Danmark i brand

Af Henrik Day Poulsen 177

Danmark er nu ramt af en ny epidemi; nemlig bilbrande og sten, der kastes mod biler fra motorvejsbroer. Der er allerede 1 død og flere tilskadekomne. Natten til søndag brændte en bil kun to minutter fra, hvor min lejlighed ligger, mens jeg lå i min seng og sov.

Denne form for kriminalitet kan ikke blot karakteriseres som hærværk eller drengestreger. Det er meget mere alvorligt. Bilbrandene var ellers et svensk fænomen med primær baggrund i Malmøs stærkt kriminelle indvandremiljø. Jeg var i Sydsverige i weekenden og hørte her mine svenske venners meget dybe bekymring for Sveriges fremtid set i lyset af de enorme spændinger mellem muslimer og ikke muslimer. Mine venner var helt holdt op med at tage ind til Malmø på grund af den udbredte kriminalitet og vold.

I Danmark ved vi ikke, hvem gerningsmændene er, idet politiet endnu ikke har pågrebet nogen. Om det er danskere eller indvandrere, der står bag, er altså for øjeblikket uklart.

Derfor må det vigtigste for nuværende være at undgå flere tilfælde af bilbrande og stenkast. Politiet har rigeligt at lave, så selv om de vist nok har intensiveret patruljeringen, kan de nok ikke fortsætte denne i al evighed. Derfor må øget overvågning af gader og stræder være den triste løsning på problemet. Jo flere overvågningskameraer der er, jo større er chancen for at fange gerningsmændene.

Skal vi så til at have et ”big Brother is watching” samfund? Ja, desværre kan jeg ikke se anden udvej, for vi er nødt til at stoppe denne form for kriminalitet omgående, da en bilbrand i et tæt befolket kvarter som Christianshavn eller Islands Brygge kan få meget alvorlige konsekvenser.

I Sverige har man sagt, at straffen for bilbrande skal sættes op. Det er også et vigtigt instrument i forebyggelse af kriminalitet, men for at kunne fange de helt ansvarsløse og skruppelløse gerningsmænd, er vi desværre endnu en gang nødt til at indskrænke den personlige frihed med flere overvågningskameraer.

Et andet tiltag, som jeg støtter, er et DNA register over alle danskere og udlændinge med ophold i Danmark. Jeg havde intet imod at give en spytprøve eller aflevere et hår, hvis DNA kunne opbevares i en database. Hvis det kan øge chancen for pågribelse af gerningsmænd, er det fint for mig.

Lad os håbe på, at politiet snart fanger de idioter, som leger med andre menneskers liv og helbred. De fortjener den mørkeste af alle mørke fængselsceller; i ganske lang tid.

177 kommentarer RSS

 1. Af Gert Hansen

  -

  Selvfølgelig bliver kriminaliteten større, og man vil se nye former. Som man gør nu. Det er der ikke noget mærkeligt i, og kan ikke overraske nogen. Den Korte Avis melder idag om skud mod en personbil i Aarhus, med helt uskyldige og tilfældige mennesker.

  Som Day Poulsen skriver, vil det medføre øget overvågning og kontrol. Noget man allerede har oplevet i de sidste 20-30 år. Palæstinensiske flykapringer fik indført tidsrøvende og kostbar kontrol i alverdens lufthavne for årtier siden. (Det var sandsynligvis kommet alligevel før eller siden). Det går mod et Orwell’sk samfund. Det kunne man også forudsé.

  I den udstrækning noget at det man oplever i Danmark (Europa) måtte have forbindelse med indvandringen, er det værd at erindre, at det demokratiske danske samfund er part i sagen. Kun få kan have været så naive og blåøjede at man ikke kunne forudsé, at indvandring, specielt fra visse fjerne kulturer, ville medføre problemer. M.h.t. fremtiden er det kun fantasien der sætter grænser.

 2. Af Oscar Vain Gilbert Jespersen

  -

  Vedr. din støtte til et DNA-register, synes jeg vi skal huske på Edward Snowdens ord:

  »At være ligeglad med at beskytte sit privatliv, fordi man ikke har noget at skjule, er det samme som at sige, at man er ligeglad med ytringsfriheden, fordi man ikke har noget at sige.«

  https://www.information.dk/2016/06/gange-maa-bryde-loven-fremskridtets-skyld

 3. Af J. Hans en

  -

  Bilbrandene var ellers et svensk fænomen med primær baggrund i Malmøs stærkt kriminelle indvandremiljø.
  Skriver Day Poulsen.
  Hvor ved Day Poulsen det fra?
  Der står i flere aviser at brandene forkommer i nærheden af områder, hvor der bor indvandrere.
  Det kan meget vel være nynaz ister som står bag brandene.
  Day Poulsen er så fyldt med muslimhad og fordomme, at han er udenfor pædagogisk rækkevidde.
  Desværre er han også en populist og demagog.
  Som forsøger at skabe muslimhad.

  Hvad nu Day Poulsen hvis det er nyn azister som braender biler af.
  Skal de saa ogsaa i et sort fangehul?

 4. Af Anders Munch

  -

  https://www.rooshvforum.com/thread-50253-post-1127961.html

  “Either way – it’s going to be 30-50 million in the end just as Gaddafi and Orban predicted. I for one will be sitting like Nero and watching Europe burn (quite literally as they somehow like burning cars): ” Zelcorpion
  10/10 2015

 5. Af Anders Munch

  -

  “Skal vi så til at have et ”big Brother is watching” samfund? Ja, desværre kan jeg ikke se anden udvej, ” Henrik Day Poulsen
  http://www.voxliberalis.dk/jeg-anklager-kvinder/
  “Og da der er flere kvindelige vælgere end mandlige, synes enhver mandlig modstand blot at kunne sænke hastigheden med hvilken, vi bevæger os mod den totalitære stat – ikke at kunne stoppe bevægelsen.” Ole Birk Olesen
  Tak kvinder, godt gået.
  Og forresten er der masser af videnskabelig forsøg man kan lave, som kan bevise at civilisation ligger på y-kromosomet. Det mest simple er, at bede dem om at bygge et hus uden mænds hjælp, men der er masser af andre forsøg man kan lave.

 6. Af Anders Munch

  -

  http://www.returnofkings.com/32053/this-accidental-experiment-shows-the-superiority-of-patriarchy

  Smid en flok kvinder ud på en ø med ressourcer, smid en flok mænd ud på en ø med de samme ressourcer. Det er ligegyldigt hvilke ressourcer, kvinder vil aldrig samarbejde om noget som helst, de vil fejle hver gang. Gentag eksperimentet, rinse, repeat, se dem fejle igen og igen.

 7. Af Finn Bjerrehave

  -

  Danmark i brand, og som tidligere medarbejder, må jeg desværre bedrøve Danskerne med, aldrig har vores beredskab været så dårligt dimensioneret, netop fordi spareviljer hos chefer, samt kommunesammenlægninger, har udfaset et beredskeb, og nøgenhed bliver resultatet, hvis hønen galer.
  Dengang for ca 40 år siden hvor Danmark ikke var så rigt som nu, var beredskabet i top, og jo rigere Danmark blev, blev det trygge beredskab fortyndet, og heldigvis sidste års store besparelse fjernet, men den gamle tryghed er og bliver fortid.
  Nu brokker alle beredskaber sig over såkaldte blinde alarmer, som både får beredskabet i brug samt der tjenes penge, og dieselolie fik køretøjerne ud af stationerne og tak for der ikke var ildløs hver gang alarmen lød, og det vrøvl med at måske var der een skarp opgave som ventede, fortæller mere om dimensionering end at hurtigere at kunne forlade den blinde alarm, end rigtigheden om påstanden, eller fortalt omvendt, når køretøjerne var til ildløs, ville en brandalarm så ikke blive betjent af beredskabet, eller hvor hører dette vrøvl henne.
  37 år i beredskabet. Finn Vig

 8. Af Kent Andersen

  -

  Måske man skulle gøre noget ved vores politik mht. indvandrere og flygtninge – dvs. hvilke krav der skal stilles til dem. Istedet for konstant at skrive side op og side ned om muslimer og islam.

 9. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er “big brother is watching you” formentlig selve motoren i projekt globalisme / multikulturalisme. Jeg har svært ved at se andre måder til at holde et kludetæppe af – etnisk, religiøs, kulturel mangfoldighed – sammen på. Her må alle formentlig give afkald på individuel personlig frihed i bytte for kollektiv ufrihed – desværre 🙁

 10. Af Anders Munch

  -

  Ikke engang et firma, som ikke kræver nogen muskelkraft eller teknisk snilde, kan de finde ud af uden mænd.
  http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1168182/Catfights-handbags-tears-toilets-When-producer-launched-women-TV-company-thought-shed-kissed-goodbye-conflict-.html

  “Though I will not absolve myself of all guilt, I believe the business was ruined by the destructive jealousy and in-fighting of an allfemale staff. Their selfishness and insecurities led to my company’s demise. When I needed the socalled ‘Sisterhood’, believe me, it just wasn’t there.”

  Fordi kvinder kan ikke skabe værdi uden mænd. Fordi de er fødemaskiner, skabt til at føde gennemsnitligt 8 børn op igennem verdenshistorien. Og ingen taler om det, ingen nævner det her faktum, ingen.

 11. Af javier Martinez

  -

  “Natten til søndag brændte en bil kun to minutter fra, hvor min lejlighed ligger, mens jeg lå i min seng og sov.”
  Cand. Kruk borgerkrig

  Et bevis på borgerkrig?

  “Om det er danskere eller indvandrere”

  Mit bud er borgerlige børn? Lyder som noget de kunne finde på. 😉

  “Et andet tiltag, som jeg støtter, er et DNA register over alle danskere og udlændinge med ophold i Danmark. Jeg havde intet imod at give en spytprøve eller aflevere et hår, hvis DNA kunne opbevares i en database. Hvis det kan øge chancen for pågribelse af gerningsmænd, er det fint for mig.”

  Vi skal sørge for at den især medtæller blå white collar penge kriminalitet så..Disse kan som i USA i lokalområdet, så vises plakater af de værste i lokalområdet..Og politiet skal gå rundt og fortælle hvor disse kriminelle bor, så lokale borgere kan tage sin forholdsregler mht. at handle, købe mv. af dem.

  Men er sådan set ikke imod DNA af alle ellers. Det har ingen der ingenting har at skjule.Såvel som ej videoovervågning i gadebilledet,men denne er der allerede hdp, og du er ca. lo år for sent ude igen med et forslag. Godt forsøgt dog hr. Cand. Populist.

  Overvågning via nettet mv. er dog noget helt andet, og drejer sig om personlig frihed mv. Men støtter op om det ved borgerlig white collar kriminalitet over fx et beløb på loo.ooo kr.?

 12. Af javier Martinez

  -

  »At være ligeglad med at beskytte sit privatliv, fordi man ikke har noget at skjule, er det samme som at sige, at man er ligeglad med ytringsfriheden, fordi man ikke har noget at sige.«
  https://www.information.dk/2016/06/gange-maa-bryde-loven-fremskridtets-skyld

  Et godt indspark tak! Men kan dog sige at der ulighed står bag bluecollar kriminaliteten er den forårsaget af borgerlig white collar kriminelle..Så jeg støtter op om overvågning af disse blå, under det forhold, og et par “røde” blå radikale og socialdemokrater fra højrefløjen er der vel også?..

  “Hvor ved Day Poulsen det fra?”

  Er bevist at mange af skyderierne kom fra højreradikale hvide svenskere der..Og at disse nok udgør en større trussel en islamister nu, som Pind og Pet siger..Men ihvertfald på lignende fod. Og overvågningen af disse to grupper kan sidestilles og er nødvendig.

  Munch …Emnet er bilafbrænding, borgerkrig og borgerlige pengekriminelle der forårsager den..Ikke kvinder , og om hvorvidt de kan løfte en 3o kg. sten..Men, generelt kan man være ret så sikker på at det ikke er en kvinde der stod bag ugerningen, som ej terror generelt nogensinde.Såvel som har meget lav kriminelle generelt overfor mænd., Meget lav.

 13. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Hmmm…. ja…. Der er noget galt.

  I Tyskland har man opfordret folk til at have fødevarer til 10 dage.
  I Danmark indkaldte man 2 bataljoner “værnepligtige”,

  Der er klart tale om beredskabsplaner, der bliver trukket ned fra hylden, hvor de har samlet støv i mange år.

  Det tyder mest af alt på, at venstrefløjen med “partierne” SF/Enhedslisten, der reelt består af indbyrdes krigsførende bander kommunister – som Blekingegade-banden – med hver sit terroristiske “bagland”. Problemet er nu, at de “politiske” organisationer på Christiansborg ikke har den fjerneste kontrol over deres narkokriminelle terrorister.

  Det kan vi se af, at indavlskonsulent Pernille Skipper fremsætter sit absurde voldtægtslovforslag. Hun er jo godt klar over, at visse kredse “har det indtryk”, at hun angiver dem til politiet, så de kan få en bombe i hovedet i Syrien – hun ved da godt, at hun står til at blive voldbollet ihjel og filmen bliver lagt ud på Youtube til almindelig underholdning.

  Jødehaderne i SF har også deres problemer. I en beredskabsplan vil man naturligt drage omsorg for børnene – problemet er her, at torturbødlernes formand Bondo er så uegnet til at have noget med børn (jøder og andre) at gøre. SF er jo egentlig resterne af DNSAP som er vokset med forræderne mod kommunismen – og når kommunister kommer i indbyrdes krig, så bliver det altid grimt. SF er vel mest de gamle palæstinensiske terrorister lydige instrument.

  Det bliver ikke mindre kaotisk af, at kurdiske PKK terrorister også benyttes af andre kredse i Enhedslisten (typisk hvalrosskæg i “Landsledelsen”) – Enhedslisten er ALT andet en enhed.

  Det, der er sket er, at Tyrkiet har fremsendt oplysninger fra deres efterretningstjeneste MiT om de terrorkredse og kriminelle, der befinder sig rundt omkring i Europa – det er derfor Tyskland går i overlevelsesprogram. Tyskland har netop ikke en generalstab – ville man ikke have efter 2. verdenskrig – så det er den politimæssige planlægning af civilforsvaret, der træder i stedet for en egentlig totalforsvarsplan.

