Når den mentale affaldsspand tømmes

Af Henrik Day Poulsen 171

Jeg har i næsten tre år blogget på Berlingske. Fra september omlægger avisen sine debatfora og jeg vil fremover skrive flere kronikker i avisen i stedet for at blogge. Min klumme i avisen fortsætter uændret to gange om måneden.

Det får mig til at gøre mig overvejelser over min tid som blogger og om hele blog universet som helhed. En blog er et fantastisk forum til hurtigt at formidle et budskab. Som blogger på en avis er man meget privilegeret, idet man kan lægge ting direkte på nettet uden om de sædvanlige journalistiske kanaler og redigering. Det stiller høje krav til etik og skrivekundskaber som blogger. Det samme gælder efter min mening også for de personer, som deltager i blog debatten.

Jeg vil gerne takke de mange mennesker, som har ført en sober og interessant debat på min blog. I har gjort min blog til en af de mest læste på Berlingske. Uden jer var der intet Days Univers.

Men samtidig har jeg ofte undret mig over de individer, som uge efter uge har forsøgt at ødelægge debatten med diverse svinske og nedladende indlæg. Jeg har slettet en hel del, men desværre er noget ”affald” nået ud i æteren. Det er meget svært at styre et filter og en blogger kan ikke sidde døgnet rundt og redigere indlæg.

Jeg har samlet et lille rædselskabinet af personer, der under forskellige navne har forsøgt at ødelægge den offentlige debat med tilsvinelser og irrelevante indlæg. Her er en lille liste over de mest hyppige ytringer fra affaldsspandens stinkende dyb:

1. Man beskylder navngivne personer for at have sex med børn
2. Man skriver, at indvandrere er som chimpanser og skal forblive i træerne
3. Man kalder alle russere for nazister
4. Man kalder navngivne personer for nazister og fascister
5. Man kalder bøsser for ”bæskubbere” og andre nedsættende navne
6. Man kalder navngivne personer for psykopater
7. Man skriver, at navngivne personer er psykisk syge og bør indlægges på psykiatrisk afdeling

Og jeg kan blive ved og ved.

Fri debat er vigtig og konstituerende for et demokratisk samfund. Men med teknologiens fremmarch og især blogs og sociale mediers dominans, er der skabt et forum for den indre svinehund, som praktisk talt er ustoppelig. Jeg tror ikke, at mennesket er blevet mere afvigende eller perverst med tiden. Det er blot blevet meget nemmere at tømme sin indre, mentale affaldsspand på andre uden at skulle stå til ansvar for noget som helst. Når man har tilsvinet en blogger, en debattør, en politiker eller en, der skrive relevant på bloggen, kan man jo bare opfinde et nyt dæknavn med en ny IP adresse og fortsætte med at få sin indre sadist tilfredsstillet.

Berlngske har løbende modtaget flere klager over min og andres blogs. Jeg har længe ligget i toppen vedrørende antallet af klager. Det tager jeg som et udtryk for, at jeg har haft mod til at skrive meget af det, som andre ikke tør eller mener, er for kontroversielt. Og det kan jo med tiden føre til censur, hvis man følger sådanne klageres skriverier. Til klagerne vil jeg sige, at I må finde jer i, at alle ikke mener det samme som jer. Ikke mindst når jeg har skrevet om muslimsk indvandring, er det kommet klager, men hvis man ikke tør forholde sig kritisk til den demografiske og religiøse ændring af Danmark, som finder sted, har man et stort problem.

Har blogs en fremtid? Ja, det tror jeg bestemt, men for de medier, der vælger at have en blog, løber man meget let ind i både moralske og juridiske komplikationer på grund af det mindretal, der insisterer på at ødelægge et frugtbart debatforum for andre.

Jeg er blevet meget klogere efter tre år som blogger. Ikke mindst på hvad nettet kan frembringe i folk.

Jeg er selv blevet kaldt stort set alt. Og jeg er helt immun. Det er kun, hvis folk betvivler min faglige kunnen som læge, at jeg reagerer.

Men jeg har fuld forståelse for, at folk, der blot vil kommentere min eller andres blog, føler sig meget ramt, når de af anonyme idioter kaldes pædofil, psykopat eller psykisk syg.

Den største fare ved nettet og sociale medier er efter min mening, at det i høj grad fritager folk for ansvar og tillader folk at opføre sig som en flok vilde, uciviliserede bæster.

Tak til det flertal, som har gjort min blog til en succes. Og jeg forbander det mindretal, som har set det som sin fornemmeste opgave at spolere demokratiets største styrke: nemlig den fri debat.

Jeg kan selv være meget skarp, men jeg holder altid den gode tone.
Den kunne visse folk på denne blog lære en del af!

Hilsen jeres blogger Henrik Day.

171 kommentarer RSS

 1. Af J. Hanse n

  -

  Jeg har samlet et lille rædselskabinet af personer, der under forskellige navne har forsøgt at ødelægge den offentlige debat med tilsvinelser og irrelevante indlæg.
  Skriver Day Pouls en.

  Ja.
  Day Poulsen har godt nok samlet en flok ra cister og psyk opater som rygklappere.
  De værste af disse typer typer har fri adgang på Day Po ulsens blog til bl.a. at svine undertegnede til.
  Day Poulsens blog er et raci stisk, sygt, fremmedhadende univers.
  Som de værste af højrefløjens psykopat er flokkes om.
  Berlingske skulle have smidt Day Poulsen på møddingen for længe siden.

 2. Af Flemming Lau

  -

  HDP. Faldt tilfældigvis over en af dine blogs fra 2014 under Gaza krigen. Næsten 500 indlæg. Du har sjælden evne til at få folk op af “stolen” Godt gået, for det er jo det der skal til for at debatten blusser.

 3. Af Javier Martinez

  -

  Og et indlæg i filteret?
  Ville sådan set være meget passende hvis HDP gik ud som han levet, og kun tillod højreradikale svinskheder…

 4. Af Javier Martinez

  -

  “1. Man beskylder navngivne personer for at have sex med børn
  2. Man skriver, at indvandrere er som chimpanser og skal forblive i træerne
  3. Man kalder alle russere for nazister
  4. Man kalder navngivne personer for nazister og fascister
  5. Man kalder bøsser for ”bæskubbere” og andre nedsættende navne
  6. Man kalder navngivne personer for psykopater
  7. Man skriver, at navngivne personer er psykisk syge og bør indlægges på psykiatrisk afdeling”

  Hver eneste af disse 7 har HDP brugt med modsat fortegn over de seneste 3 år i debatten her..Forstår godt at B har set sig nødsaget til at lukke ned for hans blog nu. Han om nogen har medvirkede til den lave debatkultur.. Du har intet at beklage dig over mht. tonen på din blog…Din retorik , og din type af rygklappere startede nedturen…

  Her tænker jeg på folk som KO og v revisoren især…Aldrig emne relevant, altid trolde..Aldrig blev de slettet af hdp, som dog tog en fornøjelse i at slette røde over årene….

  Hvem husker ikke når han kaldte folk på venstrefløjen for psykisk syge? Eller påpeget i utallige indlæg at psykopater er sunde psykologisk og at det ikke er en psykisk sygdom?
  Hans nederdrægtighed i denne avis over de seneste år, og manipuleringer mht. sandheden, bliver det rart at slippe for..

  Men du skal have tak for ytringsfriheden i disse år..Du har haft den fineste her, af alle B bloggere,,Og når alt kommer til alt, synes jeg faktisk at denne er det vigtigste af alt også, uanset hvor uenig man skulle være, såvel som at man relatere til emnet..Som HDP mange rygklappere aldrig gør.

  “Jeg er selv blevet kaldt stort set alt. Og jeg er helt immun. Det er kun, hvis folk betvivler min faglige kunnen som læge, at jeg reagerer.”

  Den er totalt manglende i sin afstumpethed…Jeg undre mig over hvorfor flere psykologer ikke har reageret på dine blogs over årene?, og om du stadig kan få lov til at beholde din offentlige betalte arbejdsplads? Det tegner ikke et sundt billedet af dansk psykiatri. Som jo også blot er kvaksalveri og betalingsoverførsler det hele. Sociologi er en meget vigtigere bedømmelse her.

  “Jeg kan selv være meget skarp, men jeg holder altid den gode tone.
  Den kunne visse folk på denne blog lære en del af!”

  Nej, det har du aldrig nogensinde gjort. Det er fuldt ud muligt at skrive psykopatiske indlæg med en god tone..Det er faktisk et af principperne her? Hvis vi skulle begynde at remse nogle af HDP´s guldkorn her op over årene, ville vi være her resten af månedet..Måske andre har lyst til at hjælpe til her?

 5. Af J L

  -

  “”…men jeg holder altid den gode tone.”

  HDP skriver bl.a. i indlægget ‘Stop Zenia Stampes egotrip’: “Hendes syn på indvandring er på ingen måde realistisk og kan kun forklares med, at Stampe i udtalt grad ønsker fokus på sin egen person og ikke det politiske budskab.”

  Er det god tone?

  Hilsen Jesper Lund

 6. Af J L

  -

  Jeg vil tilføje, at min sidste kommentar viser et eksempel på, at HDP har brugt sin brog som sin egen mentale affaldsspand.

  Hilsen Jesper Lund

 7. Af Jan Petersen

  -

  En blogger, der taler magteliten midt imod, vil altid være kontroversiel og spændende at følge – så bliv endelig ved med det HDP 🙂

  Iøvrigt er det utrolig nemt at styre Berlingske blogs. Berlingske kan blot søge efter en håndfuld frivillige administratorer, der gider bruge lidt fritid på at følge blogs – og styrer de enkelte blogs efter Berlingske retningslinjer. Evt betaling for ulejlighed – et gratis abonnement på Berlingske – så er problemet med skrammel-indlæg løst 🙂

 8. Af Anders Munch

  -

  “Day Poulsen har godt nok samlet en flok ra cister og psyk opater som rygklappere.
  De værste af disse typer typer har fri adgang på Day Po ulsens blog til bl.a. at svine undertegnede til.
  Day Poulsens blog er et raci stisk, sygt, fremmedhadende univers.” J Hansen

  De der beskyldninger kører som en ødelagt grammofonplade fra dig. Så nu spørger jeg dig, for tredje eller fjerde gang.
  “Europe, and for example Germany, cannot become an Arab country,” said the Dalai Lama
  Hvad er Dalai Lama? Og svar, ingen grund til at prøve at smyge sig udenom. Bare svar, hvad er Dalai Lama for dig, for at have den holdning? SVAR. Eller er den kognitive dissonans så stor, at du endnu engang vil undlade at svare, og så næste gang nogle giver et kvæk om den demografiske udvikling i Danmark, så vil du igen, som et lille hjernevasket får råbe RACIST! og så ellers føle diskussionen er vundet?

 9. Af Javier Martinez

  -

  “Iøvrigt er det utrolig nemt at styre Berlingske blogs. Berlingske kan blot søge efter en håndfuld frivillige administratorer,”

  Næh, små fascister der styrer debatten kan ikke bruges til noget..Men derimod skal avisernes moderator være en betalt offentlig ombudsmand, som ikke hverken repræsentere borgerlige eller røde meninger, men alles…Da det hele er statsbetalt alligevel, er dette eneste fornuftige og demokratiske løsning. Vi ser fx hvad ellers sker som i ASH´s blog i dag, hvor hun sletter alle hun er uenig med…Denne kan ikke overgives til det private markedet selv at regulere..Aviser er nemlig obs for borgerne og skal tillade alle former for kritik og ikke kritik….

  Som altid er det naturligvis ikke interessant at hører blå meninger i en blå avis, da de altid er enig med bloggeren? Men hvorledes de ikke tåler røde , anstændige og humanistiske meninger er en tidløs sandhed..Og snakker om borgerligheden og dens manglende ideerne om ytringsfrihed, ja frihed i det hele taget på det personlige plan..Denne er kun for top 1% her.

  “Hvad er Dalai Lama? ” M unch

  En person der ikke mener at vo ldtægt af kvinder er normalt, og naturligt?

 10. Af J L

  -

  Jan Petersen

  Du må ikke følge med i dansk politik. Siden folketingsvalget sidste sommer har vi haft en V-regering støttet af De Konservative, LA og DF. Det er Danmarks magtelite. Den taler HDP ikke imod.

  Hilsen Jesper Lund

 11. Af Kristian Andesen

  -

  Ahhh nu skal du så til at gemme dig bag avisklummer så du ikke behøver at blive konfronteret med sandheden. At du er en hadefuld racist.

 12. Af Uffe Staulund

  -

  Kære Henrik Day Poulsen,

  Det har været en fornøjelse, at læse og bidrage til dine blogoplæg, som jeg har haft fornøjelsen at følge og bidrage til gennem de sidste 2 år.

  Jeg er fuld af beundring over dit gåpåmod og udholdenhed.
  Når jeg skal af med min ubegribelige mening om dette og hint, så søger jeg andre steder hen.

