Stop Zenia Stampes egotrip

Af Henrik Day Poulsen 138

Zenia Stampe arbejder stædigt videre i sit egotrip på at blive Danmarks mest kontroversielle politiker. Stampes psykologiske trick er at udsende det ene mere ekstreme signal efter det andet. Hendes syn på indvandring er på ingen måde realistisk og kan kun forklares med, at Stampe i udtalt grad ønsker fokus på sin egen person og ikke det politiske budskab. Præcis samme taktik anvender en politiker som Donald Trump, så Stampe kan sikkert finpudse sin kommunikationsstil ved at observere Trump. For Stampe er det personen Stampe, der er omdrejningspunktet og ikke politik.

Denne gang er Stampe gået i flæsket på Folketingets formand Pia Kjærsgaard, fordi Kjærsgaard er bekymret for et delt Danmark, hvor provinsen sejler bagud på grund af en selvoptaget by elite, der i sit egotrip kun har respekt for spelt, cykler og økologisk tofu. Stampe er selv ærketypen på en politiker, som er helt ligeglad med folk vest for Roskilde, hvor hun er født. Der lugter jo også grimt ude på landet og de taler mærkeligt!

Stampe beskylder Kjærsgaard for at polarisere Danmark, når hun påpeger, at der økonomisk, uddannelsesmæssigt og befolkningsmæssigt er en stor forskel på Nordjylland og København. Hvis det er at polarisere at påpege, at et land med samme regering og Dronning er i tiltagende grad er ved at miste sammenhængskraften, har jeg misforstået ordet ”polarisere”. Folk, der bevæger sig lidt uden for København og gider høre på, hvad de siger i provinsen vil vide, at Pia Kjærsgaard har ret. Og hvad sker der, når man i tilstrækkelig lang tid ignorerer folk? Ja, til sidst gør de oprør. Og det var præcist, hvad vi har set ved de seneste valg til Folketinget og afstemning om EU. Folk på landet ønsker en hel anden dagsorden end den økologiske pladderhumanisme, som politikere som Zenia Stampe og Uffe Elbæk står for.

Jeg er meget bekymret for, at det er folk som Stampe, der er ved at polarisere Danmark. Pia Kjærsgaard har ret, når hun siger, at udkants Danmark har behov for mere opmærksomhed og mere hjælp. Folk i udkants Danmark er ordentlige mennesker. De kræver ikke dit og dat som den forkælede by elite. Men der er en grænse for udkants Danmarks tålmodighed med folk som Zenia Stampe. Det er folk i provinsen, som må leve med arbejdsløshed, dysfungerende asylcentre og affolkning. By eliten kan lukke døren og drikke cafe latte, mens den nyder, at friværdien på deres lejlighed i København stiger med raketfart. Og så kan den diskutere, hvor småborgerlig og patetisk udkants Danmark er i deres øjne.

Hvis man ikke snart tager udkants Danmark alvorligt, tror jeg, at der vil rejse sig et folkeligt krav om mere opmærksomhed; måske en hel ny politisk bevægelse med en demagog i spidsen, som folk som Stampe kun kan frygte.

138 kommentarer RSS

 1. Af Flemming Lau

  -

  Ja det er pudsigt lige netop ZS beskylder PK for at polarisere!

 2. Af Jan Petersen

  -

  Født 1950 – kan jeg ikke mindes et mere mærkværdigt Danmark end anno 2016 🙁

 3. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik Day Poulsen

  ” Der lugter jo også grimt ude på landet og de taler mærkeligt!”

  Det er din påstand!

  Og mig bekendt bryder folk sig heller ikke om at blive betegnet som nogen fra Udkantsdanmark.

  Det er en ommer!

 4. Af J. Hanse n

  -

  “Zenia Stampe arbejder stædigt videre i sit egotrip på at blive Danmarks mest kontroversielle politiker. Stampes psykologiske trick er at udsende det ene mere ekstreme signal efter det andet. Hendes syn på indvandring er på ingen måde realistisk og kan kun forklares med, at Stampe i udtalt grad ønsker fokus på sin egen person og ikke det politiske budskab.
  Skriver Day Poulsen”

  Hvad med:
  Day Poulsen arbejder stædigt videre i sit egotrip på at blive Danmarks mest kontroversielle blogger. Day Poulsens psykologiske trick er at udsende det ene mere ekstreme signal efter det andet. Hans på muslimer er på ingen måde sandfærdigt og kan kun forklares med, at Day Poulsen i udtalt grad ønsker fokus på sin egen person og ikke det sandfærdige budskab.

 5. Af Javier Martinez

  -

  dSådan set sjovt at udkants danmark hvor der ingen indvandrer bor generelt, stemmer på DF og V i mørkeste Jylland, mens de fire store byer stemmer rødt, og har alle indvandrerne…Såvel som at der skulle være et decideret split her, mener jeg er blot kjærsgaard der taler ned til den indre jyske svinehund for at få nogle vælgere..Mit bud er at modstand mv. er ens begge steder, men vi kan ikke videre sige det med sikkerhed da der ingen målinger er..Vi kan bevise at Pia ikke kan bevise sin påstand, og at indlægget blot er valgflæsk for jyder.

 6. Af Javier Martinez

  -

  Men skal ikke glemme at DF fik fordoblet antallet af indvandrer under VKO, pr. år, over lo år..

  Såvel som at de har nær fordoblet den igen…

  Såvel som at vi stadig får loo indvandrer plus familiesammenføringer så nok 4oo om ugen nu..Strakstopbremsingen var blot valgflæsk, og DF er et løgner parti..

  I et demokrati må men stemme om indvandringen , dens størrelse og slags…Spørgsmålet er for stort til at være en mindretalsafgørelse og et mindretalstyranni. Stampe er dybt ubehagelig og kan ikke udstå hende..Hun er næsten lige så slem som Pia K…Der er ikke langt fra R til DF populisme..Et alen der, de to!

 7. Af J. Hanse n

  -

  Zenia Stampe har fuldstændig ret.
  Som sædvanligt.
  I øvrigt er det en skamplet på Danmark, at Pia Kjærsgaard er formand for folketinget.
  Hun har rettens ordfor at være racist.
  Hun blev kun formand for Folketinget, fordi Løkke skulle have opbakning fra DF.

 8. Af Javier Martinez

  -

  “Pia Kjærsgaard har ret, når hun siger, at udkants Danmark har behov for mere opmærksomhed og mere hjælp. Folk i udkants Danmark er ordentlige mennesker.”

  …ja ja ja, og røde borgere i de 4 store røde byer i landet er ikke!….Et godt bevis på hvad der sker mod københavn når man får en V og DF jyden regering….HDP´s drøm er uden tvivl at sætte landmanden i V og udkants danskeren i DF til at lede i skat, politiskolen mv. således at det hele sejler, og ingen kan finde ud af noget som helst? Ups, det er jo allerede sket nu!

  Snart på tide at få Lillebæltsbroen lavet om til en fast grænseovergang…Så kunne vi også nemmere holde indvandrerne ude på sjælens øer, og Jylland har jo mere plads, og modtager uforbeholden få af alle indvandrer i dag?.

 9. Af Uffe Staulund

  -

  Advarsel: Dette er et genbrugs indlæg.

  Danmark skal anvende overproduktionen af akademikere, som ikke tage hvilket som helst job der byder sig til.

  Hvis man er akademiker, og ikke kan finde noget prestigefyldt job, så er det med at melde sig ind i en partiforening. Er man kvinde og ser rimeligt godt ud og har et lækkert hår, så bliver man hurtigt sat på listen over kandidater til valget.

  Partiforeningerne skrumper stille og roligt, så de er begejstrede når der melder sig en ung akademiker under fanen. De ældre herrer i partiforeningen glæder sig over at få en ung kvinde som protegé.

  Det hjælper med en mentor, når der skal laves opstillingslister, og så er det lettere at slippe for at hænge valgplakater op, når man skal opstille.

  Så skal man have et program som der kæmpes for. Det er let, fordi det står i Damebladene. Økologi, helst bæredygtig er meget, meget godt, især hvis der er tilsat spelt.

  Sin humanistiske side viser man, ved at deltage i demonstrationer a la dem ved Brorsons Kirken. Kunsten er at komme i Deadline eller endnu bedre på besøg hos Clement, sideløbende med at man holder sin Facebook profil opdateret.

  Hvor svært kan det være at være politiker? Det er alligevel EU som bestemmer, og politiet tager sig af alt bøvlet.

  Zenia Stampe er et bevis for, at man godt kan være kvindelig politiker, uden at have et lækkert hår.

 10. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt apropos “Stampe” – er det ikke bare en tegneserie-figur? 🙂

 11. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Zenia Stampe er en af de få ærlige politikere, som ikke bøjer sig for DF’s forskelligartede politiske intriger!

 12. Af Katrine Larsen

  -

  På sin vis har Pia K ret, i hvert fald når man kigger på denne blog. Der er nogle debattører, som ikke kan udstå Zenia Stampe, og nogle der er helt vilde med hende – men endnu ikke én debattør, som har været i stand til BÅDE at lytte til Zenia Stampe og Pia Kjærsgaard. Så man kan vel godt sige, at i det mindste denne blog er splittet og polariseret.

  Polarisering vil vel sige, at to (eller flere) lejre står bag ved hver sit hegn og råber ad hinanden uden nogensinde at lytte til den anden.

  Så hvis vi skal begrænse polariseringen og splittelsen, skal “de røde storbymennesker” lytte lidt mere til Pia Kjærsgaards budskab, og “de jyske bondeknolde” lytte lidt mere til Zenia Stampes budskab. Polarisering kan ikke løses ved at gøre Danmark til hverken Zenia Stampe-land eller Pia Kjærsgaard-land; problemet med polarisering og splittelse kan kun mindskes, hvis BEGGE lejre er villige til at lytte til den modsatte lejr med et åbent sind.

  Hvis man gør det, vil man nok opdage, at begge lejre har noget at have deres argumenter i. De tager begge fejl på nogle punkter, og har begge ret på nogle andre punkter.

 13. Af Finn Bjerrehave

  -

  Det er ok med egotrip i det Danmark som er meget forskelligt fra tiden før da det var de store gamle partier der reagerede Danmark, men vælgerne ønsker noget andet.
  Danmarks politiske landskab som består af Soc.D SF Kommunister landsbytosser Iransk bank LA, gøglerparti, Radikale, og dem som tjener vores penge de Konservative som Danmarks mindste parti, og nyt på stammen Danskernes parti, og denne tynde suppe bliver aldrig god, og Danmark får nok et parti mere, og ordet politikerlede får nye dimensioner.
  Tænk mellem alle disse partier, er der kun et de Radikale som 100% går ind for vores EU, og så forstår vi danskere ikke hvorfor de andre lande i EU løber med indflydelsen.
  Påstand Zenia Stampe skulle være Jøde, og hvis det er rigtigt, må vores Muslimer elske en Dansk Jøde, og tillykke med det, Jødernes grundlov fortæller nemlig, du skal være mod de andre, som du selv ønsker at blive behandlet, og derfor stadig Muslimer i Israel.
  Ego med EU. Finn Vig

 14. Af Jan Petersen

  -

  Katrine Larsen, iøvrigt et ret intelligent indlæg 🙂

  Der, uden tvivl bliver afsporet 🙁

 15. Af Javier Martinez

  -

  AF NIELS JUUL HANSEN – 14. AUGUST 2016 11:59
  @Henrik Day Poulsen
  ” Der lugter jo også grimt ude på landet og de taler mærkeligt!”