  Læg mærke til, at Merkel taler om, at EU skal bruge mere på forsvar; men undgår omhyggeligt at nævne den egentlige militære trussel fra Sovjet/Rusland.

  Man ser også, at Erdogan et alia begynder at snakke med Israel igen, så man kan sammenligne noter. Der har ellers været isnende kulde mellem Israel og Tyrkiet. At jøderne så har været flabet og bombet Assads anlæg til produktion af masseødelæggelsesvåben – både kemiske og atomare – de har naturligvis brugt tyrkisk luftrum som en bekvem genvej.
  Det er så noget Erdogans koleriske temperament, svage begavelse og perverse holdninger normalt ikke har det godt med.

 14. Af Kim P Olsen

  -

  Enig med Martini

  Alt peger på, at der er borgerlige, som brænder deres egne biler af. De borgerlige er nemlig mod biler i byen.

  Det er da logisk. Sikkert også for score forsikringen, så de kan begå endnu mere white-collar kriminalitet. De skal dømmes til døden ifølge Javertussen. Igen enig!

  Samme gør sig gældende ved betonkasteri fra broer. Det er også de lavkultutale højrenationalister der står bag her.

  “Som havet set så ofte før”.

  Jowjow….

 15. Af B. Mortensen

  -

  ” Det går mod et Orwell’sk samfund. Det kunne man også forudsé.”
  Preben/Gert/ib/Kent
  Tager du ved lære af en kommunist? ha ha 😉
  Jeg troede de var de samme som du beklager dig over, at have overtaget samfundet, samt humanisterne, feministerne, socialisterne og de radikale?

 16. Af javier Martinez

  -

  ” problemet er her, at torturbødlernes formand Bondo er så uegnet til at have noget med børn (jøder og andre) at gøre”

  Godt nok opfører jøderne sig som børn i Israel. Men at de alle skulle være børn er lidt af en påstand..På den anden side, hvis de er troende, vil jeg ikke affærdige påstanden..

  Kurdiske ter rorister eller andre har intet med Enhedslisten at gøre, som er et fredeligt socialistisk parti. De støttet dog op om kurdernes tv station i Danmark , som de blå fik lukket. Og det skal man også, da kurderne bliver undertrykt og m ishandlet i tyrkiet. Tyrkiet har uden tvivl ikke fremsendt lister med islamistisk t errorister. T error i vesten gavner dem nemlig, da pengene så vil strømme ind til dem selv via at vi betaler dem for at opbevarer dem i tyrkiske fængsler..

  Naturligvis er Merkels ide om højere militærudgifter direkte relateret til Rusland. At foreslå andet er ævl borgsch.midt.En god diplomat er en klog diplomat, modsat fx UEJ, der foreslår den konfrontatoriske udgave fra koldkrigen i 1980erne hvor kommunisterne var de onde, og de gode var os. Næh, Merkel er langt klogere i diplomati end UEJ var og er.

  K O
  Godt at høre at den d røvtyggende er enig for en gang skyld..Fortsæt helbredelsen..
  Mvh L iden Tue

 17. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt, hvorfor formodes “menigmand” (almuen) at optræde meget anderledes end alle de – mere eller mindre – suspekte elementer, de selv har valgt til Folketinget? Listen over – skattefusker, bilagsfusker og fusk på anden vis – er nærmest endeløs. Nemesis 🙁

 18. Af Gert Olesen

  -

  Det er efterhånden kvalmende at høre på hvordan de politisk korrekte bortforklarer den stigende vold mod danskerne som ” drengestreger”, “idioter” eller “psykisk sygdom”. For det er ingen af delene i 97-98% af tilfældene. Det er tværtimod totalitær og ideologisk hverdags-terror, og den vil kun blive værre og værre. Det må være soleklart for enhver der ikke har ladet sig hjernevaske af DRs og pollertikens og andre mediers løgnepropaganda, at det er de radikale og skabsradikale og den korrupte godhedsindustri der har ført Danmark hen til den bundløse afgrund…… hvor hele nationer kan styrte ned og forsvinde for evigt.

 19. Af Anders Munch

  -

  “Munch …Emnet er bilafbrænding, borgerkrig og borgerlige pengekriminelle der forårsager den..Ikke kvinder , og om hvorvidt de kan løfte en 3o kg. sten” Javier Martinez

  http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1168182/Catfights-handbags-tears-toilets-When-producer-launched-women-TV-company-thought-shed-kissed-goodbye-conflict-.html

  “When we had meetings with men, staff turned ferocious, each out to prove that they were the sexiest in the room. With a male commissioner at Channel 4, one employee said ‘Watch this!’, then stuck her hand down her bra and tweaked her nipples. The man and I were speechless.”

 20. Af ib Olsen

  -

  Hvorfor har visse debatsabotører, tågehorn og støjsendere så travlt? Det er selvfølgelig for at afspore debatterne og drukne de fornuftige og dansksinde indlæg i løgn, vrøvl og vildledende påstande. Det er sært at de får lov, i betragtning af at ikke-radigale indlæg gang på gang blokeres eller slettes.

 21. Af javier Martinez

  -

  Munch, skodmediet Dailyshite kan ikke bruges til noget, nogensinde. De opfinder virkeligheden i deres eget ønske, og er UK´s mest useriøse medie..Den skriver kun til lavkulturelle DFére der ikke forstår sammenhænge, og mener at “kvinder alle ønsker at blive voldtaget af dem”.

 22. Af ib Olsen

  -

  Hvorfor har visse debatsabotører, tågehorn og støjsendere så travlt? De indsender op til 150 kommentarer pr. dag. Det er selvfølgelig for at afspore og overfylde debatterne og drukne de fornuftige og dansksindede indlæg i løgn, vrøvl og vildledende påstande. Det er sært at de får lov, i betragtning af at ikke-radigale indlæg gang på gang blokeres eller slettes. Iøvrigt er der en del som tyder på at nogle af de flittigste er palæstinensere, islamister eller kommunister fra Enhedslisten eller Alternativet mv.

 23. Af teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  ” Danmark ” ! –Kære Day ´–Vi hørte på “vandrørene ” AT: Det var 4 drenge og 2 piger (farven vides ikke) –Der smed sten/bjælker ned på biler i Silkeborg ! –De “børn” ! skulle være i 16års-alderen !—Det er mordere ! –OG det vigtige ER AT: Finde frem til forældrene ! –Det skal ikke være straf-frit AT: Sætte sådanne “udskud” i verden !—Kan vi måske snart få en dialog om : HVEM, der skal forhindres i at avle børn ??—-Så foretrækker vi afgjort “rotterne” ! –Dem kan de derovre i Jylland heller ikke få styr på ! –Hemmeligheden er også her AT: Forhindre dem i AT: Formere sig ! –DEN PILLE er forlængst opfundet –og bør især bruges på “visse mennesker” ! –DAY ´–! –Du giver mig garanteret ret ! –Ikke sandt !

 24. Af bo nielsen

  -

  Mange har advaret om at når araberne og afrikanerne bliver mange nok, vil de gå til angreb på de oprindelige befolkninger der har givet dem asyl og husly, penge og velfærd osv. Det er det som er sket i Sverige og som nu er ved at begynde i Danmark. Det kan ende i fordrivelse og udryddelse. I Sverige er antallet af overfald, mord og mordforsøg nærmest eksploderet, og her i DK er vi også på vej mod rekorder i kriminalitet, selvom DR mv. altid påstår at den er faldende.

 25. Af Hektor Heimlich

  -

  Nu er der så endelig en privat person som har udlyst en dusør på 50.000 kroner til den der fanger morderen fra motorvejsbroen. ja, sådan står det til i Danamark, fra officiel side lukker man øjnene og lægger armene i kors. Pinden påstår at vi ikke er i krig med islam: der er nu meget som taler for det modsatte.

 26. Af Hektor Heimlich

  -

  Løkke og regeringen har skrevet sig ind i Danmarkshistorien som landsforrædere.

 27. Af Hektor Heimlich

  -

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/lynchmobb-mordade-atta-i-nigeria/
  Muslimer lynchede 8 kristne i Nigeria. Hvornår bliver det danskernes tur?? Spørg Pinde plutten!

 28. Af Jan Petersen

  -

  Sherif Pind sidder vel stadig med vat i ørerne og sorte solbriller – og følger udviklingen – en skændsel for Danmark 🙁

 29. Af Kari Brevik

  -

  Først når det nærmest er for sent, det de såkalte rasister har påpekt i månedsvis… Det skandinaviske folk, og Europas folk er opprørt over at Norden, og Europa er blitt satt i brann. Vi har ropt advarsler lenger, men blitt kalt fremmedhatere og rasister og det som verre er. Svenske og Danske er først ute med forskjellige nyheter. Først i dag leste jeg at også Oslo har hatt bilbranner i sommer.

 30. Af Carsten Høi

  -

  Enhver med nogenlunde forstand og politisk tæft kan se, at
  vi allerede nu befinder os i en “lightudgave” (heldigvis!) af und-
  tagelsestilstand og borgerkrig. Vi er ikke nået til franske og svenske
  tilstande endnu (heldigvis!), men de venter lige om hjørnet hvis vi lader
  stå til.
  Jeg var med min kone i Israel over nytår, og til alle de handlingslammede
  og forkert indoktrinerede danskere, kan jeg fortælle, at sikkerhedsniveauet,
  i modsætning til Europa er meget højt. Der beskytter staten og samfundet
  den enkelte borger- her vil man ikke indse farens alvor.

 31. Af javier Martinez

  -

  Breivik er også i debatten nu! Vel meget passende alt taget i betragtning af de fleste meninger her?

 32. Af Hul igennem?

  -

  Ja
  “Politiet har nok at gøre”
  Det er rigtigt.

  Vi mangler sådan ca 20.000 betjente!
  men vi har 1.2 millioner skemaskrivere med skærmøjne og dårlig ryg
  og 700.000 arbejdsløse.

  Vi mangler også lærere, pædagoger, sygeplejersker, hjælpere og og..
  Kan Du se løsningen?
  mvh

 33. Af Kari Brevik

  -

  ….Oppdaget at her er ikke felt for redigering av skrivefeil, som i norske aviser : ) Jeg leser masse kommentarer fra det danske folket : ) Jeg er veldig glad i mine naboland.

  Folkevandringen kommer til å bli enormt kostbart for landene ettersom tiden går. Jeg tror ikke DNA hjelper oss stort. Hvor skal vi eventuelt stenge inne alle kjeltringene? Vi har ikke store nok fengsel. Å slippe alle ut etter avhør så de kan gjøre nye lovbrudd, som blir gjort, er bare å bruke ressursene på de samme kjeltringene igjen og igjen og igjen… En lurer virkelig hvor det går hen. Europa legges langsomt i graven, var overskriften i vinter, i en dansk avis, husker ikke hvem som skrev, eller hva slags avis. Et godt innlegg. Det er vel det vi ser.

  Danskene kan gjerne kommentere, også i norske aviser : )

 34. Af Henrik Skov

  -

  Day Poulsen decimerer problemet ved at kalde det ‘idioter, der leger med andre menneskers liv og helbred’. Forkert; Det er drab og drabsforsøg og bliver heldigvis betragtet som det af’ politiet. For få år siden blev en flise smidt ned ovenpå en bybus i Gellerup og i 2014 blev en bus bombarderet med sten i Herning-ghettoen Gullestrup. Arrivas chauffører sttrejkede i dagevis. Gerningsmændene er vrede unge mænd/drenge, som hader omgivelserne ubeskriveligt. I går blev en 8-årig engelsk dreng myrdet i Malmø, hvor biler brændes.. Hvad skete? Jo, der blev smidt en håndgranat ind i forældrenes lejlighed. Frankrig? Tusindvis af biler brændt af gennem tiden. Hvad med de nylige forbud mod niqab i flere franske kommuner? Man holder sig for ørerne. Hvis ‘epidemien’ her fra Skandinavien fortsætter, kan Europa komme i brand. Måske i mere end én forstand…..
  Kim P. Olsen, Javier Martinez og et par andre i denne tråd burde udelukkes for stedse. Desværre er der ikke en ‘Anmeld’ udfor hvert indlæg som i flere andre medier..

 35. Af javier Martinez

  -

  Højreradikale som Henrik Skov, KO,Breivik Munch, Preben her skal overvåges af politiet..PET skal satse lidt ressourcer her med det samme, og sørger for at de ingen våben har i huset også?

  MHT opklaringen af tragedien på fyn på brostene, er det virkelig idiotisk at B, i sin nation de endda hånligt kalder nationalt, fortæller om politiets metoder til opklaring..I tilfælde af copy cats mv., skal dette nok hjælpe de kriminelle..I burde fjerne denne information med det samme.
  http://www.b.dk/nationalt/specialenhed-skal-endevende-motorvejstragedie-kan-telemast-afsloere-gerningsmande

 36. Af Jan Petersen

  -

  George Clooney videoen blev sgu slettet. Mon George også bare er en af de der – multikulturelle sex-alternative? Det er da en nyhed for mig 🙁

 37. Af Kim P Olsen

  -

  Martini.

  Det må du huske lige at fortælle politiet næste du skal forbi med en anmeldelse 🙂

  Et godt bud på gerningsmændene til bilafbrændingerne er bandemedlemmer af anden etnisk herkomst end dansk. Afbrændingerne kan være hævn for politiets helt legitime indsats mod svinestien eller Puaherstreet, som den også omtales af de lokale.

 38. Af Jan Petersen

  -

  Hvad siger iøvrigt en psykiater til den her form for behavior?

  “The Truth About Hillary’s Bizarre Behavior”
  https://www.youtube.com/watch?v=OqbDBRWb63s

 39. Af Hul igennem?

  -

  Der er desværre rigtig mange små drenge og piger der dør,
  fordi kulturel uformåen ikke beskytter dem nok.