 13. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er dansk magtelite vel alt, hvad der befinder på midten – hvilket vil sige ca 70-80%. Vælgerne får – fair nok – hvad de stemmer på 🙂

 14. Af D. Santina Matias Marcelino

  -

  Henrik Day P.
  I de tre år du har blogget i Berlingske Tidende har jeg personligt altid værdsat din skarpe kommentarer og uforbeholdne mening. Du er den blogger jeg læser mest og ser mest frem til at læse ved ny indlæg, især kritikken ved ikke-vestlige indvandring har vi en consensus. Alt godt fremover og lad dig ikke påvirke af uheldige kommentarspor af øvrige læsere.

 15. Af Javier Martinez

  -

  Og et indlæg i filteret?

  “Ahhh nu skal du så til at gemme dig bag avisklummer så du ikke behøver at blive konfronteret med sandheden”

  Ja, tanten kunne ikke lægge navn til det mere! Deres rygte som et seriøst medie begyndte at føle skaden.

 16. Af Niels Christensen

  -

  Dagens bedste gave (fylder 75 i dag).
  Næppe nogen anden af Berl. Tidende blokere har en så fremherskende selvglæde ved at fremhæve sin egen eminente viden og indsigt i alverdens problemer samtidig med, at han nedgjorde alle med en anden holdning som dumme, uvidende, stupide m.v.
  At han så fremhæver sig selv som en person, der fører en god tone !
  Vor Herred B……..

 17. Af Javier Martinez

  -

  Nu mangler vi bare at avisen også fyrede ASH og Støvring som blogger! …(de to som sammen har den mindste ytringsfrihed mht. kritik, og de grimmeste meninger sammen med HDP!)
  Så ville lykken være fuldendt!

  Men det er da en start?

 18. Af Erik Larsen

  -

  Jeg føler med dig og det er bare så ufatteligt at vi har taget imod SÅ mange særdeles ubehagelige og endda værre personer nu i mange år.
  Ufatteligt at lille Danmark er fyldt med personer i dag der slet ikke hører til her.
  Ufatteligt at de får lov af Hr. Løkke (Merkels sidste middagskammerat) og “sheriff Pind, der er værre end nogle fra den yderste venstrefløj).
  De personer der huserer på b.dk.s sider med de indlæg du nævner findes jo også på facebook-siderne som jeg heldigvis holder mig langt , langt, langt fra. De viser endnu engang hvor personer i danmark i dag står. Hold da op, det bliver aldrig godt igen.
  Held og lykke fremover Henrik D.P.

 19. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt siger HDP-kommentaren – “Fra september omlægger avisen sine debatfora” – mig . . . . at der bliver strammet gevaldig op på kommentarer på blogs. Så muligvis saver alle de klaphatte, der desværre præger blogkommentarspor, selv den gren over – de sidder på 🙂

 20. Af Javier Martinez

  -

  “Men nu optrappes uenighederne til krig på jura og etiske regler. For er det okay, når en psykiater kalder en af pillerne mest markante kritiker for ‘ paranoid. Det skal Læge Etisk råd nu tage stilling til.”
  http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/20142505

  At smide om sig med psykiske erklæringer har HDP en lang historie i..

 21. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt har BT.dk også blogs. Men der har man taget konsekvensen af “klaphatte” – ingen kommentarer overhovedet på nogen blogs! Standardtekst – Kommentarer er lukket !

  Lidt synd for de seriøse kommentatorer, og den demokratiske debat – som sådan 🙁

 22. Af Rikke Nielsen

  -

  Nu ved jeg ikke, om jeg er omfattet af din skraldespand, da jeg er én af dem (de mange), der typisk overhovedet ikke er enig med dig.

  Dog vil jeg sige til dig, at grunden til, at jeg har valgt at skrive på din blog er for at afmontere noget af den ondsindede skraldespand, som du selv plejer at smide ud over det ganske land. Specielt dit generalisende hadspredning omkring muslimer er ekstremt usympatisk i min optik.

  Engang imellem skal man se bjælken i eget øje og jeg fatter simpelthen ikke at Berlingske vil udvide deres aftaler med dig.

 23. Af Kim P Olsen

  -

  Tak!

  Ud fra kommentarerne er det jo let nok at se hvem der føler sig truffet og udstillet.
  Så er du fri for at nævne navne. Det ville nok også blive et langt blogoplæg eftersom de værste har skrevet under fire eller flere navne bare det seneste år.

 24. Af Javier Martinez

  -

  “iøvrigt er det utrolig nemt at styre Berlingske blogs. Berlingske kan blot søge efter en håndfuld frivillige administratorer, ” JAN PETERSEN

  Totalt useriøst og lavkulturelt at moderator skulle være en fb og youtube fanatiker der byrde bestyrer denne-som dig! 🙂

  Næh, denne skal være en ombudsmand uden for avisens egne klør, og folk der kommentere ligeledes, for at garantere ytringsfriheden og kritikken. En statsbetalt altså, som DR, der ikke repræsentere den ene eller anden side her.

 25. Af Javier Martinez

  -

  “Det ville nok også blive et langt blogoplæg eftersom de værste har skrevet under fire eller flere navne bare det seneste år.” KO

  En enkelt ca. 149 navne,navn pre.ben og du nok ca. 12-19?

 26. Af Kim P Olsen

  -

  Syv ud af 21 indlæg plus dem i filteret…

  Du må virkelig føle dig truffet 🙂

 27. Af Jan Petersen

  -

  Det kræver vel ikke ligefrem en videregående uddannelse – for at forstå og efterleve disse simple krav fra Berlingske?

  RETNINGSLINJER

  Berlingske ønsker at sikre, at debatten på b.dk føres i en ordentlig tone, som gør det inspirerende og udfordrende for alle at bidrage og deltage. Vi efterlyser gerne klare, skarpe, holdningsmæssige stærke indlæg med stor bredde og mangfoldighed og kritisk blik på sagen. Men vi accepterer ikke indlæg, som er åbenlyst injurierende, racistiske, personligt nedgørende. Sådanne indlæg vil fremover blive slettet. Det samme gælder indlæg, der ikke er forsynet med fuldt og korrekt navn på afsenderen, men som indeholder forkortede navne, opdigtede eller falske navne.

  Vi opfordrer samtidig alle debattører til at gøre redaktionen opmærksom på indlæg, som ikke overholder disse retningslinjer.

  Redaktionen

 28. Af Kim P Olsen

  -

  JP

  Det er faktisk ikke så ligetil. Hvis en person bliver blokeret, kan han jo bare skrive under andet navn indtil han bliver blokeret igen…

  Blot et par ekstra mellemrum i navnet er nok til at bryde blokaden.

  Ultimativt kan han ændre IP adresse.

  Hvorfor visse bloggere gang på gang tiltvinger sig adgang til et site hvor de er uønskede, kan HDP nok bedre svare på end jeg kan.

 29. Af Jan Petersen

  -

  Muligvis kan man fuske lidt med ip-adressen. MEN, hvis man tvinges til at logge på med NemID, fanger bordet 🙂

 30. Af peter kocsis

  -

  “Og jeg forbander det mindretal, som har set det som sin fornemmeste opgave at spolere demokratiets største styrke: nemlig den fri debat.” Hvorfor forbander du nu dine ene ryg klappere?

 31. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Danmark var et harmonisk og fredeligt land, før Danmark blev invaderet af psykopatiske teofober, der prøver at pådutte andre deres plagsomme lidelse med trusler og terror,

  Samfundsdebatten er tydeligvis blevet påvirket negativt af, at der er kommet en del nye samfundsborgere, der ofte er dårlige til dansk, og som derfor ikke reagerer på uenigheder med argumenter, men som bruger vold og trusler mod f.eks. karikaturtegnere, som de er uenige med…

  Teofobi er en af de få plagsomme lidelser, som er kendetegnet ved, at de, der er ramt af teorfobi, anser det for deres pligt, at traumatisere andre, der ikke lider af teofobi, med denne lidelse – det rammer primært teofobernes børn.

  Teofoberne prøver også at inducere gudsfrygt – dvs- teofobi – i vildtfremmede ateister, der ikke lider af en kronisk frygt for et angiveligt almægtigt, ikke-eksisterende væsen….

 32. Af Ole Skovgaard

  -

  Føler med dig HDP, sådan er det vist når man mener noget i “værdidebatten” glæder mig bare over, at der stadig er Lødige debattører som eks Erik Larsen. mennesker der altid holder den sobre tone og aldrig ryger ud af en tangent. Og hvis de ryger ud af tangenten er det som regel i Mol eller C dur. PS hils Arne Ruud, Esbjerg.

 33. Af bent hansen

  -

  Den sædvanlige bande af underlødige, underbegavede og vanvittige debatsabotører, støjsendere, tågehorn og “nyttige idioter” …….. har straks fra starten af sat sig på denne debat…….. noget der viser at HDP har ret i at der er et korps af sære og forskruede og måske også korrupte typer der ønsker at afspore og ødelægge enhver demokratisk debat.

  Hvad er det som kendetegner disse afstumpede støjsendere? Det er at de er tilhængere af både demokratiets, velfærdens og civilisationens ødelæggelse. De ønsker at Danmark skal fjernstyres udefra, at Danmark skal invaderes og islamiseres, eller at Danmark skal gøres til en radikal kommuniststisk diktaturstat. Det er de tre hovedgrupper. Så er der en fjerde gruppe, dem som bare er forvirrede og ikke forstår ret meget af det hele.

  Det er ret “morsomt” at banden straks følte sig truffet og udstillede sig selv ovenfor. (bortset fra nogle få seriøse bloggere). Og det er “sjovt” eller sært at vi danskere har så mange “humanister”, “anti-racister”, landsbytosser, ignoranter, fjender, forrædere, pampere, hyklere og radikale fantaster at de kan præge eller dominere de fleste debatter. Men det er også sørgeligt og uhyggeligt, for hvis de får deres vilje, er det en kulsort fremtid der venter Danmark og det danske folk.

 34. Af bent hansen

  -

  Jan pe ter sen har vist ikke tænkt sig særlig grundigt om da han skrev 18.38, for hvis folk med demokratiske og dansksindede meninger skal lade sig registrere, vil det jo ende med at en del af dem vil blive forfulgt og overfaldet eller myrdet. Sådan er debatklimaet jo blevet herhjemme. Så smile figuren burde have været sur. Bortset fra det, så er det stadig underligt at debatsabotørerne på de fleste blogs har kunnet skrive alenlange kommentarer, mens relevante, oplysende og højaktuelle indlæg oftest skjules, medmindre de er meget korte. Hvorfor indstiller tanten sine filtre på den måde??

 35. Af Henrik Petersen

  -

  Kære Henrik Day Poulsen

  Jeg kommer til at savne dine skarpe indlæg, men er dog glad for, at du stadig vil skrive klummer i Berlingske.

  Så dem vil jeg se frem til.

  De kommentatorer, jeg godt kunne undvære, er de, der nærmest spammer en post med 2-3 nærmest enslydende indlæg i træk.

  God vind fremover, og fortsæt endelig med at være skarp, Day Poulsen

 36. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er mit umiddelbare gæt, at Berlingske vil styre blogkommentarer ift abonnement på avisen. Hvilket vel egentlig er fair nok 🙂 Men, I så fald smutter stort set alle kommentarer – incl undertegnede 🙁

  Jeg kunne aldrig drømme om at betale for det junk – hvilket iøvrigt gælder alle andre danske mainstream medier!

 37. Af Arne Petersen

  -

  Husk i øvrigt lige at være stiller for de nye borgerlige eller lignende. Det er godt for os andre når de brune opløser sig selv.

 38. Af Kim P Olsen

  -

  JP

  Det ville være en fremragende ide hvis kun abonnenter kunne blogge på avisens blog.

  Så ville jeg faktisk gerne investere i et abonnement.

 39. Af Javier Martinez

  -

  Indlæg i filteret til KO, Jan Petersen mv..

 40. Af Anders Kikegaard Jakobsen

  -

  Også tak herfra.

  Jeg tror sjældent, jeg har læst så skaptsynede, intelligente indlæg som dine, Henrik Day Poulsen.

  Du har et fantastisk mod og et nærmest universelt vid, der vel nærmest for alle andre til at blegne i sammenligning med dig.

  De statistiske tal der viser, hvor utroligt mang tilhængere og beundrer du har, taler nærmest for sig selv.

  Og så har du en formidabel evne til selvreflektion, der viser din beskedenhed og ydmyghed i forhold til den banebrydende korstogsmission, du har påtaget dig i forhold til truslen fra den muslimske masseindvandring, der truer Danmark og alt hvad der er dansk.

  Jeg forstår godt, at du har brug for at skrive et indlæg, hvor du roser dig selv.

  Smukkere kan det jo næsten ikke blive.

  Tillykke.

