv, langvarig fengsling eller andre tilsvarende inngripende menneskerettighetsbrudd. Trakassering, diskriminering og andre små ubehageligheter gir ikke grunnlag for beskyttelse.

  Beskyttelse gis til den som har en vel begrunnet frykt for slik forfølgelse, altså at det er en rimelig mulighet for at det vil inntreffe.

  Når du roter til debatten, ved å gi inntrykk av at man får beskyttelse bare man risikerer å bli mislikt av naboen, da forstår vi at du burde blitt ved din lest.

  Men med så ondskapsfulle holdninger som du her viser vil jeg nok håpe at du ikke driver med kontakt med pasienter, eventuelt screener så du bare har hvite danske velfødde pasienter.

  Med hilsen

  Halvor Frihagen
  Advokat,
  Oslo

Kommentarer er lukket.