  Hverken mod håndgaranater eller bombebælter.
  Stakkels børn.
  mvh

 40. Af M Hansen

  -

  Hector Heimlich nu er det ikke en privat person der har udlovet en dusør på 50.000 , derimod er der tale om den organisation som varetager sælgere og repræsentanters interesser – og med den begrundelse at de kører vores motorveje tynde for at passe deres arbejde.
  Det gør selvfølgelig ikke sagen mindre alvorlig,,men skal vi ikke lige afvente en efterforskning inden der bliver draget konklusioner om at det hele sejler her i landet.

 41. Af ignis mutata

  -

  Man kan ikke blive brandmand, hvis man har ild i røven eller er forsikret i Alm. Brand.

 42. Af Benny B

  -

  Jo, vi ved alle sammen, hvem der står bag.
  Det er de samme asociale elementer, der tager imod vores penge, men bekriger os fra ryggen.

 43. Af Niels Svendsen

  -

  Det er selvfølgelig ikke de overrepræsenterede muslimske kriminelle og terrorister der står bag. Hvem kunne dog tro det?

 44. Af Mich Vest

  -

  Kim P ol sen har skrevet et ironisk indlæg. Det bør han vel ikke lastes for.

 45. Af Erik Skifter

  -

  Man ved, at kulturen i visse muslimske kredse i ghettoerne er, at man skal udvise og demonstrere sin magt og “pisse” sit territorium af. Det gør de bla. ved at brænde biler af.
  Vi ser det i Frankrig, Belgien, England og Sverige og i noget mindre omfang her i Danmark. Det er en kultur vi skal vænne os til, men selvfølgelig ikke skal acceptere. Vi skal opleve flere brændte biler, flere overfald på redningspersonale og politi – og en masse stenkast. Det vil blive ved og ved, lige indtil vi desværre må se at nogle borgere tager loven i egen hånd og foretager en modreaktion.
  Når det sker, vil vi høre fra venstrefløjen, lige fra Enhedslisten, SF, Alternativet til De Radikale Venstre – og ja sågar også fra Venstre og hr. Pind, samt de fleste danske medier, at det er også de højreorienterede og populisterne som puster til ilden og motiverer disse ulovlige modreaktioner.

  Men vi har selv importeret problemerne og vi har også haft et indgående kendskab til konsekvenserne af at lade den muslimske kultur sprede sig i det omfang vi ser i dag.
  I Tyskland skal vi nu se frau Merkel opfordre sine tyrkiske/tyske medborgere – dem som man har givet dobbelt statsborgerskab – til at udvise loyalitet over for deres hjemland Tyskland. Jamen man tager sig til hovedet og tænker ; denne kvinde er da helt væk fra virkeligheden. Det er og bliver en umulig opgave at få disse muslimske tyske tyrkere til at vende sig imod stormuftien Erdogan og deres muslimske kultur og oprindelsesland.

  Det er ikke de såkaldte højreorienterede, populisterne og alle dem som ligger til højre for Dansk Folkeparti som har skabt årsagen til denne udvikling vi i dag ser.
  Det er der imod alle de førnævnte politiske partier – incl. Socialdemokratiet og selvfølgelig også en katastrofal og elendig dansk presse, som har lagt låg på de egentlige problemer i mange år. Det er dem som har skabt udviklingen vi ser i dag og det er dem som har tilladt den. De problemer der følger med må de også til ansvar for og ikke lægge det fra sig og tildele ansvaret til andre.

  Prøv i øvrigt at lægge mærke til næsten alle danske medier når de omtaler de højreorienterede politiske partier, som de angiver ligger til højre for Dansk Folkeparti. Man nævner altid Nye Borgerlige som et fremmedfjendsk parti og angiver de ligger på den aller yderste højrefløj. Man dæmoniserer bevidst, men heldigvis er befolkningen – for de flestes vedkommende – nu helt immune over for pressens manipulationer.

  Vi må desværre leve med de problemer som man bevidstløs har importeret de sidste 40 år. Vi kan ikke løse dem på en human og demokratisk måde, så derfor må vi acceptere de tilstande som kommer.

 46. Af Niels Christensen

  -

  HDP ! Der noget land, hvor du ikke har venner ?
  Uanset hvor, har du lige besøgt – eller har – venner, der har beriget dig med et indgående kendskab til landets interne forhold i relation til umiddelbare uroligheder.

  • Af Henrik Day Poulsen

   -

   Kære Niels

   Jeg er en meget international person og elsker at vide hvad der foregår uden for den danske andedam. Det kunne en del danskere lære af.

   Henrik Day

 47. Af Mich Vest

  -

  Det er meget tydeligt at de radigale og skabsradigale er blevet fortalere for og forkæmpere for kommunisme, invasion, besættelse, islamisering, barbari, vold og mord. Hvad der er foregået i England, Frankrig, Syrien, Nordirak, Libanon og på Balkan af bilbomber, terror og blodige borgerkrige har de ikke lært noget af. Som døvblinde og åndløse beton-hoveder fortsætter de med deres ævl om “berigelse”, “racisme”, “fremmedhad”, “humanisme”, “tonen”, “integration” og “mangel på arbejdskraft” mv. At deres politiske idioti kan medføre at Danmark ender som en velfærds-ruin og et samfund i flammer er de tilsyneladende komplet ligeglade med.

 48. Af javier Martinez

  -

  HDP sletter og sletter..

  KO….

  Godt at hører at du er enig! Synes godt nok også vi er mange der over årene har forsøgt at sparke lidt fornuft ind i den drøvtyggende?
  Ellers tak for den forrygende emneorientering til debatten..Din dybe viden har været savnet.. 🙂

  MVH Liden Tue

 49. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt en af dagens få positive nyheder, iflg DR.dk:

  “Amerikanske medier hacket: FBI mistænker russiske spioner
  New York Times og andre medier i USA er blevet hacket. FBI mistænker russiske spiontjenester for at stå bag.”
  http://www.dr.dk/nyheder/udland/amerikanske-medier-hacket-fbi-mistaenker-russiske-spioner

  Jeg er iøvrigt ligeglad med, hvem der står den hacking. Ønsker blot at vide lidt mere om MSM løgnepressen i såvel øst som vest!

 50. Af karl nielsen

  -

  Næppe DF kernevælgere der kastede sten fra samme bro i februar:
  -Fyns Politi har talt med et vidne, der søndag ved omkring klokken 15:20 tiden så to sydlandsk udseende unge mænd stå på broen over motorvejen, mens de så ud til at bøje sig ned over noget.
  -Fyns Politi vil også gerne høre fra folk i området omkring Langesøvej/Vissenbjerg/Kildebjerg, der kan have set de to unge mænd eller som ved, hvem de er.

  -De to unge mænd beskrives som:
  A: 15-20 år, sydlandsk af udseende, iført en grå hættetrøje
  B: 15-20 år, sydlandsk af udseende, iført sort eller gråt tøj.
  Person B beskrives som lidt lavere end person A.

 51. Af christian petersen

  -

  Kan man forestille sig noget mere sindssygt end at kaste sten mod ambulancer og brandbiler der er igang med redningsarbejde? Kan man forestille sig noget mere vanvittigt end at brænde hundredvis af skoler, villaer og private biler af, bare for at skade det folk, de mennesker, der har givet en asyl og hjælp i lange baner? Kan man forestille sig noget mere ondskabsfuldt og forbryderisk end at kaste tunge betonfliser ned i hovedet på tilfældige bilister og deres passagerer? Det kan man vel knap nok.

  Oveni skal vi så tåle at blive hånet af DRs journalister og de faktaresistente godhedstosser der kalder importen af barbarer og kriminelle for “berigelse”.

 52. Af Brian Jørgensen

  -

  Man kan sige at der ikke sker så meget på kvisten hos pind iøjeblikket, han er godt i gang med at save den gren han og venstre sidder på over med sit kolossale selvmål i det interview han havde med Politiken

  Iøvrigt vil en muslimsk rigmand betale bøderne så de muslimske kvinder kan forsætte med at bruge burkini på de franske strande der har forbudt det

  Ja salget af burkinier skulle være eksploderet til ikke muslimer i sympati med forbuddet ifølge visse medier, gæt selv hvilke medier det er…

  Nice borgmester udtaler at muslimerne “provokerer” med deres religion på den måde og det vil man ikke acceptere i en fri sekulær republik som Frankrig

  Damn de sidder godt nok i lort til halsen dernede, velkommen til virkligheden…

 53. Af Zeki Laurent Sadic

  -

  “Det skal være nemmere at opklare forbrydelser”

  Ja, alle borgere i landet skal have indopereret en GPS.chip, for så vil opklaringsprocenten være nær de 100%, og hvem kan have noget imod at det “bliver nemmere at opklare forbrydelser” ud over “folk, der har noget at skjule”?

  Et alternativ er at anklage alle for noget. De, der så har noget imod at blive anklaget, må så være skyldige, for “har man rent mel i posen”, så gør anklager og mistænkeliggørelse jo ikke noget.

  Lande som DDR og Irak under Saddam Hussein må være Henrik Day Poulsens forbilleder. Der var kriminaliteten også ekstremt lav.

  Os andre? Ja…. vi har jo nok så noget at skjule. F.eks. vores privatliv.

 54. Af christian petersen

  -

  HDP har ret i at der bør opsættes mange flere overvågningskameraer, og gerne i en bedre kvalitet end hidtil. Grynede billeder er tit værdiløse. Men regeringen vil næppe bruge penge på at hjælpe og beskytte danskerne, som den jo selv har udnævnt til “untermenchen” mht. boliger, jobs, velfærd, sundhed og førtidspensioner osv. For regeringen og partierne er vi kun “white trash”, stemmekvæg og malkekvæg. Det er vel derfor “eliten” er begyndt at udskifte befolkningen. Kulturfremmede fanatikere fra arabiske og afrikanske lande er jo meget bedre og sjovere selskab og arbejdskraft.

 55. Af javier Martinez

  -

  Zeki Laurent

  Man bliver ikke dømt på DNA beviser…DNA beviser bruges som vejledende i retssystemet, dog ikke mht. sæd i en vagina..Men er dog en usikkerhed i DNA..Har glemt antallet men mener en ud af 3oo.ooo-1 million har et DNA der ikke kan adskilles (99.9% er ens i alle)..Så i Danmark jo ca. 6-18 personer med “samme” DNA, som ikke beviseligt kan adskilles…

  Selvfølgelig skal DNA beviser kun være vejledende i en politisag..

 56. Af javier Martinez

  -

  AF ERIK SKIFTER – 23. AUGUST 2016 21:06
  “Man ved, at kulturen i visse muslimske kredse i ghettoerne er, at man skal udvise og demonstrere sin magt og “pisse” sit territorium af. Det gør de bla. ved at brænde biler af.”

  En god grund til at opfører en masse Indvandrerghettoer i blå kommuner, hvor der er en masse biler..Siden bilafgifterne er faldet så meget, og liberalist forsikringsselskaber skovler penge ind som aldrig set før pga. den lave kriminalitet, og de stadigvæk pæne bilafgifter, var dette naturligvis en måde at få geni procenten op på og mere lighed…Kunne ende med flere penge til offentlig transport også, via flere blå bruger også?

 57. Af Kurt Dejgaard

  -

  Som molekylærbiolog skulle men måske tro at jeg er ellevild med ideen om en DNA register over alle borgere i Danmark.

  Men jeg bryder mig absolut ikke om ideen. Jeg bryder mig ikke om den, fordi den gør alle til mistænkte. Den er et skridt i retning af politistat.
  Hvad bliver vel det næste? Skal man pr automatik også have adgang til alle mine private emails? (Hvis du ikke har begået noget kriminelt, har du jo ikke noget at frygte ved det, vel?”)

  Jeg stoler heller ikke på det offentliges datasikkerhed (hvor alle cpr numre pludselig kan ende i Kina, har vi set). Og mit genom skal ikke i hænder på forsikringsselskaber eller pharmavirksomheder.
  “Oh, så tøsehysterisk” er der sikkert nogen der tænker.
  Min kollega, Mike Snyder gør helt sikkert ikke. Han fik sit genom sekventeret som led i et forskningprojekt. Informationer derfra, kostede ham hans private sygeforsikring. Forsikringsselskabet opsagde det, fordi information fra hans genom indikerede en forhøjet risiko for diabetes. Han var derfor nu “et dårligt liv”.
  Det er “ikke skidesjovt” at være amerikaner i USA, uden privat sygesikring. -Professor eller ej…

 58. Af Lars Kristensen

  -

  Venstrefløjen, som er inklusiv de radikale har i årtier elsket denne kulturberigelse,

  Udlændinge der ikke har noget, at gøre i vores land tager borgernes penge og begår kriminalitet. Nogen gange i allahs navn.

  I Sverige er en 8 årig somalier lige sprængt i luften af en granat. Det skulle være interne somaliske kulturberigelser. Drengen kommer fra England og har hollandsk pas.

  Ren multikulti.

  Der er også bilbrande stort set hver dag. Nogen gange lidt under 10. Andre gange op mod 50.

  Det er underlige mennesker der vil denne masseindvandring og ødelæggelse af vores lande.

  De radikale og den yderste venstrefløj hylder racisterne sålænge de er brune og tilbeder allah.

  Det er så forstemmende og i Danmark har man en svag justitsminister der hellere vil chikanere danskere, end gøre noget ved de kriminelle og islam.

  Der tales om opstramninger og strasopbremsninger, men det bliver bare værre og værre.

  Gid man kunne stille de ansvarlige politikere for en Rigsret og få dem dømt for deres forræderi mod Danmark,

 59. Af Lars Kristensen

  -

  Nej – der skal ikke være mere overvågning – ikke mere kontrol med danskere.

  Det er udlændingene og her mener jeg de muslimske der befinder sig i Danmark der skal ud.

  Det er dem der lever i deres kultur og af uransaglige grunde befinder sig i vores land. Ikke deres land, men danskernes land.

  Nok er nok og det handler ikke om mindre indvandring/færre asylansøgere.

  Det handler om Danmark ikke skal ødelægges af de muslimske landes interne problemer og overproduktion af børn.