 41. Af Jan Petersen

  -

  Så tror jeg, du og andre skal forberede jer på et Berlingske abonnement – så kan I alle tre sidde og debattere sammen 🙂

  Vil nok ligne øvrige artikler på Berlingske – 1,2,3 kommentarer til hver artikel 🙁

 42. Af Jan Petersen

  -

  Men iøvrigt betaler jeg i forvejen rigelig i tvungen medieafgift til statspropaganda – så gider ikke også ligefrem abonnere på yderligere politisk korrekt propaganda 🙁

 43. Af D. Santina Matias Marcelino

  -

  @ Rikke Nielsen – 28. august 2016 18:09
  Se hellere bjælken i dit eget øje, Rikke. Du kan vel ikke forvente Danmark skal invitere 2 millioner ikke-vestlige indvandrere til intet nytte? Kvinder har en besynderlig evne til empati og drage omsorg for verdens flygtningeproblemer uden rationelle omtanke for sociale og økonomiske konsekvenser i det land de er statsborger i?

 44. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er Berlingske chefredaktørs egen blog – så censureret, styret og manipuleret – man tror, det er løgn. Men løgn er det – desværre ikke 🙁

  Men – et tavst flertal – er selvsagt lidt nemmere at styre, så længe man ikke hører det 🙂

 45. Af Niels Juul Hansen

  -

  Kære Henrik Day Poulsen,

  Ja, det er interessant at se, at der er blogs på berlingske, hvor der føres interessante og civiliserede debatter – og andre, som tiltrækker de mest besynderlige debattører.

  Det er især debattører, som optræder i indvandrerdebatten (Sørine Gotfredsen, Kasper Støvring og dig selv), som med grøftegravende indlæg puster til frygt og fremmedhad, som gejler de mest outrerede højreekstremister op.

  Du behøver ikke at optræde som den forfulgte uskyldighed. Når du smider benzin på bålet, har du også selv et ansvar.

 46. Af D. Santina Matias Marcelino

  -

  @ Niels Juul Hansen – 28. august 2016 22:04
  Hvorfor smider Henrik Day benzin på bålet, når han har ret til at udtrykke sin politisk holdning? Er du tilfreds med dét må du vel debattere med dine ligesindede på Information og Politiken.

 47. Af Jan Nielsen

  -

  Hej Day,

  Det er mig en fornøjelse at slippe for din udpræget xenofobiske blog – og det medfølgende perfide og svinske kommentarspor. For min skyld kunne B lukke alle blogs. Ingen vil blive savnet Heller ikke B, iøvrigt.

  Hvorfor f….. læser jeg så den blog? Af samme grund som jeg af og til besøger Uriasposten, Den Korte Avis, 180 grader, Snaphanen……. Du kan sikkert stille diagnosen 🙂

 48. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  Der er forbløffende mange kendisser som går mere op i “tonen” end i realiteterne. For disse søvngængere og teoretikere er virkeligheden nærmest ligegyldig. Deres største mål er ikke at få lovgivning og politik til at være til gavn for folket og landet. Deres største mål er at afskaffe ytringsfriheden og derefter demokratiet og nationalstaten. Hvad det sidste angår er de allerede nået langt. Vi fjernstyres allerede 70-80% af et udenlandsk merkel- og eu-bureaukrati, vi fyldes med rødradikal løgnepropaganda…… og regeringen og de fleste politikere tager ikke hensyn til vi danskeres interesser, værdier og rettigheder. Danmark er i dag et misregeret og vanrøgtet land. Som er tæt på en bundløs afgrund. Det kunne der fortælles meget mere om, men det tillader filtret ikke. Men se den korte avis, 180gr, snapha og jp-jalving.

 49. Af Javier Martinez

  -

  AF D. SANTINA MATIAS MARCELINO – 28. AUGUST 2016 22:11
  “@ Niels Juul Hansen – 28. august 2016 22:04
  Hvorfor smider Henrik Day benzin på bålet, når han har ret til at udtrykke sin politisk holdning? Er du tilfreds med dét må du vel debattere med dine ligesindede på Information og Politiken.”

  Men kommer ikke helt udover at provokation ,som overdrivelse, leder i debatten mht. at få en diskussion frem.
  Jeg bruger den da selv i ny og næ. 🙂

  At NJH har ret er relateret til at HDP´s meninger ofte har været af en meget svinsk karakter..Såsom fx hans forargelse over overvægtige butiksansatte? Listen er endeløs!
  Naturligvis burde folk som ikke er eksperter på et område ytre sig..Det gør vi jo alle..Men jeg stopper ved “overvægtige kasseekspedienter burde fyres”…

  Og et indlæg i filteret?

 50. Af Javier Martinez

  -

  AF JAKOB SCHMIDT-RASMUSSEN – 28. AUGUST 2016 19:28
  “Danmark var et harmonisk og fredeligt land, før Danmark blev invaderet af psykopatiske teofober”

  Er Scientologists da andet selv?

 51. Af Javier Martinez

  -

  Eller forargelsen over ammende i offentlige cafere, som kunne støde nogen?

  Når det mest naturlige i verden, som amning og homoseksualitet mv. bliver noget der skal forbydes, via at ejeren bestemmer om det er tilladt eller ej, er vi altså rigtig, rigtig langt ude..Der hvor menneskerettigheder ingen værdi har over for industriens ejere..

 52. Af ole hansen

  -

  Både jan ni el sen, ju ul, ja-vi-er, kirke gaard, j. hansen, jes per lund, kris tian and e sen, rikke og koc sis m.fl. er tilhængere af radikal politik og Danmarks islamisering/afskaffelse.

 53. Af ole hansen

  -

  Både jan ni el sen, ju ul, ja-vi-er mar ti nez, kirke gaard, j. hansen, jes per lund, kris tian and e sen, rikke og koc sis m.fl. er tilhængere af radikal politik og Danmarks islamisering/afskaffelse. Men det samme kan man selvfølgelig sige om de fleste af vores ministre, politikere og politiken-læsere. 🙁

 54. Af ole jensen

  -

  A pro pos den mentale skraldespand, hvordan kan det så være at DR mere og mere lyder som om det er et foretagende hvor man bruger tvangslicensen på fire milliarder kr. til at tømme et utal af mentale skraldespande og latriner. Det vælter ud med fede løgne, røde “sandheder”, udspekuleret manipulation og kvalmende følelsesporno. Iflg. DR handler invasionen, migrantkrisen og truslerne mod Europa kun om at vi ikke er søde nok overfor de kulturfremmedes børneflokke. Iflg. DR bør Afrika, Mellemøsten og Tyrkiet hurtigst muligt have lov til at sende 500 millioner migranter ind i Europa og Skandinavien.

 55. Af J. Hans en

  -

  Lavpunktet på Day Poulsens syge blog var vel, da han inddirekte opfordrede de højreekstremister, som er hans rygklappere til at lukke munden på Zenia Stampe.

 56. Af Jan Petersen

  -

  Lad debattører logge på Berlingske blogs med NemId, så er de værste klaphatte ude af blogs i løbet af en dag 🙂

  Iøvrigt fanger NemId også eventuelle spor til en retssag 🙂

  Det hele er så nemt som – at klø sig i nakken 🙂

 57. Af Javier Martinez

  -

  AF OLE HANSEN – 28. AUGUST 2016 23:38
  Både jan ni el sen, ju ul, ja-vi-er mar ti nez, kirke gaard, j. hansen, jes per lund, kris tian and e sen, rikke og koc sis m.fl. er tilhængere af radikal politik og Danmarks islamisering/afskaffelse.

  Du har vist glemt en “rød radikal” her og der pre.ben?

  Pre.ben er naturligvis en islamist som er over i Syrien med landsskadelige virke..
  Hjemme er han en kristen fundamentalist med landsskadelige virke..
  Sørg venligst PET for at der ingen våben befinder hjemme hos ham? Mener nok han er en uskadelig tosse..Men for en sikkerheds skyld? Ingen frygter en tosse mm. han er bevæbnet siger et gammelt ordsprog? Og Pre.ben er heldigvis ikke sproglig bevæbnet..

  “Iøvrigt fanger NemId også eventuelle spor til en retssag :)” Jan

  Alle data gemmes og registreres i Danmark i mindst to år, som et indlæg til zeki på hdps seneste blog forklaret, formentlig i 20 år nu…og som han aldrig gad sætte på..Alt registreres…MM. du skriver på en internet cafe i langbortistan..Der bliver du kun overvåget via dit pas, historie mv. 🙂
  Så nej, dit paranoia her er ligegyldigt.

 58. Af bent andersen

  -

  Ja n pe ter sen, du plejer at være skarpere og mere fornuftig. Det som du foreslår er jo debatternes afskaffelse, nu hvor voldelige overfald på bloggere og andre danskere der af afa og andre bøller og landsbytosser opfattes som “racister”……. er blevet almindelige. Blot se hvordan “For frihed” bevægelsen er blevet ret passiv pga. trusler mv. Eller tag de attentater og mordforsøg der er foretaget på kritikere af invasionen.

 59. Af bent andersen

  -

  J an p, har du allerede glemt atten taterne mod kru dt tøn den og en ung jødisk mand. To blev myr det. Eller hvad med skud-atten tatet mod la rs hede gård jen sen. Eller hvad med det planlagte atten tat hvor 40-50 journalister skulle have været myr det. Osv.

 60. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt foreslår jeg blot, debattørerne hæftet op på et personligt ansvar for det ævl, de evt fremfører, der kan medføre et strafansvar 🙂

 61. Af bent andersen

  -

  Nu bræn des stadig flere biler af i Kbhvn og Århus mv. Og endnu flere bilister er blevet ramt af tunge sten, betonfliser og jernstykker. Og endnu flere kvinder er blevet over faldet. Se netaviserne.

 62. Af bent andersen

  -

  KOLDE KENDSGERNINGER, se snaph og 180 gr.

 63. Af bent andersen

  -

  Om HYKLEREN lars ulykke/ lars løkke. Se KOLDE KENDSGERNINGER, der fortæller om hykleriet og fjolleriet i løkkes og merkels udmeldinger.

 64. Af bent andersen

  -

  Se KOLDE KENDSGERNINGER, der fortæller om hykleriet og fjolleriet i løkkes og merkels udmeldinger. Ses hos SNAPHANEN/180 gr.

 65. Af J Nielsen

  -

  “Når den mentale affaldsspand tømmes”

  Tømmes? Hvor vil De hen? Det lader sig ikke gøre.

 66. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt, er der ingen anden kontrol med NemId, end . . . . . HVEM debattører egentlig er – og det er vel meget rart at vide 🙂

 67. Af Arvid Holm

  -

  Når debattører slår til lyd for en mere gavmild udlændingepolitik, tømmer de ofte den mentale affaldsspand, når de møder modsigelser.
  Læseren skal åbenbart tro, at det ligger dem så meget på sinde at hjælpe verdens nødstedte, at de bliver vrede, når de hindres deri af politiske modstandere, der stemmer imod den gavmilde politik.
  Men hvis de virkeligt var så uselviske, som de vil give indtryk af, ville de naturligvis hjælpe de nødstedte på anden vis, hvis det var muligt.
  Og der findes mange hjælpeorganisationer, der gerne formidler hjælp fra private til verdens nødlidende.
  Men mig bekendt er der ingen danskere, som har bragt sig selv fra hus og hjem, fordi de har foræret deres egne penge væk til de sultende i Afrika.
  Dette tyder på, at de demonstrativt gavmilde danskere ikke er mere gavmilde end andre, når det kommer til stykket.
  De er blot ude på at score point som gode mennesker, selvom det er løgn og hykleri.
  Formodentligt tror de, at skuespillet virker mere overbevisende, hvis de verbalt mister besindelsen i debatten og tilsviner mere ærlige mennesker undervejs.

 68. Af Erik Skifter

  -

  Kære Henrik Day Poulsen

  Mange tak for de 3. år du har været blog-bestyrer her på Berlingske. Det har været forfriskende med din spidse og direkte måde, hvorpå du forholder dig til aktuelle samfundsforhold. Du har været modig, hvilket jeg sætter stor pris på. Du har været skældt ud og du har været udsat grov hetz og sygelige angreb på din person, blot fordi du har tilkendegivet dine personlige meninger.
  Du er på lige fod med personer som Søren Krarup, Pia Kjærsgaard, Naser Khader, Lars Hedegaard, Michael Jalving, Morten Uhrskov Jensen, Rune Toftegaard Selsing og Kasper Støvring, alle meget modige personer – meningsdannere som har det til fælles, at de er modstandere af den islamiske ideologi. Mange af disse personer er i dag under politibeskyttelse, blot fordi de er kritiske over for den islamiske ideologo. De lever deres liv farligt og de udsættes for chikane og grove personlige angreb. De er alle meget modige mennesker, som fortjener respekt og anerkendelse, fordi de sætter sig igennem denne mur af modstandere der findes i de danske medier, herunder især journalister og deres chefer på flere aviser og på radio og tv.
  Vi er mange i Danmark, mange flere end som det venstreorienterede og det kulturradikale segment tror, som deler Jeres meninger. Vi bliver igennem Jer hørt og vores meninger og holdninger bryder igennem via Jer. Dette skal du have tak for.