  Når man har et dårligt argument, kan man altid påpeger at kritikere af dette dårlige argument er uenige pga. accenten,lugten mv. og ikke indholdet..Denne lærer man første dag på retorik uddannelsen for kvaksalvere..

  Både Stampe og Kjærsgaard mestre disciplinen her, og HDP er ingen årsunge heller her…Det er en del af løgnteknikkens” positive manipulering for egocentriske grunde”…Ash mestre den også i sit seneste indlæg, hvor hun stolt indrømmer at hun lyver på sociale medier..Men hun er jo også kommunikationsmedarbejder, og du ville ikke kunne få et arbejde der hvis du var en ærlig person..Så hun er nok bare imellem job, og ude at annoncere for arbejdsgivere…

 16. Af J. Hans en

  -

  Stop Zenia Stampes egotrip.
  Men der er en grænse for udkants Danmarks tålmodighed med folk som Zenia Stampe.
  Skriver Henrik Day Poulsen.

  Day Poulsen.
  Ja.
  Hvordan begrænser vi Zenia Stampes ytringsfrihed?
  Hvordan forhindrer vi hende i at give udtryk for tolerance, medmenneskelighed, åbenhed, godhed, antiracisme, antifascisme og ønske om en fredelig sameksistens imellem mennesker med en forskellig baggrund.
  Hun siger alt det som er yderst ubekvemt for den yderste højrefløj.
  Her har man en anden dagsorden.

  Zenia Stampe står for det absolut modsatte af det, som du står for Henrik Day Poulsen.
  Men hvordan får vi lukket munden på hende Day Poulsen?
  Som du så inderligt ønsker.

  Zenia Stampe udsættes ofte for trusler og chikane Day Poulsen.
  Hun svines groft til på Facebook og lignende.
  Alligevel insisterer hun på, at hun har ytringsfrihed.
  Hvad gør vi Day Poulsen?
  Hvordan lukker vi munden på hende?
  Hvad vil du foreslå Day Poulsen?

  Nogle af dine rygklappere er rene galninge Day Poulsen.
  Er du sikker på, at det er fornuftigt, at du agiterer blandt disse for, at munden skal lukkes på Zenia Stampe?

 17. Af Javier Martinez

  -

  Hvis man støtter op om fri indvandring, støtter man også op imod de svage statsborgere i landet og arbejder imod dem….Derfor bryder jeg mig ikke om Stampes totalt manglende virkeligheds forståelse mht. Danmarks sammenhængs kraft, fremtid og ikke mindst respekten for vores mindste borgere, som inkludere de fleste af alle de indvandrer der er ankommet og ikke er brug for..Løsningen er ihvertfald ikke at få flere af dem, men tværtimod gang i integrationen..

  Hendes plan om at redde hele verden, kan ikke fuldføres uden store omkostninger for landets borgere..

  Derudover når man kan redde 5 i nær områderne for prisen af en her, så er dette vel den mest humanistiske fremgang for alle involveret?

  Kjærsgaard og DF er renlivet pop ulister..Under vko fordoblet de indvandringen, og nu igen. De mestre løgnen som ingen andre. Radikale gør også ved at påstå at de er på de svageste side, mens de har en elitær økonomisk penge politik der skaber ulighed, og flere svage..Partiet er renlivet liberalisme..De er skam ikke for de svages rettigheder, og ønsker flere løn og velfærds erodere fordi de støtter op om armod i landet, som andre liberalister.

 18. Af A. Bierce

  -

  Citat: “Stampe er selv ærketypen på en politiker, som er helt ligeglad med folk vest for Roskilde”

  Ikke helt præcist: Hun er ligeglad med folk medmindre de er medlemmer af det radikale venstre eller muslimer, både vest og øst for Roskilde.

 19. Af Flemming Lau

  -

  BS 267 injurier paragraffen:
  “Den der krænker en andens ære, ved fornærmelige ord eller handlinger eller ved at fremsætte eller udbrede sigtelser for et forhold, der er egnet til at nedsætte den fornærmede i medborgeres agtelse, straffes med bøde eller fængsel i 4 måneder!”

  Pia Kærsgård er aldrig blevet dømt efter Racisme Paragraffen 266 a eller B.

  Hun har tabte i Højesteret, i 2003 mod Karen Sunds der i 99′ i Radioavisen udtalte”at hun ikke ville identificeres med PK’s racistiske synspunkter!” Dansk Sprognævn siger at “Racistisk” kan bruges i flere betydninger. Højeste ret fastslår at Karen Sunds brugt ordet i en betydning, som sigter til forskelsbehandling og undertrykkelse af eller blot afstandstagen fra grupper af mennesker, som godt kan være af samme race som en selv!

  Karen Synes har ikke brugt ordet Racistisk i en af to ældre betydninger der har med at gøre med nazismens racelære og dens følger for jøderne eller en Races overlegenhed over andre!

  Højesteretsdommen giver ikke folk der er uenige med Pia Kjærgård, nogen ret til at kalde hende for Racist! Selvom man gerne må sige at hun har “racistiske” synspunkter siger Lederen af Dokumentation og rådgivningscentret for racediskrimination!

  Læg mærke til at den underkendende dom, kom før 2009 hvor en undersøgelse dokumenterede at 75% af muslimerne gav udtryk for jødehad og 51% gik ind for Sharia jf “DK og de fremmede” og disse tal er ikke blevet mindre !

 20. Af Jan Petersen

  -

  Stampe, Pind, Løkke og Anders And – google cartoon figures 🙂

 21. Af Jan Johansen

  -

  Jeg tror, du har fuldstændig ret i din karakteristik af Zenia Stampe. Hun er for meget. For hende drejer jorden omkring fænomenet Zenia Stampe og ikke omvendt. Hun har slet ingen føling med, hvad der rører sig ude blandt ganske almindelige mennesker og slet ikke dem uden for Valby bakke eller ca. 30 km. vest for denne. Hun er tydeligvis fejlplaceret på Christiansborg og gør der mere skade end gavn. Hun er en ommer!

 22. Af P Christensen

  -

  ZS er en radikal og så er ord overflødige.
  Deres negative politiske indflydelse på DK de sidste 30 år kan kun undervurderes.
  Med en minimal vælgertilslutning har de siddet ved roret og sejlet DK i sænk.
  En vildfarelse om de radikale er, at de er et midterparti.
  Men at de værdipolitisk ligger hos Enhedslisten og økonomipolitisk hos LA gør
  dem ikke til et midterparti.

  PiaK har ganske ret.
  Men de gamle (nu tidligere) venstrefløjspartier ledes idag af akademikere, der aldrig mærker de
  negative konsekvenser af egen vildfaren politik.
  Og de har socialt og økonomisk sjoflet danske lønmodtagere, især ved en ukritisk indvandrerpolitik.

  Vil suicialdemokraterne overleve går de i regering med DF og evt V.
  Og så smøger de alle 3 ærmerne op for DK og lader de små partier lege i fred med sig selv.

 23. Af Niels Christensen

  -

  Tænk at det med egotrip lige skulle komme fra HDP !!!

 24. Af Kim P Olsen

  -

  Jens H a nsen
  Kære Piphansen
  HDPs blog er præcist formuleret og har et lixtal, så selv folk som dig burde kunne afkode budskabet.

  Alligevel har du brugt det meste af en dag på at forfatte et indlæg, som hviler på den falske præmis, at HDP ønsker at fratage Zenia-trunten sin ytringsfrihed.

  Tillad mig et enkelt spørgsmål: Hvor skriver HDP, at han ønsker at begrænse Zenias ytringsfrihed?

 25. Af Helge Nørager

  -

  “mens den nyder, at friværdien på deres lejlighed i København stiger med raketfart. ”

  Kære Henrik da de ofte har berettet om deres problemer med parkeringspladser for etage egendomme, formoder jeg de jubler hele vejen til banken, og måske snart får råd til at sælge den dyre lejlighed, og leve livet som en ægte levemand med eget Gods, på landet.
  Så de kan forhindre denne skæv vridning gennem deres kommune skat og berigende selskab for naboer. 🙂

 26. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er “friværdi” målt i mursten – under “rette” omstændigheder ikke en spand grus værd 🙁

 27. Af R.Harald Kristiansen

  -

  Pia Kjærsgaard og Zenia Stampe er begge kvinder, der med deres hårde retotik skiller vandene. Begge kvinder er meget selvcentrerede. Begge kvinder er konfliktsøgende. Begge kvinder er med til at sætte splid folk imellem. Ingen af dem er i stand til at samle befolkningen.

  Den ene er Cand. scient. pol, den anden er uddannet hjemmehjælper. Jeg kender det forskellige livssyn, der er hos de to.

  Hjæmmehjælperen prøver, at nedgøre den veluddannede og retorikken går på, at den uddannede er verdensfjern. Dette gør hun, fordi hun har et latent mindreværd. Den uddannede beskylder den anden for racisme og smålighed og har en merværdsfølelse overfor den anden, kva sin uddannelse.

  Begge kan for så vidt have ret, hver på sin måde. Men de rækker ikke efter hinande. De støder hinanden fra hinanden.

  Ingen af dem gør gavn i samfundet, de splitter samfundet ad, hver på sin måde.

  Som et barn af, henholdsvis håndværksmester og historiker kender jeg dialogen, men jeg kender også nødvendigheden af at blive enige om livet og tilværelsen, trods forskellig syn på virkeligheden og det tvivler jeg at de to kvinder nogen sinde bliver fornuftige nok til.

  Det er denne manglende dialog, der kan risikere, at dele Danmark op i dem og os.

  Vores statsminister bruger så efterfølgende denne manglende dialog partierne/parterne imellem, til at forringe vores velfærdssamfund. Taktisk af ham, men det vil gå ud over velfærden. Des mere disse to kvinder battler, des mere råderum får han.

  Derfor irriterer de mig begge to.

 28. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Men de rækker ikke ud efter hinanden. Skulle der stå.

 29. Af M Hansen

  -

  Men er det største problem ikke at det er Pia Kjærsgaard og hendes tro følgesvend HDP der prøver at puste problemet større op end det er.
  Der har til alle tider været en forskel på at leve på landet eller i storbyerne.
  Personligt har jeg det meste af min familie boende i provinsen ,og der er ingen af dem der kunne drømme om at flytte til København .
  Som de siger når talen falder på at bo i København – hvordan kan du holde ud at bo her, med alt det larm og trafik .