  Kan Venstre ikke levere må andre til.

  NB kunne være en start.

  Ellers bliver det DP.

 60. Af jan nielsen

  -

  EN DEMOKRATISK, FORNUFTIG, VENLIG OG RETFÆRDIG STATSMAGT er en god ven, men EN SKØR, ASOCIAL, LUNEFULD OG UDEMOKRATISK STATSMAGT er en farlig fjende for enhver. Selv den mest harmløse og uskyldige borger kan blive offer for et statssystem hvor fornuft og moral er blevet en by i Rusland. Og en undertrykkende og tyrannisk stat er ikke langt væk, hvis borgernes privatliv bliver udspioneret konstant, ligesom i Sovjet-unionen, DDR og andre mafia-stater.

 61. Af bo nielsen

  -

  Enhver migrant/indvandrer der gribes i noget kriminelt, bør straks aflevere fingeraftryk og et par hovedhår eller negleafklip. Og retssystemet/dommerstanden bør tage sig sammen, eller der bør renses ud. Den slappe slattenhed og de korte straffe der præger behandlingen af selv de mest bestialske voldsforbrydere, er en hån overfor ofrene. Men det er ikke rimeligt at danskere skal mistænkeliggøres, når det er “berigerne” der brænder biler af, kaster med betonfliser og begår overfald på børn og gamle damer, osv.

 62. Af christian petersen

  -

  REGERINGENS OG PARTIERNES SAMLEDE POLITIK LÆGGER OP TIL ØKONOMISK OG KULTUREL STATSBANKEROT OG DANMARKS TOTALE ØDELÆGGELSE. SÅ ENKELT ER DET FAKTISK. MED SALAMI-METODER SMADRES VORES VELFÆRD, INFRASTRUKTUR, FAMILIEVÆRDIER, TRYGHED OG ALT ANDET. Se 180g.

 63. Af Jan Petersen

  -

  Følg iøvrigt alle de lokale danske løgnemedier 24/7 på – DR.dk, TV2.dk, EB.dk, BT.dk, B.dk, Politiken.dk, osv, osv – rækken af løgn og manipulation er uendelig 🙁

 64. Af bent hansen

  -

  Se de ALARMERENDE NYHEDER og videofilm der er på snaphanen, 180g og den korte.

 65. Af Anders Munch

  -

  “Munch, skodmediet Dailyshite kan ikke bruges til noget, nogensinde. De opfinder virkeligheden i deres eget ønske, og er UK´s mest useriøse medie..Den skriver kun til lavkulturelle DFére der ikke forstår sammenhænge, og mener at “kvinder alle ønsker at blive voldtaget af dem”. Javier Martinez
  http://lokalavisen.dk/kvinde-taler-ud-om-frygteligt-tabu-kvaelertags-voldtaegt-gav-mig-mit-livs-orgasme-/20150825/artikler/150829598/1265
  “Det værste er bare, at jeg på grund af adrenalinsuset og angsten nok fik den vildeste orgasme i mit liv, og siden da har jeg ikke rigtigt fået noget ud af sex, især ikke efter at have fået en sød og kærlig mand, som ikke kan gøre en flue fortræd, og da slet ikke kvinden han elsker.”
  Hvis en greyhounds krop er bygget til at løbe hurtigt, kan en greyhound så lide at løbe? Hvis en løves krop er bygget til jagt, kan den så lide at jage? Hvis en fugls krop er bygget til at flyve, kan den så lide at flyve? Hvis en kvindes krop er bygget til at blive voldtaget, kan kvinden så lide at blive voldtaget? hmmm…

 66. Af J. Hansen

  -

  AF HENRIK DAY POULSEN – 23. AUGUST 2016 22:31
  “Kære Niels
  Jeg er en meget international person og elsker at vide hvad der foregår uden for den danske andedam. Det kunne en del danskere lære af.
  Henrik Day”

  Kunne en del danskere virkelig lære af det?
  Er det i udlandet, at Day Poulsen er blevet selvglad, intolerant, uvidende, racistisk, fremmedhadende, smålig, fattigfin og en ignorant.
  Som på sin blog fodrer den indre svinehund på 10-15 højreekstremistiske rygklappere.
  Ja. Day Poulsen har det store overblik.

 67. Af bjarne petersen

  -

  Var det klogt at give vælgere under 25 eller 30 år stemmeret og adgang til folketinget? Det var det nok ikke. Ihvertfald har partierne aldrig tidligere været så umodne og infantile som nu. Uvidende skoletøser og skoledrenge er der for mange af. Var det en god idé at give kvinderne stemmeret mv? Det var det næppe. Ihvertfald har de mange feminister, rødstrømper, barbiedukker, femi-fascister, ligestillingsfanatikere, kvotekvinder og godhedsmadammer osv. der er kommet ind i politik, svækket Europa i en sådan grad, at Europa nu er truet på sin eksistens. De politiserende kvinder har i katastrofalt omfang undergravet Europas økonomi, fred og sikkerhed.

 68. Af Anders Munch

  -

  “Kunne en del danskere virkelig lære af det?
  Er det i udlandet, at Day Poulsen er blevet selvglad, intolerant, uvidende, racistisk, fremmedhadende, smålig, fattigfin og en ignorant.” J Hansen
  Af oprigtig interesse, hvordan vil du definere Dalai Lamas udtalelse?
  http://www.politico.eu/article/dalai-lama-germany-cannot-become-an-arab-country-refugees-muslims/
  “Europe, and for example Germany, cannot become an Arab country,” said the Dalai Lama
  Helt oprigtigt, jeg vil gerne vide det, hvordan vil du karakterisere den udtalelse? Hvordan vil du karakterisere Dalai Lama for at have den holdning?

 69. Af Jens Hansen

  -

  Anders Munch.
  Det som jeg morer mig over, det er at Day Poulsen fremstiller sig selv som værende en verdensmand.
  Så er DF subjecter som besøger danske fa scist reder i f.eks. Thailand eller Spanien også verdensmænd.
  Tankegodset er det samme.

 70. Af Arvid Holm

  -

  De europæiske lande anstrenger sig desperat for at undgå/mindske strømmen af muslimer til Europa.
  Man forudser kollaps af samfundene, hvis det ikke lykkes, på grund af de dårlige erfaringer med integration af de muslimer, der allerede er i Europa.
  Fjendtlige parallelsamfund, kriminalitet og terrrorangreb taler et sprog, som gør et vist indtryk på selv de mest forstokkede tilhængere af kulturblandingen.
  Et absolut rædselsscenarium ville være en befolkningsandel af muslimer som i Israel.
  Det kan derfor undre, at mange europæere anstiller sig uforstående over den uendelige strid mellem israelere og palæstinensere.
  Europæerne demonstrerer jo med deres afværgeforanstaltninger, at de ikke tror på, at de selv kan gøre det bedre.
  Da alt for mange muslimer ikke frivilligt vil tilpasse sig – og da et humanistisk retssamfund ikke kan opretholdes med magt – må man vælge mellem “mange muslimer” eller “det humanistiske retssamfund”.

 71. Af Benny B

  -

  Det er et kun sygt samfund, der overvåger sine borgere, men lader vildt fremmede soldater og mordere gående frit rundt.
  Stem nye borgerlige og be til at de vil stoppe galskaben.

 72. Af hektor heimlich

  -

  OL: yderligere en god lejlighed for regeringen at drikke sig berusede/fulde og skide i virkeligheden!

 73. Af ole hansen

  -

  I godhedens, humanismens og næstekærlighedens navn har de radigale djævle importeret hundredtusindvis af skumle typer, fanatikere og forbrydere. Som var de fuldstændig hjerneløse har de inviteret alverdens migranter fra primitive stenalderkulturer til at slå sig ned i Danmark. Oveni har femi-fascisterne og utopisterne kaldt danskere der advarede, for racister, fremmedhadere og fascister/nazister.

 74. Af ole hansen

  -

  I godhedens, humanismens og næstekærlighedens navn har de radigale djævle importeret hundredtusindvis af skumle typer, fanatikere og forbrydere. (rest i fi)

 75. Af thomas larsen

  -

  Når den økonomiske forskel og ulighed i samfundet bliver for stor begynder kampen igen. Den besiddende klasse har alt for længe følt sig for sikker og har derfor lavede ændringer og forringelser i samfundet som kommer dem og kun dem tilgode.

  Al social forandring er altid sket fordi de besiddende klasse har frygtet de fattige og ikke af et godt hjerte har de skabt bedre forhold. Simpelthen fordi de var bange for at miste alt som under den franske revolution. Så derfor har de set det fornuftige i at afgive en smule.

  Men nu har de ikke været bange i alt for lang tid – det er ved at være slut – de har strammet skruen. Et parti som LA er symptom på at de rige og middelklassen har været for selvsikre. Men nu sker der noget – de begynder at blive bange igen og kun på den måde kan uligheden blive mindsket igen. Kampen mod uligheden og for en ligere verden er tilsyneladende startet igen.

 76. Af ole hansen

  -

  Som enhver selv kan konstatere, er ja vi er mar ti nez, j. han sen og lignende kun med for at propagandere for kommunisme, islamisering og Danmarks udslettelse som dansk nation.

 77. Af ole hansen

  -

  Iflg. den korte avis, 180gr og snaphanen begynder det at se sort ud for vi danskere. Se selv de BARSKE nyheder og videofilm. Merkel, de radikale og løkke-typerne er ved at forvandle de danske børns fremtid til et rædselsfuldt mareridt.

 78. Af Niels Juul Hansen

  -

  Hvem ønsker et “Big Brother” samfund (som tidligere DDR og andre totalitære samfund)?

  Det gør skræmte og bange mennesker.

  Hvem ønsker, at alle skal have lov til at bære våben (som i USA)?

  Det gør skræmte og bange mennesker.

 79. Af javier Martinez

  -

  “Min kollega, Mike Snyder gør helt sikkert ikke. Han fik sit genom sekventeret som led i et forskningprojekt. Informationer derfra, kostede ham hans private sygeforsikring.”
  Kurt Dejgaard

  USA er et grimt sted at være syg i, eller måske fremtidig syg I, HDP har sagt at det er hans favorit land..Der behøves ikke DNA i kriminalsager hvis man er sort, homoseksuel i syden, eller kvinde voldtaget i militæret..De 3 dømmes alle, kvinde for ikke at leve op til Munchs fantasier om nydelsen af “at blive voldtaget” som han mener de alle deler.

  Når hdp engang tager til sit favoritland USA, og ender op i en af de gaybashing sydlige stater, og en dag går ind på en bar og bliver voldtaget på billiardbordet i baglokalet, vil han finde ud af at DNA ikke er nødvendigt til at frikende de deltagende der,,De bliver frikendt fordi HDP er homoseksuel, og derfor opmuntret til voldtægt.

  ” Hvis en kvindes krop er bygget til at blive voldtaget, kan kvinden så lide at blive voldtaget? ”
  Munch

  Når nu Munch har en karakter der beder om at blive voldrøvtaget i et muslimsk fængsel ala midnight express, er det så ikke naturligt at vi sender ham derned, så han kan blive dette?
  Dine voldtægtsfantasier a kvinder er jeg faktisk forundret over får lov af stå..De er dermed en opmuntring til voldtægt af kvinder nemlig.

  Jan, Bo, Christian, Bent, Ole, Benny er alle samme bloggere preben…Godt nok skriver preben at han skriver i et “netværk af bloggere”, men dr. hyde her er bare Mr. Jekyll i forskellige udgaver.
  Men Preben , HDP plejer da nok at ville lade dig udstille under et enkelt navn?

 80. Af javier Martinez

  -

  Danmark har et utal af drabs og voldtægtssager, kriminalsager der aldrig er opklaret….Mange kunne af disse kunne opklares- måske munch har et par stykker der på samvittigheden?-via registrering af alle i DNA..Svært for mig at se hvorledes denne er et skred i sikkerheden..Det er internetovervågningen mv. dog!

  Ville gøre det langt nemmere at fange borgerlige kriminelle i udlandet også, hvis hele verden blev registreret! Naturligvis engang pædofil så, eller voldtægtsforbryder, eller kriminel, så var det nok slut med at forlade landet, og de skulle blive her altid..Men det er god naboskik. Alle de Rumænske mv. tyve kunne frasorteres ved grænseovergangen , hvis engang indbrudstyv før.

 81. Af jan ulrik friis

  -

  Day:”Lad os håbe på, at politiet snart fanger de idioter, som leger med andre menneskers liv og helbred. De fortjener den mørkeste af alle mørke fængselsceller; i ganske lang tid.”

  Får da helt tårer i øjnene, tanken at under sådanne betingelser, og i de fugtige de mørke fangekældre under Kronborg sidder Holger Danske……..han har siddet i en alt alt for lang tid, og det er lang tid, kunne vel bevilges en ´time out´!…..nok at tage fat på for en Holger Danske, han bliver bestemt ikke arbejdsløs, da” something very very rotten in the State of Denmark!”

 82. Af helge nørager

  -

  Jeg kan med sorg konstatere at kun ganske få har stamina nok til forsøge at dæmpe den horde af hadske indlæg mod andre mennesker.
  Pr.bner i alle former myldre frem, godt støttet af nu også åbenlyse racister og andre kvindehadere, møg og gyllespredere i alle former, kommer med en strid strøm af svinske kommentarer som langsomt trækker besindige debatører ned i søllet med deres skriftlige fæces, det er svært at lade deres løgne, deres had og deres møg stå uden at svare igen.
  Men det er en langsom process som er vundet af alle de prebnere, for de er i deres anonyme had, så gode til at bekræfte hinanden, i deres svinske meningers rettighed.
  Dertil skal lægges den konstante strøm af hadske oplæg fra nogle af de mest konfliktskabende individer som skriver offentlige blogs.
  Denne suppe kan jeg fint forstå af f.eks NPL, har givet op overfor, godt gået Anders, dine svinske indlæg har båret frugt.
  Jeg vil dog ikke opgive men forsætte med at nedgøre og håne alle jer anonyme prebnere, samt har lovet mig selv at aldrig ofre tid på at svare en f.eks Anders den stolte racist og kvindehader, da hans spørgsmål er så stupide så konfliktskabende at alle svar er vand på det trollens mølle.
  Men en ting er sikkert berlinske blog er et sted nu hvor anti semitter, racister, nazister, kvindehader og andre ubehagelige hadske mennesker frit kan sprede deres had, frit kan komme med anonyme trusler om meget ubehagelige ting, uden ansvar, uden at deres svinerier bliver fjernet.
  Disse blogs ved berlinske har på få år udviklet sig til en svinesti af hadske kommentarer fra prebnere i alle former.
  Hvor alle som ikke er enige bliver mobbet som landssvigere og truet på livet, med hvad vi vil opleve når f.eks de kloge anonyme prebnere får magt.
  Føj føj føj alle i hadske prebnere.