  Jeg selv ville nok lige overveje om jeg ville “betale” den pris det er, at tilkende sine meninger og holdninger i det offentlige rum. Især når jeg ser hvilken pris man så i givet fald skal betale, herunder specielt de mange sygelige angreb fra diverse tosser og venstreradikale vanvidspersoner. Men det har været vigtigt, at der er personer som har rejst sig og har haft mod til at tilkendegive, at der med den muslimske indvandring er kommet en stigning i en udbredelse af den islamiske ideologi, som gør at vort samfund nedbrydes og ødelægges og at tilkendegive at denne islamiske ideologi er uforenelig med den vestlige og danske kultur og demokrati. Det har været vigtigt og tak til dig og alle de andre som har biddraget med disse holdninger.

 69. Af J Støvring

  -

  Til HDP;

  tak for dine indlæg – og tak for dit mod til at fortsætte trods de pinagtige person-angreb du udsættes for.

  Jeg læser dine indlæg med stor respekt og interesse – og er oftest meget enig i dine betragtninger.

  Herunder også dine betragtninger om den manglende gode tone, som for mit vedkommende gør at der ganske simpelt er nogle mennesker som jeg betragter som fuldstændigt udenfor rækkevidde af dannelse og sund fornuft.

  Desværre har disse mennesker en nærmest ustoppelig trang til at høre sig selv.

 70. Af M Hansen

  -

  Generelt er vi danskere et venligt og givende folk der godt kan forstå at vi ikke kan give plads til flere udefra kommende end at vi kan håndterer dem – fair nok – det er den ofte hadefulde retorik der bliver brugt om udlændinge -der i min optik er med til at forplumre debatten.

 71. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Henrik Day Poulsen

  Jon Stephensen, som også skriver i Berlingske, giver dig helt ret m.h.t. til debattonen:

  “Vi skal ikke skjule sandheden, vi skal altid kunne debattere åbent og ærligt og lade meninger brydes. Men det, der sker lige nu – især orkestreret af det yderste højre – er så udansk og ødelæggende, at jeg indtrængende vil bede om, at det stopper. Før det går galt. Før hadet tager overhånd. For Danmarks skyld. Vi har ikke brug for ord, der gør os hårde i sjælen.”

 72. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  SANDHEDEN OM FEMINISTERNE, NYKOMMUNISTERNE, FAMILIEPOLITIKKEN, SKILSMISSEBUREAUKRATIET, EU/FN/DR, BOLIGPOLITIKKEN, SUNDHEDSVÆSNET, KRIMINALITETEN, RETSVÆSNET OG ASOCIALE REFORMER MV. SLIPPER KUN UD I SMÅ PORTIONER…….

  I flere år har medierne i Danmark svækket og forhindret sandheden i at at komme frem om den ondskab og råddenskab der foregår på diverse samfundsområder og i diverse bureaukratier. Noget der i høj grad har medvirket til at Danmark nu er et samfund præget af opløsning og forfald, af familietragedier, af kriminalitet, sundhedsskandaler og velfærds-tab. I årevis hetzede man mod folk der kritiserede de radikale og deres korrupte EU-politik og deres hykleriske og tåbelige indvandringspolitik. Læserbreve om emnet blev ikke optaget, eller de blev forkortet eller ligefrem omskrevet til ukendelighed. Det var svindel med den demokratiske debat. Ligesom i Sverige gjorde man meget for at skjule hvad der foregik. Nu er det blevet lidt bedre, men der mangler stadig meget i at debatten er fri og ærlig. Og mange kortsynede journalister saver stadig i den gren de selv sidder på.

 73. Af Jesper Lund Jesper Lund

  -

  Med de venner, som det fremgår af dette kommentarspor at HDP har, behøver han ingen fjender.

 74. Af Henning. Svendsen

  -

  Day stopper og det er vel en sejr til Berlingske!-denne Avis smed Eva Madsen på banen og nu ligger hun på Justitsministerens bord -hun er en afskydelig dame og med hende som eksempel vil Pind lukke ned for den frie debat
  Det er renlivet Facisme hvor sandhe den skal undertrykkes
  Sandheden om EU og indvandring vil nok blive det værste kapitel i menneskehedens historie

 75. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  SANDHEDEN OM FEMINISTERNE, NYKOMMUNISTERNE, SKILSMISSEBUREAUKRATIET, FAMILIEPOLITIKKEN, EU/FN/MR/DR, BOLIGPOLITIKKEN, SUNDHEDSVÆSNET, KRIMINALITETEN, RETSVÆSNET OG ASOCIALE REFORMER MV. SLIPPER KUN UD I SMÅ PORTIONER…….

  I flere år har medierne i Danmark svækket og forhindret sandheden i at at komme frem om den ondskab og råddenskab der foregår på diverse samfundsområder og i diverse bureaukratier. Bl.a. skjultes uhyrligheder på HOSPITALS- og SKILSMISSE-områderne. Noget der i høj grad har medvirket til at Danmark nu er et samfund præget af opløsning og forfald, af familietragedier, af kriminalitet, sundhedsskandaler og velfærds-tab. I årevis hetzede man mod folk der kritiserede de radikale og deres korrupte EU-politik og deres HYKLERISKE/KORRUPTE/TÅBELIGE INDVANDRINGSPOLITIK. Læserbreve om emnet blev ikke optaget, eller de blev forkortet eller ligefrem omskrevet til ukendelighed. Det var svindel med den demokratiske debat. Ligesom i Sverige gjorde man meget for at skjule hvad der foregik. Nu er det blevet lidt bedre, men der mangler stadig meget i at debatten er fri og ærlig. Og mange kortsynede journalister saver stadig i den gren de selv sidder på.

  Hvis der fremover gives plads til det, er vi nogle stykker der kan sætte mere lys på hvad der foregår af magtmisbrug, politiske svigt, umenneskelige overgreb, af uhyrligheder og vanvittige ting i samfundet. Ting der drejer sig om alt fra kæmpeskandaler og tyrannisering af bolighavere , boligsøgende, bilister og arbejdsløse til organiseret mafia-agtig plyndring, diskriminering, sjofling og mishandling af skatteborgere, af danske børn, forældre, fraskilte, gamle, voldsofre og patienter osv. Med titusindvis af unødige TRAGEDIER OG DØDSFALD til følge.

  Se også netaviser som den korte avis, 180gr, urias og snaphanen samt bt, eb og jp, hvor debatter, nyheder og videofilm afslører meget om uhyggelige radikale og skabsradikale planer samt gennemførte forbrydelser mod det danske folk.

 76. Af Jesper Kampmann

  -

  HDP,
  Din selvglæde og selvretfærdighed er monstrøs – mange af dine blogs er voldsomme angreb på ikke etniske danskere, som fremkalder stærk vrede hos mig, fordi angrebene er umenneskelige og reaktionære – at du overvejer om du skal fortsætte i dette spor er selvfølgelig en overraskende refleksion – det havde jeg ikke ventet – men jeg håber for dig, at du fremover vil omfatte dine medmennesker med et mere positivt livssyn og en tro på alle mennesker indeholder et positivt potentiale som kan bidrage til den bedst mulige tilværelse for alle

 77. Af christian petersen

  -

  Ja, Danmark er vist snart den komplette bananstat. Christiansborg er da en demokratisk fiasko, et moralsk og intellektuelt fallitbo. Hvor er det rigtigt at der er alt for mange unge teoretikere og kyniske løftebrydere derinde. Se hvordan de har smadret postvæsnet, skattevæsnet, velfærden og meget mere. Og vores byer vrimler nu med skumle typer sydfra. Vores privatliv angribes med indbrud, IT-skandaler, hacking, tvang og digitalisering, og politikerne lader stadig det italienske firma der solgte elendige og ubrugelige tog for milliarder, snuppe og overtage den ene kontrakt og licitation efter den anden. Nu skal de også servicere forsvarets jetfly og meget andet. 🙁

 78. Af jan ulrik friis

  -

  Nu ser vi hvilke stor ulykker jihadismen – pladderhumanisterne har bragt over Europa, kun at udmåle straffen for deres ugerninger.
  Stop den evige forsørgelse af islam, stop for friboliger og penge, nu det gælder Danmark, vores liv, vores land, vores fremtid,burde være strafbart at misbruge skatteydernes folkets penge, nu kan vi se hvordan borgerkrigen udvikler sig, Angela Merkel var i ugen totalt ligeglad at hendes eget folk var gået over i en kronisk angstilstand, endnu lyder en stemme fra Tyskland: “vi er folket! ” Men folkets stemme vil blive mindre og mindre for til sidst at helt forsvinde, vi det danske folk vil også forsvinde, når dette er overstået er vi ikke mange tilbage, dette bliver en dyrekøbt sejr, terroristerne kommer ind med flygtningeruterne og via Frontex, og underminerer Europa……borgerkrigen den etniske udrensning af folket planeret fra start til slut.
  Medvedev: ” Vi skal være forsigtige, vi står måske tilbage med et world wide kalifat!”
  EU forvandles til en røverrede, ´demokratiet´og pladderhumanisterne har sejret af helvede til!

  Forstår udmærket vi må undgå panik og hysteri,og forberede vores egen evakuering inden for sent, ja så er vi altså nået dertil, godt nok Day om du lykkedes slippe bort inden alt er for sent,folket er fortabt, TAK Day & imod alle odds: lykke til!

 79. Af Anders Munch

  -

  “Lavpunktet på Day Poulsens syge blog var vel, da han inddirekte opfordrede de højreekstremister, som er hans rygklappere til at lukke munden på Zenia Stampe.” J Hansen
  Hvofor kan du ikke svare på et simpelt spørgsmål?
  “Europe, and for example Germany, cannot become an Arab country,” said the Dalai Lama
  Dalai Lama er åbenlys racist for at have den holdning, så hvis du kan kalde HDP racist, hvorfor så ikke Dalai Lama?
  “Generelt er vi danskere et venligt og givende folk der godt kan forstå at vi ikke kan give plads til flere udefra kommende end at vi kan håndterer dem – fair nok – det er den ofte hadefulde retorik der bliver brugt om udlændinge -der i min optik er med til at forplumre debatten.” M Hansen
  Det er løgn det du skriver. Rigtig mange danskere havde og har ikke den opfattelse,stop med at lyve.
  Punkt 1) Bare det at anerkende, der er forskel på folkeslag bliver betragtet som racistisk. At holdningen måske er ved at rykke sig lidt, ændrer ikke på, at bare man havde en holdning som Dalai Lama så hørte man til på den yderste højrefløj. Den underliggende holdning, som ingen gav udtryk for, men som stadig var der,/er der, er at den hvide mand er ond og det er bedst hvis han uddør. Derfor var det også rigtig godt at vi fik flygtninge, og de skulle ikke hjem igen, de skulle alle integreres og blive danskere, fordi der er ingen forskel på folkeslag, og den hvide mand skal forresten uddø.
  Punkt 2) “Generelt er vi danskere et venligt og givende folk” M Hansen
  Din fucking racist, så du mener etniske danskere er bedre end andre!? Hva, HVA! Hvad bilder du dig ind, dit lille nazi svin, er du klar over hvad den hvide mand har gjort gennem verdenshistorien! Alt, ALT! er den hvide mands skyld, er du ikke klar over,hvor meget bedre et sted verden vil være, uden den hvide mand ?! Hvad har du imod andre mennesker din racist?! Dømmer du på hudfarve hva?! Alle mennesker er ens!? Har du ikke gået i skole hva? Det er kun lav iq skræmte mennesker og underklassen som har sådan nogle meninger. Der er selvfølgelig ingen forskel på mennesker andet end melanin, enhver der påstår andet er dum.
  Synes du skal se denne video, for du er tydeligvis en racist.Kend din plads!
  https://www.youtube.com/watch?v=-Kv_VmSizrA

 80. Af Anders Munch

  -

  “Lavpunktet på Day Poulsens syge blog var vel, da han inddirekte opfordrede de højreekstremister, som er hans rygklappere til at lukke munden på Zenia Stampe.” J Hansen
  Hvofor kan du ikke svare på et simpelt spørgsmål?
  “Europe, and for example Germany, cannot become an Arab country,” said the Dalai Lama
  Dalai Lama er åbenlys racist for at have den holdning, så hvis du kan kalde HDP racist, hvorfor så ikke Dalai Lama?
  “Generelt er vi danskere et venligt og givende folk der godt kan forstå at vi ikke kan give plads til flere udefra kommende end at vi kan håndterer dem – fair nok – det er den ofte hadefulde retorik der bliver brugt om udlændinge -der i min optik er med til at forplumre debatten.” M Hansen
  Det er løgn det du skriver. Rigtig mange danskere havde og har ikke den opfattelse,stop med at lyve.
  Punkt 1) Bare det at anerkende, der er forskel på folkeslag bliver betragtet som racistisk. At holdningen måske er ved at rykke sig lidt, ændrer ikke på, at bare man havde en holdning som Dalai Lama så hørte man til på den yderste højrefløj. Den underliggende holdning, som ingen gav udtryk for, men som stadig var der,/er der, er at den hvide mand er ond og det er bedst hvis han uddør. Derfor var det også rigtig godt at vi fik flygtninge, og de skulle ikke hjem igen, de skulle alle integreres og blive danskere, fordi der er ingen forskel på folkeslag, og den hvide mand skal forresten uddø.
  Punkt 2) “Generelt er vi danskere et venligt og givende folk” M Hansen
  Din racist, så du mener etniske danskere er bedre end andre!? Hvad! Hvad bilder du dig ind, er du klar over hvad den hvide mand har gjort gennem verdenshistorien! Alt, ALT! er den hvide mands skyld, er du ikke klar over,hvor meget bedre et sted verden vil være, uden den hvide mand ?! Hvad har du imod andre mennesker din racist?! Dømmer du på hudfarve?! Alle mennesker er ens!? Har du ikke gået i skole? Det er kun lav iq mennesker og underklassen som har sådan nogle meninger. Der er selvfølgelig ingen forskel på mennesker andet end melanin, enhver der påstår andet er dum.
  Synes du skal se denne video, for du er tydeligvis en racist.Kend din plads!
  https://www.youtube.com/watch?v=-Kv_VmSizrA

 81. Af J. Hansen

  -

  En ynkelig, patetisk og hyklerisk afskeds salut fra Day Poulsen.