 30. Af Jonas Frederiksen

  -

  Jeg tror at du overså hans sarkasme i det citerede.

 31. Af Javier Martinez

  -

  “Hjæmmehjælperen prøver, at nedgøre den veluddannede og retorikken går på, at den uddannede er verdensfjern. Dette gør hun, fordi hun har et latent mindreværd. Den uddannede beskylder den anden for racisme og smålighed og har en merværdsfølelse overfor den anden, kva sin uddannelse.”

  Faktisk er dette blot Rosas egen måde at relatere til de to grupper på..Andre folk ser det hele meget mere nuanceret og forstandigt…..

  “I denne måned er det således en bevidst misforstået udmelding fra Pia K, hvor hun fuldstændigt korrekt påpeger splittelsen imellem by-eliten og udkantsdanmark eksemplificeret ved den store tilslutning til Alternativet og DF.”
  KO

  Hun ævler..Selv i udkantsDanmark er der højtuddannet mv, og byerne er fulde til overflod af ikke eliten..Ingen beviser på påstanden. Der er derimod både rige og fattige i både byerne og landet..Det er blot PIa der taler til den indre jyske svinehund i DFere -hvor de fleste af hendes vælgere kommer fra-selvom ko påstår at han er i københavn og jo også stemmer på dette lavkulturelle parti!

 32. Af Morgan Pryds

  -

  DF vælgerne hopper over til os i Nye borgerlige 🙂
  Iøvrigt er Henrik Day spot on.

 33. Af Morgan Pryds

  -

  Ove, hvorfor læser du ikke en anden blog hvis du bliver så vred hele tiden. Det bliver da en lang dag ellers?

 34. Af R. Harald Kristiansen

  -

  J. Martinez=Teddy=Berlingske
  Har ikke tid Martinez og Teddy jeg har travlt med mit arbejde. Nogle må gå på arbejde for at forsørge de gamle og de gale.

  De flittige i Danmark arbejder også om søndagen. Martinez du var vist i det offentlige, de arbejder ikke over.

 35. Af Javier Martinez

  -

  “Men at de værdipolitisk ligger hos Enhedslisten og økonomipolitisk hos LA gør
  dem ikke til et midterparti.” (om de radikale)

  Når vægten tipper drejer den nordpå mod liberalisterne..De pæne røde meninger er blot valgflæsk…Hvad den blå gøgeunger laver i rød blok har jeg aldrig fundet ud af…Mæersk mv. støtter dem med mange penge..Det er blås garanti for magt i en rød regering, derfor modtager de flere penge til valgkamp end nogen andre når man ser på deres størrelse.

  Når Thomas BorgSchmidts indlæg blev fjernet..Det var også en del mordtrusler i det på navngivne personer, så kun på sin plads! Lader til at blevet en galoperende hobby fra visse blogger her nu..

 36. Af Jan Petersen

  -

  Morgan, iøvrigt meget enig. Jeg har stemt på DF – første, eneste og sidste gang. Som modvægt har jeg ageret som opstiller til Nye Borgerlige. Alle her – venligst gør det samme 🙂

 37. Af Ulf Hørlyk

  -

  Kære Poulsen.
  Du og Stampe spiller samme spil, i samme liga.
  Forskellige hold, forskellige fanklubber.
  Tak og lov for at i har hinanden.
  Uden FCK ingen Brøndby
  Glæder mig til næste kamp.
  Kh Ulf Hørlyk

 38. Af Henrik Pedersen

  -

  Henrik Poulsen – tak for dine som regel velplacerede kommentarer.

  Egentlig forstår jeg ikke, at du gider beskæftige dig med noget så irrelevant som Zenia Mortensen. Hun repræsenterer mindre end 1 % af Danmarks befolkning. Hendes taberparti mindre end 5 %.

  Siden Scavenius’ sammenrend i krigsårene med besættelsesmagten under WW-II har Stampe og ”det sølle radikale sammenrend” ihærdigt forsøgt at undergrave Danmarks eksistens.

  Heldigvis for jævne borgere som undertegnede har Stampes og de radikales forsøg på at omdanne vort fædreland til et appendiks til et muslimsk kalifat yderst ringe chancer for at lykkes.

  Ved næste valg: stem Stampe og hendes radikale fjender af Danmark ud på den historiens losseplads, hvor de rettelig hører hjemme.

  R.I.P.

 39. Af Jan Petersen

  -

  Her er iøvrigt alle de multikulturelle pædofiles drømme scenearie, iflg BT.dk:

  Sex med børn bliver lovligt i Tyrkiet: ‘Der vil komme flere overgreb og barnebrude’
  http://www.bt.dk/udland/sex-med-boern-bliver-lovligt-i-tyrkiet-der-vil-komme-flere-overgreb-og-barnebrude

  Gu’ ved, hvad Stampe – og andre fantaster – siger til den form for multikultur?

 40. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er “debatten” her så styret og manipuleret, det er helt utroligt. Tror sgu selv Nordkorea har mere “ytringsfrihed” 🙁

 41. Af J F

  -

  🙂

 42. Af Bent Schibsbye

  -

  Mage til vrøvl har jeg sjældent set. Og du skulle forestille at være psykolog eller psykiater. Glad for, at jeg aldrig har været i kløerne på dig, når jeg har haft ondt i livet!

 43. Af Peer Aagaard

  -

  I ikke så gamle dage var vores trykte medier præget af indsigtsfulde artikler skrevet af kloge journalister og indlæg fra forstandige eksperter med ordet i deres magt. Siden aviserne kom på nettet har det ændret sig dramatisk. Nu handler det om click-bait: vi er blevet beriget med en helt ny kategori af medie-kendisser: såkaldte bloggere som denne Hr Poulsen, som omhyggeligt udvælges af visse mediers redaktioner. Ikke på grund af deres viden (viden er totalt irrelevant i den sammenhæng), ikke fordi de er i stand til at bidrage til samfundet med værdifulde og innovative forslag, og slet ikke fordi de er i stand til at løfte den offentlige debat til nye højder. Nej, de vælges alene, fordi deres holdninger er så langt ude i hegnet, at reaktionen på dem uvægerligt bliver en blanding af gysen og opkastfornemmelser med efterfølgende modindlæg til følge.

  Disse 21. århundredes orakler har efterhånden fået så stor indflydelse, at en del mennesker er begyndt at tage dem alvorligt. De inviteres i TV og radio og tillægges en intellektuel tyngde, de helt enkelt ikke besidder. De trækker os ned på deres fordumsfulde, ureflekterede niveau og får de en opmærksomhed, de ikke fortjener.

  Ufatteligt at Berlingske vil nedværdige sig til at lægge spalter til højreekstremt orddiarre af den slags, Poulsen hælder ud over avisens læsere.

 44. Af Jan Petersen

  -

  Enig – MSM (mainstream medier) er fjæsbook version 2 – lort fra ende til anden 🙁

 45. Af J F

  -

  Katrine Larsen og Harald Kristiansen – Kunne I ikke være så venlige at deltage lidt oftere? Det I har, det savner jeg rigtig meget her.

 46. Af Jan Petersen

  -

  Stort set – uanset hvor i verden – scorer MSM den laveste rating blandt alle (politikere inklusive). Det er ret imponerende. Hvor brugtbilforhandler – i min ungdom – var den lavest ratede af alle! Tiderne skifter unægtelig 🙁

 47. Af Stein Holm

  -

  Egotrip?? En politikker skal have meninger.
  En psykiater skal holde sig til psykiatri.
  Hvem egotripper?
  Selvmål mister!
  Når man snakker ned til andre udleverer man oftest sig selv.

 48. Af Bange _for_meningsfascisterne_i Det_Radikaliserede_V

  -

  Dansk politiks enfant terrible – men farlig

 49. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  For pokker!!! fatter det kvindemenneske ingenting. Vi er ved at drukne i asylansøgere ude i provinsen. Vi føler os, som fremmede i vores eget land. Send dog alle asylansøgere/migranter/folkevandrere ind til de lalleglade multikuturalister og globalister i København K, Østerbro og Nørrebro.
  Det er ikke befolkningen ude i provinsen, som har stemt på partier som går ind for masseindvandringen. Det er udelukkende hovedstadens indbyggere, som i stor stil er ansat i godhedsindustrien og på den radikale propaganda TV station DR .
  Læs Tekstv på Sveriges SVT. Der er dagligt massive bilafbrændinger i alle større byer, kriminalitet, vold, mord, voldtægter og knivstikkerier. Vågn op til virkeligheden!!!

 50. Af Søren Rasmussen

  -

  Jeg gad vide hvem der ‘rider’ det største egotrip lige nu.

  Det er særligt ubehageligt, at Henrik D.P. flere gange slet skjult refererer til Zenia Stampes psykologiske profil – her lidt citater fra Henrik’s indlæg:

  “For Stampe er det personen Stampe, der er omdrejningspunktet og ikke politik.”

  “Hendes syn på indvandring er på ingen måde realistisk og kan kun forklares med, at Stampe i udtalt grad ønsker fokus på sin egen person og ikke det politiske budskab.”

  “Stampe er selv ærketypen på en politiker, som er helt ligeglad med folk vest for Roskilde, hvor hun er født. Der lugter jo også grimt ude på landet og de taler mærkeligt!”

  Jeg kender ikke definitionen på en ‘ærketype’ – men jeg finder det upassende ikke at sige, at ‘kællingen har knald i låget’ – i stedet for at forsøge at pakke sin mening og holdninger ind i forlorne referencer til sin egen profession.

 51. Af Javier Martinez

  -

  “25.000 nåede til Italien i juli
  Ifølge Frontex, Det Europæiske Grænseagentur, nåede næsten 25.300 flygtninge/migranter frem til Italiens kyst alene i sidste måned. Det er en stigning på 12 procent sammenlignet med juli sidste år.

  Dermed har Frontex i årets første syv måneder kunnet registrere tæt på 95.000 flygtninge og migranter i den centrale del af Middelhavet.”http://www.b.dk/globalt/jeg-vil-hellere-doe-til-havs

  AT flygtningestrømmen er ubetydelige nu som PInd påstår skal nok tages med et gram salt.Og at flygtningenes misbrug i libyen nu er pga. af den vestlige krig som DK deltog i, er uomtvisteligt..De troet også de skulle blive rige på ejerskabet af landets mineraler dengang.
  Naturligvis støttet både R og DF den krig med deres mandater..Som gjorde et enigt folketing.

 52. Af Katrine Larsen

  -

  Der tales meget om egotrip her på bloggen. Både Dr. Poulsen, Kjærsgaard og Stampe skulle være egotrippere, ifølge forskellige debattører.

  Jeg vil sige: Ja, det er de sandsynligvis. Når man udtaler sig offentligt, er det for at udbrede sit personlige synspunkt. Da ens personlige synspunkt jo ikke nødvendigvis er klogere end så mange andres (uanset hvad man selv måtte synes), må det jo næsten være et “egotrip” i sig selv at udtale sig offentligt. Hvorfor skulle Kjærsgaards, Stampes, Dr. Poulsens, min, din eller en hvilken som helst andens mening være så vigtig, at den fortjener offentlig eksponering? Ingen af os har jo nogen højere skoling inden for det aktuelle emne.