 83. Af jan ulrik friis

  -

  Day: “Derfor må det vigtigste for nuværende være at undgå flere tilfælde af bilbrande og stenkast. Politiet har rigeligt at lave, så selv om de vist nok har intensiveret patruljeringen, kan de nok ikke fortsætte denne i al evighed. Derfor må øget overvågning af gader og stræder være den triste løsning på problemet. Jo flere overvågningskameraer der er, jo større er chancen for at fange gerningsmændene. ”

  Her må vi lige huske at på hvilken side er politiet og justitsministeren ?¿ Det er mig uklart, de er ihvertilfælde ikke på folkets side!

 84. Af bo nielsen

  -

  Hel ge nør ager, har du nu igen fået for meget at drikke? Du kan være ok når du er ædru, men når du er fuld lyder du som en faktaresistent zombie. Læs dog den korte avis, 180gr og snaphanen. Måske du så vil blive klogere på virkeligheden?

 85. Af poul munck

  -

  ja Anders du har ret. Det forholder sig således at de ægceller en kvinde har, er hun født med dvs. det er hendes mors. det er der ikke meget udvikling i.
  De celler en mand har, danne han hele tiden og de afspejler manden på det tidspunkt hvor de dannes. Det betyder at al udvikling i mennesket kommer fra manden. Sådan er det, det er et faktum.

  Også barnets køn bestemmes af manden, det er således, at jo vanskeligere og trange forhold en flok mennesker har jo mere er der brug for mænd til at skaffe mad, bygge boliger, og forsvare flokken. dvs. der er vanskelige kår. Derfor har manden sjældnere samleje og så kommer der flest drenge. Omvendt når det er mad nok og ingen fare er der overskud, manden har oftere samleje og der kommer flest piger. dvs. ofte sex= piger.

 86. Af Thomas Jensen

  -

  Hellere brand i gaden end big brother samfundet. Problemet med utilregnelig vold og hærværk løses ikke ved kontrol, overvågning og straf, men ved genopbygningen af velfærdssamfundet. Indkomster skal fordeles mere lige end nu, børn skal opdrages med værdier hvor det er en selvfølge at tage ansvar for sine handlinger og andre menneskers velbefindende. Det forældreansvar løses bedst ved at give gode basale livsvilkår for alle indbyggere i Danmark, økonomisk og socialt.

  Man bør øge topskatten med minimum 5%, som kan anvendes til højere personfradrag. Det mindsker uligheden og skaber vækst, og rammer kun dem som i forvejen har for mange penge til at komme i himmelen. Hvis man dertil sparer på tilstrømningen af fattigdomsindvandring og dermed udgifterne, vil vi med stor sandsynlighed gå en tryg fremtid i møde uden fare for at dø ved passage under gangbroer.

 87. Af Anders Munch

  -

  “Denne suppe kan jeg fint forstå af f.eks NPL, har givet op overfor, godt gået Anders, dine svinske indlæg har båret frugt.”Helge Nørager
  Jøden Niels Peter Lemche har forladt debatten ad flere omgange, han vender altid tilbage. Bare vent og se
  “Når nu Munch har en karakter der beder om at blive voldrøvtaget i et muslimsk fængsel ala midnight express, er det så ikke naturligt at vi sender ham derned, så han kan blive dette?
  Dine voldtægtsfantasier a kvinder er jeg faktisk forundret over får lov af stå..De er dermed en opmuntring til voldtægt af kvinder nemlig.” Javier Martinez
  https://www.rooshvforum.com/thread-51205.html
  “It can be hard for women to remember that men — including manginas — actually take ideas seriously, since nothing is more meaningless to the female mind than the “idea” it was babbling about 30 seconds ago. But the dully earnest, plodding male is the creature that truly believes in a more or less literal way in whatever ideology it has been made to espouse, and attempts insofar as possible to live accordingly.

  So when a fat “feminist” whore just wants to have her mouth fucked and filled with come, and all she has at her disposal is a sickly mangina dully committed to a certain set of quite insane ideas, there is some genuine comedy to enjoy there — though I’ll grant that it’s an acquired taste, LOL.” The Lizard of Oz

 88. Af javier Martinez

  -

  Indlæg til munch i filteret?

 89. Af peter andersen

  -

  tho mas jen sen….du har da lov til at dagdrømme, men virkeligheden er at kommunistisk familiepolitik opløser og splitter familier på samlebånd. Nu er skilsmisseprocenten oppe på ca. 60%, og antallet af faderløse og ulykkelige børn og unge er oppe i rekordhøjder. For kommunister og femi-fascister en god udvikling, for normale mennesker en tragisk udvikling. Det med at gå en tryg fremtid i møde er nok også en dagdrøm, for EU, merkel, løkke, enhedslisten, alternative og de radikale har absolut ingen planer i den retning. Tværtimod. (forstår ikke at nogen gider citere javier martinez og helge nørager)

 90. Af peter andersen

  -

  tho mas jen sen….du har da lov til at dagdrømme, men virkeligheden er at kommunistisk familiepolitik opløser og splitter familier på samlebånd. Nu er skilsmisseprocenten oppe på ca. 60%, og (rest i filt)

 91. Af peter andersen

  -

  Ni els ju ul er sandelig en stor helt. Som ikke frygter hverken DDR-tilstande, overfald, voldtægter, flyvende betonklodser, brutale hjemmerøverier eller afbrænding af biler og huse. Og velfærds- og sundhedsskandaler og nye smitsomme sygdomme bekymrer heller ikke modige ju ul. Som nok heller ikke frygter havet.

 92. Af peter andersen

  -

  Tanten skriver om at danskernes børn risikerer at blive fattigere end deres forældre. Er det ikke årets underdrivelse? For børnene risikerer jo at der slet ingen fremtid er til dem!

 93. Af Kim Kaos

  -

  “AF OSCAR VAIN GILBERT JESPERSEN – 23. AUGUST 2016 13:41
  Vedr. din støtte til et DNA-register, synes jeg vi skal huske på Edward Snowdens ord:

  »At være ligeglad med at beskytte sit privatliv, fordi man ikke har noget at skjule, er det samme som at sige, at man er ligeglad med ytringsfriheden, fordi man ikke har noget at sige.«

  https://www.information.dk/2016/06/gange-maa-bryde-loven-fremskridtets-skyld

  Hvad har ens privatliv med et DNA register at gøre?

  At myndighederne har mine DNA oplysninger og evt. mit fingeraftryk ændre ikke på noget.

  Og tro mig jeg værner om vores ytringsfrihed men hans sammenligning er helt ude af proportioner.

 94. Af peter andersen

  -

  At en total ruinering og ødelæggelse af Danmark er i gang, at danskerne er udsat for politiske og kriminelle angreb på alle deres værdier, rettigheder og fremtidsmuligheder, at skandalerne vælter frem på alle områder, bekymrer ikke politikerne ret meget. Og mange vælgere sover også. Fremtiden bliver en katastrofe værre end den der startede i 1918.

 95. Af peter andersen

  -

  Hvis hit ler og na zi ster ne havde haft et DNA-register, var endnu flere blevet forfulgt og myrdet. Det siger vist sig selv.

 96. Af javier Martinez

  -

  “AF KIM KAOS – 24. AUGUST 2016 14:53
  “AF OSCAR VAIN GILBERT JESPERSEN – 23. AUGUST 2016 13:41
  Vedr. din støtte til et DNA-register, synes jeg vi skal huske på Edward Snowdens ord:

  »At være ligeglad med at beskytte sit privatliv, fordi man ikke har noget at skjule, er det samme som at sige, at man er ligeglad med ytringsfriheden, fordi man ikke har noget at sige.«

  https://www.information.dk/2016/06/gange-maa-bryde-loven-fremskridtets-skyld

  Hvad har ens privatliv med et DNA register at gøre?

  At myndighederne har mine DNA oplysninger og evt. mit fingeraftryk ændre ikke på noget.

  Og tro mig jeg værner om vores ytringsfrihed men hans sammenligning er helt ude af proportioner.”

  Snowden nævner ikke DNA og dens debat med et ord…Så altså er hans mening om ytringsfrihed helt og aldeles på sin plads..Endnu engang har oraklet Snowden ret….

  Glenn Greenwald er lige så god…som her i et Ted show…https://www.ted.com/talks/glenn_greenwald_why_privacy_matters

 97. Af Thomas Nielsen

  -

  Er jeg den eneste der synes at Javier Martinez fylder ALT, ALT for meget i kommentarsporene på Berlingskes blogs?
  Indit videre har han 14 indlæg ud af 98 på denne blog. Det svarer til 14 %. Og så har vi ikke engang talt dem med der havner i filteret….
  På andre blogs er han endnu mere dominerende og jeg er nået til det punkt hvor jeg står af debatterne første gang jeg møder et af hans indlæg.
  Kunne b.dk ikke indføre en kvote på f.eks. tre indlæg pr. næse pr. blog? Bare så vi kan få en pause fra Martinez? Og måske lidt større variation?

 98. Af javier Martinez

  -

  Er jeg den eneste der syntes preben, her kaldt Thomas Nielsen, der aldrig skriver angående et emne fylder alt for meget?
  🙂

 99. Af Anders Munch

  -

  “Jeg vil dog ikke opgive men forsætte med at nedgøre og håne alle jer anonyme prebnere, samt har lovet mig selv at aldrig ofre tid på at svare en f.eks Anders den stolte racist og kvindehader, da hans spørgsmål er så stupide så konfliktskabende at alle svar er vand på det trollens mølle.” Helge Nørager

  http://i.imgur.com/djTIqLK.gif

  The Dalai Lama says Europe risks losing its identity by taking in too many migrants and warned: ‘Germany cannot become an Arab country.’

  ” in which he was asked whether it was possible that a woman could succeed to his position.
  He confirmed enthusiastically that it was, mentioning that in a previous interview some years before, he had told a French female reporter that a woman Dalai Lama would have “biologically more potential to show affection and compassion”.
  He then leaned forward to Mr Myrie with a smile and added: “Then I told that reporter: ‘If it is a female, the face should be very attractive’.”
  Clearly surprised, Mr Myrie retorted: “You are joking, I am assuming. Or you’re not joking?”
  The Dalai Lama then made it clear he was not. “It’s true,” he replied.”

  “Another added: “I had hoped for so much more from him – in the end, yet another patriarch”. Klam feminist

  “He has, however, also made it clear that he does not like backlashes of the sort that his latest remarks may now have courted. “Some feminists have too much emotion,” he once said. “That I don’t like.” Dalai Lama

 100. Af Kim P Olsen

  -

  Thomas Nielsen

  Pas nu på at han ikke pudser sin advokat på dig, for sådan en har han nemlig 🙂

  Faktisk kan du roligt regne med, at han er i gang med at finde ud af hvem du er, hvad du laver og hvor du bor. Det har vi andre nemlig været udsat for…

 101. Af Kim Kaos

  -

  Til JAVIER MARTINEZ

  Hvor skriver jeg at Snowden har skrevet det – jeg citerer OSCAR VAIN GILBERT JESPERSEN derfor de små sære citationstegn 😉

 102. Af Peter Larsen

  -

  Bil brande findes i høj grad også i Strasbourg f.eks… næsten tradion hver nytårsaften at 200- 300 sættes i brand af “ikke franskmænd”… bliver interessant at se hvem der stå bag brændene i Sverige og Danmark… og hvem der smider dræbende sten udfra broer…
  men hvad er konsekvenserne uanset hvem de er ?

 103. Af jan ulrik friis

  -

  Det vigtigste må være at fra dag 1 hjemsende islamisterne, ulykken komme over os snigende, at vi fortrænger at så længe det ikke direkte går ud over en selv, men ´kun´ naboen!
  Eksempelvis Hit ler i førerbunkeren i Berlin, Hit ler der først nogle få dage inden han tog sit eget liv, var bevidst om at hans 3´rige var tabt, Hit ler troede til det allersidste han kunne stoppe de fremstormende russiske tropper udenfor Berlin, det med store helt unødvendige tyske tab som følge, 4 dage tog det russerne at knække Berlins ydre forsvarsring, at Danmark tabt ved vi allerede nu, men undergangen kommer snigende, og uden saglig pressedækning, folket degenereret til intet, at menneskeligt til det sidste at tænke at det kunne være værre, lavest muligt se Sverige, se Tyskland.” Men det er hovedløst det vi nu har gang i, men vi har endnu valget at hjemsende islamisterne, eller dø, hvor vanskeligt kan det være…..vi har endnu valget, men vi bliver ikke ved med at have et valg, en udvej!

 104. Af Holger Danske

  -

  Hvordan er det nu med befolkningstallet her i Danmark -ca 5 procent er af anden etnisk oprindelse og religion.
  Så hvad er vi bange for? Er vi ved at udvikle os til en nation af grædekoner? Vi har en demokratisk ret til at stemme på de politikere som vi mener kan varetage landets interesser.
  Så kan der samles et flertal for en andre kurs så må det jo være sådan- det kræver bare at dem der får flertallet også har modet til at påtage sig ledelsesansvaret .

 105. Af hektor heimlich

  -

  12,3 milliarder danske skatte kroner sendt ud af landet. Penge, som vi har tjent i vort ansigts sved, Det må være ganske svært at modbevise at Danmark er et land styret af tumber. Udlændingene griner godt medens regeringen påstår at danskerne er så tåbelige at de minsandten ikke har noget imod at betale skat og leve af hundeæde.