  Det er korrekt, at debatniveauet på hans blog er afskyeligt.
  Det lægger han jo sådan set selv op til.
  Hans dobbelt bogholderi hvad angår indlæg er umodent.
  Hans rygklappere har frit spil, hvad angår svineri på hans blog.
  Besvarer andre tilsvinelserne, så slettes indlæggene.
  Det passer sikkert den “pæne” mand Day Poulsen udmærket, at hans rygklappere udfører det beskidte arbejde overfor dem som er uenige med ham.
  Men hvis Day Poulsen havde haft en smule format, så burde han nok have udelukket de værste højreekstremistiske psykopater på hans blog.

 82. Af M Hansen

  -

  Indlægget fra Anders Munch kan kun bekræfte mig i at det er tonen og retorikken den er gal med når der debatteres udlændinge.
  Tænk sig at blive kaldt racist for et indlæg hvor jeg omtaler danskere som venlige og givende, og som jeg personligt mener giver et generelt billede af hvordan mange ser på flygtningeproblematiken -især også den del at der er en grænse i hvor mange vi kan modtage – dette undlod A Munch behændigt at omtale.
  Sørgeligt at det er kommet så vidt os danskere imellem – men at deltage i en debat på dette niveau giver jo ingen mening-overhovedet.

 83. Af Javier Martinez

  -

  “Hans dobbelt bogholderi hvad angår indlæg er umodent.
  Hans rygklappere har frit spil, hvad angår svineri på hans blog.
  Besvarer andre tilsvinelserne, så slettes indlæggene.” JH

  Du har helt ret!
  HDP hjælp altid dem han var enig med i debatten når de fx kom med mordtrusler som Borreschmidt i forrige uge mod navngivne røde politikere, og fik dem slettet…Han har sagt det selv tydeligt…Når nogen har fået svar på tiltale, og indlægget er skrevet af en rød, sletter han den svinske kommentar af modstanderen og lader den rødes stå “til skam og hån”.Et utal af gange har han brugte denne psyko patiske teknik!..Støvr ing er historisk en anden mester i samme disciplin i denne avis, selvom han godt nok har lukket helt ned for ytringsfriheden nu.

  Dansk samling kunne godt være partiet for HDP og Støvring? Selvom jeg har nye borgerlige først…Lav skatter, mere armod for Danskere, med en forgivet stram indvandringspolitik som DF!

  “Efter at have slæbt mig gennem talrige af Uhrskovs blogindlæg og allerværst nærlæst Dansk Samlings såkaldte grundsyn, er jeg ærligt talt rystet: Kombinationen af en romantisk dyrkelse af danskhed og kristendom og en forkvaklet udlægning af indvandrere og islam er udtryk for ubehagelige fascistiske træk, hvor man mener, at en bestemt befolkningsgruppe er en anden overlegen alene ud fra dets kulturelle, religiøse eller etniske baggrund.«”
  David Trads

 84. Af Claus Bruncke

  -

  Det har været en fornøjelse at læse din blog gennem årene – god vind fremover ! Din pointe i nærværende blog bliver jo så glimrende bekræftet i rigtig mange indlæg ovenfor . . .

 85. Af Javier Martinez

  -

  “Tænk sig at blive kaldt racist for et indlæg hvor jeg omtaler danskere som venlige og givende”

  Munch har den fine mening “at der er normalt at voldtage kvinder, og at de alle gerne vil voldtages”…Derfra må du selv komme til dine konklusioner..

 86. Af Hul igennem?

  -

  Tak til hr. HDP for den vedholdende indsats.
  Ser frem til at læse Deres kroniker.
  mvh

 87. Af Peter Hansen

  -

  Når den mentale affaldsspand tømmes

  http://ugeskriftet.dk/nyhed/voldgiftsret-afgoer-strid-mellem-day-poulsen-og-goetzsche

  “Lægeforeningens Voldgiftsret omstøder kendelse fra Lægeetisk Nævn og giver Peter Gøtzsche ret: Psykiateren Henrik Day Poulsen overtrådte kollegiale regler for læger og brugte ”unødigt krænkende og nedsættende” udtryk i en Berlingske-kronik og efterfølgende tv-debat.”

  ”unødigt krænkende og nedsættende”

  Med venlig hilsen

 88. Af Javier Martinez

  -

  AF PETER HANSEN – 29. AUGUST 2016 13:06
  Når den mentale affaldsspand tømmes

  http://ugeskriftet.dk/nyhed/voldgiftsret-afgoer-strid-mellem-day-poulsen-og-goetzsche

  “Lægeforeningens Voldgiftsret omstøder kendelse fra Lægeetisk Nævn og giver Peter Gøtzsche ret: Psykiateren Henrik Day Poulsen overtrådte kollegiale regler for læger og brugte ”unødigt krænkende og nedsættende” udtryk i en Berlingske-kronik og efterfølgende tv-debat.”

  ”unødigt krænkende og nedsættende”

  Hvor passende som afskedshilsen i dette indlæg! 🙂 Hyk leriet i sin helhed forklaret.

 89. Af Thomas Nielsen

  -

  I et af sine 117 trættende forudsigelige indlæg efterlyser kuglelynet Javier Martinez at Berlingske også “fyrer” ASH og Støvring som bloggere.
  Jamen, kære Javier dog: Hvad skulle du så lave hele dagen når dine yndlingsaversioner ikke længere var der til at hidse dig op til den tsunami af ubehjælpsomme indlæg som du dagligt oversvømmer bloggene med?
  Du ville risikere at skulle finde dig et job for at holde dig beskæftiget!
  Omvendt kunne du måske få tid til et grundkursus i skriftlig dansk, når nu du tydeligvis ikke fulgte med i skolen?
  Pardon, men skulle nogen “fyres”, så skulle det da være de sabotører, der som Martinez gør kommentarsporene til bloggene så rent ud forfærdelige at læse.

 90. Af M Hansen

  -

  Iøvrigt mener jeg at Anders Munchs indlæg fra kl 10.54 burde stå som en evig skamstøtte over den debatkultur der nødvendiggør at Day Poulsen må lukke ned for sine blogoplæg.

 91. Af Kim P Olsen

  -

  Herregud..

  Overtræder kollegiale regler når man taler parnasset imod…..

  Det skal HDP da ikke høre et ondt ord for herfra!

  Lægeetisk nævn rangerer højere hos mig end lægeforeningens voldgiftsret – som overhovedet ikke er en retsinstans.

 92. Af otto Barreth

  -

  OH’Day…day oh…tak for mange gode indlaeg og fortsat lykke til.

  Din bemaerkning om de “anonyme idioter” overrasker.
  Hvorfor naevner du ikke navnene eller daeknavnene?
  Berlingske forlanger baade fodeaar,adresse,mailadresse for kommentarer, hvordan kan man herefter skrive anonymt?
  Jeg har bemaerket at nogle skriver f.eks. AJ.fl og IP, men det maa dog vaere muligt at udelukke idioterne?

  Politiken har ikke mange “idioter” som kommenterer, men din avis har mange problemer.
  Den er meget urolig og langsom paa nettet,hvilket jeg har betonet overfor Tom Jensen, men jeg faar kun Tom…me svar,hvis nogen.

 93. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Du kan lige så godt lære det først som sidst: Man må aldrig tale “pænt” til folk – aldrig.

  Jeg erindrer min gamle klasselærer, der den dag jeg blev student kom over til mig med et nedladende, selvglad og – ikke mindst – fjoget grin over hele femøren. Det faldt slet ikke idioten ind, at jeg (og adskillige af mine klassekammerater vel også) i årevis havde afskyet hende. Soen skulle absolut med sin omklamring forpeste dagen. Det lykkedes nu ikke – en isnende modtagelse fik soen til at trække følehornene til sig.

  Folk fatter ikke, at man ikke har nogen interesse i, at være vellidt af dem.

  Men hvad? Ét fik jeg lært i Folkeskolen:

  Had er godt!

 94. Af Peter Hansen

  -

  … og har også noget med tillid at gøre. Tillid til borgeren, den syge eller handicappede, somatisk som psykisk.

  http://www.avisen.dk/opfordring-fra-laege-send-flere-paa-kursus-i-sygdoms_391726.aspx

  Hvor omtale kursus nu er slettet pga pres fra samfundet.

  “Psykisk sygdom eller socialt bedrageri” få timers peptalk til sagsformidlere, sagsbehandlere og socialrådgivere, så har de indsigt i at spotte enten psykisk diagnoser eller endnu bedre sociale bedragere.

  “Et af de andre kurser “Psykisk sygdom eller socialt bedrageri” er blevet afholdt af psykiater Henrik Day Poulsen. Han har også tidligere provokeret Avisen.dk’s læsere med en påstand om, at hans patienter lyver sig syge for at få offentlige ydelser.

  Vibeke Manniche selv har også tidligere været i mediernes søgelys. Blandt andet fordi hendes konsulentvirksomhed, Lægeservice, to gange er blevet sat fra bestillingen af kommuner, der har været utilfredse med hendes vurdering af syge borgere.”

  Men lad os fortsætte med en kultiveret måde at kommunikere på, det klæder alle.

  Sprognævnet har travlt for tiden, da nye ord dukker op med stor hastighed:

  Nye ord kommer til, i hetzen imod syge, handicappede og arbejdsløse. Fremført, ikke af gadedrengen, men politikere, KL, embedsmænd og højt rangerende meningsdannere:

  Mon “Sprognævnet” kan følge med?

  Gøgeunge-agtig

  Gøgeungeeffekt

  Skadelig gøgeungeeffekt

  Ældrebyrde

  Krævementalitet.

  Forsørgersamfundet vs Solidarisk samfund

  Sygdomsbyrde, sidste nye diskriminerende ord på stammen.

  Sengepraktik

  Fleksjob, ned til 900 sekunder om ugen.

  https://sundhedsstyrelsen.dk/da/nyheder/2015/sygdomsbyrden-i-danmark

  Jeg vil ønske Henrik Day Poulsen held & lykke med det fremtidige skriveri.

  Med venlig hilsen

 95. Af René Bergqvist

  -

  En statsbetalt som DR der er neutral….. Den lader vi vist lige stå.
  Det må være DR’s ‘objektive sandhed’ der tiltaler dig.
  DR’s ‘objektive sandhed’ er substantielt en af hovedårsagerne til at problemer er blevet gent væk i 30-40 år.
  Selv 30-40 års politisk styret debat på DR har som i Sverige ikke bidraget til andet end at problemerne i fordummelsens mørke har vokset sig store og svære at håndtere.
  Er det bedst hvis alle har samme mening som dig Javier ? at problemerne ties ihjel ? Er det oplysende og udviklende er det mangfoldigt er det tolerant ?
  Ytringsfrihed kun for de rigtige meninger er substansen af totalitærisme og er i sin yderste konsekvens praktiseret i Nordkorea med fuld statsstyret opinion . I Nordkorea er der enighed og ingen problemer – alle er principielt lige (u)oplyste.
  Statskontrolleret debat er censur – punktum.

 96. Af Benny B

  -

  Tak for denne gang Jern Henrik.
  Det har været befriende, at du ofte har sat focus på indvandringens konsekvenser og perspektiver.
  God vind.

 97. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  DER ER LYS FOR ENDEN AF TUNNELLEN…..