  Det betyder, at jo, både Dr. Poulsen, Kjærsgaard og Stampe er på et “egotrip” ved at udbrede deres holdninger offentligt. Men det med at udtale sig offentligt om noget, man ikke har forstand på, ja det gør både jeg, du og de andre debattører jo også. Så med en lille parafrase over Jesus: Lad den, der ikke selv er på et egotrip, kaste den første mudderklump! 😉

 53. Af Ole H

  -

  Henrik
  SU er et afskyeligt sygt menneske.
  Håber snart du forsvinder fra jordens overflade.

 54. Af j nielsen

  -

  Enig med Katrine Larsen.,

  @ P Aagaard

  Tak for en præcis karakteristik af D Trump.

  “(…) de vælges alene, fordi deres holdninger er så langt ude i hegnet, at reaktionen på dem uvægerligt bliver en blanding af gysen og opkastfornemmelser (…)”

  Det er der man ender hvis det fortsætter ud ad tangenten. Og vist er det underholdende, men som andet end fiktion – uuH-hyggeligt

 55. Af jan nielsen

  -

  Flere af de sobre “borgerlige/ikke-radikale indlæg der blev sat på omkring middagstid kl. 12, er nu forsvundet/slettet. Bloggen her er gennemmanipuleret.

 56. Af Per Ladegaard Knudsen

  -

  .. hvem er Henrik Day Poulsen – og hvad for et arbejde har en idiot der ikke kan se forskel på en fascist og en humanist … venlig hilsen fra en pensioneret historiker …

 57. Af Flemming Lau

  -

  I ligegodt 150 år har vi haft demokrati og ytrings frihed. Disse værdier er værd at forsvare i tanke, ord og gerning! Under besættelsen sang danskerne ” Man binder os på mund og hånd”! I 70’erne sang man “Fed fed lykke til alle” selv om Kap og Sap ønskede deres særlige form for folkelykke! Nu synger man knapt så meget mere, fordi vi er ramt af virkelighedens 3 bølge, “Globalisering ! Hvad betyder det ?
  Det betyder en atomisering af samfundets sammenhængskraft og dermed en tribalisering til følge!
  Vi har i øjeblikket 37 forskellige familie systemer. Spørgsmålet er; Skal vi også have 37 forskellige grundlove, retspleje og borgerlige straffe love afhængigt af hvilken stamme eller klan vi nu tilhører ?

  Jeg går indfor at enhver myndig demokratisk borger, høj som lav giver deres besyv med i den frie demokratiske process under ansvar for loven! Har vi noget at vinde ? Forfængeligt eller ej! Vi har ihvertfald en masse at tabe, hvis vi ikke gør det!

 58. Af Niels Poulsen

  -

  Jeg er efterhånden ved at stå af, efter at Tyrkiet har lovliggjort sex med mindreårige.

  Er det den nye sort? …

  Nu må der på verdensplan snart ske en fordømmelse af den dybt perverterede religion ved navn islam.

 59. Af John Kragenskjold

  -

  Det er ikke længe siden HDP i indlægget “Søren Espersen: realist eller ekstremist?” skrev disse ord om Trump:

  “Var Trump i virkeligheden den eneste i Vesten, der turde trodse risikoen for at blive beskyldt for at være racist ved at sige sandheden? Var Trump som den lille dreng i HC Andersens eventyr om Kejserens Nye Klæder, der som den eneste turde sige, at Kejseren ingenting havde på?”

  HDP har nok, i sit behov for opmærksomhed, finpudset sin kommunikationsstil ved at observere Trump.

  Zenia er inkluderende i sit menneskesyn til forskel fra HDP og dennes ekskluderende højreekstremistiske venner.

 60. Af Niels Poulsen

  -

  Jeg tænker: Er det derfor paven støtter islam? …

  Er de fælles om misbruget af af børn?

  Den evangelisk-lutherske kirke må træde i karakter og fordømme overgrebsmændene

 61. Af Flemming Lau

  -

  Ja Erdogan er vanvittig farlig. De tyrkiske retslærde prøvede at få det gennemført for nogle måneder siden, nu er det en realitet! Gud ske lov, at Erdogan ikke kunne holde “masken” så længe at EU kunne byde Tyrkiet velkommen som et medlems land. Det er så tragisk for de mindreårige piger, at ikke man ikke engang, orker at sige “Hvad sagde vi kritikere !”

 62. Af Kasper Bentsen

  -

  Verden er omvendt – og jeg synes ærlig talt Hr. Henrik Day Poulsen skulle kigge sig i et spejl. Der vil han få øje på alt det, han beskylder Zenia Stampe for.
  Hun er i øvrigt et meget næstekærligt menneske – og jeg har den største respekt for hendes politiske meninger – og budskaber.

 63. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik Day Poulsen

  “Hvis man ikke snart tager udkants Danmark alvorligt, tror jeg, at der vil rejse sig et folkeligt krav om mere opmærksomhed; måske en hel ny politisk bevægelse med en demagog i spidsen, som folk som Stampe kun kan frygte.”

  Er det dette, du har i tankerne, Henrik day Poulsen?

  “Personer på højrenational Facebook-gruppe stilles nu til ansvar for deres ytringer om den radikale politiker.

  Det radikale folketingsmedlem Zenia Stampe har adskillige gange gennem en længere periode oplevet at have fået trusler på livet.

  Nu bliver i al fald nogle af gerningsmændene stillet til ansvar, fortæller hun på sin Facebook-profil efter at være blevet kontaktet af politiet mandag.

  – Politimanden fortalte, at de har identificeret personerne, efterforsket sagen, afhørt personerne og besluttet at rejse sigtelse. Nu har de overdraget materialet til anklagemyndigheden, som skal tage stilling, om der skal rejses tiltale, skriver Zenia Stampe.

  – Hun burde skydes
  Det drejer sig om trusler, der er fremsat i den højreorienterede ”Det Nationale Danmarks Gruppe” på Facebook. Her skrev en bruger, at Zenia Stampe burde aflives, mens en anden med et pistol-ikon viste, at hun skulle skydes. Det er disse trusler, som en Facebook-ven har anmeldt til politiet, og det har altså nu givet pote”.

 64. Af Henrik Jensen

  -

  Det var da en eminent beskrivelse af en “politiker” fra Enhedslisten eller RV.

 65. Af Henrik Jensen

  -

  UFFE STAULUND – det var da en perfekt beskrivelse af “politikere” i front for EL og RV.

 66. Af ove knudsen

  -

  Det er uhyggeligt og uforståeligt. Indlæg der nedrakker HDP bliver stående, indlæg der giver opbakning til HDP fjernes. Har B. en radikal filter-redaktør der bortcen su rerer “upassende” indlæg? Ytringsfrihed tildeles måske helst til javier og andre venstresnoede bloggere?

 67. Af ove knudsen

  -

  Små pip om at “there is something rotten” slipper dog igennem. Men kun røde meninger får plads til længere indlæg. Lever vi stadig i en demokratisk retsstat??

 68. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS JUUL HANSEN – 15. AUGUST 2016 00:29

  Ja.
  Ret uhyggeligt at demagogen og populisten Day Poulsen oppisker til had imod Zenia Stampe.
  Hun har været udsat på trusler på livet.
  Og ualmindelig grov tilsvining på facebook.
  Man må håbe, at PET holder de galninge som er Day Poulsens rygklappere under opsyn.

 69. Af ove knudsen

  -

  Små pip om at “there is something rotten” slipper dog igennem. Men kun røde meninger får plads til længere indlæg. Lever vi stadig i en fri og demokratisk retsstat?? For på få linjer kan man jo ikke komme i dybden med nogetsomhelst. En bog om “Andre folks penge” er f.eks. på 465 sider. (der fortæller hvordan politikere, bankfolk og bolighajer fra helvede kan samarbejde til skade for bolighavere, lejere og boligsøgende)

 70. Af Anders Hansen

  -

  Prøv at læs artiklen igen!……Godt, så kan du se HDP ironiserer for at understrege en pointe. Så er det pludselig ikke en ommer; vel!

 71. Af Anders Hansen

  -

  Som svar til Niels Juul Hansen – 14. august 2016 11:59

 72. Af jørgen mikkelsen

  -

  Hvis man skriver at man ser ze ni a stampe som en tom hjer net g ås, så slettes ikke bare udtrykket, men hele indlægget på måske 25, 50 eller 100 linjer. Tante B.s arrogance er uden grænser. Man må kun udtrykke hvad tante B. synes at man må udtrykke. Det er rendyrket ce n sur. Mange må gerne skrive at de betragter stampe som god, tolerant, gavmild, ærlig, klog, smuk, sød, nuttekær, visionær, anti-racistisk, anti-fascistisk osv. De må gerne skrive 500 linjer om hvor humanistisk og næstekærlig hun er. Men een kritisk bemærkning, og ytringsfriheden slås ihjel lige på stedet. Er B. en dansk og borgerlig avis?????

 73. Af jørgen mikkelsen

  -

  HDP sætter et skarpt lys på udviklingen, og advarer om de mulige og sandsynlige konsekvenser, nemlig katastrofe- tilstande som i Grækenland, Sverige og Frankrig osv. Men bloggere forhindres i at følge op på kritikken. Hvad er meningen med det??

 74. Af jørgen mikkelsen

  -

  På en måde er det logisk: de levende dødes højborg, de faktaresistente zombiers hovedkvarter, pampernes fører-bunker….. er i gang med at ruinere og ødelægge Danmark. Og det vil medløberne gerne hjælpe med at skjule, fortie og sløre. Og så dur det jo ikke med ytringsfrihed.

 75. Af jørgen mikkelsen

  -

  På en måde er det logisk: de levende dødes højborg, de faktaresistente zombiers hovedkvarter, pampernes og femi-fascisternes fører-bunker….. er i gang med at ruinere, ødelægge og udslette Danmark. Og det vil medløberne gerne hjælpe med at skjule, fortie og sløre. Og så dur det jo ikke med ytringsfrihed.

 76. Af Mogens Bandholm

  -

  Zenia Stampe…… Den ene stemme der sikrede hende en plads i Folketinget må fortryde det bitterligt i dag. Uden den stemme, havde vi været fri hendes inkohærent tale.

 77. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Anders Hansen

  “Prøv at læs artiklen igen!……Godt, så kan du se HDP ironiserer for at understrege en pointe. Så er det pludselig ikke en ommer; vel!”

  Jeg læser faktisk ofte Henrik Day Poulsens indlæg mere en een gang, men hver gang må jeg desværre konstatere, at hans indlæg ikke kan misforstås, for er der noget hans ofte hadefulde kommentarer IKKE indeholder, så er det nogen som helst forsonende form for humor.

  Det har nu heller aldrig været kendetegnende for den antimuslimske højrefløj.