 106. Af hektor heimlich

  -

  Kære Holger Danske 5% som skyder med maskinpisol voldtager kvinder og børn, sprænger bomber og kaster sten ned fra motorvejsbroer. Danmark er et fuldstændigt forandret land tak være disse 5 %. Man må være blind døv og fuldstændigt empati befriet hvis man ikke indser det!

 107. Af Zeki Laurent Sadic

  -

  @JAVIER MARTINEZ

  Tak for dit svar til mig. Men du tager udgangspunkt i eksisterende lovgivning. Mit udgangspunkt er dog et fremtidigt scenarie, som vi ikke har i dag.

  Hvor skal grænsen gå?

  Læs evt mit syn på overvågning her:
  http://raeson.dk/2011/kommentar-vi-bliver-ikke-sikrere-af-mere-overvagning/

 108. Af Anders Munch

  -

  “Hvordan er det nu med befolkningstallet her i Danmark -ca 5 procent er af anden etnisk oprindelse og religion.
  Så hvad er vi bange for? Er vi ved at udvikle os til en nation af grædekoner? Vi har en demokratisk ret til at stemme på de politikere som vi mener kan varetage landets interesser.” Holger Danske
  http://denkorteavis.dk/2014/nye-tal-i-danmark-er-der-over-400-000-ikke-vestlige-indvandrere-se-her-hvor-i-landet-de-bor/
  “følge tal fra Danmarks Statistik boede der per 1. januar i år i alt 404.257 indvandrere og efterkommere fra ikke-vestlige lande i Danmark, og de udgjorde på det tidspunkt 7,2 procent af den samlede befolkning på 5.627.235 indbyggere.”
  Nej der er bestemt ikke 5% i Danmark med anden etnisk oprindelse! Det her er ekstremt vigtigt at forstå! Kvinderne i Danmarks statistik regner ikke med etnisk oprindelse, de regner med statsborgerskab. Så når 2 etniske tyrkere med dansk statsborgerskab får en baby, så regnes babyen for etnisk dansker! Så når Danmarks statistik siger, 7,2% er indvandrere og efterkommere, så mener de statsborgerskab, ikke etnicitet! Reelt set ved den danske befolkning ikke, hvor mange ikke-etniske danskere der er i Danmark, for kvinderne i DST vil ikke fortælle os det, måske de heller ikke selv ved det, det eneste vi kan regne ud er, at tallet er betragteligt højere end 7,2%! Mit gæt er 15% Husk på, alle dem der kom i 70’erne og 80’erne har fået dansk statsborgerskab og deres børn regnes derfor for etnisk danske. Vågn op til virkeligheden eller stop med at kalde dig Holger Danske. Seriøst, tag dig sammen menneske, det her er alvor.

 109. Af A. Bierce

  -

  @ANDERS MUNCH – 24. AUGUST 2016 20:41
  “Vågn op til virkeligheden eller stop med at kalde dig Holger Danske.”

  Holger Danske sidder snorkende på torvet i Skjern. Sidst man hørte fra ham, havde han meldt sig ind i ‘Venligboerne’: Sidder nu og svagpisser i bukserne medens hen bedyrer, at hen ikke har sygelige meninger.

 110. Af javier Martinez

  -

  AF ZEKI LAURENT SADIC – 24. AUGUST 2016 20:32
  Hvor skal grænsen gå?
  Læs evt mit syn på overvågning her:
  http://raeson.dk/2011/kommentar-vi-bliver-ikke-sikrere-af-mere-overvagning/

  En fin artikel…Du glemte at påpege at Danmark gemmer internet data i 2 år, officielt, mens andre i 1 år, officielt…Det er formentlig 10 år eller altid. 🙂 Ihvertfald for nogle personer.

  Men jeg ser ingen problem i overvågning på gadeplan, så længe det kun bruges til kriminalitets og forbrydelser..Skaber sikkerhed blot. Mht. internet overvågning er dette noget helt andet, og drejer sig mere om penge og magt, end sikkerhed..Enhver terrorist sit navn værd 🙂 ved godt i dag at enhver googling mv. er registreret og de vil aldrig google noget, der kunne registreres som terror interesseret..Derfor bliver det jo nok en del uskyldige der bliver misbrugt der..Muslimer fx, der måske ikke elsker vesten, aldrig ville begå terror, men alligevel godt kan lide at se isis video mv.

  Jeg ser ingen problemer mht. videoovervågning af nogen slags, ej med DNA registrering, så længe disse informationer kan bevares sikkert og ikke misbruges..De skal vedblive med at være vejledende i opklaringsarbejdet..Fx. har politiet nu frigivet billedet af den mulige gerningsmand der smed en brosten i hovedet på en billist og dræbte ham…Det er da helt fint?

 111. Af javier Martinez

  -

  Venligboerne lyder nu meget rare…Langt bedre end væmmeligboerne?

  At de hjælper flygtninge er da ok..Der er bare det at de skal hjem igen alle, for vi kan ikke tage flere af dem her i landet..Derfor er dem med overskud til at være venlige over for dem , mens de er her da fint nok…Kunne fx betyde at de ikke går terror mens de er i landet.

 112. Af Zeki Laurent Sadic

  -

  JAVIER MARTINEZ skriver

  “Jeg ser ingen problemer mht. videoovervågning af nogen slags.”

  Men jeg spurgte hvor din grænse går? Skal jeg tolke dit svar som at der ikke skal være nogen grænse?

  Hvad med overvågning af din hoveddør, så alle der kommer og går bliver optaget?

  Det er da fint nok hvis det ikke misbruges, men hvordan kan vi være sikre på at det ikke gør, hvis materialet falder i de forkerte hænder? Eller der kommer nogle magthavere som finder på at misbruge teknologien for at fremme en bestemt dagsorden?

  Vi har jo allerede set masser af eksempler på misbrug. Fx i Tingbjerg hvor overvågning der “skulle skabe tryghed” blev brugt til at afsløre folk som ikke sorterede deres affald korrekt!

 113. Af javier Martinez

  -

  “Hvad med overvågning af din hoveddør, så alle der kommer og går bliver optaget?”

  Kunne da godt tænke mig bedre overvågning der ja, i det tilfælde der blev brug for det! Genere mig ikke. Svært ved at se hvorledes denne kan misbruges…

  Et sted og område det kan dog er de følgende…FX det nye rejsekort..Alle rejser registrere hvor du bevæger dig, hvornår og hvorhen..Dette er jeg absolut imod, og er en krænkelse af min personlige frihed.

  Et andet er når DK formentlig til næste år bliver det første kontantfrie samfund. Alle ens køb bliver registreret, hvor staten direkte har adgang til alt du køber…Denne kan skam også misbruges stort, og vil uden tvivl blive det også.

  De penge kriminelle skal nok finde en udvej, bliver den lille mand…Jeg har støttet op om det før, af grunden af det kunne hjælpe at komme v revisor kriminalitet til livs,men er kommet til konklusionen at dette alligevel ikke bliver facit. Så nu er jeg meget imod systemet der er på vej snarest.

  En andet eksempel kan være folks rejsevaner..Alt er registreret nu, og har været det i mange år. Jeg rejste meget før alt blev registreret og har selv oplevet at staten ønske en detaljeret liste af alle steder jeg har opholdt mig.. 🙂 Venstresocialister ses jo som farlige…De har naturligvis ikke fået en skid af vide, men det er så en anden historie..Intet at skjule, men kommer ikke dem ved var mit princip.

  Listen kan fortsættes…Men intet at komme mht. DNA og Videoovervågning i det offentlige rum er min mening..Denne vil kun skabe mere sikkerhed..Og DNA skal vedblive kun at være vejledende..Således men kan få andre håndgribelige beviser på bordet.

  At alt er digitalt i dag er et stort sikkerhedsmæssigt problem..Og som vi ser med skats sager af korruption, hjælper registrering ikke på dette område. Nu skal skatteministeren stå skoleret for statsrevisorerne-måske. Men der sker ingenting..Ingen bliver straffet..Højst en ny skatteminister. Og han var der ikke engang der det startede. En ny korrupt indsættes.

  Og ja, Folk skal sortere deres affald korrekt..Hvis de ikke gør det, må man da gerne finde overvågningen der fortalte hvem der smed et halvt menneskelig i containeren?

 114. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  Hvornår bliver den såkaldte straksopbremsning effektueret?? Der kom 21.500 asylansøgere sidste år. I 2016 er der indtil videre kommet 4600. Der kommer lige under 100 hver uge. Med familiesammenføringer bliver det et betragteligt antal. Hvor skal alle disse mennesker bo og arbejde??
  Man kan blot konstatere, at Lars Løkke var fuld af løgn ..ikke underligt, at politikernes troværdighed ligger under brugtvognsforhandlernes!

 115. Af Zeki Laurent Sadic

  -

  JAVIER MARTINEZ

  Vi har forskellige grænser og det respekterer jeg. Personligt ville jeg hurtigt gå med hærværkstanker hvis der blev sat et overvågningskamera op foran min hoveddør. Men nu bor jeg så også på en villavej 😉

  Rejsekortet vælger du selv. Du vælger også selv om du vil aktivere GPS på din smartphone så alle dine kontakter altid kan se hvor du befinder dig.

  Men videoovervågning, logning m,m. har du ikke mulighed for at fravælge.

  Synes der er en væsentlig forskel.

 116. Af Karen Jensen

  -

  Hvor er det trist. Rigtigt trist
  Det der før, var en rigtigt god blog- nu er blevet til en kamp mellem- de samme irriterende debat(t)ører her.
  Jeg mener virkeligt debatØRERe.
  Vi kommer jo ingen vegne.
  I lytter/læser ikke……. I har bare travlt med at fremføre- lige præcis jeres synspunkter.
  Hvordan skal vi komme videre
  Trist.
  Jeg gider simpelthen ikke debattere på det grundlag.
  I skulle fandme udelukkes, fra alt debat.
  Undskyld mit sprog.

 117. Af ove p

  -

  Tænke sig, det firma i Italien der har kostet de danske skatteydere over 1000 millioner spildte kroner, ( på tog der ikke kunne køre) får stadig lov til at vinde store entrepriser og kontrakter i Danmark, og nu skal de vist også servicere rutefly og jetjagere. Det er det glade vanvid, men nok noget med EU-regler. Men hvorfor siger regeringen ikke NEJ til at lade skandale-firmaet operere i Danmark??

 118. Af bent hansen

  -

  Trods mange advarsler gennem flere år lod SKAT den grove slendrian fortsætte, så foreløbig mindst 12 MILLIARDER kroner er gået til spilde via udbetalinger til udenlandske svindlere. Hvorfor er chefen for SKAT ikke blevet fyret?

 119. Af Gert Olesen

  -

  Nogle blog-trolde forsøger at afspore debatten, men de kan ikke bortforklare at Danmark… pga. politisk uduelighed mv.. befinder sig på randen af en dyb afgrund. Se den korte avis, BT, eb, 180gr, snaphanen og jp-jalving.

 120. Af Gert Olesen

  -

  Det er også begyndt at komme frem at familiepolitikken er kommunistisk, at boligpolitikken er skandaløs, at EU og indvandringen truer os alle sammen, at politik-kvinderne (med merkel i spidsen) har svækket Europa, at DR/TV1-2 er løgnefabrikker, og at Borgens samlede politik sender død, elendighed og ulykke ind i flere og flere danske hjem.

 121. Af hektor heimlich

  -

  Javier Martinez, hvordan han har fået mulighed for at opholde sig i Danmark med sin forvirrede hjerne er komplet uforståeligt. Sandsynligvis regnede sosserne ud at han ville stemme sosse -radigalt. At han skulle være forfulgt i sit hjemland lyder helt absurt han kan jo ikke sætte 3 ord sammen til en forståelig sætning.

 122. Af bjarne petersen

  -

  Der burde indsamles oplysninger om hvor mange dødsfald og hvor mange knuste skæbner asocial, korrupt, kommunistisk, åndsformørket og forræderisk politik er skyld i pr. år. At hundredtusindvis af danskere hvert år rammes af overgreb, uretfærdigheder, politiske og bureaukratiske/juridiske svinestreger samt skandaløs behandling, er der ingen tvivl om. Men det kunne være interessant med en nærmere opgørelse.

 123. Af bjarne petersen

  -

  Af unødvendige dødsfald på hospitalerne som følge af nedskæringer, sker der 3-4000 om året iflg. FOA. Hertil kommer dem der invalideres. Så er der de mange danskere der er ofre for “berigeres” forbrydelser og det slappe retsvæsens latterlige domme. Der er de mange der får deres familieliv ødelagt eller drives fra hus og hjem. Osv. Se 180gr.

 124. Af Holger Danske

  -

  Anders Munch: ‘hold op med at kalde dig Holger Danske og vågn op mand.’
  Hvad er det lige jeg skal vågne op til ? Hvis du læser mit indlæg skriver jeg at vi kan bruge vores demokratiske stemme hvis vi ønsker en anden kurs for landet.
  Dette forudsætter selvfølgelig at der kan opnåes et parlementarisk flertal og ikke mindst at der er nogle der tør påtage sig ledelses ansvaret- det sidste er der ikke meget der tyder på at der er vilje til -det er mere bekvemt at stå på sidelinjen og kloge sig på hvad andre burde gøre.

 125. Af J Nielsen

  -

  “Danmark er nu ramt af en ny epidemi; nemlig bilbrande og sten, der kastes mod biler fra motorvejsbroer”

  En epidemi – eller én epidemi? Det er muligt at det hele er tre personers værk.

  Hvis der viser sig en sammenhæng mellem de to typer gerninger vil det være noget af en overraskelse.

  Bilbrande foregår i København. Muligvis relateret til hvad der sker i Malmø. Det kan være almindeligt hærværk. Det kan være næste skridt, efter brandattentater mod asylcentre. Eller det kan være en reaktion herpå. Er bilerne tilfældigt valgt, eller har ejerne noget tilfælles? Udover det område de bor i.