  Måske er situationen slet ikke så håbløs som mange defaitister og skvatmikler mener, eller vil bilde os ind at den er. Millioner og atter millioner af europæere og skandinaver er dødtrætte af det udemokratiske og korrupte EU, af masse indvandringen, af islamiseringen, af femi-fascisterne og pladderhumanisterne, af frau merkel og af alle de narre og nokkefår der (endnu) følger hende. Foreløbig er en folkeafstemning i England kommet på tværs af EUs skumle planer, og en statsminister i Ungarn, en indenrigsminister i Østrig og flere ministre i Polen gået imod merkel og har kaldt hendes politik UANSVARLIG! Og nye partier og medier er på vej frem. Selv merkels sprællemand lars ulykke risikerer at blive så upopulær, at han ryger ud af politik. På 180gr og snapha kaldes han nu en hykler, løgner, løftebryder, pamper og forræder. Dag for dag stiger modstanden mod EU og rødnazisterne.

 98. Af Ome H

  -

  DHP er blevet bedt om at lukke sin blog da han ikke kan fremvise hans påståede PhD. Efterspurgt utallige gange men aldrig vist – DEN FINDES IKKE. Humbug og Stein Bagger.

 99. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er jeg spændt på at se, hvad Berlingske nye debatfora egentlig går ud på? Vanen tro, er folkets (almuens) røst normalt ikke noget, magteliten bryder sig synderlig meget om 🙁

 100. Af Torben Albertsen

  -

  Helt tydeligt at HDP ramte plet her!
  Se bare på alle kommentarerne fra de sædvanlige verbale skidtspande.

 101. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt trækker dette HDP-blogoplæg flere kommentarer end Berlingske øvrige 25 mest kommenterede indlæg (såsom kronik, indspark, opinion og lignende) – lidt tankevækkende 🙂

 102. Af P Christensen

  -

  Tømning af den mentale affaldsspand har jo desværre rødder langt tilbage i menneskehedens
  historie.
  Dengang skrev man den ned, kaldte den for religion, og folk for vantro, der blev truet med alverdens ulykker, hvis de ikke rettede ind.
  Desværre er disse stadig uvaner stadig og stadigt mere aktive, hvor sære og svage sjæle mere end nogensinde får lov at yppe kiv mellem mennesker.

 103. Af j nielsen

  -

  Blogosfærens 2. teorem lyder:

  – Barren kan kun sænkes. Aldrig hæves.

  Hov. Teorem er et forkert ord. Det hedder hovedsætning.

 104. Af j nielsen

  -

  Den tredje og sidste hovedsætning, som egentlig er en grænseværdisætning, lyder:

  – Den gennemsnitlige kvalitet af samtlige indlæg på en blog nærmer sig en værdi der er omvendt proportional med antallet af indlæg.

  Det diskuteres endnu om 3. hovedsætning er en følge af de to første. Logikken tilsiger at det er tilfældet, men endnu er det ikke lykkedes at opstille et vandtæt bevis.

 105. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er selv landets statsminister hoppet med på medie-affaldsspanden Fjæsbook med regeringens 2025-plan. Det går meget godt i DK 🙁

 106. Af Jan Petersen

  -

  Apropos skrivende idioter, hvem er de største?

  1. En der skriver let forståelig læsbar dansk?
  2. En der Googler fremmedord og bruger dem i en mening, klaphatten ikke selv forstår?

 107. Af Javier Martinez

  -

  AF RENÉ BERGQVIST – 29. AUGUST 2016 15:09
  En statsbetalt som DR der er neutral….. Den lader vi vist lige stå.

  En god ide, nu hvor den er sandt..Så ja helt enig..DR repræsentere alle politiske spektrum , og er landets sidste saglige og kritiske medier mod magthaverne og politikerne..DR burde have højere bevillinger, og disse penge skal tages direkte fra statskassen og ikke via licens.

  AF ROSA MARTINEZ – 29. AUGUST 2016 14:55

  Du har vist spiste for mange fårehoveder på Island Rosa, og fået “fåregalskab”? 🙂 bæh, bæh…

  – For enhver idiot på bloggen findes der en lige så stor og modsat rettet idiot.
  J. Nielsen

  Godt nok noget af en selv tilståelse fra J. Nielsen,,Men ja, lad det nu blot ligge..

 108. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt var DR’s første officielle navn – Statsradiofonien. Det dækker vel egentlig også meget godt idag – statens fjerde magt 🙁

 109. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt tror jeg, at jeg klarer mig helt fint – uden at se alt det gylle i B.dk filter 🙂

 110. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt apropos “mental affaldsspand” – nyd lige det her foto af Lars Løkke på en DR.dk artikel.

  http://www.dr.dk/nyheder/politik/loekke-vil-sende-en-kvart-million-danskere-i-arbejde-med-2025-plan

 111. Af R.Harald Kristiansen

  -

  Martinez
  En ting bør du lære, kvalitet er ikke lig med kvantitet. Skriv noget mindre og tænk over det du skriver, inden det vælter ud. Du er ikke spor civiliseret og så har jeg ikke sagt for meget.

  Jeg har ikke skrevet kommentaren signeret Rosa Martinez 29.08.2016 kl. 14.55. Du må finde ud af hvem det er. Jeg ved det ikke. Jeg har meget travlt på mit arbejde, jeg skriver ikke mere på Berlingske.

  Jeg kan oplyse dig om, at islændinge ikke spiser fårehjerner, på grund af sygdomme.

 112. Af j nielsen

  -

  “Godt nok noget af en selv tilståelse fra J. Nielsen”

  En del mere end det, som denne blogs hidtidige forløb så udmærket demonstrerer.. Og tak for hjælpen. Den første – og vigtigste – hovedsætning har fået øksen. Det var også meningen.

  “Vi fik en tilståelse ud af ham. Nu mangler vi bare en selv tilståelse.” Det er fra … Rejseholdet?

 113. Af j nielsen

  -

  “En ting bør du lære, kvalitet er ikke lig med kvantitet”

  Nogen kan simpelthen ikke få nok kvalitet. Var det da Trump Tower blev præsenteret? Og se så her! Mere kvalitet! Bunker af det! More! More! I’m still not satisfied!

 114. Af Jan Petersen

  -

  Maybe a walking dead – crooked Hillary – can satisfy you 🙁

 115. Af Javier Martinez

  -

  J. Nielsen

  Syntes blot det er flot at du beskriver dig selv som en idiot på lige fod med andre idioter….Og det var sådan set blot det.

  “Vi fik en tilståelse ud af ham. Nu mangler vi bare en selv tilståelse.” Det er fra … Rejseholdet?

  Denne holder vand ja, men er nu fra et nylig interview med Messerschmidt, hvor han acceptere “uregelmæssigheder” men ingen egen skyld, selvom han var den eneste ved de fiktive møder med egne DF medlemmer, hvor deres stemmer blev brugt……Du ved politiker pragmatisme?

  Rosa Harald

  Som sagt tvivler jeg..Du er kommet med lignende kommentarer her. Og at du skriver få minutter efter kommentaren mens “du har så travlt” gør mig naturligvis blot mere mistænkelig.

  Men ja, nok bedst du forsøger at kommentere indlægget i fremtiden, og ikke blot relatere til undertegnede minutter efter hvad nok var et indlæg af dig.

  AF JAN PETERSEN – 29. AUGUST 2016 20:03
  Iøvrigt tror jeg, at jeg klarer mig helt fint – uden at se alt det gylle i B.dk filter 🙂

  Ja, lidt mærkeligt hvorledes du aldrig går i filteret? Alt det gylle med direkte adgang….

 116. Af Jan Petersen

  -

  Pæne sobre velformulerede indlæg smutter ikke i filter 🙂

 117. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Martinez
  En eller anden har skrevet til dig under navnet Rosa Martinez. Det har vedkommende gjort kl. 14.55 29.08.2016. Her var jeg på arbejde. Jeg svarer dig klokke 20.16 29.08.2016. Først svarede jeg meget kort. Den kommentar er skrevet omkring 20.00. Den blev slettet. Det er ikke lige efter, 14.55, det er godt 5 timer senere.
  Du har nok selv skrevet kommentaren. Jeg skriver helt anderledes. Det ved du godt. MVH Rosa

 118. Af Jan Skovbjerg

  -

  Ja!

 119. Af Jan Petersen

  -

  Apropos gylle i- og udenfor filter 🙂

  Iøvrigt er B.dk regler meget enkle og letforståelige – uden krav om videregående uddannelse:

  RETNINGSLINJER

  Berlingske ønsker at sikre, at debatten på b.dk føres i en ordentlig tone, som gør det inspirerende og udfordrende for alle at bidrage og deltage. Vi efterlyser gerne klare, skarpe, holdningsmæssige stærke indlæg med stor bredde og mangfoldighed og kritisk blik på sagen. Men vi accepterer ikke indlæg, som er åbenlyst injurierende, racistiske, personligt nedgørende. Sådanne indlæg vil fremover blive slettet. Det samme gælder indlæg, der ikke er forsynet med fuldt og korrekt navn på afsenderen, men som indeholder forkortede navne, opdigtede eller falske navne.

  Vi opfordrer samtidig alle debattører til at gøre redaktionen opmærksom på indlæg, som ikke overholder disse retningslinjer.

  Redaktionen

 120. Af Javier Martinez

  -

  Og endnu et indlæg i filtret…Til Jan og Rosa…..HDP lader til at have indført en” et linie kommentar” højst… 🙂

  Og du har to andre kommentarer i filteret her, blot 4 i dit gamle indlæg hdp.

 121. Af Javier Martinez

  -

  AF JA N PETER SEN – 29. AUGUST 2016 20:58
  “Pæne sobre velformulerede indlæg smutter ikke i filter 🙂 ”

  Ses vel som harmløs g ylle? Ingen kommentarer til dig jo nogensinde?, ingen klikker på dine mærkelige fb grupperingers link fra det mørkeste , og mest l atterlige del af internettet? Du tages ikke seriøst, og er dermed ingen t russel..

  MHT debat retningslinierne drejer det om at gå i filteret eller ej, ikke om kommentaren er n edgørende…Men B er ekstrem dårlig til at slette kommentarer fra borgerlige med p ersonangreb, men gode til at slette røde der besvarer deres s vinheder, og sætte disse i filteret…Derudover mener jeg at retningslinierne burde indfører en vigtig ny linie , nemlig denne…….”vi sletter indlæg der ikke vedrører emnet på nogen som helst måde”…Hvis man gjorde dette vil vi se en lang skarpere debat kultur…Og så vil du jo nok kun få hvert 4 indlæg igennem Jan?

  “Jeg skriver helt anderledes. Det ved du godt. MVH R osa”

  Nej, det vidste jeg absolut ikke!

 122. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt apropos “mental affaldsspand” – et kort citat fra Avisen:dk på “Lars Løkke til danskerne” på Fjæsbook:

  “Det er første gang, at en længe ventet og meget omtalt økonomisk plan bliver lanceret på Facebook.
  9400 – da der var flest inde på Løkkes Facebook-side – så med i løbet af de 12 minutter, talen varede.”

  9400 – da der var flest! Hvor langt vil man tillade sig at gå ned i antal demokratiske deltagere, uden at blive total til grin 🙁

 123. Af Javier Martinez

  -

  Siden hdp aldrig sætter saglige indlæg på fra filteret forsøger vi igen…

  B burde indfører retningslinjer der gør at indlæg der aldrig relatere til emnet, frasorteres..Uforståeligt for undertegnede hvorledes disse ikke allerede er indskrevet i retningslinjerne..At ko, jan mv. så vil få færre kommentarer igennem må vi leve med. Det var en god måde at højne debatniveauet på…Faktisk den væsentligste..Men kunne håbe at det nye system relaterer til denne.

  Men naturligvis ligger der en fare i at bloggerne så kun får deres dagsorden igennem?

  Et demokratisk problem hvorledes borgerlige aviser kun ansætter borgerlige bloggere, modsat fx DR som repræsentere alle spektre af samfundet..Selv Radikale politiken har faktisk bloggere fra all spektrum, men tåler ikke radikal kritik naturligvis..

  Vi skal have mediestøtten totalt redigeret..Alle pengene går til blå aviser i dag..Der skal politiske bedømmelser ind over denne..Vi må så nødvendigvis nedlægge ca. 2 blå aviser, og erstatte dem med røde…

 124. Af Ole H

  -

  Nå, så fik jeg slettet min efterlysning af HDP’s PhD, som jo er en fatamorgana. Findes den???

 125. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt vil et let forståelig dansk højne standarden væsentlig 🙂

 126. Af Javier Martinez

  -

  Såvel som færre lavkulturelle youtube video med dagens sang, og clintons sidste udskejelser set fra Trump kampagnen side… 🙂

 127. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt lidt hjælp til de – hjælpeløse:

  Henrik Day Poulsen CV:

  http://henrikday.com/henrikdaypoulse2.html

 128. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  Der er håb endnu!! Læs 16.41 ovenfor som er frigivet, og som handler om at modstanden mod de kræfter og partier der vil ødelægge Europa, vokser med stor hast. 🙂 🙂 🙂

 129. Af Javier Martinez

  -

  Genkend din lokale og nærmeste psykopat…..