 78. Af Gert Pedersen

  -

  Zenie mener det er usmageligt af Pia at polarisere Danmark. Men er det ikke usmageligt af Zenia at polarisere Pia?

 79. Af Henning Svendsen,

  -

  ja da jeg så det billede af Frk.Stampe så troede jeg førs det var Dronnigen:som jo også har en atletisk krop.
  .men den spidse næse fornægter sig ikke !-her har vi en lyslevende Hebræger!en menneske art der stikker deres gøj andre folks affærer-op gennem hele historien har de foranstaltet blodbad og været årsag til alle landes ulykker

 80. Af Thpmas Andersen

  -

  Igen en af HDP’s hadfyldte indlæg uden reel substans. Det ramler fra alle sider i den ildspydende hadprædikant’s indlæg.
  Fx. “hvor provinsen sejler bagud på grund af en selvoptaget by elite, der i sit egotrip kun har respekt for spelt, cykler og økologisk tofu”. Sikke noget sludder. Provinsen sejler bagud af hovedsageligt 3 grunde. EU er den største grund. Eller globaliseringen mere generelt. Arbejdspladser i specielt områderne udenfor de store byer ( “Udkantsdanmark er HDP’s nedladende betegnelse for det) er flyttet til andre billigere lande som Polen, Rumænien og udenfor EU. Billig arbejdskraft fra specielt østlandene overtager hvad der er tilbage. Pt er der ca 100 000 alene af Polakker i DK. Det er langt flere end fx flygtninge der er kommet til landet. En anden vigtig grund er huspriserne ekstreme stigninger omkring byerne og det store fald i priser andre steder. Det har medført en stor polarisering i landet. Her burde man indføre beskatning af fortjeneste ved hussalg, stop for fordele ved forældrekøb og man bør ihvertfald ikke lette topskatten da det udelukkende gavner de i forvejen rige husejere i det store byer. Sidste vigtige grund ( der er flere men jeg nævner det jeg ser som vigtigst ) er den kreative klasse’s evne til at tilpasse sig til globaliseringen og dermed skabe jobs indenfor fx. mad, design, internet osv. Det er spelthumanisterne og cykelhipsterne fra København og Århus der har fat i den lange ende og ikke Pia K og hendes DF venner der holder fast i et forældet verdensbillede.

  Det er synd og svært at sluge for HDP at det der de røde byer der skaber vækst i Danmark og ikke de borgerlige med deres traditioner og deres holden fast i svinekød med persillesovs.

 81. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Appropos ZENIA ! –Med den dyre uddannelse som hun har fået af samfundet ! –læs os-skatteborgere ! –Så bør hun i en vældig fart se AT: Komme ud af Folketingets forsørgelses-anstalt –og gå i gang med noget fornuftigt ! –F.eks at skabe sin egen virksom-hed ! –Det kan godt være, at hun “kun” ! Har talent til, at drive en lille is-butik –eller blive en “god hjemmehjælper” ! –Som vi bør sætte mere pris på –i lille forsagte Danmark ! –End, at være ” en samfunds-nassende-politiker !”

 82. Af Jesper Kampmann

  -

  Med hensyn til selvforherligelse og selvtilfredshed trumfer HDP alle som deltager i den offentlige debat – tag en pause fra “meningsproduktionen” – pas din psykiatripraksis, hvis du altså stadig har nogen klienter tilbage??

 83. Af Uffe Staulund

  -

  Pia har altid optrådt afdæmpet og brugt et sobert sprog. Hun er blevet mobbet for at være hjemmehjælper! Det er en af de mest efterspurgte resourcer i Danmark.

  Vi har nok af Stampe typer.

 84. Af jørgen mikkelsen

  -

  Tilhængerne af Danmarks afskaffelse, islamisering ødelæggelse er dygtige til at udnævne bekymring og fremsynet tænkning til had, racisme og uvidenhed. Men alle er de kommunister, konvertitter, faktaresistente ignoranter eller direkte anti-danske uden mindste sympati for danskernes rettigheder og eksistens. De er ligeglade med om deres “humanisme” ender i 5 millioner danskeres elendighed eller udryddelse. Og de lyver og hykler hæmningsløst i deres iver efter at nedgøre danskerne.

 85. Af jørgen mikkelsen

  -

  Tilhængerne af Danmarks afskaffelse, islamisering og ødelæggelse er dygtige til at udnævne bekymring og fremsynet tænkning til had, racisme og uvidenhed. Men alle er de kommunister, europater, konvertitter, faktaresistente ignoranter eller direkte anti-danske uden mindste sympati for danskernes rettigheder og eksistens. De er ligeglade med om deres “humanisme” ender i TOTAL KATASTROFE og 5 millioner danskeres elendighed eller udryddelse. Og de blogger, lyver og hykler hæmningsløst i deres iver efter at nedgøre danskerne. De ønsker at Danmark får samme skæbne som Balkan, Libanon og Grækenland.

 86. Af Ole Frank

  -

  Et karaktermord fra en psykiater skulle jo være temmeligt korrekt. Problemet er bare, at han sjældent forstår at se ting fra andre sider end sin egen og objektivt. Han er en usmagelig amatør, der ikke når Zenia Stampe til sokkeholderne.

 87. Af Vibeke Hansen

  -

  Hvad er forskellen på Stampe og Pia K egentlig?

  Masser af teatertorden og tomgangssnak.

  Danske politikere under eet, har ikke forstået det mest basale af en politikeres job: De er IKKE ansat til kun at mene noget og påpege ting; Nej de er også ansat til at gøre noget ved det. Men på det punkt bliver det som bekendt til stort og rungende Nul Og Niks.

 88. Af Jesper Hedegaard

  -

  Henrik Day Poulsen sagde du egotrip? Fokus på sin egen person? Peger du finger af andre peger tre fingre mod dig selv. Du virker utroligt selvoptaget. Har du være til psykolog for nyligt?

 89. Af Kristian Andesen

  -

  Henrik Day Poulsen er en hadsk racist (med et ekstremt følge af fans) som bør gå i terapi. At hade anderledes politisk tænkende samt Muslimer så meget og så inderligt må være selvdestruerende!

 90. Af Uffe Staulund

  -

  @ Vibeke Hansen,
  Hvorfor er du i tvivl om hvad forskellen på Zenia & Pia er?

  Det er ikke så svært. Pia er en mønsterbryder, Zenia er en frittende Selfie, som har gjort sig til en stueren mediedarling, ved at have de rigtige cafelatte holdninger.

  Zenia er et fattigt folketingsmedlem, som hellere bruger sine surt tjente penge på partistøtte end på at få et lækkert hår.

 91. Af Søren Hillers

  -

  Kære Hr.Poulsen

  Når du taler om demagoger, som du forventer Zenia skal frygte, hvad er det så helt præcist, du har gang i? Er det et ønske om en demagog, eller en frygt for en demagog? Nu har Pia Kjærsgaard brugt hele hendes politiske karriere på kæmpe for et delt Danmark, et Danmark i dem og os. Problemet med hende og mange andre fra DF lejren er, at de kun spreder frygt, forargelse og fremmedfjendskhed. De kommer ikke med løsninger, giver ikke håb for en bedre fremtid med, hvad den nu indeholder udfra et DF perspektiv. Kun frygt.
  Ordentlige politikere fremfører naturligvis evt bekymringer for fremtiden og angiver herefter en farbar vej, der kan tænde et håb hos alle os, der bor i det lille land, Danmark.

 92. Af Ole Frank

  -

  S ta u lund – Pia. K. er ikke en mønsterbryder men mønsterbyder, der helst vil fortælle andre, hvordan de skal gå klædt og tro og tænke for at få lov at være i “paradiset” – en fortaler for sine egne politisk korrekte holdninger, der desuden omfatter “ytringsfrihed” til hende og hendes meningsfæller.

 93. Af Uffe Staulund

  -

  @ Ole Frank,

  Giv mig lige din definition på en mønsterbryder!

 94. Af Javier Martinez

  -

  Indlæg i filteret? Du har slettet indlægget der påpeget således, men ikke sat indlægget på hdp?

 95. Af Javier Martinez

  -

  Rent politisk rygklapning til borreschmidt er det hdp..Uværdigt, som du blindt hjælper dine rygklappere, men altid udstiller folk fra den anden side hvis deres svinsk heder besvares..

 96. Af Helge Nørager

  -

  Mønsterbryder. = Et stykke grimt kunst ophængt på en ellers pænt tapetseret væg.

 97. Af E.W. Frederiksen

  -

  At omtale Pia som kun en hjemmehjælperuddannet, er urimeligt.
  Pia har via sit lange politiske liv en stor uddannelse inden for sit arbejdsområde.
  At hun ikke har papir her på, gør ikke hende viden mindre.
  Hun har endog, selvfølgelig endnu større viden end en akademiker, der lige er kommet ud fra skolen. Hold nu op med at vurdere Pia sådan.
  Pia føler sig ikke mindreværd, hun kender sit værd og er en fantastisk kvinde med stor indsigt.
  Zenia’s overlegenhed og hovmod er modbydelig. Får “røde knopper”, når hun er i TV, hvilket jeg ikke er ene om , da vi har talt om det.

 98. Af Flemming Lau

  -

  Hvad er egentligt værst; folkefjendskhed eller fremmedfjendskhed ?
  Er ZS folkefjendsk og PK fremmedfjendsk ?
  Er der et “dem og os” hos muslimerne ?
  Er der et ” os og dem” i resten af den danske befolkning ?
  Hvem taler egentlig for de tavse 25 % af den muslimske befolkningsgruppe der ikke giver udtryk for jødehad eller går ind for Sharialoven ?

 99. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “STAMPE ” ! –Hun har åbenbart meldt de borgere –som hun lever af ! Til Politiet ! –Det kunne da lige passe ! –STOP enhver krone, der bliver sat ind på Zenia ´s konto–Fra Folketingets side ! –Det forlanger de danske skatteborgere ! –Det kunne da lige passe !–Reducér i det hele taget partiet “radikale ” –til nul & nix ! –Så ka de lære det ! –Der må dog være grænser–for galskaben i det offentlige cirkus !—Ingen tvivl om AT borgerne ikke kan lide hende ! –Men det regner hun åbenbart AT: Slå kegler på ! –Det skal være løgn !

 100. Af M Hansen

  -

  Stop Kjærgårds og Day Poulsens ego-trip.
  Typisk for Pia Kjærsgård at hive en kanin op af hatten her i agurketiden og sædvanen tro er det altid med temaet dem og os.
  Fatter ikke at Day Poulsen lader sig narre til at deltage i DF,s propaganda – partiet har jo selv været med til at skævvride landet da de indgik i aftalen om strukturreformen under VK regeringen.