  Stenkast foregår især omkring Odense. Det er egentlig ikke noget nyt, der har tidligere været kastet ting ned fra broer. Det nye er størrelsen. Nogen har eskaleret. Måske var kick’et ikke stort nok længere.

  Indtil videre er gerningsmændene, som det hedder, “unidentified Black males”. Eller hvad?

  For en del år siden havde man problemer i Næstved med hærværk i form af graffiti. Nogle personer var meget aktive om natten, og det var selvfølgelig nogle unge bøller. Sagde man.

  Så blev de grebet på fersk gerning. Det viste sig at være to voksne danske mænd. På 49 og 61.

  Fordomme skal ikke føre til et chip-i-nakken samfund.

 126. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  Det er muligt at det hele er tre personers værk, filosoferer j nielsen. Javist, javist. Men det er også muligt at vi kun har set en lille forsmag på hvad tusindvis af migranter pønser på, eller har under forberedelse!! Iflg. BT, eb, jp, snaphanen, 180gr og den korte avis er terrortruslen hastigt voksende. Og een ting er sikker, vores uduelige politikere har ikke styr på nogetsomhelst.

 127. Af Niels Juul Hansen

  -

  Hvis en bil, som er parkeret fem minutter fra Henrik Day Poulsen, så er ‘Danmark i brand’.

  Ikke en lyd fra HDP, når asylcentre bliver stukket i brand.

 128. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  Men sålænge vælgerne fremturer med at vælge gamle halv- og helkommunistiske partier ind, partier som V, SF, alternativet, S, enhedslisten og de radikale, vil Danmark selvfølgelig fortsætte nedturen.

 129. Af Benny b

  -

  Og hvem var så den eftersøgte for bilbrandende?
  Det var selvfølgelig en af de “ansvarliges” gæster, der koster 228000.- pr. stk. om året.

  Der findes kun EN kur. – hjemsendelse af ALLE ikke danske statsborgere på overførselsindkomst og kriminelle.
  Derefter vil her blive så herligt stille og vi kan så begynde at tænke på vores egen fremtid.

 130. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  Hvad ju ul angår, bekymrer den tiltagende islamisering ham ikke det mindste. Tværtimod hilser han den velkommen. Man er vel ikke rød og konvertit for ingenting.

 131. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  Kommunisme plejer jo at ende i vanvid, statstyranni, kriminalitet, vold, fattigdom, kaos, rædsler og massedød. Hvorfor skulle den danske (eller svenske) kommunisme være anderledes? Ser man på udviklingen i DK de sidste 15 år, hvor det kun er gået den forkerte vej og i retning af endeløse rækker af skandaler og politiske svinestreger, er det krystalklart at kommunistisk politik også her undergraver og ødelægger ALT hvad vi danskere holder af, har brug for og ikke kan undvære.

 132. Af Anders Munch

  -

  “Det kan være næste skridt, efter brandattentater mod asylcentre. Eller det kan være en reaktion herpå. Er bilerne tilfældigt valgt, eller har ejerne noget tilfælles? Udover det område de bor i.” Johanne Schmidt Nielsen
  Når det nu primært er asylansøgere selv, som har sat ild til asylcentrene, fordi de har været utilfredse med forholdene, forekommer det en anelse underligt, at det skulle være en reaktion på det.
  Hvordan går det forresten med alpha fucks/ beta bucks? Har du affundet dig med, at du aldrig kommer til at blive forelsket i din kæreste? Som du selv skrev, “man vælger ikke selv, hvem man bliver forelsket i”. Jeg læste mig til, at han gik i skjorte, det mest positive du kunne sige, om den tabermand, som har slået sig til tåls med en kvinde på 32. Hvordan er sexlivet? Tager han ikke helt ligeså hårdt fat, som de mænd der gad kneppe dig, da du stadig havde din ungdommelige glød?
  https://therationalmale.com/2014/06/18/controlling-interests/

 133. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  De sidste linjer i an ders mu nchs indlæg er underlødige. Er an ders mu nch en uopdragen gadedreng?

 134. Af javier Martinez

  -

  Indlæg i filteret om overvågning til zeki , hvorfor har du slettet mit indlæg der påpeget således og ikke sat mit indlæg på?

  Og et andet indlæg i filteret …

  AF JAVIER MA RTINEZ – 24. AUGUST 2016 13:54
  Indlæg til mu nch i filteret?

  Og et tredje indlæg til ko og kim ka os i filteret? Noget svineri hvorledes du altid lader kos svinerier stå ubesvaret af modstanderen hdp..

  Og har nu et fjerde indlæg i filteret her?

 135. Af javier Martinez

  -

  AF NIELS JUUL HANSEN – 25. AUGUST 2016 10:16
  Hvis en bil, som er parkeret fem minutter fra Henrik Day Poulsen, så er ‘Danmark i brand’.

  Ikke en lyd fra HDP, når asylcentre bliver stukket i brand.

  Ja, sjovt nok! Og utroligt at han lægger ordlyd til tåber som preben, som her skriver under navnene Bent,gert, Ole, Benny Heimlich…Disse lavkulturelle DFére vil ikke kunne finde ud af at slukke en køkkenbrand, endvidere binde deres egne snørebånd…

 136. Af jan ulrik friis

  -

  Kære Inger Støjberg, kan du ikke nok indsætte en fuldsides annonce i samtlige danske aviser, en annonce der giver os det danske folk samme rettigheder, om vi møder op uden nogen form for dokumentation!
  Kære Inger Støjberg, situationen i Danmark er nu som et indiskt kastesamfund,fyldt med knivstikkere, hvor det danske folk blevet den laveste kaste i Danmark, og muslimerne er som hellige køer.
  Kære Inger Støjberg du kan tage pengene fra vores skattekroner, ( vi får dem jo tilbage igen og fribolig) til en landsdækkende fuldsides annonce at det danske folk de samme rettigheder, vi vil gerne have vores land, vores tryghed, vores liv, vores Danmark tilbage igen, på forhånd TAK!

 137. Af javier Martinez

  -

  “Jeg læste mig til, at han gik i skjorte, det mest positive du kunne sige, om den tabermand, som har slået sig til tåls med en kvinde på 32. Hvordan er sexlivet? Tager han ikke helt ligeså hårdt fat, som de mænd der gad kneppe dig, da du stadig havde din ungdommelige glød?
  https://therationalmale.com/2014/06/18/controlling-interests/” munch

  Kønt hdp at sådanne indlæg kommer på, såvel som hans opmuntringer til voldtægt af kvinder, mens saglige indlæg ikke bliver vist? Gør din blog ære….Nu ved jeg ret så meget om overvågning, så ved godt at dette muligvis er grunden mht. mit indlæg til zeki, men de andre indlæg er også saglige.på nær en lille svinsk kommentar til ko, som altid starter med at svine til..Og har fortjent et modsvar?

 138. Af javier Martinez

  -

  “Så blev de grebet på fersk gerning. Det viste sig at være to voksne danske mænd. På 49 og 61.

  Fordomme skal ikke føre til et chip-i-nakken samfund.”

  Det er yderst sjældent at mænd over 4o står og kaster brosten i hovedet på bilister..Dette plejer at være indvandrer streger..Men politiets frigivelse af et billed af en mulig gerningsmænd, ligner nu en indvandrer i tyverne….

  Socialdemokratiet vil nu give flygtninge 2oo.ooo kr. hver for at tage hjem…
  http://borsen.dk/nyheder/politik/artikel/1/330355/s_vil_give_flygtninge_200000_kroner_for_at_rejse_hjem.html

  En dårlig og dyr ide..Derimod skal vi melde os ud af alle konventioner, og stoppe med at give asyl til nogle indvandrer og flygtninge i fremtiden, men kun midlertidigt ophold i lejre indtil de kan sendes hjem igen. Og naturligvis ikke med penge fra Danmark i lommen.

 139. Af javier Martinez

  -

  “..Dette plejer at være indvandrer streger..”…Mente drengestreger, beklager.

 140. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  jan ul rik fri is (11.40) har jo ganske ret: Den røde regering under helle/vestager/jelved/zenia… og nu den blå regering under løkke… betragter danskerne som den laveste kaste, og muslimerne som hellige køer. Det største forræderi i Danmark i 3000 år.

 141. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  Løkke er merkels bugtalerdukke, og EUs marionetdukke, og hver dag finder regeringen på nye ting der kan svække og undergrave danskheden. Der loves og loves, men det er næsten altsammen bluff og tomme løfter. Og døden, uretten og fortvivlelsen sendes ind i stadig flere danske hjem.

 142. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  Løkke er merkels bugtalerdukke, og EUs marionetdukke, og hver dag finder regeringen på nye ting der kan svække og undergrave (resten er i fil….)

 143. Af M Hansen

  -

  Løkke er ikke kun en bugtalerdukke- han er også tryllekunstner og illusionens mester
  Regeringen og dermed Løkke har lige fundet milliarder til at afbøde fadæsen hos skat.
  Det er ikke mange måneder siden at det hed sig at kassen var helt tom .
  Hatten af for dette fantastiske illusionsnummer.

 144. Af Lars Petersen

  -

  ATT: Chefredaktør – Tom Jensen. (2-2)

  TOM JENSEN: 17,5 mio. skatte kr. tilgår Berlinske, + momsfritagelsen, som lev. ca. 76 mio. kr.,
  pr. 100.000 papir abo., 188.000 af disse, levere derfor 802.000 skattekroner pr. medarbejder.

  Pelle Dragsted / Pernille Skipper / Mette Frederiksen,, disse er sammenlagt, da den snitlige løn
  i folketinget, (inkl. pension, ministerpension, eftervederlag, ministereftervederlag). etc etc etc
  levere rundt regnet 1,7 mio. kr. , kostende borgerne ca. 9 mio kr. målt på nødvendigt antal tak.

  MARTIN KRASNIK: Her må vi gætte os frem, da vedkommendes gage, (uden om markedet), er
  udeladt offentlighedsloven, man da denne skulle være en af de højst betalte, og snitlønnen
  for de som sidder placeret foran et kamera, skulle ligge på 110.000 kr., passerer vi 1,3 mio. kr.,

  AFSLUTNING:
  Som du kan se, er her absolut ingen tvivl om, at ovennævnte, betaler en allerhelvedes masse
  i skat, men altså skatter, som er frastjålet andres lommer, (idet de ikke kan fravælge jer Tom),
  hvorpå forretningen Danmark hænger ikke sammen; da virksomheden skal betale højere løn
  til dets ansatte, så her er råd til de markeds-immune klienters skattelønninger… BASIS LOGIK.

  Facit er derfor fortsat, at det ikke duer at henvise til skattebetalingerne fra isolerede grupper,
  før man har selekteret indtægtens reelle ophav, (og hele dens sti bagud), hvorefter man nu
  lader de 100% markeds-underlagte henholdsvis fravælge, samt prisminimere i de enkelte
  funktioner, og du står med en helt, helt, anden virkelighed, end det du og dit lort proklamere.

 145. Af Kim P Olsen

  -

  “AF JAVIER MARTINEZ – 25. AUGUST 2016 12:43
  “..Dette plejer at være indvandrer streger..”…Mente drengestreger, beklager.”

  Blind høne kan også finde et guldkorn….

 146. Af javier Martinez

  -

  “Blind høne kan også finde et guldkorn….”…

  KO
  Ingen kovendinger her, ej ingen ko på isen!

  Nogle køer er gode til at finde grønnere græsgange, andre kan ikke!

  Tvivler dog at en ko er glad for guldkorn, men lad det nu blot ligge..Enten for meget sukker eller også kan det ikke spises?

  Ingen kovendinger her, ej ingen ko på isen!

 147. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS JUUL HA NSEN – 25. AUGUST 2016 10:16
  “Hvis en bil, som er parkeret fem minutter fra Henrik Day Poulsen, så er ‘Danmark i brand’.
  Ikke en lyd fra HDP, når asylcentre bliver stukket i brand.”

  Naturligvis ikke.
  Day Poulsens syge populistiske dagsorden er åbenlys.
  Gad vide hvad baggrunden for hans muslimhad er.

  Ambitiøs kan man ikke kalde Day Poulsen.
  Han har ca. 10 frygtsomme miserable højreekstremister som rygklappere på sin blog.
  Mere kan Day Poulsen ikke drive det til.

 148. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Nu handler bloggen om bilbrande og mennesker, der mener, at de kan tillade sig, at smide med sten. Nogle her på bloggen smider også med verbale sten og sætter ild i debatten. Det er i virkeligheden drenge uden sten i poserne.

  Her på bloggen er det også nogle, der kommer med så ulækkere kommentarer, at man tror ikke sine egne øjne.

  Jeg synes det er en rigtig god ide, at lade smudset blive stående på bloggen. Derved bliver Anders Munchs og fætter Poul Muncks kommentarer stående, som en evig skamstøtte over deres manglende intellekt. Deres ævl bliver foreviget på Internettet.

  At opmuntre til voldtægt af kvinder, her på bloggen, er noget Berlingskes støtter?

 149. Af R. Harald Kristiansen

  -

  er det noget Berlingske støtter, skulle der stå. Beklager.

 150. Af J. Hanse n

  -

  AF R. HARALD KRISTIA NSEN – 25. AUGUST 2016 23:17
  “At opmuntre til voldtægt af kvinder, her på bloggen, er noget Berlingskes støtter?”

  Ja da.
  Alt er tilladt på Berlingskes blog. Især på Day Poulsens blog
  Så længe det er personer fra den yderste højrefløj som indsætter svineriet.
  En af Day Poulsens mest trofaste rygklappere er en person som igen og igen sviner kvinder til.
  Og indsætter sine fantasier om børnesex.
  No objections fra Day Poulsen.

 151. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Mon ikke, at vi bliver nødt til, at erkende, at med nuværende lovgivning, og justitsminister, samt blind opfyldelse af menneskerets konventioner, så kommer vi ikke Islamisk/muslimsk kriminalitet til livs i Danmark/Europa!