  Den renlivet af slagsen…

  Er ligeglad med andres følelser
  Tager ikke ansvar
  Har ingen respekt for sociale normer
  Har ingen respekt for loven
  Tilsidesætter hensynsløst egen eller andres sikkerhed
  Har ingen respekt for forpligtelser, heller ikke arbejdsmæssige eller økonomiske
  Har ikke evnen til at fastholde relationer i længere tid
  Bliver hurtigt frustreret, irritabel og aggressiv
  Kaster med ting, truer og/eller slår partner og børn
  Får ikke dårlig samvittighed, føler sig ikke skyldig og føler ikke anger
  Lærer sjældent af sine erfaringer – heller ikke de ubehagelige
  Har en forklaring på alt
  Det er altid nogen andres skyld eller noget andets skyld
  Projicerer sin egen adfærd over på andre mennesker, og beskylder dem for de samme ting, som vedkommende selv gør eller tænker
  Lyver eller bilder folk noget ind for at få det, han/hun vil have
  Foretager sig ting impulsivt uden at tænke over konsekvenserne
  Er dårlig til at planlægge fremtiden

  http://kend-din-psykopat.dk/psykopater-forskellige-typer/

 130. Af Javier Martinez

  -

  Hvem ønsker at lægge en kommentar til hver af linjerne fra en af HDP´s meninger? 🙂

 131. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er den her Youtube video om Hillary, stadig en af mine favoritter, hvis man vil vidne til en absolut “alternativ” præsidentkandidat:

  The Truth About Hillary’s Bizarre Behavior
  https://www.youtube.com/watch?v=OqbDBRWb63s

 132. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  Ja, de folkelige initiativer og bevægelser der siger fra overfor kommunisme, rødnazisme, femi-fascisme og pladderhumanisme, bliver stærkere og stærkere for hver dag. Tilliden til EU og frau merkel er i frit fald, og europæerne vil ikke tillade at EU og de falske “humanister”/pladderhumanister kører dem ud på et sidespor, det sidespor der hedder gangster-vælde, multi-kulti- kaos, terror, borgerkrig, massedød og undergang.

 133. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  DER ER HÅB ENDNU, se kl. 16.41 ovenfor.

  Ja, de folkelige initiativer og bevægelser der siger fra overfor kommunisme, rødnazisme, femi-fascisme og pladderhumanisme, bliver stærkere og stærkere for hver dag. Tilliden til EU og frau merkel er styrtdykket, og europæerne vil næppe tillade at EU og de falske “humanister”/pladderhumanister kører dem ud på et sidespor, det sidespor HVOR ENDESTATIONEN hedder kaos og katastrofe, gangster-vælde, multi-kulti- vanvid, barbari, terror, borgerkrig, “endlösung”, massedød og undergang. (se snapha/180gr/urias/den korte)

 134. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt henviser jeg blot til nyheder tilgængelig på nettet, som ikke vises på mainstream danske medier. Det er så op til den enkelte selv at bedømme, hvad de ser – og hvad de tror, er relevant info. Ikke mit problem. Jeg formidler bare alternative nyheder 🙂

 135. Af Javier Martinez

  -

  “Jeg formidler bare alternative nyheder :)”

  Problemet er at alternative nyheder mestendels er aldeles alternative..Tit så alternative at de ingen sandhedsværdi har! Og slet ingen kritisk basering mht. kildekritik.

 136. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  PS: Nogle af dem som skriver her, for at forsvare og støtte EU/ enhedslisten/ det radikale parti / invasionen/ besættelsen/ islamiseringen….. er jo helt tydeligt radiGALE. (eller de er ramt af en kanonkugle der tog det halve af hjernen med sig?) Vi må trøste os med at de trods alt kun udgør et mindretal ude i den virkelige verden, selvom de fylder meget her. (se den danske forenings hjemmeside og 16.41 ovenfor)

 137. Af Jan Petersen

  -

  Lidt alternativ news om KKK:

  “DEMOCRATS HORRIBLE RACIST PAST & HOW THEY STARTED THE KKK”
  https://www.youtube.com/watch?v=jl7Sx08JBZ0

 138. Af Javier Martinez

  -

  “White supremacists love Donald Trump. Last week, David Duke, a former Grand Wizard of the Ku Klux Klan, endorsed the American Il Duce. As reported by the website Buzzfeed:”
  http://www.dailykos.com/story/2016/3/6/1494960/-The-Republican-Party-s-Ku-Klux-Klan-problem-is-much-bigger-than-just-Donald-Trump

  Ingen tvivl om at KKK tilhænger stemmer borgerligt i USA. Det gør deres ligesindede i Danmark jo også?

 139. Af peter kocsis

  -

  “DANSKE KVINDER OG SKOLEPIGER DER FORSVINDER SPORLØST. SNESEVIS AF BILER DER SÆTTES I BRAND MED BENZINBOMBER. DANSKE MÆND OG SKOLEDRENGE DER DOLKES NED. BILISTER DER RAMMES AF NEDKASTEDE BETONFLISER. MASSEVIS AF OVERFALD PÅ SAGESLØSE OVERALT I LANDET. DANSKERE DER SJOFLES AF REGERINGEN. Se den korte avis/180g/urias/snaphanen.”

  Det der ud til at højreesktremisterne, de såkalde ” patrioter” er ved at start borgerkrigen?

 140. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  Postvæsnets ligger nu i ruiner, og det går ud over hospitalernes patienter, de erhvervsdrivende, almindelige familier og mange andre. Postvæsnets totale deroute viser…… sammen med DSBs rustne tog, retsvæsnets forfald og velfærdsstatens begyndende kollaps osv……. at vi i de sidste 10-15 år er blevet regeret af en samling uduelige og helt utrolig evnesvage og ignorante umuliusser, nullerter og skvadderhoveder.

 141. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  Man kan også sige at ødelæggelsen af postvæsnet (og tvangsdigitaliseringen) i en nøddeskal viser at politikernes flertal vil ski.. på det danske folks interesser, værdier og rettigheder. De udnytter og svigter os og blæser os en lang march på alle områder.

 142. Af bent ole vesterbo hansen

  -

  Også familien, samfundets mest grundlæggende enhed, er kommunisterne/”humanisterne” og de radiGALE gået til angreb på. Familielivet, hjemmets fred, forældres og børns menneskerettigheder, alle traditioner og værdier arbejder de røde feminister på at tage fra de danske familier. De har allerede ødelagt livet for utallige børn og voksne.

 143. Af Gert Olesen

  -

  Kan kun være enig i at familiepolitikken er rådden og uretfærdig. På familie-/skilsmisseområdet er Danmark en mandsfjendsk, børnefjendsk og familiefjendsk bananstat og politistat. Især skilsmissebureaukratiet og “børneværnet” fungerer helt ad helvede til. Femi-fascisterne har sat sig på det hele, og de farer hovedløst og hensynsløst frem………..

 144. Af Gert Olesen

  -

  Kan kun være enig i at familiepolitikken er rådden og uretfærdig. På familie-/skilsmisseområdet er Danmark en…. (mere tillod filtret ikke)

 145. Af jørgen hansen

  -

  Som en blogger skrev: “Et land hvor man udnytter, tyranniserer og terroriserer utallige familier, og gør mænd og børn retsløse med betonbureaukrati og totalitære metoder, er det en rets- og velfærdsstat”??

 146. Af Bjørn Sørensen

  -

  Din blok har desværre været brugt som åndelig skraldespand af folk som generelt intet har at byde på. Folk som lever med en ideologi og drømmeverden, som de aldrig har formået at realisere, og de forsøg der har været har på ingen måde været i stand til at løse de menneskelige problemer, som de drømte om at løse.

  Sådan går det når drømmerierne ikke kan lykkes, fordi man ikke ville lytte til den årtusindårige erfaring.

  Disse frustrerede drømmere har så i mangel af bedre tilsvinet og nedgjort folk som har en mere realistisk tilgang til tiværelsen.

  Problemet er at deres drømmerier ere urealistiske, og det er jo en bitter pille at måtte sluge.

 147. Af ole andersen

  -

  Bjørn sørensen har som sædvanlig ret. For alle de totalitære ideologier, kommunisme, na ….. (filtret er godt nok meget aktivt)

 148. Af ole andersen

  -

  Bj ørn sø ren sen har som sædvanlig ret. For alle de tota….. (filtret er godt nok meget aktivt)….

 149. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  TAK ! –” Børn og pensionister : GRATIS adgang –ifølge med voksne !

 150. Af Michael Ve

  -

  ER ENLIGE MØDRE HELTINDER?
  Kan se at der er et par indlæg 01.14 og 01.42 om familier og skilsmisser mv. Det ene indlæg er dog barberet ned til ca. een linje. (??) Det er også min erfaring at “systemet” er meget fjendtligt indstillet overfor mænd, familier og børn. Mange af bureaukraterne er kvinder som vistnok hader mænd. Eller de har nogle komplekser?

  I det hele taget mener rødstrømper, kommunister og radikale tilsyneladende at enlige mødre er en slags heltinder og ædle skikkelser. Og jo flere enlige mødre, jo bedre. Mændene skal bare se at skrubbe af. Men man kan jo også se sådan på det at de enlige mødre er en slags familieforrædere der har svigtet manden og børnene. Ni af ti skilsmisser skyldes kvindens egoisme eller trang til at “realisere sig selv”. Mediernes mange kvindelige journalister har bare skabt et fuldstændig forvrænget billede af hvad der foregår i familiepolitikken og skilsmisse-systemet.

  Nu er antallet af skilsmisser på vej mod de 60%. Tidligere var skilsmisser en stor sjældenhed. Og antallet af ulykkelige, frustrerede og traumatiserede børn og unge er rekordhøjt. Og man kan spørge om hvorfor der nu er over en million danskere der er på “lykkepiller”, der har forsøgt selvmord, der fylder sig med narko eller alkohol, eller som lever som marginaliserede og hjemløse mv. Antallet af tabermænd, taberbørn og posedamer har jo aldrig før været så højt som nu.

  Billedet af Danmark som et velfungerende, retfærdigt, trygt og overlykkeligt samfund er en stor rød løgn.

 151. Af Michael Ve

  -

  Staten belønner ligefrem kvinder for at splitte familien og opløse hjemmet. De får jo i pose og sæk økonomisk set, hvis de gør børnene faderløse. Børnene er retsløse og det samme er mændene, sådan som systemet er indrettet i dag.

 152. Af Helge Nørager

  -

  Ak ak ak, jeg personligt kan kun dybt undskylde og beklage, de mange gange jeg er faldet i gryden, og kastet med mudder og været ubehagelig.
  Det er sket mere end en gang, jeg selv har tænkt når teksten står bragt på blog, ups jeg skulle vist have moderet tekst for had, og personangreb.
  Jeg kan kun tale for mig selv, og konstatere at jeg nok har lidt at lære endnu.
  Det næste skridt bliver at ignorer trolle, da de lever af svar.
  Jeg er spændt på hvilken ny blogform Berlinske vil præsentere efter 1 September, men håber ikke det bliver nødvendigt med en facebook konto, for at deltage.

  Hvis nogen skulle ellers være i tvivl om at HDP, for en gangs skyld rammer rigtigt med blogs emne, kan de blot læse kommentar spor her pt.
  Det virker som om nogen har meget travlt med at bevise HDP pointer, og gøre deres bedste for at give eksempler på hvordan man ikke bør skrive. 🙂
  F. eks, tekster som kun består af blokbogstaver kan være trælse at læse.
  F. eks blogskrivere som roser egne indlæg, i et andet navn.
  F. eks blogskriver som skriver i flere navne.
  F. eks grove person angreb.
  F. eks anonyme indlæg.
  Osv, der er mange brugbare eksempler på at HDP, som ikke er min kop te, rammer plet denne gang.

  Igen jeg skal være den første selv til at beklage de gange jeg er faldet i, undskyld.

 153. Af Teddy-Bjørn Olsen --tegner

  -

  Kære DAY !—Det var ” en skam ” !—Nu ser vi frem til dine nye initativer –til forsødelse af os- araber-fjendske/afrikaner-fjendske —-danskere ! –Det skal nok blive godt ! –Vi er stædige –og vi –OG Vi er ægte-vikinger !—GRATIS for pensioniter og børn ! –Ifølge med 1 voksen ! –Vi hyler af grin –over “curlinge-byrden ” !” ! –De skal, hverken have gratis S,U,– eller børnepenge –til deres “diagnoser” –De skal arbejde –og betale alt tilbage !—-Vi ser frem Kære DAY ! –Til den nye fagre verden, Hvor alt bliver gratis for pensionister uden børn ! –og ikke ifølge med en voksen ! –Må vi tillade os AT: Hyle af grin ? — Vi lader børnebørne (curlingerne) Gå –og tager selv “en taxa” ! –Jubiii !