 101. Af Stefan Bøgh

  -

  Som politiker og offentlig person er man ansvarlig for, hvad man siger, og hvordan man påvirker mennesker, når man har så let adgang til landsdækkende medier. Set i det lys har Pia Kjærsgaard et umådeligt stort ansvar for den påvirkning, hun har bragt ind i menneskers sind i alle de år, hun nu har været på tinget og som formand for DF. Der er stemmer i debatten der hævder, at vi befinder os på randen af en borgerkrig. Sandt er det i hvert fald, at samfundet er splittet op i en magt og beslutningselite, en middelklasse og en underklasse, der er blevet udsat for massiv klapjagt af politikerne lige siden Anders Fogh Rasmussen satte sig i statsministerstolen i 2001. Hele denne klapjagt er bifaldet af DF med deres mandater til enhver besparelse og forringelse til gengæld for symbolpolitiske lunser. DF vil være folkets garant og Danmarks vogter. Som jeg ser det fra min plads i samfundet, er DF repræsentant for en underskov af ulykkelige skæbner, der ser det sidste lys og det sidste håb i en nationalisme, der overhovedet ikke har noget med danskhed og danske værdier at gøre. Det hele er langt værre end Pia Kjærsgaard i virkeligheden er klar over. Vi – underklassen i samfundet, som hun har været med til at skabe – dør tidligt af alle mulige sygdomme, vi er fattige, vi er underpriviligerede, vi overhøres, vi overses, vi hånes, vi spottes, vi tilsidesættes, vi bedrages af politikerne, som rager alle privilegier til sig selv og deres venner. Dette er opskriften på en kommende borgerkrig.

 102. Af Lars Petersen

  -

  @ Henrik Day Poulsen,

  KORREKTION, AF ALT DET DU IKKE FIK MED VEDR. PIA K., SÅVEL DU GLEMTE TVANGENS ÅRSAG.

  1. DF er en af de foreninger, som supporter den højeste andel af statsmonopoliseret tvang.
  2. De statsmonopoliserede, og deraf markeds-immune priser, er skyld i provinsen lider i dag.
  3. I forlængelse af pkt. 2., er her af selv samme årsag, er godt 1,5 mio. jobs forsvundet fra DK..
  4. Ergo er det tragikomik på laveste plan, når DF udstiller sig selv som provinsens forsvarer.
  5. Pkt., 1,2,3,4, har været kun mulig, da journalisten undervejs, har spærret vejen for borgerne.

  “ZENIA, ELLER PIA.. NO MATTER”
  Vedr, Zenia Stampe, er jeg enig med dig, men du skal slet ikke bruge så fandens meget tid på
  diverse amatør foreningsmedlemmers såkaldte meninger, uanset om her er tale om en gal,
  som tror denne skal lege god imod Danske interesser, tilmed via Danske skattemidler, såvel
  en talentløs ex. hjemmehjælper, hvis forretningssans, akkurat kun formår at dyrke partivækst,
  (ligeså for skattemidler), med hvad deraf følger af konkurrence-dræning, og tab af jobpladser..

  Nåe ja.. at nævnte talentløse ex. hjemmehjælper, over årene, guddødeme er begyndt at tale
  homemade Nordsjællandsk, via dennes komiske selvopfattelse, løfter kun sygen yderligere.

  DET HANDLER OM INDIVIDUEL DYNAMISK TILPASNING:
  Venligboere * Statsmonopoliseret tvang * Fantasi-komiske forskertitler * etc. ect., det handler
  om, at individet, så snart det er muligt, skal kunne udleve et egentlig demokrati, via valg efter
  egen moralske opfattelse, behov, økonomi, og overbevisninger, i stedet for at individet skal
  være underlagt, intet mindre end verdens mest omfangsrige økonomiske tvangs-ægteskab.

  Dermed udløses tilpasning efter individets egne behov, (heraf markedets tilpasning for de
  som er underlagt samme), og provinsens folk, som alle mulige andre, kan nu overleve, da
  de ej længere har de egentlige klienter på slæb, hvilket er den “reelle” virkeligheds sandhed.

 103. Af Flemming Lau

  -

  Den såkaldte talent løse ex hjemmehjælper, har skabt Danmarks næststørste parti. Rønnebær!

 104. Af Javier Martinez

  -

  “Er det dette, du har i tankerne, Henrik day Poulsen?

  “Personer på højrenational Facebook-gruppe stilles nu til ansvar for deres ytringer om den radikale politiker.

  Det radikale folketingsmedlem Zenia Stampe har adskillige gange gennem en længere periode oplevet at have fået trusler på livet.

  Nu bliver i al fald nogle af gerningsmændene stillet til ansvar, fortæller hun på sin Facebook-profil efter at være blevet kontaktet af politiet mandag.” NJH

  Helt på sin plads..Borgschm idt, eller en trold?, skrev et ligesindede indlæg i bloggen her i dag..
  Der må være grænser. Og overvejer at møde op og anmelde ham i morgen tidligt..

  Niels Veste rgaard Th omsen, er en anden af slagsen..
  http://www.b.dk/nationalt/harsk-facebook-debattoer-jeg-ved-godt-at-venligboerne-tror-deres-handlinger-er-go

  Men Borgschmidts var helt derude i det breivikske..

  PS beinov da det ikke lader til at mit indlæg kommer på sender jeg det her…

  “Når der foreligger en grundig analyse af, hvordan produktiviteten kan løftes, kan der frigives der penge, eller der kan prioriteres så nye kulturtilbud kommer til.”

  Hvis man kunne sparer således at der kom mere kultur for samme penge ville dette være fornuftigt. Men bliver svært i det samlede billede…

  Jyde regeringen V og DF sparet sidste år allerede 6oo millioner kr. på Dansk kultur, mens sverige satset massivt med et lignende beløb på endnu mere kultur for Svenskerne..
  En tidløs sandhed at kultur interessere det borgerlige menneske lidt.
  http://www.b.dk/kultur/danmark-skaerer-sverige-giver-flere-penge-til-kulturen
  kulturbudgettet fortsat kun udgør 0,77 procent af den samlede finanslov.

  Vi bruger kun 0.77% af statsbudgettet på kultur, men får utrolig meget retur for dette absolut ubetydelige beløb..At spare endnu mere vil være en ren katastrofe.

  “Men uden konsistente økonomiske analyser, skal Haarder ikke forvente klapsalver, når finansloven præsenteres”

  Næsten en garanti at haarder vil mødes med klapsalver i hans bagland i Jylland når han skærer endnu mere i kulturen. Den ses tit af borgerlige som en trussel mod fortiden, status quo som de foretrækker at leve i.

  .” Fregatten Jylland imod Arken og Louisiana.”

  Men kunne overveje at tilbyde gratis weekendbilletter togbilletter til udkantsdanskere via fx. køb af 3 forestillinger i københavn. Denne ville set som helhed nok blive en økonomisk og kulturel gevinst for alle involveret..Blot at overfører en masse penge til Jylland giver ingen mening. I hele verden foregår det der kulturelt sig bevæger sig i hovedstaden..Allerede er jyde regeringen igang med at overfører statens arbejdspladser til områder i jylland hvor de ingen forstand har på arbejdet..Det bliver en katastrofe..

  “f.eks. en knopskydning, når biblioteker vil udlåne redskaber til hus og have eller satser på spiludlån og neddrosler bøgerne.”

  Undertegnede lånte en robotstøvsuger til et ældre familiemedlem fra biblioteket i forrige måned..Det fungeret, og gik så ud og købte et. Fin ide. .Et bibliotek kan ikke udvide servicen nok , hvis den gavner borgeren..

  “Opgaven er svær, for i Danmark er det næsten umuligt at lukke ned, hvad der én gang er kommet til verden med offentlig støtte.”

  Bertil forlanges at indfører besparelser..Fuldstændigt ligegyldigt om det er kulturmæssigt værdifuldt eller ej..Konklusioner bliver baseret på fiktive regnestykker, som gøre alle når de kommer fra en V mand.Han skal lukke ned og sparer, og aldrig bliver det nok, aldrig bliver det satset mere..0.77% er et latterligt beløb..

  Når det kommer til udgifter set fra skatteindtægter bruger kun grækenland færre penge på kultur end Danmark i Europa.
  http://www.culturalpolicies.net/web/statistics-funding.php?aid=232&cid=80

  Der skal satses massivt mange flere penge på kultur!

 105. Af j nielsen

  -

  “Pia har altid optrådt afdæmpet og brugt et sobert sprog.”

  Hun vil gå over i historien som den der indførte betegnelsen “landsforræder” om folk hun er politisk uenig med. Første gang lidt frygtsomt – går det her mon an? – siden med større og større fynd.

  Debuten var angrebet på Irak, hvor medborgere der var uenige i eller kritiserede den beslutning af denne politiker fik ovennævnte mærkat hæftet på sig.

  Men der blev fulgt op med en mere bred anvendelse af denne krigsretorik. Den underliggende påstand er at landet befinder sig i en permanent krigstilstand, hvilket retfærdiggør udfaldene. Det er som taget ud af, ikke 1864, men 1984.

  Det eneste der kan få det virke “afdæmpet og sobert” er den eskalering i retorikken der har fundet sted siden da.

 106. Af Lars Petersen

  -

  @ Flemming Lau.

  “Den såkaldte talentløse ex hjemmehjælper, har skabt DK´s næststørste parti. Rønnebær”

  SVAR: Ha ha.. NEJ.. Partiet er skabt via misbrug af skatter, (hvilket indbefatter alle partier i DK),
  og hvis samme, fortsat kun har været muligt at iværksætte, vækste, samt fastholde, idet her
  fortsat sidder en.. (igen via skatter… købt pressestands ansatte), som i kraft af systemkroner,
  straks udviklede systemliderlighed, som blev omsat til konsekvent mikrofonmisbrug, og med
  det resultat, at pressens ansatte, lod systemets inhabiliteter evaluere virkeligheden 100% 🙁

  Dermed kunne amatørene fra centralt hold, nu dyrke intet mindre end verdensrekordernes
  skattebaserede partivækst, og kandidnat genvalgs-strategier, da de system-købte ansatte i
  pressen, konstant spærrede borgerne vejen, hvormed foreningsmedlemmerne aldrig blev
  sat til reelt ansvar, da den enkelte borger, kun havde/har, lidt industriblæk at lege med, via et
  kryds i den lokale skole gymnastiksal hvert 3,5 år i snit, hvorpå forenigsmedlemmet fik held
  med at skatte-konvertere, og dermed klient-konvertere en hel nation, (i kraft af journalisten).

  ET BETTE EKSEMPEL PÅ OMKOSTNINGEN:
  Her er estimater som siger 2 mio. Danske jobs er placeret i udlandet, men også 1,3 mio mens
  mit eget gætte-bud, ligger i omegenen af 1,5 mio. jobs, hvilket i øvrigt svare til, at Kina skulle
  have ca. 368 mio. jobs placeret uden for Kina, men er naturligvis ikke tallet, da man kan køre
  på “biologisk økonomi”, hvilket vil sige, at når Staten Kina fx. vil købe en hospitalsseng til et
  hospital, så er langt hovedparten af sengens enkelte dele, lavet i Kina, hvormed vi ikke blot
  taler en udgiftsneutral, (da investeringen går til egne virksomheder), men en eksportvarer..