  For at få sat stop for terrorisme/kriminalitet, skal der anderledes hårdhændede midler til, som internerings lejre for anderledes tænkende (Islamister), de skal ikke bo i ghettoer betal af Danske skatteborgere; men i interneringslejre til de bliver repatrieret!
  Samtidigt med, at en udvisning bliver besluttet, skal ved kommende arresteres til vedkommende kan sættes på et fly!

  Bare dette vil kræve ophævelse af flere konventioner! Men tilstanden vil kun blive værre, hvis disse aktioner ikke sættes i kraft, hurtigst muligt!
  M.v.h.

 152. Af Holger Danske

  -

  Svar til Anders Munch 24-08 kl 20.41
  Hvis du ville forholde dig til det jeg skriver afslutningsvis i mit indlæg fra 24.08 kl 19.25 især den del der handler om ,hvis man ønsker en anden kurs og kan samle et flertal og vil påtage sig et regeringsansvar.
  Kan du komme med et bud på hvad en sådan regering kan blive enige om udover flygtningepolitiken -vil det da være af interesse for den videre debat.
  Hvis og jeg siger hvis Danskernes Parti skulle opnå valg- ser Søren Espersen fra DF det ikke som en mulighed at DF kan samarbejde med dem.
  Så hvilke muligheder ser du for dig når det gælder om at påtage sig et ansvar for den samlede ledelse af landet ? Og med samlede ledelse menes alt fra udenrigs til indenrigspolitik.

 153. Af Carl-Erik Pedersen

  -

  Det er dog utroligt jammerligt, at bevidne det politiske skuespil, hvor man med djævlens vold og magt prøver, at bilde befolkningen ind, at man fra politisk hold gør hvad man kan for, at løse de kriminelle, Islamiske, muslimske indvandrer problem, som er politisk kreeret, og hvor skylden kun kan lægges et sted; nemlig hos vore politikere!

  Det fortærskede udtryk, at man ikke kan både blæse og have mel i munden, har aldrig været mere rigtigt!

  Hvis der findes et oprigtigt ønske fra politisk hold om, at komme indvandre/muslimske problemer til livs, så skal menneskerets konventionerne ændre eller opsiges!
  De er disse muligheder der står til rådighed nu!
  At man med alt mulig udenoms snak prøver, at fraskrive sig det politiske ansvar og en stillingstagen, er jo for længe siden gået op for befolkningen, og er absolut ikke holdbar mere!

  Vi kan ikke stole på vore politikere! Og de er efterhånden, med deres agerende lige så store fjender af os, som Islam/terrorister, da de går disse grupper ærinde mod den Danske befolkning!

  Fra islamistisk side hævder man gang på gang, at man er i krig mod vesten, kristne og demokratiet, samtidigt med, at vores Justitsminister hævder, at ikke være i krig mod islam!
  Er der nogen der kan finde ud af, hvad vore løgnagtige, ansvarsfornægtende politikere vil gøre ved den muslimske krise vi oplever nu, med denne slags udtalelser?

  Der efterhånden mange beviser på, hvilken vatnisse politik der udføres fra Christiansborg!
  Man giver asylsøgere der har fået afslag på asyl lov til, at gå frit rundt i samfundet, hvor man samtidigt med afslaget, burde anholde asylsøgeren, og beholde vedkommen under arrest til udvisningen kan aktualiseres! (Dette er logik for perlehøns); men ikke for vore akademiker uddannede politikere!
  Vor herre bevare os, og Danmark.
  M.v.h.

 154. Af jan nielsen

  -

  Kære HDP. Du er jo en intelligent og realistisk tænkende mand. Vi er flere som ikke forstår at du vil tillade deciderede debatsabotører og tossehoveder at overfylde dine debatter med nonsens, løgn og fjollede postulater. Som f.eks. JM. Han er jo en pestilens på næsten alle blogs, og hans dagsproduktion er op mod 200 indlæg, der alle har som formål at ødelægge debatterne og jage læserne væk. Cen sur er normalt en dårlig og ussel ting, overfor folk der bruger argumenter, men ekstreme idi o ter skal vel ikke have lov til at sænke kvaliteten af debatterne ned til et niveau så lavt, at der gøres nar af alt og alle.

 155. Af javier Martinez

  -

  AF JAVIER MARTINEZ – 25. AUGUST 2016 11:33
  Indlæg i filteret om overvågning til zeki , hvorfor har du slettet mit indlæg der påpeget således og ikke sat mit indlæg på?

  Og et andet indlæg i filteret …

  AF JAVIER MA RTINEZ – 24. AUGUST 2016 13:54
  Indlæg til mu nch i filteret?

  Og et tredje indlæg til ko og kim ka os i filteret? Noget svineri hvorledes du altid lader kos svinerier stå ubesvaret af modstanderen hdp..

  Dog ser også mange andre kommentarer er slettet nu, såvel som af Rosa…Forstår mht. Rosa men….

  Dog kunne man ønske at prebens vrøvl nu kaldt Jan Nielsen fjernes? og aldrig vises?

  Så hvad med at sætte mine saglige indlæg på nu?

 156. Af javier Martinez

  -

  Ja, sjovt hvorledes HDP har ladet opmuntringer til voldtægt stå, men ikke vist seriøse kommentarer, og sletter og sletter dem..

  Det er vel noget der interessere daypsykopaten må man gå ud fra?

 157. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  “Danmark i brand ” ! NU X-skattedirektør ! Rønnov –skal betale sine million-lønninger tilbage til borgerne ! –Det skal alle andre forbrydere plus en kæmpe-bøde !–Jesper Rø´nnov s Strandvejs-villa –skal fraflyttes omgående –og sælges ! –Forbrydere skal ikke beskyttes i vort samfund !!! –Heller ikke off. ansatte !

 158. Af Anders Munch

  -

  “Så hvilke muligheder ser du for dig når det gælder om at påtage sig et ansvar for den samlede ledelse af landet ? Og med samlede ledelse menes alt fra udenrigs til indenrigspolitik.” Holger Danske
  Det er ikke et spørgsmål om muligheder, historien vil gå sin gang. Det er, uanset om du forstår det eller ej, bare evolution. Evolution gælder også civilisationer, evolution stoppede ikke med civilisation. Enten vil Islam vinde, eller den hvide mand vil indføre fascisme, det er ikke noget jeg ønsker, men du skriver det selv, når demokratiet fejler, hvad så? Så vil stærke mænd tage over før eller siden. Det så vi i Tyskland og Italien under 2. Verdenskrig. Kommunisme er hyper-feminisme, slavemoral taget ud i ekstremerne, fascisme er hyper-maskulinitet, herremoral taget ud i det ekstreme. Som tiden går, blive fascisme mere og mere tiltrækkende på mig, og det samme vil ske for andre mænd, når de begynder at mærke et overlevelsesinstinkt slå til, som handler om ens race overlevelse.
  https://www.youtube.com/watch?v=y-Yszp3SmxE
  Sieg Heil!
  Det her kunne stoppes i dag, hvis danske mænd sagde til kvinder, smut! Ud af politik, ud af stemmeboksene og ud af journalistik, kom tilbage når i har bygget et hus uden mænds hjælp. Jeg er ikke sikker på, at der er noget at gøre, mennesker er et flokdyr, en enkel mand kan ikke ændre historiens gang, allerhøjst spille sin rolle.
  Civilisation er ikke en lineær progression, men en cyklisk.

 159. Af hektor Heimlich

  -

  http://www.expressen.se/kvallsposten/therese-skulle-hem–sparkades-medvetslos/

  dette skete aldrig før migranterne kom til Sverige

 160. Af hektor Heimlich

  -

  Justitsminister Pind er en lallende decerebreret zombie!
  Han skulle aldrig løfte et finger for at gøre tilværelsen sikrere for danskere. Han er sikkert ikke engang i stand til at forbedre tilstandene med den hjernekapacitet han besidder. Løkke må have været påvirket da han tilsatte ham.

 161. Af Holger Danske

  -

  Jamen tak for input til debatten- Anders Munch .
  Når jeg taler om muligheder så er mit fokus på den tid vi lever i her og nu og ikke en eller anden fjern fortid som er ændret af historien eller evolutionen.
  Det vil vel også være at gå for vidt , hvis vi også skal forholde os til det når vi om max 2 1/2 år skal afgive vores stemmer ved et valg til folketing.

 162. Af Holger Danske

  -

  Rettelse til ovenstående : der skal stå fjern fremtid i stedet for fortid.

 163. Af javier Martinez

  -

  En af Day Poulsens mest trofaste rygklappere er en person som igen og igen sviner kvinder til.
  Og indsætter sine fantasier om børnesex.
  JH

  Ja, Noget sørgeligt mht. Ko´s tanker her…Kan HDP hjælpe på nogen måde, eller er det for sent?

 164. Af Kim P Olsen

  -

  Du bør arbejde lidt med dit sprog.

 165. Af hektor heimlich

  -

  http://www.bt.dk/krimi/natlige-bilbrande-rammer-paa-ny-koebenhavn
  Flere bilbrande -godt nok i Pindens eget København -so who cares? formentlig kun de selvoptagne københavnere.

  Pressens IQ befriede empatiløse snakkeapparater er for øjeblikke kun interesserede i den højintelligente diskussion om burkinier. At 100 unge mennesker mistede livet i Nice gennm en islamistisk attak skider man i – det er ikke for ingenting snakkeapparaterne kaldes empatiløse hjertebefriede monsters!!

 166. Af jan ulrik friis

  -

  Endnu en sag: To bilister ramt af stenkast fra motorvejsbro på Sjælland.
  Det var ikke kun på Hillerødmotorvejen, den var gal torsdag. Samme dag blev også to andre bilister ramt på Sydmotorvejen ved Køge, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2.

  Her må vi huske at uanset er taberen Danmark, og det danske folk, vi var / er tossedumme, at lod onde islamister berige sig på vores bekostning, islamisterne har intet overhovedet at miste, men belønnes med et hav af jomfruer for at slå danskerne ihjel, vi danske har alt at miste, men fyldes med bluff og tomme løfter, døden, uretten, angsten og fortvivlelsen sendes ind i stadig flere danske / tyske / svenske hjem.

 167. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  Iflg. diverse netaviser er der tale om tre til fire overfald på motorvejsbilisterne, alene i går. Hertil kan der være flere overfald vi ikke har hørt om. For året rundt er det sådan at kun en brøkdel af forbrydelserne mod borgerne belyses af medierne.

 168. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  Iøvrigt er det løgn at nærmest intet kan gøres for at forhindre nedkastning af betonfliser fra broerne, som medierne har ladet en “ekspert” udtale. Men regeringen gider vel ikke bruge penge på at beskytte bilisterne.

 169. Af javier Martinez

  -

  “Her må vi huske at uanset er taberen Danmark, og det danske folk, vi var / er tossedumme, at lod onde islamister berige sig på vores bekostning”
  JUF

  Nu ved ingen hvem stenkasterne er endnu..Det har været Danske etniske drengestreger i generationer denne så..Men at der skulle være en overvægt af troende, er nok en mulighed. omend ej påvist..

 170. Af jan ulrik friis

  -

  Martinez…….det er ingen lovregel at vi danske nødvendigvist skal forblive dumme, eksempelvis nu rykker helten Victor Orban igen igen og igen med visdom, hans nye erklæring at han vil gøre sin nye mur til en uovervindelig mur, ikke en eneste islamist vil slippe igennem, det har vi danske meget at se op til og lære af, vi har langt igen, men egentligt har vi danske lov at lytte til fornuft, vi har nu alt for længe handlet imod alt sundt fornuft, men Victor Orbans plan er en god plan, han viser islamisterne porten…..nu vi alligevel ikke selv har nogen fornuftig plan, men befolkningen fyldes med bluff og tomme løfter, og islamister på motorvejen, at lad os gøre ligesom Victor Orban, at omverdenen ikke opdager hvor tossedumme vi er!

 171. Af Henrik Skov

  -

  Jeg har aldrig læst en så selvfed og selvhøjtidelig blogger som Henrik Day Poulsen; Beviserne leverer han ustandselig. Derudover en han selvrosende. Det er et begreb, som er næsten ukendt i dag, fordi det dels betragtes som umodent, men også uden et nøgternt forhold til sin egen rolle i virkeligheden. Fordi han hele tiden overtræder de helt grundlæggende regler for god retorik og for den sags skyld i journalistik; ‘Don’t tell it! Show it!’ Day Poulsen siger til far; ‘Henrik dygtig til at sparke til bold’. Far svarer; ‘Ja, Henrik god til at sparke til bold’, Det er Day Poulsens umodne og infantile krav til læsernes opmærksomhed. Endda omkring alvorlige emner. Hans selvgratuleringer står i vejen for emnet, men problemeter bare, at han helt evident ikke selv kan se det.

 172. Af ib nielsen

  -

  Det hedder ikke ALT sund fornuft, men AL sund fornuft. Hvorfor pokker er man ved at ødelægge sproget med en masse dødssyge stavefejl, hvor journalisterne er gået i spidsen med at vanrøgte sproget.

 173. Af ib nielsen

  -

  Bortset fra det, så har jan ul rik 100% ret i at vi fyldes med bluff og tomme løfter. Regeringens/borgens samlede politik er tæt på at være en slags politisk krigsførelse mod danskerne. Se den korte avis og 180gr/snaphanen.

 174. Af J. Hans en

  -

  I BT har Day Poulsen, tro det eller lad være, udtalt sig næsten fornuftigt om stenkastene.
  Men her på Berlingske har han så en anden dagsorden.

 175. Af jan ulrik friis

  -

  Af ib nielsen – 27. august 2016 23:39

  ” Det hedder ikke ALT sund fornuft, men AL sund fornuft.”

  Ja vi står nu i en ALT eller INTET situation!

 176. Af Javier Martinez

  -

  AF J. HANS EN – 28. AUGUST 2016 01:45
  “I BT har Day Poulsen, tro det eller lad være, udtalt sig næsten fornuftigt om stenkastende.
  Men her på Berlingske har han så en anden dagsorden.”

  Hvad sagde han da? Ville da være sjovt , og u-repræsentativt hvis den sidste kommentar han fik var af saglig art?

Kommentarer er lukket.