 154. Af jan ulrik friis

  -

  Tiden løber simpelhen ud……nu har vi deadline, meldinger igår fra Tyskland om de onde top hemmelige handelsforhandlinger i EU, de onde hemmelige handelsaftaler imellem USA-EU vil være på plads inden udgangen af 2016!
  Vi ved alle hvad det betyder, vi overtages af skruppelløse multinationale der overtager den reelle magt, der udplyndrer EU til et skiffergas helvede af kemiske substanser, vores mad rulles i round up og sunset yellow inden vi må spise!
  Folket er hadet og ligesom i vejen for de multinationales profit, hvad betyder en dansker for et multinationalt firma, en danske er ingenting, og kun ivejen. Nu fylder EU & USA: EU-landene op med islamister, bemærk Frontex/NATO henter islamisterne helt ovre op langs Afrikas kyst, og fragter dem den lange vej over middelhavet til EU, vi drukner simpelhen i islamister, der forberedes nu borgerkrigen imod folket, …….deadline udgangen 2016 for os at komme ud af EU, tiden løber simpelthen ud for vores folk!
  France 24

 155. Af Niels Thomsen

  -

  Redigeringen her er temmelig mærkelig. Kan det skyldes travlhed? I morges var der flere indlæg om mordforsøg og mord mv., de er nu væk, dog er kocsics indlæg om det samme 00.33 stadig på, med den forrykte konklusion at det er ofrene for terroren der er ved at starte en krig.

 156. Af Katrine Larsen

  -

  Jeg kommer til at savne Dem, Dr. Poulsen.

  Godt nok er vi sjældent enige, men jeg har haft glæde af at læse Deres indlæg, også når jeg har været rygende uenig i Deres synspunkt.

  Jeg er da også blevet klogere af at debattere på denne blog, hvilket jeg vil give mine meddebattører æren for. Man får en hel del psykologisk indsigt af at følge kommentarsporet på Day’s Univers, der da også i folkemunde er blevet døbt “kloakken”!

  Jeg vil ønske god vind fremover til alle sobre og fornuftige debattører her på siden, røde såvel som blå. Også god vind til Dr. Poulsen, og må det gå Dem godt fremover.

 157. Af Niels Thomsen

  -

  Hvis man vil vide hvor tæt på afgrunden de røde og blå stuer har bragt os, skal man studere den korte/180g/jp-jalving/den danske forening og snaphanens videofilm og KOLDE KENDSGERNINGER. Så vil man indse at de radikale og skabsradikale er mareridt-partier og at deres politik er en danse macabre, en dødedans, en planlægning af folkemord.

 158. Af Finn Bjerrehave

  -

  Hej Day, det er ikke kun dig der bliver træt i øjene af alle disse indlæg af ca 4 personer, men det redaktionelle valg ønsker måske denne dagsorden, og altså ikke lidt diciplin, der måske skulle lyde, højst 3 indlæg til samme blok, og mere overskuelig og spiselig, for begge parter.
  Fandens regler.Finn Vig

 159. Af Niels Thomsen

  -

  Hvis man vil vide hvor tæt på afgrunden de røde og blå stuer har bragt os, skal man studere den korte/180g/jp-jalving/den danske forening og snaphanens videofilm og KOLDE KENDSGERNINGER. Så vil man indse at de radikale og skabsradikale er anti-danske mareridt-partier og at deres politik er en danse macabre, en dødedans, en planlægning af folkemord.

 160. Af J Nielsen

  -

  “Syntes blot det er flot at du beskriver dig selv som en idiot på lige fod med andre idioter….Og det var sådan set blot det.”

  Jamen naturligvis, mange tak, det er ikke sådan at løbe fra. Hvis jeg var snedigere end gennemsnittet brugte jeg jo nok ikke tid som menneskelig vuvuzela på blogs.berlingske . Menhvad fanden, vi har jo kun det sjov vi selv sidder på.

  “Ingen her er nogen Einstein, kun dårlige plagiater af Karl Smart.”

 161. Af ole nielsen

  -

  Ingen af de øvrige net-aviser har fri debat uden fjæs-bog tvang. Det er sådan set en falliterklæring for disse netaviser, for mange danskere med en dyb indsigt i hvordan samfundet fungerer, har et specielt navn og et sådant job eller er i en sådan kreds, at hvis de fortæller sandheden om hvad der foregår på deres arbejdsplads, vil de straks blive fyret, retsforfulgt eller opsøgt af voldsforbrydere, hvis de står frem med navn og adresse. Men befolkningen går glip af en masse vigtige informationer hvis man ikke vil beskytte disse “whistle blowers”.

 162. Af Javier Martinez

  -

  “Ingen her er nogen Einstein, kun dårlige plagiater af Karl Smart.”

  En del besserwissers ja, der faktisk ikke har en mening om emnet, men kun om det er stavet korrekt, eller kommer med mikroskopiske korrektioner af det skrevet!

 163. Af ole nielsen

  -

  Benytter man sig ikke af den indsigt og viden som disse sagkyndige er i besiddelse af, ender det med et dårligt samfund. Men desværre må man konstatere at der lægges mange hindringer i vejen for at værdifuld viden når ud til offentligheden. Selv viden og kritik der kunne forhindre mange tragedier og redde patienters, familiers, kvinders, børns og unges og andre danskeres liv og velfærd, stoppes og skjules igen og igen. På det område er DK begyndt at ligne Sverige.

 164. Af bo nielsen

  -

  Den allerførste kommentar i denne debat er af j. hansen. Med sin kommentar afslører j. hansen at han ikke er helt rask. Det er det samme med ja vi er m og flere andre. Det er muligvis synd for dem, men det er ærgerligt at de har fået og får plads til at ødelægge den ene debat efter den anden. Men når belgiske tidende sagtens kan finde ud af at spærre og slette seriøse indlæg, er det påfaldende at det ” ikke lader sig gøre” når det handler om syge, støjende eller ekstremistiske tekster.

 165. Af Javier Martinez

  -

  Bo, Ole , Niels blot tre af tossen preb.ens indlæg i forskellige navne i denne avis…Utroligt at avisen tillader en sådan selv kommunikering og ødelæggelse af debatten dag for dag.

  MHT debat retningslinier, er de værste dem som er af KO ,,Pre.ben og V revisoren fx, der aldrig relatere sig til det debatteret emne..Utroligt at B ikke har indskrevet denne..Man kunne håbe på en lille redigering her dog mest af alt?
  Når man læser preb.ens indlæg , må man godt nok regne med at tanten også ejer snapsen, 36o grader, den alt for lange mv..

 166. Af Javier Martinez

  -

  Morten Messerschmidt truer DFere der ikke makker ret med mord…
  http://www.bt.dk/special/messerschmidts-skjulte-liv-brutal-og-egoistisk

  Denne “mental” højreradikale fløj viser endnu engang sin mentale skraldespand…Og som Pind og PET siger , er det dem som islamisterne vi bliver nødt til at holde øje med..

 167. Af Javier Martinez

  -

  AF ANDERS MUNCH – 31. AUGUST 2016 13:59
  “Kvinder er kun farlige, fordi det er ulovligt at slå dem. Burde være åbenlyst for enhver.”

  Den højreradikale mentale skraldespand på spil igen….Utroligt at B vil lægge spalteplads til alt det kvindehad, og her åbenlyst opmuntringer til vold mod kvinder..

 168. Af J. Hansen

  -

  AF JAVIER MARTINEZ – 31. AUGUST 2016 14:23
  “Den højreradikale mentale skraldespand på spil igen….Utroligt at B vil lægge spalteplads til alt det kvindehad, og her åbenlyst opmuntringer til vold mod kvinder..”

  Day Poulsen lægger plads til hvad som helst.
  Når bare de syge udgydelser kommer fra den yderste højrefløj.Hans blog er en hoejreekstremistisk kloak.

 169. Af Jorn D.

  -

  “Når lygterne tændes”
  ja
  så rettes lyset imod alskens uretfærdigheder
  og
  de skyldige føler sig uretfærdigt behandlet
  men
  det kan også gøres i en behageligt lys tone
  men
  det virker den under Lyhne’me ikke altid a’LA Amalie
  for eks.
  Det er ikke alle der er for kommen, men Vi så det komme
  ja
  Har set under en tur med Looneee i Folketinget, at de radikale dengang havde et mantra
  som
  ophængt på seddel i snor blandt mange andre urealistiske lød: “25 mandater”
  men
  et slag på tasken, det blev åbenbart opgivet på forhånd, så plan B blev
  at
  det synagogale “krøller eller ej” radikale med løs hånd blev opdelt
  i
  et mangehovedet uhyre, der blev sendt højre og venstre om Venstre
  som
  LA, der som efter ulogisk numerologisk terapi til slut endte op med at hedde LA
  ja
  de blev sendt højre om Venstre. for at fremtvinge valg og efterfølgende rød regering
  og
  Alternativet blev sendt venstre om Venstre for at sikre “ungdomsoprør” læs revolution

  hvad der startede med løs hånd, ja det går “boner” hårdt efter valg chancer for den røde side
  og
  så kan man sige, at de måske blot ønsker, at få det “røde” eller frembringe en DK hjerneblødning
  og
  begge 2 gange een alen af et dårligt stykke af det synagogale radikale venstre
  for
  at sikre synagogal radikal kontrol med en rød regering
  ja
  de radikale blev jo oprettet 1905 samme år som oprettelsen af den Zionistiske bevægelse
  men
  er der nogen som kan nævne et socialistisk land, hvor der ikke er kaos og social nød

  nu rejser Lars Løkke Rasmussen land og rige rundt med en plan for Danmark
  og
  “CopyCat” Mette Frederiksen rejser forpjusket planløst rundt og simulerer erhvervs venlig
  og
  alt imens sniger multi kulte koster kassen kaos ind på danskerne
  som
  bilafbrændinger, hvor jeg tror, at de ekstreme muslimer taler sammen, eller kalot styres
  for
  Paris 400 bil afbrænder pr. dag og Sverige 40 bil afbrænder pr. dag
  og
  Danmark 4 bil afbrænder pr. dag til en start
  for
  multi kulti koster kassen kaos multipliceres konstant med konstanten 10

  hvis Vi ikke får det stoppet
  ja
  så kan vi ikke nøjes med. at betale tiende
  men
  får tifold multi kulti koster kassen kaos
  men
  tal pænt og hold kammertonen, som et Titanic orkester, under nedturen

  ironi.mus

 170. Af Javier Martinez

  -

  “Day Poulsen lægger plads til hvad som helst.
  Når bare de syge udgydelser kommer fra den yderste højrefløj.Hans blog er en hoejreekstremistisk kloak.”
  J.Hansen

  Var åbenbart hans sidste indlæg til offentlig kommentering?
  Sådan læser jeg ihvertfald hans indlæg’?

  Men ja, selv B har vel sit mindste målestok mht. hvilken retorik er acceptabel?

  Når man mener at overvægtige skal frasorteres fra arbejdsmarkedet,Ammende ikke må eksistere mv.. mener jeg altså at vi ikke blot er der hvor kragerne vender, men hvor jeg vil tage våben op for dem… 🙂 Naturligvis kun et postulat indtil videre. men hvis sådanne hdp´ske tanker indføres, garantere jeg ikke at jeg ikke at jeg ikke ville være villig kriger…

 171. Af Javier Martinez

  -

  AF JORN D. – 1. SEPTEMBER 2016 19:36

  Siden dette er det sidst HDP indlæg, ønsker blot at oplyse dig om at ingen nogensinde har læst igennem alle dine linere. med 6 fods mellemrum, nogensinde..Et fåtal- heriblandt undertegnede- de første linier…Men ævlet-selv frasorteret i distance, som dit er-og var altid alt for langt fra alt seriøs diskussion….

  Men af digital interesse…Her i sidste øjeblik,,,Hvorfor de mærkelige mellemrum? Tvivler jeg nogensinde er kommet videre her..Og dine mellemrum mht. intetsigende kommentarer-normalt- …Ingen har nogensinde gidet læse dine kommentare blot pga af din konstruktion af DEM….Konstruktion er lig mening, promotion er lig farver…..MV…Men ingen gider læse 4o linier uden en mening…. 🙂

  Så hvorfor denne nytteløs konstruktion? Ingen har nogensinde gidet kommentere dig så vidt jeg erindre? Og Jeg har da forsøgt her og der?..
  Du lyder altid som en forholdsvis begavet udgave af Pre.ben? Men ja, trolls leder tit…

  Det nye debat filter betyder formentlig goodbye…så goodbye Ironimus…Husk at bruge ironien lidt mere seriøst næste gang..Især mht mindre mellemrum…Via mindre mellemrum vil folk faktisk tage dig seriøst er mit bud..

  Good Luck..

Kommentarer er lukket.