  Men når et Dansk amatør foreningsmedlem, samt dennes skatte-købte presseansatte har
  leget, så står du med en situation, hvor her dels kun er tre operatører inden for feltet hospi
  -talssenge, (da nær alt er outsourcet), hvortil kun en virksomhed, bøjer og maler eget stel,
  imens al anden kommer fra Polen og Kina, (du ved.. dem som dyrker biologisk økonomi).

  Ergo.. når en dum Dansker bygger et hospital, med deraf køb af hospitals senge, er her tale
  om et gigantisk økonomisk, såvel jobmæssigt tab, plus skatte-købet af nævnte senge, går
  ind og styrker andre Staters ansattes knowhow, hvortil problemet kun forværres yderligere

  Undskyld mig.. hvordan fanden kan du få det til at blive til misundelsens rønnebær herfra ?.

 107. Af Niels Juul Hansen

  -

  Så Deadline i aften.

  Har sjældent set så meget vrøvl, som det Pia Kjærsgaard serverede. Hun minder mere og mere om Donald Trump. Hun tror stadig, at en usandhed bliver bedre af at blive gentaget.

  Pinligt!

 108. Af Flemming Lau

  -

  Lars Petersen.
  Det er en ærlig sag at være uenig med en politiker. Men at betegne PK som talentløs …? Personligt syntes jeg at alle vore politikere, uanset parti farve er dygtige, selvom jeg savner visioner og mere format. Jeg syntes F eks outsourcingen var dybt problematisk. Virksomhederne havde ansvaret, men vore politikere som helhed, burde have taklet den bedre, så ikke så mange arbejdere kom i klemme. Selvom firmaerne er ved at returnere til DK, netop pga know how, syntes jeg godt at de kunne have vist større samfundssind. end som så!

 109. Af Javier Martinez

  -

  Thomas. Borgschmidt@

  Jeg har bestemt mig-efter mange timers overvejelse- for at politianmelde dig for dine mordtrusler mod navngivne røde politikere- og i videre og nok useriøs forstand skolelærer.. Jeg har screenshottet den (hdp har slettet den, som mine kommentare der relateret hertil!) og hdp vil ikke gengive min kommentar om den!..Jeg vil dog give dig 48 timer og lidt indtil torsdag morgen kl. 8.30 hvor jeg vil læse dit input, og se om du har undskyldt ordentligt nok? Men tvivler at dette vil være nok for mig!..Muligvis var indlægget af en trold, og hvis så-tvivler- skal trolden undskylde ret så offentligt, før jeg vil genoverveje min politianmeldelse af dig, og om jeg acceptere denne dybe undskyldning du vil komme med da…

  Jeg har ingen ytringsfrihed i UEJ, hvor Borgschmidt normalt kun deltager, men hvis nogle har, vil i så venligst overfører beskeden? Skal forsøge i morgen via en ny server at fortælle ham herom..

  Tag ikke dette som en løs “trussel” TB-trold eller ej-. Jeg har i sinde at politianmelde dig torsdag morgen efter længere tids overvejelse..Jeg acceptere ikke mordtrusler mod navngivne politikere som dit indlæg var…Her røde politikere, men ligegyldigt farven for mig da.

  Om vi ses i retten “thomas” ved jeg ikke, men politianmeldt bliver du-eller trolden i dit navn- nu! Og bliver min første anmeldelse af en kommentator nogensinde!. Den er så grov at jeg bliver nødt til at gå den vej nu..

  Berlingske og HDP bedes venligst om at bibeholde den slettet kommentar i sit IT system for min politianmeldelse i systemet! .Den er dog gemt via et “screenshot”,,USB mv nu..Men i har en forpligtelse til at indlægget ikke blot “forsvinder”…

 110. Af M Hansen

  -

  Enig med Niels Juul Hansen .
  Kjærsgård optræden var tåkrummende blev hun spurgt i øst svarede hun i vest- men hun fik da fortalt os alle at hun skam var formand for folketinget endda optil flere gange.

 111. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Sidst jeg hørte Zenia Stampe udtrykke sig om forholdet til indvandrng – hendes forhold – var for nogle måneder siden på DR2 Deadline, og hendes pointe er at holde fast ved det gode i forhold til mennesker uden smålig skelen til, at vi ofte bliver mere end trådt på.

  Så – hun vil for mig at se ikke give køb på sin humane indstilling, uanset hvad.

  Og – det nytter ikke længere med hverken naivitet og lykkelige forestillinger om andre, hvor det er ikke eksisterende; men hvor rå tænkning er til stede på bekostning af os selv. Det er det man kalder masochisme.

  Det nytter ikke at være blind for de realiteter, vi bliver præsenteret for, og som er ganske uacceptable, som vi ligedan siger fra overfor egne, der forbryder sig eller tér sig uhensigtsmæssigt og vil dominere, bare de selv kan komme til – og rent ud sagt mere end skider på andre. Det findes også iblandt os selv og overfor os selv indbyrdes, så det er naturligt for os at sige fra – og dermed også i forhold til indvandrere og indvandring i forhold til, hvad vi kan magte som land og som mennesker. Og – egentlig skal, her at forstå som finde os i af implementering fra en fremmed kultur, hvor den er tilbagestående og inhuman!

  Længere en den faktisk ikke.

  Vi må sige stop snart for al den diskussion, der er ødelæggende for land og folk, fordi det er meget enklere end som så, og det er der nogle indvandrere, der HAR fattet og er glade for, så jeg vil, hvis vi skal nævne TRUMPETEN fra Guds eget land hellere sige, at hvis DF fik ret i alt, så havde vi snart en politistat, og jeg hørte tilfældigt, da jeg lige slog ind på CNN i går aftes også TRUMPETENs (det meste) af hans tale i går på CNN om det mere udenrigspolitiske – en mere alvorlig TRUMP – men som det også fremgik af debatten siden, mere ensidigt, fordi han holdt sig kun til islam og indvandring af mennesker derfra, dog med fokus på, at de, der forstår USAs værdier, de kan have ophold i landet; men hans intentioner vil for mig at se give en slags politistat, hvor jeg, hvis jeg var indvandrer dér og med islam, ville føle mig anklaget – eller måske konstant mistænkt.

  Måske mener han noget som en overgang .. det ved jeg ikke; men ubehageligt for mennesker med islam, hvor de ikke er del af det radikaliserede, så denne intensivering vil automatisk få nogle af dem til at føle sig ‘iagttaget’ og mulig udsmidning ved det mindste – bare et rygte måske.

  Jeg finder, at med udelukkende DF, så er vi ovre i en slags grøft a la Trump’s – det er jeg i hv f bange for, at det kan snerpe mere og mere politistat, hvis vi ikke passer på, selv om vi skal imødegå radikalisering og yderligere indvandring, hvor det ikke kan passe i det, vi står for – men stadig så vi kan se os selv i øjnene.

  Anstændighed i alle forhold, også hvor folk bliver bedt om at tage tilbage til deres hjemland.
  Ligedan med enhver afvisning, fordi det er nødvendigt nu for også Europa. Indvandringen har været for stor og massiv. Derfor – og der er altså andre lande end også Europa’s.

  Vi har vores kultur/er som indvandrere deres, hvor de kommer fra, og hvor de forlanger af os, at vi skal implementere denne. Det kan vi ikke og vil heller ikke af indlysende årsager – ofte det, mennesker selv er flygtet fra, som de ikke helt ser måske forstår og kan relatere til – deres hjemlands opfattelse af det at være menneske og kunne blive respekteret, dvs ikke hundset med i en el anden syg ideologi’s tjeneste, der tillige er parat til at radikalisere mennesker, bare de kan råbe noget i retning af en guds navn som en slags underskrift på retten til at gøre, hvad der passer dem, med ethvert menneske.

 112. Af Kim P Olsen

  -

  Javier Martinez

  Det er ikke første gang en debattør bliver anmeldt.

  Held og lykke med foretagendet. Man skal ikke fremkomme med trusler.

  Jeg tvivler dog på, at du er i besiddelse af det omtalte “screenshot” – men det må du og Piphans jo selv ligge og rode med.

  Endnu en gang: Held og lykke, det bliver spændende at følge med i din politianmeldelse. Hvis du anmelder skriftligt, skal mit råd til dig være at konsultere en af de mange advokater i din familie hvad angår sprog og indhold.

 113. Af J L

  -

  Måske skulle Henrik Day Poulsen flytte sin speciallægepraksis til f.eks. Nakskov. For at modvirke polariseringen af Danmark.

  Hilsen Jesper Lund

 114. Af J L

  -

  Niels Juul Hansen

  Jeg overvejede om, jeg skulle se indslaget med Pia Kjærsgaard i Deadline i søndags, men valgte så at lade være, da det plejer at være en gang gylle, hun får sagt. Jeg kan forstå, at jeg tog den rigtige beslutning.

  Hilsen Jesper Lund

 115. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Jesper Lund

  Ja, Pia Kjærsgaards hykleri kan ses her:

  http://politiken.dk/debat/ledere/premium/ECE3340414/pia-kjaersgaard-maa-rydde-op-efter-sig-selv/

 116. Af Niels Juul Hansen

  -

  og

  Det der bl.a. har fået Danmark til at ‘knække over’ skyldes især kommunalreformen og skattepolitikken, som favoriserer dyre boliger i byerne.

  Alt sammen gennemført med DFs og Pia Kjærsgaards stemmer.

  Her har hykleriet ingen grænsebom!

 117. Af J L

  -

  Niels Juul Hansen

  Jeg skulle selv til at skrive om kommunalreformens negative betydning for udkants Danmark . Jeg har selv familie i Nakskov. Efter kommunalreformens indførsel, hvor Nakskov kommune nu indgår i Lolland Kommune, er Nakskov blevet endnu mere “udkant”.

  Hilsen Jesper Lund

 118. Af Niels Juul Hansen

  -

  @JL

  “Måske skulle Henrik Day Poulsen flytte sin speciallægepraksis til f.eks. Nakskov. For at modvirke polariseringen af Danmark.”

  Henrik Day Poulsen har med sine mere og mere højrenationalistiske og antimuslimske udgydelser gravet sig langt ned i et hul. Den gyldne regel er, når man er kommet så vidt, at holde op med at grave.

  Men som en anden Donald Trump fortsætter Henrik Day Poulsen bare med at grave.

  Dybere og dybere.

 119. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “ZENIA ” ! –Hvor mange arabiske og afrikanske migranter ! –Har Zenia boende i deres skatteborger-finansiérede bolig ?? –Ingen forstås !

 120. Af Flemming Lau

  -

  HDP bliv du bare ved med at grave, vi trænger til at få luftet og drænet den begyndende “sure agerjord”

 121. Af Lars Petersen

  -

  @ Flemming Lau. (1.-2)

  “Pia talentløs ?..Personligt syntes jeg at alle vore politikere, uanset parti farve, er dygtige”

  At mene; (tilmed samtlige), foreningsmedlemmer er dygtige, er undskyld udtrykket, en noget
  rabiat holdning at indtage.. både målt med langt hovedparten af befolkningen, såvel faktuel
  virkelighed er, (som jeg sagde tidl.) at de centralt placerede forenings-amatører, såmænd kun
  har evnet at begå verdensrekordernes skatte-misbrug, alene for partiets vækst, samt diverse
  kandidaters genvalg, og med det resultat, at formentlig 1,5 jobs mio. jobs, er terroriseret væk.

  Ser man på det Danske folketing, vil man straks sande, at repræsentationen af personer som
  kommer fra det frie konkurrenceunderlagte marked, (heraf ægte int. free trade), mig bekendt,
  end ikke eksistere, men er derimod afløst af “nepotistisk indavl”. (seneste: Pia´s søn er på vej).

  Men nu skal alt ondt i denne verden, ikke kun losses over på ex. hjemmehjælperen, da alene
  de sidste 24 timer har budt på et SF, hvis bredrøvede formand, (også kaldet for Pia), netop har
  bakset endnu en skattebaseret partivækst strategiplan på benene, omhandlende et ell. med,
  at endnu flere jobs skal kanaliseres ud ad Danmark, da man gerne vil stimulere “sig selv”, via
  flere pædagoger i inst., da man udnytter pressens ansatte spærre og folk generelt intet fatter.

 122. Af Lars Petersen

  -

  @ Flemming Lau. (2.-2)
  Så har samme døgn, atter budt på et gement forretnings-smadrende socialdemokrati, hvis
  ypperligste, ypperligste, ypperligste nationale rekonstruktion går ud på, at allerede verdens
  skatte-dyreste uddannelsessektor, skal have endnu, endnu flere konkurrence-udtømmende
  frie markeds-optjente kroner smidt i nakken, og hvis samme; i kombination med EU, bevirker,
  at Jarek, Svetlana, og alle de andre tilrejsende, nu kan få endnu mere 100% skattebetalt udd.,
  denne gang via bl.a. 110% A-kasse sats, hvormed rentabiliteten ved outsorce, udstiller de DK
  virksomheder, hvis ledelse endnu ikke har fået hovedet ud af røven, og er stukket af herfra 🙁

  I den anden ende, har vi så Liberal Alliance, som vil sætte skattebetalingerne ned for verdens
  største off. lønsum, såvel antallet af disse, udgør en selvstændig rekord i sig selv, hvortil man
  skal tillægge den enorme semi-offentlige sektor, (bl.a. off. leverandørvirksomhed og mere til),
  og da man ej vil sænke skatte-lønningerne, tilsvarende med skattesænkningen, står du med
  en konkurrenceforværret “skattestigning”, såvel tilbageløbet af skattelønningernes skatter
  til statskassen, ligeså sænkes, og taler vi en økonomisk multi spasser saltomortale af rang 🙁

  Den eneste metode er, at begå et funktionelt roll back, via individets tilpasninger, baseret på
  de enkelte behov, økonomi, og overbevisninger, hvilket lev. optimal national LEAN, samt en
  konstant realtime baseret tilpasning; dog delt i tempi, da Staten DK, ellers vil bryde sammen.

 123. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Flemming Lau

  Jeg skrev

  “Men som en anden Donald Trump fortsætter Henrik Day Poulsen bare med at grave.Dybere og dybere”.

  Problemet er ikke Henrik Day Poulsen og Donald Trump, men de mange faktaresistente rygklappere, der ser op til dem!

 124. Af Niels Poulsen

  -

  “Den gyldne regel er, når man er kommet så vidt, at holde op med at grave.”

  Ikke ifølge Goethe, som i sin Faust skriver:

  “Stå, hvor du står og grav, men grav dybt.”

  Graver man ikke, kommer man ikke et spadestik dybere.

  Graver man ikke, finder man ikke forfædrenes skatte, det gamle guld.

  Et hul bliver også til en tunnel, hvis man bliver ved med at grave, og for enden af tunnelen er der lys, der i strålende solskin ligger et nyt og bedre samfund.

  Ih, hvor vi trænger til en forandring i Danmark og Vesten i det hele taget. Men det kræver, at vi tager (grave)skeen i den anden hånd.

 125. Af J. Hans en

  -

  AF K IM P OLS EN – 14. AUGUST 2016 15:29
  “Je ns H a nsen
  Kære Pipha nsen”

  Nå, så er psy kopaten Kim O på banen.
  Er han ikke allerede på vej til Tyrkiet?
  Hvorfor sletter du mit svar til Kim P Ol sens syge indlæg Day Poulsen.
  Er det fordi, at han er en af dine rygklappere?
  Kan du godt lide kommentatorer som K0 Day Poulsen?
  Som indsætter sine syge fantasier om børnesex på din blog.

 126. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Poulsen

  Jeg er sikker på, at Goethe ikke tænkte på nutidens anvendelse af udtrykket ‘at grave sig ned i et hul’ (på engelsk ‘dig oneself into af hole’), der er tættere på udtrykket ‘ at male sig selv op i hjørne’.

  Jeg er dog imponeret over din viden om Goethe. 🙂

 127. Af Javier Martinez

  -

  (på engelsk ‘dig oneself into af hole’)

  Englænderne har tyvstjålet deres sprog fra Dansk…Men de siger dog “a hole” and not af hole.
  🙂

  hdp sletter og sletter og lader kun hans højreradikales venners indlæg stå tilbage…

 128. Af Flemming Lau

  -

  NJH 08:58
  Med mine 190 cm tror jeg faktisk at jeg er højre end HDP!

 129. Af Javier Martinez

  -

  AF FLEMMING LAU – 17. AUGUST 2016 18:40

  Er selv 1.93….Men rolig vil aldrig se ned på dig af den grund! Hvad gør et par cm? 🙂

  “Det er ikke første gang en debattør bliver anmeldt.
  Held og lykke med foretagendet. Man skal ikke fremkomme med trusler.”
  KO

  Ja, bliver spændende at følge politiets efterforskning..Normalt får man dog ingenting af vide, men de takker blot for modtagelsen af en sådan anklage..Men skal da forsøge at følge Borgschmidts navn mht. dømmelser eller ej..Har ca. 3o kommentarer af dig gemt godt af vejen også…Men hverken jeg eller dig vil kunne vinde der nu! Vi kunne muligvis begge tabe, men det er så det!

  ” Hvis du anmelder skriftligt, skal mit råd til dig være at konsultere en af de mange advokater i din familie hvad angår sprog og indhold.” KO

  Du kan være helt roligt…Familiens advokater har gennemset den og kalder den en vinder!

  Vi må håbe for dig at den ikke var skrevet af dig i Borgschmidts navn, som du har vane af? Skrive i andre debattørers navne altså!

  Men, jeg kan nok ikke kommentere hvad der sker videre herfra..Borgschmidt har fået en chance for at undskylde offentligt, og har ikke gjort det..Forventer ingen ændringer de næste timer…Men som lovet skal tjekke i morgen tidligt kl. 8.30..

 130. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez.

  Glimrende! Når du når min alder og er sunket 3 cm, så kommer vi i øjenhøjde!

 131. Af G. Sørensen

  -

  Der var engang en mand, der kom forbi en meget syg mand. Han lå hjælpeløs i vejsiden. Han forbarmede sig over manden og hjalp ham praktisk og økonomisk. En god gerning? Måske – måske ikke.

  Der skete nemlig det at den syge blev rask. Således rask gik han ud og voldtog 2 kvinder, slog en mand til lirekassemand og stjal og truede mennesker omkring sig.

  Var den barmhjertige mand så god, ligesom Zenia Stampe og de radikale mener de er?
  Set fra en overfladisk betragtning er de måske, i deres egen overfladiske fortolkning, oh så gode. Men hvad mon den syges ofre mener om deres godhed? Jeg synes de er samfundsskadelige.

 132. Af j nielsen

  -

  1.90 ! og 1.93 ! Det var ellers ikke så lidt. Men:

  JEG er tre meter høj og endnu ikke færdig med at vokse.

  …. og har en større moster.

 133. Af M Hansen

  -

  Jeg kan kun anbefale at man læser Britta Shall Holberg svar til Pia Kjærsgård- her i nærværende avis-, om hvem der er skyld i en opsplitning af landet.
  Især Schall Holbergs udtalelser om kommunalreformen fra 2004 er tankevækkende.
  Man kunne godt have forventet at Day Poulsen havde undersøgt problematikken inden han lod sig spænde for DF,s propagandavogn, istedet vælger han at angribe en kontroversiel politiker med en anden mening end den der fremherskende her i Days univers.

 134. Af Flemming Lau

  -

  I Nielsen.

  Æ moster højere end 3 meter ? Arh ka djed nu org pas ? Kragemosevej

 135. Af Flemming Lau

  -

  Nu går Tableten da helt amok !

 136. Af jorn D,

  -

  Stampe på glatis er vist ikke et egotrip
  men
  snarere overlagt kold kalkuleret zionistisk politik
  ja
  Stampe vil nedlægge det danske kongehus
  og
  er fra et parti, der vil åbne Grundloven og lukke den danske folkekirke og hjemmeværnet
  og
  syntes at arbejde for, at ødelægge alt hvad vi danskere har kært !
  men
  man siger jo, at den der har is i maven bliver kold i r*ven
  men
  Stampe er vist undtagelsen fra den regel
  idet
  Stampe en sand kold i R * Ven vist alligevel ikke har is i maven
  men
  blot en sædvanlig radikal multi kulti koster kassen kaos pilot
  der
  syntes at leve for at ødelægge Danmark
  siden
  de radikale blev dannet i 1905, for at fremme det jødiske borgerskabs interesser
  ja
  det som en dansk pendant til oprettelsen af den internationale Zionistiske bevægelse
  som
  blev oprettet selvsamme år i 1905

  alt hvad de radikale foreslår syntes da også
  at
  være styret af Zionistiske Israel’s interesser
  og
  syntes udelukkende foreslået for at ødelægge Danmark
  ja
  Vi må ikke “bygge mure”, men “de selvgode mennesker” i Israel – og Vatikanet – må
  men
  kunne alle de tabte liv på middelhavet forresten ikke være undgået
  ved
  at alle mellemøstens flygtningene var gået den sikre vej til Israel
  for
  det ville vel ikke være en 40 års ørkenvandring, at gå til Israel !

  ironi.mus

 137. Af henrik jensen

  -

  det må efterhånden stå klart for enhver at Hdp har en paranoidpersonlighedsforstyrrelse ligesom resten af DF, syntes man noget andet end dem er man nærmest landsforrædder!

 138. Af Javier Martinez

  -

  HDP er vist også kun 1,79 og det er vel grunden?
  I gymnasiet blev han kaldt cand. kruk?
  http://www.bt.dk/kendte/psykiater-henrik-day-poulsen-mine-kammerater-kaldte-mig-cand.kruk

Kommentarer er lukket.